Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları 4

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

celeborn
19-09-07, 14:56
abdül polatın eylemlerini savunmayabilir tamam da polatı öldüremez..yani o tetiği çekemezmiş gibime geliyor..lütfen abdül olmasın ya..yoksa tarih olcak muhteşem 3'lü..
bence de alper olsun..onda hain tipi de vardı zaten;)olmadı tamer olsun o hain ama abdül olmasın..

burçinn
19-09-07, 14:59
abdül polatın eylemlerini savunmayabilir tamam da polatı öldüremez..yani o tetiği çekemezmiş gibime geliyor..lütfen abdül olmasın ya..yoksa tarih olcak muhteşem 3'lü..
bence de alper olsun..onda hain tipi de vardı zaten;)olmadı tamer olsun o hain ama abdül olmasın..
evet herşeyi geçtim abdül polata silah çekmez:icon_whisalperin kim olduğu gözümün önüne gelmediği için şu anda onun hakkında yorum yapamıyorum:img-in_lo

papatya67
19-09-07, 15:00
ya öyle oluyor mu olmuyor mu aslında hangi konuda ters düştüklerine bağlı.yani abdül polat'ın her yaptığını onaylamayabilir ama asla devletinin aleyhine çalışmaz bunu biliyoruz.bir konuda ona katılmadı diye hain demek nasıl olur yani bilmiyorum emin olamıyorum hiç düşünemiyorum abdülün hain çıkabileceğini.ama heyecan olur o konuda alaraya katılıyorum.bakın mesela bu konu farklı.bu tip şeyler heyecan yaratır:img-wink:alper kimdi bu arada?

alper istihbaratla apdül arasında teması sağlayan kişi..hani abdüle halo ve çocukların içeri alınacağını ve polatada iranlı bakının istanbulda olduğunu haber vermişti..o kişi işte...:img-wink:

burçinn
19-09-07, 15:07
alper istihbaratla apdül arasında teması sağlayan kişi..hani abdüle halo ve çocukların içeri alınacağını ve polatada iranlı bakının istanbulda olduğunu haber vermişti..o kişi işte...:img-wink:
haa tamam tamam sağol papatya ya:) tamam dediysem de yüzü aklıma gelmiyor ama kişiyi hatırladım.peki alper hain olsa iranlı bakanın istanbulda olduğunu neden söyelsin?adamlar gözü gbi bakıyorlardı iranlı bakana?gerçi kimle işbirliği yaptığına ve ofise dalanların kimler olduğuna da bağlı.biz CIA olarak yoğunlaştık ama başka türlü de olabilir.bu işin altından şu istihbarat başkanı çıkacak gibi görünüyor.

papatya67
19-09-07, 15:10
haa tamam tamam sağol papatya ya:) tamam dediysem de yüzü aklıma gelmiyor ama kişiyi hatırladım.peki alper hain olsa iranlı bakanın istanbulda olduğunu neden söyelsin?adamlar gözü gbi bakıyorlardı iranlı bakana?gerçi kimle işbirliği yaptığına ve ofise dalanların kimler olduğuna da bağlı.biz CIA olarak yoğunlaştık ama başka türlü de olabilir.bu işin altından şu istihbarat başkanı çıkacak gibi görünüyor.

tatlım iranlı bakanı tataroğlunun elinden almak mı daha kolay, yoksa polatın elinden mi?polatı başkan kolayca gözden çıkarabilir..diğer adamlara yaptığı gibi..ama tataroğluna gücü yetmez..çünkü onun arkasında amerika var..:img-wink:onun için önce alperi kendisinden habersizmiş gibi polata gönderdi ve iranlı bakanı kaçırmasını istedi..polatta kaçırıp, bu işi araştırınca, bu başkanın işine gelmedi ve önce bombayı ofise koydu, sonrada polata operasyon yaptı...:good:

burçinn
19-09-07, 15:15
tatlım iranlı bakanı tataroğlunun elinden almak mı daha kolay, yoksa polatın elinden mi?polatı başkan kolayca gözden çıkarabilir..diğer adamlara yaptığı gibi..ama tataroğluna gcü yetmez..çünkü onun arkadında amerika var..:img-wink:

evet zaten ben de o yüzden CIA olarak yoğunlaşmışsak bile diğer istihbaratlardan biri çıkabilir dedim katılıyorum yani:)çünkü o adam CIA ile işbirliği yapıyor olsa ya da tataroğlu ile, iranlı bakanın istanbulda olduğunu polata söylemezdi.tabi hain alperse:icon_whiso istihbarat başkanı kesin olayın içinde bu iöeri dalanlar da sanırım onun adamları.gene karıştı ya.rıza baba gibi kaçsak ve yarınki bölüm sonuna kadar uğramasak mı acaba:img-icecr

burçinn
19-09-07, 15:17
tatlım iranlı bakanı tataroğlunun elinden almak mı daha kolay, yoksa polatın elinden mi?polatı başkan kolayca gözden çıkarabilir..diğer adamlara yaptığı gibi..ama tataroğluna gücü yetmez..çünkü onun arkasında amerika var..:img-wink:onun için önce alperi kendisinden habersizmiş gibi polata gönderdi ve iranlı bakanı kaçırmasını istedi..polatta kaçırıp, bu işi araştırınca, bu başkanın işine gelmedi ve önce bomba, sonrada polat operasyon yaptı...:good:iyi ama canım bu başkan salak mı ki polatın olayı araştırmayacağını düşünüyor?gerçi hemen kaçırır kaçırmaz bomba olayı oldu.araştırmaya fırsat bile kalmadı.benim anlamadığım ölmeyceeğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorlar iranlı ajanın?ya adam bombada düşüp kafasını kırsa ne olacak:)

papatya67
19-09-07, 15:21
evet zaten ben de o yüzden CIA olarak yoğunlaşmışsak bile diğer istihbaratlardan biri çıkabilir dedim katılıyorum yani:)çünkü o adam CIA ile işbirliği yapıyor olsa ya da tataroğlu ile, iranlı bakanın istanbulda olduğunu polata söylemezdi.tabi hain alperse:icon_whiso istihbarat başkanı kesin olayın içinde bu iöeri dalanlar da sanırım onun adamları.gene karıştı ya.rıza baba gibi kaçsak ve yarınki bölüm sonuna kadar uğramasak mı acaba:img-icecr

zaten bu bakan CIA ve MOSSAD tarafından irandan kaçırılarak istanbula getirildi..tataroğlu kriptexte bu şifreyi çözmüştü..bu bakan iranın nükleer silahlarının yerlerini biliyordu..bu bilgiyi amerikalılara sattı ve karşılığında sığınma ve korunma talep etti..nasıl olduysa bu bakan tataroğluyla anlaştı galiba..bu başkanın hoşuna gitmedi..alperi kullanarak, polata bu bakanı kaçırttı...sonrada polatın sattı..:img-yes:

papatya67
19-09-07, 15:25
iyi ama canım bu başkan salak mı ki polatın olayı araştırmayacağını düşünüyor?gerçi hemen kaçırır kaçırmaz bomba olayı oldu.araştırmaya fırsat bile kalmadı.benim anlamadığım ölmeyceeğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorlar iranlı ajanın?ya adam bombada düşüp kafasını kırsa ne olacak:)

mühim olan bakan değildi..bakanın laptopundaki bilgilerdi..belliki o bilgisayardaki bilgileri polatın çözeceğinden şüphelendi...çünkü kendisinin hain olduğunu polat bu bilgilerle gün ışığına çıkarabilirdi..:img-wink:

MoOnDaNcE-11
19-09-07, 15:42
Galatasaray - Sion maci ATV'e alindi , saat 21.15'te. ( keske show'da kalsaydi ) KV'se 20.00'de baslayacak , ozetin reklamlarin vbs en az 50 dakika surecegini tahmin ediyorum . Yani tam kv baslamis ve oh be derken mac baslayacak , o yuzden de mecburen sevgili dizimizi kaydedecegim ve sahura kalktigimda izleyebilecegim . Tabii bu sirada ruyamda da kurtlar vadisinin MoOnDaNcE-11 versiyonunu gorecegim :img-yes:

begümm888
19-09-07, 16:04
yarın dizimize kavuşuyoruz çok mutluyum heyecan bastı beni:)fragmanı yeni gördüm sayılır herkes çoktan görmüş de kaç sayfa yorum yapmış bile ben hepsini okuyamadım çok fazla yazmışsınız ama tek kelime diyebilirm:fragman süper:happy0064çekimlere,sahnelere hayran kaldım.çok güzel olmuş belli ki bu sene daha heyecanlı ve güzel bir sezon bekliyor bizi.geçen senebiraz durgundu ama bu sene daha güzel olacak...
bir süredir giremiyorum son geldiğimde bomboştu bu sayfalar şimdi bir geldim dolmuş taşmış...şu hain kim acaba?çok merak ediyorum.abdülhey olamaz ama insanın aklına polatla ters düşebilecek ve onun gücüne yakın biri olarak da ilk abdülhey geliyor.tamer olabilir.ama tamer polat ile boy ölçüşemez ki:icon_whis
hakan ve hüseyin demişsiniz ben onların olacağını sanmıyorum.çok karizma tiplerdi ikisi de yakmasalar bari adamları hain köstebek diye:)
burçincim bir konuda sana katılıyorum.daha önce de bu sayfalarda bunu senle ve diğer arkadaşlarla çok konuştuk.ben de bunu çok söylemiştim.bir dizide heyecan demek seyircinin istediği hiçbir şeyi yapmamak demek değildir.bırakın diziyi her hangi birşeyin üreticisi olmuş olsak tüketicinin zevklerini göz ardı edebilir miyiz?bu konu da ona benziyor.bana çok doğal geliyor ufak tefek de olsa seyricinin isteklerini gözönüne almış olmaları.ahu konusu ise tartışmalı.ben de senin gibi bunu biraz daha farklı görüyorum.ben heyecanın bir karakterin yaşamasından değil ölmesinden geçtiğini düşünüyorum.yada heyecan çok sevilen,inandırıcı olan iki kişinin aşkında yaşanır.aynı şey değil bence de.ama sana katılmadığım birşey var o da biz istesek de istemesek de ne yazık ki ahu ile polat aşk yaşayacak.buna hazırlanalım.hatta ben kırılmayacak birşeyler hazırlıyorum ki ahu ve polat yakınlaştığında sinirden tvye fırlatabileyim:img-wink:2 kat 3 kat 4 kat olayına gelince bu kat olayını da çok konuştuk ama gene açılmış konu:img-in_lo.benim için de tek başına ahu ve onu oynayan nefise onu sevmememi 2 kat hatta 3 kat arttırdı.ama yine de her nekadar sevmiyor olsam bile nefise karataya çok yüklenmek istemiyorum.çünkü asıl nedenin o olmadığını düşünüyorum.asıl neden elif bana göre.nefise benim için sadece olumsuzluğu arttırıyor.neyse canım nasılsa olacak.senaristler sadece biraz yavaşlatıyorlar işi.benim aksi yönde bir umudum yok.boşuna üzülmeyelim artık derim.biz de diğer olaylarla uğraşırız artık:img-wink:
papatya ablaa yroumların çok güzel ama benim anlamadığım birşey var.tataroğlu bence sonradan çıkmadı tataroğlu baştan beri CIA anlaşmalıydı.o zaten ABD'Nin adamı.onun dışında yaptığın tespit doğru çıkabilir gibi geldi banabye

begümm888
19-09-07, 16:16
Galatasaray - Sion maci ATV'e alindi , saat 21.15'te. ( keske show'da kalsaydi ) KV'se 20.00'de baslayacak , ozetin reklamlarin vbs en az 50 dakika surecegini tahmin ediyorum . Yani tam kv baslamis ve oh be derken mac baslayacak , o yuzden de mecburen sevgili dizimizi kaydedecegim ve sahura kalktigimda izleyebilecegim . Tabii bu sirada ruyamda da kurtlar vadisinin MoOnDaNcE-11 versiyonunu gorecegim :img-yes:

:)yarın maç var değil mi?uykulu uykulu mu izleyeceksin diziyi o saatlerde rüyayla gerçeği bile ayırt edemiyor insan:)yeni bölümle maçın başlama saati aynı ana denk gelir.özet ancak o saatlerde bitecektir.ben de o özet sırasında kavak yellerine bakarım artık:img-icecraylince bir ara imzanda deniz ve mine vardı ya daha önce söyleyecektim de unuttum bu dizide farklı kutuplardayız ama kavak yellerinde kalplerimiz birmiş seninle.öyle bir söyleyeyim dedim:P

papatya67
19-09-07, 16:17
:
papatya ablaa yroumların çok güzel ama benim anlamadığım birşey var.tataroğlu bence sonradan çıkmadı tataroğlu baştan beri CIA anlaşmalıydı.o zaten ABD'Nin adamı.onun dışında yaptığın tespit doğru çıkabilir gibi geldi banabye

tatlım tataroğlu mevzusu biraz karışık..polatla masada otururken ki sohbetinde işu an Türk derin devleti ile çalışıyorum diye bir sözü vardı..bence bu adam iki tarafıda idare ediyor..hem Türk derin devletiyle, hemde Amerikan derin devletiyle işbirliği içinde...başkanın ne düşünüp, polata ihanet edebileceğine gelinceyse, tataroğluyla başkan arasında birşeyler var ama ben anlayamadım..bunu artık ilerleyen bölümlerde göreceğiz..çünkü hem tataroğluna destek veriyor, hemde polattan alper vasıtasıyla iranlı bakanı kaçırtmasını istiyor...acaba başkan iranlılarlamı anlaştıda, tataroğlunun elinden bakanı polata kaçırttı..kafamda bir sürü teori var..bakalım tutacak mı? fragmanda iranlılara benzeyen bir adamla tokalaşıyordu...bence iranlı yetkililerle anlaşmış olabilir...ama bunu polata niye söylemedide, onu öldürtmek istedi bende anlamadım..varmı sizlerin bu konuda teorileriniz..ne demişler akıl akıldan üstündür diye..teorilerinizi bekliyorum...:img-wink:

begümm888
19-09-07, 16:26
tatlım tataroğlu mevzusu biraz karışık..polatla masada otururken ki sohbetinde işu an Türk derin devleti ile çalışıyorum diye bir sözü vardı..bence bu adam iki tarafıda idare ediyor..hem Türk derin devletiyle, hemde Amerikan derin devletiyle işbirliği içinde...başkanın ne düşünüp, polata ihanet edebileceğine gelinceyse, tataroğluyla başkan arasında birşeyler var ama ben anlayamadım..bunu artık ilerleyen bölümlerde göreceğiz..çünkü hem tataroğluna destek veriyor, hemde polattan alper vasıtasıyla iranlı bakanı kaçırtmasını istiyor...acaba başkan iranlılarlamı anlaştıda, tataroğlunun elinden bakanı polata kaçırttı..kafamda bir sürü teori var..bakalım tutacak mı? fragmanda iranlılara benzeyen bir adamla tokalaşıyordu...bence iranlı yetkililerle anlaşmış olabilir...ama bunu polata niye söylemedide, onu öldürtmek istedi bende anlamadım..varmı sizlerin bu konuda teorileriniz..ne demişler akıl akıldan üstündür diye..teorilerinizi bekliyorum...:img-wink:
bir de şöyle bir konu var her istihbarat yada derin devletin her kademesi polat gibi değil.belki bir kısmı amerika ile ortak çalışıyordur?istihbarat başkanı da bunlarla işbirliği içine girmiştir..yada girmiş gibi duruyordur. size katılıyorum yorumlarınızdan anladığım kadarı ile istihbarat başkanının işin içinde olduğunu söylemişsiniz.bence de işin içinde.bence tataroğluna çok da destek vermiyor.öyle gibi duruyor.bazı noktalarda birlikte hareket ediyorlardır ama daha çok tataroğlu ona baskı yapıyor gibi geldi bana.ama polatı neden öldürmek istesin?polatla son bölümde anlaşmazlık çıktığını görmüştü.polat çok sivri bu da onun işine gelmiyor ama öldürmesi için yeterli bir neden değil bu.belki de iranlı bakanı kaçırtması tataroğlu ile amerikayı karşı karşıya getirtmek içindir.birbirlerine kırdırmaya çalışıyordur.

eylul
19-09-07, 17:12
Sırların çözülmesine az kaldı inşallah.Aman ne olu muhteşem üçlü bozulmasın da .Abdüleyh Polata ihanet edemez bence..Aklımdan bile geçirmek istemiyorum.

Bir de Elif'in aşkı kirlenmesin ne olur.Elif de efsanenin en afsane kısmı..

Nefise Karatay sözüm ona değil ama nedense ben geçen bölüm onu Polat'a yakıştıramadım.
Elif gibi canlı kanlı fıkır fıkır deli dolu sevgi yüreğin ardından şimdi Polat'ın yanına hanım bulmak da zor zenaat..

Ah ne vardı sanki Elif'i öldürecek..

Elif bir geri dönebilse..

Yani benim hep hayalim..Polat bir kızı bulsun..Nasıl kendi estetik oldu..O da kendine estetikten bir Elif yaptırsa ne olur sanki..
Elif'sizlik beni iyice saçmalatmılş olabilir ama...Neyse.

Vadi başlıyor ya..Şükürler olsun.

papatya67
19-09-07, 20:21
arkadaşlar resmi sitede bir arkadaş bombanın ofiste patlamadığını söylüyor..bu bana mantıklı geldi..bomba dışarda patladı ve ofise girmek için büyük bir delik açıldı..adamlar buradan içeri sızarak, içeriye sis bombası attılar ve hemen çatışma başladı..hatta bir yerde patlamamışda olabilir..bana kalırsa iki yerden birden patlatıp, geçit açtılar...bu çatışma anında ikinci açılan geçit gibi bir yerden bakanı kaçırdılar..tamerin odasındaki bilgisayarları taradılarve tameride vurdular..yani çiçekte bomba yoktu..sadece dışardaki bombayı harekete geçiren mekanizma vardı..eğer içerde bomba olsa, hiç bir şey olmadan oradan çıkamazlardı...kv ıraktaki bombayı hatırlayın..bombanın tahribat yaptığı yerde ne kadar çok ölü ve yaralı vardı..polat ve adamlarının o bombadan hasarsız kurtulmaları olanaksız..birde camların dıştan içe doğru kırıldığını düşününce, bombanın dışardan içeriye bir giriş açmak için patlatıldığı daha iyi anlaşılıyor..:good:

celeborn
19-09-07, 20:25
arkadaşlar resmi sitede bir arkadaş bombanın ofiste patlamadığını söylüyor..bu bana mantıklı geldi..bomba dışarda patladı ve ofise girmek için büyük bir delik açıldı..adamlar buradan içeri sızarak, içeriye sis bombası attılar ve hemen çatışma başladı..hatta bir yerde patlamamışda olabilir..bana kalırsa iki yerden birden patlatıp, geçit açtılar...bu çatışma anında başka bir yerden bakanı kaçırdılar..tamerin odasındaki bilgisayarları taradılarve tameride vurdular..yani çiçekte bomba yoktu..sadece dışardaki bombayı harekete geçiren mekanizma vardı..eğer içerde bomba olsa, hiç bir şey olmadan oradan çıkamazlardı...kv ıraktaki bombayı hatırklayın..bombanın tahribat yaptığı yerde ne kadar çok ölü ve yaralı vardı..polat ve adamlarının o bombadan hasarsız kurtulmaları olanaksız..birde camların dıştan içe doğru kırıldığını düşününce, bombanın dışardan içeriye bir giriş açmak için patlatıldığı daha iyi anlaşılıyor..:good:

evt bu tez neden içeride çok zarar ziyan olmadığını açıklıyor gibi..hem içerde bomba patlatmak da çok tehlikeli olurdu eğer iranlıyı canlı ele geçirmek istiyorlarsa..ee tamer öldüyse hain başka biri mi??kafam karıştı yavv:img-cool2

papatya67
19-09-07, 20:30
evt bu tez neden içeride çok zarar ziyan olmadığını açıklıyor gibi..hem içerde bomba patlatmak da çok tehlikeli olurdu eğer iranlıyı canlı ele geçirmek istiyorlarsa..ee tamer öldüyse hain başka biri mi??kafam karıştı yavv:img-cool2

hain tamer olmayabilir..benim aklıma ahunun avukatı ve finanscısıda geliyor..ahu hanım adına çiçek görderme bahanesiyle o çiçeği içeri sokabilir..aynı zamanda polatın avukatlığını ve finansmanlığınıda yaptıklarını düşününce, bana uzak bir ihtimal değil gibi geliyor..birde şu var acaba jülide nereye gitti..bu kadında hiç tekin değil.. birileri adına çalışıyor olabilir...kocasını batırmak istedi fakat polat buna müsade etmedi..bu kadında ahu adına veya toroslar adına ofise çiçeği gönderebilir..:icon_whis

celeborn
19-09-07, 20:39
hain tamer olmayabilir..benim aklıma ahunun avukatı ve finanscısıda geliyor..ahu hanım adına çiçek görderme bahanesiyle o çiçeği içeri sokabilir..aynı zamanda polatın avukatlığını ve finansmanlığınıda yaptıklarını düşününce, bana uzak bir ihtimal değil gibi geliyor..birde şu var acaba jülide nereye gitti..bu kadında hiç tekin değil.. birileri adına çalışıyor olabilir...kocasını batırmak istedi fakat polat buna müsade etmedi..bu kadında ahu adına veya toroslar adına ofise çiçeği gönderebilir..:icon_whis

fragmanda polatın adamlarından biri die geçiyor..böyle olunca ben o ihtimaller üzerinde hiç durmamıştım ama akla yatkın isimler aslında..güvenilir olup olmadıklarını bilmiyoruz ki:img-polic

şimdi tamer ölüyorsa şayet başka birinin başkandan polatı öldürmek üzere talimat alması gerekiyor..sanki abdülmüş gibi oldu şimdide..ama o olmamalı..olamaz..off şu diziyi bi izleyebilseydik ya..uykularım kaçıyo artık:img-polic

cidden ya..julide kayboldu..ama bencede onda bir bit yeniği var..bişeyler karıştırıyor:img-polic

kaptan80
19-09-07, 21:04
herksee iyi akşamlar aradaşlar efsanein başlamasna bir gün den daha kısa bi süre var showtv hep bi fragamanı gösteriyor ben digerlerinş göremedim onun showtv nin yayınladıgı fragaman kosunda yorum yapabilirim öncellikle arkadaşlar benim tahminim polatı satan iki yada üç kişi var gibi geliyor bir köstebek bu kişi tamet olabilir yada başka bi süpriz isim digerine yani fragmanın sonunda admalarından biri polatı öldürmek için izin isteycek bu kişi daha önce de söyledim devlet baglantısı olan abdülhey bunun yanında benim fragmanda görmedigim erhan arkadaşlar hep biliyorum erhanın isimini söylüyorum ama belki içime doguyor onun için ben ilk önce polatı öldürmek isteyecek kişi olarak abdülheyi görüyorum çünkü abdülhey son zamanlarda özellkilede mematiyle de ters düşüyordu belki bu son yaşanalardan dolayı abdülhey istihbarat başanıa gidip polatı öldürmek için izin isteyebilir ama bu izin verilirse ne olur işte asıl soru burda eger izin verilirse polat abdüheyi kesin olarak yok etmek isteyecek ve de yapacaktır eger abdülhey giderse muhteşem üçlüye ne olur bence pek fazla bi şey olmaz zaten abdülheyin yerine hakan ve hüseyin de var onlarla doldurabilirler ve halo o ne kadar içeride kalacak bu da belli degil bence halo hakan ve hüseyi bi şekilde içeriden çıkacak bunu tabiyki polat saglayacak belki polatın bu seferki hedefi istihbarat başkanı da olabilir onun kurtlar vadisinde ne olacagı hiç belli olmaz...

mc_merve
19-09-07, 21:04
ben geldim :)

gine ne teoriler uretmissiniz :)

az kaldi az yarin hersyi ogreniyoruz yalniz benim kafam birseye takildi kvp simdi haberlerden hemen sonra baslicakmi ben gec izlemeye alismisim erken oldumu pek sevmyiorum hem o saatte ky yi seyrediyodum ama tabiki kvp varken hicbir dizi seyredilzmez bizim evde neyse artik internetten seyrederim kyyi

bu arada julide demisken fragmanda yoktu neler yapiyo acaba :)

yalcinersonmez
19-09-07, 21:08
Mrb arkadaşlar sabahtan beri yazılarınızı takip ediorum ama bi türlü yazma imkanı bulmadım her neyse bugün bayağı ilerletmişsiniz sayfaları şimdi böleyse yarın gece nolur bilemem:) öncelikle papatya abla yorumuna katılıorum bomba dışarda patlmaış olabilir aynı zamandada tamer hain olmayabilir...zaten az önce frag.ı izlerken dikkatimi çekti arka fonda konuşan adam tam "polata kim ihanet etti" derken başkanı ve el sıkıştığı adamı gösterdiler yani açıkçası bunu böle bi ipuçu manasında bırakmış olamazlarmı eğer öyleyse ihanet eden başkan köstebek ise alper buna göre polatı öldürmek için birinden izin alan ise yine alper izin aldığı kişi ise Başkan...walla böyle tahmin ediorum...

Bide yayın akışına hiç baktınızmı bilmiorum ben baktımda bizim kv iftardan sonra teravih namazına gidenleri bile düşünmüş işte bizim dizimiz...:happy0064:happy0064:img-wink:

20:00 Kurtlar Vadisi Pusu - Yeni Bölüm
23:00 Kurtlar Vadisi Pusu - Yeni Bölüm(TEKRAR)

mc_merve
19-09-07, 21:10
valla ben bu yayin saatini hic begendim niye boyle yaptilar anlamadim ama neyse

ayrica normalde bir bolumu iki defa oynatmazlardi baska bolumu oynatirlardi belki bir dusundikleri vardir artik kv icin baska seylerden vazgecicez:)

yalcinersonmez
19-09-07, 21:12
Hg Merve...:)

Ya aranızda Fox TVyi izleyen varmı bu akşam bizden kaçmazda necati şaşmaz varmışta bizden kaçmaz ekipleri sete kitmişler görüntü filan vermişler tvde bu akşam...neyse ben netten bulup izlerim artık o bölümleri...

Evt Merve bende KY'yi seyrediom kötü oldu ya inş. her hafta böle olmaz bende senin gibi netten seyretçem ama heralde her hafta böle olcak çünkü artık kv ilk önce özet sonra yeni bölüm olcağı için özet en fazla 8de başliyip 9da 9.5ta biter KY nerden baksansaat10.5ta bitio...

papatya67
19-09-07, 21:12
ben geldim :)

gine ne teoriler uretmissiniz :)

az kaldi az yarin hersyi ogreniyoruz yalniz benim kafam birseye takildi kvp simdi haberlerden hemen sonra baslicakmi ben gec izlemeye alismisim erken oldumu pek sevmyiorum hem o saatte ky yi seyrediyodum ama tabiki kvp varken hicbir dizi seyredilzmez bizim evde neyse artik internetten seyrederim kyyi

bu arada julide demisken fragmanda yoktu neler yapiyo acaba :)

valla merveciğim show tv nin yayın akışına bakılırsa, saat 20.00 dan, 01.00 kadar kvp izleyeceğiz..bence önce özet adı altında son bölümün geniş özetini verecekler..saat 21.00 ve 21.15 te ise yeni bölüm başlayacak..bu yeni bölüm reklamlarla 23.00 veya 23.30 kadar sürecek..daha sonrada yeni bölümün geniş özetini verecekler..:img-wink:

burçinn
19-09-07, 21:17
ay arkadaşlar polatımı göreceğim diye hayatımda gördüğüm en abuk programı izliyorum şu anda.daha doğrusu içeride sesini açtım polat çıktığında gidip bakacam.böylesi starda bile yoktu bu ne böyle.hele bir haber vardı yok efendim kim neden hac takmış,ötekisi bu konuda nedemiş,bir de çok ciddi bir adam sesi koymuşlar kıytırık magazin haberini çok mühim bir olaymış gibi veriyorlar.din üstünden reklam yapmaya çalışmaları da cabası.mümkünse necati bir daha bu kanala röportaj vermesin yahu çok kötü yani...neyse necatiye değer tabi:img-wink:
papatya tespit doğru olabilir aslında çünkü insanın aklı mantığı almıyor içerde bomba patlasa nasıl o ofis başlarına yıkılmaz diye...ama çiçek patlıyor gibi geldi bana:icon_whis
bu arada begüm benim bir umudum var senin kadar kesin bakmıyorum.birçok kişi senin gibi düşünüyor ama ben olmayabileceğini düşünüyorum:img-wink:
arkadaşlar şimdi özet yok mu direkt olarak yeni bölüm mü veriliyor?

celeborn
19-09-07, 21:17
yalçın haber verdiğin için saol..23.00te tekrar yayınlanması süper olmuş..zor koşullar altında izlemek için debelenicektim çünkü:):)

haftaya fln da maç olmazsa eğer ben yine başlangıç saatini 22.00'ye çekceklerini düşünüyorum..yani kvp'nin kendi saatine..

papatya67
19-09-07, 21:20
Mrb arkadaşlar sabahtan beri yazılarınızı takip ediorum ama bi türlü yazma imkanı bulmadım her neyse bugün bayağı ilerletmişsiniz sayfaları şimdi böleyse yarın gece nolur bilemem:) öncelikle papatya abla yorumuna katılıorum bomba dışarda patlmaış olabilir aynı zamandada tamer hain olmayabilir...zaten az önce frag.ı izlerken dikkatimi çekti arka fonda konuşan adam tam "polata kim ihanet etti" derken başkanı ve el sıkıştığı adamı gösterdiler yani açıkçası bunu böle bi ipuçu manasında bırakmış olamazlarmı eğer öyleyse ihanet eden başkan köstebek ise alper buna göre polatı öldürmek için birinden izin alan ise yine alper izin aldığı kişi ise Başkan...walla böyle tahmin ediorum...

Bide yayın akışına hiç baktınızmı bilmiorum ben baktımda bizim kv iftardan sonra teravih namazına gidenleri bile düşünmüş işte bizim dizimiz...:happy0064:happy0064:img-wink:

20:00 Kurtlar Vadisi Pusu - Yeni Bölüm
23:00 Kurtlar Vadisi Pusu - Yeni Bölüm(TEKRAR)

ortakcığım sen nerelerdeydin ya..bak ablan dedektif gibi teoriler üretiyor..:Ptamerin artık hain olmadığını düşünüyorum..gerçekten alper hain olabilir ama çiçeği içeri gönderen kişi ahu ismiyle göndermiş olabilir..zaten son bölümdede bunun tiyosunu verdiler..ahu yenge gönderdi diye...bu çiçeği jülide de göndermiş olabilir..kadını hiç gözüm tutmadı..tataroğlu adına çalışıyor olabilir..o zaman bu baskını cıa veya mossadda yapmış olabilir..bakalım yarın ne öğreneceğiz..abdül hain olamaz zaten ya..o alperdir alper..
:P

burçinn
19-09-07, 21:29
canım benimkide sadece tahmin..kesin hiç birimiz bir şey söylemiyoruz...:img-wink:
olabilir gibi geldi bana çünkü gerçekten nasıl kimse ölmez o bombada ya da ağır yaralanmaz?yalnız ahunun finansçısı ve avukatı olduğunu sanmam çünkü polat zaten onlara hiçbir zaman güvenmedi sadece kullandı.yoksa onların ne olduğunu biliyor.hiçbir şekilde onlarla yakın ortaklık kurmuş değil.gerçi bir olayın içinde ahu varsa uğursuzluk getirme ihtimali yüksek tabi ama bu sefer onu muaf tutuyorum bu olaydan bence bir alakası ya da bir suçu yok:)çiçeği görünce ahunun gönderdiğini sanıyorlar sadece:img-wink:bence ahuyla ya da finançılarıyla bir ilgisi yok.fakat tamer de değil bence.

mc_merve
19-09-07, 21:35
yalcin umarim sadece bu haftalik eger hep boyle olurs abenim icin pek iyi olmaz

ayrica bu fox olayi nedir ya ben biraz konuslara uzak kaldim bizim ekip foxami cikimus ya bizimd ebu aralar fox calismiyo iyimki internetet verirlermi acaba:icon_sorr

burçinn
19-09-07, 21:51
yalcin umarim sadece bu haftalik eger hep boyle olurs abenim icin pek iyi olmaz

ayrica bu fox olayi nedir ya ben biraz konuslara uzak kaldim bizim ekip foxami cikimus ya bizimd ebu aralar fox calismiyo iyimki internetet verirlermi acaba:icon_sorrevet merve bize de jale haber verdi ama katlanılacak gibi bir program değil.zaten anlamadım içerden habire bu akşamlık da bu kadar deyip veda ediyor sonra tekrar programa hoşgeldiniz diye programı açıyor sunucu...acayip tuhaf bir program.ama sonunda necatiyi göreceğiz güzel bir röportaja benziyor:img-yes:

eliffpolattt
19-09-07, 22:22
Nihayet gösterdiler bu magazin programları insanı deli eder neyse...

Bomba patladıktan sonra ne olacağını söylemediler ama az çok tahmin edebiliyoruz, sanırım pürmüz ağır yaralıymış...

Necati Şaşmaz'ın tek hayali Haluk Bilginer ve Şener Şen ile aynı projede yer almakmış...

Aşk hayatını sordular heryerde aynı şeyi söylüyorum bir kez daha söyliyeyim "Ben işimle evliyim" dedi...

Veeeeee.......

Dizide Ahu ve Polat arasında ne olacak dendi....

Valla seyirci Elifi unutamıyor dedi...Peki Polat dedi oda ee tabiki Polat zaten unutamaz dedi

Dizide tek taraflı bir aşk söz konusu yani Ahunun duygularını izliyoruz dedi....

Sunucuda peki Polat tarfından ne var dedi , Polatta Ahu'ya karşı boş değil ama doluda değil dedi kesin olarak bir aşk gözükmüyor daha dedi.... :happy0064

burçinn
19-09-07, 22:25
eliffpolatt neden üzgünsün ben çok mutlu oldum:Pzaten polat çok boş değil ama o aşk anlamında birşey değildi biz bunu zaten biliyorduk.yoksa ilk bölümler ve ara ara ahu ile ilgili yaptığı yorumlar olmazdı polatın.onun aşka dönüşüp dönüşmeyeceği bizim için önemli olan.ne güzel dedii şu anda ahunun polata ilgisini izliyoruz polat ona çok boş değil ama dolu da değil polat elifi unutamaz dedi:Pseyircinin elifi unutamadığını söyledi ve ilerisi için de aşk yaşayacaklar gibi bir yorumda bulunmadı.belli olmaz demeye getirdi.dış yorum da çok iyiydi valla programa karşı olan tüm sinirimi geçirdi aldı götürdü."görünen o ki elif ahu ve polat aşkının önünde büyük bir engel oluşturmaya devam edecek"daha ne olsun yahu:img-wink:umudum var derken demek ki yanılmamışım.tabiki ileride ne olur belli olmaz ama aşk olmama ihtimali beni çok mutlu ediyor.
ya arkadaşlar valla izlemeyenler mutlaka izlesinler.adamlara çok saydık ama necati ile ilgili haberleri dolu doluydu çok iyiydi:good:bu arada röportaj yapan adam da kurtlar vadisinden fırlamış gibiydi pek gider o bizim diziye:P
hız yapmayı çok seviyormuş ama artık kardeşinin ve arkadaşlarının ikazıyla bu huyundan vazgeçmek zorunda kalmış.bir de formula pilotu haline getirmişler ya polatı o da çok iyiydi.çok istermiş necati şaşmaz yarış yapmayı:)bu arada tabi .ney çalmayı çok seviyormuş.pürmüz ağır yaralıymış:(erhan normal hayatında hiç çapkın değilmiş çok mütevazi bir yaşamı varmış.kenan çoban pek konuşmadı.necati şaşmaz her zamanki gibi ben işinle evliyim kimseyi takmıyorum dedi.(tamam kimseyi takmıyorum lafını ben ekledim:) ) ama sonuçta aynı kapıya çıkıyor değil mi:img-icecrnecati boyuna hiç takmıyormuş.en sevdiği aktörler ayhan ışık,haluk bilginer,şener şen,sadi alışıkmış...
ne güzel bir geceydi önce avrupa yakası sonra da necati şaşmazın eğlenceli röportajı...
edit:elifpolat tabi sen önceki mesajını silince benim mesaj anlamsız kaldı.önce üzülmüşsün ama sonradan sen de anladın sanırım o konuşulanların bizim açımızdan gayet iyi olduğunu:Psonuçta başta aşk yaşayacakları konuşuluyordu şimdi ise belli değil diyorlar.bu bizim gibi düşünenler için olumlu ve sevindirici bir haber tabiki...ahu aşk dışında da olaylar yaratabilir dizide normal bir karakter gibi... ille aşk yaşaması gerekmiyor polatla...

blue ivy
19-09-07, 22:31
herkeze iyi geceler arkadaşlar

bugün bayağa coşmuşsunuz sohbeti kaçırdım,eh inş yarın akşam burada kurtlarımızı dökeriz,o zaman zaten herşey açığa çıkacak

papatya ablam yorumuna katılıyorum,gerçektende eğer bomba çiçekde olsaydı kimse orada sağ kalmazdı,bütün yaz bayağı kafa patlatmıştık bu konuda

foxta bizimkileri göstereceklermiş benimde şimdi haberim oldu,açtım tvyi gösteriler veriyorlar acaba hala devam ediyormu arkadaşlar?

yalcinersonmez
19-09-07, 22:34
ortak bugün biraz yoğundum onun için bişi yazmadım hiç ama hep forumdaydım yazdıklarınaza bakıodum...doğru walla bugün bayağı teoriler üretmişsin bu seferde sen bnm görevi üstlenmişsin yani:) Bende senin görevini üstelenerek, teorilerini doğruluorum:)

bide kvp saat 11de bitcek arkasındada özeti değil aynı bölümün tekrarı yayınlanacak nedeni ise hem teravihe gidip kaçıranlar için hemde maçı izleyipte kvyi izleyemeyenler için...istermisiniz yeni bölümü dilde arkasındaki tekrarı 1. olsun:)

burçinn
19-09-07, 22:34
herkeze iyi geceler arkadaşlar

bugün bayağa coşmuşsunuz sohbeti kaçırdım,eh inş yarın akşam burada kurtlarımızı dökeriz,o zaman zaten herşey açığa çıkacak

papatya ablam yorumuna katılıyorum,gerçektende eğer bomba çiçekde olsaydı kimse orada sağ kalmazdı,bütün yaz bayağı kafa patlatmıştık bu konuda

foxta bizimkileri göstereceklermiş benimde şimdi haberim oldu,açtım tvyi gösteriler veriyorlar acaba hala devam ediyormu arkadaşlar?
canım tuhaf birprogram olduklarından tekrar edebilirler.mesela yaprak dökümüyle ilgili haberlerini belli bir süre sonra tekrar ettiler.yani bu akşam içinde aynı haberi birkaç kez tekrar ettiler.istersen sen gene bir bak:img-wink:

Princess-Sila
19-09-07, 22:36
ne kadar mutluyum bilmessiniz sonunda basliyo yaa e kadar bekledim sabretiim cikcagi günü iple cektim ama sonunda basliyo cok seviyom ben bu dizi´yi ya dizi bile degil film tadinda bir yapim Fragmani gördüm KVP bu senenin yine birncisi tabii Pusat´la beraber :img-wink: Fragman yine heyecan kalpleri koplatmaya yetti acaba dizi basliyinca neler olucak kim billir yine büyük bir iddayla dönüyo off hemen yarin olsada izlesek :img-in_lo

MoOnDaNcE-11
19-09-07, 22:36
Necati Sasmaz roportajini bir an once izlemem lazim :img-wink:

:)yarın maç var değil mi?uykulu uykulu mu izleyeceksin diziyi o saatlerde rüyayla gerçeği bile ayırt edemiyor insan:)yeni bölümle maçın başlama saati aynı ana denk gelir.özet ancak o saatlerde bitecektir.ben de o özet sırasında kavak yellerine bakarım artık:img-icecr

Mac varken KV disinda baska diziye bakilmaz bu forumda :img-yes: Saka bir yana takim sevdasi insanlara neler yaptirabildigini biraz once tekrar gordum . Kadikoydeyim ben , fenerlinin biri yaklasik 50 metrelik bir depar atip goz gore gore caddedeki cop bidonuna bodoslama tosladi , sonra arkadasinin elindeki bira sisesinden yudumlandi :img-hyste :img-hyste :img-hyste

yalçın haber verdiğin için saol..23.00te tekrar yayınlanması süper olmuş..zor koşullar altında izlemek için debelenicektim çünkü:):)

haftaya fln da maç olmazsa eğer ben yine başlangıç saatini 22.00'ye çekceklerini düşünüyorum..yani kvp'nin kendi saatine..

Haftaya mac yok , ama ondan sonraki hafta yani 4 Ekim persembe gunu GS-Sion var Ali Sami Yen'de . Gol attigimizda Galatasarayimizin golu 10 numarasiyla Alemdar Polat diye bagiracagiz :happy0064 :P ( Sasmaz de fanatik Galatasaraylidir )

burçinn
19-09-07, 22:40
Necati Sasmaz roportajini bir an once izlemem lazim :img-wink:

Mac varken KV disinda baska diziye bakilmaz bu forumda :img-yes: Saka bir yana takim sevdasi insanlara neler yaptirabildigini biraz once tekrar gordum . Kadikoydeyim ben , fenerlinin biri yaklasik 50 metrelik bir depar atip goz gore gore caddedeki cop bidonuna bodoslama tosladi , sonra arkadasinin elindeki bira sisesinden yudumlandi :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Haftaya mac yok , ama ondan sonraki hafta yani 4 Ekim persembe gunu GS-Sion var Ali Sami Yen'de . Gol attigimizda Galatasarayimizin golu 10 numarasiyla Alemdar Polat diye bagiracagiz :happy0064 :P ( Sasmaz de fanatik Galatasaraylidir )
polat galatasaraylı mı ya bir türlü anlaşamadık hangi takımı tuttukları konusunda sanırım herkes kendi takımına doğru çekmeye çalışıyor:)

MoOnDaNcE-11
19-09-07, 22:53
Yok gercekten Necati ve Raci Sasmaz Galatasaraylidirlar , kac kez okumustum bunu roportajlarinda , hatta kurtlar vadisinin bir bolumde Deli Hikmet GS uefa'yi nasil aldi filan diyerek teknik analiz yapiyordu bunu da koymuslardi senaryoya . :img-wink:

Ama hangi takimli olurlarsa olsunlar , acikcasi umurumda degil . Ben insanlari takimlarina gore yargilamam . En iyi arkadaslarim genellikle fenerlilerden ve besiktaslilardan olusur , hatta bundan bir onceki kiz arkadasim inanilmaz fanatik fenerliydi :img-polic

Takimina gore insan ayirani da insandan saymam . Ne yazik ki boyle beyinsiz parazitler de yasiyor guzel dunyamizda...

Tekrar bolumu konmasina da cok sevindim . Haber verdigin icin saol yalcin ve tabii ki tesekkurler Show TV :img-wink:

blue ivy
19-09-07, 23:02
canım tuhaf birprogram olduklarından tekrar edebilirler.mesela yaprak dökümüyle ilgili haberlerini belli bir süre sonra tekrar ettiler.yani bu akşam içinde aynı haberi birkaç kez tekrar ettiler.istersen sen gene bir bak:img-wink:

haber verdiğin için sağol canım,tvyi tekrar açtım,bakacağız artık,sevmem aslında magazin programlarını ama işte bazen katlanmak zorunda kalıyoruz

yalçın kardeş yayın akışı haberi için sağolda ben bu show tvye pek güvenemiyorum,öyle diyorlar sonra başka türlü yapıyorlar anlamıyorum
yinede umarım doğrudur

sondakika
20-09-07, 08:08
vatani görevdeydim.. komutanla vadi konuşuyoruz... dedim o patlamadan bir nanay çıkmaz... hatta arada bir yerde patlar... komutan dedi.. evladım arıza mısın nesin sen?! büyük saçmalık olur... evet olur... eğer o patlamadan birkaç kişi yere düşmezse... bana arıza demişti, kulaklarını çınlatıyorum. iyi vadiciydi komutan... komutan, ne düşmesi kimsenin burnu bile kanamadı... 4 saniye yetti kurtarmaya durumu... olur mu.?! olur efendim olur.. bana süpriz değil ama komutan bu akşam izlerken ulen bizim nizamiye çavuşu tutturdu. hatta adamada arıza demiştim. tühlem haklı çıktı... der mi?! der... kim bilir... komutana buradan sevgiler...

3 saniyede o bombayı atıp kurtulmak... anca polata nasip olur... yani az kahramana... kader kısmet meselesi... öyleya nasibsiz soba bile yenmiyor bu alemde...

esasında birinin hain oldugu açıktı... o çiçek içeri girmiş ve masa üzerinde sessiz sedasız duruyorsa mahşerin 4 atlısı dışında bir hain vardı.. hatta masa başında toplananlar haricinde biriydi... herkesin tanıdıgı ama çokta ekranda yüzü görülmeyen biri... zira patlama akabinde baskın bu planın parçası... biri ofisi iyi ezberletmiş... haberde çıkan ve yere düşen tamer bizi yanıltması... bu tarz senaryoda bu olmaz... evet yumağın toptan kucağımıza verilmesi...

tataroğlu mataroğlu büyük sırrı falan filan... balon iddealar... elbet ki sır denilirken yatakta kopan kıyamet izlenimini verdi resmi site... bir kadın yada bir erkek... ama yıkılmış ağlayan inciye bakarsak yatakdaki tanıdık hemde çok tanıdık bir sima... julide olmasın...

bol aksiyon... bol heyacan... bol koşmaca kapmaca bir bölüm bizleri bekliyor... bekliyor beklemesinede şu maç işi olmasa... neyse alışalım ilk perşembe değil korkarım sonda olmayacak... yanisi şu; yola devam...

edit: magazin kelamı geçti mesajlarda... alışın alışın... neye?! ekibi oralarda görmeye... üzüldük... aşk fazla doruklara çıkmayacakmış... özlem büyük... kız kuleli istanbul gecelerine... herkes elif ölmeyecek diyor... diyor demesine herkesin istediğinin aksi oluyorsa.... geri planda bir film var demektir... hoş bizlere yansımadı... ama bu, yeni bir aşkın yolu puslu oldugu anlamına gelmiyor... tek taraflı sevda işi bayar... polatın gardı yumuşadı... yakında düşer... halo gibi biz gördük göreceğimizi.. küçük hayali bir sahne yazalım.. ((:

Polat alemdar ve ekibi dışarı çıkar araçlara binmek için.. tam o sırada polatın telefonuna mesaj gelir.. ekib arkada polat önde.. polat ceketin cebinden telefonu alır.. mesajı açar.. gülümser..

Halo- bir erkek telefona bakıp gülümsüyorsa..

Güllü atılır..

Güllü- anlaşılmıştır dayı gelen yengeden..

Polat- ne yengesi.. olum size ne oluyor lan.. (sertçe. )

Abdülhey- abi erhan bu yine diline vurdu boş konuşuyor..

Memati-( gülümseyerek) usta hadi ben demem, abdülhey demez güllüde demesin ya millet…

Halo- la dedim.. biz görmüşüz göreceğimizi..

Polat- yanlış görmüşsün dayı..

Memati- usta bilirsin kayıkçı hikayesini.. derler…

Polat- doğru aslanım derler… ya o kayığa binmeyeceksin bindin mi?! ses etmeyeceksin..

Ekip güler..

RIZA_BABA
20-09-07, 08:29
Büyük gün geldi çattı bugün türkiye Kurtlar Vadisi Pusu ya kitlencek kafalarımızda takılan sorular bu alşam cevaplanacak

merakla bekliyorum yeni bölümü

aylince
20-09-07, 08:54
necati şaşmaz röportajına fox magazinde baktım.çok tatlı röportajdı:)

ahu-polat aşkı olacak mı dediler."seyirci elifi unutabilmiş" degil dedi.peki polat unuttu mu dediler."polatta unutmadı "dedi."ahu aşık,ahunun ilgisi var zaten" dedi."polatta ona karşı boş degil ama tam dolu da degil "dedi.necatinin soylediklerinden,izleyici alışınca bu aşk olacak anladım:)

polat boş degil dedi ya buna çok sevindim.anlamıştım yanılmamışım:)umarım ahu-polat aşkı olur:) dizi süper,hikaye,karakterler,anlatılanlar herşey tamam ama aşk başka bir etkiler hep izleyiciyi.ben buna inanıyorum..zamanla da olsa geç de olsa ahu-polat arasında aşk olmalı..sadece aşk için izlenmez ama aşksız da olmaz bence..

bu arada,kim yaralanıyor diye sordular.gürmüz yaralanıyor dedi.başka sır vermedi diziden..

celeborn
20-09-07, 09:15
betülcüm anlattığın için çok saol:)benizleyememiştim..ama sayende izlemiş kadar oldum:)

'ahu aşık' çok net bir ifade olmuş..ilgisi olduğunu hatta kıskandığını fln anladıkta..'aşık' ifadesi duymayı beklediğim şey diildi açıkçası;)

polat'ın duygularının da aktarılması çok hoş ama..geçiçtirmeye çalışmamışlar..polat da boş değil bence ama tabiki zamanla kesinleşecek,belirginleşecek duyguları:img-yes:

bu arada o adamın adını pürmüz sanıyodum ben:img-hyste..umarım ciddi bişey yoktur..başkasına bişey olmamışmı yani?

aylince
20-09-07, 09:22
betülcüm anlattığın için çok saol:)benizleyememiştim..ama sayende izlemiş kadar oldum:)

'ahu aşık' çok net bir ifade olmuş..ilgisi olduğunu hatta kıskandığını fln anladıkta..'aşık' ifadesi duymayı beklediğim şey diildi açıkçası;)

polat'ın duygularının da aktarılması çok hoş ama..geçiçtirmeye çalışmamışlar..polat da boş değil bence ama tabiki zamanla kesinleşecek,belirginleşecek duyguları:img-yes:

rica ederim ırmakcım:) ahunun aşkını,ilgisini görüyoruz dedi.ahu aşık demedi galiba.ahunun aşkını görüyoruz demişti.sen boyle vurgulayınca düşündüm.ama ahunun aşkını görüyoruz da ahu aşık ifadesiyle aynı anlamda:)

bu konuda bence biraz da izleyicinin duygusuna gore karar verecekler anladım.soruya cevap direkt "izleyici elifi unutamadı "dedi.oradan anladım.efsane bir aşk var.hemen de olmaz haklılar..

polat zaten "bir gönülde iki sevda olamaz" derken de bunu anlatmaya çalıştı.polat severse oyle boş bir sevgiyle sevmez kimseyi.ya sevecek ya hiç sevmeyecek anlamında..

_sEz!N_
20-09-07, 09:25
Arkadaşlar vadinin özeti yok bu akşam , ben özet daha sonra yeni bölüm olur diye tahmin ediyordum ama 20.00'de direkt yeni bölüm vericekler..

Hatta şimdi Show'da gördüm .. Kurtlar Vadisi Pusu Bu akşam 19.30.. yazıyordu..
Aman dikkat edin 19.30'da tv karşısına geçin.. Ama tahmin ediyorum ki 19.30'dan itibaren 30 dk'lık 9. bölüm özeti ve 20.00'de yeni bölüm olacak..
Necati Şaşmaz Anahabere katılsa diyeceğim ama anahaberde erken kapatacak belli ki, o kadar dar zamanda onları konuk almaları da çok zor gibi.. Ama Show tv "Helva Nasıl yapılır" gibi saçma haberlerinden ödün verirse belki ekibimizi anahaberde görebiliriz..:) Bir umut işte. Ama büyük ihtimal vermiyorum tabi..:(

eliffpolattt
20-09-07, 09:25

bu arada o adamın adını pürmüz sanıyodum ben:img-hyste..umarım ciddi bişey yoktur..başkasına bişey olmamışmı yani?

Canım aşık demedi zaten Ahu için , seyirci Elif'i unutamıyor tabiki polatta unutamaz zaten dedi....Sadece şimdi Ahu'nun Polat'a olan ilgisini izliyoruz dedi...Peki polat Ahu'ya nasıl dediler oda ;Polatta Ahuya karşı boş değil ama doluda değil dedi.....Jenerikte anlaşılan ilerleyen zamanlarda Elif POlat ve Ahu aşkı arasında büyük bir engel oluşruacak dendi......:img-wink:

_sEz!N_
20-09-07, 09:28
Jenerikte anlaşılan ilerleyen zamanlarda Elif POlat ve Ahu aşkı arasında büyük bir engel oluşruacak dendi......
Zaten öyle birşeyler olacağını tahmin ediyorduk biz. Yine güzel bir aşk izleyeceğiz bence..EliF'in engel oluşturması Ahu-Polat aşkını güzelleştirecek.. Böyle olmasını istiyordum ben de zaten.. Benim gibi birçok kişi de öyle..Demek Polat Ahu'ya boş değilmiş, bakın bunu da öğrendiğimiz iyi oldu..:)

celeborn
20-09-07, 09:28
rica ederim ırmakcım:) ahunun aşkını,ilgisini görüyoruz dedi.ahu aşık demedi galiba.ahunun aşkını görüyoruz demişti.sen boyle vurgulayınca düşündüm.ama ahunun aşkını görüyoruz da ahu aşık ifadesiyle aynı anlamda:)

bu konuda bence biraz da izleyicinin duygusuna gore karar verecekler anladım.soruya cevap direkt "izleyici elifi unutamadı "dedi.hemen oradan anladım.efsane bir aşk var.hemen de olmaz haklılar..

polat zaten "bir gönülde iki sevda olamaz" derken de bunu anlatmaya çalıştı.polat severse oyle boş bir sevgiyle sevmez kimseyi.ya sevecek ya hiç sevmeyecek anlamında..

haklısın cnm..artık belliki ahu bir ara kara sevdaya tutulabilir ve polattan karşılık görmeyebilir..ama umarım ilerleyen zamanda polat da karşılık verir bu aşka:)
polatın iç çekişmelerini de izleyebiliriz belki..kararsızlıklarını;) bu da hoş olabilir:img-yes:

eliffpolattt cvp için çok teşekkürler;)

celeborn
20-09-07, 09:31
Zaten öyle birşeyler olacağını tahmin ediyorduk biz. Yine güzel bir aşk izleyeceğiz bence..EliF'in engel oluşturması Ahu-Polat aşkını güzelleştirecek.. Böyle olmasını istiyordum ben de zaten.. Benim gibi birçok kişi de öyle..Demek Polat Ahu'ya boş değilmiş, bakın bunu da öğrendiğimiz iyi oldu..:)

bende polatın gelgitlerinin izlemeyi çok isterim..öyle de olacak galiba..bu duygular işlenecek:img-yes:
valla iyi oldu bunu öğrendiğimiz..biz tahmin ediyoduk zaten ama karakterin kendisinden duymak kulağa daha hoş geliyo:)

_sEz!N_
20-09-07, 09:31
polatın iç çekişmelerini de izleyebiliriz belki..kararsızlıklarını bu da hoş olabilir
celeborn en merak ettiğim de bunlar olacak. Dediğin gibi Polat'ın iç çekişmelerini izlemek asıl zevk verecek gibi. Baya heyecanlı olur öyle olursa.. Senaristler aşk mevzusundan da yırtcaklar, yine seyirciyi etkilicekler gibi. Polat'ı bilmem de Necati Şaşmaz Ahu-Polat aşkını çok istiyor gibi bir havası var..:)

papatya67
20-09-07, 09:33
merhaba arkadaşlar akşam fox magazinde necati şaşmaz..pürmüzün ağır yaralanacağını söyledi....akşam çok şekerdi..muhabir sıkıştırınca necatide "sizin program bizden kaçmaz ya, bizdende kaçmaz...bizden laf alamazsınız" dedi..nevzatın gerçek sesi çok kötü...oda demekki dublaj yapıyor..:img-yes:

_sEz!N_
20-09-07, 09:34
bende polatın gelgitlerinin izlemeyi çok isterim..öyle de olacak galiba..bu duygular işlenecek:img-yes:
valla iyi oldu bunu öğrendiğimiz..biz tahmin ediyoduk zaten ama karakterin kendisinden duymak kulağa daha hoş geliyo:)

Evet,sanırım tahminlerimizde haklı çıkacağız.:img-yes:Merak ettim şimdi.Elif engeli çok iyi oldu. Senaristlerin elinde de çok iyi bir malzeme var aşk konusunda yani, bunu iyi kullanamak seyirciyi etkilemek gerek.. Senaristlerin bu avantajlarını kullanmayacaklarını, kaçıracaklarını sanmam. Bu fırsat kaçmaz.. Aşktan yana da açığı kapatacak rahatlıkla KVP:img-yes: hem de yürek parçalayarak..:)

celeborn
20-09-07, 09:35
celeborn en merak ettiğim de bunlar olacak. Dediğin gibi Polat'ın iç çekişmelerini izlemek asıl zevk verecek gibi. Baya heyecanlı olur öyle olursa.. Senaristler aşk mevzusundan da yırtcaklar, yine seyirciyi etkilicekler gibi. Polat'ı bilmem de Necati Şaşmaz Ahu-Polat aşkını çok istiyor gibi bir havası var..:)

:):) son cümlen çok hoşuma gitti..valla ben pek memnun olurum zaten;)

cidden izleyicinin ilgisini çekeceğini düşünüyorm bende..direk bir aşk görmektense..polatın bu iç parçalayan durumu..tamam polat ahuyla mutlu olsun gibi bir tavırda yaratabilir belki;)

polat meyhaneler fln gidermiş.saç sakal bir yerde..mecnun gibi:img-hyste..yok ya polat böyle takım elbise fln gayet güzel:good:

aylince
20-09-07, 09:36
Canım aşık demedi zaten Ahu için , seyirci Elif'i unutamıyor tabiki polatta unutamaz zaten dedi....Sadece şimdi Ahu'nun Polat'a olan ilgisini izliyoruz dedi...Peki polat Ahu'ya nasıl dediler oda ;Polatta Ahuya karşı boş değil ama doluda değil dedi.....Jenerikte anlaşılan ilerleyen zamanlarda Elif POlat ve Ahu aşkı arasında büyük bir engel oluşruacak dendi......:img-wink:

ahunun aşkını goruyoruz,ahunun ilgisi var dedi.ben yanlış duymadıysam boyle dedi.bu nedenle dedim yanlış anlaşılmasın.bence ahu aşık polata.polatın da ilgisi var ama elif onun için çok özel ve ona ihanet edecegini düşünüyor..eliften sonra başkasını sevecegini hiç düşünmüyor..bence boyle..

sezincim bilgi için teşekkürler:) evet boş degilmiş polat çok hoşuma gitti ya:) polatta ahudan etkilendi diye düşünüyordum:) necati cevap vermiş oldu bu konuya:)

celeborn
20-09-07, 09:38
merhaba arkadaşlar akşam fox magazinde necati şaşmaz..pürmüzün ağır yaralanacağını söyledi....akşam çok şekerdi..muhabir sıkıştırınca necatide "sizin program bizden kaçmaz ya, bizdende kaçmaz...bizden laf alamazsınız" dedi..nevzatın gerçek sesi çok kötü...oda demekki dublaj yapıyor..:img-yes:

bilgi için teşekkürler:good:

pürmüz ağır yaralı demek:(ama bu durum bence mantığa uygun..öyle bir saldırı düzenleniyor..bizimde kayıpvermemiz gayet normal die düşünüyorum hem daha inandırıcı..ekipten birini kaybetmek üzücü ama..belki pürmüz hastanede yaşam mücadelesine yenik düşer:(

_sEz!N_
20-09-07, 09:46

Pürmüz çok ağır demek. Onun yaralanması gerçekçilik açısından iyi aslında. Öyle bir çatışma sonunda kimsenin yaralanmaması saçma olurdu. Ne olacak görücez. Çok heyecanlıyım çok.:)

aylince
20-09-07, 09:48

sezincim güldürdün ya:) süper yorum:) Necati Şaşmaz Ahu-Polat aşkını çok istiyor gibi bir havası var:)

ırmakcım yorumun süper:) senaristler bir şekilde anlatacaklar bakalım nasıl yapacaklar bu aşkı:)

papatya ablacım evet gürmüz yaralı dedi.çatışmada birilerine birşey olacagı belliydi ama umarım birşey olmaz gürmüze..

_sEz!N_
20-09-07, 09:52
Selam Arkadaslar Özette bu Cümle geciyor:"Hangi adamı Polat Alemdar�ı öldürmek istiyor?..�" Sizce bu kisi kim?

Benim aklima kimse gelmiyor:icon_whis

Bir de Polattan izin isticek. O sahneyi çok merak ediyorum. Nasıl olacak acaba.. Polat canevinden mi vurulacak yoksa, tahmin ediyordu da olabilir mi..:)

yakamoz16
20-09-07, 10:06
Evet büyük gün geldi..

Bu akşam kurtlar vadiyi iniyor Türkiye yarın bu bölümki akşamı konuşucak bu kesin..

Özet yok direk yeni bölüm verilecek dizi bittikten sonra hemen tekrarı verilecek diye biliyorum.

Pürmüz yaralanıyormuş bir bunu biliyoruz bakalım daha neler neler olacak..

m.alara
20-09-07, 10:12

papatyam bende çok sevdim akşamki programı gerçi beklerken birkaç kez uyuyup uyandığım için gerçekten programı seyrettimmi yosa rüyamı gördüm ancak sizin yorumlarınızı okuyunca karar verebildim.

yazık prümüz ağır yaralanıyormuş acaba ölecekmiki, diğerleride yaralanıyor olabilir çünkü fragmanda ilerki sahnelerde polat abdül ve memati dışındakileri göstermiyor. röpörtajı yapan adamda hakikaten vadiden fırlamış gibiydi. nevzatın sesi sana neden garip geldi anlamadım bence filmdeki sesi gerçek sesi hatta konuşma tarzı bile aynı. birde önceden barlarda bodyguard olarak çalıştığını bilmiyordum çok şekerdi. ben şiddet yanlısı değilim konuşarak hallederim deyişine koptum. güllüylede gerçek hayattada yapışık ikiz gibi dolaşıyorlarmış. abdulde bayağı bir sporcuymuş, ilgilenmediği spor yok çocuğun. yani akşam hepsi hakkında bilmediğimiz şeyler öğrendik. birde necati odaya gelince hepsi birden tetenek oldu dizide polattan çekindikleri kadar gerçektede necatiden tırsıyorlarmış gibi geldi.

en önemlisi elifin ahu ile aralarında sorun olmaya devam edeceğini söyledi. bizim kızlar buna çok sevinmiş :img-wink:ama bence olması gerekende buydu zaten . bu aralarında aşk olmayacağını göstermez , aşk olacak ama problemde olacak demektir. aynı elif polat aşkı gibi olacak onların arasında ali vardı. bunların arasındada elif olacak. zaten sorunsuz bir aşk olsa evlenirler ve işin ilginçliği kaçardı böylesi daha güzel olacak. diyorum size bizim senaristler bu işi biliyor, inanmıyorsunuz.

celeborn
20-09-07, 10:13
off tekrar olayı cidden süper oldu:good:özet olmaması iyi sanki..çünkü 9 bölümün özeti bir anda vermeyeçalışınca hiç hoş olmuyo..bişey anlaşılmıyo..çoğu şey es geçiliyo..

olayı sıcağı sıcağına tartışmak da pek güzel olacak..özlemişim bölüm arkası forum sohbetlerini:)

alara ablacım senin sözüne inanmaz olurmuyuz hiç;)

iki aşk arasında kurduğun ilişki çok hoşuma gitti:img-yes:

sondakika
20-09-07, 10:14
öle bir saldırıda pürmüz yaralanmış... iyi!!... inandırıcı mı olmuş..?! umarım bombadan yaralanmıştır, herhal o baskından değil...

kv finallerinde klasik bir sahne var... hapse girme... her finalde istisnasız oldu... 55. bölümde hüsrev ile laz ziya... enterasandır, hüsrev ağa çıktı fazlada gün ışıgı görememişti... 86. bölümde iblikçi nedim.. kendileri hemen çıkışta öldü... bitiş finalinde yine laz ziya ile abidin.. laz ziya, hoş orada öldü.. dahası kantarcı tuncayın düştüğü yerin hapisten farkı yoktu. şimdi halo... çıkmasın içerdede durmasın.. zira istatistik verileri hoş değil...

halo ne olacak ?! ahu ne halt edecek?! basında çıkan, şu malum magazin haberi.. efem merak ediyoruz.. sadece polatın hain adamı değil.!!. ha yatakdaki mahluku unutmuyoruz.. çok önemli kendileri, tataroğlunun ailesinin sırrı oluyor..

RIZA_BABA
20-09-07, 10:20
Arkadaşlar show tv de yayın akışı olarak
20:00 Yerli Dizi Kurtlar Vadisi Pusu-Yeni Bölüm
23:00 Yerli Dizi Kurtlar Vadisi Pusu-Yeni Bölüm-TEKRAR

Yazıyor dizi bittikten hemen sonra tekrarı var dizinin yani dizi baya uzun sürcek sanırım 8 de başlasa 11 e yakın bitiririler

aylince
20-09-07, 10:20
bu arada bu bölümün konusuyla ilgisi yok ama diger bölümlerle,yine de kvpyle ilgili soylemek istedim. hoşuma gitti konuşulanlar:)

pazar süprizinde nefise-ipek tenolcay röportajına baktım.kvpden de konuştular.ipek "ahu enteresan bir karakter" dedi.buna çok takıldım.bu sezon ahu karakterini daha çok anlatacaklar.acaba enteresan yanları ne anlamadım:)

ayrıca nefise "dizide şoyle birşey olabilir diye düşünmüştüm,yapmışlar" dedi.tabi ne oldugunu soylemedi.sadece düşündügünü soyledi.senaryo ile ilgili teoriler buluyor.tam vadici oldu nefise dedim:) burada olumsuz eleştiriler yapılsa da o vadinin içinde ve çok mutlu.bence başarıyla da oynuyor.umarım bu eleştirilerde biter ve herkes ahu karakterini de sever:)

m.alara bence de nevzatın sesi aynı gibiydi.hatta birlikte geziyorlarmış hepsi o kısmı da çok hoşuma gitti.çok hoş bir roportajdı:) diziden sır sadece gürmüzün yaralandıgı..umarım birşey olmaz gürmüze..

ekip çok sır.birşey soylemiyor.zaten tarzları bu ve bence yakışıyor kvpye:)

m.alara
20-09-07, 10:21
:):) son cümlen çok hoşuma gitti..valla ben pek memnun olurum zaten;)

cidden izleyicinin ilgisini çekeceğini düşünüyorm bende..direk bir aşk görmektense..polatın bu iç parçalayan durumu..tamam polat ahuyla mutlu olsun gibi bir tavırda yaratabilir belki;)

polat meyhaneler fln gidermiş.saç sakal bir yerde..mecnun gibi:img-hyste..yok ya polat böyle takım elbise fln gayet güzel:good:

ya polat neden gitsin meyhanelere olsa olsa ahu gider :P:P:P sonuçta aşk acısı çekecek olan o

şaka bitarafa güzel bir aşk hikayesi izliycez anlaşılan, seyirciye " yeter artık elifi unutsun mutlu olsunlar" dedirtinceye kadar çile çektirecekler , ee muhtemelen buda son bölümlere denk gelecek , büyük ihtimallede onlarıda kavuşturmadan diziyi bitireceklerdir. ahuyuda öldürüp polatın kalbine gömmeden rahat edemez bizim senaristler. bu gidişle bizim polatımızın kalbi belediye mezarlığına dönecek:P:P:P

celeborn
20-09-07, 10:28
ya polat neden gitsin meyhanelere olsa olsa ahu gider :P:P:P sonuçta aşk acısı çekecek olan o

şaka bitarafa güzel bir aşk hikayesi izliycez anlaşılan, seyirciye " yeter artık elifi unutsun mutlu olsunlar" dedirtinceye kadar çile çektirecekler , ee muhtemelen buda son bölümlere denk gelecek , büyük ihtimallede onlarıda kavuşturmadan diziyi bitireceklerdir. ahuyuda öldürüp polatın kalbine gömmeden rahat edemez bizim senaristler. bu gidişle bizim polatımızın kalbi belediye mezarlığına dönecek:P:P:P

hani polat bir türlü karar veremiyorya..yukarı tükürse bıyık..aşağı tükürse sakal durumları..;)

ama ahu aşk acısı çekicek bencede kara sevdaya tutulacak..polattan da karşılık göremeyecek..kendini alkole fln verir belki..aman allah korusun:img-polic

naptın ablacım ya..içindeki cani yine ortaya çıktı..aman diyim dizginle onu..bu sefer mutlu son lütfen;)

eliffpolattt
20-09-07, 10:30
bu arada bu bölümün konusuyla ilgisi yok ama diger bölümlerle,yine de kvpyle ilgili soylemek istedim. hoşuma gitti konuşulanlar:)

pazar süprizinde nefise-ipek tenolcay röportajına baktım.kvpden de konuştular.ipek "ahu enteresan bir karakter" dedi.buna çok takıldım.bu sezon ahu karakterini daha çok anlatacaklar.acaba enteresan yanları ne anlamadım:)

ayrıca nefise "dizide şoyle birşey olabilir diye düşünmüştüm,yapmışlar" dedi.tabi ne oldugunu soylemedi.sadece düşündügünü soyledi.senaryo ile ilgili teoriler buluyor.tam vadici oldu nefise dedim:) burada olumsuz eleştiriler yapılsa da o vadinin içinde ve çok mutlu.bence başarıyla da oynuyor.umarım bu eleştirilerde biter ve herkes ahu karakterini de sever:)

m.alara bence de nevzatın sesi aynı gibiydi.hatta birlikte geziyorlarmış hepsi o kısmı da çok hoşuma gitti.çok hoş bir roportajdı:) diziden sır sadece gürmüzün yaralandıgı..umarım birşey olmaz gürmüze..

ekip çok sır.birşey soylemiyor.zaten tarzları bu ve bence yakışıyor kvpye:)

Canım orada Ahu karakteri adına enteresan dedi gelecekle ilgili bir senaryoya sahip değiller ki sadece 9 bölümlük bir Ahu'dan bahsetti onunda dikkatini çekmiş işte Ahu'nun enteresan bir karakter olduğunu diyorum ben Ahu karakteri tuhaf diyede ipek te anlamış....

yakamoz16
20-09-07, 10:31
Irmak bunları görmeyeceğimi mi sanıyorsun haaa.
Ne meyhanesi kızz Polat öyle şeyler yapmaz hele Ahu için hiç mi hiç yapmaz.

Onun biricik aşkı Elif'i ölmüş yine meyhanelere düşmemişte Ahu içinmi düşecek:img-hyste

m.alara
20-09-07, 10:33
off tekrar olayı cidden süper oldu:good:özet olmaması iyi sanki..çünkü 9 bölümün özeti bir anda vermeyeçalışınca hiç hoş olmuyo..bişey anlaşılmıyo..çoğu şey es geçiliyo..

olayı sıcağı sıcağına tartışmak da pek güzel olacak..özlemişim bölüm arkası forum sohbetlerini:)

alara ablacım senin sözüne inanmaz olurmuyuz hiç;)

iki aşk arasında kurduğun ilişki çok hoşuma gitti:img-yes:

sağol ırmakçım bana inandığına sevindim yani sözümü ciddiye alın diye sakal bırakıcam ama bayanlara yakışmaz diye düşündüm. :P:P

son tahminlerde baya bir sapma var baş şüpheli alper haline gelmiş anlaşılan neden fikir değiştirdiğinizi anlamadım yeni bir tüyo varda benmi kaçırdım

ben aynı fikirdeyim tamer bombayı içeri alan hain ( haberlerde gösterdikleri düşme sahnesi arabanın içinde geçiyor belki tamer sıvışacakken bizimkiler vuruyorlardır.)

başkan kirli ilişkiler içinde olan kişi.

polatı öldürmek için izin isteyecek kişide abdül. ( belki bu bölümde değil ilerki bölümlerde olabilir bu demek değilki abdulhey polata ihanet edecek. belki tartışacaklar ve ekipten ayrılacak polatla ters düşecekler fakat sonra gerçekleri anlayıp dönüş yapacak. olamazmı )

celeborn
20-09-07, 10:35

Onun biricik aşkı Elif'i ölmüş yine meyhanelere düşmemişte Ahu içinmi düşecek:img-hyste

aslı dur kızma bacım hemen:img-polic
polat yapmasın diyorum zaten ben..

ahu için diil aslında o olay..elif için..eliften kopamadığı için..ama ahuya karşı da duyguları olduğu için;)
bence kesinlkle işlenmeli bu yürek burkan senaryo..:sad53:

m.alara
20-09-07, 10:38
öle bir saldırıda pürmüz yaralanmış... iyi!!... inandırıcı mı olmuş..?! umarım bombadan yaralanmıştır, herhal o baskından değil...

kv finallerinde klasik bir sahne var... hapse girme... her finalde istisnasız oldu... 55. bölümde hüsrev ile laz ziya... enterasandır, hüsrev ağa çıktı fazlada gün ışıgı görememişti... 86. bölümde iblikçi nedim.. kendileri hemen çıkışta öldü... bitiş finalinde yine laz ziya ile abidin.. laz ziya, hoş orada öldü.. dahası kantarcı tuncayın düştüğü yerin hapisten farkı yoktu. şimdi halo... çıkmasın içerdede durmasın.. zira istatistik verileri hoş değil...

halo ne olacak ?! ahu ne halt edecek?! basında çıkan, şu malum magazin haberi.. efem merak ediyoruz.. sadece polatın hain adamı değil.!!. ha yatakdaki mahluku unutmuyoruz.. çok önemli kendileri, tataroğlunun ailesinin sırrı oluyor..

bombadan yaralanması bence saçma olur bombaya en yakın kişi polat onun burnu bile kanamadan pürmüz nasıl ağır yaralansın. bence baskında yaralanıyor

yakamoz16
20-09-07, 10:39
aslı dur kızma bacım hemen:img-polic
polat yapmasın diyorum zaten ben..

ahu için diil aslında o olay..elif için..eliften kopamadığı için..ama ahuya karşı da duyguları olduğu için;)
bence kesinlkle işlenmeli bu yürek burkan senaryo..:sad53:

Polatın yürek burkan dramı:img-hyste

Ha şöyle yaa yapmasın tabi bende diyorum Irmak ne diyor böyle diye neyse anlaştık şimdi..

sondakika
]

polatı öldürmek için izin isteyecek kişide abdül. ( belki bu bölümde değil ilerki bölümlerde olabilir bu demek değilki abdulhey polata ihanet edecek. belki tartışacaklar ve ekipten ayrılacak polatla ters düşecekler fakat sonra gerçekleri anlayıp dönüş yapacak. olamazmı )

o zaman sormazlar mı adama, neden her tanıtım fragmanında sağda solda bu 4 lünün resmi var... diziyi sırtlaryan bu kadro.. yani mahşerin 4 atlısı... zaten eli ayağı düzgün adam kalamış polat etrafında.. gidenlerin boşluguda dolmuş değil.. birde abdül hain olacak...!! mümkün değil...

celeborn
sağol ırmakçım bana inandığına sevindim yani sözümü ciddiye alın diye sakal bırakıcam ama bayanlara yakışmaz diye düşündüm. :P:P

son tahminlerde baya bir sapma var baş şüpheli alper haline gelmiş anlaşılan neden fikir değiştirdiğinizi anlamadım yeni bir tüyo varda benmi kaçırdım

ben aynı fikirdeyim tamer bombayı içeri alan hain ( haberlerde gösterdikleri düşme sahnesi arabanın içinde geçiyor belki tamer sıvışacakken bizimkiler vuruyorlardır.)

başkan kirli ilişkiler içinde olan kişi.

aa sakal fln ne gerek var:img-cool2:img-cool2
temennim alperin hain çıkması..tamer iyi çocuk gibiydi..konduramıyorum ona..hem tamer öbür taraftan olsa nie öldürsünler adamı..kaza kurşunumuydu yoksa o:img-pilot

başkanla ilgili tahminine katılıyrum:img-yes:

abdülde emir alabilir polatı öldürmek için..sonuçta devletin adamı..ama eli tetiğe bir türlü gitmez..:happy0064

celeborn
20-09-07, 10:42
Polatın yürek burkan dramı:img-hyste

Ha şöyle yaa yapmasın tabi bende diyorum Irmak ne diyor böyle diye neyse anlaştık şimdi..

hoş olmazmı aslıcım bu konu ya??direk ahuya aşık olmaktansa..biraz mücadele etse duygularıyla daha gerçekçi olur bence..ama halen mutlu sonda ısrarcıyım:)

m.alara
20-09-07, 10:43
hani polat bir türlü karar veremiyorya..yukarı tükürse bıyık..aşağı tükürse sakal durumları..;)

ama ahu aşk acısı çekicek bencede kara sevdaya tutulacak..polattan da karşılık göremeyecek..kendini alkole fln verir belki..aman allah korusun:img-polic

naptın ablacım ya..içindeki cani yine ortaya çıktı..aman diyim dizginle onu..bu sefer mutlu son lütfen;)

dur ırmak yapma !
kızı esrara başlatma bari , sonra topluma kötü örnek oluruz
hayır hayır kendinide vurmasın yine kötü örnek durumu:P:img-wink:

eliffpolattt
20-09-07, 10:44
büyük ihtimalle kavuşamayacaklar ama seni o zaman görücem. mendil yetmeyecek çarşaf alıcaksın ekran başına geçerken :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Ablacım ağzına sağlık bidaha yaz kavuşamıyacaklar diye oh oh....Valla hiçte ağlıyacağımı sanmıyorum ben aşk yaşamzlar diye bir umut bekliyorum Ahu ölünce ağlamak mı dedin zil takar oynarım....Her zaman ilkler özel ve güzeldir ben Elif'e ağladım hemde çok üzülerek bir daha tekrarlanacağını sanmıyorum....:img-blush

celeborn
20-09-07, 10:51
dur ırmak yapma !
kızı esrara başlatma bari , sonra topluma kötü örnek oluruz
hayır hayır kendinide vurmasın yine kötü örnek durumu:P:img-wink:

doğru dikkatli olmak lazım..:img-polic

yakında yine boy boy haberleri çıkar kvp şöyle kötü örnek oldu yok böyle kötü örnek olddu:icon_evil:icon_evil

hem ahuya da yazık..olmasın böyle şeyler;)

m.alara
20-09-07, 10:55
o zaman sormazlar mı adama, neden her tanıtım fragmanında sağda solda bu 4 lünün resmi var... diziyi sırtlaryan bu kadro.. yani mahşerin 4 atlısı... zaten eli ayağı düzgün adam kalamış polat etrafında.. gidenlerin boşluguda dolmuş değil.. birde abdül hain olacak...!! mümkün değil...

ben illede abdül olacak demiyorum, ama polata yakın adamlardan biri olacaksa bu abdülden başkası olamaz. abdül bir devlet görevlisi polata inanıyor ve güveniyor ama polatın devlet için zararlı olduğu fikrine kapılırsa polatı öldürmek için tereddüt etmeyecek te tek kişi. onun dışındaki adamlarından herhangi birinin ihaneti çok daha saçma olur çünkü onlar devlet için değil polat için ordalar asıl bağlı oldukları polat. işin mahiyetine bakmazlar, kimin çıkarına olduğunu umursamazlarpolat ne derse o.

ırmakcım dizide aşk olsun diye tutturanlardan olmama rağmen mutlu son konusuna kesinlikle katılmıyorum . elif ölmeseydide evlenselerdi bu kadar efsane olmazdı, kv nin son bölümü bu kadar etkili olmazdı, hatta bana kalsa diziyi devam ettirmeyeceklerse pusunun sonunda polatta ölmeli. çokmu caniyim ne:img-wink:
elifffpolatcım o kadar emin olma elife kıl olanların son bölümde gözyaşlarını tutamadıklarını bilirim

sondakika
20-09-07, 10:57
biraz ötede kvde ilginç bir istatistik söylemiştim... malum finallerde hapis.. tek o mu ?! forumda bir aşk türküsü tutturmuş gidiyor.. kv istatistiği olurda bu senarist takımının olmaz mı? olur.. ki var... o zaman nedir böylesi radyo frankasındaki özel istek gibilerinden aşk beklentisi.. sonu hüsran... başı hüsran... yalan mı?! geçmişine bakın derim... adamların kalemini kırmadıgı sevda yok... adamlar bu hususta sabıkalı... sadece kv'de değil.. önceki ve yeni tüm eserlerinde.. ayırlıkta bile..

yani fazlada umutlu değilim... ha olursa... bağlanmam... sonuçu belli yolada girmeye gerek yok derim... biri gömülür, biri ölü modda yaşar. ya bankları ovalar çok özledim seni diye, ya bir resme bakar masa üstündeki.. bizlerde ah ederiz vah ederiz.. lem ölmeyecekti beee diye....

yada forumda şakalaşma malzemesi olur.. kesin umudu raci ile bahadırda adamların kaleminin ayarı bozuk... sadece bu olsa... heriflerin aşka bakış açılarını ciddi anlamda merak ediyorum... hemde ne merak.. vallah polatın hain adamından daha çok...

neye yanarım.. mutlu olan aşklar efsane olmamış yalanına... madem efsane o zaman iki cümleden biri elif ölmeyecekti olmasın.. yada elifsiz bir kvnin tadı yok... canım olsunda birleşme olmasın... yeterki olsun.. mezar taşına ne hacet.. bazılarını toprağı çeker.. ahu dikkat...

aylince
20-09-07, 11:01
m.alara nefiseye sormak gerek.siz de isterseniz o da isterse sizin ekibe katılır herhalde:)

hoş olmazmı aslıcım bu konu ya??direk ahuya aşık olmaktansa..biraz mücadele etse duygularıyla daha gerçekçi olur bence..ama halen mutlu sonda ısrarcıyım:)

ırmakcım polat sevemem diyecek,hep kabul etmeyecek boyle olacak bence de.halo olur diyecek,polat olamaz diyecek.çok tatlı sahneydi olur olur diyor halo:)ve ben de mutlu olmalarını istiyorum:) polatta ahu da mutlu olsun.efsane aşk elif-polat kavuşamamış.ama ahu-polat umarım kavuşur ve mutlu olur.dizide bu konu nasıl işlenir bilmem ama halonun da dedigi gibi "bu sefer bu iş tamam":)

gürmüz bombadan yaralandı diye düşünmüştüm..dediginiz gibi bombadan degil de kurşunlardan yaralanmıştır haklısınız..

m.alara
20-09-07, 11:04
biraz ötede kvde ilginç bir istatistik söylemiştim... malum finallerde hapis.. tek o mu ?! forumda bir aşk türküsü tutturmuş gidiyor.. kv istatistiği olurda bu senarist takımının olmaz mı? olur.. ki var... o zaman nedir böylesi radyo frankasındaki özel istek gibilerinden aşk beklentisi.. sonu hüsran... başı hüsran... yalan mı?! geçmişine bakın derim... adamların kalemini kırmadıgı sevda yok... adamlar bu hususta sabıkalı... sadece kv'de değil.. önceki ve yeni tüm eserlerinde.. ayırlıkta bile..

yani fazlada umutlu değilim... ha olursa... bağlanmam... sonuçu belli yolada girmeye gerek yok derim... biri gömülür, biri ölü modda yaşar. ya bankları ovalar çok özledim seni diye, ya bir resme bakar masa üstündeki.. bizlerde ah ederiz vah ederiz.. lem ölmeyecekti beee diye....

yada forumda şakalaşma malzemesi olur.. kesin umudu raci ile bahadırda adamların kaleminin ayarı bozuk... sadece bu olsa... heriflerin aşka bakış açılarını ciddi anlamda merak ediyorum... hemde ne merak.. vallah polatın hain adamından daha çok...

neye yanarım.. mutlu olan aşklar efsane olmamış yalanına... madem efsane o zaman iki cümleden biri elif ölmeyecekti olmasın.. yada elifsiz bir kvnin tadı yok... canım olsunda birleşme olmasın... yeterki olsun.. mezar taşına ne hacet.. bazılarını toprağı çeker.. ahu dikkat...

alemsin ya :P:P:P

adamların aşka bakışları ilginç olsa gerekki birtanesi bile evli değil komple müzmin bekar takımı. hani birileri onlara garanti verse sonunda bu sevdiğin hatun ölecek, o zaman tereddüt etmeyip birer sevgili bulacaklarmış gibi geliyor. :img-wink:

kalemlerinin ayarı olmasada ben onların kalemini seviyorum
halonun sonu konusunda bende aynı fikirdeyim durumunu iyi görmüyorum

m.alara
20-09-07, 11:07
m.alara nefiseye sormak gerek.siz de isterseniz o da isterse sizin ekibe katılır herhalde:)

ırmakcım polat sevemem diyecek,hep kabul etmeyecek boyle olacak bence de.halo olur diyecek,polat olamaz diyecek.çok tatlı sahneydi olur olur diyor halo:)ve ben de mutlu olmalarını istiyorum:) polatta ahu da mutlu olsun.efsane aşk elif-polat kavuşamamış.ama ahu-polat umarım kavuşur ve mutlu olur.dizide bu konu nasıl işlenir bilmem ama halonun da dedigi gibi "bu sefer bu iş tamam":)

gürmüz bombadan yaralandı diye düşünmüştüm..dediginiz gibi bombadan degil de kurşunlardan yaralanmıştır haklısınız..

kabul ederiz tabi neden etmeyelim :img-wink:

bence sadece polatın iki arada bir derede kalması değil, ahununda elifi kabullenememesii problemi olacaktır.

bence halo üzerinede fazla hayal kurma az önce dediğim gibi halonun sonunu pek iyi görmüyorum

aylince
20-09-07, 11:19
kabul ederiz tabi neden etmeyelim :img-wink:

bence sadece polatın iki arada bir derede kalması değil, ahununda elifi kabullenememesii problemi olacaktır.

tabi o da var.ahu da elifi kabullenemez.zaten polat elifi severken ahuyla aşk yaşayamaz.ahu elif polat hikayesini bile bilmiyor.belki polat anlattıkça saygı duyacaktır.ama yine de polat ahu arasında hemen aşk olmaz.elif hep etkileyecek onları.ama süper bir senaryo olacaktır..

mesajını gordum haklısın.ama halo karakterini çok sevdim.umarım birşey olmaz haloya..sadece ahu-polat aşkını destekledigi için degil,polat-halo diger diyaloglarda çok guzel bence.ama bu soyledigiyle ahu-polat aşkını isteyenlerin sevgisini ayrı kazandı."bu sefer bu iş tamam" dizide boyle bir cümle soylettirdiler bu bile guzel bence:)

burçinn
20-09-07, 11:21
Ablacım ağzına sağlık bidaha yaz kavuşamıyacaklar diye oh oh....Valla hiçte ağlıyacağımı sanmıyorum ben aşk yaşamzlar diye bir umut bekliyorum Ahu ölünce ağlamak mı dedin zil takar oynarım....Her zaman ilkler özel ve güzeldir ben Elif'e ağladım hemde çok üzülerek bir daha tekrarlanacağını sanmıyorum....:img-blush

dimi dimi dimi ama:)ben elife kahrolmuşum ağlamaktan gözpınarlarım kurumuş hala ismi geçince ve dizide resmini görünce gözlerim doluyor gidip ahuya mı üzülcem.heeçç üzülmem valla ben de zil takar göbek atarım:)

celeborn
20-09-07, 11:22
zaten sönmez atasoy amerikada sanırım bir tiyatroda rol alacakmış diye duydum..yani kvp'de aktif rol almasına pek ihtimal vermiyorum..sonu da herhalde pek iç açıcı olmayacaktır..pek fena olmuştı zaten hücreye konduğunda:(:(

polatı evli,çocuklu vs. hayal edemesemde bu sefer ahu ölmesin eğer polat yaşıyorsa..ama bence de dizinin devamı olmayacaksa..şöyle polatın şanına yakışır bir ölüm olabilir:(

burçinn
20-09-07, 11:26

çok güldüm yorumlarına yaa hele şu bankları ovalaması ve resme bakıp iç geçirmesi konusunda yüzde yüz sana katılıyorum.osman sınavdan bulaşmış kendilerine!efsane aşk dediğinde kavuşma olmazmış.yani mutlu aşk aşk değildir zaten mantığı...ben de çok merak ediyorum bakış açılarını.yok valla yok kalemlerinin ayarı yok dediğin gibi:)
bu arada bugün yine saatiyle oynanmış 19.30 olarak gördüm ben sizin bir bilginiz var mı?19.30 erken değil mi babam üzüldü işe giderken neden o kadar erken saate almışşar diye.herhalde maç yüzünden ama çok erken 19.30:icon_whis

burçinn
20-09-07, 11:30
zaten sönmez atasoy amerikada sanırım bir tiyatroda rol alacakmış diye duydum..yani kvp'de aktif rol almasına pek ihtimal vermiyorum..sonu da herhalde pek iç açıcı olmayacaktır..pek fena olmuştı zaten hücreye konduğunda:(:(

polatı evli,çocuklu vs. hayal edemesemde bu sefer ahu ölmesin eğer polat yaşıyorsa..ama bence de dizinin devamı olmayacaksa..şöyle polatın şanına yakışır bir ölüm olabilir:(ben daha önce bir yorum yapmıştım polat ve ahu aşk yaşayacaklarsa bile evlenmezler ve mutlu son olmaz diye.hala bu düşüncedeyim.ama senin yorumunu pek anlayamadım aşk yaşamazlarsa ahu ölsün mü demek istedin?bence ölmesine gerek yok dizide olması için ille aşk yaşaması gerekmez ki.halo ise ölecek bence.senden aldığımız haberler de bunu doğruluyor sanırım.ben bilmiyordum amerikaya gideceğini.hem halo firari eninde sonunda yakalanacaktı:icon_sorr

papatya67
20-09-07, 11:34
merhaba kızlar..naber..:img-wink:benden sonra bayağı kaynatmışsınız..
alaracaığım tatlım pürmüz silahlı çatışmada mutlaka yaralanıyor olmalı..çünkü ofiste bombanın patlaması olanaksız...bombalar dışarda patladı..hata iki yerde patladı..içeri sızmak için geçit açmak amacıyla, bombaları dışarı yerleştirmişlerdi...bombalar patlayınca içeriye sis bombası attılar..ve çatışma başlattılar..aynen kv ıraktaki gibi..polatın ve adamlarının saklandıkları yerede sis bombası atmışlardı..burada da öyle oldu..çatışma olurkende, diğer geçitten bakanı kaçırdılar..pürmüz bu çatışmada yaralandı..çiçekte sadece mekanizma vardı..belkide dışardaki bombaların patlamasını sağlayan mekanizmadır...polat çiçekte bomba olduğunu sandığı için refleks olararak çiçeği attı..aslında bomba dışarda patladı..bu akşam gerçeği daha iyi anlayacağız..:img-wink:

burçinn
20-09-07, 11:36

Onun biricik aşkı Elif'i ölmüş yine meyhanelere düşmemişte Ahu içinmi düşecek:img-hystebence de adam en büyük darbeyi yemiş ahuyu mu takacak kafaya...polat iyi kalplidir yardımı sever.ahuya da öyle yardım edecek.bir ilgisi varsa bile bence aşka dönüşmeyecek.yani umarım:img-wink:
bu arada arkadaşlar biliyorsunuz ki ali polattan farklı biri değildi ve polat aliyi bir şekilde elife gösteriyordu elif ona bu yüzden yaklaşmıştı.onda alinin sevgisini gördü.yoksa elif polata yaklaşmayacaktı.oysa ahu ve polat olayı çok çok farklı.kesinlikle aynı şey değil!

burçinn
20-09-07, 11:39
alaracaığım tatlım pürmüz silahlı çatışmada mutlaka yaralanıyor olmalı..çünkü ofiste bombanın patlaması olanaksız...bombalar dışarda patladı..hata iki yerde patladı..içeri sızmak için geçit açmak amacıyla, bombaları dışarı yerleştirmişlerdi...bombalar patlayınca içeriye sis bombası attılar..ve çatışma başlattılar..aynen kv ıraktaki gibi..polatın ve adamlarının saklandıkları yerede sis bombası atmışlardı..burada da öyle oldu..çatışma olurkende, diğer geçitten bakanı kaçırdılar..pürmüz bu çatışmada yaralandı..çiçekte sadece mekanizma vardı..belkide dışardaki bombaların patlamasını sağlayan mekanizmadır...polat çiçekte bomba olduğunu sandığı için refleks olararak çiçeği attı..aslında bomba dışarda patladı..bu akşam gerçeği daha iyi anlayacağız..:img-wink:
hoşgeldiin:)gerçi ben de yeni geldim bayağı bir yazışmışlar yine...bence pürmüz ölecek...ama papatya dışarıdaki bombayı patlatmak için içeride çiçeğe mekanizma yerleştirmeye neden gerek duysunlar ki?dışarıdan patlatırlar o zaman.bence bomba çiçekteydi canım.
bu arada saate tekrar dikkat çekmek istiyorum arkadaşlar ben 19.30 olarak gördüm bugün!!yani saati değişmiş...

m.alara
20-09-07, 11:40
dimi dimi dimi ama:)ben elife kahrolmuşum ağlamaktan gözpınarlarım kurumuş hala ismi geçince ve dizide resmini görünce gözlerim doluyor gidip ahuya mı üzülcem.heeçç üzülmem valla ben de zil takar göbek atarım:)

bak canımcım sanada aynı şeyi söyleyim , ahuya ne kadar kıl olursan ol bizim senaristler sizi bile üzmeyi başarır. tecrübeyle sabittir.
ben kv yi hiç izlememiş olan kardeşlerime ve diğer yaz misafirlerime bu yaz baştan itibaren cd lerini izlettim ya hepside alife acayip kıl oldular, ama elifin ölmesine hepside çok üzüldü

celeborn
20-09-07, 11:40
ben daha önce bir yorum yapmıştım polat ve ahu aşk yaşayacaklarsa bile evlenmezler ve mutlu son olmaz diye.hala bu düşüncedeyim.ama senin yorumunu pek anlayamadım aşk yaşamazlarsa ahu ölsün mü demek istedin?bence ölmesine gerek yok dizide olması için ille aşk yaşaması gerekmez ki.halo ise ölecek bence.senden aldığımız haberler de bunu doğruluyor sanırım.ben bilmiyordum amerikaya gideceğini.hem halo firari eninde sonunda yakalanacaktı:icon_sorr

bende bir aşk ilişkisinin bize yansıtılacağı görüşündeyim..ama benm kastım aşk yaşamazlarsa ahu ölsün değil..aşk yaşayacaklarsa ve polat da ölmüyorsa..ahu yaşamaya devam etsin ve mutlu olsunlar..ama güzel bir finalde polat da hayata gözlerini yumabilir dedim;)

burçinn
20-09-07, 11:46
bak canımcım sanada aynı şeyi söyleyim , ahuya ne kadar kıl olursan ol bizim senaristler sizi bile üzmeyi başarır. tecrübeyle sabittir.
ben kv yi hiç izlememiş olan kardeşlerime ve diğer yaz misafirlerime bu yaz baştan itibaren cd lerini izlettim ya hepside alife acayip kıl oldular, ama elifin ölmesine hepside çok üzüldüçünkü elif şımarık hareketleriyle zaman zaman kıl ediyordu ama insanlar onların aşkını sevdi ve inandı.o aşkın üstüne zaten bu aşk hiçbir şekilde inandırıcı olmaz.o ilkti ve bitti.ben bile bu kadar elif elif diyorum zaman zaman elife sinir olmuştum.ama gene de çok yakışıyorlardı ve aşkları çok güzeldi.ahuya olan tepkiyle elife olan bir değil onu da söyleyim.ahuda daha başka nedenler var.elif ve polatın aşkına herkes inandı etkileyiciliği de ordaydı.polat ondan başkasını sevemez ben bunu savunuyorum.ama ileride ne yaparlar bilemem en azından bir süre daha ahu ve polatı görmeyeceğimiz kesin.umarım hiçbir zaman görmeyiz.
celeborn anladım ne demek istediğini.ama ben mutlu son olmayacak diyorum yani aşk açısından en azından:img-wink:
alaracım ben hayatta üzülmem ahuya adım gibi eminim yemin edebilirim.üzülmeeemmm çok mutlu olurum aksine.elifi karakter olarak çok sevmeyenler olabilir ya da arada sırada insanları sinir edebilir ama onların aşkları çok güçlüydü kmse gidip de ayrılsınlar demez herkes kavuşmalarını ister.oysa polatın yeni aşkı inandırıcı olmayacak.neyse ya kapatalım mı konuyu ne dersiniz:img-wink:

papatya67
20-09-07, 11:49
hoşgeldiin:)gerçi ben de yeni geldim bayağı bir yazışmışlar yine...bence pürmüz ölecek...ama papatya dışarıdaki bombayı patlatmak için içeride çiçeğe mekanizma yerleştirmeye neden gerek duysunlar ki?dışarıdan patlatırlar o zaman.bence bomba çiçekteydi canım.
bu arada saate tekrar dikkat çekmek istiyorum arkadaşlar ben 19.30 olarak gördüm bugün!!yani saati değişmiş...

iyide içerde patlasa taş üstünde taş kalırmıydı ki..çiçeğe mekanizmayı polata göz dağı olarak koydular..birde dizinin heyecanını artırmak için...şimdi tatlım kv ırakı düşün..bombanın patladığı ve zarar verdiği alandaki tahribatı...ölüler yaralılar..ortalık kan gölüne dönmüştü...üstelik açık alandı..ofis kapalı bir alan..eğer ofiste bomba patlarsa ne olur sence..oradan sağ çıkmalarının ihtimali ne kadar..oysaki bizimkilerde tek sıyrık yoktu..aslan amcanın kütüphanesinin altındaki mahzendeki bomba bile ne kadar ağır tahribat yapmıştı..biz içerdeki sisi bomba olarak yorumlamış olabiliriz..bence dışardaydı..

burçinn
20-09-07, 11:53
iyide içerde patlasa taş üstünde taş kalırmıydı ki..çiçeğe mekanizmayı polata göz dağı olarak koydular..birde dizinin heyecanını artırmak için...şimdi tatlım kv ırakı düşün..bombanın patkladığı ve zarar verdiği alandaki tahribatı...ölüler yaralılar..ortalık kan gölüne dönmüştü...üstelik açık alandı..ofis kapalı bir alan..eğer ofiste bomba batlarsa ne olur sence..oradan sağ çıkmalarının ihtimali ne kdar..oysaki bizimkilerde tek sıyrık yoktu..aslan amcanın kütüphanesinin altındaki mahzendeki bomba bile ne kadar ağır tahribat yapmıştı..biz içerdeki sisi bomba olarak yorumlamış olabiliriz..bence dışardaydı..
of haklısın canım, benim aklım da senin bu dediğin yerde karışıyor.ama gözdağı vermek için çiçeğe onu koymalarına gerek yok.direkt olarak olayı gerçekleştirdiklerinde de zaten gözdağı vermiş olabilirler.acaba diyorum polat ofisi bombaya karşı belli bir koruma altına almış olabilir mi?yani başka türlü imkan vermiyorum ordan bir tek pürmüzün yaralı kurtulacağına.:icon_whisbir de şimdi aklıma geldi aslında ofiste hasar var tepelerden taşlar yağıyor adamların üstüne.ama normalde yıkılması lazım.o zaman belki polat bu tip bir bombaya kariı binayı güçlendirmiştir.adam istihbaratçı bu tip imkanları vardır değil mi...

m.alara
20-09-07, 11:55

ooo papatyam gelmiş hoş geldin canım . şimdiye kadar senle tahminlerimiz hep tutardı ama bu defa iş çok karışık anlaşılan .
bence bomba çiçekte , doğru dışarda patlıyor ama fragmanda gösteriyor zaten polat çiçeği başka bir yere atıyor orasıda muhtemelen bahçeye çıkan koridor o yüzden bomba dışarda patlıyor, 1 den çok bomba olayına bende katılıyorum zaten patlama sahnesini izlediysen 2 patlama oluyor ( tabi çekim hatası değilse)

burçin demek istediğim polatla elif arasında ali hep vardı. bu aşk yaşamalarına engel olmadı ama mutlu olmalarına engel oldu, elif ölürken bile hala ali ile polat arasındaydı. polatta ali başka biri olmasa dahi ali olarak polatı polat olarak aliyi kıskandı. aynı kişi olmaları bir şey değiştirmez sonuçta durum aynı ölü sevgili arada olayı. bence polatın elife duyduğu sevgide polatın ahuya aşık olmasına engel olmayacak ama mutlu olmasınada izin vermeyecek, tıpkı elif gibi o da iki aşk arasında kalacak, ahuda elifi kıskanacak , o aşka saygı duyması kıskanmasına engel değil. polat kendi kendini bile kıskanmıştı.

papatya67
20-09-07, 11:57
of haklısın canım, benim aklım da senin bu dediğin yerde karışıyor.ama gözdağı vermek için çiçeğe onu koymalarına gerek yok.direkt olarak olayı gerçekleştirdiklerinde de zaten gözdağı vermiş olabilirler.acaba diyorum polat ofisi bombaya karşı belli bir koruma altına almış olabilir mi?yani başka türlü imkan vermiyorum ordan bir tek pürmüzün yaralı kurtulacağına.:icon_whis

tatlım demekki amaç polatı öldürmek değildi o zaman..yoksa çok rahat öldürebilirlerdi..bu senayoya göre polat göz dağı veriyorlar ki, sadece güçün kendisinde olmadığını anlatıyorlar..belkide o çiçeğe mekanizmayı koymalarındaki amaç, "bak biz istersek senin en korunaklı yerine bile sızıp, sizi istediğimiz yerde öldürebiliriz".olabilir tatlım...sonuçta bu bir güç savaşı..:img-wink:

papatya67
20-09-07, 12:03
ooo papatyam gelmiş hoş geldin canım . şimdiye kadar senle tahminlerimiz hep tutardı ama bu defa iş çok karışık anlaşılan .
bence bomba çiçekte , doğru dışarda patlıyor ama fragmanda gösteriyor zaten polat çiçeği başka bir yere atıyor orasıda muhtemelen bahçeye çıkan koridor o yüzden bomba dışarda patlıyor, 1 den çok bomba olayına bende katılıyorum zaten patlama sahnesini izlediysen 2 patlama oluyor ( tabi çekim hatası değilse)

teşekkürler ortak..sende hoş geldin canım..:img-wink:evet tatlım çoğu konuda hem fikiriz..ama bu bomba konusu gerçekten kafa karıştırıyor..bir gün önceki düşüncem, ertesi gün değişiyor..hepimiz en mantıklı cevabı bulmaya çalışıyoruz..tabiki bu arada beyin jimlastiği yapıyoruz..aferim kv ekibine..ya bu senaristlerden korkulur..gerçekten müthiş akıllılar.. bir türlü işin içinden çıkamıyoruz...:img-yes:

m.alara
20-09-07, 12:03
tatlım demekki amaç polatı öldürmek değildi o zaman..yoksa çok rahat öldürebilirlerdi..bu senayoya göre polat göz dağı veriyorlar ki, sadece güçün kendisinde olmadığını anlatıyorlar..belkide o çiçeğe mekanizmayı koymalarındaki amaç, "bak biz istersek senin en korunaklı yerine bile sızıp, sizi istediğimiz yerde öldürebiliriz".olabilir tatlım...sonuçta bu bir güç savaşı..:img-wink:

yine katılmıyorum , asıl amaçları iranlı bakanı kaçırmak ama tabi bu arada polatıda öldürmek istediler. polatı isteseler öldürürlerdi fikrine katılmıyorum çok güçlü bir bomba koysalardı öldürürlerdi ama o zaman iranlı bakanda ölebilirdi. bomba sadece içerdekileri etkisiz hale getirmek için gönderildi asıl işi baskın yapan ekip yapacaktı

burçinn
20-09-07, 12:06
tatlım demekki amaç polatı öldürmek değildi ozaman..yoksa çok rahat öldürebilirlerdi..bu senryoya göre polat göz dağı veriyorlar ki, sadece güçün kendisinde olmadığını anlatıyorlar..belkşide o çiçeğe mekanizmayı koymalarındaki amaç, "bak biz istersek senin en korunaklı yerine bile sızıp, sizi istediğimiz yerde öldürebiliriz".olabilir tatlım...sonuçta bu bir güç savaşı..:img-wink:

evet canım olabilir haklısın bak sığınağa da sokabiliyoruz mesajı yani:icon_whis
alara az önce söylediğin şeyle ilgili bir mesaj yazmıştım ben ali ve polat olayının elif ve ahuyla bir olduğunu düşünmüyorum.ali ve polat sonuçta aynı kişiler ve elif bundan etkileniyor.elif yüz olarak polatı farklı olarak görüyorsa bile aslında o gene ve tekrar aliye aşık oluyor.çünkü polat aslında ali ve elife alinin sevgisiyle yaklaşıyor.elif tabiki tahmin edemez onun ali olduğunu fakat kalben aynı kişiyi seviyor:img-yes:polata da polat ona alinin özelliklerini göstermeye başladıktan sonra yaklaşıyor zaten.yoksa takmıyordu polatı molatı.yani çok farklı canım senin sölediğin durumla bu durum.yüzleri farklı olabilir ama özünde onlar aynı insan ve elif aynı insanı seviyor.daha sonra alinin kendisini aldattığını sanması ve ona kızgınlık duyup polata yaklaşmaya başlaması da bunun göstergesi.polat da bunu kabullenemiyor sonuçta o aliye kızgınlık duysun istememişti.hep aliyi savunmaya çalıştı.ay valla gene hüzünlendim elif elif dediniz kapatsak konuyubye
ahuyla bu durumu ben birazcık bile olsa aynı olarak göremiyorum.polat ahuda elifi mi görecek de ondan etkilenip ona yaklaşacak.elif-ali-polat doğal olarak karışık bir ilişkiydi.ayrıca polat elife hiçbir zaman kızmadı elife çektirdikleri için de hep acı çekti hatırlarsanız.elifse alinin onu bırakıp gittiğini sandı.hiçbir ortak yanları yok bence:img-yes:

blue ivy
20-09-07, 12:09
herkeze slm arkadaşlar nasılsınız bugün?:happy0064

nihayet dizimizin günüde geldi,temin show tvyi izliyordum alttan geçti 19:30 diye,yani haberim olmasa kaçırabilirdim ilk sahneleri

ben dün akşamki programı kaçırdım maalesef her zamanki gibi,umarım malum siteye eklerler.

demek pürmüz ağır yaralanıyor,deli hikmetle ereni rehine alıyorlar,biri polatın çocukluk arkadaşı,diğeride sevdiğinin kardeşi üstelikde polata emanet,polatın can evinden vurmayı iyi biliyorlar,çok adam ölecek bu belli oldu:icon_whis

burçinn
20-09-07, 12:12
yine katılmıyorum , asıl amaçları iranlı bakanı kaçırmak ama tabi bu arada polatıda öldürmek istediler. polatı isteseler öldürürlerdi fikrine katılmıyorum çok güçlü bir bomba koysalardı öldürürlerdi ama o zaman iranlı bakanda ölebilirdi. bomba sadece içerdekileri etkisiz hale getirmek için gönderildi asıl işi baskın yapan ekip yapacaktıevet ama o bombada iranlı bakan da ölebilirdi?garantisi yoktu adam ölmeyecek diye.polatın burnunda patlıyordu bomba polat da ölebilirdi?yani çok güçlü olmasa bile öldürme ihtimali vardı.bomba sonuçta.
fakat dünkü programda tahrip gücü çok yükse bomba deniyordu.her ne kadar bize pek öyle gelmediyse de:img-icecr

blue ivy
20-09-07, 12:12
yine katılmıyorum , asıl amaçları iranlı bakanı kaçırmak ama tabi bu arada polatıda öldürmek istediler. polatı isteseler öldürürlerdi fikrine katılmıyorum çok güçlü bir bomba koysalardı öldürürlerdi ama o zaman iranlı bakanda ölebilirdi. bomba sadece içerdekileri etkisiz hale getirmek için gönderildi asıl işi baskın yapan ekip yapacaktı

evet sana katılıyorum alara,ama ekip bunu başaramadı,polat onları tuzağa düşürdü,en sonundada canlarını okudu,onların niyetleri seninde dediğin gibi iranlı bakanı kaçırıp polat ve ekibini öldürmek,onlar bunu başaramadığı için şimdi hainin biri polatı öldürmek için izin isteyecek:img-yes:

papatya67
20-09-07, 12:14

tatlım nasıl polatı öldüremezler ya..ilk kv de 86 bölümde onu nasıl tuzağa çekmişlerdi..tabuta bile koydular..tabiki polatı öldürebilirler..içeri bombayı koymak istemediler, çünkü bakanı sağ çıkarmak istediler...aslında ikimizde aynı şeyi söylüyoruz..sadece zıt düştüğümüz konu bombanın nerede olduğu..sen çiçekte diyorsun, ben dışarda diyorum..fikirlerimizdeki tek ayrılık bu..:img-wink:

blue ivy
20-09-07, 12:15
evet ama o bombada iranlı bakan da ölebilirdi?garantisi yoktu adam ölmeyecek diye.polatın burnunda patlıyordu bomba polat da ölebilirdi?yani çok güçlü olmasa bile öldürme ihtimali vardı.bomba sonuçta.

aslında o bomba çicekte patlamadı sanırım,o sadece tetikleyiciydi,papatya ablanın dediği gibi bomba dışardan patlamış olabilir,çiçekde patlasaydı kimse sağ kalmazdı,gerçi şimdi düşünüyorumda o zaman polat niye çiçeği fırlattı,off işin içinden çıkamıyoruz:icon_whis

m.alara
20-09-07, 12:15
evet canım olabilir haklısın bak sığınağa da sokabiliyoruz mesajı yani:icon_whis
alara az önce söylediğin şeyle ilgili bir mesaj yazmıştım ben ali ve polat olayının elif ve ahuyla bir olduğunu düşünmüyorum.ali ve polat sonuçta aynı kişiler ve elif bundan etkileniyor.elif yüz olarak polatı farklı olarak görüyorsa bile aslında o gene ve tekrar aliye aşık oluyor.çünkü polat aslında ali ve elife alinin sevgisiyle yaklaşıyor.elif tabiki tahmin edemez onun ali olduğunu fakat kalben aynı kişiyi seviyor:img-yes:polata da polat ona alinin özelliklerini göstermeye başladıktan sonra yaklaşıyor zaten.yoksa takmıyordu polatı molatı.yani çok farklı canım senin sölediğin durumla bu durum.yüzleri farklı olabilir ama özünde onlar aynı insan ve elif aynı insanı seviyor.daha sonra alinin kendisini aldattığını sanması ve ona kızgınlık duyup polata yaklaşmaya başlaması da bunun göstergesi.polat da bunu kabullenemiyor sonuçta o aliye kızgınlık duysun istememişti.hep aliyi savunmaya çalıştı.ay valla gene hüzünlendim elif elif dediniz kapatsak konuyubye
ahuyla bu durumu ben birazcık bile olsa aynı olarak göremiyorum.polat ahuda elifi mi görecek de ondan etkilenip ona yaklaşacak.elif-ali-polat doğal olarak karışık bir ilişkiydi.ayrıca polat elife hiçbir zaman kızmadı elife çektirdikleri için de hep acı çekti hatırlarsanız.elifse alinin onu bırakıp gittiğini sandı.hiçbir ortak yanları yok bence:img-yes:

vallaya kapatsak daha iyi olacak biz daha polat elif aşkı konusunda bile hemfikir değiliz. elifin , polatı takmadığı falan yok , aliye benzemesiylede alakası yok. polat elifi bal gibide tavladı. eliften sonra başka aşk inandırıcı olmaz konusuna gelince ben iyice kendimden pirelenmeye başladım , taş kalplimiyim, şıp sevdimiyim neyim ikinci bir aşk bana olabilir geliyor hatta polatın çakırın kardeşiyle muhabbetleri başladığında polatla bu kız arasında bir şeyler olmaya başlayacak diye bile düşünmüştüm. ben elifi unutur demiyorum ama başka birinede aşık olabilir.

burçinn
20-09-07, 12:25
vallaya kapatsak daha iyi olacak biz daha polat elif aşkı konusunda bile hemfikir değiliz. elifin , polatı takmadığı falan yok , aliye benzemesiylede alakası yok. polat elifi bal gibide tavladı. eliften sonra başka aşk inandırıcı olmaz konusuna gelince ben iyice kendimden pirelenmeye başladım , taş kalplimiyim, şıp sevdimiyim neyim ikinci bir aşk bana olabilir geliyor hatta polatın çakırın kardeşiyle muhabbetleri başladığında polatla bu kız arasında bir şeyler olmaya başlayacak diye bile düşünmüştüm. ben elifi unutur demiyorum ama başka birinede aşık olabilir.

tavladı ama aliyi göstererek tavladı ilk bölümleri hatırlarsan anlaşabiliriz:img-wink:elif şaşırdı onun kendisini nasıl bu kadar çok sevdiğine ve kendisini bu kadar iyi nasıl tanıdığına.yoksa polata karşı çok aksiydi ama polat onun sevdiği şeyleri şap diye biliyordu,alinin ettiği lafları söylüyordu.kim olsa etkilenirdi bence.zaten ne olursa olsu alinin foyası ortaya çıkana kadar çok fazla yaklaşmadı polata ne zaman alinin onu kandırdığını düşündü o zaman daha fazla yaklaştı polata.sonuçta polat onu kandırmamıştı.yani son derece ilgisi var aliye benzemesiyle.zaten sonuçta da aliyi seçti:img-yes:polatın da katkılarıyla.
kaldı ki herşey bir kenara polat elife göre çok daha güçlü bir karakter.bu arada sende falan bir sorun yok sen benim demek istediğimi pek anlayamadın.insan ikinci kez sevebilir tabiki ama polat sevmez.herkesi genelleyemeyiz ki.polat sevdimi ölümüne sevecek bir karakter oarak gösterilmiş 97 bölüm boyunca ve birçok lafı var bunu gösteren.sonuçta böyle insanlar da var hayatları boyunca sadecetek kişiyi sevebilen.yoksa diğeri tuhaf değil yani.sadece polat öyle bir karakter değil.bilmiyorum anlatabildim mi ama umarım anlatabilmişimdir:img-wink:neyse garip ne var deyince cevap vermekn istedim yoksa uzamasından yana değilim.aşk olur ya da olmaz ben olmamasından yanayım ama ileride ne görürüz bilmiyoruz.biz bugünkü bölüme odaklanalımm şimdi.onları sonra yeri geldiğinde tekrar konuşuruz zatenbye

burçinn
20-09-07, 12:28
o anki refleks olarak çiçeği fırlattı tatlım..bunda o kadar karışık bir durum yok...sadece refleks...:img-wink:

tabi refleksti o anda onun bomba olduğunu düşündüğü için fırlattı ama bence gene de bomba çiçekte çıkacak:img-yes:

m.alara
20-09-07, 12:30
herkeze slm arkadaşlar nasılsınız bugün?:happy0064

nihayet dizimizin günüde geldi,temin show tvyi izliyordum alttan geçti 19:30 diye,yani haberim olmasa kaçırabilirdim ilk sahneleri

ben dün akşamki programı kaçırdım maalesef her zamanki gibi,umarım malum siteye eklerler.

demek pürmüz ağır yaralanıyor,deli hikmetle ereni rehine alıyorlar,biri polatın çocukluk arkadaşı,diğeride sevdiğinin kardeşi üstelikde polata emanet,polatın can evinden vurmayı iyi biliyorlar,çok adam ölecek bu belli oldu:icon_whis

erenle hikmeti rehin aldıklarını nerden çıkardın, tahminmi yoksa bi yerlerdemi söylediler, fragmanda esir falan almıyorlardı yanlarından geçip gidiyorlardı

papatyacım polatı öldürmek eskisi kodar kolay değil, önceden polat onlardan habersizdi şimdiyse her yerden hamle bekliyor. aynı şeyleri söylüyoruz galiba asıl amaç iranlıyı kaçırmaktı polatın ölmesinide istediler ama onlar için bu ikinci plandaydı. ama artık polat asıl hedefleri olacak işler iyice kızışacak , sanırım o arabanın içinde iranlıda ölecek . bunun acısını çıkarmak isteyeceklerdir polattan offf ya çok heyecanlandım akşam olsun artık

burçin. tahrip gücü çok yüksek bomba diye magazin programındamı söylediler? öyleyse normal onlar her şeyi abartır zaten. bombayı göstermişlerdi 4-5 tane dinamit birbirine bağlanmıştı o düzenek tek başına yıkıcı güce sahip değildir ancak bir kolonun içine sıkıştırırsan o kolonu yıkmayı başarabilir , güçlü bir bomba değil yani. ancak ortalarında patlasaydı ölebilirlerdi. bombadan hazar almadan yırtmaları normalasıl o baskından nasıl kurtulacaklar mesele orda

blue ivy
20-09-07, 12:31
tabi refleksti o anda onun bomba olduğunu düşündüğü için fırlattı ama bence gene de bomba çiçekte çıkacak:img-yes:

bence dışardaydı,biz böyle dizi başlayana kadar söylermişiz,dışardaydı çiçekdeydi,dışardaydı,çiçekdeydi:img-hyste varmısın iddiaya:icon_whis çok severim iddiaya girmeye huyum kurusun,kazanan 1 rep verecek:icon_whis

blue ivy
20-09-07, 12:34
çok hatırlamıyorum alaracığım sanırım üyelerden biri söyledi,kim söyledi hatırlayamıyorum,bu yaşta unutkanlık:icon_whis

burçinn
20-09-07, 12:34
bence dışardaydı,biz böyle dizi başlayana kadar söylermişiz,dışardaydı çiçekdeydi,dışardaydı,çiçekdeydi:img-hyste varmısın iddiaya:icon_whis çok severim iddiaya girmeye huyum kurusun,kazanan 1 rep verecek:icon_whistamam canım girelim de o repi nasıl veriyormuşuz ben onu bilmiyorum:) :) oy vermek mi dediğin yoksa?bence çiçekte ben öyle diyorum.
evet alara dünkü magazin programında söyldiler ama çok sinir ve tuhaf bir program olduğu için tabi çok da dediklerini referans alamayız:img-wink:abartmış ya da sallamış olabilirler.en iyi bildikleri şey!

RIZA_BABA
20-09-07, 12:35
Arkadaşlar dizinin 19:30 olduğunu fragmanlardan gördüm şimdi şölemi olacak 19:30 da 9 bölümlük bir tekrar verip saat 8 de de yeni bölümümü verecekler

blue ivy
20-09-07, 12:40
tamam canım girelim de o repi nasıl veriyormuşuz ben onu bilmiyorum:) :) oy vermek mi dediğin yoksa?bence çiçekte ben öyle diyorum.
evet alara dünkü magazin programında söyldiler ama çok sinir ve tuhaf bir program olduğu için tabi çok da dediklerini referans alamayız:img-wink:abartmış ya da sallamış olabilirler.en iyi bildikleri şey!

avatarının altındaki yeşil kutular senin puan durumunu görüntülüyor,onun altında ise küçük bir terazi işareti var göndereceğin kişinin terazi işaretine basıyorsun ufak bir kutu çıkıyor,işte oraya birşeyler yazıyorsun gönderiyorsun

m.alara
20-09-07, 12:41
tavladı ama aliyi göstererek tavladı ilk bölümleri hatırlarsan anlaşabiliriz:img-wink:elif şaşırdı onun kendisini nasıl bu kadar çok sevdiğine ve kendisini bu kadar iyi nasıl tanıdığına.yoksa polata karşı çok aksiydi ama polat onun sevdiği şeyleri şap diye biliyordu,alinin ettiği lafları söylüyordu.kim olsa etkilenirdi bence.zaten ne olursa olsu alinin foyası ortaya çıkana kadar çok fazla yaklaşmadı polata ne zaman alinin onu kandırdığını düşündü o zaman daha fazla yaklaştı polata.sonuçta polat onu kandırmamıştı.yani son derece ilgisi var aliye benzemesiyle.zaten sonuçta da aliyi seçti:img-yes:polatın da katkılarıyla.
kaldı ki herşey bir kenara polat elife göre çok daha güçlü bir karakter.bu arada sende falan bir sorun yok sen benim demek istediğimi pek anlayamadın.insan ikinci kez sevebilir tabiki ama polat sevmez.herkesi genelleyemeyiz ki.polat sevdimi ölümüne sevecek bir karakter oarak gösterilmiş 97 bölüm boyunca ve birçok lafı var bunu gösteren.sonuçta böyle insanlar da var hayatları boyunca sadecetek kişiyi sevebilen.yoksa diğeri tuhaf değil yani.sadece polat öyle bir karakter değil.bilmiyorum anlatabildim mi ama umarım anlatabilmişimdir:img-wink:neyse garip ne var deyince cevap vermekn istedim yoksa uzamasından yana değilim.aşk olur ya da olmaz ben olmamasından yanayım ama ileride ne görürüz bilmiyoruz.biz bugünkü bölüme odaklanalımm şimdi.onları sonra yeri geldiğinde tekrar konuşuruz zatenbye

ya çenem dursa elim durmuyor. elif daha polatı ilk gördüğünde bile polata bir şeyler hissetmeye başladı bazı şeylerin aliye benzemesi onu masum yapmaz her insanda başka insanı anımsatacak bir şeyler bulabilirsin, kimbilir polatta ahuda elifi anımsatan bir şeyler görebilir. elif alinin yaşadığını öğrenmeden çok önce polata aşık oldu . hatırlasana meralle nişanlandığında nasılda ağlamıştı.
polat 1 kere sevebilecek biri fikrine katılmıyorum . tabiki o zaman öyla söyleyecek kim aşık olduğunda ondan başkasını sevebileceğine ihtimal verirki.

papatya67
20-09-07, 12:42
ooooooooooo nesliciğim işi iddaya dökmüşsün...:img-hyste:img-hyste tamam kızlar ben ve nesli dışarda patlayacak diyoruz..alara ve burçin içerde ,yani çiçekte patlayacak diyor..bakalım kim haklı çıkacak..:img-hyste:img-hyste ortak benim repimi şimdiden hazırla...:img-hyste bol şekerli olsun...:img-hyste:img-hyste:img-hyste

blue ivy
20-09-07, 12:51
ooooooooooo nesliciğim işi iddaya dökmüşsün...:img-hyste:img-hyste tamam kızlar ben ve nesli dışarda patlayacak diyoruz..alara ve burçin içerde ,yani çiçekte patlayacak diyor..bakalım kim haklı çıkacak..:img-hyste:img-hyste ortak benim repimi şimdiden hazırla...:img-hyste bol şekerli olsun...:img-hyste:img-hyste:img-hyste

tabii bombanın nerede patladığını bize göstermezlermiş,bizde öyle bakakalırmışız:img-hyste

biz böyle her hafta dizi hakkında iddialara girelim eğlenceli olur:icon_whis

m.alara
20-09-07, 12:52

valla bu rep olayını bende bilmiyorum ama demek verecek bir şey varmış tamam girelinm iddaya kaybedersem nasıl verileceğini anlatırsınız.
rıza baba haber için sağol demekki maç başlayana kadar yeni bölümü izletecekler , maça kurban vermek istemiyorlar anlaşılan . maçlar dizieri yemeye başladı binbirgece bile yenik düşmüş.

burçin bende fox un magazin programlarına çok kıl oluyordum kv ile hep dalga geçiyorlardı ama dün farklıydı, övmeye başlamışlar , fox dizimize sulanmayamı başladı nedir. aslında buda normal fox ne yaparsa yapsın bir türlü dikkatleri çekmeyi başaramadı , kv ile bunu yapmaya çalışabilir

m.alara
20-09-07, 12:56
tabii bombanın nerede patladığını bize göstermezlermiş,bizde öyle bakakalırmışız:img-hyste

hehe vallay ne komik olurdu. tıpkı 87. bölümde olduğu gibi. 3 ay beklemiştik kim öldü kim kaldı diyede tatilden sonraki ilk bölüm hiç bir sorumuza cevap olmadan bitmişti ağzımız bir karış açık bakakalmıştık:P:P:P

papatya67
20-09-07, 12:57

iyide bu gidiş iyi gidiş değil..:img-hyste:img-hystesonunda hepimiz kumarbaz olup çıkacaz..:img-hyste:img-hystesonra medya "flaş flaş flaş....şok şok şok...kurtların bir zararı ortaya çıktı..fanatikleri kumara başladı..:img-hyste:img-hyste:img-hyste

blue ivy
20-09-07, 13:04
iyide bu gidiş iyi gidiş değil..:img-hyste:img-hystesonunda hepimiz kumarbaz olup çıkacaz..:img-hyste:img-hystesonra medya "flaş flaş flaş....şok şok şok...kurtların bir zararı ortaya çıktı..fanatikleri kumara başladı..:img-hyste:img-hyste:img-hyste

yok canıııım,bu zararsız bir kumar,1 repçik veriyorsun olur biter,ama biz tabii işi ilerletirsek ne olur bilmem:icon_whis

neyse şimdilik kaçıyorum daha fazla düşünürsem beynimde patlayacak bombalarbye

akşama bu başlıkta ateş hattı var görüşürüz arkadaşlarbye

celeborn
20-09-07, 13:25
ooo tahminler kızışmış iyice..ofisin içi 1'e 5,ofisin dışı 1'e 3 veriyor:img-hyste

valla ben tahminde bulunamıyorum malesef:(

özeti okumayan olabilir mi acaba die ekliim dedim;)

Polat ve adamlarının ofislerinde patlayan bombanın ardından hayatta kalmak için verdikleri mücadele, izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak.

Polat Alemdar, ofisine bomba koyanların kimler olduğunu, hangi kirli ittifakın parçası olduklarını çözmeye çalışacak. Polat’ın bombaya verdiği cevap ise sadece istihbaratlar savaşını tetiklemekle kalmayacak, aynı zamanda en yakın adamlarından biriyle de çatışmasına neden olacak. Tam bu noktada, sezonun kilit sorusu devreye girecek: “Hangi adamı Polat Alemdar’ı öldürmek istiyor?..”

hiç ipucu yok nerdeyse:(

abdullah_54
20-09-07, 13:49
Polat İstihbarat Başkanına karşı herhangi bir hamlede bulunacak ve bu da Abdülhey'e ters gelecek ve Polatla arasında bir fikir ayrılığı meydana gelecek.
Sadece bir tahmin :img-wink:

custavoa
20-09-07, 14:09
Ya Arkadaşlar bu özetlerde söylenen Polatı satan büyük hain kim Abdulhey mi?

P!S!KO
20-09-07, 14:36

vadi hakkında tespit edilmemiş bi bu kötü alışkanlık kalmıştı şimdi bunuda derleeeeeerrrr:img-yes: