Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları 4
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
yalcinersonmez 14-06-07, 21:31 wallahi yaa ahu naz yapıp duruo fuatla evlense kraliçe gibi yaşicak...
güllünün planı güseldi kesin ansıyla izlediği filmlerden görmüştür bunuda:) hele güllünün temizlikçi kıza vaad ettikleri:)
bak sen ahuya polati seviyomusta birtek onu istiyomus
guleyimde bosa gitmesin lafi :img-hyste :img-hyste ruyanda alirsin polati uff neyse sinriimi bozuyo bu kiz hle bugun iyice sacmaladi kizicaksiniz ama ne yapayim:img-polic
incinin odada ne gordugunu merak ettim:img-help:
polatlarin planlari super ama gullunun kizla konusmasina koptum:img-hyste 7 yildizli bende gelicem senin havlunu getircekler:img-hyste kizda nasil guluyo erhan bu isi biliyo:img-hyste
selam kurtlarim
bizmkiler yine super bir planla adamcagizi kirliler torbasinda odadan cikaracaklar:good:
ayy inanamiyorum AHU asikmis(kendi kendi asik olana ne derler ):img-hyste polatin haberi yok,kizcagiz yakmis abayi polata:img-hyste :img-hyste
evlen iste sekerim fuatla ne guzel o sana asik(cokta iyi anlasirsiniz):img-wink:
wallahi yaa ahu naz yapıp duruo fuatla evlense kraliçe gibi yaşicak...
güllünün planı güseldi kesin ansıyla izlediği filmlerden görmüştür bunuda:) hele güllünün temizlikçi kıza vaad ettikleri:)
o yalcin ben seni ahuyu seviyo zanneiyodum:img-hyste
ama ne guzel diyosun evlensin fuatla turkiyenin ikinci zengin kizi olur :img-hyste hemde fuat gibi yakisikliyla evlencek daha ne istiyo:img-hyste :img-polic
bu arada yalcin incinin ne gordugunu bu bolumde gostermezlerse off bune simdi ya yok bu julide olmasin ahuya ondan sormus olabilir :icon_sorr :img-polic
İnci'nin gördüğü kadınmıydı erkekmiydi:img-hyste Kadınsa kimdi?
Ahu'nun Fuat'ın evlilik teklifine hayır diyişini nasıl göstermediler o kadarda beklemiştim oysa.
Ahu iyi kaptırmış kendini''ben başkasını seviyorum ve onun benim olmasını istiyorum''bak bak ,başka isteğin canım
Güllü'nün kaçırma planı süpermiş Yalçın haklısın Güllü kesin annesiyle izlediği bir filmden almıştır bu planı:img-hyste
Abdulhey harikaydı,operesyon başarıyla tamamlandı.
Mervecim öyle deme ne olur.Canım ben rüyamı fragman ve fotolar gelmeden önce hem Necati'de hemde Fragmanlar bölümünde anlattım ..
Sanada anlatıcaktım:img-hyste ama msn'de göremedim.
Şimdi biraz anlatayım .
Rüyamda KVP başladığında bize misafir gelmişti bende bölümü kaydediyordum sonra izlemek için bir ara baktım ne oluyo diye gizli geçidin duvardan bir kapı oluğunu gördüm ve Polat bu kapıyı açıyordu ama burada sezon finali yazısı çıkıyordu:img-hyste
Aslında pek takmamıştım bu rüyayı ama bu rüyamla beraber gördüğüm kendimle ilgili şe aynı gün gerçek çıktı o yüzden anlatmıştımki buda doğru çıktı,ben pek havaya girdim ama misafir olayı fos çıktı şuanda gelen giden yok:img-hyste
ahaa senin 6. his den daha kuvvetliymis bu ruya:img-hyste asli saka maka cidden bu ruya isini biz nakil isine cevirsek iyi olur 3 bucuk ay bklicez ya senin ruyalar devreye giriyo bu arada zbizdeaparayla neler olcagni soyluyoz:img-hyste
abarttim ok:img-help: :img-hyste ayrica birdaha en son ben uymayim olmuyo boyle :)
bak sen ahuya polati seviyomusta birtek onu istiyomus
guleyimde bosa gitmesin lafi :img-hyste :img-hyste ruyanda alirsin polati uff neyse sinriimi bozuyo bu kiz hle bugun iyice sacmaladi kizicaksiniz ama ne yapayim:img-polic
incinin odada ne gordugunu merak ettim:img-help:
polatlarin planlari super ama gullunun kizla konusmasina koptum:img-hyste 7 yildizli bende gelicem senin havlunu getircekler:img-hyste kizda nasil guluyo erhan bu isi biliyo
mervem selam
valla su dunyada her isteyen,istedigini alsa dunya gulluk gulustanlik olur:)
kizcagiz abayi yakmis polata:img-hyste
Inci odada kadin gorse idi mutlak kocasindan bunun hesabini sorardi(tahminim dogru cikti):)
ahh gullu ah sendeki su konusmalar yokmu,temizlikci kizi 2 dakikada gaza getirdi bile,7 yildizli otellere yollayacakmis,birde kendiside gidecekmis kizin yanina:img-hyste
erhan bu islerin adami:img-hyste
Abdulheyim nasilda iniverdi iple balkondan asagiya(sonra adamcagizi bayiltiverdi):img-cool2
ahaa senin 6. his den daha kuvvetliymis bu ruya:img-hyste asli saka maka cidden bu ruya isini biz nakil isine cevirsek iyi olur 3 bucuk ay bklicez ya senin ruyalar devreye giriyo bu arada zbizdeaparayla neler olcagni soyluyoz:img-hyste
abarttim ok:img-help: :img-hyste ayrica birdaha en son ben uymayim olmuyo boyle :)
:img-hyste :img-hyste
Ayy Mervem öldüreceksin sen beni:img-hyste Nakil işine ha, benim menejerim olursun sende:img-hyste
Şaka bir yana ben artık KVP ile ilgili ne görsem hemen yazıcam.6,his dönemi bitti ve rüya tüyoları vizyonda :img-hyste
Hem kesinlikle bundan sonra ilk sen duyucan:img-hyste emin olabilirsin.
Bana öyle geliyorki bu bölümde ne Hakan'ı nede Hüseyin'i göremiycez tabi İnci'yide hepsini açık bırakacaklar işin yoksa bekle 3,5 ay:icon_sorr
İnci'nin gördüğü kadınmıydı erkekmiydi:img-hyste Kadınsa kimdi?
Ahu'nun Fuat'ın evlilik teklifine hayır diyişini nasıl göstermediler o kadarda beklemiştim oysa.
Ahu iyi kaptırmış kendini''ben başkasını seviyorum ve onun benim olmasını istiyorum''bak bak ,başka isteğin canım
Güllü'nün kaçırma planı süpermiş Yalçın haklısın Güllü kesin annesiyle izlediği bir filmden almıştır bu planı:img-hyste
Abdulhey harikaydı,operesyon başarıyla tamamlandı.
:img-hyste yakamozcum bende aynisini soledim..erkek olmasin diye:img-hyste
ama bencede 100 de 100 julideyi gordu..cunki tanimadigi bir kadin olsaydi bu kadar tepki vermezdi herhal... ahu iste bu...kendi kendine gelin guvey oldu yine... Allah onu baskasina bagislasin... sekerim iyi yapiyor..versin gazetelere haberleri ..hah simdi okuyor ahu...ohhhhhhh...canima deysin...
yaa ahucular cok ozur dilerim ama elimde degil..beni bagislayin..:img-blush
ne varsa mematimde var ben birtek bunu soylerim hemen soyledi lafini ne yangesi hemen
ben bosuna sevmiyorum mematiyi ahh memati ah sen birtanesin neyse
yalniz son lafi cok kotuydu ya ne gul goncasi verdik ne aldik:icon_sorr :icon_sorr polata bir ask yapacaklarina mematiye yapsalar ya ne olur:icon_sorr
Anamm çiçek bomba ya.
Bari fark etselerde çıksalar oradan tabii biz çıktıklarını falan göremeyeceğiz.:icon_sorr
Bence bu bölümün en güzel repliği Memati'den geldi.
''Şu yaşımıza geldik ne bir gül goncası verdik ne bir gül goncası aldık.''
Bahadır,Racii duyun sesimizi lütfen yeni sezonda Memati'yi aşık edin birine gül goncası versin adam yakışacak kesin ona aşık olmak.
Ahali Memati nasılda içlenerek dedi şu sözü ahh canımm.:img-in_lo
iyi geceler arkadaşlar...bomba büyük ihtimalle çiçekte...:img-polic iranlı bakanın bilgisayarında da olabilir...nazife anne bu yaz hepsini başgöz edeceğe benziyor...:img-hyste hazır eli değmişken mematiyide evlendirse iyi olacak..baksanıza adam resmen evlilkiğe yeşil ışık yakıyor...:img-hyste :img-hyste
gullunun kizla konusmalarina bittim:img-hyste :img-hyste ama isin bitince beni ara:img-hyste hele parayi vermesi vardi eller bir arada:img-hyste askkk kokusu var havada askk kokusu var:img-hyste
polatin kameraya dogru hareketi ayri bir olaydi zaten:img-hyste :img-hyste
plan basariyla bitti e kacmaz yani:)
davut t nasil ogrencek merak ediyorum
ayrica fuati sevmye basladim bu ahunun pesini birakmaz ohh ne guzel:happy0064 gazeteyede verdi hyaberi ihsallah polat gorur:happy0064
ayrica bu olum tameride gorduk sevindim bir an hic goremicem zannetim
bir fincanci kaldi :)
yalcinersonmez 14-06-07, 22:09 yine reklamlar...güllü walla sıkıştırdı monyleri kızın eline:) bide yarın dubai tatili:) halo dayıyı niye hiç göstermiolar yaw yoksa diziden çıkıomu:icon_sorr herneyse bunlarla ne kendi canımı nede sizin canınızı sıkim:icon_whis nazife annede sizin işi üstlenio heralde herkese birini bulacakmış bu yaz:) bu aşk bu yaza damgasını vuracak:img-hyste herlade jülidenin ne işler karıştığını hepimiz tahmin edioruz mervenin tahmini doğru çıktı:img-yes: nevzatta hemen yenge damgasını vurdu ahuya:icon_whis ama memati pis pis nası bakıodu nevzata hele o sessiz konuşması:) heralde mematide elifçi çıktı ama hayattayken pek sewmezdi rahmetliyi:) o iran bakanı laptopu ne güzel saklamış öle neyseki polatın elinde tamer var hemen çözer pcyi:good:
İnci'nin kocasıyla yakaladığı kişi bence Jülide.
Ya şu 3 ay nasıl geçecek ya böyle soru işaretlirle biter mi canım.
Ama eminim o kadın Jülide zaten Selçuk beyde Jülide'den dertliydi.:)
Duru abla bende Ahucu arkadaşlarıma duduğum saygı olmasa neler derdim,sen yine iyisinn:img-hyste
Hikmet süper dönüş yaptı.
''Bugüne kadar Süryani&Alevi,Kürt&Türk ayrımı yapıldı şimdide Müslüman&Laik ayrımı yapıyorlar''
İşte bu süperdi,çok beğendim Hikmetimizi hep böyle görmek istiyorum.
Ofise gelen çiçekde bomba olabilir ama ofise alırken hiçmi bomba taraması yapmıyorlar.
Memati'de artık aşk istiyor:img-hyste
Bu sahneye Tanrıdan Diledim türküsüde çok yakışmış bir an türküyü duyunca Elif'le ilgili bişey bekledim ama:icon_sorr
polatın bakanı kaçırdığı oteli hatırladınız mı...palayı paketledikleri otele çok benziyor...harika bir planla iranlı bakanı otelden kaçırdılar..şu güllünün tatlı dilinede hiçbir kadın dayanamıyor...görevli kız iki tatlı söze hemen gevşeyiverdi...:img-hyste :img-hyste
Anamm çiçek bomba ya.
Bari fark etselerde çıksalar oradan tabii biz çıktıklarını falan göremeyeceğiz.:icon_sorr
Bence bu bölümün en güzel repliği Memati'den geldi.
Bahadır,Racii duyun sesimizi lütfen yeni sezonda Memati'yi aşık edin birine gül goncası versin adam yakışacak kesin ona aşık olmak.
Ahali Memati nasılda içlenerek dedi şu sözü ahh canımm.:img-in_lo
mematim bir ayri zaten mematisiz kv ye hayir
ayrica cicek bomba olabilir dediginiz gibi
nnazige anne hazir erenle hikmete kiz bulmusken bizim mematiyede bir atsa ne guzel olur :img-hyste
ayrica yalcin ben mematiyi bosuna sevmedim ne varsa mematimde var ayrica ben mematinin ahuyu sevmecegini dusunuyorum:img-yes:
selamlar kurtlarim
Bomba Cicegin icinde:icon_sorr :icon_sorr
oyy Memati senin agzindanda bu sozleri duydum ya:img-wink:
su dunyada ne bir gul goncasi aldim,nede verdim:klme :klme
mematide bu aksam aska isik yakmistir:happy0064
Bu akşam sevdiğim replik Memati'nin uzaklara dalarak söyledikleriydi.
Ahh canım aşka hasret ya içlendim şimcik.:icon_sorr
Bence İnci kocasını ya Jülide'yle bastı yada bir erkekle.:img-hyste
Çünkü insan kocasını ya yakın tanıdığı birisiyle basınca şok olur yada bir erkekle.:img-hyste
Vuslat'cım Memati ışık değil resmen uzun farları yaktı.:img-hyste
Ayrıyeten Ahu için nereden yengemiz oluyor demesine bayıldım.
Helal sana Memati yürü be koçum kim tutar seni bizler boşuna sevmiyoruz bu adamı yaa.:img-hyste
naaptin kiz melal..bomba niye orda..niye niye niyeee...
offff dur ya bu gece kimse olmesin...ama dogruya bomba sahnesi vardi
fragmanda ben onu unutmusum..hay Allah yaaa....reklamlarda bitmiyor bu aksam..offfff... ayy evet mematide artik asik olsun ama..onun basi kel mi???
biraz on tarafi dokulmus ama:))
gullu hic bekar kalmaz zaten..polat ona bir izin verse...oo hooo ooo...
abdulu artik sona dusunuruz.... ya ne diyonuz arkiler...
incini gordugu julideydi bence...siz ne diyonuz bakem...
polata ask yapacaklarina mematiye yapsalar ya valla cok guzel olur
bence herkes polattan cok mematinin nasil asik olacagini daha cok merak ediyo gibime geliyo:img-yes:
yalcinersonmez 14-06-07, 22:15 evt ya o tanrıdan diledimi iiki koydular kulaklarımın pası silindi walla ne zamandır dinlemiodum...bide hikmet sonunda eski haline döndü ve bombayı patlattı gözümüz aydın:happy0064 :happy0064 ama bu kısa sürebilir yani o bomba olayı:icon_sorr inş. hikmete bişi olmaz:icon_whis eren zaten beni ilgilendirmio...
Şimdi biz koca yaz bomba patladı kim öldü,kim kaldı.
Memati yeni sezonda aşık olacak mı diye konuşur dururuz.:)
Erhan süpersin yaa Memati'ye dediklerine koptum.
Çift kişilik yatağı kaç tane silahla doldurabilirsin ki.:img-hyste
Memati hayret ters birşey demedi nasıl desin ki Erhan dediklerinde haklı.:img-hyste
Polat'ın hepiniz mi kafayı yediniz lan demeside süperdi.:)
Anam bomba ortalarında patladı.
Kim ölü,kim sağ 3 ay sonra ortaya çıkacak bizide verem edecekler.
Bu nasıl bölüm ya soluk soluğa izledim valha 3-4 ay sabret şimdi bakalım polatlara ne olacak sezon finali olurkende kurtlar vadisi iran adından bir sineme filmi çekliceğini duydum ve çok sevindim zaten dizide de irandan bahsetmeye başladılar
kızlar memati senaristlere mesajı verdi..artık bu yaz memomuza güzel bir manita istiyoruz ...:img-hystebu iş nazife annenin ellerinden öper...:img-hyste :img-hyste
memomu ahh:img-hyste memati bir ask istedi hemen memo oldu racona ters bunlar papatya abla ama bu isi yapsa yapsa seenin dedigin gibi nazife anne yapar
safiye gelse bide tam olur :)
ayricayalcin eren beni ilgililendirmiyosa ne demek eren olmesin yaa:icon_sorr :icon_sorr
deli hikmeti aslini bu bolumde gorduk sonunda ozlemisim birse eski mahalleye gecsek tam olcak:img-yes:
tam tahmin ettiğimettiğim gibi bomba çiçekteydi...polat fark etti mutlaka ofisin yer altındaki gizli odaya girmişlerdir...
ayyy olamaz yaaaaa....
simdi oldulermi...yoksa nazife annenin evinin ordami patladi....
ya onlar ordan sag cikarmi acep...offff ya Melal hep senin yuzunde yaaa...
aa ne oluyo ya ne hikmete birsey oldu nede erene ama ya polatlar biz onlara birsey olmaz hikmetlere birsey olur diyoduk simdi olana bak ama ben demedimmi tam tersi olur diye:icon_sorr aay kafam karisti ya bu nasil son boyle off:icon_sorr kim koyduki o bombayi yada kim koydu o cicegi:img-help: bekleki 3 ay gecsin
yalcinersonmez 14-06-07, 22:24 be biçim final yaa koptum gülmekten:) bende neler bekliodum neler:icon_whis hayal kırıklığına uğradım walla:img-help: herneyse ayrıntılara sonra girerim:) güllünün dediklerine koptum yaa:img-hyste :img-hyste çift kişilik yatakta silahlarla yatmak:img-hyste :img-hyste bide polatın ekibe bağarması:) noluo lan hepinize:img-hyste of of nerde 86. bölüm bomba patlıo hikmetle erene bi *** olmuo ama buna gülmemek lazım içerdekilere hiç diilse polata bişi olmicanı bilioruz:img-cool2 ama galiba geçen gün buraya tüyo koyan ark. dediği gibide güllü ölcek:icon_sorr
anammm el insaf:icon_sorr
dizi boylemi finale girer yahu:img-help:
3 ay biz bakirkoyluk oluruz kesin
POLAT bu gece en guzel sozu soylediKAFAYIMI YEDINIZ LAN.
iste budur polat soyledi son sozu:good: :good:
Mematiye erhanin soyledigi sozlere koptum gulmekten:img-hyste
Memati gelecek sezon bir sevgili blacak:happy0064
polatin purmuzlere bagirmasi ayri bir olaydi zaten
ne oluyo lan size hepinizmi kafayi yediniz:img-hyste :img-hyste
ya guldugume bakmayin cok sinirliyim ya boyle sonmu olurmus off gerci biz alistik boyle sonlara ama ginede sinirimi bozuyo 3 bucuk ay nasil beklicez ya
neyseki erenle hikmete birsey olmadigina sevindim cunku polatlara birsey olmicagi kesin:img-help: :img-help: mi acaba onuda bilmiyom
yalcin sende bugun felakt tellalimisin anlamadim:img-help: gullu olurmu ya yok artik halo dayi hapiste gullu oluyo kim guldurcek bizi mgullu olmez ya
Nee bizimkiler yine mi film çekecek hayır olamazz filmde anlatacaklarını dizide anlatsınlar ya.:icon_whis
Papatya'cım bencede bizimkiler bir yere saklanmışlarıdr kahramanlar ölmez en fazla yaralanır.:img-hyste
Polat,Memati,Abdülhey,Erhan ve Tamer'e birşey olmasında diğerleri mühim değil.
Bu patlamada birkaç zaiyat verilebilinir yani.:)
Duruu bende şimdi sana Polat gibi kafayı mı yedin diyeceğim ayıp olmazsa.
Kızım ne Nazife annenin evi aloo orası Polat'ların ofisi Eren ve Hikmet yoldaydı bomba patladığında nasıl seyrettin kızım sen.:)
İşin açıkcası bende daha heyecanlı bir final bekliyordum.
Ama bu final o kadarda heyecanlı değil ya valla Binbir Gece bile bu salı daha heyecanlı bitecek kanımca.:)
Soru işaretlerini cevaplıyayım hemen.
İnci kocasını Jülide'yle bastı.
Bizim tayfa bombadan sağ kurtulacak.
Bombayı Tataroğulları gönderdi ve belkide Polat'ın dışarda duran adamlarındna birini satın aldı.
Hakan ve Hüseyin'in hücredekiler onlara saldıracak ama bizimkiler paçayı yırtacak.
Memati'ye taze bir gül kesin bulunmalı bulunacaktır da.:img-hyste
Polat Ahu'ya gazetede ki haber ne iş diye sorabilir yada hiç oralı bile olmayıp Ahu Polat bildiğin gibi değil diyebilir.
oldumu simdi yahu, burada birakilirmi,tabiiki olmediklerini biliyoruzda,o cicege ne oldu?polat onu hemen camdan asaga atmis olabilirmi?bu kadar cabuk nasil kurtulabilirler?can evimizden vururlar dedik ama bu kadarini beklemiyordum.
arkadaslar,kesin artik eminim,mematimiz 100de 100 yeni sezonda bir kiza asik olacak,senaristlerimiz bosuna bunu soyletmezler ona,vah vah bu aksam icim acidi mematinin soylediklerine:icon_sorr
ceren durul 14-06-07, 22:28 bu bölüm ahu sahneleri bence cok yerindeydi
fuat manyagi yapti yapacagini
en güzel cicek meselesiydi .. yaaa
herkes ahu yenge deyip deyip duruyordu ...
mematide baksaniza bir sevgullusu olsun istiyor inledi durdu ...
ahu fuata cok yerinde davraniyor bence aferin kiza :happy0064
memati nin sözleri komikti ... umarim gelecek sezon birisini bulurlar
erhanim bulmus bir tane ... cicegi neden ahu göndersin ki
ahu da iyi dedi fuata "ben baskasini seviyorum ve onu istiyorum" aferin kiza
simdi cidden bu is tam
herkez polatin adamlari yani ... daha simdiken yenge diyorlarsa ... ohooo baska zaman ne derler bilemiyorum ...
neyse daha sonra; ki 3 ay zamanim olacak bu bölümü anlatmaya uzun uzun yorumlayacam ,....
sunuda söyliyeyim de ... su asansör gizli yer süperdi
arkadaslarin tahmis ettigi yer cikmadi ama olsun polat yinede buldu tesadüfen
güzel yapmislar mekani ...
süper bir bölümdü ama acaba kim koydu bombayi ..
bence kimse ölmedi yoksa film biterdi ....
yorumlar daha uzunu baska zamana ...
anammm el insaf:icon_sorr
dizi boylemi finale girer yahu:img-help:
3 ay biz bakirkoyluk oluruz kesin
POLAT bu gece en guzel sozu soylediKAFAYIMI YEDINIZ LAN.
iste budur polat soyledi son sozu:good: :good:
Mematiye erhanin soyledigi sozlere koptum gulmekten:img-hyste
Memati gelecek sezon bir sevgili blacak:happy0064
bu bolum en cok sevindim dey sanirim mematinin ask istmesi:img-hyste :happy0064 tabi gullunun mematiye ask incileri ayri bir olay zaten:img-hyste
polatin lafi da superdi
ne oluyo lan hepinizmi kafayi yedininiz:)
melal ayrica binbirgeceyle kvpyi kiyaslaman a guluyorum sadece:img-hyste
yalcinersonmez 14-06-07, 22:30 he bide tahminlerim doğru çıktı yani birisi:) ofisin patlaması doğru çıktı, gizli geçit olayı yalnış:img-help:
merve ben walla felaket tellalığı yapmiom ben kötü ihtimalleri göz önünde bulunduruom geçen günkü tüyo boş değildi bence hiç bi akıllı boş boş atmaz böle bi tüyo:img-yes: :img-yes: ayrıca o ofiste herkesin sağ kurtulması biraz komik olmazmı yani bide polat sağ kurtulcak bi kişinin bile sağ kurtulması saçma :img-wink: enkaz oldu orası ama inş. güllüye bişi olmaz:icon_sorr
Arkadaşlar ya şimdi sakin kafayla düşünmeye başlayınca şu geldi aklıma.
Bence senaristlerimiz ağzımıza bir parmak bal çalıyor.
Yani Memati'ye böyle replikler yazdılar ki bizi sevindirik ettiler ve biz bir süre daha Memati'ye aşk diye bekleyelim.
Böyle düşününce yeni sezonda Memati'ye gül beklentim sıfıra indi.:icon_sorr
Merve'cim benim kıyaslama kriterlerim başka.
1-İkiside süper reyting alan diziler.
2-İkiside bu ay sezon finallerini yapacaklar.
3-KVP'nin daha heyecanlı bir final yapmasını isterdim.
4-İstersen daha başka dizilerlede kıyaslayayım.
Hatırla Sevgili,Yaprak Dökümü vs vs bunlarında sezon finali yapılacak.
Ben KVP hiçbir diziyle kıyaslanamaz görüşüne katılmıyorum.
KVP benim için ayrı bir dizi ama sonuçta bir dizi ve diğer dizilerin konu akışlarında ki heyecana göre nasıl bir final yaptıklarına bakarım.
Ve bence bu akşam çok merakla beklenecek bir final yapmadılar.
Belkide Bahadır ve Raci bizi daha iyisine alıştırdıkları için bu final bana yavan geldi.
Air_Isparta 14-06-07, 22:34 Iyi Geceler Arkadaşlar.bende Yazayim Bari 2-3 şey O Patlamadan Sağ çikan Olursa.bu Tam Bir Fiyasko Olur Dizi Benim Gözümde Biter.hele Hele Içerden Kimse ölmeyipte Dişarda Eren Yada Hikmet Olursa Tam Bir Fiyasko
polat kriptexteki şifrenin birini çözdü...o şifre 4 kare as'ın almanlarla ortak olarak irana nükleer silah yapabilmesi için yardım etmesiydi...iranlı bakanda ya CIA adına, yada MOSSAD adına çalışıyor...
polatin sozlerine bende cok guldum,(kafayimi yediniz lan)bu soz bu yaz cok moda olur,tuttum bu sozu,artik benim agzimdan cok cikar bu laf:img-hyste tabii bayanlara yakismaz boyle laflar ama bu diziyi izleye izleye boyle olduk:img-hyste
ah memati,oldurdun beni o sozlere,offf cok uzuluyorum bu cocuga,hala onun soylediklerinin etkisindeyim:icon_whis
Arkadaşlar ya şimdi sakin kafayla düşünmeye başlayınca şu geldi aklıma.
Bence senaristlerimiz ağzımıza bir parmak bal çalıyor.
Yani Memati'ye böyle replikler yazdılar ki bizi sevindirik ettiler ve biz bir süre daha Memati'ye aşk diye bekleyelim.
Böyle düşününce yeni sezonda Memati'ye gül beklentim sıfıra indi.:icon_sorr
Merve'cim benim kıyaslama kriterlerim başka.
1-İkiside süper reyting alan diziler.
2-İkiside bu ay sezon finallerini yapacaklar.
3-KVP'nin daha heyecanlı bir final yapmasını isterdim.
4-İstersen daha başka dizilerlede kıyaslayayım.
Hatırla Sevgili,Yaprak Dökümü vs vs bunlarında sezon finali yapılacak.
Ben KVP hiçbir diziyle kıyaslanamaz görüşüne katılmıyorum.
KVP benim için ayrı bir dizi ama sonuçta bir dizi ve diğer dizilerin konu akışlarında ki heyecana göre nasıl bir final yaptıklarına bakarım.
Ve bence bu akşam çok merakla beklenecek bir final yapmadılar.
Belkide Bahadır ve Raci bizi daha iyisine alıştırdıkları için bu final bana yavan geldi.
melalcim yanlis anlama beni sadece bu forumda bh yi o kadar cok kiyasliyolarki kv ile cok SIKILdim bu kiyaslamalardan ondaj dedim ayrica bencok buyuk bir final beklemiyodum zaten ne olduki kac bolum olduki gecen defaki gibi vok buyuk bir final yasinlar sunun surasinda 9 bolum oynadi bence 9 bolume gore bu bile cok buyuk bir final bana gore ben boyle dusunuyorum :img-wink:
oy anam oy hapishane gunleri sayar gibi gun sayacagiz simdi:icon_sorr
memati yesil isikyakti arkadaslar aska:img-in_lo
gullu yine incilerinden kesitler sundu bize:img-hyste
polat NE OLUYOR LAN dediya aslanim dedim iste budur
Bizim kitabimizda is vardir,kadinla kizla isimiz olmaz demeye getirdi resmen:good: :good:
Hikmete insallah bir sey olmaz,Ereneda tabiki:icon_sorr
yalcinersonmez 14-06-07, 22:38 yaw bencede fiyasko olurda kim bilir ne kasisli yollara sokup yaşaticaklar 3lüyü erhan dahil diğerli ölcek büyük ihtimal icon_sorr
bide o bombayı ya kaçgarlar yada hazarbeyoğulları gönderdi çünkü en çok bunlar tırsıyodu polattan...bu arada şimdi davut t. polatın yanındamı yoksa polata kazıkmı attı ben o kare as toplantısından sonra polatın yanında sonucunu çıkardım...
merve bu arada senin fincancıda gözükmedi bu blm...
bu barada benim aklima birsey takildi illa bomba polatlarin ofisindemi olcakti belki bomba baska biryerdeydi ama polatlata sadece msg gonderildi sizce boyle olmazmi
Merve'cim ben seni anladım canım.:)
Sadece sezon finali gelen dizilerden biriyle örneklemek istemiştim.
Bence haftaya falan final yapmalılardı çok erken olduğu kanısındayım.
Vuslat'cım Polat'ın kızlarla işi olmasın ama Memati'nin olsun ya.
Yakışır Memati'ye aşık olmak,Erhan'ın onu makaraya aldığını görmek süper olur.:img-hyste
Erhan ölmez bence Memati'de ölemez eğer Memati'ye kıyarlarsa inanın o zaman diziyi izlemem.:img-pilot
Pürmüz,Nevzat,Tamer ölebilir sorun değil.:)
Bizim kitabimizda is vardir,kadinla kizla isimiz olmaz demeye getirdi resmen:good: :good:
bacım hapishane dedinde, haloya çok üzüldüm ya..bu adam bu gidişle o hücrede ölür gider..:icon_sorr hakanın ve hüseyinin yanına koğuşa verilen adamları gözüm hiç tutmadı...bu adamlar içerde bizim çocuklara rahat vermeyecekler gibi...
yaw bencede fiyasko olurda kim bilir ne kasisli yollara sokup yaşaticaklar 3lüyü erhan dahil diğerli ölcek büyük ihtimal icon_sorr
bide o bombayı ya kaçgarlar yada hazarbeyoğulları gönderdi çünkü en çok bunlar tırsıyodu polattan...bu arada şimdi davut t. polatın yanındamı yoksa polata kazıkmı attı ben o kare as toplantısından sonra polatın yanında sonucunu çıkardım...
merve bu arada senin fincancıda gözükmedi bu blm...
:img-hyste :img-hyste fincancin deme bana kotu oluyom tameri gosterdiler bir fincanci kalmisti onu gostermediler simdi bn 3 , bucuk ay fincanciyi gormeden nasil durcam ya:img-hyste :img-hyste
merak erkenlik konusunda sana katiliyorum ayrica bahadir yalan soyledi bize:) haziranin 3.uncu haftasi sezonf inali olcakti ama ikinci haftasi yaptilar:img-help:
ayrica anlama sevindim:img-wink: umarim bg de hayal kirikligi yapmaz kv gibi:)
eee ben de bşy anlamadım.ne oldu şimdi?
sanki biraz alakasız,kopuk bi son oldu gibi yoksa bana mı öyle
geldi.:icon_whis nerden çıktı bu bomba yani allah allah.
fragmanlarda sezon finali diyodu ama yeni bölüm yazdılar
dizi boyunca.bitmedi mi yoksa?:img-cool2
dizimizi geç bulduk erken kaybettik:icon_sorr
aynen böyle oldu valla:icon_whis
bence kimseler ölmesin bi AHU ölsün:img-hyste
10 bölüm izledik ve bu kadar sönük bi karekter olamaz.
tamam kabul ediyorum Ahu'ya biçilen rol okadar ama
karşımızda sağlam bir oyuncu bulunmadıgı için
Ahunun sahneleri baya sönük geçiyor imgdrag
fırsat bu fırsat diyip Nefise oyunculuk adına ortaya
bşy koydugu yok valla:hıh
ben göremedım:mad72:
Pusuda gözüme batan tek NEFİSE KARATAY oldu:img-black
kötü bi seçim Vadi için:mad72:
ee bide Özgü gibi bi oyuncudan sonra gelmenın dezavantajı diyelim.
Bide vadinin yeni dişi kurdu demişlerdi pehh ne kurt ne kurt:img-hyste
SONUÇ: KURTLAR VADİSİ PUSU 'İN' ,NEFİSE KARATAY 'OUT':icon_whis
bomba demesiyle,bombanın patlaması yaklaşık 4-4,5sn arasında sürdü,bu da bombadan kurturabilirler anlamına gelir.Bomba dışarı fırlatıldığından 1-2 kişi yararlanır.Ben gayet müsterihim.
Artık yeni sezondaki bölümü bekleyeceğiz
yalcinersonmez 14-06-07, 22:42 bu barada benim aklima birsey takildi illa bomba polatlarin ofisindemi olcakti belki bomba baska biryerdeydi ama polatlata sadece msg gonderildi sizce boyle olmazmi
Merve senin uykun gelmiş:) heralde son sahneyi izlemedin çiçeğin arasına zoom yapıp bombayı gösterdiler yaa:img-yes:
bu arada sağ kurtulanlar listesi:
Tabiki Polat:good: :good: Abdülhey, Memati,Nevzat...Olmadı Tamerde...:icon_sorr
iyi geceler vuslat ablam
gercektende polat bu hafta istedigim gibiydi,ne oluyor lan demeler,kameralara slm vermeler,cok koptum bu hafta.
offf halo dayiya cok uzuldum bu hafta,bir dahada gostermediler,oldumu kaldimi orada belli degil:icon_sorr
bu barada benim aklima birsey takildi illa bomba polatlarin ofisindemi olcakti belki bomba baska biryerdeydi ama polatlata sadece msg gonderildi sizce boyle olmazmi
Bence hayır bomba bizzat çiçekti.
Ama üzerindeki kart alınınca harekete geçti.
Çünkü Polat'ın ve diğerlerinin ne zaman ofiste olacağı belli değildi.
Bomba zaman ayarlı yada uzaktan kumandalı bir bomba değildi.
Ve çiçeğe iliştirilmiş kart çıkartılınca harekere geçti ve patladı diye düşünüyorum.
Merve'cim hayal kırıklığına alıştım zaten çok beğeneceğim bir final olursa asıl bünyem o zaman kaldırmaz diye düşünüyorum.:img-hyste
Sanırım gelecek sezon başında bizi toplu hastane operasyonu bekliyor.Memati,Güllü,Erhan ve Polat hastaneye.Ahu'nun Polat için dualar etmesini göreceğiz.
kızlar merak etmeyin kimse ölmeyecek..polatın bu gibi durumlarda sığınak olarak kullandığı acil geçişli bir bölmesi vardır...ekip çok çok yaralanır...ama yeni sezon polat bunun hesabını çok kötü sorar...:good:
Merve'cim ben seni anladım canım.:)
Sadece sezon finali gelen dizilerden biriyle örneklemek istemiştim.
Bence haftaya falan final yapmalılardı çok erken olduğu kanısındayım.
Yakışır Memati'ye aşık olmak,Erhan'ın onu makaraya aldığını görmek süper olur.:img-hyste
Erhan ölmez bence Memati'de ölemez eğer Memati'ye kıyarlarsa inanın o zaman diziyi izlemem.:img-pilot
Pürmüz,Nevzat,Tamer ölebilir sorun değil.:)
memati olmesinde ben tamerin olmesine bile raziyim:icon_sorr :icon_sorr :)
polata yuzde 200 birsey olmaz zaten aldulheyede olmaz gerci memtiyede olmaz ama bizim senaristlerede belli olmaz:img-help:
polatin sozlerine bende cok guldum,(kafayimi yediniz lan)bu soz bu yaz cok moda olur,tuttum bu sozu,artik benim agzimdan cok cikar bu laf:img-hyste tabii bayanlara yakismaz boyle laflar ama bu diziyi izleye izleye boyle olduk:img-hyste
ah memati,oldurdun beni o sozlere,offf cok uzuluyorum bu cocuga,hala onun soylediklerinin etkisindeyim:icon_whis
neslisim selam tatlim
valla polat durdu durdu bizim fingirdeklere okkalica lafi indirdi
KAFAYIMI YEDINIZ LAN(Ben hala guluyorum bu soze):img-hyste
kesin bu yaza damgasini vuracak bir soz :good:
anammm niye bayanlara yakismasinmis bizim erkelerden asagi kalir yanimizmi var sanki?:img-hyste
sorma ah Memati ah gullunun sozleri karsisinda nasilda susupta kaldi:icon_sorr (buluruz Memati sana biz eli ayagi duzgun birini meraklanma sen):img-wink:
final cok kotu yerde bitti ya:icon_sorr
bir kara kasin,bir kara gozun deger dunya malina turkusu cikinca icim bir tuhaf oldu yahu(oyy elifim oy):icon_sorr :icon_sorr
Bu arada Ahu'nun ben birini seviyorum,onu istiyorum dediği sahne çok süperdi.Helal kız Ahu,gözüme daha da girdin şimdi :)
merve bomba poaltaların ofisteydi görmedin mi? orası ofis
oranin ofis oldugunu biliyorum zaten ama bombayi cicegin icine deyilde sanki baska bir yerdeymis gibin gosterdiler:img-help: sadece bir dusunce
Air_Isparta 14-06-07, 22:47 ben demiştim demek istemiyorum buraya yazmıştım fuat poaltla ahunun ilşkide olduklarını sanıyo ama.fuatın derdi polatla polatın adını duyunca yapmayacağı iş yok.
iyi geceler vuslat ablam
gercektende polat bu hafta istedigim gibiydi,ne oluyor lan demeler,kameralara slm vermeler,cok koptum bu hafta.
offf halo dayiya cok uzuldum bu hafta,bir dahada gostermediler,oldumu kaldimi orada belli degil:icon_sorr
neslisim evet bak onuda yazacaktim unuttum
polat bu hafta superdi:img-cool2 otelden ayrilirken el sallamasina koptum gulmekten:img-hyste :img-hyste
halo dayiya bir sey olmazda(o eski topraktir):img-wink:
yalniz hakan ve oburkunun koguslarina gelenler kesin hakanlara bir sey yapacaklar:icon_sorr :icon_sorr
Bomba çiçek kabının içindeydi,Yalnız o çiçeğin aranmaması tuhafıma gitti.Sonuçta tehlike yaratabilir ve yarattı da.Maksat heyecan yaratmak istiyorlar ama ben gayet sakinim,Polat'a bişeycik olmaz :)
yakupoglu61 14-06-07, 22:49 polat, abdülhey ve memati bizi ters köşeye yatırmaz iseler Bu 3 lü
yaşar ama güllü ,pürmüz ve nevzatın öleceğini düşünüyorum...!
Bu arada Ahu'nun ben birini seviyorum,onu istiyorum dediği sahne çok süperdi.Helal kız Ahu,gözüme daha da girdin şimdi :)
oo hiratoro by negatif enerji hosgeldin:img-hyste burda sakin sakin duruyodum gine ahu bdedin urperdim:img-hyste ama polat purmuzlere cvbi iyiverdi hide dalga geciyola ahudan diye :img-hyste
polat belliki gazetedeki haberi okumuş..bayağı sinirliydi..anlaşılan kızdan oda hoşlanmış...fuatın ahuyu sevdiğini hiç sanmıyorum..amacı polatı tuzağa düşürmek...şimdi aklıma takılan polatın ofisine bu çiçeği kim gönderdi..
1. tararoğlu ve kareaslar..
2. fuat
3. mabettekiler...
sizin aklınıza başka seçenek geliyor mu?
polat belliki gazetedeki haberi okumuş..bayağı sinirliydi..anlaşılan kızdan oda hoşlanmış...fuatın ahuyu sevdiğini hiç sanmıyorum..amacı polatı tuzağa düşürmek...şimdi aklıma takılan polatın ofisine bu çiçeği kim gönderdi..
2. fuat
3. mabettekiler...
CIA veya MOSSAD gönderdi.Çünkü özette biraz buraya vurgu yapılmış.Polat'ın onu kaçırmasından haberleri oldu sanırım.
Air_Isparta 14-06-07, 22:53 polat belliki gazetedeki haberi okumuş..bayağı sinirliydi..anlaşılan kızdan oda hoşlanmış...fuatın ahuyu sevdiğini hiç sanmıyorum..amacı polatı tuzağa düşürmek...şimdi aklıma takılan polatın ofisine bu çiçeği kim gönderdi..
2. fuat
3. mabettekiler...
valla tataroğlu göndermez.adam oğlunu vurdu.ona bile ses çıkarmadı.anladı gücünü.polatın cephede yenilmeyeceğini söyledi zaten.
hazarbeyoğlu yollamaz polata karşı sempatisi var onu biliyoruz.(belli olmaz genede) kacgar olabilir yada öbürü.
ama benim bir tahminim daha var amon??? fazlamı abarttım sizce?
Papatya'cım bombayı Tataroğullarından başkasının koyacağını sanmıyorum.
Ama sevgili senaristlerimiz bizi ters köşe yapabilirler.
Yani görünen Tataroğulları ama bombayı gönderen bir başkası olabilir.
Mossad,CIA yada düşman ailelerden birisi.
Çiçeğin aranmadan oraya girmesinin tek yolu var kapıda duran adamlardan birinin parayla satın alınması.
Nevzat ve Pürmüz'ün bende mefta olacağını düşünüyorum.
Erhan'ı da gözden çıkarmış olabilirler belki.
Yada bir bakıyoruz 3 ay sonra hepsi sapasağlam karşımızda.:)
oo hiratoro by negatif enerji hosgeldin:img-hyste burda sakin sakin duruyodum gine ahu bdedin urperdim:img-hyste ama polat purmuzlere cvbi iyiverdi hide dalga geciyola ahudan diye :img-hyste
Mervecim boşuna uğraşma,Ahu ile Polat'ın arası yapılacak o kadar :img-hyste :img-hyste
hoşbuldum bye ,bensiz forum olurmu hiç,seni ürpetmekten zevk alıyorum :):)
neslisim selam tatlim
valla polat durdu durdu bizim fingirdeklere okkalica lafi indirdi
KAFAYIMI YEDINIZ LAN(Ben hala guluyorum bu soze):img-hyste
kesin bu yaza damgasini vuracak bir soz :good:
anammm niye bayanlara yakismasinmis bizim erkelerden asagi kalir yanimizmi var sanki?:img-hyste
sorma ah Memati ah gullunun sozleri karsisinda nasilda susupta kaldi:icon_sorr (buluruz Memati sana biz eli ayagi duzgun birini meraklanma sen):img-wink:
final cok kotu yerde bitti ya:icon_sorr
bir kara kasin,bir kara gozun deger dunya malina turkusu cikinca icim bir tuhaf oldu yahu(oyy elifim oy):icon_sorr :icon_sorr
valla vuslat abla ben oyle ortaya kafayimi yediniz lan dersem benim ailem cok gulerde bana,cunku benden pek beklemezler,melal bilir beni,sessiz sakin bir insanim,ama icimde firtinalar kopuyor,insan bazen ihtiyac duyuyor boyle konusmaya:img-hyste aslinda arada bir soylemek lazim.
bu arada abdulheyin bakani kacirma sahnesi superdi, eh gullu erhan durdu durdu ama guzel bir plan yapti aferin ona:img-yes:
[QUOTE=Melal
Pürmüz,Nevzat,Tamer ölebilir sorun değil.:)[/QUOTE]
Melalim canim
polatin kizlarla isi olmasin,istemeyiz zaten:img-yes:
AAA Mematiye tum kizlar feda olsun,yakisirki hemde ne yakisir Mematiye ask:img-in_lo
erhan hinzirina oldum bu aksam gulmekten zaten:img-hyste
artik mematiyi gullu,gulluyu memati makaraya sarar durulrar birbirlerini:img-hyste
Erhan bencede olmez,Memati hele asla olemez(sayet mematiyi oldurmek gibi bir hata yaparlarsa senaristler direk diziyi izlememe karari alirim) Mematisiz bir kurtlar vadisi dusunemiyorum bile:img-cool2
Nevzatada bir sey olmaz,Hurmuz olebilir(mahsuru yok)Tamerede yazik yahu:icon_sorr
Çiçeğin aranmadan oraya girmesinin tek yolu var kapıda duran adamlardan birinin parayla satın alınması.
:img-hyste niye olmasin olabilir :img-hyste ama kvnin raconu gide o ayri tabi bomba patliyo bizimkilerin burnu bil kanamiyo:img-hyste
saka filan ama birileri olucek kesin:icon_sorr
ama hikmetle erene birsey olmamasina sevindin herkes onlarin olcegini dusunuyodu sanirim
valla vuslat abla ben oyle ortaya kafayimi yediniz lan dersem benim ailem cok gulerde bana,cunku benden pek beklemezler,melal bilir beni,sessiz sakin bir insanim,ama icimde firtinalar kopuyor,insan bazen ihtiyac duyuyor boyle konusmaya:img-hyste aslinda arada bir soylemek lazim.
bu arada abdulheyin bakani kacirma sahnesi superdi, eh gullu erhan durdu durdu ama guzel bir plan yapti aferin ona:img-yes:
Neslii Polat'ın bu akşam ki replikleri sende yan etki yaptı galiba.:)
Söyle bebişim normal zamanda da bir,iki şaşırırız ama sonra alışırız.:img-hyste
Sen Arzum Onan gibi naif,sessiz,hoş bir hatunsun o ayrı mevzu tabii.:)
Valla cidden böyle birisi Nesli bazen o kadar sessiz oluyor ki dönüp acaba nefes alıyor mu diye bakası geliyor insanın.:img-hyste
Vuslat bacım Memati ölür ederse bende kesin izlemem.
Bu Çakır'ın,Aslan bey'in ölmesine benzemez bunu böyle bilin senarist abilerim.:)
2. fuat
3. mabettekiler...
tataroglu yada kare asin gonderdigini sanmiyorum,sonucta polat tatarogluna lazim.
mabettekilerden emin degilim.
bence fuat olabilir,ama bana yalcin yildizda olabilir gibime geliyor,belkide polatin bakani kacirdigini ogrenmistir:img-yes:
fragman tahminimde bende polatın adamlarından birinin satılmış olacağını yazmıştım...hadi memati ve diğerlerinin aklına bomba olacağı gelmedide, bari abdül bunu farketseydi..polat bile kartı alınca fark etti...senki adamlara açık açık savaş açıyırsun ve bu kadar nasıl tedbirsiz davranırsın...değil mi?
dediğim gibi ekip polatın bombayı fark etmesiyle, gizli ve güvenilir bölmeye seri bir şekilde geçmişlerdir...hiç birinin öleceğini sanmam...belki hikmet ve eren yaralanabilir...
yalcinersonmez 14-06-07, 22:59 arkadaşlar size bu işin en mantıklısını sölim şimdi polatın zarfı eline aldığı yere kadar hayal ve bomba melalin dediği gibi zarfı çekince aktif oluo ve kimseye bişey olmuş olmicak hatırlarsanız polat elife ali olduğunu sölemeden önce ne hayaller görüodu:) bir başka ihtimalse düşününce mervenin dediği mantıklı geldi haksızlık ettik merveyede:) bomba çiçeğin içinde gibi zomla gösterildi ama patlayan başka bi yerdi yoksa nie göstermedilerki bombayı direk hiç diilse bombanın çıkardığı sesi yansıtmaları lazımdı:img-yes:
neslisim valla bazen bendede firtinlar koptugu zaman kullaniyorum o sozu (yalan yok):img-hyste
arada iyi geliyor insana:img-hyste :img-hyste (hele trafikte sabahlari):img-hyste
Abdulheyim evet yine ince zekasini kullandi,Erhanda paketliyiverdi bakan beyi,gullu durdu durdu valla isi yuzune gozune bulastirmadan yuzunun akiyla cikti bu isten:good: :good: yalniz o kizcagizi nasilda hemen ayarlayiverdi ahh gullu ah:img-hyste
arkadaşlar size bu işin en mantıklısını sölim şimdi polatın zarfı eline aldığı yere kadar hayal ve bomba melalin dediği gibi zarfı çekince aktif oluo ve kimseye bişey olmuş olmicak hatırlarsanız polat elife ali olduğunu sölemeden önce ne hayaller görüodu:) bir başka ihtimalse düşününce mervenin dediği mantıklı geldi haksızlık ettik merveyede:) bomba çiçeğin içinde gibi zomla gösterildi ama patlayan başka bi yerdi yoksa nie göstermedilerki bombayı direk hiç diilse bombanın çıkardığı sesi yansıtmaları lazımdı:img-yes:
yalcin senin deiginde mantikli ama bu sefr biz 3 a bucuk ay bekledikten sonra hayal icin beklemis olursak buda cok kotu ya kimseye birsey olmuyo yani:img-hyste ayrica benim dedigimde olabilir yani bosunami dedik :) bombayi baska biryere koymus olabilirler cunku bombanin oldugu yeri gostermek icin taa nerye gidildi belkide cicegin icindede olabilir
karisik yani:img-help:
arkadaşlar size bu işin en mantıklısını sölim şimdi polatın zarfı eline aldığı yere kadar hayal ve bomba melalin dediği gibi zarfı çekince aktif oluo ve kimseye bişey olmuş olmicak hatırlarsanız polat elife ali olduğunu sölemeden önce ne hayaller görüodu:) bir başka ihtimalse düşününce mervenin dediği mantıklı geldi haksızlık ettik merveyede:) bomba çiçeğin içinde gibi zomla gösterildi ama patlayan başka bi yerdi yoksa nie göstermedilerki bombayı direk hiç diilse bombanın çıkardığı sesi yansıtmaları lazımdı:img-yes:
Hayal çıkarsa kendimi kandırılmış hissederim o yüzden hayal değil diyorum.
Memati ve Erhan'ın replikleride mi Polat'ın hayaliydi yani.:img-hyste
Bomba çiçekte değilse otelden getirdikleri çantada mı yani.:)
Bence ne hayal nede bomba başka bir yerde.
Melalim zaten senaristlerimiz Mematiyi dizide oldurmek gibi bir hata yaparlarsa asla diziyi izlemem(sozum sozdur benim)
Polata kurulan bu tuzak bakalim kimlerin canini alacak?
insallah kimseler olmez diyorum(ama senaristlerimiz bu konuda mimlidirler biraz):) :)
yalcinersonmez 14-06-07, 23:06 Hayal çıkarsa kendimi kandırılmış hissederim o yüzden hayal değil diyorum.
Memati ve Erhan'ın replikleride mi Polat'ın hayaliydi yani.:img-hyste
Bomba çiçekte değilse otelden getirdikleri çantada mı yani.:)
Bence ne hayal nede bomba başka bir yerde.
yok memati ve güllü repliklerini kapsamıo zaten hayal:) polatın zarfı eline almadan önce gördüğü küçük bi hayal sadece:) ayrıca bende yazdım üsttekileri ama hayal çıkarsa bende kendimi kandırılmış hissederim:good:
Neslii Polat'ın bu akşam ki replikleri sende yan etki yaptı galiba.:)
Söyle bebişim normal zamanda da bir,iki şaşırırız ama sonra alışırız.:img-hyste
Sen Arzum Onan gibi naif,sessiz,hoş bir hatunsun o ayrı mevzu tabii.:)
Valla cidden böyle birisi Nesli bazen o kadar sessiz oluyor ki dönüp acaba nefes alıyor mu diye bakası geliyor insanın.:img-hyste
Vuslat bacım Memati ölür ederse bende kesin izlemem.
Bu Çakır'ın,Aslan bey'in ölmesine benzemez bunu böyle bilin senarist abilerim.:)
melalim iltifatlarin icin tesekkurler,ama nefes alma konusunda biraz abarttin gibime geliyor:img-hyste
memati olurse bende izlemem bu diziyi,soylediklerin cok dogru:img-yes:
Melalim zaten senaristlerimiz Mematiyi dizide oldurmek gibi bir hata yaparlarsa asla diziyi izlemem(sozum sozdur benim)
Polata kurulan bu tuzak bakalim kimlerin canini alacak?
insallah kimseler olmez diyorum(ama senaristlerimiz bu konuda mimlidirler biraz):) :)
Zaten yeni KV'de fazla zaiyat yok.
Ama yeni sezonda kesin acısını çıkaracaklardır diye düşünüyorum.:)
Memati aşık olunca çiçekler,böcekler,kelebekler ohh hayat ne güzel moduna girip sıkayım mı abi modundan çıkmaz inşallah.:img-hyste
Düşünsenize Polat sık Memati diyor bizimkisi abi belki sevdiği vardır güzellikle halletsek.:img-hyste
Neslişim abartmayı severim bilirsin.:)
Zaten yeni KV'de fazla zaiyat yok.
Ama yeni sezonda kesin acısını çıkaracaklardır diye düşünüyorum.:)
Memati aşık olunca çiçekler,böcekler,kelebekler ohh hayat ne güzel moduna girip sıkayım mı abi modundan çıkmaz inşallah.:img-hyste
Düşünsenize Polat sık Memati diyor bizimkisi abi belki sevdiği vardır güzellikle halletsek.:img-hyste
Neslişim abartmayı severim bilirsin.:)
:img-hyste ay mematiyi oyle dusunmek bile istemiyorum hayat sevince guzel moduna giriyomus silah yerine cicek tasaiyomus filan:img-hyste asik olasun ama bu kadarda deyil tabi
ya cidden ask demisken ben mematinin asik olacagi kisiyide cok merak ediyorum
bence sezon finalini bizim senaristler bomba olarak deyild mematinin sozleriyle bitirmek istemisler cunku mematinin asik olmasi bombadan daha onemli :)
yalcinersonmez 14-06-07, 23:10 ya bide hiç bahsetmedik asu tuncaya uzlaşabilirz turan kaçgarın her şeyini size vericem filan diodu o işin içindede bi iş var:img-help:
bu arada bnm hemen güllü memati repliğini bulup eklemem lazım:)
binbir geceyi çok seviyorum ama emin ol kvpnin finali binbir geceye basar.binbir gecede son zamanlarda heyecanlı ne izliyoruz ki finali heyecanlı olsun o konuda umudum yok benim:)
ben finali çok beğendim.sanırım pek beğenilmemiş ama ben beğendim
kare asın toplantısı ve devlet bakanının kaçırılma sahneleri favori sahnelerim oldu benim.kare as da kendi içinde bölünmüş demek ki.tataroğlu dışında diğerleri birbirlerine daha yakınlar.tataroğlu abd ile işbirliği yaparken,diğerleri rusya,almanya ve fransa ile işbirliği içinde.davut polatı cephede yenemeyecğini anlamış(herhalde yani o kim polatı cephede yenmek kim:) ) masada yenmeye çalışıyormuş.güzel laflar vardı konuşmada:img-yes: Türkiye'nin kendi komşularına terör uygulamaya vicdanı elvermiyor,diğer ülkeler gibi terör kozunu oynamıyor dendi.genel olarak güzeldi kare asın toplantısı
bu arada şu kaçırılan devlet bakanı hakkında bir tahminim var.hani gerçek hayatta birilerine atıfta bulunuyorlar ya sanırım bu adam bir süre önce Türkiyede kaybolan iranlı adam gerçi ben ajan diye hatırlıyorum onu.devlet bakanı denmiş ama belki eskiden devlet bakanıdır.önce mitin kaçırdığı iddia edilmişti,sonra cıa kaçırdı dendi.hatta cıa tarafından iran istihbaratına sızdırıldı aslında cıa ajanı gibi konular olmuştu.polatın konuşmalarından olayı bu adamın olayına benzettim.ama ismini hatırlamıyorum.iranın nükleer silahlanmasıyla ilgili önemli bilgilere sahipti.herkes bu yüzden adamın peşindeydi.dizide de bu anlatıldı?adamın nolduğu meçhuldu bildiğim kadarı ile bir sonuca ulaştırılmadı olay.neyse diziye gelirsek bakan abd ile işbirliği içinde.polatın konuşmalarından anldağım kadarı ile Türkiye'de cıa tarafından kaçırılmasının(daha doğrusu öyle gösterilmesinin) nedeni iran ve Türkiye'yi karşı karşıya getirmek.polat da oyunu bozup eline güç geçirmek istiyor.yoksa Türkiye adamı abdye teslim etmiş gibi olacak.ben böyle yorumladım ama çok da emin değilim bakalım gelecek sezon neler göreceğiz
bu arada birşey dikkatinizi çekti mi?hani biz davutu hep aydın doğana benzetirdik ya acaba o mu diye...sanırım bu bölüm o olduğunu açık seçik gösterdiler.davutun gazatesi hürriyetti.demek hürriyet o yüzden günün dizileri içinde kurtlar vadisinin ismini bile yazmaya tenezzül etmiyormuş:img-polic
bu arada mervecim sana inanamıyorum.ne biçim bir entrika kafası varmış meğer sende:)nasıl da bildin kemalin yatağındakinin jülide olduğunu:img-hyste
belli ki o kişi jülide arkadaşlar o selçuku kemal da inciyi boynuzluyor.
ahu şekerimi beğenmiyor taktı polata.:)..fuat zaten kudurmuş daha da kuduracak şimdi:)ahuya da bakın hele seviyor ve istiyormuş.vay vay vay
mematinin ne bir gonca aldık ne bir gonca verdik hayatımızda demesine çok güldüm.hatta bunu memati mi söyledi diye bir süre duraksadım.sonradan güllünün esprileri de çok iyiydi.memati nevzata tam da benim o sırada ekran karşısında nevzattan hesap sormam gibi hesap sordu.mematiyle benim özel bir bağım var zaten:)"nerden yengemiz oluyor" onun arkasından erhan da yüklendi nevzata kalın kafalı diye.ben de tam o sırada 2 kez görüştüler diye nerden hemen yengeniz oldu odun kafalı nevzat diyordum:)ha bu arada polatın ahuyu pek takmadığı sonucu çıktı diziden.tabiki şimdilik.gazetedeki haberi umursamamış bile adam:img-yes: ayrıca aşk sohbetlerinde elifin şarkısının çalması ayrı bir güzel.demek senaristler de aşk deyince akla elif geldiğini biliyorlar:img-in_lo
son sahnede polatın ölmeyeceği kesin.ama biz tamamen eren ve hikmete odaklanmıştık.oysa polat ve arkadaşları içeride kaldılar.polatın ölmeyeceği kesin tabi.ama gene de heyecanlıydı.kime ne olacak belirsiz.bu arada sanırım halo da ölüyor.
içimde bir burukluk var.3 ay bekleyeceğiz ne olacağını görmek için.
ya kafayi yiyecem bu bombayla,bomba kesin baska bir yerde,ve saksidaki cicek polatin karti almasiyla bir yeri tetikledi,aklima baska birsey gelmiyor:icon_sorr
güzel bir bölümdü.polat ölmez o kesinde:img-hyste memati ölürse olmaz valla:img-polic ama hiçbirisi ölmezsede saçma olur :img-yes: ee nolcak şimdi kimsenin ölmesinide istemiyorum ama ölmezsede olmaz..aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık:img-hyste sizler ne düşünüyorsunuz ??
ahuya yine sinir oldum gıcık ya başka birisini seviyormuş gıcık evlensede fuatla kurtulsak:img-hyste
bu arada mervecim sana inanamıyorum.ne biçim bir entrika kafası varmış meğer sende:)nasıl da bildin kemalin yatağındakinin jülide olduğunu:img-hyste
belli ki o kişi jülide arkadaşlar o selçuku kemal da inciyi boynuzluyor.
ahu şekerimi beğenmiyor taktı polata.:)..fuat zaten kudurmuş daha da kuduracak şimdi:)ahuya da bakın hele seviyor ve istiyormuş.vay vay vay
begum ordaki daha oncedende edigim gibi julide sanirim ama onun olmasini hic istemem ben julideyi seviyorum julide daha onemli isler pesinde olmali baskasiyla yakalanmak gibi sacma bir neden olmamali bence:img-hyste :img-help:
:img-hyste ay mematiyi oyle dusunmek bile istemiyorum hayat sevince guzel moduna giriyomus silah yerine cicek tasaiyomus filan:img-hyste asik olasun ama bu kadarda deyil tabi
ya cidden ask demisken ben mematinin asik olacagi kisiyide cok merak ediyorum
bence sezon finalini bizim senaristler bomba olarak deyild mematinin sozleriyle bitirmek istemisler cunku mematinin asik olmasi bombadan daha onemli :)
Bencede ya Memati böyle kalsın ama aşık olsun.
Hemen hemen herkese karşı çok sert ama sevdiği kızı görünce yumoşla yıkanmış çamaşır gibi olsun yeter.:img-hyste
Memati'nin sevdalanmasından ala bomba olmaz gerçekten.:)
Eğer Memati'yi birine aşık edeceklerse bu diziye yeni oyuncu girecek demektir.
Ben Sezin Akbaşoğulları girsin derim inat mı inat,dediğim dedik bir karakteri süper canlandırır.:)
Zaten sevgilisi Emre Karayel'de KVP'de gerçi kendisini birkaç kez ancak gördük ama.:)
güzel bir bölümdü.polat ölmez o kesinde:img-hyste memati ölürse olmaz valla:img-polic ama hiçbirisi ölmezsede saçma olur :img-yes: ee nolcak şimdi kimsenin ölmesinide istemiyorum ama ölmezsede olmaz..aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık:img-hyste sizler ne düşünüyorsunuz ??
ahuya yine sinir oldum gıcık ya başka birisini seviyormuş gıcık evlensede fuatla kurtulsak:img-hyste
ahuya sinir olmayanmi var:img-hyste ama neyseki fuat ahunun pesini birakicak gibi deyil fuati sirf bu yuzden bile sevebilirim gazeteye haber vermesi tam yerindeydi bence hele gazetedeki ahunun resmi ayri bir komediydi zaten :)
ayrica bana polat ve memati kesin olmicek gibime geliyo ama digerleri hakkinda hicbir fikrim yok:img-help:
Mabettekiler fikri bence güzeldi.Mabet olayı tekrardan açıldı.Muhtemelen önümüzdeki sezon bu olaylarda başlayacak.Laptopta patlamış olabilir
mantikli,belkide polat cicekdeki karti alinca laptopdaki bombayi tetikledi,boylelikle tamerin isi bitmistir,sonucta incelemesi icin o almisti,o yuzden bizimkiler ufak siyriklarla atlatabilirler,sonucta tamerin yeri yerin altida olabilir:img-yes:
Ya ben Memati'yi ilk defa bu akşam gül'den,aşktan bahsederken bu kadar yumuşak baktığını gördüm.
Memati'ye arada bir böyle baktırsınlar ya çok yakışıyor.:img-in_lo
Hele uzaklara dalıp gitmesi sanki zamanında birini sevmişte açılamamış gibiydi hali.:icon_sorr
Bencede ya Memati böyle kalsın ama aşık olsun.
Hemen hemen herkese karşı çok sert ama sevdiği kızı görünce yumoşla yıkanmış çamaşır gibi olsun yeter.:img-hyste
Memati'nin sevdalanmasından ala bomba olmaz gerçekten.:)
Eğer Memati'yi birine aşık edeceklerse bu diziye yeni oyuncu girecek demektir.
Ben Sezin Akbaşoğulları girsin derim inat mı inat,dediğim dedik bir karakteri süper canlandırır.:)
Zaten sevgilisi Emre Karayel'de KVP'de gerçi kendisini birkaç kez ancak gördük ama.:)
ben zaten bomba olayini pek dusunmuyorum sonucunda birileri olecek kvde olagan birsey yani :)
ama mematinin asik olmasi benim kvde dusunecegim en son sey
ayrica keske ddigin gibi sezin a. olsa bencede cok iyi olur dizisini arada takip ediyodum ama oyunculugu benc cok iyi ayrica dusununcede mematiylede yakisiyorlar omeri nasil sattim hemen :img-hyste
slm kurtçuklar
o ahuya gıcık oldum hepiniz gibi istisnalar hariç
neymiş başkasını seviyormuş başkası başkasını seviyo ve başkasını bşkaları seviyor canım kusura bakma (ne cümle bee):img-hyste
bu arada aslı dediğine çok güldüm
"incinin o gördüğü kadın mıydı erkek miydi":img-hyste
Ya ben Memati'yi ilk defa bu akşam gül'den,aşktan bahsederken bu kadar yumuşak baktığını gördüm.
Memati'ye arada bir böyle baktırsınlar ya çok yakışıyor.:img-in_lo
Hele uzaklara dalıp gitmesi sanki zamanında birini sevmişte açılamamış gibiydi hali.:icon_sorr
meralciğim yeni sezon mematimiz aşık olacak..ama bu adamı aşk bozar..hele birde güllünün diline düştümü,yandı memati...artık güllü işin cılkını çıkarana kadar mematiyi rahat bırakmaz...:img-hyste mematide bu gidişle güllünün kafasına sıkar...:img-hyste :img-hyste
Air_Isparta 14-06-07, 23:20 arkadaşlar şimdi aklıma geldi.bu öyle basit bir bomba değil.dikkat ettiyseniz hüseyinle neydi diğerinin adı.onu ayırdılar.yanlarına ayrı ayrı bir adam verdiler ve bu adamlar onları öldürecek gibi.hatta adamın biri bıçağı yastığın altına koydu.sonra hüseyinin yanına gelen adam hemen ben burda yatacam dedi artist artist.bence bu bir planlı programlı bir olay.Gene uçtummu bilmiyorum ama bunları devlette yapıyo olabilir.deilse nasıl girecek o adamlar oraya
begum ordaki daha oncedende edigim gibi julide sanirim ama onun olmasini hic istemem ben julideyi seviyorum julide daha onemli isler pesinde olmali baskasiyla yakalanmak gibi sacma bir neden olmamali bence:img-hyste :img-help:
jülideyi ben de seviyorum ama sonuçta o dizinin kötü karakteri:img-wink: tabiki bu tarz şeyler içinde olacak.ortalık karıştıracak,kocasını boynuzlayacak.yapmadığı kalmayacak.zaten onun yaşında bir kadın dedesi yaşında adamı ne yapsın derdi başka belli.yalçın bulut çok azdı bu bölümde:(
ya bide hiç bahsetmedik asu tuncaya uzlaşabilirz turan kaçgarın her şeyini size vericem filan diodu o işin içindede bi iş var:img-help:
bu arada bnm hemen güllü memati repliğini bulup eklemem lazım:)
yalcin bende aslinda simdi dusundum bana tuzaik gibi geldi ayrica tuncay neden asuyu cagirdi anlamadim:img-help: arti tuzak dyilsede nden sevgilisinin butun herseyinin anlatsinki:img-help:
Papatya'cım dediğin gibi eğer Memati aşık olursa ve Erhan bunu fark ederse kesinlikle suyunu çıkarır tabii Memati'de ya sabır çeker.:img-hyste
(Bu arada adım Meral değil Melal.:))
Merve'cim Ömer paşa ayrı Memati ayrı.:)
Mesela Memati'nin aşık olacağı kız istihabarattan birisi olsa.
Hüseyin ve Hakan'ın arkadaşı falan.
Erkek çocuğu gibi gözü kara,çatlak bir kız ama süslenip,püslenince Ahu'dan bile güzel bir hatun oyy oyy hayallenmesi bile süperr.:img-hyste
Nesli'cim Beyaz Gelinciğin Ceren'i canım sert bir karakteri süper oynar bence.
Hem Memati'ye yumuşak birisi olmaz onunla gerektiğinde inatlaşacak birisi lazım.:)
Gazeteci kız mı hee tabii Memati ilk görüşte aşık oldu kızı bir daha göremediği için açılamadı.:img-hyste
jülideyi ben de seviyorum ama sonuçta o dizinin kötü karakteri:img-wink: tabiki bu tarz şeyler içinde olacak.ortalık karıştıracak,kocasını boynuzlayacak.yapmadığı kalmayacak.zaten onun yaşında bir kadın dedesi yaşında adamı ne yapsın derdi başka belli.yalçın bulut çok azdı bu bölümde:(
tamam iste katu karakter daha kotu seyler yapmasi gerkiyo mesala ahuyu polattan uzaklastirmak gibi:img-hyste
ayrica yalcin ne yapti bugun valla kedi gibi durdu bu bolum pek birsey yapmadi bir an sasirdim yani bu bizim yalcinmi diye:img-hyste
bu arada fuat kac haftadir sekerim demiyodu ama bu bolumde inci giderken sekerim iyi oldugun zaman iyiyim diye ara dedi:img-hyste
şimdi sezon sonu bölümünün akılda bıraktığı soru işaretleri
-ofistekilere ne olacak
-halo dayıya ne olacak
-jülide neyin peşinde
-o bombayı kim gönderdi
-ahu fuata ne yapacak (ewet desin herkes kurtulsun öff :))
-inci ne gördü
-hüseyinle hakana nolcak
bide kişisel bir sorun
-tamerime nolcak:(
mervecim haklısın bende fuatı sevebilirim yeterki ahuyu bırakmasın evlensinler:img-hyste
bu arada erhan da kıvırcığını bulmuş çok sevindim çok güzel bir kızdı ya evlensinler onlar:happy0064
memati kaçırmayacaktı cananı ah ahh:img-yes: evlencekti onunla ne güzel olurdu:happy0064
kemalin yatağındakini bende jülide diye tahmin ettim ama öyle olsaydı bence gösterirlerdi..off 3 ay bekleyecek miyiz şimdi yaa:img-help: sinir oluyorum kv nin sezon finallerine 3 ay merakta bırakıyorlar insanları:img-hyste bi de hocam Ömer Lütfi Mete nin kitaplarının reklamlarını yapıyorlar duramıyorum yerimde sevinçten:happy0064
Papatya'cım dediğin gibi eğer Memati aşık olursa ve Erhan bunu fark ederse kesinlikle suyunu çıkarır tabii Memati'de ya sabır çeker.:img-hyste
Erkek çocuğu gibi gözü kara,çatlak bir kız ama süslenip,püslenince Ahu'dan bile güzel bir hatun oyy oyy hayallenmesi bile süperr.:img-hyste
Hem Memati'ye yumuşak birisi olmaz onunla gerektiğinde inatlaşacak birisi lazım.:)
neee,beyaz gelincikteki cerenmi,kizim senin uykun geldi galiba,tabii zevkler tartisilmaz,o kadin zaten basrol oynar,mematinin sevglisini oynayan kisi yardimci oyuncu olur.
off neyse,size doym olmaz,nasilsa 3 ay bol bol yorum yapariz,size iyi sohbetler,iyi gecelerbye
Gazeteci kız mı hee tabii Memati ilk görüşte aşık oldu kızı bir daha göremediği için açılamadı.:img-hyste
valla sezinin le nfiseyi karsilastirmayalim:img-hyste bgyi kv ile karistirmaktan daha komik :img-hyste
sezin gercek bir oyuncu cidden ya taktim ben buna yeni bir oyuncu girermi acaba memati icin girersede sezon olursa cok iyi olur ama girmez sanirim sonucunda cok unlu bir dizide oynadi ardindan kvye alinmaz :icon_sorr :img-help:
yalcin resimleri merak ettim o kisi izin verirse burayada koyarmisim lutfen:img-help:
umarım ve dilerimki,patlayan laptopdur,ve o an laptopun yanında Tamer yoktur.ve de kimse olmasın
ya kafayi yiyecem bu bombayla,bomba kesin baska bir yerde,ve saksidaki cicek polatin karti almasiyla bir yeri tetikledi,aklima baska birsey gelmiyor:icon_sorr
yok bomba çiçeğin içinde.kamera çiçeğin içine doğru zoom yaptı çünkü?ondan sonra da bomba gösterildi.polat bulmuştur bir yolunu o aradaki zaman içinde.belki de yaralandı.güllü ölecek diyenler vardı güllü ölmez bence.
offf nasıl bir sezon finaydi öyle yaa 3 ay polata ne olduğunu sorup duracağız şimdi yaa kemalin yatağındaki ben ilk önce bir erkek diye tahmin ettim yani uçuk bir tahmin biliyorum ama göstermediler ki sonra jülide evde olmayınca bu seferde odur dedim iki tahmin arasında gidip geliyorum birde polat şu gazetedeki haberi görmedi görseydi acaba ne olurdu merak ediyorum hüseyinin yanına gelen adam sanırım onları öldürmek için geldiler çünkü adamın bıcağı vardı umarım onların basına bişey gelmez farkederler durumuda kurtulurlar ahu ve fuat evlensin polata kimse yaklasmasın cokmu acımasız oldum ama ahuylada yakısmıyorlar ki yaa:(
merve şimdi lafı koycam öle bakıcaksın ama burası yeri dil dua et dizifilmdesin:img-cool2
yalcin derken ben bulutttan bahsediyorum yalcin:img-wink:
busracim senin ozel olarak dusundugun tamer bana olmez gibime geliyo olurse uzulurum ama :img-help: :)
Merve'cim zaten karşılaştırmak Sezin'e hakaret gibi birşey olur.:)
Ben hani dizide alımlı hatun olarak Ahu var ya o yüzden şey ettim.:)
Nesli'cim benimkisi bir hayal zaten bencede Sezin KVP'de oynamaz.
Ama belki karakteri sever ve oynar.
Off ya ben yine iyi değilim ortada fol yok,yumurta yok uçmaya başladım.:img-hyste
(ebrucu_ze o yazar çok mu iyi bir yazar)
arkadaşlar sizce ofisten kim ölür bence polatın şoförü:(
benim çok sevdiğim bir yazar.kimine göre iyidir kimine göre kötü..bana göre de kvp de emeği var gibi geliyor yazmasada jenerikte..acem kızı ne maksatla sordun anlamadım?:img-wink:
ya ben simdi bombadan cok mematinin nasil asik olacagini merak ettim hemende gostermezlerki 3 bucuk aydan sonra gine bekleriz bir sure memati kime asik olacak diye ama eminim memati ilk asik olacagi kisiden nefret eder kavga filan :)
yalcin derken ben bulutttan bahsediyorum yalcin:img-wink:
busracim senin ozel olarak dusundugun tamer bana olmez gibime geliyo olurse uzulurum ama :img-help: :)
tamerciğim ölürse ben naparım
ah idoülüm
cevherim
farkına varılmamış mafya babası olacak tipte bir insandı oo ahh:img-cold:
eğer tamere birşey olursa ona bunu yapanı doğduğuna pişman ederim haberi olsun:icon_mad:
offf nasıl bir sezon finaydi öyle yaa 3 ay polata ne olduğunu sorup duracağız şimdi yaa kemalin yatağındaki ben ilk önce bir erkek diye tahmin ettim yani uçuk bir tahmin biliyorum ama göstermediler ki sonra jülide evde olmayınca bu seferde odur dedim iki tahmin arasında gidip geliyorum birde polat şu gazetedeki haberi görmedi görseydi acaba ne olurdu merak ediyorum hüseyinin yanına gelen adam sanırım onları öldürmek için geldiler çünkü adamın bıcağı vardı umarım onların basına bişey gelmez farkederler durumuda kurtulurlar ahu ve fuat evlensin polata kimse yaklasmasın cokmu acımasız oldum ama ahuylada yakısmıyorlar ki yaa:(
ahuyla birlikte olacak nasılsa o yüzden ben alışmaya çalışıyorum çaresiz:img-wink: yoksa ben de ikisini yakıştırmıyorum.bu arada polat gazeteyi gördü.çiçekle ilgili konuşurlarken dedi ya gazeteyi gördüm o yüzden sana soruyorum ahunun gönderdiğini nerden çıkarttın diye dedi.
ben senin ne demek istediğini anladım...
resim yok üstünde site ismi var:good:
:img-hyste :img-hyste ee o zaman ne laf soylicem diyon :)
busra ne yazarindan bahsettiniz anlamadim:img-help:
ayrica tamere birsey olmaz gibime geliyo:img-help:
melal gulizarmi olsa acaba:img-hyste igrenc bir espriydi biliyorum:img-hyste
busra ne yazarindan bahsettiniz anlamadim:img-help:
ayrica tamere birsey olmaz gibime geliyo:img-help:
heni hakanın elinde bir kitap vardı ya ebrucu_ze ona sevindi bende dedimki çok mu iyi bir yazar o da dedi ki ben severi niye sordun anlamadım ben de dedim ki hiiç merak ettim (ne cümle ama:img-hyste )
inş. dediğin gibi olur merve dokunmayın tamerime:img-blush
bu arada nerde senin fincencı:img-hyste
Merve'cim bencede iğrenç espriydi bende duymamış sayıyorum zaten.:img-hyste
Yalçın'cım bencede o oteldi yani banada öyle geldi.:)
O otel için zamanında Kocaeli lafı geçmemiş miydi yoksa benim uykum geldide hatlar mı karıştı.:)
yalcin sen bilirsin umarim kirici birsey dememisimdir:img-wink:
busra kitap demisken oradaki soz eski kvyi hatirlatti dunya birgundur oda birgundur
bizim hakanda ne cok kitap okuyo:img-hyste
yaa bide şu iran bakanını aldıkları otel zamanında palayı kaldırdıkları otel diilmiydi:)
merve boşver sen dvm et:img-cool2
a onu söylemeyi unuttum
o otel grand yükseliş otel
kocaelide yani burda yanı başımda:happy0064
ve benim haberim yoktu gidemedim:icon_sorr
merve kitap okumak iyidir
o sözü ben de farkettim:happy0064
yaa bide şu iran bakanını aldıkları otel zamanında palayı kaldırdıkları otel diilmiydi:)
merve boşver sen dvm et:img-cool2
bak sende benim gibi düşünmüşsün ortak..(bilmeyenler için biz dedektiflik bürosu açıyozda,bulmak istediğinize bize bildirin, gerisini merak etmeyin)...:img-hyste :img-hyste bende palayı paketledikleri otel diye yazdım...demekki sende fark ettin..:img-hyste
Millet ben çıkıorum size ii gecelerbye
Melal orası kocaeli değildi ama başka bi şehirdi sen hatları dil yolları karıştırdın:)
Birşeyler karışmış işte en nihayetinde.:)
Hadi sana iyi geceler bende kaçıyorum.
Yalçıın efendiii bak Kocaeli'ymiş birde bana bunak muamelesi yaptın.:img-hyste
Kocaeli'deki oteli bize İstanbul'da diye yutturdular ya ne diyeyim yani.
acem kızı ismin büşra galiba benimde zeynep:img-wink: çok güzel açıkladın merveye büşracım kısa ve öz bravo:img-hyste
arkadaşlar şimdi geldi aklıma memati deryayı seviyordu hemde öyle böyle değil:img-hyste ama öldü tabi:img-yes: iyiki ölmüş o kadında hiç yakışmıyordu diziye birileri gibi:img-hyste mematinin bende istyorum aşık olmasını:happy0064 tamer de ölmesin duyun büşrayı senaristler:happy0064
melal bende soylmemis sayiyorum :)
acaba yeni sozenda diziye yeni kisiler girermi merak ettim eger bizimkilerden birisi olurse girer sanirim
ee bide halo var bu bolum haloya cok uzuldum bagirisin filan kimse iymadi umarim daha fazla kalmaz o hucrede toplui herkesin oldugu biryere koysalar bari yada polat kacirsin:icon_sorr
acem kızı ismin büşra galiba benimde zeynep:img-wink: çok güzel açıkladın merveye büşracım kısa ve öz bravo:img-hyste
arkadaşlar şimdi geldi aklıma memati deryayı seviyordu hemde öyle böyle değil:img-hyste ama öldü tabi:img-yes: iyiki ölmüş o kadında hiç yakışmıyordu diziye birileri gibi:img-hyste mematinin bende istyorum aşık olmasını:happy0064 tamer de ölmesin duyun büşrayı senaristler:happy0064
teşekkür ederim zeynep
tamerin yaşaması için tek sebep bile olsam sonuna dek savaşacağım
biz kv için ne savaşlar verdik tamerciğim için mi vermicem savaş :happy0064
merve yeni sezonda erhana hikmete erene veee MEMATİye sevgili bulcaz kadro genişliyor anlıyacağın bu arada o derya işşini bilmiyordum
:img-pilot
yok ya tam deryadan hoslanmiyodu arada bakislar oluyodu sadece:img-hyste ama mematinin en son asik olacagi kisiydi nede olsa cakirin kardesi:img-hyste
yalcin ve melal size iyi gecelerbye
heni hakanın elinde bir kitap vardı ya ebrucu_ze ona sevindi bende dedimki çok mu iyi bir yazar o da dedi ki ben severi niye sordun anlamadım ben de dedim ki hiiç merak ettim (ne cümle ama:img-hyste )
inş. dediğin gibi olur merve dokunmayın tamerime:img-blush
bu arada nerde senin fincencı:img-hyste
kitabın adını hatırlıyor musunuz gülce miydi öyle birşeydi günce miydi yoksa?ben ömer lütfi metenin sadece bir kitabını okumuştum mahir kaynakla beraber yazmışlar.beğenmiştim.zaten yanlış hatırlamıyorsam kitapta kurtlar vadisinden de bahsediyorlardı ve ekibin yakın arkadaşlarıymışlar:img-yes: daha önce de soner yalçının kitabını tanıtmışlardı.dizide görünce merak edip almıştım.konu güzeldi güzel olmasına ama soner yalçın inanılmaz soy anlatımıyla ömrümden ömür götürdü:img-in_lo mematinin şu gazeteci aşkı güzel olurdu be.ama sanmam mematiye aşk yaşatmazlar polata bile yoğun bir aşk yaşatmayackları belli.sezin demişsiniz kim bu sezin diyorum.meğer beyaz gelincikteki cerenmiş.öyle desenize:)sohbetinize doyum olmaz arkadaşlar ama sınavım var erken kalkmam lazım hepinize iyi gecelerbye
elif dedim be dediiim aman
kız ben sana ne dedim
kuş kanadıı kalem olsa
ah yazılmaz benim derdiiiiiiiiiim
elifim noktalandı aman
az derdim çokçalandı
yatiş anam yaetiş babam ah çeyizim bohçalandı
-----------------
esti birden:sad53:
kitabın ismi GÜLCE Ömer Lütfi Metenin yenni çıkan şiir kitabı..hakan zaten hep hocamın kitaplarını okuyor:img-hyste önceden derin devleti okuyordu:img-yes: Ö.L.Mete şaşmaz kardeşlerin abisi gibi,babalarının dostu..
memati baya aşık gibiydi deryaya ama tabi derya polata aşıktı:img-hyste öldüğünde filan memati çok kötü gözüküyordu.tabi ama hoşlanıyorda olabilir sizi mi kırıcam:img-wink:
ne oldu ya millet bir anda sustu:(
ben hiç dikkat etmedim mematiye ama znnetmem ya neyse olabilirde olmayabilirde zaten o bölümleri pek hatırlamıyorum zaten derya ucuubenin teki
en uygunu gazeteci kız
ben burdayim canim :)
gazeraci kiz iyide daha baska birisi olsun olcaksa
biz hevsleniyozda umarim bizim sanaristler bos yarim birakmaz bu isi :)
ahumu busra ne oldu gece gece sacmala basladi:img-hyste ahu ve memati en son dusunecegim sey:img-hyste allah korusun
ahu zaten bugunde gosterdi cazgirligini birsey demeyim diyorum ama julide insan gibi birsey soruyo hemen ters cvp veriyo:img-help: :img-polic
niye ki merve ya ne çok yakışırlar
hatta polatla fuatta uzaktan seyrederler bu mutlu tabloyu (polata noluyorsa:))
o zaman inci nasıl nasılsa boşanacak kemalle
ya kizim sende memtiyi kimlerle ask yasattiriyon ahu vya inci olcaksa hic olmasin daha iyi :)
ben baska birisi diyorum yeni birisi girsin bence kvde suan olmayan birisi olsun yani :)
melda bekcan kim ya tanimadigim kisilere mematimi vermem valla:)
bu arada ben fincanciyi goremedim bu bolum ya olurmu boyle :)
kurtlar vadisi kendine yakışır bir sezon finali yaptı.aklımızda birsürü soru işaretleri bıraktıı...bakalım devamını nasıl toparlayacaklar,umarım mantıklı bir şekilde olur.ya ben hiçbirinin ölmesini istemiyorum,polat kesin kurtulur da memati'ye ya da nevza'a birşey olmaz umarım.tabi eren'e,hikmet'e,pürmüz'e de olmasa iyi olur.bakalım,güzeldi yaa ben beğendim.
bu arada memati meral'e de sanki birşeyleer hissediyordu.hatta çakır öldükten sonra nesrinden bile hoşlandığını düşünmüştüm,neyse fazla abartmayalım ama memati'ye birini bulurlarsa çok ilginç şeyler olabilir:)
gorgunk
memati asik olursa bu olay bomba olayini bile gecer kvde n son dusunulcek sey mematinin asik olmasi :)
busra bana fincanci deme bugun goremedim zaten:)
tameriim:img-in_lo
neyse ben tamerimi gördüm
of aşık oluyorum:img-in_lo
hakikatten benim de gözlerim aradı fincancıyı
ama en çok tameri
:happy0064
laptobu görünce zaten " hah tamer gelir şimdi dedim zaten
ya inş. tamere bişi olmaz labtop umrumda değğil
cana geleceğine mala gelsin di mi:happy0064
merve ben gidiyorum bol necatili rüyalar
rüyanda 10. bölümü gör:happy0064
hiç değilse fragmanı gör (aslında o aslıya özle bi durum ama olsun sen de gör:img-hyste )
sonra rüyamızda n.Ş. yi görelim ben extradan tameri sende fincancıyı gör olur mu :happy0064
bu arada sabah oldu ne ara görcez bunların hepsini:img-hyste
incinin kocasının yatagında gordugu kısı julıde olabılır yoksa zaten orda bı kadın olcagını bılıyordu bu kadar sasıracak ne var ...zaten aynı saatlerde julıde ortalıklarda yok bıde gec gelirmısın dıye sorunca planını yapmısstır zaten ıncıde gec gıtcek tam bulusma zamanı...
polat yerın altında bıse olmaz mematıye ve gulluyede bıse olmaz bence tam o sırada polat gelip kacın bomba der herkez asagıya ıner...
ben mematıye cok gulduım ya zavallı hıc gul verenı olmamıs bızmı gul versek sevabına...
fuata bravo yanı ıyı fıkır hem ahunun kısmetlerını kapatmıs hemde onu zordurumda bıraktı...
güzel bir finaldi,fragmanı izlerken ben hep polatın o sırada dışarıda olacağını düşünmüştüm ama bütün millet çiçeğin yanında toplanmış çiçekte çok kötüydü yaa..:img-hyste
umarım kimseye bişey olmaz eren ölebilir derken polat-memati-abdül süper üçlüsünü kaybediyoduk az kalsın (aman allah korusun!!)
ahu yenge muhabbeti de çok hoştu valla izlerken mest oldum:img-in_lo
incinin kocasını kimle bastığını göstermediler ya sinir oldum sanki o kişi jülideymiş gibi bir hava yarattılar ama belli olmaz tabi:icon_whis ayrıca kim haber verdi inciye git kocanı bas diye???
selçukcuğum da kendini içkiye verdi sanki ne bekliyosa jülideden kendisine aşık olduğunu fln sanmıyordu herhalde:img-hyste
ahucum da hemen söyleyiverdi başkasını seviyorum diye kuzucum hiç böyle bişey fuata söylenir mi bak başına daha büyük işler açıcak şimdi:icon_sorr
mematinin hali de çok dokundu bana nazife anne eli değmişken ona da birini bulsa ya, ya da safiye geri dönsün tam zamanıdır işte:img-hyste ayy mematiyi aşıkken düşünemiyorum hiç!!
esas soru bombayı kim gönderdi??? iranlı bakanı bulamayan DTataroğlu bunu polatın yaptığını anlamış olabilir mi ama zaten o adamı kaçırmak isteyen bir sürü grup yok muydu??
off off 3 ay geçmek bilmez şimdi:sad53:
Aslında en zor ve merak edilen soru: Ekibimiz nasıl kurtulacak?..Hepsinin ölmesi lazım bu durumda, bence 10. bölüm 9. bölüm(sezon finalinden) daha güzel olacak..
Aslında bomba için 2 seçenek var...
1- Polat o binayı boşa yaptırmadı. Kalan 4 saniye içinde bina içinde güvenli bir yere ulaşabilirler.
2- Bu bomba uyarı mahiyetinde olur dışarı konmuştur çiçek bir blöf olabilir ki o zaman Hikmet yaa Eren ölebilir yada yaralanabilir.
Bombayı gönderene gelince Kaçırılan bakanın ölümünü kimse istemediğine göre 2. şıkla Davut Tataroğlu göndermiş olabilir ama bunu Fuat'ta yapmış olabilir Ahu'nun Polat övgülerinden sonra...
fuat olabilirmi die diye ben de düşündüm ama fuat bomba momba pek anlamazmış gbime geldi o böyle ciddi olaylara pek kafa yormayan bir tip varsa yoksa eğlence onun için...
Uğraşmazdı.. Evet ama vurulduktan sonra bu adama bir haller oldu düşünmeye başladı. Ahu'nun dediklerinden sonra o da yapmış olabilir diye düşündüm...
Ayrıca bomba çiçek içinde gibi gösterilse de bu bir çekim hilesi olabilir zira fragmanda Hikmet ve Eren için endişelenmiştik ama ne çıktı...
Aslında arkadaşların dediği gibi laptop içinde de olabilir ama o zaman çiçek kimden geldi gerçekten Ahu'mu görderdi ki:icon_whis :img-help:
Uğraşmazdı.. Evet ama vurulduktan sonra bu adama bir haller oldu düşünmeye başladı. Ahu'nun dediklerinden sonra o da yapmış olabilir diye düşündüm...
Ayrıca bomba çiçek içinde gibi gösterilse de bu bir çekim hilesi olabilir zira fragmanda Hikmet ve Eren için endişelenmiştik ama ne çıktı...
Aslında arkadaşların dediği gibi laptop içinde de olabilir ama o zaman çiçek kimden geldi gerçekten Ahu'mu görderdi ki:icon_whis :img-help:
ahu o kadar uçmuş olabilir mi ya:icon_whis gerçi sevdiğini itiraf etti sonunda ama çiçek de göndermez hani niye göndersin ki??
fuata bir halller olduğu konusunda haklısın ama o olayları kendi çapında halletmeye alışık gazeteye yalan haber verme gibi:img-hyste ya da en fazla olur da polatla karşılaşırlarsa bir ikiçift laf edebilir ki ona da korkar:img-hyste
bende patlayanın laptop olduğunu düşündüm ama sonra sankiçiçeğin içinde gibi gösterdiler polat da çiçeğe bomba dedi keşke bomba dışarda patlamış olsa :icon_sorr
en azından bizimkiler bir yerlere sığınmış olsunlar da kimseye bişey olmasın
ahu o kadar uçmuş olabilir mi ya:icon_whis gerçi sevdiğini itiraf etti sonunda ama çiçek de göndermez hani niye göndersin ki??
fuata bir halller olduğu konusunda haklısın ama o olayları kendi çapında halletmeye alışık gazeteye yalan haber verme gibi:img-hyste ya da en fazla olur da polatla karşılaşırlarsa bir ikiçift laf edebilir ki ona da korkar:img-hyste
bende patlayanın laptop olduğunu düşündüm ama sonra sankiçiçeğin içinde gibi gösterdiler polat da çiçeğe bomba dedi keşke bomba dışarda patlamış olsa :icon_sorr
en azından bizimkiler bir yerlere sığınmış olsunlar da kimseye bişey olmasın
Doğru sende haklısın ama orası kurtlar vadisi Ahu 'ben başkasına aşığım ve onu istiyorum' dediyse çiçeği de gönderir şekerim Fuat'ta bombayı patlatır :img-hyste :img-hyste
Ama yok ya ana karakterlerimize hiç bişey olmaz olmasın. Ama Pürmüz'leri bilmem aslında laptopun üzerinde fazla duruldu gibi bombanın onun içinde olması da mantıklı sayılır.
Etkiside çok büyük oldu kv de de görmüştük ki caddde ile arada bahçe falan var ayrıca yerin altında bir ofis bu dışarı bu kadar etki yaptıysa içerden kimse sağ çıkmamalı mantıksızlık olur bu yüzden bomba dışarda da olabilir ya...
Daha önceki basligin mesaj sayisi 1250'yi astigi için yorumlariniza bu baslikta devam ediniz. Bir önceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=23512
Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.
Saygilarimla
Bölüm Sorumlusu
gzm
yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun ne yazıkki sezon finaline denk geldi:icon_sorr
halo'ya çok üzüldüm hali çok acıklıydı keşke polat kaçırsaydı onu :icon_sorr
hakanla hüseyinin de başına bişeyler gelcek , admların ikisinin de tipi kayıktı hele birinin bıçağı vardı galiba şimdi uyku bile uyuyamaz bunlar:icon_whis
yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun ne yazıkki sezon finaline denk geldi:icon_sorr
halo'ya çok üzüldüm hali çok acıklıydı keşke polat kaçırsaydı onu :icon_sorr
hakanla hüseyinin de başına bişeyler gelcek , admların ikisinin de tipi kayıktı hele birinin bıçağı vardı galiba şimdi uyku bile uyuyamaz bunlar:icon_whis
hakanda hüseyinde eğitimli çocuklar onların hakkından gelirler:img-yes: ama bomba ilk tahminimdeki gibi polatın ofisinde patladı ve polatta içerdeydi hatırlarsanız finalin bu sahne olacağını söylemiştim, nasıl kurtulacak polat onu anlamadım acaba biri çiçeği dışarımı fırlattı diyecektim ama ofis bodrum gibi bir yerde pancere falan hak getire bombayı orda bırakıp kendileri gizli geçitten kaçmış olsalar tamere yazık olacak, tabi bu arada iranlı bakanda ölür heralde , o zaman bizim adamlardan biri bombayı alıp dışarı fırlamıştırki bomba elinde patlamıştır demekki biri öldü , bence erhan sizce
merve aslı yakamoz hanginiz yapmıştı o tahmini , tuttu ben hiç ihtimal vermemiştim ama incinin kocasıyla bastığı julide üstelik tahmin ettiğiniz gibi inciye haber verende julide olabilir dediğiniz gibi danışıklı döğüş , julide kocasını yakalasın diye inciye yardım eder incide ahu ile fuatın arasını yapmaya çalışır . bende gazetedeki haberi doğru tahmin ettim yani nerdeyse , nişanlanacaklarını falan yazar demiştim ama aşk yaşıyorlar yazdı o kadar doğru tahminler yapmışızki bölümü sanki önceden izlemişim gibi oldu hiç bir şeye şaşırmadım , fragmanı verdilermi biz bölümü burda yazıyoruz arkadaşlar:img-hyste
jale senmiydin yoksa incinin kocasıyla yakaladığı julide olabilir diyen
Merhaba arkadaşlar, sezon finaliyle ilgili hemen hemen tahminlerimde yanıldım, o bomba sahnesi son sahneymiş ki, Polat'ın başına dışarıda başka birşey gelir diye tahmin ediyordum, Polat'da ofisin içindeydi, yanlız dışarıdan orası hiç ofise benzemiyordu, orasının Polat'ın ofisi olmadığı konusunda diretsem de hep, ofis çıktı..:):) Bu arada Elifçiler haklıymışsınız Ahu'yu sevmemekde.. vay Ahu vay, Polat'a suikast düzenledi, bombalı çiçek gönderdi:img-hyste :img-hyste , sen kim oluyorsun da Polat'ı öldüremeyi azmediyorsun:img-hyste , iyice gözümden düştü.. Tabi şaka bir yana bombayı kimin gönderdiği muallak, önümüzdeki sezon cevaplanması gereken çok soru var, eğer o bomba kumanda vs değilse, ya da bizi yanıltan bir numara yoksa ekibimiz toptan ağır yaralı,hastanedeler.. Önümüzdeki sezonun ilk birkaç bölümü hastanede geçebilir , bu arada tabi Ahu Polat'ı ziyarete gelir, araları olur..:):) ekipten bir veya bir kaç kişi de ölebilir.. Bu arada sanırım bir tahmininm de haklı çıkacağım, Kemal'in yatağındaki kadın Jülide çıkacak, çünkü Ahu,İnciyle buluşmaya gittiğinde , meraklı sorular sordu ve akşam da Selçuk Toros Jülidesiz yalnızdı.. Bir işler karıştırıyor İnciyle Jülide ama nedir göreceğiz..
Nevzat'ın çiçeği direkt Ahu yolladı diye hüküm vermesi ve ekibin buna hemen inanması, Polat geldikten sonra , Ahu Hanımdan adınıza çiçek var vs demeleri, Polat'ın afallaması sahnesine çok güldüm, Necati Şaşmaz çok doğal oynadı o sahnede, çok hoşuma gitti, bir de bir kızışı vardı ki koptum:img-hyste , çok gerçekçiydi..
Unutmadan Memati'inn yeni sezonda bir aşk yaşayacağının da sinyalleri verildi, gözümüz aydın..:):)
Ahu'nun da Fuat'a başka bir sevdiğim var demesi iyi oldu, Polat'tan hoşlandığı, onu beğendiği belli ama , deli gibi aşık olduğunu, büyük bir saplantı olduğunu sanmıyorum, biraz da Fuat'tan kaçmak için söyledi gibi geldi bana. Fuat'da hemen anladı zaten.."Ne var bu Polat Alemdar'da".. Sen de olmayan çok şey var Fuat efendi.:):)
Bomba olayına tekrar dönüyorum.Ya şimdi bunların hepsinin ölmesi lazım, tabi bir numara yoksa, çünkü kurtuluş yok ordan, mahzende bir ofis..Bizler Erenle Hikmet'in öleceğinden dem vururken, daha beterini yaşadık, içeride bizimkiler mahsur kaldı..
Bu arada Kare As'ın toplantısı ilginçti,aralarında baya bir çekişme var, Tataroğlu bir tarafta, diğerleri başka bir tarafta sanki.. Polat birini yok edip, oturacaktır masaya, şu hastaneden bir çıksın,:) ama belki zaman da alabilir..
çok guzeldi.çok begendim.artık alıştık ahu-polat biraraya gelmiyorlar.bu konuda başka yorum yapmayacagım..
ahu-fuat diyaloglarında ahunun cevapları süperdi."birini seviyorum" demesi çok guzeldi.herkese de soyledi sevdigini ama esas adam bilmiyor:)
çiçegin ahudan geldigini soylemeleri çok hoştu.birisi yenge diyor birisi nereden yengen oluyor senin diyor:img-hyste iki tarafı da sevindirecekler dedigim buydu işte:)ahu yengemiz deyince çok hoşuma gitti.ahu yengemiz:)
çiçekte bir sorun oldugu anlaşılıyordu.nasıl anlamadılar anlamadım.bence kimseye birşey olmayacak.umarım herkes kurtulur..
daha yorumlara bakmadım.bakınca daha detaylı yorum yaparım:) kvp süper:)
yeni sayfamiz hayirli olsuuunn..
dun gece ne geceydi oyle...yine bizi merakta biraktilar..
bahadir ozdeneri goren olursa..tenha bir yerde kistirinda..
konusturun:))) bomba nerde tam olarak patladi..kimler olcek..kimler kalcek...
giren cikan kim olcek... inci kimi gormus...)) offfffff 3 ay yaaa...
eliffpolattt 15-06-07, 10:12 Güzel bir bölümdü ama eski finaller daha heyecanlıydı gibi ....
1.Bomba patlamadan önce polatın o zarfı daha önceden gördüğü 4 saniye kala göstermeleri heyecan içindir diy düşündüm izlerken yoksa öyle dar bir alanda sıyrıklarla kurtulmaları imkansız...Aklıma polatın odasında ki gizli geçitten kaçtıkları geldi tahminende öyle olacak...
2.İnci kocasını zaten bir kadınla basmak için gitti o kadın jülide ki bu kadar şaşırdı ve üzüldü...Ayrıca dizinin başalrında jülide ahu'ya şirket hisselerini Tataroğullarına satmalısın gibi birşeyler söylemişti eğer yanlış hatırlamıyorsam buda demek oluyor ki uzun zamandır beraberler....
3.Ahu Polata abayı iyice yaktı bu belli....Polatın gazeteyi okuyup tepkisini vermemeleri güzel olmuş demek ki önemli değil onun için, çiçek var denildiği zaman gazetede ki haberi okudum o yüzden soruyorum demesi süperdi ....Ahu ve polat yine bir araya gelmedi yaşasın:happy0064 Ama bunun acısını çıkaracak senaristler önümüzde ki sezon :img-hyste
4.Gelelim Mematiye bir kadından bahsetmesi beni hem çok şaşırttı hemde çok hoşuma gitti....Önümüzdeki sezon diziye fıstık gibi bir hatun sokarlarsa şaşırmayın hem çokta güzel olur Polat ve Ahu zoraki aşkını izlemektense taptaze şöyle yeni bir aşk izlemek daha heyecanlı ve ilginç olur izleyici için....Ayrıca Memati çiçeğe bakarken Tanrıdan Diledim çalmasıda ayrı bir güzellikti....Memati şöyle "Kara kaş kara göz" birini mi düşündü dedim yakışır be:img-wink:
yeni sayfamiz hayirli olsuuunn..
dun gece ne geceydi oyle...yine bizi merakta biraktilar..
bahadir ozdeneri goren olursa..tenha bir yerde kistirinda..
konusturun:))) bomba nerde tam olarak patladi..kimler olcek..kimler kalcek...
giren cikan kim olcek... inci kimi gormus...)) offfffff 3 ay yaaa...
nerde bizde o şans :img-hyste :img-hyste ama bakarsın tatile antalyaya gelirler bak o zaman sıkıştırabilirm bahadırı :img-hyste
aylince ahu herkese söyledi bir tek esas adam bilmiyor demişsin, bence biliyordur ne cin ki o:img-hyste , ayrıca okadar kişi bildiğine göre polatın kulağına gelmeside yakındır, julide duramaz patlatır mevzuyu, yada ahunun amcası , ahu en kısa sürede polata haberin yalan olduğunu açıklamaya çalışacaktır, belki polatı hastanede görür polat gözünü açar ahu . " valla yalan polat yok öyle bişey" deyip duruyor
MoOnDaNcE-11 15-06-07, 10:55 Gercekten de guzel bir bolumdu .
- Kare Asin toplantisiyla bir suru seyi ogrenmis olduk .
- Otel sahnesini begendim . Guzel adam kacirmaydi . Ama normalde temizlikci iceri girerken korumalardan bir tanesi de onunla beraber girmeliydi diye dusunmustum .
- Ahu polati sevdigini acikca soyledi , hem de fuat'a . Polat da bence ona karsi bos degil , ama sevgiden bahsetmek icin daha erken .
- Hakan bicagi gordu , muhtemelen tedbirini alir ve kurtulur ama digeri killanmasina ragmen kaniti yok henuz ve ustte yatacagindan sislenme ihtimali guclu.
-Fragmandan patlamayi gormeseydik cicegin bomba olacagini tahmin etmezdik.Eminim ki cogumuz cicegi gordugu an bomba oldugunu anlamisizdir . Bombanin da patlamasina az kala polat farketti .
Daha bir suru sey oldu tabii ama acelem oldugundan ancak bu kadar yazabildim.Dedigim gibi guzel bir bolumdu , herkese tesekkurler :good:
deniz&polat 15-06-07, 10:55 elifpolat ben de polatın o sahnede ahuyu önemsememesine çok sevindim:img-yes: hatta bir keyiflendim sorma.ama tabi seneye aralarında aşk yaşanacak, en azından şu anların keyfini sürüyorum.nevzata uyuz olmuştum,salak nerden yengen oluyor diye zaten memati çok güzel ağzının payını verdi ona:)kıro nevzat polatın yanında dişi sinek görse yengem vızıldıyor der.kaç kere gördüler ki polatla ahuyu alla alla.
ben bu bölümü çok beğendim.irnlı bakanı kaçırma girişimleri çok iyiydi.bu arada diğer başlıkta bu adamın kim olduğuna dair tahmin yapanlar olmuş.ben izlerken hiç aklıma gelmemişti ama yazılanları okuyunca o olayı hatırladım.gerçekten de dizideki olayla bahsedilen olay birbirine çok benziyor.doğru tahmin olabilir:img-yes: fakat ben birşeyi anlamadım.şimdi polat o adamı davutun ve dolayısıyla amerikanın elinden kaçırıyor.polat öteki türlü İran ile Türkiye karşı karşıya gelecek eğeR Türkiye kaçırırsa bu sefer de abd İranın nükleer silahlanmasının yanında yer alıyorsunuz diyecek dedi.peki şimdi polat bu adamı kaçırınca ne olmuş oldu?Türkiye mi kaçırmış oldu?ama sonuçta mit kaçırmadı,polat kaçırdı.ama polat da devlet görevlisi.bu durumda ne oluyor şimdi?polat eline bu adamla büyük bir güç geçirmiş olacak.fakat polatın söylediklerinden ne Türkiye bu adamı kaçırdı denmesi ne de amerikaya teslim edildi denmesi olumlu olmaz.burasını pek anlayamadım.galiba polat kaçırınca iki seçenek de olmamış oluyor.
tunaydin arkadaslar yeni basligimiz hayirli olsun:happy0064
yine soyluyorum ben bombanin cicekte patladgina inanmiyorum,polat cicekteki karti alip bombayi tetiklemis olabilir,fakat bana oyle geliyorki baska yerde patladi,yoksa imkani yok bizimkiler oradan sag cikamazlar,disaridan hikmetle ve eren bile nasil etkilendiler,bombanin bizimkilerin onunde patlamasi imkansiz,sag cikamazlar,bence baska yerde patladi,yine ofiste ama baska uzak bir yerinde,belki kapi girisinde,tamerin yerindede olabilir,bir arkadasin dedigi gibi laptopta patlayabilir:icon_sorr
deniz&polat 15-06-07, 11:13 tunaydin arkadaslar yeni basligimiz hayirli olsun:happy0064
yine soyluyorum ben bombanin cicekte patladgina inanmiyorum,polat cicekteki karti alip bombayi tetiklemis olabilir,fakat bana oyle geliyorki baska yerde patladi,yoksa imkani yok bizimkiler oradan sag cikamazlar,disaridan hikmetle ve eren bile nasil etkilendiler,bombanin bizimkilerin onunde patlamasi imkansiz,sag cikamazlar,bence baska yerde patladi,yine ofiste ama baska uzak bir yerinde,belki kapi girisinde,tamerin yerindede olabilir,bir arkadasin dedigi gibi laptopta patlayabilir:icon_sorr
bence bomba çiçekte.çünkü böyle csıdaki görüntüler gibi birden çiçeğin arka daha doğrusu içplanını gösterdiler:img-yes: zaten çiçekte olduğu belli kimse görmemiş çiçeğin nasıl geldiğini.hep bu ahu yüzünden kendisinin olamayacağını anlayınca polatı öldürmek istedi.katil ruhlu kadın:)kartı alınca bombayı tetiklemesi mantıklı olmaz ki.onu her türlü yaparlardı.dışardan uzaktan kumandalı da patlatabilirlerdi.ofisin dışında bomba patlatmalarının bence pek mantığı yok.bu kişiler polatı öldürmek istediğine göre büyük ihtimal hazerbeyoğlu ya da davut dışındaki diğer kare as üyeleri.çünkü davut polatı onların yerine geçirebilceğini söyledi.resti de çekti.iranla yakın olursanız ve ben bunu ispatlarsam polat bu masada olur dedi:img-yes: polat acemi biri değil.bulmuştur bir yolunu.bomba olduğunu anlar anlamaz patladığını göstermediler.
Ya , Memati'nin kaç yaşına geldik, ne tek bir gül goncası aldık,ne tek bir gül goncası verdik demesi aşk yaşacağının sinyalini verdiler gibi algıladık ama , ya ölmeden önceki son sözleriyse onlar.. Birden aklıma geldi de, umarım Memati'ye birşey olmaz yoksa yıkılırım ben..
eliffpolattt 15-06-07, 11:19 bence bomba çiçekte.çünkü böyle csıdaki görüntüler gibi birden çiçeğin arka daha doğrusu içplanını gösterdiler:img-yes: zaten çiçekte olduğu belli kimse görmemiş çiçeğin nasıl geldiğini.hep bu ahu yüzünden kendisinin olamayacağını anlayınca polatı öldürmek istedi.katil ruhlu kadın:)kartı alınca bombayı tetiklemesi mantıklı olmaz ki.onu her türlü yaparlardı.dışardan uzaktan kumandalı da patlatabilirlerdi.ofisin dışında bomba patlatmalarının bence pek mantığı yok.bu kişiler polatı öldürmek istediğine göre büyük ihtimal hazerbeyoğlu ya da davut dışındaki diğer kare as üyeleri.çünkü davut polatı onların yerine geçirebilceğini söyledi.resti de çekti.iranla yakın olursanız ve ben bunu ispatlarsam polat bu masada olur dedi:img-yes: polat acemi biri değil.bulmuştur bir yolunu.bomba olduğunu anlar anlamaz patladığını göstermediler.
Sana katılıyorum bomba konusunda polat o kadar aciz değil bomba deyipte beklesin ya arkadaşlar diyelim ki yanlarında patladı hiçbiri sağ çıkamaz eee kimseyide öldürmeyeceklerine göre geriye tek bir şey kalıyor polatların kaçması orasıda polatın gizli geçiti......
bence bomba çiçekte.çünkü böyle csıdaki görüntüler gibi birden çiçeğin arka daha doğrusu içplanını gösterdiler:img-yes: zaten çiçekte olduğu belli kimse görmemiş çiçeğin nasıl geldiğini.hep bu ahu yüzünden kendisinin olamayacağını anlayınca polatı öldürmek istedi.katil ruhlu kadın:)kartı alınca bombayı tetiklemesi mantıklı olmaz ki.onu her türlü yaparlardı.dışardan uzaktan kumandalı da patlatabilirlerdi.ofisin dışında bomba patlatmalarının bence pek mantığı yok.bu kişiler polatı öldürmek istediğine göre büyük ihtimal hazerbeyoğlu ya da davut dışındaki diğer kare as üyeleri.çünkü davut polatı onların yerine geçirebilceğini söyledi.resti de çekti.iranla yakın olursanız ve ben bunu ispatlarsam polat bu masada olur dedi:img-yes: polat acemi biri değil.bulmuştur bir yolunu.bomba olduğunu anlar anlamaz patladığını göstermediler.
valla arkadasim senin dediginde olabilir tabii,yani oradan nasil sag cikarlar bir turlu aklim almiyor.
aslinda polat bastan beri anlamasi lazimdi,cunku cicegin nereden gelindigi bilinmiyordu supheli birsey olabilir diye tahmin etmesi lazimdi,ama bizim 5 kafadarlar cicek ahudan geldi diye polatin kafasini karistirdilar,polatta hemen anlayamadi tabii,yani nasilda hemen illaki ahudan geldi diyebiliyorlar durup dururken:img-pilot
[QUOTE=deniz&polat;3711827]elifpolat ben de polatın o sahnede ahuyu önemsememesine çok sevindim:img-yes: hatta bir keyiflendim sorma.ama tabi seneye aralarında aşk yaşanacak, en azından şu anların keyfini sürüyorum.nevzata uyuz olmuştum,salak nerden yengen oluyor diye zaten memati çok güzel ağzının payını verdi ona:)kıro nevzat polatın yanında dişi sinek görse yengem vızıldıyor der.kaç kere gördüler ki polatla ahuyu alla alla.
QUOTE]
deniz kesinlikle haklısın..
offffffffffffff ne diyim....
benim için acılarla dolu bir sezon finaliydiii..
tekrar tebrik ediyorum kurtlar vadisi pusuyu beni yine ağlatmayı başardı...
dün gece söylemiştim ama yine söylicem nevzatın her ahu yenge diyişinde içimden bişeyler koptu sankiii...bilmiyorum abartıyo da olabilirim ama öyle hissttim..
beni bitiren nokta ise tanrıdan diledimi duymak oldu..geriye döndüm anında pusuyu görmedim..kurtlar vadisinin o sahnelei gözümde canlandı... ihanet diğilde kendimi suçlu hissettim..ahu içinse söylenicek söz keşke bi gönüle ikinci sevda olarak girmeye çelışmasaydı...:icon_sorr
ne bilim beni çok duygulandırdı bu bölüm...etkisi uzun sürüceğe benziyoo ruhaletimde...
Sana katılıyorum bomba konusunda polat o kadar aciz değil bomba deyipte beklesin ya arkadaşlar diyelim ki yanlarında patladı hiçbiri sağ çıkamaz eee kimseyide öldürmeyeceklerine göre geriye tek bir şey kalıyor polatların kaçması orasıda polatın gizli geçiti......
iyide gizli gecite gidene kadar bomba patladi bile,zamanlari cok azdi,5 saniye icinde anca bir kac metre uzaklasabilirler,gecite varmalari biraz imkansiz gibi gozukuyor.
bu arada jalecim agzindan yel alsin,oglen oglen bozma moralimi,mematisiz kv olmaz,oldurmezler yani,a bak aklima ne geldi,sakin bomba patladiginda memati yaralanip,hastaneye kaldirilirken(allah korusun)orada yattigi surece bir hemsireye asik olmasin?ayy bu cok guzel olur,senaristler beni duyuyormusunuz:img-hyste
iyide gizli gecite gidene kadar bomba patladi bile,zamanlari cok azdi,5 saniye icinde anca bir kac metre uzaklasabilirler,gecite varmalari biraz imkansiz gibi gozukuyor.
bu arada jalecim agzindan yel alsin,oglen oglen bozma moralimi,mematisiz kv olmaz,oldurmezler yani,a bak aklima ne geldi,sakin bomba patladiginda memati yaralanip,hastaneye kaldirilirken(allah korusun)orada yattigi surece bir hemsireye asik olmasin?ayy bu cok guzel olur,senaristler beni duyuyormusunuz:img-hyste
Ya Memati durdu durdu en sonunda bir hemşireye mi aşık olucak, gerçi aşk bu kime konacağı belli olmaz ama Memati'ye kendi gii bir hemşire bulurlar o zaman..:):)
eliffpolattt 15-06-07, 11:31 iyide gizli gecite gidene kadar bomba patladi bile,zamanlari cok azdi,5 saniye icinde |