PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-3

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

whiteangel
06-01-07, 00:33
ayakta gördüğünde dalyan değil mübarek küheylan derse şaşma :) aslında tarık da alıştı belalara, araba da kendi de demişti, biri biter anında biri başlar diye. başında dünya kadar belası var zaten,

birincisi zaten naz, ama o tatlı bela :)
sonra filiz, her an için tarık için bela olabilir
sonra hulusi
şimdilerde pınar, samim
belki gelecekte o yarış düzenleyen adam.
geçmişten melisa,bora,franceska bakalım daha ne yenileri eklenecek bunun üzerine.
şimdi bu durumda önümüzdeki bölüm tarığın söyliyeceği şarkı belli oldu..:) erkin baba'dan fesüphanallah
ne dersiniz?
arkadaşlar bir arkadaşımız Barış Akarsu başlığına muhteşem bir foto eklemiş. boğaziçinde barış :) görmelisiniz..
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13082&page=12

whiteangel
06-01-07, 00:35
arkadaşlar senaristler sanki tarığı kayırıyo biraz yaaa:P ya baksanıza kim gelse tarığa aşık oluyo samim bileee:img-hyste tarığın hayranı çok, tezgahtarlar bile kesik ama naz?? yani onu beğenen bi cenk vardı, bora da parası için yaklaşmıştı ona ztn. haksızlık deilmi yaaa?? nie onun tarıktan başka hayranı yokkk??
bnce bu bölüm naz da bi sevgili bulcak, hatta ortalığın toz duman olmasının nedeni de bu olabilir...

ee naz asosyal bi kız.. normaldir.:) ama unutmaki barda iki dakikada dans partneri buldu.:)
ümit: naz demin dans ettiğin çocuk seni soruyo.. seni öveyim mi? yoksa onu döveyim mi?:img-hyste

simser
06-01-07, 00:37
ee naz asosyal bi kız.. normaldir.:) ama unutmaki barda iki dakikada dans partneri buldu.:)
ümit: naz demin dans ettiğin çocuk seni soruyo.. seni öveyim mi? yoksa onu döveyim mi?:img-hyste

:img-hyste haklısın yaaa bn onu nası unuttum!!! üstelik de en beğendiğim repliklerden biriydi:)

nowar_77
06-01-07, 00:38
şimdi bu durumda önümüzdeki bölüm tarığın söyliyeceği şarkı belli oldu..:) erkin baba'dan fesüphanallah
ne dersiniz?

allah deriz whiteangel..sözlere dikkat:)bu şarkı muhakkak söylenmeli 26 veya 27. de..

Arkasi gelmez dertlerimin biktim illallah
Biri biterken öteki de baslar vermesin Allah

Böyle gelmis böyle gidecek korkarim vallah
Yok mu çaresi dostlar fesüpanallah

Alemin keyfi yerinde yine masallah
Bize de bir gün kader güler güler insallah

bela tarık a geliyorum demiyor ..direk geliyor..bakalım nereye kadar...

bülbül
06-01-07, 00:41
Vahi'ye şeker...

Tarık'a küheylanım...dalyanım...: :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Ve Tarık'ın Samim'e bakışları ...oyyy oyyyy...şimdiden koptum...:img-hyste :img-hyste

whiteangel
06-01-07, 00:41
allah deriz whiteangel..sözlere dikkat:)bu şarkı muhakkak söylenmeli 26 veya 27. de..

Arkasi gelmez dertlerimin biktim illallah
Biri biterken öteki de baslar vermesin Allah

Böyle gelmis böyle gidecek korkarim vallah
Yok mu çaresi dostlar fesüpanallah

Alemin keyfi yerinde yine masallah
Bize de bir gün kader güler güler insallah

bela tarık a geliyorum demiyor ..direk geliyor..bakalım nereye kadar...
valla göbek adı bela bu çocuğun galiba. 1. bölümden 25. bölüme kadar tarığın şöyle relax, huzurlu, sakin bir gününü görmedik yahu.:)

unseen
06-01-07, 00:42
Arkadaşlar saat 15 den beri nete giremedim..bir saattir yorum okuyorum..bu ne hız böyle arkadaşlar...ooo Naza arkadaş gelsin,psikolog lazım daha olmadı melisayı
getirmişsiniz bence hepsi gelsin Naz anca iyileşir.:)

ayşe1903
06-01-07, 00:43
arkadaşlar senaristler sanki tarığı kayırıyo biraz yaaa:P ya baksanıza kim gelse tarığa aşık oluyo samim bileee:img-hyste tarığın hayranı çok, tezgahtarlar bile kesik ama naz?? yani onu beğenen bi cenk vardı, bora da parası için yaklaşmıştı ona ztn. haksızlık deilmi yaaa?? nie onun tarıktan başka hayranı yokkk??
bnce bu bölüm naz da bi sevgili bulcak, hatta ortalığın toz duman olmasının nedeni de bu olabilir...

Bir yandan senin gibi düşünüyorum; yani Naz' a gerçekten ilgi duyan, düzgün ve yakışıklı birinin diziye girmesini. Ama sonra düşününce Naz Tarık' la araya mesafe koymaya çalışırken bu durumu çok iyi (kötü) kullanacaktır ve Tarık' ı çok üzer. Tarık da Naz' a acı çektirdi geçmişte ama son bölüm hariç isteyerek yapmadı, son bölümde de Naz' ın tepkisini görmek için yaptı zaten. Tarık' ın Naz' ı kıskanması için Naz' ın bir okul arkadaşı ile prova yapması bile yater bence. Daha önce beraber çaldıkları yerde kızlar gelince Naz güldü geçti ama müzisyen:img-blush gençler Naz' la konuşmak istediklerinde Tarık' ın yüzünün ifadesi bile değişmişti.

sondakika
06-01-07, 00:43
arkadaşlar daha önce ortaya atılmış bir fikir var.. gerçi yakın sayfalarda da bu konu tartışılmaktaydı..

arkadaş olmasın.. bence arkadaş haricinde biri lazım buna psikolojik destek verecek biride diyebiliriz.. birikim şart efem...o babtan bir psikolog olması daha mantıklı.. başka türlü bu nazın bu durumdan kurtulmasına imkan yok.. hele 25. bölüm finalinden sonra kesin karar kıldım bu kız umutsuz vaka..

en beğenmediğim sahne, artık tahmin ediyorsunuzdur..

en komik sahne - bizim yaşam koçunun tarığa göz koyduğu sahne (ah naz ah değil kızlar hariçtekiler bile elini çabuk tutarken.... neyse efem.. )

en komik replik - .... şey olduktan sonra arkadaş olmak zordur repliği ( yani kızım biliyorsun durumu.. hemde yaptıklarına bak.. işimiz tamamen Allah'a kaldı... )

en romantik sahne : arabanın önüne atıldığı sahne.. ( gerçi sonrasında o sahneyi hava civaya çevirdinya helal olsun sana.... )

devam ederim efem.. ..

simser
06-01-07, 00:44
Arkadaşlar saat 15 den beri nete giremedim..bir saattir yorum okuyorum..bu ne hız böyle arkadaşlar...ooo Naza arkadaş gelsin,psikolog lazım daha olmadı melisayı

yok yok kim gelirse gelsin naza yaramazzz!!! kızın kafası basmıyo tarığın aşkını anlamaya, çocuk ne laflar söledi.....tınnnn:icon_whis

whiteangel
06-01-07, 00:45
Vahi'ye şeker...

Tarık'a küheylanım...dalyanım...: :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Ve Tarık'ın Samim'e bakışları ...oyyy oyyyy...şimdiden koptum...:img-hyste :img-hyste

yalnız tarık samim'den tırstı, resmen bakışlar tırsmış bakışlardı.. sanki hayatında hiç şekerr birini görmemiş..:img-hyste yandın tarık sen yandınn:img-hyste

nowar_77
06-01-07, 00:45

melisa dan sonra kesin psikoloğa ihtiyacı olur:img-hyste çünkü o pınar a filan benzemiyordu..pınar yavrum pek şirin ve de masum geldi bana:)şeker bir kız seçmişler..ama melisa tam şeytana pabucu ters giydirecek cinstendi:)

ceza_cansu
06-01-07, 00:46
sözlerin bittiği yerde, 25.bölümün en'lerini yapalım bence.

YALANCI YARİM 25.BÖLÜM EN'LERİ...

1-En Güzel Replik...?
2-En Beğendiğiniz Sahne...?
3-En Çok Güldüğünüz Sahne...?
4-En Romantik Sahne...?
5-En Duygulandığınız Sahne...?
6-En Beğenmediğiniz Sahne...?

Ya cevap vermek için biraz geç kaldım ama

1-En güzel replik:Bu biraz zor ama heralde en güzel Naz'ın zatenleri sıraladığı replikti.
2-En beğendiğim sahne:Tarık Pınar'la buluşmaya gidiceği sırada Naz'ın onu durdurması
3-En çok güldüğüm sahneler:Samimin olduğu her sahne ve de köfteci sahnesi
4-En romantik sahne:Naz'ın Tarık gitmesin diye arabanın önüne atladığı sahne
5-En duygulandığım sahne:Naz'ın gerçekten seviyor musun diye sorduğu sahne
6-En beğenmediğim sahne:Yok

arkadaşlar bu arada 25. bölümden replikleri multimedia kısmına ekledim.

ceza_cansu
06-01-07, 00:50
yalnız tarık samim'den tırstı, resmen bakışlar tırsmış bakışlardı.. sanki hayatında hiç şekerr birini görmemiş..:img-hyste yandın tarık sen yandınn:img-hyste

O kadar tırstı ki Vahi'ye teşekkür bile etti.Ama orda vahi'nin cevabı süperdi.
''Aman evladım seni kurda kuşa emanet edicek halim yok ya'':):)

nowar_77
06-01-07, 00:51
yok yok kim gelirse gelsin naza yaramazzz!!! kızın kafası basmıyo tarığın aşkını anlamaya, çocuk ne laflar söledi.....tınnnn:icon_whis

tabii tın kendi iç sesini dinlemekten,kendi duygularını tahlil etmekten tarık ın ne dediğini düşünmüyor ki..plak takılmış bir kere ..arkadaşız biz..halbuki o geveze iç sesi ile bir tekrar etse bu bana ne dedi diye...anında şıp diye anlayacak ama yook biz nasıl sinir -stres olacaz sonra ..di mi ya

whiteangel
06-01-07, 00:51
bence naz'ın aklını başına getirecek olan kişi belkıs:) belkıs hem iyi bir dert ortağı olacak, hem de naz'ın duygularıyla yüzleşmesini sağlayacak. ama bu aşkın önünde engel olacak kişiler var. en başta belgin:img-yes: , filiz:img-yes: , hatta ümit:img-yes:

fotoyu gördünüz mü arkadaşlar? muhteşem değil mi? :)

Medea
06-01-07, 00:52
O kadar tırstı ki Vahi'ye teşekkür bile etti.Ama orda vahi'nin cevabı süperdi.
''Aman evladım seni kurda kuşa emanet edicek halim yok ya'':):)
Burada herhalde, metroseksüellerin şahı Samim de " kurt" oluyor :img-hyste

whiteangel
06-01-07, 00:56
tabii tın kendi iç sesini dinlemekten,kendi duygularını tahlil etmekten tarık ın ne dediğini düşünmüyor ki..plak takılmış bir kere ..arkadaşız biz..halbuki o geveze iç sesi ile bir tekrar etse bu bana ne dedi diye...anında şıp diye anlayacak ama yook biz nasıl sinir -stres olacaz sonra ..di mi ya

belki de o iç ses kalbinin sesini bastırmak, duymazdan gelmek için biteviye konuşuyor dereden tepeden.

nowar_77
06-01-07, 00:56

ya tabii..yufka kıvamında ,,susamlı simit modunda bir kurt:img-hyste

bu arada whiteangel resim süper ..boğaz manzaralı..çeken arkadaş gerçekten güzel yakalamış...

simser
06-01-07, 00:57
bence naz'ın aklını başına getirecek olan kişi belkıs:) belkıs hem iyi bir dert ortağı olacak, hem de naz'ın duygularıyla yüzleşmesini sağlayacak. ama bu aşkın önünde engel olacak kişiler var. en başta belgin:img-yes: , filiz:img-yes: , hatta ümit:img-yes:

fotoyu gördünüz mü arkadaşlar? muhteşem değil mi? :)

bnce de belkısın çok yardımı olcakk, hem böylece nazla ilişkileri de düzelicek, vahiyle birlikteliklerine karşı çıkmıycakk!! ama bence o konuşma vahiyle belkıs birbirine açıldıktan sonra olur büyük bi ihtimalle

ceza_cansu
06-01-07, 00:58

Ya ben hiç o manada düşünmemiştim:img-hyste .Doğru Samim orda kuş değil kurt oluyor.Ama olmadı Vahi bey böyle kurt murt.Ayıp olmuş biraz:):)

whiteangel
06-01-07, 01:00
Ya ben hiç o manada düşünmemiştim:img-hyste .Doğru Samim orda kuş değil kurt oluyor.Ama olmadı Vahi bey böyle kurt murt.Ayıp olmuş biraz:):)

yok yaa samim.. kurt..:img-hyste
olsa olsa kuştur:img-hyste
kuşum samim :)

tarik_naz
06-01-07, 01:02
ya samim nerde kurt olacak, "kurt" dediği hulusiydi, ondan da kurtardıya tarığı, "kuş" dediği samim di.

hem kurt dediği hulusi olmasa bile "kurda kuşa" derken ordaki "kurt" lafın gelişiydi. :):)

simser
06-01-07, 01:03
yok yaa samim.. kurt..:img-hyste
olsa olsa kuştur:img-hyste
kuşum samim :)

kuş yakışmış samime yaaaa ama o benm gözümde bi kelebeğe fln daha çok benziyo:img-hyste
yaaa bnden başka samimin yüzünü fln sadriye benzeten varmı içinizde:img-hyste

ayşe1903
06-01-07, 01:05
1-En güzel replik: Naz: Beni bir şarkıyla kandıramazsın demesi ve Belgin Hanımın kocası ve Teo' yu karşılaştırırken yaptığı susamlı simit ve diyarbakır karpuzu benzetmeleri...
2-En beğendiğim sahneler: Bölümde bu kategoriye bir çok sahne giriyor bende, ama özellikle Naz' ın ooo' lara verdiği tepki ve gruptaki çiftleri belirleyerek "ben size ooo' luyor muyum" dediği sahne,
3-En çok güldüğüm sahneler:Samim ve Hulusi' nin terapisi ve aralarında geçen tüm diyaloglar, Belgin Hanımın Hulusi Beyi yanlış anlaması, Tarık' ın kahvaltıyı bedavaya getirmek için arabaya koşması...
4-En romantik sahne: Naz' ın kendini can havliyle arabanın önüne atması, sonrasında gelen romantik ama kısa saniyeler
5-En duygulandığım sahne: Naz' ın öpüşmeleri ile ilgili bakış açısına bozulan Tarık' ın hali
6-En beğenmediğim sahne: Teo' nun maço (dozu fazlaydı daha çok kırolara benzemiş) halleri ve Tarık' ın babasını gördükten sonra sahnede çakılı halde kalması

unseen
06-01-07, 01:05
son dakika arkadaşım diyorsun ki eğitim şart..ancak uzman birisi Nazı kendine getirebilir doğru haklısın senin dediğin gibi nowar_77 melisanın gelmesi demek psikolog demek Tarıkta geçen bölüm Nazı psikoloğa götürmek istemişti..o zaman
şöyle işinin ehli bir psikoloğun ellerine Naz hanımı teslim etmek lazım..:img-yes:
ondan sonrada şöyle Nazın kıskanmayacağı bir iki dost bulunduğu zaman tedaviye
ek olarak..işlem tamamdır o zaman gerisi Tarığa kalmış artık...:img-grin2

simser
06-01-07, 01:07
son dakika arkadaşım diyorsun ki eğitim şart..ancak uzman birisi Nazı kendine getirebilir doğru haklısın senin dediğin gibi nowar_77 melisanın gelmesi demek psikolog demek Tarıkta geçen bölüm Nazı psikoloğa götürmek istemişti..o zaman
şöyle işinin ehli bir psikoloğun ellerine Naz hanımı teslim etmek lazım..:img-yes:
ondan sonrada şöyle Nazın kıskanmayacağı bir iki dost bulunduğu zaman tedaviye
ek olarak..işlem tamamdır o zaman gerisi Tarığa kalmış artık...:img-grin2

nazın ihtiyacı olan tek şeyyyPOZİTİF ENERJİ..... belkıs hanım ve zavallı aşık hikayesinden sonra bişeyciği kalmaz onun:good:

nowar_77
06-01-07, 01:07
kuş yakışmış samime yaaaa ama o benm gözümde bi kelebeğe fln daha çok benziyo:img-hyste
yaaa bnden başka samimin yüzünü fln sadriye benzeten varmı içinizde:img-hyste

vallahi bu dediğini sadri duymasın..:img-hyste ben ilk samimi gördüğümde bora ya benzetmiştim..hani uğur kedi mi biri geri dönerse eski bora gibi mi döner filan demişti ya.ilk anda o sandım .willover da bunları duymasın :)

Kara İnci
06-01-07, 01:14
Bu Samim gerçekten diziye yeni bir soluk getirdi.Gördüğüm kadarıyla büyük çoğunluk Samim'in Tarığa sarmasından yana.Bu bizi eminim çok eğlendirecek ama zavallı Tarığın bundan hiç hoşlanmıyacağı kesin.Zaten Naz'la başa çıkamıyorken birde Samim ...Vah Tarık vah bittiğin andır

NAZ
TARIK-:img-help:
SAMİM

simser
06-01-07, 01:14
vallahi bu dediğini sadri duymasın..:img-hyste ben ilk samimi gördüğümde bora ya benzetmiştim..hani uğur kedi mi biri geri dönerse eski bora gibi mi döner filan demişti ya.ilk anda o sandım .willover da bunları duymasın :)

ya walla yüzleri benziyo ama yaa napimmmm:img-hyste
da willover nie duymuyo ki? annamadm bnn:)

unseen
06-01-07, 01:17
simser zaten Naz pozitif enerjiden nefret ediyor..hatırlarmısın bir sahnede kapının
önünde Naz birgün bu kadının boğazını sıkacağım demişti..Belkıs hanım ve onun pozitif enerjisinden gıcık kapıyor..:dito

simser
06-01-07, 01:18
simser zaten Naz pozitif enerjiden nefret ediyor..hatırlarmısın bir sahnede kapının
önünde Naz birgün bu kadının boğazını sıkacağım demişti..Belkıs hanım ve onun pozitif enerjisinden gıcık kapıyor..:dito

evet ona pozitif enerji çarpıyo ztn:)
bi kere eve geldiklerinde herkes uyuyodu, naz da şey demişti pozitif enerji çarptı heralde:img-hyste

whiteangel
06-01-07, 01:19

evet ama ne derler bilirsiniz. ''denize düşen yılana, aşka düşen de Belkıs'ın pozitif enerji dolu kollarına sarılır..''

nowar_77
06-01-07, 01:21
ya walla yüzleri benziyo ama yaa napimmmm:img-hyste
da willover nie duymuyo ki? annamadm bnn:)

willover bora nın ilk ve tek hayranıydı da bir zamanlar ondan dedim..bir umut diziye geri dönmesini bekliyordu:img-yes:

whiteangel
06-01-07, 01:26
arkadaşlar 26. bölüm hakkında hiç ipucu yok değil mi? belki yarın özet gelir de biz de biraz fikir üretiriz. gerçi hep ters köşeye yatıyoruz, dizide sürprizler bitip tükenmiyor. ama hiç değilse tahminler yürütüyoruz, her zaman yanılsak da bu tahminleri okumayı seviyorum ben:) şimdilik iyi geceler sizlere, yarın özet gelir inşallah.

ayşe1903
06-01-07, 01:27
Samim Tarık' a sararsa Naz kıskanmaz artık canım o kadar da değil...:) :) . Ama Tarık Samimi uzak tutmak için Naz' dan yardım isteyebilir, Naz' ın koruması altındayken Tarık' a dişi sinek bile konamaz nasıl olsa...

tarik_naz
06-01-07, 01:28
naz, gidip de belkıs hanımdan yardım istemez. kızın bi türlü yıldızı barışmadı kadıncağızla. ancak naz, tarık için üzülüp,bozulurken ya da ağlarken falan belkıs hanım ona yaklaşırsa bişeyler olabilir.

samim, gerçekten diziye renk kattı. ama tarık'la bi şekilde buluşacağı aklımın ucundan geçmedi. bence bunda bi bit yeniği aramak lazım. samim neden taksiyle hulusilerin yanına geldi ve neden taksiyle geri gitmeyip de "beni de eve bırakıverin bari" deyip hiç tanımadığı adamların arabasına bindi. orda amaç bi şekilde samim'in tarık'la tanışmasıydı. bunu sadece bi araba sahnesiyle kapatacaklarını sanmıyorum.

ya aklıma geldi, şimdi bu samim tarığı, hulusi'ye anlatırsa ne olacak. hulusi'den vahilerin adresini isterse, hulusi de ne yapacan diye sorduğunda "o şoförlerindeki yakışıklılık, o uzun saçlar, o sürmeli gözler, o kirli sakal" diye tanıtırsa. samim için diziden nasıl ayrılır senaryoları yazmaya başlarız o zaman :)

simser
06-01-07, 01:29
Samim Tarık' a sararsa Naz kıskanmaz artık canım o kadar da değil...:) :) . Ama Tarık Samimi uzak tutmak için Naz' dan yardım isteyebilir, Naz' ın koruması altındayken Tarık' a dişi sinek bile konamaz nasıl olsa...

ya kıskanmasa bile yine de baya sinir olur:img-pilot hem nazı öyle izlemek çok komik olurdu:img-hyste

nowar_77
06-01-07, 01:29
evet ya o dudak okumaların hiç mi biri tutmaz:)diziyi izlerken ona da çok güldüm..fragmanda gösterilen sahneler çıktıkça hadi yaa diye diye bi hal oldum..hele naz pınar ın yanında tarık a sokulmuşkenki tahminler hiç tutmamış..

whiteangel
06-01-07, 01:32
naz, gidip de belkıs hanımdan yardım istemez. kızın bi türlü yıldızı barışmadı kadıncağızla. ancak naz, tarık için üzülüp,bozulurken ya da ağlarken falan belkıs hanım ona yaklaşırsa bişeyler olabilir.

samim, gerçekten diziye renk kattı. ama tarık'la bi şekilde buluşacağı aklımın ucundan geçmedi. bence bunda bi bit yeniği aramak lazım. samim neden taksiyle hulusilerin yanına geldi ve neden taksiyle geri gitmeyip de "beni de eve bırakıverin bari" deyip hiç tanımadığı adamların arabasına bindi. orda amaç bi şekilde samim'in tarık'la tanışmasıydı. bunu sadece bi araba sahnesiyle kapatacaklarını sanmıyorum.

ya aklıma geldi, şimdi bu samim tarığı, hulusi'ye anlatırsa ne olacak. hulusi'den vahilerin adresini isterse, hulusi de ne yapacan diye sorduğunda "o şoförlerindeki yakışıklılık, o uzun saçlar, o sürmeli gözler, o kirli sakal" diye tanıtırsa. samim için diziden nasıl ayrılır senaryoları yazmaya başlarız o zaman :)

valla bravo tarik_naz arkadaşım. ee ne de olsa serde senaristlik var. Bak bunu hiç düşünmemiştim ben, çok haklısın. tam yerinde bir bağlantı kurdun. ben bu durumda yandınnn oğlum Tarık, yandın ki hem de ne yanmak diyorum. hadi bakalım çık işin içinden çıkabilirsen.:)

ayşe1903
06-01-07, 01:33
ya kıskanmasa bile yine de baya sinir olur:img-pilot hem nazı öyle izlemek çok komik olurdu:img-hyste

Sinirli tavırlar Naz' ın olmazsa olmazı artık, biz bile Naz' ın bir durum karşısında sakin davranmasının altında hep bir neden arıyoruz. :img-hyste :img-hyste. Naz evlerine sonradan giren herkese aynı tavrı sergiliyor, bir ara babasını Tarık' dan, Bora' dan falan kıskanır olmuştu...

tarik_naz
06-01-07, 01:36
valla bravo tarik_naz arkadaşım. ee ne de olsa serde senaristlik var. Bak bunu hiç düşünmemiştim ben, çok haklısın. tam yerinde bir bağlantı kurdun. ben bu durumda yandınnn oğlum Tarık, yandın ki hem de ne yanmak diyorum. hadi bakalım çık işin içinden çıkabilirsen.:)

işte o zaman asıl bela samim olur. hem hulusi ile içli dışlı. hem de tarığa hasta, her fırsatta hulusi'ye onu anlatırsa bela da ne bela.

unseen
06-01-07, 01:37
Evet whiteangel birde anne sevgisinden şevkatinden mahrum kalmış kızımız Naza
Belkıs hanım içten ve bir anne şevkatiyle yaklaşırsa vede Naz onun samimi olduğuna inanırsa (büyük ihtimal babasına yaklaşmak için kullanıldığını sanır)zor biraz ama Belkısın pozitif enerjisi onuda sarar sarmalar..

nowar_77
06-01-07, 01:38
Sinirli tavırlar Naz' ın olmazsa olmazı artık, biz bile Naz' ın bir durum karşısında sakin davranmasının altında hep bir neden arıyoruz. :img-hyste :img-hyste. Naz evlerine sonradan giren herkese aynı tavrı sergiliyor, bir ara babasını Tarık' dan, Bora' dan falan kıskanır olmuştu...

tarık ömrünün geri kalanını naz ile ve de mutlu geçirmek istiyorsa mutlaka bir psikoloğu aylığa bağlayıp evde bulundurmalı ..yoksa geçmez ömür naz ile...kendi de demişti ya ..yandın sen tarık ..yandın..

simser
06-01-07, 01:39

eet hatta ümit nazı kızdırmaya miras üçe bölüncek kızm artık alış buna diodu:good:

ceza_cansu
işte o zaman asıl bela samim olur. hem hulusi ile içli dışlı. hem de tarığa hasta, her fırsatta hulusi'ye onu anlatırsa bela da ne bela.

Aman aman ya olur mu olur.Eğer öyle olursa''Ya zaten neyine Hulusi'nin metroseksüellik.Biz onu maço olarak seviyoruz.Yok ya ne gerek var Samim'e'' deriz anında.

Kara İnci

Belki Samim Tarık konusun da Hulusiden yardım istiyebilir ama fiziksel ayrıntılara bu kadar girileceğini sanmıyorum.Üstelik Hulusiden dolaylı yollardan bilgi alacaktır.Her ne kadar Hulusi bir müddettir metroseksüellik denemeleri yapsa da Samim'e bir erkeği tavlaması için yardım edecek kadar metroseksüel değil.Samim de bunun farkın da...

ayşe1903
06-01-07, 01:40
Hulusi bey gerçekten Tarık' ı bulmak isteseydi tek yapması gereken Tarık' ın her hafta imza atmak için gittiği karakolun önüne bir nöbetçi dikmesi... Bunu yapsa öğrenmek istediği herşeyi öğrenir zaten, Sadri' yi sıkıştırması veya bar kapılarında pusuya yatması gerekmez... Hulusi oğlunun kendi yanlışını görmesini istiyordur sadece, Tarık' ın yaptıkları kolay affedilecek türden değil Hulusi açısından.

whiteangel
06-01-07, 01:40

evet sanırım uğur kedi hocamın sözettiği belayı bulduk. şimdi bu konu üzerine yeni açılımlar yapabiliriz.:) fakat bu şimdiye kadar gelmiş geçmiş en büyük bela olur. maazallah franceska'dan, melisa'dan, bora'dan bin beter bir bela.:) bu defa kesin gidiyorum arkadaşlar, artık yazdıklarınızı yarın okurum..bye

sondakika
06-01-07, 01:41
samim ağa(!) ya laf yok.. dizinin şeker karakterlerinden.. iyi olmuş.. ama metrosexüel işleri fasarya olacağından yolu açık gibi.. kötü oldu.. getti samim ağa (!!)

simser
06-01-07, 01:44
Hulusi bey gerçekten Tarık' ı bulmak isteseydi tek yapması gereken Tarık' ın her hafta imza atmak için gittiği karakolun önüne bir nöbetçi dikmesi... Bunu yapsa öğrenmek istediği herşeyi öğrenir zaten, Sadri' yi sıkıştırması veya bar kapılarında pusuya yatması gerekmez... Hulusi oğlunun kendi yanlışını görmesini istiyordur sadece, Tarık' ın yaptıkları kolay affedilecek türden değil Hulusi açısından.

bence bu hulusinin hiç aklına gelmemiştir, daha önce de gidip hacer annenin ewinde saatlerce bekledi tarığı!!! ya en azından sadriyi zorlamak yerine gizlice onu takip ettirse gayet rahat bulurdu:) nese bölesi daha iyi:good: tabi fazla uzamazsa daha iyi olur! artık bi baba-oğul sahnesi de görmek isteriz de mi ama:)

fragman beklediğmiz gece kdr olmasa da bu gecede forum baya kalabalık;):good: ya dizi bizi ne hallere düşürmüşş yaa, gece saat 2ye geliyo bn yrn 7 30da dersaneye gitcem ama hala acaba ne yazcaklar die bekliorm çıkamıyorm:)

tarik_naz
Belkıs hanım içten ve bir anne şevkatiyle yaklaşırsa vede Naz onun samimi olduğuna inanırsa (büyük ihtimal babasına yaklaşmak için kullanıldığını sanır)zor biraz ama Belkısın pozitif enerjisi onuda sarar sarmalar..

ümit, tarık ve vahi, belkıs'ı çok seviyolar. nedeni ise bora'nın o aileye zarar vermesini engellemek için onlara yardım etti, bora'nın gerçek kimliğini söyledi. ama naz hala bunu bilmiyo. naz, belkıs hanımı sahtekar bora'nın dadısı olarak biliyo. ve belkıs hanıma içi ısınmaması normal. birilerinin belkıs hanım gerçeğini naz'a anlatması lazım. 20.bölümde tarık "yeri geldiğinde öğreneceksiniz" demişti. 24.bölümde aslında yeri gelmişti. vahi naz'la konuşurken söyleyebilirdi ama olmadı.

nowar_77
samim ağa(!) ya laf yok.. dizinin şeker karakterlerinden.. iyi olmuş.. ama metrosexüel işleri fasarya olacağından yolu açık gibi.. kötü oldu.. getti samim ağa (!!)

evet bence de en fazla bir bölüm daha görürüz samim i ...hulusi samim le olan bütün iş ilişkisini keser belgin in korkusundan..zatan fazla uzarsa kabak tadı verir samim ve metroseksüellik vakası...tarık ın belası başka derim ben..

ayşe1903
06-01-07, 01:45

Sana da iyi geceler whiteangel, bence annesini tanıdıktan sonra kaybeden bir kişi için başkasından göreceği anne yakınlığı daha da rahatsız edici olabilir, bu nedenle Naz' ın Belkıs hanımı o gözle görmesi bana zor geliyor. Dediğin gibi babası ve Belkıs Han. arasındaki yakınlaşma Naz için alarm çanları anlamına gelecek ve annesinin yerini korumak için daha sert bir tavır sergileyecektir...

simser
06-01-07, 01:50
bnce de tarığın derdi samim olamazz!! kesinlikle nazla ya da yarışla ilgili bişey!!!
ayrıca bnce naz belkıs hanımın onları boradan koruduğnu öğrenince ona karşı daha ılımlı olucak,çünkü minnet duyuyo olcak!! hem ztn itiraf etmese de eskisi gibi sinir olmuyo ona!! beraber çorba yapmalar fln:P

whiteangel hala burda!!!:img-hyste

ayşe1903
06-01-07, 01:58
Tarık' ın en güncel derdi yarış olayı, ondan parayı geri vererek kurtulması mümkün mü bilmiyorum ama Tarık kendisi de yarışmak istiyor (ilk bölümlerde Hulusi engellemeseydi ailesini arkasında bırakıp İtalya' ya dönecekti, babasıyla kavgasında Hulusi Bey "artık Alfonso yok" dediğinde, "artık Tarık yok" cevabını bile verdi) . Menajerle son konuşmasında adama söyleyecekti vazgeçtiğini ama söyleyemedi. Yani Tarık' ın bastırılmış Alfonso karakteri bir çıkış arıyor. Ya aslında bu Naz ve Tarık beraber gitmeliler psikoloğa; birinde kişilik bölünmesi var, diğerinde kontrolsuz asabiyet ve sizofreni... Mükemmel bir çift bu ikisi...

unseen
06-01-07, 02:02
Ya arkadaşlar dün gece bu saatlerde yattım.reytingleri düşünmekten uyuyamadım
sabah 7.30 da kalktım ben daha yatıp uyuyacağım tabi uyuyabilirsem..birde tam yatıyorum aklıma birşeyler geliyor yarın şunu yazayım bunu yazayım derken sabahta unutuyorum..mesela dün gece tam Nazın ruh haline uygun şarkı bulmuştum..sabahtan beri düşünüyorum bir türlü aklıma gelmedi..neyse bulunca
yazarım..bendende herkese iyi geceler...bye

Kara İnci
06-01-07, 02:02
Eğer tahminlerimiz doğru çıkarda Samim-Tarık dönemi başlarsa işte seyrelle eğlenceyi.Zavallı Tarık dizi boyunca başına gelmeyen kalmadı nasibinde karizmayı çizdirmek de varmış.Hele birde Tarığa fiziksel olarak yakınlaşmaya çalışırsa Tarığın tepkisini şimdiden merak ediyorum.:img-hyste

SAMİM:Ay sen ne şeker şeysin öyle...
Tarığın yanağından bir makas alır.
TARIK:Samim bey ne yapıyorsunuz şimdi bir gören olacak sonra ayıkla pirincin taşını.
SAMİM: (yüzünü buruşturarak)Bey mi!!!
Samim sağa sola bakınır
SAMİM:Ben burda senden başka bey göremiyorum
Tarığa doru manalı bakışlarla yaklaşarak cilveli bir ses tonuyla;
SAMİM:İstersen yakından bir daha bak

Medea
06-01-07, 02:03

İster misin Samim Tarık'ı tavlayacağım diye maço olmaya kalksın da şamatayı görelim? :) Gözünüzün önüne getirsenize masaya yumruk vurup da " nerde Tarık'ımın içkisi" diyen bir Samim'i? :) :)

tarik_naz
06-01-07, 02:09
ya şuanda naz'ın okulu tatilde değil mi. hani 1 hafta tatil var, dağa gidecem falan demişti. hani tatilde falan değilse naz'ın okulunu da unuttular. tarık ne kadar alfonso oloduğunu unutmaya başlasa da, naz da çello çalmayı unutacak. en son 19.bölümde konserde eline almıştı çelloyu. ne geçmez bi haftaymış. naz'ın bi ay sonraki doğum gününü de böyle işlerlerse dizi finalinde görecez galiba.

bana göre 26.bölümde tarığın antremanları olacak . tabi tarık parayı geri iade etmezse. 27.bölüm yarıştan sonra olacak gerilim falan yaşanacak, yarış yüzünden. 28.bölümde çarşamba günü gelecek ve ayşe ameliyat olacak :)

ayşe1903
06-01-07, 02:10
İster misin Samim Tarık'ı tavlayacağım diye maço olmaya kalksın da şamatayı görelim? :) Gözünüzün önüne getirsenize masaya yumruk vurup da " nerde Tarık'ımın içkisi" diyen bir Samim'i? :) :)

Ben almayayım kalsın, Teo' nun bile maçoluğu hoş olmadı, çok sırıttı. Samim' i düşünemiyorum bile.:) :) Şaka bir yana Samim ilerde Vahi Beyinde yaşam koçu olur belki, Hulusi Belgin Hanım ikna etmek için hep Vahi Beyi kullanıyor ya, neden olmasın (Berrak olayındaki gibi).
Hulusi: Hayatımın anlamı, gerçekten benim yaşam koçum o, hatta Vahi' ye de yardımcı oluyor. İnanmazsan gel Vahiler gidelim...:img-hyste

Kara İnci
06-01-07, 02:10

Bence bunu yapmaz.Sonuçta Karşı cinse meyili olan bir şahıs olarak Samim Tarığın kendini bayan gibi nitelendirmesini ister.Erkek gibi davranırsa hiçbir şansı kalmayacağını bilir.(sanki şansı varmış gibi)

Medea
06-01-07, 02:13
Bence bunu yapmaz.Sonuçta Karşı cinse meyili olan bir şahıs olarak Samim Tarığın kendini bayan gibi nitelendirmesini ister.Erkek gibi davranırsa hiçbir şansı kalmayacağını bilir.(sanki şansı varmış gibi)

O zaman ; " Kapımı aç Tarıkcım tıpkı Naz gibi" diyebilir ya da " Naz gibi bende yakın arkadaşın olabilir miyim şeker" de demesi mümkün :) :)

unseen
06-01-07, 02:14
ayşe 1903 tam çıkış yapacakken yorumunu okudum..gece gece güldürdün beni..
ne güzel teşhis koymuşsun öyle.."bence ikisi beraber gitmeliler psikoloğa..birinde
kişilik bölünmesi var,diğerinde kontrolsüz asabiyet ve şizofreni.."ya arkadaşım süpersin valla..Tarıkta kişilik bölünmesi ha...çok iyi ya...:img-hyste :img-hyste

tarik_naz
06-01-07, 02:15

samim, tarığın yanağından makas alırken bunları o halde gören naz'ın ilk tepkisi

naz: ooo tarık bey, italya'dan sonra size hollanda yolları da gözüktü demek, hadi hayırlı olsun.
tarık: ne? ne hollanda'sı ?
naz: hadi hadi anladın sen (samim'i göstererek) :img-hyste

whiteangel
06-01-07, 02:18
bnce de tarığın derdi samim olamazz!! kesinlikle nazla ya da yarışla ilgili bişey!!!
ayrıca bnce naz belkıs hanımın onları boradan koruduğnu öğrenince ona karşı daha ılımlı olucak,çünkü minnet duyuyo olcak!! hem ztn itiraf etmese de eskisi gibi sinir olmuyo ona!! beraber çorba yapmalar fln:P

whiteangel hala burda!!!:img-hyste

:img-hyste :img-hyste :img-hyste ee ben de çorba istiyorum:) bakın iyi ki hatırlattınız .. ben ne çorbası yapacağını doğru tahmin etmiştim. harf farkı ile.. nazo gelin çorbası..bye :img-hyste

Kara İnci
06-01-07, 02:19
O zaman ; " Kapımı aç Tarıkcım tıpkı Naz gibi" diyebilir ya da " Naz gibi bende yakın arkadaşın olabilir miyim şeker" de demesi mümkün :) :)

Bak o olabilir.Hatta Tarığın Naz'a ilgisini fark ederse işi daha ileriye götürüp Naz'ı taklit etmeye başlaya bilir.Düşünsene Naz karakterin de bir adet Samim.Şimdiden tüylerim diken diken oldu...

sondakika
06-01-07, 02:25

hehe o zamanda naza acırım.. dahası o zaman nazın, tarık hakkında neler düşüneceğini hayal bile edemiyorum.. oooo kestirmek güç.. sanki bu nazın gözünüde, samim açacak gibi.. nasıl ? davranışlarıyla..

kızım kızım gözünün önünde, ne göz önü, elinin içinde bulmuşsun böylesini.. halen mırın kırın.. yok o, yok bu, yok şu .. yok arkadaş ,yok bilmem ne ayağı.. ya aklın yok, yada var onunda işlevi yok.. hayret falan.. oha falan oldum kızım. şimdi atacam makası.. :img-hyste neyse atmıyayım .. :icon_whis

sondakika...

ayşe1903
06-01-07, 02:34
Bir bölümde Belkıs Hanım Tarık' ın "karayip korsanım benim" diye severken gördüğünde, "Belkıs hanım kaldı diyordum, o da oldu" (tam repliği hatılamıyorum, idare edin:) ) demişti. Şimdide Samim ile 'samimi' bir anlarını yakalarsa ne der acaba?? Belki Tarık, Samim evdeyken Nazın odasına gidip "Naz, kurtar beni burdan" der, Naz da onu dışarı çıkartır böylece biraz yalnız kalabilirler. Telefonlarını da kapatmaları gerekiyor tabi... Hoş yalnız kalsalar bile Naz rahat durmayacak ve Tarık' ı Samimi arar hale getirecektir... Arkadaşlar bende birazdan çıkacağım size iyi geceler, iyi yorumlar dilerim...

unseen
06-01-07, 02:36
Arkadaşlar ne yaptınız ya yapmayın gözünüzü seveyim gecenin bu saatinde rahat
ta gülünmüyor ki...zavallı şeker samimi ne hallere getirdiniz...birde Tarık Nazla baş
edemiyor hele Naza benzeyen şekerle nasıl başetsin.kolay kolay laftanda anlamaz
böyle samim gibileri..:img-wink:

ANIL_
06-01-07, 02:44
samim, tarığın yanağından makas alırken bunları o halde gören naz'ın ilk tepkisi

naz: ooo tarık bey, italya'dan sonra size hollanda yolları da gözüktü demek, hadi hayırlı olsun.

off oyle bir replik olursa yığılırım yere :img-hyste :img-hyste çok güldüm gece gece süpersin :img-hyste

Kara İnci
06-01-07, 03:06

TARIK:Naz Hanım yanlış anladınız?
SAMİM:Ah Naz hanım ağzınızdan bal damlıyor.
TARIK:Samim Bey yanağımda birşey varmış onu alıyordu.Bilirsiniz yemek yerken çok dikkatsizimdir.Geçen günde siz bıyığımda ki kremeyı silmiştiniz.
SAMİM:Ayol içime fenalıklar geldi.Bey de bey.(Samim elini Tarığın dudaklarına götürerek)Senin o gül ağzına bey lafıda hiç yakışmıyor.
NAZ:Sen bugün yemeğini elinle değil yüzünle yedin herhalde.Baksana yüzün de yemeğin bulaşmadığı hiçbiryer kalmamış.Ben sizi yanlız bırakayım da Samim seni iyice temizlesin...

beybolat
06-01-07, 05:39

Bunu okuyunca yerlere yattım:img-hyste :img-hystetarik_naz hayal gücün:good:Bu repliği dizide görüyormuşuz bide:)Düşünmesi bile komik:img-hyste

ŞEKER KIZ
06-01-07, 08:44
en başta şunu söyleyeyim izleyicisi doğru düzgün olmayan diziler ana sayfadayken, bizim dizi 25. bölüm olmasına rağmen ana sayfada değil. reytingleride çok iyi ben bir ayrımcılık yapıldığından eminim...eğer bir ayrımcılık yoksa ana sayfaya çıkartırlar. öyle söylediklerinin bile inandırıcılığı olmayan sözlerle gelmesinler. bu siteye ilk girdiğimde bana eşitlik kokusu gelmişti fakat grip olduğumdan eşitsizlik kokusunu yanlış anlamışım ve artık anasayfaya geçme hayali kimsede olmasın çünkü bu iş asla olmayacak...zaten bu siteden soğudum bu yüzden artık msj yazasım bile yok yanlış anlamasınlar ama ne yazık ki yazdıklarım doğru..... gelelim uğur kediye bize 220 woltluk bir gerilimden bahsetti naz ve tarık için ama yazdıklarından ben bişey anlamadım demek ki itiraf gelmiyor....neyse ama uğur kedi hocamıza saygılar ve çok teşekkürler... üzgünüm ama içimdekileri döktüm eee artık taşacak gibiydi inşallah site yönetimi bu konuyu bir daha ele alır yada şu an reytingleri düşük izlenme oranları düşük dizilerin neden ana sayfada olduklarını açıklar çok rica ediyorum.

jenn
06-01-07, 08:44
en başta şunu söyleyeyim izleyicisi doğru düzgün olmayan diziler ana sayfadayken bizim dizi25. bölüm olmasına rağmen burda reytingleride çok iyi ben bir ayrımcılık yapıldığından eminim...eğer bir ayrımcılık yoksa ana sayfaya çıkartırlar. öyle söylediklerinin bile inandırıcılığı olmayan sözlerle gelmesinler bu siteye ilk girdiğimde bana eşitlik kokusu gelmişti fakat grip olduğumdan eşitsizlik kokusunu yanlış anlamışım v artık anasayfaya geçme hayali kimsede olmasın çünkü bu iş asla olmayacak...zaten bu siteden soğudum bu yüzden artık msj yazasım bile yok yanlış anlamasınlar ama ne yazık ki yazdıklarım doğru..... gelelim uğur kediye bize 220 woltluk bir gerilimden bahsetti naz ve tarık için ama yazdıklarından ben bişoey anlamadım demek ki itiraf gelmiyor....neyse ama uğur kedi hocamıza saygılar ve çok teşekkürler... üzgünüm ama içimdekileri döktüm eee artık taşacak gibiydi inşallah site yönetimi bu konuyu bir daha ele alır yada şu an reytingleri düşük izlenme oranları düşük sizilerin neden ana sayfada olduklarını açıklar çok rica ediyorum.

aslında haklısın şeker kız ..o kadar çok başlık tükettikki.sayısını unuttum..ayrıca multimedyayıda düzenli bir şekilde dolduruyoruz..düzeyli bir forum olduğumuza inanıyorum..yani, ana sayfaya geçiş için şartlarımız mevcut ama site yöneticileri hala bişeyleri bekliyor herhalde:)))neyi bekliyorlarsa..yada tarafsızlık konusunda belkide haklısındır.))vardır onların bildiği bişey vardır!!!!!..yani artık gülümsüyorum..:):))

melis15
06-01-07, 09:57
arkadaşlar bugün milliyet tv ekinde özet var pınarın dışarı gelen bir abisi varmış kesin dönüş yapıyormuş naz tarıka onunla tanışmak istediğni söylüyormuş tabiik tarık siinirlenyormuş yani işler iyice karışacak gibime geliyor

blue_eclipse
06-01-07, 10:11
arkadaşlar bugün milliyet tv ekinde özet var pınarın dışarı gelen bir abisi varmış kesin dönüş yapıyormuş naz tarıka onunla tanışmak istediğni söylüyormuş tabiik tarık siinirlenyormuş yani işler iyice karışacak gibime geliyor

işler iyice karışacak desenize:img-help: bakalım tarık kendini yine tutabilecek mi??bu arada naz da önüne çıkan fırsatlardan yararlanmayı iyi biliyo:img-yes:

ayşe1903
06-01-07, 10:14

Daha önce durumu başka bir erkek gerebilir ama Naz yapmasın sakın demiştim, demekki o diğer erkek Pınar' ın abisiymiş... Neyse aralarını iyice bozmadan geçsin bu fırtına ve gerilimin sonunda bir kopma yaşansın artık (Tarık koptu zaten, sıra Naz' da)...

jenn
06-01-07, 10:38
arkadaşlar 25.ci bölüm fotolarını multimedya bölümüne ekledim.link aşağıda..buyrunuz:))

http://212.174.201.133/forum/showthread.php?p=2014816&posted=1#post2014816

nehirrrr
06-01-07, 10:39
Merhaba arkadaslarrr, henuz yorumlari okuyamadim ve son bolumu yeni indirip izleyebildik ancak. Gercekten bu bolumde cok komikti ama bence daha cok "ask" ve "yaptirdiklari" na yer verilmis bu bolumde. Sonu cok kotu bitti yanliz. Simdi Tarik ayiklasin bakalim princin tasini! Naz'da "simdi ben ne yapicam" deyip durdu. Ben de "e sende baska birini bulsana" dedim o oyle didinip dururken ki dedigimde cikti. Simdi Naz'da baskasini bulacak. Ohh karsilikli paslasmalar mi ararsiniz artik kiskancliktan olmeler mi!! Itiraf ani cok yakindir arkadaslar:)

xeno
06-01-07, 10:40
Daha önce durumu başka bir erkek gerebilir ama Naz yapmasın sakın demiştim, demekki o diğer erkek Pınar' ın abisiymiş... Neyse aralarını iyice bozmadan geçsin bu fırtına ve gerilimin sonunda bir kopma yaşansın artık (Tarık koptu zaten, sıra Naz' da)...

Başka türlü 220 voltluk gerilim zor olurdu, kıskançlık tavan yapacak her ikisinde de,bu arada partnerleri yaşadı :) her ikisi de birbirine bakıp daha fazlasını yapacak sevgilisine :) çok komik sahneler bizi bekliyor,Bu tür durumlarda erkekler daha çabuk parlar , o yüzden ben ilk patlayışı Tarık tan bekliyorum.:good:

ebru.karaca
06-01-07, 10:41
Herkese günaydııınnn..
Arkadaşlar, bir gece girmedim, 13 sayfa eklemişsiniz. Helal olsun size :)
Yorumlarınızı ve yeni repliklerinizi de pek beğendim :)

thesunset
06-01-07, 10:45
Naz yine inat yapiyor....bu kiz’in haline ben bir turlu anlamiyorum....Naz Pinar’in abisine pesinde gidiyor anlasilan
Bundan sonra Tarik bence ters davranabilir.. iki bolum ust uste Tarik askini gorduk ve Naz hala cocukca davranmayi devam ediyor....eeee bizim iki tane inatci kecimiz var...Tarik pes etmez(ah Tarik yandin sen...bu kizi sevmekten vazgec:))
Ben hala israrla diyorum ki ask itirafi Naz tarafindan gelmeli...kacinci bolum olucak..orasi mechul....ama Naz bunu yapmali
Tarik elinden geleni yapti..Naz hala arkadas diyor!!!! Tarik seviyorum dedi...Naz yine Pinar dedi ve yeni bir oyun baslamk uzere, eyer Tarik bu itirafi yapsa Naz icin bu ask cocuk oyunca olacak( olmuyor kimse bana demesin!!!!!) ve Tarik cok uzulecek,ama eyer Naz itiraf etse biz mutlu ve mesut bir sekilde cosariz
Ben sezonun sonuna kadar bekleye bilirim ama Naz itiraf etmeli!!!!

EBRU dun aksam sana tesekkur ettim ama yine yazmak istedim...supersin arkadasim:)

nehirrrr
06-01-07, 10:45
Başka türlü 220 voltluk gerilim zor olurdu, kıskançlık tavan yapacak her ikisinde de,bu arada partnerleri yaşadı :) her ikisi de birbirine bakıp daha fazlasını yapacak sevgilisine :) çok komik sahneler bizi bekliyor,Bu tür durumlarda erkekler daha çabuk parlar , o yüzden ben ilk patlayışı Tarık tan bekliyorum.:good:

Aslinda dedigin dogru olabilir ama banada ikiside ayni anda patlayacakmis gibi geliyor. Simdi kac bolum kaldi yuksek gerilim hattinda yapilacak ask itirafina?

ayşe1903
06-01-07, 10:49

Doğru tepki Tarık' dan gelecektir, zaten Naz' ın yanında erkek görünce hemen müdahale ediyor. Naz' da kopması gereken direnci olmalı, Tarık geçen bölümde kendince itirafını yaptı...

zer
06-01-07, 10:54
eveeeet günaydın arkadaşlar okumaktan ancak yazmaya fırsatım oldu.
Bu bölüm hakkında genel görüşüm fena değildi ilk başlarda biraz sıkıldım ama dakikalar ilerledikçe daha bi güzel olmaya olmaya başladı. "Aklın yolu birdir derler" ama anladım ki bu diziden aldığımız hazdan dolayı "zevklerin yoluda bir" olabiliyomuş.
Yazdıklarınıza şöyle bir göz attım hemen hemen herkesin zevk aldığı sahnelerde
aynı ben de dahil olmak üzere. Benim mesala en çok hoşuma giden bir replikte
Naz'ın, Tarık'ı çağırdığı babasına yardım etme sahnesi Tarık, hayal kırlığı ile hızla ordan uzaklaşırken söylediği şu cümle; teşekür ederim ben silerim Naz, neyi? bıyığımın kenarını. Ama bu sefer burnunda vardı demesi çok hoştu:img-hyste birde bu dizede yine hoşuma giden bir diğer özellik de yanlış anlaşılmaların çok fazla uzatılmadan doğru sonuçlara bağlanılması mesala en yakın örneği Tarık'ın yarışı, Sadri'nin, bu yalış anlaşılmayı fazla uzatıp duygu sömürüsüne kaçmaması ,dürüst davranması, Naz'ın, Tarık'ı yakaladığında Tarık'ın yalanı uzatıp dalandırıp budaklandırmaması gibi, yani seyirciyi aptal yerine koymaya çalışmıyorlar ben herzaman Türk filimlerini bu yüzden seyretmek istemezdim. Yani nedense karşılıklı oturup yanlış anlaşılmaları konuşup halletmek akıllarına gelmiyordu da en olmadık saçma sapan şeyleri
düşünüp onları yapıyorlardı bu yüzden sinir olurdum. Ya bu arada uğur kedimi geldi? hangi sayfada ? ben göremedim.

ebru.karaca
06-01-07, 10:56
Çok teşekkür ederim xeno, nelay ve thesunset..

Bu arada ben ilk aşk itirafının Naz'dan geleceğini düşünüyorum zaten. Çünkü öyle ya da böyle, kendi için ya da Pınar için, hiç fark etmez, Naz Tarık'ın düşüncesini ağzından aldı.. Senaristler bir sonraki sevgi mesajını Naz'a verdireceklerdir diye düşünüyorum.

nowar_77
06-01-07, 10:56
arkadaşlar 25.ci bölüm fotolarını multimedya bölümüne ekledim.link aşağıda..buyrunuz:))

http://212.174.201.133/forum/showthread.php?p=2014816&posted=1#post2014816

teşekkürler jenn..ellerine sağlık:)

günaydın arkadaşlar..özet verilmiş gazetede ha..pınar olayı tam gaz devam o zaman ...yanlış anlama hemen düzelmeyecek :)tarık oyunu sürdürecek ki naz yeni arayışlara girmiş..girsin bakalım ..26. bölümde kıskançlık fırtınası esecek bu halukarda...bu gerilimin üzerine de 27 de bir patlama beklenebilir..bu açık itiraf olmayabilir ama en azından birbirlerini kıskandıkları iyice su yüzüne çıkar..aman ya şu hafta niye 3 gün değil de yedi gün...

tolgacan
06-01-07, 11:03
Günaydın arkadaşlar. Barış Akarsu'nun Forum'unun neden kapalı olduğunu bilen var mı? Dünden beri açılmıyor. Düzenleme filan mı yapıyorlar? :img-help:

nowar_77
06-01-07, 11:10
ee bende geldim herkeze selamlar bye

hoş geldin dilek:

ben de naz dan bekliyorum artık sevgi sözcükleri..tarık diyeceğini dedi..daha ne desin ...zaten o artık duygularını kabullenmiş ..geçen bölüm anladık bunu ..resmen seviyorum dedi..onun söylemesi bizim için süpriz değil..tarık sadece naz ın duygularından emin olmak istiyor..naz ın bir titreyip kendine dönmesinin vaktidir..sevgi sözcükleri artık tarık ın da hakkı...

nelay
06-01-07, 11:19
sevgili jenn resimler çok güzel ay baktıkça dizinin ne kadar güzel olduğunu düşündüm.hele o nazın arabanın önüne geçeşi yokmu çok güzeldi.ellerine sağlık.bu arada dilek hoşgeldin canım..

ceza_cansu
06-01-07, 11:21
Günaydın arkadaşlar.Anlaşılan Tarık'ın başına bela olucak kişi Samim değil Pınar'ın abisi.Bizde Samim olur diye o kadar düşünmüştük:).Özette yazılana göre Naz bu kişiyle tanışmak için can atıyormuş.Ama kesin bu adamdanda brşeyler çıkar.Cenk serseriydi,Bora sahtekardı ben bu adamdan da bir şeyler bekliyorum.E alışkanlık yaptı tabi.Belkide uğur kedi'nin dediği 220wolt bu abi kardeş yüzünden olucak.

xeno
06-01-07, 11:23
hoş geldin dilek:

ben de naz dan bekliyorum artık sevgi sözcükleri..tarık diyeceğini dedi..daha ne desin ...zaten o artık duygularını kabullenmiş ..geçen bölüm anladık bunu ..resmen seviyorum dedi..onun söylemesi bizim için süpriz değil..tarık sadece naz ın duygularından emin olmak istiyor..naz ın bir titreyip kendine dönmesinin vaktidir..sevgi sözcükleri artık tarık ın da hakkı...

hoşgeldin Dilek' ciğim :)

ben Tarık' tan patlama bekliyorum belki bir hareket ama söz değil , Naz da bu hareketi kabullenecek ve sözler sonra gelecek, ama çok sonra sözlere gerek olmadan yaşanacak belki de aşk bir süre, böyle olunca söze ne gerek var ki :)

nowar_77
06-01-07, 11:25
en yakışıklı oyuncu anketinde hala oylara ihtiyaç var:img-yes: link profilimde ..buraya yazamıyorum...

ebru.karaca
06-01-07, 11:26
Günaydın arkadaşlar. Barış Akarsu'nun Forum'unun neden kapalı olduğunu bilen var mı? Dünden beri açılmıyor. Düzenleme filan mı yapıyorlar? :img-help:

Serverlar değişiyor. Daha geniş bir alana geçiliyor. Daha sonra rahat etmemiz anlamında önemli bu.. Şu an ulaşamıyoruz ama, hepsi bizim iyiliğimiz için.. :)

en yakışıklı oyuncu anketinde hala oylara ihtiyaç var:img-yes: link profilimde ..buraya yazamıyorum...
Elbette.. :img-yes: :img-yes:

nowar_77
06-01-07, 11:33
hoşgeldin Dilek' ciğim :)

ben Tarık' tan patlama bekliyorum belki bir hareket ama söz değil , Naz da bu hareketi kabullenecek ve sözler sonra gelecek, ama çok sonra sözlere gerek olmadan yaşanacak belki de aşk bir süre, böyle olunca söze ne gerek var ki :)

tarık daha ne hareket yapsın ..naz ı kollarından sarsıp nazoşistim dedi:)dans pistinde kolundan çekip yanına oturttu ve kıskandığını belli etti...barda benden sana arkadaş olmaz diye diye bir hal oldu..öpücük olayının kendisi için ne kadar önemli olduğunu da belli etti..bir sonraki hareket artık naz ın önünde diz çökmek olur:)naz hala arkadaşım triplerinde ..ben ilanı aşk etsin demiyorum ama en azından o da en azından arkadaşlık dışındaki duygularını fark etsin bunu da azıcık göstersin:)

Kara İnci
06-01-07, 11:37
Arkadaşlar herkese merhaba.Bakıyorum mesaiye başlamışsınız bile.Aktardığınız Milliyet Tv de ki özet haberini okudum da akşam ki Samim tahminlerinden sonra büyük süpriz oldu.Bizim senaristler bizi yanıltmayı herzaman başarıyorlar.Ama belli mi olur Pınar'ın abisinin yanın da Samim de dahil olursa zavallı Tarık kaçacak delik arar.TARIK(:img-help: )

ebru.karaca
06-01-07, 11:39
tarık daha ne hareket yapsın ..naz ı kollarından sarsıp nazoşistim dedi:)dans pistinde kolundan çekip yanına oturttu ve kıskandığını belli etti...barda benden sana arkadaş olmaz diye diye bir hal oldu..öpücük olayının kendisi için ne kadar önemli olduğunu da belli etti..bir sonraki hareket artık naz ın önünde diz çökmek olur:)naz hala arkadaşım triplerinde ..ben ilanı aşk etsin demiyorum ama en azından o da en azından arkadaşlık dışındaki duygularını fark etsin bunu da azıcık göstersin:)

O yüzden diyorum ya, aşk ilanı artık Naz'dan gelmeli diye. Tarık yapacağını yaptı, söyleyeceğini söyledi. Daha ne yapsın, ne desin? SEVİYORUM bile dedi. :happy0064
O yüzden sıra Naz'da..

jenn
06-01-07, 11:48

özeti melis yukardaki gibi aktarmış:)bu yurtdışından gelen ağabey sakın alfonsoyu tanımasın.yani işte bela bu olmalı:)))

whiteangel
06-01-07, 11:53
özeti melis yukardaki gibi aktarmış:)bu yurtdışından gelen ağabey sakın alfonsoyu tanımasın.yani işte bela bu olmalı:)))

olur mu olur:) garibim tarık belanın birini savuşturamadan bir diğeri geliyor üstüne:) her zamanki gibi ters köşeye yattık. biz samim'den bir saldırı :) beklerken abi vakası ile karşılaşıcaz. eh artık tarık bu bölümde fesüphanallah şarkısını epeyce tekrar eder:)

whiteangel
06-01-07, 11:58

evet arkadşlar hadi bi el atalım şuraya:) bizim barışımız o listedekilerin hepsinden yakışıklı yahu:)
_ ne şöförü dalyan dalyan:)
_ şekerr değil bal peteği:)

ebru.karaca
06-01-07, 11:58
hoş bulduk, hoş bulduk. ratingler iyi, ama biraz mırın -kırın mı var bakim?:) yeni bölümler yeni sürprizler taşıyor. beklemediğiniz durum ve kişiler çıkıyor. dedim ya, ortalık toz-duman oluyor. 27'de teo, hulusi ve vahi uçmanın şahikasına çıkıyor. tarık'ın başına yeni bir bela geliyor. yepyeni mekanlar, atmosferler:) büyükşehir sizin için çalışıyor.:)

HATIRLATMA..

selam arkadaşlar bölümden sonra yorumlarınızı okudum ancak yazıyorum.
öncelikle ebru kaarca sana bınlerce teşekkür tekrara bölümü hatırlattığın için.Sana aynen katılıyorum son 2 sanıye dışında bölüm süperdi.
.

Ben teşekkür ederim, benim için zevkti..:img-blush

Teşekkürler Jenn..

Demek oluyor ki, bu sefer top Naz'da. Dizi onun üzerine döndü. Bu yeni gelen abi Naz'a asılacak, asılmasa da Naz ona asılıyor gibi yapacak. Böylece kardeş kardeş gezecekler.
Düşünsenize bir, bunlar dört kişi (ikişer kardeş, ikişer sevgili olmak üzere :) ) öğle yemeğindeler. Pınar ve ağabeyi gerçek kardeş oldukları için problem yok. Birbirlerini kıskanma nedir bilmeyecekler. Ama bizimkiler yalancıktan kardeş oldukları için, diğerinin MÜSTAKBEL kız/erkek arkadaşı ile yaptıkları batacak.
Ha bir de kıskandırmak için özel çaba sarf edilecek. Öncelikle Naz'ın yapacağını düşünüyorum. (İsmi atıyorum) Tunçcuğum, tuzluğu uzatır mısın) (Tarık'a yandan, bıyık altı gülümseyerekten bir bakış :) )
Tarık buna inat, eliyle Pınar'a bir şeyler yedirmeler falan...
Ooof of! Süper olur.
O bölüm iyi güleriz. Ama abartıya kaçmamak kaydıyla tabi. :)

Buyukbaba
06-01-07, 12:00
Yahu ben neden sinirleniyorum? Yine bir kıskandırma vak'a sı. Temcit pilavına dönmüyor mu bu iş?
Bora, Pınar. Bu konu işlendi. Bana versinler sonsuza kadar kıskandırma ile geçireyim diziyi. Bir Naz'a bir Tarık'a. Nereye kadar.
Hepimiz burada gerçek aşktan bahsediyoruz, birbirini deli gibi seven 2 kişiden bahsediyoruz. Bu kıskandırma çalışmaları ne anlama geliyor?
Hadi 1'er kere yapıldı bu. E ama sayısı artarsa, bu işin büyüsü kaçmaz mı? Ben olsam, ne bu böyle derim. Her önüne gelene yamanmaya çalışmak derim. Oyun olsa bile aslında sevimsiz birşey bu. Çekip giderim.
Belki ağır bunlar ama gerçekten sinirlendim. Bu iş hala kıskandırmalarla devam edecekse, başka bir şey bulunamayacaksa, ben bu diziyi içime sindiremem. Komedi olacaksa, aşk olacaksa bunun başka yolları mutlaka vardır. Olmalı.
Demem o ki, milliyet gazetesindeki özet umarım doğru değildir. Hem karakterlerimize yazık, hem de bizlere. Bitti!

Kara İnci
06-01-07, 12:03
Dediğiniz gibi Pınar'ın abisi Tarığın Alfonso olduğunu anlarsa işler iyice karışır.Hele birde Bora gibi aklı sadece hinliğe çalışıyorsa Tarığın yandığı kesindir.

ceza_cansu
06-01-07, 12:04

Ya olur mu olur.Kesin bir şekilde bela olucak ama ondan eminim.Zaten Naz'a Tarık dışında hiç doğru düzgün biri çıktı mı çıkmadı.Yalnız bu Pınar'ın abiside tam yurt dışından dönücek zamanı bulmuş.

Buyukbaba
06-01-07, 12:06
Hele de, İtalya'dan geliyorsa o zaman olur işte. Ama bu kıskandırma ile alakalı olmasın lütfen.:)

ebru.karaca
06-01-07, 12:07
Yahu ben neden sinirleniyorum? Yine bir kıskandırma vak'a sı. Temcit pilavına dönmüyor mu bu iş?
Bora, Pınar. Bu konu işlendi. Bana versinler sonsuza kadar kıskandırma ile geçireyim diziyi. Bir Naz'a bir Tarık'a. Nereye kadar.
Hepimiz burada gerçek aşktan bahsediyoruz, birbirini deli gibi seven 2 kişiden bahsediyoruz. Bu kıskandırma çalışmaları ne anlama geliyor?
Hadi 1'er kere yapıldı bu. E ama sayısı artarsa, bu işin büyüsü kaçmaz mı? Ben olsam, ne bu böyle derim. Her önüne gelene yamanmaya çalışmak derim. Oyun olsa bile aslında sevimsiz birşey bu. Çekip giderim.
Belki ağır bunlar ama gerçekten sinirlendim. Bu iş hala kıskandırmalarla devam edecekse, başka bir şey bulunamayacaksa, ben bu diziyi içime sindiremem. Komedi olacaksa, aşk olacaksa bunun başka yolları mutlaka vardır. Olmalı.
Demem o ki, milliyet gazetesindeki özet umarım doğru değildir. Hem karakterlerimize yazık, hem de bizlere. Bitti!

Haklı olduğun yönler de var bence. Ama olaya sırf kıskandırma yönünden bakmamak lazım diye düşünüyorum. Evet, bu şekilde girer diziye bu abi. Ama sonrasında Tarık'ın Alfonso olduğunu anlayan bir başka dizi belası olabilir. Bu sefer de Tarık'ın başka sorunlarla uğraşması gerekir.
Yani, her olay başka bir olaya bağlanmakta..

whiteangel
06-01-07, 12:11

büyükbaba bu defa kıskandırma triplerinden ziyade yurtdışından gelen ağabeyin alfonso'yu tanıma ve tarık'ın köşeye sıkışmasını izleyeceğiz gibi geliyor.:) belki abiyle tanışma amacı kıskandırmak olacak ama gelişmeler alfonso'nun kendini saklamak için çabalamasıyla yönlenecek gibi:)yani benim tahminim.. tutmayabilir de:) zaten hangi tahminimiz tutturabildik ki:img-hyste

Kara İnci
06-01-07, 12:12

Aslın da bende pek hoşlanmadım.Dediğin gibi dizi kendini tekrar etmeye başladı.Eğer bunları sırf diziyi uzatmak için yapıyorlarsa tadında bitirmeleri en iyisi.Biz ne diziler gördük başlangıçta çok iyi reytingler alıp sırf bu konuyu uzatmak için yapılan sündürmelerden dolayı tepetaklak olan.Umarım bizim dizimizin de başına bu gelmez.Yoksa yazık olur...

dilek:)
06-01-07, 12:13
ay cenkti boraydı derken bide pınarın abisi çıkmış ben deli olucam bu gidişle
:bella :dito

tarik_naz
06-01-07, 12:15
off ya ne uyumuşum. sabah sabah özette de gelmiş. demek pınar'ın yurt dışından abisi geliyo. bu konuda buyukbaba ya katılıyorum. kıskandırma ile uzuyor bu iş. sonuçta naz tanışmak istiyomuş. şimdi tarık pınar'a bunların oyun olduğunu anlattıysa, bunu o yeni gelen abisine de anlatmalı. asıl yeni gelen abi, naz'a yaklaşmalı ama naz yaklaştığına bin pişman olsun, tarığı mumla arasın. yani tarığın intikamı devam etsin. tarığın başına gelecek bela bence pınar'ın abisi değil.

Buyukbaba
06-01-07, 12:16
Haklı olduğun yönler de var bence. Ama olaya sırf kıskandırma yönünden bakmamak lazım diye düşünüyorum. Evet, bu şekilde girer diziye bu abi. Ama sonrasında Tarık'ın Alfonso olduğunu anlayan bir başka dizi belası olabilir. Bu sefer de Tarık'ın başka sorunlarla uğraşması gerekir.
Yani, her olay başka bir olaya bağlanmakta..

Ben de onu ümit ediyorum ebru.karaca. Yeni bir karakter girecekse, bu kişi kıskandırma amacıyla kullanılmamalı. Tek derdim bu.

ebru.karaca
06-01-07, 12:18
off ya ne uyumuşum. sabah sabah özette de gelmiş. demek pınar'ın yurt dışından abisi geliyo. bu konuda buyukbaba ya katılıyorum. kıskandırma ile uzuyor bu iş. sonuçta naz tanışmak istiyomuş. şimdi tarık pınar'a bunların oyun olduğunu anlattıysa, bunu o yeni gelen abisine de anlatmalı. asıl yeni gelen abi, naz'a yaklaşmalı ama naz yaklaştığına bin pişman olsun, tarığı mumla arasın. yani tarığın intikamı devam etsin. tarığın başına gelecek bela bence pınar'ın abisi değil.

Oooo, günaydın Serdar.. Hoşgeldin..

Canım ya, ben Tarık'ın Pınar'a her şeyi anlattığını, oyun olduğunu söylediğini falan sanmıyorum. İşi o kadar da dallanıp budaklandırmaz. Ben Pınar'ın abisinin Tarık'ın Alfonso kimliğiyle ilgili olduğunu düşünüyorum..

tarik_naz
06-01-07, 12:20
büyükbaba bu defa kıskandırma triplerinden ziyade yurtdışından gelen ağabeyin alfonso'yu tanıma ve tarık'ın köşeye sıkışmasını izleyeceğiz gibi geliyor.:) belki abiyle tanışma amacı kıskandırmak olacak ama gelişmeler alfonso'nun kendini saklamak için çabalamasıyla yönlenecek gibi:)yani benim tahminim.. tutmayabilir de:) zaten hangi tahminimiz tutturabildik ki:img-hyste

hem tanısa ne olacak ki yine bora gibi alfonso'ya ne kadar çok benziyo der. amaaaa bu yeni gelen abi, tesadüftür ki tarığın yarıştığı takımda bi elemansa o zaman dediğiniz olur. diğer türlü benziyordan ibaret olmaz alfonso muhabbeti. hem tarık o kadar saf mı yaw. adam tarığı tanısa bile tarık anında ilişkiyi kesiverir. tarığın çok da umrundaydı sanki pınar. tarığın sinirleneceği konu naz'ın hala arkadaş tavrının devam etmesine.

ebru.karaca
06-01-07, 12:22
adam tarığı tanısa bile tarık anında ilişkiyi kesiverir. tarığın çok da umrundaydı sanki pınar. tarığın sinirleneceği konu naz'ın hala arkadaş tavrının devam etmesine.

O kadar kolay değil Serdar.. Hele senaristler istedikten sonra..
Naz bu yeni ağabey ile ilişkileri ilerletirse (Tarık'a inat), seyreyle cümbüşü.. :img-yes:

ceza_cansu
06-01-07, 12:26
O kadar kolay değil Serdar.. Hele senaristler istedikten sonra..
Naz bu yeni ağabey ile ilişkileri ilerletirse (Tarık'a inat), seyreyle cümbüşü.. :img-yes:

Bu 26. bölüm de ilerleticeği kesin.Zaten ilerletmese şaşarım.Ama 27 de bu enerji olayı olucağı için umarım bu kıskançlık bu bölümde son bulur.

nesss
06-01-07, 12:28
Milliyetteki özeti tam olarak aktaran yok mu arkadaşlar :D Ben bulamadım da önceki sayfalarda. Sırf Pınar'ın abisinin gelmesinden mi ibaret özet acaba? uğur kedi yeni birileri girecek derken Pınar'ın abisini kastetmişti galiba. Bakalım bu abide Naz'ın kozu olabilir. Hatta bunlar dörtlü olarak takılıp birbirlerini kıskandırmak için uğraşacaklardır. Tabi olan Pınar ve abisine olacak galiba. Anladığım kadarıyla Pınar'ın haberi yok bu oyundan. Biz zannediyorduk ya oyun olduğundan haberi vardır diye... Ne kadar amç kötü olmasa bile bu tür kıskandırmalar beni deli eder. Başkasını kullanarak!

Neyse güzel birşekilde bağlayacaklardır. Hatta bu aşk itirafını bu Pınar ve abisi tarafından oluşan gerilim sonuncunda seyredeceğiz belkide :) Bakalım tam bir özet ve fragman gelsin o zamn aydınlanacağız:)

xeno
06-01-07, 12:31
Oooo, günaydın Serdar.. Hoşgeldin..

Canım ya, ben Tarık'ın Pınar'a her şeyi anlattığını, oyun olduğunu söylediğini falan sanmıyorum. İşi o kadar da dallanıp budaklandırmaz. Ben Pınar'ın abisinin Tarık'ın Alfonso kimliğiyle ilgili olduğunu düşünüyorum..

ben tarık' ın bu tür bir davranış içinde bulunacağını zannetmiyorum, çünkü en yakınlarına bile Tarık bu aşkla ilgili ser verip sır vermiyor, zaten o yüzden bu gerilim tırmanıyor ya, her ikiside aşkı kendi içinde yaşayıp kabullenmeye çalışıyorlar :) Ben tarık' ın itiraf olarak değil de gösterdiğği kıskançlık patlaması ile aşkını ortaya koyacağını düşünüyorum..

nimett
06-01-07, 12:32
arkadaşlar kıskandırma olayının uzamasını ben de istemiyorum ama, geçen bölümde özellikle yapılan kıskandırma olayının izledik daha öncekiler (Cenk,Melisa,Franceska)özellikle kıskandırmak için giren karakterler değildi, olayların akışı öyle gelişti

benim asıl merak ettiğim Pına Naz'ı evin hizmetçisi olarak biliyor, abisi ile tanıştığında Naz'ın davranışını çok merak ediyorum

sevgiler,

ceza_cansu
Nesss işte özet tam olarak bu

26.bölüm basın özeti

Tarık ve Naz,Tarık'ın kız arkadaşı Pınar'a abi kardeş oldukları yalanını söyler.Bu arada Pınar'ın sürekli yurt dışına gelip giden abisi yurda döner.Naz'ın onunla tanışmak için can atması Tarık'ın sinirlerini bozar.

ebru.karaca
Neyse güzel birşekilde bağlayacaklardır. Hatta bu aşk itirafını bu Pınar ve abisi tarafından oluşan gerilim sonuncunda seyredeceğiz belkide :) Bakalım tam bir özet ve fragman gelsin o zamn aydınlanacağız:)

Neslihancığım;
Bu iki kardeşin (Pınar ve ağabeyinin) cici cici girecekleri kesin de, ben cici cici çıkacakları konusunda hemfikir değilim. Yani olan onlara olacak demişsin ya.. Biz bir iki sayfadır Pınar'ın abisinin Tarık'ın Alfonso kimliğini ortaya çıkartacağı kousunda konuşuyorduk. Nedense bu fikirden sonra aklıma daha cici bir şey gelmiyor. Hep bu! Hep bu! :)
Ama dediğin gibi; yeni özet ve fragman bir gelsin.. Daha iyi anlarız.

nowar_77
06-01-07, 12:34
kıskandırma olaylarının tekrarı abartı olur, evet ama bize göre bu böyle ..naz karakteri gerçek hayatta var olsa emin olun yapacağı tek şey kıskandırmaktır..naz da hala olgunlaşmamış çocuksu kız tavırları
var..bulabileceği tek çözüm budur yani..aslında oldukça gerçekçi gerçekle bağlantı kurulsa...:)

tarik_naz
06-01-07, 12:34
vay be geçen gün show'un müdürünün yaptığı açıklama aydın doğan'ı kızdırmış galiba ve hemen karşı atak yapmışlar. milliyet gazetesinde, Grey's anatomy ile doktorlar dizisini karşılaştırmışlar ve doktorlar dizisindeki diyologlar konuşmalar gry'anatomy deki diyologların aynısı olduğu yazıyomuş. yani topluma madem taklit yapıyosunuz bari replikleri değiştirselerdi demek istiyolar galiba :)

tuttum bak şimdi doğan medya grubunu. star'ı arkasında duruyo. sanırım show ile star arasındaki gerilim büyüyecek. aman bize dokunmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar :)

ya bu arkadaşlık olayını vahi çıkardı, kahvaltı olayını da ümit çıkarttı. valla baba-oğul istemeden de olsa tarık-naz ilişkisinin önüne engeller koymaya devam ediyo. 27.bölümün gerilim nedeninin 15 dakikalık konuşma ile tavlanan bir kız ve abisi olacağı hiç aklıma gelmezdi.

ebru.karaca
06-01-07, 12:35
ben tarık' ın bu tür bir davranış içinde bulunacağını zannetmiyorum, çünkü en yakınlarına bile Tarık bu aşkla ilgili ser verip sır vermiyor, zaten o yüzden bu gerilim tırmanıyor ya, her ikiside aşkı kendi içinde yaşayıp kabullenmeye çalışıyorlar :) Ben tarık' ın itiraf olarak değil de gösterdiğği kıskançlık patlaması ile aşkını ortaya koyacağını düşünüyorum..

Zaten bunların kuzu kuzu;
--"Seni seviyorum."
--"Ben de seni seviyorum."

diyeceği yok ki güzelim..
Kıskançlık patlaması sonucu ortaya çıkması çok daha fazla muhtemel :) :)

nesss
06-01-07, 12:36
Nesss işte özet tam olarak bu

26.bölüm basın özeti

Tarık ve Naz,Tarık'ın kız arkadaşı Pınar'a abi kardeş oldukları yalanını söyler.Bu arada Pınar'ın sürekli yurt dışına gelip giden abisi yurda döner.Naz'ın onunla tanışmak için can atması Tarık'ın sinirlerini bozar.

Teşekkürler canım ;)

Hımmm olay anlaşıldı. Tarık'ın Pınar'ı sevdiğini düşünen Naz, Tarık'ı sinir etmek için Pınar'ın abisine yönelecek. Ne olsa "canım arkadaşım" modundalar ikiside :)

O değil demekki Tarık açıklayamıyacak sevdiği kişinin Pınar olmadığını. 26. Bölüm bu yanlış anlama üzerine kurulu olacak.

ebru.karaca
06-01-07, 12:39
vay be geçen gün show'un müdürünün yaptığı açıklama aydın doğan'ı kızdırmış galiba ve hemen karşı atak yapmışlar. milliyet gazetesinde, Grey's anatomy ile doktorlar dizisini karşılaştırmışlar ve doktorlar dizisindeki diyologlar konuşmalar gry'anatomy deki diyologların aynısı olduğu yazıyomuş. yani topluma madem taklit yapıyosunuz bari replikleri değiştirselerdi demek istiyolar galiba :)

Hehehe.. Valla benim işime geliyor.. :)

ya bu arkadaşlık olayını vahi çıkardı, kahvaltı olayını da ümit çıkarttı. valla baba-oğul istemeden de olsa tarık-naz ilişkisinin önüne engeller koymaya devam ediyo. 27.bölümün gerilim nedeninin 15 dakikalık konuşma ile tavlanan bir kız ve abisi olacağı hiç aklıma gelmezdi.

Engel mi, yardım mı acaba? Bence neticeye bakma burada.. Mesala o yemekte Tarık Pınar'ı tavladı, evet. Ama bir de şunu düşün. Biz şimdiye kadar Tarık ve Naz'ı hiç böyle baş başa, güzel bir yerde, böyle rahat ve samimi yemek yerken görmemiştik.. Bu da bir başlangıç. Yani ileride arkadaşlık oyununa son verip de, yine şoför-patron olsalar bile Naz artık eskisi gibi, "Şuna bak! Birisi şoförümle yemek yediğimi görürse ne derim?!" diyemeyecek mesela. :)

xeno
06-01-07, 12:40
bunların itiraftan sonraki aşk ilişkilerinde de kuzu kuzu aşk yaşayacaklarını da zannetmiyorum :)) kuzu kim bunlar kim :) yine didişecek bir şeyler bulurlar :)

simser
06-01-07, 12:40
arkadaşlar bence nazın pınarın abisiyle tanışmak istemesi kıskandırmak için olmayadabilir.... ya hala arkadaşlar ya bunlar, hatta kardeşler ya:) yani o da biricik "müstakbel" yengesinin abisiyle tanışmak istiyo ne war ki bundaa....:) bence naz pınara çok iyi dawranmaya başlıycak ve tarığın sinirlerini bozan da bu olucak!!!

whiteangel
06-01-07, 12:43
Engel mi, yardım mı acaba? Bence neticeye bakma burada.. Mesala o yemekte Tarık Pınar'ı tavladı, evet. Ama bir de şunu düşün. Biz şimdiye kadar Tarık ve Naz'ı hiç böyle baş başa, güzel bir yerde, böyle rahat ve samimi yemek yerken görmemiştik.. Bu da bir başlangıç. Yani ileride arkadaşlık oyununa son verip de, yine şoför-patron olsalar bile Naz artık eskisi gibi, "Şuna bak! Birisi şoförümle yemek yediğimi görürse ne derim?!" diyemeyecek mesela. :)

ay ilahi ebru:) ben o kahvaltıda sinirküpüne dönmüş bir naz izledim. umarsızca tarık'ın dönüp gelmesini bekleyen, hırsından bütün masayı tuzlayan herşeye rağmen kuyruğu dik tutmaya çalışan bir naz:img-hyste

Kara İnci
06-01-07, 12:46
Özete göre Naz tanışmak için can atar diyor. Belkide Tarığa misilleme yapmak için böyle bir istekte bulunur ama karşısına öyle bir tip çıkar ki Tarığın Naz'ı bu abiden kurtarmasına gerek kalmaz. Hatta Naz kendi kurtulmak için Tarık dan yardım ister.Ne dersiniz Tarık da sırf Naz'ın pişmanlığını görmek için yardıma yanaşmayıp eğlenceye dahil olursa keyifli olmaz mı.Böylece olay da kıskandırma vasatlığından biraz olsun kurtulmuş olur...

nowar_77
06-01-07, 12:46
ay ilahi ebru:) ben o kahvaltıda sinirküpüne dönmüş bir naz izledim. umarsızca tarık'ın dönüp gelmesini bekleyen, hırsından bütün masayı tuzlayan herşeye rağmen kuyruğu dik tutmaya çalışan bir naz:img-hyste

ama başını döndürüp baktı mı ..hayır bakmadı..:img-hyste derdini veren mevlam sabrını da veriyor işte..15 dakika bakmadı ya arka masaya orda naz a helal dedim yani:img-hyste

tarik_naz
06-01-07, 12:49

evet ya, tarığın rüyasında kimi gördüğünü tahmin ederken "beni mi" deyişinde ne kadar tatlı hali vardı. ama tarığın verdiği cevaptan sonra hiç de tatlı bi sohbet ve tatlı bi naz göremedim açıkcası. melisa lafını duyunca naz "paramparça" oldu resmen. hele tarık, franceska'nın fiziki özelliklerini sıralarken naz'ın surat ifadesi kıskançlıkla,pişmanlık arasında bi ifadeydi. uğur kedi'nin inatçı keçi benzetmesi tam yerinde valla. naz bi kere dönüpte bakmadı. ama tarık bu inat konusunda son an'a kadar bekliyo. ama karşısında çok inatçı bir naz olunca mecbur tarığa da bulaştı işte.

xeno
06-01-07, 12:51
evet ya, tarığın rüyasında kimi gördüğünü tahmin ederken "beni mi" deyişinde ne kadar tatlı hali vardı. ama tarığın verdiği cevaptan sonra hiç de tatlı bi sohbet ve tatlı bi naz göremedim açıkcası. melisa lafını duyunca naz "paramparça" oldu resmen. hele tarık, franceska'nın fiziki özelliklerini sıralarken naz'ın surat ifadesi kıskançlıkla,pişmanlık arasında bi ifadeydi. uğur kedi'nin inatçı keçi benzetmesi tam yerinde valla. naz bi kere dönüpte bakmadı. ama tarık bu inat konusunda son an'a kadar bekliyo. ama karşısında çok inatçı bir naz olunca mecbur tarığa da bulaştı işte.

ama keçilikte tarık' ta az değil araba ile insaf tam 1 saat 45 dakika dolaştı, naz' ın orda kendini beklediğini bile bile :)

simser
06-01-07, 12:53
ama keçilikte tarık' ta az değil araba ile insaf tam 1 saat 45 dakika dolaştı, naz' ın orda kendini beklediğini bile bile :)

eee bu da ilk bölümlerde tam hatırlamıyorum 1 ya da 2. bölümde nazın tarığı sabaha kadar arabada bekletmesinin intikamı:img-wink:

ceza_cansu
06-01-07, 12:56
Ya Naz bakmamak için tuzları bile saydı.Ne diyelim helal valla iyi tuttu kendini.Ya ama gerçekten özellikle o kahvaltıda Tarık'ın rüyasında kendisini gördüğünü düşünmesi ve de akşam Tarık'ı Pınar'a gitmesin diye engellemesinde yüzündeki hal kesinlikle süperdi.

tarik_naz
06-01-07, 12:58
26.bölüm basın özeti

bu abi sürekli yurt dışına gidip geldiğine göre, zengin birisi ve iş adamı anlaşılan. hatta pınar'ın ailesi zengin .
şimdi bu abi vahilerle daha önce iş falan yapmış olabilir. vahi'yi tanır, onunla muhabbet falan derken, hele bi de yakışıklıysa tamam. vahi naz'ı da kızım diye hitap eder ve tarığın yalanı ortaya çıkar, pınar'la tarık ayrılır ama abisi evden ayrılmaz ve naz'a da asılırsa. tarık çifte darbe almış olur :)

o zaman, tarık "ben ne yaptım yaaa" demez mi?

ebru.karaca
06-01-07, 13:04

:img-hyste O, içten içe yaşadıklarıydı. Dışarıdan gören birisi için, pek ala güzel bir çifttiler.. (Ya da kardeş..) Yani, Naz "ben kiminle oturdum da, yemek yiyorum" triplerinde değildi.. :) :) Onu söylemek istedim..

Yoksa, "içi seni yakar-dışı beni" misali, o canım kahvaltı nelere gebeydi... :img-hyste

ceza_cansu
06-01-07, 13:04
bu abi sürekli yurt dışına gidip geldiğine göre, zengin birisi ve iş adamı anlaşılan. hatta pınar'ın ailesi zengin .
şimdi bu abi vahilerle daha önce iş falan yapmış olabilir. vahi'yi tanır, onunla muhabbet falan derken, hele bi de yakışıklıysa tamam. vahi naz'ı da kızım diye hitap eder ve tarığın yalanı ortaya çıkar, pınar'la tarık ayrılır ama abisi evden ayrılmaz ve naz'a da asılırsa. tarık çifte darbe almış olur :)

Der kesin der ama iş işten geçmiş olur.Ya bu arada şimdi Naz bu adamla tanışmak için can atıyor,birde onu çok yakışıklı biri olarak hayal ederse Tarık daha da beter deli olur.Birde adam gerçekten yakışıklı çıkarsa aman aman.

xeno
06-01-07, 13:05

Ama bu da Tarık'a fazla değil mi yazık çocuğa,ben bu kıskandırma olaylarının ailelerin yanında olacağını zannetmiyorum ve alfonso kimliğinin de tarık ile naz aş itiraflarını yaptıktan sonra ve bir süre aşklarını yaşdıktan sonra çıkacağını bundan dolayı kısa süreli bir ayrılık yaşayacaklarını, daha sonra tarık tekrar kendini affettirdikten sonra bir süre daha böyle aşk yaşanacağını ve tarık'ın asıl kimliğinin ise daha sonra çıkacağını düşünüyorum...

unseen
06-01-07, 13:06
Herkese merhaba....ya arkadaşlar siz hiç uyumazmısınız..yine kaç sayfa olmuş böyle...mini özette gelmiş..şimdi bu abide nereden çıktı...birde yurt dışından.....
kesin Tarığın çok başı ağrıyacak...hiç beklemediğimiz bir anda alfonso kimliğide ortaya çıkarsa bunların aşkı ilk bahara kalır artık...:) bu arada oylama yapılmıştır..

ebru.karaca
06-01-07, 13:08
Tamamı diye bir şey yok.
Olduğu, olacağı bu.

26.bölüm basın özeti

Devamı için salıyı bekleyeceğiz..

eyll987
06-01-07, 13:11
Okey Sağolun Ama Bence Bu Dizi Güzel Bir Dizi Ama Gerçekten Bize Haksizlik Yapiliyor Neden Bizim Dizimizinde Diğerleri Gibi Ayri Bir Sayfasi Yokresimlerle Sohbetleri Avatarlari 1 Sayfada Yaziyoruz Dimi

Kara İnci
06-01-07, 13:11
26.bölüm basın özeti

Tarık ve Naz,Tarık'ın kız arkadaşı Pınar'a abi kardeş oldukları yalanını söyler.Bu arada Pınar'ın sürekli yurt dışına gelip giden abisi yurda döner.Naz'ın onunla tanışmak için can atması Tarık'ın sinirlerini bozar

ayşenurr
06-01-07, 13:12
pınarın abiside varmış.eksik kalsın.nazda tarığı pınarın abisiyle kıskandıracaksa
konular tekrar başa sarıyor demektir.birbirlerini artık kıskandırmasınlar.iyice
bu muhabbet sıktı yani.herşeyi tadında bırakmak lazım.:img-yes:

xeno
06-01-07, 13:15
Zaten sitemiz de yok.. Sinirler tavanda.. :) :) Bazen içimden ağlamak geliyor.. Dur kızım diyorum. Altı üstü bir site. Bir gören olsa, kime, neyi, nasıl açıklayacaksın.. :icon_sorr :icon_sorr
Kendimi ara ara Naz gibi görüyorum, korkuyorum Ayşen.. :)

Aynen Ebru' cuğum baksana sitesizlik başıma vurdu :) ben burda 12.10.2006 dan beri üyeyim ve her gün genelde sadece arkadaşların yorumlarını büyük zevkle okuyorum ama yazmıyordum ama bir baktım ki bu gün yazdığım toplam mesaj bu güne kadarkileri nerdeyse geçecek :) ama burda da yazmak çok zevkliymiş:) eh artık burda da okumak yerine yorum yazmak şart oldu :)

Kara İnci
06-01-07, 13:17
Zaten sitemiz de yok.. Sinirler tavanda.. :) :) Bazen içimden ağlamak geliyor.. Dur kızım diyorum. Altı üstü bir site. Bir gören olsa, kime, neyi, nasıl açıklayacaksın.. :icon_sorr :icon_sorr
Kendimi ara ara Naz gibi görüyorum, korkuyorum Ayşen.. :)

Al benden de o kadar.Site kapandığından beri sanki bir tarafım eksik kaldı.Allah'tan sizler varsınız da bir nebze osun sitenin havasını soluyorum.

RebeCa
06-01-07, 13:23
selam aekadaşlar,
buyrun burdan yakalım ohhhh ne güzel bir agbı eksıktı tam oldu,ne güzei Tarık Pınar ile Naz da pınarın agbısı ıle canım arkdaşım olayına devam edecek 27 hakıkaten patlamalara gebe.
26. nın fragmanı ıse heycanla beklenmekte.,
ebru.karaca sna aynen katılıyorum tarık senı sevıyorum bıle dedı artık sıra Naz da bence ılk ıtıraf naz yapmalı .
hemde öyle bir itiraf kı oyle Ebru senın dedıgın gıbı senı sevıyorum la olmaz tamda tartışma sonrası en can alıcı yerde olmalı.....
bu arada merak ettıgım bır konu ılk öpücük olayı hep olayı flashbacklerle Naz' ın hatırlaması ıle görduk Tarıgın ıtırafı ıle duyduk bırde tarıgın flashbackleri ile görsek şu öpücük olayını fena olmaz yani
sevgıler.....

tarik_naz
06-01-07, 13:26
valla ben de barış'ın sitesine üyeyim bilirsiniz, ordada muhabbet çok güzel burda da çok güzel. bakın sizler de geldiniz burası daha da hareketlendi. cumartesi pazarları burası genelde durgun geçerdi ama bu hafta baya iyi gidiyo. önemli olan geceleri bile burası kalabalık olmaya başladı. bunda üye olup da yeni yeni yazmaya başlayana arkadaşların etkisi çok büyük tabiki, saolun.

10.bölüm tekrar reytingi
total

18 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 3,60 13,10

xeno
06-01-07, 13:30
valla ben de barış'ın sitesine üyeyim bilirsiniz, ordada muhabbet çok güzel burda da çok güzel. bakın sizler de geldiniz burası daha da hareketlendi. cumartesi pazarları burası genelde durgun geçerdi ama bu hafta baya iyi gidiyo. önemli olan geceleri bile burası kalabalık olmaya başladı. bunda üye olup da yeni yeni yazmaya başlayana arkadaşların etkisi çok büyük tabiki, saolun.

10.bölüm tekrar reytingi
total

sen saol tarık-naz:) senaryolarını bekliyorum biraz olsun bu beni mutlu edecek büyük bir zevkle senaryolarını okuyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum, bu sitesizlikte senin senaryolarınla biraz olsun neşelenelim derim :) o yüzden bekliyorum yeni senaryolarını:)

jenn
06-01-07, 13:32
arkadaşlar sakin olalım merak etmeyin düzelecek site...bakın burda güzel vakit geçiyor..:))ben hep derdim size buraya yazın diye.nihayet teşrif ettiniz:))))
bu arada imza çalışmam nasıl olmuş.bakın gözlere moraliniz düzelsin:)))

tarik_naz
06-01-07, 13:37
jenn, can alıcı yerden vurdun bizi valla. süper olmuş. tam "gözlerin" olmuş yani. ayrıca fotoğraflar için teşekkürler. güzel resimler çekmişsin.

xeno
06-01-07, 13:37
harika bir imza en azından birbirine bakıyorlar , haklısın biraz olsun bu beni sakinleştirdi:) çok teşekkürler jennciğim :)

jenn
06-01-07, 13:39
jenn, can alıcı yerden vurdun bizi valla. süper olmuş. tam "gözlerin" olmuş yani. ayrıca fotoğraflar için teşekkürler. güzel resimler çekmişsin.

rica ederim canım.keyfle yapıyorum ..zamanım olsun yeter:))seninde senaryoların eline sağlık :))bu yolda kendini geliştirmeye devam etmelisin..

beybolat
06-01-07, 13:42
10.bölüm tekrar reytingi
total

Bu raiting çok iyi:happy0064 özellikle tekrar bölümler için prime time'daki birçok programı geçmişiz.Milliyet tv'nin mini özetini okudum.Bazı arkadaşlar yine mi kıskandırma demiş ama bu seferki durum farklı aralarındaki ilişkinin boyutu farklı ve bu son kıskandırma olayı bu boyutu daha da değiştirecek 220 v'luk gerilimle beraber:)Bir de uğur kedi mekan değişikliği var dedi ya ben asıl onu merak ediyorum.Acaba 20. bölümdeki gibi farklı bir atmosfer mi yaratmak istiyorlar?İlan-ı aşk için bir hazırlık olabilir mi?Biliyorsunuz mekan değişikliği yarıyor bizimkilere:img-blush

bülbül
06-01-07, 13:48
jenn yaktın beni...bu nasıl bakıstır böyle...ellerıne saglık valla...

gözlerin acıdan ağlar örer...kendi kayboluşlarım...valla kayboldum ne yalan söyleyeyim....:good: :good: :good:

ceza_cansu
06-01-07, 13:49
Bencede bu tekrar reytingleri gayet iyi ama özellikle 20. bölüm reytingini çok merak ediyorum:):).Bu arada jenn imzan kesinlikle süper olmuş.İnsanın o güzel bakışmalara bakınca içi açılıyor.

ipekb
06-01-07, 13:49
Ya arkadaşlar biliyorum ayıp oluyo ama site yok...yanı barışın sitesi ya...bu kadar ne bu yanı...acep bişeymi oldu..hackleme falan...ya neysekı burada şahane ama?????????????............ora bizim ev ya......:img-yes: :img-help:

whiteangel
06-01-07, 13:55
Ya arkadaşlar biliyorum ayıp oluyo ama site yok...yanı barışın sitesi ya...bu kadar ne bu yanı...acep bişeymi oldu..hackleme falan...ya neysekı burada şahane ama?????????????............ora bizim ev ya......:img-yes: :img-help:

arkadaşlar panik yapmayın. server taşınıyor. tebdili mekanda ferahlık vardır hesabı:) 24 saate kadar açılırız tahminen..
bu arada jenn imzanı çok beğendim. biz tarık ve naz'ın hep böyle bakmalarını istiyoruz:)

simser
06-01-07, 14:04
jenn imza süper olmuşşşş:good:

arkadaşlar bnce bu pınarın abisi kıskandırma olayı deil yaa!! ya hani naz tarık pınarı sewdiğni söyledi sandı ve artık aranıza girmem dedi ya, e tarık da malum kıskandırmak için pınarla birlikte, buluşmaya giderken bile nazın gelip onu durdurmasını bekledi,e şmdi naz abi-kardeş modunda "müstakbel" yengesine çok ii dawranır hatta ve hatta abisiyle tanışmak için de ısrar ederse -ki tarığın o kızın ailesiyle tanışmasını istemiş gbi bişe bu!!- tarık deliye döner tabii ki!!! bnce öyle bişeyler çıkar bunun altından, bizim senaristlerimiz zekidir, bi kıskandırma olayını da on kere kullancak diiller ya!!!!:good:

ayşenurr
06-01-07, 14:12
benim en çok merak ettiğim birbirlerini aşk itirafları nasıl olacak.kesinlikle sıradan olmayacak.senaristlerimiz bize nasıl bir süpriz hazırlıyorlar.eminim aşk itirafı olunca öpüşme sahnesi gibi her yer kilitlenecek.

ceren81
06-01-07, 14:15
şimdiii Pınarın abisi rolünde acaba hangi oyuncu oynayacak merak ettim..henüz belli değil heralde .. acaba tanıdığımız birisimi..

jlee
06-01-07, 14:16
benim en çok merak ettiğim birbirlerini aşk itirafları nasıl olacak.kesinlikle sıradan olmayacak.senaristlerimiz bize nasıl bir süpriz hazırlıyorlar.eminim aşk itirafı olunca öpüşme sahnesi gibi her yer kilitlenecek.

kesinlikle. bomba gibi bir sahne bekliyorum ben. uğur kedi'nin tüyoları da böyle bir sahneyi vurguluyor zaten. benim isteğim şöyle bağıra çağıra bi itiraf olsun. şöyle hemen yüksek bir gerilimin ardından. yeri göğü inlete inlete. tam bir tartışmanın ortasında falan. aah ah.

ayşenurr
06-01-07, 14:19
kesinlikle. bomba gibi bir sahne bekliyorum ben. uğur kedi'nin tüyoları da böyle bir sahneyi vurguluyor zaten. benim isteğim şöyle bağıra çağıra bi itiraf olsun. şöyle hemen yüksek bir gerilimin ardından. yeri göğü inlete inlete. tam bir tartışmanın ortasında falan. aah ah.

bencede gerilim anında olmalı,yüksek sesle birbirlerine haykırmalılar.ardındanda öpüşme sahnesi olmalı.biraz çok şey istedim ama.....:img-grin2

cave77
06-01-07, 14:20
26.bölüm basın özeti

Hah bir Pınar'ın abisi eksikti o da geldi kadro tamamlanmış oldu :))) şimdi anlaşıldı uğur kedi'nin mesajında yeni atmosfer yeni yüzler derken kastettiği şey,diziye farklı farklı isimler dahil olmaya başladı yavaş yavaş...e doğru bunlar iki inatçı keçi asla vazgeçmeyecekler şu inatlarından...Naz'ın Pınar'ın abisiyle tanışmak için can atması Tarık'ın sinirlerini bozar yazdığına göre(ki özette bir aldatmaca yoksa şayet)Naz Hanım gene Tarık'ı kıskandırma moduna girecek,birbirlerini kıskandırıp duracaklar gibi gözüküyor özete bakılırsa,anlaşılan arkadaşlık olayı bir işe yaramadı ama şu abi-kardeş durumu da pek bir fayda sağlamayacak gibi(gerçi birbirlerini aslında ne kadar çok sevdiklerini anlıyorlar)...şu Pınar'ın abisi meselesinin dün uğur kedi'nin mesajında bahsettiği Tarık başına yeni bela ediniyor kısmıyla alakası olabilir mi acaba?yani o bela Pınar'ın abisi olabilir mi ki?çünkü adam özette yazdığına göre yurtdışına gidip gelen birisi belki de Tarık'ı Alfonso'ya benzetecek hatta o olduğunu düşünecek Tarık'ı sıkıştıracak,e Alfonso dünyaca tanınmış bir rallici,e adam da sürekli yurtdışında...ha bi de sanırım Tarık bu Pınar'a bunun bir oyun olduğunu söylemedi sanırım çünkü söyleseydi kızın abisi devreye girmezdi tabii bunu ilerleyen bölümlerde daha iyi anlarız(oyun olduğunu söyleyip söylemediğini) ama kızın abisi Naz'a asılırsa ve Pınar da bir şekilde abisine müdahale etmezse onu uyarmazsa abi bak böyle böyle bu bir oyun aslında Tarık bu kızı seviyor ondan uzak dur demezse o zaman bilelim ki Pınar'ın hiçbirşeyden haberi yok,gerçi belkide haberi var abisini uyaracak ama abisi çapkın biriyse laftan anlamaz ki hem bi güzel Naz'a asılır hem de yurtdışı ile haşır neşir birisi olduğu için Tarık'ın Alfonso olduğunu anlayabilir ve Tarık her anlamda çok kötü durumlara düşebilir...bana göre 27 de ki 220 voltluk gerilim bundan kaynaklanacak ve o bela da Pınar abisiyle alakalı birşey olacak.

unseen
06-01-07, 14:21
Bu kadar bekledik...bu bölüm olur yok önümüzdeki bölüm itiraf gelir derken 26.bölüme geldik..şöyle keyifle izleyeceğimiz sıradan olmayan itiraf izlemeyi hak ettik doğrusu..büyükşehir belediyesi sizlere güveniyoruz..:img-yes:

thesunset
06-01-07, 14:24
sabah geldim mini ozet'i okudum,gittim simdi geliyorum 10 sayfa yazdiniz...ellerinize dusunmiyorsaniz bari bizim gozlerimize dusunun:) ama helel olsun Baris'in sitesi yokluguna ise yaramis...buraya toplanti yapiyoruz:)

ozet beni sasirdi...Naz akillanmak istemiyor.... biz de sonunda deli olacagiz Naz yuzunden:)

jenn bu ne imza :good:

tarik_naz
06-01-07, 14:28
Jenn imzan harika olmuş bak simdi yine son sahneyi hatırladım içim acıdı of of

25 bölüm geçtik ve sonu kötü biten bölümleri sıralıyorum

1.bölüm; ilk bölüm olduğu için değerlendirmeye almaya gerek yok :)
2.bölüm; naz, filiz ve tarığı sevgili sanıyo
3.bölüm; belgin hanım fenalaşıyo, tarık şokta
4.bölüm;tarık motor kazası geçiriyo
5.bölüm; tarık annesi ile naz'ın yanında karşılasıyo
6.bölüm; melisa, naz'a tarığa 3 misli maaş teklif ettiğini söylüyo
7.bölüm; naz, tarığın işten ayrıldığını sanıyo. tarık melisa'nin teklifini kabul etti mi etmedimi
8.bölüm; tarık, naz'ı kendi toplantısına götürüyo
9.bölüm; yanlış anlama, naz, melisa ile tarığı basıyo
10.bölüm; tarık, dosyayı imzalayacak mı imzalamayacak mı
11. bölüm; cenk ve tarık yarışacak amatarığın arabası bozuk
12.bölüm; arabalar satılıyo,tarık işten ayrılacak mı
13.bölüm; bora, arabasının anahtarını tarığa emrindeki birisiymiş gibi uzatıyo
14.bölüm; kredi meselesini bora'nın ayarladığını sanıyolar ve naz bora'yı öpüyo
15.bölüm; tarık, bora'nın naz'a yüzük verdiğini görüyo
16.bölüm; hayret bu bölümün sonu o kadar da kötü değil, naz, belkıs'ı, tarık da bora'nın arabasını görüyo :)
17.bölüm; gecenin bi yarısı bora bankaya giriyo ve tarık ile naz bunu görüyo
18.bölüm; bak bu bölümün sonu güzel bitmiş, naz ve tarık araba da yanyana :)
19.bölüm; konser verilmiş, naz, tarık ve filiz arasında bişey var sanırken tam o sıra da filiz arıyo
20.bölüm; en güzel bölüm sonu tabi ki ne denebilir ki. tek kötü yanı bize rüya hissi verdirilmesi :) "aptalll"
21.bölüm; çok güzel bi bölüm sonu. tarığın aklı başka yerlerde "hıhı" :)
22.bölüm; yanlış anlama, naz ayşe'nin tarık'tan hamile olduğunu düşünür.
23.bölüm; mutlu bi son, tarık yarışır ve parayı kazanır. :)
24.bölüm; tarık ve babası karşılaşır
25.bölüm; yanlış anlama, naz, tarığın pınar'ı sevdiğini düşünür.

görüldüğü gibi 16-18-20-21-23 bölüm sonları hariç, nerdeyse 20 bölüm hep kötü sonla bitmiş. yani merak edecek bişey yok. bizim senaristler bu duruma alışık :)

denısse
06-01-07, 14:30
çok güzel.gözlerin şarkısının klibi çekilsin,BARIŞ AKARSU tavan yapacak.:happy0064 :good: :happy0064 :good: :happy0064 :good: :happy0064 :good:

bencede bıran once klıp cekılmelı ve su album tekrar basılmalı,anlamadıgım bı sarkı bu kadar cok dınlemesıne ragmen hıc bır yerde bunun haberı cıkmıyor,baskası olsa mutlaka basında yer alırdı bu durum..neyse dıyelım...

ipekb
06-01-07, 14:30
aaa ben ilk defa ..uğur kedi gelmiş...hadı bize biraz tüyo verse...hadiiiiiiiiiii...lütfen sevgili uğur kedi.....azmı kaldı bu aşkın alenen yaşanmasına...ya artık yaşasınlar..sonra kırılıp ayrılabilirler...ama ya bu kadar yakınlar bu kadar bırbırlerıne dolularken demeeeeeeeee..ya..:img-wink: :img-yes: :icon_sorr :icon_whis :img-yes: bye :good:

beybolat
06-01-07, 14:36

Bence de bağıra çağıra itiraf edilsin,Tarığın da dediği gibi:)

denısse
06-01-07, 14:38
ooo kımler gelmıs hosgeldınız ugur kedı:) buyuksehır beledıyesınden ısteklerımız var:img-wink: ask ıstıyoruz,tamam kavga etsınler , bırıbırını yesınler ama ıtıraf etsınler asklarını,sonra ıstedıklerı gıbı dıdısebılırler:img-yes: sonra daha cok naz tark cıksın,teo mus metroseksullekmıs bayıyor hatta kanal degıstırıyor:img-yes: neyse ısteklerımız bellı ne demısler elcıye zeva olmaz:img-wink:

nimett
06-01-07, 14:42
Tarık'dan şarkı söylemesini bekliyoruz, kısı kısa doyamıyoruz

albümün yeni baskısı fazla gecikmeden çıksa çok iyi olacak, bekleyen sayısı bu kadar çokken

sevgiler,

ebru.karaca
06-01-07, 14:43

Zaten Serdar, halimizi bir görsen.. Diğer sitemiz de kapalı ya, birbirimizi buraya yönlendirir olduk.
Hem böylece, bu yoğunlukla yakında ana sayfaya da geçeriz belki, diye ummuyor da değiliz :)

arkadaşlar sakin olalım merak etmeyin düzelecek site...bakın burda güzel vakit geçiyor..:))ben hep derdim size buraya yazın diye.nihayet teşrif ettiniz:))))
bu arada imza çalışmam nasıl olmuş.bakın gözlere moraliniz düzelsin:)))

Tam, bu muhteşem imza kimin diye bakıyordum ki, senin çıktı jenn.
Yine döktürmüşsün. Harika olmuş..

FİLİZ-TB
06-01-07, 14:46
ugur kedi hadi ne olur birşeyler yaz işler iyice karışacakmı biz özet ve fragmana kadar hasta oluruz

cave77
06-01-07, 14:47
Hoşgeldin uğur kedi hocam =)))))

Sanırım şu an hangi tüyoları versem acaba diye düşünüyorsun :)))) valla fazla tüyo göz çıkarmaz,ne kadar tüyo o kadar çok fikir =)))) yeni tüyolar verirsen daha da memnun kalırız hani yani:img-wink:

tarik_naz
06-01-07, 14:53
Zaten Serdar, halimizi bir görsen.. Diğer sitemiz de kapalı ya, birbirimizi buraya yönlendirir olduk.
Hem böylece, bu yoğunlukla yakında ana sayfaya da geçeriz belki, diye ummuyor da değiliz :)
.

bu saatten sonra anasayfa geçsek ne olur geçmesek ne olur. zaten star'a ve star'ın dizilerine yapılan yanlı tavırı anlamak mümkün değil. anasayfadaki dizilerin çoğuna bakın hepsi ya kanal d ya da atv star'ın tek dizisi var. 2 hafta sonra doktorlar'ı da anasayfa da görürseniz şaşırmayın. :img-wink:
o yüzden artık anasayfa umudu sıfır.
çünkü geçenler de beybolat ile bunu araştırdık ve red cevabı geldi. sebeb olarak da yeni dizi formlarının açılacak olmasıymış :)

o yüzden biz burda seviyeli mesajlarımızı atmaya devam edelim, her bölüm bi başlık eskitelim bu bizim için yeter :img-wink:

FİLİZ-TB
06-01-07, 14:55
Serdar haklısın Star tv olan yanlı davranışı hepimiz biliyoruz full ekranda yöneticinin tavrıda hiç hoş değildi kanallar arasında olan rekabette olan bize oluyor.

cave77
06-01-07, 14:57
çünkü geçenler de beybolat ile bunu araştırdık ve red cevabı geldi. sebeb olarak da yeni dizi formlarının açılacak olmasıymış :)

Yeni dizi forumları derken kastettikleri neymiş Serdar?onu da söylediler mi?

nowar_77
06-01-07, 15:01

ben de onu merak ettim..eğer ilk anladığım doğruysa yeni başlayan yada başlayacak dizilere kontenjan mı ayrılmış.....dizinin ana sayfaya geçmesi bize ya da diziye bir şey katacak değil ama çifte standart hoş değil

tarik_naz
06-01-07, 15:02

sanırım multimedya kısmına açılacak formları kasdettiler. yeni çıkan dizilerin multimedya kısmı oluşturulacakmış heralde.

Buyukbaba
Dizifilm sitesinin kurucuları arasında kimler var?
Ben Acun Ilıcalı biliyorum. Başka bildiğiniz kimler var?
Zaten Acun Ilıcalı her zaman show tv ye program yapar. Bu açıklar bazı şeyleri az da olsa.

jlee
bu saatten sonra anasayfa geçsek ne olur geçmesek ne olur. zaten star'a ve star'ın dizilerine yapılan yanlı tavırı anlamak mümkün değil. anasayfadaki dizilerin çoğuna bakın hepsi ya kanal d ya da atv star'ın tek dizisi var. 2 hafta sonra doktorlar'ı da anasayfa da görürseniz şaşırmayın. :img-wink:
o yüzden artık anasayfa umudu sıfır.

o yüzden biz burda seviyeli mesajlarımızı atmaya devam edelim, her bölüm bi başlık eskitelim bu bizim için yeter :img-wink:

yine çok haklısın tarık_naz. burda çok güzel bir ortam oluştu. arada başka dizilerin sayfalarına bakıyorum da bizim gibi seviyeli olmayan çok var. bizim bunu başarabilmiş olmamız çok sevindiriyor beni. her hafta bir sayfa eskitiyor olmamız da. umarım barışın sitesi geri geldikten sonra da böyle devam ederiz. çünkü dizimiz tartışılmayı ve ortaya fikirler atılmasını hakediyor. fazla reklam yapılmamasıdır pek bilinmemesinin nedeni. oysa ilgiyi sonuna kdar hakettiği kesin. hep söylüyorum yine söylicem boş tek bir sahnesi bile yok... senaristler bizi ters köşeye yatırmayı biliyor. ne kadar tartışırsak tartışalım yine her şeyi bölümü izlerken görüyoruz, tahminlerimiz çoğu zaman alakasız oluyor. bu bir dizi için başarı değildir de nedir?

ANIL_
06-01-07, 15:03
25 bölüm eskitmiş, reytinglerde sürekli ilk 3 de olan ve binlerce başlık tüketmiş olan bir diziyi hala nasıl ana sayfaya almazlar anlamış değilim ve şunuda belirtmek istiyorum ben 14. bölümden itibraen bu forumdayım ve ilk geldiğimde neredeyse bulamıyordum yalancı yarimin nerde olduğunu. Ne denilebilirki böyle yaparak kendileri üye kaybediyorlar...

burcin_kaplan
06-01-07, 15:03
selamlar arkadaşlar.. Dün bi erken uyuyim dedim bugünde biraz geç girdim foruma..walla aşmışsınız arkadaşlar:) oku oku zor bitirdim :)
Milliyet tv ekinde özetimiz gelmiş..Demek benim dediğim durum olacak ben kesin naza da bi tane sevgili ayarlıcaklar demiştim ama Pınarın abisi olacağı aklımın ucundan geçmemişti walla:) Çok güzel olucak ya..işllah abisini görmemiz için uzun süre beklemeyiz 26. bölümü sadece pınarın bi abisi war..öfff..şeklinde duymak istemiyorum çocuğu görelimde nazda çok yakışıklı bulsun ,we çocukta naza biraz sarksında bizim tarık öyle kıskansın..24. bölümde tarık çileden çıkmıştı ,25. bölümde naz çileden çıktı, bu bölümde her ikiside çileden çıkıcak:) artık 27. bölümdede ne olacağı allah kerim:)

beybolat
06-01-07, 15:04
Arkadaşım bazı moderatörlere anasayfaya alınmamız için yeterli kriterlere sahip olduğumuza dair mesaj attım cevap olarak bu geldi,beni tatmin etmedi açıkçası;

merhaba, birkaç diziye ayri bir multimedya bolumu actigimiz için ana sayfaya almamiz mumkun degil...

Eğer gümdemdeki dizilerden anasayfaya geçen bir dizi olursa bu saatten sonra baya sitemlerim olacak bu mesaja dayanarak...

unseen
06-01-07, 15:07
Aman o full ekranı hatırlatmayın bana o gece sinir olmuştum..sayın be