PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-4

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

~ topiqq ~
13-01-07, 23:17
merve sevi'nin resmi web sitesinde sitenin admininin yazısı:

Trt'nin Kocum benim adlı dizisinde Kovboy Barış rolunu oynayan Sezgin Erdemir onumuzdeki bolumde sanırım pınar'ın abisi olarak ekranlara gelecek

ebru.karaca
13-01-07, 23:19
YALANCI YARİM 26.BÖLÜM EN'LERİ...

1-En Güzel Replik...?
2-En Beğendiğiniz Sahne...?
3-En Çok Güldüğünüz Sahne...?
4-En Romantik Sahne...?
5-En Duygulandığınız Sahne...?
6-En Beğenmediğiniz Sahne...?

1)Pınar: Bir fotoğrafını göstereyim mi?
Tarık: Gerek yok ! Görmüş kadar olduk !
Naz: Aaaa ben olmadım.
Tarık: Ben oldum, sana sonra tarif ederim Naz!
Pınar: Eyvahhh Abin kıskandı , ee abiler kızkardeşlerini kimse ile paylaşamazlar..
Tarık: DOĞRU, NAZ'I BİRİ İLE PAYLAŞACAK OLMA KORKUSU BENİ YİYİP BİTİRİYOR PINAR.
2) Dörtlümüzün kavgası..
3) Tarık'ın Naz'ın üstüne oturması sahnesi,Tarık'ın kanepe arkasındaki halleri..
4) Pınar: Bir fotoğrafını göstereyim mi?
Tarık: Gerek yok ! Görmüş kadar olduk !
Naz: Aaaa ben olmadım.
Tarık: Ben oldum, sana sonra tarif ederim Naz!
Pınar: Eyvahhh Abin kıskandı , ee abiler kızkardeşlerini kimse ile paylaşamazlar..
Tarık: DOĞRU, NAZ'I BİRİ İLE PAYLAŞACAK OLMA KORKUSU BENİ YİYİP BİTİRİYOR PINAR.
5) Üç silahşörlerin meyhane muhabbeti fazla uzadı gibi.. Bir de Tarık'ın o ettiği laf var tabi.. (Şarkıyı hak etmek konusunda)

Serdarcığım, imzan nasıl anlamlı olmuş öyle? :)

nedense içimden bi ses meşhur abi berke hürcan olacak diyor:img-yes:

genelde böyle sonradan yurtdışından gelen erkek rolü ona cuk oturuyor sanki ya da ben yağmur zamanı'ndan cok alışmıştım:img-blush

Tipi sahiden de uygun bak.. :)

jenn
13-01-07, 23:20
merve sevi'nin resmi web sitesinde sitenin admininin yazısı:

Trt'nin Kocum benim adlı dizisinde Kovboy Barış rolunu oynayan Sezgin Erdemir onumuzdeki bolumde sanırım pınar'ın abisi olarak ekranlara gelecek

o resimdeki oyuncumu acaba..koçum beniyi izleyen arkadaşlar varmı aranızda:)))

burcin_kaplan
13-01-07, 23:22

http://img156.imageshack.us/img156/7170/01ed7481b2b81aabf376264qs9.jpg (http://imageshack.us)
bi resim daha buldum intten galiba aynı çocuk ama saçı biraz daha uzunken daha iyiymiş ..
Oynadığı diziler..

Dizi Adı Dizideki Karakteri Yapım Yılı
Mars Kapıdan Baktırır Ziya 2004

Hırçın Menekşe 2003

Koçum Benim Kovboy Barış 2002

Böyle mi Olacaktı Gül\'ün Sapığı 1997

jenn
13-01-07, 23:26
http://img156.imageshack.us/img156/7170/01ed7481b2b81aabf376264qs9.jpg (http://imageshack.us)
bi resim daha buldum intten galiba aynı çocuk ama saçı biraz daha uzunken daha iyiymiş ..
Oynadığı diziler..

Dizi Adı Dizideki Karakteri Yapım Yılı
Mars Kapıdan Baktırır Ziya 2004

Hırçın Menekşe 2003

Koçum Benim Kovboy Barış 2002

aynı çocuk evet..:)))bakalım neler olacak..ortalık yıkılacak sanki.durum vaziyet pek iyi görünmüyor.olan yine tarığa olacak gibi geliyor bana..nazz çok fena acısını çıkartacak:)))

burcin_kaplan
13-01-07, 23:30
hadi hayırlısı walla..oyuncumuz da belli oldu tam olarak bide adını öğrenseydik de dizideki abi abi diyip durmasaydık daha bi iyi olucaktı ama neyse:)
Çocuğun hakkını yemişim galiba diğer resimde kötü çıkmış ama bu resimde gayet yakışıklı duruyor koçum benimden hatırladığım kadarıyla ordada böle bi havası wardı yani ..kötü değil en azından iyi yani..
işallah kötü bi roldede gelmez cenk gibi...
umarım iyi bi insan olurda artık tarık dahada kudurur:)

jenn
13-01-07, 23:34
hadi hayırlısı walla..oyuncumuz da belli oldu tam olarak bide adını öğrenseydik de dizideki abi abi diyip durmasaydık daha bi iyi olucaktı ama neyse:)
Çocuğun hakkını yemişim galiba diğer resimde kötü çıkmış ama bu resimde gayet yakışıklı duruyor koçum benimden hatırladığım kadarıyla ordada böle bi havası wardı yani ..kötü değil en azından iyi yani..
işallah kötü bi roldede gelmez cenk gibi...
umarım iyi bi insan olurda artık tarık dahada kudurur:)

yukardaki resimde bıçkın bir tipi var .diğer resimde janti bir tipi var:)9bakalım nasıl bir karakter hazırlamış sayın haluk özenç vede betül karabulut:)))

ayşe1903
13-01-07, 23:34
Selam arkadaşlar, uzun uğraşlar sonucu yorumlarınızı okuyabildim :) . Söylediklerinize ekleyebileceğim farklı bir düşüncem yok. Bu arada abinin fotosunu gördüm ( arkadaşlara katılıyorum, abi demekten acayip sıkıldım. Bölüme kadar bir isim bulalım bari şu abiye), fotoya bakarsak Tarık' a rakip değil. Foto yanıltıcı olabilir tabi, çok düzgün çekilmemiş zaten ama yinede fiziksel olarak şansı yok gibi; olayın çekicilik kısmında ise abini çizeceği karakter önemli olacak.
Hulusi' nin Tarık' ı görmüş olma ihtimalinde arkadaşlara katılıyorum, yazdıklarını okuyunca hak verdim. Gece gece rüyasında mı gördü de geldi konuştu Tarık hakkında di mi? Pınar' ın davranışları oyun olduğunu bilmiyor izlenimi veriyor bana, birde Tarık' ın Pınar' a "ben bu şarkıyı başkası için söylemiştim, sen daha çok hak ediyorsun" demesi Pınar içinde tuhaf bir durum değil mi? Hoşlandığı erkeğin başkası için söylediği bir şarkıyı hak ettiği için sevinmesi mi gerekiyor? Nerden bakarsam bakayım bu söz benim hoşuma gitmedi... Ama bu durum Tarık' ın da dayanma sınırının aşıldığı ve sinirlerinin iyice gerildiği anlamına geliyor yani volt giderek yükseliyor diye kendimi rahatlatıyorum.
Hulusi Beyi karakoldan alın diye arayacaklar diyoruz ya belki Naz' ı da yemekte ararlar gelin babanızı alın derler, Naz' da Tarık' ı arar gel babamı alalım diye... Naz o gece sadece abiyi tanıdığıyla kalır ve iyi veya kötü gecesi Tarık' la sonlanmış olur. Bu gerginliğin üzerine Naz yine Tarık' a (arkadaş muhabbetiyle) samimi davranırsa Tarık o sinirle Naz' a nasıl davranır bilemiyorum...

nowar_77
13-01-07, 23:39

hay allah razı olsun yaa...akşamdan beri düşünüyorum kim diye ...eski bir koçum benim fanı olarak çok önce hatırlamam gerekirdi...ama daha gençti o zaman ondan çıkaramadım..lise öğrencisiydiler ve basket takımında sevilmeyen çocuktu..o dizide sinir olurduk:)kader ,gene olacaz:)

ebru.karaca
13-01-07, 23:41
arkadaşlar 26.cı bölüm fotoğraflarını multimedya bölümüne ekledim..buyrun link aşağıda:))

http://212.174.201.133/forum/showthread.php?p=2073794&posted=1#post2073794

Teşekkürler jenn..
Ellerine sağlık jenn...çok güzel gözüküyorlar fotolarda...gülümsemem arttı sayende...:img-wink:

Bu arada abi abii dedik...Bakalım bağrımıza basacak mıyız...Ama çok fazla da yakışıklı olmasa iyi olur...Şahsen Tarık'tan başka yakışıklı görmek istemiyorum dizide...:img-wink: :img-wink:

Değil mi ya, bülbülüm? :) :)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=16 evet arkadaşlar 26. bölümdeki bütün Tarık ve Naz'ın beraber oldukları sahnelerdeki replikleri yazdım.

Teşekkürler..

Ya Burhan Ayeri'de olmasa diziden kimse bahsetmicek.Her zamanki gibi yazısı çok güzel olmuş.Haber için teşekkürler.
Yok yok, Mehmet Güler de var..

whiteangel
13-01-07, 23:59
Eğer meşhur abi bu resimdeki kişiyse çok da yakışıklı değilmiş:) Tarık'ın yanında sönük kalır..Naz bu abiyle neden ilgilensin ki?

ayşe1903
14-01-07, 00:02
Eğer meşhur abi bu resimdeki kişiyse çok da yakışıklı değilmiş:) Tarık'ın yanında sönük kalır..Naz bu abiyle neden ilgilensin ki?

Tarık' ı kıskandırmak için ilk bölümlerde Cenk' in dudağının kenarını bile silmişti, bu abi Cenk' ten daha iyi duruyor :)

whiteangel
14-01-07, 00:05
Tarık' ı kıskandırmak için ilk bölümlerde Cenk' in dudağının kenarını bile silmişti, bu abi Cenk' ten daha iyi duruyor :)

Aslında haklısın. Naz'ın derdi üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek:icon_whis Ben uğur kedi hocam tekrar geldi mi onu merak ediyorum.:sad53:

burcin_kaplan
14-01-07, 00:06

olay galiba yakışıklılıkta değil nazın başka bi erkekle ilgilenmesinde..tarıkı sinir etmek sonuçta amaç ondan dolayıda ne kadar çirkin olsada bizim tarıkın kıskanacağı kesin ama şahsen daha yakışıklı biri girse ben daha çok sevinirdim hep güzelleri seçe seçe alıyorlar pınarı olsun melisası olsun böle nazınkileri niye çok yakışıklı almıolar ki çifte standart war:D:)

whiteangel
14-01-07, 00:09
olay galiba yakışıklılıkta değil nazın başka bi erkekle ilgilenmesinde..tarıkı sinir etmek sonuçta amaç ondan dolayıda ne kadar çirkin olsada bizim tarıkın kıskanacağı kesin ama şahsen daha yakışıklı biri girse ben daha çok sevinirdim hep güzelleri seçe seçe alıyorlar pınarı olsun melisası olsun böle nazınkileri niye çok yakışıklı almıolar ki çifte standart war:D:)

Tamam da Burçin, Barış kadar yakışıklı birini nerden bulacaklar:) Böyle bir karizmanın karşısında onunla boy ölçüşebilecek bir yakışıklı zor bulunur bence:)Tabi bu sadece benim fikrim. Kimseye saygısızlık olarak almayın. :img-yes:

burcin_kaplan
14-01-07, 00:20
Tamam da Burçin, Barış kadar yakışıklı birini nerden bulacaklar:) Böyle bir karizmanın karşısında onunla boy ölçüşebilecek bir yakışıklı zor bulunur bence:)Tabi bu sadece benim fikrim. Kimseye saygısızlık olarak almayın. :img-yes:

:):) barişn ayarında olsaydı bari ama di mi :)
yani mesela sarışın renkli gözlü biri eksikti dizide öyle bi abi girseydi aslında gayet güzel olabilrdi :)(tabi buda benim düşüncem bu arada:))

ayşe1903
14-01-07, 00:20

Katılıyorum, madem Naz kıskanılacak bari değecek birinden olsun. Bora veya Cenk gibi biri değil, normal ve iyi biri olsun (bu ihtimal Tarık' ın başına bela olacağı için zayıf görünüyor tabi) . Bazı vasıfları olsun, hatta kız kardeşi gibi enstrüman falan çalsın ama mümkünse sesi güzel olmasın :) ...

Medea
14-01-07, 00:22
Bence rakibi esas Tarıkın Naza en az verdiği şeyi verirse ona yaklaşabilir bu da belki de güvendir..kimbilir?

burcin_kaplan
14-01-07, 00:23
Katılıyorum, madem Naz kıskanılacak bari değecek birinden olsun. Bora veya Cenk gibi biri değil, normal biri olsun (bu ihtimal Tarık' ın başına bela olacağı için zayıf görünüyor tabi) . Bazı vasıfları olsun, hatta kız kardeşi gibi enstrüman falan çalsın ama mümkünse sesi güzel olmasın :) ...

:) aslında seside güzel olsa fena olmaz yani :icon_whis madem pınar çello çalıyor abininde sesi güzel olu wersin..Nazın bi özelliği gittiyse tarıkında gitsin:) ( çok mu düşmanca dawrandım ya:))

ceza_cansu
14-01-07, 00:28
:) aslında seside güzel olsa fena olmaz yani :icon_whis madem pınar çello çalıyor abininde sesi güzel olu wersin..Nazın bi özelliği gittiyse tarıkında gitsin:) ( çok mu düşmanca dawrandım ya:))

Ya abi rolünü oynıcak kişinin koçum benimdeki hali diğer resimdeki haline göre daha iyiymiş.Acaba dizide nasıl bir tipte çıkıcak karşımıza.Ya bu arada banada bu abinin sesi güzel olucakmış gibi geliyor.Tabi Tarık'ın ki kadar güzel olması imkansız ama Pınar nasıl çello çalıyorsa bu abi de iyi şarkı söylüyor olabilir.

ayşe1903
14-01-07, 00:31
Bence rakibi esas Tarıkın Naza en az verdiği şeyi verirse ona yaklaşabilir bu da belki de güvendir..kimbilir?

Tam 12' den vurmuşsun, Tarık' ı en çok yaralayacak şey bu olurdu ama Naz' ın birine güvenmesi çok zor olan birşey. Birde aklı bu kadar karışıkken nasıl olur bilmiyorum. Yalnız şöyle olabilir, Naz abiyle tanışınca onunla iyi anlaşır ve en azından Naz cephesinde normal bir arkadaşlık boyutu olur Tarık da bu ilişkiyi kıskanabilir. Bunu yazdım ama ben ne kadar inanıyorum :) . Ayrıca böyle bir ilişki olması için pınar ve abisinin yer alacağı bölümlerin çok olması gerekiyor(ki bunu istemiyorum). Bir arkadaş 30-35 bölümleri arasında öpüşme olacak demiş, aşk itirafı da bu bölümlerde olabilir o halde

bülbül
14-01-07, 00:31

Zaten amaç belli...karşısındaki yakışıklı olmuş olmamış, karizmatikmiş değilmiş, kısaymış uzunmuş fark yapmaz Naz için....:img-hyste :img-hyste Amacımız Tarık'ı kıskandırmak, sinir etmek...Ondan sonra çocuk söyledimi söyledi oluyor...:img-wink: :img-wink:

ebru.karaca
14-01-07, 00:35
Sevgili teletabi;
Güzel bir yorumla aramıza katılmışsın... Çok beğendim ben de. Hoşgeldin..

deniz_15;
Yeni imzanı pek bir beğendim.. :)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2079455#post2079455
resme burdan ulaşabilirsiniz..
Burçinciğim, resim için teşekkürler..
Ama arkadaşlar şunu da söyleyeyim, bu oyuncuyu hatırlıyorum ve inanın resimde pek iyi çıkmamış. :) Yoksa normalde daha hoş biri..
http://img406.imageshack.us/img406/3715/pic0065on1cl5.jpg
ya arkadaşlar eğer gördüğüm resim doğruysa yakışıklı dediğiniz adam bu mu tarık bu abiyi 10 la çarpar 20 ye böler... bence hiç de yakışıklı değil....:img-hyste

Arkadaşlar;
Diziye gelen oyuncular, gerçekten de işini iyi yapan, bu işe emek vermiş, tiyatro kökenli oyuncular.. Bu diziyi bu kadar sevmemizde oyuncuların bu yeteneklerinin payı büyük.

O yüzden, düşünüyorum da, diziye yeni gelen bir oyuncu, seyirci ve dizi hakkında bilgi edinmek, bir şeyler öğrenmek için bu forumu okusa ve bu tür yazıları görse çok üzülür.

Bence bu tarz yorumlar yapmayalım. Yani dizide gördüğümüzde, karakter hakkında yorum yapılır tabi ama.. böyle tipleri işin içine karıştırmak, belden aşağı vurmak gibi geliyor bana...

Üstünüze alınmayın.. Hepimizin ara ara yaptığı bir hata bu.

Medea
14-01-07, 00:35
Naz bu belli olmaz tabii ama onun birine güvenmesi için o kişinin yalan söylememesi yeterli gibi birşey oldu nerdeyse son zamanlarda.Eğer o abi bunda başarılıysaaa...işte o zaman yandı Tarık demektir.

~ topiqq ~
14-01-07, 00:41
bu arada dikkat ettiniz mi bilmiorm ama abinin giyim tarzı hafif italyan yani..boğazlı bluz, atkı falan..umarım bu yurtdışı italya değildir yoksa olaylar BAYA bi karışacak..tarık'ı çok zor günler bekliyor gibi geldi bana

whiteangel
14-01-07, 00:44
bu arada dikkat ettiniz mi bilmiorm ama abinin giyim tarzı hafif italyan yani..boğazlı bluz, atkı falan..umarım bu yurtdışı italya değildir yoksa olaylar BAYA bi karışacak..tarık'ı çok zor günler bekliyor gibi geldi bana

tam üstüne bastın:img-yes: abi İtalya'dan geliyormuş.. Onun yorumunu yapmıştık geçen sayfalarda. Ralli ekibinden olabileceğini, Tarık'ı tanıması ihtimalini bile düşündük.:img-wink:

Kara İnci
14-01-07, 00:45

Sen orasını kaçırdın herhalde abimiz İtalya'dan dönüş yapıyor.Yani tahminlerin doğru..

Bu arada yeni oyuncumuzun fotğrafı verilen şahıs olduğu kesinleşti galiba.Şimdi sizler Koçum Benim'den bahsedince ben de hatırladım.Bir insan bu kadar mı değişir.Neyse önemli olan tipi değil oyunculuğu ve dizimize katkıları zaten...

ebru.karaca
14-01-07, 00:49
E be uğur kedi! Neredesin? Küstürdük mü seni? :) Fazla mı üstüne geldik? :)

valla isterse dünya yakışıklısı olsun, ister tarığı tanısın, ben yazdığım senaryoya tarık ile abi karşılaşmasını koymadım. ama senaryom da, abi tarığa ciddi kararlar aldırıyo.

not: senaryo yazım aşamasında :)

Harika! Özlemle bekliyoruz güzel senaryolarını..

bak bu çok doğru bir tespit nowar..gerçektende naz o kadar onun için söylenen şarkı varken bir tanesini bile çıkarmaya uğraşmadı.çünkü hep şöfördü karşısındaki.hep kendiyle çatıştı..oysa aynı sosyal sınıftan başka bir kız şöför olan tarığın söylediği bir şarkıyı çıkarmak için sabaha kadar uğraşıyor..asıl nazı kızdıran bu oldu..çünkü karşısındaki kızın çok ciddi bir rakip olduğunu farketti...:))

Katılıyorum. Naz böyle bir şeyi aklına bile getirmedi.
Gerçi kemanla değil de, çello ile denemesi daha bir mantıksız ama Pınar'ın her şeyi bildiği senaryoda mantıksız durmuyor.

Burçin'ciğim, biz bayanlar her zaman bize ilgi göstereni anında anlarız. Bazen ilgisinden ,bazen ilgisizliğinden ! İmalar hat safhada, romantik bakışmalar aşmış... öpücük ile ilgili açıkça konuşulmuş... arkadaş olanamayacağı açıkça söylenmiş... daha ne bekliyor....

Bir dip not: Eşim bana hiç bir zaman evlenme teklif etmedi. Bana kuru fasulye pişirmeyi bilip bilmediğimi sordu !!!! Bende neden sorduğunu sordum. Çok severim de dedi. İma dan çıkan sonuç ... bu konuşmayı yaptığımız günü hala kutluyoruz. Evlenmeye karar verme yıldönümü olarak . :img-hyste

İnşallah Naz açılırda hepimiz mutlu oluruz. bende ondan bekliyorum ama gidişat aynı anda patlayacaklarmış gibi geliyor.

Sevgili qsawe;
Yazın çok güzelmiş. :)Özellikle kuru fasülye bölümünü çok sevdim. Çok romantik..

Kara İnci
14-01-07, 00:54
Katılıyorum, madem Naz kıskanılacak bari değecek birinden olsun. Bora veya Cenk gibi biri değil, normal ve iyi biri olsun (bu ihtimal Tarık' ın başına bela olacağı için zayıf görünüyor tabi) . Bazı vasıfları olsun, hatta kız kardeşi gibi enstrüman falan çalsın ama mümkünse sesi güzel olmasın :) ...

Sana katılıyorum.Herşeye dayanırım ama Tarık'dan başkasının Naz'a ve dolayısıyla bizlere şarkı söylemesine dayanamam.Tarık'la her konuda yarışa bilir ama mümkünse ses konusun da yarışmasın.Bari o özel kalsın...

burcin_kaplan
14-01-07, 00:57

ne yazık ki italya..26. bölümde pınar dedi abim gelmiş italyadan diye..
yani büyük ihtimalle alofnsoyu tanıyor..arkadaşı fln olmasada en azından tvlerde görmüştür..

ceza_cansu
14-01-07, 01:04
yani büyük ihtimalle alofnsoyu tanıyor..arkadaşı fln olmasada en azından tvlerde görmüştür..

Eğer abi Alfonso'nun arkadaşı değil sadece tv den tanıyorsa benzetiyorsunuz der kapatır konuyu.Tarık için tek sorun Naz olur.Ama eğer bu abi Tarık'ın arkadaşı falansa işte o zaman Tarık için daha kötü olur.Benzetiyorsunuz diyip konuyu da kapatamaz.Adam Tarık'ın bir lafından mutlaka Alfonso olduğunu anlar.En olmadı emin olmak için lakabıyla seslenir.Tarık'da dalgınlıktan cevap verirse işte o zaman durumlar karışır.

tarik_naz
14-01-07, 01:06
Oynadığı diziler..

burçin, kötü rolde oynadığını hatırladığım dizi buydu. zaten o dizinin sonlarına doğru girmişti. ve sapık rolündeymişti. tabi o zamanlar gençti, toydu :) şimdi nasıl bilmiyorum. bence iyi bi seçim. en az 3 bölüm görürüz gibime geliyo bu abiyi :)

bu arada biraz önce gönül yarası filmini izledim de. meltem cumbul bizim dizi de konuk oyuncu olarak oynasa ne güzel olurmuştu yaa. naz'ın yakın bi akrabası rolünde, onunla derdini paylaşabileceği bi karakterde.

ayrıca meltem cumbul'un dışında erkek oyunculardan da en çok şafak sezer'in diziye katılmasını isterdim. tam bi cümbüş olurdu o girdikten sonra diziye. o da hulusi'nin bi akrabası rolünde girebilirdi diziye.

ucankarga'ya çok mu "ah" ettik ne, mahkeme siteyi kapamış. :)

Bu Sayfaya Erişim Mahkeme Kararıyla Engellenmiştir!

burcin_kaplan
14-01-07, 01:08
Eğer abi Alfonso'nun arkadaşı değil sadece tv den tanıyorsa benzetiyorsunuz der kapatır konuyu.Tarık için tek sorun Naz olur.Ama eğer bu abi Tarık'ın arkadaşı falansa işte o zaman Tarık için daha kötü olur.Benzetiyorsunuz diyip konuyu da kapatamaz.Adam Tarık'ın bir lafından mutlaka Alfonso olduğunu anlar.En olmadı emin olmak için lakabıyla seslenir.Tarık'da dalgınlıktan cevap verirse işte o zaman durumlar karışır.

ya sonuçta kesin tnaıcak gibi gleiyor bana.we artık tarık bu beladan nasıl sıyrılacak onuda çok merak ediyorum...YOksa her zaman sıyrılıyordu ama bu sefer sıyrılamayacak mı?
uğurkedi gelsede bi kaç tiyo werse keşke:img-in_lo

RebeCa
selam millet,
yok yok bu ugur kedının gelecegı yok uykum geldı ben kaçıyorum umarım yarın foruma geldıgmde ugur kedı guzel haberler verır.

şu an merak ettıgım tek şey ıtırafın kaçıncı bölümde olacagı yoksa bizim inatçı keçıler nasıl bırleşecek dıye kafa yormaktan yoruldum.ugur kedı geldıgınde lütfen de kı şu bolumde ıtıraf olacak dekı rahat bır nefes alalım.
ıyı geceler.

Kara İnci

Zaten abi Naz'la ilgilenir ve Tarığın da Alfonso kimliğiyle ilgili sırrını ortaya çıkarırsa Tarığın işi çok zorlaşır. Tarık abinin durumu anlatması endişesiyle olaylara istediği gibi müdahale de edemez.Gerçi Naz'ın Tarığın kardeşi olduğunu düşündüğü sürece bu bilgi Naz konusun da abinin işine yaramaz.Ama Naz'ın kardeşi olma sıfatıyla durumdan haberdar olduğunu düşünmesi ve bu konu da rahatça konuşması Tarık için sorun olur...:img-yes:

burcin_kaplan
14-01-07, 01:12
burçin, kötü rolde oynadığını hatırladığım dizi buydu. zaten o dizinin sonlarına doğru girmişti. ve sapık rolündeymişti. tabi o zamanlar gençti, toydu :) şimdi nasıl bilmiyorum. bence iyi bi seçim. en az 3 bölüm görürüz gibime geliyo bu abiyi :)

bu arada biraz önce gönül yarası filmini izledim de. meltem cumbul bizim dizi de konuk oyuncu olarak oynasa ne güzel olurmuştu yaa. naz'ın yakın bi akrabası rolünde, onunla derdini paylaşabileceği bi karakterde.

ayrıca meltem cumbul'un dışında erkek oyunculardan da en çok şafak sezer'in diziye katılmasını isterdim. tam bi cümbüş olurdu o girdikten sonra diziye. o da hulusi'nin bi akrabası rolünde girebilirdi diziye.

yanlız bu çocukta bişe war galiba genelde kötü rollere çıkmış böylemi olacaktı olsun koçum benim olsun..iksinide izlemiştim zamanında ben ..nedense kötü rollerde oynaması bizim dizide demi öle bi rolde oynayacak sorunu getiriyor benim aklıma ..alfonso olayı yüzünden şantaj fln bilmiyorum yani olur olur..

uçankarga kapandı ha, bende niye giremiyorum dicektim , bizim anket wardı en son orda naza oy vericektim bi baktım açılmıyor..çok ahımızı aldılar ama ondan olabilr gerçektende:)

ebru.karaca
14-01-07, 01:15
27.bölüm senaryolarını koymaya başladım. biraz geniş kapsamlı ama ne yapalım tarık ve naz yanyana zor gelirler yeni bölümde. umarım beğenirsiniz.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=18

Zaten amaç belli...karşısındaki yakışıklı olmuş olmamış, karizmatikmiş değilmiş, kısaymış uzunmuş fark yapmaz Naz için....:img-hyste :img-hyste Amacımız Tarık'ı kıskandırmak, sinir etmek...Ondan sonra çocuk söyledimi söyledi oluyor...:img-wink: :img-wink:

Değil mi ama? :)

Evet, iyi ya da kötü. Dost ya da düşman.. Şahsen tanışıyorsa problem.. Dediğin gibi sadece televizyonsa, halledilir..

Medea
14-01-07, 01:49
O gelen abinin tabii ki bir fonksiyonu var;ya ortalık kızıştırıp Tarık ve Nazı yaklaştıracak daha da ya da Tarıkı tanıyıp onu zora sokacak.Tutup Tarıkın sırdaşı olamayacağına göre-ki büyük demiim senaristler napar bilinmez :) -mutlaka iki ihtimalden birisidir.Yakışıklılık dikkat çekici karizma da ama unutulmamalı ki kadınlar kendilerini anladıklarını düşündükleri erkeklere de yaklaşırlar,eğer o abi bu güveni ona verirse Tarıkın tahtı kısa süre de olsa sallanabilir.

Kara İnci
14-01-07, 02:00
O gelen abinin tabii ki bir fonksiyonu var;ya ortalık kızıştırıp Tarık ve Nazı yaklaştıracak daha da ya da Tarıkı tanıyıp onu zora sokacak.Tutup Tarıkın sırdaşı olamayacağına göre-ki büyük demiim senaristler napar bilinmez :) -mutlaka iki ihtimalden birisidir.Yakışıklılık dikkat çekici karizma da ama unutulmamalı ki kadınlar kendilerini anladıklarını düşündükleri erkeklere de yaklaşırlar,eğer o abi bu güveni ona verirse Tarıkın tahtı kısa süre de olsa sallanabilir.

Dediğin gibi abimiz güven konusun da Naz'dan artı puan alırsa Tarığa kızdığı şu dönemler de Naz'ın kafası karışabilir.Kendisini sevmeyen birisi ile zaman öldürmektense kendisiyle ilgilenen biriyle vakit geçirmeyi tercih edebilir.Bunları yapar da bunun üzerine Tarık onu ne yapar Allah bilir...

ebru.karaca
14-01-07, 02:24

Evet bak bu doğru Elgiz.. Tarık'dan başkasının Naz'a verebileceği şey, güvendir..

O yüzden, umarım vermez..

Bu arada Serdar, senaryolarını yeni okuyabildim.. Muhteşem olmuşlar.. Teşekürler.. Gerçekten. Devam kardeş devam.. Bilgisayar bölümünü bırak sen.. Senaristlik sana çok yakışıyor..:)

tarik_naz
14-01-07, 02:30
Bu arada Serdar, senaryolarını yeni okuyabildim.. Muhteşem olmuşlar.. Teşekürler.. Gerçekten. Devam kardeş devam.. Bilgisayar bölümünü bırak sen.. Senaristlik sana çok yakışıyor..:)

saol ebru, beğenmenize sevindim. şuan hala senaryonun devamını yazıyorum.duygusal bi senaryo oluyo :( uğur kedi'nin söylediği 220 voltluk gerilime pek ayak uyduramasak da yazıyoruz işte. yarın öğlene doğru devamı gelecek.

simser
14-01-07, 02:47
arkadaşlar starda iki dizi tekrarı görünüyo!! biri 9:30 diğeri 16:10 bunlardan biri yy olabilir ama hangisi????? bilen varmı??

9daki yalancı yarimmiş!! yrn izlemek izteyenlere duyrulur!!!:)

ebru.karaca
14-01-07, 03:07
saol ebru, beğenmenize sevindim. şuan hala senaryonun devamını yazıyorum.duygusal bi senaryo oluyo :( uğur kedi'nin söylediği 220 voltluk gerilime pek ayak uyduramasak da yazıyoruz işte. yarın öğlene doğru devamı gelecek.

uğur kedinin dediklerini neredeyse unuttum zaten Serdarcığım.. O kadar uzun süredir gelmedi ki buralara.. Sen takıl kafana göre.. :)

whiteangel
14-01-07, 03:24
Evet bak bu doğru Elgiz.. Tarık'dan başkasının Naz'a verebileceği şey, güvendir..

O yüzden, umarım vermez..

1- Hayır Naz'ın Tarık'a güveni var.Yani en azından arkadaşçılık oynamaya başladığından beri Tarık'a güveniyor.Aralarında inatçılık ve idrak edememekten başka sorun yok.(bana göre)
2- Serdar senaryo çok güzel olmuş, devam.. ellerine sağlık:)

jcdenton
14-01-07, 03:39

arkadaşlar şevkinizi kırmak istemem, ama sanırım sadece ADSL kullanıcılarına karganın IP adresi bloke edilmiş ben kablonet kullanıyorum ve bir sorun yok. Bende de YY Resmi sitesi açılmıyor. Bakımda heralde.

Bu arada çok fazla mesaj atmasam da, YY ile ilgili tüm yazdıklarınızı, yorumlarınızı okuyorum, gerçekten çok keyif alıyorum. Herşeyden önce
genelde forumlarda olan düzeysizlik burda yok (aman olmasın da) Zaten bu da bu başlığın çok iyi olmasının ve daha da iyi olacağının göstergesi.

Sevgiler...

Medea
14-01-07, 03:51
Naz güvendiğini sanıyor Tarık'a daha doğrusu güvenmek istiyor ondan bir süredir kendini böyle ikna etmeye çalışıyor.Ne var ki bu durum da sallantıda çünkü Naz onunla arkadaş olamayacağının ayrımına iyice varmaya başladı son bölümde.Bu "arkadaş" Naz gidip de yerine "aşık" Naz gelirse seyreyleyin şamatayı siz.

Bedişş
14-01-07, 04:16
Slm Arkadaşlar,
Merakla beklenen abinin nihayet resmi gündeme gelmiş.Yakın da isminide öğreniriz artık.Bence bu abi hiç hayraalamet değil gibi görünüyor.Hepinizin de bildiği gibi daha önce Tarıkın rakip olarak gördükleri(Cenk ve Bora) hep kötü karakterlerdi.E şimdi bu abinin iyi bir karaktar olacağını nasıl düşünüyorsunuz.Buna dizinin kötü karakteri olmalı ki Tarık iyice çileden çıksın öyle değil mi???

Bu arada Tarık-Naz senaryon çok mükemmel olmuş.Seni kutluyorum.Tam istediğim gibi valla.Okurken birçok yerinde gülmekten öldüm.Hiç amatörce değil.Oldukça profesyonel yazdıkların.Senaristlere ayıp olacak ama senden feyz alsınlar diyorum.Bu yazdıkların inşallah boşa gitmez ve gelecekte senin yazdığın başka bir senaryonun da dizisini keyifle izleriz ..

eroglu_forever
14-01-07, 09:18
Uçankuş TTNetin Yaptığı Saçma Sapan Sansüre Maruz Kalmış Malesef, Site Kapalı Değil, Yayınına Dewam Ediyor.

ADSL Kullanıcıları TTNetin Alt Yapısını Kullnadıkları İçin Otomatik Alınan IP Adresi İle Bloke Edilmiş...

UçanKuş Gibi Bloke Edilen Sitelere Ek Programsız Girebilmek İçin :

Başlat + Tüm Programlar + Donatılar + İletişim' e Girin We Ağ Bağlantınıza Sağ Tıklayın, Özelliklerine Girin, İnternet İletişim Kurallarına Çift Tıklayın Aşağıdaki DNS Sunucu Adreslerini Kullan Seçeneğini İşaretleyip Hemen Altındaki Yeğlenen DNS Sunucusu Kısımına Aynen Girin : 4.2.2.1 Tamam Deyip Çıkın, Modemi Açın Ve Kapayın, UçanKuş Karşınızda, OK???

Ankete Katılmayı Unutmayın...

Diziye Gelince Ben Bu Bölümde Belkıs Hanımı Tekrar Aramızda Görmek İstiyorum. Bu Gidişle Bizim Gururlu Aşıkların Birbirlerine Açılacakları Yok...Profosyonel Yardıma İhtiyaçları War :img-hyste Bence Belkıs Hanım Bu Konudaki Tek Yetkili Kişi...

Abi Olayına Gelince,,,Hiç Gelmesem Daha İyi,,,Abimiz Beni Geriyor Malesef,,,Diğer Bütün 3. Şahıslar Gibi,,,Umarım Misyonunu Çabucak Tamamlar We Çeker Gider,,,Kimbilir Belki Bu Abi İstemeden De Olsa Bizimkilerin İlişkisini Çok Daha İleri Bir Noktaya Getirecek Hadi Hayırlısı,,,Bu Arada Pınarla İlgli Hiç Bir Fikrim Yok,,,Eğer Bu Oyundan Habersizse Tarığın İşi Zor...

Medea
14-01-07, 10:23
Ben de adsl kullanıyorum ama bende açılıyor o site.Bu arada ne olursa olsun o abinin rakip olamayacağını düşünüyorum uzun vadede ama Tarıkı bunaltacak o kesin.

handeozbek
14-01-07, 10:28
ben dizinin resmi sitesine ulaşamıyorum bu konuda bilginiz var mı? Kesinlikle sinirliyken hareket etmemek gerekiyor. Diziyi ikinciye izledim. Olayları az çok bilerek izleyince bakış açın değişiyor. Nedense ilk izlediğinde ne olacak diye merak ettiğin için söylenen bir söz, yapılan kıskançlıklar daha bir ağır geliyor. Ama bunları sindirip, yapılan yorumları okuduktan sonra izleyince hem daha az üzülüyorsun hem de bazı yerlerde ama haklıymış diyebiliyorsun

Medea
14-01-07, 10:33
yalanciyarim.com'daki sorun sunucudan kaynaklanan bir kesinti ,en kısa zamanda giderilecek arkadaşlar bilginize.

nowar_77
14-01-07, 10:38
perşembe gecesinden sonra ilk defa bu sabah tekrarını izledim 26. bölümün ve ilk izleyişimdeki kanaatim değişmedi.."sen daha çok hak ediyorsun"sözü üzerine sinirlenip mutfağa gidince ilk sözü "üşenmemiş bütün gece oturup şarkıyı çalışmış" olmuş..yani tarık a değil pınar a kızmış..kendinin akıl edemediği şeyi yapıp tarık ın beğenisini kazandığı için..içten kendine de kızmıştır o ...

son sahnede de insan bir merak eder bu adam benle ne konuşacak diye..ama yok o ne yapmış"ayyy ben de abiyi çok merak ediyordum"demiş...bir yerde tercih yapmış..tarık ın söyleyecekleri mi..abi mi..sonuç abii...tarık ın "benim acelem var ,çabuk tercihini yap"cümlesi naz ın iki şık arasında epey bir düşünmesine sinirle verilmiş bir tepki..yanii bu bölüm bütün o sözleri hak etmiş naz ...

qsawe
14-01-07, 10:56
perşembe gecesinden sonra ilk defa bu sabah tekrarını izledim 26. bölümün ve ilk izleyişimdeki kanaatim değişmedi.."sen daha çok hak ediyorsun"sözü üzerine sinirlenip mutfağa gidince ilk sözü "üşenmemiş bütün gece oturup şarkıyı çalışmış" olmuş..yani tarık a değil pınar a kızmış..kendinin akıl edemediği şeyi yapıp tarık ın beğenisini kazandığı için..içten kendine de kızmıştır o ...

son sahnede de insan bir merak eder bu adam benle ne konuşacak diye..ama yok o ne yapmış"ayyy ben de abiyi çok merak ediyordum"demiş...bir yerde tercih yapmış..tarık ın söyleyecekleri mi..abi mi..sonuç abii...tarık ın "benim acelem var ,çabuk tercihini yap"cümlesi naz ın iki şık arasında epey bir düşünmesine sinirle verilmiş bir tepki..yanii bu bölüm bütün o sözleri hak etmiş naz ...

Aynen katılıyorum. çenesini bir tutsa neler olucak ama , yokkk susarmı gene en olmayacak lafı edip gitti sonunda. ( Hala iner umudum var genede. hemcinsimin fırsatları bu kadar rahat harcamaması açısından....)

tarik_naz
14-01-07, 11:42
Günaydın... ve hatta tünaydın Serdar.... senaryonu şimdi okudum ... kalemine sağlık da devamı geliyor mu???

Bu arada nerde bizim elemanlar kimse kalmamış sitede... pazar rehaveti olsa gerek

günaydın herkese.
qsawe devamı geldi ekledim şimdi, tarık, pınar'dan mecburiyetten ayrılır ve şoför olduğunu hatırlar.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2084721#post2084721

whiteangel
14-01-07, 11:58
günaydın herkese.
qsawe devamı geldi ekledim şimdi, tarık, pınar'dan mecburiyetten ayrılır ve şoför olduğunu hatırlar.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2084721#post2084721

Her zamanki gibi döktürmüşsün Serdar'cım. Ellerine sağlık. Son bölüm çok hüzünlü olmuş yaa:img-yes:

qsawe
14-01-07, 12:42
Serdar, sende bizim senaristlerden aşağı kalmıyorsun. Onlar gibi herşeye misilleme yapmaya başladın.... Sondaki Evet çok iyiii....

Hüzünlü olmuş hakikaten ama Naz tam yansımış senaryoya... kaba kuvvetten hoşlanmam ama kafasını tutup duvara vurasım geliyor valla.... belki aşkın kör ve sağır ettiği kafa gene çalışmaya başlar :img-wink:

Ama şuda bir gerçekki bizi bukadar sinir etmeseler bu kadar tadı çıkmaz bu dizinin... Bir an da kahkahalarla gülerken bir sahne sonra sinirden saç baş yolacak hale getirebiliyorlar.

ŞEKER KIZ
14-01-07, 13:12
gerçektende öyle...nerde o patron şöför ilişkisi. ya gerçek 1-20 bölüm dahil çok güzeldi. Ama birden ne olduysa senaristler ya konu bulamadılar yada diziyi uzatmak için gereksiz konu koydular. Cidden onlara arkadaş,abi/kardeş ilişkisi hiç yakışmamış ve hatta sırıtmış.Ben eski hallerini özledim..... Arkadaş ilişkisi hiç olmamış aslında bir çok konu bulabilirlerdi tamam 20. bölümde bir yakınlaşma oldu. fakat bu kadar hızlı gitmeyecekler biraz daha devam edeceklerdi patron şöför ilişkisine.Bu arkadaş ilişkisi olmazsa iyi olurdu.....yada birbirlerine açık olacak bir ilişki başlayacaktı. Oysa nerde.........:sad53: :sad53:

tarik_naz
14-01-07, 13:17
çok durgun bugün burası, senaryoları hızlandırayım bari :)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2085347&posted=1#post2085347

whiteangel
14-01-07, 13:25

Süper olmuş:) eveettt bence de Naz tam bir aptal gibi davranıyor:)

qsawe
14-01-07, 13:27
Serdarrrr Aştın kardeşim sen kendini... Çok iyi valla.... Ama biliyorsun dimi biz 27 yi izledikten sonra gene karıştırıcaz... hangisi tv deydi... hangisi sitede diye :icon_whis

xeno
14-01-07, 13:38

tarık naz senin senoryaların diziye göre açıkçası daha çok hoşuma gitmeye başladı, en azından naz aptal olduğuna inanmış , bu da bir gelişme :)

Eh artık aptal olduğuna anladıktan sonra Naz' ın aşk uğruna yapacağı hamleyi de en kısa zamanda senoryonda bekliyorum sabırsızlıkla:)

Ellerine sağlık :)

nowar_77
14-01-07, 14:05
tarık naz senin senoryaların diziye göre açıkçası daha çok hoşuma gitmeye başladı, en azından naz aptal olduğuna inanmış , bu da bir gelişme :)

Eh artık aptal olduğuna anladıktan sonra Naz' ın aşk uğruna yapacağı hamleyi de en kısa zamanda senoryonda bekliyorum sabırsızlıkla:)

Ellerine sağlık :)

ben tarık-naz o "aptalım" ın açılımını öbür senaryonun devamında yazmadan kesin yorum yapmak istemiyorum:)naz onun devamında "ben gerçekten aptalım..bu kız şimdi ne demek istedi,anlamadım" demesinden korkarım:)

senaryolar çok güzel tarık-naz ...sen de olmasan ...ellerine sağlık

blue_eclipse
14-01-07, 14:21
tarık_naz senaryonu yeni okudum.muhteşem olmuş:img-yes: tebrikler:good: okurken diziyi izler gibi oldum,çok yaratıcısın.abi olayı çok komikti(tarığın elinden bir kaza çıkma durumu:))devamını bekliyoruz:img-wink:

burcin_kaplan
14-01-07, 14:23
ben tarık-naz o "aptalım" ın açılımını öbür senaryonun devamında yazmadan kesin yorum yapmak istemiyorum:)naz onun devamında "ben gerçekten aptalım..bu kız şimdi ne demek istedi,anlamadım" demesinden korkarım:)

senaryolar çok güzel tarık-naz ...sen de olmasan ...ellerine sağlık

:img-hyste bu kızı gerçektende iyice aptal yaptık:) en iyisi tarık buna yazıp wersin sözle olmuyor bu işler bi mektup falan yazsında belki 100 kere okuyunca anlar:):)
zaten tarıkıda kendi gibi zannedip aynı lafı 100 kere yazmıştı ya mektubunda(özür dilerim özür dilerim..) yanlız şaka maka gerçektende o mektup olayı çok güzeeldi tarıkıda çok etkilemişti ilerde öle bişe olur mu acaba nazdan tarıka bi mektup seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum...gibilerrinden:)

Buyukbaba
14-01-07, 14:25
Tünaydın herkese.
Az evvel tekrar izledim acaba senaristler birşeylerden dolayı mı söylettiler o lafları diye. Var mı acaba bir yerlere sıkıştırdıkları birşeyler diye ve sondaki Tarık'ı sinir eden "abiyi de merak ediyorum" lafının kökeni sanıyorum, öğlen okula gidecekleri sırada, Naz Pınar'dan bir an önce kurtulmak isterken Pınar'ın "ben de geleyim" demesiyle Tarık'ın "hiç sormayacaksın sanmıştım Pınarcım" ı olsa gerek.

O sonda ettiği laf tam anlamıyla Tarık'ın bu hareketine karşılık geliyor. (illa rahatlatacağım ya kendimi)

blue_eclipse
14-01-07, 14:48
belkıs hanım acaba 27.bölümde olacak mı?hulusi beyle ikisinin atışmaları çok hoş oluyordu..hele hulusinin 1300 yaşında kadın deyişi kulaklarımdan gitmiyor:)

handeozbek
14-01-07, 15:11
bende naçizane senaryomu ekledim.tarık_naz ınki kadar güzel olmasa bile okursanız sevinirim.Bu arada tarık_naz senaryoların süper.Devamını merakla bekliyorum.

Kara İnci
14-01-07, 15:13
tarik_naz ellerine sağlık.Senaryon herzaman ki gibi süper.Sen aştın artık.Her geçen gün bu işte biraz daha ustalaşıyorsun.Devamı gelecek herhalde.Çünkü hala bahsettiğin şarkıyı göremedim.Sabırsızlıkla bekliyorum...:good:

handeozbek senin de ellerine sağlık.Çok keyifli bir çalışma olmuş...:good:

ceren81
14-01-07, 15:23
arkadaşlar senaryolarınız çok güzel olmuş...handeozbek , Tarık_Naz ellerinize sağlık...:happy0064 :happy0064 devamını sabırsızlıkla bekliyoruz:img-wink:

blue_eclipse
14-01-07, 15:32
bende naçizane senaryomu ekledim.tarık_naz ınki kadar güzel olmasa bile okursanız sevinirim.Bu arada tarık_naz senaryoların süper.Devamını merakla bekliyorum.

senaryonu beğendim.saflık olayına iyiden iyiye değinmişsin:)Yalnız şu sondaki tokat olayı biraz aşırıya kaçmış:)Tarık'ın karakterine pek yakıştıramadım.Hani Naz yapsa yeridir:)

handeozbek
14-01-07, 15:38
senaryomu beğenmenize sevindim.Tarığın tokatı konusuna gelince adam bunca zaman biriktirdi biriktirdi artık canına tak dedi.Bir an sinirine hakim olamadı böyle bir şey yaptı ama merak etmeyin bir sonra ki senaryomda Tarık öyle bir şey yapacak ki Naz o tokadı çoktan unutacak.Hatta hak ettiğini anlayacak.

BERNA
14-01-07, 15:38
Arkadaslar

Senaryolarin eklenme haberlerinin bu basliga yazilmasinda bir sakinca yoktur ama sizin de bildiginiz gibi senaryolarin yorumlarinizi yapabileceginiz ayri bir baslik bulunmaktadir.

Bundan sonra daha dikkatli olmanizi rica ediyorum hem kurallara uymak acisindan hem de bilmeyen arkadaslarimiz bu yorumlarin birer tuyo oldugunu sanabilirler.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

elmali-turta
14-01-07, 16:28
arkadaşlar bu hafta akşamüstü dizinin tekrar bölmüleri yayınlancakmı acaba bilenininz varmı??? :):)

qsawe
14-01-07, 16:33
arkadaşlar bu hafta akşamüstü dizinin tekrar bölmüleri yayınlancakmı acaba bilenininz varmı??? :):)

star tv de program yarın açıklanıyor. Ama tahminimce yayınlamaya devam edeceklerdir.

ŞEKER KIZ
14-01-07, 16:47
arkadaşlar senaryolar harika olmuş. bu arada senaryoya bir yağmur sahnesi eklesenize bence çok güzel olur.yada bu itiraf yağmur altında olsa çok romantik olurdu.her ikisi kıskançlıktan ne yapacağını bilemez halde kendilerini dışarı atarlar bu arada yağmur yağıyordur.birbirlerine doğru sinirli bir şekilde yürürler. ve sen ne yaptığını sanıyorsun derler bu arada sırılsıklam olmuşlardır.eee gerisiide siz düşünün ne olurdu diyee....:good:

tarik_naz
14-01-07, 17:36
ve senaryonun son parçası. tarık, en zor kararı verir, bu karar belki de herşeyin başlangıcı olacaktır. ayrıca o anki durumunu anlatan çok güzel bi şarkı.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2087675#post2087675

whiteangel
14-01-07, 17:59
ve senaryonun son parçası. tarık, en zor kararı verir, bu karar belki de herşeyin başlangıcı olacaktır. ayrıca o anki durumunu anlatan çok güzel bi şarkı.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2087675#post2087675

Şimdi senaryonu okuyunca evet kesinlikle o gülün aşk itirafında çok önemli bir rolü olacağını düşünüyorum.:)

ceza_cansu
14-01-07, 19:39
Maşallah bugünde muhabbetimize doyum olmuyor.Ama biz ne yapalım özet yok,elde fazla tüyo da yok.Yapılıcak tahminlerde yapıldı.E sessizleştik tabi.Sabah baktım aynı sayfa akşam girdim aynı sayfa.

elmali-turta
14-01-07, 19:42
arkadaşlar kaç saattir bakıyorum kimsecikler knouşmuyo 10 kişi online onlarda yorum okuyo heralde bize bi uğur-kedi ve tiyoları lazım anlaşılan.
acaba yarın akşam fargman verirlermi belki bi süpriz yapıp gece verirler:)geçen haftaki gibi bekletmesinlerde yine:img-wink: :icon_whis :icon_whis

ŞEKER KIZ
14-01-07, 19:57
senaryo harika olmuş ama gerilim eksik kalmış hani uğur kedinin bahsettiği gerilim. ya bu arada hocam siz ve tüyolarınız yokken forum çok sakin kalmış öyleki ilerleyemiyoruz....bu arada ben naza yaptıklarını haketmiş gibi davranılıyor ama unutmayın arkadaşlar şu ana kadar tarık can acıtma sahnelerinde nazdan bir adım önde ...soruyorum size naz birini öptümü örnek bora yada cenki. ama tarık melisayı öpmese bile frenceskayı öpmüştü nazın gözleri önünde.nazın bu bölümlerde bilerek tarığı kıskandırmaya çalışmış fakat asla aşırıya kaçmamış. hatta boranın yüzük sahnesi gibi tarığa açıklamıştır...
Naz kaprisli evet şımarık bi kız ama unutmayın naz annesiz büyümüş babasıda yumuşak huylu biri eminim çocukları ne istemişse yapmıştır. tabi şımarmıştır fakat asla aşırı değil ve bence hatalarından ders almıştır. bu arada senaristlere yeni bir konu çıktı çok duygusal hüzünlü bir sahne olur mutlaka mendiller çıkar annesinin ölüm yıl dönümü olursa. gerçekten de çok duygusal bir sahne olurdu yok yok koymasınlar en iyisi....:sad53: :sad53:

willlover
14-01-07, 20:16
senaryo harika olmuş ama gerilim eksik kalmış hani uğur kedinin bahsettiği gerilim. ya bu arada hocam siz ve tüyolarınız yokken forum çok sakin kalmış öyleki ilerleyemiyoruz....bu arada ben naza yaptıklarını haketmiş gibi davranılıyor ama unutmayın arkadaşlar şu ana kadar tarık can acıtma sahnelerinde nazdan bir adım önde ...soruyorum size naz birini öptümü örnek bora yada cenki. ama tarık melisayı öpmese bile frenceskayı öpmüştü nazın gözleri önünde.nazın bu bölümlerde bilerek tarığı kıskandırmaya çalışmış fakat asla aşırıya kaçmamış. hatta boranın yüzük sahnesi gibi tarığa açıklamıştır...
Naz kaprisli evet şımarık bi kız ama unutmayın naz annesiz büyümüş babasıda yumuşak huylu biri eminim çocukları ne istemişse yapmıştır. tabi şımarmıştır fakat asla aşırı değil ve bence hatalarından ders almıştır. bu arada senaristlere yeni bir konu çıktı çok duygusal hüzünlü bir sahne olur mutlaka mendiller çıkar annesinin ölüm yıl dönümü olursa. gerçekten de çok duygusal bir sahne olurdu yok yok koymasınlar en iyisi....:sad53: :sad53:

Ben de Naz karakterinin gıcıklıklarını severim, o yüzden de onun, Tarık'tan bu denli davranışları çok da hak ettiğini düşünmüyorum. Tarık'ın özellikle Pınar karakteri girdikten sonra yaptıkları, Naz'ı çok çaresiz durumlara sokuyor. Başka zaman olsa en azından misilleme yapmak için Bora'yı, Cenk'i kullanırdı. Ama şimdi onlar da olmadığına göre, kız eli kolu bağlı duruyor.

burcin_kaplan
14-01-07, 20:19
yok yok bu hafta böyle geçmeyecek bize tiyo lazıım..
konuşacak hiç bişe kalmadı nerdeyse herşey anlatıldı ..tartışıldı..uğur kedii nerdesiin gelll...lütfeen..

buarada tarık_naz senin senaryonu okuyunca bi garip hisettim ya bunları böle sevgili olarak hayal etmesi bi garip oldu:) öyle el ele fln düşündüm bi an nazla tarıkı çok değşik geliyor bana imkansız gibi geliyor sanki öyle bir alışmışım ki bunların atışmalarına saece itiraf etsin ler itiraf etsinler diyorum gerisi yok bende hayal bile edemiyorum resmen:)
ama eminim çok tatlı olucaklar işllah o günler yakındır allahım:D:)

simser
14-01-07, 20:19
herkese slmlarr... ay bi kaç gündür siteye giremiyodum maşallah yine döktürmüşsünüz baya!! daha yazılanların hepsini okumadım ama dayanamadım bi yazim dedim:)
bazı arkadaşlar gece klubünde tarığın ne demek istediğini anlamamışlar, bn de başta anlamamıştım daha sonra ne kadar doğru bilemem ama şöle olabilir diye düşündüm, tarığın orda seni arkadaşlarından ayırmış gibi hissettim dediği orda nazın dans ettiği adam, e tarık da arkadaş ya, eğer öyle olursa bn sensiz naparım dio!! naz da biz evlenene kdr sen ztn çoktaaannn birini bulmuş olursun diyoo.. yani ben öyle anladım:img-blush
bence bu bölümde naza çok haksızlık ettiler, kızın çok üstüne gittiler yaa! walla yazık kıza!! tmm şımarıktı ama bu kadarını haketmedi, hem o hiç bile isteye üzmedi tarığı!! ama tarık saolsun kıza özel hiçbişey bırakmadı! ztn yarası vardı nazın hiçbi konuda tarık için tek değil diye, iyce tuz basmış oldular böylece!!:not_i:
bi de bu son bölümde yalan işini biraz fazla abarttılar yaaa, herkes bi yalan söylüyo flnn... ama bu yalanlar işe de yarıycak biraz yakında, bi kere bu nişan yalanının üstüne filizle ümit arasında bi konuşma döner mutlaka, böylece de en azından onlar birbirlerine açılırlar fln.. bi yararı da şu oldu bence: naz burda zengin olduğu yerde hizmetçi olmak zorunda kaldı fln ya mesela, hem böylece bu yalanı öğrendiği zmn belki bu tarığı anlamasını kolaylaştırır belki... hem de o hep tarığa onun şöför kendininse patron olduğunu hatırlatıp duruyo, öyleydi yani şu son arkadaş muhabbetine kadar, ümit de sürekli ona öyle davranınca gerçek olmasa bile hoşuna gitmez tabi ki, o da tarığın bu durumda ne hissettiğini anlar birazcık..
bu bölüm ayşeyle sadri çok tatlılardı yaaaaa, ayşemmmmm:img-in_lo bence ayşe baya güzelleşti sonradan sonraya:) başlarda kıyafetleri makyajı fln o kadar iyi olmuyodu!!!bi de bu kız özellikle hastane sahnelerinde daha bi hoş çıkıyo:P:) ya neyse işde sonuçta baya güzelleşti son zamanlarda:good:
şu belkıs hanım da dönse artık diziye tekrar bi yaa!!! şu zavallı aşık kız hikayesini bi dinlesek artık diyorum: naz da biz de..... bence diziden ayrılmamıştır, sadece bi oyun için turnesi fln vardır, çekimlere gidemiyodur, idare ediyolardır bi iki bölüm, ya da onun gibi bişeylerdir...
sonunda uğur kedinin çooookkk bahsettiği 27. bölüme geldikk, çok merak ediyorum bu bölümü gerçekten!! inşallah artık şu aşk itirafını görürüz benm hiç sabrım kalmadı yaaa!!!1 ama pek de umudum yok açıkçası bu bölüm bi itiraf izliyceimizden, şu abi fln girdi diziye.. off ya bi de italyadan geliyomuş, kesin tanıyodur alfonsoyu yandın olum tarık sen!!! ya aslında belki alfonso yalanı ortaya çıktığında kavga ederlerken itiraf gelirrr:icon_whis ama ne bilim yaa bu da sadece hayal işde... bu abinin bişeyler bildiğine eminim ben, bizim senaristlerimiz bu kıskançlık olayını bu kadar da abartmazlar heralde!!! hem bilmeseydi başka yer yokmuş gibi tutup da italyadan getirmezlerdi bu abiyi
uğur kedi en son 5 ocakta gelmiş yaa, geçen bölüm hakkında hiçbi ipucu vermedi yanii:icon_sorr ya uğurkedi gel artık hocam yaaa!!! yardım et bizeeeee:icon_sorr

arkadaşlar senaryolar mükemmel olmuşşş sizi ayakta alkışlıyorum:happy0064

BARIŞAHASTA
14-01-07, 20:25
italyadan gelen abinin nesi var arkadaşlar gayet iyi ve hoş...rölüne yakışır bence ayrıca tarık kadar kimse olamaz her konuda bu böyle varmı ötesi yani...

burcin_kaplan
14-01-07, 20:31
uğur kedi tarafından gönderildi 31-12-2006

hepinize iyi seneler ve mutlu bayramlar diliyorum. 4 0cak perşembe yayındayız. ara vermiyoruz. ve de tahmin ettiğiniz gibi yine bomba bir 25 geliyor. fakat yine yazmadan yapamayacağım. 26 ve 27'de ortalık toz-duman. sen misin "arkadaşım" yapan. tarık bu. öyle bir numara çekiyor ki...el mi yaman, bey mi yaman? ama işte hep böyle olmaz mı, ondan sonra olaylar çığrından çıkıyor. 27'de 220 voltluk bir yüksek gerilim hattı içinde kalacağız. iki inatçı keçi, karşılaşır bir köprüde durumu.
bu arada size ekrandan geçen enerji o kadar doğru ki... gerçekten çok keyifle çalışan bir ekibimiz var. tatil günlerini bile birlikte değerlendiriyorlar. hatta bu gece de birlikte coşulacak. e, durum böyle olunca sıcak ve samimi olmaz mı?

bi uğur kedi 27. bölüm hakkında ne yazmış bakalım sanki bi yazısı daha wardı arkadaşlar onuda bulabilirseniz 5 ocakta yazdığını tekrar hatırlayalım bi.belki dikkatimizden kaçmış bişeler görürüz..

Kara İnci
14-01-07, 20:33
yok yok bu hafta böyle geçmeyecek bize tiyo lazıım..
konuşacak hiç bişe kalmadı nerdeyse herşey anlatıldı ..tartışıldı..uğur kedii nerdesiin gelll...lütfeen..

buarada tarık_naz senin senaryonu okuyunca bi garip hisettim ya bunları böle sevgili olarak hayal etmesi bi garip oldu:) öyle el ele fln düşündüm bi an nazla tarıkı çok değşik geliyor bana imkansız gibi geliyor sanki öyle bir alışmışım ki bunların atışmalarına saece itiraf etsin ler itiraf etsinler diyorum gerisi yok bende hayal bile edemiyorum resmen:)
ama eminim çok tatlı olucaklar işllah o günler yakındır allahım:D:)

Al benden de o kadar.Tarık ve Naz'ın atışmalarına ve itiraf cebelleşmelerine o kadar alışmışım ki tarik_naz' ın senaryosunu okuyunca tuhaf oldum.İçimden "Ah ah acaba bugünleri de görebilecekmiyiz" dedim.Sağ olsun tarik_naz'ın hayal gücüyle birlikte bizler de itiraf sahnesine duygusal açıdan bir ön hazırlık yapmış olduk...:img-yes:

jlee
14-01-07, 20:35
3 ve 5 Ocak tarihli uğur kedi mesajları:

3 OCAK:
selamlar hepinize. bizim muhteşem dörtlü gece kulübünden kaçıp köfteciye gidiyor. orada kurnaz naz durur mu, filiz'i didkliyor abin arayıp doğum gününü kutlamadı. kimbilir şimdi hangi manasız kızla birliktedir diye. e, tarık da tabii, bir son an çalımıyla durumu kurtarıyor. bu sırada kulüpte bir türlü kesilemeyen doğum günü pastası köftecide kesiliyor. ve de tarık'ın bıyıklarına sıvaşıyor. ve tabii, bu arkadaşlık oyununda naz o kadar ileri gidiyor ki, kahvaltıda gördükleri kızı tavlamasına yardım!!!ediyor. ondan sonrası cümbüş...

5 OCAK:
ratingler iyi, ama biraz mırın -kırın mı var bakim? yeni bölümler yeni sürprizler taşıyor. beklemediğiniz durum ve kişiler çıkıyor. dedim ya, ortalık toz-duman oluyor. 27'de teo, hulusi ve vahi uçmanın şahikasına çıkıyor. tarık'ın başına yeni bir bela geliyor. yepyeni mekanlar, atmosferler büyükşehir sizin için çalışıyor.

burcin_kaplan
14-01-07, 20:42
yeni mekanlar demiş ..Pınarın ewi olabilr bu mekanlardan biri malum oray gidiyorlardı ..ama başka nereler olabilir aklıma gelmiyor..
şu 220 w la ilgili söylediği mesajı bulmaya çalışıyor onu bulursam eklicem birazdan..çok önceden yazmıştı hatırlarsınız biz itiraf bekliyoruz fln demiştik oda ddaha itirafa çok war gibi bişeyler demişti..

burcin_kaplan
14-01-07, 20:44
Uğur kedi :
herkese selamlar. 21'de romantizm az bulunmuş bakıyorum. 22'de ise tarık feci hasta. biriniz yazmıştınız, naz artık bir çorba yapar diye. yapar yapar da nasıl yapar? ne çorbası yapar? naz bu, hem deli gibi merak eder, hem merakını saklarken saçmalar. siz şimdi bu aşk işte artık mı diyorsunuz? bu daha ne ki, gelecekte öyle bir tırmanacak ki aşk, 220 voltluk bir gerilim alanında kalacaklar. ve bu aşkın itirafı hiç bir şeye benzemeyecek. ama daha tadı çıkacak çok bölüm var. bu hafta yeni karakterimizin adı dolaşmaya başlıyor önce. bu bile hulusi'yi germeye yetiyor. onun merakı bu kadar mı komik olur? fakat işte şimdi söylüyorum, 23'te istediğiniz her şey var. aşk, endişe, kıskançlık, hüzün, drama, romantizm, tarık'ın çelebi kahramanlığı ve...a acaip bir... ve de yeni adamımız kim biliyor musunuz: yalçın menteş. şimdilik benden bu kadar. ne demişler, büyükşehir belediyesi çalışıyor.

simser
14-01-07, 20:48
italyadan gelen abinin nesi var arkadaşlar gayet iyi ve hoş...rölüne yakışır bence ayrıca tarık kadar kimse olamaz her konuda bu böyle varmı ötesi yani...

ya abiye bişey demedm ki bn de ztn! bnce çok da tatlı biçocuk;) hatta bnce iyi biri olcak dizide ama tabi tarık naz ona ilgi gösteriyo diye sevmiycek bu abiyi orası ayrı!! pınar da öyle: iyi bi kız ama napalım bilmeden yanlış yerlerde bulunuyo:) ben şey dedm sadece bence bu abi sayesinde alfonso yalanı ortaya çıkar!!!

uğur kediden anladığım kadarıyla, (ki bunu aslnda ztn biliyoduk da nese:)) ikiside bu numaradn vazgeçmek istiycekler ama yapamıycaklar işte... gurur yapıcaklar birbirlerine....
o zmn bu bölümün sonu baya gergin biticek, tam nazla tarık bağra çağra kavga ederlerken, 28in başında da aşk itirafı gelicekk:img-in_lo ya da 27nin sonunda gelcek biticekk, ilk başta ikisi de farkına varmıycak, öyle birdenbire kazara çıkıcak:icon_whis

burcin_kaplan
14-01-07, 20:50
220 voltluk bir gerilim alanında kalacaklar. ve bu aşkın itirafı hiç bir şeye benzemeyecek.

27'de 220 voltluk bir yüksek gerilim hattı içinde kalacağız.

benim anladığım 27. bölümde itiraf büyük ihtimalle gelicek..olmadı 28. bölümde kesin bekliyorum..

simser
14-01-07, 20:55
220 voltluk bir gerilim alanında kalacaklar. ve bu aşkın itirafı hiç bir şeye benzemeyecek.

benim anladığım 27. bölümde itiraf büyük ihtimalle gelicek..olmadı 28. bölümde kesin bekliyorum..

inşallah inşallah....:img-in_lo
ya uğurkedi gel artık yaaaa:icon_sorr

qsawe
14-01-07, 21:04
inşallah inşallah....:img-in_lo
ya uğurkedi gel artık yaaaa:icon_sorr

Uğur kedi son günlerde geiyor.... okuyor.... gidiyor....
Dünde burdaydı ama hiçbirşey yazmadı.... sanırım bizim beyin fırtınalarına takıldı biraz.... eeee burda da az tiyo yok yani

sude9
14-01-07, 21:05
İnternete ancak bakabildiğim için Pınar'ın meşhur abisini yeni gördüm.Tarık
kadar olmasa da fena sayılmaz,zaten Naz'ın içinde bulunduğu durumu düşünürsek dış görünüşe bakmayacağı aşikar,beğensede beğenmese de Tarık'ı çileden çıkarmak için elinden geleni yapacaktır,Naz'ın misillemelerine Tarık'ta aynı şekilde karşılık verecektir ve sonunda dayanamayıp ikili arasındaki duygusal patlamalara tanık olacağız,sorun bu patlamaların hangi bölümde olacağı,:img-help: :img-help:

simser
14-01-07, 21:07
Uğur kedi son günlerde geiyor.... okuyor.... gidiyor....
Dünde burdaydı ama hiçbirşey yazmadı.... sanırım bizim beyin fırtınalarına takıldı biraz.... eeee burda da az tiyo yok yani

hadi yaa!!! ben görmedim walla!! ya ama bize de yazık yaa gelmişken yazsında bişeyler!!!!:icon_sorr
ama bizim yazdıklarımızın içinde de çok komik şeyler var:img-hyste
keşke yine gelse ve bu kez BİŞEYLER YAZSA!!!:icon_whis

burcin_kaplan
14-01-07, 21:08
belkide uğur kedinin bişe yazmamasının nedeni bi pot kırmamak içindir sonuçta eğer itiraf olucaksa 27. bölümde o bölüm hakkında bişe yazmaması bi açıdan iyi..Şok olucaz..yani şuan pek bişe beklemiyoruz gene içimizde bi umut war ama uğur kedi olacak yazarsa kesinleşecek bişeler..yani bi açık wermemek içinde bişe yazmıyor olabilr bakıyor ne düşündüğümüze bizi yokluyor..27. bölüme kadarda uğur kedinin bişe yazıcanı düşnmüyorum ben aslında ama tabi yanılıyorda olabilirim galiba kendimi avutacak bişe arıyorm neden 5 ocaktan beri yazmadığını açıkllamak için:)

whiteangel
14-01-07, 21:09
Arkadaşlar sabah gazetesi tv yazarı Yüksel Aytuğ'un bugünkü köşe yazısı:)
'Dizilerim nereye gitti?'

YILBAŞINDAN bu yana dizikolikler bu soruyu soruyor. Binbir Gece, Hırsız-Polis gibi dizilerin tiryakileri, haftalardır ekranda yeni bölüm izleyemiyor. Yakından Kumanda'ya ulaşan şikayet mesajlarında "Dizilerimizi istiyoruz. bunlar bizle dalga mı geçiyor?" diye soranlar, "Dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı yayınlanmayacak mı?" diye papatya falı açanlar çoğunlukta. Hemen söyleyeyim ki, paniğe kapılacak bir durum yok. Bu, televizyon sektöründeki "mevsimsel dalgalanmanın" bir sonucu. Her yıl Ocak-Şubat aylarında yaşanan normal bir durum. Reklamverenler, yeni bütçe oluşturana kadar harcamalarını kısarlar. Diziler de birim maliyetlerini amorti edecek reklam gelirine sahip olamadıkları için, eski bölümlerle ekrana gelirler. Özetle; biraz daha dişinizi sıkın!..
Bu yazıyı okuyunca biz yalancı yarim tutkunlarının aslında çok şanslı olduğumuzu düşünmeden edemedim. Bayram dönüşü bile yeni bölümümüz yayındaydı. Daha doğrusu 26 haftadır sürekli yeni bölüm yayınlandı. Zaman zaman eleştirsek de aslında yapım ekibinin ve kanalın bu tutumunu takdir ettim doğrusu.:)

Medea
14-01-07, 21:09
Tarık'ın da hataları vs olsa da bence o abi Tarıkın kesip attığı kör tırnak bile olamaz.

nesss
14-01-07, 21:11
Uğur kedi, bizleri çok alıştırmış dimi arkadaşlar :D Aslında şuanda hiç birşeyi kestiremediğimiz için kafamız o kadar karışık ki:D Gelsede bir iki güzel birşeyler yazsa :D

Ama yine de Salı'ya kadar bekleyeceğiz gibi hadi hayırlısı diyelim:)

Kara İnci
14-01-07, 21:16

Umarım senin tahminlerin doğru çıkar.Gördüğüm kadarıyla artık kimsenin tahammülü kalmamış.Çünkü itiraf baklentilerinin dışın da hiçbirşey düşünemez ve tartışamaz olduk.Bir an önce beklediğimiz sahneler gelse de şu site o şenlikli, yorumların bol olduğu günlere yeniden dönse.Sabahtan beri foruma kaç kere girdim hiç ilerleme göremedim.İnan yazacak birşey de bulamadım.Bilgisayarın başın da öyle oturdum, boş boş baktım.Biri bir konu açsa da balıklama dalsam diye bekledim tık yok.İnşallah ne yazacağım diye düşündüğüm şu günler bir an önce geçer ve yerini önce hangisini yazsam diye karar vermeye çalıştığım günlere bırakır...:img-yes:

ayşenurr
14-01-07, 21:17
nazar değmesin dizimize,her hafta yayınlanıyor.bir hafta bile yayınlanmasa kendimi boşlukta gibi hissederim.dizi bitince ne yaparım bilemiyorum. dizi biterse hemen barış akarsu yeni bir diziye başlasın.

Medea
14-01-07, 21:20
nazar değmesin dizimize,her hafta yayınlanıyor.bir hafta bile yayınlanmasa kendimi boşlukta gibi hissederim.dizi bitince ne yaparım bilemiyorum. dizi biterse hemen barış akarsu yeni bir diziye başlasın.

Ben dizi bitiminde biraz profesyonellerden oyunculuk eğitimi almasını -ki o müthiş yeteneği işlensin- ve güzel bir sinema filminde oynamasını isterim diziden ziyade.

nowar_77
14-01-07, 21:20

Burçin'ciğim 27. bölümün son derece gerilimli bir bölüm olacağı gün gibi aşikar:)Eğer Naz o arabadan inmezse ki büyük ihtimal inmeyecek ,Tarık yüksek gerilim teli gibi olacak .İkili arasında epey bir aldım-verdim olayı yaşanacak. Ama ben bunun arkasından bir itiraf beklemiyorum açıkçası.Sanki bölüm sonu gene olmadık bir yerde gelecek ve biz yine kurdeşen dökeceğiz önümüzdeki hafta:)

qsawe
14-01-07, 21:21
Tarık'ın da hataları vs olsa da bence o abi Tarıkın kesip attığı kör tırnak bile olamaz.

Bazen kendimi kız evi.... bazende erkek evi gibi görüp dizinin 3. şahıslarına o gözle bakıyorum... Kim gelse beyenmeyeceğim kesin....

Birileri bana kızabilir ama ben Pınar'ı da beğenmedim... Nazımız ile Tarığımıza rakip olacak birilerini göremedim ben daha

burcin_kaplan
14-01-07, 21:22
Umarım senin tahminlerin doğru çıkar.Gördüğüm kadarıyla artık kimsenin tahammülü kalmamış.Çünkü itiraf baklentilerinin dışın da hiçbirşey düşünemez ve tartışamaz olduk.Bir an önce beklediğimiz sahneler gelse de şu site o şenlikli, yorumların bol olduğu günlere yeniden dönse.Sabahtan beri foruma kaç kere girdim hiç ilerleme göremedim.İnan yazacak birşey de bulamadım.Bilgisayarın başın da öyle oturdum, boş boş baktım.Biri bir konu açsa da balıklama dalsam diye bekledim tık yok.İnşallah ne yazacağım diye düşündüğüm şu günler bir an önce geçer ve yerini önce hangisini yazsam diye karar vermeye çalıştığım günlere bırakır...:img-yes:

dediklerine katılmamak elde değil bende forumu böyle görünce açıcak bi konu aradım .Dedim sonunda uğur kedinin mesajlarından belki bişeler çıkarabilirz belki diye zaten şu 220w la ilgili olan mesajıda hatırlamaya çalışıyordum ..Belki biraz muhabbet açar diye düşündüm ama yok galiba oda işe yaramadı tam olarak..

benim merak ettiğim bunlar itiraftan sonra nasıl olucakk..gerçekten düşünemiyorum ya yok böle bişe:) normalde birleşince neler olur diye düşünür herkes biz bu dizi sayesinde itiraf nasıl olur onu düşündük sanki itiraf edince biticek ..:) asıl olaylar o zmn başlıcak..
itiraf görüntüsü aklıma geliyor bağırşmalar çağrışmlar fln ama ertesi günün sabahı olduğunda birbirlerine nasıl dawranıcaklarını hiç kestiremiyorum..:img-in_lo

elmali-turta
14-01-07, 21:22
Uğur kedi, bizleri çok alıştırmış dimi arkadaşlar :D Aslında şuanda hiç birşeyi kestiremediğimiz için kafamız o kadar karışık ki:D Gelsede bir iki güzel birşeyler yazsa :D

Ama yine de Salı'ya kadar bekleyeceğiz gibi hadi hayırlısı diyelim:)

kesinlikle nesss katılıyorum yani biz çok şanslıyız uğur kedi gbi biri bizim foruma geliyo ve bize bilgilr veriyo,bu diğer forumlarda çok nadir,tekrara teşekkürler uğur kedi:)
bnm tek umudum fragmanı hani olurda star bize bi iyilik yapıp pazartesi akşamı yayınlaması(bna kendimde inanmıyorum ama maksat kendimi avutmak olsun)):)

burcin_kaplan
14-01-07, 21:25
Burçin'ciğim 27. bölümün son derece gerilimli bir bölüm olacağı gün gibi aşikar:)Eğer Naz o arabadan inmezse ki büyük ihtimal inmeyecek ,Tarık yüksek gerilim teli gibi olacak .İkili arasında epey bir aldım-verdim olayı yaşanacak. Ama ben bunun arkasından bir itiraf beklemiyorum açıkçası.Sanki bölüm sonu gene olmadık bir yerde gelecek ve biz yine kurdeşen dökeceğiz önümüzdeki hafta:)

uğur kedinin mesajından sanki 220 voltluk gerilimde itiraf gelicek gibi anladım ben.ee 27. bölümdede itiraf gelmezse 28. bölümde eminim ortalık dahada gergin olucak yani 220den daha fazla olması lazım uğur kedide 27. bölümde 220w a ulaştık demiş..yani bu bölümün sonunda sanki bişeler olucak gibi..Bi kawga başlar devamınıda 28. bölümde izleriz gibi geliyor bana..

ayşenurr
14-01-07, 21:25
Bazen kendimi kız evi.... bazende erkek evi gibi görüp dizinin 3. şahıslarına o gözle bakıyorum... Kim gelse beyenmeyeceğim kesin....

Birileri bana kızabilir ama ben Pınar'ı da beğenmedim... Nazımız ile Tarığımıza rakip olacak birilerini göremedim ben daha

evet aynen katılıyorum.pınarı bende beğenmedim.nazın farklı bir havası var.
tarığın eline kimse su bile dökemez.yakışıklı abiyide gördük malesef.

Buyukbaba
14-01-07, 21:26
Arkadaşlar sabah gazetesi tv yazarı Yüksel Aytuğ'un bugünkü köşe yazısı:)
'Dizilerim nereye gitti?'

YILBAŞINDAN bu yana dizikolikler bu soruyu soruyor. Binbir Gece, Hırsız-Polis gibi dizilerin tiryakileri, haftalardır ekranda yeni bölüm izleyemiyor. Yakından Kumanda'ya ulaşan şikayet mesajlarında "Dizilerimizi istiyoruz. bunlar bizle dalga mı geçiyor?" diye soranlar, "Dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı yayınlanmayacak mı?" diye papatya falı açanlar çoğunlukta. Hemen söyleyeyim ki, paniğe kapılacak bir durum yok. Bu, televizyon sektöründeki "mevsimsel dalgalanmanın" bir sonucu. Her yıl Ocak-Şubat aylarında yaşanan normal bir durum. Reklamverenler, yeni bütçe oluşturana kadar harcamalarını kısarlar. Diziler de birim maliyetlerini amorti edecek reklam gelirine sahip olamadıkları için, eski bölümlerle ekrana gelirler. Özetle; biraz daha dişinizi sıkın!..
Bu yazıyı okuyunca biz yalancı yarim tutkunlarının aslında çok şanslı olduğumuzu düşünmeden edemedim. Bayram dönüşü bile yeni bölümümüz yayındaydı. Daha doğrusu 26 haftadır sürekli yeni bölüm yayınlandı. Zaman zaman eleştirsek de aslında yapım ekibinin ve kanalın bu tutumunu takdir ettim doğrusu.:)

Bizlerin tüm eleştirileri bölüm üzerine whiteangel, sanıyorum ki hepimiz star tv nin bizim dizimiz hakkındaki yayın politikasından memnunuz.

Ayrıca yapım ekibinin, dur durak bilmeden, tatil nedir bilmeden çalışması ve her hafta eksiksiz bir bölüm hazırlaması da biliyorum ki hepimiz tarafından takdir ediliyor.
Yapım ekibine ve oyunculara emeklerinden, startv ye de bizlerin gönlünü hep hoş tutmalarından ötürü teşekkürü kendi adıma bir borç biliyorum.

Bu dizi 1 hafta yayınlanmasa hangi hissiyatta olacağımı bir ben bir de Allah biliyor.

sude9
14-01-07, 21:27

Çünkü Tarık ve Naz'ı birbirine yakıştırdık,ikisi arasında yaşananları sevdik,bu yüzden araya girecek üçüncü şahıs kim olursa olsun itici gelecektir,üçüncü şahısların hiç olmaması taraftarıyım fakat bazen işe yaradıkları da ortada Naz'ın geçen haftaki halini düşünecek ve Tarık'ın bu hafta yapacaklarını hayal edecek olursak

ceren81
14-01-07, 21:27
Ben dizi bitiminde biraz profesyonellerden oyunculuk eğitimi almasını -ki o müthiş yeteneği işlensin- ve güzel bir sinema filminde oynamasını isterim diziden ziyade.

kesinlikle aynı fikirdeyim..Barış bence oyunculuğu bırakmamalı devam etmeli ...özellikle onu sinema filminde izlemek harika olacaktır..

simser
14-01-07, 21:28
Dedim sonunda uğur kedinin mesajlarından belki bişeler çıkarabilirz belki diye zaten şu 220w la ilgili olan mesajıda hatırlamaya çalışıyordum ..Belki biraz muhabbet açar diye düşündüm ama yok galiba oda işe yaramadı tam olarak..

ya o konuda da o kadar konuştuk ki artık yazıcak hiçbişey kalmadı.....
şu halimize bakın yaaa, dizinin gelicek bölümlerini senaristlerden fazla düşünür oldukk, eminim onların kafasında bizim ürettiğimiz kadar fazla teori yoktur:)

ayşenurr
14-01-07, 21:30

sinema filmindede görmek isteriz ama dizilerde oynarsa barış akarsuyu devamlı görmüş oluruz.dizilerde oynayarak kendini geliştirmişte olur.

Kara İnci
14-01-07, 21:36
dediklerine katılmamak elde değil bende forumu böyle görünce açıcak bi konu aradım .Dedim sonunda uğur kedinin mesajlarından belki bişeler çıkarabilirz belki diye zaten şu 220w la ilgili olan mesajıda hatırlamaya çalışıyordum ..Belki biraz muhabbet açar diye düşündüm ama yok galiba oda işe yaramadı tam olarak..

benim merak ettiğim bunlar itiraftan sonra nasıl olucakk..gerçekten düşünemiyorum ya yok böle bişe:) normalde birleşince neler olur diye düşünür herkes biz bu dizi sayesinde itiraf nasıl olur onu düşündük sanki itiraf edince biticek ..:) asıl olaylar o zmn başlıcak..
itiraf görüntüsü aklıma geliyor bağırşmalar çağrışmlar fln ama ertesi günün sabahı olduğunda birbirlerine nasıl dawranıcaklarını hiç kestiremiyorum..:img-in_lo

Ne olabilir ki.Kısa vadali süren cicim günlerinden sonra kavgalar,yanlış anlamalar,kıskançlıklar tam gaz devam edecek.Bir de bunlara birlikteliklerini ailelerinden saklamak için yapacakları köşe kapmacalar eklenecek o kadar.Asıl diziye dönüm noktası ve yenilikler ekleyecek sahne bence Tarığın asıl kimliğinin ortaya çıkma meselesi olacak.İşte o andan sonra bence dizi tavan yapacak.Ha burda itiraf sahnesinin o kadar önemli olmadığını söylemek istemedim.O sahne çok önemli ama akabin de gelişecek olaylar şuankin den farklı olmayacak.Tek artısı gizli romantizmi aleni olarak göreceğiz.:img-yes:

handeozbek
küçücük bir tüyo verseler biz neler neler çıkartırız.Tek bir kelime ya çok mu bir şey istiyoruz.salıya kadar yapacak yorum kalmadı.İnşallah şu fragmanı bu hafta erken verirler.:img-in_lo

burcin_kaplan
bu arada şey dikkatimi çekti biz tarık ve hulusi karşılaştıktan sonra özellikle bi kaç arkadaş o gece hulusinin tarıktan söz etmemesinden bahsetmişti..Nasıl söz edilmedi falan demişlerdi Bi arkadaşta onlar öbür hafta söz ettirirler demişti.walla tebrik ederim yani gerçektende öyle oldu we tak oturttular yerine tarıkta duydu konuşulanları senaristleri tebrik etmemek mümkün değil hiç bir ayrıntıyı kaçırmıyorlar..Eğer o bölümde atladılarsa diğer bölüme çok güzel bi şekilde işliyorlar ve açık vermiyorlar engüzelide dizinin içinde önceki bölümlerle ilgili çok şeyler çıkabiliyor buda çok güzel oluyor..

bide 25 mayıs olayıyla ilgili bişeler diyorduk burda o da unutuldu ne oldu falan diye onada yer verildi gerçektende şaşırdım 25 mayıs denilince çünkü onun sözüde daha yeni forumda geçmişti o zaman..Walla bu forumdan kesin ilham alıyorlar o bi gerçek...
bi bakarız tarık_nazın yazdığı senaryodan bi kaç sahne de görebilriz yani:)

Ne olabilir ki.Kısa vadali süren cicim günlerinden sonra kavgalar,yanlış anlamalar,kıskançlıklar tam gaz devam edecek.Bir de bunlara birlikteliklerini ailelerinden saklamak için yapacakları köşe kapmacalar eklenecek o kadar.Asıl diziye dönüm noktası ve yenilikler ekleyecek sahne bence Tarığın asıl kimliğinin ortaya çıkma meselesi olacak.İşte o andan sonra bence dizi tavan yapacak.Ha burda itiraf sahnesinin o kadar önemli olmadığını söylemek istemedim.O sahne çok önemli ama akabin de gelişecek olaylar şuankin den farklı olmayacak.Tek artısı gizli romantizmi aleni olarak göreceğiz.:img-yes:

ama onların o atışmalarını izlemek çon zevkli olur ya :) bu sefer kıskandıklarında daha rahat gösterebilirler ..dürtüklemeler çimdik atmalar:)ehehe..çok komik olabilr gerçekten bide saklanma olayına değinmişsin oda çok güzel olucak kesinlikle artık o bölümleri görmek istiyorum ya..

simser
sinema filmindede görmek isteriz ama dizilerde oynarsa barış akarsuyu devamlı görmüş oluruz.dizilerde oynayarak kendini geliştirmişte olur.

ben de dizilerde oynamasını tercih ederim böylece her hafta izleyebiliriz;)
ya arkadaşlar işe bakın yaaa!! biz bu hallere düşücek forum muydukk, şu anda şu sitede 32 kişiyiz ve kimse söyliycek bişey bulamıyooo:icon_sorr :img-help:

ceren81
14-01-07, 21:40
Tarık'ın gerçek kimliği acaba nasıl ortaya çıkacak...Naz tesadüfen mi öğrenecek yoksa Tarık kendisimi açıklayacak..
bu sorunun cevabı için daha çok bekliycez galiba...

handeozbek
14-01-07, 21:42
Tarık'ın gerçek kimliği acaba nasıl ortaya çıkacak...Naz tesadüfen mi öğrenecek yoksa Tarık kendisimi açıklayacak..

hele şu itiraf bir gelse daha ona çok kafa patlatırız. Ama bence dizinin son bölümlerine doğru ancak ortaya çıkar

whiteangel
14-01-07, 21:42
Bizlerin tüm eleştirileri bölüm üzerine whiteangel, sanıyorum ki hepimiz star tv nin bizim dizimiz hakkındaki yayın politikasından memnunuz.

Ayrıca yapım ekibinin, dur durak bilmeden, tatil nedir bilmeden çalışması ve her hafta eksiksiz bir bölüm hazırlaması da biliyorum ki hepimiz tarafından takdir ediliyor.
Yapım ekibine ve oyunculara emeklerinden, startv ye de bizlerin gönlünü hep hoş tutmalarından ötürü teşekkürü kendi adıma bir borç biliyorum.

Bu dizi 1 hafta yayınlanmasa hangi hissiyatta olacağımı bir ben bir de Allah biliyor.

Eyvallah Buyukbaba:)Ben zaman zaman eleştirsek de derken bölüm eleştirilerimizi de içine katarak söylemiştim. Tam ifade edememişim. Yalnız yayın politikasından da şikayetlerim var, haklı olduğumu bugün bir kez daha test ettim ve doğruladım. Bugün başka bir kanalda izlediğim bir magazin programında ;kanallardındaki tüm dizilerin az- çok reklamı yapıldı. Foruma girip baktığımda reklamı yapılan dizilerin forumlarının bir anda hareketlendiğini gördüm. Hatta reklamı yapılan bir yarışma programına (aa izleyeyim,güzele benziyormuş...) takıldım.
Diğer konuda ise sizinle aynı durumdayım sevgili buyukbaba:) Bir haftayı zor geçiriyorum.Tekrarlar, indirip izlemeler yetmiyor. Bu topicdeki paylaşımlarımızla biraz moral depoluyorum. Ama dünden beri yaşadığımız bu atalet beni üzüyor doğrusu. Kimseden ses çıkmadığını görünce, biraz mahzun, biraz üzgün siteden çıkıyorum.:sad53: Allah sonumuzu hayreylesin diyorum:)
Haydi bu akşam da yeni bir konu başlatalım. Önerisi olan varsa yazsın. :img-yes:

simser
14-01-07, 21:43

bence tarık kendi anlatsa daha iyi olur! yani naz ztn çok kızıcak en azından başkasından duymasın, tarık anlatırken acındırır da kendini biraz, mecburdum başka çarem yoktu der, o zmnlar sana aşık olucağımı düşünememiştim fln der:)

tarik_naz
14-01-07, 21:45
Al benden de o kadar.Tarık ve Naz'ın atışmalarına ve itiraf cebelleşmelerine o kadar alışmışım ki tarik_naz' ın senaryosunu okuyunca tuhaf oldum.İçimden "Ah ah acaba bugünleri de görebilecekmiyiz" dedim.Sağ olsun tarik_naz'ın hayal gücüyle birlikte bizler de itiraf sahnesine duygusal açıdan bir ön hazırlık yapmış olduk...:img-yes:

valla tuhaf olmaktan çok, öyle replikler yazmak çok hoşuma gidiyo. eminim aşk itirafından sonra tarık ve naz arasında muhteşem aşk replikleri duyacaz. o bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum.
arkadaşım, şoförüm, kardeşim yok, sevgilim var :)

Tarık: (numaradan) şimdi nereye gidelim arkadaşım
Naz: arkadaşım değil, sevgilim diyeceksin
Tarık: off alışmak zor olacak ama ne yapalım.
Naz: merak etme ben senin kafana kazırım o kelimeyi sevgilim :img-hyste

Kara İnci
14-01-07, 21:46
ama onların o atışmalarını izlemek çon zevkli olur ya :) bu sefer kıskandıklarında daha rahat gösterebilirler ..dürtüklemeler çimdik atmalar:)ehehe..çok komik olabilr gerçekten bide saklanma olayına değinmişsin oda çok güzel olucak kesinlikle artık o bölümleri görmek istiyorum ya..

Bence de çok güzel olacak.Ben ne olabilir ki derken tahmin etmek zor değil anlamın da söyledim.Ama a sahneleri izlerken çok keyif alacağımız ve senaristlerimizin engin replik kabiliyetleri sayesin de çok güleceğimiz kesin. :img-yes:

handeozbek
14-01-07, 21:50
az önce şöhret dizisinin fragmanını gördüm.Tuğra Gülşene diyordu ki ben sana bu kadar aşıkken daha fazla arkadaş gibi davranamam.

burcin_kaplan
14-01-07, 21:51
Bence de çok güzel olacak.Ben ne olabilir ki derken tahmin etmek zor değil anlamın da söyledim.Ama a sahneleri izlerken çok keyif alacağımız ve senaristlerimizin engin replik kabiliyetleri sayesin de çok güleceğimiz kesin. :img-yes:

tahmin edemedim aslında olaylar değil oluşacak olaylar az çok belli ben ilk başta birbirlerine bakışlarını merak ediyorum o itiraftan sonra birraz mahçup biraz utangaç mı dawranıcaklar ne diceklerini bilemicekler mi ertesi gün önceki gece olmuş olaylar yüzünden yoksa gayet elinde sonunda olmuş çok doğal bişeymiş gibi mi dawranıcaklar..o olayları tahmin edemiyorum..:img-wink:

bu arada şahin abicim belirtmeden geçemicem avatarına bayıldım:good: :)

Buyukbaba
14-01-07, 21:52
Eyvallah Buyukbaba:)Ben zaman zaman eleştirsek de derken bölüm eleştirilerimizi de içine katarak söylemiştim. Tam ifade edememişim. Yalnız yayın politikasından da şikayetlerim var, haklı olduğumu bugün bir kez daha test ettim ve doğruladım. Bugün başka bir kanalda izlediğim bir magazin programında ;kanallardındaki tüm dizilerin az- çok reklamı yapıldı. Foruma girip baktığımda reklamı yapılan dizilerin forumlarının bir anda hareketlendiğini gördüm. Hatta reklamı yapılan bir yarışma programına (aa izleyeyim,güzele benziyormuş...) takıldım.
Diğer konuda ise sizinle aynı durumdayım sevgili buyukbaba:) Bir haftayı zor geçiriyorum.Tekrarlar, indirip izlemeler yetmiyor. Bu topicdeki paylaşımlarımızla biraz moral depoluyorum. Ama dünden beri yaşadığımız bu atalet beni üzüyor doğrusu. Kimseden ses çıkmadığını görünce, biraz mahzun, biraz üzgün siteden çıkıyorum.:sad53: Allah sonumuzu hayreylesin diyorum:)
Haydi bu akşam da yeni bir konu başlatalım. Önerisi olan varsa yazsın. :img-yes:

Son 2 gündür forumdaki durgunluktan ben de şikayetçiyim whiteangel. Şuraya vakit geçireyim, sohbet edeyim, insanların düşüncelerini okuyayım da kafamda yeni fikirler canlansın diye giriyorum lakin 2 gündür emeklerim boşa gidiyor. Hakikaten, hele bugün tek yeni yorum okumak yaklaşık 2 saat aldı ortalama. Neyse şu an biraz tutundu forum:)

Ayrıca eyvallah whiteangel :)

ceza_cansu
14-01-07, 21:56
valla tuhaf olmaktan çok, öyle replikler yazmak çok hoşuma gidiyo. eminim aşk itirafından sonra tarık ve naz arasında muhteşem aşk replikleri duyacaz. o bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum.
arkadaşım, şoförüm, kardeşim yok, sevgilim var :)

Tarık: (numaradan) şimdi nereye gidelim arkadaşım
Naz: arkadaşım değil, sevgilim diyeceksin
Tarık: off alışmak zor olacak ama ne yapalım.
Naz: merak etme ben senin kafana kazırım o kelimeyi sevgilim :img-hyste

Naz bu kesin kazır:):).Ya bende özellikle Tarık ve Naz sevgili olduktan sonra yazılıcak olan replikleri çok merak ediyorum.Çok çok çok güzel olucağı kesin.

handeozbek
14-01-07, 21:59
tahmin edemedim aslında olaylar değil oluşacak olaylar az çok belli ben ilk başta birbirlerine bakışlarını merak ediyorum o itiraftan sonra birraz mahçup biraz utangaç mı dawranıcaklar ne diceklerini bilemicekler mi ertesi gün önceki gece olmuş olaylar yüzünden yoksa gayet elinde sonunda olmuş çok doğal bişeymiş gibi mi dawranıcaklar..o olayları tahmin edemiyorum..:img-wink:

Dağ evinde o öpüşmeden sonra belki Naz hatırlamıyordu.Değişik bir tepki vermedi. Tarıkta mı hatırlamıyordu hiç bir şey olmamış gibi davrandı. Ama şu kısım çok güzeldi.Naz ağzından laf almaya çalışıyordu. Sonra alamayınca uyumaya gitti.tarık orda ne güzel gülmüştü.Daha sonra Naz tarıktan öpüştüklerini öğrendiğinde kabullendi ama olabilir falan dedi.Ortamdan dolayı.Sonra Tarık ona ne olabilir diye sorduğunda iki mahçup aşık gibiydiler birbirlerine bakarken.Belgin Hanımın deyimiyle iki lisesi aşık gibi.İtiraftan sonra da böyle bir şey olabilir.İtiraftan sonra değişmeyecek olan tek şey o bakışlar. Hala romantik o zamanda romantik olacak.

Medea
14-01-07, 22:03
Tarık Nazın verdiği tepkilerden olayı anımsamadığını anladığı için fazla tepki vermedi çünkü o net olarak neler olduğunu biliyordu o dağ evinde,ondan sakindi ama Naz karmakarışıktı çünkü çakırkeyif olduğundan anımsayamıyordu olanları.Bu durum yani kozların elinde olması da Tarık'ın hoşuan gittiği için uzun zaman Naz'a bir tepki vermeyerek biraz keyfini çıkardı Naz'ın bu halinin.

Kara İnci
14-01-07, 22:07

Utangaç davranacaklarını hiç zannetmem.Bence bu zamana kadar yaşayamadıklarını ve birbirlerine söyleyemediklerini kaybettikleri zamanı da düşünerek doya doya yaşayacaklar.Ama tabi belli de olmaz. Aşkını kabullenip itiraf etmesi için bekleyen Tarığı bir müddette Naz'ın utangaçlığının geçmesini beklerken de görebiliriz.Yoksa ilk köşe kapmaca Tarık'la Naz arasında mı yaşanacak ne dersin?Bir gece önce söylediklerinden dolayı Tarığın yüzüne bakamayan Naz Tarık'la karşı karşıya gelmemek için türlü dolaplar çevirebilir mi?

Buyukbaba
14-01-07, 22:09

Teşekkür ederim Burçin. Hususi hazırladım. Bu kızın mimikleri ve özellikle el hareketleri beni çok güldürüyor:)

burcin_kaplan
14-01-07, 22:11
Utangaç davranacaklarını hiç zannetmem.Bence bu zamana kadar yaşayamadıklarını ve birbirlerine söyleyemediklerini kaybettikleri zamanı da düşünerek doya doya yaşayacaklar.Ama tabi belli de olmaz. Aşkını kabullenip itiraf etmesi için bekleyen Tarığı bir müddette Naz'ın utangaçlığının geçmesini beklerken de görebiliriz.Yoksa ilk köşe kapmaca Tarık'la Naz arasında mı yaşanacak ne dersin?Bir gece önce söylediklerinden dolayı Tarığın yüzüne bakamayan Naz Tarık'la karşı karşıya gelmemek için türlü dolaplar çevirebilir mi?

:icon_sorr :img-help: walla ağlarım :)
aslında bu ilk öpüşmeleri falan olsa o gece böle bi kaçış olabilr diye bilrim yani olmamış gibi dawranabilir derdim ama artık böle bişe yapacağını kaçacağını sanmıyorum tarıktan.. sadece tarıkın yanına gittiğinde ilk o göz teması bakışı utangaç olucak tabi ondan sonra alışır sevgili olmalarına ama tabi o gece direk öle itiraflada bitmeye bilir yani bi bakarız şu nazın lisede gittiği sahile gider orda sahilde sabahlarlar birbirlerine sarılmış bi biçimde yani kaçmak ne kelime birbirlerinin yanlarından ayrılmazlar belkide:):)

jlee
14-01-07, 22:14
Teşekkür ederim Burçin. Hususi hazırladım. Bu kızın mimikleri ve özellikle el hareketleri beni çok güldürüyor:)

Katılıyorum. Merve Sevi'nin mimikleri ve el hareketleri çok sempatik oluyor. İçses sahnelerinde düşüncelerini mimiklerine çok iyi yansıtıyor. "bitti tarık gitti" derken elini çırpışı geliyor mesela aklıma bunu gören birinin Merve Sevi hayranını olmaması mümkün değil diye düşünüyorum. 20. bölümde dağda mahsur kaldıklarında da, arabada Tarık'a "Medeniyete gidiyorum. O bana gelmezse ben ona giderim" derken de çok tatlıydı hareketleri...

tarik_naz
14-01-07, 22:14
öpüşmeden sonra olayların bu boyuta geleceği hiçbirimizin aklıma gelmezdi. en fazla 23 ya da 24.bölümde aşk itirafı olur diyoduk. hatta 21 ve 22. bölümlerde olanlar bizim benlentimizi karşılar gibiydi. ne olduysa hep filiz'in 22.bölüm sonunda tarığı aramasıyla oldu. ayşe olayı patlak verdi, yanlış anlama oldu, ardından yarış araya girdi ve vahi'den çıkan arkadaşlık fikri; arkadaşlık, arkadaşlık doğurdu, sonu yeni sevgiliye dayandı. birbirini deli gibi seven iki aşık, birbirini seven iki düşman oluverdiler.olay bambaşka boyuta dayandı. umarım güzel bağlarlar bu ani çark değişikliğini.

burcin_kaplan
14-01-07, 22:17

Katılıyorum. Merve Sevi'nin mimikleri ve el hareketleri çok sempatik oluyor. İçses sahnelerinde düşüncelerini mimiklerine çok iyi yansıtıyor. "bitti tarık gitti" derken elini çırpışı geliyor mesela aklıma bunu gören birinin Merve Sevi hayranını olmaması mümkün değil diye düşünüyorum. 20. bölümde dağda mahsur kaldıklarında da, arabada Tarık'a "Medeniyete gidiyorum. O bana gelmezse ben ona giderim" derken de çok tatlıydı hareketleri...

ewet kesinlikle bende sizze katılıoyrum merve sevinin mimiklerini ve el hareketlerini kimseye değişmem türkiyede..O kadar iyi yansıtıyor ki düşüncelerini bu arada artık düğünde pınarın attığı buketi yakarlasın dedikten sonra içinden ordaki elini kaldırıp buket yakalama şeklide çok komikti:):)
peki tarıka arabada şarkı söylerkenki eller:):) bu kız çok iyi ya:)

Buyukbaba
14-01-07, 22:17

Zamanında o sahnenin methini çok yapmıştım bu forumda. Bunu da koyabilirsin jlee blog'una.

jlee
14-01-07, 22:20
Zamanında o sahnenin methini çok yapmıştım bu forumda. Bunu da koyabilirsin jlee blog'una.

Evet haklısınız, hatta Naz'ın Mimikleri diye ayrı bir başlık altında bi yığın video koyulabilir :)

Buyukbaba
14-01-07, 22:22
Evet haklısınız, hatta Naz'ın Mimikleri diye ayrı bir başlık altında bi yığın video koyulabilir :)

"Tarık marık yooook, bitti Tarık artık, gitti." :)

handeozbek
14-01-07, 22:25
Bizim dizinin senaristinin senaristliğini yaptığı acemi cadıda da itiraf gerçekleşti ama aksilikler bitmedi.Kesin bizde de itiraf gerçekleşek ama oh be diyemeden yeni aksilikler baş gösterecek.(İtiraf gerçekleşsinde varsın aksilik olsun.Yeter ki onlar yan yana olsun)

beybolat
14-01-07, 22:28
ewet kesinlikle bende sizze katılıoyrum merve sevinin mimiklerini ve el hareketlerini kimseye değişmem türkiyede..O kadar iyi yansıtıyor ki düşüncelerini bu arada artık düğünde pınarın attığı buketi yakarlasın dedikten sonra içinden ordaki elini kaldırıp buket yakalama şeklide çok komikti:):)
peki tarıka arabada şarkı söylerkenki eller:):) bu kız çok iyi ya:)
20. bölümde ''Son saniyeye kadar bekleyip şaçma bir manevrayla döneceğine on saniyede adam gibi dönemedin pess''derken el hareketi bide yine aynı sahnede ''Ben dua edicem niye?Şoförüm arabayı döndürdü diye bi de döndürmeseydin işsizdin şu anda işsizzz!''burada da el hareketleri ve mimikleri süperdi:)

handeozbek
14-01-07, 22:30
Bu son yayınlanan bölümde Tarığın telefon konuşmalarını dinlerken ve o konuşmaları sorgularken çok şekerdi

Kara İnci
14-01-07, 22:31
:icon_sorr :img-help: walla ağlarım :)
aslında bu ilk öpüşmeleri falan olsa o gece böle bi kaçış olabilr diye bilrim yani olmamış gibi dawranabilir derdim ama artık böle bişe yapacağını kaçacağını sanmıyorum tarıktan.. sadece tarıkın yanına gittiğinde ilk o göz teması bakışı utangaç olucak tabi ondan sonra alışır sevgili olmalarına ama tabi o gece direk öle itiraflada bitmeye bilir yani bi bakarız şu nazın lisede gittiği sahile gider orda sahilde sabahlarlar birbirlerine sarılmış bi biçimde yani kaçmak ne kelime birbirlerinin yanlarından ayrılmazlar belkide:):)

O zaman biz de nasıl olmasını istiyorsak öyle düşünelim.Örneğin;Her ikisi de duygularını birbirine itiraf etmiş olsun.Herhal de bu itiraf sahnesi romantizm dolu bir öpüşmeyle sonuçlanacaktır.Gelelim ertesi güne.Naz uyanır ve uyanır uynmaz akşam ki yaşananlar zihnin den film şeridi gibi geçer.İçi içine sığmaz ve artık sevgilisi olan Tarığı görmek için can atar.Hemen giyinir ve Tarığı görmeye gider.Aynı duygular içinde ki Tarık da çoktan uyanmıştır.İkisi de birbirlerini görmek için sabırsızlanarak yola koyulurlar ve bahçe de karşılaşırlar.Birbirlerini uzun zamandır görmüyormuş gibi özlem ve aşk dolu bakışlarla süzerler ve...

Tabi bundan sonrası ancak kendilerine gelmekle ve günaydınla geçer.Çünkü evlerinin bahçesin de sarılıp öpüşecek kadar canlarına susamamışlardır...Tabi belirli bir yerde donup kalan bu sahnenin devamını yanlız başlarına kaldıkları bir ortam da gerçekleştirebilirler.Biz de keyifle seyrederiz.

Umarım kafan da biraz olsun canlanmıştır...

handeozbek
14-01-07, 22:36
TARIK:Özel bir konuşmaydı farkındaysanız
NAZ:Farkındayım Tarıkcım o yüzden dört dönüyorum etrafında.Pınar değil miydi arayan?
TARIK:Evet
NAZ:Tamam işte özellikle yanında duruyorumki tam böyle hoş bir ilişki tomurcuklanmaya başlamışken aranızda yanlış bir laf edip bir çuval inciri berbat etmeyesin diye
TARIK:Ne?
NAZ:Benim tek derdim sizin mutlu olmanız Tarık.Yani derdim mutlu olmanız değil amacım mutlu olmanız.Derdim yok mutlu olmanızla olmazsanız dert olur bana.Yani yanlış bir laf edersen müdahale etmek için duruyorum
TARIK:Niye edim ki?
NAZ:Çünkü var sende öyle bir kabiliyet
TARIK:Nasıl?
NAZ:Böyle bir ilişkiyi başlama aşamasında abuk subuk laflarla başlamadan bitirmek gibi
TARIK:Ne zaman oldu bu?
NAZ:Söyle bakalım ne dedi de 5 defa bende dedin?
TARIK:Özel
NAZ:A olmadı ama ne yani en yakın arkadaşından sır mı saklıyorsun.Küserim bak.
TARIK:Çok güzel bir gece geçirdim dedi
NAZ:Tabi sende
TARIK:Şimdiden özledim dedi
TARIK:Ayrıldığımız andan beri seni düşünüyorum dedi
TARIK:Yarın yine seni görmek istiyorum dedi
TARIK: O kadar
NAZ:Uydurma 4 oldu.Hani 5.si?
TARIK:Hangi 5.si?
NAZ:5 tane bende dedin duydum.5. bende niyeydi çabuk söyle.Aman söylemezsen söyleme çok da umrumdaydı sanki.Hata bende arkadaş dedik bağrımıza bastık.Yarın öbür gün bu ilişkiyi de diğerleri gibi eline yüzüne bulaştırdığında gelip bana ağlama TarıkTARIK:Hangi diğer ilişkiler?
NAZ:Vardır elbet canım

Bu sahnede Naz süperdi.Hele kırmızı ile işaretlediğim yerde süper ötesi. Bir de Tarık O meşhur kızdığımız lafı söylediği zaman Nazın mutfakta ay bir de çay koy diyo o çaydanlığı kafana geçireceğim dediğimde bu sefer sana hak veriyorum demiştim çünkü haketti.Keşke geçirseydi.Susmasından iyidir.

bülbül
14-01-07, 22:36
Bunlar kesin öpüşcekler mi...Yoksa biz mi öyle olsun istiyoruz...Yani ya öpüşmeye artık yanaşmazlarsa...Bir sefer yeter...gerisini hayalinizde canlandırın her zamanki gibi derlerse....:icon_whis :icon_whis

whiteangel
14-01-07, 22:40
Bunlar kesin öpüşcekler mi...Yoksa biz mi öyle olsun istiyoruz...Yani ya öpüşmeye artık yanaşmazlarsa...Bir sefer yeter...gerisini hayalinizde canlandırın her zamanki gibi derlerse....:icon_whis :icon_whis

İnşallah demezler:img-wink: Eğer derlerse forum ahalisi olarak gideriz sete, bilamecburi bir öpüşme sahnesi çekmek zorunda bırakırız onları:img-hyste Ohhh ondan sonra forumca rahat ederiz. Onlar erer muradına biz çıkarız kerevetimize:img-hyste

burcin_kaplan
14-01-07, 22:41
O zaman biz de nasıl olmasını istiyorsak öyle düşünelim.Örneğin;Her ikisi de duygularını birbirine itiraf etmiş olsun.Herhal de bu itiraf sahnesi romantizm dolu bir öpüşmeyle sonuçlanacaktır.Gelelim ertesi güne.Naz uyanır ve uyanır uynmaz akşam ki yaşananlar zihnin den film şeridi gibi geçer.İçi içine sığmaz ve artık sevgilisi olan Tarığı görmek için can atar.Hemen giyinir ve Tarığı görmeye gider.Aynı duygular içinde ki Tarık da çoktan uyanmıştır.İkisi de birbirlerini görmek için sabırsızlanarak yola koyulurlar ve bahçe de karşılaşırlar.Birbirlerini uzun zamandır görmüyormuş gibi özlem ve aşk dolu bakışlarla süzerler ve...

Tabi bundan sonrası ancak kendilerine gelmekle ve günaydınla geçer.Çünkü evlerinin bahçesin de sarılıp öpüşecek kadar canlarına susamamışlardır...Tabi belirli bir yerde donup kalan bu sahnenin devamını yanlız başlarına kaldıkları bir ortam da gerçekleştirebilirler.Biz de keyifle seyrederiz.

Umarım kafan da biraz olsun canlanmıştır...

walla canlandı bişeler:) hatta şey geldi aklıma bunlar kahvaltı masasında karşılaşmasınlar:):) ümit vahi belkıs tarık oturuyor masada nazda yeni kakmış herkese günaydın diyor ama tabi gözleri ayrı bi parlıyor kızımızın tarıklada bakışıyorlar falan :) kesin ümitten olur olmadık bi espiri gelir :)

tarik_naz
14-01-07, 22:45

ben aşk itirafında öpüşeceklerini sanmıyorum. ama aşık haldelerken olabilir. hem merve ropörtajında gerçek bi öpüşmenin olmasına daha var demişti. demekki öpüşme olacak ama ben itiraf sırasında olacağını sanmıyorum.

nesss
14-01-07, 22:46
Öpüşme sahnesi bir daha olacak mı olmayacak mı bilmem ama sizde oluyor mu bilmiyorum ben bir türlü ilan-ı Aşk sahnesini kafamda canlandıramıyorum. Ne tür düşünsem sıradan geliyor. Yani sıradan dediysem alışık olduğumuz, olabilecek aşk itirafları geliyor aklıma :D

Şöyle yapalım mı?
( Belki daha önce yapılmıştır ama)

Aşk İtirafı;

Nerde:
Nasıl:
Kim Tarafından:

yapılmalı? Ama değişik türden fikirler bakalım çıkarabilecek miyiz? Tabi Önemli olan kısmı Nasıl? olacağı bu kısımda neler olmalı? Tarık yerinde olsan nasıl söylerdin sevdiğini?Naz yerinde olsan nasıl söylerdiniz sevdiğinizi?;)

burcin_kaplan
14-01-07, 22:48
ben kawga ederlerkn şu öpüşme mevzusunun yeniden açılacağını düşünüyorum we bu yüzdende birbirlerine bağırıcaklar we tarık sinirlenicek gine pişmanım gibi bişe dicek ve arkasını dönücek işte gitmek için o sırada bence naz bunu çewirecek kendine ve öpücek:)
tabi bu benim ümit ettiğim bi sahneydi:):)

handeozbek
14-01-07, 22:49
Kesinlikle katılıyorum.Ne düşünsem sıradan geliyor. Senaristlerimizin işi çok zor. Çünkü bizi asla sıradan bir itirafla avutamazlar. Bende hiç görülmemiş bir itiraf bekliyorum.Ama nasıl olması gerektiği ve nasıl olacağı konusunda hiç fikir yürütemiyorum

senem_89
14-01-07, 22:50

bence bidahaki öpüşme son bölümde olur.ikisi öpüşüolar ,fonda gözlerin çalıo.kamera çevrelerinde dönüo ve o yazıyı görüoruz SON. ya bigün dizimiz biticek malesef:(

ceza_cansu
14-01-07, 22:52
Uğur kedi'nin aşk itirafı hiç bir şeye benzemicek dediği günden beri bende ne düşünsem sıradan geliyor.Acaba nasıl bir sahne olur???

nowar_77
14-01-07, 22:53
Kesinlikle katılıyorum.Ne düşünsem sıradan geliyor. Senaristlerimizin işi çok zor. Çünkü bizi asla sıradan bir itirafla avutamazlar. Bende hiç görülmemiş bir itiraf bekliyorum.Ama nasıl olması gerektiği ve nasıl olacağı konusunda hiç fikir yürütemiyorum

20. bölüm çıtayı o kadar yükseltti ki gerçekten daha romantik ne olabilir sorusunıu zor cevaplarız..o bölümdeki yakınlaşma olmazsa o itiraf bizi kesmez gibi geliyor ...

Kara İnci
14-01-07, 22:53
walla canlandı bişeler:) hatta şey geldi aklıma bunlar kahvaltı masasında karşılaşmasınlar:):) ümit vahi belkıs tarık oturuyor masada nazda yeni kakmış herkese günaydın diyor ama tabi gözleri ayrı bi parlıyor kızımızın tarıklada bakışıyorlar falan :) kesin ümitten olur olmadık bi espiri gelir :)

Ümit:Naz anlayalım.Nedir o gözlerinde ki parıltı. Yoksa yılbaşı gecesi çekilen büyük ikramiye sana çıktıda bizden mi saklıyorsun?
Naz kaçamak yollarla Tarığa bakarak;
Naz:Bir ikramiye çıktığı doğru ama yılbaşı gecesi değil...
Tarık:Ne zaman çıktı?
Naz:Ne zaman olduğu önemli değil.Önemli olan çıkması ve beni dünyanın en mutlu insanı yapması.

Ümit tabi onların neden bahdettiklerini anlamayacak ve tuhaf bir ifadeyle onları izleyecektir...

whiteangel
14-01-07, 22:54

Ümit konusundaki tespitimi yazayım önce de:) Daha sonra nesss'in sorduğu itiraf sahnesine kafa yoracağım.
Ümit , Tarık- Naz aşkına hiç de hoş bakmaz zannımca. Çünkü Ümit, her ne kadar şirin, esprili, Tarık'ı bir abi gibi seven biri olsa da... Biraz aristokrat .. Ablasının bir şöförle sevgili olmasına memnun olacak gibi görünmüyor. Hatırlayın Bora vakasında bir anda ablasını Bora ile baş-göz edivermişti:)

handeozbek
14-01-07, 22:57
Ümit konusundaki tespitimi yazayım önce de:) Daha sonra nesss'in sorduğu itiraf sahnesine kafa yoracağım.
Ümit , Tarık- Naz aşkına hiç de hoş bakmaz zannımca. Çünkü Ümit, her ne kadar şirin, esprili, Tarık'ı bir abi gibi seven biri olsa da... Biraz aristokrat .. Ablasının bir şöförle sevgili olmasına memnun olacak gibi görünmüyor. Hatırlayın Bora vakasında bir anda ablasını Bora ile baş-göz edivermişti:)

evet belki önce aşırı sert bir tepki verebilir.Ama sonra Filiz,Alfonso falan onu bu aşka alıştırabilirler.Çünkü Ümit Alfonsoyu çok seviyor. ve Bana öyle geliyor ki Ümit bu aşkı Tarığa karşı kullanabilir. Filizle görüşme konusunda

nowar_77
14-01-07, 22:58

iyi de o zaman kendi kız arkadaşı ile ilgili de düşünmesi gerekir..şimdilik güzel giden bir flörtleri var..tarık a karşı çıkmakla filiz ile ilişkisini de zora sokmuş olur..öz ağabeyi tarık onun her şekilde ...artık ümit yeni bir gözle bakmaya başlamıştır harhalde tarık a..

nesss
14-01-07, 22:58
Arkadaşlar gerçekten bizimkiler yılbaşı gecesini pas geçtiler :) Keşke böyle bir eğlence düzenlenseydi. Hatta bir bahane ile Tarık ve Naz bir yerde başbaşa kalmak zornda kalsalardı ve yeni yıla birlikte girselerdi :D

Bu arada soruma;

Nerde:
Nasıl:
Kim:

cevap verirseniz sevinirim :) Herkesin nasıl birşey istediğini daha iyi görebilirz :D Tabi benimde kafa yormam lazım şuanda hiç öyle bir halim yok ama:D

tarik_naz
14-01-07, 23:02
Öpüşme sahnesi bir daha olacak mı olmayacak mı bilmem ama sizde oluyor mu bilmiyorum ben bir türlü ilan-ı Aşk sahnesini kafamda canlandıramıyorum. Ne tür düşünsem sıradan geliyor. Yani sıradan dediysem alışık olduğumuz, olabilecek aşk itirafları geliyor aklıma :D

Şöyle yapalım mı?
( Belki daha önce yapılmıştır ama)

Aşk İtirafı;

Nerde:
Nasıl:
Kim Tarafından:

yapılmalı? Ama değişik türden fikirler bakalım çıkarabilecek miyiz? Tabi Önemli olan kısmı Nasıl? olacağı bu kısımda neler olmalı? Tarık yerinde olsan nasıl söylerdin sevdiğini?Naz yerinde olsan nasıl söylerdiniz sevdiğinizi?;)

nesss, ben şimdiye kadar 4 kere aşk itirafı yaptırdım tarık ve naz'a. 3 tanesi naz tarafından biri de tarıktan gelimşti sanırım :) ilk itirafı, trafikte herkesin içinde yaptırmıştım, tarık ve naz arabada tartışmış, daha sonra trafikte herkesin içinde naz tarığı sevdiğini söylemişti.

ikinci itirafta yine tartışma sonunda olmuştu. ayşe meselesi yüzünden. hem de baya hararetli bi tartışma olmuştu, birbirlerine aşk itirafı yaptıklarını anlamamışlardı.

üçüncü itiraf yılbaşı gecesi olmuştu. tarık tarafından, yüksek bi tepe de romantik havai fişekleri izlerken aşk itirafı olmuştu.

son itiraf da son senaryom da oldu. ayrılıktan sonra. sahil kenarında ve itiraf naz'dan geldi.

valla benden 4 farklı itiraf çıktı bakalım sizden neler çıkacak :)

nesss
14-01-07, 23:02

Ama şöyle bir tes mantık ile düşünürsek Ümit şuan da ablasının şöförünün kız kardeşi ile flört ediyor yada sevgililer :)

Ama bence Ümit karakteri böyle şeyleri takan birisi değil. Ki zaten Naz ve Tarık yakınlaşmasından şüpheleniyor bence. Hele Naz'ın son potlarından sonra ve gereksiz Ümit'e tepki vermelerinden. Tamam o dağ evinde karşıymış gibi bir izlenim verildi ama bence onları buldukları halden kaynaklanan bir şaşkınlıktı :D Düşünsenize kim olsa ablasını birisi ile ( kim olduğu önemli değil yakınlık derecesi olarak ) aynı yatakta sarmaş dolaş görünce nasıl bir tepki verir :D O yüzden ben dağdaki tepkisini normal karşılıyorum...

nesss
14-01-07, 23:06
nesss, ben şimdiye kadar 4 kere aşk itirafı yaptırdım tarık ve naz'a. 3 tanesi naz tarafından biri de tarıktan gelimşti sanırım :) ilk itirafı, trafikte herkesin içinde yaptırmıştım, tarık ve naz arabada tartışmış, daha sonra trafikte herkesin içinde naz tarığı sevdiğini söylemişti.

ikinci itirafta yine tartışma sonunda olmuştu. ayşe meselesi yüzünden. hem de baya hararetli bi tartışma olmuştu, birbirlerine aşk itirafı yaptıklarını anlamamışlardı.

üçüncü itiraf yılbaşı gecesi olmuştu. tarık tarafından, yüksek bi tepe de romantik havai fişekleri izlerken aşk itirafı olmuştu.

son itiraf da son senaryom da oldu. ayrılıktan sonra. sahil kenarında ve itiraf naz'dan geldi.

valla ben de 4 farklı itiraf çıktı bakalım sizden neler çıkacak :)

Evet Serdar'cım bu konuda en beceriklimiz sensin :D Dört tane değişik aşk itirafı yaşattın bizlere;) Ben hepsini beğendim ama yinede beni çok şaşırtmadı o itiraflar hani öyle böyle diyemedim :D Bu büyük ihtimal ile büyük beklentimden kaynaklanıyor hatta içimden bir ses bana dizideki itirafıda beğenmeyeceğim :D Neyse bu beklentiyi düşürmem gerekiyor galiba :D

c