Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları-(Arşiv 16)
harbiden ya sadece çay içerken gördük hiç aklıma gelmedi
:img-hyste:img-hyste parası falan yoksa ben ona ısmarlarım gelsin:img-hyste:img-hyste bu arada yok kötü anlamda doğu beye öle demek istemedim hani o öldüya ben tırsarım hortlayıptamı gelecek diziye :img-hyste:img-hyste
yok canim hortlamaz,dogu bey aslinda olmemisti,denize duserken gorduk en son,ama ciktigini ve cesedini gormedik bence onu biri denizden sag olarak cikartti:img-wink:
yok canim hortlamaz,dogu bey aslinda olmemisti,denize duserken gorduk en son,ama ciktigini ve cesedini gormedik bence onu biri denizden sag olarak cikartti:img-wink:
evet olabilir gelse iyi olur polatın arkasında olur hemde iyi olur zaten polatta bi başlasa eskisi gibi heyacanlı olur dizi şimdide öle ama pek güzel sahneler yok ama muronun sahnelerine diyecek yok helede şu yıldırımla olan :img-hyste:img-hyste bide diyorla kulhu oku :img-hyste bu adam adamı öldürür cinsten :img-hyste
evet olabilir gelse iyi olur polatın arkasında olur hemde iyi olur zaten polatta bi başlasa eskisi gibi heyacanlı olur dizi şimdide öle ama pek güzel sahneler yok ama muronun sahnelerine diyecek yok helede şu yıldırımla olan :img-hyste:img-hyste bide diyorla kulhu oku :img-hyste bu adam adamı öldürür cinsten :img-hyste
evet sanki polata bir akil hocasi gelse daha iyi olur diye dusunuyorum,polat sanki yalniz,evet ihtiyarlar var ama surekli birine danismasi gerekli,buda dogu bey olursa super olur:good:
valla su muro en sonunda polatin ofisine tasinsin baska birsey istemem:img-hyste
_ZeynepSasmaz_
21-05-08, 15:17
Doğu Bey'e gerek yok artık bence.. İhtiyarlar'a kadar onun gelmesini istiyordum ama ihtiyarlardan sonra aramadım..
Doğu'ya rol verileceğine İhtiyarlar daha fazla işlensin, Polat onlarla daha haşır neşir olsun daha iyi..
Doğu Bey gelmez bence, yani, tüyoya rağmen böyle diyorum.. Adam öldü madem ve ölümüne bir kılıf uydurcaklar, o zaman her ölene kılıf uydursunlar da ölen geri gelsin.. Mesela şuanda en çok aşk gerekli, madem ölen bir şeklde geri gelebiliyor,Elif gelsin o zaman..:img-hyste Doğu'dan daha çok ihtiyacımız var bir bayana..:img-hyste
Doğu Bey'e gerek yok artık bence.. İhtiyarlar'a kadar onun gelmesini istiyordum ama ihtiyarlardan sonra aramadım..
Doğu'ya rol verileceğine İhtiyarlar daha fazla işlensin, Polat onlarla daha haşır neşir olsun daha iyi..
Doğu Bey gelmez bence, yani, tüyoya rağmen böyle diyorum.. Adam öldü madem ve ölümüne bir kılıf uydurcaklar, o zaman her ölene kılıf uydursunlar da ölen geri gelsin.. Mesela şuanda en çok aşk gerekli, madem ölen bir şeklde geri gelebiliyor,Elif gelsin o zaman..:img-hyste Doğu'dan daha çok ihtiyacımız var bir bayana..:img-hyste
asu ihtiyarlarin elemeni cikmisti,biraz daha polata gore guzel olsaydi,tam super ikili olurlardi,nede olsa asununda polat gibi gizemlerin icinde,ama onuda tuncaya yaptilar yazik oldu:icon_sorr
gerek var bencede yani dizi hortlaklarla dolsun ölemi beni korkutmayın bune ya ölen bidaha diriliyor anam korktum :img-hyste:img-hyste
halo ciksin ya
bence ölsün cok gereksiz oldu
ne zamandir halo dayi yokki dizide birde basrolde
olmz ya yer kapliyor bence vadideki bütün gereksiz
oyuncular cikmali ve gereken oyuncular durmadan dizide görünecekse olan kisiler gelsin
valla alicim duygularıma tercüman oldun. halo dayı, eren, hikmet-gönül sahneleri artık diziden bağımsız olduğu için sıkıcı oldu hatta reklam arası gibi gelmeye başladı . bir an önce diziye esas kız gelsinde polatla onları izleyelim
gerek var bencede yani dizi hortlaklarla dolsun ölemi beni korkutmayın bune ya ölen bidaha diriliyor anam korktum :img-hyste:img-hyste
valla bu hortlatma işi hiç hoşuma gitmedi. doğunun öldüğü kesinken seyirci istiyor diye hortlatıcaklar, bu işin sonu iyi değil yakında elif hortlarsa şaşırmam :img-hyste
dün gece dikkat ettım tam saat 12.ye gelıyordukı verdiler fragmaını .tamam dizi süper bir numara ama nıye son dakıkaya kadar bekletıyonz be kadeşim.neyse yıne de görebıldık süper fragmanı.yine süper bır bölümle karşı karşıyayız.hareket vede bereketl bir bölüm olacak gibi.malum başkan yakalnıyor.iskonun yakalnması an meselsi olabilir ama bu kadar çabuk olmaz.sizlerinde dediği gibi sezon finalini ıskonun yakalnışı ıle yapabılırler.
B arada beren sattın adı geçiyor.onu gelmesi gibi bir durum mu söz konusu .ne olur o olmasın hayır dıyın .lütfenn.ben o kızı hiç sevmıyom.bunu kurtlar vadisi ve gölgelerin gücü- adına yapmayınnn..başka birini bulun omadı bu seferde elifi diriltinn:icon_whis
asu ihtiyarlarin elemeni cikmisti,biraz daha polata gore guzel olsaydi,tam super ikili olurlardi,nede olsa asununda polat gibi gizemlerin icinde,ama onuda tuncaya yaptilar yazik oldu:icon_sorr
sana aynen katılıyorum, keşke asu karekterini başka biri oynasaydı, yani polata yakışacak daha kısa, daha güzel biri, mükemmel olurdu. neyse bakalım belki ayının kızıda devlet için çalışan biri çıkar:img-wink:
dün gece dikkat ettım tam saat 12.ye gelıyordukı verdiler fragmaını .tamam dizi süper bir numara ama nıye son dakıkaya kadar bekletıyonz be kadeşim.neyse yıne de görebıldık süper fragmanı.yine süper bır bölümle karşı karşıyayız.hareket vede bereketl bir bölüm olacak gibi.malum başkan yakalnıyor.iskonun yakalnması an meselsi olabilir ama bu kadar çabuk olmaz.sizlerinde dediği gibi sezon finalini ıskonun yakalnışı ıle yapabılırler.
B arada beren sattın adı geçiyor.onu gelmesi gibi bir durum mu söz konusu .ne olur o olmasın hayır dıyın .lütfenn.ben o kızı hiç sevmıyom.bunu kurtlar vadisi ve gölgelerin gücü- adına yapmayınnn..başka birini bulun omadı bu seferde elifi diriltinn:icon_whis
beren saat olacağını sanmıyorum ama olursa fena olmaz hoş kız neden istemiyorsunki, ben tanınmamış biri olmasını isterim ama tanınmış kişilerden en hoşuda beren
valla bu hortlatma işi hiç hoşuma gitmedi. doğunun öldüğü kesinken seyirci istiyor diye hortlatıcaklar, bu işin sonu iyi değil yakında elif hortlarsa şaşırmam :img-hyste
al bendende okadar dediğim gibi korkmaya başladım :img-hyste:img-hyste
bide elif olursa tam olur bence başlarlarsa devamı gelir ondanda korktum kurtlar vadisinin yeni ismi hortlaklar vadisi olur :img-hyste:img-hyste
ya iyide o yaştaki bir adam denizden nasıl çıktı biraz mantıksız geliyor, gerçi senaristler ona bir kılıf bulurlar ama bence gereksiz olacak
al bendende okadar dediğim gibi korkmaya başladım :img-hyste:img-hyste
bide elif olursa tam olur bence başlarlarsa devamı gelir ondanda korktum kurtlar vadisinin yeni ismi hortlaklar vadisi olur :img-hyste:img-hyste
hani sağıroda diye bir dizi vardı izlemiyordum ama eleştirmenlerin yazısını görmüştüm ölenlerin hepsi son bölümde geri gelmiş, yeni sezonda elif, çakır, doğu, aslan amca, baron felan toplanıyorlarmış:img-hyste:img-hyste
hani sağıroda diye bir dizi vardı izlemiyordum ama eleştirmenlerin yazısını görmüştüm ölenlerin hepsi son bölümde geri gelmiş, yeni sezonda elif, çakır, doğu, aslan amca, baron felan toplanıyorlarmış:img-hyste:img-hyste
Agzinizdan yel alsin diyebilirmiyim. Saka falan ama korkutmayin beni. Eskimis yüzleri istemiyorum ben acikcasi yeni ve güzel yüzler olsun dizimizde.
beren saat olacağını sanmıyorum ama olursa fena olmaz hoş kız neden istemiyorsunki, ben tanınmamış biri olmasını isterim ama tanınmış kişilerden en hoşuda beren
yahu bereni yeterince gördük hatta görüyoruz artıık böö geldi tamam hoş kız güzel kız ama ben gııcık oluyom ona nedense bende anlamdım.başka biri olsun olcaksa bergüzar bıle olur ona bılee katlanırım.yada senınde dediğin giibi tanınmamış biri olsun.o kadar polat delisi değilim ama yine de yanında iyi birini görmek isterimm..bereın boyu kısa hemmm
juggerhaunt
21-05-08, 15:55
İhtiyarların benim gözümde önemli bi yeri kalmadı şu an...ilk başlarda bi gizemi vardı polat görüşcekmi kim bunlar kırmızı kitap ne...sora bi baktık polat kırmızı kitabı 2 sn yede okudu evlenmicem fln diye büyük yeminler etti kanı üzerine ee sonrası...sonra polat gitti res çekti ihtiyarlara ..zaten 2 3 kere gösterdiler ...diyosunuz doğu bey gelmesin ihtiyarlar yeter itiyarlar yeticekse neden böle yansıttılar bize onları...ileride ihtiyarlardan büyük bişe bekliyorum zaten doğu beyde gelirse diziye oda ihtiyarlardandır büyük ihtimalle ...
yahu bereni yeterince gördük hatta görüyoruz artıık böö geldi tamam hoş kız güzel kız ama ben gııcık oluyom ona nedense bende anlamdım.başka biri olsun olcaksa bergüzar bıle olur ona bılee katlanırım.yada senınde dediğin giibi tanınmamış biri olsun.o kadar polat delisi değilim ama yine de yanında iyi birini görmek isterimm..bereın boyu kısa hemmm
Tamam iste boydan uyarlar birbirine. Bizim ofis boyda fidan gibi degil zaten. Boydan kaybediyor garibim birde zayiflayinca...:img-hyste:img-hyste ama olsun harbi karizmatik duruyor bizim ofis boy
Tamam iste boydan uyarlar birbirine. Bizim ofis boyda fidan gibi degil zaten. Boydan kaybediyor garibim birde zayiflayinca...:img-hyste:img-hyste ama olsun harbi karizmatik duruyor bizim ofis boy
evt yürüyüşü hatrika kimbilir nekadar çaba harcadı bu yürüyüş için belkide doğuştan yetenek bu yürüyüş :img-hyste boyu eh idare eder tam ofis boyluk
_ZeynepSasmaz_
21-05-08, 16:28
İhtiyarların benim gözümde önemli bi yeri kalmadı şu an...ilk başlarda bi gizemi vardı polat görüşcekmi kim bunlar kırmızı kitap ne...sora bi baktık polat kırmızı kitabı 2 sn yede okudu evlenmicem fln diye büyük yeminler etti kanı üzerine ee sonrası...sonra polat gitti res çekti ihtiyarlara ..zaten 2 3 kere gösterdiler ...diyosunuz doğu bey gelmesin ihtiyarlar yeter itiyarlar yeticekse neden böle yansıttılar bize onları...ileride ihtiyarlardan büyük bişe bekliyorum zaten doğu beyde gelirse diziye oda ihtiyarlardandır büyük ihtimalle ...
Katılmıyorum..
İhtiyarlar'ın karizması hala yerinde, Hakan ölünce zaten karizmaları iyicene arttı gözümde İhtiyarlar'ın..Çünkü onlar doğru bir hareket yapmasını istediler Polat'tan ama Polat isteklerini yapmadı. Hakan'ın erken ölümüne sebep olarak İhtiyarları haklı çıkardı Polat..
Hem Polat ihtiyarlara rest çektiyse bu ihtiyarlar'ın değil, Polat'ın sorunu bence..
Hem Polat'ın rest çekmesi de normal biraz.. Çünkü o İhtiyarlar'a göre biraz daha acemi, acemi taraflarının da işlenmesi lazım..
O yüzden ben Doğu Bey'e gerek görmüyorum.. Ama dediğin gibi gelirse zaten o da ihtiyarlardan olacaktır ama gerek yok bence..
O kürsüde oturan adamın karizması yeter,Doğu Bey'i bilmem kaçla çarpar..:)
Sadece daha çok işlenmeleri lazım dizide.. O da olur muhakkak..
Herşeyin bir zamanı var di mi ama..:)
Aynen ya ihtiyarlar çok etkisiz mi kalıyo yoksa senaristler bilerek mi yapıyolar acaba. Hele kırmızı kitap ne olay olmuştu dediğin gibi Polat 2 dakkada okudu kitapta tarih oldu. Neyse önemli değilde yani o kadar şaşalı bi şekilde giriş yaptılar bu konulara karakterlere devamını bekliyoruz.
_ZeynepSasmaz_
21-05-08, 16:41
Katılmıyorum..
İhtiyarlar'ın karizması hala yerinde, Hakan ölünce zaten karizmaları iyicene arttı gözümde İhtiyarlar'ın..Çünkü onlar doğru bir hareket yapmasını istediler Polat'tan ama Polat isteklerini yapmadı. Hakan'ın erken ölümüne sebep olarak İhtiyarları haklı çıkardı Polat..
Hem Polat ihtiyarlara rest çektiyse bu ihtiyarlar'ın değil, Polat'ın sorunu bence..
Hem Polat'ın rest çekmesi de normal biraz.. Çünkü o İhtiyarlar'a göre biraz daha acemi, acemi taraflarının da işlenmesi lazım..
O yüzden ben Doğu Bey'e gerek görmüyorum.. Ama dediğin gibi gelirse zaten o da ihtiyarlardan olacaktır ama gerek yok bence..
O kürsüde oturan adamın karizması yeter,Doğu Bey'i bilmem kaçla çarpar..:)
Sadece daha çok işlenmeleri lazım dizide.. O da olur muhakkak..
Herşeyin bir zamanı var di mi ama..:)
Kesinlikle bilerek yapılıyor..:)
boyunun kısa olması dezavantaj değil, avantaj bence. malum polatın boyuda kısa. bereni beğensemde bende hiç bir yerde görmediğimiz yeni bir yüz olsun isterim. hem vadi sanat dünyasına yeni bir yetenek kazandırmış olur
_ZeynepSasmaz_
21-05-08, 16:55
Ben asla tanıdık bir yüz istemiyorum..Yani tanıdıklara bakıyorum yok resmen, beğenmiyorum hiçbirini.. Çünkü önyargı istemeden oluşuyor.. Belki vadiye girerse daha farklı gözükür gözümüze o tanıdığımız kişi ama şuanki düşüncem tanıdık birisi olmasın..
Tanıdık biri gelmez belki..İnşallah öyle olur, daha kolay benimseriz..
Gamze kime geldi ya?Polat'a mı?Polat fragman boyunca yürüyor.Örgüt başkanını kim vuruyor acaba?Bence Polat bulucak ve Muro öldürücek.
juggerhaunt
21-05-08, 17:03
İhtiyarların karizması hala yerindeyse neden şaşalı birileriymiş gibi gösterilip 2 3 sahne gösterildi peki...ama ileride çok farklı olucak buna inanıyorum ihtiyarlar güzel bi geri dönüş yapacak...ihtiyarlar demiyoduki hakanı iskender öldürücek onun ifadesini verdirtme ..dedikleri aynen şuydu hakanı çok erken çıkarıyosun ve bunun sonucundada sadece iskenderi içeri attırrsın geri kalanlara dokunamazsın ...ihtiyarlar aynen bunu dedi ee neresi haklı oldu sadece hakan öldü ihtiyarların amacı kendilerininde dedii gibi iskenderi değil oluşumunu yok etmek iskender ölse onlar için ifade etmiyo yani...oluşumu önemli:good:
_ZeynepSasmaz_
21-05-08, 17:12
İhtiyarların karizması hala yerindeyse neden şaşalı birileriymiş gibi gösterilip 2 3 sahne gösterildi peki...ama ileride çok farklı olucak buna inanıyorum ihtiyarlar güzel bi geri dönüş yapacak...ihtiyarlar demiyoduki hakanı iskender öldürücek onun ifadesini verdirtme ..dedikleri aynen şuydu hakanı çok erken çıkarıyosun ve bunun sonucundada sadece iskenderi içeri attırrsın geri kalanlara dokunamazsın ...ihtiyarlar aynen bunu dedi ee neresi haklı oldu sadece hakan öldü ihtiyarların amacı kendilerininde dedii gibi iskenderi değil oluşumunu yok etmek iskender ölse onlar için ifade etmiyo yani...oluşumu önemli:good:
Yine ihtiyarların haklı olduğunu görüyoruz bu durumda..
Sence haksızlar mı, bence haklılar ama Polat'ın iskender'e ayrıca kişisel düşmanlığı da var, onun oluşumunun hedefi olmasının yanında.. sevdiklerine zarar verdi vs.. O yüzden İhtiyarlar'ın sözünü dinlemek istemiyor.. Biraz fevri ve duygusal hareket etti..
Sebebi de dediğim gibi İskender'e ayriyetten kişisel düşmanlığı var..
İhtiyarlarsa haklılar..
Nitekim Polat zamanında Testere'ye de aynısını yapmıştı, Aslan'la papaz olmuştu.. İhtiyarlarla da ters düşebilir zaman zaman..
Ama ihtiyarlar doğru olanı söylüyor bence...
Sizi bilemem ama benim gözümde çok büyük karizmaları var..:)
Valla bana kalirsa karizmasida kalsin kendileride ben pek begenmedim onlari (sanki benim begenmem önemliymis gibi:img-hyste) geri gelmesinler pek fonktionlarini görmedigimden belkide gelmezlerse ben eksikliklerini hic hissetmem.
Zeynepcim bayan oyuncu tanimadik yüz olursa cok güzel olur haklisin. No name ile calisirlarsa daha bir güzel olur. Yeni bir yetenek kazandirirlar.
_ZeynepSasmaz_
21-05-08, 17:15
Polat'la Jülide'nin bu kadar yakıştığı hiç gözüme batmamıştı..
Baksanıza ya çok yakışıyorlar..:):)
http://img161.imageshack.us/img161/7500/52694963da4.jpg (http://imageshack.us)
Yahu ne kadar çok benziyorlar bu resimde baksanıza..:)
Ama yanlış anlaşılmasın aşk yaşasınlar felan istemiyorum. Çünkü iş işten geçti.. Jülide kötü bir karakter olarak girdi bile diziye..:)Bu karakterle olmaz..
Ama Jülide'yi hiç oynamasaydı, olabilirdi bence..:):)
hekimoglu64
21-05-08, 17:16
herkese selamlar
bugün fazla giremedim.....ama yorumlarda
dogu bey ihtiyalrlar veberen saat ismi
gecmis....evet beren saatin ismi daha önce gecmis vadide
ama gelemsi ??????yani bilmioruzzz,ama ins o olur cünki benen cok tuba beren özlem olsun istyiorum......
zeynepcim Allah korusun jülimi
o may good no no iyki olmamsi cünki
pek güzelligi yokkk.....oyuncuklta orta yani süper degil
juggerhaunt
21-05-08, 17:33
Amanın jülide zehirler falan polatı müsil atar çayına falan :D sora polatı bırak ofisde görmeyi ayıptır sölemesi tu.. ten çıkamaz :img-hyste
hekimoglu64
21-05-08, 18:41
arkadaslar,yarinki bölümde
sizce murolar ordan nasil kurtulucak???
valla bu cok heyecan yapyor insada......
batiperlin
21-05-08, 18:43
arkadaslar,yarinki bölümde
sizce murolar ordan nasil kurtulucak???
valla bu cok heyecan yapyor insada......
valla nasil kurtulucak bilmiyorum ama heralde orada öldürdük zannedicek
örgüt ondan sonra gidicekler ölmedikleri ortaya cıkınca başkanı biri alıcak
bu polatta olabilir başkasıda zaten fragmanda belli oluyor adamı vuruyorlar
devamlı ya da oradan birşey olup uzaklaşıcaklar tm bilemicem adaş :=)
juggerhaunt
21-05-08, 18:44
Vala şöyle söyliyim 2 yada 3 ihtimal var...
1.muro mematiyle bulutu alıp saklanıp örgüt başkanını pusuya düşürücek
2.muro mematiyle bulutu içeri alıcak memati polatı arayıp başkanı alacaklar
3.muro mematileri içeri almıyacak bulutla memati kendi çabalarıyla kaçıp memati polatı araya bilir ...:icon_whis
Seninki(:::)
21-05-08, 18:51
herkese selamlar
bugün fazla giremedim.....ama yorumlarda
dogu bey ihtiyalrlar veberen saat ismi
gecmis....evet beren saatin ismi daha önce gecmis vadide
ama gelemsi ??????yani bilmioruzzz,ama ins o olur cünki benen cok tuba beren özlem olsun istyiorum......
zeynepcim Allah korusun jülimi
o may good no no iyki olmamsi cünki
pek güzelligi yokkk.....oyuncuklta orta yani süper degil
Berenin dizisi bitiyor zaten. Eger gelirse ve oysa yeni bayan karakter, yeni sezona kalir bu konu. Ben acikcasi yeni bir yuz olsun isterdim ama Benern geleceksede cok sevinirim...
Fragmani yeni izledim valla :D Gerci dizi yarin izlemesemde olurdu :D
Polat fragman boyunca bir evin icinden yürüyordu, iskenderin evi gibiydi ama sanmiyorum onun degildir herhalde. Birde bir hafta gecti ya gecenki bölümü unuttum nerdeyse sinavlar falan :D
Muro cikar bence kesin, ölme ihtimali yok diye düsünüyorum.
Hakan ölmedi diyenlerdendim ben, polat birde abdülheye gözün aydin diyince bir gülme tuttu beni :) Birde muronun baskani yakalamislar baya kursuna diziyorlardi, hak etti oda.
arkadaşlar bu noktaya önceden siz de değinmişsinizdir eminim kurtlar vadisini her har hafta izlemeye çalışıyorum ve severek izliyorum yalnız bu bölüm canımı çok sıkan bişey oldu o da çok sevdiğim hüsnü yalınkılıç(deli hüsnü:)) abimizin sesinin değişmiş olması muro ve hüsnünün sahneleri çıksın diye can atan ben geçen bölüm hüsnü sahnelerinden hiç zevk almadım hatta sıkıldım lütfen hüsnünün sesi geri gelsin lütfeeeeen ayrıca muro,çeto ve yıldırım arkadaş mükemmeeel bulut desen öylee hüsnü'de sesine kavuşsa eski mükemmelliği gelecek...iyi akşamlar...
arkadaşlar bu noktaya önceden siz de değinmişsinizdir eminim kurtlar vadisini her har hafta izlemeye çalışıyorum ve severek izliyorum yalnız bu bölüm canımı çok sıkan bişey oldu o da çok sevdiğim hüsnü yalınkılıç(deli hüsnü:)) abimizin sesinin değişmiş olması muro ve hüsnünün sahneleri çıksın diye can atan ben geçen bölüm hüsnü sahnelerinden hiç zevk almadım hatta sıkıldım lütfen hüsnünün sesi geri gelsin lütfeeeeen ayrıca muro,çeto ve yıldırım arkadaş mükemmeeel bulut desen öylee hüsnü'de sesine kavuşsa eski mükemmelliği gelecek...iyi akşamlar...
çok .çok haklısn hüsnünün sesini geri versinler yahu gıcık oldum .o eski ses tamamen hüsnü ile bütünlleşmiş meğersem.biz farkına varamamışız .kaybedınce analdık:img-cray:.
fırat-tugce
21-05-08, 22:17
örgüt başkanı ölsün bundan en mutlu ben olurum:img-hyste
Seyma_BJK haklısın evet,hüsnünün sesi iğrençti
NOT:Tarkan tüzmen (alper)sahnelerini biraz daha çoğaltamasmınız:happy0064
Muro çıkar kesın ordan dıe düşünüyorum:)
Bu kadar muro sevenını karşısına almaz pana film herhalde die düşünüyorum:img-wink:
hekimoglu64
22-05-08, 11:30
herkese iyi günler flash flas flas
yeni sezonda hakan karsimizda yine
yani hakan ölmedi.......
zaten polat abdülheye söz verdi hakani
öldürmesi icin,zaten ölüsünüdüne göstermediler
hadi öldü madem ceketini felan göstertebilirlerdi......
yani hakan ölmedi.......
Vay be demek ölmedi. Demekki yeni sezonda öyle birsey yapacakki polata cok faydali olacak. Belki bu sayede tekrar takima girer. Hani sen demistinya hakan ekibe tekrar girebilir diye. OZaman abdül ile hakanin cekismelerini görmek isterim. Arkadasin hakan konusunda yanilmamis yani:img-wink:
hekimoglu64
22-05-08, 11:36
arkadaslar hakan ölmemis
zaten hakan farkindamisiniz,iskonun birseyler
yapacagini anlamsiti mimklerini dikatel aldiyasniz hakan olayi
analyip bir sekilde kacti cnki brdaha hakanla ilgi birsey göstertmediler
hakan yasiyor malesef yeni sezonda bizlerle ölümü abdülheyin elinden olacakmis......
Vay be demek ölmedi. Demekki yeni sezonda öyle birsey yapacakki polata cok faydali olacak. Belki bu sayede tekrar takima girer. Hani sen demistinya hakan ekibe tekrar girebilir diye. OZaman abdül ile hakanin cekismelerini görmek isterim. Arkadasin hakan konusunda yanilmamis yani:img-wink:
ekibe girme ihtimali olmayabilrimsi
artik bizim senaristler durmadan senaroy degisikliigi
yapiyor hakan ölecek ya ölesi lazimmm abdülhey öldürecek....neyse ben kactim
bir kac saat sora gelirim islerim var arkadaslar tüyoyu vermek icin girmisitimbye
Hakan'ın ölmemesi gerçekten çok saçma olur. Bu kadarına yuh derim artık. Bence öldü. Diriltmeye ne gerek var anlamadım ki bak moralim bozuldu şimdi umarım böyle bi saçmalık yapmazlar.
Daha yenilikçi olmalarını beklerdim açıkçası:(
bu akşam dizimizn yenı bölümü var sabırsızlıkla beklıyorum dıyebılırm.
öncelıkle başkanı vuran polat değil .polatın yürdüğü yer ile başkanın vurulma sahnesi arasında bağlantı kurulmuş gibi gösteriliyor ama.silahlara dikkat edrsınız polatın elınde uzun namlulu bır tabanca var başkanı öldürenın ıse normal bir tabanca vardı. becnce başkanı polat öldürmüyor. bu arada hakaının ölmediği söylenıyor .buna bende katılıyorum .hala yaşıyor hakan ve belkıde onun sayeseinde öğrenıyor polat iskenderin yerini.o ev iskenderın evıne benzıyor çünkü.
ama en büyük süprizi bence muro .bakalım bu akşam neler yapacak bizleree.
juggerhaunt
22-05-08, 12:49
Arkadaşlar biraz mantık çerçevesi içinde düşünelim ...hakan nası ölmedi diyorsunuz hala şaşırıyorum polat odaya girdiğinde hakanın yerde cesedini gördükü yüzündeki ifade ve el hareketlerinden belli oldu cesedi niye göstermediler tabikide rütükden dolayı işkence sahnelerine laf eden rtük düşünsenize yerde kanlar içinde yatan bi adama nasıl izin verir her tarafı dağılmış birisini göstermeye nasıl izin verir sora abdül geldi o da hakanın öldüğünü kanıtladı.....:good:
senaristlerde karar versinler hakanın gelecek sezon gelmesi neyi değiştirecek tamam ölüsünü göstermediler ama artık onun geri gelmeside bizi pek memnun etmez
Arkadaşlar biraz mantık çerçevesi içinde düşünelim ...hakan nası ölmedi diyorsunuz hala şaşırıyorum polat odaya girdiğinde hakanın yerde cesedini gördükü yüzündeki ifade ve el hareketlerinden belli oldu cesedi niye göstermediler tabikide rütükden dolayı işkence sahnelerine laf eden rtük düşünsenize yerde kanlar içinde yatan bi adama nasıl izin verir her tarafı dağılmış birisini göstermeye nasıl izin verir sora abdül geldi o da hakanın öldüğünü kanıtladı.....:good:
evt bencede hakanın ölmemiş olması saçma olur
polatın yüz irfadesindede belliydi dediği gibi
abdüleyde zaten öldüğünün bi ispatı e daha ne bu senaristlere ne oluyo yaaa anlamıyorum :img-hyste
evt bencede hakanın ölmemiş olması saçma olur
polatın yüz irfadesindede belliydi dediği gibi
abdüleyde zaten öldüğünün bi ispatı e daha ne bu senaristlere ne oluyo yaaa anlamıyorum :img-hyste
Belkide orada baska birisi vardi olamazmi? Bana sorarsaniz hakan yasiyor olabilir. Nedense ölüsü tam olarak islenmedi. Jenerikte adi varsa yasiyordur.
Belkide orada baska birisi vardi olamazmi? Bana sorarsaniz hakan yasiyor olabilir. Nedense ölüsü tam olarak islenmedi. Jenerikte adi varsa yasiyordur.
kim olabilir ki orda . Milletvekilleri kapıyı kitledi çıktı. hakan orda yalnız kaldı. Bazı arkadaşlar diyo Hakan anladı bişey olacağını kaçtı. İyide anlamış olması kurtulacağı anlamına gelmiyo. Eli kolu bağlı adam saniyeler içinde nasıl çıksın ordan. Ki zaten buna gerek yok. Çünkü ihtiyarlarla Polat'ın son konuşmaısnı hatırlayın. Yani Hakan olmazsa olmz biri değil. Polat İskender'i başka yollara da çökertebilir. Bu saatten sonra Hakan'ın yaşamasına gerek yok. Ay bana o kadar saçma geldiki resmen gıcık oldum bak şimdi:icon_whis
Neyse bakalım hekimoğlu yinede sağol tüyolar için hep doğru çıkıyolar ama ilk defa bi tüyonun çıkmamasını istiyorum. Umarım böyle bişey yapmazlar. :good:
juggerhaunt
22-05-08, 13:30
Ne demek başkası olabilir tekrar izle o sahneyi istersen arkadaşım abdül polata dio abi hakan nerde polat hakanı gösteriyo al istediğin oldu diye :good:...Ya hala diyosunuz neden ölüsü gösterilmedi RTÜKDEN DOLAYI.....
Ne demek başkası olabilir tekrar izle o sahneyi istersen arkadaşım abdül polata dio abi hakan nerde polat hakanı gösteriyo al istediğin oldu diye :good:...Ya hala diyosunuz neden ölüsü gösterilmedi RTÜKDEN DOLAYI.....
Arkadasim tamam kizma öldüyse öldü yanlis anlamayin ama denize düsenden umudunuz varda bombadan kurtulandan umudunuz yokmu. Madem agzi yüzü dagilmis bir hakani rtük göstermedi polat nerden bildi? Bir nevi tahmin benimkiside. Olamazmi yani kvp den bahsediyoruz. Polat yerin altinda kalip nasil kurtulduysa burnu bile kanamadan hakani da o sekilde kurtarir senaristler.
hekimoglu64
22-05-08, 14:10
arkadaslar burda bosuna tartismayin cünki
hakan yasiyormus arkadasmin tüyosudur......yeni
sezonda bizlerle.....neyse bu aksamki bölüme gelrisek
polat örgüt baskanini nasil yakaldi nerde yakaldi acaba
ya cok karisIk bir bölüme benzyor.....
mematinin söyledigi türküyü
isteyenelr özel mesaj atsin yollayayimm...
arkadaslar burda bosuna tartismayin cünki
hakan yasiyormus arkadasmin tüyosudur......yeni
sezonda bizlerle.....neyse bu aksamki bölüme gelrisek
polat örgüt baskanini nasil yakaldi nerde yakaldi acaba
ya cok karisIk bir bölüme benzyor.....
Murocum sagolsun yardim etmistir ofis boycuma. :img-hyste:img-hyste aklima geldi simdi birde muro sarki söylüyormus sorguda baskan konussun diye. lilililili örgüt baskanida bagiriyormus öldürün beniii öldürün beniii:img-hyste
hekimoglu64
22-05-08, 14:17
Murocum sagolsun yardim etmistir ofis boycuma. :img-hyste:img-hyste aklima geldi simdi birde muro sarki söylüyormus sorguda baskan konussun diye. lilililili örgüt baskanida bagiriyormus öldürün beniii öldürün beniii:img-hyste
hahhaha ya sorma nasil kurtuldu bunlar
ya cok merak ediyorum aksam olmaz artik:)
o lilyilyilyiylyilyi repligi artik baydi cünki ilk yaptiginda
güzeldi cünki o zaman orjinaldi farkindamsiniz bilme eskis
kadar iyde yapamior artik muro o repligi yapay oluyor yani
_ZeynepSasmaz_
22-05-08, 14:21
Muro mümkünse artık "lilililililiililililililiil" demesin ve şarkı da söylemesin..
Çünkü fazlası abartı oluyor.. Sırf tuttu diye zoraki yapıldığı çok belli oluyor.. Herşeyi tadında bırakmak lazım, komediyi de fazla abartmamak lazım..
Benim Muro'nun hikayesini izlemek daha çok hoşuma gidiyor, taklitlerinden ve şarkılarından ziyade...
hekimoglu64
22-05-08, 14:26
Muro mümkünse artık "lilililililiililililililiil" demesin ve şarkı da söylemesin..
Çünkü fazlası abartı oluyor.. Sırf tuttu diye zoraki yapıldığı çok belli oluyor.. Herşeyi tadında bırakmak lazım, komediyi de fazla abartmamak lazım..
Benim Muro'nun hikayesini izlemek daha çok hoşuma gidiyor, taklitlerinden ve şarkılarından ziyade...
zeynepcim katilyiorum
sana cok yapmacik oluyor muro o repligi
yapinca evet tutu diye durmadan yapilmaz
ama suc senaristlerin
_ZeynepSasmaz_
22-05-08, 14:28
zeynepcim katilyiorum
sana cok yapmacik oluyor muro o repligi
yapinca evet tutu diye durmadan yapilmaz
ama suc senaristlerin
Ortada suç felan yok yani.:)
Sadece abartı var.. Onu dengelesinler yeter..Komedisi olsun ama ,komedi yönü işlevinin önüne geçmesin Muro'nun o kadar..
juggerhaunt
22-05-08, 14:35
Hakan yaşıyorsa oha derim artık diziyi iyice pempe diziye çevirmiş olurlar eğer öyle olursa ...adamın boyu kadar füze attılar ve oradan canlı çıkacak polatın gördüğü ve söyledikleride şaşırtmaca olacak yani acaip saçma olur bizim bu konuyu tartışmamamız lazm bile her tüyoyo tutcak diye bir şey yok kendinizi şartlamayın hakan yaşıyo diye görüceksiniz zamanla....
hekimoglu64
22-05-08, 14:40
Hakan yaşıyorsa oha derim artık diziyi iyice pempe diziye çevirmiş olurlar eğer öyle olursa ...adamın boyu kadar füze attılar ve oradan canlı çıkacak polatın gördüğü ve söyledikleride şaşırtmaca olacak yani acaip saçma olur bizim bu konuyu tartışmamamız lazm bile her tüyoyo tutcak diye bir şey yok kendinizi şartlamayın hakan yaşıyo diye görüceksiniz zamanla....
bekleyelim ve görelim ama nedense bana
bu tüyo tutacak gibi geliyor haaa eger jenerikten
ismi silinrise o zaman derim tüyo tutmadi diye ama
bence yasiyor.....
juggerhaunt
22-05-08, 14:45
Bence jenerikden ismini silmezlerse zaten anlarız geliceğini....... o zaman silerler eğer geliceği varsada sora tekrar koyarlar :icon_whis
zeynep şaşmazcım canımcım öle deme ya muro güzel yapıyor ama tabi çok yapmamak şartıyla elbette. ama muro komiksin sen ya komiksin :img-hyste:img-hyste
abdullah_54
22-05-08, 14:58
Hakan'ın yaşamasının ne önemi varki,yaşasa ne olacak ha bence %100 öldü eğer yaşasa ve ifade verse iskender şutlanmış olacak tabiiki bu daha erken olduğu için hakanın ölmesi gerekti aslında bu karakter niye bu kadar büyütüldü ve bunca zaman dizide yer işgal etti hiç anlamadım...
Doğu Bey gelirse çok iyi olur dün akşam eski bölümleri izliyordum polatla olan konuşmasında "Kurtlar Vadisi Operasyonu bizzat benim projemdir" diyerek dikkatimi çekmişti o da belki ihtiyarlardandır karizmatik bir karakterdi bence gelse iyi olur hem ben onun yaşıyor olma ihtimalini saçma bulmuyorum ama hakanın yaşaması saçma polat abdülhey'e orada işaret etti gösterdi yani tabii bir arkadaşında dediği gibi rtük engeli hem o kadar kısa bir arada nasıl kaçabilir oradan bence imkansız ama tabii burası kurtlar vadisi...
hekimoglu64
22-05-08, 15:01
Hakan'ın yaşamasının ne önemi varki,yaşasa ne olacak ha bence %100 öldü eğer yaşasa ve ifade verse iskender şutlanmış olacak tabiiki bu daha erken olduğu için hakanın ölmesi gerekti aslında bu karakter niye bu kadar büyütüldü ve bunca zaman dizide yer işgal etti hiç anlamadım...
Doğu Bey gelirse çok iyi olur dün akşam eski bölümleri izliyordum polatla olan konuşmasında "Kurtlar Vadisi Operasyonu bizzat benim projemdir" diyerek dikkatimi çekmişti o da belki ihtiyarlardandır karizmatik bir karakterdi bence gelse iyi olur hem ben onun yaşıyor olma ihtimalini saçma bulmuyorum ama hakanın yaşaması saçma polat abdülhey'e orada işaret etti gösterdi yani tabii bir arkadaşında dediği gibi rtük engeli hem o kadar kısa bir arada nasıl kaçabilir oradan bence imkansız ama tabii burası kurtlar vadisi...
evet burasi kurtlar vadisi
hakany asiyor diyorumben bu tüyo
cikacak diyorum .....bende dogu beyin
ölmemsine sacma diyorum nasil onun ölüsü
gösterilmedi,hakainikide....hempolat abdüle söz verdi hakn abdülün
yeni sezonda hakan olacak %100
_ZeynepSasmaz_
22-05-08, 15:09
Burası Kurtlar Vadisi diye o zaman tüm olmazlar olsun..:)
Ne de olsa "Burası Kurtlar Vadisi" bahanemiz var..:)
Doğu Bey eğer hortılacaksa, varsın eskilerden gerekli olan tüm karakterler hortlasın..::):):)
hekimoglu64
22-05-08, 15:12
Burası Kurtlar Vadisi diye o zaman tüm olmazlar olsun..:)
Ne de olsa "Burası Kurtlar Vadisi" bahanemiz var..:)
Doğu Bey eğer hortılacaksa, varsın eskilerden gerekli olan tüm karakterler hortlasın..::):):)
katilyiorum:good:
o zaman elifte hortlasin bir zahmet
hem esfanemiz yeniden olmus olur
katilyiorum:good:
o zaman elifte hortlasin bir zahmet
hem esfanemiz yeniden olmus olur
hakanim gelsin elif gelmesin. o eskidi artik bosuna efsane olmadi. ya birsey diycem ama kizmayin iskomuda öldürmesinler ya adam tam kendi capinda antika.:img-hyste
hımmmm ilginç bir tüyo hakan yaşayabilir. bence mantıksız değil çünkü adam anlamıştı olacakları ve sandalyede sadece elleri bağlıydı yani sandalyeyle birlikte odadan çıkmış olabilir, ihtiyarların bir adamıda ordan uzaklaştırmış olabilir, ölende kapıdaki güvenliklerden biri olabilir. hakanı yaşatacaklarsa mutlaka onun üzerine bir hikaye oturtacaklardır, kimbilir polatın ekibine katılabilir .
her neyse bu herkesin hortlaması hoş olmaz heralde.
ben en çok yeni partneri merak ediyorum , kim gelecek, ne zaman gelecek, aşk olacakmı aşk:img-wink:
hımmmm ilginç bir tüyo hakan yaşayabilir. bence mantıksız değil çünkü adam anlamıştı olacakları ve sandalyede sadece elleri bağlıydı yani sandalyeyle birlikte odadan çıkmış olabilir, ihtiyarların bir adamıda ordan uzaklaştırmış olabilir, ölende kapıdaki güvenliklerden biri olabilir. hakanı yaşatacaklarsa mutlaka onun üzerine bir hikaye oturtacaklardır, kimbilir polatın ekibine katılabilir .
ben en çok yeni partneri merak ediyorum , kim gelecek, ne zaman gelecek, aşk olacakmı aşk:img-wink:
hakaanim da ne hakanmis ya tüyo tutarda yeni sezon gelirse iskodan daha cok yasamis olacak. ama abdülün onu öldürmesini degilde iskence etmesini isterim.
_ZeynepSasmaz_
22-05-08, 16:16
Bir gönül rahatlığıyla Polat'ın yeni aşkını izleyemedik..
Hep bekledik..Ben süre koydum..
Yeni sezonda da uzatılırsa isyan bayrağını çekeceğim:):)
Bir gönül rahatlığıyla Polat'ın yeni aşkını izleyemedik..
Hep bekledik..Ben süre koydum..
Yeni sezonda da uzatılırsa isyan bayrağını çekeceğim:):)
Zeynepcim ipini koparan eylem yapiyorya bizde hatirla sevgilideki gibi toplanip yürüyüs yapalim hem spor olur ayalarimiz acilir:img-hyste:img-hyste
arkadaşlarrr inanmıyorum bu nasıl fragman (yeni izledimde :img-hyste:img-hyste) sadece ve sadece bizim ofis boy gözüküyor süper yürüyor yaa inanmıyorum sanırım ben aşık oldum :img-hyste:img-hyste nese sadece fragmanda yürüyüşünü gördüm bide o pisliği biri vuruyor tabi ellerine sağlıkta acaba kim vuruyor :icon_sorr bu arada bizimkileri görmedim durun gördüm muro ve iki kafadarını sığınakta iki büklümlerr :img-hyste:img-hyste az kaldı bölüme hayde iiyi seyirler byebye
_ZeynepSasmaz_
22-05-08, 16:34
Polat'a niye ofis boy diyorsunuz.. Artık ofise uğradığı bile yok:)Hep dışarda adamcağız..:)
Bence Polat'a "yalnız kovboy" lakabı daha çok yakışır..:img-hyste
hekimoglu64
22-05-08, 16:39
Polat'a niye ofis boy diyorsunuz.. Artık ofise uğradığı bile yok:)Hep dışarda adamcağız..:)
Bence Polat'a "yalnız kovboy" lakabı daha çok yakışır..:img-hyste
puhahahhahah süperdi zeyno:good:
yanlisz kovboy ahhahahahhahahhah
offf ya bu dizi mezarlıktan adam geri getirme yerimi ölenlar bir şekilde geri geliyor o zaman diyelimki aslan beyde gelsin polatın anneside gelsin erhanın dayısı vardı oda geri gelsin:img-hyste kurtlar vadisi değil büyücüler vadisine dönecek bu gidişle
abdullah_54
22-05-08, 16:50
offf ya bu dizi mezarlıktan adam geri getirme yerimi ölenlar bir şekilde geri geliyor o zaman diyelimki aslan beyde gelsin polatın anneside gelsin erhanın dayısı vardı oda geri gelsin:img-hyste kurtlar vadisi değil büyücüler vadisine dönecek bu gidişle
Bahsettiğiniz kişiler için öldü denildi mezarları gösterildi biz ölümleri muamma olan kişileri söylüyoruz ama tabii karizmatik bir karakter yaratılmış olsaydı izleyici doğu bey'i aramazdı polatın arada bir gidip devlet meselelerini konuşacağı bir karakter yaratmadılar bu bir eksiklik ve izleyici de bu eksikliğin farkında aynı polata bir aşk gerektiğini anladığı gibi =)
_ZeynepSasmaz_
22-05-08, 16:56
Doğu Bey'i aramıyorum..
Kürsüdeki adam karizmasıyla Doğu Bey'i onla çarpar..
Doğu Bey gelse ihtiyarlar gibi işlenmezse onu da kimse istemez, karizması gitte der..:)
Ben Polat'ın naibinden memnunun.. Doğu Bey'e gerek yok ..
Gerçekten gerek varsa, gelir..:)
Bahsettiğiniz kişiler için öldü denildi mezarları gösterildi biz ölümleri muamma olan kişileri söylüyoruz ama tabii karizmatik bir karakter yaratılmış olsaydı izleyici doğu bey'i aramazdı polatın arada bir gidip devlet meselelerini konuşacağı bir karakter yaratmadılar bu bir eksiklik ve izleyici de bu eksikliğin farkında aynı polata bir aşk gerektiğini anladığı gibi =)
doğu beyin gelmesini bende isterim çünkü polata onun gibi bir destek kuvvet lazım uzun zamandır bunun eksikliğini çekiyor dizi . hakanın ölüsü gösterilmedi ama geri gelmesinede gerek yok eli ayağı bağlı ve saniyeler içinde nasıl çıktı o odadan ben istemem hakanın geri gelmesini
abdullah_54
22-05-08, 17:29
Doğu Bey'i aramıyorum..
Kürsüdeki adam karizmasıyla Doğu Bey'i onla çarpar..
Doğu Bey gelse ihtiyarlar gibi işlenmezse onu da kimse istemez, karizması gitte der..:)
Ben Polat'ın naibinden memnunun.. Doğu Bey'e gerek yok ..
Gerçekten gerek varsa, gelir..:)
Valla ben kürsüdeki adamın dizide kaç dakika göründüğünün bile hesabını yapamamki karizmasıyla Doğu Bey'i kaçla çarptığının hesabını yapayım.Ne ismi ne cismi var sadece kürsüdeki adam ihtiyarlar da var ama neredeler ne kendileri var ne de faaliyetleri?
Aslında mesele Doğu Bey değil ki,mesele polatın yanında olabilecek bir fikir danışmanı eksikliği.Kurtlar Vadisinde ilk başta Aslan Bey'di o ölünce Doğu Bey geldi.O gidince kim geldi,hiç kimse ama senin dediğine göre kürsüdeki adam gelmiş polatın ona bir kere rest çekmesinden başka birşeyini gördükmü hayır demekki dizideki onca eksiklikten biri de buymuş,dizinin diğer eksikliklerini
yazmaya ne benim zamanım yeter ne de forumu takip eden okuyucuların zamanı yeter o yüzden değinmiyorum bile...
_ZeynepSasmaz_
22-05-08, 17:39
Valla ben kürsüdeki adamın dizide kaç dakika göründüğünün bile hesabını yapamamki karizmasıyla Doğu Bey'i kaçla çarptığının hesabını yapayım.Ne ismi ne cismi var sadece kürsüdeki adam ihtiyarlar da var ama neredeler ne kendileri var ne de faaliyetleri?
Aslında mesele Doğu Bey değil ki,mesele polatın yanında olabilecek bir fikir danışmanı eksikliği.Kurtlar Vadisinde ilk başta Aslan Bey'di o ölünce Doğu Bey geldi.O gidince kim geldi,hiç kimse ama senin dediğine göre kürsüdeki adam gelmiş polatın ona bir kere rest çekmesinden başka birşeyini gördükmü hayır demekki dizideki onca eksiklikten biri de buymuş,dizinin diğer eksikliklerini
yazmaya ne benim zamanım yeter ne de forumu takip eden okuyucuların zamanı yeter o yüzden değinmiyorum bile...
Haklısın da eksiklik Doğu Bey değil..Polat'ın danışma senaryolarının olmaması..
Yani danışacak birine ihtiyacı varsa, ihtiyarlara başvurabilir..
Doğu Bey'de olup ta ihtiyarda olmayan nedir?Polat rest çekti ama Aslan'a da Doğuya'da çekti zamanında.. İhtiyarlarla da aynı işlevde aslında onlara danışılabilir de..
Dediğiniz gibi işlenilmediği için onları tanımıyoruz..
Ben de diyorum ki Doğu Bey geleceğine ona yükleyecekleri işlevi ihtiyarlara yüklerler olur biter, bir daha ölüyü hortlatmaya ne hacet..:) Üstelik bir de kılıf uyduracaklar da bilmemne..:)
N.Şaşmazfan
22-05-08, 18:00
dogu bey konusu başlığa hakim.ama benim aklım fragmandakı Polatın yürüyüşünde.nereye gidiyor öyle.ay yoksa iskodan kurtuluyoruz mu.umarım onu çabuk öldürmez.onun kolay ölmesini istemiyorum.mematiye olanlardan sonra böyle düşünmem garip olmaz sanırım.örgüt başkanına da ateş ediyorlar.ama polatın olduğunu sanmıyorum.Pusu yine süper 1 bölümle geliyor...
yani hakan ölmedi.......
Evet bende suphelenmistim acabami diye,kuskularim vardi,sen soyleyince rahatladim,tesekkurler:good: her halde hakan tek kolla cikar polatin karsisina:icon_whis
Zaten hakan oyle kolay kolay olmemeli,belkide daha uzun bir sure hic oldurmezler:img-pilot
juggerhaunt
22-05-08, 19:36
Doğu beyi gerçekdende arıyoruz bu bölümlerde neden dicekseniz ihtiyarlar arka planda taki senaristler onların üzerine senaryolar yazana kadar böyle devam edicekdir...Hadi ihtiyarlar çok ii işler yapmaya başladı bence eski diziden de birilerinin gelmesi onların o duruşları konuşmaları ayrı bi tat katar diziye (abidin , doğu bey gibi )...
aslında vadi pusu olarak başladığından bu yana eksikliği olan bir konuydu polatın yanında olan zor zamanında gerek fikir gerek ekip olarak destek ollması gereken biri olmalıydı doğu beyin gelmesi iyi olacaktır.
keza hüsnü bey ilginç bir karakter olsada tuncay bey ve abidinin birlikte oldukları replikleri daha ilginçti o yüzden kesinlikle abidin tekrar vadiye gelmeli
hekimoglu64
22-05-08, 22:30
arkadaslar galiba arkadsimin verdigi tüyo sezon öncesi cikacak
dedi ya ya sezon öncesi gelebilir kiz diye yada sezon sonrasi diye
hadu bkalaim iki hafta daha bekleyelim geliyor bayan oyuncu hatta ne demistim
baan oyuncu haric baska bayanlarda gelecek demitstim azz kaldi ask geliyor:img-hyste:img-hyste:img-hyste
hakansinyalleri
verildi evet arkadaslar hakan yasiyor......yeni sezonda bizlerle
iyi seyirler bybye
hekimoglu64
22-05-08, 22:50
yine yanilmadim
yineyavas bölüm
ya panafilm olmuyor ama ya uykumuz geliyor valla cok snirolmaya
basladim o kadar bos sahneler varki pessssssss kiniyorum ya kiniyoruuummmmmmm
nerde eski vadi nerde simdiki vadi bu kadarda bos sahneler gereksiz
sahneler olmaz ya yeterrrrrr.....
hekimoglu64
22-05-08, 23:04
iyiki hüsnü muro var yoksayap yavas
bölüm onlarin sayesinde yine gülüyorzda biraz neseli oluyor
ama ben aksiyon istiyorum yaww........bu aradahüsnünün
sesi geri gelmis:img-hystecok sükür neydi o gecen haftaki ses:img-hyste
mesela sultanin polata cay getirme
sahnleri olsun gamzeyle polatin konusma sahnelri olsun acayip
gereksiz acayipppppbu bölümü simdilk begenemdim
ins son sahnelri iyi olur.......
GÜL GÜZELİ
22-05-08, 23:12
arkadaslar galiba arkadsimin verdigi tüyo sezon öncesi cikacak
dedi ya ya sezon öncesi gelebilir kiz diye yada sezon sonrasi diye
hadu bkalaim iki hafta daha bekleyelim geliyor bayan oyuncu hatta ne demistim
baan oyuncu haric baska bayanlarda gelecek demitstim azz kaldi ask geliyor:img-hyste:img-hyste:img-hyste
hakansinyalleri
verildi evet arkadaslar hakan yasiyor......yeni sezonda bizlerle
iyi seyirler bybye
Alicim(Aliydi dimi adın:D) benım normalde bu yazdıklarına sevinmem gerek dimi:icon_whisPeki neden sevinemiyorum baygınlık geldigi içinmi dersin:icon_whis Hala gelme muhabbeti var ama ne gelen var ne giden valla içimdeki heyecan gitti resmen:) bu arada bayanlar demişsin o bayanlar ne için yada kimler için uff ortalık karıştırmaya gelmezler umarım dizi yeterince karışık zaten...
hekimoglu64
22-05-08, 23:28
sezon öncesi ölecekler olacak demistim
kemla gitti.sira yildizda........sonra baskan sanirim....
sonra isko ama siko bu sezon ölmez sanirim ama sezon finali müthis olacakkk
Alicim(Aliydi dimi adın:D) benım normalde bu yazdıklarına sevinmem gerek dimi:icon_whisPeki neden sevinemiyorum baygınlık geldigi içinmi dersin:icon_whis Hala gelme muhabbeti var ama ne gelen var ne giden valla içimdeki heyecan gitti resmen:) bu arada bayanlar demişsin o bayanlar ne için yada kimler için uff ortalık karıştırmaya gelmezler umarım dizi yeterince karışık zaten...
bayanlar ayinin firamsinda calsiacaklar
hekimoglu64
22-05-08, 23:36
dizide ölen ölene valla
kemla baskan yildiz hadi hayirlisi bakalim
yildiz bu bölümde ölecekmis yoksa yemeklerimi
degistirecekk....
gercektenmi Ali.. hakan yasiyormu yani..
Allah Allah.. sasirdiimm!!!
yine super bir bolumdu... ayy sezon finalinede az kaldi yaa olamaz..offf bekle simdi..
neyse insallah cok heycanli yerde bitmezde bizde 3 ay fitik olmayiz..
polatın ılk sahnelerdekı halıne acıdım yaa adamın adamlarından haberı yok mematının orda oldugunu bulutla oldugunu anladıgında fılan saskın halı superdı:)
ıskender tam psıko yaa bu adam ölmelı yoksa kurtulus yok.. yıldıza basın sagolsun deyıp sarılıyo bırde.. yıldız gıbı kardes, ıncı gıbı eş dusman basına yaw..
mematı-omer baba sahnesını begendım.. mematı-tuncay sahnesıne bayıldım:) bırde dıyor ya 2004 teyız hala gucluyuz guzelız dıye:) mematının sonunda gamze ve bulut olayını ogrenemsıde ıyı oldu...bakalım bunun ıntıkamını nasıl alcak sonucta kendıde dedı gamzeye tutulmus..
muronun tekrardan orgute dönmesını ıstemem bız polata yakınlassın dedıkce adam ıcın orgute dogru gıdıyor yaw..
son sahne guzeldı de polat oyle tek basına yıldızla gıtmesın ıskenderın yanına ne olur ne olmazz..
poalt-abdulhey-mematı sahnesıde ıyıydı polat ustune gıttı onların ama onlarında artık bır toparlanmaıs lazımdı ıyı oldu..
Kadir_Reis
23-05-08, 00:22
Bu Haloyu Hala Niye Dizide Anlayamadım Ben Polat Nerden Biliyor Muron'un Saklandıgı Yerini yani eski tadı alamıyorum kurtlarvadisi pusudan
fırat-tugce
23-05-08, 00:32
ayy ne bölümdü :img-hysteama yha
haloya yapılan süprize bittim:)
yıldızın öldürüldüğü sahneyı zevklel izeyeceğim ben sadistmiyim:img-hyste
dizide büütün yıldızlar temızlenıyor
Ayının şirketi güzellık yarışmasına dönecek:img-wink:
Muro bir bilmecem var çocuklar haydı sor sorr:img-hyste
ben daha 4 gn bekleyemıyorum üç ayda kesın bende fıtık olurum:img-cray:
yalcinersonmez
23-05-08, 00:33
Bölüm ii başladı hareketliydi bi yandan çatışma aksiyon bi yandanda mizah :D
Polatda bu bölüm ne zamandır kaybettiği formunu geri kazandı. Memati ve Bulutada artislik yaptı. 2 ortak ayağımın altında dolaşmayın diye.
Çatışma dvm ederken Muro-Çeto-Yıldırım üçlüsünün diyalogları güzeldi çatışmadaki aksiyonun yanında bunların replikleri ii gitti :)
dikkat ettimde kaç bölümdür RTÜK korkusundan adam gibi birini zevkle öldüremiyodu dizide kimse.. ama bu bölüm baya açılmışlardı rahat vuruyolardı adamları... Mesela Polat Başkanı alırken adamının kafasına sıkması fln. güzeldi..
Çatışma sona erip herkes gittikten sonra Murolar yukarı çıktı Muronun tilkinin dönüp dolaşıp döneceği yer kürkçü dükanır atasözüne uydurma yapmasını çok beğendim. Nanet olası burjuva özentisi tilki :img-hyste:img-hyste
Polat Abdülhey ve Mematiye konuştu mematinin kafama sıkar giderim sözleri fln iidi..
bu bölüm mematinin bayaa sahnesi wardı. heleki mematinin bölüm başından sonuna kadar ağzını yamultarak konuşması çok hoşuma kaçmaya başladı :D
Kazımın meyhanede adamları döverek dışarıya atmasına ne demeli :) yine meyhanede o türküyü çaldılar geçen bölüm sevmemiştim ama bu bölüm sevmeye başladım.
Ömer Babayla Mematinin konuşmalarını ömer babanın sözlerini çok çok beğendim..
Memati hemen hastaneye gitti Tuncaya fln dedikleri.. :D 2004 teyiz güçlüyüz güzeliz sen kafana takma :)
ohh bee sonunda Hüsnünün eski sesi yerine gelniş içim rahatladı meğer ne değerliymiş adamın sesi :)
Size hiç yakıştıramadım Memati bey ben hiç size Madde bağımlısı diyomuyum??! :img-hyste
Başkanın kollarına kurşun sıka sıka boş yer bırakmadılar ama adam en son abdülün müdahalesiyle konuştu konuştuğuda bari bişi olsa hiç bi işe yaramadı ve öldü gitti polat sıktı sırtına...
Mematide gamze olayını öğrendi iimi kötümü oldu bilmiyorum ama bundan sonra neler olacağını çok mrk ediyorum hem Gamze-Memati hemde Bulut-Memati hesaplaşması olcak...Bu arada gamzeyle mematinin barışması artık imkansız gibi bişi oldu...
Halo dayıya yapılan süprizi ilk başlarda beğendim o adamlar halo dayıyı iskendere fln. götürüo sandım ama meğer bizim güllüyle erhan almış...ama elvanla sahnelerini beğenmedim zaten ikisi bi araya geldimmi gıcık kapıorum ben :S
Muro üçlüsünün evdeki sahnelerinide beğendim hele muronun uyanırken koku almasına ve çetoya "Sarısını dağıtma lan" demesine bittim :D
Ama morunun başkanı arayıp örgüt başkanını kaçırdıklarını ve mekanlarının basılacağını haber vermesine sinir oldum.
İskide süperdi bu bölüm yaa hele yıldızın kardeşini öldürüp başın saolsun yıldızım demesine koptum..
Yıldızıda gıcık kaptım zaten..
polat geldi bastı yıldızın evini bakalım yıldız iskinin yerini sölicekmi???
gelecek bölüm heralde polat iskendere ulaşıcak...
Sonuç olarak; ii bi bölümdü ama çok ii diildi idare ederdi...
ha bu bölümle ilgili verdiğim 3 tüyodan 2 si doğru 1 i yani muronun memati ve bulutu yanına alacağı yanlış çıktı ark.ım zaten o tüyodan emin diildi keşke not olarak yazsayıdm...
fırat-tugce
23-05-08, 00:39
bir bilmecem var çocuklar
düşmanımın düşmanı düşmanın duşmanı benım neyımdır:img-hyste
tılkının dönup dolaşıcağı yer kürtçü dükkanıdr:img-hyste benzetmesi:img-hyste
Yine güzel bir bölümdü:good:
Polata bu bölüm bende acıdım,adamcağız iskenderin peşinde birde yetmiyormuş gibi adamlarını ordan burdan topluyor:icon_whis sonrada onları çocuk gibi azarlıyor:img-hyste ömer baba olmasa halleri harap.
Bu arada ömer baba ve mematinin konuşmaları çok güzeldi.böyle bir konuşmanın olacağı aklıma gelmezdi,zaten bir tek ömer baba mematiyi yönlendirebilirdi:good:
kazımında mematinin arkasındaki adamları dövmesine koptum,ve mematinin umursamaz halleri komik ama inşallah artık toparlar kendini,bir sakal traşıda olsa fena olmaz,neşe doktor ona iyi bakar artık.
mematinin gamze olayını öğrenmesi iyi oldu,en azından ayrıldığına pişman olmaz,bakalım bundan sonra mematinin buluta karşı tavrı nasıl olacak çok merak ediyorum.
Ve muro yine kırdı geçirdi:img-hyste çeto ve yıldırımla ekip tamamlanıyor,memati ve bulutu sığınağa almasını çok istemiştim ama muronun devrimci iradesi galip geldi yine:img-hyste şu muronun,terbiyesiz,ahlaksız deyişine kopuyorum:img-hyste
MoOnDaNcE-11
23-05-08, 02:41
Herkese iyi aksamlar ,
Cogunluk gibi ben bu bolumu begendigimi soyleyebilirim . Cunku her sey cok iyi kurgulanmisti ve cekilmisti . Muro her zamanki showunu sergiledi . ( tabii gecen hafta daha komikti ) Mematinin yasadigi aci ve omer babayla diyaloglari harika yansitildi . Action sahneleri de guzeldi .
Halo'yu bir an iskender kaciriyor sandim ama sonra nevzatla erhani gorunce isi anladik . Megersek gerdek hazirligiymis . Nevzatim da dayisinin sirtina saglam vurdu :img-hyste Saka bir yana en kisa zamanda halonun bizim ekibe tekrardan dahil olmasini istiyorum , boyle kiyi kosede gormek olmuyor ...
Bu dunyanin kardeslik degil de menfaat uzerine kurulu oldugunu bir kez daha gormus olduk ayrica . Yildiz'in kardesini gozu onunde oldurduler , kilini bile kipirdatmadi , yeni abisini de zirt diye kabul etti . Bu dunya boyle iste . Zaten en buyuk kazigi insan yakinlarindan yemez mi , ne yazik ki...
Ratinglerin de iyi gelmesini diliyoruz.Bir de su sicaklar azalsa istanbulda... :img-wink:
ben dün dizi başlarken özellikle kimler oynuyor hakan ın adı geçecekmi diye baktım ama dizi jeneriğinde adı geçmiyordu yani ölerek diziden ayrılmış anlamına gelmiyormu genelde kurtlar vadisinde ölenlerin adı siliniyor diye biliyorum eğer isim jenerikte yoksa hakan nasıl yeni sezon da gelecek?
kimlik mi değiştirecek?
günaydın günaydın günaydınlarr arkadaşlarım;
bu bölüm hem güzeldi hemde değildi (nasıl yani :img-hyste:img-hyste)
güzel tarafları polatın başkanı öldürmesi harikaydı ve mematiye siz ikiniz ayağıma bağ olmayın demesi ya polat ne hava atıyonki böle yaparsan mematide senden uzaklaşır değilmi arkadaşlar ve ve benim dediğim gibi hani demiştimya bunlara düşman gerekmez kendileri öldürürler birbirlerini sonunda polatta dün benim dediğimi dedi kalp kalbe karşı derler :img-hyste:img-hyste
bu arada memati ve ömer babanın konuşmaları güzeldi bence yurtdışına ömer baba gibi bir kaç tane yollasalar büyük değişiklik olur :img-hyste:img-hyste
ve mematinini hastaneye gitmesi aferim memati sana senden bunu beklerdim zaten ve tuncayın mematiye
memati biz kaç yılındayız :img-hyste:img-hyste 2004 tuncayım sen kafana takma genciz güzeliz güzçlüyüz ve güler tuncay ya bu tuncayın durumu benden daha vahim :img-hyste
ya anlamadım gitti dizi iyice dallas dizisi olacak ne bu heryerde bayanlar dolu o çaycı varya çok gözüme batıyor çıkarın onu gütsin gamzeyede iyi oldu sende bırak artık mematinin yakasını git git :img-hyste
şu adamlara bakın hele başkanın kötü görüntülerini çekemediler zavallı kızlarını tuzağa düşürecekler hayretim şaştı ya yapmasınlar böle bişe kötü eee kötü adam :img-hyste
bu arada az daha bizim muhteşem üçlüyü unutuyordum
çetinin yaptığı çok komikti yumurtanın sarısına dokunma lan bana temiz çatal verin çetin yumurtaları nerden aldınız size dışarı çıkmayın demedim mi başkanım yan komşunu kümesinden aldık :img-hyste
dün akşamki bölümü beğendim hem mezih hem aksiyon yeterlhi derecede vardı.polatın adamlarına ince ayar çekerek azarlaması ve ben sizlemi uğraşıcam yoksa iskenderlemi demesi onları bir nebze yola getirir
muronun her sahnesi iyiydi memati ve bulutu saklandıkları deliğe almadı ama ordaki muhabbbetleri yerindeydi özellikle bilmecebenim düşmanımın düşmanının düşmanı benim neyim oluyor alın size çözülmesi gereken bir denklem:img-hyste
yalnız muro itirafçı olacak derken o örgüte yeniden dönmeyi başardı gibi onun için iyi olmadı bu:icon_whis
mematinin ömer baba ile konuşması iyi oldu polattan kaçarken ömer baba yakalanması ve ona karşı mahçup duruşu etkiledi:icon_sorr
memati:ama ben alkollüyüm
ömer baba:iyiya bende sana içki ısmarlımıyacam çorba içirecem
ömer baba her eve lazım insanın sıkıntılı zamanlarında konuşacağı bir ömer baba keşke her yerde olsa:good:
artık yıldızdan kurtulma vakti geldi jülide geldi ne güzel işini bitiriyordu ama polat geldi bakalım onuda kurşun sıkarakmı konuşturacak
yalnız yıldız gibi ağbilerden insanı allah korusun kendi kardeşinin öldürülmesini kendi çıkarları doğrultusunda timsah gözyaşları dökerek izlemesi:dito
bana osmanlı imparatorluğunda şehzadelerin kardeşlerini boğdurtmasını hatırlattı
erhan ve güllünün dayıya hazırladığı süpriz çok güzeldi bir an onu arabaya bindirdiklerinde yine iskendermi dedim neyseki değilmiş:happy0064
şimdi aklıma takılan soru polat iskendere gitse ona ne diyecek hem iskender ona ne kötülük yapabilir oturup sakin sakin konuşacaklarını sanmıyorum:img-polic
memati gamzeyi öğrendi onu takipmi eder yoksa sorguyamı çeker:icon_whis
N.Şaşmazfan
23-05-08, 09:33
ne söylene bilir ki.senaryo,oyuncular...bayılıyorum Vadime Pusuma(ay İsko gibi konuşmaya başladım:img-hyste.)Polatı anlıyorum.ekibe söyledikleri çok doğru.ama Ömer babanın konuşması bence daha etkileyici.ve bunu da gördük.Memati hastaneye gitdi.yalnız Keremin söylediklerinden sonra hastanede durur mu onu bilmem.:img-cray:Polatın Buluta ve Mematiye fırça sahnesi...memati kurlun yesek daha iyiydi.Polat Mematiyi kurtardı...(ama Muroyu ve Yıldızı da kurtardı.Bulutu unutdum:img-hyste)kemal öldü...ve final.tam da Vadiye yakışır oldu.İsko Polat geliyor kaç.:img-hyste
bu haftanın değerlendirmesi
bu haftanın en iyi adam satanı: yıldız
en mutlusu:halo dayı
en baba kişisi:ömer baba
dizinin hürrem sultanı:jülide toros
paçayı kurtaranı:son dakika ile iskender
dizinin tilkisi:girdiği delikten polat sayesinde kurtularak amacına ulaşacak olan muro
dizinin sadisti:iskenderin öldürttüğü adamları camdan seyreden inci
bu haftaki acıların çocuğu:memati
ve tüm adamlarını hem yola getirmiye çalışarık aynı zamanda iskenderin peşindede koşarak yemeden içmeden uyumadan günlerini geçiren
dizinin biyonik adamı:POLAT
polatın bir evi yokmu onu hep ofiste görüyoruz ordamı yatıp kalkıyor yoksa:img-hyste
bigsmall11
23-05-08, 10:25
sezon finali ne zaman
sezon finali ne zaman
son finalle ilgili hiç fikrim yok ama sanırım 2 bölüm kaldı belkide yanılıyorumdur. ama çok güzel bi final olacakmış :happy0064:happy0064
yaw nerelerdesiniz tek kaldım burda yoksa sevilmiyormuyum neyim :img-cray::img-cray:
polatım nasıldı bu arada ben son reklama girdiğinde yattım peki fragmanda polatımız bi kolidorda yürüyordu ben o kolidor sahnesei göremedim neresiydi orası bi çıkartamadım ve merak ediyorum sağolun arkadaşlar :img-wink:
Arkadaşlar ya süper bir bölümdü.
En beğendiğim sahne Kemal'in öldüğü sahne. Şok oldum o sahneyi izlerken,çok etkileyiciydi.:(
Bu arada İbrahim velid'in kızı geliyor bir kaç bölüme galiba. İnşallah Polat içindir ya. Gözümüz yollarda kaldı bu kız için..:)
Insallah Sezincim gözümüz harbiden yollarda kaldi valla. Üfleyelimde artik baslasin polat icinde birseyler. Kac bölüm gecti adam da daha bir numara yok.
hekimoglu64
23-05-08, 13:02
Arkadaşlar ya süper bir bölümdü.
En beğendiğim sahne Kemal'in öldüğü sahne. Şok oldum o sahneyi izlerken,çok etkileyiciydi.:(
Bu arada İbrahim velid'in kızı geliyor bir kaç bölüme galiba. İnşallah Polat içindir ya. Gözümüz yollarda kaldı bu kız için..:)
bu kizz tüyolara göre evet polat icin gelecek
ama bence bu kizsa neco sarkintilik yapacak.....herhalde sezon
öncesi gelecekler sanirim diger kizlar haftaya gelri bayan basrolde sezon finalide baksaniza sinyaller verildi.........yildizla polat iskenderin yainna gidecekler tahminim....ama isko yine yok yani sezon finalinde yaklaayack polat onu......
bu kizz tüyolara göre evet polat icin gelecek
ama bence bu kizsa neco sarkintilik yapacak.....herhalde sezon
öncesi gelecekler sanirim diger kizlar haftaya gelri bayan basrolde sezon finalide baksaniza sinyaller verildi.........yildizla polat iskenderin yainna gidecekler tahminim....ama isko yine yok yani sezon finalinde yaklaayack polat onu......
hekimoğlu ya inşallah dediğin gibi olur yani bu kız Polat içindir umarım..
Cidden beklemek çok baydı beni..:(
hekimoglu64
23-05-08, 13:13
seszincim bekleyecez artik
dua edinde sezon öncesi gelsin:):)yoksa ohooo 3 ay dile kolay
geric zaman o kadar cok hizli geciyorki ama eger birseyi..beklyiorsan
zaman nedense o zaman gecmyior....bende en cok polat iskoyu
yakalyacak 3 ay nasil beklyecez artik diye merak ediyorum sabir tai olacazzzbu yaz görüsecem ins necati abilerle valla soracam ben yeni
sezonda neler olacak diye tabi cevab vermek ona kalmis ama yine derlerki bizde bilmiyoruz külagimiza annaltsinlar:img-hyste:img-hyste
birazdan yenibölüm giflerini eklyecem
arkadaslar,daha bitmedi:)resimleri bilmiyorum:icon_whis
ekleyebilirmiyim:).....zamanim olursa belki:)......baya zahmetli isde
resim eklemek:img-hyste
Eger alinin dedigi cikar ve neco kiza sarkintilik ederse cok merak ediyorum nasil olur:img-hyste:img-hyste sizi bilmem ama ben onu yasli buluyorumda. Kizda edindigimiz bilgilere göre biraz zor biriymis ya bitirr necoyu necoda bin pisman olur kiza yaklastigina:img-hyste
Eger alinin dedigi cikar ve neco kiza sarkintilik ederse cok merak ediyorum nasil olur:img-hyste:img-hyste sizi bilmem ama ben onu yasli buluyorumda. Kizda edindigimiz bilgilere göre biraz zor biriymis ya bitirr necoyu necoda bin pisman olur kiza yaklastigina:img-hyste
Fikret Bey'in sandığı gibi bir kız çıkmıcak. Çünkü kız belalı.
Dolayısıyla Fikret mors olucak,demedi demeyin:img-hyste:img-hyste
hekimoglu64
23-05-08, 13:17
ya zaten bu kizda polatin dikatini
soguk set havasiyla cekecekkk.....polat aslinda
ask istiyr,ama seyirci kimseyi kabul etmiyor diye...
zorlanyorlarmis.......neyse birazdan yeni tüyoalri verece....
Fikret Bey'in sandığı gibi bir kız çıkmıcak. Çünkü kız belalı.
Dolayısıyla Fikret mors olucak,demedi demeyin:img-hyste:img-hyste
:img-hyste:img-hyste:img-hystepuhahahahhahaha
dedin bile sezo:)hhaha
ya bu adamin repilerine gülüyorum yaw
demedi deme ibarihm puhahhahahah....dizide herksin bir
müzigi var farkindamsiniz???
Ben de demedi deme ikilisi çok seviyorum ya..
-Ben İbrahime de dedim,demedim mi İbrahim?:)
-Dediniz Fikret Bey:img-hyste
Ya dikkatinizi çekti mi. Vekillerin kızlarını da istedi Fikret Bey. Şantaj için kullanıcak onları.. Hatta onlara yakışıklı bir çocuk bul dedi İbrahim'e..:)
Bizim İbrahim'in kızının yakışıklısı da Polat olucak:img-hyste
İnşallah tabi:img-hyste
hekimoglu64
23-05-08, 13:29
Ya dikkatinizi çekti mi. Vekillerin kızlarını da istedi Fikret Bey. Şantaj için kullanıcak onları.. Hatta onlara yakışıklı bir çocuk bul dedi İbrahim'e..:)
polati mosmor edecek ama
bu kizzz hahhaha birde bakyiorsnuz neci icin gelyormus
puhahhahahhahahahhahahah
Ben de demedi deme ikilisi çok seviyorum ya..
-Ben İbrahime de dedim,demedim mi İbrahim?:)
-Dediniz Fikret Bey:img-hyste
bende bitiyorum bu ikiliye:img-hystedediniz fikret bey puhahhahahaha
polati mosmor edecek ama
bu kizzz hahhaha birde bakyiorsnuz neci icin gelyormus
puhahhahahhahahahhahahah
bende bitiyorum bu ikiliye:img-hystedediniz fikret bey puhahhahahaha
Polat için gelsin de,isterse Polat'ı şiş kebabı yapsın..:):img-hyste
Yeter ki Polat için gelsin:)
Polat zaten her beladan kendini koruduğu gibi bu beladan da korur..:)
juggerhaunt
23-05-08, 13:36
Güzel bir bölümdü ..tabi gene bazı hatalar vardı örneğin bence sultanın kurtlar vadisine girmesi çok saçma herkeze bi sevgili gelmesi şartmı hadi polata gelsin yada mematiyle doktor neşe olsun bişe demem ama bi şeyinde dozu omalı bence...bide bişe anlamadım muro devrimci değilmi neden pkk nın içine tekrar giriyo çok saçma oldu muro artık polattan olmaz bence...ya örneğin mematiyle ömer babanın sahneleri çok süperdi neden dicekseniz ya artık gün ışığını görmez olduk dizide ya ofis lerde fln kapalı yerlerde yada akşam karanlıkda gerçekden o sahne çok güzeldi:good:...memati hem hastaneye dönmesiyle hemde o gamze olayını öğrenmesiyle bulutla arası açılıp eskisi gibi ekiple arasında sorun kalmicak gibi görünüyo yani yok bulutla operasyona gitmeler falan olmaz artık....şu sakallarıda kessin bea:img-hyste
[QUOTE=hekimoglu64;7148677]ya zaten bu kizda polatin dikatini
Nedemek kabul etmiyor ya biz neyiz burada. Gelsinler de bu forumda yorum yazan herkese sorsunlar. Benim gibi bir sürü elifci var ama bütün bu elifciler sevdikleri karaktere ask istiyorlar bizler burda neyiz. Pana film ve senaristleri su andan itibaren sizleri forumumuza davet ediyoruz. Gelin okuyun anlayin:good::good:
hekimoglu64
23-05-08, 13:39
Güzel bir bölümdü ..tabi gene bazı hatalar vardı örneğin bence sultanın kurtlar vadisine girmesi çok saçma herkeze bi sevgili gelmesi şartmı hadi polata gelsin yada mematiyle doktor neşe olsun bişe demem ama bi şeyinde dozu omalı bence...bide bişe anlamadım muro devrimci değilmi neden pkk nın içine tekrar giriyo çok saçma oldu muro artık polattan olmaz bence...ya örneğin mematiyle ömer babanın sahneleri çok süperdi neden dicekseniz ya artık gün ışığını görmez olduk dizide ya ofis lerde fln kapalı yerlerde yada akşam karanlıkda gerçekden o sahne çok güzeldi:good:...memati hem hastaneye dönmesiyle hemde o gamze olayını öğrenmesiyle bulutla arası açılıp eskisi gibi ekiple arasında sorun kalmicak gibi görünüyo yani yok bulutla operasyona gitmeler falan olmaz artık....şu sakallarıda kessin bea:img-hyste
hani aksiyonlu bölümolacakti:img-hyste
geldinizmi lafima:)ya fragmana aldanmayin fragmana
bölümdeki aksiyonlu bri kac karesi koyuyorlar sayioruz aksiyoun
büyük bir blüm olacak....ama ne dedim yavas olacak bölüm dedim ve oldu demedim demedi demedyin:img-hystebu replige bayilyiorum yahahhahyalcinintüyosauna göre ali sürmeli gelecekmis
ve muro onun adina calsiacakmis:good:benim tüyolarimdada muro polatalrin ekibe girecekti...neyse senarostler yine sag gösterip sol vuruyolrar...bkleyecez artikkkk
Polat için gelsin de,isterse Polat'ı şiş kebabı yapsın..:):img-hyste
Yeter ki Polat için gelsin:)
Polat zaten her beladan kendini koruduğu gibi bu beladan da korur..:)
hemde nasil sis yapacak polati:img-hyste:img-hyste
[QUOTE=hekimoglu64;7148677]ya zaten bu kizda polatin dikatini
Nedemek kabul etmiyor ya biz neyiz burada. Gelsinler de bu forumda yorum yazan herkese sorsunlar. Benim gibi bir sürü elifci var ama bütün bu elifciler sevdikleri karaktere ask istiyorlar bizler burda neyiz. Pana film ve senaristleri su andan itibaren sizleri forumumuza davet ediyoruz. Gelin okuyun anlayin:good::good:
İstemeyenler sadece biraz kıskançlar. Kadın görmek istemiyorlar Polat'ın yanına..
Yok eğer mesele Elif olsaydı,sizler de Elifcisiniz, siz de karşı çıkardınız...
Ama yok bence hikayeyei işleyip işlememenin tereddütünü yaşadıklarını sanmıyorum senaristlerin. Olucaksa kesin kararlıdırlar..
Bölüm gayet aksiyonluydu..
Daha ne olsun. Aksiyonun fazlası iyi olmaz.
Bu bölümde aksiyona çok doydum.. İlk sahnedeki Pusu kurtlarma sahnesi olsun, İskender'in kemal'i öldürme sahnesi olsun,Polat'ın örgüt başkanına işkencesi ve sonunda öldürmesi olsun hep aksiyon vardı.. Dengeliydi de..
Bence dünkü bölüm çok güzeldi herşey vardı. Bir tek Polat'ın aşkı yoktu..
hekimoglu64
23-05-08, 13:43
dün sinyaller verildi ama
muronun polatalrin safina gececgi icin
nevzat ne dedi muro bizim safa mi gecti dedi
valla hersey yeni sezona kaldi oyyy bayilazammm:img-cray:
juggerhaunt
23-05-08, 13:46
Hekimoğlu ben bölümü çok beyendim yawaşlığında deyilim ama artık bazı şeylerinde oturması lazım bence sultan falan çıksın , polatın danışacağı belli başlı kişiler olsun evlere gitsin ofisde durup bi operasyon içn çıkmasın yavuklusu:img-hyste gelince onun evinde kalsın öyle olsun biraz yaf:img-hyste , mematiyle doktor neşenin sevgili olmasını çok istiyorum yakışıyolar bence muroyada dağdan getirsinler 1 tane olsun bitsin :img-hyste
dün sinyaller verildi ama
muronun polatalrin safina gececgi icin
nevzat ne dedi muro bizim safa mi gecti dedi
valla hersey yeni sezona kaldi oyyy bayilazammm:img-cray:
KV en iyi bildigi seyde olaylarin cok yavas ilerlemesi en azindan bazi olaylarin. Ben Muronun polat icin calismasini isterim dogrusu. Ikisi iyi bir ikili olabilir tabii eger cok hayalperstce degilse.
Hekimoğlu ben bölümü çok beyendim yawaşlığında deyilim ama artık bazı şeylerinde oturması lazım bence sultan falan çıksın , polatın danışacağı belli başlı kişiler olsun evlere gitsin ofisde durup bi operasyon içn çıkmasın yavuklusu:img-hyste gelince onun evinde kalsın öyle olsun biraz yaf:img-hyste , mematiyle doktor neşenin sevgili olmasını çok istiyorum yakışıyolar bence muroyada dağdan getirsinler 1 tane olsun bitsin :img-hyste
Ne Murosu ya.
İlk önce Polat'a getirsinler.. Muro'yu sonra düşünürüz..:)
hekimoglu64
23-05-08, 13:51
gundiii:img-hyste:img-hysteyaww sen yavas olmayacak deemedinmi
bende yavas olacak demedimi:img-hyste:img-hystebu replik süper ya:img-hysteneysebölüm ehhh idare ederdi bana göre,evet sulatn acayip gereksiz
dumrmadan cay getirp cay götürüyor bunun icin girmsi diziye galiba puhahhahahha.........evet polatin askitosu gelince polat askitosunun evinden cikmaz artik ev kusu olur bu sefercde:img-hyste....muroya dagdan gelri zatin.....evet doktor nese ve memati ask ayasayack tüyoalrimda ne demsitim
önce karsilik olacak sonra karislikli olacak demistim...
yugerhaunt avatarina güldüm yaww
süper:good::img-hyste:img-hyste
Ikisi beraber oldugunda lililili diye türküde tutturur bunlar:img-hyste:img-hyste ay süper olurya simdi hayalimde canlandirdimda. Eger kadin azicik kaprisli olursa muro lanet olsun icimdeki sana duydugum aska diye kariciginin dedigini yapar durur.
juggerhaunt
23-05-08, 13:56
Polata yavuklusu zaten gelicek o allahın emri ama
Memati=Kazım bu yezidin allah belasını versin:img-hyste
Kazım=Versin abi:img-hyste
Memati=Kazım oğlundan kaçalım derken babasına yakalandık:img-hyste
bu bölümde en çok güldüğüm sahnelerden birisi hatta kvp de en beğendiğim sahnelerden biri desek daha mantıklı olur....:good:..muroya o sınıf dizisindeki kız gelse adını unuttum şimdi harbi çok güzel olur tam oturur rolüne yani kızın adını unuttum yaf...:icon_whis
dizide herksin bir
müzigi var farkindamsiniz???
evet ya çok güzel. geçen bölümdeki memati'nin söylediği türküyü de artık O'nun olduğu her sahneye koyuyolar güzel oluyo. ama ben en çok İsko'nun müziğini beğeniyorum:good:
Bölüm bence çok güzeldi fazla aksiyon olmamasına rağmen dengeliydi. Polat farkında olmadan Yıldız'ın hayatını kurtardı ama kendi elleriyle de öldürebilir tabi bakalım haftaya neler olacak üff bekleyemiyorum bi hafta yaabye
evet y açok güzel. geçen bölümdeki memati'nin söylediği türküyüde artık O'nun olduğu her sahneye koyuyolar güzel oluyo. ama ben en çok İsko'nun müziğini beğeniyorum:good:
Bölüm bence çok güzeldi fazl aaksyon olmamasına rağmen dengeliydi. Polat farkında olmadan Yıldız'ın hayatını kurtardı ama kendi elleriyle de öldürebilir tabi bakalım haftaya neler olacak üff bekleyemiyorum bi hafta yaabye
Nurenurcum polat yildizi hemen öldürmesin iskence etsin ondan sonra öldürsün. Tabii Rtük izin verirse. Yildizin aci cekmeden ölmesini istemem ben. Aslinda polat ve ekibi ekmek yedigi kapiya ihanet eden herkesi öldürmeden güzel bir iskence etsin. (Sadist bir insan degilim haberiniz olsun)
hekimoglu64
23-05-08, 14:00
arkadslar izninizle cikiyorum br kaac saat sonra gelirim
aksam tüyoalri verecm daha arkadasimla görüsemedik:img-cray:
cok yogun calsiorlar cünki...araddigimda yogunumdmeiti bende tüyoalri alamadim........aksam alirim ins araddgimda cekim yapiyolrardi....neyse....
evet ya çok güzel. geçen bölümdeki memati'nin söylediği türküyü de artık O'nun olduğu her sahneye koyuyolar güzel oluyo. ama ben en çok İsko'nun müziğini beğeniyorum:good:
Bölüm bence çok güzeldi fazla aksiyon olmamasına rağmen dengeliydi. Polat farkında olmadan Yıldız'ın hayatını kurtardı ama kendi elleriyle de öldürebilir tabi bakalım haftaya neler olacak üff bekleyemiyorum bi hafta yaabye
bende en cok muronun ve ömer babanin
müzigini cok seviyorum....iskonunkinden nefret ediyorm
acikcasi cenaze müzigi gibi birde..tatarolgununkinden klise müzigi gibi
ulutunkide süper bizi bizibizide varya:)gerci analsilmiyorki:)
gökan kirdarin üstüe yok
adam fevkaldenin fekinde müzikler yapyior
hele dan dan diye bir müzik varya bitiorum o müzige......o müzigi isteyenerl
bana özel mesaj atabilir yollaarim......ama simdi ckiyorumgeldigimde olabilir:)bye
Arkadaslar bilmem ne dersiniz ama simdi aklima geldi yeni sezonda olgun simsek diziye gelse süper olur. Benim icin mükemmel oyunculardan biri ve adam kötü adam rolü süper yakisiyor. BG den biliyorum acaip kötü bir karakterdi. Keske gelse ne güzel olurdu!!
iki yakışıklı bul dedi ama sonra ibrahim ben nerden bulayım deyince senden benden yakışıklısımı var dedi, yani birini kendine birinide ibrahime düşünüyor. biz hep ayının kızını polata düşündük ama kim bilir belki vekilin kızlarından biri polata gelecektir. hem daha klas olur
fırat-tugce
23-05-08, 14:22
Arkadaslar bilmem ne dersiniz ama simdi aklima geldi yeni sezonda olgun simsek diziye gelse süper olur. Benim icin mükemmel oyunculardan biri ve adam kötü adam rolü süper yakisiyor. BG den biliyorum acaip kötü bir karakterdi. Keske gelse ne güzel olurdu!!
bencede olgun şimşek gelese ne iyi olur.muthiş bir karakter oyuncuus:img-wink:
jaggerhount avartarına koptumm yhaa:img-hyste :img-hyste
ben şu ayının kızını çok merak edıyorum
evet olgun şimşek karakter rollerinde usta bir insan gelmesini bende isterim yakışır vadimize
muro polatın ekibine nasıl katılacak ki önderlik ondan aldığı bilgilerle barındıklırı yerleri boşallttı ve muro eski itibarına kavuştu gibi onu tekrar örgüt için çalışırken görebiliriz
fikret beyin vekilin kızlarını tuzağa düşüreceği aşikar adamın aklı hinliklere yetiyor ama şu ayı ibonun kızından ne istiyor onadamı göz koyacak ne yada ibo bunun ne olduğunu bildiği içinmi getirmiyor ülkeye kızını
aralarındaki dialoğa bende bayılıyorum
fikret bey:ben sana demedimmi ibrahim
ibo: hayır demediniz fikret bey
fikret bey: o zaman abime dedim arada böyle karıştırıyorum:img-hyste:img-hyste:img-hyste
fırat-tugce
23-05-08, 14:27
evet olgun şimşek karakter rollerinde usta bir insan gelmesini bende isterim yakışır vadimize
muro polatın ekibine nasıl katılacak ki önderlik ondan aldığı bilgilerle barındıklırı yerleri boşallttı ve muro eski itibarına kavuştu gibi onu tekrar örgüt için çalışırken görebiliriz
fikret beyin vekilin kızlarını tuzağa düşüreceği aşikar adamın aklı hinliklere yetiyor ama şu ayı ibonun kızından ne istiyor onadamı göz koyacak ne yada ibo bunun ne olduğunu bildiği içinmi getirmiyor ülkeye kızını
fikret bey: o zaman abime dedim arada böyle karıştırıyorum:img-hyste:img-hyste:img-hyste
fiko ve ayı arasındakı muhabett süperdi replıkler için teşekkürler:img-hyste
ben sana demedımmı ıbrahım:img-hyste ozaman abıme dedim:img-hyste
bende bu bölümü çok beğendim, haloyu önce iskonun adamları götürüyor sandım, beni bile kandırdılar ömer baba ile mematinin sahnesi güzeldi, yani bu bölüm sıkıcı sahne hiç yoktu.
polatın ofisten operasyona durumunu bende sevmiyorum ama inşallah yeni sezonda dediğin olacak gibi. mematiye doktor neşe olabilir , ama muroya sevgili ne lazım o çetoyla yıldırımla çok iyi.
ayrıca avartarına bende çok güldüm hakikaten çok benziyorlar:img-hyste:img-hyste
hekimoglu64
23-05-08, 15:51
arkadasimla cok kisa görüstük
simdilik 1 tane tüyo aldim....gerisini aksamvercek
polat yeni gelen bayan oyuncuyu kiskanabilirmis.......
arlarindaki ask netleseince..........
ben bu tüyoya inaniyorum cünki bu kezz
polat asIk olacak olabilir yani....
aynın kızı gelecek gelecek kesin oldu da bu kız kesin babasının zıttı bi kız olur hem akıllı hemde kimin yanında hangi yolda olacağını bilen bi kız olur.
ilk bölümde belki polatla karşılaşır ama bence bunların karşılaşmaları öyle romantik bi şekilde olmayacak kesin başkanın kızları için kötü görüntüleri ele geçirmeye gittiğinde ayının kızı ona yardım edebilir veya başka bi şekilde karşılaşabilirler.
belkide hiç umduğumuz olmaz yani polata gelmez o kız belli olmaz yani senaristlerin işi.
tüyo icin birsey degil ben bölüm resimelrinin bir kismini
eklyecem birazdan simdi gif yapyiorum:)o yüzden...
bayan oyuncuyu bzde bilmiyoruz isim olarak yani
ama benim tahminim var......%100 o olacak gibi.......isim....
arkadaşım ali kim o kız merak ettim bana dermisin ben pek tahmin yürütemedim ki senin kide tahmin değildir kesin biliyorsundur aydınlar benide polata kim partner olacak :img-wink:
lisacım ben bu fikret bey ve ayıya pek sinir olmuyorum ama beni düşündüren isko yüzünden bu adamın fazlasıyla kötü olabileceği .
konuşmaları falan hoş sana demedim mi ibrahim :img-hyste:img-hyste
bu arada o sinsi millet vekiline acayip sinir oluyorum bakalım onun sonu ne olacak
juggerhaunt
23-05-08, 16:41
lisacım ben bu fikret bey ve ayıya pek sinir olmuyorum ama beni düşündüren isko yüzünden bu adamın fazlasıyla kötü olabileceği .
konuşmaları falan hoş sana demedim mi ibrahim :img-hyste:img-hyste
bu arada o sinsi millet vekiline acayip sinir oluyorum bakalım onun sonu ne olacak
Moruk polatın elinde tüm hepsinin videoları var şener korkmazdan o millet vekiline kadar polat hepsini onlarla çizecek bu ortaya çıkdı..bide hekimoğlunun verdiği tüyo bence zaten herkezin önceden biliceği bişedir sanırım kim aşık olunca kıskanmazki sevgilisini polatta sanki robot kıskanmicak :img-hyste hadi memati olsa insafsız sıkar gider :img-hyste
resimi beyendiyseniz bi kaç gün sora 2 tane daha var bende onlarıda koyarım onlarda acaip komik :img-hyste
aynın kızı gelecek gelecek kesin oldu da bu kız kesin babasının zıttı bi kız olur hem akıllı hemde kimin yanında hangi yolda olacağını bilen bi kız olur.
ilk bölümde belki polatla karşılaşır ama bence bunların karşılaşmaları öyle romantik bi şekilde olmayacak kesin başkanın kızları için kötü görüntüleri ele geçirmeye gittiğinde ayının kızı ona yardım edebilir veya başka bi şekilde karşılaşabilirler.
belkide hiç umduğumuz olmaz yani polata gelmez o kız belli olmaz yani senaristlerin işi.
Deryacim yani adasim insallah ayinin kizi bizim polat icin geliyordur diziye. Aslinda polata partner gelsin tekrar bir ask izleyelimde kim olursa olsun. Isin icine hortlama falan gelmeden söyle güzel bir ask hikayesi izleyelim. Bizim ofis boy ofisinde yaslanacak yoksa.:img-hyste:img-hyste
juggerhaunt
23-05-08, 17:12
Polat=Sana bir şey söyliyimmi abdülhey böyle gidersek bize düşman ne lazım..biz zaten kendi kendimizi öldürürüz....!!!
gerçekdende son zamanlarda kurtlar vadisinde duyduğum en güzel sözlerden biriydi bunların artık olması lazım ....
tüyo icin birsey degil ben bölüm resimelrinin bir kismini
eklyecem birazdan simdi gif yapyiorum:)o yüzden...
bayan oyuncuyu bzde bilmiyoruz isim olarak yani
ama benim tahminim var......%100 o olacak gibi.......isim....
ayyy tiyona çok sevindim :happy0064:happy0064:happy0064 evet bu defa polat aşık olsun çok hoş olur. ve kıskansın buda güzel olur.
ya bari tahminin baş harfini söyle, ipucu ver
Ayinin kizi cok konusulmaya basladi yarin birgün gelir diye düsünüyorum :D
Gelsede bir görsek alici gözüyle bir baksak polatima olacakmi :img-in_lo :)
Birde benim anlamadigim Iskender kimden haber aldida hemen evi bosaltti??
Baskan Polatin elindedir yerimi söyler diye terk etmis olamaz demi?
Gerci diziye gece baktim kafam basmamis olabilir :img-hyste
hekimoglu64
23-05-08, 18:01
Ayinin kizi cok konusulmaya basladi yarin birgün gelir diye düsünüyorum :D
Gelsede bir görsek alici gözüyle bir baksak polatima olacakmi :img-in_lo :)
Birde benim anlamadigim Iskender kimden haber aldida hemen evi bosaltti??
Baskan Polatin elindedir yerimi söyler diye terk etmis olamaz demi?
Gerci diziye gece baktim kafam basmamis olabilir :img-hyste
isknder akkili adam....kimsenin
söylemesine gerek yokki tahmin etmistir
baskain polat tarafindan yakalandigini,ve oraya geleceginide
tahmin etmistir......tabiki kacti........ama yildiz gelecek bölümde bakalim yerini
söyleyecekmis gerci yildizidiz ölürür isko onuda tahmin emtistir yada demistir yerimizi söylesin söylmesin polat ansil olsa onu olödürü demistir:img-hyste:img-hyste...............ben polatin yerinde olsam iskoyu söyle
öldürürdümönce ona asiri sekerli seyler yedirirdim....azcik iskence görsün diye....sonra sekeri cikti diyede seekrini düsürdüm yani iyilestiridim....ama sonrada.....iki kursun ayaklarina iki kursun elllerine iki kursun gözelrine iki kursun karnina sonrada kaasina muhahahhahahahhahahahhaha:img-hyste:img-hyste
arkadaslar ben bayanin ismini bilmiyorum net
sekilde sadece tahminim var......
isknder akkili adam....kimsenin
söylemesine gerek yokki tahmin etmistir
baskain polat tarafindan yakalandigini,ve oraya geleceginide
tahmin etmistir......tabiki kacti........ama yildiz gelecek bölümde bakalim yerini
söyleyecekmis gerci yildizidiz ölürür isko onuda tahmin emtistir yada demistir yerimizi söylesin söylmesin polat ansil olsa onu olödürü demistir:img-hyste:img-hyste...............ben polatin yerinde olsam iskoyu söyle
öldürürdümönce ona asiri sekerli seyler yedirirdim....azcik iskence görsün diye....sonra sekeri cikti diyede seekrini düsürdüm yani iyilestiridim....ama sonrada.....iki kursun ayaklarina iki kursun elllerine iki kursun gözelrine iki kursun karnina sonrada kaasina muhahahhahahahhahahahhaha:img-hyste:img-hyste
arkadaslar ben bayanin ismini bilmiyorum net
sekilde sadece tahminim var......
OLmaz öyle isko bizim ofis boyu okadar ugrastirdi hemen öldürmesin söyle bir iki hafta falan cektirsin. Aklina ne iskence geliyorsa yapsin iskence yaptikca ondan ögrenmesi gerekenleri ögresin :img-hyste:img-hyste
juggerhaunt
23-05-08, 18:12
İskender bence işkenceye geldiği anda hiç bi şey söylemez önümüzdeki bölümde mizancılar ölebilirler gibime geliyor yada isko öldüğünde polat mizancılarla uraşır gibime geliyo...memati zaten iyileşmey karar verdi abdülde hakan öldükden sonra içinde birazda olsa burukluk war gene yani iskendere polat , memati , abdül hatta davut tataroğluna kadar herkez bi el atar işkence sırasnda gibime geliyo öyle olursa daha güzel olur:good:..bide hüsnü içeri girip iskenderle konuşmuyomu adama psikolojik işkence yapıyo çaktırmadan :img-hyste
hekimoglu64
23-05-08, 19:07
İskender bence işkenceye geldiği anda hiç bi şey söylemez önümüzdeki bölümde mizancılar ölebilirler gibime geliyor yada isko öldüğünde polat mizancılarla uraşır gibime geliyo...memati zaten iyileşmey karar verdi abdülde hakan öldükden sonra içinde birazda olsa burukluk war gene yani iskendere polat , memati , abdül hatta davut tataroğluna kadar herkez bi el atar işkence sırasnda gibime geliyo öyle olursa daha güzel olur:good:..bide hüsnü içeri girip iskenderle konuşmuyomu adama psikolojik işkence yapıyo çaktırmadan :img-hyste
[CENTER]ya hako ölmediki.....hako bizlerle
yeni sezonda,abdüle gün dogdu....jenerikte ismi
yok olabilir,hakan yeni sezonda bizlerleymis tüyoya
göre gene en iyisi bekleyelim zaten bekle babam bekle olduk
Valla bayan oyuncu gelecekse biz anlamayalim,direk kut diye girerse biraz goze batar cunku:img-hyste onc polatla arkadas olsun ondan sonra ask olacaksa olsun boyle daha iyi olur bence:img-wink:
Polat yildizla ne yapacak cok merak ediyorum,onu konusturmak icin zehirli eti yedirmekle tehdit etsin:img-hyste
ali ve juggerhaunt avılerınız supermıs:img-hyste
super bır fınal olcak denılıyordu.. fınalede 2 bolum kaldıgına gore bence ya ıskenderın ele gecırlımesıyle son bulacak yada onun ıskencelı bır ölumu ıle.. :icon_whis hanı dahada aksıyon dıyorsa senarıstler bu seferde polat duser ısko nun pusuya orda bıtırırler..
hüsnünün sesi geri gelmiş ohh bee rahatladım:) ayrıca dün gece mematinin meyhane sahnesine ve ömer babaya yakalanma sahnesine,ömer babayla muhabbetine bayıldım muronun telefona sıkması da ayrı bi güzellikti:)
juggerhaunt
23-05-08, 22:16
Senaristler neden hüseyini öldürdü hakanı kötü adam konumuna getirdi anlamamki ekip bence öyle kalsaydı süper gidicekdi dizi şu anda halonun aşk yaşaması falan bide bu sultan olayı çok gereksiz şeyler mematiyle gamze zaten hiç yakışmıyolardı ama daktır :img-hyste neşeyle birbirlerine baya yakışırlar...bizimde neşemiz yerine gelir iyimi:happy0064
bence yıldız iskenderin yerini söyleyecek polatta 1 kilo baklava ile gidecek iskenderi seve seve öldürecek:img-hyste
bence yıldız iskenderin yerini söyleyecek polatta 1 kilo baklava ile gidecek iskenderi seve seve öldürecek:img-hyste
günaydın arkadaşlar:)
eylül hoşgeldin arkadaşım:)
baklava olayını tüm vadiciler duyduuu belki raci,bahadır ve cüneyt baklava işinden vazgeçmişlerdir:icon_whis
hekimoğlu cidden iskenderin hakanı gelecekmi:blink:inanmak istemiyorum ama gelecekse bu sefer abdülden kurtulamaz!
hekimoglu64
24-05-08, 11:22
herkese good morning
hello kurtcuklar:img-hystearkadaslar güne neseli basldimda:)
ama bakyiorum burasi cok sessiz kimseler yok yine herkes daha
uyanamadimi ne:icon_whis....neyse ben daha tüyo alamadim cünki
arkadasimla aksam görüsemedik kusura bakmayin arkadaslar
kendisi beni arayacak......bugün sizlerleyim normalde itaylada olacaktim yine
neyse......bölümle ilgili kisa bir yorum yapacam......
polat simdi yildizi aldi ya peki isko bunu tahmin etmiyormuydu
yani polatin yildizi yakalyacagini adi gibi tahmin ediyordu
niye onuda alip kacmadi niye dikkat etm demedi madem
polatin o eve gelecegini biliyordu yildizia dikatli ol niye demedi
cünki yildizin ölmesini istiyor...neyse bajalim ne olacak haftaya
günaydın arkadaşlar:)
eylül hoşgeldin arkadaşım:)
baklava olayını tüm vadiciler duyduuu belki raci,bahadır ve cüneyt baklava işinden vazgeçmişlerdir:icon_whis
hekimoğlu cidden iskenderin hakanı gelecekmi:blink:inanmak istemiyorum ama gelecekse bu sefer abdülden kurtulamaz!
tüyoya göre yesss...gelecek
bekleyelim......yok isko baklavayla ölmeyecekmis....
juggerhaunt
24-05-08, 11:58
Belki iskender polatı öldürmek için yıldızı devreye koymuş böyle bir planda yapmışda olabilir ama pek sanmıyorum..... ama bir şeye inanmak istiyorum sezon finali polatın pusuya düştüğü bir sahneyle bitmesin sıkıldık artık ekipden birilerinin pusuya düşmesinden iskenderi tam alırken bitsin daha iyi olur bence mematiyle bulutun arası açılıcak abdülde biraz konuşmaa başlasın artık yaf habire bakıyo birilerine gamzede sultanda çeksin gitsin:img-hyste mematiyle neşemiz yerine gelsin:img-hystemuroylada gundisini buluştursunlar :img-hyste( diyodunuz ya ali sürmeli gelir belki bu gundi ali sürmelinin kızıdır :D)...Polata yavuklusu:D gelicek o allahın emri....Muroyu anlamıyorum ben devrimci değilmiydi eşitlikten yana değilmiydi neden örgüte geri dönüyo yoksa hala neyin ne olduğunu anlamadımı :icon_whis
hekimoglu64
24-05-08, 12:02
Belki iskender polatı öldürmek için yıldızı devreye koymuş böyle bir planda yapmışda olabilir ama pek sanmıyorum..... ama bir şeye inanmak istiyorum sezon finali polatın pusuya düştüğü bir sahneyle bitmesin sıkıldık artık ekipden birilerinin pusuya düşmesinden iskenderi tam alırken bitsin daha iyi olur bence mematiyle bulutun arası açılıcak abdülde biraz konuşmaa başlasın artık yaf habire bakıyo birilerine gamzede sultanda çeksin gitsin:img-hyste mematiyle neşemiz yerine gelsin:img-hystemuroylada gundisini buluştursunlar :img-hyste( diyodunuz ya ali sürmeli gelir belki bu gundi ali sürmelinin kızıdır :D)...Polata yavuklusu:D gelicek o allahın emri....Muroyu anlamıyorum ben devrimci değilmiydi eşitlikten yana değilmiydi neden örgüte geri dönüyo yoksa hala neyin ne olduğunu anlamadımı :icon_whis
hele süükür
bir kurt geldi:img-hyste
yorumun süper:good:sezon finalinde isko pusuya düsecek
arkadasimin verdigi tüyoya göre,polat sanmiyorum haaa isko eger polati yakalamak icin yildizi devreye koyduysa yanlsi yapmis olur sanmiyorum ben
öyle birsey olmaz ya.....evet gamzede sultanda ceksin gitsinler hadi gamzenin ismi jenerikte varda sultanin yok ne diye dizide tutarlar anlamam
cok gereksiz oyuncu acayip birde o kiza acayip gicik oldum yaww ben
sinisi bir tipi var:img-hysteabdülde iyice uyuz oldu yaww:img-hyste
juggerhaunt
24-05-08, 12:11
İskenderin sonuda gollum gibi olucak inşallah ateşe atıcak kendi kendini:img-hyste ama onun kendini ateşe atacak bi iş yapıcağını sanmıyorum:img-hyste...ahh ahhnerde o kvp nin ilk başlarındaki 25 30 kişilik ekip nerde bulut haloyu vurduğunda polatın arabayla hızla gelip haloyu alması ve o anlarda çalan müzikler...artık biri pusuya düşücekse yada düşürülücekse şöyle ofis gibi yerlerde olmasın yolun ormanın ağaçlık bir yerin yada insanların çoğunlukta vsvs...gibi yerlerde olsun bu olaylar gün ışığını görelim ya dizi hep karanlık:icon_whis
juggerhaunt avatarına bayıldım tam adamını bulmuşsun iskonun benzediği yaratık isko
hekimoğlu bayan oyuncu konusundaki tüyon için teşekkürler ama ne zaman gelecek bu ayı ibonun kızı ve bzim ofisboyumuzu nasıl uğraştıracak cokkkkkkkkk merak ediyorum
yıldızdan kurtulalım isko onun ne mal olduğunu biliyor kardeşini satan gücün yanında yer alan biri her zaman herkesi satacağı mantığı ile düşünürse isko onunda ölmesini isteyebilir hatta onun sayesınde polatı ele geçirmeyede calışabilir
MOR VE ÖTESİNE EUROVISIONDA BAŞARILAR DİLERİM
hekimoglu64
24-05-08, 12:26
juggerhaunt avatarına bayıldım tam adamını bulmuşsun iskonun benzediği yaratık isko
hekimoğlu bayan oyuncu konusundaki tüyon için teşekkürler ama ne zaman gelecek bu ayı ibonun kızı ve bzim ofisboyumuzu nasıl uğraştıracak cokkkkkkkkk merak ediyorum
yıldızdan kurtulalım isko onun ne mal olduğunu biliyor kardeşini satan gücün yanında yer alan biri her zaman herkesi satacağı mantığı ile düşünürse isko onunda ölmesini isteyebilir hatta onun sayesınde polatı ele geçirmeyede calışabilir
MOR VE ÖTESİNE EUROVISIONDA BAŞARILAR DİLERİM
lizacim
bu kizz simdi tüyolara göre zorlu kizz olacak yani
sorunlu...sorunlu oluncada dolalolarak bizim polati
ugrastiracak...neyse bekleyelim görelim......not:
senaristler su sirala senaroy degisikligi yapabilirlermis arkadasimdan alintidir:)
bu arada arkadaslar tahmin ettigim
bayan oyuncu.......hani %100 o olur dedigim kisi....saadet isil aksoydu sizi daha fazla meraklandirtmayayim
ama bu benim tahminim...............bilginizeeee yani sadetein gelecegi yokkk.....
juggerhaunt
24-05-08, 12:30
saadet isil aksoydu hiç yakışmaz bence...%100 tahminim diyosan bildiğin bişeylere göre denem lazım bence o bildiiğin şeyleride söyle bari moruq:img-hyste
hüsnünün sesi geri gelmiş ohh bee rahatladım:) ayrıca dün gece mematinin meyhane sahnesine ve ömer babaya yakalanma sahnesine,ömer babayla muhabbetine bayıldım muronun telefona sıkması da ayrı bi güzellikti:)
daha yenı yazbılıyorum foruma gerçektende hüsnünün sesinin geri gelmesine sevındım bende duydular sesımızı herhalde.ömer baba gerçekten de süper bır ınsan . bakın polat gibi bır usatayı da geçen memati ömer babanın konuşmasıyla anında kendı hastanede buldu.işte konuşmadan konuşmaya fark var dıye buna denırr.
bu arada bu tüyoları yazan bır arkadaş vardı .ilk tüyon tutmadı yahu..dört gözle bekledım ama olmadı.bir ara düşmanmın düşmanı benım neyim olur derken heh alıcak dedıım ama olmadı.neyse diğerleri tutar inş.:img-wink:
hekimoglu64
24-05-08, 13:05
bu arada bu tüyoları yazan bır arkadaş vardı .ilk tüyon tutmadı yahu..dört gözle bekledım ama olmadı.bir ara düşmanmın düşmanı benım neyim olur derken heh alıcak dedıım ama olmadı.neyse diğerleri tutar inş.:img-wink:
hangi arkadasin tüyosu
benimmi yoksa eger benimse benim simdiye kadar sadece 1 tüyom cikmadi gerisi cikti:)hakanin öldügünü kast ediyorsan daha belli degil hakan yasiyor...
hangi arkadasin tüyosu
benimmi yoksa eger benimse benim simdiye kadar sadece 1 tüyom cikmadi gerisi cikti:)hakanin öldügünü kast ediyorsan daha belli degil hakan yasiyor...
hakanın yaşamsı değil .muronun memati ve bulutu aşağa alacağı konusundaki tüyoyu kastetim zaten sen değildin .bu doğu beyinde geri geleceği ali sürmelini geleceğini söyleyen arkdaştı .gerçi o kadar önemli değil şakasına demiştim .nereden bılceğiz adı üstünde tüyo işte
hekimoğlu hıımmmmm bu kız zorlu olacak bakalım ne kaaa deli bir insan göreceğiz birde mesleği ne olacak
saadet ışıl aksoy yok ya ben onu istemem ama zorlu bir karakteri en iri sezin akbaşoğulları canlandırır diye düşünüyorum keşke o olsa
hekimoglu64
24-05-08, 13:12
hakanın yaşamsı değil .muronun memati ve bulutu aşağa alacağı konusundaki tüyoyu kastetim zaten sen değildin .bu doğu beyinde geri geleceği ali sürmelini geleceğini söyleyen arkdaştı .gerçi o kadar önemli değil şakasına demiştim .nereden bılceğiz adı üstünde tüyo işte
zaten bu tüyolar raci
abinin kulagina gidiyormus memnun degilmis:)...neyse ben hep
kistili verdim bu zamana kadar net verenler düsünsün
zaten senaraoy degisikli yapmayi düsünüyolrlarmis.....neyse
lizacim....
saadet zaten benim tahminim ama olsa fena olmaz:img-wink:güzel kizzz
polata uyar boy olarakra......
hekimoğlu tüyoları gerçekten dozunda veriyorsun teşekkürler:)
bizi dahada meraklandırıyorsun orası ayrı:img-hyste ama raci beye senaryo değiştirtmek zorunda bırakmıyorsun:good:
yalçınersönmez arkadaşımızda tüyolarda gayet başarılı:good:
görüşmek üzerebye
daha yenı yazbılıyorum foruma gerçektende hüsnünün sesinin geri gelmesine sevındım bende duydular sesımızı herhalde.ömer baba gerçekten de süper bır ınsan . bakın polat gibi bır usatayı da geçen memati ömer babanın konuşmasıyla anında kendı hastanede buldu.işte konuşmadan konuşmaya fark var dıye buna denırr.
Polatın artık çok fazla sabrı kalmadı.eskiden daha sabırlıydı,hatta olaylardan çok etkilenirdi.şimdi daha olgunlaştığı için olaylar onu fazla etkilemiyor,yakınların başlarına gelen hariç tabii.ve daha sinirli bir polat var karşımızda,ve daha sabırsız,bağırarak konuşmaya başladı,ne yapsın garibim derdi binden aşkın birde adamlarıyla uğraşıyor,ömer babası olmasa hali harap,ömer baba polatın adamlarını bile dize getirdi,birazda erhanla nevzatla konuşsa hiç fena olmaz,evlatlarım siz bu kadar salak olmayında polatın işi kolaylaşsın:icon_whis
juggerhaunt
24-05-08, 16:24
Erhanla Nevzatın durumu o sidilerden sonra ömer baba bile halledemez der gençliğimizde bizde yaptık olur böle hatalar :img-hyste
lizacim
bu kizz simdi tüyolara göre zorlu kizz olacak yani
sorunlu...sorunlu oluncada dolalolarak bizim polati
ugrastiracak...neyse bekleyelim görelim......not:
senaristler su sirala senaroy degisikligi yapabilirlermis arkadasimdan alintidir:)
bu arada arkadaslar tahmin ettigim
bayan oyuncu.......hani %100 o olur dedigim kisi....saadet isil aksoydu sizi daha fazla meraklandirtmayayim
ama bu benim tahminim...............bilginizeeee yani sadetein gelecegi yokkk.....
Eyvaaah senaryo