Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-3
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
arkadaşlar n'oldu herkes birden bi sustu:) olmuyor ama:)
Şimdi sizce şu pınarın abisi bu bölüm gelir mi? eğer alfonso olayını bilmiyorsa bence bu bölümün sonunda abimizi görürüz..Ama eğer alfonso olayını biliyorsa bence olaya biraz daha geç dahil olacak gibi..
abi bu bölüm gelir gibi ...eğer sık sık yurt dışına gidip gelen abisi diye vurgulanmasaydı alfonso yu tanıdığı akla gelmezdi..ama özellikle bu belirtildiğine göre var bir çapanoğlu..
love-angel
07-01-07, 23:26
helal olsun size ne denir ki başka yalancı yarime hep destek tam destek sonuna kadar sizinleyim buarada biraz da şu abiden konuşalım katılıorum arkadaşlar o abi bi rallisever olabilir vee tarığın başını belaya sokabilir yada sokmaz belkide ii bi abidir(hiç sanmıorum ama...)
burcin_kaplan
07-01-07, 23:27
abi bu bölüm gelir gibi ...eğer sık sık yurt dışına gidip gelen abisi diye vurgulanmasaydı alfonso yu tanıdığı akla gelmezdi..ama özellikle bu belirtildiğine göre var bir çapanoğlu..
ewet aslında oda war yurt dışı diye vurgulanıyor..Ama şimdi bu bölümde dahil olursa bu tarıkın alfonso olduğunu bilen abi o zaman bizimkiler arasın gerilim değil savaş çıkar we öle bi aşk itirafı falanda olmaz yoksa biz şu gerilimi yanlış mı anladık ya? bu alfonso olayı mı patlıcak?!
yok yok ya olmaz öle bişe zannetmiyorum:img-help:
Herkese merhaba. Bugün foruma giremedim ve döndüğümde fırtınalar koptuğunu gçrdüm. Diğer başlık dolmuş yenisi de hızla doluyor bakıyorum. Heyecandan doğru dürüst okuyamadım kaçırdığım mesajları. Bir protesto söz konusu anladığım kadarıyla ama dediğim gibi detayları bilmiyorum. Buna rağmen imzamı hemen sizinki gibi yaptım. Ama biriniz bana özet geçebilirse çok memnun olurum aslında :img-help:
Çok büyük hayran kitlesi olan bir dizi siz OOOOOO luyormusunuz.
Reytinglerde aldığımız sonuçlar belli siz OOOOOO luyormusunuz.
******* de şeref listesinde yer aldık siz OOOOOO luyormusunuz.
Dizimiz ana sayfada yer almalı ama hala yoksunuz
Korkudan anketlere bile almıyorsunuz.
eeee biz ne yapıyoruz
Sizi kocaman OOOOOOOOO luyoruz.
CEVAP: YALANCI YARİM
Yurtdışından gelen bir abi varsa kesin o zaman bu abi alfonsoyu tanıyan biri yoksa yurtdışında olan bir abi niye olsun ki dizide burdakilerin suyu mu çıktı :) o yüzden bu abi alfonso kimlğini ortaya çıkaracak biri:)
ewet aslında oda war yurt dışı diye vurgulanıyor..Ama şimdi bu bölümde dahil olursa bu tarıkın alfonso olduğunu bilen abi o zaman bizimkiler arasın gerilim değil savaş çıkar we öle bi aşk itirafı falanda olmaz yoksa biz şu gerilimi yanlış mı anladık ya? bu alfonso olayı mı patlıcak?!
yok yok ya olmaz öle bişe zannetmiyorum:img-help:
bizimkilere ucu değmez ama tarık gene ters taklalar atmak zorunda kalabilir ..naz ın durumu anlamaması sağlanır bir şekilde ve abi ekarte edilir bir çırpıda..ne vartalar atlattı tarık bunu mu atlatamayacak:)
burcin_kaplan
07-01-07, 23:32
Herkese merhaba. Bugün foruma giremedim ve döndüğümde fırtınalar koptuğunu gçrdüm. Diğer başlık dolmuş yenisi de hızla doluyor bakıyorum. Heyecandan doğru dürüst okuyamadım kaçırdığım mesajları. Bir protesto söz konusu anladığım kadarıyla ama dediğim gibi detayları bilmiyorum. Buna rağmen imzamı hemen sizinki gibi yaptım. Ama biriniz bana özet geçebilirse çok memnun olurum aslında :img-help:
nowarın deyişiyle tepkimiz üvey ewlat gibi dawranılması bize:)
yani ana sayfa olsun uçankarga anketinde en iyi müzik listesinde yer almamamız..anlıcağın btün olaylar birikti we uçankarga anketide bizim şalterlerimizi attırdı sonunda..
burcin_kaplan
07-01-07, 23:35
tarık_naz senaryon çok güzel her zamanki gibi:)
ama tadı damağımda kaldı desem yeridir biraz kısa olmuş ya sanki,umarım dewamı yakın bi zamanda gelir:)
Evet yurtdışı olayı acaba dedirtiyor,Nazda Pınardan duyacak herhalde yurtdışından geldiğini agbiler kıskanç olurya , kızkardeşleri korur v.s Tarık ile Pınarın arasını bozup ağbinin bu ilişkiye karşı olabileceğiniz düşünecek( Yurtdışından geliyor ya, belki Tarık şöfer diye tepki göstereceğini düşenecek Naz aklı )tutturacak tanışmak için tanışdığında yanında Pınar ile Tarık da olacağından bencede tanıdık bir bela bu ağbi.
whiteangel
07-01-07, 23:41
evet şimdi elimizde yurtdışından gelen abiden başka tüyo olmadığı için tıkanıp :icon_sorr kaldık.. uğur kedi hocam bi gelsen de biraz daha aydınlatsan bizi çok seviniriz. bu arada bülbül akadaşımızın muhteşem Barış çalışmalarını görmek isterseniz buyrun:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2032775&posted=1#post2032775
burcin_kaplan
07-01-07, 23:43
atılacak mesaj:
**** de şeref listesinde yer aldık siz OOOOOO luyormusunuz.
eeee biz ne yapıyoruz
:) siz anladınız göndereceğiniz yeri:)
insallah bizimkilerin başına dert açmaz bu ABİİ!
whiteangel
07-01-07, 23:48
insallah bizimkilerin başına dert açmaz bu ABİİ!
hoşgeldin efe:) valla bu abi epeyce işler açacak Tarık'cığımızın başına ama. Bakalım bu belaları nasıl savuşturacak alfonso:)
burçincim mesajını editle istersen:) ne de olsa nizami bir forum ahalisiyiz.:img-hyste kurallara harfiyen uyuyoruz.
Ona ne şüphe:img-yes: Tabii bunu, sayfalarca, dizifilm'in anasayfaya bizleri almamasını protesto eden üyelerimizden biri söylemiyor:icon_whis
burcin_kaplan
07-01-07, 23:50
burçincim mesajını editle istersen:) ne de olsa nizami bir forum ahalisiyiz.:img-hyste kurallara harfiyen uyuyoruz.
:img-yes: :icon_whis :)
Neyse ne diyorduk dizimize dönelim..:) şu ümitle filizin durumu ne olucak ? tarıktan kaçıcam diye ümit az uğraşmıyor walla bu bölümde onlarla ilgili baya komik sahne izliyebilirz.. şu yatak odası mevzusunda ben kopmuştum ya:)filizde hıı??diyor ..:) bölümü tekrar izliyesim geldi aslında ama saat biraz geçti sanki:)
burcin_kaplan
07-01-07, 23:58
dayanamadım ve bölümü açtım tekrar:)
naz: beni öyle bir şarkıyla kandıramazsın
Ahali:oOOooo..
Naz:yani beni hiç bi şekilde kandıramazsın yani ben kanmam zeki kızımdır yani insanlar beni kandıramaz ben zeki kızımdır .Ne oooOsu hayret bişey sizi OooO'luyor muyum? sizi Ooo'luyor myuum..oooO'lamıyorum...Haret bişey yanii!
koptum gene koptummm:) bu sahneyi her izleyişimde kopucamda gliaba..
--------------------------------------
Ümit:üşüyorsan söyle pastanın mumlarını yakayim?
Filiz:Naptın ümit, niyetin yangın çıkarmak mı senin? bu rüzgarda kontrol edemeyiz biz o mumların ateşini köprü bile tutuşur walla..
bu ümitle filiz gayet iyi bi ikili oldular gerçekten berbat espirilerini bile tamamlıyorlar birbirlerinin :):)
ümit: nazz uyan çabukk nazz..
naz:noldu?
ümit:sabah oldu
naz:ayy ciddi misn? inanmıyorum eyvahh..havda aydınlanmış artık bu ewde bi dakka duramayız..
ümit: ne??
naz:ne diosun ümit sen sabah olduysa ne oldu yani?her sabah sabah olmuyor mu sanki?
allahım bunlarında kardeş olduğu o kadar belli oluyor ki walla:)
[QUOTE=burcin_kaplan;2032964]dayanamadım ve bölümü açtım tekrar:)
naz: beni öyle bir şarkıyla kandıramazsın
Ahali:oOOooo..
Naz:yani beni hiç bi şekilde kandıramazsın yani ben kanmam zeki kızımdır yani insanlar beni kandıramaz ben zeki kızımdır .Ne oooOsu hayret bişey sizi OooO'luyor muyum? sizi Ooo'luyor myuum..oooO'lamıyorum...Haret bişey yanii!
koptum gene koptummm:) bu sahneyi her izleyişimde kopucamda gliaba..
burçinciğim bende o oooooları izlerken kopmuştum :) harikaydı :)
sonra tekrar izlediğimde de aynı sahneyi kendimde yaşadım :)
ceza_cansu
08-01-07, 00:06
Yeni başlığımız hayırlı olsun.Ya 1 saat çıktım neler olmuş.Uçankargaya mailler atılmış.Ya şimdi kambersiz düğün olur mu.Ben de hemen atıyorum anında:img-yes: .Bu arada ya hepimizde aynı imzanın olması süper oldu.Çok güzel gözüküyor.
Evet arkadaşlar bende maili şimdi yolladım.
HAZIRIZ TABİ Kİİİ!!!
**** de şeref listesinde yer aldık siz OOOOOO luyormusunuz.
eeee biz ne yapıyoruz
:img-hyste :img-hyste çok güzel olmuş ellerinize sağlık bn de hemen bitane yolliycam şmdi hatta her adresimden birer kere:)
burcin_kaplan
08-01-07, 00:18
Tarık: yanlız arabanın önünde durursan ben gidemem..
NAz: Gitme...
allahım bi insan bu kadar mı tatlı bakar merve sevi işte ya:)
çocuk gibi bakmış resmen..
tarıkta tam cin yanlız bi itiraf bekliyor böle o bakış ney öle walla bariş akarsuda rolünün hakkını wermiş gerçektende tebrik etmek lazım:)
-----
bu arada bu imza iişii gerçektende çok güzel oldu herkeste aynı imza ne güzel ya:)
neyse arkadaşlar bende artık kaçıyorum size doyum olmuyor:) artık yarın görüşmek üzere herkese iyi gecelerr byebye
weeeeeeeee uçankargaya şahane mailimizi bn de yollamış bulunmaktayımmm:happy0064 :happy0064
acaba uğurkedi gelince ne dicek bu atağımıza:P
ya bu arada bn hala imzamı yapamadımmmm:img-blush :icon_sorr
naz:ayy ciddi misn? inanmıyorum eyvahh..havda aydınlanmış artık bu ewde bi dakka duramayız..
naz:ne diosun ümit sen sabah olduysa ne oldu yani?her sabah sabah olmuyor mu sanki?
Bunun bir de devamı vardı burçincim:
Ümit: Ama bu sabah farklı!
Naz: Niye?
Ümit: Çünkü bu sabah kahvaltı var!
:img-hyste (farka bak ahahah)
--
Bu arada ben de e-mailimizi göndermiş bulunuyorum yardımların için teşekkürler tekrar.
Bunun bir de devamı vardı burçincim:
Ümit: Ama bu sabah farklı!
Naz: Niye?
Ümit: Çünkü bu sabah kahvaltı var!
:img-hyste (farka bak ahahah)
--
Bu arada ben de e-mailimizi göndermiş bulunuyorum yardımların için teşekkürler tekrar.
Burada Merve Sevi'nin mimikleri müthiş. Seslendirme de cuk oturuyor. O uyandırma sahnesi gerçekten harika.
Arkadaşlar yarın gece fragman beklerken çok güzel vakit geçireceğiz ..sizi temin ederim:happy0064
08.01.2007 Pazartesi
YAYIN AKIŞI
00:10Deşifre
01:30Yalancı Yarim :img-yes:
02:40Yemek Saati/t
Arkadaşlar yarın gece fragman beklerken çok güzel vakit geçireceğiz ..sizi temin ederim:happy0064
08.01.2007 Pazartesi
YAYIN AKIŞI
en azından bunu haketmiştik ztnnnn:happy0064
geçen hafta fragman için tv izlemek tam kabus gibi bişeydi yaniii neyse bu hafta çok eğlenicezzzzzz:happy0064
ceza_cansu
08-01-07, 00:55
nowar_77 ya süper bir haber bu.Çok saol.Heralde geçen hafta fragman beklememiz Star'ın kulağına gitti.Geçen hafta fragman beklerken izlediğimiz şeyleri de düşününce acıdı bize bare hem dizilerini izlesinler hemde fragman beklesinler dedi heralde:):)
whiteangel
08-01-07, 00:55
08.01.2007 Pazartesi
YAYIN AKIŞI
neee yarın gece fragmanımız geliyor muu? aaa ne güzell..
bu arada medeacığım da gelir gelmez örgüte dahil olmuş:) süperizzz kim tutar bizi yahu:good:
Bir de tekrarları bu saatte değil de erken prime time saatlerinde verseler tadından yenmezdi.
arkadaşlar 8.1.2007 star tv yayın akışı, uykusu kaçanlar için yarım saat sonra
01:30Yalancı Yarim
bu arada sanal protestoya katılıyorum ama imza yapma konusunda başarısız olduğumdan ekleyemiyorum maill atılmıştır, ayrıca önerileriniz,şikayetleriniz bölümüne gerekli yazı yazılmıştır, şu ana kadar yayınlanmadı, yarını bekliyorum
sevgiler,
08.01.2007 Pazartesi
YAYIN AKIŞI
Hahaha, hepsinde tekrar (t) yazarken YY de neden yazmıyor? Yoksa bizim diziyi pazartesi gecesi 1.30 a mı aldılar:) :img-pilot
nowar_77 ya süper bir haber bu.Çok saol.Heralde geçen hafta fragman beklememiz Star'ın kulağına gitti.Geçen hafta fragman beklerken izlediğimiz şeyleri de düşününce acıdı bize bare hem dizilerini izlesinler hemde fragman beklesinler dedi heralde:):)
küçük çocukları eline şeker fln verip tv karşısına oturturlar ya sussunlar die bu da onun gibi olmuşşş yazık çocuklar oyalansın demişlerr:img-hyste
bu harika replikleri sanırım senaristimiz Haluk Özenç, hazırlıyo. çünkü bugün acemi cadı'yı da izledim. oranın da senaristi Haluk Özenç ve sizde izleyin, bizim diziden repliklerin benzerlerini, hareketleri, mimikleri, içsesleri ve kendi kendine konuşmaları göreceksiniz. o dizi de 24-25 bölüm oldu ve nihayet bu bölümde aşk itirafı erkek tarafından oldu ve kız heyecandan bayıldı, darısı bizim diziye. bizim itirafta artık ,bayılırlar mı, öpüşürler mi, yoksa kavga mı ederler bilemem.
ceza_cansu
08-01-07, 01:02
bu harika replikleri sanırım senaristimiz Haluk Özenç, hazırlıyo. çünkü bugün acemi cadı'yı da izledim. oranın da senaristi Haluk Özenç ve sizde izleyin, bizim diziden repliklerin benzerlerini, hareketleri, mimikleri, içsesleri ve kendi kendine konuşmaları göreceksiniz. o dizi de 24-25 bölüm oldu ve nihayet bu bölümde aşk itirafı erkek tarafından oldu ve kız heyecandan bayıldı, darısı bizim diziye. bizim itirafta artık ,bayılırlar mı, öpüşürler mi, yoksa kavga mı ederler bilemem.
Ya sen bir kaç hafta önce de izleyin diyince bende bugün izledim.Bizim dizinin senaristlerinin yazdığı o kadar belliki.İzlediğim sahnede adamın biri sanırım okulun müdürü şarkı söylüyor ve söylediği şarkı bu ''arkadaşım toy arkadaşım gar arkadaşım toygar'':img-hyste Bana bir yerden tanıdık geldi bu sözler ama nerden:):)
Annem geçen bayramda amcamlara gitmişti,büyük ihtimalle bilmiyorsunuz ama kuzenim emret komutanımda oynuyor o bakımdan tv çevrelerinden tanıdığı çok,ziyarete bir bakmış ki gelen kim?Haluk Özenç :)
whiteangel
08-01-07, 01:03
25. bölümün tekrarını izlerken burda ortaklaşa yorum da yaparız. eh bir de fragmanımız gelir, ohh ohh:happy0064 ya bu arada imzasını düzenleyemeyen arkadaşlara da (ayşe1903 ve nimett yardım istiyor) bi el verseniz arkadaşlar. ben yardımcı olmaya çalıştım ama beceremedim:img-cool2
Hahaha, hepsinde tekrar (t) yazarken YY de neden yazmıyor? Yoksa bizim diziyi pazartesi gecesi 1.30 a mı aldılar:) :img-pilot
İşte o zaman protesto nasıl olur görürler.Sadece mail ve imzaylada kurtaramazlar...
İmzama nihayet kavuştum (sanırım...). Yardımcı olan arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim...
Az önce yazdığımı tekrar edeyim. Naz' ın abiyle tanışma amacının kıskandırmak değil, tarık ile Pınar arasındaki ilişkiyi bozma isteği olduğunu düşünen arkadaşa katılıyorum... Tarık' ta kendini rahatsız eden tek şey şoförlüğü olduğuna göre başkalarında da aynı yakalaşımı araması muhtemel... Ama ekleyeyim Naz' ın bu taktiği abiye ve tarık' ın bu duruma yaklaşımına göre değişebilir...
İmzama nihayet kavuştum (sanırım...). Yardımcı olan arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim...
hayırlı uğurlu olsun cnmm:) bn de ilk başda beceremeyenlerdenimm:icon_whis
anarşist damarlarım kabardı birden yaaaa:img-pilot
keşke şimdi uğur kedi gelse hem şu yaptıklarımızı görse hemde bize tiyolar versee... ciddi ciddi ilk defa bi bölüm hakkında bu kadar az fikir sahibiyizzz(ama ilk defa bu kadar çabuk başlık eskittik:))
love-angel
08-01-07, 01:15
arkadaşlar hep ddestek tamm destek demiştim yaa bende maili gönderdim ve imzayıda yaptım
whiteangel
08-01-07, 01:17
keşke şimdi uğur kedi gelse hem şu yaptıklarımızı görse hemde bize tiyolar versee... ciddi ciddi ilk defa bi bölüm hakkında bu kadar az fikir sahibiyizzz(ama ilk defa bu kadar çabuk başlık eskittik:))
amann duymasınlar.. bundan sonra size tüyo değil, fragman da yok hadi bakalım her gün başlık tazeleyin derler.. sonra burda bütün forum kurdeşen dökeriz. :img-hyste
neyse arkadaşlar madem yarın fragman nöbeti var ben giderbye yarın görüşürüzbye
Allah'tan az fikir sahibiyiz birde tiyoları almış olsaydık herhalde siteyi çökertirdik.
Bu arada yarın tekrarın olmasına çok sevindim.Keşke 24. bölümü es geçmeselerdi.Malesef ben sizler kadar şanslı değilim tekrarlarını yanlızca televizyondan seyredebiliyorum...
Az önce yazdığımı tekrar edeyim. Naz' ın abiyle tanışma amacının kıskandırmak değil, tarık ile Pınar arasındaki ilişkiyi bozma isteği olduğunu düşünen arkadaşa katılıyorum... Tarık' ta kendini rahatsız eden tek şey şoförlüğü olduğuna göre başkalarında da aynı yakalaşımı araması muhtemel... Ama ekleyeyim Naz' ın bu taktiği abiye ve tarık' ın bu duruma yaklaşımına göre değişebilir...
haa o zaman şöyle de yapabilir naz abinin yanında ağabeyciği tarık ın bütüüün güzel huylarını sıralayabilir..yani alkolik olduğunu..uslanmaz bir çapkın olduğunu vs. vs. allayıp pullayıp anlatabilir...ya da anlatmayı planlayabilir...yani hem şoför hem fodul imajı yaratabilir ..ki güzel plan yani:)
Ya sen bir kaç hafta önce de izleyin diyince bende bugün izledim.Bizim dizinin senaristlerinin yazdığı o kadar belliki.İzlediğim sahnede adamın biri sanırım okulun müdürü şarkı söylüyor ve söylediği şarkı bu ''arkadaşım toy arkadaşım gar arkadaşım toygar'':img-hyste Bana bir yerden tanıdık geldi bu sözler ama nerden:):)
:img-hyste tarık-toygar oluvermiş :) sanırım uğur kedi bu "arkadaş" repliğinin bizim formda çok tutulduğunu haluk beye söylemiş olmalı ki o dizide de kullanmış. dediğim gibi o dizide 24.bölümde aşk itirafı oldu. ama çok basit oldu. inşallah bu basitlik bizim diziye yansımaz. çünkü 20.bölümde bizim beklentilerimizi en yükseğe çıkardılar. gerçi uğur kedi "aşk itirafı öyle böyle olmayacak" dedi ama senaryolar değişebiliyo. baksanıza rüya olarak tasarlanan öpüşme gerçek oluverdi :)
amann duymasınlar.. bundan sonra size tüyo değil, fragman da yok hadi bakalım her gün başlık tazeleyin derler.. sonra burda bütün forum kurdeşen dökeriz. :img-hyste
neyse arkadaşlar madem yarın fragman nöbeti var ben giderbye yarın görüşürüzbye
İyi geceler whiteangel, bugün eylem yarın nöbet... Sonumuzu iyi görmüyorum. Yarın fragmanın verileceği kesin mi peki, yoksa sadece beklenti mi?
whiteangel
08-01-07, 01:24
ha gitmeden son bi haber daha vereyim:) gündemdeki dizileri görüntüleyen toplam 60 kişinin 17 si yalancı yarim başlığında:img-hyste gecekuşları siziiii:img-hyste nimett arkadaşımıza bi yardım edecek gönüllü yok muuuuu :sad53: by
:img-hyste tarık-toygar oluvermiş :) sanırım uğur kedi bu "arkadaş" repliğinin bizim formda çok tutulduğunu haluk beye söylemiş olmalı ki o dizide de kullanmış. dediğim gibi o dizide 24.bölümde aşk itirafı oldu. ama çok basit oldu. inşallah bu basitlik bizim diziye yansımaz. çünkü 20.bölümde bizim beklentilerimizi en yükseğe çıkardılar. gerçi uğur kedi "aşk itirafı öyle böyle olmayacak" dedi ama senaryolar değişebiliyo. baksanıza rüya olarak tasarlanan öpüşme gerçek oluverdi :)
Belki de o öpüşmeyi gelen tepkiler gerçek yaptı... Hastanede Naz ve Tarık konuşana kadar belirsizlik vardı, bölümler kaç hafta önceden çekiliyor bilmiyorum ama sanki nabız ölçmüşler gibi.
bu arada tam bir saat imza için uğraştım..öyle boş aranıza katılmayayım dedim...
zor oldu ama başardım..:bella nasılım ama..hani bana alkış....
Belki de o öpüşmeyi gelen tepkiler gerçek yaptı... Hastanede Naz ve Tarık konuşana kadar belirsizlik vardı, bölümler kaç hafta önceden çekiliyor bilmiyorum ama sanki nabız ölçmüşler gibi.
son bölümlerin çekimleri baya şıkışık olmuş galiba. çünkü geçen hafta dizi setine giden birisi ile konuşmuştum. bayramdan önceki perşembe günü 25.bölüm henüz yeni bitmişti. arkadaş normalde 26. bölüme başlamaları gerekirken bayram nedeniyle bir haftalık aksama oldu demişti. önceden iki hafta önden gidiyolardı ama şimdi dizi haftalık çekilmeye başlamış galiba.
unseen :happy0064 :happy0064
haa o zaman şöyle de yapabilir naz abinin yanında ağabeyciği tarık ın bütüüün güzel huylarını sıralayabilir..yani alkolik olduğunu..uslanmaz bir çapkın olduğunu vs. vs. allayıp pullayıp anlatabilir...ya da anlatmayı planlayabilir...yani hem şoför hem fodul imajı yaratabilir ..ki güzel plan yani:)
Hani Naz'la Tarık ilk bölümler de kulüpte karşılaşmışlardı da Naz Tarığın arkadaşlarına sözde ağzından kaçırarak şoför olmasından tutun da evli olmasına kadar herşeyi bir çırpıda anlatmıştı.Belki yeniden aynı taktiği uyguluyabilir.Düşünsenize pınar'ın abisine;
NAZ:Abim diye söylemiyorum pırlanta gibi bir insandır.Arada sırada kafayı çekip ortalığı dağıtsa melekden farksızdır.
PINAR'IN ABİSİ:Eh biraz.Ama zararsızdır.O sarhoşken ortalar da olmazsanız hiçbirşey olmaz.Geçenler de yanlışlıkla yakalandım elinden zor kurtuldum.Gözümde ki morluk 1 hafta geçmedi.
P.A.:Ne sana vurdu mu?
NAZ:Suç bendeydi canım.Daha dİkkatli olmalıydım.Ayaklarını yıkarken yanlışlıkla suyu döktüm...
bakalım formumuzun imzasına bi başkası tarafından ilk tepki nasıl olacak? form oyunları kısmıdan imza yorumlamada en son mesajı ben attım ve bi başkası benim imzamı yorumlayacak. bakalım ne diyecek :)
Kontrol etmeden gönderirsem işte böyle olur orda Pınar'ın abisi çok içer mi diye soruyor...
Bu gün 6. bölümden bir sahne aklıma geldi, Naz ve Tarık kahvaltı niyetiyle gittikleri cafeden sonra arabada tartışmışlardı ve Tarık Naz' a kızıp işi bırakmıştı. Bunu yaparken de Naz' ın gece verdiği mektubu cüzdanında çıkartıp geri vermişti. Sanki sevglisinden ayrılırken mektuplarını iade eder gibi bir hali vardı... Devamında Naz Tarık' ı kaybetme korkusuyla çellosundan oluyordu... Bunların kavgaları bile güzel (sonu iyi bittiği sürece tabi)...
Bu gün 6. bölümden bir sahne aklıma geldi, Naz ve Tarık kahvaltı niyetiyle gittikleri cafeden sonra arabada tartışmışlardı ve Tarık Naz' a kızıp işi bırakmıştı. Bunu yaparken de Naz' ın gece verdiği mektubu cüzdanında çıkartıp geri vermişti. Sanki sevglisinden ayrılırken mektuplarını iade eder gibi bir hali vardı... Devamında Naz Tarık' ı kaybetme korkusuyla çellosundan oluyordu... Bunların kavgaları bile güzel...
Tarığın bu restinede ben çok memnun olmuştum...çünkü Nazın davranışları çok aşağılayıcıydı bende bunları seyrederken şişmiştim resmen..o gün bu gündür bir
daha rest çekip işi bırakamadı zaten..
Bu gün 6. bölümden bir sahne aklıma geldi, Naz ve Tarık kahvaltı niyetiyle gittikleri cafeden sonra arabada tartışmışlardı ve Tarık Naz' a kızıp işi bırakmıştı. Bunu yaparken de Naz' ın gece verdiği mektubu cüzdanında çıkartıp geri vermişti. Sanki sevglisinden ayrılırken mektuplarını iade eder gibi bir hali vardı... Devamında Naz Tarık' ı kaybetme korkusuyla çellosundan oluyordu... Bunların kavgaları bile güzel...
yaa, o zamanlar naz tarığa "gitmeni istemiyorum" diyebiliyodu. şimdi diyemiyo.
yanlız ayşe bunu hatırlattın bak benim de aklıma ne geldi. ozaman naz "gitmeni istemiyorum" dediğinde tarık "neden " diye sorgulamıyodu. çünkü naz'ın duygularından tam emin değildi. ama şimdi naz "gitme" dediğinde tarık, naz'ın yanına kadar gelip romantik romantik bakarak "neden" diye soruyo. naz'dan güzel bişeyler söylemesini bekliyo galiba.
imzaya yorum geldi değişik bi imza :img-hyste
Tarığın bu restinede ben çok memnun olmuştum...çünkü Nazın davranışları çok aşağılayıcıydı bende bunları seyrederken şişmiştim resmen..o gün bu gündür bir
daha rest çekip işi bırakamadı zaten..
Ya evet Tarık iyi dayandı ilk bölümlerde. bir kerede konserden dönerlerken Naz' ın yalancı demesinden sıkılıp blöf yaptı, Naz' da onu yolun ortasında bırakmıştı. Sonra garip bir bahaneyle arabaya geri aldı Tarık' ı...
Benim en çok beğendiğim sahneler den biride bisiklet sahnesiydi.Tarığın Naz'a kızarak bırakıp gitmesi Naz'ın Bora'yı arıyor gibi yapıp "Bora çok zor durumdayım gel beni kurtar" demesi Tarığın buna karşılık Naz'a verdiği ders ve final olarak Naz'ın tarığın bisikletle önünü kesip "Beni bırakma araba falan umurumda değil "deyişi.
AH AH SÜPER Dİ:img-yes:
Benim en çok beğendiğim sahneler den biride bisiklet sahnesiydi.Tarığın Naz'a kızarak bırakıp gitmesi Naz'ın Bora'yı arıyor gibi yapıp "Bora çok zor durumdayım gel beni kurtar" demesi Tarığın buna karşılık Naz'a verdiği ders ve final olarak Naz'ın tarığın bisikletle önünü kesip "Beni bırakma araba falan umurumda değil "deyişi.
AH AH SÜPER Dİ:img-yes:
durun madem konu tarığın tepkilerine geldi. ben de bitane yazayım. bora, naz'ın çellosunu falan taşıyıp arabaya koymuş, sonra da tarık naz'ı okula bırakınca, naz "koş koş şimdi bora gelip senden önce alır çelloyu" deyince, tarık da birden arabaya yaslanıp "buyursun, gelsin, alsın" deyip naz'a koyduğu tavır da güzeldi. tabi o sahnenin ardından tarık'tan naz'a çok hoş ve anlamlı bi cümle gelmişti "o evde ancak sen olmazsan ben de olmam" anlamında :)
Tarık_Naz imzaya yapılan yorumu bende okudum... İmzamız değişik ve konulu... Dediğin gibi aslında Tarık Naz' dan bir ışık bekliyor yaklaşmak için, geçen bölümde Naz' ın "seviyormusun gerçekten" sorusunu bu ışık sandı ve Naz' ın girişimini net bir şekilde cevapladı, çekinseydi "sen?" diyebilirdi(deseydi keşke:) ) . Bir de bu garip bir soru, birine sevdiği sorulurken "seviyormusun onu?" denir, Naz' ın sorusu 'gerçekten' ile bitiyor. Tarık daha önce söylemiş de Naz doğrulatmak istiyor gibi... Tarık daha önce "ben eski Naz' ı seviyordum" dedi. Pınar' ı seviyorum demedi
Ya evet Tarık iyi dayandı ilk bölümlerde. bir kerede konserden dönerlerken Naz' ın yalancı demesinden sıkılıp blöf yaptı, Naz' da onu yolun ortasında bırakmıştı. Sonra garip bir bahaneyle arabaya geri aldı Tarık' ı...
eee tabi Naz bu..kızımız ne yaptığını bilmiyor ki..zaten ne yaptığını,neden yaptığını
bilse gayet normal bir insan olacak...bizlerde acil işinin ehli bir psikolog istiyoruz..
yoksa biz bu Nazın daha çok garip davranışlarını izleriz.:img-wink:
Tarık' ın Bora' ya Japonca 'merhaba' dediği sahne ise ayrı güzeldi:img-hyste . Sonra da 'merhaba'sını uygulamalı olarak sunmuştu Bora Bey' e. Birde Bora' nın gönderdiği çiçeği Naz' a veren çiçekçi çocuk bahşiş beklerken çocuğa "seni dövmediğime dua et" demişti... Bu Tarık şiddet yanlısı biraz....:) :)
naz'ın tarığı kaybetme korkusu bi anda mutluluğa dönüşür.
naz: ne çabuk pes ettin
tarık: babanıza söz verdim arabaları satacam
naz: sonra
tarık: sonra ne?
naz: gidecek misin?
tarık: hayır
naz: niye?
tarık: birinin mutfak robotunu açıp kapaması lazım (naz'da şirin bi mutluluk) kaçta bitiyo dersiniz
naz: yediye kadar provam var
tarık: yedi de alırım sizi
naz: neyle
tarık: pasonuz var mı
naz: niye sordun
tarık: size öğrenci bileti alacam da
naz: sen ciddimisin?
tarık: evet ciddiyim öğrenci bileti daha hesaplı
naz: onu demiyorum kalacakmısın gerçekten arabamız olmasa bile
tarık: evet
naz: pekii, mutfak robotumuz olmasa bile
naz: senden kurtulamayacakmıyız, elbet vardır bişey o evde olmadığında kalmayacağın
tarık: (iç çekip) var
naz: hımm ben hemen buluyum şunu
tarık: fazla uzakta aramanıza gerek yok
naz: (içses) sakın sorma naz, bu tuzağa düşme, ya baban ya kardeşin diyecek, sakın sorma
der ve tarığın gidişini izler.
ya 13.bölümde bu sahne gerçekten çok güzelmişti. ikisi de birbirine yumuşak davranıyo ve tam bir sevgili edasındalar. ah ah nerde o eski günler :)
şıp sevdi sakızına geçecek bir söz; aşk, arabası olmasa bile bırakıp gitmemektir.
Bu yazılanlardan sonra şunu hatırlamamak olmaz.
Naz Tarığın Filiz'le buluşacağını öğrenince ani bir kararla tatile çıkmaya karar verir.Tarığı zorlayarak geri döndürür.Tabi bu dönüş bir hayli hızlı olur.Bu hızlı manevraya Naz kızar ve "Son saniyeye kadar bekleyip saçma bir manevrayla döneceğine on saniyede adam gibi dönemedinya pes" der.Tarığın döndüğüme şükredin lafı üzerine Naz o zaman işsizdin deyince ikinci bir manevrayla Tarık geri döner.Bu sefer Tarık resti çekince Naz arabanın kapısını açarak kendini atmakla tehdit eder.Bu sırada siren sesi duyulur ve polis durdurur.İşte o anda yılın repliği gelir.
"EVET BEYFENDİ TEBRİK EDERİM İKİ TEHLİKELİ DÖNÜŞ BİR KAPI AÇMA ZEVKLE İZLEDİK ŞİDDETLE KINADIK":img-hyste
ayşe _1903 arkadaşım çok güzel ince bir ayrıntıyı yakalamışsın..o zaman Naz o soruyu kendisi için sordu..öbür türlü senin dediğin gibi sormalıydı..böyle düşünürsek yüzde yüz kendisi için sordu..ben daha önce yazmıştım daha bir gün bile olmadan seviyormusun diye sorulurmu diye..eee Naz bu sorarmı sorar demiştim..şimdi mantıklı düşünürsek Naz kendisi için sordu o soruyu:img-yes:
Evet, eski günler.... Eklediğin için sağol Tarık_Naz, replık gerçekten çok güzel, birbirlerine bakışları ise daha çok şey anlatıyor aslında.. Aynı bölümde arabanın alıştıkları özelliklerini saydıkları sahnede çok güzeldi. Sonunda Naz' ın vardığı sonucu Tarık' a söylemesiyle Tarık' ın yüzünde donan gülümseme ayrı bir konu... Bunun bir benzerini de geçen bölüm gördük 'Tarık çabuk gel, sana ihtiyacım var...' ve Tarık' ın Vahi Bey' i görmesiyle yüzüne yansıyan hayal kırıklığı, aslında Naz Tarık' ı çok zorluyor.. Ben birazdan çıkarım, herkese şimdiden iyi geceler...
ayşe _1903 arkadaşım çok güzel ince bir ayrıntıyı yakalamışsın..o zaman Naz o soruyu kendisi için sordu..öbür türlü senin dediğin gibi sormalıydı..böyle düşünürsek yüzde yüz kendisi için sordu..ben daha önce yazmıştım daha bir gün bile olmadan seviyormusun diye sorulurmu diye..eee Naz bu sorarmı sorar demiştim..şimdi mantıklı düşünürsek Naz kendisi için sordu o soruyu:img-yes:
Bence de kendisi için sordu.Aslın da evetin de kendisi için olduğunu anladı ama son anda niyeyse kıvırdı ve yön değiştirdi.Belkide Tarığın kendisine yaptığı numaraya karşılık misilleme yaptı.:img-yes:
naz'ın o anki tavırları zaten eski naz tavırlarıydı. son derece ciddiydi. "seviyormusun gerçekten" derken eski naz'ı kastetti. dediğiniz gibi tarık "pınar'ı seviyorum" demedi hiç. naz'a senin eski halini seviyorum dedi. neyse 3,5 gün kaldı. haftanın yarısı gitti. yanlız şunu söylemeliyim. ben bu forma 8. bölümde katıldım. 17 bölümdür en zevkli hafta sonunu yaşadım. genelde hafta sonları kimsecikler olmazdı buralarda. ama bu hafta sonu her şeyiyle bambaşkaydı, en başta nasıl bi anda birlik olabileceğimizi herkese gösterdik. şuanda herkes de aynı imzanın olması bunun en büyük kanıtı.
naz'ın o anki tavırları zaten eski naz tavırlarıydı. son derece ciddiydi. "seviyormusun gerçekten" derken eski naz'ı kastetti. dediğiniz gibi tarık "pınar'ı seviyorum" demedi hiç. naz'a senin eski halini seviyorum dedi. neyse 3,5 gün kaldı. haftanın yarısı gitti. yanlız şunu söylemeliyim. ben bu forma 8. bölümde katıldım. 17 bölümdür en zevkli hafta sonunu yaşadım. genelde hafta sonları kimsecikler olmazdı buralarda. ama bu hafta sonu her şeyiyle bambaşkaydı, en başta nasıl bi anda birlik olabileceğimizi herkese gösterdik. şuanda herkes de aynı imzanın olması bunun en büyük kanıtı.
Evet ben de bu hafta sonu çok keyif aldım.Gerçi ben siteye yeni üye oldum .Üye olmakta gecikmemin sebebi interneti yeni bağlatmış olmam.Şimdi diyorum ki keşke daha önce bağlatsaydım da sizlerle daha çok şey paylaşabilseydim.:img-yes:
Slm Arkadaşlar,
Tarık-Naz ve kara inci bu hafta sonu bende çok keyif aldım doğrusu.Bol aksiyonlu bir gece geçirdik.Ayrıca birlik olma konusunda seninle hemfikirim.Anında forum toplandı.Bakalım yarın neler yaşayacağız.Ayrıca geçte olsa iyiki burdasınız arkadaşlar.......
Ayşemcim senin yazdığın konu benimde kafamı kurcalıyor.Çok doğru bir tesbitte bulunmuşsun.İnsan birkaç saat önce tanıdığı birini sevebilir mi.Naz o soruyu daha önce Tarık ona ben eski Nazı sevdim dediği için sordu gerçekten seviyormusun diye ve cevap evet olunca hemen kıvırdı.Bakalım fragman bir gelsin belki daha iyi anlarız durumu....
Bu gece bana da müsade.Dün sabahladım bu gece bari erken yatayım artık.Bizim site açık olsa gene bana uyku yoktu ya neyse o açılıncaya kadar enerjimi toplayım artık.hepinize iyi geceler....
SORU:HAKETTİĞİ HALDE ANASAYFAYA GEÇMEYEN DİZİ HANGİSİ????
CEVAP:YALANCI YARİM
Slm Arkadaşlar,
Tarık-Naz ve kara inci bu hafta sonu bende çok keyif aldım doğrusu.Bol aksiyonlu bir gece geçirdik.Ayrıca birlik olma konusunda seninle hemfikirim.Anında forum toplandı.Bakalım yarın neler yaşayacağız.Ayrıca geçte olsa iyiki burdasınız arkadaşlar.......
Ayşemcim senin yazdığın konu benimde kafamı kurcalıyor.Çok doğru bir tesbitte bulunmuşsun.İnsan birkaç saat önce tanıdığı birini sevebilir mi.Naz o soruyu daha önce Tarık ona ben eski Nazı sevdim dediği için sordu gerçekten seviyormusun diye ve cevap evet olunca hemen kıvırdı.Bakalım fragman bir gelsin belki daha iyi anlarız durumu....
SORU:HAKETTİĞİ HALDE ANASAYFAYA GEÇMEYEN DİZİ HANGİSİ????
CEVAP:YALANCI YARİM
Bu akşamı ve geceyi sabırsızlıkla bekliyorum,bu hafta sonu harikaydı :) Kendi adıma hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, Dizimiz ve seyircisi her şeyi hak ediyor :)
Evet haklısınız bence de Naz bu soruyu kendisi için sordu , ama genelde Tarık'a sorduğu soruların cevabı esprili veya soruya karşı soru olarak geldiğinden bu kadar net bir cevabı ve bu kadar açık bir aşk ilanını beklemiyrordu, bence paniğe kapıldı naz :) kendi hala bu aşkı kabulenemediği için ve kıvırmazsa o an tarık ile aşk moduna gireceğinden olayı yine anlamamazlıktan gelip başka bir yere yönlendirdi:)Naz bu aşkı kendi kabullendiği zaman bu panikten kurtulup hiç bir şeyi yanlış anlamayacak yoksa daha biz çok yanlış anlamalar görürüz :)
ebru.karaca
08-01-07, 09:24
dayanamadım ve bölümü açtım tekrar:)
Konuyu aç Burçin'im aç..!!
Sen yazdıkça, benim aklıma geliyor ve mutlu oluyorum. :)
Doğru ya, şu yukarıdaki espiri de çok güzeldi.. Ben kaçıkmışım :)
08.01.2007 Pazartesi
YAYIN AKIŞI
Ama nowar_77;
Olmaz ki! Ertesi gün iş var, güç var.
Bir insan bu kadar cezbedilmez ki gece durmak için.. :)
Neyse, sabahlaycez artık napalım? :):img-hyste
ebru.karaca
08-01-07, 09:30
Bir de tekrarları bu saatte değil de erken prime time saatlerinde verseler tadından yenmezdi.
Kesinlikle! :img-yes:
, darısı bizim diziye. bizim itirafta artık ,bayılırlar mı, öpüşürler mi, yoksa kavga mı ederler bilemem.
Ah Serdaaarrr;
İtiraf etsinler de, biz her türlüsüne razıyız :)
İyi geceler whiteangel, bugün eylem yarın nöbet... Sonumuzu iyi görmüyorum. Yarın fragmanın verileceği kesin mi peki, yoksa sadece beklenti mi?
Ayşeciğim, kesin değil.
Geçen hafta yanlışlıkla mı artık, bir verdiler. İçimizden izlemek nasip olanlar da oldu. Sırf onların hatırladığı kadarına bile kaç sayfa konuştuk. Belki fragman yine çıkar umuduyla sabahladık neredeyse.. :) Ama nafile.. Bu hafta da şansımızı deneyeceğiz anlayacağın :)
ebru.karaca
08-01-07, 09:38
Kesinlikle katılyorum. Öpüşme konusu hayaldi. İzleyiciden nasıl bir tepki alacaklarını bilemiyorlardı. İzleyici olayı kınamak şöyle dursun, :)BAYILDIĞI :) için, gerçek yapmaya karar verdiler bence de.. :)
Hele bu konunun Tarık içih he kadar önemli olduğunu bu bölümde gördük. Ve benim oradaki duygusallıktan gözlerim yaşardı. Canım ya, Tarık ne kadar içerlemişti.. :(
naz'ın tarığı kaybetme korkusu bi anda mutluluğa dönüşür.
naz: ne çabuk pes ettin
tarık: babanıza söz verdim arabaları satacam
naz: sonra
tarık: sonra ne?
naz: gidecek misin?
tarık: hayır
naz: niye?
tarık: birinin mutfak robotunu açıp kapaması lazım (naz'da şirin bi mutluluk) kaçta bitiyo dersiniz
naz: yediye kadar provam var
tarık: yedi de alırım sizi
naz: neyle
tarık: pasonuz var mı
naz: niye sordun
tarık: size öğrenci bileti alacam da
naz: sen ciddimisin?
tarık: evet ciddiyim öğrenci bileti daha hesaplı
naz: onu demiyorum kalacakmısın gerçekten arabamız olmasa bile
naz: pekii, mutfak robotumuz olmasa bile
naz: senden kurtulamayacakmıyız, elbet vardır bişey o evde olmadığında kalmayacağın
tarık: (iç çekip) var
naz: hımm ben hemen buluyum şunu
tarık: fazla uzakta aramanıza gerek yok
naz: (içses) sakın sorma naz, bu tuzağa düşme, ya baban ya kardeşin diyecek, sakın sorma
[/B]
Serdar ya,
İyi ki hatırlattın! Ne güzelmiş yaaa. Özlemişim :icon_sorr :icon_sorr
ebru.karaca
08-01-07, 09:41
[B][COLOR="Red"]"EVET BEYFENDİ TEBRİK EDERİM İKİ TEHLİKELİ DÖNÜŞ BİR KAPI AÇMA ZEVKLE İZLEDİK ŞİDDETLE KINADIK":img-hyste
Evet, bu repliği ben de çok sevmiştim. Hatta bir hafta kadar imza olarak kullanmıştım :)
. ama bu hafta sonu her şeyiyle bambaşkaydı, en başta nasıl bi anda birlik olabileceğimizi herkese gösterdik. şuanda herkes de aynı imzanın olması bunun en büyük kanıtı.
:img-yes: :img-yes: :img-yes:
kendi hala bu aşkı kabulenemediği için ve kıvırmazsa o an tarık ile aşk moduna gireceğinden olayı yine anlamamazlıktan gelip başka bir yere yönlendirdi:)Naz bu aşkı kendi kabullendiği zaman bu panikten kurtulup hiç bir şeyi yanlış anlamayacak yoksa daha biz çok yanlış anlamalar görürüz :)
:img-yes: :img-yes:
Arkadaşlar, güzel bir hafta sonunu sona erdirdik. Ancak bizi yepyeni bir hafta bekliyor. Aynı performansı bu hafta da göstereceğimizi umuyorum :)
Barış'ın sitesi açıldıktan sonra elimden geldiğince burayı da ihmal etmeyeceğim :)
Herkese sevgiler, iyi sabahlar.
Kesinlikle katılyorum. Öpüşme konusu hayaldi. İzleyiciden nasıl bir tepki alacaklarını bilemiyorlardı. İzleyici olayı kınamak şöyle dursun, :)BAYILDIĞI :) için, gerçek yapmaya karar verdiler bence de.. :)
Günaydın...Biz kınamak şöyle dursun tekrarı için beklemekteyiz :img-hyste . Bir sahne bu kadar mı romantik ve estetik çekilir, hiçbir bayağılık yoktu (dizinin tamamı gibi).
ebru.karaca
08-01-07, 09:46
Günaydın...Biz kınamak şöyle dursun tekrarı için beklemekteyiz :img-hyste . Bir sahne bu kadar mı romantik ve estetik çekilir, hiçbir bayağılık yoktu (dizinin tamamı gibi).
Ayşeciğim;
Ben o sahneden sonra, diğer dizilerdeki öpüşme sahnelerine bakar oldum:img-blush :img-in_lo
Bakıyorum, bakıyorum, hiç biri oradaki gibi estetik ve gerçekçi gelmiyor :) :img-hyste
Eee, dizimizin farklarından sadece biri bu tabi. Bu kadar gerçek hayattan.. Yapmacıksız.. doğal...:happy0064 :happy0064
Barış'ın sitesi açıldıktan sonra elimden geldiğince burayı da ihmal etmeyeceğim :)
Herkese sevgiler, iyi sabahlar.[/COLOR]
Buradaki editörlerden birisi olarak buna çok sevinirim Ebrucum geç bile kaldınız :)
ebru.karaca
08-01-07, 09:53
Buradaki editörlerden birisi olarak buna çok sevinirim Ebrucum geç bile kaldınız :)
Canım,
Ne zamandır söylüyordun, biliyorum.
Ama ben geçen haziran üye olmama rağmen, bu foruma alışamamıştım. Karışık geliyordu.
Barış'ın sitesi kapanınca "ne yapıp yapıp öğrenmem lazım" diyerek kolları sıvadım :)
Veee oldu! :)
Neyse, bundan böyle burada da hep birlikteyiz canımcım :)
Ebru, ister istemez bende karşılaştırıyorum, aynen dediğin gibi. Birbirlerini seven iki kişi gibiydiler, bakışlarında başka bir şey değil sevgi vardı. Fragmandan sahnenin hoşluğu belli oluyordu zaten ama diziyi izlerken gözlerinin şarkısının girdiği yer sahneyi daha anlamlı kıldı...
ebru.karaca
08-01-07, 10:00
Bir de,
Gözlerin (daha doğrusu resmi adı: Yalancı Yarim), öyle bir şarkı ki; hani diğer dizilerde olduğu gibi güzel müziğe bir söz yazmış olalım, halk beğeniyor izlenimi yaratmıyor.
Sözler müziğe öyle bir oturmuş ki, adeta müzikle bütünleşmiş. Sanki sözü de müziği de o an yazılmış.
Tabi bu konuda sayın Neşe Açıker'e sözler için, Gürkan Kömürcü'ye de o muhteşem müzik için teşekkür etmek lazım..
İkisi çok güzel bir uyum sağladı...
Eee, boşuna mı .....'da şeref listesine girdik!? :) :)
Ayşeciğim;
Ben o sahneden sonra, diğer dizilerdeki öpüşme sahnelerine bakar oldum:img-blush :img-in_lo
Bakıyorum, bakıyorum, hiç biri oradaki gibi estetik ve gerçekçi gelmiyor :) :img-hyste
Eee, dizimizin farklarından sadece biri bu tabi. Bu kadar gerçek hayattan.. Yapmacıksız.. doğal...:happy0064 :happy0064
O karşılaştırmayı hepimiz yapıyoruz sanırım.Konusu ve müzikleri sebebiyle son zamanlarda izlemeye çalıştığım bir dizi var.Esas kız ve oğlanın her buluşmalarında öpücükler havada uçuşuyor fakat bizim bir sahnemizin yarattığı etkiyi asla yaratmıyor bende.O elektriği müthiş yansıtmışlardı, hem oyunculuk,hem görsellik hem de müzik açısından tam anlamıyla bütünlük vardı.
ebru.karaca
08-01-07, 10:09
Bu arada nowar_77;
Şu senin profilindeki anket ne zaman sonuçlanacak? Ben yine oyladım da, ne zamana kadar kontrol edeyim? O bakımdan soruyorum.
Bu arada %50 olmuşuz :) Yarı yarıya..
Bu arada nowar_77;
Şu senin profilindeki anket ne zaman sonuçlanacak? Ben yine oyladım da, ne zamana kadar kontrol edeyim? O bakımdan soruyorum.
Bu arada %50 olmuşuz :) Yarı yarıya..
Ben de bilemiyorum ki ne zaman sonlanacak.Site sahiplerinin gönlü ne zaman isterse sanırım.:)"Şu zamana kadar"diye bir ibare yok.Biz oylamaya devam edelim de...
Diziye giren abi bir 'abilik' yapsın da bizimkiler birbirlerine açılmaktan başka çıkar yok bulamasınlar. Ve duygular açıklandıktan sonrada şöyle birkaç bölüm onları mutlu görelim. Sevgili olduklarının ertesi günü Tekelioğlu yalanını ortaya çıkarırlarsa bende de gerilim 220 yi bulur... Zaten ne zaman yakınlaşsalar ya telefon çalar ya da biri gelir, bari biraz kafalarını dinlesinler.
Slm arkadaslar:
Baris’in site yokluguna dun aksam pek hissetmedim..nedeni ne olabilir:)???
Tarik_naz ,Kara inci, ayse dun aksam nostalji yaptiniz ...bugun cok keyfle okudum...sagol
Yalanci yarim hepimiz icin, hepimiz yalanci yarim icin
ebru.karaca
08-01-07, 11:01
Şu imzaların güzelliğine bakın yaaaa...:happy0064 :happy0064
Uğur kediiiiiiiiiiiii..... Geeeeeeeeeeeeeeeeelllll!!!!
Bize tüyo veeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr!!!!!!!!!!
Slm arkadaslar:
Baris’in site yokluguna dun aksam pek hissetmedim..nedeni ne olabilir:)???
Tarik_naz ,Kara inci, ayse dun aksam nostalji yaptiniz ...bugun cok keyfle okudum...sagol
Yalanci yarim hepimiz icin, hepimiz yalanci yarim icin
Ahh ah ben sizlere o kadar dedim o stede de bu dizifilm sitesi önemli ve güzel bir site ne olur yorumlarınızı burada da yazın dikkate çok alınıyor vs diye ama dinleyen kim?.Ancak sitede sorun olunca burası dikkatinizi çekti ,bir sitem benden size olsun kızmasınız umarım? :)
günaydınlar,
iki hafta gibi kısa bir sürede yalancı yarim tekrarları (16.30) kanal D'deki tekrarları yakalayıp geçince, tekrarları kaldırıp,başka bir dizi koymuşlar, ne kadar dikkate alınmadığımızın !!!!!! göstergesi
sevgiler,
ya baktım şimd,i starın sitede 16.30 yalancı yarim yazıyor nimet.sen nerde okudun?
12:30Gün Ortası
12:50En Son Babalar Duyar/t
14:30AB’nin Yolları Taştan/t
16:00Bratz
16:30Yalancı Yarim/t
BUGÜNKi AKISTA GÖZÜKÜYOR AMA UMARIM KALDIRMAZLAR...SAÇMA OLUR!!!
aa ciddimisin yani bugün tekrarı yokmu 16.30.ay inanmıyorum yaaaa
bu nasıl yayın politikasıdır ..
herkese günaydın.
tekrarlar gözüküyo ya.16.30 yalancı yarim/t diye yazıyo star da. yani 10.bölüme kadar verip sonra kesmek saçmalık olur yani. en son 20.bölüme kadar vermeleri lazım.
kanal d yeni başlatacağı diziye rakip olmasın diye kaldırtabilir ama.
Ayşeciğim;
aynen,bende diğer dizilerin öpüşme sahnelerine bakmaya başladım.tarık ve nazın öpüşme sahnelerinin yanında çok yapmacık duruyorlar.bizim dizi çok doğal ve gerçekçi.
arkadaşlar yanlış anlama olmuş yalancı yarim tekrarı devam ediyor reytingleri artarak benim kaldırdılar dediğim dizi kanal d'deki
yanlış anlamaya sebep verdiğim için çok özür dilerim, bizim tekrarlarımız devam ediyor
sevgiler,
aynen,bende diğer dizilerin öpüşme sahnelerine bakmaya başladım.tarık ve nazın öpüşme sahnelerinin yanında çok yapmacık duruyorlar.bizim dizi çok doğal ve gerçekçi.
o zaman bu akşam "acı hayat"ı izleyin derim. çünkü büyük ihtimal öpüşme sahnesi ile başlayacak. kız, oğlanın ayağına şarabı döktü, birden telaşlandı ve o anda gözler dudaklara gitti. birbirlerine yaklaştılar yaklaştılar. tam o sırada naz'ın dediği oldu "hani eski türk filmlerinde tam en heyecanlı yerde birden ekran donar ya" öyle oldu. ekran dondu. bakalım nasıl bi öpüşme olacak. izleyemeyenler için kaydedip eklerim bi yerlere kıyaslama yaparız :img-hyste
medea kizma canim,ben hep burdaydim...inan bana:)yoksa 150 mesaji 4 gun icinde yazmadim
Biliyorum ama gene de aynı düşüncemin arkasındayım ablacım,hem bu direk sana denmiş birşey değil zaten.Barışın sitedeki genel tavır bu; " sitemiz bize yeter gerisi önemli değil" havası çok yaygın.Ben bunun yanlışlığına dikkat çekmek istedim sadece.Dizi ve televizyon dünyasında bilinen bir site bu dizifilm.com ve ben başından beri dedimki bu steye önem verin ama çok az gelindi ve yazıldı son zamanlara-hatta forum kapanınca ancak burada yoğunlaşıldı- kadar bunu kabul edelim.Neyse...yorumlara devam:img-wink:
whiteangel
08-01-07, 12:08
Biliyorum ama gene de aynı düşüncemin arkasındayım ablacım,hem bu direk sana denmiş birşey değil zaten.Barışın sitedeki genel tavır bu; " sitemiz bize yeter gerisi önemli değil" havası çok yaygın.Ben bunun yanlışlığına dikkat çekmek istedim sadece.Dizi ve televizyon dünyasında bilinen bir site bu dizifilm.com ve ben başından beri dedimki bu steye önem verin ama çok az gelindi ve yazıldı son zamanlara-hatta forum kapanınca ancak burada yoğunlaşıldı- kadar bunu kabul edelim.Neyse...yorumlara devam:img-wink:
medea ya bu konuda katılıyorum, site kapanalı beri msn den sürekli soran üyelerimizi buraya ve bu forumdaki Barış AKARSU başlığına yönlendirmeye çalışıyorum ama yine de pek başarılı olamadım. çünkü biz kendi sitemizi evimiz gibi görüyoruz, diğer forumlarda yabancılık çekmemiz bundan. neyse yorumlara dönelim. (bu arada nimett arkadaşım avatarını beğendin mi?) bir mesaj yaz da imzanı görelim:)
çok teşekkürler, ellerinize sağlık
Barış Akarsu'nun adının geçtiği her sitede bizler de varız
sevgiler,
ya hakkıaten bende burda kendimi misafir gibi hissediyoru.taaa 2004 den beri hiiiç bırakmadığım sitem beni bıraktı:icon_sorr :img-help: ya biliyorum düzelecek ama eğreti bi yerde olmak ne zormuş ya...sankı benı evimden hemde kendi evimden atmışlarda komşulardamışım gibi.ki ben bu siteyı çok seviyorum çok canlı..heran aktıf....ama kahrolsun mülkiyetçi kafam:img-blush :img-in_lo ....arkadaşlar yıne yılmadan soruyorum..bizim site ne zaman ..aktifleşecek...haberi olan varmı...
Şu fragman bir an önce gelse, şu ağbiyi bir görsek ,whiteangel ellerin, yüreğin dert görmesin , anladın sen .
ya hakkıaten bende burda kendimi misafir gibi hissediyoru.taaa 2004 den beri hiiiç bırakmadığım sitem beni bıraktı:icon_sorr :img-help: ya biliyorum düzelecek ama eğreti bi yerde olmak ne zormuş ya...sankı benı evimden hemde kendi evimden atmışlarda komşulardamışım gibi.ki ben bu siteyı çok seviyorum çok canlı..heran aktıf....ama kahrolsun mülkiyetçi kafam:img-blush :img-in_lo ....arkadaşlar yıne yılmadan soruyorum..bizim site ne zaman ..aktifleşecek...haberi olan varmı...
Ya işte yanlış olan bu önyargı.Bu site bilenler bilir çok sıcak samimi biryerdir hatta benim buradan dünya iyisi arkadaşlarım oldu.Tabii ki Barışın sitesinin yeri ayrı ama burası çok sıcak ve güzel paylaşımların olduğu bir yer.Biraz şans verirseniz yabancı gibi asla hissetmessiniz kendinizi :)
whiteangel
08-01-07, 12:20
Şu fragman bir an önce gelse, şu ağbiyi bir görsek ,whiteangel ellerin, yüreğin dert görmesin , anladın sen .
canım ne önemi var ki:) anladım benn.. yalnız geçen hafta bayram haftasıydı ve iki bölüm birden çekilmişti, yani bölüm ellerinde hazır olduğu için fragman erken verilmişti. bu hafta gecikebilir. üzgünüm ama ya sabır diyorum.
ipekb arkadaşım site bugün açılacak, yani hosting şirketi taşınma işlemini tamamlar tamamlamaz açılacak. veri kaybı olmaması için ince eleyip sık dokuyorlar.
yok yok bu böyle olmayacak neyapmam gerek acaba sizin hızınıza yetişmek için
bi çare bulmam lazım:icon_whis ay ondan sonra yazdıklarınızı okumak için helak oluyorum valla:sad53: bir gün ara veriyorum döndüğümde nerdeyse darbe olmuş görüyorum
ortalığı, yapcağımız her türlü demokratik eylem biçimine varım arkadaşlar
şu imzayı eklemeya çalıştım ama sayfa süre aşımına uğradı deyip duruyor, bir türlü başaramadım. Buçin'ciğim haberdar ettiğin içinde ayrıca teşekür ederim bu konuda yardınlarınızı bekliyorum şu uçan kargamıdır, leylekmidir nedir? ben pek bi Fransız kalmışım galiba bu olaylara bu konudaki açığımıda en kısa zamanda
kapatacağıma söz veriyorum.:good: ne derler bilirsiniz "hak verilmez alınır"
Arkadaşım..ben zaten yanlış olduğumu çook iyi biliyorum ama ...şu mülkiyetçı kafam...hangi taşa vursam..ııı olmuyo...dedim ya çok sevdiğim bi site...hergün bi uğruyorum amaaa alışkanlıklar kolay bırakılmıyo....ben kendi sitemı nasıl gözardı edebilirim...köklü tanıdıklarım var...ama hepinizide çoook seviyorum ..zaten barışı seven herkesi çok seviyorum...BARIŞ benım tutkum....
Arkadaslar sitemizde çalısmalar devam ediyor, bir kaç gün içinde forum sayfası açılacaktır merak etmeyin :D
bende hep buradaydım ama yazı az yazıyordum ama sürekli yazılanlar okuyorum gerçekten güzel paylaşımlar oluyor ama barışın sitesi başka ne zaman açılacak barışın sites çok merak ediyorum bugün açılacak dendi ama hala açılmadı bilgisi olan varsa yazarmı daha özet çıkmamış birde fragman gelse merakımızı gidersek bakalım şu abi nasıl biriymiş ben çok merak ediyorum
açıkcası, yalancı yarim bittiğinde bu site de benim için bi bakıma biter. dizimiz "eski diziler" kısmına geçtiğinde tabiki eski günleri hatırlayacaz, o günler anacaz. ama yalancı yarim bittikten sonra, buraya gelip de başka dizilerin fanatiği gibi yorumlar yapmak bana bi garip geliyo. "denize düşen yılana sarılır" misali. bi çok insan görüyorum başka forumlarda beğendiği dizi bi şekilde bitince hemen pat diye başka bi dizinin formunda "ooo bu dizi muhteşem, hastasıyım" gibi laflar ediyo.
zaten bu formdaki sıcak ortamı da başka yerde bulamam. (barış akarsu'nun sitesi hariç tabiki :))
Sevgili neslihan ne diyosun....daha 1 2 gün sü rer mi????????ya...napılıyo ki....uf uf ya....:img-help:
Canım internet üzerinde bazen isler uzayabiliyor. Ama site en yakın zamanda açılacak:D belki yarın belki bugün :D
açıkcası, yalancı yarim bittiğinde bu site de benim için bi bakıma biter. dizimiz "eski diziler" kısmına geçtiğinde tabiki eski günleri hatırlayacaz, o günler anacaz. ama yalancı yarim bittikten sonra, buraya gelip de başka dizilerin fanatiği gibi yorumlar yapmak bana bi garip geliyo. "denize düşen yılana sarılır" misali. bi çok insan görüyorum başka forumlarda beğendiği dizi bi şekilde bitince hemen pat diye başka bi dizinin formunda "ooo bu dizi muhteşem, hastasıyım" gibi laflar ediyo.
zaten bu formdaki sıcak ortamı da başka yerde bulamam. (barış akarsu'nun sitesi hariç tabiki :))
Oooo ne yaptın Serdar sen öle?En az senin dediğin kadar kötü bu ,yani hani dedin ya bir dizi bitince diğerine harika demeye başlıyorlar diye onu kastediyorum.Neden bitsin bu site arkadaşım ya hemen,gene biryerlerde paylaşımlarda bulunabilirsin bu dizi kadar sevmen gerekmiyor ki her izlediğini ya da yazdığını.Ayrıca birçok konuda yazı yazabilirsin burada;sinema olsun diğer tv programları olsun paylaşımda bulunacağın çok forum var.Ben birbuçuk senedir üyeyim ve çok da dizi izlemem ama birkaç dizi forumunda paylaşımlarım oldu bu kadar yoğun olmasa da.Yani üzmeyin editörünüzü böyle yahu aa:img-wink:
whiteangel
08-01-07, 12:46
Oooo ne yaptın Serdar sen öle?En az senin dediğin kadar kötü bu ,yani hani dedin ya bir dizi bitince diğerine harika demeye başlıyorlar diye onu kastediyorum.Neden bitsin bu site arkadaşım ya hemen,gene biryerlerde paylaşımlarda bulunabilirsin bu dizi kadar sevmen gerekmiyor ki her izlediğini ya da yazdığını.Ayrıca birçok konuda yazı yazabilirsin burada;sinema olsun diğer tv programları olsun paylaşımda bulunacağın çok forum var.Ben birbuçuk senedir üyeyim ve çok da dizi izlemem ama birkaç dizi forumunda paylaşımlarım oldu bu kadar yoğun olmasa da.Yani üzmeyin editörünüzü böyle yahu aa:img-wink:
valla ben se serdar gibi düşünüyorum medea:( mesela izlediğim bir dizi daha var. ama sadece yalancı yarim başlığında yazıyorum:) bu arada barış akarsu başlığında günün sorusunu sordum:) yanıtlarınızı alabilir miyim?:img-wink:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13082&page=17
ben bu siteye birbuçuk yıl önce üye oldum...o zamanlarda denizler imparatoru dizisinin acaip fanıydım..onun forumundada güzel dostluklar yakaladım.çok keyifli bir forumdu..yaz başında dizi sona erdi.şimdi tekrarları var.şiddetle tavsiye ederim o diziyi trt 1..ordaki aşkda müthiş..
sonra malum bizim dizimiz başladı burada forumumuz açıldı vede büyük keyifle burdan devam ettim..bugünlere geldik hep beraber.ben az sayıda dizi izlerim.o az sayıda dizininde hepsinin fanı olmam..fanı olmam için farklı bir elektrik almalıyım işte bu iki dizi bana bu elektriği verdiler:))
Valla ben her zaman burdayım bak finalden çıktım 15 dakika önce anında geldim:img-wink: bende burasız duramıyorum :))) hatta doğruyu söylemek gerekirse ben burada türeyip Barış'ın sitesine transfer olanlardanım :)))) ve Yalancı Yarim bitene kadar hep burada olacağım ha tabiki ben de bu dizi bitince gidipte başka dizilerin bölümlerine asla böyle çok sayıda mesaj atmam yorum yapmam ama yeri gelirse yazarım zaten son ütücü başlığına yazıyorum bi de 1001 gece ile Avrupa Yakası,hem ne malum Barış'ın bu dizi bitince yeni bir dizide oynamayacağı o zaman gene burada toplaşırız :)))))):good:
ebru.karaca
08-01-07, 12:53
(bu arada nimett arkadaşım avatarını beğendin mi?) bir mesaj yaz da imzanı görelim:)
İmzan zaten mükemmel:):icon_whis :icon_whis
Ama avatarın da muhteşem olmuş yani nimett :)
Ya işte yanlış olan bu önyargı.Bu site bilenler bilir çok sıcak samimi biryerdir hatta benim buradan dünya iyisi arkadaşlarım oldu.Tabii ki Barışın sitesinin yeri ayrı ama burası çok sıcak ve güzel paylaşımların olduğu bir yer.Biraz şans verirseniz yabancı gibi asla hissetmessiniz kendinizi :)
Ya Elgiz, aslında haklısın da..
Fikirleri biraz de ne etkiliyor biliyor musun?
Bu dizinin ne kadar reyting yaptığı, ne kadar seyircisi olduğu, forumlarda kaç sayfa tükettiği malum.
Daha önce, bu forumda bizden çok daha eski olan arkadaşlar ana sayfaya geçmek veya buna benzer konularda hep dileklerini iletmişler.. Ama önlerine bir çok neden sıralanmış. O nedenler aşılmış, bu sefer de haklısın ama alacağın yok hesabı, sözler yerine getirilmemiş.
Dizimize yapılan bu haksızlık açıkçası hala, şu anda bile kafamda bir soru işaretidir.
Ha, ben başka dizi izlemiyor muyum? Elbette izliyorum.
Ana sayfayı hak eden ya da bu sitede hak ettiği yeri bulamadığına inandığım hiç dizi yok mu? Elbette var..
Ama bu dizinin yerinin bende çok çok daha başka olduğu için, buna yapılan tepkilerden ister istemez daha fazla etkileniyorum.
İllaki tüm önyargılar aşılır. Aşılır da...
Amaaann! Neyse! Bizler artık buradayız ya, ona bakalım. Değil mi ama? Haticeye değil, neticeye bakalım.
ebru.karaca
08-01-07, 13:00
site bugün açılacak, yani hosting şirketi taşınma işlemini tamamlar tamamlamaz açılacak. veri kaybı olmaması için ince eleyip sık dokuyorlar.
Evet ya, bu gün büyük gün değil mi? :)
Hayırlısıyla bir açılsaydı..
Herhalde açıldığını gördüğüm ilk dakika, öylece monitöre bakacağım... Gerçek mi, hayal mi diye :):img-hyste
yok yok bu böyle olmayacak neyapmam gerek acaba sizin hızınıza yetişmek için
bi çare bulmam lazım:icon_whis ay ondan sonra yazdıklarınızı okumak için helak oluyorum valla:sad53: bir gün ara veriyorum döndüğümde nerdeyse darbe olmuş görüyorum
Şimdi, şöyle oluyor sevgili Zer;
Siteyi sabah işe gelir gelmez (ya da evdeysen, uyanır uyanmaz) açıyorsun. Sonra da sürekli yenileye yenilye okuyorsun. :) Site altta sürekli açık kalacak :img-hyste :img-hyste
Ya ben sadece uyumak için ara veriyorum da, neler neler yazılmış, eklenmiş şaşırıyorum. Bu kadar kısa sürede diye :)
Ohhooo;
Yok Serdarcığım ya, olur mu öyle şey?
Burada herkes sadece bu diziyi izlemiyor ki. Mesela ben tam bir tv ve dizi hastasıyım. Yeni başlayan hemen her diziyi izler, kafama uyar görürsem de devam ederim.
Şu anda da Hatırla Sevgili ve Binbir Gece izlediklerimin arasında mesela.
Ha, bu dizinin apayrı bir yeri var, o ayrı tabi. Ama başka diziler için de pekala burada kalırım yani :):img-yes:
Perşembe günü Kanal D'de maç varmış..Efes Pilsen Cup final maçı mı ne:img-blush gene ne Hırsız Polis var ne de Sev Kardeşim.
whiteangel
08-01-07, 13:06
Peki white angel,: sizi zorlayamam canınız sağolsun ne diyim..:icon_sorr
ya arkadaşım beni yanlış anladın:( ben burayı da seviyorum:) ama çok fazla katılımda bulunamıyorum manasında söyledim.. eee günün sorusunu yanıtladınız mı bakalım:) kırmızıyı unutmuşum onu da ekledim:)
ebru.karaca
08-01-07, 13:11
ya arkadaşım beni yanlış anladın:( ben burayı da seviyorum:) ama çok fazla katılımda bulunamıyorum manasında söyledim.. eee günün sorusunu yanıtladınız mı bakalım:) kırmızıyı unutmuşum onu da ekledim:)
Yanıtladık yanıtladık!! :)
cave77;
Desene maç yine birinci olacak. Burası Türkiye. Ve futbolun ne kadar sevildiği de malum. Yani önümüzdeki engeller iki tane yine. Birisi Doktorlar.. (Bu hafta da geçen hafta olduğu gibi iyi bir izlenme oranında olacaklarını düşünüyorum. Şimdilik öyle en azından) diğeri de Kaybolan Yıllar. Ya o dizinin nasıl bu kadar izlendiğini de anlayabilmiş değilim ya, neyse. Kardeş dizi sayılır. Bir şey demeyeyim..:icon_whis
Ohhooo;
Yok Serdarcığım ya, olur mu öyle şey?
Burada herkes sadece bu diziyi izlemiyor ki. Mesela ben tam bir tv ve dizi hastasıyım. Yeni başlayan hemen her diziyi izler, kafama uyar görürsem de devam ederim.
Şu anda da Hatırla Sevgili ve Binbir Gece izlediklerimin arasında mesela.
Ha, bu dizinin apayrı bir yeri var, o ayrı tabi. Ama başka diziler için de pekala burada kalırım yani :):img-yes:
biraz tutucu konuştum galiba. ben de sadece bu diziyi izlemiyorum, severek izlediğim bi kaç dizi daha var ama benim demek istediğimi sen demişsin zaten
Ha, bu dizinin apayrı bir yeri var,,
bu dizinin ben de apayrı bi yeri varsa, o apayrı kalsın. bu dizi bittikten sonra başka bi yere adapte olmak bana çok zor gelir. zaten daha önce de demiştim yalancı yarim bitince bi süre dizi falan izlemem diye. tabi bu benim şahsi görüşüm, yanlış bi yerlere temas ettiysem özür dilerim.
Yanıtladık yanıtladık!! :)
cave77;
Desene maç yine birinci olacak. Burası Türkiye. Ve futbolun ne kadar sevildiği de malum. Yani önümüzdeki engeller iki tane yine. Birisi Doktorlar.. (Bu hafta da geçen hafta olduğu gibi iyi bir izlenme oranında olacaklarını düşünüyorum. Şimdilik öyle en azından) diğeri de Kaybolan Yıllar. Ya o dizinin nasıl bu kadar izlendiğini de anlayabilmiş değilim ya, neyse. Kardeş dizi sayılır. Bir şey demeyeyim..:icon_whis
Bu prş bizimle aynı saatte atv de bebeğim,kanal d de 2.yarı öncesi hazırlık amaçlı efes cup turnuvasının final maçı,showtv'de de doktorlar var...doktorların bayramda yayınlanan tekrar bölümleri çok iyi reyting almıştı ama geçen gün(ya dün ya da cmt günü) yayınlanan tekrar bölümü ilk 10'a bile girememiş..artık bu neye işaret bilemiyorum =))))) ve zaten bu mesajım bir başka dizi hakkında yorum yaptığımdan dolayı birazdan silinir o yüzden çabuk okuyun emi :))))
Ben bu siteye 2005 üye olmuştum ama yazdım mesaj 5-6 geçmemişti taki Yalancı Yarim'a kadar çok fazla da tv izlemiyorum. İlk zamanlarda soğuk gelmişti belki çok fazla paylaşımım olmadığı içindir.
ebru.karaca
08-01-07, 13:21
Ha, bu dizinin apayrı bir yeri var,,
bu dizinin ben de apayrı bi yeri varsa, o apayrı kalsın. bu dizi bittikten sonra başka bi yere adapte olmak bana çok zor gelir. zaten daha önce de demiştim yalancı yarim bitince bi süre dizi falan izlemem diye. tabi bu benim şahsi görüşüm, yanlış bi yerlere temas ettiysem özür dilerim.
Tamamdır canımcım,
Aynı şeyleri düşünüyoruz demek ki.. Bir yanlış anlaşılma diyelim.
Çünkü ben de izlediğim diğer dizilerde ne kadar az yorum yaptım, görsen şaşarsın.. Bu başlıkla kıyaslanamaz bile.. :)
Bu arada sürekli star tv sayfasını tıklıyorum özet gelirmi diye ama hala bir haber yok
Gelir gelmez eklersin, değil mi Filiz abla?
NOT: uğur kedi hala yok!! Çıldırıciiiiiimmmmmmm:img-help: :img-help:
Özet bugün gelmez sanırım,genelde salı günleri öğleden sonra saat 14:30 dan falan sonra koyuyorlar...ama bugün İki Aile'den sonra fragman verilebilir ha verilmezse şayet yarın sabah 08:30'a kadar en az 1 kez verileceği kesin:img-wink:
Ebru'cum bir gelse tabi hemen eklerim geçen hafta ne kadar güzeldi erkenden özet fragman bekliyoruz bakalım ugurkedi dende haber yok
Arkadaşlar benim hele pc başına oturmam Barış yüzünden oldu.Barış dizide oynamasaydı bu sitedende haberim olmazdı..zaten fazla dizide izlemem...ben şimdiye kadar Barış dışında kimsenin vede hiç bir dizinin fanı olmadım...dizi başladığından beri hep yorumları okudum ve daha sonra bu hoş sıcak vede dostane ortama katılım yaptım..acayip bağımlılık yaptı...uykusuzluk yaptı..ancak
4-5 saat uyuyabiliyorum..gözlerim yakında şaşı olacak valla..geç saatte olsa yorum yazmasamda sizlerin yazdıklarını okumadan yatamıyorum..dizi bitince acayip bir boşluk hissedeceğim kesin..tabi Barış sitesi var ama buranında hali bam
başka doğrusu...burayı da seviyorum..
Bu prş bizimle aynı saatte atv de bebeğim,kanal d de 2.yarı öncesi hazırlık amaçlı efes cup turnuvasının final maçı,showtv'de de doktorlar var...doktorların bayramda yayınlanan tekrar bölümleri çok iyi reyting almıştı ama geçen gün(ya dün ya da cmt günü) yayınlanan tekrar bölümü ilk 10'a bile girememiş..artık bu neye işaret bilemiyorum =))))) ve zaten bu mesajım bir başka dizi hakkında yorum yaptığımdan dolayı birazdan silinir o yüzden çabuk okuyun emi :))))
final maçını o kadar büyütmemek lazım, belki yabancı takımlar final oynayacak. ama bana kalsa bjk-gs final maçı olmasını tercih ederim. ozaman görürüz kimin izleyicisi daha çokmuş. ama cumartesinin reytingleri bende, sanki izleyici o diziyi pek beğenmemiş, perşembe günü meraklarından izlemişler gibi his uyandırdı. öyle olmasa, tekrar bölümünün günü ve saati çok uygundu. ilk 10 'a girmesi gerekirdi.
final maçını o kadar büyütmemek lazım, belki yabancı takımlar final oynayacak. ama bana kalsa bjk-gs final maçı olmasını tercih ederim. ozaman görürüz kimin izleyicisi daha çokmuş. ama cumartesinin reytingleri bende, sanki izleyici o diziyi pek beğenmemiş, perşembe günü meraklarından izlemişler gibi his uyandırdı. öyle olmasa, tekrar saatinin günü ve saati çok uygundu. ilk 10 'a girmesi gerekirdi.
Evet cumartesi günü yayınlanan dizilerin hiçbiri yoktu,bu cumartesi resmen bomboştu(keşke bu boşluktan yararlanıp Star da YY'nin tekrarını koysaydı prime-time'a) ama aldıkları sonuç buna rağmen hiç parlak değildi.dediğin gibi sanırım izleyici merakını giderdi ve beğenmedi ki bu sonuç ortaya çıktı...neyse bu perşembe belli olur =))))
bugün fragmanın verileceğini hiç tahmin etmiyorum. çünkü yarın star'da yeni dizi başlıyo. her reklam da onun tanıtımını yaparlar. hem geçen çarşamba özel bölümleri yayınlanan dizilerin de yeni bölümleri olacak. onların da fragmanları derken. bizim diziye en azından bugün yer kalmaz diyorum.
(ama siz yine de bekleyin, yarın sınavım olduğundan erken yatacam da kendimi avutuyorum :))
ya millet bu imzlar ne yaaaa bri açıklasa bana......bu gün 2 sınaw vardı yaaa çıldıracaktım zati yarında vr program yaptım kendime hafta içi tekrarını izledikten sonra kimyaya çalışacam tam da yazılı hafası izlemediğim bölümlere rast geliyo ya
ebru.karaca
08-01-07, 13:42
ya millet bu imzlar ne yaaaa bri açıklasa bana
Biz dün devrim yaptık da Denizciğim..
Dizimiz için..
Hepimiz bu imzaları kullanıyoruz :)
Sana da öneririz :)
İmzamızdaki bir bulmaca. Asıl resimde kareleri de vardı ama imza için küçültünce hoş durmuyor diye koymadık..
:img-wink:
Biz dün devrim yaptık da Denizciğim..
Dizimiz için..
Hepimiz bu imzaları kullanıyoruz :)
Sana da öneririz :)
siz istersinizde ben kullanmam mı canım seve seve amma nie devrim yapıyonuzonu anlamadım işte canım
Evet arkadaşlar Kaybolan Yıllar fragmanı verildi bizimkide verilebilir bugün :)
ebru.karaca
08-01-07, 13:47
siz istersinizde ben kullanmam mı canım seve seve amma nie devrim yapıyonuzonu anlamadım işte canım
Yukarıdan aşağı 1'e 1:
Uçan Karga En Sevilen Dizi Müzikleri'ne neden YALANCI YARİM'i eklemedi?
Soldan sağa 1'e 2:
Yalancı Yarim başlığı neden Ana Sayfada değil?
Aşağıdan yukarı çapraz:
Dizimizi ne yapamıyorlar? Çekemiyorlar. Buna ne deniiiirr? :) Hihi...
Bilmem, anlatabildim mi? :):img-wink: :icon_whis
ya tamam da bu imzayı kim yaptı peki çok güzel devamlı kullanalım bunu ebru abla
ay ben şu uçan karga lafını çok seviyorum cuk oturmuş bi laf
whiteangel
08-01-07, 13:58
arkadaşlar forumdaki oyunlar bölümündeki imza yorumlamaca bölümüne ben de msj attım. benim imzamı çok güselll diye yorumlamışlar:) paylaşayım dedim:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13893&page=64
kaybollan yııllar bizim diziden sonra olduguna göre bizimkinideeee kesin werirler şahsen şu an itibariyleeee stardan başka kanal izlemicem:)
ben de gördüm kaybolan yılların fragmanını, perşembe yazısını görünce birden heyecanlandım bizim fragman mı çıkacak diye ama o çıktı. gün içinde sürpriz olabilir valla.ben tetikte bekleyecem :)
Arkadaşlar benim hele pc başına oturmam Barış yüzünden oldu.Barış dizide oynamasaydı bu sitedende haberim olmazdı..zaten fazla dizide izlemem...ben şimdiye kadar Barış dışında kimsenin vede hiç bir dizinin fanı olmadım...dizi başladığından beri hep yorumları okudum ve daha sonra bu hoş sıcak vede dostane ortama katılım yaptım..acayip bağımlılık yaptı...uykusuzluk yaptı..ancak
4-5 saat uyuyabiliyorum..gözlerim yakında şaşı olacak valla..geç saatte olsa yorum yazmasamda sizlerin yazdıklarını okumadan yatamıyorum..dizi bitince acayip bir boşluk hissedeceğim kesin..tabi Barış sitesi var ama buranında hali bam
başka doğrusu...burayı da seviyorum..
Aynen arkadaşım benimde pc le tanışmam yarışmanın başlaması ile birlikte Barışa açılan ilk site sayesinde oldu.Ne günler yaşadık neler paylaştık.Bir tutkuya dönüştü sitemiz.İçinde Barış olan her yer benim için önemli ama bize değer verildiği sürece.(anladınız siz-İmza)
Barışın sitesi bizim evimiz orda ki sıcaklık hiç bir yerde olamaz zaten.Ve başka bir siteyle de asla mukayese bile etmem.Buraya da aslında üye olduktan epey sonra yazmaya başladım.Önce tanımaya ve yazılanları okumaya çalıştım.......Uykusuz biri olan ben pc olmasa ne yapardım diye düşünmeden edemiyorum......
Bizim dizimiz dışında başka hiç bir dizi forumuna yazmayı düşünmüyorum.Nedenine gelince de kendimi orda yabancı hissetmem ve aralarına girmeyi uygun bulmamamdır.Bu nedenlede Yalancı Yarim bitince Barış başka bir dizi de oynarsa ancak o forumda yazmaya devam ederim.O yoksa bende sadece okuyucu olarak varım ....
Arkadaşlar o malum diziyi fazla ciddiye almayın.Biz neler gördük ne diziler nasıl başladı da sonra nasıl yayından kalktı.Ha tabiki temenmin hiç bir dizinin kalkmaması.Herkes ekmek parası kazanıyor.Ve kaldırılan diziler için çok üzülüyorum.Burda önemli olan tavırdır.Ben tavırlarına tepki gösteriyorum.Gün ola harman ola.......
SORU:HAKETTİĞİ HALDE ANASAYFAYA GEÇMEYEN DİZİ ????
O zaman bugün verilir fragman , izleyenler hemen haber verir biliyorum, bekliyoruz , Pınarın ağbisi kimmiş bakalım fragmanda verecekmi?
ebru.karaca
08-01-07, 14:02
Arkadaşlar şu anda kaybolan yılların fragmanını gördüm..daha önce bu dizinin frag
manı salı veriliyordu galiba o zaman bizimkinide bugün verebilirler..
Umarım, bakalım..
ya tamam da bu imzayı kim yaptı peki çok güzel devamlı kullanalım bunu ebru abla
ay ben şu uçan karga lafını çok seviyorum cuk oturmuş bi laf
Canım, çok kişi fikir verdi, uğraştı. Ama son halini tarik_naz Serdar verdi..
şimdi en çok msj atanlara baktım da öncelri tarik_naz dı hep 1. şimdi ebru.karaca
ay geçen haftay hatılıyorumda fragman için sabahlamıştınız üstüne üstlük çıkmamıştı
Canım,
Elimde değil. Ben olduğum yerde yazmadan duramıyorum:icon_whis :icon_whis
whiteangel
08-01-07, 14:05
bu forumda da çok güzel bölümler var:) yeni keşfediyorum. nerdeyse 1yıldır üye olduğum siteyi tam öğrenememişim.:) şimdi bir başlık daha var. şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? başlığı.. hangi şarkıyı dinliyor olabiliriz? tabiki gözlerin-yalancı yarim
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14125
ebru.karaca
08-01-07, 14:10
arkadaşlar forumdaki oyunlar bölümündeki imza yorumlamaca bölümüne ben de msj attım. benim imzamı çok güselll diye yorumlamışlar:) paylaşayım dedim:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13893&page=64
:)Eee, imzadan anlıyorlar demek ki.. :)
ben de gördüm kaybolan yılların fragmanını, perşembe yazısını görünce birden heyecanlandım bizim fragman mı çıkacak diye ama o çıktı. gün içinde sürpriz olabilir valla.ben tetikte bekleyecem :)
Aman iyi bakın Serdar..
Ola ki, çıkarsa; her ayrıntısını kafanıza kazıyın.. :)
bu forumda da çok güzel bölümler var:) yeni keşfediyorum. nerdeyse 1yıldır üye olduğum siteyi tam öğrenememişim.:) şimdi bir başlık daha var. şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? başlığı.. hangi şarkıyı dinliyor olabiliriz? tabiki gözlerin-yalancı yarim
Walla, ben de sayende öğreniyorum desem yeridir :)
tam tarık_naz ellerine sağlık diycektim özelden tarık_naz msj attı ben yaptım die
ya ebru abla yani sen barış abinin sitesindede zaten 2 bin msj vardı herhalde biliyorum seni yazmadan duramazsın
Hihihihihi.. İşte o benim! :)
Çok sağol canım bende bir mesaj bıraktım şimdi.Maksat ayağımız alışsın değil mi?????
SORU: HAKETTİĞİ HALDE ANASAYFAYA ALINMAYAN DİZİ HANGİSİ???
Hihihihihi.. İşte o benim! :)
bilmezmiyim ablacım sen her yerde ebru karaca nickini kullanıyosun
ya tarık uzun zamandır şarkı söylemiyor ama benim aklımda sölemesini istediğim şarkılar var mesala şarkını adını unuttumda sözleri şu :uzun zamndır hasret kaldım yüzüne
muhtacım inan senin bir tek sözüne...söle buldun mu aradğın aşkı söle yoksa yalnız mısın sen yine benim gibi boynu bükük gözü yaşlı tek başına
Simdi çocukları serbest bıraktım. Geziniyordum neler yapıyorlar, hangi sitelere giriyorlar. malum y...e sitesi çok popüler çocuklara arasında. Baktım YY kliplerini izliyor benim ekledigim (tabi ögrencimin haberi yok benim eledigim heheh) Barıs'ın "beni yak" izliyordu. Dedim izliyormusun diziyi. izlemezmiyim hocam çok seviyorum dedi. Barıs için çok güzel çocuk,izlenmez mi:) ki bunu diyen erkek ögrencim :)
Hosuma gitti sizler ile de paylasayım dedim.
hahaha, şu "şu an hangi parçayı dinliyorsunuz" forumuna girip 7. sayfanın sonundan itibaren bir bakın. Gözünüz gönlünüz açılsın :)
whiteangel
08-01-07, 14:28
Simdi çocukları serbest bıraktım. Geziniyordum neler yapıyorlar, hangi sitelere giriyorlar. malum y...e sitesi çok popüler çocuklara arasında. Baktım YY kliplerini izliyor benim ekledigim (tabi ögrencimin haberi yok benim eledigim heheh) Barıs'ın "beni yak" izliyordu. Dedim izliyormusun diziyi. izlemezmiyim hocam çok seviyorum dedi. Barıs için çok güzel çocuk,izlenmez mi:) ki bunu diyen erkek ögrencim :)
valla neslim senin öğrenciler kaliteden anlıyormuş:) ee öğretmenleri kim? tabi ki anlarlar.. yalancı yarim her yaştan, her kesimden ilgi görüyor diye boşuna demiyoruz biz. bişi biliyoruz da söylüyoruz yanii:happy0064
whiteangel
08-01-07, 14:38
bu ne böyle..ky fragmanı yeniden verildi..olmuyor böyle star tv olmuyor....dizinin
fragmanını üst üste verdi..bizimki nerde..ya acaba fragman ellerine geçmedimi
daha:icon_sorr
geçen hafta önce bizim fragmanı vermişlerdi. belki fragman henüz hazır değildir:(
bide sevdiğiniz şarkılar klipler var orayada yazdım ben
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=1166&page=53
ness arkadaşım senin öğrenciler kaç yaşında bilmiyorum ama benim seyretmelerini
çok istediğim İzmirde en başarılı öğrencilerin okuduğu yatılı okul var..bu lisenin öğrencileri akşamları artık yy izlemeye başlamışlar..bana haber veren kişide görünce çok şaşırmış..çünkü ilgi alanları çok farklıydı bu öğrencilerin..son haftalarda yy saatinde sadece yy seyrediliyormuş..ben bunu duyunca çok mutlu oldum...
ness senin öğrencilerde kaliteden anlıyorlar belli..:img-yes:
şuan starda oynayan dizide bizdeki "ayşe" oynuyo. yazık kıza yaa. orda da kız ders çalışıyo. bizim dizide de :) ama sanırım orda üniversiteye hazırlanıyomuştu, önünde test kitabı var. orda hazırlanmış bizim dizi de kazanmış :)
arkadaşlar bizim fragmanı salı günü sabahtan önce vermezler..çünkü ancak ellerine ulaşıyor.geçen hafta erken verilmesinin nedenide iki bölüm birden çekildiği için fragman erken ellerine geçti...yani onu niye veriyorlar bizi vermiyorlar diye boşuna üzmeyin kendinizi...
yalancı yarim dizisini izleyenin,birdaha bırakacağını sanmıyorum.içinde nede olsa BARIŞ AKARSU var.konusuda gayet iyi.daha ne olsun.tabiki yalancı yarimi
büyük,küçük herkes izliyor.bir numaralı dizi YALANCI YARİM.:good:
Benim çevremdeki tüm tanıdıkların çocukları Barış yani Tarık hayranı:good: Hatta bir arkadaşımın 10 yaşındaki oğlu resmen fanatiği o ekrana çıktığı anda "susun Tarık abim çıktı "diye evde hiçkimseyi konuşturmuyor:good:
ebru.karaca
08-01-07, 14:52
kafaya kazımaya gerek yokki. kaydederim, gerekli yerlere eklerim fragmanı :) merak etmeyin.
Canımsın yaa.. Kaydet kaydet! Daha iyi olur :)
deniz, valla cevap vermeden duramıyorum heralde. artık istem dışı oldu buraya cevap yazmak. :) hani derler ya tek başınayken daha rahat konuşulur diye, ben de öyleyim galiba. yüzyüze olsa hayatta bu kadar cümleyi bi araya getiremem :)
Sen gene iyisin. Ben yüz yüzeyken de o kadar çok konuşabiliyorum ki..:img-blush
bilmezmiyim ablacım sen her yerde ebru karaca nickini kullanıyosun
ya tarık uzun zamandır şarkı söylemiyor ama benim aklımda sölemesini istediğim şarkılar var mesala şarkını adını unuttumda sözleri şu :uzun zamndır hasret kaldım yüzüne
muhtacım inan senin bir tek sözüne...söle buldun mu aradğın aşkı söle yoksa yalnız mısın sen yine benim gibi boynu bükük gözü yaşlı tek başına
TEK BAŞINA
uzun zamandır hasret kaldım yüzüne
muhtacım inan senin bir tek sözüne
yalvarsam, ağlasam, kapansam dizine
döner miyiz yine eski günlere
yine eskisi gibi beraber olsak
ne olur sanki geçenleri unutsak
hayat bitse; dünya dursa ölüm bile olsa biz ayrılmasak
söyle buldun mu aradığın aşkı söyle?
yoksa yalnız mısın sen yine ?
benim gibi boynu bükük
gözü yaşlı tek başına.
Sahiden bu şarkıyı Tarık'dan dinlemek hem çok güzel olur hem de ANLAMLI..
ebru.karaca
08-01-07, 14:57
Öğretmenim;
Allahtan nick kullanıyorsun.. :) Yoksa sen senin öğrenciler arasında başka yönlerden de bayağı bir popüler olacaksın:img-yes:
hahaha, şu "şu an hangi parçayı dinliyorsunuz" forumuna girip 7. sayfanın sonundan itibaren bir bakın. Gözünüz gönlünüz açılsın :)
Gördüm gördüm.. Hihihihi..
Şimdi şarkıyı hiç bilmeyen bile "acaba bu gözlerin de nedir?" diye dolaşacak ortalıkta.. :):img-hyste :img-hyste
Slm arkadaşlar,
Geleceğin garantisi çocuklarımızın seçici davranıp yalancı yarime biz büyükler kadar ilgi göstermeleri çok sevindirici bir durum.Umarım bu davranış site yöneticilerini de biraz da olsa düşündürür de dizimize gerekli ilgiyi gösterirler.Nede olsa onlar dizimizi ana sayfaya gececek kadar kayda değer bulmuyorlar.Onların kriterlerine uymuyomuşuz ya.Onların beklediği çıkışı yakalayamamışız ya (bu nasıl bir düşüncedir hiç anlamadım doğrusu)Belki fikir değişikliğine giderler ne dersiniz ????????????*
SORU:HAKETTİĞİ HALDE ANA SAYFAYA ALINMAYAN DİZİ ????
Yorum için geç kaldığımın farkındayım ama henüz fırsat bulabildim.Tarık ve Naz'ın arkadaşlık hikayelerinin izlemek çok eğlenceliydi.Her saniyesini gülümseyerek izledim.Hulusi ise başka alem,Belgin'in Hulusi'yi yanlış anladığı ve Vahi'nin Hulusi'yi ekip Belgin'le bıraktığı sahnelerde gülme krizlerine girdim,çok hoş bir bölümdü.Tam Naz ve Tarık birbirine açıldı derken Naz'ın yanlış anlaması ve dizinin orada bitmesine sinir oldum,hiç o kısımda bitirilir mi dizi?Bu haftayı beklemek zor olacak
valla bence şu dönem aşağıdaki şarkının yeniden söylenmesi gerek sözleri itibariyle..çünkü cuk oturuyor:))
yeter bu defa bu iş bitiyor
bana ettiklerin ağır geliyor
yetti bu sefer bu iş bitiyor
aşk dediğin tuzak canımı yakıyor
sevmek nedir hiç bilmedin
sevenede kıymet vermedin
aşkı bize reva görmedin
sensin benim felaketim
yaz demedim,kış demedim
sen istedin ben geldim
nedir bu senden çektiğim
böyle ihanet görmedim:))))))))
ebru.karaca
08-01-07, 15:05
valla bence şu dönem aşağıdaki şarkının yeniden söylenmesi gerek sözleri itibariyle..çünkü cuk oturuyor:))
sevenede kıymet vermedin
aşkı bize reva görmedin
sensin benim felaketim
yaz demedim,kış demedim
sen istedin ben geldim
nedir bu senden çektiğim
Açtım, dinliyorum..:good:
Sahiden de cuk oturmuş jenn..
Arkadaşım geç bile kaldık sohbet etmekte..şimdiye kadar kurallara uydukta ne oldu..mükafatımız ana sayfamı oldu..canımız ister sohbet canımız ister diziyi yorumlarız değilmi arkadaşım..:img-wink: ay beni dünkü ayaklanma iyice asi yaptı
galiba :icon_whis :)
He valla:img-hyste :img-hyste
sevenede kıymet vermedin
aşkı bize reva görmedin
sensin benim felaketim
yaz demedim,kış demedim
sen istedin ben geldim
nedir bu senden çektiğim
Aha da valla cuk oturuyor. Zaten ben ilk yayınlandığında bunun için biraz erken değil mi? İhanet vs. biraz ağır kaçmamış mı? diye düşünmüştüm. Demek ki düşündüğümde çok haklıymışım.
ceza_cansu
08-01-07, 15:06
Selam arkadaşlar.Ya nedense bende fragmanın bugün verileceğini pek sanmıyorum(tabi yinede beklicem o ayrı:)).Umarım 1 kerede olsa fragmanı bu gece verirler.Bu arada jenn bu şarkı bir daha söylense gerçekten çok iyi olur.
Yaz demedim şarkısı şu andaki hallarine tam uyuyor gerçekten, Tarık öngörüye sahip biriymiş. :) :) .
vallahi jenn, tam şuanki duruma uyuyo bu şarkı. inşallah "söylenmiş bi şarkı bi daha söylenmez" mantığında değillerdir.çünkü söylenmiş şarkı bi daha söylenmez diye bişey yok. çoğu dizide aynı şarkıyı tekrarlatıp duruyolar.
hem bu şarkı naz'ın doğum gününde söylense tam süper olur.
hatta naz sorsun "yine mi aynı şarkı" diye
tarık da "o zaman pek bi anlamı yoktu, şimdi daha anlamlı oldu" desin.
Yorum için geç kaldığımın farkındayım ama henüz fırsat bulabildim.Tarık ve Naz'ın arkadaşlık hikayelerinin izlemek çok eğlenceliydi.Her saniyesini gülümseyerek izledim.Hulusi ise başka alem,Belgin'in Hulusi'yi yanlış anladığı ve Vahi'nin Hulusi'yi ekip Belgin'le bıraktığı sahnelerde gülme krizlerine girdim,çok hoş bir bölümdü.Tam Naz ve Tarık birbirine açıldı derken Naz'ın yanlış anlaması ve dizinin orada bitmesine sinir oldum,hiç o kısımda bitirilir mi dizi?Bu haftayı beklemek zor olacak
bence boşuna sinir olma..dün gece biz baya o sonla ilgili yorum yaptık..ortak kanımız Naz yanlış anlamadı,kendisi için sordu o soruyu..soruş şeklinden bu sonucu çıkarttık..
whiteangel
08-01-07, 15:13
Yaz demedim şarkısı şu andaki hallarine tam uyuyor gerçekten, Tarık öngörüye sahip biriymiş. :) :) .
ben bu bölümde fesüphanallah şarkısının da cuk oturabileceğini düşünüyorum. bu arada zer arkadaşımda bir mesaj yazsa da imzasını görsek:)
ebru.karaca
08-01-07, 15:14
Arkadaşlar ben en çok dizide İSTERDİM'i dinlemek isterdim. Her zaman ama her zaman uyar :) :) (Çok mu seviyorum ne? :) )
Acıyı yok etmek kalbinden sevdiklerimin
Geceyi çekip almak, günlerinden
Maviye akmak sisli güz denizinde
Günahları affetmek, Tanrı'nın dileğiyle..
İsterdim yeniden doğmak
Ya da hepten yok olmak
İsterdim, daha iyi olmak
Bir melek gibi, kanat açıp
Dağlara uçmak
Birileri buna izin vermedi
Buralarda yaşamak izne tabi
:happy0064 :happy0064 :happy0064
ben bu bölümde fesüphanallah şarkısının da cuk oturabileceğini düşünüyorum. bu arada zer arkadaşımda bir mesaj yazsa da imzasını görsek:)
Evet ya,
Zer ve ayşenur..
Ben de Öm atmıştım sizlere. Olamadı mı imzalarınız?
vallahi jenn, tam şuanki duruma uyuyo bu şarkı. inşallah "söylenmiş bi şarkı bi daha söylenmez" mantığında değillerdir.çünkü söylenmiş şarkı bi daha söylenmez diye bişey yok. çoğu dizide aynı şarkıyı tekrarlatıp duruyolar.
hem bu şarkı naz'ın doğum gününde söylense tam süper olur.
hatta naz sorsun "yine mi aynı şarkı" diye
tarık da "o zaman pek bi anlamı yoktu, şimdi daha anlamlı oldu" desin.
Tarık_Naz doğumgününde bu şarkı Naz' a en iyi hediye olur:img-hyste , her ne kadar Naz bir şarkıyla olmaz diyor ama bu şarkı onu kendine getirir ve Tarık' a olumlu yaklaşır. Çocuk 'seviyorum' dedi, 'nazoşistim' dedi, bu şarkıyı söylerse 'kıymetimi bilmiyorsun' demiş olur.
Tarık_Naz doğumgününde bu şarkı Naz' a en iyi hediye olur:img-hyste , her ne kadar Naz bir şarkıyla olmaz diyor ama bu şarkı onu kendine getirir ve Tarık' a olumlu yaklaşır. Çocuk 'seviyorum' dedi, 'nazoşistim' dedi, bu şarkıyı söylerse 'kıymetimi bilmiyorsun' demiş olur.
ya ben orda naz'ın "beni bi şarkıyla kandıramazsın" deyişine bi anlam veremedim. hangi anlamda söyledi, tarık'tan ne beklentisi var anlamadım. tarığın şuana kadar naz'a söylediği şarkılarla 2 albüm çıkar. oğlan naz'a her türlü iltifatı yaptı. acaba daha ne bekliyo. bunun fazlası "nişan yüzüğü" olur heralde :)
ceza_cansu
08-01-07, 15:34
Tarık'ın Naz'a doğum gününde şöyle sağlam birşeyler yapması şart.Madem Naz'ı sadece bir şarkıyla kandıramicak şimdiden düşünmeye başlasa iyi olur:):)Ama Naz'ın Tarık'a ''beni öyle bir şarkıyla kandıramazsın'' derken ki surat ifadesi de pek arkadaşa söylüyormuş gibi değildi:D:D.Bu yüzden Tarık'ın işi kesin çoook zor:)
ya ben orda naz'ın "beni bi şarkıyla kandıramazsın" deyişine bi anlam veremedim. hangi anlamda söyledi, tarık'tan ne beklentisi var anlamadım. tarığın şuana kadar naz'a söylediği şarkılarla 2 albüm çıkar. oğlan naz'a her türlü iltifatı yaptı. acaba daha ne bekliyo. bunun fazlası "nişan yüzüğü" olur heralde :)
Beklediği hediye maddi bir şey olamaz herhalde, Tarık şoför sonuçta...:) :) Burada Tarık' ın hayalgücü devreye girecek artık.
madem dinlediğiniz şarkı forumuna mesajlar attınız..şimdi birazda severek izlediğiniz 5 dizi forumuna mesajlar atınız arkadaşlar:) forumun son sayfasının linki aşağıda:))
http://212.174.201.133/forum/showthread.php?t=9876&page=109
ebru.karaca
08-01-07, 15:45
Çocuk 'seviyorum' dedi, 'nazoşistim' dedi, bu şarkıyı söylerse 'kıymetimi bilmiyorsun' demiş olur.
Aynen, aynen :img-yes:
Aslında senaristlerin de işi zor canım.. Bizi alıştırdılar güzel hareketlere, repliklere, komediye, romantizme..
Bakın biz bile şimdiden Tarık'ın Naz'a doğumgününde ne yapması, ne hediye vermesi gerektiği konusunda yorum yapıyoruz.. :)
Senaristler elbet üstesinden gelir ama çok özel ve çok güzel bir şey olmalı.. Şu an aklıma bir şey gelmiyor ama.. şöyle yüzümüzde sırıtık bir ifadeyle "AYYYY...!!" demeliyiz :)
Asıl Tarık yalanı ortaya çıkınca Naz' ın gönlünü nasıl alacak bakalım, kız doğumgününde bile kendine özel bir şeyler istiyor, kırgınlığını geçirmek daha zor olacak... O zamana kadar Tarık ve babasının arası düzelmesi gerekiyor ki Tarık babasından biraz tiyo alabilsin, sonuçta Hulusi Belgin' in gönlünü almayı her seferinde başarıyor.:) :) "sana hiç yalan söyledim mi" ... "yani en son" ... "bugün söyledim mi hiç" cümlelerini ikiside kullandılar ve bayanlardan aynı bakış geldi... Hulusi zaten ilk gördüğünde Naz' ı Tarık' a yakıştırmıştı, aralarındaki ilişkinin düzelmesinde rol oynayabilir. Yani en azından Belgin Hanımın olası olumsuz yaklaşımını engelleyebilir... Hulusi Bey adını aldığı gibi bir karakterse tatlı-sert bir baba olarak, şimdi ki sertliğine rağmen ilerde oğlunu anlayıp ona destek çıkacaktır
Beklediği hediye maddi bir şey olamaz herhalde, Tarık şoför sonuçta...:) :) Burada Tarık' ın hayalgücü devreye girecek artık.
beklentisi maddi değilse, manevi olarak tarığın verebileceği en güzel hediye öpücükten başka bişey olamaz heralde.
bu arada şimdi aklıma geldi. geçenlerde bi üye kırık kanatlar dizisine acil final çekildiğini söylemişti. yani o dizi de bitiyo ve malümünüz o dizi anasayfa da. dizi bittikten sonra doğal olarak anasayfada yer açılacak, bakalım o zaman ne olacak.
ebru.karaca
08-01-07, 15:57
1- yalancı yarim
2- iki aile
3- avrupa yakası
4- yalancı yarim son bölüm tekrarı :)
5- yalancı yarim hafta içi tekrarları :)
1.Yalancı Yarim:happy0064
2.Yalancı Yarim:happy0064
3.Yalancı Yarim:happy0064
4.Yalancı Yarim:happy0064
5.Avrupa Yakası
1)Yalancı Yarim
2)Yalancı Yarim(gece tk)
3)Yalancı Yarim(gündüz tk)
4)Avrupa Yakası
5)Yalancı Yarim(fragman):img-wink: :img-yes: :)
:happy0064 :happy0064 :happy0064
E yani, ben size ne diyeyim? Harikasınız!
beklentisi maddi değilse, manevi olarak tarığın verebileceği en güzel hediye öpücükten başka bişey olamaz heralde.
bu arada şimdi aklıma geldi. geçenlerde bi üye kırık kanatlar dizisine acil final çekildiğini söylemişti. yani o dizi de bitiyo ve malümünüz o dizi anasayfa da. dizi bittikten sonra doğal olarak anasayfada yer açılacak, bakalım o zaman ne olacak.
Evet Tarık' ın vereceği en güzel hediye öpücük olurdu, veya belki Tarık öpmez ama Naz Tarık' ın hediyesinden çok etklenip hediyesine karşılık vermek de isteyebilir :img-hyste . Naz sürekli sen beni öptün dediği için (ki orada yaklaşan Naz' dı) Tarık artık iki kez düşünmek zorunda, bu nedenle 2. yaklaşım doğrudan Naz' dan gelsinki bu sefer inkar edemesin.
Anasayfadaki yer dr' lar dizisi için açılıyordur...
o kontenjanı doldurmuşlardır şimdiden...bize sıra gelmez yani..sahi biz ne zamandır
2.sırada ana sayfaya geçmeyi bekliyoruz..ya ne gelmez 2.sıraymış bu..bizim önümüze daha kaç diziyi geçirecekler acaba..sıramızı kimseye vermeyelim artık arkadaşlar :dito :)
Şimdi Naz' ın hazırda, Naz' ı doğumgünü gece kutlamaya götürecek bir arkadaşı (Ümit' in Filiz' e yaptığı gibi) olmadığına göre ve Ümit' de ablası için özel bir hazırlık yapmayacağına göre Naz doğumgünü gecesi evde olacaktır. Naz abin gece aramalıydı, saat 12' yi geçti deyip durdu, Tarık' da bunu bir yerlere yazmıştır herhalde. Tarık yapacağı jesti 12' yi geçtikten sonra Naz' a süpriz olarak yapsa hoş olmaz mı?
o kontenjanı doldurmuşlardır şimdiden...bize sıra gelmez yani..sahi biz ne zamandır
2.sırada ana sayfaya geçmeyi bekliyoruz..ya ne gelmez 2.sıraymış bu..bizim önümüze daha kaç diziyi geçirecekler acaba..sıramızı kimseye vermeyelim artık arkadaşlar :dito :)
valla öyle dedin "hababam sınıfı askerde" filminde mehmet ali erbil'in ceza yöntemi aklıma geldi. askerlere ceza olarak 5 şınav veriyo, askerler bunda ne var derken, 1-2-3-4 herkes tam 5 demesini beklerken tekrar 1 e dönüyo. bizim ana sayfa işi de ona döndü heralde ama biz 2. sıradaydık, sürekli 1,1,1 gidiyo bu işi ayarlayanlar. ikinciye bi türlü fırsat gelmiyo :) :)
elmali-turta
08-01-07, 16:19
valla öyle dedin aklıma "hababam sınıfı askerde" filminde mehmet ali erbil'in ceza yöntemi aklıma geldi. askerlere ceza olarak 5 şınav veriyo, askerler bunda ne var derken, 1-2-3-4 herkes tam 5 demesini beklerken tekrar 1 e dönüyo. bizim ana sayfa işi de ona döndü heralde ama biz 2. sıradaydık, sürekli 1,1,1 gidiyo bu işi ayarlayanlar. ikinciye bi türlü fırsat gelmiyo :) :)
ayy süpersin :img-hyste tarık_naz(serdardı galiba:))o sahnede çok gülmüştüm hatlatman çok ii oldu:good: haklısın kesinlikle öle yapıyolar,bn artık eminim şu ikinci sırada bi türlü gelemdi:icon_whis
Nihayet ya.Bu elektrikler de tam kesilecek zamanı buldu.Geldi gelmesine ya benim de kursa gitme saatim geldi.Yine de dayanamadım birkaç kelime yazayım dedim.
Dediğiniz gibi umarım bugün fragmanı seyredebiliriz.Akşam ki keyifli sohbetten sonra fragmanla birlikte keyfimiz iyice yerine gelir.
Bu arada verdiğiniz linklere de ancak akşam mesaj bırakabileceğim kusuruma bakmayın artık.
Merak etmeyin arkadaşlar gece bu açığı kapatmaya çalışacağım.Ne de olsa tam bir gece kuşuyum.Ayrıca bu site de gece sohbetlerinin de ayrı bir tadı var.Buna dün gece bizzat şahit oldum.
ya ben orda naz'ın "beni bi şarkıyla kandıramazsın" deyişine bi anlam veremedim. hangi anlamda söyledi, tarık'tan ne beklentisi var anlamadım. tarığın şuana kadar naz'a söylediği şarkılarla 2 albüm çıkar. oğlan naz'a her türlü iltifatı yaptı. acaba daha ne bekliyo. bunun fazlası "nişan yüzüğü" olur heralde
Şunu da cevaplayıp öyle gideyim;
Bence