PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

maja
07-01-07, 17:21
Diziyi izlerken de mi orada kaldın, yoksa sadece bu foruma yazmak konusunda mı?
Yok yani, dizide orada kaldıysan, epey şey kaçırmış olacaksın da.. onun için söylüyorum:img-wink:

hayırrr bütün bölümleri izledim kaçırmadan :img-wink: ama foruma yazmayalı çok oldu :icon_whis

ceren81
07-01-07, 17:23
ee ben de baktım.. bişii göremedim:sad53: acaba nedir nedir nedir:icon_sorr söyleseniz de bizim moralimiz de tavan yapsa:img-yes:

evet bende bende göremedim arkadaşlar ...

ebru.karaca
07-01-07, 17:23
yok maja deminki msjında demiş hiç kaçırmadan izliyorum diye heralde yorum konusunda orda kalmış:):)
Hmmm..

hayırrr bütün bölümleri izledim kaçırmadan :img-wink: ama foruma yazmayalı çok oldu :icon_whis

Anladım anladım..
Hayır izlemediysen, anlatabilirdim. Ama benim anlatmam öyle böyle sürmez.. Bayağı bir uzar :)
Ama anlatmayı bitirdiğimde de izlemiş kadar olursun.. O kadar ayrıntılı anlatırım :)
Neyse, kurtarmışız demek ki :)

maja
07-01-07, 17:30
Hmmm..

Anladım anladım..
Hayır izlemediysen, anlatabilirdim. Ama benim anlatmam öyle böyle sürmez.. Bayağı bir uzar :)
Ama anlatmayı bitirdiğimde de izlemiş kadar olursun.. O kadar ayrıntılı anlatırım :)

Anlatın büük bir zevkle okurum hiç izlememiş gibi yeniden izlemiş olurum ... tekrar yayınları beklemeden :img-yes:

simser
07-01-07, 17:31
herkes sustu yaaa kimsenin yapıcağı bi yorum kalmamış artıkkkk. keşke uğur kedi gelse we bize tiyolar werse şimdi.........

ebru.karaca
07-01-07, 17:35
Anlatın büük bir zevkle okurum hiç izlememiş gibi yeniden izlemiş olurum ... tekrar yayınları beklemeden :img-yes:

Emin misin bak?
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13921&page=37
Şu linkte sadece 25. bölümün yorumu var. Gözünü korkutmak gibi olmasın ama :) :)

herkes sustu yaaa kimsenin yapıcağı bi yorum kalmamış artıkkkk. keşke uğur kedi gelse we bize tiyolar werse şimdi.........

Hiç sorma simser...
Aslında her zaman beklerim ama şimdi uğur kedi'nin gelmesinin tam zamanı. Değil mi? :) Biraz bir şeyler anlatsa da üzerine yorum yapsak azıcık.. :img-yes: :img-yes:

ceza_cansu
07-01-07, 17:36
ee ben de baktım.. bişii göremedim:sad53: acaba nedir nedir nedir:icon_sorr söyleseniz de bizim moralimiz de tavan yapsa:img-yes:

Ben sana bununla ilgili öm attım.Cevabı orda yazıyor:img-wink:.Ya bu arada gerçekten uğur kedi gelse çok iyi olur.:img-yes:

jenn
07-01-07, 17:39
sevgili maja hoşgeldin..epeyi uzun zaman oldu seni buralarda görmeyeli...artık yazılarını bekleriz tekrardan:))

maja
07-01-07, 17:47
sevgili maja hoşgeldin..epeyi uzun zaman oldu seni buralarda görmeyeli...artık yazılarını bekleriz tekrardan:))

hoşbuldum jeen ben gelmeyeli gerçekten çok uzun zaman olmuş beni yak şarkısını söylesin barış diye çırpınıp duruyordum en son:img-hyste :img-hyste o şarkıyı barıştan duyduğumda havaya uçmuştum işte buuu diye :happy0064 :happy0064 :happy0064
gerçekten özlemişim burda yazmayı :)

RebeCa
07-01-07, 17:54
Hmmm..

Anladım anladım..

Selam arkadaşlar
Ebrucum desene sende bızım kuluptensın.Bende senın gıbıyım sanıyeseı sanıyesıne anlatırım.hatta komşumuz bazen diziyi kaçıtıyor ben anlatıyorum ona sonrada der kı bana valla sen anlatıyorsun ya ızlemem gerek kalmadı ızlemış kadar oldum .
Bu arada haklısınız Naz hizmetçı naz olarak tanışacak agbı ıle bakalım neler olacak.ah naz ah şu ınadını bır kırıp ıtıraf etsen sen de bız de rahatlayacagız ve itiraf kesınlıkle ılk önce Naz'dan gelmelı.
sevgıler.....

maja
07-01-07, 18:01
ebru. karaca

emeğine sağlık çok güzel yazmışsın son bölümü en az 20 kere izledim senin yorumunla 21 oldu kendi izlenimlerinide katarsak katmerlendi saol :)

simser
07-01-07, 18:04
bence de ilk itiraf nazdan gelmeli. tarık naza yeterince belli etti aşkını
(tabii naz hep bunu yanlış anlamayı tercih etti orası ayrı:))

ebru.karaca
07-01-07, 18:09
Değil mi ya RebeCa;
E artık birimiz kaçırdı mı bir bölümü, diğerimiz yardımcı olur izleyen kadar :)

ebru. karaca
emeğine sağlık çok güzel yazmışsın son bölümü en az 20 kere izledim senin yorumunla 21 oldu kendi izlenimlerinide katarsak katmerlendi saol :)
Teşekkür ederim :)

RebeCa
07-01-07, 18:14
Sen merak etme Ebru. tabıı yardımcı olurum.:)
hakıkaten uğur kedı bır gelsede bıraz daha tüyo verse ne ıyı olur neyse az kaldı fragmana umarım yarın özetde çıkar.
26. bölümde bence amelıyat da olması lazım artık .....
görüşmek üzere sevgıler...

tarik_naz
07-01-07, 18:22
merve sevi'nin yeni resimlerini gördünüz mü. ~topiqq~ arkadaşımız eklemiş, merve sevi kısmına. dizi de tarık, naz'ı öyle görse kesin kaçar. (şaka şaka yakışmış o saç tipi de :) )

linki

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=850&page=103

tarik_naz
07-01-07, 18:27
bu arada barış akarsu'nun sitesine girmeyi deneyin bi. çok güzel bi sürpriz var. forum kısmına gireceksiniz ama. çok beğendim valla. kimin aklına geldiyse helal olsun.

whiteangel
07-01-07, 18:28
arkadaşlar hani siz haber vermiştiniz ya.. ben de moral yüklenmek için uçankarga ya bir baktım:) bir anket var. en sevdiğiniz dizi müzikleri konulu..seçenekler arasında yalancı yarim yok:img-wink: şu meşhuur video paylaşım sitesinde gözlerin-yalancı yarim şarkısının izlenme sayısı 53bini geçmiş. bu sadece nesss arkadaşımızın eklediği videonun izlenme sayısıdır.. diğer gözlerin videolarını da hesaba katarsak 70 binin üzerinde izlenip -dinlenmiş bir müziğe sahip olan dizimiz ( ki malum sitede şeref sayfasına hem de 4 dalda geçtiğini biliyoruz) bu ankette neden yer almamış? buyrun günün sorusu.ana sayfaya geçmeye değer bulunmaz, anketlere konulmaz:img-yes: fakat her ne hikmetse sürekli izlenen, kemik bir izleyici kitlesine sahip, müzikleri ve replikleri dillere düşmüş bir diimiz var:) hadi bu bulmacayı birlikte çözelim...

whiteangel
07-01-07, 18:30
bu arada barış akarsu'nun sitesine girmeyi deneyin bi. çok güzel bi sürpriz var. forum kısmına gireceksiniz ama. çok beğendim valla. kimin aklına geldiyse helal olsun.

o güzelliği Şansal Abimiz yaptı,ellerine sağlık.. siteyi kontrol edip boynu bükük çıkmayalım diye.:)

tarik_naz
07-01-07, 18:32
arkadaşlar hani siz haber vermiştiniz ya.. ben de moral yüklenmek için uçankarga ya bir baktım:) bir anket var. en sevdiğiniz dizi müzikleri konulu..seçenekler arasında yalancı yarim yok:img-wink: ..

ben boşuna uçankarga demiyomuşum değil mi :) daha önce de en karizmatik oyuncular da barış akarsu'yu koymamışlardı. şimdi de dizi müziklerinde koymadılar. bişeylerden korkuyolar ama acaba neden :img-wink:

simser
07-01-07, 18:38
amaaaannnn boşwerin arkadaşlar elalemin kargasını:P:img-hyste

Kara İnci
07-01-07, 18:40
arkadaşlar hani siz haber vermiştiniz ya.. ben de moral yüklenmek için uçankarga ya bir baktım:) bir anket var. en sevdiğiniz dizi müzikleri konulu..seçenekler arasında yalancı yarim yok:img-wink: şu meşhuur video paylaşım sitesinde gözlerin-yalancı yarim şarkısının izlenme sayısı 53bini geçmiş. bu sadece nesss arkadaşımızın eklediği videonun izlenme sayısıdır.. diğer gözlerin videolarını da hesaba katarsak 70 binin üzerinde izlenip -dinlenmiş bir müziğe sahip olan dizimiz ( ki malum sitede şeref sayfasına hem de 4 dalda geçtiğini biliyoruz) bu ankette neden yer almamış? buyrun günün sorusu.ana sayfaya geçmeye değer bulunmaz, anketlere konulmaz:img-yes: fakat her ne hikmetse sürekli izlenen, kemik bir izleyici kitlesine sahip, müzikleri ve replikleri dillere düşmüş bir diimiz var:) hadi bu bulmacayı birlikte çözelim...

Malum yerin doğru düzgün bir anket yaptığı nerde görülmüş.Kaliteye karşı alerjileri olduğu için kullanmamayı tercih ediyorlar.Boşverin ne demişler "Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış"

nowar_77
07-01-07, 18:40

ben bulmaca çözmeyi çok severim sevgili whiteangel..bunu da çözdüm..soldan sağa ayrımcılık....yukarıdan aşağı hazımsızlık

simser
07-01-07, 18:43
ben bulmaca çözmeyi çok severim sevgili whiteangel..bunu da çözdüm..soldan sağa ayrımcılık....yukarıdan aşağı hazımsızlık

bi de çapraz war: kıskançlıkkk:img-pilot

burcin_kaplan
07-01-07, 18:44

:img-hyste :img-hyste
bu yazının altına imzamı atmak istiyorum :)
aynen katılıyorum walla.. Yok yok bizim dizi yokmuş gibi saysınlar onlar istedikleri kadar biz warmıyız warız .Dizimiz war mı war..
sonuçta uçan kargada Showun kanalıdır ne yaparlarsa yeridir malum biraz burunları havada:icon_whis

Kara İnci
07-01-07, 18:44
Bu arda bir önceki yazımı bir atasözüyle tamamlamışken aklıma bir tane daha geldi "KLAVUZU KARGA OLANIN....." Anladınız siz....

whiteangel
07-01-07, 18:50
bulmaca sever yalancı yarim forumu ahalisiii sizleri seviyorum:) valla soldan sağa, yukardan aşağıya, çapraz her şekilde doğru çözülmüş:) fakat farklı fikirleri de merak etmiyor değilim.:)

simser
07-01-07, 18:51
soldan sağa ayrımcılık....yukarıdan aşağı hazımsızlık[/B]

ya izin werirsen bunu imza yapabilirmiyimmm???:img-hyste

ceza_cansu
07-01-07, 18:53

Ya süpersin ne diyim.Özellikle bu yukardan aşağı olana bayıldım:):)

ebru.karaca
07-01-07, 18:54
merve sevi'nin yeni resimlerini gördünüz mü. ~topiqq~ arkadaşımız eklemiş, merve sevi kısmına. dizi de tarık, naz'ı öyle görse kesin kaçar. (şaka şaka yakışmış o saç tipi de :) )

linki

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=850&page=103

Çok güzel resimler. Teşekkürler Serdar ve topiqq..

Aman Serdar! Sitemiz mi geldi yoksa? Aklımı alma..:happy0064 :happy0064

Biz bunun cevabını zaten vermiştik.. :)
KİM İKİNCİLİK İÇİN UĞRAŞIR Kİ? BİZİM OLDUĞUMUZ YARIŞLARDA KİMİN BİRİNCİ ÇIKTIĞI BELLİ. Canan'ın da bir zamanlar imzasında kullandığı gibi:
Birinci belli. İkinci kim? :)

nowar_77
07-01-07, 18:57
[/B]

ya izin werirsen bunu imza yapabilirmiyimmm???:img-hyste

izin ne demek yap tabi :)telif ücretini bilahare görüşürüz:img-hyste

ebru.karaca
07-01-07, 18:58
o güzelliği Şansal Abimiz yaptı,ellerine sağlık.. siteyi kontrol edip boynu bükük çıkmayalım diye.:)
Evet ya gördüm.. Muhteşem bir şey olmuş.. Teşekkürler Şansal abim.. :)

bulmaca sever yalancı yarim forumu ahalisiii sizleri seviyorum:) valla soldan sağa, yukardan aşağıya, çapraz her şekilde doğru çözülmüş:) fakat farklı fikirleri de merak etmiyor değilim.:)
:img-yes: :img-yes: :img-yes:

Harikasın nowar yaa..
Muhteşem olmuş. Muhteşem. Diline ve eline sağlık:happy0064

whiteangel
07-01-07, 18:59
Biz bunun cevabını zaten vermiştik.. :)
KİM İKİNCİLİK İÇİN UĞRAŞIR Kİ? BİZİM OLDUĞUMUZ YARIŞLARDA KİMİN BİRİNCİ ÇIKTIĞI BELLİ. Canan'ın da bir zamanlar imzasında kullandığı gibi:
Birinci belli. İkinci kim? :)

evet Ebru'cum bu da mantıklı bir cevap, diğer arkadaşlardan da yanıt bekliyorum ama..:img-yes: eminim çok ilginç yanıtlar gelecek:img-yes:

tarik_naz
07-01-07, 19:10

bi de çapraz war: kıskançlıkkk:img-pilot

http://img402.imageshack.us/img402/9905/adsz2cx2.jpg

olmuşmu arkadaşlar bakın bi. madem bulmaca çözüyoruz.bulmaca gibi olsun değil mi.

FİLİZ-TB
07-01-07, 19:12
buyrun günün sorusu.ana sayfaya geçmeye değer bulunmaz, anketlere konulmaz:img-yes: fakat her ne hikmetse sürekli izlenen, kemik bir izleyici kitlesine sahip, müzikleri ve replikleri dillere düşmüş bir diimiz var:) hadi bu bulmacayı birlikte çözelim...

Bulmacanın cevabı sağdan sola, soldan sağa

http://img160.imageshack.us/img160/2397/bulmaca13sg5.jpg (http://imageshack.us)

jenn
07-01-07, 19:13

olmuşmu arkadaşlar bakın bi. madem bulmaca çözüyoruz.bulmaca gibi olsun değil mi.

süper olmuş.nowarın aklına simserin tamamlayıcılığına vede tarık nazın icraata döküşüne çook teşekkürler:))))))))

ooo filizciğim seninkide süper olmuş:))

nowar_77
07-01-07, 19:13

hem de süpsüper olmuş serdar ellerine sağlık:):)

burcin_kaplan
07-01-07, 19:14

bunu imza şekline getirsek aslında hepimiz kullansak nasıl olur ama:)?
bunu yapcak bi arkadaş mevcut mudur forumumuzda?:icon_whis

ceza_cansu
07-01-07, 19:15

Olmaz mı olmaz mı.Hemde çok güzel olmuş.

Filiz seninkini şimdi gördüm.O da çok güzel olmuş.İkinizinde ellerine sağlık.

FİLİZ-TB
07-01-07, 19:17
Biz Bag'cılar hep deriz bizde tuhaflık var diye bak Serdar'la aynı anda bulmaca eklemişiz.

jenn
07-01-07, 19:18

bunu imza şekline getirsek aslında hepimiz kullansak nasıl olur ama:)?
bunu yapcak bi arkadaş mevcut mudur forumumuzda?:icon_whis

imza olara denedim şimdi .hoş olmadı.çünkü çok inceliyor yazılar zor okunuyor...

elmali-turta
07-01-07, 19:25
ay arkadaşlar çok hoşsunuz ya bayıldım bulmaca fikirlerine ve uygulamalara tek kelimeyle süppper yani:):)

Kara İnci
tarik_naz FİLİZ-TB ellerinize sağlık çok güzel olmuş.Bizde bu zeka varken bulmacamı dayanır.

simser
ya o zmn şeyapalım mı??? ben pek anlamam bu işlerden ama içimizde çok güzel imzalar hazırlayanlar war, birisi bişeyler hazırlasın tüm yalancı yarim forumu olarak onu kullanalım:P:P:p:happy0064

burcin_kaplan
07-01-07, 19:27
imza olara denedim şimdi .hoş olmadı.çünkü çok inceliyor yazılar zor okunuyor...

hadi ya kötü oldu bu olay:icon_sorr böle bişe olsa gerçekten çok güzel olurdu..hatta şu ana sayfaya geçememe olayını bile protesto edebilirdik yani:icon_whis

simser
07-01-07, 19:32
hadi ya kötü oldu bu olay:icon_sorr böle bişe olsa gerçekten çok güzel olurdu..hatta şu ana sayfaya geçememe olayını bile protesto edebilirdik yani:icon_whis

ya peki avatara koysak??? o zmn bozulmaz resimm:img-wink: :img-pilot

tarik_naz
07-01-07, 19:32
burçin, ben biraz uğraştım anca bu kadar oldu. ama biraz daha uğraşayım belki daha belirgin yapabilirim :)

Kara İnci
07-01-07, 19:33
Ya arkadaşlar konu dışına taşıyorum ama bu imza ve avatarları nasıl yapıyor ve ekliyorsunuz.Bu konuda biri beni aydınlatabilir mi?:icon_sorr

elmali-turta
07-01-07, 19:34
burçin, ben biraz uğraştım anca bu kadar oldu. ama biraz daha uğraşayım belki daha belirgin yapabilirim :)

tarık_naz bu çok güzel olmuş ve okunaklıda bnce bu olabilir,ama bir iki kişi daha yapsın:good: :good:

burcin_kaplan
07-01-07, 19:37

walla gayet güzel olmuş ya..ama peki bunun yalancı yarimle ilgili bi olay olduğunu nasıl belli edicez??

nowar_77
07-01-07, 19:37

serdar çok güzel olmuş..istersen yan tarafa koyduğun cevapların yerine uygun kısa sorular koy ...sebebi daha bir belli olur

ceza_cansu
07-01-07, 19:39
Bencede bunun Yalancı Yarim'le ilgili olduğunu belirtirsek daha da güzel olur.Ama nasıl belirticez???

simser
07-01-07, 19:41
ya hepimiz yaparsak ztn anlaşılır bnce, çok merak eden de bi zahmet foruma gelir, okur biraz!!!:)

elmali-turta
07-01-07, 19:42
şey desek mesela yalancı yari forumu olarak bizi grmeyen bazı yayın organlarına forumca koyduğumuz tespitler,yada bnun gbi bişey biras saçmamı oldu ne:img-blush

whiteangel
07-01-07, 19:42
Bencede bunun Yalancı Yarim'le ilgili olduğunu belirtirsek daha da güzel olur.Ama nasıl belirticez???

ben de buna kafa yoruyorum deminden beri.. pek yaratıcı değil ama, yan tarafa soru olarak 1- yalancı yarim neden ana sayfada değil?
2- yalancı yarim anketlere neden konmaz?
3- yalancı yarim forum ahalisinin istekleri neden dikkate alınmaz ? yazabilir miyiz? veya bu soruları daha esprili bir şekilde sorsak:img-pilot

burcin_kaplan
07-01-07, 19:45
ben de buna kafa yoruyorum deminden beri.. pek yaratıcı değil ama, yan tarafa soru olarak 1- yalancı yarim neden ana sayfada değil?
3- yalancı yarim forum ahalisinin istekleri neden dikkate alınmaz ? yazabilir miyiz? veya bu soruları daha esprili bir şekilde sorsak:img-pilot

eweett! çok güzel olur ama bunları nasıl belirticez:) o zaman bulmacayıbirazdaha küçültelim yani daha değişik şekillerde yapalım belki sığar jenn ,tarık_naz , filiz-fb bunu yapabilr misinz??:)

elmali-turta

bak bunlar bnmkinden dah ii olmuş:good: :good: ama dediğin gbi biri bnları espirili bi hale getrse daha çok ilgi çekerr:happy0064

simser
uçankargay da yazsanıza noooluuuurrrrr:img-hyste :img-hyste

whiteangel
07-01-07, 19:49
bak bunlar bnmkinden dah ii olmuş:good: :good: ama dediğin gbi biri bnları espirili bi hale getrse daha çok ilgi çekerr:happy0064

valla ben forum ahalisinden çok çok umutluyum, aramızda çok espritüel, çok yaratıcı arkadaşlarımız var:) bu gece bu işihallederiz gibi geliyor bana. dizifilm tarihinde bir ilk daha gerçekleştiriyoruz .. fikrimiz çalınmadan sonuçlanırırız inşallah:) ama lütfen uçan karga yı işin içine sokmayın. biz de onu yok sayalım:img-pilot

BaLıKK
07-01-07, 19:49

biz öksüz biz yetim gibi olmuş bu yaww..:)raytinglerimiz çok iyi..izleniyoruz ama nedense bnların hiçbirini göremiyorz..sessiz ve derinden ve reklamsızz tek dizi biziz..alnımızın akıyla geldik bu yerlere:):):)

elmali-turta
07-01-07, 19:52
ama lütfen uçan karga yı işin içine sokmayın. biz de onu yok sayalım:img-pilot

bncedee uçankarga dersek anlaşılır tmm ama tepkide alabiliriz ama kargada bi kuşş:):img-hyste

whiteangel
07-01-07, 19:53
biz öksüz biz yetim gibi olmuş bu yaww..:)raytinglerimiz çok iyi..izleniyoruz ama nedense bnların hiçbirini göremiyorz..sessiz ve derinden ve reklamsızz tek dizi biziz..alnımızın akıyla geldik bu yerlere:):):)

ee işte bunu vurguluyoruz.. ama asla ben öksüz, ben yetim modunda değiliz. sadece hakkımızı arıyoruz, soruyoruz:)

burcin_kaplan
07-01-07, 19:57
ee işte bunu vurguluyoruz.. ama asla ben öksüz, ben yetim modunda değiliz. sadece hakkımızı arıyoruz, soruyoruz:)

:):) ya bu olay gerçekten çok güzel olabilr arkadaşlar ..düşünelim ne gibi bişeyler söylüyebilriz?
böyle topluca kullanacağımız bi imzada gerçekten çok hoş durur ya..

thesunset
07-01-07, 19:58
yalanci yarim ahalisi supersiniz...filiz,tarik_naz ve fikir veren nowar bravo!!!!
biz hakkimizi nerdeyse 2 sezon almadik, demek gucumuzu gosterme zamani geldi:img-yes:

ebru.karaca
07-01-07, 19:59

Olmuş mu ne kelime Serdar? Muhteşem olmuş.. Harika ya.. Çok güldüm :)

Bulmacanın cevabı sağdan sola, soldan sağa

http://img160.imageshack.us/img160/2397/bulmaca13sg5.jpg (http://imageshack.us)
Filiz abla seninki de çok güzel..

Harikasınız ya.. Allah iyiliğinizi versin :) :)

Olsun, yine de emeğin için sağ ol jenn..

ceza_cansu
07-01-07, 20:00
:):) ya bu olay gerçekten çok güzel olabilr arkadaşlar ..düşünelim ne gibi bişeyler söylüyebilriz?
böyle topluca kullanacağımız bi imzada gerçekten çok hoş durur ya..

Ya deminden beri düşünüyorum ama benim aklıma hiçbirşey gelmedi.Kısa,öz ve de imalı sorular sorular sorular???

whiteangel
07-01-07, 20:05
Ya deminden beri düşünüyorum ama benim aklıma hiçbirşey gelmedi.Kısa,öz ve de imalı sorular sorular sorular???

ya vaktimiz var nasıl olsa. herkes aklına gelen sorulrı yazsın, seçme yapalım. arkadaşlar lütfen sadece okumakla yetinmeyin, aklınıza gelen çarpıcı soruları paylaşın. çıkış olarak benim yazdığım sorulardan hareketle, bunları imalı, esprili hale getirmeye çalışalım.:)dizimiz için biz de birşeyler yapalım:)

Kara İnci
07-01-07, 20:07
Flash flash flash... Yalancı Yarim koploya kurban mı gidiyor.Bu konunun altında yatan gizli gerçekler ne?Az Sonra....

Ne dersiniz?

nowar_77
07-01-07, 20:07

1-yalancı yarim in ana sayfa engeli...ayrımcılık
2-yalancı yarimi anketlere sokmayan bir hastalık...hazımsızlık
3-yalancı yarimi görmezden gelenlerde görülen kötü huy ...kıskançlık

jenn
07-01-07, 20:09
ben size imzayı hazırladım soruları hazırlayıp üzerine yazmak işini size bırakıyorum:))buyrun:))

http://img103.imageshack.us/img103/2236/bulmacada6.jpg (http://imageshack.us)

burcin_kaplan
07-01-07, 20:10
ya vaktimiz var nasıl olsa. herkes aklına gelen sorulrı yazsın, seçme yapalım. arkadaşlar lütfen sadece okumakla yetinmeyin, aklınıza gelen çarpıcı soruları paylaşın. çıkış olarak benim yazdığım sorulardan hareketle, bunları imalı, esprili hale getirmeye çalışalım.:)dizimiz için biz de birşeyler yapalım:)

ya şimdi aklıma geldide hani şu kontenjan işi wardı beybolata atılan mesajda demişler ya kontenjanımız kalmadığından alamıyorz gibi bişey:)
bu kontenjan işini bi soru haline getirebilirz aslında.. Bunu bence kesinlikle kullanalım soruların birinin içinde..

whiteangel
07-01-07, 20:10
1-yalancı yarim in ana sayfa engeli...ayrımcılık
2-yalancı yarimi anketlere sokmayan bir hastalık...hazımsızlık
3-yalancı yarimi görmezden gelenlerde görülen kötü huy ...kıskançlık

süpersin nowar_77 yaa ne yalan söyliyeyim yanıt beklediklerimden biri sendin:)

whiteangel
07-01-07, 20:12
ya şimdi aklıma geldide hani şu kontenjan işi wardı beybolata atılan mesajda demişler ya kontenjanımız kalmadığından alamıyorz gibi bişey:)
bu kontenjan işini bi soru haline getirebilirz aslında.. Bunu bence kesinlikle kullanalım soruların birinin içinde..
şöyle olabilir mi? kontenjan kelimesinin eş anlamlısı?desek:img-pilot

tarik_naz
07-01-07, 20:14
arkadaşlar nasıl olmuş, olaya komik tarafından da bakmak şart değil mi :)

burcin_kaplan
07-01-07, 20:15

tarık ve nazın en büyük sorunu :D:):img-hyste mükemmel olmuş bu 3. soru kesinlikle kalsın:):):img-hyste

ceza_cansu
07-01-07, 20:16

Ya tarik_naz bence bu süper olmuş ya kesinlikle süper.Siz ne dersiniz arkadaşlar???

willlover
07-01-07, 20:16
şöyle olabilir mi? kontenjan kelimesinin eş anlamlısı?desek:img-pilot

Efsaneler sınırsızdır, onlar için bir kontenjan düşünülemez: Yalancı Yarim(nasılım:img-yes: )

ANIL_
07-01-07, 20:17
Yalancı Yarim'in FORUMDA hak ettiği yerde olmaması desek daha güzel olmazmı ?:)

whiteangel
07-01-07, 20:18
Efsaneler sınırsızdır, onlar için bir kontenjan düşünülemez: Yalancı Yarim(nasılım:img-yes: )

süper willlover valla süper:) efsane=yalancı yarim..:img-yes:

BaLıKK
07-01-07, 20:19
Tarık_naz Süper olmuşşş..:)
aslında imzaya yalancı yarimden bi resim koyup yanına siz bizi beğenmiyormusunuz yazmak lazım:):):)

ebru.karaca
07-01-07, 20:19
Serdar çok güzel olmuş. Ama bulmaca ya bu, kareleri görünseydi daha iyi olmaz mıydı?

ceza_cansu
07-01-07, 20:20
Benim aklıma şu ana kadar sadece hazımsızlıkla ilgili birşey geldi o da şu
Yalancı Yarim'i çekemeyenlerde görülen amansız hastalık=Hazımsızlık

burcin_kaplan
aslında imzaya yalancı yarimden bi resim koyup yanına siz bizi beğenmiyormusunuz yazmak lazım:):):)

:img-hyste süpersin balııkkk..bence böle bişe yapsak tam süper olur gerçektende:):)

whiteangel

tarik_naz her zamanki gibi süpersinnn:) yalnız willover in efsanesini de çok tuttum ben, onu da dikkate alsan:)

willlover
07-01-07, 20:21

Vaay yeni gördüm, süper olmuş:img-yes: Ancak tam bir bulmaca havası olması açısından karelerin görülmesi daha mı iyi olurdu ne:icon_whis

unseen
07-01-07, 20:23
Şişşşşşt nooooluyor..burda..arkadaşlar hayırdır ayaklanmamı var..isyan mı çıktı...
Bir kaç saattir nette değilimdim..anlaşılan anasayfaya girmeyi kafaya taktık galiba...birde uçamayan kargaya protesto ha..hadi bakalım..hakkımızda hayırlısı...

xeno
07-01-07, 20:24

süper olmuş :) hepsinin cevabının da hiç bir şekilde mantıklı bir açıklaması yok :)

ebru.karaca
07-01-07, 20:25
Şişşşşşt nooooluyor..burda..arkadaşlar hayırdır ayaklanmamı var..isyan mı çıktı...
Bir kaç saattir nette değilimdim..anlaşılan anasayfaya girmeyi kafaya taktık galiba...birde uçamayan kargaya protesto ha..hadi bakalım..hakkımızda hayırlısı...

Elbette yaa.. Şu an dünyayı kurtarıyoruz. :)
(Önyargıyı kırma çabaları da bir nev'i dünyayı kurtarmaktır. Değil mi? :))

burcin_kaplan
07-01-07, 20:27

şu önyargı oalyınıda mı kullansak aslında cevaplardan biride ön yargı olsa sağdan sola:)
bide aşağıdan yukarıyada efsane yapsak:)
cevaplarda çoğaldı ama olsun ya:)

willlover
07-01-07, 20:28

Ama önyargıyı parçalamak, atomu parçalamaktan daha zor demiş ünlü fizikçi Einstein:img-yes: Eh, zaten dizinin başından beri hepimizin yapmaya çalıştığı da bu önyargıyı kırmak:icon_whis

beybolat
07-01-07, 20:29

Arkadaşlar ayaklanmışsınız bakıyorum:)Çok enteresan fikirleriniz var,hele balıkk arkadaşınki çok hoşuma gitti:img-hyste Eğer imza yaparsanız ben de kullanırım belki haklı isyanımızı fark edenler olur:img-yes:

melis15
07-01-07, 20:31
arkadaşlar gerçekten harikasınız artık sesimizi çıkaralım sebebi ne ana sayfaya geçmemizin sebebi bide hani bir magazin sitesi varya mail atsak veya o siteye hiç girmesek nasıl olur ben kendi adıma showtv seyretmek istemiyorum ve seyretmiyecem böyle bir fikrim var ful ekrada söylemlerinden dolayı bu benim kararım ve seyretmiyecem birde birşey sormak istiyorum yalancı yarimden neden bu kadar rahatsız oluyorlar ben bunu anlamış değilim acaba içinde oynayan oyunculardanmı yoksa dizidenmi korkuyorlar ben anlamıyorum

elmali-turta
07-01-07, 20:34
yaw tarık_naz süper olmuşşş ama bn balıkk'ın ve wiliowerında fikirleride kullanılarak daha başka bişi olabilir:)

Kara İnci
07-01-07, 20:35
1)Anasayfa kontenjanını dolduran gereksiz atıkların halk dilin de adı?
AYRIMCILIK
2)Anket sahiplerinin işlerini layıkıyla yapamamalarını sağlayan ve en büyük belirtisi bakar körlük olan bir hastalık türü?
HAZIMSIZLIK
3)Seni ayrımcılığa ve hazımsızlığa götüren en kısa yol?
KISKANÇLIK

unseen
07-01-07, 20:36
Ah arkadaşlar ah..bu ön yargı yok mu..BAG kaç zamandır bu ön yargıyı kırmak için
uğraşıp duruyor zaten..

tarik_naz
07-01-07, 20:37
Vaay yeni gördüm, süper olmuş:img-yes: Ancak tam bir bulmaca havası olması açısından karelerin görülmesi daha mı iyi olurdu ne:icon_whis

ya bulmaca şeklinde yapmaya çalıştım ama 110 pixels sınır olduğu için hoş durmuyo. neyse canım bu da güzel ben biraz kullanacam :) en azından soruları paylaştırdım, ilk soru dış medyaya, ikinci soru iç medyaya, üçüncü soru aşıklarımıza :)

thesunset, linkini koyuyorum

http://img402.imageshack.us/img402/4148/untitled2pm2.jpg

thesunset
07-01-07, 20:39
tarik_naz ben imzani goremiyorum, bende bir sorun..bu yuzden imzayi bir site koysan ve adresini versen??

*)tesekkurler, cok guzel olmus:good:

willlover
07-01-07, 20:41
ya bulmaca şeklinde yapmaya çalıştım ama 110 pixels sınır olduğu için hoş durmuyo. neyse canım bu da güzel ben biraz kullanacam :) en azından soruları paylaştırdım, ilk soru dış medyaya, ikinci soru iç medyaya, üçüncü soru aşıklarımıza :)

İmza düşünülüş şekli ve yandaki resim itibariyle şu an itibariyle mesajlarının altında çok hoş duruyor:img-wink: Zaten ilk başta önemli olan, mesajın gerekli yerlere ulaştırılması:img-yes: Dış görünüş sonra gelir:img-wink:

jenn
07-01-07, 20:43

çok güzel olmuş beğendim serdarcığım.:))

ceza_cansu
07-01-07, 20:47

Bencede çok güzel olmuş.Özellikle soruların yanındaki Tarık ve Naz'ın resmi çok hoş durmuş

nowar_77
07-01-07, 20:47

çok da güzel olmuş:img-yes: ellerine sağlık...

burcin_kaplan
07-01-07, 20:51
ya aslında çok güzel ama sanki bişeler eksik gibi ya bence biraz daha düşünelim arkadaşlar , daha güzel şeyler çıkartabiliriz gibigeliyor bana..

jenn
şimdi bu imzayı kullanan arkadaşların çeşitli forumlara girip boy göstermeleri gerekecek ama bence admin ve modlara özel mesaj yazın..nasıl olsa mesajın altında imza çıkıyor.direk görürler:)

whiteangel

çok güzel olmuş ellerine sağlık.. eğer efsane ve önyargı kelimeleri de bir şekilde monte edilebilse daha da güzel olacak. veya efsane, önyargı ve çekememezlik sözcüklerinden ikinci bir imza yapsak.. her ikisini de kullansak,yani isteyen istediğini, beğendiğini kullansa nasıl olur?:img-yes:

bülbül
Yani bir yemek yiyip gelelim dedik...neler yapmışsınız yahu...:img-hyste :img-hyste valla sizi boş bırakmaya gelmiyor...ya da sizi hep boş mu bıraksak acaba diyesim geliyor...

Sayenizde bu akşam Barış'ın sitesinin kapalı olmasından oluşan gerginlik kalktı üstümden..Çok yaşayın..iyi yaşayın...:good: :good: :good:

tarik_naz
07-01-07, 20:54
şimdi bu imzayı kullanan arkadaşların çeşitli forumlara girip boy göstermeleri gerekecek ama bence admin ve modlara özel mesaj yazın..nasıl olsa mesajın altında imza çıkıyor.direk görürler:)

istediğin bu olsun,
ben bulurum şimdi konuşacak bişeyler başka forumlarda :)
zaten yalancı yarimle ilgili konuşacak pek bişey kalmadı sanırım. herkes salı sabahını bekliyo fragman için :)

whiteangel
07-01-07, 20:54
Yani bir yemek yiyip gelelim dedik...neler yapmışsınız yahu...:img-hyste :img-hyste valla sizi boş bırakmaya gelmiyor...ya da sizi hep boş mu bıraksak acaba diyesim geliyor...

Sayenizde bu akşam Barış'ın sitesinin kapalı olmasından oluşan gerginlik kalktı üstümden..Çok yaşayın..iyi yaşayın...:good: :good: :good:

ne demek adminim bülbülüm:) anca beraber kanca beraber.. burda yaptığımız faaliyet de dizimiz için:)
biraz da uğradığımız haksızlıkların stresini atmak için:)

willlover
07-01-07, 20:55
istediğin bu olsun,
ben bulurum şimdi konuşacak bişeyler başka forumlarda :)
zaten yalancı yarimle ilgili konuşacak pek bişey kalmadı sanırım. herkes salı sabahını bekliyo fragman için :)

Şu an aktif olan anasayfa kısımlarını tercih etmen daha iyi olur bence:img-yes: Hem göze çarpar:icon_whis

ebru.karaca
07-01-07, 20:57
Ya arkadaşlar hem ben size bir şey söyleyeyim mi? :)

Aslına bakarsanız, bu bulmaca işi hoş falan daa.. biz bu imza işini illaki yapacağız desek,
ne yazdığımızın önemi kalmaz, zaten ilgi çekeriz.

Düşünsenize 30 kişinin imzası aynı.
Mesala; Yalancı Yarim'i Seviyorum yazsak en basitinden, o bile ilgi çeker..

ebru.karaca
07-01-07, 20:59

Bülbülüm, sorma..
10 dakika ara versem bile neler neler değişiyor.. :)
Eee, sen gelmişsin burada DEVRİM ile karşılaşmışsın, daha çok dokunuyor tabi :)

elmali-turta
07-01-07, 21:01

Aslına bakarsanız, bu bulmaca işi hoş falan daa.. biz bu imza işini illaki yapacağız desek,

çok haklısın ebru:good: o zmn şimdi herkes bnu imzasına koyup başka forumlara dağılsın,ne dersiniz??

willlover
07-01-07, 21:02
Bülbülüm, sorma..
10 dakika ara versem bile neler neler değişiyor.. :)
Eee, sen gelmişsin burada DEVRİM ile karşılaşmışsın, daha çok dokunuyor tabi :)

Düpedüz ihtilal oldu, dizifilm'in bu sayfasında bir sanal ihtilal hareketi başlamak üzere:img-yes: Tarih, 7 Ocak 2007, günlerden pazar:img-wink: Anti-demokratik eylemlere maruz kalan Yalancı Yarim forum sakinleri, darbe yaptı:img-yes:

burcin_kaplan
07-01-07, 21:03

ewet aslında ama şölede bişe war okur geçerler direk..ama onlarında içine batıcak bişe yaptığımızda ilgilerini daha çok çeker daha çok önem werirler gibime geliyor benim..

whiteangel
07-01-07, 21:06
Düpedüz ihtilal oldu, dizifilm'in bu sayfasında bir sanal ihtilal hareketi başlamak üzere:img-yes: Tarih, 7 Ocak 2007, günlerden pazar:img-wink: Anti-demokratik eylemlere maruz kalan Yalancı Yarim forum sakinleri, darbe yaptı:img-yes:

aynen öyle:) ayaklandık, hakkımızı arıyoruz.. fakat şimdi tarik_naz ın yaptığı imzayı mı kullanıcaz,onu netleştirseydik:img-yes:

elmali-turta
07-01-07, 21:08
aynen öyle:) ayaklandık, hakkımızı arıyoruz.. fakat şimdi tarik_naz ın yaptığı imzayı mı kullanıcaz,onu netleştirseydik:img-yes:

bnce onu kullanalım:good: :good: en azından biri yeni bişi yapana kadar

FİLİZ-TB
07-01-07, 21:10
Çok büyük hayran kitlesi olan bir dizi siz OOOOOO luyormusunuz.
Reytinglerde aldığımız sonuçlar belli siz OOOOOO luyormusunuz.
******* de şeref listesinde yer aldık siz OOOOOO luyormusunuz.
Dizimiz ana sayfada yer almalı ama hala yoksunuz
Korkudan anketlere bile almıyorsunuz.
eeee biz ne yapıyoruz
Sizi kocaman OOOOOOOOO luyoruz.

willlover
07-01-07, 21:10

Bence de kullanalım, hatta sizlerden gelen işarete göre ben profilimi açtım bile. İmzamı değiştirirm hemen, bir karara varırsak:)

unseen
07-01-07, 21:11
Durun arkadaşlar acele işe şeytan karışırmış..daha da çok fikir çıkar..maalesef ben
çıkmak zorundayım..gece yarısı gelişmeleri okurum..size kolay gelsin....bye

burcin_kaplan
07-01-07, 21:12
eeee biz ne yapıyoruz

bu da çok güzel olmuş ya:)

bu arada imza biraz daha böle janjanlı olsa aslında ? renkli falan?

ceza_cansu
Bence de kullanalım, hatta sizlerden gelen işarete göre ben profilimi açtım bile. İmzamı değiştirirm hemen, bir karara varırsak:)

Aynen bende o şekilde bekliyorum:):)Bu arada FİLİZ bu ooooo lama olayı süper olmuş.

jenn
arkadaşlar şimdi ben bişey söyleyeceğim..biz reytingleri gayet iyi bir dizinin fanlarıyız..sorun neden ana sayfaya alınmıyoruz meselesi değilmi?..çünkü biliyorsunuz bir çok dizi yayından kalktı onların fanlarıda bu tür çalışmalar yaptılar onlar demezlermi şunlara bakın bi dertleri o kalmış bizim dizilerimiz gitti demezlermi?..ha bu olayı ne zaman yapmak gerek biliyormusunuz? hani dün konuşmuştuk bir dizi için, ana sayfaya geçicekmiş dedikodusu vardı..işte gerçekten ana sayfaya geçerse o dizi.o zaman bu hareketi yapalım derim ben....bilmem siz ne düşünürsünüz?????

whiteangel

hadi bakalım başlıyoruz arkadaşlar. yalnız ben denedim yapamadım, biriniz bana yardımcı olur musunuz? profilime bu yeni imzayı nasıl koyucam..(biraz beceriksizimdir de:img-cool2 )

whiteangel
07-01-07, 21:14
eeee biz ne yapıyoruz

filiiiizzz harika replikler yazmışsınn:) süperrr çok beğendim.. ilerde bunu imzamda kullanabilirim:) şimdiden izin istiyorum..

FİLİZ-TB
07-01-07, 21:15
Ne demek canım senin olsun lafımı olur.

jenn
07-01-07, 21:17
arkadaşlar şimdi ben bişey söyleyeceğim..biz reytingleri gayet iyi bir dizinin fanlarıyız..sorun neden ana sayfaya alınmıyoruz meselesi değilmi?..çünkü biliyorsunuz bir çok dizi yayından kalktı onların fanlarıda bu tür çalışmalar yaptılar onlar demezlermi şunlara bakın bi dertleri o kalmış bizim dizilerimiz gitti demezlermi?..ha bu olayı ne zaman yapmak gerek biliyormusunuz? hani dün konuşmuştuk bir dizi için, ana sayfaya geçicekmiş dedikodusu vardı..işte gerçekten ana sayfaya geçerse o dizi.o zaman bu hareketi yapalım derim ben....bilmem siz ne düşünürsünüz?????

aynı görüşüme devam ediyorum..

willlover
07-01-07, 21:17

Yalnız şu konuda şöyle bir şey var; biz elimizi sağlam tutalım. Yani, dizimizi desteklemek için zor duruma düşmesini beklemeyelim. Perşembe günleri gerçekten çok fazla dizi yayınlanıyor ve biz de ayakta her zaman kalıyoruz. O yüzden, onlar henüz başka dizileri anasayfaya geçirmeden(gerçi benim gönlümden başka bir dizi de anasayfa için geçiyor ama, sizin söz ettiğiniz dizi sanırım aynı dizi değil:)) biz harekete başlarsak daha iyi olur diye düşünüyorum.

tarik_naz
07-01-07, 21:19
aynı görüşüme devam ediyorum..

aslında haklısın, ama en azından bi kaç kişi (ben, . .), baştan tedbirimizi alalım. şimdiden toplucak olması bence de biraz yersiz. o zaman kadar hem baya çeşitli fikir çıkar.

burcin_kaplan
07-01-07, 21:20
Yalnız şu konuda şöyle bir şey var; biz elimizi sağlam tutalım. Yani, dizimizi desteklemek için zor duruma düşmesini beklemeyelim. Perşembe günleri gerçekten çok fazla dizi yayınlanıyor ve biz de ayakta her zaman kalıyoruz. O yüzden, onlar henüz başka dizileri anasayfaya geçirmeden(gerçi benim gönlümden başka bir dizi de anasayfa için geçiyor ama, sizin söz ettiğiniz dizi sanırım aynı dizi değil:)) biz harekete başlarsak daha iyi olur diye düşünüyorum.

ewet aynen bende böyle düşünüyorum..bişeler olduktan sonra harekete geçicemize bişeler olmadan önce hakkımızı arıyalım diye düşünüyorum bende..
O zmn şimdi bu imzayı kullanıyo myuz arkadaşlar??

whiteangel
07-01-07, 21:21
en azından perşembe günü dizimizin yayınına kadar, veya fragman gelinceye kadar bir deneme yapalım. bakalım nasıl gelişmeler olacak? daha sonra yine herkes istediği imzayı kullanır. denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum ben. ve birinizden yardım istiyorum, imzamı değiştirmek için:)

FİLİZ-TB
07-01-07, 21:22
O zaman bu dedikodunun gerçekleşmesini sakin bir şekilde bekliyormuyuz.

willlover
en azından perşembe günü dizimizin yayınına kadar, veya fragman gelinceye kadar bir deneme yapalım. bakalım nasıl gelişmeler olacak? daha sonra yine herkes istediği imzayı kullanır. denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum ben. ve birinizden yardım istiyorum, imzamı değiştirmek için:)

Kontrol paneline girip, imza düzenleye girmen lazım:) Oradan yapıp, imageshack veya photobucket, veya bu tip yerlerden aldığın direct link to this image linkini onların arasına kopyalıyorsun.

BaLıKK
jenn sölediklerine aynen katılıorum..şimdiden böyle bir ayaklanmaya gerek yok..sonuçta henüz kimse alınmış değil anasayfaya..eğer öle bir olay olursa bu toplu ayaklanmayı devreye sokarız..zaten herkes imzasında avatarında sadece yalancı yarim resimleri taşısa yeter yani..şimdiden bi hazırlık yapalım ama genede:)

ebru.karaca
07-01-07, 21:23
Aynen:img-yes: :img-yes:

ewet aslında ama şölede bişe war okur geçerler direk..ama onlarında içine batıcak bişe yaptığımızda ilgilerini daha çok çeker daha çok önem werirler gibime geliyor benim..
E tabi. O zaman daha çok ilgilerini çekeceği kesin..

eeee biz ne yapıyoruz

Ya Filiz abla çok güzel yaaa..
Ama onlar bu OOOOOO'ları anlayabilirler mi, o meçhul!

ceza_cansu
07-01-07, 21:24
Jenn haklısın aslında.Ya aslında tek sorun anasayfada değil.O kadar dizilerle ilgili anket yapılıyor ama nedense hiç birinde Yalancı Yarim ya da oyuncuları yer almıyor.Benim kafama taktığım şey bu.

burcin_kaplan
07-01-07, 21:25

sağ üst kısımdaki özel mesajlar yazan yere gir sayfada.. ondan sonra orda imza düzenle war görürsün.. oraya şu linki yapıştır:

[ URL = http : //imageshack. us] http :/ /img477. imageshack. us /img477/3870/untitled2pm2qv9.jpg [/URL]

gözüksün diye boşluk bıraktım o boşlukları sil yapıştırdıktan sonra

elmali-turta
07-01-07, 21:25
arkadaşlar bn filiztbnin sözlerini kullanarak bi imza yaptım ama emin deilim yani beeğnmeyebilirsiniz

http://img73.imageshack.us/my.php?image=untitled1yygd6.png

jenn
07-01-07, 21:27
Jenn haklısın aslında.Ya aslında tek sorun anasayfada değil.O kadar dizilerle ilgili anket yapılıyor ama nedense hiç birinde Yalancı Yarim ya da oyuncuları yer almıyor.

ama o anketlere alınmama olayının tepkisi bence direk ilgili siteye yapılmalı...mail yazılmalı.gerçi hiç ilgileceklerini sanmam ama en azından tepki gösterildiğinin farkına varırlar..

burcin_kaplan
07-01-07, 21:27
arkadaşlar bn filiztbnin sözlerini kullanarak bi imza yaptım ama emin deilim yani beeğnmeyebilirsiniz

http://img73.imageshack.us/img73/1624/untitled1yygd6.th.png (http://img73.imageshack.us/my.php?image=untitled1yygd6.png)

şimdi malum burda bi sitenin ismi gözüküo ya, ondan kural dışı olmaz mı:) tabi bu yaptıklarımızda ne kadar kuralların içinde bilmiyorum ya neyse:icon_whis :):img-hyste

willlover
07-01-07, 21:28
Jenn haklısın aslında.Ya aslında tek sorun anasayfada değil.O kadar dizilerle ilgili anket yapılıyor ama nedense hiç birinde Yalancı Yarim ya da oyuncuları yer almıyor.

Ben, ilk başlarda anketlerde yer almamamızın sebebini, küçük balık, bir yaz dizisi, sabun köpüğü gibi düşüncelerle hafife alınmamız diye düşünüyordum; ancak artık pek hafife alınmadığını anladım dizinin. Şu an, 2007 ile ilgili dizi tahminleri yapıldığında şu cümleler her gazetede, her dergide geçiyor. "Özellikle genç seyirciler, entrika, gözyaşı vs. klişelerin yerine Yalancı Yarim'deki Tarık-Naz çiftini izlemeyi tercih ediyorlar." gibi:img-wink: Yani reytingler de çok güzel olduğuna göre, bunun sebebi bence birilerinin diziyi sindirmeye çalışması. Yani dizinin arkasında medya desteği yok.

ebru.karaca
07-01-07, 21:29

Mantıklı söylüyorsun da..
Acaba o zaman bu tür bir faaliyet yapsak ne faydası olacak? O diziyi ana sayfadan geri mi çekecekler? Bence hayır jenn..
Ama şimdi yapsak, alacakları tepkiden korkabilirler..

diye düşünüyrum tabi..

elmali-turta
07-01-07, 21:30
şimdi malum burda bi sitenin ismi gözüküo ya, ondan kural dışı olmaz mı:) tabi bu yaptıklarımızda ne kadar kuralların içinde bilmiyorum ya neyse:icon_whis :):img-hyste

ya aslında bnde ondan emin olamadım ama yerine ne yazcağımıda bilemedim hani ****** yazsam anlaşılmayabilir ya ondan :img-wink:

jenn
07-01-07, 21:30

filizin replikleriyle elmalı turtanın hazırladığı imzayı kargalı siteye mail olarak yollamayı öneriyorum:)))resim olarak yani...

willlover
07-01-07, 21:32
ya aslında bnde ondan emin olamadım ama yerine ne yazcağımıda bilemedim hani ****** yazsam anlaşılmayabilir ya ondan :img-wink:

Dünyanın en çok tıklanan video paylaşım sitesi diyebilirsin mesela:img-yes:

ebru.karaca
filizin replikleriyle elmalı turtanın hazırladığı imzayı kargalı siteye mail olarak yollamayı öneriyorum:)))resim olarak yani...

Katılıyorum.
Resim çok güzel olmuş. Ellerine sağlık elmalı turta..

elmali-turta

aaa süper olur o zmn isterseni bn onun boyutlarını biras daha büyterek yapiim bölece daha okunaklı olur eğer yollicaksınız?

FİLİZ-TB
07-01-07, 21:33
Evet maalesef biz her kanalda saçma sapan programlarda yer alsın istemiyoruz ki ama dizimizi yayınlayan kanal bile bu kadar duyarsızken başka kanallardan beklemek ne derece doğru zaten hani meşhur ata sözümüz varya balık baştan kokar

elmali-turta
07-01-07, 21:34
Dünyanın en çok tıklanan video paylaşım sitesi diyebilirsin mesela:img-yes:

ama oda çok uzun oluyo ve imza alanı kısıtlı olduğu için yazılar küçülüyo ondan öle yzdım ama eğr uçankargaya yollicaksak site adı verilmesinde bi sakınca yoktur heralde dme??

FİLİZ-TB
07-01-07, 21:34
Evet evet gönderelim emirleri bekliyorum.

ebru.karaca
07-01-07, 21:35
Arkadaşlar, şu imza linkini bir daha versenize.
Benimki olmuyor. Zaten anlamıyorum bu işlerden

Bu arada küçük bir hediye..
Çok özlemişim Akadami günlerini..

(xeno'm sağol)
http://img236.imageshack.us/img236/8765/9a9a059461381d4499a317dnv5.th.jpg (http://img236.imageshack.us/my.php?image=9a9a059461381d4499a317dnv5.jpg)

willlover
07-01-07, 21:37
ama oda çok uzun oluyo ve imza alanı kısıtlı olduğu için yazılar küçülüyo ondan öle yzdım ama eğr uçankargaya yollicaksak site adı verilmesinde bi sakınca yoktur heralde dme??

Yoktur diye düşünüyorum:icon_whis

Bu arada iki imzanın linkleri:

http://img477.imageshack.us/img477/3870/untitled2pm2qv9.jpg

burcin_kaplan
07-01-07, 21:37
arkadaşlar imza oalyını anlatıyorum ..

http://www.imageshack.us/
sitesine giriyorsunuz ardından orda gözat... yazıyor ona tıklayın we imza yapacağınız resmi seçin aç'a basın.. ondan sonra orda host it yazıyor ya ona tıklayın..
we önünüze dolu linkler gelicek onlardan sağında Hotlink for forums (1) yazan linki seçin imza düzenle kısmına yapıştrıın o linki bizim forumda..

bülbül
07-01-07, 21:39

karga karga gak dedi...
bak yalancı yarim sevenleri sana ne dedi...deriz ve atarız...ayyy düşüncesi bile güzel...:img-hyste :img-hyste :img-hyste

bülbül
07-01-07, 21:43
Bu arada 1282 yi geçtik..ama bizi kapatan yok...yeni sayfa isterük..yeni sayfa isterük...:happy0064 :happy0064

ceza_cansu
07-01-07, 21:44
Ben, ilk başlarda anketlerde yer almamamızın sebebini, küçük balık, bir yaz dizisi, sabun köpüğü gibi düşüncelerle hafife alınmamız diye düşünüyordum; ancak artık pek hafife alınmadığını anladım dizinin. Şu an, 2007 ile ilgili dizi tahminleri yapıldığında şu cümleler her gazetede, her dergide geçiyor. "Özellikle genç seyirciler, entrika, gözyaşı vs. klişelerin yerine Yalancı Yarim'deki Tarık-Naz çiftini izlemeyi tercih ediyorlar." gibi:img-wink: Yani reytingler de çok güzel olduğuna göre, bunun sebebi bence birilerinin diziyi sindirmeye çalışması. Yani dizinin arkasında medya desteği yok.

Kesinlikle haklısın.Dizinin arkasında medya desteği yok.Ben anketlerin yapıldığı sitelere Yalancı Yarim'in konulması için mail atmayı çok düşündüm ama jennin dediği gibi dikkate alıcaklarını sanmadığım için yollamadım.

ebru.karaca
07-01-07, 21:44
arkadaşlar imza oalyını anlatıyorum ..

http://www.imageshack.us/
sitesine giriyorsunuz ardından orda gözat... yazıyor ona tıklayın we imza yapacağınız resmi seçin aç'a basın.. ondan sonra orda host it yazıyor ya ona tıklayın..
we önünüze dolu linkler gelicek onlardan sağında Hotlink for forums (1) yazan linki seçin imza düzenle kısmına yapıştrıın o linki bizim forumda..

Burçinciğim, sağol ama ben beceremedim..
Neyse, başka zaman yine denerim :)

Bu arada 1282 yi geçtik..ama bizi kapatan yok...yeni sayfa isterük..yeni sayfa isterük...:happy0064 :happy0064
Güzel ablam, belki çekemiyorlardır.. Hazımsızlık yapmıştır belki.. Belki kıskanıyorlardır.. :img-hyste :img-hyste

elmali-turta
07-01-07, 21:45
bişi dicem şimdi biz bnun büyüğünü uçankargaya atınca içinden anasayfayla ilgili olanını çıkarmamız lazım dme yni anlamazlar ki onun ne olduğunu dmee??:img-wink:

burcin_kaplan
07-01-07, 21:45
karga karga gak dedi...
bak yalancı yarim sevenleri sana ne dedi...deriz ve atarız...ayyy düşüncesi bile güzel...:img-hyste :img-hyste :img-hyste

-[/B]=http-://imageshack.-us]-http://img73.imageshack.-us/img73/710/untitled2pm2tc9.jpg-

arkadaşlar şu işaret olan yerde o işareti silin -

we yapıştırın imza düzenleye...

ebru ablacım bi kere daha dene hadi bak şu - işaretini sildiğinde imza çıkıcak walla inat ettim , yaptırıcam size anlatıcam:)

Buyukbaba
07-01-07, 21:46

Aynı fikirdeyim. Şimdilik erken. Toplu olacağı zaman ben de varım. Ama şimdi değil.

elmali-turta
07-01-07, 21:46
Burçinciğim, sağol ama ben beceremedim..
Neyse, başka zaman yine denerim :)

cnm o ilk yazdığın linkin arasındaki boşluları silip imzaana yazınca oluyo,bi dene istersen hı:)

whiteangel
07-01-07, 21:48
sonunda imzamı değiştirebildim:) yardımlarınız için ço teşekkürler burçin ve willlover arkadaşlarım:) bir süre kullanıcam ben bunu. bu arada 130. sayfaya gelmişiz, başlık hala devam:img-hyste

ebru.karaca
-[/B]=http-://imageshack.-us]-http://img73.imageshack.-us/img73/710/untitled2pm2tc9.jpg-

arkadaşlar şu işaret olan yerde o işareti silin -

we yapıştırın imza düzenleye...

Hah ya Burçin! Harikasın canım..
Şimdi oldu..

ANIL_
ne fark eder ha şimdi ha sonra bence her şekilde o malum dizi bizden önce ana sayfaya geçicek

alayına isyan ölümüne Yalancı Yarim :)

willlover
07-01-07, 21:49
Kesinlikle haklısın.Dizinin arkasında medya desteği yok.Ben anketlerin yapıldığı sitelere Yalancı Yarim'in konulması için mail atmayı çok düşündüm ama jennin dediği gibi dikkate alıcaklarını sanmadığım için yollamadım.

Aslında bir dizinin arkasında medya desteği olması, işi öyle bir kolaylaştırıyor ki... Bu, hem reytinglerin artmasında bir etken oluyor, hem de reytingi pek iyi olmayan dizilerin gündemde olarak yayında kalmasına neden oluyor. Ben mesela, Çemberimde Gül Oya'yı sever ve çok tutkun derecesinde izlerdim. Bir gün reytinglerine baktım ve şok oldum:) Ama dizi, mucizevi bir şekilde yayından kaldırılmadı ve sonuna dek devam etti. Bunun en önemli nedeni de bence, dizinin siyasi konuları gündeme getirip medyanın ilgisini çekmesi, bir de dergiler tarafından kadrosunun çok ilgi çekmesiydi. Bu sayede gündemde kaldı ve dizinin sonuna dek gelmesi de medya desteği sayesinde oldu, çok da hayırlı oldu:) Yalancı Yarim'in reytingleri çok güzel; ama sizce de biraz daha iyi olamaz mı? O zaman diziyle ilgili anketlerin, dergilerdeki röportajların, kanallardaki çekim arkası görüntülerin falan bollaşması lazım.

burcin_kaplan
07-01-07, 21:51
Hah ya Burçin! Harikasın canım..
Şimdi oldu..

:) oleeyy walla çok sevindim :happy0064
whiteangel önemli değil:img-wink: :)
tamam bendede. baya kişide oldu galiba en azından genelimizde aynı imza war..
bu arada şu bulmaca sayesinde sayfalar akıp gitmiş hiç haberimiz yok:):icon_whis

willlover
07-01-07, 21:53
bu arada şu bulmaca sayesinde sayfalar akıp gitmiş hiç haberimiz yok:):icon_whis

Merak etme, yarına kadar şu sayfaların yarısı silinmiş olur. Malımı bilmez miyim ben:icon_whis

Buyukbaba
07-01-07, 21:54
Erken dedim ama herkeste olacaksa ben de koyarım yahu:)

burcin_kaplan
07-01-07, 21:54
Merak etme, yarına kadar şu sayfaların yarısı silinmiş olur. Malımı bilmez miyim ben:icon_whis

walla bu sefer silemicekler bence:) o kadar çok yazdık ki yorulmak yerine yeni sayfa açarlar:)

bu arada şimdi bide uğur kedimiz gelseeee tam süper olur walla:):)

burcin_kaplan
07-01-07, 21:55
Erken dedim ama herkeste olacaksa ben de koyarım yahu:)

şahin abicim koy tabi:) yukarda linkide werdim ordan yararlanabilirsin:)

FİLİZ-TB
07-01-07, 21:55
Bakalım olmuşmu

willlover
07-01-07, 21:57
walla bu sefer silemicekler bence:) o kadar çok yazdık ki yorulmak yerine yeni sayfa açarlar:)

bu arada şimdi bide uğur kedimiz gelseeee tam süper olur walla:):)

Nihahaa gelse süper olur. Yani buradaki direniş hareketleri hiç de göze çarpmayacak gibi değil:icon_whis

nowar_77
07-01-07, 21:59
evvet olaya dahil olmuş bulunuyorum...kazan kalkar da altında durmamak olur mu..)nerde tımbırtı orda buluntu misali:)

ceza_cansu
07-01-07, 22:01
Nihahaa gelse süper olur. Yani buradaki direniş hareketleri hiç de göze çarpmayacak gibi değil:icon_whis

Zaten imzaları görünce uğur kedi'ye kesin kal gelir:).Bir bakıyor dizinin adı ankette geçmedi diye herkes ayaklanmış.Sonra bu anket olayından konu büyümüş ve herkes aynı imzayı kullanmaya başlamış.Ya böyle düşününce korkulur bizden ya:):)Bir anketten girdik neler yaptık.Ama söz konusu Yalancı Yarim olunca bunlar az bile:img-wink:

xeno
evvet olaya dahil olmuş bulunuyorum...kazan kalkar da altında durmamak olur mu..)nerde tımbırtı orda buluntu misali:)

doğru söze ne denir, bir şey denmez sadece dahil olunur:)

whiteangel
eeee biz ne yapıyoruz
http://img444.imageshack.us/img444/3296/untitled1yygd6ry5.png (http://imageshack.us)
şimdi üçü bir arada nasıl duruyor arkadaşlar? :)

beybolat
07-01-07, 22:02
Ben geldim:)Nassılım?:img-wink:
Ben bu işi sevdim yaw:)
Uğur kedi gelse bizi böyle görse ne der acaba?Gözleri yaşarır heralde:)Kanal bile diziye bu kadar sahip çıkmadı:img-yes:

ebru.karaca
07-01-07, 22:03

Sayfalara baksana bir..
Herkeste aynı imza..
Çok komik ve de çok güzell.. :)

ceza_cansu
07-01-07, 22:05
Ya uğur kedi bu olayı bu başlıkta göremese bile diğer başlıkta gördüğü zaman oyunculara da anlatsa çok güzel olur.

Buyukbaba
07-01-07, 22:05
Hemen ben de bir imza eki yapıvereyim. Hele bir doktorlar anasayfaya geçsin, görün beni, sırf bu imza görünsün diye forumlarına ardarda 15 mesaj atarım hahaha. Kötü müyüm neyim?:)

whiteangel
07-01-07, 22:07
Hemen ben de bir imza eki yapıvereyim. Hele bir doktorlar anasayfaya geçsin, görün beni, sırf bu imza görünsün diye forumlarına ardarda 15 mesaj atarım hahaha. Kötü müyüm neyim?:)

hayııırrr bu kötülük değillll:) haksızlığa baş kaldırmaktır.:)

bülbül
07-01-07, 22:08
Size KIZILAY'mı dağıttı bu imzaları...:img-hyste :img-hyste :img-hyste Herkes bir örnek...Demek ki neymiş efendim...Yalancı yarim severler demokratık bir şekilde haklarını istemesini bilirler....:happy0064 :happy0064

elmali-turta
arkadaşlar bn yaptığım imzanın anasayfa yazısını kaldırarak ve büyüterek tekrara yaptım uçankargaya yollamaya karalıysanız bnu gnderebiliriz
linki bu;
http://img454.imageshack.us/my.php?image=untitled4yyma7.png

burcin_kaplan
Sayfalara baksana bir..
Herkeste aynı imza..

çok güzel oldu gerçektende ya:):) böle görüyorum bu görntüyü direk yüzümde bi sırıtma oluşuyor:)

bu arada gerçektende uğur kedi gelip bu olayı gördüğü zmn güle güle oyunculara anlatabilr walla kanal bile bize bu akdar sahip çıkmıyor diye:) bi bakıyorz artık merweyle barişta arada bizim foruma gelip bakıyorlar bundan sonra:):):):icon_whis

ebru.karaca
Ya uğur kedi bu olayı bu başlıkta göremese bile diğer başlıkta gördüğü zaman oyunculara da anlatsa çok güzel olur.

Haklısın.. Hoş olur..

Yok Buyukbaba;
Ona kötü demeyelim.. Dizisini seven insanın feryatları diyelim :) :)

opas
Sayfalara baksana bir..
Herkeste aynı imza..

Gerçekten öyle yaw:img-wink: Bu arada sayenizde nasıl imza yapılıyor onu da öğrendim arkadaşlar:happy0064

willlover

Kahramanca:) Yalnız ortada banlanmak gibi bir tehlike de var:img-yes: İşte dizisi için her şeyi göze alan fedakar seyirci:icon_whis

melis15
07-01-07, 22:09
arkadaşlar bu imzalar çok güzel olmuş ama ben yapamıyorum bence star tvde mail atalım bizim reklamımızı yapmalı star bile destek vermiyor başkalardan ne bekliye biliriz stara baskı yapalım diyorum

ebru.karaca
07-01-07, 22:09
Size KIZILAY'mı dağıttı bu imzaları...:img-hyste :img-hyste :img-hyste Herkes bir örnek...Demek ki neymiş efendim...Yalancı yarim severler demokratık bir şekilde haklarını istemesini bilirler....:happy0064 :happy0064

Heh heee...
Evet evet.. Aynen katılıyorum.
Bu sayfalarımızı silseler de katılıyorum!
Silmeseler de katılıyorum kırmızı saçlı hatunum! Adminim!

BaLıKK
07-01-07, 22:10
resmen başlıkta patlama oldu yahu..çok süper gözüküyor..bu arada ünümüz yayıldı sanırım 32 kişi online..evet hep birlikte soruyoruz.. NASILIZ?:):):)

nesss
07-01-07, 22:10
Alemsiniz arkadaşlar :D

Özet ile bir gelişme yok ama galiba anasayfaya geçme arzusu tekrar depreşmiş gözüküyor formumuzda :D

Ama benim ümidim kalmadı artık bence 52.bölümün gelmesini bekliyorlar :D

burcin_kaplan
07-01-07, 22:11
arkadaşlar bn yaptığım imzanın anasayfa yazısını kaldırarak ve büyüterek tekrara yaptım uçankargaya yollamaya karalıysanız bnu gnderebiliriz
linki bu;

walla çok güzel olmuş süperr walla elmali-turta..:)
bua rada aklıma ne geldi bunu uçan kargaya yolladığımızda.. showda magazinde çıkamrış merwe sevi ve bariş bizi nasıll OooOO ladı diye:):)
malum altında merve sevi ve barşin resmi war onlar yaptı sanmasınlar:):):img-hyste magazinciler heryere çekerler biliriz ki:)

ebru.karaca
07-01-07, 22:11
resmen başlıkta patlama oldu yahu..çok süper gözüküyor..bu arada ünümüz yayıldı sanırım 32 kişi online..evet hep birlikte soruyoruz.. NASILIZ?:):):)

SÜPERİİİZZZZZ!!!! :happy0064 :happy0064 :happy0064

Burçinciğim, sana da sonuna kadar katılıyorum canım.

BaLıKK
07-01-07, 22:12

Özet ile bir gelişme yok ama galiba anasayfaya geçme arzusu tekrar depreşmiş gözüküyor formumuzda :D

52.bölümde anasayfanın arşiv bölümünde olacaz..oda güzel:):):):)

Buyukbaba
07-01-07, 22:12
Kahramanca:) Yalnız ortada banlanmak gibi bir tehlike de var:img-yes: İşte dizisi için her şeyi göze alan fedakar seyirci:icon_whis
Herşeyi,n bir yolu var willlover. 15 mesajı mantıklı ve farklı şeyler hakkında atarsam banlama gibi bir hakları da olamaz. Hiç olmadı, yanıma 14 kişi daha alırım. Hepimiz bir gece yarısı 1 er usturuplu mesaj atıveririz. :)

willlover
07-01-07, 22:13
Herşeyi,n bir yolu var willlover. 15 mesajı mantıklı ve farklı şeyler hakkında atarsam banlama gibi bir hakları da olamaz. Hiç olmadı, yanıma 14 kişi daha alırım. Hepimiz bir gece yarısı 1 er usturuplu mesaj atıveririz. :)

Ehehe, o zaman benden her türlü desteği alabilirsin:icon_whis

whiteangel
07-01-07, 22:13
linki bu;

çok güzel olmuş turtacığım:) bunu göndereceğimiz zamanı belirleyelim, hepimizden aynı mesaj gidince görmezden gelemezler:) dizisine sahip çıkan kahraman, vefakar izleyici kitlesine kulak verirler belki:) gerçi ankete koyunca 1. olacağımızı bildikleri için koumadıklarını beyan edebilirler:) bu durumda diyecek söz kalmaz..

nowar_77
07-01-07, 22:14

aslında hiç birimizin derdi anasayfa değil..dizi başlayalı her yanda üvey evlat muamelesi gördüğümüz için biriken isyanların toplu gösterimi:)

elmali-turta
07-01-07, 22:15
walla çok güzel olmuş süperr walla elmali-turta..:)
bua rada aklıma ne geldi bunu uçan kargaya yolladığımızda.. showda magazinde çıkamrış merwe sevi ve bariş bizi nasıll OooOO ladı diye:):)
malum altında merve sevi ve barşin resmi war onlar yaptı sanmasınlar:):):img-hyste magazinciler heryere çekerler biliriz ki:)

teşekkürler beğenemne sevdm:)valla eğer öle bişi olursa süper olur bu uçankargaya belli olmaz yayınlıycak haber bulamayınca yaparmı yapar ne gülerim ama:img-hyste

nesss
07-01-07, 22:15
Bu arada arkadaşlar serdar nerede yani tarık-naz:D Senaryolarınız özledim yaw. fragman ve özet öncesi çok güzel oluyordu. Hele Pınar'ın abisinin gelmesi onda yeni senaryolar canlandırır diye düşünüyordum ama:D tarık-naz duy sesimi senaryo bekleniyor sizden;)

FİLİZ-TB
07-01-07, 22:16

Bütün forumlara girip selammı versek ne :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

willlover
07-01-07, 22:16
Bu arada arkadaşlar serdar nerede yani tarık-naz:D Senaryolarınız özledim yaw. fragman ve özet öncesi çok güzel oluyordu. Hele Pınar'ın abisinin gelmesi onda yeni senaryolar canlandırır diye düşünüyordum ama:D tarık-naz duy sesimi senaryo bekleniyor sizden;)

Bence şu an herkes kendini sanal darbeye kaptırmış durumda:) O yüzden bu konudan başka bir şey düşünemezse saygıyla karşılamak lazım:img-yes: Ama bir tane senaryo da fena olmaz hani:icon_whis

ceren81
07-01-07, 22:18
arkadaşlar harika olmuş süper görünüyor herkeste aynı imza..muhteşem bir görüntü...:happy0064 :happy0064

AMA BEN ne avatarıma nede imzama resim ekleyemiyorum..neden olabilir...lütfen yardımmm...:icon_sorr

beybolat
07-01-07, 22:18
aslında hiç birimizin derdi anasayfa değil..dizi başlayalı her yanda üvey evlat muamelesi gördüğümüz için biriken isyanların toplu gösterimi:)

Aynen katılıyorum.Derdimiz anasayfa değil,bu diziye yapılan muamele,yapılan haksızlıklar,nowar_77 arkadaşın cümlesi herşeyi özetliyor.Bana da altına imzamı atmak kalıyor:)

opas
07-01-07, 22:19

Çok haklısın Nowar. Ana sayfa bahane, Yalancı Yarim şahane:img-yes:
Ama dediğin gibi üvey evlat muamelesi görmek hepimizi bu noktaya getirdi sanırım.

elmali-turta
07-01-07, 22:19
çok güzel olmuş turtacığım:) bunu göndereceğimiz zamanı belirleyelim, hepimizden aynı mesaj gidince görmezden gelemezler:) dizisine sahip çıkan kahraman, vefakar izleyici kitlesine kulak verirler belki:) gerçi ankete koyunca 1. olacağımızı bildikleri için koumadıklarını beyan edebilirler:) bu durumda diyecek söz kalmaz..

bncede bi zmaan belirleyip o anket sonuçlanmadan yollayalım derim bn ztn filiz yazdığı sözlerde onlara baya bi etkili olur hiç olmassa varlığımızı belli ederizz:):)))

ebru.karaca
07-01-07, 22:23

Aman aman! Yeter ki öyle bir cevap versinler..
Onurumuz olur.. :)
Bence şu an herkes kendini sanal darbeye kaptırmış durumda:) O yüzden bu konudan başka bir şey düşünemezse saygıyla karşılamak lazım:img-yes: Ama bir tane senaryo da fena olmaz hani:icon_whis

Doğru valla. Bak ben de ne zamandır yana yakıla senaryo deyip duruyordum. Bu darbe işi unutturdu galiba :)

Serdaaaarrrrr nerdesiiiiinnnn?
Pınaaaarrrr....!!!
Ağabeyiiiiiii....!!!
Roller, replikler, senaryolaaaaaarrrrr.....!!!!

Sesimi duyan yok muuuu???

Bedişş
07-01-07, 22:23
slm Arkadaşlar,
bu akşam siteye girdiğimde gördüğüm manzara gözlerimi yaşattı inanın.Ve hemen bende bu onurlu hareketinize katkı vermek için imzamı değiştirdim.Umarım başarmışımdır.İlk imzamı sevgili Ness sayesinde yaptırmıştım...

İnşallah birilerin dikkatini çekeriz artık.Dizimiz ikinci 13.bölümü bitiriyor.Ve site adminleri halen bizi görmezden geliyorlar.Nedense birtürlü dizimizi beğenmiyorlar.kendileri sanırım bu konuda otorite ilan ettikleri için ne iyi ne kötü onlar karar veriyorlar ki bizim sesimize kulak veren olmuyor.Aslında yazacak çok şey var ama içimde kalsın diyorum......
uçankarga lafına bayıldım doğrusu.Ama onlar ne yapsın arkadaşlar.Daha önce dizi ve Barış la ilgili tüm anketleri BAG gücü sayesinde başarıyla tamamladık.Ve kimseye birinci olma hakkını tanımadık.Sanırım bu nedenle artık bizi anketlere almaya cesaret edemiyorlar.Nede olsa birinci belli,ikinci kim durumu söz konusu olunca anketlerin tadı kalmıyor da:img-hyste ......

HAKETTİĞİ HALDE ANASAYFAYA ALINMAYAN DİZİ HANGİSİ ????
CEVAP: YALANCI YARİM

ebru.karaca
07-01-07, 22:25
Bediş Ablam;
İmzandaki tüm - işaretlerini sil.
O zaman resim çıkacak.

burcin_kaplan
slm Arkadaşlar,
bu akşam siteye girdiğimde gördüğüm manzara gözlerimi yaşattı inanın.Ve hemen bende bu onurlu hareketinize katkı vermek için imzamı değiştirdim.Umarım başarmışımdır.İlk imzamı sevgili Ness sayesinde yaptırmıştım...

İnşallah birilerin dikkatini çekeriz artık.Dizimiz ikinci 13.bölümü bitiriyor.Ve site adminleri halen bizi görmezden geliyorlar.Nedense birtürlü dizimizi beğenmiyorlar.kendileri sanırım bu konuda otorite ilan ettikleri için ne iyi ne kötü onlar karar veriyorlar ki bizim sesimize kulak veren olmuyor.Aslında yazacak çok şey var ama içimde kalsın diyorum......
uçankarga lafına bayıldım doğrusu.Ama onlar ne yapsın arkadaşlar.Daha önce dizi ve Barış la ilgili tüm anketleri BAG gücü sayesinde başarıyla tamamladık.Ve kimseye birinci olma hakkını tanımadık.Sanırım bu nedenle artık bizi anketlere almaya cesaret edemiyorlar.Nede olsa birinci belli,ikinci kim durumu söz konusu olunca anketlerin tadı kalmıyor da:img-hyste ......

bedişş imzada şu - işaretini siliceksin onları sildiğinde görülür imza :img-wink:

Bedişş
Slm Arkadaşlar,
İnsan acemi olunca işte böyle panik yapıp ancak üçüncü denemede doğru yolu buluyor..Sonunda yeni imzama kavuştum.yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkürler......

gelincikkkk
07-01-07, 22:26

doktorlar yeni dizi anasayfaya geçerse tam isyan ollur burada
bu ana sayfa olayı ne zamandan beri benimde dikkatimde ama bişi demek istemedim

ama kesinlikle hakkımız yeniyor

FİLİZ-TB
07-01-07, 22:27
Arkadaşlar simdi ne yapıyoruz karar verdikmi gönderiyormuyuz uçan kargaya

ebru.karaca
07-01-07, 22:28
doktorlar yeni dizi anasayfaya geçerse tam isyan ollur burada
bu ana sayfa olayı ne zamandan beri benimde dikkatimde ama bişi demek istemedim

ama kesinlikle hakkımız yeniyor

Esracığım,
Biz de dayanamayıp, isyan ettik zaten.
Bak bülbül'ün de dediği gibi...
Kızılay dağıttı sanki. :) Hepimizde aynı imza.
E bu da dikkat çekmesin de, ne çeksin?
Gerçi biz zeki insanlarız. Bu gün bütün gün boyunca neler neler ürettik? Her halde bir B Planı oluşturmasını da biliriz :)

nesss
07-01-07, 22:28
slm Arkadaşlar,

Ablacım;

-[/SIZE]=http-://imageshack.-us]-http://img73.imageshack.-us/img73/710/untitled2pm2tc9.jpg-

eğer bu linkteki "-" işartelerini kaldırırsan sorun hallolacaktır canım benim :D
Ablacım "-" trelerin boyutunu büyülttüm bu büyük olan işaretleri kaldırırsan sendeki resimde gözükecektir :D

whiteangel
07-01-07, 22:29
Arkadaşlar simdi ne yapıyoruz karar verdikmi gönderiyormuyuz uçan kargaya

valla ne derseniz ben uyarım:) bir işaret çakın yeter.. ama oraya hangi adresten göndereceğiz? yani iletişim adresini bana özelden bildirirseniz sevinirim.yeni başlık ne zaman açılacak acaba? 135 sayfa olmuş da:img-hyste

elmali-turta
07-01-07, 22:29
arkadaşalr bu arada farkındamısınız nerdeyse 1350 mesaj oldu ama yeni başlık yokkk,hala açılmamış :):)

ebru.karaca
07-01-07, 22:31
valla ne derseniz ben uyarım:) bir işaret çakın yeter.. ama oraya hangi adresten göndereceğiz? yani iletişim adresini bana özelden bildirirseniz sevinirim.yeni başlık ne zaman açılacak acaba? 135 sayfa olmuş da:img-hyste

Bana da uyar arkadaşlar. Haydi yapalım!
arkadaşalr bu arada farkındamısınız nerdeyse 1350 mesaj oldu ama yeni başlık yokkk,hala açılmamış :):)

Bu sorunun cevabı, imzamda gizli :)

burcin_kaplan
07-01-07, 22:32

modlar zaten buraya gelse önce bize bi açıklama yapmak zorunda oldukları için buraya yönelemiyorlar ondan kaynaklanıyor sanki bu durum:icon_whis

gelincikkkk
07-01-07, 22:32
İMZAM GENE OLMAMIŞ MAALESEF, LÜTFEN YARDIM....

*http://img78.imageshack.us/img78/6536/untitled2pm2qv9tx9.jpg*
yukarıdaki linkte * işaretini silip imzana yapıştır ve kaydet:img-wink:

elmali-turta
07-01-07, 22:33

whiteangele katılıyorum bi işaret yeterr:good: bu arada bnada adresi özelden atabilirmsiniz bide oraya resm atmak buraya resm eklemek gbimi oluyo onuda söleyebilirmisiniz:icon_sorr

burcin_kaplan
07-01-07, 22:35
bizim şu uçan kargada aynen böyle yazıyor:
DİKKAT!.. “SİZE GÖRE RATİNG REKORLARI KIRAN DİZİLERDE EN BEĞENDİĞİNİZ DİZİ MÜZİĞİ HANGİSİ” KONULU ANKETİMİZDE BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANIYOR!.. NEFESLERİ KESEN YARIŞA SİZ DE OY ATARAK KATILABİLİRSİNİZ!..

nefesim kesildi gerçektende acba karagümrük yanıyor mu olur yoksa yaprak dökümü mü?:)

yok yok kesin yollayalım arkadaşlar ama nereye yollucaz hangi mail adresine..banda bu konuda bilgi werirseniz sevinirim:)

ebru.karaca
07-01-07, 22:36
whiteangel tafarından gönderildi
valla ne derseniz ben uyarım bir işaret çakın yeter.. ama oraya hangi adresten göndereceğiz? yani iletişim adresini bana özelden bildirirseniz sevinirim.

Bana da!
Bana da!

BERNA
07-01-07, 22:46
Daha onceki forumun mesaj sayisi 1250'yi astigi icin yorumlariniza bu forumda devam ediniz.Daha onceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13921

Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harflerle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmaksizin silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

Not: Deminki karisiklik baglantimda yasanan sorun nedeniyle olmustur ;)

BaLıKK
07-01-07, 22:48
burçin tam onu sölicektimm:)
hazır manşetide oyken maili atmanın tam sırası bence...
bu arada pazartesi gecesi starda olun fragmanı verme ihtimalleri olabilir..araya sıkıştırayım dedim:):):)
tam bunu atıyordum başlık kapanmış yenisi açılmışş..e hayırlı uurlu olsun:)
nesss bu arada nerdeyse anasayfaya geçtin tebrik ederiz:):):)

bülbül
07-01-07, 22:50
Hayırlı olsun yeni sayfamız...

ucan karganın sag tarafında ıstıhbarat numarası var ve bı maıl adresı var..oraya gonderılse ne olur...bır nevı ıhbar yapıyoruz değil mi...:img-hyste :img-hyste

burcin_kaplan
07-01-07, 22:51
burçin tam onu sölicektimm:)
hazır manşetide oyken maili atmanın tam sırası bence...
bu arada pazartesi gecesi starda olun fragmanı verme ihtimalleri olabilir..araya sıkıştırayım dedim:):):)
tam bunu atıyordum başlık kapanmış yenisi açılmışş..e hayırlı uurlu olsun:)
nesss bu arada nerdeyse anasayfaya geçtin tebrik ederiz:):):)

:)nereye atıyoruz şimdi arkadaşlar resmimizi? bilen war mı acaba:D

nesss
Galiba o geçikme benim yüzümden oldu arkadaşlar kusura bakmayın :D Ben dayanamadım yeni forum açayım dedim. sonra yetkili arkadaşlar o yüzden bir sorun yaşadılar galiba...

Bu arada Özet yarın gelir umarım şöyle ayrıntılı bir özet. Bu Pınar'ın abisi de ciddi bir rakip olacağını düşünüyorum :)

ebru.karaca
:img-yes: Arkadaşlar, uçan kargaya gönderim için ok diyorsanız, birlik olup hemen gönderelim.
Peşpeşe..
Hazır olanlar HAZIRIM desin, bakalım..

Bu arada ben hazırım.

Bedişş
07-01-07, 22:52
Slm arkadaşlar,
Yeni başlığımız herkese hayırlı uğurlu olsun.Bende demin tam imza değiştirme paniği yaşarken birden sayfayı kitlenmiş ,mesajı değiştirme bölümü yokolmuş görünce anlamadım.Neyse ki sayın mod karışıklığın kendinden kaynaklandığını açıklamışta sorunun benden olmadığını anladım....
Bu arada Nesscim çok sağol canım.Ben üç tane cizigyi silmişim senin yazından sonra diğer üç cizgiyide gördüm.Çok sağol canım.......Tabi tekrar diğer yardımcı olan tüm arkadaşlara da teşekkürler......

SORU:HAKETTİĞİ HALDE ANA SAYFAYA ALINMAYAN DİZİ HANGİSİ????

melis15
07-01-07, 22:52
yen sayfamız hayırlı olsun umarım artık ana sayfaya geçeriz ben artık umudum kalmadı bende imza büyükgeliyormuş yani yapamadım bende yazılarımla desteklerim gerçekten hepiniz süpersiniz

ebru.karaca
07-01-07, 22:53
Galiba o geçikme benim yüzümden oldu arkadaşlar kusura bakmayın :D Ben dayanamadım yeni forum açayım dedim. sonra yetkili arkadaşlar o yüzden bir sorun yaşadılar galiba...

Bu arada Özet yarın gelir umarım şöyle ayrıntılı bir özet. Bu Pınar'ın abisi de ciddi bir rakip olacağını düşünüyorum :)

Neslihancığım;
Biz geçen gün de o konuda uzun uzun tartıştık. Seninle de paylaşalım düşüncemizi..
Diyoruz ki, bu yurt dışından gelen ağabey, Tarık'ın Alfonso halini tanıyabilir. Ve Tarık'ın başına bela olabilir..

FİLİZ-TB
Haydi ya Allah ya Bismillah arkadaşlar Bülbül'cüm işte o dediğin yer başka yok zaten bende simdi oraya gönderiyorum.

whiteangel
Hayırlı olsun yeni sayfamız...

ucan karganın sag tarafında ıstıhbarat numarası var ve bı maıl adresı var..oraya gonderılse ne olur...bır nevı ıhbar yapıyoruz değil mi...:img-hyste :img-hyste

ben gönderdim:) gazamız mübarek ola arkadaşlar.. yeni başlığımız da hayırlı ve uğurlu olsun. yeni başlık açılması esnasında benim internet bağlantım kesilmez mi? aman allahımm banlandım dedim:) neyse değilmiş..:img-hyste
fragman bence de yarın köprü dizi,sini reklam arasında verilebilir. takipte olalım derim.

elmali-turta
07-01-07, 22:54
:img-yes: Arkadaşlar, uçan kargaya gönderim için ok diyorsanız, birlik olup hemen gönderelim.
Peşpeşe..
Hazır olanlar HAZIRIM desin, bakalım..

Bu arada ben hazırım.

bn hazırım ama oraya nası atcaz yani buraya resm eklemek gbimi oluyo onu biri bna açıklaaybilrimi acaba:icon_sorr

Buyukbaba
07-01-07, 22:55
Arkadaşlar öyle 3-5 mesaj ile olmaz. Bekleyin en civcivli zamanı forumda, hep birlikte atılsın. Atıldı mı 30-40 mesaj gitsin. Bir zaman belirleyin. O zamanda herkes forumda olsun ve öyle karar verilsin. Daha buna evet diyecek çok kişi var.

BaLıKK
07-01-07, 22:57
arkadaşlar herkes atmaya başlasın ve bu konuyu bence burda sona erdirelim..ben işi garantiye alalım derim çünkü konuyu dizinin dışına çıkardık sohbet ortamı oldu diye(gerçi dizi işin savaşıyoruz) başlığın başına bişiler gelebilir..:)

Bedişş
07-01-07, 22:59
Slm Arkadaşlar,
Uçankarga için nasıl bir mesaj atılacaksa onun bir örneği önce burada yayınlansa nasıl olur.Hani kaş yaparken göz çıkarmayalım derim....
Hoş onlar ciddiye almazlar nasıl olsa ama biz demokratik hakkımızı sonuna kadar kullanalım tabi ki....

SORU: HAKETTİĞİ HALDE ANA SAYFAYA ALINMAYAN DİZİ HANGİSİ????

whiteangel
07-01-07, 23:01
eeee biz ne yapıyoruz

burcin_kaplan
07-01-07, 23:01
bende yolladım:) hayırlısı olsun.

balııkk katılıyorum sana bencede bi süreliğine bu konuyu kapatalım artık:)
yoksa cidden başlığın başına bişeler gelicek :)

şimdi pınarın abisi tarıkı tnaıyor olabilr diyorsunuz yani?:)
aslında gayet mantıklı bi olay belkide hemen katılmayacağı için pınarın abisi diziye bunlar sevgili olduktan sonra görürüz belki oda bunun alfonso olduğunu falan söyleyebilir işte gelsin 1. bombaa...walla olur mu olur..

ebru.karaca
07-01-07, 23:04

aslında gayet mantıklı bi olay belkide hemen katılmayacağı için pınarın abisi diziye bunlar sevgili olduktan sonra görürüz belki oda bunun alfonso olduğunu falan söyleyebilir işte gelsin 1. bombaa...walla olur mu olur..

Burçinciğim,
Zaten bu ağabeyi de kıskançlık uğruna diziye sokacak olurlarsa bir kesim insan çıldıracak! :) Ne bu böyle, paslaşma gibi. Bir o bir bu kıskanıyor :)
Duydun mu Buyukbaba? :)

whiteangel
07-01-07, 23:04

ama uğur kedi Pınar'ın abisinin 26. bölümde geleceğini söylemişti. yani o zamana kadar sevgili olmaları ihtimali çok az:img-cool2

thesunset
07-01-07, 23:05
ugur kedi buraya gelse,imzalarimiza gorse bide onun uzerinde mesajlara okursa.....onun haline cok merak ediyorum:)
umarim yarin fragman ya da ozet gelse, cunku dun ana sayfa muhabetti yaptik..bugun ki halimiz de malum...yarin ne yapariz... dusunmek istemiyorum :):)

burcin_kaplan
07-01-07, 23:05
bu arada ben resmi de yolladım belirtmek isterim:)
bide altına notta düştüm mailde madem rayting alan dizileri yapıyorsunuz şuan 25. bölümünü geride bırakmış yalancı yarim rayting almıyor mu gibisinden bide yazı yazdım:) bide cevap gelirmiş:)

ebru.karaca
07-01-07, 23:06
ugur kedi buraya gelse,imzalarimiza gorse bide onun uzerinde mesajlara okursa.....onun haline cok merak ediyorum:)
umarim yarin fragman ya da ozet gelse, cunku dun ana sayfa muhabetti yaptik..bugun ki halimiz de malum...yarin ne yapariz... dusunmek istemiyorum :):)

Hah haa:img-hyste
Çok haklısın thesunset..
Bu arada hazır hatırlatmışken, UĞUR KEDİİİİİİİ seni istiyoruz ablacımmmm...
Nerelerdesin?
Çok az bilgimiz var.
Tiyo desen, yerinde yellere esiyor..
Yardım eeett...

Bak, tüyo yokken çenemiz bu kadar düştü. Sen tüyolu halimizi düşün..

Hem bak imzalarımız da heyecanla seni bekliyor..:happy0064 :happy0064

burcin_kaplan
07-01-07, 23:07
ama uğur kedi Pınar'ın abisinin 26. bölümde geleceğini söylemişti. yani o zamana kadar sevgili olmaları ihtimali çok az:img-cool2

ama sanki 26. bölüme sadece ismi geliyor gibi.bana öyle geldi ..Naz tanışmak istiyor diyor..Yani sadece ortada ismi war..Ama şöle bu kıskanma olayı 27. bölümde hal olsa bu abimizde 28. bölümde gelse çok mu gecikmiş olur?

willlover
07-01-07, 23:09
Ben de şöyle gayet ateşli ,savunucu bir mesaj yolladım az önce:img-yes: Valla daha önceleri alay ettiğim şu dizi koruyuculuğuna da iki diziyle sardırmış bulunuyorum: 1)YY, 2)HS:img-yes:

yalut
07-01-07, 23:13
Sabahtan beri oku oku bitiremedim, neler olmuş bir sürede imza için uğraştım beceremedim, mail ise gönderiyorum şimdi, gerçekten Yeter Be.

Bu arada Pınarın ağbisi geliyormuş, belki ağbisi rallicidir , yada meraklısıdır
Tarıkı tanıyabilir.

burcin_kaplan
07-01-07, 23:18
arkadaşlar n'oldu herkes birden bi sustu:) olmuyor ama:)
Şimdi sizce şu pınarın abisi bu bölüm gelir mi? eğer alfonso olayını bilmiyorsa bence bu bölümün sonunda abimizi görürüz..Ama eğer alfonso olayını biliyorsa bence olaya biraz daha geç dahil olacak gibi..

tarik_naz
07-01-07, 23:19
"DİKKAT!.. “SİZE GÖRE RATİNG REKORLARI KIRAN DİZİLERDE EN BEĞENDİĞİNİZ DİZİ MÜZİĞİ HANGİSİ” KONULU ANKETİMİZDE BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANIYOR!.. NEFESLERİ KESEN YARIŞA SİZ DE OY ATARAK KATILABİLİRSİNİZ!..

Size göre rating rekorları kıran dizilerde en beğendiğiniz “dizi müziği” hangisi?