Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları 4
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
merveciğim bu nasıl polatçılıkya adama papaz hayatı yaşatmak iste sonrada polatçıyım de:img-hyste
alaracığım doğru söylüyosun ya...olmazsa biz birini bulalım polatımıza...:img-hyste söyle çiçeğimizi, çikolatamızı alıp;Allahın emri ile ha...ne dersin canım...:happy0064 yoksa bu elifciler bizim oğlanı mezarlıkta yaşlandıracaklar...:img-hyste :img-hyste
Ya polat tabiki ahuyu seviyor yani insan olarak şimdi iki türlü sevgi vardır aşk anlamında sevgi insanlık anlamında sevgi eğer polat dediğin gibi aşk anlamında ahuyu sevseydi elifi hatırlatmazlardı hadi hatırlattılar hala sevdiğini ve özlediğine dair sözler söyletmezlerdi....
Ewet ikisi arasında bişey olacak ama şimdi yok....
duygusal anlamda da etkilendi bence.elifi hatırlaması çok dogal.ahu gelip geçici biri degil.hemen elifi hatırladı.bir gonulde iki sevda olamaz dedi.banka gitti oturdu baktı.ozledim seni elif dedi.geçen gunlerini hatırladı.yeni bir kişi giriyor hayatına.ama eskiyi unutamıyor.ona ihanet edecegini dusunuyor.sizlerden farklı bir bakışta oldugumu biliyorum ama bence boyle..
dalga geçme anlamında çok guldum yorumuna demeyin olur mu o pek hoşuma gitmiyor nedense..
slm vuslat ablam.
valla hic isimiz yok ahuyla polatin derdine dustuk,ama iste insa surekli izleye izleye diziyle aile gibi oluyorsun:img-wink:
neslisim
evet tatlim dertler derya olmus
bizde bir sandal bizde kendimizi polat (ahu demiyorum) derdine dustuk
evet izleye izleye birer aile olduk,imzalarimizdanda belli degilmi?:img-wink:
valla dizimize bir kac saat kaldi heyecan son dorukta
sekerimi cok merak ediyorum acikcasi(polat nasil seker verecek eline acaba yine) elmali sekermi,pamuk sekerimi,akide sekerimi,acibadem sekerimi?:img-hyste :img-hyste
:happy0064 :happy0064 tugba nerde papatya abla onunla iyi yapiyduk elif polat analizlerini:)
ah yavrum tuğba bu sıralar servis dışı..:img-hyste :img-hyste şu anda dersanede testlerle boğuşuyor...:img-hyste yavrumun halini bir görsen,çok üzülüyorum ya...çocuğum mahvoldu...şu öss hayırlısı ile bir bitsede,biraz kendine gelse...:good:
duygusal anlamda da etkilendi bence.elifi hatırlaması çok dogal.ahu gelip geçici biri degil.hemen elifi hatırladı.bir gonulde iki sevda olamaz dedi.banka gitti.ozledim seni elif dedi.geçen gunlerini hatırladı.yeni bir kişi giriyor hayatına.ama eskiyi unutamıyor.ona ihanet edecegini dusunuyor.sizlerden farklı bir bakışta oldugumu biliyorum ama bence boyle..
dalga geçme anlamında çok guldum yorumuna demeyin olur mu o pek hoşuma gitmiyor nedense..
:img-hyste :img-hyste aylince sen baya hayellre dalmissin hatta soyle birsey oluyomus polat evleniyomus ahuyla coluk cocuga karisiyomus:img-hyste elifin mearina ziyarete gidiyomus:img-hyste
(aman ALLAH korusun):icon_sorr :icon_sorr
hem daha kurtlar vadisi pusudan sonra kurtlar vadisi cendere cikicak:img-hyste onun icin ahunun olmesi sart:) yani illa olmesinde dersen bir sekidle diziden cikmasi sart deyim artik:img-wink:
alaracığım doğru söylüyosun ya...olmazsa biz birini bulalım polatımıza...:img-hyste söyle çiçeğimizi, çikolatamızı alıp;Allahın emri ile ha...ne dersin canım...:happy0064 yoksa bu elifciler bizim oğlanı mezarlıkta yaşlandıracaklar...:img-hyste :img-hyste
papatyacigim
valla simdi bizim soz verdiklerimiz varya (minik civcivlerimiz onlari cagiririm)
o zaman sen cikolata ve cicegi gorursun:img-hyste :img-hyste
aslim tatlim hos geldin ablacigim,demek bu gece yoksun,bizde yarin sekerimin serefine kadehlerimizi kaldiririz:img-hyste :img-hyste (anladin sen)
MERVEM TATLIM tabiki saka oldugunu biliyorum tatlim(takma sen ufak seyleri kafana ablacigim):good: :good:
merve kv cendere gerçekten güzel espiriydi...:img-hyste :img-hyste hatta kv nasa da güzel olmazmı...bizimkiler dünyadaki dertleri bitirmiş, herşey güllük gülistanlık olmuş...hazır elmiz değmişken, şu uzaylılarıda bir hizaya sokalım diyorlarmış...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
neslisim
evet tatlim dertler derya olmus
bizde bir sandal bizde kendimizi polat (ahu demiyorum) derdine dustuk
evet izleye izleye birer aile olduk,imzalarimizdanda belli degilmi?:img-wink:
valla dizimize bir kac saat kaldi heyecan son dorukta
sekerimi cok merak ediyorum acikcasi(polat nasil seker verecek eline acaba yine) elmali sekermi,pamuk sekerimi,akide sekerimi,acibadem sekerimi?:img-hyste :img-hyste
valla ona seker falan vermesin polat en iyisi onun helvasini kavursun artik suratina bir tane yapistirsa yeter,zaten son bolumde iyice gicik oldum herife,nazli nazli yatiyor hasta yataginda sanki cok kotu yerden vurulmus gibi:img-pilot
umarim kirilmamissin dir soylediklerime ben oyle konusurum yani ayrica 4- 5 bolum sonra sen baya bir coscan merak etme bende artik sus pus dururum belki tabi:img-hyste :img-hyste :icon_sorr
yorumuma gulmeyin dedigim halde gulmene kırıldım biraz.ama seni severim mervecim.sorun degil anlaşırız kendi aramızda:) sus pus olmanı hiç istemem.forumun neşesisin bence.ayrıca sus pus olmayacaksınız.elif-polat aşkını sevenler de mutlu olacaktır.ben zaten bunu anlatmaya çalışıyorum ama yanlış anlaşılıyorum galiba.neyse sorun degil siz çoşun ben de susayım bu konuda artık.zamana bırakalım.soylenenler soylendi galiba.herkesin dusuncesi belli.artık herkes polata bakacak bakalım ne yapacak bu konuda:)
harika bir fikir :img-hyste yazın epey vaktimiz olacak senaryoyu hep birlikte oluştururuz. :img-hyste
bu yaz sende evde olacaksın herhalde...millet şimdiden tatil planları yapıyorda...
diyorum ki, bizim kurtlar vadisine rakip bir dizi yapalım...:img-hyste oda kurtlar vadisi nikah olsun...bizimkiler hep öldürüyorya, bizde hep evlendirelim...nasıl olur...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
aa pardon ok birdaha senin yorumunua gulmicem aslind abens enin yorumunuda deyil kendime guluyodum ama neyse(bir an gulme smilesi koycaktim )
mervecim yorumuma gulmeyin derken o yorum için demiştim.çunku orada polatın eliften vazgeçmeyişi ve ahuya olan duygusu arasındaki bakışımı anlattım.biliyorum gulecekler olabilirdi.ondan gulmezseniz daha iyi olur dedim
sen gul hep ben çok seviyorum senin guluşlerini off yine yanlış anlaşıldım.tamam o yorumlara da gul sen kırılma mervecim:)
sen forumun neşesisin diyorum burada gulmeden neşe olur mu guldugunu goreyim de kırılmadıgını anlayayım guler misin:)şoyle guler misin hatta cnmm:img-hyste sana çok yakışıyor:)
başarılar yakamoz, bu arada sitemizde baya öğrenci var herhalde ben hepsinede başarı diliyorum umarım hayallerinizdeki bölümleri kazanırsınız (hayal kurarken dikkat ama :img-hyste )
streste yapmayın ünivesite her şey demek değil, elinizden geleni yapın gerisi allah kerim:img-wink:
Çok sağol Alara.İnşallah canım herkes istediği bölümü kazanır ,merak etme meslek olarak çok uçmuyorum:img-hyste Sınavda 6,his sormuyorlar ki:img-hyste Şaka bir yana istediğim bölüm imkansız değil ama bakalım.
Hadi görüşürüz.bye
mervecim dalga geçmiyoruz ya :img-wink: stres atıyoruz yoksa vakit geçmiyor dikkat ettinizse çarşamba perşembe günleri artık hep böyle oluyor. patlama noktası yani:img-hyste
papatyam sen beni korkuttun partiden vaz geçtim flema yada bayrak olmak istemem :img-fie: bu yavru kurtlar bizi parçalar, en iyisi senaryo:img-wink:
mervecim yorumuma gulmeyin derken o yorum için demiştim.çunku orada polatın eliften vazgeçmeyişi ve ahuya olan duygusu arasındaki bakışımı anlattım.biliyorum gulecekler olabilirdi.ondan gulmezseniz daha iyi olur dedim
sen gul hep ben çok seviyorum senin guluşlerini off yine yanlış anlaşıldım.tamam o yorumlara da gul sen kırılma mervecim:)
sen forumun neşesisin diyorum burada gulmeden neşe olur mu guldugunu goreyim de kırılmadıgını anlayayım guler misin:)şoyle gul hatta cnmm:img-hyste
:img-hyste :img-hyste valla ben hicbirseyi kirlmaidigm icin ben darilmiyortum kimseye aslidna bazen diyorum birazda dargin dursam nasil olur diye olmuyo:img-hyste neyse ayrica ben snei yanlis anlamadim sadece bu yorumuma gulmeyin cumlesini okumamisim (yada okudum gormezlikten geldim~):img-hyste saka tabiki
ya bende bu aralar amma saka yapiyom:img-help: :)
mervecim dalga geçmiyoruz ya :img-wink: stres atıyoruz yoksa vakit geçmiyor dikkat ettinizse çarşamba perşembe günleri artık hep böyle oluyor. patlama noktası yani:img-hyste
papatyam sen beni korkuttun partiden vaz geçtim flema yada bayrak olmak istemem :img-fie: bu yavru kurtlar bizi parçalar, en iyisi senaryo:img-wink:
o dalga gecme konusnda saka olarak dedim canim :)
yalniz biz kvp izleyicileri persembe gunu pek bir kirilgan oluyoz:img-hyste dizi heyecani herhalde
aslim gule gulebye bye
Çok sağol Alara.İnşallah canım herkes istediği bölümü kazanır ,merak etme meslek olarak çok uçmuyorum:img-hyste Sınavda 6,his sormuyorlar ki:img-hyste Şaka bir yana istediğim bölüm imkansız değil ama bakalım.
Hadi görüşürüz.bye
olurmu 6. his sormuyorlar ama 6. his çok önemli şıkları eleyip 2 şık kaldığında napıcaksın :img-wink: 6. hisse müracaat:img-hyste
güle güle bye
hadi bende çıkıyorum işlerimi bitirip çıkmama lazım. kv den sonra görüşmek üzere bye bye
aslicim anladim ben seni :) ben burdayim canim birakmam burayi ahuculara:img-hyste :img-hyste :happy0064
sanada iyi ders calismalar bye bye
başarılar yakamoz.kardeşimde hazırlanıyor umarım herkes istedigi yerleri kazanır:)
ben de ahucu olarak yorum yapacaktım rahatça bak.ama merve buradaymış.neyse:img-hyste şaka bir yana çok mu zorluyorum yorumlarımla sizi ya bana bakmayın.ben daha çok elifçi goruyorum hem burada.zorlanıyorum bazen:)
selamun aleykuummm:img-hyste ben geldim ama konuya fransiz kaldim benya nelerden bahsediyorsnuzz ne aciklamasi vermecim anlamdimmda:img-hyste aciklama mi deilmi onuda anlamadim :img-hyste ama neyse ebn bir goz atiyim icerilere bu arada cok az kaldi dizimizin baslamasina :happy0064 alamanya icin 3 saat 20 dkka varr turkiye icinde ayni galiba :img-hyste :happy0064
eliffpolattt 24-05-07, 17:09 Ya resmi sitede bir arkadaş var çok komiğime gitti..
Ahuya akıl vermiş eski bölümleri izlede elif gibi olma diye polata böyle bak şöyle söyle böyle giyin diye sanki nefise yazıyormuş gibi senaryoyu çok güldüm orayada yazdım nefise napsın o önüne gelen senaryoya göre hareket edecek diye tıpkı elif gibi offf kvyi bu düşüncede insanlar izlememeli yaaa:img-yes:
elif polattt bende resmi siteye ck giriyormd a duzgun bisey anlamiyorumm:img-hyste az bisey yaziyorum hata diyor yada oanylanmamios diyor neyse ben fransiz kaldigim konularida okudum turk oldum simdi:img-hyste polati yaslandirmisin coluk couk babsi yapmassniz ohoo neler neler olmuss ama yinede sbaslikta bir ahucu olmasi iyi yoksa kimle tartisicaz ama bizim tartismalarimizda cok komik yabirbirimizi kirmamayacalisiyoruz hep ohh ne guzel baslikya obur basliklar gibi deill herkes bizim basligi ornek almali bence
:happy0064
aslicim canimcim sanada basarilar canimmm insallah kazanirsinn sinavini:good:
az kaldi pusuyada ama su kurtlar vadisi toplu nikah diye birsey ciksa ne guzell olurya :img-hyste herkes evlenir ama polat evlenemezzz nefiseyle polat hayatta ayy nefise hicc yakismiyorkine necatiye necatii kimm nefise aman ahucularr kizmayinn sakinn:img-wink: saka sadece huzunun yerini aratmamaya calistim ama red baby nerde oda hic girmiyor ya odami gitti ne olduysa neyse insallah en kisa zamanda gelirlerr:img-wink: paptya ablam huzun burda olsaydi gercektende simdiye kalmaz necatiye celenki yollaamistii ne cikolatisi ne cicegu:img-hyste aa yorumlarniz yazdikalriniz harikaydii acayipp mutlu oldumm:good: :happy0064
begümm valla yorumuna katılmamak elde değil ama bulamadığın cevabı vereyim istersen, insanlar bir film veya dizi izlerken ister istemez kendini baş rol oyuncusunun yerine koyarlar, bbg de bu olayı çok güzel yakalamış anlatılan hayatlar zenginlik güç , başarı ve güzel bir aşkı içeriyor kim böyle yaşamak istemez, o yüzdende konusu ne kadar baysada insanlar kısada olsa o duyguyu yaşamaktan kendini alamıyor. o yüzden çok büyük bir kitleye hitap ediyor . ama kv daha çok, düşünmeyi gerektiriyor kendinden başka şeyler için endişe etme duygusu geliştiriyor, insanlar kendi derleri dışında birde memleket meselesini düşünmekten kaçınır, o yüzden asla kv bbg yi yakalayamaz, ben bbg yi geçmesini beklemiyorum ama mutlaka eski reytingini yakalayacaktır.
evet canım doğru söylüyorsun sana da papatyaya da katılıyorum:)bir de söylediklerinizin yanında bbg nin oyuncu kadrosunun çok iyi olması ve neredeyse herbir oyuncunun geniş bir hayran kitlesinin bulunması da etkili olabilir.mesela ben başroldeki 4 kişiye birden hayranım:img-yes: bu arada aylince çok güldürdün beni ya bbgyi biri bizi gözetliyor sanmışsın ya:)ama ilk kez gördüğümde ben de öyle sanmıştım ne diyor bunlar demiştim aynı senin gibi:img-pilot
yalnız tek katılmadığım nokta k.vnin bbgyi yakalayamaması gibi birşey söz konusu değil bence.k.v eski reytinglerini yakalarsa geçer.daha önce nasıl geçebilecek sonuçlar alıyorsa gene geçebilecek sonuçlar alabilir.bir yeri doğru söylüyorsunuz bbg daha dinlendirici bir dizi.ama k.vnin de kitlesi hiç az değil.:img-wink:
ben sizler gibi dusunmuyorum bu bakış açısıyla ilgili birşeydi onu anlattım mervecim.tartışma olmasın sizler çoşun ben de zamanı gelince çoşarım:)
bak bak son gülen iyi güler diyorsun demek:img-hyste ama öyle olacak biz de kendimizi alıştırsak iyi olacak.gerçi ben zaten ahu ve polata karşı değilim ama polatın ahuyu eliften çok sevmesine karşıyım.bakalım nasıl olacak?:img-yes:
yalcinersonmez 24-05-07, 18:33 slm millet ben geldim ya arkadaşlar tekrar başlamayın elif-polat-ahu kounusuna bakın ne güzel 1.5 saat sonra dizimiz başlicak onu düşünün biraz
Pınarcım hoşbulduk.
Demek 6. hissine bakma diyorsun ha:img-hyste ee en iyisi öyle yapayım yada
6.his ne diyorsa ben tam tersini işaretleyeyim.:img-hyste
Olsun canım ben cevabımı aldım ya ha Mervem ha sen:img-hyste Nede olsa Elifcisin:img-hyste Çünkü ben o maksatla sormuştumda:img-hyste
Pınarcım hoşbulduk.
Demek 6. hissine bakma diyorsun ha:img-hyste ee en iyisi öyle yapayım yada
6.his ne diyorsa ben tam tersini işaretleyeyim.:img-hyste
Olsun canım ben cevabımı aldım ya ha Mervem ha sen:img-hyste Nede olsa Elifcisin:img-hyste Çünkü ben o maksatla sormuştumda:img-hyste
BEN GELdim pinar ayip degilmi senin yaptigin bana sorulan soruyu cvpliyon:img-hyste :img-hyste :img-hyste saka tabiki aslinin dedigi gibi elifcisin ee nedemisler
hepimiz elifiz hepimiz polatiz
:img-hyste :img-hyste ne alakaysa
bu arada asli seni buralarda goruyom yoksa vazmigectin burdamisin sende:happy0064 :happy0064
Aaa ayıpsın yani elbette hep bu cevabı vericez...:happy0064
Geldim canım ama çıkıcam yine KVP'yi izliycem ama reklam aralarında burada olamıycam:icon_sorr alıştık tabi hem izleyip hem yazmayı ama malesef bu hafta aranızda olamıyccam artık haftaya inşallah
insallah canim sen sadece sinevina konsantre ol canim sinacv daha onemli biz sana nlatiriz kacirdiklarini:img-hyste canim mervem saol canim senden de bu cevabi bekliyodum canimcim bacicim:good: epimiz biriz hepimiz elifciyizz:img-hyste :happy0064 reklam aralarinda bende buda olmaya bilrim gece obur bolumlerde de reklam aralarinda yoktum:img-hyste dizi bittikten sonra giriyodumm
ama simdi hicc yokum neyse mervecims enin dedigin gibi yalcin osmanli tokatiyla tanisiyor:img-hyste ne guzel tokatti amaee bosuna osmanli tokati dememislerr:img-hyste
olsun alistik sende oss sehidi sayiliyosun artik:img-hyste :img-hyste
ama kvpyi izlemiyi unutma:img-wink: :happy0064
Sen beni bugün çok güldürdün Allahda seni güldürsün:icon_sorr O kadar test çözdükten sonra iyi geldi valla:img-hyste
Doğru bende bir yerde Öss şehidi sayılırım:img-hyste Ruhuma el fatiha:img-hyste
Yok mutlaka izliycem dizimizi.Pınar konsantre oluyorum da baya bir bunaltıyor dersler ee artık katlanıcaz ama bak bişey olursa sizden sorucam:img-hyste
aa pinar sendemi girmiyon ohho beni ahucular arasinda yalniz birakin bakalim eger dizide polatla ahu arasinda birsey olursa bilinki ben burda tek basima eziliyom:img-hyste :img-hyste
asli o testler benide bunaltiyoda alllahtan burda oss gibi sacma bir uygulanis yok:happy0064 :img-hyste
dizi birazdan baslicak, son kez bi bakim basliklara dedim.
reklam arasi görüsürüz, bu arada cok yorum yapmayin sonra okuyamiyorum :img-hyste :img-hyste negatif enerjiler doluyor icime:img-hyste
aa pinar sendemi girmiyon ohho beni ahucular arasinda yalniz birakin bakalim eger dizide polatla ahu arasinda birsey olursa bilinki ben burda tek basima eziliyom:img-hyste :img-hyste
asli o testler benide bunaltiyoda alllahtan burda oss gibi sacma bir uygulanis yok:happy0064 :img-hyste
yok yok bacim birakamiyorum seni yalniz vazgectimm ahucular sonra birden hucum aparlar sana ama gercektende asicim burda oyle bri sorun yok oss ymis fln
biz ondan rahatiz merveylee :img-hyste
SuluSaray
banada oyle oluyo bazen bir gun felan giremiyorum hayde butun girdigim basliklardaki yazilari oku gerci okuyom ben alistim artik :)
pinar arkim asli gidiyo senin gitmedigin iyi old:) tek basima deyilim:happy0064
SuluSaray
banada oyle oluyo bazen bir gun felan giremiyorum hayde butun girdigim basliklardaki yazilari oku gerci okuyom ben alistim artik :)
pinar arkim asli gidiyo senin gitmedigin iyi old:) tek basima deyilim:happy0064
bende cok sevincliyim :happy0064 cunku ikimizz bir oldukmu butun ahuculari fet ederiz canomm:happy0064 ama oburlerinide unutmayalim asliyi vuslat ablayi papatyayi busrayi fln yoksa kuserler bize daha isimleri unutujklarim varsa kusura bakmasin canolarim:good: :img-wink:
davut tataroglunun ici ciz etti, ve yalcin buluta bir tokat indirdi:happy0064 adam masaya yapisti:img-hyste . ahusa neyin icine girdigini ancak ögrenmeye basliyor, ama polat onu güzel korur.
evvett dkka bir gol bbir bacilarimm cook super bir bolum olcak yine polat yine hemen ahunun evine damladi ya:icon_sorr sinri oldum neyse simdilik bukadar :happy0064
yalcinersonmez 24-05-07, 20:35 ya o ne özetti iki saatte bitmedi ya neyse davut t.'nun hali neydi öle üzüldüm adama ama yetmez...hele bulut nası yeni osmanlıyı şuurunu kaybetti adamcaz...bu polatlarla davut t. arasında kan davası başladı her hafta birinin vurulduğunu görcez heralde...
ve bana göre bu yalcin bulutun yasamasida haloya bagli, eee etme bulma dünyasi, simdi otursunda dua etsin kendi ellerimle vurdugum adam neolur allahim kurtulsun
Sekerimin vululdugu yeri tam 3 kere izledik. Bir özetde ve iki defa Davut tataroglu sagolsun:img-hyste
Nasil cakti ama buluta, hem karizma yerlerde hemde bulut yerlerde:img-hyste
Ahu´da ben bunlarin icinde olmak istemiyorum dedi ama yazik daha birseyden haberi yok, polise gidelim diyor:img-cool2 Daha dur kizim isler yeni basliyor, artik ahucular bile kurtaramaz seni:img-hyste
Birsey olmasa bari ya kizada yazik:img-pilot
[B] bizim tayfa hemende reklam arasinda toplanirmis boyle
hos geldiniz kurtlarim:happy0064 :happy0064
tataroglu bulutun karizmayi 1tokatla dagitti:img-hyste :img-hyste
bulut mikrobu bunun faturasini simdi cikarmak icin saldiracak bizimkilere:img-yes:
Ama karsilarinda polat Alemdar ve cengaverleri var tas degil kaya var karsinda bulut efendi(unutuyor karizmasiz bulut[)/B]
ya o ne özetti iki saatte bitmedi ya neyse davut t.'nun hali neydi öle üzüldüm adama ama yetmez...hele bulut nası yeni osmanlıyı şuurunu kaybetti adamcaz...bu polatlarla davut t. arasında kan davası başladı her hafta birinin vurulduğunu görcez heralde...
artik biraz sikar herhalde (insallah), nededi polat, davut tataroglunun bu zamana kadar cani hic acimadi, cünkü beni tanimiyordu, datur t. bunu tekrar sardirip dinledi, akli varsi 10 kere düsünür birseye girismeden.
ama accayip bir tokatti yahella olsun sana davut cok guzel olduu ya
ahu gercektende accayip tirsti ya hihih insan oyle diyicegine eyvallaha derdi :img-hyste ama ionu gorunce sinirlerim tepeme geldi yine ya sinri sey ne olcak iste:img-cool2 mervem nerdesin vuslat abla sen geldinde paptya ablam yok ya:icon_sorr
yalcinersonmez 24-05-07, 20:38 evt ya ahunun polise gidelim demesine koptum yaa ne polisi be kızım hırsız-polis mi oynuoz burda...
ya bu is biraz kan davasina döndü :) önce bulut haloyu vurdu,sonra polat fuati, simdi kimde sira :) ahu´mu? ahu vuruluncada polat bulut öldürür artik:img-hyste
bulut kesin sinirden catliyordur, aslinda birde davut t. birdaha benden habersiz bir ise girisme, seni ben öldürürüm demesi gerekirdi, ama onunda zamani gelecek, öyle tirsicaklarki bizim yigitlerden, bakkal cakkala gitmeden izin aldigini görücez insallah
yalcinersonmez 24-05-07, 20:40 davut t. yumruğunu sıktığı zaman farkettinizmi kırt kırt sesler çıkıodu walla adamın parmakları kırıldı sandım:)
davut tataroglunun ici ciz etti, ve yalcin buluta bir tokat indirdi:happy0064 adam masaya yapisti:img-hyste . ahusa neyin icine girdigini ancak ögrenmeye basliyor, ama polat onu güzel korur.
nalancigim tatlim selam
tataroglu davutun ici ciz etti,ama attigi tokat tam okkalisindandi bulut efendiye:img-hyste resmen masaya yapisti:img-hyste
ahuyumu korur(hoytttt nalanim terligi yollayayimmi tatlim(kolla kendini)bana ahu demeyinde ne derseniz deyin:img-pilot :img-pilot
vallaha ya ahu hirsiz polis oynamak istiyor galiba ucmus bu kiz ya yaninda polat gibisi varken sana konusmak duzsmez bile ay bu biolumdede cok rukustu ya ne oyle pembe rus suermus birde elibise bak birde rusa bak:img-hyste ama yalcin kesin biseyler yapicak:img-cool2
yalcinersonmez 24-05-07, 20:41 geldim geldim
bu ahuda ne mizmiz ya bu olayin icine girmek istemiyomus o zaman niye herseyd epolati ariyon demi ama:img-polic girdin bile girdin gecmis ola:img-polic :img-polic
buluta yazik oldy yaw icin acidi birden:img-hyste :img-hyste
sonunda geldin merve gözümüz yollarda kaldı aslı nerde? neyse ahu işte nolcak doktor kendi haline bırakın dedi neymiş efenim bu işlerin içini girmek istemiomuşta polise gitçekmiş koptum yaw:img-hyste dizi başlıooooooo
nalancigim tatlim selam
tataroglu davutun ici ciz etti,ama attigi tokat tam okkalisindandi bulut efendiye:img-hyste resmen masaya yapisti:img-hyste
ahuyumu korur(hoytttt nalanim terligi yollayayimmi tatlim(kolla kendini)bana ahu demeyinde ne derseniz deyin:img-pilot :img-pilot
ask olsun vuslatcim, ya canim benim simdi sirasi falan degil ama, malum agir yaralimiz var, ama öyle bir zaman gelicekki, sende onaylicam canim benim. eyvah ben kactim, vuslatin terligi geliyor imdaaaaaaaaaaaaaaaat
"ben küçükken sarılık geçirdim " :img-hyste :img-hyste :img-hyste
"beyaz kan bulmaya .. malum kırmızısı buna dokunuyor" :img-hyste
geldim geldim
bu ahuda ne mizmiz ya bu olayin icine girmek istemiyomus o zaman niye herseyd epolati ariyon demi ama:img-polic girdin bile girdin gecmis ola:img-polic :img-polic
buluta yazik oldy yaw icin acidi birden:img-hyste :img-hyste
mervem selam,hos geldin ablacigim
tirsti tatlim,korktu kizcagiz:img-hyste :img-hyste yakinda olacak olaylardan sonra kucuk dilini yutmazsa iyidir:img-hyste :img-hyste
buluta bende cok uzuldum:img-hyste
vayy atisma cikti bacilarimm ya erhan salaginin yuzunden anladii ya:img-hyste
isik tutdu deli erhan :img-hyste ahuda sesleri duyunca hemen yere dustu
ayyy ahuyu tutmius polatt gecti gecti korkma diyor aayyy sinir oldum yaaa:icon_sorr manyak aa simdi de yalcin kendikendine hoduklenioyr aha simdi ailesine gidiyor galiba
polat erhana kiziyorr :img-hyste bahane anlatma erhan diye bir bagirdi polatt:img-hyste
ahuyu amcasinin evine goturuyorlarr:img-hyste aman goturmseler sanki ne olur
aa buarada
savas basliyorrr:img-hyste benden bu kaadr sonrasida reklamda soylerim :img-hyste
ask olsun vuslatcim, ya canim benim simdi sirasi falan degil ama, malum agir yaralimiz var, ama öyle bir zaman gelicekki, sende onaylicam canim benim. eyvah ben kactim, vuslatin terligi geliyor imdaaaaaaaaaaaaaaaat
nalanim tatlim
bak simdi seninde dedigin gibi yaralimiz var,uzuntumuz buyuk
yok tatlim benden onay yok(kac bakim ben yakalarim seni elbet):img-hyste :img-hyste
karamayim hos geldin
gelis bir yazdin yine iki kelime:good: :good:
ahucuk korktu karamayim bak(su verelimmi korkusunu atlatsin diye):img-pilot :img-pilot
davut tataroglu ihaleden cekilecegini soyledi:good:
kemal kizimi aldatiyormusun?
demekki damat bir seyler karistiriyor:icon_whis :icon_whis
kizimi uzme (valla sekerimin acisinida cikarir ):img-hyste :img-hyste
polat yine basladi yine o guzel sozlerine
onlar bizi salon cocugu zannediyorlar:good: :good:
yuruu polat kim tutar seni:good: :good:
ömer baba ne zaman afilli bi laf etse benim polatım alemdarım gözlerini bi açıo bi kapıo bi açıo bi kapıo perde inio kuşumun gözüne.... tedbir güzel de allahın takdirine teslim olmak en güzeli... ahanda ip koptu hadi hayırlısı :D
bu ne be böle bunlar da hepten cozuttular ne çok reklam verdiler....
hem bu ne aldı başını bi tedbir muhabbeti gidio... valla korkumdan kalktım tedbir olsun diye kapıyı kilitledim bunlar adamın içine kurt düşürürler valla şekerim... :img-hyste
evet 2.reklamida devirdik.
Güllü: allahim sen bana halo dayimin intikamini almayi nasip et dedi:img-hyste .
ama biraz sapitti bizim güllü gene mahsus negüzel gösterdi onlari kirmizi lazeri:img-hyste . yalcin nededi: ulan bu adam nerden biliyor benim buraya gelecegimi, nerden biliyor, benimi takip ediyor:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu arada fazlami duygusalim ne, davut t. acimaya baslamistim ah yazzik evlat iste falan diye, o arada kizi girince, bu adami kendi ellerimle öldürecem dedi, vazgectim acimiyorum artik:img-yes:
ya bu bulut ne ahlaksiz ya simdide ip kopar tas dagilir diye illa yani polatin agzini burnunu dagitmasini istiyo:img-polic :img-polic
gulluyede sinir oldumya:img-help: kac sene polatin yaninda birsey ogrenememismi yani off neyse gullumu seviyom ben ginede
yalniz bu hakan ikinci memati ben size soyleyim:img-hyste :img-hyste bakislar felan
inci yazik nasil uzuldu polatla konuscam diye buda polata asik olmasin:img-hyste :img-hyste
yalcinersonmez 24-05-07, 21:07 beyaz kandan kastı nedir hüseyinin bu hakanda pek asi çıktı..polat ii dedi artık savaş başladı ibrahim alsın bakalım tedbirini tedbir tedbir nereye kadar walla bulutta kıl payı ölümden döndü ii kurtluldu ah güllü ah bi çuval inciri mahvettin almış eline lazeri oyniyip oyniyip duruo davut t.da kaç kere izlemiştir o videoyu acaba...beynine ii kazınsın!!!
bölüm cok iyi gidiyor..her zamanki gibi..ama ahuya hala isinamadim...polat yine süper...
insallah halo ölmez..
ibrahim sen tedbirini al:img-yes:
ibrahim aklinca tedbirler aliyor:img-yes:
al ibrahim al geliyorlar bizimkiler seni simdi dizlerinden goturmeyebye bye
simdiden gecmisler olsun ibrahim sana:img-pilot :img-pilot
davut tatroglunun kiziahudan dogru isi baglama yoluna gidiyor(bu kizda zaten kocasi tarafindan aldatiliyor,anaaaa birde simdi bu kiz asik olmasin polata):img-in_lo :img-in_lo
bulut fena halde intikam atesiyle yanip tutusuyor,ama senin hakkindanda gelirler hic uzulme bulutcugum polat ve cengaverleri:good: :good:
polat : savas basliyor...
güllü naptin be oglum ya isi mahvettin, polat erhana bahanee uydurma erhan derken bile ben korktum erkandan :img-hyste güllü agliyordu nerdeyse:icon_sorr
birde davut t. ammada cok bakti fuatin vurulmasina, benim kalbim dayanmazdi.
bulut´da iyi racon kesiyor ya, tesbihi koparmalar, öyle anlamli anlamli sözler.
bakalim inci ne yapacak ahuyla, ahuda hemen düsmese barii oyununa.
bu arada bu davut t. ogluna sasiyorum, okadar büyük bir derdin arasinda, cagirmis damadinida kizimi aldatiyormussunda, yok kizimi üzersen falan diye. allllloooo uyan davut t. oglun gidiyor, neyse canim bizide dualar ediyoruz gitmesin falan diye malum halo dayimiz yoksa senin oglundan az önce gitmis olucak.
bu arada fazlami duygusalim ne, davut t. acimaya baslamistim ah yazzik evlat iste falan diye, o arada kizi girince, bu adami kendi ellerimle öldürecem dedi, vazgectim acimiyorum artik:img-yes:
acıma tabi şekerim ne hindir oooo sen bilmessin onu.... edepsiz şimdi kızı araya sokucak... ahlak kalmamış anacım bunlarda... kıza dedi ki git kardeşini kurtarman için ne yapman gerekiyorsa yap... babam bana onu dicek... hiiiii valla kıyamet kopar....
neden kopar bi sorun :D konu polat olunca e sonuçta o da bi erkek :D yane vardır bu kızcağızın da bi bildiği ki ben uzlaşırım onla dedi :D acaba ne ? hadi bilin bakalım :D:D:D:D
ay vallaha ben gulluye acidim ya ama niye oyle birsey yapti bu delii yaa
keske yapmasaydi ama polat ne guzel dedi savas basladii canlarimmm:happy0064
polat ve yigitleri biliyorlar aslinda yalcinin arabasinin kursuna karsi oldugunu, arabanin camlarina, cantlarina kursun atana kadar, dört lastigi patlatsalardida o yalcin görseydi.
nazliozcan 24-05-07, 21:11 "adamların günde en fazla 2 defa gözlerini kırpacak" :img-hyste :img-hyste süper yaaa
polatımın havasına dicek yok yalnız o boyla adamdan karizma fışkırıyo valla
bu arada tataroğlunun kızının polatla görüşmesi olacak bakalım senaristlerimiz bu konuyla ilgili nasıl yeteneklerini sergiliceklerbye
yalcin buluta hala inanamiyorum, bu ne cesaret resmen hala birilerini indirmek amacinda, önce ahuya gidiyor ondan sonra korkusuzca ömerbabanin evini takipe aliyor. yaw kardesim sen cekilsene kösene bak bu sefer ne yersin bilemem artik davuttan:img-hyste .
bu arada davut diyince yalcin bulutun yediyi tokata eyvayh bununda burnu kirldi sandim:img-hyste :img-hyste :img-hyste
abdul cok guzel ddi ya:img-hyste kes sesnide kravati ni cikar kankabetme yoksa sana uyucak ayi kani yok :img-hyste cok guzel di ya:img-hyste hele fikret polati gorunce nerdeyse atina kaciricakti ya:img-hystepolat fikrete iyi yapti ama
seni yedi parcaya boler yedi tepeye gomerim :img-hyste sozler super yaaa:img-hyste polat mekandan ayrildi iyki burdayim ya herseyi sn sn yaziyorum :img-hyste sizin hakkinizida yemiyim canim:img-wink:
vay memati cok guzel yaptii biz sizin ortaginiz deiliz harac ceiceginiz kiside deilizz hele hele serseri hic deiliz birrdaha beni gordugunde ayaga kalkk:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste ay bu neydi birde ben bisey yapmadim kasindi kasidim diyor ya:img-hyste kalemi nasil soktu ama helal mematime :img-hyste BIR DAHA BNI GORDUNMU AYAGA KAK:img-hyste :img-hyste
bitiyorum polatıma alemdarıma 1.20 boyuyla yapmadığı yok iadeli çekimizi iade etti...
ya mematime ne demeli öle pis pis kasıyo bakıyo ya ne göz var be adamda...
gömdü kalemi buladı elini kana fincanın.... :D
asuya ne demeli kim bu çıkıntı yaf... yolarım ben bu hatunu... terbiyesizlik ediyo...
halo dayım ya ölücek hala afilli laf edio... bi bardak su verin beraber helalleşelim... damlaları boşa dökme ağlıcaksan gel azıma ağla ayhh koptummmm....
yalcinersonmez 24-05-07, 21:37 waay polata bak bi daha bnm slm verdiğim birine ayılık yapma:img-hyste polatın fikret beye dostluğu güzeldi hemde iki dostluk ama son sözü dahada güzeldi seni 7 parçaya bölüp yeditepeye gömerim hele memati kaşındı kaşıdım ii sapladı kalemi fincana fincan çatladı:img-hyste
bu arada halo gözünü acti:happy0064
su istedi:happy0064
erhana: la yiyenim aglacaksan cenazeme agla dedi
yani bu su demektir: tamam artik bitti, bundan böyle daha hic birsey olmaz:happy0064
Valla Polat'ın savaşa 4 koldan girişmesi heyecan getirdi diziye.Kaçgarlar Tataroğullarına yardım edecek sanırım.
Şimdi Tataroğlu'nun Polat ile anlaşmaya çalışmasını izleyeceğiz.
Bu arada umarım Bulut Nazife anne ve Ömer babaya zarar veremez.
ya memati birtane ya adami ne yapti oyle:img-hyste :img-hyste
elimi kana bulam dedi al sana kan hesabi:img-hyste
ee terbiyesizligin luzumu yok demi:img-hyste
mematinin arabadan bir inisi vardi:img-blush :img-blush mematisiz kv olmaz deyip baska bir konuya geciyorum
polat nasil yirrttti ceki adamda herseyden mutlu al sana mutluluk 7 parca olda gor:img-hyste parcalarin mutlu olur artik
evet vuslatcim evet, memati yikti gecirdi ortaligi, nasilda yakisir mematiye, kapidaki görevli adama nededi, silahi verdigi halde tekrar ariyacaklardiya:
terbiyesizligin lüzumu yok,
surda iki laf edip gidicez.:img-hyste :img-hyste
ama fincancida iyi kasinda yani, görsünler
nalanim valla bu aksam bizimkiler resmen dokturuyorlar,superler:good:
memati valla oyle laflara gelemez(SIKAR) sadece:img-hyste :img-hyste
fincanciyi nasilda fincanladi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
terbiyesizligin luzumu yok
surda iki laf edip gidecez:img-hyste etti ve gitti mematimiz yine:good: :good:
yalcinersonmez 24-05-07, 21:40 evt allaha şükür halo kendine geldi ama bu asunun iş karıştırması hiç ii olması en azından tuncaya sorması lazımdı neyse resmi çeken asuymuş ama şimdi kaçgarlar tataroğullarına sölicek halonun tuncayda olduğunu....
birde cok güzel bir bölüm daha vardi, adamin adini bir türlü getiremiyorum. sagir odanin arasi o adamin sesini kullaniyorya. ne güzel vurdular bacagindan onu:happy0064 . abdülheye:bunun bedelini agir ödüyeceksiniz
abdülheyde:ödemeye can atan yok, kes sesinide fazla kan kaypbetme, nerden buluruz ayi kani:img-hyste :img-hyste :img-hyste
vay be ne repliklerdi. memati öldürdün beni, tek serseri silahtaki kurşun ha.
ya bulutta serseri mayın gibi dolanıyor, yanlış yerde patlamasında
vay be ne repliklerdi. memati öldürdün beni, tek serseri silahtaki kurşun ha.
ya bulutta serseri mayın gibi dolanıyor, yanlış yerde patlamasında
yalcincim zagten bu buluta benim aklim fikrim ermiyor, adam hala birseylerin pesinde, yani halo dayimiz allaha cok sükür kurtuldu,ama onun yüzden ginede astiracaklar holdingin binasina fuati bayrak gibi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu da utanmaz arlanmaz sanki düğüne gidio süslenmiş gelmiş :D
arabada da rujunu tazeledi bakalım ne teklif edicek :img-hyste
yaa birde polat gelmis kapiya dayanmis, hazarbeyogullari´nin patronu halen sarjör dolduruyor:img-hyste :img-hyste
heyt be fincancilarin holdingindede mematii silahini alirken bile güvenlik tirsti:img-hyste madem bu kadar korkaksiniz, herseyden tirsiyorsunuz ne diye güvenlik olursunuzki:img-hyste
vay bu davut t kizi polata kendini mi satiyor ne :img-hyste :img-hyste yanina oturdu icki koydu
:img-hyste polatta sanki onunla olucakt kariamnyak ya:img-hyste polat deli gibi bakiyor birde yavas ic carpar diyo:img-hyste
kari basladii ama polat kacti hihihihih:img-hyste hesabini vermedigim ne bir gul var nede vicdanimi kirletzicek bir gecmsiim var vay kari vay polata neler yapiyorr ...... diycem ama agzim i bozamiyorum maaleseff vayy kariyi bir cevirdi polatt kim icin olsun ne oursa olsun namusunu pesges ceken bir kadina sadce acirim dokunmama bile helal olsun poaltima beee :happy0064 :img-hyste
kim için olursa olsun!!! ne için olursa olsun!! namusunu peşkeş çeken bi kadına sadece acırım!!! dokunmam bile !!!
öpcek sandınız dimi :D:D boşuna heyecan yaptınız yawsss polatım alemdarım zıpzıp eliften başkasını öpmez :D
:good: :good: ay alemsin sen ya nesnes vallaha opecek sandim ben ya ama gercektende zip zip eliften baskasini iopmez ki o ya hele halo ne diyor rontgen cekiyorr:img-hyste :img-hyste adamlara gonderdi ... kari ne olcakk :img-hyste
haloya bitiyorum zaten.... bi laf vardır bilmemneresinden soluyo adam hala makara yapıo ya laflara bak maniac adam :D
süper bizimkiler götürcekler haloyu hadi bakalım şekerimi de zıplattılar tahliye zamanı kıssssss bu ikisini karşılıklı yatırmasınlar :D
halo ve şekerim :D doğruuu rehabilitasyon merkezine :D başlarına da erhanı koydular mı ohhh değmeyin keyiflerine ne makara döner ama :D
ahanda resim ceken kadini halo tuncaya soyledi:good: :good:
resim ceken kadininda suyu kaynadi:img-hyste :img-hyste
allahtan tuncay direk polati aradi:good: :good:
halo cok komiti vuslat ablam ya cep telefonuyla rontgenimi cektii:img-hyste hle o kariya sinir oldum vuslat ablam ya resmen polata gel diyor .... ne olcak bunlar sulalece boyleler ya ama polat agzinin payinio iyi verdi kendine cektiginde bir ana opecek sandim ya ama o sadece zip zip elifimizi operr:img-hyste :img-hyste
haloya bitiyorum zaten.... bi laf vardır bilmemneresinden soluyo adam hala makara yapıo ya laflara bak maniac adam :D
süper bizimkiler götürcekler haloyu hadi bakalım şekerimi de zıplattılar tahliye zamanı kıssssss bu ikisini karşılıklı yatırmasınlar :D
halo ve şekerim :D doğruuu rehabilitasyon merkezine :D başlarına da erhanı koydular mı ohhh değmeyin keyiflerine ne makara döner ama :D
ay alah askina suss catladim gulmekten yaaa hele su yuz hareketleri cok guzell halo simdi ne dyor ya
la cigerim yaniyor olmuslerinizin cani icin bir tas suuu:img-hyste yazik adam susuzluktan ioldu yaa:img-hyste
nesnescim halo bile deil ama sen beni gulmekten catlattin ya su anda zor yaziyorum inan ki:img-hyste :img-hyste aha polatla halo konusuyor
su istiyor polattan :img-hyste memati diyor ki dayi gittin geldin hele anlatt ne var obur tarafta
sonra halonun dedigini duyamadim ya:img-hyste polat cok karizmatik ya
usta iye biraktik ki jon jonuuu
ay alah askina suss catladim gulmekten yaaa hele su yuz hareketleri cok guzell halo simdi ne dyor ya
la cigerim yaniyor olmuslerinizin cani icin bir tas suuu:img-hyste yazik adam susuzluktan ioldu yaa:img-hyste
kıs ne varsa polatım alemdarımda var verdi rahmeti dayıma :D
memati yaa koptum ne var öbür tarafta :D azraili anladık da memati kim diolar :DDDDDDD bölümün adamı arkadaşlar halo dayı ötesi yok :D
abdule bak verdi yine negatifi mematinin beline beline :D bu vadi hepsinden tehlikeli :D
bak su kiz nekadar sinsiymis, aramizdan bagzi arkadaslar cözmüstü resimi ceken o bayan giblerinde kutlarim:good: . ama bizimkilerde uyumuyor yani, helal olsun nasilda 5dakika icinde yön degisiriyorlar.
Harikaydii valla..
belliydi zaten, tuncay polati arayinca halo o hastanede kalmazdi.
Yalcin yildiz kapyi acinca ben ilk kimse yok sandim ama birde fuat bey diyince..
fragmanda haloyu onlar kaciriyor sandim cok karmasiktii.
Fuat akillanmis galiba :) babana bile güvenmeyecen, güc kendini korumak demek !!
vallaha halo dayi bir geldi pirr geldii yaniii obur taraftakiler bile mematiyi tanimyiormu ynai :img-hyste analamdim ama olsunn :img-hyste reklam arasi oldu yine baslayin yazmaya arkadaslarrr:img-hyste kizz yani tam birr..... di yani
oyle sey yapilirmi yaaa hemde polatim alemdarima :icon_whis
Polat Tataroğlu'na iyi koydu lafı helal olsun.Kadına bak Polat'ı etkilemeye çalışıyor :D.
Artık Halo da yaşıyor ve Fuat Tamer ailesine geri döndü.Yalnız Halo rahmeti Ömer babaya okudu.
Ömer baba cumaya gidiyor.Bulut yine bir şey yapacak çok eminim :(
Ömer baba:(:(:(
:img-hyste anam anam deyim ne arisz bu inci ya bend eakilli uslu birsey zannerderdim gelmis uzun boyuyla bide polata neler diye valla bu tatarogullarinin hepsi ahlaksiz ama polat cok iyi verdi cvp
neys egelelim concona mematinin yeni lafi ben bu lafi cok sevdim
azrailiu anladikta memti kim:img-hyste :img-hyste
ah halo dayi ah iyiki iyiletin bu arada asli morarmayanlar grubu olarak partimiz var unutma:happy0064 :happy0064 :happy0064
Ömer Babaya birşey olmasın nolur? Burda bitmese bari, son reklam değil mi bu?
ben sölim şekerim... şimdi bu bulutun gelişmelerden haberi yok pusuda beklio her zamanki gibi ömer beyamcanın evinin dibinde... o sanıyo ki fuatcım şekerim hala polatın elinde... e böle olunca da tokatın da coşkusuyla ömer babayı cami çıkışı kapaklıcak...
pekiiiii ya ondan sonra?? sorarım size... dimedi mi benim polatım ailemden akan her damla kanı akıtırım die ...
akıtır benim polatım alemdarım...
bu ömer babayı da anlamıyorum kıs gitmeyiver camiye de bi cuma evden kıl ölür müsün.. yookkkk oğlunun babası katır inadı var illa gidicek....
abdülheyde cok güzel göndermesini yapti,
[B]bu vadi hepsinden tehlikeli:img-yes:
göndermeye bakarmisiniz arkadaslar göndermeye:img-yes: :img-yes:
Bayiliyorum bunlara yahu sanki komedi dizisi hic bir seyi ciddi almiyorum
-memati abi niye biraktik con conu
-polat sözümüzü mü yeseydik:img-hyste :img-hyste
cünkü ben hukukun üstünlügüne inaniyorum
Pınarcım ve Mervem hoşgeldin diyemeden çıkmışım ama sağolun:img-hyste
Merve şimdi negatif enerji yayardımda Halo dayı öldürdü beni.:img-hyste
Günün bombası Halo dayıdan..
Azraili anladıkda Memati ne diyorlar:img-hyste
Eee haklı öteki taraftakilerin çoğunu Memati gönderdi:img-hyste
Ayy inşallah Ömer babaya bişey olmaz Halo dayıda o kadar rahmet diledi:icon_sorr
halo dayiyi nasil kacirdilar ama:img-hyste bu arada sekerimde iyice sinirlendi artik babama bile guvenmicem filan guvenme zaten :happy0064 en iyisi
ay cidden ben inciden hic beklemezdim ya yuzsuze bak julide bile daha iyi bundan valla zaten bugun hic goremedik julideyle ahunun amcasini:img-hyste tatilemi gittiler ne:img-hyste
davut tataroglu damadinla ilgilenicegine kizina bir baksin, rezil ya, nekadar ucuz ve basit, herseyimi vermeye hazirim, iiiiiigrenc. ama polat iyi verdi agzinin payini, tabiiki utanana!
bu dizide kadinlar amma sinsi ya:img-hyste
inci, aldatiliyorum diye üzülüyor, simdide gelmis polata göz koydu:img-hyste
sonra o asu bütün isleri berbat ediyordu. ne varsa bu kadinlarda var,korkulur:img-hyste birtek ahu birsey yapamiyor garibim:img-cool2
ya birde polat inciyi öpecek sandim geri cekiliyorum söyle öperse yakin olmayim ekrana diye:img-hyste
bu arada bulut nerde ya, firtina önce sessizlik, yada kuzularin sessizligi, yine ne planliyor acaba, bizimkiler onun karizmasini cizmekten usandi, bu halen karizmasinin cizilmesinden uslanmadi:img-hyste
ben sölim şekerim... şimdi bu bulutun gelişmelerden haberi yok pusuda beklio her zamanki gibi ömer beyamcanın evinin dibinde... o sanıyo ki fuatcım şekerim hala polatın elinde... e böle olunca da tokatın da coşkusuyla ömer babayı cami çıkışı kapaklıcak...
pekiiiii ya ondan sonra?? sorarım size... dimedi mi benim polatım ailemden akan her damla kanı akıtırım die ...
akıtır benim polatım alemdarım...
bu ömer babayı da anlamıyorum kıs gitmeyiver camiye de bi cuma evden kıl ölür müsün.. yookkkk oğlunun babası katır inadı var illa gidicek....
haklisin nesnescim ya birkerede ev dekilsana ama katir inadi var istee ya ne edilim insallah birsey yapmaz adim yalcin soyadim bulut bunu aklindaiiy tut amcamiz:img-hyste ama yaparsa allahh polati tutun tutabilirseniz ya:happy0064
ya ömer babada 50senelik cuma namazina gitme kararini degisirmedi, nevardi buseferde idarelik evinde kilsaydi:icon_sorr . ama korumalar iyi tetbir aldilar, umarim iyi korurlar, yalcin bulut nezamandir yok orta, bir gelirse kötü gelir gibi.
karafirtina 24-05-07, 22:12 ya millet yardimci olun ben netten izliyom ya memati polat haloya nededi ler gulumseme vardi mematinin yuzunde
tam o sahnede takildi net
hep takiliyo zaten uff
ay keşke bişe yapsa da yine böle heyecanlı bölümler olsa hem ne bu böle kardeşim genç nüfus izlio bu diziyi....
yaş ortalamasını düşürmek lazım biras :D
önden ömer beyamcam gider... nazife hanım teyzem fasla dayanamaz hem kocaman ev canı sıkılır peşisıra gider o da ....
haloo dayıyı da esprileri kurtardı yoksa onu da ben göndermiştim geçen bölümde :D şimdilik kalabilir :D
ya millet yardimci olun ben netten izliyom ya memati polat haloya nededi ler gulumseme vardi mematinin yuzunde
hep takiliyo zaten uff
memati dediki, dayi anlat bakalim gittin geldin ne var ne yok oralarda,
haloda: azraili anladikta, memati kim diyorlar:img-hyste :img-hyste :img-hyste dedi.
ya millet yardimci olun ben netten izliyom ya memati polat haloya nededi ler gulumseme vardi mematinin yuzunde
hep takiliyo zaten uff
şekerim sölim hemen ben sana
-memati: eee dayı anlat bakalım gittin geldin öbür tarafa ne var ne yok??
-halo: valla yeğenim azraili anladık da bu memati kim diolar??
-polat ve dierleri: hahahah nihohoho yuhahahh vs
-abdulhey: bu vadi hepsinden tehlikeli
-memati: verme belime negatifi bakışı :D
süperim de mi :D
hep takiliyo zaten uff
arkadasim orda meati dedikine ee anlat halo obur dunya nasildi diye gibi bisey
haloda dedi azrail tamamda memati kim gibi bisey dedi canim yazdik biz ordan okusana canim :img-wink:
yaa ömer baba anladi galiba bulutun ne isin geldini :(
böyle son kez dua edermis gibi bakti ve ellerini acti :( insallah birsey olmaz, yoksa polat bulutu ´b´sini bile birakmaz.
abi süper bi bölümdü hiçbişe demiyorum...
senarist ve oyunculara ki özellikle polatım alemdarıma (bigün olur da buraları okursa kıyak geçeyim dedim :)) çok çok tebrikler....
bu arada bu yalçın sapıq lan :D nası pis pis sırıtıyo lavuk :D
Yalçın camiye girdi.Bu adamlar bostan korkuluğu herhalde.Yalnız Ömer baba ne olursa olsun sükunetini koruyor ya helal olsun.O da anladı bi iş geleceğini başına.Yalçın Bulut'un o gülümsemesine sinir oluyorum ya...
Muhtemelen Polat'ta Camide bitecek.Durumu anlayacak.Ama son hakikaten çok kötü bitti.Şimdi haftaya kadar bekle
Cok guzel bir bölumdu yine!!
Haloyu hasteneden cikartiklari zaman cok heycanliydi!!
Memati muhtesemdi!!!
Eh tabikide Polat'ta
BU bölümün en kötüsü Güllü oldu.Yazıklar olsun Güllü'ye,birşeyi beceremedi.Artık gözümden düşer gibi oldu Güllü.Öyle hata yapılırmı yaa.Sen gece görüşü adamın üstüne tut
abi süper bi bölümdü hiçbişe demiyorum...
senarist ve oyunculara ki özellikle polatım alemdarıma (bigün olur da buraları okursa kıyak geçeyim dedim :)) çok çok tebrikler....
bu arada bu yalçın sapıq lan :D nası pis pis sırıtıyo lavuk :D
:img-hyste :img-hyste ayy koptum ya, lavuk mu:img-hyste :img-hyste
hakkaten ya iste dedim ya firtina önce sessizlik diye, önce hic ses cikarmadi simdi bi geldi. ömründe hayatinda camiiye girmeyen adam, simdi camiide adam öldürücek:icon_sorr insallah öldürmez tabi:img-help:
hayir ya burda bitemez ama ya offf sinirim bozoldu simdi
namaz basinda insana boyle bakilirmi ya bulut iyice ahlaksizlasti farkindaysaniz hersey tam duzeliyo derken bu bulut birsey yapiyo gine kan dokuluyo illa yani caninin gitmesini istiyo aliste polat verdi adaminizi daha ne istiyon offfoffff
ya bu bizim korumalar nasil girmediler ya, bunun hesabini cok agir vericekler polata.
belkide yalcin bulutun artik haberi olur fuat geldi gibilerindede simdilik geriye cekilir, vallah yalcin icinde en hayirlisi bu olur, yoksa holdinge bayrak gibi kendi asilir.
Off ya Ömer babaya ne olucak Bulut boşuna gitmemiştir elbette nasıl bir yerde bitti ama bekle artık haftaya kadar:icon_sorr
Ama bu Bulut'ta çok oldu artık patlatıcam bir tane ağzının üstüne sonunda görecek gününü.
aslicim öyle patlatmayla olsaydi önce bütün forum toplu halde patlatirdik:img-hyste ama adam alismis illa bi tarafi düzeltirken öbür tarafi bozacak.
öyle tesbih koparmalarla racon kesiyor:img-hyste :img-cool2
ya bu bizim korumalar nasil girmediler ya, bunun hesabini cok agir vericekler polata.
belkide yalcin bulutun artik haberi olur fuat geldi gibilerindede simdilik geriye cekilir, vallah yalcin icinde en hayirlisi bu olur, yoksa holdinge bayrak gibi kendi asilir.
vallaha bugun bir sen birde nes nes beni gulmekten olduruceksiniz galiaba :img-hyste ama bu polat vallaha yaparmi yaparrr :img-hyste ama insallah omer babya bisey olmaz yoksa ben korumalara aciyorum ya:img-hyste onlarin hali ne olur acaba :img-hyste ama insallah bisey yapmazz gercktende su adim yalcin soyadim bulut bunu aklinada iyiy ttut amcaya gozununn ustune bir tane patlatican ki iyice neyin en oldugunu anlasin ya:img-hyste
nazliozcan 24-05-07, 22:27 bölüm mükemmeldi tek kelimeyle
polatın hazarbeyoğullarıyla konuşmaları süperdi ya :img-wink: "seni yedi parçaya bölerim, yedi tepeye gömerim":img-hyste :img-hyste :img-hyste
mematinin kaşıması:img-hyste
o salak kıza verdiği cvp da müthişti
yalnız erhanın bi hatası ömer babayı canından etcek galiba:icon_sorr umarım bişe yapamaz bulut ya polat gelir bişe olur kurtulur ömer baba dimi:icon_sorr
müthişti herşey yaaa şimdi 1 hafta bekle offffffffffffffffffffffff:sad53:
asli parti yapalim derken mer babadan olmayalim off ya nasil bakti omer babaya oyle bir insana namaz basinda bu yapilirmi helede omer babaya ama anladi sanirim omer baba duaya durdu:icon_sorr [/B]
İnadımıza yapıyorlar sanki bir yüzümüzü güldürmüyorlar:icon_sorr
Hele bir Ömer babaya bişey olsun Polat Bulut'u liğmeliğme eder..
Ya şimdi nasıl uyuyucam bilmiyorum ama çıkmalıyım..
Hepinize iyi yorumlar.[
aslicim öyle patlatmayla olsaydi önce bütün forum toplu halde patlatirdik:img-hyste ama adam alismis illa bi tarafi düzeltirken öbür tarafi bozacak.
öyle tesbih koparmalarla racon kesiyor:img-hyste :img-cool2
tespihmi kopardi kiz ben gormedim :img-hyste daha dogrusu kizmisin onu bile bilmiyorum:img-hyste adini da soylersen sevinirim ama oyle bir gulduki lavukk insan soyle topluca agzinin ustune carpasi geldi ya:img-hyste
yalcinersonmez 24-05-07, 22:29 ya internet kesildi bi önceki reklam giremedim neyse inci naptığını sanıo ya çok binbir gece izlio heralde fazlası zarar ******** ya!!!ama polat iyi koydu lafı halonun dediği güzeldi röntgenmi çekilio hastanelerde...sonunda bi bardak su içebildi halo... haloyu hastaneden çıkarma taktiği güzeldi polatta sözünde durup fuatı verdi ama bulut yerinde durmuyo camiyi bastı inş. ömer babaya bişi yapmaz bu arada yeni yönetmen eklenmiş diziye SADULLAH ŞENTÜRK VE ZEYNEP GÜNAY...
Kısacası bu bölüm izlediğim diğer 5 bölümün en iyisiydi!!!!!!
karafirtina 24-05-07, 22:29 ya aslidna benim kzidigim birsye olup olmamasi degil namaz kilan bir insanin yuzune oyle bakilmaz of bulut off sen kasiniyon ama elbet seni bir kasiyan cikar
haklisin ama iste adam namaz kiliyo dua ediyor ondan dolayi bisey yapamicak gorceksin bide nazife hanimda evden okuyo gorceksiniz biseycik yapamicak
o bulut
şekerim sölim hemen ben sana
-memati: eee dayı anlat bakalım gittin geldin öbür tarafa ne var ne yok??
-halo: valla yeğenim azraili anladık da bu memati kim diolar??
-polat ve dierleri: hahahah nihohoho yuhahahh vs
-abdulhey: bu vadi hepsinden tehlikeli
-memati: verme belime negatifi bakışı :D
süperim de mi :D
nesnescim bende halomun şu repliğinde koptum:
Eren ağlıodu da halo dedi ya,
-La yiğenim damlaları boşuna akıtma, ağlayacaksan gel ağzıma ağla die. Koptum koptum.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya aslidna benim kzidigim birsye olup olmamasi degil namaz kilan bir insanin yuzune oyle bakilmaz of bulut off sen kasiniyon ama elbet seni bir kasiyan cikar
:img-hyste :img-hyste nasil olsa birgün memati bunu kasir, alisti nasil olsa adam kasimaya. Kasintin varsa kasiyalim abi hesabi:img-hyste
ama o daha kiminle dans ettigini bilmiyor, bilip bilmeden intikam almaya calisiyor ama böyle nereye kadar. simdi bu ömer babayi öldürse, polat yine tatarogullarindan birisini öldürecek ve böyle uzayacak.:img-cool2
iyi geceler arkadaslar.
yine muhtesem denilecek bir bolumdu,ama son sahne kotu bitti,omer babaninda olgunluguna diyecek birsey yok.
mematinin fincanciyla olan sahnesi harikaydi,tek eliyle silahin sarjorunu takmasi superdi,cok iyiydi bu bolum artik saygi gosterirler mematiye umarim:img-pilot
allahım allahım sayfaya bak kopan gelmiş duyan gelmiş kıs valla bedava bişe dağıtmıyoz :D
inci dağıtıo ama polatım dağıttı bu sefer onun incilerini :DD
yavru ceylanlar ben gideyim artık yorumumuzu da yaptık dizimizi de izledik ohhh yarasın şimdi bekle gelsin perşembe....
güzelleri öpüyorum kendinize cici bakın....
tespihmi kopardi kiz ben gormedim :img-hyste daha dogrusu kizmisin onu bile bilmiyorum:img-hyste adini da soylersen sevinirim ama oyle bir gulduki lavukk insan soyle topluca agzinin ustune carpasi geldi ya:img-hyste
cnm adim tugba, yani kiz oluyorum:img-hyste
polat ömer babagilden cikarken, bulut yine racon kesti kendi kendine:img-hyste tesibihi kopardi ve sey dedi : ip kopar, taslar dagilir..gibi birsey dedi..
yaa iste ne yapacan, polatin karsisina cikmaya tirsiyor öylee kose bucak racon kesiyo:img-hyste
aslicim iyi geceler canim iyi uykular sana valalha billaha eger bulut bisey yaparsa kesin polat onu once holdinge bayrak olarak asar sonra 1000 parcaya boler 1000 daglarina gomer:img-hyste ama insallah oyle biseye gerek kalmazz ya ayy su ise bak ya insallah olmez omer baba ya ama sinri oldum gulluye ya ama varya gulluyu kim seviyosa kesin bu bolum herkes nefret etmistir haa:happy0064 en cokta mematiyi sevmistir kesinn:happy0064 ama su hikmetin deliligi birtulu cikmiyor ya sinir oluyorum ben ozledim yadeli hikmetimi:icon_sorr ama insallah bisey olmazz namaz kilan adamada oyle bakilirmi yagozun ciksin hemniiiiiiii:img-help:
karafirtina 24-05-07, 22:33 yam illet asil ahuya nedemeli harb gicik bi tip ya polay kak dedimi kalkiyo oturdedimi oturuyo
off eskiden oylemidi elifle nebicim cektirirdi polata
bu kizdada biraz terslik olsa neguzel olur yok ama polatin agizinin icine bakiyo
ayrica artik inciye dusman olur arkilikleri gitti vah vah:img-hyste :img-hyste
Fazla yorum yapamayacağım çok yorgunum ve birazda moralim bozuk.
Neyse kısacasını şunu söyliyeyim bu akşam ki bölüm gerçekten çok güzeldi.
Bulut'ta Ömer baba'yı kaçıracak yada vuracak.
Eğer Ömer baba'ya birşey olursa Polat değil İstanbul'u dünyayı yakar.
Memati bu bölüm yine süperdi.:good:
Bu akşam Ahu'nun az görünmesine yine çook sevindim teşekkürler sevgili senaristlerim.
Abdülhey yine bu vadi çok tehlikeli gibisinden birşey dedi bu oğlanda tırsmaya mı başladı ne.:)
Halo'nun yaşayacağı zaten belliydi.Halo'lar ölmez,Vadi bölünmez.:)
Haftaya bu akşam ki bölümden daha güzel bir bölüm izleyeceğimize eminim.:)
Bu arada Polat Ahu'ya pek yüz vermiyor sanırım bizlerin tepkisi işe yaradı.
Valla ilişkileri bu boyutta devam etsin daha ileri gitmesinler.:)
yalcinersonmez 24-05-07, 22:35 nedense ahu bu bölümde fazla gösterilmedi aman bölesi daha ii ve bu bölümde herkesin karizma yerlerde...
neyse ben çıktım sabah yorumlarınızı okurum herkese ii gecelerbye
off off bune kalabalık bee... herkeze helal olsun... vallahi diziyi zilerken yüregim azıma geldi...öldüm öldüm dirildim nerden başlasam bilmiyorum...eniyisi ensondan başlayalımm... ulen bulut eger ömer babamıza bişey yaparsan polat bütün sülaleni bayrak diregine asar :dito
cnm adim tugba, yani kiz oluyorum:img-hyste
polat ömer babagilden cikarken, bulut yine racon kesti kendi kendine:img-hyste tesibihi kopardi ve sey dedi : ip kopar, taslar dagilir..gibi birsey dedi..
yaa iste ne yapacan, polatin karsisina cikmaya tirsiyor öylee kose bucak racon kesiyo:img-hyste
:img-hyste :img-hyste ay sen olme hemii bugun beni gulduren guldurene vallaha ya nesnescim iyi gecelerr evet tugbacim kaldigim yerden devam ediyorum canim:img-hyste vallaha yani sen tesbihe racon esersin anca polata deil polati gordu mu poposun yanmis kediler gibi kacar ancakk ama polat onu yakalar bayrak yaüparr:happy0064
o bulut iyice azdi zaten birgun polattan oyle bir tokar yicekmi davut t nin attigi tokat yaninda hic kalcak
slm mervem cok dogru soyluyorsun,bulut acemice isler ceviriyor,tataroglundan tokat yediya gururu kirildi tabii,boylelikle olmiyacak islere kalkisiyor,oradaki cemaat umarim bulutun uzerini coker,yok yok kasir:img-pilot
Bu arada hakikaten ya Ahu Polat'ın sözünden bir milim bile dışarı çıkmıyor.
Belli kız tırsmış Polat'tan.:img-hyste
Emme basma tulumba gibi olacak yakında bu Ahu.:img-hyste
forever_love 24-05-07, 22:38 bugün kaç kez helal sana çektim saymadım valla canlar, polat için...karizmasıyla yaktı yıktı beni...o neydi öyle yaa...
karizması zekası duruşu herşeyiyle bir harika bu adam yaa...
polata racon kesiyorlar adamlara bak sen aldılar boylarının ölçüsünü amaa...siz polatı ne sandınız bee...
ama varya o yalçın bulut mudur her ne haltsa o adamı elime geçirsem bir kaşık suda boğucam ne bir kaşık suyu, onu tataroğulları binasının bayrak direğinde fuatın yanında sallandırmalı, uyuz oluyorum yaa...ömer babaya kesin birşey yapacak varyaaa :s:s:(:(:(
canlar valla bölüm bir harikaydı tek kelime ile cidden...
ve her zamanki gibi haftaya perşembeyi bekle babam bekle şimdi...
burası da doluyor taşıyor maşallah ben yine sıramı salayım...hepinize iyi geceler canlar...
Fazla yorum yapamayacağım çok yorgunum ve birazda moralim bozuk.
Neyse kısacasını şunu söyliyeyim bu akşam ki bölüm gerçekten çok güzeldi.
Bulut'ta Ömer baba'yı kaçıracak yada vuracak.
Eğer Ömer baba'ya birşey olursa Polat değil İstanbul'u dünyayı yakar.
Memati bu bölüm yine süperdi.:good:
Bu akşam Ahu'nun az görünmesine yine çook sevindim teşekkürler sevgili senaristlerim.
Abdülhey yine bu vadi çok tehlikeli gibisinden birşey dedi bu oğlanda tırsmaya mı başladı ne.:)
Halo'nun yaşayacağı zaten belliydi.Halo'lar ölmez,Vadi bölünmez.:)
Haftaya bu akşam ki bölümden daha güzel bir bölüm izleyeceğimize eminim.:)
Bu arada Polat Ahu'ya pek yüz vermiyor sanırım bizlerin tepkisi işe yaradı.
Valla ilişkileri bu boyutta devam etsin daha ileri gitmesinler.:)
Hojalar Polat'la Ahu'nun arası yapılacak :img-yes: Kimse endişe etmesin.Haftaya bol bol Ahu-Polat sahnesi görecez.özellikle de Akşam yemeğine hazır olun :)
incinin polata yaptığı teklifi ağzım açık seyrettim...bir kadın kendini bu kadar aşağılayabilirmi? inciye biraz sempatim vardı...kocası aldattığı için üzülüyordum...kadın aşağılığın önde gideni çıktı..polatı baştan çıkarabileceğini sandı ama sert kayaya çarptı..polatta yazık kadının bu iğrenç teklifi karşısında ne kadar şaşırdı...ve cevabını çok güzel verdi...
gercekten arkidesler ya ahuyu senaristlerimiz cok az oynatti bu sefer kesin bizimkiler (raci bahadi) burayi okuyor yada benim resmi steye yazdiklarimi dikate aliyorlar buraya gelip okuyorlarr:img-hyste ohh ne guzell ben hepp ypiyim boyle ya a :img-hyste
davut tataroglu hakikaten şerefsiz ya... adama bakya resmen namusunu kızını polata gönderdi ya... ya aıl almaz bişey ya... ama polat ne güzel dedibe inciye... şerefli namuslu biri olsa bu lafın üzerine gidip kendisini biyerden atması lazım ama nerde... bunların hepsi şerefsiz bee:mad72:
birde fuati kacirirken :
hakan: nereye gidiyoruz
hüseyin: gezmeye :img-hyste :img-hyste
ay sekerim cok sever gezmeyi iyi gezdirin hee:img-hyste
pinarcim simdilik cok gül :img-hyste
bulutun ne yapacagi belli olmaz, sonradan pesin pesin aglariz:icon_sorr simdi tadini cikart :img-hyste
hadi herkese iyi yorumlar bende ciktim, yarin devam ederiz bye
incinin polata yaptığı teklifi ağzım açık seyrettim...bir kadın kendini bu kadar aşağılayabilirmi? inciye biraz sempatim vardı...kocası aldattığı için üzülüyordum...kadın aşağılığın önde gideni çıktı..polatı baştan çıkarabileceğini sandı ama sert kayaya çarptı..polatta yazık kadının bu iğrenç teklifi karşısında ne kadar şaşırdı...ve cevabını çok güzel verdi...
Neden şaşırdın ki.
Kızın babası,kardeşi ne kadar düzgün ki o nasıl birisi olsun.
Polat güzel bozdu tabii anlayana.:)
Ben zaten bu kadının Polat'a böyle bir teklif yapacağını tahmin etmiştim.:)
Ben o sırada şunu dedim gitti canım inci kolye.:img-hyste
Sanırım bunu sadece ben demişimdir.:img-hyste
davut tataroglu hakikaten şerefsiz ya... adama bakya resmen namusunu kızını polata gönderdi ya... ya aıl almaz bişey ya... ama polat ne güzel dedibe inciye... şerefli namuslu biri olsa bu lafın üzerine gidip kendisini biyerden atması lazım ama nerde... bunların hepsi şerefsiz bee:mad72:
Ben aslında,Ahu'yu araya sokacak zannettim.Ben hallederim dediğinde,açıkcası böyle bir teklifi hiç beklemiyordum.
Yazık İnci bu kadar çaresizmiş aslında Çaresiz olan Davut Tataroğlu'ydu,İnci değil
neyse ben bugunku analizimi yapayim bari bu sinirle
polat bu bolum savasi baslatti herseyiyle superdi ayiya iyi hattini bildirdi:img-hyste cekide cok gzuel yirtti 7 parcayada ayirdi:img-hyste ee mutlumusun hala sozune koptum mutlu mutlu sen merak etme
inciye iyi verdi cvbi valla bunlar ailece piskopatlar zaten ickici deli
mematim bu bolum dokturdu gine arabadan bir inisi vardi evlere senlik:happy0064 yamuk agizli elimi kana bulama dedi al sana kanin alasi yalniz memati adamin eline o aleti soktuktan sonra cikarken amma silah cikardi neresinden cikardi onLARI anlanmadim ee azrail bile mematiden sorulur :happy0064
gullu beni bugun acayip sinirlendirdi ama ben inede seviyorum gulluyu umarim ayni hatayi birdaha yapmaz illa oyun oynmak istiyosa gitsin oyun bahcesinde oynasin:img-hyste
aldulhey zaten haftanin sozunu soyledi bu vadi cok tehlikeli baska soze gerek yok sanirim:img-yes:
halo dayimiz bugun tek guldugum kisiydi susuzluktan oldu dayim ama polat yetisti imdadina mematiye iyi verdi lafi:happy0064
ahu bu bolumd efazla yoktu ama incini hareketini gordukten sonra ahu gine efendi kIZ diyorum ama tabi bu sevdigim anlamina gelmez:img-hyste
fuat fazla sekerlemediler yazik bu arada ben ilk beyaz kani anlamamistim sonradan anladim:img-hyste neyse sekerimde anladi banasina bile guvenmicegini artik onun icinde savas basliyo demektir:img-help:
inciye hicbir lafim yok tek lafim ahlaksiz ickici
deli himet of off ben eski hikmetimi istiyom artik soylemekten SIKILDIM eski hikmetiii istiyorummm
erenin halo olseydi kendini buyuk bir yuk altinda birakcakti : baya bir sevindi
bu bolum superdi gine artik super demekten ben SIKILDIM kvp ekibi SIKILMADI:happy0064 :happy0064
gercekten arkidesler ya ahuyu senaristlerimiz cok az oynatti bu sefer kesin bizimkiler (raci bahadi) burayi okuyor yada benim resmi steye yazdiklarimi dikate aliyorlar buraya gelip okuyorlarr:img-hyste ohh ne guzell ben hepp ypiyim boyle ya a :img-hyste
yok canim gelicek daha ne sahneler gelicek, hepsini zamani var canim, mesela bak malesefki bu bölüm elifin E si bile gecmedi. öyle askla meskle vakit kayip edicek zaman degil, görüyoruz bak, yalcin bulut camiiye kadar girmis.
vallaha harika bir bolumdu yaaa ne diyim neyse ben simdi cikyiom ama baslik niye hayla kapanmadi 137 fln yaptik ya normalde 128 de fln kapanmiyormuydu vallaha hella bize ya ne cabuk doldurduk sayfalari ohh ohh ne guzel inss ahuyu yalcin olduru aslinda polat kadinin teklifi kabul etseydi bence iste tam o zaman olaylar yeni basliyor olurdu ama aaaa taviiki biz polatimiz alemdareimizdan bahsediyouz tabiiki nayirr nolamazz ben sadece zip ziüp elifimle olurum baskas namahrem dedi ahh ahh :icon_sorr simdi elifi nasil ozlemistir cocuk yayuregim parcaliniyorr:icon_sorr cigerimi yaktinn elifff:icon_sorr neyse iyi geceler ben uyuycamm :img-wink: bye
Bak hojam zaten asabım bozuk daha beter bozma istersen.
Ahu'ya nayn,no,hayırrr.
Daha kaç dilde diyeyim.:img-hyste
yahu melalim bozma moralini zaten bu bolum ahuyla polat biraz soguktular,hemen birsey olmaz merak etme,omer babada kurtulur,tabii polat bunu cok pahaliya odetir buluta.
guzel bolumdu ama,silahlar cok konustu,umarim rtuk dizimize goz dikmez:img-pilot
Hojam niye asabın bozuluyor ki,Haftaya böyle sahneler olacak,hazır olun diyorum.İlk sıcak yakınlaşmalar başlayacak,hafiften hafiften.:img-blush
Asabımın bozukluğu diziyle alakalı değil özel bir durum.
Ama sen böyle haftaya Ahu'yu daha çok göreceksiniz deyince sinirim bir kat daha arttı.:)
ya bu bulut çok olmaya başladı...ömer babayı kaçıracak galiba..şerefsiz adam cami gibi kutsal yere girip, eğer ömer babaya bir şey yaparsa, bulutun bu sefer hiç şansı yok...muhtemelen o bayrak direğine polat onu asar...geçen bölüm halo neolacak diyorduk..şimdi ömer baba ne olacak diyoruz...pazartesi gelsede bir şeyler öğrensek...
polat ne güzel racon kesti öyle bee:happy0064 yürü kim utar seni... babamla beraber izliyoruz diziyi resmen koltuktan fırlıcaktım... ay utanmasam alkış bile tutacaktım:img-blush ... polatın karizma tavan yaptı beee... gerçi herzman onun karizması süperde ama bu sefer daha başkaydı yaaa... allahım ne güzel sözlerdi onlar replikler süper....:happy0064 senarislerimizi ayakta alkışlıyorummm:happy0064
bu arada mematide süper racon kesti...onu söylemeden geçemicem:happy0064 onuda yakta alkışlıyorum..:happy0064 :happy0064
yahu melalim bozma moralini zaten bu bolum ahuyla polat biraz soguktular,hemen birsey olmaz merak etme,omer babada kurtulur,tabii polat bunu cok pahaliya odetir buluta.
guzel bolumdu ama,silahlar cok konustu,umarim rtuk dizimize goz dikmez:img-pilot
Ya bacım moralim diziden dolayı bozuk değil.
Zaten bozuktu moralim diziyi nasıl seyrettiğimi pek anlamadım zaten.
Birde hoja böyle deyince düşündüm de düşünmesi bile gıcık ediyor insanı.:)
ya bu bulut çok olmaya başladı...ömer babayı kaçıracak galiba..şerefsiz adam cami gibi kutsal yere girip, eğer ömer babaya bir şey yaparsa, bulutun bu sefer hiç şansı yok...muhtemelen o bayrak direğine polat onu asar...geçen bölüm halo neolacak diyorduk..şimdi ömer baba ne olacak diyoruz...pazartesi gelsede bir şeyler öğrensek...
Eğer bize bunlar iki haftada bir şuna ne olacak,buna ne olacak dedirteceklerse işimiz yaş bizim.
Birkaç hafta sonra Memati'ye veya Abdülhey'e birşey olursa şaşırmayalım.:)
evet papatyacim polat inciye cok guzel cevap verdi,inciye biraz aciyorduk kocasi aldatiyor diye,eger aldatiyorsaki kesin aldatiyordur oh olsun derim inci hakediyor,igrenc bir kadinmis:icon_whis
selamlar kurlarim
aslim gule gulebye
yalcin kardesimbye
ve bu hafta dizimiz yine super otesiydi:good: :good:
bulut mikrobu(hasere)olsun adi onun:img-pilot :img-pilot
kasiniyor,sayet omer babanin kilina dokunsun,polat asil onu sirket diregine bayrak olarak asacak:img-pilot :img-pilot
bu aksam yine muhdesemdi bu diziyi seviyorum tatar ogullari namus kavrami kalmamis insanlar bir baba kizina ne gerekiyorsa yap derse kizida gitip o teklifi yapar aslinda arkadaslar ben bu konuda sunu düsündüm polatin burdaki ince göndermeyi malum x bir diziyede oldugunu dusundum hani oda namsunu 150bindolara satmisdiya o manada benmi cok fesadim yoksa:img-hyste
bulut valla kasiniyor adam az akilli dursa daha cok yasayacak ama akilli durmuyorki illaki polat kasiyacak bulutu bulutun sonunu hic iyi görmuyorum egerki ömer babaya birsey yaparsa artik kacacak delik arasin gerci bulamazda yandi b bulut yagmurda yokki yangini söndursun
EVET EVET AHU AZ GÖRUNDÜ COK MUTLUYUM:happy0064
yok canim gelicek daha ne sahneler gelicek, hepsini zamani var canim, mesela bak malesefki bu bölüm elifin E si bile gecmedi. öyle askla meskle vakit kayip edicek zaman degil, görüyoruz bak, yalcin bulut camiiye kadar girmis.
nalancim ben zaten ahunun hic oynamamasindan yanayim :img-hyste keske hicc rol vermeseler neyse ben kactim yarin gorursuruz byeeebye
o rtuk kessin biraz sesini...hep bile ugraşıyolar yaa...bu nasıl iş....yok agadır yok beydir yok töredir ya bu dizilerin her bölümünde silah var... silah olmayan bi bölüm gösterin ben dişimi kırcam ya:dito yda dizimizle ugraşanların kafasını...(tabi okadarda degil lafın gelişi söyledim:img-blush )
Neden şaşırdın ki.
Kızın babası,kardeşi ne kadar düzgün ki o nasıl birisi olsun.
Polat güzel bozdu tabii anlayana.:)
Ben zaten bu kadının Polat'a böyle bir teklif yapacağını tahmin etmiştim.:)
Ben o sırada şunu dedim gitti canım inci kolye.:img-hyste
Sanırım bunu sadece ben demişimdir.:img-hyste
onun biraz daha düzgün olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım..demek ki, bu tip insanlar için namusun hiç değeri yok...yazıklar olsun böyle kadınlara..demek ki güç için babasının ve kocasının istediği her adamın koynuna giriyorlar...zenginlerin namus anlayışı çok farklı...açıkcası ben jülideden beklerdim ama inciden böyle bir şeyi hiç ummazdım...
slm ben geldim
şimdi üsper i bölümdü dicem ortada kvp gibi bi dizi var basit kalacak
ama şunu söyliyeyim ki benim acaip hoşuma gitti
bu arada orda bi özür dileme sahnesi yoktu yoksa ben mi gömedim
varsa da ii ki görmemişim ya
neslisim inci hanimin incilerini polat nasilda dokuverdi yere:img-hyste
melalaim hayirdir bacim? moralin bozukmus?saglikla ilgili falan bir sey degildir umarim:img-yes:
papatya pes valla ayni anda ayni seyleri dusunup yazmisiz bacim:img-wink: :img-wink:
bi de o Bulut'un yediği tokata çok sevindim
canıma deesin valla
ama gitti Fuat elden ya
asamadık idreğe adamı ya:)
Birde hoja böyle deyince düşündüm de düşünmesi bile gıcık ediyor insanı.:)
Yaw bu gerçekleşecek,şimdiden hazırlayın kendinizi,@Merve sana da söylüyorum(şimdi verdin sırtıma negatifi diyecek :img-hyste ) hazırlıklı olun.
Düşününce gıcık olmayın sevgili forumdaşlarım.:):)
slm ben geldim
yok yok...için rahat etsin...polat ahudan özür falan dilemedi..:happy0064 ayne kötüyüz ya...yaşasın kötülük:happy0064 ...şaka şaka biz hepimiz iyiyiz...melegiz aslında:img-angel :img-hyste
sude-elvin 24-05-07, 22:52 en cok memati ve polatin racon kestikleri sahneyi, haloyu kacirp yerine fuati koymalarini ver birde polatin inciye söylediklerini cok begendim aslinda kisacasi cok güzel bi bölümdü son sahne haric umarim ömer babaya bisey olmaz onu daha uzun bi süre kvp de izlemek isterim.
bu aksam yine muhdesemdi bu diziyi seviyorum tatar ogullari namus kavrami kalmamis insanlar bir baba kizina ne gerekiyorsa yap derse kizida gitip o teklifi yapar aslinda arkadaslar ben bu konuda sunu düsündüm polatin burdaki ince göndermeyi malum x bir diziyede oldugunu dusundum hani oda namsunu 150bindolara satmisdiya o manada benmi cok fesadim yoksa:img-hyste
bulut valla kasiniyor adam az akilli dursa daha cok yasayacak ama akilli durmuyorki illaki polat kasiyacak bulutu bulutun sonunu hic iyi görmuyorum egerki ömer babaya birsey yaparsa artik kacacak delik arasin gerci bulamazda yandi b bulut yagmurda yokki yangini söndursun
EVET EVET AHU AZ GÖRUNDÜ COK MUTLUYUM:happy0064
anitam selamlar bacm
yorumuna bayildim:good: :good:
bulut efendiyi polatin elinden olum anca kurtarir,omer babaya bir sey yaparsa
ahu konusunda sonuna kadar katiliyorum,az gorundu:img-wink: :img-wink:
selamlar kurlarim
aslim gule gulebye
yalcin kardesimbye
ve bu hafta dizimiz yine super otesiydi:good: :good:
bulut mikrobu(hasere)olsun adi onun:img-pilot :img-pilot
kasiniyor,sayet omer babanin kilina dokunsun,polat asil onu sirket diregine bayrak olarak asacak:img-pilot :img-pilot
EVET KANKAM BULUT COK KASINDI
artik cok ileri gidiyor polatin hismindan gidecek ya aslinda bulutada alismisdik ölumu yakin görunuyor sekerimde onunda delirdi galiba polata bir dusman daha :icon_whis polat bu bölum ispiyoncu takimina dokunmadi onlari haftayami sakiliyor bakalim hangisi vurulacak hasdanedeki kizada gicik oldum polat kadinlara dokunmuyor yoksa o narin bacaklarina yagli kursun iyi olurdu neyse ama artik öburleri kizin yerine yer kursunlari
Yaw bu gerçekleşecek,şimdiden hazırlayın kendinizi,@Merve sana da söylüyorum(şimdi verdin sırtıma negatifi diyecek :img-hyste ) hazırlıklı olun.
Düşününce gıcık olmayın sevgili forumdaşlarım.:):)
ohoho zaten moral sifir gel bide sne negatif enerjiyle tam olsun anam on defa mi soylicem yaw evet ask yasicak polatla ahu ama hicbiriniz bu asktan etkilenmiceksiniz:img-hyste merve soyledi derseniz:img-hyste :img-wink:
melalaim hayirdir bacim? moralin bozukmus?saglikla ilgili falan bir sey degildir umarim:img-yes:
papatya pes valla ayni anda ayni seyleri dusunup yazmisiz bacim:img-wink: :img-wink:
hehe onun adı inic miydi bende iki saattir adını düşünüyom
İnciye hitaben:
bak inci
Polat nıktayı koydu bi gönülde iki sevda olmaz diye
Ahu'yu bi süreliğine eledik ama sen bi ihtimal bile olamazsın
Polat'tan uzak dur! dökeriz incilerini
Polat'ı da tebrik ettim içten içe valla (babamla izliyoz yoksa ayakta alkışlardım :img-hyste )
çok güel laf etti orda
bizde acıyoruz inciye:img-hyste
onun biraz daha düzgün olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım..demek ki, bu tip insanlar için namusun hiç değeri yok...yazıklar olsun böyle kadınlara..demek ki güç için babasının ve kocasının istediği her adamın koynuna giriyorlar...zenginlerin namus anlayışı çok farklı...açıkcası ben jülideden beklerdim ama inciden böyle bir şeyi hiç ummazdım...
Para için,güç için herşey yapılır onlara göre.
Valla böyle bir paraya ve güce sahip olmadığım için onlar gibi düşünemiyorum.:)
anitam selamlar bacm
yorumuna bayildim:good: :good:
bulut efendiyi polatin elinden olum anca kurtarir,omer babaya bir sey yaparsa
ahu konusunda sonuna kadar katiliyorum,az gorundu:img-wink: :img-wink:
Merak etmeyin Ahu'yu bol bol göreceğiz artık.Hemde Polat'la yanyana,başbaşa :):) Bugün biraz az göründü ama olsun.Bu arada Jülide hanım görünmedi bu bölüm.Birşeyler mi planlıyorki :img-hyste
en cok memati ve polatin racon kestikleri sahneyi, haloyu kacirp yerine fuati koymalarini ver birde polatin inciye söylediklerini cok begendim aslinda kisacasi cok güzel bi bölümdü son sahne haric umarim ömer babaya bisey olmaz onu daha uzun bi süre kvp de izlemek isterim.
sude-elvincim, insallah olmaz, ama yalcin bulutun sinsi sinsi siritisi hic hayre alamet degil, tabii yinede yalcin bulut tekrar düsünsün derim, ona görede birsey yapmaya kalkarsa hayre alamet olmaz canim.
vuslatcığım ben bir bayan olarak inan şok oldum..şimdi bu kadının bir fahişeden farkı ne...bunların demekki dini imanı para...o kadar yükselebildiklerine göre, her türlü rezilliğide göze alıyorlar...ya babasınınkızını bile bile polatın koynuna göndermesine ne demeli..rezil insanlar...bende sanki gerçekmiş gibi iyice havaya girdim...sinirden burnumdan soluyorum..:img-hyste
Merak etmeyin Ahu'yu bol bol göreceğiz artık.Hemde Polat'la yanyana,başbaşa :):) Bugün biraz az göründü ama olsun.Bu arada Jülide hanım görünmedi bu bölüm.Birşeyler mi planlıyorki :img-hyste
jülide hanim dedin de incinin agzindan dökülen cümleleri, ben daha cok jülideye yakistirirdim, cünkü o tiplere benziyor.
slm ben geldim
valla bende cok korktum polat simdi kiza iyi birseyler söyliycek diye allahtan demedi gerci kiza dokundu kollarindan tuttu onada sinir oldum bu arada özgü namaleger panadan teklif gelirse kabul ederim dedi haber vereyim dedim:icon_whis
ayrica acem kizi imzan süper
ama en güzel sahne hekezin halonun yanında oldugu sahne ...hani polat ona su içiriyoduya...sonra halo espriyi patlattı... azraili anladıkta memati kim...ay çok güldüm ya... ve hepsinin gülmesine çok sevindim ay polatıma gülmek çok yakışıyo... hep gülsünler işallah:happy0064 ... ömer babaya bişey olursa valla ben üzüntüden ince hastalıga yakalanırım .... ömer babamızı koru allahım
jülide hanim dedin de incinin agzindan dökülen cümleleri, ben daha cok jülideye yakistirirdim, cünkü o tiplere benziyor.
Yalnız Jülide çok akıllı ve kurnaz,İnci kadar çaresiz olacağını sanmıyorum ama sonuçta oda çaresiz kalacak :img-hyste
Kimse boşuna uğraşmasın Polat Ahu'nundur :):)
Bacım ya sağlıkla ilgili bu moral bozukluğum.
Ama çok şükür şimdi üzücü bir durum yok ortada.
yok bir tek sen demedin,ablamda,gitti guzelim kolye kimbilir kacadir onun tanesi deyiverdi:img-hyste
Ablanla bazen aynı düşünüyorum bebişim ya.:)
Ama haksız mıyız kimbilir kaç bin liralık kolyeydi.:)
hehe onun adı inic miydi bende iki saattir adını düşünüyom
İnciye hitaben:
bak inci
Polat nıktayı koydu bi gönülde iki sevda olmaz diye
Ahu'yu bi süreliğine eledik ama sen bi ihtimal bile olamazsın
Polat'tan uzak dur! dökeriz incilerini
Polat'ı da tebrik ettim içten içe valla (babamla izliyoz yoksa ayakta alkışlardım :img-hyste )
çok güel laf etti orda
bizde acıyoruz inciye:img-hyste
selam busracigim
valla polat inci hanimin ibncilerini yere serince koptum gulmekten
evet tatlim 1gonulde 2 sevda olmaz
ahu out tatlim:img-wink:
polatin semtine bile ugrayamaz inci hanim aldi agzinin payini(ama inat icin )elde etmeye kalkisirsa bak o zaman olacaklara(memati SIKIVERIR bir tane)toptan kokunden kaziyiverir bizim cengaver:img-hyste :img-hyste
vuslatcığım ben bir bayan olarak inan şok oldum..şimdi bu kadının bir fahişeden farkı ne...bunların demekki dini imanı para...o kadar yükselebildiklerine göre, her türlü rezilliğide göze alıyorlar...ya babasınınkızını bile bile polatın koynuna göndermesine ne demeli..rezil insanlar...bende sanki gerçekmiş gibi iyice havaya girdim...sinirden burnumdan soluyorum..:img-hyste
papatyacim busefer ama para degil, bu sefer fuat canim, ama yinede birseye yaramadi. bu arada abdülheydi herhalde diyen, fuati keske yinede öldürseydik, polatta ozaman konustugumun tersi olurdu. ya ne yigit adam bu polat be, baskasi olucak yinede indirirdi, bu arada fuat ta babasina karsi iyi sitemliydi, beni koruyamadiniz gibilerinde:img-wink:
bu arada ben o mematinin fincanın eline kalem soktuğu sahneye çok beğendim
şarkı bile yazdım:
kırıldı fincen paramparça paramparça :img-hyste
değiştirlimiş tip:happy0064
Para için,güç için herşey yapılır onlara göre.
Valla böyle bir paraya ve güce sahip olmadığım için onlar gibi düşünemiyorum.:)
acaba para bütün insanları gerçekten bu kadar değiştirebilirmi...bütün zenginlerin böyle olmadığını düşünmek istiyorum...zaten güçlüsün niye bu rezillikleri yapıyorsun değilmi?
papatyacigim sozlerine harfi harfiyyen katiliyorum bacim
relax ol bacim,senaristlerimiz hafiften bazi dokundurmalar yaptilar aslinda:img-wink: :img-wink:
hiritoo tatlim valla ahu karakterini sevmedim,sevmek gibi bir dusuncemde yok:img-yes:
polat-elif sonuna kadar benim icin
gerisi ahuymus,julideymis,inciymis bos
elif-polat bunu bilir,bunu soylerim tatlim:good: :good:
acaba para bütün insanları gerçekten bu kadar değiştirebilirmi...bütün zenginlerin böyle olmadığını düşünmek istiyorum...zaten güçlüsün niye bu rezillikleri yapıyorsun değilmi?
Hepsi demiyelim ama %80 diyebilirim.:)
Yani dizilerde,filmlerde gördüğümüz zenginlerin çoğu öyle.:)
Amann neyse ne bize ne kim ne yaparsa yapsın.
Yeter ki Polat'tan,Memati'den uzak dursun.
Ahh be Polatım keşke İnci'yi Erhan'a havale etseydin.:img-hyste
Garibim sevinirdi.:img-hyste
bu arada ben o mematinin fincanın eline kalem soktuğu sahneye çok beğendim
şarkı bile yazdım:
kırıldı fincen paramparça paramparça :img-hyste
değiştirlimiş tip:happy0064
şarkıyı çok sevdim...hiç dilimden düşmicek vallahi:happy0064
aa bide haloda nası uyanık adam farketmese hatunun fotosunu çektigini hepsi gümbürtüye gidicekti:sad53: yatsınlar kalsınlar haloya dua etsinler valla:happy0064
ya ama ahu yetmiyo sanki bi de inci çıktı şimdi
ama bulutun dediği gibi
ip kopar taşlar dağılır:happy0064
busracigim tatlim
ahuyu ben onemsemiyorum bile,incinin incileri dokuldu zaten,julidede 64 model anadoluna arabasina(kocasina talim etsin):img-hyste :img-hyste
sonuna kadar
ELIF-POLAT aski benim icin:img-in_lo :img-in_lo
papatyacim busefer ama para degil, bu sefer fuat canim, ama yinede birseye yaramadi. bu arada abdülheydi herhalde diyen, fuati keske yinede öldürseydik, polatta ozaman konustugumun tersi olurdu. ya ne yigit adam bu polat be, baskasi olucak yinede indirirdi, bu arada fuat ta babasina karsi iyi sitemliydi, beni koruyamadiniz gibilerinde:img-wink:
polat yigit adamda karsindakiler tam tersi bunlarla isler zor adamlarda hersey sinirsiz ahlaki degerleri yok yani böyleleinden korkacaksin
kizlar sizde kv baska dizilerle karidirdiniz heralda inci ahu ne oluyor bu dizi baska ahu olacaksa o olacak rakabet olmaz polat buduruma dusurmez bahadir ve raci sasmaz polati tek kadin isder gerci isdemese daha iyi olurduya neyse :img-hyste
tuncay artık şu asumuydu neydi şu ispiyoncu doktorun adı onu kapı dışarı eder heralde...gerçi onun cezalandırılması lazımda bakalım artık...polat onun içinde bişeyler düşünür...o düşünmezse biz düşünürüz demi arkadaşlar:img-angel :img-hyste
Eğer bize bunlar iki haftada bir şuna ne olacak,buna ne olacak dedirteceklerse işimiz yaş bizim.
Birkaç hafta sonra Memati'ye veya Abdülhey'e birşey olursa şaşırmayalım.:)
ama ömer babalar yaşlı insanlar...insan o mübarek, temiz yüzlü ve ihtiyar bir insana nasıl bir tuzak kurabilir acaba..hiçmi vicdanı acımaz...memati ve abdül hadi kendini koruyabilir diyelim, ya bu yaşlı insana nasıl elin varıpta silah sıkacaksın.. bunlarda hiçmi insanlık kalmamış...bence sadece ömer babayla polata mesaj gönderecek..bak ben istersem senin babanı öldürebilirim diye...bir nevi rajon kesecek...
a eveet onu unuttum
ee o kadar halo farkedecek tabi
ben zaten hiç güvenmedim o asuya en baştan beri
asu--->ahu
bi harften bişi olmaz ben sevmiyom bu tipleri:img-hyste
alemsin valla isimler bile uyuyor dizideki tum kadinlari degisdirseler önce ahudan baslasalar öldursünler elif öldurdülerde ahuyu hayli hayli öldurulur yani ah ah bir bölumde senaristlar iki kelimede sen ekle deseler hemen sunu yazardim ahu ölur:img-hyste
ağzıı hayra aç ya:icon_sorr
Niye polat hayatının sonuna kadar bekar mı kalacak.Yaa Ahu olur,yada başka kimse olmaz.Polat'ın hayatında.Yakışıklı,karizma ne ararsan Polat'ta var.Aynı şekilde Ahu'da mert,dürüst kız :good:
melalim bacim
sonuna kadar elif-polat aski diyorum halada diyecegim
ahuyu aslinda gullu erhanami versek:) :)
Erhan bayram eder bajım ya.:)
Memati'yede birini bulamadık.Gerçi bizim oğlan böyle ters ters bakarken kimse ona varmaz.:img-hyste
Ahh ahh şu ahır ömrümde Memati'nin bir hatuna sevdiği gözüyle baktığını,gülümsediğini bir görsem gözüm açık gitmeyecek.:img-hyste
Neyse ben çıkıyorum artık yarın devam ederim yorumlarıma.:)
Aa sahi bak ben onları unuttum.
En iyisi biz Ahu'ya şekerimi alalım.:img-hyste
Düğünlerinde de shake it up şekerim çalar.:img-hyste
Polat'ta nikah şahitleri olur.:)
melalim supercin bacim yaa:img-hyste :img-hyste
sekerim-ahu
ohh misler gibi yakisirlar birbirlerine:img-in_lo :img-in_lo
polatta nikah sahidi oluverir(zaten yardimseverdir polatimiz)bir yuvasi olsun diye sahitlik yapiveriri ahucuga:)
Niye polat hayatının sonuna kadar bekar mı kalacak.Yaa Ahu olur,yada başka kimse olmaz.Polat'ın hayatında.Yakışıklı,karizma ne ararsan Polat'ta var.Aynı şekilde Ahu'da mert,dürüst kız :good:
Elbette bekar kalmayacak ama Ahu'ylada izdivacına razı değiliz.:)
Polat illa evleneceğim derse ben ona seve seve birini bulurum.
Hem Ahu ne yemek yapmasını bilir ne ev çevirmesini.:)
Ben Polatıma kızın alasını bulurum.:img-hyste
ama ömer babalar yaşlı insanlar...insan o mübarek, temiz yüzlü ve ihtiyar bir insana nasıl bir tuzak kurabilir acaba..hiçmi vicdanı acımaz...memati ve abdül hadi kendini koruyabilir diyelim, ya bu yaşlı insana nasıl elin varıpta silah sıkacaksın.. bunlarda hiçmi insanlık kalmamış...bence sadece ömer babayla polata mesaj gönderecek..bak ben istersem senin babanı öldürebilirim diye...bir nevi rajon kesecek...
bu admalarda ne gezer vicdan, haysiyet, namus ,şeref... kendi kızını polata peşkeş çeken adamdan ne beklenir ya... bunların dini imanı para... yanılırda ömer babaya bişey yaparsa işte ozaman savaş çıkar...polat onalrın7sülalesini bu dünyadan kazır...
tatlım ne olursa olsun bana böyle şeyler ters geliyor...bbg isimli diziyi bile sırf bu yüzden izlemeyi bıraktım...ama kv de başka..bu tür zenginlerin foyasını çıkarmak için böyle bir senaryo yazmışlar...iki kesimin ahlak anlayışını nede güzel anlatıyorlar..kadın sebep ne olursa olsun kendini pazarlarken, diğer tarafta nazife anne ne güzel kuran okuyordu...
ahu polata uymuyor kimyasi bozuk birkerem :img-hyste hem cok korkak ya silah sesinden tirsti elif öylemiydi of of sut kuzusu kankam sen bir zamanlar demisdinya polata söyle doktor hanim hanimcik kiz olsa diye senimi dinlediler ne anlamadim yani:img-hyste
peh bitek orasını tutturamadım , muhtemelen senaristle bana kıllığına yaptılar bunu ama üzülmeyin ben size yarın moral verecek bir senaryo yazarım, gerçi ölecekmiş gibi konuştu ömer baba ama ömer baba ölmez
ya ölürse
bellimi olur bunların işi sırf biz ölmez dediğimiz için öldürürler
Erhan bayram eder bajım ya.:)
Memati'yede birini bulamadık.Gerçi bizim oğlan böyle ters ters bakarken kimse ona varmaz.:img-hyste
Ahh ahh şu ahır ömrümde Memati'nin bir hatuna sevdiği gözüyle baktığını,gülümsediğini bir görsem gözüm açık gitmeyecek.:img-hyste
Neyse ben çıkıyorum artık yarın devam ederim yorumlarıma.:)
melalim etsin valla bayram erhanimiz:) :)
evet ya mematimize bir bayan bulalim,ama bir bakisi omre bedel be bacim yahu:)
valla ask onu muma cevirir bacim:img-in_lo
ederiz bas goz ederiz mematimizide(biz yolunu buluruz elbette):img-hyste
gule gule bacimbye bye
Elif öldü Polatın bütün aşk hayatı bitti
başka birine geçiş yok:img-polic
kızlar yardım etsenize ya:happy0064
yaw ne oluyor
ahu polata uymuyor kimyasi bozuk birkerem :img-hyste hem cok korkak ya silah sesinden tirsti elif öylemiydi of of sut kuzusu kankam sen bir zamanlar demisdinya polata söyle doktor hanim hanimcik kiz olsa diye senimi dinlediler ne anlamadim yani:img-hyste
yalnız mı kaldım ne destek lazım banada :):)
Yarın destekleyenler yardımıma gelirler :img-hyste
FOREVER AHU-POLAT:img-hyste
Şunu ekleyeyim : Elif'ide çok seviyorum :sad53:
iste geldim burdayim anam iki dakika yalnzi biraktik forumu ahucular basmis:img-blush :img-blush
valla ahu utanmasa polatin dizinin dibinden ayrilmak elif oylemiydi inatciydi ama ahu polat ne dese tamam yapayimd iyo bari emret abi de daha iyi ee bain olur:img-hyste :img-hyste
bu arada arada kiz kulesini gosteriyodu elifim geldi gine aklima:icon_sorr :icon_sorr
ya bua ahu çok tırsak ya... aysinir oldum bugün ona... yani elifle kıyaslanmaz zatende elif öylemiydi... nasıl yürekli bi kızdı ya... canım benim rametli elifim:img-cray: ... ay bizim ahu daha ben bu işlerin içine girmek istemiyom falan diyo... yarabbim ne saf buya... bu işlerin ortasına düşmüş hala konuşuyo ya...alooo uyanda balıga gidelim..:klme
busram geldim tatlim
valla arkanda ordu gibiyiz meraklanma sen
polat-elif aski
sonuna kadar bu boyle olacak
1 gonulde 2 sevda olmaz,polat kendi agziyla bunu soyledi
no ask,nein ask,ney ask,kan niet polat:good: :good:
ya bua ahu çok tırsak ya... aysinir oldum bugün ona... yani elifle kıyaslanmaz zatende elif öylemiydi... nasıl yürekli bi kızdı ya... canım benim rametli elifim:img-cray: ... ay bizim ahu daha ben bu işlerin içine girmek istemiyom falan diyo... yarabbim ne saf buya... bu işlerin ortasına düşmüş hala konuşuyo ya...alooo uyanda balıga gidelim..:klme
elif nerde bela oraya atlardi:img-hyste bela ici9n yaratilmsiti sanki ama ben oyle seviyodum ahu yakinda polatida suclar sen soktun beni bu islere diye bilmiyoki asil o soktu poalti:img-polic :img-polic
ya kör öldü badem gözlü oldu ,:img-hyste elif korkmuyormuydu silahlardan ya çakır kafasına silah dayamıştıda o kadar atıp tutmasına rağmen korkudan titreye titreye gitmişti ömer babanın yanına , bakma sen koruyucu meleğine güvenmese o kadar cesur kararlarda veremezdi, ahuda korkmamaya başlar koruyucu meleğini yanında hissetsin
ya eren dayının baş ucunda ağlarken, halo dayı erene''la yegenim, damlaları boşuna dökme..gel ağlayacaksan ağzıma ağla'' dedi..o halde bile espiri yapıyor ya..:img-hyste
memati:dayı ötekitaraftan ne var, ne yok....
halo:azraili biliyorlarmışta, memati kim diye sordular...:img-hyste :img-hyste
mervem hos geldin tatlim
ahucular basti ise bizde elifciler olarak burdayiz evelallah:good: :good:
anitam konus bacim arkanda ordu va |