Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları-1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
süper bir bölüm olmus yine :happy0064
ya ben bisey sorucam
polat ahuyla bulusmaya giderken son anda niye
annemlere ugrayacagiz dedi
ben orayi anlamadim:icon_sorr gitmekten vazmi gecti
benmi bisey kacirdim
yalcinersonmez 26-04-07, 21:08 herkese iyi geceler. ya bu neydi böyle ya, acayip güzel bir bölümdü. hele o bitis neydi, artik haftaya persembeye kadar dokuz dogruruz. polatin bir yürüyüsü vardi ambulansa dogru, resmen hodri meydan dercesine. bu arada su checki ahu nun amcasina götüren adamin sesi resmen sagir odasindaki arasin sesiydi sanki.
sanki dil zaten o adam aras dağlıyı seslendiren adammış sesiyle ve görüntüsüyle kvpde...
süper bir bölüm olmus yine :happy0064
ya ben bisey sorucam
polat ahuyla bulusmaya giderken son anda niye
annemlere ugrayacagiz dedi
ben orayi anlamadim:icon_sorr gitmekten vazmi gecti
benmi bisey kacirdim
eger bende birseyler kacirmadiysam, herhalde bir ugramak istedi.
slm arkadaslar
gercektende cok heyecanli bir yerde bitti haftaya kesin feci bir catisma olacak boylelikle polat maalesef bir kac korumasini kaybedebilir.polat durumu cabuk fark etse bari
sanki dil zaten o adam aras dağlıyı seslendiren adammış sesiyle ve görüntüsüyle kvpde...
aaa ciddi mi, bak bunu gercekten bilmiyordum, ama bence arasimizin sesini kullanmasaydi yinede be. aklima aras geldi, üzüldüm:icon_sorr
:icon_sorr sonunda 2. bolumde bitti tam yerinde bitti yani:icon_sorr
polat-- bugun bana baya yakisikli geldi gerci herzamanki hali ama bugun bir degisikti ahunun avukatlariyla konusmalarini begendim ( bu kadar bilgiyi nerden ogrendi merak ettim) ahuyla pek bir sahnesi yoktu:happy0064 telle konusmasi komikti
ahu-senle pek diyolog kurmak kolay degil:img-hyste
memati-- mematinin bagirmmiyorum abi deyisi superdi
aldulheyle yemek yenilen yerdeki nusmalarini begendim.
gullu tam adama kartvizitini verirken yemisimkarvizitini:img-hyste bu bolum baya formundaydi
ama gulunu goremicez bidaha sanirim neyse bidahaki sefere artik
gullu--ne cazibe varmis be camlari devirdi:img-hyste 2 bolumdur hala kendine bir kiz bulamadi ilginc gullu baya gelistirmis kendini bencebu bolum begendim
aldulhey-aldu;heyin ayri bir havasi var be ama bana sanki sesi degismis gibime geldi sizede oyle geldimi:img-polic
deli hikmetimiz-- pek gorunmuyo ortalarda :icon_sorr nerde oo eski hikmet nerde simdiki himet ihsallah ilerde eskisi gibi olur eski konusmalarini ozledim:img-wink:
halo-baya can kurtardi bugun ama sisleneni 2. defa kurtaramidi neyse:img-yes:
ahu--daha cokk beklersin ( aslinda bir yandan aciyom yengesi bile borc vermiyo):img-polic
o adam deli yürek de de yusufu seslendiriyorduu:img-yes:
bu arada polat oredan nasıl kurtulacak çok merak ediyorummm:img-yes:
ahunun yanına kimse gelmeden yemeğe yetişmesini de çoook istiyoruumm..:img-yes: bakalım..hayırlısıı:img-wink:
Bu hafta Memati süperdi.
Arka arkaya lafları sıraladı.:)
Tarifeli uçakla mı demesine ve o Ahmet Saydam mıdır nedir ona posta koymasına koptum.
Tabii Erhan'ın koca camı paramparça etmesi gecenin en süper sahnesiydi.:)
ya nasıl bu kadar acemice davranır...anlaması lazımdı...acaba son anda niye karar değişirdi ve annesine gitmeye karar verdi...bu pusu kuran adamlar dijital ortamda adamlarının seslerinimi kayıt edip,anne ve babasına bir şey olmuş gibi polatı arayarak tuzağa çektiler...çünkü anne ve babası gayet iyi görünüyordu...
anlamadıgım başka restorant mı yok herkesin orada ne işi vardı.polat "dillenmesini istemiyorum" diyor.herkes orada:img-hyste
Ne 89 kişisi be bacım.
Orada 89 kişi yok ki o sahne başka sahnedir.:)
ne bileyim bir internet haberinde okudum:img-hyste bir bolumde 89 kisi olcekmis belki yaniliyorumdur izleyelim gorelim:img-polic
forever_love 26-04-07, 21:14 harika ötesi bir bölümdü...bayıldım bayıldım...necati şaşmazın performansına hayran kaldım yine...haftaya perşembeyi iple çekeceğim valla.çok heyecanlı bitti...
tubayeren; ahuyla buluşmaktan vazgeçmedi, sanmıyorum, annemlere uğrayacağız dedi oradan gidecekti ama tabi geç de oldu, bir de yolda çatışma çıkacak sanırım...ve sonunda nazife anneyle ömer babayı gördük özlemişim...nazife annenin içine sıkıntı girmişti zaten Allah vere de birşey olmasa :(:(
kvp konusu çok dolu maşallah.ben sıramı salayım da :)
herkese iyi geceler canım arkadaşlarım...
ne bileyim bir internet haberinde okudum:img-hyste bir bolumde 89 kisi olcekmis belki yaniliyorumdur izleyelim gorelim:img-polic
Anam bunlar geçen KV'nin rekorunu egale etmeye mi çalışıyorlar.:)
Ne alemi var katliam yapmanın.:):)
Polat bakalım Ahu'dan nasıl özür dileyecek.Biliyorsunuz mazeret değil gecikmesine.Polat'mız böyle pusulara alışık.Hakikaten çok ince ve hassas bir bölüm olmuş.İnanılmaz keyif aldım.Özellikle 2 adam hakkında söylediklerine şaştım kaldım valla.Senin gerçek adını söylesem acaba kaç dk yaşarsın demesi.
2.bölümde öyle bir yerde bitti ki.(Merak Etmeyin Polat Pusuyu farketti)
anlamadıgım başka restorant mı yok herkesin orada ne işi vardı.polat "dillenmesini istemiyorum" diyor.herkes orada:img-hyste
valla butun buyukler ordaydi:img-hyste onlara ozel yer herhalde
bide yemege bile helikopterli gidiyolar
ama merak etme 9- 10 bolum sonra birak ayni yerde yemek yemegi ayni yerde su bile icemicekler birbirleriyle dusman olurlar kesin:)
Anam bunlar geçen KV'nin rekorunu egale etmeye mi çalışıyorlar.:)
Ne alemi var katliam yapmanın.:):)
aaa katliamsiz olurmu sonra kose yazarlari konu bulamazlar kvpyi elestirmek icin ya tv programlari onlara ayip olur soyle konulsun bir toplu olum:img-hyste
Polat bakalım Ahu'dan nasıl özür dileyecek.Biliyorsunuz mazeret değil gecikmesine.Polat'mız böyle pusulara alışık.Hakikaten çok ince ve hassas bir bölüm olmuş.İnanılmaz keyif aldım.Özellikle 2 adam hakkında söylediklerine şaştım kaldım valla.Senin gerçek adını söylesem acaba kaç dk yaşarsın demesi.
Nasıl mı özür dileyecek.
Pardon Ahu'cum sana gelirken 50 kadar kişi pusu kurmuşta onları temizliyeyim derken geç kaldım der.:img-hyste :img-hyste
hirotarocugum, bencede fark etti, adamin yürüyüsünü görmedinmi, ben burdayim gelin diyor, yani ben böyle düsünüyorum.
valla butun buyukler ordaydi:img-hyste onlara ozel yer herhalde
bide yemege bile helikopterli gidiyolar
ama merak etme 9- 10 bolum sonra birak ayni yerde yemek yemegi ayni yerde su bile icemicekler birbirleriyle dusman olurlar kesin:)
dogru ya ben de helikopterle nereye gidiyorlar dedim yemegeymiş:img-hyste
ahu yalnızım dedi.gerçekten çok yalnız.polatın onun yanında olması çok iyi.ahu-polat telefon sahnesi de süperdi.siz beni o zamanda anlamamıştınız:img-hyste
ay sormayin oraya bende taktim
adamlar helikopterle yemege gidiyorlar:img-hyste
sanki baska restoran yokmus gibi hepsi ayni yerde:img-hyste
bence bizim bildigimiz polat o pusuyu fark etmezi lagzimdi:img-yes:
arabadan inmeside yanlisti
Nasıl mı özür dileyecek.
Pardon Ahu'cum sana gelirken 50 kadar kişi pusu kurmuşta onları temizliyeyim derken geç kaldım der.:img-hyste :img-hyste
yooo pusuya dustum demez pek polat
genelde capkinlik yapmaya gittim der eski kvyi seyrdenler anlamistir
gerci ahu elif kadar sakin deyildir birsuru dirdir yapar polatta cvpi yapistirir :)
ama anlamadığım bişey var polat bürsundan çıktığında hava açıktı yani gündüzdü ama pusuya düşürüldüğünde hava kararmıştı yani bürosuyla evleri arasında bu kadar fazla bir mesafemi var..
yakupoglu61 26-04-07, 21:22 polat pusudan kurtulduktan sora yemeğe gittiğinde ordakilerin suratlarını görmek çok istiyorum sadece PUSU yu yapanların değil Ahu ya bakanlarında...!
ay sormayin oraya bende taktim
adamlar helikopterle yemege gidiyorlar:img-hyste
sanki baska restoran yokmus gibi hepsi ayni yerde:img-hyste
bence bizim bildigimiz polat o pusuyu fark etmezi lagzimdi:img-yes:
arabadan inmeside yanlisti
bence de yanlıştı.son anda farketti gibi ama bakalım neler olacak araban indi artık off.ama o adamların uzerine dogru yuruyuşu süperdi.çok başarılıydı
o adam deli yürek de de yusufu seslendiriyorduu:img-yes:
bu arada polat oredan nasıl kurtulacak çok merak ediyorummm:img-yes:
ahunun yanına kimse gelmeden yemeğe yetişmesini de çoook istiyoruumm..:img-yes: bakalım..hayırlısıı:img-wink:
aysecim slm
yahu polat sence silahli adamlari atlatip hic birsey olmamis gibi ahunun yaninami gidecek ama bana oyle geliyorki polat ahunun aksam yemegine yetisir gibi geliyor o kadar uzun uzun kizcagizi beklerken gosterirlerse:img-in_lo
forever_love 26-04-07, 21:23 karşıya geçeceğiz dedi çıkmadan evvel pürmüze sonra dedi ki annemlere bir uğrayualım valla benim de kafam karıştı nasıl iş bu :icon_roll
aslicim o kadarda hata olsun :)bu arada memati aldulhey gullu felan nerdeydi oblarsiz pusumu olur:img-polic
abdullah_54 26-04-07, 21:24 Vay be ne finaldi ama :img-cool2 erhan karizmayı fena çizdirdi zaten o çok bilmiş edaları kıza kart vermeler bunun sonunda birşey olacağını anlamıştım :img-hyste
merry..,,!! 26-04-07, 21:24 Ne bolumdu Ama! sOnunda Olduumm.. Polat inme arabadan diye kendi kendime diyooomm.. Indi ins.. bisey olmaz.. yaziik ahuda yemekte bekliyoo.. Komigime giden neoldu biliyonuzmu.. Dizinin butun oyunculari az kalsin o restaurantlaradii.. Kendi kendime dedim noluyoozz? AMA PPOLAAT YINE SUPERDII..!! KARIZMA!
yakupoglu61 26-04-07, 21:24 ama anlamadığım bişey var polat bürsundan çıktığında hava açıktı yani gündüzdü ama pusuya düşürüldüğünde hava kararmıştı yani bürosuyla evleri arasında bu kadar fazla bir mesafemi var..
banada garip geldi ama polat karşıya gidiyoruz dedi pürmüze;
Anadoludan avrupaya geçtikleri için geç kalmış olabilirler ve akşam üstü olmuş olabilir çıkarken biliyorsun saat 7 de de hava açık oluyo...!
güzel bölümdü ama kopukluklar var
bu adamlar önce takip ediyorlardı..sonra yolu öğrenip öne gecmişler hatta pusu kurmuşlar..nazife anneye gitmekten vazmı gecti nereye gidiyor belli değil..
pusu konusunda uzman olan polat efendi böyle bir durumda arabadan nasıl iner anlamadım..şıp diye anlardı halbuki..
ee şimdi bu sahneden nasıl kurtulacak..ahanda buradayım diye attı kendini öne...heman mi olacak..yoksa süperman olup havaya mı ucacak..
polat pusudan kurtulduktan sora yemeğe gittiğinde ordakilerin suratlarını görmek çok istiyorum sadece PUSU yu yapanların değil Ahu ya bakanlarında...!
bak orasini hic dusunmemistim cidden polat pusudan kurtulup ki kesin kurtulacak restauranta gikttikten sonra adamlarin yuzunu cok merak ediyorum:img-hyste
gerci ahuda havalanir ya neyse:img-polic
Bu hafta Memati süperdi.
Arka arkaya lafları sıraladı.:)
Tarifeli uçakla mı demesine ve o Ahmet Saydam mıdır nedir ona posta koymasına koptum.
Tabii Erhan'ın koca camı paramparça etmesi gecenin en süper sahnesiydi.:)
slm melalim
ya ben su iki bolumdur mematiye cok guluyorum onceden bu kadar degildi daha endiseli bir hali vardi fakat bu yeni bolumlerde sanki kaybedecek hic birseyi yokmus gibi gayet rahat:img-pilot
slm melalim
ya ben su iki bolumdur mematiye cok guluyorum onceden bu kadar degildi daha endiseli bir hali vardi fakat bu yeni bolumlerde sanki kaybedecek hic birseyi yokmus gibi gayet rahat:img-pilot
Aynen bebişim bende çok gülüyorum.
Bahadır ve Raci Memati'yi böyle espri dolu bir karakter yaptığına göre sevgili yakındır diye düşünmek istiyorum.:)
Aslııı bizim gazeteci kız yoktu.
Efsane oldu kestane iyi mi off ya e hayallerimiz vardı bizim.
Ya jenerikte adı geçen Zeliha Çal hangi karakter onu görmedik değil mi?
forever_love 26-04-07, 21:28 yakupoglu, haklısın evet...
blue ivy, ıraktan da sağ çıktı artık memati de bir cesaret bir cesaret..korkusuz...aynen deidğin gibi kaybedecek birşeyi yokmuş gibi rahat..
POlat kesin,Ahu'dan şöyle özür dileyecek geciktiği için,Birkaç kendini bilmez,benle oyun oynamaya çalıştı ama benim onlarla oynayacak vaktim yoktu.Ama gene de meşgul ettiler tarzında birşeyler söyleyebilir :)
**ŞEKERKIZ** 26-04-07, 21:28 Nasıl mı özür dileyecek.
melal,polatın özür dilemesi ancak öle olur.:img-hyste :good:
slm melalim
mematinin hicbirzaman kaybedecek birseyi yoktuki
ama banada oyle feldi sadece memati deyil
aldulhey gullu sanki gelistirmisler kendilerini baya 2 bolumdur acayip iyi performans sergiliyolar:happy0064
evet mematide gercekten bir degisiklik var. hele saclarda birazdaha kisalmisya o koca gözler, iyice ortaya cikmis, vallahi adamin bakislarindan ben bile orturdugum yerden korkar oldum.
banada garip geldi ama polat karşıya gidiyoruz dedi pürmüze;
Anadoludan avrupaya geçtikleri için geç kalmış olabilirler ve akşam üstü olmuş olabilir çıkarken biliyorsun saat 7 de de hava açık oluyo...!
acaba nazife anneye ugradida ahunun yaninami gidiyordu
orda sanki bi kopukluk vardi bi türlü cözemedim
Bahadır ve Raci Memati'yi böyle espri dolu bir karakter yaptığına göre sevgili yakındır diye düşünmek istiyorum.:)
zeliha cal serdar ozer varya beyaz sacli onun karisi sanirim hani yanindaki adama ahunun bitir isini filan demisti ayarla anlaminda:img-wink: :img-wink:
zeliha cal bu bolumde cikti sanirim. hani son sahnelerde herkezin toplandigi bir yemek varya orada bir adam konusuyordu yanindaki kadinda birseyler soyledi iste o zelih cal olabilir.ins anlamissindir:img-blush
zeliha cal serdar ozer varya beyaz sacli onun karisi sanirim hani yanindaki adama ahunun bitir isini filan demisti ayarla anlaminda:img-wink: :img-wink:
Anladım sağol canım.
Memati içinsevgili umudum azaldı bu bölümde.
Abidin'de yok ortada off offf.:icon_sorr
Bu hafta Halo dayi cok gördük, valla cok güzeldi, insallah hep böyle olur:)
aa baktim hasta bakici kiligina girmisler :) o arada laa demesi yokmu, ona bayiliyorum ya. Erhanda karizmayi fena cizdirdi, elindekide nasil bi cantaymis yada cam cok dayaniksiz cikti.
Tetikcinin isini bitirmelerine cok sasirdim tamda ise yarayacak zaman rahmetli oldu :) Birde hic baska restorant kalmamis gibi, herkes ayni yere tikilip kalmis.
Orda polati görünce herkesin surat ifadesini bende cok merak ediyorum ;)
evet ya abla ya hiç sorma rüyasını bile gördük tersi çıktı iyi mi:icon_sorr o kadarda hayallerimiz vardı bu bize yapılır mı?
zeliha çal restorantda vardı serdar özer'in masasındaydı ,genetik uzmanı rolünde bildiğim kadarıyla...hani bu serdar özer'in calandırdığı karakterinde hastaneleri var orada çalışıyor sanırım
yakupoglu61 26-04-07, 21:32 POlat kesin,Ahu'dan şöyle özür dileyecek geciktiği için,Birkaç kendini bilmez,benle oyun oynamaya çalıştı ama benim onlarla oynayacak vaktim yoktu.Ama gene de meşgul ettiler tarzında birşeyler söyleyebilir :)
yok Hirotaro ; trafik vardı yolda o yüzden geç kaldım diyebilir,istanbul trafiği öyle değilmi...!
sanmıyorum snn dediğin gibi bişeler diyeceğini;
mematinin hicbirzaman kaybedecek birseyi yoktuki
ama banada oyle feldi sadece memati deyil
aldulhey gullu sanki gelistirmisler kendilerini baya 2 bolumdur acayip iyi performans sergiliyolar:happy0064
eee nede olsa hepsi gormus gecirmis. ne gunler gordu onlar bayagi olgunlasmislar
erhan sekreterle konuşurken, memati ve abdül fısır fısır dedikodu yapıyorlardı...erhanın kadını tavlamasını kıskandılar...:img-hyste hele camı kırınca 'ne kadarda temizmiş, görünmüyor 'deyince resmen koptum...:img-hyste
melal benimde gozum gazeteci kizi aradi hep ama daha kizin adini ogrenemeden yok oldu gitti :) saka bir yana birdaha olmaz sanirim dizide amma belide olmaz beklicez artik mematiyla gulunun ardindan sadece resimler kaldi esimler bolumune koydum arkadaslar isteyen bakabilir
abidinde ayri tabi off ya hep bir eksiklik oluyo neyse aliscaz artik
ayrica deve tuncayin temizlik titizini bile ozledim ama pek bir ciddi takiliyo sanki :)
yakupoglu61 26-04-07, 21:35 acaba nazife anneye ugradida ahunun yaninami gidiyordu
evet orası biraz soru işareti ; polat eve gidiyoruz dedi ama neden eve gitme kararı aldı daha geç kalacak yemeğe ...!
Bir dahaki bölümü aklımızdaki bu soru işaretleriyle bekliyecez...
ilk bölümden soru işareti yoktu ama merak ettirmeye başladılar...!
erhan sekreterle konuşurken, memati ve abdül fısır fısır dedikodu yapıyorlardı...erhanın kadını tavlamasını kıskandılar...:img-hyste hele camı kırınca 'ne kadarda temizmiş, görünmüyor 'deyince resmen koptum...:img-hyste
Bencede kıskandılar.
Anam onlarda höt höt olmasınlar hep.
Biraz nazik olsunlar bakın o zaman kızlar nasıl pervane olur onların peşinde.:)
Gerçi Memati ona gülen kızıda tersler ne gülüyorsun diye.:img-hyste
evet mematide gercekten bir degisiklik var. hele saclarda birazdaha kisalmisya o koca gözler, iyice ortaya cikmis, vallahi adamin bakislarindan ben bile orturdugum yerden korkar oldum.
aynen bende bazen mematiden tirsiyorum ama oyle birinin boyle komik laflar etmesi bir o kadarda gulduruyor beni:img-hyste
acaba nazife anneye ugradida ahunun yaninami gidiyordu
bende aynen senin gibi düşünüyorum nazife anneye uğramış ahunun yanına gidiyor olabilir..
çünkü köprüdende geçtiler..
ayrıca köprü demişken hani terör için köprüde kaza sahnesi çekmişlerdikeşke osahneyi pusuda kullansalar okadar emek verilmişdi ve bizde o kaadr merak etmişitik...
çok güzel bölümdü ama neden orda bitti be nasıl bekliyecem ben
iyiki gerei başladı yaa sonunda gerçek bi dizi oldu oh be
bir not- yeni muzikleri farkettiniz sanirim benim acayip hosuma gitti degisik bir ton gokhan kirda yapti sanirim
ayrica tetikcinin olmesine biraz uzuldum adamda degisik bir tip vardi sanki tam kv adamiymis gibi neyse rahmetliler arasina girdi oda :)
Bu hafta Halo dayi cok gördük, valla cok güzeldi, insallah hep böyle olur:)
aa baktim hasta bakici kiligina girmisler :) o arada laa demesi yokmu, ona bayiliyorum ya. Erhanda karizmayi fena cizdirdi, elindekide nasil bi cantaymis yada cam cok dayaniksiz cikti.
Tetikcinin isini bitirmelerine cok sasirdim tamda ise yarayacak zaman rahmetli oldu :) Birde hic baska restorant kalmamis gibi, herkes ayni yere tikilip kalmis.
Orda polati görünce herkesin surat ifadesini bende cok merak ediyorum ;)
nevzat dayı niye doktor kılığına girmedik dedi.dayıda la yeğenim kademe kademe yükseleceğiz dedi çok güzeldi ya...:img-hyste .hele nevzat telefonda dayı üç tane pansuman yaptım deyince,dayıda iyide doktor kılığına girmedin, yoksa ne yapardın dedi.:img-hyste düşünsenize nevzat doktor kılığında ameliyatta...:img-hyste
**ŞEKERKIZ** 26-04-07, 21:41 Bol halo dayılı,ve güllü erhanlı bir kv isledikk..
Ay ikisine öldüm gülmekten ya aklıma geldikçe:img-hyste.
bir not- yeni muzikleri farkettiniz sanirim benim acayip hosuma gitti degisik bir ton gokhan kirda yapti sanirim
ayrica tetikcinin olmesine biraz uzuldum adamda degisik bir tip vardi sanki tam kv adamiymis gibi neyse rahmetliler arasina girdi oda :)
evet canım müziklerdeçok güzeldi zaten kv'nin tüm müzikleri harika
neyse ben kaçtım size iyi yorumlarbye
asli biraz erken oldu ama olsun iyi geceler yarin burdayiz:img-wink:
**ŞEKERKIZ** 26-04-07, 21:44 nevzat dayı niye doktor kılığına girmedik dedi.dayıda la yeğenim kademe kademe yükseleceğiz dedi çok güzeldi ya...:img-hyste .hele nevzat telefonda dayı üç tane pansuman yaptım deyince,dayıda iyide doktor kılığına girmedin, yoksa ne yapardın dedi.:img-hyste düşünsenize nevzat doktor kılığında ameliyatta...:img-hyste
komediydi bu akşam yaa,nevzatı düşünemiyorum.
Tuncay kantarcını bi adamı vardı sanırım abidin di adı öle hatırlıyorum o ne zaman gelcek acaba,onlarr da ayrı bir alemdi.:img-yes:
**ŞEKERKIZ** abidin yok sanirim yeni kvde bende olmasini isterdim ama diger adam var tuncayin korumasi olrak
nevzatta iyidi bu aksam ben birtek deli hikmeti eksik goruyorum 2 bolumdur nerde hakkini herseferinde belirten hikmet nerde simdi ses dinlyen hikmet neyse ileriki bolumlerde ayni olur umarim
bu arada diger ses dinleyen adam yazik butun gunu orda geciyo baska biryerde cekimi olmuyo kahce ice icede bir hal oldu zaten :)
komediydi bu akşam yaa,nevzatı düşünemiyorum.
Tuncay kantarcını bi adamı vardı sanırım abidin di adı öle hatırlıyorum o ne zaman gelcek acaba,onlarr da ayrı bir alemdi.:img-yes:
sanirim abidin gelmeyecek onun yerine tuncayin hastaneden tanidigi arkadasi var tabii bu nereye kadar surer bilemem:img-blush
aysecim slm
yahu polat sence silahli adamlari atlatip hic birsey olmamis gibi ahunun yaninami gidecek ama bana oyle geliyorki polat ahunun aksam yemegine yetisir gibi geliyor o kadar uzun uzun kizcagizi beklerken gosterirlerse:img-in_lo
slm nesliş:img-wink:
normal şartlarda olmaz öyle bişi..
ama burası kurtlar vadisi dimii:)
bence herkes ahuya bakarken polat gelse müthiş olurr:good:
bi de onu öldürtmek isteyenlere de haber gelmeden önce..
polat oraya gelse -gösterse kendini tam süper olurr:good:
ben ahuyu sevdim yaa:img-blush
eliften sonra o tam uyar bence..
zaten öyle bi aşk hikayesi lazım polata..
çünkü böyle giderse bi bölümde bissürü olay olmak durumunda kalacak..
o da diziyi sadece aksiyon dizisi olmaya çeker..
polatın iş dışında da bişilerle meşgul olması lazım o yüzden..
ayrıca ben ömer babanın nasihatlarını..
camide sabah ezanı okuyuşunu özledim..
bence onlar da ok önemli..
diziye renk katması açısından yanii:img-yes:
bi de ben ragıp savvaşı severim dee
diğer adamı hiç sevmem yaa..
ahuyu tavlamaya çalışacak olanıı:hıh
bişi sanıyo kendini oo:hıh
polatın yanında ahu dönüp de bakmaz onaa:hıh
polat bu bölüm tam süperdiii:img-blush :img-in_lo
Bende tuncayi pek ciddi gördüm, öyle akli basinda mantikli konusan adamlar gibi olmus :img-hyste
Ya halo dayinin tetikcinin odasina girer girmez tesbihini cikarmasina ne demeli:img-hyste ben hasta bakici degilim, buraya is icin geldim der gibi :)
mc_merve evet tetikcinun surat ifadeleri tam KVci gibi duruyordu.
sert cevaplar verdiginde yüz hatlari degisiyordu resmen.
sanirim abidin gelmeyecek onun yerine tuncayin hastaneden tanidigi arkadasi var tabii bu nereye kadar surer bilemem:img-blush
abidin gelmeyecek..
abidini oynayan oyuncu biraz kırılmış hatta...
bir röportajını okudum da..
bekledim çağırırlar diye..
eski bölümlerden herkesi çağırmışlar beni çağırmadılar..
çağırsalar hemen giderdim diyo..
kırgınmış biraz sanırım
ama yine de pek kötü bişi söylememiş..
Allah yollarını açık etsin gibi bişiler demişşş:img-yes:
ya adamı ikna şekilleri nasıldı..bacaklarıdan tutup, başaşağı sallandırmaları.... :img-hyste bu bölüm yarın medyadada çok konuşulacak...bu ekip harika bu geceki repliklere bayıldım....demek ki kv boşuna efsane olmadı...
keske tetikci sevgilisin sesini duyp oyle olseydi yazik oldu polat sanirim kizi himayesine alcak pek alcakyurekli:)
**ŞEKERKIZ** 26-04-07, 21:56 Kv efsane,yaa,bu bölümde her sahnede güldük falan ama,son sahne sıkıntılı bitti,bakalım neler olacak
[QUOTE=spdr;3107341]slm nesliş:img-wink:
normal şartlarda olmaz öyle bişi..
ama burası kurtlar vadisi dimii:)
bence herkes ahuya bakarken polat gelse müthiş olurr:good:
bi de onu öldürtmek isteyenlere de haber gelmeden önce..
polat oraya gelse -gösterse kendini tam süper olurr:good:
ben ahuyu sevdim yaa:img-blush
eliften sonra o tam uyar bence..
zaten öyle bi aşk hikayesi lazım polata..
çünkü böyle giderse bi bölümde bissürü olay olmak durumunda kalacak..
o da diziyi sadece aksiyon dizisi olmaya çeker..
polatın iş dışında da bişilerle meşgul olması lazım o yüzden..
ayrıca ben ömer babanın nasihatlarını..
camide sabah ezanı okuyuşunu özledim..
bence onlar da ok önemli..
diziye renk katması açısından yanii:img-yes:
bi de ben ragıp savvaşı severim dee
diğer adamı hiç sevmem yaa..
ahuyu tavlamaya çalışacak olanıı:hıh
bişi sanıyo kendini oo:hıh
polatın yanında ahu dönüp de bakmaz onaa:hıh
polat bu bölüm tam süperdiii:img-blush :img-in_lo[/QUOT
desene polatin ahu icin iki tane rakibi var isi cok yani ama polatla kim savasabilirki soylesene:img-pilot
ya adamı ikna şekilleri nasıldı..bacaklarıdan tutup, başaşağı sallandırmaları.... :img-hyste bu bölüm yarın medyadada çok konuşulacak...bu ekip harika bu geceki repliklere bayıldım....demek ki kv boşuna efsane olmadı...
hangi sahneydi o ben hatirlayamdim
heyecandan ne izledigimi unuttum:)
Kim gelirse gelsin bence abidinin yerini tutamaz. abidin o salakca sorulari sorarken bile ciddiymis gibi soruyordu:img-hyste adamda baska bi hava vardi ya:good: Zaten o tuncayin hastanedeki arkadasi deli degilmiydi ??
Ordaki calisan adam doktorla konusurken deli .... yok ortalikta felan dedi.
Sonrada gitti tuncayin pesine takildi. deli olmasa bile abindin olsa daha iyidi tabi:icon_sorr Belkide simdi tuncay ciddi isler icinde ya, ondan abidin yanina uymaz, herseyi karistiri diye oynatmadilar:img-hyste
belli olmaz her an abidin gelebilir cunku abidin olmediki ne oldu yani en azindan bu suraya cvp olarak biseyler olur yani
bide safiye var tabi o ne zaman gelcek acaba
keske tetikci sevgilisin sesini duyp oyle olseydi yazik oldu polat sanirim kizi himayesine alcak pek alcakyurekli:)
sence polat o kizi himayesine alinca memeti o kiza asik olabilirmi? icime neden boyle bi sey dogdu bilmiyorum ama boyle bi sey olursa pek sevinemem dogrusu
o akbaba sürüsüne inat polat lokantaya gelmeli... karizmasıyla hepsini yerlebir etmeli... hepsi mos mor olmalı... işallah öyle olur ya... bakalım çatışmadan nasıl kurtulcak...:img-clapp
çok heycanlı bir yerde bitti... haftaya kadar nasıl beklenir şimdi yaa..:sad53:
sence polat o kizi himayesine alinca memeti o kiza asik olabilirmi? icime neden boyle bi sey dogdu bilmiyorum ama boyle bi sey olursa pek sevinemem dogrusu
yok ya o kadarda deyil kiz pek guzel degildi bide :)
bizde herkesi mematiye yakistiriyoz:)
yakupoglu61 26-04-07, 22:02 Bende tuncayi pek ciddi gördüm, öyle akli basinda mantikli konusan adamlar gibi olmus :img-hyste
.
tuncayın eski pislikten korkar halinden eser kalmamış;
hastahanede herşeyden arınmış artık öyle fobi olmayan normal bir insan olmuş;abidin olsa tekrar eskiye dönüş yapardı kesin...!
belli olmaz her an abidin gelebilir cunku abidin olmediki ne oldu yani en azindan bu suraya cvp olarak biseyler olur yani
bide safiye var tabi o ne zaman gelcek acaba
olabilir tabii abidin her an gelebilir sanirim tuncay kantarci yanindaki adamin kim oldugunu hala anlamis degil:img-pilot
hangi sahneydi o ben hatirlayamdim
heyecandan ne izledigimi unuttum:)
merveceiğim polat torosların avukatı ve danışmanıyla konuşurken, memati,abdül ve erhanı yanlarına para alıp, bir yere gönderdi...erhan sekretere şirin görüneceğim diye camı kırdı ve içerdeki adam polat alemdarın danışmanını sordu ve mematide silahını çıkardıya,işte o zaman adamı parayla ikna edemeyince camdan başaşağı sallandırdılar ve işi hallettiler...:img-hyste
yok ya o kadarda deyil kiz pek guzel degildi bide :)
bizde herkesi mematiye yakistiriyoz:)
evet ya sanki gercekten mematinin sevgilisi olacakmis gibi konusuyorum.
bencede kizcagiz pek cirkin
1 haftami beklicez simdi off alismak gerek daha ne haftalar beklicez dha 2. bolumden kalp krizi gecircem zaten
polatin son sahnedeki yurumesi hala kafamda nasil yurudu oyle ya karsisindaki adam bile korktu :)
1 haftami beklicez simdi off alismak gerek daha ne haftalar beklicez dha 2. bolumden kalp krizi gecircem zaten
polatin son sahnedeki yurumesi hala kafamda nasil yurudu oyle ya karsisindaki adam bile korktu :)
polat pusu olduğunu nasıl anlamaz...birde cesaret sergileyip üzerlerine yürüdü...bölüm sonunu böyle bitirlerse, yaz sezonunda nasıl bir yerde bırakırlar,düşünmek bile istemiyorum...bir hafta beklemek zor, 3 ay nasıl bekleriz...
yalcinersonmez 26-04-07, 22:46 Gelelim Mantık Hatalarına;
1.Halonun temizlikiyim deyip tetikçinin yanına aranmadan gönderilmesi...
2.temizlikçiyiz denildiği halde ellerinde hiç bir şey olmaması...
3.ve kaza yerinde 2 araba devrilmiş sadece ambulans var..(polatın hemen anlaması lazımdı...pus olduğunu)
yalcinersonmez 26-04-07, 22:48 ya arkadaşlar şimdi bu dizi pusu ekiyle kuruldu ya şimdi polat ve ekibi her bölümün sonunda pusuyamı düşcek:)
bence polat boşu boşuna inmedi o arabadan... kesin bişeyler anladı... eski kurttur nede olsa:happy0064
digerleri kurdukları tuzaga düşmesin sakın... yani ava giderken avlanabilirlerde...olurmu olur... polatın aklında kimbilir kaç tilki dolanıyodur... kolaymı okadar polatımızı tuzaga düşürmek...
tabi bunların hepsi benim düşümcem ama senaristler ne düşünür onu bilmem:icon_sorr
haftaya kadar çatlıcaz artık meraktanbye
Gelelim Mantık Hatalarına;
1.Halonun temizlikiyim deyip tetikçinin yanına aranmadan gönderilmesi...
2.temizlikçiyiz denildiği halde ellerinde hiç bir şey olmaması...
3.ve kaza yerinde 2 araba devrilmiş sadece ambulans var..(polatın hemen anlaması lazımdı...pus olduğunu)
İşte bu yüzden arabadan indi yaa,bir terslik durumunu hemen çaktı.Eee Kurtlukta kanun düşeni yemektir maddesini onlar için uygulacak.Ama Ahu'ya geç kalacak :img-yes:
ancak girebildim kusura bakmayın arkadaslar.
bu sefer'de polat pusu'ya dustu ama bakıslarından
anladıgım kadarıyla anladı isin icinde bir is oldugunu.
ya bir de su bana mantık hatası gibi geldi eren ile halo'nun
o evde birden cıkıp adamı vurması.halo cam'dan sıgmaz
yahu nasıl girdiler.:img-hyste
ya ben misafir olduğundan çoğu bölümünü kaçırdım, polat ahuyamı gidiyordu, annesinemi, anladığım kadarıyla ahuyla buluşmaya gidiyorduda, abdulheyle telefonda bir şeyler konuştu, vaz geçip annesine uğramaya karar verdi. birde ahuyla telefonda ne konuştular,çok oluyorum ama bölümü indirince izlerim demiş bazıları nerden buluyorsunuz bölümleri banada söyleyin bu bölümde çok yer kaçırdım. tekrar izlemek farz oldu,
Dizi heyecanından hiç kaybetmeden devam ediyor..Ederkende bizlere konuyu daha açıkça anlatıyor..Bu bölümde Özal'ın neler yapmak istediği anlatıldı..Bir bakıma neden öldürüldüğü! Kimlerin nasıl öldürdüğünü sonradan öğreneceğiz..Polat 4 Çakal işadamının karşısına dikilebilmek için Toros ların içine girmeye çalışıyor..Yani Toroslar bir bakıma diğerlerini yiyecek..Ve Polat kazanmış olacak..Merak ediyorum acaba bu etkin rollerdekilerden ilk kimi tahtalı köye yolcu edeceğiz...
Son sahneye gelirsek eğer, Polat'ın arabadan inmesi bikere çok amatörceydi.. Zor durumlarda olduğunu biliyorsun, zırhlı araba kullanıosun niye aşağı iniyosun?
Bu durumlarda aşağı ineceksen neden zırhlı araç kullanıosun? İndikten sora çakmış olsada mevzuyu iş işten geçti gene üstünü başını kirletcek yok yere :D
Bakalım nasıl imha edilecek bu pusu..Umarım çok mantıksız bi şekilde olmaz..Gerçi KV'de bundan kötüsünden çıkmıştılar..Hatırlarsanız Ruslar Testereyi himayelerine aldıklarında Polat'a pusu kurmuştular..Ordan ve sniper varken kurtulmayı başaran Polat burdan hayli hayli çıkar..;)
Polat bir sekilde oradan kurtulmasını bilecektir bence.
o nerelerden kurtuldu be buradan mı kurtulamayacak.
ayrıca ohhh sonunda Nazife anne ve Ömer baba'yı
gördük onlar bu dizi'nin cicekleri.:img-in_lo
Polat bir sekilde oradan kurtulmasını bilecektir bence.
o nerelerden kurtuldu be buradan mı kurtulamayacak.
ayrıca ohhh sonunda Nazife anne ve Ömer baba'yı
gördük onlar bu dizi'nin cicekleri.:img-in_lo
Ama hala Safiye Karahanlı'yı yanii Polat'ın özkardeşini göremedik :img-polic
İnsan onuda görmek istiyor.Bakalım ilerleyen bölümlerde diziye katılır.
Polat hem yalnız değil onlarca adamı var.Bence rahatça kurtulacaktır
<<armagedon>>>, bu attığın mesaj silinecektir,benden söylemesi
Bölümün en güzel yönüde bütün büyük simaların birarada olmasıydı,birnevi konsey toplantısı oldu.Ayrıca bu bölümde 1 dk da olsa Emre Karayel'ide gördük
BİR AMBULANS DOLUSU MAKİNELİ TÜFEKLİ ADAM VE POLAT ALEMDAR AÇIK HEDEF
BAKALIM NASIL BAŞARACAK KENDİ ADAMLARINDA AĞIR SİLAHLAR YOK ARABALAR ZIRHLIMI ONUDA BİLMİYORUZ
BAKALIM NASIL ÇEKİLECEK O SAHNE
hiratora arkadasimin belirtigi gibi o üstteki yazilar silincektir, ve bu yazdigin yazida cünk büyük harflerle yazmissin, büyük harflerler yazmak bagirmak anlamina geliyor, üstekkilerde tek cümlelik yazi, kurallara aykiri olmus oluyor, biraz daha dikkatli olalim arkadasim, hem bu tür uyarilarda ana sayfaya gecmemizi yavaslatiyor.
Bölüm güzeldi. Tamam Polat muhakkak kurtulacak ama nasıl kurtulacak? Asıl mesele bu. Ancak uçması felan lazım. Çok merak ediyorum o açıdan. Haftaya bakalım neler olacak.Bu arada Polat Ahu'nun yanına gidemeyecek gibi. Ama Pusu'dan kurtulup Ahu'nun yanına gelseydi. O zaman müthiş olurdu. Bu arada özet işi iyi oldu. Bu geleneği devam ettirsin Show..
Mükemmel bi bölüm daha izledim dün akşam her bi sahnesini heyecanla izldedim :) Ama en çok Erhan a bayıldım bu bölümde sekretere hava atayım derken camı tuz buz etmesi koptuğum andı hala gülüyorum gözümün önüne geldikçe o sahne:D:D:D Birde ilk sahnede pusuya düştüklerini anladıklarında dışarıya attılar ya kendilerini ardın dan polat onları cep telefonundan aradığında Erhanın telefonla ilgili söylediği hatırlayamadım tam olarak ama açma telefonu bomba gibi bişey söyledi onada çok güldüm :) Ah Erhan sen de olmasan nasıl gülümsicem ben :)
Birde Ahu- Polat görüşmesi repliklerini çok beğendim :) Final bölümü soluksuz bıraktı beni kurtulacağını biliyorum ama nasıl olacağı düşüncesi içimi kemiriyo heyecandan 4 Nisan nasıl gelecek bilmiyorum....
Genel bir yorum yapmak gerekirse çok beğendim bu bölümü
bu arada diger ses dinleyen adam yazik butun gunu orda geciyo baska biryerde cekimi olmuyo kahce ice icede bir hal oldu zaten :)
:img-hyste ben de bunu düşündüm.ama ben şey düşündüm bu adamın işi en kolay dedim.sadece ses dinliyor.ama hiç aksiyon yok o da zor ya hep orda dışarı bile çıkmıyor:)
<<armagedon>>>, bu attığın mesaj silinecektir,benden söylemesi
Bölümün en güzel yönüde bütün büyük simaların birarada olmasıydı,birnevi konsey toplantısı oldu.Ayrıca bu bölümde 1 dk da olsa Emre Karayel'ide gördük
emrekarayelin ileriki bolumlrde daha cok cikacagina eminim
benim asil merak ettigim buyuklerde kimler iyi rolde kimler kotu rolde dafa fazla bisey bilmiyoruz 4 buyuklerle ilhili:img-yes:
:img-hyste ben de bunu düşündüm.ama ben şey düşündüm bu adamın işi en kolay dedim.sadece ses dinliyor.ama hiç aksiyon yok o da zor ya hep orda dışarı bile çıkmıyor:)
yakinda onuda goruyomuauz mematilerle birlikte :img-hyste
adam kahve ice ice benimicim kahve oldu sanki ben ictim
hikmette oyle hep ses dinliyolar:img-polic
ama sesçi dizinin havasına çok girmiş.rolunu süper oynuyor.olur olur merve belli olmaz o da girer ekibe:)
ahu hem güçlü,davasından vazgeçmeyen hem de hassas bir karakter.yalnızım derken etkilendim ben.çok başarılıydı performansı.polat bu sefer restoranta gelemeyebilir belli olmaz.ama sonra bırakmaz ahuyu:)
polatın ahunun avukatı ve diger kişiyle konuşması da süperdi.herşeyi de biliyormuş onlarla ilgili.o sahneleri çok begendim
arkadaslar aklima birden sey geldi, hani dizinin basinda memati, abdülhey falan kil payi evden kurtuluyorlarya, o arada polat mematiyi ariyor: memati bagirarak efendim usta , bagirmiyorum usta, zor yirttik usta degisi cok güzeldi ya. bu mematide ciddi bir degisiklik var, adam hem korkunc bakiyor, hemde cok komik oluyor.
şükürler olsun ölümler başladı valla çok üzülecektim ölümler olmasa :img-hyste
bir döndü pir döndü yani seviyorum ben bu diziyi en azından aksiyon kaliteli çekiliyor kaliteli demşken çekim tekniğinide çok beğendim tekrar edeyimde malüm ballandıra ballandıra anlatmak lazım
sanki gene yeni bir konsey havası var ama konsey yok sadece herkes herkesi biliyor büyük baş belli sözü herkese geçiyor finansçıolmassa olmazı dizimizin
son sahneye gelince polat önlemini almıştır artık alıştık sağ sağlim o buluşmaya gider herkeste dona kalır
ve tekrar şükürler olsun vadimiz geri döndü bu sefer rtük bile engel olamaz ölümlere..
cani gibi gözükmek istemem ama cesetsiz vadi vadiyemi benzer :img-hyste
hüzünüm daha okuyamadın yazını... resimlerle boğuşuyordum...ya akşam ki bölüm müthişti...memati ve abdül bile espiri yapar hale gelmiş.... özellikle güllünün camı kırmasına resmen koptum...:img-hyste nevzatın dayı seni beklerken üç tane pansuman yaptım lafı çok güzeldi ya...:img-hyste
arkadaşlar polatın acaba yapılan pusudan haberi varmıdır... aslında çok uyanık birisi... ambulansdakiler memati,abdül,erhan ve eren olabilirmi...polat nasıl bu kadar rahat davranarak arabadan indi ...bu durumu siz nasıl yorumluyorsunuz...
abdullah_54 27-04-07, 09:56 arkadaşlar polatın acaba yapılan pusudan haberi varmıdır... aslında çok uyanık birisi... ambulansdakiler memati,abdül,erhan ve eren olabilirmi...polat nasıl bu kadar rahat davranarak arabadan indi ...bu durumu siz nasıl yorumluyorsunuz...
Polat arabada iken abdülle telde birşeyler konuştular bence çaktı durumu ona anlatıyordu bakalım neler olacak ?
yakupoglu61 27-04-07, 10:02 NORMAL KV nin sonlarına doğru Memati ne biçim işlere girdik deyip polattan kopmuştu sora tekrar gelmişti ...!o zmnlar abdülhey mematiyi durduruyodu
şimdi Abdülheyden aynı şeyleri duyuyoruz ne biçim işlere girdik diye.Memati durduruyo abdülü...!
Polat arabada iken abdülle telde birşeyler konuştular bence çaktı durumu ona anlatıyordu bakalım neler olacak ?
eğer polatı biraz tanıyorsak, mutlaka durumu anlamıştır...zaten eve konulan bombadan anladı...onlar tetikte, biz pusudayız dedi...polatın kendisine pusunun nerelerde kurulabileceğini önceden düşünüp, tedbirini aldığını düşünüyorum... polat ve ekibi pusuyu kuranları avlayacak..yani ava giden avlanır hesabı...:good:
NORMAL KV nin sonlarına doğru Memati ne biçim işlere girdik deyip polattan kopmuştu sora tekrar gelmişti ...!o zmnlar abdülhey mematiyi durduruyodu
şimdi Abdülheyden aynı şeyleri duyuyoruz ne biçim işlere girdik diye.Memati durduruyo abdülü...!
evet abdülümüzü biraz tırsmış gördüm...:img-hyste nerde o eski abdül değil mi?ama bu arada memati ile güllü hakkında dedikodu yapmasınada bayıldım...herkes onu beğeniyor, bizi adam yerine koyan yok deyişi harika ya...:img-hyste
yakupoglu61 27-04-07, 10:23 zafer algöz polatın ortadan kaldırılabilecek biri olmadığını söyledi diğer adam Hüseyin Avni Danyal da ortadan kaldırılamayacak adam olamdığını söledi...!
bu adam daha polatı tanımamış herhalde
zafer tanımış ama...!
zafer algöz polatın ortadan kaldırılabilecek biri olmadığını söyledi diğer adam Hüseyin Avni Danyal da ortadan kaldırılamayacak adam olamdığını söledi...!
bu adam daha polatı tanımamış herhalde
zafer tanımış ama...!
polatımız nasıl olsa yakında kendisini bir güzel tanıtır. ..bu adamı dünya baronları yiyemedi, o adam mı yiyecek...
yakupoglu61 27-04-07, 10:39 polatımız nasıl olsa yakında kendisini bir güzel tanıtır. ..bu adamı dünya baronları yiyemedi, o adam mı yiyecek...
yakında değil çok yakında 3. bölümde o pusudan kurtulduktan sora yemeğe geldiğinde kimlen uğraştıklarını anlayacaklar;
yedikleri içtikleri şeyler boğazlarına takılacak...!
yakında değil çok yakında 3. bölümde o pusudan kurtulduktan sora yemeğe geldiğinde kimlen uğraştıklarını anlayacaklar;
yedikleri içtikleri şeyler boğazlarına takılacak...!
amin canim amin, polatimiz insallah o yemeke gidicek, ve ordakiler vak nasil mosmor olucak.
yakupoglu61 27-04-07, 10:45 Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
26 Nisan 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 10,50 28,10
2 Sagir Oda [net] Kand 5,90 18,00
3 Kurtlar Vadisi Pusu (ozet) [net] Show 5,10 15,80
4 Hababam Sinifi Uc Bucuk (t.s) [net] Kand 5,10 14,80
5 Yersiz Yurtsuz [net] Atv 5,00 14,20
6 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,60 18,50
7 Kaybolan Yillar [net] Star 3,80 10,90
Tele - Barometre
26 Nisan 2007 Perşembe
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 11,80 29,80
2 Kaybolan Yillar [net] Star 6,00 16,10
3 Kurtlar Vadisi Pusu (ozet) [net] Show 5,60 15,90
4 Hababam Sinifi Uc Bucuk (t.s) [net] Kand 5,60 14,80
5 Yersiz Yurtsuz [net] Atv 5,60 14,70
6 Sagir Oda [net] Kand 4,60 15,10
7 Kader [net] Star 4,40 13,60
26 Nisan 2007 Perşembe
8 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3,70 15,10
9 Bebegim. [net] Atv 3,70 11,30
10 Kader [net] Star 3,70 11,10
Tele - Barometre
26 Nisan 2007 Perşembe
8 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 4,10 16,30
9 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,00 15,50
10 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 3,20 21.10
akşam ki maçtan dolayı reyting oranları biraz düşük ama yine birinciyiz...:happy0064
yalcinersonmez 27-04-07, 11:03 ya ark. kurtlar vadisi reytinglerde birinci olmuş tamamda ben bu reytingleri hiç beyenmedim..geçen haftanın yarısı kadar reyting almış biz binbir geceyi geçmeyi beklerken binbirgecenin aldığı reytingin çeyreği kadar aldık inş. bu sebeb fenerbahçe-beşiktaş maçı yüzündendir haftaya düzelir...
ya ark. kurtlar vadisi reytinglerde birinci olmuş tamamda ben bu reytingleri hiç beyenmedim..geçen haftanın yarısı kadar reyting almış biz binbir geceyi geçmeyi beklerken binbirgecenin aldığı reytingin çeyreği kadar aldık inş. bu sebeb fenerbahçe-beşiktaş maçı yüzündendir haftaya düzelir...
tamamda dün akşam maç vardı o yüzen biraz düşük gelmiş... haftaya dahada yükselir...binbir gecenin karşısında öyle önemli yapımlar yok... eğer maç o gün o saatte olsaydı, onlarında oranları düşerdi...
MoOnDaNcE-11 27-04-07, 11:06 Rating'ler mac yuzunden oyle olmustur . Sonucta Fenerbahce - Besiktas maci . Nasil heyecanli bir mac oldugunu da gordunuz . Haftaya rating'ler eski halini alirlar :img-wink:
Harika bir bolum izledik . :happy0064 Polat'a pusu kurmanin ne oldugunu bilmiyor bunlar .
yakupoglu61 27-04-07, 11:11 çok güzel çok heyecanlı bi bölüm maç yüzünden güme gitti;
reytingleri görünce birden şaşırdım sora sizinde bahsettiğiniz maç geldi aklıma kesin o yüzden dedim ve rahatladım biraz...!
bence çok güzel bir bölümdü ben çok eğlendim ahu bile gözüme batmadı dün:img-yes: mematilerin adamı camdan sarkıtmaları ve erhanın camı indirmesi süperdi!!!erhanda var zaten bir şeytan tüyü abdülhey ve memati uğraşmasınlar erhana bu konuda yetişemezler hele de o ot adam modlarındayken!:)(aşk konusunda tabi!)
ahu ve polatın diyalogları bence çok iyidi polatın şu kelime oyunları süperdi.
sevgili senaristler polatın biraz çabuk yavşadığını düşünmüyorlar mıdır acaba?aşk yaşanacak peki ama bu kadar da çabuk mu yani...
memati ve erhan dün gecenin yıldızıydılar:img-yes:
ya lütfen ne biiz başkasının dizisine nede başkası bizim dizimize ithamlarda bulunmasın bu çok rahatsız edici bişey ve tercih meselesi kim neyi isterse onu izler...
ayrıca burçin arkadaşım şu kendini bilmeze de verdiğin cevap süper ağzına sağlık..
reytingler maç olmasına rağmen gayet güzel ne aksilikki papatya ablamında dediği gibi maçlar hap perşembe oluyor..ama yinede dizimiz 1 numara:happy0064
abdullah_54 27-04-07, 11:48 Kv efsanesine hiçmi hiç yakışmayan reytingler bunlar ama dediğiniz gibi derbi vardı dün akşam ve bu da bizim kitleden baya bir uçurdu müthiş finali de hasaba katarsak haftaya görelim bakalım bu reytingleri :img-cool2
her bölüm bir öncekine gmre daha hareketli ve gizemli olacağa benziyo..süper bi bölümdü kesinlikle ...haftaya merakla bekliorum
ya lütfen ne biiz başkasının dizisine nede başkası bizim dizimize ithamlarda bulunmasın bu çok rahatsız edici bişey ve tercih meselesi kim neyi isterse onu izler...
ayrıca burçin arkadaşım şu kendini bilmeze de verdiğin cevap süper ağzına sağlık..
reytingler maç olmasına rağmen gayet güzel ne aksilikki papatya ablamında dediği gibi maçlar hap perşembe oluyor..ama yinede dizimiz 1 numara:happy0064
aslıcığım diziyi karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar... ama kurtlarımız hem reytinglerde, hemde gönüllerde birinci... ayrıca kıskananlar çatlasın...:happy0064
arkadaslar...aksamki bölüm cok güzeldi..ama maalesef tamamini izleyemedim...avrupa da olan arkadaslara sorum olacakti..bana rica etsem kurtlar vadisi pusunun tam yayin saatini söyleyebilirmisiniz??? coookkkk rica ediyorummmmmmmm.........
Reytingler maçtan ötürü böyle gelmiş galiba. Haftaya daha da yüksek gelir. Bir de bu heyecanlı özet sonrası, insanlar daha da meraklanır..Ama yine de seyirci de bir afallama durumu olabilir, zamanla kv-pusu'ya alışılıcak..;)
abdullah_54 27-04-07, 12:07 Özette 2 kitlede de 3.olmuş maç olmasa özet ikinci olacaktı ve reytingler daha da yüksek olacaktı neyse müthiş bir finalden sonra haftaya silip süpürmemiz gerek!
tamam o zaman mesele kapanmıştır gelelim KV ye dizi muhteşemdi yine her zamanki gibi reytinglerin böyle düşük olması gayet normal maç çok etkili oldu özellikle uzatmalara gitmesi önemli değil bence bu kadar düşük gelmesi nasılsa ilerki haftalarda reytingler daha yüksek olacak benim bundan hiç şüphem yok belki konuyla alakalı olmayabilir ama daha önce terör altında başlayan dizinin ekranlardan kaldırılması gerçekten bana göre çok yalnıştı demokratik denilen ülkemizde böyle bir şeyin olması bence yalnıştı ne yapalım öyle uygun görmüşler gerçi farketmez pusuda güzel işler yapacak bundan hiç şüphem yok :good:
arkadaşlar dünkü bölümde polatla tuncay özalın projelerinden bahsediyorlardı...istanbulun yeniden inşası ile ilgili projeden...istanbuldaki arsaların yarısına yakını toros ailesine aitmiş ve bu arsalar ahunun üzerinede... adamlar oğullarını bu kızı tavlamak ve dolayısıyla bu arsalara konmak istiyorlar... çağrı toros devletle birlikte çalışarak istanbulu depreme dayanıklı hale getirmek istemiş... demekki o zaman turgut özal başbakandı ve ona yapılan bu süikastıde çagrı torosu öldürenler yaptı, yada yaptırdı... siz nasıl yorumluyorsunuz...
abdullah_54 27-04-07, 12:18 arkadaşlar dünkü bölümde polatla tuncay özalın projelerinden bahsediyorlardı...istanbulun yeniden inşası ile ilgili projeden...istanbuldaki arsaların yarısına yakını toros ailesine aitmiş ve bu arsalar ahunun üzerinede... adamlar oğullarını bu kızı tavlamak ve dolayısıyla bu arsalara konmak istiyorlar... çağrı toros devletle birlikte çalışarak istanbulu depreme dayanıklı hale getirmek istemiş... demekki o zaman turgut özal başbakandı ve ona yapılan bu süikastıde çagrı torosu öldürenler yaptı, yada yaptırdı... siz nasıl yorumluyorsunuz...
Zaten en doğru bir şekilde anlatmışsın benimde düşüncelerim bu yönde bakalım ahuyu yani arsaları kim kapacak tabii polat herşeyin farkında olduğundan buna izin vermeyecek.
abdullah_54 27-04-07, 12:25 Bir de ilk bölümde polata yardım eden komutanda görevinden istifa etmiş bence ekibe yeni biri daha geliyor efendi birine benziyor komutan ama güllü onu hizaya sokar,nasıl indirdi camı yaw :img-hyste
eveet
mesajları okuduktan sonra 2. bölümün enleri:
en komik replik:"ben ömrümde bu kadar temiz cam görmedim" :img-pilot
en komik olay:"halo dayının kız aramadı diye krize girmesi :img-hyste :img-hyste
en karizma:POLAT :img-in_lo
en sinirli: Memati
en aceleci: Memati
en gıcık: buna siz karar verin :img-yes:
en korkak: daaat "kurtlar ne zaman pusudan korkmuş ki şimdi korksun"
şaşırtma sorusu:happy0064
mrb arkadaşlar dünkü bölüm çok sürükleyiciydi abdülhey sayesinde ekip ölümden döndü halo tam zamanında yetişti de kızı kurtardı ama nevzatın sahnesi baya komikti doktor kılığındaki adam tetikçiyi öldürdü allahtan halo ona çık dedide yoksa ihale ona kalacaktı ya ahuya üzüldüm kız polatı beklemekten ağaç oldu polatta inş tuzak olduğunu anlar o kazanın gerçi zaten polat dikatlidir bunun üstesinden gelir merakla gelecek bölümü bekliyorum:img-yes:
Tele - Barometre
26 Nisan 2007 Perşembe
Tele - Barometre
26 Nisan 2007 Perşembe
Ahh show tv ahh.Yaptın yağacağını. Normal akışı devam ettirsene.Bu değişikliğin k.v nin de ratinglerini düşüreceğini söylemiştim size.Hem doktorlardan oldu bu hafta,hem k.v nin ratingi düştü. Her ne kadar maç olsa da,bundan kaynaklandı bu durum
Haftaya artık önce doktorlar,sonra k.v şekline dönülecekmiş,dönülsünde zaten:img-yes:
hacivatiye 27-04-07, 13:11 geçen haftaki bölümü izlememiştim ama dün hem özeti hem de yeni bölümü açığı telafi ettim.:img-yes:
iki bölüm de gayet hoştu.
ahuya yazık ya kaç saatir bekliyor öyle. ama polat tuzağı atlatacak sonra da restauranta gelecek geciktiğim için özür dilerim deyip oturacak.
ve tüm mafya adamları da orada müthiş olur ya.. hepsi polatı görünce kimbilir nasıl olacaklar..:img-hyste
hele hele hüseyin avni danyal.. bu adam bu suikastı nasıl atlattı deyip çıldıracak..
bu arada hüseyin avni danyal hep sevdiğim oyuncu oldu aşka sürgünde de hatırla sevgilide de süper oynamıştı. ama burada polat yanlısı olmaması onun aleyhine yani son bölümlerde ona yol görünecek...:sad53:
karafirtina 27-04-07, 13:18 ooo, bakiyorum sayfalar doldu ay ben un izleyemedim youtubedan bu sabah izledim cok hos bi bolumdu ya erhanin haleri koptum resmen ya
ama mematinin gulunu goremedik
ya bilemicem bir alakasi varmi ama polat o iki adami mamati ile abulheyle goturrttu ya onlarla calismak istedigni falan soyledi ya biri sirketin avukati oldugunu soyledi polat onun gecmisini aciklarken gazeci kiz kardesi var diye
diyorum ki acaba bu mematinin gulu olabilirmi
biliyorum biraz sacma bir analiz yaptim ama nebilim aklim takildi sizinle paylasiyim dedim:img-wink:
tartışmalara yorum yapmayacagım zaten tatlıya baglanmış:)
ratingler guzel bence.maçtan dolayı da oyle olabilir.daha da iyi olacaktır.
dun çok guzeldi.gerek çekimlerin kailtesi,gerek senaryonun güçlülügü,oyuncuların performansı herşeyiyle süperdi.bence çok guzel başarıları hakediyor kurtlar vadisi.süper bir dizi.heyecanlı bitirmeleri de çok guzeldi bence:)
ben de polatın telefonla konuşmasıyla ona kurulan bu tuzagın farkında oldugunu düşünüyorum.çunku annemlere gidecegim dedi ama gitmedi.bir suru konuşma yaptı telefonda adamlarıyla..
anlamadıgım ahu neden polatı o kadar bekledi,gidebilirdi.digerleri de oradaydı.herkes restorantta.acaba orada sahneler devam ondan mı
Ahh show tv ahh.Yaptın yağacağını. Normal akışı devam ettirsene.Bu değişikliğin k.v nin de ratinglerini düşüreceğini söylemiştim size.Hem doktorlardan oldu bu hafta,hem k.v nin ratingi düştü. Her ne kadar maç olsa da,bundan kaynaklandı bu durum
Haftaya artık önce doktorlar,sonra k.v şekline dönülecekmiş,dönülsünde zaten:img-yes:
Hocam hafta boyunca saat bir 20 ye daha sonra 21:15 e aldı.Bence önemli bir seyirci yüzdesi,şaşırdı kaçta diye.21:45 e dönüldüğü an,sorun olmayacaktır
Hocam hafta boyunca saat bir 20 ye daha sonra 21:15 e aldı.Bence önemli bir seyirci yüzdesi,şaşırdı kaçta diye.21:45 e dönüldüğü an,sorun olmayacaktır
Ben de onu diyorum hiratorucum. Hep showun yüzünden. Bir öyle,bir böyle. Neyse normal yayın akışı, devam ettir.Onların yüzünden bu sabah bu forumda bile tartışma çıkmış,düşünün yani:)
Neyse artık normal akışa dönüldü:img-yes: Haftaya önce doktorları mı,sonra k.v mi izleyeceğim.
Arkadaşlar ,polat o pusudan nasıl kurtulur?
Polat'ın Pusu'dan kurtulacağını biliyoruz da dediğinz gibi nasıl kurtulacağı daha bir merak konusu. Uçacak mı, ne yapacak?? Tek ihtimal ambulanstakilerin bizimkiler olması:)
bir sekilde kurtulacak iste bilsek zaten diziyi neden izleyelim. :)
ımmm yukarıdan biri sniper ile ambulansdakileri vurabilir mi acaba.
boylece polat da kurtulmus olur.:img-hyste
abdullah_54 27-04-07, 14:14 Abdülhey ile telefonda konuştular polat dediki "dediğim gibi yapın abdülhey" tabii orda bu pusuyu anlayıp birşeyler yaptılar ama tabii bize göstermediler ki heyecan olsun bakalım neler olacak ?
Polat tabii ki pusudan tereyağından kıl çeker gibi kurtulacak.:)
Dün gece bir arkadaş KV'de bir bölümde 89 kişinin öleceği bir sahne olacak demişti.
Ya acaba diyorum 8-9 kişi yazıldıda forumdakiler 89'mu anladı.:):)
Arkadaşlar şimdi aldığım bir habere göre,Eskişehir Halkının büyük bir çoğunluğu,KV Pusu yu teknik bir aksaklık yüzünden izleyememiş.Ben uydudan seyretmiştim.Şimdii Kiminle konuştuysam analog yayının çok sık kesildiğini söylediler.ve izlemediklerini belirttiler.
Eskişehir'de reyting cihazı olan 21 ilden biri.Muhtemelen bu da reytingleri etkilemiştir.
ya ben en çok ahunun herkesin içinde yalnız olmasına üzüldüm.
yazık oldu herkes anlayacak şimdi beklediği misafirinin gelmediğini. belkide polat biraz geç de olsagelir ve ve o büyük adamlar hepsi polatın varlığından haberdar olur görür tanırlar (yoksa hepsinin aynı anda orda olması biraz garip gibi bu kadar mı tesadüf olur)
eğer gelemeyecekse de polat ahunun gönlünü güzel bir jestle alır umarım.
Polat'ın Pusu'dan kurtulacağını biliyoruz da dediğinz gibi nasıl kurtulacağı daha bir merak konusu. Uçacak mı, ne yapacak?? Tek ihtimal ambulanstakilerin bizimkiler olması:)
evet polat kurtulacakda nasıl...?
dediğin gibi ambulansdakiler bizimkiler olabilir yoksa o kadar kişinin yüzü açıkken neden onlarda maske vardı?
ayrıca polat oraya giderken pusu kurulduğundan kesin haberi vardı...yani bence öyle..
yoksa abdülhey arayıp ne demiş olabilir ki polat'a
neler olacak bilmiyoruz ama bildiğim tek şey biz haftaya kadar çatlarız burada..:icon_whis
Bir de ilk bölümde polata yardım eden komutanda görevinden istifa etmiş bence ekibe yeni biri daha geliyor efendi birine benziyor komutan ama güllü onu hizaya sokar,nasıl indirdi camı yaw :img-hyste
inanırmısın bende senin gibi düşündüm... istifa etiğini duyunca buda bizimkilere katılsa diye....:img-yes:
Ne güzel bölümdü ya. Ama keşke önümüzdeki hafta da özet olsa. Ahu-Polat diyalogları süperdi. Polat pusudan nasıl kurtulacak caba. Memati ve Güllü ise ayrı bir konu. Kısacası herkez süperdi. Ahu'ya da giderek ısınıyorum. Çok tatlıydı son bölümde..;)
abdül bombayı niye buzdolabına koydu acaba...dondurup patlamasını mı önleyecek ti...yada bozulması diye mi buz dolabına sakladı...:img-hysteburada kendi kendime mi konuşuyorum...finalde nihayet pusu müziğini duyduk ama değişik bir versiyonu vardı...
abdullah_54 27-04-07, 16:14 abdül bombayı niye buzdolabına koydu acaba...dondurup patlamasını mı önleyecek ti...yada bozulması diye mi buz dolabına sakladı...:img-hysteburada kendi kendime mi konuşuyorum...finalde nihayet pusu müziğini duyduk ama değişik bir versiyonu vardı...
vardır bir hikmeti herhal...müzikler de çok güzeldi yeni damar müzikler de eklenmiş :) bir de şu yalçınmıdır nedir ilk bölüm apdüllerin canına kastetti şimdide polatın ben onun sonunu hiç iyi görmüyorum.
bence çok güzel bir bölümdü ben çok eğlendim ahu bile gözüme batmadı dün:img-yes: mematilerin adamı camdan sarkıtmaları ve erhanın camı indirmesi süperdi!!!erhanda var zaten bir şeytan tüyü abdülhey ve memati uğraşmasınlar erhana bu konuda yetişemezler hele de o ot adam modlarındayken!:)(aşk konusunda tabi!)
ahu ve polatın diyalogları bence çok iyidi polatın şu kelime oyunları süperdi.
sevgili senaristler polatın biraz çabuk yavşadığını düşünmüyorlar mıdır acaba?aşk yaşanacak peki ama bu kadar da çabuk mu yani...
dün ev halkı ikiye bölündü bir odada maç izleniyor bir odada k.v izleniyor.maç da çok heyecanlı bir maçtı şansa bakın uzayacağı da tuttu.keşke dün dizinin saatiyle hiç oynanmamış olsaydı pinpon topuna döndük.ilk defa k.vde reklamların bu kadar uzun olmasına dün akşam çok sevindim. başka sevindiğim olay ise şu töre dizilerinden biri daha güme gitmek üzere of inşallah inşallah nefret ediyorum alayından.umarım doktorlar dizisini de çarşambaya koyarlar da biri daha gider.tek tek yok olurlar şu kanallardan biz de kurtuluruz.1-2 tane kalsın yeter ne bu böyle 30 tane öff.
memati ve erhan dün gecenin yıldızıydılar:img-yes:
aynen burçincim bizim evde de aynı durum söz konusuydu.show tv dizinin saatiyle oynamasın yok oynayacaksa böyle önemli-heyecanlı maçların olduğu günleri seçmesin ya evdeki herkes sinir oldu dediğin gibi pinpon topu gibiydik ve ben de ilk defa reklamlara çok sevindim:)ayrıca diğer yazdıklarına da katılıyorum.doktorlar dizisini hiç izlemedim daha önce de yazmıştım bunu aslı varken izlemeye gerek duymadım ama oyuncuları için birşey diyemem sonuçta onlar gene senaryoyu canlandırıyorlar.ama senin gibi benim de sinir olduğum şey bir diziyi sevmeyebilirler ama bu foruma gelip de sevenlerini kışkırtamazlar.biz onlara böyle birşey yapmıyorsak onlar da yapmasınlar.biz diyor muyuz siz yokken k.v vardı diye hayret birşey yani tutturmuşlar perşembe günü saat 8 bizimdi diye.ayrıca ben hiç izlemediğim halde bile o dizinin yayınlanmamasına üzülmüştüm.reyting olarak iyi bir dizi olabilir ama bu bana göre kendi başarısından çok greys anatomy nin başarısıdır.(oyuncularını hariç tutarsak)bu arada k.vnin de 21.45te yayınlanmasından yanayım.neyse gerek yok uzatmayalım ben de kısa da olsa bir yorum yapmak istedim.töre dizileri içinse yorumum yüzde yüz seninle aynıdır:img-yes:
dünkü bölüm bence ilk bölümden çok daha iyidi.erhanı süper buldum camı nasıl indirdi aşağıya ya bir de bozuntuya vermiyor.hayatında böyle temiz cam görmemiş:)bir an erhanda kendimi gördüm benim de 2-3 kere böyle "acayip temiz cam "faciam olmuştu.ben aşağıya indirmemiştim ama güzel güzel toslamıştım:img-in_lo
polat ve ahu replikleri gene çok iyidi.zaten o replikler de olmasa ben şu ahuya bakmaya dayanamayacağım ama yavaş yavaş ısınıyorum galiba...
ahu hanım ağaç oldu resmen eeee elif az çekmedi polattan sen de çekeceksin tabi:)
memati ne kadar asabiydi yahu.gülü de yoktu zaten...ikna teknikleri gerçekten süpermiş adam neye uğradığını şaşırdı.
abdülhey ve mematiye dedikoduyu hiç yakıştırmadım cık cık ayıp ayıp:img-wink: çok komiklerdi yaa.
polat bence pusuya düşmedi.anlamıştır o ya.gerçi ben sonlara doğru diziyi biraz kaçırdım.bir iki yerini göremedim:(dizi umarım özetinin dışında baştan sona tekrar yayınlanır başka bir günde.dün çok telaşlı bir gün oldu seyirci açısından:img-yes: ama gene de polatın yüzünde şaşkın bir ifade vardı???
necati şaşmaz dün çok sevimliydi ya da bana öyle geldi bilemiyorum.polat artık silahsız galiba.aksiyon olayları polattan çok polatın ekibi sayesinde olacakmış gibi bir izlenim verdiler bana.
son olarak diziyi yeni izlemeye başlayan bir arkadaşım ahuyu çok oturtmuş rolüne.ben de önyargımı biraz azaltmaya başladım.doğal olarak biz elif ve polata çok alışık olduğumuz için ve onları çok sevdiğimiz için ahuya ısınmak biraz zaman alıyor ama aşksız dizi olmaz:img-wink:
sarp_manyagi 27-04-07, 16:39 bölüm çok güzel hele memati çok süperdi erhanda camı kırdı ya ben kendime gelemedim artık salak ya rezil etti kendini acaba polata ne olcak çok merak ediorum yaa ahu'ya çok üzülüyorum ya tataroğullarından bir çokcuk var ya ahuya aşık olan ragıp savaş gerçek ismi çok karizmatik ama polat ve mematinin yerini dolduramaz bence:img-yes: ama ahu'da beğenbilmeyecek gibi bir kız değil ki:icon_whis
2.bölüm en çok beğenilen sahnesi Polat'a pusunun kurulduğu sahne,şu an %77 lik bir oy oranına sahip.
Müthiş bir 2.bölüm finali yaşadık.Haftayı iple çekiyorum.
Halo gene formundan hiçbirşey kaybetmemiş :):)
ohooo ben yazdıklarınızı okudum misafirle ilgilenirken nerdeyse yarısını kaçırmışım dizinin . en güzel repliklerden haberim bile yok:icon_sorr
bu bölümü nerden seyredebilirim imdattt biri bana yardım etsin
canlarım benim yaa:happy0064
ben bu adamları çok seviyorum:img-blush
kurtlar vadisine çelme takmaya çalışan kişilerle,kurumlarla
valla inceden inceye dalga geçiyo bizim vadi:img-hyste
hani çok fazla kanlı sahne yasak yaa bizimkilerde
adamı camdan sallıyolar:icon_whis
yani vadide çözümler tükenmiyo:img-clapp :img-clapp
canlarım benim yaa:happy0064
ben bu adamları çok seviyorum:img-blush
kurtlar vadisine çelme takmaya çalışan kişilerle,kurumlarla
valla inceden inceye dalga geçiyo bizim vadi:img-hyste
hani çok fazla kanlı sahne yasak yaa bizimkilerde
adamı camdan sallıyolar:icon_whis
yani vadide çözümler tükenmiyo:img-clapp :img-clapp
Canım yaa,vadide hiç çare bitermi,Onun adına boşuna mı KURTLAR VADİSİ diyorlar.Şimdii öncelikli konumuz Polat o pusudan nasıl az kayıp veripte atlatacak.Zaten Polat pusudan kurtulacak,Ama önemli olan az kayıp verip kurtulması.
Hertürlü atılacak çelmeden,rahatça kurtuluruz :img-wink:
hirotaro msj için teşekürler
pure-love bence kan dökmemek gibi bir kaygıları yok. bu daha giriş bölümü kimseyle kapışmadılarki kan döksünler. inzivaya çekilmiş haber izliyordu adamlar 3. bölümden itibaren kv ile uğraşanları yine zıplatırlar gibime geliyor.
bu arada ahu demek polatı bekliyordu ha. yazık çok acıdım o haline herkesinde gözü üstünde ekilmiş pozisyona düştü. polat madem kendi gitmeyecek bir telefon eder insan. ben olsam çok kızardım polatı ölüm bile kurtaramazdı elimden
pure-love bence kan dökmemek gibi bir kaygıları yok. bu daha giriş bölümü kimseyle kapışmadılarki kan döksünler. inzivaya çekilmiş haber izliyordu adamlar 3. bölümden itibaren kv ile uğraşanları yine zıplatırlar gibime geliyor.
bu arada ahu demek polatı bekliyordu ha. yazık çok acıdım o haline herkesinde gözü üstünde ekilmiş pozisyona düştü. polat madem kendi gitmeyecek bir telefon eder insan. ben olsam çok kızardım polatı ölüm bile kurtaramazdı elimden
m.alaracım,Polat'a pusu kuruldu o yüzden bekletmek zorunda kaldı Ahu'yu.Yoksa Polat bekletir mi hiç,Ahu'nun tabii bu durumdan haberi yok
Sadece Tataroğullarının ekibi biliyor Pusu kurulduğunu,zaten pusuyu da kuran onlar.
Yagmur_ask 27-04-07, 17:22 Dün geceki bölüm tıpkı ilk bölüm gibi mükemmeldi. Aksiyonu bol, komplo teorisi yerinde bir bölüm izledim ben. Eski tadını vermeye başladı sanki. Dizideki aşkı pek takmadığım için fazla ilgilenmedim ama o'da güzel ilerliyor. Ahu ile Polat'ın replikleri bana Elif'i hatırlattı. Senaristler galiba bize bunu bilerek yapıyor. Ahu'yu da Elif'in yerine koyabilmemiz için. ;)
Reytingler iyi ama düşüş var. Umarım önümüzdeki hafta tekrar yükselir.;)
MAKEDONYALI 27-04-07, 17:24 ya ben diziyi agbim yüzünden seyretmek zorundayim ama simdiki temasi iyi gibi görünüyor ama üzüldüm yaaa yayinda kos koca kurtlar vadisi var ve reytingleri düsük gibi yani kurtlarin sanina yakismamis reytingler ben reyting rekorlari falan kirar diye beklerken hic de öyle digilmis ne yalan söyliyim umarim dizinizin reytingleri düzelir
HERKESE SELAM
reytingler gelmis gine birinciyiz
gerci sharesi dusuk gelmis ama mactan dolayi sanirim haftaya duzelir kesin
ama sonucunda
birinciydik birinciyiz birinci olacagiz
neyse
birkac tartisma yasanmis okudugum kadariyla ama modlar tarafindan silinmis tskrler basliga yakismiyo
valla memati pek haşin bi şekilde dolaşıyo ortalarda:icon_whis
adam inat edince başka türlü hakkından gelmek isterdi bence.
daha bi ılımlı yaklaşmayı denedi diyelim.tamam kana gerek yoktu ama
ne bileyim belki şiddet uygulayabilirlerdi adama:dito
ama yapmadılar sonuçta:img-wink:
bakalım görecez yavaştan sahnelerin şiddeti artacak mı?
yanı sonuçta ambulans silahlı adamlarla doluydu:bilmim
silah demişken aklıma geldi.töre dizilerinde ortalık silah
kaynıyor ama onlar sorun olmuyor nedense:img-huh:
gözlerini vadiye dikmişler sadece uyuz oluyorum bu duruma:icon_twis
bosverin takmayın 2003'den beri orta'da olan bir gercek var.
o da kurtlar vadisi inanır mısınız dun annem oyuncuları gordu
hep cogunluk tiyatro kokenli ya o da begendi izlemeye basladı
ki annem hic izlemezdi bu diziyi. :)
kurtlar vadisi ratingleri düşmüş nedense bu bölüm kötümüydü sizce bence biraz diyerlere oranla kötü geldi bana.................
mustafas bolum herzamanki kv gibiydi ama dun onemli bir mac oldugu icin dusuk geldi ama birinciyiz haftaya reytingler DAHA iyi olacak:img-wink:
She7a sonunda ANNENDE anladi kvnin farkini neguzel:happy0064
bosverin takmayın 2003'den beri orta'da olan bir gercek var.
o da kurtlar vadisi inanır mısınız dun annem oyuncuları gordu
hep cogunluk tiyatro kokenli ya o da begendi izlemeye basladı
ki annem hic izlemezdi bu diziyi. :)
kurtlar vadisini izlemiyorum ama
yapimcilarin ve oyunculara saygi duyorum
siz izleyicileri olarak sizinde hakiniz dizinizi
izlemek ve hic kimsese sizleri yargilayamaz
bizim doktorlar forumunda buna izin vermem
onun icin insallah bizim sizleri yargiladimizi dusunmeyin.
izlemiyorum ama icinde super kadro var ve
bazi oyuncular cogu dizininkinde iyi belirtmek isterim
.:zeyno:. iyi dusuncelerin icin tskrler
bu arada dunku bolumde memati alduhey filan adami pencereden bas asagimi ne dondurmusler :img-hyste o kismi izleyemedim ya bir ara mutfaga kalkmistim haftanin en guzel sahnesini kacirmisim :icon_sorr ama resimleri gordum .bolumu indireyim ilk izlicegim kisim orasi olcak.:img-wink:
.:zeyno:. iyi dusuncelerin icin tskrler
bu arada dunku bolumde memati alduhey filan adami pencereden bas asagimi ne dondurmusler :img-hyste o kismi izleyemedim ya bir ara mutfaga kalkmistim haftanin en guzel sahnesini kacirmisim :icon_sorr ama resimleri gordum .bolumu indireyim ilk izlicegim kisim orasi olcak.:img-wink:
ohoo merve sende asıl komediyi kaçırmışın :img-hyste
erhan orda brazdan brsa düşüşe geçicek gibisinden bi laf etti
cümleten koptuk o lafa:img-hyste
bu arada .:zeyno:. kvp hakkında diğerleri gibi "BASİT" düşünmediğin için saol
acem kızı
valla nasil kacirdim ya baktim aksam herkes konusurken bir sahneden bahsediyolar ben anlamiyom sordum papatya soyledi bolumu indireyim izlicem kesin:img-hyste
arkadaslar kurtlarin reytingi dusermi bee caninizi sIkmayin haftaya kurtlar reytingleri alacak gene adim gibi eminim mactan oldu macta macti yani onuda hesaba katmak lazim belki diyceksiniz oncedende maclar oluodu ama kv hep birinciydi dogru ama kvp yeni dondu ekranlara insanlar daha tam bilmio hele bu haftaki bolumun sonu heyecanli bitti butun herkesce bilinirki $an&Nam kulaktan yayilir kurtlarin sevenleri kurtlari yine zirvede tutacak haftaya butun aleme ve binbir geceye gosterecegiz puslu havanin hakimi kurtmudur kuzumudur
ALiSER sana katiliyorum##:img-wink:
bu arada acaba ambulansin icindekiler memati aldulhey filan olmasin cunku en son polat telefonla konusurken dedigim gibi yapin dedi ( tabi biz ne dedigini duymadik) cunku polat bile bile kendini pusunun icine atmaz bana sanki oyle biseymis gibime gelyo:img-polic
sana katılıyorum MERVE:img-wink:
bence ilk anda farkedildi zaten durum. Polat Mematiyle
bu konuyu konuştu telefonda bana göre.
çünkü Polat arabadan elini kolunu sallayarak,kendinden
emin bi şekilde çıktı,ambulansa doğru yürüdü:img-yes:
içinden bizimkiler çıkacak ve süpriz diyecekler adamlara:img-hyste
tabı yukardaki tepede onları gözetleyen adam tabanları yağlayıp
nasıl kacacak bakalım merakla bekliyorum:icon_whis
yani tam tersi olsa biraz tuhaf kaçar doğrusu.
sonuçta Polat öylesine biri değil,misyonu belli
bu kadar rahat davranmamalı:good:
sonuçta bize lazım POLAT:happy0064
BİDE NİYE BİZ HALA ANA SAYFADA DEĞİLİZ:icon_sad: :sad53:
MoOnDaNcE-11 28-04-07, 12:49 Polat'in pusuyu onceden bildigini sanmiyorum ama senaristler bizi sasirtabilirler . Tabii ordan kurtulup ahu'ya da yetisecektir . Tabii Ahu'dan siddetli bir firca da yer :img-in_lo Tatarogullari'nin da orda yemekte polat'i gorunce yasayacaklari saskinligi buyuk bir heyecanla bekliyorum . Tabii polat da adamlarin gosterecegi tepkiden kendisini oldurmeye calisanlar hakkinda suphelenebilir boylece...
polat arabada abdülle konuştu... abdül ona pusu olduğunu söylemiştir...belkide polat devlet görevlisi olduğu için, devlet bu pusudan haberdar olabilir ve polata yardım da edebilir.ama kesin bir şey varsa bizimkilere bir şey olmaz...
polat neleri halletti bu kucucuk pusudanmi korcak baksana nasil ustulerine gitti
off persembeyi beklemek cok sinir bozucu :)
ahu zavallim polati bekliyo da:)
polat neleri halletti bu kucucuk pusudanmi korcak baksana nasil ustulerine gitti
off persembeyi beklemek cok sinir bozucu :)
ahu zavallim polati bekliyo da:)
merveciğim alışsın ahu hanım bu durumlara...polatın sevgili adayı olmak kolay mı öyle...lokantadaki işadamlarının oğulları kızı yiyecek gibi bakıyorlardı...aslında sadece kızın mal varlığına konmak için onu tavlama peşindeler... ama avuçlarını yalayacaklar... polata kimse rakip olamaz...
aman keske alsalar ahuyuda kurtulsak :)bu arada mematilerinin adami sallandirdiklari bolumu izledim resim bile cektimisteyen multi bolumune bakabilir koptum ama ya nasil kacirmisim o sahnesini:img-hyste nasil cektiler o bolumu acaba
MoOnDaNcE-11 28-04-07, 14:19 Ahuyla gercekten bir iliski yasayacaklar mi merak ediyorum . Yoksa elif hayatindaki tek insan olarak mi kalacak acaba ?
mutlaka aralarında bir ilişki olacaktır...bu dizi sadece aksiyon için izlenmiyor...aşk içinde izleyen çok var...
MoOnDaNcE-11 28-04-07, 14:28 mutlaka aralarında bir ilişki olacaktır...bu dizi sadece aksiyon için izlenmiyor...aşk içinde izleyen çok var...
Ne yazik ki oyle . Hic bir zaman sirf ask var diye bir action dizisi izlemedim ...
Dedigin gibi Ahu'yla aralarinda bir seyler olacaktir Ancak Polat , Elif hayattayken bile ona Ali oldugunu soylemedi . Hep bir sinir cizdi . Yoksa polat olarak da elifle eskiden oldugu gibi bir iliski yasayabilirdi . Bundan dolayi Ahuyla da tam bir iliski yasayacagini bundan sanmiyorum ama gorecegiz...
Ben su ana kadar gordugum kadariyla ahu oldukca duzgun birisine benziyor . Daha uzlasmaci , hosgorulu ve daha iyi niyetli . Elif'se ne yazik ki bazen cigrindan cikiyordu...
Ne yazik ki oyle . Hic bir zaman sirf ask var diye bir diziyi izlemedim ...
Dedigin gibi Ahu'yla aralarinda bir seyler olacaktir Ancak Polat , Elif hayattayken bile ona Ali oldugunu soylemedi . Yoksa polat olarak da elifle eskiden oldugu gibi bir iliski yasayabilirdi . Bundan dolayi Ahuyla da tam bir iliski yasayacagini bundan sanmiyorum ama gorecegiz...
elife ali olduğunu söyleyemez çünkü onun bu sırrı kimseye söylememesi gerekiyor...operasyonun güvenliği açısından...en önemli görevlerinden birisi gizliliktir...ama ahuya ali olduğunu söylemesine gerek yok...ahu zaten onu ünlü mafya babası polat alemdar olarak tanıyor ve o şekilde sevecek...
Yagmur_ask 28-04-07, 14:34 Bu dizide aşk olmak zorunda değildi bence..Kurtlar Vadisi Pusu bir polisiye aksiyon dizisidir..pembe dizi DEĞİL..aşk gerekli değildi..ama bayanlar maalesef genelikle dizileri aşk için izledikleri için Pana Filmde onlara hitap etmek amaçlı diziye aşk kattı bence..yoksa bilen bilir, bu dizinin aşka ihtiyacı yok.;)
MoOnDaNcE-11 28-04-07, 14:35 elife ali olduğunu söyleyemez çünkü onun bu sırrı kimseye söylememesi gerekiyor...operasyonun güvenliği açısından...en önemli görevlerinden birisi gizliliktir...ama ahuya ali olduğunu söylemesine gerek yok...ahu zaten onu ünlü mafya babası polat alemdar olarak tanıyor ve o şekilde sevecek...
Valla ben 3.sezonun sonlarina dogru soylemeliydi diye dusunuyordum . Cunku kimligi bir cok kisi tarafindan biliniyordu . Nizamettin , Samuel , hatta Annesi nergiz karahanli...Bunlar bildikten sonra bu kadar sevdigi bir insandan da bunu saklamaya hakki yoktu . Elif'i de cok siki tembihlersin ( zaten tek basina evde yasiyordu ) pek sizinti olmazdi gibime geliyor...
Acikcasi tam vefat etmeden once ogrenmesi buyuk bir saygisizlikti bence...
Bu dizide aşk olmak zorunda değildi bence..Kurtlar Vadisi Pusu bir polisiye aksiyon dizisidir..pembe dizi DEĞİL..aşk gerekli değildi..ama bayanlar maalesef genelikle dizileri aşk için izledikleri için Pana Filmde onlara hitap etmek amaçlı diziye aşk kattı bence..yoksa bilen bilir, bu dizinin aşka ihtiyacı yok.;)
Bence bir dizide her sey olmali ama suyunu cikarmadan . Yanlis anlasilmasin 2 KV'de de bu isin suyu cikarilmadi , dizi genel prensiplerine saygili kaldi . Dizide ask olmasi elbette guzel bir sey . PEmbe dizi haline gelecegine de sanmiyorum . Ama ask ayri bir heyecan katiyor.
24.'un 4 , 5 ve 6 . sezonunu izleyenler dediklerimi anlayacaklardir...
Ne yazik ki oyle . Hic bir zaman sirf ask var diye bir action dizisi izlemedim ...
Dedigin gibi Ahu'yla aralarinda bir seyler olacaktir Ancak Polat , Elif hayattayken bile ona Ali oldugunu soylemedi . Hep bir sinir cizdi . Yoksa polat olarak da elifle eskiden oldugu gibi bir iliski yasayabilirdi . Bundan dolayi Ahuyla da tam bir iliski yasayacagini bundan sanmiyorum ama gorecegiz...
Ben su ana kadar gordugum kadariyla ahu oldukca duzgun birisine benziyor . Daha uzlasmaci , hosgorulu ve daha iyi niyetli . Elif'se ne yazik ki bazen cigrindan cikiyordu...
elifin ne hareketini gordun cigrindan cikmis anlamadim ornek verirmisin acaba elifin yasadiklarini ahu yasasa ne yapardi:img-wink:
Yagmur_ask 28-04-07, 14:42 Bence bir dizide her sey olmali ama suyunu cikarmadan . Yanlis anlasilmasin 2 KV'de de bu isin suyu cikarilmadi , dizi genel prensiplerine saygili kaldi . Dizide ask olmasi elbette guzel bir sey . PEmbe dizi haline gelecegine de sanmiyorum . Ama ask ayri bir heyecan katiyor.
24.'un 4 , 5 ve 6 . sezonunu izleyenler dediklerimi anlayacaklardir...
bencede dizide herşey olmalı ama bu herşey illa Polat'ın çevresinde olmamalı..ben hep Polat'ın tekrar aşık olmamasını savundum, şimdi artık çok geç biliyorum ama benim düşüncem diğer karakterlerin aşık olmasının daha mantıklı olacağı yönündeydi..şimdilik herşey yolunda ama umarım ilerde Ahu ve Polat ilişkisini Elif ve Polat aşkına çevirmezler..geçen bölümdeki bir kaç replik bana Elif'i hatırlattı çünkü.:img-yes:
elifin karakteristik özelliği öyle... bizler elifi o dik başlılıyla, korkusuzluğuyla sevdik... hatta elifin bu halleri bazen polatın bile hoşuna gidiyordu...:img-yes: :
bencede dizide herşey olmalı ama bu herşey illa Polat'ın çevresinde olmamalı..ben hep Polat'ın tekrar aşık olmamasını savundum, şimdi artık çok geç biliyorum ama benim düşüncem diğer karakterlerin aşık olmasının daha mantıklı olacağı yönündeydi..şimdilik herşey yolunda ama umarım ilerde Ahu ve Polat ilişkisini Elif ve Polat aşkına çevirmezler..geçen bölümdeki bir kaç replik bana Elif'i hatırlattı çünkü.:img-yes:
ama yağmurcuğum baş kahraman polat ve ahu...elifimiz öldü malesef...mutlaka elifi her fırsatta yad edeceklerdir ama adamda daha genç... artık mutlu olmak hakkı değil mi?düşün bir kere elif aliyi çok seviyordu...elif dizinin sonuna kadar alinin mezarına gidip gelseydi, elifle polat arasında bir yakınlasma olmasaydı, bu diziyi kim izlerdi... ali-polat-elif aşk üçgenini öyle güzel anlattılar ki şimdide elif-polat-ahu aşk üçgenini yine şairane bir biçimde anlatacaklardır...ben senaristlerimize güveniyorum...o repliklerde elif polat aşkını görmen doğal...zira senaryoyu yazanlar aynı kişiler..:good:
merhabalar arkadaslar iki gundur girmiyorum baya sayfa eskitmisiniz helal olsun :good: ama hepsini okuyamadim :img-hyste coktu neyse reytinglerde yine birinci olmsuuz helal olsun ama anlamadigim bisey var on sayfalarda bazi arkadaslar reytingler dustu fln diyordu anlamadim reytingler kvp birinci diye yaziyor ama neyse ahuyla polat askina da bisey soylemek istiyorum tabiiki polatta asik olucak ama tabiiki elifi asla unutamiycak o onun ilk aski ugruna canini vericek kadar sevmisti onu tabiiki onu asla unutamaz ama olene kadarda oyle kalicak diye biseyde yok hem elif ali oldukten sonra hemen polata asik olmus tu (ama polat kendini cok belli ettiriyordu alinin yaptigi seyleri yapiyordu gerci kendisi aliydi ama yani elifi bu yonuyle kendine asik etmisti bence ahuda elife benzedigi icin ona asik iolabilir)birincisi ozelliklerinden elif gibi gozu kararmis hic biseyden korkmuyor o yonune asik olabilir sonracigima daha birsuru sey olabilir ama asla elifinin yerini tutamaz ki ya aslinda kendimizi polatin yerine koyunca herseyi cok iyi anliyoruz mesela ben oyle yapiyorum o durumda ne yapardim geerci ben kendimi oldururdum elifle o nasil dayandilar bilemiyorum ali oldukten sonra elif kendine bir zrar vermedi ben olsaydim intar fln ederdim diye dusunuyorum ya ni bu dayabilinecek bir aci degil cunku neyse lafi cok uzattim ne diyelim hayirlisi ama ben her zaman elif polat askindan yanayim (yani siz benim imzama aldirmayin :img-hyste )
MoOnDaNcE-11 28-04-07, 14:51 elifin karakteristik özelliği öyle... bizler elifi o dik başlılıyla, korkusuzluğuyla sevdik... hatta elifin bu halleri bazen polatın bile hoşuna gidiyordu...:img-yes: :
Valla ben ahu'yu tercih ederdim , karakter olarak bana daha uygun :img-wink: Ama polat kendi bilir tabii:img-yes:
mc_merve ,
Elif'in yasadiklari kolay seyler degildi . Ama bir insan yasadiklarina karsi her zaman saglam durabilmeli diye dusunuyorum . Eger elif ali diye gelen telefona hemen atlamasaydi ve hatta daha yavas surebilseydi o kazayi gecirmeyecekti ve boyle bir olum olmayacakti...
Bir insanin duygulari mantigini hic bir zaman golgelememelidir ...
pınarcığım yine birinciyiz ama bu haftaki FB ve BJK derbisi aynı saatte olduğu için, reyting oranlarında düşüş var. birinci bölümde 39 share alırken, bu bölümde 28 share aldık... bunun için düşük geldi deniliyor canım...
Valla ben ahu'yu tercih ederdim , karakter olarak bana daha uygun :img-wink: Ama polat kendi bilir tabii:img-yes:
mc_merve ,
Elif'in yasadiklari kolay seyler degildi . Ama bir insan yasadiklarina karsi her zaman saglam durabilmeli diye dusunuyorum . Eger elif ali diye gelen telefona hemen atlamasaydi ve hatta daha yavas surebilseydi o kazayi gecirmeyecekti ve boyle bir olum olmayacakti...
Bir insanin duygulari mantigini hic bir zaman golgelememelidir ...
SEN BU DURUMDA NE YAPardin 2 senedir cok sevdigin birini gormuyorsun ve birgun ondan telefon geliyo inanmazmisin ki elifin basina gelenler cok ciddi soyluyorum ahunun basina gelse neler yapardi
7-8 bolum sonra gorucez o zaman bizi daha cok anlicagina eminim
MoOnDaNcE-11 28-04-07, 15:06 Benim elifle bir sorunum yok kimse yanlis anlamasin . Kendisine gicik da degildim . Ama Elif duygularinin bedelini caniyla odedi . Ve elif'in hayatini kaybetmesinde en az mabed kadar polat'in da sucu var . Elif'e soylese elif zil takip herkese mi duyuracakti bunu .
Su gaza basmanin ne alemi vardir dunyada.10 dakika gec git , ne olacak...
Hatta gidiyorsun , yanina bir kac koruma al ya da onlar seni gotursun ... Seni kac kisi arasindan kacirmislar , can guvenligine bu kadar mi duskun degilsin...
Ahu'yu gorecegiz ama su an itibariyle daha saglam bir goruntu ciziyor .
MoOnDaNcE-11 senle bu konuyu 9-10 bolum sonra gine konusalim ozaman hersey daha cok belli olur:img-wink:
ya arkadaşlar elife niye kızıyorsunuz...bütün suç senaristlerin ve yönetmenin...:img-hyste ne yapmasını istiyorlarsa, oda öyle yaptı...:img-hyste
Yagmur_ask 28-04-07, 15:52 ama yağmurcuğum baş kahraman polat ve ahu...elifimiz öldü malesef...mutlaka elifi her fırsatta yad edeceklerdir ama adamda daha genç... artık mutlu olmak hakkı değil mi?düşün bir kere elif aliyi çok seviyordu...elif dizinin sonuna kadar alinin mezarına gidip gelseydi, elifle polat arasında bir yakınlasma olmasaydı, bu diziyi kim izlerdi... ali-polat-elif aşk üçgenini öyle güzel anlattılar ki şimdide elif-polat-ahu aşk üçgenini yine şairane bir biçimde anlatacaklardır...ben senaristlerimize güveniyorum...o repliklerde elif polat aşkını görmen doğal...zira senaryoyu yazanlar aynı kişiler..:good:
papatya67..aslında haklısınız tabii ama ben biraz fazla duygusalım galiba:icon_sorr ..mutlu olmak Polat'ın da hakkı elbet ama en azından bu kadar çabuk olmamalıydı diye düşünüyorum..hem Elif mabedi olarak kalsaydı olmaz mıydı?..neyse neyse, ben tekrar duygusal moduma girmeden lafın sonunu getireyim:)..size hak veriyorum, çok mantıklı düşünüyorüsnüz ama elimde değil, Elif aklıma geldikçe, nasıl ve neden öldüğünü düşündükce Ahu'ya olan gıcıklığım artıyor.:)
ya arkadaşlar elife niye kızıyorsunuz...bütün suç senaristlerin ve yönetmenin...:img-hyste ne yapmasını istiyorlarsa, oda öyle yaptı...:img-hyste
haklisin papatyacim ya elife kizmayin senaristler yapti ahhh oo raciyle bahadir varya onlar yaptiii:img-hyste ama tabiiki elifde bence mantigiyla hareket etmeliydi hemen atlamamaliydi ama ben onada hak veriyorumy a o kadar gorme oldu diye bil sonra bir telefon gelsin ve insan zaten o anda kendini kaybeder hic biseyin farkinda olamaz arkadaslar elifede ben hak veriyorum
ama su gaza basmamsaydi ne olcakti ya birde su polat ali oldugunu baron olduktan sonra niye soylemediyse bende ona gicik oldum ya soyle kardesim butun alem biliyor elif bilse ne olcakti ama en basta soyleyeezdi cunku onlarin yasamasi icin kendi hayatini bitrdi adam soyleseydi onlarin ahyatini riske atabilirdi ondan o zamanlar hak veriyodum ama sonralari sinir olmustum yani birde mervecim ne oldu boyle ahuyla fln demisiniz anlamadim kizz 7-8 bolum sonra ne konusacaksiniz merak ettim :img-hyste
pinarcim yani diyorumki herkes diyo ua ahu aliften daha direnisli diye bende diyorum 9- 10 bolum sonraizleyin ayni direnisligi kalcakmmi acaba diye:img-wink:
pinarcim yani diyorumki herkes diyo ua ahu aliften daha direnisli diye bende diyorum 9- 10 bolum sonraizleyin ayni direnisligi kalcakmmi acaba diye:img-wink:
aaaa o zaman tabiiki sen haklisin elifin cektiklerinide ahu ceksinde bakalim simdiki ahudan eser kalicakmi hemen oyle elifi satmayin arkadaslar (o kim oldugunu bilir ) biz sadec elif polat aski biliyoruz bunu soyluyoruz eliff cok cekti ya ahuda oyle sevsin oyle seyler yasasin abaklim ne olcak bnen senin yanindayim merve cim son gaz devam :good:
eliffpolattt 28-04-07, 17:09 Herkes AHU karakterinin daha sakin olduğunu söylüyorya ben polata aşık olduktan sonra görücem onu mızmızlanıp ilgi bekliyecek bundan eminim...ELİF in polattan yana tek şikayeti ilgisizlikti ELİF le bile doğru düzgün ilgilenemeyen polat ahu ile nasıl aşk yaşayacak merak ediyorum doğrusu... Ama benim düşüncem çok ileriye gitmezler sadece bakışmalar olacaktır öyle seni seviyorumlar olmaz yani adam 97 bölüm boyunca ELİF e bile topu topu 2 kere söyledi... Aman zaten olmasın ben hala ahuyu kabullenemiyorumda benim için hala elif var valla o efsane aşk var kolay kolayda geçmez bu duygum o yüzden bu aşkı at gözlüklerimi takarak ve hiç heyecan duymayarak izleyeceim ii akşamlar:sad53:
ya ardaslar ne oldu bugun buraya boyle cook sessizzz yaaa bende eliff polatt askini tercih ediyorum tabiiki elifi polat o kadar sevmesine ragmen adam o 97 bolumde kac kez diyebildi ki yani seni seviyorum diye ve kac kezde opustu ki
toplasan 3 kez opustuler zaten dahada ileriyede gitmediler kaldi ahuyla olacak heheh ben buna gulerim polat elifini unutmaz biz nasil unutamiyosakk:sad53:
bu arada ben 2. bolumden aklimdakalan replikleri yaziyorum:happy0064
memati:bu erhanın hayvani cesareti medeniyete meydan okuyo
abdülhey:yapacak bişey yok kızlar seviyo sende bende iş yok
:img-hyste :img-hyste
POLAT: artık bizim bu işte olduğumuzu biliyolar.Sorun biz onların kim olduğunu bilmiyoruz onlar tetikte biz pusudayız
:img-polic
Halo:İlk önce içeri hademe olarak girelim ağar ağar yükseliriz.
Ömer Baba : o zaman ben sitem edeyim
Nazife Anne : yoo hic kusura bakma bey buna hic müsade etmem Ana yüregi
Ömer Baba : Babalarin yüregi yokmu
:icon_sorr
Memati : Bizde kiravatli görduk, Adam zanettik
abdulhey : abi bi 100 milyon bahşiş verirsin artık
memati : neee one ole emeklı maası gibi
elif'e korkak ve direnişsiz diyenlere kesinlikle katılmıyorum..
elif cesaretli korkusuz bir karakterdi eğer korkak biri olsaydı şimdi yaşardı...
polat'ın hayatına girmesi,başına polat yüzünden gelen o kadar kötü şeylere rağmen geri çekilmemesi, çakırın avukatı olması,çakırın avukatı olmadan önce çakıra karşı durması ve daha birçok şey buna örnek...
evet elif nazlı,bazen tatlı gıcıklıklar yapan,başının dikine giden biri olsada bu onun karakterinin güzel yanlarıydı ben bu yönlerini severdim ama asla korkak denmesini kabul etmem...
merve repliklerini multimedyaya aldım canım ,bundan sonrada replikleri orayada yazsanız iyi olur böylece bu güzel replkleri herkes rahatça bulur...
aaa pardon ben orayi unutmusum asli gecirdigin icin tskrler :img-wink:
ayrica elif hakindAdusunduklerine katiliyorum:img-yes:
bu arada ben iyice meraklanmaya basladim ambulansin icindekiler kimdi acaba 3 kisiydiler bizimkiler olmasin:img-hyste
karafirtina 28-04-07, 20:39 varya polat kesin pusudan kurtulur restorantta bay kotu karakter telefon bekliyo adamindan is hal oldu diye
ama ne istiyom biliyomusunuz o tepeden bakan adam telefon acamadan gebersin ve polat o restorana gec te olsa gene gelsin boylece hepsi soke olurlar yaw, super olur dogrusu
hem ahu hanim belliki daha bekliyecek hem niye beklemesin mecbur evini yuksek fiyata alacak tek kisi canpolat:img-hyste
varya polat kesin pusudan kurtulur restorantta bay kotu karakter telefon bekliyo adamindan is hal oldu diye
ama ne istiyom biliyomusunuz o tepeden bakan adam telefon acamadan gebersin ve polat o restorana gec te olsa gene gelsin boylece hepsi soke olurlar yaw, super olur dogrusu
hem ahu hanim belliki daha bekliyecek hem niye beklemesin mecbur evini yuksek fiyata alacak tek kisi canpolat:img-hyste
evini yüksek fiyata gec, herhalde tek alicak kisi o olucak, bence kizin önünü kötü adamlar diyeyim kesmeye calisacaklar, yani evi satilmasin gibilerinde, ama polati kim durdurur.
evini yüksek fiyata gec, herhalde tek alicak kisi o olucak, bence kizin önünü kötü adamlar diyeyim kesmeye calisacaklar, yani evi satilmasin gibilerinde, ama polati kim durdurur.
Ahaaaaaa hahahah :img-hyste aklıma Kurtlar Vadisi geldi ilk bölümler.. hani Elif'in evini mafya satın almak istiyoduda canpolat kurtarıyodu.. vay beee bilerek yaptılarsa helal olsun, benzer bi başlangıç olmuş.. :img-cool2
diğer açılardanda benzer bi başlangıç aslında sadece mevkii atlamış olaylar.. yani daha büyük çaplı..
ya bence Hikmet hiç güzel gitmemiş bu haliyle.. ya sen ne güzel radyo tamir ediyordun ve söylediklerin çok doğaldı sanki halktan biri konuşuyo gibiydi.. ama şimdi o gitmiş çok resmii ve KV deki Hikmetinde sevmediği bi Hikmet gelmiş.. Ona ters bu işler aslında eski hali daha iyiydi..:icon_sorr
Ama çekimler harika, çok kaliteli :good:
MoOnDaNcE-11 29-04-07, 11:01 Bu hafta ratingler gene yukselecektir , gecen haftaki derbi az da olsa dusurmustu.Gene saglam bir bolum bekliyorum .
Adami camdan asagi sallandirma sahnesi guzeldi . Senaristler bunu pek bir seviyor . Aklima bir an Aslan Amca'nin sevkoyu hastane'deki odadan asagiya atmasi geldi . Ne gundu onlar bee :img-yes:
Ahaaaaaa hahahah :img-hyste aklıma Kurtlar Vadisi geldi ilk bölümler.. hani Elif'in evini mafya satın almak istiyoduda canpolat kurtarıyodu.. vay beee bilerek yaptılarsa helal olsun, benzer bi başlangıç olmuş.. :img-cool2
diğer açılardanda benzer bi başlangıç aslında sadece mevkii atlamış olaylar.. yani daha büyük çaplı..
ya bence Hikmet hiç güzel gitmemiş bu haliyle.. ya sen ne güzel radyo tamir ediyordun ve söylediklerin çok doğaldı sanki halktan biri konuşuyo gibiydi.. ama şimdi o gitmiş çok resmii ve KV deki Hikmetinde sevmediği bi Hikmet gelmiş.. Ona ters bu işler aslında eski hali daha iyiydi..:icon_sorr
Ama çekimler harika, çok kaliteli :good:
refresh bu konuda sana katiliyorum hikmetin bu halini bene hic sevmedim zaten hicbiryerdede goruldugu yok sadece ses dinliyo ben eski hikmetin daha sevildiginin kanisindayim:good: |