Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-4
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
o yazıyı kimseyi germek ya da tartışma oratmı yaratmak amaçlı yazmadım..dün geceden beri ancak yazma fırsatı buldum ve fikirlerimi paylaşmak istedim sadece her forum sakini gibi...buyrun devam edin tahminlerinize...
Nowar'cım ne olur bu tür yazılarımı sizin özgürlüğünüzü kısıtlamak veya sözünüzü kesmek için filan yazdığımıdüşünmeyin.Lütfen, bu beni üzer.Bu yazıları hani eskilerin dediği gibi bir nevi "arabulucu" olarak kabul edin.Yani; ortam gerilince gereğinden fazla, birisi çıkar da hani der ya" bırakın devam edelim tamam anlaşıldı" diye o hesap benimki de.Tamamen iyi niyetle yazılmış yazılardır bunlar ne olur bu tür yorumlarımı bu mantık ışığında değerlendiriniz.Yoksa kimsenin kimseye ders vermesi sözkonusu bile olamaz.Sevgiler:img-yes:
YALANCI YARİM 26.BÖLÜM EN'LERİ...
1-En Güzel Replik...?
2-En Beğendiğiniz Sahne...?
3-En Çok Güldüğünüz Sahne...?
4-En Romantik Sahne...?
5-En Duygulandığınız Sahne...?
6-En Beğenmediğiniz Sahne...?
1-En Güzel Replik...
sadri: eyvah eyvahh. offf off
ayşe: ne oldu sadri
sadri: mahvolduk ayşe, hacer annemin getirdiği 20 bin lira var ya
ayşe: eee
sadri: kontrol ettim hepsi gerçek.
---
Tarık: doğru, naz'ı biri ile paylaşacak olma korkusu beni yiyip bitiriyor pınar.
2-En Beğendiğiniz Sahne... tarığın kanepe arkası halleri, sabah tarığın naz'ın üzerine oturması ve ordaki konuşmalar, naz'ın tarığın gözüne girebilmek için yatağını falan düzeltmesi. ve tabiki ümitli-filizli son sahneler.
3-En Çok Güldüğünüz Sahne... muhteşem dörtlünün birbirleri ile tartışması. ümit'in naz'a emirler vermesi.
4-En Romantik Sahne... sadri ve ayşeli tüm sahneler. (tarık ve naz tarafında romantik bi sahne yoktu bu hafta)
5-En Duygulandığınız Sahne... hacer annenin ayşe'nin iyi olduğunu öğrendiğindeki gözyaşları. ve tarığın naz'ın kapısındaki halleri.
6-En Beğenmediğiniz Sahne... pınar'ın çello çalması, tarığın ettiği "haketme" lafı. bir de tarık ve naz'ın aynı şeyleri düşünmesi biraz sıktı beni.
deeply1985
12-01-07, 19:34
ilerleyen bölümlerde tarıkla nazın bir öpüşme sahnesi daha olacakmış arkadaşlar.. haberiniz vardır ama ben yazmak istedim. :img-in_lo
nerden duydun arkadasım ne zaman olcakmıs aaaa ben ılk defa senden duydum azmı kalmıs pekı bu bolume:sad53: :img-blush :happy0064 :img-pilot :img-wink:
27. bölümde büyük bir patlama olmazsa hayal kırıklığına uğrayacağım.Bence ikisinin bir birini kıskandırma çabalarından 220w. bir gerilim oluşacak buda birbirlerine açılmalarını sağlayacak.:img-hyste
Az önce yeniden izledim dün geceki bölümü. "Sen daha çok hakediyorsun" için fikrim değişmese bile, en sondaki sinirli laf için yumuşadım açıkçası. Gözden kaçan bir nokta varmış.
Pınar "Naz istiyorsa gelsin bizimle sen de sonra katılırsın" diyor belginin telefonundan sonra.
Tarık'ın cevabı "yok yanımda olsa daha iyi."
Naz "Ayy çok da tanışmak istiyordum Pınar'ın abisiyle"
e be kızım be. Haketmiş diyemesem bile sussaymış keşke.
~ topiqq ~
12-01-07, 19:39
ben daha 26.bölümle ilgili yeni yorum yazıyorum ve biliyorum ki siz benim yazdıklarım hakkında yorum yapmışsınızdır çoktan...
ben de bu bölümü o kadar beyenmedik.tek beyendiğim yer pınar salondan çıkınca 4ü birden birbirlerine saldırdılar ya orda koptum işte..
valla 27.bölümde neler olacak ben tahmin edemiyorum ama ayşe-sadri ve ümit-filiz ilişkileri ilerler gibi geliyor..umarım tarıkla naz artık oyuna devam etmezler çünkü ciddi anlamda oyundan sıkılmaya başladım..inşallah bol romantizm dolu bir 27.bölüm izleriz..!!=))
Slm Arkadaşlar,
raytingler güzel gelmiş.Özellikle A/B grubunda ki yükseliş çok iyi şimdiye kadar almadığı bir rayting ve izlenme oranı yakalamışız.....
Dün gece de aynı düşüncedeyim şimdide bir değişiklik yok.Bu benim düşüncem.
Artık birbirini tekrar eden aynı sahneleri görmek istemiyorum,çünkü çok gerildim......
Artık aşklarını tiraf etmelerini istiyorum,çünkü itiraftan sonra yaşanacakları çok merak ediyorum.....
Artık doya doya sevgilerini yaşamalarını istiyorum,çünkü romantizm görmek istiyorum......
Tarık üzülsün ve acı çeksin istiyorum.Çünkü gözyaşları arasında şarkı söylemesini görmek istiyorum....
Bu isteklerim sürer gider sizleri fazla germeyeyim.....Ama bunlar olsun artık yeter diyorum......Sevgili senaristler ......e duy sesimi.......
ne zamanmış isşallah 27 de olur hadi ama lütfen ne zaman olacakmış yazarmısın.uğur kedi hocam nerdesin sana ihtiyacımız var bu arada reytingler gelmedi mi çok merak ediyorummmmmm....:img-help:
nerden duydun arkadasım ne zaman olcakmıs aaaa ben ılk defa senden duydum azmı kalmıs pekı bu bolume:sad53: :img-blush :happy0064 :img-pilot :img-wink:
30-35. bölüm arası olacak diyorlar ama daha erken de olabilir...:happy0064
ayrıca dizi 39 bölümden 52 bölüme uzamış da diyorlar..
ceza_cansu
12-01-07, 19:48
1-En güzel replik:
Sadri: eyvah eyvahh. offf off
Ayşe: ne oldu sadri
Sadri: mahvolduk ayşe, hacer annemin getirdiği 20 bin lira var ya
Ayşe: eee
Sadri: kontrol ettim hepsi gerçek.
bende bu repliği çok beğendim bir de Belgin Hanımın söylediği bir söz de çok güzeldi karayağız samim:):)
2-En beğendiğim sahne:Tarık-Naz-Filiz-Ümit dörtlüsünün Pınar çıktıktan sonraki halleri
3-En çok güldüğüm sahne:Tarık-Naz-Filiz ve Ümit'in beraber oldukları sahneler
4-En romantik sahne:Ayşe ve Sadri'nin sahneleri
5-En duygulandığım sahne:Hacer annenin ağladığı sahne
6-En beğenmediğim sahne: Pınar'ın çello çalması,Tarık'ın patronunun çello çalmasını beğenmediğini ima etmesi ve de tarık'ın söylediği o söz.
deeply1985
12-01-07, 19:50
keske daha erken olsa zaten 20 bolumde bı gorcez gıbı gelıo bana boyle sahnelerı neyse bakalım artık umıt edelım bızde bellımı olur belkı sesımızı duyarlar ve cok daha romantık bolumler yaparlar...:img-in_lo :img-blush
30-35 bölüm çok geç yaaa aman beklede bekle o zaman kıskançlık sahnesi uzayacak desene yaaaa canım sıkıldı şimdi hadi uğur kedi biraz ip ucu versene....:sad53:
YALANCI YARİM 26.BÖLÜM EN'LERİ...
1-En Güzel Replik...?
2-En Beğendiğiniz Sahne...?
3-En Çok Güldüğünüz Sahne...?
4-En Romantik Sahne...?
5-En Duygulandığınız Sahne...?
6-En Beğenmediğiniz Sahne...?
1)Naz:Ya kusura bakma seni de uykusuz bıraktım.Eee zor tabi iki kızı aynı anda idare etmek.Birini uyut ötekisini okula bırak.Ama ne yapalım idare edeceksin artık.Ne de olsa biri gönlünü doyuruyoe diğeri karnını.
Tarık:Şans işte bulamadım ki şöyle ikisini birden doyuracak.
Naz:Belki de buldun farkın da değilsin:good:
2)Tarığın Naz'ı yatağın da bulması ve bunun üzerine gelişen olaylar...:good:
3)Tarığın babasının sesini duyunca olduğu yere saklanması ve annesinin bu duruma tepkisi...Ayrıca kahraman dörtlümüzün Pınar'ın salon dan çıkmasıyla birbirlerine aynı anda çıkışmaları...:img-hyste
4)Pınar:Eyvah abin kıskan dı.Eee abiler kızkardeşlerini kimseyle paylaşamazlar
Tarık:Doğru.Naz'ı biriyle paylaşacak olma korkusu beni yeyip bitiriyor...:img-yes:
5)Hacer Annenin Ayşe'nin iyileştiğini düşünmesi üzerine gelişen sahne...:img-yes:
6)Hulusi,Vahi,Teo üçlüsünün meyhane görüntüleri...:img-help:
deeply1985
12-01-07, 20:03
30-35 bölüm çok geç yaaa aman beklede bekle o zaman kıskançlık sahnesi uzayacak desene yaaaa canım sıkıldı şimdi hadi uğur kedi biraz ip ucu versene....:sad53:
aslında gec olması bı yondende ıyı deılmı eger hemen hersey duzene gırerse dızı cok sıradan olmazmı yanı bı askın en guzel zamanı bence ıfade edılene kadar kıvranılan zaman ıfade edılınce hersey sıradanlasmaya baslıo sımdı cok sabırsızlıkla beklıoruz bolumlerı bıseyler olsun dıye :img-pilot bence dızımız super arkadaslar...
deeply1985
12-01-07, 20:07
buarada tarıknaz arkadasımızı tekrar tekrar tebrık edıyorum kapıdakı sahneye ne kadar yakın bı senaryo yazmıstı yanı bı kac bolum sonra sadece tarıknazın senaryolarıyla dızıyı ızlemeden ızlemıs kadar olcaz...
burcin_kaplan
12-01-07, 20:07
acaba bu haberi nerden duydun?Biz ne zamandır herangi bi tiyo alamıyoruzda uğur kedi giremiyor işlerinin yoğunluğundan dolayı..Ama bu hafta umutluyum arkadaşlar çünkü 27. bölümle ilgili söylüyecekleri war bence bizlere..umarım gelir umutlarım gene boşa çıkmaz:)
burcin_kaplan
12-01-07, 20:17
1-En Güzel Replik:tam olarak repliği hatırlayamıyorum ama genel olarak şöyle dedi naz ''sen zaten böle daha bi ilişki başlangıc aşamasındayken abuk sabuk laflarla mafediyorsun ilişkiyi gibi bişey demişti ..onu çok sevdim:)
2-En Beğendiğiniz Sahne:tarıkın kanepenin arkasından annesine gitmee gitmee diye can çekiştiği sahneler ordaki mimikleri çok güzeldi:)
3-En Çok Güldüğünüz Sahne: tabiki nazı deli etmek için ümit we tarıkın pınarın yanında dedikleri we ardından nazın filiz ve ümitin nişan olayını söylemesi o sahnelerde gerçekten çok güldüm..Bide tabi pınar gidince bunların birbirlerine bağrma olayıda süperdi:):)
4-En Romantik Sahne: galiba sadrinin ayşeye çiçek wermiş olması we o kartta yazan yazıyı ayşenin okuyuşuydu ''Ayşe'm'' yazısı gerçekten çok uymuştu orda..bizimkilerde bi romantizim göremedim ne yazıkki..
5-En Duygulandığınız Sahne: ilk sahnede duygulandım taki telefon çalana o kadar ondan sonra ne oldunu bile kawrayamadım nazın tepkileri beni çok şaşırttı oralarda yanii kısada kapılar kapandıktan tarıkın telefonunu çalıncaya kadar ki sahnede duygulandım
6-En Beğenmediğiniz Sahne:ilk sahnede telefon çaldıktan sonra nazın yaptığı hareketleri sevmedim şahsen birden kapıyı açtı tam ortam romantik duygusalken gerçekten ortamı batırdı diyebilrim..Bıraksaydında çocuk bi telle konuşsaydı zaten senin için hemen kapatıcaktı...
tabiki pınarın çello çalmasından sonra tarkın söylediği söz war ..bide üzerine çay suyu koy demesi war ama bu sahne benim beğenmediklerim arasına girmiyor sinirlendiklerim arasına giriyor
şu enlere bide en sinirlendiğiniz sahne yi eklesek nasıl olsa her bölümde bişeler çıkıyor:)
biten forumda kaldığı için..merak edenler olursa diye burayada aktarıyorum.
Tele - Barometre
11 Ocak 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kaybolan Yillar [net] Star 9,10 24,20
2 Doktorlar [net] Show 8,60 21,00
3 Yalanci Yarim [net] Star 7,40 18,20
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
11 Ocak 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Doktorlar [net] Show 8,30 20,10
2 Kaybolan Yillar [net] Star 7,20 18,40
3 Yalanci Yarim [net] Star 7,00 17,10
Star’ın Starları
Perşembe günü Star TV, Tüm Kişilerde Prime Time’da yüzde 17.9, Tümgün’de yüzde 14.9 ve Prime Time AB Sosyo Ekonomik Statü’de ise yüzde 15.4 izlenme oranları ile rakiplerine fark atarak birinci oldu.
Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir hayran kitlesine sahip olan, başrollerini Barış Akarsu, Merve Sevi, Bülent Kayabaş, Ayşe Kökçü ve Ünal Gümüş’ ün paylaştığı eski Türk filmlerini aratmayan aşk hikayesiyle Yalancı Yarim dizisi, Prime Time Tüm kişilerde yüzde 7.4 reyting, yüzde 18.2 izlenme payı aldı.
Burak Hakkı, Saruhan Hünel, Yeşim Büber ve Fikret Hakan gibi güçlü bir oyuncu kadrosunun yer aldığı Kaybolan Yıllar dizisi ise unutulmaz sahneleriyle dolu 27.bölümüyle yüzde 9.1 reyting ve yüzde 24.2 izlenme payı alarak ilk 100 program arasında ilk sırada yer aldı...
12.Ocak.2007
Alıntı...
kilitlenen başlıklarda varmıydı bilmiyorum ama buraya baktım yoktu aktarayım dedim bugün starda dikkatimi bi vtr çekti bütün dizilerini tanıtmak amacıyla kısa bişey dizilerin başrol oyuncuları ve dizinin adı ufak bi replikle sırayla geçiyor. bizim replikte nazın : acaba beni öptü mü yoksa öpmedi mi ? repliği gördüm paylaşayım dedim :D
Tekrar o konulara dönmesek ya,gerildik boş yere yeterince zaten.Bundan sonrasına bakalım artık.Gelsin 27 tahminleri? :)
Bir kere şunu söyleyebilirim ki Naz'ın o araba'dan ineceğini hiç sanmıyorum.Bunca bölüm de Naz'ı biraz olsun tanıdıysam gururuna yediripte o arabadan inmiyecektir.Ha bazılarınız diyebilir onca laftan sonra gururu şimdi mi aklına geldi diye.Ama şimdi intikam çanları çalmaya başladı ve bunun için de kendine bir yol buldu.Bu yüzden arabadan inmiyecek ,üstelik Tarığın yaptığı onca şeyden ötürü bunu intikama giden yolda ilk adım olarak görecektir.Dolayısı ile ne biz nede meraktan içi içini de yese Naz Tarığın konuşmak istediği konuyu ne yazık ki öğrenemiyeceğiz.En azın dan araba da.Belki daha sonra bu konunun bir açılımı yapılabilir.Tabii Naz'a değil Tarığın iç sesiyle kendisine ve bize.
Bu bölüm de Tarık Hulusi karşılaşmasın dan bir kesit daha izleyebiliriz.Belki sarhoş olan Hulusi Tarığa bu zamana kadar açmadığı duygularını açıkça sergiliyebilir.Tabi sarhoşluğun verdiği durumla ertesi gün hiçbirşey hatırlamıyacaktır.
Nihayet meşhur abimiz bu bölüm de diziye teşrif edecek.İşte bu abinin ak mı kara mı ne olduğunun ortaya çıktığı büyük bir ihtimalle elin de Tarığın başına açacağı dertler demetiyle izleyeceğimiz bir bölüm olacak.Ama ister iyi olsun ister kötü her iki şekilde de Tarığın bu abiyle çatışması muhtemel...
Naz ise intikam ateşiyle yanıp tutuşurken galiba kendini abinin serin kollarına bırakacak.Bu durum da hem Tarığın çileden çıkmasına hem de artık biz de olduğu kadar onlarda da en üst düzeye çıkan itiraf beklentisinin temellerini atacaktır.
Gelelim yarışa 26.bölümden de anlaşıldığı gibi ağız tadıyla bir yarış izleyemiyeceğiz gibi görünüyor.Daha şimdiden yarışın yapılmaması için şartları olgunlaştırdılar.Para meselesi de halledildiğine göre yarış iptal...
Ne diyelim hepimizin beklentisine karşılık veren ve sonunda bu hafta olduğu gibi eleştri okları yerine beğeni sözleriyle yorumlarımızı yaptığımız bir bölüm olur inşallah...:img-yes:
burcin_kaplan
12-01-07, 20:43
ilk kez bu kadar erken duruldu forum .. Dün galiba çok fazla sinir harbi yaşadık bütün içimizdekileri döktük iyi kötü söylüyecek bişeler kalmadı mı yoksa?
27. bölüm tahminlerini konuşucaktık..bende yazim tahminlerimi:
-nazın arabadan inme ihtimalinin olduğunu düşnmüyorum içi içini yiyerekte olsa gidip pınarın abisiyle tnaışıcak (o anda ne kadar tarıkı düşünsede) ..
-bu abinin naza asılacağından nerdeyse eminim yani başka bişe olamaz zaten (bi bakıyorz pınarın abiside samim gibi bişe çıkıo şkeeerrr:):) bide samimle ayarlarlarmış:):) çok uçtum galiba neysee dewam edim)
-tarıkta , içi içini yiyerek nazın ne yaptığını düşünürek belginin yanına gidicek we bence tarık gidene kadar büyük ihtimalle huluisiyi getirmiş bile olucaklar yada tarık oraya wardığında getiricekler ama zaten sarhoş olduğu için tarıkı görmücek bile görse bile sabah rüya zannedicek..
-tarık bence yemeğe gitmicek..ewe geri dönücek we bahçede oturucak bence..
-nazda ne kadar abiyle tanışmış olsada tarıkı aklından çıkaramadığı gitmekle doğru olanı yaptım mı diye içini yicek gene..ama tabi oyununa sonuna kadar dewam edicek..tarıkı dışarda görünce yanına gidip konuşaiblr işte pınarın abisi şöle yakışıklı bölee yakışıklı ben hayatımda böyle bi insan görmedim o nasıl bişey öyle gibi laflar söyleyeceğini düşünüyorum inadına gene..(bua rada abisi abisi diyip duruyorum şu çocuğun adını öğrenseydik ya bi)
- ondan sonrada tarık artık sinirlenicek tabi buda daha ağır bi şekilde dewam etmeye başlıcak..
-ilk iş zaten pınarla abisi bunların ewine gelir ertesi sabah o arada tarıkla abide tanışmış olur..Ben abinin tarıkı tanıyacağını düşünmüyorum (yani umut ettiğim bu en azından)
ondan sonra tarık pınara nazda tabi abiye ilgi göstericek artık arada ne laflaşmalar geçerse sinirler tepelere çıkıcak ..ve 27. bölümün sonundada büyük bi kawgaya tutuşucaklar..
bana 27. bölüm böyle geçer gibi geliyor..bakalım ve görelimm..
eğer naz o araban inerse, hiçbirisi abi ile tanışmaya gitmez. pınar'a ayıp olmasın diye naz inmeyecek bence. hem filiz'in abiyi görmesi iyi olacak. italya muhabbeti falan derken ümit kesin alfonso'yu sorar. bu abi de onu tanııyorum derse filiz abisini uyarıp gelmesini engelleyebilir.
burcin_kaplan
12-01-07, 20:52
eğer naz o araban inerse, hiçbirisi abi ile tanışmaya gitmez. pınar'a ayıp olmasın diye naz inmeyecek bence. hem filiz'in abiyi görmesi iyi olacak. italya muhabbeti falan derken ümit kesin alfonso'yu sorar. bu abi de onu tanııyorum derse filiz abisini uyarıp gelmesini engelleyebilir.
çok doğru bide o olay war eğer alfonsoyu tanıyorsa abimiz kesin sözü geçicek ümit sayesinde eee tabi filizde bunu tarıka ileticek bu çok iyi olur gerçekten..
ama tabi ben genede umarım tanımaz diyorum.bide o olay çıkarsa ortalık zaten karışık iyice karman çurman olucak gerçektende..
bu arada tarık_naz imzan mükemmel olmuş:good: :)
whiteangel
12-01-07, 20:53
ben eğer Alfonso'yu tanıyorsa bu abi ile Tarık'ın karşılaşmasını isterim. düşünsenize ne şenlik olur?:)
çok doğru bide o olay war eğer alfonsoyu tanıyorsa abimiz kesin sözü geçicek ümit sayesinde eee tabi filizde bunu tarıka ileticek bu çok iyi olur gerçekten..
ama tabi ben genede umarım tanımaz diyorum.bide o olay çıkarsa ortalık zaten karışık iyice karman çurman olucak gerçektende..
bu arada tarık_naz imzan mükemmel olmuş:good: :)
imzayı beğenmene sevindim. dün sözlü olarak yazmıştım şimdi de görsel olsun diye yapayım dedim. resimleri bulmak hiç de zor olmadı -özellikle de telefon resimlerini :)- elimle koymuş gibi buldum valla. ama şarkının nakarat kısmı tıpa tıp uyuyo bizim diziye.
burcin_kaplan
12-01-07, 21:15
imzayı beğenmene sevindim. dün sözlü olarak yazmıştım şimdi de görsel olsun diye yapayım dedim. resimleri bulmak hiç de zor olmadı -özellikle de telefon resimlerini :)- elimle koymuş gibi buldum valla. ama şarkının nakarat kısmı tıpa tıp uyuyo bizim diziye.
yazığın yazıyıda görmüştüm oda çok hoşuma gitmişti ne yapardım kimkimilir kısmına nazla sahilde dolaşırdık gibi bişe yazmıştın galiba çok güzeldi :)
tabi olaya imzada katılınca gerçekten çok güzel olmuş sözlerde cuk diye oturmuş resimlerede cidden:img-yes:
serdar napardım kimbilir kısmına öpüştükleri sahnede güzel gidebilir :good:
blue_eclipse
12-01-07, 21:17
27.bölüm tahminlerim;
-Naz arabadan inmeyecek.Tarık'a her ne kadar deliler gibi aşık olsa da çok gururlu bir kız:good:
-Pınar'ın abisi de kardeşini Tarık'tan kıskanabilir:img-swoon
-Naz da Pınar'ın abisi ile yakınlaşıp Tarık'ı kıskandıracak gibi geliyor:love01: (çoktan seçmeli soru gibi:))
19.25 de siteye bağlandım ancak okumayı bitirebildim.... bu ne hız arkadaşlar.... (arkadaşlar lafına kızmazsınız dimi? hani birşeyleri çağrıştırıyor ya !!!!)
Ne kısa özet.... Ne Uğur kedi..... Ne fragman.... Ne de starın özeti var ama 27. bölüm tahminleri almış başını gitmiş....
220 w. patlama 27 de olucaksa ki uğur kedi öyle demişti.... bu patlama için inanın hepimizi tam moda soktular....Biz patladık patlıyoruz.... Öyle bir durumdayız ki her an tetikte bekliyoruz...Bu tempoyla itiraf aynı anda gelecek sanırım....
26 da kıyısından çok döndüler.... 27 de atlasınlar artık....
eroglu_forever
12-01-07, 21:27
Ben 27' Den Pek Umutlu Değilim...
27. Bölüm Meşhur Abiye Kurban Gidecek Gibi...
serdar napardım kimbilir kısmına öpüştükleri sahnede güzel gidebilir :good:
haklısın aslında. ama ben dün sahilde dolaşırız yazdığım için sahildeki sahnelerinden bi resim koyayım demiştim ama seni mi kıracam. öpüşme daha güzel durdu sanki :)
burcin_kaplan
12-01-07, 21:41
walla hatırlarsınız ilk bölümde tarık telefonunu kaybetmişti gene öle bişe olsa ne kadar güzel olur ya:) mümkünsede telefonda almasın artık:)
gerçektende telefondan az çekmedi ya..22. bölümü hatırlıyorumda tam öpüşme olayını romantik bi şekilde anlatıyordu o ana geride dönülmüştü , ne güzel o telefon orda öttü ya ondan beri benim tarıkın teline bi garezim war zaten:)
Bence de biraz kaybetse de şu telefonu Naz bir ele geçirseeee...şöle şüphelendiklerini bir arasaaaa neler olurdu düşünsenize.Annem babam bile yazıyor orada aman aman :)
en iyiysi atsın boğazdan telefonu :D gerek yok zaten telefona ne yapçak telefonu dimi :D
schmetterling
12-01-07, 22:05
nedense içimden bi ses meşhur abi berke hürcan olacak diyor:img-yes:
genelde böyle sonradan yurtdışından gelen erkek rolü ona cuk oturuyor sanki ya da ben yağmur zamanı'ndan cok alışmıştım:img-blush
the.flash.31
12-01-07, 22:10
nedense içimden bi ses meşhur abi berke hürcan olacak diyor:img-yes:
genelde böyle sonradan yurtdışından gelen erkek rolü ona cuk oturuyor sanki ya da ben yağmur zamanı'ndan cok alışmıştım:img-blush
yaw bu italya dan gelen abi tarık ın alfonso olduğunu biliyo olmasın yani tarık ın arkadaşı :img-hyste :img-hyste tarık ın alfonso kimliğinin ortaya çıkması yakındır
schmetterling
12-01-07, 22:15
zaten önce o kimliğin ortaya cıkması gerektıgı konusulmustu sanırım forumda..
alfonso'nun tarık tekelioğlu oldugunu sadri bile bilmiyor o da ayrı bi olay
ya yalanlar nasıl da dallanıp budaklanmıs... yakında sadriyle ayşeyi de hulusilerde calısan evli çift diye tanıtırlar pınar'a:img-yes:
~ topiqq ~
12-01-07, 22:17
hehe hakkaten hep o adam böyle ortamı bozan tip rollerinde oynuyor haklısın yakışır bu role de adam yakışıklı yani o gelirse işler fena karışır:)
schmetterling
12-01-07, 22:21
zaten yağmur zamanı onun sayesinde 10 bölüm artmıştır tahminen:img-yes:
bakalım göreceğiz... yakısıklı olacagı kesın bu abının ama bakalım bizi hep ters köşe yapıolar:img-yes:
arkadaşlar 26.cı bölüm fotoğraflarını multimedya bölümüne ekledim..buyrun link aşağıda:))
http://212.174.201.133/forum/showthread.php?p=2073794&posted=1#post2073794
handeozbek
12-01-07, 22:39
inşallah yarın milliyetin televizyon ekinde şu abi (abi demekten bıktım ismini öğrensek) hakkında bilgi verilir de öğreniriz gerçekten yakışıklı mı değil mi .çok merak ediyorum ama bana fazla tanınmamış biri olacak gibi geliyor bir de tabi ortalığı karıştıracak gibi geliyor
ceza_cansu
12-01-07, 22:41
walla hatırlarsınız ilk bölümde tarık telefonunu kaybetmişti gene öle bişe olsa ne kadar güzel olur ya:) mümkünsede telefonda almasın artık:)
gerçektende telefondan az çekmedi ya..22. bölümü hatırlıyorumda tam öpüşme olayını romantik bi şekilde anlatıyordu o ana geride dönülmüştü , ne güzel o telefon orda öttü ya ondan beri benim tarıkın teline bi garezim war zaten:)
Ahh ahh nerde o günler.Ya benim telefona ilk garezim daha erken başladı.Naz Tarık Tekelioğluyla yemek yemeyi beklerken Tarık'la yemişti ve Tarık'a ''hayatımın en kötü geçesi olduğunu düşünüyordum oysaaa'' dedi ve anında zırrr telefon.Gıcığım ben bu dizideki telefonlara:)
Bu arada tarik_naz imzan gerçekten çok güzel olmuş.Eline sağlık.
Az önce yeniden izledim dün geceki bölümü. "Sen daha çok hakediyorsun" için fikrim değişmese bile, en sondaki sinirli laf için yumuşadım açıkçası. Gözden kaçan bir nokta varmış.
Pınar "Naz istiyorsa gelsin bizimle sen de sonra katılırsın" diyor belginin telefonundan sonra.
Tarık'ın cevabı "yok yanımda olsa daha iyi."
Naz "Ayy çok da tanışmak istiyordum Pınar'ın abisiyle"
e be kızım be. Haketmiş diyemesem bile sussaymış keşke.
Bende yeniden izleyince aynı şeyi farkettim,yorumları okuyup yazılmamışsa yazayım dedim ki,siz benden önce yazmışsınız.Bu öyle bir dizi ki,kesinlikle her bölümü iki kere seyretmek gerekiyor yoksa böyle önemli detaylar kaçabiliyor...
Arkadaşlar,
Sanırım yanlış anlaşıldım.Benim bu forumdaki arkadaşların muhakeme yeteneklerini küçümsemek gibi bir maksadım kesinlikle yok.Yapılan yorumlarda doyurucu bir şeyler bulmasam zaten hergün o kadar işimin arasında vakit ayırıp hepsini tek tek okumaya çalışmazdım.Gerçekten çok renkli ve zevkli bir forumsunuz.Tıpkı dizimiz gibi.Ben de bu diziyi severek izliyorum.Hatta gecenin dördünde kalkıp tekrarları da dahil olmak üzere,
aynen dün gece yaptığım gibi.
Ancak benim anlatmak istediğim dizideki Tarık karakterinin son iki bölümde yaptıklarının ve söylediklerinin yirmi beş bölümdür tanıdığımız ve severek izlediğimiz kişiyle alakasının olmadığıydı.Naz bunları fazlasıyla haketti demek bana biraz insafsızca geliyor.Çünkü hiçbir kadın böylesi bir aşağılanmayı hak etmez.En azından sevdiği ve sevildiği iddia edilen kişiden geliyorsa.
Kaldıki Naz, ilk bölümlerdeki anlamsız kaprislerini saymazsak Tarığa kasıtlı olarak acı çektirecek hiçbir davranışta bulanmadı.Zaten bulunsa bile bu kimseyi şaşırtmaz.Çünkü Naz, böyle bir karakter ve Tarık da dahil olmak üzere hepimiz onu böyle kabullendik.
Ayrıca son olarak Barış’ı sevenlerden özür diliyorum.Ben de kendisini bu dizi ile tanıdım ve gerek sesini gerekse oyunculuğunu oldukça beğeniyorum. Başta da söylediğim gibi maksadım kesinlikle ortamı germek ya da birilerinin muhakeme yeteneklerini sorgulamak değildi. Maksadımı aştıysam, tekrardan özürlerimi iletiyorum.
Sevgilerimle...
arkadaşlar 26.cı bölüm fotoğraflarını multimedya bölümüne ekledim..buyrun link aşağıda:))
http://212.174.201.133/forum/showthread.php?p=2073794&posted=1#post2073794
Ellerine sağlık jenn...çok güzel gözüküyorlar fotolarda...gülümsemem arttı sayende...:img-wink:
Bu arada abi abii dedik...Bakalım bağrımıza basacak mıyız...Ama çok fazla da yakışıklı olmasa iyi olur...Şahsen Tarık'tan başka yakışıklı görmek istemiyorum dizide...:img-wink: :img-wink:
Arkadaşlar,
Sanırım yanlış anlaşıldım.Benim bu forumdaki arkadaşların muhakeme yeteneklerini küçümsemek gibi bir maksadım kesinlikle yok.Yapılan yorumlarda doyurucu bir şeyler bulmasam zaten hergün o kadar işimin arasında vakit ayırıp hepsini tek tek okumaya çalışmazdım.Gerçekten çok renkli ve zevkli bir forumsunuz.Tıpkı dizimiz gibi.Ben de bu diziyi severek izliyorum.Hatta gecenin dördünde kalkıp tekrarları da dahil olmak üzere,
aynen dün gece yaptığım gibi.
Ancak benim anlatmak istediğim dizideki Tarık karakterinin son iki bölümde yaptıklarının ve söylediklerinin yirmi beş bölümdür tanıdığımız ve severek izlediğimiz kişiyle alakasının olmadığıydı.Naz bunları fazlasıyla haketti demek bana biraz insafsızca geliyor.Çünkü hiçbir kadın böylesi bir aşağılanmayı hak etmez.En azından sevdiği ve sevildiği iddia edilen kişiden geliyorsa.
Kaldıki Naz, ilk bölümlerdeki anlamsız kaprislerini saymazsak Tarığa kasıtlı olarak acı çektirecek hiçbir davranışta bulanmadı.Zaten bulunsa bile bu kimseyi şaşırtmaz.Çünkü Naz, böyle bir karakter ve Tarık da dahil olmak üzere hepimiz onu böyle kabullendik.
Ayrıca son olarak Barış’ı sevenlerden özür diliyorum.Ben de kendisini bu dizi ile tanıdım ve gerek sesini gerekse oyunculuğunu oldukça beğeniyorum. Başta da söylediğim gibi maksadım kesinlikle ortamı germek ya da birilerinin muhakeme yeteneklerini sorgulamak değildi. Maksadımı aştıysam, tekrardan özürlerimi iletiyorum.
Sevgilerimle...
sevgili wellcome bu ince davranışından dolayı ben kendi adıma teşekkür ediyorum..bazen kelimeler yanlış anlaşılabiliyor..bizlerde yanlış anlayabiliriz..her zamanki gibi yorumlarımıza hep birlikte devam edelim:))sevgiler..
Sizde de oluyor mu merak ettim açıkçası arkadaşlar.:)
Bu söyleyeceklerimde gayet ciddiyim. Bir iki kere oldu. Burada yorum okurken, hiç bir yere dokunmamama rağmen sayfa "doktorlar"a yönleniyor.:)Gayet ciddiyim.
Muhtemelen bir atak. Sabah da buna benzer bir saldırı engellemiştim. Acaba bizi oraya yönlendirmeye çalışan biri mi var?:)
Merak ettiğim için soruyorum. Bu mesajı sileceğim az sonra.
Edit: Ha bir de bu saldırı Ankaradan yapılıyor:) Az önce de maçolara yönlendi:)
bu dediğin nasıl oluyor ben anlamadım..şimdiye kadar olmadı bende ama..bu olmayacak demek değil demekki:)))
bu dediğin nasıl oluyor ben anlamadım..şimdiye kadar olmadı bende ama..bu olmayacak demek değil demekki:)))
Şöyle oluyor jenn;
Açtın YY forumunu ellerini çektin klavyeden mouse tan uzun bir yorum okuyorsun:) Birden sayfa yenileniyor ve "doktorlar" forumu açılıyor. Arkasından "maçolar". Sihir gibi yani:)
ya bnada oldu aynısıı ama bn fazla önmsemedimde biz açıklayamıyoz admin nasıl açıklıycak??
admin araştıracak çünkü sitenin ayarlarını ancak admin yapar ve görür...eğer bu tür yönlendirmeler oluyorsa sitenin ana paneline bir saldırı var demektir.bunuda ancak admin tespit edeblir..
Hee aralarında aşk doktoru varsa o ayrı :) :) Bir danışırız belki :)
Hee aralarında aşk doktoru varsa o ayrı :) :) Bir danışırız belki :)
valla ben onu da istemem, mazallah çok yakışıklı ya da çok güzel birisi olur. bi de onunla uğraşmayalım.
haa bankanın sekreteri mübeccel hanım gibi birisi olursa ona lafım olmaz. :)
beşiktaşlı
13-01-07, 00:13
N e alaka diyeceksiniz biliyorum ama sadece paylaşmak istedim.Kardeşim Kadıköy Bahariye'de Barış'ı görmüş galiba...Emin değildi ama genede yazmak istedim.
N e alaka diyeceksiniz biliyorum ama sadece paylaşmak istedim.Kardeşim Kadıköy Bahariye'de Barış'ı görmüş galiba...Emin değildi ama genede yazmak istedim.
Bundan doğalı var mı?O kendisini saklamayan bir adam heryerde görebilirsiniz gördünüz mü de selam verebilirsiniz rahatlıkla.Alacağınız koca bir gülümseme olacaktır büyük ihtimalle :img-yes:
beşiktaşlı
13-01-07, 00:20
Bundan doğalı var mı?O kendisini saklamayan bir adam heryerde görebilirsiniz gördünüz mü de selam verebilirsiniz rahatlıkla.Alacağınız koca bir gülümseme olacaktır büyük ihtimalle :img-yes: Yani Barış idiyse, bende dolmuşta Kadıköy'e iniyordum valla kıskanırım.:img-hyste
ceza_cansu
13-01-07, 00:24
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=16 evet arkadaşlar 26. bölümdeki bütün Tarık ve Naz'ın beraber oldukları sahnelerdeki replikleri yazdım.
Burhan Ayeri'nin Güneş gazetesindeki yazısından bir bölüm
Kişisel olarak favori dizilerimizden biri Yalancı Yarım. Star'ın yayınladığı bu yapımı her izleyişimizde gözümüzün önüne Hulusi Kentmen, Vahi Öz ve Bedia Muvahhit gibi tipler geliyor. Yeni nesil oyuncuların onlar kadar güzel performans sergilemelerine seviniyoruz. Bülent Kayabaş, iki kuşağın arasında kalanlardan. Her zamanki gibi en başarılı isim...
Kaynak: gunes.com
burcin_kaplan
13-01-07, 00:29
arkadaşlar daha günlerden cumartesi dizi yayınlanalı tam oalrak iki gün bile olmadı ama bizdek ibütün yorumlar tükendi galiba:) bize kesin bi milliyet tv ekine özet lazım..yoksa bu hafta böyle geçmeyecek...
Burhan Ayeri'nin Güneş gazetesindeki yazısından bir bölüm
Kişisel olarak favori dizilerimizden biri Yalancı Yarım. Star'ın yayınladığı bu yapımı her izleyişimizde gözümüzün önüne Hulusi Kentmen, Vahi Öz ve Bedia Muvahhit gibi tipler geliyor. Yeni nesil oyuncuların onlar kadar güzel performans sergilemelerine seviniyoruz. Bülent Kayabaş, iki kuşağın arasında kalanlardan. Her zamanki gibi en başarılı isim...
Kaynak: gunes.com
Burhan Ayeri artık bizden canım.Herzaman güzel sözleriyle dizimizi onure ediyor.Darısı diğerlerinin başına... :img-yes:
ceza_cansu
13-01-07, 00:32
Ya Burhan Ayeri'de olmasa diziden kimse bahsetmicek.Her zamanki gibi yazısı çok güzel olmuş.Haber için teşekkürler.
Ya Burhan Ayeri'de olmasa diziden kimse bahsetmicek.Her zamanki gibi yazısı çok güzel olmuş.Haber için teşekkürler.
Bence Burhan Bey'de bunun farkında ve sık sık YY'den ve güzelliğinden bahsediyor :D Yoksa medyada özet dışında pek bir söz edilmeme kararı alınmış gibi sus puslar !!!!
Hastane masraflarını ödemek için Tarık’ın mı, yoksa Hacer’in verdiği parayı mı kullanacağına karar veremeyen Sadri’yi, ödeme yapacağı yerde bir sürpriz bekliyor.
özette verilen bu bilgi sanırım dizide atlandı. çünkü "ödeme yapacağı yer" diyo. oysa sadri ayşe'nin odasında öğrendi paranın yatırıldığını. biz de neler sanmıştık oysa. yok babası ile karşılaşacak, yok belgin hanımı görecek gibi.
ayrıca "ameliyat yapacak kişilerin":img-wink: hangi hastalar parasını yatırmış hangileri yatırmamış gibi bi takipleri oluyo mu acaba. benim bildiğim onlar para işlerii le hiç ilgilenmezler. bana biraz tuhaf geldi o kısım.
arkadaşlar daha günlerden cumartesi dizi yayınlanalı tam oalrak iki gün bile olmadı ama bizdek ibütün yorumlar tükendi galiba:) bize kesin bi milliyet tv ekine özet lazım..yoksa bu hafta böyle geçmeyecek...
Sana katılmamak mümkün değil.Geçen hafta sonu yaptığımız güzel sohbetler ve protesto girişimimiz esnasın da o kadar güzel vakit geçirmiştim ki açıkçası bu haftanın çok keyifli geçeceği düşüncesindeydim.Ama pek umduğum gibi olmadı.Umarım bundan sonra hareketlenir de o tadı yeniden yakalarız...:img-yes:
Hastane masraflarını ödemek için Tarık’ın mı, yoksa Hacer’in verdiği parayı mı kullanacağına karar veremeyen Sadri’yi, ödeme yapacağı yerde bir sürpriz bekliyor.
özette verilen bu bilgi sanırım dizide atlandı. çünkü "ödeme yapacağı yer" diyo. oysa sadri ayşe'nin odasında öğrendi paranın yatırıldığını. biz de neler sanmıştık oysa. yok babası ile karşılaşacak, yok belgin hanımı görecek gibi.
ayrıca "ameliyat yapacak kişilerin":img-wink: hangi hastalar parasını yatırmış hangileri yatırmamış gibi bi takipleri oluyo mu acaba. benim bildiğim onlar para işlerii le hiç ilgilenmezler. bana biraz tuhaf geldi o kısım.
bence kelimeleri fazla ameliyat etmemiz yüzünden o kadar meraklandık.Yoksa özeti yazanlar o kadar ince düşünmediler bence,Sadri'nin doktorla olan o odadaki konuşmasıydı bence kastedilen hani aprayı uzattı ya o sahne.Doktor da ödendi dedi.BU konu bence aydınlatılacak sonradan nasılsa çok takılmamak lazım.Sadri de o anda bununal uğraşacak durumda değildi zaten sonraya bıraktı o konuyu..ee ne de olsa o da aşık:img-wink:
Sanırım özette bir anlatım hatası yaptılar.Yoksa dediğin gibi anlatılanla bize verilen birbirine pek örtüşmedi.Neyse fazla kurcalamıyalım ve diyelim ki o kadar kusur kadı kızında da olur...
Sevgili Yalanci Yarim basligi uyeleri
Bende sizin sayfaya girdigimde bu sorun olmadi ancak birden fazla kiside olduysa o zaman bu konuyu adminlere, siz ozel mesaj attiniz mi bilmiyorum ama, iletecegim. Mesajlarinizi baslikla direkt ilgili olmamasi yuzunden sildim ama bu konuyla ilgilenecegimi belirtmek istedim.
Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA
Bende sizin sayfaya girdigimde bu sorun olmadi ancak birden fazla kiside olduysa o zaman bu konuyu adminlere, siz ozel mesaj attiniz mi bilmiyorum ama, iletecegim. Mesajlarinizi baslikla direkt ilgili olmamasi yuzunden sildim ama bu konuyla ilgilenecegimi belirtmek istedim.
Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA
Sağol berna1. Sadece bende olsaydı konuyu gündeme getirmezdim. Benden başka 2 arkadaşımız gördüğün gibi olduğunu söylüyor. Ben "dizifilmadmin" e konuyu ilettim ilgilendi. Ama devamını bilmiyorum.
ya aradan 6 hafta geçti ama. imzama bakarken daha şimdi aklıma geldi iyi mi? gerçi ozamanlar telefonlardan fazla şikayetçi değildik.:)
dikkat ettiniz mi, tarık ve naz öpüşürken cep telefonları kapsama alanı dışındaydı, yani kimse arayamadı, o romansı bozmadı ve öpüştüler.
2. bi öpüşme için ya da aşk itirafı için kesinlikle tarık ve naz'ı o dağ evine ya da kapsama alanı dışında olan herhangi bi yere götürüyoruz arkadaşlar. :)
ceza_cansu
13-01-07, 01:00
ya aradan 6 hafta geçti ama. imzama bakarken daha şimdi aklıma geldi iyi mi? gerçi ozamanlar telefonlardan fazla şikayetçi değildik.:)
dikkat ettiniz mi, tarık ve naz öpüşürken cep telefonları kapsama alanı dışındaydı, yani kimse arayamadı, o romansı bozmadı ve öpüştüler.
2. bi öpüşme için ya da aşk itirafı kesinlikle tarık ve naz'ı o dağ evine ya da kapsama alanı dışında olan herhangi bi yere götürüyoruz arkadaşlar. :)
Bu benim aklıma geçen haftaki tekrar bölümlerinde telefon çalınca aklıma geldi:)Ya ben zaten hep merak ediyordum.Aralarında 3. kişiler olmadığı zaman,ailevi sorunlar olmadığı zaman,telefon olmadığı zaman ne olur diye.Çok da güzel oluyormuş öyle olunca:)Kesinlikle onları telefonun ve de tanıdık hiçbir kimsenin olmadı bir yere götürmeliyiz aşk itirafı olucağı zaman:img-yes: :img-yes::)))
2. bi öpüşme için ya da aşk itirafı için kesinlikle tarık ve naz'ı o dağ evine ya da kapsama alanı dışında olan herhangi bi yere götürüyoruz arkadaşlar. :)
Haklısın telefonların kapsama alanından çıktığı ilk durumda bizim inatçı keçiler birbirlerinin kapsama alanı içine giriverdiler.Demek ki sadece bir bölüm bu telefonlar olmasa çifte kumrular muradlarına erecekler...:img-yes:
ben şu naz'ın lisedeyken gittiği yerdeki tarık ve naz'ın konuşmasını da çok beğenmiştim, ordada telefon ya da başka bişey aralarına girmedi ve naz, "tarık tekelioğlu ile hiç görüşmediği itiraf etti", hatta biraz daha açılarak " dünyada ikiniz kalsanız, ben birisini seçecek olsam" gibi kelimeler etmeye bile başlamıştı. çok samimi bi sohbet etmişlerdi.
yani telefon ya da 3.şahıslar araya girmediği anlarda bizim aşıklar da bişeyler yapacak potansiyel var.
en son örneği ise 25.böümün son sahnesi. yine hiç karışan olmadı ve tarık naz'a "seni seviyorum" dedi.
kısacası dağ evi, kapsama alanı dışı in , telefon, 3. şahıslar out
yalancı yarim 2006-2007 sezonunun en başarılı dizilerinden bence..öncelikle dizideki yetmişler tadını her izleyişimde alıyorum bir tek 1. sezon 25. bölümden memnun kalmadım pek..ama dizinin esgeçilemez bir şekilde yeşilçam ın melodramlarını ve romantik komedilerini hicveden sihirli bir yönü var..aslında bakıldıgında her şey o kadar klişe ve bildigimiz şeyler ki(en azından kendi adıma) şimdi şöyle olur, şimdi telefon çaalr vs.vs. gibi öngörüler her izleyen tarafından rahatlıkla yapılabiliyordur..lakin aslında diziyi çekici kılan en önemli unsurlardan biri de bu bence..yine kendi adıma konuşmak gerkeirse, bu diziyi her izledigiğimde "o kadar özlemişimn ki yetmişlerin bilindik aşklarını ve filmlerini" diye iç geçiriyorum..
tv ekranlarındaki bir çok dizi özgün şeyler yapacagız diye bir çok işi ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar..fakat yalancı yarim o kadar sade ki, ne silahlar patlıyor aşk için ne kavga gürültüler kopuyor..sade bir aşk hikayesi, beni kendine çeken en önemli unsurlardan oldu YY için..
dizi kanımca yaz dönemi için geçici olarka planlandı fakat tutunca devam ettirildi..iyi de oldu kanımca..diziyi 8. bölümden sonra izlemeye başladım..huzurlu bir şekilde izledim..rahat televizyonun karşısına geçerek..bazen sevdicekle sıcak bir battaniyenin altında..
dizini bence tavan yaptığı bölüm 1x20 idi..gerek tarık ve naz karakterlerinin ilk öpüşme sahnesiyle, gerkese de gözlerin şarkısının premier i ile..o bölüm bir kaç defa izlenecek kadar güzel bir bölüm gerçekten..
bir de rtük ün reklam dayatması nedeniyle diziler hep gerketiğinden fazla çekilmek zorunda kalıyor..neymiş efendim ilk 20 dakikadan önce reklam koyulamazmış..dizilerde 35-40 dakikadan önce koyulamıyor hatta ama bu konuda detaylı bilgi sahibi değilim..yanılıyor olursam affınıza sığınıyorum..dizinin bölümleri biraz daha kısa olsa tadından yenmeyecek bence bazı gerkesiz diyaloglar oluyor çünkü süreyi uzatmak için..bu sadece YY için geçerli değil, genel olarak tüm türk dizileri için süreler çok uzun. dizinin bir bölümü reklamlarla (ki 3 ya da 4 reklam arası konuyor sanırım her biri 10 dakikadan 40 dakika dense) 2 saat sürer mi yahu..reklamları çıkarırsak 80 dakikalık bir bölümden bahsediyoruz..neredeyse bir sinema filmi..bu süre bir dizi için gereğinden çok çok uzun bence..tüm türk dizileri için bu maalesef geçerli bence..
barış akarsu ve merve sevi nin oyunculuklarını begeniyorum arkalarında çok saglam ve tecrübeli bir kadro var çünkü..onlar da genç oyunculara mutlaka destek oluyorlardır..tabi ki bir de her bölümn bakalım tarık bu bölüm hangi şarkıyı söyleyecek diye beklemek var :)
yalancı yarim soundtrack çıkarsa olur aslında..
neise bu sezon benim açımdan en seyredilesi yerli dizi yalancı yarim..paylaşmak istedim..sevgiler..
Aman teletabi hoşgeldin ve iyi ki boş gelmedin bu ne güzel yorum böyle.Dediklerinin altına imzamı atarım kesinlikle.Umarım hep burada olursun ve yorumlarımızı paylaşırız hep birlikte.
whiteangel
13-01-07, 01:33
Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA
sevgili modum şimdi ben giriş yaptım, yalancı yarim i tıkladığım halde candan öte sayfası açıldı. bilginize..
teletabi ellerine ve yüreğine sağlık.Çok keyifli bir anlatım olmuş.Hepimizin duygularına tercüman olmuşsun.:good:
teşekkür ederim arkadaşlar..mümkün oldugunca ve fırsat buldukça bir şeyler yazacagım..forum lugatını pek bilmem o yüzden bu güzel sözlerinize formata uygun nasıl karşılık verecegimi bilmiyorum...teşekkür ederim,en güzel kelime olacak sanırım bü güzel sözleriniz için..sevgiler..
whiteangel
13-01-07, 01:38
Vatan gazetesinden Mehmet Güler'i de unutmayalım. Dizimizden her zaman övgüyle sözediyor.:)
whiteangel
13-01-07, 01:44
teşekkür ederim arkadaşlar..mümkün oldugunca ve fırsat buldukça bir şeyler yazacagım..forum lugatını pek bilmem o yüzden bu güzel sözlerinize formata uygun nasıl karşılık verecegimi bilmiyorum...teşekkür ederim,en güzel kelime olacak sanırım bü güzel sözleriniz için..sevgiler..
Hoşgelmiş sefalar getirmişsiniz teletabi. İnanın forum lügatını biz de bilmiyorduk. Barış AKARSU sevgisi bize neler neler öğretti.Tabi ki bu diziyi izlemeye başlama sebebim (kendi adıma) Barış'tır. İlerleyen bölümlerde ise tam da sizin anlattığınız nedenlerden dolayı çok büyük keyif aldım. Hiç bir bölümünü kaçırmadan, hatta tekrarlarını da zevkle izliyorum. Forumda çok keyifli zaman geçireceğinizi düşünüyorum, zamanla bağımlılık yapıyor çünkü..Lütfen paylaşımlarımız daim olsun, hep aramızda olun. Sevgiler:)
shadowblue
13-01-07, 03:19
Bu ayrıntıyı unutmuştum,iyiki hatırlattın:)Uğur kedi 27. bölümde 220 v'luk gerilim olacak,bir de mekan değişikliği var demişti;yine şehir dışına çıksınlar(ve de kapsama alanı dışına:))Romantik bir ortam yakalamaları için yalnız kalmaları lazım:img-blush Aralarında gerilim olacaksa ya zorunlu stajdan dolayı yine bir konser için ya da Tarığın Naz'ı kaçırmasıyla şehir dışına çıkabilirler(Eski Türk filmlerinde böyle sahneler olurdu,bayılırdım:)Delikanlı kızı kaçırır,kız triplere girer;sıkı bir kavga olur aralarında,bağıra çağıra duygular dile getirilir ve romantik durumlar oluşur:img-blush)
sevgili telepati hoş geldin vede çok güzel bir yorumla geldin:))
aklıma türk filmlerinde klasik olmuş bir sahne geldi..hepiniz hatırlarsınız boğaz sırtlarında bir ağaçlı bölgede çekim yaparlardı hep..genelde iki ağaç arası..araba yanda durur.aşıklar elele gözgöze sevgilerini itiraf ederlerdi..hatta bu sahne o kadar klasik olmuşki şu anda bir reklamda kullanılıyor oğlan ve kız tam anlamıyla yetmişlerin modasından fırlamış gibi o ağaçlık bölgede ilanı aşk pozisyonundayken birden kendilerini kenan doğulunun çakkıdısı ortamında buluyorlar:))))
kapsama alanı dışı dediniz ya aynen böyle olmasada doğayla başbaşa kimsenin olmadığı bir mekan da olmalı..cepteller çekmemeli baz istasyonlarından uzak olmasına özellikle dikkat edilmeli hatta repliklerde tarık ve naz aaa telefonum çekmiyor diye yer almalı:)))))))))
blue_eclipse
13-01-07, 09:00
Hoşgeldin teletabi:img-wink: adeta düşüncelerime tercüman olmuşsun:img-yes: yorumunu çok beğendim:good: bundan sonra da seni güzel yorumlarınla aramızda görmek isterizbye
gelecek bölümü merak ediyorum ama kimsede bir tüyo yok lütfen birileri bi şey yapsın bir yorum yapın ne olacak 27 de 220 w kıskançlık onu anladık ama daha başka ne olacak.acaba bir dans sahnesi koyarlar mı.ateşe körükle gitmek için. birde romantik bir parça konursa deyme keyfimize.....eeeee bide abi kardeşler eşleri değiştirelim derlerse kardeş kardeş dansetmek için tamam koptu kıyamet başladı tatlı tatlı bakışmalar. :happy0064
yada naza da bir telefon gelir ve babası onu çağırır gel beni karakoldan al diye:img-hyste o zaman naz abiyi görmez.tarık kendi için zanneder fakat naz babası için yaptığını söyler....:good:
lütfen biraz yorum lütfen ...........:img-help:
bence az önce yazdığım gibi ilk tahminim naz pınarla gider daha sonra babasının karakolda olduğu haberi gelir ve onlardan ayrılarak karakola gider......
ikinci tahminim ise naz pınarla ve diğerleriyle bir gece kulubüne gider orda abiyle tanışır. tarık babasını bıraktıktan sonra oda kulube gider ve o arada naz ile pınarın abisinin dansettiğini görür. ve kıskançlıktan pınarı dansa kaldırır. ve artık dışarda buluşmalarındansa evde görüşmeleri için her şeyi yapar.
yapar da bu kıskançlık oyunu nereye kadar gider. eeee artık her ikiside müstakbel kelimesini kullanacaklar....tarık çok kullandı artık can yakma sırası naz da. eğer pınar çello çalıyorsa pınarın abiside şarkı söyler kim bilir dişe diş.ve bu tarığı çıldırtır. hele sen daha güzel söylüyorsun derse ve kendisine özel bir parça söylerse tarığın abisi işte o zaman çok güzel olur...eeee artık tarık da çayları koymaya gider yaaa çok merak ediyorum şu fargman ve özet bi gelse gel salı gel sonra ise perşembe ya 1 numaralı dizim oldu bir tek bu diziden keyif alıyorum.........bence hakettiği yere gelmeli artık lütfen.....:img-help: :img-help:
Merhaba arkadaslar! Yeni uyemiz katilmis aramiza; hosgeldin teletabi arkadasim! Ben son bolumu yeni izleyebildim arkadaslar. Cuma sabahi yorumlari okudugumda kesin dedim bu telefon sahnelerine cok sinir olacagim. Ama hicte oyle olmadi. Hatta garip ama bence iyi oldu o telefon sahneleri. Neden mi? Cunku Tarik da Naz da soyleyeceklerini soyleyemiyorlar bir turlu ve bu da sonunda ikisinide deli edecektir ve bir yerde "yeter artik" deyip pat "ilan-i ask" gelecektir ikisindende. Demem o ki; bu telefonlar Naz ve Tarik'in arasindaki gerilimi artiriyor. Aman canim cok klasik seyler bunlar desekte, ben de aslinda Yalanci Yarim dizisini klasik oldugu icin sevdim diyorum:)
Bu bolumde cok hosuma giden sahneler vardi ama heralde en "icimin yaglari eridi oh" dedigim sahne son sahneydi:) Bence Naz iyi yapti. Sen der misin "ben aslinda o sarkiyi baska birisi icin soylemistim ama sen daha cok hakediyorsun" diye. Oyle olmaz boyle olur iste:) Bencede Pinar'in abisi Tarik'a tanidik cikacak:) Eh sonucta cikmasa sasarim. Sen git taa Italyalarda firtina gibi es ve seni tanimayan olsun. Hic sanmam! Kesin tanis cikacaklar Pinar'in abisiyle. Bu arada soz acilmisken; ya ben Pinar'a uzuldum bu bolum. Kiz, gercekten cok iyi niyetli ama Tarik'in niyeti ciddi degil. Yani kiza yazik oluyor ama umarim fazla kirilmadan ayrilabilirler.
Heralde gelecek hafta en cok merak ettigim sahne Pinar, Naz, Tarik, Umit, Filiz ve Pinar'in Abisininde katilacagi yemek fasili olacak. Harika harika, simdiden sabirsizlaniyorum:)
yapar da bu kıskançlık oyunu nereye kadar gider. eeee artık her ikiside müstakbel kelimesini kullanacaklar....tarık çok kullandı artık can yakma sırası naz da. eğer pınar çello çalıyorsa pınarın abiside şarkı söyler kim bilir dişe diş.ve bu tarığı çıldırtır. hele sen daha güzel söylüyorsun derse ve kendisine özel bir parça söylerse tarığın abisi işte o zaman çok güzel olur...eeee artık tarık da çayları koymaya gider yaaa çok merak ediyorum şu fargman ve özet bi gelse gel salı gel sonra ise perşembe ya 1 numaralı dizim oldu bir tek bu diziden keyif alıyorum.........bence hakettiği yere gelmeli artık lütfen.....:img-help: :img-help:
Ooo eger dedigin gibi birsey olursa super olur bence. "Civi civiyi soker; budur bunun ilaci" misali;) Ya acaba Pinar'in abisi rolunde kim olacak? Tanidik biri mi ki? Cok yakisikli filanmis. Eh bu bolum Nazdi gelecek bolum Tarik olacak kiskancliktan krizlere gire. Yahu bir resmini bile gostertmedi kiza:) Bunu bile kiskanan artik ayni yemekte kimbilir neler yapar:happy0064
Her ikisi içinde:
Tarık söylüyor::img-in_lo
naz gözlerini kaçırma benden
bırak içinde kaybolayım ben
gireyim ruhunun derinliklerine
sorayım kalbine nerdeyim ben.....
Naz söylüyor::img-in_lo
inan kaçırmadım gözlerimi senden..
sormana gerek yok:neredeyim ben...
kendi kalbine bak,içindeysem eğer...
arama cevabı bulmuşsun zaten sen.....
hımm iyi olmadı ama neyse bi dahaki sefere....ilk deneme....:img-hyste
Her ikisi içinde:
Tarık söylüyor::img-in_lo
naz gözlerini kaçırma benden
bırak içinde kaybolayım ben
gireyim ruhunun derinliklerine
sorayım kalbine nerdeyim ben.....
Naz söylüyor::img-in_lo
inan kaçırmadım gözlerimi senden..
sormana gerek yok:neredeyim ben...
kendi kalbine bak,içindeysem eğer...
arama cevabı bulmuşsun zaten sen.....
hımm iyi olmadı ama neyse bi dahaki sefere....ilk deneme....:img-hyste
Vallahi ben yorum yapiyorum ama kimse uyanamadi henuz galiba:) Bence harika olmus besten. Tam uymus bizin tabir-i caizse iki keciye:img-hyste
bence maçoseksüel üçlüsünün macerası karakolda bitecek..bitecekte ordan onları almaya tarık nasıl gidecek..gerçi babası çok sarhoş olduğu için tarığı yine tanımaz ama:)))))ha bu arada belginle beraber samimde gelirse seyreyle gümbürtüyü:))bakalım samim belgine rağmen rahat duracakmı..bence bu sahneler çok komik olacak:))tarık ise içi içini yiyen bir modda olacak aklı diğerlerinde yani nazda olacak..bu arada vahide çocuklarını ararsa gerçi oda tarığı arar bence... tarık evladım gel beni al.çocuklara belli etme diyerekten...tarık ancak evlere servisden sonra o yemek muhabbetine katılabilir...bu arada tabi merakla beklenen ağbi piyasaya çıkacak.ortalıkta tarık olmadığı içinde rahatlıkla naza yanaşacak....asıl kıyamet tarık geldikten sonra olacak..bence bu ağbi tarığı yani alfonsoyu sadece görüntü olarak tanıyacak.bizzat tanıdığı biri olmayacak gibi geliyor..italyanın meşhur rallicisi alfonso olarak bilecek..ama tarık bu durumdan çok rahatsız olacak...yada bu ağbinin yarış dünyasıyla bir irtibatı olacak belki kendiside rallici çıkacak..hatta ikisi yarışabilirde hiç belli olmaz...ne açılımlar çıkar daha..bekleyim göreceğiz:))
bence maçoseksüel üçlüsünün macerası karakolda bitecek..bitecekte ordan onları almaya tarık nasıl gidecek..gerçi babası çok sarhoş olduğu için tarığı yine tanımaz ama:)))))ha bu arada belginle beraber samimde gelirse seyreyle gümbürtüyü:))bakalım samim belgine rağmen rahat duracakmı..bence bu sahneler çok komik olacak:))tarık ise içi içini yiyen bir modda olacak aklı diğerlerinde yani nazda olacak..bu arada vahide çocuklarını ararsa gerçi oda tarığı arar bence... tarık evladım gel beni al.çocuklara belli etme diyerekten...tarık ancak evlere servisden sonra o yemek muhabbetine katılabilir...bu arada tabi merakla beklenen ağbi piyasaya çıkacak.ortalıkta tarık olmadığı içinde rahatlıkla naza yanaşacak....asıl kıyamet tarık geldikten sonra olacak..bence bu ağbi tarığı yani alfonsoyu sadece görüntü olarak tanıyacak.bizzat tanıdığı biri olmayacak gibi geliyor..italyanın meşhur rallicisi alfonso olarak bilecek..ama tarık bu durumdan çok rahatsız olacak...yada bu ağbinin yarış dünyasıyla bir irtibatı olacak belki kendiside rallici çıkacak..hatta ikisi yarışabilirde hiç belli olmaz...ne açılımlar çıkar daha..bekleyim göreceğiz:))
Bence olur yani hatta cokta guzel olur. az once SEKER KIZ'in da dedigi gibi; mesela Pinar'in abisinin de Tarik gibi sarki soylemeye meraki olsa ve hatta hulyali hulyali bakarak Naz'a sarkilar soylese. Sonra Tarikla senin dedigin gibi yarissalar. Harika ve cok eglenceli olur bence- Bu arada Tarik'a ne olur bilinmez... karasevdasi basina vurur ve ilan-i askla dayanir Naz'in kapisina bence:) Ve hatta gelecek bolum ilan-i askla biter buyuk ihtimalle.
sen var ya sen benim yalancı yarim..
uslanmazmısın aldığın her nefesten...
nereye kadar sürer bu oyun...yada kim pes eder söyle ....
girer mi araya duvarlar...sen gerçekleri söylediğinde....
belki duvarlar değil ama bu büyük aşk girer...
unutma gurur en büyük tehlikedir...her hatayı yaptırır insana....
sakın beni kaybetme gerçeklerde... yoksa bulamazsın beniii
mavi derinliklerdeeeeee............:sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
eh işte bişey yazdım....:img-wink:
Vallahi ben yorum yapiyorum ama kimse uyanamadi henuz galiba:) Bence harika olmus besten. Tam uymus bizin tabir-i caizse iki keciye:img-hyste
sanım sağol o kadar iyi değil ama şimdiden teşekkürler...şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz. acemi işi oldu işte....:img-in_lo
Tarık aşkını kabullenmiş taraf. Naz ise aşkını kendine bile itiraf edemedi hala.... Sadece arada bir kendine hakim olamayıp iç seslerle yada dış seslerle ufak potlarla belli ediyor ama hala kabullenemedi. Bu durumda kıskançlık Tarık ta bariz yansıtılıyor. Ama Naz kıskançlıktan kudurduğu anda bile arkadaşız diyerek, aman Pınar la iyi olun diyerek içindekileri yansıtmadığı için Tarık'ı çıldırtıyor. 27 de kıskançlık krizi yaşanacak ise bu gene Tarık tarafından yaşanıp , 25 de dediği gibi bağıra çağıra bir ilanı-ı aşk yapabilir.
Naz kriz yaşayacak olsaydı çello sahnesinden sonra yaşamalıydı.... Yok yok bu kızın sinirlerini almışlar.... O anlarda bile bir anda gülemeye başlamıyor mu ???
Siz ne derseniz deyin ben Naz'ın hak ettiğine inanıyorum bazı lafları.
Seven kıskanır... kıskanan belli eder.... Ayrıca canı yanan eşek attan hızlı koşar... Tarık'ın canı yanıyor.... Naz'ın canını acıtmak istiyor.
Daha öncede yazmıştım. İnsanlar sevdikleri kişilerin canını acıtacak lafları söylemeyi, hatta bunu en olmayacak anda söyleyip acıyı katmerlemeyi iyi bilirler. Kendi hayatınızı düşünün ve hiç laflarınızla adam dövmediğinizi söyleyin....
Psikolog Suna Tanaltay yıllar önce tv de bir konuşmasında ' İnsanlar kavga anında kızgınlıkla birbirlerine söyledikleri sözleri kaydetseler, sonra dinleseler asla içlerinden gelenleri söylemediklerini sadece o an can acıtmak için konuştuklarını anlarlar. İşte kızgınlık anında söyleyeceğiniz sözleri yutun. Sonra siniriniz geçince konuşun. Bakın ne güzel anlaşıyorsunuz.' demişti.
Bunu size yazıyorum ama ben ne kadar uyguluyorum o başka :img-wink:
Ama bilin ki senaristlerimizde hepimiz gibi yaşayan kişiler.... onlarda canları acıyınca can acıtıyorlar.... Buda bizi 18 ocak tarihine kadar oyalayacak.
Tarık iyi yaptı/Naz iyi yaptı cümlelerimiz hiç bitmeyecek. Çünkü can yakanlarla canı yananlar o sahnelere farklı tepki verecekler. Buda o kadar güzel ki!!!
Hep demiyormuyuz dizimiz hayatın gerçeği diye. İşte bukadar farklı tepkiler vermemiz hayatımızın gerçeği. Sadece komedi kısımları hayattakilerden daha fazla. İyikide öyle. Bu kadar keyif aldığım 2. bir dizi ismi veremem size.
Ben ne çok şey yazmışım sabah sabah... Herkese iyi hafta sonları bye
herkese günaydın
milliyet gazetesinde özet yok anlaşılan. olsaydı ekleyen birileri olurdu. neyse ne yapalım salıya kadar bekleyecez
jenn, maço seksüelleri elleriyle bulmuş gibi bulmaları çok saçma olur. dediğin gibi onların sonu karakolda biter. hem de bizim komik komserin karakolu. ancak karakolda bitmesi tarığın işine mi yarar, yoksa yaramaz mı bilemem.
işine yarar, belgin'i oraya bırakıp hemen ordan gidebilir.
işine yaramaz, eğer hulusilerin de orda olduklarından haberleri yokken komserin odasına girerlerse. komser, vahi'nin yanında "hah işte eşiniz ve oğlunuz geldi" derse, çok kötü olur. işte tam o sırada bu sefer telefon girsin araya :) "eşiniz ve o.." derken tarığın cebi çalsın, odadan çıksın, belgin lafı değiştirsin. ancak böyle kurtular tarık.
iyi senaryo valla, daha da komik hale getirilebilir o sahneler :)
bu arada ŞEKER KIZ besten güzel olmuş, ellerine sağlık.
ayrıca teletabi, dün yatmadan önce senin mesajını okudum, çok mutlu oldum. aramıza hoşgeldin. yorumlarının devamını bekleriz.
haa, unutmadan, biraz önce rüyamda kimi gördüm biliyomusunuz.?
cenk'i :)
tarık, naz'ı okula getiriyo, naz arabadan inince, cenk geliyo. ama saçları uzatmış, kirli sakal yapmış şekilde. naz'dan özür diliyo ve naz'a sarılıyo ve naz da ona sarılıyo. tarık onları öyle görünce hiç tepki vermeden arabaya atlayıp hızla uzaklaşıyo. :img-hyste
keşke biraz daha uyusaydım, devamında ne olacaktı acep :)
Tarık-Naz sen rüya değil kabus görmüşsün kardeş... aman lütfen birde cenk çıkmasın tekrar ortaya... zor kurtulmuştuk
Tarık-Naz sen rüya değil kabus görmüşsün kardeş... aman lütfen birde cenk çıkmasın tekrar ortaya... zor kurtulmuştuk
kabus da denebilir, ama cenki, tarık gibi uzun saçlı, kirli sakallı görmek komiğime
gitti. belki o hali kabus olmaktan biraz çıkartıyor :)
ayrıca yorumun harika olmuş qsawe. güzel yorumlar gelmeye devam ediyo.
Psikolog Suna Tanaltay yıllar önce tv de bir konuşmasında ' İnsanlar kavga anında kızgınlıkla birbirlerine söyledikleri sözleri kaydetseler, sonra dinleseler asla içlerinden gelenleri söylemediklerini sadece o an can acıtmak için konuştuklarını anlarlar. İşte kızgınlık anında söyleyeceğiniz sözleri yutun. Sonra siniriniz geçince konuşun. Bakın ne güzel anlaşıyorsunuz.' demişti.
ben bu sözü şimdiye kadar hiç duymamıştım, ama böyle olduğu kesinlikle doğru. kızgınlık anı, herşey söylenebilir karşındakine. "aşkını da, nefretini de, özlemini de"
tarık ve naz'ın durumu da buna benzer bişey olacak galiba. çünkü ikisi de birbirine aşık, birbirlerini başkaları ile görmekten nefret ediyolar ve birgün kavuşma özlemi ile yanıp tutuşuyolar .
handeozbek
13-01-07, 11:11
bende daha önce bir rüya görmüştüm.Tarık,Naz ve ben bir yere gidiyorduk. Naz Tarığı sinirlendiriyordu. Sonra bir şey oluyordu. Onlar beni ekip birlikte gidiyorlardı. İlk kez bir diziyi rüyamda görüyorum. Çok fazla düşünmekten olsa gerek.
eroglu_forever
13-01-07, 11:24
Arkadaşlar Nilgün Belgün Diziden Ayrılıdı Mı Acaba???
Son Bölümlerde Hiç Göremedik, Ne Yaman Bir Hastalığa Yakalandıysa Artık...
Biraz Önce Okudum, Nilgün Belgün, Hafta İçi Her Sabah TV8' de Bir Kadın Programı Sunacakmış...
handeozbek
13-01-07, 11:29
Biraz Önce Okudum, Nilgün Belgün, Hafta İçi Her Sabah TV8' de Bir Kadın Programı Sunacakmış...
ben ayrıldığını sanmıyorum. En son yayınlanan bölümde Vahi ile Belkıs için gelecek hazırlıyorlardı. Vahi Bey ağzından düşürmedi adını. Zaten ayrılmasın. Vahi Bey ve Belkıs Hanım çok yakışıyolar. Ama Belkıs Hanımın Naza bahsettiği aşkını zavallı olarak gördüğü için bıraktığı kişi gelirse onu bilemem.Ama umarım gelmez
eğer diziden ayrılma durumu olsaydı hasta demezlerdi sanırım. programı sunacağı kanalla, anlaşma işleri nedeniyle izin almış olabilir. ee anlaşma olduğuna göre önümüzdeki bölüm görebiliriz artık belkısı.
ilk başlarda yadırgamıştık ama artık çıkmasını istemez olduk belkıs'ın :). açıkcası ben teo'nun da çıkmasını istemem. sonuçta diziye farklı bi hava getirdi. belgin ve hulusi'nin bu kadar komik olmalarının bi nedeni de teo'nun varlığı. a/b deki yükselişte samim-teo ikilisinin etkisi kesin olmuştur :)
bir dizinin parçası ama çıkaramadım hangi dizi diye ama bunlara uyuyor biraz....
Hasret
Anlat bana yüreğim anlat
Sensin benim deli yarim
Anlat bana yüregim anlat
Sensin benim deli yarim
Anlat bana
Oydu geçen,
Ilık rüzgar gibi esen
Anlat bana yüregim anlat
Gözüm değince gözüne
Fırtınaydı kopan
Aşk buydu,
Deli gönlüme akan
Kapıldım şavkına
Takıldım aşkına
Düştüm peşine
Deli Yarim
Ah bir sarılsam
Adarım canımı
Duysa feryadımı
Deli yarim
Ben ağlarım hep ağlarım
Can çekişte rüyalarım
Ben ağlarım hep ağlarım
Dinmek bilmez gözyaşlarım
Söz geçmez,
Yoldan cıkmış aşkıma
Baktıkça bakarım
Gördükçe yanarım
Bir bana gülse
Deli yarim
Ah bir sarılsam
Adarım canımı
Duysa feryadımı
DELİ YARİM
artık hangisine olursa......:img-hyste :img-blush
20. bölümü tekrar izliyorum şimdi. Tarık konser dönüşü ne güzel bir laf etmiş.
'Çello çalarken benide büyülüyorsunuz. Ama çelloyu bırakıp konuşmaya başladığınız an büyü müyü kalmıyor
doğru söze ne denir... ve şimdi Barış'tan Islak ıslak.....:happy0064 :happy0064 :happy0064
eroglu_forever
13-01-07, 11:36
@ŞEKER KIZ
Zara Söylüyordu Heralde O Parçayı, Deliyürek Albümünde...
@ŞEKER KIZ
Zara Söylüyordu Heralde O Parçayı, Deliyürek Albümünde...
sağol canım demek ordaymış ama gerçekten çok güzel bir parça ben çok beğeniyorummm. gerçekten aşkı anlatıyor.:good:
20. bölümü tekrar izliyorum şimdi. Tarık konser dönüşü ne güzel bir laf etmiş.
'Çello çalarken benide büyülüyorsunuz. Ama çelloyu bırakıp konuşmaya başladığınız an büyü müyü kalmıyor
doğru söze ne denir... ve şimdi Barış'tan Islak ıslak.....:happy0064 :happy0064 :happy0064
tekrar bölümleri ile takip etmek daha heyecanlı oluyo, o yüzden ben izlemiyorum artık kayıtlardan. haftaya cumayı sabırsızlıkla bekliyorum :) 20.bölümün tekrarı olacak. eminim o gün, diziyi izlemeyen ama tekrar bölümlerine vakit geçsin diye bakan, bi çok kişi, o sahneyi gördükten sonra dizinin yeni bölümlerini izlemeye başlayacaktır.
eroglu_forever
13-01-07, 11:42
Şu An Kenan Doğulu - Yüzsüz Yürek Dinliyorum, Bizim Gururlu Aşıkların Haline Ne Kadar Da Uyuyor...
Bazen Şeytan Diyor Ki Git Yanaş Şuna,
Anlat İçinden Geçenleri...
Tut Yüreğinden Sıkıca Ak Hayatına,
Ama Nerde Bende O Yüzsüz Yürek,
Bizde Varsa Yoksa Gururdan Yelek...
tekrar bölümleri ile takip etmek daha heyecanlı oluyo, o yüzden ben izlemiyorum artık kayıtlardan. haftaya cumayı sabırsızlıkla bekliyorum :) 20.bölümün tekrarı olacak. eminim o gün, diziyi izlemeyen ama tekrar bölümlerine vakit geçsin diye bakan, bi çok kişi, o sahneyi gördükten sonra dizinin yeni bölümlerini izlemeye başlayacaktır.
Tekrarlar iş saatine denk geliyor. bende pc den izliyorum. Dün birkaç kişi 18 bölüm kötüydü deyince bir bakayım ne vardı orda dedim... o na bakınca 19 a da bakıverdim... 20 nin hatırı mı kalsın.... anlayacağın 26 ya kadar yolu var... zaten digitürk üm arızalandı tv izleyemiyorum en iyisi yy izlemek.
Bir gün olsun unutunca
Dışımda kalıyorsun
Oysa seni düşününce
İçime sığmıyorsun
Zaman zaman o zaman
Zaman zaman o zaman
Gözlerimi kapatınca
Yanımda oluyorsun
Seni öpsem,seni okşasam
Farkına varmıyorsun
Hergün akşam oluşunda
Kadehime doluyorsun
Yudum yudum, damla damla
Düşüncem oluyorsun
Sigaramın dumanında
Dudağıma konuyorsun
Her nefeste derin derin
İçime doluyorsun
Zaman zaman o zaman
Zaman zaman o zaman
günaydın :)
fikret KIZILOK un bu şarkısını barış dan dinlemek büyük zevk olacak benim için ... :good:
Nilgün Belgün diziden ayrıldıysa hiç şaşırmayın arkadaşlar.TV8'de hafta içi hergün yayınlanacak olan sabah kuşağı programına başlıyormuş:img-yes: Belki yoğunluk nedeniyle ayrılabilir diziden:icon_sorr ben çok beğeniyordum dizide ama:icon_sorr ..............
Nilgün Belgün diziden ayrıldıysa hiç şaşırmayın arkadaşlar.TV8'de hafta içi hergün yayınlanacak olan sabah kuşağı programına başlıyormuş:img-yes: Belki yoğunluk nedeniyle ayrılabilir diziden:icon_sorr ben çok beğeniyordum dizide ama:icon_sorr ..............
ayrıldığını pek sanmıyorum..yürütebilir sanırım hem diziyi hem programı..senaryoda ki vahi replikleri pek ayrılmış gibi durmuyordu.ama tabii yinede belli olmaz:)
Bir gün olsun unutunca
Dışımda kalıyorsun
Oysa seni düşününce
İçime sığmıyorsun
Zaman zaman o zaman
Zaman zaman o zaman
Gözlerimi kapatınca
Yanımda oluyorsun
Seni öpsem,seni okşasam
Farkına varmıyorsun
Hergün akşam oluşunda
Kadehime doluyorsun
Yudum yudum, damla damla
Düşüncem oluyorsun
Sigaramın dumanında
Dudağıma konuyorsun
Her nefeste derin derin
İçime doluyorsun
Zaman zaman o zaman
Zaman zaman o zaman
günaydın :)
fikret KIZILOK un bu şarkısını barış dan dinlemek büyük zevk olacak benim için ... :good:
en sevdiğim Fikret Kızılok şarkılarından biridir..ben de barıştan dinlemeyi çok isterim doğrusu:img-yes:
Milliyet TV ekinde özet yok..artık salıyı bekleyeceğiz:img-blush ya da uğurkedi yi...
bu arada son bölümü tekrar izledimde..sanırım tarık belginle konuşmaya gittiğinde belgin baban yukarda uyuyor duymaz demişti ya..bence hulusi tarıkla belginin tüm konuşmalarını duydu..ve ta yukardan seslenerek tarığa gizlenme zamanı tanıdı...ardından kanapade otururken duyduğu tel sesini kesin algıladı..ve akabinde belgine tarığı ne kadar özlediğini söylerek oğluna olan özlemini bilerek dile getirdi..ve belginin şimdi karşına çıksa sözü üzerinede elini kanapenin arkasına uzatarak ve parmağını sallayarak oğlunu hangi şartlarda affedeceğinide bizzat oğluna dile getirdi:)))))
veee bence ayşenin ameliyat parasınıda hulusi ödedi.çünkü tüm konuşmayı duydu...bu benim görüşüm siz ne dersiniz bu görüşüme?:))
maja, benimde en sevdiğim F.kızılok şarkısıdır. Ne güzel olur söylense dizide.
jenn, olurmu olur valla... iyi yakalamışsın.... burda yazılanların senaristlere fikir verdiğini tahmin ediyoruz zaten.
bu arada son bölümü tekrar izledimde..sanırım tarık belginle konuşmaya gittiğinde belgin baban yukarda uyuyor duymaz demişti ya..bence hulusi tarıkla belginin tüm konuşmalarını duydu..ve ta yukardan seslenerek tarığa gizlenme zamanı tanıdı...ardından kanapade otururken duyduğu tel sesini kesin algıladı..ve akabinde belgine tarığı ne kadar özlediğini söylerek oğluna olan özlemini bilerek dile getirdi..ve belginin şimdi karşına çıksa sözü üzerinede elini kanapenin arkasına uzatarak ve parmağını sallayarak oğlunu hangi şartlarda affedeceğinide bizzat oğluna dile getirdi:)))))
veee bence ayşenin ameliyat parasınıda hulusi ödedi.çünkü tüm konuşmayı duydu...bu benim görüşüm siz ne dersiniz bu görüşüme?:))
çok doğru görüşün :) hulusi tarığın orda olduğunu kesin biliyordu parmaklarını boşa sallamadı kanepenin arkasına özlemini dile getirdi ama şartları çok ağır yahu bu çocuk nezaman üniye girip okuyup diploma getirecek en az 4 sene sürer .. serde aşk varsa bu süre dahada uzayabilir barışmayacakmı bu zamana kadar yani hulusinin şartlar çok ağır hulusi o kanepeye uzanıp birtürlü uyumadı oğlunu cezalandırdı :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
whiteangel
13-01-07, 12:45
Günaydın arkadaşlar:)
Bakıyorum yorumlar bitmiş, rüyalar başlamış:) Şimdi rüyalarınızdan yola çıkarak tahminler yapsak nasıl olur? Neyse ben daha önce bir soru sorayım da..
İki sayfa önce jenn bir tahmin yürütmüş.Bizim maçosexüel komedi üçlüsünün meyhane veya karakoldan toplanmasıyla ilgili. Onu okurken 26. bölümden ve kaçıncı bölüm olduğunu hatırlayamadığım (24 veya 25) bir bölümden aklıma takılan bir ayrıntıyı anımsadım. İzlerken , ben bunu yazayım foruma , bakayım benden başka böyle düşünen var mı? demiştim.. o kadar hararetli yorumlar yapıldı ki, ben bunu yazmayı tamamen unuttum.
26. bölümde Hulusi, Tarık ile Belgin konuşurken aşağıya indi ya, hani orda Tarık'ın saklanmaya(sürünmeye) çalışması, annesine **gitme** diye yalvarması.. Ama orada Hulusi oğlu ile ilgili fikirlerini söylerken, ben onun oğlunun orda olduğunu anladığını, hatta nereye saklandığını bile bilerek konuştuğunu düşündüm:)
Daha önceki bölümlerden birinde (24 veya 25) Tarık hasta olduğu için annesi ısrarla eve getiriyor,'' baban sarhoş görmez, o ayılıncaya kadar iyileşmeye bak''diyor ya.. o bölümde Tarık babasının horlamasını duyup ''bu sesi bile özlemişim''diyerek babasının yanına gidiyor, babası ile konuşuyor. Devamında bizim öfkeli baba boğazına sarılıp (Teo zannetmiş gibi) bu sahnede de ben oğlu olduğunu bildiğini, onun konuşmalarını duyduğunu düşünüyorum.Hatta daha ileri gidip Vahi'nin yanında şöför olarak çalıştığını bile biliyor.Oğlunun hayatı tanımasını, deyim yerindeyse burnunun sürtülmesini, olgunlaşmasını, yokluğu öğrenmesini geriden geriye izleyip mutlu olduğunu düşünüyorum.
Benim gibi düşünen var mı? Doğrusu çok merak ediyorum. Fikirlerinizi paylaşır mısınız? Böyle düşünmüyor olsanız bile bu ihtimalin olabilirliği nedir sizce?
handeozbek
13-01-07, 12:45
haklı olabilirsin bana da çok mantıklı geldi.Diplomasız bu eve giremez falan gözdağı da verdi. Üstelik hiç Tarıktan bahsetmezken o zaman bahsetmesi de bunu gösteriyor.
çok olabilir bir görüş jenn ve hatta umarım öyle olmuştur..zaten o parmak çok kanepe arkası arkası sallanmıştı:)
veee bence ayşenin ameliyat parasınıda hulusi ödedi.çünkü tüm konuşmayı duydu...bu benim görüşüm siz ne dersiniz bu görüşüme?:))[/B]
Bence Belgin ödedi,Tarık paraya ihtiyacı olduğu için yarıştığını söyleyince Belgin'de sebebini sordu oda Ayşe için olduğunu söyledi
Harika bir bölümdü yine meraklandırıcı bir final yaptılar,neden bilmem Naz'ın arabadan inip Tarık'ın yanında kalacağını düşünüyorum
slm millet yorum yapmadan önce milliyet tvdeki haftalık yayın akışında yarın 09.30 tekrar yazıyo kanalın sitesinde yerli dizi dio ama kesin bizim dizidir.ve çarşamba 01.00 de perşembe 01.20 dio alllahım pazartesi günü gelsinde starın sayfası yenilensin
handeozbek
13-01-07, 12:48
Günaydın arkadaşlar:)
Bakıyorum yorumlar bitmiş, rüyalar başlamış:) Şimdi rüyalarınızdan yola çıkarak tahminler yapsak nasıl olur? Neyse ben daha önce bir soru sorayım da..
İki sayfa önce jenn bir tahmin yürütmüş.Bizim maçosexüel komedi üçlüsünün meyhane veya karakoldan toplanmasıyla ilgili. Onu okurken 26. bölümden ve kaçıncı bölüm olduğunu hatırlayamadığım (24 veya 25) bir bölümden aklıma takılan bir ayrıntıyı anımsadım. İzlerken , ben bunu yazayım foruma , bakayım benden başka böyle düşünen var mı? demiştim.. o kadar hararetli yorumlar yapıldı ki, ben bunu yazmayı tamamen unuttum.
26. bölümde Hulusi, Tarık ile Belgin konuşurken aşağıya indi ya, hani orda Tarık'ın saklanmaya(sürünmeye) çalışması, annesine **gitme** diye yalvarması.. Ama orada Hulusi oğlu ile ilgili fikirlerini söylerken, ben onun oğlunun orda olduğunu anladığını, hatta nereye saklandığını bile bilerek konuştuğunu düşündüm:)
Daha önceki bölümlerden birinde (24 veya 25) Tarık hasta olduğu için annesi ısrarla eve getiriyor,'' baban sarhoş görmez, o ayılıncaya kadar iyileşmeye bak''diyor ya.. o bölümde Tarık babasının horlamasını duyup ''bu sesi bile özlemişim''diyerek babasının yanına gidiyor, babası ile konuşuyor. Devamında bizim öfkeli baba boğazına sarılıp (Teo zannetmiş gibi) bu sahnede de ben oğlu olduğunu bildiğini, onun konuşmalarını duyduğunu düşünüyorum.Hatta daha ileri gidip Vahi'nin yanında şöför olarak çalıştığını bile biliyor.Oğlunun hayatı tanımasını, deyim yerindeyse burnunun sürtülmesini, olgunlaşmasını, yokluğu öğrenmesini geriden geriye izleyip mutlu olduğunu düşünüyorum.
Benim gibi düşünen var mı? Doğrusu çok merak ediyorum. Fikirlerinizi paylaşır mısınız? Böyle düşünmüyor olsanız bile bu ihtimalin olabilirliği nedir sizce?
bana da öyle geldi oğlunun koltuğun orda olduğunu anladı. Ama şoför olduğunu bilmiyor. Bilse Vahi'nin çaktırmadan ağzını arar oğlu hakkında bilgi almaya çalışırdı
27.bölümmmm yine yanlış anlamalarla geçeçk kesin ama bu seferki yanlış anlamalar iyi olcak:) bu bölümdeee naz pınar 'ın abisiyle tanıscak tabi dolayısıyla tarıkta tanışacak:) pınarın abisiideeee koskaca dünyaca ünlü raliiici alfonsoyu tanımıyacak hali yok yaaa:) iştee sen ne kadar alfonsoya benziosun falan filan bi şeyler zırwalıcakkkk işteee tarık ıda bir telaş kaplıcak bu abi yeee fazla görünmemeye çalışıııııcakkkk %100:) bu durumda naz tarık ın kendisini çok kıskandıgını onlaru bu haldeee görmeye dayanamdıgını sanığ yanına gelmediğini düşünecekkk bu aaradaaaaa bir hayli üzüelecekkk tabiiii bu arkdaslık oyunundan sıkılıpppppppp, tarıkla konusmaya giderrr.bizimdeee beklediğimiz ,istediğimzzz,dileğimizzzzzzz itiraf gerçekleşebilirrrrr:) gibi gelioooooo banaaaaa
Serserinim gün akşam bilmem
Kalbimden başka yer mekan bilmem
Kandil olmuş, tutuşmuş kül duman bilmem
Güzel gözlerinin meyhanesinde
Evvel zaman içindeymişiz
Dünya alem dışındaymışız
Her dem senin aşkındaymışız
Bir bilsen ki ne hallerdeyim
Kaybolmuşum nerelerdeyim
Bir gün dudakta, bir gün tendeyim
bu şarkısınıda çok severim fikret kızılok un mümkünse bu şarkıları dinlemek isterim ben barış dan .. :)
ceza_cansu
13-01-07, 12:58
Günaydın herkese.Ne yazıkki bu hafta milliyette özet yok.Sanırım salı gününe kadar böyle hiçbir bilgisiz geçiricez günleri.Uğur kedi'nin de işleri yoğun olmalı siteye giremediğine göre.
banada öyle geldi açıkcası... Belgin ve Tarık konuşurken yukardan çekim yapıldığı bir görüntü var ve sanki ordan birisi izliyo gibi bi izlenim verilmiş..tam Hulusinin sesi gelmeden önce....
Dünkü izlenme oranlarında da 15 ve 16. olmuşuz, Hastane parasını Hulüsi Bey yatırmış olabilir gerçekten, Tarıkı görmüş olabilir.Belgini düşündürüp Hulusi Bey çıkabilir sürpriz olarak.
handeozbek
13-01-07, 13:11
5 Ocak Tarihli Uğur Kedi mesajı
ratingler iyi,ama biraz mırın-kırın mı var bakim? ;Dyeni bölümler yeni süprizler taşıyor. Beklemediğiniz durum ve kişiler çıkıyor. Dedim ya ortalık toz-duman oluyor. 27'de teo,hulisi ve vahi uçmanın şahikasına çıkıyor. Tarık'ın başına yeni bir bela geliyor.Yepyeni mekanlar, atmosferler ;Dbüyükşehir sizin için çalışıyor.
Bu bela kesinlikle abi e bela olacağına göre kesin Tarığı tanıyor. Bence bu mevzusunu fazla uzatacaklarmış gibi geliyor. Yeni mekanlar falan dediklerine göre. Beklemediğimiz durum aslında biz bekiyoruz Abi'nin arkadaş çıkması. Bence Tarık bu abiyi engellerken bayağı bir zorlanacak. İş çok fena tırmanacak. Belki de Tarık baktı ki işler iyice ilerliyor. Bu ikili evliliğe gidiyor durumu itiraf etmek zorunda kalacak. Burada önünde iki seçenek var Ya Tarık Tekelioğlu olduğunu itiraf edecek ya da aşkını.sanki ikincisi daha ağır basıyor. Bence Naz abiyle işi bayağı ilerletecek hatta inat evlenmeye bile kalkacak Tarığa başka seçenek kalmayacak ve Nazı kaçıracak. Aşkını da burada itiraf edecek.
handeozbek
13-01-07, 13:14
ha bir de Naz da Tarığa misillleme yapabilir. Seviyorum der. Tarığı ümitlendirir. Sonra Pınarın abisini der Naz bu ne yapsa yeridir. Bu bölümde bayağı bir can yakacak gibi. Hem abinin canını hem de Tarığın canını. Arabaya binerken o ne bakıştı öyle sen daha benden çok çekeceksin der gibi:img-hyste
arkadaşlar reytinglere nası bakabilirim yada biri benim için aktarabilir mi lütfen yaa zati milliyet tvde geçen hafta doktorların 1. olduğunu gördüm sinirim tepeme çıktı
handeozbek
13-01-07, 13:18
arkadaşlar reytinglere nası bakabilirim yada biri benim için aktarabilir mi lütfen yaa zati milliyet tvde geçen hafta doktorların 1. olduğunu gördüm sinirim tepeme çıktı
uçankuşun internet sitesinden bakabilirsin
uçankuşun internet sitesinden bakabilirsin
uçan karganın sitesinde bulamadım
bu arada ankette naza oy vermeyi unutmayın haaaa
whiteangel
13-01-07, 13:20
bu başlığın 5. sayfasında jenn yazmıştı. Niye sinirleniyorsun arkadaşım. Biz reytinglerden memnunuz:) önemli olan istikrarı yakalamak..
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14360&page=5
TOTAL
15 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 3,9 14,9
AB
16 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 3,0 14,0
Sonuçlar çok iyi:happy0064
Önümüzdeki bölümde bir ağbi olayı var ağbi ya arkadaşı, yada Tarıkı tanıyan birisi çıkacak ( Tarık beni benzettiniz vs. diye kacamak cevaplar verecek tanıyan birisiyse eğer) Naz kıskandırmak için ağbi ile yakınlaşmaya hayır demeyecek, çünkü Tarık da Pınara aynısını yapıyor yani inatlaşıyorlar , bir yemekte falan Naz ile ağbi-Pınar ile Tarık dans edecekler gerilecekler, gerileceğiz.
Hulusi Beyleri bulunmasına güleceğiz en son kavga ediyorlardı karakoldan herhalde Belgin Hanım yine çalan bir telle toplar onları.
Hacer anne Ayşenin ameliyatını anlayacak ve Ayşe ile Sadriye fena kızacak bu arada Ayşe lazerlemi ameliyat oldu, ne ameliyatı oldu 1 günde çıktı. Hacer anne cin gibi.Birde Samim var , Belgin Hanım onu Tarıka söylediği laflardan sonra çok tutmaz gibime geliyor. Filiz ile Ümit nişanlı olayına kaptırdılar kendilerine, yemekte veya bir gece de onlarda samimi dans edebilirler. Tarık bir şey yapamadıkça çıldıracaktır. Uğur kedi seni bekliyoruz.
TOTAL
15 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 3,9 14,9
AB
16 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 3,0 14,0
Sonuçlar çok iyi:happy0064
bu gidişle 20. bölümü ilk beşte görme olasılığı bile var:)ama gündüz tekrarlarını izleyemiyorum..20. bölüm hangi güne geliyor...o güne bir iyilik düşünmem lazım..
ceza_cansu
13-01-07, 13:47
bu gidişle 20. bölümü ilk beşte görme olasılığı bile var:)ama gündüz tekrarlarını izleyemiyorum..20. bölüm hangi güne geliyor...o güne bir iyilik düşünmem lazım..
Sanırım 20. bölümün tekrarı bu cuma gününe denk geliyor.
Dizinin tekrar bölümlerinde pekçok iddialı programlara rağmen ciddi anlamda bir yükseliş var bu da çok sevindirici bir durum:good: :happy0064 umarım star tv artık iyice uyanmıştır da bu tekrar bölümlerden de vazgeçmez:img-wink: şu anda gündüz kuşağında tekrar bölümleriyle kanalın yüzünü güldüren tek dizi zira.:good:
Ne yapacaksın,okulu mu ekeceksin:)Gerçi değer ama neyse:img-blush Birşey soracağım sömestir tatili ne zaman?İlk ve ortaöğretim öğrencileri acaba tekrarların bir kısmına yetişebilirler mi diye merak ettim:)
handeozbek
13-01-07, 13:59
Ne yapacaksın,okulu mu ekeceksin:)Gerçi değer ama neyse:img-blush Birşey soracağım sömestir tatili ne zaman?İlk ve ortaöğretim öğrencileri acaba tekrarların bir kısmına yetişebilirler mi diye merak ettim:)
sömestr 26 ocakta.Sanırım öğrenciler son 3 bölüme falan yetişecekler. İnşallah baştan verir de izleyici kitlemize öğrencileri de katarız. Neden onlar bu keyiften mahrum kalsın öyle değil mi?
ne yani öğretmenler de bir gün son ders saati hastalanamazlar mı:)
sömestr tatili 26 ocak ta başlıyor..12 şubatta bitiyor..sanırım yetişemeyeceğiz..biter o zamana tekrarlar..
ben lise öğrenciyim bu cuma değil hafya cuma karne alınıyor .bide nie ilk ve orta öğrenim öğrencileri tekrarlara yetişemesin ki ben oturp her gün izliyorum.yazılıya çalışma saatlerimi ona göre ayarlıyorum
Neden beybolat, okulun engel mi oluyor seyretmene :happy0064
Okulum finallerim dolayısıyla biraz engel teşkil ediyor ewet:)Ama onlar da bu perşembe bitiyor allahtan...Sonunda rahatlayacam derken o günde 220 voltluk gerilimle gerilecem:)Sonucu güzel bağlansa bişey dememde sırf gerilmekle kalmayalım yaniii:icon_whis
ben lise öğrenciyim bu cuma değil hafya cuma karne alınıyor .bide nie ilk ve orta öğrenim öğrencileri tekrarlara yetişemesin ki ben oturp her gün izliyorum
çift öğretim yapanlar yani sabahçı-öğleci şeklinde ayrılanlar akşam beş buçuktan önce çıkamıyorlar okuldan(öğle saati okula gidenler ..bknz biz:))
handeozbek
13-01-07, 14:13
senaryolar bölümüne senaryomu ekledim ilgilenenlere duyrulur. Umarım beğenirsiniz. Benim senaryom beklediğim bölümden daha romantik oldu. Belki de böyle olsun istediğim içindir. Şahsen bu bölümde senaryomdakinden çok daha fazla gerilim bekliyorum. Belki çok belli ederek değil ama Tarık ve Naz arasında bakışlarla çok fazla romantizm bekliyorum
burcin_kaplan
13-01-07, 14:31
selamlar arkadaşlar herkese..
Bi heycanla girdim gine foruma belki milliyet tv ekinde özetimiz gelmiştir diye ama bakıyorum gelmemiş..Bari bu gece işallah uğur kedi gelirde bişeler öğreniriz yoksa bu hafta böyle geçmiyecek gibi..Zaten dolu sınawımda war..Neyseki bu hafta bitiyor sınawımlarım bende bi liseli olarak sonunda 26 sında tatile giriyorum :)ama tabi bizim tümgün olduğu için rahatım öyle izleyememe gibi durumum yok yalancı yarimi 16da ewde oluyorum her zaman. ama tabii bi yandanda sos mi vidayı izlediğim için 5te
bazı sahneleri kaçırmıyor değilim tekrar nasıl olsa diye yalancı yarimin..:img-blush
bu arada raytinlere gerçekten şaşırmadım desem yalan söylemiş olurum yani gündüz kuşağında 15. olmak öyle bir başarıki..İnanamıyorum gerçekten çok güzel bişe bu..yakında ilk 10 a gireriz:) bu arada 20. bölümdede ilk 5 i zorlarız gibi geliyor bana:):img-wink:
handeozbek senaryon çok güzel olmuş ellerine sağlıkk umarım dewam ettirirsinn:img-yes:
tarık_naz senin senaryolarınıda merakla bekliyoruz.Bi boşluk bulabilirsen sınawlarından umarım yazarsıın bu hafta.
handeozbek
13-01-07, 14:45
Milliyette özette olmayınca form çok sessizleşti. Salıya kadar çatlayacağız herhalde. Bari uğur kedi gelse de fitili ateşlese. İnşallah bu fırtına öncesi sessizliktir.
Bu bölümde en sevdiğim sahne Pınar'ın hep birlikte abisiyle yemeğe gitmeyi kararlaştırdıktan sonra hadi çıkalım deyip salondan ayrıldıktan sonra Naz,Tarık,Filiz,Ümit dötlüsünün aynı anda birbirlerine çıkıştıkları sahneydi:)Bi de bunlar sinirliyken Pınar geri gelip ''Eee gelmiyor musunuz?'' deyince dördünün aynı anda sırıtarak ''Geliyoruz'' demesi de çok hoştu:)Çok başarılı buldum bu sahneyi,dizide bundan sonra da benzer sahneler görmek isterim:img-yes:
Bu dizinin en sevdiğim yönlerinden biri de klişe esprilerin olmaması,her dizide aynı bayat esprileri izlemekten sıkılmıştım doğrusu,dizide daha çok durum komedisi işleniyor özellikle Sadri'yi bu konuda çok başarılı buluyorum hala şu repliğe aklıma geldikçe gülüyorum;
Tarık:Çabuk gel beni al
Sadri:Eee nerdesin sen?
Tarık:Hiç bir fikrim yok.
Sadri:Tamam o zaman sen hiçbir fikrim yokla, peki ben seni nasıl bulucamın köşesine çık ben oraya geliyorum:img-hyste daha bunun gibi birçok replik var.Ayrıca Filiz,Hacer Anne ve Tarık&Naz didişmeleri,imalı sözleri de çok başarılı.Tarık&Naz sevgili olunca da tatlı tatlı didişmeler,imalar devam etsin,çok seviyorum o hallerini:img-blushHulusili sahneleri de seviyorum ama bazen sıkılıyorum.Bazı arkadaşlar onun sahnelerinin dizinin komedi yönü olduğunu söylüyor ama o sahneler uzayınca sıkıcı oluyor,onun yerine Tarık,Naz,Ümit,Filiz,Sadri,Ayşe'nin hep birlikte oldukları sahneler daha sık olsa bence daha güzel olur;dedim ya ben durum komedilerini daha çok seviyorum.Mesela köftecideki sahneler çok eğlenceliydi(Ben size ooo'luyomuyum,peki size ooo'luyomuyum:))Kanımca gençlerin birlikte oldukları sahneler artarsa dizi tam süper olacak:):)
Herkese selamlar...
Bir hızla siteye girdim ve gördüm ki özetimiz yok,bize tüyo verecek uğur kedimiz yok ve anlaşıldığı gibi salıyı beklemekten başka çaremiz de yok.Eee ne yapalım sabredeceğiz artık.Hem ne demişler "Sabreden derviş muradına ermiş"
Onca şarkı yazılmış bir tane de benden;
Bu sabah yağmur var İstanbul'da
Gözlerim dolu dolu oluyor bilinmez niye
Anne sözü dinler gibi masum ağladım bu sabah
Günler dayanılmaz oldu senden uzak olunca
Martılar mahsun oldu onlar bile ağladılar
Şarkılar da düşünmek seni bana getirmez ki
Seni bana getirmez ki
şimdi 26. bölümün tekrarını seyrediyordumda. pınarın abisi italyadan dönmüş. yani tarıkın rallicilik yaptığı ülke ...tarıkı tanımaması imkansız....bu durumda tarık ya kaçacak yada çocuğa gerçekleri anlatacak eğer abisi nazdan hoşlanır ve onu kazanmak için elinden geleni yaparsa işte tarığın belası bu olur. uğur kedinin bahsettiği bela pınarın abisi çünkü tarığı çok iyi tanıyor. ve nazı elde etmek isterse bunu da kullanmaktan çekinmez bu arada pınarın bence hiç birşeyden haberi yok....yandın sen tarık hemde ne yandın...:sad53:
handeozbek
13-01-07, 16:23
dizinin resmi sitesinde Pınarın abisi olduğu söylenen bir resim koyulmuş. Eğer abi oysa Tarığın vay haline çünkü abi hiç fena değil
dizinin resmi sitesinde Pınarın abisi olduğu söylenen bir resim koyulmuş. Eğer abi oysa Tarığın vay haline çünkü abi hiç fena değil
nerde ben göremedim siteye girince neyin içinde bak şimdi merak da ettim yani şu naz ne şanslı tarık çıldıracak.........:happy0064
handeozbek
13-01-07, 16:33
multimedya bölümüne eklenmiş galiba Pınarın abisi bu diyor
resimdeki kişi oyuncu ama nerede oynadığını filan hatırlayamadım ...olabilir tabii pınar ın abisi rolünü oynayacak kişi...eğer dizi setindense o fotoğraf..
burcin_kaplan
13-01-07, 16:44
pınarın abisi mi gerçektende bu? bütün hayallerim suya düştü gerçekten..Neyse napalıım..
bu arada çok tanıdık geldi bu oyuncu bana daha önce dizi ve filmlerde oynamıştı zannedersem.
Eğer meşhur abimiz buysa yakışıklılık konusun da hiçbir şansı olmayacağı kesin.Ama şu durum da Naz'ın onun dış görünüşüyle ilgileneceğini de zannetmiyorum.Amaç Tarığa ders vermek abi de bu derste ona yardımcı olacak.Görünüşü neye benzerse benzesin.Hem kim olursa olsun Tarığın karşısın da fiziksel anlam da pek şansı yok.Bu yüzden dış görünüşden çok ikisinin birikimleri ve yetenekleri çarpışacak bence...:img-yes:
burcin_kaplan
13-01-07, 16:46
Allah allah. Ben bulamadım ya o fotoyu. Multimedya nın altında mı. Emin misiniz?
yalancı yarimin forumunda yani ana sayfaya değil foruma eklemişler multimedialara girersen forumda görebilrisin şahin abicim..:img-wink:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2079455#post2079455
resme burdan ulaşabilirsiniz..
yalancı yarimin forumunda yani ana sayfaya değil foruma eklemişler multimedialara girersen forumda görebilrisin şahin abicim..:img-wink:
Sağol Burçin. Yahu, diyorum ben de kendi kendime, gözlerim mi görmemeye başladı.:)
Ayrıca Kara inci, sihirli ekranda fotoğraftan çok daha farklı görünür insanlar. Bir de orada izlemek lazım:)
pınarın abisi mi gerçektende bu? bütün hayallerim suya düştü gerçekten..Neyse napalıım..
bu arada çok tanıdık geldi bu oyuncu bana daha önce dizi ve filmlerde oynamıştı zannedersem.
ben onun dizilerini izlemiştim, ama en az 6-7 sene önce. emrahın dizilerinde mi bi yerlerde oynamıştı. kötü adam rolündeydi.
handeozbek
13-01-07, 16:55
ben o adamı bir dizi de izlemiştim hem çok yakışıklı çıkıyor hem de çok iyi oynuyor. genelde uyanık tipli birisini oynuyor.yani tarığa şantaj yapacak tarzda biri olabilir.
eroglu_forever
13-01-07, 16:55
Foto Dizi Setinde Çekilmiş Demiş Arkadaş,
İyi De Bu Adamın İlkokulda Ne İşi War?
"Bu Adamın" İsmini Bilen War Mı?
burcin_kaplan
13-01-07, 16:57
ben onun dizilerini izlemiştim, ama en az 6-7 sene önce. emrahın dizilerinde mi bi yerlerde oynamıştı. kötü adam rolündeydi.
ewet..doğru bu kötü adam rolündeydi gerçektende:) öle bişeler hatırlıyorum sanki..umarım burdada kötü adam rolünde değildir ..Ama nedense alfonsoyu tanıdığıını düşünüyorum bende artık..
umarım tvde yakışıklı çıkıyordur..Okadar özette bile yazılmıştı yakışıklı abisi diye..Boşa çıkmasında aman bunlar.
onu bunu bilmem.. bu adam gelecek, gelip 27. bölüm ortaya yerine oturacak. ve bölümü evet, koca bölümü o sırtlayacak. tarık yerlerde, tabii bizde.. tarıkta kıskançlık tavan olacak, bizdede sinir.. kıyasıya bir mücadele olacak.. ve yine korktuğumuz olacak, her zaman olduğu gibi.. gelecek, gelecek, öyle bir karede duracakki; bizler 27.bölüm sonu yazısını büyük bir iştahla okuyacağız.. sonrasınıda, o yazı, büyük bir meraka bırakacak... ve gelsin tahminler..
ama o itiraf hiç gelmeyecek.. hiç.!!.. o seni seviyorum sözü hiç dilden akmayacak.. hep gözlerle durumu kurtaracağız, hep kurtardığımız gibi.. yalandan bir hayat o elden hiç düşmeyecek.. tarık boşuna yırtınacak.. iç sesler yine içimim(z)de yankılanacak.. evet tarıkla beraber.. o söyleyecek biz dinleyeceğiz ..ve bekleyeceğiz... 26 bölümdür beklediğimiz gibi.. itiraf sahnesi geldiği gün bende FM yapıma senaristler adına bir mail göndereceğim..
helal olsun adında.... geç oldu, güç oldu ama OLDU diye.. :img-hyste
http://img406.imageshack.us/img406/3715/pic0065on1cl5.jpg
ya arkadaşlar eğer gördüğüm resim doğruysa yakışıklı dediğiniz adam bu mu tarık bu abiyi 10 la çarpar 20 ye böler... bence hiç de yakışıklı değil....:img-hyste
Sağol Burçin. Yahu, diyorum ben de kendi kendime, gözlerim mi görmemeye başladı.:)
Ayrıca Kara inci, sihirli ekranda fotoğraftan çok daha farklı görünür insanlar. Bir de orada izlemek lazım:)
Bu yüzü ekranlardan tanıyorum ama çıkaramadım.Demek ki o zaman da sihirli ekran dan bana pek birşey geçmemiş ki hafızam da yer etmemiş.Ama şunu da biliyorum ki insanlar da iz bırakan etkenler dış görünüş den çok karakter ve yeteneklerdir .Bu abimiz bürüneceği kimlikle görsellikle olacağın dan daha fazla dikkatleri üzerine çekebilir ve Tarığı daha çetin bir savaşa sürükleyebilir.Bakalım izleyip göreceğiz...:img-yes:
burcin_kaplan
13-01-07, 17:06
bu arada madem pınarın abisi bu şahıs biraz pınara benzer birini bulsalardı keşke..mesela renkli gözlü birisi olabilrdi ..
bu arada bi arkadaşta deyinmiş benimde dikkatimi çekti bu resmi ekleyen arkadaş sette çektim demiş..ama ora hiçte sete benzemiyor resmen ilk okul sınıfı..
bu arada madem pınarın abisi bu şahıs biraz pınara benzer birini bulsalardı keşke..mesela renkli gözlü birisi olabilrdi ..
bu arada bi arkadaşta deyinmiş benimde dikkatimi çekti bu resmi ekleyen arkadaş sette çektim demiş..ama ora hiçte sete benzemiyor resmen ilk okul sınıfı..
yine süpheyle bakıyorum kesin görene kadar yorum yapmamak lazım.. onun tipinden yada kılığından çok diziye katkısını konuşmak lazım... gelecek gelip bir çuval inciri tahriş edecek ve çekip gidecek.. olay bu.. yapanı değil, gidecek çuvalı konuşalım derim..
onu bunu bilmem.. bu adam gelecek, gelip 27. bölüm ortaya yerine oturacak. ve bölümü evet, koca bölümü o sırtlayacak. tarık yerlerde, tabii bizde.. tarıkta kıskançlık tavan olacak, bizdede sinir.. kıyasıya bir mücadele olacak.. ve yine korktuğumuz olacak, her zaman olduğu gibi.. gelecek, gelecek, öyle bir karede duracakki; bizler 27.bölüm sonu yazısını büyük bir iştahla okuyacağız.. sonrasınıda, o yazı, büyük bir meraka bırakacak... ve gelsin tahminler..
ama o itiraf hiç gelmeyecek.. hiç.!!.. o seni seviyorum sözü hiç dilden akmayacak.. hep gözlerle durumu kurtaracağız, hep kurtardığımız gibi.. yalandan bir hayat o elden hiç düşmeyecek.. tarık boşuna yırtınacak.. iç sesler yine içimim(z)de yankılanacak.. evet tarıkla beraber.. o söyleyecek biz dinleyeceğiz ..ve bekleyeceğiz... 26 bölümdür beklediğimiz gibi.. itiraf sahnesi geldiği gün bende FM yapıma senaristler adına bir mail göndereceğim..
helal olsun adında.... geç oldu, güç oldu ama OLDU diye.. :img-hyste
Bence bu kadar karamsar olmamak lazım.Belki de o mail 27 bölümün sonun da "Kusura bakmayın yanıldım ve bütün bir hafta boyunca bu yanılgılarımı ve sinir harbimi arkadaşlarıma da yansıttım.Bir bildiğiniz varmış.Emeklerinize ve yüreğinize sağlık" diyerek değişebilir.İstersen önce izle sonra haklı çıkarsan onu da tartışırız...:img-yes:
Bu yüzü ekranlardan tanıyorum ama çıkaramadım.Demek ki o zaman da sihirli ekran dan bana pek birşey geçmemiş ki hafızam da yer etmemiş.Ama şunu da biliyorum ki insanlar da iz bırakan etkenler dış görünüş den çok karakter ve yeteneklerdir .Bu abimiz bürüneceği kimlikle görsellikle olacağın dan daha fazla dikkatleri üzerine çekebilir ve Tarığı daha çetin bir savaşa sürükleyebilir.Bakalım izleyip göreceğiz...:img-yes:
Bu konuda haklısın. Bazen diyorum, madem kıskançlıklardan gidiyoruz, madem bu dizinin olmazsa olmaz bir parçası oldu bu kıskançlık vak'a ları, bari değsin. Diziye giren karakter muhteşem olsun. İyi olsun, yetenekli olsun, dürüst olsun yani adam olsun. Görelim Naz'ın veya Tarık'ın birbirlerini ne kadar sevdiklerini. Görelim sevgilerinin büyüklüğünü.
Şimdiye kadarkiler çok kolaydı. Çünkü hepsi üçkağıtçı idi. Bir de doğru dürüstken neler oluyor acaba. Zaten sanırım bir de bunu gösterecekler senaristler bize. Mesela Pınar karakteri düzgün bir karakter. İçinden geldiği gibi davranıyor. İyi niyetli. Abi de böyle olsun bakalım neler olacak.
Bu abinin girmesi demek, bu abiyle iligi olarak, en az 3-4 bölüm itiraf seyredemeyeceğiz demek. Bu süre zarfında öpüşme itiraf vs. beklemeyin kanımca.
Bu abinin girmesi demek bu abiyle iligi olarak en az 3-4 bölüm seyredemeyeceğiz demek. Bu süre zarfında öpüşme itiraf vs. beklemeyin kanımca.
azizim, şimdi kıllık buya istermisin bunlar dizinin finalinde bunu yapsınlar. dikkat sezon finali demedim ha.. resmen dizinin finali.. olay olur olay.. :img-hyste
ceza_cansu
13-01-07, 17:30
O kişi gerçekten Pınarın abisi mi onu fragmanı görünce anlarız.
Ya adam bana da tanıdık geldi şimde sen söyleyince biraz hatırlar gibi oldum.Ben geçen bölüm Tarık'ın Pınar'a acımasız patronlarını ve çektiklerini anlatırken hali küçük emrahı andırıyor demiştim.Eğer bu adam diziye giricekse Tarık'ın o küçük emrah halleri boşa değilmiş demekki:):)
azizim, şimdi kıllık buya istermisin bunlar dizinin finalinde bunu yapsınlar. dikkat sezon finali demedim ha.. resmen dizinin finali.. olay olur olay.. :img-hyste
Haha, dizinin finalinde, Tarık kıskançlıktan çekip gider ve dizi öyle biterse, yeditepe İstanbul'da olduğu gibi, hiç şaşırmayacağım ben artık.:) Evet abarttım ama canıma tak etti.
eroglu_forever
13-01-07, 17:35
@sondakika,
Bana Da Öyle Geliyor, Galiba Görmeyi Arzu Ettiğimiz Bütün Sahneler Dizinin Son Bölümlerine Denk Gelecek...
Diğer Bölümlerin De Senaryosu Belli :
Yanlış Anlaşıl