Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-3
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
samım dızıye gercekten cok sey katacak,ozallıkle tarıkla olan sahnelrınde bayıldım:img-yes: Samım'ın Tarıga asılması pardon ıltıfat etmesı sırasındakı Tarıgın yuz ıfadesı, mımıklerı muthıstı:img-wink: bıde bu ıkılıye ,naz katılnca,super olacak...dusunun tum cekıcılıgı Tarık,ona ıltıfatlar duzen Samım vede bu durumdan rahatsız Naz:)
samim karakterini en baştan beri seviyorum ama tarık la olan diyaloglar ve bunun uzatılması ihtimali beni rahatsız ediyor..çoğunuza ters düşüyorum ama ne yapayım benim de hissiyatım bu..çok mu mutaasıpca düşünüyorum :)
whiteangel
08-01-07, 21:07
ya eğer sadri'nin karşılaştığı sürpriz paranın ödenmesi ile ilgiliyse, ne ayşe'ymiş bee diyecem valla. ameliyat 20 bin ytl ama ortada 60 bin ytl var , (20 tarık - 20 hacer anne - 20 belgin ya da her neyse)
bence sürpriz şöyle olacak, belgin ya da hulusi münir'den parayı hastaneye götürmesini isteyecek, sadri tam tarığın verdiği 20 bin ytl'yi ödemeye karar vermişken, birden bi adam yanına gelecek, çünkü ödeme yapacağı yerde sürpriz bekliyo diyo özette, bi bakacak "aaa babaa", babası durumu anlatacak hem tarığın parası hem de hacer annenin parası harcanmamış olacak. tarık yarışmaktan kurtulacak, hacer anne de büyük ihtimal satmak üzere olduğu evi satmaktan vazgeçecek.
olabilir mi sizce?
evet tarik_naz bu tahmin çok akla yatkın görünüyor.tabi yine de belli olmaz.biz forum ahalisi olarak hep ters köşeye yatıyoruz ya o bakımdan:img-hyste
Bakıyorum özetimiz gelmiş yorumlara başlanılmış.Birde fragman gelirse deymeyin keyfimize.
Bu özetten anladığım kadarıyla Tarık Naz'a bir açıklama yapmayacak yada yapacak ama faydası olmayacak.
Naz'ın Pınar'ın abisiyle tanışmak istemesinin 2 nedeni olabilir;
1)Tarığı kıskandırmak
2)Pınar belasından kurtulmak için abiyi kullanmak.Tarığı Pınar'ın abisinin gözünde biricik kardeşini emanet edemiyeceği biri pozisyonuna düşürmek.
Tabi her ne olursa olsun Tarık bu durumdan hoşlanmıyacaktır.Demek oluyor ki bu bölümde de Tarığın o müthiş mimiklerini bol bol seyredeceğiz.:happy0064
pınarın abısı olarak kım oynıcak bılıyo musunuz??????
love-angel
08-01-07, 21:17
biz müniri muhakkak görücez görmezsek olmaz kararlıyınz sürekli tahminlerde bile o var gizemli karakterimiz oldu münir biraz daha görmezsek en azından ben ortadan ikiye bölüncem meraktan
pınarın abısı olarak kım oynıcak bılıyo musunuz??????
ünlü birisi olsa uğur kedi, daha önceden söylerdi. yeni yüzler göreceğiz dediğine göre yeni bir yüzdür heralde. tanınmamış birisi ya da ekranlarda çok az gözüken cenk gibi bi oyuncu olabilir.
biz müniri muhakkak görücez görmezsek olmaz kararlıyınz sürekli tahminlerde bile o var gizemli karakterimiz oldu münir biraz daha görmezsek en azından ben ortadan ikiye bölüncem meraktan
münir'in yüzü mesele değil ki, mesele diziye katılması. daha önce türk sinemasında oynamış, ya da tiyatrocu herhangi yaşlı bi oyuncuyu münir diye gösterebilirler. :) franceska'yı da ilk bölümdeki kız olarak bekliyoduk ama başkası çıktı.
fragmannn saaat kaçlar werilir tahmini olan war mı acaba psikolojimi ona göre ayarlamayı planlıyommmmm yawwwww:)
Samim'e gelince biz Samim'le Tarığı yanyana getirecek durumu Hulusi'nin yaratacağını düşünürken bakıyorum olaya Belgin dahil olmuş.Belgin eğer Samim'in Tarığa sarmasına neden olur ve bu durumu da fark ederse kesin kalp krizi geçirir.Düşünsenize biricik oğluşuna Naz'ı bile layik görmezken Samim'in oğluşunu kandırmaya çalıştığını.Tarık bir de sadece annesine karşı ölümü gösterip sıtmaya razı etmek misali Samim'e karşı ilgili davranırsa Belgin 2.gün gidip Naz'ı ister herhalde...:img-hyste
handeozbek
08-01-07, 21:28
Belkide Tarık annesini Nazı istemeye ikna etmek için Samim'i kullanır. Bak anne Nazı almazsan oğluşun gidiyor gibilerde
burcin_kaplan
08-01-07, 21:34
Tarık ve Naz arasındaki arkadaşlık oyunu bu hafta Naz’a çok çektireceğe benziyor.
Ben aslında bu cümleyi tam olarak kawrayamadım sanki bana arkasından gidr açıklama yapmaya çalışırmiş gibi geliyordu ama yapmamış glaiba yada tarık açıklama yapmaya çalıştı ama nazdan gelen ters tepki karşısında çok sinirlendi we oyununa dahada ağır bi biçimde dewam etmeye başladı..Nazın bunu aradığı ıher dakkada pınarla olması gibi yada ne bilim kızı hep ewe dawet etmesi gibi...
Pınar’ın sürekli yurt dışına gidip gelen yakışıklı abisi, yurda dönüyor ve Naz, Pınar’ın abisiyle tanışmak için can atıyor.
thesunset'te buna değinmiş ve buda benim dikkatimi çekti..Kesinlikle alfonso olayını bilmediğini düşünüyorum bu abinin çünkü bu abi yakışıklılığıyla önde olucak gibi başka şeylerle değil:) artık bide bu abimizde naza ilgi gösterirse tarıkın halini düşünemiyorum bi naz bu abiyle tanışmak istedi diye bu akdar tepki göstermiş o zmn ne olurdu acaba:):)
Sadri’yi, ödeme yapacağı yerde bir sürpriz bekliyor.
Bence bunun altında önemli bir olay yoktur.. Bana hulusi öder gibi geldi bu parayı.. Zaten baştan beride hulusinin ödeyeceğini düşünüyordum ben..
Belkide Tarık annesini Nazı istemeye ikna etmek için Samim'i kullanır. Bak anne Nazı almazsan oğluşun gidiyor gibilerde
:img-hyste tarığın kullanmasına gerek yokki, samim belgin'nin yanında tarık'tan bi makas alıp, bal peteğim desin, ardından belgin naz'a alıcı gözüyle bakıp "naz kızım bana bi kahve yaparmısın "acı" olsun" demezse ben de serdar değilim :)
whiteangel
08-01-07, 21:37
:img-hyste tarığın kullanmasına gerek yokki, samim belgin'nin yanında tarık'tan bi makas alıp, bal peteğim desin, ardından belgin naz'a alıcı gözüyle bakıp "naz kızım bana bi kahve yaparmısın "acı" olsun" demezse ben de serdar değilim :)
yavaş serdar yavaş:img-hyste daha doya doya aşk görmedik. sen hemen görücü olayına girdin:img-hyste kahve mahve:)
bir şeyiiii 40 defa söylersek olur demişşş atalarımızzzzzzzz :) acaba bizzdeee uğur kediyi mi desek 40 defa ardardaaa beeeeee:)
ceza_cansu
08-01-07, 21:39
Denize düşen yılan sarılır durumu oldu bu:):).Ama süper oldu bu Samim olayı ya:img-hyste.Ya bu arada acaba Samim,Belgin Hanıma Vahi beylerin dalyan şoföründen bahsederken acaba başka hangi tabirleri kullanır???
Oh be, şu forumda bu konuda yalnız değilmişim.
ben de size katılıyorum ya o araba sahnesi beni rahatsız etmişti. bi de bu mu çıkacak şimdi diye düşündüm. umarım bu durum uzatılmaz. samim karakterini çok ama çok sevdim ancak tarık'a asılmasını istemem doğrusu. daha doğrusu bu duruma devam etmesini.
belginle arkadaş olurlarsa ve belgin tarığı oğlum diye tanıştırırsa samim'e "ama o şoför değil mi nasıl yani" diyebilir, ortalığı karştırıcı bi unsur haline gelebilir. ama şimdiye kadar hepsinin bir çaresi bulundu elbet onun da bulunur :img-yes:
elmali-turta
08-01-07, 21:41
serdara katılıyorum ama ya samim belgine kahve yapmaya çalışırsa o süper olur işte ama tabiki böle bişi olmaz ondan sustum:img-clapp
burcin_kaplan
08-01-07, 22:19
Tarık ve Naz, Tarık’ın kız arkadaşı Pınar’a abi kardeş oldukları yalanını söylüyorlar. Bu durum bir çok yerde Naz’ın başına bela oluyor
walla bu sahneleri merakla bekliyorum hatta en merak ettiğim sahnelerden diyebilrim nazın o yüzündeki değişim ve mimiklerini:) çok komik olucak eminim düştüğü durumlar ne yapıcağını şaşırması..We tabi tarıkta eminim onu o durumlara düşürmek için çalışıcak bu bölümde ..
bu bölüm hem tarıkın hemde nazın çekicekleri war birbirlerinden:)
Tarık ve Naz, Tarık’ın kız arkadaşı Pınar’a abi kardeş oldukları yalanını söylüyorlar. Bu durum bir çok yerde Naz’ın başına bela oluyor
walla bu sahneleri merakla bekliyorum hatta en merak ettiğim sahnelerden diyebilrim nazın o yüzündeki değişim ve mimiklerini:) çok komik olucak eminim düştüğü durumlar ne yapıcağını şaşırması..We tabi tarıkta eminim onu o durumlara düşürmek için çalışıcak bu bölümde ..
bu bölüm hem tarıkın hemde nazın çekicekleri war birbirlerinden:)
Ben özellikle Naz'ın hizmetçi olarak tanıtıldıktan sonra bu oyuna devam edip etmiyeceğini merak ediyorum.Devam ederse bizim kız Belkıs Hanım'ın peşinden çok koşturacak çok.Ama bir düşündüm de Naz ev sahibi misafirimizin gelmesine çok kızıyor deyince Pınar apar topar kaçmıştı.Belki de bu yüzden dışar da buluşmaya karar verebilirler.Böylece Naz da yırtmış olur.
Arkadaşlar, bu abi yakışıklı olsa ne olacak ki?
Tarık'ın başına bela olacak biriyse, en kısa sürede burnunun sürtüle sürtüle diziden gitmesini beklemeyecek miyiz dört gözle? :9:img-yes: :img-yes:
hiç değilse tarığın kıskanmasına değsin.cenk,bora ikisini tam olarak kıskanmadı.
hem yakışıklı değildi hemde karekterleri iyi değildi.kıskanılacak gibi değildi.
belgin ile samimin arkadaşlığına çok gülecez gibi geliyor bana..samim belgine ayy kızz diye hitap edermiş..ay bide evde tarığın resimlerini bulurmuş.yada tarık annesini ziyarete gelirmiş samim orda:):img-hyste yani bu durumda samime oğlum diye tanıştıracak.samim aahh sen vahinin şöförü değilmisin ayol..artık samimide oyuna katarlar.:img-hyste :img-hyste
Hani hep derdik ya Tarık 'ın bir dert ortağı olsun dertleşsin içini döksün vs diye de sonra bu Belkıs mı olacak filan da dedik hatta.İster misiniz biz Belkıs veya Ümit derken bu dost Samim çıksın? :) :)
burcin_kaplan
08-01-07, 22:36
hiç değilse tarığın kıskanmasına değsin.cenk,bora ikisini tam olarak kıskanmadı.
hem yakışıklı değildi hemde karekterleri iyi değildi.kıskanılacak gibi değildi.
willover duymasın bu dediğini :icon_whis :)
Şimdi yakışıklılık bi yana iyi karakterli insanlarda değildi dediğin gibi borayla cenk..Öyle olunca gerçektende tarık tam olarak kıskanmadı ama nazın kıskanacağı o kadar kız oldu ki:)
Yani umarım şu abi gerçektende kıskanılıcak birisi olur ..:img-yes:
25.bölümdeeeee hulusiii bardaki görevliyleeee konusuoduu hani saklanmışşştıııı tarık ı soruouduuuu görevlide bizim patron sesini çok beğenmişşş onuunla konusmak istior gibisinden bi şeyler söylemiştiiiiiiiii ilerleyen bölümlerdeee bi süprizzz olur mu acabaaaaaa
ebru.karaca
08-01-07, 22:40
İşten geldim, evde işlerimi bitirdim ve sonunda pc başına oturdum şükür.
Ve bu gece sabahlama moduna girdim dostlar.. :)
YALANCI YARİM 26. BÖLÜM ÖZETİ
Tarık ve Naz arasındaki arkadaşlık oyunu bu hafta Naz’a çok çektireceğe benziyor. Birbirlerine her fırsatta arkadaşlık oyunun piyonları gibi davranan Tarık ve Naz, Tarık’ın kız arkadaşı Pınar’a abi kardeş oldukları yalanını söylüyorlar. Bu durum bir çok yerde Naz’ın başına bela oluyor. Pınar’ın sürekli yurt dışına gidip gelen yakışıklı abisi, yurda dönüyor ve Naz, Pınar’ın abisiyle tanışmak için can atıyor. Tarık bu durum karşısında ne yapacağını bilmez bir halde...
Ameliyat sırasında yanında, bir tek Sadri’nin olmasını isteyen Ayşe, ameliyat olmak için hastaneye Sadri ile beraber gidiyor. Ayşe ve Sadri arasındaki duygular, kendini aşkın büyülü kollarına bırakıyor. Hastane masraflarını ödemek için Tarık’ın mı, yoksa Hacer’in verdiği parayı mı kullanacağına karar veremeyen Sadri’yi, ödeme yapacağı yerde bir sürpriz bekliyor. Hulusi’nin yaşam koçu Samim, Belgin’in kıskançlıklarına maruz kalınca Hulusi, çaresiz, Samim ve Belgin’i tanıştırıyor. Belgin Samim’i çok sevip, kendisine yaşam koçluğu yapmasını isteyince, Hulusi kendini çok yalnız hissediyor ve Teoman’ı arıyor.
Arkadaşlar, ben bu özetten çok bir şey anlamadım yaa.. Yani üzerine yorum yapmak istiyorum ama.. neyse, biraz daha sizin yazdıklarınızı okuyayım da..
ebru bana yine lise mantığı diyecek ama ne yapayım, mantıklı olmasa yazmam :)
şimdi belgin, samimi seviyomuş, samim de tarığa göz koydu, ama belginin bundan haberi yok. samim belgin'nin yaşam koçu oluyosa ve hulusi de yalnız kalıyosa demekki belgin ve samim birlikte geziyolar. belgin, samimle belkıs'ı ziyarete vahilere gidiyo, samim "burası kimin evi" diye soruyo, belgin "vahilerin" deyince. hem dediğine bin pişman oluyo, hem de samim'im yaşam koçluğuna. çünkü oğlunun yerini deşifre ediyo. tarığı yağmurdan (naz) kaçırırken doluya (samim) tutturuyo. sonra da seyredin komediyi. bi yandan samim, bi yandan yakışıklı abi tarığın belası, bi yandan hizmetçi yalanı, bi yandan pınar da naz'ın belası :)
gerilimli olduğu kadar komik bölümler izleyeceğimiz kesin.
Canımsın yaa..
Lise mantığı derken, MANTIK DERSLERİNİ kastetmiştim. Hani şu Psikoloji, Felsefe, Sosyoloji,Mantık.. Bunlardan mantık seçmeliydi ve adıyla alakasız bir dersti. Onu kastetmiştim. Yoksa, lise mantığı falan demek istemedim.. Tamam liseyi bitireli 11 yıl olmuş olabilir ama :) o kadar da küçük görecek değilim Serdarcığım.. :)
Haklısın Bora'da Cenk'de kötü karakterliydi ve yapılanları hak ediyordu.Ama bu gelen abi iyi bir insansa ve Naz'la da ilgilenirse işte o zaman tehlike çanları çalar.Çünkü insani anlam da iyi bir rakiple savaşmak kötü bir rakipten daha zordur.En azından vicdani açıdan...:img-yes:
ceza_cansu
08-01-07, 22:43
Hani hep derdik ya Tarık 'ın bir dert ortağı olsun dertleşsin içini döksün vs diye de sonra bu Belkıs mı olacak filan da dedik hatta.İster misiniz biz Belkıs veya Ümit derken bu dost Samim çıksın? :) :)
Di mi ya olur mu olur.Samim Tarık'a şuna benzer şeylerde söylermiş hani yaşam koçu ya ''kız Tarık ben bu Naz'ı alt etmenin yolunu buldum.Öyle şeyler yapıcazki sana olan aşkını dünyaya haykırıcak.Ay gerçi ben varken ona noluyor o ayrı ama ah Tarıkcım ah sevmek bazen böyle sevdiğine yardım etmektir.Sen mutlu ol yeter.Ben sensizliğe de alışırım.Şeker'':img-hyste :img-hyste .Yok ya ben çok uçtum.Ama Serdar senden bu konuda güzel replikler bekliyorum.Tabi sınavların bittikten sonra:img-wink:
Şu son 5-6 sayfadır neler yazıldığını anlamıyorum:) Çok mu yoruldum bugün acaba. Kafam mı durdu?
Herkes Samim üzerine senaryo kuruyor. Samimi hakikaten bu kadar çok mu sevdiniz yahu?:)
Yarın (belki bu gece) fragman verilince bu "yakışıklı" ağabey konusunda fikre sahip olacağız da ben hala bu işin özünü merak ediyorum? Kıskançlık mı, tehlike mi?
Ayrıca Naz'a yaklaştığı derecede kötü karakter olacaktır. (Aha, iyice ailemden saymaya başladım iyi mi? :))
25.bölümdeeeee hulusiii bardaki görevliyleeee konusuoduu hani saklanmışşştıııı tarık ı soruouduuuu görevlide bizim patron sesini çok beğenmişşş onuunla konusmak istior gibisinden bi şeyler söylemiştiiiiiiiii ilerleyen bölümlerdeee bi süprizzz olur mu acabaaaaaa
Burası bana komik gelmişti :D Hani patron beğenmişte Tarık'ı sormuş. Yaz çocuk şarkı söyleyemedi ki Naz'ın dediği gibi "İyi ki doğdun, İyi Ki doğdun Filiz" bundan ibaretti :D Yani Tamam Barış'ın güzel sesini ön plana çıkarmak istiyorlar ama daha hiç şarkı söylemeden böyle iltifatlar almasıda bana komik geldi:D
Ama Tarık'ı dizide konser verirken görmek ister miyiz, Eveeeeet :D
ebru.karaca
08-01-07, 22:47
samimin gitmemesine en çok sevinenlerden biri de benim:) şimdi bu bölümde TARIKın başındaki belaları bi sayalım:) 1-NAZ, 2-Samim, 3-Pınar, 4- Pınar'ın ağabeyi,5-Hulusi:img-hyste daha aklınıza kimler geliyor?
Hah haa... Doğru valla..
Samim'e ben de çok sevindim! Ben de!
belgin ile samimin arkadaşlığına çok gülecez gibi geliyor bana..samim belgine ayy kızz diye hitap edermiş..ay bide evde tarığın resimlerini bulurmuş.yada tarık annesini ziyarete gelirmiş samim orda:):img-hyste yani bu durumda samime oğlum diye tanıştıracak.samim aahh sen vahinin şöförü değilmisin ayol..artık samimide oyuna katarlar.:img-hyste :img-hyste
Öyle bir şey olsa bile sevgili jenn;
Samim kolay ayartılacak biri. :)
Aman Samimciğim! Kimsenin, özellikle de Hulusi'nin haberi olmasın derse, söylemez. İyi sırdaş olur diye düşünüyorum.
Amaaa...
Tarık'ı gördüğü bir ara bunu ufak şekilde de kullanabilir:
"Canımm, nasılsın?
Senin kim olduğunu öğrendim canımmm..
Ama merak etme.. seni ele vermem (bir göz kırpışı ve uzaktan öpücük) !"
Tarık'ın halini düşünün artık :)
burcin_kaplan
08-01-07, 22:50
Şu son 5-6 sayfadır neler yazıldığını anlamıyorum:) Çok mu yoruldum bugün acaba. Kafam mı durdu?
Herkes Samim üzerine senaryo kuruyor. Samimi hakikaten bu kadar çok mu sevdiniz yahu?:)
Yarın (belki bu gece) fragman verilince bu "yakışıklı" ağabey konusunda fikre sahip olacağız da ben hala bu işin özünü merak ediyorum? Kıskançlık mı, tehlike mi?
Ayrıca Naz'a yaklaştığı derecede kötü karakter olacaktır. (Aha, iyice ailemden saymaya başladım iyi mi? :))
aynen şahin abicim ..Şu samimi sevmedim diyemem ama sevdimde diyemicem ne yazık ki:icon_whis
We olaylara bu akdar dahill olmasınıda istemiyorum aslında ben hulusiyle iyidi ya o öyle metrosexüel olaylarında..bu arada seni şu tarık olayındada destekliyorum komik olsun diye konuşlmuş bi ayrıntı diye umuyorum ben umarım dewam ettirmezler onu..
bende senin gibi şu abi olayına takmış durumdayım:)
bana sadece kıskançlık gibi geliyor ben alfonsoyla ilgili bişe çıkacağını düşünmüyorum ..umarımda çıkmaz..Tam bizimkiler sevgili olucak derken birden olayalr patlamasın ya.. biraz mutluluk görelim di mi ama ne bu bölee...:img-yes:
Ya ben sevdim Samim'i yahu,dizideki en samimi ve içten tiplerden birisi.Ayrıca çok da renkli.Sıcak ve dürüst birine benziyor o fırlama görüntünün altında bence duygusal birisi yatıyor.Neden dost olmasın ki?
tamam arkadaşlar samim konusunu abarttık o sadece belginin yaşam koçu olarak kalsın..öylede renkli olacaktır:))nowar,büyükbaba burçin tamam ya haklısınız:)))neyse forumda renk oldu biraz:)) biz yakışıklı ağbiye dönelim..yakışıklı ağbi hizmetçi naza bayılır...işte o zaman kıyametler kopar...
ebru.karaca
08-01-07, 22:59
tamam arkadaşlar samim konusunu abarttık o sadece belginin yaşam koçu olarak kalsın..öylede renkli olacaktır:))nowar,büyükbaba burçin tamam ya haklısınız:)))neyse forumda renk oldu biraz:)) biz yakışıklı ağbiye dönelim..yakışıklı ağbi hizmetçi naza bayılır...işte o zaman kıyametler kopar...
Naz'ın düşeceği komik durumların tam da hizmetçi olması dolayısıyla olacağının düşünüyorum ben.. :)
burcin_kaplan
08-01-07, 23:00
Ya ben sevdim Samim'i yahu,dizideki en samimi ve içten tiplerden birisi.Ayrıca çok da renkli.Sıcak ve dürüst birine benziyor o fırlama görüntünün altında bence duygusal birisi yatıyor.Neden dost olmasın ki?
samim we hulusinin zaten yeterince sahnesi wardı bide şimdi olaylara belginde dahil olunca yan karakterlere dahada fazla yer verilicek demek oluyor bu..Bide üzerine sizin dediğiniz gibi bu samim tarıklada arkadaş olursa nereye elimizi atsak samim çıkıyor gibi olucak yani nereye baksak hangi tarafa geçilse samimm!
umarım demek istediğimi anlamışsındır yani , mümkünse heryerden çıkmasa daha iyi olur hulusinin yanında gayet şekrdi umarım belginin yanındada şekerliğine dewam eder ama mümkünse tarıkla naza ulaşmasın bu olay:img-wink:
Aşk dile geldimi yakışıklı abi filan hikaye kalır.Naz çok emin arkadaşımmm derken Tarık birini bulunca nasıl panikledi?Bunda da Tarık kesin delirir abiye ilgi gösterirse Naz ama çok sürmez bunlar birbirine aşık yahu.
Ya ben sevdim Samimi yahu,dizidek en samimi ve içten tiplerden birisi.Ayrıca çok da renkli.Sıcak ve dürüst birine benziyor o fırlama görüntünün altında bence duygusal birisi yatıyor.Neden dost olmasın ki?
Bende sevdim Samim'i ama arabada ki hallerinden Tarığa pek dostça bakabilecekmiş gibi gelmedi bana.Ne kadar dostça davranmaya kalksa da biryer de kesin açık verir.
Tabi Samim'i sevdim dediysem olayı fazla abartmaya da gerek yok.Belki biraz olsun Tarığa sarmasına katlana bilirim ama karizmayı durup dururken çizdirmeye de gerek yok.:img-yes:
burcin_kaplan
08-01-07, 23:02
Naz'ın düşeceği komik durumların tam da hizmetçi olması dolayısıyla olacağının düşünüyorum ben.. :)
bence gene yemek memek yapmaya çalışır bizimki:) tabi sadece çalışır..:)
bide şu abimizle naz hizmetçi olarak tanıştırılıcak oda bi değşik olucak çok merak ediyorum bizim yakışıklı abi nasıl tepki wericek bakalım..
evet geniş özet gelmiş.. gelmişte evlere şenlik durumunda değişme yok.. ve oyun tam haliyle devam ediyor.. kıskandırma ..aklıma ne hikmetse bora hazretleri geldi.. hani şu çakal, hani uyanık işi bilen dahası aynı anda iki hanımıda idare eden bora.. efendim orada bir çekişme izlemiştik..
derken sahneye pınar çıktı.. bunun cenk ve kardeşinden farkı ne.?!. efendim cenkin kardeşi tarığa karşı hisleri yoktu.!!. şimdi pınarın, tarığa karşı hisleri var.. doğal olarak pınarın abisinin, naza karşı hisleride olacak.!!. bu kez durum farklı mı? neden?! bu kez sadece erkek (cenk gibi) yine naz'a ilgisi olurken kardeşininde(pınarın), tarığa ilgisi var.. yani ebrudan farklı. onun yoktu.. efendim bu durum, bizler için, cenk- ebru kardeşlerden farklı bir durum teşkil etmiyor.. aynı kareler.. hatta bu kez pınarın abiside yakışıklı.. bununda yansıması kıskançlık katlanacak demek.. ve savaş bora savaşından daha şiddetli olacak..
dizimin tekrara bürünüyor hissine kapılmak çok kötü... bu olmaması gereken bir durumdur.. umarız bu pınar ve abisi muhabbeti erken biter..
ha bu arada, aklıma geçen bölümün başlarında ki kuklaların sözleri geliyor..
muharrem abi- neydi bu sürmeli gözlü oğlanın adı..
bahri - alfonso tarık abi..
muharrem - o ne lan..
..........
araları atlıyayım..
..........
bahri - bende diziyi şey ettin diyorum abi..
muharrem - ne ettim ulan.
bahri - hiç abi ..hiç
muharrem - hah..
sevgili senarist kesimi siz bence starın sevimli kuklaları muharrem abi'yi dikkate alın..
aynen şahin abicim ..Şu samimi sevmedim diyemem ama sevdimde diyemicem ne yazık ki:icon_whis
We olaylara bu akdar dahill olmasınıda istemiyorum aslında ben hulusiyle iyidi ya o öyle metrosexüel olaylarında..bu arada seni şu tarık olayındada destekliyorum komik olsun diye konuşlmuş bi ayrıntı diye umuyorum ben umarım dewam ettirmezler onu..
bende senin gibi şu abi olayına takmış durumdayım:)
bana sadece kıskançlık gibi geliyor ben alfonsoyla ilgili bişe çıkacağını düşünmüyorum ..umarımda çıkmaz..Tam bizimkiler sevgili olucak derken birden olayalr patlamasın ya.. biraz mutluluk görelim di mi ama ne bu bölee...:img-yes:
Burçincim, bu kıskançlık meselesi, sıra tabanlı strateji oyunları gibi sürmeye devam ederse ilelebet mutluluk göremeyeceğiz zaten. Elim sende oynuyorlar gibi sanki. :)
Aslında burada kimse bahsetmedi ve bu bana garipgeldi ama Naz geçen bölüm bu aşka kendini iyice hazırladığını, hatta bu aşkı kabullendiğini belli etti.
2 cümlesini hatırlatayım size;
"Tabi ki gidecek, kendine sevgili buldu. Ay nasıl yapar bunu bana ben varken"
"İnanmıyorum, hem de bu şarkıyı, bana dağda söylediği ve "bize" özel olduğunu düşündüğüm bu şarkıyı"
tarik_naz'ın geçenlerde dediği, Tarık'ın ufak çaptaki aşk ilanından sonra, bana göre bu 2 cümle de Naz'ın kendine aşk ilanıdır.
Ayrıca Burçin, ben yakında birbirlerine açıldıklarını görmez ve kıskançlık görmeye devam edersem, sinirden pc ekranını yemeye başlayabilirim o zaman ne Tarık kalır ne Samim:)
ebru.karaca
08-01-07, 23:06
bence gene yemek memek yapmaya çalışır bizimki:) tabi sadece çalışır..:)
bide şu abimizle naz hizmetçi olarak tanıştırılıcak oda bi değşik olucak çok merak ediyorum bizim yakışıklı abi nasıl tepki wericek bakalım..
Ya bir de, şöyle tanıdık bir yere yemeğe götürüldüğünü düşünsene..
Hizmetçiyim dese, ele güne rezil olacak.. (Çok da bakıyor bilirsin :) )
Değilim dese, her an bir yerden tanıdık biri çıkabilir.. :)
ceza_cansu
08-01-07, 23:07
24. bölümde arkadaşlık olayı yüzünden Tarık delirdi,25 de Pınar yüzünden Naz delirdi ama bu bölüm Pınar ve abisi sayesinde hem Naz hemde Tarık karşılıklı hem deliricekler hemde birbirlerini delirticekler.O sahneleri gerçekten merak ediyorum.
Bu arada eminim şu anda çoğu kişi star'ı açmış bir umut fragmanı bekliyor(mesela ben) ama reklamlar geçtikçe az olan umudumuda kaybetmeye başladım.
Evet, bir süpriz yapsalarda fragmanı verseler bu gece. Çok merak ediyorum bu haftayı, sanki çok özel şeyler olacakmış gibi hissediyorum :)
Tabi Samim'i sevdim dediysem olayı fazla abartmaya da gerek yok.Belki biraz olsun Tarığa sarmasına katlana bilirim ama karizmayı durup dururken çizdirmeye de gerek yok.:img-yes:
aynen ondan ve ilaveten bizim dizimizin kolaya kaçan komedi unsurlarına ihtiyacı yok..zekice yazılmış çok güzel esprilere dayanan diyaloglarımız var..diğerlerinden en büyük farkı bu..onlarla da bol bol gülmüyor muyuz:img-yes:
burcin_kaplan
08-01-07, 23:12
Burçincim, bu kıskançlık meselesi, sıra tabanlı strateji oyunları gibi sürmeye devam ederse ilelebet mutluluk göremeyeceğiz zaten. Elim sende oynuyorlar gibi sanki. :)
Aslında burada kimse bahsetmedi ve bu bana garipgeldi ama Naz geçen bölüm bu aşka kendini iyice hazırladığını, hatta bu aşkı kabullendiğini belli etti.
2 cümlesini hatırlatayım size;
"Tabi ki gidecek, kendine sevgili buldu. Ay nasıl yapar bunu bana ben varken"
"İnanmıyorum, hem de bu şarkıyı, bana dağda söylediği ve "bize" özel olduğunu düşündüğüm bu şarkıyı"
tarik_naz'ın geçenlerde dediği, Tarık'ın ufak çaptaki aşk ilanından sonra, bana göre bu 2 cümle de Naz'ın kendine aşk ilanıdır.
Ayrıca Burçin, ben yakında birbirlerine açıldıklarını görmez ve kıskançlık görmeye devam edersem, sinirden pc ekranını yemeye başlayabilirim o zaman ne Tarık kalır ne Samim:)
:img-hyste :)
artık 27. bölümdede bi açılım olmazsa ben de kendimi mümkün mertebe bi yerlerden aşağı atmayı düşünüyorum:)
dile kolay ya 25 hafta geçmiş hala kıskandırma aşamasında bizimkiler..
bu arada çok güzel bi yeri söyledin aslında şahin abi hele şu cümle:
Tabi ki gidecek, kendine sevgili buldu. Ay nasıl yapar bunu bana ben varken
nasıl yapar bunu bana lafını duyduğumda ben bi silkindim şöyle bu cümle nazdan mı çıktı diye:) bişeyleri aslında kabul etmeye başlamış kendi içinde ama daha tam olarak sindirememiş olayları ..Artık bu hafta umarım sindirirde bizde 27. bölümde bunun meyvelerini toplarız:):)
valla 26. bölümden pek umutlu değilim hatta damgasını vuracak adamda belki pınarın YAKISIKLI abisi.. sinir krizlerine girmezseniz ben neyim.. gireceğiz hemde toptan.. naz, yine yapacak nazlığını bu kez borada olduğu gibide değil.. katmerlisi bir şekilde.. ve biz borayı köşe bucak arayacağız.. :img-hyste demedi demeyin..
diğer damgasını vuracak şahış benim çok sevdiğim samim.. işte bu.. özü sözü bir herif.. gördü tarığı söyledi duygusunu .. içi dışı bir.. komikte daha ne isterim.. hulusi ile samim bizi bir parça sinir krizlerinden uzaklaştıracak.. iyi ki varsın samim abi....
ha samim abi, pınarla birlikte ekranlardan sende kaç emi..!! :img-wink: :icon_whis
Ya yanlış anlama olmadan hakikaten bir açılma olsun yahu artık.Naz yorulmadı Tarık yorulmadı ama biz telef olduk :)
burcin_kaplan
08-01-07, 23:18
Ya bir de, şöyle tanıdık bir yere yemeğe götürüldüğünü düşünsene..
Hizmetçiyim dese, ele güne rezil olacak.. (Çok da bakıyor bilirsin :) )
Değilim dese, her an bir yerden tanıdık biri çıkabilir.. :)
:img-hyste
işte ben bide o ikilemde kaldığı andaki mimiklerini çok merak ediyorum ya :) merwe sevi oyunculuğunu konuşturucak gine artık..O gözlerdeki bakışı kaş göz oynamalarını gerçekten merakla bekliyorum o hareketler gine güldürücek bizi:)
Ya yanlış anlama olmadan hakikaten bir açılma olsun yahu artık.Naz yorulmadı Tarık yorulmadı ama biz telef olduk :)
25 bölümdür bu olmadı.. ama söyleyeyim bu pınar ve abisinin olduğu bölümlerde bunu beklemeyin..
yine bakışmalarla ve iç seslerle idare edeceğiz.. :img-hyste
yok öyle yok böyle. ..acabalarla başlayan cümlelere alışık olmalıyız..
şimdi sıkı durun nefis bir akşam yemeği.. kime inat..tarığa inat.. kimle.. naz ve pınarın yakışıklı abisiyle.. ve tarığın gizli sabotajı.. vs vs..
ebru.karaca
08-01-07, 23:26
Evet, bir süpriz yapsalarda fragmanı verseler bu gece. Çok merak ediyorum bu haftayı, sanki çok özel şeyler olacakmış gibi hissediyorum :)
Ben zaten bir yanadan Star'ı açtım, beklemedeyim..
Şu Star'ın reklem müziği var ya,.. ben şunu fark ettim.
Ben o müziği Yalancı Yarim'in sanıyorum. O sesi her duyduğumda içim pırpır ediyor..
:) Algıda seçicilik işte.. :)
:img-hyste
işte ben bide o ikilemde kaldığı andaki mimiklerini çok merak ediyorum ya :) merwe sevi oyunculuğunu konuşturucak gine artık..O gözlerdeki bakışı kaş göz oynamalarını gerçekten merakla bekliyorum o hareketler gine güldürücek bizi:)
Kesinlikle! Ben de çok merak ediyorum. Sadece Naz değil, Tarık'ın mimiklerini de .. :)
Ben zaten bir yanadan Star'ı açtım, beklemedeyim..
Şu Star'ın reklem müziği var ya,.. ben şunu fark ettim.
Ben o müziği Yalancı Yarim'in sanıyorum. O sesi her duyduğumda içim pırpır ediyor..
:) Algıda seçicilik işte.. :)
Aynı dertten muzdaribim ebru.karaca. O sesi her duyduğumda "aha YY başladı" diyorum. Resmen kulakları dikiyorum havaya, baş dönüyor tv ye ve gözler açılıyor.:)
24. bölümde arkadaşlık olayı yüzünden Tarık delirdi,25 de Pınar yüzünden Naz delirdi ama bu bölüm Pınar ve abisi sayesinde hem Naz hemde Tarık karşılıklı hem deliricekler hemde birbirlerini delirticekler.O sahneleri gerçekten merak ediyorum.
Bu arada eminim şu anda çoğu kişi star'ı açmış bir umut fragmanı bekliyor(mesela ben) ama reklamlar geçtikçe az olan umudumuda kaybetmeye başladım.
aynen sana katılıyorum..kendilerini delirttikleri gibi bizleride ekran karşısında delirtecekler..
sabahtan beri star açık..beklemekten içime fenalık geldi..ky verdiler bizimkinide verirler diye...ama ne gezeeer..:)
burcin_kaplan
08-01-07, 23:36
Ya Buyukbaba;
Bari bu gece bize Firuze Miruze, öyle tuhaf şeyler izletmeseler. Bir de Zanzara mıydı, neydi?
Yoksa ağlarım ya..
bu gece yalancı yarimin tekrarı war :) ben ne yazık ki bu gece sabahlayamıyorum ama siz çok eğleniceksiniz artık bende yarın okurum neler yapmışsınız :)
ceza_cansu
08-01-07, 23:37
Ya inanmıyorum ya perşembe yazısını görünce resmen yerimden fırladım ama Kaybolan Yıllar mış:icon_sorr :icon_sorr .Artık fragman sabah kaldı ya da küçük bir ihtimalle bu geceki tekrarın reklamında verilicek.Of ya fragman bekle,özet bekle,Tarık-Naz aşkını bekle.Ne çok şey bekliyoruz biz ya
Ya Buyukbaba;
Bari bu gece bize Firuze Miruze, öyle tuhaf şeyler izletmeseler. Bir de Zanzara mıydı, neydi?
Yoksa ağlarım ya..
Valla ebru.karaca, eğer bu gece vermeye niyetliler ise fragmanı, mutlaka bu gece verecekler. Sadece YY tekrarı arasındaki reklamlarda mümkün. Ondan sonrası pek mümkün değil. O ara göremezseniz yatın. Benden söylemesi.(Bir de verilirmiş. Tefe koyarsınız beni. O yüzden yatmayabilirsiniz de:))
Aslında yarın çok yoğun bir günüm olmada sabaha kadar otur diyor içimdeki ses :)
01:30 Yalancı Yarim
03:20 Sultan Makamı
ve reklam aralarında da fragman verilirdi :) Değmeyin keyfime ...Ama uyumak uyumak kadar güzel birşey var mı:D
burcin_kaplan
08-01-07, 23:46
nowar_77 hani şu uçan karga oalyı yüzünden keyfimiz yerine gelmişti ya bi ara hatırlıyor musun? reyting fln hani :) şimdi seni benim olduğum yerde gördüm keyfimiz bi daha bi yerine geldi mi ki:) walla benim geldi:) (ne demek istediğimi anlamışsındır umarım:))
Aynı dertten muzdaribim ebru.karaca. O sesi her duyduğumda "aha YY başladı" diyorum. Resmen kulakları dikiyorum havaya, baş dönüyor tv ye ve gözler açılıyor.:)
Demek herkeste durum aynı.O zaman ne diyoruz hep beraber?" hepimize geçmişler olsun" :) :)
evet geniş özet gelmiş.. gelmişte evlere şenlik durumunda değişme yok.. ve oyun tam haliyle devam ediyor.. kıskandırma ..aklıma ne hikmetse bora hazretleri geldi.. hani şu çakal, hani uyanık işi bilen dahası aynı anda iki hanımıda idare eden bora.. efendim orada bir çekişme izlemiştik..
derken sahneye pınar çıktı.. bunun cenk ve kardeşinden farkı ne.?!. efendim cenkin kardeşi tarığa karşı hisleri yoktu.!!. şimdi pınarın, tarığa karşı hisleri var.. doğal olarak pınarın abisinin, naza karşı hisleride olacak.!!. bu kez durum farklı mı? neden?! bu kez sadece erkek (cenk gibi) yine naz'a ilgisi olurken kardeşininde(pınarın), tarığa ilgisi var.. yani ebrudan farklı. onun yoktu.. efendim bu durum, bizler için, cenk- ebru kardeşlerden farklı bir durum teşkil etmiyor.. aynı kareler.. hatta bu kez pınarın abiside yakışıklı.. bununda yansıması kıskançlık katlanacak demek.. ve savaş bora savaşından daha şiddetli olacak..
dizimin tekrara bürünüyor hissine kapılmak çok kötü... bu olmaması gereken bir durumdur.. umarız bu pınar ve abisi muhabbeti erken biter..
ya dizi başa mı dönüyor deyip duruyoruz ama dizinin gidişi de öyle bi gidiş ki, ister istemez dilimizden çıkıveriyo bu başa dönme ifadesi. çünkü naz önce filizi,sonra ayşe'Yi sonra da melisa'yı kıskandı. bunlar bitti. 18-21.bölümleri arasında tekrar filiz'i kıskandı, 22.bölüm sonu 23.bölüm başında ayşe'yi kıskandı, 25-26 bölümlerde de pınar.
inşallah bu karşılıklı kıskandırma son olur. umarım pınar ve abisini de son kez görürüz. 27.bölümün gerilimi için bi sebeb oluşturup gitsinler.
samim, olayına gelince. tarık ile bir kez daha karşılaşmalarını çok istiyorum. ama yalnızca bir kez daha o da komedi için, ondan sonra samim'e de yol görünsün. tarık ile muhabbetlerinin uzaması ben de istemiyorum tabi ki.
ebru.karaca
08-01-07, 23:50
Arkadaşlar,
Ya ben mi paronayak oldum, yoksa uğur kedi'ye bir şeyler mi oldu?
Ya niye gelmez oldu? Neden tüyolar getirmiyor bize? Geçenlerde geldi, okudu okudu gitti. :(
nowar_77 hani şu uçan karga oalyı yüzünden keyfimiz yerine gelmişti ya bi ara hatırlıyor musun? reyting fln hani :) şimdi seni benim olduğum yerde gördüm keyfimiz bi daha bi yerine geldi mi ki:) walla benim geldi:) (ne demek istediğimi anlamışsındır umarım:))
anlamam mı:img-hyste en sevdiğim sayı 8:img-hyste :img-hyste :img-hyste
yanlız şimdi benim bu tek cümlelik diziyle ilgili olmayan mesajım bir kaç dakika sonra kendini yok edecektir:)hemen bir yorum yapayım..bu gece nasılsa dizimiz var oturup bekleyeceğiz ama fragmandan umudum yoktur:)
burcin_kaplan
08-01-07, 23:52
anlamam mı:img-hyste en sevdiğim sayı 8:img-hyste :img-hyste :img-hyste
hatta şuan 3 desem:) benim en sevdiğim sayı birden 3 oldu nedense:icon_whis
arkadaşlar bence bugün gece fragmanı wericekler hatta dizinin reklam arasında kesinlikle koyacaklarını düşünüyorum ama ben ne yazık ki bekleyemeyeceğim yarın bide sınawım war benim ama nedense hala burdayım ama napalım işte yalancı yarim sevgisi bi başka oluyor:)
ebru.karaca
08-01-07, 23:53
Bu yazına birde baş ağrısı eklersem aynı benim şu anki durumum.Saat 1.30 da tekrar olmasa kesin yatardım.
Geçmiş olsun..
Bizim dizinin tekrarlarını koydukları saate bakın ya.. Normalde o saatlere kolayca kalırım ama.. genel olarak düşündüğünde aslında çok geç..
ceza_cansu
08-01-07, 23:56
Geçmiş olsun..
Bizim dizinin tekrarlarını koydukları saate bakın ya.. Normalde o saatlere kolayca kalırım ama.. genel olarak düşündüğünde aslında çok geç..
Saol.Dizinin ilk bölümlerinde ne güzel tekrarlarını düzgün bir saate koyarlardı bizde rahat rahat izlerdik.Ama artık gecenin bir vaktine koymaya başladılar.
burcin_kaplan
09-01-07, 00:01
yanlız bişe dicem şimdi dayanamayıp gine kendi pcimden 25. bölümü açmış seyrediyordumda..
gene şu OoOo'lu bölümdeyim:)
herneyse işte bunlar ooOO'ladıktan sonra nazın tepkisi
ümitle filize dönerek ben sizi oOo'luyor muyum?
sadriyle ayşeye dönerekte ben sizi OOOo'luyor muyum demiş??
yanlız ince bi ayrıntı war burda bu iki çiftte flört dönemi yşıyorlar şuan resmen bize dokunmayın ben size dokunuyor muyum demek istemiş:):)
yani bence istemedende olsa şuan bi flört yaşadıklarını kabul etmiş oldu bence:):D
Saol.Dizinin ilk bölümlerinde ne güzel tekrarlarını düzgün bir saate koyarlardı bizde rahat rahat izlerdik.Ama artık gecenin bir vaktine koymaya başladılar.
aslında fazla tekrar aslına zarar veriyor..örneğin ben tekrarının yayınlanacağını bildiğim programları aynı anda başka bir tercihim varsa o anda seyretmiyorum..yani fazla tekrar aslı bozar:)diye bir avuntu yaptım kendimce..
ebru.karaca
09-01-07, 00:08
Yani arkadaşlar, resmen bir saat var ya...
Ama bir de şunu düşünüyorum. Diziyi izlerken ne muhabbetler, yorumlar yaparız. :)
Yani arkadaşlar, resmen bir saat var ya...
Ama bir de şunu düşünüyorum. Diziyi izlerken ne muhabbetler, yorumlar yaparız. :)
Ebru hanım sizi bu aralar çok gececi görüyorum :) Bakıyorum tekrarı bekliyorsunuz :img-wink:
ebru.karaca
09-01-07, 00:18
Ebru hanım sizi bu aralar çok gececi görüyorum :) Bakıyorum tekrarı bekliyorsunuz :img-wink:
Elgiz hanım, hiç sormayın efenim..
Gece kuşu oldum..
Farkındaysanız, gece gündüz de buradayım.. :)
(Sakın "Ben sana daha önce demiştim" deme. :) Biliyorum :) )
burcin_kaplan
09-01-07, 00:23
bu arada şu son sahneye naz bilerek yapmış olabilr falan diyorduk ya ben yine karar değiştirdim bilerek yapmamış gibi ya:)
sanki ordaki gülümsemesi sinirinden kaynaklanıyor gibi istemsiz olarak:) allahım şu perşembe gelsede bi artık anlasak kafayı sıyırıcam walla olayı nasıl bağlıcaklar diye düşünürken..
yani bence istemedende olsa şuan bi flört yaşadıklarını kabul etmiş oldu bence:):D
naz, herkese tarığı sevdiğini belli etti, hatta herşeyi kabul etti de, bi adını koyamadı. aslında adını da koydu kahvaltı da ilk defa tarık ve kendisi için "sevgili" ifadesini kullandı ama bunu tarığa nasıl söyleyeceğini bilmiyo. belki daha önce hiç kimseye "seni seviyorum" demedi naz. bence naz'ın derdi patron-şoförüne aşık olamaz değil. utangaçlığından dolayı tarığa "onu sevdiğini" söyleyememesi.
21.bölümün sonunda naz, tarığa bişey demişti. "bi tek şeyden eminim yarın şoförüm olmayacaksın" işte tam burda tarık, naz'ın gözünde şoför olmaktan tamamen çıktı.
bencede,naz tarıktan önceki hayatında kimseyi sevmemiş,aşık olmamış.
naz çok utangaç.çok çekindiği için aşkını tarığa belli edemiyor.
İyi geceler arkadaşlar.Keyifler nasıl bakalım?Görüyorum ki ben de dahil hepimiz dört gözle fragmanı bekliyoruz.Bu geceki tekrar bölümün arasın da inşallah gösterirler de bize de sabahlamak için bahane çıkar.Gerçi uykusu gelen arkadaşlar var aramızda.Ama eminim fragmanla birlikte cin gibi olurlar.
bu arada şu son sahneye naz bilerek yapmış olabilr falan diyorduk ya ben yine karar değiştirdim bilerek yapmamış gibi ya:)
sanki ordaki gülümsemesi sinirinden kaynaklanıyor gibi istemsiz olarak:) allahım şu perşembe gelsede bi artık anlasak kafayı sıyırıcam walla olayı nasıl bağlıcaklar diye düşünürken..
bana hiç bilerek yaptı gibi gelmemişti orda ve sanırım 26 da konuyu bir yere bağlamayacaklar yani ki tarık sinirle odasına gidecek ve naz a atıp tutacak..benimle bilerek oynuyor diye..o zaman bak gör deyip pınar olayına hiç bozmadan devam edecek...ta ki abi piyasaya çıkana kadar..ondan sonrasını göremiyorum valla
burcin_kaplan
09-01-07, 00:29
aslında naz ilk kendi kendine kabul etmekten bile utanıyordu onu en azından attı ..Bişeyleri kendi içindede konuşmaya başladı..Artık bunların sözle itirafıda yakındır bu saatten sonra naz ne yapsa bu duyguları engelleyemez..
yok yok başka çıkar yol yok ya 27 de ya 28 de artık bu olay açığa ka-vuş-ma-lı!
Bir an önce açığa çıksa iyi olur Naz'dan önce biz kafayı yiyeceğiz.
burcin_kaplan
09-01-07, 00:32
bana hiç bilerek yaptı gibi gelmemişti orda ve sanırım 26 da konuyu bir yere bağlamayacaklar yani ki tarık sinirle odasına gidecek ve naz a atıp tutacak..benimle bilerek oynuyor diye..o zaman bak gör deyip pınar olayına hiç bozmadan devam edecek...ta ki abi piyasaya çıkana kadar..ondan sonrasını göremiyorum valla
Aslında banada ilk bilerek yapmadı gibi gelmişti ama forumdaki arkadaşlar saolsunlar öyle yorumlar yapıldıki benimde düşüncem kaymıştı otarafa doğru ama artık bende bilerek yapmadığını düşünüyorum ..Senin dediğin gibi olucak büyük ihtimalle tarık nazın bilerek yaptığını düşünücek ama bence odasında nazda o sırada kendi kendini yiyor olucak işte çocuk pınarı seviyrmuş fln gibi..Hatta bence mümkünse bi flashback yaşatsınlar we şu öpüşme sahnesine dönelim..Gerçek olduğunu öğrendiğinden beri o sahenye hiç dönmedi..
Neyse arkadşlar benden bu kadar hepinize iyi geceler dilerim umarım fragmanada rastlarsınız:img-wink:
byebye
Aslında banada ilk bilerek yapmadı gibi gelmişti ama forumdaki arkadaşlar saolsunlar öyle yorumlar yapıldıki benimde düşüncem kaymıştı otarafa doğru ama artık bende bilerek yapmadığını düşünüyorum ..Senin dediğin gibi olucak büyük ihtimalle tarık nazın bilerek yaptığını düşünücek ama bence odasında nazda o sırada kendi kendini yiyor olucak işte çocuk pınarı seviyrmuş fln gibi..Hatta bence mümkünse bi flashback yaşatsınlar we şu öpüşme sahnesine dönelim..Gerçek olduğunu öğrendiğinden beri o sahenye hiç dönmedi..
orada herkesi o düşünceye iten naz ın sorusunun tuhaflığıydı aslında ..mantıken kimse birinin bir kaç saat önce tanıştığı kişiye aşık olacağını düşünmez..fakat burada gözden kaçan bir şey var ki naz ve mantık pek yan yana gelmiyor..naz dır sorar dememiz gerekirdi:) şaka bir yana olay senaristlerin çarpıcı bir bölüm sonu yaratma çabasından kaynaklı gibi..
orada herkesi o düşünceye iten naz ın sorusunun tuhaflığıydı aslında ..mantıken kimse birinin bir kaç saat önce tanıştığı kişiye aşık olacağını düşünmez..fakat burada gözden kaçan bir şey var ki naz ve mantık pek yan yana gelmiyor..naz dır sorar dememiz gerekirdi:) şaka bir yana olay senaristlerin çarpıcı bir bölüm sonu yaratma çabasından kaynaklı gibi..
Aslın da bu gelen özetten sonra benim de kafam karışma dı desem yalan olur.Bir taraftan yok Tarığın onca yaptığından ve sarfettiği sözlerden sonra Pınar'ın bir oyundan ibaret olduğunu ve evet seviyorum sözünün kendisi için olduğunu anlamıştır diyorum.(Bu kadar da olmaz ki hem ben zekiyim diyor hemde köşeli jeton kullanıyor.)Bir taraftan da anlamış olsaydı bu abiyle tanışma olayına gitmezdi diyorum.
Eğer hem anladı hem de işleri zora sokuyorsa bu kızın iyi bir sopaya ihtiyacı var...:img-yes:
naz ve mantık, çok uyumsuz iki kelime. yanlış anlamayın, naz'ı seviyorum ama mantığını hiç sevmiyorum. mübarek şeytan mantığı. hani çizgi filmler de falan kahraman bişeye karar verecekken bi kırmızı şeytan çıkıyo kötü düşündürüyo bi de beyaz melek çıkıyo iyi düşündürüyoya. bu naz'ın mantığı da şeytan gibi. naz'ın olumlu düşüncelerini anında tersine çeviriyo.
senarsitlerin çarpıcı blüm sonu fikrine katılıyorum. ama bu çarpıcılık hep olumsuz olmasa iyi olacak. geçen gün sıralamıştım 25 bölümde olumsuz biten bölüm sonlarını. tam 20 bölüm olumsuz bitmiş. sadece 5 bölüm de dizinin sonunda mutlu ayrılmışız.
Aman aman kara gümrük başladı
hehehhe:)sağ gösterip sol vurmak diye buna diyorlar işte..siz misiniz tekrarın saatinden memnun olmayan diyen starın son şirinliği:)
whiteangel
09-01-07, 01:00
hehehhe:)sağ gösterip sol vurmak diye buna diyorlar işte..siz misiniz tekrarın saatinden memnun olmayan diyen starın son şirinliği:)
arkadaşlar ne bu şimdi yaa.. kabus gibi:icon_sorr resmen dalga geçiliyor bizle.star karagümrük dizisine çok yatırım yaptı galiba:icon_sorr
yalancı yarimde ne diziymiş ama. fragmanını beklemek bi dert, gecenin köründe yayınlanacağı duyurulan tekrarını beklemek ayrı dert. bir de beklerken al sana bir kabus:icon_sorr
dün geceki kaçan kargaya attığımız maillere cevap alan oldu mu? bunu da araya sıkıştırayım:img-wink:
hakkatten sağ gösterip solu vurdular. yarın gecenin programına baktım, kaybolan yıllar yazıyo 01.00 da. ama kaybolan yılların son bölüm tekrarı pazar günü oynadı. galiba yarın gece bizim dizinin tekrarı olacak.
bu arada karagümrük de çalan türkü de harikaymış. bi araştırayım bakayım :)
arkadaşım ne şirinliği resmen starın gazabına uğradık..biz starı açtık başka kanal
yüzü görmedik..ne fragman ne tekrar..böylede yapılmaz ama dimi..:icon_sorr
hakkatten sağ gösterip solu vurdular. yarın gecenin programına baktım, kaybolan yıllar yazıyo 01.00 da. ama kaybolan yılların son bölüm tekrarı pazar günü oynadı. galiba yarın gece bizim dizinin tekrarı olacak.
bu arada karagümrük de çalan türkü de harikaymış. bi araştırayım bakayım :)
e bu starın yayın akışını yapan elemanların haberi yok mu ki kaybolan yıllar pazar günü yayınlanmış..aslında star bizim diziyi çok sevdiği için nazar değmesin diye el içine çıkarmıyor:)yoksa başka bir niyet yok yani...
whiteangel
09-01-07, 01:08
off yaa ben 24. bölümü tekrar izleyip keyifle tv yi açtım,pc başına geçtim. şu anda tam dumur durumundayım:icon_sorr bu bize yapılır mı yaa? starda aynen Naz'a benziyo. nerde ne yapacağı hiç belli değil:img-wink:
ebru.karaca
09-01-07, 01:09
Ağlamak istiyorum
Ağlamak istiyorum
Ağlamak istiyorum
Ağlamak istiyorum...
Ben daha ne diyeyim?
Ne dediler, ne yaptılar?
Ben bu Star'a zaten hayret ediyordum, artık üzerinde düşünmemeye karar verdim. Ne yaptığı belli değil ki.
Sahiden prim yapan bir dizisine uyguladıkları bu saçma durum, başka türlü nasıl açıklanabilir?
Ağlamak istiyorum
Ağlamak istiyorum
Ağlamak istiyorum
Ağlamak istiyorum...
Ben daha ne diyeyim?
Ne dediler, ne yaptılar?
Ben bu Star'a zaten hayret ediyordum, artık üzerinde düşünmemeye karar verdim. Ne yaptığı belli değil ki.
Sahiden prim yapan bir dizisine uyguladıkları bu saçma durum, başka türlü nasıl açıklanabilir?
aslında yapılacak şey starın sitesine girip rahatsızlığımızı belirtmek..bütün programlarında alt yazı geçiyor..rahatsızlıklarınızı bildirin diye ..bundan iyi rahatsızlık mı olur..uçan karga ya yaptığımız gibi şikayet maillerimizi atalım derim ben ..burada kendi aramızda sinir olmaktansa..
e bu starın yayın akışını yapan elemanların haberi yok mu ki kaybolan yıllar pazar günü yayınlanmış..aslında star bizim diziyi çok sevdiği için nazar değmesin diye el içine çıkarmıyor:)yoksa başka bir niyet yok yani...
tabii canım başka ne niyetleri olabilirki zaten..olmaz zaten..olamaz zaten..hem
olsada olmaz zaten..bakın birden Nazlaştım..bu star beni paranoyak yaptı yine:)
daha öncede fragmanlara böyle yapıyordu..bize göstermiyordu zaten..bunu hep
yapıyor zaten..:img-yes: :img-pilot
whiteangel
09-01-07, 01:17
aslında yapılacak şey starın sitesine girip rahatsızlığımızı belirtmek..bütün programlarında alt yazı geçiyor..rahatsızlıklarınızı bildirin diye ..bundan iyi rahatsızlık mı olur..uçan karga ya yaptığımız gibi şikayet maillerimizi atalım derim ben ..burada kendi aramızda sinir olmaktansa..e hadi biz mail atmakta, tıklamakta, oylamakta ustayız.. atalım maillerimizi bakalım. belki dikkate alırlar.:img-cool2
e hadi biz mail atmakta, tıklamakta, oylamakta ustayız.. atalım maillerimizi bakalım. belki dikkate alırlar.:img-cool2
aynen yolladım ben de kendileri gibi şirin :)bir mail..starın ana sayfasına girince sol tarafta bize yazın yazıyor ya ..ordan yazdım kendilerine:)
Bence Alo starı arayın.Mutlaka bir muhatap oluyor.Ses ile duyurmak şikayetleri herzaman daha iyidir :img-wink:
Bence Alo starı arayın.Mutlaka bir muhatap oluyor.Ses ile duyurmak şikayetleri herzaman daha iyidir :img-wink:
o da aklıma geldi ama hem numarayı bulamadım sitede hem de bu saatte kimse yibulamayız dedim..
Alo Star Hattı:
0 (212) 478 07 87
Star TV ile ilgili her türlü görüş, öneri ve eleştirilerinizi
0 (212) 478 07 87 Alo Star Hattı'na yöneltebilirsiniz
BUYRUN EFENDİMMM SİZE NUMARA :)
Bende biraz önce star tv ye dizimize hakettiği değeri vermemesiyle ve bizi bu gece dumura uğratmalarıyla ilgili hoş bir mesaj attım.Umarım bundan sonra bize ve dizimize daha saygılı olurlar...:img-yes:
Alo Star Hattı:
0 (212) 478 07 87
Star TV ile ilgili her türlü görüş, öneri ve eleştirilerinizi
0 (212) 478 07 87 Alo Star Hattı'na yöneltebilirsiniz
BUYRUN EFENDİMMM SİZE NUMARA :)
telefona çıkan şirin bayan halimizi arz edince yalancı yarim perşembe akşamları saat 20.00 de gibi "bilimsel bir gerçeği dile getirdi..ben de bunu gayet iyi bildiğimi ,bu geceki tekrardan bahsettiğimi ikinci kere söyledim..yayın akışımızda bir değişilik olabilir dedi şirin bayan ben de "keşke bunu sitenizde anında görebilsek de bu saatlere kadar bekleyip madur olmasak"buyurdum ve bana ilk baştan beri beklediğim malum cümleyle cevap verdi"şikayet ve görüşlerinizi ilgililere bildireceğim"...
Medeateşekkürler telefon için:img-yes:
telefona çıkan şirin bayan halimizi arz edince yalancı yarim perşembe akşamları saat 20.00 de gibi "bilimsel bir gerçeği dile getirdi..ben de bunu gayet iyi bildiğimi ,bu geceki tekrardan bahsettiğimi ikinci kere söyledim..yayın akışımızda bir değişilik olabilir dedi şirin bayan ben de "keşke bunu sitenizde anında görebilsek de bu saatlere kadar bekleyip madur olmasak"buyurdum ve bana ilk baştan beri beklediğim malum cümleyle cevap verdi"şikayet ve görüşlerinizi ilgililere bildireceğim"...
Gafile kelâm,nafile kelâm...boşuna dememişler...star tv o bildiğimiz star tv..ama
dizimiz ve kendimiz için azimli olmak lazım..:good:
Ya ne hayaller kurmuştum. Bir taraftan Yalancı Yarim'i izlerken bir taraftan da sizlerle sohbet edecektim.Dün gece ki keyifli ortamı bugün tekrarlıyacağız diye beklerken bu bize yapılır mı?Hepimizin tadı kaçtı.
Ya ne hayaller kurmuştum. Bir taraftan Yalancı Yarim'i izlerken bir taraftan da sizlerle sohbet edecektim.Dün gece ki keyifli ortamı bugün tekrarlıyacağız diye beklerken bu bize yapılır mı?Hepimizin tadı kaçtı.
yapıyorlar işte ne yapalım...yapılacak tek şey gidip yatmak galiba...hem sabah fragman ve şirin tv mizin özeti gelecek:img-yes: keyfimizde o zaman yerine gelir
artık :img-yes: sizlere iyi geceler bye
Slm Arkadaşlar,
Hepiniz gibi bende hayal kırıklığı içindeyim.Bir heves dizinin tekrarı var diye beklemeye başladım.Önce başka bir dizi şimdide yemek programının tekrarı var.startv gene yaptı yapacağını...Tel.açmak için aradım.telesekreter avrupa stara yönlendirdi.Onlar da işin kolayını bulmuşlar anlaşılan.....
Bu ara da yazdıklarınızı okudum da Şu Samim karekteri inşallah sadece Belginle tanışma kısmında kalır.İnşallah Tarık a bulaşmaz.Yanlış anlaşınsın istemem doğrusu....
Ayrıca şu teo da dizide kalıcı bir karakter değildir.Ondan da fazla elektrik alamadım doğrusu.Olmasa da olur bir karakter bana fazla sıkıcı geldi.....
Ben dizimizde artık romantizm görmek istiyorum.artık birbirlerini kızdırmak yerine sevgilerini haykırsınlar istiyorum.O zaman başka açılımlar olur.Sevgilerini söylediklerin de yaşanacaklar daha farklı olur.İnsanlar hep aynı şeyleri izlemekten bıkacak artık.zaten çevremde konuştuğum kişiler aman hep aynı şey o ona bağırıyor.Sürekli Naz Tarıkı eziyor.Yeter artık seslerini sıkça duymaya başladım.Aman diyorum senaristler daha dikkatli olmalı ve diziye hız vermeli.......
Şöyle Tarık aşk acısı çekse nasıl olur.İyice köşeye sıkışıp aşkından gözyaşı döken bir Tarık görmeyi isterim doğrusu.Zaten bizim ki aşırı duygusal.Ağlama sahnelerin de hiç zorlanmaz hani.belki bu pınarın abisi bunu başarır mı dersiniz.????
SORU:HAKETTİĞİ HALDE ANA SAYFAYA ALINMAYAN DİZİ????
CEVAP: YALANCI YARİM
herkese günaydın
atılan mailler işe yaradı galiba. bi el atalım derim :)
DİKKAT!.. UÇANKARGA’TAN YİNE GÜNDEM YARATACAK BİR ANKET!.. KIZINIZ OLSA DİZİ KAHRAMANLARINDAN HANGİSİNİN İSMİNİ KOYARDINIZ?.. SİZ DE ANKETİMİZE KATILIP OY ATABİLİRSİNİZ!..
Kızınız olsa dizi kahramanlarından hangisinin ismini koyardınız?
Bennu – BbG 8,77% 19
Ceren - BG 7,31% 17
Ela - Dktrlr 9,09% 21
Ezel - KY 5,53% 13
Ezo - EG 2,97% 5
Filiz - IA 3,36% 7
Gümüş - Gmş 3,56% 8
Mavi - HP 3,56% 8
Naz - Yalancı Yarim 14,82% 32
Nazlı - YD 6,73% 14
Nermin - AH 1,58% 3
Sıla - Sıla 15,23% 36
Şehrazat - BbG 13,92% 31
Yasemin – HS 5,34% 12
ucankarga
GÜNAYDIN :)
İşlem tamamdır da aynı şekilde star tv de de yarasa şu maillerimiz, telefonlarımız fena olmaz sabır zorluyorlar sabır...
Bu arada hala yok mu fragmanımız ?:dito
eroglu_forever
09-01-07, 08:33
Arkadaşlar Medyanın Alo Bilmemne Hatlarını Boşuna Aramayın, Oralarda Çalışanları Tanıyorum...
İnanın Yayın Akışını Star TV' Nin Güvenlikçisine Sorsanız Daha Kapsamlı Yanıt Alırısınınız...
[B]DİKKAT!.. UÇANKARGA’TAN YİNE GÜNDEM YARATACAK BİR ANKET!.. KIZINIZ OLSA DİZİ KAHRAMANLARINDAN HANGİSİNİN İSMİNİ KOYARDINIZ?.. SİZ DE ANKETİMİZE KATILIP OY ATABİLİRSİNİZ!..
Kızınız olsa dizi kahramanlarından hangisinin ismini koyardınız?
Günaydın, ankette oyumu kullandım,. Yalnız tereddüt etmedim değil, hani çocuk isim koyulan kişiye benzer derler ya Naz gibi bir kız hayatı zorlaştırır :img-hyste .
Samim konusunda bende birşeyler yazayım dedim, Ben Samim' i sevdim ama arkadaşlara katılıyorum Tarık' la yakın diyalog kurmasından yana değilim. Zaten Tarık şu an başındaki sorunları bile çözebilmiş değil birde Naz ile arasında Samim sorunu yaşamasınlar.
günaydın,
umarım dikkate almışlardır,onlar Naz (Merve Sevi'yi) anketlerine daha önce de koymuşlardı (en çekici bayan anketi) sorunları Barış Akarsu en karizmatik erkek anketine koymadılar, dizi müziklerine koymadılar (dizi müzikleri gündeme geldiğinde Barış Akarsu da gündeme geleceğinden)
yalnız ve yalnızca benim karamsarlığım olarak kalması dileği ile,
sevgiler,
günaydın,
umarım dikkate almışlardır,onlar Naz (Merve Sevi'yi) anketlerine daha önce de koymuşlardı (en çekici bayan anketi) sorunları Barış Akarsu en karizmatik erkek anketine koymadılar, dizi müziklerine koymadılar (dizi müzikleri gündeme geldiğinde Barış Akarsu da gündeme geleceğinden)
sevgiler,
Aynı şeyleri düşünmüyorum değil inşallah yanılıyoruzdur, barış akarsu ve bag gözlerini korkutuyor herhalde, çünkü anket olsun yeter ki, birinci belli ikinci kim durumu oluyor eğer anket de barış varsa:)
günaydın,
sevgiler,
benim de aklımdan geçenler aynen bu..onların derdi barış...daha önce barış ı dahil ettikleri bir ankette barış öne geçtikçe oylarını sıfırlayan karga bu..
günaydın:) fragman herhalde daha stara ulaşmadı o yüzden yayını başlamadı..hatırlarsanız iki bölüm öncede aynı şey olmuştu.fragman saat 11 de başlamıştı...
ebru.karaca
09-01-07, 09:13
Herkese günaydııııınnnn;
Yine bir fragman gününe başlamış bulunuyoruz. Dün geceki gereksiz bekleyişten sonra, gece 02:00'de yatıp sabah 07:00'de kalkmak hiç hoş olmadı ama.. ne yapalım?
Gönül isterdi ki, hem fragmanımızı izleyebilelim, üzerine yorum yapabilelim. Hem dizimizin tekrarını izleyebilelim, izlerken de yazışalim.. Neyse, başka zamana inşallah. :)
Fragman kaçta gelecek bilemem ama en azından bu gün izleyebilecek olmamız bile güzel.. Bakalım.. Özetten pek bir şey anlamadık, bari fragmandan anlasak :) :)
Neyse, herkese iyi beklemeler..
ebru.karaca
09-01-07, 09:14
Şöyle Tarık aşk acısı çekse nasıl olur.İyice köşeye sıkışıp aşkından gözyaşı döken bir Tarık görmeyi isterim doğrusu.Zaten bizim ki aşırı duygusal.Ağlama sahnelerin de hiç zorlanmaz hani.belki bu pınarın abisi bunu başarır mı dersiniz.????
Şöyle cümleten ekran başında ağlayalım diyorsun yani? :)
E iyi madem.. :)
Şaka bir yana bu kadar yoğun bir romantizm sahiden hoş olur. Ama niye yanlızca Tarık? :icon_whis
Serdarcığım;
Uçankarga'nın yeni anketini haber verdiğin için teşekkür ederim. E biz de bir el atalım hani..
Peki böyle bir durumda biz yayın şirketinemi sorsak acaba fragmanlar sizin tarafınızdan geçmi uluştarılıyor diye
Peki böyle bir durumda biz yayın şirketinemi sorsak acaba fragmanlar sizin tarafınızdan geçmi uluştarılıyor diye
fragmanların yayını konusunda starın bir suçu yok..star fragman ne zaman gönderilise o zaman yayınlıyor..yapıp şirketi hazırladığında yolluyor.dediğim gibi geçen hafta pazartesi gecesi yayınlanmasının sebebi iki bölümün birden çekilmesi ve haliylede fragmanın hazır olmasından kaynaklanıyordu..bazen normalde salı günleri gecikebiliyor nadirende olsa..iki bölüm öncesi fragmanı saat tam 11 de yayınlanmıştı..
günaydın,
sevgiler,
Aynı şeyleri düşünüyoruz inşallah yanılıyoruzdur, hiçbirimize maillerimizden yanıt geldimi?Şu Samim konusunda da evet sempatik bir tip ama bencede herşey tadında kalmalı, bu hafta Naz ile Tarık yakınlaşması beklerken Sadri ile Ayşe yakınlaşması seyredeceğiz galiba Sadri ile Ayşe evlenir çoluk çocuğa karışırlar bizimkiler hala didişir , kıskanır durur birbirlerini bu gidişle ,şu fragman bir an önce verilsin şu ünlü agbiyi görelim artık.
Herkese günaydın..geçen hafta ne güzeldi..özet, fragman beklenenden çok önce
gelmişti..bu haftada bekleyin bakalım dediler herhalde..starın deminden beri çift
dikiş geçtiği dizi fragmanlarını gördükçe....ya ben beklemekten nefret ediyorum..
Şaka bir yana bu kadar yoğun bir romantizm sahiden hoş olur. Ama niye yanlızca Tarık? :icon_whis
Yalanci yarim parçasında diyor "ağladım, senin için ilk defa" , Tarık' ta gözyaşı göreceğimize işaret eder bu sözler. Ağlayanın sadece Tarık olacağını sanmıyorum, Naz zaten Tarık' la aralarındaki ciddi sürtüşmelerde mutlaka ağlıyor.
Birde bir arkadaşım Naz ve Tarık arasındaki kavgaların diziye soğuk bakılmasına neden olduğunu yazdı, ona katılıyorum. Kavga olmasın demiyorum ama Naz' ın davranışları antipatik geliyor bazılarına (bu davranışlar dizinin konusu gereğiydi tabi). Benim konuştuğum birkaç kişi de dizinin ilk bölümlerindeki (Naz kaynaklı) davranışlar nedeniyle izlemediklerini söylediler. Ya aslında bunu da anlamıyorum, orada Naz' ın amacı zaten Tarık' ı bıktırmaktı; kötü davranması çok normal değil mi? İlk bölümlerdeki davranışlarını bu mantıkla görmezden gelselerdi zaten izleyen bölümlerde dizinin müdavimi olurlardı... (İçimi döktüm biraz)
Benim konuştuğum birkaç kişi de dizinin ilk bölümlerindeki (Naz kaynaklı) davranışlar nedeniyle izlemediklerini söylediler. Ya aslında bunu da anlamıyorum, orada Naz' ın amacı zaten Tarık' ı bıktırmaktı; kötü davranması çok normal değil mi? İlk bölümlerdeki davranışlarını bu mantıkla görmezden gelselerdi zaten izleyen bölümlerde dizinin müdavimi olurlardı... (İçimi döktüm biraz)
Evet haklısın onlar diziyi dikkatli bile izlememişler Naz araba kullanmayı çok sevdiği için bir şoförün gelmesi onu deli etmişti en sevdiği şey elinden alınan herkez sonuçta aynı tepkiyi verirdi Tarık onun için arabası ile arasındaki tek engeldi. Gelen kim olursa olsun tepkisi aynı olacaktı tabi Naz daha sonrasında aşık olacağını bilmiyordu o başka:img-wink:
Yalanci yarim parçasında diyor "ağladım, senin için ilk defa" , Tarık' ta gözyaşı göreceğimize işaret eder bu sözler. Ağlayanın sadece Tarık olacağını sanmıyorum, Naz zaten Tarık' la aralarındaki ciddi sürtüşmelerde mutlaka ağlıyor.
Birde bir arkadaşım Naz ve Tarık arasındaki kavgaların diziye soğuk bakılmasına neden olduğunu yazdı, ona katılıyorum. Kavga olmasın demiyorum ama Naz' ın davranışları antipatik geliyor bazılarına (bu davranışlar dizinin konusu gereğiydi tabi). Benim konuştuğum birkaç kişi de dizinin ilk bölümlerindeki (Naz kaynaklı) davranışlar nedeniyle izlemediklerini söylediler. Ya aslında bunu da anlamıyorum, orada Naz' ın amacı zaten Tarık' ı bıktırmaktı; kötü davranması çok normal değil mi? İlk bölümlerdeki davranışlarını bu mantıkla görmezden gelselerdi zaten izleyen bölümlerde dizinin müdavimi olurlardı... (İçimi döktüm biraz)
bunun yanısıra etrafımda bu diziyi izleyen 50+ yaş üstünde bayağa kişi var, onlarda aşk itirafı bekliyorlar, hatta dedikleri şu hep aynı didişme,hep aynı şeyler,hep yanlış anlamalar....Artık dizi kendini tekrarlamaya başladı ve bu da onları sıkıyor ben az kaldı itirafa deyip oyalıyorum doğrusu:)
( yanlış anlaşılmasın bu benim düşüncelerim değil açıkçası ben bu didişmeleride çok seviyorum hatta romantik bile buluyorum :) )
Artık şu meşhur 220 voltluk aşk itirafı bir an önce gelsin diyorum.. :)
Senaristler özellikle yapıyor zaten gerilimi artırmak için benim dileğim bu kadar gerildikten sonra öyle bir sahne olsun ki oh be diyelim öldük öldük dirildik ama değdi.
bunun yanısıra etrafımda bu diziyi izleyen 50+ yaş üstünde bayağa kişi var, onlarda aşk itirafı bekliyorlar, hatta dedikleri şu hep aynı didişme,hep aynı şeyler,hep yanlış anlamalar....Artık dizi kendini tekrarlamaya başladı ve bu da onları sıkıyor ben az kaldı itirafa deyip oyalıyorum doğrusu:)
Artık şu meşhur 220 voltluk aşk itirafı bir an önce gelsin diyorum.. :)
Aşk itirafının artık gelmesi gerektiğini bende düşünüyorum, 26. bölümdeyiz hala aşklarını kabul aşamasındalar. Tarık ve Naz kendilerine bile (doğrudan) itiraf etmedikleri aşklarını birbirlerine söyleyecekler herhalde :img-hyste.
kendini en güçsüz,çaresiz hissettiği anda gelecek o şarkıyla birlikte tarık ın göz yaşları..biz ne oluruz artık onu bilemeyeceğim :img-yes: ağlamak ancak bu kadar yakışır bir insana
ebru.karaca
09-01-07, 09:58
kendini en güçsüz,çaresiz hissettiği anda gelecek o şarkıyla birlikte tarık ın göz yaşları..biz ne oluruz artık onu bilemeyeceğim :img-yes: ağlamak ancak bu kadar yakışır bir insana (bknz avatarım)
Hiç sorma nowar;
Senin avatarına baktıkça, hep o sahne geliyor aklıma..
Tarık'ın o güzel bakışları, "HI HI"ları..
Ya ne güzel bir sahneydi o..
Hiç sorma nowar;
Senin avatarına baktıkça, hep o sahne geliyor aklıma..
Tarık'ın o güzel bakışları, "HI HI"ları..
Ya ne güzel bir sahneydi o..
ya avatara başka resim koymak istedim :)ama nedense beceremedim..şimdi bi uğraşacam...
Masaj sahnesinde çok tatlıydı ikiside, Tarık ve Naz arasındaki "hıhı" diyaloğu gecenin devamı niteliğindeydi. O gereksiz adamlar gelmeseydi belki Naz Tarık' a geceki olayı hatırlatacaktı (Tarık demişti hatırlatırmısınız diye :img-grin2 ).
ya avatara başka resim koymak istedim :)ama nedense beceremedim..şimdi bi uğraşacam...
canım bu avatar akademide yarışmayı kazandığı günkü foto mu, Çok güzel ... :)
Barış' a her şey çok yakışıyor, ama yinede Allah çok ağlatmasın Barış' ımızı çünkü o hep en güzel şeylere layık :)
Barış' a her şey çok yakışıyor, ama yinede Allah çok ağlatmasın Barış' ımızı çünkü o hep en güzel şeylere layık :)
yok ,bu bir tv prg dan alınma ..seyircilerden birinin güzel sözleri ağlatmıştı:img-yes: bilirsiniz hiç dayanamaz:)tabii ki Allah ağlatmasın ama dizide ağlayabilir:)
yok ,bu bir tv prg dan alınma ..seyircilerden birinin güzel sözleri ağlatmıştı:img-yes: bilirsiniz hiç dayanamaz:)tabii ki Allah ağlatmasın ama dizide ağlayabilir:)
Bilmezmiyiz :)
Evet dizide ağlayabilir, aşk için bir erkeğin ağlamasına pek millet olarak alışık değilizdir gerçi nedense bu ağlama işi bayanlara mahsustur genelde, ama şu da var bizim dizi hiç bir diziye benzemediği gibi,o basmakalıp dizilerden de değil o yüzden böyle bir sahne yakışır bizim diziye:)
whiteangel
09-01-07, 10:20
Geçen yıl tv8 deki ipekyolu programından. İstanbuldan 65 yaşında bir hanımefendi arayıp , Barış'ı nasıl sevdiğini, odasını onun posterleriyle donattığını, Barış'ın sanatçı ve insani özelliklerini anlatırken bu foto.. Barış ekranda biz ekran başında ailecek hüngür şangır ağlamıştık efendim:)bu resim o esnada çekilmişti.yanılmıyorsam Sevtoş çekmişti, tvden..
Barış ağlamasın arkadaşlar...ağlamak kişi için iyi olur,ferahlar falan ama ağlamanın kimseye yakıştığını sanmıyorum..dizidede ağlamasın..hiç bir yerde ağlamasın ya..
whiteangel
09-01-07, 10:31
Ama insanın mutluluktan ağlaması güzeldir. Ben ekranda ağlayan insana tahammül edemem, zap yaparım. napiim elimde değil. Ama Barış ağlarken ben de ağlıyorum elimde değil. Naz'ın ağlamalarını da çok inandırıcı buldum ben. izlerken rahatsız olmadım. gerçi biraz abartılı ama, Naz bu işte.. Tarık'ın Naz'ı bu işte... Tarık da biz de onu böyle seviyoruz.:img-hyste
Arkadaşlar star tv nihayet özeti eklemiş bu demekki heran fragman verilebilir.
saat 8 den beri tetikteyim ama tık yok. şimdi kahvaltıya gidecem, kesin çıkar. belki izlerim ama kayıt yapabilirmiyim bilmiyorum :)
geçen hafta erken verdik bu hafta biraz bekleyin demeye getiriyolar heralde. iyi de biz geçen hafta da sabaha kadar bekledik. her halükarda bekliyoruz. anlamadım gitti.
bu arada yine KY fragmanı verildi :(
whiteangel
09-01-07, 10:34
saat 8 den beri tetikteyim ama tık yok. şimdi kahvaltıya gidecem, kesin çıkar. belki izlerim ama kayıt yapabilirmiyim bilmiyorum :)
geçen hafta erken verdik bu hafta biraz bekleyin demeye getiriyolar heralde. iyi de biz geçen hafta da sabaha kadar bekledik. her halükarda bekliyoruz. anlamadım gitti.
Arkadaşlar don't panic:) hemen komplo teorileri üretmeyelim yahu.. bence fragman henüz ellerine ulaşmadı, bi ulaşsa bizi bıktırıncaya kadar yayınlayacaklar:img-pilot ya sabır ya sabır:img-hyste
whiteangel
09-01-07, 10:39
Barış Akarsu başlığına yazılan bir haberi paylaşayım.
Hürriyetin bu haftaki Trendy ekinin kapağında,ve içindeki iki sayfada,Barış Akarsu yer alıyor.Almak isteyenlere duyurulur.(8 Ocak 2007 tarihli Hürriyet gazetesi Trendy eki)eğer röportaj varsa kesin diziden sözedilmiştir.:) şu fragmanı izlesem de dışarı çıkıp alsam:img-wink:
yok arkadaşlar yok..bu reklam kuşağından sonrada yok..dün akşamdan beri star bizim sabrımızı zorluyor valla..ya sabır olayı bende bitti artık..stardan buz gibi soğudum,perşembeden öncede ısınmayı düşünmüyorum..bundan sonra gözüm sabırlı arkadaşlarda..bu kadar bekledikten sonrada fragman aydınlatıcı olur inşallah
yok arkadaşlar yok..bu reklam kuşağından sonrada yok..dün akşamdan beri star bizim sabrımızı zorluyor valla..ya sabır olayı bende bitti artık..stardan buz gibi soğudum,perşembeden öncede ısınmayı düşünmüyorum..bundan sonra gözüm sabırlı arkadaşlarda..bu kadar bekledikten sonrada fragman aydınlatıcı olur inşallah
daha öncede yazdım fragman yayınının starla ilgisi yok diye..yapımcı şirket yollar yollamaz yayınlıyor diyede belirttim.gecikme yapımcı şirketin gecikmesi..çünkü bu hafta çok yoğun kısa zaman aralığında çekim yaptılar gün içide fragmanıda ulaşır.bu kadar panik yapmayınız lütfen..
daha öncede yazdım fragman yayınının starla ilgisi yok diye..yapımcı şirket yollar yollamaz yayınlıyor diyede belirttim.gecikme yapımcı şirketin gecikmesi..çünkü bu hafta çok yoğun kısa zaman aralığında çekim yaptılar gün içide fragmanıda ulaşır.bu kadar panik yapmayınız lütfen..
biliyorsunuz son haftalarda oturmuş bir düzen vardı..fragman salı günü bu saate
kadar çoktan yayınlanıyordu..fragman niye geç veriliyor,reklam yapılmıyor,fragman
bali daha erken ve sık verilsin diye söyleyen hepimizdik..benim gerçekten star izlemekten canım sıkıldı..onun için panik yok no panik..benimki önemsenmemeye
kızgınlık..starı kapattım rahatladım o kadar :img-yes:
Ah Ebru'cum boşunamı Bag diyorlar yeterki isteyelim Barış ve biz elele daha çok şeyler başarırız zaten günlerdir konuştuğumuz bu değilmi insanların korkusu Barış'ın ilerlemesi değilmi ama ne yaparlarsa yapsınlar istedikleri kadar almasınlar anketlere başka yerlere onlar Barış'ın peşinden koşacaklar nasılsa bizde o zaman diyeceğizki bakın size nasıl ooooooooooooooluyoruz.
ebru.karaca
09-01-07, 12:27
Ah Ebru'cum boşunamı Bag diyorlar yeterki isteyelim Barış ve biz elele daha çok şeyler başarırız zaten günlerdir konuştuğumuz bu değilmi insanların korkusu Barış'ın ilerlemesi değilmi ama ne yaparlarsa yapsınlar istedikleri kadar almasınlar anketlere başka yerlere onlar Barış'ın peşinden koşacaklar nasılsa bizde o zaman diyeceğizki bakın size nasıl ooooooooooooooluyoruz.
Haklısın güzel ablacığım..
Böyle birlik olup, emek vermek ve EMEĞİNİN DE KARŞILIĞINI ALMAK öyle güzel ki.. :) Ama bu konuda O.... FM'i de takdir etmek lazım. Sahiden bize güzel yardımcı oldular.. Kösteklere o kadar alıştık ki, desteklerde duygulanıyorum ister istemez.
Bak gene depreşti duygularım.
Dur ben bir teşekkür mesajı atayım :):happy0064
barışın ağlama sahnesi etkileyici olabilir
hemde nasıl etkileyici olur.barışa gülmekte,ağlamakta çok yakışıyor.akademi
yarışmasında ağladığını görmüştüm.ağlayınca yüzünde çok masum ifade oluyor.
dizidede ağlasın.çok duygusal sahneler görmüş oluruz.
artık aşk itirafını ve hatta ilişkiye başlangıcı görmeliyiz bence...sonrasında da gerçeklerin ortaya çıkmasıyla acıyı da görelim dimi ama?yaşanan gel-gitleri görelim..çaresizliği.. düşülen komik durumları her şeyi görelim....şimdiye kadar ki çatışmalar iyiydi güzeldi ama daha fazla uzarsa sıkar....artık somut bişeyler gerekli...daha yarışsın pistlerde Tarık ayrıca..ben ralli yapan bi Tarık ya da Alfonso izlemek istiyorum.....hız istiyorum hızzzzz.....
yeter be arkadaşa katılıyorum!!!bende artık açıkça ilişki görmek istiyorum,çok uzadı bencede...evet şimdi eğlenceli falan ama apaçık bir aşk göremedik...hani başlasınlar bir an önecde gerçeklerin ortaya çıkışınıda yavaş yavaş görelim!
yeter be arkadaşa katılıyorum!!!bende artık açıkça ilişki görmek istiyorum,çok uzadı bencede...evet şimdi eğlenceli falan ama apaçık bir aşk göremedik...hani başlasınlar bir an önecde gerçeklerin ortaya çıkışınıda yavaş yavaş görelim!
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
kesinlikle...inanın bu yüzden izleyıcı kaybedebiliriz..korkuyorum ya...çok uzattılar...pınar çıktı ok...ama birde abisi...eee haftaya...ne olacak...bunlar insanı boğuyo...artık...ilişkilri detaylansın..sonra kırgınlık ,kızgınlık,kavga gürltü vs...olabilir...ama lütfen....:sad53: :img-yes: :img-help: bye
anlaşılan fragmanı vermemişler ara ara gelip yokluyorum belki vermişlerdir diye ama nafile
neyse verirler elbet fazlada dert etmeyin arkadaşlar aslında böylesi daha heyecanlı oluyor bence hayal gücümüz daha fazla devreye giriyor böylesi durumlarda.
Mesale ben diyorumki; hayal bu ya şu meeeeşur abimiz gelicek senaristlerimiz
bu gelişten sadece kuru kuruya kıskançlık sahneleri yapmasalar ( ki bu kıskançlık döngüsü artık sıkmaya başladı kanaatimce) şimdi bizim Naz illada tanışmak istiyorya ee pınarda onu tanıştırırken ne diyecek? Abi bu Naz, Naz Tarık'ın , kız kardeşi abi sorar öylemi çok memenun oldum ne iş yaparsınız Naz han. aa ikiside zengini bir ailenin yanında çalışıyor abi Tarık şoför Naz'da hizmetçi olarak. Abi de bizim kıza şöyle bir alıcı gözle baksa hııım hoş kızmış ama yok, yok olmaz aramızda sınıf farkı var en fazla biraz eyleniriz olur biter üstelik böyle birşeyin olmasına imkan yok her kes neder sonra. Sanki bir an Naz'ın iç sesini dinler gibiyim,işe duygusal olarak değilde sınıfsal olarak bakarsa ve bunuda Naz hissetirirse Naz'ın, o'an neler hissdeceğini çok merak ediyorum
1 Naz budurmda Tarık'a yaptığı haksızlığı anlaya bilecekmi? senaristler bunun altını çize bilirler.
2 Naz önemli olanın zenginlik veya sınıfsal farklılığın değil, dürüstlüğün ve sevginin değerli olduğunu anlarmı?
3 tıpkı Tarık'ın durumunda olduğu gibi zenginken zavallı bir hizmetçi gözüyle bakılmanın nasıl bir duygu olduğunu üstelik bu durumu gizlemek için yalan söylediğini düşünürsek ilerde Tarık'ın yalanı ortaya çıkarsa bu durumu anlamasına yardımcı olurmu ben bütün bu yaşananlardan Naz'ın hayata dair bitakım dersler çıkartmasını isterim tabi senaristlerimiz müsade ederlerse
belki ozaman Tarık'a olan duygularını itiraf etmekten bu kadar paranoyaklaşmaz.
aşk illa kıskandırma durumlarıyla mı verecekeler. bunun için pınara ve abisine ne hacet.. bunun için yeni birisine ne hacet.!!!
sadece kıskanma mı aşka dair? hayır özlemde aşkı yansıtır.. bir süre tarık ile naz ayrı kalabilirler.. hatta tarık, habersiz ansız gider doğum gününde gelir.. al sana en büyük doğum günü hediyesi... öyle afilli dans saheneside gerek yok..ama yok kıskandırmada kıskandırma... arada geçen sürede hulusi ile tarık barışmışta olurlar.. senarist takımı kıskandır operasyonuna tam gaz devam ediyor.. hadise aynı kahramanlar farklı.. tabi operasyon güzargahıda farklı.. bu ayrıntıyı atlamıyoruz..
şoför tarık gider.. teklioğlu tarık devreye girer.. imaj kurtarma hadisesi.. bizimkide yana yana şoför tarığı arar.. durur.. bakın ne pınar var ne abisi nede başka bir uyuz karakter.. bu tempoda en az iki hafta üç hafta gider dizi.. bizde sinir krizleri yerine daha mantıklı bir etkileşim süreçi izleriz.. eee yokluğundan bildim seni boşuna denmemiş.. ha işte tam bu tarığın yokluğunda bizim sevimli psikolog ablamızda devreye girer.. yahu ben daha ne diyeyim.. :img-hyste
Slm arkadaslar....sizlere cok gergin buldum, ne oluyor??
bende sabah'tan beri pc basin'a gectim, bir ders calisiyorum, bir fragman bekliyorum....eminim aksam'a kadar verirler. jenn dun aksam dedi: fragman gec hazirlanabilir...don't panic!!!
hala 26 bolum'u izlemedik...ama goruyorum herkes sikayetci!!! bence dizi tekrarlanmadi!!!! ben biraz sacma boluyorum..ask itiraf'i yapmasalar..diziyi izlemeyiz!!!!izlemeyin...kimse zorla size izletmiyor ki derin bir nefes alin, pozitif enerji nerde gitti??:)
eminim guzel gunler de olacak....sevgili olacaklar ve siz o zaman burda yazicaksiniz...eski gunleri ozledik!!!!! tadini cikarin...:)
11 bolum reytingi:
20 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 3,40 13,40
dizi kurdu
09-01-07, 13:42
arkadaşlar neden çoğunuzun imzası aynı ben uzun zamandır girmiyorum girince çok şaşırdım nerdeyse tüm imzalar aynı noldu bişeyi protestomu ediyosunuz
arkadaşlar neden çoğunuzun imzası aynı ben uzun zamandır girmiyorum girince çok şaşırdım nerdeyse tüm imzalar aynı noldu bişeyi protestomu ediyosunuz
imzaya dikkatli bak anlarsın.isyan var isyan:img-blush :icon_sorr
anketlerde yer verilmeme hastalığı diyo neden bahsediyoruz tabiki uçankargadan
bide ana sayfaya geçmek istiyoruz
dizi kurdu
09-01-07, 13:49
anladımmm şu kıskançlık konusunda bende aynı fikirdeyim sıkmaya başladı başka konu yok gibi sürekli aynı temayı işliyolar hemde 25 bölümdürrrrr gerçektende artık sıktıııı cenk, melisa, ayşe, frenceska, bora, filiz şimdide bu pınarla abisi ammada kıskanmışlar beee wallahi çatlamamalarına dua etmek lazımmm
Serdarcığım;
Uçankarga'nın yeni anketini haber verdiğin için teşekkür ederim. E biz de bir el atalım hani..
Canım niye Tarık diye sormuşun.Zaten Naz sürekli dizide ağlıyor.Kızıyor ağlıyor.Aşık olduğunu anladı bunu ifade edemeyip ağlıyor.Hırsından ağlıyor.Ağlamak için herşekilde bir nedeni var.Artık onun ağlaması çok ta etkili olmaz.Naz acı çekiyor ama Naz ağladığı zaman kaçımız onunla birlikte ağlayabiliyoruz....
Oysa Tarık şöyle bir ağlasın hepimiz salya sümük olmazmıyız.Hepimiz derinden etkilenmezmiyiz.Bu nedenle Tarık dedim.E nede olsa esas oğlan Tarık oluyor.Şimdiye kadar hayatı lay lay lom la geçmiş ,hayatı hep eğlenceli tarafından görmüş ve ekmek elden su gölden misali bir yaşamı olmuş Tarık ın.Hiç acı da çekmemiş.Şimdi işte tam zamanı acı çekip ağlamalı ki duygusallık tavan yapsın....Aşk hep komedi şeklinde yansıtılmaz ama değil mi????Senaristlere duyrulur.......
SORU:HAKETTİĞİ HALDE ANASAYFAYA ALINMAYAN DİZİ????
CEVAP: YALANCI YARİM
Tarık da aşık olursa ne deli aşık olur ama baksanıza son bölümde "kız benimle dalga geçiyor" vs derken kendi kendisiyle konuşmaları nasıl da deli doluydu.Bu adam tam aşık, bir de ağlasa tablo tamam olacak.Ben de görmek istiyorumTarık'o o halde.(kendimi biraz hain mi gördüm ne? :) )
ayyy varya 25. bölümü izlemeye başladım
tarıkın annesi kulupte söle diyoo
kardeşi sana alfonso der sen kulup köşelerinde sarmaş dolaş
çok fena saplanmışsın seni ben bile kurtaramıycam diyo
yani belgin hanım naza çok şımarık höt zöt bi kız diyodu bide
umarım ilerki zamanda trık ve nazın ilişkisine burnunu sokmaz
yani olup bitenler arasında bide o karışmasın ilişkilerine
ebru.karaca
09-01-07, 14:43
Oysa Tarık şöyle bir ağlasın hepimiz salya sümük olmazmıyız.Hepimiz derinden etkilenmezmiyiz.Bu nedenle Tarık dedim.E nede olsa esas oğlan Tarık oluyor.Şimdiye kadar hayatı lay lay lom la geçmiş ,hayatı hep eğlenceli tarafından görmüş ve ekmek elden su gölden misali bir yaşamı olmuş Tarık ın.Hiç acı da çekmemiş.Şimdi işte tam zamanı acı çekip ağlamalı ki duygusallık tavan yapsın....Aşk hep komedi şeklinde yansıtılmaz ama değil mi????Senaristlere duyrulur.......
:icon_sorr :icon_sorr Hem nasıl!! Hem nasıl ağlarız!:icon_sorr
Aslında çok doğru söylüyorsun Bediş abla. Tarık'ın duygusallığını hep içses olarak duyduk. Bir de sahiden dışa vursa bunu tam süper olacak.
Mesela kendi adıma rahatlıkla diyebilirim ki, şu Naz'ın dağda yaptığın diyerek başladığı yer var ya, hani Tarık'ın öpücük için "benim için önemli!" dediği yer.. Orada Tarık'ın acısını o kadar hissettim ki.. Gözlerim doldu. Çok dokundu çoookk..
NOT: Artık fragmansızlık başıma vurdu, duyurulur!!
http://www.startv.com.tr/images/sunucu/p3_164976818718.jpg
ya bu fotodaki diğer kişi kim ya tarık nerdeki benimde fragmansızlık başıma vurdu bana kalırsa akşam dizi arasında verecekler
ceza_cansu
09-01-07, 14:54
Ya inanamıyorum hala fragmanın verilmediğine.Umarım en kısa zamanda yayınlarlar.Bu arada anlaşılan uçankargaya atılan mailler işe yaradı:img-yes: :img-yes: .Ankete Naz'ı da koymuşlar.Oylamayı unutmayalım arkadaşlar.Naz ismi şu an gerilerde.
hani varya imza yorumlama forum oyunlarında şu bizim imzaya çok güsel ve anlamlı dendi vallla bu kişi ancak tebrik edilir
http://www.startv.com.tr/images/sunucu/p3_164976818718.jpg
ya bu fotodaki diğer kişi kim ya tarık nerdeki benimde fragmansızlık başıma vurdu bana kalırsa akşam dizi arasında verecekler
fotoda tarıktan başka kişi yokki..arkada ayna var tarığın arkadan görüntüsü..tarık asansörde...sanırım gece klubü çekiminin yapıldığı otelin asansörü olsa gerek..
ceza_cansu
09-01-07, 15:41
Fragman için değişik dizileri izledik,en eski Türk filmlerini izledik,ilginç programları izledik.Bir çizgi film izlemediğimiz kalmıştı o da şimdi tam oldu:).
Anlaşılan fragman hala Star'ın eline ulaşmadı ya da ulaştı ama yayınlamak için belirli bir zamanı bekliyorlar.Aklıma başka bir seçenek gelmiyor.
asabiyet yok,asabiyet yok!!!
45 dk sonra 12 bolum basliyacak...hele BEN sarkiyi dinleyicez...:happy0064 :happy0064
ama bundan sonra Bora gelecek..bilmiyorum yine onu katlanabilirmiyim!!! ben kendim icin 13-18 bolumlari parca parca ettim...benim arsivim Bora yok:img-wink:
kiskandin mi?
kiskanclik, bir yagmur damlasi gibi tenimden kayar gider,islattigiyla kalir
elmali-turta
09-01-07, 15:57
ya arkadaşalr inanamıyorum fragman hala yokkk yapımcı şirket ne zaman yollucak çok merak ediyorum yani,uğur kedide yok!!
bu arada takipte olalım bnce 12.bölümün tekrarı sırasında verilebilir geçen sefer en çok tekrar bölüm arasında grmüştümm:):img-pilot
eski usüle geri döndük galiba. -perşembe fragman cuma dizi hesabı-
ama ben kanala kızmıyorum, olur böyle şeyler. sabretmekten başka yapacak bişey yok.
ne demişler "sabırlı olmak en büyük erdemdir".
hem birazdan 12.bölüm başlayacak. zaman çabuk geçer. gerçi pek güleceğimiz bi bölüm değil. çünkü duygusal bölümlere girdik. hem naz, hem tarık açısından.
ayrıca tarık, naz'dan ilk tokadını yiyecek. :)
Ya Sana Bişey Olsaydı
Bir süredir dışardaydım, eve gelince fragman verilmiştir yorumlar başlamıştır diye bir heyecan bilgisayarın başına oturdum ama nafile.... Fragman olaylara açıklık getirir mi bilmiyorum ama şu abi gösterilecek mi merak ediyorum. Eğer abili sahneler varsa Pınar ve abisini 1 bölüm daha ancak görürüz demektir, aksi halde yani sadece abinin adının dolaşacağı bir bölümse 2 hafta daha katlanacağız demektir.
12.bölüm den harika bi replik :)
hulusi: sustur şu elektriği
belgin: çalar saati söndüreyim mi?
12.bölüm almanyada saat kacta basliyor?
su an starda cinko diye bir programm var.
bir haber varmi fragrammdan?
ben bir signatür yaptim nasil burya koyabilirim?
12.bölüm almanyada saat kacta basliyor?
su an starda cinko diye bir programm var.
bir haber varmi fragrammdan?
ben bir signatür yaptim nasil burya koyabilirim?
euro star da tekrar bölümleri yayınlanmıyo ben bildiğim.
şansınıza küsün. :(
tarık: bırakın beni bırakın
görevliler bırakır
tarık: oğlum tutsanıza :img-hyste
Belgin: "Yeter artık, iki ihtilal bir muhtıra gördüm. Böyle sıkıyönetim görmedim"
handeozbek
09-01-07, 17:23
kesin bizi çatlatmaya meraklılar.Neden böyle yapıyorlar.Eski bölümlerde olmasa avuntumuz kalmayacak.Aynı espirilere sanki ilk defa duyuyormuş gibi gülüyorum. Dizimizin farkı da burda işte:happy0064
star tın bize yazın bölümündennnnnnnn kınama mesajı gönderiyorum herkese tawsiye ederim:) susma sustukça sıra bizeeee geleecektiii geldi bileeee
Naz bu bölümden başladı Tarık' a "dostum" demeye, Tarık ise şimdiden rahatsız bu durumdan... Orada Bora gelmeseydi Naz 'bir bir...' ile kesilen cümlesini nasıl bitirecekti ki?
handeozbek
09-01-07, 17:54
bu aralarda ortada Bora falan yoktu.Naz ne yaptı hiç.Eminim o zamanda usta bir biçimde kıvırırdı
ceza_cansu
09-01-07, 17:57
Sonunda ya sonunda verildi fragman.İnanmıyorum ya Pınar da çello çalıyormuş.Yalnız ben mi yanlış gördüm yoksa Tarık Naz'ın üstüne mi oturdu:img-hyste .Birde Tarık'ın da Naz'ın yanına yatışı Naz'ın kalkışı pardon kaçışı süperdi ya:)
whiteangel
09-01-07, 17:57
fragmaaaannn fragmannnnn muhteşem bir fragman hazırlanmış. bu bölümde yine hop oturup hop kalkıcaz anlaşılan:)
sonuna yetiştim yaw. sonu felaketti Naz yine çok kötü idi. Serdar hemen ekle cnm yaw. abi'yi göstermiyordu galiba :) yine bekleyeceğiz perşembeyi....
Seyrettiniz di mi? Tarık Naz' la konuşuyor o akşam galiba da Naz Tarık' ın 'kanepesine' neden girmiş anlamadım.... Pınar' ın çello çalması beni rahatsız etti...
handeozbek
09-01-07, 17:58
oh be oh be sonunda çıktı şu fragman ama ben bişiy anlamadım. Çok karışıktı. Ama Nazın Tarığın yatapına yatma sahnesi çok komik olacak. Acaba fragmanın sonunda Naza ne diyolar da bozuluyor çok komik aynı zamanda çok hüzünlü çok değişik kısaca çok çok bir bölüm olacak galiba
süper yaaa 10 numara bi fragman :) naz tarıgın yatagında yatıoduuuuuuuu yine süper bi bölüm bizleri beklior içim kıpır kıpır oldu :)
whiteangel
09-01-07, 18:01
Sonunda ya sonunda verildi fragman.İnanmıyorum ya Pınar da çello çalıyormuş.Yalnız ben mi yanlış gördüm yoksa Tarık Naz'ın üstüne mi oturdu:img-hyste .Birde Tarık'ın da Naz'ın yanına yatışı Naz'ın kalkışı pardon kaçışı süperdi ya:)
Naz Tarık'ın yatağına yatmış. üstünde geceliği falan var yaa:) Tarık geldi bi oturdu, aaa yataktan Naz çıktı:img-hyste Tarık tam yatmak üzereyken Naz kalkıyor, çok komikkkk:img-hyste
Samim'le Belgin pek samimiler, Hulusi krizlerde. Tarık kendi evlerinde babasına yakalanıyor galiba, koltuğun arkasına saklanmış:img-yes:
whiteangel
09-01-07, 18:04
amanın gene kaçırdım..zaten ilk verildiğinde ne zaman yakaladım ki:img-blush sayfaları okumaya dalmışım...nasılsa verilmiştir de eklenmiştir bir yerlere dedim ama ...anlatın bari biraz:sad53:
Serdar çekmiş:) az sonra malum siteye eklerim yazmış ama.. Şansal Abi çekti mi acaba? artık sık sık verirler, çünkü biraz geç kalmıştı. Fakat Naz, Tarık'la Pınar'ı elele görünce yıklııyor yaaa.... uyyyy kıyamam ben Naz kıza:)
ceza_cansu
09-01-07, 18:05
Naz Tarık'ın yatağına yatmış. üstünde geceliği falan var yaa:) Tarık geldi bi oturdu, aaa yataktan Naz çıktı:img-hyste Tarık tam yatmak üzereyken Naz kalkıyor, çok komikkkk:img-hyste
Samim'le Belgin pek samimiler, Hulusi krizlerde. Tarık kendi evlerinde babasına yakalanıyor galiba, koltuğun arkasına saklanmış:img-yes:
Ya ama yok böyle bir kalkış ya saniye de değil salisede kalktı yataktan:img-hyste :img-hyste .Bu arada acaba Tarık ne yapıyordu evinde???
Evet ya gerçekten Naz Tarık'ı Pınarla el ele görünce nasıl yıkıldı kız ya .Üzüldüm gerçekten.Ya birde Pınar çello çaldıktan sonra:icon_evil :icon_evil Naz çok üzgün bir şekilde kalktı ordan.Neler oldu acaba o sırada???
Tarık Pınar' la samimiyeti ilerletiyor anlaşılan, ayrıca Naz Tarık' tan sonra çellosunu da kaptırıyor Pınar' a. 'Yataktan Naz çıkarma' numarası çok şekerdi, ne diye oraya girdi o kız??? Birinden falan mı saklanıyor, belki Tarık' ı gizli gizli dinlemeye falan kalktı, sonra Tarık anlamasın diye yatağa girdi
whiteangel
09-01-07, 18:09
şu meşhuurr yakışıklı abi fragmanda yok:) Fakat olaylar baya bi tırmanmış .. Naz fenalarda, Hulusi krizde.. Yaaa Pınar'a da yazık ama:img-wink: kız aşık olursa nolucak peki?
fragman "sentüp"(ingilizcesine tabiki ) e eklenmiştir :img-hyste
link için adres
1- yalancı yarim resmi sitesi/form/multimedya
2- bana özel mesaj
kalite biraz kötü ama anlaşılır
iyi seyirler
şu meşhuurr yakışıklı abi fragmanda yok:) Fakat olaylar baya bi tırmanmış .. Naz fenalarda, Hulusi krizde.. Yaaa Pınar'a da yazık ama:img-wink: kız aşık olursa nolucak peki?
Evet ya o kıza da yazık, Tarık' a aşık gibi bakıyor... Tarık iyi niyetli ama Naz' ı şimdi üzüyor, o kız da üzülecek. Umarım kızın oyundan haberi vardır.
elmali-turta
09-01-07, 18:11
arkadaşlar süper bi bölüm bizi bekliyor valla fragmanıda beklediğimize değmiş:good: bu arada fragman sansal abinin sitesine eklenmiş izlemek isteyenler ordan bakabiliirr:)
whiteangel
09-01-07, 18:14
Arkadaşlar Şansal Abimiz fragmanı sitesine eklemiş:) bilginize...iyi seyirlerŞansal Abimizin sitesini bilmeyenlere özelden linki verebilirim:)
evet ya işte ben ona takmıştım geçen bölüm..tarık a yakışmaz bir kızın hassas duygularıyla oynamak:)onun için demiştim kızı oyuna dahil etmiştir diye ama..dur bakalım...
bu arada trendy dergisi haberini vereyim dedim ama yazılmış bile:)ayrıca trendy poster dergisinde de barış ın posteri mevcut..ilgililere duyurulur:)
çok teşekkürler şansal abi :) sen olmasan biz ne yaparız, durun bir gidip izleyeyim geleyim :)
ben izledim geldim..harika ya o yatak sahnesi ..tarık oturur naz kalkar...naz kalkar tarık zıplar..tarık yatar..naz fırlar...:img-hyste ay bu kartal kalkar dal sarkar gibi olmuş:img-hyste
şansal bey e ve tarık-naz a çoook teşekkürler:happy0064
whiteangel
09-01-07, 18:22
tekrar tekrar izleyince dikkatimi çeken iki şey daha oldu.
1- bu bölümde Belkıs yine yok.
2- Naz babası ile Berrak'ı yakalıyor ve sanırım onlardan şüpheleniyor:img-hyste garibim Berrak güzelliği başına bela..
Fragmanı izledim, ben kesinlikle şuna inanıyorum ya da inanmak istiyorum o pınar ile tarık ın elele tutuşma olayı bir oyunun parçası. tarık kesin pınar a bazı şeyler anlattı ve naz a karşı rol yapıyorlar, eğer bu bir oyun değilse hem pınar a yazık hemde bence bu kıskandırma işinin dozunu kaçırmış tarık derim ...
Bu bölümde de bakışlar her şeyi söylüyor, aşklrını itiraf etmeselerde :)
Bu arada pınar ın çello çalması naz ı bence çok kızdıracak, baksanıza pınar her konuda naz la yarışabilecek nitelikte ve tarık a aşık , naz aptallığına yanabilir bu bölümde:) içsesinde bol bol bunu duyabiliriz.:)
whiteangel
09-01-07, 18:26
sabah sınava çalışmak için erken kalkmış, bu sayede fragmanı çeker, yayınlarım demiştim. demek yine bana kısmetmiş. :) şansal bey ile eşzamanlı verdik,
konu yalancı yarim olunca hizmette sınır olmuyo :)
Serdar'cım senin de Şansal Abimizin de ellerinize sağlık. şimdi tekrar tekrar izler, ne yorumlar döktürürüz biz:)
tarık_naz ve Şansal Bey çok teşekkürler. Ama benim de dikkatimi şu çekti. Belkıs Hanım yine yok fragmanda Vahi'yi gösterirken ''Aşk sadece onlara değil, başkalarına da kötü sürprizler hazırlıyor'' deniyor. Acaba Nilgün Belgün diziden ayrılmış olabilir mi?
İlahi Serdar çocuk!
Sen harikasın ya! SENTÜP ha?:img-hyste :img-hyste
uçankarga
sentüp
Ne yetenekler barındırıyoruz aramızda böyle ? :)
Bu arada Şansal abi de eklemiş. Onunu kalitesi bayağı bir iyi..
:img-hyste ne yapayım, birisine gıcığım var, birisinin de adının burda geçmesi yasak. ama ikisine de güzel isim bulmuşum demi:)
fragmanın kalitesi deyince aklıma kurtlar vadisinde polat'ın, halo'yu matrix misali motorsiklette kaçırısı sırasında helikopterde onları takip eden adamların konuşmaları geldi ama tam repliğini yazmayım. :img-wink:
10 saat gecikmeyle gelen fragmanın kalitesine mi bakacaz, bu saatten sonra buna da şükür :img-wink:
burcin_kaplan
09-01-07, 18:37
Yahu , Burçin'in de bu saatlerde gelmiş olması gerekirdi. Nerelerde acaba?
:) selamlar ebru ablacım walla yarın geometri sınawım olmasından kaynaklanan bi telaş wardı üzerimde o yüzden kursa gittim:) ondanda geciktim direk ewe girer girmezde hemen siteye giriş.Özledim walla forumumuzu:).. fragman ne oldu onuda çok merak ettimm fragmanda yeni gelmiş anladığım kadarıyla..
Izledim şimdi fragmanı ya walla tarıka sinirlendim sanki ben ya..Naz çok kötü olmuş özellikle şu çello çalma olayınca resmen nazı kalbinden wurmuşlar bu çello olayından sonra artık daha ne olabilr bilmiyorum..
Nazın tarıkın yatağında ne işi war acaba:) tarıkta resmen kızın üzerine uzanıyordu ya naz son anda kaktı:)
bu bölüm baya sinirlenicez gibi duruyor..Bayada güldürücekler işallah..Herşey bir arada olucak yani gine bütün duyguları yaşatıcaklar..
fragmanı sunan kişinin söyledikleri (tarık ve naz ile ilgili)
*tarık ve naz arasındaki oyun bu hafta iyice çığrından çıkıyor.
*ikisinin de söylemek istedikleri başka, söyledikleri başka.
*pınar'a kendilerini abi-kardeş olarak tanıtırken, kıskançlık fena halde içlerini kemiriyor.
*ama gurur, aşktan önce gelince herşey sineye çekiliyor.
ben fragmana bakarak naz'a üzüldüm yaa. gerçekten de fragmanın sonundaki çello olayı naz'ın gururunu baya kıracak. resmen pabucu dama atıldı. tarığa tek o çello çalacakken, pınar da çellocu çıktı. tarık da öyle bi izliyoki pınarı, valla ben naz olsam o çelloyu oracıkta kırardım. ama işte gurur, aşktan önce geldi o anda naz için.
burcin_kaplan
09-01-07, 18:47
Naz fragmanda bi bölümde yatakta dönüp duruyorya ordaki kyafetiyle (benekli pijamalar:)) şu tarıkın yatağına uzandığındaki pijamalar aynı..Zaten o ilk sahnede yatağında dönüpo duruyor galiba rahat edemiyor söylemek istiyor bişeyleri.. Ama fragmandada dediği gibi gururları aşklarını bastırıyor..
ceza_cansu
09-01-07, 18:54
Tarık'ı önce Pınar'la el ele görmesi sonra Pınar'ın Tarık'a çello çalması anlaşılan Naz'a çok ağır gelicek(nasıl gelmesin ki).
fragmandaki ilk görüntüler ikisinin konuşacaklarını gösteriyor..seviyormusun sorusundan sonra Naz Tarıkla konuşmaya gitmiş ve o soruyu kendisi için sormamış
anlaşılan..surat ifadesinden yanlış anlayıp üzüldüğü belli..
burcin_kaplan
09-01-07, 18:59
Tarık'ı önce Pınar'la el ele görmesi sonra Pınar'ın Tarık'a çello çalması anlaşılan Naz'a çok ağır gelicek(nasıl gelmesin ki).
Bu bölüm sanki ben gine bu kıskançlık olayları çok komik olur güleriz gibi düşünüyordum ama biraz ağır olmuş gerçektende ya ben bile bi garip oldm böyle görünce nazı...Hem tarık hem naz baya gerilmiş gerçektende 210w a falan wurdular artık 27. bölümde kesin ve kesin bi patlama bekliyorum nasıl bu bölümde söylemek istedikleri başka söyledikleri başka demiş fragmandaki ses bence artık gururun önlerine geçmesi gibi bi olayda olmucak o kadar gerilicek ki ortalık birden patlıcaklar..
Merakla bekliyorum gerçektende öbür haftayı çnkü bu haftra biraz zor geçecek gibi fragmanı izledim nedense direk bende bi moral çöküklüğü oldu..
Ya ne güzel sevinmiştim Tarık'ı Naz'ın yanına uzanır gibi görünce. Ama Naz kaçtı hemen :img-hyste Berrak ve Vahi durumu çok fena gözüküyor. Tam o sırada da aşkla ilgili bir şeyler söylüyor fragmanda konuşan adam. Belkıs Hanım'a noluyor ki? Nerelerde o? Fragmanda gözükmüyor hiç. Pınar'ın Çello çalması Naz'ı bozuyor fena halde. Şu Pınar hadisesi uzamaz umarım ya çok. Moralim bozuluyor şu kıskanma muhabbetlerinde. Bir sahnede Tarık yere uzanmış gizleniyor. Neden olduğunu anlamadım. Sanırım fragmanı bir daha izlemem lazım :) :img-yes:
Merakla bekliyorum gerçektende öbür haftayı çnkü bu haftra biraz zor geçecek gibi fragmanı izledim nedense direk bende bi moral çöküklüğü oldu..
Fragman bende de moral bozukluğu yaptı, Naz' ın hali gerçekten çok kötü. Pınar çello çalarken ve Tarık-Pınar ikilisini el ele görünceki hali içimi burktu gerçekten
ceza_cansu
09-01-07, 19:03
Kesinlikle haklısın Burçin ama moralimizi bozmayalım bazen fragmanla bölüm arasında çok fark olabiliyor.Belki Naz bu kadar üzüldükten sonra onu da sevindiricek birşeyler olabilir.Ya