PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-3

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

whiteangel
05-01-07, 09:59
arkadaslar retıngler ne zaman acıklanıyor???benım tahmınımce,bu aksam totelde 3. oluruz,ab de ılk onda bı yerde oluruz....

her hafta saat 13.00 civarında açıklanıyor.:)
dizi şahane, reyting kimin umurunda:)
e tabi gönül ister 1. olsun, daha da önemlisi bizim 1. miz zaten:)
ben şimdi 25.bölümü hemen indirip tekrar izlemek istiyorum:)
dip not: berrak diziden çıkmamıştır inşallah..

ayşenurr
05-01-07, 10:09
25.bölümü çok beğendim.bir dizi bukadarmı güzel olur.bence izlemeyenler çok şey kaybediyor.bende dünkü bölümde tarığın hüzünle karışık,öfkeli halini beğendim.tarığın aşık görüntüsü çok iyiydi.ilerki bölümlerde aşık tarığı çok izliyeceğiz.

denısse
05-01-07, 10:19
bu arada barıs cıdden oyunculugunu coook gelıstrımıs,tekrarları ızleyınce bunu anlayabılıyorum..ılk baslarda sırtıtmadan rolunu yapıyordu sımdı ıse mımıklerı,tavırlarıyla gayet ıyı oyun cıkarıyor:img-yes:

tarik_naz
05-01-07, 10:30
ebru, süpersin ne diyeyim. gecenin o vaktinde replikleri de hatırlatarak harika yorum yapmışsın. sabah sabah çok iyi geldi valla. ya tepeden bakınca sanki çok replik yokmuş gibi ama derinlemesine baktığımızda dünya kadar güzel replik çıkmış :)

dün yatmadan önce son sahneye biçok kez tekrar baktım. ve son mesajımda "bu da naz'ın kelime oyunuydu" demiştim. çünkü o "seviyormusun" sorusunu kesinlikle kendisi için sordu. aldığı cevabın da kendisine verildiğini okadar iyi anladı ki araya giren reklam o bütünlüğü bozdu. iki sahneyi ardarda izlediğimizde, "evet" ten sonra naz'ın suratındaki önce memnuniyeti sonra aniden suratının değişmesi ve pınar'ı ortaya atmasını açıkca görüyoruz.

bence tarık en doğru cevabı verdi. peki tarık "hayır" deseydi ne olacaktı. işte "hayır'"dan sonraki replik

naz: seviyormusun gerçekten
tarık: hayır
naz: (surati bin karış olmuş) anlamıştım zaten
tarık: neyi?
naz: pınarı sevmediğini

ama o sahnede naz kendisi için o soruyu sorduğu için "hayır" cevabı onu çok yıkacaktı. asıl "hayır" cevabından sonra gerilim başlarmış gibi geldi bana. yok yok dünki sözlerimi geri alıyorum bu son sahne bence iyi olmuş . haa 26 ve 27 de başka nasıl gerilim olacak diye soruyoruz. kesin daha başka ve daha çok gerilim yaratacak bi konu bulurlar.

bir de
hem başkası için o soruyu soran birisi aldığı "evet" cevabından sonra o şekil nasıl bakışır bilinmez.

jenn
05-01-07, 10:38
merhaba arkadaşlar sayfalarca yazmışsınız.okuyana kadar bu saati buldum:))

ben bölümü teknik olarak değerlendireyim önce..malum bayram dolayısıyla bir çok dizi özel bölümv.s yayınladı..bizim dizi ise yeni bölüm yayınladı. sanırım geçen haftaki ve dün akşam yayınlanan bölümü aynı hafta içinde çekmişler..yani hayli yorucu bir çalışma yapmışlar..bunun için kendilerine teşşekkür ederiz.bizleri mağdur etmemek adına yoğun çaba sarfettikleri için..bu bölüm 24 kadar etkili olmasada yinede güzel bir bölümdü..şahsen bazı sahnelerinde çok güldüm..hulusinin samimle telde konuşurken belgin tarafından basıldığı sahneler vede samim'im in tarığa sulandığı sahneler kelimenin tek anlamıyla süperdi:))berrak vede belginin bu bölümde yer almamasını ben yılbaşı dolayısıyla programları nedeniyle olmadığını düşünüyorum..tabi senaryoda bu yokluğa göre geliştirilmişti..pınar hanım fragmandaki görüntüsü aksine bana çok güzel bir bayan olarak göründü.yeşil gözler boy pos endam gerçekten hoş bir kız seçmişler..kıskanılmıyacak gibi değil yani:)) nazın yanlız bazı sahnelerde biraz abarttığını düşünüyorum.gece klubunde kırdığı pot ve devamında tarığa gelip gelip sarılması sağlıklı bir ruh halinin göstergesi değildi..ama daha sonra düzeldi eski naz hallerine büründü:))).tarığın arkadaşça davranışları nazı bile pes ettirecek cinstendi bravo tarık.biraz çizmeyi aştın ama bu ders naza gerekiyordu:))son sahnenin nazın kurnazca bir oyunu olduğunu düşünüyorum..amacı tarığı deli etmek..seviyormusun?..düz mantık düşünen tarık:evet..hain naz zokayı yatan tarığa:iyi o zaman pınarla aranıza karışmayacağım diyerek topu onikiden vurdu ve yüzünde hain bir gülümseme vardı:))))haftaya tarığın rövanşı alması lazım kesinlikle:))

cave77
05-01-07, 10:41
Naz'ın o aldığı evet cevabından sonraki bakışları tavırları bana çok rahat geldi nedense,yani pek üzülmüş gibi durmadı...çünkü o soruyu kendisi için sorduğunu ve Tarık'ın verdiği evet cevabının da kendisi için olduğunu pekala farkındaydı...Tarık'ın evet cevabını Pınar'ı kastederek verdiğini düşünseydi Naz'ın bakışları ve tavırları farklı olurdu halbuki çok rahat bir biçimde gene her zaman yaptığı kelime ve akıl oyunlarından birini oynayarak olayı örtbas etmeyi başardı...Naz her ne kadar şu an zorlama bir arkadaş modu içerisinde olsada bunu isteyerek yapmadığını adı üstünde zorlama bir oyun oynadığını biliyor...yani aslında ortada oyun falan yok,arkadaş sever Naz da yok,o yüzden o aldığı evet cevabının kendisi için olmadığı anlasaydı çok farklı bir ruh haline bürünürdü o an da ve bu da doğal olarak o an bakışlarına yansırdı halbuki o sahnede Naz'ın bakışlarında "sonunda istediğim cevabı aldım" tarzı birşey vardı,kısacası bana göre Naz'ın efendi Tarık'ı yendi,bir nevi Tarık'ı itiraf ettirdi bence...fakat öte yandan ortada bir yanlış anlaşılma yoksa bu 26 ve 27 deki gerilim neyden kaynaklanacak?

ayşenurr
05-01-07, 10:47
bence naz,tarığın evet demesini herzamanki gibi yalnış anlayacak.gerilim yalnış anlaşılmadan kaynaklanacak.nazın sakin durması, tarığın yanında numara.
odasına çıkınca çok ağlayacak,öfkelenecek. tarığa yapmıyacağı kalmıyacak.
tarıkta onun bu hallerini görünce öyle olmaz,böyle olur diyerek hem aşkını itiraf edecek hemde öpecek.

kale
05-01-07, 10:51
Cok guzel bir bolumdu, Naz gene is basinda :img-hyste bir rahat birakmadi Tarik'i... ben bu dizi seyrederken stres falan kalmiyor :img-hyste :good:

Buyukbaba
05-01-07, 10:54
ebru.karaca, ellerine sağlık, yaptığın şey epey emek ister ama dert etmemişsin.

Dün akşamki bölüm hakikaten "replik canavarı" idi. Manidar repliklerle bezeli en güzel bölümlerden biriydi. Herkesin muhteşem bir bölüm dememesinin sebebi, Tarık - Naz ekranının önceki bölüme göre az kullanılmış olmasıydı. Bu sefer baş-yan karakterler daha ağırlıklı olarak gösterildi ama bana göre çok daha başarılı kotarılmıştı. Ben şahsen bu kadar uzun olmasına karşın hiç sıkılmadan seyrettim. Daha önceleri sıkıcı olabiliyordu.

Hakikaten bu bölüm 27. bölüme hazırlık gibiydi. Akıllardan çıkmamalı ki, duygu iniş çıkışları, sonda verilmek istenen anafikre her zaman yardımcı oluyor. Eğer bu bölüm bazı şeyler netleşmeye başlasa idi, 27. bölümden yemiş olacaktı. Sondaki atışma çok iyi oldu bana kalırsa.

Yani yaptıkları düşürüp düşürüp patlatmak. Daha yıkıcı olacak:)

Az çok 27. bölümü biliyoruz. Ben asıl 26. bölümü merak ediyorum. Çok havada kalacak bir bölüm olacakmış gibi geliyor. Yine diğer karakterler ağırlıkta olabilir. Hulusinin kendini affettirmesi, Hacer in parayı nasıl bulduğu, paranın Tarık a iade edilmesi Tarık'ın da parayaı geri verip yarışmaktan imtina edebilmesi. Sanırım gelecek hafta bunlarla bezeli olacak.

Her ne olursa olsun, ben hep itirafın daha da ileride olmasını istemiş de olsam, alenen söze dökülmeyen "karşılıklı" bir itirafın yapılmasını arzu ediyorum.

Ayrıca bu bölümün asıl önemli ve gözden kaçmaması gereken noktası, hep tereddüt içinde gördüğümüz Naz'ın artık duygularından çok daha fazla "emin" olması ve bunları kendine itiraf etmesi. Kendini engellemeye çalışmadı bile. Koyverdi, gitti.

ayşe1903
05-01-07, 10:55
fakat öte yandan ortada yanlış anlaşılma yoksa bu 26 ve 27 deki gerilim neyden kaynalacak?

Birde gerilim yaşanacak aralarında di mi? Sanki yeterince gergin değillermiş gibi... Naz' ın yanlış anlaması gerçekse ve Tarık bunu düzeltmek için bir girişimde bulunmazsa gerilim oldukça fazla olacaktır. Ama Naz oyun yaptıysa ve Tarık yine de Naz' ın üzerine gidip yanlışı düzeltmeye çalışmazsa gerilen tek taraf Tarık olacak. Naz araya mesafe koymak için bir erkek arkadaşını falan devreye soksa bende bu kişiyle çıkıyorum diye, bu seferde iyice garip bir hal alır. Yapmasın böyle birşey sakın; ama gerilim deyince ve Naz' ın Tarık' a yanlış anlama rolü yaptığını düşünürsek gerilim için benim aklıma gelen başka bir seçenek yok. Çünkü gerilimin kaynağı Naz veya başka bir erkek olmayacaksa Tarık fazla gerilim yaratmaz bence, arkadaşlık muhabbetinde sinirlendi ama ilk önce Naz' a karşı bir çıkışı olmadı aksine "Nazoşistim" ve "eski Naz' ı özledim" gibi şeyler söylerek Naz' ı mutlu etti bir bakıma...

tarik_naz
05-01-07, 10:57
26 ve 27'de ortalık toz-duman. sen misin "arkadaşım" yapan. tarık bu. öyle bir numara çekiyor ki...el mi yaman, bey mi yaman? ama işte hep böyle olmaz mı, ondan sonra olaylar çığrından çıkıyor. 27'de 220 voltluk bir yüksek gerilim hattı içinde kalacağız. iki inatçı keçi, karşılaşır bir köprüde durumu.

bu gerilim 27. bölümde anlaşılan. ve ben bu yazıdan şunu anlıyorum ki. tarık 26.bölümde hala oyuna devam ediyo. naz'ın "pınar'la ilişkine karışmayacam" demesinden sonra tarık "tamam öyle olsun, sen bu oyunu bitirmezsen ben de bitirmeyecem" deyip iyice gerilimi artıracak. ve asıl patlama 27. bölümde naz tarafından olacak.

cave77
05-01-07, 11:06
"ama işte hep böyle olmaz mı, ondan sonra olaylar çığrından çıkıyor." hımm demek öyle birşey olacak ki artık onların kontrolünden dahi çıkacak olaylar...sanırım bu arkadaşlık oyunu öyle ciddi ve tehlikeli noktalara varacak ki birinden biri artık herşeyi göze alıp gemileri yakacak gibi:img-yes: yani ne olacak nasıl olacak arkadaşlık meselesi yüzünden mi olacak da işler çığrından çıkacak bilemiyoruz ki yani,durumlar arap saçı misali.

cave77
05-01-07, 11:14
Bi de geçen haftaki bölümde 2 hafta sona yarış olacağı söylenmişti.Gerçi para bulundu Hacer Anne de buldu(ki o nereden buldu o kadar parayı çok merak ediyorum evi mi sattı acaba) ama bu yarış para için değildi sanırım,adam telefonda Tarık'a tur rekorunu kırdın herkes seni konuşuyor vs..birşeyler demişti yani amaç Tarık'ın peşini bırakmamak,hani o nedenle yarış sahneleri olabilir bir ihtimal ve belki Naz bunu da öğrenip iyice gerilecek tam gerilim olacak yani çünkü Tarık "yarış yaptığını iki kadının duymaması gerekir oğlum Tarık" derken boşuna demedi bunu,annesi duydu şimdi sıra Naz da.bu da pekala gerilim yaratacak bir unsur olarak kullanılabilir ilerde.

ayşenurr
05-01-07, 11:14
senaristler çok akıllıca diziyi yönlendiriyor.aşk itirafının sıradan olmaması,daha etkileyici olması için arkadaşlık konularını ortaya attılar.kesinlikle diyorumki
arkadaşlık olaylarında itiraf gerçekleşecek.benim istediğim gibi gidiyor dizi.
aşk itirafı sıradan olmamalı.nerdeyse 30 bölüm bekledik.

tarik_naz
05-01-07, 11:25
hatrılarmısınız, 19.bölümde konser için geldikleri otelin kapısında tarık "nazcım çellonu alırmısın" demiş naz da "sen getiriver işte tarıkcımm" demişti. bizim de "nazcım tarıkcım" lafları çok hoşumuza gitmiş. ben de ilerki bölümler için hazırlık yapıyolar demiştim. gerçekten öyle oldu. bu bölümde tarık, naz'a "nazcım" diyo, naz da "tarıkcım" dei bi çok kez. çok hoştu yaa.

sanırım bu son iki bölümdeki arkadaşlık hallerini çok özleyecez. çünkü bi daha tarık ve naz'ı bu kadar samimi dost gibi görmek imkansız. "nazcım, tarıkcımlar" sonraları devam edecek ama son iki bölümdeki hallerini artık göremeyiz :)

güney-yase
05-01-07, 11:34
senaristlere helal olsun yaa herşey yerli yerinde ne klasik aşklardan esinlenip uzun süre aşk konusu işlenmiş nede nefret uzun süre verilmiş herşey yerinde aşk da kızgınlıkda çok güzel yerlerde kullanılmış bu yüzden tebrik ediyorum senaristlerimizi.bu bölüm hem çok komikti hemde çok heycanlı tarığın babasıyla karşılaştığı bölümler bir saniye bile olsa ne olacak acaba diye bir düşünceye soktu beni (sanırım hepimizi) ama tarık bu çabuk kurtuldu neyse nazla olan zıtlaşmaları süperdi yani oyun oyunu açtı ve naz sinirinden çatladı eeee kendi etti kendi buldu samimle hulisinin telefonda basılmasında koptum zavallı hulisi kalakaldı ortada tarıkta kelimenin tam anlamıyla zor kurtuldu samimdem gülerek seyrettiğimiz bir bölünm daha bitti eminimki uğur kedininde söylediğine göre yüksek gerilim anları bu bölümlerde meydana çıkacak o zaman seyreyleyelim cümbüşü

yalut
05-01-07, 11:39
Evet birde beklenen yarış var, Tarık yarışa katılacakmı? Nazın haberi olacakmı?
Belki Tarık Naz'a arkadaşımsın yarış için beni destekle arkadaşlar birbirini destekler diyebilir. Pınar meselesi bu hafta açıklığa kavuşur gibi, ama inatlaşırlarsada Tarık evet seviyorum dedikten sonra inadına geri adım atmayıp,
konuyu açmayıp gerilimi devam ettirebilir.Nazda öyle. Hacer anne evimi sattı, yada ipotekmi ettirdi. Ayşenin ameliyatı var, yarış var , yarışta Tarık ufak bir kaza geçirse Naz arkadaşlığı falan bir kenara falan bırakıp Tarık 'a sarılabilir.Hemde nasıl. Bekleyeceğiz, bekleyeceğiz.

Bu arada Ebru ellerine sağlık.

cave77
05-01-07, 11:44
Bilmiyorum ama ben bu Samim karakterini çok sevdim,çok şeker birşey :))) keşke hep kalıcı olsa dizide çünkü diziye acaip hareketlilik ve neşe getirdi ayrıca Hulusi ile mükemmel bir ikili oldular :))),zaten kalıcı olursa Allah bilir Naz Tarık'ı Samim'den bile kıskanır :)))) bu sahneleri düşünemiyorum bile feci komedi olur yani =)))))

jenn
05-01-07, 11:46
Bilmiyorum ama ben bu Samim karakterini çok sevdim,çok şeker birşey :))) keşke hep kalıcı olsa dizide çünkü diziye acaip hareketlilik ve neşe getirdi ayrıca Hulusi ile mükemmel bir ikili oldular :))),zaten kalıcı olursa Allah bilir Naz Tarık'ı Samim'den bile kıskanır :)))) bu sahneleri düşünemiyorum bile feci komedi olur yani =)))))

ahahahaha samim süperdi ya..tarığa bakışlar laflar:)))))yani naz gerçekten ondan bile kıskanır.bence kalıcı olsun:))))))))))

denısse
05-01-07, 11:50
samımımede hak varmemek elde degıl,bu kadar hos bır surat varken karsısında:img-yes:

tarik_naz
05-01-07, 11:52

ya sen ne diyosun diziye sonradan giren karakterler içinde en çok sevdiğim tip oldu samim. ama tesadüfe bakın ki yine sonradan giren kızlar gibi o da tarığa göz koydu :):) inşallah dediğin gibi çıkmaz diziden. bi şekilde vahilere kapağı atsın.

belli mi olur hulusi metroseksüelliği bırakıp aynı berrağı yolladığı gibi samim'i de vahilere yollar, metroseksüel yapsın diye. ondan sonra izleyin cümbüşü. tarık nerde samim orda :)

senem_89
05-01-07, 11:53
slm arkadaşlar,dün akşam çıktüımdan beri baya bi sayfa atlamışsınız daha hepsini okuyamadım amabişiler yazıym dedim.dizi mükemmel gidiodu ta kiii son reklama kadr.ztn dizilerde en sinir olduğm şey yanlış anlamalardır.ama bu dizide gördüğüm kadarıyla yanlış anlamaları bu kadr uzatmıolar.(mesela naz ın ayşe yi hamile sanması)sizi bilmem ama ben teo nun olduğu sahnelerde sıkılıorum.bu bölümdede sıkıldığım zamanlar çok oldu.bu arada öle böle tarık naz a seni seviyorum dedi resmen.ama bunu bi biz bide tarık bilio:)nese ben yorumları okumaya devam ediym.umarım senaristler işi uzatmazlar.diziyi uzatıcaz diye seyirciyi sıkmasınlar da zaten reyting ölçerlerde değişti ona göre:)

ayşenurr
05-01-07, 11:56

samim çok şeker karekter.diziden hiç çıkarmasınlar.sonradan katılan karekterlerden tek beğendiğim diyebilirim.tarığa asılsa çok komik olur.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

cave77
05-01-07, 12:01
belli mi olur hulusi metroseksüelliği bırakıp aynı berrağı yolladığı gibi samim'i de vahilere yollar, metroseksüel yapsın diye. ondan sonra izleyin cümbüşü. tarık nerde samim orda :)

Zaten Samim Vahilere kapağı atarsa Vahi'yi bir kenara bırakır Tarık'ı metroseksüel yapmaya çalışır :)))) Naz-Tarık-Samim nescafe 3'ü bir arada gibi artık her yere beraber giderler =))) mümkün değil Samim Tarık'ı bıraksın her bulduğu fırsatta asılır,Naz da bi güzel ondan da kıskanır Tarık'ı =))))

tarik_naz
05-01-07, 12:01
senem, naz, tarığı o kadar çok severken bi çırpıda silip atamaz. daha sabah tanıdığı kız için "seviyormusun gerçekten" diye bi soru da soramaz. o soruyu kendisi için sordu, tarığın verdiği cevabında kendisine olduğunu anladı. herzamanki gibi o havayı dağıtmak için pınar'ı katıverdi ortaya. "nasıl araba öpüşme bahsi geçerken naz'ın tarığın dudağına dokunmak için kremayı ortaya kattıysa pınarı da son sahne de kattı"

26.bölüm başlagınç sahnesini şöyle hayal ediyorum

naz kapıyı kapayınca sırtını kapıya yaslayıp tarığa itiraf ettirmenin vermiş olduğu mutlulukla "ohh bee" diyecek. ama tarık naz'ın yine yanlış anladığını düşünerek morali bozuk bi şekilde odasına gidecek.

ceza_cansu
05-01-07, 12:05
Günaydın arkadaşlar.Ya dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi.Bu arada Naz'ın son sahnede Tarık'a '' seviyor musun'' soruşu kendi için miydi Pınar için miydi orası biraz karışık ama bencede kendi için olabilir.Çünkü Naz'ı bakışları ele veriyor.Tarık'a o kadar güzel bakıyor ki Tarık ''evet'' dedikten sonra o bakışını bozmadı bile.Zaten Tarık'da o bakışlardan etkilendikten sonra Pınar'ı duyunca resmen kaldı çocuk.

cave77
05-01-07, 12:07
senem, naz, tarığı o kadar çok severken bi çırpıda silip atamaz. daha sabah tanıdığı kız için "seviyormusun gerçekten" diye bi soru da soramaz.

Serdar,çok güzel bir noktaya değinmişsin,hakikaten daha tanımasının üzerinden birgün bile geçmediği bir kızın için Naz sormaz bu soruyu Tarık'a ayrıca Tarık'ın o günün sabahı ile akşamı arası bir kıza aniden bu denli aşık olacağına ve bunu kadar rahat bir biçimde kendisine itiraf edeceğine de asla inanmaz Naz ki zaten böyle birşey olası da değil,çok açık biçimde o itiraf kendi için yapıldığını biliyor Naz.

senem_89
05-01-07, 12:08
senem, naz, tarığı o kadar çok severken bi çırpıda silip atamaz. daha sabah tanıdığı kız için "seviyormusun gerçekten" diye bi soru da soramaz. o soruyu kendisi için sordu, tarığın verdiği cevabında kendisine olduğunu anladı. herzamanki gibi o havayı dağıtmak için pınar'ı katıverdi ortaya. "nasıl araba öpüşme bahsi geçerken naz'ın tarığın dudağına dokunmak için kremayı ortaya kattıysa pınarı da son sahne de kattı"

26.bölüm başlagınç sahnesini şöyle hayal ediyorum

naz kapıyı kapayınca sırtını kapıya yaslayıp tarığa itiraf ettirmenin vermiş olduğu mutlulukla "ohh bee" diyecek. ama tarık naz'ın yine yanlış anladığını düşünerek morali bozuk bi şekilde odasına gidecek.

umarım öledir.:)aslında mantıklı ama bu naz dengesiz biraz kendide ne dediğini bilmio.:)

ayşenurr
05-01-07, 12:10
umarım öledir.:)aslında mantıklı ama bu naz dengesiz biraz kendide ne dediğini bilmio.:)

bencede naz çok dengesiz.naza fazla güvenmeyin.nerde ne laf edeceği belli olmaz.

ceza_cansu
05-01-07, 12:11
Ya zaten uğur kedi'nin de dediği gibi bunların ikiside birer inatçı keçi.Tarık bu arkadaşlık oyununa başladı ama Naz'ın da kolay kolay pes etmeye niyeti yok.

ipekb
05-01-07, 12:20
Arkadaşlar okuduklarınıza şöööyle bi baktımda akşma bayağı keyifliydi deme?...Biraz abartı vardı ama...hulusi ve samim mükemmeldi...ama bazen tarık naz dan çok hulusi ve yaşananlar baskın çıktı.onun için bazen sıkılmıyo da değilim..ben tarık ve nazı dah dah çok görmek istiyorum ...ayrıca niye tarık iki bölümdür şarkı söylemiyo ki...acaba bi tepkımı aldı...lütfen ama lütfen barış o güzel sesinden şarkıları bekliyoruz...ben şahsen kendi adıma barışın şarkılarınında bu diziye çok etkısı olduğunu düşünüyorum..ya bu arada barışın sitesinde hala tık yok...eeee nolcak ki...:sad53: :img-help: :sad53: :img-help:
lütfen bana bu konuda bilgisi olan varsa bı cevap yazsın...daha çalışma bitmemişmiki?

denısse
05-01-07, 12:24
Arkadaşlar okuduklarınıza şöööyle bi baktımda akşma bayağı keyifliydi deme?...Biraz abartı vardı ama...hulusi ve samim mükemmeldi...ama bazen tarık naz dan çok hulusi ve yaşananlar baskın çıktı.onun için bazen sıkılmıyo da değilim..ben tarık ve nazı dah dah çok görmek istiyorum ...ayrıca niye tarık iki bölümdür şarkı söylemiyo ki...acaba bi tepkımı aldı...lütfen ama lütfen barış o güzel sesinden şarkıları bekliyoruz...ben şahsen kendi adıma barışın şarkılarınında bu diziye çok etkısı olduğunu düşünüyorum..ya bu arada barışın sitesinde hala tık yok...eeee nolcak ki...:sad53: :img-help: :sad53: :img-help:
lütfen bana bu konuda bilgisi olan varsa bı cevap yazsın...daha çalışma bitmemişmiki?

bende aynı soruları soracaktım.
sıte ne zaman acılacak?
ve barıs nıye 2 bolumdur sarkı soylemıyor???barısın gusel sesı ve sarkıları dızıye cok sey kazandırıyor bence....

bülbül
05-01-07, 12:25
Barış Akarsu'nun sitesinde henüz çalışma bitmedi maalesef..Açıldığı anda haberiniz olur sanırım...:icon_sorr :icon_sorr

ayşe1903
05-01-07, 12:25
Samim' in Tarık' a ilgisi devam ederse, belki Tarık' ı Samim'den kurtarma işini Naz yapsın, eee sevgili arkadaşı için kardeşi numarası yaptı şimdide sevgilisi numarası yapar herhalde... Yazdıklarınızı okuyunca Naz' ın Tarık' a oyuna getirmesi gözüme daha olası gözükmeye başladı, bölümü tekrar ve reklam arası olmadan izledikten sonra bir sonuca varabilirim belki. Naz Tarık' a oyun oynadı diyelim Tarık bunu nerden bilecek? Tarık yanlış anlama yüzünden sıkıntı yaşayacak kesin. Veya bir şekilde anlayacak ve Naz' ı zorlamak için sanki gerçekten Pınar' dan bahsetmiş gibi davranacak ve yine Naz' ı şüpheye düşürüp iç çatışmaların içine atacak...

tarik_naz
05-01-07, 12:35
herkeste heyecanlı bi bekleyiş var anlaşılan. aynı gece yarısı fragman bekler gibi reyting bekliyoruz :)

merve sevi'nin kanaltürk'teki programından fotolar çektim izlememiş olup da merak edip, bakmak isteyenler için link;

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=850&page=100

bu arada dikkat ettiniz mi oyuncular kısmında en çok görüntülenen oyuncu merve sevi.
cevap:1,006
görüntüleme: 270,954 misafir hayranı baya fazla :)

bugsbunny05
05-01-07, 12:38
bence naz dengesiz değil ..kıskannçlık ona öle yaptırıo ..

tarik_naz
05-01-07, 12:46
Tele - Barometre
4 Ocak 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Doktorlar [net] Show 9,20 21,70
2 Kaybolan Yillar [net] Star 9,10 23,90
3 Yalanci Yarim [net] Star 8,10 19,10

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
4 OCAK 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 9,20 22,90
2 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 6,40 17,50
3 YALANCI YARIM [NET] STAR 5,90 14,80

tekrar reytingi
total
17 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 3,50 14,20

denısse
05-01-07, 12:49
tahım ettıgımden daha ıyı en azından ab de oyle:img-wink:
bu arada arkadaslar bılen var mı persembe 20 ye kurtlar vadısı gelıyormus dogru mudur???

bülbül
05-01-07, 12:51
A/B de 3.lük...maşallah maşallah...sevindim...totalde de cok ıyı ızlenme oranları ve reytıng..artıs var sankı...:happy0064 :happy0064

bülbül
05-01-07, 12:52
bu arada arkadaslar bılen var mı persembe 20 ye kurtlar vadısı gelıyormus dogru mudur???

Daha dizi çekilmedi benim bildiğim..Hatta başlanmadı bile...Nasıl yani..:img-pilot :img-pilot

ceza_cansu
05-01-07, 12:52
Vay ab de iyiyiz.Totalde de her zamanki gibi ilk 3'teyiz ama ben dediğim gibi gelicek haftaki oranları daha çok merak ediyorum.Bu hafta bayram nedeniyle çoğu dizi yoktu.Haftaya diğer dizlerde olduğu zamanki reytingler daha önemli.Ayrıca bütün ekibin ellerine sağlık.:img-clapp :img-clapp :img-clapp

paçiii_melos
05-01-07, 12:53
Reyttyingler de çok ii maşallah her iki taraftya da 3.lük ,dünkü bölümü zaten çok komikti sonunda ne oldu onu görmedim ama olsun neysee

cave77
Sonuçlar çok iyi,oranlar yükselmiş fakat bunda diğer dizilerin örneğin Şöhret,Hırsız-Polis,Bebeğim,Sev Kardeşim..bunların bayram dolayısıyla yeni bölümlerinin olmaması etken.Esas önümüzdeki haftaki sonuçlar önemli,eğrisi doğrusu o zaman belli olacak...bi de bana göre Show Tv çok akıllı bir taktik yaparak bu Doktorlar dizisinin ilk bölümünü bayram akşamı diğer güçlü diziler falan yokken verdi keşke Star da böyle yapsaydı,Doktorlar izleyici kaptı bu sayede..ama tabi bu durum değişecek kesinlikle haftaya,zaten KV yayına girdikten sonra tüm dengeler değişecek.

jlee

ben bu konuda bir bilgiye sahip değilim ancak perşembe 20de doktorlar var ve gördüğünüz gibi reytinglerde 1.ler, kv'yi 20ye koyacak olsalar doktorlar başka bir saatte olurdu daha en baştan. hem kv 22den önce yayınlanacak türde bir dizi değil.

ebru.karaca
05-01-07, 12:55
Sevgili ayşe1903, nowar_77, whiteangel, Serdar;
Güzel yorumlarınız için teşekkürler..

günaydın arkadaşlar,
ebrucum detaylı anlatım için çok teşekkürler. şimdi bazı arkadaşlarımız sadece bölüm sonunda uğradıkları şok yüzünden bu güzel sahneleri unutmuş olablrler,böylelikle hatırlamış olduk. kendi adıma senin imzana yazdığın repliği es geçmişim mesela, o da çok komik bir replikmiş..''benim hulusim diyarbakır karpuzu gibiydi, vurduğun yerden ses gelirdi.'' repliği geldi aklıma bu da çok hoştu.bir de samim konusunda hemfikiriz:) samim diziden ayrılmasın, en azından bir kaç bölüm daha:) şekerr:img-hyste

:img-yes: :img-yes: :img-yes:

ebru, süpersin ne diyeyim. gecenin o vaktinde replikleri de hatırlatarak harika yorum yapmışsın. sabah sabah çok iyi geldi valla. ya tepeden bakınca sanki çok replik yokmuş gibi ama derinlemesine baktığımızda dünya kadar güzel replik çıkmış :)

bence tarık en doğru cevabı verdi. peki tarık "hayır" deseydi ne olacaktı. işte "hayır'"dan sonraki replik

naz: seviyormusun gerçekten
tarık: hayır
naz: (surati bin karış olmuş) anlamıştım zaten
tarık: neyi?
naz: pınarı sevmediğini

ama o sahnede naz kendisi için o soruyu sorduğu için "hayır" cevabı onu çok yıkacaktı. asıl "hayır" cevabından sonra gerilim başlarmış gibi geldi bana. yok yok dünki sözlerimi geri alıyorum bu son sahne bence iyi olmuş . haa 26 ve 27 de başka nasıl gerilim olacak diye soruyoruz. kesin daha başka ve daha çok gerilim yaratacak bi konu bulurlar.

bir de
hem başkası için o soruyu soran birisi aldığı "evet" cevabından sonra o şekil nasıl bakışır bilinmez.
Serdar, öyle güzel tespitler yapıyorsun ki.. katılmamak mümkün değil :)

Reytingler konusunda:
Olaya iki şekilde bakacağım..
1) Totalde 3. olmuşuz. Bu oldukça iyi bir sıra. Bunu hepimiz biliyoruz. Ama 1. sırayı alan dizi Doktorlar olunca iş değişiyor gibi. Çünkü şu maç günü de 3. olmuştuk. O dokunmamıştı mesela bana. Ama neyse, Bediş ablanın da dediği gibi dün bir, bu gün iki olan bir dizi için karar vermeyelim. Erken. İlerleyen zamanda hala aynı seyirci kitlesini koruyor mu, o önemli.

2) Sonunda A/B'yi kazanmışız! :):happy0064 :happy0064 Haydi hayırlı olsun..

Herkese sevgiler..

denısse
05-01-07, 12:56
bence ıstıkrarlı ve ıyı bı sonuc... ben yalancı yarımden sonra reytınglerle ılgılenmeye basladım,gercekten tam bır tuketıcı toplumu olmusuz,vede televızyon tam bır bıcak sırtı,allah yapımcılara,senarıstlere,ozetle bu ısten ekmek cıkaran herkeze yardım etsın...dusunun onların ekmek kapısı bız burda ızleyıcı olarak bu kdr stes yapıp merak edıyoruz onların ıcın durum cok farklı..vede sunu anladım kı her an hersey olabılır,bızdekı su bıtmek bılmeyen doyumsuzlukla,,,benım ıcın acıkcası onemlı olan barısın ekranlarda olması o da bunu basardı,hatta tahmınlerımden daha ıyı sonuclar veren reytınglerdekı bır dızı ıle...umarım uzun solukulu devam eder,barısı boyle hep goz onunde guzel projelerde gororuz...

tarik_naz
05-01-07, 12:57
vallaha rahatladım. ilk üçteyiz ya önemli olan o. totalda geçen haftaya göre artış da var. a-b de baya yükselmiş ama önemli olan total di. sonuçta star prime time da show tv yi yine geçti :) yalancı yarim ve ky'ın toplam reytingi show'in iki programından fazla :)

eminim şuan dizi ekibi de çok rahat bi nefes almışlardır. 8,10 reyting baya iyi bi orna çünkü.

ayşenurr
05-01-07, 12:58
yeni izleyici kitlesine rağmen gayet iyiyiz.ab grubunda yükselmişiz.ben inanıyorum heyecan ve aşk itirafı olunca birinci veya ikinciyiz.

beybolat
05-01-07, 13:02
Ben bu raitinglere çok sevindim.Deneklerin değişmesinden sonra izlenme oranı çok önemliydi.Üçüncülükten çok 8 küsür izlenme oranına sevindim.Üçüncü oluduk 6 pay alırdık,o zaman üzülürdüm çünkü doktorlar hariç diğer dizilerin yeni bölümleri yoktu.

whiteangel
05-01-07, 13:04
bence ıstıkrarlı ve ıyı bı sonuc... ben yalancı yarımden sonra reytınglerle ılgılenmeye basladım,gercekten tam bır tuketıcı toplumu olmusuz,vede televızyon tam bır bıcak sırtı,allah yapımcılara,senarıstlere,ozetle bu ısten ekmek cıkaran herkeze yardım etsın...dusunun onların ekmek kapısı bız burda ızleyıcı olarak bu kdr stes yapıp merak edıyoruz onların ıcın durum cok farklı..vede sunu anladım kı her an hersey olabılır,bızdekı su bıtmek bılmeyen doyumsuzlukla,,,benım ıcın acıkcası onemlı olan barısın ekranlarda olması o da bunu basardı,hatta tahmınlerımden daha ıyı sonuclar veren reytınglerdekı bır dızı ıle...umarım uzun solukulu devam eder,barısı boyle hep goz onunde guzel projelerde gororuz...

aynen katılıyorum denisse:) bir de ebru gündeşin dizisi başlamıştı bu sezon, ilk bölümlerde reyting rekorları kırmıştı.. ama sonradan reytingler o kadar düştü ki, star tv nadiren yaptığı bir uygulama ile diziyi yayından kaldırdı..:img-yes: demekki önemli olan istikrarı yakalamak. şükürler olsun ki bizim dizimiz çok istikrarlı gidiyor.. inşallah gündüz tekrarlarından da yeni izleyiciler kazanır ve yolumuza devam ederiz..:)

willlover
Bence de reyting sonuçları güzel. Ayrıca bu hafta perşembe yayınlanan çoğu dizinin yeni bölümü yoktu, bence gerçek sonuçlar bir dahaki hafta belli olacak.

Medea
A/B de 3.lük...maşallah maşallah...sevindim...totalde de cok ıyı ızlenme oranları ve reytıng..artıs var sankı...:happy0064 :happy0064

Evet AB baya bir toparlanmış bu iyi.Açıkçası bu dizi benim için tek ve her açıdan beni tatmin eden bir dizi o nedene de diğerleri beni ilgiilendirmiyor.Bu dizinin daha iyi olması ve daha iyi oran alması için düşünürüm ben diğeri ne yapmış diye değil.Gene süperlerdi herzamanki gibi,teşekkürler Yalanc yarim ekibi.

unseen
05-01-07, 13:05
Bugün reytingleri beklerken içim içime sığmadı..reytingler iyide esas haftaya perşembe günü cadı kazanı gibi olacak valla..haftaya bu reytingleri alalım o zaman
şöyle rahat bir ohh çekeceğim..bu arada kurtlar vadisi çok yakında başlıyacak..ilk
bölümü bugünlerde çekilecekmiş...

ipekb
05-01-07, 13:06
Bence raytıngler her zamankı gibi ...kan kaybı yok...ama doktorlar daha çok yeni...????? işte orası benı kasıyo...bizim dizimizde abartı ve gereksiz polemıkler biraz azaltılsa kalıtesi çok daha yükselecek.inanın bazı abartılar çok yoruyo...barış ve merve artık biraz daha rahat aşk yaşasalar...da bız seyretsek...işte bunlarla doluyum ya...gönlüm 1.de...sonradan bitmeler 1. olunca nedenleri nasılları irdelemezsem üzlüyorum...lütfen kusura bakmayın..
yine de bu raytıngler iyi....:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

Medea
05-01-07, 13:08
20.bölümdeki gibi duygusal ve romantik sahneler olursa tavan bile yapar :) Ama aslında bu son bölümdeki Tarık'ın arkadaşlık sahneleri de dorusu çok komikti ama efendim değil mi? :)

tarik_naz
05-01-07, 13:09
Ben bu raitinglere çok sevindim.Deneklerin değişmesinden sonra izlenme oranı çok önemliydi.Üçüncülükten çok 8 küsür izlenme oranına sevindim.Üçüncü oluduk 6 pay alırdık,o zaman üzülürdüm çünkü doktorlar hariç diğer dizilerin yeni bölümleri yoktu.

bence diğer dizilerin yeni bölümleri olsa bile total o kadar fark etmezdi. dediğin gibi birinci 9,20 reyting, biz 8,10 reyting çok fazla fark yok. share de ise %2.60 lik fark var . bakalım şöhret ve sev kardeşim gelince kimin izleyicisi azalacak. bizim mi yoksa doktorların mı :)

cave77
05-01-07, 13:16
Valla onu bunu bilmem ama eğer Samim dizide kalıcı olursa A/B grubu reytinglerimiz hep tavan yapar burası kesin :))))))) bu metroseksüellik olayı A/B yi yükseltecek =))))) belkide bu yüzden bu konu dizide işlenmeye başladı.

beybolat
05-01-07, 13:17
bence diğer dizilerin yeni bölümleri olsa bile total o kadar fark etmezdi. dediğin gibi birinci 9,20 reyting, biz 8,10 reyting çok fazla fark yok. share de ise %2.60 lik fark var . bakalım şöhret ve sev kardeşim gelince kimin izleyicisi azalacak. bizim mi yoksa doktorların mı :)

Bence ikisinin de azalacak:)ama bizim kemikleşmiş kitlemiz yeni deneklerde de var gibi gözüküyor yani bizimkine çok fazla etki edeceğini zannetmiyorum.Hem hafta içi tekrarlar da var yani izleyici toplama potansiyelimiz yüksek hele dünkü tekrarı izleyenler bu diziden hayatta vazgeçmez çok komikti yaw:img-hysteDiğer dizinin de raitingleri yüksek olabilir çünkü belirli meslek grupları ile ilgili diziler her zaman tutar,bu tüm dünyada böyle...

ayşenurr
05-01-07, 13:18
şöhret dizisinin izliyicileri,doktorlar dizisini izlemiştir.yeni dizi olduğu için.nasıl bir dizi diye bakmışlardır.öbür hafta düşüş olabilir.

tarik_naz
05-01-07, 13:25
şöhret dizisinin izliyicileri,doktorlar dizisini izlemiştir.yeni dizi olduğu için.nasıl bir dizi diye bakmışlardır.öbür hafta düşüş olabilir.

katılıyorum. mesela bu hafta yalancı yarim olmasaydı şöhret'in yeni bölümü olsaydı açar doktorlara bakardım nasıl bi dizi diye. 50 bölümü geçmiş ve hiç izlemediğim şöhreti izlemezdim heralde.

ama şöyle bi durum var bizim diziyi hangi bölümde izlersen izle insanlar bu dizinin komedi ve romantik bir dizi olduğunu bildiği için hiç yalancı yarimi izlememiş şöhret hayranı bile açıp izlemiştir bizim diziyi. çünkü bazı insanlar "madem bizim yok bari komik bişeyler izleyim" diyebiliyo :)

sybıl
05-01-07, 13:26
merhaba arkadaşlar.....şöhret pazartesi gününe alınmış yerini bebeğim konmuş...k.v de perşembeye konacakmış kesin doktorları salı veya cumaya koyarız dedi show un genel müdürü....

eroglu_forever
05-01-07, 13:30
merhaba arkadaşlar.....şöhret pazartesi gününe alınmış yerini bebeğim konmuş...k.v de perşembeye konacakmış kesin doktorları salı veya cumaya koyarız dedi show un genel müdürü....

KV Perşembeleri İki Gruptada İşi Götürür, Biz Yerimizi Koruyalım Yeter...

tarik_naz
05-01-07, 13:32

valla benim için süper bi haber. demek önce kv özeti sonra yeni bölümü. özet sırasında yalancı yarim. yalancı yarim bitince kv. valla tam süper olacak perşembe günleri.

eğer dediğin durum olursa reytingler şöyle olur

1-kv %45-50
2-kv-özet %25-30
3- yalancı yarim %20-25

bu arada kaybolan yıllara olan olur. kv karşında tutunamaz. yalancı yarim için ise hiç sorun olmaz.

necoş
05-01-07, 13:33
Merhaba Arkadaşlar,tüm yorumlarınızı okudum.Özellikle Ebru,sana çok teşekkür ediyorum.Repliklerle birlikte,bölümü çok güzel özetlemişsin.Telefon konuşmalarıyla,diziyi seyrettiğim için,çoğu yerlerini kaçırmıştım,sayende yeniden izler gibi oldum.Şu anda bölümü indiriyorum,tekrar seyredip yorumumu öyle yapacaktım, ama yorumlarınızı okuyunca birde reytingleri görünce dayanamadım.Bölüm yorumumu tekrar seyrettikten sonraya bırakıyorum.Reytinglere gelince,hernekadar yeni başlamış bir dizinin birinci olmasına,üzülsem de yine de A/B de 3.lük sevindirici.Özetle iyi bir sonuç,en azından yerimizi korumuşuz,inanıyorum 26 ve 27.bölümlerde 1.liği yakalıyacağız.:good:

cave77
05-01-07, 13:33

Ben zaten böyle birşey olacağını tahmin ediyorum ama bu bizim işimize yarar sonuçta KV 1.olur bizde özetin ardından 3.oluruz totalda bu kadar basit.

nesss
05-01-07, 13:34
Dün ki bölüm yine çok güzeldi. Aşk o kadar güzel yaşanıyor ki :) Ne demişler en güzel aşk daha söylenmemiş olan aşktır;)

İzlenme oranlarıda çok güzel.

Tek kötü olan yeniden başka diziler hakkında konuşmaya başlamamız ve YY ile ilgili güzel formu bozmamızdır :( Yine başlamayalım lütfen. Forum ahalisi olarak biraz hatrım var ise başka dizilerin yorumları burda yer almasın.Lütfen!

Medea
05-01-07, 13:34
KV Perşembeleri İki Gruptada İşi Götürür, Biz Yerimizi Koruyalım Yeter...

Zaten korumuyor muyuz baksanıza?Ne dizilere mütevazı dizimizle kafa tuttuk onlara mı tutamıycaz.Neler geldi gitti ama biz hala aynı yerdeyiz bu birşey ifade etmeli herkese.

sybıl
05-01-07, 13:35
yani doktorlar perşembede kalmıyacak gibi görünüyor k.v de işi götürür bencede...

denısse
05-01-07, 13:36
neslıhancım her zaman kı gıbı ılımlı,nazıksın canım..aslında fazlada dedıgın gıbı kurcalamamak lazım reytınglerı :img-wink:

ayşenurr
05-01-07, 13:37
yani doktorlar perşembede kalmıyacak gibi görünüyor k.v de işi götürür bencede...

k.v işi götürürse götürsün.bizde ikinci oluruz.

Medea
05-01-07, 13:40
Arkadaşlar gene forumda bu diziden çok başka dizilerin muhabbeti geçmeye başladı.Ne dersiniz toparlanıp da sonraki bölümler hakkında konuşmaya başlayalım mı ne dersiniz??Tarık Naz'ın kapıda ona dediklerinden sonra kalakalmıştı anımsarsanız,sizce 26.bölümde ne yapcak dizinin başında?

ceza_cansu
05-01-07, 13:40
KV başlarsa başlasın.Eğer önce özeti sonra da yeni bölümü verilirse bizde en kötü 3. oluruz.KY de bizden sonra gelir.Ya ne olursa olsun ilk 5 de olmamız garanti.Star da gün 1. olamaz en kötü gün 2. olur.Zaten perşembeye KV nin karşısına Yalancı Yarim ve KY dışında koyabilicek başka güçlü dizisi var mı yok.E o zaman.Boşverin arkadaşlar düşünmeyelim bunları şimdiden.

Ya bence 26. bölümün başında Naz'ın Tarık'a oyun oynayıp oynamadığı belli olucak.Eğer Naz ''seviyor musun'' derken Pınar'ı kasteddiyse bahçede bir çello çalma sahnesi görürüz.Tabi üzgünlüğünün sebebini Taırk'a nasıl açıklar orasını bilemem.Ama yok eğer o soruyu kendisi için sorup sonra Pınar diye durumu toparladıysa Naz'ın odasında keyifli hallerini görürüz

cave77
05-01-07, 13:42
Arkadaşlar gene forumda bu diziden çok başka dizilerin muhabbeti geçmeye başladı.Ne dersiniz toparlanıp da sonraki bölümler hakkında konuşmaya başlayalım mı ne dersiniz??Tarık Naz'ın kapıda ona dediklerinden sonra kalakalmıştı anımsarsanız,sizce 26.bölümde ne yapcak dizinin başında?

Valla bence kapıyı kolunu tutacak,kapıyı açacak ve içeri girecek :))) ya da sıcacık bir müştemilat onu bekliyor olacak =))))))

ayşenurr
05-01-07, 13:46
tarık sinirden köpürecek.bu kız benle ne yapmaya çalışıyor diyecek.yoksa benle oyunmu oynuyor ,yoksa dalgamı geçiyor diyecek.

yalut
05-01-07, 13:46
Reytingler özellikle AB 'de gayet güzel, başka bir dizinin açıkcası 1. olması belki canımı azıcık sıktı ama bu Showtv nin bir politikası çok güzel reklam yapıldı ve bayramda yayınlandı, asıl önemli olan gelecek hafta.Bizim dizinin gündüz tekrarlarıda ses getirmeye başladı yavaş yavaş. Kemikleşmiş kitlemiz var ama niye ona başka izleyicelerde katılmasın.Ama Startv den en azından dizi müziğinin youtobe de getirdiği sesden bahsetmesini beklerdim, başka dizlerinin reklamını yaparken haberlerinde bile en azından youtobedeki başarısınından bahsetmeli . Benim yüreğimin bir yanı reytingler önemli değil diyor, öbür yarısıda meraktan ölüyor reytingler ne durumda diye? çünkü ben bu diziyi çok seviyorum.

xeno
05-01-07, 13:49
Reytinglerimiz çok ii maşallah;Ab deki yükselişimizde harika :)

Doktorlar dizisinin de reytinginin fazla olmasını ben diğer dizilerin yeni bölümleri olmamasına bağlıyorum, o diziyi izleyenler yeni bir dizi olduğu için doktorlara yöneldiler bence , bir bakalım bu nasıl bir şeymiş diye, bu yüzden bu haftaki sonuçlar pek bir gösterge değil , önümüzdeki hafta beni çok meraklandıryor, yeni bu ab denekleri bizim diziyi izleyenlerden olabilirler, inşallah öyledir, ya da diğer dizi izleyenleri de dizileri olmadığı için bizim dizimize yönelmiş olabilirler, her ikiside bizim için çok ii, çünkü bizim diziyi bir kere izlediler mi bir daha izlemeden duramayacaklarına eminim, feci bağımlılk yapıyor :)i

nelay
05-01-07, 13:59
bencede reytingler çok iyi.artık bizim dizinin kemikleşmiş bir kitlesi var.başka dizilerden etkileneceğini sanmıyorum.hiç bir dizi izlemeyenler belki yeni başlayan bir diziyi izliyor olabilirler.

bostepeli
05-01-07, 14:02
slm arkadaşlar dün son sahnede tarığa çok üzüldüm ya naz seviyomususn deyince evet seviyorum dedi nazı sevdiğini ima etti naz o edindiği sevgiiyi zannetti tarıın o hali içler acısıydı vahini haline çok güldüm ya:img-hyste adam zor yürüyo ümitle filiz zor götürüyo onu o haline rağmen teo ve hulusinin diline düşmemek için zor bela gidiyodu komikti ya bide teo tarığa asılınca dedim eyvah bi sen eksiktin:img-hyste neyseki vahi kurtardı tarığı bakalım nazın gelecek bölümde tarığa karşı tavırları nasıl olacak:img-wink:

Medea
05-01-07, 14:09
Bence heyecan ve tempo için Tarıkın Alfonso kimliği ön plana çıkarılmalı ve sıkı yarış sahneleri vs çekilmeli.Öle sıradan ve kısa değil baya iyi uygunlanmış ve çekilmiş sahneler olmalı.Bu ülkede araba kullanmaya bayılan çok büyük kitle var bu değerlendirilmeli.Naz da bir şekilde işin içine katılır bu senaryonun.

ebru.karaca
05-01-07, 14:13
Bence heyecan ve tempo için Tarıkın Alfonso kimliği ön plana çıkarılmalı ve sıkı yarış sahneleri vs çekilmeli.Öle sıradan ve kısa değil baya iyi uygunlanmış ve çekilmiş sahneler olmalı.Bu ülkede araba kullanmaya bayılan çok büyük kitle var bu değerlendirilmeli.Naz da bir şekilde işin içine katılır bu senaryonun.

Haklısın Elgiz.
Kendi adıma, ben yarış sahnelerinden hiç hoşlanmıyorum. Ne kadar olmazsa, o kadar iyi.
Ama bu forumda, sırf o sahneler için izlediğini ve merakla beklediğini söyleyen arkadaşlar oldu. Onları ve daha fazlasını kazanmak adına böyle bir şey yapılabilir.

senem_89
05-01-07, 14:14
arkadaşlar dikkat ettiyseniz yy in 9. böülümünün tekrarıda ab de 17. olmuş ve prime time da yayınlanan birçok programı geçmiş:)

nimett
05-01-07, 14:17
reytingler güzel, en önemlisi istikrarlı gidiyor, tüm yalancı yarim ekibine çok teşekkürler,

Mesut Yar'ın sabah programında 2006 yılına damgasına vuran filmler ve 2007 de devamları çekilen filmlerden bahsederken karayip korsanlarını tanımlamak için Mesut Yar satır arasında da olsa dizinin adını söyledi bizim kanalda yayınlanan yalancı yarim dizisinde oynayan çocuk adı neydi Barış Barış'ın gerçeğinin oynadığı diyerek , iki kere söyledi (ufak bir detay ama paylaşmak istedim)

sevgiler,

beybolat
05-01-07, 14:17
Bence de Alfonso kimliği öne çıkmalı.Alfonso dediniz de aklıma acaba önce Alfonso olduğu mu açığa çıkacak Tarık Tekelioğlu olduğu mu?Yoksa her ikisi birden mi? soruları geldi:)

burcin_kaplan
05-01-07, 14:19
selamlar arkadaşlar ..yorumlarınızı okumayı sonunda bitirebildim:) çok güzel yorumlar gelmiş..
Aslında ben dün tamamen nazın yanlış anladığını düşünenlerdendim ama şimdi sizin yorumlarınızı okuyunca nedense bi çelişki oluştu bendede..Bilerek yapabiliceğide aklıma yatmadı desem yalan söylemiş olurum..Galiba tarıka acı çektirmek için inadına yapmışta olabilr bunu..We bu da artık tarıkın sinirlerini zorluyacak.. Tarık ne demişti beni sinirlendirip yüksek sesle bişeyleri dışarı vurmamı sağlamaya çalışıyor gibisinden bişeler dedi..Işte amacına ulaştı naz..Ama tarık bunun üzerine bu oyunu dewam ettirmez mi? Pınara bunda çok rol düşüyor gerçektende..Ilk başta naz sevinişi görücez biraz ama ondan sonra pınarla artık ne kadar samimi olursa naz dahada krizlere giricek:)

walla bu daha mantıklı glaiba arkadaşlar benimde düşüncemi değiştirdiniz bende bilerek yaptı diyorum artık:):)

jenn
05-01-07, 14:19
evet arkadaşlar bu reyting muhabbetine fazla takılmayalım.oranlar kemik kitleyi muhafaza ediyor önemli olanda bu..şimdi dizide yeni açılımlar olmalı.örneğin tarığın yarışı mutlaka olmalı.sonuçta o alfonso tarık..arkadaş muhabbetleri fazla abartılmamalı..yani artık tarık bence eski şöför resmiyetine bürünmeli çünkü kız resmen oynuyor onla..ve o yarışa mutlaka katılmalı.hacer ana evi satmış olabilir o para için..ama o para kullanımamalı.tarığın kazandığı kullanılmalı..yani açıkçası ben nazın o abartılı arkadaşlık sahnelerinin fazla uzatılmasına karşıyım romantizmin içine etmesinede.naz gidip ağlamalı odasında...iç sesi ona tarığı sevdiğini söylemeli.içsesi ona yok canım o senin arkadaşın dememeli.naz bir çelişki yaşıyorsa bunu iç sesiyle hissettirmeli.....seviyorum ama o benim şöförüm olamayız diyebilmeli....kıskanıyorsa tıpkı melisada olduğu gibi ağlamalı.üzüntüsü yüzüne vurmalı....tarık duygularını son zamanlarda dürüstçe iç ses vede hatta dış ses olarak dile geytiriyor.bunu nazda yapmalı..hulusi beyin artık oğlunun nerde olabileceği konusunda ipuçlarını değerlendirmesi gerekiyor.vede oğluna ulaşmaya çalışması..

Medea
05-01-07, 14:23
Artık aşk moduna ciddi ciddi girmeliler ve ciddiçekişmeler başlamalı komedi biraz geride kalmalı.Tarık yarışmalı Naz endişelenmeli,Tarık kendini çekmeli Naz dayanamayıp onunla yakınlaşmalı ve birbirlerine birşeyler demeliler artık.

tarik_naz
05-01-07, 14:24
reytingler hakkında söz, son kez konuşuyorum kusura bakma medea. sonra 26.bölüm hakkında senaryo yazmaya başlayacam. )

geçen günde demiştim doktorların bizi geçmesi önemli değil, önemli olan her zaman ilk 3 te ya da ilk 5 te olmamızdır diye. o dizi bizi geçti tamam ama bizde ilk 3 te kaldık hemde çok az farkla. buna sevinmek lazım.

haa KV başlayınca 20 de özeti 22'de yeni bölümü olur. o zaman durum aynı şuanda yüksek reyting alan günlerin hali gibi olur. mesela cuma günü sıla yüksek reyting alıyo ama ikinci sırada sıla saatinde bi tek yabancı damat rakip olduğu için o dizi her zaman ikinci oluyo. mesela salı günü bbg saatinde karşısında rakip yok, ama reytinglerde 2. sırada 20 kuşağından arka sokaklar oluyo. çünkü diğer kanallar dizilerini heba etmek istemiyo ve yayınlamıyo.

aynı durum bizde de olacak. birinci KV, hadi ikinci de özeti olsun, 3. sırada kesinlikle 20.00 kuşağından yalancı yarim olacaktır. çünkü 20 kuşağında kv-özet ve yalancı yarim dışında izlenecek başka program olmayacak :)

hadi hayırlısı deyip reyting konusunu kapatıyorum.

cave77
05-01-07, 14:26

Kesinlikle katılıyorum zaten ben en baştan beri bunu istiyorum bak işin içine metroseksüellik girdi AB oranı arttı e gene yarış sahneleri olursa çok daha artar...ayrıca şunu eklemek istiyorum acaba Naz'ın Tarık'ın Tarık Tekelioğlu olduğunu öğrenmeden Alfonso olduğunu öğrenmesi mümkün olabilir mi?yani tamam Tarık'ın Alfonso olduğunu öğrenince Naz direkt şunu düşünecektir;bu adam ünlü bir ralliciyken niye tutup da İstanbul'a gelip 700 milyon liraya bir ailenin kızının şöförlüğünü yapsın ki?tabiki bunu sorgulayacaktır işin aslını öğrenmek için ama bizim o kadar zeki ve herşeyi kılıfına uydurabilen bir senaryo ekibimiz var ki mutlaka bunun bir hal çaresine bakarlar yani Naz Tarık'ın Alfonso olduğunu öğrendikten sonra Tarık gene mantıklı bir yalanla bu işin içinden çıkar ayrıca işler daha da karışır ve dizi daha heyecanlı bir hal alır...bence Naz Tarık'ın Alfonso kimliğini daha önce öğrenmeli bi şekilde bir yalanla Tarık Tekelioğlu olduğu öğrenmeden önce,daha sonra Tekelioğlu olduğunu öğrenmeli,yani bu olmayacak birşey değil dediğim bizim senaristlerimiz herşeyi yapar,benim güvenim sonsuz:good:

Bedişş
05-01-07, 14:28
Slm Arkadaşlar,
Raytingler total de beklediğim gibi gelmemiş doğrusu.Totalde her zaman 2.olurken(şöhreti ve sev kardeşimi hep geçiyorduk)şimdi bu hafta bu diziler yokken izleyici bizi değil de yeni başlayan diziyi 1.sıraya oturtmuş.Bu beni ciddi anlam da düşündürmedi değil.A/B grubunda ise uzun zaman sonra(18 bölümdü)gene 3.sıraya yerleşmişiz.Bunun nedeni gene isimlerini saydığım dizilerin bu hafta olmaması büyük etken diye düşünüyorum.Nedense bizim severek ve heyecanla beklediğimiz dizimiz bazı kesim tarafından aman sende denilerek izlenmek istenmiyor.Bu konuda yapım ekibinin acilen taktik değiştirmesi gerekiyor...
Ben asıl 26.bölümün sonuçlarını daha çok merak ediyorum.Tüm diziler yayındayken A/B grubunda %18 den %8 e inen denek sayısıyla bakalım haftaya nasıl sonuçlar alınacak bekleyip göreceğiz.....

Ayrıca Ebrucum dün gece uyku haliyle atlamışım.Diziyi tüm diziyi özetleyen ellerin dert görmesin.Bazı konuşmaları kaçırmıştım(yemek yiyorduk)sayende tekrar izlemiş gibi oldum,çok teşekkürler canım....

Sevgiyle kalın BARIŞ LA kalın....

yalut
05-01-07, 14:28

Kesinlikle katılıyorum, yarışcı kimliği Tarık'ın bu kadar çabuk bıraktırılmamalı,
uğruna okulunu bıraktığı, ailesini karşısına aldığı araba tutkusu hemen bitmemeli
özellikle gençler, bekliyor bu sahneleri . Bu sahnelerin olduğu fragmanlarla
değerlendirmeli Startv.İzleyicimize izleyici katmalıyız, tamam kitlemiz var ama neden daha çok olmasın. Dünkü tekrar ne kadar güzel bir sırada.Aslında gerçeği bilecek artık bir iki kişide olmalı mesela Ümit veya Belkıs Hanım gibi.

burcin_kaplan
05-01-07, 14:29
Bende önce alfonso kimliği açığa çıkıcak diyenlerdenim .. Çünkü asıl darbe Tekelioğlu olması olacak..O yüzden onun en son açığa çıkacağını düşnüyorum sonuçta tekelioğlu olduğunu öğrendikten sonra alfonsoymuş başka bişeymiş ztn nazın umrunda olmaz...Ama dediğiniz gibi önce alfonso olduğunu öğrenirse neden peki şuan şöförlük yaptığnı merakedicek bu olayı kurcalamaya çalışıcak başlıyacak ee yeni yalanlar doğracak buda.. walla neler olucak gerçektende çok merak ediyorum:)

jenn
05-01-07, 14:31
bu arada dün geceki bölüm bugüne kadar yayınlanan en uzun bölümmüş..reklamsız net süresi 1 saat 22 dakika imiş.:))

ceza_cansu
05-01-07, 14:32
Artık aşk moduna ciddi ciddi girmeliler ve ciddiçekişmeler başlamalı komedi biraz geride kalmalı.Tarık yarışmalı Naz endişelenmeli,Tarık kendini çekmeli Naz dayanamayıp onunla yakınlaşmalı ve birbirlerine birşeyler demeliler artık.

Bencede.Zaten Tarık yeteri kadar adım attı.Şimdi iş önce Naz'ın iç sesinde sonra da davranışlarında.Ben bu aşk itirafı için en fazla 30. bölüm diyorum.30 a kadar kesin görmek istediğimiz sahneleri görmeye başlarız.

tarik_naz
05-01-07, 14:38
ya tarığa ümit tarafından alfonso denilmesine o kadar alışıldı ki. gerçek ortaya çıksa bile naz ve ailesinin çok fazla şaşıracağını sanmıyorum. ümit'in havalara uçacağı kesin. vahi den de tepki geleceğini sanmıyorum.

naz'ın tepkisi bence beklemediğimizden çok olacaktır
"anlamalıydık zaten, alfonso, italyan, rallici ve sana benziyo, seninde italyan sevgilin, ralli tutkun ve italyancan var. ne kadar aptalmışız" diyecektir.
"ya sen sadece bize değil tüm italya'ya ve türkiye'ye yalan söylemiş adamsın, yalancılığın uluslararası alana yayılmış, sen ne biçim adamsın" deyip kesin tarık'tan ayrılmak isteyecektir. ve bu gerçeğin öğrenilmesi ile tarık tekelioğlu'nun tarık tarafından itiraf edilmesi bence aynı zamanda olacak.

ebru.karaca
05-01-07, 14:40
Doktorlar dizisinin de reytinginin fazla olmasını ben diğer dizilerin yeni bölümleri olmamasına bağlıyorum, o diziyi izleyenler yeni bir dizi olduğu için doktorlara yöneldiler bence , bir bakalım bu nasıl bir şeymiş diye,
.. yeni bu ab denekleri bizim diziyi izleyenlerden olabilirler, inşallah öyledir, ya da diğer dizi izleyenleri de dizileri olmadığı için bizim dizimize yönelmiş olabilirler, her ikiside bizim için çok ii, çünkü bizim diziyi bir kere izlediler mi bir daha izlemeden duramayacaklarına eminim, feci bağımlılk yapıyor :)i
:img-yes: :img-yes: :img-yes: Katılıyorum canımm..

bu arada dün geceki bölüm bugüne kadar yayınlanan en uzun bölümmüş..reklamsız net süresi 1 saat 22 dakika imiş.:))

Ama bize yine çok kısa geldi tabi.. :)

burcin_kaplan
05-01-07, 14:44
ya tarığa ümit tarafından alfonso denilmesine o kadar alışıldı ki. gerçek ortaya çıksa bile naz ve ailesinin çok fazla şaşıracağını sanmıyorum. ümit'in havalara uçacağı kesin. vahi den de tepki geleceğini sanmıyorum.

naz'ın tepkisi bence beklemediğimizden çok olacaktır
"anlamalıydık zaten, alfonso, italyan, rallici ve sana benziyo, seninde italyan sevgilin, ralli tutkun ve italyancan var. ne kadar aptalmışız" diyecektir.
"ya sen sadece bize değil tüm italya'ya ve türkiye'ye yalan söylemiş adamsın, yalancılığın uluslararası alana yayılmış, sen ne biçim adamsın" deyip kesin tarık'tan ayrılmak isteyecektir. ve bu gerçeğin öğrenilmesi ile tarık tekelioğlu'nun tarık tarafından itiraf edilmesi bence aynı zamanda olacak.

2 darbe birden inicek diyosun yani:) walla naz için öyle olması çok kötü olur bence.. Onu geçtim dizinin 52. bölüme uzatılacağı konuşuluyordu bunun için malzeme lazım..ondan dolayı ben olayların ayrı ayrı patlak wereceğini düşünüyorum ama tabi yanılıyorda olabilrim çünkü araya dolu malzeme sıkıştırıcak kapesitede bizim yazarlarımız:)
bu arada senaryonu merakla bekliyorum tarık_naz umarım yazmaya başlamışsındır:)

kimdir o
05-01-07, 14:59
Selam arkadaşlar ;

Yorumlarınız o kadar güzel ki bana yazacak birşey kalmıyor.
Ben de bu güzel yorumlara ilave olarak az önce çok hoşuma giden bir olayı sizlerle paylaşayım.
Ben Barışın müzikal kimliğinin çoğu kanallarda ve radyolarda geri planda tutulmasına çok üzülen bir insan olarak bugün radyo d 'de bir anda yerimden sıçradım malum 50 kere çaldıramıyoruz biz Barışı, bir anda Yaz Demedim şarkısı çalmaya başladı ve şarkı bitiminde yine beni çok şaşırtan sarı şeker Sema'dan hem Barışla hem de diziyle ilgili güzel yorumlar geldi.

Barış'dan , dizimizden , çok hoş ve özellikle gençlerin beğenerek izlediği bir dizi olduğundan, Barış'ın oynadığı karakterden ve hala istikrarlı bir şekilde devam ettiğinden söz etti. Hoşuma gitti , kafalarına birşey düştü sanırım aman ne olur hep düşsün yani.

Hepinize mutlu hafta sonları arkadaşlar

tarik_naz
05-01-07, 15:04

ya ilk reklamın çok geç gelmesi beni endişelendirdi, acaba tek reklamla mı diziyi biterecekler diye. çünkü ilk bölüm tam 42 dakika sürdü. ümit'in naz'ı uyandırdığı yerlerde reklam beklerken kahvaltıya kadar gidince reklamsız götürecekler dedim valla. gerçekten de en uzun bölüm olmuş.

2 darbe birden inicek diyosun yani:) walla naz için öyle olması çok kötü olur bence.. Onu geçtim dizinin 52. bölüme uzatılacağı konuşuluyordu bunun için malzeme lazım..ondan dolayı ben olayların ayrı ayrı patlak wereceğini düşünüyorum ama tabi yanılıyorda olabilrim çünkü araya dolu malzeme sıkıştırıcak kapesitede bizim yazarlarımız:)
bu arada senaryonu merakla bekliyorum tarık_naz umarım yazmaya başlamışsındır:)

eğer öyle olmazsa tarık durumu nasıl açıklayacak.

siineye çekip naz tam tarığın yalan söylemeyeceğine inandığı zamanda bu yeni çıkan yalana hiç bi cevap vermeyerek naz'ın güvenenin sarsılmasına izin mi verecek. böyle olursa, bi bakıma tarık tekelioğlu gerçeği ortaya çıktığında tarık için duygu sömürüsü yapması için nedeni olur. naz'ın şoförü olmaya devam eder ama ikisi de mutsuz olur.

yoksa tarık battı balık yan gider gider hesabı herşeyi açıklar mı?. unuttunuz mu 24.bölümde herşeyi hiçe sayıp gerçekleri az kalsın açıklıyodu.

son iki bölümden sonra yepyeni bi tarık oluştu aslında. cesaretli, sinirli, naz'a artık rahatça tavır koyabilen, dilinin ucuna gelip de söyleyemediklerini söyleyebilen. artık naz'ın lafları altında kalmayan bi tarık oldu. valla iyi de oldu.

wellcome
05-01-07, 15:07
Açıkçası ben, bu bölümden 24. bölüm kadar zevk aldığımı söyleyemeyeceğim.Doğrusu Tarığın kahvaltıdaki arkadaşça muhabbeti ve Melisa ile Franceska ile ilgili yorumları beni rahatsız etti. İnat için bile olsa bir erkeğin sevdiğini iddia ettiği bir kızın karşısında başka kızlardan bu şekilde bahsetmesi bence yakışıksız oldu.Daha doğrusu Tarığın inceliğine yakışmadı.Vur deyince öldürmek gerekmiyor değil mi? Bence Naz orada iyi sabretti.Onun yerinde forumdakiler de dahil hangi bayan olsa çok sert tepki gösterirdi.
Ayrıca ben Tarığın akşam Pınar,arabasına binip giderken arkasından koşmasına ve onu durdurmaya çalışmasına da bir anlam veremedim.Nihayetinde daha sabah tanıştığı bir kız için
aralarında pek çok paylaşımın yaşandığı Franceska’ya bile göstermediği bir ilgi ve çaba harcandığını görünce biraz garipsedim.Nihayetinde Tarık orada amacına ulaşmıştı ve Naz, beklediği tepkiyi göstererek o kızı evden apar topar uzaklaştırmıştı.Durumu daha fazla zorlamanın ve kızın peşinden koşmanın ne anlamı vardı anlamadım.
Bilmiyorum ama bu ayrıntılar beni çok rahatsız etti.İnsan,inat için sevdiğinin canını acıtmamalı.

burcin_kaplan
05-01-07, 15:12
ya ilk reklamın çok geç gelmesi beni endişelendirdi, acaba tek reklamla mı diziyi biterecekler diye. çünkü ilk bölüm tam 42 dakika sürdü. ümit'in naz'ı uyandırdığı yerlerde reklam beklerken kahvaltıya kadar gidince reklamsız götürecekler dedim valla. gerçekten de en uzun bölüm olmuş.

eğer öyle olmazsa tarık durumu nasıl açıklayacak.

siineye çekip naz tam tarığın yalan söylemeyeceğine inandığı zamanda bu yeni çıkan yalana hiç bi cevap vermeyerek naz'ın güvenenin sarsılmasına izin mi verecek. böyle olursa, bi bakıma tarık tekelioğlu gerçeği ortaya çıktığında tarık için duygu sömürüsü yapması için nedeni olur. naz'ın şoförü olmaya devam eder ama ikisi de mutsuz olur.

yoksa tarık battı balık yan gider gider hesabı herşeyi açıklar mı?. unuttunuz mu 24.bölümde herşeyi hiçe sayıp gerçekleri az kalsın açıklıyodu.

son iki bölümden sonra yepyeni bi tarık oluştu aslında. cesaretli, sinirli, naz'a artık rahatça tavır koyabilen, dilinin ucuna gelip de söyleyemediklerini söyleyebilen. artık naz'ın lafları altında kalmayan bi tarık oldu. valla iyi de oldu.

doğru haklısın değişti..ama nazı kaybetme korkusu war bide..Hatırlyor musun öğrenirse nolur sonum olur benim gibi bi cümle kurmuştu tarık iç konuşmasında tekelioğlyla ilgili..we nazda her konuşmasında tarık tekelioğlundan ne kadar nefret ettiğini wurgulayıp duruyor..
bence önce alfonso olayı önce çıkıcak tabi artık tarık dediğin gibi yalanlardan dolanbaçlardan bıkarsa belkide alfonso olayının açığa çkmasından sonra oturur herşeyi naza anlatır..amaa tabi onu tamamen kaybetmekten korkup başka bi yalan sıkması olayıda olabilr diyorum ben..

ipekb
05-01-07, 15:13
Barışın sitesi kapalı ya herkes burda...ya arkadaşlar bişeyi merak ettim..Pekı hulusı ve vahe aynı anda tarığı gördüler..hanı o barda...hiçmi bunlar muhabbet etmeyecekler..oğlum orda doğum günü şarkısını söyleyen gençtı diye..eee vahe de demezmı yok o bizim şöfer diye...valla burda bi muamma var...yakında bence vahe de tt oğlunun şöför olduğunu ilk öğrenen olabilir...ne dersiniz.:img-yes: :icon_sorr :img-cool2 :img-polic :good:

tarik_naz
05-01-07, 15:13
wellcome, dediklerinde haklı olabilirsin, sevdiğin kızın karşısında başka kızları övmeyi hiç birimiz hoş bulmayız. ama köfteciden sonra naz ve tarık eve geldikten sonra tarığın içinde bulunduğu durumu bi daha izlemeni tavsiye ederim. tarığın o halinden sonra yaptıklarının doğrumu yoksa yanlış mı olduğuna öyle karar vermek lazım. adam nerdeyse ağlayacaktı yaa.

ebru.karaca
05-01-07, 15:16
Barışın sitesi kapalı ya herkes burda...ya arkadaşlar bişeyi merak ettim..Pekı hulusı ve vahe aynı anda tarığı gördüler..hanı o barda...hiçmi bunlar muhabbet etmeyecekler..oğlum orda doğum günü şarkısını söyleyen gençtı diye..eee vahe de demezmı yok o bizim şöfer diye...valla burda bi muamma var...yakında bence vahe de tt oğlunun şöför olduğunu ilk öğrenen olabilir...ne dersiniz.:img-yes: :icon_sorr :img-cool2 :img-polic :good:

Vahi Tarık'ın Hulusi'nin eski şoförü olduğunu ve Hulusi'nin onu kovduğunu biliyor ya, o yüzden o konuda konuşmaz. Hatırlarsan, daha önce Tarık ve Hulusi'nin bir karşılaşma durumu varken, aynı bahaneyi ileri sürerek buna engel olmuştu.

[B].... adam nerdeyse ağlayacaktı yaa.
:img-yes: :img-yes: :img-yes:
İşte ben de tam o kısımlarda Naz'ın her şeyi hak ettiğini düşündüm bu yüzden Serdarcığım.. :)

wellcome
05-01-07, 15:23
tarik_naz,

Haklı olabilirsin ancak benimki kadınca bir yaklaşım.Bence oradaki muhabbet pek şık durmamıştı ve Tarığın inceliğine yakışmamıştı.

Ayrıca Naz’ın tavrı Tarığı sinir etmek için değil ki kız daha kendi duygularını içinde çözümleyemedi.Aslında dizide acınacak durumda olan Naz.Farkında değil ama Tarığa çektirdiğinden çok daha fazla acıyı kendi kendine çektiriyor.Yani Naz’ın tavırlarında kasıt yok.O ne yaptığının kendi de farkında değil.Yoksa belki de Tarığa acı çektirmeyi en son düşünecek kişi,Naz.

jlee
05-01-07, 15:27
Ayrıca Naz’ın tavrı Tarığı sinir etmek için değil ki kız daha kendi duygularını içinde çözümleyemedi.Aslında dizide acınacak durumda olan Naz.Farkında değil ama Tarığa çektirdiğinden çok daha fazla acıyı kendi kendine çektiriyor.Yani Naz’ın tavırlarında kasıt yok.O ne yaptığının kendi de farkında değil.Yoksa belki de Tarığa acı çektirmeyi en son düşünecek kişi,Naz.

çok haklısın nazın tarığa kıyamadığını çok iyi biliyoruz. kendi yaptıklarının farkında olmadığını da. zira daha dünkü bölümde "napıyorum ben" diye kendi kendine sorup durdu. sırf zor durumda kalmamak için lafı evirip çeviriyor çoğu zaman. ve düşünmeden hareket ediyor belli ki. amacı tarığı üzmek değil.

ebru.karaca
05-01-07, 15:32
çok haklısın nazın tarığa kıyamadığını çok iyi biliyoruz. kendi yaptıklarının farkında olmadığını da. zira daha dünkü bölümde "napıyorum ben" diye kendi kendine sorup durdu. sırf zor durumda kalmamak için lafı evirip çeviriyor çoğu zaman. ve düşünmeden hareket ediyor belli ki. amacı tarığı üzmek değil.

Zaten yaptıkları ile ve tüm tutarsızlıklarıyla Tarık'ı ister istemez üzüyor. Orası kesin. Ama şu da bir gerçek ki, en az o kadar kendini de üzüyor, heba ediyor..

burcin_kaplan
05-01-07, 15:32

ewet size katılıyorum naz daha bunun farkında olmadığı için bunları yapıyor ama tarık bunu nerden bilebilirki?? tarık onun kendiyle dalga geçtiğini bişeyleri yüksek sesle söyletmek için böyle yaptığını düşünüyor..Biz nazın iç sesini duygduğmuz içi bunları biliyor aama taırk bunu bilemez..Bu bölümdede tarıkın bunu bilmedğini konuşmalardan anlamış olmamız lazım we sonuç olarak madem o bana acı çektirmekj istiyor bende aynısını yaparım mantığıyla hareket etti tmm yanlış olabilr ama onun düşüncesine göre doğru bizim bildiklerimizi oda bilse tabiki yapmazdı böyle bişey..

tarik_naz
05-01-07, 15:33
wellcome, dediklerinde haklı olabilirsin, sevdiğin kızın karşısında başka kızları övmeyi hiç birimiz hoş bulmayız. ama köfteciden sonra naz ve tarık eve geldikten sonra tarığın içinde bulunduğu durumu bi daha izlemeni tavsiye ederim. tarığın o halinden sonra yaptıklarının doğrumu yoksa yanlış mı olduğuna öyle karar vermek lazım. adam nerdeyse ağlayacaktı yaa.

tarık: arkadaşlık vazifesiymiş, yok bu böyle olmayacak, ama sabret tarık, yakında o da anlayacak böyle olmayacağını, kendi vazgeçecek bu işten, kendi konuşmak isteyecek, belki yarın belki öbür gün

telefon çalar

tarık: (gülümseyerek) belki bu gece ... alo
naz: alo tarık gelirmisin?
tarık: ne oldu
naz: ya sana çok ihtiyacım var
tarık: hemen geliyorum... dikkatli ol tarık, tamam belli ki duygusal bi kriz yaşıyo. ama dikkat et. dağ evindeki hataya düşme.

bu replikte tarığın hala bi umudu var naz'ın eski haline dönmesi için ve o umutla naz'ın yanına gidiyo. ayrıca tarığın "dağ evindeki hata" derken neyi kasdediyo anlamadım. "naz'ı öptü de onu mu hata görüyo", yoksa "öpmeyip de öpmediği için mi hata" diye düşünüyo anlamadım. hele dünki ropörtajdan sonra :)

tarık naz'ın hala arkadaşlık oyununa devam ettiğini görünce iyice sinirli bi şekilde odasına gelir

tarık: yok!! resmen dalga geçiyo bu kız benimle. başka bi açıklaması yok (tam burda dokunsan ağlayacak durumda) tarık sana çok ihtiyacım var hemen gel, beni gaza getirip sonra böyle. bu arkadaşlık oyunuda sırf beni delirtmek için, beni çıldırtıp, bağıra çağıra bişeyleri itiraf ettirmeye çalışıyo, kesin.., tabi yaa.. ama sen görürsün.. ben seni kendi kazdığın kuyuya düşürmezsem.. sevgili arkadaşım..

bundan sonra artık tarığın yapacağı bişey kalmadı. melisa'yı katsa, franceskayı da katsa yeridir. hatta bora'yı bile katıp, "keşke sahtekar olmasaydı da sen de onun evlilik teklifini kabul etseydin deseydi" :)

xeno
05-01-07, 15:33

kesinlikle çok haklısınız, naz burada kendi duyguları ile savaşıyor ve bir türlü kabullenemiyor,bir yandan da kabullenmediği aşkını tarık farkeder diye panik oluyor ve bu farkedilmeyi önlemek için kimi zaman abartı hareketlerle arkadaşlık ya da yanlış anlama moduna sığınıyor...

tılsım16
05-01-07, 15:35
reytınglerde 3.olmusuz dogru mu bu haber????

burcin_kaplan
05-01-07, 15:38
reytınglerde 3.olmusuz dogru mu bu haber????

ewet 3. olduk tarık_naz eklemişti önceki sayfalara görmemişsin glaiba ...
Tele - Barometre
4 Ocak 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Doktorlar [net] Show 9,20 21,70
2 Kaybolan Yillar [net] Star 9,10 23,90
3 Yalanci Yarim [net] Star 8,10 19,10

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
4 OCAK 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 9,20 22,90
2 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 6,40 17,50
3 YALANCI YARIM [NET] STAR 5,90 14,80

tekrar reytingi
total
17 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 3,50 14,20

deniz_15
slm millet yorumlarınızı okumaya kalksam ooo saatlerimi alacak.hasretinize dayanamadım valla yarını bekleyemedim girdim nete..
yyaa ben çok rahat izleyemedim.salonda ki tvde izledim ev tlf orda ablam gitti geldi bilet ayarlamak için tlf konuştu bi yandan karnım aç bir türlü reklama girmiyo biyandan.neyse yorumlarınıza bi göz atıyım konuya o zaman dalarım

sondakika
evet, bu dizimizin bölüm olarak 52 çıkarılması düşünülüyordu eğer böyle yapacaklarsa bence çıkmasın.. tadı tamağımda kalacak şekilde finale razıyım ben.. en azından büyüsü kalır akıllarda, izi. kalır.

ben hala o sondaki evetten sonrasını içime sindiremiyorum.. demekki gelecek bölümlerde de soğuk rüzgarlar esecek.. hiç bir bayanın gardı bu kadar uzun olamaz.. olmamalı, hele tarık gibi birisi karşısında.. demek ki; bu işe artık psikolojik boyutta girmeye başladı.. nazın iç alemi..

o zaman diziye birde sevimli bir psikolog girsin.. şöyle nazı çekip düzene sokacak, tatlı bir bayan.. şöyle ablalık yapacak.. madem bu kız sınıf denen olayı aşamıyor.. birileri tutsun kulağından pardon kolundan aşırsın bu duvarı.. valla daha güzel olur..

sondakika

ayşenurr
05-01-07, 15:41
tarik-naz çok güzel yerlere değinmişsin.tarık daha ne yapsın.elinden gelen herşeyi yaptı.sorun nazda.kendi içindeki duygularla savaşıyor.tarığı tam sevgili konumuna oturtturamadı.

FİLİZ-TB
05-01-07, 15:43
Son sahnede bende dağıldım çok hüzünlü oldu bakalım nasıl toparlayacaklar ugur kedinin dediği gibi 27bölümü merakla bekliyorum nasıl bir infilak gelecek bakalım hangisi önce patlayacak

deniz_15
05-01-07, 15:45
ya ben son reklamdan sonra kaçırdım gerçekten seviyomusun dedi tarıkta evet dedi sonra reklam gittim içri döndüm ekranda tarık vee dizi bitmiş

jlee
05-01-07, 15:46
o zaman diziye birde sevimli bir psikolog girsin.. şöyle nazı çekip düzene sokacak, tatlı bir bayan.. şöyle ablalık yapacak.. madem bu kız sınıf denen olayı aşamıyor.. birileri tutsun kulağından pardon kolundan aşırsın bu duvarı.. valla daha güzel olur..

sondakika

evet kesinlikle naza bi psikolog lazım. en azından bir arkadaş lazım. sırdaş. kız içine ata ata ne hale geldi görüyoruz. hiç olmazsa belkıs hanım olaya el koysa mesela.

tarik_naz
05-01-07, 15:48

ya aslında dediğin gibi birisi girse, ve giren bayan çok hoş birisi olsa, naz, kesin bu kız da tarığa göz koyar diye düşünürken, o kız da tam tersi "böyle tipler hiç hoşuma gitmez, kendini beğenmişin teki, kızlar böyle tipler de ne bulur anlamıyorum, bi saç uzatıp, kirli sakal bırakmayla kızları kendilerine aşık edeceklerini sanıyolar. ve yanılıyolar" dese bak naz nasıl da hemen düzeliveriyo. :) bunun naz açısından rahatlaması için çok iyi olacağı kesin.

yani hep tarığı beğenen değil de beğenmeyen birileri girsin diziye, samim girdi o bile beğendi tarığı yaw. :)

ebru.karaca
ya ben son reklamdan sonra kaçırdım gerçekten seviyomusun dedi tarıkta evet dedi sonra reklam gittim içri döndüm ekranda tarık vee dizi bitmiş

Denizciğim, buyur:
Veee, final:

--Bana doğruyu söyle.. Seviyor musun gerçekten?
--Evet.(Bakışmalar ve fondaki Gözlerin.. Hmm)
(Buraya kadar her şey çok güzel ve romantık)

--Peki o zaman. Bir daha karışmayacağım. Söz!
--Neye?
--Pınarla ilişkinize.
--Pınar mı??????????????????????????????????
(Veeee, Naz'ın romntizmi bitirdiği an!)

Naz'ın sorusunu dinlerken, tam ortamı diye düşünmüştüm. Ne güzel.. Ama Naz'ın neyi kastettiğine göre değişir. Pınar'ı kastediyor muhtemelen. Tarık hayır de! Hayır de! Ya da: Kimi de! Kimi!
Tarık'ın cevabı: EVET!
(Bende yağlar erimiş vaziyette. Ayyyyyyyyyyyyy!!!!!!)
Hem hayır de deyip, hem de bir evetten bu kadar mı zevk alınır?
E tabi gerçek hataya dönüş ve Naz'ın yanlış anlaması.
Ne yapalım? Olsun!
Belki şu an yanlış anladı ama bu romantik ortam ve güzel EVET anı, bir başka zaman yine hatırlanır nasılsa. Bu sefer doğru olarak :)
İşte, güzel bir bölümü de böylece sona erdirdik. Hepimize hayırlı uğurlu olsun :)
Sevgiler..

xeno
ama bir yandan da şunu düşünelim Tarık ın naz a aşık olması kolay , çünkü onda sınıf farkı derdi yok bir de üstelik kendi şoförken bile ona aşık olan bir naz var, düşünebiliyormusunuz tarık a tarık olarak aşık olan naz, eh o yüzden tarık aşknı kabullenmekte tabi ki zorluk çekmeyecek, asıl zorluğu naz yaşıyor ve aşkını kabullendiğinde asıl alkışı o hakkediyor bence:)

FİLİZ-TB
05-01-07, 15:49
sondakikanın da dediği gibi ya bir abla konumunda bir psikolok yada her ne kadar uzlaşamasalarda Belkıs yardımcı olacak Tarık ve Naz arasındaki çekimin farkında her sözü ile imada da bulunuyor belki bu zor günlerde Naz'a yaklaşma fırsatı doğar Naz'ın sığınacak birine ihtiyacı var ve şu durumda en kuvvetli aday Belkıs gibi görünüyor belki onun verdiği taktikleri dinleyecek Belkıs'ın yüzüne karşı gelsede kendi kendine düşündüğünde hak verecek

burcin_kaplan
05-01-07, 15:50
ya haklısınız walla bu kıza piskolog falan lazım hadi onu geçtim..Kızın bi arkadaşı sırdaşı falan olsa.. Dikkat ettimde okulda ilk zamanlar böyle naz hadi zil çaldı derse gelsene falan diyen tipler oluyormuş..ama bakıyorum bu olaylar sadece ilk 8 bölüm falan sürmüş ondan sonra bu kızın bütün arkadaşları yer yarıldı içine grdi heralde hepsi..Bence kesinlikle naza bi arkadaş lazım...

ebru.karaca
05-01-07, 15:53
ya haklısınız walla bu kıza piskolog falan lazım hadi onu geçtim..Kızın bi arkadaşı sırdaşı falan olsa.. Dikkat ettimde okulda ilk zamanlar böyle naz hadi zil çaldı derse gelsene falan diyen tipler oluyormuş..ama bakıyorum bu olaylar sadece ilk 8 bölüm falan sürmüş ondan sonra bu kızın bütün arkadaşları yer yarıldı içine grdi heralde hepsi..Bence kesinlikle naza bi arkadaş lazım...

Evet, hatta en yakın arkadaşı şu Cem'in kardeşi Ebru'ydu. Ama şimdi onlardan da, okuldan da eser yok Burçin...

jlee
05-01-07, 15:54
sırf tarık şoför diye kendine yediriemediğinden duygularını kendisinden bile saklayan ve bu sebeple bir türlü itiraf duyamamıza neden olan naz kızımızın tarık'ın gerçek kimliğini öğrenmesiyle kavuşma kaç bölüm ileri atılmış olur sizce arkadaşlar?

ayşe1903
05-01-07, 15:55

sondakika
Naz' ın psikolojisine iyi geleceğini düşündüğüm kişi Belkıs hanımdı ama o da Vahi Beyle yakınlaşmaya devam ederse bıraktım Naz' ın ona açılmasını Belkıs' ı evden göndermeye çalışacaktır.

Tarık_naz, Tarık' ın orada hata olarak neyi gördüğü konusuna bende takıldım aslında, öpüşmelerini kastetmemiştir umarım. Naz' ı zorla öpmediki hatta ilk adım Naz' dan geldi. Naz' ın sarhoşluğu öyle kendini kaybedecek kadar değildi zaten. Orada Naz yaklaştıktan sonra Tarık ondan uzaklaşsaydı daha mı iyi olacaktı yani?? Naz gece uyandığında o anı hatırlayınca neler hissederdi? Öpüşme de gerçektir bence, bu ilişkide hiçbir şey kolay yaşanmıyor, 20. bölümde ancak öpüştüler, üzerinden 5 bölüm geçti hala inatlarına devam ediyorlar :) :)

FİLİZ-TB
05-01-07, 15:55
İlk başkan itibaren Naz'ın hiç samimi bir arkadaşına rastlamadık çok yanlız aslında Ümit ve Filiz arasındaki ilişki geliştikten sonra Naz ile aralarında bir dostluk olurmu simdilik pek ihtimal yok. Bora'nın ilk kez yemeğe geldiğinde Naz ve Tarık konuşurken ne demişti Naz biz annemin ölümünden sonra kendimizi eve kapattık bizim hiç dostumuz olmadı Naz'a yol gösterecek kimse de yok üstelik Belkıs'a olan tutumunu degiştirse aslında ona en iyi yardımcı olacak kişi Belkıs

deniz_15
05-01-07, 15:57
ya evet bu ebru ve cankte nazın okulunda değilmi hiç gözükmüyorlar .
naza arkadaş kesin yani bu arkadaş naza akıl verecek ve sırınnı paylaşabilecek biri olamalı nası desem çocukluk arkadaşı falan çünkü öle naz herkesi dinlemez

tarik_naz
05-01-07, 15:59
şimdi formlardaki kaç kişi tarafından görüntülenen en yüksek dizi formlarına baktım da vahi'nin lafı aklıma geldi "nasıl bende de maçoluk potansiyeli varmış değilmi?" :)

valla yalancı yarim de aslında anasayfaya geçmesi için gerekli potansiyel üyesi varmış :) şuan bu formu görüntüleyenlerin hepsi sürekli bu diziyi izleyenler.potansiyelimiz iyi yani . ve şuanda en yoğun 5. formuz :) bunda barış akarsu'nun formunun kapalı olamasının etkisi var sanırım. yeri gelmişken söyleyim. barış'ın sitesinde bu form üyeliği olanların sürekli buraya katılmasını her zaman bekleriz ve isteriz.

ayşenurr
05-01-07, 15:59
naz, tarık aşkını kabullenmekte onun için ne kadar zorsa,tarık içinde çok zor.
o kadar çok yalan söylemiş.en baştada tarık tekelioğlu olduğunu.nazın ne kadar nefret ettiğini biliyor.

beybolat
05-01-07, 16:00
Kızın bütün arkadaşları yer yarıldı içine girdi:img-hyste burcin_kaplan doğru söylüyorsun cidden kızın hiç arkadaşı yok yaw:)Naz'ın sınıf farkı dolayısı ile aşkı kabullenmediğini söylemişsiniz ama Tarığın da yeri geldiğinde ''şaçmalama Tarık,o patron sen şoför'' dediğini gördük.O da garibim kimlik bunalımına girdi,koskoca bankacı Hulusi Tekelioğlunun oğlu olduğunu unutup şoför olduğunu kabullendi,bence ona da psikolog şart:img-hyste

ebru.karaca
05-01-07, 16:01
bunda barış akarsu'nun formunun kapalı olamasının etkisi var sanırım. yeri gelmişken söyleyim. barış'ın sitesinde bu form üyeliği olanların sürekli buraya katılmasını her zaman bekleriz ve isteriz.

Hiç sorma Serdar;
Açıkçası ben de o sayede bu kadar takıldım desem yeridir. Ama buranın sıcaklığını kaptım artık :) Benden kurtuluşunuz yok:) :)

deniz_15
05-01-07, 16:01
şimdi formlardaki kaç kişi tarafından görüntülenen en yüksek dizi formlarına baktım da vahi'nin lafı aklıma geldi "nasıl bende de maçoluk potansiyeli varmış değilmi?" :)

valla yalancı yarim de aslında anasayfaya geçmesi için gerekli potansiyel üyesi varmış :) şuan bu formu görüntüleyenlerin hepsi sürekli bu diziyi izleyenler.potansiyelimiz iyi yani . ve şuanda en yoğun 5. formuz :) bunda barış akarsu'nun formunun kapalı olamasının etkisi var sanırım. yeri gelmişken söyleyim. barış'ın sitesinde bu form üyeliği olanların sürekli buraya katılmasını her zaman bekleriz ve isteriz.

tarık_naz ben oraya üyeyim hemde buraya iki formma das zaman ayırıyorum.yani her zaman burdayım site kapalı die değil

şu arkadaş konusunda yani o cenk ve kardeşi gibi bi arkisi olacağına hiç olmasın derim ama bu kıza bi yakın arki şart

nezahat67
05-01-07, 16:04
Evet kesinlikle artık dizide aksiyon ve heyecanlı sahneler olmalı.Çevremdeki insanların birçoğu aynı şeyleri söylüyor ve özellikle çocuklar Alfonso'nun ne zaman yarışacağını sorup duruyorlar. Unutmamalıki bu diziyi çocuklarda ilgiyle izliyor ve hepside Alfonso-Tarık hayranı, büyük bir merakla araba yarış sahnelerinin olmasını bekliyorlar ama adamakıllı bir yarış olmalı bu, malum çocuklar bizim kadar bile kolay ikna olmuyorlar bazı konularda:img-wink:
Bu karşılıklı arkadaş muhabbetleri biraz azaltılmalı, özellikle Naz'ın antipatik konuşma sahneleri abartılı olmaktan öteye gitmeye başladı ve izleyenleri resmen bayıyor artık, ona da yazık.:icon_sorr
Bir de naçizane kendi düşüncem; keşke dizide biraz daha kadro zenginliği yapılsa, daha flaş birkaç oyuncu olsa biraz daha güçlendirir diziyi:good: neyse 26.ncı bölümü de bir izleyelim bakalım neler olacak:img-cool2

FİLİZ-TB
Bende elden geldigince yazmaya çalışıyorum ama işte iken pek fırsat olmuyor sonra bir bakıyorum ooo site çoşmuş okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor

jlee
Az sonra 10. bölümün tekrarı yayınlanacak. Her zamanki gibi muhteşem replikler duyacağız. Otopark sahnesi, tarık'ın köftecide aklında naz varken şarkı söylemesi, kapı arkasından naza sizi çok özleyeceğim demesi, naz'ın melisa'ya ağzının payını vermesi, koparan hulusi-belgin sahneleri ve daha neler neler. herkese iyi seyirler.

melis15
05-01-07, 16:07
bende aynı fikirdeym naza destek lazım belkıs olur ama naz belkısı dnlerm orası biraz şüpeliayrıca tarık yarışmalı ve naza şöyle demeli sizin için bir önemim yokmuş bende size verdğim sözü tutmuyorum ve teklif geldi ben yarışmaya gidiyorum deyip yarışsa nasıl olur mesala bu 26 bölümde olsa 27de beklenen olay gerçeklesenasıl olur hep tarık yarışmış olur hemde naza tepki oluraklıma gelen bu çok merak ediyorum 26ve27ci bölümü bende dün seyretim ful ekranı gerçekten dizimiz ve star için söylenen sözler güzel değildi bir kanal müdürü olarak yakışmadı star öyle bir atak yapıp o kanalı geçerse acaba tepkisi ne olurdu merak etim ne oldum dememeli ne olacam demeli umarım star yönetimi bu programı seyretmiştir haftaya retingler daha yi olacak diğer diziler gelirse bakalım ne olacak kimne derse desin bizim dizimiz çok güzel seyrederken büyük bir zevfk alıyorum silah yok kötü olaylar yok ben ailece seredeceğmiz bir dizi gerisi boş sadece ilk üçten düşmeyelim bu yeter

burcin_kaplan
05-01-07, 16:08
ewet haklısın ebru ..Cenkin bi kardeşi wardı bizimkinin en yakın arkadaşı oydu dim i hadi cenkleri araları bozuldu baya olay geçti diye onla konuşmuyor olabilrde..Başka hiç bi arkadaşı yok bu kızın walla kafayı yicem:)
olmadı filizle kanka olsunlar dicem ama filize o akdar bilmiş davranıyorki naz ben olsam filizin yerinde nazla konuşmazdım bile:)

tarik_naz
05-01-07, 16:08
sırf tarık şoför diye kendine yediriemediğinden duygularını kendisinden bile saklayan ve bu sebeple bir türlü itiraf duyamamıza neden olan naz kızımızın tarık'ın gerçek kimliğini öğrenmesiyle kavuşma kaç bölüm ileri atılmış olur sizce arkadaşlar?

valla 25 bölümde bu kız aklında şoförüne aşık olmayı kabul edip, mantığında kabul edemediği aşk ile uğraşıyorsa, biz şöyle doya doya, zevkiyle şoför tarık- naz aşkı göremeyecez. çünkü bu kızın mantığı hep aklını çeliyo :) sondakika, bu mantığı düzeltmek için sanırım psikolog yada iyi bi arkadaş şart. doğru tespit yaptın.

tarığın gerçek kimliğini öğrenmesi bana göre 35.inci bölümlerde olacak. gerçeklerden sonra kavuşma fazla sürmez. 38.veya 39. uncü bölümlerde kavuşma olur ve dizinin finali yaklaşır 42-43 te falan da dizi biter gibime geliyo.

deniz_15
05-01-07, 16:12
diziyi erken bitirdin tarık_naz bari 52 ya tamamlasaydın
şu arki konusunda ebru doğru kişi olmazdı bence yani iyi düşünün abisi cenk yani

burcin_kaplan
05-01-07, 16:13
şu arki konusunda ebru doğru kişi olmazdı bence yani iyi düşünün abisi cenk yani

aslında aklıma bişe geldi ama olmaz heralde artık böle bişe:)
Hazır dün melisadanda söz açılmışken bu melisa bizimkileri özlemiş olsa geri gelse:) hazır giderken bizde iyi izlenimler bırakmışken bunlarında arasını yapmaya çalışmaz mı?? çok güzel olur bence:)

cave77
05-01-07, 16:15
Bence de Naz'a bir arkadaş lazım...böyle eski bir çocukluk arkadaşı falan olsa çok iyi olur,Tarık'a olan aşkını Tarık'a itiraf edemiyor ama en azından bir arkadaşı olursa Tarık'a aşık olduğunu o arkadaşına söyleyebilir,hissettiklerini onla paylaşabilir,arkadaşı destek verir ona bu konuda,cesaret verir falan ama bu kız arkadaş böyle ağırbaşlı hanımefendi cinsinden birşey olsun çünkü ne me lazım o da Tarık'a göz koyar da =)))))

ceza_cansu
tarığın gerçek kimliğini öğrenmesi bana göre 35.inci bölümlerde olacak. gerçeklerden sonra kavuşma fazla sürmez. 38.veya 39. uncü bölümlerde kavuşma olur ve dizinin finali yaklaşır 42-43 te falan da dizi biter gibime geliyo.

Ya eğer dizinin finali 52 de olucaksa bölümler şöyle olabilir.En geç 30 da aşk itirafı olur.Yaklaşık 12 bölüm falan Tarık ve Naz'ın sevgili hallerini,kıskançlıklarını evde köşe kapmaca hallerini görürüz.Geriye kalan 10 bölümde de Tarık'ın kimlikleri ortaya çıkar,baba-oğul barışması olur,Naz-Tarık ilişkisine biraz ara verilir tabi sonra barışılırgibi geliyor bana

Ya bu arada Naz'a kesinlikle bir arkadaş şart.Şimdiye kadar 3 arkadaşını gördük.Biri cenk'in kardeşi diğer ikisinide sanırım 11. bölümdü.Naz-Taırk Tekelioğlu telefon konuşasından önce 2 arkadaşıyla konuşuyordu.Naz'a şöyle en iyisinden bir kız arkadaş kesinlikle şart.

deniz_15
ya burçin ben o bölümü izlemedim yani melisanın gidişini işte 11. bölümdü herhalde o yüzden pazartesiyi bekliyorum bi bakıyım nası gitti

tolgacan
05-01-07, 16:16
Dün akşam yine çok güzel bir bölüm izledik. Naz'ın kıskançlık krizleriyle geçen bir bölümdü. Ama kendisi kaşındı yani... :img-yes:

Bölüm sonunda Tarık hiç yapmak istemeyeceği bir şeyi yaptı ve Naz'ın oyununa geldi. Bakalım oradan nasıl kurtulacak?

Reyting'ler geçen haftaya göre daha iyi. En azından düşüş yok... Haftaya daha da iyi olur umarım. Bu arada arkadaşların çoğuna da katılmaktayım. Diziye biraz daha aksiyon katılmalı. Tarık, Ayşe için yarışacaktı. Bir an önce bu yarış yapılmalı...

Not: Tüm akşam dizimizin ardından Kanaltürk'te "Kürşat Beşer'le" programında Merve Sevi, Bülent Kayabaş ve Nilgün Belgün vardı. Yılbaşı programını göserdiler. Herhalde çoğunuz izlemiştir...

ayşe1903
05-01-07, 16:17
İlk önce Tarık' ın Alfonso olduğu anlaşılsa Naz için yinede kabullenmesi zor bir durum. Naz' ın güvenin yıkılması bir yana Tarık nasıl açıklayacak Tarık bu şoförlük olayını... Son bölümde Naz Teoman karşısındaki utancını Tarık' a açık yüreklilikle anlattı, onunla paylaştı; aşkını kabullenemiyor ama Tarık' a gerçekten güveniyor. Naz' ın bu güveni yerle bir olacak...

nezahat67
05-01-07, 16:17
Show tv'nin genel yayın yönetmeninin bıyık altından gülerek ukalaca ettiği o sözleri ben de dinledim ve çok sinirlendim ama bilinmeliki ona bu soruları sorarak asıl çanak tutan kişi Cengiz Semercioğlu'dur, yani karşılıklı hazırlanmış bir replik hissi uyandırdı bende:img-banne Bu kırmızı kart her ikisinede.:img-banne
Star'da uyumasın artık canım, bak rakipleri nelerin peşinde o hala yazdan beri uyuyor maşallah:img-lazy:

ceza_cansu
05-01-07, 16:18
ya burçin ben o bölümü izlemedim yani melisanın gidişini işte 11. bölümdü herhalde o yüzden pazartesiyi bekliyorum bi bakıyım nası gitti

Ya Melisa o kadar şey yaptı.Sonra da melek olup gitti.Aslında şimdi düşünüyorumda bizimde Naz'dan aşağı kalır yanımız yok.Bu meleklik kesin oyundur Melisa Taırk'ın gerçek kimliğini öğrenir geri döner diye az mı düşünmüştük:):)

burcin_kaplan
05-01-07, 16:19

biraz hatırlatayım sana ben hani bu nazın şanslı yüzüğü wardı ya kaybolmuştu..We bu tarıktan çıktıı tarıkta nasıl wericem nasıl vericem diye düşünürken melisa öyle bir iyilik yaptıki ..yüzüğü çaktırmadan tarıkın cebinden aldı we kimse görmeden de nazın çantasına koydu..ayrıca giderken ağlıyordu ve tarıktanda özür dilemişti..yani bende gayet iyi bir izlenim bıraktı bu yaptıklarıyla ayrıca o nazla tarıkın birbirlerini ne kadar sevdiğinide biliyorduhatta nazla dalga geçtiğinide hatırlıyorum haddii sadece şöför olarak mı görüyorsun yani ilerisi yok mu flnda diyordu bilmiyorum ilerleyen bölümlerde melisa gine gelse çok güzel olur gerçekten bence:)

ebru.karaca
05-01-07, 16:20
ewet haklısın ebru ..Cenkin bi kardeşi wardı bizimkinin en yakın arkadaşı oydu dim i hadi cenkleri araları bozuldu baya olay geçti diye onla konuşmuyor olabilrde..Başka hiç bi arkadaşı yok bu kızın walla kafayı yicem:)
olmadı filizle kanka olsunlar dicem ama filize o akdar bilmiş davranıyorki naz ben olsam filizin yerinde nazla konuşmazdım bile:)

Hiç sorma Burçinciğim;
Sahiden bir kanka görsek, hem de bu kanka gerçekten iyi bir dost olsa ne güzel olurdu. Hani onu kıskanan, kuyusunu kazan (baknz Melisa) değil de, gerçekten iyiliğini isteyen.. Gerektiğinde Naz'a güzel akıllar verecek biri..
Artık Naz'ın eski burnu havadalıkları da kalmadı. Daha çok söz dinler gibi geliyor bana.

ayşe1903
05-01-07, 16:21
aslında aklıma bişe geldi ama olmaz heralde artık böle bişe:)
Hazır dün melisadanda söz açılmışken bu melisa bizimkileri özlemiş olsa geri gelse:) hazır giderken bizde iyi izlenimler bırakmışken bunlarında arasını yapmaya çalışmaz mı?? çok güzel olur bence:)

Neden olmasın??? Belki Naz' ın derdini anlayıp çaresini bulurdu:) ... Tarık Melisa' yı iyi karşılar belki ama Naz' dan aynı misafirperverliği beklemiyorum açıkçası. Özelliklede Tarık geçen bölümde Melisa' yı o kadar iyi andı ki Naz yine ikisini birarada görürse Tarık' ın yerinde olmak istemem...

FİLİZ-TB
05-01-07, 16:22
Aman aman Melisa'nın geri dönmesi felaket olur üstelik Tarık Melisa'yı da kaçırdım gibilerinden laflar etti Naz kesin çıldırır

Melisa'ya güvenmiyorum ben her ne kadar pişmanlıklar içinde özür dileyerek gitmiş olsada fırsatını bulduğunda yine eski haline döner

tarik_naz
05-01-07, 16:24
Bence de Naz'a bir arkadaş lazım...böyle eski bir çocukluk arkadaşı falan olsa çok iyi olur,Tarık'a olan aşkını Tarık'a itiraf edemiyor ama en azından bir arkadaşı olursa Tarık'a aşık olduğunu o arkadaşına söyleyebilir,hissettiklerini onla paylaşabilir,arkadaşı destek verir ona bu konuda,cesaret verir falan ama bu kız arkadaş böyle ağırbaşlı hanımefendi cinsinden birşey olsun çünkü ne me lazım o da Tarık'a göz koyar da =)))))

aslında arkadaş gelse olaylar çorap söküğü gibi çözülür de. ozaman da bilindik bişey olmaz mı ya. malum çoğu dizi de birbirlerine açılamayan kişilere hep arkadaşı yardım ediyo. örnek olarak "iki aile" ve "acı hayat" dizileri. hatta hatırlarsanız merve'nin daha önceden tecrübesi var bu durumla ilgili hayat bilgisinde oynarken "sevdiği çocuğa açılamıyodu" ama o zaman yengesinden yardım alarak o çocuğa açılmıştı. yani bizim dizimiz farklı olsun istiyosak bence başka birisinin sayesinde birbirlerine açılmasını istemeyiz galiba.

şimdiye kadar naz tipinde bir karakteri hiç bir dizide görmedik. sonunun da bilindik olmasını istemem açıkcası. kendi iradesine kendisi karar versin. aklı mantığını kendisi sayesinde yensin. (ya çok çabuk karar değiştiriyorum ama şimdi de psiklog veya arkadaş istemiyorum :))

beybolat
05-01-07, 16:25
Evet ya erken bitirdin,dizi ekibi bile 52 düşünüyorken:icon_sorr

Arkadaş olarak birilerinin geleceğini zannetmiyorum.Belkıs hanım Naz'a yardımcı olabilir belki,son sahneyle ilgili yorumlarınızı okudum da kafam iyice karıştı.Naz kendisi için sordu,evet cevabını aldı rahatladı ama yine kıvırdı gibisinden yorumlar yapmışsınız.Öyleyse bunu yapmakta Naz'ın amacı ne?

burcin_kaplan
05-01-07, 16:25
Hiç sorma Burçinciğim;
Sahiden bir kanka görsek, hem de bu kanka gerçekten iyi bir dost olsa ne güzel olurdu. Hani onu kıskanan, kuyusunu kazan (baknz Melisa) değil de, gerçekten iyiliğini isteyen.. Gerektiğinde Naz'a güzel akıllar verecek biri..
Artık Naz'ın eski burnu havadalıkları da kalmadı. Daha çok söz dinler gibi geliyor bana.

artık biri zaten sen tarıkı seviyorsun dese kabul edicek gibi naz..Çünkü bence resmen bir destek bekliyor ..Naz duygularınla hareket et birazda gibi bir öğüt bekliyor resmen ..Bütün denen kelimeleri direk tarıkla ilgili aşkına çekiyor mesela Ümit.. çocuk ne dese azalıyor alakasızyere:)

ayşe aslında melisaya ilk kötü dawranıcak naz tabiki ama şöle bişe olabilr 1 taşla iki kuş gibi..ilk başta gene naz kıskançlıktan çatlar ama çaktırmadan melisa bunların arasını yapabilirbence..

ebru.karaca
05-01-07, 16:26
Melisa'ya güvenmiyorum ben her ne kadar pişmanlıklar içinde özür dileyerek gitmiş olsada fırsatını bulduğunda yine eski haline döner

Haklısın. Ben bu dizi boyunca ondan daha tehlikeli bir rakip görmedim. Nasıl kurtulacağız bundan diye az düşünmedim. Hatta sırf o yüzden onun öyle iyilik meleği olarak diziden ayrılması bana çok gerçekçi gelmemişti. Şimdi dönse, yine bir hinlik beklerim.
Dönmesiiiinnnn!!!!!!!!!!

xeno
05-01-07, 16:26
Naz' ı yakından izleyip, tarık a aşık olduğunu gören biri olmalı yoksa naz hiç bir şekilde kendi kabulenmediği aşkı başkasına da anlatamaz , ben de diyorum ki bu kanka, nasıl olur bilmiyorum ama belkıs hanım olacaktır .....

ayşe1903
05-01-07, 16:27
Arkadaşlar o şans yüzüğü olayında Melisa Naz' ın yüzüğünün kaybolduğunu ve Tarık' ın elindekinin Naz' a ait olduğunu nerden biliyordu? Tarık konuşurken duydu mu onu? Biraz geç bir soru ama aklıma geldi tekrar, cevabı bilenden rica etsem?

ayşenurr
05-01-07, 16:28
naza bence kimse yardım etmesin.kendi kendine duygularına karar versin.
hiç kimsenin haberi olmadan ,kendi iradeleriyle birbirlerine açılsınlar.

ebru.karaca
05-01-07, 16:29
ayşe aslında melisaya ilk kötü dawranıcak naz tabiki ama şöle bişe olabilr 1 taşla iki kuş gibi..ilk başta gene naz kıskançlıktan çatlar ama çaktırmadan melisa bunların arasını yapabilirbence..

Bilmiyorum Burçin, ben Melisa'nın iyilik yapabileceğine ihtimal veremiyorum nedense. Ama o işin üstesinden Belkıs hanım gelecek bence.
İşte o zaman bir taşla iki kuş vurulmuş olabilir.
Hem Naz'ın duygularından emin olmasını ve dolayısıyla mutlu olmasını sağlayacak, hem de kendini Naz'a (ve dolayısıyla üvey anneliğe) kabul ettirecek.. :)

burcin_kaplan
05-01-07, 16:29
Evet ya erken bitirdin,dizi ekibi bile 52 düşünüyorken:icon_sorr

Arkadaş olarak birilerinin geleceğini zannetmiyorum.Belkıs hanım Naz'a yardımcı olabilir belki,son sahneyle ilgili yorumlarınızı okudum da kafam iyice karıştı.Naz kendisi için sordu,evet cevabını aldı rahatladı ama yine kıvırdı gibisinden yorumlar yapmışsınız.Öyleyse bunu yapmakta Naz'ın amacı ne?

Galiba onu sinir etmek aslında kendisi için sorduğunu tarıkta biliyordu ..Ama onu öğlen 1 saat 45 dakka bekletmesinden tut yanlız başına bide..ewde yaptığı şarkı söyleme olaylarına daçok sinirliydi maluum seninle bir dakikayı söylmeiş kzla başbaşyken arabada:) ee buda naz..yapar yapar..

bende ilk senin gibi düşünüyorum nie bilirek yapsın ki diye ama artık bu fikir bana çok daha yakın geliyor benim fikrim artık bu ilerek yaptı bencede.

cave77
05-01-07, 16:30
aslında arkadaş gelse olaylar çorap söküğü gibi çözülür de. ozaman da bilindik bişey olmaz mı ya. malum çoğu dizi de birbirlerine açılamayan kişilere hep arkadaşı yardım ediyo. örnek olarak "iki aile" ve "acı hayat" dizileri. hatta hatırlarsanız merve'nin daha önceden tecrübesi var bu durumla ilgili hayat bilgisinde oynarken "sevdiği çocuğa açılamıyodu" ama o zaman yengesinden yardım alarak o çocuğa açılmıştı. yani bizim dizimiz farklı olsun istiyosak bence başka birisinin sayesinde birbirlerine açılmasını istemeyiz galiba.

şimdiye kadar naz tipinde bir karakteri hiç bir dizide görmedik. sonunun da bilindik olmasını istemem açıkcası. kendi iradesine kendisi karar versin. aklı mantığını kendisi sayesinde yensin. (ya çok çabuk karar değiştiriyorum ama şimdi de psiklog veya arkadaş istemiyorum :))

Valla ne diyim herkes bir arkadaş gelsin Naz'a diyince ben de bari gelsin diyim dedim :))))) Naz kendisi itiraf edecek sonunda öyle aracıya falan ihtiyaç duymadan bi anda olacak belki bir ihtimal Belkıs Hanım şu kendi yaşadığı olayı anlatırsa Naz'a..Naz bunun sayesinde herşeyi göze alıp tabir-i caizse gaza gelip itiraf eder sonunda..sen terazi ya da ikizler burcu falan mısın Serdar?ben ikizlerim ben de çok çabuk karar değiştiririm de :)))

burcin_kaplan
05-01-07, 16:31
Bilmiyorum Burçin, ben Melisa'nın iyilik yapabileceğine ihtimal veremiyorum nedense. Ama o işin üstesinden Belkıs hanım gelecek bence.
İşte o zaman bir taşla iki kuş vurulmuş olabilir.
Hem Naz'ın duygularından emin olmasını ve dolayısıyla mutlu olmasını sağlayacak, hem de kendini Naz'a (ve dolayısıyla üvey anneliğe) kabul ettirecek.. :)

:) ewet ya bide o war..haklısın aslında tam bir taşla iki kuş olayı oldu:) Belkıs da zaten bi hastalandı hiç göremedik bu bölüm nerdeyse..İşlalh dönüşü muhteşem olur:)

tarik_naz
05-01-07, 16:37
Valla ne diyim herkes bir arkadaş gelsin Naz'a diyince ben de bari gelsin diyim dedim :))))) Naz kendisi itiraf edecek sonunda öyle aracıya falan ihtiyaç duymadan bi anda olacak belki bir ihtimal Belkıs Hanım şu kendi yaşadığı olayı anlatırsa Naz'a..Naz bunun sayesinde herşeyi göze alıp tabir-i caizse gaza gelip itiraf eder sonunda..sen terazi ya da ikizler burcu falan mısın Serdar?ben ikizlerim ben de çok çabuk karar değiştiririm de :)))

yok boğa burcuyum ben, burcun özelliğine göre sabit fikirli olmam lazım,genellikle de öyleyimdir ama bu dizi beni değiştirdi galiba. "ben değiştim" :):)

zaten yalancı yarim bittikten sonra uzun bi süre hiç dizi izleyemeyecem :)

yalut
05-01-07, 16:38
Show tv'nin genel yayın yönetmeninin bıyık altından gülerek ukalaca ettiği o sözleri ben de dinledim ve çok sinirlendim ama bilinmeliki ona bu soruları sorarak asıl çanak tutan kişi Cengiz Semercioğlu'dur, yani karşılıklı hazırlanmış bir replik hissi uyandırdı bende:img-banne Bu kırmızı kart her ikisinede.:img-banne
Star'da uyumasın artık canım, bak rakipleri nelerin peşinde o hala yazdan beri uyuyor maşallah:img-lazy:

Proğramı seyretmedim ama, bugün bu olayı yazan arkadaşlardan öğrendim, galiba ShowTV resmen özellikle Perşembe günlerine savaş açmış yani reyting savaşı onlar Startv'yi kaale almıyor gibi gözükseler de aslında çok fena alıyorlar Starda bir uyansa şu uykudan biran önce.

ayşe1903
05-01-07, 16:38
Naz' ın arkadaşları olsun ama duyguları konusunda yardımı onlardan alması taraftarı değilim. Bu ikisinin yanında ne zaman yaşıtları olan biri olsa ya Naz' a ya da Tarık' a asılıyor... Alacağı yardım Belkıs' tan gelmeli ve bu yardım Naz ile arasındaki soğuk savaşı bitirmeli. Ama şunu da belirteyim Belkıs Han. her şeyin farkında olan biri olarak söylediği sözlerle bu durumu daha da zorlaştırıyor, Naz' a sürekli Tarık' la ilgili imalarda bulunuyor... Eğer iyi niyetle birşeyler yapacaksa desteğini göstermeli tabi ama bu durumu Naz' a takılmak için kullanmamalı...

Şöyle bir örnek vereyim: 24. bölümde Naz ve Tarık' ın konuşmasını elinde 2 çorbayla kesti, orada "otur Nazcığım birlikte çorba içelim, sen bunu iç ben kendime yenisini alıp geleyim" deyip mekanı geri gelmemek üzere terk edebilirdi...

ceza_cansu
05-01-07, 16:43
Ya en iyisi biz şu arkadaş konusunda orta yolda anlaşalım.Naz'a bir arkadaş gelsin ama Naz bu arkadaşıyla dertlerşirken Tarık'a olan duygularının kendi farkına varsın.Bu arkadaş sadece dertleşmek için olsun:):).Gerçektende bu dizi anlaşılan herkesi değiştirdi.E bu da Yalancı Yarim farkı:happy0064 :happy0064

ebru.karaca
05-01-07, 16:52
:) ewet ya bide o war..haklısın aslında tam bir taşla iki kuş olayı oldu:) Belkıs da zaten bi hastalandı hiç göremedik bu bölüm nerdeyse..İşlalh dönüşü muhteşem olur:)

Anladığım kadarıyla 24 ve 25. bölümler aynı hafta çekildi ve bitti. (Yeni Özet hemen ertesi gün verilmişti hatırlarsan). Nilgün Belgün'ün yılbaşı için programı vardır. O yüzden hastalandı diyerek geçiştirdiler. Yoksa sonradan bomba gibi gelir o :)

burcin_kaplan
05-01-07, 16:55
Anladığım kadarıyla 24 ve 25. bölümler aynı hafta çekildi ve bitti. (Yeni Özet hemen ertesi gün verilmişti hatırlarsan). Nilgün Belgün'ün yılbaşı için programı vardır. O yüzden hastalandı diyerek geçiştirdiler. Yoksa sonradan bomba gibi gelir o :)

ewet büyük ihtimalle öyle oldu..:)
bu arada ya yılbaşı konusunuda işlemediler..acaba öbür hafta işlerler mi yoksa direk atlarlar mı?
Yılbaşı yerine nazın doğum gününün işlenmesini tercih ederim bu arada 26. bölümde olması mmümkün olmasada 27. bölümde işlense ççok güzel olur bence..

elmali-turta
05-01-07, 16:56
arkadaşlar su anda 10. bölümün tekrarı var hatrlatıyım dedim:)burda çok güzel bi kapı arkası knouşması vardı hatrladınız mı?

ayşe1903
05-01-07, 17:05
ewet büyük ihtimalle öyle oldu..:)
bu arada ya yılbaşı konusunuda işlemediler..acaba öbür hafta işlerler mi yoksa direk atlarlar mı?
Yılbaşı yerine nazın doğum gününün işlenmesini tercih ederim bu arada 26. bölümde olması mmümkün olmasada 27. bölümde işlense ççok güzel olur bence..

Yılbaşının üzerinden 1 hafta geçtikten sonra yılbaşı konusunu işlemezler herhalde. 26. bölümde yarış konusunu sonuca bağlayacaklarmı bakalım. Dizide bazen 2 bölüm sadece aynı gün içinde olanları anlattı ama Naz' ın doğumgünü sinyalini geçen bölüm verdiklerine göre en geç 27. bölümde işlenmesi gerekir.

tarik_naz
05-01-07, 17:09
Ya en iyisi biz şu arkadaş konusunda orta yolda anlaşalım.Naz'a bir arkadaş gelsin ama Naz bu arkadaşıyla dertlerşirken Tarık'a olan duygularının kendi farkına varsın.Bu arkadaş sadece dertleşmek için olsun:):).Gerçektende bu dizi anlaşılan herkesi değiştirdi.E bu da Yalancı Yarim farkı:happy0064 :happy0064

*naz: doğruyu söyle eğer yalan söylediğini anlarsam kovarım seni. hem şoförlüğümden, hem arkadaşlığımdan, hem de ...(sevgililiğimden)

*naz: beni öyle bi şarkıyla kandıramazsın

tarığın rüyalarına girmeyi hayal ediyo

"naz: yeri gelecek o kişi için arkadaşını ekeceksin. ama o insandan ayrılğında yine başını dayıyacağın yer arkadaşının omzu olacak

"naz: inanmıyorum gidiyo, beni bırakıp gidiyo, resmen gidiyo, nasıl yapar bunu bana ben varken. niye yapmasın canım netice de arkadaşsınız arkadaş olmak başka sevgili olmak başka, tabi canım inşallah iyi anlaşırlar, ya iyi anlaşırlarsa

"naz: kendi ellerimle tarığı bi bakşa kıza emanet ettiğime inanamıyorum. gerçeklerle yüzleş naz, al işte arkadaş olalım diye tutturan sendin, arkdaş oldunuz kendine hemen bi sevgili buldu. hazırmısın sen buna, iyi düşün naz eğer hazır değilsenn off kafam iyice karıştı.

ve en can alıcı yer. naz tarığın gitmesini engelliyo.

tarık: ne oldu
naz: bilmem
tarık: ne yapıyosun arabanın önünde
naz: bilmem
tarık: yalnız orda durursan ben gidemem
naz: gitme :img-in_lo

sevgisini ancak bu kadar belli ediyo naz, ne yapsın. ardından "gözümün önünde olacaklar, gerektiği yerde müdahele edebilecem , ikisini hiç yalnız bırakmayacam, ve "seninle bir dakika'nın" naz için özel şarkı ilan edilmesi"

işin özü naz, tarığa olan duygularının farkında. sorun sevgi sözcüklerinde. ama tarık için naz'ın sevgi sözcükleri naz'ın gözleri

jlee
05-01-07, 17:24
ortaokul ve lisedeyken türkçe / ingilizce derslerinde okuduğmuz parçaların analizini yapardık. yazar burda ne demek istemiş, bu karakter neden böyle davra