PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-3

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

jenn
03-01-07, 10:25
Selam arkadaşlar, bu hafta aranıza pek katılamadım malesef ama yorumlarınızı okumaya çalştım. Genelde hepsine katılmakla birlikte bir şey dikkatimi çekti: Naz' ın Tarık' ın dudağını sildiği sahnedenin köftecide geçtiğini düşünüyorsunuz ama Naz dudak silme işlemini gerçekleştirirken (ki soğukkanlılık gerektiren bir işlemdir:img-hyste ) üstündeki kıyafet bej renkli (omzu gözüküyor). Naz' ın arabanın önüne atladığında giydiği mont da bej renkli ve bence bu iki sahne birbirinin devamı olabilir çünkü Naz gece bara giderken kürk gibi birşey giymişti, eve gelip üstünü değiştirmiş de olabilir tabi... Ayrıca son sahnede Tarık Naz' a bakarken gömleği beyaz renk (silerken de saçlarının arasında beyazlık da gözüküyor biraz); bu da sahne köftecide yaşanacak demektir. Yanlız gittikleri bildiğimiz sokak köftecisi ise İstanbul soğuğunda Tarık sadece gömlekle montsuz bir şekilde oturuyor olamaz herhalde. Bir de arkalarında görünen yer Naz' ın evinin dışına benziyor(mavi üzerine beyaz taşlar görünüyor sanki) ... Ben kararsız kaldım, dudağın silindiği yer (ne dudakmış :img-hyste ) köfteci ise arabada Naz' ın acil durum montu var o zaman; ayrıca köfteci de açık havada ise Tarık' a soğuk işlemiyor demektir ki bundan tek bir sonuç çıkar Tarık' ın gizli bir kimliği daha var: Süperman:img-haha: . Veya bu sahne köfteci sonrası evin önünde yaşanıyor, ama Naz o montu nasıl ve ne zaman giyiyor orasını bilmiyorum...

günaydınlar:))ayşeciğim tarığın o gece üstünde beyaz kürkvari bir ceket vardı.. uzun bir ceket.gördüğün beyaz o giysi..yani ceket..daha doğrusu kaban gibi bir şey..nazın üstündede siyah elbisenin üstünde beyaz bir etol vardı.onda gördüğün beyazda o..vede bence dudağa dokunma o gecenin sonunda eve gelip arabadan indikten sonra oluşan bir sahne...

tarik_naz
03-01-07, 11:04
herkese günaydın.

valla sizin kafanız ne kadar karıştıysa dün benim kafa da karışmıştı. özellikle de dudağa dokunma sahnesinde. ama 24.bölümü dikkatlice izlerseniz dudağa dokunurken naz'ın parmağındaki yüzüğün parti için taktığı yüzük olduğunu görürsünüz. ve eminim, naz orda tarığa arkadaşca davranıyo. sabahta büyük ihtimal tarığa bi şaka yapacakken tarık birden uyanıyo :)

tarik_naz
03-01-07, 11:55
oo hoşgeldin uğur kedi, pazartesi gecesi fragman bekleyişimizi okumuşsundur heralde. ya star'a söyleyinde bi daha beklenmedik saatte fragmanı yayınlamasınlar sabah 3 e 4 e kadar fragman bekledik formca :) hem de baya kalabalıktık :)

Merviş
03-01-07, 12:02
Bu bölüm çok güzel olcak arkadaşlar.Ben sabırsızlıkla bekliyorum.Süperr!
Ama ben Naz ve Tarıkın artık aşk sahnelerini izlemek istiyorum.Merak ediyorum o zaman nasıl olcak.

Medea
03-01-07, 12:52
Bu arkadaş muhabbeti çok şeker ama uzarsa bayabilir de ve bu güzelliği de kalmaz.O nedenle çok sürmemeli .Naz Tarık için biraz uğraşmalı ki bu da olacak gibi.O öpücük konusu kesinleşti ama Nazın ne düşündüğünü fazla bilemiyoruz ciddi anlamda, Tarık'a birşey diyecek mi gene,ya da öpmek isteycek mi onu vs diye düşünüyorum bazen siz ne dersiniz?Öptü tamam ama ya şimdi?

simser
03-01-07, 12:55
Bu arkadaş muhabbeti çok şeker ama uzarsa ciddi anlamda bayabilir de ve bu güzelliği de kalmaz.O nedenle çok sürmemeli .Naz Tarık için biraz uğraşmalı ki bu da olacak gibi.O öpücük konusu kesinleşti ama Nazın ne düşündüğünü fazla, Tarık'a birşey diyecek mi gene,ya da öpmek isteycek mi onu vs diye düşünüyorum bazen siz ne dersiniz?Öptü tamam ama ya şimdi?

ya öpüşmenin gerçek olduğnu öğrenince arkadaş naz oldu, bu işten kaçmak istedi ama ters tepti;) şimdi tarık da arkadaş olunca, hele de bi kız arkadaş bulunca naz iyce çıldırıcakk, eski tarığı geri kazanmak için çabalıycakkk:good: tarık da akıllı adam ztn, nazın haliyle (arkadaş naz hariçç) çok eğleniyo süründürücek nazı bnce:img-hyste

nowar_77
03-01-07, 12:57
herkese günaydın.

valla sizin kafanız ne kadar karıştıysa dün benim kafa da karışmıştı. özellikle de dudağa dokunma sahnesinde. ama 24.bölümü dikkatlice izlerseniz dudağa dokunurken naz'ın parmağındaki yüzüğün parti için taktığı yüzük olduğunu görürsünüz. ve eminim, naz orda tarığa arkadaşca davranıyo. sabahta büyük ihtimal tarığa bi şaka yapacakken tarık birden uyanıyo :)

benden de herkese günaydın:)evet kahvaltıya gidelim diye yanına geliyor herhalde ..gelmişken de kankisini şakayla uyandıracak.:)ayakları dikilmiş hali çok komikti..:9

beybolat
03-01-07, 13:11
benden de herkese günaydın:)evet kahvaltıya gidelim diye yanına geliyor herhalde ..gelmişken de kankisini şakayla uyandıracak.:)ayakları dikilmiş hali çok komikti..:9
O sahne komikte benim hoşuma giden mutfakta boş boş otururken Tarıkla kız arkadaşı gelince yemek yapıyor pozisyonlarına geçmesi,oradaki yüz ifadesi çok hoş bi de örümcek adam gibi arabanın önüne atlaması süperdi:)

uğur kedi
03-01-07, 13:13
selamlar hepinize. bizim muhteşem dörtlü gece kulübünden kaçıp köfteciye gidiyor. orada kurnaz naz durur mu, filiz'i didkliyor abin arayıp doğum gününü kutlamadı. kimbilir şimdi hangi manasız kızla birliktedir diye. e, tarık da tabii, bir son an çalımıyla durumu kurtarıyor. bu sırada kulüpte bir türlü kesilemeyen doğum günü pastası köftecide kesiliyor. ve de tarık'ın bıyıklarına sıvaşıyor. ve tabii, bu arkadaşlık oyununda naz o kadar ileri gidiyor ki, kahvaltıda gördükleri kızı tavlamasına yardım!!!:)ediyor. ondan sonrası cümbüş...

ceza_cansu
03-01-07, 13:16
Günaydın arkadaşlar.Ya bence Naz'da sıkıldı bu arkadaşlık oyunundan.Hatta Tarık'ın yanında bir kız görünce nefret bile etmeye başladı bu oyundan ama geri dönüşü hiç kolay olmıcak.Ne dicek de geri dönücek???Bu bölüm o yüzden çok komik olucak.

nowar_77
03-01-07, 13:16
O sahne komikte benim hoşuma giden mutfakta boş boş otururken Tarıkla kız arkadaşı gelince yemek yapıyor pozisyonlarına geçmesi,oradaki yüz ifadesi çok hoş bi de örümcek adam gibi arabanın önüne atlaması süperdi:)

tarık ortada iki kız yanında ve naz ın sıkışık nizam tarıka sokulduğu sahnede de kız bir şey söylüyor ..sanırım tarıkla ilgili güzel nir şey..naz "öyle" gibilerinden kızı tasdik ediyor ya..orada tarık naz a bakınca orada naz ın söylediği sanki "çorbasal" kıvamında bir kıvırma...orayı da merakla bekliyorum:)

ceza_cansu
03-01-07, 13:18
selamlar hepinize. bizim muhteşem dörtlü gece kulübünden kaçıp köfteciye gidiyor. orada kurnaz naz durur mu, filiz'i didkliyor abin arayıp doğum gününü kutlamadı. kimbilir şimdi hangi manasız kızla birliktedir diye. e, tarık da tabii, bir son an çalımıyla durumu kurtarıyor. bu sırada kulüpte bir türlü kesilemeyen doğum günü pastası köftecide kesiliyor. ve de tarık'ın bıyıklarına sıvaşıyor. ve tabii, bu arkadaşlık oyununda naz o kadar ileri gidiyor ki, kahvaltıda gördükleri kızı tavlamasına yardım!!!:)ediyor. ondan sonrası cümbüş...

Ooo uğur kedi hoşgeldin.Demek Naz'ın amacı sadece ve de sadece Tarık'ın bıyığındaki pastayı almak:):).Demek Naz Tarık'a yardım edicek.Haklısın kesin ondan sonrası cümbüş olucak:)))

deniz_15
03-01-07, 13:18

ayyy inanmıyorum bide yardım mı ediyo hakkaten ya kendi etti kendi buldu.bide tarık onlarla köfteciye gelmiyo mu

beybolat
03-01-07, 13:20
Vayy bak bunu hiç tahmin edemezdim.Kendim ettim,kendim buldum hesabı.Eee peki kendi yardım ettiyse neden kıskanıyor?Heralde Tarıktan öyle bir atak beklemiyordu,gece kulübündeki kızlar gibi onunla da ilgilenmez zannediyordu(Kendi soruma,kendim cevap veriyorum aştım olayı artık canım:))

nowar_77
03-01-07, 13:20

hay sağolasın uğur-kedi..demek bıyığa bulaşan pastaymış...biz pamuk helvaya kadar uzanan bir tahmin silsilesinde bulunmuştuk...eee o kısmın romantizmi bu kadar mı ..tamamen hijyensel mi yani:)

elmali-turta
03-01-07, 13:21
ayyy inanmıyorum tam komedi olcak desenize süper bi bölüm bizi bekliyor ufff geçemz şu bi gün:img-yes:

tarik_naz
03-01-07, 13:27
uğur kedi tekrar hoşgeldin,

ya işte böyle naz, sen gece kulubünde bi kere denemişsin tarığa kız ayarlamayı ama oğlan göz ucuyla bile bakmadı. sen şimdi tutup ikincisini deniyosun. tarık adama pabucu ters giydirir işte. sonra kaşarı salata sanarsın işte:) ehh, artık olacaklara da göz yumman lazım :) ama nerdeee. müslüm baba'dan "son pişmanlık neye yarar" hesabı pişman olacaksın ve bu çok komik olacak :)

demek pastayı köfteci de kesiyolar. tarığın bıyığındaki şeyi pamuk helva sanmıştık meğer pastaymış :)

ceza_cansu
03-01-07, 13:30
Ah Naz ah adam gece kulubündeki 2 kızı beğenmemiş daha da ne üstelersin bu arkadaşlık olayını.Anla çocuğun gözü senden başkasını görmüyor ama nerdeee bizim kız hala anlicak.İşte şimdi eski Naz olsaydı bırakın anlamayı neler yapardı neler:):)

simser
03-01-07, 13:31
ya ben anlamadımmmm!!! tarık nie köfteciye sonradan gidiyo?? ilk başta nerdee? hem muhteşem dörtlü demişş, ayşeyle sadri yok muuU?

tarik_naz
03-01-07, 13:34
ya ben anlamadımmmm!!! tarık nie köfteciye sonradan gidiyo?? ilk başta nerdee? hem muhteşem dörtlü demişş, ayşeyle sadri yok muuU?

heralde ümitle beraber pasta almaya falan gidiyolardır. kulüp de kutlayamadık bari orda kutlayalım diye.

ceza_cansu, naz kesin pişman olacak ve "keşke eski naz olsaydım buna izin vermezdim" diyecek kendi kendine ve kendisinin eski halini özleyecek ve tarığa hak verecek bi bakıma.

nowar_77
03-01-07, 13:36
Vayy bak bunu hiç tahmin edemezdim.Kendim ettim,kendim buldum hesabı.Eee peki kendi yardım ettiyse neden kıskanıyor?Heralde Tarıktan öyle bir atak beklemiyordu,gece kulübündeki kızlar gibi onunla da ilgilenmez zannediyordu(Kendi soruma,kendim cevap veriyorum aştım olayı artık canım:))

o akıllım kendi iç sesiyle ve babasıyla yaptığı görüşmeler sonucunda tarık ın olsa olsa arkadaşı olacağına karar verdi ya..ee arkadaşlar da birbirlerini sevgililerinden kıskanmazlar:) tarık a kız arkadaş ayarlar tabii.. bu mantığa göre ..kıskanması terrs...ama bakacak ki durum bu değil ..budur..güle güle arkadaş naz :)

Medea
03-01-07, 13:38
Dudaklara dokunmak için bir bahane daha,bu kızın ölümü Tarık'a dokunmaktan olacak :)

ceza_cansu
03-01-07, 13:40
Dudaklara dokunmak için bir bahane daha,bu kızın ölümü Tarık'a dokunmaktan olacak :)

Kesin kesin:):).Derece koyarken bile kız neredeyse kalpten gidicekti şimdide dudağına dokunuyor.Aman aman Naz'ın kalbine dikkat.

ipekb
03-01-07, 13:42
Ya arkadaşlar kaç gündür siteye giremiyodum...yoktuk ki...daha eve yenı geldık sayılır...oooo neler neler yazılmış ya....:img-blush artık tarık ta naz da nispetlere başladılarsa...yakında bomba patlar...ve patlatan bence naz olur...naz hiç duygulaını içinde tutamıyo...kız seslı düşünüyo ya....tarığa aşkını itiraf eder...ama bırde şu hulusi ve oğlunun durumu nolcak ya..o da çok acayıp bitti...tüyo varmı tüyo..:img-help: :img-pilot

tarik_naz
03-01-07, 13:46
Kesin kesin:):).Derece koyarken bile kız neredeyse kalpten gidicekti şimdide dudağına dokunuyor.Aman aman Naz'ın kalbine dikkat.

20.bölümde tarığın ayağı dolaşıp karın üzerinde naz'ın tarığın üzerine düşmesine ne demeli, kızın surat ifadesi nasıl değişmişti.

malüm tarık pozitif enerji yüklü bi insan, ve naz'ı pozitif enerji çarpıyo bunu anladım.

20.bölümden bi replik
tarık ve naz konserden eve gelirler

naz: allah allah herkes uyumuş ... pozitif enerji çarptı anlaşılan.

çarpılan onlar mı, yoksa sen misin bi anlayabilsen :)

simser
03-01-07, 13:47
Ya arkadaşlar kaç gündür siteye giremiyodum...yoktuk ki...daha eve yenı geldık sayılır...oooo neler neler yazılmış ya....:img-blush artık tarık ta naz da nispetlere başladılarsa...yakında bomba patlar...ve patlatan bence naz olur...naz hiç duygulaını içinde tutamıyo...kız seslı düşünüyo ya....tarığa aşkını itiraf eder...ama bırde şu hulusi ve oğlunun durumu nolcak ya..o da çok acayıp bitti...tüyo varmı tüyo..:img-help: :img-pilot

o konuda bi tek tarğın gece klubünden kaçtığnı biliyoruss!! yani bi yüzleşme olmiycak gbi, ama tabi daha sonra ertesi gün fln olursa bilemem...

ceza_cansu
03-01-07, 13:51
20.bölümde tarığın ayağı dolaşıp karın üzerinde naz'ın tarığın üzerine düşmesine ne demeli, kızın surat ifadesi nasıl değişmişti.

malüm tarık pozitif enerji yüklü bi insan, ve naz'ı pozitif enerji çarpıyo bunu anladım.

20.bölümden bi replik
tarık ve naz konserden eve gelirler

naz: allah allah herkes uyumuş ... pozitif enerji çarptı anlaşılan.

çarpılan onlar mı, yoksa sen misin bi anlayabilsen :)

Off offf nasıl bir surat ifadesiydi o öyle.Kız bütün felaket senaryolarını unuttu bir anda.Neden acaba:):)O sıradaki repliklere kopmuştum

TARIK:Afedersiniz ayağım kaydıda
NAZ:Tamam kaydıysa kaydı uzatmanın gereği yok:):):)

deniz_15
03-01-07, 13:56
TARIK:Afedersiniz ayağım kaydıda
NAZ:Tamam kaydıysa kaydı uzatmanın gereği yok

ve ondan sonra nazda bi kaçış vardı arabaya

tarik_naz
03-01-07, 14:11
“AB”
1-Doktorlar Show... 6.80 rating, 21.00 share...

"TOTAL"
1-Arka Sokaklar Kanal D... 7.50 rating, 22.80 share...

2-Doktorlar Show... 6.70 rating, 20.20 share...

yeni reytinglerde doktorların tekrarı baya bi reyting almış. en büyük rakibimiz bu dizi olacak galiba. cuma gününü merakla bekliyorum valla

deniz_15
03-01-07, 14:13
ne bu sukunluk yaaaaaaaaaaa
1 gün kala tabi fragmanı yorumladınız uğur kediden tiyoda geldi .sizede sus geldi

willlover
03-01-07, 14:16
“AB”

"TOTAL"

yeni reytinglerde doktorların tekrarı baya bi reyting almış. en büyük rakibimiz bu dizi olacak galiba. cuma gününü merakla bekliyorum valla

Bence de yayın saati de aynı olduğu için zorlayabilir; ama Yalancı Yarim'in daha önceden başlaması ve kemik bir kitle oluşturması gibi avantajları var:img-wink: Ayrıca a/b grubu küçülecek diye duymuştum yeni yılda. Bu bir avantaj olabilir.

simser
03-01-07, 14:18
ne bu sukunluk yaaaaaaaaaaa
1 gün kala tabi fragmanı yoruladınız uğur kediden tiyoda geldi .sizede sus geldi

:img-hyste ya napalım fragman hakkında söylenebilicek herşey söylendi!! uğur kedi de o kdr üstünde tartışılıcak tiyolar wermedi ki...

Buyukbaba
03-01-07, 14:19
“AB”

"TOTAL"

Bund dünün tatil olmasının da çok büyük payı var. Sair samanda o kadar güçlü olmayacağını düşünüyorum. Güzel dizi, güçlü dizi ama bir yerden sonra sıkacaktır. Meraklanmayın.

nowar_77
03-01-07, 14:19
“AB”

"TOTAL"

ben de baktım biraz evvel...ne kadar kemik kitlemiz var desek de bu yeni reyting cihazlı izleyicinin ne yapacağı belli değil şu anda..ben de çok merak ediyorum cumayı..reyting önemli maalesef..evet dizimizi seviyoruz ama devamı da ona bağlı işte...

simser
03-01-07, 14:21
ben de baktım biraz evvel...ne kadar kemik kitlemiz var desek de bu yeni reyting cihazlı izleyicinin ne yapacağı belli değil şu anda..ben de çok merak ediyorum cumayı..reyting önemli maalesef..evet dizimizi seviyoruz ama devamı da ona bağlı işte...

ya dizinin tamamen yayından kaldırılmasını sağlıycak kdr çok reyting kaybetmeyiz ki!! çok çok yayın saatini, gününü fln deiştirirlerr... sonuçta reytingler ii, star da böyle bi diziyi hemen harcamazzz... rahat olun sizz:good:

denısse
03-01-07, 14:21
ya arkadaslar bılmedıgım ıcın soruyorum?doktorlarla yalancı yarım aynı saatte mı yoksa persembe gecelerı???????????cevap verırsenız sevınırım****

jlee
03-01-07, 14:23
“AB”

"TOTAL"

dün dizinin bir kısmına ben de göz attım ve telaşlanmaya gerek yok diyorum. dizide replik yok, oyuncular da beni hiç tatmin etmedi açıkçası. ratinglerin bu kadar yüksek gelmesi tatil olmasından kaynaklanıyordur bence de. ilk 1-2 hafta bize rakip olabilir ama ilerleyen zamanlarda insanları bayacağını düşünüyorum. beni ilk bölümden baydı bile.

jlee
03-01-07, 14:24
ya arkadaslar bılmedıgım ıcın soruyorum?doktorlarla yalancı yarım aynı saatte mı yoksa persembe gecelerı???????????cevap verırsenız sevınırım****

evet aynı saatteler

tarik_naz
03-01-07, 14:25
ya uğur kedi muhteşem dörtlü derken tarık,naz,ümit ve filiz'i mi kasdetti acaba. ve naz filiz'in aklını karıştırdığına göre tarık orda yok. o zaman tarık nerde ve onları köfteciye kim götürüyo. valla fragmanda da köfteci sahnesiyle ilgili bi görüntü olmadığı için baya kafalar karıştı.

"acaba hangi manasız kızla beraber" bu laf biraz şüpheci naz'a dönüş olduğunu gösteriyo :)
hatta bu lafın üzerine filiz'in naz'a laf sokması lazım. çünkü naz, filiz'i de tarığın sevgilisi sandı. filiz "sen bana da mı manasız demek istiyorsun" dese yeridir. :)

willlover
03-01-07, 14:25
Zaten Star'ın elinde çok reyting getirebilen 3 dizi var: "Yalancı Yarim, Kaybolan Yıllar, İki Aile". Bir de "Geniş Zamanlar", geniş oyuncu kadrosuyla ona katılabilir. O yüzden Star bu diziyi harcamaz, ileride reytingleri kötü gelme durumu olursa bile.

deniz_15
03-01-07, 14:27

evet aynı saatte alllahım inşallah reytinlerimizi etkilemez
bide şimdi reytinglerinin iyyi olduğıuna ne bakıyoruz ki zamanında ilk 5 girenler daha sonra reyting yüzünden kaldırılabiliyo

nowar_77
03-01-07, 14:28
dün dizinin bir kısmına ben de göz attım ve telaşlanmaya gerek yok diyorum. dizide replik yok, oyuncular da beni hiç tatmin etmedi açıkçası. ratinglerin bu kadar yüksek gelmesi tatil olmasından kaynaklanıyordur bence de. ilk 1-2 hafta bize rakip olabilir ama ilerleyen zamanlarda insanları bayacağını düşünüyorum. beni ilk bölümden baydı bile.

umarım öyle olur..ben tanıtımlarını görmüştüm..kimlerin oynadığını filan..hiç seyretmedim..neyse diyoruz ya her dizi kısmetini yer:)

jlee
03-01-07, 14:28

ayrca bir tahminim daha var. biliyorsunuz salı günleri binbir gece yayınlanıyor. bir çok kişi onun yayınlanacağı düşüncesiyle ekran başına geçip göremeyince izlemey koyuldu bence doktorları. o saatte tvde izlenilesi başka bir şey yoktu çünkü. reytinglerin bolluğu ondan da olabilir. yani ben ısrarla rakip olarak görmüyorum doktorları.

denısse
03-01-07, 14:29
yaw doktorlar arkadaslar yalancı yarımle persembe aksamları aynı saatte mı????

Buyukbaba
03-01-07, 14:30
Evet aynı saatte.

simser
03-01-07, 14:31

ewttt aynı gün ve aynı saattelerr....

deniz_15
03-01-07, 14:33

biraz mesajları takip et ya nediyoruz evet aynı saatteler
NOT// arkadalar tek satırlık cümle yazmamaya özen gösterin

dmd.xvd
03-01-07, 14:36
bence bu hafta doktorlar rating listesinde yy yi geçicekmiş gibi gelio
:img-help: :img-help: :icon_cry: :icon_cry:

denısse
03-01-07, 14:41
biraz mesajları takip et ya nediyoruz evet aynı saatteler
NOT// arkadalar tek satırlık cümle yazmamaya özen gösterin

benden sonra 2 defa cevap vermıslerse saolsun arkadaslar yapacak bısey yok,2 mesaj arasını takıp etmek zor oluyor:img-wink:
bu arada ne yalan soylıyeyım pek sevınmedım aynı saatte olmalarına neyse gorelım bakalım neler olacak persembe aksamları....

tarik_naz
03-01-07, 14:46

o dizinin bizi geçip geçmemesi önemli değil. önemli olan bizim dizinin herzaman ilk üçte ya da ilk beşte yer alabilmesi. eski reytinglerle yakaladığımız izleyici kitlesi bunu başardı. şimdi biz bu yeni reytinglerde de bu kitleyi yakalayıp yakalamayacağını merak ediyoruz. zaten star'ın özeti çok erken vermesi ve fragmanı gece yarısı yayınlamasındaki amaç bu.
özellikle fragmanı çok dikkat çekici yapmışlar. naz ve tarığın sarılmasını isteseler göstermezlerdi ama burdaki amaç yeni izleyici çekmek. iki haftadır "gözlerin"in fragmanın nedeni de bence bu. inşallah etkisi olmuştur.

BLaCK-WoLF
03-01-07, 14:57
Çok güzel bir dizi kategorisi açılsa tam süper olacak

gizz
03-01-07, 14:58
ben öyle düşünmüyorum sonuçta yynin kemikleşmiş bi seyirci kitlesi var.hem belki de bundan sonra daha iyi reytingler alırız.
doktorlar yalancı yarimi geçse bile ilk 5'in altına inmeyiz. o yüzden sorun yok ;)

elmali-turta
03-01-07, 15:02
doktorların konusu bilindik yani yabancı bi diziden alıntı olduğu için,ama yalancı yarim bndan daha farklı yani daha önce dizi olarak yapılmamaış bişey bndan telaşlanmaya gerek yok ayrıca dn televizyonlarda o saatte başka bişi yoktu bu nedenle herkes ona yönelmiştir:img-wink:

denısse
03-01-07, 15:04
o dizinin bizi geçip geçmemesi önemli değil. önemli olan bizim herzaman ilk üçte ya da ilk beşte yer alabilmesi. eski reytinglerle yakaladığımız izleyici kitlesi bunu başardı. şimdi biz bu yeni reytinglerde de bu kitleyi yakalayıp yakalamayacağını merak ediyoruz. zaten star'ın özeti çok erken vermesi ve fragmanı gece yarısı yayınlamasındaki amaç bu.
özellikle fragmanı çok dikkat çekici yapmışlar. naz ve tarığın sarılmasını isteseler göstermezlerdi ama burdaki amaç yeni izleyici çekmek. iki haftadır "gözlerin"in fragmanın nedeni de bence bu. inşallah etkisi olmuştur.

ARKADASIM SANA AYNEN KATILIYORUM OZELLIKLE DE 'o dizinin bizi geçip geçmemesi önemli değil. önemli olan bizim herzaman ilk üçte ya da ilk beşte yer alabilmesi.'CUMLENE...

tarik_naz
03-01-07, 15:09
Çok güzel bir dizi kategorisi açılsa tam süper olacak

kategori açılması nasıl oluyo. ilk defa duydum valla. :) bu dizinin kategorisi romantik komedi türüne giriyo. bunun dışında başka nereye açılabilir ki :)

Buyukbaba
03-01-07, 15:17
kategori açılması nasıl oluyo. ilk defa duydum valla. :) bu dizinin kategorisi romantik komedi türüne giriyo. bunun dışında başka nereye açılabilir ki :)
Arkadaş sanırım ana sayfaya geçmekten bahsediyor.:)

simser
03-01-07, 16:02
bu gün yy nin 8. bölümünün tekrarı warrr, en iii bölümlerinden biri bence mutlaka izleyin;)

bu gün nie herkes bu kdr sessiz yaaaaa!!!!!!!

ceza_cansu
03-01-07, 16:17
Ya bölüm hakkında bütün yorumları yapınca konuşucak mevzu kalmadı tabi.Bu arada şimdi 8. bölümün tekrarı başladı.Ya zamanında bu bölüm için az mı kafa patlattık.Tarık gitti mi gitmedi mi?

tarik_naz
03-01-07, 16:18
8.bölümün tekrarı başladı.

ya bu kuklalara bitiyorum valla. çok komikler. yaşlı olanı barış severleri biraz kızdırıyo ama olsun :)

bu bölümde güzel anlar vardı. ilk defa kapıda seranat yapıldı. :)

Buyukbaba
03-01-07, 16:19
Haha, şu an kanal d de Tarık Akan Gülşen Bubikoğlu filmi var. Hikaye aynı olmasa bile, zengin erkek hırsız ve serseri rolü yapıyor.:) Yalancı yarim'i hatırlatıyor çok fena. Şu an birbirlerini kıskandırma aşamasındalar.:)

denısse
03-01-07, 16:30
arkadaslar farkettınız mı nazın yazın cekılen bolumunu ızleyınce,su aralar bıraz kılo almıs goruyorum:img-wink: ama sekerlıgınden bısey kaybetmedı o baska:img-yes:

ceza_cansu
03-01-07, 16:32
Ya Naz'ın Tarık'a dokunduğu zamanki heyecanları 8. bölümden başlamış.Tarık Naz'a uyanması için o kadar seslendi uyanmadı ama Tarık bir dokundu anında uyandı.Artık Tarık'daki pozitif enerjiden mi desek yoksa başka bir sebepten mi desek ne desek karar veremedim:):)

bostepeli
03-01-07, 16:34
slm arkadaşalr çok güzel fargman tarık ve nazın yeni maceralarını merakla bekliyorum heleki bu bölümde naz kıskançlıktan delirecek:img-hyste hulusi süper ya bayılıyorum ona:img-hyste bakalım naz ve tarık birbirlerine karşı olan duygularını nasıl dizginliycekler yani artık açılsınlar valla bekleye bekleye öldüm:icon_sorr izleyip görücez daha neler olucak:img-yes:

ANIL_
03-01-07, 16:41
Haha, şu an kanal d de Tarık Akan Gülşen Bubikoğlu filmi var. Hikaye aynı olmasa bile, zengin erkek hırsız ve serseri rolü yapıyor.:) Yalancı yarim'i hatırlatıyor çok fena. Şu an birbirlerini kıskandırma aşamasındalar.:)

aynen ya bende yy tekrarı başlayana kadar onu izledim tıpa tıp aynısı çok komikti ya :)

tarik_naz
03-01-07, 16:44
8.bölümden hoş replikler :)

naz: saol
tarık: görevim. çünkü babanız sizi bana emanet etti. 12 de alırım sizi. çok cesurca bi hareketti, cenke bunu söylemeniz, delinin teki her türlü saçmalığı yapabilirdi. neyinize güvendiniz bilmiyorum
naz: galiba şoförüme

hulusi: sen tarığı önce bana ispiyonlamış, sonra benden kaçırıp bana kazık atmış adamsın
sadri: evet, aa ama ozamanlar gençtim toydum ben hulusi amca parasızlık nedir bilmiyordum :)

ceza_cansu
03-01-07, 16:48
Bu bölümde gerçekten çok hoş replikler var.Birazdan Tarık'ın Naz'ı okuldan almaya geldiği sahnedeki repliklerde çok güzeldi.

TARIK:Kusura bakmayın yine gözlerinizi dinlendiriyordunuz heralde
NAZ:Yok bu sefer uyuyordum
TARIK:Kusura bakmayın ben ikisinden hangisi olduğunu hep karıştırıyorum
NAZ:Çok basit sen hangisi olduğunu düşünüyorsan öbürü:):)(ezberlemişim artık:))

nowar_77
03-01-07, 16:57

ben de onu izliyordum diziden evvel:)vee fikrim geldi..daha doğrusu o filimden fikir çaldım:) ilerideki bölümlerde hani diyorum bizim naz da kimse kendine söylemeden bir şekilde tarık ın tekelioğlo tarık olduğunu öğrense ve hiç açık etmeden oyunu tersine çevirse ,bir müddet tarık la kedi- fare oyunu oynasa ..sonra da yüzüne vursa...:)

bu arada
-bilseydim her gün dayak yerdim
-sağol yani...şunu söyledin ya..yemiş kadar oldun:)

tarik_naz
03-01-07, 17:02
ben de onu izliyordum diziden evvel:)vee fikrim geldi..daha doğrusu o filimden fikir çaldım:) ilerideki bölümlerde hani diyorum bizim naz da kimse kendine söylemeden bir şekilde tarık ın tekelioğlo tarık olduğunu öğrense ve hiç açık etmeden oyunu tersine çevirse ,bir müddet tarık la kedi- fare oyunu oynasa ..sonra da yüzüne vursa...:)

bu arada
-bilseydim her gün dayak yerdim
-sağol yani...şunu söyledin ya..yemiş kadar oldun:)

o zaman geldiğinde "ah ah nerde o arkadaş naz" diye yırtınacaz. çünkü naz, tekelioğlu gerçeğini öğrendiğinde direk olaya girer bence. oyun moyun dinlemez. ama dediğin gibi olursa yine çok komik anlar yaşarız. naz, hayatı tarığa zindan edecek ve bunları oyun şeklinde yapacak. :)

repliklere devam
naz: gecesinde sosyete bozuntusu bi kız için bizi satmışken, sabahında kal diyoruz
tarık: gecesinde kal deseydiniz, sabahında bişey kalmazdı zaten

kissorkill
03-01-07, 17:04
nazların hizmetçilerine ne oldu

nowar_77
03-01-07, 17:09
o zaman geldiğinde "ah ah nerde o arkadaş naz" diye yırtınacaz. çünkü naz, tekelioğlu gerçeğini öğrendiğinde direk olaya girer bence. oyun moyun dinlemez. ama dediğin gibi olursa yine çok komik anlar yaşarız. naz, hayatı tarığa zindan edecek ve bunları oyun şeklinde yapacak. :)

repliklere devam
naz: gecesinde sosyete bozuntusu bi kız için bizi satmışken, sabahında kal diyoruz
tarık: gecesinde kal deseydiniz, sabahında bişey kalmazdı zaten

zaten ben de yazarken bile olmayacağını biliyordum:)nerdee naz da o sabır..dediğin gibi direk olaya ve de tarık a dalar...kurtar sonra kurtarabilirsen..:)

whiteangel
03-01-07, 17:36
ya arkadaşlar 8. bölümde ne harika replikler varmış, unutmuşuz.. hatırlamak iyi geldi. tarık ve naz sürekli kelime oyunları ile didişmişler.. nostalji çok iyi oldu.:)

thesunset
03-01-07, 17:36
8 bolumden baska bir replik:
Tarık:Yapma Tarık vurma kapıyı bırak o gelsin.Gelmiyorsa vurmamakla doğru etmişsin zaten.
Naz:Yapma Naz açma kapıyı bırak o gelsin.Gelmiyorsa açmamakla doğru etmişsin zaten.
Tarık:Olum Tarık bu böyle olmayacak

bunlar ikisi de dayanamiyorlar:)

tarik_naz
03-01-07, 17:37
yaw tam orda reklama girilir mi.

8.bölümde ilk defa en romantik sahneyi yaşamış tarık ve naz. o onun gelmesini bekliyo, öbürü de onun gelmesini. ama sonunda ikiside dayanamıyo aynı anda buluşuyolar :) vallahi çok romantik bi anmış

denısse
03-01-07, 17:38
arkadaslar reklamlardan sonra barıs cok gusel bı sarkı soylıyecek oyle hatırlıyorum 8. bolumu:img-wink:

barıscıgımın sesınden guzel bı sarkı duymaya hazır mısınız:img-yes:

ceza_cansu
03-01-07, 17:39
Yani tamda bölümün en önemli yerinde reklam girdi.Neyse reklamlardan sonra başlıcak.Bu repliklerden sonraki yer çok önemli.

TARIK:Gidiyor muyum?Kalıyor muyum?
NAZ:Yarın sabah saat 10 da beni alıyorsun sonra sorunun cevabını kendin buluyorsun.

whiteangel
03-01-07, 17:39
arkadaslar reklamlardan sonra barıs cok gusel bı sarkı soylıyecek oyle hatırlıyorum 8. bolumu:img-wink:

hazırızzzz:) gönül şarkısını söyliyecek.. :) replikleri unutmuş olabilirim ama şarkıları hatırlıyorum:)

nowar_77
03-01-07, 17:40

evet yanlış hatırlamıyorsam "gönül " dü

bu arada merve- nilgün belgün- bülent kayabaş ın katıldığı kanaltürk teki prg yarın akşam 21.30 da tekrar...izlemek isteyenlerin bilgisine

thesunset
03-01-07, 17:41
bu sarkiyi bir kez daha hatirlatmak guzel olur ...degil mi:)
GONUL
Bunca yıl herkesten kaçtın
En sonunda buldum sandın
Ansızın içini açtın
Yapma dedim yaptın gönül

Gözleri senden uzaktı
Fark edilmez bir tuzaktı
Sana böylesi yasaktı
Yapma dedim yaptın gönül

O bir yolcu sen bir hancı
Gördüğün en son yalancı
İçinde ki serin sancı
Gitmez dedim kaldı gönül

Sen istedin ben dinledim
Senden ayrı olmaz dedim
En sonunda bende sevdim
Şimdi beni kurtar gönül

Gözlerin bakar da görmez
Ellerin tutar da bilmez
Gece gündüz fark edilmez
Demedim mi sana gönül

Sabahın tam üçündesin
Dertlerin en gücündesin
Hâlâ onun peşindesin
Gitme dedim gittin gönül

Böylesi sevdiğin için
Bir kördüğüm oldu için
Ağlıyorsun için için
Demedim mi sana gönül

Sen istedin ben dinledim
Senden ayrı olmaz dedim
En sonun da bende sevdim
Şimdi beni kurtar gönül

ceza_cansu
03-01-07, 17:46
Ya şu kapılar olmasa ne olurdu bu ilişkinin hali:):).Çok güzel bir andı tekrar izlemek çok iyi oldu.

tarik_naz
03-01-07, 17:50
Ya şu kapılar olmasa ne olurdu bu ilişkinin hali:):).Çok güzel bir andı tekrar izlemek çok iyi oldu.

melisa olayını da kapı arkası romantizmi çözmüştü. aslında işe yarıyo. yüzüne karşı söyleyemediklerini, birbirlerine karşı ne hissettiklerini söyleyebiliyolar.

naz, tarığın yüzüne karşı söylediği hangi şarkıda böyle mest olmuştu :) ya da melisa olayında, eğer kapı olmasaydı tarık bence o lafları söyleyemezdi.

thesunset
03-01-07, 17:51

bu kapilar olmasa ...telefonlar calmasa...arkadaslar aramsa.....ne olur kim bilir:)

denısse
03-01-07, 17:51
yanlız bır barıs akarsu fanı olarak o kadar mutluyum kı cok az kısıye nasıptır,gercek meslegı sarkıcılık olup bı dızıde oynayıp,bu kadar cok sarkı soyleyen,sesını bu kadar cok duyurabılen:happy0064 ıyıkıde oyle ama,bızı barısın gusel sesınden mahrum etmeyen ve her fırsatta dınleme sansı veren senarıstlere sonsuz mınnetlerımı sunarım:good: ben taa akademı donemınde kesfetmıstım barısın farklı ses rengını,guclu yorumunu ,ama emınım cogu kısı bu dızı vasıtası ile bu muhtesem sesle tanıstı:img-yes:

_S_E_D_A_
03-01-07, 17:54
Bu Bölüm çok Güsel Gibii

kaitou jeanne
03-01-07, 17:55
haklısın barış akademi türkiyeden sonra burdada parladı ayrıca dizideki rolüne hastayım çok güzel oynuyo tam izlemek istediğim karakter hele geçen bölüm koptum gülmekten nazla arkadaşlık olayı falan çok komikti:)

whiteangel
03-01-07, 18:02
bu kapilar olmasa ...telefonlar calmasa...arkadaslar aramsa.....ne olur kim bilir:)

bu kapılar, telefonlar, arkadaşlar bu ilişkiye damgasını vurdu..:img-wink: ama kapılar ah o kapılar.... kapıda aşk... oooo ne günlermiş yaa:good:

thesunset
03-01-07, 18:03
simdi bir replik aklima geldi ama hangi bolumdu hatirlamadim...yardim eder misiniz
Tarık--İtalyanca "seni seviyorum" Ti amo...

Naz---Ti amo..kulağa hoş geliyor

bide yeni basligimiz niye acilmiyor?

tarik_naz
03-01-07, 18:06
ne 8.bölümmüş be. tarık 2 kere kovulup 2 kere geri işe alınıyo. ilkinde vahi yardımcı oluyo geri alınışa. ikincisin de ise duygular. naz duygularına yenik düşüyo.

ayrıca naz'ın toplantıya giderken ki saç şekli çok hoşmuştu.

thesunset, o replik 15.bölümdeydi. tarık, naz'a gül vermeden önce

thesunset
03-01-07, 18:08
bu kapılar, telefonlar, arkadaşlar bu ilişkiye damgasını vurdu..:img-wink: ama kapılar ah o kapılar.... kapıda aşk... oooo ne günlermiş yaa:good:

evet ya..zaten 10 bolum damgasina vurdu, tarik_naz dogru dedin eyer bu kapi olmasaydi Tarik kesin aciklama yapmazdi..bide bu sozler yok mu:
Tarık: seni çok özleyecem, patronluğumuz dışındaki her şeyiyle. Keşke başka şartlar altında tanışabilseydik. (bu lafların üzerine naz nerdeyse ağlamak üzeredir.) Ama hayat işte, kendinize iyi bakın. Sizi üzdüysem affedin, ya da affetmeyin, ben affetseniz de affetmeseniz de pişmanım zaten.

thesunset
03-01-07, 18:12
ne 8.bölümmüş be. tarık 2 kere kovulup 2 kere geri işe alınıyo. ilkinde vahi yardımcı oluyo geri alınışa. ikincisin de ise duygular. naz duygularına yenik düşüyo.

thesensut, o replik 15.bölümdeydi. tarık, naz'a gül vermeden önce

tesekkurler
ama ne saç şekliymis ...yaniiii...

nowar_77
03-01-07, 18:12
benim en sevdiğim bölümler geliyor..tarık ın bankacılık günleri..ama heyhat gene anca sonlarını izleyebileceğim:img-wink: ..bu bölümün sonları da çok güzelmiş..:)bir de dikkatimi çekti..eski hulusili belginli sahneler çok uzun tutulduğu için sıkıcı olabiliyordu..ama yeni bölümlerde çok güzel dağıtılıyor komedi ve romantizm..

ceza_cansu
03-01-07, 18:13

Evet ya saç şekli ve de eteği çok hoştu.Ya thesunset iyi ki hatırlattın.Yarınki bölüm bizim dilimize dolanan ilk kelimenin olduğu bölüm.Yaniii.Ya bu bölümden sonra en az 2 hafta dolanmıştı dilime bu kelime.Arada hala söylüyorum.Bu dizinin replikleri çok güzel ya

denısse
03-01-07, 18:16
yaw arkadaslar bu arada barısın 'yalancı yarım (gozlerın)' ısımlı parcası ıle yenıden basılacak albumu ne zaman cıkacak???sabırsızlanmaya basladım artık:img-wink:

tolgacan
03-01-07, 18:20
yaw arkadaslar bu arada barısın 'yalancı yarım (gozlerın)' ısımlı parcası ıle yenıden basılacak albumu ne zaman cıkacak???sabırsızlanmaya basladım artık:img-wink:

Ben de çok merak ediyorum... Almaya hazırım...

deniz_15
03-01-07, 18:33
bence bu nazın tarıkın sevgilisinden çekeceği var.yani naz elinden gelini yapar ayırmak için ama bence kızda dişli bi tip o da nazı uğraştıracak

nejatdidem
03-01-07, 18:36
bence bu nazın tarıkın sevgilisinden çekeceği var.yani naz elinden gelini yapar ayırmak için ama bence kızda dişli bi tip o da nazı uğraştıracak

evet ama tarık kızı sevmio nası olsa sırf naz kıskansın diyeee:)...ama kıza yazık o zmn da...belki tarık anlaşmıştr kızla kıskandırmam lazım fln diye ama o da biraz saçma olur;)

deniz_15
03-01-07, 18:37
deminki 8. bölümdeki doktorun ve hulusinin repliğine çok güldüm
doktor: şurdaki damar %40 tıkalı şuradaki % 45 bak şurada bi şarışın 25lik çıtır o gayet açık
hulusi: aman kapat kimse görmesin

tarik_naz
03-01-07, 18:41
deminki 8. bölümdeki doktorun ve hulusinin repliğine çok güldüm
doktor: şurdaki damar %40 tıkalı şuradaki % 45 bak şurada bi şarışın 25lik çıtır o gayet açık
hulusi: aman kapat kimse görmesin

ya şuna ne demeli. vahi sevineceğine üzülüyo :)

vahi: yapmayın doktor bey. eyvah eyvah mahvoldum ben. yani şimdi benim kalbe giden damarlarımın hepsi açık öyle mi?
doktor: ne yazık ki öyle
vahi: yani hiç bi sorun yok
doktor: üzgünüm hiç bi sorun yok
vahi: hiç mi tıkanıklık yok doktor bey
doktor: ee kendinize bu kadar iyi bakarsanız olacağı budur işte.

whiteangel
03-01-07, 18:42

vahi: yapmayın doktor bey. eyvah eyvah mahvoldum ben. yani şimdi benim kalbe giden damarlarımın hepsi açık öyle mi?
evet ya burda ben yine iptal oldum.. valla senaristlerimiz süper.. :) repliklerin hemen hemen hiç boşu yok.:good:

deniz_15
03-01-07, 18:44
ya bu replikte güzel ama şu sarışın 25 lik çıtır berrak oluyoomuş yani ben o zaman ** dikkat etmemişim replike

melis15
03-01-07, 18:47
herkesin geçmiş bayramı ve yeni yılı kutlu olsun bu haftaki bölüm çok güzel olacak fragmanı biraz karışık vermişler ama bence çok güzel ve heycanlı olacak eski bölümleri seyrederken birşey farketim naz ilk günden beri tarık kıskanıyormuş örnek filiz gece geldi etresi günü tarık sevgilisi sanıp işten atı yani tarık işe aldığı günden beri kıskanmış kıskanmasa insan şöfürüni kıskanırmı sevgilisi olabilir sevmese umursamaz yan tarık yanında bir kız görse kıskançlık kırizine giriyor bakalım yarın ne olacak bence tarıkın yanından hiç ayırmıyacak kızla yanlız bırakmıyacak ya bende merak ediyorum gözlerin şarkısı ikinci albümle ne zaman çıkacak haberi olan varsa yazarmı çok merak ediyorum gerçekten sabır kalmadı lütfen bilgisi olan yazarmı

thesunset
03-01-07, 18:52
Naz ilk Tariki gordugu zaman:
Tarik:Gunaydin Naz hanim
Naz:Ne ariyorsun sen burda?
Tarik:Bisey aramiyorum.....aradigimdan fazlasiyla buldum cunku
Naz:Evet Tarik,demek aklin basinda geldi....simdi itiraf zamani
Naz:Neymis o Melisa dan verdigi 3 misli maasdan fazlasiyla buldun sey?
Tarik:Babanizin verdigi 4 misli maas:img-hyste
ama Naz nasil bozuldu...ne bekliyordu... cok guzel bir jevabi aldi!!!!

tarik_naz
03-01-07, 18:54
herkesin geçmiş bayramı ve yeni yılı kutlu olsun bu haftaki bölüm çok güzel olacak fragmanı biraz karışık vermişler ama bence çok güzel ve heycanlı olacak eski bölümleri seyrederken birşey farketim naz ilk günden beri tarık kıskanıyormuş örnek filiz gece geldi etresi günü tarık sevgilisi sanıp işten atı yani tarık işe aldığı günden beri kıskanmış kıskanmasa insan şöfürüni kıskanırmı sevgilisi olabilir sevmese umursamaz yan tarık yanında bir kız görse kıskançlık kırizine giriyor bakalım yarın ne olacak bence tarıkın yanından hiç ayırmıyacak kızla yanlız bırakmıyacak ya bende merak ediyorum gözlerin şarkısı ikinci albümle ne zaman çıkacak haberi olan varsa yazarmı çok merak ediyorum gerçekten sabır kalmadı lütfen bilgisi olan yazarmı

yarın olacaklar belli, naz kendim ettim kendin buldum hesabı " kızı tarığın başına ben musallat ettim, ben başından defedecem" havasında olacak. allah bilir kızın yanında tarıkla ilgili ne yalanlar dolanlar söyleyecek.

"çok içki içer, gözü hep dışardadır, geceleri horlar, kumara düşkündür, sesi iğrençtir, aklı başında değildir gözünün önündeki şeyi çaldırır, kız tavlamak için yapmadığı oyun yoktur, sürekli ilgi ister, ilgi göstermezsen hemen başka birini buluverir vs vs..." :)

deniz_15
03-01-07, 18:56
yarın olacaklar belli, naz kendim ettim kendin buldum hesabı " kızı tarığın başına ben musallat ettim, ben başından defedecem" havasında olacak. allah bilir kızın yanında tarıkla ilgili ne yalanlar dolanlar söyleyecek.

"çok içki içer, gözü hep dışardadır, geceleri horlar, kumara düşkündür, sesi iğrençtir, aklı başında değildir gözünün önündeki şeyi çaldırır, kız tavlamak için yapmadığı oyun yoktur vs vs..." :)

kızda demez mi nerden biliyosun sen tarıkın horladığını.bide kız tavlamak için yaptığı oyun yoktur diyince sen de düştün o oyuna demeyecek mi sanki
bide sesi iğrençtir demez canım o ressmen hakaret yani

~ topiqq ~
03-01-07, 18:58

ahaha evet ben de burda koptum..hele vahi'nin yüz ifadesi çok komikti :)

tarik_naz
03-01-07, 19:00
kızda demez mi nerden biliyosun sen tarıkın horladığını
bide sesi iğrençtir demez canım o ressmen hakaret yani

ne farkederki naz herşeyin bi açıklamasını çok rahat bulur. hatta tarığın yanında söylesin bunları. daha iyi olur. hem eminim tarığın da hoşuna gider.

horladığını naz neden bilmesin ki, dağda gece yalnız kaldılar, tarık hasta oldu gece naz yanında sabahladı. onun açıklaması kolay :)

ceza_cansu
03-01-07, 19:03

"çok içki içer, gözü hep dışardadır, geceleri horlar, kumara düşkündür, sesi iğrençtir, aklı başında değildir gözünün önündeki şeyi çaldırır, kız tavlamak için yapmadığı oyun yoktur, sürekli ilgi ister, ilgi göstermezsen hemen başka birini buluverir vs vs..." :)

Naz bu yapar hatta hazır mutfakta yemeklerle iç içeyken kızın yiyiceği ya da içiceği birşeye müsil ilacı bile atar.Bu sayede kızdan anında kurtulur:):):)

deniz_15
03-01-07, 19:04
ama sesine bişe demesin ya o hakareti girer göz göre göz göre yaa a
evet dağda gece yalnız kaldılar, tarık hasta oldu gece naz yanında sabahladı.
ama herhalde naz bunu düşününce aklına öpüşme gelir ve sonra kııza neler neler yapar

deniz_15
03-01-07, 19:06
Naz bu yapar hatta hazır mutfakta yemeklerle iç içeyken kızın yiyiceği ya da içiceği birşeye müsil ilacı bile atar.Bu sayede kızdan anında kurtulur:):):)

tabi canım kızdan kurtulmanın tek yolu bu zaten müsil değil zehir katıp zehirlesin:img-pilot

seyyah_selda
03-01-07, 19:07
erkekler ağlamaz ve yalanzı yarim sabırsızlıkla bekledigim 2 diziydi erkekler ağlamaza neler oldu az çok bilio herkes geri dönmesini 4 gözle bekliyoruz___:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr AMA YAYALNCI YARİM DE BAMBAŞKA Bİ DİZİ DUYGUSAL KOMİK NOSTAJİK AŞK DOLU İNADINA Bİ AŞK GÖZLERDE YAŞANA Bİ AŞK ASLINDA BU DİZİYİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM KISKANMALARI BİRBİRLER,NE BAKIŞLARI SÜPER VE TABİ BARIŞ TA MERVE DE SÜPER___UMARIM UZUN Bİ SÜRE DAHA BİZMLE OLUR BU BÖLÜMÜ ÇOK GÜZEL BENCE YARIN 20.00 Yİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM...:img-yes: :happy0064

thesunset
03-01-07, 19:07
ama keske bu kizi ismini bilseydik??? ister misiniz Naz'a yakin bir isim olsun:)

deniz_15
03-01-07, 19:09
nazlı falan olsun kızın ismi olur mu olur gel yarın gel ya bişe sorcam bu gece tekrar var mı

ceza_cansu
03-01-07, 19:13
nazlı falan olsun kızın ismi olur mu olur gel yarın gel ya bişe sorcam bu gece tekrar var mı

Hayır yok.Star'ın yayın akışında tekrar gözükmüyor.

tarik_naz
03-01-07, 19:15
isim demişken bi bakayım dedim. "naz" isminin anlamına hiç bakan oldu mu. ben şimdi baktım da, dizi için çok doğru bi isim seçmişler. tebrikler valla.

NAZ: 1. Kendini beğendirmek için takınılan yapmacık cilve, işve.
2. Bir şeyi beğenmiyormuş gibi gözükme. Şımarıklık.
3. Yalvarma, rica.

kızın ismi nazan, nazlı, nazende olabilir :)

nowar_77
03-01-07, 19:29
erkekler ağlamaz ve yalanzı yarim sabırsızlıkla bekledigim 2 diziydi erkekler ağlamaza neler oldu az çok bilio herkes geri dönmesini 4 gözle bekliyoruz___:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr AMA YAYALNCI YARİM DE BAMBAŞKA Bİ DİZİ DUYGUSAL KOMİK NOSTAJİK AŞK DOLU İNADINA Bİ AŞK GÖZLERDE YAŞANA Bİ AŞK ASLINDA BU DİZİYİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM KISKANMALARI BİRBİRLER,NE BAKIŞLARI SÜPER VE TABİ BARIŞ TA MERVE DE SÜPER___UMARIM UZUN Bİ SÜRE DAHA BİZMLE OLUR BU BÖLÜMÜ ÇOK GÜZEL BENCE YARIN 20.00 Yİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM...:img-yes: :happy0064

izleyicinin severek bağlandıkları dizilerin reyting kaygısından kaldırılması beni üzüyor..erkekler ağlamaz dizisi kanal1 de tekrarlarıyla yayınlanıyor..reklamını görmüştüm..belki az da olsa teselli eder:img-yes:

RebeCa
03-01-07, 19:31
selam arkadaşlar,
sonunda şu dudağa dokunma olayına sagolsun ugur kedı açıklık getırdı.izleyıp görecegız .
Sanırım bazı arkadaşlar doktorlara takıldı bence reytıng konusunda bızı zorlayamazlar bende dün bır bakayım dedım kutsıyı merak ettım vallaha tahmın ettıgımden de ıyı oynadı ama şu sarışın manken ve mehmet aslan bır felakettı tutarmı bılmeme ama dızıyı kutsı kurtardı .
Ben korkmuyorum açıkçası.Zaten dızımızın belırlı bır kıtlesı var.
Gelelım dıger konuya bır de kendı elı ıle kız ayarlıyor ama tabıı bu sefer baltayı taşa vuruyor eeee bakalım el mı yaman tarık mı yaman Naz Hanım?
cümbüşe az kaldı

Sweet Bunny
03-01-07, 19:33
Bu Hafta Yalanci Yarim varmi? ve Özt varmi?

ceza_cansu
03-01-07, 19:37
Bu Hafta Yalanci Yarim varmi? ve Özt varmi?

Evet yeni bölümü var.Özeti multimedya kısmında bulabilirsin.

Ya bu arada ben yarından çok haftaya olucak olan bölümün reytinglerini merak ediyorum.Çünkü bu hafta bayram nedeniyle çoğu dizinin yeni bölümü yok.Bu yeni reyting kitlesinin Yalancı Yarim'e olan faydalarını ya da zararlarını haftaya daha net görücez.Tabi dizimizin kitlesi var.Her zaman izlenir o ayrı ama bu yeni izleyici kitlesini merak etmiyorum desem yalan olur.

nowar_77
03-01-07, 19:39
selam arkadaşlar,
sonunda şu dudağa dokunma olayına sagolsun ugur kedı açıklık getırdı.izleyıp görecegız .
Sanırım bazı arkadaşlar doktorlara takıldı bence reytıng konusunda bızı zorlayamazlar bende dün bır bakayım dedım kutsıyı merak ettım vallaha tahmın ettıgımden de ıyı oynadı ama şu sarışın manken ve mehmet aslan bır felakettı tutarmı bılmeme ama dızıyı kutsı kurtardı .
Ben korkmuyorum açıkçası.Zaten dızımızın belırlı bır kıtlesı var.
Gelelım dıger konuya bır de kendı elı ıle kız ayarlıyor ama tabıı bu sefer baltayı taşa vuruyor eeee bakalım el mı yaman tarık mı yaman Naz Hanım?
cümbüşe az kaldı

bu hafta doktorlardan ziyade yeni reyting uygulamasına takıldık desek daha doğru olur..evet kemik kitlemiz var da acaba evlerine yeni cihaz bağlananlar o kemik kitlenin içinde mi..asıl merak konusu bu:)cumayı bekleyip görecez artık mevlam neyler ..neylerse güzel eyler:img-yes:

tarik_naz
03-01-07, 19:43
bugün mod'lar tatil yapıyo galiba. bizim başlık 1400'e doğru gidiyo. :) ama neyseki dizi sırasında yeni başlık açılmayacak. öyle olunca kopukluk oluyodu. geçen haftalarda öyle olmuştu.
ama başka bi sorun 2 haftadır nedense "yedeklemeler" bizim dizi bitince yapılıyo :) 5 dakika deniyo ama bazen 1 saat sürebiliyo. inşallah yarın da dizi bitince yedekleme olmaz.

MardiGras
03-01-07, 19:46
Bir onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin kapatilmistir.

Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.

Bir onceki sayfaya asagidaki linkten ulasabilirsiniz.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13510 (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13510)

MardiGras
Super Moderator

ceza_cansu
03-01-07, 19:48
Ya tarik_naz sende de ne temiz kalp varmış:).Bu arada cidden bu yedeklemeler beni de öldürücek.Tabi çok gerekli birşey o ayrı ama tamda Yalancı Yarim'e denk gelince biraz kötü oluyor.Umarım bu hafta denk gelmez.Bu arada tabiki yeni başlığımız hayırlı olsun.

tarik_naz
03-01-07, 19:53
Ya tarik_naz sende de ne temiz kalp varmış:).Bu arada cidden bu yedeklemeler beni de öldürücek.Tabi çok gerekli birşey o ayrı ama tamda Yalancı Yarim'e denk gelince biraz kötü oluyor.Umarım bu hafta denk gelmez.Bu arada tabiki yeni başlığımız hayırlı olsun.

sorma valla ceza_cansu, içime mi doğdu ne. benim dememi bekliyolarmıştı :img-hyste tam da benim mesajdan sonra kilitlendi diğer başlık. kusura bakma MardiGras, seni unutmuşum :)

neyse yeni başlık hayırlı olsun. 25.bölüme de 24. bölümdeki gibi yeni başlıkla giriyoruz. dizi o kadar sardı ki, artık her bölüme bi başlık açılıyo (anladınız siz :img-wink: )

elmali-turta
03-01-07, 19:54
ya ewt inşallah bizim bitiş saatimize denk gelemz yedeklemeler snra bütün romatizim mafoluyo tam giriyos siteye aaa 5dk yedekleme :)bi yedeklemeler bide çalan telefonlar ztnn:img-wink:

sondakika
03-01-07, 19:55
millet bu ne hız.. yahu.. sizde bayram falanda yok galiba.. :icon_whis :img-wink: eskiyen başlık başlığa.. hele yarın akşam sonrası bu başlıkta alır başını gider efem.. :good:

bu haftada bir çok dizi oynamıyor Allahtan yalancı yarim oynuyor yahu.. bayram ayağına iyi kaytardı dizi ekipleri...

thesunset
03-01-07, 19:57
yeni baslik hayirli olsun....bolbol reyting olsun:)
tarik_naz bide bu yedeklmeler icin icinden bisey gelmiyor mu??? yeni baslik sayende acildi belki yedekleme olmaz yarin:)

Buyukbaba
03-01-07, 19:58
Helal sana tarik_naz:) Tek başına başlık kilitlettin.

Bugün de bitti. Yarın ola hayrola. Yeni bir sene, yeni bir bölüm ve yeni bir başlık. İnşallah hayırlı olur.:)

tarik_naz
03-01-07, 20:03
yeni başlığın ilk sayfasına uğur kedi'nin mesajlarını koymamak olmaz tabiki

uğur kedi tarafından gönderildi 31-12-2006

hepinize iyi seneler ve mutlu bayramlar diliyorum. 4 0cak perşembe yayındayız. ara vermiyoruz. ve de tahmin ettiğiniz gibi yine bomba bir 25 geliyor. fakat yine yazmadan yapamayacağım. 26 ve 27'de ortalık toz-duman. sen misin "arkadaşım" yapan. tarık bu. öyle bir numara çekiyor ki...el mi yaman, bey mi yaman? ama işte hep böyle olmaz mı, ondan sonra olaylar çığrından çıkıyor. 27'de 220 voltluk bir yüksek gerilim hattı içinde kalacağız. iki inatçı keçi, karşılaşır bir köprüde durumu.
bu arada size ekrandan geçen enerji o kadar doğru ki... gerçekten çok keyifle çalışan bir ekibimiz var. tatil günlerini bile birlikte değerlendiriyorlar. hatta bu gece de birlikte coşulacak. e, durum böyle olunca sıcak ve samimi olmaz mı?

uğur kedi tarafından gönderildi 03-01-2007

selamlar hepinize. bizim muhteşem dörtlü gece kulübünden kaçıp köfteciye gidiyor. orada kurnaz naz durur mu, filiz'i didkliyor abin arayıp doğum gününü kutlamadı. kimbilir şimdi hangi manasız kızla birliktedir diye. e, tarık da tabii, bir son an çalımıyla durumu kurtarıyor. bu sırada kulüpte bir türlü kesilemeyen doğum günü pastası köftecide kesiliyor. ve de tarık'ın bıyıklarına sıvaşıyor. ve tabii, bu arkadaşlık oyununda naz o kadar ileri gidiyor ki, kahvaltıda gördükleri kızı tavlamasına yardım!!! ediyor. ondan sonrası cümbüş...

nowar_77
03-01-07, 20:11
helal sana tarık-naz başlık işini tek cümleyle hallettin..uğurkedinin mesajını da taşımışsın yeni başlığa..allah seni formumuzdan eksik etmesin..bir burası olsa neyse ..her yere yetişiyorsun:img-yes: 24. bölümün repliğini şimdi barış ın sitesinde okudum...eline sağlık

yeni başlığımız hayırlı ve de uğurlu olsun...

~ topiqq ~
03-01-07, 20:16
aa saol tarık_naz ben uğur kedi'nin bu son mesajını görmemiştim eklediğin iyi oldu :).. ooo ortalık iyice karışıyor, hepsi naz'ın yüzünden :) kabullnese artık aşık olduğunu bunlar olmayacak..ama ben 2 bölüm veriyorum en fazla, aralarında baya büyük bişey olacak gibi geliyo bana

sude9
03-01-07, 20:30
Çok eğlenceli bir bölüm olacak bu hafta,Hulusi'nin metroseksüel olma yolundaki gayretlerini görmeyi sabırsızla bekliyorum.Tarık ve Naz için çok ilginç bir bölüm olacak,olacakları kestirmek zor,

beybolat
03-01-07, 20:57
Arkadaşlar benim bu bölümde Hulusi ile ilgili bir tahminim var.Hulusi Belginle dans ederken Teo'nun dans partnerini görünce yüzündeki ifadeyi gördünüz mü?Bence o partner şu meşhur 25 Mayıs olayının kahramanı:not_i:

dmd.xvd
03-01-07, 21:04
Arkadaşlar benim bu bölümde Hulusi ile ilgili bir tahminim var.Hulusi Belginle dans ederken Teo'nun dans partnerini görünce yüzündeki ifadeyi gördünüz mü?Bence o partner şu meşhur 25 Mayıs olayının kahramanı:not_i:

hyr hulusi de 25 mayıs olayındki kadını hatırlamıyor... :img-pilot
hulusinin zayıf noktası olduğu için öyle bakmıştır :img-hyste

ceza_cansu
03-01-07, 21:06

Olabilir.Banada o bayanlar Hulusi'yi kıskandırmak için gibi gelmişti.Sanki Teo her seferinde bir başkasıyla dans ediyor.O sırada Hulusi sadece Belgin'le dans etmek zorunda olduğu için kıskanıyor diye düşündüm ben orayı.Birde Teo'nun dans ettiği kızların hepsi genç ve güzel olunca bizim filörtöz Hulusi bu duruma nasıl dayansın.

ayşe1903
03-01-07, 21:11
Selam arkadaşlar, yeni başlık hepimize hayırlı olsun, 25. bölüm o kadar güzel olsun ki bu başlık da tez zamanda dolsun.... Naz ve Tarık' ın arkadaşlık muhabbetinin bir kaç bölüme yayılması bana zor geliyor. Bu gibi frenleme sistemleri tek taraflı aşklarda karşı tarafı durdurmak için kullanılr daha çok, ama bizim çiftimizde duygular iki taraflı ve patlama noktasında. Bu kadar samimiyeti kaldıramazlar; Naz pastayı silerken bile bakışlarını kaçırıyor, Tarık dikkatle Naz' ı süzüyor... Bu bölümde Tarık' ın kız arkadaşı olacak kişiye ayrıca üzüldüm aslında, kızcağız bir savaşın tam ortasında kalacak. Birde üstüne Tarık beyimiz kızın duygularıyla oynayacak... Olayı fazla dramatikleştirdim belki ama Tarık bu, gülümsediği kız bağlanıveriyor. Bol dikenli gülümüz Naz bile ilk bölümlerde gönlünü kaptırdı Tarık' a. Bu kızdan kurtulmanın ilerde zor olmasında korkuyorum...

Seker_Esra
03-01-07, 21:16
ben bu diziye hic bakmamistim, ama bugun internette son 4 bolumunu fln baktim, ve cok hosuma gitti!
naz ve tarik o kadar tatlilarki.. anlatamam.:img-in_lo

nowar_77
03-01-07, 21:23
aa saol tarık_naz ben uğur kedi'nin bu son mesajını görmemiştim eklediğin iyi oldu :).. ooo ortalık iyice karışıyor, hepsi naz'ın yüzünden :) kabullnese artık aşık olduğunu bunlar olmayacak..ama ben 2 bölüm veriyorum en fazla, aralarında baya büyük bişey olacak gibi geliyo bana

bir - iki bölüm sonra ki ben bunu uğur kedi nin tiyoları dğrultusunda 27. bölümde filan bekliyorum birbirlerine olmasa da kendi kendilerine şu aşkı bir itiraf etseler de biz bunu iç seslerin yardımıyla öğrensek çok süper olacak..birinden biri patlamadan bir müddet de böyle izlesek olayları ....ikisi de duygularının tam anlamıyla farkında olarak ama söyleyemeden..

ayşe1903
03-01-07, 21:32
bir - iki bölüm sonra ki ben bunu uğur kedi nin tiyoları dğrultusunda 27. bölümde filan bekliyorum birbirlerine olmasa da kendi kendilerine şu aşkı bir itiraf etseler de biz bunu iç seslerin yardımıyla öğrensek çok süper olacak..birinden biri patlamadan bir müddet de böyle izlesek olayları ....ikisi de duygularının tam anlamıyla farkında olarak ama söyleyemeden..

Bence artık kendilerine itiraf zamanı geldi de geçti bile. İnsan kendini bile bu kadar kandırır mı? Tarık geçen bölüm Naz' ın kendi için önemini dile getirdi zaten sıra Naz' da artık. Kendi içlerinde olsun aşklarını kabul etsinler ama ilişki anlamında adım atmasınlar. Aşk olduğuna karar vermeseler bile en azından etkilendiklerini kabul etsinler...:img-help: :img-help:

ceza_cansu
03-01-07, 21:42
Bence artık kendilerine itiraf zamanı geldi de geçti bile. İnsan kendini bile bu kadar kandırır mı? Tarık geçen bölüm Naz' ın kendi için önemini dile getirdi zaten sıra Naz' da artık. Kendi içlerinde olsun aşklarını kabul etsinler ama ilişki anlamında adım atmasınlar. Aşk olduğuna karar vermeseler bile en azından etkilendiklerini kabul etsinler...:img-help: :img-help:

Naz şu arkadaşlık olayından bir kurtulsun o da yakındır.Patron-şoför ilişkisini geçtiklerini kabul ediyor.E arkadaşda olamıyorlar.Bunu bu bölümde anlıcak.Geriye aşk dışında bir seçenek kalmadığını o da görücek.

thesunset
03-01-07, 21:47
ben bu diziye hic bakmamistim, ama bugun internette son 4 bolumunu fln baktim, ve cok hosuma gitti!
naz ve tarik o kadar tatlilarki.. anlatamam.:img-in_lo

Seker_Esra hosgeldin...o zaman yarin aksam saat 20:00 izle...emin ol pisman olmayacaksin:)

ayşe1903
03-01-07, 21:48
Naz şu arkadaşlık olayından bir kurtulsun o da yakındır.Patron-şoför ilişkisini geçtiklerini kabul ediyor.E arkadaşda olamıyorlar.Bunu bu bölümde anlıcak.Geriye aşk dışında bir seçenek kalmadığını o da görücek.

Ne güzel söylemişsin başka seçenekleri yok... Zaten şu arkadaşlığı da Vahi Bey -sağolsun- soktu Naz' ın aklına. Naz bir çıkış noktası arıyordu durumu açıklamak için, bulmuş oldu... Naz' ın bu dostluk muhabbetini ilk önce Tarık' a oyun için yaptığını düşünmüştüm ben (babası söyledikten sonra 'hin' bir bakış atmıştı) ama sonra acaba dedim doğrusu. Neyse bu bölümde anlaşılacak gerçekten arkadaş olmaya çalışıp çalışmadığı...

denısse
03-01-07, 21:56
arkadaslar ısallah dızımız daha cok uzarda,ılerıde naz-belgın arası gelın-kaynana ılıskısını goruruz,,dusunun tarık naz evlenmıs,ama belgın naza cektırıyor:) ...zavallı tarıkta annesı vede nazın arasında kalıyor..olusacak sahneler coook komık olurdu:img-yes:

tarik_naz
03-01-07, 22:03
arkadaslar ısallah dızımız daha cok uzarda,ılerıde naz-belgın arası gelın-kaynana ılıskısını goruruz,,dusunun tarık naz evlenmıs,ama belgın naza cektırıyor:) ...zavallı tarıkta annesı vede nazın arasında kalıyor..olusacak sahneler coook komık olurdu:img-yes:

haklısın o sahneler çok komik olacak. yalnız bu bölümde belgin artık oğlu ile naz arasında ilişkinin adını koyacak o sarılma sahnesinden sonra ve ondan sonra belgin fırtınası olacak galiba. oğlunu naz'a kaptırmak istemeyecektir. tarığın başında bir değil iki kadın olacak yani. ikisi de kaprisli, ikisi de sinirli, ve en önemlisi ikisi de onun en sevdiği kişiler. vah tarık vah.

nowar_77
03-01-07, 22:05
bence Belgin hanim kaynana moduna girdi bile:) yakinda gorecez....

gece klübündeki sarılma sahnesine de tanık olduktan sonra belgin ilk fırsatta tekrar soracaktır tarık a"neler oluyor" diye ...bakalım tarık ne zaman annesine duygularını söyleyecek...ya da acaba ilk ona mı söyleyecek..belgin in esas o zaman tepkisi ne olacak:)

thesunset
03-01-07, 22:09
gece klübündeki sarılma sahnesine de tanık olduktan sonra belgin ilk fırsatta tekrar soracaktır tarık a"neler oluyor" diye ...bakalım tarık ne zaman annesine duygularını söyleyecek...ya da acaba ilk ona mı söyleyecek..belgin in esas o zaman tepkisi ne olacak:)

Belgin: Tarik,neler oluyor
Tarik: yok bisey anne..ne olacak,biz arkadasiz:)
Tarik..aman sakin annene soyleme....eyer savas istemiyorsan :)

Buyukbaba
03-01-07, 22:11
Benim de bu konuda bir fikrim var. Belgin olanların artık iyice farkına vardığından, bana kalırsa Naz ı denemeye başlayacaktır. Oturuşuna kalkışına, "yemek yapışına", yürüyüşüne gülüşüne dikkat etmeye başlayacaktır. Seyreyleyin siz gümbürtüyü:)

thesunset
03-01-07, 22:17
Benim de bu konuda bir fikrim var. Belgin olanların artık iyice farkına vardığından, bana kalırsa Naz ı denemeye başlayacaktır. Oturuşuna kalkışına, "yemek yapışına", yürüyüşüne gülüşüne dikkat etmeye başlayacaktır. Seyreyleyin siz gümbürtüyü:)

eyer Belgin boyle bisey yapsa...Naz kesin sinifta kalacak:) bide Naz yine supheleri devam etse...Belgin hanim niye bu kadar beni ilgileniyor...yoksa beni oglusuna mi istiyor:)

nowar_77
03-01-07, 22:18

işte o zaman tam seyirlik olur ahval:)yemek yapış,yürüyüş ofsayt ..bir zamanlar belgin naz ın yürüyüşünü taklit etmişti hatırlıyor musunuz..hani kırıta kırıta geçmişti tarık la belgin in önünden ..de belgin aynen arkasından:img-hyste

Seker_Esra
03-01-07, 22:21
Seker_Esra hosgeldin...o zaman yarin aksam saat 20:00 izle...emin ol pisman olmayacaksin:)

tsk ederim, eminimki 25. bolumde cok guzel olur.. en cok begendigim bolum 20.
cok romantikti!

ins. su arkadaslik olayi sona erir ve naz asik oldugunu anlar:img-yes:

denısse
03-01-07, 22:52
arkadaslar nette Yalancı Yarım sarkısının dınlenme sayısı 45.000 ı gectı:happy0064

whiteangel
03-01-07, 23:15
ya iyiki hatırlattın ben epeydir izlememiştim. bir daha izleyeyim..:) şu dizi tarihine geçecek öpüşme sahnesini de bir daha görmüş olurum:)

simser
03-01-07, 23:54
ya arkadaşlar helal olsun size yaaa altı üstü iki saat girmedm yeni başlık açtırmışsınız yaaa:img-pilot
(yeni başlığmız hayırlı uğurlu olsn)
walla fragman öyle güzel kii,bnce sizn de dediğniz gbi bizi harika bi bölüm beklio biz bu gidişle bi haftada iki üç başlık bitiriris artık hele bi de fragman yine gece yayınlanırsa:img-hyste

Ateş
04-01-07, 00:20
gerçekten o şarkı çok güzel ben hep dinliyorum barış akarsu süper söylemiş şarkıda güzel olunca ortaya süper bişey çıkmış.

tarik_naz
04-01-07, 01:38
biraz önce kardeşimle 24.bölümü tekrar izledik. ve aynı komik sahnelere yine güldük. :) gerçekten çok güzel bi bölüm yapmışlar. şimdi tam olarak 25.bölüm havasına girmiş bulunmaktayız. aslında bu bölüm hakkında 24. bölüme nazaran biçok tüyo aldık ama hala daha farklı nelerle karşılacağımız meçhul. allah bilir fragmana sığmayan daha nice güzel sahne vardır bu yeni bölümde.

neyse 18 saate yakın bi süre kaldı. izleyip hep birlikte eğlenecez. herkese iyi geceler.

Bedişş
04-01-07, 02:05
Slm Arkadaşlar,
öncelikle yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun.Her hafta yeni başlık açtıran ,milyonların severek izlediği bir dizinin halen site yetkilisinin gözüne girememiş olmasını gerçekten anlamış değilim.Nasıl bir mantıkla düşünüyorlar açıkcası bilmece gibi......

Sevgili Uğur kedi gene gelip güzel tüyolar vermişin.Özellikle Nazın Tarık ın dudağına dokunma sahnesine açıklık getirdiğin için de teşekkürler...

Yalancı Yarim(gözlerin)şarkısının 45.000 defa tıklanmış olmasına da çok mutlu oldum.....

Kelimelerin yerini heyecana bıraktığı saatler gelip çatmış durumda.Sabırsızlıkla yarın akşamı bekliyorum.....Gel perşembe gel......

Sevgiyle kalın BARIŞ LA kalın...

ebru.karaca
04-01-07, 09:05
Herkese günaydın..
İşte geldi o güzel gün. Gerçi işe başlangıç günü olması sebebi ile her ne kadar pazartesi gibi algılasam da, perşembe olduğu her aklıma gelişinde yüzümde bir tebessüm oluşuyor.
Ben bu diziyi seviyorum yaaa..:happy0064 :happy0064

barışın sitesine girilmiyo bilen arkadaşlar varmı?:img-help:

Sevgili ipekb ve deniz_15;
Barış'ın sitesinde çalışmalar var. Server başka bir alana taşınıyor. Artık bize küçük gelen ortam daha geniş, ferah bir ortama taşınıyor. Bizim iyiliğimiz ve rahatımız için yani :)
Şansal abi de sitede buna ilişkin başlık açmıştı zaten. Şu an sürekli gibi görünüyor. Dün gece gitti ve hiç girilmiyor. Ama hep böyle kalmayacak. Ara ara bu tip aksaklıklar yaşayacağız bir süre.
Ama sonrasında çok daha rahat edeceğiz:good:

jenn
04-01-07, 09:06
barışın sitesine girilmiyo bilen arkadaşlar varmı?:img-help:

günaydın arkadaşlar..evet barışın sitesinin forum bölümüne girilmiyor.nedenide sevrverimiz değişiyor.yani taşınıyoruz.bu yüzden zaman zaman bu işlem bitinceye kadar aksamalar olabilir..işlem bittiğinde eski haline dönecek..

cave77
04-01-07, 09:12
İnanamıyorum ya,o kızı kendisi bulup mu Tarık'a ayarlamış,e be kızım Naz ben sana ne diyim yani eden bulacak hakkaten =))))) çekeceksin bir süre =))))) demek Tarık'ın dudağındaki şey pastaymış ama var ya Naz'da da amma göz var ha Tarık'ın dudağındaki her ayrıntıyı görebiliyor =)))) bu aralar başka yere baktığı yok ki kızın =))))))) neyse anlaşılan bu yeni bayan arkadaş sonunda Naz'ın aklına başına getirecek ve büyük olasılık 27.bölümde şu 220 voltluk gerilimin ne sonuç getireceğini göreceğiz umarım ortaya çıkacak sonuç AŞK olur;) yani dillendirilmiş sözcüklere dökülmüş bir aşk olur

deniz_15
04-01-07, 09:15
dünkü 8 . bölüğmde bi sahne çok hoşuma gitti naz tarıka dikiz aynasına bakacağına önüne bak diyo ya dikiz aynası nazı gösteriyo
byy byy ben okula gidiyorum bu gün nete girmeyecem yarında cumartesi görüşmek üzere:sad53: :sad53:

nimett
04-01-07, 10:33
tekrar iyi yıllar, yeni yılda dizimizin çok daha başarılı olması ve reytinglerin yüksek olması dileği ile

2.1.2007 yalancı yarim tekrarlarda 16.olmuş bence iyi bir sonuç çünkü önündeki programların çoğu akşam yayınlanan programlar kendi saat dilimine göre iyi

sevgiler,

zer
04-01-07, 10:40
günaydınlar arkadaşlar valla özlemişim, bayram süresince forma giremedim
bu arada bir sürü sayfa eskitmişsiniz helal olsun.Herkesin geçmiş bayramı Vede yeni yılı tekrar kutlu olsun. Umarım yeni yıl herkes için güzellik, sağlık, umut ve Barış getirir dizimiz içinde dolu ,dolu bir yıl olur. evet 25 bölümde tahmin ettiğimiz gibi Tarık, Naz'ın bu oyununa karşılık vererek gerçekten de el mi yaman
beymi yaman dedirtecek eee Naz'cıkta ava giderken avlanacak ne demişler şansını fazla zorlamayacaksın kızım iş böööyle şaşkına dönersin sonra:img-wink:

ceza_cansu
04-01-07, 10:48
Günaydın arkadaşlar.Ne güzel bir gün.Akşama yeni bölümü izlicez.Bu arada cave çok haklısın.Naz'ın bu aralar gerçekten başka baktığı bir yer yok:):)

tarik_naz
04-01-07, 10:51
tekrar iyi yıllar, yeni yılda dizimizin çok daha başarılı olması ve reytinglerin yüksek olması dileği ile

2.1.2007 yalancı yarim tekrarlarda 16.olmuş bence iyi bir sonuç çünkü önündeki programların çoğu akşam yayınlanan programlar kendi saat dilimine göre iyi

sevgiler,

herkese günaydın

bu hafta çabucak geçiverdi valla. bunda bayramın etkisi oldu desem evden dışarı çıktığım yoktu. galiba buranın etkisi var :)

tekrar bölümlerimin reytingleri dizinin heyecanı arttıkça yavaş yavaş artıyo. ve yine herzamanki gibi yayınlandığı saat diliminde önde oluyo. eğer 20 .bölüme kadar yayınlarlarsa o bölümlerdeki reytingleri çok merak ediyorum.

jenn
04-01-07, 10:59

sevgiler,

çok iyi bir sonuç gerçekten.gerçi herkes bayramda evdeydi ama aynı saatte diğer kanallardada mutlaka bişeyler vardı.tercih edilmek çok güzel:)))

ayşenurr
04-01-07, 11:03
dizinin tekrarlarının, bayram günü yayınlanması dizi için avantajdı.genelde herkes evdeydi.
izlemeyen izliyicilerde izlemiş olabilir.diziye yeni izliyicilerde katılmış olabilir.
mesela ben bazı dizileri izlemiyordum.dizinin devamlı tekrarlarını koydular izlemeye başladım.örnek gümüş dizisi,şimdi devamlı izliyorum.

unseen
04-01-07, 11:16
Günaydınlar....yeni başlık hayırlı olsun..arkadaşlar anlaşılan bayramı burada geçirdiniz..bir baktım yeni başlık açılmış bile hepinizin ellerine sağlık yorumlarınızı okumak çok güzel...25.bölümde bakalım neler olacak gerçi olacakları az çok biliyoruz ya bu Naz varya hiç akıllanmayacak..Tarık o kadar dedi ben eski Nazı seviyorum,eski Nazı öptüm,seninle arkadaş olmak istemiyorum diye ama Nazın anladığı yok..bakalım ne zaman aklı başına gelecek...

necoş
04-01-07, 11:23
Günaydın arkadaşlar,
Uzun süredir hiçbirşey yazmadan sadece yorumlarınızı okuyorum.Harikasınız..Geçmiş Bayramınız ve Yeni Yılınız kutlu olsun.Dilerim hepimiz için ve dizimiz için de hayırlı bir yıl olur.Bugün, her perşembe olduğu gibi Yalancı Yarim sevenlerinin en heyecanlı günü..Saatler hızla aksın diye dua ettiğimiz en sabırsız günümüz..
Özeti okuyup,fragmanı izleyince heyecanlarımız daha bir tavan yapıyor..Her bölüm sonrası,bu bekleyişlerde..Ah! ah! diyorum bu dizi böyle güzel olmak zorunda mı ya...:img-wink:Bu diziye takılalı hiç bir diziyi beğenmez oldum.Daha önce de pek dizi seyreden biri değildim şimdi ise sadece Yalancı Yarim izliyorum.
Bakalım bu akşam ne güzellikler seyredeceğiz.Nelere güleceğiz,hangi muhteşem replikleri duyacağız.Bakalım Naz kızımız,kalbindeki aşkını,beyninde kabul etmemek için arkadaşım ayağına ,daha ne saçmalıklar yapıp kendini üzmeye,Tarığı sinir etmeye devam edecek..

tarik_naz
04-01-07, 11:24
Doğan Grubu, yatırımcıların şimdiden iştahını kabartmış durumda!..

Şu anda medyada "gizli saklı" kıyamet kopuyor. Doğan grubu "masalarda" adeta paylaşılıyor.
Nedeni şu: Geçtiğimiz ay ortaya çıkan POAŞ olayından sonra Doğan grubunun borç rakamının 2.5 milyar dolar olduğu iddia ediliyor. Ki bu vergi borcu olunca, ödemekten kaçınmak imkansız... Doğan grubunun tüm varlığının ise 1.4 milyar dolar dolduğu vurgulanıyor.

Devletle uzlaşmaya gidilmesi durumunda 2.5 milyar dolar'ın ancak 1.7 milyar dolar'a indirilebileceği konuşuluyor. Bu da demektir ki, Doğan grubunun tüm varlıklarının satılması!..

Ve bu durumu gözleyen yabancı yatırımcılar, hemen hazırlıklarını yapmaya başlamışlar bile...
Fox'un Kanal D'ye göz diktiği, Show TV ile görüşmeler yapan Canwest'inse daha önce Doğan grubuna kaptırdığı Star'ı istediği belirtiliyor.

Hürriyet, Milliyet, Posta, Gözcü gibi gazeteler içinse özellikle yerli yapımcıların son derece gizli bir hazırlık içinde olduğu vurgulanıyor.
İşte bu görüşmeler, sohbetler içinde bu medya kuruluşlarına biçilen değerler:

Kanal D: 400 milyon dolar
Star TV: 250 milyon dolar
CNN: 40 milyon dolar
Hürriyet: 350 milyon dolar
Milliyet: 125 milyon dolar
Gözcü: 40 milyon dolar

ucankus

aslında star'a bazen diziyi zamanında yayınlamadığı ve az reklam yaptığı için kızıyorduk ama bu haberi okuyunca gerçekten üzüldüm. çünkü star bi bakıma kanal d'nin yan kanalıydı, dizilerini rahat rahat yayınlıyordu ve çok düşük reyting almadığı sürece dizilerini yayından kaldırmıyor. inşallah bu satış olmaz ve bu rahat ortam devam eder :)

ceza_cansu
04-01-07, 11:27
Evet ya Star Doğan grubunda kalsın.Böyle olması dizimiz için kesinlikle çok daha iyi olur.

cave77
04-01-07, 11:37
Uçankuş şimdiden ortalığı karıştırmaya çalışıyor,Show Tv'nin magazin portalı oluyorlar ya kendileri,olur da birgün Doğan Grubu'nun tüm varlıkları satılacak olursa(ki bu bence imkansız şu aşamada) bunun dizimize olumsuz bir yansıması olmaz inşallah,biz aynen tam gaz devam ederiz;)

jenn
04-01-07, 11:51
arkadaşlar bu tür haberler spekülatif haberler.uçankuş zaten showtv nin yani dolayısıyla karamehmetlerin yayın organı..bu tür haberler piyasa kızıştırmak adına yayınlanıyor..bütün bunların gerçekleşmesi demek doğan holdingin batması demektir..aydın doğan da boş durmuyordur herhalde malvarlığını tamamen kaptıracak hali yok..bunlar iş dünyasının cilveleri..takılmayın derim ben:))

tarik_naz
04-01-07, 11:56
Bakalım bu akşam ne güzellikler seyredeceğiz.Nelere güleceğiz,hangi muhteşem replikleri duyacağız.Bakalım Naz kızımız,kalbindeki aşkını,beyninde kabul etmemek için arkadaşım ayağına ,daha ne saçmalıklar yapıp kendini üzmeye,Tarığı sinir etmeye devam edecek..

naz aslında beyninde de bu aşkı kabul etti ama adını koyamıyo.kabul etmese "biz tarık'la neyiz" sorusunu kendi kendine sormazdı. tarık'tan bi bakıma utandığı için tarığa güzel sözler söyleyemiyo. ama tarığın da onu deli gibi sevdiğini bilmesine rağmen söylemeye çekiniyo. sonuçta tarık bi şoför ve ne olursa olsun hep aklının bi tarafında "zavallı aşık" ifadesi onun kafasını karıştırıyo. bu yüzden belkıs o geçmişteki hikayesini biran önce naz'a anlatmalı.. bi taraftan da naz'ın ailesi var. daima onların gözü önündeler. hem tarıktan utandığı için açılamıyo,hem de ailesine bişey belli etmemek için şoför-arkadaş gibi roller yapıyo. allahtan babası arkadaş olmalarında bi sakınca görmedi de naz bi bakıma biraz rahatladı. evin için de artık tarıkla rahatça konuşabilecekler.

ayrıca naz, tarık'tan güzel söz duymayı çok seviyo. güzel sözler duyduğunda suratındaki memnuniyet ifadesi çok hoşuma gidiyo valla.

tarık "işte bu ya, benim naz'ım bu, ben seni böyle seviyorum" dediğinde naz'ın gülüşü muhteşemdi.

bu bölümde ben tarık'tan biraz daha güzel söz bekliyordum ama öyle olmayacak anlaşılan. ama belli olmaz, gece kulübünden sonra daha sabaha çok var. tarık'tan bi kaç güzel söz daha duyabiliriz.

ama tarık sabah kalktığında şu repliği yineleyecek anlaşılan
tarık: gece, kıza ben gerçek naz'ı öptüm, benden sana arkadaş olmaz dedim, sabah kalkar kalkmaz yine arkadaşım ta-, yine arkadaşım -rık, arkadaşım tarık. tamam öyle olsun. madem arkadaşlık oyununu çok sevdin ben de senin arkadaşın olayım da gör :)

ceza_cansu
04-01-07, 12:01
Bencede Belkıs Hanım bu zavallı aşk dediği olayı bir an önce Naz'a anlatmalı.Ayrıca bende bu olayı cidden çok merak ediyorum.Belkıs hanım bu olayı anlatırsa Naz için herşey biraz daha kolay olur.

tarik_naz
04-01-07, 12:04
artık aşk seyretsek ne güzel olucak.Bİ de kabullenseler...

zaten şu anda aşkı izliyoruz arkadaşım. ama hiç bi dizide böyle bir aşk izlenmediği için kimse bunun farkına varamıyo :)

öpüşmelerini yaptılar, birbirlerine sarıldılar, birbirleri için hayatlarını tehlikeye attılar, birbirlerini acayip bi şekilde kıskanıyolar, bunlar aşk değil de ne acaba.

bu olaylar bölümlere serpildiği için toparlamak zor oluyo , biz hepsi bi bölümde olsun istiyoruz ama o zamanda klasik aşk dizilerine döner dizi. o da bizim formatımız değil :)

nelay
04-01-07, 12:05
yeni sayfa yeni yıl hepsi hayırlı olsun..bu gün çok heyecanlı bir bölüm daha bizi bekliyor .ah bir akşam olsada diziyi seyretsek...

unseen
04-01-07, 12:09
Bu haber umarım doğru değildir..ben dizimizin starda olmasından çok memnundum
doğrusu diğer kanallarda yayınlanan dizilerin bir çoğu çeşitli problemler yaşıyorlar..
biz de fragmandan dolayı yaşamıştık ama düzeldi ve herşey artık rayında gidiyor..
inşallah star Perşembe gün birincisi olmaya devam eder hem kanal hem biz kazanmaya devam ederiz..birinci olmasında dizimizin büyük katkısı var ve bunu bilmek çok mutluluk verici..

thesunset
04-01-07, 12:25
artık aşk seyretsek ne güzel olucak.Bİ de kabullenseler...

Herkese gunaydin.....buyuk gun geldi:)

bence biz zaten ask seyrediyoruz...ben hic bir dizide bu kadar guzel bir ask gormedim..o kadar guzel ve o kadar icten bir ask ki.....anlatmak zaten mumkun degil:img-in_lo

nimett
04-01-07, 12:32
vatan ve milliyet gazetelerindeki reklam başlığı

Naz'lı yarim!

Naz'ın arkadaşlık oyununa katılmaya karar veren Tarık, Naz ile kahvaltıya gittiklerinde kendisine bir kız arkadaş edinir.Naz da hemen bu durumdan nasıl kurtulacağının planlarını yapmaya başlar.

sevgiler,

thesunset
04-01-07, 12:46

Naz'lı yarim!

Naz'ın arkadaşlık oyununa katılmaya karar veren Tarık, Naz ile kahvaltıya gittiklerinde kendisine bir kız arkadaş edinir.Naz da hemen bu durumdan nasıl kurtulacağının planlarını yapmaya başlar.

sevgiler,

bu reklam bana 17 bolumu hatirlatti bisikletli yarim:) ,simdi Naz'li yarim

dun ki yalanci yarim'i reytingleri:
total:28 3,00 10,70
A/B:27 2,90 11,90

ceza_cansu
04-01-07, 12:49

Naz'lı yarim!

sevgiler,

Ya bir Bisikletli Yarim bir Naz'lı Yarim yani süper buluyorlar bu isimleri:) de bare bir kerede Yalancı Yarim desinler.Hayır bizim için hiiiiiç sakıncası yok ama diziye bu ismi koyana ayıp olucak:):)

tarik_naz
04-01-07, 12:55
aslında bu naz'lı yarim başlığını geçen hafta koyacaklardı. çünkü bu hafta naz yapma sırası tarık'ta :)

bu arada avatar değiştirmek isteyenler sakın avatarını silmesinler. ben hata yaptım. sildim. şimdi yenisini yükleyemiyorum, sorun varmış :( ben ettim siz etmeyin :)

ebru.karaca
04-01-07, 12:55
zaten şu anda aşkı izliyoruz arkadaşım. ama hiç bi dizide böyle bir aşk izlenmediği için kimse bunun farkına varamıyo :)

öpüşmelerini yaptılar, birbirlerine sarıldılar, birbirleri için hayatlarını tehlikeye attılar, birbirlerini acayip bi şekilde kıskanıyolar, bunlar aşk değil de ne acaba.

O kadar haklısın ki Serdar.. Zaten bir şeyi insanın gözüne sokar gibi sunduklarında istenilen etkiyi yaratmıyor. Böyle azar azar, koklata koklata, yüreğimizi hoplata hoplata veriyorlar duyguyu. Şırıngayla.. :) Ve her perşembe bizi bizden alıyorlar, bir kaç gün sonra bırakıyorlar.. :)

tarik_naz
04-01-07, 13:12
O kadar haklısın ki Serdar.. Zaten bir şeyi insanın gözüne sokar gibi sunduklarında istenilen etkiyi yaratmıyor. Böyle azar azar, koklata koklata, yüreğimizi hoplata hoplata veriyorlar duyguyu. Şırıngayla.. :) Ve her perşembe bizi bizden alıyorlar, bir kaç gün sonra bırakıyorlar.. :)

her aşk dizisinde malum öpüşme sahnesi muhakkak olur. isteseler öpüşme sahnesini bugün tekrarı yayınlanacak olan 9.bölümde bile yapabilirlerdi. naz kuaförden çıkınca ayağı takılıp düşecekken tarık tutuyor ve iki dudak arası 15-20 cm,hatta daha da yakın. ama biz tam 20.bölümde izledik, hem de ne izledik. burda hep birlikte "bi daha bi daha" diye tezahürat eder olduk ama bi daha ne zaman olur meçhul:) belki 27, belki 30 da.
belki de hiç beklemediğimiz bi anda olacak. nasıl 24. bölümde tarıktan böyle güzel sözleri beklemediğimiz anda duyduysak. bu öpüşmeyi de beklemediğimiz bi anda görecez gibi.

uğur kedi'nin de dediği gibi tarık ve naz'ın daha çok açılımları var gibi. biri biter biri başlar. şoförlüğün bitip arkadaşlığın başladığı gibi.

ama bu iki kişi arasında bitmeyecek iki şey var sevgi ve kıskançlık

ceza_cansu
04-01-07, 13:19
Ya zaten bu dizide her şey bu kadar güzel ve yerinde yaşanmasaydı biz bu diziyi bu kadar düşünür müydük.Bir fragman için gecenin 3'ne kadar beklemeler,her hafta bir öncekine oranla değişen reytingleri sanki o kanalın sahibiymişiz gibi incelemeler,bizim günümüzde ve de saatimizde olan dizileri takip etmeler vs. bunların hepsini sıralarsak akşamı bulur.Bu dizi zaten diğer dizilere benzemediği için çok güzel.Tekrar tekrar bütün ekibin ellerine sağlık:happy0064 :happy0064 :happy0064

ebru.karaca
04-01-07, 13:25
Kesinlikle haklısınız.
Serdarcığım;
9. bölümde olabilcek bir şeyi 20. bölümde izlemek sahiden inanılır gibi değil. Böyle rakamlara vurunca işi ne kadar zaman geçmiş diyorsun. Oysa ki, hissettiklerimiz hala ne kadar tazeydi 20. bölümde. Yok yok, senaristleri bir kere daha tebrik etmek lazım. Her şey bu kadar mı dozajında verilir yahu? (Senarist demişken, senin çalışmalar ne alemde:good: :) )

Sevgili ceza_cansu;
O geceki fragman bekleyişimizi sahiden de unutamayacağım :) Reyting konusunda da çok haklısın. Sanki babamızın kanalı. O kadar takip eder olduk. :)

Ama güzel bir dizi için hepsine değdi, değer de..:happy0064 :happy0064

Buyukbaba
04-01-07, 13:29
her aşk dizisinde malum öpüşme sahnesi muhakkak olur. isteseler öpüşme sahnesini bugün tekrarı yayınlanacak olan 9.bölümde bile yapabilirlerdi. naz kuaförden çıkınca ayağı takılıp düşecekken tarık tutuyor ve iki dudak arası 15-20 cm,hatta daha da yakın. ama biz tam 20.bölümde izledik, hem de ne izledik. burda hep birlikte "bi daha bi daha" diye tezahürat eder olduk ama bi daha ne zaman olur meçhul:) belki 27, belki 30 da.
belki de hiç beklemediğimiz bi anda olacak. nasıl 24. bölümde tarıktan böyle güzel sözleri beklemediğimiz anda duyduysak. bu öpüşmeyi de beklemediğimiz bi anda görecez gibi.

uğur kedi'nin de dediği gibi tarık ve naz'ın daha çok açılımları var gibi. biri biter biri başlar. şoförlüğün bitip arkadaşlığın başladığı gibi.

ama bu iki kişi arasında bitmeyecek iki şey var sevgi ve kıskançlık

Forumda bir dudak muhabbetidir aldı başını gidiyor. "Dudakolik" mi oldunuz arkadaşlar? Bırakın öpüşmesinler. :)
Daha değil. Daha var 2. öpüşmeye. Ayağı takılma ile, yok efendim, yerden kaldırma ile öpüşme olacaksa zaten hiç olmasın.
İlk öpüşme gerçekten romantikti. Çok etkileyici idi. Herkesin hayalini kurduğu dağ evi, şömine ve şarap romantik ortamı körükledi. 2. öpüşme ise insanı yerden 15 cm. yükseltmeli.
Bu konuda, çoğu insanın hayalini kurduğu muhteşem romantik anlardan birini düşünmek gerekiyor. Ne olabilir? Hmm. Elinde yüzük diz çökmüş Tarık ve akabinde öpüşme. Yok. Çok ağır oldu. Ama ben yine de bir klasik olacağını düşünüyorum. Düşleri süsleyen bir klasik kullanacaklar senaristler sanıyorum ki.

ayşenurr
04-01-07, 13:30
gerçektende bizim dizimizde aşk daha farklı yaşanıyor.diğer diziler gibi değil.hemen olmuyor.bazı dizilerdeki aşkları izlediğim zaman ne çabuk aşık oldularda,bu kadar ilişkiyi ilerlettiler diyorum.bize eski aşkları anımsatıyorlar.aşıklar birbirlerini gizli gizli ve içten severlermiş.böyle aşklar daha kuvvetli,unutulmaz olurmuş.tarık nazda birbirlerine içlerinde yaşattıkları sevgileri günden güne dahada yoğunlaştı.nerdeyse volkan gibi patlamak üzere.
o volkanda patlarsa hiç düşünemiyorum.

whiteangel
04-01-07, 13:31
Arkadaşlar bugün malumunuz üzere dizimizin 25. bölümü var. Ve ne yazık ki BARIŞ AKARSU resmi web sitesinde bakım çalışması olduğu için server kapalı. BARIŞ AKARSU severler bu aksaklık giderilinceye kadar dizifilm.com daki yerli oyunculr bölümünde yer alan BARIŞ AKARSU başlığında paylaşımlarımıza devam edelim.. :) tabi ki arada sırada resmi siteyi de kontrol edelim.:) her an açılabilir.... sevgiler..

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=1997292#post1997292

cave77
04-01-07, 14:00
Laf dönüp dolaşıp gene öpüşme sahnesine gelmiş :))) hakkaten sürekli konuşulmayı hakediyor o sahne çünkü dizi tarihine geçecek nitelikteydi,üniversitelerde radyo-tv-sinema bölümünde falan master tezi konusu olacak türden birşeydi =)))))))) zaten o öpüşme sahnesinden bile bizim dizimizin farklı olduğu anlaşılıyor çünkü bizim dizimizdeki aşk kuru kuruya bir aşk değil içinde nefret de var,kıskançlık da var bol çeşnili yani...böylesi bir aşk en sağlam olan aşktır...sadece seni seviyorum kelimesi üzerine kurulu olsaydı zaten o zaman aşk olmazdı..büyükbaba'nın dediğine katılıyorum bir dahaki öpüşme sahnesi 20'deki sahnenin çok ama çok üzerine çıkmalı çünkü çıta artık yükseldi beklentiler yükseldi ve o anki durum çok daha açık ve net bir hal kazanmış olacak ilan-ı aşk bakımından;) içinde kavga gürültü kıskançlık ve nefret olan aşk en güzel aşktır,sahicidir.

whiteangel
04-01-07, 14:07
Laf dönüp dolaşıp gene öpüşme sahnesine gelmiş :))) hakkaten sürekli konuşulmayı hakediyor o sahne çünkü dizi tarihine geçecek nitelikteydi,üniversitelerde radyo-tv-sinema bölümünde falan master tezi konusu olacak türden birşeydi =)))))))) zaten o öpüşme sahnesinden bile bizim dizimizin farklı olduğu anlaşılıyor çünkü bizim dizimizdeki aşk kuru kuruya bir aşk değil içinde nefret de var,kıskançlık da var bol çeşnili yani...böylesi bir aşk en sağlam olan aşktır...sadece seni seviyorum kelimesi üzerine kurulu olsaydı zaten o zaman aşk olmazdı..büyükbaba'nın dediğine katılıyorum bir dahaki öpüşme sahnesi 20'deki sahnenin çok ama çok üzerine çıkmalı çünkü çıta artık yükseldi beklentiler yükseldi ve o anki durum çok daha açık ve net bir hal kazanmış olacak ilan-ı aşk bakımından;) içinde kavga gürültü kıskançlık ve nefret olan aşk en güzel aşktır,sahicidir.

işte sözün özü budur:good: günümüzde magazin **aşk**ları öyle çabucak tüketiliyor ki. çünkü adı aşk olan başka ilişkiler bunlar. sahici aşk işte bizim dizimizde yaşanandır. belki bir kez bile sana aşığım sözü söylenmediği halde bu iki insanın aşkını çok net ve açık gördüğümüz yegane dizidir yalancı yarim. çabucak tırmandırılıp aynı hızla tüketilen bir duygu değildir ki aşk.. hep diyorum ya ben bu aşkın her anını her adımını sindire sindire işleyen senaristlerimize de hayranım..:)

sondakika
04-01-07, 15:30
bu dizide, aslında bu aşkta, kıskanma hadiselerine sık sık rastlamaktayız.. esas konudan sapılmadan, bu duruma komedi unsurlarının katılması olayı çekici hale getirilmekte yani oldukça sevimli kılmakta... seven insan kıskanır zaten bu sevginin getirdiği bir yan etkidir.. o yoksa, o zaman korkulmalı derim..

ama 25. bölümde tarığın arkadaş oyununa girmesine bir anlam vermedim.. neden olmasın demeyin.. ha olmalıydı ama 24. bölümün sonundaki o itiraf olamadan önce.. şimdi ilişkide bir basamak yukarı çıkmışsınız, üstü kapalı itiraf vari bir ifade dudaklarından dökülsün, karşı miselleme harektine geç.. olmadı.!. hemde hiç olmadı..umarız bu bölüm sonunda, bu arkadaş oyunu biter.. yoksa altı boş kıskandırma durumlarından öteye gidemez bu durum... keşke 24'ün sonundaki o itiraf, bu arkadaş misillemesinin arkasından gelseydi..

gelelim en iyi aşk bizim dimizde midir? hayır.!!.aşkın en iyisi, en kötüsü olmaz.. o tektir.. herkes aşkı anlatır ama aşka hangi pencereden bakıyoruz, burası önemli.. yalancı yarim dizisi, aşka acıların halidir dahası, insanı sürüm sürüm süründürür iddealarının oldukça uzağından bakıyor... aşkın, insan üzerinde bıraktığı neşe, mutluluk, heyacan ve fedakarlık hallerinden söz ediyor.. yani korkulacak durum değil, sizde kapın.. efendim sizde kaybolun içinde.... olması gerekende budur...

sondakika

ceza_cansu
04-01-07, 15:34
Aslında bende Tarık'ın bu oyuna katılmasını geçen bölüm bekliyordum ama anlaşılan Tarık'ın ''Ben gerçek Naz'ı öptüm bu Naz'ı değil'' demesi bir işe yaramamış.Naz yine arkadaşım Ta yine arkadaşım rık arkadaşım Tarık moduna geçince e Tarık'a da bu oyuna katılmak dışından başka çare kalmadı.

tarik_naz
04-01-07, 15:44
sondakika, dediğinde haklısın ama tarık 24.bölümde ne olduğunu anlamadı ki. "nazoşistim" dedi, düzeldi sandı ama naz düzelmedi, "çok güzelsin" dedi, tarık bu sefer düzelir belki dedi ama naz yine anlamadı. belki dediğin gibi dans sahnesinde tarık da kendine bı kız bulup dans edebilirdi naz'ın arkadaş tavrına, karşı tavır olarak ama yapmadılar , onun yerine tarığa öpüşmenin gerçekliğini anlattırdılar. ama naz hala arkadaş tavrına devam edecek bu bölümde, ee tarık ne yapsın artık. tavıra karşı tavır koyma vakti geldi bence.

ama tarığın söylediği o güzel sözler kesinlikle boşa gitmedi. o sözler elbet yine gündeme gelecektir naz'ın hayal dünyasında.

bu arada zehir.tv sitesinde geçen haftaki gibi dizinin özeti verilmiş :)

YALANCI YARİM´DE NELER OLACAK???

Barış Akarsu ve Merve Sevi´nin başrollerinde oynadığı dizi de sürpriz gelişmeler var... İşte detaylar...

özet...

ayşenurr
04-01-07, 15:53
bugün yalancı yarimin tekrarı var hemde çok güzel olacak 25.bölüm yayınlanacak.yaşadık desenize.bu bölüm çok romantik ve çok komik olacak.
köftecide BARIŞ AKARSU nun güzel sesini dinliyecez gibime geliyor.ben bu diziyi çok seviyorum.devamlı yayınlanmasını istiyorum. YALANCI YARİM tek kelimeyle bir numara:happy0064 :good: :happy0064 :good: :happy0064 :good: :happy0064 :good: :happy0064 :good:

cave77
04-01-07, 15:59
Bence de Tarık elinden gelen herşeyi yaptı,bunun bir ötesi sana aşığım demektir,bunun dışında herşeyi dedi yaptı ama bizim karşıdaki bayan karakterimiz yani Naz Hanım öyle inatçı,zor ve hala aşık olduğu kabul etmeyen bir tip ki ancak Tarık'ın yanında birini gördüğü zaman aşkını ifade eden davranışlarda bulunabiliyor yani Tarık'ı kaybedeceğini düşündüğü anda farklı davranıyor..Naz'ı zorlamak zorunda aksi taktirde Tarık'ın elinden uçup gideceğini anlamadığı müddetçe Naz bu arkadaşlık oyununu sürdürürdü..zaten uğur kedi'nin mesajında o kızı Tarık'a Naz'ın bulduğunu yazmış..yani bu durum Naz'ın arkadaşlık oyunun bir parçası aslında Tarık da eşlik ediyor sadece:img-wink:

ebru.karaca
04-01-07, 16:42
Tarık geçen bölümde elinden geleni yaptı, bir işe yaramadı. Her şeyi açık açık söylemek dahil. Bizim beklediğimiz etkiyi yaratmış olsaydı Naz gece klübünde Tarık'a öyle sarılıyor olmazdı.
Eee, bu durumda Naz'a hala bir ders verilmesi gerektiği kanaatindeyim. Bu durumda da Tarık'ın oyuna oyunla karşılık vermesinden daha doğal bir davranış göremiyorum.
Hem bunlar senaryonun oyunlarıdır. O A derken, sen B diyeceksin. O B derken sen A. Başka türlü uzamıyor bu işler. İşte biz de bu aradaki paslaşmaları sevmiyor muyuz zaten?:img-yes: :img-yes:

cave77
04-01-07, 16:42
Bu 9.bölüm Tarık'ın şu "yanii" kelimesini dilimize dolandırdığı bölüm olduğu için ayrı bir önem taşıyor yanii :))))

tarik_naz
04-01-07, 16:43
yazık, tarığın başını 8-9 bölüm çok fena ağrıtacak bölümlere girmiş bulunmaktayız. bankacı tarık bölümleri .ve naz'ın tarık tekelioğlu'na nefretinin ilk başladığı bölüm tabiki 9.bölüm. :) yemekte ekilme :)

9.bölümden bir replik

naz: bana bak benle beraber birilerini daha mı idare ediyosun sen?
tarık: nasıl?
naz: yanii , şoför olarak

Bu 9.bölüm Tarık'ın şu "yanii" kelimesini dilimize dolandırdığı bölüm olduğu için ayrı bir önem taşıyor yanii :))))

valla benim de dilime dolanmıştı ama belli süreden sonra kurtuldum. çünkü sürekli "yanii" demek hoş durmuyo :)

ANIL_
04-01-07, 16:44
Zaten Naz kendi elleriyle Tarığı kıza teslim ediyor ee tarıkta napsın artık bu kadar çok arkadaşlık istiyorsa naz buyursun diyor

cave77
04-01-07, 16:49
valla benim de dilime dolanmıştı ama belli süreden sonra kurtuldum. çünkü sürekli "yanii" demek hoş durmuyo :)

Bi de hı hı mız var ya "yanii" nin yerini bir süre sonra o almıştı ama ben bazen hala "yanii" diyorum hatta bir kere iktisat profesörüne dedim ders çıkışı bir konu hakkında soru sorarken,adam yüzüme tip tip bakmıştı ne oluyoruz diye :))))

tarik_naz
04-01-07, 16:58
Bi de hı hı mız var ya "yanii" nin yerini bir süre sonra o almıştı ama ben bazen hala "yanii" diyorum hatta bir kere iktisat profesörüne dedim ders çıkışı bir konu hakkında soru sorarken,adam yüzüme tip tip bakmıştı ne oluyoruz diye :))))

:img-hyste , koskoca prof 'a "yanii". ama senin suçun değil ki, insan istemeden çıkıveriyo ağzından. benim de her deyişimde aklıma tarık geliyodu valla. "bak bi daha demiyecem diyorum" ama nerdee bi kaç saat sonra yine çıkıveriyodu. ama neyseki kurtuldum bu alışkanlığımdan. :)

bu arada naz, kendisine küçük hanım denmesinden hiç hoşlanmıyomuş, biraz önce tarık "küçük hanım" derken ne bakış attı ama.

ceza_cansu
04-01-07, 17:00
:img-hyste , koskoca prof 'a "yanii". ama senin suçun değil ki, insan istemeden çıkıveriyo ağzından. benim de her deyişimde aklıma tarık geliyodu valla. "bak bi daha demiyecem diyorum" ama nerdee bi kaç saat sonra yine çıkıveriyodu. ama neyseki kurtuldum bu alışkanlığımdan. :)

bu arada naz, kendisine küçük hanım denmesinden hiç hoşlanmıyomuş, biraz önce tarık "küçük hanım" derken ne bakış attı ama.

Yalnız bu kelimeden kurtulmak cidden zor oluyor.Birde söylemicem dedikçe insanın daha beter diline dolanıyor:).Yani bende öyle olmuştu:):)Bu arada cidden Naz küçük hanım lafına çok bozuldu.Zaten birazdan bunu sadece bakışıyla da değil sözleriyle de göstericek:)

bugsbunny05
04-01-07, 17:06
bu bölümde naz ççok kötü kıskancak.. çılgına döncek tarık oynarken Naz da boş kalmıcak heralde Naz ın da planlarını merak ediorum Tarığıın belli kıskandırmaya çalışcak.......Tarık aslında Nazı kendisini sewdiğini bildiği için bence kıskandırmaya çalışıo....<<<<<<.................

cave77
04-01-07, 17:10
Sormayın ya cidden kurtulmak zor bu yanii'den ama gene de aza indirgedim en azından artık hocalara profesörlere demiyorum =)))

Hakkaten Naz Tarık'ın gözünde küçük hanım olmak istemiyor çünkü sebebi belli:img-wink: ama artık Tarık da küçük hanımın sadece "şöförü" istemiyor hele ki arkadaşı olmak hiç istemiyor....küçük hanıma pardon Naz Hanım'a buradan duyurulur =))))

tarik_naz
04-01-07, 17:10
tarık, naz'a oyun yapacak ama sonuçta o kız da tarığa karşı bişeyler hissedecektir. tarığın peşini bırakmak istemeyecektir. evini de öğrendi.
acaba tarık kıza bi oyun olduğunu falan söyleyecekmi ki? yoksa şaka yapayım derken başına dert açabilir.

cave77
04-01-07, 17:16
tarık, naz'a oyun yapacak ama sonuçta o kız da tarığa karşı bişeyler hissedecektir. tarığın peşini bırakmak istemeyecektir. evini de öğrendi.
acaba tarık kıza bi oyun olduğunu falan söyleyecekmi ki? yoksa şaka yapayım derken başına dert açabilir.

Ya var ya bu benimde aklıma geldi,sonuçta bu kızı Tarık'a Naz buluyor,oyun bu şekilde başlıyor daha sonra baktı ki Naz anlamıyor Tarık da bu oyuna katılmaya karar veriyor fakat cidden sonra bu kız Tarık'a tutulmasın?[hani olur yani atıyorum Tarık o kıza "bu bir oyun ben Naz'ı seviyorum ama o da beni sevdiği halde arkadaşı yerine koyuyor ben de aklını başına getirmek için böyle bir oyun oynacağım bana yardım edermisin" dese bile kız bunun bir oyun olduğunu bilse bile gene de Tarık'dan etkilenebilir]belkide böyle olacağından ötürü,işler çığrından çıkacağı için 26 ve 27.bölümde 220 voltluk bir gerilim hattının arasında kalacağız :))))

tarik_naz
04-01-07, 17:23
o zaman naz hiç öfflenip pöflenmesin. çünkü kızı kendisi ayarladı. olacaklardan sorumlu olmaması lazım ama ne mümkün. yine ortalığı karıştıracak

sanırım tarık, o kıza herşeyi anlatsa bile kız tarığın peşini bırakmayacak. cave. dediğin gibi 26 ve 27.bölümlerdeki gerilimin bi sebebi de galiba bu yeni kız olacak :)

vallahi naz, tarığa her dokunuşunda kıza bi haller oluyo, biraz önce tam düşecekken tarığın göğsüne ellerini koyunca kız yine bi garip oldu :)

ebru.karaca
04-01-07, 17:25
Ya var ya bu benimde aklıma geldi,sonuçta bu kızı Tarık'a Naz buluyor,oyun bu şekilde başlıyor daha sonra baktı ki Naz anlamıyor Tarık da bu oyuna katılmaya karar veriyor fakat cidden sonra bu kız Tarık'a tutulmasın?[hani olur yani atıyorum Tarık o kıza "bu bir oyun ben Naz'ı seviyorum ama o da beni sevdiği halde arkadaşı yerine koyuyor ben de aklını başına ge