Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları-1

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

#placebo#
29-03-07, 14:03
Kurtlar Vadisi geri dönüyor

29 Mart 2007 Perşembe 13:03
RTÜK’ün aba altından sopa göstermesi sonrasında Kurtlar Vadisi’nin hayatımızdan tamamen çıktığını sananlar fena halde yanılıyor. Diziyi sevmeyenleri üzecek, hayranlarını da sevindirecek bir haber geldi:

Kurtlar Vadisi çekiliyor ve dizi yeni bölümleriyle çok yakında ekrana gelecek. Geçtiğimiz perşembe akşamı Show TV’nin aniden Kurtlar Vadisi’nin eski bölümlerini yayınlamaya başlamasının altında da bu neden yatıyor.

Show TV izleyiciye perşembe akşamları Kurtlar Vadisi gecesi olduğunu hatırlatarak, yeni bölümlere ısındırmaya başladı. Pana Film ve Show TV, RTÜK müdahalesi sonrasında bir süredir çıkış yolları arıyorlardı.

Ne Pana Film Türk televizyonlarının en kült dizisini gömmeye razıydı, ne de Show TV milyonlarca dolarlık yatırım yaptığı ve büyük umut bağladığı diziyi unutmaya...

TERÖR BÖLÜMÜ İPTAL, ESKİYE DEVAM

Kurtlar Vadisi, terör konseptinden tamamen çıkarıldı.
Ekrana gelecek yeni bölümlerin Güneydoğu’yla, terörle, çatışmalarla hiçbir ilgisi olmayacak.

Yayınlanacak dizi Kurtar Vadisi Terör adını da taşımayacak.
Adı yine Kurtlar Vadisi olacak, yine Polat Alemdar kötülere karşı mücadele edecek ama terörden tamamen arındırılacak, şiddetin dozu düşürülecek.

Show TV iki-üç hafta daha perşembe akşamları tekrar bölümleri yayınladıktan sonra Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümlerini nisan ortasından itibaren ekrana getirecek.

dalya
29-03-07, 14:58
Yeni bölümleriyle yakinda ekranlarda..

Kutlar Vadisi’nin yeni bölümleri nisanda ekranda

RTÜK’ün aba altından sopa göstermesi sonrasında Kurtlar Vadisi’nin hayatımızdan tamamen çıktığını sananlar fena halde yanılıyor. Diziyi sevmeyenleri üzecek, hayranlarını da sevindirecek bir haberim var:

Kurtlar Vadisi çekiliyor ve dizi yeni bölümleriyle çok yakında ekrana gelecek.

Geçtiğimiz perşembe akşamı Show TV’nin aniden Kurtlar Vadisi’nin eski bölümlerini yayınlamaya başlamasının altında da bu neden yatıyor.

Show TV izleyiciye perşembe akşamları Kurtlar Vadisi gecesi olduğunu hatırlatarak, yeni bölümlere ısındırmaya başladı.

Pana Film ve Show TV, RTÜK müdahalesi sonrasında bir süredir çıkış yolları arıyorlardı.

Ne Pana Film Türk televizyonlarının en kült dizisini gömmeye razıydı, ne de Show TV milyonlarca dolarlık yatırım yaptığı ve büyük umut bağladığı diziyi unutmaya...

Sonunda çıkış yolu bulundu.

Kurtlar Vadisi, terör konseptinden tamamen çıkarıldı.

Ekrana gelecek yeni bölümlerin Güneydoğu’yla, terörle, çatışmalarla hiçbir ilgisi olmayacak.

Yayınlanacak dizi Kurtar Vadisi Terör adını da taşımayacak.

Adı yine Kurtlar Vadisi olacak, yine Polat Alemdar kötülere karşı mücadele edecek ama terörden tamamen arındırılacak, şiddetin dozu düşürülecek.

Dizinin çekimlerine sessiz sedasız başlandı bile...

Show TV iki-üç hafta daha perşembe akşamları tekrar bölümleri yayınladıktan sonra Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümlerini nisan ortasından itibaren ekrana getirecek.

Kurtlar Vadisi’ni tartışmaktan bıkmayanlara ben yeni malzemeyi verdim, buyrun tartışın.

Cengiz Semercioğlu / Hürriyet

Hugo
30-03-07, 04:02
neden bazi seyleri tadinda birakmazlar yada birakmayi bilmezler anlamiyorum herseyi reyting para kapsamis herhalde bir 100 bölüm daha oynar yada olmadi 200 bölüm nereye kadar bizim gibi insanlar ve onlar gibi insanlar oldugu sürece böyle gider seyretmeyi düsünmüyorum topluma birsey verdiginide düsünmüyorum ama sunuda diyeyim sevenlerine ve bu diziye seyredenlerede birsey demiyorum herkesin görüsü farklidir bu diziyi sevenler oturur seyrederler sevmeyenlerde biri ben olmak üzere seyretmez sadece görüsümü dile getirmek istedim dedimya herkesin sevdigi sey ayridir ben herkese saygi duyuyorum ama birsey daha demek istiyorum birseyi uzatmak niye ne gerek var biten birseye yeniden baslamak niye herkese sevgiler düsüncelerimi yazmak istedim

Hirotaro
30-03-07, 04:29
Hepimize hayırlı olsun.Gönül İsterdi ki Kurtlar Vadisi Terör olarak yayına devam edebilseydi.Ama bu da benim için önemli bir olay,bu kadar baskı ve istek olmasaydı bu bile belki yapılmayacaktı.Aslında burada birnevi Rtüğün isteği oldu ama,eğer dizi seçimden sonrada devam ederse,bu sefer tam anlamıyla dizi senaristleri özgür olacaktır

zakkum1
30-03-07, 07:01
Mailime gelen bi haberle öğrendim sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim, neden böyle bi karar alındığınıda anlamış değilim ama her işte bir hayır vardır diyorum ve ilk bölümü şaşkınlık ve sabırsızlıkla bekliyorum ....

papatya67
30-03-07, 07:40
kurtlar vadisi show da başlıyor.

--------------------------------------------------------------------------------

Kurtlar Vadisi Show'da tekrar başlıyor. Çekimlerin sessiz sedasız başladığı iddia edildi. Ancak araştırdım, henüz senaryo bile yazılmamış. Üzerinde çalışılıyormuş. Yani çekimler henüz start almamış. Yeni dönemde Kurtlar, terör konseptinden tamamen sıyrılacak. Polat yine kötülerle savaşa girecek. Ancak bu ülke sınırları dışına çıkıp, uluslar arası arenada gerçekleşecek. İlk aldığım sağlam tüyolar bunlar.

Bir süre önce “Polat gitsin Bush'u halledip, dünyayı bu adamdan kurtarsın” diye çağrı yapmıştım. Acaba “Kurtlar Vadisi-Bush” mu geliyor. Henüz çözemedim...

bekir hazar -yeni şafak

neden bazi seyleri tadinda birakmazlar yada birakmayi bilmezler anlamiyorum herseyi reyting para kapsamis herhalde bir 100 bölüm daha oynar yada olmadi 200 bölüm nereye kadar bizim gibi insanlar ve onlar gibi insanlar oldugu sürece böyle gider seyretmeyi düsünmüyorum topluma birsey verdiginide düsünmüyorum ama sunuda diyeyim sevenlerine ve bu diziye seyredenlerede birsey demiyorum herkesin görüsü farklidir bu diziyi sevenler oturur seyrederler sevmeyenlerde biri ben olmak üzere seyretmez sadece görüsümü dile getirmek istedim dedimya herkesin sevdigi sey ayridir ben herkese saygi duyuyorum ama birsey daha demek istiyorum birseyi uzatmak niye ne gerek var biten birseye yeniden baslamak niye herkese sevgiler düsüncelerimi yazmak istedim

zevkler ve renkler tartışılmaz.ekranda töre dizileri, ihanet üzerine kurulmuş aşk dizileri,bir anneyi 150-300 bin dolara pazarlayan dizileri izleyeceğime kv gibi efsananeyi izlerim.:good: isterse 1000 bölüm olsun.....!:good:

durunazar
30-03-07, 10:05
kurtlar vadisinin geri dönecek olmasına çok sevindim. K.V. seyircilerine hayırlı ve uzun suluklu olur inşallah. merak ediyorum. bu defa hangi konular işlenece. yakın bir tarihte yayına girmesini umuyorum.

sondakika
30-03-07, 10:20
şimdi beyler, bayanlar (klasik bir giriş) kv severler.. pana film yarenleri.. bu habere açıkcası sevinemedim.. neden?! bu resmen yenilgidir.. bu resmen kabuğa çekilmektir.. ne demek kv light?! yani birileri istedi diye neden bu incelik? yapın o zaman sinema filmini nasılsa çekim kalitesi olarak aşağı kalır yanı yok.. keşke kv terör devam etseydi..

ya verilen sözler? hani ya digital platformlarda yada internet üzerindeki yayın.. nerede bu sözler ?! bir efsanenin kirlenmesinden korkarım.. umarız kötü giden birşey olmaz.. :img-cool2

bir ara sessiz sedasız çekim haberlerine bende inanmamıştım kolay mı yeni konsepte hemen bir senaryo döşemek yeni karakterler meydana getirmek ve bunu çekmek.. hemde nisan ayına mümkün değil. bakalım ne olacak.. yinede bir kaç bölüm görmeden net birşey söylememeliyiz ama içimde şüpheler hasıl zira 97 bölümlük maratonda ayakta kalmış kayda değer karakter kalmadı..

Melal
30-03-07, 10:31
Sevgili Murat yazdıklarına katılıyorum.
Keşke Terör olarak devam edebilseydi.Bu yenilgi Pana Film'e yakışmadı.
Eskiden devam edecekler ama konu ne olacak ki bütün konuları neredeyse tükettiler.
Keşke daha farklı bir konsept ile başlasaydı.
İlla Kurtlar Vadisi olarak değil.Neyse artık hayırlı olsun demekten başka çaremiz yok.
Başlasın elbette yine seyredeceğim.

sinope
30-03-07, 10:36
Sevgili Murat yazdıklarına katılıyorum.
Keşke Terör olarak devam edebilseydi.Bu yenilgi Pana Film'e yakışmadı.
Eskiden devam edecekler ama konu ne olacak ki bütün konuları neredeyse tükettiler.
Keşke daha farklı bir konsept ile başlasaydı.
İlla Kurtlar Vadisi olarak değil.Neyse artık hayırlı olsun demekten başka çaremiz yok.
Başlasın elbette yine seyredeceğim.

son dakika kardesim yazdiklarina inanki bende katiliyorum
melalim bak dizimiz basliyor yine ama bu sefer light olarak(ama fazla kafaya takmiyorum sonucta bizim yazarlarimiz raci ve bahadir kenarindan kosesindende olsa yine bir seyleri bazilarinin gozlerine sokarcasina islerine yapacaklarina eminim
valla baslasinda seyretmeye dunden haziriz biliyorsun:img-wink: :img-wink:
saygilarimla

Jale_
30-03-07, 11:06
Henüz birşey belli değilken bu başlığın açılması erken. Bekleyelim, herşey bir kesinleşsin.Benim de içime sinmeyen birşeyler var ama ne olduğunu bilmiyorum..

dalya
30-03-07, 11:10
Dizinin yeniden baslamasina cok sevindim. Terör dizisinin devam etmesini bende cok isterdim de, iste izin yok..
Umarim yeni bölümler yine süper olur!

*bengisu*
30-03-07, 11:17
kurtlarin tekrar vadiye inmesine cok sevindim insallah en yakin samanda baslar , acaba oyuncu deisikligi olcakmiki maglum abduley ve halo ayrilik dizisindeler

Jale_
30-03-07, 11:34
Kurtlar Vadisi 12 Nisan'da dönüyor
Pana Film, Kurtlar Vadisi Terör'ün ardından, iş dünyası-mafya konulu yeni bir projeyle ekrana dönüyor.
30 Mart 2007 Cuma 13:26
Kurtlar Vadisi Terör dizisinin ekranlardan ani bir kararla kalkması, dizi hayranlarını şok etmişti. Pana Film, yeni dizi için çalışmalarını tamamlarken, Show TV ile anlaşmaya varıldı.

www.yakinplan.com 'a gelen bilgilere göre, dizi iş dünyası ve mafya ilişkilerini gündeme getirecek. Kurtlar Vadisi Terör ekibiyle yola devam edecek olan dizinin senaryosu aynı isimler tarafından yazılıyor.

Dizinin ilk bölümünün 12 Nisan'da yayınlanacak.Resmi açıklamanın 2 Nisan'da yapılması bekleniyor.

www.yakinplan.com

abdullah_54
30-03-07, 12:49
Dizi başlıyor diyorsunuz da halen kesin bir açıklama yok hem terörün 1.bölümünü nasıl gözardı edecekler de yepyeni bir konuya giriş yapacaklar merak ediyorum.

anita
30-03-07, 13:23
aslinda ben dcok memnun oldugumu söyleyemem simdik cogu kisi konusacak hocbirsey beceremiyorlar durmadam kv devam ediyorlar diyecekler yüzde yüz buda beni kizdiriyor acikcasi

tılsım16
30-03-07, 13:26
ya sevınıyım mı uzuluyum mu bılemedım tamam vadının donmesıne cok sevındım ama teror konseptınden vazgecılmesı bana da bıraz yenılgıyı kabul etmek gıbı geldı.. ** yınede vadının donmesı bence cok guzel olacak resmı bır acıklama gelmeden kendımı bu sefer cok kaptırmıcam..

aLiye_
30-03-07, 14:06
Kv tekrar baslamasina acayip sevindim, Insallah bu sever her sey yollunda gider, Teror olmasini isterdim ama Eski kvdi de izlenmisti Ozamandda teror degildi, eminimki gene baslarsa gene eskisi gibi izlenir , :happy0064

GSealment
30-03-07, 14:13
Oyuncağa Çevirdiler.Reyting Uğruna Yapmadıkları Kalmadı.Bırakın Efsaneyse Efsane Olarak Kalsın,İrdelemenin Alemi Yok.Sonra Hayal Kırıklığına Uğranır Mazallah Reytingler Düşer.(bkz:bir demet tiyatro)

sondakika
30-03-07, 14:20
aslinda ben dcok memnun oldugumu söyleyemem simdik cogu kisi konusacak hocbirsey beceremiyorlar durmadam kv devam ediyorlar diyecekler yüzde yüz buda beni kizdiriyor acikcasi

sevgili anita

içimizdeki bir şüphede bu.. aslında şüphe değil gerçek. dahası forumdada genel düşünce bu.. keşke kv projesi biraz daha beklese bunlar tüm enerjisini ayrılığa ve hayat kavgama verseler.. sonuçta proje ortada eninde sonunda olur.. şimdi elin yüzün bulaştırdın sözleri yada bunlar kv den başka birşey beceremiyorlar ithamı yenilir yutulur cinsten olmaz. keşke hiç denemeseler işi zaman bırakıp kvt ile dönseler.. bakalım nasıl olacak bu işler..

Yagmur_ask
30-03-07, 14:35
bu haber henüz Pana Film tarafından onaylanmadı..ben gerçek olduğunu düşünmüyorum.

Melal
30-03-07, 14:47
Valla banada gerçek değilmiş gibi geliyor.
Ve açıkcası yeniden KV'nin başlamasını istemiyorum.
Terör olarak başlayacaksa eyvallah ama yok eskiden devam edecekse hayır.
Ya Necati Şaşmaz'ın baş rolünde olduğu sıfırdan bir dizi yapsınlar.
Ki hem bu daha iyi olur Şaşmaz için Polat Alemdar karakterindne başka karakterini oynayamaz diyenlere güzel bir cevap olur.
Hemde farklı bir konu ve karakterlerle bir kez daha gönlümüzü feth ederler.
Abdülhey ve Halo olmayacak eğer yeniden KV başlarsa onlar Ayrılık'ta oynuyor.
Gerçi KV'de başrol değil onların rolleri ama off ya iyicene aklım karıştı.:icon_whis

_sEz!N_
30-03-07, 14:49
Abdülhey ve Halo Ayrılık'tan ayrılmayacaklarına göre. Bu haberler yalan.. Çok saçma olur onlar olmassa..

sinope
30-03-07, 14:56
Abdülhey ve Halo Ayrılık'tan ayrılmayacaklarına göre. Bu haberler yalan.. Çok saçma olur onlar olmassa..

SEZIN
SU AN ABDULHEY VE HALO ayrilik dizisinde oynuyorlar , onlarsiz zaten tadi cikmaz ,ama ayrilmalari icin bir neden yok 2 diziyide bir arada yurutebilirler
o yuzden sessiz ve sakince beklemek en iyisi biz kurtlar vadisi hastalari icin
saygilarimla

papatya67
30-03-07, 14:59
ben kurtlar vadisinin başlayacağına inanıyorum.çünkü kvt ne kadarda şiddet için kaldırıldı densede, terör konusu yüzünden kaldırıldığını herkes biliyor.eski kv de polatın sakladığı belgelerin peşine dış güçler düşebilir.çünkü polat dış güçlerle savaşacakmış.kvt nin çekilen diğer bölümleride senaryoya uygunolarak bir yerlere montaj yapılabilir.aksiyonu bol pahalı çekimleri yapıldı.köprüden çip uçurma,polata askeri helikopter gibi maliyeti büyük çekimleri çöpe atacaklarını hiç sanmıyorum.yurt dışından matrix in yönetmenleriylede kvt için anlaşmışlardı.şimdi aynı ekip ve oyuncularla yeni konsepi çekerler.:good:

_sEz!N_
30-03-07, 15:01
SEZIN
SU AN ABDULHEY VE HALO ayrilik dizisinde oynuyorlar , onlarsiz zaten tadi cikmaz ,ama ayrilmalari icin bir neden yok 2 diziyide bir arada yurutebilirler
o yuzden sessiz ve sakince beklemek en iyisi biz kurtlar vadisi hastalari icin
saygilarimla

Haklısın da. Sönmez Atasoy ve Kenan Çoban Ayrılık'ta figuran olarak yer almıyorlar ki. Başrol oyuncuları. Nerde görülmüş bir dizinin başrol oyuncusunun aynı anda başka bir dizide yan rolde olduğu. Gerçekten merak ettim. 2 Nisan'ı beklicez artık..

papatya67
30-03-07, 15:02

iki dizide oynayan bir çok oyuncu var.çekim zamanlarını ona göre ayarlarlar.

_sEz!N_
30-03-07, 15:04
iki dizide oynayan bir çok oyuncu var.çekim zamanlarını ona göre ayarlarlar.

İnandırıcı olmaz gibi. Zaten Kenan Çoban Abdülhey karakteriyle tanındı benimsendi. Abdülhey'e devam ederken Kerem'i benimsetmesi zorlaşacak.Öldürürler belki de bu karakterleri:) ama lightbir kv bu..:):)

feyza
30-03-07, 15:07
arkadaşlar
bütün gazeteler en azından benim gördüklerim KV nin başlayacağı ama tepkilerden dolayı daha yumuşak olacağını en azından silah daha az kullanılabilecek diye yazıyor.Bazı arkadaşlar KV nin başlayacağına inanmıyor
bazılarıda başlasın istemiyor KV başlayacak arkadaşlar ama haklısınız PANA FİLM resmi açıklama yapmadı sanırım pazartesi haber programına çıkıp anlatırlar diye düşünüyrum

sinope
30-03-07, 15:11
İnandırıcı olmaz gibi. Zaten Kenan Çoban Abdülhey karakteriyle tanındı benimsendi. Abdülhey'e devam ederken Kerem'i benimsetmesi zorlaşacak.Öldürürler belki de bu karakterleri:) ama lightbir kv bu..:):)

SEzincigim
valla gerek abdulheyi kurtlar vadisinde tanidik,benimsedik
kerem rolununde ustesinden gelir
halo desen yunus karekterinin ustinden rahatlikla gelebilirler
aa agzindan yel alsin onlarsiz bir kurtlar vadisi dusunemiyorum acikcasi
light falan olsun varsin nasilsa kurtlarimiz vadiye inecekler ya onemli olan o degilmi?
saygilarimla

m.alara
30-03-07, 15:21

açıkçası bu haberin doğruluğuna bende inanmıyorum ama doğruysa abdulhey ve halo sorun olmaz muhtemelen ayrılıktan ayrılmazlar ama kv den mefta olarak ayrılırlar kv kimleri gömmediki. onlar olmazsa tadı olmaz diyenler katılmıyorum. ben ilk çakır öldüğünde bu dizinin tadı kalmadı diye düşünmüştüm bir baktım hiç bir şey kaybetmeden devam ediyor. sonra baron öldü yine tadı kalmadı diye düşündüm. kısacası her ölenden sonra bu diziyi artık kurtaramazlar diye düşünürken heyecan katlanarak büyüdü. ben senaryo ekibine güveniyorum. devam ederlerse yine izleyiciyi arkalarından sürükleyeceklerdir. baksanıza taklitleri bile izleniyor.

dalya
30-03-07, 15:29
Ansizin ortadan kaybolan Tilki Andrei umarim yeni bölümlerde ortaya cikar.
Özledik valla =)

papatya67
30-03-07, 15:33

şöyle olamaz mı abdülhey devlet görevlisi. başka bir görev için yurt dışına gönderilebilir. polatın yanınada aslan bey kuzey ıraktan almıştı.

papatya67
30-03-07, 15:40
SEzincigim
valla gerek abdulheyi kurtlar vadisinde tanidik,benimsedik
kerem rolununde ustesinden gelir
halo desen yunus karekterinin ustinden rahatlikla gelebilirler
aa agzindan yel alsin onlarsiz bir kurtlar vadisi dusunemiyorum acikcasi
light falan olsun varsin nasilsa kurtlarimiz vadiye inecekler ya onemli olan o degilmi?
saygilarimla

kurtlar vadisinden kimler geldi, kimler geçti. onların yokluğunuda yeni karakterler doldurur ve onlarada kolayca alışırız.önemli olan senaristler değişmesin.

m.alara
30-03-07, 15:47
bu sitede bir kv olası senaryo bölümü açsalarda hepimiz fikirlerimizi belirtsek valla senaryo ekibinin işi bayağa hafifler. ayrıca light kv olacağını sanmıyorum light kv ölü kv demektir.

papatya67
30-03-07, 15:52
bu sitede bir kv olası senaryo bölümü açsalarda hepimiz fikirlerimizi belirtsek valla senaryo ekibinin işi bayağa hafifler. ayrıca light kv olacağını sanmıyorum light kv ölü kv demektir.

kv nin resmi sitesinde öyle bir bölüm var. orada herkes hayal gücünü konuşturuyor.byelight kv ne demek ya... öyle bir şey olamaz.sadece şiddetin dozunu iyi ayarlarlar.sonuçta polatın oturduğu yerden vatan kurtarması beklenemez.eminim en iyi biçimde geri geleceklerdir. zamanında kvt içinde tutmaz, efsaneyi mahvedecekler gibi endişe edenler oldu ama daha ilk bölümde herkes gerçeği gördü.reytingler tavan yaptı.

sinope
30-03-07, 15:56
kurtlar vadisinden kimler geldi, kimler geçti. onların yokluğunuda yeni karakterler doldurur ve onlarada kolayca alışırız.önemli olan senaristler değişmesin.

papatyam dur hele polat,memati,gullu ve abdulhey bu dortluden hic birisine bir sey olsun istemem
onlar 4 silahsorlerimiz bizim kiyamam ben bu 4 luye
tabiki senaristlerimiz saolsunlar ama insallah abdulheyi de yeniden dizide gormek nasip olur
senaristler degismez canim,onlarin kalemleri,yurekleri saolsun yeterki bahadir ve raci saolsunlar
saygilarimla

papatya67
30-03-07, 16:06
papatyam dur hele polat,memati,gullu ve abdulhey bu dortluden hic birisine bir sey olsun istemem
onlar 4 silahsorlerimiz bizim kiyamam ben bu 4 luye
tabiki senaristlerimiz saolsunlar ama insallah abdulheyi de yeniden dizide gormek nasip olur
senaristler degismez canim,onlarin kalemleri,yurekleri saolsun yeterki bahadir ve raci saolsunlar
saygilarimla

tabiki bende kvde olmalarını isterim.ben sadece kv efsanesi her şekilde hızını kesmede devam eder düşüncesindeyim.çakır ölünce dizi bitecek diye çok umut edenler oldu.ama kv dim dik ayakta kaldı.konseyin neredeyse tamamı öldü, ama kvt nin daha ilk bölümü çok sevildi.emin olun raci ve bahadır kimi öldürürse öldürsün, işledikleri konu ve senaryoyla yine kv yi listenin başında tutacaklardır.

Yagmur_ask
30-03-07, 16:26
Farkında değilsiniz belki ama Kurtlar Vadisi Efsanesi yavaş yavaş yok oluyor. Kurtlar Vadisi olsunda ne olursa olsun çok saçma bir düşünce.

Pana Film Kurtlar Vadisi'nden başka birşey yapamıyor mu.Ömrümüzün sonuna kadar sadece Kurtlar Vadisi mi izleyeceğiz Pana Filmden?

Kurtlar vadisi Terörün devam etmesini çok isterdim ama madem o olmadı o zaman bitsin artık. Tadını kaçırmasınlar iyice.

Efsane yok olacak yoksa.

Melal
30-03-07, 16:34
Farkında değilsiniz belki ama Kurtlar Vadisi Efsanesi yavaş yavaş yok oluyor. Kurtlar Vadisi olsunda ne olursa olsun çok saçma bir düşünce.

Pana Film Kurtlar Vadisi'nden başka birşey yapamıyor mu.Ömrümüzün sonuna kadar sadece Kurtlar Vadisi mi izleyeceğiz Pana Filmden?

Kurtlar vadisi Terörün devam etmesini çok isterdim ama madem o olmadı o zaman bitsin artık. Tadını kaçırmasınlar iyice.

Efsane yok olacak yoksa.

Bu yazdıklarına imzamı atıyorum.Kesinlikle çok haklısın.
Ya KV Terör olarak devam etsin yada başka bir diziyle karşımıza çıksınlar.
Eğer yine KV devam ederse Necati Şaşmaz Polat Alemdar karakterindne başka bir karakter oynayamaz iddiaları yine gündeme gelecek.
Ve bunları söyleyenler haklı çıkmaya başlayacak.
Ayrılık gibi bir diziyi yapanlar KV'den başka onun gibi ses getirecek başka bir diziyi pekala yapabilirler.
Neden hala KV'de diretiliyor anlamıyorum.Bazı şeyleri tadında bırakmak lazım.

Yagmur_ask
30-03-07, 16:49
Melal, benimle aynı düşünceye sahip olmana çok sevindim.;)

Şu an Pana Film'in ilgilenmesi gereken iki tane proje var, biri Ayrılık diğeri Hayat Kavgam. Bence önceliği onlara vermeleri gerekir, daha sonra farklı projeler yapabilirler.

Ama senin de söylediğin gibi eğer Kurtlar Vadisi tekrar FARKLI bir konseptle ekrana gelirse o zaman hem Necati Şaşmaz için Polat Alemdar'dan başka bir rol oynayamıyor hemde Pana Film için Kurtlar Vadisi olmadan Pana Film bir hiçtir denilecek.

Herşey tadında kalmalı. Kurtlar Vadisi Terör keşke devam etseydi ama madem olmadı o zaman bıraksınlar anılarla yaşayalım.;)

İnsanlar Kurtlar Vadisi'ne olan saygılarını kaybetsinler istemem.

Kimsenin dikkatini çekmedi belki ama Kurtlar Vadisi Terör'ün ilk bölümü Kurtlar Vadisi'nin normalde aldığı reytingi alamadı, yani insanlar bu durumdan pek memnun değil.:img-yes:

Hirotaro
30-03-07, 16:54
Zaten Ayrılık dizisinden Halo ve Abdülhey'in 2 bölüme kadar ayrılması bekleniyor.Bu tarz haberlerde dolanmaya başladı.Pazartesi günü açıklama yapılacak diyor Hürriyet.Bekleyelim görelim

Hirotaro
30-03-07, 16:57

Efsane yok olacak yoksa.

Efsaneler ASLA yokolmaz.Ayrıca siz niye Light kavramına takıldınız ki.o sadece bir espri,sadece şiddetin dozajı ayarlanacak,seçimden sonra yüksek tempoya geri döneceğiz merak etmeyin ;)
Konu bulamasalardı,devam etme kararı almazlardı değilmi,siz güvenin raci şaşmaz ve bahadır a

durunazar
30-03-07, 17:18
showu dizisinin arkasında durdugu için tebrik etmek istiyorum. özelliklede perşembe günü K.V.saatini boş bırakarak o saatin yerini hiçbir dizinin dolduramadığını göstermiş oldu. şiddet ve silah sahneleri olmayacakmış. açıkçası kendi adıma sevindim.

RODYA
30-03-07, 17:34
Arkadaşlar selam.

Umarım K.V efsanesine gölge düşmez,yeniden bizi ekran kartşısına çivileyecek bir proje olur.

Ben size baştan beri demiştim,sorun terör konseptinde diye. Yani k.v yasaklanmadı,k.v terör yasaklandı.

Arkadaşların tadında bırakılsın,devam etsinler şeklindeki görüşlerine saygılıyım.Bu tedirginlik bende de var.Ama mutlaka belli, farklılıklar olacaktır

İzlemeden bilemeyiz:img-wink:

Javiersavi arkadaşım,efsane uzatılmasın,tadında bırakılsın desen anlarım,saygı duyarım.Yukarıda belirttim zaten.Ama boş işler lafın çok komik olmuş:) Siyaset dışında herşey boş o zaman.Tüm diziler,tüm aktiviteler.....

Alt tarafı dizi bu.İzleyip eğleneceğimiz,vakit geçireceğimiz bir şey:img-wink: Artık k.v yi böyle kabul edelim. Ha Avrupa yakası,sıla...ha kurtlar vadisi... Misyon yükleye yükleye,farklı görevler yükleye yükleye bizde dizinin başını belaya sokuyoruz.Lost,hereoes.. Bizde de k.v.Eğlence işte yahu.Hepsi bu kadar.Ülkeyi kurtartmıyacak,kurtarmayacağız.Ülke gerçeklerini kitap okuyarak da öğrenebiliriz.GöRSEL BİR ŞOV İŞTE .Alt tarafı bu

Her neyse,dediğim gibi,umarım efsaneye gölge düşmez.

Yagmur_ask
30-03-07, 17:34
Kurtlar Vadisi Terör'ün geri dönmesini herşeyden daha çok isterdim ama farklı bir konsepte Kurtlar Vadisi fikri gerçekten çok saçma.

Herşey tadında güzeldir.;)

Efsaneler yok olmaz diye birşey yok, eğer muhavaza etmesini bilemezseniz herşey yok olabilir.;)

Ben sadece 'Ayrılık' ve 'Hayat Kavgam' dizilerinin başarılı olmalarını istiyorum.

Kurtlar Vadisi ya Terör konusuyla geri dönsün yada hiç dönmesin.

RODYA
30-03-07, 17:36
Kurtlar Vadisi Terör'ün geri dönmesini herşeyden daha çok isterdim ama farklı bir konsepte Kurtlar Vadisi fikri gerçekten çok saçma.

Herşey tadında güzeldir.;)

Efsaneler yok olmaz diye birşey yok, eğer muhavaza etmesini bilemezseniz herşey yok olabilir.;)

Ben sadece 'Ayrılık' ve 'Hayat Kavgam' dizilerinin başarılı olmalarını istiyorum.

Kurtlar Vadisi ya Terör konusuyla geri dönsün yada hiç dönmesin.

Arkadaşım haklısın,bende nasıl olacak acaba diye düşünüyorum,ama görelim bakalım.Bir şans verelim.Açıkçası bende aynı rating başarısını ve izlenme zevkini beklemiyorum.Ama belli olmaz.

Yagmur_ask
30-03-07, 17:39
önyargılı olmak istemem, tabiki izlemeden bilemeyiz ama dizinin tutmama ihtimali var, bu bir gerçek, bu her yeni dizi için geçerli..Kurtlar Vadisi'nin bir fiyasko olarak ekrana geri dönme ihtimalini düşünmektense sadece hazfızlarda kalmasını tercih ederim açıkçası..böyle bir efsaneye yazık olsun istemem..herşeyin hayırlısı olur inşallah..bir yolunu bulup Kurtlar Vadisi Terör'ü ekranlara geri getirmelerini beklerdim, yeni bir proje değil.;)

mc_merve
30-03-07, 19:53
arkadaslar hepinizin dusuncelerinizi okudum herkesin dusuncesine katiliyorum benim tek istedigim eger pana filmin tek dusundugu reytign se ve reyting icin tekrardan kvyi koyuyolarsa ozaman hic hos deyil ve turk mileltide zaten neyin iyi olup olmadigi cok iyi bildigi icin eskisi kadar tutmicaktir ama pana filmindusundugu sey bu deyilse bence efsana kaldigi yerden devam etcek eskisi gibi hep bir numara olarak :good: :good:

papatya67
31-03-07, 10:41
yapılacak yeni kv eskisinin devamı niteliğinde olacakmış. eski kv de hava kalan çok soru vardı.bu sorular bir bir cevap bulacak. bu sefer dış güçlerle savaşacaklar. yurt dışı çekimleride olur büyük ihtimalle.aksiyon ve silah mutlaka vardır.ama ilk kv kadar kanlı olmaz.o kadar şiddete bende karşıyım.herşeyin bir ayarı olmalı.20-55 arasındaki şiddet çok fazlaydı.ör.çakırın tombalacıyı sopayla vura vura öldürmesi,polatın kafa kesmesi,teserenin testereile adamın kafasını kesmesi,çakırın hapiste adamın kafasını ezmesi,şahin ağanın kendisine ihanet eden adamının boğazını bıcakla kesmesi gibi.56 dan sonra şiddet azaldı ve seyirci kv yi yine sevdi,yine beğendi.önemli olan senaryonun tıkanmaması ve akıcı olması.kaliteli oyuncularlada yine eski kv havasını verirler.ayrılık içinde çok ön yargılı davrandık.ama şimdi resmen diziye aşık olduk.hiç merak etmeyin raci ve bahadır işini iyi bilir.:good:

Yagmur_ask
31-03-07, 10:46
Yeni Kurtlar Vadisi eğer 97. bölümden sonrasını ekrana getirecekse bu iyi bir haber ama keşke o zaman Kurtlar Vadisi Terör hiç olmasaydı..neyse, kimse bilemezdi zaten böyle olacağını;)..ben yeni bir hikaye ve konsept olacak diye düşünmüştüm, bu yüzden karşı çıktım ama madem devam niteliği taşıyor o zaman başarılı olabilir..tabi ben yinede yepyeni bir dizi tercih ederdim açıkçası.;)

papatya67
31-03-07, 11:16
Yeni Kurtlar Vadisi eğer 97. bölümden sonrasını ekrana getirecekse bu iyi bir haber ama keşke o zaman Kurtlar Vadisi Terör hiç olmasaydı..neyse, kimse bilemezdi zaten böyle olacağını;)..ben yeni bir hikaye ve konsept olacak diye düşünmüştüm, bu yüzden karşı çıktım ama madem devam niteliği taşıyor o zaman başarılı olabilir..tabi ben yinede yepyeni bir dizi tercih ederdim açıkçası.;)

yeni bir dizinin şu anda tutma olasılığı çok düşük.ör. sağır oda daha hiç birincilik yaşayamadı.bence en doğrusunu yaptılar.inşallah kaldığı yerden devam eder.ayrıca kvt ye izin verselerdi.kv nin devamı gündeme gelmezdi. sevenlerini mağdur etmemek için devamı niteliğinde yapacaklardır.kv hayranlarından show tv ve pana ya bir çok mail yazılmış.bir nevi hayranların gönlünü almak için yapacaklardır.

Yagmur_ask
31-03-07, 11:27
Papatya67, inşallah çok başarılı olur..tek temennim bu zaten..yeni bir dizinin tutma olasılığı çok düşük belki ama bu dizinin Pana Film tarafından yapılıyor olması ve Kurtlar Vadisi türünde birşey olması daha çok avantaj sağlayabilirdi..Kurtlar Vadisi isminin arkasına sığınmak biraz yanlış diye düşünüyorum ben, yine o tarzda ama tamamen farklı bir dizide yapılabilir.;)

Neyse, bekleyelim bakalım haber doğruluk payı taşıyor mu, henüz bir doğrulama olmadı Pana Filmden ama yalanlamada yok.;)

Jale_
31-03-07, 11:28
Mesele Necati Şaşmaz'ın oyunculuğu değil. Pana Film'in ve de Necati Şaşmaz'ın kendilerini ıspatlama gibi bir dertleri yok, Necati Şaşmaz başka bir rolü oynamış ya da oynamamış kimi ilgilendirir ki, ya da Kurtlar Vadisi fazla reyting almaması da önemli değil.. Kurtlar Vadisi efsanesi yok olmaz asla, yeni gelen yerini alamazsa , onun gibi tat vermezsse bile bu eskisine zarar vermez. Kurtlar Vadisi tekrar reyting alamadığı için yapmamaları çok saçma olur, asıl o zaman bu işi reyting için yaptıkları anlaşılır. Ayrıca Kurtlar Vadisi Terör'de çok sevilmişti, tıpkı eskisi gibi reyting almıştı, yani bir düşüş yaşamamıştı. Reyting zaten önemli değil. Ne yani eski Kurtlar Vadisi çok reyting aldığı için mi bir efsane oldu yoksa içeriğinden ötürü mü? Şuanda o kadar reyting alan dandik dizi var ki, hiçbiri efsane olamaz..Yani bir dizinin efsane olabilmesinin ölçütü reytingi değildir.. Anlatılanlar, olay örgüsü , oyuncular iyi olduktan sonra korkulacak birşey yok.. Ben şuanda önyargılı olmak istemiyorum. Eğer bu haberler doğruysa da bir bölümünü izlemeden eleştirmek te istemem. Bekleyelim görelim. Hatta ben bu haberlere fazla inanmıyorum da..Benim canımı sıkan haberlerin üslubu..

mc_merve
31-03-07, 11:34
arkadaslar daha haber dogrumu o bile belli degil ama dogruysa papatya67 dedigi gibi raci ve bahadir isini bilir

Yagmur_ask
31-03-07, 11:38
Jale, benim kafama takılan şu oldu; Pana Film Aralık ayında 3 yeni dizi ilan ettiler; Ayrılık, Hayat Kavgam ve Kurtlar Vadisi Terör..maalesef Kurtlar Vadisi Terör çok büyük bir haksızlığa maruz kaldı ve SANSÜRLENDİ..şimdi birden bire iki ay içersinde yeni bir Kurtlar Vadisi fikri içime sinmiyor bir türlü..devam niteliği olduğunu öğrendiğimden beri biraz daha rahatladım çünkü böylesi en doğrusu olurdu kanımca ama yinede verilen süre çok kısa ve ben Kurtlar Vadisi'nin devamının eskisi kadar keyif vermemesinden çok korkuyorum..zaten bu kadar tepki vermemin en büyük nedeni bu.:icon_sorr

Bakalım haber doğru çıkacak mı ;)

papatya67
31-03-07, 11:41
Mesele Necati Şaşmaz'ın oyunculuğu değil. Pana Film'in ve de Necati Şaşmaz'ın kendilerini ıspatlama gibi bir dertleri yok, Necati Şaşmaz başka bir rolü oynamış ya da oynamamış kimi ilgilendirir ki, ya da Kurtlar Vadisi fazla reyting almaması da önemli değil.. Kurtlar Vadisi efsanesi yok olmaz asla, yeni gelen yerini alamazsa , onun gibi tat vermezsse bile bu eskisine zarar vermez. Kurtlar Vadisi tekrar reyting alamadığı için yapmamaları çok saçma olur, asıl o zaman bu işi reyting için yaptıkları anlaşılır. Ayrıca Kurtlar Vadisi Terör'de çok sevilmişti, tıpkı eskisi gibi reyting almıştı, yani bir düşüş yaşamamıştı. Reyting zaten önemli değil. Ne yani eski Kurtlar Vadisi çok reyting aldığı için mi bir efsane oldu yoksa içeriğinden ötürü mü? Şuanda o kadar reyting alan dandik dizi var ki, hiçbiri efsane olamaz..Yani bir dizinin efsane olabilmesinin ölçütü reytingi değildir.. Anlatılanlar, olay örgüsü , oyuncular iyi olduktan sonra korkulacak birşey yok.. Ben şuanda önyargılı olmak istemiyorum. Eğer bu haberler doğruysa da bir bölümünü izlemeden eleştirmek te istemem. Bekleyelim görelim. Hatta ben bu haberlere fazla inanmıyorum da..Benim canımı sıkan haberlerin üslubu..

jalecin haklısın canım şimdiki diziler ne kadar reyting alsalarda sabun köpüğü gibiler.dizi bittikten kısa bir süre sonra unutuluyorlar. ama bakın kv ye üzerinden 1,5 sene geçti hala konuşuluyor. basının yaptığı haberlere gelince, kv yi izleyinin gözünden düşürmek istiyorlar..yok light,yok yumuşak diye karalama peşindeler. onlarda biliyor ki, kv ekranlara dönünce kendi kanllarının dizileri bir bir dökülecek.amaç izleyiciyi kv den soğutmak.bizler sadece silah ve şiddet için bu diziyi sevmedik ki,bizler senaryosuna, elif ve polat aşkına, oyuncu kalitesine aşık olduk.

Jale_
31-03-07, 11:45
Şimdi izleyici Kurtlar Vadisi Terör'ün ekrana gelmesi için ne uğraşlar verdii, sevgisini gösterdi ama maalesef KVT'nin yayını hiçbirşekilde mümkün değil.Hatta seyirci Pana'ya tepki bile gösterdi, şimdi Pana Kurtlar Vadisini seyirciye bir borç biliyor ama şimdide gelmemesi için tepki gösteriyoruz..Seyirciyi memnun etmek hiç te kolay değil. Pana Film ne yapsın.. Eğer böyle bir dizi projesi varsa açıklaması yapıldığında KVT ile ilgili gereken açıklamayı da yapacaklardır. Zaten Pana Film'in KVT'nin yanında bir çok Kurtlar Vadisi projesi olduğunu tahmin ediyorum, hepsini hayata geçirirler inşallah..Tabi yanılıyor da olabilirim:)

Jale, benim kafama takılan şu oldu; Pana Film Aralık ayında 3 yeni dizi ilan ettiler; Ayrılık, Hayat Kavgam ve Kurtlar Vadisi Terör..maalesef Kurtlar Vadisi Terör çok büyük bir haksızlığa maruz kaldı ve SANSÜRLENDİ..şimdi birden bire iki ay içersinde yeni bir Kurtlar Vadisi fikri içime sinmiyor bir türlü..devam niteliği olduğunu öğrendiğimden beri biraz daha rahatladım çünkü böylesi en doğrusu olurdu kanımca ama yinede verilen süre çok kısa ve ben Kurtlar Vadisi'nin devamının eskisi kadar keyif vermemesinden çok korkuyorum..zaten bu kadar tepki vermemin en büyük nedeni bu.:icon_sorr

Bakalım haber doğru çıkacak mı ;)

Yagmur sen de haklısın. Ben de senin gibi endişeler yaşıyorum ama bu haber doğruysa bu projenin uzun zamandır var olduğunu tahmin ediyorum. çünkü 1 ay içerisinde bir dizi projesi hazırlamak imkansız.. İnşallah korktuklarımız başımıza gelmez.. Hayırlısı diyelim..;)

papatya67
31-03-07, 11:56
Yagmur sen de haklısın. Ben de senin gibi endişeler yaşıyorum ama bu haber doğruysa bu projenin uzun zamandır var olduğunu tahmin ediyorum. çünkü 1 ay içerisinde bir dizi projesi hazırlamak imkansız.. İnşallah korktuklarımız başımıza gelmez.. Hayırlısı diyelim..;)

2 aydır bu senaryo ile uğraştıklarını tahmin ediyorum.senaryoyu taslak olarak hazırlayıp senaryoya çevirmeleri için az bir zaman değil. belki de bu sefer güncel konuları da işleyebilirler.

Yagmur_ask
31-03-07, 12:38
Bir muammasın sen ömür boyu sürecek

http://img517.imageshack.us/img517/4466/df9b946ef12ca141b2fe230rr8.jpg (http://imageshack.us)

"Kurtlar Vadisi" muamması peşimizi bırakacak gibi görünmüyor. Söylentilere göre Show TV'nin perşembe geceleri birdenbire eski bölümleri yayına sokmasıyla başlayan atağın altında yeni bölümlere yelken açma faaliyetleri yatıyormuş. "Terör"den arınmış bir "Kurtlar Vadisi" her an karşımıza çıkabilirmiş. Elbette Polat Alemdar abimizin alameti farikası delikanlılık trüklerini bir kenara bırakıp "Kurtlar Vadisi Çiçek Böcek Kelebek"e dönüşeceği gelmesin aklınıza. Mafya olmazsa ABD, ABD olmazsa terör, terör olmazsa bulur kendine dalaşacak bir şeyler. Mesela siyasete girer ya da otopark mafyasına el atar, kumarhane dağıtır, uyuşturucu ticaretine set çeker. Memlekette en az Polat kadar karanlık mevzu bol nasıl olsa.

Kaynak: Ahu Erkıvanç (Takvim Gazetesi)

HaMbUrG*
31-03-07, 13:22
Kurtlar Vadisi geri dönmüs, gecen izledim ve cok mutlu oldum. Bu dizi gercekten bi efsane, ben hala cok begeniyorum 100 kere izlesem hic bikmam. KVT'den sonra bu birazcik teselli etti beni..

RIZA_BABA
31-03-07, 16:24
inşallah buda rütüğün kurbanı olmaz ama okuduğum haberler de silah şidet kan mafya bu tür şeyler olmayacakmış dizide ancak dizide polat ve dava arkaşları gene kötülerle mücadele edeceğini duydum ve sevindim sabırsızlıkla bekliyorum

papatya67
31-03-07, 16:27
inşallah buda rütüğün kurbanı olmaz ama okuduğum haberler de silah şidet kan mafya bu tür şeyler olmayacakmış dizide ancak dizide polat ve dava arkaşları gene kötülerle mücadele edeceğini duydum ve sevindim sabırsızlıkla bekliyorum

bunlar olmazsa polat nasıl kötülerle savaşacak,vatanı oturduğu yerden mi?bu haber kasıtlı medya kv yi bitirme çabasında.şiddet,silah ve kan illaki vardır. ama her şey dozunda olur.ayrıca rtük terör konusu yüzünden engelledi.silah ve şiddet diğer bütün dizilerde bol miktarda var.bunuda engellerse o zaman çıngar çıkar. kolay kolay göze alamaz.

m.alara
31-03-07, 16:50
keşke doğru olsa ama doğru olduğunu pek sanmıyorum geçen günmagazin programında necati şaşmaza sordular kv nin devamı çekiliyormu diye hayır dedi. sinema filmi varmı dediler öyle bir projemiz yok dedi.

RIZA_BABA
31-03-07, 18:17
Ben gazetede okumuştum sanırım akşam gazetesi idi

dilosh
31-03-07, 18:19
ya madem kv eski böLümLerini yayınLatmaya izin veiyosunuz KurtLar Vadisi Terör'ün yeni böLümLerine niye izin vermiyosun...saçmaLık ya..

yakupoglu61
31-03-07, 20:16
ya madem kv eski böLümLerini yayınLatmaya izin veiyosunuz KurtLar Vadisi Terör'ün yeni böLümLerine niye izin vermiyosun...saçmaLık ya..

arkadaşım RTÜKÜN elinde olan birşey değil bu.artık rtükü falan bırakın bu olayın arkasında en önemli makamlar var...Rtük sadece maşa...

artık resmi bir açıklama gelsede rahatlasak...!

yalcinersonmez
31-03-07, 20:25
Mrb arkadaşlar forumda dolaşırken bu başlığı gördüm ve tüm yazdıklarınızı okdum bazı arkadaşlar halo ve abdülhey ayrılıkta oynuyo kv de nasıl oynicak diyorlar pana film ayrılık için 13 blm anlaşmıştı ve 13 bölümünde çekimi çoktan bitti ve böle gidersede 13 blm yayınlandıktan sonra dizi yayın kalkcak çünkü show tv iş bilmiyo diziyi saat 23 te yayınlarlarsa ve avrupadada yayınlatmazlarsa bu dizi reyting alamaz ve biter onun için halo ve abdülhey kv ye:img-yes: neyse daha resmi karar gelmedi pana filmden pazartesi gününe kad. beklicez...:icon_whis

yalcinersonmez
31-03-07, 20:30
ark. bu başlığı görmeden önce eski dizilerde kvt bölümüne yazmıştım görmeyenler için burayada ekliyorum...

arkadaşlar dün YİNE :) PANAyı aradım dedimki:yine medyaya bomba gibi bi haber düştü "VADİ GERİ DÖNÜYOMUŞŞŞŞ!!!!!!!!!!!... doğru mu ? " dedimm.. teli açan bayan "valla biz böyle bi açıklama yapmadık" dedi.. "yalan mı yani" dedim.. "ııı.. şey.. dediğim gibi ne biz nede showtv böyle bi açıklama yapmadık" dedi.. "peki bu haber doğrumu" dedim.. kadın "ıııı.. şu an ben şimdi şey ne diyim.. görüşmeler tabiki sürüyoo... da yani şu ann benn.. :img-blush " ..dedi.. bende "yalan değil yani :img-pilot :happy0064 ... " dedim .. kadın "..." (cevap yokk)....."peki tamam.. ben gereken mesajı aldım dedim..hınzır hınzır gülerek" ardından kadın bi kahkaha patlattı.. (gülüştük).. "ii o zaman " dedi.. bende "ii akşamlar " deyipp kapattım..
EE NE DEMİŞLER .. ANLAYANA SİNEK VIZILTISI SAZ.. ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ...
KANIMCA.. VADİ GERİ DÖNDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ.. ARKADAŞŞLLAAAARRRR...

durunazar
31-03-07, 21:32

eski bölümler de bazı şiddet sahneleri çıkarılarak yayınlanıyor. herhalde rütükten o şekilde onay alındı.

Hirotaro
31-03-07, 22:31
bunlar olmazsa polat nasıl kötülerle savaşacak,vatanı oturduğu yerden mi?bu haber kasıtlı medya kv yi bitirme çabasında.şiddet,silah ve kan illaki vardır. ama her şey dozunda olur.ayrıca rtük terör konusu yüzünden engelledi.silah ve şiddet diğer bütün dizilerde bol miktarda var.bunuda engellerse o zaman çıngar çıkar. kolay kolay göze alamaz.

Şiddetin dozajı inecek,ama tabii ki silah,çatışma olacak.Gerektiği gibi olacak herşey.Siz güvenin Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'e.Onlar güzel bir sürpriz hazırlıyorlardır bize ;)

dilosh
31-03-07, 22:35
ark. bu başlığı görmeden önce eski dizilerde kvt bölümüne yazmıştım görmeyenler için burayada ekliyorum...

arkadaşlar dün YİNE :) PANAyı aradım dedimki:yine medyaya bomba gibi bi haber düştü "VADİ GERİ DÖNÜYOMUŞŞŞŞ!!!!!!!!!!!... doğru mu ? " dedimm.. teli açan bayan "valla biz böyle bi açıklama yapmadık" dedi.. "yalan mı yani" dedim.. "ııı.. şey.. dediğim gibi ne biz nede showtv böyle bi açıklama yapmadık" dedi.. "peki bu haber doğrumu" dedim.. kadın "ıııı.. şu an ben şimdi şey ne diyim.. görüşmeler tabiki sürüyoo... da yani şu ann benn.. :img-blush " ..dedi.. bende "yalan değil yani :img-pilot :happy0064 ... " dedim .. kadın "..." (cevap yokk)....."peki tamam.. ben gereken mesajı aldım dedim..hınzır hınzır gülerek" ardından kadın bi kahkaha patlattı.. (gülüştük).. "ii o zaman " dedi.. bende "ii akşamlar " deyipp kapattım..
EE NE DEMİŞLER .. ANLAYANA SİNEK VIZILTISI SAZ.. ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ...
KANIMCA.. VADİ GERİ DÖNDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ.. ARKADAŞŞLLAAAARRRR...

iyi güzel haber de.. zannetmiyorum gene en sonunda bi sorun çıkartırlar.. her ne kadar istenmesede.. :sad53: eğer başLarsaLarda bu sezon oLacağını sanmam..

mc_merve
31-03-07, 23:41
arkadaslar dilosha katiliyorum eger haber dogruysa bile yazin olmaz dizi cunku diziler yazin pek izlenmiyo bvenim dusuncemle ** tabi erken baslasa benim icind aha iyi gerci farjetemz ben herzaman izlerim

papatya67
01-04-07, 09:03
GEÇEN hafta bu sütunlarda Kurtlar Vadisi'nin nasıl el değmeden ayıklanarak Show TV ekranlarına servis edildiğini okumuştunuz. Dizinin yeni bölümleri de şiddetten arındırılarak ekrana getirilecekmiş. Yani "Aheste çek kürekleri, RTÜK uyanmasın" tarzıyla... Yazılıp, çizilenlere göre Polat ve arkadaşları silahı bırakacaklarmış. Sorunları, şiddete başvurmadan çözeceklermiş. Yani geçen hafta sözünü ettiğim gibi, "steril" bir Kurtlar Vadisi, daha doğrusu Kuzular Vadisi yolda... Senarist Bahadır Özener'e yardımcı olmak maksadıyla yeni bölümler için önerilerim olacak:

* Polat, siyah takım elbise giymekten vazgeçsin. Arada bir Süheyl Uygur tarzı, çiçekli böcekli kıyafetler de denesin. Ayrıca 7.65'lik su tabancası taşısın.

* Memati'nin adı Hayati olarak değiştirilsin.

* Rakip çeteleri imha etmek için kafa koparma yerine tıraş etme cezası uygulansın. Gerekirse ekibe Ali Desidero ilave edilsin.

* Havayı yumuşatmak için Güllü Erhan'ın yanına Kuşum Aydın ve Fatih Ürek de eklensin.

* Güllü Erhan, hasımlarını "gülmekten" öldürsün!

* Kuzular Konseyi; Zekeriya Beyaz, Nihat Hatipoğlu, Hüseyin Hatemi ve Osman Yağmurdereli'den oluşsun.

yüksel altuğ - SABAH

Yagmur_ask
01-04-07, 12:41
Yüksel Aytuğ yazısında bence yapılan 'light' yakıştırmasına çok güzel bir göndermede bulunmuş..Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümleri eskisi kadar şiddet içermeyecektir tabiki ama bu kadarda değil..netice o Kurtlar Vadisı, ne kadar light olabilir ki? ;)

abdullah_54
01-04-07, 12:55
Arkadaşlar şu light'tan kastedilen kafa kesme v.s. tarzı benimde tasvip etmediğim şiddetin dozajını kaçırdıkları sahnelerin olmayacağı yoksa yok silahı bırakıcakmış bunlar işin esprisi.

Hirotaro
01-04-07, 22:28
Yüksel Aytuğ yazısında bence yapılan 'light' yakıştırmasına çok güzel bir göndermede bulunmuş..Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümleri eskisi kadar şiddet içermeyecektir tabiki ama bu kadarda değil..netice o Kurtlar Vadisı, ne kadar light olabilir ki? ;)
Aynen öyle,yalnız yüksel fazla abartmış işi,şimdi mail atacam ona,ne diyorsun diye;
işin kısacası gene bol silah göreceğiz fakat işkence sahneleri falan olmayacak

mc_merve
01-04-07, 22:35
daha haber dogrumu deyilmi o belli degil ayrica bir lightir gidiyo arkadasla kv den light olurmu hic olursaad hic olmasin daha iyi yani ayrica raci ve bahadir boyle bisey yapmazlar zaten:img-wink: :img-wink:

mercan_dede
01-04-07, 22:52
SELAM ARKADAŞLAR.....
neden bu dizi kaldırıldı rtük yüzünden bence çok saçma bu dizi bize gerçekleri nasıl bir ülkede yaşadığımız toplum değerlerimizi yer altı dünyasını derin devleti yani tam anlamıyla türkiyenin gerçeklerini yüzleşmek istemediği gerçeklerini gösteriyordu....ama ne oldu rütüke telfon açıldı yok şiddet yok gençler kötü örnek oluyor sakıncalı falan filan bence çok saçma alakası yok bir insan diziden örnek alıp yapıyorsa dizinin değiladamda sorun vardır ....yeni bölümlerinin yayınlanacını duyduğumda çok sevindim olsun silahsız olsun yeterki gerçekleri göstersin bizde gerçekleri görüp öle davranalım.....

cemetu
01-04-07, 22:55
Eğer öyle light filan olacaksa istemezuk :D suyu çıktı zaten haberlerin :happy0064 dur ben de bi atış yapim bari dizi seçimlerden sonra yayına girecek arkadaşlar yeni sezonu bekleyin :happy0064

lazkizz
01-04-07, 22:57
Kurtlar vadisi yine mi gundeme geldi,, hangi kanalda ya?? Insallah gecen K.V.T. gibi konusu yoktur yoksa yine yayindan kaldirilir kim bilir..

Hirotaro
01-04-07, 23:57
Eğer öyle light filan olacaksa istemezuk :D suyu çıktı zaten haberlerin :happy0064 dur ben de bi atış yapim bari dizi seçimlerden sonra yayına girecek arkadaşlar yeni sezonu bekleyin :happy0064

Sence Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener öyle bir hata yaparlar mı.Yapacakları iş tabii ki,EFSANE ye layık olacaktır.Merak etmeyin :good:

cemetu
02-04-07, 00:05
Sence Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener öyle bir hata yaparlar mı.Yapacakları iş tabii ki,EFSANE ye layık olacaktır.Merak etmeyin :good:

Haklısın aslında bakalım bi şekilde yayınlansında gerisi pekde mühim deil perşembe günleri kurtlar vadisi izlemeyi özledim..

papatya67
02-04-07, 07:46
akşam tesadüfen habertürkte cengiz semercioğlunun programını yani full ekranın bir bölümünü izledim. konuğuyla reytingler ve kurtlar vadisi hakkında konuşuyordu. çekimlerin başladığını,nisan ortalarında yeni bölümlern yayınlanacağını söyledi. terör konsepti tamamen çıkarılmış, daha az şiddet içeren bölümlerle geleceklermiş.:good:

Yagmur_ask
02-04-07, 08:29
Eğer bugün bir açıklama yapılmazsa ben inanmıyorum bu haberlere, zaten inanmıyordum tam olarak..bakalım Pana Film'den ses gelecek mi.;)

adanali esmer
02-04-07, 08:38
duydum ki kurtlar sofrasi yine yayina giriyor mutlu oldum ins. yayindan tekrar kalkmaz yazik olur yoksa rtuk hic acimadan yayindan kaldiriyor emege saygi duymadan .. ins. eski tadi verir yine bizlere dört gözle bekliyorum baslamasini

acem kızı
02-04-07, 11:47
duydum ki kurtlar sofrasi yine yayina giriyor mutlu oldum ins. yayindan tekrar kalkmaz yazik olur yoksa rtuk hic acimadan yayindan kaldiriyor emege saygi duymadan .. ins. eski tadi verir yine bizlere dört gözle bekliyorum baslamasini

aynı riski bir daha göze alamazlar bence
terör pahalıya patladı onlara
:img-hyste

m.alara
02-04-07, 13:32
akşam tesadüfen habertürkte cengiz semercioğlunun programını yani full ekranın bir bölümünü izledim. konuğuyla reytingler ve kurtlar vadisi hakkında konuşuyordu. çekimlerin başladığını,nisan ortalarında yeni bölümlern yayınlanacağını söyledi. terör konsepti tamamen çıkarılmış, daha az şiddet içeren bölümlerle geleceklermiş.:good:

konuğu kimdi pana filmden birimi ? veya yetkili birimi ?inanalımmı şimdi.? :happy0064

sondakika
02-04-07, 13:52
GEÇEN hafta bu sütunlarda Kurtlar Vadisi'nin nasıl el değmeden ayıklanarak Show TV ekranlarına servis edildiğini okumuştunuz. Dizinin yeni bölümleri de şiddetten arındırılarak ekrana getirilecekmiş. Yani "Aheste çek kürekleri, RTÜK uyanmasın" tarzıyla... Yazılıp, çizilenlere göre Polat ve arkadaşları silahı bırakacaklarmış. Sorunları, şiddete başvurmadan çözeceklermiş. Yani geçen hafta sözünü ettiğim gibi, "steril" bir Kurtlar Vadisi, daha doğrusu Kuzular Vadisi yolda... Senarist Bahadır Özener'e yardımcı olmak maksadıyla yeni bölümler için önerilerim olacak:

* Polat, siyah takım elbise giymekten vazgeçsin. Arada bir Süheyl Uygur tarzı, çiçekli böcekli kıyafetler de denesin. Ayrıca 7.65'lik su tabancası taşısın.

* Memati'nin adı Hayati olarak değiştirilsin.

* Rakip çeteleri imha etmek için kafa koparma yerine tıraş etme cezası uygulansın. Gerekirse ekibe Ali Desidero ilave edilsin.

* Havayı yumuşatmak için Güllü Erhan'ın yanına Kuşum Aydın ve Fatih Ürek de eklensin.

* Güllü Erhan, hasımlarını "gülmekten" öldürsün!

* Kuzular Konseyi; Zekeriya Beyaz, Nihat Hatipoğlu, Hüseyin Hatemi ve Osman Yağmurdereli'den oluşsun.

yüksel altuğ - SABAH

yuksel aytuğ, şu iğnelemelerine hayranım.. eleştiri olarak bazen baltayı taş vursada espirili yaklaşına hastayım...

evet duruş bozulursa ortaya çıkan tablo kimseyi mutlu etmez.. oldum olası light kavranına karşı alerjim var.. şimdi bu kelime en has dizinin önünde gelecek.. olacak şey değil.. bir çok fana göre içi boşalacak .. ha elif olsa ne gam ama oda yok.. ne olacak şimdi.. nasıl olacak bu iş.. aksiyon kanadı olmadan vadi yankı yapar mı. bekleyip göreceğiz.. :img-cool2

mc_merve
02-04-07, 13:58
bir ligh kelimesi almis basini gidiyo ilk kim cikardi bu kelimeyi merak ettim ama ben oyle bsiey olacagini sanmiyorum oyle bsiey olcaksada adi degsitirilsin

kuzular vadisi fialn olsun

neys esaka bir yana aslinda bu konunun alay konusu olamsina biel acayip derecde sinir oluyorum efsana dedik ama efsaneye dedikelrini birakmadilar bence pana film yada raci sasma zve bahadir ozdener buna bir an once dur desinler bir aciklama yapsinlar yoksa bunun sonunu alamazlar:good:

zaten daha pana filmden evet kvyi tekrar cekicez diye bri haber biel yok sitelerden duydugumzu haberlere gore seviniyoruz yani daha bisye belli degil
en yakin zamanda bir aciklama yaparlar ihsallh:img-wink: :img-wink:

sondakika
02-04-07, 14:01
merve merak etme haber gerçek. bir çok köşe yazarı kalema aldı.. inan gerçek.. zaten ateş olmayan yerde duman tütmez.. tütende bu kadar uzun süre durma.. !!

şimdi vadile ile ilgili söylemler hoş değil, alay konusu olması gerçekten kötü.. kimsenin hoşuna gitmiyor.. light, kuzu falan.. cık cık.. pananında kendine göre cevabı olmalı derim..

mc_merve
02-04-07, 14:05
haber dogru olabilir ama pana film kvt engellendikten beri bir sus olayian girdiler yuzlerini goren cennetlik sadece iki magazin programind aciktyilar ondada ne zaman gorsek pana ekibini yuzlarini gormeden kahkahalriniduyuyorduk sanki bsiey olamamis gibi kc hakkinda bir soru sorsalar yeni projerimiz filan var boyle laflar hep neyse haber ihsallh dogrudur bunu en cok isteyenlerden biri benim tabiki ama lutfen efsana batirilmasin pana filmden tek istedigim bu:good: :good:

_sEz!N_
02-04-07, 14:08
Maksat seyirciyi diziden soğutmak apaçık belli. Pana gereken gazı verecek seyirciye.Bahadır bir konuşsun. O zaman görelim:)

haluk_tolgahan
02-04-07, 16:14
Kurtlar Vadisi Show'da tekrar başlıyor. Çekimlerin sessiz sedasız başladığı iddia edildi. Ancak araştırdım, henüz senaryo bile yazılmamış. Üzerinde çalışılıyormuş. Yani çekimler henüz start almamış. Yeni dönemde Kurtlar, terör konseptinden tamamen sıyrılacak. Polat yine kötülerle savaşa girecek. Ancak bu ülke sınırları dışına çıkıp, uluslar arası arenada gerçekleşecek. İlk aldığım sağlam tüyolar bunlar.
Bir süre önce “Polat gitsin Bush'u halledip, dünyayı bu adamdan kurtarsın” diye çağrı yapmıştım. Acaba “Kurtlar Vadisi-Bush” mu geliyor. Henüz çözemedim...
bekir hazar yeni şafak

sondakika
02-04-07, 17:08
bekir hazar yeni şafak

bizde haberi gerçek dedik ama çekimlerin başladığına bizde inanmadık.. zira kolay değil yeni konsepte senaryo sürmek.. hele mevcut iki diziyi kaleme alırken zor bu işler.. umarız ellerine ayaklarına ve yüzlerine bulaştırmazlar..

m.alara
02-04-07, 17:10
haber dogru olabilir ama pana film kvt engellendikten beri bir sus olayian girdiler yuzlerini goren cennetlik sadece iki magazin programind aciktyilar ondada ne zaman gorsek pana ekibini yuzlarini gormeden kahkahalriniduyuyorduk sanki bsiey olamamis gibi kc hakkinda bir soru sorsalar yeni projerimiz filan var boyle laflar hep neyse haber ihsallh dogrudur bunu en cok isteyenlerden biri benim tabiki ama lutfen efsana batirilmasin pana filmden tek istedigim bu:good: :good:

o açıklamalarından birini seyrettim sanki size hiç bir şey söylemeyeceğiz der gibiydiler basına küsmüş bir hava sezdim. o yüzden asıl açıklamalarını sadece haber bülteninde yaparlar gibi geliyor. tabi tavırlarında haksız değiller nede olsa o basın mensupları kvt düşmanlarının tetikçiliğini yaptı

begümm888
02-04-07, 17:14
yok yayınlanacağı kesin artık mervecim zaten bak burda da başlığı açılmış bir haftadır hiç girmemiştim foruma bu başlığı görünce çok sevindim. evet henüz daha resmi bir açıklama yapmadılar bugün yarın yaparlar açıklamayı.konusu terör olmayacakmış ama senaryosunun yazılmadığını zannetmiyorum çünkü yayın tarihi olarak birçok yerde 12 nisan denildi.bu arada yorumlara ben de dikkat ettim her tarafta bir dalga geçme olayı söz konusu yani kınıyorum bu insanları başka eleştiri konusu kalmamış gibi kurtlar vadisine kafayı takanlar şimdi kuzular vadisi,light vadi diye dalgalarını geçiyorlar hiç yakıştıramadım koca adamlara eğer dizi böyle olacaksa bu hale getirenler utansın:img-wink: bu konudaki düşüncem şiddet ve başka konuların kısıtlanmasının çok da abartılmaması yani ben şimdi açıkçası silahsız polat düşünemiyorum neden yani aras eline silah alabiliyor mehmet alabiliyorsa polat da alabilir allah allah...ya da kurtlar vadisi bazı şeyleri çok güzel dile getirebiliyordu bunların çok fazla kısıtlanmasını istemiyorum.her dizinin hatta her programın bir konsepti var.nasıl binbir geceyi yazan insanlardan, bu dizinin içinde mafya olaylarını,küfürlü sözleri yazmalarını beklemiyorsam(yakın zamanda bu diziye mafya karıştı izlediğim en saçma bölümdü eğreti durmuş tarzına gitmemiş en son bölümde de füsun maşallah dakikalarca küfretti noluyoruz dedim) aynı şekilde kurtlar vadisinden de böyle cici cici,kuzu kuzu bir konsept beklemiyorum.olmaz,gitmez,yakışmaz bu diziye kuzu olmak!kafamızdaki kurtlar vadisini, o çok sevdiğimiz kurtlar vadisini öldürmelerini istemiyorum açıkçası.durmadan kurtlar vadisiyle uğraşanların şimdi diziyle dalga geçmelerine gıcık oluyorum gerçi o uğraşan kesimin çoğunluğu şu anda bu diziyle uğraşacak durumda değiller kendi dertlerine yansın onlar.terör konusunun işlenmeyecek olması aslında sanki daha iyi oldu gerçekten çok önemli bir konuydu fakat bu konu işlenmiş olsaydı hem senaristlere baygınlık gelecekti hem de seyircilere çünkü anlatılanlar yanlış anlaşılmasın diye senaristler kasacaklardı her bölümde 5-6 kere biz bunu demek istiyoruz diye mesajları gözümüze gözümüze sokacaklardı biz de bu durumdan bayacaktık ,5- 6 kere değil 20 kere de söylense A denileni Z anlayacak(ya da anlamak isteyecek) olan bazı yazarlar her bölüm sonrasında diziye yükleneceklerdi,her bölüm sonrası muhtemelen o bölümü değil eleştirileri konuşuyor olacaktık bu da diziyi yıpratacaktı,sınırlandırmalar dizinin tadını kaçıracaktı.belki de pana film ve show tv de bu yüzden çok ısrarcı olmadılar bu konunun işlenmesinde.şimdiki konu ise aslında bitmişti nasıl devam ettirecekler bilmiyoruz merakla bekliyoruz:img-yes:

RODYA
02-04-07, 17:16
Arkadaşlar silahsız felan diye bir şey yok.Sadece terör konseptinden vazgeçildi o kadar:img-wink:

Bu arada daha senaryo bile ortada yokmuş,sezon sonuna ne kadar kaldı ki?Bence k.v nin yeni bölümleri eylüle,yeni sezona kalabilir arkadaşlar

begümm888
02-04-07, 17:26
o açıklamalarından birini seyrettim sanki size hiç bir şey söylemeyeceğiz der gibiydiler basına küsmüş bir hava sezdim. o yüzden asıl açıklamalarını sadece haber bülteninde yaparlar gibi geliyor. tabi tavırlarında haksız değiller nede olsa o basın mensupları kvt düşmanlarının tetikçiliğini yaptı

ben dizi yasaklandıktan sonra pana film ekibini hiç bir yerde görmedim,seyretmedim siz gene birşeyşer dediklerini duymuşsunuz ben hiç duymadım ama dediğin gibi konu hakkında birşey söylemedilerse de tavır yapmışlardır haklılar da:)

Arkadaşlar silahsız felan diye bir şey yok.Sadece terör konseptinden vazgeçildi o kadar:img-wink:

Bu arada daha senaryo bile ortada yokmuş,sezon sonuna ne kadar kaldı ki?Bence k.v nin yeni bölümleri eylüle,yeni sezona kalabilir arkadaşlar

inşallah öyledir rodyacım ben de pek ihtimal vermedim öteki türlüsüne ama bazı yerlerde silah,kan vs olmayacak diye okudum o kadar da demedik yani dediğim gibi bir konsepti var sonuçta:img-yes: ve dediğin doğru sene bitiyor artık ve 2 dizi daha yazarlarken bu diziyi sil baştan yaratmak kolay değil senaryo oluşacak ve bölümler çekilecek 12 nisana kadar zor görünüyor ama bu tarihi çok yerde gördüm bakarsın 12 nisanda kurtlar vadisini izliyor oluruz:)

sinope
02-04-07, 17:33

RODYA kardes
valla yazilanlara bakilirsa dizinin senaryosu bile yokmus ortalarda
valla zaten haziran ayinin ortalarinda tum diziler sezon tatiline giriyorlar
gercekten dizi baslarsa ki daha senaryo yok ortalarda
bencede nisan ayinin ortalinda baslarlarsa ne kadar kac bolum izleyecegiz ki hadi olsun oldunda 6 bolum falan
ee sonrasi gel tezkere gel hesabi eylul ayini bekliyecegiz(ya gercekten dizinin baslayip baslamiyacagi hakkinda net bir bilgi yokmu su an)
sayet baslatirlarsada eylulde baslatilsin derim ben en azindan teror konseptinden vazgecildigine gore onlerinde uzunca bir zaman dilimi var aceleye getirmesinler raci ve bahadir abimiz olaylari
bari daha guzel bir kurtlar vadisi olarak gelsinler karsimiza onca beklemize degsin derim acikcasi
saygilarimla

KARAMAY
02-04-07, 21:22
Senaryosu yok ama reklemları dönmeye başladı bile...

Reklamı bile yeter...

Hadi hayırlısı ... Gözümüz aydın... :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

YAKINDA..........

hadiii :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

o alttaki küçücük görüntüler bile bana yeni çekim gibi geldi sanki...

sinope
02-04-07, 21:29
oy anam oyyy
senaryo yok dediler bize,bizde eylulde gel sarkisini soylemeye hazirlanirken,birde baktimki polat alemdar karsimda kurtlar vadisi yakinda yazmazmi
amaney tutmayin beni geliyor bizim 4 tane cengaver:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
saygilarimla

sondakika
02-04-07, 21:31
oy anam oyyy
senaryo yok dediler bize,bizde eylulde gel sarkisini soylemeye hazirlanirken,birde baktimki polat alemdar karsimda kurtlar vadisi yakinda yazmazmi
amaney tutmayin beni geliyor bizim 4 tane cengaver:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
saygilarimla

demekki semercioğlu nun istihbaratı doğrumuş... :happy0064 bekirhazar abi yanıldı.. demek yanlış adreslerde araştırma yapmış.. :img-wink:

evet arkadaşlar direkt tanıtım dönmedi.. dizi oynarken altta küçük pencerede gösterdi... eski görüntüler ama yeni bölüm YAKINDA dedi.. :good:

tılsım16
02-04-07, 21:34
way be kurtlar vadısı yakında dıe alltta gordum ya sok oldum ıste budur yaaa reklamını gormek bıle yettı bana:) eskı bolumlerden bır polat goruntulerı komymuslar yanınada oh beeee cok sevındım:)

mc_merve
02-04-07, 21:55
gordum valla ayriligi internetten seyrederken allta kurtlar vadisi yeni bolm yakinda yaziyodu o kucucuk resim bile insani heyecanladiriyo hadi hayirlisi :)

yakupoglu61
02-04-07, 22:20
bnde görenler kervanına katıldım...

şimdi alt yazı geçtiklerine göre dedikleri gbi nisan ortasında başlayacak
yeni sezonda başlasalar bnce daha iyi olurdu ÇÜNkü kaç bölüm izletipte final yapacaklar anlamadım valla...

Hirotaro
02-04-07, 22:34
bnde görenler kervanına katıldım...

şimdi alt yazı geçtiklerine göre dedikleri gbi nisan ortasında başlayacak
yeni sezonda başlasalar bnce daha iyi olurdu ÇÜNkü kaç bölüm izletipte final yapacaklar anlamadım valla...

evet bende gördüm o yazıyı,böylece KV hakkındaki haberlerde resmen doğrulanmış oldu.Dört gözle Vadimizi bekliyorum:img-wink:

CcC88CcC
02-04-07, 22:37
ayyy süper ya cok sevindim dizimiz silahsiz olsa bile izlerimmmm...ama arkadaslar abdülhey ve halo oyniyacaklarmi kurtlar vadisinde bi bilginiz var mi ?? cünkü ikiside bildiginiz gibi ayrilik dizisinde oynuyorlar???ay insallah ordada oynarlar simdi öldü süsü vermesinler ....:(

abdullah_54
02-04-07, 22:49
ayyy süper ya cok sevindim dizimiz silahsiz olsa bile izlerimmmm...ama arkadaslar abdülhey ve halo oyniyacaklarmi kurtlar vadisinde bi bilginiz var mi ?? cünkü ikiside bildiginiz gibi ayrilik dizisinde oynuyorlar???ay insallah ordada oynarlar simdi öldü süsü vermesinler ....:(
valla benimde aklımı çelen konu bu ya cidden halo ve abdülheye ne olacak iki diziyi bir arada götüremezler herhalde nasıl olacakki bu iş?

Polat79
02-04-07, 22:55
Arkadaslar evet Kurtlar Vadisi kesin devam ediyor
Tanitimlari dönüyor bile ShowTvde
Yakinda Fragmanlarida cikacak

Full Kadro olacak merak etmeyin ;)

Selamlar

denizkizi55
02-04-07, 23:05
Dizi tekrar baslayacak dedilerya baslatacaklar hakikatende..Ben daha tanitim manitim görmedim ama merak ile bekliyorum..Insallah yine tiryakilik yaratacak bir konu ile ekranlar'da olup, icimize sindirmeyi basarirlar; her ne kadar imzamdaki ikiliyi özleyecek olsamda..

CagkaNero
02-04-07, 23:08
Dizimiz geri dönüyor
son zamanlarda duydugum en muhtesem haber bu
hevesimiz kursagimizda kalmisti zaten
polati bi gördük sonra göremedik
hele sükür yeniden ekranlara dönüyor

sinope
02-04-07, 23:10
valla benimde aklımı çelen konu bu ya cidden halo ve abdülheye ne olacak iki diziyi bir arada götüremezler herhalde nasıl olacakki bu iş?

abdullah_54 kardes
ayrilik dizisi 13 bolum olarak cekildi ve cekimleri bitti.O yuzden iciniz rahat olsun bence tum kadro yine karsimizda olacaklar:good: :good:
yasasin kurtlar vadiye iniyor,kim tutar sizi kurtlarim:happy0064 :happy0064 :happy0064
saygilarimla

mc_merve
02-04-07, 23:20
ben allta kucuk olsamda bir yazi bile gordugumde acayip sevindim gercek fragmanini gorsem nasil olur acaba:img-hyste

papatya67
03-04-07, 06:55
sonunda biraz rotarlıda olsa vadimize kavuşuyoruz.bakalım bize nasıl bir süprizle dönecekler.dış güçlerle mücadele edecekleri söyleniyor. acaba kurumsal bir kimlik alacak mı? belkide kgt nin başına geçer ve aslan beyin yerini alır.bir an önce başlasada kafalardaki sorular yanıt bulsa...

Bitanem70
03-04-07, 08:45
Dizimize yeniden kavusacagimiz icin cok mutluyum.. Keske yeni bir senaryo olsada elifide yeniden görebilsek.. Elif ve polat aski olmadan dizi nasil oalcak merak ediyorum ama eski ask tutkusu olmayacagi kesin.. Umarim yeni bir kadin oyuncu ayarlanmaz bu kadar bükük bir askin üstün polat baskasini sevemez heralde..

Yagmur_ask
03-04-07, 09:50
Bu yakında kelimesi umarım önümüzdeki sezon anlamına gelmiyordur..en kısa zamanda başlamasını ümid ediyorum..inşallah bahsedildiği gibi 97. bölüm sonrası olur, yeni bir konsept fazla ilgili görmeye bilir çünkü.;)

Yagmur_ask
03-04-07, 10:32
Kurtlar Vadisi yeni bölümleriyle Show TV ekranında izleyicisiyle buluşuyor. Çok yakında!...

Pana Film resmi sitesindede tastiklenmiştir bu haber.:)

Bende çok merak ediyorum, bu defa görev ne olacak?

Terör konusu tamamiyle çıkartılmış işin içinde.

Belki yeni bölümlerde uyuşturucu trafiği konu edilir.

m.alara
03-04-07, 11:36
çok heyecanlandım ya birde tarih alabilsek. yine bizi bir merak alacak bayan oyuncu kim, konusu ne olacak, nerden başlayacak tartış babam tartış. bu kadar kafa yorduktan sonra yine 1 bölüm seyredip veda etmeyelimde.

pinar15
03-04-07, 11:44
allahima sukurler olsunki dizimiz basliyor arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064valllaha ccook mutluyum ama dizi obur kalan bolumlerinden devam edecekmis nasil olacaksa bende anlamdim kimse kalmadi terordeki gibbi yine yeni yuzler cikacak yazik polat mafyayi bitiriyor yine cikiyor o bitiriyor bunlar yine cikiyor ohhhhhhhh oo bu isim sonu olmaz olmasinda dizimiz hp yayinlansin hehehe su diziyi sevmeyenleride hic anlamam neden sevmiyorlarsa tabi gercekleri soyluyor onda kimse sevmez(bazilari)amannnnnnnn yinede basliyor ya ayyy insaalah elifi hortlatirlar ya bunun icin benim icimde hep bir umit var insaalah hortlatirlar polatta baskasina *** olmazzzzzzzzzzzzzzzzzz:happy0064 :happy0064 :happy0064

papatya67
03-04-07, 11:47
ya arkadaşlar benim anlamadığım dün akşam köprü dizisinde de terör konusu ve teröristleri işliyorlardı ve Allah versin bombalar havada uçuşuyordu. rtük bunlara niye müdahele etmiyor. kv ye gelincemi gözü açılıyor.yoksa showtv nin pasifliği yüzündenmi kvt sansür yedi. akşam inanın bu yapılan çifte standartı gözlerime inanamayarak seyrettim. bu yapılan haksızlığa karşı kimler kvt nin kaldırılmasına sebep olduysa hiç birine hakkımı helal etmiyorum.

m.alara
03-04-07, 11:55
ya arkadaşlar benim anlamadığım dün akşam köprü dizisinde de terör konusu ve teröristleri işliyorlardı ve Allah versin bombalar havada uçuşuyordu. rtük bunlara niye müdahele etmiyor. kv ye gelincemi gözü açılıyor.yoksa showtv nin pasifliği yüzündenmi kvt sansür yedi. akşam inanın bu yapılan çifte standartı gözlerime inanamayarak seyrettim. bu yapılan haksızlığa karşı kimler kvt nin kaldırılmasına sebep olduysa hiç birine hakkımı helal etmiyorum.

papatya67 diğer dizilerin pek çoğunda töröristler konu ediliyor, yani maşaları anlatıyor, kvt nin farkıysa gözlerini bu maşaları tutan ellere çevirmeleri bütün sorun bu. yoksa şiddet, törör bunlar bahane.

tılsım16
03-04-07, 13:15
papatya67 diğer dizilerin pek çoğunda töröristler konu ediliyor, yani maşaları anlatıyor, kvt nin farkıysa gözlerini bu maşaları tutan ellere çevirmeleri bütün sorun bu. yoksa şiddet, törör bunlar bahane.

kesınlıkle haklısın dıger dızler cok acık bı sekılde anlatmıyorlar.. ama vadı bırılerını rahatsız edecek sekılde anlatmaya baslayınca durdurdular.. hem sıddet olsa asıl sorun vadıyı yayına tekrar nıye soksunlar dertlerı sadece bı kac kısıyı koltugundan etmemek..

yakamoz16
03-04-07, 14:53
SONUNDA:happy0064

dün ayrılığı kaydetmiştim şimdi izliyebildim ancak izledikten sonra bölüm hakkında yorum yaparım diye düşünürken inanamadığım bişey oldu ilk önce ekranın altında yakında kurtlar vadisi reklamını gördüm daha sonrada fragmanı ama okadar mutlu oldumki:happy0064 :happy0064

çünkü tüm kv'nin yeniden başlayacağını söyleyen haberlere rağmen ben daha sonra hayal kırıklığı yaşamamak için çok da inanmak istemiyordum ama artık kesin başlayacağını görmek çok güzel

eminim herkes büyük bir merakla bekliyordur inşallah dizimiz yine bir engelle karşılaşmaz pana kesinlikle emin adımlar atacaktır

kv 'yi ve polatı dört gözle bekliyoruzzz:happy0064 :happy0064 :happy0064

mc_merve
03-04-07, 14:59
eski bolumlerden olan derleme bir fragman yapilmis onu iizledim o kucukcuk fragman bile acayip sevidnridi beni yakinda yeni bri fragman koyarlar ay mutluyum ya bekledik ama degdi:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

yakamoz16
03-04-07, 16:17
evet merve sonunda beklediğimiza değdi keşke kvt devam etseydi ama olsun kv'dede mutlaka kvterörün intikamı alınır:happy0064 :happy0064

artık bize yeni bölümleri beklemek düşüyor ama şimdi kvt için çekilen bölümler ne olacak....

mc_merve
03-04-07, 16:23
ya keske onalrida intenetet filan verseler ne bileyim en azindan merak edenler izlemis olur ben acayip merake diyom polat silah ceken o kiza ne yapti:img-hyste :img-hyste :img-hyste

begümm888
03-04-07, 16:40
ya keske onalrida intenetet filan verseler ne bileyim en azindan merak edenler izlemis olur ben acayip merake diyom polat silah ceken o kiza ne yapti:img-hyste :img-hyste :img-hyste

evet merve ya 2.bölümü çekilmişti zaten görmüş olurduk polat ne yapmış o kıza diye:)dün ayrılık'ı izlerken altta kurtlar vadisinin reklamını verdiler tam da ayrılık'ta aksiyon sahnesiydi eee noldu tabi yalan oldu o sahne çünkü ben polatı izlemeye daldım bu show tvnin herşeyi ters diyorum ben size bir şeyi doğru yaptıklarını görsem dişimi kıracağım:img-yes: bu kadar çok diziyi aynı anda nasıl yazacaklar ve bazı oyuncular aynı anda nasıl 2 dizide oynayacaklar bilmiyorum ama k.v dışındaki diziler uzun zamandır çekiliyordu sanırım onların en azından bu sezonki bölümleri yazıldı ve çekildi...şu anda kurtlar vadisiyle uğraşıyorlardır bir tek.

Hirotaro
03-04-07, 16:56
evet merve ya 2.bölümü çekilmişti zaten görmüş olurduk polat ne yapmış o kıza diye:)dün ayrılık'ı izlerken altta kurtlar vadisinin reklamını verdiler tam da ayrılık'ta aksiyon sahnesiydi eee noldu tabi yalan oldu o sahne çünkü ben polatı izlemeye daldım bu show tvnin herşeyi ters diyorum ben size bir şeyi doğru yaptıklarını görsem dişimi kıracağım:img-yes: bu kadar çok diziyi aynı anda nasıl yazacaklar ve bazı oyuncular aynı anda nasıl 2 dizide oynayacaklar bilmiyorum ama k.v dışındaki diziler uzun zamandır çekiliyordu sanırım onların en azından bu sezonki bölümleri yazıldı ve çekildi...şu anda kurtlar vadisiyle uğraşıyorlardır bir tek.

Aslında o bölümleri de netten yada cd ye çıkması için baskı kurabiliriz,pana filme,o bölümleride merak ediyoruz çünkü :img-wink:

mc_merve
03-04-07, 16:57
bencede suan sadece kv ile ugrassinlar cunku onume saka maka sacma bisey getirmesinler gerci raci ve bahadira guvenimiz son:img-wink:

begümm888
03-04-07, 17:00
allahima sukurler olsunki dizimiz basliyor arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064valllaha ccook mutluyum ama dizi obur kalan bolumlerinden devam edecekmis nasil olacaksa bende anlamdim kimse kalmadi terordeki gibbi yine yeni yuzler cikacak yazik polat mafyayi bitiriyor yine cikiyor o bitiriyor bunlar yine cikiyor ohhhhhhhh oo bu isim sonu olmaz olmasinda dizimiz hp yayinlansin hehehe su diziyi sevmeyenleride hic anlamam neden sevmiyorlarsa tabi gercekleri soyluyor onda kimse sevmez(bazilari)amannnnnnnn yinede basliyor ya ayyy insaalah elifi hortlatirlar ya bunun icin benim icimde hep bir umit var insaalah hortlatirlar polatta baskasina *** olmazzzzzzzzzzzzzzzzzz:happy0064 :happy0064 :happy0064

kurtlar vadisini hep hayran hayran izledim ama en büyük hayal kırıklığımdır bu benim. ELİF ÖLDÜRÜLÜR MÜYDÜ? BU ELİFE ,HATTA POLATA AMA ASLEN BİZ SEYİRCİYE YAPILIR MIYDI?ne zaman dizinin bahsi geçse diziden hep iyi şekilde bahsederim sonu hariç!! biz o kadar yıl bekleyelim bu iki deli divane aşık birbirine kavuşacaklar,yüzleşecekler herşey ortaya çıkacak çileler bitecek diye ama senarist tut kızı arabalarla uçurumlara yuvarla,bacağını kes sonra da öteki tarafa yolla yüzleşme falan da olmasın bir de çık haber kanallarına elif karakteri ne yazık ki hakkın rahmetine kavuştu diye dalga geç :img-pilot bahadır özdener ve raci şaşmaz bilirler mi ki biz şu özene bezene yaptığımız polat ve elif imzalarını her gördüğümüzde içimiz cız ediyor hıh bir kere polat onlar yırtınsa da eliften başkasını sevmez yani sevse de elif kadar sevmez yoksa dizide aşk olmalı tabiki öteki türlü de pek bir ot olur ama elifle polat efsane aşk gibi gösterildi efsane aşklar da asla ölmezler dimi ama:img-in_lo ama ne yazık ki elifle öteki taraftan iletişim kurdurtamayacaklarına göre sanırım biz de yeni senaryoya alışmalıyız dizinin bu tarafının da nasıl olacağını çok merak ediyorum.

papatya67
03-04-07, 17:17
bu kadar ön yargılı olmayın. aşksız dizi bir şeye benzemez.tamam elifi unutmasın, ama gencecik adam ona elif gibi çıtı pıtı bir manita lazım. yoksa dizi o kadar erkekle kırkpınar güreşlerine döner.herkes kv yi aksiyon için izlemiyodu.aşk içinde izleyen çoktu.bu sefer ekibe birde kadın alsalar, polat ona ilgi duysa fenamı olur.polatımızada yazık...

mc_merve
03-04-07, 17:24
kvtde esra rusen diye biri olcakti ama simdi sanirim ayrilikta oyuyo sikmdi kim olcaK ama ginede polat elifi unutmasin hemen

tılsım16
03-04-07, 17:25
racı ve bahadır ısını bılıyor elıf keske bencede ölmeseydı ama ölduyse bırını bulurlar polata layık:) ama benımde merak ettıgım polat delı gıbı elıfı sevıyodu sımdı nasıl baska bırıne asık edecekler merak ettım..... off bıan once baslasa ya yakında yazıolar ama yakında ne zaman:icon_whis

papatya67
03-04-07, 17:42
racı ve bahadır ısını bılıyor elıf keske bencede ölmeseydı ama ölduyse bırını bulurlar polata layık:) ama benımde merak ettıgım polat delı gıbı elıfı sevıyodu sımdı nasıl baska bırıne asık edecekler merak ettım..... off bıan once baslasa ya yakında yazıolar ama yakında ne zaman:icon_whis

elif nasıl aliyi zaman içinde unutup polata aşık olduysa, polatta olabilir.ölüm Allah'ın emri sonuçta. hem ömer babada torun istiyor. ya arkadaşlar ben açıkcası polatı artık evli ve baba olarak görmek istiyorum.yanlış anlamayın mafya babası olarak değil, artık bir çocuğuda olsun. hem kız olursa isminide elif koyar.

yalcinersonmez
03-04-07, 17:43
Arkadaşlar tahminim kv kaldığı yerden devam edecek eğer öyle olursa ben kendimce bir senaryo yazdım umarım beğenirsiniz.

Sahne 1:

Yer Habur sınır kapısı:Polat ve ekibi bmwx5 ile pasaport kontrolünden geçmekte..Aynı sahnede gümrük memurlarından biri arkadaşına..ben öğlen paydosuna çıkıyorum der ve odadan ayrılır

Sahne 2 :

Aynı adam başka bir yerde bilgisayarın başında bilgisayara bir cd yerleştirir ve açtığı programdan biryere mesaj geçer..Mesaj şöyledir " Kurtlar yuvaya döndü "

Sahne 3 :

Karanlık bir oda..Odada bilgisayarın başında birisi efendim beklediğimiz mesaj geldi der..Yüzü görünmeyen fakat sesi doğu bey 'e benzeyen adam İstanbula geldiklerinde haberim olsun diye ceavp verir..O sırada hafif ışıkta masanın üzerinde bir maske göze çarpar.

Yorumlarınızı bekliyorum..

NOT:ALINTIDIR...

begümm888
03-04-07, 17:54
elif nasıl aliyi zaman içinde unutup polata aşık olduysa, polatta olabilir.ölüm Allah'ın emri sonuçta. hem ömer babada torun istiyor. ya arkadaşlar ben açıkcası polatı artık evli ve baba olarak görmek istiyorum.yanlış anlamayın mafya babası olarak değil, artık bir çocuğuda olsun. hem kız olursa isminide elif koyar.

iyicene ağlarız artık çocuğunun da ismi elif olursa neye niyet neye kısmet diye:img-wink: hem eşi ne der kıskanmaz mı şimdi eski aşkının ismini çocuğumuza koydun diye ben kıskanırdım valla:)

Sahra359
03-04-07, 18:24
arkadaslar..ben tam takip edemedim
Kurtlar Vadisi Terör simdi yine baslicakmiiiiiiiiiiiiiiiiii?

sinope
03-04-07, 18:58
arkadaslar..ben tam takip edemedim
Kurtlar Vadisi Terör simdi yine baslicakmiiiiiiiiiiiiiiiiii?

Sahra359
evet kurtlar vadisi yeniden basliyacak,dun aksam show tvde polat alemdarli olan bir fragman(aslinda fragman sayilmaz platin goruntulerini kapsayan goruntuleri yayinladilar ve show tw de cok yakinda basliyor diye yazdi
yani kurtlar vadisi TEROR degilde kurtlar vadisi basliyor:happy0064 :happy0064 :happy0064
saygilarimla

tılsım16
03-04-07, 19:35

ya oyle gormeyı bende cok ıstıyorum... nasıl olur bılmıyorum ama keske gorsek oyle yaaaaa... bı kızı olsun cok ısterım polat nasıl davranır acaba...:happy0064 :happy0064 racı ve bahadır duy sesımızı:happy0064 :happy0064

abdullah_54
03-04-07, 22:32
Ben terörün bittiği sahneden başlayacağını düşünüyorum o sahneleri hiç olmamış gibi kabul etmezler (en azından bu ekip etmez diye düşünüyorum)

papatya67
03-04-07, 22:35
3 Nisan 2007 17:29 SalıFLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...
KURTLAR VADİSİ'NİN YENİ BÖLÜM TANITIMLARI SHOW TV EKRANLARINDA DÖNMEYE BAŞLADI ! İŞTE "LİGHT" VADİNİN TANITIM GÖRÜNTÜLERİ !

Kurtlar Vadisi efsanesi ekranlara yeniden dönüyor. Polat Alemdar teröre karşı değil artık haksızlıklara karşı savaşacak.

İşte şiddeti azaltılmış ve "silahsızlandırılmış" Polat alemdarın görüntüleri...

Görüntüler
http://www.superpoligon.com/VideoAc.asp?

süperpoligon

papatya67
03-04-07, 22:42
Light 'Kurtlar Vadisi' ekranlarda
Kurtlar Vadisi efsanesi ekranlara yeniden dönüyor.Polat Alemdar teröre karşı değil yine haksızlıklara karşı savaşacak.
Kurtlar Vadisi efsanesi ekranlara yeniden dönüyor.Polat Alemdar teröre karşı değil yine haksızlıklara karşı savaşacak. Şiddeti azaltılmış ve silahsızlandırılmış olsa da Polat yine Polatlığını gösterecek.
03 Nisan 2007, 17:2781

medyakafe

mc_merve
03-04-07, 22:48
papatya67 haberler icin cok tskler ayrica bir lightir gidiyo iyice suyunu cikardilar kvnin hic lightimi olurmus en alaka yani:img-polic :img-polic

Yagmur_ask
03-04-07, 22:56
Daha az şiddet olacak sözünü yazarlar biraz yanlış anladı galiba..neyse..bakalım nasıl olacak yeni bölümler..bence 97. bölümün sonrası olacak.;)

mc_merve
03-04-07, 22:59
ilk bolumu cok merak ediyom arti yeni oyuncularida merak ediyom zaten simdi herkesin kafasinda aldulheyle halo oynayacakmi sorusu var:img-blush

abdullah_54
03-04-07, 23:08
Bence iki diziyi bir arada götürecekler ama kvdeki rolleri çok azalacak diye düşünüyorum,ayrılıkta yer alacaklarına göre ve kvde de olmazsa olmaz olduklarına göre başka bir seçenek de kalmıyor geriye.

mc_merve
03-04-07, 23:10
ben kvdeki rollerinin aza dusurulmesini istemem ihsallh oyle olmaz bide sanirim ayrilik dizisi 13. bolumden sonra bitcekmis yada donem sonuna gircekmis tam bilmiyorum:icon_sorr

Yagmur_ask
03-04-07, 23:18
merve, on üç bölüm hikayesi her dizi için geçerlidir..bir dizi ilk başladığında on üç bölüm çekilir..eğer tutarsa devam eder..ben Ayrılık'ın devam edeceğini zannetmiyorum pek fazla.:icon_sorr

abdullah_54
03-04-07, 23:25
Eski haberlere göz atarken show tv genel müdürü saner ayarın kvnin yeniden çekilmesi hususunda söylediklerine rastladım ve ona olan sempatim arttı:
Saner Ayar, 'Türkiye'de Kurtlar Vadisi'ni yapmayı benden daha fazla kimse isteyemez. Deseler ki 'Boğaz'ı yüzüp karşıya geçen TV müdürü Kurtlar Vadisi dizisini alır', hemen denize atlarım ama' diye basladı konuşmasına iğne deliği kadar bir boşluk bulsam o delikten geçip yine de o diziyi alırım' diyerek noktaladı.

CcC88CcC
04-04-07, 01:12
Arkadaşlar tahminim kv kaldığı yerden devam edecek eğer öyle olursa ben kendimce bir senaryo yazdım umarım beğenirsiniz.

Sahne 1:

Yer Habur sınır kapısı:Polat ve ekibi bmwx5 ile pasaport kontrolünden geçmekte..Aynı sahnede gümrük memurlarından biri arkadaşına..ben öğlen paydosuna çıkıyorum der ve odadan ayrılır

Sahne 2 :

Aynı adam başka bir yerde bilgisayarın başında bilgisayara bir cd yerleştirir ve açtığı programdan biryere mesaj geçer..Mesaj şöyledir " Kurtlar yuvaya döndü "

Sahne 3 :

Karanlık bir oda..Odada bilgisayarın başında birisi efendim beklediğimiz mesaj geldi der..Yüzü görünmeyen fakat sesi doğu bey 'e benzeyen adam İstanbula geldiklerinde haberim olsun diye ceavp verir..O sırada hafif ışıkta masanın üzerinde bir maske göze çarpar.

Yorumlarınızı bekliyorum..

NOT:ALINTIDIR...

evet bak bu olabilir yani 3.sahne cünkü dogu beyin cesedi yok ki ortalikta yani yoktu sadece badtonu bulundu yani bu demektir ki ölmemis bizim dogu beyimiz:D yupiiiiiiiiiiiiiiiiii

mc_merve
04-04-07, 02:38
acaba yeni kvde abidin olcakmi ihsallh olur abidin cok komikti

abidin-cevremiz capimizdan buyuktur abi
deve tuncay-hay senin capina abidin

:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ikiside olmemeisti sadece deli tuncay biraz delirmisti o kadar:)

ihsallh ikisini tekrar kvde goruruz:img-yes: :img-yes:

burcu_yağmur
04-04-07, 09:52
kurtlar vadisini çok seviyodum ama anlamıyorum neden hala bu diziden vazgeçilmiyo tamam hepimiz sevdik izledik ama finali oldu bitti gitti madem böyle olcaktı o zaman hiç bitirmeseyiniz sıktı yani tadında bırakılmıyo bence ayrılık istenilen başarıyı almadaı k v terörde kaldırılınca yapımcıla utuşmaya başladı yeniden k v çekmeye başladılar tadında kalmalı

KARAMAY
04-04-07, 10:20
neden hala aynı isimle devam ettiklerine dair benim görüşüm ....

Bence ekibimiz hem yapımcı , hem yayıncı bunu kendilerince namus meselesi haline getirdi.... sırf neden RTUK 'ün engellemeleri sırf diğer gelene engelleme çalışmalrı neticesinde ne yaparsanız yapın ben bu diziyi yayınlıycam inadı....

Hiç kimse sanmasınki sanıldıgı gibi light olucak bu dizi ...
Bu sadece gelebilecek saldırılara şimdilik azda olsa önüne kesmek için ortaya söylenen bişeydir..

Bu ekip ne yapar ne eder bize eskisi gibi bir dizi sunar .. hatta daha fazlasını ...

Aksiyondan uzak bir dizi olucagını sanmıyorum...

Keza Terör olaylarından yine uzak duracaklarını sanmıyorum ..

KURTLAR VADİSİ isminde ısrar etmelerinin 2. nedeni ise Kurtlar vadisi isminin ve ondan doğan ürünlerin markalaşması... marka olmak güç birşeydir.. varolanı korumak ise ayrı
onlar marka olmayı başardılar... resmileştiler.. şimdi marka olarak bir şekilde yollarına devam etmeleri lazım .. bu markayı korumaları lazım ...
işte çabanın diğer yüzüde bence bu ....

işletme okuyanlar aslında ne anlatmak istediğimi anlamışlardır...

papatya67
04-04-07, 10:26
neden hala aynı isimle devam ettiklerine dair benim görüşüm ....

Bence ekibimiz hem yapımcı , hem yayıncı bunu kendilerince namus meselesi haline getirdi.... sırf neden RTUK 'ün engellemeleri sırf diğer gelene engelleme çalışmalrı neticesinde ne yaparsanız yapın ben bu diziyi yayınlıycam inadı....

Hiç kimse sanmasınki sanıldıgı gibi light olucak bu dizi ...
Bu sadece gelebilecek saldırılara şimdilik azda olsa önüne kesmek için ortaya söylenen bişeydir..

Bu ekip ne yapar ne eder bize eskisi gibi bir dizi sunar .. hatta daha fazlasını ...

Aksiyondan uzak bir dizi olucagını sanmıyorum...

Keza Terör olaylarından yine uzak duracaklarını sanmıyorum ..

KURTLAR VADİSİ isminde ısrar etmelerinin 2. nedeni ise Kurtlar vadisi isminin ve ondan doğan ürünlerin markalaşması... marka olmak güç birşeydir.. varolanı korumak ise ayrı
onlar marka olmayı başardılar... resmileştiler.. şimdi marka olarak bir şekilde yollarına devam etmeleri lazım .. bu markayı korumaları lazım ...
işte çabanın diğer yüzüde bence bu ....

işletme okuyanlar aslında ne anlatmak istediğimi anlamışlardır...

Ben açıkcası biraz şüpheliyim. hele birde perşembe gününe konulursa ki, büyük ihtimalle öyle olacak,işi biraz zor gibi.ama temennim tabiki tutması.uzun zamandır ekranlara dönmesini dört gözle bekliyorduk.benim yorumum bu kadar bekledikten sonra eylül ayında yayınlanmaya başlasaydı daha iyi olurdu.şu anda perşembe günleri yoğun bir dizi trafiği var.izleyici dizilerini çoktan seçti.terör konsepti devam edebilseydi,açık ara birinciliği kimseye bırakmazlardı ama şimdi medyada çıkan light ve yumuşak geliyorlar türü haberlerden dolayı açıkcası endişeliyim bir endişemde kvt kaldırıldığından dolayı izleyici kurtlar vadisine biraz kırgın.eğer yakın zamanda geleceklerse,damardan giriş yapmaları şartt.ayrıca showtv de kvt deki gibi şimdiden iyi bir reklam yapması lazım

KARAMAY
04-04-07, 11:11
Bence izleyici Kurtlar vadisi Teröre yada kanala değil rtuk ve onu kaldırmak isteyenlere kırgın ....

ve bence bu yüzden tepki reytingleri bile gelicek diye düşünüyorum ... basında belirtildiği yumuşak falanda olucagını sanmıyorum.. bu söylentiler sadece dizi başlamadan oluşacak saldırıların hızını kesmek azaltmak adına söylenen bişey bence..
KV nin muhteşem bir giriş yapacagına eminim... heleki yaz döneminde Tüm diziler tatile girdiğinde o boşlugu iyi değerlendirirlerse... süper bir çıkış yapar..

yalcinersonmez
04-04-07, 11:19
ark. elimizde dizinin 12 nisanda başlicağına dair kanıtlar varmı çünkü bu haberler pek ianılır dilde yani kvt başlamadan 1 ay önce tanıtımını yaptılAr KV ye 8 gün kaldı ne bu acele...

sude9
04-04-07, 11:24
Dizinin yeni bölümlerle ekrana gelecek olmasını inatlaşmaya bağlıyorum.Terör adlı dizisi yayınlanmadan kaldırılması için faliyetlere girişildi ve 2.bölümde kaldırıldı,ekipte o ve ya bu şekilde biz dizimizi çekeceğiz seyirciye ulaştıracağız diye açıklamalarda bulundu,şimdide işte biz söylediğimizi yerine getiriyoruz,şimdi bunuda kaldırın der gibi restleşiyor bence.Bunun başka bir izahı yok

Yagmur_ask
04-04-07, 11:27
Dizi tutar tutmasınada eski tadını verir mi? iste ben ondan şüpheleyim..gazetecilerin yumuşak ve light yakıştırması insanları diziden soğutuyor çünkü..dizi başlamadan birşey söylemek doğru olmaz ama ben yinede umutluyum..netice bu Kurtlar Vadisi..keşke farklı bir dizi olsaydı, bunu daha öncede söylemiştim ama Pana Film böyle yapmayı uygun gördü.;)

papatya67
04-04-07, 11:27
Bence izleyici Kurtlar vadisi Teröre yada kanala değil rtuk ve onu kaldırmak isteyenlere kırgın ....

ve bence bu yüzden tepki reytingleri bile gelicek diye düşünüyorum ... basında belirtildiği yumuşak falanda olucagını sanmıyorum.. bu söylentiler sadece dizi başlamadan oluşacak saldırıların hızını kesmek azaltmak adına söylenen bişey bence..
KV nin muhteşem bir giriş yapacagına eminim... heleki yaz döneminde Tüm diziler tatile girdiğinde o boşlugu iyi değerlendirirlerse... süper bir çıkış yapar..

halk show tv ye de tepkili sitesinde izleyici temsilciliği bölümünde bazı kvt için gelen mailleri yayınlayıp,aklınca suyun üstüne çıkıyor.bu dizi yani kvt kanal d de olsaydı kimse kaldıramazdı emin olun...
showtv kvt konusuda çok pasif davrandı. pana film kadar olamadı.nasıl olduysa 15 şubat akşamı o yazıyı yayınladı.

yakamoz16
04-04-07, 11:28
ya şu light ne öyle kurtlar hiçlight olabilirmi isteselerde olamazlar :img-hyste hem silahlar olur her dizide olduğu kadar ama şiddet ve fazla kan olmaz yoksa öyleyse tüm dizilere yasak getirilsin değilmi eğer silah hiç olmassa kv için özel ayrım yapılıyor demektirki buda kabul edilemez

artık başlasada bi görsek nerden devam edicek nasıl olucak:img-yes:

elifin yerini kimsler tutamaz ama ben polatın seveceği bir kız istiyorum polatı aşık görmek istiyorum tabi hemen değil bisüre sonra hikaye tam otursun önce biz elifsizliğe alışalım elif başka ama eminim sizde polatın aşık olacağı birini istersiniz diye düşünüyorum aşksız hikaye olmaz....

papatya67
04-04-07, 11:32
ark. elimizde dizinin 12 nisanda başlicağına dair kanıtlar varmı çünkü bu haberler pek ianılır dilde yani kvt başlamadan 1 ay önce tanıtımını yaptılAr KV ye 8 gün kaldı ne bu acele...

belki bu sefer sessiz sedasız gelmek istiyorlardır. 12 nisan bence doğru.10 nisandada hayat kavgam başlıyor. yeni fragman pazartesi günü büyük ihtimalle çıkar.inşallah eski reytingini yakalarda,karalama yapan gazete ve tv lere iyi bir cevap olur.:good:

KARAMAY
04-04-07, 11:34
Vee rtuk bu sefer köşeye sıkışır.............

Eger bu seferde RTUK bu dizi için aksiyon alır.. kaldırmaya ,haksız yere uyarmaya kalkarsa .... iplar çekilmiş olur... Bir nevi KVT nedeniyle şuan eli kolu bağlı ....
hele hele... dizinin biraz daha yumaaşak olucagına dair haberler iyice elini kolunu bağladı RTUK ün ....

Ben şimdiye kadar onlardan yükselen çatlak bi ses duymadım.. atlamış olabilirim haberi..

yani heran RTUK ün kendi ipini kendi çekmesi söz konusu...

bekleyip görücez...

SzARap
04-04-07, 11:35
Yaaaaaa arkadaşlar...
ben bu sayfayı show-tv kurtlar vadisinin eski bölümlerini verince açıldı sanmıştım...

ama dün akşam altta efsane dönüyor...kurtlar vadisi yeni bölümleriyle diye reklam görünce kendi kendime kv-terör mü diye düşündüm ama şimdi foruma bakınca 98.bölümün başlayacağını anladım..

eski duygularım depreşti yaaaaaaaaa
ama elif yokkkkkkkkk

keşke elif ölümü düzmece olsa... da ilk bölümde sapasağlam karşımızda olsa...

yayın tarihi hakkında bilginiz olan varmı :img-help: :img-help: :img-help:

.

yalcinersonmez
04-04-07, 11:36
keşke şöyle bişi yapsalar;

KANAL:SHOW TW
GÜN:PERŞEMBE

20:00:Hayat Kavgam
21:45:Kurtlar Vadisi
23:00:Ayrılık (eh napim ayrılık artık çoktan harcandı yakında reyting kurbanı olcak)

papatya67
04-04-07, 11:38
ya şu light ne öyle kurtlar hiçlight olabilirmi isteselerde olamazlar :img-hyste hem silahlar olur her dizide olduğu kadar ama şiddet ve fazla kan olmaz yoksa öyleyse tüm dizilere yasak getirilsin değilmi eğer silah hiç olmassa kv için özel ayrım yapılıyor demektirki buda kabul edilemez

artık başlasada bi görsek nerden devam edicek nasıl olucak:img-yes:

elifin yerini kimsler tutamaz ama ben polatın seveceği bir kız istiyorum polatı aşık görmek istiyorum tabi hemen değil bisüre sonra hikaye tam otursun önce biz elifsizliğe alışalım elif başka ama eminim sizde polatın aşık olacağı birini istersiniz diye düşünüyorum aşksız hikaye olmaz....

ben artık polatı bu sefer evlendirmek niyetindeyim.artık bu kadar acı yeter.eli yüzü düzgün,çıtı pıtı bir kızla biran önce baş göz etmek lazım:img-hyste artık küçük polatlar,elifler olsun değil mi?:img-hyste

yalcinersonmez
04-04-07, 11:38
Vee rtuk bu sefer köşeye sıkışır.............

Eger bu seferde RTUK bu dizi için aksiyon alır.. kaldırmaya ,haksız yere uyarmaya kalkarsa .... iplar çekilmiş olur... Bir nevi KVT nedeniyle şuan eli kolu bağlı ....
hele hele... dizinin biraz daha yumaaşak olucagına dair haberler iyice elini kolunu bağladı RTUK ün ....

Ben şimdiye kadar onlardan yükselen çatlak bi ses duymadım.. atlamış olabilirim haberi..

yani heran RTUK ün kendi ipini kendi çekmesi söz konusu...

bekleyip görücez...

Yok ya RTÜK bu saatten sonra light haberleri ile gelen bi KV ye hiç bişi yapamaz dediğin gibi kendi ipini çekmiş olur yani arkadaşlar benden sölemesi RTÜK tarafından korkunuz olmasın:good:

yalcinersonmez
04-04-07, 11:41
ARKADAŞLAR K.V terör yayından kaldırıldıktan sonra yeni bölümler terör den arındırılarak dönüyor peki yeni bölüm K.V Terör ün bittiği yerden mi başlayacak yoksa farklı bi konunun içinden mi? tahminleriniz nedir? yorumlarınızı bekliyorum.

papatya67
04-04-07, 11:44
ARKADAŞLAR K.V terör yayından kaldırıldıktan sonra yeni bölümler terör den arındırılarak dönüyor peki yeni bölüm K.V Terör ün bittiği yerden mi başlayacak yoksa farklı bi konunun içinden mi? tahminleriniz nedir? yorumlarınızı bekliyorum.

bence mabette başlar diye düşünüyorum. polatın ktiptex içindeki belgeleri çoğaltıp, herbirini ayrı yerlere sakladığı belgelerin peşine düşebilirler. çünkü yeni kv de polat dış mihraplarla mücadele edecekmiş...

sondakika
04-04-07, 11:45
kurtlar vadisi pana filmin tek kozu.. bu havayı verdi millete. ayrılık dizisinin hali içler açısı.. ya hayat kavgam ?! salı günü saat 22'de.. töbee yahu azizim show mu saf, panada mı iş yok... salı günü 22'de hayat kavgam kiminle dans edecek ? binbir gece ile mi. komedi dizisi bu..

ayrılık yerlerde ve içler kanatası haline birde hayat kavgam eklenecek.. bizlerde rating kavgası izleyeceğiz hayat kavgamı değil.. şimdi kurtlar vadisi ile geliyor pana film.. kvt değil.

kurtlar illaki izlenir.. buna karşı çıkan yok ama pana film sadece kurtlar vadisi ile mi ayakta duracak.?!. şimdi zamanı mı, kurtlar vadisini yapmanın ve ekranlara döndürmenin.. vadi arzı endam ecek.. oy oy.. neden ayrılığı düze çıkarma peşinde olmaz.. neden ayrılığı kurtlar için ön şart yapmaz.. yada hayat kavgam için.. neden? imah herşeydende önemli.. yazar ve eleştirmenler pananın projelerini eline yüzüne bulaştırdığının düşüncesinde..

zaten 3 dizi kaleme alan senaristin hiç bir esere faydası olmaz.. baştan sona yetenek olsanız 3 dizi kaleme alırsanız verim düşer. 3 eserdende seyir zevki gerektiği gibi alınamaz..

KARAMAY
04-04-07, 11:50
Muhtemelen farklı bir konseptte .. başka bi yerde başlıycak ve bol aksiyonlu ilk sahneler olucak...

ve bence terörden arınmayacak ....

öyle bi işlenecekki ...bize başlarda açık açık söylenmiyecek... ama sonunu öyle bi bağlıycaklarki biz orda anlıycaz... aynı efsane gibi ..

Baronu verdiler... konseyi verdiler.. arkasında başka bi güç çıktı .. onu kesfettik ... ordan amerikadaki büyük güce... kim tahmin ederdiki en başında böyle olacagını ....

papatya67
04-04-07, 11:52
kurtlar vadisi pana filmin tek kozu.. bu havayı verdi millete. ayrılık dizisinin hali içler açısı.. ya hayat kavgam ?! salı günü saat 22'de.. töbee yahu azizim show mu saf, panada mı iş yok... salı günü 22'de hayat kavgam kiminle dans edecek ? binbir gece ile mi. komedi dizisi bu..

ayrılık yerlerde ve içler kanatası haline birde hayat kavgam eklenecek.. bizlerde rating kavgası izleyeceğiz hayat kavgamı değil.. şimdi kurtlar vadisi ile geliyor pana film.. kvt değil.

kurtlar illaki izlenir.. buna karşı çıkan yok ama pana film sadece kurtlar vadisi ile mi ayakta duracak.?!. şimdi zamanı mı, kurtlar vadisini yapmanın ve ekranlara döndürmenin.. vadi arzı endam ecek.. oy oy.. neden ayrılığı düze çıkarma peşinde olmaz.. neden ayrılığı kurtlar için ön şart yapmaz.. yada hayat kavgam için.. neden? imah herşeydende önemli.. yazar ve eleştirmenler pananın projelerini eline yüzüne bulaştırdığının düşüncesinde..

zaten 3 dizi kaleme alan senaristin hiç bir esere faydası olmaz.. baştan sona yetenek olsanız 3 dizi kaleme alırsanız verim düşer. 3 eserdende seyir zevki gerektiği gibi alınamaz..

bunda pananın hiç suçu yok. suç tamamen showtv de.vurdumduymazlıkları yüzünden bu güzelim diziler ya 13 bölümde bitecek, yada başka kanala kaptıracaklar.köşe yazarlarının ayrılık ile ilgili yorumları çok iyi. dizinin kalitesini meth ediyorlar.ama gelgelelip show un gözünü öyle para hırsı bürümüş ki, dizi iyiymiş, kaliteliymiş umurlarında değil.tutturmuşlar şaçmasapan yarışmalar töre dizileri diye.

Jale_
04-04-07, 11:56
keşke şöyle bişi yapsalar;

KANAL:SHOW TW
GÜN:PERŞEMBE

20:00:Hayat Kavgam
21:45:Kurtlar Vadisi
23:00:Ayrılık (eh napim ayrılık artık çoktan harcandı yakında reyting kurbanı olcak)

Heheheh arkadaşım güldürdün beni:)

Şunu söyleyeceğim. Ayrılık'ın reytinglerde tutmamasının sebebi Pana Film mi? Ben şu sıralar tv'de ondan daha kaliteli bir tv dizisi göremiyorum. Pana Film kalitesini gösteriyor.Bir de show tv ve izleyici gösterse.. Kurtlar Vadisi içinde şunu söyleyeceğim yayınlansa bir türlü yayınlanmassa başka bir türlü.. Herkezi memnun etmek çok zor nedense..

sondakika
04-04-07, 12:05
bunda pananın hiç suçu yok. suç tamamen showtv de.vurdumduymazlıkları yüzünden bu güzelim diziler ya 13 bölümde bitecek, yada başka kanala kaptıracaklar.köşe yazarlarının ayrılık ile ilgili yorumları çok iyi. dizinin kalitesini meth ediyorlar.ama gelgelelip show un gözünü öyle para hırsı bürümüş ki, dizi iyiymiş, kaliteliymiş umurlarında değil.tutturmuşlar şaçmasapan yarışmalar töre dizileri diye.

o zaman kv yi sadece rating olarak koz yapma.. ayrılık dizisi içinde koz yap.. değil mi? bu ilmi siyasettir.. dizi saat 23'te.. ayrılık formunda da demiştim o saatte kv de olsa rating olmasında zorlanır.. çok geç.. ha illaki yüksek olsa bile 1.lik koltuğu zor..

kvt devam etse sözümüz yok.. ama bu, biten kv nin devamı.. öyle bir zamanda karar alnıyor ki ortada hazır senaryo yok.. ve bu ekip hem ayrılığı yazacak hem hayat kavgamı hemde kv yi.. oy oy... hem konsept ulusal güçler. terörden ayrılmış.. evet terör içine dalma yok ama teğett geçilmeyecek.. zira ulusal güçlerin dünya üzerindeki politikalarının ana gündemi ortadoğu.. ve kuzey ırak.. vede iran.. ve gelsin pkk ile pjak.. yine terör durumlarına illaki gönderme yapılmak durumunda.. ağır politik ve siyasi içerik bayabilir söyleyeyim.. ve en önemli eksik elif yok... işte elin kolun bağlayan bir faktör.. ama raci ile bahadır bu kadarını tahmin etmiyordur... bizler en derin gerçeğe bile aşk penceresinden bakmaya alışmısız.. olmazsa olmazlardan...

köşe yazarlarının övmesi maalesef dizinin yayında durması için yeterli bir sebeb değil, bu ülkede.. ama pana filmin üzerine bu kurtlar vadisi iyice yapıştı.. ve bir çok insan pana film kurtlar vadisinden başka bir eser yapamaz diye söylenmekte.. oluşan bu kanıdan rahatsızım.. onun yoluda aksini ispattan geçer.. değil mi ?! kv'nin dönmesinde memnun olmayan fanların memnun olmama sebebi: özde budur işte.. ama burada bile pana filmin âli menfeatları söz konusudur...

Yagmur_ask
04-04-07, 12:09
Kumaşı kestireyim mi Cengizciğim?

Konuyu en son Sevgili Cengiz Semercioğlu şöyle yazmıştı: “Tesadüfün güzeli böyle olur; geçenlerde Ali Saydam’la karşılaştık. ‘Havlu atmış gördüm seni abi’ dedim. ‘Haklısın, galiba iddiayı kazandın’ dedi. ‘Kurtlar Vadisi de kalkınca benim şansım çok azaldı’ diye ekledi... Ali Abi’yle iddiamız haziran sonunda bitecek ama ben şimdiden takım elbise aramaya başladım... (Ali Saydam eylül-haziran ortalamasında 1. Show 2. Kanal D 3. atv 4. Star olacak demişti. Ben ise 1. Kanal D 2. Show 3. Star 4. atv demiştim).”

Kurtlar Vadisi’nin yeniden yayına gireceği haberini vermek geçenlerde yine Cengiz kardeşime düştü... Bu kez içinde terör merör olmadığını; şiddet dozunun çocuk filmleri tadına düşürüldüğünü; ilkel milliyetçiliğe değil vatanseverliğe prim verdiğini, bu nedenle de kimselerin pek fazla itirazı olamayacağını Cengiz gibi ben de biliyordum ama yazmaya niyetli değildim. Avını köşeye sıkıştırmış aslanlar gibi bekleyecektim... Nisanın yarısından sonra dizi başladığında Semercioğlu’na son darbeyi vurmaya hazırlanıyordum. Şöyle diyerek mesela: “Cengizciğim, terziyi sen mi seçeceksin; ben mi seçeyim?”... Benimkisi belli: Kiğılı...

Ulusalından yani...

Kaynak: Ali Saydam

Aksam Gazetesi

Yagmur_ask
04-04-07, 12:13
SHOW TV söz konusu Kurtlar Vadisi olursa asla hata yapmaz çünkü kurtlar Vadisi demek garanti başarı demek. Ayrılık'ın tutmamasının tek nedeni Show Tv'nin aynı gün yayınlanan Acı Hayat'a daha çok prim vermesiydi..Kurtlar Vadisi belki eskisi gibi olmaz ama mutlaka tutar.;)

Jale_
04-04-07, 12:17
Pana Film nasıl Kurtlar Vadisi'nden başka bir dizi yapamıyor? Birbirinden tamamen farklı konseptte olan Ayrılık ve Hayat Kavgam ne oluyor?Hangi yapım şirketi bu tarz diziler yapmaya cesaret edebilir? Pana Film'in Kurtlar Vadisi'nden başka bir eser yapabildiğini kabul etmek için bu dizilerin reyting rekorları mı kırması gerekiyor. Show tv bunun için yeterli promosyonu yapıyor mu peki? Bu durumda Pana Film'in bir suçu yok bencede. Ama Kurtlar Vadisi yine reyting rekoru kırar buna güvenip Ayrılık'ı yayından kaldırılırsa işte o zaman kızarım. Şimdi yorum yapmak için erken diye düşünüyorum. Kurtlar vadiye bir insin , konuyu bir anlayayım, Polat ne için mücadele edecek göreyim. O zaman eleştirecek nokta varsa eleştirirm diye düşünüyorum. İşte o zaman anlayacağım Kurtlar Vadisi neden başladı?;)

papatya67
04-04-07, 12:22
[QUOTE=sondakika;2867562]o zaman kv yi sadece rating olarak koz yapma.. ayrılık dizisi içinde koz yap.. değil mi? bu ilmi siyasettir.. dizi saat 23'te.. ayrılık formunda da demiştim o saatte kv de olsa rating olmasında zorlanır.. çok geç.. ha illaki yüksek olsa bile 1.lik koltuğu zor..

kvt devam etse sözümüz yok.. ama bu, biten kv nin devamı.. öyle bir zamanda karar alnıyor ki ortada hazır senaryo yok.. ve bu ekip hem ayrılığı yazacak hem hayat kavgamı hemd