Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-3
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
ebru.karaca
11-01-07, 02:28
Ben bu Pınar'ın da oyuna dahil olma işine iyice inanmaya başladım.Çünkü Tarık özel olan şeylere ihanet edecek biri değil.
İşte ben de tam onu düşünürek öyle yazdım canımcım.. Tarık bu kadar da abartmaz. Her şey üst üste bu kadar gelmez..
Yoksa düne kadar aksini düşünüyordum. Bakalım..
Herkese iyi geceler..
Ah be Tarıkcım ah..her şeyde soru soran adam sen orada bir kimi deme ah..ne diyim.Yediniz ömrümüzü sayın senaristler..yediniz :)
whiteangel
11-01-07, 02:31
ya elektrikler kesildii hulusi'nin samim'le konuşmasını kaçırdım. neyse son sahneyi 5. kez izleyebildim:) Naz'ın şimdi bana doğruyu söyle, gerçekten seviyor musun? sorusuna Tarık evet dedikten sonra Naz'ın yüzü önce aydınlanıyor, birbirlerine bakışları hiç de arkadaşça değil.birbirini çok seven iki sevgili bakışları bunlar. ama mızıkçı Naz son anda yine çarkediyor.yüzü bulutlandı ve ''iyi bundan sonra hiç karışmıycam söz'' dedi. ah canım yaaa Tarık tam şok oldu. şimdi bu oyun mu? gerçek mi?
tv den kesintisiz izlemek daha bi zevkli oluyomuş yaa.
bu arada son sahneyi ilk defa tam olarak kesintisiz izledim ve orda naz kesinlikle ilk önce kendisini kastediyo. bakışı gülüşü, ve en sonunda surat ifadesini değiştirerek lafı çevirişi.
ayrıca saat 24'ten sonrası perşembe olduğu için bugün 3 yalancı yarim bölümü izlemiş olacaz. birini izledik kaldı 2 tane 14.bölüm ve 26.bölüm :) tam bi yalancı yarim günü oldu.
herkese iyi geceler.
Arkadaslar meraba,
Bu aksam evet yeni bölüm var yani ben bir klip yapmayi düsündüm hep ha yapayim derken yeni bölüm geldi catti. e bekliyim bari klibe bu bölümüde katarim ama sizin yardiminiza ihtiyacim var arkadaslar. Birkac arkadasa ö.msj gönderdim ama cvb alamadim ne yazikki. Bende buraya yazmaya karar verdim belki sesimi duyan olur diye. Arkadaslar bilmiyorum kaciniz kliplerimi izlediniz ama ilkdefa yalanci yarime klip yapasim geldi bundada sahne kitligi yasiyorum. Benim elimde sadece 24 25.Bölümler var. Bana öncesi güzel bir kac sahne lazim. Hatta mümkünse kiskanclik ve kavga sahneleri,arabada sarki söyledigi sahnelerden yada hastalandiginda aynaya bakarak sarki söylerken nazin gelmesi ve devami.. ya bu sahnelere cok ihtiyacim var ve sizlerden yardim istiyorum. Ya ben bu klibi kendime degilki Yalanci yarim izleyicileri icinde yapmak istiyorum. Hemde Barisin Gözlerin sarkisi esliginde.. isterseniz baska sarkida kullanirim tabi ama diziyle ilgili klipte o sarki olsun istedim ben. Bana bu sahnelerden ulastirabilecek biri varsa pm atsin ltf.
Canım Naz'ın seviyormusun gerçekten deyince Tarığın evet derken ki bakışlarına dikkat ettiniz mi?(benim ki de sorumu hafızalarımıza kazıdık bile)Ne kadar da umutluydu.Eminim içinden "Oğlum Tarık bu sefer tamam galiba"diye geçirmiştir.Bir insan bu kadar mı saf olur.Hadi sözleri yanlış anladın.Ya o gözler çığlık çığlığa SENİ SEVİYORUM NAAAAAZZZZ diye bağırıyordu.İnsan bari bunu farkeder...:icon_sorr
whiteangel
11-01-07, 02:47
Naz aslında o evetin kendisine olduğunu bal gibi anladı. Ama inatçı keçi bunlar ikisi de.. Fakat böyle zorlu sınamalardan geçen - geçebilen aşk gerçektir. kolayca itiraf etselerdi bu kadar değerli olur muydu? Biz de böyle tekrar tekrar izleyip her saniyesini yorumlar mıydık? Kendi kendime şaşıyorum. Aynı filmi defalarca izleyen insanlara gülerdim.. (anlamadığın için mi izliyorsun? diye dalga geçerdim:img-cool2 ) ahh yalancı yarim sen bize neler ettin?
bir köprüde karşılaşmış inatçı iki keçi
hep huysuzluk, inatçılık bu keçilerin suçu
büyük keçi demiş ''yol ver önce ben geçeceğim''
küçük keçi demiş ''eğer verirsem öleceğim''
tam köprünün ortasında iki keçi toslaşmış
ikisi de suya düşmüş bunu görenler şaşmış
keçilerin inatçısı suya düşer boğulur
insanların inatçısı kimbilir ki ne olur?
AŞIKLARIN İNATÇISI KİMBİLİR Kİ NE OLUR?
Öğrencilerime öğrettiğim bu esprili şarkının sözlerini de yazdım size:) gecenin bu saatinde gülümseyin diye:)bye
Slm arkadaşlar,
Demin dizi başlıyor diye bende bir mesaj bırakmıştım ama nedense benim mesajım silinmiş.Niyeyse anlamadım gitti.Bu durumda insanın yazası hiçgelmiyor.Şu dizi bitene kadar sabır diyorum başka da birşey demiyorum....
Dizin son sahnesinde Naz gerçekten de önce kendisi için seviyormusun diye sormuş gibi görünüyor.Tarık da öyle anladığı için hemen evet dedi.Nazın gene parayona takılacağını ne bilsin çocuk.Ama bizim senaristlerin işi de hiç belli olmadığı için biz öyle de anlamış olabiliriz.Zaten neyi doğru neyi yanlış anladığımı da iyice şaşırdım.Yarın olana kadar hepinize iyi geceler...
Bediş ablacım o silinme belki başka bir mesaj silinirken seninkinin de gitmesi şeklinde olmuş olabilir öyle düşünme bazen böyle olabiliyor çünkü.Ne olursa olsun böyle basit bir mesaj silinmez aksi halde bizimkiler de silinirdi değil mi?Bu kadar sinirlenme ablacım inan kasıt yoktur.
Dizin son sahnesinde Naz gerçekten de önce kendisi için seviyormusun diye sormuş gibi görünüyor.Tarık da öyle anladığı için hemen evet dedi.Nazın gene parayona takılacağını ne bilsin çocuk.Ama bizim senaristlerin işi de hiç belli olmadığı için biz öyle de anlamış olabiliriz.Zaten neyi doğru neyi yanlış anladığımı da iyice şaşırdım.Yarın olana kadar hepinize iyi geceler...
Şimdi önümüzde 2 seçenek var;
1)Naz o soruyu kendi için sordu sonra herzaman ki kıvırtkanlığıyla lafı döndürdü.
2)Bizim saf Naz'ımız gerçekten seviyormusun sözünü Pınar için sordu ve Tarığın cevabının da Pınar için olduğunu sandı.
Ama hangi sebep olursa olsun Tarığın evetindeki bakışlarına o cevap verilmez di.Kendi için sorduysa o umut ve sevgi dolu bakışları görüp o içten eveti duyduktan sonra bunu Tarığa yapmamalıydı.Hiç olmazsa bir kere olsun kıvırmamalıydı.Yok soru pınar içinse yine o bakışlar dan cevabın kendisi için olduğunu anlamalıydı.
Ah Naz ah senin birşeyi doğru anladığın ve kıvırmadan bir şeye dosdoğru cevap verebildiğini bu gözler görebilecek mi acaba...
neden diye sorarsanız :
1-tarık sevgili olduklarını naza söyledi.nazın sayesinde.
2-tarık ve naz için gerçekten özel bir şarkıyı pınara söyledi.ki naz bunu duyunca sinirlendi.ve benim için özeldi dedi.
3- sevgili derken bile müstakbel sevgili dedi. benim bildiğim sadece sevgili denir. müstakbel deyince özele girer yani geleceğimi paylaşacağım kişi anlamında.....
eee bu kadar şeyden sonra nazın 'seviyor musun gerçekten?' sorusunu kendi için sorduğunu hiç ama hiç zannetmiyorum. soruyu pınar için sordu fakat cevabı kendi için istiyordu.eğer tarık evet sizi seviyorum deseydi. soruda ona ait olacaktı fakat tarık evet dedi sonra naz o rüya anından çıktı ve soruyu kim için sorduğunu hatırladı ve o an vereceği muhtemel cevabı verdi....
ben yinede 26. bölümde o kızın çello çalmasına karşıyım. naz çalmasını istemiş olsa bile çünkü kız nazın tüm özelüne girdi. başta tarık iki kendi özel parçaları ve üç çello daha ne kadar üzecek bu kızı ama benim tanıdığım naz ise intikamını çok ağır bir şekilde alır. pınarın abisiyle bu yüzden her ikisi arasında 220w luk gerilim 27. bölümde patlak verecek.....ve bu yüzden bence büyük bir aşk itirafı olacak..benim tahminim böyle uzatmazlar artık inşallah....:happy0064 :happy0064
dün gece son sahneyi izlerken yine aynı şekilde o sorunun sadece pınar için sorulduğunu düşündüm..ilk izlediğimde de naz soruyu sorunca da pınar ı kastettiğini düşünüp tarık yanlış anlayacak diye dövünmüştüm..ancak sorunun manasızlığı bizi hep yanılttı..
ŞEKERKIZ demiş ya tarık bastıra
bastıra "müstakbel" dedi..ama müstakbel "gelecekte olması beklenen"durumlar için söylenir..yani tarık daha kız arkadaşı bile kabullenmemişken naz seviyor musun dedi..sonra da bize ayıklayın bakalım pirincin taşını :)
vatan gazetesi tv ekinin bugünkü haberine göre merve sevi bu gece kürşat başarın konuğu imiş..ama sizin daha önce izlediğiniz programmı bilemiyorum ..sanki yeni bir program gibi yazıyor gazetede..diğer konuklar candan erçetin,nilgün belgünmüş..dizi ile aynı saatte..
vatan gazetesi tv ekinin bugünkü haberine göre merve sevi bu gece kürşat başarın konuğu imiş..ama sizin daha önce izlediğiniz programmı bilemiyorum ..sanki yeni bir program gibi yazıyor gazetede..diğer konuklar candan erçetin,nilgün belgünmüş..dizi ile aynı saatte..
eğer her programa aynı konukları çağırmıyorlarsa eskinin tekrarıdır..bölük-börçük de olsa izlemiştim..
ebru.karaca
11-01-07, 09:32
Herkese günaydınn...
Yine güzel bir perşembe sabahına hoşgeldiniz :)
Akşama kadar bakalım daha neler kaynatırız biz? :)
içinden "Oğlum Tarık bu sefer tamam galiba"diye geçirmiştir.Bir insan bu kadar mı saf olur.Hadi sözleri yanlış anladın.Ya o gözler çığlık çığlığa SENİ SEVİYORUM NAAAAAZZZZ diye bağırıyordu.İnsan bari bunu farkeder...:icon_sorr
Evet ya! Evet! Evet! Evet!
Sözlere gerek yok. Bakışlardan anlaşılabilmeli!!!:good:
bir köprüde karşılaşmış inatçı iki keçi
hep huysuzluk, inatçılık bu keçilerin suçu
büyük keçi demiş ''yol ver önce ben geçeceğim''
küçük keçi demiş ''eğer verirsem öleceğim''
tam köprünün ortasında iki keçi toslaşmış
ikisi de suya düşmüş bunu görenler şaşmış
keçilerin inatçısı suya düşer boğulur
insanların inatçısı kimbilir ki ne olur?
AŞIKLARIN İNATÇISI KİMBİLİR Kİ NE OLUR?
Öğrencilerime öğrettiğim bu esprili şarkının sözlerini de yazdım size:) gecenin bu saatinde gülümseyin diye:)bye
Çok teşekkürler öğretmenim :) Bu şarkı cuk oturdu bizimkilerin huyunu suyunu anlatmaya.. :)
ebru.karaca
11-01-07, 09:53
Vatan Gazetesi--Mehmet Güler'in bu günkü yazısından:
Yalancı Yarim’in yıldızı Kürşat Başar’ın konuğu
Sinem Kobal, Merve Boluğur ve Merve Sevi. Üçü de ekranların gencecik ve başarılı isimleri. Üçünün de hayran kitlesi her geçen gün biraz daha artıyor. Oynadıkları dizileri, daha yirmi yaşına basmamış bu üç pırıl pırıl genç kız taşıyor. Yalancı Yarim’in sevilen yıldızı Merve Sevi, bu gece hem dizisiyle, hem de Kürşat Başar’ın KanalTürk’teki sohbet programıyla ekranda olacak. Başar’ın programı, saat 21.30’da başlayacak. Programın öteki konukları arasında ise Candan Erçetin, Nilgün Belgün, Eren ve ilizyonist Altuğ Yücel yer alacak.
Mehmet bey de bizden zaten..
Bir paragrafta saydığı isimlere bakın, bir de paragrafın başlığına.. :)
arkadaşlar asıl dananın kuyruğu Naz'ın d.gününde kopacak bence..
Pınar'ın abiside işin içine girecek..Nazda Tarıka Pınarın abisiyle misilleme yapacak...işte o nokta zurnanın zırt dediği noktadır bence..
Günaydın arkadaşlar, şimdi 25. bölümün bazı sahnelerini izliyordum. Naz Tarık' ı kahvaltıya götüreceği zaman Tarık Naz' a "İzin verirmisin arkadaşım giyineyim, eee arkadaş arkadaşı giyinirken seyredecek değil ya" diyor. Orada Naz' a laf çarptırıyor gibi, yarıştan sonra Tarık aceleyle giyinirken Naz kapıda Tarık' ı izlerken Tarık' a yakalanmıştı. Sanki oraya atıfta bulunuyor.
Günaydın arkadaşlar, şimdi 25. bölümün bazı sahnelerini izliyordum. Naz Tarık' ı kahvaltıya götüreceği zaman Tarık Naz' a "İzin verirmisin arkadaşım giyineyim, eee arkadaş arkadaşı giyinirken seyredecek değil ya" diyor. Orada Naz' a laf çarptırıyor gibi, yarıştan sonra Tarık aceleyle giyinirken Naz kapıda Tarık' ı izlerken Tarık' a yakalanmıştı. Sanki oraya atıfta bulunuyor.
Doğru bak. Ben de var bunda birşey diyordum ama çözememiştim. Hakikaten ona atıfta bulunmuş. E iyi de olmuş.
şimdi aklıma geldi fragmana bakınca tarık nazla kardeş tarık şöför naz hızmetçi değilmi peki naz nasıl çello çalıp okula gidebilrki evde çalışan biiri olarak hızmetçiyi okulamı yoluyorlar bence pınar biliyor gerçeği bana öyle geldi barışın sitesi umarım düzelir yazılar çok kötü birşey anlaşılmıyor acaba yazı yazılıyormu ben yazmadım çok karışık bakalım bir akşam olsun dizimiz ne olacak artık aşk ve sevgi olsun duygular ortaya çıksın bekliyoruz
dizi kurdu
11-01-07, 11:44
arkadaşlar pınar herşeyi biliyosa neden böyle bir oyuna katılsın ki ama belkide tarığın eskiden tanıdığı bi arkadaşı olabilir bence ancak böyle bi durum olursa pınar böyle bi oyuna katılabilir yoksa neden katılsın ki
arkadaşlar pınar herşeyi biliyosa neden böyle bir oyuna katılsın ki ama belkide tarığın eskiden tanıdığı bi arkadaşı olabilir bence ancak böyle bi durum olursa pınar böyle bi oyuna katılabilir yoksa neden katılsın ki
evet eski bir arkadaşı çıkabilir pınar..sonuçta kahvaltı sofrasında vede sonrasında kendi aralarında ne konuştuklarını hiç duymadık.eski arkadaş çıkma itimalleri çok yüksek bence.ona durumu anlatmış olabilir.oda bu oyuna katılmayı kabul etmiş olabilir:))
valla tarık pınarı ister tanısın, ister tanımasın, ister bütün olanlar oyun olsun, olmasın. pınar'ın tarığa bakışlarını hiç beğenmedim. tarık, kıskançlık uğruna bi çuval inciri berbat edebilir. çünkü tarığa yapışan kızlar öyle kolay kolay bırakmazlar. tarık ne kadar "seninle aramda bişey olmaz" gibi laflar etse de.
1-melisa otel odası numarası yaptı
2-franceska basın toplantısı ile yürekleri ağıza getirdi
3-bu pınar da abisini ortaya katıp, tarık ile naz'ın arasını açacak. bilerek ya da bilmeyerek. sonuçta işin ucunda tarık var.
ayrıca, özette yakışıklı abi demeleri, abiyi bu bölümde göreceğimiz anlamına geliyo galiba. yoksa neden "yakışıklı" desinlerki.
bence eskiden birbirlerine tanimiyorlar, cunku kahvalti sahneleri dikkatli izlersiniz..Tarik cok zorlandi Pinar'a tanismak icin.... sumine basinda bir kac saniye bekledi...surat ifadesi belli ediyor ,cok tedergindi..bu benim fikrim ama 26 bolum olmasa kesin27 bolum anlariz...oyun mu...gercek mi!!!
bence eskiden birbirlerine tanimiyorlar, cunku kahvalti sahneleri dikkatli izlersiniz..Tarik cok zorlandi Pinar'a tanismak icin.... sumine basinda bir kac saniye bekledi...surat ifadesi belli ediyor ,cok tedergindi..bu benim fikrim ama 26 bolum olmasa kesin27 bolum anlariz...oyun mu...gercek mi!!!
Bana orada Tarık'ın Naz'ın ne tepki vereceğini görmek için beklediğini düşünüyorum. Naz'dan gitme, otur şeklinde bir tepki gelmesini bekledi sanki. Gelmeyince de gitmek zorunda kaldı.
dizi kurdu
11-01-07, 12:18
evet haklısın tarık gidip tanışma konusunda baya bi zorlanmıştı buda bana göre pınarın hiçbişey bilmediği anlamına geliyo yoksa hiç kimse böyle bişeyi kabul etmez wallahi pınar içinde naz içinde cidden üzülüyorum tarık ikisinede çok kötü oyun oynuyo bunun tarığa geri dönüşümü fena olcak gibi
ebru.karaca
11-01-07, 12:24
Katılmaması için de bir neden yok ki..
Heyecan olur..
Ya da belki daha güzeli olmuştur: Tarık Pınar'a demiştir ki, "Ben şu kızı seviyorum. Ama o inatçının teki. Onun aklını başına getirmek istiyorum. Bana yardım eder misin?"
Sevenleri kavuşturma hesaaaabbbıııı... :) Ben de daha önce bu tip bir yardımda bulunmuştum arkadaşlar.. :) İşe yarıyor.. :)Bana orada Tarık'ın Naz'ın ne tepki vereceğini görmek için beklediğini düşünüyorum. Naz'dan gitme, otur şeklinde bir tepki gelmesini bekledi sanki. Gelmeyince de gitmek zorunda kaldı.
Katılıyorum Buyukbaba..
jenn; imzan güzel olmuş. Yeni bölüme kadar dayanamamışsın :) :)
Tarık bencede önceden tanımıyordu ama, o ilk 15 dakikada durumu anlatmış olabilir... bende birçok kişi gibi Tarığın insanları kullanmasını kabullenemiyorum. Ayrıca bayanlar ne olursa olsun çöpçatanlık yapmaya bayılır.... Pınar da bu nedenle yardım ediyor olabilir.... çünkü fragmanda çello sahnesinde Tarık _ Naz bakışmasından sonra ki Pınarın yüz ifadeside ' sizi gidi sizi ' der gibiydi... yada ben öyle anlamak istedim :icon_sorr
Ayrıca Dün akşam konuşulan doğum günündeki, seni arkadaşlarından/arkadaşlarımdan ayırmışım gibi davranıyorsun cümlesi, tüm evli bayanlar bilirler ki ( hatta nişanlı olanlar bile ) çok normalmiş gibi ilk dönemlerde yaşanır.... Erkek ne kendi arkadaşları nede eşinin eski arkadaşları ile eşini bir araya getirirmek istemez. O cümleler karmaşık gibi gelsede evlilikte yaşanan manasız kıskançlıkların en bariz örneklerindendir.
Ayrıca hep okuyup bir türlü yanıt veremediğim kıskançlık tekrarlanıyor mesajlarınıza da birkaç cümlem var.....
Seven insan kıskanır.... erkekten kıskanır ... kadından kıskanır.... şekerden kıskanır ( bakınız Hulusi ) yeri gelir kendi çocuğundan bile kıskanır... kıskançlık insanın ömrünce içinden atamadığı duygulardandır... ve ilişkilerde en çok kavgaya sebep olan konuda budur.
eee daha duygularını açamamış 2 kişi en çok neyi yaşarsa bizim çiftimizde onu yaşıyor.. bende sizler gibi açılmalarını bekliyorum ama bu hallerinden de çok keyif alıyorum...
Sevgiyle kalın
qsawe çok güzel özetlemişsin ellerine sağlık. seven insan kıskanır, ne olursa olsun. pınar'la ilgili tespitlerin de güzel. inşallah dediğin gibi olur.
reytingler de gelmiş.
gündüz tekrarı
total
21 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 3,40 13,60
a/b
26 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 2,50 12,30
gece tekrarı
total
70 YALANCI YARIM (TKR)-GECE [NET] STAR 1,00 15,40
a/b
62 YALANCI YARIM (TKR)-GECE [NET] STAR 1,10 14,50
25.bölümün sonundaki seviyormusun sorusu,naz kendine değil pınarı düşünerek sordu.bu soruyu naz kendi için soracağını hiç sanmıyorum.tarıktan bekler. tarık pınarla kahvaltıya gittikleri yerde yeni tanıştılar.tarık pınardan bence yardım istedi.kızda kabul etti.tarık oyun oynamak amaçlı başka bir kıza ışık yakmaz. tarığın yapısında yok.
ebru.karaca
11-01-07, 12:54
ebru bu kezde biz mi pişti olduk :img-wink:
ama aklın yolu bir....
:) :) Aynı dizide buluşa buluşa, aynı şeyleri düşünür oluyoruz demek ki:)
Naz ve Tarık arasındaki kıskançlık şu an hoş geliyor. Onların arasında bir şey yok. (Var da yok!) Bir şey olmadığında, olsun diye uğraşırken bu tip kıskançlıkları izlemek güzel oluyor. Elde etme çabaları..
Ancak aynı şey, birlikte olduktan sonra devam ederse, yine hoş gelir mi tartışılır..
Mesela, birlikteler diyelim. Naz, bir kız Tarık'a bakınca, "Şimdi durduk yere niye o kız sana baktı? Ha?" tarzı bir replik duyduğum an benim saçlar diken diken olur. Söyleyeyim..
O yüzden dizide kıskandırma meselesini belli düzeyde tutarlarsa ve nabza göre şerbet verirlerse sevinirim :)
Amaaann! Yine nereden nereye geldim? :):icon_whis :icon_whis
whiteangel
11-01-07, 13:17
arkadaşlar star tv de dönen tanıtım fragmanını gördüüz mü? ''star dizileriyle de star'' fragmanı. bizim şaşkın kızımız Naz o fragmanda '' acaba öptü mü? a öptüysee... ya öpmediyseee... (burdaki sesi nasıl verebilirim bilmiyorum, öpmemiş olma ihtimaline üzgün br hiihhh):img-hyste
arkadaşlar star tv de dönen tanıtım fragmanını gördüüz mü? ''star dizileriyle de star'' fragmanı. bizim şaşkın kızımız Naz o fragmanda '' acaba öptü mü? a öptüysee... ya öpmediyseee... (burdaki sesi nasıl verebilirim bilmiyorum, öpmemiş olma ihtimaline üzgün br hiihhh):img-hyste
ben de izledim. biz boşuna 5 haftadır konuşmuyormusuz bu öpüşme sahnesini. baksanıza star da öpüşme ile dışses vermiş tanıtım da. "öptü mü öpmedi mi"
aslında tarığın sesinden "ben gerçek naz'ı öptüm" sesini verseler daha iyi olurdu gibime geliyo, ya da "işte benim naz'ım bu ben seni böyle seviyorum" lafını. daha etkileyici olurdu :)
whiteangel
11-01-07, 13:25
ben de izledim. biz boşuna 5 haftadır konuşmuyormusuz bu öpüşme sahnesini. baksanıza star da öpüşme ile dışses vermiş tanıtım da. "öptü mü öpmedi mi"
aslından tarığın sesinden "ben gerçek naz'ı öptüm" sesini verseler daha iyi olurdu gibime geliyo, ya da "işte benim naz'ım bu ben seni böyle seviyorum" lafını. daha etkileyici olurdu :)
serdarcım ben tüm repliklerden vazgeçtim, o öpüşme sahnesini verseydi:) hani üzerine tez yapılacak bir öpüşme sahnesi ya o bakımdan:) günümüzdeki pek çok dizide pek çok kahraman belki binlerce öpüşme sahnesi çekti, ama böylesi türk dizi tarihinde ilk ve tek bence:)
serdarcım ben tüm repliklerden vazgeçtim, o öpüşme sahnesini verseydi:) hani üzerine tez yapılacak bir öpüşme sahnesi ya o bakımdan:) günümüzdeki pek çok dizide pek çok kahraman belki binlerce öpüşme sahnesi çekti, ama böylesi türk dizi tarihinde ilk ve tek bence:)
Aynen katılıyorum bu güne kadar izlediğim en estetik ve tutkulu bir öpüşme sahnesiydi. Türk dizilerindeki öpüşme sahnesini bırakın beğenmek çok itici bulurdum
her kelimesine kayılıyorum. Yerli yapımlar içinde izlediğim en estetik ve duygusal öpüşme sahnesi idi... Birşeyleri güzel ve tadında yapınca tepkilerinde ne kadar olumlu olduğunu hepimiz gördük....
Hatta çok basit öpücükleri bile ana haber bülteninde olaymış gibi anlatan kanallar bu sahneye söyleyecek laf bulamasılar... ( burda asıl sebep elbette dizimizin reklamını yapmama çabası ama... neyseki ben şüpheci biri değilim :icon_whis )
yani nereye bu gidiş anlamadım gitti.. muhabbetimiz yine döndü dolaştı öpücüğe geldi.. aslında elimizde olan birşey değil.. senarist grubu iki diziye el atması hiç hoş değil söylemedi demeyin ha..
artık bir noktaya bağlanılsın efem..
Things aren't always what they seem
bugun bu jumleyi hatirladim...bir kitab okumustum,bu jumle beni cok etkilemisti...yine hatirladim
umarim Tarik ve Pinar iliskisi ve arkadsligi bu jumle uzerinde olsa!!!
bende Star'in tanitimi gordum...cok guldum!!!:) dizide bu kadar replik var...onlar neyi koydular!!!!:)
Valla izlemeyi isterim ama tam da diziye denk gelmiş,gerçi 21:30'da dizi son reklama giriyor sonrada bitiriyor..yani izleme imkanımız var:img-yes:
ebru.karaca
11-01-07, 14:12
Ya, laf yine öpüşme sahnesine mi geldi diyecekler ama, ne yapalım? :)
Sana sonuna kadar katılıyorum.. :)
Aynen katılıyorum bu güne kadar izlediğim en estetik ve tutkulu bir öpüşme sahnesiydi. Türk dizilerindeki öpüşme sahnesini bırakın beğenmek çok itici bulurdum
:) Var ya, yazının üzerine Bag Cafe'de yaptığımız (ve kahkahalara boğulduğumuz) yorumlarımız aklıma geldi :) :)
Ha birde belki bu Pınar meselesi başta oyun olarak başladı ama tarık_naz'ın da dediği gibi ben de o kızın Tarık'a bakışlarını pek beğenmedim,bu kız da Tarık'dan etkilenecek ve oyun oyun olmaktan çıkacak gibi,zaten o beladan kasıt da bence bu...Pınar ve abisi Naz'la Tarık'ın arasını açmaya çalışabilirler,bunun bir oyun olduğunu bilseler de bilmeseler de.
blue_eclipse
11-01-07, 14:13
fıragmanı bugün izleyebildim:happy0064 ortalık iyice karışacağa benziyor.fıragmanından bile dizinin tamamını izlemiş kadar tat aldım.bu hafta 1. olacağız arkadaşlar:img-yes:
yorumlar bitti galiba:icon_whis forum yine fırtınadan önceki sesizliğe büründü:)gel bakalım 20:00:img-blush
eee yapacak yorum kalmadı artık. olabilecek tüm komplo teorilerini masaya döktük.
haftaya samim'le başladık, "seviyormusun gerçekten"'i naz'ın kimin için kastettiği ile devam ettik, pınar'ın tarığı elde etme girişimi olur mu olmaz mı, oyun mu değil mi diyerek bitirdik.
bakalım yaptığımız yorumların ne kadarı tutacak. benim tahminim %10. :)
bu akşam anlaşılan tarık ve pınarı devamlı yanyana görecez.artık bu sahnelerde ya sabır derim.nazda tarığı kıskanacaktır.bu bölümde naz çok üzülüceğe benziyor.birazda haketti ama.
blue_eclipse
11-01-07, 14:54
eee yapacak yorum kalmadı artık. olabilecek tüm komplo teorilerini masaya döktük.
haftaya samim'le başladık, "seviyormusun gerçekten"'i naz'ın kimin için kastettiği ile devam ettik, pınar'ın tarığı elde etme girişimi olur mu olmaz mı, oyun mu değil mi diyerek bitirdik.
bakalım yaptığımız yorumların ne kadarı tutacak. benim tahminim %10. :)
komplo teorisi kelimen çok hoşuma gitti:)tahminlerin tutma ihtimaline gelince yüzdeyi çok düşük vermişsin:)ama haklısın galiba,senaristler her zaman bizi yanıltmayı başarıyor.ne yapıp edip başka bir yol buluyorlar:img-wink:
Arkadaşlar umarım Tarık düşündüğünüz gibi Pınar' a durumu anlatmış ve yardım istemiştir, Pınar da tüm iyi niyetiyle kabul etmiştir. Bunlar oyunsa Pınar abisini neden devreye sokuyor diyoruz, belki abiyi devreye sokan Naz' dır. Pınar laf arasında anlatmıştır benimde abim var, yakın zamanda Türkiye' ye gelecek diye, Naz da Tarık' a inat tanışmak istemiştir. Tarık' ın bu kadar az zamanda Pınar' la yakınlık derecesi ilişkilerine oyun imajı veriyor; ama Pınar' ın gözlerinde ve hareketlerinde samimiyet var, oyun gibi durmuyor. Bu sorunun cevabını 26. bölümde alırız umarım.
Oyundan Pınar'ın haberi olabilir de olmayabilir de,eğer oyun olduğunu biliyorsa yani aslında Tarık'ın Naz'ı sevdiğini biliyorsa Tarık ona herşeyi anlatmışsa bunun sadece Naz'ı kıskandırmak amaçlı bir oyun olduğunu biliyorsa ve bunu bile bile kabul etmişse;abisi niye devreye girecek ki?Pınar bu durumun şayet bir oyun olduğunu biliyorsa abisi Naz'a yakınlaştığı an da abisini uyarması ve durumu anlatması gerekir,eğer bunu yapmazsa ben Pınar'ın bu oyundan haberdar olduğundan şüphe ederim ya da Tarık'dan ciddi anlamda hoşlanmaya başladığını düşünürüm(Naz'ı abisi alsın,Tarık ona kalsın manasında)..en basiti kendisi ses çıkarmasa bile Tarık Pınar'ı uyarabilir bu konuda "abin ne yapmaya çalışıyor,bunun bir oyun olduğunu biliyorsun müdahele etsene" şeklinde...ha ama bu bir oyun değilse ve Pınar'ın hiçbirşeyden haberi yoksa o zaman işler çok daha kötü duruma gelebilir,kız kullanıldığını düşünüp intikam almaya da çalışabilir.
Bi de şu Pınar'ın çello çalma sahnesi...yani Tarık da öyle bir kız bulmuş resmen Naz'ın ikizi gibi...sonuçta bu kız böyle bir oyun oynayacağını öğrendikten sonra çello çalmayı öğrenmedi sanırım?
Pınar durumu biliyor da abisi bilmiyor olabilir ama bu da var.Kimdir bu kardeşimin görüştüğü adam deyip de tanışmaya Tarık'ın yanına gelebilir ve dolayısıyla da Naz'ı görebilir.
Oyundan Pınar'ın haberi olabilir de olmayabilir de,eğer oyun olduğunu biliyorsa yani aslında Tarık'ın Naz'ı sevdiğini biliyorsa Tarık ona herşeyi anlatmışsa bunun sadece Naz'ı kıskandırmak amaçlı bir oyun olduğunu biliyorsa ve bunu bile bile kabul etmişse;abisi niye devreye girecek ki?Pınar bu durumun şayet bir oyun olduğunu biliyorsa abisi Naz'a yakınlaştığı an da abisini uyarması ve durumu anlatması gerekir,eğer bunu yapmazsa ben Pınar'ın bu oyundan haberdar olduğundan şüphe ederim ya da Tarık'dan ciddi anlamda hoşlanmaya başladığını düşünürüm(Naz'ı abisi alsın,Tarık ona kalsın manasında)..en basiti kendisi ses çıkarmasa bile Tarık Pınar'ı uyarabilir bu konuda "abin ne yapmaya çalışıyor,bunun bir oyun olduğunu biliyorsun müdahele etsene" şeklinde...ha ama bu bir oyun değilse ve Pınar'ın hiçbirşeyden haberi yoksa o zaman işler çok daha kötü duruma gelebilir,kız kullanıldığını düşünüp intikam almaya da çalışabilir.
Bu durumun oyun halide gerçek hali de bela kokuyor yani... Abisi oyundan habersiz Naz ile tanışır; sonrada kız kardeşinin Naz hakkındaki uyarılarını dinlemez belki, ben oyuna dahil değilim diyebilir. Naz' dan gerçekten hoşlanır v.s. Tarık nasıl yapıyorsa yapıyor her seferinde başını derde sokmayı beceriyor. Naz' ı kıskandırayım diye girdiği bu işi ayağına dolanmadan çözer umarım.
Pınar durumu biliyor da abisi bilmiyor olabilir ama bu da var.Kimdir bu kardeşimin görüştüğü adam deyip de tanışmaya Tarık'ın yanına gelebilir ve dolayısıyla da Naz'ı görebilir.
Ben o anki durumdan bahsetmedim Elgiz hocam :)),ilerisini kastettim,sonuçta Pınar oyun olduğunu biliyorsa tamam belki o an açıklama yapamayabilir hemen ama abisinin birsüre sonra Naz'a yakınlaşmaya ona asılmaya başladığını görüp bu duruma müdahale etmezse durumu anlatmazsa,işte o zaman ben artniyet ararım bu durumda...yani ya oyundan haberi olmadığını düşünürüm ya da Tarık'dan cidden hoşlandığını düşünürüm...hele de Tarık da kendisini uyarır ama ona rağmen sesini çıkarmazsa durumu açıklamazsa abisine,o zaman daha da şüphelenirim.
Bi de şu Pınar'ın çello çalma sahnesi...yani Tarık da öyle bir kız bulmuş resmen Naz'ın ikizi gibi...sonuçta bu kız böyle bir oyun oynayacağını öğrendikten sonra çello çalmayı öğrenmedi sanırım?
aynı filiz'in konuşmasına benzedi bu son dediğin.
"italya'da hızlandırılmış ekonomi kursu veriyolarmış, 3,5 günde banka yönetimi"
2 günde hızlandırılmış çello eğitimi. allah bilir nerde veriliyodur. :)
bence bütün bunların oyun olup almadığını pınar'ın, tarık ve naz'ın yanında "abim geliyo" . demesinden sonraki tarığın surat ifadesinde belli olacak.
E hoşlanacak bence de cave_77 :) Bu durum fena sarpa saracak..aa yeter senaristler imdat yahu aa.
slm millet çok yorgunum ama yinede nete gireyim dedim çok özledim yaaaa sizi bide yarın coğrafya yazılım var biraz ona çalışacam ee akşama da dizimizi izleyecem.
haftaya hiç uğrayamayabilirim yaaaa pazartesi:matematik salı:fizik , sağlık çarşamba: dil-anlatım veee perşembe: edebiyat, ingilizce yazılım var .pazartesinden perşembeye soluk almak yok .ancak yalancı yarimi izleyince şöyla rahat bi ohh çekecem galiba haftaya
şimdi gelelim bizimkilere bende hiç hoşlaşmıyorum bu pınarın tarıka olan bakışlarından bizmkide o kadar yakışıklı olmasaydı yani ama bi yandan da naz için üzülüyorum yani tarıkı başka bi kızla elele görmek yıkıntıya uğratacak kızı
aynı filiz'in konuşmasına benzedi bu son dediğin.
"italya'da hızlandırılmış ekonomi kursu veriyolarmış, 3,5 günde banka yönetimi"
2 günde hızlandırılmış çello eğitimi. allah bilir nerde veriliyodur. :)
bence bütün bunların oyun olup almadığını pınar'ın, tarık ve naz'ın yanında "abim geliyo" . demesinden sonraki tarığın surat ifadesinde belli olacak.
Doğru,eğer Tarık'ın suratı 5 karış vaziyette olursa bilelim ki Pınar'ın bu olayın oyun falan olduğundan haberi yok,zaten oyun olduğundan haberi yok durum çok çok vahim demektir...e boşuna bela demedi uğur kedi =))))))
E hoşlanacak bence de cave_77 :) Bu durum fena sarpa saracak..aa yeter senaristler imdat yahu aa.
Evet medea :))) bence de hoşlanacak,başka yolu yok,o da tıpkı Ayşe,Francesca ve Melisa gibi olacak =)))))))) senaristler geniş bir kadro kurmuşlar belli yani =))))))
Valla bana da geldiler..Böyle sizleri okuyunca bir gülmedir alıyor beni..Yahu ben hangi diziyi seyrediyordum..ben nerdeyim..kimim...bana bunu kim yaptı oluyorum...meğerse neler oluyormuş ya da olmalıymış şeklinde abondone oluyorum...tabii hızınıza yetişebilirsem...:img-hyste :img-hyste
Çok yaşayın siz...senaristler siz de okuyun ne çok ip uçları var...bu forum ufuk genişletmek için birebir...:happy0064 :happy0064
Valla bana da geldiler..Böyle sizleri okuyunca bir gülmedir alıyor beni..Yahu ben hangi diziyi seyrediyordum..ben nerdeyim..kimim...bana bunu kim yaptı oluyorum...meğerse neler oluyormuş ya da olmalıymış şeklinde abondone oluyorum...tabii hızınıza yetişebilirsem...:img-hyste :img-hyste
Çok yaşayın siz...senaristler siz de okuyun ne çok ip uçları var...bu forum ufuk genişletmek için birebir...:happy0064 :happy0064
Dur sen daha bizlerde ne beyin fırtınası potansiyeli var sen bilsen.HalukÖzenç ve Betül Karabulut bile şaşırır :) :)
Dur sen daha bizlerde ne beyin fırtınası potansiyeli var sen bilsen.HalukÖzenç ve Betül Karabulut bile şaşırır :) :)
Haklısın, ama tek sebebi bu dizi... Yaşananlar öyle güzel işlenerek sunuluyor ki bir olayın yorumu bakış açına göre değişiyor. Bizde yorumlara kendimizi kaptırıyoruz tabi ...
ceza_cansu
11-01-07, 15:42
Selam arkadaşlar.Ya kesinlikle haklısın bu forumda öyke bir potansiyel varki başka hiçbir yerde yok.Her muhabbet ayrı bir olay:):)
hakikaten hepten aklımız karıştı.... ben bunu okumuşmuydum ????izlemişmiydimm???? bu fikir serdar danmı çıkmıştı ???? bu hangi bölümdeydi ???? yeter ya aklımı hepten karıştırmayın.... gerçeklerle sanal senaryolar birbirine girdi valla..... aklımı işede veremiyorum.....
ben bankacıyım arkadaşlar Alinin parası Veliye geçecek .... sonra naz la Tarık ayıklamayacak o princin taşını !!!!!1
Bak şimdi princin taşı denilince hacer ana daki sahne geldi aklıma....
' ben burda taş aradığımı bile şimdi öğrendim' :img-hyste :img-hyste
Pirinç taşı diyince benimde aklıma Naz'ın dur ben tuz sayayım dediği sahne geldi ah ah bunların gurur savaşı yüzünden başımıza gelmedik kalmadı. Daha öncede söylemiştim Tarık kıskançlık yüzünden bir başkasının duyguları ile oynacak yapıda değil ama arkadaşların dediği gibi sonradan aşık olabilir. Aman aman geçmedi saatler bir türlü akşam olsada bir görsek paranoyak olduk.
birazdan 14.bölüm başlayacak. bölümün başı çok güzel, "kaç" lı replik şahaneydi. ardından bana göre tarığın dizideki tek kırdığı pot var."yanımdan ayrılmayın, yani maddi açıdan".
ama sonunda çok üzülmüştüm. tarığın hali 19.bölümdeki hali gibiydi. resmen yıkıldı orda. bi de naz, bora'yı öpmüştü.
hakikaten hepten aklımız karıştı.... ben bunu okumuşmuydum ????izlemişmiydimm???? bu fikir serdar danmı çıkmıştı ???? bu hangi bölümdeydi ???? yeter ya aklımı hepten karıştırmayın.... gerçeklerle sanal senaryolar birbirine girdi valla..... aklımı işede veremiyorum.....
ben bankacıyım arkadaşlar Alinin parası Veliye geçecek .... sonra naz la Tarık ayıklamayacak o princin taşını !!!!!1
Alinin parası Veliye geçecek...sonra nazla tarık ayıklamıyacak o princin taşını.
çok güzel......çok güldüm.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
fragman geç geldi ama herşeyi yorumlamışsınız diziye saatler kala forum sessizliğe büründü
siz yorumlamışsınızdır ama bişe sorcam hani naz tarıkın yatağına yatıyo tarık onu görünce o da yanına uzanacakken naz kaçıyo acba nie diziye saatler kala beni daha beter merak sarıyo başlamadan 30 dk önce yerimde duramıyorum .neyse yazılıya çalışarak vakit geçirecem bu gün
ben biliyorum ya tam forum sesizliğe bürndü ben bi msj atayım diorum benden önce başkaları atıyo hep böle oluyo
birazdan 14.bölüm başlayacak. bölümün başı çok güzel, "kaç" lı replik şahaneydi. ardından bana göre tarığın dizideki tek kırdığı pot var."yanımdan ayrılmayın, yani maddi açıdan".
ama sonunda çok üzülmüştüm. tarığın hali 19.bölümdeki hali gibiydi. resmen yıkıldı orda. bi de naz, bora'yı öpmüştü.
bu boralı bölümleri izlemeye yüreğim dayanmıyor neden? adam çok gıcık 1
naz tarıkı onun yanında çok aşaladı 2 ve en sinir olduğum olay naz borayı öptü 3
bu boralı bölümleri izlemeye yüreğim dayanmıyor neden? adam çok gıcık 1
naz tarıkı onun yanında çok aşaladı 2 ve en sinir olduğum olay naz borayı öptü 3
evet bende bu bolumleri izlemeye dayanamiyorum
neyse, yine izliyorum..bu dizi yuzunden cok sabirli bir insan oldum:)
ha bide sanirim bu bolum feshane sahnelerimiz de var!!!! ama sonu cok berbat!!!!!
kendimizi boşuna avutmayalım arkadaşlar
Naz, o soruyu kendisi içinmi sordu? yok pınar aslında bunların oyun olduğunu biliyor belkide gibi düşünceler
aslında bizim olmasını istediğimiz temenniler.Dolayısıylada
bence tüm bunların olma olasılığı hiç yok demiyorum, lakin çok düşük bir olasılık
bu iki keçi inatçılıkları ve guruları yüzünden başlarına belayı sarıyorlar
bu seferde kurtulmak için çabalıyorlar ama ne derler bilirsiniz "Çekirge bir sıçrar iki sıçrar" şimdi benim temennim ise senaristlerimizin bir an önce bu kısır döngüden bu şaşkın aşıklarımızı kurtarmaları yoksa harbiden bunlar kurda kuşa yem olacaklar
ceza_cansu
11-01-07, 16:39
evet bende bu bolumleri izlemeye dayanamiyorum
neyse, yine izliyorum..bu dizi yuzunden cok sabirli bir insan oldum:)
ha bide sanirim bu bolum feshane sahnelerimiz de var!!!! ama sonu cok berbat!!!!!
Bende Bora'nın olduğu bölümleri hiç sevmiyorum ama yine de izliyorum.Bu arada ya süperdi o feshane replikleri:img-hyste :img-hyste
ebru.karaca
11-01-07, 16:48
Adminim,
Senaristler yazdıklarımızı bir okursa, ikinciyi okumak konusunda kendi aralarında çelişkiye düşerler :)
--Bunlar manyak! Ne okuyoruz ki?
--Ya, fikir verir diye şeyettiydim..
--Yok ya! Ne fikri? Görmüyor musun, uçurmuş bunlar..
(Halbuki bilmiyorlar ki, uğur kedi sizlik başımıza vurdu :) )
Ya evet ya,
O bende de olmuştu.
Bu kadar çok konuşunca, diziyi izlerken bazen içimden BURADA ANLATTIĞIMIZ BİR SENARYO geçiyor. Ya bu böyle olmamış mıydı diyorum :img-hyste :img-hyste
Bir de Serdar'ın senaryolarını ilk okumaya başladığımda olmuştum öyle. Onun senaryolarına öyle kaptırmışım ki, ya da onun yazdığı gibi olsun istemişim ki, diziyi izlerken şaşırıp kalıyordum. :) Ya bu böyle değil miydi? Ya Naz zaten Tarık'a bir kere daha çorba yapmamış mıydı, falan :img-hyste
ebru.karaca
11-01-07, 16:51
Arkadaşlar,
uğur kedi'ye ulaşma imkanı olan bir zat-ı muhterem var mı?
Bir mail di, telefondu falan, atsa-açsa da, buradaki durumumuzdan bahsetse.. Sen olmayınca, bir şeyler söylemeyince bunlar deli deli şeyler söylüyorlar dese.. :icon_sorr
En olmadı, bir kaçımız birleşsek de bir kuple yalvarsak kendisine..:icon_sorr :icon_sorr
(Ya da böyle bir öneri için geç kalmış olabilirim. :) Şunun şurasında diziye 3 saat kaldı.. :) )
handeozbek
11-01-07, 16:55
meğer bu dizi ne güzelmiş ne harika yorumlar yapılıyor tam ortam var. Başta bu diziyi izlemiyordum çok şey kaçırdığımı 20.bölümden ve tekrarları izledikten sonra anladım.Şimdi tam tutkunuyum.Doğru yolu bulduğuma seviniyorum Allah bulamayanlara da buldursun izleyen bağımlı oluyor resmen
whiteangel
11-01-07, 17:00
Arkadaşlar,
uğur kedi'ye ulaşma imkanı olan bir zat-ı muhterem var mı?
Bir mail di, telefondu falan, atsa-açsa da, buradaki durumumuzdan bahsetse.. Sen olmayınca, bir şeyler söylemeyince bunlar deli deli şeyler söylüyorlar dese.. :icon_sorr
En olmadı, bir kaçımız birleşsek de bir kuple yalvarsak kendisine..:icon_sorr :icon_sorr
(Ya da böyle bir öneri için geç kalmış olabilirim. :) Şunun şurasında diziye 3 saat kaldı.. :) )
ya sabredin az kaldı:)
bilmem katılır mısınız? ben bazı dizilerin sadece fragmanlarını izlediğim halde o dizide ne olup bittiğini biliyorum. yani diziyi izlemeye gerek bile kalmıyor, aşağı yukarı olacakları kestirebiliyorum.yalancı yarime gelince;fragmanı defalarca izliyorum, burda yapılan yorumları takip ediyorum.uğur kedinin vediği tüyoları okuyorum. yalancı yarim resmi sitesini takip ediyorum. ama nafile:) hiç bir tahminim tutmuyor,her defasında tersköşeye yatıyorum. bu dizinin büyüsü bu sanırım:)
bilmem katılır mısınız? ben bazı dizilerin sadece fragmanlarını izlediğim halde o dizide ne olup bittiğini biliyorum. yani diziyi izlemeye gerek bile kalmıyor, aşağı yukarı olacakları kestirebiliyorum.yalancı yarime gelince;fragmanı defalarca izliyorum, burda yapılan yorumları takip ediyorum.uğur kedinin vediği tüyoları okuyorum. yalancı yarim resmi sitesini takip ediyorum. ama nafile:) hiç bir tahminim tutmuyor,her defasında tersköşeye yatıyorum. bu dizinin büyüsü bu sanırım:)
Buna dayanarak, size birşey soracağım;
Hani Tarık Naz'ın üstüne oturuyor ve Naz aniden kalkıp "Nerdesin sen?" mi diyor yoksa "Ya dikkat etsene" mi diyor? Hadi bakalım:) Tamamen başka birşey de diyor olabilir.:)
ceza_cansu
11-01-07, 17:04
Aynı ben:):).Ya bazı dizilerin fragmanına bakıyorumda dizi 2. sezonda olsa bile sadece fragmanlardan dizide neler olduğunu tahmin ediyorum ama bunu Yalancı Yarim için söylemek imkansız.Dediğin gibi dizinin büyüsünden olmalı
Yeni bölüme az kaldı,fragmanı defalarca izledim ama neler olabileceğini hala kestiremiyorum,dediğiniz gibi ne düşünsek hep tersi çıkıyor ve böylesi daha güzel oluyor,tahminlerim doğru çıksaydı bu kadar keyifli izlemezdim herhalde,şunu da söylemeden geçmeyeyim fragmanda Naz'ın Tarığın yatağında olduğu,Tarık'ın üzerine oturduğu ve gülümseyerek yatağın içine girmeye çalıştığı sahne çok hoş,bu sahne ne türlü gelişecek bakalım
whiteangel
11-01-07, 17:12
Hani Tarık Naz'ın üstüne oturuyor ve Naz aniden kalkıp "Nerdesin sen?" mi diyor yoksa "Ya dikkat etsene" mi diyor? Hadi bakalım:) Tamamen başka birşey de diyor olabilir.:)
o sahneyi defalarca izledim.
1- çok komik olduğu kesin:)
2- ne yazık ki dudak okuyamıyorum:icon_whis
3- ama ikisi de bu anı yaşamaktan çok eğlenmiş gibi görünüyorlar.:)
4- hiç biri tutmayabilir:img-hyste
whiteangel
11-01-07, 17:14
arkadaşlar 26.bölümü seyredebileceğim linki bana özelden msj atarmısınız.
26. bölüm bu gece saat 20.00 de starda:) henüz yayınlanmadğı için link veremiyorum maalesef..
meğer bu dizi ne güzelmiş ne harika yorumlar yapılıyor tam ortam var. Başta bu diziyi izlemiyordum çok şey kaçırdığımı 20.bölümden ve tekrarları izledikten sonra anladım.Şimdi tam tutkunuyum.Doğru yolu bulduğuma seviniyorum Allah bulamayanlara da buldursun izleyen bağımlı oluyor resmen
Aramıza hoş geldiniz.... AHHHH AHHHH eminim sizinde Yalancı Yarimden önce ne mutlu mesut günleriniz vardı.... etrafınızda kimse size deli diye bakmazdı... yüzünüzde her an gülen bir ifadeyle dolaştığınız için kimse sizi ayıplamazdı.... bulduğunuz her fırsatta int. girip o site senin bu site benim yy forumları aramazdınız..... beyin fırtınası yaratıcam diye beyniniz uçmazdı.....
Neyse elden gelen birşey yok.... ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ
ben de orayı çözmeye çalıştım ama çok hızlı konuşuyo. "pınar'a mı gittin" diye sorduktan sonra tarık "yok" deyince "hadi hadi" de diyebilir.
bu arada biraz önce şu repliğe çok güldüm
hulusi: üstündeki kürkü de çıkart, malüm mayıstayız kürk dökme mevsimi :img-hyste
süperdi yaa.
----
görevli: garaja mı bırakayım
tarık: yok galata köprüsünden haliç'e bırak :)
----
belgin: su uyur hulusi uyumaz, dünyanın en uyanık adamıdır o :)
----
belgin: ne kadar düşüncelisin
hulusi: o senin düşünceliliğin :)
ebru.karaca
11-01-07, 17:25
ebru.karaca, sık biraz dişini, bak 3 saat kaldı. Sıkılırsan haber et, biz birleşir şarkı söyleriz sana avuturuz biraz seni. Sıkma sen canını:)
Hah haa :img-hyste :img-hyste
Harikasın ya..
Teşekkür ederim :) :)
Bana da "NERDESİN SEN?" gibi bir şey diyor gibi geliyor..
(Bu ne böyle ya? gibi, gibi, gibi..)
handeozbek
11-01-07, 17:42
aklıma çok tuhaf bir şey geldi sakın bu gelecek abi bora olmasın biliyorum çok saçma ama aklıma geldi.Ama bildiğim tek şey var bu gelecek her kimse Tarık Tekelioğlunu o ele verecek
aklıma çok tuhaf bir şey geldi sakın bu gelecek abi bora olmasın biliyorum çok saçma ama aklıma geldi.Ama bildiğim tek şey var bu gelecek her kimse Tarık Tekelioğlunu o ele verecek
Yakışıklı bir abi bekliyoruz :icon_whis eğer bora olursa yakışıklılık kavramını birkez daha değerlendirmek lazım...tabii zevkler tartışılmaz ama....
whiteangel
11-01-07, 17:53
bu mümkün değil. Bora'nın teyzesinden(dadısı) yani Belkıs Hanım'dan başka kimsesi yok.Pınar varlıklı bir ailenin kızı, Tarık'ın tanıma ihtimali olabilir. Ama Pınar'ın Bora ile bir bağlantısı olacağını düşünmüyorum.
handeozbek
11-01-07, 17:55
şimdi fragmanı izlerken dikkatimi çekti.Pınarın çello çaldığı sahnede sanki biri daha var(belki Pınarda olabilir.O kişi) Nazda ona gülümsüyor.Sonra Tarık bir şey diyor.Galiba Pınar Naza sen bir şeyler çalabiliyor musun dedi Tarıkta kardeşim böyle şeylerden anlamaz filan dedi.Pek tahminde de bulunamıyorum acaba Tarık ne dedi de Nazın suratı değişti salonu terketti ikisini başbaşa bırakmayı göze aldı. Aslında bu kardeş olayının bir iyi yanı var. Eğer Naz Pınarın abisi ile yakınlaşırsa Tarık ilişkiye abisi olarak müdahale edebilir. Ama bunun da tehlikeli bir yanı var. Ya sende benim kızkardeşimle birliktesin derse o malum abi.
Bu oyuna son vermenin tek bir yolu var. Tarık sen kardeşime uygun değilsin ondan uzak dur Abi de o zaman sende benim kardeşimden uzak dur der olay böyle sonuçlanır.Başkasını düşünemiyorum
Aramıza hoş geldiniz.... AHHHH AHHHH eminim sizinde Yalancı Yarimden önce ne mutlu mesut günleriniz vardı.... etrafınızda kimse size deli diye bakmazdı... yüzünüzde her an gülen bir ifadeyle dolaştığınız için kimse sizi ayıplamazdı.... bulduğunuz her fırsatta int. girip o site senin bu site benim yy forumları aramazdınız..... beyin fırtınası yaratıcam diye beyniniz uçmazdı.....
Neyse elden gelen birşey yok.... ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ
Valla doğru söze ne gerek.Benim de olmadık bir ortam da aklıma birden diziden bir sahne geliyor ve yüzüm de bir gülümseme oluşuyor.Tabi bu da etrafımda ki insanların enteresan bakışlarına sebep oluyor.Biri sorsa niye gülümsüyorsun diye yaptığım açıklama garipliğimi iyice tesçiller herhalde.Düşünsenize;
-Sorması ayıp niye gülüyorsunuz?
-Ya aklıma Yalancı Yarim dizisin den bir sahne geldi de ona gülüyorum siz üstünüze almayın...
Pınar'ın abisinden fragmanda bahsedilmiyor,bu tüyo nerden???????
Tarık-Naz imzan çok güzel,söylemeden geçmeyeyim dedim:good:
Mesut Yarın bir yazısını okumuştum.BAG ailesi için tuaf demişti.bazen haklı
buluyorum.BARIŞ AKARSU ve YALANCI YARİM tutkusu ve sevgisi insanı tuaf
yapabiliyor.:icon_shad
elmali-turta
11-01-07, 18:15
Pınar'ın abisinden fragmanda bahsedilmiyor,bu tüyo nerden???????
Tarık-Naz imzan çok güzel,söylemeden geçmeyeyim dedim:good:
hayır özette bahsediliyor pınarın yurt dışında yaşayan ve kesin dönüş yapacak olan bi abisinin olduğu ve nazın bu abiyle tanışmayı çok istedğinden bahsediliyor bu tüyo ordan yani:)
handeozbek
11-01-07, 18:16
ya böyle bir şey olamaz bir dizi insanı bu kadar etkiler mi Naz Borayı öptüğünde benim içim cız etti. Tarığa üzüldüm.Sanki onlar gerçekler. Çok etkileniyorum. Hulisi Filize bankayı idare etme konusunda duygusal bir konuşma yaptığında içimden ağlamak geldi. Her laflarındaki en ufak espiri kırıntısı yakalayıp onlara bile gülüyorum.Arkadaşlar burda niye gülüyorsun komik bir şey yok ki diyorlar bende burdaki espiriyi ancak gerçek yalancı yarimciler anlar diyorum tuhaf tuhaf bakıyorlar baksınlar ben yalancı yarimci olmaktan son derece memnunum. Eğer bu itiraf gerçekleşirse kesin siteler çöker biz böyle büyük bir ekibiz.yaşasın yalancı yarim kardeşliği:happy0064
hayır özette bahsediliyor pınarın yurt dışında yaşayan ve kesin dönüş yapacak olan bi abisinin olduğu ve nazın bu abiyle tanışmayı çok istedğinden bahsediliyor bu tüyo ordan yani:)
Bilgi için teşekkürler,özeti okumak hiç aklıma gelmemişti,ah bu ben:dito :dito :dito
bencede ilan-ı aşk yapılsın birçok site çökecektir.bende bazı sitelere yine
giremiyeceğim kesin. :icon_whis
Eğer bu itiraf gerçekleşirse kesin siteler çöker biz böyle büyük bir ekibiz.yaşasın yalancı yarim kardeşliği:happy0064
Merak etme bu itirafın gerçekleşmesine çok az kaldı.Ve şundan adım gibi eminim senaristler öyle bir itiraf hazırlıyorlar ki bu itirafın üzerini önce biz çökeceğiz.Toparlandık dan sonra bilare mesajlarımızla siteyi de çökertiriz...:img-yes:
Katılıyorum, bazı dizileri sadece fragmanlarından izliyorum desem yalan olmaz. Bizimkini ise her izlediğimde yeni birşey farkediyorum; bir bakış, gülüş veya imalı sözler. Fragmanları ise tam bulmaca, çözmek için defalarca izlesem bile sahneler kurguladığım gibi olmuyor çoğu zaman...
tahminlerin hiçbiri tutmuyor.ben ne düşündüysem şimdiye kadar hep tersi oluyor.senaristleri kutlamak lazım.:happy0064
Yakışıklı abiyi tabii ki göstermezler, bizi merakta bırakmak istiyorlar da ondan.Vallahi dünya yakışıklısı da olsa Tarık'ın karşısında şansı yok
ne gerçek hayata ne de dizide.Karizma ve o sıcaklık bazen yakışıklılıktan da önemli birşey çünkü,hele de yakışıklılıkla birleşti mi önünde kimse duramıyor.Tarık'da da ,dolayısıyla Barış'ta,bunların hepsi fazlasıyla var.
handeozbek
11-01-07, 18:41
ya eski bölümleri izleyince Naza çok kızdım.Tarık Naz için neler yaptı.Tarık Tekelioğlunun korumlarından dayak yedi.Onun için ölümü göze aldı.Ama Naz krediyi kurtardı diye Borayı öptü ama Tarığı öpmediği gibi öpüştükleri günü Tarığın üstüne attı.Sen beni öptün dedi.Naz gör şu iyilik meleğini de ödülünü ver
ebru.karaca
11-01-07, 18:46
Mesut Yarın bir yazısını okumuştum.BAG ailesi için tuaf demişti.bazen haklı
buluyorum.BARIŞ AKARSU ve YALANCI YARİM tutkusu ve sevgisi insanı tuaf
yapabiliyor.:icon_shad
Biz o TUHAF kelimesinin üzerine Barış'ın sitesinde kaç sayfa yorum tüketmiştik :) :) Tuhafız biz ya:)
:) Ben artık bürodan çıkıyorum, eve gidip tv'de bir şeyler izlemem lazım.. :) Akşama da ne var, pek bilmiyorum ama.. :)
Şimdilik hoşçakalın.. :)
Naz Bora' yı yanağından öptü, amacı onu ödüllendirmekti ama duygusal bir öpücük değildiki sadece mutluluktan yaptı. Tarık da ise durum farklı onu aşkla öptü, işin içine duygular girince bazen insan mantıklı düşünemez. Naz' ın yaptığını haklı görmüyorum tabi ama anlayabiliyorum bir yandan. Naz iç kavgalarını bir bitirse Tarık' tan çok Naz' ın kendisi rahatlayacak. Neyse kaldı 1 saat 10 dk, herkese iyi seyirler arkadaşlar...
meraba arkadaşlar..bn yeni üye oldumm:img-blush bu sene snava hazırlandığım için sadece cuma boş oluom ve yy yi tv den takip edemiomm((çok sinir bozucu bişiii tüm aile islio bn isliyemiom))o yüzden bnde netten isliom ama orayada 1 hafta sora ancak gönderilioo:img-sorry sizin bildiğinz ve bölümü yakın tarihte isliyeblceğim bi yer wrmıı??bn bu konulara brz hatta baya bi yabancıyım..ltfn bilen wrsa özele yolasın:icon_ange şmdiden herkese ii seyirler banada ii çalışmalartroest
Naz Bora' yı yanağından öptü, amacı onu ödüllendirmekti ama duygusal bir öpücük değildiki sadece mutluluktan yaptı. Tarık da ise durum farklı onu aşkla öptü, işin içine duygular girince bazen insan mantıklı düşünemez. Naz' ın yaptığını haklı görmüyorum tabi ama anlayabiliyorum bir yandan. Naz iç kavgalarını bir bitirse Tarık' tan çok Naz' ın kendisi rahatlayacak. Neyse kaldı 1 saat 10 dk, herkese iyi seyirler arkadaşlar...
o bölüm benim için tam bi karmaşa ile bitmişti. sadri'nin telefonundan sonra, "aha şimdi tarık gidip nazlar'a kredinin çıktığını söyleyecek" diye sevinirken. tüm olanları bora'nın yaptığını sanmaları benim için tam bi hayal kırıklığı olmuştu. ne bekliyodum, ne oldu durumu oldu o sırada. tam da bora'nın ismini söylediklerinde o içli melodiye girmeleri ve tarığın surat ifadesi çok kötü etkilemişti beni.
bu sonu duygusal biten tekrar bölümünün ardından, yine duygusal geçeceğini tahmin ettiğimiz yeni bölümün başlamasına 1 saatten az bi süre kaldı. herkese iyi seyirler.
handeozbek
11-01-07, 19:09
ay o bora beni o kadar korkutmuş o kadar sinir etmiş ki her yerden o çıkacak sanıyorum o ne kurnaz adamdı öyle yiğidi öldür hakkını yeme ne mal olduğunu Tarık gibi kurnaza bile başta çaktırmadı.
Bu bölüm Naz'la birlikte biz de üzüleceğiz,27. bölümdeki gerilimin heyecanını bu bölümden hissetmeye başlayacağız ama sonuçları çok iyi olacak:)Her zamanki gibi süper bir bölüm bizleri bekliyor ve dizimizin başlamasına bir saatten az kaldı:happy0064 Herkese iyi seyirler:img-wink:
ceza_cansu
11-01-07, 19:39
Evet arkadaşlar bölüme çok az kaldı.Bu bölümde özellikle Tarık ve Naz'ın müştemilatta ki sahnesini,Pınar'ın çello çaldıktan sonra Naz'ın orayı terk ettikten sonra neler olacağını çok merak ediyorum.
Gerçi bu bölüm hüzün ağırlıkta olucak ama eğleniceğimiz sahnelerinde olucağına eminim müştemilat sahnesi gibi:)(ben fragmanı gördüğümden beri oraya resmen taktım:))Herkese şimdiden iyi seyirler.
:img-in_lo çok teşekkür ederm yardımlarınız için..:happy0064 ii uyuyablcem bgn:img-wink: şmdi szdede heycan doruktadır..10 dk kaldı..herkese ii seyirlerr.umarım tüm beklentiler gerçekleşr ve bu bölümün hevesi kursağımızda kalmazz..diziden sora yorumlara ne yazıkki katılamıcam ama sznle beraber eelenceğim ve ipuçları alcağım kesin naapalım bzde yrn öörencez:icon_whis
handeozbek
11-01-07, 19:51
senaristler ne olur canımızı çok yakmayın kıskançlığı dozunda verin özlediğimiz sahnelerden bir kısımda olsun gösterin bizleri hayal kırıklığına uğratmayın umarım beklediğimizden de iyi bir bölüm olur herkese iyi seyirler. Yorumlarda buluşmak üzere esen kalın yalancı yarimsiz kalmayın:img-pilot
yaa kuklalar muhteşemdi
dizi öncesi süper oldu.
ceza_cansu
11-01-07, 19:58
yaa kuklalar muhteşemdi
dizi öncesi süper oldu.
Ya bende sırf bunu yazmak için hemen siteye girdim.Kuklalar bu sefer süperlerdi:img-yes: :img-yes:Bu sözleri eskilerinden daha iyiydi.
elmali-turta
11-01-07, 20:03
ya kuklalara bayıldımmm bu sefer:)
ya ama yine telefon yine yine ve yine nedir bizim bu telefonlardan çektiğimizzz:icon_sorr
ceza_cansu
11-01-07, 20:10
Ya yazmak için reklamı bekliyemicem hemen yazıyorum.Gene gene gene telefon.Ya kaç kere dedik bu alet bütün romantizmi bölüyor çıksın gitsin diziden diye ama nerdeee illaki bu teknoloji dizinin içine giricek.
elmali-turta
11-01-07, 20:20
bnuda yazmazsam olmazzz yane
bu nasıl bi zamanlamadır böyle anlamadım yani,denk getrsen olmicak nie yani nie bir iki saniye önce deilde snra çıkıo,gdio:icon_twis :icon_twis bu arada telefonlara hala gıcığımmm dizideki bütün telefonlar toplatılsınnnn..
Biz Naz üzülecek diye üzülmüşmüydük ???? Ya ben şu kızı bir sallayıp kendine getireyim.... Öldürür adamııııııı
Aslında üzülüyorum ama Tarık'ın şu konuşmalarında içimin yağları erimedi değil:)
handeozbek
11-01-07, 20:45
ay gülmekten öldüm ne komik bölüm.Hüzünlü bir olay ancak bu kadar komik anlatılır.Aksilikler bile komik.Hem sinir oluyorum hem gülüyorum.İster misiniz Pınar Nazı işe alsın
Samim gülmekten öldürdü beni. "Kazma haaaaa" süperdi :) İyiki girmiş bu Samim :)
Ah Naz.............
Ah Tarık............
deli ettiler deli!!!!
Müstakbel yenge !!!! bir bayan bu cümleyi duyacak ve üstüne atlamayacak.... Pınar oyunun içinde olmasa o cümleye bu kadar tepkisiz kalamazdı
ceza_cansu
11-01-07, 20:46
Ya yok böyle bir zamanlama.Önce karşılaşmadılar diye sinirden delirdim ama sonra karşılaşsalardı ne olurdu diye düşününce biraz sakinleştim.İtiraf bu şekilde olmamalı.Uğur kedi demişti bu itiraf hiçbirşeye benzemicek diye
Bu arada ne kuş ne kurt bizin Samimin lakabını belgin hanım buldu karayağız samim:img-hyste :img-hyste .Ya ben hayatımda bu kadar kibar ''yuhhh'' diyen birini görmedim:img-hyste
zavallı nazcık
valla hüzün beklerken komedi oldu. replikler yine harika. naz'ın şımarıklığı ancak bu kadar iyi anlatılır.
Aslında üzülüyorum ama Tarık'ın şu konuşmalarında içimin yağları erimedi değil:)
Aynen valla... Yaw Tarık'a kızıyoruz ama o da yapmasdı gerektiğini yapıyor aslında. O da Naz'ın sevgisinden emin değil. Ama yalan üzerinde master doktora her türlü yüksek lisansı yaptı artık. Aştı kendini aştı..
Ama "hem karnımızı hemde gönlümüzü" dolduracak birisini bulma olayı çok hoşuma gitti... :D
Ya olamaz ya olamaz olamaz olamaz istemiyoruz telefon
Daha iyi bir yy geleceği için telefon olmamalı :sad53: :sad53:
handeozbek
11-01-07, 20:48
aynen fenalık geldi.Arkadaşım aşağı arkadaşım yukarı.Hem onlarda sıkıldı ama inatla sürdürüyorlar eğer bir bölüm daha böyle devam etsin düşüp bayılacağım hem komikler hem sinir
Ayşe ile Sadri eleele tutuştuklarında ilk düşündüğüm şey şu oldu, demek aşkın yaşanması için akıllı bir kadının olması yetermiş :) Naz bir ayşe kadar olamadı :)
ceza_cansu
11-01-07, 20:49
zavallı nazcık
valla hüzün beklerken komedi oldu. replikler yine harika. naz'ın şımarıklığı ancak bu kadar iyi anlatılır.
Kesinlikle ya özellikle bu zavallı nazcık repliklerinde karşımda bir ara Tarık'ı değil küçük Emrah'ı gördüm sanki:):)
Aynen valla... Yaw Tarık'a kızıyoruz ama o da yapmasdı gerektiğini yapıyor aslında. O da Naz'ın sevgisinden emin değil. Ama yalan üzerinde master doktora her türlü yüksek lisansı yaptı artık. Aştı kendini aştı..
Ama "hem karnımızı hemde gönlümüzü" dolduracak birisini bulma olayı çok hoşuma gitti... :D
yaa ..ama anlayana işte...yok aslında doğru söz yine tarık tan geldi...ya akılsız ya sevgisiz...
Ya lütfen ama lütfen Yalancı Yarim'in yayını sırasında tüm GSM operatörleri devre dışı kalabilir mi:img-help: bu ne ya böyle,bugün dizinin başrolünde cep telefonları var...bu arada artık iyice emin olmaya başladım ki bu Pınar'ın hiçbirşeyden haberi yok gibi..oyun falan olduğunu bilmiyor.
Ayşe ile Sadri eleele tutuştuklarında ilk düşündüğüm şey şu oldu, demek aşkı yaşanması için akıllı bir kadının olması yetermiş :) Naz bir ayşe kadar olamadı :)
Ayşe'yi tebrik etmek laızm. Bu kızdaki cesaret, yüreklilik bizimkilerde olsa şimdiye kadar evlenip iki tanede Nazcık ile Tarıkcık olurdu!!!!
Sadri'nin elindne tutması için şirinlikler, o cümleler çok güzeldi. Neyse sonunda bir aşkı görebildik en azından!
skandal bir bölüm.. ne o iç sesler.. hala mı? ya artık klişe olmayıda aşan yanlış anlamalar.. ?! 3. sınıf dizilerde göreceğimiz kareler artık dizimizde mi göreceğiz.. ya olmadık anada çalan cep telefonu.. gözlerim borayı aradı.. !! rüyamda görsem kabusasayacağım borayı..!!!
ve arkadaşım lafına acayip gıcığım.. yok dostum de.. biraderim de. kankam de.. ama o lanet lafı deme.. hele birde başına sevgili geldimi .. hiç deme.. sevgili arkadaşım.. sinir ki ne sinir..
senarist grubu, son süzüm size, halen cepten yiyorsunuz.. lütfen hazıra dağ dayanmaz.. kredinizi tüketmeyin..
tamam itiraf etmesin , tamam seviyorum demesin, tamam romantik bir yerede gitmesinler ,tamam herşeye tamamda.. aamaa bu bölümdekini bir aşın..
işte bu yaa.
başka ne denebilirki, "naz'ı başkasıyla görmek istemem"
helal olsun tarık.
naz da anladı ve nasıl güldü öyle :)
işte bu yaa.
başka ne denebilirki, "naz'ı başkasıyla görmek istemem"
helal olsun tarık.
naz da anladı ve nasıl güldü öyle :)
serdar aşalım bunu azizim.. sen hele pınarın abisi geldiğinde maçı izle :img-cool2 :img-hyste hazır olun sinir dolu dakikalara... :icon_whis
elmali-turta
11-01-07, 20:59
ay bu arabadaki sohbet bni öldürdü gülmekten:img-hyste
nazın o eşsiz sıfatlarını tekrar tekrar sıraladılar koptumm resmen yaaa:img-hyste şımarık küstah kızzz:img-hyste :img-hyste
aha yine hortladı
25 MAYIS 2006
kurtulamayacaz heralde.
bırakmışlar canım anam bwm X5 binmişler bizim subaruya .. yapmayın yahu.. tarık keşke jipi kapsaydın.. :img-hyste :img-hyste
hulusi kopardı beni... kopardı.. sen önce aynaya bak aynaya... :img-hyste
aha yine hortladı
25 MAYIS 2006
kurtulamayacaz heralde.
daha kurtulacağımız çok şey var çokkk keşke bu sadece bu olsa... :img-wink: :img-cool2
Geçmiş Olsun AYŞE' M
asıl sana helal olsun sadri. ayşe'yle mutluluklar.
Bizimkiler bir Ayşe ile Sadri kadar olamadılar ha:icon_whis gerçi olmaya ne hacet cep telefonları var ne de olsa.....
ceza_cansu
11-01-07, 21:16
25 Mayıs'ı duyduğum an ki duygularımı anlatamam.Eminim çoğunuzda aynı duygular oluştuğu için orayı geçiyorum.Diğer sahnelere gelince Tarık'ın her ne kadar Naz'ı abi bahanesiyle korusada ''Naz'ı başkasıyla paylaşmam'' cümlesine benzer cümlesi süperdi.Sadri'ye de bravo valla onlar ''Ayşem'' aşamasına geldi.Bizimkiler hala arkadaş ama bizimkilerinde o aşamaya gelmesi çok yakın.
Bölümde herşey iyi güzelde bu çello olayı beni çok sinir ediyor.Özellikle Tarık'ın patronunun çello çalmasını beğenmediğini Pınar'a söylemesine sinirlendim.
Bizimkiler bir Ayşe ile Sadri kadar olamadılar ha:icon_whis gerçi olmaya ne hacet cep telefonları var ne de olsa.....
tam aradıklarındada şarjı biter... olur mu olur ?! :img-cool2
Tarık'ın resmi görmek istememesinin 2 sebebi var bence;
1) Gerçekten Naz'ı kıskandı
2) Bu gelecek abi gerçekten Tarık'ın bir tanıdığı çıkacak senaristler gelecek bölümü garantiye alıyorlar. Çünkü ne yapar eder Tarık getirtmezdi o abiyi.
ceza_cansu
11-01-07, 21:21
Ya Tarık inanamıyorum sana bütün bölümdeki güzel cümlelerini tek cümlede katlettin.''Aslında o şarkıyı başkası için söylemiştim ama sen daha çok hakediyorsun'' ne demek bu cümle ya ne demek:icon_evil :icon_evil :icon_evil
Ya Tarık inanamıyorum sana bütün bölümdeki güzel cümlelerini tek cümlede katlettin.''Aslında o şarkıyı başkası için söylemiştim ama sen daha çok hakediyorsun'' ne demek bu cümle ya ne demek:icon_evil :icon_evil :icon_evil
evet ya. resmen sinir oldum "sen daha çok hakediyosun" ne demek. açıkcası tarığa yakışmadı bu yaptıkları. halbuki naz ne kadar sevinmişti.
şunu anladım ki pınar'ın hiçbişeyden haberi yok. ve naz patlamak üzere o kesin.
hulusi cep telefonunu kapadı. darısı tarık ve naz'a
Vay be en azından birileri telefon kapatmayı aklına getirdi. Ama hayırlı bir işin değil o da. peeehhh
elmali-turta
11-01-07, 21:30
ayyy birlik oldular toptan nazı delirtcekler bnce ama nazda ii yaptı ohhh:) yanlızz tarığın surat çok komikti:img-hyste
bu arada abi italyadan dnmüş;)kesin tanıyooo kesin:img-blush
Yine mi telefon be yav. Yine mi telefooooonnnn. Yeter ama. Yeter yahuuuu.Allah allah yav Allah allah.
ceza_cansu
11-01-07, 21:38
Ya bütün sinirim bir anda gitti ya Pınar salondan çıkınca o muhteşem dörtlü o sırada neler yaptılar öyle ya :img-hyste :img-hyste :img-hyste .Ya replikleri yazarken en çok zorlanıcağım yer kesin orası olucak:img-hyste(Ama Tarık'ın cümlesi her aklıma gelişinde yine sinirleniyorum orası ayrı)
Allahhhh abi hemde İtalya dan gelmiş..kesin tarık ı tanıyor hatta Tarık ta abiyi tanıyor olabilir bence.....
ya karşılıklı tartışmalarını çok güzel yapmışlar.
kötü haber abi italya'dan geliyo ve kesin tarığı tanıyacak, bela geldi işte, hem de italyadan
Aman aman İtalya dedi...bu abi kesin Tarık'ı tanıyacak hatta belki de arkadaşı çıkacak,e baştan beri öyle olacağı belliydi...işler çok kötü karıştı....o son halleri neydi öyle ya :))) Ümit de hapı yuttu bu ara
Ya bütün sinirim bir anda gitti ya Pıanr salondan çıkınca o muhteşem dörtlü o sırada neler yaptılar öyle ya :img-hyste :img-hyste :img-hyste .Ya replikleri yazarken en çok zorlanıcağım yer kesin orası olucak:img-hyste(Ama Tarık'ın cümlesi her aklıma gelişinde yine sinirleniyorum orası ayrı)
Evet kesinlikle bu bölümün en en iyi yeri bu dörtlünün birbirinine bağırıp çağırması ve Samimli tüm bölümler!!!
Gerisi bende de sinir kat sayımı fırlattı!!!
Bu abi İtalyadan geliyor !!!!!! Eyvah ki ne eyvah....
Önceki teorilerimden de vazgeçmiş bulunuyorum.... Bu Pınar Nazdan da saf....
Birşey bilmeme ihtimali % 90
O kadar beyin fırtınasından sonra bazı şeyleri tutturan ekibime :happy0064 :happy0064 :happy0064
handeozbek
11-01-07, 21:40
ya süper ya süper bir bölüm ne kadar da şekerler dörtlü grup nasıl da bağırdılar birbirlerine çok süper.Bayıldım gülmekten öldüm iyi ki filizle ümiti de dahil ettiler ama naz daha o Tarığın lafının acısını çıkaramadı şu malum abi gelsin intikamı o zaman alacak herhalde yoksa Naz çatlar intikamı almazsa ama bu sefer haklı o laf edilir mi kafasına çaydanlığı geçirmek istiyorum dedi ya ilk defa hak verdim o laf edilir mi inşallah şu abiyi gösterirler de öyle bitirirler ama her şeye rağmen bu bölümü beğendim
ceza_cansu
11-01-07, 21:40
Ya abi İtalyadanmış.Ya koskoca dünyada başka bir ülke kalmadı mı.fransa'dan getirin İngiltere'den getirin ama İtalyadan abi getirmeyin ye.Bu adam kesin bela olucak
eroglu_forever
11-01-07, 21:41
Eurostrarda reklam biraz daha geç girdi, belgin aradı, çabuk gel baban kayıp dedi, Pınar Da Naz Bizimle Gelsin, Sen Sonradan katılırsın bize dedi tarığa bakalım ne yapacaklar??? Yine Telefon..............
Aman aman İtalya dedi...bu abi kesin Tarık'ı tanıyacak hatta belki de arkadaşı çıkacak,e baştan beri öyle olacağı belliydi...işler çok kötü karıştı....o son halleri neydi öyle ya :))) Ümit de hapı yuttu bu ara
Son halleri çok tatlıydı,kardeşimle gitmek istiyorum dediğinde Filiz ne Nazın halleri çok şekerdi, bu ağbi Tarık'ı tanıyor kesinlikle meneceri, arkadaşı yada karşı takımdan biri falan olabilir.
NAZ__inanmıyorum evet dedi
TARIK__inanmıyorum evet dedim
NAZ__meğer Pınar'ı seviyomuş
TARIK__meğer Pınar'ı soruyormuş
ilk baştaki replikler yine harikaydı..sadece bunlar aklımda kalmış ama..
handeozbek
11-01-07, 21:43
Eurostrarda reklam biraz daha geç girdi, belgin aradı, çabuk gel baban kayıp dedi, Pınar Da Naz Bizimle Gelsin, Sen Sonradan katılırsın bize dedi tarığa bakalım ne yapacaklar??? Yine Telefon..............
o zaman %100 abi Tarığı tanıyor baksanıza hemen karşılaşmayacaklar
Yaw resmen kafam döndü bu bölümde :))) bi yandan telefonlar,bir yandan abiler kardeşler aman aman acaip bir bölümdü yani...bi daha sete gidersem kesin karar verdim bütün cep telefonlarını toplayacağım ve bir yere gömeceğim :))))
Bu bölümde abiyi göremeyeceğiz sanırım:img-yes: kesin bu abi Tarık'ın arkadaşı çıkacak,bi de böyle çapkın birşey falansa o zaman seyreyleyelim cümbüşü :)))
Çok sevdiğim söz vardır
ALLAHIN VERDİĞİ GÜN KIYMETİNİ BİLMEZSİN,KIYMETİNİ BİLDİĞİN GÜN ALLAH VERMEZ
E be Naz bilseydin şu çocuğun kımetini oda sadece sana söyleseydi şarkılarını, bizide böyle bir yandan OHH olsun sana derken öbür yandan Yaa üzme kızımızı
dedirtmeseydin
Sanırım Tarık annesi onu arayıp oradan geri dönünce çok ama çok hoş bir sürprizle karşılaşacak,abi tanıdık çıkacak hatta abiyi Naz'a asılır vaziyette bulacak...işte o zaman abilik vazifesini yerine getirecek tam anlamıyla :)))))
<<*TILSIM*>>
11-01-07, 21:49
yaw arkadaşlar izleyemiyorum şu anda haberler sizde italyadan gelecek olan anladığım kadarıyla tarığın kız arkadaşının abisi ölemi
ceza_cansu
Normal zamanda Naz'a kızmam lazım Tarık'ı bırakıp gitti diye ama çok iyi yaptı.Haketti bunu Tarık.Ben Tarık'ın kurduğu o cümleyi bir dahaki bölüme kadar kolay kolay unutmam.Vahi'nin Naz'a dediği gibi ''beynime kazındı beynime''
handeozbek
ya çok kötü bitti içim bir tuhaf oldu ağladım ağlayacağım o durumdayım resmen tercihini daha abi gelmeden ondan yana kullandı offfff ooffff
elmali-turta
11-01-07, 21:50
şimdi diyorum ki son sahne için e o kadar laftan snra bn olsam bnde bnmezdm heralde,ama bi yandanda diyorum ki keşke bnseydiiiiii:icon_whis
Bitti...bu dizi ben de binumum hastalıkların türemesine neden olacak;fıtık,verem vs...:img-help: Naz seçimini yaptı...bakalım neler olacak:icon_whis
yaaa resmen içim sızladııııııı beeeeeeee acı çeken tarıkla nazzz değil yaaa resmennn ben çekiomm acıyııııııııııı beeeeeeeee
O cümleye ben bile giderdim:)
kesinlikle katılıyorum. çok ağır laf etti. biz yine ters köşe olduk. naz pınar'ın çello çalmasından rahatsız olacak sanarken, "aslında başka birisi için söylemiştim ama sen daha çok hakediyosun" bu lafın sonunda ben de tercihimi tarık'tan yana yapmazdım. ama tarığın naz'a söyleyecekleri vardı anlaşılan. onunla gitmek istemesinden bu anlam çıkıyo.
yeterrrrr beeeee valllaha yeter.. bu ne hal.. bu ne iş ya.. yok artık.. efendim diizye bir hafta daha şanş veriyorum.. bakalım bu kafayla giderse bu dizi yazık olacak.. o telefonlar yok mu o telefonlar.. yeter yahu.. yeter sanki biri anlaşmış tam önemli bir karede tarığı aramaya..
bir bölümde 4 kere, bu olur mu ya.. yazık.. senaristler, bence acemi cadıyı bırakıp enerjilerini bu diziye ayırsınlar..
Neleri tutturduk Serdar ???
1 kaldığı yerden başlayacağını anlamıştık herkes hem fikirdi
2 Annesinin arayarak eve çağıracağını, bu nedenle nazın onu bulamayacağını
3 beklerken tarığın yatağında uyuyakalacağını
4 pınarın oyunu bilmediğini (ben her nekadar aksini düşünsemde :img-in_lo
5 abi ile karşılaşılmayacağını
bayaaa iyiyiz valla..... tabi burda tüm yy cileri kasdediyorum
yeterrrrr beeeee valllaha yeter.. bu ne hal.. bu ne iş ya.. yok artık.. efendim diizye bir hafta daha şanş veriyorum.. bakalım bu kafayla giderse bu dizi yazık olacak.. o telefonlar yok mu o telefonlar.. yeter yahu.. yeter sanki biri anlaşmış tam önemli bir karede tarığı aramaya..
bir bölümde 4 kere, bu olur mu ya.. yazık.. senarist bence acemi cadıyı bırakıp enerjilerini bu diziye ayırsınlar..
al bendende o kadar yaaa senaristler birazzz diziyi monoton yapmaya başladılar sanki daha önceki bölümleri tekrarlıolar gibi gelio bana tarın franceska naz boraaaaaa mesela şimdi pınar tarık naz pınarın abisi oldu ben fark göremiom yani
<<*TILSIM*>>
11-01-07, 21:54
yaw arkadaşlar izleyemiyorum şu anda haberler sizde italyadan gelecek olan anladığım kadarıyla tarığın kız arkadaşının abisi ölemi
<<*TILSIM*>>
11-01-07, 21:56
al bendende o kadar yaaa senaristler birazzz diziyi monoton yapmaya başladılar sanki daha önceki bölümleri tekrarlıolar gibi gelio bana tarın franceska naz boraaaaaa mesela şimdi pınar tarık naz pınarın abisi oldu ben fark göremiom yani
bence dizi monoton flnn deil ne kadar yeter artık dediğiniz yerler olduğunu biliyorum ama komik sahneleriyle ve başarılı yayın akışıyla kalplerde birinci yalancı yarim
Ben baştan beri Pınar'ın bu oyundan haberi yok demiştim yani aleni belliydi,ayrıca Tarık'ın ettiği o laf çok ama çok gurur kırıcıydı,bir kıza çok ağır gelir öylesi bir laf...ben de olsam Naz'ın yerinde giderdim...
evet italyadan gelmiş bile. tarık hariç diğerleri onunla tanışmaya gittiler.
Sanıyorum herkes yavaş yavaş benimle hem fikir olmaya başlıyor. Demek ki bir şeyler gerçekten yanlış yapılmaya başlandı. Biraz daha dikkat. Birkaç hafta daha bu şekilde gitmemeli.
bu bölümden çok bişey ummadım çok bişey bulmadım..
Naz iyi yaptı..o kadar şeye bende olsam aynısını yapardım yaa..tek güzel yanı Pınar'ın yanında bile Naz'a kur yapmasıydı..
bişey diyemiyorum valla..bence olaylar yeni başlıyor..27den çok şey bekliyoruz..220 woltluk şey bence kıskançlıktan ibaret..
kim ne derse desin bunların aşk itirafları cidden patlama niteliğinde olacak..bu kadar duygu sıkışması bomba etkisi yapar vallahi..bu itirafın artı öpüşmenin 30 a kadar yolu var..bizde artık veremmi oluruz kansermi oluruz yoksa bugün benim gibi ortadan ikiye çatlarmıyız bilemicem:):)
İnanmıyorum ya haftaya kadar meraktan ölürüm ben ah ah inatçı keçiler ya bırakın artık iç sesle aynı şeyleri düşünmeyi bu kadar şanssızlık olur yani tam söyleyecekken aksilikler ee senaristler bizi meraktan nasıl öldüreceklerini çok iyi biliyorlar.
Pınar'a gıcık oluyordum ama bu bölümde sinirim doruğa çıktı hayır dur bir ne oluyorsun dün bir bu gün iki hemen öyle sahiplenmeler falan Tarık ben kardeşimle gideceğim diyince nasıl bozuldu alooo sen kimsin ya ah Tarık ah asıl bu oyunu bu kadar uzattığın için sen daha pişman olacakmışsın gibi geliyor.
Son sahnede Naz onlarla gitmeyecekti gözlerinde öyle bir bakış vardıki resmen Tarık gitme de gitme de diye bağırıyordu Tarık eğer biraz çabuk ol demeyesdi asla gitmezdi.
ceza_cansu
11-01-07, 21:58
Ben baştan beri Pınar'ın bu oyundan haberi yok demiştim yani aleni belliydi,ayrıca Tarık'ın ettiği o laf çok ama çok gurur kırıcıydı,bir kıza çok ağır gelir öylesi bir laf...ben de olsam Naz'ın yerinde giderdim...
Evet ya bende olsam bende giderdim.Hemde 1 sn bile düşünmeden.Tarık önce çello hakkında söyledikleri sonrada bu şarkı olayı sınırı aştı.
eğer haftaya naz o araçtan inip tarığın yanına gitmezse bu sınırları zorlamak olur artık o saaten sonra gelecek itirafı alsınlar paket yapsınlar.. diyecek söz yok.. çünkü gelecek o itirafın bir manası yok..
istermisiniz şimdi pınarın abisi tarığın italyadaki kankası çıksın?!. olur mu olur.. herşey olur.. hatta tarık tam konuşurken yine kahrolası telefonu çalar... aloooo koş ayşe fenalaştı gibi.. yazık yaaa harbi yazık..
eroglu_forever
11-01-07, 22:01
27. Bölümden Beklentilerimiz Max. Düzeyde,,,
Tekrarlardan Sıkıldık,,,Yanlış Anlaşılmalar, İçsesler Üzerine Kurulan Senaryo Bizi Germeye Başladı,,,Arkadaş Muhabbetinden Fenalık Geldi,,,27. Bölümde En Azından Finalinde Dillere Destan Olacak Bir İtiraf Sahnesi Bekliyoruz,,,Yeter Artık YAW 27 Bölüm Oldu,,,
Bu nasıl bölümdür ya.En heyecanlı yerde telefonların çalması.Bir türlü gerçeği birbirlerine itiraf edememeleri. Büyük patlamadan önce bence harika bir bölüm oldu ben bu kadarını beklemiyordum.itiraf edeyim ki ben çok sıkılacağımı düşünüyordum.ama tam tersi inanılmaz eğlendim.İki aşık insanın bu çok şeker atışması hele sinirliyken nazın böle şirin numaralar yapması bayıldım bayıldım...Ama dizinin sonundanda anlaşılacağı gibi kıyametler kopacak ama naz pınarın arabasıyla gittiğine pişman olacak.
1- Bu bölümü sevmedim..kabusum olan teo-vahi-hulusi nin içki masası ,hovardalık muhabbetlerinden çok sıkıldım..ve hatta kanal değiştirdim(ilk defa)
2-Samim -Belgin ile ilgili kısımlar hoştu
3-Tarık ın o sözü ağır olabilir ama Tarık la tanışalı iki gün olan Pınar ın bütün gece uğraşıp tarık ın söylediği bir şarkıyı çıkarmasını ve 25 bölümdür kendine şarkı söylenen çello çalan Naz ın buna hiç zahmet etmemesini bir düşünün derim
bilmiyorum bu gece başka yorum yapmak ister miyim..
guzel bı bolumdu ama bıraz sıkıcıydı bence normalde bır bolum hemen gecerdı ama bu bolum gecmek bılmedı son sahneye gelınce tarıkın sozlerı ozellıkle 'aslında baska bırısı ıcın soylemıstım ama sen daha cok hakedıyorsun ' sozu cok agırdı ve bnce naz ın gıtmesı o sozden sonra cok normaldı bu arada pınar abısının ıtalyadan geldıgını soledı acaba tarık ve pınarın abısının bır baglantısı olabılır mı ıtalya uzerınden yada ben sacmalıyormuyum bu bolumden sonra kafam ıyıce karıstııııı:blink:
duruyorum duruyorum sinir basıyor..resmen delirdim bu bölümde yaa..nolursa olsun bu kadar acı çektirilmez yani kıza..
yok ben ısrarlıyım itiraf Tarık'tan gelsin..hemde bağıra çağıra..Naz delirtsin onu..hey allam yaa..bide çabuk karar ver diyor..anladık işin var..da o lafı etme yani..:mad72:
Benim hoşuma gitti bu bölüm..çok güldüm çok eğlendim şahsen...Tarık ve Naz'ın bu hallerini daha önceki hallerine tercih ederim...Aralarındaki elektrik...kıskançlık...gerilim...aşk ya da adı her neyse iyice açığa çıkıyor...:img-wink: :img-wink: bu da şahsen benim çok hoşuma gidiyor..Aşklarını itiraf ederlerse geriye ne kalacak diye düşünmeden de edemiyorum..nasıl uzatacaklar o zaman diziyi merak ediyorum...onun için sakin olalım canlar...:good:
Yok artık kalbim artık bir Bora bir Mesila Frenceska falan kaldıramaz artık 27 bölümde söylesinler ve bitsin Naz'ın Tarık Tekelioğluy'la buluşmaya gittiği sahnede Mesila seni arıyormu yalan inanmam arıyordurdaki gibi bu böyle sahaha kadar sürer gider repliğini dönmesin lütfen uğurkedi nerdesin arkadış ya bak arkadaşım derken bile iki keçi aklıma geliyor
<<*TILSIM*>>
11-01-07, 22:05
yani evet eğer haftaya da itiraf etmezlerse dediğiniz gibi sınırlarını zorlar ama birde şöyle düşünün söledikten sonra sizce nasıl olur yani dizi de ki o tatlı telaş kaçar bence sizce dizi nasıl seneryolarla ayakta kalır
Aslında bu Naz harbiden hak ediyor. Yuh diyorum
Tarık: Seçimini yap o zamn diyor
Naz Hanım Yakışıklı abi için gidiyor. Aslında Tarık'ı sinir etmek için gidiyor ya.
Resmen bunlar batırdılar azcık Ayşe ile Sadri'den örnek alsalarya!!!
Tarık'da Naz'da hak etti bu bölümde çektiklerinden...
Tarık: Şarkı olayında batırdı...
Naz: Gitme olayında
Helal olsun !!!!!
Yine de her ne kadar ben sinir olsamda beğendim açıkcası. Sıkıldığım bazı yerler olmadı değil. Sinir olduğum yerleri saymak bile istemiyorum o kadar çok ki! Ama bu yanlış anlamalar, kıskandırma halleri hiç bir zaman hoş olmaz zaten ama bu kadar da sinir etmez ki yaw :(((
Ama Samim , ah Samim bu bölümde olmasaydı herhalde iyice sinir olacaktık. Onun gülmeleri ve "Kazık,Kazık" demeleri ile yerlere yattım :D
Ama o sonda gitmeyecekti Naz. Tüm olanlara rağmen yine konuşmak için fırsat yaratmaya çalıştı, hatta annesinin( Belgin hanımın) sinir olacağını bile bile Tarık ısrar ettti gel diye ama Naz Hanım yaptı yapacağını!!!
O da haklı ama ..
İşte bu bölüm böyle deli bir bölümdü :(((
[QUOTE=sondakika;2064883]eğer haftaya naz o araçtan inip tarığın yanına gitmezse bu sınırları zorlamak olur artık o saaten sonra gelecek itirafı alsınlar paket yapsınlar.. diyecek söz yok.. çünkü gelecek o itirafın bir manası yok..
bende bir araç değişikliği beklemeye başladım... ama biz ne bekledikde bulduk :icon_sorr
Gene ters köşe olunacak , yada yüzlerce fikirden 3-5 tanesi tutacak hadi bakalım gel perşembe diyelim
evet naz gitmeyecek bu sefer dedim...ama tarik cobuk ol demeseydi tarikla gidecekti diyorum ben...öfff ben artik birlikte görmek istiyorum...acaba pinarin abisi kim?
Yok yok ben bu kadar acımasız bir Tarık görmeye alışık değilim...acımasız Naz'a alışkınım ama Tarık'ı bu bölümde pek sevemedim...hele ettiği o laf kötüydü be....Allahtan şeker Samim vardı da durumu kurtardık...Belgin Hanım oğlu Tarık'a asıldığını anlayınca nasıl da paraladı Samim'i :))))
açıkcası bu bölümü indirip tekrar izlemek içimden gelmiyor. İnşallah 27. bölümüde sadece bu abi olayı ile geçirip, kıskandırmaları sürdürerek heba etmezler.
ceza_cansu
11-01-07, 22:08
Bölüm bence güzeldi ama Tarık'ın söylediği o cümle ve çello olayı tam diğer güzel anları gölgede bırakıcakken Tarık-Naz-Ümit-Filiz dörtlüsü gelip benim için durumu kurtardı.Yoksa şimdi olduğumdan daha sinirli olurdum ama dediğim gibi bu 2 olayı dışında bölümde çok güzel yerlerde vardı.
burcin_kaplan
11-01-07, 22:08
walla ilk kez bi bölüm beni mutlu edemedi ama şunu söyliyim kesinlikle naz giderek en iyisini yaptı! ben olsam bende giderdim .. Ne o öyle tarıkın tribi kime..Çabuk karar wer diyor bide ..Walla tarık yapabiliceği en ağır şeyi yaptı seninle bir dakikayı pınar daha çok hak ediyormuş..Walla nazın yerinde olsam düşünmek ne kelime direk gelmiyorum derdim we arabaya otururdum tarıktan hadi çabuk ol gibi bir cevap almadan önce...
Bu bölüm gerçekten çok abartılmış yani artık yUhhh dedim...Nazın son anda arabayaı görmemesi ikisnin de gidip aynı lafları söylemesi bilmiyorum ama bu bölümden pek bişe beklemiyordum ztn pek bişede bulamadım..
Çok az sahneyi beğendim we en bğendiğim sahnede ortamdan birden pınar çıkınca 4 ün de birbirlerine girişmesiydi sonrada pınar gelince direk gülümseyip geliyorz demeleriydi oraya gerçekten baya güldüm ya:)
walla 27. bölümden çok şey bekliyordum ama artık fazla bişe beklemiyorum..Gene kıskançlıkla geçicek gibi...:(
eğer haftaya naz o araçtan inip tarığın yanına gitmezse bu sınırları zorlamak olur artık o saaten sonra gelecek itirafı alsınlar paket yapsınlar.. diyecek söz yok.. çünkü gelecek o itirafın bir manası yok..
istermisiniz şimdi pınarın abisi tarığın italyadaki kankası çıksın?!. olur mu olur.. herşey olur.. hatta tarık tam konuşurken yine kahrolası telefonu çalar... aloooo koş ayşe fenalaştı gibi.. yazık yaaa harbi yazık..
sondakika, baştan beri söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. bölümün başındaki tarık ve naz'ın aynı düşünceleri yüzünden evdekiler moralimi bile bozdu "bu ne biçim dizi ikisine de aynı senaryoyu yazmışlar başka laf yok mu" dediler. odaya kapanıp, biraz bozuk görüntü ve biraz da sinir ile tek başıma izlemek zorunda kaldım.
bu bölüm şunu gördükki ikisi de birbirlerine o gece rastlasalardı. bişeyleri söyleyeceklerdi. ama bu kahrolası telefonlar beni gerçekten sıkmaya başladı. ama belki de öbür bölümde tarık, o abinin yanına iyiki gitmemiş diyecez. belki abi ile bizimkilerin arasında tarık hakkında konuşurlerken ümit alfonso konusunu açacak abi de "ben alfonsoyu çok iyi tanıyorum" falan diyecek.
Arkadaşlar, yanlış yapılıyor. Bu bölüm Tarık karakterine hiç yakışmayan bir bölümdü. "Bu şarkı başkasına söylendi ama sen daha çok hakediyorsun". Bu nedir yahu? Hani derler ya kavgada bile söylenmez. İnsan delice sevdiği biri için bunu "şaka" olsa bile söyler mi? Nasıl bir aşağılamadır bu. Bir kere ayıp. Ne olursa olsun.
Yine telefon nakaratı. Yine son anda söylenen ağır sözler. peehh.
duruyorum duruyorum sinir basıyor..resmen delirdim bu bölümde yaa..nolursa olsun bu kadar acı çektirilmez yani kıza..
yok ben ısrarlıyım itiraf Tarık'tan gelsin..hemde bağıra çağıra..Naz delirtsin onu..hey allam yaa..bide çabuk karar ver diyor..anladık işin var..da o lafı etme yani..:mad72:
Zaten öyle gözüküyor valla. İtiraf yine Tarık'a kaldı gibi. Bu gitmeden sonra hele ki yakışıklı abiyi gördükten sonra Naz'ın eline daha büyük koz geçecek. Tarık o lafı söylediği ile kalacak...
Ama o son alaf bakıpta önceki lafları yabana atmayalım yaw... Az sonra tek tek replikleri yazacağım yani Tarık'ın söylediklerini gerçekten itiraftan az kalır değildi ve bunu sadece Naz anlayabilirdi. Naz için söyledi!!!
o kadar sınavım var ben çalışmadım oturdum diziyi izledim.değdi mi?hayır! sadece sinirlerim tepeme çıktı of of! şu telefonlardan artık sıkıntı geldi her bölümde yapıolar bunu dizi gittikçe monotonlaşıo.sanki eski bölümleri izliomuş gibi oldum ve çok sıkıldım.yakında bütün italya yı türkiye ye taşıcaklar.bu kadr tesadüfde pes yani.şimdi büyük ihtimal tarığın tanıdığı çıkıcak pınar ın abisi çünkü tarığa cocuğu göstermemelerinden belli ,işte ozmn dizi inandırıcılığını kaybedicek.ayrıca belki naz arabadan inebilir ya da inmez tarıktan önce çocukla kaynaşır:)ama tarık haketti bence, o sözü kulaklarımda çınlıo resmen ağzım açık kaldı,beklemezdim.neyse umarım bizi daha güzel bölümler bekliodur şöle bol aşklı,telefonsuz ve yanlış anlamasız!
Her ne kadar gerilsemde güzel bir bölümdü benim için ama artık itiraf gelsin biran önce ondan sonra ne güzel sanleler çıkar kaçamak bakışlamalar gizli gizli buluşma çabaları farkında olamadan aileler yanında kırılan potlar
eskiden vahi-teo-hulusi üçlüsü bizi sıkarken şimdi durumu onlar kurtarır oldu..resmen ortadan ikiye çatladım yahu izlerken:)
bi aşk bu kadar zorlanır ya..her ikiside hakedio yapılan şeyleri aslında..
ben tekrar sölüyorum 27 de kıskançlıkla geçecek..düz hesap 20 gibi 30da itiraf etcekler olcak bitecek:)
Dizide herşeyi gördük;acı oldu hüzünlendik,komedi oldu güldük.Her evreyi yaşadık onlarla;nefreti,hoşlanmayı aşka yaklaşmayı vs vs.Herşeyin jet hızıyla tüketildiği günümüze inat sindirerek yaşattılar bunları bizlere bu açıdan teşekkür ederim hepsine.Ben de bu bölümü çok sevdim aslında çok doluydu,sıkılmadım diken üzerine oturdum adeta.Tarık acımasızdı evet ama düşünün ne çok sebebi vardı Naz ona az mı çektirdi?Unutmayın o bir erkek ve erkekler bunca küçük oyunu bilmez beceremez.Tarık ona defalarca açık olduğunu sandı ama karışık kadın beynine yenildi hesapları tutmadı.Naz ise konumunu gururunu öne alıp Tarıkı sevdiğini kendine bile itiraf edemedi hala bile kelimelerle kendisine bile söyemiyor dikkat edin.Onun için ölüyor ama Tarıkın yüzüne gülüyor.Tabii onların dışında ellerinde olmayan aksilikler de cabası.Naz başlattı bu acımasız oyunu,şimdi Tarık da buna uydu ve ondan intikam aldı diye kızabilir miyiz?Sanmıyorum ben.Tarık çok acımasızdı hakkaten ama Naz defalarca onu duygusal olarak yaraladı ve ilk kez bu kadar amacına yakalaşan Tarık fırsatı kaçırmadı ve değerlendirdi.Evet önceden de Naz ona kıskançlık yaptı ama tarık bu kadar emin değildi o zaman bu nedenle de bu derece sert olmamıştı.Arkadaşlık kuyusuna ikisini Naz düşürdü Tarıkın çıkarmasını beklemeyelim.Ben derim ki kaç göç güzel kıskançlık güzel ama bitsin yetti gari derler ya yetti be canım senaristlerim.Siz onlar aşklarını itiraf etseler de güzel götürürsünüz korkmayın şu itiraftan ya...lütfen.
3-Tarık ın o sözü ağır olabilir ama Tarık la tanışalı iki gün olan Pınar ın bütün gece uğraşıp tarık ın söylediği bir şarkıyı çıkarmasını ve 25 bölümdür kendine şarkı söylenen çello çalan Naz ın buna hiç zahmet etmemesini bir düşünün derim
..
nowar gerçekten içimi rahatlattın bu sözünle. 7-8 aydır sana şarkılar söyleyen, kendiniz için özel olduğunu düşündüğün şarkıyı, o kız bi gece de çalışıp uğraşıp çalmaya çalışmış. tarık orda demek onu ima etmiş "sen daha çok hakediyosun "diyerek. bunu hiç düşünmemiştim.
walla ilk kez bi bölüm beni mutlu edemedi ama şunu söyliyim kesinlikle naz giderek en iyisini yaptı! ben olsam bende giderdim .. Ne o öyle tarıkın tribi kime..Çabuk karar wer diyor bide ..Walla tarık yapabiliceği en ağır şeyi yaptı seninle bir dakikayı pınar daha çok hak ediyormuş..Walla nazın yerinde olsam düşünmek ne kelime direk gelmiyorum derdim we arabaya otururdum tarıktan hadi çabuk ol gibi bir cevap almadan önce...
Bu bölüm gerçekten çok abartılmış yani artık yUhhh dedim...Nazın son anda arabayaı görmemesi ikisnin de gidip aynı lafları söylemesi bilmiyorum ama bu bölümden pek bişe beklemiyordum ztn pek bişede bulamadım..
Çok az sahneyi beğendim we en bğendiğim sahnede ortamdan birden pınar çıkınca 4 ün de birbirlerine girişmesiydi sonrada pınar gelince direk gülümseyip geliyorz demeleriydi oraya gerçekten baya güldüm ya:)
walla 27. bölümden çok şey bekliyordum ama artık fazla bişe beklemiyorum..Gene kıskançlıkla geçicek gibi...:(
bende sana katılıyorum.ayrıca hulusinin saçmalıklarına alıştık hadi neyse de şimdi de vahi saçmalamaya başladı.berrakla olan sahnelerini kastediyorum.bence senaristler vahiyi git gide kişiliksiz herkesin dediğini yapan ve inanan biri (nazın babasını apar topar evden çıkarması v.b.) haline getirdiler.dizinin ilk bölümlerinde böyle değildi bu adam.neyse ben de bu bölümde vahiye takıldım nedense.sonuç olarak bir kaç sahne dışında memnun olduğum bi bölüm değildi.
Yok yok Tarık'ın yaptığı her türlü trip kabulüm de ama o lafı insan sevdiğine söylemezdi ya,içi elvermezdi...tamam Naz çok etti eyledi ama gene de o lafı haketmedi bence...telefonlar konusunda bende hepinizle hemfikirim diyorum ya tüm gsm operatörlerine mi ne başvursak Yalancı Yarim dizisinde kullanılan telefon hatları kapatılsın diye :)))) o abi de kesin Tarık'ın arkadaşı çıkacak ve büyük olasılık 30.bölümde bir itiraf olur,yani artık olsun yoksa ben fıtık olacağım :)))
eroglu_forever
11-01-07, 22:14
eskiden vahi-teo-hulusi üçlüsü bizi sıkarken şimdi durumu onlar kurtarır oldu..resmen ortadan ikiye çatladım yahu izlerken:)
bi aşk bu kadar zorlanır ya..her ikiside hakedio yapılan şeyleri aslında..
ben tekrar sölüyorum 27 de kıskançlıkla geçecek..düz hesap 20 gibi 30da itiraf etcekler olcak bitecek:)
Malesef Ben De 27' Den Umutsuzum, Senaristlerimize Bravo, Çok Başarılılar...
Geç Gelen İtiraf Bizi Bozmasın...
bence harika bir bölümdü. ben bu diziyi gün geçtikçe daha çok seviyorum...:happy0064
<<*TILSIM*>>
11-01-07, 22:16
Malesef Ben De 27' Den Umutsuzum, Senaristlerimize Bravo, Çok Başarılılar...
Geç Gelen İtiraf Bizi Bozmasın...
yani evet işte itiraf olunca belki tatsız olucak manası kalmıcak sizce netür şeylerin olması lazımki dizi ayakta kalsın bence mesela bunu herkezten gizlemeye çalışmalaı heyecanlı olabilir
handeozbek
11-01-07, 22:16
bu bölümde anladığım tek şey ikisi de patlamak üzere itiraf yakın.Bu bölümün en iyi yanlarından biri. Yakında patlayacaklar gibi geliyor
Dizide herşeyi gördük;acı oldu hüzünlendik,komedi oldu güldük.Her evreyi yaşadık onlarla;nefreti,hoşlanmayı aşka yaklaşmayı vs vs.Herşeyin jet hızıyla tüketildiği günümüze inat sindirerek yaşattılar bunları bizlere bu açıdan teşekkür ederim hepsine.Ben de bu bölümü çok sevdim aslında çok doluydu,sıkılmadım diken üzerine oturdum adeta.Tarık acımasızdı evet ama düşünün ne çok sebebi vardı Naz ona az mı çektirdi?Unutmayın o bir erkek ve erkekler bunca küçük oyunu bilmez beceremez.Tarık ona defalarca açık olduğunu sandı ama karışık kadın beynine yenildi hesapları tutmadı.Naz ise konumunu gururunu öne alıp Tarıkı sevdiğini kendine bile itiraf edemedi hala bile kelimelerle kendisine bile söyemiyor dikkat edin.Onun için ölüyor ama Tarıkın yüzüne gülüyor.Tabii onların dışında ellerinde olmayan aksilikler de cabası.Naz başlattı bu acımasız oyunu,şimdi Tarık da buna uydu ve ondan intikam aldı diye kızabilir miyiz?Sanmıyorum ben.Tarık çok acımasızdı hakkaten ama Naz defalarca onu duygusal olarak yaraladı ve ilk kez bu kadar amacına yakalaşan Tarık fırsatı kaçırmadı ve değerlendirdi.Evet önceden de Naz ona kıskançlık yaptı ama tarık bu kadar emin değildi o zaman bu nedenle de bu derece sert olmamıştı.Arkadaşlık kuyusuna ikisini Naz düşürdü Tarıkın çıkarmasını beklemeyelim.Ben derim ki kaç göç güzel kıskançlık güzel ama bitsin yetti gari derler ya yetti be canım senaristlerim.Siz onlar aşklarını itiraf etseler de güzel götürürsünüz korkmayın şu itiraftan ya...lütfen.
Bunda çok fazla katılamayacağım sana medea. Ben bir erkek olarak Tarık ın yaptıklarını ve söylediklerini ağır buldum açıkçası. Tarık bunları yaparken Naz ın huyunu bilmiyor mu? Ne kadar zamandır tanıyor Naz'ı. Huyuna gitmek diye birşey var. Tamam bir yere kadar intikamını aldı, iyi de yaptı ama fazla "NAZ" aşık usandırır. İstediğini elde etmek için kıskandırdı ama bana kalırsa çok aşırıya kaçan laflar etti bu gece.
Bugün bu bölüme sinirim geçmez. Allah tan Sadri ile Ayşe'yi gördük de benim şahsen içim açıldı.
burcin_kaplan
11-01-07, 22:19
bende sana katılıyorum.ayrıca hulusinin saçmalıklarına alıştık hadi neyse de şimdi de vahi saçmalamaya başladı.berrakla olan sahnelerini kastediyorum.bence senaristler vahiyi git gide kişiliksiz herkesin dediğini yapan ve inanan biri (nazın babasını apar topar evden çıkarması v.b.) haline getirdiler.dizinin ilk bölümlerinde böyle değildi bu adam.neyse ben de bu bölümde vahiye takıldım nedense.sonuç olarak bir kaç sahne dışında m