PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları-(Arşiv 16)

Sayfalar : 1 2 [3] 4

tkberlin
15-05-08, 23:26
Aman polatin butün adamlari bes para etmez artik.Simarikdilar iyice.Güzel bir firca cekmiyorki su polatta sunlara

Kadir_Reis
16-05-08, 00:05
Hüsnü'nün Sesi Değişmiş Begenmedim
Yine Muro-Çeto-Yıldırım Sahnesi Güzeldi bizim erhan ve nevzatın videosuda varmış polat iyice fırça çekmeli
Her Şeyi Muroya Baglıyorlar Adam üstte bisküvi,çekirdek yiyor sıgınakta nerdeyse her şey var :D

mc_merve
16-05-08, 00:06
son sahneye bayildim :D BEN BIR AN MURO bizim gulumleride asagiya alir zannettim ama belki yeni bolumde alir belli olmaz :D

EN SEVDIGIM bolumler

tuncayin abidinden bahsetmesi oldu :good: cunku ondan hic bahsetmemeleri cok sacmaydi kac bolumdur sonucunda olmedi ve tuncayin tek akrabasi gibi birseydi
umarim diger bolumlerde abidinide goruruz :D

Husnunun yeni sesini begenmedim :icon_whis eski sesi daha cok yakisiyodu

mematinin denize dogru bakmalri muzik esliginde guzeldi ama :D ne alaka anlayamadim birde mal filan istedi

poaltin buldugu cdlerin icinde bizimkilerininde cdlerin olmasi ayri bir olay zaten :D

GUZEL BIR BOLUMDU hem eskisi gibi tek bir son degil 2-3 son yaptilar
biryandan bulut memati tuzakta bir taraftan apdulheye tuzak kuruyolar gibi
bide en son polat bir eyer gidiyodu nereye gidiyo orasi ayri bir olay :D

tılsım16
16-05-08, 00:21
yıne guzel bır bolumdu her zamankı gıbı...

hakan öldü ınsanın ınanası gelmıyor adam kac canlıydı ölmeyecek gıbı gelmeye baslamıstı..

abdulhey ve pürmüz pusuya dusmek uzere.. mematı dagıtmıs vazıyette resmen bırde mal ıstemesı bulutla operasyona cıkmalar fılan.. yakın zamanda su ekıbın bı kendını toplaması lazım artık..

muro yıne komedıydı bırde bu bolum muronun ıngılızcesını duyduk ''I hope so'' :)
son sahnede ben muro catısma cıkınca mematı ve bulutu ıcerı alır sanmıstım.. ne olsa polatın adamı sayılır muroda bı yerde bu yuzden mematı dokunmaz gıbı..

bu bolum cok polat yoktu gıbı geldı bana... tuncayın halıde ıcler acısı resmen en son konseyde yemın ettık dıyor:) bırde abıdın ın anılması , neşe yi testere necmının adamı sanması fılan bıan eskı bolumler aklıma geldı.. polatla tuncayın bulusmasınıda merak edıyorum..

husnun polat sahnelerınıde begendım bu arada husnunun sesını bende begnemedım...

mc_merve
16-05-08, 00:25
aa dogru hakan oldu demi :D BEN ONU UNUTMUSUM :D

ACIKCASI BEN ALISMistim hakana keske olmeseydi dicem ama apdule ve mematiye yaptiklari aklima gelince amannnn banane diyorum :D
AMA ALISMISTIk baya

eskielrin anilmasi benimde hosuma gitti umarim arada boye anilmalar olur

murodan daha cok ingizlice bekliyoruz i hope so :D

blue ivy
16-05-08, 00:40
Yine çok güzel bir bölümdü ve yine heyecanlı yerde bitti.

Hüsnünün sesine ne olmuş öyle hiç iyi olmamış,tamamen hüsnülükten çıkmış,sesinden dolayı saçma laflarına bile gülesim gelmedi,neyse umarım durum düzelir.

Muro yine beni gülmekten öldürecek:img-hyste adam sığınaktan bile usul usul buluta laf yetiştiriyor:img-hyste yanındaki yıldırımda git gide komik olmaya başlıyor,umarım önümüzdeki bölümde muro kendini bulut ve mematiye affettirir ve müthiş üçlü kanka olurlar en büyük hayalim:img-hyste

Şu nevzatla güllü beş para etmez,hadi güllü neysede ya nevzat,gittikçe sinir olmaya başladım ona,polatın yanına yakışacak adam değil o salağın teki:fighting2

yalcinersonmez
16-05-08, 00:49
Evet bu bölüm 10 nolu bölümlerimizde çok çok güzeldi...yani aksiyon war komedi war sinir war... ee daha nolsun yani ne bu şiddet bu celal:)

Hakanın böyle basit bi şekilde gebermesi çok kötü oldu yani hakan için böyle bi son beklemezdim ekibin 2 has adamına memati ve abdüle yaptıklarından sonra...

"Muroyla Türküler" artık vazgeçilmez oldu bu bölümkü türkümüz le le sakine oldu :D

Hüsnünün yeni sesine gıcık kaptığım kadar bu annem dizisine bile gıcık kapmadım o derece yani :) :S

Muro-Çeto-Yıldırım üçlüsü bu bölüm polattan daha çok göründüler nerdeyse...

bu masaj salonu hikayesini güzel yapmışlar ne pislikler döndüğünü öğrendi herkes...Gerçi bilmeyen bi insan yok ama... :D

En çok beğendim sahnelerden biri polatın masaj salonuna girerken o adını unuttum aletten geçip ses çıkarması ve uyaran adamı takmayıp asansöre binmesine ayrıca asönserden inice dışarda bekleyen 2 adama sıkmalarına bittim :D

Erhanla konuştuğu kızın sahneside çok güzeldi...
Erhan burda kamerasız oda yokki!! :D

Polatın emmeli-gömmeli film koleksiyonunu ele geçirip çuvalla arabasına aldırmasına köptum hele erhanla nevzata içlerinde sizinde kasetiniz war diyince dedim napıcak bu adam cdleri oturup teker teker izlicekmi??! :)

KVP de bi pislikten daha kurtulduk yani Cengizden...
Cengizimi ebediyen kimsenin bulamayacağı bi yere gönderin Nazımım :gülme

ve örgüte gelelim Turan İskinin dolayısıyla örgütün tıbbi malzeme işini halletti Örgüt başkanıda Çetoya zarf attı çetoda nası yedi hala anlamadım...Bakalım Abdülheyler nası kurtulcak??!

Polatta Filmleri attı bagaja takiptede Erhanla Nevzat war ve Polatın yüzünde aynaya bakarak bi anlık gülümseme...Çok mrk ediyorum Polatlar nere gidicek :img-hyste

ve 38 bölümdür beklediğim olay yaşandı Tuncay KVP tarihinde ilk defa abidinin adını ağzına aldı abidini sordu...Buda demektirki abidin ilerleyen bölümlerde diziye dahil olacak (inş.) Ben zaten Abidini mematinin düğününde görünce anlamıştım bide düğünde olan kişilerin bazıları yakında diziye dahil edilcek olanlarmış diyolardı...

Memati gamzeden ayrıldı çekte boğaza bi türkü (gerçi türküye gıcık kaptım ama...) kazıma mal bul diyince şaşırdım yaa bulut fln aramasydı gerçekten kullanıcakmıydı şimdi...İnş. ilerki bölümlerde böle bişi görmeyiz...

Bulutla muroyu vurmaya gidişi ve opersayon sahnesi güzeldi... Yolda mematinin buluta senin yüzünden manitadan ayrıldım demesi güzeldi...Evdeykende benzin olayını sewvdim eğer çatışma olmasaydı cayır cayır yanacaklardı demekki murolar...

Muroda gizli yeri ii ayarlamış içinde ne ararsan var mübarek...

Ben örgütün eve ateş açma sahnesini çok başarılı buldum ya profesyonelce bi sahneydi...

Herşeye rağmen bu bölüm çok güzeldi ve bölümün Muro-Çeto-Yıldırım üçlüsüyle bitmesi ayrı bi hava katmıştı...

Yarın ratinglerde batlama yapcaz yine geçen haftaki gibi...

Şimdi merveninde dediği gibi 3 final Var;

Abdülhey ve Pürmüz Nasıl Kurtulacak?
Memati - Bulut ve Muro-Çeto-Yıldırım üçlüsü o çatışmadan nasıl kurtulacak?
Ve Polatlar nereye gidiyor?

blue ivy
16-05-08, 00:57
Hakan dedinizde aklıma geldi,ya ne basit bir şekilde öldü,onu ben ya abdülün ya mematinin yada en azından polatın elinden ölmesini beklerdim,adamı bombayla patlattılar ölüsünü bile göstermediler evet parçalandı ama bari ölüsünü görseydik daha bir içimize sinerdi neyse...

Sanırım polat sürpriz bir şekilde muronun yerine gitmesin?

mc_merve
16-05-08, 00:59
NESLI ABLAYA katiliyorum benimde en cok istedikelrimden biri bulutu mematiyi ve muroyu uclu olarak gormek dusman olmadan :D ama imkansiz gibi birsey sanirim

murotya bolumler gectikce daha cok baglaniyom :D OLMESIN ya Allahtan bu aralar medyada muronun ustunede gelinmiyo umarim senaristler muroyu hemen oldurmezler

yildirim fisek cetoda ayrilar zaten :D

seviyorum bu ucluyu :D

İLK
16-05-08, 02:37
bu bölüm güzel bi bölümdü hakan ve cengiz geberdi sonunda

iskoyu az gösterdiler bu bölüm

muro çeto yıldırım bunlarda artık vazgeçilmez üçlü oldular polattan daha çok göründüler zaten bu bölüm bu üçlü için hazırlanmışhüsnünün sesini hiç beyenmedim

mematinin sahnelerine bayıldım

ben hep söylüyorum nevzat ve güllü işin cılkını çıkardılar ihtiyarlar polata adam gönderir benden söylemesi

ve final sahnesi bu bölümün en koptuğum sahnesi bi uçtan ateş altındalar ama birbirlerine laf söylemeden de duramıyolar :img-hyste:img-hyste:img-hyste

kapanış sahnesi de hoştu duayla 3 kulhuvallahu oku yıldırım:img-hyste:img-hyste

NuRenNuR
16-05-08, 08:17
çok güzel bi bölümdü gerçekten
Muro'nun 3 ihlas oku üfle demesi güzeldi. Replikler bi harika ya. Yerin altından bile Bulut'a laf yetiştirmesi örgüt odayo taramayı başlayınca şaşkın ifadeleri çok iyi çekilmiş bi bölümdü ve bu bölüm çok güldüm.:good: En sinir olduğum şey Hüsnü'nün sesinin değişmesi neden yaparlar bunu anlamıyorum adamın sesi gayet iyiydi repliklerine uyuyodu en azından.
Ve benim tahminim örgütün pususundan onları Polat, Abdülhey, Pürmüz, Nevzat ve Erhan kurtarıcak çünkü bence hepsi orda buluşucaklar. Düşünsenize hepsi bi arada:happy0064

NuRenNuR
16-05-08, 08:25
evet ya şimdi düşünüyorum da o Muro'nun evine gidiyolar abdülhey'de Polat'da:good:
Başka türlü kurtulamazlar çünkü her tarafları sarılı. Onların ordan sağ çıkması mantıksız olur. Yani haftaya muhteşem bi bölüm bizi bekliyo diyorum ben:img-hyste inşallahhhhbye

hekimoglu64
16-05-08, 08:47
herkese günayinlar
dün ugryamadim artik,ama ne yazzikki sayfalar
oldugu gibi kalmis his ielerlememis:img-cray::img-cray:
neyseben bölümü begenmedim
nedeeeeeeeee..1.si---cok gec saatte basldi.2si.....oldukca yavas bölümdü3sü
bos sahnelrel doldulrmus bir bölüdü uyukum geldi acayip zaten ortasinda uyumusum:img-hysteama sonra uyandim sonuna yatistim:img-hyste:img-hystesadece.........son sahenyi begendim...muro lu sahnelri ama....muroda olmasa uyku getiren bir bölümdü ne yaziki:img-cray:....neysebu hafta tüyo alamadim arkadslar...cünki
daha arkadasimlargörüsemedim....neyse herkese iyi yorumlar....

deryaoz
16-05-08, 08:57
günaydınlar günaydınlar günaydııııınnnlllllaaaaarrrrrr
arkadaşlar kısabi aradan sonra birlikteyiz ben deryaoz.:img-hyste:img-hyste
dünkü bölüm müthişti ya muroya yani nedim adam beni gülmekten mahvetti bu adamı seviyorum canm.üyelerden ercandan şüphelenmeye başladı polat ve dünkü otel mevzusunda tam emin olur derim başka bişe demem.bu arada güllü iyi iş yaptı dedim şimdi kızla muhabbetten polatı aşağıda unutur :img-hyste:img-hyste yaparmı yapar:img-hyste:img-hyste bu arada ya mematide amma uzattı artık eskisi gibi sağlıklı düşünemiyor neden böyle bişe yapıyor sonunda polatı ve ekibini düşmanları yerine kendileri yok edecekler ondan korkuyorum mematiye bakın baş çekiyor zaten soy adıda memati BAŞ :img-hyste:img-hyste
hüsnünün sesini bende hiç beğenmedim one yaa:blink: bu arada bizimkiler çapraz ateşte kaldılar muro nasıl sığınakta yıldırım 3 ihlas oku içinden demesi gülmekten yıkıldım :img-hyste birbirlerinede lafta yetiştiriyorlar orda uslu uslu saklanacağına bide buluta laf yetiştiriyor. bulutlara ne demeli muroya bak hani örgütten ayrılmıştı. bence bizimki fazla dayanamıyacak çıkacak ordan onlarla beraber savaşacak sanırım fazla sallladım :img-hyste
bu arada abdüley ve hürmüz bi tuzağa doğru gidiyorlar bakalım oyüzden arkadaşlarım sanmıyorum mematiyi kurtarmaya gitsinler polatın bişeden haberi yok yani bunlar yani memati ve kazım başlarının çaresine baksınlar. bye

NuRenNuR
16-05-08, 09:05
:
bu arada abdüley ve hürmüz bi tuzağa doğru gidiyorlar bakalım oyüzden arkadaşlarım sanmıyorum mematiyi kurtarmaya gitsinler polatın bişeden haberi yok yani bunlar yani memati ve kazım başlarının çaresine baksınlar. bye

Hmm doğru aslında kamyonlu tuzak vardı onlara dimi unutmuşum bi an:icon_whis
Ee Polat nereye gidiyo oz mzn oda Muro'nun yerine gitmediğine göre Abdülhey'lerin peşine gider en azından onları kurtarır.
Ee o zaman Memati'ler nasıl kurtulucak yaww karıştı ortalık:img-hyste

İLK
16-05-08, 09:19
dün şekerim fuatta bi hoştu ço sevdim inciye detoks metoks vs :img-hyste:img-hystebabasıa artık bıraksan şunu ne o yosa ekonomik sorunumuz mu var:img-hyste:img-hystevurdumduymaz

şimdi polat muroyla karşılaştığı zaman ne yapacak arkadaşlar kendi korumasına mı alacak devlete mi teslim edecek yoksa polat bizim muroyu bulamadan oradan çıkacakmı çok karışık bi de hüsnü bey sordu bence onun içinde bi insan sevgisi var polat bey kazanalım onu polatta ben ne yapacağımı bilirim hüsni dedi ya biraz kıl kaptım ne yapcak acabe

hüsnünün sesi berbat ötesiydi aslında ben bu bölümü pek fazla sevmedim ama bölümü murolu sahneler ve tabiki son sahneler benim beğenmemi sağladı

to.derya
16-05-08, 09:25
Günaydin arkadaslar. Nasilsiniz???

Arkadaslar haberiniz olsun biz 2004 yiz 2008 degil. Lütfen psikolojik iskence yapmayin bana. Inanmiyorsaniz Ahuya sorun:img-hyste:img-hyste
Bölüm güzeldiya ben bayildim. Hakan öldü allah rahmet eylesin. Ben daha kalir ekibe girer saniyordum. Demekki kismet degilmis. Giden gitmistir kalan saglar bizimdir.

hekimoglu64
16-05-08, 09:30
arkadaslar daha tüyo alamadim
ama alinca paylasicam,...muro,ceto,,yildirim
bulut,memati......bunlar ordan sag cikmayacak:img-hyste
saka saka ya nasil kurtulurlar bende bilmiyorum düsünüyroum
düsünüyorum amabirsey bulamadim hahaha:img-hyste,neyse ben
arkadasima sorarim nasil cikacaklar ordan diye zaten bölümün en cok
son sahnesini begendim......muro diyor ya ben yerin dibindeyim nasil
pusu kurayim diyor ya hahahahhahahhasüerdi ya

sezon öncesi,muro poltarlarin ekibe gececk gibi
dün sinyallaeir verildi...bende dün vermistim bu tüyoyu

hakan ölmedi arkadaslar......
ölüsü göstrilmedi:icon_whis:img-hyste

to.derya
16-05-08, 09:33
arkadaslar daha tüyo alamadim
ama alinca paylasicam,...muro,ceto,,yildirim
bulut,memati......bunlar ordan sag cikmayacak:img-hyste
saka saka ya nasil kurtulurlar bende bilmiyorum düsünüyroum
düsünüyorum amabirsey bulamadim hahaha:img-hyste,neyse ben
arkadasima sorarim nasil cikacaklar ordan diye zaten bölümün en cok
son sahnesini begendim......muro diyor ya ben yerin dibindeyim nasil
pusu kurayim diyor ya hahahahhahahhasüerdi ya

sezon öncesi,muro poltarlarin ekibe gececk gibi
dün sinyallaeir verildi...bende dün vermistim bu tüyoyu

Türkülerimiz türkülerimiz türkülerimiz muronun sesiyle!!! Az önce asu yerine ahu yazdim kusura bakmayin heyecandan. Polatin nevzati haslamasi süperdi ya bir iside dogru yapin!!! Polt erhanla nevzata sizinde cdleriniz var burada diyince erhanun surati süperdi.

hekimoglu64
16-05-08, 09:44
arkadaslar dün hakan öldü....
yani hepimiz öyle saniyoruz degilmi....ama
neden ölüsü gösterilmedi haaa yandi kül oldu diye
mmm nedense ben haala yasiyor gibi hissediyorum:icon_whis:icon_whisNOT:arkadasim in haklana verdigi ik tüyosu cikmadi daha önce hakan ölecek demsiti ölmedi,sonrada polatlarin ekibe katilir demsiti ama oda olmadi yani son bölümde hakan öldü.....ne hikmetse arkadasimin verdigi iki tüyo cikmadi ve e tesadüftürkü bu tüyolarda hakanla ilgilihahahhahahhahahhahahah:img-hysteyok bu hakan arkadasma yaramiyor puhahahhahahhah

to.derya
16-05-08, 09:53
arkadaslar dün hakan öldü....
yani hepimiz öyle saniyoruz degilmi....ama
neden ölüsü gösterilmedi haaa yandi kül oldu diye
mmm nedense ben haala yasiyor gibi hissediyorum:icon_whis:icon_whisNOT:arkadasim in haklana verdigi ik tüyosu cikmadi daha önce hakan ölecek demsiti ölmedi,sonrada polatlarin ekibe katilir demsiti ama oda olmadi yani son bölümde hakan öldü.....ne hikmetse arkadasimin verdigi iki tüyo cikmadi ve e tesadüftürkü bu tüyolarda hakanla ilgilihahahhahahhahahhahahah:img-hysteyok bu hakan arkadasma yaramiyor puhahahhahahhah

Alicim ben yanlis hatirlamiyorsam senin arkadasin zaten sana yasayacagini yada ölecegini söylememistiki özellikle söylemek istememisti merak olsun diye. Sen bize öyle yazmistin hatirlamiyormusun?

hekimoglu64
16-05-08, 09:58
Alicim ben yanlis hatirlamiyorsam senin arkadasin zaten sana yasayacagini yada ölecegini söylememistiki özellikle söylemek istememisti merak olsun diye. Sen bize öyle yazmistin hatirlamiyormusun?

benim arkadasim bana evet
hep kisitli veriyor tüyolarini olailirde olmayabilirde gibisinden
yani %50 olarak veriyor tüyoalrini yari yariya...net verse zaten herseyi bilyiriz......ama benim demek istedigim hani diger bölümde ölecek demisti ölebilir demisti,ölmedi:)sonra polatalarin ekibede katilabilir demsiti ama katilmai demek istedigimtüyosunu zaten net vermiyordu ama yinede yrida osla katilabilir demsiti ama olmadi o acidan dedim hakan arkadasima yaramiyor diye
yoksa benim arkadasim evet hep olabilirlerle olmayabilrilerle veriyor tüyolarini ben arkadasima birsey demiyorumki sagolsun o olmasa tüyo veremeki bakin dünden ebri verebilyiormusum veremeiyorum cünki daha tüyo alamadimki:)

İLK
16-05-08, 10:02
olsun ali yarı tüyonun bile bi güzelliği var valla senin ve arkadaşların tüyoları buraya biraz hareket getirio :img-wink:

zaten tam alamazsın yoksa işin güzelliği kalmaz umarım dediğin gibi bayan oyuncu da 3 bölüm sonra yani son bölümde karşımıza çıkar:icon_whis

hekimoglu64
16-05-08, 10:05
olsun ali yarı tüyonun bile bi güzelliği var valla senin ve arkadaşların tüyoları buraya biraz hareket getirio :img-wink:

zaten tam alamazsın yoksa işin güzelliği kalmaz umarım dediğin gibi bayan oyuncu da 3 bölüm sonra yani son bölümde karşımıza çıkar:icon_whis

baan oyuncu ya sezon finalinden önce gelecek
yada sezon finalinden sonra eger öyle olursa daha 3 ay var
evet benim arkadasim kisitli veriyor cünki net verseonun icin
cok zazazrli olur benim icinde aynisi gecerli....asiii....dizisinin
tüyolari mesela o kadar netki yani repliklerine kadar veriyolrar
gercektende cikyior aynisi yani o zaman evet bir heyecani kalmiyor

İLK
16-05-08, 10:09

evet zaten bende onu diyorum kısıtlı tüyo iyi oluyo eğer tam tüyo olsa işin heyecanı kalmayacak

valla bayan oyuncu çıkmazsa durumumu düşünemiyorum çatlar patlarım valla aklıma olmadık isimler gelio bazen kendime yok daha neler diyorum ama arkadaşın bayan oyuncu tüyolarını bugünlerde vermio heralde bizim için de sürpriz olacak :icon_whis

to.derya
16-05-08, 10:10

Orasi öyle ama hakan icin basindan beri zaten kesin birsey demedi. O yüzden yanlis bir bilgi vermedi bence. Ölürde dedi ölebilirde dedi yani iki yönden gene hakli cikiyor. Kisitli vermesi iyi cünkü bu sayede burada konusulacak konu cogaliyior.

hekimoglu64
16-05-08, 10:11
evet zaten bende onu diyorum kısıtlı tüyo iyi oluyo eğer tam tüyo olsa işin heyecanı kalmayacak

valla bayan oyuncu çıkmazsa durumumu düşünemiyorum çatlar patlarım valla aklıma olmadık isimler gelio bazen kendime yok daha neler diyorum ama arkadaşın bayan oyuncu tüyolarını bugünlerde vermio heralde bizim için de sürpriz olacak :icon_whis

evet bayan oyuncuyla ilgi tüyolari artik
vermiyor son zamanlarda sadece iste senaroyda
konu olarak degisiklik olursa bayan oyuncunun
yeni sezsona kayacagini söylemsiti....neyse bu kadar bekeldik
ha 3 hafta haa 3ay daha bekleriz:)

Orasi öyle ama hakan icin basindan beri zaten kesin birsey demedi. O yüzden yanlis bir bilgi vermedi bence. Ölürde dedi ölebilirde dedi yani iki yönden gene hakli cikiyor. Kisitli vermesi iyi cünkü bu sayede burada konusulacak konu cogaliyior.

orasi öyle tabiki sagolsun
benim can dostum ya kendisi olmasa
ben sizlere ne verebilirmki:)arkadasima burdan cok tskler:)

NuRenNuR
16-05-08, 11:08
şimdi çözdüm işi akşamdan beri düşün düşün:icon_whis
Abdülhey'le pürmüz ilaç deposunda pusuya düşcekler
Polat'la Erhan ve Nevzat'da Muro'ları kurtarıcak:happy0064 Son kararım artık eminim:img-hyste
Telefonda Polat Abdülhey'den Muro'nun saklandığı yeri öğrendi çünkü :good: bende sabahtan beri kendi kendime yorum yapıyorum valla kimse yok :img-hyste
Neyse herkese selamlarbye

N.Şaşmazfan
16-05-08, 11:22
hakan öldü.hiç ölmüycek zamanda.isko yine kurtuldu...cengiz öldü.zaten artık kimsenin işine yaramazdı.şu komisyon başkanı ercan bey çok sinsi biri.iyi ki polat cdleri aldı.erhanla nevzatın da vardı.mematime üzülüyorum.ve de çok kızıyorum.kazım bana mal bul dedi ya.yüreğim ağzıma geldi...bulut aradı.tamam da niye gidiyor bulutla muroyu bulmaya.örgütün pususuna düşdüler.açıkcası bu bölüm pusu çokdu.yıldız buluta muronun adresini verdi.tabi ki örgütün de oraya gidiceğini biliyordu.çünki muronun yerini örgüte isko söyledi.bulutu anlıyorum.keşke mematim gitmeseydi.şimdi Polat ne yapsın.kimi kurtarsın.Polat muronun yerini biliyor.abdulhey ve pürmüz de pusuya düşecek...of....
gönülle hikmet,ömer baba,nazife anne,eren ve küçük ali de olmasa...polat delirir her halde...final her zamankı gibi çok heyecanlıydı...

hekimoglu64
16-05-08, 11:42
ya,bie saatliine ciktim
geldim yine sayflar oldugu yerde:img-cray:
neyse ömer babali sahneler gercktende cok güzeldi
ali bebek benim adas:)her dizidede adasim var ya:)polatta bir bakimdan adasim saiylir ali adiyla tabiki:img-wink:neyse ali bebek büyümüs ya
polat artik oglunaAnne getirmek zorunda
getireecekte zaten:)..................not:ya polat dizinin
kvp tamamne bitigminde ölmezde söyle olsa süper olur yeni askiyla evlenir ve ali bebegide alir bütün düsmanliklardan uzak olacak bir yere giderler:img-hyste

_ZeynepSasmaz_
16-05-08, 11:51
Final sahnesi mükemmeldi..
Ama ben Hüsnü'ün eski sesini istiyorum lütfen..
Çok kötü bu ses.. Karakterin tüm özeliği gitmiş.. Klişe bir karakter olmuş.. Hiç gülemedim bu bölüm ona..

hekimoglu64
16-05-08, 11:55
Final sahnesi mükemmeldi..
Ama ben Hüsnü'ün eski sesini istiyorum lütfen..
Çok kötü bu ses.. Karakterin tüm özeliği gitmiş.. Klişe bir karakter olmuş.. Hiç gülemedim bu bölüm ona..

aynen zeynocum
yani daha ilk konusmaya basladi
dedim bu adamin ses tonuna ne olmus dedim
gercektende ses tonunda dizilerde cok önemliymis
örnek....necati abi
mesela kendi sesiyle oynmasi olsa cok garipsenir valla

_ZeynepSasmaz_
16-05-08, 11:57
aynen zeynocum
yani daha ilk konusmaya basladi
dedim bu adamin ses tonuna ne olmus dedim
gercektende ses tonunda dizilerde cok önemliymis
örnek....necati abi
mesela kendi sesiyle oynmasi olsa cok garipsenir valla

Tamamen alışkanlık işte..
İnsan alıştığı sesi duymak istiyor..
Ayrıca eski ses Hüsnü'nün gerçek sesi değil miydi? Niye değiştirdiler ki..
Belki sesi felan kısılmıştır..
İnşallah önümüzdeki hafta eski sesine döner..

to.derya
16-05-08, 11:58
ya,bie saatliine ciktim
geldim yine sayflar oldugu yerde:img-cray:
neyse ömer babali sahneler gercktende cok güzeldi
ali bebek benim adas:)her dizidede adasim var ya:)polatta bir bakimdan adasim saiylir ali adiyla tabiki:img-wink:neyse ali bebek büyümüs ya
polat artik oglunaAnne getirmek zorunda
getireecekte zaten:)..................not:ya polat dizinin
kvp tamamne bitigminde ölmezde söyle olsa süper olur yeni askiyla evlenir ve ali bebegide alir bütün düsmanliklardan uzak olacak bir yere giderler:img-hyste

Dizinin daha bitmesine nekadar var? yani bir 2-3 sene sürermi daha? Keske senin dedigin gibi olsa alicim polati öldürmeseler! negüzel olur. :img-cray: Illa türk filmi gibi bir son olmasin tabii ama en azindan öldürmeden diziyi bitirsinler. Polat bu sefer mutlulugu bulsun dizinin sonunda. Insallah. Millet hep beraber üfleyelim.

üfffff üfffff!!!

hekimoglu64
16-05-08, 11:59
Tamamen alışkanlık işte..
İnsan alıştığı sesi duymak istiyor..
Ayrıca eski ses Hüsnü'nün gerçek sesi değil miydi? Niye değiştirdiler ki..
Belki sesi felan kısılmıştır..
İnşallah önümüzdeki hafta eski sesine döner..

bende hep öyle sandim
tahmin ettim hep kendi sesi sandim
ya belkide sesi gitmistir bir haftalagina
seslendirme yapislardir ona olamazmi:icon_whisyada
gercektende sesi kislidi icin öyle garip gelmistir bize

Dizinin daha bitmesine nekadar var? yani bir 2-3 sene sürermi daha? Keske senin dedigin gibi olsa alicim polati öldürmeseler! negüzel olur. :img-cray: Illa türk filmi gibi bir son olmasin tabii ama en azindan öldürmeden diziyi bitirsinler. Polat bu sefer mutlulugu bulsun dizinin sonunda. Insallah. Millet hep beraber üfleyelim.

üfffff üfffff!!!

artik bunu dizinin finalinde
görücezz deryacim daha 2-3 yil
var gerci zamanda su gibi geciyor...cabuk
gelir büyük final:)....

kİşİsElbİşEy
16-05-08, 12:01
Selamlarr!!

Bence Polat'ın sesi çok sıradan, her yerde aynı ses çok alışılmış bir ses. Keşke kendi sesini kullansa alışırız bir şekilde.

Hüsnü 'nün sesini bende beğenmedim.

hekimoglu64
16-05-08, 12:04
Selamlarr!!

Bence Polat'ın sesi çok sıradan, her yerde aynı ses çok alışılmış bir ses. Keşke kendi sesini kullansa alışırız bir şekilde.

Hüsnü 'nün sesini bende beğenmedim.

yok ya asil polat kendi sesiyle
oynasa garip olur...ama su anki seslendirme
sesi evet bütün dizilerde hatta yanaci dizilerde filmlerde
bile var ginaa geldi evet...kendi sesi polat karakterine gitmez
ama baska biri seslendirse süper olur derim.....ama bu seslednirmeyel artik bitireceklermis....yani dizinin büyük finaline kadar umut dabakla devammmsi...

_ZeynepSasmaz_
16-05-08, 12:08
Arkadaşlar ya bırakın Polat'ın sesini.. Alışmışız bir kere o sese, değişmesi çok saçma olur..
Bırakın Polat'ın sesini de Hüsnü'ye yoğunlaşın..
İnşallah önümüzdeki hafta eski sesine döner.. Yeni sesini hiç sevmedim ya, boru gibi..

hekimoglu64
16-05-08, 12:10
Arkadaşlar ya bırakın Polat'ın sesini.. Alışmışız bir kere o sese, değişmesi çok saçma olur..
Bırakın Polat'ın sesini de Hüsnü'ye yoğunlaşın..
İnşallah önümüzdeki hafta eski sesine döner.. Yeni sesini hiç sevmedim ya, boru gibi..

tepki aldi zaten ses tonu haftaya
kesin,eski sesine döne ins umalim ki öyle olsun:)
gercekten sanki hüsnü gitmis baska biri gelmis gibi...

hekimoglu64
16-05-08, 12:33
neyse sinirlendimgeldim valla:img-pilot:img-pilot
asi dizisi tüyolar bölümünden geliyorumda neyse..........

ya bu hüsnün sesine acil cözüm bulmalari gerek ya
cünki gercekten tuhaf sanki komedi hüsünü gitmis
ciddi hüsnü gelmsi vaala olmamsi sayin panafilm ve senaristleri....
acil cözüm bulun bu durumaaa

N.Şaşmazfan
16-05-08, 12:33
ay evet.hüsnü böyle konuşunca bir garip oluyor.hiç gülesim gelmiyor.Polatın sesi değişmesin.alıştık bir kere.ama hüsnünün sesinin değimesi lazım.bu bölüm sadece muro ve yıldırıma güldüm.muronun şarkı söylediği sahne aklıma geldikce gülüyorum...

_ZeynepSasmaz_
16-05-08, 12:36
Ben de Muro'nun şarkı söylediği sahnelere hiç gülmüyorum artık..
Bir kere söyledi, tuttu diye abarttıkça abarttılar..
Muro sit-com karakterine dönüşmeye başlıyor nerdeyse, bir kahkaha efekti eksik onun olduğu sahnelerde..

Ama hikayesi hoşuma gidiyor.. Örgütten kaçıyor vs..Ama komedi tarafı çok fazla abartılmasın ya..

NuRenNuR
16-05-08, 12:45
Muro sit-com karakterine dönüşmeye başlıyor nerdeyse, bir kahkaha efekti eksik onun olduğu sahnelerde..

Ama hikayesi hoşuma gidiyor.. Örgütten kaçıyor vs..Ama komedi tarafı çok fazla abartılmasın ya..

Bencede o zmaan karakterin inandırıcılığıda gidiyo. Tamam bi kere söledi çokta güzel oldu:good: Ama bundan sonra batmaya başlar artık. Gerçekten Hüsnü'nün de bütün komikliği gitmiş çok ruhsuz olmuş.Vay be bütün olumsuzlukları sıralamışım:icon_whis
Yinede bu bölüm en çok Muro'ya güldüm. He bide şekerim'e:img-hyste

hekimoglu64
16-05-08, 12:48

sonuna kadar katiliyorum cok
haklisin zeynepcim:good:muro karakterinin
bencede cok abartildigini düsünüyorum....ben artik
eskii kadar gülmüyorum muroya gülüyoruz elbez
hepimiz ama eskisi kadar degil....helede llyilyilyiylyilyi
repligini 2.yaptiginda o kadar yapaydiki zaten 1.orjinal olur
2,side yapmacikti frakindaysaniz sizde....

eliffpolattt
16-05-08, 12:52
Tek rahatsız olduğum konu Hüsnü'nün sesi :img-tomat
İnanılmaz etkiliymiş o ses , ne güldüm ne bir elektrik aldım Hüsnü'den dün
Hüsnü 'yü Hüsnü yapan sesiymiş ya
Biran önce düzeltilsin of ...

Onun dışında bu bölüm fena değildi ..Kurtlar Vadisi artık sit-com oldu ..Bu bölüm ne yalan söyliyim sıkıldım :)

hekimoglu64
16-05-08, 12:57
Tek rahatsız olduğum konu Hüsnü'nün sesi :img-tomat
İnanılmaz etkiliymiş o ses , ne güldüm ne bir elektrik aldım Hüsnü'den dün
Hüsnü 'yü Hüsnü yapan sesiymiş ya
Biran önce düzeltilsin of ...

Onun dışında bu bölüm fena değildi ..Kurtlar Vadisi artık sit-com oldu ..Bu bölüm ne yalan söyliyim sıkıldım :)

selecin bende SIKILDim dünkü
bölümden hemde acayip hatta uyuakalmisim:img-hyste
arada:)sadece son sahneler iyidi ....süslücüm evet muro
abartiyor artikkk durmadan insan sevgisi demesi SIKTI artikkk
nedense abartiya cok kaciyoruz milletce:icon_whis:)

bu arada ratinglerde totalde inis var hedef kitlede yükselis
ayrica,su esref saatini yine czmaya alsinlar cünki hic birsey degismemsi ratinglerinde....

eliffpolattt
16-05-08, 13:03
selecin bende SIKILDim dünkü
bölümden hemde acayip hatta uyuakalmisim:img-hyste
arada:)sadece son sahneler iyidi ....süslücüm evet muro
abartiyor artikkk durmadan insan sevgisi demesi SIKTI artikkk
nedense abartiya cok kaciyoruz milletce:icon_whis:)

bu arada ratinglerde totalde inis var hedef kitlede yükselis
ayrica,su esref saatini yine czmaya alsinlar cünki hic birsey degismemsi ratinglerinde....

Dünkü bölüme bir türlü ısınamadım nedense , çok kopuk geldi bana konular ..Bir de Hüsnü'nün ses tonunu duyunca bütün konsantre gitti ..Bu ses ne bu ses ne diyip durdum , inanılmaz etkiliymiş sesi :)

Muro karakterini seviyorum , onunla ilgili bir sorun yok zamanla rolü azalacaktır şuanda senaryoda kaçış dönemi falan derken Muro daha ön plandaydı geri çekeceklerdir ..

Onun dışında sıkıldım, son sahne güzeldi o kadar ...Bazı karakterlerin gösterilmek için gösterildiğini düşünüyorum mesela bu hoş olmuyor .Muro'ya ,Hüsnü'ye ve Tuncay'a verilen roller biraz azaltılsa herkeze yeterince iş düşer diye düşünüyorum neyse ya :)

_ZeynepSasmaz_
16-05-08, 13:07
Aynen benimde Hüsnü'nün sesini duyunca konsantrem zayıfladı..Sonunda konsantre oldum..
Dizi son reklamdan önceki partta güzelleşti.. O zaman baya bir keyif aldım..
Memati deniz kenarındayken çalan türkü çok güzeldi ya.. Bulut'la olan sahneler ve final sahnesi gerçekten çok güzeldi..
Yani son part'ı beğendim ben..

Bu arada bazı karakterler çok gereksiz . Mesela Hikmet'le Gönül ne amaçla dizide oynuyorlar anlamıyorum. Tamam ev tutmuşlar kendilerine, Hikmet evi gezdirdi kıza.. Ne oldu peki? Yani gereksizdi.. Hikmet hep böyle mi işlencek..?
Gönül'ü hiç sevmiyorum ben..

eliffpolattt
16-05-08, 13:14
Memati'nin deniz kenarında iken çalan o güzel türkü
Bizzat Gürkan Uygun tarafından seslendirilmiş :)
Çok güzel söylemiş cidden ,Memati'ye çok yakışmış o türkü
Gürkan Uygun'un sesinin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum :img-in_lo

hekimoglu64
16-05-08, 13:14
Dünkü bölüme bir türlü ısınamadım nedense , çok kopuk geldi bana konular ..Bir de Hüsnü'nün ses tonunu duyunca bütün konsantre gitti ..Bu ses ne bu ses ne diyip durdum , inanılmaz etkiliymiş sesi :)

Muro karakterini seviyorum , onunla ilgili bir sorun yok zamanla rolü azalacaktır şuanda senaryoda kaçış dönemi falan derken Muro daha ön plandaydı geri çekeceklerdir ..

Onun dışında sıkıldım, son sahne güzeldi o kadar ...Bazı karakterlerin gösterilmek için gösterildiğini düşünüyorum mesela bu hoş olmuyor .Muro'ya ,Hüsnü'ye ve Tuncay'a verilen roller biraz azaltılsa herkeze yeterince iş düşer diye düşünüyorum neyse ya :)

katiliyorum mur hüsnü sahnelri azalacaktir
azalmak zorunda bizim esas oglan nedense son bölümlerde
hep geride:icon_sorr.....zeynepcim bende sevmiyorum gönülü acayip gereksiz bir ouyncu ya....

acikcasi ben o müzügü birde sesi begnemdim#demek memtiymis
ama güze degildi ya...klasIk....

_ZeynepSasmaz_
16-05-08, 13:16

Ciddi misin sen? Gerçekten harika söylemiş ya ama ben benzetmedim..
nerden duydun..? Eğer doğruysa cidden dehşet söylemiş..

hekimoglu64
16-05-08, 13:18
dünkü bölümdeki mematinin söyledigi
müzügü isteyenlere yollayabilirim cünki ben indridim o müzügü
bir arkadasimin istegi üzerine kim istiyorsa yolllyabilirim....begenen cep teline
melodi yapar:img-hyste

_ZeynepSasmaz_
16-05-08, 13:19
Memati-Gamze ayrılık sahnesi de hoşuma gitti yani Gamze'ye baya acıdım..
Memati ona ben kadınıma kızarım dedi ya kız baya yıkıldı..
Yani Memati Gamze'yi kendi kadını olmaktan reddetmiş artık..
Baya acıdım Gamze'ye.. Seviyorum ben bu kızı...

eliffpolattt
16-05-08, 13:21
Ciddi misin sen? Gerçekten harika söylemiş ya ama ben benzetmedim..
nerden duydun..? Eğer doğruysa cidden dehşet söylemiş..

Resmi sitede kim söylemiş tartışmaları varken yönetici açıkladı
Söz :Ömer Lütfi mete
Müzik :Gökhan Kırdar
Solist:Gürkan Uygun diye

Ali ,niye beğenmedin ya bence güzel söylemiş Memati ,yakışmışta ona ben sevdim güzel söylemiş güzel :icon_whis

hekimoglu64
16-05-08, 13:25
Resmi sitede kim söylemiş tartışmaları varken yönetici açıkladı
Söz :Ömer Lütfi mete
Müzik :Gökhan Kırdar
Solist:Gürkan Uygun diye

Ali ,niye beğenmedin ya bence güzel söylemiş Memati ,yakışmışta ona ben sevdim güzel söylemiş güzel :icon_whis

ne bileyim ya begenmdim iste
ama müzügi hemen indirdim:)
arkadasim ricasida oda cok sevmis
bende hemen indirdim valla:)ama pek begenmdimehhh idare eder

fırat-tugce
16-05-08, 14:35
ayy akşam harika bir bölümdü yha:img-hyste:img-hyste
Hacı muro:img-hyste:img-hyste:happy0064
puhahahahahahahahahah
En sevdiğim sahne ise,memati-gamze ayrılık sahnesi oldu
Hüsnü-polat mesajlaşması:img-hyste:good:
neyse ben bu bölümü çok beğendim
tataroğlu ii bir taktik izliyor.
şu yıldızdan biran önce kurtulalımm:good:

aslanbey09
16-05-08, 14:40
vallahi bu bölüm iskenderin peşinde geçti ama iskenderde biraz başarılı gibi hakanı oöldürdü cengizi öldürdü polatın ona ulaşmanı zorlaştırdı
bu arada muroyu temizliyelim derken ateş altıda kaldı mütiş ikili
ahhh keşke aynı tarafta olsalar yalçın bulut memati baş beee gülüm...

hekimoglu64
16-05-08, 14:42
vallahi bu bölüm iskenderin peşinde geçti ama iskenderde biraz başarılı gibi hakanı oöldürdü cengizi öldürdü polatın ona ulaşmanı zorlaştırdı

oda olur oda yeterki sabir
ya bu hüsünün sesine herkes kafayi takmis
bütün formlarda ayni konu:img-hyste

İLK
16-05-08, 14:46
ratingler de birinciyiz ama galiba share düşmüş ya eşref saatini keşke koymasalardı özet daha güzel oluyodu hatırlıyoduk önceki bölümü ya

ya söylemeden edemiyecem sözü edilen birçok kişi var mesela dünya baronu gelecekti hani polata düşman mı ondan bahsedilmio ,diğer ihtiyarlar da gösterilmio ,ve tabi ki de ayinin kızı yani yaklaşık 10 bölüm oluyo biz bu kızı bekliyoruz umarım 3 bölüm sonra gelir ayının polatın partneri demişken söylemeden edemiycem valla ben dün netteyken karşıma nil karaibrahimgil çıkınca valla polata yakışır dedim :img-hyste:img-hyste:img-hyste yani artık o derece olmuşum her önüme gelen ünlüyü ay bu gelsin şu diye polata yakıştırıom ama nil karaibrahimde yakışır olmadı muroya gelsin:img-hyste:img-hyste:img-hyste

ve en önemli noktalardan biri hüsnünün dün gece beni deli eden ses tonu ya murolu sahneler gülmek için o adamın sesi karışınca sinirim kat be kat daha fazla artış gçsteriyo umarı buraları takip eden birileri vardır sesimizi duyuyolardır inşallah ...........bu arada dün akşam tuncay sahneleri gereğinden fazla uzatıldı

fırat-tugce
16-05-08, 15:00

ayy evet yha muhteşem ikili:img-hyste
bulut orda,muroyha bize pusu kurdu dedi yha:img-hyste
muroda ben burdayım nası pusu kurayım:img-hyste
muro-yıldırım-çeto ise komedi dans üçlüsü:img-hyste:good:

çağla7
16-05-08, 15:10
reytingler yine eski seviyelerde tataroğlu yine müdahale etmiş:img-hyste:img-hyste

neyse ben asıl nasılda bildim diye övünmeye geldim, bulutun mematiye süprizini bişrlikte muroya operasyon düzenleme teklifi olduğunu söylemiştim şak diye çıktı canavarım ben övünmek gibi olmasın. :img-hyste:img-hyste

akşamki bölüm bence güzeldi sadece gönül hikmet sahneleri çok sıkıcıydı boşa vakit kaybı, polatın aşkı yok bariş yan karekterlere aşk yazalım denince böyle diziyle alakasız sahneler çıkıyor ortaya hani hikmetin aşkı asu falan olsa konuyla biraz alakalanır. neyse onun dışında süperdi hele murolar saklandılarda çeto " başkanım bize pusu kuranlara pusu kuran kim " sözüne bittim bence haftaya polatlarda oraya gelecek ve örgütün adamlarını öldürecek bu defa çeto " başkanım bize pusu kuranlara, pusu kuranlara, pusuyu kim kurdu" diye soracak

alicim tiyo için teşekürler hakikaten senin tüyoları seviyorum dizinin heyecanını kaçırmayacak düzeyde oluyor. muronun bizim ekibe katılması çok ilginç, hani biz kolay kabul ederizde polat nasıl kolayca kabul edecek, sonuçta onlara çok zarar verdi, ahuyu havaya uçurdu, işbirliği yapabilirlerde ekibe alması biraz tuhaf kaçar bence , neyse bakalım bekleyip göreceğiz. gerçi polatın ekibi tel tel dökülüyor muro onların yanında epey yetenekli kalacak. adam en azından tilki gibi kurnaz, güya kgt nin 2. adamı abdülhey bile lönk diye pusuya düşüyor.
ömer babanın aliye duası çok hoştu oğlum yürümeye başlayınca inşallah bende öyle dua edeceğim.

bu arada muronun ingilizcesini sevdim, önce inşallah dedi sonra Allaha inanmadığı aklına gelince yani I hope so dedi.

gerçekten o türküyü mematimi söylemiş ne cevherler varmış mematide, bence güzel bir türküydü alicim bana gönderirsen sevinirim.

**Tuqbi$**
16-05-08, 16:59
dunki bolum guzeldi ..husnun sesi gercekten olmamis bi an once eski haline donsun :) muro yilidrim ceto sahneleri guzeldi :D memati gamzeyi terketti anlasilan doktorla yakinlasicak :img-pilot fuatin inciye taniyamamasina yuh dedim :D gerci kafasi iyiydi biraz :)) Polatimin sahneleri azdi ozdu ama guzeldi masaj salonuna girmesi vs..hikmet ve gonul sahneleri bencede gereksiz :img-pilot

Kurtlar vadisi Pusu ekibi neden üniversitede buluştu ? Polat , unutamadığı aşkını nasıl itiraf etti ?Ayrıntılar bu akşam saat 22.30'da Cine 5 "Dizi Magazin "de.Yani dundu ..

Polat'a yeni bir sevgili gelecek mi dediler ..Necati Şaşmaz;Polat Elif'i unutamıyor ,Elif ölmüş olmasına rağmen öldüremedi onu Elif'i içinde ,kalbinde yaşatıyor dedi .Seyircimizde Elif'ten başka kimseyi kabul etmiyor , istemiyor .Elif'in yerine kim gelirse gelsin seyirci istemiyor bunun sonucunda gelen kişi ya dışarı itiliyor ya da öldürülüyor dedi

neyse herkese iyi gunler bye

kumrum
16-05-08, 17:28
merhaba bende yeni üye oldum.bende sizler gibi kurtlar vadisi hayranıyım.
ama dün geceki bölüm beklentilerimin çok altındaydı malesef.tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.:icon_sorr :icon_sorr

dün birde çok kısa sürdü dizinin süresi nedense.. özetin yokluğundanmıdır anlamadım..:icon_whis

gorgunk
16-05-08, 18:03
Hüsnü'nün sesi meğer ne kadarda önemliymiş, en başta sesin değiştiğini görünce gerçektende bütün konsantrastonumuz gitti,

aslında güzel bir bölümdü, her bölüm aksiyonlu olacak diye bir durum yok,

Polati'ı az gördük, Erhan ve Nevzat'a inanamıyorum yaa,

Muro,Bulut ve Memati süper üçlü oldu:)

Tuncayda neden 4 yıl öncesine gitti, niye 14yıl öncesine değilde, neyse:img-hyste

abdullah_54
16-05-08, 19:52
Muroyu oradan Polat kurtaracak tabii diğerlerini de zaten Hüsnü ile olan konuşmasından bunu çıkarabiliriz ama ben buna karşıyım muro karakterinin öldürülmesi gerekliydi sırf reyting için gerçekçilikten uzaklaşıldı diziye girdiği bölümlerde insanların organlarını satan bir adamın lanet olsun içindeki insan sevgisine zaten =)
Bence abidinde kesinlikle diziye dönecektir.

LİSA
16-05-08, 20:19
herkese merhaba
ancak yeni vakit bulabildim yorum yazmaya diğer yorumları okumadan hemen yorumumu yapayım.
dün akşamki bölümü son sahnelere kadar sıkıntı ile izledim ama son sahneler heyecanlı idi.ilk önce hüsnünün yeni sesini beğenmedim.Acil tarafından o ses hemen değiştirilsin.ve pek fazlada karikütürize etmesinler hüsnüyü tadı kaçıyor.
polat adamlarının acil olarak ciddi bir biçimde konuşmalı adamlad her işi yarım yamalak yapıyorlar.
deli hikmetin karısına ev gezdirme sahneleri gereksizdi.ve eren in derdi ne polatı görmek istiyor.
dokuz canlı hakan öldü.ama neden onu göstermediler yine bir yerlerden çıkıp gelebilir.:img-hyste
muro her zamanki gibi süperdi tanrıya inanmayan muro bile son sahnede korkudun duaya katıldı.
abdülhey ve pürmüz pusuya düştüler nasıl kurtulacaklar.:icon_whis memati ve bulut yeni ikilimi olacaklar bulut tek başına gitmeye çekindi mematiyi yanında götürdü o ateş çemberinden nasıl kurtulacaklar:icon_whis
abidinin uzun bir aradan sonra adının geçmesine sevindim tuncay bey onsuz olmuyordu eğer abidin gelirse deli hüsnü ile çekişmeler yaşabilirler ve zevkli olacağını düşünüyorum:img-hyste

juggerhaunt
16-05-08, 21:55
Muro-Bulut-Memati bir sığınaktalar harbiden geberirim o sahnede :img-hyste inş böyle olur !!!:icon_whis

kvplt_fan
16-05-08, 22:34
merhaba bende yeni üye oldum.bende sizler gibi kurtlar vadisi hayranıyım.
ama dün geceki bölüm beklentilerimin çok altındaydı malesef.tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.:icon_sorr :icon_sorr

dün birde çok kısa sürdü dizinin süresi nedense.. özetin yokluğundanmıdır anlamadım..:icon_whis

hoşgeldin arkadaşım:)
evet bölüm durağandı ama final çok iyiydi:good:

kumrum
17-05-08, 01:11
hoşgeldin arkadaşım:)
evet bölüm durağandı ama final çok iyiydi:good:

hoşbulduk..:) durağanda olsa çok önemli bir konuya parmak bastılar.sauna çetesinin, iş adamları ve bürokratları bu tuzaklara nasıl düştüğünü anlattılar.evet final harikaydı.hiç yan yana gelmeyecek üç kişi aynı çatı altında ve örgüt tarafından kıstırılmış olarak bir yerde toplandı..herkes bir biriyle koordine şekilde çalıştığı için, üçünüde aynı yere toplamayı başardılar.bulutu yıldız oraya gönderdi..örgüt muronun yerini tesbit etti..bulutta memati kuması olmadan operasyona gitmek istemedi..şimdi polatta oraya gelirse tam curcuna olur..:img-hyste:img-hyste

fırat-tugce
17-05-08, 01:55
Muro-Bulut-Memati bir sığınaktalar harbiden geberirim o sahnede :img-hyste inş böyle olur !!!:icon_whis

:img-hyste:img-hyste
aynen yha o sahneyı merkla bekliyimm
:img-hyste
kumrum hoşgeldin bi muro fanı daha:happy0064
lanet olsun içimizdekı muro sevgisine:d

burçinn
17-05-08, 10:17
herkese merhaba
ancak yeni vakit bulabildim yorum yazmaya diğer yorumları okumadan hemen yorumumu yapayım.
dün akşamki bölümü son sahnelere kadar sıkıntı ile izledim ama son sahneler heyecanlı idi.ilk önce hüsnünün yeni sesini beğenmedim.Acil tarafından o ses hemen değiştirilsin.ve pek fazlada karikütürize etmesinler hüsnüyü tadı kaçıyor.
polat adamlarının acil olarak ciddi bir biçimde konuşmalı adamlad her işi yarım yamalak yapıyorlar.
deli hikmetin karısına ev gezdirme sahneleri gereksizdi.ve eren in derdi ne polatı görmek istiyor.
dokuz canlı hakan öldü.ama neden onu göstermediler yine bir yerlerden çıkıp gelebilir.:img-hyste
muro her zamanki gibi süperdi tanrıya inanmayan muro bile son sahnede korkudun duaya katıldı.
abdülhey ve pürmüz pusuya düştüler nasıl kurtulacaklar.:icon_whis memati ve bulut yeni ikilimi olacaklar bulut tek başına gitmeye çekindi mematiyi yanında götürdü o ateş çemberinden nasıl kurtulacaklar:icon_whis
abidinin uzun bir aradan sonra adının geçmesine sevindim tuncay bey onsuz olmuyordu eğer abidin gelirse deli hüsnü ile çekişmeler yaşabilirler ve zevkli olacağını düşünüyorum:img-hysteevet sesi hiç yakışmamış eski sesine dönerler diye umuyorum...
tuncay durduk yerde bahsetmez bence abidinden demek ki diziye girme ihtimali var abidin-hüsnü çekişmesi eğlenceli olur:img-pilotbirbirlerini kıskanırlar artık:)
bir de gamze ve mematiye ne olacağını merak ediyorum o doktor araya girmesin ya gamze ve memati iyi bir çift hem mematiyi öyle kolay kolay kimse çekmez zaten:img-blush
az önce replikleri okuyordum muro-hüsnü-çetin-yıldırım replikleri çok eğlenceli:)
- muro:tam üstüne bastın ayağını kaldır
Hüsnü ayağını kaldırır:)
gene de muro çok eğlenceli bir karakter olmasına rağmen polat çok arka planda kalmaya başladı fırsat bu fırsat diye necati şaşmaz dinlenme sürecine girdi herhalde:)
ekibe yeni birileri katılır belki ayrıca keşke polatın yakın arkadaşları çoğalsa da biraz onlara tatlı ukalalıklar yapsa mesela çakırla çok eğlenirlerdi...öyle bir karakter güzel olurdubye

LİSA
17-05-08, 12:15

asllına bakarsan bende öyle tahmin ediyorum:img-hyste.üçü bir arada aynı sığınakta olsa ne güzel olurda muro yerini belli etmemek için almayabilirde

blue ivy
17-05-08, 16:25

Gerçektenmi ya, ben pek benzetemedim,ama oysa süper sesi varmış gerçekten:good:

Bencede bulut ve memati muronun sığınağına katılacak:img-hyste yoksa o kurşun yağmurunda nereye kaçacaklar kesin muronun insan sevgisi ağır basıp onları içeriye alacak:img-hyste

juggerhaunt
17-05-08, 16:40
Arkadaşlar herkes dio türküyü Gürkan Uygun seslendirmiş hayır ..Türküyü dikkatli dinlerseniz normal söyliyen kişinin arkasından Gürkan abinin sesini duyarsıız yani Gürkan abi türküde vokalistlik gibi bişe yapmış !!!

LİSA
17-05-08, 17:03
mematinin deniz kenarındayken çalan şarkıyı GÜRKAN UYGUN mu okumuş.yorumumda yazacaktım ama unutmuşum.o şarkı çok güzeldi ve dizimize uzun bir aradan sonra yeniden türkülerin gelmesine çok sevindim

İLK
17-05-08, 19:05
arkadaşlar burası neden böyle sakin hiç tık yok

gerçekten o şarkıyı mematimi söylemiş ay hiç bezetemedim sesi ama güzel okumuş

valla daha iki gün oldu dizinin yeni bölümünü göreli ben hala sabırsızlıkla yeni bölümü bekliyorum keşke dizimiz hergün olsa :icon_whis

fırat-tugce
17-05-08, 19:31
Gerçektenmi ya, ben pek benzetemedim,ama oysa süper sesi varmış gerçekten:good:

Bencede bulut ve memati muronun sığınağına katılacak:img-hyste yoksa o kurşun yağmurunda nereye kaçacaklar kesin muronun insan sevgisi ağır basıp onları içeriye alacak:img-hyste

bana atabilirmi bi arkadaş o türküyü,dinlersem çözerım :img-hyste
kulağımın ıyı olduğunu sölerler.neyse konumuzla alakası yok:img-hyste
:img-hyste
aynı kaderi paylaşan 3lü:img-hyste
bulut kesın içinden yıldıza küfür edıyordur:img-hyste
o anda ben olsam bende ederdım:)
3ümüz bir fidanın güller açan dalıyız:img-hyste:img-hyste

kumrum
17-05-08, 23:19
Arkadaşlar herkes dio türküyü Gürkan Uygun seslendirmiş hayır ..Türküyü dikkatli dinlerseniz normal söyliyen kişinin arkasından Gürkan abinin sesini duyarsıız yani Gürkan abi türküde vokalistlik gibi bişe yapmış !!!

vokalist değil, direk solistlik yaptı.seslendiren gürkan uygundur.

'Öldüm de Uyandım'

söz: Ömer Lütfi Mete

müzik-düzenleme: Gökhan Kırdar

solist: Gürkan Uygun...

juggerhaunt
17-05-08, 23:33
Yok be kanka ne Gürkan uygunu ben o sahneyi 30 defa izledim arkadan Gürkan abinin sesi gelio...Dikkatli dinlerseniz sizde anlarsınız adamın sesini deil arkadaki sesi duymaya çalışın:good:

NuRenNuR
18-05-08, 10:02
Selam arkadaşlar
Size bi sorum olacak. Geçen bölümde Polat cdleri bulduya, 3 tane cd hariç hepsini sansürlediler.cdlerden biri Nevzat'ın biri Erhan'ın peki diğeri kimindi. Korkmaz soyadlı kimdi yani düşün düşün bi hal oldum:icon_whis

juggerhaunt
18-05-08, 10:22
Selam arkadaşlar
Size bi sorum olacak. Geçen bölümde Polat cdleri bulduya, 3 tane cd hariç hepsini sansürlediler.cdlerden biri Nevzat'ın biri Erhan'ın peki diğeri kimindi. Korkmaz soyadlı kimdi yani düşün düşün bi hal oldum:icon_whis

Adamın adı Şener Korkmaz.Hani bir ara kurtlar vadisinde başbakan olacaktıya işte o...

Seninki(:::)
18-05-08, 17:58
Turkuyu bende defalarca dinledim. Evet Gurkan abi soylemiyor, ama arkadan sesi geliyor. juggerhaunt arkadasin dedigi gibi. Bu arada belirtmek isterim ki ben sarkiyi cok begendim, beklemiyordum o sahneed boyle birsey, cok hos oldu vallah.

hayaletkız002
18-05-08, 19:36
kızıyorlar bana Muro'yu seviyorum diye.varsın kızsınlar hem nasılsa artık doğru yolu da buldu.hem seven bir ben değilim ki öyle olsa Muro çoktan nalları dikmişti yine de hiç bişey Muronun ilk bölümlerde bi canavar olduğu gerçeğini değiştirmiyo

İLK
18-05-08, 21:00
valla bende kızı merak ediyorum ne yalan söyleyeyim ama tabi murodan polat sahnelerini de merak ediyorum ama kız kadar değil hiç bi haberde yokki 2 bölümdür kız hakkında bişi söylemediler hazerbeyoğullarını da göstermediler :icon_sorr

benim sezon finali için bi düşüncem yani bence sezon finalinde heralde sanırsam galiba polat iskoyu yakalayacak......................o olmassa belki de yeni düşmanı da görebiliriz :icon_whis

juggerhaunt
18-05-08, 22:29
Zaten sezon sonu 2 ihtimal ile biter benim tahminim ya isko polatı pusaya düşürür yada polat iskoya iyice yaklaşır( yakalayabilirde )...:good:

LİSA
19-05-08, 08:51
sezon finalinde bende arkadaşa katılıyorum zaten insanın aklına başka bir durumda gelmiyor ama bizim senaristler öyle yaratıcılarki bizi ters köşeye yatırabilirler
bu forumdaki herkesin 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım

hekimoglu64
19-05-08, 09:04
herkese günaydinlar iki gün aradan sonra sizlerleyim:happy0064
sayfalar ama ne yazikki az ilermis neyse sezon finaliyle ilgili yolrumlar
yazilmis,sezon finali kimsenin hayal edemeiyecegi sekilde olacakmis
yani baya bir heyecanli sekilde........fragman yarin verilir belki bugün sanmyiorumda........neyse....benden simdilik bu kadar......bye

to.derya
19-05-08, 09:10
ben son bölümde polatin az gösterilmesine cok üzüldüm. Umarim bu bir an önce degisir. Yani eger tüyolar tutarsa muro ekibe katilirsa sayesinde polatimi daha fazla görürürz insallah.

batiperlin
19-05-08, 11:43
Adaş hoşgeldin bende seni göremedim nerelerde dedim.

Özlettin kendini gerçekten tiyolar ne durumda adaş bu hafta tiyo vermedin sanırım

hatırladıgım kadarıyla ?

hekimoglu64
19-05-08, 11:54
sagolun adas ya hafta sonu italyadaydim
o yüzden iki gün yoktum......evet bu hafta tüyo veremdim

daha dorusu arkadasimla görüsemedim ama bugün ins
görüsecem....tüyolari alinca vericem ins...burasi niye sessziz ya
nazarmi degi yoksa forumdalsar....o son sahneden nasil cikacak acaba murolar
tahminim......ihtiylarlar kurtarirmi acaba:icon_whis:icon_whis:img-hyste

burçinn
19-05-08, 12:08
polat kurtarır herhalde muroları...hepsi birden aynı yerde eğlenceli anlar yaşanır artık...muro,çetin,yıldırım,bulut,memati,örgüt ve polat:)
polat zaten hüsnüden muronun yerini tespit ettirmemiş miydi muroya yardım edeceğini de söyledi sanırım o yardım anı bu an olacak...
muronun yer altından buluta söylenmesi süperdi...bulut ve memati burayı yakalım en iyisi dediklerinde muro ve yanındakilerin yüzü değişti çok komikti:img-icecr bir de kimse kimin kime pusu kurduğunu anlamadı...:)
ben muronun hala polatın ekibinde yer alacak olmasına pek ihtimal vermiyorum gerçi eskiye göre biraz daha yüksek olasılık gibi duruyor ama yine de sanmıyorum...pek mantıklı olmaz gibi geliyor...işbirliği yapacaklar orası kesin ama polat muroyu ekibine alır mı orası şüpheli...
hüsnünün sesi hiç gitmemiş hiç olmazsa komik bir ses tonu bulsalarmış...
iskenderi baklavayla öldürme planları varsa da bence artık yapmazlar çünkü herkes baklava anını beklemeye başladı izlemeden izlemiş kadar olduk daha değişik bir son olacağını düşünüyorum iskender için...

juggerhaunt
19-05-08, 12:10
Yani polat kurtarırsa iyice saçma olur bence...O sahneyi tekrar bi izleyin bakın kaç kişi tarıyodu evi..Tabi Polat kurtarırsa saçma olur diyorum ama bazı saçmalıklarda güzel olur :img-hyste

Hadi be Muro kullan şu içindeki insan sevgisini :img-hyste

burçinn
19-05-08, 12:32
Yani polat kurtarırsa iyice saçma olur bence...O sahneyi tekrar bi izleyin bakın kaç kişi tarıyodu evi..Tabi Polat kurtarırsa saçma olur diyorum ama bazı saçmalıklarda güzel olur :img-hyste

Hadi be Muro kullan şu içindeki insan sevgisini :img-hysteama polat bu:)eski dizide ormanlık bir yerde çatışma çıkmıştı ve polatlar sadece 3-4 kişilerdi.2 sini sayma çünkü biri seyfo dayıydı biri de erhandı onlar da vurulmuştu.geriye kala kala bir abdülhey bir de polat kalmıştı.aslan bey bile ümidini kesmiş gibiydi.polatın o anda o kadar adamın ve keskin nişancının hedefinde olmasına rağmen sigara içme telaşına düşmesi ayrı bir olaydı(bu arada olur olmadık yerlerde sigara içip içmeyen insanları gıcık edenlere geçmiş olsun umarım ender olarak çıkan güzel bir karar sonuna kadar uygulanabilir çok mutlu oldum:) ) ama neyse sonuç olarak her zamanki gibi polat o tuzaktan da kurtulmuştu.gerçi bu şekilde özel bir örnek vermeye bile gerek yoktu sonuçta polat için imkansız pekbir şey olmadığını biliyoruz:)

hekimoglu64
19-05-08, 12:38
ama polat bu:)eski dizide ormanlık bir yerde çatışma çıkmıştı ve polatlar sadece 3-4 kişilerdi.2 sini sayma çünkü biri seyfo dayıydı biri de erhandı onlar da vurulmuştu.geriye kala kala bir abdülhey bir de polat kalmıştı.aslan bey bile ümidini kesmiş gibiydi.polatın o anda o kadar adamın ve keskin nişancının hedefinde olmasına rağmen sigara içme telaşına düşmesi ayrı bir olaydı(bu arada olur olmadık yerlerde sigara içip içmeyen insanları gıcık edenlere geçmiş olsun umarım ender olarak çıkan güzel bir karar sonuna kadar uygulanabilir çok mutlu oldum:) ) ama neyse sonuç olarak her zamanki gibi polat o tuzaktan da kurtulmuştu.gerçi bu şekilde özel bir örnek vermeye bile gerek yoktu sonuçta polat için imkansız hiçbir şey olmadığını biliyoruz:)

polat süperman ya kurtarir ordan muroalri
nede olsa süper kahraman:img-hyste:img-hyste

hekimoglu64
19-05-08, 12:50
Polat deilde muro nun kurtarmasını daha çok isterim :D

:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
muro bulutlara diyormuski buyurun sizde gelin
yerin altina bulutlarda tamam muro gülüm sagol ya
biz seni vurmaya geldik sen bizi kurtarisoyrsun dermis:img-hyste
saka maka ya gercekten böyle olursa:img-hyste

LİSA
19-05-08, 13:01

:img-hyste:img-hyste:img-hyste
bu fikir benimde aklıma geldi ve o sahneleri düşünüyorumda tam eğlencelik olur yatarız yere gülmekten.
evi adamlar ateşemi verecekti o zaman muro ve mematigil hepsi yanar nasıl çıkırlır bu ateşten:img-help:

hekimoglu64
19-05-08, 13:03
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
bu fikir benimde aklıma geldi ve o sahneleri düşünüyorumda tam eğlencelik olur yatarız yere gülmekten.
evi adamlar ateşemi verecekti o zaman muro ve mematigil hepsi yanar nasıl çıkırlır bu ateşten:img-help:

ya saka mak olursa hic sasirmam
valla dedigin gibi süper güleriz zaten dizimiz 2.avrupa
yakasi hatta avrupa yakasindan daha komik oldu
muro burhani solladi vallla:img-hyste:img-hyste

burçinn
19-05-08, 13:04
olabilir bence... sonuçta muro orda bulut ve mematiye de ateş açılıyorsa onlarla birlikte ortak hareket etmeyi düşünebilir.ama bulutun muroya minnettar kalacağını hiç sanmam:)
bu arada ben daha yeni gördüm üniversitedeki söyleşiyi mematiye en sevdiğiniz karakter kim diye sorduklarında hemen bulut diye yanıt vermesi çok iyiydi...insan sevdiğini aldatmaz dedi yaa:)bunlar da iyice kanka oldular yani.

burçinn
19-05-08, 13:08
ya saka mak olursa hic sasirmam
valla dedigin gibi süper güleriz zaten dizimiz 2.avrupa
yakasi hatta avrupa yakasindan daha komik oldu
muro burhani solladi vallla:img-hyste:img-hystezaten muro ve burhanın başrolde olduğu bir film çekildiğini düşünsene yıkar geçer ortalığı:)
ben kurtlar vadisinin komedi yanının güçlenmesinden gayet memnunum...hep ciddiyet hep ciddiyet gitmiyordu...kvp ilk başladığında öyleydi çok ciddilerdi ve sıkıcıydı açıkçası ama şimdi çok eğlenceli:img-wink:gene de polat bu kadar arka planda kalmasın...

hekimoglu64
19-05-08, 13:12
zaten muro ve burhanın başrolde olduğu bir film çekildiğini düşünsene yıkar geçer ortalığı:)
ben kurtlar vadisinin komedi yanının güçlenmesinden gayet memnunum...hep ciddiyet hep ciddiyet gitmiyordu...kvp ilk başladığında öyleydi çok ciddilerdi ve sıkıcıydı açıkçası ama şimdi çok eğlenceli:img-wink:gene de polat bu kadar arka planda kalmasın...

arkadasim pot arkada felan degil
ya simdi konular geregi tabiki muroda görünmeli
ama kim olursa olsun polatin önüne gecemezzzz
cünki basrol oyuncusu bana polat hic arkada kalmiyor
gbi geliyor hep polat hep polat öndede olursa o zamanda iyi olmuyor ama muor zaten önde degilki olamazda zaten........ya yeni sezonda burahni kvp ye alsinla ya valla süper olur ayyy bayilazaaaaamm der sonra polat yivruuuummmm hadi opirisyonaa gidehhh der hahahahhah ya gercekten saka maka burhanda olsa avdidmizde süper olurdu haa birde peker acikkalin gaffur zaten kurtlar kurtluktan cikti iyice komedilige gecsi yaptilar:img-hyste:img-hyste

burçinn
19-05-08, 13:16
arkadasim pot arkada felan degil
ya simdi konular geregi tabiki muroda görünmeli
ama kim olursa olsun polatin önüne gecemezzzz
cünki basrol oyuncusu bana polat hic arkada kalmiyor
gbi geliyor hep polat hep polat öndede olursa o zamanda iyi olmuyor ama muor zaten önde degilki olamazda zaten........ya yeni sezonda burahni kvp ye alsinla ya valla süper olur ayyy bayilazaaaaamm der sonra polat yivruuuummmm hadi opirisyonaa gidehhh der hahahahhah ya gercekten saka maka burhanda olsa avdidmizde süper olurdu haa birde peker acikkalin gaffur zaten kurtlar kurtluktan cikti iyice komedilige gecsi yaptilar:img-hyste:img-hysteson bölümlerde arka planda olduğunu düşünüyorum muro zaten olsun ben muronun sahnelerini çok sevyorum ona birşey demedik de polatın gözüktüğü sahneler muronun yarısı kadar...her dönemde öne çıkan karakterler olur benim bir şikayetim yok ama polat gerçekten çok az gözükmeye başladı...

juggerhaunt
19-05-08, 13:17

Yok öle diyalog geçmezde belki şöle olur :D...
Muro - Nalet olsun içimdeki insan sevgisine..Yıldırım Al şunları içeri
Yıldırım - Ama başkanum vururlar bizi
Muro - Nereye vuruyo lan aç kapıyı

kapı açılır bulutla memati silahları oraya doğrultur...

Memati - Noluyo lan !! :img-hyste
Muro - gelin lan burjuva sınıfının insanları içimdeki insan sevgisi olmasa sizi görürdümde hadi nese :img-hyste
Bulut - Wayy gözüm seni yer üstünde araken yer altında çıktın (Bulut burada muroya yeni lakap takabilir köstebek die :D).....:img-hyste

Sorası allah kerim valla ne diyim bulut sıkmaz ama öle bişe olrs sanmıyorum yani mematinin ztn kafa 1 milyon hade bakam :good:

to.derya
19-05-08, 13:27
son bölümlerde arka planda olduğunu düşünüyorum muro zaten olsun ben muronun sahnelerini çok sevyorum ona birşey demedik de polatın gözüktüğü sahneler muronun yarısı kadar...her dönemde öne çıkan karakterler olur benim bir şikayetim yok ama polat gerçekten çok az gözükmeye başladı...

Dogru dedin. Bu durumdan ben aslinda rahatsiz oluyorum. Acikcasi polati daha fazla görmek isterim insallah bunu bir an önce degistirirler ve ben ofis boyumu daha fazla görürüm.

LİSA
19-05-08, 13:46
polatın her zaman önde olması onu yıpratabilir ve senaristlerde yan konulara ağırlık vererek bu durumu dengeliyorlar ben bu durumdan memnunun birazda gülelim vadide
arkadaşım adını bilmiyorum nickinde karmaşık bir ad hatırlayamadım ama yazdığın muro ve memeti sahnesi süper ve muroyu metropol tilkisinden sonra köstebek lakabı çok yakışır.

çağla7
19-05-08, 14:00
dunki bolum guzeldi ..husnun sesi gercekten olmamis bi an once eski haline donsun :) muro yilidrim ceto sahneleri guzeldi :D memati gamzeyi terketti anlasilan doktorla yakinlasicak :img-pilot fuatin inciye taniyamamasina yuh dedim :D gerci kafasi iyiydi biraz :)) Polatimin sahneleri azdi ozdu ama guzeldi masaj salonuna girmesi vs..hikmet ve gonul sahneleri bencede gereksiz :img-pilot

Kurtlar vadisi Pusu ekibi neden üniversitede buluştu ? Polat , unutamadığı aşkını nasıl itiraf etti ?Ayrıntılar bu akşam saat 22.30'da Cine 5 "Dizi Magazin "de.Yani dundu ..

Polat'a yeni bir sevgili gelecek mi dediler ..Necati Şaşmaz;Polat Elif'i unutamıyor ,Elif ölmüş olmasına rağmen öldüremedi onu Elif'i içinde ,kalbinde yaşatıyor dedi .Seyircimizde Elif'ten başka kimseyi kabul etmiyor , istemiyor .Elif'in yerine kim gelirse gelsin seyirci istemiyor bunun sonucunda gelen kişi ya dışarı itiliyor ya da öldürülüyor dedi

neyse herkese iyi gunler bye

umarım seyirci istemiyor falan deyip yeni aşk yazmaktan vazgeçmezler belki o cevabı ahu neden öldü sorusuna vermiştir.

to.derya
19-05-08, 14:17
umarım seyirci istemiyor falan deyip yeni aşk yazmaktan vazgeçmezler belki o cevabı ahu neden öldü sorusuna vermiştir.

Umarim haklisindir. Elif mevzusu iyice bunaltti. :icon_sorr Seyircinin eliften baskasini istememesi de sacma ben istiyorum mesla :icon_whis ben seyirci degilmiyim ayol. Bencede Ahu yüzünden söylenmistir. Ahu karakteride anlasmazliktan öldürüldügünü söyleyemeyecegine göre bu mazereti söylemistir tabiiki.

burçinn
19-05-08, 14:23
iyi de soru polata yeni sevgili gelecek mi sorusuymuş özel olarak ahu sorusu değilmiş...
ayrıca öyle olsa bile ahuyu sevmediler dememiş elif yüzünden yeni bir sevgili istenmiyor zaten polat da elifi içinde öldürmüyor demiş...
yani başka biri gelse de elif faktörü kalkıyor mu ki...
mutlaka yeni aşk isteyenler de vardır ama demek ki genel olarak istenmiyor olarak görüyorlar ki bence de öyle...
umarım yeni bir aşk falan gelmez polata zaten dizinin geldiği noktadan,polatın girdiği teşkilatlardan ve geçmişte yaşananlardan sonra bence mantıklı olmaz...

to.derya
19-05-08, 14:28
Aldigimiz sinyallere göre geliyor gibi ama ki insallah gelir. Ozaman dizi tadindan yenmez valla. :happy0064 Daha bir güzel olur. Ben polatin asik hallerini baya bi özledim aslinda. Bana nedense ahunun gidisine bir aciklamaymis gibi geldi ama bilemem tabii.

hekimoglu64
19-05-08, 14:33
herkese iyi günler arkadasimla
görüstüm ve tüyolari almak icin....

1.arkadaslar senaristler bayan oyuncula ilgi konuyu iyice
düsünüyorlarmis.......bayan oyuncu evet belli ama dizide polata ask
olsunmu olmaisnmi diyenler tarafindan doalyi senaristlerde düsünüyormus
ne yapilmali gerekli ddiye............normal olarak sezon finalde yada sezon sonrasi gelecekti ama yine düsnülüyormus....diziye dahil olmasi icin.....

bu konudan inanin artik acayiiiiiiiiiiiiiiiipppppSIKILDIM
kabak tatdi verdi yan roldekilere var esas oglana havada bulut sen aski unut durmu..........neyse daha kesin birsey yokkk ama düsünülmede yine...:img-cray::img-cray::img-cray:

39.bölümde nasil kurtulurlar dedim
muorlar icin arkadasimözeliklede birsey söylemedi sürpriz
olsun dedi..............

isko....yine hain planlar pesinde olacakmis.......bye

çağla7
19-05-08, 14:34
iyi de soru polata yeni sevgili gelecek mi sorusuymuş özel olarak ahu sorusu değilmiş...
ayrıca öyle olsa bile ahuyu sevmediler dememiş elif yüzünden yeni bir sevgili istenmiyor zaten polat da elifi içinde öldürmüyor demiş...
yani başka biri gelse de elif faktörü kalkıyor mu ki...
mutlaka yeni aşk isteyenler de vardır ama demek ki genel olarak istenmiyor olarak görüyorlar ki bence de öyle...
umarım yeni bir aşk falan gelmez polata zaten dizinin geldiği noktadan,polatın girdiği teşkilatlardan ve geçmişte yaşananlardan sonra bence mantıklı olmaz...

seyircinin çoğu istemiyor yorumuna katılmıyorum, dizi aşk olmadığı için bayan izleyici kitlesini kaybetti, bu sıkıcılıkla erkek izleyiciyide kaybedecek eliffff elifff diye diye nereye kadar. neyseki muroyu keşfettilerde şimdilik dizinin komedi kanadı izleyici çekiyor, duygusal yönü hala yok

hekimoglu64
19-05-08, 14:37
arkadaslar burayi okuyunca hemen firladim
arkadasima aramaya dedim hafta sonu yoktum
yine bayan oyuncula ilgili konusmalar olmus dedim
geliyormu gelmyiormu dedim....düsünülmede dedi arkadasim...yani senaristlerde karisik durmdaymis....:img-cray::img-cray:yine bekleyecez artikkkk

dedim hani seszon öncesi gelecekti yada sezon sonrasi evet
öyledi dedi amasimdi yine düsüülmedemyis...bayan oyuncu belli ama
diziye ne zaman dahil edilmesi düsünülmedeymis.....

ayrica sezon öncesi diziden bir kac kiisi
ölecekmis........

çağla7
19-05-08, 14:39
herkese iyi günler arkadasimla
görüstüm ve tüyolari almak icin....

1.arkadaslar senaristler bayan oyuncula ilgi konuyu iyice
düsünüyorlarmis.......bayan oyuncu evet belli ama dizide polata ask
olsunmu olmaisnmi diyenler tarafindan doalyi senaristlerde düsünüyormus
ne yapilmali gerekli ddiye............normal olarak sezon finalde yada sezon sonrasi gelecekti ama yine düsnülüyormus....diziye dahil olmasi icin.....

bu konudan inanin artik acayiiiiiiiiiiiiiiiipppppSIKILDIM
kabak tatdi verdi yan roldekilere var esas oglana havada bulut sen aski unut durmu..........neyse daha kesin birsey yokkk ama düsünülmede yine...:img-cray::img-cray::img-cray:

39.bölümde nasil kurtulurlar dedim
muorlar icin arkadasimözeliklede birsey söylemedi sürpriz
olsun dedi..............

isko....yine hain planlar pesinde olacakmis.......bye

al bendende o kadar ne düşünüp duruyorlar gelsin artık şu hatun. dediğin gibi dizideki tüm karekterler aşık esasoğlan havasını alıyor, dolaysıyla baş rolde el değiştirmeye başladı. senaristler çokmu korkak olmaya başladı ne ? hani mayınlı tarlada yürümekten korkmuyorlardı, bir kaç tepkiden tırsıyorlar:icon_sorr

burçinn
19-05-08, 14:40
Aldigimiz sinyallere göre geliyor gibi ama ki insallah gelir. Ozaman dizi tadindan yenmez valla. :happy0064 Daha bir güzel olur. Ben polatin asik hallerini baya bi özledim aslinda. Bana nedense ahunun gidisine bir aciklamaymis gibi geldi ama bilemem tabii.
ben başta önyargılı değildim aslında polatın yeni aşk yaşamasıyla ilgili...ama ben polatın elife olan aşkını sevmişim herhangi birine aşık olması benim için hiçbir şey ifade etmiyor zaten inandırıcı da gelmiyor onca yaşanandan sonra...her zaman röportajlarında özellikle kvyi savunurlarken dediler ki bu dizideki güzel şeyler neden görünmüyor,neden artık kolay kolay bulunmayan,içinde ölümüne sadakat olan bir aşk es geçiliyor...elif aynı kişiye aşık oluyor o kadar güzel bir hikayeydi ki...ister baydı deyin ister başka birşey söyleyin yeni bir aşk olduğu anda gösterilen o hikaye boşa gitmiş olur çünkü o hikayede anlatılanların hepsi çöker.polatın aşık hallerini ben de özledim ama o halleri benim için elif varken anlamlıydı başkasıyla hiçbir anlamı yok...
şimdiye kadar kesin birşey söylemediiler bazen olabilir diyorlar bazen de son açıklama gibi seyirci eliften başkasını istemiyor diyorlar ama aşk olacak demediler hiçbir zaman.o yüzden bekleyip göreceğiz...

hekimoglu64
19-05-08, 14:42
al bendende o kadar ne düşünüp duruyorlar gelsin artık şu hatun. dediğin gibi dizideki tüm karekterler aşık esasoğlan havasını alıyor, dolaysıyla baş rolde el değiştirmeye başladı. senaristler çokmu korkak olmaya başladı ne ? hani mayınlı tarlada yürümekten korkmuyorlardı, bir kaç tepkiden tırsıyorlar:icon_sorr

seyirciler nedense bir elifcilerden birde rtük babadan
korkuyormu ne:img-hyste:img-hystebayan oyuncu diziye gelecemis
ama zaman olarak ne zaman olsun diye düsünülyoormus
normalde seszon öncesiydi sonra sezon sonrasi dedi arkadasim ...
sonra yine düsünüyorlarmis....valla ben artik sIKILdim arkadaslar......

çağla7
19-05-08, 14:45
arkadaslar burayi okuyunca hemen firladim
arkadasima aramaya dedim hafta sonu yoktum
yine bayan oyuncula ilgili konusmalar olmus dedim
geliyormu gelmyiormu dedim....düsünülmede dedi arkadasim...yani senaristlerde karisik durmdaymis....:img-cray::img-cray:yine bekleyecez artikkkk

dedim hani seszon öncesi gelecekti yada sezon sonrasi evet
öyledi dedi amasimdi yine düsüülmedemyis...bayan oyuncu belli ama
diziye ne zaman dahil edilmesi düsünülmedeymis.....

ayrica sezon öncesi diziden bir kac kiisi
ölecekmis........

sağol alicim ya sende olmasan hiç tiyo alamayacağız. neyse üzülmeyin arkadaşlar senaristler aşk yazmaktan vazgeçerse ben size burada yazıveririm bir kaç forumdaşda oynar vadiye rakip çıkarız:img-hyste:img-hyste

kimler ölcek acaba
bence yıldız, kemal ve belki süpriz olarakta bulut ölebilir.

hekimoglu64
19-05-08, 14:46
bende elifciyim ama ben asirrriii elifclermi artik
onlar her enyse iste onlara hadi gözünüz aydin diyeyim...
bayan oyuncu gelecek yine ama sadece zaman olarak biraz ileri
alinmasini düsünülüyormus yani ir süre icin seviin ama sevinen biz ask isteyenelr olaacazzzz sonundaaa:happy0064:happy0064:img-hyste

burçinn
19-05-08, 14:47
seyircinin çoğu istemiyor yorumuna katılmıyorum, dizi aşk olmadığı için bayan izleyici kitlesini kaybetti, bu sıkıcılıkla erkek izleyiciyide kaybedecek eliffff elifff diye diye nereye kadar. neyseki muroyu keşfettilerde şimdilik dizinin komedi kanadı izleyici çekiyor, duygusal yönü hala yokbir yıldır aşk yoktu da dizi çok mu şey kaybetti sankii...
ayrıca birkaç tepkiden korktukları söylemine inanmıyorsun herhalde böyle birşey olabilir mi birkaç tepki olsa ve sadece tepkiyle hareket etseler birkaç tepkiye mi bakarlar yoksa iddian gibi genele mi bakarlar?zaten bu bence sadece seyirci tepkisiyle ilgli birşey değil gerçekten polatın yeniden aşık olmasının ya da biriyle ilişki yaşamasının mantıksız olduğunu düşünüyorum.sadece elifle ilgili değil yani...dizideki son gelişmeleri de dikkate alıyorum.bunu senaristler de biliyor herhalde...
bayan kitlesi falan diyorsun da istemeyenler arasında bayanlar da çok fazla dikkatini çektiyse..
neyse bekleyelim görelim bence iki şekilde de olabilir ama ben aşk olmasın diyorum...

hekimoglu64
19-05-08, 14:49
sağol alicim ya sende olmasan hiç tiyo alamayacağız. neyse üzülmeyin arkadaşlar senaristler aşk yazmaktan vazgeçerse ben size burada yazıveririm bir kaç forumdaşda oynar vadiye rakip çıkarız:img-hyste:img-hyste

kimler ölcek acaba
bence yıldız, kemal ve belki süpriz olarakta bulut ölebilir.

caglacim bayan oyuncu gelecek sadece zaman
olarak ne zaman gelinse diye düsünülüyormus yine
ya dününe düsüne nereye varacaklarki hayret ya sonunda gelecekmibu bayan evet gelecekkkkk......

çağla7
19-05-08, 14:50
seyirciler nedense bir elifcilerden birde rtük babadan
korkuyormu ne:img-hyste:img-hystebayan oyuncu diziye gelecemis
ama zaman olarak ne zaman olsun diye düsünülyoormus
normalde seszon öncesiydi sonra sezon sonrasi dedi arkadasim ...
sonra yine düsünüyorlarmis....valla ben artik sIKILdim arkadaslar......

aynen öyle ne korkutmuşlar adamları bizdemi aynı taktiği uygulasak ne ?

polatla aşk hikayesi olmayacaksa bayan oyuncu gelse ne gelmese ne, hatta gelmesin boşuna kalabalık etmiş olur. ahu karekteri gibi yapacaklarsa hiç yapmasınlar. hele bir deneyelim bir iki sorti yapalım tutarsa aşık olsun tutmazsa eliffff te elif deyip dursun diyeceklerse hiç denemesinler çünkü sonuç belli forumu ele geçirmiş olan elifçiler gelecek kişi ağzıyla kuş tutsa, dünyanın en iyi oyuncusu en güzel kızı, olsa ,anlatılan aşkta en iyi aşk hikayesi olsa yine aynı tepkileri verecekler senaristlerde sanacaklarki aşk istenmiyor.

burçinn
19-05-08, 14:53
caglacim bayan oyuncu gelecek sadece zaman
olarak ne zaman gelinse diye düsünülüyormus yine
ya dününe düsüne nereye varacaklarki hayret ya sonunda gelecekmibu bayan evet gelecekkkkk......belki gelmeyecek ya nerden biliyorsun necati şaşmazın son açıklaması gelmeyecek gibi bir izlenim yaratıyor.her kafadan bir ses çıkıyor kendileri bile kesin emin değilmiş diyorsun sonra diyorsun ki kesin olarak gelecek bayan oyuncu diyorsun...herhalde eğer yeni bir aşk olursa bayan oyuncu belli ama yeni bir aşk olup olmayacağı belli değil demek istiyorsun.neyse yani sonuçta hiçbir şey belli değil...

hekimoglu64
19-05-08, 14:53
aynen öyle ne korkutmuşlar adamları bizdemi aynı taktiği uygulasak ne ?

polatla aşk hikayesi olmayacaksa bayan oyuncu gelse ne gelmese ne, hatta gelmesin boşuna kalabalık etmiş olur. ahu karekteri gibi yapacaklarsa hiç yapmasınlar. hele bir deneyelim bir iki sorti yapalım tutarsa aşık olsun tutmazsa eliffff te elif deyip dursun diyeceklerse hiç denemesinler çünkü sonuç belli forumu ele geçirmiş olan elifçiler gelecek kişi ağzıyla kuş tutsa, dünyanın en iyi oyuncusu en güzel kızı, olsa ,anlatılan aşkta en iyi aşk hikayesi olsa yine aynı tepkileri verecekler senaristlerde sanacaklarki aşk istenmiyor.

ben bir elfici olarak arkadaslar
artik nerdeyse elfiten soguyacam ya bu elifciler yüzünden
o kadar sinir olyuorum abartiklari icin.......tamam ben ahuyu hic istemdim
ahu varken ask olamsin dedim kabul ediyorum ama bu ashu icin gecerlyidi
cünki nefiseyi nedense bir türlü yakistirmamaistim o yüzden........

burcincim....ask olacakkkkk sadece zaman olarak ne zaman olsun diye düsünülyüormus arkadasim ask olmayacak demedi yani
hemen bosa sevinmeyin:img-hyste:img-hyste

hekimoglu64
19-05-08, 14:56
belki gelmeyecek ya nerden biliyorsun necati şaşmazın son açıklaması gelmeyecek gibi bir izlenim yaratıyor.her kafadan bir ses çıkıyor kendileri bile kesin emin değilmiş diyorsun sonra diyorsun ki kesin olarak gelecek bayan oyuncu diyorsun...herhalde eğer yeni bir aşk olursa bayan oyuncu belli ama yeni bir aşk olup olmayacağı belli değil demek istiyorsun.neyse yani sonuçta hiçbir şey belli değil...

arkadasim ben ask olmayacak gelmeyeek deddimmi
sadece zaman olarak düsünülüyormus yani ask cok uzun zaman sonrada olsa
gelecekkkkkk yani lütfen yorumalrimi carptirtma lütfennn....necati abi röplerinde öyle deyise ask olmaycakmi yani
ona bakarsan daha önceki röpündede ask olacak sinyallerini verdi.....ya zaten her bölümde ask sinyaleri verilior siz niye anlamak istemyiorsunuz ya hayret ediyorum:)

çağla7
19-05-08, 14:58
bir yıldır aşk yoktu da dizi çok mu şey kaybetti sankii...
ayrıca birkaç tepkiden korktukları söylemine inanmıyorsun herhalde böyle birşey olabilir mi birkaç tepki olsa ve sadece tepkiyle hareket etseler birkaç tepkiye mi bakarlar yoksa iddian gibi genele mi bakarlar?zaten bu bence sadece seyirci tepkisiyle ilgli birşey değil gerçekten polatın yeniden aşık olmasının ya da biriyle ilişki yaşamasının mantıksız olduğunu düşünüyorum.sadece elifle ilgili değil yani...dizideki son gelişmeleri de dikkate alıyorum.bunu senaristler de biliyor herhalde...
bayan kitlesi falan diyorsun da istemeyenler arasında bayanlar da çok fazla dikkatini çektiyse..
neyse bekleyelim görelim bence iki şekilde de olabilir ama ben aşk olmasın diyorum...

evet çok şey kaybetti, yarı yarıya reyting kaybetti daha ne olsun:img-hyste

aşkı istemeyen bayanlar az sayıda kalmış bayan izleyici , diğerleri izlemeyi bıraktı zatenki yorum yapsınlar bune ya haber programına döndü dizi diyorlar ki hakikatende öyle, ayrıca aşk olmasın diyenler elif polat aşkını yere göğe sığdıramıyorlar madem aşk istemiyorsunuz bu elif polat aşkına neden bu kadar bağlısınız anlamıyorum, henüz izlemediğiniz bir aşkı izlediğiniz bir aşkla karşılaştırıp tepki göstermek doğrumu belki yeni aşkı daha çok sevecek, pehhh elif polat aşkıda neymiş diyeceksiniz nerden biliyorsunuz.

_sEz!N_
19-05-08, 15:00
Arkadaşlar bence aşk gelicek..
Necati Şaşmaz'ın o açıklamasını izledim ben de.. Soruyu soranı göstermediler, programı seslendiren Polat'a yeni bir sevgili gelicek mi diye soru sordular dedi sadece..Yani ortada kesin birşey yok.. Sonra konu uzamış, değişmiş ve konu Elif'e gelmiş.. Yani o cevabı Necati Şaşmaz Polat'a yeni sevgili gelicek mi? sorusu üzerine söylemedi.. Daha sonraki bir soru üzerine cevap verdi.. Ve muhtemelen Ahu neden öldü sorusunun cevabıydı..

Çünkü dedi ki Polat'ın için de hala Elif var o yüzden bazı bayanlar denendi Polat için ve olmadı dışarı itildi dedi..
Aslında bir taraftan bakınca Ahu diye bir karakterin olması da güzel olmuş ve hatta ölmesi de güzel olmuş dedim kendi kendime.. Eğer Ahu'ya aşık olsaydı Polat Elif'ten sonra karşısına çıkan ilk kadına aşık olmuş gibi olucaktı..Ama tam tersi oldu Polat 'ın karşına denemelik altarnatifler çıktı ama Polat aşık olmadı gibi bir durum oldu..O yüzden Polat'ın hemen ilk kadında aşık olmaması gerçekçi oldu..
Şimdi gelecek kıza aşık olursa daha gerçekçi olur..Ondan önce Ahu denemesinin olması iyi olmuş bence..

çağla7
19-05-08, 15:01
ben bir elfici olarak arkadaslar
artik nerdeyse elfiten soguyacam ya bu elifciler yüzünden
o kadar sinir olyuorum abartiklari icin.......tamam ben ahuyu hic istemdim
ahu varken ask olamsin dedim kabul ediyorum ama bu ashu icin gecerlyidi
cünki nefiseyi nedense bir türlü yakistirmamaistim o yüzden........

burcincim....ask olacakkkkk sadece zaman olarak ne zaman olsun diye düsünülyüormus arkadasim ask olmayacak demedi yani
hemen bosa sevinmeyin:img-hyste:img-hyste

al bendende o kadar eski vadinin cd lerine en az 10 tekrar attım ve hepsindede sıkılmadan izledim, elif polat bölümlerini büyük bir zevkle seyrettim ama bu abartılı elifçilikten dolayı istemeden elife kıl olmaya başladım artık cd lerimi seyredemiyorum

hekimoglu64
19-05-08, 15:02

aşkı istemeyen bayanlar az sayıda kalmış bayan izleyici , diğerleri izlemeyi bıraktı zatenki yorum yapsınlar bune ya haber programına döndü dizi diyorlar ki hakikatende öyle, ayrıca aşk olmasın diyenler elif polat aşkını yere göğe sığdıramıyorlar madem aşk istemiyorsunuz bu elif polat aşkına neden bu kadar bağlısınız anlamıyorum, henüz izlemediğiniz bir aşkı izlediğiniz bir aşkla karşılaştırıp tepki göstermek doğrumu belki yeni aşkı daha çok sevecek, pehhh elif polat aşkıda neymiş diyeceksiniz nerden biliyorsunuz.

:img-hyste:img-hyste:good:süperrr bakin ben bir elficyim ama
olaya objektif bakmak istyiorum...haa sende ahu olayinda niye objektif bakmadin derseniz dedim ya...o ayri konu neyse zaten kapandi o konu:)nefisenin aözel haytindan dolayi acikcasi vadiye yakitsirmamsitim.........simdi vadiye yine özel hayati karisik biri gelse her ne kadar ask isteyenelrden olsam o zaman yine karsi cikarim acikcasi:):)neyse ratinglerde evet haklisin baya düsüs oldu gecen seneler egöremuroda olmasa izleyen olmayacak nerdeyse o deree yani

juggerhaunt
19-05-08, 15:04
Ya ne bilim konuştuğunuz konular yazdığınız yazılar hep kız oyuncu gelecekmi gelmeyecekmi..ne zaman gelecek..yok elifcilerden sıkıldık..Arkadaşlar biraz şu kız konusundan sıyrılıp dizinin genelini yorumlamayı geliştrsek daha iyi olucak bence kız oyuncu gelince hep beraber görücez zaten neden konuyu fazla uzatalımki :good:

_sEz!N_
19-05-08, 15:04
Ayrıca Necati Şaşmaz Polat'ın içinde hala Elif var dedi. Elif karakteri dizide öldü ama Polat'ın içinde ölmedi dedi..Polat öldüremedi onu dedi..
Bir röportajında da Polat'ın yeniden aşık olabilmesi için kabının Elif'ten boşalması lazım demişti..
Bence bir bayan gelicek ve kabının Elif'ten boşalması süreçlerini işleyeceğiz..
Mesela Ahu varken Elif'i içindden atamama senaryoları işleniyordu..Giderek boyut atlayacak Polat..
İnşallah güzel olur ya.. Off çok bekledik.. Bize bir aşk borcu var bence senaristlerin.. Çünkü onlara hep güvendik ve kalemlerini destekledik..

burçinn
19-05-08, 15:05
arkadasim ben ask olmayacak gelmeyeek deddimmi
sadece zaman olarak düsünülüyormus yani ask cok uzun zaman sonrada olsa
gelecekkkkkk yani lütfen yorumalrimi carptirtma lütfennn....necati abi röplerinde öyle deyise ask olmaycakmi yani
ona bakarsan daha önceki röpündede ask olacak sinyallerini verdi.....ya zaten her bölümde ask sinyaleri verilior siz niye anlamak istemyiorsunuz ya hayret ediyorum:)sen yorumlarında seyirci aşk olsun mu olmasın mı tartışması yapıyor senaristler de o yüzden kararsız kalıyorlar dersen ben de öyle anlarım doğal olarak.aşk olsun mu olmasın mı tartışması genel olarak yapılır şimdi olsun yarın olsun öbür sene olsun diye birşey yok.istemeyen hiçbir zaman istemiyor zaten şimdi olsa ne olur gelecek olsa ne olur.elif yüzünden istenmiyorsa elif faktörü hep var. oyuncu konusunda zaten hiçbir zaman kesin birşey söylemiyorsunuz ki yarın geliyor,öbür gün geliyor,sezon sonu geliyor,50.bölümde gelecek...beren gelecek,tuba gelecek,sezin gelecek...
necati şaşmazın da son açıklamaları ortada.ayrıca daha önce yaptığı açıklamada da düşünülüyor dedi olacak demedi ama siz kesinmiş gibi yorumlar yaptınız...

_sEz!N_
19-05-08, 15:08
Arkadaşlar Necati Şaşmaz'ın bir açıklaması da var bir röportajında..
Senaristler Polat'ın için bir bayan karakter düşünüyor.. Bu bayan Polat'ı tanımayan ya da umursamayan bir bayan olacak demişti.
Böyle bir tanışma gerçekleşebilir demişti.
Acaba ne zaman olacak bu bahsettiği şey.İbrahim Velid'İn kızı olabilir diye düşünüyorum.

hekimoglu64
19-05-08, 15:09
sen yorumlarında seyirci aşk olsun mu olmasın mı tartışması yapıyor senaristler de o yüzden kararsız kalıyorlar dersen ben de öyle anlarım doğal olarak.aşk olsun mu olmasın mı tartışması genel olarak yapılır şimdi olsun yarın olsun öbür sene olsun diye birşey yok.istemeyen hiçbir zaman istemiyor zaten şimdi olsa ne olur gelecek olsa ne olur.elif yüzünden istenmiyorsa elif faktörü hep var. oyuncu konusunda zaten hiçbir zaman kesin birşey söylemiyorsunuz ki yarın geliyor,öbür gün geliyor,sezon sonu geliyor,50.bölümde gelecek...beren gelecek,tuba gelecek,sezin gelecek...
necati şaşmazın da son açıklamaları ortada.ayrıca daha önce yaptığı açıklamada da düşünülüyor dedi olacak demedi ama siz kesinmiş gibi yorumlar yaptınız...

evet kesindi sezon öncesi bayan oyuncu gelecekti
ama bu senaristlerin düsüncesiyse ben en yapabilirimki
evetyugerhaut bu konu baya SIKTI
neyse bende konuyu degistirmek istiyorum cok ginaaa geldi burhanca bayilzaaaam artikkkkkkk....neyse

sezon öncesi bir kac oyuncu ölecekmis acaba kimler bunlar??
tahminim yildiz yada kemal:icon_whis

çağla7
19-05-08, 15:10
:img-hyste:img-hyste:good:süperrr bakin ben bir elficyim ama
olaya objektif bakmak istyiorum...haa sende ahu olayinda niye objektif bakmadin derseniz dedim ya...o ayri konu neyse zaten kapandi o konu:)nefisenin aözel haytindan dolayi acikcasi vadiye yakitsirmamsitim.........simdi vadiye yine özel hayati karisik biri gelse her ne kadar ask isteyenelrden olsam o zaman yine karsi cikarim acikcasi:):)neyse ratinglerde evet haklisin baya düsüs oldu gecen seneler egöremuroda olmasa izleyen olmayacak nerdeyse o deree yani

şimdi imzama bakıp nefise yada ahu hayranı sanıcaksın ama bende nefisenin seçilmesine karşı çıkmıştım , özel hayatından falan değilde, tanınmış biri olsun istemediğim için, ama madem onu seçtiler bir bildikleri vardır deyip kabul ettim, çünkü bence senaryo her şeyden önce gelir, yani şimdi muro karekterini başkası oynasa tutmayacakmıydı . bence kim oynarsa oynasın bu repliklerle muro yine tutacaktı. ahu karekterini bende sevmedim, yani ilk 2 bölüm iyiydi sonra senaristler kararsızlığa düştüki ahu bir tuhaf oldu, böyle bir aşkada kusura bakmasınlar ama ahu gelsin diyenler bile tepki gösterir
umarım yeni karekterde senaristler daha karalı olurlar

hekimoglu64
19-05-08, 15:11
Arkadaşlar Necati Şaşmaz'ın bir açıklaması da var bir röportajında..
Senaristler Polat'ın için bir bayan karakter düşünüyor.. Bu bayan Polat'ı tanımayan ya da umursamayan bir bayan olacak demişti.
Böyle bir tanışma gerçekleşebilir demişti.
Acaba ne zaman olacak bu bahsettiği şey.İbrahim Velid'İn kızı olabilir diye düşünüyorum.

evet arkadasimin veridgi tüyoda bu zaten
bayan oyuncu polata kök söktürecek yani onu umursamayn onu
tanimayan sert bir kizz olacakkkkyani elifciler daha ne istyiorki iste bu kezz kizz aSIK olmayack daha ne istyorsunuz iste diymi

_sEz!N_
Senaristlerin kararsız olduğunu düşünmüyorum. Akıllarında varsa yaparlar. Tereddütte olmak onların profosyonelliğine yakışmaz ki..
Y yayapacaklar ya da yapmayacaklar, ortası yok bence.
Necati Şaşmaz röportajında söylemişti. Eğer aşk hikayesi sadece "ihtimal" dahilinde olsaydı, bunu sözkonusu edip,seyirciyi zan altında bırakmaz ve beklentiye sokmazdı bence.
Demek ki kesin bir karar var ki bunu söz konusu etti, zaten olasıysa hiç söz etmezdi..

burçinn

aşkı istemeyen bayanlar az sayıda kalmış bayan izleyici , diğerleri izlemeyi bıraktı zatenki yorum yapsınlar bune ya haber programına döndü dizi diyorlar ki hakikatende öyle, ayrıca aşk olmasın diyenler elif polat aşkını yere göğe sığdıramıyorlar madem aşk istemiyorsunuz bu elif polat aşkına neden bu kadar bağlısınız anlamıyorum, henüz izlemediğiniz bir aşkı izlediğiniz bir aşkla karşılaştırıp tepki göstermek doğrumu belki yeni aşkı daha çok sevecek, pehhh elif polat aşkıda neymiş diyeceksiniz nerden biliyorsunuz.ben bir dizide 5 sene anlatılan bir hikayeden sonra onun kadar güzel ve ondan daha etkileyici bir aşk olabileceğini düşünmüyorum hele de polat-eliften sonra...
bana inandırcı gelmiyor size gelebilir ben istemiyorum...
ayrıca necati şaşmaz ahu için konuşmuş olsa bile bunu elifle açıklamış farkettiyseniz.bildiğimiz polatın elifi içinde yok edeceğine inanıyorsanız onu bilemem ama ben bundan daha büyük br saçmalık düşünemiyorum.
ayrıca aşktan dolayı yarı yarıya reytng kaybetmedi elif yüzünden kaybetmişse kaybetmiştir bunu genel bir aşk eksikliği gibi yorumluyorsunuz ama ben öyle düşünmüyorum.
kendi adıma istemediğim bu dizide elif-polattan sonra yeni bir aşk olmaması yoksa elif-polat olsa tabiki o aşkın devamını isterdim polatın başkasına aşkına inanmayacağım için istemiyorum.önceki hikayeyi yıkacağı için istemiyorum.
neyse bu başlıkta gerçekten kadın oyuncu konusu çok fazla uzuyor...bir iki yorumla kalmıyor başladı mı sayfalarca sürüyor ve abartılıyor.hayali biri için tartışıyoruz.ortada daha kimse yok.dizide olmayanlar için sayfalarca yorum yapılıyor.

hekimoglu64
19-05-08, 15:14
Senaristlerin kararsız olduğunu düşünmüyorum. Akıllarında varsa yaparlar. Tereddütte olmak onların profosyonelliğine yakışmaz ki..
Y yayapacaklar ya da yapmayacaklar, ortası yok bence.
Necati Şaşmaz röportajında söylemişti. Eğer aşk hikayesi sadece "ihtimal" dahilinde olsaydı, bunu sözkonusu edip,seyirciyi zan altında bırakmaz ve beklentiye sokmazdı bence.
Demek ki kesin bir karar var ki bunu söz konusu etti, zaten olasıysa hiç söz etmezdi..

ya necati abinin röplerine bak
kim bilir daha neler söylmeistir önemliolan
senaristlerin dedikleri senaristlerde benim arkadasimdan aldigimbilgilere
görepolata ask yapacaklar...yanliz yine bu konuyu düsünüyorlarmis.....neyse.....birazdan yine aryacam arkadasimi

_sEz!N_
19-05-08, 15:18
görepolata ask yapacaklar...yanliz yine bu konuyu düsünüyorlarmis.....neyse.....birazdan yine aryacam arkadasimi

Ha Necati Şaşmaz ha senaristler, o da aynı ekipten, yapımcı kimliği olan birisi..
Bazen politik konuşuyor ona bakmayın.. Bazen gerekiyor..:)
Özellikle Elif fanatikleri için:)

hekimoglu64
19-05-08, 15:18
ben bir dizide 5 sene anlatılan bir hikayeden sonra onun kadar güzel ve ondan daha etkileyici bir aşk olabileceğini düşünmüyorum hele de polat-eliften sonra...
ayrıca necati şaşmaz ahu için konuşmuş olsa bile bunu elifle açıklamış farkettiyseniz.bildiğimiz polatın elifi içinde yok edeceğine inanıyorsanız onu bilemem ama ben bundan daha büyük br saçmalık düşünemiyorum.
ayrıca aşktan dolayı yarı yarıya reytng kaybetmedi elif yüzünden kaybetmişse kaybetmiştir bunu genel bir aşk eksikliği gibi yorumluyorsunuz ama ben öyle düşünmüyorum.
neyse bu başlıkta gerçekten kadın oyuncu konusu çok fazla uzuyor...bir iki yorumla kalmıyor başladı mı sayfalarca sürüyor ve abartılıyor.hayali biri için tartışıyoruz.ortada daha kimse yok.dizide olmayanlar için sayfalarca yorum yapılıyor.

nasil sana hayalibir kisi icin safylar cokuzuyorsa
unutma elifte artikkk bir hayal amamasaAllah sayflarda ne kadar bayan oyuncu konusulyuorsa ölmüs olan yani hayalolan elifte bir o kadar konusulyuor yani yeni bayan youncu aslinda hayal degilhayal olan artikkkelifff ve mümknse artikk efli konusunu kapatsak diyorum:img-wink:nasil olur

çağla7
19-05-08, 15:19
ben bir dizide 5 sene anlatılan bir hikayeden sonra onun kadar güzel ve ondan daha etkileyici bir aşk olabileceğini düşünmüyorum hele de polat-eliften sonra...
elif polat aşkından daha iyisinin olabileceğini düşünmüyorsunda ondan ama ya olursa, peki muroyu ilk gördüğünde bizi kırıp geçireceğini düşünüyormuydun, yada hüsnünün bu halleri aklına geliyormuydu. yani senaryonun ne getireceğini bilemeyiz sen düşünmüyorsun ama belki daha güzel bir aşk izleyeceğiz, veya dediğin gibi elif polat aşkı kadar güzel olmadı ne kaybederizki dizi anlatmak istediğini anlatamayacakmı

neyse dediğiniz gibi asıl meyzuya gelelim bence kemal ve yıldız ikiside ölecek, ayrıca iskonun nazımıda ölebilir.

_sEz!N_
19-05-08, 15:19
Neyse boşverelim bencede.
Zaten aşk istemyen seyirci yok denecek kadar az..Ben görüyorum.
Hadi hayırlısı..

_sEz!N_
19-05-08, 15:22
elif polat aşkından daha iyisinin olabileceğini düşünmüyorsunda ondan ama ya olursa, peki muroyu ilk gördüğünde bizi kırıp geçireceğini düşünüyormuydun, yada hüsnünün bu halleri aklına geliyormuydu. yani senaryonun ne getireceğini bilemeyiz sen düşünmüyorsun ama belki daha güzel bir aşk izleyeceğiz, veya dediğin gibi elif polat aşkı kadar güzel olmadı ne kaybederizki dizi anlatmak istediğini anlatamayacakmı

neyse dediğiniz gibi asıl meyzuya gelelim bence kemal ve yıldız ikiside ölecek, ayrıca iskonun nazımıda ölebilir.

Çok haklısın gerçekten.Hiçbirşey bilemeyiz ki.
Bu kadar emin konuşmak neye dayanılarak oluyor ki. Yani büyük konuşmamak lazım.
Önyargılı olmamak lazım.Önyargı iyi birşey değil.Dediğin gibi vadide hiç ummadığımız şeyler oldu, yine tahminimiz dışında şeyler olabilir.
Ben iyi şeylerin olmasını umuyorum sadece. İnşallah herşey ççok güzel olur. Ve dizimizin başrol aşk eksikliği giderilmiş olur.
Hadi hayırlısı.

burçinn
19-05-08, 15:24
nasil sana hayalibir kisi icin safylar cokuzuyorsa
unutma elifte artikkk bir hayal amamasaAllah sayflarda ne kadar bayan oyuncu konusulyuorsa ölmüs olan yani hayalolan elifte bir o kadar konusulyuor yani yeni bayan youncu aslinda hayal degilhayal olan artikkkelifff ve mümknse artikk efli konusunu kapatsak diyorum:img-wink:nasil olurevet kapatılsın bence de farkettiysen burda uzun süredir elifi seven kişiler ben de dahil elif hakkında yorum yapmıyoruz sürekli hayali kişiler için abartılı şekilde konu uzatan sizsiniz ali..ayrıca elif en azından bu dizide 5 sene yer almış olan bir karakter.hala ara sıra polat sayesinde konusu işlenen bir karakter.hiç bilmediğimiz,görmediğimiz biri değil.ve lütfen durup durup elifçiler şöyle,elifçiler böyle hahahahah çok üzülüyorum onlar için kazanan biz olacağız gibi abartılı yorumlar yapma öyle olunca ister istemez konu açılıyor ve uzuyor.hiç gerek yok böyle şeylere...

çağla7
19-05-08, 15:25

aliye katılıyorum, necatiyi sıkıştırdıklarında bir şeyler söylüyor ama senaristler sonra onun söylediğinin tam tersini yapabiliyorlar, önemli olan senaristlerin ne dediği. bu necati şaşmaz yalan söylüyor anlamında değilde mesela bu gün aşk olsun diye konuşuyorlardır, necatide o yönde açıklama yapar ama senaristler bir şeklilde fikir değiştirebilirler.

hekimoglu64
19-05-08, 15:25
Önyargılı olmamak lazım.Önyargı iyi birşey değil.Dediğin gibi vadide hiç ummadığımız şeyler oldu, yine tahminimiz dışında şeyler olabilir.
Ben iyi şeylerin olmasını umuyorum sadece. İnşallah herşey ççok güzel olur. Ve dizimizin başrol aşk eksikliği giderilmiş olur.
Hadi hayırlısı.

ya ask gidecek ya merak etmeyin
hemde polat ayinin damadi olacak:img-hyste:img-hyste
ya iki gün yoktum sayflar oldugu yereydi ama su bir kac dakikada bayan
oyuncu konusu acildi ne kadar hizlandi baslik ya bu basligi götüren
bayan oyuncu konusu:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

juggerhaunt
19-05-08, 15:26
Hmm ... Yıldız , Kemal , ailelerin tetikçilerinden ( Hakkı falan ) ...Bizim ekipden biri olucağını pek sanmıyorum...

_sEz!N_
19-05-08, 15:27
aliye katılıyorum, necatiyi sıkıştırdıklarında bir şeyler söylüyor ama senaristler sonra onun söylediğinin tam tersini yapabiliyorlar, önemli olan senaristlerin ne dediği. bu necati şaşmaz yalan söylüyor anlamında değilde mesela bu gün aşk olsun diye konuşuyorlardır, necatide o yönde açıklama yapar ama senaristler bir şeklilde fikir değiştirebilirler.

Evet, dediğim gibi Necati Şaşmaz bazen politik konuşuyor.
Yani kasıtlı yapıyor diye düşünüyorum.

çağla7
19-05-08, 15:29
Hadi hayırlısı.

evet dizimiz için hayırlısı neyse öyle olsun.

bence şöyle yapacaklar bayan karekter direcek uzunca bir zaman oynayacak önce polat sonra kız ilgi duyacak ama bir türlü bunu kabul ve itiraf etmek istemeyecekler ve artık seyirci yeter bunların çektikleri aşkı kabullensinler haddine geldiğinde aşk olacak. yani ben olsam böyle yapardım:img-hyste

burçinn
19-05-08, 15:30
aliye katılıyorum, necatiyi sıkıştırdıklarında bir şeyler söylüyor ama senaristler sonra onun söylediğinin tam tersini yapabiliyorlar, önemli olan senaristlerin ne dediği. bu necati şaşmaz yalan söylüyor anlamında değilde mesela bu gün aşk olsun diye konuşuyorlardır, necatide o yönde açıklama yapar ama senaristler bir şeklilde fikir değiştirebilirler.buna katılıyorum zaten benim dediğim hiçbir şey kesin değil işte bu tip açıklamalar da belirsizliğin bir göstergesi...söylemek istediğim oydu illa necati şaşmaz öyle dedi öyle olacak değil...ara sıra kesin geliyor yeni kişi diyorlar ya onun için söyledim.

hekimoglu64
19-05-08, 15:30
evet kapatılsın bence de farkettiysen burda uzun süredir elifi seven kişiler ben de dahil elif hakkında yorum yapmıyoruz sürekli hayali kişiler için abartılı şekilde konu uzatan sizsiniz ali..ayrıca elif en azından bu dizide 5 sene yer almış olan bir karakter.hala ara sıra polat sayesinde konusu işlenen bir karakter.hiç bilmediğimiz,görmediğimiz biri değil.ve lütfen durup durup elifçiler şöyle,elifçiler böyle hahahahah çok üzülüyorum onlar için kazanan biz olacağız gibi abartılı yorumlar yapma öyle olunca ister istemez konu açılıyor ve uzuyor.hiç gerek yok böyle şeylere...

burcincim bak bende senin gibi elficim
hemde gercek elfci hatta elif polat gurubanada
üyeyim....ama artik ya nerdeyse sogutacaksiniz beni elfiten o kadar yani
niye ask itemiyorsunuz haaa elif polata askina ihanetmi olacak diye hicte alakasi yok haa ahu varken istemyiordun ama ne oldu sana simdi dersende evet istemyiordum cünki ahu olmazdi ben iyi bir oyuncu ve iyi bir rolde gelecekse niye olmasin derim haaa bu gelenkisi yine özel hayilya karisik biriyse ben yine askkkk olmasin derimmmm ben diziye iyi bir oyuncu özeldie düzgünse....vadiye yakisan bir oyuncuysa hatta polata yakisan bir partnerse olsun derimmm.....benim gönlüm aslindatubami istiyor amaoda imkansiz:img-cray::img-cray:

NuRenNuR
19-05-08, 15:32

Kemal'in ölüm emrini verdi zaten isko Yıldız'a. Adama bak ya kendi kardeşini öldürücek kurtlar vadisinin bu aykırı senaryosunu çok seviyorum:good:
Kemal'de ölür ama Nazım ölmesin ya:icon_whis

çağla7
19-05-08, 15:32
Hmm ... Yıldız , Kemal , ailelerin tetikçilerinden ( Hakkı falan ) ...Bizim ekipden biri olucağını pek sanmıyorum...

bende sanmıyorum ekip dediğin zaten bir kaö kör topal onlarda giderse kim kalacak:img-hyste:img-hyste gerçi eren ölse olur nede olsa bir etkinliği yok yer kaplıyor, veya haloyuda kızağa aldılar oda ölse ekip bir şey kaybetmez

_sEz!N_
19-05-08, 15:33
Ama Necati Şaşmaz'ın röportajında söylediklerine kesin inanıyorum ben..
O öyle sıkıştırıldığı bir anda kaçamak cevap verdiği cümlelere benzemiyor:)..
Yani ayaküstü söyleşilerinde söylediği şeylere benzemiyor pek..:):)
Tabi,sadece benim fikrim bu..
Neyse hayırlsıı..

çağla7
19-05-08, 15:36
buna katılıyorum zaten benim dediğim hiçbir şey kesin değil işte bu tip açıklamalar da belirsizliğin bir göstergesi...söylemek istediğim oydu illa necati şaşmaz öyle dedi öyle olacak değil...ara sıra kesin geliyor yeni kişi diyorlar ya onun için söyledim.

ya çok bekledikya , bekleyen derviş muradına ermiş derler diye her laftan sonra kesin gelecek diye ümitleniyoruz:img-hyste:img-hyste

ama ben alinin tüyosuna güvendiğim için geleceğini düşünüyorum , sağolsun alimiz gün be gün gelişmeleri aktarıyor

çağla7
19-05-08, 15:44
Kemal'in ölüm emrini verdi zaten isko Yıldız'a. Adama bak ya kendi kardeşini öldürücek kurtlar vadisinin bu aykırı senaryosunu çok seviyorum:good:
Kemal'de ölür ama Nazım ölmesin ya:icon_whis

nazımım ölsünkü sıra iskoya gele:img-wink: zaten alinin geçmiş tüyolarında yanlış hatırlamıyorsam nazım ölebilir demişti.

ama sadece düşmanlardan değil iyilerdende birileri ölmeli, of finali çok merak ediyorum umarım geçmiş finallerdeki gibi merak edilen bir kaç konu birden olur, yani bomba patlayan final güzeldi ama sadece bombanın sonunu merak ettik, ama eski vadinin bir önceki finalini düşünsenize tuncay yakalanmıştı, kılıç kıstırılmıştı polatı uyuşturucu iğneyle vurmuşlardı, elif kaza yapmıştı, ayni sadece bir soru işareti değil pek çok soru işaretiyle tatile girmişti.

juggerhaunt
19-05-08, 16:03
Ya ekipden ne kadar ayrı olsada haloyla eren ölmelerini istemiyoruz..Örneğin halo vurulunca ne kadar üzülmüştüm yada üzülmüştük..Erende bence ekipde ileride çok yararlı olucak hemde Polat onu Elifden kalan bi miras gibi görüyor(korumaya çalışıyor ondan zaten ömer babanın falan yanlarına yolladı onu ) !!!

LİSA
19-05-08, 16:18
hekimoğlu arkadaşım gerçektende bu iş kabak tadı vermeye başladı herkes aşk havasında polata yok neyi düşünüyor senaristler milletin istediğini görmüyorlarmı birkaç fanatık yüzünden buda yapılmızki
isko nun hainlik düşünmediği an varmı ama önce polat onun sağ kolu olan mahkeme duvarı suratlı adamı NEVZAT´I haklasın

blue ivy
19-05-08, 16:37

Hadi be Muro kullan şu içindeki insan sevgisini :img-hyste

Polat yalnız değildi zaten arkadan erhanla nevzat geliyordu,tabii işe yararlarsa artık bundan şüpheliyim,eh arabalarda bir kaç silah bulunuyordur herhalde,ve zaten polata demişlerdi abi nereye gidiyoruz diye polat hafifçe gülüp hiç sesini çıkartmamıştı,gerçi muronun yerini bilmiyorlar polat hiç ummadığımız bir yerede gidebilir çünkü bagajında saunadan aldığı kayıtlar var,o kayıtlarla ilgili bir yere gidebilir,bakalım...

blue ivy
19-05-08, 16:46
Gerçekten şu bayan mevzusu sıktı artık,bu arada aşk olmayınca reytingler düşmüş gibi birşeyler yazılmış,aksine reytinglerimizde bayağa bir yükseliş var:img-wink:

benim için fark etmez ister polat aşık olsun ister olmasın ister bayan oyuncu gelsin yada gelmesin umrumda değil,seyirciyi sıkmasınlarda..