Tüm Versiyonu Göster : Asmalı Konak Bölüm Yorumları
vay be biteli 4 sene oldu yani..
merhaba kupsekercim hakkaten uzun zaman oldu görüşmeyeli..
kupseker_KC
09-05-07, 17:18
Hoşbuldum çok özledim hepinizi...Bu ara dersler o kadar yoğun ki nefes bile alamıyordum...
A.Konak ablam ( :) ) 4 sene oldu ama hala yüreğimizde tap taze dizimiz...Hala onun tahtına ulaşmayı başarabilen olmadı...Bu yaz Kapadokyaya gittiğimde konağı nasıl bulacağım acaba?Dolu günlerini öyle özledim ki...:sad53: :icon_sorr
Hoşbuldum çok özledim hepinizi...Bu ara dersler o kadar yoğun ki nefes bile alamıyordum...
A.Konak ablam ( :) ) 4 sene oldu ama hala yüreğimizde tap taze dizimiz...Hala onun tahtına ulaşmayı başarabilen olmadı...Bu yaz Kapadokyaya gittiğimde konağı nasıl bulacağım acaba?Dolu günlerini öyle özledim ki...:sad53: :icon_sorr
Öylemi? BU yaz Asmali Konagami gideceksin? Bende gitmeyi düsünüyorum. Sen ne zaman orda olursun? Temmuz ayindami?
kupseker_KC
09-05-07, 21:33
Sermincim evet düşünüyorum bu yaz.En son gittiğimin üzerinden 2 sene geçti,çok özledim:icon_sorr
Ama ben büyük ihtimalle ağustos sonu ya da eylül başı orada olurum...
Sanırsam müze olmuş halini görmemiştim...Bu haliyle gezeceğim için çok heyecanlıyım...:img-blush
Keske Hirsiz Polis gibi Asmali Konaginda kitapi ciksa ya. Aslinda Hrsiz POlis neden cikiyor anlamadim, asil cikmasi gerekn kitap bence asmali konak.
Hayatimda Izledigim En Güzel Dizi Her Bölümü Her Sahnesi Muhtesem Tipki Masal Gibiydi Kac Kere Seyrettim Ama Bikmadim Eger Benim Gibi Bu Diziye Doyamayanlar Varsa Atv Ye Mail Gönderelim Atv Avrupada Tekrar Yayinlasinlar (atv De Yayinlarlarsa Izleyemem)
Keske Hirsiz Polis gibi Asmali Konaginda kitapi ciksa ya. Aslinda Hrsiz POlis neden cikiyor anlamadim, asil cikmasi gerekn kitap bence asmali konak.
zaten asmalıyı ilk kitap olarak düşünmüştü meral okay. sonra film olarak düşünmüş ve son olarak da dizide karar vermişler. iyiki bu düşünceleri diziden yana olmuş. belki kitapta aynı tadı alamazdık..
zaten asmalıyı ilk kitap olarak düşünmüştü meral okay. sonra film olarak düşünmüş ve son olarak da dizide karar vermişler. iyiki bu düşünceleri diziden yana olmuş. belki kitapta aynı tadı alamazdık..
biliyoru bencede iyiki dizi cekilmis ama diziden sonra yinede bir kitap daha ciksa cok güzel olur. hep okurum ve aklima dizideki sahneler gelirdi okudukca.
arkdaslar iste bomba gibi bir haber. asmali konakin ikinci sezon vcdlerinde cikmasini istiyorduk. cok sükür maillerimiz ise yaradi. bana nuray hanimdan bir mail geldi. iste aynen sunlar yaziyordu:
Mehaba Sermin Hanim,
Siz ve diger Asmali Konak dizi hayranlarindan gelen maillere tepkisiz
kalamazdik, muhtemelen Temmuz veya Haziran ayÄinda dizinin devamini vcd
formatinda piyasaya verecegiz.
Iyi günler...
cok mutlu oldum bu maili alinca ve heen bir tesekkür cevapi yazdim.
Gunelimben
06-06-07, 22:25
Arkadaslar
bir zamanlar ben de Asmali Konak hayraniydim
Nurgul Yesilcayi cok begeniyorum
izleyemeynler icin bir haberim var
uydusu olanlar icin-Azerbaycanin ANS kanalindan pazar gunleri saat 20.00 Asmali Konak yayinlaniyor -uyduda ANS group kanalin adi
yeni basladi sayilir
sevgiler
Gunelimben
06-06-07, 23:28
kanalin adimi ans group? eminmisin? ben almanyada oturuyorum o kanali bende ayarlamak istiyorum. cekiyormu burdada?
eminim
Turksattan bakiyorsan-o kanal mutlaka vardir
ama 20.00 Turkiye saatiyle-Almanyada kac oluyor bilmiyorum
börtüböcek
15-06-07, 09:01
Bahar'sız Asmalı Konak mı olur yaa
hem cidden Asmalı, bir fenomen,tüm diziler onun bir yerinden besleniyor şu anda,aynı kadroyu toplamaları mümkün değil ayrıca efsane olarak kalmaya devam etmesi daha iyi olur
aynen nurgülsüz hayatta olmazzz
tutmaz iandnırıc olmaz nurgül olmıcaksa yada özcan hiç olmasın daha ii kafamızdaki efsaneyi mahfetmesinler
seymnin yanında baska bi kadın düsünemiyorummm:sad53:
aynen tugce sana tamamen katiliyorum. bence hic ama hic bir oyuncu degismemesi lazim. rizadan tut asyaya kadar. yoksa hic baslamasin daha iyi yani asmali konagin tadini kacirmasinlar. oyuncak etmesinler! Nurgülünde oynuyacagini sanmiyorum nede olsa cannes gittiginde bir kac seyler var demis, yeni bir filmde oynarsa hic sasirmam.
Hepinize Katiliyorum Yapimcilarin Ve Kanallarin Tek Düsüncesi Daha Fazla Para Kazanmak Halbuki Asmali Konak Baharsiz Asla Olmaz Belki Izlenir Onu Bilemem Ama O Efsaninin Büyüsünü Bozmus Olurlar
herkese merhaba:)
uzun zaman oldu buraya girmeyeli...aslında girince içim yanıyor eski günleri hatırlıyorum...şimdi televizyonlardaki dizileri gördükçe hele bizim dizimizin kıymetini daha iyi anlıyorum.artık onların aşkındaki tutku hiçbir yerde yok...
bugün milliyeti okuyunca ne yalan söyliyim mutlu olmadım...eğer nurgül yeşilçay yoksa asmalı konak olmaz.aslında bu bütün dizi ekibi için geçerli asmalı konak bir bütüdü eğer içinden bir tane bile oyuncu çıksa dizimiz büyüsü kaybeder...seymen eski seymen bahar eski bahar olmaz....
bu arada tuğçecim yaptığı çalışmalrı zevkle takip ediyorum...ellerine yüreğine sağlık...
anam anam habere bakın yahu.. full kadro devam edecekse neden olmasın? ama nurgülün yerine başka biri oynayacaksa asla devam etmesin. hatta a'dan z'ye herkes aynı olsun. ama sanmıyorum.
ya aslında o bizim efsanemiz. kalbimin bir yanı şiddetle devam etmesini isterken bir yanı da efsaneler ölmez, devama gerek yok diyor.
kadroda bir kişi bile değişecekse asla çekilmesin. hele de başrol oyuncuları..
^^hawksun^^
15-06-07, 18:52
http://img514.imageshack.us/img514/6038/nilliyetid3.jpg (http://imageshack.us)
nurgülsüz ve özcansızasmlı konak olmazzz efsanyi mahvetmeyinnn
bu apo tam paragöz bi adam ya ne demişler efsaneler ölmez bu yüzden de diriltilmeye lüzum yok
ben istemiyorum başlamasını zaten anca çağan yöneticek tekrar aynı kadro öyle devam eder ama nurgül bence kabul etmez çağanda etmez bu yüzden devam ederse hayalkırıklığı şimdiden
^^hawksun^^
15-06-07, 19:15
yazıdaki hataya dikkat etiniz mi baharı öldü sanarak bide araştırmadan bunu yazarak haberin doğruluk payını oldukça sğlamlaştırmış beyefendi
zaten nurgülün de çağanında diğer oyuncualrında kabul edeceği falan yok apo kendi yönetip yeni oyuncularla dizinin kalan mirasını yemeye bizi alet edicek ama yemezler baharszı nurgülsüz asmalının yüzüne bile bakma dizinin hakalrı kendisinde mi acaba öyleyse şu adı bi güzle yiyim diye düşünmüştür "asmalı konak" a yazık etmiş olcak eğer yaparsa ki şaşmam o damdan herşey beklerim ben dizi devam edebilecekken filmini çekti sırf daha çok kazanmak için
ben izlemem izleyen olur aşk oyununu daha nice abuk dizileri izleyen sırf asmalı mirası diye sılayı da zileyen bi ülke bambaşka oyuncularla da olsa bunu da izler ama hayalkırıklığüı baştan bence ben sadece dizinin adının heba edilmesine üzülürüm efsane olarak kalmalı keisnlikle
^^hawksun^^
15-06-07, 19:20
sinemafanatikde ölen topiği diriltimişler işte habere yorumlar
--devami cekilirse yadirgamam ozellikle de cagan irmak yonetirse. ama nurgul yesilcay siz nasil olur, seymen aga nin buyuk aski olmadan ne anlami kalir, dicle karakterine yonelik bir spin-off mu soz konusu olur onu bilemem tabi...
---Nurgül Yeşilçay'ın olması neden dizide 'devamsızlık' sorunu yaratacak ki? Filmin sonunda iyileşmişti sonuçta.
Herşeyiyle aynı ekip benden de OK alır. Ama onu sağlayamazlar bu saatten sonra.
--Alıntı yapılan: cambelboy on Bugün saat 18:34:31
Nurgül Yeşilçay'ın olması neden dizide 'devamsızlık' sorunu yaratacak ki? Filmin sonunda iyileşmişti sonuçta.
yukarıda angee`nin yazısında da yazıyor; Abdullah Oğuz ile Nurgül Yeşilçay`ın devam eden bir mahkemeleri varmış !! oynamayacağı kesin
--nurgülsüz olmaz diyorum ben .eger seymen ve baharın ikiside de olmazsa olur ama seymen var bahar yok ayrılmıslar sacmalıklarını izlemem.cünkü öyle güzel biitti ikisinin ayrılmıs olabilecegni düsünemem
böyle bi durumu düşünmek bile istemiyorum gercekten boyle olursa reyting icin para icin boyle bidiziyi katlederler artık efsane olmaktan da cıkar
---Devamı olursa şu saatten sonra o kitleyi nasıl saglayacaklar şüpheliyim.
Asmalı Konak uzerine milyonlarca çekilen Ağa dizisi var ki bu akımı da Asmalı Konak dizisinin ta kendisi başlatmıştı. Bayılarak izliyordum evet ama "Hayat" tan sonra daha manidar bir şey cekebilrler mi bilemiyorum. Hele ki oyuncuların kaderleri bu kdr değişmişken, hayatları bu kdr sansasyon yaratmışken.
Yönetmene ve senariste saygım sonsuz ne yapsalar izlerim tam destekçileriyim ama bence Asmalı Konak Bahar ın deli halleriyleyken ve Koank içindeyke yaşanan olaylarıyla sallarken güseldi tatlıydı. Ben yavanlaşmasını istemem bu şekilde kalsın isterim.
---bu saatten sonra bu projeden bırsey cıkmaz...ben de zamanında dızıyı ızledıgım ıcın bılıyorum anlatacak pek bırsey kalmadı gıbı..tabiki Seyman agamız mafyaya karısmazsa
Nurgul Yesılcay olmazsa 4-5 bolum sonra yayından kalkar,sözde Asmalı Konak efsanesı de sona erer
cagan irmak asmali konak'in filmini de cekmek istememisti.cekilen film de beceriksiz ellerde gri bir film olarak kaldi hafizamda.
yeni bölümleriyle izlemek istemez miyiz?isteriz elbette.cagan irmak ve dizinin agir toplari olmadan o dizi asmali konak olmaz.baska bir dizi ceksinler o zaman.biraksinlar asmali efsanesi oldugu gibi kalsin.
yakupoglu61
16-06-07, 11:02
hiç devam etmesinler EFSANEnin havasını bozmasınlar ,
Nurgül yoksa kesinlikle başlamasınlar...!
börtüböcek
16-06-07, 11:54
bu apo tam paragöz bi adam ya ne demişler efsaneler ölmez bu yüzden de diriltilmeye lüzum yok
ben istemiyorum başlamasını zaten anca çağan yöneticek tekrar aynı kadro öyle devam eder ama nurgül bence kabul etmez çağanda etmez bu yüzden devam ederse hayalkırıklığı şimdiden
kesinlikle katılıyorum Abdullah Oğuz hususuna.Mesele de devamsızlık değil Nurgül'le kavgalı oluşu.Nurgül'ün hakkını yediği iddia ediliyormuş.
Yazık olacak ya efsane kalbimizde yaşasın diyeceğim ama Sıla'yı ilk 4e sokan zihniyet Asmalı-2'yi no.1 yapar
^^hawksun^^
16-06-07, 14:24
kesinlikle katılıyorum Abdullah Oğuz hususuna.Mesele de devamsızlık değil Nurgül'le kavgalı oluşu.Nurgül'ün hakkını yediği iddia ediliyormuş.
Yazık olacak ya efsane kalbimizde yaşasın diyeceğim ama Sıla'yı ilk 4e sokan zihniyet Asmalı-2'yi no.1 yapar
evt nurgülle mahkemelik olmuşlardı nurgülü 2 kere mahkemeye verdi abdullah oğzunşirketini bıraktığı için ama nedense apo kendi açtığı iki davayı da kaybetti sonra usanmadı röpörtajlar verdi nurgüle vefasız faaln dedi çağana demediğini bırakmadı yani çağana da nurgüel de milyarlar versen apoyla çalışmazlar abdulla ağuz nurgüle hakkı olanın 10 da birini veriyomş o kaadr çok kazanan diziden melekler adsında aldığının 10 da biri kadar alıyomuş o zaman kzıda bırakmış adam paragöz olmasa güzleim dizi bi sene daha devam edecekken filmini yapmazdı meral okay senaryoyu bile kafasında hazırlamıştı 3. sezonun ama sağolsun apo bey çok para kazanacak diye böyle bi sefillikl yaptı sonra diziyi hollandaya faaln pazarlamış atvden izinszi dizinin nimetlerinden faydalanmak için telif ödemeden makkemelik oldu kanalla da şimdide dizinin etkisinin devam ettiğini bildiği için son kozlarını oynamak istiyo baharsız seymenszi onun için farketmez 4 reyting için adamın yapmayacağı şey yok bence. nurgül kimsenin himayesine girmediği için onların istediği gibi bir kariyer yapmak istemeidği için bellkide bahar gibi asi olduğu için o adamla mahkemelik oldu
asmalı konak hayatım boyunca seveceğim bi dizi ama beni bağlayan şey oyuncular ve onların bize yaşattıklarıydı.Tekrarlarını usanmadan 100 kere 1000 kere izlerim ama nurgül veya bi başkası olmazsa dizinin eski tadı kalmaz.Ayrıca shov tv nin de yayın politikasını sevmiyorum efsane yi mahvetmesinler!!
eger nurgül ve özcan yoksa asla! nurgülün zaten yonuyacagini sanmiyorum, hele ki cannesdan teklifler geldigi halde. asya yada riza bile degisse bence tadi kalmaz ama tabi en önemli kisiler nurgül ve özcan. bence basliyamiyacak. zaten nurgül abla oynamazsa özcan abide oynamaz.
arkadaslar dun beyaz showu izliyordum asmali konagin incisini cekilcek gibi birsey duydum bnun asli varmidir acaba yada oyuncular aynimidir bilgisi olan cvp yazabilirmi lutfen
BİR DÖNEME DAMGASINI VURAN ASMALI KONAK DİZİSİ YENDEN ÇEKİLİYOR. BU KEZ NURGÜL YEŞİLÇAY OLMAYACAK…
--------------------------------------------------------------------------------
Asmalı Konak, 2002 yılında Atv’de gösterime girdiğinde izlenen en iyi dizi olarak iki yıl ekranlarda kaldı. Yapımcılığını Abdullah Oğuz’un yaptığı Asmalı Konak dizisinin yönetmeni ise Çağan Irmak idi. Başrollerini Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay, Selda Alkor ve Menderes Samancılar’ın paylaştığı dizide ayrıca İpek Tuzcuoğlu oynadığı rolle öne çıkmıştı.
Ünlü yapımcı Abdullah Oğuz Asmalı Konak’ı yeniden çekmeye başlıyor. Ancak, bu kez Nurgül Yeşilçay’ı düşünmüyor. Özcan Deniz ile her konuda anlaşan Abdullah Oğuz, Nurgül Yeşilçay’ın yerine Ahu Türkpençe, Songül Öden, Azra Akın ve Selin Demiratar’dan birini düşünüyor. Oğuz, bu dört oyuncu ile anlaşamaz ise Nurgül Yeşilçay rolü için yeni bir yüz arayacak. Bakalım önümüzdeki günlerde Asmalı Konak dizisinde Özcan Deniz’in karşsında hangi güzel oynayacak?
Asmalı Konak`ın akıllarda kalan havaalanı sahnesini izlemek için `Tıkla İzle` butonuna basmanız yeterli.
Gezen tilki
Merhabalar..
Bende bi asmali konak hayranlarindanim..
Halaa yerini tutamayan bir dizi olmadi..bi efsaneydi :)..
Yeniden baslamasina çok sevindim taki Nurgül Yesilçayin yerine baska birini koycaklarni okudugumda..
Ben Seymen&Bahar askina (özcan..ve Nurgül) için bakip hayran kaldim..
Bahari baska birinin oynamasi bana çok yalnis geliyor..egerki yeniden efsane dönüyorsa ozaman tamamen tüm kadrosuyla baslamali..
Nurgül olmasa ister istemez bi sogukluk..kopukluk olur diiye düsünüyorum..
bu kadarda sacmalık olmaz yani ne yeniden cekmesi ya bide nurgülsüz cekecekler olcak iş mi ya bırak öyle kalın cıvıtmaya negrek var ya pes yani bende delisiym asmalı konagın o bir efsaneydi ve öyle kalmalı yeniden baska oyuncularla cekmek diziyi dibe götürmek demektr:(
Muhteşem bir diziydi. Keşke, keşke ANS Production VCD'lerini çıkarsa, aradan zaman geçmiş olmasına rağmen çok iyi satış yaparlar.
Asmalı Konak, 2002 yılında Atv’de gösterime girdiğinde izlenen en iyi dizi olarak iki yıl ekranlarda kaldı. Yapımcılığını Abdullah Oğuz’un yaptığı Asmalı Konak dizisinin yönetmeni ise Çağan Irmak idi. Başrollerini Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay, Selda Alkor ve Menderes Samancılar’ın paylaştığı dizide ayrıca İpek Tuzcuoğlu oynadığı rolle öne çıkmıştı.
Ünlü yapımcı Abdullah Oğuz Asmalı Konak’ı yeniden çekmeye başlıyor. Ancak, bu kez Nurgül Yeşilçay’ı düşünmüyor. Özcan Deniz ile her konuda anlaşan Abdullah Oğuz, Nurgül Yeşilçay’ın yerine Ahu Türkpençe, Songül Öden, Azra Akın ve Selin Demiratar’dan birini düşünüyor. Oğuz, bu dört oyuncu ile anlaşamaz ise Nurgül Yeşilçay rolü için yeni bir yüz arayacak. Bakalım önümüzdeki günlerde Asmalı Konak dizisinde Özcan Deniz’in karşsında hangi güzel oynayacak?
ya bu ciddi ciddi çekilecek herhalde. nurgülsüz olmaz. lütfen efsane olarak biten dizimizi mahfetmesinler.. arkadaşlar elimizden geleni yapalım.. hangimiz ikna olacağız gelen kişinin bahar olacağına? bize baharla seymenin aşkını mı yaşatacak sanki?
nurgülsüz asmalı istemiyorum!
sude-elvin
17-06-07, 12:08
normalde havalara ucamam gerekirdi asmali konak yeniden cekilicegi icin ama tam tersi oldu. Nurgül Yesilcay olmadan asla olmaz bu sekilde olucaksa hic olmasin efsane bozulmasin.
bir yerlere mail atalım. yine ans mi yapacakmış yapımcılığı? göz göre göre izin vermeyelim dizimizi mahfetmelerine.
kibritcikiz
17-06-07, 12:25
merhaba arkadaşlar bende asmalı konak dizisinin hayranlarındanım Asmalı Konağın yeniden çekilmesine çok sevindim fakat Nurgül Yeşilçay'sız bir Asmalı Konak bence izlenmezz ya Nurgül Yeşilçay'lı olsun yada hiç olmasın daha iyiiii:img-wink:
asmalı konak özcan ve nurgülsüz olmaz
biteli çok da olmadı tekrar çekmek mantıksız haklısınız
ben bu diziyi izlemedim ama bu proje gerçekleşirse,o dört oyuncudan songül öden olursa ve özcanla songül yakışırsa izleyeceğim
bende bir asmalı konak hayranı olarak bu dizinin özcan deniz ve nurgül yeşilçaysız olmasını istemiyorum :icon_sorr ya ikisi olsun yada dizi hiç çekilmesin :sad53:
bende haberı yenı gordum baska bı sıtede
hatta a.konaga ö.m attım gerçi biliyormuş:img-in_lo
ne hareket yaparsanız katılırım mail telefon her turlu
bu aponun hırsları yuzunde fınal ne hale gelmıstı sımdı dızıyıde katledıcek
ayrıca onunla nurgul kavgalı oldugundan ne yaparsak yapalım boş:img-help: :img-help:
abdullah oğuz filmin içine etti zaten.. şimdi de gözünü diziye dikmiş.
ben neyleyim nurgülsüz yani baharsız asmalıyı?
çağansız tadı çıkar mı?
hayır yaa.. elleşmeyin dizimize.. para uğruna mahfedecekler!!!
çok sinirlendim vallahi..
sırf para uğruna bunu yapmamalılar Asmalı Konak böyle güzeldi Nurgül Yeşilçay ve Özcan Denizle güzeldi bahar ve seymen karakterlerini onlar yarattılar şimdi bahar karakterine başkasını geçirip bunu yapamazlar...Seçenekler arasında Songül Öden olmasına rağmen ve Songül Ödeni ço...k sevmeme rağmen asla böyle birşey istemiyorum(zaten yepyeni bir projede yer almalı bence) Asmalı Konak böyle güzeldi bıraksınlar efsane olarak kalsın...
aslıcım sana katılıyorum.bende asmalı konağı izliyordum ve çok güzel bir diziydi ama bence yeniden çekmemeliler.tadında kalsın.hele nurgül yeşilçay yerine başka birisi olmaz bence.songül ablamızda aralarında var ama ben yakışacaklarını zannetmiyorum.bana kalırsa çekmesinler.
_CALIKUSU_
17-06-07, 20:10
Bende haberi baska sayfada okudum ve hemen buraya ugradim. Ben hic cekmeye baslamasinlar bile, yazik olur kesinlikle tadinda birakmalilar. Ben Songül Ödeni ve Ahu Türkpenceyi aday olarak anladim, ama digerleri (özellikle Azra Akin) ne oluyor? Ben onu oyuncu olarak bile görmüyorum; hele bide Nurgülün yerinde hiiiic olmaz.
Ayrica dogrusunu söylemek gerekirse bence bu asparagas haber. Cuma gecesi Özcan Deniz Beyaz Showda hic bahsetmedi bundan. Halbuki Seymen aga konusu acildi.
imzalarda görüorum da bu asmalık konak işi ne arkadaşlar özcansız nurgülsüz tekrarmı çekiliomuş ben izlemem şahsen
Bende bugün bir Internet-sitesinde okudum.
Halen saskinim; ilk efsane dizim.
Asmali Konak demek = Nurgül Yesilcay+Özcan Deniz ve Yönetmen olarak Cagan Irmak demek.
Sinema filminide izledik :icon_sorr :icon_sorr
Efsanemiz, efsane olarak kalsin:happy0064
istem_metsi
17-06-07, 20:38
açıkcası ben yeni bölümlerinin çekilmesini çok isterimm zaten bitmesi bile benim için çok üzücü bir olaydı özelliklee 54.bölümdee {yanlış hatırlamıyorsam}
ama tabikidee bende nurgüllü özcanlı bi asmalı konak istiyorum eğer ikisi olmucaksa hiç çekilmesin daha iyiiii
Gercekten inanılmaz bu insanlar...
Guzel bir iş çıkartmışsın, yankı uyandırmışsın aradan seneler geçmiş dizi efsaneler arasına yazdırmış ismini, daha ne?
Neden bu saçma uğraş, neden illa ki "tamamen duygusal" haller?
Bu yeni proje uygulama aşamasına gelecek olursa dahi iki bölüm dayanmadan tozlu raflarda yerini boylayacaktır kanımca. Tüm karakterleriyle örtüşerek efsaneleşmiş bir dizinin baş karakterinin yerine bir başkası getirilerek dizinin devamının çekilmesi kadar saçma bir şey duymadım!
Olmamalı böyle bir şey...
Birileri izleyiciye cidden değer veriyorsa şu yazılanları okuyup vazgeçmeli kararından...
Asmalı Konak gerçekten çok severek izlediğim bir diziydi... 2 sezon sürüp , her bölümünü sabırsızlıkla beklediğim 2 sene boyunca zevkle izlediğim nadir dizilerden birisiydi... ama "-di " işte... Bahar ve Seğmen havaalanında el salladılar Hayat ' larına , bir umut beslediler büyüttüler içlerinde ve bitti dizi...
sonra ne oldu sırf filmi yapılıcak , bu filmle izleyici sömürülücek , paralar cepe indirilicek diye güzelim diziyi bambaşka bir boyuta , saçmasapan bir duruma getirdiler !!!
herkes gibi ben de çok severek izledim bu diziyi... yönetmeni ÇAĞAN IRMAK olan , senaryosunu Mahinur Ergun ' un yazdığı , Bahar 'ını Nurgül Yeşilçay ın , Seğmen ' ini Özcan Deniz 'in oynadığı " Asmalı Konak " ı çok severek izledim !!!!!
peki şimdi bu saydıklarımın ve diğer tüm kadronun aynen bulunduğu bir geri dönüş olsa diziyi izler miyim ??!! : " hayır ! "
çünkü bu hikaye çoktan bitti !! Bahar ve Seğmen el sallayıp gittiler ve hikaye bitti !!! ( belki şu saçma film olmasaydı çok daha net bir final izleyebilecektik ama... ) sırf meraktan sadece ilk bölümüne bakarım ve gerisiyle ilgilenmem !! zaten biliyorum ki Nurgül Yeşilçay bir daha asla Abdullah Oğuzla çalışmaz !!! üstelik yanlış bilmiyorsam Çağan Irmak ' ın da Abdullah Oğuz la arası pek iyi değil !!
uzun lafın kısası umarım bu saçma sapan fikirden hemen vazgeçer bu fikri ortaya atanlar !!!
Yanii kisaca : Nurgülsüz ..Özcansiz...Çagan Irmaksiz ..Asmali Konak Eski Asmali Konak olmaz...güzelim Efsanenin içine etmezler insallah ..Ya hepsi yada hiç olmasin ...
^^hawksun^^
18-06-07, 00:22
ege aydan şu an bir diziye başladı show da kimsetim otel diye. en önemli rolerden seyhan ağayı oynayan devrim saltoğlu ve müthiş kirve menderes samancılar seneye devam edecek olan sıladalar.ali hamzaoğlunu oynayan kenan ballı iki yabancıda .ne kaldı geriye en önemlisi de asla değiştirilmesi mümkün olmayan rol bahar nugül yeşilçay ezoya devam edicek .çağan ırmak ve mahinur ergun zaten yok kagalılar onlar da apoyla
gerisini siz söyleyin artık.bu iş nasıl bi iş
börtüböcek
18-06-07, 11:41
cidden nasıl olacak ki aynı kadro yok -ki bu ztn kavgalardan dolayı mümkün değil
umarım sadece lafta kalır
mavi deniz
18-06-07, 12:12
cidden nasıl olacak ki aynı kadro yok -ki bu ztn kavgalardan dolayı mümkün değil
umarım sadece lafta kalır
keşke kalmasa ama yanı kadro gelse neden ben çok isterim bazı arkadaşlar tadında falan kalmış dediler ben katılmıyorum bence ekrana erken veda etti birgün olsun reyting kaygısı olmadı dizinin saçma salak senaryosu olmadı ben pazartesilerini iple çekerdi hele fragmanı nasıl beklerdim birgün heycanım merakım geçmedi hiç acabane olucak diye ve görüyorumki türkiyedeki en popüler dizi bile onun tırnagı olamadı yeniden başlatmak çok iyi bir fikir ama böyle bişeye cesaret etmeleri için eski kadro olmalı yoksa olmaz tutup hayat dolu cıvıl cıvıl herşeye baş kaldıran aşkı en derinde hisseden baharı oyuncucuklar adı altında olan piyasada daha bir iki dizileri dışında dizisi olmayan duruşlarında bile mıymıy olan oyunculara teslim etmek en büyük ahmaklıktır:icon_whis
kadronun aynı olmayacagını nerden biliorsunuz yhane tmm nurgülümüz yhok kahretsinki
ama ne olursa olsun bu efsaneyi izlicem bambaska bir AŞKTI asmaı konak dısında
bole bir askı sadece 1 dizide yakaladım
grk yhok kadroyu değiştirmelerine...
bir sürü izleyici kaybedecekler...
ama yinede bu aska baglananların ne olursa olsun izleyeceklerine inannıyorum
.:Dişİ KaNarYa:.
18-06-07, 14:03
"Eskiye rabet olsa bit pazarına nur yağardı " diye bir söz vardır ,tam bu duruma uygun bence :img-yes:
Bir kere asmalı konak türk televizyon tarihinde ,ilklere imza atmış ,kalitesi asla tartışılmaz ,kelimenin tam anlamıyla bir afsane idi :good: (şimdilerde her önüne gelen diziye efsane yakıştırılması yapılıyor :mad72: )
Böyle harika bir dizinin sonunu sinema filmi yaparak ve yönetmenini değişrirerek zaten yeterince katlettiler ,(fakat neyseki ben o filmi hafızamdan sildim benim içi 54 .bölümde bitti dizi :sad53: )
Şimdi birde oyuncularını değiştirerek ,yönetmenini değiştirerek iyice abuk -subuk birşey yapacaklar :mad72:
Bence bu dizi eğer yeniden çekilecekse ,dizinin bütün kadrosu eksiksiz bir araya gelmeliki eski tadı alabilsin seyirci :img-yes:
Tabi en önemli kişi bence burada Çağan ırmak tır ,eğer o olmazsa asmalı konak olmaz ,sinema filminde de gördük zaten :img-yes:oyuncular tam kadro idi ama çağan ırmak olmadığı için olmadı :img-yes:
Nur sevinc
18-06-07, 14:03
Yaa bende haberi duyduğumda şok ama şok oldum...
nurgulsüz özcansız bir asmalı konak olmaz olmamalıda... Bahar ve Seymenin aşkını olmasını isterim eğer o aşkı görmessek zevki nerede?şahsen eğer asmalı konaktan oyuncuların çoğu olmassada ne anlamı kalırki çoğu kişinin oynadığı bir dizi var umarım nurgül yeşilçay vede özcan denizle olur yoksa dizinin bir rating alacağını düşünmüyorum...Efsaneyi ya tadında bırakmalarını isterim...
AA tabi Çağan Irmağı unutmamak gerekir!
evet onların ki bambaşka bir aşktı...ve onların aşkını bu kadar büyük ve bu kadar ulaşılmaz yapanda seymen(özcan deniz) ve baharın(nurgül yeşilçey) var olmasıdır...şimdi onlardan biri yokken bu aşk bize eski tadını verir mi bilemiyorum...memonun varlığı bile ayrı bir tat veriyordu diziye hayriye, asya, dicle...bunların birinin yok olması bile diziyi değiştirecekken baharın değişmesi kimbilir diziyi ne hale getirecektir.
seymenin başka birine bahara bakıyormuş gibi bakmasına kaç kişi tahammül edebilir...ben edemem...evet belki isim olarak o bahar olucak ama onu canlandıran nurgül yeşilçaydı....zaten nurgül yeşilçay bir röportajında 'özcanla birbirimize aşkla dokunduk' demişti...şimdi özcan başka biriyle aynı uyumu gösterebilecek ve bize hissettirebilecek mi??sanmıyorum....(
Ben duydugumdan beri cok sinirliyim ve ayni zamanda cok üzgünüm. Asmali Konagi yeniden baslatmak istemeleri cok büyük bir hata. Herseyi tadinda birakmak en iyisidir bence. Hem basalrsa bile bilyirouz ki kadro tam olmaycak. Müziklerinden tut yönetmenden tut yapim koordinatörüne kadar hic bir kisi degismemesi lazim anca o zaman bile BELKI yine ski tadi ala biliriz. Zaten baslasa bile simdi bahsedildigi gibi en güzel en reyting kiran dizi olarak bahsedilmez. Zaten kadro tam eskisi gibiolmayacak sonra dizi ortada bitecek ve cok üzülecegim dizimiz reyting rekoru diye bitti simdide tutmadi diye bitirdiler aklimizda öyle kalsaydi diyecegim. Hadi diyelim tuttu ama kadro degisik. Ben baharin yerinde baskasini düsündükce tv de onu gördükce sinirden tv kirarim herhalde. kesin aglardim her bölüm aslinda orda NUrgül olacakti diye. Bence kadro eskisi gibi olmasi lazim kücük riza bile degismemeli. Isterse Apo degise bilir:D
__SEYMEN__
18-06-07, 17:36
ya çok saçma ya tutulmaz ki eskisinin yerni tutmayacağı çoknet ortada 5 sene geçmiş ya tutulmayınca tekrar kaldırırlar ama böyle haksızlığa uğrayacak bir dizi dğeildi
Abdullah Oguz ne yaptigini saniyor bunu anlayabilmis degilim..
Zaten Efsaneyi efsane yapan reyting rekorlari kiran dizimizin basarisinin sebebi ozcan nurgul ve Cagan irmakti..bu benim fikrim gerci..
Simdi Nurgulsuz Yada efsane ikilisiz Bir asmali konakmi olurmus..?
Ne bekliyor reytin rekorlari kirmakmi ruya goruyor ben nurgulsuz bir asmali konak izlemem..
orda sayilan isimlere yapacak yorum bile bulamiyorum.
yha arkiler asla ama asla nurgülsüz olmaz biz bole grdk bole inandık o aska
nasıl olur baskası çok yapmacık oluR
bahar karakterine
cuk die oturmustu nurgülüm
ama özcanda mı olmıcak emin misiniz?
__SEYMEN__
18-06-07, 23:19
valla ben her türlü güzel olacağını sanmıoyorum efsane bi diziyi 5 sne eosnra tekrar çekmenin anlamı ne çok saçma bence bi kaç sezon daha devam etmesi gibi birşey değil ki bu bir de milyonları ekrana kilitleyen o ikiliyi almadan
acaba sadece tasarı aşamasında mı başlanmış mı bu konuda bilgi sahibi olan varmı
ne yapmaya çalışıyorlar ki...
asmalı konak hepimizi için bir efsane... dizi sonrasi çekilen film hepimizin aklından silmeye çalıştığı bir yapımdı zaten... yönetmen farklıydı çagın ırmağın olmayışı tv deki tüm havasını yoketmişti... (dublajsız olması da benim için büyük bir eksiklikti...)
sadece para için ekranlarda olduğu zaman içinde sokakların boşalmasına yol açan dizinin devamını çekeceklermiş... hem de nurgülsüz... şaka fln olmalı bence bu...
abdullah oğuz illa asmalı benzeri bir dizi çekmek istiyorsa toplasın kendi ekibini (yani artık kim varsa) başka bir dizi çeksin... özcan denizi de başrol yapsın... efsanemizi değiştirmeye ne hakları var ki...
yakupoglu61
19-06-07, 15:34
Asmalı Konakın yaratıcısı, beyni Meral Okay izin vermezse abdullah oğuz asmalıyı tekrar başlatabileceğini sanmıyorum...
hatırladığım kadarıyla da meral okay dizi biterken daha çok konu bulabileceğini ama devam etmek istemediğini söylemişti YOKSA bnmi yanlış hatırlıyorum...!
yeniden cekilecekmis,olur mu olmaz mi derken kadro sekilleniyor sanirim.bahar rolünü azra akin mi oynayacak arkadaslar?simdi bir arkadasimdan duydum:img-help:
yakupoglu61
20-06-07, 13:37
Abdullah oğuzun canı sıkıldı sesi soluğu çıkmıyor,
herhalde kendisini göstermek için Asmalıyı tekrar yapmak gibi yanlış bi işe girişiyor...!
umarım böyle bir yanlış yapmaz...!
İnş. böle bir hata yapmazlar..
Onlar bir efsaneydi..her bölümünü kacırmadan izledim
saygı göstersinler bence...
mavi deniz
20-06-07, 20:07
ya inanmıyorum! özcansz ve nurgülsüz bi asmalı düşünemiyorum :icon_sorr
canım özcan var nurgül yok biliyomöusun bilmem ama nunuyla apo mahkemelik ondan nunuya gıcıklık olsun diye bahar karekterini hiçe sayıp mıymıy bi oyuncuyla yeni asmalı yapcaklarmış apoyu bi elime gçirsem varya:img-tomat
özcanda yok denizim belli degil dahaaa kabul etmediii
kişilere baglı dedii özcna kabul etti die bilinmesin daha hiç bişi belli degilll
^^hawksun^^
20-06-07, 21:39
kadronun aynı olmayacagını nerden biliorsunuz yhane tmm nurgülümüz yhok kahretsinki
ama ne olursa olsun bu efsaneyi izlicem bambaska bir AŞKTI asmaı konak dısında
bole bir askı sadece 1 dizide yakaladım
grk yhok kadroyu değiştirmelerine...
bir sürü izleyici kaybedecekler...
ama yinede bu aska baglananların ne olursa olsun izleyeceklerine inannıyorum
eski kadronun olmayacağına garanti verebilrim. tüm oyuncular yeni dizilerde
ege aydan(yaman) iki dizide oynuyo kavak yelleri (ki çok başarılı bi dizi bence) ve kısmetim otel
kenan bal(ali hamzaoğlu) iki yabancı da oynuyo seneyede oynar
devrim saltoğlu(seyhan ağa) sıla(asmalı mirascısı)da oynuyo
menderes samancılar(kirve) o da sılada kirvesiz asmalı mı olur baharsız olmadıı gibi
nurgül yeşilçay(bahar) ezoda ama ezo olmasada asmalı2 de oynamaz nurgül o işi bitirdim demişti
çağan ırmak meral okay da devamı olsa olmayız demişti filmden sonra filmden önce devam edicekti bi sezon daha dizi tüm kadroyla .
anlayacağınız özcan denize apo bi dizi yapmak sitiyo ama tutma garantisi için asmalının popüleritesini kullanmak için adını kullanıp tüm kadro baştan aşağı olmadan devam çekicek bu gidişata göre:icon_whis afiyet bal şeker olsun ben almayayım yanlız olan asmalı konak efsanesi bahar seymen ölümsüz aşkına olmuş olcak. güya yerli love story di aşkıda bunalrı konuşarak öldürdüler sefiller
özcan istiyo die bisey yok arkadasım cadı delitrmeyin beni ya özcan kabul etmedi böyle bilinmesinn apo zorluyo o kadarr
gerçek aşk'ı tanıdığım ve inşaallah bir gün bende böyle bir aşk yaşarım diye dua ettiğim dizidir asmalı konak ...benim için anlamı unutulmazdır..efsanedir...türk televizyon tarihinde yeri asla doldurulamaz bir dizidir ..yeniden başka oyuncularla çekileceğine inanmak istemiyorum ...umarım efsanemize gölge düşürmezler ...
Asmalı konak efsanedir
ve taklitler ancan asıllarını yaşatırlar bye
Merak etmeyin bu iş oLmaz;)
Ne Özcan ın Yerini Nede Nurgül ün yerini doLdurabilirler..
Gunelimben
21-06-07, 18:39
Asmali Konak dizisini yeniden izlemek isteyenler icin bir bilgi
kanal: ANS GROUP (ANS TV)-11800H
persembe 17.40 - cuma 11.15 (tekrar)
cuma 17.30 - cumartesi 11.25 (tekrar)
yakupoglu61
22-06-07, 13:52
Asmalının çoğu önemli bölümleri var bnde ama kanal1 yayınları olduğu için çoğu yerler kesilmiş,
bnde vcdlerini almaya karar vardim ama toptan satan bir yer bulamadım D&R dan alacam ama 2 bölüm 2 bölüm satıyorlar...!
toptan alabileceğim bi mağaza bilen varmı...?
Asmalı'nın 2.sezon vcd'leri çıkmadığı için toplu olarak satın alacağımız bir mağaza henüz yok,ama Palermo 2.sezon vcd'lerini yoğun istek olduğu için yazın çıkaracaklarını açıkladı..
bir fikrim var
neden asmalı konak yeniden başlasın ailesi yapmıyoruz
güzel yapan bir arkadaşımız yarprsa çok sevinirim
kupseker_KC
22-06-07, 20:18
Herkese merhaba.Eski dostları burada görebilmek çok güzel.Hepinizi çok özlemişim.:img-yes: :img-in_lo
Dizi meselesine gelince,her vefakar Asmalı Konak seyircisi gibi benim de söylemek istediklerim var.Asmalı Konak,hala kime sorsanız yüzünde bir tebessüm bırakan ve üzerinden bunca yıl geçmesine rağmen diğer dizilerin reyting ve ilgi açısından yanından bile geçemediği bir efsanedir...Herkesin de bildiği gibi,bu övgüler sinema filmine değil,54 bölümlük efsanemizedir.Çünkü çoğumuz bir efsaneye asla yakışmayan o iki saati Asmalı Konak'tan saymıyoruz bile...Asmalı Konağı bize sevdiren tek şey Bahar ve Seymen olmasa da en çok sevdiğimiz olgu Bahar ve Seymenin aşkıdır.Bu aşkı da bize sevdiren sevgili Meral Okay ve Çağan Irmağın yanında hiç şüphesiz NURGÜLÜMÜZ ve ÖZCANIMIZ dır...:img-yes:
Şimdi maddi kaygılarla ya da bilmiyorum,yepyeni bir projeye başlamaktansa eskisini devam ettirerek basite kaçmakla,hele ki bunu NURGÜLSÜZ yapmakla ne amaçlanıyor anlamış değilim...
Bu haber ilk çıktığından inanılmaz sevindim.Çünkü kadromuz tam,konağımız aynı konak ve MERAL OKAY,ÇAĞAN IRMAK,MAHİNUR ERGUN üçlüsü bu projede olduğu sürece aynı tadı alacağımdan yüzde yüz eminim...Fakat şimdi bu projeyi NURGÜLSÜZ düşünüyorum ve sadece gülüyorum.:img-hyste Bizim bu diziyi izleme sebeplerimizden birini çıkaracaklar,ve biz de kuzu kuzu gidip seyredeceğiz öyle mi?Kusura bakmasınlar ama ben içinde MERAL OKAY,ÇAĞAN IRMAK VE EN ÖNEMLİSİ NURGÜLÜN olmadığı bir Asmalı Konak izlemem...O benim Asmalı Konağım olmaz çünkü...
Eski tadı veremeyeceklerse,lütfen hiç başlamasınlar.Herkesin yüreğini fethetmiş bir diziyi yürek yarası haline getirmesinler.Saçmalamış bir kurgu ve yükselmeyen reytingler yüzünden biten bir Asmalı Konak görmek istemiyorum!Bu hem dizinin anısına hem de biz seyircilere haksızlıktır...
Son olarak,hepinizin imzalarının çok güzel anlattığı gibi...YA ONLARLA,YA HİÇ diyorum...
Herkese merhaba.Eski dostları burada görebilmek çok güzel.Hepinizi çok özlemişim.:img-yes: :img-in_lo
Dizi meselesine gelince,her vefakar Asmalı Konak seyircisi gibi benim de söylemek istediklerim var.Asmalı Konak,hala kime sorsanız yüzünde bir tebessüm bırakan ve üzerinden bunca yıl geçmesine rağmen diğer dizilerin reyting ve ilgi açısından yanından bile geçemediği bir efsanedir...Herkesin de bildiği gibi,bu övgüler sinema filmine değil,54 bölümlük efsanemizedir.Çünkü çoğumuz bir efsaneye asla yakışmayan o iki saati Asmalı Konak'tan saymıyoruz bile...Asmalı Konağı bize sevdiren tek şey Bahar ve Seymen olmasa da en çok sevdiğimiz olgu Bahar ve Seymenin aşkıdır.Bu aşkı da bize sevdiren sevgili Meral Okay ve Çağan Irmağın yanında hiç şüphesiz NURGÜLÜMÜZ ve ÖZCANIMIZ dır...:img-yes:
Şimdi maddi kaygılarla ya da bilmiyorum,yepyeni bir projeye başlamaktansa eskisini devam ettirerek basite kaçmakla,hele ki bunu NURGÜLSÜZ yapmakla ne amaçlanıyor anlamış değilim...
Bu haber ilk çıktığından inanılmaz sevindim.Çünkü kadromuz tam,konağımız aynı konak ve MERAL OKAY,ÇAĞAN IRMAK,MAHİNUR ERGUN üçlüsü bu projede olduğu sürece aynı tadı alacağımdan yüzde yüz eminim...Fakat şimdi bu projeyi NURGÜLSÜZ düşünüyorum ve sadece gülüyorum.:img-hyste Bizim bu diziyi izleme sebeplerimizden birini çıkaracaklar,ve biz de kuzu kuzu gidip seyredeceğiz öyle mi?Kusura bakmasınlar ama ben içinde MERAL OKAY,ÇAĞAN IRMAK VE EN ÖNEMLİSİ NURGÜLÜN olmadığı bir Asmalı Konak izlemem...O benim Asmalı Konağım olmaz çünkü...
Eski tadı veremeyeceklerse,lütfen hiç başlamasınlar.Herkesin yüreğini fethetmiş bir diziyi yürek yarası haline getirmesinler.Saçmalamış bir kurgu ve yükselmeyen reytingler yüzünden biten bir Asmalı Konak görmek istemiyorum!Bu hem dizinin anısına hem de biz seyircilere haksızlıktır...
Son olarak,hepinizin imzalarının çok güzel anlattığı gibi...YA ONLARLA,YA HİÇ diyorum...
o kadar güzel anlattin ne söyleyecek nede ekleyecek birsey var. Düpe düz duygularimi yazmissin. Sana tamamen katilarak su yazdigin son yaziyi birdaha kalin bir sekilde yaziyorum:
YA ONLARLA,YA HİÇ!
Kadir_Reis
23-06-07, 00:31
Belki sizde biliyorsunuz cumartesi akşamları saat 20.00 da, kanal d de yayınlanan "fırtına" bitti... Ve biz dizifilm.com fırtına ailesi ve fırtına fan sitesi olarak çok üzüldük...
Sizinde sevdiğiniz ve desteklediğiniz diziler var... O yüzden buradasınız... Herkes sevdiği diziler için bir şey yapmak ister... Ve bizde dizimiz bitmiş olmasına rağmen, başka bir kanalda tekrar dizimizi kazanabileceğimizi düşünüyoruz...
Bunun için yapımcımız bkm'ye mail atmaya ve sesimizi duyurmaya karar verdik... Bu dileğimiz belkide sizin attığınız tek bir mesajla gerçek olacak... Aşağıda hazırladığımız metni veya kendi yazacağınız bir metni bkm'ye göndermeniz yeterli olacak...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
DiziFilm.com Fırtına Ailesi - Fırtına Fan Sitesi
bkm@bkmonline.com
Sevgili Yapımcımız BKM;
Dizimiz Fırtına 16.06.2007 tarihinde 48.bölümle final yaptı.. Hepimiz çok üzülüyoruz. Bunu daha öncede dile getirmiştik.
Fırtına’nın final yapması için ortada hiçbir gerekçe yok. Eğer gerekçeniz varsa bize bildirmenizi temenni ediyoruz. Kanal ile anlaşmazlık var ise dizimizin kanal değiştirmesini istiyoruz. Reytinglerimiz de iyi olduğu için biz dizinin devam etmesinde ısrarcıyız. Sizden gene yardım diliyoruz.. Zor bir şey istemediğimize inanıyoruz.
Kanal D de yine bu sezon yayınlanan “Sağır Oda” adlı dizi de kanal tarafından bitirilme kararı alındı. Fakat yapımcı diziye sahip çıktı ve dizinin gelecek sezon devam edeceğini söylüyor. Bizde sizden Fırtına’ya sahip çıkmanızı istiyoruz. Lütfen böyle güzel bir yapıma sahip çıkın ve bu kadar izleyicisi olan dizimizi bitirmeyin..
Biz Fırtına için elimizden geleni yapmaya hazırız. Yeter ki dizimiz gelecek sezon devam etsin.
Sizlere bazı sorularımız olacak; ( Biz seyirciler olarak CEVAP alma hakkını kendimizde buluyoruz.. )
1.Dizimizin bitmesinde bize niye destek vermediğinizi , telefonunuzu meşgule düşürdüğünüzü ve maillerimize neden cevap vermediğinizi bilmek isteriz..
2.Dizimizin bitmesinin kanal yönetimi tarafından kararlaştırıldığını söylüyorsunuz ; Peki dizimizin başka bir kanala geçmesi söz konusu olamaz mı?
3.Fırtına da senaryo kıtlığı yada reytinglerin az olması gibi bir sorun olmadığı halde bitirilmesi sizlere de garip gelmiyor mu?
Saygılarımızla;
DiziFilm.com Fırtına Ailesi - Fırtına Fan Sitesi
yakupoglu61
23-06-07, 10:03
Asmalı'nın 2.sezon vcd'leri çıkmadığı için toplu olarak satın alacağımız bir mağaza henüz yok,ama Palermo 2.sezon vcd'lerini yoğun istek olduğu için yazın çıkaracaklarını açıkladı..
ilk sezonun yokmu acaba toplu, yani oda bişedir
tek tek almak zor iş...!
mavi deniz
23-06-07, 15:59
baslamamı asla baslamamı nurgülsüz bunu yapmamlılar elimizden geleni yapmalıyız arkadaslar
ne yapalımki düşünüyorum bulamıyorum ben nurgülü tanıyorsam geri adım atmaz özcanda kabul edicek acaba mailmi atsak ama nereye ya:icon_sorr
özcanda kabul etmicek görürsünüz bakın balsayamıcaklarr
yani inşşşş
ya apdullah oğuzun sitesi var oraya mail mi atsak cok da takar ya mailerimizi
kirmizioje
24-06-07, 06:26
Merhaba,
Asmali Konak'in ben de eski bir izleyicisiyim.
Nurgulsuz veya Ozcansiz bu dizi olmaz.
Tabi diger karektersiz de...
Ege Aydan, Menderes samancilar, Serif Sezer, Ipek Tuzcuoglu ve digerleri.
Guclu bir kadro ile basarili olmus bir diziydi.
Bir de su an mantar gibi aga dizileri turedi.
Peki eski oyuncular olmadan, eski kalite olmadan bu AK'nin de diger kaliplasmis agali, mutfak masali dizilerden farki olur mu?
özcanda kabul etmicek görürsünüz bakın balsayamıcaklarr
yani inşşşş
ya apdullah oğuzun sitesi var oraya mail mi atsak cok da takar ya mailerimizi
baslamiyacak zaten. Yani ondan düsünmem lazim dedi. Kadroya bakacak ve Nurgül oyanamzsa ki oynamiyacak kesin oda oynamiyacak.
bir fikrim var
neden asmalı konak yeniden başlasın ailesi yapmıyoruz
güzel yapan bir arkadaşımız yarprsa çok sevinirim
bence özcan ve nurgülle dahi olsa başlamamalı asmalı konak ...
o türk televizyon tarihinin en unutulmaz dizisi idi ve bir efsane idi öylede kalmalı anılarımızda...
düşünsenize en son istanbula göç etti aile..nevşehirde olmayan asmalı konak ne tatsız olur du ..onu geçin eskisi gibi izlenmeyip bir kaç bölüm sonra yayından kaldırılsa asmalı konak sevenleri olarak en çok biz kahroluruz değil mi ?
o yüzden efsanemize dokunulmasın ....lütfen !!!:sad53:
yaren-ekin
25-06-07, 12:01
Selamlar arkadaşlar her ne kadar bu başlığa ilk girişim oluyorsada eski ve koyu bir ASMALI KONAK hayranıyım bende kesinlikle dizi yeniden başlasın istemiyorum bunu yaptıkları zaman ellerine hiç bir şey geçemez diye düşünüyorum sadece efsaneyi mahvederler bu kadar
bence özcan ve nurgülle dahi olsa başlamamalı asmalı konak ...
o türk televizyon tarihinin en unutulmaz dizisi idi ve bir efsane idi öylede kalmalı anılarımızda...
düşünsenize en son istanbula göç etti aile..nevşehirde olmayan asmalı konak ne tatsız olur du ..onu geçin eskisi gibi izlenmeyip bir kaç bölüm sonra yayından kaldırılsa asmalı konak sevenleri olarak en çok biz kahroluruz değil mi ?
o yüzden efsanemize dokunulmasın ....lütfen !!!:sad53:
sana tamamen katiliyorum hele ki son cümlene. onu geçin eskisi gibi izlenmeyip bir kaç bölüm sonra yayından kaldırılsa asmalı konak sevenleri olarak en çok biz kahroluruz değil mi ? ben gercekten cok ama cok üzülürüm. istemiyorum ben asmalinin adinin böyle gecmesini. o gelmis gecmis en harika bir diziydi. eger herkes oynarsa ben izlerim ama tabi ki eskisi kadar zevkli olmayacak ve eski asmalio gibi rekorlar kirmiyacak. eger o gün yayinlanirda ve bir numara olmazsa bile bu cok üzücü.
Asmalı Konak'ın devamı çekilecek
25 Haziran 2007 Pazartesi 10:08
Efsane dizinin devamı geliyor. Tek fark kadın oyuncu bu kez başka bir isim...
Efsane dizi Asmalı Konak'ın devamı çekilecek.
İlgiyle izlenen dizinin erkek oyuncusu Özcan Deniz, kadın oyuncu için bu kez Nurgül Yeşilçay'ı değil Naz Elmas'ı seçti.
Yapımcı Abdullah Oğuz’un Haziran Gecesi’nde Özcan Deniz’le iyi bir ikili oluşturdukları için Naz Elmas’ı tercih ettiği belirtildi.
internethaber.com
ben bunu hiç beğenmedim
zaten Naz Elmas a gıcık oluyorum
devamını cekmese ne olur bence diğer oyuncuları tekrar toplayamazlar
cogu başka dizilerde oynuyo
sacmaladılar
ben bunu hiç beğenmedim
zaten Naz Elmas a gıcık oluyorum
devamını cekmese ne olur bence diğer oyuncuları tekrar toplayamazlar
cogu başka dizilerde oynuyo
sacmaladılar
hayır yaaa .......
şaka olmalı kabus filan olmalı bu naz elmas ne alaka...
nurgül yeşilçayın yerini nasıl doldurabilir o kız ...hala bunun olmayacağını diliyorum tüm kalbimle ...:icon_sorr
bence devamını çekmeseler asmalı konak severlerinin hafızalarında çok daha
iyi bir imaj bırakırlar.zaten sinema filmiyle iyice tadını kaçırdılar bana kalırsa.filmini çekmek güzel bir fikir ama ben filmden asmalı konak gibi bir diziden sonra hiç tad alamamıştım belki çok büyük bir beklenti ile izlediğim içindir.şimdi iyice suyunu çıkarmak istemiyorlarsa bıraksınlar burada.zaten kanallarda bir sürü asmalı konak özentisi dizi var.başka bir dizi yapsınlar...
özcanın az önce radyo tatlıesesda safak karamana yaptıgı yorummm
eksiksiz yazıyorum....
savaş-özcan asmalı konak ta oynıcakmısın?
özcan-bu çok kritik bi durum neden kritik bi durum asmalı konak tkr çekilmek isteniyo
bunu benim yapmam bi çok açıdan riskli ve ben bu riskleri biliyorum
bildigim içinde işin açıkacsı dısında duruyorum sadece bir sanş tanıyorum bunu yapmak isteyenlere ne yapmak istiyosunuznedir aklınızdan gecen bunu bi duyim ondna sonra size cvbmımı verim die bi cvbnm oldu sımdı o cvb gelicek kısa bi süre sonra ben net cvbımı söylücem
ama su an su durdugum noktada su anki bilgim doğrultusunda cok fazla bunun yapılması taraftarı degilim....
ikna olursam nerden ikna olursam seyircide görücek....
tutan diziler üç bes sezon devam eder hiçkimse onu 1 sezonda bitirmez ama maalesef asmalı konak 1.5 sezonda bitti...ki hala reytinglerine ulasılmıs bile degil ...o yüzden bunun bi haksılık oldugunu düsünüyo yapımcılar haklı olarak
ve diyolar ki su an kvsinden tutunda tutmus bir çok dizi 5.6 sezonuna gidiyolar..biz nedne asmalı konak gibi bi fenomanı 1.5sezon yaptık devam edebilir hakkı var...DOĞRU ve su an baktıgınızda tv dünyasında asmalı konak ekmegini yiyor bir çok seymen aga görebilrisiniz ...aa orjinali bizde taklitini insanlar izliyicigen orjinalini tkr verelim ve cok da güzel acılımları var die geldiler karsıma doğruda hakllılarda yapıladabilir
beni düsündüren araya baska işlerin girmesii haziran gecesi-kader...filmler
şimdi tkr oraya dönüş hiç bişi yapamayıp sımdı ordan medet umuyo imajı onuda kullanır medya zaten
-naz da nurgülde benım cok sevdigim oyuncu arkadaslarım ama ikiside hani nazın olma ihtimali cok zayıf nedne cok zayıf yakın dönemde zaten onunla bi dizi cektim ve asmalı konak BAHAR demek BAHAR DEMEK SEYMEN DEMEK eğer orda bahar olmıcaksa nurgül yeşilçay olmıcaksa
savaş-seymende olmasın
özcan- hayır seymen olabilir cunku bahar hastaydı ölmüş olabilir ama bahar olmıcaksa oraya noname gelmesi daha inandırıc olur naz elmas bi star tv starı orda iiyi durmayabilir...
seyircinin ikna etmesi lazım benı yapımcıların degil onlar para pesinde....
yapıcak cok şeyimin olduguna inandıgım için onla zaman mı kaybetmeliyim yoksa tam tersi yarım kalmış bi şeyi tamamlamalımıyım ....bilmiyorum zaman göstericek....
mavi deniz
25-06-07, 21:35
ya ne nazı allah aşkına tamam nazın gülüğşü güzel allah var kötüde oyuncu degil aam nurgüllün asmalıdaki gölgesine yetişemez kusura bakmayın bu fikri hiç begenmedim ayrıca özcanda bu projeyi kabul edicek tahminim budur yani ay çok üzülüyorum çok ya :(:(
yakupoglu61
26-06-07, 00:14
özcan bahar hastaydı ölmüş olabilir demiş ama filmde iyileşmemişmiydi...?
hadi öldürseler baharı yeni çekilecek bölümlerde seymen başka birine mi aşık olacak böyle bişe yaparlarsa bize nasıl inandırırlar...!
cok rahatsız edıcı bı durum
ben olucagına ınanmıyorum ama olursa bır sanıyesını dahı gormek ıstemem,yayınlıyan kanalı asla ızlemem
ısyanım buyuk olur
nurgülsüz asmalı konağın tutacağını hiç sanmam...özcan denizle tutsaydı kader tutardı..efsaneyi mahvedecekler...ben asmalık konağı en çok nurgülün muhteşem oyunu için izliyordum..nurgülün şimdiki oynadığı ezo gelinide sadece nurgülün muhteşem oyunu için izliyorum..nurgülsüz asmalı konak tutmaz..boşuna o kadar masraf yapacaklar...
ya nereden çıktı şimdi yeniden çekme fikri?bence yapmasınlar ya ewet çok güzel bir diziydi ama şimdi yeni baştan başlamanın alemi yok.helede başrol oyuncusunu değiştircekler yani nurgül olmayacak öyle mi?hem çoğu kişilerde başka dizilerde oynuyo şimdi nasıl yapcaklar anlamdım hem nurgülün yerine kim gelirse gelsin eski tadını asla bulamıcaklar.çünkü özcan we nurgülle özdeşleşmiş bu dizi başka türlü beğenileceğini sanmam.hafızalarda güzel bir iz bırakmışken şimdi niye böyle bişe yapıyolar anlamdım gitti.:icon_whis
oLmaz bu iş.. herhangi bi dizide bile bir başrol oyuncusu deiştiğinde nelere mal oLuyo böle efsane bi dizide değişmesi çığrından çıkarır..
elizabeth_darcy
26-06-07, 16:42
nurgülsüz olmaz ya istemiyorummmm hayırrrrrr naz da olmaz o da olmaz bu da olmaz kirletmeyin benim asmalımı yaaaaaaaa
özcan demişki bahar hastaydı ölmüs olabilir ya biz baharı iyilseti bildik onları kavustu bildik o muhtesem askı mutlu sonla bitti bildik hayaller kurduk 5 yıl sonra para için çıkıp bahar öldü şimdi seymen baska bi kadınla açk yaçıcak böyle bisey varmı ya bize yazık ya ne olur dokunmasınlar asmalımıza biz böyle düsünmeye devam edelim baharsız seymen olmaz seymensiz bahar olmazzz olaaamazzzzzzzzzzz
mavi deniz
26-06-07, 19:29
ya ecemmiş ya inanmıyorum ecem ki,m tamam bahar öldü diyelim yeni bölümlerde peki seymen nasıl başkasına aşık olucak anlamıyorum ya bu adam baharı kaybetme korkusuyla kendini mayınlara attı sonra amerikada kız vuruldu öldü diye kafayı sıyırdı taki baharın yaşadıgını ögrenene kadar şimdi ne yapıcak normal tdavranıp başkasınamı aşık olucak hemde o ilk görüşte aşık oldugu ugruına ölümü göze aldıgı kızın arkasından vallahi kimse beni buna inandıramaz saçma olur başlasın bakalımda görelim ya başlamasın allah aşkına nurgülsüz olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:(
ennteresan
26-06-07, 22:50
arkadaşlar bencede nurgülsüz asmalı konak olmaz hem daha zevk vermez bence böyle kalsın daha başlamasın çünkü bi dizide başrol oyuncusu olmazsa o dizi daha tutmaz o yüzden başlamasın.yada başlarsa da nurgül yeşilçaylı olsun başka türlü olmaz :happy0064 :good: :img-wink: bye
elizabeth_darcy
26-06-07, 23:34
arkadaşlar bende bu bu kampanyaya destek vermek istiyorum imza ya sizin yaptığınız imzalardan koymak istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
mavi deniz
27-06-07, 17:18
arkadaşlar bende bu bu kampanyaya destek vermek istiyorum imza ya sizin yaptığınız imzalardan koymak istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
canım anlamadım daha açıklayıcı yaparsan sana yardım ederiz hatta bana özel at ya ben sana yardım ederim bu arad arkadaşlar meral okay ve özcan nurgülü ikna çabalarındaymış ikiside nurgül olsun şistiyormuş ya ben diyorumki meral okay özcan ve gıcık apoya mail atalım bu konu ile ilgili ne dersiniz:)
elizabeth_darcy
27-06-07, 18:42
canım anlamadım daha açıklayıcı yaparsan sana yardım ederiz hatta bana özel at ya ben sana yardım ederim bu arad arkadaşlar meral okay ve özcan nurgülü ikna çabalarındaymış ikiside nurgül olsun şistiyormuş ya ben diyorumki meral okay özcan ve gıcık apoya mail atalım bu konu ile ilgili ne dersiniz:)
teşekür ederim ben hallettim
ya dogrumu bu dediklerin yani ilna etme çabaları ne olur dogru olsun ne olur ikna etsinler bu ikiliyi özcan ve nurgülü tekrar bi arada oynarken görmek için herşeyi yaparımmmm
ama nurgülsüz bi asmalı istememmm
nurgül inşallah kabul eder mail atalımm ona kabul etsiiiinnnnnnn
yazık yaa asmalı para uğruna feda edilecek.. inanılır gibi değil.
hem zaten asmalının bir çok oyuncusu şuan sılada. onlar sılayı bırakırsa sıla da oyuncu kalmaz.
çağan çekse yine bir derece ama abdullah oğuzun çekeceği asmalıya iki kat hayır!!
ASMALI KONAK`IN DEVAMI ÇEKİLECEK, NURGÜL YEŞİLÇAY’IN YERİNE YEPYENİ BİR İSİM İLE ANLAŞILDI!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Büyük bir ilgiyle izlenen ve finalde tüm Türk kadınını göz yaşlarına boğan “Asmalı Konak” dizisinin devamı çekilecek. Asmalı Konak’ın devam bölümünde daha önce yalnızca Gezentilki’nin bildirdiği şekilde Nurgül Yeşilçay olmayacak.
Gezentilki’nin daha sonra bildirdiği gibi Asmalı Konak dizisine yeni bir yüzle devam edilecek. Yani basında çıkan Nurgül Yeşilçay’ın yerine Naz Elmas oynayacak haberleri gerçek değil. Yine doğruyu Gezentilki’den öğreniyorsunuz. Asmalı Konak dizisinde genç ve yeni bir yüz ile anlaşıldı. İlk kez kamera karşısına geçecek olan bu isim Ecem adında çok güzel bir genç kız.
Evet Asmalı Konak, Özcan Deniz ile başrolü paylaşacak güzelini buldu. Bu isim ünlü bir isim değil. İlk kez kameralarla tanışacak olan Ecem. Bundan sonraki gelişmeler yine Gezentilki’de olacak…
Kaynak : gezentilki.
http://www.gezentilki.com/cgi-bin/tilki5.pl?mod=Haberler&haber_id=8930
-------
Vallah bence bir efsana olarak kalmali dizi..eger yeniden baslarsa ki bunuda abdullah oguz yaparsa efsane diye birsey kalmaz birakin güzelim diziyi filmle zaten berbat ettiniz..simdi yepyenibir yüz le ekranlara döncekler..
hade diyelim ki filmi varsaymiyorlar ve dizide bahar ölüyo.....bu ASKIN üzerine simdi biz baska bir askmi izlicez yok ben yokum bi asmalikonak hayrani olark yokum...!!! asla izlemem efsane dizimize askimiza yazik..etmeyin eylemeyin yaa!!
mavi deniz
27-06-07, 22:46
teşekür ederim ben hallettim
ya dogrumu bu dediklerin yani ilna etme çabaları ne olur dogru olsun ne olur ikna etsinler bu ikiliyi özcan ve nurgülü tekrar bi arada oynarken görmek için herşeyi yaparımmmm
ama nurgülsüz bi asmalı istememmm
nurgül inşallah kabul eder mail atalımm ona kabul etsiiiinnnnnnn
rica ederim öyle diyor arkadaşın biri ama ben pek sanmam biz nurgülle sürekli baglantıdaydık ama sitemiz yenileniyor yani nurgülün resmi sitesi ordan bize sürekli haber verirdi ama dedimya ben antepteykende bilgi alıyordum bilmiyorum vallahi biz ulaşmaya çalışıcaz ulaşırsak sizi kesin bilgilendiririz bakalım ya keşke olsa:)
elizabeth_darcy
27-06-07, 23:12
rica ederim öyle diyor arkadaşın biri ama ben pek sanmam biz nurgülle sürekli baglantıdaydık ama sitemiz yenileniyor yani nurgülün resmi sitesi ordan bize sürekli haber verirdi ama dedimya ben antepteykende bilgi alıyordum bilmiyorum vallahi biz ulaşmaya çalışıcaz ulaşırsak sizi kesin bilgilendiririz bakalım ya keşke olsa:)
inşallah olur sende de arkadaslar çok istio diye blki bi ihtimal umut dünyasında yasıyoruz işte
bişey sorcam nurgülün fan sitesi varmı yani ben 2 site buldum biri com lu diğeri com.tr li ama ikisindede forum göremedim bende çok isterim nurgüln fanlarıla konusmayı yorum yapmayııı
arkadaslar ben her kampannyanıda varım
sonuna kadar
asmalı konak benım ıcın cok özel
ama sankı cokta dogru olam ıhtımalı yok gıb
o sıte yanı g... cok yalan haber yazıyo
yakupoglu61
28-06-07, 14:42
bu diziyi kimse izlemez 2-3 hafta sonra yayından kalkar...!
ASMALI yı asmalı yapan BAHAR- SEYMEN İKİLİSİDİR...!
onlardan biri olmasa dizi hiç bir şeye benzemez...!
Asmali konak tekrar basliyor diye duydugumda neee kadar cok sevinmistim.
Ama özcan deniz yada nurgül yesilcay her ikisinden biri olmayinca sevincim yarida kaldi :icon_sorr cünkü asmali konagi onlarla sevmistik biz, hadi dizi ilk göz agrimiz oldugu icin onlari aramazmi gözlerimiz :icon_sorr
benim kesinlikle arar. seymen demek özcan deniz, bahar demek nurgül yesilcay demek benim icin.
ben ilk duydugumda ne diyecegimi ne düsünecegimi kestiremedim. iyi mi olur kötümü onuda bilmeedim ama simdi eminim. eger herkes oynasa bile eski asmali olmayacak. Özcanin dedigi gibi araya cok sey girdi haziran gecesi cekildi kader sonra ezo belali baldiz melekler adasi. eskisi gibi olmayacak kesinlikle. reyting rekoru asmali yerine zamaninda reyting kiran asmali bu bölümde söyle söyle oldu derler. yani eskisi gibi olmaz. efsane olarak kalsin bence. ama eger baslarsa ve yine ayni kadro olursa seve seve izlerim.
bence asmalı konak tekrarı tutar...kurtlar vadisi özgü namalsız bile tuttu...ama asmalı konak tam kadrosuyla devam ederse kesinlikle tutar
yakupoglu61
29-06-07, 14:20
bence asmalı konak tekrarı tutar...kurtlar vadisi özgü namalsız bile tuttu...ama asmalı konak tam kadrosuyla devam ederse kesinlikle tutar
kurtlar vadisiyle Asmalının konuları aynı değilki,
kurtlar vadisi Özgüye dayalı bi dizi değildi, KV güncel konuları işleyen bir dizi
yıllarca devam edebilir...!
mavi deniz
29-06-07, 14:37
kurtlar vadisiyle Asmalının konuları aynı değilki,
kurtlar vadisi Özgüye dayalı bi dizi değildi, KV güncel konuları işleyen bir dizi
yıllarca devam edebilir...!
evet ya kv elifle polatı degil yeraltı dünyasını anlatıyordu yani elifle polaat sadece dizinin ayrı birengiydi yani dikkat edersenki özgünün zaten bölümleri kısaydı konu onun üzerine degilki ama asmalı amerikada okuyan idealist bir kızla bir aganın hikayesi yani tama bahar ve seymenin aşkı ve onların etrafında gelişen olayları konu alıyordu kesinlikle haklısın arkadaşım:)
yardım lütfen arkadaşlar bende asmalı konak fanıyım asmalı konak dizi olarak mı film olarak mı devam edecek ayrıca asmalı konakta nurgülün oynamısını dşile getireceğimiz bir adres yok mu cevap bekliyorum :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
mavi deniz
29-06-07, 15:39
yardım lütfen arkadaşlar bende asmalı konak fanıyım asmalı konak dizi olarak mı film olarak mı devam edecek ayrıca asmalı konakta nurgülün oynamısını dşile getireceğimiz bir adres yok mu cevap bekliyorum :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
dizi olarak devam edicek ama nurgül olmayacak galiba :(canım bilmiyorum bakalım daha bişey yok gibi bende kime atsak bilmiyorumki herkes istemiyor ama harekette geçende yok ben imza kampanyası başlattım imzalar yapılıyor bi o yapılsın mail girişimlerinede bakıcaz artık:)
imzalarla bir yere varamayız. yetkililere mail atmak lazım ama takacaklarını hiç sanmıyorum. para için ne yazıkki efsaneye kıyacaklar :(
imzalarla bir yere varamayız. yetkililere mail atmak lazım ama takacaklarını hiç sanmıyorum. para için ne yazıkki efsaneye kıyacaklar :(
kesinlikle imzalarla bir yere varamayız...bence önce köşe yazarlarına mesela yüksel aytuğa, mehmet gülere...mesaj atalım.sonra show tvde yayınlanıcağı kesinleştiyse show tvye mesaj atılmalı.belki tepkiyi görürse vazgeçerler...
Arkadaslar bildiginiz gibi Nurgül abla tatilde ve Nurgül abla Asmaliyi sunlari diyor yani Özcan abiye demis. Ikna etme olaylari dogru, Nurgül ablayi ikna etmeye calisyiorlarmis. Oda Abdullah Oguzun oldugu yerde ben olmam degil dizi onun yüzüne bile bakmam demis. Yani biraz zor gibi is. Özcan abide Nurgül abla kabul ederse oda kabul edecekmis yoksa sanmiyorum yani kesin degil ama öyle diyo. Suan Nurgül ablayi ikna etmeye calisiyorlar. Insallah olur. Abdullah Oguz olmasin diyecegim ama onsuz olmuyor sanirim nede olsa o yapimci. Ama kesinlikle basliyacak sanirim. Onlarla yada onlarsiz.
o zaman dizideki gibi devam etsin. yapımcı diye yönetmen olmak zorunda değil. bıraksınlar efsane has kadrosu ile devam etsin yani çağan ırmak çeksin diziyi. böylelikle çağanın olacağı bir projede nurgül de özcan da seve seve oynar.
abdullah oğuz filmi mahfetmişti, şimdi de diziyi mahfedecek :(
yok abdullah oguz hic istemiyor nurgül abla. ama ben abdullah oguzun yönetmen olacagini simdi duydum, dahada kötü. yapimciglini bile kabul etmezken... cok zor. eger nurgül abla oynamazsa özcan abide oynamaz sonra ikisinin yerine baskasi ama digerleri ayni ve cok sinir onlarin yerini almak istemeleri. dizi biter sonr adi lekelenir asmalinin ege tutarsada gicik kisilerle devam eder. hic baslmaasin en iyisiiii, keske kabul etse nurgül abla.
kapadokyas
30-06-07, 16:55
Sizleri sonuna kadar destekliyorum.......
Çağan IRMAK'sız bir ASMALI KONAK düşünemiyorum....
http://www.galeriturk.net/getimg/AKHAYIR.gif (http://www.kapadokyas.blogcu.com)
depresifspawn
01-07-07, 18:59
gecen gün köşe yazarlarından biri asmalı konağın nurgülün yerine naz elmas alınarak ve yine özcan denizle dewam edeceğini yazıodu..şok oldum.yazık ettiler efsanemize..
seLam arkadaşLar bu haberLerin asLı astarı var mı ? sürekLi bişyLer çıkıyor..
devam etme durumu faLan?asMaLı konak benim için çok farkLI bi yere sahiP,her karesini hayranLıkLa izlediim,tek bi dakikasını kaçırmak istemediim iLk diziydi diyebiLirim...(hatta fiLminin doĞum günümde gösterime girmesi hayatım boyunca şimdiye kadar aLdıım en özeL doğum günü hediyesiydiR heraLde:img-in_lo :img-wink: )
muhteŞem bi uyumdu onLarınki...
o yüzden umarım bu nuRgüLsüz devam etme haberLeri doğru deiLdir,çağan ırmaksız,özCansız da..
öyLe birdi ki bu dizi,tek bi karakterin biLe yerinden çıkarıLıp başkasının konuLduğnu düşünemiyorum..
umarım böyLe biŞy oLmaz,efSanimiz akıLlarda hep öyLe kalsın bırakın..
özcansız-nurgüLsüz biR asmaLı konak istemiyoruz....
HulyaGoker
03-07-07, 01:16
arkadaşlar yağmur altınta tango kaçıncı bölümdeydi bilen var mı?
gecen gün köşe yazarlarından biri asmalı konağın nurgülün yerine naz elmas alınarak ve yine özcan denizle dewam edeceğini yazıodu..şok oldum.yazık ettiler efsanemize..
evet nabız atışlarını arttırmak için yapılmış olabilir insanın direkt onun o yapmacık suratını görünce bile kalbi sıkışıyo ay allahm ya starda bi kaç kere rast geldim neydi o ya hakikaten baharı değil herhangi birini oynayabilecek oyunculuk yeteneği yok kendisinde neyse tv güzle yüz arar ama tepelere çıkmış bi oyunculukla canlandırılmış bi karakteri nazmış azra akınmş ahu türkpençeymiş ancak olmayan oyunculuk yeteneklerini tastikletmiş olurlar ben hayranalrı olsam onalrın ki iyiki değil istemezdim bi de içten içe bahar olsun istiyolary bunalrın hayranları eziklik ne diyim
asmalı pusu ister başlasın ben izlemicem ama üzülcem çünkü efsaneyi yazık etmiş olcaklar bildiğim kadarıyla ap0 kartallar yüksek uçar filmi dizi yapcak sadri alışık yerine kadir inanırı oynatcakmş :icon_whis selda alkor yerine birini arıyomş aç adam gözü dönmüş:icon_whis
asmali konakta dilek yorulmaz diye birisi oynamsi diziyi o kadar izlememe ragmen bir türlü cikatamadim sizler biliyormusunuz acaba hangi rolde oynadigini iste dilek yorulmazin resmi
http://img244.imageshack.us/img244/203/dilektl6.jpg (http://imageshack.us)
bana hiç tanıdık gelmedi. belki bir bölüm falan partiye katılmıştır. yani yan rol olarak.
Arkadaşlar ben şimdi Özcan abiden maıl aldım. Sormuştum ben ne olacak şimdi diye? Meral Okayla Özcan abi Nurgül ablayı ikna etmeye çalışıyorlarmış, ama olacağını pek sanmıyorum dedi. Şuanki düsünceleri eger Nurgül abla yoksa oda yokmuş.İnşallah ikna ederler. Benimde aklıma bıirşez geldi. Bizde Nurgül ablayı ikna etmeye çaşlışalım. Belki bizi kırmaz. Şımdı soru nasıl?
bana hiç tanıdık gelmedi. belki bir bölüm falan partiye katılmıştır. yani yan rol olarak.
Ilgilendigin icin tesekkürler :)
Arkadaşlar ben şimdi Özcan abiden maıl aldım. Sormuştum ben ne olacak şimdi diye? Meral Okayla Özcan abi Nurgül ablayı ikna etmeye çalışıyorlarmış, ama olacağını pek sanmıyorum dedi. Şuanki düsünceleri eger Nurgül abla yoksa oda yokmuş.İnşallah ikna ederler. Benimde aklıma bıirşez geldi. Bizde Nurgül ablayı ikna etmeye çaşlışalım. Belki bizi kırmaz. Şımdı soru nasıl?
Nurgül yesilcaya mail gönderme kampanyasi yapilacaksa bende varim haberiniz olsun :img-yes:
ahu erkıvanç
O eskidendi...
Abdullah Oğuz önce "Asmalı Konak" efsanesine el atmıştı, ama görünen o ki, yarı yolda kaldı. Şimdiki hamlesi, çocukluk dönemimden gri fotoğraflar eşliğinde hatırladığım "Kartallar Yüksek Uçar". Düşünsenize yıl 1983... Sadri Alışık zıpkın gibi Banazlı rolünde; "Hanımağa"mız Selda Alkor. Ki, onun hanımağalı sonrasında çekilen pek çok dizide "dominant anne" karakterine ilham vermiştir. Yeni kadroda Banazlı'yı Kadir İnanır, hanımağayı Türkan Şoray canlandıracakmış. Alışık ailesi ise yine unutulmamış; Kerem Alışık, Banazlı'nın oğlu Mustafa olacakmış. Doğrusu bir dönem iyi iş yapmış dizilerin yeniden çekilmesi fikri beni hiç heyecanlandırmıyor. Benzer örnekler gördük ve sonuç hep hüsran oldu. Popüler olan kendi döneminde popülerdir sadece...
walla bu iyi fikir. peki nurgül kabul etmezse bu abdullah oğuz neyine güvenrek asmalı konağı devam ettirecek işte bunu anlamıyorum.
Asmalı Konak.
Bu zamana kadar yayımlanan diziler arasında her zaman seçici olmaya özen gösterdim. Asmalı Konak dizisine ilk başladığımda yağmur'a tutulmuş bir şekilde kuzenimle eve gelmiştim. O kadar etkilenmişiz ki daha üstümüzü bile kurulamadan diziyi soluksuz izledik. Ertesi gün de o yağmurun ateş azizliğine uğradık.
Şuan da gündemde olan birkaç diziyi seyrediyorum. Ama hiçbiri Asmalı Konak'ın yerini alamaz. Renkler, mekanlar, replikler ve oyuncuların profesyonel başarısıyla, gerçekten içimizde büyütmemize izin verdikleri o AŞK.
Çok iyi bir iş çıkardılar. Bu zamana kadar izlediğim hiçbir dizi de Bahar-Seymen aşkı gibi bir aşk görmedim. Ekrana bağladılar beni ve bizleri.
Son bölümü izlemek için 17.Ekim'e biletleri almıştık. Sinema filmi olarak da çok iyiydi ama her zaman yönetmeni eleştirdim. Asmalı Konak'ı sinema'da izleyiciyle buluşturması gerekn Çağan Irmak olmalıydı.
Arkama dönüp baktığımda arşivimden hiç çıkarılmayacak bir yapıttır.
Tebrikler. :good:
Arkadaşlar tv de yaz sezonu başlayınca atv ve kanal1 takip ediyorum asmalının eski bölümlerini tekrar belki yayınlarlar diye ama yok yok yinede bekleyeceğim.sizce hiç umut yokmu.
yakupoglu61
06-07-07, 20:36
özcanın nurgül yoksa bnde yokum demesi çok önemli
özcanda olmassa zaten çekemez ki abdullah
zaten bızde onu soruyoruz kendı kendımıze. ÇÖzcan abı olmasada cekermı abdullah dıye? eger öyleyse ben özcan abının oynamasını ıstermıyım ıstemezmıyım bılmıyorum. cünkü o oynarsa o zaman seymenın baskasına bahar demesıne dayanamam, eger o oynamazsa bambaska bahar ve seymen olacak buda kötü. off hıc baslamasaydı ya. aslında showa maıl ata bılrız ıstemıyoruz dıye, nede olsa show acı hayattan sonra rekor kıran bır dızı ıcın abdullahla görüştü
Özcanin bunu demesi bencede cok önemli.
Oda biliyor seyircinin seymeni özcan deniz olarak, baharida nurgün yesilcay olarak istedigini. Nurgül yesilcay dediginiz gibi bizi kirmaz insallah.
Eger mail kampanyasi felan yapilacaksa, Sonunaa kadar varim :img-wink: :good: Hayirlisi
istem_metsi
07-07-07, 18:05
Özcanin bunu demesi bencede cok önemli.
Oda biliyor seyircinin seymeni özcan deniz olarak, baharida nurgün yesilcay olarak istedigini. Nurgül yesilcay dediginiz gibi bizi kirmaz insallah.
Eger mail kampanyasi felan yapilacaksa, Sonunaa kadar varim :img-wink: :good: Hayirlisi
aynen bende varımm
bende nurgülsüz bi asmalı istemeyenlerdenim
inş. nurgül abla bizi ve özcan abiyi kırmaz daa asmalı da güzel gözlü bahar olarak oynamaya devam ederr
eğer böyle bi kampanya yapılacaksa her zaman varım arkadaşlarr
Önce nereye mail atacagimizi konusalim ve adresler toplayalim.
Burda Gazetecilerde önemli, seyircinin ne istedigini bilsinler tam olarak ve daha cok yanki uyandirir ve nurgülün ikna olmasi daha kolay olur bence ;);)
Eger gazetelere atalim önce diyorsaniz, ben bir kac adres yazabilirim ;)
bozcan@bugun.com.tr (magazin yazari)
editor@sabah.com.tr
csemercioglu@hurriyet.com.tr
yaytug@sabah.com.tr
oray.egin@aksam.com.tr
aeyuboglu@milliyet.com.tr
editor@posta.com.tr
ben basladim bile atmaya, aklima geldikce atarim zaten, gazete yazarlari butür seylere cok önem veriyorlar. bir sürü seyde mail atmistim onlara hep yanit vermislerdi ama tabi tek basima degil, kampmanya yapiyorsak cok olmamiz lazim. haa birde baska adreslerdende degisik degisik atin, yoksa farkina variyorlar ayni kisinin defalarca attigini :) hadi kolay gelsin ;)
bende hemen birazdan atmaya basliyorum , yalniz nasil yazayim tam kestiremedim
direk konuya girip asmali konagi tekrar cevirirlerse mutlaka özcan deniz ve nurgül yesilcayda buna dahil olmali diye mi yoksa daha ayrinitli bir sekildemi yazayim ,
birde arkdaslar baska bir sitede atv avrupanin yayin akisinda asmali konagin yarin saat 17.00 de (avrupa saati ile ) tekrar yayinlanacagini gösteriyor dogruluk payini bilmiyorum
hemen bir örnek verim :)
mesela:
sayin gazete yazari
bildiginiz gibi 2003 Tarihinde yayina giren ve seyirciler tarafindan cok begenilen dizi asmali konak yeni bölümleriyle tekrar yayinlanma karari aldi.
ancak bizler, yani bütün asmali konak hayranlari dizideki bas rol oyunculari özcan deniz ve nurgül yesilcay´la sevdik asmali konagi.
Eger yeniden cekilecekse dizi Özcan deniz (seymen) ve nurgül yesilcay (Bahar) kararkterleriyle cekilsin.
Ya onlarsiz, yada HIC ....
saygilar...
iste bunun gibi seyler yazip yollayalim :)
Ben teker teker hepsinede yolladim ama sadece editor@sabah.com.tr adresine gitmedi. herkese kolay gelsin, eminim bu mailleri önemseyeceklerdir. ;)
asmalı konak bir efsanyedi..oyuncularıyla senaristi ve yönetmeniyle bir bütündü...
tıpkı her oyuncu bir binanın taşları gibiydi..
taşlardan en önemlisini binayı ayakta tutan birtranesini değiştirmek istiyorlar....
peki o taş o sorumluluğu o ağırlığı taşıyabilecekmi..
böylke bir efsaaneye yazık ediyorlar..
çok yazık...
Asmali Konak Tekrarlari ile Hafta Ici Hergün Saat 10:20 De Atv Avrupada
Veee en güzelide artık her bölüm sonrasında ilk defa izliyormuşcasına burada yorum yapacak olmamız tam süper olacak.:good:
elizabeth_darcy
23-07-07, 17:54
süper ya benim habrim yoktu sabah bi gördüm çıldırdım süpeer olcakk
gerçi ans da takip ediyodum ama ans görüntü kalitesi pek iyi degill
Bu sabah atv yi acar acmaz daha ilkk saniyede anladim asmali konak oldugunu.
Daha yeni baslamisti, cook sevindim gercekten. tek dilegim insallahhh yarida kesmezlerrr ;)
ya görünce sok oldum felan ama sonra sevindim ve havalara ucdum
yani dizi kac yil önce bitdi ben halen asigim asik
Gercekten her izledigimde ayni heyecani duyuyorum.
Hele asmali konakta gergin sahneler olunca ben bile geriliyorum.
Böyle bakinca 54. bölüm cekildi dizi, keske zamaninda birazdaha uzun olsaydi.
Bahar iyi olduktan sonra istanbulda devam edebilirlerdi hic bitirmeden.
Cünkü cogu dizi böyle anadoluda cekiliyor önce, ama sonra istanbulda devam ediliyor.
yakupoglu61
25-07-07, 15:05
Gercekten her izledigimde ayni heyecani duyuyorum.
Hele asmali konakta gergin sahneler olunca ben bile geriliyorum.
Böyle bakinca 54. bölüm cekildi dizi, keske zamaninda birazdaha uzun olsaydi.
Bahar iyi olduktan sonra istanbulda devam edebilirlerdi hic bitirmeden.
Cünkü cogu dizi böyle anadoluda cekiliyor önce, ama sonra istanbulda devam ediliyor.
ewt teşke devam etselerdi ama istanbulda değil,
dediğin gibi anadoluda başlayan her dizi bi zmn sora istanbulda devam ediyor...!
anadoludaki insanlarda bu dizileri izleyince bunlar istanbula gidiyor bizde gidelim diyor, ist. geliyorlar.
sORA BU şehir neden bu kadar kalabalık diziler insanları buraya göç etmeye yöneltiyor...!
yanlışsam söleyin...!
lady_dicaprio
25-07-07, 15:20
ayy bende izledim bugün asmali konaki ve sanki hic bakmamissim gibi büyük bir heyecanla izledim cok özlemissim yaa cok güzeldi ...
dediginiz gibi keske devam etseydi ama olsun tekrarlarida bana yeter :)
Asmalı konağı her izleyişimde yeniden izliyormuş gibi seyrediyorum.:img-yes: Ve haklısınız keşke 54.bölümle kalmasaydı,daha çok hikaye çıkardı Baharla Seymen aşkından.:img-wink:
ewt teşke devam etselerdi ama istanbulda değil,
dediğin gibi anadoluda başlayan her dizi bi zmn sora istanbulda devam ediyor...!
anadoludaki insanlarda bu dizileri izleyince bunlar istanbula gidiyor bizde gidelim diyor, ist. geliyorlar.
sORA BU şehir neden bu kadar kalabalık diziler insanları buraya göç etmeye yöneltiyor...!
yanlışsam söleyin...!
Evet bence cok haklisin.
Birde herseyin kalbi istanbulda attigi icin, millet en cok oraya göc ediyor.
Hayatin cok kolay oldugunu saniyorlar, ama sorunlar ve dertler orda ikiye katlaniyor. :good:
Asil istanbullu olanlari bu rahatsiz etmiyormu acaba :icon_whis
Sahsen ben cok sinirlenirdim, her önüne gelen istedigi yere göc ediyor :img-cool2
bir sezona 54 bölüm sığdırmışlar şimdiki diziler sanki daha az sürüyor bir sezon bile olsa keşke devam ettirselermiş kaç sene geçmiş üsütündne insanlar hala aynı tadı alıyorlarsa bu harika bir televizyon başarısı ya
bir sezona 54 bölüm sığdırmışlar şimdiki diziler sanki daha az sürüyor bir sezon bile olsa keşke devam ettirselermiş kaç sene geçmiş üsütündne insanlar hala aynı tadı alıyorlarsa bu harika bir televizyon başarısı ya
bu dizi bir bucuk sezon sürdü , kis aylarinda baslamisti yazin 16 . bölümde
sezon finali yaptilar ardindan ikinci sezonda 54. bölümde bitti
evet keske devam etselerdi , hala bir cok severek izliyorum bende
bu arada ben asmali konagin ilk reklamini gördügümde nurgül yesilcayi tanimadigim zamanlarda yani nereden bulmuslar bu kizi keske baskasi bas rol olsaydi diye düsünmüstüm , simdi ise ondan baskasini düsünemiyorum bahar rolüne :)
Bugünki bölümde baharin sesi degisti :) Bi tuhaf oldu böyle, eski sesine alisinca :)
Ha birde Yaman, yani namideger Sırık :) geldi.
Daha o zamandan belliymis, sonradan basimiza bela olacagi.
lady_dicaprio
26-07-07, 20:20
Bugünki bölümde baharin sesi degisti :) Bi tuhaf oldu böyle, eski sesine alisinca :)
Ha birde Yaman, yani namideger Sırık :) geldi.
Daha o zamandan belliymis, sonradan basimiza bela olacagi.
evt cnm banada cok deyisik geldi baharin sesi...
yarin yine izliycem on kerede izlesem bikmam ben bu diziden :)
özcanim süper oynuyor ya yerim ben onu :) cok tatli cok karizmatik ooof ooof :img-blush
bi bölüm daha dublaj lı nurgülün sesii
o zman mumya firardanın cekimi için mısara gitmişti
dublajı kendisi yapamamıstı yogunluktan ynaii
bi bölüm daha katlancaz iyiki kendi sesiyle oynamıs o ses hiç ona gitmiyodu
yarın sanırım bayılıcak bahar hamile oldugunu öğrenicekk yanlis hatırlamıyosam
Bahar bugünki bölümde bayildi, seymen hamile oldugunu ögrendi, sonra alllahhhh diye kosarak cikti odadan :) Neyse zaten gerisini biliyorsunuz tabi :)
Ama mutluluklari yine fazla sürmeyecek :(
__SEYMEN__
27-07-07, 17:35
o bölüm harikaydı ya baharın hamile olduğunu konağın öğrenmesi falan çok hoştu evet sesi hiç yakışmıyordu ama fazla sürmedi tam bir bölümüveriyorlar dimi geçen sene kanal 1 verirken bazı yerler kesiyordu
Arkadaşlar dün ans de izlerken bişey dikkatimi çekti daha öncede çekmiştide yine bulamamıştım.Hani memo ile hayriyenin düğünündetamer ve zeynebin sonrada baharla seymenin dans ettiği parçayı nereden bulabilrim.fikri olan varmı.:img-yes:
geceleri paso asmalı konak izliyorum cdleri takarak. bir haftada 27.bölüme geldim. yemin ediyorum böyle her sahnesi mükemmel bir dizi daha yok tarihte. kimbilir kaçıncı izleyişim ama hala aynı heyecan, hala aynı gülümseme var yüzümde.
lady_dicaprio
31-07-07, 19:02
ooof bu dizi bir baskaydi ya
seymen-bahar aski bir baskaydi
hic bir ask onlarinki kadar büyük degildi
hic bir dizi bu kadar mükemmel degil - yoook ben bulamadim
o kadar cok dizi izledim hic birinde bu kadar birbirilerine asik iki insan görmedim - göremedim
bugün ve yarin en hüzünlü bölümler yayinlanacak hatda bugün yayinlandi o haydari varya bi kasik suda bogucagim resmen seymeninm hayatiyla oynadi ya
mavi deniz
01-08-07, 10:01
ARKADAŞLAR YÜKSEL BEYE BİR MAİL ATTIM GERÇİ BU KAÇINCI BİLMEM AMA :(
YÜKSEL ABİ SİZİN KÖŞENİZİ HER SABAH OKUYORUM DESEM İNANIN ŞİMDİ SİZE BOŞ ABUDİK KUBİDİK ÖVGÜLER YAZMAK İSTEMİYORUM BUNLARI TEKRAR TEKRAR DİLE GETİRMEK SİZİN VAROLAN OKUNMA POTANSİYELİNİZİ ETKİLEMİYCEK NEDE OLSA NEYSE BEN ESAS KONUYA GELMEK İSTİYORUM BUNDAN ÖNCEDE SİZE BİR MAİL ATTIM ASMALI KONAK BAHARSIZ SEYMENSİZ OLMAZKİ BUNLARDA NURGÜL YEŞİLÇAY VE ÖZCANSIZ DEMEK ANLAMINA GELİYOR BASINDA ÇIKAN HABERLERE İNANILMAZ ÜZÜLÜYORUZ ASLINDA SİZE NURGÜLFANIYIM DEMEKTEN ÇEKİNMEMEK İSTERDİM HATTA SİZİN TARAFSIZLIGINIZDAN EMİN OLMAK AMA BU İNANCIMI HER MAİLİMDE YİTİRİYORUM SİZİN NURGÜL HANIMDAN HOŞLANMADIGINIZI GAYET İYİBİLİYORUZ HATTA KÖŞENİZDE BELKİ BU KONUYA YER VERMEYİP BİZ GENÇLERİBİLE KIRMANIZA ANLAM VERMEYE ÇALIŞIYORUZKİ İLLA BİR KONUYLA İLGİLENMENİZ İÇİN SAYFALARCA MAİLMİ YAZMALIYIZ YADA MAİL KUTUNUZ FARKLI ADRESLERLEMİ DOLMALI ANLAM VEREMİYORUZ BU İŞLER SADECE BİR MAİL DEGİLDE BİNLERCE MAİLLEMİ OLMAK ZORUNDA BİZ KENDİMİZİ SÜREKLİ PARALAMALIMIYIZ SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN BASIN ÖZGÜRLÜGÜ DÜŞÜNCESİ GENÇLERE VERDİGİ ÖNEM BUMU YANİ
SİZ BUNU YİNE KÖŞENİZDE YAYINLAMAK İSTEMİYORSANIZ YAYINLAMAYIN AMA BİLİKNKİ Bİ YOLUNU BULUCAZ VE YAPICAZ Bİ ŞEKİLDE GENÇLER İNATÇIDIR BİLİYORSUNUZ VE YÜKSEK SESLE TEKRARLAYACAGIZ ÖZCAN DENİZ VE NURGÜL YEŞİLÇAYSIZ EFSANE EFSANE OLMAZ BİRİNİN EKSİKLİGİ NASILDA FARK EDİLİR EFSANEMİZ KİRLETİLMESİN:( YA ONLARLA YADA HİÇ KAMPANYAMIZI KÖŞENİZE TAŞIMANIZ DİLEGİYLE ÇOK ÖNEMSEDİGİNİZ GENÇLİK:
ya büyük harf yasak biliyorum ama modlar bi defalık izin versinler maili böyle yazdım ya umaım silmezler şimdiden teşekürler:)
Bence cok güzel olmus ama insallah dikkate alinir.
Ama son durumlar ne ya, simdi cekilecekmi cekilmeyecekmi.
Ben o abdullah oguz denen adama sinir oldum, zamaninda 54 bölüm yapip bitirdiler, madem o kadar para gözler, o zaman devam ettirselerdi,ne güzel raytingi vardi.
Simdi devam ettirecek sanki tutulacakmis gibi özcansiz ve nurgülsüz.
bende hala bıkmadan ızlıyorum. suankı tek dılegım daha gec yayınlanması cünkü avrupada tatıller bıtecek ve ben o saatlerde okulda oluyorum en güzel bolumlerını kacıracagım.
bu arada asmalı baslıyormu sımdı baslamıyormu? nurgül ablayı hala ıkna etmeyemı calısıyorlarmıs?
ans ta kacta baslıyor asmalı konak? kacıncı bolume geldı orda?
Asmali konakcilar asagidaki basliklarada beklyiorum yorumlarinizi :) bye
Ege Aydan
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=28352
Selda Özer
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=29889
Aysun Metiner
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=28672&page=2
bende hala bıkmadan ızlıyorum. suankı tek dılegım daha gec yayınlanması cünkü avrupada tatıller bıtecek ve ben o saatlerde okulda oluyorum en güzel bolumlerını kacıracagım.
bu arada asmalı baslıyormu sımdı baslamıyormu? nurgül ablayı hala ıkna etmeyemı calısıyorlarmıs?
ans ta kacta baslıyor asmalı konak? kacıncı bolume geldı orda?
aynen bende daha gec yayinlanmasini istiyorum tatillerden dolayi
ilk sezonun tüm bölümlerine ve ikinci sezonun özellikle son bölümlerine bayiliyorum umarim saati degisir :img-yes: ve izleye biliriz
ooof bu dizi bir baskaydi ya
seymen-bahar aski bir baskaydi
hic bir ask onlarinki kadar büyük degildi
hic bir dizi bu kadar mükemmel degil - yoook ben bulamadim
o kadar cok dizi izledim hic birinde bu kadar birbirilerine asik iki insan görmedim - göremedim
yazdıklarına sonuna dek katılıyorum.konusu ,oyuncuları,mekanlarıyla öylesine farklı ve güzeldiki onlardan sonra kimse onlar gibi olamadı,uğraştılar ama başaramadılar.sılayı bir hevesle izlemeye başlamış ve bahar seymen aşkının aynısı olamayacağını bilsemde umut etmiştim,ama maalesef 1000/1 i bile olamadılar ve ben nihayi kararımı verdimki asmalı her daim 1 numara olarak kalacak kimse onu tahtından indiremeyecek.
hiçbir bölümünü kaçırmayan ve tüm tekrarlarını izlemeye çalışan ben sinema filmine gitmedim çünkü saçmalayacaklarından korkmuştum,bana göre bahar amerikada tedavi gördü iyileşti ve evine kızına ,sevdiklerine geri döndü.
şimdi bu devam fikri kimden, nerden çıktı anlaşılır gibi değil,şaka gibi,nurgül olmadan tabiki bu dizi olmaz,o kadroyuda bir daha biraraya getiremezler,kendi kendilerini imha etmeye çalışıyorlar galiba.
(asmalıyı ne kadar sevdiğim ismimden anlaşılıyordur umarım.)
bu dizinin nedense ben de hep ayrı bi yeri vardır.asmalı konak başladığında lise 2'ye gidiyordum ve o zaman fenomen halindeydi,şimdi de öyle,hiçbir dizi asmalı'nın yerini tutmadı,sizce böyle diziler kaldı mı?:icon_whis
lady_dicaprio
13-08-07, 20:11
bu dizinin nedense ben de hep ayrı bi yeri vardır.asmalı konak başladığında lise 2'ye gidiyordum ve o zaman fenomen halindeydi,şimdi de öyle,hiçbir dizi asmalı'nın yerini tutmadı,sizce böyle diziler kaldı mı?:icon_whis
kalmadi cnm kesinlikle katiliyorum sana
asmalin yeri bir ayri dedigin gibi
cok güzeldi
resmen bir efsaneydi
bende coooook seviyorum bu diziyi
atvde tekrarlarini hergün izliyorum hicte bikmiyorum ya
bikilmaz bu diziden
Bahar61 cnm sen benim yazdiklarima katilmissin bende seninkilerine kesinlikle katiliyorum... aynen bende silaya baktim belki asmali gibidir diye ama nerdee??? hicbir dizi bu dizinin yerini tutamaz zaten silada iyice sacmaladi ...
uzun lafin kisasi :) ASMALI KONAK HERSEYIYLE MÜKEMMEL BIR DIZIYDI VE HICBIR DIZI BU EFSANEYI GECEMEZ :)
avrupada yaşıyan ve yakında okulları acılan arkadaslara sesleniyorum. atv ye mail atalımda gec saatte yayınlasınlar asmalı konağımızı. yoksa kacıracağız. ben attım ama bir kişiyle olmaz sanırım. destek bekliyoruz!
Arkadaslar benim bugün okulum acildi ve sabah asmaliyi izleyemedim. izleyen varmiydi? nasildi? tamda harika bolumler basliyor. ben atv ye mail attim ama gec yayinladilarmi bilmiyorum. bu sabah basladimi bakan oldumu?
bu yeniden çekilmesi konusunda artık haber çıkmıyor herhalde. umarım çekilmeyecektir. bize birbirinden harika 54 bölüm yeter de artar bile. hala bıkmadan izliyorsak bu dizi acayip bişey yaa.. bu yaz da izledim hala ilk günkü heyecan..
lady_dicaprio
24-08-07, 13:36
bu yeniden çekilmesi konusunda artık haber çıkmıyor herhalde. umarım çekilmeyecektir. bize birbirinden harika 54 bölüm yeter de artar bile. hala bıkmadan izliyorsak bu dizi acayip bişey yaa.. bu yaz da izledim hala ilk günkü heyecan..
kesinlikle katiliyorum cnm
sanki hic izlememisim gibi izliyorum
ama yakinda okullar aciliyor lütfen atvye mail atalim - yayin saatini deyistirsenler :)
kesinlikle katiliyorum cnm
sanki hic izlememisim gibi izliyorum
ama yakinda okullar aciliyor lütfen atvye mail atalim - yayin saatini deyistirsenler :)
tamamen katiliyorum. aynen bendede. ilk gördügümde yeni bölümmüs gibi sevindim. izledigimde herseyi bilmeme ragmen neyin ne zaman olduguna ragmen hic birseyden haberim yokmusta ilk defa izliyorumda cok heyecanliyim, hele ki jenerikte. adam basliyor söylemeye benim kalbimde gercektende bir sizi. bilmiyorum bunu anliya bilirmisiniz? Dizi degilde baska birsey sanki. hic birseyde bu kadar heyecanlanmamistim.
bu arada sana katiliorum ben attim ama hala bir faydasini göremedim. cok istiyorm. bir haftadir kaciriyorum asmaliyi ayse hanim gelmis olmasi lazim. cok kötü okulda hep aklim o saattlerde asmalida. bu kadar olur yani. haberlerden önce yarisma var onun yerine basliya bilir cok sinir bu atv.
lady_dicaprio
24-08-07, 16:10
tamamen katiliyorum. aynen bendede. ilk gördügümde yeni bölümmüs gibi sevindim. izledigimde herseyi bilmeme ragmen neyin ne zaman olduguna ragmen hic birseyden haberim yokmusta ilk defa izliyorumda cok heyecanliyim, hele ki jenerikte. adam basliyor söylemeye benim kalbimde gercektende bir sizi. bilmiyorum bunu anliya bilirmisiniz? Dizi degilde baska birsey sanki. hic birseyde bu kadar heyecanlanmamistim.
bu arada sana katiliorum ben attim ama hala bir faydasini göremedim. cok istiyorm. bir haftadir kaciriyorum asmaliyi ayse hanim gelmis olmasi lazim. cok kötü okulda hep aklim o saattlerde asmalida. bu kadar olur yani. haberlerden önce yarisma var onun yerine basliya bilir cok sinir bu atv.
ya cnm bende gercekten ayni durumdayim cok fena hatta bazen düsünüyorum kendi kendime niye bu kadar kaptirdim kendimi ben bu diziye diye ya? cok fena...
benim okullarin acilmasina daha iki hafta var ama seni cok iyi anliyabliyorum cnm bende herhalde iki hafta sonra seninle ayni durumda olacagim ooof ya ooof insallah yayin saatini deyistirirler
ya ben bircok dizi izledim hicbirisi asmali konak güzel degil ya
bence baska hic bir dizide bu kadar büyük bir ask yok
bizim burda okullar basladi malesef o yüzden bakamiyorum sabahki bölümlerine :(
atv kirk yilin basi yine iyi bir is cikariyor, eski bölümlerini koyyor ama sabah koyuyor ya :(
Eskiden koyunca tam ben okuldan gelmeye baslardi, ne güzel bakardim. keske yine öyle olsa..
en güzle bölümlerinde bende bakamıcam okullar yüüzünden dershnede var
bu atv den bekleyeelim bence kanal 1 de hayat var gibi devamlı eski dizileri veriyo çünkü ama avrupadakiler izleyebilir mi bilmem
maalesef tugce avrupada kanal 1 olmadigindan izleyemiyoruz baslayinca. umarim atv artik gec yayinlatir. ben bir tane daha mail attim. yilmak yok, sizde atin.
yakupoglu61
29-08-07, 11:11
gittiğim yerde uydu olduğu için 27. bölüme kadar izledim atv avrupada;
zamanında kanal 1 yayınladığında hayriyeyle memonun evlendiği bölümün yarısını kesmişlerdi
ama atv bu kez full verdi kesmeden...!
kimse kayıt yapmadı sanırıım ...!
chimeneyes
30-08-07, 09:41
ya cnm bende gercekten ayni durumdayim cok fena hatta bazen düsünüyorum kendi kendime niye bu kadar kaptirdim kendimi ben bu diziye diye ya? cok fena...
benim okullarin acilmasina daha iki hafta var ama seni cok iyi anliyabliyorum cnm bende herhalde iki hafta sonra seninle ayni durumda olacagim ooof ya ooof insallah yayin saatini deyistirirler
ya ben bircok dizi izledim hicbirisi asmali konak güzel degil ya
bence baska hic bir dizide bu kadar büyük bir ask yok
aynı şeyleri bende yaşıyorum kimbilir kaçıncı tekrar artık replikleri bil ezbere söylüyorum ama nezaman jenerik başlıp buvaaaaadiiiindee oooo oooo dieee:) ozaman işte içimde bişiyler oluor kalbim daha hızlı atıyor tüylerim diken diken oluyor... acaba tedaviyemi ihtiyacımız var nedersiniz:)
hazaldeniz
15-09-07, 20:49
bende sizin gibiyim o müziği duyduğumda fena oluyorum bide son sahnede hala ağlıyorum ya niye ben bu diziyi böle sevdim anlayamadım hiiiç...
selamm arkadaşlarrr evimize uydu bağlatalı 1 hafta oldu ve asmalı konağı grdüüm gnden beri sabah saat 10 da ayaktayım:P ama bnmde en byk üzüntm oklların açılmasııı keşke saaat 16.00 gbi başlasaaa zaten en heyecanlı bölümlerrr! zeynep ve salih olayları falan:P:P umarım saati değişirrr
seymen askin
17-09-07, 12:40
herkese slm arkadaslar nasıl tanımlayacagımı bilemiyorum ama asmalı konaksız olmuyor bu nedir böyle hastalık falanmı adını koyamadım bişeyler yapıp tekrar yayına koymalılar bunu biri adımı sölediginde bile fena oluyorum hep aklıma o saf temiz aşk geliyor diziyi izliyorum bittikten sonra aksam yemegi falan yediimde onlarda simdi yemek yiyolardır falan diyesim geliyor gercekle çok bagdastırdık belki ama yüregimde bozulmaz bi yer edindi asmalı konak madem gidecekti hiç başlamasaydı diyorum bazen 54 bölüm yasına geldi bırakıp gitti sonra bizi neolurki geri gelse bi gözüm hep ufukta bi gün gelir diye...
aynı şeyleri bende yaşıyorum kimbilir kaçıncı tekrar artık replikleri bil ezbere söylüyorum ama nezaman jenerik başlıp buvaaaaadiiiindee oooo oooo dieee:) ozaman işte içimde bişiyler oluor kalbim daha hızlı atıyor tüylerim diken diken oluyor... acaba tedaviyemi ihtiyacımız var nedersiniz:)
allahim tam tamina ayni duygulari hissediyorum. bende bilmiyorum nasil neden ama aynen öyle oluryo banada.
lady_dicaprio
18-09-07, 16:21
arkadaslar ya bende kendi kendime düsünüyordum sadece benmiyim bu diziyi bukadar cok seven ve aradan 5 sene gecmesine ragmen bu diziyi asla unutmayan diye ama baska arkadaslarda varmis :)
ya ben buraya asmaliyi cok sevdigimi bir cok defa yazdim yazmayada devam edecegim cünkü bu dizi bir harika cünkü bu dizi sadece ask dolu ve en önemlisi cünkü bu dizi bir EFSANE :happy0064
bir arkadas tedaviyemi ihtiyacimiz var demis ben acikcasi tedavi olmak istemiyorum cünkü bu duygu cok güzel yaa gercekten hayattimda bir cok dizi izledim ama hic birinde daha jenerik müzigi calarken bu kadar heycanlanmadim
hic birinde bu kadar büyük bir ask göremedim
bugün asmalinin son sahnesini izledim ve yine hüngür hüngür agladim ama bu duygu gercekten cok güzel yaa bu dizi beni cok etkiliyor
neyse yazim yiine biraz uzun oldu ama napiyim cok seviyorum ben bu diziyi coooooook
yakupoglu61
23-09-07, 01:05
zeynep tamerin barda kafasına şişeyle vuracakken seymenin gelip durdurduğu bölüm hangisiydi hatırlayan varmı...?
zeynep tamerin barda kafasına şişeyle vuracakken seymenin gelip durdurduğu bölüm hangisiydi hatırlayan varmı...?
36 . bölümdü yanlis hatirlamiyorsan :img-yes:
bugün final bölümünün tekrarını izledim. içim bir garip oldu. kimbilir kaçıncı izlemem ama her seferinde aynı şeyleri hissediyorum. yeri dolmayan tek dizi asmalı konak..
lady_dicaprio
02-10-07, 18:37
bugün final bölümünün tekrarını izledim. içim bir garip oldu. kimbilir kaçıncı izlemem ama her seferinde aynı şeyleri hissediyorum. yeri dolmayan tek dizi asmalı konak..
cnm kesinlikle katiliyorum sana cok güzel yazmissin yeri dolmayan tek dizi asmali konak ve gercekten kendimden yüzdeyüz eminimki bu dizinin yerini hic ama hic bir dizi alamiycak
bu arada imzan coooooook güzel cnm yaa
hazaldeniz
05-10-07, 20:22
ya ben bu dizinin hastayım çok seviyorum tekrarı daha yeni bitti ama şimdiden çok özledim keşke tam kadro yeniden çekseler asmalı konak müthiş bi yapımdı unutmaya çalıştım olmadı habire onun hayalini kuruyorum
asmalı konak sevenler neredesiniz? burası çok öksüz kalmış. haydi biraz hareketlenelim. şimdi şöyle bir anket yapalım, belki biraz forum kıpırdanır ve biz de asmalı'lı günlere geri döneriz.
1- en çok güldüğünüz sahne
2- en çok ağladığınız sahne
3- en çok etkilendiğiniz sahne
4- çekimler açısından en güzel sahne
5- en çok kızdığınız sahne
6- en sevdiğiniz karakter
7- en sevmediğiniz karakter
8- en aşk dolu bölüm
şimdilik bunlar olsun. :)
kesinlikle memo-hayriye'nin düğünü.
finalde hayatın ağlaması
salih-bekir kavgası
otelin açılışında halay çekilmesi ve zelişin kaçırıldığında konağın bahçesi
dicle'nin bahara rızanın annesi olduğunu söyledikten sonra, baharın gitmesi ve sümbülün hayatı vermemek için kapıları kilitlemesi.
dicle her zaman
tabiki ayşe melek
8- en aşk dolu bölüm
53.bölüm. those were the days eşliğinde müthiş sahneler
asmalı konak sevenler neredesiniz? burası çok öksüz kalmış. haydi biraz hareketlenelim. şimdi şöyle bir anket yapalım, belki biraz forum kıpırdanır ve biz de asmalı'lı günlere geri döneriz.
8- en aşk dolu bölüm
lalenin sakarliklari, patavatsizliklari ve hayriyeyle memonun dügünü
seymenin barda baharin kanser oldugunu ailesine acikladigi sahne
seymenin bahara evlenme teklifi ettigi ve seymenin arabasini mayinli bölgeye sürdügü sahne
karar veremedim :)
bahar ayse melege sen seymene asiksin deyince ayse melegin bu konuda ne yapmayi düsünüyorsun dedigi sahne
seymen ve bahar
kesinlikle ayse melek
8- en aşk dolu bölüm
birinci bölüm
yakupoglu61
02-11-07, 12:32
haydarın memo ile hayriyenin düğününde aşağı düşmesi ve konak yandıktan sora otele yerleştiklerinde kahvaltı yaparken haydarın koltuktan düşmesi.
bişey söyleyemiyorum
seymenin mardindeki halleri
seymenin sınırda gittikten sora mayına girmesi
baharın hamilelik bölümlerinde sanırım 25. bölümdü yolda yürüyüş yaparken seymenin görüp onu arabaya alması ve çok dalgınsın evemi gitmek istiyosun demesi...!
Bahar
en başlarda yaman ve sevgili kuzeni
8- en aşk dolu bölüm
aşk dolu 2 bölüm izledik diye hatırlıyorum 1. ve sondan bir önceki bölüm
bn oyumu 1. bölümden yana kullanıyorum[/QUOTE]
lady_dicaprio
02-11-07, 18:04
8- en aşk dolu bölüm
evt cnm ya cok haklisin burasi cok öksüz kalmis ... bu anket isini cok iyi yapmissin :)
1. en cok güldügüm sahne tabiiki hayriye ve memonun dügünü
2. ooof ya en son bölümünde cok aglamistim hele hayat aglarken bende hüngür hüngür aglamistim cok kötüydü ya
3. ooo ya ben bütün diziden cok fena etkilendim ama seymenin arabasini mayinlara sürdügü sahnede cok etkilenmistim... aslinda bahar ve seymenin aski beni cok etkilemisti ... üff be ne askdi ya :)
4. cekimler acisindan en güzel sahne bence istanbulda seymen ve bahar gezerkendi
5. en cok kizdigim sahne bütün ayse melekle olan sahneler
6. en sevdigim karakter tabiiki seymen :)
7. tabiiki ayse melek
8. bütün bölümler ask doluydu zaten bu diziyi bu kadar cok sevme nedenimde bu...
ya bu sorulari cvplarken bile tüylerim diken diken oldu
mükemmel bir diziydi asmali konak ya cok özledim coook
Asmalı konakta en çok etkilendiğim sahne 1.bölümün tamamıydı neredeyse.evlenme teklifi özellikle:blush:
çekimler açısından sevdiğim sahnelerden biri son bölümlere doğru Bahar'ın sergi için gittiği İstanbul'daki çekimler,Seymen'in arabayı mayınlara sürüşündeki kamera dönüşleri bence çok ironikti,:icon_shadbir de Bahar'ın konağı terkediş sahnesi vardı ki bunda da çok etkilenmiştim gerçekten.
En çok kızdığım sahne Seymen'in Bahar'a saldırdığı sahne(seyrederken sinirim çok bozulmuştu):icon_mad:
Salya sümük izlediğim tek bir sahne vardı o da Seymen'in Bahar'ın hastalığını öğrendiği ve havaalanı sahnesi idi:sad53:
En sevdiğim karakter Bahar ve en sinir olduğum karakter tabiki Ayşe Melek
En aşk dolu bölüme gelirsek Seymen ve Bahar'ın olduğu her sahne bence aşk