PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

~ topiqq ~
09-01-07, 22:09
sadrinin gerçek adı kaya akkaya.aynı zamanda esra akkayanın (aliye dizisinin yönetmeni kudret sabancının eski eşi) kardeşi.

aa kardeşi mii!!!ben de jenerikte hep görüyordum ama anlamıyordum saol..çok komikmiş ama yaa acaip güldürdü =))

Buyukbaba
09-01-07, 22:17
aa kardeşi mii!!!ben de jenerikte hep görüyordum ama anlamıyordum saol..çok komikmiş ama yaa acaip güldürdü =))
~ topiqq ~ kaya akkaya nın sesi dizi de kullandığı ses miydi yoksa dublaj mı kullanıyor? Aynı sorum cavit çetin için de geçerli. Cavit çetin dublaj kullanıyor ama kaya akkaya yı bilmiyorum gerçekten. Merak ettim.

nowar_77
09-01-07, 22:17
26.cı bölüm fragman fotolarını ekledim..aşağıdaki linkte..

http://212.174.201.133/forum/showthread.php?p=2048542#post2048542

resimler için teşekkürler jenn hepsi de çok güzel..:img-yes:

yalnız pınar kız da baya güzelmiş..ya da o resimde mi güzel çıkmış bilmem:) bu sefer şöyle diyeyim..yandın sen naz yandın

bostepeli
09-01-07, 22:20
oooo özet gelmiş naza erkek arkadaş geliyo anlaşılan tarık kıskançlık krizlerine girecek zaten naz girdi sadri ayşe aşkı alevleniyo güzel ya sadri hakediyo mutluluğu merak ettim hastahanedeki süprizi belki belgin yada hulusi orda olur parayı onlardan biri öder ya nasl yalan bulmuş tarıkla naz abi kardeş bakalım ne yapacak bu ikili ya bu hulusinin hali ne olacak yazık ona:img-hyste ne yapsa olmuyo şanssı:img-yes: z

senny
09-01-07, 22:24
~ topiqq ~ kaya akkaya nın sesi dizi de kullandığı ses miydi yoksa dublaj mı kullanıyor? Aynı sorum cavit çetin için de geçerli. Cavit çetin dublaj kullanıyor ama kaya akkaya yı bilmiyorum gerçekten. Merak ettim.

kaya sanırım dublaj kullanmıyo.aliye dizisinde doktor rolündeykende sesi aynıydı.ama emin değilim tabi ikiside dublajlı olabilir

burcin_kaplan
09-01-07, 22:26
kaya sanırım dublaj kullanmıyo.aliye dizisinde doktor rolündeykende sesi aynıydı.ama emin değilim tabi ikiside dublajlı olabilir

ya ben aliyeyide izliyordumda sadriyi hatırlayamadım ,hangi roldeydi karakteri neydi??

whiteangel
09-01-07, 22:29
ya ben aliyeyide izliyordumda sadriyi hatırlayamadım ,hangi roldeydi karakteri neydi??

şimdi hatırladım ben. sürekli bere takan bir dr vardı. o kaya akkaya idi. sesini hatırlayamadım ama:(

bülbül
09-01-07, 22:29
jenn arkadaşım...fragman fotoları için sağol...:good:

Bu arada bu diziden güzel bayanlar geldi geçti...hatta geçiyor...Oynadıkları karakterlere bakmadan cevap vermeniz gerekse...

Melisa...Franceska....Pınar...

Hangisi En güzel...:icon_whis :icon_whis

Buyukbaba
09-01-07, 22:30

Bu arada bu diziden güzel bayanlar geldi geçti...hatta geçiyor...Oynadıkları karakterlere bakmadan cevap vermeniz gerekse...

Kesinlikle melisa.

nowar_77
09-01-07, 22:33

melisa nın fiziği çok güzeldi
pınarın yüzü güzel
fanceska nın hem fiziği hem de yüzü güzeldi...yani franceska:)

tarik_naz
09-01-07, 22:33
fragmana dikkatlice baktınız mı arkadaşlar. tarık babasından saklanırken cep telefonu çalıyo ve elini cebine götürüp susturmaya çalışıyo. büyük ihtimal babasına yakalanacak bu bölümde tarık. tabi telefonda arayan da naz.

tarık telefona cevap vermeyince, naz da meraklanıp tarığın yanına gidiyo. bi bakıyo tarık yok. pınar'a gittiğini düşünüp üzüntüsünden yatağa uzanınca uyuya kalıyo.

güney-yase
09-01-07, 22:34

tabiki bunlar arasında melisa

burcin_kaplan

walla belki bir çoğunuz öyle düşünmüyorsunuz ama bence melisaydı:)

bu arada bu 22. bölüm ne kadar güzelmiş ya..Şimdi bakıorum bide allahım bunlar ilerliyeceklerine geriliyorlar..Neyse 2 adım 1 geri yapıyorlardı 27. de adımlar topluca atılıcak işallah:)

whiteangel
Kesinlikle melisa.

d- FİLİZZZZ DİYORUM:) Ya bülbül arkadaşım gelip giden kızları soruyorsan eğer ve Tarık'ın sevgili olma potansiyeli olanları soruyorsan franceska:)
ama dizide bana göre en güzel FİLİZ:)

gelincikkkk

Franceska:img-wink:

burcin_kaplan
09-01-07, 22:37
fragmana dikkatlice baktınız mı arkadaşlar. tarık babasından saklanırken cep telefonu çalıyo ve elini cebine götürüp susturmaya çalışıyo. büyük ihtimal babasına yakalanacak bu bölümde tarık. tabi telefonda arayan da naz.

tarık telefona cevap vermeyince, naz da meraklanıp tarığın yanına gidiyo. bi bakıyo tarık yok. pınar'a gittiğini düşünüp üzüntüsünden yatağa uzanınca uyuya kalıyo.

tarık_naz mükemmel bir tespit ya ne diyim walla tebrik ederim:) doğru gerçektende telefonu çalıyor gibi şimdi nazın neden meraklanıp indiğinide anladık...
bence gene belgin olayı döndürür ya ..Yani tarıkın yakalanacağını sanmıyorum ben hulusiye..

nowar_77
09-01-07, 22:37
d- FİLİZZZZ DİYORUM:) Ya bülbül arkadaşım gelip giden kızları soruyorsan eğer ve Tarık'ın sevgili olma potansiyeli olanları soruyorsan franceska:)

üç isimden birini seçiyoruz diye franceska yı seçtim..bence de dizinin en güzel kızı FİLİZ..hatta bizim evde onun bir fanatiği var:)

Buyukbaba
09-01-07, 22:38
Kötü kadın müzeyyen (Allah rahmet eylesin) kıvamında soruyor whiteangel.
Ha, tüm bayanlar açısından sorarsanız gerçekten merve sevi.

nesss
09-01-07, 22:39
Bence Melisa en güzeli idi. Frenceskayı ben hiç sevemedim çok soğuktu o yüzden hiç güzel gelmemişti. Pınar iyi bir kıza benziyor ama güzel gemiyor :D

Yine dizinin en güzelleri Naz,Ayşe ve Filiz :D

Zaten başka kız yok:D

burcin_kaplan
09-01-07, 22:41

aynen katılıyorum kesinlikle merwe sevi..ya onda değşik bişe war gerçekten çok tatlı sempatik güzeel..Kesinlikle dizide hepsi arasında en güzel merwe sevi..

Medea
09-01-07, 22:42
Arkadaşlar konu gene dağılmış iş güzelik yarışmasına gelmiş yahu :) Dizide neler olacak onu bitirdik mi? :)

whiteangel
09-01-07, 22:43
üç isimden birini seçiyoruz diye franceska yı seçtim..bence de dizinin en güzel kızı FİLİZ..hatta bizim evde onun bir fanatiği var:)

sevindim ya bu konuda yalnız olmadığıma:) ben de bayılıyorum FİLİZ'E..
Canlandırdığı karakteri de çok beğeniyorum. gerçi bir dönem Bora'ya aşık olup beni fena halde dumur etmişti ama:) canı sağolsun..

BARIŞAHASTA
09-01-07, 22:43
dizide bencede en güzel merve sevi... ben pek begenmezdim bu kızı ama gerçekten farklı bir güzelligi oldugunu düşünüyorum artık.sempatik,şirin ve hoş.:img-yes:

KARA İNCİ
09-01-07, 22:45
Kesinlikle franceska diyorum arkadaşlar...

güney-yase
franganın en sonunda pınarın çello çalması sanki biraz nazı sinir etti tarığa çello çalan nazdı ama şimdi pınar işler iyice karışıyo yakında bu gerilim büyük patlama olarak gelecek haaaaaaa bide pınarla tarığın elele tutuşması nazı kötü yapar kesin..

whiteangel

aaa çok kırıldım büyükbaba:img-wink: beni kime benzettiniz :icon_sorr ama napiim ki ben Fulya Ceylan'ı çok beğeniyorum. oyunculuğu da çok iyi. Merve'yi de beğeniyorum. Merve çirkin demedim. desem allah çarpar yahu:)

burcin_kaplan
09-01-07, 22:46
peki size zor bi soru:)
hangisi daha yakışıklı
Cenk
Veya
Bora
Hiç biri deme hakkınız yok?:)

ya şaka maka bakıyorum böyle o kadar güzel kızlar almışlar herkesten farklı cevap geldi nerdeyse 3 kişininde ismi bi kaç kişi tarafından söylendi kızlarda..
bu erkekler niye böyle ??
ama yani hep erkekler mi izliyor diye diziye bu kadar güzel kız sokuyorlar..
Bizde izliyoruz yani di mi ama:):):icon_whis

RebeCa
09-01-07, 22:46
az kaldı arkadaşlar ,
sabretmek lazım dedıgım gıbı bu 26 geçiş 27 de ise trafolar patlayacak.

güney-yase
09-01-07, 22:47
hangisi daha yakışıklı
Cenk
Veya
Bora

ya şaka maka bakıyorum böyle o kadar güzel kızlar almışlar herkesten farklı cevap geldi nerdeyse 3 kişininde ismi bi kaç kişi tarafından söylendi kızlarda..
bu erkekler niye böyle ??
ama yani hep erkekler mi izliyor diye diziye bu kadar güzel kız sokuyorlar..
Bizde izliyoruz yani di mi ama:):)

cenk bence daha ii gibi

Buyukbaba
09-01-07, 22:48
aaa çok kırıldım büyükbaba:img-wink: beni kime benzettiniz :icon_sorr ama napiim ki ben Fulya Ceylan'ı çok beğeniyorum. oyunculuğu da çok iyi. Merve'yi de beğeniyorum. Merve çirkin demedim. desem allah çarpar yahu:)
Olur mu whiteangel. Yanlış anladınız beni. Bakın şimdi şöyle yazayım;

"Kötü kadın müzeyyen kıvamında soruyor, whiteangel." Hani bu bayanlar genelde "ayırıcı" rollerdeler ya.

Hani bir önceki sayfada "ne amaçla sordun" diye sordunuz ya soruyu soran arkadaşa, ben de size şu amaçla diye cevap verdim :img-yes:

whiteangel
09-01-07, 22:51
Olur mu whiteangel. Yanlış anladınız beni. Bakın şimdi şöyle yazayım;

"Kötü kadın müzeyyen kıvamında soruyor, whiteangel."

Hani bir önceki sayfada "ne amaçla sordun" diye sordunuz ya soruyu soran arkadaşa, ben de size şu amaçla diye cevap verdim :img-yes:

evet sonradan okuyunca vurguyu farkettim. öyleyse yanıtım kesinlikle Franceska:) hem güzel, hem tehlikeli..

jenn
09-01-07, 23:01
erkekler arasında bora fena değildi fizik olarak..çekici bir yanı vardı:) willoverciğim nerdesin:)))

tarik_naz
09-01-07, 23:03
perşembe günü maç yayının bizim diziyi etkileme olasılığı kalmadı. çünkü gs de yenilince finali yabancılar oynayacak. onu da kimse izlemez. şöhret de yok. reytingler, doktorlar ile yalancı yarim arasında paylaşılacak anlaşılan. bu hafta yüksek bi rakam görebiliriz dizimizden. umarım şöhret taraftarları bizim diziyi izler :)

bu arada, dizide naz'dan sonra en güzel kız, franceskaydı

jlee
09-01-07, 23:07
Arkadaşlar bakıyorum fragman bi kenara bırakılmış güzellik yarışması yapıyorsunuz :) Serdar'ın son mesajının gözünüzden kaçtığını varsayıp hatırlatma yapmak istiyorum. Bu konuda da yorum alalım biraz.

Sizce Tarık bu kez babasına yakalanmaktan nasıl kurtulacak?

beybolat
09-01-07, 23:08
Dizideki en güzel kız Filiz bence de:img-yes: Tarığın sevgililerindense Franceska:img-wink: Pınarda fena değilmiş aslında 25. bölüm fragmanını görünce Melisa bile daha güzeldi dedim ama bölümü görünce farkettimki Pınar daha güzel:)
Neyse bu kadar güzellik yorumu yeter,gelelim fragmana o gece kaldığı yerden devam etmesi güzel,ne konuşucaklar acaba?Sanki orada Tarık imalı bir şarkı söyleyecekmiş gibi duruyor Naz yanından uzaklaşırken,Naz'ın Tarığın yatağındayken Tarığın üstüne oturması çok gerçekçi ve komik olmuş hele Naz'ın oradan fırlayışı:img-hysteTarık umarım Pınar'a anlatmıştır bazı gerçekleri masum bir insanın duygularıyla oynamak ona yakışmaz.Pınar da ne marifetliymiş çello çalmak falan:)Tarık da hayran hayran izliyor,Naz bu duruma baya bozuluyo doğal olarak.22O V'luk gerilimi sabırsızlıkla bekliyorum belki bu bölümde de bir kısmını görebiliriz,bölüm sonunda mesela...

ayşenurr
09-01-07, 23:16
dizideki kızlardan filizi güzel buluyorum.merve sevide çekici kız.erkeklerden
sadece BARIŞ AKARSU yu tek geçerim.sonradan giren kızlardan hiçbirini beğenmedim.

yalut
09-01-07, 23:26
İnşallah Pınara anlatmıştır geçen haftadan beri öyle zannnediyorum öylede olmasını diliyorum,çünkü Tarık'a duygularla oynamak yakışmaz , Pınarda inşallah bu oyunun içerisindedir ben izlerken Nazın yerine gerildim yazık Naz'a gerçekten ,Samim, Belgin Hanın , Hulüsi bu bölümde yine çok gülderecekler anlaşılan. Berrak Vahi Bey'i tesellimi ediyordu anlıyamadım, Belkis Hanım gittimi acaba? İnşallah bu kıskançlık olayı yavaş yavaş biterde gerçek duygularını, sevgilerini , romantizmi görürüz artık.

beybolat
09-01-07, 23:38
İnşallah Pınara anlatmıştır geçen haftadan beri öyle zannnediyorum öylede olmasını diliyorum,çünkü Tarık'a duygularla oynamak yakışmaz , Pınarda inşallah bu oyunun içerisindedir ben izlerken Nazın yerine gerildim yazık Naz'a gerçekten ,Samim, Belgin Hanın , Hulüsi bu bölümde yine çok gülderecekler anlaşılan. Berrak Vahi Bey'i tesellimi ediyordu anlıyamadım, Belkis Hanım gittimi acaba? İnşallah bu kıskançlık olayı yavaş yavaş biterde gerçek duygularını, sevgilerini , romantizmi görürüz artık.Ya hakkaten Belkıs Hanım sırra kadem bastı.Diziden ayrılmış olabilir mi?

Buyukbaba
09-01-07, 23:43
Ya hakkaten Belkıs Hanım sırra kadem bastı.Diziden ayrılmış olabilir mi?

Hasta olabilir gerçekten beybolat. Hatırlarsan, hani tarık için 2 tas çorba getirirken sesi çok kötüydü.

Ama tabii süre alamamış da olabilir senaryo gereği.

beybolat
09-01-07, 23:55
Hasta olabilir gerçekten beybolat. Hatırlarsan, hani tarık için 2 tas çorba getirirken sesi çok kötüydü.

Ama tabii süre alamamış da olabilir senaryo gereği.

Hayır bi de fragmanda Berrak sanki teselli ediyordu Vahi Beyi ve oradaki seste aşkın kötü sürprizleri gibi bişey söylüyordu aman ne bileyim diziye sonradan girenlerin ömrü pek uzun olmuyorda ondan öyle düşündüm.27 de anlarız,o gerilimin içinde onun da payı olsun iyice dellensin Naz,hırsını Tarıktan çıkartsın aşkın gerilimi daha da artsın:)(Çok mu kötüyüm ne:icon_whis )

Not:Tarik_Naz;Merve'nin dans ettiği videoları gördüm.Bu işten anlayan biri olarak diyorumki dans etmese de olur,biz onu böyle de seviyoruz:)

burcin_kaplan
09-01-07, 23:59
artık yapacak bi yorum kalmadı galiba herkese bi sessizlik çöktü..
Bu bölüm hakkında fazla bişe düşünemiyorum nedense yada doğrusu düşünüp moralimi bozmak istemediğimdende olabilr bunun nedeni..
Belkide düşündüğüm kadar üzücü duygusal bi bölüm olmayacak ama o fragmanla benim duygularımı gerçekten alt üst ettiler..Naza o kadar üzüldüm ki..Hele çello olayı bitirdi gerçekten beni..
artık kıskançlık olmasın diye ağlıyasım geliyor gerçektende:) yani en azından tatlı kıskançlıklar olsun mesela birbirleirne açıldıktan sonra
Naz'ın o tatlı bakışıyla kıskanınca: taaaarrrıııııkk ...demesi falan mesela çok tatlı olurlar gerçektende..yani o sahneleri artık görmek istiyorum dayanacak gücümde kalmadı nerdeyse...walla bu sakinlikle anca 28.bölüme kadar idare edebilirim glaiba ben ywaş yawaş benimde sabrım taşıyor gerçektende..artık 27. bölümdede umduğumuz gibi bi patlama fln yaşamazsak mümkünse ben atlamak istiyorum aşağılara bi yerlere:)

whiteangel
10-01-07, 00:14
starın bizim tekrarı bu gece koyabilme ihtimali nedir sizce.:icon_whis hani düşükse kırk yılda bir erken yatayım bari...

bence yarın gece bizim dizinin tekrarı var. her hafta çarşamba gecesi veriyor:)

Kara İnci
10-01-07, 01:02
bence yarın gece bizim dizinin tekrarı var. her hafta çarşamba gecesi veriyor:)

Yine de temkinli olup bu geceyi de es geçmemek lazım.Ne olur ne olmaz .Star'ın ne yaptığı belli değil bizi yeniden ters köşeye yatırabilir.:img-yes:

ayşe1903
10-01-07, 01:07
Yazılanları okudum, bende yorum yazayım diyorum ama yazdıklarınıza ekleyecek birşey bulamıyorum. Pınar ve Tarık arasındaki samimiyetten, Pınar' ın Naz' ın çellosunu da işgal etmesinden hiç hoşlanmadım. Tarık Naz' a kızıyor bu kadarının biliyoruz ama Naz' ın duygularının da fazlasıyla farkındayken başka bir kızla bu kadar yakın olması çok yanlış geliyor bana.Bu kıskandırmak değil, resmen Naz' ı üzmek için yapılıyor sanki (Tarık' ın bakışlarında başka duygular saklı olabilir ama Naz' ın o üzüntüyle Tarık' ın bakışlarına anlam vermeye çalışacağını sanmıyorum). Naz' ın ikisinin yanından kalktığı hali ağlamaklı, odasına gidip yine yastıklarına sarılacak galiba.
27. bölümde ise bir "abi" fırtınası bizi bekliyor anlaşılan, Naz ve Tarık arasında 'kıskandırma turnuvaları' başlayacak... 28. bölümde sadece Naz ve Tarık olmasını umuyorum....
Fragmanda Tarık dertleşmek için annesine gidiyor gibi, Belgin hanımdan Naz' la ilgili yapıcı bir yorum gelecek mi merak ediyorum. Hulusi' nin Tarık' ı yakalamasında ise bence çok önemli bir sonuç olmaz, barda o kadar kişinin önünde karşılaştılar da hiçbirşey olmadı kendi evlerinde karşılaşmalarının ne zararı var (Samim' in tanıştıkları günün sabahında (veya gecesinde) Belginlerde olmadığını varsayıyorum tabi).

Oo_esmer_kiz_Oo
10-01-07, 01:14
ya ben halla fragmani goremedim yaa
sansal abinin siteye girdim ama kapali off
allahtan resimler ve sizin yorumlar var ha oda olmasa
artik rahat rahat izlerim sohret pazartesi oldu

xeno
10-01-07, 07:06
mrb :) bende şimdi girdim siteye, gözlerime inanamadım:img-swoon , evet açılmış site:happy0064 ama tam değil daha , ben siteye kullanıcı adım ve şifremi yazıp girebildim o heyecanla da sizlere ilk mesajı yazmaya koyuldum, mesajı yolladım, ama maalesef boşuna çabaymış mesaj yerini bulmadı :(

Gördüğüm kadarıyla sitede bayağa bir eksiklikler var siz de görünce farkedeceksiniz , herhalde daha tam düzenlenmemiş site, ben erkenci olduğumdan böyle bir durumla karşılaştım diye teselli ediyorum kendimi :(

Şu an itibarıyla sitede hiç bir başlığın içeriğini göremiyorsunuz , galiba biraz daha beklememiz gerekecek düzenlemelerin yapılması için,olsun biz bekleriz yeter ki sitemiz eskisi gibi muhteşem olsun :)

cave77
10-01-07, 08:59
Herkese günaydın;)

Vay vay vay bu nasıl bir fragmandır böyle...aşk,kıskançlık,sinir harbi vs...ne ararsan var(özellikle son sahne;Pınar'ın çello sahnesi ve o anda Naz'ın yüzündeki hüzün acaip etkileyici,çok canının yandığı aşikar,eee aşk acıtır)...Naz Hanım da kıskançlık tavan yapmış vaziyette...eee kendisi istedi böyle olmasını kendi düşen ağlamaz ne denir ki başka:img-yes: Tarık ne demişti "dünyada en zor olan şey güzel bir kızın yalnızca arkadaşı olmaktır" artık şimdi bu söz Naz içinde geçerli "dünyada en zor olan şey yakışıklı bir erkeğin yalnızca arkadaşı olmaktır hem de ona aşık olduğu halde"

Bu arada dizideki en güzel kız bence Merve(sempatik olması bana göre onu bir adım öne çıkartıyor),en yakışıklı erkek ise tartışmasız şekilde tabiki Tarık ama Tarık'ı saymazsak bence Ümit de fena değil,hoş çocuk yani.

ebru.karaca
10-01-07, 09:23
Herkese Ganaydııınn;
Öncelikle dün gece aranızda olamadığım için yazdıklarınızı okuyup, yazacağım..
Fragmanımızın geç de olsa gelmesi ve üzerine konuşulacak konular barındırması gayet iyi.
Belkıs hanımı yine göremiyoruz ve umarım bu görememe geçicidir. Çünkü ben onu izlemekten ve onun Naz'ın (ve Vahi'nin) yanında olmasından son derece memnunum.
Neyse, şimdilik bu kadar.. :)

ebru.karaca
10-01-07, 09:26
jenn; resimler için teşekkürler..

Arkadaşlar, Kaya Akkaya'nın kendi sesi. Çetin Güner'den şahsen emin değilim ama kendi sesini kullandığını okumuştum daha önce. Ne kadar doğru, bilemiyorum.

Evvet! Katılılıyorum..:img-yes: :img-yes:

Bülbülüm, dizideki üç kızı sormuşsun. Bence en güzeli Françeska idi. Hem fiziği, hem yüzü çok güzeldi..
hangisi daha yakışıklı
Cenk
Veya
Bora

Kesinlikle Bora..
starın bizim tekrarı bu gece koyabilme ihtimali nedir sizce.:icon_whis hani düşükse kırk yılda bir erken yatayım bari...
Ben iki kere denk gelip izlemiştim tekrarı. İkisi de çarşamba gecesiydi.. Bana daha muhtemel geliyor yani.

melis15
10-01-07, 09:31
dün ben esra ceyanda gördüm nilün hanımı ama programın sonununu yakaladım yani hasta değildi umarım diziden çıkmamıştır tarık destek olan biri olarak

jenn
10-01-07, 09:31
gözünüz aydın barış'ın sitesi açılmış
ama kullanıcı adımı ve şifremi girince "yanlış" diye hata veriyo. sizde de aynı sorun var mı acaba

evet canım..sabaha karşı açılmış.ve sorunları var..gün içinde halledilecektir database sorunu var..

ebru.karaca
10-01-07, 09:39
jenn, imzanda kahramanlarımızı birbirine baktırtsan ya..:img-in_lo :img-in_lo

jenn
10-01-07, 09:46
jenn, imzanda kahramanlarımızı birbirine baktırtsan ya..:img-in_lo :img-in_lo

hehehe bu bölümdeki hallerine ithafen koydum bu imzayı ebrucuğum:)) aşklarını itiraf etsinler diğerini koyacam tekrar:)))))

zer
10-01-07, 10:41
günaydın arkadaşlar henüz fragmanı göremediğim için fazla yorum yapamıyacam ama anlatımlarınızdan anladığım kadarıyla Naz'cık biraz üzülüyor
hııım biraz değil galiba fazlaca üzülüyor ay hakikaten artık bu kıskançlıklar sıkmaya başlada yahu başka şeyler bulun sevgili senaristlerimiz lütfen:img-help: sanki bir çıkmazda görüyorum sırf itirafı uzatacaklar diye aynı şeyleri bizlere yaşatmasınlar

jenn
10-01-07, 10:45
arkadaşlar barışın resmi sitesi sabahtan itibaren bölüm bölüm yükleniyor.o yüzden sorunlu görünüyor..akşama kadar yükleme işi bitecek..bilginize:))

bülbül
10-01-07, 10:50
arkadaşlar barışın resmi sitesi sabahtan itibaren bölüm bölüm yükleniyor.o yüzden sorunlu görünüyor..akşama kadar yükleme işi bitecek..bilginize:))

Evet aynen...onun için panik yok...yeni üyelik almayın...her şey normale dönecek...forum yy forumu olduğu için buraya bu konuyla ilgili başka yorum yapmayalım da kimse bize kızmasın...:icon_whis :icon_whis

ceren81
10-01-07, 11:45
fragmana dikkatlice baktınız mı arkadaşlar. tarık babasından saklanırken cep telefonu çalıyo ve elini cebine götürüp susturmaya çalışıyo. büyük ihtimal babasına yakalanacak bu bölümde tarık. tabi telefonda arayan da naz.......

Evett acaba bu bölümde Tarık Hulusi ye yakalanacak mı?? ya da artık yakalanmalı mı? ne dersiniz...

ebru.karaca
10-01-07, 12:16
Evett acaba bu bölümde Tarık Hulusi ye yakalanacak mı?? ya da artık yakalanmalı mı? ne dersiniz...

Yakalansın artık!
Ben Hulusi ve Tarık'ın birbirinden çok ayrı kaldıklarını düşünüyorum. Onları kaç kere karşı karşıya izleme imkanımız oldu?
Artık baba-oğul dargınlığının bu kadar uzamayacağını bize göstermeliler. Tamam, Hulusi Tarık'ı affetmeyebilir, hala bankasına borçlu olabilir ama oğlundan da nefret etmesi gerekmez.
"Seviyorum, oğlumsun ama düzelene kadar her şey yine eskisi gibi!" diyebilir mesela.
Ya ben onların duygularına karşı koyamayıp, birbirlerine hasretle sarılacağı zamanı da acayıp merak ediyorum. Çok duygusal olacak, çoookk!!

bülbül
10-01-07, 12:38
Yakalansın artık!
Ben Hulusi ve Tarık'ın birbirinden çok ayrı kaldıklarını düşünüyorum. Onları kaç kere karşı karşıya izleme imkanımız oldu?

Valla sanırım bir ilk bölümde bir de 24.bölümde karşı karşıya izledik onları...:img-hyste :img-hyste Aylardır yan yana getiremedik...Deve kini mubarek Hulusi'deki de..:img-wink: :img-wink:

ayşe1903
10-01-07, 12:43
Artık baba-oğul dargınlığının bu kadar uzamayacağını bize göstermeliler. Tamam, Hulusi Tarık'ı affetmeyebilir, hala bankasına borçlu olabilir ama oğlundan da nefret etmesi gerekmez.
"Seviyorum, oğlumsun ama düzelene kadar her şey yine eskisi gibi!" diyebilir mesela.

Evet, daha önce bunu dile getirmiştim yine yazayım, baba oğulun arası mutlaka bulunmalı. Tarık babasına o olmadan da kendi ayakları üzerinde durabildiğini kanıtlamalı. Babası ile görüşmeli ama ne iş yaptığını veya nerede kaldığını ona söylememeli. Hulusi bey' in davranışlarında da Tarık' a karşı yumuşama olmalı, özlediğini geçen bölümlerde gördük.

thesunset
10-01-07, 12:47
Slm arkadaslar,
dun siteye gelemedim yorumlari okudum, bende Naz'a uzuldum,ama hala diyorum ki haketti!!! ben hala 16 bolumu unutmadim....Tarik yikildi, yaslandi...Bora ve Naz yuzunden. simdi sira Naz'a geldi
gecen hafta soyledim ,Naz hala bu ask icin hazir degil..buyumedi...ama bu aci yuzunden degisicek...
ama bu fragman herseyi gostermedi...bence bu bolumun sonunu yine Tarik uzulecek...abimiz fragmanda yoktu,ama Naz acisina Tariktan almazsa ismimi degistiririm!!!:img-wink:

* jevabsiz birakmam...bence en guzel kizFiliz. ama bu uclugu arasi...francaska
*sitemize sonunda kavusuyoruz....:happy0064

tarik_naz
10-01-07, 13:01

valla o kısmı merak etmeye başladım. çünkü tarığın telefonun çaldığı belli. belgin olayı nasıl kurtaracak bilmiyorum. sürpriz görebiliriz bence. baba-oğul tartışması ya da barışması gibi. çünkü tarığın naz'ın üstüne oturduğu sahnede, rahatlamış gibi hali vardı. sanki omzundan ağır bi yük kalkmış gibi. naz'ın da neden tarığın odasına gittiği belli oldu. tarığı arayıp cevap alamayınca "aşk işte" bişey mi oldu diye dayanamayıp yanına gitmiş kızcağız. :)

yeter be!
10-01-07, 13:03
katılıyorum Hulusi ve Tarık artık barışmalı bence de...fazla uzaması iyi değil..hem filmin kurgusu baba ve oğulun küslüğü üzerine değil patronuna aşık olan ve karşılık bulan zengin çocuk aşkı üzerine...

hem bence barışamalrı yararlı çünkü Tarık tavsiye almak için babasıyla konuşacaktır.adam oğlunun nihayet aşık olmasından mutlu olur ve bu da yeni açılımlar getirir diziye...

bence de Naz henüz büyümedi...oynadığı bu oyun ona acı olarak dönecek ama bu acı Nazı büyütecek olgunlaştıracak...bazı konularda en azından...

Pınar ın duygularıyla oynanması meselesine gelince de insanlar birbirlerinden hoşlanır birlikte olurlar ama zamanla anlaşamadıkarını görüp ayrılabilirler.Tarık başkasına aşıkken belki başlıyor bu ilişkiye ama karşılık göremiyor ki somut bi şekilde..yani Pınardan hoşlanabilir...belki de bu hem Tarık ı hem Pınar'ı mutlu eder..(mümkün değil ama:) )bi kullanma durumu yok yani kanaatimce...

ama Naz hala çocukluklarına ve inadına devam ederse bu iş hem uzar hem sıkar....

artık eski sabırlı insanlar değiliz....çünkü o şartlarda yaşamıyoruz..yaşam koşulları değişti..eski tadı yaşatmak isteyen bir hikaye de olsa günümüzde geçtiğini varsayarsak bu kadar zamandır en azından birbirlerinden hoşlandıklarını bile ifade etmemiş olmaları tüketim toplumumuzca tüketilmek üzere bence...

herşeyin en iyisi olmasını dilerim her halukarda yine de...

bu arada bende Filiz'i çok seviyorum ve güzel buluyorum..ama Naz da çok güzel...şımarık ama gene de sempatik...

yeter be!
10-01-07, 13:12
bu arada belirtmeden geçemeyeceğim ben Ralli pilotu İtalya şampiyonu TarIk'ı daha doğrusu ALFONSO'yu yarışırken görmek istiyorum...

Tarık piste yakışır..üstelik çok da güzel yarışır...:))

thesunset
10-01-07, 13:18
bu arada belirtmeden geçemeyeceğim ben Ralli pilotu İtalya şampiyonu TarIk'ı daha doğrusu ALFONSO'yu yarışırken görmek istiyorum...

evet bende ALFONSO kimligine unutmamasini istiyorum...yaris istiyorum!!!:img-yes:

Buyukbaba
10-01-07, 13:25
Naz hakikaten büyük stresler acılar içerisinde. Baksanıza sivilcelenmiş. Fragmanda burnunun kenarında bir sivilce çıkmış görünüyor :) Bu kadar gerçek oynanır mı rol yahu:)

thesunset
10-01-07, 13:40
Belkis hanim bu hafta yok sanirim, umarim en azindan zavalli ask hikayesiyi anlatmadan diziden ayrilmaz!!!

sanirim tarik_naz bugun senin dogum gunun...eyer dogruysa...dogum gunun kutlu olsun!!!

tarik_naz
10-01-07, 13:41

naz, alfonso gerçeğini öğrendiği zaman da tarığı affetmeyecek diye düşünüyoruz ama. bence bu alfonso kimliği tarık için hafifletici bi neden olacak. tarık kullanmasını bilirse :)

"alfonso olmasaydı, seni tanımayacaktım, ve sana aşık olamayacaktım, sen afonso olduğuma kızabilirsin, ama ben kızamıyorum, çünkü seni karşıma çıkardı."
gibisinden bir laf, naz'ı birazcık da olşa yumuşatabilir :)

tabii bu durum, tarık ve naz aşklarını çoktan itiraf etmiş, naz, tarığın tarık tekelioğlu olduğunu çoktan öğrenmiş olmasından sonra olur anca. :)

thesunset, siteye üye olurken öylesine yazmıştım tarihi. daha 3,5 ay var doğum günüme :) yine de saol. kutladığın için.

Bedişş
10-01-07, 14:20
Slm Arkadaşlar,
Dün gece siteye girip okudum ama yorum yapamayacak kadar hastaydım.(Tansiyon nedensiz yükselmiş)halen de iyi sayılmam.Neyse Fragman gelmiş.Yorumlar yapılmış.Gerçi fragman çok doyurucu değil bana göre.ama ikisininde çok üzülecekleri sahneler olduğu kesin.Artık yarına kadar beklemekten başka çaremiz kalmadı.Umarım güzel bir bölüm olur....

Sahi Belkıs hanım niye yok dizide.Hadi geçen hafta hasta dediler ama bu hafta gene görünmüyor.Belkıs hanım Naz ve Tarık için birleştirici özellik taşıyordu.İnşallah diziden temelli ayrılmamıştır......

SORU:HAKETTİĞİ HALDE ANA SAYFAYA ALINMAYAN DİZİ ???

CEVAP: YALANCI YARİM

sude9
10-01-07, 14:21
Ne yazık ki fragmanı izleyemedim:img-sorry :img-sorry Yazdıklarınızla ve eklenen resimlerle merakımı bastırmaya çalışıyorum,anlaşılan bu hafta işler daha da karışacak,perşembeye ne kaldı ki??

zer
10-01-07, 14:31
düşünüyorumda galiba şöyle bişey gelişe bilir daha önceki yazımda
bu yeni oyuncuların gelişi sadece basit bir kıskandırma olayı üzerine kurgulanmasa diye bunun altından bazı dersler çıkartılsa belkide Pınar'ı , kullanarak Naz'ın, bazı şeyleri kabul etmesini ve itiraf etmesine neden olabilirler
yani şöyle bir mesaj verilebilir bak Pınar'da senin gibi zengin bi kız ama o'Tarık'ın, ne iş yaptığını hiç dert etmiyor aksine çok hoşuna gidiyor sende pınar kadar rahat olabilirsin aşkına utanmadan sahip çıka bilirsin yani pınar bi nevi Naz'a boy aynası olabilir nedersiniz.

Kara İnci
10-01-07, 14:33
Selam arkadaşlar.Gördüğüm kadarıyla evimizin yapımı bitmiş.Ufak tefek tamiratlardan sonra çok kısa bir süre için de bize teslim edilecekmiş.Buna çok sevindim.Gerçi nankörlük etmemek lazım yeni evimiz de bize kucak açtı ve çok güzel ağırladı.Artık iki evimizi de bize yakışır şekil de temsil edeceğiz.

Gelelim bizim uslanmaz çiftimize.Dün fragmanı seyrederken farkettim ki ne Naz'ı ne de Tarığı başka birileriyle görmek bana artık keyif vermiyor.Ben onların birbirleriyle atışmalarını,birbirlerine kaçamak bakışlarını ve imalı laflarını çoook özledim.Naz'ın bu yeni halini de pek sevmedim açıkçası.Bizi çok eğlendirdi orası aşikar ama bir yere kadar.Tarık da demedi mi zaten; benim sevdiğim Naz işte bu ben sizin eski şımarık beni azarlayan halinizi seviyorum diye.Valla Tarığa katılmamak mümkün değil...:img-yes:

Bedişş
10-01-07, 14:37
bu yeni oyuncuların gelişi sadece basit bir kıskandırma olayı üzerine kurgulanmasa diye bunun altından bazı dersler çıkartılsa belkide Pınar'ı , kullanarak Naz'ın, bazı şeyleri kabul etmesini ve itiraf etmesine neden olabilirler
yani şöyle bir mesaj verilebilir bak Pınar'da senin gibi zengin bi kız ama o'Tarık'ın, ne iş yaptığını hiç dert etmiyor aksine çok hoşuna gidiyor sende pınar kadar rahat olabilirsin aşkına utanmadan sahip çıka bilirsin yani pınar bi nevi Naz'a boy aynası olabilir nedersiniz.

Haklı olabilirsin Zer ama artık bizim böyle oyunlara tahammülümüz kalmadı.Biz artık bağıra bağıra itirafları bekliyoruz.Sonra niye dizimizi kale almıyorlar diye insanları sorguluyoruz.Ciddi olarak senaristlerin birşeyleri hızlandırması ve Tarık için biraz gözyaşı yazmaları gerekecek(dünde söylemiştim )....

SORU:HAKETTİĞİ HALDE ANASAYFAYA ALINMAYAN DİZİ ????

CEVAP: YALANCI YARİM

Buyukbaba
10-01-07, 14:40

Bu konuda haklısın zer. Zaten Naz'ın kafasını kurcalayan şeylerden biri de o. Naz zannediyor ki kendisi daha kaldıramaz böyle bir ilişkiyi. Ama görüyor, çok zengin bir bayan, üstelik kendi verdiği akıl olan şoförlüğü açıklama gerçeğine sıkı sıkı sarılıyor, arabadan iner diye düşündüğü bu kişi Tarık gerçekleri söylediğinde bu sefer Tarık'a sıkı sıkı sarılıyor. Orada zaten dank etti Naz'ın kafasına. Bu iş öyle parayla pulla ölçülecek birşey değil.

Bu bölümden itibaren Naz'ın gerçekten üzüleceğine tanık olacağız. Ama zamanı gelmişti artık. Naz'ın sadece karşısındaki "kişiyi" sevmesi gerektiğini öğrenmesi gerekiyordu.

ebru.karaca
10-01-07, 14:47
Selam arkadaşlar.Gördüğüm kadarıyla evimizin yapımı bitmiş.Ufak tefek tamiratlardan sonra çok kısa bir süre için de bize teslim edilecekmiş.Buna çok sevindim.Gerçi nankörlük etmemek lazım yeni evimiz de bize kucak açtı ve çok güzel ağırladı.Artık iki evimizi de bize yakışır şekil de temsil edeceğiz.

Gelelim bizim uslanmaz çiftimize.Dün fragmanı seyrederken farkettim ki ne Naz'ı ne de Tarığı başka birileriyle görmek bana artık keyif vermiyor.Ben onların birbirleriyle atışmalarını,birbirlerine kaçamak bakışlarını ve imalı laflarını çoook özledim.Naz'ın bu yeni halini de pek sevmedim açıkçası.Bizi çok eğlendirdi orası aşikar ama bir yere kadar.Tarık da demedi mi zaten; benim sevdiğim Naz işte bu ben sizin eski şımarık beni azarlayan halinizi seviyorum diye.Valla Tarığa katılmamak mümkün değil...:img-yes:

Hem ilk paragrafına hem de ikincisine, sonuna kadar katılıyorum :img-yes: :img-yes:

Pınar'da senin gibi zengin bi kız ama o'Tarık'ın, ne iş yaptığını hiç dert etmiyor aksine çok hoşuna gidiyor sende pınar kadar rahat olabilirsin aşkına utanmadan sahip çıka bilirsin yani pınar bi nevi Naz'a boy aynası olabilir nedersiniz.

Evet Zer;
Naz o kadar çok "kendinin patron, Tarık'ın şoför olduğunu!" vurguladı ki daha önce, bu kadar şeyden sonra bazı şeylerin dank etmesi iyi olur tabi..:img-yes:

sude9
10-01-07, 14:51
Fragmanı nihayet izledim,Ebru.Karaca sayesinde,tekrar teşekkürler Ebru

Naz'ın Tarık'ın yatağından çıktığı sahneyi merak ettim,bu kız niye orada,Taık'ın olmadığı kesin,onu beklerken uyukaldı herhalde,Pınar ve Tarık ilişkisini karşılıklı oyun olarak düşünüyorum,geçtiğimiz bölümde de bunu düşündüm,Naz'ın oyununa karşılık Tarık'ın da böyle bir yol izlediğini düşünmeye başladım tabi bu düşüncem doğru çıkmayabilirde,çok hareketli bir bölüm olacak,bunun sonunda kuvvetli Tarık-Naz kavuşması izleriz

Kara İnci
10-01-07, 14:58

Umarım öyledir.Belki de bu sayede Naz'ın aklı başına gelir de bizde artık Naz ve Tarığı sevgilerini açıkça ortaya koyan bir çift olarak görebiliriz.Pınar'ın Naz'a boy aynası olma işine gelince Naz'a bazı şeyleri göstermek adına Tarık'la bu yakınlığı biraz daha devam ederse o boy aynası yakın da Pınar'ın ve Tarığın kafasına geçecek:img-yes:

ceza_cansu
10-01-07, 15:03
Selam arkadaşlar.Fragmanı tekrar tekrar izledim ve her izlediğimde bu müştemilat sahnesine takıldım.Çok güzel bir sahne olucağı kesin:img-yes: :img-yes:

ebru.karaca
10-01-07, 15:04

Rica ederim, ne demek.. :)

Bir de şunu söylemek lazım arkadaşlar..
Genelde fragmanda öyle şeyleri, öyle yerden veriyorlar ki, dizinin asıl gidişatından çok farklı oluyor. Diziyi izledikten sonra fragmanı tekrar bir izlerseniz, ne kadar şeyin yanlış gösterildiğini anlayacaksınız.
Bu bakımdan, bizim şu an hükmettiğimiz pek çok şey, yarın akşam suya düşecek.. :) :)

Buyukbaba; aşağıdaki yorumuna aynen katılıyorum..

Buyukbaba
10-01-07, 15:04

Naz'ın Tarık'ın yatağından çıktığı sahneyi merak ettim,bu kız niye orada,Taık'ın olmadığı kesin,onu beklerken uyukaldı herhalde,Pınar ve Tarık ilişkisini karşılıklı oyun olarak düşünüyorum,geçtiğimiz bölümde de bunu düşündüm,Naz'ın oyununa karşılık Tarık'ın da böyle bir yol izlediğini düşünmeye başladım tabi bu düşüncem doğru çıkmayabilirde,çok hareketli bir bölüm olacak,bunun sonunda kuvvetli Tarık-Naz kavuşması izleriz

Neden onun yatağında olduğuna dair şöyle bir fikrim var.

Tarık gece dışarı çıkar. Gittiği yer de kendi evidir. Hani şu kanepenin arkasında yerde yattığı, babası kanepedeyken gördüğümüz gibi. Kimbilir ne için gider. O sırada yatmakta olan Naz merak eder ve Tarık'ı arar, Tarık yerdeyken elini cebine atıyor ya. Tarık teli açmadan reddeder çalmasın daha fazla diye. Naz, suratıma kapattı der ki fragmanda sanki öyle diyor. Daha sonra Naz Tarık gelecek diye düşünüp, ona telefonu neden kapattığını sormak üzere müştemilata gider ve onu beklemeye başlar. Lakin Tarık o gece gelmez. Ya ailesiyle konuşur veya evde bir şekilde hapis kalır, hiç olmadı kıskandırmak için dönmez.

Naz Tarık'ı beklerken üşür ve yatağın içine girer ama uyuya kalır. Sabah Tarık gelir ve birşeyleri düşünürken yatağına oturur vs. vs. vs.

ŞEKER KIZ
10-01-07, 15:07
bence naz bu sefer gerçekten üzülecek ama nazla aynı fikirde olduğum bir konu var bende o çello konusuna sinir oldum. tarık orda çok abarttı bence çünkü o çello nazın özeliydi.kendi duygularını yansıtıyordu hatırlarsanız üzgün olduğu zaman çello çalıyordu.oysa şimdi özeli kalmadı. düşünün siz nazın yerinde olsaydınız ne yapardınız ben hemen gider yatağıma uzanır ağlardım herhalde...tarıkı seviyor biliyoruz sadece aklı karışmıştı. şu an ne istediğinden emin ama dile getiremiyor.sadece küçük bir ışık lazım. bu arada ilk defa birinin ciddi bir ilişkisi oluyor bu benim sevgilim diyor. diğerleri öyle değildi.ve bence tarık bu işi bir an önce tatlıya bağlamazsa pınarın abisinden çok çekeceği olacak.....çünkü o zaman nazın hayatına yeni biri girecek ve bu sıradan biri değil sevgilim diyeceği biri olacak o zaman tarık kıvranmaya başlayacak hadi inatçı keçiler artık biriniz yol verin. bu arada şimdiye kadar her yanlış anlamayı birbirlerine itiraf ettiler ama şu an birinin gerçekten bir sevgilisi var ve diğeri kıvranıyor. bu da yeni bişey. bu bölümde bol bol gözyaşı göreceğiz. ama bence o çelloyu çalmayacaktı pınar ve bence tarıkın nazın peşinden gitmesi gerekiyor siz ne dersiniz.... önem verdiğini belli etmeli.... bu arada nazı şu kadar tanıyorsam intikamı çok acı olacak....:img-yes: :img-yes: :img-yes:

ebru.karaca
10-01-07, 15:15
bence naz bu sefer gerçekten üzülecek ama nazla aynı fikirde olduğum bir konu var bende o çello konusuna sinir oldum. tarık orda çok abarttı bence çünkü o çello nazın özeliydi.kendi duygularını yansıtıyordu hatırlarsanız üzgün olduğu zaman çello çalıyordu.oysa şimdi özeli kalmadı.

Ama ŞEKER KIZ;
Çello olayının ayrıntısını bilmiyoruz ki. Tarık'ı bu konuda suçlamak için erken bence.
Belki Pınar çellodan ya da müzik aleti çalmaktan hoşlandığını söyledi. Naz da onu Tarık'ın önünde rezil etmek için çelloyu getirdi hemen. Hatta çalması için ısrar etti. Ama oyunu ters döndü. Pınar çok iyi çaldı ve Naz kendi kazdığı kuyuya kendi düştü.

Tabi bunlar hep tahmin. Ama gerçek de olamayacak şeyler değil..

ŞEKER KIZ
10-01-07, 15:16
şu pınarın abisi meselesi doğrumu yoksa yok mu böyle birşey...inşallah olmaz ama varsa bile en azından azcık da tarık çeksin karın ağrısı eee o kadar kolay mı bizim kızı üzmek....annesinden nasihat almaya gittiğini zannetmiyorum bence pınarla çıkmaya gitti fakat onunla görüşmeden annesinin evine gitti. belki de yeni bir staj imkanı için kim bilir sabırsızlıkla bekliyorum yeni bölümü....uğur kedi hocamız geldiğinde ona itirafa daha çok var mı birde belkıs hanımı sorarsanız arkadaşlar çok sevinirimmmm şimdilik güle güle bye bye bye bye

ŞEKER KIZ
10-01-07, 15:21
Ama ŞEKER KIZ;
Çello olayının ayrıntısını bilmiyoruz ki. Tarık'ı bu konuda suçlamak için erken bence.
Belki Pınar çellodan ya da müzik aleti çalmaktan hoşlandığını söyledi. Naz da onu Tarık'ın önünde rezil etmek için çelloyu getirdi hemen. Hatta çalması için ısrar etti. Ama oyunu ters döndü. Pınar çok iyi çaldı ve Naz kendi kazdığı kuyuya kendi düştü.

o zaman daha kötü naz açıkça rezil olur ve gururu kırılır....kendi kazdığı kuyuya düşer fakat yinede sanki öyle bir şey değilmiş gibi nazı çelloyla gördü ve çello mu çalıyorsun dedi bende çalmaya bayılırım diyince bi dahaki karşılaşmamızda çalmak isterim dedi. naz da izin verdi yada tarık herşeyi söyladi çello çalmak dahil nazla ilgili kızda tarığın oyununa dahil oldu. ben yinede böyle düşünüyorum ama şu abi meselesi doğruysa o zaman pınarın hiç birşeyden haberi yok diyeceğim....:img-in_lo :img-in_lo

Buyukbaba
10-01-07, 15:24
Ama ŞEKER KIZ;

ebru.karaca, aslında Pınar'ın çello çalması iyi birşey bana göre çünkü;

Naz Pınar'a her baktığında kendini görecek. Çello çalan, zengin, Tarık'ın kendi arabasıyla dolaştırdığı, özel şarkılarını söylediği, güzel vs.

Ama bu aralarındaki farkı da görmesini sağlayacak. Biri hiç bir şeye aldırmadan açıkça kendini bırakıyor ve Tarık'ı elde ediyor. Diğeri ise hala bir şeyleri engel olarak görüyor ve Tarık'ı kaybediyor.

İşte bu Naz'ın kendi kendini iyice sorgulamasına yol açacak ve hepimizin beklediği itirafın yolunu açacak. Ha açacak da ne olacak, açıkça edecekler mi birbirlerine? Sanmıyorum ama göreceğiz.

Edit: O çello sahnesinde de, arkadaşımızın dediği gibi sanki Naz'ı çalarken görüyorlar ve Naz da üstün olduğu bir tarafı bulup göstermek için Pınar'dan çalmasını istiyor veya buna benzer birşey oluyor. Pınar'da çok güzel çalıyor.
Naz'ın bakışlarından, "bu kızdan daha iyi bir yanım yok, kahretsin" gibi bir hissiyata kapıldım. Sanki Tarık'da bunu anladı ve " Naz, hakikaten zor bir duruma düştün. Senin kadar iyi de çalıyor. Yaptığına bak şimdi" gibi bir mana çıkardım.

Tarık gerçekten Naz'ın düştüğü duruma üzülüyor sanırım.

tarik_naz
10-01-07, 15:37
bence naz bu sefer gerçekten üzülecek ama nazla aynı fikirde olduğum bir konu var bende o çello konusuna sinir oldum. tarık orda çok abarttı bence çünkü o çello nazın özeliydi.kendi duygularını yansıtıyordu hatırlarsanız üzgün olduğu zaman çello çalıyordu.oysa şimdi özeli kalmadı. düşünün siz nazın yerinde olsaydınız ne yapardınız ben hemen gider yatağıma uzanır ağlardım herhalde...

çello meselesi beni de sıktı açıkcası. sonuçta naz, tarığın gururunu kıracak bişey yapmadı şimdiye kadar. bi arkadaş 15.bölümde bora'nın verdiği yüzüğü almasını söylemiş. orda naz, tarığı gördü ve bora görmesin diye mecburiyetten aldı. sonuçta orda tarığa sahip çıktı. ama tarığın bu son yaptığı iki şey, belki bilerek ya da bilmeyerek biraz fazla kaçtı. önce ikisinin özeli "seninle bir dakika", ardından naz'ın özeli "çello". bu iki şey naz'ı çok etkileyecek o kesin. belki de bu ufak ayrıntılar gerilimi artırıyordur.

şuan da naz, duygu birikmesinde son perdede. yeni bölümde de olacaklarla artık patlama seviyesine gelecek.

zer senin dediğine katılıyorum. pınar, naz'ın aynası durumunda, zenginlikse zenginlik, çello ise çello. pınar tarığı şoför olarak seviyosa ve bundan rahatsızlık duymuyosa, naz bunu sorgulamalı. bu ona ders olmalı. yalnızz naz'ın ders alma gibi alışkanlığı olsaydı, melisa varken bu sorunu aşmalıydı. çünkü melisa da zengin bi kızdı. hatta franceska italyan başkonsolusunun kızıydı. o da zengindi. :) tamam o zamanlar da tarığı seviyo ve kıskanıyodu ama işte o zamanlar tarığı hep şoför olarak görüyodu

ama 21.bölümden sonra naz'ın sorunu şoförlük-patronluk olmaktan çıktı. çünkü 20.bölümden sonra;

1- tarık ve naz öpüşmüş
2- tarık, hasta hasta, naz'ın hayatı için kendi hayatını tehlikeye attı.
3- filiz ile gerçekten kardeş olduklarını öğrendi.
4- belgin hanımdan tarık'la ilgili çok güzel açıklamalar duydu.

bunlardan sonra şoför tamamen gitti, sevgili geldi. ama bu ifade kelimelere dökülemedi.
şoförün tamamen gittiğini 23. bölümde anladım. "araba da konuşmayalım şoför-patron aklıma geliyo" demişti. demekki artık şoförü olarak görmüyo :)

inşallah, 26.bölümden sonraki 2 bölümde naz'ın kendi içsesinde söylediği "tarığı seviyorum, sevgiliyiz" ifadelerini, tarığın yüzüne karşı söylemiş olarak görecez.

Kara İnci
10-01-07, 15:40
ebru.karaca, aslında Pınar'ın çello çalması iyi birşey bana göre çünkü;

Naz Pınar'a her baktığında kendini görecek. Çello çalan, zengin, Tarık'ın kendi arabasıyla dolaştırdığı, özel şarkılarını söylediği, güzel vs.

Ama bu aralarındaki farkı da görmesini sağlayacak. Biri hiç bir şeye aldırmadan açıkça kendini bırakıyor ve Tarık'ı elde ediyor. Diğeri ise hala bir şeyleri engel olarak görüyor ve Tarık'ı kaybediyor.

İşte bu Naz'ın kendi kendini iyice sorgulamasına yol açacak ve hepimizin beklediği itirafın yolunu açacak. Ha açacak da ne olacak, açıkça edecekler mi birbirlerine? Sanmıyorum ama göreceğiz.

İşte bu.Belki de konuyu kıskançlık formatından çıkarıp da gördüklerinden ders almak ve hayatına yeni bir yön vermek formatına sokmanın en güzel yolu bu olur bence de.Tamam da hadi Pınar olayını böyle güzel bir olaya bağladık ama bu abiyi ne yapacağız.Benim tek umudum Naz'ın bu abiyle tanışmak isteğinin Tarığı kıskandırmak için değil de Tarık Pınar ilişkisine son verdirmek adına Tarığı abinin gözünden düşürmek için olsun...:img-yes:

Medea
10-01-07, 15:59
Kıskançlık sevgide herzaman olacaktır ama şu anda daha acıtıcı bir dozda çünkü henüz itiraf edemediler aşklarını ve birşey diyememek yapamamak onları kahrediyor.İtiraf ettikten sonra daha komik ve daha gerçek kıskançlıklar olacaktır arada.Tabii ki daha da romantik anlar.

ebru.karaca
10-01-07, 16:04

İşte bu ya Buyukbaba!
Belki de Pınar'ın diziye geliş amacı budur :) Naz'ın aklına başına getirmek..
Ve Tarık'ı kazanmak için savaşmasını sağlamak..

Hem belki de senin söylediğin gibi ve bu durum Naz'a şunu düşündürecek.. "Pınar'ın özelliklerine bak. AYNI BEN!" (Zengin, güzel, çello çalıyor) . "BELKİ TARIK PINAR'DA BENİ BULDU!"

Neden olmasın? :)

Medea
10-01-07, 16:06
Pınarı görünce Naz belki de diyecek gerçekten "bu bana benziyor,Tarık yoksa bana açılamadı da buna mı yöneldi bana benziyor diye" diyebilir ve bu sefer kafasına dank edebilir ne dersiniz?

Kara İnci
10-01-07, 16:24
Kara İnci'm;
Sen de ben de Buyukbaba'nın mesajına aynı şekilde başlayarak karşılık vermişiz :) Artık ne kadar birbirimize benzemişsek! :) Aynı şeylere aynı tepkileri verir olmuşuz:)

Ve de Buyukbaba, tam da bam teline temas etmiş :)

Ebrucum biz aynı güzelliklerin çevresin de dolaşmaya devam ettikçe daha çoook konuda fikirlerimiz ve bunu izah edişlerimiz aynı olur.Sen ben ve diğer bütün BAG üyeleri bir kere bizim için ışık olan birini fark edip onun peşinden gidiyorsak buda hepimizin duygu ve düşünce birliğine baştan vardığımızı gösteriyor.:img-yes:

Medea belki de senin dediğin gibi Naz Tarığın Pınar'ı seçme sebebini Pınar'ın kendisinin kopyası gibi olmasına bağlayabilir.O zaman da kendisini değil de onu seçmesinin sebebini bulmak için iç muhasebe yapabilir ve bu da ona Tarığa giden yolun kapılarını açabilir...:img-yes:

tarik_naz
10-01-07, 16:28
şimdi malum gerilimli bölümlere girecez. ve naz'ı büyük ihtimal sinirli görecez , ben de merve'nin hayat bilgisi'ndeyken oynadığı ve sentüp'te olan videolarından birisine bakarken. çok sinirli bi halini gördüm. valla eğer yalancı yarimde de öyle oynarsa süper bi gerilim sahnesi olacak tarık ve naz arasında buna emin olun. merve baya bi sinirli oluyomuş. yalancı yarimde şimdiye kadar öyle görmedik merve'yi. görmek isterim açıkcası.

izlemek isteyenler sentüp (ing)'te arama yerine matrax1907 yazarsanız, merve sevi clip 2 videosunu izlemenizi tavsiye ederim. videonun sonlarına doğru çoşuyo resmen :)

bu araba birazdan başlayacak 13.bölümün ben de kötü bi anısı var, o yüzden hiç unutamam :) nedeni ise, 13 rakamının uğursuzluğumudur nedir. dizinin tam orta yerinde elektrikler gitti ve bi daha gelmedi. tam tarık, naz'ın arabasını almak için bankaya gittiği sırada. inanın çok kötü oluyo insan. :)

ceza_cansu
10-01-07, 16:29
Pınarı görünce Naz belki de diyecek gerçekten "bu bana benziyor,Tarık yoksa bana açılamadı da buna mı yöneldi bana benziyor diye" diyebilir ve bu sefer kafasına dank edebilir ne dersiniz?

Bencede olabilir.Hem Naz bunları düşününce hatasını da anlar.Pınar'la çok ortak noktası var.En büyüğü Tarık,sonra ikiside zengin,ikiside çello çalıyor ama Naz'ın Tarık'la yaşayamadığı şeyi Pınar Tarık'la yaşıyor.Bunu düşününce Tarık'a açılmasa daha da kolaylaşabilir.

zer
10-01-07, 16:31
bediş hanım,bence fazla üzülmeyin derim Tarık'ın çok ama çok üzeleceği sahneler yakındır.O zamanda ay yeter artık bu çocuğa bukadar üzüntü çok diyebilirsiniz :img-yes:
bence Tarık'ın kimliği açıklandığında Naz'la arlalarında yaşanacak ayrılık en çok
Tarık'ı yaralıyacak çünkü yalan söyleyen o ve bu onun canını çooooook acıtacağa benziyor valla şimdiden söylüyeyim bazılarınız gözlerin şarkısı eşliğinde Tarık'ın akan gözyaşlarına dayanamaya bilirler eee acılarla sınanmış bir aşk eğer hala içlerini yakıyorsa bu acıyı çekmeye değer bence

blue_eclipse
10-01-07, 16:43
selam arkadaşlar
Akşam bir kısmını izlediğim iki dizide de aynı bizim dizide olduğu gibi duygusal,romantik,vs.sahneler vermeye çalışmışlar fakat onlar başarılı olamamış.Eskiden olsa belki de çok başarılı bulabileceğim sahnelerdi.Yalancı Yarim'i izledikten sonra çıta yükseldi ve beklentiler de yükseldi doğal olarak.Tarık ve Naz'ın birbirine baktığı anda televizyondan izleyiciye geçirdiği elektiriği doğrusu ben hiçbirinde bulamadım.Zaten hiçbirisinde de böylesine saf,yapmacıksız,doğal ve henüz dile gelmemiş bir aşk yok.Onları izlerken aklımaTitanik'teki Rosa ve Jack'in güzel aşkları geliyor.Adeta bir romandan fırlamış gibi duran ve etkisi hiç kaybolmadan büyüyen,çoğalan,devleşen aşkları.:img-in_lo Bence Tarık Naz'a bundan sonra şöyle bir şeyler de söyleyebilmeli:''Seni kendimden bile daha çok seviyorum.Eğer bunu söyleyebilirsem kendimle barış içinde yaşamayı sürdürebilirim,çünkü bu aşk beni rehin aldı.''
Bu arada Barış ve Merve birbirine bu kadar çok uyumlu olmasaydı aralarındaki aşk tıpkı diğer dizilerde olduğu gibi yapay dururdu.Onlar adeta bu aşkı yaşıyor:img-wink:

elmali-turta
10-01-07, 16:45
naz bu kıza çok benziyo iyi ama tarık bu kızla arkadaş olurken onun naza bu kdar benzediğini biliyomuydu acaba eğer bilmiyosa çok büyük bi tesadüf olabilir.bu ayrıca nazla bi ortak noktaları daha var ikisininde erkek kardeşleri var aa ne tesadüfff:icon_whis :)

ayşe1903
10-01-07, 16:51
o zaman daha kötü naz açıkça rezil olur ve gururu kırılır....kendi kazdığı kuyuya düşer fakat yinede sanki öyle bir şey değilmiş gibi nazı çelloyla gördü ve çello mu çalıyorsun dedi bende çalmaya bayılırım diyince bi dahaki karşılaşmamızda çalmak isterim dedi. naz da izin verdi
Naz evde kendi kendine çello çalarken (üzgün Naz durumları) Tarık ve Pınar gelmiştir belki. Mevsim kış, bahçeye çıkamayınca çellosuyla salonda dertleşmek istemiştir; burada da çelloyu Pınar' a kaptırmış olabilir. Müzik aleti çalmak bilgi ve kabiliyet ister hele de çello gibi birşeyi, Naz Pınar' ı küçük düşürmek için "çal" demişse komik duruma düşmeyi 'seçmiş' demektir. Kız bilmese eline alır mı? Bu kadar üzülecekse Naz çelloyu vermemeliydi yine de, hadi Tarık' ı kolundan tutup "otur şuraya, yok artık Melisa, Fran., Pınar falan" diyemiyor ama çellosuna sahip çıksaydı bari...

burcin_kaplan
10-01-07, 16:54
selamlar arkadaşlar..
Yorumları okumayı sonunda bitirebildim ..Nazın ders alabiliceği olayına açık konuşmak gerekirse katılmıyorum..Tamam bu kızın benden hiç bir eksiği yok ,ben niye böyle dawrandım tarıkı elimden kaçırdım gibi düşünceleri olabilr ama ben huylarından ve tavırlarından wazgeçiceğini düşünmüyorum zaten bunuda şu Pınarın abisiyle tanışmak istemesinden anlıyoruz..Bu bölüm naz deliricek genel olarak ama öbür bölüm tarıktan acayip şekilde acısını çıkarıcak gibi naz..Benim bildiğim naz bunların altında kalmaz..
Neyse artık ne olursa olsun da şu birbirlerine patlama olayı gerçekleşsin...27. bölümü 4 gözle bekliyorum gerçekten ve çok umutluyum 27. bölümden işallah umutlarım boşa çıkmaz...

bu arada ya uğurkedi ne zamandır uğramıyor ya çok yoğun mu çalışıyorlar acaba meraklar da kaldım gerçektende..

Şimdi tekrar fragmanı gördümde Naz tarık arabanın önündeyken hani pınarın tarıkın elini tuttuğu sahne o zmn nazı okula flaan götürücek galiba tarık çünkü yanında çellosu war nazın bence çello olayı o zmaan çıkmıştır..Yani aa bende çello çalıyorum gibi bi cümle kurmuştur pınarda Nazda laf olsun diye dediğini düşünerek pınarın aa gerçekten mi o zaman lütfen bi gün bize çal falan demiştir bence olay böyle ortaya çıktı..

FİLİZ-TB
10-01-07, 17:04
Fragmanı izlediğimde zaten çok üzülmüştüm ama sizin yorumlarınızı okuduktan sonra iyice dağıldım ben ikisininde acı çemesini istemiyorum birbirlerini kıskandırmaları güzelde fazla acılı olmasa. Hatırlarsınız Bora'nın ilk kez yemeğe gelip gittikken sonra Naz arabaların satılacak olması nedeniyle üzgün üzgün çello çalarken aralarında kıskançlıkla ilgibi bir diyaloğ geçmişti ve Naz kıskandınmı Bora'yı yani edebi laflarını dediğinde ne demişti Tarık kıskançlık bir su damlası gibidir akıp gider tenimin üzerinden ıslattığı ile kalarak göreceğiz bakalım bu ıslattığı ilemi kalacak yoksa selmi götürecek.
Bu Pınar'ın bu kadar çok Naz'a benzesi hani olmazya Tarık bu Pınar'la ilk başta konuşup anlaşmış olabilirmi ikisi aralarında Naz'a böyle bir oyun oynamış olabilirlermi Tarık dürüst bir çocuk (tamam yalancı ama o başka ) bir kızı kıskandırmak için öbürünün duyguları ile oynayacağını sanmıyorum öyle olsa ilk başta Melisa'ıy kullanırdı bilmiyorum işte hepsi tahmin neyse bir gün kaldı.

ayşe1903
10-01-07, 17:14
Neyse artık ne olursa olsun da şu birbirlerine patlama olayı gerçekleşsin...27. bölümü 4 gözle bekliyorum gerçekten ve çok umutluyum 27. bölümden işallah umutlarım boşa çıkmaz...

Daha önce sırası gemeden 17. bölümü ve 23. bölümü merakla beklemiştik, şimdide 27. bölüme bel bağladık malesef... Burçin seninle aynı beklentiyi taşımakla birlikte pek ümitli değilim açıkçası. 27. bölümde abi dahil olacak olaya ve Naz' ın karşı taarruzunu izleyeceğiz. Şu abinin sadece adı dolaşsa (yetse Tarık' a) ama kendisi hiç görünmese veya 27. bölümün sadece yarısında olsa sonra kardeşini de alıp gitse ne güzel olur...

burcin_kaplan
10-01-07, 17:19
Daha önce sırası gemeden 17. bölümü ve 23. bölümü merakla beklemiştik, şimdide 27. bölüme bel bağladık malesef... Burçin seninle aynı beklentiyi taşımakla birlikte pek ümitli değilim açıkçası. 27. bölümde abi dahil olacak olaya ve Naz' ın karşı taarruzunu izleyeceğiz. Şu abinin sadece adı dolaşsa (yetse Tarık' a) ama kendisi hiç görünmese veya 27. bölümün sadece yarısında olsa sonra kardeşini de alıp gitse ne güzel olur...

ewet ama unutmayalım ki 20. bölümde tamamen umutlarımız hatta umutla beklediklerimizsin üstüyle bile karşılaştık:) ama 23. bölüm gerçekten benim için bi çöküş olmuştu:) neyse umut fakirin ekmeğiymiş gerçektende..:img-yes:
26. bölümde belki naz sinir krizlerine giricek ama taırka bişey diyemicek ama tarık 26. bölümün ortalarından itibaren iyice gerilmeye başlayacak şu abi olayı yüzünden ee bide abi geldimi 27. bölüme tarıkın fazla dayanabiliceğini sanmıyorum ortaya tavrını koyacak we yeter artık bıktım diye restide çekicek bence tabi tarıkın gitmesine dayanamaz asla naz ondan dolayıda ben 27. bölümn sonunda artık bişeylerin birazda olsa açığa kavuşucağını 28. bölümde ise tam olarak bişeylerin belirginleşeceğini düşünüyorum..

Kara İnci
10-01-07, 17:21
NAZ:Neyle alacaksın beni?

TARIK:Pasonuz var mı?

NAZ:Niye?

TARIK:Size öğrenci bileti alacaktım da

Bir düşündüm de otobüs sahnesi hiç fena olmazmış.Naz elin de çellosuyla tıklım tıklım dolu otobüse binmiş evine gitmek için cebelleşiyor.Herhal de çok gülerdik...:img-hyste

FİLİZ-TB
10-01-07, 17:21
Bence bu abi sadece lafta kalacak yani ortaya çıkmayacak gibi geliyor Naz'ın ısrarı tanışma fikri karşısında Tarık içses oğlum Tarık bu Pınar'dan en kısa zamanda kurtulman gerikiyor yoksa ikinci bir Bora durumu olacak unuttunmu az daha hep Naz'ı hep kız kardeşini kaptırıyordun dedikten sonra Pınarı sepetlese çok iyi olur tabi daha öncede dediğim gibi Tarık ve Pınar anlaşıp Naz'a bir oyun oynamıyorsa

simser
10-01-07, 17:23
Fragmanı izlediğimde zaten çok üzülmüştüm ama sizin yorumlarınızı okuduktan sonra iyice dağıldım ben ikisininde acı çemesini istemiyorum birbirlerini kıskandırmaları güzelde fazla acılı olmasa. Hatırlarsınız Bora'nın ilk kez yemeğe gelip gittikken sonra Naz arabaların satılacak olması nedeniyle üzgün üzgün çello çalarken aralarında kıskançlıkla ilgibi bir diyaloğ geçmişti ve Naz kıskandınmı Bora'yı yani edebi laflarını dediğinde ne demişti Tarık kıskançlık bir su damlası gibidir akıp gider tenimin üzerinden ıslattığı ile kalarak göreceğiz bakalım bu ıslattığı ilemi kalacak yoksa selmi götürecek.
Bu Pınar'ın bu kadar çok Naz'a benzesi hani olmazya Tarık bu Pınar'la ilk başta konuşup anlaşmış olabilirmi ikisi aralarında Naz'a böyle bir oyun oynamış olabilirlermi Tarık dürüst bir çocuk (tamam yalancı ama o başka ) bir kızı kıskandırmak için öbürünün duyguları ile oynayacağını sanmıyorum öyle olsa ilk başta Melisa'ıy kullanırdı bilmiyorum işte hepsi tahmin neyse bir gün kaldı.

ya gerçekten öyle olmasını çok isterdim ama öyle olduğnu sanmıyorum yaaa olamaz bnce!! yani sonuçta kahvaltıda tanıştı bunlar di mi, ne tarık da kahvaltıya gidiceklerini önceden bilmiyodu kii!! hem daha o gece karar verdi nazla arkadaşlık oyunu oynamaya!! sabahına da kahvaltı, hemen bi kız ayarlamış olamaz!!(yani olabilir aslında ama nese, sonuçta yine de kahvaltıya gidiliceini bilmiyodu:))

ayşe1903
10-01-07, 17:28
ewet ama unutmayalım ki 20. bölümde tamamen umutlarımız hatta umutla beklediklerimizsin üstüyle bile karşılaştık:) ama 23. bölüm gerçekten benim için bi çöküş olmuştu:) neyse umut fakirin ekmeğiymiş gerçektende..:img-yes:
26. bölümde belki naz sinir krizlerine giricek ama taırka bişey diyemicek ama tarık 26. bölümün ortalarından itibaren iyice gerilmeye başlayacak şu abi olayı yüzünden ee bide abi geldimi 27. bölüme tarıkın fazla dayanabiliceğini sanmıyorum ortaya tavrını koyacak we yeter artık bıktım diye restide çekicek bence tabi tarıkın gitmesine dayanamaz asla naz ondan dolayıda ben 27. bölümn sonunda artık bişeylerin birazda olsa açığa kavuşucağını 28. bölümde ise tam olarak bişeylerin belirginleşeceğini düşünüyorum..

Doğru, öyle bir 20. bölüm seyrettik ki beklentiler tavan yaptı. 27. bölümde abi gelirse Naz' ın davranışlarına katlanamayan Tarık işinden kesin olarak ayrılabilir. Artık Naz' ın şoförlüğünü yapmak istemez, arkadaş veya sevgili olamıyorlar, patron-çalışan ilişkisine de Tarık son verir belki. Naz ne olursa olsun Tarık' ın gitmesine hiç izin vermedi, hatta Tarık da söylemişti bir bölümde "teşekkür ederim, benden asla vazgeçmediğiniz için" diye. Naz Tarık' ı geri döndürmeye çabalarken beklediğimiz patlamayı görebiliriz...

FİLİZ-TB
10-01-07, 17:34
Simser ben sonrasi için demiştim o gün değil yani orda tanıştıktan sonra bir plan yapmış olabilirlermi

burcin_kaplan
10-01-07, 17:34
arkadaşlar ya ne dicem bugün yayınlanan bölüm (tekrarlarında) kaçıncı bölüm acaba?

ewet ayşe bende öyle düşünüyorum patlamayı yani ilk patlama tarıktan gelicek ama tarıkın bağrışlarının etkisiyle nazda sinirlenicek tabi tarık ben artık dayanamıcam gidiyorum kendinize başka şöröf bulun Ayy pardon kendinize başka bi arkadaş bulun gibi sinirli sinirli cümleler kura bilir ondan sonrada zaten naz artık bence dayanamz yani olay bence kesin ilk olarak nazdan gelicek ilk itirraf falan bence..

ayşe1903
10-01-07, 17:40
arkadaşlar ya ne dicem bugün yayınlanan bölüm (tekrarlarında) kaçıncı bölüm acaba?

13. bölüm sanırım canım

tarik_naz
10-01-07, 17:51
bu 13.bölüm baya güzelmişti ya. replikler yine havada uçuşmuş. özellikle araba özelliklerini sayarak, arabaya neden alıştıklarını söylemeleri.

bu arada boşluk doldurma oyununa bi kelime yazdım bakalım bulabilecekmisiniz. :img-hyste

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=5790&page=104

not: oraya cevabını yazmazsanız sevinirim :img-wink:

ayşe1903
10-01-07, 17:55
Çalışman güzel olmuş R_styla, fragmanın başında Naz arkasını dönüp giderken Tarık arkasından bir şey söylüyor galiba, Naz birden duruyor gibi geldi bana.

blue_eclipse
10-01-07, 17:57
çok güzel bi dizi ama bence hak ettiği reytingleri almıyor

Doğru söylüyorsun.en olmadık diziler bile 1. olurken böyle mükemmel bir dizinin hak ettiği yerde olmaması çok üzücü

BARIŞAHASTA
10-01-07, 17:58
bu bölümde beklediklerimizi alacak gibi görünmüyor sanırım umutlar başka bölüme kaldı...

ayşenurr
10-01-07, 18:21
çok güzel bi dizi ama bence hak ettiği reytingleri almıyor

haklısın,en saçma diziler birinci olurken, çok güzel,seviyeli,romantik,güldüren
tek kelimeyle dört dörtlük dizimiz hakettiği yerde değil.:icon_sorr

thesunset
10-01-07, 18:40
bugun 13 bolum tekrarini izledikten sonra bir replik yazmak istedim, nostalji icin:

Tarık:buyrun.
Naz:Ümit espirinin dozunu biraz kaçırdı farkındayım. kusura bakma biliyorsun işte!.Bora bey Tarık Tekelioğlu ve Tek Bank hakkında biraz bilgi toplamış.onları paylaşmak istedi.seni ilgilendiren bir konu olsa gel otur bizle diycem ama şimdi biraz tuhaf gözükür! şöför masada falan!!…
Tarık:Hiç gelip açıklama yapmanıza gerek yoktu Naz hanım ben haddimi bilirim.
Naz:Yoksa soframızda daima yerin var.Bunu bil.
Tarık:Biliyorum.

Tarık:Kız kardeşimle konuşuyordum.
Naz:İstediğinle konuşursun .Niye açıklama gereği hissettin ki?
Tarık:Hiiç..biriyle paylaşmak istedim bu sırada siz vardınız yanımda…
Naz:Ama kusura bakma gitmem lazım.şu anda Bora beyle paylaşacaklarım seninle paylaşacaklarımdan daha önemli.Yani Tarık Tekelioğlu ve Tek bank hakkında bizle paylaşacağı bilgileri diyorum..işle ilgili.
Tarık:istediğinizi paylaşırsınız.niye açıklama gereği hissettiniz ki?:)

n_sez
10-01-07, 18:50
Tarık elemeleri geçmişti hani yarışa hazırlanacak ve yarışacaktı
Artık bu bölümlerde bunu görmemiz gerekmiyor mu?
Bir de bütün bunları Naz'a ve annesine söylemeden ve belli etmeden yapması gerekiyor.

ne söyleyeyim ilerleyen bölümlerde Tarık' a Allah kolaylık versin!!!

:img-yes:

whiteangel
10-01-07, 19:06
bugün 13. bölümü izlerken bu bölümden çok sevdiğim bir repliği yazayım dedim. bunu Tarık Bora'ya bir kaç kere söylemişti.:)
Bora arabayı (minibüsü) gösterip Tarık'a soruyor.
_nasıl, beğendin mi?
_sizin mi?
_.....
_sığabiliyo musunuz?
:img-hyste
aynı espriyi daha sonra evini (?) gösterdiğinde de yapmıştı. :img-hyste

Medea
10-01-07, 19:08
Uğur kedinin gelmesi bu ara zor olabilir zira Yalancı yarim resmi sitesi için bir konu hakkında onlarla görüşmeye çalışıyorum ama inanın kaç kere telefonla konuştum fakat daha halledemedim,gerçekten çok yoğunlar.Biraz anlayış gösterelim derim ben.

maja
10-01-07, 19:31
merhabalar iyi akşamlar herkese

Beklentilerin çok olduğu bir bölüm beklerken .. galiba hevesimiz kursağımızda kalacağı bir bölüm izleyecez ... kendi açımdan daha beklentilerim bu bölüm için daha farklıydı fragman hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim ... Naz için
özel önemli olan tüm şeyler bir bir yok ediliyo özelliği kalmadı Naz a sen özel bir kız değilsin bak senin için sölediğim en özel anın şarkısını başkasınada söylüyorum .. bak başka bir kızda çello çalabiliyor naz senin hiç bir özeliğin yok sıradan bir kızsın kızım ,,,gel senin biraz havanı alalım burnunu sürtelim diye tüm özel şeyler gitti ben tarığın başkasından çello dinlemesinden hiç hoşlanmadım geçen bölümde şarkıyı sölemişti onuda hiç sevmemiştim .. şimdi naz başkasından şarkı dinlese ona hayran hayran bakan birinden tarık ne yapar .. buna katlanabilirmi ben ikisindende henüz başlanmamış bir ilişkiyi bu kadar zora sokmalarını istemiyorum zaten tarık tekelioğlu kimliği ortaya çıktığında çıkacak bir sürü sorun varken henüz flört aşamasında olan naz tarık aşkını bu kadar kıskanç duygularla boğuşturmak haksızlık naz tarık flört ü için önemli olan şarkıymış çelloymuş arabada özel konser miş gibi şeylerin öle kolay harcanmasını istemiyorum umarım senaristler olurunda bırakırlar bazı şeyler .... bırakın naz la tarık flört etsinler daha sonra nasılsa burunlarından getireceksiniz :(

Medea
10-01-07, 19:38
Güzel yorum maja :) Nasılsa burunlarından gelecek bence de..

Medea
10-01-07, 19:51
Kıskançlık güzel ama benim endişem de dozun kaçması hakkında.Bence de abartılmamalı.Aksi halde kıskanmanın anlamı kalmayacak,hiçbir kız özel sandığı şeylerin bunca heba edilmesine katlanmaz.Bu kıskançlıklar sıkı bir itirafla son bulmalı ve yerini aşıkların gerçek sevgisine,zaman zaman da gerçek kıskançlıklarına bırakmalı.

tarik_naz
10-01-07, 19:59
tarığın, münir ile bi konuşması vardı hatırlarsanız.

tarık: münir amca, bu söylediklerine hep "hıhı" diyorum ama bi kelimesini bile anlamıyorum biliyosun değil mi.

onun hesabı, yarın yine ters köşe olacaz gibi. biz burda söyleniyoruz ama bunlar diziyle tutacak mı bakalım. eminim şuan çoğu kişi de 26.bölümün kötü geçeceğine dair hisleri vardır. kötü dediğim beklentilerin altında. 24. bölüm fragmanını hatırlayın, o fragmandan "nazoşist" kelimesi, "seni seviyorum" kelimesi çıkabileceğini hiç tahmin etmişmiydiniz. o yüzden karamsarlığa kapılmaya gerek yok, eminim hiç beklemediğimiz biçok şey olacak bu bölümde.

maja
10-01-07, 20:01
Kıskançlık güzel ama benim endişem de dozun kaçması hakkında.Bence de abartılmamalı.Aksi halde kıskanmanın anlamı kalmayacak,hiçbir kız özel sandığı şeylerin bunca heba edilmesine katlanmaz.Bu kıskançlıklar sıkı bir itirafla son bulmalı ve yerini aşıkların gerçek sevgisine,zaman zaman da gerçek kıskançlıklarına bırakmalı.

26. bölüme geldik özel olan şeyleri saysak bir elin parmaklarını geçmez geçmiyor şarkı çello dağ evi araba yok başka bişi elimizde olan bunları kolay harcamasınlar ..tarık kimseye şarkı söylemesin naz dan başkası çello çalmasın mümkünse pınar çelloyu çaldıktan sonra naz o çelloyu pınarın kafasında kırsın :img-hyste :img-hyste :img-hyste valla ben kırmak istiyorum naz bundan sonra çello çalmasın .. zaten çalmıyor kız sanatını unuttuu aşk nelere kadir :img-hyste :img-hyste

BaLıKK
10-01-07, 20:03
fragmanı ilk izlediğimde hayal kırıklığı, hüzün ,kızgınlık hepsini bir arada yaşadım..
26nın bi geçiş bölmü olacağını tahmin ediyorum..yani bu bölümde herşey açılacak dökülecek falan filan..
hüzünlendim..Naz'ın durumuna..bence Naz'a çok fazla acı çektirdiler..kız aşık olduğundan beri yüzü gülmedi..sadece acı çekiyor..bunun yanında Tarık ne zaman acı çekti ve ne kadar çekti..sadece Bora olayında baya canı yandı o kadar..
bu kız hep ciddi insanlarla savaştı..melisaydı..franceskaydı..ayşeydi..bide pınar çıktı şimdi..geçen bölümde şarkı sahnesi..bu bölümde çello..ve son sahnede anlayamadığım Naz'ın surat ifadesi(kesin önemli bişi oluyor)..kısacası ben fazla acı yaşattıklarını düşünüyorum Naz'a..inş bu bölümde herşey hallolur,yoluna girer..en azından Tarık'tan bir güzel söz ve atak bekliyorum..kızı bu kadar yıktığına değsin..
aşk itirafı Nazdan gelsin diyodum..vazgeçtim Tarık'tan gelsin:):):)

nesss
10-01-07, 20:03
tarığın, münir ile bi konuşması vardı hatırlarsanız.

tarık: münir amca, bu söylediklerine hep "hıhı" diyorum ama bi kelimesini bile anlamıyorum biliyosun değil mi.

onun hesabı, yarın yine ters köşe olacaz gibi. biz burda söyleniyoruz ama bunlar diziyle tutacak mı bakalım. eminim şuan çoğu kişi de 26.bölümün kötü geçeceğine dair hisleri vardır. kötü dediğim beklentilerin altında. 24. bölüm fragmanını hatırlayın, o fragmandan "nazoşist" kelimesi, "seni seviyorum" kelimesi çıkabileceğini hiç tahmin etmişmiydiniz. o yüzden karamsarlığa kapılmaya gerek yok, eminim hiç beklemediğimiz biçok şey olacak bu bölümde.

Serdar, yorumları okuyunca aynı şeyi bende düşündüm. Fragman gerçekten sinir bozucu ama ben inanıyorum ki bize 24.bölümde yaptıkları süprizleri yaşatacaklar. 24.Bölümde fragmanda garipti, hemde eğlenceli bir fragman vardı ama "Gözlerin" çalıyordu arka fonda. bu fragman ise hep hüzün hep hüzün. Bende inanıyorum yine süprizler olacak ve büyük ilerleme yaşanacak Tarık Naz aşkında :)

Ben umutluyum 26.bölümden çok şey beklemiyorum yine de hayal kırıklığına uğramamak için ama hiç şüphem yok çok eğleneceğim ve duygusallaşacağım:D

thesunset
10-01-07, 20:10
fragman'a bir kez daha baktim,orda sarisin bir bayan var....ister misiniz 25 mayis surprizi olsun????
eski bolumleri izliyoruz ,gercekten elmali Berrak ve 25 mayis olayi cok sikiciydi....nasil katlandim,bilmiyorum:)

ceza_cansu
10-01-07, 20:12
Bencede bölümden bu kadar umutsuz olmayalım.Her ne kadar fragmandan çok fazla memnun olmasakta (Özellikle ben Pınar'ın çello çalmasına çok sinirlendim:icon_evil :icon_evil) eminim bölümde çok güzel yerlerde olucaktır.Hem 27. bölümde olucakları düşündükçe bu bölümün bizde hayal kırıklığı yaratacağını düşünmüyorum.Neredeyse hepimizin aklı en çok 27. bölümde:)

nesss
10-01-07, 20:14
fragmanı ilk izlediğimde hayal kırıklığı, hüzün ,kızgınlık hepsini bir arada yaşadım..
26nın bi geçiş bölmü olacağını tahmin ediyorum..yani bu bölümde herşey açılacak dökülecek falan filan..
hüzünlendim..Naz'ın durumuna..bence Naz'a çok fazla acı çektirdiler..kız aşık olduğundan beri yüzü gülmedi..sadece acı çekiyor..bunun yanında Tarık ne zaman acı çekti ve ne kadar çekti..sadece Bora olayında baya canı yandı o kadar..
bu kız hep ciddi insanlarla savaştı..melisaydı..franceskaydı..ayşeydi..bide pınar çıktı şimdi..geçen bölümde şarkı sahnesi..bu bölümde çello..ve son sahnede anlayamadığım Naz'ın surat ifadesi(kesin önemli bişi oluyor)..kısacası ben fazla acı yaşattıklarını düşünüyorum Naz'a..inş bu bölümde herşey hallolur,yoluna girer..en azından Tarık'tan bir güzel söz ve atak bekliyorum..kızı bu kadar yıktığına değsin..

Bencede haklısın ama Tarık ise bu aşkı itiraf edemediyse, bir şekilde birşeyler yapamadıysa bunun sebebi bence Naz'dır. Naz belki hep başkalarıyla savaştı, hep başkalarını kıskandı ama Tarık ise Naz ile savaşıyor aslında bu aşk için. Naz şu son zamanlarda belki şöförü görmüyor hatta "canım arkadaşım" olarak davranıyor ama aslında bir türlü önüne geçemediği patron-şöför gerçeği var! Naz bunu her fırsatta dile getirdi. "Ne olabilir ki, başka birşey olamaz ki" diye sürekli birşeylerin önünü kesti.

Yani diyeceğim Naz hep başka kızlar ile yüzleşmek zorunda kaldı ama Tarık asıl yüzleşmek zorunda kaldığı Naz'dır. Sizce hangisinin işi zor :D

Ama bende Naz'ın bu kadar üzülmesini hiç istemiyorum.

tarik_naz
10-01-07, 20:23
Yani diyeceğim Naz hep başka kızlar ile yüzleşmek zorunda kaldı ama Tarık asıl yüzleşmek zorunda kaldığı Naz'dır. Sizce hangisinin işi zor :D

bence tarığın işi daha zor. çünkü o kızların hiçbirisine ilgi göstermedi. elinin tersiyle itti. ama naz, hüsnü kuruntuları yüzünden, şüpheleri yüzünden, ve o zamanlar tarığı aşırı kıskanması yüzünden hep o yüzleşti.

ee bu yüzleşmelerin acısını tarıktan çıkarınca da olan tarığa oldu. ortada hiç bişey yokken tarık, naz'ı ikna etmeye, gönlünü almaya çalıştı. açıkcası ortada fol yok yumurta yokken naz, hem kendini zorladı hem de tarığa zorluk çıkardı.

baksanıza kıskançlığı yüzünden tarığı alelacele dağa götürdü, hasta etti. hastalık çok zor valla. :)

ceza_cansu
10-01-07, 20:26
baksanıza kıskançlığı yüzünden tarığı alelacele dağa götürdü, hasta etti. hastalık çok zor valla. :)

Keşke Naz'ın her kıskançlığının sonucu bu şekilde olsa:):):)

tarik_naz
10-01-07, 20:33
Keşke Naz'ın her kıskançlığının sonucu bu şekilde olsa:):):)

bu dileğin gerçek olacak galiba. çünkü uğur kedi yeni mekan, yeni atmosfer falan demişti. ee hazır naz da şimdi tarığı kıskanıyo. :img-wink:

schmetterling
10-01-07, 20:37
size bir soruuuuuuuuuu

sizce tarık fragmanın sonunda naz o sekilde yanlarından kalkıp uzaklasmısken orada oturmaya devam eder mi?????

bence bi kapı önü olayı daha yaşanabilir arkadaşlar.. enseyi karartmayın:img-yes:

nowar_77
10-01-07, 20:41

naz ne çekiyorsa ettikleri yüzünden çekiyor..aslında naz ın
kaprisleri ,huysuzlukları,seviye merakı kıskançlıkları olmasaydı taa en başından beri kimse bir şey çekmek zorunda kalmayacaktı ki ..tarık a iki güzel söz ..bir tatlı bakış..iki gülümseme ihsan etseydi zaten çook önceden at alınıp üsküdara geçilecekti...ama tabii o zaman biz neyin yorumunu yapacaktık ..nasıl gülecektik hallerine o da başka...ben de baştan itiraf tarık tan gelsin diyordum ama artık naz ın ilk adımı atması gerektiğini düşünüyorum...tarık söyleyeceğini söyledi...sıra naz daaa

jenn
10-01-07, 20:44
naz olayları bu duruma kendisi getirdi...arkadaşlık oyununu kendisi çıkardı..ve üstelik abarttı.aslında hatırlarsanız dağdan döndükten sonra ve öpüşmenin gerçek olup olmadığı konusunda tarıkla hastahane bahçesinde konuştuktan sonra farklı bir havaya girmişti..yani yavaş yavaş flörtün havasına kendini kaptırmaya başlamıştı..olayı kabullenmeye başlamıştı bünyesi..taki babası ile yaptığı görüşmeden sonra naz birdenbire değişti..bunun iki nedeni olabilir..babası ona belkıs hanımı göndermeme karşılık sende tarıkı göndereceksin demişti...naz buna tepki verdi..sonra babası biz belkısla arkadaşız tıpkı tarıkla senin olduğun gibi deyince..aslında naz bilinçaltında bir korkuyamı kapıldı.yada babasının o mesajından şu anlamımı çıkardı..bizler yani patronlar çalışanlarıyla sadece arkadaş olabilirler mesajınımı çıkarttı..buda onun duygularını baskılamış oldu..ve bunu abarttı.aslında kendi kendini kandırıp büyük eziyet çekiyor..gelinen nokta gerçekten vahim..çünkü tarık duygularının adını koymuş durumda ama bunu naza ifade etmek için nazdan açık kapı, bir sinyal bekliyor..sinyal sandığı her söze yeşil ışık yakıyor..ne yazıkki naz ısrarla tarığı yanlış anlamış ayaklarına devam ediyor.ve başına geleceklerin hepsinide bu durumda hakediyor bence:)

Buyukbaba
10-01-07, 20:51
Kim ne derse desin. Bunların ilişkilerinin bu hala gelmesinin asıl sebebi ne Tarık tır ne Naz dır. Bu işin tek müsebbibi "telefon"dur. Şu dizide telefon olmasaydı hepimiz daha mutlu olacaktık.

Şaka bir yana, başından beri Naz ın ilk adımı atması gerektiğini düşünüyorum. Hala da aynı düşüncedeyim.
Bu işin büyüsü o şekilde açığa çıkar. Bunu erkek-kadın şeklinde değil de, şoför-işveren şeklinde düşündüğünüzde anlayacaksınız zaten neden öyle olması gerektiğini.

Bu arada jenn, imzandaki erkek gözleri, serdar ortaça benzemiş Barış tan ziyade:)

maja
10-01-07, 21:04
İlanı aşkı tarık yapmalı öle efden püftende bişey olmamalı bir şarkıyla nazı kandıramayacağını naz söledi zaten tarık öyle bir şekilde itiraf etmeliki .. kimsenin yapmadığı görmediğimiz daha önce izlemediğimiz bişeyler olmalı en azından ben böle olmasını istiyorum denenmiş şeyleri yapmak yalancı yarim ekibine senaristlere yakışmaz ... :img-wink: :img-yes: neden tarık yapmalı çünkü ilerki zamanlarda tarık tekelioğlu ortaya çıktığında tarık tamamen yalancı bir adam olacak herşeyi yalan .. senin hayatın yalan diyecek naz ona... tarık sana olan duygularım yalan değildi sevdiğim yalan değildi aşkını söyleyen dile getiren bendim diyebilmeli .. elinde silahı olmalı tarığın .. :img-pilot

nesss
10-01-07, 21:08
Ama senaristlere helal olsun AŞK İTİRAFI olmadan bizlere 25 bölüm izlettirdiler ve hepsininde reytingleri çok iyi idi :D Bazı dizilerde hemen aşkların yaşandığını görüyoruz. Ama YY bu konuda çok sabırlı :D Tabi bizde istiyoruz hemen aşk itirafı olsun ama düşününce hala aşk itirafının geleceği bölümün heyecanı var :)

Ben memnunum birazda bu durumdan;)

BaLıKK
10-01-07, 21:09
şimdi 20.bölümü izliyorumda yaw aslında şu çok beklediğimiz itiraf dağ evinde gelse süper olur..bu sefer Tarık ayarlasa..onu doğum gününün bitimine doğru dağ evine götürse..ee dans müzikleride seninle bir dakikanın orjinal versionu olsa..o anda zaten o şarkının onlara özel olduğunu falan mutlaka söler..bide bi itiraf...ardından da bi öpüşmee..:):)çok güzel olur yahu:)

tarik_naz
10-01-07, 21:10
en iyisi biz orta yolu bulalım ikisi de aynı anda yapsınlar itiraflarını,tartışmanın ortasında... ne dediklerini anlamasınlar. sonra da akılları başlarına gelince, birbirlerine bakıp gülüşsünler :)

ayşe1903
10-01-07, 21:10
Şaka bir yana, başından beri Naz ın ilk adımı atması gerektiğini düşünüyorum. Hala da aynı düşüncedeyim.
Bu işin büyüsü o şekilde açığa çıkar. Bunu erkek-kadın şeklinde değil de, şoför-işveren şeklinde düşündüğünüzde anlayacaksınız zaten neden öyle olması gerektiğini.

Sana katılıyorum, adım Naz' dan gelmeli (her ne kadar Tarık' a kızgın da olsam). Naz için kabullenilmesi zor bir durum ama kendi şoförüne aşık oldu. Bunu kabullenip Tarık' a hislerini söylese Tarık, Naz' ın bütün yaptıklarını görmezden gelecektir. Naz' ın sadece kendi olduğu için aşık olması onu Nazoşistlik dozunu iyice arttırır... Böylelikle Naz ' Don Juan Tarık' tan ' sonra 'Romeo Tarık' la tanışmış olur.

Buyukbaba
10-01-07, 21:16
Sana katılıyorum, adım Naz' dan gelmeli (her ne kadar Tarık' a kızgın da olsam). Naz için kabullenilmesi zor bir durum ama kendi şoförüne aşık oldu. Bunu kabullenip Tarık' a hislerini söylese Tarık, Naz' ın bütün yaptıklarını görmezden gelecektir. Naz' ın sadece kendi olduğu için aşık olması onu Nazoşistlik dozunu iyice arttırır... Böylelikle Naz ' Don Juan Tarık' tan ' sonra 'Romeo Tarık' la tanışmış olur.

Daha önce şimdi söyleyeceğimi söylemiştim, tekrar ediyorum bu yorumun üzerine ayşe1903;

Dışarıdan bakan biri için Naz'ın itirafı sadece Tarık için, Tarık'ın kişiliği için veya aşk için edilmiş varsayılacaktır.

Ama yine dışarıdan bakan bir göz, Tarık'ın itirafının aşk için mi, para için mi yoksa başka bir payelenme için mi yapıldığının ayırdına varamayacaktır. İşte işin büyüsünü kaçıracak olan budur.

Medea
10-01-07, 21:17
Bende dedim ya önceden sık sık ;tartışma sırasında bas bas bağırsınlar birbirlerini sevdiklerini sonra da biz ne yaptık ya diye şaşırsınlar.

Kara İnci
10-01-07, 21:19
İlanı aşkı tarık yapmalı öle efden püftende bişey olmamalı bir şarkıyla nazı kandıramayacağını naz söledi zaten tarık öyle bir şekilde itiraf etmeliki .. kimsenin yapmadığı görmediğimiz daha önce izlemediğimiz bişeyler olmalı en azından ben böle olmasını istiyorum denenmiş şeyleri yapmak yalancı yarim ekibine senaristlere yakışmaz ... :img-wink: :img-yes: neden tarık yapmalı çünkü ilerki zamanlarda tarık tekelioğlu ortaya çıktığında tarık tamamen yalancı bir adam olacak herşeyi yalan .. senin hayatın yalan diyecek naz ona... tarık sana olan duygularım yalan değildi sevdiğim yalan değildi aşkını söyleyen dile getiren bendim diyebilmeli .. elinde silahı olmalı tarığın .. :img-pilot

Bence de aşk itirafı Tarık dan gelmeli.Olaylar bu raddeye geldikten sonra Naz'ın böyle bir konu da atılım yapacağını sanmıyorum artık.Yine iş bizim Tarığın becerisine kaldı.O anda öyle bir konuşma yapmalı ve bu konuşmayı öyle bir hediyeyle süslemeli ki Naz'ı tam kalbin den vurmalı.Geçenler de doğum günü hediyesi için Naz'ın camdan fırlatıp attığı sonra Tarığın geri aldığı gülden bahsetmiştim.Güzel bir ilanı aşkın yanına manevi değeri olan kurutulmuş bir gül şık durmaz mı?Ne dersiniz?:img-yes:

maja
10-01-07, 21:25
Bence de aşk itirafı Tarık dan gelmeli.Olaylar bu raddeye geldikten sonra Naz'ın böyle bir konu da atılım yapacağını sanmıyorum artık.Yine iş bizim Tarığın becerisine kaldı.O anda öyle bir konuşma yapmalı ve bu konuşmayı öyle bir hediyeyle süslemeli ki Naz'ı tam kalbin den vurmalı.Geçenler de doğum günü hediyesi için Naz'ın camdan fırlatıp attığı sonra Tarığın geri aldığı gülden bahsetmiştim.Güzel bir ilanı aşkın yanına manevi değeri olan kurutulmuş bir gül şık durmaz mı?Ne dersiniz?:img-yes:

nasıl neyle nerede olacağını ben düşünmek istemiyorum o anın zevkini çıkarmak adına izlediğimde aaa bak bunu düşünmüştük bir arkadaşımız yazmıştı demeyelim .. süpriz olsun anın keyfini çıkaralım :good:

nowar_77
10-01-07, 21:29
Tarık tan gelecek itirafın akıbeti konusunda ciddi endişelerim var benim..Diyelim Tarık aşkını Naz a söyledi ,karşılığında alacağımız cevabın ne olacağını hangimiz kestirebiliriz ki..Söz konusu kişi naz ...güzelim aşk itirafını evirip çevirip öyle bir hale getirebilir ki ..hem tarık hem biz söylediğine söyleyeceğine pişman oluruz..ve biz gene bilmem kaç bölüm sürünürüz..ama naz dan gelirse tarık ın nasıl karşılayacağı malum..:)

Medea
10-01-07, 21:31
Aslında onlardan aşk itirafı bekleye bekleye öyle bir yorulduk ki aslında bu itiraf olunca bence buna onlar değil biz inanamayacağız :) :) Aklımıza da kim ne zaman ne demişti bu itiraf hakkında filan diye birşey bile gelmeyecek bu gidişle dumur olacağız :)

Kara İnci
10-01-07, 21:32
nasıl neyle nerede olacağını ben düşünmek istemiyorum o anın zevkini çıkarmak adına izlediğimde aaa bak bunu düşünmüştük bir arkadaşımız yazmıştı demeyelim .. süpriz olsun anın keyfini çıkaralım :good:

Merak etme; zaten bu zamana kadar hangi tahminlerimiz tutmuş ki benimkisi tutsun.Eminim senaristlerimiz hepimizin beklentisini karşılayacak ve bize işte budur dedirtecek muhteşem bir itiraf düşünüyorlardır.Dediğin gibi bekleyelim, görelim...:img-yes:

ayşenurr
10-01-07, 21:33
Tarık tan gelecek itirafın akıbeti konusunda ciddi endişelerim var benim..Diyelim Tarık aşkını Naz a söyledi ,karşılığında alacağımız cevabın ne olacağını hangimiz kestirebiliriz ki..Söz konusu kişi naz ...güzelim aşk itirafını evirip çevirip öyle bir hale getirebilir ki ..hem tarık hem biz söylediğine söyleyeceğine pişman oluruz..ve biz gene bilmem kaç bölüm sürünürüz..ama naz dan gelirse tarık ın nasıl karşılayacağı malum..:)

tarıktan naza aşk itirafı geldiğinde naz tam anlamıyla karşılık vermezse naza sinir olurum.kesinlikle öyle bir harekette bulunmasın.

ayşe1903
10-01-07, 21:34
Naz' a özel kalan tek şey o gül zaten, Tarık bir nedenle onu tekrar Naz' a verse Naz çok etkilenecektir. İlan-ı aşk Tarık' dan da gelebilir tabi, Naz Tarık' ı tanıyor, olayın parasal boyutu kafasını karıştırmasın artık. Karşılıklı birbirlerine aşklarını haykırmaları da iyi olur, aşk itirafını da birlikte en iyi yaptıkları şeyle (yani kavgayla) yapmış olurlar... Ya aslında hepsi güzel olur, sonuçta mutluluk olduktan sonra...

maja
10-01-07, 21:34
naz yanlışmı anlar diyorsun son bölümde olduğu gibi haha tarık dese mesela nazım sana aşığım fena halde nazoşist olmuşum ... alacağı cevabın NAZ kim olacağınımı düşünüyorsun :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

nowar_77
10-01-07, 21:44
naz yanlışmı anlar diyorsun son bölümde olduğu gibi haha tarık dese mesela nazım sana aşığım fena halde nazoşist olmuşum ... alacağı NAZ kim olacağınımı düşünüyorsun :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Ya ne bileyim .şimdiye kadar tarık ın söylediği her güzel şeye bir kulp buldu ..örnek mi..gece klübüne giderken "Ne kadar güzel olmuşsunuz. dedi.Aldığı cevap" Yani önceden güzel değildin mi demek istiyorsun" oldu..Hiç bende güzel bir ilan-ı aşka aynı güzellikle karşılık verecek intibası uyandırmıyor.Her an her şeyi söyleyebilir:)

Kara İnci
10-01-07, 21:44

Haklısın muhteşem bir itirafın üzerine Tarık red cevabı alırsa eminim Tarık'dan önce bizler dumura uğrarız.Her ihtimale karşı bu sahne esnasında yanımız da hiçbirşey olmamasına dikkat edelim.Sizi bilmem ama herhalde ben elime geçen ilk şeyi tv ye fırlatırım...

İtirafın Naz'dan gelmesine pek ihtimal vermiyorum ama belli de olmaz.Bu biraz da itirafa kadar olayların ulaştığı boyutla da alakalı.Bu boyutta belki de red cevabı Tarık'dan gelir belli mi olur...:img-wink:

Medea
10-01-07, 21:45
Naz yanlış anlamaya programlanmış bir robot gibi yani doğru da dense eğri de öyle bir paranoyak ki herşeye karşı tetikte adeta.

ayşenurr
10-01-07, 21:50
tarığın ilan-ı aşkına naz red cevabı verir yada evirir çevirirse ağzında tarık nazın yüzüne birdaha bakmasın.tarığa kızmı yok.:img-grin2

nowar_77
10-01-07, 21:54
tarığın ilan-ı aşkına naz red cevabı verir yada evirir çevirirse ağzında tarık nazın yüzüne birdaha bakmasın.tarığa kızmı yok.:img-grin2

hiç di mi ya:img-hyste oğlumuza kız mı yok..elini sallasa ellisi ...kendi bulamazsa biz buluruz ona şöyle helal süt emmiş akça pakça komşu kızı ..baş-göz ederiz:img-hyste :img-hyste

şakası bir yana eğer de öyle bir şey olursaaa..valla tarık tan evvel naz ın ifadesini biz alırız:)

maja
10-01-07, 21:54

var pınar sucuk var çelloda çalabiliyo nazın yaptığı herşeyi yapıyor :img-hyste :icon_sorr

Medea
10-01-07, 21:58
Eyvah eyvahhh, eli maşalı kaynanalara döndük görüyormusunuz...dizinin bize ettiğine bakın :) :)

ayşe1903
10-01-07, 22:00
Naz Tarık' a bunu yaparsa Tarık işten ayrılır mutlaka, Tarıksızlık Naz' ın başına vurunca o da kafasını duvarlara vuracaktır... Bu sefer Tarık' ın gönlünü almak için bir mektuptan fazlasını yapmak zorunda kalır.

Kara İnci
10-01-07, 22:06
Eyvah eyvahhh, eli maşalı kaynanalara döndük görüyormusunuz...dizinin bize ettiğine bakın :) :)

Eh söz konusu oğluşumuz olunca bu kadar hassas olmamız normal.Ama yine de tek gelin adayımız da Naz bunu da belirtmek isterim.Biz başka birini bulacağımıza Naz'ı istediğimiz kıvama nasıl getiririz onu düşünelim...:img-yes:

maja
10-01-07, 22:06
çok merak ediyorum bu diziye şöle eli ayağı düzgün .. şarkı söleyebilen sağlam bir tip koysalar tarık bu kadar kendinden emin rahat olurmuydu :) .. ya sakın kızmayın pınar sucuğun çello çalmasına fena halde bozum oldumda nazın yerine intikam planları yapıyorum.. :fighting2

tarik_naz
10-01-07, 22:07
size bi soru?

naz hiç tarığa yüzüne karşı, güzel iltifatta bulundu mu. tamamen içten gelen. sevgililerin birbirilerine diyecekleri cinsten. ben bi tane biliyorum. ama bi tane. bakalım siz bulabilecekmisiniz.

ceza_cansu
10-01-07, 22:08
Medea tam aklımdan geçeni yazmışsın..naz belgini öpsün başına koysun...daha bizi görmedi:img-hyste

Ya aynen:img-hyste .Biz Naz'ın Belginden çekiceği var diyoruz ama aslında bizden çekiceği varmış:):)

ayşe1903
10-01-07, 22:10
size bi soru?

naz hiç tarığa yüzüne karşı, güzel iltifatta bulundu mu. tamamen içten gelen. sevgililerin birbirilerine diyecekleri cinsten. ben bi tane biliyorum. ama bi tane. bakalım siz bulabilecekmisiniz.

"Sesin çok güzel" demişti bir kere ama sevgiliye özel bir iltifat değil, ilk aklıma gelen bu oldu.

handeozbek
10-01-07, 22:12
senaryolar kısmında bir şeyler karaladım.Okumak isteyenlere duyrulur. Umarım beğenirsiniz.Tabi ben senaristler kadar mükemmel yazamadım. Ama okumaya değer bulursanız sevinirim

ceza_cansu
10-01-07, 22:13
size bi soru?

Hımm.Naz Tarık'a iltifat yüzüne karşı Naz...Benim aklıma Naz'ın söylediği tek bir güzel söz geliyor.O da sadece Tarık ve Naz sahilde otururken Naz dünyada bir tek sen ve Tarık Tekelioğlu kalsa ve ben ikinizden birini seçicek olsam... diye bir cümle kurmuştu.

Birde 22. bölümde Tarık kendine giyicek birşey almayınca Naz ''hiç sorun değil'' demişti onu iltifat olarak alırsak o mu acaba???

Medea
10-01-07, 22:13
Tarık'a "sen birtanesin" dedi dağda ,sonra Hacer annenin evinde de" o bir pırlanta" dedi ama evet romantik birşey demedi.Oysa Tarık neler dedi;Nazoşistten tut da "ben sensiz naparım"a kadar.Naz çok ketum,fazlaca hem de.

jenn
10-01-07, 22:15
size bi soru?

dünyada bir sen bir tarık tekelioğlu kalsa ben .....ne diyorum ben ya

hadi hadi 50 tane tarık tekelioğlu bir ben etmez değilmi:)))

ayşenurr
size bi soru?

naz tarığa güzel iltifattamı bulunmuş, bir tane olsada.hiç aklıma gelmedi.
şahsen merak ettim.:icon_whis

maja
dünkü tekrardada vardı malesef tarık tekelioğlu kadar karektersiz değilsin demişti hahaha iltifat olarak alırsak :img-hyste

tarik_naz
10-01-07, 22:17
Tarık'a "sen birtanesin" dedi dağda ,sonra Hacer annenin evinde de" o bir pırlanta" dedi ama evet romantik birşey demedi.Oysa Tarık neler dedi;Nazoşistten tut da "ben sensiz naparım"a kadar.Naz çok ketum,fazlaca hem de.

işte doğru cevap. tebrikler medea "sen bitanesin"

sadece bi tane aslında ipucu da vermiştim :) tarığa karşı içten gelerek "sen bitanesin" demişti. çok hoşuma gitmişti osahne.

aha naz açılmaya başladı dedim kendi kendime: :)

Buyukbaba
10-01-07, 22:18
Sanıyorum verdikleri çello ve gitar resitalinden sonra çok iyiydin gibi bir şey söylemişti:) Tabi bu sevgilinin söyleyeceği birşey değildi. Sadece iltifat olarak aldım.

ayşe1903
10-01-07, 22:22
işte doğru cevap. tebrikler medea "sen bitanesin"

sadece bi tane aslında ipucu da vermiştim :) tarığa karşı içten gelerek "sen bitanesin" demişti. çok hoşuma gitmişti osahne.

aha naz açılmaya başladı dedim kendi kendime: :)

Tarık Naz' ın 'bi tanesi', Naz da Tarık için öyle olmak istiyor ama Tarık' la arasındaki herşeye bir ortak çıkıyor. Önce Ayşe' de gördü bunu (yalan da olsa Naz bilmiyor), şimdide Pınar' da...

handeozbek
10-01-07, 22:30
Belki sözle değil ama gözlerle birbirlerine yüzlerce defa itirafta bulundular. Sözle de taçlandırsalar ama çok ilginç süprizli bir şekilde ekstra güzel olur. İkisi de bunu haketti.

yalut
10-01-07, 22:43
Biraz önce Starda starın star dizileri diye dizilerlei ilgili mini bir fragman çıktı Yalancı Yarim - Romantik ve Naz'ın sesi öptümü,öpmedimi diyordu, :img-hyste ,

Kara İnci
10-01-07, 22:48
Bir de dagdayken Tarığın ateşine bakmış ve "ya sen çok kötüsün" demiş sonra da "yani hastalık bakımından yoksa sen çok iyisin" diyerek küçük bir iltifatta bulunmuştu.:img-yes:

Sen bir tanesin cümlesini de ben Tarığa inanıyormuş numarası yaparken sarfetmişti diye hatırlıyorum.Bu yüzden iltifat yerine geçer mi bilmiyorum...

maja
10-01-07, 22:48
Biraz önce Starda starın star dizileri diye dizilerlei ilgili mini bir fragman çıktı Yalancı Yarim - Romantik ve Naz'ın sesi öptümü,öpmedimi diyordu, :img-hyste ,

haha ne konuydu ama öptümü öpmedimi rüyamıydı değilmiydi .. :img-cool2 bir erkek için zor bir durum bir kızı öpüyorsun kız öpüp öpmediğinden emin değil .. yetmezmiş gibi birde gelip sana soruyor :img-hyste :img-hyste hulusi tekelioğlunun oğluna yakışmayacak bir durum .. :img-cool2 :img-cool2

nowar_77
10-01-07, 22:55
tarıktaki de ne aşkmış ama .. kız 25 bölüm boyunca derman niyetine doğru dürüst bir sevgi lafı etmemiş...başka erkek olsa değil pınar a çello çaldırmak ,kızlar senfoni orkestrasına konçerto çaldırırdı:):)

qsawe
10-01-07, 22:58
bunlar bakışan aşıklar..... sonra konuşan aşıklar olucaklar....

bir dakikalık aşkta binlerce anı vardır !!!!!!!!!

bunlar bakışarak 4 ay geçirip milyonlarca anı oluşturdu.... sayfalardır yazıyorsunuz bitiremediniz.... birde konuşurlarsa site çöker mazallah

burcin_kaplan
10-01-07, 23:01
naz iltifat etmeyen biri olabilr diliyle laflarıyla ama o gözler bence yeterince şey anlatıyor naz tarafından ayrıca arkadaşlar unutmayalım naz az pot kırmadı:)
filiz mi ben mi?
Berağı mı tercih ederdin beni mi tercih ederdin?
bunlar şimdi ilk anda aklıma gelenler ne potlar kırmıştıda kıvırmıştı...
fragmandada dediği gibi arkadaki sesin aklından geçenler yerine dudaklarından başka sözler dökülüyor genelde ...

ayşe1903
10-01-07, 23:01
tarıktaki de ne aşkmış ama .. kız 25 bölüm boyunca derman niyetine doğru dürüst bir sevgi lafı etmemiş...başka erkek olsa değil pınar a çello çaldırmak ,kızlar senfoni orkestrasına konçerto çaldırırdı:):)

Tarık' ın etrafındaki kızlarla senfoni orkestrası değil ama bando takımı kurulurdu... Tarık Naz' ın kendisini sevdiğini biliyor, geçen bölümde "duygusal bir bunalım yaşıyor " diye Naz' ın şu anki durumunu özetledi. Naz' ın Tarık' a daha iyi yaklaşmasını bende isterdim tabi, ama Naz Tarık' a doğrudan söylemese de kırdığı potlarla, diğer kızlardan kıskanmasıyla ilgisini ve aşkını fazlasıyla gösterdi bence...

maja
10-01-07, 23:02

hahahaha senfoni orkestrası ha hahaha söleyene değil söletene bakacan naz söletebiliyo demekki hızlı çapkın tarığa .. adam duruldu resmen rahip hayatı yaşıyo :img-hyste :img-hyste :img-hyste

qsawe
10-01-07, 23:04
naz iltifat etmeyen biri olabilr diliyle laflarıyla ama o gözler bence yeterince şey anlatıyor naz tarafından ayrıca arkadaşlar unutmayalım naz az pot kırmadı:)
filiz mi ben mi?
Berağı mı tercih ederdin beni mi tercih ederdin?
bunlar şimdi ilk anda aklıma gelenler ne potlar kırmıştıda kıvırmıştı...
fragmandada dediği gibi arkadaki sesin aklından geçenler yerine dudaklarından başka sözler dökülüyor genelde ...

bankacı kızları... tekstilci kızları :img-wink:

buda benim aklıma gelen

burcin_kaplan
10-01-07, 23:05
Tarık' ın etrafındaki kızlarla sefoni orkestrası değil ama bando takımı kurulurdu... Tarık Naz' ın kendisini sevdiğini biliyor, geçen bölümde "duygusal bir bunalım yaşıyor " diye Naz' ın şu anki durumunu özetledi. Naz' ın Tarık' a daha iyi yaklaşmasını bende isterdim tabi, ama Naz Tarık' a doğrudan söylemese de kırdığı potlarla, diğer kızlardan kıskanmasıyla ilgisini ve aşkını fazlasıyla gösterdi bence...

ewet işte buna kesinlikle katılıyorum ayşe daha nazımız tarıkın duygularından da emin değil..ama tarık nazın duygularını biliyor hatırlıyorumda şu 20. bölümün başında odada demiştiya naz filizle mi buluşucaksın diye tarıkta içinden bi kere doğru söyle kızar ama ginede dürüst olduğun için hoşuna gider demişti ewet dedi .. Naz nasıl sinirlendi...yani normal biri olsa bi kızla buluşacak diye neden bu kadar gerilsin ki ayrıca bu tek filizde değildi biliyoruz ki ..O kadar şey oldu bütün kızları kıskandı kırmadığı pot kalmadı bence nazın suçlu olduğu kadar tarıktada suç war hatta dahada fazla war belkide..

jenn
10-01-07, 23:12
geçen gün izlediğim bir yabancı filmde profesör rolündeki robin williams,sevdiği kadına olan duygularını kendisine şöyle itiraf etti..

onu gördüğüm an immün sistemimdeki tüm nöronlar endorfin hormonuyla doluyor..:))

ben bu tanıma bayıldım:)) sayın senaristlerimizden böyle deişik aşk replikleri bekleriz..farklı olacak madem klasik olmasın:)))