Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları 4

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

m.alara
17-09-07, 15:02
yalçında dedektif kıyafetlerini getirsin...ya önce incinin meselesinimi halletsek..bende merak ettim acaba kimle aldatıyor..buseyide yanımıza alsak mı..nede olsa küçük memati...incinin kocasının kafasına silahı dayayıp konuştururuz...

o maske takan adamlar cıa ve mossadın ajanları çıkacak bak göreceksiniz..adamlar tam amerikanın yaptığı gibi önce mekanı bombalıyor, sonrada saldırıya geçiyor..polatın bazuka ile yaptığı atışta deli yürek bumerang cehenneminde, miroğlunun amerikalı ajanı uçurma sahnesine benziyor..tek fark polat köprüden atış yapıyor, miroğlu ise arabasından...:img-wink:

ya boşver incinin işini onu magazincilere bırakalım
vay bizim başkan cıa ve mossad ile mi iş birliği yapıyor
tamam canım buseyide alabiliriz hani içeri almayanlar falan olursa onları halleder

pisiko inşallah kazanırsın sizin gibi zeki yavrukurtlar çalışırsa elinden hiç bir şeyi kaçırmaz , ama çalışmazsan papatya ablandan terliği yersin ona göre

m.alara
17-09-07, 15:05
polat onca çatışmanın arasında intikamını alıyorya helal olsun ona,acaba saldırıdan hemen sonramı yoksa başka zamanmı atıyor o bazukayı?:icon_whis
yanındada memati var sanırım,içi gitmiştir,keşke ben atsam diye:icon_whis

bence çatışmadan sonra biraz kovalamaca olur ondan sonra . ama bölüm sonunda olacağınıda sanmam bölüm boyunca adamı arabada gezdirmezler heralde:good:

m.alara
17-09-07, 15:08
ya kızım nasıl iran yapımı olabilir..adam zaten iranı sattığı için cıa ve mossad tarafından amerikaya kaçırılıyor..iranlı yetkililer bu adamı bir yakalasalar, meydanda asarlar...ben illada cıa ve mossad ajanları konusunda ısrar ediyorum..:img-dirol:img-gun::fighting2istihbarat başikanını bende sevmedim..eğer hain çıkarsa, polat onu yaşatmaz...:img-pilot:img-polic

vay adile demek beni yanıltmak için bombanın altına made in iran yazmışlar bu mossaddan herşey beklenir neyseki ortağım uyanık :good:

ama belkide iranlılar meydanda sallamak için kaçırıyorlardır. :img-wink:

papatya67
17-09-07, 15:08
bence çatışmadan sonra biraz kovalamaca olur ondan sonra . ama bölüm sonunda olacağınıda sanmam bölüm boyunca adamı arabada gezdirmezler heralde:good:

bencede o bazuka sahnesi sonunda olmaz..zaten polat hemen bunların peşine düşer..bayağı aksiyonlu bir bölüm olacak..vallahi vadi yine farkını ortaya koydu..bravo bizim çocuklara..:img-wink::img-yes:

blue ivy
17-09-07, 15:09
o bombayı sırf iranlı daha fazla konuşmasın diye koydukları kesin,bu arada bilgisayar odası taranırken tamer nerede acaba?

celeborn
17-09-07, 15:10
vayy coşmuş forum yine..alara ablacm benm dersler haftaya başlıyo..neyseki ilk bölümü izleyip gidicem:):):)

sizde baya ısındınız dedektiflik işine..toros holdingde bir büro açalım sizede;)

cidden ya..bizimkilerin artık taşınması şart oldu..belki işlere de bir el atar polat holdingde;)

papatya67
17-09-07, 15:17
vay adile demek beni yanıltmak için bombanın altına made in iran yazmışlar bu mossaddan herşey beklenir neyseki ortağım uyanık :good:

ama belkide iranlılar meydanda sallamak için kaçırıyorlardır. :img-wink:

olabilir bak ortak..zaten iran da bu adamın Türkiyede olduuğunu biliyordu veya tahmin ediyordu..zaten ülkemize baskı yapıp bakanımız eğer sizdeyse verin diyorlardı..(şeker ister gibi)..:img-icecrpolat o bakanı ne amerikalılara, nede iranlılara vermek istiyordu..bakanlarını sorgulayıp, infazını kendileri vermek için kaçırabilirler..

bu arada bizim diğer ortak nerde...haber peşinde mi acaba...:P

o bombayı kaçarken iranlı bakan,irandan kaçırmıştır..sen o yüzden iran yapımı sanmışsındır tatlım...:img-hyste:img-hyste:img-hyste

yakamoz16
17-09-07, 15:18
P!S!KO hoşgeldin aramıza.Bir öss'ci daha ne güzel yanlız değilim:)

Ooo bakıyorum dedektifliğe merak salmışınız.

Ama şu Tamer de bişey yok inanın :)O masum bir pıtırcık sadece...
Belki diyorum içeri adamlar girince o Hani Polatın verdiği pc'yi kurcalıyordu ya hemen bir yere kaydetti bilgileri yada hemen sildi adamların eline geçmesin diye...Olamaz mı ?Zaten en son o Laptop ile uğraşıyordu..

sesiila
17-09-07, 15:24
Dizimize çok az bir zaman kaldı.özet ne zaman çıkıcak acaba?fragmandan anlaşıldığı üzere ekibimize birşey olmuyor.:img-yes::img-wink:

papatya67
17-09-07, 15:29

Ooo bakıyorum dedektifliğe merak salmışınız.

Ama şu Tamer de bişey yok inanın :)O masum bir pıtırcık sadece...
Belki diyorum içeri adamlar girince o Hani Polatın verdiği pc'yi kurcalıyordu ya hemen bir yere kaydetti bilgileri yada hemen sildi adamların eline geçmesin diye...Olamaz mı ?Zaten en son o Laptop ile uğraşıyordu..

nereden biliyon kız..:icon_whishemende tameri savunmaya geçiyon...:img-pilotbak seni polata söylerim ona göre..:img-yes:belkide bilgileri karşı tarafa yolluyordu...polatın adamlarından birisi ihanet etmese, o bomba o ofise nasıl girecektiki..belliki güvenilir birisi tarafından içeri sokuldu...:img-yes::img-wink:

yakamoz16
17-09-07, 15:29
sesiila Kısa bir özet var ama İncinin kocasıyla ilgili sadece asıl özeti daha vermediler ama bugün yarın oda gelir...

celeborn
17-09-07, 15:31
nee tamer ihanet mi etmiş..polat öyle kel bi adamı bu kadar içlerine sokmazdı herhalde ya..yani ben yakıştıramıyorum tamere..ii bir çocuktu o:(:(

ama haklısın papatya ablacım..o çiçek yoktan var olmadı ya!!

yakamoz16
17-09-07, 15:31
nereden biliyon kız..:icon_whishemende tameri savunmaya geçiyon...:img-pilotbak seni polata söylerim ona göre..:img-yes:belkide bilgileri karşı tarafa yolluyordu...polatın adamlarından birisi ihanet etmese, o bomba o ofise nasıl girecektiki..belliki güvenilir birisi tarafından içeri sokuldu...:img-yes::img-wink:

Ben bilirim o bölümün çekimleri bittiğinden Polat bana itiraf etti..
Demek öyle bak görürsün Tamer masum çıkacak sen öyle olumsuz teoriler üretmeye devam et bakim..

Yazık valla Tamer'e ama ben diyorum işte o laptopu çözmeye çalıyor.Polatı satmaz ya satarsa olmaz Polat artık ekibini sağlamkurmuş hem Tamer'e daha çok ihtiyacı var.

m.alara
17-09-07, 15:35
arkadaşlar ben hemen çıkmak zorundayım şimdilik hoşçakalın

papatya şeker ister gibi lafına öldüm ya

ırmakcım iyiki başlamamış abimlerden biliyorum derslerin başladığında buraya pek gelebileceğini sanmıyorum

papatya67
17-09-07, 15:36
Ben bilirim o bölümün çekimleri bittiğinden Polat bana itiraf etti..
Demek öyle bak görürsün Tamer masum çıkacak sen öyle olumsuz teoriler üretmeye devam et bakim..

Yazık valla Tamer'e ama ben diyorum işte o laptopu çözmeye çalıyor.Polatı satmaz ya satarsa olmaz Polat artık ekibini sağlamkurmuş hem Tamer'e daha çok ihtiyacı var.

kızım dedektifiz biz değil mi? ben can dostum ortağımdan bile şüphelendim ki, :img-hystealara belki bombayı koymuştur diye, tameremi iltimas geçecem..:img-hyste.polat nerden bilecek canım adamın içini ...bu kavun mu ki, koklayarak alsın değil mi?bence tamer HAİNNNNNNNNNN..:img-hyste:img-hyste:img-hyste

yakamoz16
17-09-07, 15:36
Tamer bunu yapmaz yapamaz..
Lütfen o masum çocuğa bunu yapmayın adını çıkarmayın zavallının:img-hyste

Çocukda Bilgisayar gibi kafa var böyle bir aptallık yaparmı hiç..

Ans Tv'de Kv başladı Polat'ın Suriyeden dönüşü ben izlemeye gidiyorum iyi yorumlar size byybye

grimace_88
17-09-07, 15:39
Tamer bana da hain gibi gelmiyor bence fragmanda bizi yanıltmak merakta bırakmak amacıyla o görüntüleri peş peşe koymuşlar..Bu arada Polat ve ekibi adamların dersini bi güzel veriyor da güzelim ofis mahvoldu iyi mi:sad53:Artık yine orayı mı kullanırlar yoksa yeni bir mekana mı geçilir onu da merak ettim açıkçası:icon_whis

papatya67
17-09-07, 15:39
Tamer bunu yapmaz yapamaz..
Lütfen o masum çocuğa bunu yapmayın adını çıkarmayın zavallının:img-hyste

Çocukda Bilgisayar gibi kafa var böyle bir aptallık yaparmı hiç..

Ans Tv'de Kv başladı Polat'ın Suriyeden dönüşü ben izlemeye gidiyorum iyi yorumlar size byybye

ya kızım tameri şutlayalım ki,:img-hyste yavru kurtcuklardan birini daha ekibe katalım..bak buseye, minik memati olarak girdi..:img-hyste:img-hystehadi bana destek verinde, tameri meydanda infaz edip, aranızda kim daha bilgisayar kurduysa onu ekibe dahil edelim...:img-hyste:img-hyste
alaram bacım görüşür tatlım..kendine iyi bak...sen bize lazımsın...:img-wink:

celeborn
17-09-07, 15:41
alara ablacım vakit buldukça burdayım;)ama vaktim olmicakmış::img-cray:

aslıcım haber verdiğin için saol..bende gidip izleyim..biz de varmı ki o kanal acep??

tamer öyle bişey yapmamıştır..olsa olsa kapıdaki elemanlara bir kaç kuruş sıkıştırıp koydurtmuşlardır o çiçeği:img-yes:..mematinin de dediği gibi odun olabiliyolar(memati böyle bişi demişti dimi..bulut ömer babayı kaçırdığında)

P!S!KO
17-09-07, 15:59
pisiko inşallah kazanırsın sizin gibi zeki yavrukurtlar çalışırsa elinden hiç bir şeyi kaçırmaz , ama çalışmazsan papatya ablandan terliği yersin ona göre

İNŞAALLAH desteğin için sağol önce hayırlısı tabiyki... çalışmassam papatya abla terliği kafama atsın anneminkinin yanına koyarım:happy0064:happy0064

hoşbuldum. ooh ne güzel bende yanlız diilliim:happy0064:happy0064

MoOnDaNcE-11
17-09-07, 16:55
Uzun zamandir bu kadar hareketli bir fragman izlememistik . Bizimkiler bombadan kurtuluyorlar ama cicekci aracinin icinden de resmen ozel tim iniyor asagi ve iranliyi kaciriyorlar .

O adamlari oraya kim yolladi su an bilemiyoruz . Ama isin arkasinda turk istihbarati olabilir , yanlis gormediysem bizimkilerin kacirdigi iranli turk istihbarat baskaniyla konusuyordu . Benim tahminim bu saldirinin arkasinda kare astan bir tarafin oldugu , bu da bana hazarbeyogullari gibi geliyor , gorecegiz . Persembeye az kaldi :img-wink:

yakamoz16
17-09-07, 17:55
ya kızım tameri şutlayalım ki,:img-hyste yavru kurtcuklardan birini daha ekibe katalım..bak buseye, minik memati olarak girdi..:img-hyste:img-hystehadi bana destek verinde, tameri meydanda infaz edip, aranızda kim daha bilgisayar kurduysa onu ekibe dahil edelim...:img-hyste:img-hyste
alaram bacım görüşür tatlım..kendine iyi bak...sen bize lazımsın...:img-wink:

Abla baştan söylesene bunu:)
Valla ben Bilgisayar dahil tüm elektronik ve teknolojik aletlere meraklıyımdır.
Arkadaşlar arasında cadı'dan sonraki lakabım Tekno kız'dır hatta:img-hysteValla bakk.En uygun benim:img-icecr

Tamer kesinlikle hain Polat onu acil olarak öldürmeli:img-hysteYazık Tamer'e ya hemen sattım çocuğu..

mc_merve
17-09-07, 18:01
ben geldim tekrar :)

asli eger bizimkilerden birisini filan olcekse ben tamerin olmesine raziyim:) yada olmesi gereken baska kisilerde var ilk onlarda olebilri isim vermemem gerek yok sanirim :)

yakamoz16
17-09-07, 18:14
Kanka alemsin ya inan isim vermiş kadar oldun:)

MoOnDaNcE-11 çok haklısın ama beni onlar kışkırttı Tamerin yerine bizden birini geçiririz diyince bende hemen damladım ama gerçekten Tamer kim ki bir kere onda adam satacak hele Polatı satacak kalıp yok:img-hyste:img-hyste

mc_merve
17-09-07, 18:15
zaten ben tamerde birsey hissediyodum demek buymus hic beklemzdim tamerden ufacik boyuyla :)

bide hain tamer deyilmis :)

ya cidden tamer hain olmasin :)

bu arada ermisle deli hikmete ne olcak acaba umarim ermise birsey olmaz deli hikmete birsey olmicagi kesinde:)

mc_merve
17-09-07, 18:18
aslim bak simdi ne alaka :) ben isim filan vermedim yani bilirsin aklimda birsey varsa hemen soylerim :) oyle icten dusumem :)

bu arada yeni cendere muziginden hic bahsedilmemis ben acayip begendim gokhan kirdar cidden bu isi cok iyi yapiyo:good:

celeborn
17-09-07, 19:04
fuat da hemen olay yerinde bitmiş yani..inci rezaleti görür görmez hesap sorsun die abisini mi aramış!!!

ama size katılıyorum..polat bu fuatı adam etti:img-hyste

grimace_88
17-09-07, 19:12
ay şimdi tvde fragmanı gördüm de ya adamlarından biri polatı öldürmek için izin istiyor polatın adamlarının arasındaki hain kim fln gibisinden bişiler diyorlardı memati abdülhey erhan pürmüz nevzat fln imkansız olamayacağına göre ya ben ihtimal vermiyordum da içime kurt düştü ya gerçekten tamerse hain??

papatya67
17-09-07, 19:21
ya arkadaşlar bir şeyi 40 kere söyleyince olur derler..polatın eski adamlarından hiç birisi hain olamaz..hain olsa bombanın yanında işi ne..hakan ve hüseyinde içerde..geriye iki seçenek kalıyor..ya tamer hain, yada alper...:icon_whisyada her ikiside...:img-yes:tamer içerdeki hain, alperde istihbarattaki hain olabilir...belkide polatı öldürme görevi alper'e verilmiştir...:icon_sorrben artık açıkcası istihbarat başkanından çok şüphelenmeye başladım...

ofise başka kimler rahat girebilir..bir düşünelim...ahunun avukatı ve finanscısıda artık polata çalışıyor..dolayısıyla onun adamı sayılır..çiçeği avukat göndermiş olabilir mi?:icon_whis(ay bende ne kadar pinpirikli olmaya başladım..herkesten şüphelenir oldum...bu dedektiflik işi beni bozdu..):img-pilot

yakamoz16
17-09-07, 19:37
Gerçekten bir şeyi 40 defa olurmuş ablacım.
Tebrik ederim seni sayende Tamer hain oldu.

Fragmanı izlerken şoka girdim Polatın adamlarından kim hain,Polatın içindeki köstebek kim falan diyordu.Birde birisi Polatı öldürmek için izin istiyormuş.

Off ya bu ne böyle o kadar da Tameri savundum :icon_sorrhain Tamer ne olacak yazdım ben onu bir kenara:icon_whis:icon_sorr

Ece kesin Tamer canım saydığın isimler olmayacağına göre kesin o:(

papatya67
17-09-07, 19:42
Gerçekten bir şeyi 40 defa olurmuş ablacım.
Tebrik ederim seni sayende Tamer hain oldu.

Fragmanı izlerken şoka girdim Polatın adamlarından kim hain,Polatın içindeki köstebek kim falan diyordu.Birde birisi Polatı öldürmek için izin istiyormuş.

Off ya bu ne böyle o kadar da Tameri savundum :icon_sorrhain Tamer ne olacak yazdım ben onu bir kenara:icon_whis:icon_sorr

Ece kesin Tamer canım saydığın isimler olmayacağına göre kesin o:(

Allah Allahhhhhhhhhh... :img-hystene alakası var kızım..:img-hystetamere kalkta hain ol benmi dedim ya...:img-hyste:img-hysteeğer hainse ona ellerimle ceza vereceğim..osmanlı tokatını hak etti..:img-hystehah ben en sonunda haini buldum..sakın bu hain ahu olmasın...şüphelenmediğim bi o kalmıştı..:img-hyste

blue ivy
17-09-07, 19:43
sanırım tamer artık 1 numaralı şüpheci olarak görülüyor,pek emin olmasamda tamer hain gibi geliyor bana,papatya ablanın dediği gibi eskilerden hain çıkmaz,ne varsa yenilerde vardır,buda büyük bir ihtimalle tamer olabilir nede olsa ofisin içinde,benim merak ettiğim şey bilgisayar odası taranırken tamerin nerede olduğu?

papatya67
17-09-07, 19:47
nesliciğim tamer hain falan diyoruzda, belkide bilgisayar odasını tamer tarıyor olabilir..eğer hain değilse, polatın gizli bilgilerini kimsenin bulamaması için..önce belki başka bir yere gerekli bilgileri kopyaladı ve sonra o baskın oluncada delil kalmasın diye taradı..:icon_whis ya işin gerçeği hainliği polatın adamlarına yakıştıramıyorum...:img-yes:

celeborn
17-09-07, 19:47
papatya abla yoksa tüyo almaya mı başladın??..bak alıp da söylemiyosan çok gücenirim;)

çok başarılı bi fragman olmuş..bizi yine diken üstüne oturtmayı başardılar..bu arada frag. başlığı açılsada bir daha uyarı fln almasak;)

papatya67
17-09-07, 19:50
papatya abla yoksa tüyo almaya mı başladın??..bak alıp da söylemiyosan çok gücenirim;)

çok başarılı bi fragman olmuş..bizi yine diken üstüne oturtmayı başardılar..bu arada frag. başlığı açılsada bir daha uyarı fln almasak;)

yok tatlım nerde bende o şans..kimden tiyo alacağım...:img-wink:benimkisi sadece tahmin...:img-yes:
fragman başlığı falan artık yok..bölüm yorumlarını ve fragman yorumlarını buraya yapacağız...:img-wink:

blue ivy
17-09-07, 19:59
nesliciğim tamer hain falan diyoruzda, belkide bilgisayar odasını tamer tarıyor olabilir..eğer hain değilse, polatın gizli bilgilerini kimsenin bulamaması için..önce belki başka bir yere gerekli bilgileri kopyaladı ve sonra o baskın oluncada delil kalmasın diye taradı..:icon_whis ya işin gerçeği hainliği polatın adamlarına yakıştıramıyorum...:img-yes:

dediklerin çok mantıklı ablacım ama fragmanda polatın adamlarından biri köstebekmiş,böylelikle yeni gelenlerden şüphelenmek lazım:img-pilot tamer o gerekli bilgileri toplayıp başkasına götürmeye çalışıyorda olabilir,sonuçta polat birde ona iranlının laptopunuda verdi etti 2:icon_whis

papatya67
17-09-07, 20:02
dediklerin çok mantıklı ablacım ama fragmanda polatın adamlarından biri köstebekmiş,böylelikle yeni gelenlerden şüphelenmek lazım:img-pilot tamer o gerekli bilgileri toplayıp başkasına götürmeye çalışıyorda olabilir,sonuçta polat birde ona iranlının laptopunuda verdi etti 2:icon_whis

ya hüseyin ve hakan hapiste gibi görünüyor ama ya başkan bunları polata karşı kamufle etmek için hapiste süsü verdiyse? belkide polatı öldürme görevini bunlardan birine verecek...ben eski adamlarının çok sadık olduğunu biliyorum..olsa olsa bu dört seçenekten biridir..tamer,alper,hüseyin yada hakan..:img-wink:

celeborn
17-09-07, 20:03
polatın güvenipte bu kadar yakınına soktuğu adam yamuk yapmazmış gibime geliyor..ama bu konuşulanlardan sonra bende şüpelenmeye başladm..tamerin yüzünde ilginç bir ifade çarptı gözüme fragmanda..acaba bilgileri yok ettim die mi sevindi yoksa diğer şık mı:(

papatya67
17-09-07, 20:11
ya arkadaşlar aklıma çok komplo teorileri geliyor...ya başkan tataroğluyla çalışıyorsa..bütün bünlar tataroğlu ve başkanın polattın elinden kriptexi alana kadarki iyi yaklaşımıysa ve kriptexi aldıktan sonra delil bırakmama için ve polatı ayak altından çekmek için yok etme planıysa..:icon_whis işte böyleyse o zaman yeni adamların hepsi hain olabilir..tabiki polata karşı hain..olmaz dememek lazım ilk kv de de mithat ve ekibi haindi..üstelik istihbaratın başıydı..:good:

blue ivy
17-09-07, 20:12
ya hüseyin ve hakan hapiste gibi görünüyor ama ya başkan bunları polata karşı kamufle etmek için hapiste süsü verdiyse? belkide polatı öldürme görevini bunlardan birine verecek...ben eski adamlarının çok sadık olduğunu biliyorum..olsa olsa bu dört seçenekten biridir..tamer,alper,hüseyin yada hakan..:img-wink:

papatya abla bu şüphecilik bulaşıcı galiba senden bana bulaştı şimdi:icon_whis
evet bu 4 biri olabilir,eskilerden kesinlikle değil, bu arada ablacım güzel fikirlerde veriyorsun,perşembeye kadar neler yazıcağız bakalım:icon_whis

yakupoglu61
17-09-07, 20:19
şimdi tekrar izledim fragmanı tamerin hain olduğunu ilk önce düşündüm sonra fragmanın en sonunda HAİN polatı öldürmek için izin isteyecek demesiyle bu şüphe kalktı aklımdan çünkü tamer silah kullanmaz hain başka biri ama kim...?

papatya67
17-09-07, 20:25
ya arkadaşlar aklıma birde daha geliyor ama dayak yerim diye söylemeye korkuyorum..:img-hyste:img-hysteama yok ya o olamaz...çünkü abisini mahkemede nasıl savunmuştu..ona bunu değil istihbarat başkanı, reysi cumhur gelse yaptıramaz..

yalcinersonmez
17-09-07, 20:28
evt yaa biraz önce bende gördüm frag. dediğiniz gibi polatın ekibinin içindeki hain kim... ekibin içindeki kim polatı öldürmek için izin istiyo??? filan diodu...hımm işler biraz karmaşık kesin bu hain tamir zaten düşündüğümüz bi simdi şimdi %90 emin olduk...

yakupoglu61, illa bi adamın hain olması için silah kullanmasına gerek yokki tamer silah kullanamaz belki ama adam koskoca hacker bomba işleri bi tuşuna bakıo isterse her türlü hainliği yapabilir...zaten ben bu tamerin geçimş bölümlerdeki tavırınıda hiç beğenmiodumda neyse...

celeborn
17-09-07, 20:29
ya arkadaşlar aklıma birde daha geliyor ama dayak yerim diye söylemeye korkuyorum..:img-hyste:img-hysteama yok ya o olamaz...çünkü abisini mahkemede nasıl savunmuştu..ona bunu değil istihbarat başkanı, reysi cumhur gelse yaptıramaz..

estağfurullah canım;) ama bence de o olması mümkün diil:img-polic

cidden accaip komplo teorileri ürettin..kvp'sizlik canına tak etmiş anlaşılan..memati gibi oldun ablacm:img-hyste o da paranoyak olmuştu son bölümlerde..

papatya67
17-09-07, 20:33
estağfurullah canım;) ama bence de o olması mümkün diil:img-polic

cidden accaip komplo teorileri ürettin..kvp'sizlik canına tak etmiş anlaşılan..memati gibi oldun ablacm:img-hyste o da paranoyak olmuştu son bölümlerde..

işte kv insanı böyle paranoyak yapıyor...öyle bir fragman veriyorlarki, çık işin içinden çıkabilirsen..herkesten şüphelenir duruma geldik..:img-hyste yakında kendimizdende şüpheleneceğiz ya..:img-hyste:img-hyste

celeborn
17-09-07, 20:39
işte kv insanı böyle paranoyak yapıyor...öyle bir fragman veriyorlarki, çık işin içinden çıkabilirsen..herkesten şüphelenir duruma geldik..:img-hyste yakında kendimizdende şüpheleneceğiz ya..:img-hyste:img-hyste

ama bomba fragman yapmışlar..izleyince adamlar bu işi biliyo diyosun:good:
tilkilerde fink atmaya başlıyo kafada tabi..sende haklısın cnm:img-yes:

aslının yorumu geldi aklıma ya..bu kadar mermi yiyince ofis başlarına çökecek gibi bişey demişti:img-hyste..bizimkiler taşınır artık herhalde..en azından tadilata ihtiyaç var:img-yes:
polat da artık ofis köşelerinde kalmayacak..evine yerleşir belki;)

mc_merve
17-09-07, 20:42
tekrar ben geldim gidip gidip geliyom :)

bu arada hain belli oldu tamer ben zaTEN SUPHELENIYODUMDA CAKTIRMIYODUM :) saka filan ama bir bakiyomusuk bizim 4 luden biri hainmis:)

papatya67
17-09-07, 20:49
ama bomba fragman yapmışlar..izleyince adamlar bu işi biliyo diyosun:good:
tilkilerde fink atmaya başlıyo kafada tabi..sende haklısın cnm:img-yes:

aslının yorumu geldi aklıma ya..bu kadar mermi yiyince ofis başlarına çökecek gibi bişey demişti:img-hyste..bizimkiler taşınır artık herhalde..en azından tadilata ihtiyaç var:img-yes:
polat da artık ofis köşelerinde kalmayacak..evine yerleşir belki;)

:img-hyste:img-hyste canım biz zaten toptan tırlattık...hepimizi akıl hastanelerine tıkmaları an meselesi..yorumlarımız bile sapıttı..:img-hysteama suç bizde değil..panada..o kadar bekletip, 9 bölümle bizi elimiz böğrümüzde üç ay bekletirlese, olacağı buydu..:img-hyste:img-hystebizde ne umutlarla tatil falan yapmazlar diye düşünmüştük...

ben polatın ofiste koltuğu kendisine siper yapıp, iki elinde bulunan otomatik silahla çatışması çok hoşuma gitti...:good:

celeborn
17-09-07, 20:53
:img-hyste:img-hyste canım biz zaten toptan tırlattık...hepimizi akıl hastanelerine tıkmaları an meselesi..yorumlarımız bile sapıttı..:img-hysteama suç bizde değil..panada..o kadar bekletip, 9 bölümle bizi elimiz böğrümüzde üç ay bekletirlese, olacağı buydu..:img-hyste:img-hystebizde ne umutlarla tatil falan yapmazlar diye düşünmüştük...

:img-hyste:img-hyste..bu muhabbetleri çok özlemişim ya..

neyse necorticiği şortla fln gördük..yaz çok da boş geçmiş sayılmaz;)
bir de hani pana antalyada tuğba özay'ın çiftliğini kiraladı die bi haber vardı..son olaylardan sonra o noldu acaba??

neyse konumuza dönelim..zafer sasonlu fln da senaryoda yer bulsun ama artık canım..ben onu bekliyorum:img-blush

yakamoz16
17-09-07, 20:54
Allah Allahhhhhhhhhh... :img-hystene alakası var kızım..:img-hystetamere kalkta hain ol benmi dedim ya...:img-hyste:img-hysteeğer hainse ona ellerimle ceza vereceğim..osmanlı tokatını hak etti..:img-hystehah ben en sonunda haini buldum..sakın bu hain ahu olmasın...şüphelenmediğim bi o kalmıştı..:img-hyste

Valla Tamer hain olursa en çok ben üzülürüm ondan hiç böyle birşey beklemezdim o kadarda o çok masum öyle şeyler yapmaz diyip savundum:icon_sorr
Hele Polatıma ihanet etsin onu ben vururum:icon_whis

papatya67
17-09-07, 21:00
Valla Tamer hain olursa en çok ben üzülürüm ondan hiç böyle birşey beklemezdim o kadarda o çok masum öyle şeyler yapmaz diyip savundum:icon_sorr
Hele Polatıma ihanet etsin onu ben vururum:icon_whis

oooooooooo aslım mafya gördüm seni...:img-hystene iş...:img-hystetamer yere bakan, yürek yakan...elimizdeki en ideal aday şu anda tamer..:img-hystebir numaralı zanlı..:img-hyste

celeborn
17-09-07, 21:06
ya arkadaşlar biz sadece haine takılıp kaldık.. o maskeli adamlar kim acaba..birazda buna yoğunlaşalım değil mi?:img-wink:

CIA ya da mossad ajanları olabilir bence de:img-yes:iranlı bakanın peşindeler diil mi?
tamerde pclerdeki bilgileri yok ediyordur belkide:img-in_lo

blue ivy
17-09-07, 21:06
ya arkadaşlar biz sadece haine takılıp kaldık.. o maskeli adamlar kim acaba..birazda buna yoğunlaşalım değil mi?:img-wink:

eyvaaah,şimdi maskeli adamlarımı tahmin edecez:img-hyste valla ablacım senin dediğin gibi,ya mossad yada cianın adamları olabilir,ladinin adamları olabilir sarı çizmeli mehmet ağanın adamları olabilir:icon_whis

bu arada aslım ne bu bu kadar tamere yakınlık?bak polata söylerim haa:img-hyste

burçinn
17-09-07, 21:07
papatyacım valla taktın sen şu tamere:)ama bence tamer hain değil.onda öyle hain tipi yok.
yataktaki de erkek değildir arkadaşlar tabi biz bunun esprisini çok yaptık ama düşünemiyorum öyle birşeyin dizide gerçekleşeceğini:)jülidedir o kadın.
aslıcım ben de senin yorumlara katılıyorum.ahu mümkünse hep telefonda kalsın.hatta yakın zamanda etrafına dekor olarak bir telefon kulübesi inşa edebilirler:img-icecrayhani değişiklik olur bir şekil gelir kıza:P ben o mekandan sıkılmıştım bu arada.değiştirseler iyi olacak artık kaç senedir.ama öyle polatın torosların binasına falan taşınacağını sanmam.koskoca polat başının çaresine bakamıyor mu ne o öyle iç güveysi gibi ahu'nun binasına mı taşınacak:P

mc_merve
17-09-07, 21:09
arkadaslar kalem muduru deve tuncayin asistani olmasin :) onda bir tuhaflik vardi zaten :)

ben tameri severim yani zaten boyuda kucuk :)

celeborn
17-09-07, 21:12
arkadaslar kalem muduru deve tuncayin asistani olmasin :) onda bir tuhaflik vardi zaten :)

mervecim psikopattı herif cidden..ama sadık birine benziyodu..hiç aklıma gelmedi bu sebeple:img-polic

burçinn iç güveysi lafına koptum ya..:img-hyste

ama orası polatın şirketi sayılır..hatta hisselerin büyük bölümü polatta diilmiydi??

burçinn
17-09-07, 21:17
mervecim psikopattı herif cidden..ama sadık birine benziyodu..hiç aklıma gelmedi bu sebeple:img-polic

burçinn iç güveysi lafına koptum ya..:img-hyste

ama orası polatın şirketi sayılır..hatta hisselerin büyük bölümü polatta diilmiydi??
olsun ama ya gene de bir tuhaf olacak şimdi oraya taşınması:)sonuçta polat o şirkete kalmadı ki bulur bir çaresini:P
bu arada adamlar bence de CIA ajanı...çünkü iranlı bakan onlara teslim edilecekti normalde.ama polat oyunu bozdu.hem polatın hem de adamın işini bitirmek istemiş olabilirler.

blue ivy
17-09-07, 21:23

bak bu aklıma gelmedi,zaten o adamı boşuna koymadılar oraya bir tuhaflık vardı zaten hallerinde,numaramı yapıyor ne?:icon_whis

yalcinersonmez
17-09-07, 21:26
O Ofise dalan maskeli adamlar dediğiniz gibi cıa ve mossadın adamları...amaçları iranlı milletvekilini kurtarmak veya kaçırmak olabilir...bunu fazla kurcalıycak bişi yok zaten fazla seçenekte yok...

asıl önemli olanlardan biri frag.da adamın teki bizim istihbarat başkanıyla tokalaşıodu acaba istihbarat başkanıdamı hain bi işler dönüo ama hadi hayırlısı...bizde bu arada amma şüpheci çıktık yaw...her gördüğümüze hain dioruz:)

MoOnDaNcE-11
17-09-07, 21:52
O Ofise dalan maskeli adamlar dediğiniz gibi cıa ve mossadın adamları...amaçları iranlı milletvekilini kurtarmak veya kaçırmak olabilir...bunu fazla kurcalıycak bişi yok zaten fazla seçenekte yok...

asıl önemli olanlardan biri frag.da adamın teki bizim istihbarat başkanıyla tokalaşıodu acaba istihbarat başkanıdamı hain bi işler dönüo ama hadi hayırlısı...bizde bu arada amma şüpheci çıktık yaw...her gördüğümüze hain dioruz:)

CIA , Mossad . Cok guzel bir tespit yapmissin . Bunlara en yakin olan da Davut Tataroglu . Ama onun direkt polati karsisina alacagini sanmiyorum . Cunku ona ihtiyaci var . Masadaki 3 kisiden birini atip polati almak istiyor gibi gozukuyor ama gene de ona tam guvenmeyecegini biliyor . O toplantida en cok Kudret Hazarbeyogluyla atismisti . Iranla nukleer yakinlasman devam ettigi surece bu masada sen olmazsin demisti .

O istihbarat baskanindan ben de supheleniyorum . Zaten turkiyede istihbarat genellikle amerikaya calisir . Herkes Aslan Akbey Dogu Esrefoglu degil

abdullah_54
17-09-07, 22:52
Adamlarından biri Polatı öldürmek için ondan izin istiyor (?)

Memati-Erhan-Abdülhey::img-cool2 Abdülhey'den şüphelenmiyorum desem şimdi yalan olur.
Pürmüz-Nevzat Pürmüz karakteri o kadar ayrıntılı işlenen bir karakter değildi şu bombayı içeri koyma faslında garip davranışları vardı %10 nevzat bunu yapabilecek cesarette demiyorum potansiyelde değil :img-pilot
Hakan-Hüseyin:Bu karakterlerden de şüphelenmekte fayda var özellikle Hakandan tabii hapisten çıkıpta bir fırsat bulabilirlerse.%20
Alper:Polat'ın adamı dediğine göre bu şıkka pek ihtimal vermemek gerekir.
Tamer:İhtimal vermediğim kişilerden biri hain olabileceğini düşünmüyorum.

kİşİsElbİşEy
18-09-07, 07:43
Günaydınnn, bende yeniyim yazarım belki zaman zaman.

Dikkatimi çeken birşey var show tv nin tanıtım fragmanında KV ekibiyle değilde ayrı olarak Safiye' de var aceba dizide olacak mı bilgisi olan var mı?

m.alara
18-09-07, 08:21
Günaydınnn, bende yeniyim yazarım belki zaman zaman.

Dikkatimi çeken birşey var show tv nin tanıtım fragmanında KV ekibiyle değilde ayrı olarak Safiye' de var aceba dizide olacak mı bilgisi olan var mı?

safiye show tv de sinevizyonmu ne adını tam hatırlamıyorum sinema ile ilgili bir program yapıyor muhtemelen tanıtımlarda o yüzden var. kvp ile alakası yok.

papatyam şimdi anladım senin neden illada tameri hain yapmaya çalıştığını akşam tv de fragmanı izledim polatın adamlarından birinin ona ihanet ettiğini ve öldürmek için izin isteyeceğini falan söylüyor ben onları duymamıştım. bu durumda hain tamerden başkası olamaz

abdullah arkadaşım tahminlerine katılmıyorum abdulhey, memati, erhan , pürmüz ve nevzat olamaz çünkü hain onlardan biri olsa bomba olduğunu bile bile salak salak çiçeğin başında muhabbet etmezler , üstelik onlar polat için defalarca hayatını tehlikeye atmış insanlar bunu hayatta
yapmazlar. hakanla hüseyinden şüphelenebilirdim ama onlarda hapiste çiçeğin içeri sokulmasını nasıl sağlasınlar. geriye sadece tamer kalıyor. tamer çiçek geldiğinde ortada yoktu demekki kendini güvene aldı, belki halonun vurulduğu bölümde buluta yerlerini söyleyende tamerdi, vay be bizde ne kadar güvenmiştik . tabi en mantıklı sonuç bu belkide senaristler bizi yanıltmak için süpriz yapabilirler mesela hain eren çıkabilir. oda ablasının ölümünden belki polatı sorumlu tutuyordur gizli gizli polata kin beslemiştir falan . ama yinede en büyük ihtimal tamer . birde tataroğulları polatın devlete bağlı adamlarından hakanla hüseyini içeri attırdı ama tamere dokundurmadı buda şüphelenmek için ayrı bir sebep

celeborn
18-09-07, 08:23
ben hiç dikkat etmedim..safiye de var demek;)

keşke diziye dahil olsa..belki pana bize sürpriz yapar:)
hem memati de gülünü bulmuş olur;)

m.alara
18-09-07, 08:39

valla yalçın bende o başkandan şüpheleniyorum aslında ilk gördüğümden beri adamı sevmedim, helede hakanla hüseyini ve haloyu içeri attırınca iyice kıl oldum . baskıya kolayca boyun eğen adam kolaycada satılabilir. ne bileyim belkide adama kıl olduğumdan hain çıkmasını istiyorum, bence polatın adamlarının içindeki hainde tamer ve polatı öldürmek için izin isteyeceği kişide başkandır.

mervecim bence kalem müdürü olamaz, garip bir adam ama deli olduğu için öyle yoksa hain olduğunu sanmam olsa bile o çiçeğin ofise alınmasını nasıl sağlayabilirki.

m.alara
18-09-07, 08:46
olsun ama ya gene de bir tuhaf olacak şimdi oraya taşınması:)sonuçta polat o şirkete kalmadı ki bulur bir çaresini:P
bu arada adamlar bence de CIA ajanı...çünkü iranlı bakan onlara teslim edilecekti normalde.ama polat oyunu bozdu.hem polatın hem de adamın işini bitirmek istemiş olabilirler.

cia adamın işini bitirmek istemez, adam irana ihanet etmek ve amerikaya bilgi satmak için orda cia adamı alıp abd ye götürmek için o baskını yapmıştır. güçlü bir bomba kullanmamalarının sebebide bu olabilir . adamın zarar görmesini istemezler.

tabi en çılgın senaryo şu olurdu . ofisi basanlar mit yani başkanın adamları , içlerindeki hainde abdulhey herkesi şok eden bir sonuç olurdu. şimdi tamerin olması pek süpriz olmaz.

celeborn
18-09-07, 08:47
valla yalçın bende o başkandan şüpheleniyorum aslında ilk gördüğümden beri adamı sevmedim, helede hakanla hüseyini ve haloyu içeri attırınca iyice kıl oldum . baskıya kolayca boyun eğen adam kolaycada satılabilir. ne bileyim belkide adama kıl olduğumdan hain çıkmasını istiyorum, bence polatın adamlarının içindeki hainde tamer ve polatı öldürmek için izin isteyeceği kişide başkandır.

mervecim bence kalem müdürü olamaz, garip bir adam ama deli olduğu için öyle yoksa hain olduğunu sanmam olsa bile o çiçeğin ofise alınmasını nasıl sağlayabilirki.

başkanla ilgili tespitlerine katılıyorum..tataroğlu hemen gözünü korkutuvermişti..
galiba bir tezin daha vardı..tataroğlu kripteksi alınca polatla işi bitti die..olabilir aslında..bu başkana da öldür emrini veren tataroğlu olabilir:icon_whis

kaptan80
18-09-07, 08:49
merhaba arkadaşlar bu siteye nerdeyse 2 yıldır üye olmama ragman kurtlar vadisiyle ilgili pek bi yorum yazmadım ama bunan sonra benide aranıza alrsanız çok sevinirim gelelim yeni bölüme inanın bende fragmanı izledigimde şok oldum helede adamlarından biri polatı öldürmek için emri bekliyor işte bu kişi kim benim tahmin üç kişiden biri kurtlar vadisi pusu başladıgından beri mematiye bizim bu işlerde ne işimiz var diye ve hep sorun çıkarmaya başlayan abdülheye % 40 diger yandan bizim bilgisayarcı tamer % 40 ve süpriz diyebilcegim ama diziye daha çakırın oldugu zaman katılan ve sözde seyfo dayının yigen, olarak diye diziye katılan ama şüphelenmedigimiz % 20 yle erhan belki bu oran düşük gibi gözüksede fena bi oran degil ama bi diger haninde istihbarat başkanı benim tahminim oda polatı sattı şimdi biri ondan emir beliyor ama bu kişi kesinllikle ve kesinllikle polatın can dostu ve sag kolu polatın ardırdan ikinci patron olrak gözüken memati olamaz bunu söyelemek istiyorum digerlerine gelince ne pürmüz bu vasıfta biri degil nede çakırın oldugundan beri dizide olan nevzat degil üç kişi var arkadaşlar bunlardan biri ama kim işte bu soru işareti ?

m.alara
18-09-07, 09:03
başkanla ilgili tespitlerine katılıyorum..tataroğlu hemen gözünü korkutuvermişti..
galiba bir tezin daha vardı..tataroğlu kripteksi alınca polatla işi bitti die..olabilir aslında..bu başkana da öldür emrini veren tataroğlu olabilir:icon_whis

o benim tesbitim değilki. tataroğlu polatı öldürmek istemez, ondan hala faydalanmayı bekliyor. o polatla anlaşma yoluna gitmek ister ama onun iş birliği yaptığı cıa ve mossad olabilir. tabi başkandan şüpheleniyorum hatta hain çıkmasını istiyorumki polat onu temizlesin.

kaptan 80 aramıza hoşgeldin. bencede pürmüz ve nevzat o kapasiteye sahip değil üstelik onlar iş ne olursa olsun polata sonuna kadar bağlı olacak adamlar. mematide başta yaşadığı tüm tereddütlere rağmen polata sonuna kadar bağlı olacaklardan biri asla ihanet etmez aklına yatmayan bir şey olursa direk polata söylemeyi tercih eder. ihanet ona göre değil. güllü polatı çok seviyor. oda işin mahiyetine bakmaksızın polata sonuna kadar sadık kalacakların arasında , ama abdulhey polattan çok devletine bağlı biri devletin çıkarlarına polatın ters düştüğünü düşündüğü an polatın karşısında olabilir. başkanda onu bu yönde ikna etmiş olabilir. tamerden sonraki en güçlü adayım o

kısaca
%95 tamer
%4 abdulhey
%1 eren

celeborn
18-09-07, 09:06
pardon alara ablacım karıştırdım o zmn ben:(

ama tamer ya da abdül hainse..bu başkanın da hain olduğu anlamına gelmezmi??
gerçi abdüle halen hainliği yakıştıramıyorum ama:(
eren de intikam için mi yapacak bunu..yok ya bence o da bu kapasiteye sahip diil;)

_sEz!N_
18-09-07, 09:40
Sabırsızlıkla bekliyorum.Ne fragmandı öyle. Sezon finalinden daha heycanlı olacak.. Hadi hayırlısı..

sondakika
18-09-07, 09:50
efendim ortada özet yok gibi.. sadece bir fragman ve kv pusu sitesinde kıytırık bir resim.. son 3 gün .. hoş kaldı son iki gün.. ve bir alt yazı resimde.. biri polatı öldürmek için emir bekliyor.. ooo iddealar... hava uçmak ne kelime.. abdülhey olabilir yok güllü olabilir yok erhan olabilir.. fesupanallah.!! azizim olacak iş mi bu.?!. öyle birşey olursa 97 bölümlük kv yi silerim hafızadan..!!! unuturum o zaman.. şimdi soru su; biri derken neden hep içerden biri olsun ki.? illa polatın burnunun dibinde olmasına gerek var mı?! . dışardan olamaz mı.şimdiye kadar oldugu gibi. bir haber okumuştum bir ordu mensupu keskin nişansı bir kadına teklif götürmüştü pana fili.. şu karadenize yerleşen kadın, bilmiyorum hatırlatınız mı?!.. enterasan acep bu işi üslenecek elaman bu mu?! .. biri süpriz biri ama sakın ha mahşerin 4 atlısının ve polatın has adamalarını aklınıza getirmeyin zira bu durum paranoya durumlarının bile ötesinde...

fragman güzel.. bizimkiler ellerindeki çekilmiş kv terör görüntülerini uygun yerde ve uygun zamanda kullanmadalar.. israf... yazık canım.. yanisi şu akıllı bir hamle.. !!! hem ne kaldı perşembeye.. sadece 2 gün..

maç muhabbeti olmuştu.. evet 21.15 te.. meselenin özü ne maç ne kv.. nedir ?! rating... kanayan yaramız.. kılıç.. kestiği dizinin haddi hesabı yok.. ama bir hafta için pekte bir önem arz etmiyor.. banene.!! bırakın yazın koyunun yoklugun abdurahman çelebi rolü üslenen yazlık keçi diziler düşünsün..

sondakika

kaptan80
18-09-07, 09:54
arkadaşlar eren kesinlikle polata ihanet etmez eren ablasının ölmüyle abisinin bi suçu olmadıgnı biliyor eren degil ama benim hala içim deki his köstebek tamer polatı öldürmek için emir bekleyen abdülhey gibi geliyor ama hala erhanla iligli bi kuşku var içimde abdülhey hatırlasanız aslan bey tarafından polatın yanına yerleştirlidi amaç şuydu hatırladıgım kadıryla aslan bey abdülheye polatı korumak gerekirse öldürmek için yanına yerleştirdi tabiyki bunu polatı biliyordu ama son yaşanan olaylardan sonra abdülheyin mematiye hep dert yanıp abi bizim bu işlerde ne işim var diyordu buda abdülheyin istihbarat başkanından polatı öldürmek için emir bekledigi sonucu çıkıyor yani benim tahminim bu ama eren belki dediginiz gibi şöyle bi şey olabilir eren alinin aslında polat oldugnu nazife anneden ögrenmişten elif hastanede yatarken bu da kendi içinde bi intikam duygusu oluşturmuşmudur hiç zannetmiyorum açıkçası eren arkadan asla vurmaz polatı eline silah alıp kafasına dayar ama bunu yapmaz gibi geliyor bana tamer polatla iligli herşeyi bi yere haber veriyor bu tataroglulları yada istihbaratçılar olabilir ama köstebek öyle yada böyle tamer çünkü o bomba geldiginde en samglamda olan tamerdi oran bi şekilde ya çıkarılacak gelen ekip tarafında yada daha önceden çıktı yada oraya o bombayı koyan içiriden biri olması lazım bu kişi dışarıdan içeri girmeyecek biri olmayacagına göre tamer bombayı masaya koyan kişi bu kesin bence bombayı koydu ve yok oldu tamer başka bi şey aklıma gelmiyor ama hala nedense istihbarat başkanın neden polatı satmaya kalktıgnı anlamadım onunda baya gözünü korkuttukları kesin tataroglulları tarafından çünkü polatı istibahrat başkanını bile herdense huzursuz etti yaptıklarıyla buda polatın ipnin çekildi sonucu çıkıyor..

papatya67
18-09-07, 10:11
arkadaşlar eren kesinlikle polata ihanet etmez eren ablasının ölmüyle abisinin bi suçu olmadıgnı biliyor eren degil ama benim hala içim deki his köstebek tamer polatı öldürmek için emir bekleyen abdülhey gibi geliyor ama hala erhanla iligli bi kuşku var içimde abdülhey hatırlasanız aslan bey tarafından polatın yanına yerleştirlidi amaç şuydu hatırladıgım kadıryla aslan bey abdülheye polatı korumak gerekirse öldürmek için yanına yerleştirdi tabiyki bunu polatı biliyordu ama son yaşanan olaylardan sonra abdülheyin mematiye hep dert yanıp abi bizim bu işlerde ne işim var diyordu buda abdülheyin istihbarat başkanından polatı öldürmek için emir bekledigi sonucu çıkıyor yani benim tahminim bu ama eren belki dediginiz gibi şöyle bi şey olabilir eren alinin aslında polat oldugnu nazife anneden ögrenmişten elif hastanede yatarken bu da kendi içinde bi intikam duygusu oluşturmuşmudur hiç zannetmiyorum açıkçası eren arkadan asla vurmaz polatı eline silah alıp kafasına dayar ama bunu yapmaz gibi geliyor bana tamer polatla iligli herşeyi bi yere haber veriyor bu tataroglulları yada istihbaratçılar olabilir ama köstebek öyle yada böyle tamer çünkü o bomba geldiginde en samglamda olan tamerdi oran bi şekilde ya çıkarılacak gelen ekip tarafında yada daha önceden çıktı yada oraya o bombayı koyan içiriden biri olması lazım bu kişi dışarıdan içeri girmeyecek biri olmayacagına göre tamer bombayı masaya koyan kişi bu kesin bence bombayı koydu ve yok oldu tamer başka bi şey aklıma gelmiyor ama hala nedense istihbarat başkanın neden polatı satmaya kalktıgnı anlamadım onunda baya gözünü korkuttukları kesin tataroglulları tarafından çünkü polatı istibahrat başkanını bile herdense huzursuz etti yaptıklarıyla buda polatın ipnin çekildi sonucu çıkıyor..
öncelikle aramıza hoş geldin...devamlı seni aramızda görmek isteriz...:img-wink:
arkadaşım abdülhey faktörü benim aklıma geldi.. fakat yakıştıramadığım ve hain sıfatını ona konduramadığım için, yaptığım yorumu sildim...bende daha önce aslan bey tarafından polatın yanına yerleştirilirken, yanlışı anında polatı öldürmekle görevliendirildiği konusundan yola çıkarak bu tezi öne sürmüştüm..ama mahkemedeki savunması aklıma geldi ve fikrimi değiştirdim..bence abdül olamaz...ama bak alper olabilir...abdül sayesinde ofise girebiliyor...tamerde olabilir...hatta hapisteki hakan ve hüseyinde...çünkü bu adamlar başkanlarına sadık..:img-yes:

kaptan80
18-09-07, 10:19
papatya67 öcellkile benide aranıza aldıgınız çok teşekkür ederim ben taa 1 nci bölümden çakırlı zamanın dan beri izliyorum hemde hiç kaçırmadan beri izliyorum ama yorumları ilk defa sizlerle paylaşma fırsatı buldum onun teşekkür ederim inşallah yorumları begenirsiniz söyle bi şey söylemek istiyorum hakanla hüseyini geç zaten içirideler onlar imkansız bence az önce fragmanı izledim tamer bi şeyler yapıyordu hain tamer kesin bu o zaman hangi adamı öldürmek için izin istiyor alper polatın adamı degil ama abdülhey polatın adamı fragmaın sonunda polatın bi adamı poıatı öldürmek için izizn istiyecek diyor işte kafalardaki soru işareti ben ne yaparsam yapyım aklıma erhan la abdülheyden başkası gelmiyor dedigin gibi 97 inci bölümde mahkemede pşatı için çok güzel şey söyledi ama beim dizi devam edecegi o zaman belliyidi ve bunu belli etmem için böyle bi oynun oynadılar 1 abdülhey 2 erhan 3 çok büyük süprizi eren ki inşallah degildir bende ona bunu yakıştırmam...

aylince
18-09-07, 10:23
fragman süper:)heyecanla bekliyorum:)

fragmanda "polatın ekibindeki köstebek kim" diyor..bence tamer galiba o hiç düşünmezdim hep polatın yanında gibiydi yardım ediyordu her konuda..ama polatın ekibindeki diger kişiler degildir.onların polata ihanet edecegini düşünmüyorum..belki hakan hüseyin de olabilir.ama onlar da daha guvenilir bence tamere göre..

ırmakcım artık boyle yorumların hepsini burada yapıyoruz.iki başlık birleştirilmiş.bence daha guzel çünkü biz zaten yorum yaparken tahmin de yapıyorduk hep:)

celeborn
18-09-07, 10:58
betülcm yuvaya hoşgeldn:)
bende hakan ve hüseyinden hiç beklemem..çok sağlam adamlara benziyolardı..gerçi tamerden de beklemezdim ya:(

evt cnm öyleymiş..iyi oldu böyle hangi yorumu hangi bölüme yazacağım karışıyodu;)

burçinn
18-09-07, 11:05
cia adamın işini bitirmek istemez, adam irana ihanet etmek ve amerikaya bilgi satmak için orda cia adamı alıp abd ye götürmek için o baskını yapmıştır. güçlü bir bomba kullanmamalarının sebebide bu olabilir . adamın zarar görmesini istemezler.

tabi en çılgın senaryo şu olurdu . ofisi basanlar mit yani başkanın adamları , içlerindeki hainde abdulhey herkesi şok eden bir sonuç olurdu. şimdi tamerin olması pek süpriz olmaz.
abdülhey kesinlikle hain çıkmaz ne yaptınız yaw:)polat'ın çok yakınında olanlar böyle birşey yapmaz.sonra polat 3-4 kişiyle çalışmıyor ki onun bir ekibi var.istihbaratçı sonuç olarak.yani ben 1000de bir bile ihtimal vermiyorum abdülhey olacağına.ama tamer olabilir.gene de tamerin de olacağını düşünmüyorum:icon_whis
bu arada bunlar polat'ı öldürmeye mi çalıştı yoksa ortalığı karıştırıp o arada iranlı ajanı kaçırmaya mı çalıştılar belli değil.ikisi de olabilir.öldürmeye çalışmış olsa çok daha güçlü bir bombayla öldürürdü dediğin gibi.ama ben tataroğlu ailesinin bunu CıA ile birlikte yaptıklarına inanıyorum.davut tataroğlu onu yanına çekmek istemişti evet ama son olaylardan sonra polat'ı kullanamayacağını çok iyi anlamış bulunuyor.polat tüm planları alt üst ediyor.bence davut tataroğlu bu planın içinde.
köstebek bence ya tamer(bence düşük ihtimal) ya da hakanla hüseyin.

yakupoglu61
18-09-07, 11:14
sezon finalinde bomba patladığı zaman hiç merak etmedik kim ölecek diye çünkü açıkça belliydi...!

şimdi sezonun ilk bölümü ve verdikleri fragmanla 1 hafta boyunca hainin kim olduğunu bulmaya çalışıyoruz ve inanılmaz meraklanıyoruz...

3 ay birşey olmadı 1 haftada vurdular bizi HELAL OLSUN

aylince
18-09-07, 11:19
betülcm yuvaya hoşgeldn:)
bende hakan ve hüseyinden hiç beklemem..çok sağlam adamlara benziyolardı..gerçi tamerden de beklemezdim ya:(

evt cnm öyleymiş..iyi oldu böyle hangi yorumu hangi bölüme yazacağım karışıyodu;)

hoşbuldum ırmakcım:)

haklısın tamerden ben de beklemezdim ama polatın ekibindeki herkes güvenilir..digerlerinden hiç beklemem..

doğru söze ne denir bizim kız telefona mahkum oldu..neyse bu bölüm kabuklarını kırıyomuş..yani yaz boyu bunun sinyallerini verdi..artık yüzyüze görüşme safhasına gelicekler..yada polat telefonlara cvp vercek..ya da polat ahuyu arıyacak:img-in_lo:img-in_lo

fuat gizli aşk haberi vermişti sanırım gazteye..kafayı takmış vaziyette sonu hayır olsun artık..yakında turan kaçgarın yeğeni de devreye girer herhalde:icon_whis

cidden ya resim fln varmı..kimmiş o basılan kişi???
tmm kübracm;)

senin yorumu gorunce sevindim ırmakcım:) polat ve ahu arasında neler olacak bakalım:)

ahuyu telefonda konuşuyor gösteriyorlar.bence polatı aramamıştır.ya fuatla(gazetedeki haberi soruyor) ya da inciyle(inci onu aramış aldatıldıgını soyluyordur) konuşuyordur..

fuat ahuya taktı o da var.ayrıca turan kaçgarın yegenini ben de hatırlıyorum haklısın.o da devreye girebilir..

inciyle ilgili fotolar var ama birşey anlaşılmıyor.julide gibi yansıtmışlardı bence julidedir..

burçinn
18-09-07, 11:33
evet aylince 3ü de çok iyiydi ama köstebek onlardan biri çıkacak sanırım:(
yok yok ahuda gene "polat'ı arıyorum yine açmıyor" yüz ifadesi mevcut gibi geldi bana:img-policdün şakasına yazışmalar yaptık polat ahu'nun şirketine taşınır mı taşınmaz mı diye fakat oraya taşınmaz polat.hem kendisi bu olaya bir çözüm bulabilir,hem de polat sıradan bir iş adamı değil ki ahu'nun ofise taşınsın.istihbaratçı adam ahu'nun şirketini ne yapsın istihbarat şirketine döndürecek hali yok ya.orda çalışamaz polat.işi başından aşmış adamın.ben gene pek görüşebileceklerini sanmıyorum:img-icecr
yakupoğlu haklısın valla 3 aydır merak etmedik ne olacak diye ama şimdi 1 haftada bizi merak içinde bıraktılar:P

yalcinersonmez
18-09-07, 11:36
wallahi ark.lar ya siz naptınız yaw...hiç olmadık kişileri yazıp yazp durmuşsunuz...neymiş abdülheymiş neymiş abdülheymiş ya abdülhey nie olsun polatın sol kolu diilmi abdülhey aklınız nasıl alıo ihanet edebilceğini...hem hain olsa adam salakmı bomba burnunun ucunda patlasa kendide meftaa olucak... bide eren demişsiniz erenmiş eren kendinden başka kimseye zarar veremez ki kalmış ofise çiçekli bomba koycak...koskoca Çakırın ermişi Eren....Hele Güllü...artık güllü diosanız.......güllü sizce yaparmı böle bişey...güllü koskoca ıraklarda ekip için savaşmış, zamanında poltı ninadan kurtarmış güllü!!!! ve aynı zamanda hüseyin ve hakanda olamaz...zaten adamlar dört duvar arasında napabilir...???!!!

evt yukardakilere hain olarak ihtimal verdiyseniz hemen o ihtimalleri sıfırlayın!!!

Çünkü ihtimaller ancak şunlar Olabilir;

En başta Tamer olabilir
Alper Olabilir
İstihbarat Başkanı olabilir...

Şimdi en baştaki zanlılar bunlar...bunlardan başka biride olcağını hiç sanmıorum...bu arada ekiptekiler yani pürmüz,nevzat filanda olamaz Çünkü bomba onlarında tam burnunu ucundaydı...

burçinn
18-09-07, 11:42
wallahi ark.lar ya siz naptınız yaw...hiç olmadık kişileri yazıp yazp durmuşsunuz...neymiş abdülheymiş neymiş abdülheymiş ya abdülhey nie olsun polatın sol kolu diilmi abdülhey aklınız nasıl alıo ihanet edebilceğini...hem hain olsa adam salakmı bomba burnunun ucunda patlasa kendide meftaa olucak... bide eren demişsiniz erenmiş eren kendinden başka kimseye zarar veremez ki kalmış ofise çiçekli bomba koycak...koskoca Çakırın ermişi Eren....Hele Güllü...artık güllü diosanız.......güllü sizce yaparmı böle bişey...güllü koskoca ıraklarda ekip için savaşmış, zamanında poltı ninadan kurtarmış güllü!!!! ve aynı zamanda hüseyin ve hakanda olamaz...zaten adamlar dört duvar arasında napabilir...???!!!

evt yukardakilere hain olarak ihtimal verdiyseniz hemen o ihtimalleri sıfırlayın!!!

Çünkü ihtimaller ancak şunlar Olabilir;

En başta Tamer olabilir
Alper Olabilir
İstihbarat Başkanı olabilir...

Şimdi en baştaki zanlılar bunlar...bunlardan başka biride olcağını hiç sanmıorum...bu arada ekiptekiler yani pürmüz,nevzat filanda olamaz Çünkü bomba onlarında tam burnunu ucundaydı...
alper hangisiydi?bence hakan ve hüseyin olabilir illaçiçeği kendilerinin elle koyması gerekmiyor ki...binayı onlar da çok iyi tanıyor.bir şekilde bilgi sızdırmış olabilirler ama senin dediklerin de olabilir.yok ama ya hakan ve hüseyin de değildir.çünkü davut'un ofise dinleme cihazları koymuşlardı ve davut çok sonradan bunu farketmişti.köstebek olsalar ve onlarla çalışsalar böyle birşey olmazdı.ben de kesinlikle abdülheymiş,erhanmış,erenmiş bunların hiçbirine ihtimal dahi vermiyorum.kesinlikle onlar değil...

papatya67
18-09-07, 11:46
ortak tamam eskiler olamazda, hüseyin ve hakan neden olmasın...adam hapiste ama eğer başkan tataroğluyla ittifak halindeyse, bunları hapisten tekrar çıkaramaz mı..belki bunları hapisten çıkarıp, yinepolatın adamları olarak içeri sızdıracak..ve polatı öldürmeleri için emir verecek..belki hain bir tane değildir...bombayı ofise koyan başka kişi, polatı öldürmek için emir alan kişi başka kişidir..tataroğlu polattan kriptexi aldı..daha polata ihtiyacı kalmadı..belkide artık polatı yollarından çekmek istiyor olabilirler..hatırlarsanız ilk kv de de mithat haindi..oda devlet için çalışıyordu..:img-wink:

RIZA_BABA
18-09-07, 11:49
Allahım o nasıl fragman öle anlaşılan kvp sezona muhteşem bir giriş yapıyor

sondakika
18-09-07, 11:51
millet akla gelecek tüm isimleri sıralamış.. kimler yokki... ben buldum.. bir ömer baba eksik.!!. oda hain(!) olabilir mi .. olamaz, polatın adamı değil.. babası.. ((: çatlak cümleler değil mi..?! polatın kv 97 bölümlük maratonundan gelen tüm isimleri silin derim.. yeni gelenlere odaklanın.. ama bu senarist takımı bizi yanıltmayı çok severler.. herkes tamer alper hasan hüseyine yogunlaşacak.. bakalım ne olacak.. ama bunlara yakın bir isimde olabilir..

ufak bir ayrıntı ofisi bilen biri olmadandan içeri böyle sızma olamaz.. zira tim saldırısı planlı bir iş.. detaylara vakıflar.. öyleya patlama olacak ama içerdeki tüm dünyanın odaklandıgı iranlı eski bakan ölmeyecek.. ilginç..

papatya67
18-09-07, 11:56
ya bir secenek daha var..ahunun avukatı ve finanscısı..onlarda polat için çalışıyor..avukat polatında avukatı..bu adamlar ajan olabilir...

flash flash acaba hain ahu mu...:P :img-hysteelifciler bu tezime kesin bayılır...:img-hysteyada hain elif olmasın...:img-hystepolatı öldürmek için öteki taraftan gelip, "ya polat öbür tarafta canım çok sıkılıyor, senide almaya geldim" diye...:img-pilot:img-hyste:img-hyste

aslanbey09
18-09-07, 11:57
millet akla gelecek tüm isimleri sıralamış.. kimler yokki... ben buldum.. bir ömer baba eksik.!!. oda hain(!) olabilir mi .. olamaz, polatın adamı değil.. babası.. ((: çatlak cümleler değil mi..?! polatın kv 97 bölümlük maratonundan gelen tüm isimleri silin derim.. yeni gelenlere odaklanın.. ama bu senarist takımı bizi yanıltmayı çok severler.. herkes tamer alper hasan hüseyine yogunlaşacak.. bakalım ne olacak.. ama bunlara yakın bir isimde olabilir..

ufak bir ayrıntı ofisi bilen biri olmadandan içeri böyle sızma olamaz.. zira tim saldırısı planlı bir iş.. detaylara vakıflar.. öyleya patlama olacak ama içerdeki tüm dünyanın odaklandıgı iranlı eski bakan ölmeyecek.. ilginç..

memati olabilirmi polatin adamlarının arasındakı köstebek ama bana sorarsanız asla görücez kötebek kimmiş

burçinn
18-09-07, 11:58
ortak tamam eskiler olamazda, hüseyin ve hakan neden olmasın...adam hapiste ama eğer başkan tataroğluyla ittifak halindeyse, bunları hapisten tekrar çıkaramaz mı..belki bunları hapisten çıkarıp, yinepolatın adamları olarak içeri sızdıracak..ve polatı öldürmeleri için emir verecek..belki hain bir tane değildir...bombayı ofise koyan başka kişi, polatı öldürmek için emir alan kişi başka kişidir..tataroğlu polattan kriptexi aldı..daha polata ihtiyacı kalmadı..belkide artık polatı yollarından çekmek istiyor olabilirler..hatırlarsanız ilk kv de de mithat haindi..oda devlet için çalışıyordu..:img-wink:
evet bana da hakan ve hüseyin çıkacakmış gibi geldi.davut tataroğlunun odasına dinleme cihazları koymalarına bakarsak onlar değil gibi görünüyor ama dediğm gibi ofisi en iyi tanıyanlardan ikisi de onlar.hem belki başta köstebek olarak çalışmıyorlardı ama sonradan satın alındılar olamaz mı?bence olabilir.hapiste olmaları bilgi sızdırmalarına ya da onlarla beraber çalışmalarına engel değil.hem onların hayatı tehlikedeydi hapiste yanlış mı hatırlıyorum.belki o sırada birşeyler döndü.

burçinn
18-09-07, 12:01

yok benim teorim nazife anne.yere bakandan korkacaksın demişler ya o hesap:)

aslanbey09
18-09-07, 12:15
yok benim teorim nazife anne.yere bakandan korkacaksın demişler ya o hesap:)

nazife annemi olamaz sanmam oglunu o kadar seven bir anne yok yok olamaz ayrıca nazife anne polatın annesi adamı degilki

RIZA_BABA
18-09-07, 13:23
arkadaşlar burayı fazla takip etmiyorum belki siz tahminlerde bulunmuşunuzdur polatın ekibinin içindeki köstebek şu hacker var ya telefonları falan dinelemeye alıyor polatın yanında çalışıyor acaba o olabilirmi köstebek

m.alara
18-09-07, 13:24
abdülhey kesinlikle hain çıkmaz ne yaptınız yaw:)polat'ın çok yakınında olanlar böyle birşey yapmaz.sonra polat 3-4 kişiyle çalışmıyor ki onun bir ekibi var.istihbaratçı sonuç olarak.yani ben 1000de bir bile ihtimal vermiyorum abdülhey olacağına.ama tamer olabilir.gene de tamerin de olacağını düşünmüyorum:icon_whis
bu arada bunlar polat'ı öldürmeye mi çalıştı yoksa ortalığı karıştırıp o arada iranlı ajanı kaçırmaya mı çalıştılar belli değil.ikisi de olabilir.öldürmeye çalışmış olsa çok daha güçlü bir bombayla öldürürdü dediğin gibi.ama ben tataroğlu ailesinin bunu CıA ile birlikte yaptıklarına inanıyorum.davut tataroğlu onu yanına çekmek istemişti evet ama son olaylardan sonra polat'ı kullanamayacağını çok iyi anlamış bulunuyor.polat tüm planları alt üst ediyor.bence davut tataroğlu bu planın içinde.
köstebek bence ya tamer(bence düşük ihtimal) ya da hakanla hüseyin.

ya bence tamerden başkası olamaz zatende hani bu senaristlerin işi belli olmaz illede bizi şaşırtmak isterlerse ne yapabilirler diye diğer ihtimalleri gözden geçirdim. yoksa ben tamer dışında biri olabileceğini sanmıyorum . gerçi ondanda hiç beklemezdim ama vay hain vay

Jale_
18-09-07, 13:27
OOO forum ne fena coşmuş.. Ne teoriler ne yorumlar yazılmış.. Kaçırmışım ya.. Haini mi arıyorsunuz..Kurtlar Vadisi şaşırtıyor, şaşırtacak ta.. Yenilerden birisinin ihaneti olur gibime geliyor..

papatya67
18-09-07, 13:30
ya bence tamerden başkası olamaz zatende hani bu senaristlerin işi belli olmaz illede bizi şaşırtmak isterlerse ne yapabilirler diye diğer ihtimalleri gözden geçirdim. yoksa ben tamer dışında biri olabileceğini sanmıyorum . gerçi ondanda hiç beklemezdim ama vay hain vay

tamere bundan sonra su dahi yok...:img-hyste alaracığım bundan sonra tameri defterden siliyoruz tamam mı?:img-hystebizde onunla ilgiline planlar düşünüyorduk...:img-hyste

akşam bir ara abdülden bile şüphe ettim biliyorn mu? bendeki paranoya başlangıcımı acep?:img-pilot

Jale_
18-09-07, 13:33
Sezon finalinde olması gerekenleri , yeni sezonun ilk bölümünde oluyor sanki.. Müthiş bir başlangıç yapacak KVP, belli..:) Çok heyecanlıyım.. Tataroğulları'nın sırrı konusund fikirleriniz neler??

papatya67
18-09-07, 13:35
sizce perşembe günü reytignglerinin sıralaması nasıl olur..çünkü bayağı iddalı yapımlar var karşısında..:img-yes:

m.alara
18-09-07, 13:37

papatyacım hakanla hüseyin olamaz çünkü ofise çiçek geldiğinde onlar hapiste yeni hücre arkadaşlarına merhaba diyorlardı. polata tuzağı kuran kimse hakanla hüseyinide hapiste halletmek istedi. bunu yapabilecek güçte başkanda var . başkan kesin hain. ekipteki hainde tamer. tabi senaristler bize çok büyük bir süpriz yapmazlarsa

yalcinersonmez
18-09-07, 13:37
http://www.kurtlarvadisi.com/images/haber/ilan_18_9_2007.jpg

Jale_
18-09-07, 13:39
sizce perşembe günü reytignglerinin sıralaması nasıl olur..çünkü bayağı iddalı yapımlar var karşısında..:img-yes:

Tahmin etmek çok güç. Bir taraftan maç diğer taraftan kemikleşmiş izleyiciye sahip iddialı diziler..
Ama KVP en kötü ihtimal 2. olur diye tahmin ediyorum. Oran hakkında ise hiçbir fikrim yok.. Ama bu bölüm 1.liği açık ara hakediyor. Fragmandan belli.. Bu diziyi hiç izlememiş birisi olsam, şu fragmanı gördükten sonra meraktan izlemeye başlardım..:)

yalcinersonmez
18-09-07, 13:41

bence A/B'de;

1.Galatasaray-FC Sion(Atv)
2.Kurtlar Vadisi Pusu(Show TV)
3.Kavak Yelleri(Kanal D)

bu sıralama aynen Totaldede geçerli olur...

belki maçla kv yer değiştirebilir hiç belli olmaz....

papatya67
18-09-07, 13:42
papatyacım hakanla hüseyin olamaz çünkü ofise çiçek geldiğinde onlar hapiste yeni hücre arkadaşlarına merhaba diyorlardı. polata tuzağı kuran kimse hakanla hüseyinide hapiste halletmek istedi. bunu yapabilecek güçte başkanda var . başkan kesin hain. ekipteki hainde tamer. tabi senaristler bize çok büyük bir süpriz yapmazlarsa

bende hiç birisinin hain olmasını istemiyorum ama polatın adamlarında birisi hain deyince, aklıma yenilerden başkası gelmiyor...:img-wink:

m.alara
18-09-07, 13:45

kvp...1
maç...2
kavakyelleri....3

ya bende bu papatyama neolduda böyle tamere taktı diyordum. akşam sesli fragmanı izleyince anladım abdülden bende şüphelendim hatta erenden bile ama tamerden başkası olamaz , eskilerin ihanetini düşünemiyorum bile , yenilerede pek ısınmıştık ama zavallı tamer tam seyircinin gözdesi olacakken şu senaristlerin başına ördüğü çoraba bakarmısın. bunlardan korkulur valla

akşam o fragmanı izleyince güllünün tamer için söyledikleri geldi aklıma çok güldüm

papatya67
18-09-07, 13:45
bence A/B'de;

3.Kavak Yelleri(Kanal D)

bende seninile aynı düşüncedeyim ortak...ama kv zamanında maçları bile geçmiş bir dizi..acaba oranlarda bir yükselme olur mu?:P

sondakika
18-09-07, 13:47
Sezon finalinde olması gerekenleri , yeni sezonun ilk bölümünde oluyor sanki.. Müthiş bir başlangıç yapacak KVP, belli..:) Çok heyecanlıyım.. Tataroğulları'nın sırrı konusund fikirleriniz neler??

soru güzel... böyle bir başlık vardı. kurtlar vadisi resmi sitesinde... altında ki açıklama daha bir komikti. efendim inci kocasını(kemali) kimle yakaladı.?!. başlık başka içerik başka.. peh, çok önemliye kocasının aldattagı kadın.. galiba sırda bu.!! yatakdaki kimdi?! gelde gülme.. hem kimdi o kadın.. az sonra.. !!! aslan bey demişti ki; sırlar adamı öldürür.. sırlar kandırır.. buradaki sır insanı ifrit ediyor aslan amca...

m.alara
18-09-07, 13:48
bence A/B'de;

3.Kavak Yelleri(Kanal D)

maçlar kv yi hiç geçemedi ama belli olmaz
hıııım ortak yoksa sen maçımı seyredeksin:img-wink:

celeborn
maç zaten 21.00'den sonra başlıyo diebiliyorum..kvp de eğer tam 20.00de başlarsa alır başını gider..maçı bile geride bırakabilir:good:
açıkçası bu bölümde oranda yükselme olacağını sanmam ama maçsız bir gecede neden olmasın..bu bölüm çok iyi bir reytingi hakediyor aslında;)

papatya67
kvp...1
maç...2
kavakyelleri....3

ya bende bu papatyama neolduda böyle tamere taktı diyordum. akşam sesli fragmanı izleyince anladım abdülden bende şüphelendim hatta erenden bile ama tamerden başkası olamaz , eskilerin ihanetini düşünemiyorum bile , yenilerede pek ısınmıştık ama zavallı tamer tam seyircinin gözdesi olacakken şu senaristlerin başına ördüğü çoraba bakarmısın. bunlardan korkulur valla

akşam o fragmanı izleyince güllünün tamer için söyledikleri geldi aklıma çok güldüm

ya tatlım dedimki bir an benmi paranoyak oldum...:P kvp bizim iyice dengemizi bozdu..herşeyden şüphelenir olduk...adamlar öyle bir fragman hazırlıyorlarki, neresinden tutsan elinde kalıyor...şimdi bizim hiç birimizin tahminleri tutmayabilir..belkide başkası çıkacak..:img-yes:

Jale_
18-09-07, 13:50
maç zaten 21.00'den sonra başlıyo diebiliyorum..kvp de eğer tam 20.00de başlarsa alır başını gider..maçı bile geride bırakabilir:good:
açıkçası bu bölümde oranda yükselme olacağını sanmam ama maçsız bir gecede neden olmasın..bu bölüm çok iyi bir reytingi hakediyor aslında;)

Evet 20.00 de başlayacağı kesin. Muhtemelen Özet, ve sonra yeni bölüm olacak..Kesinlikli çok iyi bir reytingi hakediyor.. Sezonun en iyi başlangıc yapan dizisi olacak gibi...:img-yes::)
Yanılmayız umarım.;)

angels18
18-09-07, 13:50
herkese mrb sonnuda dizi baslıyor ya merk ettiğim bişey var fragmanda arka fonda konusa kişi diyorki polatın adamlarından birisi polata ihanet ediyor ve polattan onu öldürmek için izin istiyor kim bu hain ya cok merak ediyorum fragmanda da bişey yokki bu konu hakkında sağ kolları asla ihanet etmez zaten peki kim bu adam yaa

m.alara
18-09-07, 13:52
OOO forum ne fena coşmuş.. Ne teoriler ne yorumlar yazılmış.. Kaçırmışım ya.. Haini mi arıyorsunuz..Kurtlar Vadisi şaşırtıyor, şaşırtacak ta.. Yenilerden birisinin ihaneti olur gibime geliyor..

jalecim kurtalar vadisi şaşırtacaksa eskilerden biri olur zaten hepimiz yenilerden yani tamerden bekliyoruz

resmi sitede anket açsalar hain kim diye ve bizlerde hep birlikte memati desekte bizde onları şaşırtsak :P:P:P ne hoş olur. öyle bir anket sonucuyla karşılaşırlarsa senaristlerin yüzündeki ifadeyi görmek isterdim. :happy0064:happy0064

yalcinersonmez
18-09-07, 13:52
bende seninile aynı düşüncedeyim ortak...ama kv zamanında maçları bile geçmiş bir dizi..acaba oranlarda bir yükselme olur mu?:P

ortak ama dediğin gibi "zamanında" eskidendi yani o ratingler şimdi kv eskisi gibi rating alsa türkiyede en fazla rating alan 1. dizi olurduk ama malesef şimdi 3. diziyiz....

bu arada şimdi düşündümde şöle bişide olalir...mesela maç a/b de 1. olur totalde 2. olur kvde totalde 1. olur...yada tam tersi olur yani kv 1.(a/b) kv 2.(total) yada kv her ikisindede 1 olcak...yada maç her ikisinde 1.olcak ama en çok aklıma yatan;

A/B;

1. GS-Sion
2KVP
3Kavak Yelleri

Total;

1.KVP
2.GS-Sion
3.Kavak Yelleri

tabii inş. her ikisindede 1. oluruz gönlümden geçen bu...:img-in_lo

sondakika
18-09-07, 13:54
evet diğer çok mühim arzeden konu... rating.. kurtulamadık şu dertten. efendim tedaviside yok... bismillah 3 gün kala tartışma başladı... rating konusuna geliyorsak iki sebeb var.. bir,konuşulacak konu kalmadı, hep konuşuldu... iki acilen özet lazım... yoksa bu sıralama işinin biteceği yok..

jale'nin sorusuda arada kaynadı gitti.. tataroğlunun büyük sırrı neydi.. ?! rating daha önde geliyor.. her zaman her yerde..

papatya67
18-09-07, 13:57
ortak ama dediğin gibi "zamanında" eskidendi yani o ratingler şimdi kv eskisi gibi rating alsa türkiyede en fazla rating alan 1. dizi olurduk ama malesef şimdi 3. diziyiz....

bu arada şimdi düşündümde şöle bişide olalir...mesela maç a/b de 1. olur totalde 2. olur kvde totalde 1. olur...yada tam tersi olur yani kv 1.(a/b) kv 2.(total) yada kv her ikisindede 1 olcak...yada maç her ikisinde 1.olcak ama en çok aklıma yatan;

A/B;

1. GS-Sion
2KVP
3Kavak Yelleri

Total;

1.KVP
2.GS-Sion
3.Kavak Yelleri

ama ortak geçen sezon kv izleyicisi ikiye bölünmüştü..bir kısmı kv yi, bir kısmı sağırodayı izlemeyi tercih etmişti..ama bir gerçek varki, kvp ye aşk lazım ki, bayan hayranları çekebilmek için...bir şekilde polatı yine aşık etmeleri lazım..o zaman bakın reytingleri..:img-wink:

m.alara
18-09-07, 13:59

A/B;

1. GS-Sion
2KVP
3Kavak Yelleri

Total;

1.KVP
2.GS-Sion
3.Kavak Yelleri

ya ortak haklısında ben kvp 2. olur demeye dilim pardon parmaklarım varmıyor. 6. hissimde kvp nin 1. olacağını söylüyor

papatya67
18-09-07, 14:00
evet diğer çok mühim arzeden konu... rating.. kurtulamadık şu dertten. efendim tedaviside yok... bismillah 3 gün kala tartışma başladı... rating konusuna geliyorsak iki sebeb var.. bir,konuşulacak konu kalmadı, hep konuşuldu... iki acilen özet lazım... yoksa bu sıralama işinin biteceği yok..

jale'nin sorusuda arada kaynadı gitti.. tataroğlunun büyük sırrı neydi.. ?! rating daha önde geliyor.. her zaman her yerde..

arkadaşım tataroğlunun sırrını bilsek herhalde yorum yapardık..bırakın o kadarınıda artık diziyi izledikten sonra yorum yapalım..haa varsa senin bu konuda söyleyeceğin bir şey, söylede tartışalım..fragmandan bu kadar yorum çıkıyor..
reyting tabiki önemli..çünkü dizilerin yayında kalması yada kaldırılması, bu reyting saçmalığına bağlı...bundan bende şikayetciyim ama gerçek bu..necati bir sohbetinde eğer üçüncü olursak bizi artık izlemek istemiyorlar düşüncesiyle diziyi çekmeyi bırakabiliriz demişti..

papatya67
18-09-07, 14:03
ya papatyam haklısında ben kvp 2. olur demeye dilim pardon parmaklarım varmıyor. 6. hissimde kvp nin 1. olacağını söylüyor

inşallah bacım..benimde gönlüm öyle olmasını istiyor ama kvp nin izleyici kitlesinin erkek ağırlıklı olduğunu düşününcede, kv fanatikleri maçı tercih eder gibime geliyor..:img-yes:

m.alara
18-09-07, 14:07
ama ortak geçen sezon kv izleyicisi ikiye bölünmüştü..bir kısmı kv yi, bir kısmı sağırodayı izlemeyi tercih etmişti..ama bir gerçek varki, kvp ye aşk lazım ki, bayan hayranları çekebilmek için...bir şekilde polatı yine aşık etmeleri lazım..o zaman bakın reytingleri..:img-wink:

haklısın canım diziye aşk lazım yoksa erkek izleyicilere birde bizim gibi kv tutkunu bayan izleyiciye mecbu olacaklar. bak ben elimden geleni yaptım bu yaz en az 4 tane yeni kv hayranı yarattım :P:P:P
aslında bayan izleyici sayısıda pek az sayılmaz

papatya67
18-09-07, 14:09
haklısın canım diziye aşk lazım yoksa erkek izleyicilere birde bizim gibi kv tutkunu bayan izleyiciye mecbu olacaklar. bak ben elimden geleni yaptım bu yaz en az 4 tane yeni kv hayranı yarattım :P:P:P

tatlım aslında reyting cihazlarının bulunduğu izleyiciler her şeyi belirliyor..aslında bizim burada kahvelerde yine eski usül erkekler maç izler gibi toplaşıp izliyorlar..bence kvp yi izleyen çokta, bu reyting oranlarına yansımıyor..:img-yes:

m.alara
18-09-07, 14:10
inşallah bacım..benimde gönlüm öyle olmasını istiyor ama kvp nin izleyici kitlesinin erkek ağırlıklı olduğunu düşününcede, kv fanatikleri maçı tercih eder gibime geliyor..:img-yes:

benim eşim maç hastasıdır üstelik fanatik cimbomlu ben perşembe günü onun tercihine bakar diziden sonra kesin reyting sonuçlarını size bu forumda veririm :img-wink:

Jale_
18-09-07, 14:12
Düşünün hain bir de Abdülhey çıkarmış.. Memati kesin değil de. Abdülhey biraz daha sinsi gibi sanki.. Ama yok canım öyle birşey kesinlikle olmaz..:):) Nerede kalır Abdül'ün mahkemede söyledikleri..:)

m.alara
18-09-07, 14:13
tatlım aslında reyting cihazlarının bulunduğu izleyiciler her şeyi belirliyor..aslında bizim burada kahvelerde yine eski usül erkekler maç izler gibi toplaşıp izliyorlar..bence kvp yi izleyen çokta, bu reyting oranlarına yansımıyor..:img-yes:

haklısın canım. gerçi benim bu reyting ölçmeye hiç güvenim yok bir yığın hile dönüyordur, sonuçta ucunda çok para var.

yalcinersonmez
18-09-07, 14:15
celeborn, kv saat 20:00de başlicak ama geniş özeti saat 21:00de filan bitceği için yine maçla kesişecekler...ama belli olmaz maç var die bu bölümü özetsiz saat 20:00 başlatabilirler...baksanıza Binbir Geceyi bile saat 20:00 aldılar heralde maç varki ondan....

alara abla sen nedion ya ben 3.5 aydır bu dizinin başlamasını bekliorum o günde oturup maçmı seyredicem...gerçi gs maçı ama olsun bi sonuçlarına bakarız oldu bitti gitti...:) walla kv ratinglerde 2. gelirse bende çok üzülcem yaw eğer gelirse ilk kez bi kvnin yeni bölümünü 2. görcem:icon_roll

Jale_

alara süpersin, demek çalışmaların var bu yönde.. Benim de vardır çok kazandırdıklarım. Bu yaz da oldu. Bu ilk bölümde de olacak inşallah..:) Hepimize kolay gelsin..:)

GS fanatiklerine söyleyeceğim boşverin maçı ya önemli olan sonuç değil mi.. Ben de fanatik GS'liyimdir ama KV'ye değişmem asla..:)

papatya67
Düşünün hain bir de Abdülhey çıkarmış.. Memati kesin değil de. Abdülhey biraz daha sinsi gibi sanki.. Ama yok canım öyle birşey kesinlikle olmaz..:):) Nerede kalır Abdül'ün mahkemede söyledikleri..:)

jaleciğim akşam bende abdül olabilir diye yazdım..hatta nesli benim yazıma alıntı yapıp, yorum yazdı...sonra kızlar yarın benimle dalga geçerler diye yorumu sildim ve neslide de alıntı yaptığı mesajı silmesini rica ettim.ç.sağolsun beni kırmöadı ve sildi..şimdi diyorum ki, sadece paranoyak ben değilmişim..:P:P:img-icecr

m.alara
18-09-07, 14:16

mahkemede tek üstüm olarak polat alemdardır anlamına gelen sözler söylemişti. şimdide tek üstüm olan polat alemdarı öldürüp üstsüz olmak istiyorum dermiş :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

papatya67
18-09-07, 14:18
celeborn, kv saat 20:00de başlicak ama geniş özeti saat 21:00de filan bitceği için yine maçla kesişecekler...ama belli olmaz maç var die bu bölümü özetsiz saat 20:00 başlatabilirler...baksanıza Binbir Geceyi bile saat 20:00 aldılar heralde maç varki ondan....

alara abla sen nedion ya ben 3.5 aydır bu dizinin başlamasını bekliorum o günde oturup maçmı seyredicem...gerçi gs maçı ama olsun bi sonuçlarına bakarız oldu bitti gitti...:) walla kv ratinglerde 2. gelirse bende çok üzülcem yaw eğer gelirse ilk kez bi kvnin yeni bölümünü 2. görcem:icon_roll

ortak belki önce yeni bölümü, ardındanda özeti verebilirler..tabiki sezon bölümüyle birlikte yeni bölümün özetini...

Jale_
18-09-07, 14:19
papatya niye sildin , analizini merak ettim şimdi.. Hem bizim senaristlerin ne yapacağı belli olmaz..:):) Burası Kurtlar Vadisi..:) Memati olmaz da, o saftır, Abdül olabilir..:):)

alara alemsin..:):). Bakalım neler olcak, asıl bombalar 10. bölümde patlıcak..

yalcinersonmez
18-09-07, 14:20
ya arkadaşlar bizim bu kvyi 1. getirmemiz lazım yoksa gözüm açık gidicem 1. getirmek içinde elimizden gelenleri yapalım mesela evde kaç tv varsa hepsinde show tv'yi açalım(kv zamanında tabiki:)) pc'nizde tv kartı varsa ondada kvyi açalım...Elektrik faturasını düşünmeyin O hiç önemli değil:) Önemli olan KVP'dir...:)

Jale_
18-09-07, 14:22
ya arkadaşlar bizim bu kvyi 1. getirmemiz lazım yoksa gözüm açık gidicem 1. getirmek içinde elimizden gelenleri yapalım mesela evde kaç tv varsa hepsinde show tv'yi açalım(kv zamanında tabiki:)) pc'nizde tv kartı varsa ondada kvyi açalım...Elektrik faturasını düşünmeyin O hiç önemli değil:) Önemli olan KVP'dir...:)

Umarım Necati Şaşmaz ve Bahadır Özdener Ana Haber bültenine gelir. İyice bir seyirciyi KVP'ye hazırlar.. Onlar anahabere geldi mi zaten iddialılar demektir.. 1.liği kaparız..:):)..

m.alara
18-09-07, 14:22

şaka ortak ya bizler 1. derecede kv fanatiğiyiz gs fanatikliği 2. gelir
dediğim gibi eşim perşembe akşamı kvp yi tercih ederse bu iş bitmiştir kesin 1. oluruz. çünkü o çok fanatik, o kvp yi tercih ettikten sonra bütün erkekler tercih eder

jalecim sağol canım eh elimizden geldiğince dizimiz için çalışıyoruz. gerçi fazla uğraşmama gerek kalmıyor akşam otururken kv nin 1, 2, bölümünü cd den izletiyorum sonra benden cd kopyalarını istiyorlar :P:P:P

papatya67
18-09-07, 14:24
papatya niye sildin , analizini merak ettim şimdi.. Hem bizim senaristlerin ne yapacağı belli olmaz..:):) Burası Kurtlar Vadisi..:) Memati olmaz da, o saftır, Abdül olabilir..:):)

alara alemsin..:):). Bakalım neler olcak, asıl bombalar 10. bölümde patlıcak..

tatlım abdül tam bir görev adamı..zamanında aslan bey polatın yanına onu yerleştirince, onu korumasını yanlış yaparsa öldürmesini söylemişti..şimdi kvp de ki abdüle bakınca, polatın girdiği işlerde ve kriptexi tataroğluna vermesinden hiç memnun olmadı...her iki lafından biri, nerden girdik bu işlere oluyor..eğer abdül başkandan talimat aldıysa, yada daha büyük bir yerden, polatı yine öldürmeyi düşünebilir..adam profosyonel bir ajan..:img-wink:

m.alara
18-09-07, 14:27

ya ortak milletin elektrik faturasını şirketten ödemeye düşünmüyorsundur umarım yani kasa tamtakırda :img-grin2:img-hyste:img-hyste

şaka bi yana bizde reyting ölçme cihazı yokki olsa evdekileri açmakla yetinmez komşulardanda tv getirir kvp yi açardım :img-wink::)

papatya67
18-09-07, 14:27

ortak açalım açmasınada, bu çözüm değil..bizlerdede reyting cihazları olması lazım..Türkiyenin neyi izleyip, neyi izledediğini reyting cihazı bulunan 2000 kişi belirliyor..:img-wink:işte bu bana çok saçma geliyor..:img-yes:

Jale_
18-09-07, 14:28
ortak açalım açmasınada, bu çözüm değil..bizlerdede reyting cihazları olması lazım..Türkiyenin neyi izleyip, neyi izledediğini reyting cihazı bulunan 2000 kişi belirliyor..:img-wink:işte bu bana çok saçma geliyor..:img-yes:

KV'nin rekorlar kırdığı zamanlarda da bu 2000 kişi belirliyordu sonuçları..Önemli olan onları etkilemek, kazanmak..:):)::):good::good:..

papatya67
18-09-07, 14:31
KV'nin rekorlar kırdığı zamanlarda da bu 2000 kişi belirliyordu sonuçları..Önemli olan onları etkilemek, kazanmak..:):)::):good::good:..

ama o zaman bu kadar alevere dalevere yoktu..bazı duyumlarıma göre bu kişilere bazıları tarafından, kendi yapımlarını izlemeleri için para veriliyormuş..

Jale_
18-09-07, 14:32
ama o zaman bu kadar alevere dalevere yoktu..bazı duyumlarıma göre bu kişilere bazı kanallar tarafından, kendi yapımlarını izlemeleri için para veriliyormuş..

Ben de kıytırık programlar nasıl bu kadar reyting alıyor diyorum.. KVP'yi izlemesinler diye de para veriyorlardır..:img-yes:

sondakika
18-09-07, 14:38
ama o zaman bu kadar alevere dalevere yoktu..bazı duyumlarıma göre bu kişilere bazıları tarafından, kendi yapımlarını izlemeleri için para veriliyormuş..

ocak 2007 den beri denekler değişti.. bu tarz skandal üzerine.. yani ocak ayından beridir karalara bulaşmamış yeni bir kitle ratingleri belirliyor...

edit : pek adil olmayacak.. farz edelim bütün tvlerde kv pusu açık ama o kitlenin %25 açık olsun.. maalesef gösterilecek oran budur.. hiçte adil değil...

m.alara
18-09-07, 14:48
ocak 2007 den beri denekler değişti.. bu tarz skandal üzerine.. yani ocak ayından beridir karalara bulaşmamış yeni bir kitle ratingleri belirliyor...

edit : pek adil olmayacak.. farz edelim bütün tvlerde kv pusu açık ama o kitlenin %25 açık olsun.. maalesef gösterilecek oran budur.. hiçte adil değil...

haklısın aslında çok farklı bir sistem olmalı , yeni denekler kullanılsa bile onlarıda bulup satın alırlar birde 2000 70 milyonun tercihini belirlemek için çok küçük bir rakam, hiç bir şey yapamıyorlarsa bile bu cihaz sayısını 1 milyona çıkarmalılar

shemaran eklediğin neydi çok merak ettim basın haberleri bölümüne alındı diyor ama baktım ordada yok

shemaran
18-09-07, 14:52
Reyting konusuna fazla takılmamak lazım
Sonuçta KV nin kemikleşmiş izleyicisi var:img-yes:
Hakkında çok fazla spekülasyon yapılan bir yapım bu kadarı bile iyidir derim ben
Rant kavgası içerisinde kalite yarışına girmek yerine karalama yarışına giren diğer medya grupları kısmen bunu başarmışa benziyor
Bir kısım aman oğluma kızıma kötü örnek oluyormuş, okuyoruz görüyoruz deyip evde KV yi uzak tutmaya çalışıyor
Diğer yanda bir kısım izleyici nasıl olsa RTÜK yayından kaldırabilir, yine yasak gelir düşüncesiyle yeterince diziyi takip edemiyor
Bu şartlar altında dizi izleniyor
Reyting cihazları kimin evinde hangi bölgede bilemiyorum tabi:)

m.alara
18-09-07, 14:59
Reyting konusuna fazla takılmamak lazım
Sonuçta KV nin kemikleşmiş izleyicisi var:img-yes:
Hakkında çok fazla spekülasyon yapılan bir yapım bu kadarı bile iyidir derim ben
Rant kavgası içerisinde kalite yarışına girmek yerine karalama yarışına giren diğer medya grupları kısmen bunu başarmışa benziyor
Bir kısım aman oğluma kızıma kötü örnek oluyormuş, okuyoruz görüyoruz deyip evde KV yi uzak tutmaya çalışıyor
Diğer yanda bir kısım izleyici nasıl olsa RTÜK yayından kaldırabilir, yine yasak gelir düşüncesiyle yeterince diziyi takip edemiyor
Bu şartlar altında dizi izleniyor
Reyting cihazları kimin evinde hangi bölgede bilemiyorum tabi:)

haklısın aynen katılıyorum , işin tuhaf yanı bende anneyim oğlumun bu diziyi izlemesinden değil sihirli büyülü dizileri , amerika ve yahudi propagandası yapan amerikan filmlerini, garip garip yaratıkları ve bunların savaşını anlatan çizgifilmleri izlemesinden rahatsız olurum
ha birde bu bu bir kısım medya kuzular vadisi, kv yumuşadı falan gibi propagandalarda yaptı onların etkiside büyük. ama dediğin gibi yinede her hafta 1. olmasını engelleyemediler umarım yeni sezondada engelleyemezler

kaptan80
18-09-07, 15:08
arkadaşlar bende galatasaylı olmam ragmen ben kurtlar vadisini seyredicem belki maçta önemli ama kurtlar vadisi daha da önemli en azından benim için eminimmki bu hafta reytingler alt üst olacak ve efsanenin muhteşem dönüşüyle reytinglerde birinci olacagız artık 2 gün kaldı heyecan zirvede

blue ivy
18-09-07, 15:53
herkeze slm:happy0064

bayağa kaynatmışsınız maşşallah ratingler hainler konuşuluyor,valla benim kafam öyle çok karıştıki işin içinden çıkamıyorum.

bizim daltonlardan hain çıkmaz ya sanmıyorum,bence yeni gelenler olmalı,ben hep tamer diyorum,zaten polatın elindeki laptopu alırken yüzünün ifadesini hiç beyenmemiştim,banamı öyle geldi demiştim o zaman ama hain lafları çıkınca aklıma tamerden başkası gelmiyor:icon_whis

mematime hain demeyin,aklı pek fazla çalışmaz ama çok sadıktır

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizbye

byn_şaşmaz
18-09-07, 16:22
e artık özet hakkında konuşalım dimi

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=4824449#post4824449

hangi adamı polatı öldürmek istiyor bence tamer

şöyle düşününce hiçbiri olmuyor tamer dışında :icon_whis

yalcinersonmez
18-09-07, 16:42
yaw şu rating cihazı ne bad bişeymiş be walla takıcam bi tane kurtulcam yaw:) acaba buda tansion aleti gibi bişimi:)

bu arada özet ve resimler çıkmış bi bakalım...

mc_merve
18-09-07, 16:55
herkese selam sonunda gelebildim :)

gine birsuru teoriler uretilmis reyting siralamalari olmus :)

suana kadar ab de hep kvp birinci oldu mac oldugu zaman ama busefer belli olmaz tabi totaldede umarim birinci oluruz gerci olmasak bile sadece bir haftalik diger haftalar gine hep birinciyiz :)

hala hain kim araniliyo sanirim benim iki kisi aklimda biri tamer biri kalem muduru deve tuncayin asistani :)

gerci ben bunlari dusunuyorum diye bunlar olmazlar hain ama neyse persembeye az kaldi hayirlisi

eylul
18-09-07, 17:02
Kurtlar Vadisi bu arkadaşlar..Dinlemez maç falan...Alır raytingini..

Ben aslında seyretmek istemiyorum ama Polat Alemdar ve Mematinin korkusuna seyrediyorum....:)))

Haydi hayırlısı..Dilerim efsane gibi bölümler izleriz.

papatya67
18-09-07, 17:05
yaw şu rating cihazı ne bad bişeymiş be walla takıcam bi tane kurtulcam yaw:) acaba buda tansion aleti gibi bişimi:)

bu arada özet ve resimler çıkmış bi bakalım...

ya ortak sen acayip bir şeysin...:img-hyste:img-hystebeni akşam akşam nasılda güldürdün...:img-hyste:img-hyste evet yalçıncığım..tansiyon aleti gibi..alıyorsun o cihazı, tv ye takıyorsun...ve tv nin tansiyonunu dengeliyor..:img-hyste:img-hyste

yalcinersonmez
18-09-07, 17:35
ya ortak sen acayip bir şeysin...:img-hyste:img-hystebeni akşam akşam nasılda güldürdün...:img-hyste:img-hyste evet yalçıncığım..tansiyon aleti gibi..alıyorsun o cihazı, tv ye takıyorsun...ve tv nin tansiyonunu dengeliyor..:img-hyste:img-hyste

Evt evt öyleyim:P(Nhahaha:)) +rep verin bana +rep:happy0064 daha iftarınızı bitiremedinizmi yaw hadi toparlanında konu üsütüne konu açalım:)

Bu arada papatya abla 3.001. mesajın mübarek olsun:) nice 3.001. msjlara inş....:img-hyste

papatya67
18-09-07, 17:53
Evt evt öyleyim:P(Nhahaha:)) +rep verin bana +rep:happy0064 daha iftarınızı bitiremedinizmi yaw hadi toparlanında konu üsütüne konu açalım:)

Bu arada papatya abla 3.001. mesajın mübarek olsun:) nice 3.001. msjlara inş....:img-hyste

sağol yalçıncığım...:img-wink:ablandan sana tatlı bir + rep geliyor..ya şu anda benim dizi başlayacak ondan sonra yorum yaparız..

polat resimlerde barakaya taşınıyor..aslında geçici olarak bir yer kiralayabilir..:img-yes:baraka ne kadar korunaklı olacak ki.:icon_whis

Denizlaboss
18-09-07, 18:17
Haberlerde KVP yeni sezondan fragmanda olmayan yeni goruntuler gosterdiler :

Tamer vuruluyor fragmandaki oturdugu koltukta galiba oluyor

Polat bomba dolu biyerden el bombalari aliyor ve sonra mematiyle birlikte kopruye gidip o koca silahla ambulansi patlatiyor ve ikisinin super bakislari

Polat arabasiyla Baskanin arabasini sikistiriyor

Ofise gelen adamlar Erenle Hikmeti rehin aliyorlar Polat onlari oldurmek isterken

Aklima baska gelirse yazarim ama cok superdi :img-yes:

Sanki yepyeni bir Kurtlar Vadisi gibi hic gecen sezondaki KVPye benzemiyor :img-yes:

mc_merve
18-09-07, 18:29
aaa neler olmus oyle ya ben izleyemdim haberleri deniz bilgi icin cok tskrl;er valla kvp bu sezon bomba gibi geliyo derim baska birsey demem ayrica katilyorum ilk 9 bolum kv eski kv gibi degilsi ama fragman gordugum kadariyla yava syava as eski kv geri donuyo :) hadi hayirlisi :)

kaptan80
18-09-07, 18:37
arkadaşlar ben fragmanı showtv de gördüm ama hepsini göremedim en sonunda polat la mematiyi köprüde gördüm ama kafama takılan bi şey kaldı memati polatın yanındaysa abdülhey nerede işte kafamdaki soru işareti ya polat bi yere gönderdi yada istihbart başkanın yanına gönderdi yada abdülhey sır oldu eger fragmanı abdülheyi gören varsa bana anlatabilirmi..

grimace_88
18-09-07, 18:45

Polat bomba dolu biyerden el bombalari aliyor ve sonra mematiyle birlikte kopruye gidip o koca silahla ambulansi patlatiyor ve ikisinin super bakislari

Ofise gelen adamlar Erenle Hikmeti rehin aliyorlar Polat onlari oldurmek isterken

Sanki yepyeni bir Kurtlar Vadisi gibi hic gecen sezondaki KVPye benzemiyor :img-yes:

Cnm anlattığın için çok teşekkürler...İyice heyecanlandım şimdi...Başkanın arabasını sıkıştırmaları ve Tamerin vurulması ilginç detaylar ve bence kilit noktaları:img-yes:

blue ivy
18-09-07, 19:35
haber verdiğin için sağol deniz.tüh ya nasıl kaçırdım haberleri,gerçi izlediğimde yok ya neyse,belki perşembe günü haberlerde daha ayrıntısıyla verirler:img-wink:

kaptan80
18-09-07, 19:50
arkadaşlar bi resim gördüm polat ve meati bi çaır gibi bi yer var onun için de acaba orası neresiyeni bi ofis mi acaba tabiyki çadırdan ofis olmaz ama bizi ekibinde neler yapacagı bellirsiz

mc_merve
18-09-07, 20:09
VALLA butun ipuclari birbirine girdi

polati oldurmek isteyen kim
o bombayi kim koydu
iclerindeki hain kim
ofise ne olacak
yeni ogis yapilacakmi
yeni ofis yapilana kadar nerede kalinacak

bircok soru var ve persemebeye az kaldi :)

papatya67
18-09-07, 20:18
VALLA butun ipuclari birbirine girdi

polati oldurmek isteyen kim
o bombayi kim koydu
iclerindeki hain kim
ofise ne olacak
yeni ogis yapilacakmi
yeni ofis yapilana kadar nerede kalinacak

bircok soru var ve persemebeye az kaldi :)

valla merveciğim sorularına hemen cevap vereyim..:)

*polatı öldürmek isteyen bir nolu zanlı tamer (hain hain bakıyor):)
*valla ben koymadım...:img-hyste onuda tamer getirmiştir..:img-hyste
*tamer dedik ya..:img-hyste:img-hyste(aaaaaa kızım sanada kaç kere söylüyorum tamer diye, habire soruyon...):img-clapp
*malesef ofis gümledi...artık oradan ne köy olur, nede kasaba..:img-hyste
*herhalde yapılır canım..barakada ne kadar kalacaklar...:)
*valla ben gönüllü talibim..bizim evde kalabilirler..:):img-nyam:

papatya67
18-09-07, 20:27

denizciğin haber için teşekkürler..ben nasıl kaçırdım ya..belki yarımn siteye eklerler aynı haberi...:img-wink:

Denizlaboss
18-09-07, 20:30
Bisey degil arkadaslar

Bence Tamer Öluyor cunku oturdugu yerde kalbinden vuruyorlar yanilmiyorsam yani hain oldugu anlasildi ve ekipten biri oldurdu yada ofise baskin yapanlar vurdu :img-yes:

celeborn
18-09-07, 20:33
haberleri bende izledim..acaba necati şaşmaz fln gelirmi sütüdyoya bu haberden sonra dedim ama gelen giden olmadı:(

tamer vuruluyor mu tam çözemedim ama pc de bir tuşa basıyor..özellikle gösteriyorlar..bilgileri siliyor sanırım:img-polic

Denizlaboss
18-09-07, 20:36
haberleri bende izledim..acaba necati şaşmaz fln gelirmi sütüdyoya bu haberden sonra dedim ama gelen giden olmadı:(

tamer vuruluyor mu tam çözemedim ama pc de bir tuşa basıyor..özellikle gösteriyorlar..bilgileri siliyor sanırım:img-polic

Bende bir roportaj beklerdim ama olmadi belki bir umut persembe aksami ya raci yada necati gelir eskiden kv'nin final bolumunde gelmislerdi insallah yine gelirler :img-yes:

Benim gordugum kadariyla vuruluyor ama bilemem tabi o kadar ani olduki

Bu arada yeni cendere harikaa bravo Gokhan Kirdar'a bayiliyorum bu adama super muzikler yapiyor :happy0064

mc_merve
18-09-07, 20:39
papatya abla cvplar super :)

yalniz saka filan cidden tamer olabilirmi acaba bend etamer diye dusunuyom ama hicte belli etmedi hainligini bide cidden bizim dortluden biri cikiyo valla olay olur :) ama olmaz oyle sey tabiki

ayrica ofis yapilincaya kadar nerede kalacaklar acaba

Denizlaboss
18-09-07, 20:41

yalniz saka filan cidden tamer olabilirmi acaba bend etamer diye dusunuyom ama hicte belli etmedi hainligini bide cidden bizim dortluden biri cikiyo valla olay olur :) ama olmaz oyle sey tabiki

Yeni resimlerde acaip bi yerde masa falan vardi bence yeni bir ofis bulasiya kadar orda kalirlar bu arada Polat o resimde sahanee :img-in_lo yuruyusu bakislari teninin rengide degismis biraz cok super olmus :img-in_lo:img-in_lo

celeborn
18-09-07, 20:42

mervecim ben toros holdinge taşınmaları taraftarıyım halen;)

bu arada bazukalı sahnede(o kocaman şey bazukaydı dimi?)memati vardı yanında ama abdül yoktu..yoksa abdüle bişey mi oldu:(:(

papatya67
18-09-07, 20:42

teşekkürler hocam...:)sınıfı geçtim mi?:)

tamer olmayıp, bizimkilerden olursa, bu sefer işi polata bırakmam bizzat ben temizlerim onu...:) şaka bir yana gerçekten eğer yanındaki yakın adamları hain çıkarsa, çok üzülürüm...:img-cray:

Denizlaboss
18-09-07, 20:48
Ya hakkatende abdul nerede bunlar niye yine eskisi gibi 3 silahsor degiller niye iki kisiler kesin bisey oldu abdul'ume kiydilar mi yoksa :sad53:

Bu arada Ahu hic gozukmuyor fragmanda artik insallah buyuk rol verirler kiza yazik ya her sahnede Polati ariyor oda cvp vermiyor :icon_sorr

Bu arada bende Ahu'nun sirketinde kalmalarini isterdim sectikleri yer hic guzel degil :img-cool2

Polaaat cabuk kos Ahu'cuguna :img-yes::) Ve beni en cok sabirsizlandiran sey bu sezonda kesin baslicak Ahu Polat aski belki daha uzakta ama cok yakinda :img-yes::img-in_lo

mc_merve
18-09-07, 20:51
mervecim ben toros holdinge taşınmaları taraftarıyım halen;)

bu arada bazukalı sahnede(o kocaman şey bazukaydı dimi?)memati vardı yanında ama abdül yoktu..yoksa abdüle bişey mi oldu:(:(

:img-hyste:img-hyste saka filanmi yapiyosun toros holdingine filan giderse valla gulerim ya bikrere polata oyle yanasma yeri gibi birsey yakismaz :) kocaman ofisten kucucuk bir ofise tasinmak sacmalik olur yani :) diyelimki oldu birkere ikinci bircatisma olursa kucucuk yer kimin ne vurdugu belli olmaz

papatya abla gurmuz de olabilri ama bellide olmaz iyice herseyden suphelenmeye basladim :)

celeborn
18-09-07, 20:51
Ya hakkatende abdul nerede bunlar niye yine eskisi gibi 3 silahsor degiller niye iki kisiler kesin bisey oldu abdul'ume kiydilar mi yoksa :sad53:

Bu arada Ahu hic gozukmuyor fragmanda artik insallah buyuk rol verirler kiza yazik ya her sahnede Polati ariyor oda cvp vermiyor :icon_sorr

Bu arada bende Ahu'nun sirketinde kalmalarini isterdim sectikleri yer hic guzel degil :img-cool2

Polaaat cabuk kos Ahu'cuguna :img-yes::) Ve beni en cok sabirsizlandiran sey bu sezonda kesin baslicak Ahu Polat aski belki daha uzakta ama cok yakinda :img-yes::img-in_lo

denizcm bende o konuda çok sabırsızım..geçen sezon doğru düzgün görüştürmediler..umarım bu sezon bari görüşürler;)
ahu fragmanda var ama çok az..yine telefonda..kötü haberi alıyor gibiydi:(

bir de haberlerde 'polat intikam ateşiyle yanıyor' gibi bir deyiş vardı..cidden abdüle bişey olmasın sakın:img-polic

mc_merve
18-09-07, 20:54
deniz polatin hemen arkasindaki gozukmeyen kafa sanirim apdul ayrica ahunun zaten yaptigi sey belli ya kahve icer ya telefinla ugrasir yada yengesine cemkirir :)

ayrica yeni sezonda belki bir iliski olabilir (belki)

ama oyle ahim sahim bir ask beklemeyin derim ben :)

celeborn
18-09-07, 20:55
:img-hyste:img-hyste saka filanmi yapiyosun toros holdingine filan giderse valla gulerim ya bikrere polata oyle yanasma yeri gibi birsey yakismaz :) kocaman ofisten kucucuk bir ofise tasinmak sacmalik olur yani :) diyelimki oldu birkere ikinci bircatisma olursa kucucuk yer kimin ne vurdugu belli olmaz

papatya abla gurmuz de olabilri ama bellide olmaz iyice herseyden suphelenmeye basladim :)

yoo çok ciddiyim;)
sürekli orda kalsın demiyorum..başka bir yer bulana kadar..hem orası artık polatın şirketi;)belki bu vesileyle unuttukları ihaleyi hatırlarlar..polat holdinge girince şimşekler çakar kafasın birden..'geçen sezondan kalma ihale vardı ya' şeklinde:img-hyste

deniz resim için çok saol..cidden abdüle benziyo ense tıraşı:img-polic

mc_merve
18-09-07, 20:58
celeborn o ihale bildigin gibi iptal olmustu en son :) tekrar yapilacakti :) ortada ihale filan yok yani

ayrica polat kendine daha iyi bir ofis yaptirabilir eskisi gibi :) sirf ona ait :)

papatya67
18-09-07, 21:01

niye canım..polat ahuya evlerinde birinde oturmasını teklif ediyorda, ahu niye polata böyle bir teklifte bulunmasın..tabiki geçici olarak...koskoca holding..bir odasınıda polat kullansa kıyamet mi kopar..barakada kalmasından iyidir...:img-wink:

celeborn
18-09-07, 21:04
bende o tekrarlanıcak ihaleden bahsediyorum:)tekrarlanamadı gitti;)

polat da kendine ofis yaptıracaktır en kısa zamanda..sığınağı holdinge taşıyacak değil ya;)
bu arada haberlerde yayınlanan görüntülerde polat sığınağından el bombalarını kaptığı gibi fırladı..büyük ve zorlu bir savaş başlıyor gibi;)

mc_merve
18-09-07, 21:06
papatya ablacim merak etme raci abimiz kardesini barakalarda birakmaz en fazla 1 hafta yani bosu bosuna ahunun sirketini harcamayalim her an bir catisma daha cikabilir yani :) o bakimdan :)

hologram
18-09-07, 21:16
Kurtlar Vadisi'ni hayranlıkla bekliyorum. Tanıtımında izlediğime göre bu sezon çok heycanlı geçecek. Ben bu sezon yeni oyuncuların gireceğini düşünüyorum diziye. :happy0064

eliffpolattt
18-09-07, 21:30
Ahu framanda az görünür tabi bu dizideki tek işlevi Polatı aramak dedikleri gibi ya da bişeyler içmek bu sezonda bişey değişmeyecektir.........

Çok sıkı bir sezon geeliyor güzel olacak inşallah herşey.... Dizide polatın adaından bahsediyor bu kesin Tamerdir....Bu sezonla ilgili tek dileğim Ahu karakterinin geçen sezonki gibi işlevinin az olması onu görünce diziden soğuyorum.......:img-wink::P

blue ivy
18-09-07, 21:32
abdülün bir yere kaybolduğu yok,resimde pek görülmüyor ama polatın arkasında biraz saçı gözüküyor,saçları ensesine doğru uzun olduğuna göre kesin abdüldür.

polat ve ekibi artık tehlikede olduğu için o baraka gibi yerde kalmaları lazım,hiç kimse onların nerede olduğunu bilmemeli,bencede en uygun yer papatya ablanın evi:img-hyste işin çok papatya ablacım yardıma gelelimmi?:img-hyste

mc_merve</