PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-3

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

tarik_naz
06-01-07, 17:39
arkadaşlar bu arada galiba şöhret pazartesiye alınmış doğru mu?

ben de öyle duydum. sanırım atv, perşembe kv'nin günü olacağı için şimdiden dizisini yeni güne alıştırmak için erken davranamış. bu bizim için büyük avantaj. kv diğer kanalların o kadar çok gözünü korkutuyo ki şimdiden gün aramaya başladılar. böyle olursa saat 20'de dizi kalmayacak. show tv kv-özet koyar, özetin tek rakibi de biz oluruz. izleyici ikiye bölünür, daha çok reyting toplarız :) aynı yabancı damat gibi.

ayrıca kv gelince doktorlarında günü değişecekmiş

jlee
06-01-07, 17:41
arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama mesaj sayısı olarak 900'e dayandık. böyle devam edersek ki edicez gibi gözüküyor, 1 hafta dolmadan bu başlık da dolacak... bu durum çok sevindiriyor beni:happy0064

elmali-turta
06-01-07, 17:42
ben de öyle duydum. sanırım atv, perşembe kv'nin günü olacağı için şimdiden dizisini yeni güne alıştırmak için erken davranamış. bu bizim için büyük avantaj. kv diğer kanalların o kadar çok gözünü korkutuyo ki şimdiden gün aramaya başladılar. böyle olursa saat 20'de dizi kalmayacak. show tv kv-özet koyar, özetin tek rakibi de biz oluruz. izleyici ikiye bölünür, daha çok reyting toplarız :) aynı yabancı damat gibi.

ama kv şubatta başlıycakmış sanırım yani bi forumda öle yazıyodu o zmna kadar doktorlar bizim rakibimiz olucağa bnziyo ama star daha baskın çnkü iki dizside ogn ii yerlerdeler

ebru.karaca
06-01-07, 17:42
o zaman işimiz zor ebru' cuğum bu Türkiye' nin ab ye alınması gibi oldu, öyle bir hikaye vardı forma yazmıştım, ab ye alınma şartları olarak her şeyi ileri sürüyrorlar türkiye için ve her şeyi yapıyor Türkiye, sonunda yapılacak bir şey kalmıyor, o zaman ab başkanı diyor ki dağııtın ab yi gerek kalmadı :) bizim işimiz de buna dönecek galiba:)
Eh canımcım;
Onun için diyorum ya, BOŞVEEERRRR ..:img-hyste

Olabilir..
özetin tek rakibi de biz oluruz. izleyici ikiye bölünür, daha çok reyting toplarız :)
Bana da gayet mantıklı geldi..

ebru.karaca
06-01-07, 17:44
arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama mesaj sayısı olarak 900'e dayandık. böyle devam edersek ki edicez gibi gözüküyor, 1 hafta dolmadan bu başlık da dolacak... bu durum çok sevindiriyor beni:happy0064

Biz o rakamı sadece fragman günü (salı) bile tamamlayabiliriz. Merak etme :)

nowar_77
06-01-07, 17:47

hele bir de geçen hafta olduğu gibi pazartesi geceden verdimi bir kere fragmanı ,sabaha kadar bir haftalık mesaj yazarız:img-hyste

tarik_naz
06-01-07, 17:47

pazartesi gecesi sürprizi olursa salı sabahına yenisi açılır merak etme sen. ben şahsen pazartesi gecesi aynı uygulamayı isterim diyecem ama salı günü sınavım var :(

unseen
06-01-07, 17:48
Bu bölümde abinin yurt dışından gelmesinde bir hikmet var bence..arkadaşlar bu
alfonsoyu tanıyabilir de bundan bahsetmiştik zaten ben diyorum bu abi bizim Tarığın arkadaşı çıkmasın..buda olabilir nedersiniz?

Buyukbaba
06-01-07, 17:48

tarik_naz, şimdi doktorlar forumundan biri senin şu yazdığını görse, ne sinir olur sana, o forumda günün konusu olursun:)

Doktorların gününün değişeceğini ben de duydum. Ama ben hala iddia ediyorum. Doktorların balonu çabuk sönecek. Şu anda giriş havası ile devam ediyor. Çok ilginç bir haftada, iyi bir strateji ile devam edildi. O yüzden bu halde. Ayrıca showtv hala iyi stratejisine devam ediyor. Sanırım bu akşam primetime a bir daha koydular bu haftanın tekrararını.

Ama bir yere kadar gidecek. Bu dizi Türkiye gerçeklerini pek yansıtmıyor. Hatta hiç yansıtmıyor. Kaç tane idealist doktor tanıyorsunuz?

Neyse, KV nin gelmesi neleri değiştirecek göreceğiz ama bizim anasayfaya geçmemizi kolaylaştırmayacağı açık. Sadece bu foruma gelen herkes gelmeye devam etsin, biz de paşa paşa sohbetimizi edelim.

xeno
06-01-07, 17:49
hele bir de geçen hafta olduğu gibi pazartesi geceden verdimi bir kere fragmanı ,sabaha kadar bir haftalık mesaj yazarız:img-hyste

o zaman neymiş arkadaşlar fragman günü ve gecesi burdayız :)

ceza_cansu
06-01-07, 17:51

Birde fragmanı saat 11.30 da verip tekrarını da hımmm gece 2 gibi verseler kesin feciiiii olur:):)

elmali-turta
06-01-07, 17:53
pzt gnleri iki aile bittikten snra yada reklam arasında bn bi kez rastlamıştım ama buraya yzamamıştım genelde veriyolar yani bnce bu hafta iki aile bittikten snra stara bakmaya başlayın:)

nowar_77
06-01-07, 17:54
Birde fragmanı saat 11.30 da verip tekrarını da hımmm gece 2 gibi verseler kesin feciiiii olur:):)

gece 2 de verse öp başına koy..sabah dörde kadar bekleyip de vermeyince esas o fecii oluyor:)ben geçen haftadan idmanlıyım sabah için baş ağrısı ilaçlarımı geceden alacam bu sefer:)

tarik_naz
06-01-07, 17:58
tarik_naz, şimdi doktorlar forumundan biri senin şu yazdığını görse, ne sinir olur sana, o forumda günün konusu olursun:)

aman canım görsünler önemli değil. dur şunu da yazayım o zaman, "doktorlar salı gününe konacakmış".:img-hyste

neyse boşver, valla bizim dizi için kim gelirse gelsin farketmez. herkes bizim dizinin gün değişikliğini reytingleri kötü geldi de değişti diye sanıyo ama durumun öyle olmadığı bi biz biliyoruz.

çünkü dizimiz 3 tane güçlü dizi ile 6 hafta boyunca başa baş gitti. ama boks maçı yüzünden 1 gün önceye alındı ve görüldüki ky ile birlikte gün biinciliği alınıyo. tabi kanal bunu görüp de bunu değerlendirmez mi . değerlendirir tabi, hatta burda hepimiz perşembe de kalmasında sakınca görmedik. bu fikrim kv gelince de aynı olacak. inşallah gün değişikliği falan olmaz. çünkü ben inanıyorum, diğer kanallar dizilerini başka güne attıkça bizim önümüz açılacak.

ebru.karaca
06-01-07, 17:59
Doktorların gününün değişeceğini ben de duydum. Ama ben hala iddia ediyorum. Doktorların balonu çabuk sönecek. Şu anda giriş havası ile devam ediyor. Çok ilginç bir haftada, iyi bir strateji ile devam edildi. O yüzden bu halde.
Neyse, KV nin gelmesi neleri değiştirecek göreceğiz ama bizim anasayfaya geçmemizi kolaylaştırmayacağı açık. Sadece bu foruma gelen herkes gelmeye devam etsin, biz de paşa paşa sohbetimizi edelim.
Ne güzel söylemişsin Büyükbaba.. :img-yes: :img-yes:

Hiç sorma, neydi o geçen haftaki halimiz? :) :)

ceza_cansu
06-01-07, 17:59
gece 2 de verse öp başına koy..sabah dörde kadar bekleyip de vermeyince esas o fecii oluyor:)ben geçen haftadan idmanlıyım sabah için baş ağrısı ilaçlarımı geceden alacam bu sefer:)

Aynen bende artık önlemimi aldım:).Ya geçen hafta vermediler ama bu hafta ilk olarak 11.30 da sonra 2.00 gibi tekrarını verirlerse bize en az sabah 5 e kadar uyku yok:):).

xeno
06-01-07, 18:00
Doktorlar formundan bir mesaj size, galiba kv si özeti ile başbaşa kalacağız durum onu gösteriyor..

".......dün Show Tv genel müdürü Saner Ayar Cengiz Semercioğlu'nun programına konuktu Doktorlar projesinin tuttuğunu ve çok beğendiğini söyledi Bir de Kurtlar Vadisi dizisi başladığında perşembe günü olacakmış Doktorlar dizisini de gün değişikli olacağını söyledi Ya cuma gününe ya da Çarşamba gününe alınacakmış "

ebru.karaca
06-01-07, 18:01
inşallah gün değişikliği falan olmaz. çünkü ben inanıyorum, diğer kanallar dizilerini başka güne attıkça bizim önümüz açılacak.
Bu bana da gayet mantıklı geliyor.
Hem gün değiştirmek ne kadar doğru bir taktik, o da tartışılır..
Ben KURTLAR VADİSİ'nin bir bölümünü bile kaçırmadan izleyen birisi olarak söylüyorum ki, aynı saatte olursa Kurtlar Vadisini izlemem. Bir sonraki (22:00) seansta olmalı.. :img-wink: :img-yes:

Doktorlar dizisini de gün değişikli olacağını söyledi Ya cuma gününe ya da Çarşamba gününe alınacakmış "

Hehehehehehee...

whiteangel
06-01-07, 18:11
ya arkadaşlar yazdıklarınızı oku oku bitiremedim. nedense yazma havasına bir türlü giremiyorum:img-wink: neyse ben yine okumada kalayım, gece yazmaya başlarım:) 25. bölüm hiç bir yere konmadı mı? emule den indirmeye çalıştım olmadı:img-wink: tekrarını izlesek de bir daha yorumlasak diyorum:) bir de samim ve hulusi diyaloglarını tekrar yazacak kimse yok mu:img-wink:

willlover
06-01-07, 18:13
Perşembe günü zaten, 3-4 yıldan beri KV günü olarak lanse edilen bir gündür; ancak ben o gün de Yalancı Yarim'in reyting savaşından önemli kayıp vermeden çıkacağına eminim. Önemli olan ilk 5'teki yerine koruyabilmesi değil mi ama:img-wink: Buna da şu anki reyting oranları yeter diye düşünüyorum. Tabii bu oranı biraz artırmak istiyorlarsa diziye yeni yeni heyecanlar katmalı, dizinin stres katsayısını ve romantizm içeriğini artırmalılar:img-wink: Mesela 20. bölüm tadında bir bölüm:img-wink: Ya da Bora'nın da hatrına 19:)

thesunset
06-01-07, 18:14
ugur kedi geldi, mesaj yazmadan gitti...sizin yorumlariniz degisti...ilk ana sayfa muhabbeti oldu simdi yine kv dizisi ve dizilerin gun degismesi....bide lutfen doktorlar dizisi icin burda hic bir sey yazmayin,sinir oluyorum:)
yarin sabah bu mesajlari hic birisi burda olmayacak, bence onun disinda 26 bolum icin tahminlerimize yazalim...degil mi:)

xeno
06-01-07, 18:14
ya arkadaşlar yazdıklarınızı oku oku bitiremedim. nedense yazma havasına bir türlü giremiyorum:img-wink: neyse ben yine okumada kalayım, gece yazmaya başlarım:) 25. bölüm hiç bir yere konmadı mı? emule den indirmeye çalıştım olmadı:img-wink: tekrarını izlesek de bir daha yorumlasak diyorum:) bir de samim ve hulusi diyaloglarını tekrar yazacak kimse yok mu:img-wink:

ben bu sabah indirmeden amatör videoların yer aldığı yer var ya ordan izledim.

havinnnn
06-01-07, 18:15
emule da var cnm ben ındırdm okancenınkını

nowar_77
06-01-07, 18:17
y y resmi sitesine de eklenmiş 25. bölüm ben video ya çektiğim için indirmedim ama gördüm...

xeno
06-01-07, 18:17
Hani gözlerin parçası en çok izlenen video olmuştu orda, işte orda var:))

nimett
06-01-07, 18:19
SiZcE eN yAkIŞIkLı OyUnCu KiM? anketi var arkadaşlar..buraya link veremediğim için profilime ekledim adresi...barış baya geride kalmış..bir el atıverin..severiz biz oy vermeyi..anladınız siz:)

anket sonuçlarına bakmanız BAG'ın gücü hakkında bir fikir verir sanıyorum, istesinler formda 200 kişi olalım ama bunlar bahane,

sevgiler,

unseen
06-01-07, 18:21
Arkadaşlar şöhret pazartesi gününe alındıysa atv onun yerine ne koyacakmış
bilen varmı?

nowar_77
06-01-07, 18:25
anket sonuçlarına bakmanız BAG'ın gücü hakkında bir fikir verir sanıyorum, istesinler formda 200 kişi olalım ama bunlar bahane,

sevgiler,

hay yaşayalım biz:) ..bir saat önce baktığımda %30 lardaydı.. ben haber verdiğimde ise yani bu sabah %3 tü..:)

whiteangel
06-01-07, 18:26
cevap verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar. ben şimdi 25. bölümü tekrar izleyip dönücem:)
ha bu arada en yakışıklı oyuncu tabiki BARIŞ AKARSU:) sormaya gerek yok, ama tıklayalım tık tık tıık:)

tarik_naz
06-01-07, 18:33

hulusi ve samim repliğini yazdım, link aşağıda :)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2019387#post2019387

melis15
06-01-07, 18:35
arkadaşlar gerçekten kafanızı hiç yormayın biz ne dizilerle yarıştık biliiyorsunuz bence bizim dizimiz herkesle yarışacak güçte sadece star biraz reklama önem verse dizimiz daha başarılı olacak bence biraz starın reklamına ihtiyac var bakın sov ne yaptı bugün perşembenin tekrarını tekrar koyuyor daha fazla kitleye ulaşmak için bence tanıtımı iyi yapıyor biraz starda yapsa dizinin müziki şu anda malüm sitede retingleri yüksek star haberde bahsetse iyi olmazmı haksızmıyım bencede bu abi kötü olacak tarık bence çıldırabilir bakalım perşembe ne olacak

Kara İnci
06-01-07, 18:47
Bence de star dizimize gereken reklamı yapmıyor.25 bölüm oldu Yalancı Yarim'in tekrarlarını şöyle makul bir saatte kaç kere gördünüz.Ama diğer kanallar dizilerini tanıtmak için yayın saatlerinin dışın da bile diğer günlerin prime time zamanların da tekrarlarını yayınlıyorlar...

jlee
06-01-07, 18:58
Bence de star dizimize gereken reklamı yapmıyor.25 bölüm oldu Yalancı Yarim'in tekrarlarını şöyle makul bir saatte kaç kere gördünüz.Ama diğer kanallar dizilerini tanıtmak için yayın saatlerinin dışın da bile diğer günlerin prime time zamanların da tekrarlarını yayınlıyorlar...

çok haklısın. tekrarın düzgün bir saatte yayınlanması şart. gerçi eski bölümleri tekrarlıyorlar bu güzel bir şey daha önce izlememiş olanları çekiyordur. ratingler de her geçen gün artıyor zaten. ama prime time da yayınlanacak bir tekrar çok daha fazla insanı çekecektir buna eminim. örneğin binbir gecenin yayınlandığı saate abuk subuk filmler koyacaklarına yalancı yarim tekrarı koysunlar. en kötü ihtimalle bunu yapabilirler demek istiyorum. binbir gecenin reytingleri iyi olabilir ama elbet bu diziyi izlemeyen de var. o saatte tvde onun dışında en ilgi çekici şey yalancı yarimin tekrarı olacaktır. ya da haftasonu yayınlansın. bence bu konuda yetkililere email atmalı. bilmem siz ne dersiniz.

Barış Akarsu ankette en yüksek oyu alan yakışıklı oldu :happy0064

willlover
06-01-07, 19:08
Hayır, bence tüm sempatikliğine rağmen en yakışıklı dizi oyuncusu Barış Akarsu değil, Cansel Elçin:img-yes: Ama bu anket sanırım BAG grubunun gücünü mü gösteriyor nedir:icon_whis Tebrikler diyorum:) Umarım YY hakkındaki her ankete de aynı şevkle katılırsınız:)

tarik_naz
06-01-07, 19:08
bi kişi sormuştu sanırım şöhret pazartesiye alındıysa yerine ne konacak diye perşembe günü şöhret dizisinin yerine galiba hülya avşar'ın oynadığı "kadın severse" dizisini koyuyolarmış. artık saati 20 mi olur 22 mi bilinmez.

işte haberi.

SON DAKİKA!... HÜLYA AVŞAR’A SON ŞANS!... AVŞAR’IN, PAZARTESİ GÜNLERİ ATV’DE EKRANA GELEN VE ÇOK DÜŞÜK “RATING” ALAN KADIN SEVERSE'NİN GÜNÜ DEĞİŞTİ!... PERŞEMBE’YE ALINAN KADIN SEVERSE'NİN YİNE KÖTÜ RATING ALMASI DURUMUNDA YAYINDAN KALDIRILACAĞI KONUŞULUYOR!...

ucankus

nowar_77
06-01-07, 19:19
Hayır, bence tüm sempatikliğine rağmen en yakışıklı dizi oyuncusu Barış Akarsu değil, Cansel Elçin:img-yes: Ama bu anket sanırım BAG grubunun gücünü mü gösteriyor nedir:icon_whis Tebrikler diyorum:) Umarım YY hakkındaki her ankete de aynı şevkle katılırsınız:)

beğeniler kişiseldir..kişiye göre değişkendir..ben barış akarsu yu sadece sempatik olarak tanımlamam mesela..keza diğer sözü edilen ismi de en yakışıklı:)

hülya avşarın son şansının perşembe olması da onun şansızlığı mı diyelim..perşembeye alınmış ya dizisi:)gerçi hiç izlemedim yorum yapmayayım ...

Kara İnci
06-01-07, 19:19

Yanılıyorsun bu sadece BAG'ın değil Barış Akarsu'nun da gücü.Gerçi yakışıklılık göreceli bir kavram.Sana güzel gelen bana gelmeye bilir.Veya tam tersi.Ama bunu üstüne basa basa söylüyorum Barış Akarsu şuan oynayan diziler de ki en yakışıklı,en karizmatik,en sempatik,en yetenekli,en........ Bilmem anlatabildim mi?:good: :happy0064 :img-yes:

thesunset
06-01-07, 19:22

willlover beni sasirttin...ben senden bunu beklerdim...en yakisikli oyuncu Onur ORKUT:img-wink:
ama bu sonuc beni cok mutlu etti...ayrica nowar bize bu ankette heber verdin icin sagol...umarim en kisa zamanda sitemiz acilsa...cok ozledim:)

ayşenurr
06-01-07, 19:22
Yanılıyorsun bu sadece BAG'ın değil Barış Akarsu'nun da gücü.Gerçi yakışıklılık göreceli bir kavram.Sana güzel gelen bana gelmeye bilir.Veya tam tersi.Ama bunu üstüne basa basa söylüyorum Barış Akarsu şuan oynayan diziler de ki en yakışıklı,en karizmatik,en sempatik,en yetenekli,en........ Bilmem anlatabildim mi?:good: :happy0064 :img-yes:
aynen katılıyorum.barış akarsu hem yakışıklı hem karizmatik.cansel elçinide beğeniyorum.oda çok çekici.

ceza_cansu
06-01-07, 19:24
Ya diziyi izlerken Hulusi'nin en çok 2 repliğinde koptum
1-Tarık'ı barda yakalamak için saklandığı sırada Belgin onu almaya gelince ordaki kişiye ''Verme Beni'' demesi
2-''senden korkulur samim çok zeki adamsın sen, yani adammısın bilmiyorum ama zeki olduğun kesin.'':):):)

Bu arada Atv nin internet sitesinde yazan habere göre KS perşembe saat 22.00 de saat 20.00 ye Bebeğim dizisi konulmuş.Tabi bu bizi ne kadar etkiler onu bilemem:):)

willlover
06-01-07, 19:26
willlover beni sasirttin...ben senden bunu beklerdim...en yakisikli oyuncu Onur ORKUT:img-wink:
ama bu sonuc beni cok mutlu etti...ayrica nowar bize bu ankette heber verdin icin sagol...umarim en kisa zamanda sitemiz acilsa...cok ozledim:)

Onur Orkut başrol oynayacağı zamanları Allah bizlere gösterirse, o cevabı vereceğim anlar da gelecektir:img-wink: Ama takdir edersin ki bir yan rolden ötürü bu cevabı verirsem objektifliğime şüpheyle bakılır:icon_whis

Tabii ki sonuçta bunlar göreceli kavramlar. O kadar da üzerinde durmak olmaz bence:) Ama Barış Akarsu bu diziyle hayran kitlesini epey artırdı diyebilir. Geçen sene Keremcem'e yöneltilen ilginin bir kısmını ona yöneltilmiş olarak görüyorum.

simser
06-01-07, 19:33
ya arkadaşlar başka diziler hakkında konuşmayı bırakıp kendi dizimizden bahsetsek: onları da beğenen çıkabilir yani, onların seçimi, bis kendi dizimize bakalım gerisini boşwerin.....

willlover
06-01-07, 19:34
Ya diziyi izlerken Hulusi'nin en çok 2 repliğinde koptum
1-Tarık'ı barda yakalamak için saklandığı sırada Belgin onu almaya gelince ordaki kişiye ''Verme Beni'' demesi
2-''senden korkulur samim çok zeki adamsın sen, yani adammısın bilmiyorum ama zeki olduğun kesin.'':):):)

Bu arada Atv nin internet sitesinde yazan habere göre KS perşembe saat 22.00 de saat 20.00 ye Bebeğim dizisi konulmuş.Tabi bu bizi ne kadar etkiler onu bilemem:):)

Ben, Yalancı Yarim'i iki dizinin de o kadar etkilemeyeceğine inanıyorum. Çünkü Yalancı Yarim 25 bölümlük, oturmuş bir seyirci kitlesine ve birbirine alışmış oyunculara sahip. Ayrıca yönetmen, elindeki kısıtlı imkanları güzel değerlendiriyor. Senaristlerin replik yazma gücü de çok güzel. Ayrıca dizide, KS örneğindeki gibi, izleyicinin bıkacağı herhangi bir yüz de yok. O halde, bu dizilerin YY'yi etkilemesi için bence hiçbir sebep yok:)

tarik_naz
06-01-07, 19:35
ya kafama takılan bişey var

6.bölümde tarık ve naz belgin hanım yüzünden tartıştıktan sonra tarık naz'a taksi çevirmiş ve

tarık: şimdi müsadenizle ben gidiyorum
naz: gitmeni istemiyorum

veya 10.bölümde melisa olayından sonra tarık evden ayrılırken

tarık: bunlara inanmak için saf olmak lazım
naz: ben inanıyorum
tarık: neden
naz: çünkü safımdır.

diyebilen bi naz

tarık pınar'a gidecekken

tarık: ama arabanın önünde durusan gidemem
naz: gitme
naz: gitmeni istemiyorum da ondanı neden söyleyemedi onu anlamadım. eğer bu kelimeleri deseydi tarık ve pınar ilişkisi o an da biterdi zaten.

burcin_kaplan
06-01-07, 19:39

6.bölümde tarık ve naz belgin hanım yüzünden tartıştıktan sonra tarık naz'a taksi çevirmiş ve

diyebilen bi naz

tarık pınar'a gidecekken

naz: gitmeni istemiyorum da ondanı neden söyleyemedi onu anlamadım. eğer bu kelimeleri deseydi tarık ve pınar ilişkisi o an da biterdi zaten.

Öpüşme olayından sonra sözlerine daha çok dikkat etmeye başladı bence naz..Çünkü artık bi pot kırmiyim diye daha çok uğraşıyor şuan nazn ağızından çıkan sözlere tarıkın daha çok dikkat ediceğinide biliyor bence bundan dolayı artık söyleyemiyor.. bide orda yarım saat bahane düşündü naz..Tarık da anlasın artık yani bence o susup bişe düşünme en iyi itiraftı:)

ANIL_
06-01-07, 19:39

diyebilen bi naz

tarık pınar'a gidecekken

diğerleri öpüşmeden önceydi, bu son olay ise öpüşmeden sonraydı.

whiteangel
06-01-07, 19:44
hulusi ve samim repliğini yazdım, link aşağıda :)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2019387#post2019387

ellerine sağlık arkadaşım:) valla izlerken güldüğüm yetmiyormuş gibi okurken de yarılıyorum:) lütfen samim diziden ayrılmasınnn lütfennn:)
ayrıca villover arkadaşıma da şöyle bir yanıt vermek isterim:) Barış Akarsu'yu birebir çok yakından görmüş biri olarak diyorum ki; ben hayatımda bu kadar yakışıklı bir adam görmedim. Hatta derler ya hani allah özene bezene yaratmış:img-cool2 herşeyi uyumlu ve güzel. gözlerini alamıyorsun. sadece sempatiklik, sıcakkanlılık değil. gören herkesin ortak fikri objektifler Barış'ı kıskanıyor. onun yakışıklılığını tam olarak yansıtamıyor.
25. bölümü tekrar izledim ve her zaman olduğu gibi tekrarları izlemek daha iyi oluyor. çünkü ilk izleyişte kaçırdığım pek çok detay ikinci izleyişte dikkatimi çekiyor.:) 2. izleyişten sonra da favorilerim değişmedi.. enlerim yani:)

burcin_kaplan
06-01-07, 19:49
MERAK EDİYORUM!!!!!!!!!!!:img-polic :img-hyste

.........:icon_whis

25. bölümü bu hafta yayınlandı ..her haftada ilk 3e giriyoruz.:img-wink:

tarik_naz
06-01-07, 19:53
diğerleri öpüşmeden önceydi, bu son olay ise öpüşmeden sonraydı.

ne farkederki öpüşmeden önce de naz tarığı seviyodu, öpüşmeden sonra da. haa öpüşmeden sonra biz sevgili olduk düşüncesindeysen -zaten naz'a göre şuanda öyleler- neden tarığa bu kadar eziyet çektiriyor. hatta tarık "şuçu benim üzerime atma" dediğinde naz hemen "yaptığımız suçmuydu, söyle çabuk yaptığın şeyde hata mı görüyosun" diye atladı. madem tarık senin sevgilin her ne pahasına olursa olsun o kızla tarığı görüştürmeyecekti. haa görüşmesine izin veriyosan, akşam tutup da "pınar'ı seviyomusun" diyerek tarığa trip yapıp tarığı zor durumda bırakamazsın.

bu yüzden naz karakterini öpüşmeden sonra çok karışık bulmaya başladım.ya da bu arkadaşlık tavırları benim kafamı karıştırdı.

whiteangel
06-01-07, 19:54
arkadaşlar bu arada hani konar-göçer tipler gelip tek cümlelik sorular veya mesajlar yazıyorlar ya.. onlara yanıt vermeyin lütfen. bu tip mesajlar forumun ahengini bozduğu gibi modlar tarafından da siliniyor. hiç cevap verip kendinizi yormayın bnce :) hem dizinin reytingini merak eden araştırır, gelip aynı msjı yazıp gitmez değil mi? haa nerde kalmıştık?

willlover
06-01-07, 19:54
ellerine sağlık arkadaşım:) valla izlerken güldüğüm yetmiyormuş gibi okurken de yarılıyorum:) lütfen samim diziden ayrılmasınnn lütfennn:)
ayrıca villover arkadaşıma da şöyle bir yanıt vermek isterim:) Barış Akarsu'yu birebir çok yakından görmüş biri olarak diyorum ki; ben hayatımda bu kadar yakışıklı bir adam görmedim. Hatta derler ya hani allah özene bezene yaratmış:img-cool2 herşeyi uyumlu ve güzel. gözlerini alamıyorsun. sadece sempatiklik, sıcakkanlılık değil. gören herkesin ortak fikri objektifler Barış'ı kıskanıyor. onun yakışıklılığını tam olarak yansıtamıyor.
25. bölümü tekrar izledim ve her zaman olduğu gibi tekrarları izlemek daha iyi oluyor. çünkü ilk izleyişte kaçırdığım pek çok detay ikinci izleyişte dikkatimi çekiyor.:) 2. izleyişten sonra da favorilerim değişmedi.. enlerim yani:)

Ben de Barış'ı yakından görme fırsatı yakalarsam günün birinde, bu yorumu bir daha düşünerek yaparım o zaman:) Ancak tabii oyunculukta her şey birbirini tamamlamalı. Göze hoş gelmek, bir insanın oyunculuğunu yüzde yüz garanti etmez. Barış, benim çok da yakışıklı bulduğum biri değil belki; fakat TV'de hoş bir yüz olduğuna da, onu yakışıklı bulmadığım kadar inanıyorum en az:img-wink:

Ayrıca sizlerle aynı fikirde olan birçok kişi olmuş olacak ki, bugünlerde arkadaşlarımdan Keremcem, Gökhan Özen vs. yerine Barış Akarsu duymaya başladım;) Haa, buna sevinmedim değil:) Ama yine de dedim ya, herkesin fikri başka tabii bir yerde:)

Kara İnci
06-01-07, 19:56

diyebilen bi naz

tarık pınar'a gidecekken

Bence de öpüşme olayı bazı şeylerin dönüm noktası oldu.9. bölümde gitmeni istemiyorum derken içinde duygusal anlamda birşeylerin olduğuna inanmıyordu.Buda ona duygularını ifadesin de rahatlık sağlıyordu.Ama şimdi Tarığa karşı boş olmadığından emin.Her ne kadar bu durum hoşuna gitse de bir taraftan da kendine yediremiyor.Fark edilir korkusuyla da daha temkinli davranıyor.Özellikle Tarığın eline koz vermemeye çalışıyor...

ANIL_
06-01-07, 19:57
ne farkederki öpüşmeden önce de naz tarığı seviyodu, öpüşmeden sonra da. haa öpüşmeden sonra biz sevgili olduk düşüncesindeysen -zaten naz'a göre şuanda öyleler- neden tarığa bu kadar eziyet çektiriyor. hatta tarık "şuçu benim üzerime atma" dediğinde naz hemen "yaptığımız suçmuydu, söyle çabuk yaptığın şeyde hata mı görüyosun" diye atladı. madem tarık senin sevgilin her ne pahasına olursa olsun o kızla tarığı görüştürmeyecekti. haa görüşmesine izin veriyosan, akşam tutup da "pınar'ı seviyomusun" diyerek tarığa trip yapıp tarığı zor durumda bırakamazsın.

bu yüzden naz karakterini öpüşmeden sonra çok karışık bulmaya başladım.ya da bu arkadaşlık tavırların benim kafamı karıştırdı.

Bence Naz mevkilere biraz fazla takılıyor. 25.bölümdedeTarığın şöför olduğunu söyleyince kızın onu terk edeceğini düşündü. Bence Nazın tek sorunu o. Aslında Naza birinden küçük bir gaz bile gelse bu aşk başlar.

thesunset
06-01-07, 19:59

bu yüzden naz karakterini öpüşmeden sonra çok karışık bulmaya başladım.ya da bu arkadaşlık tavırların benim kafamı karıştırdı.

Tarik ,ilk arkadas kelimeyi duydu soyledi: psikologa gidelim mi?
bende Naz'a hic iyi goremiyorum,ustelik Tarik cok uzuluyor...
tek kurtulamsi bence Belkis hanim onunla konusmali ve zavalli ask hikayesi anlatmali

whiteangel
06-01-07, 20:00
Ben de Barış'ı yakından görme fırsatı yakalarsam günün birinde, bu yorumu bir daha düşünerek yaparım o zaman:) Ancak tabii oyunculukta her şey birbirini tamamlamalı. Göze hoş gelmek, bir insanın oyunculuğunu yüzde yüz garanti etmez. Barış, benim çok da yakışıklı bulduğum biri değil belki; fakat TV'de hoş bir yüz olduğuna da, onu yakışıklı bulmadığım kadar inanıyorum en az:img-wink:

Ayrıca sizlerle aynı fikirde olan birçok kişi olmuş olacak ki, bugünlerde arkadaşlarımdan Keremcem, Gökhan Özen vs. yerine Barış Akarsu duymaya başladım;) Haa, buna sevinmedim değil:) Ama yine de dedim ya, herkesin fikri başka tabii bir yerde:)

bak oyunculuk konusunda aynı fikrdeyiz. güzellik veya yakışıklılık ile oyunculuk yeteneği doğru orantılıdır gbi abuk bir mantık olamaz. Barış da henüz tam manasıyla oyuncu sayılmaz. bir dizide oynamakla ( her ne kadar başarılı olursa olsun) oyunculuk titri kazanılamaz.
ama bu işi de kotardığını, en azından altından kalktığını düşünüyorum. tabiki yalancı yarimin başarısı tek kişiye endekslenemez.. ama bu dizideki çok değerli oyuncuların karşısında ezilmedi Barış. Hatta onların övgülerini kazandı. demek ki doğru yoldadır:)

willlover
06-01-07, 20:04
whiteangela, Barış'ın kendini ezdirmediği konusunda katılıyorum:) Çünkü bu tip profesyonel kadroyla çalışan deneyimsiz oyuncu adayları genellikle hemen sırıtıyorlar ve eleştiri oklarının hedefi oluyorlar haklı olarak. Ama bu, Barış'ın başına gelmedi. Bu açıdan çok şanslı buluyorum kendisini aslında. Kendisine çok yakın bir karakteri canlandırıyor çünkü.

Bu arada şu öpüşmenin olaylara değişik bir boyut kattığına da katılıyorum. Çünkü öpüşme, kim ne derse desin bazı duyguların açıkça ortaya döküldüğü bir eylemdir. Bu yüzden de Naz, kendini ne kadar müdafaa etmeye, Tarık'a karşı kapamaya çalışırsa, ben hiç şaşırmıyorum.

tarik_naz
06-01-07, 20:04
Bence Naz mevkilere biraz fazla takılıyor. 25.bölümdedeTarığın şöför olduğunu söyleyince kızın onu terk edeceğini düşündü. Bence Nazın tek sorunu o. Aslında Naza birinden küçük bir gaz bile gelse bu aşk başlar.

haa sorun işte bu, naz içindeki aşkı kimsenin bilmesini istemiyo. hatta tarığın bile, bi bakıma platonik bi aşk yaşıyo. annem bilmesin ,babam duymasın, kardeşim görmesin, sevdiğim anlamasın. nereye kadar. annen (belkıs) biliyo, vahi destek veriyo, ümit kaç kere anladı ve gördü, tarık binlerce kez anladı. ama naz hala kıvırıyo. bakalım nereye kadar kıvıracak. ve gerilimden sonra itiraf naz'dan gelecek. çünkü duygu birikmesi şuanda naz da. tarık içindeki duyguları son iki bölümde biraz söyledi.

Buyukbaba
06-01-07, 20:07
Şimdi doktorların tekrarı başladı ve bilin bakalım ne var?
Bir öpüşme ve "Aman rüyaymış". hahahaha
Bari kopya çekmesinler yahu. :)

Edit:Sohbetinizi çok fena bölmüşüm. Kusuruma bakmayın. Ama dayanamadım.

jenn
06-01-07, 20:08

bak bu çok doğru naz bu aşkı başından beri işte bu yüzden kabullenemiyor..sınıf farkı onu hep frenliyor.duyguları başka diyor.duyguları çoşunca hemen mantığını devreye sokuyor kendince..onuda yüzüne gözüne bulaştırıyor ya:)).o öpüşmenin olmasının tek sebebi nazın içtiği şaraplar.çünkü relakx hale geldi duyguları önplana çıktı:))

unseen
06-01-07, 20:11
Bende Barışı yakından gören şanslılardanım..yok arkadaşlar yok Barış gibisi yok..
anket sonuçlandı demek..bunu biz hep yapıyoruz arkadaşlar yani..:img-wink:

nowar_77
06-01-07, 20:12
Şimdi doktorların tekrarı başladı ve bilin bakalım ne var?
Bir öpüşme ve "Aman rüyaymış". hahahaha
Bari kopya çekmesinler yahu. :)

Edit:Sohbetinizi çok fena bölmüşüm. Kusuruma bakmayın. Ama dayanamadım.

hemen bir bölüm sonra anlaşıldı mı rüya olduğu..hehhe..biz rüya mı gerçek mi anca 3 bölüm sonra anlayabildik..ki biliyorum hala içimizde şüphe var:)

burcin_kaplan
06-01-07, 20:15
aslında ben şu platonik aşk olayına katılmıyorum çewredikilerin bilmesiyle pek ilgilenmio şuan sorun kendinde.. Kendi sevdiğini bi kabullense onlarda gelicek hepsi sırayla ama önce bi kendi sevdiğini kabul etsin sorun bu..

ANIL_
06-01-07, 20:16
bak bu çok doğru naz bu aşkı başından beri işte bu yüzden kabullenemiyor..sınıf farkı onu hep frenliyor.duyguları başka diyor.duyguları çoşunca hemen mantığını devreye sokuyor kendince..onuda yüzüne gözüne bulaştırıyor ya:)).o öpüşmenin olmasının tek sebebi nazın içtiği şaraplar.çünkü relakx hale geldi duyguları önplana çıktı:))

hehe demekki ne yapıp edip nazı 27. bölümde sarhoş ediyoruz 1 büyük rakı falanmı içirsek. Bir şarapla öpüşme oluyorsa 1 büyük rakı nelere yol açar hayal bile edemeyiz. Gerçi bayanlarada rakı hiç yakışmıyor.

Neyse şaka bir yana dediğim gibi bir yerden gaz lazım ama canlı bir şeyden olmalı şaraptan falan değil :)

BaLıKK
06-01-07, 20:17
Naz'ın gerçek Naz olması için hep şarapmı içmesi gerekiyor yaa:)
sıınıf farkına acayip takılıyor doğru..kendine yediremiyor bir şöforle sevgili olmayı..kendi içinde çelişki yaaşarken Tarık'a içindekileri dökememesi çok doğal..bi yandan Tarık'ı bırakmak istemiyor bi yandan biz arkadaşız diyor..bi sevgilisi gibi davranıyor bi arkadaşı gibi..buna rağme Naz'ın bu hareketlerine rağmen bence Tarık açılabildiği kadar açıldı..itiraf Naz dan gelecek..hemde öle bi gelecekki..çünkü bastırılmış duyguları ön plana çıkacakk..
ama bence asıl kıyamet sevgili olduktan sonra kopacak..eğer biz bu sevgili durumlarını içimizde yaşayalım..kimse bilmesin..elele dolaşmayalım gibi durumlar yaparsa Naz,işte o zaman Tarık çeker gider yanii..

Kara İnci
06-01-07, 20:18
Belki de sırf bu mevki takıntısından dolayı Tarığın gerçek kimliğine bir parça olsun sıcak bakabilir.Onda bu takıntılar varken Tarık Tekelioğlu'nu kabul etmesi şoför Tarığı kabul etmesin den daha kolay olabilir...:img-yes:

BaLıKK
06-01-07, 20:21
Belki de sırf bu mevki takıntısından dolayı Tarığın gerçek kimliğine bir parça olsun sıcak bakabilir.Onda bu takıntılar varken Tarık Tekelioğlu'nu kabul etmesi şoför Tarığı kabul etmesin den daha kolay olabilir...:img-yes:

her ne kadar sınıf farkı olsada o şoför Tarık'a aşık oldu..o yüzden yalanını kabullenmesi zor olacak..yani şoför Tarık'ı Tarık tekelioğluna tercih edecek bence...

willlover
06-01-07, 20:21
Bence mevki takıntısını gözünüzde çok küçültüyorsunuz arkadaşlar. Naz'ın yerinde kim olsa, böyle bir ilişkiye girmekten kaçar ve kendi kendine "Hop, dur orada!" demek ister sürekli. Gerçekten kolay değil o tip seviye farkından doğan ilişkiler.

whiteangel
06-01-07, 20:22
Naz'ın gerçek Naz olması için hep şarapmı içmesi gerekiyor yaa:)
sıınıf farkına acayip takılıyor doğru..kendine yediremiyor bir şöforle sevgili olmayı..kendi içinde çelişki yaaşarken Tarık'a içindekileri dökememesi çok doğal..bi yandan Tarık'ı bırakmak istemiyor bi yandan biz arkadaşız diyor..bi sevgilisi gibi davranıyor bi arkadaşı gibi..buna rağme Naz'ın bu hareketlerine rağmen bence Tarık açılabildiği kadar açıldı..itiraf Naz dan gelecek..hemde öle bi gelecekki..çünkü bastırılmış duyguları ön plana çıkacakk..
ama bence asıl kıyamet sevgili olduktan sonra kopacak..eğer biz bu sevgili durumlarını içimizde yaşayalım..kimse bilmesin..elele dolaşmayalım gibi durumlar yaparsa Naz,işte o zaman Tarık çeker gider yanii..

bence gitmez.. Tarık Naz'ın ne kadar zor bir insan olduğunun farkında. ama neylesin gönül ferman dinlemiyor. 24. bölümden hatırlayın. eski patavatsız, sert patronum olun ama arkadaşım olmayın demişti:)defalarca kendi kendine yandın sen oğlum Tarık yandınn dedi, ama kaçıp gitmedi. Başka biriyle şansını denemedi. Hatta enine boyuna taş hatun Franceska ile gitmedi:) Demek ki neymiş efeeem:) AŞKIN GÖZÜ KÖRMÜŞ:)

xeno
06-01-07, 20:23

bir kere duygularını kendine kabul ettirirse sonra bunu önemsiyeceğini düşünmüyorum naz ın, ama şu var etrafa karşı bu sınıf farkı olayından dolayı aşkını saklamaya çalışıp yaşamaya kalkar ve tarık bunu hissederse işte o zaman Tarık' ı kaybeder, bu da dizide başka bir açılım olabilir.

ANIL_
06-01-07, 20:25
Bence mevki takıntısını gözünüzde çok küçültüyorsunuz arkadaşlar. Naz'ın yerinde kim olsa, böyle bir ilişkiye girmekten kaçar ve kendi kendine "Hop, dur orada!" demek ister sürekli. Gerçekten kolay değil o tip seviye farkından doğan ilişkiler.

tamam bir seviye farkı var ama Tarıkda öyle bir şöförki yani Japonca + İtalyanca ve seside güzel yani yüksek sosyeteye girse kimse şöför sanmaz Tarığı :) ee bide bütün bunların üstüne Naz aşık o adama daha neyi dert ediyor anlamyıorum

BaLıKK
06-01-07, 20:26
bence gitmez.. Tarık Naz'ın ne kadar zor bir insan olduğunun farkında. ama neylesin gönül ferman dinlemiyor. 24. bölümden hatırlayın. eski patavatsız, sert patronum olun ama arkadaşım olmayın demişti:)defalarca kendi kendine yandın sen oğlum Tarık yandınn dedi, ama kaçıp gitmedi. Başka biriyle şansını denemedi. Hatta enine boyuna taş hatun Franceska ile gitmedi:) Demek ki neymiş efeeem:) AŞKIN GÖZÜ KÖRMÜŞ:)

kör kör tabide..yani ne bilim Naz eğer duygularını açarsa Tarık'ın şoförlüğünüde kabullenmiş aşkını kabullenmiş demektir..bunlara rağmen eğer hala sınıf farkını aşamazsa ben olsam giderdim yani..tabi bisüre sonra dönerim:)(Naz peşinden koştururda ondan):)

jenn
06-01-07, 20:28

aslında tabi kolay değil insanın şöförüyle aşk yaşaması..ama karşısındaki sıradan bir şöför değil zaten artı özellikleri ile nazı etkiledi..çünkü çok farklı....çok karizmatik bilgi ve görgü sahibi,yabancı dil biliyor,oturmasını kalkmasını biliyor.çok iyi araba kullanıyor......bide yakışıklı.. e kız naapsın etkilenmeyim:)))))))

BaLıKK
06-01-07, 20:30
tamam bir seviye farkı var ama Tarıkda öyle bir şöförki yani Japonca + İtalyanca ve seside güzel yani yüksek sosyeteye girse kimse şöför sanmaz Tarığı :) ee bide bütün bunların üstüne Naz aşık o adama daha neyi dert ediyor anlamyıorum

aynı şeyi sölicektim..Tarık onu hiçbişekilde rezil etmeyecek biri..dil istiyorsa Naz dan daha iyi lisan bildiği aşikar..kültür istiyorsa alası var..adam bikere müzikle uğraşıyor:)Tarık'ın ölede korkulacak biri olmadıını Tarık tekelioğlu tarafından ekildiği yemekte..çellloyu tamir ettiğinde..italyanca konuşmalarından anlamıştır..hepsinde kalmıştı ölee:)
ama nede olsa çevresi şoförü olduğunu biliyor..oda bunu kafaya takıyor..kafadaki şey ' ne derler'...

willlover
06-01-07, 20:32
ANIL_, jenn, ikinizin de sanırım olaya bakış açıları aynı. Ama iş o kadarla bitmiyor ki:icon_whis Biliyorsunuz kızımız epey gururlu. Ve bu gururu da, ilişkiye soğuk bakmasında bir neden. Yani ilk zamanlarda kıskandığı, arabasını elinden aldığı için nefret ettiği ve bıktırıp kovdurmaya çalıştığı bir adamı sevmeyi gururna yediremiyor olabilir.

Kara İnci
06-01-07, 20:34

Benim de demek istediğim bu.Her ne kadar Tarık Tekelioğlu'na kızgın olsa da onunla bir bereberlik soför Tarıkla yapılacak bir beraberlikten daha kolay.Sonuçta alıştığı ve kendini kabullendirdiği bir çevresi var ve benim tanıdığım Naz bu ortamlara şoförünü sevgilisi olarak çıkarmaz.Sevdiği adamla Tarık Tekelioğlu nasılsa aynı kişi.Tarık Tekelioğlu gerçeği ortaya çıkıp Tarık kendini savunduktan sonra Naz bu duruma sevinebilir bile...

jenn
06-01-07, 20:35
ANIL_, jenn, ikinizin de sanırım olaya bakış açıları aynı. Ama iş o kadarla bitmiyor ki:icon_whis Biliyorsunuz kızımız epey gururlu. Ve bu gururu da, ilişkiye soğuk bakmasında bir neden. Yani ilk zamanlarda kıskandığı, arabasını elinden aldığı için nefret ettiği ve bıktırıp kovdurmaya çalıştığı bir adamı sevmeyi gururna yediremiyor olabilir.

bence naz ona çok çabuk tutuldu..ama işte şöför ya.olmaz yani derdi bu:))))

ANIL_
06-01-07, 20:37
İşte Şu anlık tek çözüm yüksek gerilim gibi duruyor. Bu geirlim öyle bir noktaya gelmeliki, Naz eğer itiraf etmez ise Tarığı kaybedeceğini anlamalı. Ve haykıra haykıra itiraf etmeli..

whiteangel
06-01-07, 20:37
Benim de demek istediğim bu.Her ne kadar Tarık Tekelioğlu'na kızgın olsa da onunla bir bereberlik soför Tarıkla yapılacak bir beraberlikten daha kolay.Sonuçta alıştığı ve kendini kabullendirdiği bir çevresi var ve benim tanıdığım Naz bu ortamlara şoförünü sevgilisi olarak çıkarmaz.Sevdiği adamla Tarık Tekelioğlu nasılsa aynı kişi.Tarık Tekelioğlu gerçeği ortaya çıkıp Tarık kendini savunduktan sonra Naz bu duruma sevinebilir bile...

şöför Tarık ile Tarık Tekelioğlu'nun aynı kişi olduğunu öğrendiğinde kıyametler kopacak. aman allahım Tarıkcığımızı Naz'ın şerrinden koruuu:) Affettikten sonra işler yoluna girer ama, kolay kolay affetmez yahu:img-yes:

ANIL_
06-01-07, 20:41
şöför Tarık ile Tarık Tekelioğlu'nun aynı kişi olduğunu öğrendiğinde kıyametler kopacak. aman allahım Tarıkcığımızı Naz'ın şerrinden koruuu:) Affettikten sonra işler yoluna girer ama, kolay kolay affetmez yahu:img-yes:

Onun içinde zaten Tarık bu aralar sürekli Tarık Tekelioğlunu savunuyor ya. :)
Baktı ki Naz neredeyse depremlerden bile Tarık Tekelioğlunu sorumlu tutuyor bu iş böyle olmayacak dedi en azından son bölümde biraz kinini azaltmaya çalıştı

willlover
06-01-07, 20:41

Bence affetmesin de kolay kolay:) Çünkü bu yalan, onun zekasına yapılmış bir hakarettir:P

tarik_naz
06-01-07, 20:44

naz bu duruma sevinir sevinmesine de tarık bu duruma üzülmez mi. sanki tarık bilmiyo mu tarık tekelioğlu olsaydı garanti naz ile aşka başlayacaklarını. tarığın çabası zor olanı yaptırmaya çalışmak. eninde sonunda naz tekelioğlunu öğrenecek, "aaaa bak bizim tarık, tekelioğluymuş , aman iyi oldu sana uzun zamandır söyleyemiyordum aşık olduğumu" bu lafı duyan tarık direk şut.

o yüzden tarık zor olanı seçti,naz'ın da içinde bulunduğu durumu biliyo ve aslında bi bakıma ona yardımcı olmaya çalışıyo. "bak ben sana güzel laflar söyleyebiliyorum, bak ben de seni kıskanabiliyorum, bak ikimiz öpüşebiliyoruz, sende yapabilirsin demeye çalışıyo"
naz tarığa "gitme" dediğinde tarık istese "neden" diye sormazdı. zaten o anda naz'ın gitmesini istemediğini anlamıştı ama "neden" diye sorarak naz'ın açılabilmesini sağlamaya çalıştı ama ne mümkün.

sabır tarık sabır sonunda amacına ulaşacaksın

ANIL_
06-01-07, 20:44
Bence affetmesin de kolay kolay:) Çünkü bu yalan, onun zekasına yapılmış bir hakarettir:P

Ne zamanki Tarık, Nazı söylediği yalanların bir kısmının mecburiyetten bir kısmınında onun üzülmemesi için olduğuna inandırmayı başarırsa, Naz affeder herhalde.

Kara İnci
06-01-07, 20:45

Bunun bende farkındayım.Tarığın gerçek kimliği ortaya çıkınca tabiki Naz Tarığa kök söktürecek.Benim anlatmak istediğim olaylar yatışınca Soför Tarık yerine Tarık Tekelioğlu.Bu Naz'ın arayıp da bulamıyacağı fırsat.Hem sevdiği adam hem de mevki sahibi.Yani ikisi bir arada...

whiteangel
06-01-07, 20:49
Bunun bende farkındayım.Tarığın gerçek kimliği ortaya çıkınca tabiki Naz Tarığa kök söktürecek.Benim anlatmak istediğim olaylar yatışınca Soför Tarık yerine Tarık Tekelioğlu.Bu Naz'ın arayıp da bulamıyacağı fırsat.Hem sevdiği adam hem de mevki sahibi.Yani ikisi bir arada...

hımm işte o zaman Tarık kardeşine sorduğu soruyu tekrarlasın Naz'a:) en çok hangi abini seviyorsun demişti ya FİLİZ'E:) ( bu arada araya sokuşturayım Filiz dizideki en güzel kız bence:) saçları, gözleri, yüz hatları mhteşem.. )
Naz'a da desin ki: En çok hangimizi seviyorsun? şöför Tarık mı? bankacı Tarık mı?

willlover
06-01-07, 20:49
Ne zamanki Tarık, Nazı söylediği yalanların bir kısmının mecburiyetten bir kısmınında onun üzülmemesi için olduğuna inandırmayı başarırsa, Naz affeder herhalde.

Ama Naz'ın affetmesi ve sorgusuz sualsiz Tarık'a inanması bu kadar kolay olamaz:) Çünkü kızda ego tavan yapmış durumda:img-wink: Bir de kendisinin çok beğendiğim gururlu tavırları, kolay affetmesine engel teşkil edecektir:)

BaLıKK
06-01-07, 20:51
naz bu duruma sevinir sevinmesine de tarık bu duruma üzülmez mi. sanki tarık bilmiyo mu tarık tekelioğlu olsaydı garanti naz ile aşka başlayacaklarını. tarığın çabası zor olanı yaptırmaya çalışmak. eninde sonunda naz tekelioğlunu öğrenecek, "aaaa bak bizim tarık, tekelioğluymuş , aman iyi oldu sana uzun zamandır söyleyemiyordum aşık olduğumu" bu lafı duyan tarık direk şut.

o yüzden tarık zor olanı seçti,naz'ın da içinde bulunduğu durumu biliyo ve aslında bi bakıma ona yardımcı olmaya çalışıyo. "bak ben sana güzel laflar söyleyebiliyorum, bak ben de seni kıskanabiliyorum, bak ikimiz öpüşebiliyoruz, sende yapabilirsin demeye çalışıyo"
naz tarığa "gitme" dediğinde tarık istese "neden" diye sormazdı. zaten o anda naz'ın gitmesini istemediğini anlamıştı ama "neden" diye sorarak naz'ın açılabilmesini sağlamaya çalıştı ama ne mümkün.

Tarık zaten Naz'ın açılabilmesi için elinden geleni yapıyor..sıkıştırıyor bir nevi..ama Naz bıktırdı çocuğu..bİ yandan arkadaş olayı..bi yandan Öpüşme olayını Tarık'ın üzerine atması..vs vs..zaten Naz'ın itirafı bence Tarık bunlardan bunalıp resti çektiğinde gelecek..işte ozaman kaybetme korkusunu yaşayacak..

xeno

Evet en sonunda Naz için de en iisi , Tarık içinde en iisi olacak bu beraberlik, bu aşk, çünkü Tarık da zenginliğini bilmeden onu seven birini bulmuş olacak

whiteangel

ama kendini çok zeki zanneden insanlar çok yanılır, çok kandırılırlar:) tıpkı bizim burnu kaf dağında nazlı kızımız Naz gibi:)

bülbül
Ama Naz aşkını soför Tarık iken söylemeli...yoksa hiç bir anlamı kalmaz...önce soför Tarık...sonra Tarık Tekelioğlu..:img-wink: :img-wink:

nowar_77
06-01-07, 20:52

yaa ..bir de tam şoför tarık ı aradaki seviye farkına rağmen (neyin seviyesiyse.. onu da anlayamamışımdır hiç bir zaman) sevdiğini kabullenip aşkını itiraf ettikten sonra tarık ın aslında tekelioğlu olduğunu ve aralarında seviye farkı olmadığını öğrenirse bunca zamandır boşu boşuna tereddüt ve üzüntü yaşadığını keşfedip iyice dellenecek ve fatura tarık için daha ağır kesilecektir ki..aman aman:)

bu arada pınar ın da şoför olmasına rağmen tarık ı beğenmesi ki kızın altında iyi bir araba filan vardı ..o da seviyeliydi :)yani..naz ın kendini daha iyi hissetmesini sağlamış olmalı..yani bir şoföre aşık olunabilir

willlover
06-01-07, 20:53
ama kendini çok zeki zanneden insanlar çok yanılır, çok kandırılırlar:) tıpkı bizim burnu kaf dağında nazlı kızımız Naz gibi:)

Ben zaten onun o türlü repliklerine gülmekten kırılıyorum:) Mesela 18. bölümdeki paranoyak teorilerinden sonra, "Zekamla övün." demez mi bizim Tarık'a:) Aslında Naz'ın bu tavırları, senaristlere replik yazmada kolaylık sağlıyor diyebiliriz:) Çünkü ortaya çok komik durumlar çıkıyor.

Kara İnci
06-01-07, 20:54

Olaylar o raddeye gelene kadar zaten itiraflar yapılır.Naz sevdiğini çevresine olmasa da Tarığa itiraf eder.Sevgisini itiraf ettiği kişi şoför Tarık olduktan sonra bir problem olacağını zannetmiyorum.Senin de belirttiğin gibi Tarık Naz'ın duygularının farkın da bu da Tarığın ilerde şüpheye düşmesini engeller bence...

tarik_naz
06-01-07, 20:56
bu arada pınar ın da şoför olmasına rağmen tarık ı beğenmesi ki kızın altında iyi bir araba filan vardı ..o da seviyeliydi :)yani..naz ın kendini daha iyi hissetmesini sağlamış olmalı..yani bir şoföre aşık olunabilir

bak süper bi noktaya temas ettin. kız zengin ve şoföre aşık olmuş. belki de naz için çok iyi bi örnek olması lazım. hatta bu pınar'ın abisi de zengin birisiyse, naz diyecek kendi kendi "bunca zenginliğiyle tarığa aşık olabiliyosa ben neden olamayım". aradığımız arkadaş pınar mı olacak acaba.

hatta tarık pınar ve naz'ı başbaşa konuşmalarını sağlasın. konu eminim oraya gelecektir. "bi şoförle aşk yaşamaktan rahatsızlık duymuyormusun"

BaLıKK
06-01-07, 20:59
pınar Naz'ı Tarık'ın kardeşi olarak bildiğinden mutlaka Tarık ile ilgili konuşacaktır..kız belkide abin senden çok bahsediyor cidden seni seviyor bile dese Naz'a yeter yani bu..erir zaten direk:)

ceza_cansu
06-01-07, 21:03
pınar Naz'ı Tarık'ın kardeşi olarak bildiğinden mutlaka Tarık ile ilgili konuşacaktır..kız belkide abin senden çok bahsediyor cidden seni seviyor bile dese Naz'a yeter yani bu..erir zaten direk:)

Ya aslında böyle birşey olsa gerçekten çok iyi olur.Mesela Pınar Naz'a ''sizin abi kardeş olduğunuzu bilmesem 2 sevgili sanardım.Abin senden bahsederken gözlerinin içi gülüyor.Seni gerçekten çok seviyor'' dese ah bir dese ne güzel olur.

tarik_naz
06-01-07, 21:07
bu arada arkadaşlar. merve sevi'nin yılbaşı gecesi katıldığı programdaki dansını malüm siteye yükledim. izlemek isteyenler gerek yalancı yarim resmi sitesinin formundan multimedyasında kısmından linkini alabilir, isterseniz özel mesajla atabilirim.

BaLıKK
06-01-07, 21:12
Ya aslında böyle birşey olsa gerçekten çok iyi olur.Mesela Pınar Naz'a ''sizin abi kardeş olduğunuzu bilmesem 2 sevgili sanardım.Abin senden bahsederken gözlerinin içi gülüyor.Seni gerçekten çok seviyor'' dese ah bir dese ne güzel olur.

evet bencede süper olur..ama ben bu işin altında bi bit yeniği arıyorum..yani bi kız cafede tanıştığı çocukla anında sevgili olsun..
bence Tarık durumu anlattı Pınar'a..hatta bence Pınarın abisi fırlama bi tip olabilir..yani çapkın falan..pInar her ne kadar abisine durumu anlatsada adam Naz'a asılır..Naz o görmek için can attıığı abiden neffreet edebilir..Tarık bunu anlayıp Çocuuğu dövebilir:)bela bu olabilir yani:)yada pınar ve abisi organize falan çalışıyodur:)ii senaryo ürettim akşm akşam:)

ayşe1903
06-01-07, 21:20
Selam arkadaşlar, bu ne hız, arada girip okuyorum mesajlarınızı sonraki girişimde yine sayfalar dolusu mesaj oluyor. Bu hızla biz yeni bölüme yeni bir başlıkla gireriz. Konuya balıklama dalarak fikrimi söyleyeyim, 26. bölümdede Pınar' ı göreceğimize göre Naz ve Tarık arasındaki garip yanlış anlamayı düzeltmek için Tarık bir girişimde bulunmayacak anlaşılan. Pınar bana antipatik gelmedi açıkçası, bizimkilerin arasına giriyor ama son derece masum bir şekilde(eğer bazı arkadaşların değindiği gibi Naz' a oynanan bir oyun yoksa tabi). Abisinin de olaya dahil olması oyun ihtimalini düşürüyor zaten, abiyi ayrıca merak ediyorum. İlla kıskanma olacaksa Tarık' ı kıskandırabilecek tipte biri olsa bari. Tarık' ın Pınar' a Naz' dan bahsetmesi ve Pınar' ın bunu Naz' a söylemesi durumu benimde hoşuma giderdi, ama Tarık' tan bunu beklemiyorum açıkçası.

ayşe1903
06-01-07, 21:33
Naz aşkını şoför Tarık' a açıklayacak bence. Sınıf farkı falan aklını karıştırıyor ama Naz gerçekten zor bir kız. Cenk' e yaptıklarını unutmayalım, şimdiye kadar Naz' ın bir başkasıyla ilişkisi olduğu, birine aşık olduğu dile getirilmedi. Halbuki Tarık aşık olmadıysa bile yakınlaşma :img-blush yaşadı. Belki Naz ilk defa bu duyguları yaşıyor , bir de böyle bakmak lazım. Ayrıca Naz' ın yani gerçek Naz' ın Tekelioğlu=Tarık durumunu kabullenmesi çok zor bence. Kendini aldatılmış hissedecektir, duygusal anlamda. Tarık' ın aşkına inanacağını bile sanmıyorum. 'Neden aşağılamalarıma katlandı, neden beni hep alttan aldı, neden bütün saçma davranışlarıma rağmen serserilerden canı pahasına korudu?' gibi soruları soracak mantıklı konuşan bir iç sesi yokki Naz' ın, durumu doğru değerlendirsin...

thesunset
06-01-07, 21:35

ama bu Naz varya..eyer boyle bir sey duyarsa....bir oyun yapar ki, Tarik kacmak ister:) sevinir o malum ama belli etmez ve Tarigi daha azarlayacak
Naz bunu yapmazsa ben sasirim o zaman

ebru.karaca
06-01-07, 21:54

Sevgili willlover;
Ben Cansel Elçin'i çok çok beğenirim. Hem de çokk. Onun ciddi anlamda iyi bir oyuncu olduğunu ve çok yakışıklı olduğunu ben de düşünüyorum. Ama olaya mantıkla baktığımda, aslında Cansel Elçin yakışıklı değil. Yani yüz güzeli anlamında söylüyorum. O öyle karizmatik ki, yakışıklı geliyor. Hem karakteri, hem oynadığı roller onu ister istemez yakışıklı görmemizi sağlıyor. Ben hala onu çok beğenirim.
Ama yakışıklılık dedin mi, hani sahiden yüzü herkese güzel gelen anlamında. Sahiden de Barış Akarsu abicim.. Yani yakından kaç kez gördüm hatırlamıyorum. Ama her seferinde "BU NE GÜZEL YÜZ YA RABBİM!" diyorum. (Erkek arkadaşım duymasın! :) ) Sahiden de, baktıkça bakasın geliyor.
En kısa sürede yakından görmeni tavsiye ederim. Mesela 20 ocakta konser, 21 ocakta da 3. Mephisto fan toplantısı var. Oraya gel. Bak o zaman ne demek istediğimi anlayacaksın. :)

sondakika
06-01-07, 21:57
ne olacak bu işlerin sonu...

vay anam vay.. bir basın özeti okuduk evlere şenlik.. hiç hoşuma gitmedi.. geri dönüş sinyalleri aldım.. hiç yakışık kalmadı.. efendim bu mantıkla 52'ye gitmenize gerek yok.. 20 ve 24. bölümler gibi olsun 35 Te bitsin.. olmadı 40'ta bitsin.. ama tadı tamağımızda kalsın..

naz pınarın abisiyle tanışmak ister.. oooo nedir mana? efendim skandal 25. bölüm finali dümdüz devam ediyor.. bir gelişme yok yani..

yalancı yarim dizi ekranların kaliteli ve seyir zevki yüksek bir dizisi.. 26. bölüme kadar son derece etkin bir dille gelinildi.. şimdi bu büyü uzatayıp ayağına bozulmasın.. bozulmamalı.. umarız mesaj yerine ulaşır.. yaptığınız işlerle marka olursanız FM damgasının oldugu her eser izlenir.. unutmayın.. ne demek istiyoruz ?

sevgili FM yapım.. senarist grubunuz tehlike çanları çalıyor duyula.. sadece yalancı yarim tekrara bürünme durumlarına kapı açmıyor, göz bebeğiniz sila diziside ilerisi için umut vermiyor.. aman ha.. müziklerim güzel, tutturduk bir yol ne koysak izlenir denilmesin.. işin ekonomi yanını elbet gözardı etmiyoruz, hakkınız ama izleyicininda hakkını verin..

dönelim diziye.. şeytan diyor git, tut kolundan çek beri, yapış dudağına uzun sürede bırakma.. bu kızın başka bir dilden anlayacağı yok.. bu ne yahu... :img-cool2

ana sayfa, baş sayfa, son sayfa... bu işler oldu yılın geyiği.. efendim izlenilesi, yazılası, okunası çok olacekmi.. miş mişler.. hadi be !! .. hayat türküsü denen bir dizi var ana sayfada.. yazan adam sayısı ben diyeyim 5 sen de 10.. rating sürünmekten beter bir durum.. ama orada.. balon dizilerden acı hayat var.. kendini gelenelde bir önceki haftanın tekrarıdır, dahası kenandan başka bir esprisi yok.. birde müzikleri dışında anlatacağı hikayesi olmayan bir dizi.. yazan adam sayısı bir elin parmağı kadar.. arada bende uğruyorum huyum kurusun dizi eleştirisi yapmak hoşuma gidiyor... ama anasayfada.. benim hatırıma olsa diyecem ben geniş dizi eleştirisini yalancı yarim içinde yapmaktayım..

demekki; yazılası, okunası, izlenesi kısmı işin haricten hem gazel hemde masal yanı.. yani laf ola beri gele muhabbetleri... efendim alasımız yok deyin, bu iş bitsin.. :img-cool2 o zaman daha dürüst olursunuz bizde bir daha yorum yapmayız yahu.. bu kadar canimm.. :img-cool2

sondakika...

ps : bu ne tempo millet.. bu ne hız millet.. bu ne aşk millet.. almış başınızı 4 nala gitmişsiniz.. yetişene aşk olsun.. olsun valla..

willlover
06-01-07, 21:58
Sevgili willlover;
Ben Cansel Elçin'i çok çok beğenirim. Hem de çokk. Onun ciddi anlamda iyi bir oyuncu olduğunu ve çok yakışıklı olduğunu ben de düşünüyorum. Ama olaya mantıkla baktığımda, aslında Cansel Elçin yakışıklı değil. Yani yüz güzeli anlamında söylüyorum. O öyle karizmatik ki, yakışıklı geliyor. Hem karakteri, hem oynadığı roller onu ister istemez yakışıklı görmemizi sağlıyor. Ben hala onu çok beğenirim.
Ama yakışıklılık dedin mi, hani sahiden yüzü herkese güzel gelen anlamında. Sahiden de Barış Akarsu abicim.. Yani yakından kaç kez gördüm hatırlamıyorum. Ama her seferinde "BU NE GÜZEL YÜZ YA RABBİM!" diyorum. (Erkek arkadaşım duymasın! :) ) Sahiden de, baktıkça bakasın geliyor.
En kısa sürede yakından görmeni tavsiye ederim. Mesela 20 ocakta konser, 21 ocakta da 3. Mephisto fan toplantısı var. Oraya gel. Bak o zaman ne demek istediğimi anlayacaksın. :)

Valla İstanbul'a yakın bir yerde ya da İstanbul'da otursam, sırf merakımdan bile giderdim:) Hani albümünü aldım, dinledim. Hoş şarkıları var. Hele şu aralar "Yaz Demedim"'i çok dinliyorum. Gittiğim her yere cd'yi taşıyorum o derece:) Ama yüz olarak bana ta yarışmadan beri dünya yakışıklısı biri olarak gelmedi:) Her zaman sempatik buldum, ama o kadar:)

Aslında Cansel Elçin hakkında dediklerin doğru olabilir. Belki adamın kendine has karizmasının etkisinde kalıp da yakışıklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü eskiden yakışıklı bulmazdım pek. Belki kendine özgü duruşu, onu öyle görmemi sağlıyor olabilir:)

Ancak şu noktaya da değineyim, millet ne idüğü belirsiz insanları, magazin basınından eksik olmayan kişilikleri yücelteceğine, odalarına posterlerini düzeceğine, Barış Akarsu'yu sevsin daha iyi:)

Kara İnci
06-01-07, 22:11
Valla İstanbul'a yakın bir yerde ya da İstanbul'da otursam, sırf merakımdan bile giderdim:) Hani albümünü aldım, dinledim. Hoş şarkıları var. Hele şu aralar "Yaz Demedim"'i çok dinliyorum. Gittiğim her yere cd'yi taşıyorum o derece:) Ama yüz olarak bana ta yarışmadan beri dünya yakışıklısı biri olarak gelmedi:) Her zaman sempatik buldum, ama o kadar:)

Aslında Cansel Elçin hakkında dediklerin doğru olabilir. Belki adamın kendine has karizmasının etkisinde kalıp da yakışıklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü eskiden yakışıklı bulmazdım pek. Belki kendine özgü duruşu, onu öyle görmemi sağlıyor olabilir:)

Ancak şu noktaya da değineyim, millet ne idüğü belirsiz insanları, magazin basınından eksik olmayan kişilikleri yücelteceğine, odalarına posterlerini düzeceğine, Barış Akarsu'yu sevsin daha iyi:)

Hele şu son cümleni çok tuttum arkadaşım.Dediğin gibi piyasa da o kadar ne olduğu belirsiz insanlar var ki Barış onların arasında hem sanatçı yönüyle hem de kişiliğiyle çevresine ışık saçıyor.Bunu farkedemeyenler de emin ol bu ışıktan gözleri kamaşıp etrafını göremeyenler...:good:

ebru.karaca
06-01-07, 22:16
Değil mi ya? İşte budur! :img-yes: :img-wink:
aman arkadaşlar ne yaptınız bu kadar sayfayı nasıl yazdınız.tam 20 sayfa okudum.nerdeyse kitap gibi.bu arada anket sonucu gelmiş .çok sevindim emeklerimiz boşa gitmemiş.

Neşe ablacım hiç sorma. Ben 3 saatcik yoktum, kaç sayfa ilerlemiş :)

nowar_77
06-01-07, 22:28
aman arkadaşlar ne yaptınız bu kadar sayfayı nasıl yazdınız.tam 20 sayfa okudum.nerdeyse kitap gibi.bu arada anket sonucu gelmiş .çok sevindim emeklerimiz boşa gitmemiş.

anket oylanmaya devam ediyor:img-wink: ..sonuç belli olmuş olsa oy atılamazdı...öndeyiz ama boş bırakmaya gelmez:)

Medea
06-01-07, 22:31
Onu bunu bilmem de diğer dizilerin son bölüm tekrarları genelde prime time tabir edilen saat 20:00 ile 22:00 arasında yayına skuluyor.Oysa bizim dizinin ya geceyarısından sonra ya da haftasonu öğleden sonra.Oysa haftasonu saat sekizde verilebilse hadi bilemediniz on gibi çok daha izleyici çekerdi gibi geliyor bana.Starın kanal d ye geçmesi bence hem iyi hem kötü oldu.Kanal D kendi reklamını bol bol yaptırıyor Star tv'ye ama onun dizilerinden asla kendi kanallarında bahsetmiyorlar,bununla da kalmayıp Stara da Yalancı yarim ve diğer dizilerinin reklamlarını adeta yaptırmıyorlar.ATV veya kanal D anabaherlerde bile birçk ünlü dizisini haber yaıp tanıtıyor ama Starda ses seda yok...bu umarım düşündüğüm gibi bir baltalama taktiği değildir.

whiteangel
06-01-07, 22:33
arkadaşlar valla forumdan çıkmaya gelmiyor, sayfalar dolusu yorum yazılmış, oku oku bitmez:) neyse efendim ben çok merak ettiğim için d....... dizisinin başlığını bir ziyaret ettim. efendim yazılan mesajlar genelde çok basit bir cümlecikten oluşuyor biiiirrr.:) evet başlıkta online olan kişi sayısı bizden fazla ikiiii:) yazılan mesajların pek çoğu şu kadar mesaj oldu, yeni bşlığa şu kadar mesaj kaldı babındadır üüüççç:)
biz burda ciddi ciddi fikir alışverişi yapıyoruz, tahmin ve yorumlarda bulunuyoruz. tek cümlelik basit mesajlar yazanları uyarıyoruz.( aslında uyarmamıza gerek de kalmıyor. modlar tarafından direk siliniyor.. diğer başlıkta neden silinmiyor derseniz bilemem:img-yes: )
bir haber de Barış Akarsu resmi sitesinden, üzüleceksiniz biliyorum ama..eğer taşıma çalışması bu gece tamamlanamazsa sitenin açılışı pazartesiye kalabilirmiş:img-yes: stres-sinir yapmayın, paniğe gerek yok.. burdan devam ediyoruz işte:)

thesunset
06-01-07, 22:40
16 bolum hamak sahnesi vardi...orda Tarik ve Naz ikisi yildiz kaydi zaman dileklerine soylediler...ertesi gun ikiside yalanci ciktilar:)
acaba biz bir gun onlarin gercek dilek'i anlayabilirmiyiz?ya da birbirine gercegi aciklayabilirler mi?

Tarık:Yıldız kaydı.
Naz:Bi dilek tut.
Tarık:Sizde.
Naz:Bora beyin teyzesini bir daha görmemek. :)
Tarık:Bora beyin arabasını bir daha görmemek:)

burcin tesekkurler!!!!

Medea
06-01-07, 22:42
Ah o hamak yaaa...ne sahneydi o.O sete gidince ilk işlerimden birisi onu görmek olmuştu..artık o hamakta benim bir resmim var :)

whiteangel
06-01-07, 22:42
16 bolum hamak sahnesi vardi...orda Tarik ve Naz ikisi yildiz kaydi zaman dileklerine soylediler...ertesi gun ikiside yalanci ciktilar:)
acaba biz bir gun onlarin gercek dilek'i anlayabilirmiyiz?ya da birbirine gercegi aciklayabilirler mi?

burcin tesekkurler!!!!
ve sabahın köründe Naz Belkıs'ı, Tarık da Bora'nın arabasını görür
:img-hyste pinokyo bunlar pinokyo:) ikisi de....
off yaa hamak sahnesi benim en sevdiğim sahnelerden biriydi, nostalji yaptım:)

tarik_naz
06-01-07, 22:45

burcin tesekkurler!!!!

o dilekleri itiraftan sonra görecez inşallah. çünkü ikiside o söylediği dileği tutmadı. bu arada merve'nin 2 yeni videsunu daha yükledim malüm yere. jlee istediğin kısmı da koydum. eklersin siteye. ayrıca yalancı yarim ile ilgili öyle bi site hazırladığın için tekrar teşekkürler.

dmd.xvd
06-01-07, 22:46
acaba yalancı yarim bir sezonluk mu yoksa iki üç sezon devam eder mi

böyle dewam ederse ki inşallah eder 2 sezon dan fazla dewam eder :happy0064 :happy0064

Kara İnci
06-01-07, 22:46
arkadaşlar valla forumdan çıkmaya gelmiyor, sayfalar dolusu yorum yazılmış, oku oku bitmez:) neyse efendim ben çok merak ettiğim için d....... dizisinin başlığını bir ziyaret ettim. efendim yazılan mesajlar genelde çok basit bir cümlecikten oluşuyor biiiirrr.:) evet başlıkta online olan kişi sayısı bizden fazla ikiiii:) yazılan mesajların pek çoğu şu kadar mesaj oldu, yeni bşlığa şu kadar mesaj kaldı babındadır üüüççç:)
biz burda ciddi ciddi fikir alışverişi yapıyoruz, tahmin ve yorumlarda bulunuyoruz. tek cümlelik basit mesajlar yazanları uyarıyoruz.( aslında uyarmamıza gerek de kalmıyor. modlar tarafından direk siliniyor.. diğer başlıkta neden silinmiyor derseniz bilemem:img-yes: )
bir haber de Barış Akarsu resmi sitesinden, üzüleceksiniz biliyorum ama..eğer taşıma çalışması bu gece tamamlanamazsa sitenin açılışı pazartesiye kalabilirmiş:img-yes: stres-sinir yapmayın, paniğe gerek yok.. burdan devam ediyoruz işte:)

Haber verdiğin için çok teşekkürler.Dediğin gibi Allah'tan burası var da birazcık da olsa sitemizin yokluğunu unutuyoruz.

O malum dizi hakkındaki sözlerine de ancak şunu söyleyebilirim.:good:

thesunset
06-01-07, 22:47
Ah o hamak yaaa...ne sahneydi o.O sete gidince ilk işlerimden birisi onu görmek olmuştu..artık o hamakta benim bir resmim var :)

ben cok kiskanc buldum kendime:img-yes: ama umarim bir daha hamak sahneleri izleyicez...senaristlerimize duyurlar!!!!!!

nowar_77
06-01-07, 22:47

üzüldük ama geç olsun güç olmasın..dediğin gibi hiç olmazsa burası var..önemli bir haber olursa buradan alırız değil mi:)bu sırada forumumuza yeni giren arkadaşların da ayağı alışmış oluyor buraya..kendimden biliyorum sonradan bırakamazlar zaten:)

ayşe1903
06-01-07, 22:49
ve sabahın köründe Naz Belkıs'ı, Tarık da Bora'nın arabasını görür
:img-hyste pinokyo bunlar pinokyo:) ikisi de....
off yaa hamak sahnesi benim en sevdiğim sahnelerden biriydi, nostalji yaptım:)

Hamak sahnesini bende çok sevmiştim, ne güzel bakmışlardı birbirlerine... Orada Naz' ın kaçışı bile hoştu... O zamanlar yanyana geldiklerinde Naz kaçardı, şimdilerde dudağına bile dokunuyor Tarık' ın; ama bu seferde sözleriyle ve davranışlarıyla kaçıyor Tarık' tan.

jlee
06-01-07, 22:51
o dilekleri itiraftan sonra görecez inşallah. çünkü ikiside o söylediği dileği tutmadı. bu arada merve'nin 2 yeni videsunu daha yükledim malüm yere. jlee istediğin kısmı da koydum. eklersin siteye. ayrıca yalancı yarim ile ilgili öyle bi site hazırladığın için tekrar teşekkürler.

Ben teşekkür ederim tarık_naz :img-yes:
Hamak sahnesini tamamen unutmuşum hatırlattığınız iyi oldu. Sabah pinokyolukları ortaya çıkınca ne çok gülmüştüm ey allahım şahane bi dizi bu!
Bu arada bilmem farkında mısınız ama malum dizinin hayranları bizim dizimizi baya bi sorgulamaya başladılar korkuyorlar mı ne? :img-hyste

whiteangel
06-01-07, 22:51
ben cok kiskanc buldum kendime:img-yes: ama umarim bir daha hamak sahneleri izleyicez...senaristlerimize duyurlar!!!!!!

tabi görmek istiyoruz canım:) hem aşk itirafından sonra o hamakta ne şahane bir sahne olur.
ya bu arada Pınar'ın abisi olarak hangi oyuncuyu göreceğiz? bir tahmininiz var mı? Kim olabilir?

burcin_kaplan
06-01-07, 22:53

burcin tesekkurler!!!!

önemli değil:):img-wink:

Gerçektende ya aslında şimdi öyle bi yıldız sahnesi gelse eminim çok daha başka bişeyler dilerler:) hatta bu aralar öyle bi sahne olursa dewamı sevgililiktir ben diyim:)

Bu arada arkadaşlar milliyet tv ekindeki özetin yanına koyulan küçük resimde tarıkın omzuna elini komuş olan kişi pınar mı yoksa eski bi resim mi o??

Kara İnci
06-01-07, 22:56
[QUOTE=ayşe1903;2022507]Hamak sahnesini bende çok sevmiştim, ne güzel bakmışlardı birbirlerine... Orada Naz' ın kaçışı bile hoştu... O zamanlar yanyana geldiklerinde Naz kaçardı, şimdilerde dudağına bile dokunuyor Tarık' ın; ama bu seferde sözleriyle ve davranışlarıyla kaçıyor Tarık' tan.[/QUOTE

Umarım Naz Hanım gün gelipte iki işi bir arada yapmayı öğrenir.Bizler de böylece hem sözleriyle hemde gözleriyle sevgi dolu bir Naz görürüz..:img-yes:

ebru.karaca
06-01-07, 22:57

Sitenin durumuna üzülmedim desem yalan olur. Ama sapasağlam kavuşalım da, biz sabretmesini de biliriz :)

Üst paragraftaki tüm yorumunuza içten katılıyorum. Ama o konuda yorum yazmaktan yoruldum artık :)

burcin_kaplan
06-01-07, 22:58
bu arada şmdi tarık_nazın malum siteye yüklediği videoyu izliyorumda , ben bu kızın sesini gerçekten unutmuşum ya:)
buyukbaba şimdi dediğin sözler geldide aklıma gerçekten gülerken bu kızın içine başka bi warlık giriyor galiba:):) koptum yaa:)

ebru.karaca
06-01-07, 23:01

burcin tesekkurler!!!!

Güzel bir sahneydi. Özlemişim.. :) Teşekkürler..

ayyyyyyyy ne alakası var.saçmalama :D:D

Sen arkadaşın neden bahsettiğini anladın mı da, böyle keskin cümleler kuruyorsun?

Kara İnci
06-01-07, 23:06
tabi görmek istiyoruz canım:) hem aşk itirafından sonra o hamakta ne şahane bir sahne olur.
ya bu arada Pınar'ın abisi olarak hangi oyuncuyu göreceğiz? bir tahmininiz var mı? Kim olabilir?

Ünlü biri olacağını sanmıyorum.Ne de olsa diziye bir süreliğine dahil olacak.Ama tarz olarak Bora'dan farklı bir tip seçerler.Naz'ın tarzına yani dolayısıyla Tarığın tarzına yakın birini seçerler gibi geliyor.Tabii bu da Naz'ı ondan uzak tutmak için Tarığın işini epey zorlaştırır.

simser
06-01-07, 23:11
Ünlü biri olacağını sanmıyorum.Ne de olsa diziye bir süreliğine dahil olacak.Ama tarz olarak Bora'dan farklı bir tip seçerler.Naz'ın tarzına yani dolayısıyla Tarığın tarzına yakın birini seçerler gibi geliyor.Tabii bu da Naz'ı ondan uzak tutmak için Tarığın işini epey zorlaştırır.

bnce de ünlü biri olmaz, ama yakışıklı olsa çok iii olur:good:

tarik_naz
06-01-07, 23:38
Aaa? E hırrsız-polis nolucak? Günü mü değişti ki?

jlee, merve videolarını eklediğin için tekrar teşekkürler.

arkadaşlar merve sevi'nin videolarını izlemeyek isteyenler. jlee'nin profilindeki anasayfa yazan yerdeki siteden izleyebilirler. ayrıca merve'nin neden psikoloğa gittiğini merak edenler varsa cevabını bulabilirler :)

alıntı yapmışım ama cevap yazmamışım,:img-hyste
o dizinin izleyicisi alıştı artık 15-20 günde bir dizi izleyemeye bu onlar için sorun değil :)

burcin_kaplan
06-01-07, 23:45
jlee, merve videolarını eklediğin için tekrar teşekkürler.

arkadaşlar merve sevi'nin videolarını izlemeyek isteyenler. jlee'nin profilindeki anasayfa yazan yerdeki siteden izleyebilirler. ayrıca merve'nin neden psikoloğa gittiğini merak edenler varsa cevabını bulabilirler :)

o dizinin izleyicisi alıştı artık 15-20 günde bir dizi izleyemeye bu onlar için sorun değil :)

çok saol haber werdiğin için tekrar..
jlee sanada çok teşekkürler ya..Bu kız gerçekten öldürdü beni:) O el hareketleri naz karakterine özel değilmiş onuda anladım:) merwede o eller hep oynuyor durmuyor:)
bu arada spikerinde senin gittiğin piskolog senden sonra kime gidiyor o önemli demesi çok güzel olmş :img-hyste çok iyi ya:)

tarik_naz
06-01-07, 23:48
jlee sanada çok teşekkürler ya..Bu kız gerçekten öldürdü beni:) O el hareketleri naz karakterine özel değilmiş onuda anladım:) merwede o eller hep oynuyor durmuyor:)
bu arada spikerinde senin gittiğin piskolog senden sonra kime gidiyor o önemli demesi çok güzel olmş :img-hyste çok iyi ya:)

ya ben de orda koptum zaten. dizide de kullanılabilecek bi replik diyebiliriz valla. kürşat başar da da potansiyel var yani.

"senin gittiğin psikolog senden sonra kime gidiyor" resmen hakaret etmiş kıza orda :)

:happy0064 :img-hyste

acaba kurtlar vadisi gene perşembe mi yayınlanacak ??

evet perşembeleri yayınlanacak.

nowar_77
06-01-07, 23:49

merve psikoloğa gidiyorum dediğinde ...e ne dedi psikolog diye sordular...daha bir şey söyleyemedi dedi merve ...bülent kayabaş nasıl bir şey söyleyemedi deyince nilgün belgün..aaa sen kaç aydır birlikte çalışıyorsun ..sen bir şey söyleyebiliyor musun demişti...:img-hyste

gelincikkkk
06-01-07, 23:52
:happy0064 :img-hyste

acaba kurtlar vadisi gene perşembe mi yayınlanacak ??

perşembeyi boş bulunca bütün dizileri perşembeye aldılar yani illaki zorlayacaklar reytingleri bizim dizi perşembeye alınana kadar hiç bi dizi gelmedi nasıl bizim dizi geldi bütün hepsi hücum etti

ya bizim izleyici kitlemizi az sanıyorlar yada bizim dizi ile yarışıyorlar :img-wink:

jlee
06-01-07, 23:59

Ben onu da izliyorum ya.. Ama haklısın alıştım harbi. Olmazsa bazen seviniyorum bile .. Yalancı Yarim yorumlarınızı hemen okuyabileceğim için. Ama abarttılar artık onlar da, bi bakayım ben ya değişmiş mi gün

tarik_naz
07-01-07, 00:01
Merwe Videoları Mükemmel, Elinize Sağlık...

Ah Merwe Ah...

ya aslında programın tüm kısmındaki merve videolarını çekecektim ama o sırada kardeşim geldi ve "yalancı yarimi" izleyecem deyince kayıdı bırakıp 25.bölümü tekrar izlemeye başladık. ama sinir olduğum şey, bölümün yarısında kardeşim uyuyakaldı. :) tamamını çekememem benim değil kardeşimin suçu :):) olsun hiç olmazsa dansını izleyebildik. ve sesini merak edenler sesini duyabildi :)

ebru.karaca
07-01-07, 00:02
ya aslında programın tüm kısmındaki merve videolarını çekecektim ama o sırada kardeşim geldi ve "yalancı yarimi" izleyecem deyince kayıdı bırakıp 25.bölümü tekrar izlemeye başladık. ama sinir olduğum şey, bölümün yarısında kardeşim uyuyakaldı. :) tamamını çekememem benim değil kardeşimin suçu :):) olsun hiç olmazsa dansını izleyebildik. ve sesini merak edenler sesini duyabildi :)

Buna da şükür Serdar.. Ya o çektiğin kısmı da çekemeseydin? Değil mi ama? :)

NOT: jlee, ne kadar oldu mesaj sayısı? Geçiyor muyuz yeni sayfaya?

jlee
07-01-07, 00:12
Buna da şükür Serdar.. Ya o çektiğin kısmı da çekemeseydin? Değil mi ama? :)

NOT: jlee, ne kadar oldu mesaj sayısı? Geçiyor muyuz yeni sayfaya?

Daha bi 250 mesaj gerek ama görülen o ki yarın sabaha kalmaz geçmiş oluruz biz :)

ceza_cansu
07-01-07, 00:15

Evet ya en azından sayende o güzel dansını gördük.Tekrar saol.Ya Barış'ın dansını da biliyoruz.Bir tek Tarık Naz dansı göremedik(Tabi slow bir şarkıda olucak) umarım onu da görürüz.

tarik_naz
07-01-07, 00:19
dizide tarık naz'dan korktuğu için yarışmak istemiyo bunu biliyoruz. ama senaristlerin bence buna bi çözüm bulması lazım. ve yarış sahnelerinin biraz artırılması lazım. kendimden örnek vereyim, kardeşim 16, yeğenim 18 yaşında ikisi de çalıştığı için yalancı yarimi izleyemiyorlar. ve tekrar bölümlerini izliyolar ama bana gelip ilk sordukları şey, "bu bölümde yarış varmıydı" oluyo. "eğer varsa o sahneleri aç" diyolar.

bi arkadaş daha önce demişti bi akrabası askerden geldiğinde "askeriyede yalancı yarim'in izlendiğini ve 20.bölümde öpüşme sahnesinde herkesin ayağa kalkıp alkışladığını" söylemişti.

dizimiz çoğunlukla gençleri ekranlara çektiği için, yarış sahnelerini biraz daha artırabilirler, ya da arayı fazla soğutmadan öpüşme sahnesini de. hem illa tarık ve naz arasında öpüşme olacak diye bişey yokki, hazır sadri ayşe ilişkisi de başladı, ümit ve filiz de birlikte olmaya başladı. onlardan da beklenmedik bi öpüşme görebiliriz. tarık ve naz'ın ki gibi derin olmasa bile.

burcin_kaplan
07-01-07, 00:21
Evet ya en azından sayende o güzel dansını gördük.Tekrar saol.Ya Barış'ın dansını da biliyoruz.Bir tek Tarık Naz dansı göremedik(Tabi slow bir şarkıda olucak) umarım onu da görürüz.

walla o dansı glaiba medea arkadaşımız yılbaşında görmüş hatırladığım kadarıyla :) amaa şöle bizede dizide öyle güzel bir sahne izletseler gerçektende müthiş olur ya:) (tabi naz bizimkinin ayağına basmaz umarım:))

Medea
07-01-07, 00:25
bu arada şmdi tarık_nazın malum siteye yüklediği videoyu izliyorumda , ben bu kızın sesini gerçekten unutmuşum ya:)
buyukbaba şimdi dediğin sözler geldide aklıma gerçekten gülerken bu kızın içine başka bi warlık giriyor galiba:):) koptum yaa:)

Bence Merve'nin içine Kibariye kaçmış :) :)

nowar_77
07-01-07, 00:26
walla o dansı glaiba medea arkadaşımız yılbaşında görmüş hatırladığım kadarıyla :) amaa şöle bizede dizide öyle güzel bir sahne izletseler gerçektende müthiş olur ya:) (tabi naz bizimkinin ayağına basmaz umarım:))

öyle romantik bir dans olursa naz ın ayakları yerden kesileceği için tarık ın ayağına basması mümkün değil...:)güzel bir dans sahnesi gerçekten çok iyi giderdi..umarım bunun için naz ın doğum gününü beklemeyiz:img-blush

jlee
07-01-07, 00:28
dizide tarık naz'dan korktuğu için yarışmak istemiyo bunu biliyoruz. ama senaristlerin bence buna bi çözüm bulması lazım. ve yarış sahnelerinin biraz artırılması lazım. kendimden örnek vereyim, kardeşim 16, yeğenim 18 yaşında ikisi de çalıştığı için yalancı yarimi izleyemiyorlar. ve tekrar bölümlerini izliyolar ama bana gelip ilk sordukları şey, "bu bölümde yarış varmıydı" oluyo. "eğer varsa o sahneleri aç" diyolar.

bi arkadaş daha önce demişti bi akrabası askerden geldiğinde "askeriyede yalancı yarim'in izlendiğini ve 20.bölümde öpüşme sahnesinde herkesin ayağa kalkıp alkışladığını" söylemişti.

dizimiz çoğunlukla gençleri ekranlara çektiği için, yarış sahnelerini biraz daha artırabilirler, ya da arayı fazla soğutmadan öpüşme sahnesini de. hem illa tarık ve naz arasında öpüşme olacak diye bişey yokki, hazır sadri ayşe ilişkisi de başladı, ümit ve filiz de birlikte olmaya başladı. onlardan da beklenmedik bi öpüşme görebiliriz. tarık ve naz'ın ki gibi derin olmasa bile.

di mi ya? diğer çiftler de biraz hareket katsa diziye hiç fena olmaz. yarış sahnelerini ben pek sevmiyorum ama izlerken heyecanlanıyorum mesela son yarışta. senin dışında başkası da söylemişti bu sahneler insanların ilgisini çekiyor diye bu yüzden vermeleri dizimiz için hayırlı olur. ama ben kısa zamanda bir yarış olacağına inanıyorum zaten, yoksa tarık'ın o telefon konuşmasını vermezlerdi.

bu arada o öpüşme sahnesi gerçekten ayakta alkışlanacak cinsten bir sahneydi. çok profesyonelceydi. herhangi biriniz bana böyle başarılı çekilmiş bir başka öpüşme sahnesinin olduğu türk dizisi söyleyebilir mi acaba? hiç sanmıyorum.

Medea
07-01-07, 00:30
öyle romantik bir dans olursa naz ın ayakları yerden kesileceği için tarık ın ayağına basması mümkün değil...:)güzel bir dans sahnesi gerçekten çok iyi giderdi..umarım bunun için naz ın doğum gününü beklemeyiz:img-blush

Yılbaşındaki dans hiç romantik değildi aksine matrak bir danstı gülmekten öldürdüler bizi :) Ama dizide romantik bir dans ve nefis bir yakınlaşma sahnesini en kısa zamanda bekliyoruz,artık kaç göç olmasın.

ebru.karaca
07-01-07, 00:31
Daha bi 250 mesaj gerek ama görülen o ki yarın sabaha kalmaz geçmiş oluruz biz :)

Kesin! Kesin!

Evet, Medea izlemiş ve bana da telefondan dinletmişti sağ olsun.. :)

sondakika
07-01-07, 00:33

daha önceki sayfalarda yazmıştım bir kıyıtırık basın özeti vardı.. o özete bakarsak skandal olan 25. bölüm finali, 26. bölümede sarkıyor dahası dümdüz devam ediyor..

ne demek pınarın abisi.?!. şimdi nazın kıskançlık ve intikam hamleleri.. ne demek bu? eyvah dizi tekrara dönüyor gibi..

ne yarışı sevgili tarık_ naz, ne yarışı.. yahu bıraklım ralliyi. bence artık tarık tekellioğlu kimliğini görelim dizide.. hayalette olsa görelim.. evet hayali karakter olarak.. yani jestlerle başlasın.. alfonsoyu gördük.. şu tarığa(tekelioğlu) karşı nazın hisleri biraz değişmeli derim.. neden ?!

kız, tekelioğlu deyince başka boyutla transa geçiyor.. bu aşılmalı buda tekilioğlunun görünmeden yapacağı jestlerle olur ki içte taşıdığı o imaj silinsin.. bunun içinde hulusi - tarık barışması şart.. bu durum diziyi başka alana taşır.. taze kan demek.. alfonsao kimliği ortada dolaşıyor, soför hali ortada dolaşıyor ama tekelioğlu yok.. izlenimide kötü.. bence alıştıra alıştıra nazı bu isme karşı yumuşatmalıdırlar.. ki gerçek açığa çıktıgından naz afallamasın.. hatta ve hatta tekelioğlunun kendisine aşık sanıp iki aşk arasında bile kalsın..

sonra bir psikolog tavsiyesinde bulunmuştum.. çok genç olması (nazın yaşıtı) şart değil 25- 35 arası bir bayan.. abla konumunda ama arkadaş canlısı.. nazı bir kalıba sokar zira çapaklı pamuk gibi kendisi.. iki durumu hayal ediyorumda bir ton malzeme çıkar valla..

şimdi tarığın hasmı kendisini olur.. şoför tarık- tekelioğlu tarığa karşı.. iyi mi ?!

Medea
07-01-07, 00:35
Bence de Tarık artık diğer imajını yani " tekelioğlu" imajını düzeltmek için birşeyler yapmak durumunda.Hem böylece Naz zengin birini mi yoksa şöför Tarık'ı mı seçecek ya da yakınlaşacak test etmiş olurdu.Yani en azından o kötü imajını iyiye götürebilirdi,bu da diziye renk katardı diye düşünüyorum.

BARIŞAHASTA
07-01-07, 00:37
arkadaşlar bizim siteye ne oldu ya bir türlü açılmıyor iki günden beri meraklardayım yani,reytingler ne oldu onuda merak ediyorum ....

nowar_77
07-01-07, 00:39
Yılbaşındaki dans hiç romantik değildi aksine matrak bir danstı gülmekten öldürdüler bizi :) Ama dizide romantik bir dans ve nefis bir yakınlaşma sahnesini en kısa zamanda bekliyoruz,artık kaç göç olmasın.

bunların kendi kendilerine dansa kalkmaları çok zor..öyle bir ortam olmalı ki..birilerinin hulusi gibi "tarık sen nazı dansa kaldır" "naz sen de lutfet" demesi lazım.:)ondan sonra isterlerse romantik romantik dans etmesinler:)bu işe en uygun aday belkıs ı görüyorum...

Medea
07-01-07, 00:39
arkadaşlar bizim siteye ne oldu ya bir türlü açılmıyor iki günden beri meraklardayım yani,reytingler ne oldu onuda merak ediyorum ....

Barış Akarsunun sitesini soruyorsan server ile ilgili bir sorun nedeniyle forum kapalı.Bu gece olmazsa sanırım pazartesine kalacak açılması.

tarik_naz
07-01-07, 00:41

benim hayalimdeki dans sahnesi şöyle
sadece tarık ve naz olacak, şöyle manzaralı bi yerde, tarık arabadan romantik bi müzik açacak, hafif yağan karın altında birbirlerine sarılmış bi şekilde dans edecekler. kimse rahatsız etmeyecek.
tabi böyle bi sahne anca itiraftan sonra olur :)

ya da şöyle bi sahne

naz'ın doğum gününde, ünlü bi otelin balo salonunda doğum günü kutlanırken, herkes hediyesini verecekken tarık naz'ın elinden tutuyo ve otelin çatısına çıkıyolar. tarık daha önceden düzenek hazırlatıyo ve çatıya çıktıklarında romantik bi müzik çalmaya başlıyo, tarık ve naz dans etmeye başlıyolar, onlar dans ederken yan binanın duvarında koca bir ekranda tarık ve naz'ın dansını canlı olarak herkese izletiyolar :)

jlee
07-01-07, 00:41
daha önceki sayfalarda yazmıştım bir kıyıtırık basın özeti vardı.. o özete bakarsak skandal olan 25. bölüm finali, 26. bölümede sarkıyor dahası dümdüz devam ediyor..

ne demek pınarın abisi.?!. şimdi nazın kıskançlık ve intikam hamleleri.. ne demek bu? eyvah dizi tekrara dönüyor gibi..

ne yarışı sevgili tarık_ naz, ne yarışı.. yahu bıraklım ralliyi. bence artık tarık tekellioğlu kimliğini görelim dizide.. hayalette olsa görelim.. evet hayali karakter olarak.. yani jestlerle başlasın.. alfonsoyu gördük.. şu tarığa(tekelioğlu) karşı nazın hisleri biraz değişmeli derim.. neden ?!

kız, tekelioğlu deyince başka boyutla transa geçiyor.. bu aşılmalı buda tekilioğlunun görünmeden yapacağı jestlerle olur ki içte taşıdığı o imaj silinsin.. bunun içinde hulusi - tarık barışması şart.. bu durum diziyi başka alana taşır.. taze kan demek.. alfonsao kimliği ortada dolaşıyor, soför hali ortada dolaşıyor ama tekelioğlu yok.. izlenimide kötü.. bence alıştıra alıştıra nazı bu isme karşı yumuşatmalıdırlar.. ki gerçek açığa çıktıgından naz afallamasın.. hatta ve hatta tekelioğlunun kendisine aşık sanıp iki aşk arasında bile kalsın..

sonra bir psikolog tavsiyesinde bulunmuştum.. çok genç olması (nazın yaşıtı) şart değil 25- 35 arası bir bayan.. abla konumunda ama arkadaş canlısı.. nazı bir kalıba sokar zira çapaklı pamuk gibi kendisi.. iki durumu hayal ediyorumda bir ton malzeme çıkar valla..

şimdi tarığın hasmı kendisini olur.. şoför tarık- tekelioğlu tarığa karşı.. iyi mi ?!

inanılmaz oldu bu. umarım bu dediğin tarzda sahneler görebiliriz. kıskandırma bi yere kadar. başka yollar bulunmalı dizinin baymadan devam edebilmesi için. dilerim senaristler de bunun ayırdındadır, ona göre sahneler yazarlar. kendilerinin replikler konusundaki üstün yeteneği beni yıllarca idare edebilir -- sahneler kendini tekrar etse bile -- ama farklı olaylar izleyebilirsek işte o zaman tam süper olur.

Medea
07-01-07, 00:47
sabır o zaman siteye giremedigim için fenalardayım yani.....başka siteler tatmin etmiyor bizi ne yapalım...

Seni yalancı yarim'in resmi sitesine de bekleriz :)

whiteangel
07-01-07, 00:49
sadece tarık ve naz olacak, şöyle manzaralı bi yerde, tarık arabadan romantik bi müzik açacak, hafif yağan karın altında birbirlerine sarılmış bi şekilde dans edecekler. kimse rahatsız etmeyecek.

ya da şöyle bi sahne

naz'ın doğum gününde, ünlü bi otelin balo salonunda doğum günü kutlanırken, herkes hediyesini verecekken tarık naz'ın elinden tutuyo ve otelin çatısına çıkıyolar. tarık daha önceden düzenek hazırlatıyo ve çatıya çıktıklarında romantik bi müzik çalmaya başlıyo, tarık ve naz dans etmeye başlıyolar, onlar dans ederken yan binanın duvarında koca bir ekranda tarık ve naz'ın dansını canlı olarak herkese izletiyolar :)

valla ne diyeyim süper olur süperrr. ee senarist adamın hali başka, ben böyle sahneler tasarlıyamıyorum. özellikle çatıda dansa bayıldım:)yağmurda dans da çok güzel olur.. yeterki dans etsinler. ama fonda gözlerin şarkısı olsun:img-in_lo

Buyukbaba
07-01-07, 00:58

ya da şöyle bi sahne

Herşey muhteşem tarik_naz ama, şu niye? :) Hakikaten merak ettim. Tarık ve Naz aşkını cümle aleme duyurmak için mi? :) Alem aşk görsün mü yani?:) Ama eksik kalmış, havai fişekler eksik :)

tarik_naz
valla ne diyeyim süper olur süperrr. ee senarist adamın hali başka, ben böyle sahneler tasarlıyamıyorum. özellikle çatıda dansa bayıldım:)yağmurda dans da çok güzel olur.. yeterki dans etsinler. ama fonda gözlerin şarkısı olsun:img-in_lo

eee naz'ı sadece şarkıyla kandıramazmış. doğum günü partisinde tarık söylesin şarkılarını, sonra da böyle bi jest yapsın.bu şekil olmazda başka türlü de olur yani sonuçta bi jest yapsın. eminim naz için en büyük hediye olur :)

whiteangel
denisse ve BARIŞAHASTA arkadaşlarım sitemlerinizi anlıyorum ama lütfen bu başlıkta yalancı yarimle ilgili yorumlar yazalım. çünkü yazdıklarınız konu dışı oldukları gerekçesiyle bölüm modları tarafından silinecektir. bu sitenin yerli oyuncular bölümünde Barış Akarsu başlığı mevcuttur, Barış ile ilgili paylaşımlarımız orada:) ayrıca akademi başlığında hiç polemiğe girmeyin. Oraya sadece konser, imza günü, radyo tv programları gibi duyurularımızı yazıyoruz. anlayışınız için teşekkürler,sevgiler:)
Barış Akarsu Başlığı http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13082

nowar_77
07-01-07, 01:04

ya da şöyle bir sahne

çok güzel sahneler bunlar tarık-naz ..itirafa kadar nasıl bekleriz ki biz..ondan önce naz canı arkadaşından kendini dansa götürmesini istesin"bu gece bir yerler gidelim..kopalım":filan..hem içime doğuyor aradığımızı illa bu gece bulacaz:)desin tarıkı iyice sinir etsin..tarık da alsın bunu senin dediğin manzaralı yere götürsün..müziği açsın.."napıyorsun sen."neden buraya geldik " gibi asılsız itirazlara"siz dans etmek istemiyor muydunuz "diye cevap verip o romantik dansa başlasın..gerçi müzik bitince naz gene abuk bir laf edip romantizme limon sıkar ama biz de göreceğimizi görmüş oluruz:)

tarik_naz
07-01-07, 01:05
Herşey muhteşem tarik_naz ama, şu niye? :) Hakikaten merak ettim. Tarık ve Naz aşkını cümle aleme duyurmak için mi? :) Alem aşk görsün mü yani?:) Ama eksik kalmış, havai fişekler eksik :)

yoo burda illa aşk olacak diye bişey yok ki. orda sadri, ümit, filiz falan, naz'ın tarık'tan farklı bişeyler beklediğini biliyolardı. tarık da farklı bişeyler yapabildiğini herkese göstermek istemiştir. tabi o görüntüyü gören herkes buna aşk diyecek o ayrı.

ama zaten tarık ve naz'ın arasında bişeyler olduğunu uçankuş bile biliyo artık :)

Kara İnci
07-01-07, 01:07
İki dakika boş bırakmaya gelmiyorsunuz.Hızınıza da yetişilmiyorum.Yazdıklarınızı okuyum derken yenileri geliyor.Ama hiç şikayetçi değilim.Yazmaya devam.

tArik_naz hayal gücün süper.Umarım senin yazdığına benze bir sahneyi enkısa zaman da izleme imkanı buluruz.:img-yes:

denısse
07-01-07, 01:11
whıteangel arkadasım lınk ıcın tesekkurler ben bunu gormemıstım:img-wink:
bu arada arkadaslar sızce turk sınemasında barısın anne rolunu en ıyı oynayacak kısı kım sızce..oynamak aslında yanlıs kelıme,yanı fızıksel olarak en Uyum salayacak???ben buldum Turkan soray...sadece barısın ve turkan hn ın gozlerı dıyorum:img-yes: bellı mı olur,belkıde yıllar sonra boyle bır proje gerceklesır...

Kara İnci
07-01-07, 01:19
whıteangel arkadasım lınk ıcın tesekkurler ben bunu gormemıstım:img-wink:
bu arada arkadaslar sızce turk sınemasında barısın anne rolunu en ıyı oynayacak kısı kım sızce..oynamak aslında yanlıs kelıme,yanı fızıksel olarak en Uyum salayacak???ben buldum Turkan soray...sadece barısın ve turkan hn ın gozlerı dıyorum:img-yes: bellı mı olur,belkıde yıllar sonra boyle bır proje gerceklesır...

Neden olmasın.Barış şuan ki performansıyla bir çok oyuncuya taş çıkarıyor.Eminim her projenin üstesin den gelir...

Medea
07-01-07, 01:32
Ben Naz ve Tarık'ın ilan-ı aşk sahnesinin hiç beklenmedik bir anda ve mekanda gerçekleşeceğini düşünüyorum.O kadar ki kendileri bile ne dediklerine ve neler olduğuna şaşırıp kalacaklar.Söyledikleri kendilerini de sarsacak ve çok romantik bir ortam olacak,belki didişecekler belki söylediklerini inkar etmeye çalışacaklar ama faydasız olacak..sonunda duygularını kabullenecekler.

tarik_naz
07-01-07, 01:33
Neden olmasın.Barış şuan ki performansıyla bir çok oyuncuya taş çıkarıyor.Eminim her projenin üstesin den gelir...

ben barışı polisiye-aksiyon bi dizide görmek isterim açıkcası. memoli'den daha iyi olacağı kesin :)

zaten şimdiden yapımcılar barışı keşfetmişlerdir, ona göre bişeyler hazırlayanlar muhakkak vardır.

denısse
07-01-07, 01:34
yanı ıkısde sımsıyah, ırı, gozlere sahıp vede sıyah uzun saclar:img-wink: yanı ıyı bır ana ogul kombınasyonu....

Medea
07-01-07, 01:37
Ben sıkı film müzikleri de beklerim ondan;tıpkı "yeter be" " ben" şarkılarını bestelediği gibi.O bu potansiyele sahip.Ben isterdim ki bu dizi için de birşey bestelesin sezon bitmeden.Çok da güzel yapacağına eminim.Değil mi uğur kedi ve Neşe Açıker? :)

ceza_cansu
07-01-07, 01:39
Ben Naz ve Tarık'ın ilan-ı aşk sahnesinin hiç beklenmedik bir anda ve mekanda gerçekleşeceğini düşünüyorum.O kadar ki kendileri bile ne dediklerine ve neler olduğuna şaşırıp kalacaklar.Söyledikleri kendilerini de sarsacak ve çok romantik bir ortam olacak,belki didişecekler belki söylediklerini inkar etmeye çalışacaklar ama faydasız olacak..sonunda duygularını kabullenecekler.

Kesinlikle.Ne zaman ver nerde olur bilmiyorum ama bu itiraf sahnesi kesin bu şekilde olur.İkiside şiddetli bir şekilde tartışırlarken bağırarak birbirlerine sevdiklerini söylerler.Tabi ondan sonra ikiside kalır.Ne oldu?Ben ne dedim?Peki o ne dedi???

Kara İnci
07-01-07, 01:40
ben barışı polisiye-aksiyon bi dizide görmek isterim açıkcası. memoli'den daha iyi olacağı kesin :)

zaten şimdiden yapımcılar barışı keşfetmişlerdir, ona göre bişeyler hazırlayanlar muhakkak vardır.

Bence de bu dizi biter bitmez yapımcılar Barış'ın kapısını aşındırmaya başlarlar.Belki de başlamışlardır bile.Umarım Barış kendisi için en iyi olanı seçer ve bizleri kendin den mahrum bırakmaz.Tabii iyi bir proje olursa...Polisiye-aksiyona gelince yakışır.

denısse
07-01-07, 01:42
zaten şimdiden yapımcılar barışı keşfetmişlerdir, ona göre bişeyler hazırlayanlar muhakkak vardır.[/QUOTE]

bencede yapıcılar av pesınde zaten ,gorduler cocuktakı reytıngı:img-yes:
yanlız barısın uzun saclı olması onun oyunculuk karıyerı acısından bıraz kısıtlayıcı...aman yanlıs anlasılmasın...ben barısı uzun saclı cok begenıyorum vede oda kendısını oyle mutlu hıssedıyor..ama mesela sınema dunyasına bakınca uzun saclı artıs pek yok ,hatta benım hatırladıgım hıc yok..--bellı roller ıcın uzatalra harıc (hos barıs
oncelıkle bır muzısyen bu katogorıye sokmamak lazım) neyse zaten yapımcılar bılır ısını mutlaka bulurlar bı rol:img-wink:

Medea
07-01-07, 01:42
Kimbilir belki de trafiğin ortasında durdururlar arabayı ve çıkıp herkesin gözü önünde tartışmaya,duran arabalar arasında birbirlerinin peşinden koşturma