mc_merve
20-09-07, 20:38
ahuyami aciyalim benc epolata birileri acisin :) satmayan adami kalmadi bide kizin biri sabahin dordunde gelip benim fuatla iliskim yok demedi ki bundan polata ne :)
|
Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları 4 mc_merve 20-09-07, 20:38 ahuyami aciyalim benc epolata birileri acisin :) satmayan adami kalmadi bide kizin biri sabahin dordunde gelip benim fuatla iliskim yok demedi ki bundan polata ne :) ruzgar88 20-09-07, 20:39 Ewet yani arkadaşlar birde ben Ahu'nun orda ne yapmak istediğini anlayamadım ne kadar basit hareketlerdi ya öyle....Polat hadi pürmüz seni evine bıraksın dedi oda "beni bu halde nasıl bırakırsın" allahım gelde çıldırma ne kadar komik ya.........Polatım ne güzel dedi ama "Adamın karısı ölmüş sana noluyor Ahu" diye çok güldük ya izlerken...... seni bu halde nsl mı bırakır kısım sen bu adamın nessin iş ortağı ee daha ne istesin anlamadım ki dimi ama falla polat ta pot diye lafı gediğine koydu .. nanay gülüm nanay sana dedik biz de :)))) burçinn 20-09-07, 20:39 yahu acıyan bir allah kulu yok mu şu ahuya.. abooo elinize versek varya ne saç kalacak ne baş... cık cık.. polatı orada çok kaba gördüm çok.. tamam birinin gözü kör var bir perde.. diğerinin eli maşalı dili dikenli.. olmuyor... ben acıdım.. gerçi polatın kaş göz işaretlerine bakarsak gecenin bu saatinde ben ne işle meşgulum yarabbi der gibi baksada.. acıdım kıza.. aşk böle birşey galiba.. ansızın en umulmadık zamanda en umulmadık davranışı yapmak.. öyleya gecenin 4 karşı tarafı tel ile arayıp seside mifrofona vermek.. töbeee..ay nesine acıyalım onun cadaloz,şımarık şey.hayır yani ne ki kim ki o polatın evine dalıveriyor.sevgilisi olur gene bir derece dersin.avrupa yakasındaki şahika gibi konuşmaya başlayacağım şimdi frenliyorum kendimi:img-wink:ama verseler saç baş kalmaz verin kurtaralım polatı diyoruz vermiyolar...:img-icecr eylul288 20-09-07, 20:40 heheh foto super ya cok sagol mematinin bakislariniz ozledim en cokta :) zaten memati birilerinin kafasina SIkmadan rahat edemez bakışa bakın,kendi yapsaydı ağzının suyu akacaktı herhalde resim için sağol eylül tşklerr yorum için .. varyaa alıyomuyuz indiriyomuyuz dedi ya alıpta napıccaz memati dedi polat mematide ohh dio hele şükürr ayy walla kendi öldürse napıcaktı bilemiyomm :img-hyste:img-hyste sondakika 20-09-07, 20:40 ofisteki çatışma söylemeden geçmeyelim daha orjinal olmasını beklerdik... saldırganlar maskeli.. ortalık duman.. gaz yani.. maşallah bizimkilerde yere yıkılan yok.. öhü öhü sık.. öhü öksür ve sık.. polatın makinalı silahların ateş altından ofisteki odasına geçmesi vardı ki.. akıl durdu... edit: o sahnede aklıma iblikçi nedimin sözü geldi.. kör olasıca şeytan her sene 3 milyon taş yiyor birtanesi gözüne denk gelmiyor... öyle o kadar kursun yağıyor.. neyse... sinope 20-09-07, 20:42 Öncelikle Vuslat Abla Hoşgeldin Ne zamandır yoksun özlettin kendini:) Arkadaşlar kulsğıma abdülheyin dziden çıkıcağı haberleri geldi ba kaç tane hatta çıkacağı için senarisstler ona hain süsü verip izleyiciden soğutarak çıkartmayı düşünüomuş böle duydum walla.... rating konusunada kafanıza takmayın 1.yizdir bilemediniz 2. dahada düşemeytiz zaten çünkü dizi bittiğinde maç daha 10. dakikasındaydı... walla ben o kol kırma sahnesini çok sevdim:) zaten kol ve kafa kırma yöntemini çok severim ben en çokta nazikçe boyun kırma yöntemini:) hele çıkan ses kırtt die beni bitirio:) yalcin kardesim hos bulduk.Turkiyede tatildeydim,yeni geldim,saolasin var olasin kardesim . Inanamiyorum Abdulheyin diziden cikacagina ,ama bellimi olur bizim senaristlerin islerine:img-pilot:img-pilot Reytinglere ilk 2 hafta takilmayin derim bende daha isinma turlari bunlar(malum senaristler de tatildelerdi,elleri ancak yeni yeni acilmaya baslacaklar:img-yes: Yahu kardesim sendemi kirttt die hemde(anam imdatt):icon_whis mc_merve 20-09-07, 20:43 En Komiğide kıytırık koltugun arkasına saklanarak maşallah ofiste cirit attı bizim oğlan .... Bi ara dedim kurşun geçirmez herhalde demir var içinde... Maşallah Polat bey amca Etine dolgun ... yada dur dur .. Balık etli olmuş azcıkın ... Lakin ben onun o bakışlarına kızmaya başladım ... öyle bakıcam diye kendini çok kasıyor anacım yaaa... kasıncada kötü görünüyor... Polatı Arslanda o çatıda hesaplaştıgı gün oldugu gibi sivil görmek istiyorum... takım elbisesiz... kendi işini kendi yapan .. arabasını kendi kullanan... hani bunu Varoş diye adlandırıyorlarya .. Varoş polatı görmek istiyorm.. ( bazıları zamanında Kıro demişti) Var mı ötesi ben o Polatı istiyorum yaa.... Bide adam gibi oyuncu olan bi kadın oyuncu LÜTFENNNNN... Yakmayın artık diziyi... AŞKI VE İŞİ AYIRABİLMENİZ DİLEĞİYLE... OLMUYORSA OLMUYOR...ZORLAMAYIN BEYAWWWW..... karamay dedik;erine katiliyorum ben ayni bu soyeldiklerini 4 ay once hep dile getiriyodum bana karsi cikiyolardi artik polat mafya degil is adamai oyle dolasmaz operasyonlara kendisi girmez filan diye fazla birsey demiyorum ama bend eeski polati ozledim diyebilirim bole hep takim elbiseyle dolasan her isi mematiye veya apdule veren polati deyil ayrica ahu olayindanda umidimi kestim artik diziden cikarcaklari yok dizide vakti gelip olene kadar izlecez mecburen :) KARAMAY 20-09-07, 20:43 yok arkadaslar yok ben de inanmiyorum abdulun sattigina yaa o kesin haini cikarmak icin oyle yapti ama ileriki bolumler gostercek ne olcak ne olmuycak ya gercekten polat kosmayi unutmus ya kiz gibi kosuyordu aynii:img-hyste ama su operasyon cok guzeldi ya ben hep byoel operasyon istiyorum obur turlu cok SIKICI oluyor ve bu dizi kvp demiyor insan yanii aama bu bolume hasta oldum yaaa polat biseyler anladi sonunda tamerden yanii mematide nasil guldu orda bee helal olsun karamaycim sen de yazdiklarinda biraz haklisin aslinda oturup bu dizinin kusurlu bolumleri aramak istesek cok cikar ama biz onlara takmadan izliyorouz hosumuza gidiyor yoksa ben bile bir kusur bulurum mesela kv de laz ziyanin 680 milyon dolari vardi ve ondanda zengin yoktu ne oldu kvp de davutun 60 milyari var sonracigima son baron polatti polat suriyede kaldiginda fln butun dunya tanidi onu taa masonlarin basina kadar fln cikti herkes tanidi onuda nasil davut bilmem ne tanimiyor onu sonracigima daha boll acik lari var ama biz onlara fazla takmiyoruzz diziyi izliyoruzz:img-wink: Canım orası öylee.. bizde iki dokunup geçiyoz zati.... hani yemedik bakın ama biz sizi böylede seviyoz :img-wink::img-wink: Sevilmezmi hiç.... valla iyi giriş yaptılar bu sezon... bu bölümle ben birincilik bile beklerim... BU arada Mematinin o gülüşünu yakalıyıp ekleyen arkadaşada çok teşekkürler.... sinope gördünmü bizim Memati.. yaptı yine yapacagını :happy0064:happy0064 sondakika 20-09-07, 20:45 ne diyorsun yalçın kardeş,abdülsüz olmaz ya,umarım yalnıştır,en güzel kafa o kırıyor çünkü. bencede 1.yiz:good: bu diziden kimler çıktı kimler... çakır.. aslan akbey... sonra elif... abdül ne ki.. deryada damla... gözüm aramaz bile.. dokunulmaması gereken 3 isim var.. ömer baba polat ve memati... burçinn 20-09-07, 20:46 ofisteki çatışma söylemeden geçmeyelim daha orjinal olmasını beklerdik... saldırganlar maskeli.. ortalık duman.. gaz yani.. maşallah bizimkilerde yere yıkılan yok.. öhü öhü sık.. öhü öksür ve sık.. polatın makinalı silahların ateş altından ofisteki odasına geçmesi vardı ki.. akıl durdu... edit: o sahnede aklıma iblikçi nedimin sözü geldi.. kör olasıca şeytan her sene 3 milyon taş yiyor birtanesi gözüne denk gelmiyor... öyle o kadar kursun yağıyor.. neyse...evet ya izlerken ben de dedim neden kimse vurulmuyor diye.onca kurşun yağdı kimse ölmüyor ya da vurulmuyor.hele polat silahları getirmeden önce bizimkilerin su tabancası kılıklı silahlarından bir kurşun çıkarken adamlardan 10 kurşun geliyordu:icon_whis RIZA_BABA 20-09-07, 20:47 arkadaşalr bişe sormak istiyorum Polat'ın çok önemli dedigi laptop patladı nolacak şimdi :S:dito:bilmim Polat bu sağı solu beli olmaz vala belki kırıpteks gibi onun laptopta bulunan bilgilerinde yedeğini alıp bir yere saklamıştır mc_merve 20-09-07, 20:48 bu diziden kimler çıktı kimler... çakır.. aslan akbey... sonra elif... abdül ne ki.. deryada damla... gözüm aramaz bile.. dokunulmaması gereken 3 isim var.. ömer baba polat ve memati... aynen katiliyorum polata zaten dokunmazlar ama memati filan olurda diziden aylirsa o zaman iste kvnin hicbir tadi kalmaz diye dusunuyorum apdul cikmaz gibime geliyo diziden ama olurda cikarsa uzulurmuyum uzulmezmiyim bilmiyorum ama fazla dokunmicaGINI DUSUNUYORUM BANA :):img-yes: KARAMAY 20-09-07, 20:49 karamay dedik;erine katiliyorum ben ayni bu soyeldiklerini 4 ay once hep dile getiriyodum bana karsi cikiyolardi artik polat mafya degil is adamai oyle dolasmaz operasyonlara kendisi girmez filan diye fazla birsey demiyorum ama bend eeski polati ozledim diyebilirim bole hep takim elbiseyle dolasan her isi mematiye veya apdule veren polati deyil ayrica ahu olayindanda umidimi kestim artik diziden cikarcaklari yok dizide vakti gelip olene kadar izlecez mecburen :) Yaaa tamam iş adamıda .... performanstanda düşmemek lazım ... eskidende iş adamıydı ... ama neler yapardı.. şimdi maşallah kuruluyo arka koltuga mavi camlı mersedes yada BMW (allah için arabalara diycek laf yok) ye ohhh .. dışarı bakan , düşünen , telefonda konuşan Polat.. olduu...o Kadar düşünmeye ben filozof olurdum beee... ahreket lazım.. Halka inmesi lazım ... Hoplasın zıplasın..( bakınız 79. bölüm seksek oyunu oynasın ) deniyorum.. aktif olsun... Kapısını açması için birilerini beklemesin Başakalarının büyük başların yanında tamam ama biz bizeyken yapmasın ... Çok SOĞUK ÇOKKK.. Lakin arabayı patlatmak için yolun karşına geçip barıyerleri atlarken göz doldurdu.. hakkını yememek lazım... Efendim Mankencik konusunda.. Allahtan bu adamlar kadın karakterleri pek yaşatmıyolar ve az gösteriyolar... bi yerde yırtıyoz.. Tez zamanda Allahına kavuşması dileğiyle ne diyim sıkın dişinizi...dişimiziii sinope 20-09-07, 20:50 En Komiğide kıytırık koltugun arkasına saklanarak maşallah ofiste cirit attı bizim oğlan .... Bi ara dedim kurşun geçirmez herhalde demir var içinde... Maşallah Polat bey amca Etine dolgun ... yada dur dur .. Balık etli olmuş azcıkın ... Lakin ben onun o bakışlarına kızmaya başladım ... öyle bakıcam diye kendini çok kasıyor anacım yaaa... kasıncada kötü görünüyor... Polatı Arslanda o çatıda hesaplaştıgı gün oldugu gibi sivil görmek istiyorum... takım elbisesiz... kendi işini kendi yapan .. arabasını kendi kullanan... hani bunu Varoş diye adlandırıyorlarya .. Varoş polatı görmek istiyorm.. ( bazıları zamanında Kıro demişti) Var mı ötesi ben o Polatı istiyorum yaa.... Bide adam gibi oyuncu olan bi kadın oyuncu LÜTFENNNNN... Yakmayın artık diziyi... AŞKI VE İŞİ AYIRABİLMENİZ DİLEĞİYLE... OLMUYORSA OLMUYOR...ZORLAMAYIN BEYAWWWW..... oyy karamayim oyyy bizim polat tatilde masallah sadece yan gelip uyudu herhalde.Insan spor yapar amma velakin sporu gercek anlamda yapar,sen ye yemegi yat asagi guneslen ,Ne azicigi yahu sirf Balik olmus hemde(kilodan):icon_whis Valla kiro desinler ne derlerse desinler bende eski polati istiyorum:img-cool2 Evet bazi seyler olmayinca olmuyor iste,bunu herkez kendi gozleriyle gordu ,kulaklariyla isitti.Dizimizin daha darmadagin olmamasi dileklerimle.Olmuyorsa degistirin senaristlerimiz,bu kadar yani:img-yes: mc karakule 20-09-07, 20:51 Bütün pclere mermi yagdırdı adam :)hem Polat laptop'un içindeki şifreyi çözmesi için wermişti tamer'e Tamerde öteki adamlara verdiginden dolayı :)Polat pcnin içinden bişe alamadı :)(bnce) bu arada hikmetle eren yok oldu :blink::icon_conf mc_merve 20-09-07, 20:51 arkadaslar olunde kabahat olunmese kabahat :) ona bakarsaniz o maskelilerden gelen kursunlarla iki dakikada olurlerdi ama bizim adamlar artik nasil yetistirildiyde kourdular kendilerini :) blue ivy 20-09-07, 20:51 bu diziden kimler çıktı kimler... çakır.. aslan akbey... sonra elif... abdül ne ki.. deryada damla... gözüm aramaz bile.. dokunulmaması gereken 3 isim var.. ömer baba polat ve memati... dediğin doğru tabii,ama işte gözümüz alışmış bikere çatışma sahnelerinde sana katılıyorum,biraz daha canlı olabilirdi,ben habire tv karşısında hadi vursana memati koşsana polat deyip durdum,ama yinede güzeldi. buçinn ahu hakkında doğru söylüyorsun,ahuyu şahikanın eline vermek lazım adam eder onu:img-hyste sondakika 20-09-07, 20:52 birşey daha kayı askeri eski iranlı bakan ve nükler enerji geliştirilmesinde önemli görevler almış eski iranlı diplomatı güzel ele aldılar.. hoş akibeti hala belli olmasada istanbula bir ucagın indiği doğru.. istihbarat ekiplerinin kıyasıya mücadeleside doğru... dizide askeri öldü.. gerçek yaşamda nerede oldugu ise hala sır.. ağırlıklı ön görü cia'nın kaçırdığı.. istanbulda kaybolmuştu. bizim istihbarat ekiblerini bu olay karşısında sessiz kalıp mantıklı bir açıklama yapamaması ise düşündürücüydü.. hakikaten utanç duymuştum.. bir ara iranla aramızıda açmıştı... gerçekten pana filme teşekkür ediyoruz... tataroğlunun ne 4 ailesi 4 ülke arıyor sözü çok yerindeydi... sinope 20-09-07, 20:55 bu diziden kimler çıktı kimler... çakır.. aslan akbey... sonra elif... abdül ne ki.. deryada damla... gözüm aramaz bile.. dokunulmaması gereken 3 isim var.. ömer baba polat ve memati... Karamayim gormezmiyim hic?kacarmi sen baksana bizim gozumuzun icine(anladin sen):img-wink: son dakika kardesim evet dediklerinde haklisin kimler geldi,kimler gecti diziden kaldiki simdiki bayan oyuncubyebyebye polata,mematiye,omer babaya bir sey olmasin gerisini salla gitsin denizebyebye bogaz koprusu? galata koprusu? Fatih Sultan koprusu secin begenin:img-wink::img-wink: sinope 20-09-07, 20:59 dizinin tekrari basliyor arkadaslar,kaciranlarin dikkatine:img-wink: Karamayim disimizi sikariz tabiki (yeterki tez zamanda hakkin rahmetine kavustursunlar senaristlerimiz ahu hanimi)byebye KARAMAY 20-09-07, 21:00 Evet ... kimler geldi kimler geçti.... topu topu 8 kişi dışında bi dünya adam geçti gitti.... bu giderse dizi biter dedimiz adamlar gitti.. Çakır gibi bi adam gitti.. Seyfo dayı gitti..ELİF gibi bir GÜL gitti.. Apdül gitse ne olukii... Ama gitmiycek.. Apdül gitmez... Bi işin içinde iş var.. Apdül yapmaz... Bakın görün Apdül hain falan değilde... ben o Tamere bu saatten sonra cidden acıyorum ..Apdül gibi bir cinin elinden nasıl kurtulacak... sinopemm istesende kaçamaz... baksan sen şuna...:happy0064:happy0064 dizinin tekrari basliyor arkadaslar,kaciranlarin dikkatine:img-wink: Karamayim disimizi sikariz tabiki (yeterki tez zamanda hakkin rahmetine kavustursunlar senaristlerimiz ahu hanimi)byebye İnşallah .. onuda görcez... hakkaten bu sefer ben kendim başsağlıgı ileni vercem .. Akşamada Reynada Mevlüt yapcam .....!!!!! anladınız siz onu.... Hanımlıgı yatsın .. bide yaz boyu oyunculuk eğitimi almışşş... tövbe tövbeee gece gece coşturmayın beni .. konuşturmayın beni... ruzgar88 20-09-07, 21:01 dizinin tekrari basliyor arkadaslar,kaciranlarin dikkatine:img-wink: Karamayim disimizi sikariz tabiki (yeterki tez zamanda hakkin rahmetine kavustursunlar senaristlerimiz ahu hanimi)byebye :happy0064:happy0064 amin ağzınızdan balmı damlıyor nedir desem .... yok yok emin olabilirsiniz bu konuda... bakın elif bakın leyla bakın au diyeceiz de... bunlar ahuyu kvp nin sonunda polata sevgili yapıp da öldürürlerse yüreğime iner falla pinar15 20-09-07, 21:02 birşey daha kayı askeri eski iranlı bakan ve nükler enerji geliştirilmesinde önemli görevler almış eski iranlı diplomatı güzel ele aldılar.. hoş akibeti hala belli olmasada istanbula bir ucagın indiği doğru.. istihbarat ekiplerinin kıyasıya mücadeleside doğru... dizide askeri öldü.. gerçek yaşamda nerede oldugu ise hala sır.. ağırlıklı ön görü cia'nın kaçırdığı.. istanbulda kaybolmuştu. bizim istihbarat ekiblerini bu olay karşısında sessiz kalıp mantıklı bir açıklama yapamaması ise düşündürücüydü.. hakikaten utanç duymuştum.. bir ara iranla aramızıda açmıştı... gerçekten pana filme teşekkür ediyoruz... tataroğlunun ne 4 ailesi 4 ülke arıyor sözü çok yerindeydi... dediklerinde cok haklisin vallaha helal olsun pana filem olmus olaylari yansiti insanlara pekii dizide adami polat bombaliyor gercekte nasil sir oluyor oluyormu yoksa gercekten olduruluyormu polat gibi birisinden fln :icon_whis peekii gercekten polatin ofisini bastiklari gibi gercektede o adami kaciranlarin mekanini fln basmislarmidir ya merak ettim ama o operasyan sirasinda gercekten bende dedim bunlar burdan cikamazz ama ne oldu bir hurmuzun boynu incildi baskada bisey yok:icon_whis:img-icecr Princess-Sila 20-09-07, 21:04 simdi yine mi basladi kv yaa benim burda ne isim var ben kaciyorum yaaa tv basina ha bu arada abdülüm yapmaz öyle sey abdül tamer´i yakalayinca görün siz cümbüsü :happy0064:happy0064:img-wink: blue ivy 20-09-07, 21:05 Bütün pclere mermi yagdırdı adam :)hem Polat laptop'un içindeki şifreyi çözmesi için wermişti tamer'e Tamerde öteki adamlara verdiginden dolayı :)Polat pcnin içinden bişe alamadı :)(bnce) bu arada hikmetle eren yok oldu :blink::icon_conf hikmet yaralılarla uğraşıyordu bu arada polatın deli hikmeti kurtarma sahnesi çok güzeldi,çocukluk arkadaşının hayatını kurtardı sinope 20-09-07, 21:07 Evet ... kimler geldi kimler geçti.... topu topu 8 kişi dışında bi dünya adam geçti gitti.... bu giderse dizi biter dedimiz adamlar gitti.. Çakır gibi bi adam gitti.. Seyfo dayı gitti..ELİF gibi bir GÜL gitti.. Apdül gitse ne olukii... Ama gitmiycek.. Apdül gitmez... Bi işin içinde iş var.. Apdül yapmaz... Bakın görün Apdül hain falan değilde... ben o Tamere bu saatten sonra cidden acıyorum ..Apdül gibi bir cinin elinden nasıl kurtulacak... sinopemm istesende kaçamaz... baksan sen şuna...:happy0064:happy0064 Karamayim canim abdul gitmez bencede ,bencede bu isin icinde bir is var(hem fikiriz).Abdulun hain olacagina bende ihtimal vermek istemiyorum.Tameri yanmis da haberi yok telekulagin,abdul onun kafasina kesin dayar kesin. Oyyyy Karamayim oyy elif demeyin bana gozlerim yine onu aradi:icon_sorr Karamayim bizden kacmaz(anladiniz siz onu ):img-wink::happy0064 KARAMAY 20-09-07, 21:09 öle diyorsun karamayım ablam da... bence bukdar emin olma hadi abdül ile tamer oratk olur da bitirmeye kalkışırlarsa ....:icon_whis heee Tabiii.. tabiii rüzgarım... ben diyim sana Amerikanın hepside müslüman olucak ... Feci estin hakkaten sen bu akşam... Olmazzz olamazzz.. Apdül yapmaz... Ama Apdülün suyu ısındıysa bilemem... ama Hain değil.. haa bi çatışmada ölür.. o ayrı konu(ki hiç sanmam) o zaman bişey diyemem ama Hain olmaz.. Bu vatanın ekmegini yiyip ihanet eden .. gün gelir ekmağini yediği yerden kurşunu yer... bu geldi aklıma.. Tamere itafen... o patlayan arabanın içinde o mankende olsaydıya... :( :(... ahh ahh görcez inşahh o günleri dediğin gibi kimler gitmediki .. ELİFİM.. sonra o leylaa ( bak onada gıcıktım ben) sıara bunda Allahın izniyle... sondakika 20-09-07, 21:13 ihaneti... teşebbüsünün dahi affedildiğini hiç görmedik vadide... biride bir binide bir sözü ile sonucunun ne olacağı belli... sen kim oluyorsun lan sorusu ile polat zaten onu göz hapsine aldı gibi... hele neresinden dönersen dön dönek denir cümlesi manidar.. araçta herkes işin içinde olabilir sözü düşündürücü.. zira polatın arkasından gelen tek isim memati oldu... gerçek kahramanlık ise sadakattir.. mematide bu çok fazla... kimse vazgeçilmez değil.. öteden beridir abdül mercimek beyniyle polatı çok sorgulamıştı.. hatta abi sen o koltuga oturdugunda sıkacakmıyım yoksa sana biat mı edeceğim bilmiyorum demişti... her hamlesini her işini içinde sorgulayan bir karakteri çizdi.. nihayet baltayı taşa vurdu... ilk değil karamsarlıgı... galiba son olacak... sinope 20-09-07, 21:13 [QUOTE=KARAMAY İnşallah .. onuda görcez... hakkaten bu sefer ben kendim başsağlıgı ileni vercem .. Akşamada Reynada Mevlüt yapcam .....!!!!! anladınız siz onu.... Hanımlıgı yatsın .. bide yaz boyu oyunculuk eğitimi almışşş... tövbe tövbeee gece gece coşturmayın beni .. konuşturmayın beni...[/QUOTE] karamayim yakindir canim yakin,bu kadar tepkiye karsilik senaristlerimiz sessiz kalamazlar.Ilan yazma konusunda bende yardim ederim sana:img-icecr hatta helvasinida soz kendi ellerimle kavuracagim.Reyna az gelir.Dolmabahce sarayinda yapriz mevlutude:img-pilot Ruzgarim:img-wink::img-wink: blue ivy 20-09-07, 21:14 bakın arkadaşlar dikkat ettinizmi abdül polatı sürekli uyarıyor bir hata yapmasını istemiyor,sonuçta türkiyenin tehlikeye girmesini istemiyor,polatla fikirleri ayrı maalesef,ama ikiside vatan sever bunda şüphe yok:img-yes: ruzgar88 20-09-07, 21:16 ihaneti... teşebbüsünün dahi affedildiğini hiç görmedik vadide... biride bir binide bir sözü ile sonucunun ne olacağı belli... sen kim oluyorsun lan sorusu ile polat zaten onu göz hapsine aldı gibi... hele neresinden dönersen dön dönek denir cümlesi manidar.. araçta herkes işin içinde olabilir sözü düşündürücü.. zira polatın arkasından gelen tek isim memati oldu... gerçek kahramanlık ise sadakattir.. mematide bu çok fazla... kimse vazgeçilmez değil.. öteden beridir abdül mercimek beyniyle polatı çok sorgulamıştı.. hatta abi sen o koltuga oturdugunda sıkacakmıyım yoksa sana biat mı edeceğim bilmiyorum demişti... her hamlesini her işini içinde sorgulayan bir karakteri çizdi.. nihayet baltayı taşa vurdu... ilk değil karamsarlıgı... galiba son olacak... hıh işte ya böyle konuş canımı ye ... dimi ama memati sorgusuz sualsiz kabul ediyor çünkü o tetikçi oysa abdül öyle mi devletin yetiştirdiği adam ikisine de dorular öğretildi onun mantığı öyle basar polatın ki böyle orası başka ztn ...ama ben sonuna kadar katılıyorum ve bence bu kez abcülün suyu ısındı ....o kendi bilidği doğruları yapacak bizim gözümüz de hain bile olsa Luckdown 20-09-07, 21:18 Valla Abdül ölmez, diziden çıkmaz demiyorum dememde.. Kimler geldi kimler gitti bana göre en önemli karakter Aslan Amca gitti .. :( Ama Abdülhey'in hain olucağına ve o şekilde ölüceğine inanmıyorum.. iyi düşününce anlıyosunuz.. Eğerki ben 5-6 yıldır bu senarist grubunun mantığını çözememişsem bilemem.. Ama onlar Abdülhey gibi bir karakteri hain yapıp öldürmezler bence.. ruzgar88 20-09-07, 21:19 karamayim yakindir canim yakin,bu kadar tepkiye karsilik senaristlerimiz sessiz kalamazlar.Ilan yazma konusunda bende yardim ederim sana:img-icecr hatta helvasinida soz kendi ellerimle kavuracagim.Reyna az gelir.Dolmabahce sarayinda yapriz mevlutude:img-pilot Ruzgarim:img-wink::img-wink: ben den halvası var helvası ben den olsn ben ne ypcm yoksa aa üzülürüm o zmn :img-yes: .. allah be cümbüş var cümbüş .. pardon ya ... mevlüt taziyemiz var taziye:icon_whis:icon_sorr(bunlarda timsah göz yaşlarım :)) sondakika 20-09-07, 21:20 hiç unutmam çakırın vuruldugu bölümlerde bir abdülhey polat diyalogu olmuştu direksiyon başındaki abdül yine konuşma moduna girmişti hafif fikir verme modunda yani.. polatta sert çıkmıştı.. " düşünmeye mi başladın abdülhey.." harbi, bu adam düşününce ya tökezliyor ya garip düşünceler diline vuruyor.. vursun... sorun değil, eşek yolda ölür, ölsün, ama zararı evde sahibine oluyor... o hesap bizimkisi.. bulutun sözü geldi aklıma... "kim tartamazsa onuda gömeriz"... KARAMAY 20-09-07, 21:23 Yapmayın yaaa.. Mematininde zamanında Nesrinle bir olup Polata arkasını döndüğü zamanlar olmadı mı???.. Memati affedilmedi mi... bedeli ağır oldu ama .. bu gün Polatın yanında değilmi... Eğri oturup doğru konuşalım.. Herkes hayatının belirli aşamasında bocalar.. ama bu onun kötü oldugu anlamına gelmez... Memati.. tabiri caizse öldürmekten emir almaktan başka bişey yapmayan .. BAŞKA BİŞEYE KAFASI BASMAYAN BİRİ.... Oysa Apdül .. yıllarca yetiştirilmiş.. Polat gibi... bazı şeyleri daha iyi ölçüp biçen biri.. Aklı Selim biri.. Niye Apdülün bişeyleri Polatın iyiliği için yaptıgına inanmak istemiyoruz.. Niye bi sahnenin peşinden gidip Adamı hemen ASIYORUZ:... Polat ne demişti... Eger davadan ayrılırsam vur beni( tam cümleleri hatırlamıyorum ama bunun gibi bişey) Şimdi ciddden ama cidden siz Apdülün Polatı vuracagınımı sanıyorsunuz.. Apdül Polatı vurmak istese o sümsük başkandan gidip onaymı alıcak... Ölmekten korkmayan Apdül... ona buna boyun eymeyen Apdül... Duydugunu 3kere 4 kere 10 kere duy... gördüğünü bir kere 10 kere gör ... ama yinede o kadar emin olma... Ben bu akşam bu adamı ne kadar çok savundum be... nedenki .. sevmemde şahsen... Neyse ben kaçtım.. iyi geceler herkese... :happy0064:happy0064 Vuslatım .... rüzgarım .. yine görüşmek dileğiyle... İyi geceler kurtlar vadisi severleri... :) blue ivy 20-09-07, 21:26 Yapmayın yaaa.. Mematininde zamanında Nesrinle bir olup Polata arkasını döndüğü zamanlar olmadı .. Eğri oturup doğru konuşalım.. Herkes hayatının belirli aşamasında bocalar.. ama bu onun kötü oldugu anlamına gelmez... Memati.. tabiri caizse öldürmekten emir almaktan başka bişey yapmayan .. BAŞKA BİŞEYE KAFASI BASMAYAN BİRİ.... Oysa Apdül .. yıllarca yetiştirilmiş.. Polat gibi... bazı şeyleri daha iyi ölçüp biçen biri.. Aklı Selim biri.. Niye Apdülün bişeyleri Polatın iyiliği için yaptıgına inanmak istemiyoruz.. Niye bi sahnenin peşinden gidip Adamı hemen ASIYORUZ:... Polat ne demişti... Eger davadan ayrılırsam vur beni( tam cümleleri hatırlamıyorum ama bunun gibi bişey) Şimdi ciddden ama cidden siz Apdülün Polatı vuracagınımı sanıyorsunuz.. Apdül Polatı vurmak istese o sümsük başkandan gidip onaymı alıcak... Ölmekten korkmayan Apdül... ona buna boyun eymeyen Apdül... Duydugunu 3kere 4 kere 10 kere duy... gördüğünü bir kere 10 kere gör ... ama yinede o kadar emin olma... Ben bu akşam bu adamı ne kadar çok savundum be... nedenki .. sevmemde şahsen... söylediklerine aynen katılıyorum karamay arkadaşım,bende 2 saattir bunu demeye çalışıyorum ama anlatamıyorum sen çok güzel anlattın ağzına sağlık. sondakika 20-09-07, 21:28 Yapmayın yaaa.. Mematininde zamanında Nesrinle bir olup Polata arkasını döndüğü zamanlar olmadı .. Eğri oturup doğru konuşalım.. Herkes hayatının belirli aşamasında bocalar.. ama bu onun kötü oldugu anlamına gelmez... Memati.. tabiri caizse öldürmekten emir almaktan başka bişey yapmayan .. BAŞKA BİŞEYE KAFASI BASMAYAN BİRİ.... Oysa Apdül .. yıllarca yetiştirilmiş.. Polat gibi... bazı şeyleri daha iyi ölçüp biçen biri.. Aklı Selim biri.. Niye Apdülün bişeyleri Polatın iyiliği için yaptıgına inanmak istemiyoruz.. Niye bi sahnenin peşinden gidip Adamı hemen ASIYORUZ:... Polat ne demişti... Eger davadan ayrılırsam vur beni( tam cümleleri hatırlamıyorum ama bunun gibi bişey) Şimdi ciddden ama cidden siz Apdülün Polatı vuracagınımı sanıyorsunuz.. Apdül Polatı vurmak istese o sümsük başkandan gidip onaymı alıcak... Ölmekten korkmayan Apdül... ona buna boyun eymeyen Apdül... Duydugunu 3kere 4 kere 10 kere duy... gördüğünü bir kere 10 kere gör ... ama yinede o kadar emin olma... Ben bu akşam bu adamı ne kadar çok savundum be... nedenki .. sevmemde şahsen... birinde yollar ayrıldı.. diğerinde yol ayrımı yok... sanki ikisi aynı şey değil gibi... bilmiyorum belkide dediğin gibi çıkacak... sonuçta gayya çukuruna atılacak kişilerden yana karımız yok... bekleyip görelim bari.. ufak bir ayrıntı... istibarat başkanının polata bakışına bakarsak sanki tamam evladım diyecek gibi geldi.. sanki kontorlden çıkmış birine bakan gözleri gördüm.. belkide abdüle unut bunuda diyedebilir.. doğruya sonuçta adam izin alacak... o zaman başkanın ağzından çıkan sözlerde önem kazandı.. ruzgar88 20-09-07, 21:31 birinde yollar ayrıldı.. diğerinde yol ayrımı yok... sanki ikisi aynı şey değil gibi... bilmiyorum belkide dediğin gibi çıkacak... sonuçta gayya çukuruna atılacak kişilerden yana karımız yok... bekleyip görelim bari.. ufak bir ayrıntı... istibarat başkanının polata bakışına bakarsak sanki tamam evladım diyecek gibi geldi.. sanki kontorlden çıkmış birine bakan gözleri gördüm.. belkide abdüle unut bunuda diyedebilir.. doğruya sonuçta adam izin alacak... o zaman başkanın ağzından çıkan sözlerde önem kazandı.. heheheheee o adam haytta unut bunu demz .. yani polatın eline o bombayı tutuşturma sahnesinde yüz ifadesi yok mu .... ben ce belinde silahı varsa la oğlum bunla hallet işini bile der o adam :) ama ya dizi de ben bekledim ki polat adamın eline o bombayı tutşturunca ağır çekim geldi ya dedim herhalde patlayacak bomba ama yok patlamadı .. o bombanın pimi çekilmemişmiydi yaaaaa? KARAMAY 20-09-07, 21:32 gidiyorum dedim gidemedim.. çok öenmli bir sonuç... güzel bir yere parmak bastın... Başkan ben yapmadım dedi... sen adamı alırsan millet sana dalar dedi.. ben yokum demeye getirdi.. Apdüle onay verirse.. Başkan Polatı gözden çıkardı demek... Bu işin içinde oda var demek... Tamer onların içinden çıkarsa başkan bu işin içinde demek ... Bu adam bizimkileri sattı demek.... Haloyu .. ve hüseyini...ve diğerini... Haloya değil ama diğer ikisne kavuşmamız yakın.. onalrı gördüğüme çok sevindim... Cidden gittim bu sefer. mc_merve 20-09-07, 21:32 Memati.. tabiri caizse öldürmekten emir almaktan başka bişey yapmayan .. BAŞKA BİŞEYE KAFASI BASMAYAN BİRİ.... Oysa Apdül .. yıllarca yetiştirilmiş.. Polat gibi... bazı şeyleri daha iyi ölçüp biçen biri.. Aklı Selim biri.. her dedigine katilirim bu sozler haric bildigin gibi memati ne kgt taragindan yetistirildi nede devmet adami sokaklardan geldi kafasi devlet islerine yurumuyo olabilir ama bunu kafasi basmamakla suclamam efer mematide birileri tarafindan yetistirilseydi aldulheyden daha iyi bazi seylere kafasini bascagindan eminim ama eger sadakatli davranmak kafasi basmamak olarak goruluyosa varsin oyle gorulsun sanada iyi geceler karamaybye ruzgar88 20-09-07, 21:34 bu arada kafama takıldı halo dayı neredeydi??? ... son bölümde sanki kalp krzi geçirdi die hatırlıyordum .. bu bölümde de adamı hatırlamadılarsa kesin gitmiştir o sondakika 20-09-07, 21:37 bu arada kafama takıldı halo dayı neredeydi??? ... son bölümde sanki kalp krzi geçirdi die hatırlıyordum .. bu bölümde de adamı hatırlamadılarsa kesin gitmiştir o hapiste böcek yarıştırıyor... keyif yani... kesin diyordur burada insanı umut tüketir... yalcinersonmez 20-09-07, 21:38 ark.lar şimdi bölümü tekrar izliomda tvde dikatli dikatli:) polat biraz kilo almış sanki kilo aldığından kafası yuvarlak olmuş ama terördeki kad. değil... bide bulut bu bölümde fazla görünmedi ama şu fuatın karısı meselesinde ozaman bu sırrı taşıyamayan herkeside gömelim sözü çok güseldi... KARAMAY 20-09-07, 21:39 her dedigine katilirim bu sozler haric bildigin gibi memati ne kgt taragindan yetistirildi nede devmet adami sokaklardan geldi kafasi devlet islerine yurumuyo olabilir ama bunu kafasi basmamakla suclamam efer mematide birileri tarafindan yetistirilseydi aldulheyden daha iyi bazi seylere kafasini bascagindan eminim ama eger sadakatli davranmak kafasi basmamak olarak goruluyosa varsin oyle gorulsun sanada iyi geceler karamaybye Bi dakka yaaaa... aaaa Mematime laf yok tabi... bende onu diyom zati devletin işlerine ... iç politika dış politika.. derin devlet.. iş dünyası o dünyası bu dünyası .. siyaset... bunlar Mematiye göre değil... Olmadıda... Memati hatada yapsa geçmişte.. Sonuna kadar sadık .. bu hatasından dolayı kendini o son noktaya getirebilecek kadar cesaretli.... Mematinin cesareti , ona duyulan güven gibi güzen duyulabilecek 10 adam olsun.. bu Ülke daha ne isterki.... Bi adamın kafası siyasete ne kadar işlerse o adamda alavere dalavere çıkma ihtimali o kadar çok olur ... bence..... Sadakat herşeyden değerlidir... O yüzden zaten Memati bir tane ve tektir...:good: Princess-Sila 20-09-07, 21:39 dayim bizleri birakip biryerle gitmez koskoca halo kvp ailesini hice sayip kacack ha yakismaz dayima o sondakikanin dedigi gibi hapiste böcek yaristiriyordur sagalmdir halom ne de olsa eski toprak celeborn 20-09-07, 21:46 herkese iyi geceler.. pess diyorum bu abdül'e başka bişi diyemiyorum..biz onu sevip bağrımıza basalım onun yaptığına bak.. bende emir alır polatı öldürmek için ama eli tetiğe bir türlü gitmez die aklım sıra abdüle kötü bişi konduramıyorum.. neyse...polatın elinde bazuka..yanında mematinin elinde tabanca:img-hyste..bir de 'nişan almak zor olacak' diyo..memati yine kopardı beni:img-hyste kv__kvp 20-09-07, 21:52 hain tamer, ahlaksız, nankör abdül:img-beee: hele tamere ne demeli gıcık ama polat iyii kurtarmışın diyincede yere yığıldım diye herhalde sıkmadılar dedi :img-beee: hele abdül biz onu sevelim sayalım adam gitsin polatı öldürmek için izin istesin:img-beee: dizi süperdi hele polatın sandelyeyi siper edinip silah dağıtmasına bayıldım :) gzm 20-09-07, 21:57 Baslangıc cok iyiydi kurgu güzeldi.10 saat öncesiyle baslaması her seyi ayrıntısıyla anlatması cicek mi laptop mu hain kim sorularına yanıt bulundu Abdül mutlaka polatın iyiligi icin yapmıstır.Hain olarak gösterilip zamanla diziden cıkarılacagını sanmıyorum. Polat arabada giderken ahu aradı gazete haberini okurken hatta biri var dedikten sonra CANIM kelimesi duydum ben mi yanlıs anladım yoksa gercekten mi dedi.Demisse canımlık kısmına hangi ara gelindi? Bu kadar kaliteli bir diziye dublaj hatası yakısmadı.Oyuncu aglamıyorsa da seslendiren kisi yerinde aglasın ık mık sesi geliyor Ahuda tepki yok.Aslında N.K sans verilmeli diye düsünüyordum ama bu tarz senaryo yazılırsa antiahucular cogalacak celeborn 20-09-07, 21:59 hain tamer, ahlaksız, nankör abdül:img-beee: hele tamere ne demeli gıcık ama polat iyii kurtarmışın diyincede yere yığıldım diye herhalde sıkmadılar dedi :img-beee: hele abdül biz onu sevelim sayalım adam gitsin polatı öldürmek için izin istesin:img-beee: dizi süperdi hele polatın sandelyeyi siper edinip silah dağıtmasına bayıldım :) evt polat baya şüpheli baktı tamer'in o durumundan şüphelenmiş gibiydi..umarım fazla barındırmazlar yanlarında..defediverirler:img-polic polatın o sahneleri de müthişti cidden..sığınağa ve otoparka bayıldım zaten..yok yok:good: ama en çok hoşuma giden bazukalı sahneydi..yolun karşı tarafına geçip ateş etmesi de süper bi ayrıntıydı:good: gzm o bariz canım'I bende duydum..hemde emin olmak için iki kere izledim..ilk duyduğumda ahuyu seven bir insan olmama rağmen kulaklarıma bile inanamadım:img-in_lo cidden ne ara canım cicim olundu??hadi öyle oldunuz..nie evde soğuk rüzgarlar esiyordu..tamam polatın umrunda olması gereken çok daha öncelikli konular vardı ama bence bi uyumsuzluk oldu sahneler arasında.. ayrıca objektif olmam gerekirse ahunun'beni bu halde eve mi göndereksin'i cidden komikti..:img-polic Princess-Sila 20-09-07, 22:02 bu bölüm en cok cok abdül ve polat´in aralarinda gecen dialog cok hosuma gitti ya Abdülheyn : Zararin neresinden dönülürse kardir Polat : Dönersek Dönekizdir ... (yada öyle birsey simdi tam olarak hatirlamiyorum ama süperdi ya adam yanlis bildigi yoldan bile sasmiyo e soy adi ondan sasmaz :icon_whis ) achilles61 20-09-07, 22:02 Polat bence anladı Tamer in hain olduğunu..sadece kimlerle bağlantısı olduğunu öğrenmek için yanında tutacaktır bir süre daha.....Ama minibüsün patlkamasında iranlı kamerada gördü ya bombaının gelişini.Orda koptum ben yaaaa:P mc_merve 20-09-07, 22:06 Baslangıc cok iyiydi kurgu güzeldi.10 saat öncesiyle baslaması her seyi ayrıntısıyla anlatması cicek mi laptop mu hain kim sorularına yanıt bulundu Abdül mutlaka polatın iyiligi icin yapmıstır.Hain olarak gösterilip zamanla diziden cıkarılacagını sanmıyorum. Polat arabada giderken ahu aradı gazete haberini okurken hatta biri var dedikten sonra CANIM kelimesi duydum ben mi yanlıs anladım yoksa gercekten mi dedi.Demisse canımlık kısmına hangi ara gelindi? Bu kadar kaliteli bir diziye dublaj hatası yakısmadı.Oyuncu aglamıyorsa da seslendiren kisi yerinde aglasın ık mık sesi geliyor Ahuda tepki yok.Aslında N.K sans verilmeli diye düsünüyordum ama bu tarz senaryo yazılırsa antiahucular cogalacak canimlik kismina nasil gelindi bende bilmiyorum yani biz gormedik :) ayrica dublaj olayini bend esevmiyorum ama dublajida gectim ahu karekteri aglarken yuzunde mimik bile yok bence sadece dublajda deyil sorun yalcinersonmez 20-09-07, 22:12 yaw nevzatın bitkilere hayvan demesinede koptum yaw:) askerinin kameradan bombayı göremisede güzeldi çok gerçikçi olmuş o sahne cidden... walla ahu için ne derseniz haklısınız ahuda iş yok ya... kv__kvp 20-09-07, 22:15 şimdi dikkatimi çekti polat-nevzat diyalağuda çok güzel :) nevzat:hayvancağızlar ölüyodu polat:hayvan değil onlar bitki nevzat....... bu sahne güzeldi, bazukaya bittim zaten :) polat masum insanlara kıyamadı ve diğer tarafa geçip ateş etti :img-yes: abdül-polat diyalogu müthişti zaten :img-yes: nerden dönersek dönelim dönek derler :img-wink: Kim dönerse dönsün ben doğru bildiğimden dönmem galiba biride :icon_whis biraz daha düşündümde abdül yapmaz galiba yani kesin olmamakla birlikte böyle düşünüyorum :) foxta pürbüz ağır yaralı olcak dediler ama:icon_whis tameri akıllı sanardık meğer hiç akıl yokmuş:img-yes: ben anlam veremedim ahuya çok kabasın beni bu halde nasıl eve gönderiyosun bu na ya fuatın karısı ölüyo polat ahuyu mu teselli etcek :) celeborn 20-09-07, 22:16 yaw nevzatın bitkilere hayvan demesinede koptum yaw:) askerinin kameradan bombayı göremisede güzeldi çok gerçikçi olmuş o sahne cidden... walla ahu için ne derseniz haklısınız ahuda iş yok ya... nevzat alemdi cidden:):) ahuda iş olmadığı kanaatinde diilim ben..polatla konuşma sahneleri fln başarılıydı bence..fuatla tel. sahneleri de öyle mimikleri fln da hoştu..ama gazete haberini okurkenki ağlama,inleme olayı pek olmamış..yani dublajla pek uyumlu olmamış..dublörü ağlatmasalardı bari..bu başarısızlık sadece nefiseden kaynaklanmıyor..dublaj sanatçısından da kaynaklanıyor..:img-polic MoOnDaNcE-11 20-09-07, 22:18 Kurtlar Vadisi Pusu oyle bir dondu ki ... Helal olsun gercekten ... Macta cok bozulan sinirlerim 86 dakikada sakinlesti , kendime geldim :img-wink: - Isler bayaa aydinlandi . Tamer'i burda savunmustuk , valla kendimizden utaniyoruz :icon_sorr Hain Tamer . Dikkat ederseniz de polat soyle hafiften bir suphelendi . Heryere ates ettiler de seni niye vurmadilar gibisinden . Umarim is uzamadan tameri gotururler... - Ya Abdulhey . Sana ne demeli . Sen misin bu adam .Polat'in o kadar sirdasi sol kolu olan adamin yaptigina bak . Ama ben abdulhey'i anladim . Abdulhey'in kafasi cok cabuk karisiyor . Eski KV'de de ara sira boyle cikislar yapmaya niyetleniyordu ama yemiyordu . Simdi bayaa bir haddini asti . Zamaninda da zaten polat haddini asarsa kafasina sIkmaya emir almamismiydi bu adam Aslan Akbey'den.Baskandan izin alabilir mi onu bilemem ama bence polat onu bir sekilde gene dogru yola getirecektir . - Ahu'ya polat canim dedi , hemen farkettim . Guzel isi ilerletiyoruz . :img-wink: - Ara sira patlatilan espriler gene bu kadar ciddi bir dizide yuzumuzu guldurmeyi basardi . - Bazooka sahnesi muthisti . Olayin istihbarat boyutuna sonra deginecegim . Tesekkurler Pana film ve KV ekibi . O kadar bekledigimize degdi :good: celeborn 20-09-07, 22:22 Moondance-11 kesinlikle katılıyorum..beklediğimize değdi..bomba gibi bir dönüş oldu:):) cidden ya hani pürmüz ağır yaralıydı..adam maşallah sapasağlam..ama omuriliğinde sonradan ciddi bir problem çıkacaksa bilemiyorum..nevzat pek bi niyetli şoför olmaya;) eren de belki sağır olmuştur:( RIZA_BABA 20-09-07, 22:32 Baslangıc cok iyiydi kurgu güzeldi.10 saat öncesiyle baslaması her seyi ayrıntısıyla anlatması cicek mi laptop mu hain kim sorularına yanıt bulundu Abdül mutlaka polatın iyiligi icin yapmıstır.Hain olarak gösterilip zamanla diziden cıkarılacagını sanmıyorum. Polat arabada giderken ahu aradı gazete haberini okurken hatta biri var dedikten sonra CANIM kelimesi duydum ben mi yanlıs anladım yoksa gercekten mi dedi.Demisse canımlık kısmına hangi ara gelindi? Bu kadar kaliteli bir diziye dublaj hatası yakısmadı.Oyuncu aglamıyorsa da seslendiren kisi yerinde aglasın ık mık sesi geliyor Ahuda tepki yok.Aslında N.K sans verilmeli diye düsünüyordum ama bu tarz senaryo yazılırsa antiahucular cogalacak Çok güzel bir yere değinmişin bu canım kelimesi nden şunu çıkartabiliriz yakında ahu polat iyice sevgili olucaklar sanırım benim tahminlerim böyle ayrıca arkadaşlar polatın el bombasını alıp başkanın arabasına binmesi vede bombayı başkanın eline vermesi çok süperdi yaa :):) MoOnDaNcE-11 20-09-07, 22:41 O bomba oyuncak bomba da olabilirdi . Zamaninda polat elinde bos bombayla cerrahpasalilarin kahvesine girip racon kesmemismiydi ? :img-yes: Polat'in elinde onu gorunce dusunmedim degil yani... MoOnDaNcE-11 20-09-07, 22:58 Istihbarat baskanina tepki gosterenleriniz olduysa ( veya gostereceklere ) bu tip davranislara alismalarini oneririm . Derin devlet , mafya ve istihbarat konularina acayip merakliyim , surekli de bu konularda kitap okuyorum , internetten arastirmalar yapiyorum. Su kadarini soyleyebilirim . Abdullah Catli susurlukta oldugunden beri turk derin devleti ve istihbarati tamamen Amerikalilarin emrine girdi ( eskiden de emrindeydi ama bu kadar degildi ) .Cunku catli olunce ulkucu kokenli kisilerin onemli bir kismi tasfiye edildi . Ozellikle de MIT pasifize edildi .Hele JITEM ( Jandarma istihbarat ve terorle mucadele ) cok guc kaybetti . Ben bizim oyle eskisi kadar yurtdisinda ajanlarimiz olduguna da inanmiyorum . Zaten konusulanlara gore de cogu da geri cekilmis . ASELSAN'da 3 kisi intihar etti denilerek bize yutturulmaya calisildi . Ve bunu turk milleti yedi . O 3 kisi kodlamada calisiyordu , buyuk bir ihtimalle de F-16 kodlarini cozmeye calisiyorlardi . Bu kod ne ise yarar diyeceksiniz , herhangi bir nato ucagini bizim ucaklarimiz su anda allied yani muttefik olarak goruyor . Bir gun bir nato ulkesiyle olasi bir catisma halinde o kadar kritik bir dezavantaj ki bu ... Israil Suriye'de bir yerleri bombaladi , ya da bombalamaya calisti. Koskoca F-15 yakit tanklari ortada . Bir savas ucagi yakit tankini ancak kendisine kitlenen fuzenin hedefini sasirtmak ( cunku fuzeler isiya duyarlidir genellikle ) ve daha kolay manevra icin ucaktan atar . Orda resmen ucak fuzeden kacmis ( normal ucaksavar atisinda bir ucak yakit tankini atmaz ) , sinirimizda neler olmus , tek bir aciklama bile yok . Istihbarat'ta tik yok.Isin arkasindakiler belli , mit sustu. O yuzden abd usakligi bizim ulkemizdeki devlet kademelerinde bir gelenek haline gelmis durumda . Zaten turkiye bir sekilde abd'nin isteklerini yerine getirmeyince cok agir bedeller oduyor. Burda eklemek isterim ki ben mhpli , ulkucu degilim , abd dusmani da degilim . Yani yazdiklarimdan oturu yanlis dusunulmesin hakkimda.Siyasi gorusle yazmiyorum.Detaylarla da sizi sIktIysam kusuruma bakmayin , ama bunlar cok onemli konular... Simdi dizimize donelim . Baskindan davutun haberi yoktu . Bunu gorunce de davut bu isin arkasinda degilse muhtemelen ABD de degildir dedim ( cunku davut abd'nin turkiye ayagi ) . O yuzden de bu isin arkasinda ya iran ya da mossad var diye dusundum ama iran'in da o kadar cabuk organize olacagini sanmiyordum,bir de polat'in elinde olduklarini bu kadar hizli ogrenemezlerdi.Bundan dolayi da kesin mossad dedim.Ama bir baktik ki ABD'ymis . Demek ki CIA tum isleri icin davut'u kullanmiyor . CIA-davut iliskis hakkinda bir kac teorim var , sonra daha genis bicimde yazacagim. Baskin sahnesi de guzel cekilmis . Amaclari oldurmek degildi , onlari orda oyalamakti . Oldurmek isteselerdi polat'in dedigi gibi asagidaki cicekte de bomba olurdu . LAW silahini memati gorunce yuzundeki ifade superdi . gzm'nin dedigine katiliyorum . Polat tamer'i hemen yoketmeyecek , onun kimlerle irtibatta oldugunu ogrendikten sonra onu temizleyecek. blue ivy 20-09-07, 23:16 yaw nevzatın bitkilere hayvan demesinede koptum yaw:) askerinin kameradan bombayı göremisede güzeldi çok gerçikçi olmuş o sahne cidden... walla ahu için ne derseniz haklısınız ahuda iş yok ya... bende çok güldüm ona ya,bitkilere hayvan diyor resmen,çok kaba biri bu nevzat,polat bunu yakın zamanda ele almalı bence,bide pürmüzün şöförlüğünde gözü var,off taş kafalımı desem ne diyeyim. moondance-11 yazdığın yorumun çok güzel,çok iyi araştırmışsın sana katılıyorum. bu arada bencede polat tamerden bal gibi şüphelendi,tameri sıkı takibe alacak anlaşılan TheTurk 20-09-07, 23:40 MoOnDaNcE-11 ya ne yazmışın öyle ellerine sağlık... ya bu abdülhey konusuna hiç değinmemişin ne olacak onun durumu? sence bir oyun mu yoksa gerçekten satacak mı polatı? angelstone505 21-09-07, 00:09 Geçen seneye nazaran çok daha hızlı başladı eski yıllrdaki gibiydi KV çekimler çok güzeldi ama genede anladığım kadarı kadar eski resimleri görüntüleri arıyor gözümüz.Bu dizinin belli bir seyircisi var bu gecede çok dizi vardı ben bile tekrarını gece izledim bakalım yarın ilk sıralara oturbilecekmi*??bence oturur ama biz ev dahil dizi bolluğu yüzünden bölünmeler oluyor evlerde.Polat harikaydı kalleşleride anladı aralarındaki ama Abdüle neoluyor anlamadım bakalım haftaya anlıyacağız ben hareketli dizilerden daha çok hoşlanıyorum KV diside favorilerimden ama çok sevdiğim ve tekrarı olmıyan bir dizi ile çakıştı ev halkıda onu izledi zaten ama ben kaçırmıycam ikisinide bir şekilde takip edeceğim:img-yes::img-yes: Hirotaro 21-09-07, 02:10 Bölüm bugün kısa gibi geldi bana nedense.Bu hafta diziyi bir tam kadro göremedik.Muhtemelen haftaya diğer eksiklerde tamamlanır.Güzel bir bölüm,gayet güzel bir sezon başlangıcı olduğunu düşünüyorum CcC88CcC 21-09-07, 03:06 bombaaa gibi geri döndülerrr yaa süper süper süper baska ne diye bilirim ki :happy0064 bu aradaaaa abdülheyyyy niyeee böyle yapti hala anlamis degilimmm belkiii biii bildigii vardirr hemen üstüne gitmiyelim benceeee......ama benceeee sasirtmacaaa yapiolarrr bilerek böyle yapiolar yoksaa abdülhey hic abisini satar mi cok tuhaf yaa neseeee diger bölümde ögreniriz insallah;) bu arada moondanceee yazdiklarinnnn cok dogruuu katiliom sanaaaaa paylasim icin saollll;) eliffpolattt 21-09-07, 03:51 evt polat baya şüpheli baktı tamer'in o durumundan şüphelenmiş gibiydi..umarım fazla barındırmazlar yanlarında..defediverirler:img-polic polatın o sahneleri de müthişti cidden..sığınağa ve otoparka bayıldım zaten..yok yok:good: ama en çok hoşuma giden bazukalı sahneydi..yolun karşı tarafına geçip ateş etmesi de süper bi ayrıntıydı:good: gzm o bariz canım'I bende duydum..hemde emin olmak için iki kere izledim..ilk duyduğumda ahuyu seven bir insan olmama rağmen kulaklarıma bile inanamadım:img-in_lo cidden ne ara canım cicim olundu??hadi öyle oldunuz..nie evde soğuk rüzgarlar esiyordu..tamam polatın umrunda olması gereken çok daha öncelikli konular vardı ama bence bi uyumsuzluk oldu sahneler arasında.. ayrıca objektif olmam gerekirse ahunun'beni bu halde eve mi göndereksin'i cidden komikti..:img-polic Gerçekten sen bile bir Ahu sever hayranı olarak ne kadar garipsemişsin , gerçi o canım kelimesi çok önemli değil ama senaristler çok iki arada bir derede klamış bir haldeler bence....Arabada konuşmaları canımlı cicimli ama evde neredeyse çok başkalar (gerçi her zaman öyle olsunlar da) ....Cidden Ahu'nun "beni bu halde nasıl bırakırsın" demesi Ahu'ya çok yakıştı diyorum bu Ahu'dan cacık olmaz diye:happy0064 gorgunk 21-09-07, 04:20 kurtlar vadisi sezona süper bir giriş yaptı,eski kv oldu sonunda:) gerçekten soluksuz izledim,espriler,ince hesaplar falan süperdi... Abdülhey ve Tamer'den hiç beklemezdim valla dostuna bile güvenmeyeceksin artık:img-yes:gece iyiki tekrarını verdiler,iftar falan derken kaçımıştım biraz,reytinler iyi gelir herhalde gerçi maç vardı ama:icon_whis RIZA_BABA 21-09-07, 06:54 Bu bölüm bana gerçekten kısa geldi ya zaten bombadan 12 saat önce başladı ayrıntılar falan güzel oldu ama işte kısa sürdü haftaya daha uzun sürer belki tuğbay 21-09-07, 07:36 Ablamın doğum günü sebebiyle ben kaçırdım :img-cray: İnşallah tekrarını verirler :icon_sorr kvp ilk bölümlerinden beri tamer'den hep şüphelenmiştim ama niyeyse bizim ekipte casus olamıyacağınıda düşünüyodum bölük börçük izlediğim için bütün sahneleri konuşmaları ve gelişmeleri bilmiyorum ahuyla polatın konuşmasını yakaladım bi ara ahu beni buhalde evemi göndericeksin diyodu polata sanki ölen yakınıymış gibi üzülmesi tuhafıma gitti ayrıca nevarki halinde polat ne kötü hallerde elifi bile yalnız bırakmak zorunda kalmıştı ahunun ettiği muhabbete bak neyse acemi alışır polatın bu durumlarını:) abdüley , Valla senden hiç beklemezdim memati kv ırakfilminde "sen başkasın" demişti yanıldığını anlasın şimdi:icon_mad: Memati herzaman beni güldürmeyi başarıyosun polatın ellinde bozukayı görünce o yüzündeki ifadesi çok güzeldi :love01: benden bu kadar inşallah bölümün tamamını izleyebilirim:img-sorry yakamoz16 21-09-07, 08:10 Offff off iyi uçmuşunuz ben çıktıktan sonra... Vuslat ablam gelmiş hoşgeldin ablacım özledik valla... Valla ben diyorum Abdulihanet etmiyor tamam Tamer'de yanılabilirim ama Abdülü çözdük artık o sadece köstebeği çıkarmak için bunu yaptı.Yada başka bir planı var. Nesli abla Ahu hakkında dediğin her lafa katılıyorum yapmacık oyuncak gibiydi dün ben tatil sonrası iyi bir oyunculuk bekliyordum aslında,ayrıca Ahu olarakda hareketleri acayip sinirdi... Ama Mematin yakıyordu.:img-in_loAma Polatımın elinde bazukayı gördüğündeki yüz hali süperdi:img-icecr:img-icecr celeborn 21-09-07, 08:20 Gerçekten sen bile bir Ahu sever hayranı olarak ne kadar garipsemişsin , gerçi o canım kelimesi çok önemli değil ama senaristler çok iki arada bir derede klamış bir haldeler bence....Arabada konuşmaları canımlı cicimli ama evde neredeyse çok başkalar (gerçi her zaman öyle olsunlar da) ....Cidden Ahu'nun "beni bu halde nasıl bırakırsın" demesi Ahu'ya çok yakıştı diyorum bu Ahu'dan cacık olmaz diye:happy0064 bence canım kelimesi önemliydi..ama neden hiç üstünde durulmuyor anlamadım..resmen gözümüze soktular o durumu..aslında en çok ahuyu sevmeyenlerin gözüne batması gerekiyordu o ayrıntının:img-cool2 ama seninde değindiğin replik olmamış..tabi bunun nefiseyle bi alakası yok..o istediğini söylemiyor neticede..o kadar güvendiğimiz senaristlerde ahuyu iyice antipatik yapılar haberleri yok:img-polic bu arada aslıcım umarım abdül ihanet etmiyordur..senin de dediğin gibi başka bir amacı vardır:img-wink: sinope 21-09-07, 08:26 Offff off iyi uçmuşunuz.. Vuslat ablam gelmiş hoşgeldin ablacım özledik valla... Valla ben diyorum Abdulihanet etmiyor tamam Tamer'de yanılabilirim ama Abdülü çözdük artık o sadece köstebeği çıkarmak için bunu yaptı.Yada başka bir planı var. Nesli abla Ahu hakkında dediğin her lafa katılıyorum yapmacık oyuncak gibiydi dün ben tatil sonrası iyi bir oyunculuk bekliyordum aslında,ayrıca Ahu olarakda hareketleri acayip sinirdi... Ama Mematin yakıyordu.:img-in_loAma Polatımın elinde bazukayı gördüğündeki yüz hali süperdi:img-icecr:img-icecr GUNAYDINLAR kurtlar vadisinin Mudavimleri Hos bulduk aslim :img-in_lo:img-in_lo bende sizleri forumumu ozledim,ama bundan sonra her firsatta sizlerleyim:img-wink: Aslim bende ayni seyi dusunuyorum Abdulhey polata ihanet etmez,var bu isin icinde baska bir is(abdul polati sirtindan vurmaz) senaristlerimiz tarafindan bizde oyuna getiriliyoruz. Tele kulak Tamer(yanmisin sen haberin yok,polat senin sirttindan vurdugunu ogrendigi an zaten bizim Memati polata diyecegi tek sey SIKAYIMMI abi (yakisir Cengaver):img-cool2 Aslicigim gorulen oki bir insan basinda ne ise sonundada odur(oyunculuk dersi almak ile olacak sey degil,nice ilk dizilerinde basariyi yakalamis sanatcilarimiz var.Oysaki Nefise Karatay senelerdir bu camianin icinde yani kisacasi ders almayla is cozulmuyor. Memati her zamanki gibiydi yine hele seninde dedigin gibi o bazukaya bakislar,yuz ifadesi ,hahhh iste oyunculuk budur dedirtiyordu.:good: Sevgilerimle KARAMAY 21-09-07, 08:28 bence o kelime o kadarda önemli değildi... Baştan savar bi ifadeydi... yani söyleyişten söyleyişe ,vurguya , tonlamaya göre değişir ..( bide hareketler eklenirse... hadi canım bunu bi insanı başından def etmek için de kullanırsın keza sahnenin konusuna bakılınca Polat o zatı evden göndermeye çalışıyor ... şimdi sorarım .. hal böyleyken ... o canımın ne kadar özelliği olabilirki ....??? celeborn 21-09-07, 08:33 günaydın sinope bye canım'ın vurgusu bence gayet manidardı..neden onun yerine başka kelime bulamamışlar oraya takıldım..ahu dese daha kolaydı mesela.. ama evdeki durumla tam bir tezat oluşturduğuna katılıyorum..polat daha soğuk olamazdı..ama çevresinde gelişen diğer olaylar olmasaydı da tepkisi aynı mı olurdu acaba..bunu merak ediyorum:img-yes: sinope 21-09-07, 08:34 bence o kelime o kadarda önemli değildi... Baştan savar bi ifadeydi... yani söyleyişten söyleyişe ,vurguya , tonlamaya göre değişir ..( bide hareketler eklenirse... hadi canım bunu bi insanı başından def etmek için de kullanırsın keza sahnenin konusuna bakılınca Polat o zatı evden göndermeye çalışıyor ... şimdi sorarım .. hal böyleyken ... o canımın ne kadar özelliği olabilirki ....??? KARAMAY im gunaydinlar bencede o canim kelimesi o kadar onemli degil(resmen bastan savarcasina soyledi polat orda o sozu,sayet polat orda o kadar canim sozcugunu icten soylemis olsaydi,hattaki bekler diye ahuyla konusmaya devam ederdi. Valla dun aksam polat gecenin 4 .de Ahuyu evden yollayinca kesin notu verdim,oysa bir polat gercek anlamda canim dedigi bir bayani kendi elleriyle,arabasiyla evine kadar birakmazmiydi sorarim sizlere? Karamayim bencede canimm sozcugunun hic bir anlami yok:img-yes: yakamoz16 21-09-07, 08:35 Doğru Vuslat ablam herkesin hayranı olduğu o dörtlüyü bozarlarmı hiç bozarlarsa öyleyse biz bbir gün acaba Memati'de Erhan'da ihanet edermi diye düşünürüz çünkü Abdül ihanet edecek biri değil.. Canım kelimesi bana göre biraz bizim için kullanmış arada yakınlık var diye gösterilmek için ama bence çok çıplak durdu... Senaristlerde galiba Elif hayranı Ahu'dan iyice soğuttular bizi:img-wink: sinope 21-09-07, 08:41 günaydın sinope bye canım'ın vurgusu bence gayet manidardı..neden onun yerine başka kelime bulamamışlar oraya takıldım..ahu dese daha kolaydı mesela.. ama evdeki durumla tam bir tezat oluşturduğuna katılıyorum..polat daha soğuk olamazdı..ama çevresinde gelişen diğer olaylar olmasaydı da tepkisi aynı mı olurdu acaba..bunu merak ediyorum:img-yes: celeborn sanada gunaydinlarbye canim sozcugu orada oylesine soylenmis bir sozdu muhtemelen(senaristlerimizin kalemlerinden dokulen bir yalnis sozcuk diyelim) Evde olan ortam seninde ,bizlerinde gordugu gibi tam anlamiyla ahu karakterini sok etti.Ama gecenin 4 .dede bekar bir erkegin evine gidilmezki be canimmm(hemde yuregine askini,biricik sevdasini mabedine kilitlemis bir adamin) Ahu orada hem polat onun nisanlisi,sozlusu degil,nikahlisi degil(dogru degilmi?) neyin ispatinin derdinde onu anlamis degilim? Sevgilerimle celeborn 21-09-07, 08:50 celeborn sanada gunaydinlarbye canim sozcugu orada oylesine soylenmis bir sozdu muhtemelen(senaristlerimizin kalemlerinden dokulen bir yalnis sozcuk diyelim) Evde olan ortam seninde ,bizlerinde gordugu gibi tam anlamiyla ahu karakterini sok etti.Ama gecenin 4 .dede bekar bir erkegin evine gidilmezki be canimmm(hemde yuregine askini,biricik sevdasini mabedine kilitlemis bir adamin) Ahu orada hem polat onun nisanlisi,sozlusu degil,nikahlisi degil(dogru degilmi?) neyin ispatinin derdinde onu anlamis degilim? Sevgilerimle ahuyu severim ama katılıyorum:( o saatte oraya gitmesi olmadı..yüzünde de nasıl bir beklenti vardı..resmen şoke oldu.. evt şu an polat onun sadece iş ortağı..ama ahu abayı yakmışbir kere..polatın haber gerçektir die düşünmesinden korktu..ama daha akla yakın bir yöntemle çözmeye çalışsaydı daha iyi olurdu..:img-yes: fuat'ın kemali dövme girişimleri de çok komikti salladığı yumrukların çoğusu hiç bir şeye çarpmadı:img-hyste olaydan yine süper sıyırdılar valla..ama böylesi bir rezaletten sonra nasıl hep birlikte oturup sakin sakin konuşurlar şaştım kaldım.. KARAMAY 21-09-07, 08:53 KARAMAY im gunaydinlar bencede o canim kelimesi o kadar onemli degil(resmen bastan savarcasina soyledi polat orda o sozu,sayet polat orda o kadar canim sozcugunu icten soylemis olsaydi,hattaki bekler diye ahuyla konusmaya devam ederdi. Valla dun aksam polat gecenin 4 .de Ahuyu evden yollayinca kesin notu verdim,oysa bir polat gercek anlamda canim dedigi bir bayani kendi elleriyle,arabasiyla evine kadar birakmazmiydi sorarim sizlere? Karamayim bencede canimm sozcugunun hic bir anlami yok:img-yes: Efem günaydın ... günaydın ... Aslına cümleten herkese günaydın... daldım birden öylece lafa ... Neyse takmayın siz canımı manımı ... kibarlık olsun diye yapılan bişey ... zaten canım , bitanem, hayatım gibi tanımlamalar günümüz insanlarının dilinde sakız oldu anlamını yitirdi... Misal bu sabah işe gelip maillerimi açtıgımda hiç tanımadıgım biri bi işle ilgili bana mail atmış.. hitaba bakarmısınız " canım" ... Pardonda sen kimsin ... beni nerden tanıyosun.. ben senın nerden canın oluyom.. en sonda canın çıksın dedim... napıyımmm.....:icon_whis:icon_whis:icon_whis Ama biliyorumki bunu yapan bayan arkadaş art niyetli yapmadı .. samimi olmak .. sıcak görünmek, sevimli görünmek için yaptı .. lakın bu ve buna benzer çok yaşanır... mesela yine ben biri bana soru sormaya geldiğinde anlattıgım şeyi kafası almıyorsa en son sinirlenir... "Bak canım " diye başlarım .. tanımam etmem ama... fırçalıyom çocuğu .. çaktırmadan yapıyım ayagına ... Ben çok kötüyüm yaaaaa.... :icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon_whis neyse canıma takmayın Ayrıca bahsi geçen ağlama sahnesini tekrardan izledim ..... De getttt diyorum başka bişey demiyorum... seslendiren hıçkıra hıçkıra ağlıyo ... bu hatun ağlıycam diye kasmaktan bi hal oluyo... bu oyunculuk eğitimi almış hali heee.... ehhh ne diyim hem Allah sonumuzu hayretsin ... Hemide tez zamanda bir suikast yada araba kazası falan biri rahmetli olmalı artık... bu kadar işkence olmazkii..... Yasık günah beeee... neyseee ... Vuslatım Memati nasıldı ama... o nasıl gülümseme ama... canım canım canım .... yok yok .. ben buna bi sevgili bulmaktan vazgeçtim.... olmaz yasık ederiz bu çocugada otursun oturdugu yerde RIZA_BABA 21-09-07, 08:56 off offf ya şimdi dün kafamda bisürü soru vardı yeni bölüm başladı o kafamdaki bir kaç sorunun cevabını buldum şimdi gene aklımda sorular var ya :D celeborn 21-09-07, 09:02 ahunun amcasına da koptum:img-hyste.. aklı sıra jülideye göz dağı veriyo..'sen de yaparsan sen de ölürsün' die..jülidenin ne işler çevirdiğini çok merak ediyorum..umarım yakın zamanda ona da bir değinirler.. kemal nolcak şimdi??bu yaptığı yanına kar mı kalacak:img-polic aylince 21-09-07, 09:14 kvp sezonu süper açtı.süper bir bölümdü:) çok heyecanlıydı.muhteşem sahneler vardı.tüm ekibi tebrik ediyorum:) bombadan saatler oncesini gostermeleri ve hikayeyi oyle anlatmaları çok hoşuma gitti.neler neler varmış bombadan once.. tamerin yaptıklarını gosterdiler,çiçegin gelişini süper anlatmışlar.. polatın ahuya "canım" demesi çok güzeldi.ben senaristlerin boş birşey yazdıklarını düşünmüyorum.herşey düşünelerek yapılıyordur.ama telefonda canım deyip evde çok aksi tavırlarda bulunmasına anlam veremedim..onlar da karar veremiyor galiba..ahunun da o saatte ne işi var..ahu-polat birlikte sahne yapmadılar diye tepkiliydim tamam da,daha uygun bir zaman da buluşsalar iyi olurdu.. incinin eşi jülideyle aldatmıştır dedim yanılmışım.fuatın eşiymiş..o olay oyle bitmeyecek bence bu sır da açıga çıkacaktır..ayrıca julidede de birşeyler var ama daha tam anlaşılmıyor..ama onun çevirdigi iş ne zamanla görecegiz bence.. abdulhey de şaşırttı..yorumlarınızda tahminler de bulunmuştunuz dogruymuş.. celeborn 21-09-07, 09:20 kvp sezonu süper açtı.süper bir bölümdü:) çok heyecanlıydı.muhteşem sahneler vardı.tüm ekibi tebrik ediyorum:) bombadan saatler oncesini gostermeleri ve hikayeyi oyle anlatmaları çok hoşuma gitti.neler neler varmış bombadan once.. tamerin yaptıklarını gosterdiler,çiçegin gelişini süper anlatmışlar.. polatın ahuya "canım" demesi çok güzeldi.ben senaristlerin boş birşey yazdıklarını düşünmüyorum.herşey düşünelerek yapılıyordur.ama telefonda canım deyip evde çok aksi tavırlarda bulunmasına anlam veremedim..onlar da karar veremiyor galiba..ahunun da o saatte ne işi var..ahu-polat birlikte sahne yapmadılar diye tepkiliydim tamam da,daha uygun bir zaman da buluşsalar iyi olurdu.. incinin eşi jülideyle aldatmıştır dedim yanılmışım.fuatın eşiymiş..o olay oyle bitmeyecek bence bu sır da açıga çıkacaktır..ayrıca julidede de birşeyler var ama daha tam anlaşılmıyor..ama onun çevirdigi iş ne zamanla görecegiz bence.. abdulhey de şaşırttı..yorumlarınızda tahminler de bulunmuştunuz dogruymuş.. bence de bombadan 12 saat önce şeklindeki başlangıç fikir olarakda çok orijinaldi.. bu tamer CIA için çalışıyormuş gibime geldi..:img-polic abdül..KGP;CIA vs. diye sayarken..polatın'29 harfi ezbere biliyorum'u da çok hoşuma gitti:good: bir insan bir role bu kadar yakışır:img-blush betülcm canım konusuna katılıyorum..çelişki konusuna da katılıyorum..senaristlerin nie ahuya böyle bir senaryo yazdıklarını hiç anlamış değilim..insan kendi yarattığı karaktere bunu yaparmı..bu şekilde ahunun kuyusu kazılıyor resmen:( fuatın karısının vurulması da ayrı bi komikti..o kadından kurtulmaları gerekiyodu galiba..fuatın tepkisizliği de pes dedirtti..:img-pilot katre... 21-09-07, 09:26 heeeeeyt be süper bi bölümdü yine vay seni tamer vaaay neler neler sölerimde ... abdülünde na yapacağını hala anlamadım polatın bakışlara bittim necati şaşmaz her geçen gün kendini aşıyor valla süper süper bu araad ahuya ne hoş cevaplar verdi polatım helal sana polat böle devam et :)) elalemin karısı sanane dimi ama :=) bide zırt pırt eve gelio nese yine kafamızda sorular haftayı beklicez ertık :)) ay bide buluta çok güldüm gömelim dedi ya bu sırla yaşayamayanları da gömelim o zaman dedi bide koptum valla :) m.alara 21-09-07, 09:39 günaydın arkadaşlar akşam çok komikti abdülhey başkanın karşısına geçip izin isteyince çığlık attım demiştim demiştim diye eşim ya ne demiştin diye şaşkın şaşkın yüzünme bakıyor. ben kendimi forumda sanıyorum hala papatyam tebrikler çiçekte değilmiş ne kaybettim ya biri bana hatırlatsın ama benimde tamerin hain, abdul heyin emir alacak kişi, başkanında kirli ilişki içinde olan kişi tahminlerim tuttu yamüthiş bir bölümdü bu sezon muhteşem olacak papatya67 21-09-07, 09:40 dün akşam harika bir bölüm izledik...kurtlar vadisini eskisi gibi değil diye yargılayanları şimdi görmek istiyorum..aceleye gelmiş 9 bölümle 97 bölümü kıyaslayıp, yok eskisi gibi değil, yok bozuldu diye ilk kvyle devamlı mukayese edenler, dün akşamki bölüm hakkında ne düşünüyor acaba..ben her zaman kvt den sonra, kvp nin fanatiklerini mağdur etmemek için acele bir şekilde yapıldığını, bu halde bile çok kaliteli bir yapım olduğunu ve yeni sezon bomba gibi döneceklerini,hatta ve hatta efsane olan ilk kvyide yine kvp nin geçeceğini savundum durdum..beni yanıltmadıkları için pana ve kurtlar vadisi ekibine binlerce teşekkür ediyorum..inanın tekrarını bile aynı heyecanla izledim...ilerki bölümlerde dahada iyi olacaktır... Jale_ 21-09-07, 09:45 Dünkü bölüm neydi ya.. Süper ötesiydi.23.00'teki tekrarını da seyrettim.. İkinci kez seyredince daha da bir keyif aldım.. Bence izlemesi çok keyifli, seyirciyi ekrana bakarken donduran bir bölümdü.. Diğer karakterlere de baya bir yer verdiler.. Baya bir aşinalık oluştu ben de.. Süper bir bölümdü, süper.. Abdül hain ya inanmıyorum.. Ama o devletine çok bağlı birisi Polat dahi olsa devlet(kgt) onun için daha ön planda.. Polat'tan ziyade devletine daha sadık.. Memati de Polat'a daha sadık.. Mematimi daha çok sevdim ben ya sadakat abidesi..:) Bir sonraki bölümü çok merak ediyorum..:) papatya67 21-09-07, 09:46 günaydın arkadaşlar akşam çok komikti abdülhey başkanın karşısına geçip izin isteyince çığlık attım demiştim demiştim diye eşim ya ne demiştin diye şaşkın şaşkın yüzünme bakıyor. ben kendimi forumda sanıyorum hala papatyam tebrikler çiçekte değilmiş ne kaybettim ya biri bana hatırlatsın ama benimde tamerin hain, abdul heyin emir alacak kişi, başkanında kirli ilişki içinde olan kişi tahminlerim tuttu yamüthiş bir bölümdü bu sezon muhteşem olacak ya bacım bana rep verecektinya..ne cabuk unuttun..tamerin hain olduğunu ilk fragmanı izleyince anlamıştım..hain hain bakıyordu...abdülün emir alacak kişi olduğunu ilk düşündüğümde,hatta yazdığımda ertesi günü kızlar benimle dalga geçer diye mesajımı sildim ama ben silmeden nesli alıntı yapıp cevap vermiş..ondan bu alıntı yaptığı mesajıda silmesini istedim..sağolsun beni kırmadı..ama baktım ertesi gün herkes benim gibi düşünmeye başlayınca, mesajımı sildiğime üzüldüm... Jale_ 21-09-07, 09:48 Arkadaşlar, şu diyaloğa ne demeli.. Koptum ben.. memati: abi biz bu iranlıyı alıcak* mıyız, öldürecek miyiz? polat: alıp da napacaz memati?? memati: cok sükür abi, bende korkmustum adamı alıp soru felan sorarsın diye :img-hyste:img-hyste:img-hyste m.alara 21-09-07, 09:54 heeeeeyt be süper bi bölümdü yine vay seni tamer vaaay neler neler sölerimde ... abdülünde na yapacağını hala anlamadım polatın bakışlara bittim necati şaşmaz her geçen gün kendini aşıyor valla süper süper bu araad ahuya ne hoş cevaplar verdi polatım helal sana polat böle devam et :)) elalemin karısı sanane dimi ama :=) bide zırt pırt eve gelio nese yine kafamızda sorular haftayı beklicez ertık :)) ay bide buluta çok güldüm gömelim dedi ya bu sırla yaşayamayanları da gömelim o zaman dedi bide koptum valla :) katrecim ben söyleyim abdülün ne yapacağını , abdül gerçekten polatın devlete zarar vereceğini düşünüyor ve öldürmeye hazır ama başkan bu izni vermeyecektir. 1. si abdüle güvenmez onu polatın kendini sınamak için gönderdiğini düşünür 2. si de polatı yok etmek istemez her ne kadar başına belaysada polat onun elindeki en güçlü silah ihtiyacı olacağını düşünür, zaten başkan kötü niyetli değil ama polatın dediği gibi istihbaratçılıktan çok diplomatlık yapıyor ve ilişkilerin bozulmasından korkuyor. o yüzden abdulheye bu izni vermeyecektir. ama belki başkan abdulheyi kendi yanında çalışması teklifinde bulunabilir, abdülhey bir süre polatın ekibinden kopacaktır ama sonra gerçekleri anlayıp dönüş yapacaktır. buluta bende bittim helede bu sırrı taşıyamayacaklarıda gömelim demesine bayıldım ahunun davranışları bence çok normaldi onun olan bitenden haberi yok tek derdi polatın bu yalana inanıp kendinden iyice uzaklaşmasını o yüzden muhtemelen uyku tutmamış soluğu polatın evinde almıştır. belki gece 4 te gitmemiştir daha erken gidip beklemiştir. ama polatın düşmüşsün bir dalas ailesinin derdine demesine bayıldım hakikaten tam dallas ailesi ahuya biraz saftirik bir karakter yazmışlar ama zaten öyle olmasaydı polatla ortak olmayı göze alabilirmiydi. polat tamerden şüphelendi ama direk yakalamak yerine onu bir şekilde kullanacaktır. mesela kasten yanlış bilgiler verip düşmanlarını tuzağa düşürmede kullanabilir. celeborn 21-09-07, 09:55 Arkadaşlar, şu diyaloğa ne demeli.. Koptum ben.. memati: abi biz bu iranlıyı alıcak* mıyız, öldürecek miyiz? polat: alıp da napacaz memati?? memati: cok sükür abi, bende korkmustum adamı alıp soru felan sorarsın diye :img-hyste:img-hyste:img-hyste memati süperdi..tabancayla nişal alamya çalışması ve sonra polatın elindeki bazukamsı şeyi görünce yüz ifadesi de pek bi hoştu:img-hyste tutan tahminlerinizden ötürü kutluyorum..izlerken bende hop oturdum hop kalktımm..aa biz bunu forumda konuştuk..bak ya bildi valla şeklinde:happy0064 aylince 21-09-07, 10:00 bence de bombadan 12 saat önce şeklindeki başlangıç fikir olarakda çok orijinaldi.. bu tamer CIA için çalışıyormuş gibime geldi..:img-polic abdül..KGP;CIA vs. diye sayarken..polatın'29 harfi ezbere biliyorum'u da çok hoşuma gitti:good: bir insan bir role bu kadar yakışır:img-blush betülcm canım konusuna katılıyorum..çelişki konusuna da katılıyorum..senaristlerin nie ahuya böyle bir senaryo yazdıklarını hiç anlamış değilim..insan kendi yarattığı karaktere bunu yaparmı..bu şekilde ahunun kuyusu kazılıyor resmen:( fuatın karısının vurulması da ayrı bi komikti..o kadından kurtulmaları gerekiyodu galiba..fuatın tepkisizliği de pes dedirtti..:img-pilot ırmakcım haklısın.ahu için ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.ama bildigim birşey ahu-polat biraraya geldiginde muhteşem bir buluşma oluyor:)onlara çok daha guzel senaryolar yazmalı senaristler.ama ahuyu aşık polatı ona aksi tavırlarda yapmışlar anlamadım..aslında geç saatte olsa ahunun hemen duygularını ispat etmeye çalışması hoştu bence.ama sonra "beni bu saatte gonderecek misin" demesini anlamadım.olaydan etkilense de yine de orada kalmak istememeliydi.polat-elifciler zaten polatın ahuya aşık olmasını istemiyorlar.ahuyu aşık polatı ona aksi tavırlarda yapması izleyici ahudan daha da uzaklaştırır.zaten elifle hep kıyaslanıyor ahu.ne yapmaya çalışıyorlar zaman gosterecek bakalım diyorum.. memati süperdi..tabancayla nişal alamya çalışması ve sonra polatın elindeki bazukamsı şeyi görünce yüz ifadesi de pek bi hoştu:img-hyste bence de süperdi ya:) memati süper baktı:) Jale_ 21-09-07, 10:02 Hmm Ahu'yu unuttum. Polat ilgi duyuyor bence.. Dediğimi şimdi aşk olarak algılamayın.. İlgi duyuyor bunu kabul edin.. :) Ahu'nun Fuat'a telefon açıp bağırıp çağırmasından sonra karısının başına gelenleri öğrendiken sonra kuzu kesilmesine çok güldüm..Hesap soran konumdayken birden mahcup duruma düştü.. Orasına güldüm..:):) Beni şaşırtan beni nasıl eve gönderirsin fln dedi ya, Polat'ın burda kal fln demesini mi bekliyordu.. Polat da aslında kaba davrandı evet ama birazda Polat sanki muzurca intikam, Ahu'ya ders vermeye çalıştı gibime geldi.. Ondan hoşlanıyor bence.. Ama çok önemli bir gelişme değildi..Henüz bir sürü karakter var onlara bile yer vermediler.. Henüz hikayeye girilmedi diye düşünüyorum.. Sezon başlangıcı süper oldu.. Darısı diğer bölümlerin başına..:) yakamoz16 21-09-07, 10:07 günaydın arkadaşlar akşam çok komikti abdülhey başkanın karşısına geçip izin isteyince çığlık attım demiştim demiştim diye eşim ya ne demiştin diye şaşkın şaşkın yüzünme bakıyor. ben kendimi forumda sanıyorum hala papatyam tebrikler çiçekte değilmiş ne kaybettim ya biri bana hatırlatsın ama benimde tamerin hain, abdul heyin emir alacak kişi, başkanında kirli ilişki içinde olan kişi tahminlerim tuttu Bende Kemalin Fuatın karısıyla yakalanışında işte tutturdum diye gülmeye başladım ama neyseki kimse yoktu yanımda:) Valla abla fragmanda ne sevinmiştik kazandık diye ama kaybeden olduk... Pelin benden Sehat(Tutumluer)walpaperi istedi bakalım senden ne isteyecek sen daha Papatya ablaya rep atıcan:) sinope 21-09-07, 10:11 Efem günaydın ... günaydın ... Aslına cümleten herkese günaydın... daldım birden öylece lafa ... Neyse takmayın siz canımı manımı ... kibarlık olsun diye yapılan bişey ... zaten canım , bitanem, hayatım gibi tanımlamalar günümüz insanlarının dilinde sakız oldu anlamını yitirdi... Misal bu sabah işe gelip maillerimi açtıgımda hiç tanımadıgım biri bi işle ilgili bana mail atmış.. hitaba bakarmısınız " canım" ... Pardonda sen kimsin ... beni nerden tanıyosun.. ben senın nerden canın oluyom.. en sonda canın çıksın dedim... napıyımmm..... Ama biliyorumki bunu yapan bayan arkadaş art niyetli yapmadı .. samimi olmak .. sıcak görünmek, sevimli görünmek için yaptı .. lakın bu ve buna benzer çok yaşanır... mesela yine ben biri bana soru sormaya geldiğinde anlattıgım şeyi kafası almıyorsa en son sinirlenir... "Bak canım " diye başlarım .. tanımam etmem ama... fırçalıyom çocuğu .. çaktırmadan yapıyım ayagına ... Ben çok kötüyüm yaaaaa.... :icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon_whis neyse canıma takmayın Ayrıca bahsi geçen ağlama sahnesini tekrardan izledim ..... De getttt diyorum başka bişey demiyorum... seslendiren hıçkıra hıçkıra ağlıyo ... bu hatun ağlıycam diye kasmaktan bi hal oluyo... bu oyunculuk eğitimi almış hali heee.... ehhh ne diyim hem Allah sonumuzu hayretsin ... Hemide tez zamanda bir suikast yada araba kazası falan biri rahmetli olmalı artık... bu kadar işkence olmazkii..... Yasık günah beeee... neyseee ... Vuslatım Memati nasıldı ama... o nasıl gülümseme ama... canım canım canım .... yok yok .. ben buna bi sevgili bulmaktan vazgeçtim.... olmaz yasık ederiz bu çocugada otursun oturdugu yerde KARAMAYIM canim,seninde dedigin gibi bu sozcuk artik dilimize sakiz gibi dolanmis(sozlerine, harfiyyen katiliyorum):good::good: Egitim alinmis hal buysa gerisini bende merak ettim simdi:img-icecr:img-icecr Karamayim Memati yine her zamanki gibi sahin bakislar firlatiyordu.Canimki,canim yok ya canim mematiye kiz falan bulmak yok,otursun oturdugu yerde mazallah karsisina bir tane daha kapisina gecenin korunde bayanin biri geliverir(memati polat gibi beyefendi davranmaz,SIKIVERIR anammmm kiyamam mematimizin ellerini kana bulamasini):img-cool2 otursun bekarlik sultanliktir diye:img-cool2:img-cool2 Sevgilerimle Jale_ 21-09-07, 10:18 Abdülhey'in yaptığı aslında çok da büyük ihanet sayılmaz.. Evet ihanet, Polat'a ihanet de .. Onun için devlet Polat'tan daha önde, çünkü devlet onu var etmiş.. Mahkeme sahnelerini izlerseniz 97. bölümde, oradaki konuşmalarından devlet olan büyük sadakatini daha iyi anlıyoruz.. Onun için devletin çıkarı daha önemli Polat'a nazaran.. Ya da Abdülhey çok rahat artık, sırlar açığa çıktı vs, hiç bir problem yok.. Polat'a aşık atmaya mı çalışıyor..:):) Polat'ın imparatorluğuna göz dikmişmiş bir de kıskanç Abdül..:) sinope 21-09-07, 10:19 ahuyu severim ama katılıyorum:( o saatte oraya gitmesi olmadı..yüzünde de nasıl bir beklenti vardı..resmen şoke oldu.. evt şu an polat onun sadece iş ortağı..ama ahu abayı yakmışbir kere..polatın haber gerçektir die düşünmesinden korktu..ama daha akla yakın bir yöntemle çözmeye çalışsaydı daha iyi olurdu..:img-yes: fuat'ın kemali dövme girişimleri de çok komikti salladığı yumrukların çoğusu hiç bir şeye çarpmadı:img-hyste olaydan yine süper sıyırdılar valla..ama böylesi bir rezaletten sonra nasıl hep birlikte oturup sakin sakin konuşurlar şaştım kaldım.. celeborn ahu karakterinin gecenin o saatinde polatin evine gitmesi gercektende cok garip bir durumdaydi? sadece is ortakligi disinda bir yakinlasma varmi su ana kadar? Sonucta polatin nisanlisi degil,nikahlisi degil(sabah gelip anlatabilirdi) ama sabahi bile bekleyememis ,valla ne diyim sen bile hak vermissin Kendi kendisine plotanik takiliyor ahu su an:img-yes: Faut sekerimi birakin allah askina ya adamin yuz ifadesini gorunce zaten basliyorum gulmeye(kaldiki yumruk atma girisimleri cok fos kalmisti) Rezalet diz boyuydu ama sakin sakin konusmalarina bende sastim kaldim. Sevgilerimle pelin-ce 21-09-07, 10:19 Bende Kemalin Fuatın karısıyla yakalanışında işte tutturdum diye gülmeye başladım ama neyseki kimse yoktu yanımda:) Valla abla fragmanda ne sevinmiştik kazandık diye ama kaybeden olduk... Pelin benden Sehat(Tutumluer)walpaperi istedi bakalım senden ne isteyecek sen daha Papatya ablaya rep atıcan:) Ben dedim Aslı dedim... Bu çok açık belliydi zaten koskoca binanın bahçe duvarı ordan yıkılacak ha:img-hyste:img-hyste Aslı en güzelinden şöyle olsun tamam mı? Bide bi mantık hatası sezdim o kadar taranıyor oda maşallah bizim Polat koltuk arkasından odanın her metre karesini dolandı. Pardon ama koltuk kurşun geçirmezmiydi...sofa Jale_ 21-09-07, 10:24 Polat fena ayar verdi bu bölümde ayrıca istihabarat başkanına olan ayar fevkaladeydi.. Ha bir de Abdülhey'e verdiği ayara ne demeli.. Nerden dönersen dön dönek derler, ben yolumdan dönmem gibisinde bişiler söylemişti .. Süperdi..1 hafta daha nasıl beklicez off..:) Necati Şaşmz bu sezon bol aksiyonlu, herkezin beklentilerini karşılayan bir sezon olacak dedi.. Hadi bakalım..:) ruzgar88 21-09-07, 10:31 Efem günaydın ... günaydın ... Aslına cümleten herkese günaydın... daldım birden öylece lafa ... Neyse takmayın siz canımı manımı ... kibarlık olsun diye yapılan bişey ... zaten canım , bitanem, hayatım gibi tanımlamalar günümüz insanlarının dilinde sakız oldu anlamını yitirdi... Misal bu sabah işe gelip maillerimi açtıgımda hiç tanımadıgım biri bi işle ilgili bana mail atmış.. hitaba bakarmısınız " canım" ... Pardonda sen kimsin ... beni nerden tanıyosun.. ben senın nerden canın oluyom.. en sonda canın çıksın dedim... napıyımmm.....:icon_whis:icon_whis:icon_whis Ama biliyorumki bunu yapan bayan arkadaş art niyetli yapmadı .. samimi olmak .. sıcak görünmek, sevimli görünmek için yaptı .. lakın bu ve buna benzer çok yaşanır... mesela yine ben biri bana soru sormaya geldiğinde anlattıgım şeyi kafası almıyorsa en son sinirlenir... "Bak canım " diye başlarım .. tanımam etmem ama... fırçalıyom çocuğu .. çaktırmadan yapıyım ayagına ... Ben çok kötüyüm yaaaaa.... :icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon_whis neyse canıma takmayın Ayrıca bahsi geçen ağlama sahnesini tekrardan izledim ..... De getttt diyorum başka bişey demiyorum... seslendiren hıçkıra hıçkıra ağlıyo ... bu hatun ağlıycam diye kasmaktan bi hal oluyo... bu oyunculuk eğitimi almış hali heee.... ehhh ne diyim hem Allah sonumuzu hayretsin ... Hemide tez zamanda bir suikast yada araba kazası falan biri rahmetli olmalı artık... bu kadar işkence olmazkii..... Yasık günah beeee... neyseee ... Vuslatım Memati nasıldı ama... o nasıl gülümseme ama... canım canım canım .... yok yok .. ben buna bi sevgili bulmaktan vazgeçtim.... olmaz yasık ederiz bu çocugada otursun oturdugu yerde işte budur ya canıma yapılacak en güzel açıklama budur ... öyle gündelik hayatta sinrde olsk baştan savmakta istesek en çok kullandığımız laf gelişi sözcüğümüz ... bide ben şu memati işine parmak uzatmak sitiyorum .. sonunda dediğime geldin .. memati adı üzerinde ölüm adamın adı ölüm gel sen bunu hayata bağla hem de cnmlı cicimli sevgili ile heheheeeee :))bir an aklıma geldi ne garip olurdu ama hehewhe komedi heleki bizim senaristlerin elinden kurtulamayan bayan karakterleri düşünürdsek birde öldürürler mi sevdiğini mematinin o andaki halini düşündüm dü de...(yok yok çok hayale daldım hemen çıkmam lzm) m.alara 21-09-07, 10:34 ya bacım bana rep verecektinya..ne cabuk unuttun..tamerin hain olduğunu ilk fragmanı izleyince anlamıştım..hain hain bakıyordu...abdülün emir alacak kişi olduğunu ilk düşündüğümde,hatta yazdığımda ertesi günü kızlar benimle dalga geçer diye mesajımı sildim ama ben silmeden nesli alıntı yapıp cevap vermiş..ondan bu alıntı yaptığı mesajıda silmesini istedim..sağolsun beni kırmadı..ama baktım ertesi gün herkes benim gibi düşünmeye başlayınca, mesajımı sildiğime üzüldüm... ben sana peşin peşin göndermiştim yapabildimmi tam bilmem ama . peline ve birine daha birşeyşler kaybettim aslı biliyor hatırladım o mesajını ben sesli fragmanı izlemiş sabahta polatı öldürmek için izin isteyecek kişi abdulhey demiştim ve sende bende dün aynı yorumu yazdımda benle dalga geçerler diye silmiştim diye mesaj göndermiştin. m.alara 21-09-07, 10:39 Polat fena ayar verdi bu bölümde ayrıca istihabarat başkanına olan ayar fevkaladeydi.. Ha bir de Abdülhey'e verdiği ayara ne demeli.. Nerden dönersen dön dönek derler, ben yolumdan dönmem gibisinde bişiler söylemişti .. Süperdi..1 hafta daha nasıl beklicez off..:) Necati Şaşmz bu sezon bol aksiyonlu, herkezin beklentilerini karşılayan bir sezon olacak dedi.. Hadi bakalım..:) bende beğendim ayarları abdulhey: zararın neresinden dönersen kardır polat: neresinden dönersen dön , dönek olursun bittim bu diyaloğa aslıcım bendende imza resim falan isteyen olursa benim yerime hallediver be gülüm ben o işleri pek becerememde , hani yaparım çok uğraşırsam ama gülmekten ölebilirsiniz , size zarar gelsin istemem aslıcım, incinin bastığı şekerimin karısı diyen ilk sendin dimi senide tebrik ederim celeborn 21-09-07, 10:40 evt papatya abla o yorumunu yaptığında ben de onlinedım..gördüm bizzat:) hatta abdüle konduramamıştım da:(:( umarım altından başka türlü olaylar çıkar.. Jale_ 21-09-07, 10:42 evt papatya abla o yorumunu yaptığında ben de onlinedım..gördüm bizzat:) hatta abdüle konduramamıştım da:(:( umarım altından başka türlü olaylar çıkar.. Abdülhey'in ki daha çok fikir ayrılığı gibi.Ama İsth. başkanına öldürmek için emirlerinizi bekliyorum dedi ya orda şok oldum.. yakamoz16 21-09-07, 10:56 Ben dedim Aslı dedim... Bu çok açık belliydi zaten koskoca binanın bahçe duvarı ordan yıkılacak ha:img-hyste:img-hyste Aslı en güzelinden şöyle olsun tamam mı? Bide bi mantık hatası sezdim o kadar taranıyor oda maşallah bizim Polat koltuk arkasından odanın her metre karesini dolandı. Pardon ama koltuk kurşun geçirmezmiydi...sofa Yaparım yapmammı? Sen fotonu att.. bende beğendim ayarları abdulhey: zararın neresinden dönersen kardır polat: neresinden dönersen dön , dönek olursun bittim bu diyaloğa aslıcım bendende imza resim falan isteyen olursa benim yerime hallediver be gülüm ben o işleri pek becerememde , hani yaparım çok uğraşırsam ama gülmekten ölebilirsiniz , size zarar gelsin istemem aslıcım, incinin bastığı şekerimin karısı diyen ilk sendin dimi senide tebrik ederim Ablacım merak etme senden imza isteyen olmaz Pelin senden senaryo ister bence...:) Valla ablacım ben şekerimin karısıdır dedim ama başka diyen olduğunu bilmiyordum ama Papatya abla bende önceden öyle demiştim dedi. Ama tabi bnim haberim olmadığından kendi tespitim (nasıl da havaya giriyorum bu arada)tebriğine teşekkür eder ellerinden öperim..:D papatya67 21-09-07, 11:02 ben sana peşin peşin göndermiştim yapabildimmi tam bilmem ama . peline ve birine daha birşeyşler kaybettim aslı biliyor hatırladım o mesajını ben sesli fragmanı izlemiş sabahta polatı öldürmek için izin isteyecek kişi abdulhey demiştim ve sende bende dün aynı yorumu yazdımda benle dalga geçerler diye silmiştim diye mesaj göndermiştin. alaram bende abdüleye hala konduramıyorum..ama bir taraftanda polatın kuruma ihanet ettiğini düşündüğünü görünce, aslında abdühey doğrusunu yapıyor..fakat gerçeği anlayacak ve abisinden özür dileyecektir..bazı arkadaşların yorumlarında, abdülhey neden bu kadar pasif kalıyor gibi yorumlar olmuştu..bence bu sezon abdülün gerçek kimliği ortaya çıkacak..bu sezonda abdüle yoğunlaşacaklar gibi...bu sezon abdül ön plana çıkacak..:good: bacım şu an yaprak sarması saracağım..bi el atsanızda hemen bitirsek..:P evt papatya abla o yorumunu yaptığında ben de onlinedım..gördüm bizzat:) hatta abdüle konduramamıştım da:(:( umarım altından başka türlü olaylar çıkar.. bencede bu olayın altında başka şeyler var... papatya67 21-09-07, 11:12 Papatya abla annemde yaprak sarması yapıyor oda yardıma çağırıyor:icon_sorr Ya dünkü arabanın patlama sahnesinde dikkat ettiyseniz önünde bir araç vardı ama araç patlayınca kayboldu. o aracın geçmesini bekledi polat...yada o araç köprünün altında kaldı..göremedik..çünkü masumları vurmak istemedi..:img-wink: senin elinden sarılan sarmada ne leziz olur..:img-icecr begümm888 21-09-07, 11:12 merhaba:)ne güzel olmuş burası cıvıl cıvıl yorumlar dolmuş taşırmış sayfaları... vuslat abla hoşgeldin yorumlarına katılıyorum...:img-wink: dünkü bölüm çok güzeldi.eski kv tadındaydı nihayet heyecanlı olmaya başladı.laflar süperdi güldüğüm bir çok laf oldu.abdüle inanamıyorum ama öldürme izni isteyecek olanın o olacağını tahmin etmiştik çünkü polatı öldürebilecek güce yakın olarak o ekipte bir tek abdülhey vardı.ama ben size katılıyorum abdülhey hain değil abdülhey devlete sadakatle yetiştirilmiş ve şu anda polatı hain olarak görüyor.ihanet ettiğini söylüyor.böyle düşündüğü için de onu öldürmek için izin istedi.herhangi bir şekilde polatın ne yapmak istediğini anlayacak ve pişman olacak.polat da onu affedecek bence:img-yes: tamere küfürleri yağdırdık dün.numarası çok basitti.polat anladı zaten onun olduğunu ama şimdilik ses çıkarmadı. köprü sahnesi muhteşemdi:happy0064adamın son bakışları nasıldı ama:P istihbarat başkanı pislik çıktı.polatın eline verdiği bombayla aklı başına gelmiş midir bilinmez ama o sahnede ailece çok güldük.polatın laf çok iyiydi.benden birşey alanın eline birşey vermeyi bilirim:img-pilot:img-icecr ahu tam bir gerizekalıydı dün gece(herzaman öyle ama dün daha bir fazlaydı).bu kadar basitleşirdi bir insan.ne kadar aşık olursa olsun adamın evine gecenin bir yarısı gidip abuk abuk şeyleri ispatlamaya çalışmasına çok güldük.kesinlikle polatın ondan tatlı tatlı intikam almak istemesiyle ilgisi yok.polatın hafif bir ilgisi var o kadar.ayrıca polat 2.bölümden beri çok şükür ki ahuya böyle davranıyor.ahu sonuna kadar o tavrı haketti.haddini bilsin biraz.sevgilisi mi,kardeşi mi polatın?hayret birşey yaa.sinir kübü oldum izlerken.ohhhhhh cevabını aldı bağıra çağıra gitti.birde bağırıp çağırdığında daha bir antipatik oluyor.şeytan diyor şöyleee elinin tersini çevirr geril geril bir tane çarp...zaten antipatik iyice antipatikleşiyor.polat gazeteye de ahuya da takmadı.canım lafı da lafın gelişi tabiki.bir kere daha demişti yemeğe çıkacakları zaman.öylesine söylüyor ama bence mantıksız.polat öle fuat gibi konuşan biri değil.gereksiz olmuş canım lafı.ara sıra deryaya karşı da öle konuşurdu polat.kendisine ilgi duyan kadınları idare etmeye çalışıyor ne yapsın acayip şapşallaşıyorlar çünkü:)bu arada nefise karatayın 3 aydır çalışmış hali bu muymuş?büyük hayal kırıklığı.en kötü oyununu çıkardı dün.birazcık mimik oynatması gereken sahneler yazılınca bunu yapamıyor.bence dublaj yapana kızmayın.dublaj yapan da olmasa o sahnede almamız gereken hissi alamayacaktık.sesten kurtardı görüntü olmayınca!nefise hanım demek ki neymişş bikiniyle teknede senaryo çalışmakla olmuyormuş bu işler.oyunculuk ciddi işmiş.emek istermiş,yetenek istermiş,azim istermiş...ama ben insanların eni sonu herkese hakettiğini verdiğine inanırım:img-wink: ilk sahnelerde şok oldum.kimse fuatın karısı olduğunu tahmin etmemişti.o olaylar çok manyak olmuş yaa:)fuatın tepki nasıldı ruh hastası... çok güzel bir bölümdü:happy0064 KARAMAY 21-09-07, 11:13 işte budur ya canıma yapılacak en güzel açıklama budur ... öyle gündelik hayatta sinrde olsk baştan savmakta istesek en çok kullandığımız laf gelişi sözcüğümüz ... bide ben şu memati işine parmak uzatmak sitiyorum .. sonunda dediğime geldin .. memati adı üzerinde ölüm adamın adı ölüm gel sen bunu hayata bağla hem de cnmlı cicimli sevgili ile heheheeeee :))bir an aklıma geldi ne garip olurdu ama hehewhe komedi heleki bizim senaristlerin elinden kurtulamayan bayan karakterleri düşünürdsek birde öldürürler mi sevdiğini mematinin o andaki halini düşündüm dü de...(yok yok çok hayale daldım hemen çıkmam lzm) canım dediğine geldim ama farklı geldim sanırım ... kendime ayırıyom Mematiyi... Başka biri olmaz kıskanırım bennn... Valla bizim senaristlerin elinden kurtulan bi hafize anne ... umarım diğerleride kurtulmaz .. ilkini verdik Fuatın karısı .. allah diğerlerinede nasip etsin .. :img-yes::img-yes::img-yes: begümm888 21-09-07, 11:20 dün akşam harika bir bölüm izledik...kurtlar vadisini eskisi gibi değil diye yargılayanları şimdi görmek istiyorum..aceleye gelmiş 9 bölümle 97 bölümü kıyaslayıp, yok eskisi gibi değil, yok bozuldu diye ilk kvyle devamlı mukayese edenler, dün akşamki bölüm hakkında ne düşünüyor acaba..ben her zaman kvt den sonra, kvp nin fanatiklerini madur etmemek için acele bir şekilde yapıldığını, bu halde birle çok kaliteli bir yapım olduğunu ve yeni sezon bomba gibi döneceklerini,hatta ve hatta efsane olan ilk kvyide yine kvp nin geçeceğini savundum durdum..beni yanıltmadıkları için pana ve kurtlar vadisi ekibine binlerce teşekkür ediyorum..inanın tekrarını bile aynı heyecanla izledim...ilerki bölümlerde dahada iyi olacaktır...kesinlikle haklısın papatya abla:)dün akşam çok güzel bir bölümdü.ama her bölümü ayrı değerlendiriyoruz o yüzden gerçekten de 9 bölüm eski kv tadından uzaktı.sonuçta izlediğimizi değerlendiriyoruz.hiç düzeltmeyeceklerini söylemedik ki onların isterlerse çok daha iyisini yapabileceklerini gayet iyi biliyorduk ki yapmışlardı zaten:good:dünkü bölüm çok iyiydi heyecan içinde ve merakla izledim.ilk kvyi geçer mi onun için henüz erken.çünkü ilkler hep daha özel oluyor.bunun dışında gayet iyi başladılar:img-wink:ben ahuyu dışta tutuyorum tabiki o beni sinir ediyor,ahu dışındaki karakterlere dün akşam daha fazla ısındığımı farkettim.tataroğlu ailesi çok eğlenceli:Pdaha diğer aileleri tanımıyruz onlar da işin içine girdiklerinde bakalım neler olacak... papatya67 21-09-07, 11:24 kesinlikle haklısın papatya abla:)dün akşam çok güzel bir bölümdü.ama her bölümü ayrı değerlendiriyoruz o yüzden gerçekten de 9 bölüm eski kv tadından uzaktı.sonuçta izlediğimizi değerlendiriyoruz.hiç düzeltmeyeceklerini söylemedik ki onların isterlerse çok daha iyisini yapabileceklerini gayet iyi biliyorduk ki yapmışlardı zaten:good:dünkü bölüm çok iyiydi heyecan içinde ve merakla izledim.ilk kvyi geçer mi onun için henüz erken.çünkü ilkler hep daha özel oluyor.bunun dışında gayet iyi başladılar:img-wink:ben ahuyu dışta tutuyorum tabiki o beni sinir ediyor,ahu dışındaki karakterlere dün akşam daha fazla ısındığımı farkettim.tataroğlu ailesi çok eğlenceli:Pdaha diğer aileleri tanımıyruz onlar da işin içine girdiklerinde bakalım neler olacak... ben açıkcası dünkü bölümü çok iyi buldum...reytinglerde çok düşüş var..anlamıyorum nesini beğenmiyorlar..süper bir bölüm hazırlamışlar..totalde 2., a-b 3 olmuşuz..oranlar ise felaket..ya bu halkın dizi zevkimi değişti, yoksa bu reytinglerde alavere dalaveremi var...anlamadım..:img-yes: yakamoz16 21-09-07, 11:25 o aracın geçmesini bekledi polat...yada o araç köprünün altında kaldı..göremedik..çünkü masumları vurmak istemedi..:img-wink: senin elinden sarılan sarmada ne leziz olur..:img-icecr Yok ablacım onu demiyorum o beyaz araba sivildi zaten Polat onlara da zarar vermemek için köprünün diğer tarafına koşup ordan vurdu. Ama benim dediğim bu minibüsle beraber giden bir siyah araba vardı o birden kayboldu hatta fragmandada görünüyordu minibüsün tam önünde..Aman zaten o kadar önemli değil ama ne geldi aklıma hani diyorum o sivil araç bana öyle geldiki Terör dizisinde kesin o minibüsle beraberdi bana bir an terör arabası gibi geldide..:img-hyste:img-hyste Jale_ 21-09-07, 11:25 begümm888 katılıyorum Tataroğlu ailesi bencede çok eğlenceli.. Biraraya geldikleri sahneleri ben de büyük zevkle izledim..Ahu'yu da sevmemen güzel aslında onun sana gıcık gelmesi dizinin tuzu biberi gelebilir sana..:) Örneğin o gıcık olduğun Ahu sahneleriden büyük haz almışsın gördüğüm kadarıyla..:) Örneğin ben de Elif'e çok gıcık olurdum, elimin tersiyle şöyle..:) Şimdi gıcık olma sırası sizde olsun Elifçilerde..:) ..Herşey sırayla..:):):):) Reytinglerin böyle yayın saatiyle ilgili bana kalırsa.. Çünkü 23.00'teki tekrarı da baya izlenmiş.. Haftaya zirvedeyiz bence.. Eski oranlarda.. 13-14 reyting civarında.. Benim tahminim bu yönde..;) KARAMAY 21-09-07, 11:25 KARAMAYIM canim,seninde dedigin gibi bu sozcuk artik dilimize sakiz gibi dolanmis(sozlerine, harfiyyen katiliyorum):good::good: Egitim alinmis hal buysa gerisini bende merak ettim simdi:img-icecr:img-icecr Karamayim Memati yine her zamanki gibi sahin bakislar firlatiyordu.Canimki,canim yok ya canim mematiye kiz falan bulmak yok,otursun oturdugu yerde mazallah karsisina bir tane daha kapisina gecenin korunde bayanin biri geliverir(memati polat gibi beyefendi davranmaz,SIKIVERIR anammmm kiyamam mematimizin ellerini kana bulamasini):img-cool2 otursun bekarlik sultanliktir diye:img-cool2:img-cool2 Sevgilerimle Light Memati.... Olmaz yaaaa... Tabi sıkacak ... Aşık olur yumuşar falan ... neme lazım .. hem aşık olmamasına rağmen Polatın düştüğü haller ibretlik ... aman sakın kuzum .. sakın ... sen böyle tek tek çok daha iyisin... begümm888 21-09-07, 11:31 begümm888 katılıyorum Tataroğlu ailesi bencede çok eğlenceli.. Biraraya geldikleri sahneleri ben de büyük zevkle izledim..Ahu'yu da sevmemen güzel aslında onun sana gıcık gelmesi dizinin tuzu biberi gelebilir sana..:) Örneğin o gıcık olduğun Ahu sahneleriden büyük haz almışsın gördüğüm kadarıyla..:) Örneğin ben de Elif'e çok gıcık olurdum, elimin tersiyle şöyle..:) Şimdi gıcık olma sırası sizde olsun Elifçilerde..:) ..Herşey sırayla..:):):):) Reytinglerin böyle yayın saatiyle ilgili bana kalırsa.. Çünkü 23.00'teki tekrarı da baya izlenmiş.. Haftaya zirvedeyiz bence.. Eski oranlarda.. 13-14 reyting civarında.. Benim tahminim bu yönde..;) yok kız ne zevki sinirim bozuluyor:img-wink:ama polatın ahuyu terslediği sahneler çok eğlenceli oluyor tabi o açıdan diyorsan doğru diyorsun:img-wink:hani bazı insanlar vardır hayatımızda bizi hem sinir eder hem de biz onu severiz bence elif çoğunluk için böyle bir karakterdi.tatlı cadı karakteri ona gidiyordu.ahuyu ise hiçbir yandan sevmiyorum.en azından elifle polatın çok doyurucu ve inandırıcı bir aşkları vardı.elifi sevmeyen varsa bile o aşk seviliyordu.ahu bana işkence oluyor.bölümler ilerledikçe ısınacağıma daha da sinir oluyorum hanımefendiye.polatın ahuyu sevmesi hiç inandırıcı ve güzel olmaz.umarım hep böyle gider. Jale_ 21-09-07, 11:34 yok kız ne zevki sinirim bozuluyor:img-wink:ama polatın ahuyu terslediği sahneler çok eğlenceli oluyor tabi o açıdan diyorsan doğru diyorsun:img-wink:hani bazı insanlar vardır hayatımızda bizi hem sinir eder hem de biz onu severiz bence elif çoğunluk için böyle bir karakterdi.ahuyu ise hiçbir yandan sevmiyorum.en azından elifle polatın çok doyurucu ve inandırıcı bir aşkları vardı.elifi sevmeyen varsa bile o aşk seviliyordu.ahu bana işkence oluyor.bölümler ilerledikçe ısınacağıma daha da sinir oluyorum hanımefendiye.polatın ahuyu sevmesi hiç inandırıcı ve güzel olmaz.umarım hep böyle gider. Ay olur mu.. Ahu'yu sevince daha güzel olacak emin olun.. Siz Elif'i çok sevdiğiniz için ihanet olabileceğini düşünüyorsunuz ama aşk olmadan sıkıcı geliyor sizede bence KVP.. Aşksız olmaz.. Ben daha çok duygusallık istiyorum.. Bakalım ne olacak..Hem daha dur, daha aşk başlamadı ki.. N.Şaşmaz da öyle diyor..:) Bakalım ne olacak..:):) Ama benim şuanki en büyük merakım bir sonraki bölüm.. Abdül'ü çok merak ediyorum..:):) begümm888 21-09-07, 11:38 ben açıkcası dünkü bölümü çok iyi buldum...reytinglerde çok düşüş var..anlamıyorum nesini beğenmiyorlar..süper bir bölüm hazırlamışlar..totalde 2., a-b 3 olmuşuz..oranlar ise felaket..ya bu halkın dizi zevkimi değişti, yoksa bu reytinglerde alavere dalaveremi var...anlamadım..:img-yes: bence dizi keyfiyle ilgisi yok az önce sen birşeyler yazdın ya çoğu kişi eskisi gibi görmüyor diziyi diye belki öyle düşünenler dün hiç bakmamıştır.ama bence dizi eski heyecanına yaklaştı.bu farkedilecektir diyorum:img-wink: sinope 21-09-07, 11:41 canım dediğine geldim ama farklı geldim sanırım ... kendime ayırıyom Mematiyi... Başka biri olmaz kıskanırım bennn... Valla bizim senaristlerin elinden kurtulan bi hafize anne ... umarım diğerleride kurtulmaz .. ilkini verdik Fuatın karısı .. allah diğerlerinede nasip etsin .. :img-yes::img-ye Begumcugum hos bulduk canim:img-in_lo KARAMAYIM canimm sen ayir kendine mematiyi:img-wink: Hafize anne yasasin kadincagiz(namazinda niyazinda olenlerin okumasini kim okuyacak onuda oldururlerse senaristlerimiz):img-yes::img-yes: Fuatin karisina uzuldum :img-pilot:img-icecr:img-icecr(dakka 1 senaristlerimiz gol 1) AMIN demekten kendimi alamiyorum:img-yes::img-yes::img-yes: Sevgilerimle begümm888 21-09-07, 11:43 Ay olur mu.. Ahu'yu sevince daha güzel olacak emin olun.. Siz Elif'i çok sevdiğiniz için ihanet olabileceğini düşünüyorsunuz ama aşk olmadan sıkıcı geliyor sizede bence KVP.. Aşksız olmaz.. Ben daha çok duygusallık istiyorum.. Bakalım ne olacak..Hem daha dur, daha aşk başlamadı ki.. N.Şaşmaz da öyle diyor..:) Bakalım ne olacak..:):) Ama benim şuanki en büyük merakım bir sonraki bölüm.. Abdül'ü çok merak ediyorum..:):) yok jalecim ben ahuyu sevmem.olacaksa bile başka biriyle olsun derim ama bence hiç olmasın.bir aşk inandırıcı ve güzel olmayacaksa hiç anlamı yok öncekini de bozuyorlar.benim için sadece elifle ilgisi yok ben ahuya acayip sinir oluyorum.öyle tatlı tatlı sinir olmakla ilgisi yok harbiden sinir oluyorum.necati şaşmaz olmayabilir gibi konuşmuş sanırım ben izlemedim programı.umarım olmaz ne diyebilirim ki bu konuda bekleyeceğiz. evet şu anda ahudan daha mühim bir konu var o da abdül.ama ben abdülheyin hain olduğunu düşünmüyorum.az önce de yorumlamıştım.:P bu arada o koltuk zırhlı koltuk muydu:)aslıcım evet orda bir araba vardı gibi sanki sonra yokoldu.bana da öyle gibi geldi:icon_whis celeborn 21-09-07, 11:44 Ay olur mu.. Ahu'yu sevince daha güzel olacak emin olun.. Siz Elif'i çok sevdiğiniz için ihanet olabileceğini düşünüyorsunuz ama aşk olmadan sıkıcı geliyor sizede bence KVP.. Aşksız olmaz.. Ben daha çok duygusallık istiyorum.. Bakalım ne olacak..Hem daha dur, daha aşk başlamadı ki.. N.Şaşmaz da öyle diyor..:) Bakalım ne olacak..:):) Ama benim şuanki en büyük merakım bir sonraki bölüm.. Abdül'ü çok merak ediyorum..:):) cidden henüz aşk başlamadı..umarım güzel bi senaryo yazarlarda herkes aynı zevki alabilir..:img-yes: abdülün akıbetini bende merak ediyorum..umarım olaylar göründüğü gibi değildir abdül cephesinde..acaba polatın abdüle ve tamere tepkisi ne olacak:img-polic:img-polic..tamerden baya şüphelenmişti.. arkan61 21-09-07, 11:50 Kurtlar Vadisi Pusunun en iyi Bölümüydü, adamlar yapiyor ya nasilda baglamislar konuyu helal olsun be. Ama Rating konusu iyice kötü ya simdi haftaya macin olmadigi gün daha da detayli rating alir diye düsünüyorum, anlamiyorum millet soguyormu kurtlar vadisinden ne? kanal d zorlayacak demistim kurtlari ama bu mazeret olamaz ya, suan türk tv'lerinde en iyi dizi bunu rahatlikla söyliyebilirim, bilmiyorum bu rating kaybinin nedenini? begümm888 21-09-07, 11:59 laflara gelelim biraz da...çok eğlenceliydi dikkatimi çeken çok laf oldu aklımda kalanları şöyle:(tabi kelimesi kelimesine hatırlayamıyorum) polat:burası senin evin değil artık,kafana estiğinde bu eve gelemezsin.senin magazin haberlerinle uğraşamayacağım şimdi.:happy0064 polat:benden birşey alanın eline birşey vermeyi bilirim:) fuat:ahu benim yemeğimi sen seçer misin?ahu:ne bileyim ben senin ne yemek istediğini fuat? fuat:bilmiyor musun ne yemek istediğimi:) :) yalçın bulut:kemal suçu üstlenir yatar çıkar artık.zaten yatma alışkanlığı da var. fuat:bu kadın ne zaman öldü ya?babam söylenir şimdi gitmezsem... ahunun amcası:kucaktan kucağa oturanın sonu ölümdür.tüm kadınlara ders olsun. polat:bir dakika sonraya randevu talep ediyorum.(bu arada catır cutur sesler gelmektedir:) ) iranlı büyükelçi:sizin komşunuz CIA-MOSSAD değil,biziz... polat:yolundan dönene dönek derler abdülhey,ben dönek değilim! abdülhey:polat alemdar kgtye ihanet içindedir.onu öldürmek için sizden izin istiyorum:icon_sorr ahu:(son derece komik bir şekilde fuatı arar ve konuşur)bıdı da bıdı vıdı da vıdı..fuat:ahu karım öldü! ahu:neeee? ahu:beni bu halde eve mi göndereceksin?polat:sana noluyor ahu adamın karısı ölmüş:) yalçın bulut:(bu cinayeti hayatı boyunca kaldıramayacağını söyleyene) o zaman kaldıramayanı da gömeriz:img-icecr gzm 21-09-07, 12:07 Lütfen bu baslıga resim eklemeyiniz.Resimleri alıntı yaparak yorum yapmak kurallara aykırıdır. İzlenme oranları ve yorumları icin bu baslıgı kullanmayınız.Her konunun ayrı bir baslıgı var. Tek cümlelik mesajlar yazmayınız.Gereksiz kelime uzatmaları yapmayınız. Forum kurallarına uyunuz Bölüm Sorumlusu gzm begümm888 21-09-07, 12:09 Kurtlar Vadisi Pusunun en iyi Bölümüydü, adamlar yapiyor ya nasilda baglamislar konuyu helal olsun be. Ama Rating konusu iyice kötü ya simdi haftaya macin olmadigi gün daha da detayli rating alir diye düsünüyorum, anlamiyorum millet soguyormu kurtlar vadisinden ne? kanal d zorlayacak demistim kurtlari ama bu mazeret olamaz ya, suan türk tv'lerinde en iyi dizi bunu rahatlikla söyliyebilirim, bilmiyorum bu rating kaybinin nedenini? bence de en iyi bölümdü:)ben kavak yelleri sanmıştım ikinci olan diziyi arkadaşlar buraya koyunca listeyi annem dizisi olduğunu gördüm.bence iki kez yayınlanması da seyirciyi bölmüş olabilir.ben tekrarı olduğunu bilmiyordum mesela.o anda izlediğim başka bir dizi varsa(vardı ky) onu seyrederdim saat 10da da kurtlar vadisini...tabi sabredebilirsem:img-wink: begümm888 21-09-07, 12:18 Istihbarat baskanina tepki gosterenleriniz olduysa ( veya gostereceklere ) bu tip davranislara alismalarini oneririm . Derin devlet , mafya ve istihbarat konularina acayip merakliyim , surekli de bu konularda kitap okuyorum , internetten arastirmalar yapiyorum. Su kadarini soyleyebilirim . Abdullah Catli susurlukta oldugunden beri turk derin devleti ve istihbarati tamamen Amerikalilarin emrine girdi ( eskiden de emrindeydi ama bu kadar degildi ) .Cunku catli olunce ulkucu kokenli kisilerin onemli bir kismi tasfiye edildi . Ozellikle de MIT pasifize edildi .Hele JITEM ( Jandarma istihbarat ve terorle mucadele ) cok guc kaybetti . Ben bizim oyle eskisi kadar yurtdisinda ajanlarimiz olduguna da inanmiyorum . Zaten konusulanlara gore de cogu da geri cekilmis . ASELSAN'da 3 kisi intihar etti denilerek bize yutturulmaya calisildi . Ve bunu turk milleti yedi . O 3 kisi kodlamada calisiyordu , buyuk bir ihtimalle de F-16 kodlarini cozmeye calisiyorlardi . Bu kod ne ise yarar diyeceksiniz , herhangi bir nato ucagini bizim ucaklarimiz su anda allied yani muttefik olarak goruyor . Bir gun bir nato ulkesiyle olasi bir catisma halinde o kadar kritik bir dezavantaj ki bu ... Israil Suriye'de bir yerleri bombaladi , ya da bombalamaya calisti. Koskoca F-15 yakit tanklari ortada . Bir savas ucagi yakit tankini ancak kendisine kitlenen fuzenin hedefini sasirtmak ( cunku fuzeler isiya duyarlidir genellikle ) ve daha kolay manevra icin ucaktan atar . Orda resmen ucak fuzeden kacmis ( normal ucaksavar atisinda bir ucak yakit tankini atmaz ) , sinirimizda neler olmus , tek bir aciklama bile yok . Istihbarat'ta tik yok.Isin arkasindakiler belli , mit sustu. O yuzden abd usakligi bizim ulkemizdeki devlet kademelerinde bir gelenek haline gelmis durumda . Zaten turkiye bir sekilde abd'nin isteklerini yerine getirmeyince cok agir bedeller oduyor. Burda eklemek isterim ki ben mhpli , ulkucu degilim , abd dusmani da degilim . Yani yazdiklarimdan oturu yanlis dusunulmesin hakkimda.Siyasi gorusle yazmiyorum.Detaylarla da sizi sIktIysam kusuruma bakmayin , ama bunlar cok onemli konular... Simdi dizimize donelim . Baskindan davutun haberi yoktu . Bunu gorunce de davut bu isin arkasinda degilse muhtemelen ABD de degildir dedim ( cunku davut abd'nin turkiye ayagi ) . O yuzden de bu isin arkasinda ya iran ya da mossad var diye dusundum ama iran'in da o kadar cabuk organize olacagini sanmiyordum,bir de polat'in elinde olduklarini bu kadar hizli ogrenemezlerdi.Bundan dolayi da kesin mossad dedim.Ama bir baktik ki ABD'ymis . Demek ki CIA tum isleri icin davut'u kullanmiyor . CIA-davut iliskis hakkinda bir kac teorim var , sonra daha genis bicimde yazacagim. Baskin sahnesi de guzel cekilmis . Amaclari oldurmek degildi , onlari orda oyalamakti . Oldurmek isteselerdi polat'in dedigi gibi asagidaki cicekte de bomba olurdu . LAW silahini memati gorunce yuzundeki ifade superdi . gzm'nin dedigine katiliyorum . Polat tamer'i hemen yoketmeyecek , onun kimlerle irtibatta oldugunu ogrendikten sonra onu temizleyecek. ne demek sıkmak bence çok güzel yazmışsın teşekkür ederiz...suriye konusu iranla mı alakalı peki ? öyle yazıyorlardı.onu vurma provasıymış da bu saklanmış gibi haberler verilmişti.ya da iranın yardım ettiği tesisler bombalandı demişlerdi.dizinin gündemle gitmesi güzel oluyor bence.f16lar hakkında da ayrıntılı bilgi verdiğin için ayrıca sağol valla ben hiç bilmem böyle uçakları falan.iyi oldu sölediğin:img-wink:bu bölümden sonra gene diziye yüklenenler olacaktır diye tahmin ediyorum. KARAMAY 21-09-07, 12:21 Begumcugum hos bulduk canim:img-in_lo KARAMAYIM canimm sen ayir kendine mematiyi:img-wink: Hafize anne yasasin kadincagiz(namazinda niyazinda olenlerin okumasini kim okuyacak onuda oldururlerse senaristlerimiz):img-yes::img-yes: Fuatin karisina uzuldum :img-pilot:img-icecr:img-icecr(dakka 1 senaristlerimiz gol 1) AMIN demekten kendimi alamiyorum:img-yes::img-yes::img-yes: Sevgilerimle o gün de gelecek yanii.. En güzeli ne biliyomusun .. sahnelerin azlıgı ve birileri tar |