PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-3

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

sondakika
04-01-07, 19:25
tarık nazcığım o röportaj sanırım 20.ci bölüm çekildiği sıralarda yapılmış vede şimdi yayınlanmış bir röportaj.oyuncular senaryoyu bölüm bölüm öğreniyorlar..belki o zaman için bir rüya olarak düşünülmüştür..ama son bölümde yani geçen haftaki bölümde tarığın ağzından direk dökülen cümlelerde bunun bir rüya olmadığını hepimiz öğrendik.yani senaristler olayı gerçeğe dönüştürmeye karar verip bu şekilde bir replik hazırlamış olabilirler..

yahu o zaman bu tarık, nazı bir daha tövbe öpmesin.. bu kadarda olmazki canım.. aaaa her öpmede bu kadar kazan kalkarsa yandı gülüm keten helva..:img-hyste

ceza_cansu
04-01-07, 19:28
Yok yok kesin gerçek.Başta rüya olarak düşünülse bile artık gerçek yaptılar.Öpüşme 20. bölümde oldu ama biz bunun rüya mı gerçek mi olduğunu 3 bölüm sonra öğrendik.Tarık Naz'ın bu arkadaş hallerinden kurtulmak için öyle dese bile ondan önceki bölümde Naz taksiye binmeden önce ''Evet'' dedi sonra da bu konu hakkında parkta konuştular.

tarik_naz
04-01-07, 19:29
tarık nazcığım o röportaj sanırım 20.ci bölüm çekildiği sıralarda yapılmış vede şimdi yayınlanmış bir röportaj.oyuncular senaryoyu bölüm bölüm öğreniyorlar..belki o zaman için bir rüya olarak düşünülmüştür..ama son bölümde yani geçen haftaki bölümde tarığın ağzından direk dökülen cümlelerde bunun bir rüya olmadığını hepimiz öğrendik.yani senaristler olayı gerçeğe dönüştürmeye karar verip bu şekilde bir replik hazırlamış olabilirler..

dediğin olabilir çünkü dergiler aylık çıktığı için, 20.bölüm de kasımın son günü olduğundan aralık ayında değilde ocak ayına yetişmiştir ropörtaj. büyük ihtimal sahne rüya olarak planlandı fakat sonra senaryo değişip gerçek yaptılar :)

thesunset
04-01-07, 19:30
arkadaslar bence en iyisi hepimiz psikologa gidelim mi?? kendimize hic iyi goremiyorum ya ondan:)
ama ben ugur kedi sozlerine inaniyorum.....senaryo degisti....ne biliyim senaristler belki herkese kandirmak istediler( basrol oyuncular'da dahil) kimse 4 bolum sonra gercegi ogrenmesin diye:)

denısse
04-01-07, 19:33
ya arkadaslar barısın sıtesıne daha dogrusu fromuna gıremıyorum:icon_sorr sorun nedır bılen var mı??

ceza_cansu
04-01-07, 19:39
Evet arkadaşlar haberleri atlattık.Dizimiz spor haberlerinden sonra başlıcak.Herkese şimdiden iyi seyirler.Bakalım bu bardan kaçış nasıl olucak???

thesunset
04-01-07, 19:40
tarik_naz herkese buraya topladin:)bravo!!!
saadece Naz'li yarim dizimize 20 dk kaldi.....iyi seyirler
bakalim arkadaslarimiz neler yapacaklar!!!!

Buyukbaba
04-01-07, 19:41
Meraklanmayın, öpüşme gerçek. Unutmayın, oyuncular sadece 1 veya en fazla 2 bölüm bilebilirler senaryoyu. Çünkü onların görevi senaryoyu yorumlamak değil, önlerine gelen "o bölüm" senaryosunu oynamaktır. Hatırlayın 21. bölümde öpüşmenin rüya olma olasılığı çok kuvvetli idi ki bu kilit bölümdü. Merve sevi'nin de bunu düşünerek rüyaymış gibi bilmesi gayet normal. Hem senaristlerin kafalarında da senaryo ile ilgili fikirler olmasına rağmen, onlar bile tam olarak ne olacağını bilmiyorlar.(Çünkü ancak yazıya geçirdiklerinde gerçek oluyor).
O yüzden, kafanıza takmayın. Öpüşme gerçek. hem Tarık boşyere o lafı etmezdi. Az çok herkes Tarık karakterini bilir. O şekilde davranacağına, naz ı kaybetmeyi tercih edecek bir karakter çiziliyor Tarık karakteri için.

nowar_77
04-01-07, 19:42
arkadaslar bence en iyisi hepimiz psikologa gidelim mi?? kendimize hic iyi goremiyorum ya ondan:)
ama ben ugur kedi sozlerine inaniyorum.....senaryo degisti....ne biliyim senaristler belki herkese kandirmak istediler( basrol oyuncular'da dahil) kimse 4 bolum sonra gercegi ogrenmesin diye:)

:img-hyste :img-hyste

iyi de gerçek olup olmaması neyi değiştirecek ki aslında rüya veya gerçek işe yaradı mı yaramadı mı..naz tarık ın kendisinin onu öpmesini istadiğini anladı ..tarık da aynısını anladı tabii:)biz de dizi tarihinin en etkileyicisi olan bir sahne izledik...eee daha ne olsun:)

tarik_naz
04-01-07, 19:46
yaw dizi hakkında, oyuncular hakkında yapılan tüm ropörtajlardan hiçbirisine tam anlamıyla "katılıyoruz" diyemedik valla. buna farklı türden bi "başarı" diyelim, ne diyelim bilemiyorum.

dizi için son 15-20 dakika herkese iyi seyirler.

ayşenurr
04-01-07, 19:51
bence öpüşme ilk yayınladığında senaristler rüya olarak planlamışlardı.baktılar çok yankı uyandırdı.herkes böyle tutkulu öpüşme rüya olamaz dedi.senaristler
sonra gerçek diye çevirdiler.

ayşenurr
04-01-07, 19:58
dizimizin başlamasına dakikalar kaldı.bugün çok güzel bölüm yayınlanacak.
içime doğuyor.hepinize iyi seyirler.

Buyukbaba
04-01-07, 21:08
1 ay sonraki doğum günü?
27. bölüm?
Vaaayy:)

ANIL_
04-01-07, 21:08
Tarık biraz daha zorlarsa Naz ağlıcak :):) EE kaşındın ama Naz :)

tarik_naz
04-01-07, 21:10
işte eski naz geldi hoşgeldi. haketti ama. çok güzel bi bölüm valla. bazı yerlerde biraz sıkıldım ama olsun

ceza_cansu
Ya az önce siteye giremedim deliriyordum neredeyse.Neyse hem yorumuma geçim

Bu Tarık'ı arkadaşlık olayı delirtmiş.Hatta delirtmekle kalmamış canına susatmış.Ya Naz'a söylememesi gereken 2 kelimeyide söyledi.Melisa ve Francesca.Ucuz kurtuldu yine Tarık.Bu arada Tarık'ın intikamı kesinlikle Naz için çok iyi oldu.Ayrıca 1 ay sonraki doğum günününde kesin olay var olay

nesss
Bu perşembe günü bu siteye nazar değiyor galiba :D Hep bi sorun çıkartıyor :D İnşallah sonunda bişey olmaz;)

İlginç bir bölüm oluyor, Tarık istediğine kavuşacak galiba tabi Naz taktik değiştirmezse :)

Bu arada Tarık'ın arkadaşlığıda pek bir şekermiş:D

nowar_77
yok yok ..perşembe günleri bir şeyler oluyor bu siteye..ilk reklamda baktım girilmiyordu..neyse düzelmiş..

elmali-turta
04-01-07, 21:11
ya noluyodu 1 saaatr bn siteey giremedim bi an hiç giremicem fln sandım sizdede ööyle oldumu?
bu arda dizi süper gdio naz kendi etti kendi buldu:)şimdi napcak baakalım:icon_whis

tarik_naz
04-01-07, 21:11
Ya az önce siteye giremedim deliriyordum neredeyse.Neyse hem yorumuma geçim

Bu Tarık'ı arkadaşlık olayı delirtmiş.Hatta delirtmekle kalmamış canına susatmış.Ya Naz'a söylememesi gereken 2 kelimeyide söyledi.Melisa ve Francesca.Ucuz kurtuldu yine Tarık.Bu arada Tarık'ın intikamı kesinlikle Naz için çok iyi oldu.Ayrıca 1 ay sonraki doğum günününde kesin olay var olay

naz'ı sadece şarkıyla kandıramazmış . acaba naz tarık'tan neler bekliyo. orda herkesin "ooooooo" çekmesi süperdi valla.

ceza_cansu
04-01-07, 21:13
naz'ı sadece şarkıyla kandıramazmış . acaba naz tarık'tan neler bekliyo. orda herkesin "ooooooo" çekmesi süperdi valla.

Ben size ooo çekiyor muyum?Çekmiyorum.Koptum ya burda.Bu arada anlaşılan ilk reklam sonunda kimse siteye giremedi.Bu arada tuz sayma olayıda süpermiş:):)

psikopat90
04-01-07, 21:14
ya arkadaşlar siz böyle yorum yapıyorsunuz ama ben maalesef izleyemdiğim için yorumlara fransız kalıyorum. biri geniş bir özet halinde sunsa tam süper olacak.:img-blush

ecrin
04-01-07, 21:17
selam;
birşey öğrenebilir miyim? Avrupa star dizinin tekrarını saat kaçta veriyor. Bugün izleyemiyorum da...

elmali-turta
04-01-07, 21:22
bu arada nilgün belgün bu bölümde hiç oynamicak galiba baksanıza belkıs hanım hasta olmuş:img-wink:

burcin_kaplan
04-01-07, 21:22
resmen naza acıdım yaa yazııkk walla canım benim:) ama iyi oldu bu iyi birazda o çeksin:)geçen bölüm çok çektirdi tarıka..

bua rada bencede bi ay sonra süper olucak süper..:) nazın doğumgünü warmış haa..hemde bi şarkıyla kandırılamazmış:) oooo'lu sahnede mükemmeldi..:)

kickerGls
04-01-07, 21:25
dizi süper gidiyor yaw...

Oh olsun Naz sana kardeşim kardeşim diye gezersen al işte başına belayı aldın..

nesss
04-01-07, 21:34

Evet o sahneler çok güzeldi. Tam üç aşıklar çok komiklerdi. Tabi Naz dedikleri ile eğlence kaynağı oldu o başka birşey :D

Tarık bu arkadaş olayına iyice kızdığında dediği çok güzeldi, aslında gelecek bölümlerde olacak aşk itirafını haberdar ediyor gibiydi :D

-"Beni delirtip bağıra çağıra bişeyleri itiraf ettirecek" gibi bir cümle kurmuştu... Demekki itiraf edilecekler yakındır..

Birde öpücük olayında pişman etti çocuğu valla. s

tarik_naz
04-01-07, 21:35
ya olmadıki şimdi. adam bi kimi seviyomuyum diye sorar. şimdi naz o kızı derse ne diyecek tarık

nowar_77
04-01-07, 21:36
ah tarık ah yuttun anında zokayı..ya bi sor kimi diye

ceza_cansu
04-01-07, 21:36
Yok artık.Tarık o kızı sevmediğini belirtmeli.Seviyorum ama Pınar'ı değil bir başkasını desin o da yeter.Ya aslında yetmez tabi ama idare eder diyelim

nesss
04-01-07, 21:37
ya olmadıki şimdi. adam bi kimi seviyomuyum diye sorar. şimdi naz o kızı derse ne diyecek tarık

Evet ya Naz "Pınar"ı sordu. Ama Tarık Naz olarak cevap verdi:img-help:

Karıştı ortalık... İyi de Naz demek "seviyorsun Pınar'ı" diyince nasıl çevirecek lafı :D

burcin_kaplan
04-01-07, 21:37
kesin öyle olucak ztn demek pınarı seviyorsun ha dicek! allahım walla diğer hafta tarık dahada yaklaşır inadına pınara eee bu durumda nazda birini bulur artık ikiside çileden çıkar ee.. 27. bölüme daha war o zmna akdar 220w a ulaşmamız lazım daha neler olucak neler allah bilir:)

ayşenurr
04-01-07, 21:38
aralarında yalnış anlaşılma oldu herhalde.naz öbür kız için seviyormusun sorusunu sordu.

tarik_naz
04-01-07, 21:38
arkadaşlar gerilim başlıyor hadi hayırlısı. dememişmiydim o kız başlatacak tüm gerilimi diye. al işte naz şimdi o kızı sormuştum diyecek. tarık da sap gibi bakacak. hayır seni seviyorum diyemeyecek

nesss
04-01-07, 21:39
Tarık gerçekten zeki :D Dağda tam herşeyin başladığı şarkıyı söyledi. De merak ettiğim gerçekten o kıza söyledi mi :D

~ topiqq ~
04-01-07, 21:41
bu arada onlar dağda sadece öpüşmediler hatırlarsanız devamı da gelmişti...onun için tam şarkısı oldu yani

burcin_kaplan
04-01-07, 21:42
Tarık gerçekten zeki :D Dağda tam herşeyin başladığı şarkıyı söyledi. De merak ettiğim gerçekten o kıza söyledi mi :D

walla benimde aklıma gelmiyor değil şarkıyı geçtim aslında acaba kıza olanları anlattımı:) bakalım öbür bölüm daha bi iyi anlarız olanları bu dizide herşey mümkün gerçektende:)
Ya ama o şarkıyı söleyince nazın birden böle kalması süperdi ..bide bize özel zannediyordum o şarkıyı diyor ya:) artık bu bölüm tam olarak nazda kabul etti bence kendi içinde..

tılsım16
04-01-07, 21:45
ınannmıyorummm yaaaa pınar sandı!!!!!!!!!!!!!!! ya anlamıyo mu naz anlamamaktan mı gelıo:img-hyste :img-hyste

tarik_naz
naz:o zaman bir daha karışmayacam
tarık:neye?
naz:pınar'la ilişkinize
tarık: pınar mı?

al işte. olmadı valla.

burcin_kaplan
bu arada onlar dağda sadece öpüşmediler hatırlarsanız devamı da gelmişti...onun için tam şarkısı oldu yani

ya aslında orasıda meçhul ya olanları tam olarak anlatamadı ki tarık:) ama zannetmiyorm ben büyük ihtimalle naz uyuya kalmıştır şarabın etkisiyle zaten sarhoştu..

bitti bölüm..nasıl baktı ama tarık walla süper:) bölüm gerçekten bombaydı..şimdi diğer bölüm kendi kendini yiyişiyle başlar büyük ihtimalle nazın..:) sabredin arkadaşlar 25. bölümde bitti 2 haftamız kaldı 27. bölüme:)

fizzzzzzz
ya bitişi çok güzel bi o kadar da üzücüydü...dizi gittikçe güzelleşiyor:happy0064 :happy0064

cave77
Al işte böyle olacağı belliydi,Tarık o seviyorum'u Naz için dedi ama Naz doğal olarak Pınar için sandı ve bi daha karışmayacağım dedi,böyle olacağı belliydi,hakkaten 220 voltluk gerilim çok fena olacak....:icon_sorr

sondakika
04-01-07, 21:46
ne oldu şimdi.. o nasıl son ? nasıl son bu ? mükembel kıvamda giden dizinin 25. bölümünü bu sonla, adeta alnının çatısından vurup bölümü çöpe attılar.. bir akıllanamadılar gittiler.. halan yanlış anlama ve anlatma muhabbetleri devam ediyor ama hiç birisi bu son bu kadar canımı sıkmamamıştı..

ceza_cansu
04-01-07, 21:46
Ya Tarık ne diye atlarsın öyle hemen.Bir sorsana Naz kendi için mi söylüyor Pınar için mi diye.Yani al birde burdan yak

Buyukbaba
04-01-07, 21:48
Sete baskına gidiyorum. Gelen varsa beklerim. Hiç değilse yeni bölümü zorla istediğimiz gibi çektiririz:)

nowar_77
04-01-07, 21:48
kral da tv eleştirmenleri dizileri konuşuyorlar..yüksel aytuğ filan var...bakalım ne diyorlar....

cave77
04-01-07, 21:49
Eee ne olacak şimdi?O zaman Tarık'ın Pınar'la olan bu oyunu 27'ye kadar devam mı edecek?işler çok karıştı ya....

eroglu_forever
25 Bölüm Oldu.....Çok Uzattılar Artık...Bu Kadar Mı Zor Yani.........................

Bu Ne Biçim Son............................................... .................................

elmali-turta
hah şimdi tarık o seviyorumun pınar için değilde naz için olduğunu nasıl,ne zaman,kaç bölüm sonra,ne şekilde anlatcak çok merak ediyom valla:img-pilot

burcin_kaplan
04-01-07, 21:50
ya acaba tarık bunun arkasından gidip bi açıklama yapar mı?? ama sanmıyorum ya yapmaz heralde:S sonuçta gerilimin yükselmesi lazım açıklama yapsa ztn olay kapanır.. yok yok bu bölüm bu kadar yanlış anlaşılma olduysa ki çok önemli bir konuda öbür hfta olaylar çok daha gerilimli olucak demek bu..Diyorum nazda birini bulacak kesin ..Tek nazı sinir etmekle olmaz bi bölüm tarıktı bi bölüm nazdı şimdi ikiside sinirlenmeli eee 27. bölümdede bi patlama olmalı..

denısse
Sete baskına gidiyorum. Gelen varsa beklerim. Hiç değilse yeni bölümü zorla istediğimiz gibi çektiririz:)

koptum valla:img-pilot en ıyı cozum ya,ey senarıstler ask ıstıyoruz aslında ask vardı ıtıraf ıstıyoruz sevgılı olsunlar bırazda 2 sevgılı olarak bırbırlerını yesınler:img-wink:

BaLıKK
Naz: Doğru söle seviyormusun gerçekten..?
Tarık:Evet..

ah Naz ah..gene yanlış anladın..tadı damağımda kaldı yahu bu bölümün..herşey düzelmişken neden yaa:(
ama az kaldı azz..1 ay sonra Naz'ın doğum günü..o öpüşmede itirafta Naz'ın doğum gününde olacaaak bencee..resmen sinyalleri verildi:)

elmali-turta
04-01-07, 21:51

ben gelirim büyükbaba nası çekceklerini biz öğretcez artık bu sahne orda deil burda olcak die:):)

Medea
Eh be Tarık yani bir sözük nelere maloldu! Sorsana be adam kimi diye bilmezmisin bu kızı sanki,Naz yanlış anlamak konusunda uzman bir şahsiyet.Buyur buradan yak ya..sete basmaya gidicez dediniz dimi... beni seven peşimden gelsin :)

sondakika
hiçbir bölümün finali bu kadar sıkıcı bu kadar gerici olmamıştı.. mükembel kıvamda giden diziyi son iki replikle adeta buruşturup çöp kutusuna attılar.. naz karakterinin durumu ortada.. olaylara tepkisi ortada.. tarığın bakış açısıda..

hiç gereği olmayan bir final.. ne oldu şimdi.. uğraş dur gelecek bölümde.. yanlış anlama ve anlatma muhabbetleri son gaz devam ediyorda.. dediğim gibi hiç biri bu son kadar canımı sıkmamıştı..

ayşenurr
04-01-07, 21:52
bence bölümün sonu çok iyiydi. bu yalnış anlaşılma birbirlerine itiraflarını hızlandıracak,naz duygularını daha açığa vuracak,kafasındaki soru işaretlerini bitirecek.uğur kedinin dediği gibi itiraf çok tutkulu olacak.diğer dizilere benzemeyecek.

nesss
04-01-07, 21:53

Yok hayır bence devamı olmamaıştır. Çünkü zaten Naz sızmış vaziyetteydi. Yada mayışmış:D Bence öpüştükten sonra uyudu :D Zaten rüya sanmasının nedenide o bence... Bu arada artı parantez bence de o sahne ilk önce rüya olarak çekildi ama baktılar gerçek olduğunda daha uygun, daha çok konu çıkıyor o yüzden gerçek oldu sonradan :D bana öyle geliyor...

Naz'a çok üzüldüm yaw. Şuan da Pınar'ı sevdiğini zannediyor. Ah be Naz, Tarık'ın yüzüne öyle güzel güzel bakıp sorarsan "gerçekten seviyor musun?" diye tabi direk atlar ve "EVET" der :D Bi bilsen Seviyorum dediği kişi sensin :D

Haftaya neler olacak ne olacak çok kafam karıştı valla. Bugün fazla yorumda yapamayacağım artık yarın uzun uzun okurum yorumlarınızı. Güzel bölümdü 24.Bölüm kadar olmasa da:D Ama Tarık ve Naz sahneleri çok güzeldi :) Tarık ikinci itirafınıda yapmış oldu. ** bunu biz biliyoruz sadece. Çekirge üç sıçrar müsali üçüncü itiraf bi başka olacak ve bu sefer Naz'da bilecek :D Ve galiba bağıra çağıra birşey olacak herkesler duyacak bu aşkı ;)

Medea
04-01-07, 21:53
Son dk sinirini anlıyorum ama abartma gene de.Benim de canım sıkıldı ama bu artık son çaba bence bu iş sınıra dayandı.Bundan sonraki bölümde ben çözülmesini bekliyorum.Duyurulur senaristlere..Tarıuk bence bunu telafi edecek,bu telafi de Naz'ın doğumgünününde olacak.Dikkat ettiyseniz Naz bir ay sonra benimki var dedi.

cave77
04-01-07, 21:55
İçinde bu kadar yanlış anlama barındırıp ama bir o kadar da eğlenceli ve güzel başka bir dizi daha yoktur sanırım :)))) kelime oyunlarının hazin sonu diyelim biz buna en iyisi =))))) ama bu sefer çok hazin bitti...Naz'ın yüzü çok kötüydü be:icon_sorr

eroglu_forever
04-01-07, 21:55
Buradan Şu Sonuç Çıkıyor, Diziyi Uzatmak İstiyorlar Heralde......

Böyle Uzatma Yapacağınıza Bu Hafta Diğer Diziler Gibi Özel Bölüm Hazırlasaydınız, Güzel Karelerden Oluşan, Tadı Damakta Kalsaydı...

Haftaya Da Adam Gibi Bir Bölüm Werirdiniz, Kimseyi De Germezdiniz...

tarik_naz
04-01-07, 21:56
hiçbir bölümün finali bu kadar sıkıcı bu kadar gerici olmamıştı.. mükembel kıvamda giden diziyi son iki replikle adeta buruşturup çöp kutusuna attılar.. naz karakterinin durumu ortada.. olaylara tepkisi ortada.. tarığın bakış açısıda..

hiç gereği olmayan bir final.. ne oldu şimdi.. uğraş dur gelecek bölümde.. yanlış anlama ve anlatma muhabbetleri son gaz devam ediyorda.. dediğim gibi hiç biri bu son kadar canımı sıkmamıştı..

aynen katılıyorum valla. hiç bi son bu kadar canımı sıkmamıştı. tamam tarık naz'ı sevdiğini söyledi ama durum ortada. naz işte pınar'ı katacağı belliydi. gerilimli bölümler başlıyo artık. tarık hertürlü naz'a aşık olduğunu naz'ın süratına karşı söyledi iş tarık'tan geçti. naz da aşkını belli ediyo ama kendine.

tarığın yüzüne karşı seni seviyorum lafını artık kesinkes naz'dan duyacazz bunu anladım

~ topiqq ~
04-01-07, 21:56
Naz: Doğru söle seviyormusun gerçekten..?
Tarık:Evet..

ah Naz ah..gene yanlış anladın..tadı damağımda kaldı yahu bu bölümün..herşey düzelmişken neden yaa:(
ama az kaldı azz..1 ay sonra Naz'ın doğum günü..o öpüşmede itirafta Naz'ın doğum gününde olacaaak bencee..resmen sinyalleri verildi:)

o doğum gününde kesin önemli birşeyler olacak zaten ve de o bölüm 27.bölüme rastlayacak sanki...oof oof bu kadar karmaşık bir son gerekmiyordu bu kadar güzel bir bölümee :(

ceza_cansu
04-01-07, 21:57
Naz'a bu gece uyku yok.Doğal olarak Tarık'a da.Hatta bir dahaki bölümde belki Naz'ı bahçede çello çalarken bile bulabiliriz.Bu arada seti basma gerçekten iyi fikir

beybolat
04-01-07, 21:57
Bu sonu hiç beğenmedim ben,dizilerde en sinir olduğum şey yanlış anlamayla biten sonlardır.Aslında bölüm güzel gidiyordu Hulusi-Teo sahnelerinde biraz sıkılsamda sonlara doğru Samim olayında çok gülmüştüm.Tarık&Naz sahneleri de güzeldi ama bu son çok kötüydü bana göre...

denısse
04-01-07, 22:00
sondakıka sana katılmamak elde degıl yanı artık su yanlsı anlamaların bıseyı cıktı:icon_sorr tabıkıde zor ask yasadıkları tamam kızın ısmı naz ,nazlanıyor....
ama bırazda senaryo baska taraflara kaysa,replıkler super,atısmalar harıka,gercketn ıkılı dıyoloklarda epey eglenıyorum ama artık bazı kalıpları pısır pısır nereye kadar...en son hastanede aysenın hamıle oldugunu sanarak bır yanlıs anlama olmustu bu benım hatırladıklarımdan bırı:img-blush

cave77
04-01-07, 22:02
topiqq,bence de o öpüşme sahnesinden sonra daha ilerisi olmamıştır sonuçta Naz sarhoştu en fazla öpüştüler sonra Tarık zaten uyudu falan,hem olsaydı gösterirlerdi :)))) neyse hala kelime oyunlarının kurbanı olduk diyorum ben:img-wink: ama herşey en geç 27 de çözülecektir,telafi eder senaristlerimiz:img-yes:

ANIL_
04-01-07, 22:03
Arkadaşlar evet kötü bir sonla bitti ama çok vurucu ve etkileyici bir itiraf için sanırım böyle bitmesi gerekiyordu. Şimdilik yapacak bişey yok bu bir haftayı nasıl geçircez hiç bir fikrim yok walla

thesunset
04-01-07, 22:04
yine 22 bolum gibi sinirlisiniz!!! yapmayin bende uzuldum boyle bir sonuc ciktigina....ama demek gerekiyormus, Tarik telafi eder....kendinize hakim olun....derin bir nefes alin....pozitif energiniz nerde gitti???

Buyukbaba
04-01-07, 22:05
Öyle demeyin arkadaşlar. Bu şekilde biten her bölümün devamı çok tatlı ilerledi. Haftaya da öyle olacaktır. Tarık üzülmüş, yanlış anlama olmuş olsa da, asıl önemli olan Naz'ın yıkılmış olması. Bakın haftaya nasıl sevinecek. Kimbilir bu herşeyi ateşleyebilir.

tarik_naz
ya valla sıkıldım ama diziden değil , formun bu halinden. 3 haftadır dizi sonrası doğru düzgün yorum yapamıyoruz. 2 hafta yedekleme oldu. şimdi de bi sayfa 2-3 dakika da açılıyo. sizde de aynı mı acaba yoksa sadece ben de mi böyle

sondakika
Son dk sinirini anlıyorum ama abartma gene de.Benim de canım sıkıldı ama bu artık son çaba bence bu iş sınıra dayandı.Bundan sonraki bölümde ben çözülmesini bekliyorum.Duyurulur senaristlere..Tarıuk bence bunu telafi edecek,bu telafi de Naz'ın doğumgünününde olacak.Dikkat ettiyseniz Naz bir ay sonra benimki var dedi.

sevgili medea, haklısın ama elimde değil yahu.. çok sinirliyim yaw.. keşke seviyormusun sorusunun cevabını evet olarak aldığı noktada bitseydi.. daha şekil olurdu..

neyse cümle gerilim ve cümle itişme gelecek bölümlere kaldı.. hadi hayırlısı..

BaLıKK
04-01-07, 22:06
siteye bi haller oldu acaip yavaş..oda etkilendi tabi durumdan..birazdan yedekleme gelebilir dikkat:)
ya bu yanlış anlaşılma fazla sürmese..tarık gidip üstü kapalı sanaydı o evet dese..bizde rahatlasaaak..
şu doğum günü bi gelsee..bi gelsee..

~ topiqq ~
04-01-07, 22:07
evet hulusi-teo sahnelerinde sıkıldım biraz ama sonunda samim'in tarık'a sulanmasında çok güldüm, samim'i oynayan(adını bilmiyorum) çok iyi rol yapıyor...belgin'in verdiği tepkiler de çok hoşuma gidiyor benim :) ..

bu arada tarık_naz bana da aşk itirafını naz'dan duyacakmışız gibi geliyor ama naz'ın bunu yapması için gerçekten çok sinirlenmesi ya da daha doğrusu ciddi anlamda gaza gelmesi gerekiyor :)

ayşenurr
04-01-07, 22:07
bu bölümün sonu herkesi üzmüş olabilir,senaristler aşk itirafını ikisi tarafından
daha farklı ve daha tutkulu yapabilmek için bu yola başvurdular.ikisinin itirafını sıradan olmasını istemem.eğer bölümün sonunda olsaydı sıradan olacaktı.inşallah değildir diye dua ettim.

eroglu_forever
04-01-07, 22:08
Walla Bugün Maralim Çok Bozuktu...............Neyse Dedim Diziyi İzleyelim Düzelir İnşallah........................Herşey Güzeldi Başlangıçta.................Öyle Saçma Bir Sonla Bitti Ki........................Televizyon Sony Olmasaydı............Şu An Dışardaydı........................................ .............

Medea
04-01-07, 22:08
Ben Samim'ın Tarık'a asılmasına çk güldüm :) :) Eeee bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı kovalarmış,Naz anlamadı onun kıymetini sonunda birisi anladı ama o da yamuk çıktı :)

cave77
04-01-07, 22:10
Samim nasıldı Samim :))) Tarık'ı beğenmeyen bir tek o kalmıştı hiç eksik kalır mı o da Tarık hayranları arasına katıldı :))) diziye acaip renk kattı,neşe getirdi :))) zaten genel olarak bu bölüm çok komikti...sonuna birşey demeyeceğim çünkü böyle sonlardan sonra hep çok güzel şeyler oldu gene olacaktır:img-wink: hem zaten ara sıra böyle olmak zorunda böyle olmazsa dizi nasıl uzar ki

tılsım16
04-01-07, 22:11
ya valla sıkıldım ama diziden değil , formun bu halinden. 3 haftadır dizi sonrası doğru düzgün yorum yapamıyoruz. 2 hafta yedekleme oldu. şimdi de bi sayfa 2-3 dakika da açılıyo. sizde de aynı mı acaba yoksa sadece ben de mi böyle

evet ya bendede yavasladı cok yogun oldugu ıcın heralde forum:img-yes: ya bu 27. bolum olayı ne ben hatırlamıoyorum ugur kedı mı bısey demıstı 27.bolumle ılgılı olarak.....:img-help: :img-help: :img-help:

thesunset
04-01-07, 22:14
samim nasil Tarik'a hayran oldu!!!! bittim ben:img-hyste bide Tarikin surat ifadesi yok mu....sasirdi:img-hyste

Naz kardes bidaha abinle saka yapma...bak gorursun....abin gitti!!!!:)
simde ben Tarik icin uzulucem...yoksa Naz icin mi!!!!sasirdim:img-help:

bjk_carizma
04-01-07, 22:20
noluyor yaw naza kendi başlattı ama bizim alfonzoda acı koydu ha 2 dakkada kızı nasıl ayarladı helal olsun vur derken öldürdü :D NAZ hala şöför die aşkını itiraf edemiyor tarık tekelioğlu olduğunu öğrenince ne yapacak çok merak ediyorum gururumu kalbimi yani çok merak ediyorum git gidede artacak bu merak dizi gidişatına bakılırsa...

tarik_naz
samim harikaydı ya. tarığa da sulandı.
"sen beni en iyisi en son bırak" tarık vahi'ye nasıl teşekkür ediyor samimden kurtardığı için.

ya olaya bi de iyi tarafından bakalım.

naz ve tarık arasındaki arkadaşlık ilişkisi bitti. gerçekten belli bişeyden sonra sıkmaya başlamıştı. tarık, naz'a "arkadaşlığından sıkıldım" dedi ama kendi arkadaşlığı da çekilmezmiş :)

ama naz tarığa deli gibi aşık, yazık kıza yaa. nasıl üzüldü tarık, o kızla gezecem tozacam falan derken, "seninle bir dakika" demek tarık ve naz'ın özel şarkısıymış. üzüldüm valla naz'ın o aşık hallerine. nerdeyse ağlayacaktı tarığın arkasından.

neyse eski gerilimli günlere geri döndük. dediğimiz gibi bie kıvılcım bile bu aşkı körükleyecekti öyle oldu. tarığın tek kelimesi her şeyi körükledi.

ben bu bölüm için tam olarak geçiş bölümü oldu diyebilirim. aşk itirafı önce son hazırlık yapıldı. artık seyir keyfi yüksek ve gerilimli bölümlere girmiş bulunmaktayız.

tılsım16
eğer bölümün sonunda olsaydı sıradan olacaktı

dogru ya aslında ben bu acıdan dusunmemıstım bolum sonunda olsaydı grcektende cok sıradan olacaktı yanı ne bılıyım tarık ve nazın ıtırafı daha guzel olmalı bencede:happy0064 :happy0064 .....ya bu 27.bolum ne????

ceza_cansu
04-01-07, 22:21
Samim nasıldı Samim :))) Tarık'ı beğenmeyen bir tek o kalmıştı hiç eksik kalır mı o da Tarık hayranları arasına katıldı :))) diziye acaip renk kattı,neşe getirdi :))) zaten genel olarak bu bölüm çok komikti...sonuna birşey demeyeceğim çünkü böyle sonlardan sonra hep çok güzel şeyler oldu gene olacaktır:img-wink: hem zaten ara sıra böyle olmak zorunda böyle olmazsa dizi nasıl uzar ki

İzlerken bende aynen bunu dedim.Yani bir Samim eksikti o da tam oldu.Hayır Tarık yakışıklı çocuk falan ama Samim Taırk'ın hedef kitlesine girmiyor:)

Bu arada tarik_naz ya bende bu sorun benim hatlardan kaynaklanıyor sanıyordum.Aynen bende çok sıkıldım ya.

cave77
04-01-07, 22:21
Bu Tarıkla Naz'ın ilişkisi hep kademe kademe ilerliyor,önce asker arkadaşı oldular sarmadı :))) abi-kardeş oldular belli ki o da sarmayacak :)))) e sonunda doğru yolu bulup sevgili olacaklar az kaldı az:img-wink:

Samim'e bayıldım yaw :))) hele o şöför değil dalyan dalyan deyişi yokmuydu Tarık'a,resmen koptum o sahnede =)))))))

Medea
04-01-07, 22:25
Walla Bugün Maralim Çok Bozuktu...............Neyse Dedim Diziyi İzleyelim Düzelir İnşallah........................Herşey Güzeldi Başlangıçta.................Öyle Saçma Bir Sonla Bitti Ki........................Televizyon Sony Olmasaydı............Şu An Dışardaydı........................................ .............

Abartmayalımmm....bu ne?Lütfen yani,dizi çok iyi gidiyor bu heyecanlandırmak için yapılan küçük bir oyun bizi sıksa da.Tepkilerimiz dozunda olmalı bence.

whiteangel
04-01-07, 22:26
ben bu bölümde hulusi ile samim in terapi seansında çok güldüm.. bölümün en komik sahnesiydi bence. köftecideki diyaloglarda süperdi. Biz bu bölümde büyük bir beklentiye girdik galiba, o nedenle de bölüm sonu bizi tatmin etmedi. şimdi bölüm sonuna takılıp da bölümün tümünü harcamayalım.:) çok güzel sahneler, çok güzel replikler vardı.:) yalnız teo nun maço versiyonunu hiç sevmedim..:img-blush onun dışında bölümün tümünden keyif aldım diyebilirim.:)

ceza_cansu
04-01-07, 22:26
Ama Naz bu bölüm resmen köşeye sıkışmıştı duyguları açısından.O da anladı artık Tarık'a olan duygularının ne olduğunu.Eğer Tarık Naz ''seviyor musun'' diye sorduğunda eğer Pınar'dan bahsettiğini anlasaydı ve de hayır deseydi aşk itirafı bu bölüm bile olabilirdi.O yüzden belkide bu son iyi bile oldu.Tarık haftaya bu yanlış anlamayı düzeltir.Hazır Naz'ın doğum günüde geliyor.Bu aşk itirafı kesin yakın hemde çok yakın.

BaLıKK
04-01-07, 22:27
bu bölümde Hulusi-vahi-Teo üçlüsü sıktı sanki biraz..fazla uzatıldı gibi geldi ama Samim'e bayıldım yahuu..:)
son sahnede o kadarda yaklaşmışkeen.. tam bişiler olcakken olurmu bu ya:(
valla fikir üretmek zor..çok acaip bi dizimiz var yaa..vede çok zeki..
o şarkıyı sölemekle Naz'ı çok derinlerden vurdu..ah Tarık ah..bu Bölümde Naz acıdım gerçi iyi oluyor ama baya üzüldü kız yaa:(

tarik_naz
şuanda kanaltürkte merve sevi, bülent kayabaş ve nilgün belgün'nün de katıldığı yılbaşı programının tekrarı var. onu izleyip keyiflenelim bari :)

nowar_77
e iyi de şimdi biraz düşününce naz ın sorusu çok saçmaydı..nereden aklına gelsin tarık ın pınar dan bahsettiği...bir -kaç saat evvel tanıştığı kızı sever mi insan.."hoşlanıyor musun " de bari..

ayşenurr
samim çok komikti.tarığa sulandığı sahneler çok komikti.beni en son bırak demesi:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Medea
Tarık'ın bir " KİM?" dememesi nelere maloldu.Bence bunu Nazın doğumgününde telafi edecek.

cave77
04-01-07, 22:29
Hakkaten arkadaşlar,sonuçta bu bir dizi,nasıl hayatımızda inişler çıkışlar oluyorsa dizide de olacaktır ara sıra...hem böyle şeyler olmasa dizimiz nasıl uzar yani bir de bu açıdan bakalım bence...ayrıca böyle kafa karıştırıcı bir son daha merak uyandırır izleyicilerde:img-yes:

ceza_cansu
04-01-07, 22:30
şuanda kanaltürkte merve sevi, bülent kayabaş ve nilgün belgün'nün de katıldığı yılbaşı programının tekrarı var. onu izleyip keyiflenelim bari :)

Ya saol hatırlattığın için ben unutmuştum bugün olduğunu.Bu arada tılsım uğur kedi'nin verdiği en son habere göre 27. bölümde aşkın enerjisi 220 wolt olucakmış.Bu 27 o 27

BaLıKK
04-01-07, 22:31
yaw arkadaşlar bu kadar kaptırmayın kendinizi..hatırlarsanız bikaç bölümde daha bu kadar sinirlenmiştik ama sonu hep iyi bitti..bundada bir hayır var..bu aşkı körüklüyor bu tür kıskançlık-yanlış anlama-bu kadar yakınken uzak olmak vs vs..
bununda sonu elbet aşk itirafıyla bitecek ve bana kalırsa hiçbi dizide bu kadar ateşli bi itiraf olmayacakk..biraz daha sabır yahu..bakın doğum günüde geliyor Naz'ınn:)

beybolat
Ama Naz bu bölüm resmen köşeye sıkışmıştı duyguları açısından.O da anladı artık Tarık'a olan duygularının ne olduğunu.Eğer Tarık Naz ''seviyor musun'' diye sorduğunda eğer Pınar'dan bahsettiğini anlasaydı ve de hayır deseydi aşk itirafı bu bölüm bile olabilirdi.O yüzden belkide bu son iyi bile oldu.Tarık haftaya bu yanlış anlamayı düzeltir.Hazır Naz'ın doğum günüde geliyor.Bu aşk itirafı kesin yakın hemde çok yakın.
İşte ben de bu yanlış anlamayı nasıl düzelteceğini anlayamıyorum.
Ben seviyorum derken Pınarı kastetmedim derse Tarık ee o zaman evet derken kimi kastettin demez mi Naz?Bu yanlış anlama ancak aşk itirafı ile düzeltilir o da 27 de olacaksa 26. bölüm bu yanlış anlamayla mı geçecek?Ben bu yüzden bölüm sonunu beğenmedim.

nimett
olağanüstü güzel 24.bölümden sonra beklentiler yüksek oluyor, ama güzeldi

sevgiler,

Medea
04-01-07, 22:32
Bu ilan-ı aşk bence Naz'ın doğumgününde olsun.Mutlaka bir parti yapılacaktır Naz için ,ama Tarık niyeti bozup Naz'ı biryerlere kaçırmalı yalnız kalmalılar.Büyük ihtimalle ona kızacak olan Naz le bağrışırken " seni seviyorum be aptal hala anlamadın mı?" gibisinden birşeyler demeli Nazda kalakalmalı.

thesunset
04-01-07, 22:32
ben bu bolumu begendim tek sikildim nikta maco-Teo!!! cok gereksiz tiplere girdi...ama maco-Vahi superdi:)

~ topiqq ~
04-01-07, 22:33
naz'ın doğum gününde dıkı düğümler çözülecek, hem de çok açık bir şekilde bence..o bölüm dizinin patlama noktası olacak gibi geliyor, çok merak ediyorum çoook..

bülbül
04-01-07, 22:33
Eğer sonu Naz'a aşk itirafı gibi bitseydi...heyecansız duygusuz ve çok sönük olmaz mıydı...aylardır beklediğimiz itiraf böyle mı olacaktı demez miydik...Bence Tarık'ın yanlış anlaması ya da Naz'ın anlatamaması derdini çok iyi oldu...aralarındaki elektrik...gerilim şiddeti artacak demektir...Bu da gerçek itirafta çok vurucu sahneler getirebilir...Şahsen benim beklentim bu...Öyle bir sahne olmalı ki...Dizi tarihine adını yazdırmalı...Cümle aleme kapak olmalı...:img-wink: :img-wink:

ceza_cansu
04-01-07, 22:34
Bu ilan-ı aşk bence Naz'ın doğumgününde olsun.Mutlaka bir parti yapılacaktır Naz için ,ama Tarık niyeti bozup Naz'ı biryerlere kaçırmalı yalnız kalmalılar.Büyük ihtimalle ona kızacak olan Naz le bağrışırken " seni seviyorum be aptal hala anlamadın mı?" gibisinden birşeyler demeli Nazda kalakalmalı.

Ya aynen bende böyle birşeyler bekliyorum.Bu yüzden şu doğum günü bir an önce gelsin.1 ay dediler diye gerçekten bizi 4 bölüm bekletmesinler.

cave77
04-01-07, 22:35

İşte böyle olmalı mutlaka bunun türevi birşey olmalı hocam,ardından birde 20 deki gibi bir öpüşme sahnesi olursa bu iş tamamdır :))))))) hatta 20'yi kesinlikle 2'ye katlamalı en az =))))))

tarik_naz
04-01-07, 22:36
merve sevi baya güzel dans ediyomuş valla.

naz'ın teo'yu tarık tekelioğlu sanmasına ne dersiniz. tam bi komedi. ayrıva naz'ın teo için söylediklerini vahi'nin su gibi ezberlemesi çok komikti.

ayşenurr
04-01-07, 22:36
27. bölüm çok süper olacak.sabırsızlıkla bekliyorum.aşk itirafınada çok az kaldı.dizide beğenmediğim şuanda tek karakter teo.çok itici geliyor bana.

burcin_kaplan
04-01-07, 22:37

şuan düşünüyorumda acaba nazın doğumgünü olayı 27. bölümde geçebilr mi?? sonuçta yılbaşını flnda işlemicekler büyük ihtimalle ee biraz haftalar çabuk geçi wersin ayrıca bide 1 ay war dedi düz hesap söyledi bence..bu olay 27. bölümde işlenebilr arkadaşlar ben hazırlıklı olun derim hem birbirlerine patlamalrı ilanı aşklarıda doğumgününde olur nazın eee artık özel şarkılarınıda söyler tekrar tarık naza:)

jenn
04-01-07, 22:37
arkadaşlar selamlar..bakıyorum son sahneye hayalkırıklığı bazında fazlaca takılmışsınız:) oysaki nazın o sahnede gün içinde gelişen olayların devamı olarak seviyormusun(yani beni seviyormusun anlamında) sorması mümkünmü durdu yerde..tabiki diğer kızı kastederek sordu.yani aklınca tarıkla oyuna devam.oysaki tarık bir erkek mantığıyla hareket ederek vede aklında sadece naz olduğu için o soruyu naz anlamında anladı vede evet dedi..ve kadının fendi erkeği yendi.onu bunu bilmem kadın ve erkek arasında düşünce biçimi vede işleyişi bakımınfdan çok fark vardır.kadın dolambaçlı yollardan gitmeyi sever.oysa erkeğin yolu düzdür.bodoslama dalar.son sahnede bunun örneğiydi....gayette normal bir sahneydi:)

BaLıKK
04-01-07, 22:39
bence Tarık Naz'ın doğum gününü unutmuş gibi yapacak..ne hediye ne bi şarkı ne bir DoĞUM GünüN kUTLU oLSun..taki gece saat 12yi vurana dek:)
Naz parlıcak trip yapacakk..bi kutlamadın bile diyecek..Tarık geceye bırakmak istedim hem en güzel hediye bende diyecek:)ee Naz neymiş o diyince Tarık dururmuu..hop öpceeek...ee Naz kalcak tabi öle..:)
ya herşey iyi hoşta bu doğum günü 1 ay sonra..27.bölümde yaparlarmıki..yani 2 hafta veya 3 hafta sonra diye başlamaları lazım..kafam karıştı:icon_sorr

eroglu_forever
04-01-07, 22:39
Eğer Aşk İtirafı 27 De Olacaksa 26 Dan Umudu Keseceğiz Demektir...Yanlış Anlamar Tam Gaz Yani...

27 De Güzel Bir Aşk İtirafı İzleriz İnşallah...Daha Da Uzarsa Zaten Pek De İyi Olmaz...

27 Den Beklentiler Yüksek, Aman Bizleri Hüsrana Uğratmasınlar...

Medea
04-01-07, 22:40
Jenn haklı kadınlar ayrıntıcıdır erkekler ise düz mantıkla hareket ederler.

love-angel
04-01-07, 22:41
ya ne kadar uzatmış olsalarda bu hulusiler çok iiydi hele o vahi belkısı dansa kaldırırken "bu dansı bana lütfeder misiniz?"dediğinde hulusi belkısa "belkıs sende lütfet"dediği an ve tarığın vahiyi yukarı taşıdıktan sonra müştemilatta sinir küpü olduğu sahne, nazın tuz sayması,oooooolu bölüm ve tabiki SAMİM ve TARIK sahnesiiii yinede güzel bi bölümdü sonu biraz yanlış anlaşılmayalada bitse olsun önümüzdeki bölüm ikisinede rahat yok demek oluyo

thesunset
04-01-07, 22:42
medea sen Tarik dan seni seviyorum bekliyorsun ....ama bence Naz bunu soylemeli...bu dizi her zaman farkli oldugunu biliyoruz ve her zaman ask itirafi erkek tarafindan geliyor...bu yuzden burda yine yalanci yarim icin bir daha bir degisik olsun isterim....Naz ilk olarak itiraf etsin:)

tarik_naz
04-01-07, 22:43
ama naz ne yaptı, etti. yine üste çıkmayı bildi valla. herşeyin kendisi yüzünden patlak verdiğini kendisi de kabul etti ama sonunda tarığı can alıcı noktasından vurdu.

jenn
04-01-07, 22:45
Ya aynen bende böyle birşeyler bekliyorum.Bu yüzden şu doğum günü bir an önce gelsin.1 ay dediler diye gerçekten bizi 4 bölüm bekletmesinler.

bekleyeceksiniz tabiki..hem uzasın istiyoruz hemde bitsin bu ne yaman çelişkidir arkadaşlar:)))))))))

ayşenurr
04-01-07, 22:45
senaristler çok akıllıca gidiyorlar.aşkta düz yolda giderek değil,dolambaçlı yollardan giderek sunuyorlar.daha heyecanlı oluyor.dahada iyi oluyor.

love-angel
04-01-07, 22:48
ya naz bu bence ölee seni seviyorum diyemez yani 27. bölümde diemez daha kendine itiraf etmedi gidip gidip gelio ayrıca sevdiğini anlasa bile bunu tarığın duygularından emin olmadan söyleyemez çok damarına basmak gerek oda bence iki bölümde olcak bişi diil ama naz yapsın bu aşk itirafını

unseen
04-01-07, 22:49
Ya arkadaşlar daha tanışalı bir gün olmadan seviyormusun diye sorulurmu..Tarığın düz mantığı doğru yani..hani dese hoşlandınmı tamam..bu Nazın işine akıl ermiyor
valla..

askım_gkhan_alp
04-01-07, 22:51
ama nasıl yaptı nazz tarığın kız arkadaşını korkuttu ohhh çokkk da ii oldu......

yalut
04-01-07, 22:52
Geçen bölüm gerçekten süperdi,o bölümden sonra beklentilerimiz yine fazlaydı
ama yinede güzel diyaloğlar vardı, Teo-Hulusi maço diyoloğları fazla abartılıydı ve çok hızlı ileriyor bir gün önce metroseksüel,ertesi gün hemen maço tavırlar .
Samim olayı gerçekten çok güldürdü. Son sahnede yeni tanıdığı bir kız arkadaşı nasıl hemen sevebilir, gerçekten soru çok yanlıştı gelecek bölümde bu yanlış anlama ortadan kalkacaktır Naz ve Tarık şu anda duygularını frenlemeye çalışıyorlar ama ilerleyen bölümlerde çok güzel sahneler bizi bekliyordur.

ceza_cansu
04-01-07, 22:52
Yalnız tam Pınar giderken Vahi arayıp Tarık'ı yanına çağrınca Tarık'ın Naz'a söylediği cümle nasıldı ''seninle sonra konuşucaz''.

Medea
04-01-07, 22:53
ama nasıl yaptı nazz tarığın kız arkadaşını korkuttu ohhh çokkk da ii oldu......

Eeee dinsizin hakkından imansız gelir derler haketti Naz bunu:img-yes: Nasıl da bozum oldu ama hani arkadaştın sen Naz?Ama Tarıka da helal olsun yani az değildi :)

ayşenurr
04-01-07, 22:54
Ya arkadaşlar daha tanışalı bir gün olmadan seviyormusun diye sorulurmu..Tarığın düz mantığı doğru yani..hani dese hoşlandınmı tamam..bu Nazın işine akıl ermiyor
valla..

haklısın,tarığın cevabı çok doğruydu.nazda bi tuaflık var.tarık kızla tanışalı bir gün bile olmamış.sorduğu soruya bak. bence tarık naza fazla gelir.tarık hem çok zeki hemde çok mantıklı.

askım_gkhan_alp
04-01-07, 22:54
Eeee dinsizin hakkından imansız gelir derler haketti Naz bunu:img-yes: Nasıl da bozum oldu ama hani arkadaştın sen Naz?Ama Tarıka da helal olsun yani az değildi :)

EWETT hani arkadaştı bide arkadaşım,dostum dio ya sinir edio oydsa sevdiğini kendine bile itiraf edemio inatçı nazımızz......

thesunset
04-01-07, 22:56
haklısın,tarığın cevabı çok doğruydu.nazda bi tuaflık var.tarık kızla tanışalı bir gün bile olmamış.sorduğu soruya bak. bence tarık naza fazla gelir.tarık hem çok zeki hemde çok mantıklı.

ama en ozel sarkiyi Pinar'a da soyledi...Naz deli oldu bu yuzden:)

askım_gkhan_alp
04-01-07, 22:57
ewett ya o şarkıyı söylememeliydi tarık ve nazın romantik şarkısı gitti o kıza söyledi barii güzel olsa........

Buyukbaba
04-01-07, 23:00
ama en ozel sarkiyi Pinar'a da soyledi...Naz deli oldu bu yuzden:)
Bana kalırsa Pınar a söylemedi o şarkıyı. Sadece orada Naz'a söyledi. Onun tepkisini ölçmek için. Çünkü o da biliyor özel olduğunu.

ANIL_
04-01-07, 23:01
Sanırım 26. bölümde biraz hüzün ve küskünlük görebiliriz. İtiraf için artık zemin hazır sadece haykıra haykıra olması için araya biraz ayrılık girmeli :)

ceza_cansu
04-01-07, 23:02
Bana kalırsa Pınar a söylemedi o şarkıyı. Sadece orada Naz'a söyledi. Onun tepkisini ölçmek için. Çünkü o da biliyor özel olduğunu.

Bencede orda asıl söylediği kişi Naz'dı.Hatta şarkıyı söylerken Pınar'a bakmadı bile.Ya Naz'a baktı ya da karşıya baktı.Tarık artık başkasına bakarak şarkı söyleyemez oldu.Söylemesinde zaten.Naz delirdi o şarkıyı söyledi diye

yalut
04-01-07, 23:02
Evet birde şarkı olayı var dağda Naz'a söylediği o parçayı Pınarada söyledi, Nazda söylendi, çıldırdı bizim özel parçamızdı diye, Tarık olayları Pınar'a anlatmış Pınarda oyuna katılımış Tarıka yardım ediyor olabilir.

bülbül
04-01-07, 23:04
Bu arada Tarık'ın yani Barış Akarsu'nun güzelim oyununu es geçemiyeceğim...Arkadaş rolünün hakkını fazlasıyla verdi..O ne güzel gülüşler öyle..Göz kırpmalar..flörtcü bakışlar...Bu çocuk komedi de çok başarılı olacak demektir..:good: :good:

beybolat
Neyse sonu hoşuma gitmese de bölümü beğendim.Köftecideki oooooo'lar sonra Naz'ın kahvaltıdaki halleri çok güzeldi.Naz'ın Ümit,Vahi,Filiz'in yanında potlar kırması ''ikimizi birden mi idare edecek'' dediği ve bölüm boyunca duygularında çelişkiye düşmesi ''inşallah iyi anlaşırlar'' deyipte sonra''ya iyi anlaşırlarsa'':)deyip üzüldüğü sahneleri çok beğendim.Tarığın Naz'ı hizmetçi yapmasına ve Naz'ın kızı kovalamak için 5dk içinde patron geliyor yalanına çok güldüm:img-hyste

askım_gkhan_alp
bi de nasıl bozuldu naz tarık nazın evde hizmetçi olarak çalıştığını söyleyince.......

burcin_kaplan
Evet birde şarkı olayı var dağda Naz'a söylediği o parçayı Pınarada söyledi, Nazda söylendi, çıldırdı bizim özel parçamızdı diye, Tarık olayları Pınar'a anlatmış Pınarda oyuna katılımış Tarıka yardım ediyor olabilir.

ewet sana katılıyorum .. Belkide öyle bişe olabilr bende bunu düşündüm..Ya bize bi iyilik daha yapıp özeti şöyle erken werseler gene:)

Buyukbaba
Diyorum ya, sabah arabada "o şarkı" yı söylemedi Pınar'a. Başka birşey söyledi. Ben öyle düşünüyorum. Zaten ceza_cansu nun da dediği gibi, dikkat ettiyseniz pınar a hiç bakmadı söylerken.

Medea
04-01-07, 23:07
ewett ya o şarkıyı söylememeliydi tarık ve nazın romantik şarkısı gitti o kıza söyledi barii güzel olsa........

Bunu bilerek yaptı Tarık,Nazın dağdaki gece bunu söylediğini anımsayacağını biliyordu tepkisini ölçmek için yaptı.Naz sinirlenip gidince nasıl arkadından gülümsediğini hınzır hınzır görmediniz mi?

askım_gkhan_alp
04-01-07, 23:09
Bunu bilerek yaptı Tarık,Nazın dağdaki gece bunu söylediğini anımsayacağını biliyordu tepkisini ölçmek için yaptı.Naz sinirlenip gidince nasıl arkadından gülümsediğini hınzır hınzır görmediniz mi?

görmezz olur muyuzz ikiside birbirlerini gıcık etmek için ellerinden geleni yapıolarr yaa tarığın o kıza hiç bi ilgisi yokk zaten bitimindede naz tarığa dedi seviomusun onu dedi oda ewet dedi hepsi yalan oysa o naza seni seviyorum dedi ama gene farketmedi naz........

ceza_cansu
04-01-07, 23:10
Ya bu arada Tarık'ın bu öpüşme konusundaki patlamasıda süperdi.Hatta zamanlamada süperdi.Tam rüya haberinin ardından.Ayrıca Tarık'dan ''beraber yaptık'' diye ısrarların gelmesi süper oldu.Ama orda Naz'ın söyledikleride güzeldi.Tarık'ın ağzından güzel bir laf almak için az mı uğraştı.Hata olarak mı görüyorsun falan demeler ama sonrası yine arkadaş Naz.

nowar_77
04-01-07, 23:11

aynı şeyi ben de düşündüm..çünkü tarık karakterindeki bir insan hiç bir şeyden haberi olmayan bir kızı oyununa alet etmez.. boşuna ümitlendirmez...durumu arabayla gezdikleri sürede açıklamıştır gibi geliyor bana...

ayşenurr
04-01-07, 23:12
tarık nazı çok seviyor.naz seviyormusun deyince nasıl içten ,gözlerinin içi gülerek evet dedi.canım benim ya...

unseen
04-01-07, 23:13
Evet ayşenuur tuaflık var hemde nasıl.. yine kızımız paranoya hallerine geri döndü
bence Naz ilk önce duygularından emin olmalı yoksa bu aşkı çocuk oyuncağına döndürür itiraf olacaksa bu Nazdan gelmeli adamakıllı karar verdikten sonra..yoksa
Tarık vede bizi çıldırtır bu kız..belkide senaristler bunu istiyorlar ama aşk yaşanırken bu paranoya halleri devam ederse ben daha fazla dayanamam valla....
sete giderken benide götürün..:img-wink:

rrsa
04-01-07, 23:13
Arkadaslar Bence Naz Tarik In Ne Demek Istediğini Anladi Fakat Ona Oyun Oynadi...yani O Raddede Pinar I Ortaya Atarak, Tarik In Itiraf Etmesi Için Ortam Hazirladi...tarik I Da Delirtti...bence Naz Kesinlikle üzgün Olmayacak Tam Tersine Zevkten Dört Köşe Olacak...en Sonundaki Muzip Bakişindan Belliydi...:)

nowar_77
04-01-07, 23:14
tarık nazı çok seviyor.naz seviyormusun deyince nasıl içten ,gözlerinin içi gülerek evet dedi.canım benim ya...

evet ya..biz iç ses dış ses derken çocuk resmen itiraf etti ama anlayana tabii..olsun biz anladık ama:)

jlee
04-01-07, 23:15
bence bu gece nazın yaptığı her şey tarık'ı, tarık'ın yaptıkları da nazı çıldırtmak içindi. tarığın söylediği şarkı da buna dahil. naz da bunun üzerine kızı evden kaçırdı, tarıkla konuşmak için. ve tarık eve döndüğünde "seviyor musun" diye sordu ki pınarın tarığın aklının ucundan bile geçmeyeceğini adı gibi biliyordu. arabayı durdurup "gitme" dedikten sonra nasıl lafı çevirdiyse, tarık "evet" dedikten sonra da yine konuyu dağıtmak adına ya da ne bileyim tarık çıldırsın ddiye pınarın adını attı ortaya. bence yanlış anlama falan yok. hepsi planlı programlı. şimdi naz en azından sevildiğini anladı.

yalut
04-01-07, 23:16
Evet tepki ölçmek için söyledi o şarkıyı , deli ettide Naz'ı Pınar' a hiç bakmadı ama Naz sinirinden yada kıskançlığından anlamadı bile. Çünkü Pınar dediki sabah ki bana söylediğin parçayı söylesene Naz da şaşırdı , sana şarkımı söyledi birde bu şarkıyı söyleyince Naz çıldırdı. Ben yine diyorumki Pınarda bu oyunun içinde ve Tarık'a yardım ediyor.

eroglu_forever
04-01-07, 23:18
bence bu gece nazın yaptığı her şey tarık'ı, tarık'ın yaptıkları da nazı çıldırtmak içindi. tarığın söylediği şarkı da buna dahil. naz da bunun üzerine kızı evden kaçırdı, tarıkla konuşmak için. ve tarık eve döndüğünde "seviyor musun" diye sordu ki pınarın tarığın aklının ucundan bile geçmeyeceğini adı gibi biliyordu. arabayı durdurup "gitme" dedikten sonra nasıl lafı çevirdiyse, tarık "evet" dedikten sonra da yine konuyu dağıtmak adına ya da ne bileyim tarık çıldırsın ddiye pınarın adını attı ortaya. bence yanlış anlama falan yok. hepsi planlı programlı. şimdi naz en azından sevildiğini anladı.

Keşke Dediğin Gibi Olsa, Çünkü İkisinide Gözlerinin İçi Gülüyordu, Sonra Naz Birden Tavır Koydu...

burcin_kaplan
04-01-07, 23:18
Arkadaslar Bence Naz Tarik In Ne Demek Istediğini Anladi Fakat Ona Oyun Oynadi...yani O Raddede Pinar I Ortaya Atarak, Tarik In Itiraf Etmesi Için Ortam Hazirladi...tarik I Da Delirtti...bence Naz Kesinlikle üzgün Olmayacak Tam Tersine Zevkten Dört Köşe Olacak...en Sonundaki Muzip Bakişindan Belliydi...:)

Aslında bende ilk öyle düşünmüştüm ama bunun ynalış olduğunu düşünüyorum artık çünkü o kadar içten bundan sonra karışmıcam o zmn dedi we arkasını döndü gittiki bence orda onun kendini dendiğini bilse çok daha değişik bi tepki werirdi öyle yapmazdı ztn tarık bunu itiraf edince oyunu sürdürmenin ne anlamı war ki??
Bunlardan dolayı öbür hafta bence tamamen nazın morali çökmüş olucak ama bi süreliğine.. ondan sonra gaza gelip onunda ya birini ayarlayacağını yada oyuna başka bi erkeği daha dahil edeceğini düşünüyorum..Eee tarıkta çileden çıkacak dahada sinirlenicek naz zaten çileden çıktı bunun sonu 220w durr :)

jlee
04-01-07, 23:20
bu gece barış'ın oyunculuğuna hayran kaldım bu arada ben. arkadaş halleri çok eğlenceliydi. nazın kolunu çürütmesi falan :)
tarık baya bi üzüldü bugün. o öpüşme konusunda konuşurlarken süreli "biz" diye düzeltti. naz hala arkadaş diye abartınca çok kırıldı naza. içim gitti benim ağlayasım geldi acayip. komedi dizisi izliyoruz bi de sözde heh. öpüşmenin gerçekleştiği kesinleşti artık. bu kadar muhabbetten sonra rüya olamaz.

rrsa
04-01-07, 23:22
Aslında bende ilk öyle düşünmüştüm ama bunun ynalış olduğunu düşünüyorum artık çünkü o kadar içten bundan sonra karışmıcam o zmn dedi we arkasını döndü gittiki bence orda onun kendini dendiğini bilse çok daha değişik bi tepki werirdi öyle yapmazdı ztn tarık bunu itiraf edince oyunu sürdürmenin ne anlamı war ki??
Bunlardan dolayı öbür hafta bence tamamen nazın morali çökmüş olucak ama bi süreliğine.. ondan sonra gaza gelip onunda ya birini ayarlayacağını yada oyuna başka bi erkeği daha dahil edeceğini düşünüyorum..Eee tarıkta çileden çıkacak dahada sinirlenicek naz zaten çileden çıktı bunun sonu 220w durr :)

ZATEN BENCE NAZ ÖNCE O HAVAYI VERMEYE ÇALIŞTI YANİ SANKİ KENDİSİYLE İLGİLİ SORUYORMUŞ GİBİ...AMA SONRA İSTEDİĞİ CEVABI ALDI MUTLU OLDU AMA PINAR IN İNTİKAMINI ALMAK VE TARIK A İTİRAF ETTİRMEK İÇİN SON ANDA YİNE KLASİK BİR NAZ HAREKETİNDE BULUNDU...HEM TARIK I HEM BİZİ DELİRTTİ:D

burcin_kaplan
04-01-07, 23:25
ZATEN BENCE NAZ ÖNCE O HAVAYI VERMEYE ÇALIŞTI YANİ SANKİ KENDİSİYLE İLGİLİ SORUYORMUŞ GİBİ...AMA SONRA İSTEDİĞİ CEVABI ALDI MUTLU OLDU AMA PINAR IN İNTİKAMINI ALMAK VE TARIK A İTİRAF ETTİRMEK İÇİN SON ANDA YİNE KLASİK BİR NAZ HAREKETİNDE BULUNDU...HEM TARIK I HEM BİZİ DELİRTTİ:D

böyle bişe olduğunu sanmıyorum çünkü arada bi gerilimin olması lazım uğur kedinin dediğine görede ..Eee bu da bi gerilimi tetikleyecek en önemli olaydı bence eğer bunda kendine dediğini anladıysa ortada 1 bölümde gerilim olabilecek bişe yok ki.. helede 220w lara çıkacak bi gerilim?

jlee
04-01-07, 23:28
Evet tepki ölçmek için söyledi o şarkıyı , deli ettide Naz'ı Pınar' a hiç bakmadı ama Naz sinirinden yada kıskançlığından anlamadı bile. Çünkü Pınar dediki sabah ki bana söylediğin parçayı söylesene Naz da şaşırdı , sana şarkımı söyledi birde bu şarkıyı söyleyince Naz çıldırdı. Ben yine diyorumki Pınarda bu oyunun içinde ve Tarık'a yardım ediyor.

evet ben de katılıyorum pınarın oyunun içinde olabileceği düşüncesine. çünkü pınar "gündüz bana mırıldandığın şarkıyı söyle" dedi ve tarık o malum şarkıyı söylemeye başladı. bu şarkı naz için ne kadar öenmliyse tarık için de o derece önemli ve bunu gidip bir başkasına söylemez bu saatten sonra. gündüz kıza durumu masada anlatmıştır. akşam naz eve davet edince de kızı almaya gittiğinde bu şarkı numarasını planlamışlardır gibi geliyor. ayrıca tarık birini seviyorken gidip başka bir kıza umut verecek türde bir insan değil.

ancak şimdi düşündüm de eğer durum buysa tarık daha naz onu durdurmadan önce neden "hayat devam ediyor" dedi o halde?? böhühüh. kayboldum ben :img-help:

ceza_cansu
04-01-07, 23:29
Ya bende bu gerilimin ne ile ilgili olucağını çok merak ediyorum.Önceden yarış ile ilgili olur diye düşünüyordum ama Hacer anne artık nerden bulduysa parayı buldu.Bu durumda Tarık parayı geri vericek.O zamanda yarışmasına gerek kalmıcak.Peki bu gerilim nasıl olucak???

nowar_77
04-01-07, 23:29
tarık pınarı almaya giderken naz arkasından gelip gitme demeden önce "tarık oğlum sen her şeyi yanlış anlamışsın..her şey dağın havasından suyundanmış" dedikten sonra ee ne yapalım hayat devam ediyor tarzı bir şey söyledi...bana biraz çabuk pes etti gibi gelmişti orda.. yani naz arkasından gelmeseydi ne olacaktı....:img-blush

burcin_kaplan
04-01-07, 23:30
Ya bende bu gerilimin ne ile ilgili olucağını çok merak ediyorum.Önceden yarış ile ilgili olur diye düşünüyordum ama Hacer anne artık nerden bulduysa parayı buldu.Bu durumda Tarık parayı geri vericek.O zamanda yarışmasına gerek kalmıcak.Peki bu gerilim nasıl olucak???

işte bugün bunu belli ettiler galiba biribrlerine nasıl ters dawranıcaklarını düşünsene bi.. helede bu oyun dewam ederse 26da 27 deki gerilmi düşünemiyorum bile ben birbirlerine nasıl bağırırlar ee ardındanda bi itiraf gelir artık..

rrsa
04-01-07, 23:31
böyle bişe olduğunu sanmıyorum çünkü arada bi gerilimin olması lazım uğur kedinin dediğine görede ..Eee bu da bi gerilimi tetikleyecek en önemli olaydı bence eğer bunda kendine dediğini anladıysa ortada 1 bölümde gerilim olabilecek bişe yok ki.. helede 220w lara çıkacak bi gerilim?

yani bence gerilim değilde şimdi naz ın mutlu mesut,tarık ın da arada kalmış hallerini izleyeceğiz...yani naz şimdi iyiden iyiye naza çekecek kendini...aslında en basından beri naz ın duygularını daha açık biliorz ama tarık kendine bile zor itiraf edebildi bence...o yanlış anlama sanıp düzeltmeye çalışırken naz da olayın zewkine varıp iyice çıkmaza sokarsa şaşırmam...izleyip göreceğiz artık...ama bu dizi gerilimden çok eğlenceyi önplana çıkardığı için olayları tekrar en başa geri saracaklarını hiç sanmam...

yalut
04-01-07, 23:33

İstermisiniz Hacer anne gizlice evi satsın ? Ayşe ameliyatında problem olsun
kan falan aransın? ( Birde Tarıkın kan grubu falanda uyarda sadece o verirse, )
gerilir kalırız daha çok.

greko-angel
:img-blush arkadaşlar nazın hoşuna gitti muzip muzip güldü diyorsunuz da uğur kedinini son yazdıklarını okumadınız herhalde!26-27 bölümde kıyametler kopacak.:img-pilot .Yani naz, pınarı seviyourm dedi anlayacak demek oluyor bu da :) yani yine harike eski naz-tarık moduna girecekler ve eski keyifli bölümlere geri döneceğiz ben açıkçası onların bu hallerini beğenmedim.eski hallerine daha çok gülüyordum daha çok eğleniiyordum bu halleri kesmedi fazla beni.
(ayrıca tarık tekelioğlunun kardeşinin doğum gününü kutlama sahnesi çok güzeldi çok eğlendim o sahnede:img-hyste )

burcin_kaplan
yani bence gerilim değilde şimdi naz ın mutlu mesut,tarık ın da arada kalmış hallerini izleyeceğiz...yani naz şimdi iyiden iyiye naza çekecek kendini...aslında en basından beri naz ın duygularını daha açık biliorz ama tarık kendine bile zor itiraf edebildi bence...o yanlış anlama sanıp düzeltmeye çalışırken naz da olayın zewkine varıp iyice çıkmaza sokarsa şaşırmam...izleyip göreceğiz artık...ama bu dizi gerilimden çok eğlenceyi önplana çıkardığı için olayları tekrar en başa geri saracaklarını hiç sanmam...

ben tam tersini düşünüyorum hatta naz bu bölümde itiraf etmeye başladı kendine yawş yawaş.. ama tarık ztn biliyordu onu sevdiğini öncedende..
Ya şimdi ben ikisi açısındanda bi gerilim olacağını düşünüyorum çünkü biri açısından olursa ortalık o kadar gerilmez..Ama ikisde sinirli olursa ağızlarına geldiklerini söylücekler o anda ne hissediyrlarsa..

rrsa
tarık pınarı almaya giderken naz arkasından gelip gitme demeden önce "tarık oğlum sen her şeyi yanlış anlamışsın..her şey dağın havasından suyundanmış" dedikten sonra ee ne yapalım hayat devam ediyor tarzı bir şey söyledi...bana biraz çabuk pes etti gibi gelmişti orda.. yani naz arkasından gelmeseydi ne olacaktı....:img-blush

kesinlikle katılıyorum...orda sinir oldum tarık a...naz daha mücadeleci gibi sanki işte o yüzden tarık ın aşkını daha açıkça belli etmesi daha çok mücadele etmesi lazım bence...bu yüzden naz biraz daha naza çekmeli:D

burcin_kaplan
04-01-07, 23:35
arkadşalar uğurkedinin yazısını görmeyenler war galiba bidaha ekliyim yazıyı :

uğur kedi tarafından gönderildi 31-12-2006

hepinize iyi seneler ve mutlu bayramlar diliyorum. 4 0cak perşembe yayındayız. ara vermiyoruz. ve de tahmin ettiğiniz gibi yine bomba bir 25 geliyor. fakat yine yazmadan yapamayacağım. 26 ve 27'de ortalık toz-duman. sen misin "arkadaşım" yapan. tarık bu. öyle bir numara çekiyor ki...el mi yaman, bey mi yaman? ama işte hep böyle olmaz mı, ondan sonra olaylar çığrından çıkıyor. 27'de 220 voltluk bir yüksek gerilim hattı içinde kalacağız. iki inatçı keçi, karşılaşır bir köprüde durumu.
bu arada size ekrandan geçen enerji o kadar doğru ki... gerçekten çok keyifle çalışan bir ekibimiz var. tatil günlerini bile birlikte değerlendiriyorlar. hatta bu gece de birlikte coşulacak. e, durum böyle olunca sıcak ve samimi olmaz mı?

uğur kedi tarafından gönderildi 03-01-2007

selamlar hepinize. bizim muhteşem dörtlü gece kulübünden kaçıp köfteciye gidiyor. orada kurnaz naz durur mu, filiz'i didkliyor abin arayıp doğum gününü kutlamadı. kimbilir şimdi hangi manasız kızla birliktedir diye. e, tarık da tabii, bir son an çalımıyla durumu kurtarıyor. bu sırada kulüpte bir türlü kesilemeyen doğum günü pastası köftecide kesiliyor. ve de tarık'ın bıyıklarına sıvaşıyor. ve tabii, bu arkadaşlık oyununda naz o kadar ileri gidiyor ki, kahvaltıda gördükleri kızı tavlamasına yardım!!! ediyor. ondan sonrası cümbüş...

rrsa
04-01-07, 23:36
ben tam tersini düşünüyorum hatta naz bu bölümde itiraf etmeye başladı kendine yawş yawaş.. ama tarık ztn biliyordu onu sevdiğini öncedende..
Ya şimdi ben ikisi açısındanda bi gerilim olacağını düşünüyorum çünkü biri açısından olursa ortalık o kadar gerilmez..Ama ikisde sinirli olursa ağızlarına geldiklerini söylücekler o anda ne hissediyrlarsa..

iste öyle olsa yani herşeyi sinirle itiraf etseler olaylar hızla gelişmeye baslayacak ama dizi uzatıldığı için bir süre daha birşekilde oyalanacağını düşünüyorum yani karşılklı itiraf için daha zaman var...buda ancak bir şekilde olur oda naz ın nazıyla:Dtabii bide naz benim dediğim gibi olayların farkındaysa tadından yenmez zaten...:)

ceza_cansu
04-01-07, 23:36
işte bugün bunu belli ettiler galiba biribrlerine nasıl ters dawranıcaklarını düşünsene bi.. helede bu oyun dewam ederse 26da 27 deki gerilmi düşünemiyorum bile ben birbirlerine nasıl bağırırlar ee ardındanda bi itiraf gelir artık..

Olabilir ama bana nedense bu itiraf olayı 27 den sonra olucak gibi geliyor.Hatta tam Naz'ın doğum gününün olduğunu gün ya da onun yakınında bir gün olucak gibi geliyor.Bu yüzden bence itiraf 29-30 gibi olucak.

ayşenurr
04-01-07, 23:38
bencede aralarında çok büyük gerilim olacak.tarık naza,nazda tarığa öfke saçacak.sinirli hallerinde ne konuştuklarının farkında olmayacaklar.itiraf bu öfke anında gelecek.

unseen
04-01-07, 23:38
Arkadaşlar sizin dediğiniz gibiyse yani Naz Tarığa itiraf ettirmek için oyun oynadıysakendi duygularından emin olmuş demektir..bu arada senaristlerde bizi ters köşeye yatırmış olurlar..şahsen bu durum beni acayip mutlu eder artık Nazın bu paranoya halinden sıkıntı geldi bana..keşke görsek şöyle aklı başında ne istediğini bilen bir kız olsa nerdeee...

burcin_kaplan
04-01-07, 23:40
Olabilir ama bana nedense bu itiraf olayı 27 den sonra olucak gibi geliyor.Hatta tam Naz'ın doğum gününün olduğunu gün ya da onun yakınında bir gün olucak gibi geliyor.Bu yüzden bence itiraf 29-30 gibi olucak.

Aslında doğru haklı olabilrsin ama bu kadar inatçı iki keçinin barişması için bence olayların artık bişeye bağlanması lazım doğru değil mi? ee 27dede olayların tammaen bi sonuca bağlanacağını biliyoruz yani en azından ben öğle düşünüyorum iki keçi bir köprüdeymiş uğurkedinin dediğine göre..Eee bu durumda bişeler açığa çıkıcak bu son nokta demek..O yüzden ben 27. bölüm sonunda bi öpüşme görüceğimizi düşünüyorum..

Medea
04-01-07, 23:42

O ifade anlık bir hayal kırıklığını ifadesi sadece biraz da kızgınlık karışık.Biraz derin düşünün ne beklerken ne buldu tarık bu tepkisi normal.Sonradan gene uğraşırdı Naz için,hep öyle yapmadı mı?

rrsa
04-01-07, 23:43
Arkadaşlar sizin dediğiniz gibiyse yani Naz Tarığa itiraf ettirmek için oyun oynadıysakendi duygularından emin olmuş demektir..bu arada senaristlerde bizi ters köşeye yatırmış olurlar..şahsen bu durum beni acayip mutlu eder artık Nazın bu paranoya halinden sıkıntı geldi bana..keşke görsek şöyle aklı başında ne istediğini bilen bir kız olsa nerdeee...

zaten naz artık tamamen emin diye düşünüyorum...yoksa pınar ı o şekilde göndermesine nasıl bir kılıf uydurabilirki...üstelik kendi çağırmışken...ama en sonunda tarık ın kendisine oyun oynadığını anlayınca senmisin benimle oynayan deyip tarık ı süründürme moduna geçiş yapabilir...tabii ki bu benim yorumum gerçeklik payını birdahaki bölümde göreceğiz:D

ceza_cansu
04-01-07, 23:45
Aslında doğru haklı olabilrsin ama bu kadar inatçı iki keçinin barişması için bence olayların artık bişeye bağlanması lazım doğru değil mi? ee 27dede olayların tammaen bi sonuca bağlanacağını biliyoruz yani en azından ben öğle düşünüyorum iki keçi bir köprüdeymiş uğurkedinin dediğine göre..Eee bu durumda bişeler açığa çıkıcak bu son nokta demek..O yüzden ben 27. bölüm sonunda bi öpüşme görüceğimizi düşünüyorum..

Ya aslında sende haklısın.Bakalım neler olucak.Ama bu 27. bölümde kesin önemli birşeyler olucak orası ayrı.İtiraf mı olur öpüşme mi olur.Orasını bilemem ama kesin önemli birşey olucak.Çünkü uğur kedi 20. bölümden sonra ilk defa bir bölümün üzerinde bu kadar durdu gibi sanki.20. bölümde olanlar malum bakalım 27 de neler olucak???

whiteangel
04-01-07, 23:45
unseen arkadaşım naz aklı başında ne istediğini bilen bi kız olmak için daha çooookkk fırın ekmek yemesi lazım..:img-hyste kız kimseyi bulamazsa kendi gölgesiyle kavga ediyor yahu.. şimdi hatırladım bu bölümde çok güldüğüm sahnelerden birini daha. hani köfteciden dönüşte vahiyi yatağına taşıdılar,tarık kendi odasına giderken naz arkasından bağırıyor '' siz demiyceksiiinnnn! sen diyceksinnnn! insan arkadaşına siz der mi? bu kızın sevgisi bile öldürür adamı..:img-hyste

simser
04-01-07, 23:48
herkese slmlarr....
bu bölüm aslında önemli bi bölümdü, bi kere naz da tarık da artık kendilerine iyce itiraf ettiler aşık olduklarını, eskiden akıllarına gelince saçmalama deyip kendilerini öyle olmadığna inandırmaya çalışıyolardı, ama artık ikisi de sewiyo bellii:img-in_lo bu gün tarık çok ii rol yapmış ama yaaa, başlarda naza çok kırıldıııı, hemen bitmez bu arkadaşlık oyunu, ikisi de inatçı, ikisi de diğerinin arkadaş modundan çıkmasını bekler!!
bence tarık son sahnede nazın pınarı sorduğnu anlamalıydı, yani sonuçta naz tutup da beni sewiyomusun diycek bi kız değil, hem de o gün birisiyle çıkmaya başlamışsın, başka kimi sorcak kiii!!!!!!!!

SETE GİDEN ARKADAŞLAR BENİ DE BEKLEYİNNN!!!!!:img-polic

jlee
04-01-07, 23:49
bu bölümde nazın tarık tekelioğlu nefretinin altı birkaç kez daha çizildi. öyle ki t.tek ile aramda bir şey olsa deyip tahtalara bile vurdu. ben bundan şöyle bi anlam çıkarıyorum: itiraf yakın. ama aşıklar elbette kavuşamıcak çünkü naz gerçekleri öğrenecek. ve bu kez de bu durum onları ayrı tutacak. itiraf eden naz olursa gerçeği öğrendikten sonra "keşke dilim kopsaydı da sana aşık olduğumu söylemeseydim" tarzı ağır sözler söyleyebilir.

simser
04-01-07, 23:51
bence itiraf naz tarığın tekelioğlu olduğnu öğrenmesinden sonra olur...
ya şimdi uğur kediye ne kadar ihtiyacımıs war yaaaa!!!!!!keşke gelse:icon_sorr nası geçicek şmdi bu hafta??? daha fragmanada çoooooooooookk warr

nowar_77
04-01-07, 23:52
bu bölümde tarık ın da artık çileden çıkıp resmen sinirden köpürdüğü anlara daha fazla şahit olduk..bayıldım ordaki sinirli triplere:).. unuttum şimdi kendi kendine söylenirken neler dediğini..bu gece bir kez daha seyrederken daha çok dikkat edeceğim:)

simser
04-01-07, 23:57
ya inşalla star yine bi güzellik yapar da en azından özet erken gelir!!!!! offf offff geçmes şimdi bu hafta:(

deeply1985
05-01-07, 00:01
arkadaslar bence tarık bolumde resmen itiraf etti ama naz yanlış anladı cocuk resmen seviyorum dedi daha ne desın gercı tarıkta nazın sorusunu yanlıs anladı ama yanı bu yanlıs anlasılmalar ınsanı oldurur bu arada arkadaslar dızı kac bolum olcak bırı cevap verırse cok memnun olurum...

jlee
05-01-07, 00:03
arkadaslar bence tarık bolumde resmen itiraf etti ama naz yanlış anladı cocuk resmen seviyorum dedi daha ne desın gercı tarıkta nazın sorusunu yanlıs anladı ama yanı bu yanlıs anlasılmalar ınsanı oldurur bu arada arkadaslar dızı kac bolum olcak bırı cevap verırse cok memnun olurum...

uğur kedi 52ye kadar sürmesi planlanıyor dedi. ama bi kesinlik yok elbette. uzayabilir de.

sondakika
05-01-07, 00:05
kayıttan tekrar izledim.. yok sevgili medea yok abartmıyorum bu final beni felaket etkiledi.. yahu azizim, yırtın sen, uğraş, didin, bir yere getir ve tüm bunlar iki saniyede buhar olsun.. gerçi nazın artık hastalık durumuna gelen olaylar kötü bakış açısı bundan etkili yada içinde taşıdğı silik aşk diyeyim ben size.. ama söz ola keşe başı diyorya yunus, daha nesin .. hakikaten böyle ya.. bir kelime katil edecek adamı.. :img-hyste bir kelime yada 4 harf; evet.. neye evet kime evet orasını Allah biliyor.. :img-cool2

neyse geniş yorum yazacak halde değilim yoksa diziye, bardağın boş kısmına bakan insan gözüyle bakacağım.. yazık olacak.. hele sakinleşeyim.. :img-hyste

tarik_naz
05-01-07, 00:05
şimdi diziyi tekrar izliyorum da. vahi'nin maçoluk taslaması çok komikti. bi be belgin, hulusi ile samim arasında bişeyler sandığı yerde belginin hareketleri süperdi :)

sondakika
05-01-07, 00:08
şimdi diziyi tekrar izliyorum da. vahi'nin maçoluk taslaması çok komikti. bi be belgin, hulusi ile samim arasında bişeyler sandığı yerde belginin hareketleri süperdi :)

bölüm güzeldi.. son iki saniyeyi çıkar .. :good: yani evetten gerisini farzet bölüm 26'da izleyeceğiz.. :img-cool2

nowar_77
05-01-07, 00:08

zaten o maço harekatının en güzel kısmı vahi nin masaya yumruğunu koyduğu andı..gerisi bu hafta beni yordu izlerken..arada iyi ki belgin sahneleri var..bayılıyorum o kadının hareketlerine,mimiklerine...

tarik_naz
05-01-07, 00:11
samim: ay vahi bey ne şoför varmış sizde, şoför değil dalyan dalyan
tarık: (içses) al işte benimde kaderim bu birinden kurtuluyorum anında öbürü çıkıyo
samim: en son beni bıraksa olur mu? evim sapa yerde, sizi dolaştırmayım boşu boşuna
vahi: yok yok dolaşalım iyidir hava almış oluruz
samim: (tarığa beğenen gözlerle yan yan bakarak ve biraz kısık sesle) sen boşver dinleme beni en son bırak, hadi hayatım, hadi

tarık oğlum bu samim vahilerin evini öğrenirse yandın sen yandın :img-hyste

unseen
05-01-07, 00:13
Arkadaşlar sizlerle bugünkü bölümde dikkatimi çeken bir şey var paylaşmak
istiyorum..geçen bölümün bittiği sahne çok önemliydi bence baba oğul karşılaşması..aylar sonra karşılaşıyorlar ve öyle duygular dile getirilmeden geçiştiri
liyor..hele Hulusi dansa devam..en azından eve gelince Belginle konuşabilirdi...
Tarıkta kardeşiyle duygularını paylaşıp bize duygusal anlar yaşatabilirlerdi..diye düşündüm bence böyle geçiştirilmemeliydi..

Medea
05-01-07, 00:16
istiyorum..geçen bölümün bittiği sahne çok önemliydi bence baba oğul karşılaşması..aylar sonra karşılaşıyorlar ve öyle duygular dile getirilmeden geçiştiri
liyor..hele Hulusi dansa devam..en azından eve gelince Belginle konuşabilirdi...
Tarıkta kardeşiyle duygularını paylaşıp bize duygusal anlar yaşatabilirlerdi..diye düşündüm bence böyle geçiştirilmemeliydi..

İyi de orası duygu paylaşımı sahnesi değildi yeri de değildi.Orada olması çok ama çok saçma olurdu.Uzun zamandan sonra karşılaşıyorlar ve Hulusi sevse de hala kızgın oğluna.Orada da o ne yapcağını bilememezlik şaşkınlık duyguları işlendi ve gayet de başarılıydı.Geçiştirilme olmadı yani.Esas buluşmada oturup konuşulacak ve herşey dökülecek ortaya.Orada Naz var,vahi var Belgin var vs akıl var mantık var düşünün orası duygulardan konuşulacak ortammı yapmayın.Onun da zamanı var.

tarik_naz
05-01-07, 00:17

benim de aklıma geldi hulusi neden bu kadar çabuk unuttu oğlunun meselesini diye ama metroseksüelliği bırakamadı ki. sonuçta belgine iyi gözükmeye çalışıyo. sanırım yeni bölümde maço olunca soracaktır bu konuyu.

ama şunu söyleyim belgin son 4-5 bölümdür harika gidiyo. diziye ağırlığını koymaya başladı valla. ama güzel de oluyo. çok ince espriler yapıyo, konuşma tarzı çok hoş. umarım hep böyle devam eder.

BARIŞAHASTA
05-01-07, 00:17
EVET BENCEDE BU GEÇİŞTİRİLMEMELİYDİ AMA BUNU ELE ALIRLAR GELECEK BÖLÜMDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

Medea
05-01-07, 00:19
EVET BENCEDE BU GEÇİŞTİRİLMEMELİYDİ AMA BUNU ELE ALIRLAR GELECEK BÖLÜMDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

Tekrar diyorum geçiştirilmedi dedim önceki yorumumda da.Burada da bence bir amaç güdülüyordu;Hulusi soracak şimdi tarıkın orada işi neydi diye Belgine ve birşeyler gelişecektir,oğlunun peşine yeniden düşecek bence babası.

unseen
05-01-07, 00:19
Arkadaşlar bu arada Habertürk de full ekran var..yakında kurtlar vadisi perşembe günü başlayacakmış...dizilerden bahsediliyor özellikle perşembe gününden...

tarik_naz
05-01-07, 00:20
ümit: benimle yukarı gelirmisin
filiz: nereye
ümit: yatak odasına
filiz: hııı

:):) burda koptum ya. aha filiz oturduğu yerden kalkıp tokadı basacak dedim ama ümit çabuk toplarladı.

nowar_77
05-01-07, 00:20

bende de öyle bir his uyandı o sahnelerde..tamamen bir karambol yaşandı..ve havada kaldı az-buçuk..ama tarık ın babası ile karşılaşmasını işaret olarak alması ve gidip elini öpeyim demesi hoştu..ama ondan sonra naz ın kendini kollarına atmasıyla olmadı tabii:)o da her fırsatta teselliyi tarık ın omuzlarında arıyor ne hikmetse:)

burcin_kaplan
05-01-07, 00:21
Şimdi şöyle bir bölümü baştan düşündümde ya ağız okuma taktiklerimizin hiç biri tutmadı farkında mısınız??:)
sarılma sahnesinde sana ihtiyacım war demiyormuş meğer..bizde negüzel hayallere dalmıştık..
Bu arada belginde fark etti artık tarıkın ne kadar yalanların içine battığının tam olarak..
Bide arabadaki telefon sahnesi mükemmeldi ya ikisinin telefonu aynı anda çaldı aynı anda açtılar aynı cümleleri kurdular nerdeyse ve aynı andada kapadılar çok tatlılardı ya orda:)
6'lı grubuda çok sevdim sadri-ayşe , ümit-filiz ve tarık-naz... helede nazın beni bi şarkıyla kandıramazsın öyle dedikten sonra bizim 4lünün werdiği tepki süperdi tam bir arkadaş ortamıydı resmen:) Nazda birden düzeltmek amacıyla olayı toparlamaya çalıştı ama daha fazla batırdı eminim
bide ondan sonra tarık tekelioğlu olayı war:) orda dediya allah bilir hangi kızladır diye , tarıkta filizde birbirlerine bakıp birdendönüp naza baktılar ya muzurca gülümseyerek orayıda çok beğendim ben:)
Eee ondan sonra da zaten bi araba muhabbeti oldu her kelimesi süperdi hele tarıkın öpüşme olayını sadece kendinin yapmadığını vurgulaması kesinlikle doğruydu hatta naz öptü bile diyebiliriz bence:) kız birden kalktı eğer o istemese ztn öpüşme fln olmazdı..Neyse arabadan çıktıktan sonra nazın gene hiç bişe olmamış gibi tarıkı çıldırtmak için yaptığı harekete bayıldım klasik bir naz hareketiydi resmen önce ümit werdi bişe yapıcakmış gibi sonrada darbeyi indirdi we tarıkın her seferinde kandığı gibi gene kandı buna..ama tabi bu sefer ağır oldu tarıkın tepkisi:) tarıkın telefona ümitle yaklaşmasıda beni güldürdü onun altında bişe olduğunu anlamalıydı bence tarık sana ihtiyacım war ha:) tarık naz bunu sana söyler mi ya şimdiden söylesedede arkadaşça söyler :D
şu kahvaltı olayından bahsetmiyorum bile onu anlatmaya kelimeler yetmez koptum o sahnede..
neysee akşam olanlar çok güzeldi.. hele nazın arabanın önüne geçmesi sahnesine bittim o kadar tatlı masum bir bakışla bakıyordu kii wee yarım saat bahane düşünmesi de çok hoştu.. tarık ztn nazın kendini sevdiğini düşünüyor nazın arada kırdığı potlar we dawranışlar sayesinde ztn bunu düşünmese bırakıp gider nazı niye böyle birine katlansınki.. ama o araba sahnesinde nazın sevgisinden bi anda şüphe etti..yoksa ben mi yanlış düşünüyorum diye..neyseki naz onu haksız çıkrmadı we dayanamayıp o arabanın önüne geçti..we bu bölümdeki favori sahnemde ztn o arabanın önüne geçme sahnesiydi..
Bide ewde olanlar war kızmız yemek nasıl yapıcam diye düşünürken bi baktım umudu kesmişler nazdan pizza ısmarlamaya karar wermişler:)Tarıkın şarkı söylemesine nasıl sinirlendi ama yarım saat cümleyi baskılaya baskılaya söyledi tarık sana şarkı söyledi yani abim sana şarkı söyledi..yarım saat aynı cümleyi dinledim gibi geldi bana:) ama ondn sonra olayı tam toparlıyım derken tarık'ın seninle bir dakikayı söylemesi nazı kalbinden wuran durum oldu nasıl birden yüzünün ifadesi değiştii..
walla 26. bölümün çok güzel olacağını düşünüyoru mbüyük bi gerilim olucak gene birbirleriyle uğraşıcaklar we nazında bi sevgili bulacağını düşünüyorum sevgili bulmasada oyuna dahil olucak bir erkek bulucak bence.. gerilimin artması gerekiyor sonuçta bence..

Bu bölüm sadri we ayşe sahnesi genel olarak azdı...ama onlarda beni güldüren sahnede sadrinin hapşurma olayıydı nasıl birden daldı ama odaya ayşe :) çok güldüm orda..

BARIŞAHASTA
05-01-07, 00:21
Tekrar diyorum geçiştirilmedi dedim önceki yorumumda da.Burada da bence bir amaç güdülüyordu;Hulusi soracak şimdi tarıkın orada işi neydi diye Belgine ve birşeyler gelişecektir,oğlunun peşine yeniden düşecek bence babası.

BENDE ZATEN FARKLI BİRŞEY SÖYLEMEDİM GELECEK BÖLÜMDE ELE ALIRLAR DEDİM....

unseen
05-01-07, 00:30
İyide medea arkadaşım bende tutup sahnede duygularını göstersinler demedim ki
müsayit ortamlarda oldu..Filizle Tarık köftecide yalnız kaldılar vede Hulusi eve geldiğinde şahikamıydı neydi adı o kızı düşüneceğine oğlunu düşünebilirdi......

tarik_naz
05-01-07, 00:32
burçin, diziyi baştan aşağı yorumlamışsın. ellerine sağlık. gece gece uzun yorum okumak güzel oluyo. ben de yazacam ama üşeniyorum. yarına kaldı artık.

ya iki haftadır çok güzel giden diziyi son sahnesinde değiştiriveriyolar. geçen hafta harika bi dizi izledik ama sonunda tarık ve babası karşılaştı ama dizi de söylenecek çok şey olduğu için o konu üzerinde pek durulmadı.
bu hafta da ne güzel önce tarık ağlama seviyesine gelmişti, sonra arkadaş tarık olarak çok keyiflendirdi bizleri ve son olarak naz ağlama seviyesine gelmiş, pişman olmuş ve eski şüpheci naz'a tekrar dönmüşken 22. bölümdeki gibi yanlış anlaşılmayla bitiverdi.

şuanda bi dizide oynayan önemli bi oyuncu dizilerin ömrünü uzatmak için aşk itiraflarını uzattıkça uzatıyolar diyerek kendi dizisini eleştirmişti. böyle söylemleri bizim dizimizde görmemek için inşallah bu yanlış anlamaları artık bitirirler. dizinin uzaması için gerekli ama bi süreden sonra izleyiciyi sıkıyo.

biz halimizden memnunuz ama bizim dışımızdaki milyonlarca kişi bundan memnun olur mu bilinmez. çünkü bizim milletimiz de "sabır" yok denecek kadar az bunu hepimiz biliyoruz :img-wink:

opas
05-01-07, 00:33

bu konuda sana katılıyorum unseen. Gece klübünde değil ama eve gittiklerinde yatakta onca Teo konuşmasının yerine ben Hulusi'nin Tarık ile ilgili konuşmasını bekledim. Bunca zaman sonra oğlunla göz göze gelmişsin ve karının yatıştırmaları sonucu tepki vermemişsin. Bu tepkisizliğinin nedeni metroseksüel olmak istemesinin bir getirisi olsa bile, bunca aydır görmediği oğluyla karşılaşmış olmasının etkisini en azından sonraki hal ve hareketlerinde görmeyi bekledim. Şahsen bu bölümde beni en çok rahatsız eden bu oldu.
Bence de 27. bölümde bir itiraf olacak. Ama bu tarih nasıl Naz'ın doğum gününe denk gelecek ben de kestiremedim. Bir de bu akşam ki sakın şöför olduğunu söyleme muhabbetinden sonra kesin Naz Tearığın gerçek kimliğini öğrenmeden ona olan aşkını itireeaf edecek. Aşkın güzelliği de, en azından Türk filmleri tadında olan dizimizde, bu değil mi? Bir de Naz Tarığın gerçek kimliğini öğrendikten sonra Tarık ne kadar çabalarsa çabalasın ''Ben Tarık Tekellioğlu'nu değil, Şoför Tarığa aşık oldum'' diyecek. Tam Türk filmi oldu di mi arkadaşlar?

Medea
05-01-07, 00:33
E biraz sabır ama ya görüyorsunuz bir şekilde bağlanıyor olaylar.Anlıyorum sizi ben sadece biraz sabırlı olalım dedim o kadar.Yatak odasında evet bence de diyebilirdi birşeyler ama bunun da telafisini yaparlar eminim değil mi senaritsler?

ceza_cansu
05-01-07, 00:38
Ya bencede biraz sabır.Senaristler şu ana kadar hangi olayı atladılar ki bunu atlasınlar.Kesin yeri gelince bu konu tekrar gündeme gelicektir.

burcin_kaplan
05-01-07, 00:41
aa bişe unutmuşum:)..
Naz nasıl Teoyu tarık tekelioğlu zannetti ya ben orda kaldım ..Bu kızın gözleri sinirden değil aşktan kör oldu walla:) artık kim genç kim yaşlı kim yakışıklı kim çirkin seçemiyor bile bizim tarıka bakmaktan:) gözleri bizmkinden başkasını görmüyor :):D

opas
05-01-07, 00:44
Elbette senaristler bunu atlamayacaklardır. Ben sadece bu akşam diziyi izlerken bende oluşan beklentlerden söz etmek istedim.

nowar_77
05-01-07, 00:45
bu konuda sana katılıyorum unseen. Gece klübünde değil ama eve gittiklerinde yatakta onca Teo konuşmasının yerine ben Hulusi'nin Tarık ile ilgili konuşmasını bekledim. Bunca zaman sonra oğlunla göz göze gelmişsin ve karının yatıştırmaları sonucu tepki vermemişsin. Bu tepkisizliğinin nedeni metroseksüel olmak istemesinin bir getirisi olsa bile, bunca aydır görmediği oğluyla karşılaşmış olmasının etkisini en azından sonraki hal ve hareketlerinde görmeyi bekledim. Şahsen bu bölümde beni en çok rahatsız eden bu oldu.
Bence de 27. bölümde bir itiraf olacak. Ama bu tarih nasıl Naz'ın doğum gününe denk gelecek ben de kestiremedim. Bir de bu akşam ki sakın şöför olduğunu söyleme muhabbetinden sonra kesin Naz Tearığın gerçek kimliğini öğrenmeden ona olan aşkını itireeaf edecek. Aşkın güzelliği de, en azından Türk filmleri tadında olan dizimizde, bu değil mi? Bir de Naz Tarığın gerçek kimliğini öğrendikten sonra Tarık ne kadar çabalarsa çabalasın ''Ben Tarık Tekellioğlu'nu değil, Şoför Tarığa aşık oldum'' diyecek. Tam Türk filmi oldu di mi arkadaşlar?
işte ben de onun hesabını yapmakta zorlanıyorum..yani naz ın doğum gününün..anladığımız gibi dizide olaylar ve günler atlanmıyor..yani nerdekaldıysa aynı gün oradan devam ediyor..ve o gün ,en çok ertesi gün yaşanıyor..bu hesaba nazın doğum gününe en az 20 dizi günü var..ve daha arada ayşe nin ameliyatı var..27. bölümde çok zor nazın doğum günü ..hatta 28-29.da da zor görünüyor...

tarik_naz
05-01-07, 00:46
ya "doktorlar" formunu gezerken bi anda aklıma yavuz bingöl'ün söylediği "tanrıdan diledim" şarkısı aklıma geldi. nedensi ise şu ;

kimsenin bu diziyi iddalı bi dizi olarak görmemesi sinirimi bozuyo açıkcası. ve diyorum ki tanrıdan diledim yarın ki yeni reyting kitlesi bizi birinci yapsın. olmadı ikinci yapsın. hemde iyi bi izlenme oranı ile.

burcin_kaplan
05-01-07, 00:50
ya "doktorlar" formunu gezerken bi anda aklıma yavuz bingöl'ün söylediği "tanrıdan diledim" şarkısı aklıma geldi. nedensi ise şu ;

kimsenin bu diziyi iddalı bi dizi olarak görmemesi sinirimi bozuyo açıkcası. ve diyorum ki tanrıdan diledim yarın ki yeni reyting kitlesi bizi birinci yapsın. olmadı ikinci yapsın. hemde iyi bi izlenme oranı ile.

kesinlikle sana katılıyorum aynı olay benimde içime batıyor ..aslında ben doktorlarıda izlemek isteyen biriyim tekrar bölümü olursada izliyorum.. Ama bizi hiçe saymaları böle bi dizinin odluğunu bile düşünmemeleri beni çok üzüyor gerçekten ..kesin kesin konuşuyorlar yarın 1. yiz diye.. umarım çok iyi bir rayting alırız gerçekten ..ilk kez bu kadar merak ediyorum raytingleri..

bu arada bu bölümde tarih gene 29 aralıktı anladığım kadarıyla biz 4 ocaktayız ister istemez ufakta olsa bi zaman atlaması olacak şöyle düşünün 11 ocak olacak haftaya yayınlanacağı gün bu ne dmeek oluyor 2 hafta geçti bile.. eğer bizle aynı hizzada giderlersee ee bence olabiliritesi yüksek şu 27. bölümde doğumgününün işlenmesi..

ceza_cansu
05-01-07, 00:53

Bende bu olaya ne kadar sinir oluyorum anlatamam.Ya benimde o dizi başladı başlayalı tek isteğim 1 kere bile bizi geçemesinler.Biz 2. olursak onlar 3. olsun ama bizi hiç geçemesinler.O zaman anlarlar bu dizinin aslında ne kadar güçlü bir dizi olduğunu

Medea
05-01-07, 00:57
Herkes sevdiği diziyi iyi görür ama ortada rakamlar ve basından gelen güzel yorumlar var ,burada bir forumun ahalisinin bizi nası gördüğü değil eldeki veriler daha önemlidir.Bir diziyi sevebilirler ama bu diğerini aşşağılamayı gerektirmez.O doktorlar dizisi dün bir bugün iki bence biraz temkinli olmalılar,ne dizile iyi başladı güme gitti.Ben biraz saygı diyorum.

unseen
05-01-07, 00:59
Sanırım bahsettiğim konuda herkesin beklentisi oluşmuş..senaristlerimiz bunu telafi
edeceklerdir tabikide..zaten bu dizide sabır lazım..sabrede sabrede sabırdanlık olduk valla....kaynıyoruz kaynıyoruz...:blush:

opas
05-01-07, 01:00
Bende bu olaya ne kadar sinir oluyorum anlatamam.Ya benimde o dizi başladı başlayalı tek isteğim 1 kere bile bizi geçemesinler.Biz 2. olursak onlar 3. olsun ama bizi hiç geçemesinler.O zaman anlarlar bu dizinin aslında ne kadar güçlü bir dizi olduğunu

Yaa aslında aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Yakında Kurtlar Vadisi de başlayacak. O da herhalde bu dizinin ratingine göre saatini belirleyecek. (özel bölüm, vs). Lütfen bana felaket tellağı demeyin. Sadece endişelelerimi yazıyorum. Ki bu akşam da yeni başlayan diziden dolayı bir düşüş yaşar mıyız acaba diye oldukça endişeliyim. İnşallah yeni denekler ve 2007 bize bol bol rating getirir.

ayşe1903
05-01-07, 01:04
Selamlar... Tarık' ın Naz' ın oyununu oynamasıyla eğlenceli bir bölüm izledik, buna Teo' nun kazak erkekliği de eklenince komedi unsuru daha baskın oldu. Hulusi' nin yeni halini Belgin' in yanlış yorumlaması ise benim için dizinin olayı idi. Kırk yıl düşünsem belgin Han. ın hızlı çapkın Hulusi' yi bir erkekten kıskanacağı aklıma gelmezdi. Buna kıskançlık denebilirse tabi:img-hyste . Pasta silme olayı bana çok romantik gelmedi ama Naz' ın arabanın önüne atladığı sahne ve devamı güzeldi. Bu bölümde Kendilerine duygularını itiraf ettiler bence, Naz bile Tarık' ın başka biriyle ilişkisini yorumlarken "nasıl kendi ellerimle verdim" falan dedi. Tarık bir ara Naz' dan şüphe etti ama naz son hamleyle durumu kurtadı. son sahnede dizi reklama girince kardeşim "Tarık itirafını yaptı, dizi bitti" dedi. Bende "dur daha yanlış anlama kısmına geçmediler, Naz kesin diğer kız için sormuştur" dedim ve sonuçta kardeşim beni tebrik etti. :) :) . Bu tahmin çok da önemli değil aslında biz alıştık her güzel anın arkasından ters köşeye yatmaya... Samim' e değinmeden geçemeyeceğim, çok şeker bir karakter, yüz fadelerine bayıldım. Samim de Tarık' a bayıldı, Samim kendisini süzerken Tarık' ın yardım isteyen bakışları ayrıca hoştu :img-hyste .

nowar_77
her türlü sonuca hazırlıklı olmakta fayda var..felaket tellallığı asla değil opas ..sanırım bu hafta hepimizde aynı endişe var..yeni durumda nerede olduğumuzu bilmiyoruz..ki kurtlar vadisi olayını hiç işin içine katmıyorum..onu başladığında düşünürüz diyebiliyorum ancak veya star düşünür herhalde..

Medea
yalnız fazla endişelisiniz hakkaten bu kadarı biraz fazla.Sakin davrananlar da sizin düşündüklerinizi düşünüyor sevgili opas zaman zaman ama kararında endişe iyidir.Tv dünyasında bunca paralar dökülen yapımı kimse harcamaz biraz sükunet derim ben.

unseen
05-01-07, 01:12
Ya arkadaşlar öyle sinir oldumki anlatamam bu show tv yöneticisi beyfendinin dediklerini duydunuzmu..full ekranın sunucusu sordu ...perşembe günü starın iki dizisi ilk sıraları alıyor ne düşünüyorsunuz diye...onların rakipleri olamazlarmış...
hayret yani kaç haftadır ilk iki sıra ky ve yy min millet görmüyor ya..bütün dilekleriniz için AMİN diyorum..başkada birşey demiyorum...

opas
05-01-07, 01:14
yalnız fazla endişelisiniz hakkaten bu kadarı biraz fazla.Sakin davrananlar da sizin düşündüklerinizi düşünüyor sevgili opas zaman zaman ama kararında endişe iyidir.Tv dünyasında bunca paralar dökülen yapımı kimse harcamaz biraz sükunet derim ben.

Sevgili Medea, sakin davrananlar da derken neyi kastettin anlamadım. Ben ilk defa endişelerimi dile getirdim bu forumda. Bu diziyi daha uzun süre ekranlarda görmek isteyen sizlerden biri olarak sadece bu akşam ne hissettiğimi belirttim. Zaten benim fazla endişem bu akşamın ratinglerini belirlemiyor. Dizimizin en iyi ratingleri hakketiğine inansam da yeni sezondan dolayı endişeliyim dedim. Paylaşmamalı mıydım sence?

Medea
05-01-07, 01:15
Ya arkadaşlar öyle sinir oldumki anlatamam bu show tv yöneticisi beyfendinin dediklerini duydunuzmu..full ekranın sunucusu sordu ...perşembe günü starın iki dizisi ilk sıraları alıyor ne düşünüyorsunuz diye...onların rakipleri olamazlarmış...
hayret yani kaç haftadır ilk iki sıra ky ve yy min millet görmüyor ya..bütün dilekleriniz için AMİN diyorum..başkada birşey demiyorum...

Bu blinçli bir taktik sinir bozmak için, yoksa sözkonusu rating olunca hiçbirisi yatağında rahat uyumaz inanmayın bunlara.

ayşenurr
05-01-07, 01:17
bende anlamıyorum,starın dizilerini hiçe sayıyorlar.bunun sorumlusu star tv dir.
dizilerinin hiç reklamını yapmıyorlar. her programda reklamı yapılırsa milletimizin beynine girer.herkesin evinde internet yok.çok sevilen dizi olduğunu milletimiz bilmiyor.

tarik_naz
05-01-07, 01:17
Sevgili Medea, sakin davrananlar da derken neyi kastettin anlamadım. Ben ilk defa endişelerimi dile getirdim bu forumda. Bu diziyi daha uzun süre ekranlarda görmek isteyen sizlerden biri olarak sadece bu akşam ne hissettiğimi belirttim. Zaten benim fazla endişem bu akşamın ratinglerini belirlemiyor. Dizimizin en iyi ratingleri hakketiğine inansam da yeni sezondan dolayı endişeliyim dedim. Paylaşmamalı mıydım sence?

ben yeni sezon olacağını sanmıyorum dizi için. çünkü bildiğim kadarıyla üniversite öğrencilere 1 yıl kayıt dondurma imkanı veriyo. merve de bu hakkını kullanıyo şimdi. seneye mecbur okuluna gidecek ve dizi ile okul onun için zor olacağı için belki de ayrılmak isteyecek. o yüzden dizinin en fazla temmuz ayına kadar süreceğini düşünüyorum. belki de bu yüzden hiç ara vermeden diziyi her hafta yayınlıyolar. yeni sezona sarkmasın diye.

düz mantık yaparsak 52 hafta bi sene ediyo ve dizi temmuz da başladığına göre eğer temmuzda biterse 52 bölüme denk geliyo. :) bu da uğur kedi'nin 52 bölüm planlıyoruz demesine olanak sağlıyo.

Medea
05-01-07, 01:19
opas lütfen kişiselleştirmeyelim işleri.Kimseyi kastetmedim bazılarımız daha sakin yaklaşıyor sadece bunu kastettim.Hepimiz diziyi düşünüyoruz sonuçta.

nowar_77
05-01-07, 01:24
ben yeni sezon olacağını sanmıyorum dizi için. çünkü bildiğim kadarıyla üniversite öğrencilere 1 yıl kayıt dondurma imkanı veriyo. merve de bu hakkını kullanıyo şimdi. seneye mecbur okuluna gidecek ve dizi ile okul onun için zor olacağı için belki de ayrılmak isteyecek. o yüzden dizinin en fazla temmuz ayına kadar süreceğini düşünüyorum. belki de bu yüzden hiç ara vermeden diziyi her hafta yayınlıyolar. yeni sezona sarkmasın diye.

düz mantık yaparsak 52 hafta bi sene ediyo ve dizi temmuz da başladığına göre eğer temmuzda biterse 52 bölüme denk geliyo. :)

opas sanırım reytinglerdeki yeni düzenlemeden bahsetti yeni sezon derken..endişelerimizin kaynağından yani..yaza allah kerim ..dizi aynı seyir oranıyla devam ederse merve nin yok ben daha çekmeyeceğim diyeceğini pek sanmam..ama o zamana daha çok var..gün ola harman ola ..şu anki karın ağrımız reytinglerimizin eskisi gibi devam etmesi ...yoksa bu tv dünyası ne pahalı yapımları güme gönderiyor gözünün yaşına bile bakmadan ...bu akşam bir reyting duasına çıkmada fayda var:)

ceza_cansu
05-01-07, 01:24
Arkadaşlar ana sayfada tarik_naz'ın buraya yazdığı ropörtaj var.Orda da okumanızı tavsiye ederim:)Hatta hazır okumuşken oyda verirseniz iyi olur:img-wink:

ayşe1903
05-01-07, 01:29
Tarık' ın Naz' ı kıskandırması çok kolay oldu, Naz biraz dayanır demiştim ama bu bölümde bile dağıldı :img-hyste . Tarık da belden aşağı vurdu Melisa' dan ve Naz' ın o geceki baskınından söz ederek. Aslında orada Naz Tarık' ın üzerine gidip hani Melisa' yla ilgili bir şey aklından bile geçmemişti demeliydi. Yani ben olsam derdim... Tarık' ın Naz' dan aldığı tiyolarla kızın yanına gidişi çok hoştu, Naz' ın engellemesini bekledi yoksa gerçekten kızdan mı çekindi anlamadım ama ellerini ısıtma bahanesiyle durması falan hoş olmuş...

ceza_cansu
05-01-07, 01:33
Tarık' ın Naz' ı kıskandırması çok kolay oldu, Naz biraz dayanır demiştim ama bu bölümde bile dağıldı :img-hyste . Tarık da belden aşağı vurdu Melisa' dan ve Naz' ın o geceki baskınından söz ederek. Aslında orada Naz Tarık' ın üzerine gidip hani Melisa' yla ilgili bir şey aklından bile geçmemişti demeliydi. Yani ben olsam derdim... Tarık' ın Naz' dan aldığı tiyolarla kızın yanına gidişi çok hoştu, Naz' ın engellemesini bekledi yoksa gerçekten kızdan mı çekindi anlamadım ama ellerini ısıtma bahanesiyle durması falan hoş olmuş...

Ya zaten o Melisa olayı Tarık'ın canına susadığı andı.Sen kalk Naz'a en söylememen ismi söyle,en hatırlatmaman gereken anı hatırlat.Büyük cesaretti.

unseen
05-01-07, 01:35
Evet nowar_77 arkadaşım dua edelim..elimizden başka birşey gelmiyor..sabah erken kalkmam lazım burdan ayrılamıyorum..gerçektende hepimizin karnı ağrıyor
nasıl geceyi geçirip öğleyi edeceğiz bakalım..tek isteğim reytingler geldiğinde gülmek sadece gülmek..hep beraber gülmek için dua edelim arkadaşlar...hadi anladınız siz...

ayşe1903
05-01-07, 01:37
Ya zaten o Melisa olayı Tarık'ın canına susadığı andı.Sen kalk Naz'a en söylememen ismi söyle,en hatırlatmaman gereken anı hatırlat.Büyük cesaretti.

Orada Naz' ın ters tepki vermesini bekledim açıkçası, Tarık gerçekten değinmemesi gereken bir konuya değindi. Birde kızın güzelliğini övdü Naz' a. Fran. falan kabul ama Melisa konusu kırmızı hat kapsamına giriyor...

Medea
05-01-07, 01:39
Ama Naz o sırada o kadar fena oldu ki o kafayla bunları nasıl düşünsün melisaydı yok bilmemneydi :) Soracak anımsayacak hal mi kaldı o anda onda?

tarik_naz
05-01-07, 01:41

tarık: rüyamda kimi gördüm bil bakalım
naz: beni mi
tarık: akşama kadar gördüğüm yetmiyo bi de rüyamda mı görecem seni, bırak barı rüyamda kafa dinleyim :) (çok ağır konuştu ama)
naz: kimi gördün peki
tarık: melisa'yı

naz o anda beyninden vurulmuşa döndü resmen. tarık da üsteledikçe üstledi. naz, istemeden de olsa franceska meselesini de açınca tarık iyice çoştu. tabi naz'ın aklı da çoştu. bırak tarığa soru sormayı, hangi kelimeleri kullanacağını şaşırdı, kız şaşkınlıktan tuzları saymaya başladı :)

işte o anda eski şüpheci naz geri döndü diye sevindim valla. bi tarığa aşık olan naz oluyo (melek), hemen ardından o fikrini çürüten naz oluyo (şeytan) :) tarık, naz'ı o halde görseydi kesin oyunu hemen bırakırdı.

nowar_77
05-01-07, 01:43
Evet nowar_77 arkadaşım dua edelim..elimizden başka birşey gelmiyor..sabah erken kalkmam lazım burdan ayrılamıyorum..gerçektende hepimizin karnı ağrıyor
nasıl geceyi geçirip öğleyi edeceğiz bakalım..tek isteğim reytingler geldiğinde gülmek sadece gülmek..hep beraber gülmek için dua edelim arkadaşlar...hadi anladınız siz...

yarın akşama kadar öğrenmemin imkanı yok...çalışıyoruz kahretsin.. ..yarın foruma girince güzel güzel haberlerinizi alırsam tam süper olur:)

ayşe1903
05-01-07, 01:44
Dizinin son sahneden devam edeceğini düşünürsek, Tarık bu yanlış anlamaya hemen son verir bence. Ama seviyorum lafını nasıl toparlayacak hiç bilmiyorum. Ağzından 'seviyorum' çıktı bir kere, "Pınar' ı kastetmedim" dese Naz "kim o halde" diyecek. Tarık "seni" demez gibi geliyor. Ama Vahi Bey' i veya annemi diye de bağlamaz herhalde. Umarım "seni" der ve Naz' ı öper...

ayşe1903
05-01-07, 01:50
Ama Naz o sırada o kadar fena oldu ki o kafayla bunları nasıl düşünsün melisaydı yok bilmemneydi :) Soracak anımsayacak hal mi kaldı o anda onda?

Zaten Naz ağzını her açtığında kendini batırmaya başladı, düzgün düşünemez hale geldi kız. Filiz ve Ümit, Vahi Beyi taşırken öyle bir pot kırdı ki şaşırdım. Şu "yok artık 2 kızı birden mi idare edecek" gibi birşey söylediği yerden bahsediyorum. Ümit Naz' ın Tarık konusunda alınganlığına vurdu ama Filiz yanlarında diye böyle söylemiştir herhalde, yoksa basitçe geçiştirmezdi.