Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-4
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
:img-hyste:img-hyste
tamamdır şuan itibariyle artık sende bizden birisin:):)
ya şaka maka bugün bayaa neşemiz yerinde gerçektende acaba bunun nedeni sınawlarında bitmiş olması mıdır nedir:icon_whis
daha bi olumlu bakıyoruz olaylara:)
Evet evet kesinlikle sebep sınavların bitmiş olması :))) kendimi kuş gibi hissediyorum şu an :))) omzumda ne kadar ağır bir yük varmış meğerse
kaitou jeanne
23-01-07, 16:11
bi dakka bi dakka ya tarık bu adamı bi yerden tanır ve bazı oyunlar oynadığını falan hatırlarsa yani abi ii görünüp kötü çıkarsa dış ülkelerde tarıkta japonya ya ve italyaya gitmedimi????
ya şaka maka bugün bayaa neşemiz yerinde gerçektende acaba bunun nedeni sınawlarında bitmiş olması mıdır nedir:icon_whis
burçin, bi kere ben avatarıma baktıkça yüzümde bi gülümseme oluyo. çok güzel gülüyolar valla. insana pozitif enerji veriyo. tabi neşeli olmamızda fragmanın süper olması ve tarığın rüya mı gerçek mi olduğunu bilmediğimiz dayak sahnesinin etkisi var sanırım.
ayrıca bonus=belkıs çocuklar (düşündükçe gülesim geliyo :)) günün neşeli geçmesi için başka bi etken.
evet ya sınavlar bitti okullar bitiyor gerçi karne ii değil ama olsun canım bizi sömestır tatili kapladı bence herkes girebilcek ya:)
vala al bendende o kadar karne biraz kötü geliyoo ama sömestr tatili için çook seviniyorum hem doğum günümede 9 gün kaldıı.hemde doğum günüm dizimizn 29. bölümüne denk geliyooo
handeozbek
23-01-07, 16:12
Ben hiç sanmıyorum merti gerçekten dövdüğünü. borayı bile tüm sahtekarlıklarına rağmen uzun süre sonra dövdü, çok sabretti yani. mertin gerçekten çok tahrik edici bişey yapması lazım. bize gösterilen karaktere uymuyor.
Olur mu olur dövebilir yani. Çünkü şimdi Tarık o zamandan çok daha gergin. Ne dediğinin farkında ne de yaptığının. Naza öyle laf eden adam Merti dövmez de ne yapar
dizidizidiziler
23-01-07, 16:13
Bence bu abi kardeş sahte, bunlar aslında Tarık ya da Naz'ın zengin olduğunu biliyorlar tuzak kuruyorlar. Tarık bunu öğreniyor ve bir güzel dövüyor çok iyi görünen arkadaşı...
Önce rüyasında görüyor ve dövüyor, sonrasında da bu iki kardeşi araştırıyor, gerçeği öğrenip dövüyor...
Nasıl?
Hatta bu uyuz çocuk Naz'a sarksa, Naz'ı zorla öpmeye filan kalksa da Tarık o zaman dövse ne güzel olur...Bu da bir senaryo tabii...
Sebep ne olursa olsun bugün forum son zamanların en hızlı ilerleyişini yaşıyor.2dk yerimden ayrılıyorum döndüğüm de bir bakıyorum mesajlar almış başını gitmiş.Aman nazar değmesin.Allah neşemizi daim etsin...:img-yes:
kaitou jeanne
23-01-07, 16:14
vala al bendende o kadar karne biraz kötü geliyoo ama sömestr tatili için çook seviniyorum hem doğum günümede 9 gün kaldıı.hemde doğum günüm dizimizn 29. bölümüne denk geliyooo
şansın bu kadarı yani umarım doğum günün uğurlu gelir tarık ve naz ikilisinede bu kör düğüm çözülür:)
burcin_kaplan
23-01-07, 16:14
Evet evet kesinlikle sebep sınavların bitmiş olması :))) kendimi kuş gibi hissediyorum şu an :))) omzumda ne kadar ağır bir yük varmış meğerse
:):) aynen walla.Bugün öyle bir rahatımki deymeyin keyfime:)
daha bi güzel geliyor bugün yalancı yarime yorum yapmak..
bide işte teklifi wardı di mi? ya aslında şu dövme olayı onla ilgilimi diyede düşünmüyor değilim ama eğer onla ilgili olsa tarık neden iş teklifiini ciddi bi şekilde düşünsün ki..sinirlenseydi direk red ederdi..
Hatta bu uyuz çocuk Naz'a sarksa, Naz'ı zorla öpmeye filan kalksa da Tarık o zaman dövse ne güzel olur...Bu da bir senaryo tabii...
ooo zaman hastanelik edene kadar döver
:img-hyste
kaitou jeanne
23-01-07, 16:16
ya iş teklifi düzmece falan olamazmı siz benim dediğime cvp verin bu mert tarığın geçmişinden gelemezmi aynı ülkelere gitmişler nerdeyse japonya şekil a1
burcin_kaplan
23-01-07, 16:17
burçin, bi kere ben avatarıma baktıkça yüzümde bi gülümseme oluyo. çok güzel gülüyolar valla. insana pozitif enerji veriyo. tabi neşeli olmamızda fragmanın süper olması ve tarığın rüya mı gerçek mi olduğunu bilmediğimiz dayak sahnesinin etkisi var sanırım.
ayrıca bonus=belkıs çocuklar (düşündükçe gülesim geliyo :)) günün neşeli geçmesi için başka bi etken.
:):) bu fragmanda işimize gerçekten çok yaradı ya:)
senin avatarın zaten muhteşem bu kadar tatlı gülümsenemez ya bu ne şekerliktir :):)
sabah ne kadar durgunsak şimdide o kadar hızlı ilerliyoruz .. bi yazı yazıyorum bi bakıyorum diyer sayfaya geçmişiz bile:) allah daim etsin neşemizi gerçektende:)
handeozbek
23-01-07, 16:18
ya iş teklifi düzmece falan olamazmı siz benim dediğime cvp verin bu mert tarığın geçmişinden gelemezmi aynı ülkelere gitmişler nerdeyse japonya şekil a1
Biz o İtalya meselesine çok kafa yorduk hatta İtalyayı duyunca kesin tanıyor dedik. Sonra bir baktık tanıdık çıkmadı. İşin içinden çıkamadık. Ama hakikaten ya sen İtalyaya git meşhur Alfonso'yu tanıma hakikaten garip:icon_whis
tarık japonyaya gitmediki sadece annesi ona japonca öğretmiş .yani o kadar.bağlantı italya
kaitou jeanne
23-01-07, 16:19
ya ben sizin bu kadar hızlı sayfa geçtiğinizi görmemiştim hakikaen muhabbet o kadar koyuki başka konulara bakcam bakamıyorum çok güzel ya kendimi msn de hissettim:)
handeozbek
23-01-07, 16:20
Arkadaşlar ekran başına meşhur 22 başlıyor çorbasal olarak:img-hyste
kaitou jeanne
23-01-07, 16:21
bi dakka bi tvyi açıyim hem oraya hem buraya mekik dokuycam bi saniye :) lütfen çok yazmayın bu mümkün deil ama:)
handeozbek
23-01-07, 16:22
Dizi başladı ya biraz duruluruz merak etme. Sen reklamlarda burda ol yeter o zaman yine çoşar buralar
kaitou jeanne
23-01-07, 16:23
tamam o zaman reklamlarda görüşürüz:) arkadaşlar yine tek cümlelik oldu pardon:)
bu forumda bir akli basinda kisi ariyorum ve ortada kimse yok:) ne oldu....
corbasal bolum basladi...iyi seyirler
:):)
bide işte teklifi wardı di mi? ya aslında şu dövme olayı onla ilgilimi diyede düşünmüyor değilim ama eğer onla ilgili olsa tarık neden iş teklifiini ciddi bi şekilde düşünsün ki..sinirlenseydi direk red ederdi..
Bana kalırsa fazla hayal kurmayalım derim.Çünkü Tarık Mert'i dövebilmek adına dizi de bizim yerimize de epey hayal kuracağa benziyor.Yani benim düşüncem bu dayak faslının hayal olduğu yönün de.En azın dan şuan için.En kısa zaman da bu hayalin gerçekleşmesi dileğiyle...:img-wink:
İş konusuna gelince Tarığın bu düşünme olayını Nazın tepkisini ölçmek için oynanan bir oyundan öteye götüreceğini zannetmem.Tabi Naz Tarığı bu teklifi ciddi şekil de düşünecek bir ruh haline sokmadıysa...
burcin_kaplan
23-01-07, 16:25
işte favori bölümüm başladı:) bu 27 bölüm arasında ensevdiğim bölüm gerçektende:)
20. bölümden bile daha çok seviyorum siz düşünün artık:)
burdaki replik bolluğu hiç bi bölümde yokbence .. çok komikti helede nazın kırdığı potlar mükemmeldi:)
kaitou jeanne
23-01-07, 16:28
ya bayılıyorum şu hulusiinin belkıs afedersiniz bennur hanım ya müzeyyen yada vs isimlerle seslenmesine ya:)
handeozbek
23-01-07, 16:30
Bu dayak olayı hayal olsa bile insan dövecek kadar nefret ettiği birinin iş teklifini kabul eder mi?Hem ne belli bu hayalin Tarığa ait olduğu belki naz hayal etmiştir dövdüğünü birinci belki Tarığın hayalidir ikincisi Nazın bu sıralar aynı şeyleri düşündükleri için hayallerde aynı olabilir şaşmamak lazım:img-hyste
kaitou jeanne
23-01-07, 16:33
22. bölümde sevdiğim konuşmada
belkıs fal bakıyo
_yüreğin kabarmış belginciğim
belgin"valla belkıs hanım 25 seneden beri baktırdığım fallarda yüreğim hep kabarık çıkıyo
belkıs "neden 25 sene önce bişimi oldu?
belgin"EVLENDİM
:) :)
burcin_kaplan
23-01-07, 16:34
alahım bu kızın yatakta dönüp durma sahneleri çok komik oluyor ya:):)
hele telefondaki repliklikler bomba merak ettim nasıl oldun diyor tarık ta ilgilendiğiniz için çok saolun diyor nazda tarıık iksini çarpıtma ben merak ettim sende hemen çekiosun lafları başka yerlere diyor..
ya bu repliklere gerçektende hastayım ya:):)
kaitou jeanne
23-01-07, 16:36
bide şey var müştemilatta nazın potundan sonra
berrak_bu arada sizi naz hanım aradı
ümit ve hala aramaya devam ediyo (nazı göstererek:)
çok komikti bu bölüm ya
handeozbek
23-01-07, 16:37
Ya bu çarşafların deseni ne güzelmiş:img-hyste ya bu 22 süper her anı muhteşem
burcin_kaplan
23-01-07, 16:40
Ya bu çarşafların deseni ne güzelmiş:img-hyste ya bu 22 süper her anı muhteşem
bide hatırlıyorumda uğur kedi 22 yayınlanmadan önce bze23 ten söz ettiği için bu bölüm boş geçicek geçiş bölümü olucak falan sanıyorduk o akşam 22 yayınlanınca ne kadar yanıldığımızı fark etmiştim..bu bölüm kesinlikle en favori bölümüm hem komik hem süper tabi sonu dışında:) ama 23. başıda o güzelliği dewam ettirdi:)
kaitou jeanne
23-01-07, 16:40
reklamlarrr
bide şu hulusi dışarı atıyo ya belkıs la vahiyi çok komik yaaa
ve teo da bu bölümden sonra çıktı dimi:)
kaitou jeanne
23-01-07, 16:41
yalnız beni evin içinde görmeniz lazım koridorda bi tvye bi bilgisayara çok komik halim görseniz kahkahalarla gülersiniz valla zaten koşarken virajı alamayıp pencereden uçuyodum:)
Ben bu eski bölümleri izlerken Tarık'la Naz'ın eski diyaloglarını ne kadar özlediğimi çok daha iyi anlıyorum.Keşke şu 3. şahısların girişi ve arkadaşlık muhabbeti bitse de eski hallerine geri dönseler.İsterlerse bir müddet daha aşklarını itiraf etmesinler razıyım...:img-yes:
Ya ben bu Naz'ın el hareketlerine el çırpışlarına bayılıyorum çok komik ya :))) bittiiii gittiiii Tarık =)))) kız resmen stand-up gösterisi yaptı o sahnede.
Ben bu eski bölümleri izlerken Tarık'la Naz'ın eski diyaloglarını ne kadar özlediğimi çok daha iyi anlıyorum.Keşke şu 3. şahısların girişi ve arkadaşlık muhabbeti bitse de eski hallerine geri dönseler.İsterlerse bir müddet daha aşklarını itiraf etmesinler razıyım...:img-yes:
aynen yaa. ben de senin düşündüklerini düşündüm. biz tarık ve naz'ın bu hallerini çok seviyoduk. ama arkadaşlık araya girince bu hallerini özler olduk. naz'ın sinirli kıskançlığı çok komik oluyomuş gerçekten.
"yandın sen tarık, hem de ne yandın" ve şuan yanmaya devam ediyo.
elmali-turta
23-01-07, 16:49
arkadaşlar bu arada konuyla pek bi alakası yokk ama şu ******tilki sitesindeki anketide boş bırakmayın 2. sıradayız şu an biras uğraşırsak 1. olurusss:img-wink:
kaitou jeanne
23-01-07, 16:52
fragmanı yine izledim kesin hayal çünkü tarık saçlarını toplamış o saçlarını iş görüşmelerinden başka toplamazskii kesin hayal şimdi eminim:)
ebru.karaca
23-01-07, 16:52
Ya arkadaşlar,
Coştuk bu gün, coştuk!
İşteyim. Vakit buldukça giriyorum. Ama bir bakıyorum 5,6 sayfa olmuş hemen. :) Ne güzel yaaa.
Bu günü görseler, modlar-adminler, bizi ana sayfaya aldıkları için ne kadar doğru bir karar vermiş olduklarını anlarlardı :):happy0064
ebrucum haklısın adamdan bır turlu nefret edecek sey bulamadık adam melek melekama bu çok fazla göze battı bence muhakka çıkacak bır yamugu ( ve tarık o yumrugu atmakta haklı olacak.
sevgıler kaççtım fırsat bulursam tekrar gırecegım.bye
Ben o yamuğu hemen kabullenmeye hazırım canım :) :) O kadar yani! :)
Ya ben bu Naz'ın el hareketlerine el çırpışlarına bayılıyorum çok komik ya :))) bittiiii gittiiii Tarık =)))) kız resmen stand-up gösterisi yaptı o sahnede.
Zaten bu tamam bitmiştir ve ardından oh be rahatladım olayına Naz çok baş vuruyor.Ama nedense sonuç hep kendine başka bir ikna yolu bulup Tarığın başına ekşimesiyle bitiyor.
Şimdi fragmanı izlerken fark ettim de Naz'la Pınar'ın lavabo da konuşurken Naz'ın yüzün de değişik bir ifade var.Pınar galiba orda Tarığa olan aşkının yanın da abisinin Tarığa yapacağı iş teklifinden de bahsediyor.Yani Naz'da görüğüm şaşkınlıktan çok tedirginlik...
kaitou jeanne
23-01-07, 16:56
ben bi mutfağa bakiim
vahi bende bi yatağa bkiim
belkıs şaşırır
vahi hatta bakmışken yatiiim:)
daha sonra nazın çorba için katlandığı zorluk saçı başlı çook komik:)
çok uzun bi gece olmuş ya:)
ebru.karaca
23-01-07, 17:01
burçin, ayrıca bonus=belkıs çocuklar (düşündükçe gülesim geliyo :)) günün neşeli geçmesi için başka bi etken.
E sen onlardan oluşan bir avatar (ya da imza) yaparsın artık :)
Sebep ne olursa olsun bugün forum son zamanların en hızlı ilerleyişini yaşıyor.2dk yerimden ayrılıyorum döndüğüm de bir bakıyorum mesajlar almış başını gitmiş.Aman nazar değmesin.Allah neşemizi daim etsin...:img-yes:
Sorma canım,
Bir saat yok oluyorum, döndüğümde 10 sayfa okumak zorunda kalıyorum. :)
Hayır yani, bu gidişle diziye kadar biz bu başlığı bitireceğiz :)
Bugünkü sürat bir başka valla.... okumaya yetişemiyorum Allahtan sistem ağrızaya girdi bir kaç kere de o arada okuyabildim...
Arkadaşlar iyi insanlar terk edilmez diye kural mı var Allah aşkına.... en kolay yolu nedir biliyormusunuz.... " SEN BENDEN İYİLERİNE LAYIKSIN" işte bu cümle ile, ne şiş yanar ne kebap... Pınar'ı da terk etmek kolay... Tarık şoför- kız zengin... bakın filmin ana konusu terk etme sebebi olarak ne çok işe yarar burda.... kız iyi diye evlenecek değil ya... o yüzden bırakın bunlar iyi olurlarsa olsunlar sonuçta bir şekilde çıkıcaklar hayatlarından....
O dayak sahnesinde hayal gerçek rüya fark etmez.... Cenk i birkaç kez uyardı dövdü.... Bora'yı japonca uyardı.... dövdü.... bunuda önce hayalde uyarır.... sonra döver.... bu arada acayip derecede kaba kuvvet meraklısı olduk.... burdan kötü bir sonuç çıkıyor ama neyse üstünde durmayacağım... işime geldiği gibi kabul edeceğim...
Bir gerçek daha var.... bu başlık bölümden önce kapanacak yeni bir sayfa açılacak bu süratle gidilirse.... daha akşam grubu başlamadı yazmaya....
ebru.karaca
23-01-07, 17:02
Biz o İtalya meselesine çok kafa yorduk hatta İtalyayı duyunca kesin tanıyor dedik. Sonra bir baktık tanıdık çıkmadı. İşin içinden çıkamadık. Ama hakikaten ya sen İtalyaya git meşhur Alfonso'yu tanıma hakikaten garip:icon_whis
Ona hiç emin olma Handeciğim.. Ben hala Alfonso meselesinin ortaya atılacağını düşünüyorum mesela :)
Arkadaşlar ekran başına meşhur 22 başlıyor çorbasal olarak:img-hyste
Berrak'a tercih edersin yani beni..
Çorbasal olarak..
Bunu epeyce kullanmıştım, imza olarak :)
kaitou jeanne
23-01-07, 17:04
şu diyalogda çok güzel tarık çorba içer
naz:beğendinmi?
tarık :evet
naz:beni berrağa tercih edersin yani!
tarık anlamlı anlamlı bakar
naz:çorbasal olarak yani
tarık:ne!
çok komik yaaaaaaaaaaaa:)
ebru.karaca
23-01-07, 17:04
bu forumda bir akli basinda kisi ariyorum ve ortada kimse yok:) ne oldu....
corbasal bolum basladi...iyi seyirler
Benim eskiden aklım yerindeydi..
Ne olduysa, bu dizi bozdu beni..
Hele bu forum tam kaçık yaptı! :) Paranoyak oldum. Nelerden ne sonuçlar çıkarıyorum, inanamazsın :)
ebru.karaca
23-01-07, 17:05
yalnız beni evin içinde görmeniz lazım koridorda bi tvye bi bilgisayara çok komik halim görseniz kahkahalarla gülersiniz valla zaten koşarken virajı alamayıp pencereden uçuyodum:)
:img-hyste :img-hyste
Oldun sen oldun! :)
jlee o sahneyi sitesine ekledi, haberin olsun.
kaitou jeanne
23-01-07, 17:06
filiz:anne sen tarığı doğurmadın!
belgin:yok artık babanmı doğurdu ben askerdeyken:)
allahıum hastayım bu dsiziye ya
Ebru'cuğum, büyükbabamıydı sondakikamıydı yoksa ikiside mi yazmıştı... Tarık ile Naz'ın aynı anda aynı şeyleri düşünmesi sıkıyor bukadar da olmaz diye....
birde burda bizlere baksalar.... aynı anda aynı yazılar..... oooo ya dizi bizi taklit ediyor.... yada biz diziyi :img-hyste
NAZ:Çorbasal olarak yani
Ya Türk Dil Kurumu bu tip Naz'sal konuşmaları bir duysa herhalde çözmek için epey bir uğraş vermeleri gerekir.Çünkü bu dilden ancak bizler anlıyoruz.Maşallah Naz sayesin de güzel türkçemiz ne hale geldi.Ama niyeyse bu durumdan hiç şikayetçi değilim...:img-yes:
kaitou jeanne
23-01-07, 17:11
reklamlar yine ben ya hakikaten eski bölümleri izledikçe insan tarık ve nazın diyaloglarını özlediğini hatırlıyo ya
kaitou jeanne
23-01-07, 17:14
yalnız koridorda koşarken o arada da dövme sahnesinin hayal olduğunu tekrarlıyıp duruyorum kesin hayal arkadaşlar tarık saçlarını iş görüşmelerinden başka yerde toplamaaaazzz hayalinda kendini tarık tekelioğlu diye tanıtıyodur kesin
handeozbek
23-01-07, 17:16
Şu Mert'i ne karakterlere soktuk Adam ne çıkarsa çıksın şaşırmayacağız herhalde. Pınar'a çok az kişi kötü buldu. O şaşırtır ancak bizi.
Birazdan bu bölümdeki en sevdiğim laf söylenecek...Belkıs Hanım'ın Naz'a dediği bir laf..."bana ne dersen de fakat asla aşk ile zavallı kelimesini bir arada kullanma,ben o hatayı birkez yaptım bak şimdi yalnızım"...bu laf Naz'ın aklını başına getiren laf oldu bence:img-yes:
handeozbek
23-01-07, 17:18
Ben bu 28. bölüm framanını her gördüğümde daha çok kafam karışıyor daha da merak ediyorum. Özetle o kadar bağımsız ki fragman. Sorulacak çok soru var çok ilginç olacak bu bölüm hem de çok
kaitou jeanne
23-01-07, 17:19
evet o laf hakikaten nazın aklını başına biraz da olsa getirmeyi başardı ama biraz yani BİRAZZZZ:) bütün aklını başına getirseydiiii ohoooo çoktan itiraf etmişti her şeyi:)
handeozbek
23-01-07, 17:21
Ya bu Belkıs gitmesin ya. Bizimkilerin aklını başına getiren onlara destek olan tek karakter o. Vahi'yi ikna ederdi ne güzel. Ama Hulisi Belkıs'la dünür olmak ister mi orasını bilemem
pas.si.on79
23-01-07, 17:26
arkadaşlar star ın sitesindeki anket sonucunu bilen var mı? soru değişmiş
en son 10000 küsür %40, gibi yalancı yarim ikinci %29 kaybolan yıllar 7000 küsürdü
ceza_cansu
23-01-07, 17:28
Ya Belkıs hanımın bahsettiği bu ''zavallı aşk'' olayını dizide anlatsalar ne güzel olur.Hem bu Naz ve Tarık için çok iyi olur hemde biz bu olayı öğremiş oluruz.
kaitou jeanne
23-01-07, 17:29
bu kanepenin yayları çok bozukmuş canım öyle bir can yakıyoki maaşaallah acı sesi ttaa bahçeden duyuluyo:)
Birazdan bu bölümdeki en sevdiğim laf söylenecek...Belkıs Hanım'ın Naz'a dediği bir laf..."bana ne dersen de fakat asla aşk ile zavallı kelimesini bir arada kullanma,ben o hatayı birkez yaptım bak şimdi yalnızım"...bu laf Naz'ın aklını başına getiren laf oldu bence:img-yes:
Zaten bu Naz'la 10 kere düşünüp bir kere konuşmak lazım.Dediğin gibi Belkıs Hanım'ın bu sözüyle aklı başına geldi ama babasının arkadaşlık üzerine yaptığı konuşma dan sonra birazcık gelen aklı daha fazlasını alarak tekrar gitti.Demek ki bu kızın şok tedavisi yerine geçecek yeni ve esaslı bir konuşmaya daha ihtiyacı var.Aklı yerine tekrar geldikten sonra mümkünse herkes sussun...:img-yes:
handeozbek
23-01-07, 17:35
Nazın durumu kabul etmesi daha da vahim hem Tarığı daha da kıskanıp kan kusturacak hem de sevdiğini söylemeyediği için daha da delirecek. Ay o zaman kabul etsin sevdiğini daha iyi oluyormuş.:img-hyste
kaitou jeanne
23-01-07, 17:35
tarık:ben size ne zaman yalan söyledim
naz manalı bakar
tarık:tamam en son ne zaman söledim
naz yine bakar
tarık:peki bu gün hiç söyledimmi?
naz güler
çok güzel ya yalnız komik tarafı aynı şeyi belginede söylüyooo:)
handeozbek
23-01-07, 17:39
Bu Tarık bu ilgiden sonra sık sık hasta olur.
Tarık:Bu anlamı da bir tek siz çıkarırsınız. Doğru söze ne denir. Bir insan çorba silen birisine bu kadar güzel iltifat etmeyi ancak bu kadar becerir.
kaitou jeanne
23-01-07, 17:42
reklamlar
eee durulduk ya neyse benimde çıkamam gerekiyo yoksa babam beni haşlayacak ordamısınız milleeet!!!!
whiteangel
23-01-07, 17:44
arkadaşlar star ın sitesindeki anket sonucunu bilen var mı? soru değişmiş
en son 10000 küsür %40, gibi yalancı yarim ikinci %29 kaybolan yıllar 7000 küsürdü
Starın anketi bitti. Yalancı Yarim 1. oldu da. Başka anketler var devam eden. Hani şu tilkili sitenin ve pollemik sitelerinin anketleri son gaz devam. Oralara da bi el atsak hazır reklam arasındayken:)
ebru.karaca
23-01-07, 17:45
Ebru'cuğum, büyükbabamıydı sondakikamıydı yoksa ikiside mi yazmıştı... Tarık ile Naz'ın aynı anda aynı şeyleri düşünmesi sıkıyor bukadar da olmaz diye....
birde burda bizlere baksalar.... aynı anda aynı yazılar..... oooo ya dizi bizi taklit ediyor.... yada biz diziyi :img-hyste
Onu ben de yazmıştım, üstüne basa basa..
Aynı şeyleri düşünmelerinden ziyade, AYNI ŞEYİ, AYNI CÜMLELERLE, BİREBİR düşünmelerine karşıyım. Gerçekliği azaltıyor diye düşünüyorum.
Bizler de aynı şeyi düşünüyor ve yazıyoruz. Bu çok güzel. Bu artık birbirimize ne kadar benzediğimizi de ortaya koyuyor.
Ama burada kimse BİREBİR, AYNI CÜMLELERİ KURMUYOR. O yüzden hiç de abes durmuyor :)
Ya da artık biz de senaristlere benzemeye başladık :) Yakında bizim yazdıklarımızı okumayacaklar. Bunlardan fikir mikir çıkmıyor. Bunlar aynı biz oldu diyecekler :) Hihi
ebru.karaca
23-01-07, 17:47
tarık:ben size ne zaman yalan söyledim
naz manalı bakar
tarık:tamam en son ne zaman söledim
naz yine bakar
tarık:peki bu gün hiç söyledimmi?
:) Evet ya, bir de bu vardı değil mi? Çok komik yaa..
Ondan sonra da, anketlerdeki REPLİK YARIŞMASINA bizim diziyi katmasınlar!!
Allah insanı taş yapar! Taş! :img-hyste
Starın anketi bitti. Yalancı Yarim 1. oldu da. Başka anketler var devam eden. Hani şu tilkili sitenin ve pollemik sitelerinin anketleri son gaz devam. Oralara da bi el atsak hazır reklam arasındayken:)
Baş üstüne..:img-polic
kaitou jeanne
23-01-07, 17:48
anladım oylamadasınız ii bari bende bir oy atıp odama çekileyim valla çok saolun arkadaşlar forumda geçirdiğim günlerin en güzeliydi hiç bu kadar konuştuğumu hatırlamıyorum hafta sonu karnelerden sonra herkes hücum eder herhalde ama böyle giderse bu site hakikaten çökecek öyle çok kişi varki:)
forum dayanmaz ya hadi ii akşamlar herkese bye:)
handeozbek
23-01-07, 17:49
Herkes sömestr tatilinin gelmesini isterken ben istemiyorum. Öss ye hazırlandığım için benim için esas çalışma o zaman başlayacak. Belki arada gelir yorumları okurum. Uzun süre yorum yapamam. Sadece diziyi izlemekle yetineceğim artık. Senaryomu cuma tamamlamayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa uzun bir süre yazamayacağım için güzel bağlamak istiyorum. Cuma günü son olarak yorumlarımı yapacağım. Bakalım yorumları okuduktan sonra yorum yapmadan nasıl duracağım. Çok fena bağımlılık yaptı burası. Kendimi eksik hissedeceğim ama ne yapalım hem kariyer hem forum yürümüyor. Bu sıralar dersleri çok boşladım. Yarı yılda asılmam lazım ki sonra rahat rahat forma döneyim dimi ama. Cumaya kadar başınızdayım çekeceksiniz artık. Sonra rahatsınız kurtuluyorsunuz gevezeden baksanıza yine lafı uzattım:sad53:
pas.si.on79
23-01-07, 17:53
whiteangel teşekkürler diğer arkadaşlar yorumlara o kadar dalmışlar ki nasıl bir takiptir ki anlamadım herkes kaptırmış bir güzel......:img-hyste
eveeeet bugün de bitti sayılır..Perşembe zaten heyacandan duramıyoruz.Bir çarşamba kaldı.
handeciğim bekliyoruz senaryonu merakla...
valla bu dizi yüzünden ben de işimden olacam.Bir de akşam tekrarları izliyorum 1-2 ye kadar...
Biraz dan Tarık'dan süper bir şarkı daha geliyor.Ya ben bu şarkıyı Barış'dan dinledikten sonra Mor ve Ötesi'nin yorumu hafızam dan tamamen silindi .Aslın da bu durum tüm şarkılar için geçerli.Sizde de böyle birşey oluyor mu yoksa bu bana has bir vaziyet mi?
kaitou jeanne
23-01-07, 17:58
ya valla kopamıyorum forumdan kara inci o bendede bi alışkkanlık halini aldı şarkıları tarığın söylediği gibi algılıyoruz artık o kadar çok bahsediyoruzki tarık la resmen ahbap olduk ya:) bu sefer kesin çıkmam lazım herkese ii akşamlar bye
vala hande, sen en yakın zamanda bu siteden kurtulmaya bak. çünkü öss daha önemli, ben öss ye hazırlanırken o zamanlar KV vardı ve ben hastasıydım. ama ozamanlar internetle falan fazla ilgim olmadığından, reytingmiş, dizifilmmiş bilmediğim için kafam rahat bi şekilde izliyodum diziyi. siz de rahat izlersiniz ama internet denen canavara yenik düşmeyin.
bu arada tarık "bir derdin var" ı söylediğinde ilk önce çoğu kişi beğenmemişti ama gerçekten güzel söylemiş.
Biraz dan Tarık'dan süper bir şarkı daha geliyor.Ya ben bu şarkıyı Barış'dan dinledikten sonra Mor ve Ötesi'nin yorumu hafızam dan tamamen silindi .Aslın da bu durum tüm şarkılar için geçerli.Sizde de böyle birşey oluyor mu yoksa bu bana has bir vaziyet mi?
barış akarsu şarkıların hakkını vererek çok güzel yorumluyor.barışın her söylediği şarkıyı çok beğeniyorum.çoğu şarkıyı sevmediğim halde,barıştan dinledikten sonra sevmişimdir.
diğer sitede z-anka mp3 formatında yüklemişti onların bir kısmını.... bende ordan mp me aktardım... akşama kadar döne döne çalıyor... bir kulağımda müzik .... bu arada çaktırmıycam kimseye diye bayağı bir eziyet çekiyorum... çünkü ben bankada çalışıyorum :img-hyste
ama haklısınız ondan dinlediğim birçok şarkıyı sahiplerinden dinlerken bu kadar keyif almıyorum...
bu arada bize anket dayanmıyor sanırım.... bu ne kuvvet böyle MAŞALLAH TU TU TU
elmali-turta
23-01-07, 18:06
tilki sitesini biliyorumdaa pollemik sitelerinin hangisi onu hatırlayamadım :icon_sorr bi yardımcı olabilirmisiniz??:icon_sorr :icon_sorr
ebru.karaca
23-01-07, 18:09
Herkes sömestr tatilinin gelmesini isterken ben istemiyorum. Öss ye hazırlandığım için benim için esas çalışma o zaman başlayacak. Belki arada gelir yorumları okurum. Uzun süre yorum yapamam. Sadece diziyi izlemekle yetineceğim artık. Senaryomu cuma tamamlamayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa uzun bir süre yazamayacağım için güzel bağlamak istiyorum. Cuma günü son olarak yorumlarımı yapacağım. Bakalım yorumları okuduktan sonra yorum yapmadan nasıl duracağım. Çok fena bağımlılık yaptı burası. Kendimi eksik hissedeceğim ama ne yapalım hem kariyer hem forum yürümüyor. Bu sıralar dersleri çok boşladım. Yarı yılda asılmam lazım ki sonra rahat rahat forma döneyim dimi ama. Cumaya kadar başınızdayım çekeceksiniz artık. Sonra rahatsınız kurtuluyorsunuz gevezeden baksanıza yine lafı uzattım:sad53:
Demek, bir süre yorumlarından ve senaryolarından uzak kalacağız..
Kendi adıma üzüldüm Handeciğim..
Ama ÖSS de önemli canım. Onun için forumu felan dert etme, çalış sen.
Güzel güzel okulunu kazan. Biz yine buradayız. :)
whiteangel
23-01-07, 18:21
Hayır canım sadece sana has bir durum değil. Ben 3 yıldır aynı durumdayım..:)
Barış'tan dinlediğim orijinal olarak kulağımda yer ediyor.Anketlere katılmanızı rica ettim Ebru'cuğum.Asla emir değil.:)Elmalı_turtacım özeline yazdım..
pas.si.on79
23-01-07, 18:23
ben bu şarkıyı radyo da duyardım ama tarıktan şeyyyyyy barış akarsu dan dinledikten sonra çooook sevdim.
blue_eclipse
23-01-07, 18:25
ben de öss ye hazırlanıyorum Hande:icon_shad burası bir bakıma stresimi atmamı sağlıyo.ortam çok güzel,diziyi izledikten sonra güldüğüm ikinci yer burası:)burdaki arkadaşlar da en az senaristler kadar espri kabiliyetine sahip:good: onun için ben burdan istesem de kopamıyorum.bir parçam hep burda sanki.bu arada senin o güzel senaryolarını okuyamamanın vereceği üzüntüyü şimdiden hissetmeye başladım:sad53:
Handecim senin boşluğun muhakkak kendini hissettirecektir.Umarım ideallerine ulaşmak yolun da ki bu çabalarının karşılığını alırsın.Nasıl olsa biz burdayız. Bir yere kaçtığımız yok.Başarılar canım...Ama daha gitmediğine göre sence gevzelik bizce keyif olan yorumlarına devam...:img-yes:
handeozbek
23-01-07, 18:33
Farkındaysanız Star dizinin tekrarında yayınlanan reklamları uzattı bu iyi bir gelişme demektir. Demek ki talep var ki uzatıyor. E kaç dizinin tekrarı 17. oluyor ki
Oku oku anca bitirebildim yazdıklarınızı sabahtan beri..bugün aşmışsınız..allah bereketini arttırsın...bu arada tekrarın sonuna yetiştim gene..en sevdiğim bölümlerden biriydi..,
bu arada hoş geldin kaitou jeannearamıza ..acil şifalar diliyorum canım sana:)yalancı yarim henüz şifası bulunmamış hastalıktır gerçi...
pas.si.on79
23-01-07, 18:36
Farkındaysanız Star dizinin tekrarında yayınlanan reklamları uzattı bu iyi bir gelişme demektir. Demek ki talep var ki uzatıyor. E kaç dizinin tekrarı 17. oluyor ki
hande evet ben geçen onu söylecektim.Cumartesi günü genel müdürün odasından gizlice girip izledik...Yalnız reklamlar o kadar uzun sürmüştü ki ..YAkalanacaz diye aklımız başımızdan gitti.....
blue_eclipse
23-01-07, 18:38
kaç bölümdür Barış'a şarkı söyletmediler.gelecek bölümleri onun güzel sesiyle süsleseler çok daha güzel olur:img-yes:
handeozbek
23-01-07, 18:43
kaç bölümdür Barış'a şarkı söyletmediler.gelecek bölümleri onun güzel sesiyle süsleseler çok daha güzel olur:img-yes:
Hepimiz kıvranıyoruz zaten kaç bölümdür şarkı diye ama senaristler şarkıları itiraf ve sonrasına bırakıyorlar. Özletiyorlar. Hem bu sıralar Tarık'ın başı fena dertte zavallı uğraşmaktan şarkı söylemiyor. Hem söylese bile Naz ağzına tıkar sen bunu Pınara da söylemişsindir diye. Hem Naz da biraz özlesin
pas.si.on79
23-01-07, 18:44
evet bu ne dersiniz bu bölümde söyler mi acaba? çok oldu... özledik barışın sesini....
yoksa frangmanın sonunda romantik bir an var ya o zaman söylemiş olabilir mi ?
ama sanmıyorum. :img-wink:
kaitou jeanne
23-01-07, 18:44
Oku oku anca bitirebildim yazdıklarınızı sabahtan beri..bugün aşmışsınız..allah bereketini arttırsın...bu arada tekrarın sonuna yetiştim gene..en sevdiğim bölümlerden biriydi..,
bu arada hoş geldin kaitou jeannearamıza ..acil şifalar diliyorum canım sana:)yalancı yarim henüz şifası bulunmamış hastalıktır gerçi...
--------------------------------------------------------------------------------
tekrardan hoş bulduk bağımlı yaptınız yalnız beni bu konuya arada bir kaçamak yapıyorum ya bu konuyu takip ediyodum ama cvp yazmadan sessizce bu gün açıldım pir açıldım sömestra gireilm daha rahat olurum herhalde ii akşamlar ben yine çıktım (sözde):)
yanlış saptama değilse naz ın arkadaşlık olayı başlayalı beri tarık şarkı söylemiyor..çünkü naz tarık tan şarkı istemiyor..o şarkıların aslında aralarındaki yakınlaşmayı arttırdığını,şarkı sözlerinin bir şeyler anlattığının farkında ve bundan korkuyor..o şarkıları dinlerse tarık tan arkadaşlık planına sadık kalamayacığını düşünüyor ....ne zaman arkadaşlık biter o zaman tarık şarkı söyler bana göre
blue_eclipse
23-01-07, 18:48
hoşgeldin kaitou jeanne:img-wink: ben de senin gibi uzun süre sadece okuyucu olarak kaldım daha sonra yazmaya başladım ve tabiki bırakamadım:)
kaitou jeanne
23-01-07, 18:51
tekrardan hoş bulduk bende özel güç var adım geçince foruma koşuyorum yoksa odamı toparlamam lazım:) beni aradığınızda adımı söylemeniz yeterli yine çıktım ben(sözde):)
arkadaşlar anlamadım tarık neden üniforma giymiş birde neden merte yumruk attı. lütfen bir açıklama yaparmısınız işten yeni geldim ve fragmanı seyrettim ama ünüforma neden giymiş anlamadım....
blue_eclipse
23-01-07, 18:55
yanlış saptama değilse naz ın arkadaşlık olayı başlayalı beri tarık şarkı söylemiyor..çünkü naz tarık tan şarkı istemiyor..o şarkıların aslında aralarındaki yakınlaşmayı arttırdığını,şarkı sözlerinin bir şeyler anlattığının farkında ve bundan korkuyor..o şarkıları dinlerse tarık tan arkadaşlık planına sadık kalamayacığını düşünüyor ....ne zaman arkadaşlık biter o zaman tarık şarkı söyler bana göre
en son seninle bir dakikayı söyledi tarık ama onu da naz a söylemedi.söylediklerine katılıyorum nowar_77:img-yes: naz kesinlikle kalbine engel olamayacağını bildiği için tarıktan şarkı söylemesini istemiyor
burcin_kaplan
23-01-07, 18:58
arkadaşlar anlamadım tarık neden üniforma giymiş birde neden merte yumruk attı. lütfen bir açıklama yaparmısınız işten yeni geldim ve fragmanı seyrettim ama ünüforma neden giymiş anlamadım....
biz de aynı durumdayız cnm hiç bi farkımız yok sabahtan beri ikisnin nedenini düşünüp duruyoruz çok farklı fikirler çıkıyor ama kesin bişe yok ortada ..
uğur kedi gelse de tiyo werse dicem ama nerdeee!:img-help:
biz de aynı durumdayız cnm hiç bi farkımız yok sabahtan beri ikisnin nedenini düşünüp duruyoruz çok farklı fikirler çıkıyor ama kesin bişe yok ortada ..
uğur kedi gelse de tiyo werse dicem ama nerdeee!:img-help:
tamam canım uğur kediciğimiz sitenin adresini kaybetti galiba canım en azından gir bişey de en son girdiğinde itirafa daha var demişti hangi bölümde uğur kedi yazdı bu sözü bence bu bölümde itiraf olmayacak ama patron şöför ilişkisine geri dönecekler. belki pınar ve merte herşeyi anlatacak bunu doğrulamak içinde tarık şöför kıyafeti giyecektir ne dersinnn...
sanırım daha önceden 27.bölüme kadar senaryo ellerinde hazırdı dizi ekibinin, ve uğur kedi ona göre bize tüyolar veriyodu. en son 27.bölümün senaryosu hakkında bilgi vermiş ve gerilim olacak demişti. ama dizinin 13 bölümlük 2. kısmı da bitince 3.kısma etkileyici bi giriş yapmak için ufak bi senaryo değişikliği oldu. gerilim ertelendi ve barış ve merveden duyduğumuz kadarıyla senaryolar artık haftalık yazılmaya başladı. yani ilerki bölümlerde ne olacak uğur kedi de bilmiyo.
artık kendi tüyolarımızı kendimiz çıkaracaz -zaten yapmadığımız bişey değil- :) ya da merakla bölümü bekleyecez. - onu da yapıyoruz zaten- eee bize yapacak bişey kalmamış :)
burcin_kaplan
23-01-07, 19:21
tamam canım uğur kediciğimiz sitenin adresini kaybetti galiba canım en azından gir bişey de en son girdiğinde itirafa daha var demişti hangi bölümde uğur kedi yazdı bu sözü bence bu bölümde itiraf olmayacak ama patron şöför ilişkisine geri dönecekler. belki pınar ve merte herşeyi anlatacak bunu doğrulamak içinde tarık şöför kıyafeti giyecektir ne dersinnn...
öyle bişey yapacaklarını zannetmiyorum çünkü eğer öyle bişey yaparlarsa hem merte hemde pınara yalan söylediklerinden dolayı pınarla mertin sinirlenmiş olması lazım ama bakıyorz fragmanda görüldüğü üzere gayet tarık yumrukluyor merti eğer öle bişe olsa tersi olurdu bence:)
onu geçtim en başta naz buna izin wermez eğer buna izin verirse pınarla tarıkın yanında duramıcak çünkü..:)
yağmur sahnesi bana hiç romantik bir sahne gibi gelmedi. ayrıca bu bölüm itiraf yok ama buda benim tahminim mert ve pınarı uzak tutmak için yapılmış bişey gibi geldi.
yada bu abi-kardeş ve arkadaş durumunu direk bitirerek eski hallerine patron-şöför ki çok özledik o bölümlere kesin ve köklü bir dönüş yapmış gibi geliyor....
bence pınar ve mertten kurtulmak için....:happy0064
patron-şöför haricinde bir şey olamk istiyorlarsa sevgili olsunlar.....bence başka bir ilişki onlara yakışmıyorrr...(abi kardeş arkadaş gibi)
bu arada atvede yeni bi dizi başlıyo ş.o. diye saat 20.00 de hiç iyi olmadı buuu:icon_sorr
öyle bişey yapacaklarını zannetmiyorum çünkü eğer öyle bişey yaparlarsa hem merte hemde pınara yalan söylediklerinden dolayı pınarla mertin sinirlenmiş olması lazım ama bakıyorz fragmanda görüldüğü üzere gayet tarık yumrukluyor merti eğer öle bişe olsa tersi olurdu bence:)
onu geçtim en başta naz buna izin wermiş eğer buna izin verirse pınarla tarıkın yanında duramıcak çünkü..:)
haklısın canım ama tarık da pınarı istemiyor...o zaman perşembeyi bekliyeceğiz bakalım süprizler ne olacak bu arada 20.000ytl yi nasıl yerine koyacakkkkk:img-help:
burcin_kaplan
23-01-07, 19:25
haklısın canım ama tarık da pınarı istemiyor...o zaman perşembeyi bekliyeceğiz bakalım süprizler ne olacak bu arada 20.000ytl yi nasıl yerine koyacakkkkk:img-help:
bu bölüm çok fazla konu işlicekler gerçektende boş bir kare bile olmucak gibi..
çok fazla sorunun cevabını aldığımız bi bölüm olucak we en önemliside bence 30. bölümün tabanını hazrlayacak bir bölüm olucak..(30. bölümde umarım artık itiraf yapılır öyle düşünüyorum yani ben:))
tarık hangi yeteneğini kullandığında hem naz, hem de annesi kızmaz ?
tabiki şarkı söylediğinde
tarık bu sefer de ses özelliğini kullanarak para kazanmak ister mi sizce. 700 ytl takıp kaçtığı gece kulübüne gidip oranın sahibinden 20bin ytl borç istese ve borcuna karşılık "gecelik tutarına göre şarkı söyleyim" falan diyebilir mi ? mesela gecelik 1000 lira alacaksa 20 gün gibi şarkı söylemek gibi.
selam arkadaşlar tekrar,eve geldım ve ılk iş fragmanı ındırıp tekrar ızledım ve bır sahne yakaldım .soyletarık arabada saklnırken hanı kapı açılıyorya orda gul var tarıgın elınde?...... artık nasıl onu bılmıyorum sonra tarık ve naz meshur kardeşlerle buluşyorya bu buluşma ılk sahne okuldan sonra anlaşılan bır yere gıtmışler bırseyler içmeye ve sohbete.yanı hanı su opucuk olayı varya ıkısıde bırbırını kıskanarak bakıyor o sahne ılk başlarda
sonra tekrar byuluşuyor bu dortlu ışte orda pınar naza tarıka aşık oldugunu söyluyor bırara wc de .çunku orda kı nazın kıyafetı ıle ılk o kıskanam sahnesındekı kıyefetı farklı.ve kıyafetı fragmanın son sahnesındekı kıyafetı ıle aynı grı çızgılı bır gömlek ve uzerınede kırmızı manto eee o sahnedede nazın yanında tarık var ve soför kıyafetı ıle .
yanı benım tahmınıme göre naz ve tarık (söför kıyafetı ıle ) mert ve pınar ıle buluşuyor .naz bırara pınar ıle wc ye gıdıp tarığa aşık oldugunu ıtıraf edıyor o sırada tarık merte dalıyor bır guzel sallıyor bır sağ bır sol kroşe ay çok kötuyum bılıyorum ama ne yapayı:) bzımkılerı n arasına böyle çalılar gırınce sınırlenıyorum.ama neden dalıyor bır guzel dövuyor onu anlmadım işte
acaba özette gerçek derken tarık ve nazın kardeş olmadıgı gercegıde mı çımıyor ortaya o yuzden olabılırmı hanı ....mert tarıga bu konu ıle ılgılı bır laf soyluyor tarıkta dayanamayıp dalıyor......
benden bu saate bu senaryo çıktı yumruk olayına ama o yumruk kesın gerçek.
uamrım yanılmam malum oüşme olayına 20. bölumde ruya dedım saonra ne oldu.
sevgıler.....
handeozbek
23-01-07, 19:36
Bu bölüm o kadar süprizlerle dolu ki birimizin tahmini çıksın tebrik edeceğim. Kesin hiçbir şey beklediğimiz gibi çıkmayacak. Hoş ne olacağını pek kestiremedik ama neyse
tarık bu sefer de ses özelliğini kullanarak para kazanmak ister mi sizce. 700 ytl takıp kaçtığı gece kulübüne gidip oranın sahibinden 20bin ytl borç istese ve borcuna karşılık "gecelik tutarına göre şarkı söyleyim" falan diyebilir mi ? mesela gecelik 1000 lira alacaksa 20 gün gibi şarkı söylemek gibi.
olabilir hatta harika olur her akşam gitse ve nazda onu takip ederek gitse naza dönerek gözlerin parçasını söylese harika olur...
bu bölüm çok fazla konu işlicekler gerçektende boş bir kare bile olmucak gibi..
çok fazla sorunun cevabını aldığımız bi bölüm olucak we en önemliside bence 30. bölümün tabanını hazrlayacak bir bölüm olucak..(30. bölümde umarım artık itiraf yapılır öyle düşünüyorum yani ben:))
bende canım istiyorum 30. bölümde artık olsun diye... çünkü 20. bölümde öpüşme sahnesi vardı ve bizi bağladı...bende 30. bölümün 20. bölümden de güzel olmasını istiyorummmm....öyle bir itiraf olsun ki beklediğimize deysinnn hatta iyiki bekledik diyelimmmm:happy0064 :happy0064
muhteşem olur ..bizde bol bol şarkı dinlemiş oluruz...
handeozbek
23-01-07, 19:45
Biz harika bir itiraf bekliyoruz ya ne verseler beğenmiyeceğiz büyük ihtimalle. Bu nedenle senaristler bizi bezdirmeye çalışıyor. Bizi öyle bir noktaya getirecekler ki her türlü itirafa razı olacağız. Ama yama yok. İsterse 100. bölümde olsun ama eşi benzeri olmasın (Biraz fazla oldu ya 50 olsun yok yok 40 30 olsun bari:icon_whis )
Biz harika bir itiraf bekliyoruz ya ne verseler beğenmiyeceğiz büyük ihtimalle. Bu nedenle senaristler bizi bezdirmeye çalışıyor. Bizi öyle bir noktaya getirecekler ki her türlü itirafa razı olacağız. Ama yama yok. İsterse 100. bölümde olsun ama eşi benzeri olmasın (Biraz fazla oldu ya 50 olsun yok yok 40 30 olsun bari:icon_whis )
tartışma sonrası itiraf olmasında nasıl olursa olsun diyenlerdenim. bi de yağmur altında olmasın. haa bir de tam kız ya da oğlan arkasını dönmüş sevdiğinden ayrılırken arkasından "seni seviyorum" demesin :) çünkü bunlar en çok bilinen itiraf türleri.
doğal olsunlar. illa itiraf etmeleri için ortam yaratmasınlar. zaten seviyolar birbirlerini.
burcin_kaplan
23-01-07, 19:50
benim son kararım artık böyle gelişeceğini düşünüyorum:) tabi ne kadar tutar artık bilemem ama :
şimdi bizimkiler cafede oturuyorlar tarıkta o gün naza inat olsun diye üniformasını giymiştir.Tabi kesin gene tarıkı baydırdı arkadaş muhabbetiyle naz gülüde alınca mertten söz edip durmuştur biz arkadaş değil miyiz nasıl sen benle filizle iglil konuşuyorsan bende mertle ilgili konuşucam diye diretmiştir hatta unları demeden direk merti anlatmaya başlamıştır bizimki :) yok mert şöyle yok mert böyle diyerekten:) daha fazla dayanamayan tarıkta ertesi sabah üniformasını giymiştir..neyse işte naz bunu görünce şok olmuştur hatta aralarında konuşma falan geçmiştir gene.O özet resminde werilen yer ordandır ..herneyse ondan sonra bunlar buluşmaya gitmişler orda nazla pınar wc ye gitmişler .Pınar naza tarıka aşık olduğundan bahsederken , mertte o sırada kızların olmamasından yararlanarak tarıka iş teklif etmiştir..Tabi tarık afallar ilk önce we birden yapmak istediği şeyin hayalini kurar merte yumruk atmak(bunun gerçek olduğunu düşünüyordum ama artık hayal olduğunu düşünüyorum fikrim değişti:):)) neyse o sırada tam hayal ederken bizim kızlar geri gelir tabi naz ve tarık afallamışlardır..neyse tarık biz artık kalkalım der.ondan sonra naz tabi manyak bi kişilik ne diyeceği belli olmaz pınardanda duyduya o lafı kesin arabada laf falan atıcak..ondan dolayıda tarık la aralarında gergin dakikalar geçicek tabi tarıkta acayip sinirlenicek öyle olunca mertin fikrini düşünmeye başlıyacak..
benden bu yorum çıktı anca:)
beni en çok ne şaşırtır biliyormusun Serdar, bunların kavga etmedikleri atışmadıkları bir an.... o kadar şaşırırım ki itiraf o anda olsa ben bile anlamam....
bu arada müzik yaparak para kazanması çok mantıklı.... bu hafta konserinde, orkestra arkadaşları ile prova yapamadığını ama bundan sonra böyle olmayacağını söylüyordu.... belki çaktırmadan iki işi bir arada yapacaktır.... :happy0064 :happy0064 :happy0064 bizde bolll bollll müzik dinleriz...
handeozbek
23-01-07, 19:56
Tabi senin tahminlerinde mantıklı Burçincim ama sanki kimsenin tahmin edemeyeceği şeyler olacakmış gibi geliyor bana diyorum ya tutturanı tebrik edeceğim diye
burcin_kaplan
23-01-07, 19:59
Tabi senin tahminlerinde mantıklı Burçincim ama sanki kimsenin tahmin edemeyeceği şeyler olacakmış gibi geliyor bana diyorum ya tutturanı tebrik edeceğim diye
:) bende aynı şeyleri düşünüyorum walla handecim bütün yorumlar yapılsında ben de walla tutturanı tebrik edicem:)
bizim senaristler napıyor ediyor bizi nasıl ters köşeye yatırıyor bende anlamış değilim :)
handeozbek
23-01-07, 20:03
:) bende aynı şeyleri düşünüyorum walla handecim bütün yorumlar yapılsında ben de walla tutturanı tebrik edicem:)
bizim senaristler napıyor ediyor bizi nasıl ters köşeye yatırıyor bende anlamış değilim :)
E öyle yapmasalar bu kadar bağımlısı olur muyduk? Benim tanıdıklarım arasında sıf kendilerini şaşırttığı için bu diziyi izleyenler var. Bizim dizimizi klasik dizilerden ayıran en önemli özellik:img-yes:
beni en çok ne şaşırtır biliyormusun Serdar, bunların kavga etmedikleri atışmadıkları bir an.... o kadar şaşırırım ki itiraf o anda olsa ben bile anlamam....
bu arada müzik yaparak para kazanması çok mantıklı.... bu hafta konserinde, orkestra arkadaşları ile prova yapamadığını ama bundan sonra böyle olmayacağını söylüyordu.... belki çaktırmadan iki işi bir arada yapacaktır.... :happy0064 :happy0064 :happy0064 bizde bolll bollll müzik dinleriz...
zaten doğru düzgün bi itiraf olması için, bunların tüm kimliklerden sıyrılmaları şart. hadi tarık anlar itirafı da, naz anlamaz.
"arkadaş olarak mı, kardeş olarak mı, patron olarak mı, yoksaa hiçbiri mi?"
"ana yola biz nasıl çıktık, o zaman kardeşmiydik, patron değildik çünkü arabanın önünde oturuyodum, patron olsaydım arka koltukta otururdum, ama arkadaş da olabilirdik.",
"dağda beni öptüğünde patrondum, o zaman "seni seviyorum"u da patron olarak söyledi, patronlar şoförleriyle böyle bişeyler yapar mı, yaparsa onun adı ne olur" :):)
bu daha uzarrrr gider.
öpücük yüzünden delirdiğini itiraf eden naz, aşk itirafı yüzünden bu sefer direk bakırköye gider.
22. bölümün tekrarını cd ye kopyalarken sevdiğim bölümleri tekrar izledim... bugün bol bol bahsi geçen nevresim takımının üstünde , 20. bölüm sonu ile ilgili konuşuyorlardı.... oldu mu? olmadı mı? diye.... :icon_whis
Naz/ öğrenince kafamı toparlarım diyor..... öğrendi.... bana kafası hepten dağıldı gibi geliyor.... bu kızı nasıl toparlıycaz...:img-help:
dizidizidiziler
23-01-07, 20:18
Bence Pınar itiraf ediyor Tarık'a aşık olduğunu. Naz sinirinden zorla Tarık'ın üniforma giymesini istiyor bu şekilde Pınar Tarık'ın şöför olduğunu unutmasın diye... Fakat Pınar üniformaya bayılıyor ve bunu Naz'a söylüyor. İyice çılgına dönen Naz bu sefer de Mert'e daha yakın davranıyor. Mert ise Naz'a sarkıyor. Tarık kıskanıyor ve Mert'e tekme tokat girişiyor? Nasıl?
az önce gene elmax taki yayını izledim.... (kayıttan ) Naz ın el hareketlerini konuşuyorduk gündüz.... Merve normal konuşma anında da çok el kol hareketi yapıyor.... Barış ile yanyana oturmuşlar.... Barış hafif yan dönerek oturmuş durumda.... Merve bıcır bıcır konuşup anlatıyor.... eller kollar gene uçuşuyor.... bir ara baktım Barış kafasını çekiyor.... yiyecek yoksa Merve'nin elinin tersini :img-hyste :img-hyste :img-hyste
burcin_kaplan
23-01-07, 20:21
Bence Pınar itiraf ediyor Tarık'a aşık olduğunu. Naz sinirinden zorla Tarık'ın üniforma giymesini istiyor bu şekilde Pınar Tarık'ın şöför olduğunu unutmasın diye... Fakat Pınar üniformaya bayılıyor ve bunu Naz'a söylüyor. İyice çılgına dönen Naz bu sefer de Mert'e daha yakın davranıyor. Mert ise Naz'a sarkıyor. Tarık kıskanıyor ve Mert'e tekme tokat girişiyor? Nasıl?
walla buda oldu :) elimizde dolu senaryo mevcut bakalım hangisi tutacak..
bana senin yaptığın yorum bizim dizimizde olabilicek bişey gibi geldi hele nazın düşüncesine tamamen uyan bi durum bu olay, olur olur gerçektende:)
burcin_kaplan
23-01-07, 20:24
az önce gene elmax taki yayını izledim.... (kayıttan ) Naz ın el hareketlerini konuşuyorduk gündüz.... Merve normal konuşma anında da çok el kol hareketi yapıyor.... Barış ile yanyana oturmuşlar.... Barış hafif yan dönerek oturmuş durumda.... Merve bıcır bıcır konuşup anlatıyor.... eller kollar gene uçuşuyor.... bir ara baktım Barış kafasını çekiyor.... yiyecek yoksa Merve'nin elinin tersini :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ewet ya kanaltürkteki programda benimde o dikkatimi çekmişti o eller durmuyor:):)
ben naza ait bi özellik zannediyordum onları ama meğer o hareketler bizim mervemize aitmiş:) neyse naz karakterinede çok yakışıyor gerçektende..
bu arada programda o konuşmalarda merve ve bariş çok tatlılardı ya ikisini çok seviyorum gerçektende bi kere daha iyiki onlar seçilmiş bu dizi için diyorum...
yalnız arkadaşlar...27. bölümde bence tek romantik sahne vardı oda anayola çıktık sahnesi. oda bir tadımlıktı yetmedi inşallah bu bölümde daha güzel ve özel sahneler vardır....birbirlerini kıskanma sahnelerinden bahsetmiyorum çünkü dolu bu sahneler ben ikisi için güzel ve özel sahneler istiyorum.
bu bölüm için aklıma birde tarık naza inat olsun diye giyebilir. şımarık patron böyle istedi der.pınarın ve mertin yanında .... bu arada bence o gülü mert verdiiii...tahminler işte neyse 2 gün kaldı...:img-yes:
kaitou jeanne
23-01-07, 20:25
bence perşembeye kadar tutturucaz bu senaryoyu bayağı bi fikir yürüttük dediklerimizden kesin bişiler çıkcak kesin:)ama ben ısrar ediyorum dayak sahnesi tarığın arabadaki kurduğu hayalden ibaret bence:)
zaten doğru düzgün bi itiraf olması için, bunların tüm kimliklerden sıyrılmaları şart. hadi tarık anlar itirafı da, naz anlamaz.
"ana yola biz nasıl çıktık, o zaman kardeşmiydik, patron değildik çünkü arabanın önünde oturuyodum, patron olsaydım arka koltukta otururdum, ama arkadaş da olabilirdik.",
"dağda beni öptüğünde patrondum, o zaman "seni seviyorum"u da patron olarak söyledi, patronlar şoförleriyle böyle bişeyler yapar mı, yaparsa onun adı ne olur" :):)
bu daha uzarrrr gider.
öpücük yüzünden delirdiğini itiraf eden naz, aşk itirafı itiraf yüzünden bu sefer direk bakırköye gider.
Senin yazdıkların dan sonra birkez daha anladım ki bu itiraf Naz'dan gelmeli yoksa çok işimiz var çok...Tarık Naz'a itirafta bulunacak da ,Naz bunu ilk sefer de anlayacak da ,hiç bir yorum yapmadan ve söylenenleri başka şeylere yormadan itirafa karşılık verecek de...:img-help: :img-help:
Tarık:Naz seni tüm kalbimle seviyorum
Naz:Sevdiğini ben de biliyorum.İnan ben de seni seviyorum.Üstelik sana olan sevgim son zamanlar da daha da kuvvetlen di.
Tarık:Öylemi.Nasıl?
Naz:Eee önceleri sadece arkadaşım olarak seviyordum.Şimdi hem arkadaşım olarak hemde abim olarak seviyorum.
Bu durum da Tarık ve biz izleyiciler aynı an da aynı şeyleri söyleyerek
Tarık:Naz sana söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum.İnan ömrümü yedin...
kaitou jeanne
23-01-07, 20:29
aynen bizimde:) :) :) diycez ohoooo o zaman gelene kadar rtük herhalde haberleri bile kaldırıp yerine seda sayan programlarını koyaar:):)
21. bölüm tekrarları
A/B
24 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 2,90 14,70
Toplam
18 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 4,00 15,60
tekrarlarda bile istikrarlıyız
burcin_kaplan
23-01-07, 20:35
bu arada arkadaşlar ya bizim başlıklara hala bi cevap gelmedi.. o kadar istek yolladık..bu arada bişe fark ettim bizim sayfanın modu yok:) yani en azından yalancı yarim anasayfasına girildiğinde sağ alt köşede bizim bölümle ilgilenen modların ismi yazmıyor..
ama diğer bütün ana sayaflarda yazıyor eğer yazsaydı onlara bi sorardık şu başlık işinin nasıl olduğunu..
ya arkadaslar daha once konusuldu mu bılmıyorum ama Sohret Okulu atv de persembe 20 de baslıyor:img-help: cok ıyı bır yapım,super bır kadro tan sagturk mujdat gezen gordugum sadece ıkı ısım...epey de populer ısım var....ve bılıyorsunuz gecmıste oynanan bır muzıkaldı...ve gercektende ıyı bır prosuksıyona benzıyor..ozetle benım morelım coook bozuldu:icon_sorr dıger yapımlar y y nın karsısına cıkınca sonucu tahmın edebılırdım ama bu yapım benı fene sarstı......
Senin yazdıkların dan sonra birkez daha anladım ki bu itiraf Naz'dan gelmeli yoksa çok işimiz var çok...Tarık Naz'a itirafta bulunacak da ,Naz bunu ilk sefer de anlayacak da ,hiç bir yorum yapmadan ve söylenenleri başka şeylere yormadan itirafa karşılık verecek de...:img-help: :img-help:
Naz:Sevdiğini ben de biliyorum.İnan ben de seni seviyorum.Üstelik sana olan sevgim son zamanlar da daha da kuvvetlen di.
Naz:Eee önceleri sadece arkadaşım olarak seviyordum.Şimdi hem arkadaşım olarak hemde abim olarak seviyorum.
Naz itiraf etse ne olucak.... duracak.... düşünecek..... kendi itirafına başka bir kılıf bulacak.... ama ne kaldı bulacağı....
patron/şoför
okul arkadaşı (19. bölüm)
arkadaş
kardeş
.
.
.
gerçekten Naz'ın kendilerini koyacağı başka rol kaldı mı???
ewet ya kanaltürkteki programda benimde o dikkatimi çekmişti o eller durmuyor:):)
ben naza ait bi özellik zannediyordum onları ama meğer o hareketler bizim mervemize aitmiş:) neyse naz karakterinede çok yakışıyor gerçektende..
bu arada programda o konuşmalarda merve ve bariş çok tatlılardı ya ikisini çok seviyorum gerçektende bi kere daha iyiki onlar seçilmiş bu dizi için diyorum...
bide nazın bir hareketi var.günkü bölümde baya belirgindi ben ona bayılıyorum.müştemilatta berrağı gönderdi ya.. naz sonra tarığa doğru yürüdü..hareket şu..sol el yukarda küçük parmak el hizasından daha yukarda o kendine has yürüyüşüyle .çok şekerdi:)))
:img-hyste kara inci hepimizin o anda son yazdığını söyleyeceği kesin. ama itirafın nazdan geldiğini düşün
naz: seni seviyorum tarık
tarık, "sonunda naz'ın kendisine aşkını itiraf ettiğini" sanar ve gülümser
tarık: ben de seni seviyorum naz
deyip naz'a sarılmak ister
naz: hop hop, seviyoruz dedik ama arkadaş olarak seviyoruz dedik yani, hemen sulanma
tarık, aynen mosmor, ama hemen karşı atağa geçer
tarık: ozaman bana "sen bitanesin" deme
naz: aa neden
tarık: hem şoförüm, hem arkadaşım, hem abiyim, söylermisin nasıl bi tane oluyorum
naz: o zaman sen hangisini seçersen, ona bitanesin diyeyim
tarık: tamam seçtim
naz: hangisi
tarık: dördüncüsü
naz: hangi dört, dördüncü var mı ki
tarık: üçüncüden sonra gelen dört, artık ne geliyosa, onu da sen bul. :)
naz yine anlarmı sizce :img-hyste
ya arkadaslar daha once konusuldu mu bılmıyorum ama Sohret Okulu atv de persembe 20 de baslıyor:img-help: cok ıyı bır yapım,super bır kadro tan sagturk mujdat gezen gordugum sadece ıkı ısım...epey de populer ısım var....ve bılıyorsunuz gecmıste oynanan bır muzıkaldı...ve gercektende ıyı bır prosuksıyona benzıyor..ozetle benım morelım coook bozuldu:icon_sorr dıger yapımlar y y nın karsısına cıkınca sonucu tahmın edebılırdım ama bu yapım benı fene sarstı......
bu konuda eğer bahsettiğin kadar iddialı ise sadece bizi değil doktorlar dizisinide etkiler öyle değilmi.?.sanki bana doktorlar izleyicisi kesimini daha çok etkiler gibi geliyor..
hiç takma kafanı.... her dizinin kemik izleyicisi oluştuktan sonra bunda değişiklik olmaz... daha kısa ömürlü diziler korksun... ayrıca o günü kısa zamanda diğer kanallar boşaltacaktır.... Cuma 22.00 boşgün ama hırs bastı milleti... herkes perşembe 20.00 yi taktı ama bu saatten sonra ben korkmam artık... dizinin keyfini çıkartmaya bak boşver.... star tv program saatlerini gayet iyi dengeliyor.... bu konuda onlara güvenmekten başka yapacak birşey yok... arkamıza yaslanıp keyifle izlemekten başka
burcin_kaplan
23-01-07, 20:46
bide nazın bir hareketi var.günkü bölümde baya belirgindi ben ona bayılıyorum.müştemilatta berrağı gönderdi ya.. naz sonra tarığa doğru yürüdü..hareket şu..sol el yukarda küçük parmak el hizasından daha yukarda o kendine has yürüyüşüyle .çok şekerdi:)))
şimdi sen deyince baktım jen..o yürüyüştende çok yapıyor başka bölümlerdede yaptı eminim:) çok tatlı ya şu nazın el hareketleri mimikleri:) yok böyle bişe walla ya ben böyle mimiklerini iyi kullanan birini daha tanıyorum oda david schwimmer:) tabi ne alaka diceksiniz bu şahsiyet benim hasta olduğum bir diziden adı Friends.. yani oda mükemmel bir şekilde mimklerini kullanırdı ..
Ama şöylede bi olay war galiba merve sevi bunu karakterin özelliğine göre yapmıyor kendi dawranışlarına göre yapıyor yani ona başka bi karakter verilse gene biz bu hareketleri görücez..
naz: hop hop, seviyoruz dedik ama arkadaş olarak seviyoruz dedik yani, hemen sulanma
tarık: hem şoförüm, hem arkadaşım, hem abiyim, söylermisin nasıl bi tane oluyorum
tarık: üçüncüden sonra gelen dört, artık ne geliyosa, onu da sen bul.
naz yine anlarmı sizce
23-01-07, 20:49
:img-hyste kara inci hepimizin o anda son yazdığını söyleyeceği kesin. ama itirafın nazdan geldiğini düşün
:img-hyste :img-hyste
süpersiniz kara inci we tarık_naz ya:)
cidden böyle eliniz deymişken neden senryo yazmıyorsunuz..:)
tarık_naz çok güzel senaryolar yaıyor zatende ..Kara inci bence sende bi senaryo yazsan çok güzel olurdu..
şimdi sen deyince baktım jen..o yürüyüştende çok yapıyor başka bölümlerdede yaptı eminim:) çok tatlı ya şu nazın el hareketleri mimikleri:) yok böyle bişe walla ya ben böyle mimiklerini iyi kullanan birini daha tanıyorum oda david schwimmer:) tabi ne alaka diceksiniz bu şahsiyet benim hasta olduğum bir diziden adı Friends.. yani oda mükemmel bir şekilde mimklerini kullanırdı ..
Ama şöylede bi olay war galiba merve sevi bunu karakterin özelliğine göre yapmıyor kendi dawranışlarına göre yapıyor yani ona başka bi karakter verilse gene biz bu hareketleri görücez..
Merve yetenekli bir oyuncu... mimiklerini çok iyi kullanıyor .Katılmadığım nokta başka rollerde de aynı hareketleri göreceğimiz.... yeri geldiğinde de başka rollerde de gayet farklı tipler çizer... Bu dizide şımarığı oynuyor.... ilk dizisinde asi kızdı.... 2. dizisinde oturaklı bir genç kızdı.... asi kızda el kol vardı ama 2. dizisinde kontrollü hareketleri vardı... zamanla kendini birçok konuda geliştirecektir. Ayrıca ben Merve'yi bir dizide oynatacak olsam.... gene böyle rahat hareket edeceği roller veririm... kendini çok iyi ifade edebileceği, o güzel gözleriyle oynayabileceği bir rol .
pas.si.on79
23-01-07, 21:00
Serdar valla çok güzel bu................:img-hyste :img-hyste :good:
burcin_kaplan
23-01-07, 21:01
Merve yetenekli bir oyuncu... mimiklerini çok iyi kullanıyor .Katılmadığım nokta başka rollerde de aynı hareketleri göreceğimiz.... yeri geldiğinde de başka rollerde de gayet farklı tipler çizer... Bu dizide şımarığı oynuyor.... ilk dizisinde asi kızdı.... 2. dizisinde oturaklı bir genç kızdı.... asi kızda el kol vardı ama 2. dizisinde kontrollü hareketleri vardı... zamanla kendini birçok konuda geliştirecektir. Ayrıca ben Merve'yi bir dizide oynatacak olsam.... gene böyle rahat hareket edeceği roller veririm... kendini çok iyi ifade edebileceği, o güzel gözleriyle oynayabileceği bir rol .
o el hareketleri falan her zaman olucak.Sonuçta bence o el hareketleri onun huyu tabiki belki o el başka şekilde oynar ama o el durmaz durduğu yerde.Merve kesinlikle çok yetenekli bi oyuncu zaten ben her zaman merweyi çok sevmişimdir kız daha 19 yaşında ve böyle bir yeteneğe sahip.Bunu dahada geliştiriceğinden eminim we onun mimikleri we el hareketleri kendine çok şey katıcak o kadar önemli bir olay ki o mimik we el hareketleri.. zaten oyunculuğun temelini bunlar oluşturuyor..
Naz itiraf etse ne olucak.... duracak.... düşünecek..... kendi itirafına başka bir kılıf bulacak.... ama ne kaldı bulacağı....
patron/şoför
okul arkadaşı (19. bölüm)
arkadaş
kardeş
.
.
.
gerçekten Naz'ın kendilerini koyacağı başka rol kaldı mı???
Aslın da itiraf Naz'dan gelirse Tark sırf bu zamana kadar söylediği onca güzel sözlere karşı Naz'ın tavrını göstermek açısın dan olaya onun gibi tepki verebilir.Tabi tüm temennim vermemesin den yana.Çünkü Naz o sözleri bir daha asla bir araya getirip söyleyemez...
NAZ:Tarık seni seviyorum.
TARIK:Ne?
NAZ:Ha bir daha duymak istiyorsun yani
TARIK:Neyi?
NAZ:Az önce söylediğimi
Tarık:Ne söylediniz ki siz?
NAZ:Sağırmısın seni seviyorum dedim ya
TARIK:Ha o mu?
NAZ:Ne demek şimdi "ha o mu?"Söylediğimi anlamadın galiba?
TARIK:Yo anladım.Beni seviyormuşsunuz.
NAZ:Eeee?
TARIK:Ne eee.Ha şimdi anladım.Canım arkadaşım ben de seni çok seviyorum.Tabi Pınar'la ilgilenmekten senin o çok değer verdiğin arkadaşlığımıza gereken ilgiyi gösteremedim.Sen de seni sevmediğim düşüncesine kapıldın ve benim düşüncelerimi öğrenmek istedin.Sakın öyle bir korkun olmasın.Sen herzaman benim en çok sevdiğim biricik arkadaşım olacaksın.
Naz tabi dumura uğramış bir şekil de odasına gider.Giderken de Tarığın davranışları hakkın da son yorumu yapar;
NAZ(içses):Ya ben bu tavrı nerden hatırlıyorum?Hiç yabancı gelme di...:icon_sorr
:img-hyste kara inci harikasın, "ben bu tavırları bi yerden hatırlıyorum hiç yabancı gelmedi" :) valla zamanın varsa senin de senaryolarını görmek isteriz, belli ki sen de çözmüşsün bizim aşıkları.
nejatdidem
23-01-07, 21:13
Serdar valla çok güzel bu................:img-hyste :img-hyste :good:
evet yhaaa gerçekten senaryoya bittim çok süper yapmışsın=)
:img-hyste kara inci harikasın, "ben bu tavırları bi yerden hatırlıyorum hiç yabancı gelmedi" :) valla zamanın varsa senin de senaryolarını görmek isteriz, belli ki sen de çözmüşsün bizim aşıkları.
Estağfurullah bu konu da senin eline su bile dökemeyiz.Hayal gücünün her zaman çalışması başka benim gibi ara da ufak repliklerle takılmak başka.Biz senaryo işini sana bıraktık.Ben de arada foruma böyle repliklerle küçük lezzetler katarım.Geçinip gideriz...
handeozbek
23-01-07, 21:16
Aslın da itiraf Naz'dan gelirse Tark sırf bu zamana kadar söylediği onca güzel sözlere karşı Naz'ın tavrını göstermek açısın dan olaya onun gibi tepki verebilir.Tabi tüm temennim vermemesin den yana.Çünkü Naz o sözleri bir daha asla bir araya getirip söyleyemez...
TARIK:Ne eee.Ha şimdi anladım.Canım arkadaşım ben de seni çok seviyorum.Tabi Pınar'la ilgilenmekten senin o çok değer verdiğin arkadaşlığımıza gereken ilgiyi gösteremedim.Sen de seni sevmediğim düşüncesine kapıldın ve benim düşüncelerimi öğrenmek istedin.Sakın öyle bir korkun olmasın.Sen herzaman benim en çok sevdiğim biricik arkadaşım olacaksın.
Naz tabi dumura uğramış bir şekil de odasına gider.Giderken de Tarığın davranışları hakkın da son yorumu yapar;
NAZ(içses):Ya ben bu tavrı nerden hatırlıyorum?Hiç yabancı gelme di...:icon_sorr
Süper ya:img-hyste Ben bu senaristlik işini ciddi ciddi düşün derim. Bu tavrı bir yerden tanıyorum ha. keşke Tarık Naza ders verse nerde Naz bir seni seviyorum derse Tarık orda erir. Ama o hallerin intikamını itiraftan sonra alır. Zaten kimliğini açıklamasından büyük intikam olur mu? Bir bilse Naz bu yaptıklarını ödeyeceğini. Ama yazık kıza yine de kimliğini saklayan bir aşık var karşısında. Affetse bir türlü affetmese bir türlü
arkadaşlar ben hepimiz adına startv ye gönderilmek üzere bir ortak mail hazırladım..arzu edenler bu ortak maili stara şu adrese yollayabilirler.bilmem etkili olurmu ama denemekte fayda var diye düşündüm:))
yollanacak adres: izleyicitemsilcisi@startv.com.tr
gönderilecek metin:
merhaba star tv yetkilileri.ekranınızdan akan bu adrese yazma gereğini duyduğumuz bir konu var..program aralarında çıkan sevimli kuklalarınız hepimizin hoşuna gidiyor..bu kuklaları hazırlayan ekipce onların bir dialoğunda bu kuklaların videolarının you to be de 13 bin kere tıklandığı söyleniyor..peki biz size tv nizde yayınlanan vede çok sevilen yalancı yarim dizisinin o güzelim şarkısı gözlerin'in kaç defa tıklandığını söylesek acaba.?.bilmem bilginiz varmı? dizinin görüntüleri eşliğinde hazırlan üç videosunun toplam izlenme miktarı 100.000 i geçmektedir..isterseniz you to be de inceleme yapabilirsiniz..ve siz bu kadar tıklanan bu kadar beğenilen bu şarkıya vede dizinin reklamına ne haber bültenlerinizde ne magazinlerinizde yer vermiyorsunuz..işte size en büyük eleştirimiz.elinizde bu kadar güzel ve halkın beğenisini kazanmış bir dizi vede muhteşem müziği varken siz bunu reklam olarak kullanmıyorsunuz..diğer kanallar dizilerini övmek adına her malzemeyi reklam konusu yapıyor ama maalesef sizden kanalınız adına bu konularda hareket göremiyoruz.inanın üzülüyoruz.istiyoruzki böyle güzellikler varken herkes görmeli:)tamam reytingi güzel.çok beğenilen bir dizi..ama neden daha çok insan bilmesin..:)) dileğimiz bu..sizden beklediğimiz naçizane istek bu..hepinize sevgiler:)
www.yalanciyarim.com www.dizifilm.com yalancı yarim forumu
üyeleri
son 3 bölümdür tarık tekelioğlunu unuttu naz. önümüzdeki bi kaç bölüm içinde tarık tekelioğlu mevzusu yine açılacak galiba. çünkü naz'ın, tekelioğluna olan hırsını hep canlı tutmayı planlıyolar ve 4-5 bölümde bir o konuyu açıp, naz'ın ona olan kininin bitmediğini gösteriyolar. en son 25. bölümde teo'ya fırça atmıştı tarık tekelioğlu diye. ama tarığa olan kini o kadar ufaksa biz gözümüzde büyütüyoruz ozaman. çünkü teo'ya dediği laflar tarığa önceden dediklerinin yanında hiç kalır.
elmali-turta
23-01-07, 21:44
:)jenn bu mail çokkk güzel olmuşşş :good: :good: kesinlikle bunu dikkate almalılar...... yani inşallah alırlar:icon_whis :icon_whis :)
arkadaşlar ben hepimiz adına startv ye gönderilmek üzere bir ortak mail hazırladım..arzu edenler bu ortak maili stara şu adrese yollayabilirler.bilmem etkili olurmu ama denemekte fayda var diye düşündüm:))
gönderilecek metin:
merhaba star tv yetkilileri.ekranınızdan akan bu adrese yazma gereğini duyduğumuz bir konu var..program aralarında çıkan sevimli kuklalarınız hepimizin hoşuna gidiyor..bu kuklaları hazırlayan ekipce onların bir dialoğunda bu kuklaların videolarının you to be de 13 bin kere tıklandığı söyleniyor..peki biz size tv nizde yayınlanan vede çok sevilen yalancı yarim dizisinin o güzelim şarkısı gözlerin'in kaç defa tıklandığını söylesek acaba.?.bilmem bilginiz varmı? dizinin görüntüleri eşliğinde hazırlan üç videosunun toplam izlenme miktarı 100.000 i geçmektedir..isterseniz you to be de inceleme yapabilirsiniz..ve siz bu kadar tıklanan bu kadar beğenilen bu şarkıya vede dizinin reklamına ne haber bültenlerinizde ne magazinlerinizde yer vermiyorsunuz..işte size en büyük eleştirimiz.elinizde bu kadar güzel ve halkın beğenisini kazanmış bir dizi vede muhteşem müziği varken siz bunu reklam olarak kullanmıyorsunuz..diğer kanallar dizilerini övmek adına her malzemeyi reklam konusu yapıyor ama maalesef sizden kanalınız adına bu konularda hareket göremiyoruz.inanın üzülüyoruz.istiyoruzki böyle güzellikler varken herkes görmeli:)tamam reytingi güzel.çok beğenilen bir dizi..ama neden daha çok insan bilmesin..:)) dileğimiz bu..sizden beklediğimiz naçizane istek bu..hepinize sevgiler:)
üyeleri
hemen yolluyorum sevgili jenn..beni çok rahatsız eden bir konuydu..ve bir- iki mail yollamıştım..fakat böyle hepimiz adına yollamamız çok daha etkili olur..teşekkürler..
gönderdim bile.... ayrıca daha önce de bu konu ile ilgili defalarca yazı yazdım...
bugün eve geldiğimde de tekrarların tekrarlanması için ayrıca mesaj gönderdim.
Umarım Kısa süre sonra tekrar yayınlamaya başlarlar.
maıl atılmıstır:img-wink: umarım bır ıse yarar,hala anlamıs degılım,bu kadar sevılen guzel bır parca nasıl on plana cıkmaz???hatta pazar gunu fun clup toplantısında bıle bızzat Barısa sordum,canım benım oda bılmıyor sebebını....bazen ana haberlerde bıle cıkıyor,ıste su sarkı bılmem kac kez tıklanmıs dıye...bız ondan gectıkte,en azından bır programda bır sekılde bu dıle getırıırse,asıl onlemlı olan Barısın uyayan muzık sırketı bı kendıne gelıp,hazır boyle populerlıgı olan,ve tıcarı kazanc getırecek sarkıyı pıyasaya sunsalar ne guzel olurdu...
whiteangel
23-01-07, 21:56
:)jenn bu mail çokkk güzel olmuşşş :good: :good: kesinlikle bunu dikkate almalılar...... yani inşallah alırlar:icon_whis :icon_whis :)
bu mailin ses getirmesi için şimdi tüm yalancı yarim tutkunları görev başına..Ne yapıyoruz ? mailler stara, bundan mutlaka sonuç almalıyız. yaparız biz, başarırız..
handeozbek
23-01-07, 21:57
Meşhur abimizin oynadığı bir diziden olan fotoğrafları fotoğraflar kısmına ekledim
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=35
Hepsi_Eren
23-01-07, 21:58
hem de çok güzel:happy0064 :img-hyste :img-hyste
ben bir diziyi baştan izlememişsem sonradan izlediysem anlıyamıyorum o yüzden izlemiyorum
jenn çok güzel bir konuya temas etmişsin.Benim de içime sindiremediğim bir konuydu.Umarım bu mailler etkili olur da dizimize hak ettiği değeri vermeye başlarlar.Gerçi hiç ümidim yok.Daha önce de bir çok defa bu konu da ki şikayetlerimizi dile getirmiştik ama bir sonuç alamadık.İnşallah bu defa kulaklarındaki pamukları ve gözlerinde ki at gözlüklerini çıkarırlar da bizi duyma nezaketini gösterirler...:img-yes:
yeni bir gorev..... jenn biz sakin dururmuyuz, islem tamamdir:good:
ben bir diziyi baştan izlememişsem sonradan izlediysem anlıyamıyorum o yüzden izlemiyorum
gündüz tekrarları verildi... keşke izleyebilseydin.... ama internettenindirebiliyorsun yada malum siteden izleyebiliyorsun
barışın sitesine girersen orada bulursun... sana yardımcı oluruz istersen
ne güzel bi tavır. sendeki tavır bizlerde de var ama biz izlemediğimiz dizilerin formuna gidip açıklama yapma gereği duymuyoruz. çünkü benim o diziyi izlememiş olmam onların pek umurlarında olmaz sanırım.:img-wink:
jenn , mail mesajı için teşekkürler. gerekli yere yollanmıştır. artık gözler yarın akşam ki zoom programında :) ya da haftasonu magazin programlarında :)
bu mailin ses getirmesi için şimdi tüm yalancı yarim tutkunları görev başına..Ne yapıyoruz ? mailler stara, bundan mutlaka sonuç almalıyız. yaparız biz, başarırız..
teşekkürler jenn,hem fikir hem metin için:) işlem tamamlanmıştır :) yapmazmıyız yaparız hem de en layığıyla :)
Tüm anketler tıklanmış, mailler gönderilmiştir.:good:
ebru.karaca
23-01-07, 22:13
Hayır canım sadece sana has bir durum değil. Ben 3 yıldır aynı durumdayım..:)
Barış'tan dinlediğim orijinal olarak kulağımda yer ediyor.Anketlere katılmanızı rica ettim Ebru'cuğum.Asla emir değil.:)Elmalı_turtacım özeline yazdım..
Senin isteklerin benim için emirdir..
Şaka bir yana, zaten öyle algılamadım.. :)
Benim için zevktir..:img-yes: :img-yes:
:) Tedavi olmak için, önce tedavi olmayı istemek lazım :)
Şifa bulamamamızın nedeni bu :)
Allaaaahhh!!
Bu ne güzel bir çözüm. Hem Barış'a hem bize yarar bu çözüm. :)
...
Tamam, itiraf ediyorum. EN ÇOK BİZE YARIYOR :)
pas.si.on79
23-01-07, 22:14
gönderilecek metin:
üyeleri
jenn çok iyi düşünmüşsün.Bu tarz mailler göndererek dizimize sahip çıkmalıyız.Desteğimizi ancak bu şekilde yaparız.Biz takipçilerin dizimize zamanında elimizden geleni yaparsak sonradan olumsuz olayların yaşanmasına engel oluruz. Sonuç ne olursa olsun elimizden geleni yaptık deriz.
Yalnız herkesin mailinin aynı şekilde olmasından yana değilim.Değişik cümleler daha yakın biraz kısa bazıları daha uzun.... Yani herkes farklı yazarsa daha ciddiye alırlar diye düşünüyorum.Ben gönderdim buna benzer.Ama tekrar gönderecem.
Eline sağlık.:happy0064
tekrarlar sayesinde tanıştım yalancı yarimle geçen hafta tekrarını izledim ve o kadar çok beğendim ki internete girip baştan sona izledim....gerçekten çok güzel bir dizi romantik komedi tarzında mükemmel işlenmiş.....tüm stresimi alıp götürüyor bu dizi ya...niye önceden keşfedememişim anlayamadım.....galiba buda starın iyi reklam vermemesinden kaynaklanıyor....
whiteangel
23-01-07, 22:17
gönderilecek metin:
üyeleri
Bu mail örneğini yalancı yarimin resmi sitesine, Barış Akarsu'nun resmi sitesine de koyalım ki,herkes haberdar olsun.:good:
evet ya bu kanal reklam yapmada çok kötü her kanal kendi dizisinin reklamını çok iyi yapıyor.oysa bizim kanalda iş yok.bu perşembe atv de yeni bir dizi başlayacak reklamlar son hız devam ediyor ama bizim kanalda tık yok...inşallah 1 yada 2 oluruz ama ne bileyim...... bide bu dizide duygusal ve romantik sahneler olsa tarık ve naz arasında dizi tavan yapacak ama yok kardeşim ne diyeyimmm....eskisi kadar güzel bölümler olmuyor....:img-in_lo
ne bileyim 20. bölüm gibi tavan yapacak bir bölüm gerek yada biraz romantik ve duygusal sahne koysunlar bak o zaman reytingler nasıl tavan yapıyor....:happy0064 :good:
bir göl kıyısına gitseler sadece ikisi,yada uludağa gitseler, bir dağ kulubesi yada yalnız kalacakları bir köy ne bileyimmm neyse herkese iyi akşamlar yarın görüşürüzz......
Sana kalbimi açtım gözlerimde ....
Bir baksan sızar mısın içine....:icon_sorr
handeozbek
23-01-07, 22:18
tekrarlar sayesinde tanıştım yalancı yarimle geçen hafta tekrarını izledim ve o kadar çok beğendim ki internete girip baştan sona izledim....gerçekten çok güzel bir dizi romantik komedi tarzında mükemmel işlenmiş.....tüm stresimi alıp götürüyor bu dizi ya...niye önceden keşfedememişim anlayamadım.....galiba buda starın iyi reklam vermemesinden kaynaklanıyor....
Bence de reklamla alakalı. Bu yüzden mail yağmuruna tutuyoruz starı. Sende dizimizi keşfeden şanslı insanlardansın. Hoşgeldin:happy0064
Bu dizide bir özellik var... önce stres alıyor.... sonra strese sokuyor.... sen buralara takılda gör bak başına neler gelecek.....
kanalın reklam politikasından tutta fragmanın yayınına kadar herşeyiyle ilgileniyoruz... kesmiyor senaryolar üretip komplo teorileri geliştiriyoruz.... bir bakıyorsun sende katılmışsın... çözüm ararken saç baş yoluyorsun.... olsun yol valla değer inan
aramıza hoşgeldin
bu msj nasıl göndereceğiz ya üyelik gerekiyor muben anlamadımmm girdim siteye ama bir türlü gönderemedimmm...:icon_sorr
tam üstüne bastın valla. biz de tam onu konuşuyoduk. dizimiz gerçekten çok güzel ama reklamsızlık yüzünden daha bi çok kişinin dizinin güzelliğinden haberi yok. belki bu tekrar bölümleri bi nebze de olsa reklam sayılır. çünkü baya izleyici kattığı kesin de, dizi içi bazı önemli konularda da reklamları yapılsaydı daha güzel olacaktı.
üzerinden 7 hafta geçmesine rağmen hala dillerde olan bi şarkısı olmasına rağmen star o şarkıyı son ütücü programı hariç, hiç dikkate almadı.
Bu dizide bir özellik var... önce stres alıyor.... sonra strese sokuyor.... sen buralara takılda gör bak başına neler gelecek.....
bak bu sözleri ciddiye al sıla048:) hoşgeldin..geç olsun güç olmasın...:img-yes:
bizim diğer sitede sorun mu var ... gündüzde giremedim... bir ara açıktı şimdi gene giremiyorum
burcin_kaplan
23-01-07, 22:29
kanalın reklam politikasından tutta fragmanın yayınına kadar herşeyiyle ilgileniyoruz... kesmiyor senaryolar üretip komplo teorileri geliştiriyoruz.... bir bakıyorsun sende katılmışsın... çözüm ararken saç baş yoluyorsun.... olsun yol valla değer inan
aramıza hoşgeldin
:img-hyste
bu açıklama gerçekten çok güzel olmuş. Eğer aramıza yeni biri katılıcaksa önce bunu okuyup karar wersinler :)
yeni bölümün tekrarı ne zaman yayınlanıyor bir bilginiz varmı? yani star o hafta içinde tekrarını veriyor mu? yarın diziyi kaçırıcam ama çokta merak ettim sonunu ......
whiteangel
23-01-07, 22:29
bu msj nasıl göndereceğiz ya üyelik gerekiyor muben anlamadımmm girdim siteye ama bir türlü gönderemedimmm...:icon_sorr
Üyelik gerekmiyor canım.Bunun için e-mailini kullanabilirsin. Yollanacak mesajı kopyala, gönderilecek mesaj bölümüne yapıştır. Belirtilen adrese yolla. Ben konu bölümüne YALANCI YARİM--GÖZLERİN yazıp yolladım:)
ya çıkacaktım ama şu mail işini çözeyim öyle çıkayım dedim. bu yayın politikasıyla ne yapacaz bilemiyorum ayrıca uğur kedi girerse ki hiç şansımız yok ona bu reklam olayından bahsedelimmm en azından dizinin yayımcıları ile konuşurda bu reklam işini bir de o iletir....yoksa bu reklamsızlık bizi yiyip bitirecekkkk:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Yarım kaldı herşey yarımmm,
Bir anda bir nefeste....
Bitirmek için....
Gözlerinle müğürledin herşeyi
Güle güle birtanemmm :sad53:
ebru.karaca
23-01-07, 22:32
beni en çok ne şaşırtır biliyormusun Serdar, bunların kavga etmedikleri atışmadıkları bir an.... o kadar şaşırırım ki itiraf o anda olsa ben bile anlamam...
Hihihihi:img-yes: :img-yes: Aynen ya, ben de..
bu daha uzarrrr gider.
öpücük yüzünden delirdiğini itiraf eden naz, aşk itirafı yüzünden bu sefer direk bakırköye gider.
HARİKASIN YAAAA...
VALLA SERDAR!!! BAYILDIM BU REPLİKLERE..
E canımcım, madem elinde kayıt var.. siteye yüklesene..
Bizler de izlesek..
pas.si.on79
23-01-07, 22:32
tam üstüne bastın valla. biz de tam onu konuşuyoduk. dizimiz gerçekten çok güzel ama reklamsızlık yüzünden daha bi çok kişinin dizinin güzelliğinden haberi yok. belki bu tekrar bölümleri bi nebze de olsa reklam sayılır. çünkü baya izleyici kattığı kesin de, dizi içi bazı önemli konularda da reklamları yapılsaydı daha güzel olacaktı.
üzerinden 7 hafta geçmesine rağmen hala dillerde olan bi şarkısı olmasına rağmen star o şarkıyı son ütücü programı hariç, hiç dikkate almadı.
aynen katılıyorum.Yalnız frangmanı önce verdiler ya bir de tabi tekrarlarını veriyorlar ki bu sayede formlarından anladığım kadarıyla birçok arkadaş katılmış aramıza, kanalın aklı başına gelmiş .. tabi buna da şükür...
Hakikaten diziyi bilmeyenler vardı.Başlangıçta hatalı davrandılar ama olsun en azından bundan sonra tanıtımlarını yaparlar.Programlara çıkarlar,bizde barış akarsunun sesini ve gülen yüzünü ekranlarda hep görürüz.Barış Akarsu ve tüm yalancı yarimi emekçileri hak ettiği değeri görür.
Üyelik gerekmiyor canım.Bunun için e-mailini kullanabilirsin. Yollanacak mesajı kopyala, gönderilecek mesaj bölümüne yapıştır. Belirtilen adrese yolla. Ben konu bölümüne YALANCI YARİM--GÖZLERİN yazıp yolladım:)
tamam canım yolluyorum şimdi......bakalım ne yapacaklar gerçi ben daha öncede kanala msj attım ama sonuç ortada....:img-blush
handeozbek
23-01-07, 22:34
yeni bölümün tekrarı ne zaman yayınlanıyor bir bilginiz varmı? yani star o hafta içinde tekrarını veriyor mu? yarın diziyi kaçırıcam ama çokta merak ettim sonunu ......
Çarşamba gece 01:00'de veriyorlar. Bir de haftasonu veriyorlar bazen cumartesi bazen pazar geçen hafta cumartesi verdiler bu hafta ya cumartesi 12:10'da ya da 09:30 da
Ebru cuğum ne yazık ki yükleyemedim... program noksanı var sanırım pc de.... dvd kaydını nasıl aktaracağımı bilen varsa söylesin.... yada ben o cd yi yükleyebilecek birine postalayayım... görmenizi gerçekten çok istiyorum. yardımcı olabilecekler bana özelden ulaşsın... ayrıca aynı cd de karakartal forumda yüklü.... ordanda siteye aktarım yapılabilir....
handeozbek
23-01-07, 22:35
Çarşamba gece 01:00'de veriyorlar. Bir de haftasonu veriyorlar bazen cumartesi bazen pazar geçen hafta cumartesi verdiler bu hafta ya cumartesi 12:10'da ya da 09:30 da
bu 09:30 pazar olacaktı cumartesi değil. Biraz karıştırdım galiba toparlayayım. ya cumartesi 12:10 ya da pazar 09:30
~ topiqq ~
23-01-07, 22:37
[/QUOTE]qsawe tafarından gönderildi
az önce gene elmax taki yayını izledim.... (kayıttan ) Naz ın el hareketlerini konuşuyorduk gündüz.... Merve normal konuşma anında da çok el kol hareketi yapıyor.... Barış ile yanyana oturmuşlar.... Barış hafif yan dönerek oturmuş durumda.... Merve bıcır bıcır konuşup anlatıyor.... eller kollar gene uçuşuyor.... bir ara baktım Barış kafasını çekiyor.... yiyecek yoksa Merve'nin elinin tersini[QUOTE]
canım yy nin resmi sitesine yüklersen çok iyi olur valla ben tekrarı da kaçırıdm çünkü...tşk şimdiden
qsawe tafarından gönderildi
az önce gene elmax taki yayını izledim.... (kayıttan ) Naz ın el hareketlerini konuşuyorduk gündüz.... Merve normal konuşma anında da çok el kol hareketi yapıyor.... Barış ile yanyana oturmuşlar.... Barış hafif yan dönerek oturmuş durumda.... Merve bıcır bıcır konuşup anlatıyor.... eller kollar gene uçuşuyor.... bir ara baktım Barış kafasını çekiyor.... yiyecek yoksa Merve'nin elinin tersini
canım yy nin resmi sitesine yüklersen çok iyi olur valla ben tekrarı da kaçırıdm çünkü...tşk şimdiden
az önce yazdım.... birileri yardımcı olsun hemennnn....
ebru.karaca
23-01-07, 22:40
bence perşembeye kadar tutturucaz bu senaryoyu bayağı bi fikir yürüttük dediklerimizden kesin bişiler çıkcak kesin:)ama ben ısrar ediyorum dayak sahnesi tarığın arabadaki kurduğu hayalden ibaret bence:)
Doğru valla. Bu gün o kadar beyin fırtınası yaptık ki, tutacak gibi :)
Arkadaşlar, kendi adıma söylemem gerekirse, ben dizimizin önüne çıkabilecek hiç bir yapımdan korkmuyorum. Kafamı karıştıran bir tek KV vardı, onun da saati farklı.. :)
ebru.karaca
23-01-07, 22:49
:
ANLAR DA, DIŞA VURMAZ..
TARIK'A BAŞKA SÖYLER,
İÇ SES BAŞKA.. :)
bu konuda eğer bahsettiğin kadar iddialı ise sadece bizi değil doktorlar dizisinide etkiler öyle değilmi.?.sanki bana doktorlar izleyicisi kesimini daha çok etkiler gibi geliyor..
Katılıyorum jenn..
Çünkü reytinglerde 2. de olsak, 3. de olsak, izleyici sayımız aynı. Bizim izleyicimiz kemik kemik! :)
Katılıyorum..:img-yes: :img-yes:
Harikasın Kara İnci..
Ya siz Serdarla böyle karşılıklı replik yazın, biz de okuyalım. Ne harika :)
Teşekkürler Jenn mesaj gönderilmiştir, hepimiz merakla bekliyoruz dizi saatini yarın gündüz tekrarı , gece de son bölümün tekrarı var Perşembe akşamınıda dört gözle bekleyeceğiz.
handeozbek
23-01-07, 22:52
Şimdi aklıma geldi yazayım dedim. Pınar ve Tarık evleniyordur.
Naz:Durun evlenemezsiniz?
Tarık:Neden?
Naz:Öptün mü öpmedin mi?:img-hyste
ebru.karaca
23-01-07, 22:59
Bizim elimizden kim kurtulmuş ki? :)
Hemen atıyorum.
Teşekkürler jenn. Ellerine sağlık.
Ebru cuğum ne yazık ki yükleyemedim... program noksanı var sanırım pc de.... dvd kaydını nasıl aktaracağımı bilen varsa söylesin.... yada ben o cd yi yükleyebilecek birine postalayayım... görmenizi ger