Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-4
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
türkçe konuşarak birbirleriyle anlaşamadılar,italyanca konuşarak belki daha iyi anlaşırlar.belli olmaz.:img-grin2
ceza_cansu
15-01-07, 19:09
A chi lo dici! (Al benden de o kadar) Japonca olsun,İtalyanca olsun Türkçe olsun ama yeter ki olsun artık şu itiraf üretmediğimiz teori kalmadı.
Hele ben kuş diline bile razı olucak hale geldim.Bir itiraf olsunda hangi dilede olursa olsun.
Belki de Tarım aşkını önce italyanca sonra Türkçe itiraf eder
Müthiş bir fikir bu:happy0064 çok da orjinal,değişik olur;bu italyanca yazdıkların şiir galiba:) çok güzel:img-in_lo özellikle bu cümleye bayıldım;dio, come ti amo(tanrım! nasıl da seviyorum seni)Ben yine kavga ederlerken söylemesinden yanayım,Tarık haykırsın aşkını tutkulu bir şekilde italyanca ya da türkçe(İlla kavga ettirecem:)yine söylüyorum aşkın şiddetini,gerilimini görmek hoşuma gidiyor:icon_twis )
ceza_cansu
15-01-07, 19:35
Müthiş bir fikir bu:happy0064 çok da orjinal,değişik olur;bu italyanca yazdıkların şiir galiba:) çok güzel:img-in_lo özellikle bu cümleye bayıldım;dio, come ti amo(tanrım! nasıl da seviyorum seni)Ben yine kavga ederlerken söylemesinden yanayım,Tarık haykırsın aşkını tutkulu bir şekilde italyanca ya da türkçe(İlla kavga ettirecem:)yine söylüyorum aşkın şiddetini,gerilimini görmek hoşuma gidiyor:icon_twis )
Aşklarını itiraf edicek kişiler Tarık ve Naz olunca aşkın gerilimini kesin görürüz.Hemde en gerilimli halini.Zaten ben Tarık ve Naz'ın birbirlerine aşklarını romantik bir şekilde itiraf edebilme ihtimalinin olduğunu bile düşünemiyorum.
Ben de katılıyorum, onların aşk ıgerilimli olsun isterim. Çünkü bu ikiliye yakışan budur. Yani böyle ikisi mutlu mesut:
-Seni seviyorum.
-Ben de seni bir tanem.
Şeklinde diyaloglarla birbirlerine ilan-ı aşk etmesinler bence. Çünkü bu ikilinin kimyasına yakışmaz; çünkü bu ikilinin biz herhangi bir bölümde atışmadan durduğunu görmedik biz. ilan-ı aşk da böyle olmalıdır:img-wink:
handeozbek
15-01-07, 19:48
La neve
E pensarci vorrei ancora un po
noi siamo impauriti da quest'angelo
a pensarci e cosi,chissa dov'e
l'ultima parola che riguardava te.
Ma sei,sei come la neve sei
che tocchi e sciolta gia e non sai piu dov'e solo
un'immagine che va e sei nella mia mente
si solo nella mia mente,solo nella mia mente
Son vago nella mia mente.
Chi di noi ne ha gia un'idea
guardarsi e non parlarsi mi da un brivido
folle mania di chi non sa chi sia
un amore nuovo che sta nascendo qui.
Ma sei,seicome la neve sei
che tocchi e sciolta gia e non sai piu com'e
solo un immagine che va e sei nella mia mento
Son vago nella mia mente.
Ma sei,sei come la neve sei
che tocchi e sciolta gia e non sai piu com'e
Solo un'immagine che va e sei nella mia mente
Son vago nella mia mente
Ve biraz daha düşünmek istiyorum
bu melek bizi korkuttu
böyle düşününce,
senin hakkındaki son kelime kimbilir nerde
ama sen, sen kar gibisin sen
dokununca eriyen ve nerde olduğunu bilmeyen
sadece bir hayal ve aklımdasın
evet sadece aklımda , sadece benim aklımda
benim aklımda belirsiz.
Hangimizin bir fikri var bu konuda
Bakışmak ve konuşmak beni ürpertiyor
Hangimizin deliliği hangimizin çılgınlığı bilinmez bu kimin
Burada doğan yeni bir aşk kimin bilinmez
ama sen, sen kar gibisin sen
dokununca eriyen ve bilmiyorsun nerde o
sadece bir hayal ve aklımdasın
evet sadece aklımda sadece benim aklımda
belirsizdir benim aklımda.
Ti amo Naz Ti amo(Seni seviyorum Naz seni seviyorum) Non farti pregare (Kendini naza çekme) Non ne posso più (Artık dayanamıyorum)
Per carità! (Allah askına),Vale la pena( Buna deger )
Ti amo Naz Ti amo
İşte böyle bir itiraf daha
handeozbek
15-01-07, 19:52
Bu itirafı yaptırdıktan sonra da aklıma şöyle bir şey geldi. Tarık aşkını bu şekilde itiraf eder.Naz ona döner der ki Franceskaya da böyle mi aşkını ilan ettin diye tabi romantizm yerlerde.Şimdi herhangi romantik bir şekilde itiraf etse Naz sen eski kız arkadaşına da mı böyle itiraf ettin der bütün romantizmi berbat eder.En iyisi ya İtiraf Naz'dan gelsin.Ya da bağıra çağıra itiraf etsinler. Yeter ki artık yanlış anlaşılma olmasın
deeply1985
15-01-07, 19:53
arkadaslar ozet falan yok dımı daha ortada sundan bı ıkı hafta once ne guzel pazar gunu vermıslerdı ah ahh kesske verseler
Aşklarını itiraf edicek kişiler Tarık ve Naz olunca aşkın gerilimini kesin görürüz.Hemde en gerilimli halini.Zaten ben Tarık ve Naz'ın birbirlerine aşklarını romantik bir şekilde itiraf edebilme ihtimalinin olduğunu bile düşünemiyorum.
Arkadaşım niye romantik olmasın:icon_sorr Bunlar kavga ederken bütün duyduları birada yaşıyorlar(aşk,nefret,kıskançlık,hüzün,tutku,geril im)çok da iyi aktarıyorlar.Yine aynı sahneyi söyleyeceğim ama(bana göre en etkileyici kavga sahnesi olduğu için) 15. bölümde Naz pencereden gülü atmadan önce:
Gelme peşimden!
Çek git diyorum anlamıyor musun?
Git diyorum sana git!
(Tarık Naz'ın kollarını tutar,bakışırlar ve Tarık gülü görür)
Oradaki kavga,bakışmalar,ikisininde yüz ifadesi çok ama çok güzeldi ve bana göre çok da romantikti hatta ben orada bir an Tarık Naz'ı öpecek sandım:img-blush (İyiki öpmemiş 20'deki süperdi:))
Doyurucu bir sahne olması açısından böylesi daha uygun olur bence:img-wink:
ceza_cansu
15-01-07, 20:03
Arkadaşım niye romantik olmasın:icon_sorr Bunlar kavga ederken bütün duyduları birada yaşıyorlar(aşk,nefret,kıskançlık,hüzün,tutku,geril im)çok da iyi aktarıyorlar.Yine aynı sahneyi söyleyeceğim ama(bana göre en etkileyici kavga sahnesi olduğu için) 15. bölümde Naz pencereden gülü atmadan önce:
Gelme peşimden!
Çek git diyorum anlamıyor musun?
Git diyorum sana git!
(Tarık Naz'ın kollarını tutar,bakışırlar ve Tarık gülü görür)
Oradaki kavga,bakışmalar,ikisininde yüz ifadesi çok ama çok güzeldi ve bana göre çok da romantikti hatta ben orada bir an Tarık Naz'ı öpecek sandım:img-blush (İyiki öpmemiş 20'deki süperdi:))
Doyurucu bir sahne olması açısından böylesi daha uygun olur bence:img-wink:
Orası ayrı tabi.Ben romantik itiraf derken böyle ikisi mum ışığında baş başa yemek yerken herşey yolunda araları çok iyiyken Tarık'ın ya da Naz'ın birden bire ''seni seviyorum'' diceğini hiç sanmıyorum manasında söyledim.Yoksa dediğin gibi onların o halleri zaten çok romantik:img-yes:
biraz önce son bölümü tekrar izledim. ya okadar da eleştirdiğimiz kadar yokmuş. tamam komedi düşüktü ama her bölümde de komedi olacak diye bişey yok.
son bölümde dikkatimi çeken şey, belgin ve hulusi, tarığı bilerek çağırdılar galiba. çünkü belgin, hulusi ile konuşurken gözü ile sürekli kanepe arkasını işaret ediyodu. hulusi de dikkat ettiyseniz, aşağıda yatmada hiç ısrar etmedi. ve aşağı inince ilk konusu tarık oldu. sanırım bi kaç bölüm sonra baba-oğul barışacak gibi. birisi demişti, ayşe'nin parasını hulusi yatırmıştır diye. bence de hulusi yatırdı parayı. ayrıca hulusinin şu lafları çok hoşuma gitti
samim'e: şanzumanı yamuk, şasesi eğik,
belkıs'e: 8 kollu ahtapotun vantuzları,
vahi'ye: senin gözlerin 72 derece miyop da gözlüklerini klozete mi düşürdün,
kendine: merdaneli çamaşır makinesi :)
hande, italyanca fikrin çok güzel. ben daha önce senaryolarımdan birinde, tarığa italyanca "sen benim herşeyimsin" dedirtmiştim. ve naz'ı merak içinde bırakmıştım. "seni seviyorum" dışında böyle güzel laflar edip naz'ı merak da bırakalır.
Abicim bu kaçıncı yahu. Şu anda karınca yuvası'nı izliyorum, orada da evli bir çift arkadaş muhabbeti yapıyor:) Ya cidden bizim diziyi diğer diziler de takip ediyor.
Abicim bu kaçıncı yahu. Şu anda karınca yuvası'nı izliyorum, orada da evli bir çift arkadaş muhabbeti yapıyor:) Ya cidden bizim diziyi diğer diziler de takip ediyor.
buyukbaba, bizim diziyi izlemek istiyosan acemi cadı'yı izlemeni tavsiye ederim. senaristi de bizim senarist olduğu için birebir aynı. içsesler, şüpheler, rüyalar, aşkını söyleyememeler, telefonlar, ziller daha bi sürü şey.
hele oğlan kıza çıkma teklifi ettiğinde kızın düşüp bayılması ve olanların hepsini rüya sanması bitirdi beni :)
dün şu repliğe koptum o dizi de
-virak virak yumurtam sıcak inanmazsan gel de bak
*iyi de kurbağadan girip tavuktan çıktın nasıl oluyo bu iş.
bu iş çok basit oluyo çünkü senaristi harika :)
yalnız o dizideki kızla oğlanın aşık hallerini kesinlikle tarık ve naz da görmek istemem. eğer öyle olursa kesin hayal kırıklığına uğrarız. burdan halit özenç' e duyrulur :)
selam arkadaşlar ne özet ne fragman var bende şarkı düşündüm sizce de uyar mı bence bu durum için tam uyar işte şarkı,
Bilmiyorum seninle
Sonumuz ne olacak
Belki bu aşk ölümsüz
Belki yarım kalacak
Hergün değişiyorsun
Avutuyorsun beni
Bir bilmece gibisin
Çözemedim ben seni
Seninle başım dertte ne yapsam bilmiyorum
Canımdan bir parçasın söküp atamıyorum
....................diye böyle gider
söz -müzik selami şahin.....:happy0064
selam arkadaşlar ne özet ne fragman var bende şarkı düşündüm sizce de uyar mı bence bu durum için tam uyar işte şarkı,
Bilmiyorum seninle
Sonumuz ne olacak
Belki bu aşk ölümsüz
Belki yarım kalacak
Hergün değişiyorsun
Avutuyorsun beni
Bir bilmece gibisin
Çözemedim ben seni
Seninle başım dertte ne yapsam bilmiyorum
Canımdan bir parçasın söküp atamıyorum
....................diye böyle gider
söz -müzik selami şahin.....:happy0064
Çok anlamlı RebeCa. Ben şahsen çok severim. Eğer Barış'ın ve dizinin tarzına uysa idi, dizide mutlaka kullanılmalı derdim.
Ayrıca gülüntü olsun (ne demekse) bir replik yazayım, hoşuma gitti.
- Kolalar geldii. Kaç şeker?
- Annem, güzel annem, kolaya şeker atılır mı annem?
- Doğğru, diet kola değil ki bu.
:)
handeozbek
15-01-07, 20:37
sıkıntıdan kendimizi şarkılara vurduk uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece.:img-hyste Şu fragman çıksa da biraz hareketlense buralar. Madem bu hafta tüyo bari kıyak geçseler de fragmanı erken verseler. Yapılacak yorumlar tükendi.Teoriler şu anda semalarda uçuyor.Geriye sadece beklemek kaldı yani en zoru.Sabır arkadaşlar sabır sabah bir şey kalmadı:img-hyste
buyukbaba, bizim diziyi izlemek istiyosan acemi cadı'yı izlemeni tavsiye ederim. senaristi de bizim senarist olduğu için birebir aynı. içsesler, şüpheler, rüyalar, aşkını söyleyememeler, telefonlar, ziller daha bi sürü şey.
hele oğlan kıza çıkma teklifi ettiğinde kızın düşüp bayılması ve olanların hepsini rüya sanması bitirdi beni :)
dün şu repliğe koptum o dizi de
-virak virak yumurtam sıcak inanmazsan gel de bak
*iyi de kurbağadan girip tavuktan çıktın nasıl oluyo bu iş.
bu iş çok basit oluyo çünkü senaristi harika :)
yalnız o dizideki kızla oğlanın aşık hallerini kesinlikle tarık ve naz da görmek istemem. eğer öyle olursa kesin hayal kırıklığına uğrarız. burdan halit özenç' e duyrulur :)
tarık_naz ben de bir kaç haftadır baya baya acemi cadı seyrediyorum:)çok komik replikler var..hele o esas kızın kız arkadaşı var..adını bilmiyorum..onun o amerikan esprilerine bayılıyorum:img-hyste
handeozbek
15-01-07, 20:58
bir şarkı da benden
Nerden aklıma esti kimbilir
Gezdim dün gece şehri şöyle bir
Herkes evinde kendi halinde
Heryerde huzur her yerde neşe
Bir ben uykusuz bir ben huzursuz
Bir ben çaresiz bir ben sensiz
Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor
Nerde nasıl yaşarım bir de bana sor
Evlerin ışıkları bir bir yanarken
Bendeki karanlığı gel de bana sor
Eski sokaklar yerli yerinde
Dostlar oturmuş kır kahvesinde
Her yerde huzur her yerde neşe
Sensiz yaşamak neymiş bir de bana sor
Ak düşen saçlarımı bir bir sayarken
Bunca yıl nasıl geçmiş bir de bana sor.
bir şarkı da benden
Herkes evinde kendi halinde
Heryerde huzur her yerde neşe
Nerde nasıl yaşarım bir de bana sor
Evlerin ışıkları bir bir yanarken
Bendeki karanlığı gel de bana sor
Eski sokaklar yerli yerinde
Dostlar oturmuş kır kahvesinde
Her yerde huzur her yerde neşe
Sensiz yaşamak neymiş bir de bana sor
Ak düşen saçlarımı bir bir sayarken
Bunca yıl nasıl geçmiş bir de bana sor.
Bugün ne muhteşem şarkılar çıkıyor böyle. Erol evgindi di mi bu?
Valla ben mi çok şarkı seviyorum yoksa sevdiklerim mi denk geliyor anlayamadım?
iyi aksamlar...bugun cok yorgunum...ama yine 2 gun okumadim mesajlara okudum...helel olsun..tuyo yok,fragman yok, ozet yok...yine de burda sessizlik hakim olmuyor:) tebrik ederim
bugun Baris'in ilk albumu dinliyordum...ALDIRMA sarkisi gercekten Tarig'in haline cok yakin:
Aldırma
Eskiden iyi günlerimiz dostlarımız vardı
Yüzümüze gülen çocuktu gözyaşı bize kaldı
Zor günler
Bu zor günlerde şimdi nerdeler
Kaldık mı biz bize
Yeteriz kendimize
Geçer bu zor günlerde
Aldırma
Neler biz neler gördük
Kimleri biz dost bildik
Yalanmış yüzler aldırma
Geçer bu zor günlerde
umarim bu hafta Baris dizide sarki soyle...cok ozledim ya....bugun ayrilacagiz ve gokyuzunde yalniz gezen yildizlar'a okudu...iyi ki tekrar bolumleri var
handeozbek
15-01-07, 21:30
şu karagümrük yanıyor dizisinin fragmanını verdikleri kadar bizim dizinin kini verseler kesin birinci oluruz.Ne zaman açsam karşımda fragmanı ne olur biraz da bizimkini versinler.
tüyo yok, uğur kedi yok diye üzülmeyin, aşıklarımız, aşklarını yaşamaya başladı bile.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2097070#post2097070
Hakikaten gelmiş be. Sağolasın arkadaşım.
İşte link;
http://www.dizifilm.com/forum/calendar.php?do=getinfo&e=2228&day=2007-1-18&c=1
nasil kacirdik......demek Mert abimiz bize sinirleniyor:)ayy Tarik, sabirli ol ....gecer bu zor gunler:)
ceza_cansu
15-01-07, 22:44
Ya çok saol yalanci yarim.Sonunda bölüm hakkında bir ipucumuz oldu.Demek bu abi Naz'ı kendine hayran bırakıcak.Bakalım bu dörtlü neler yapıcak???
Özetten anlaşılan Tarık ve abi İtalya' dan tanışmıyorlar(Alfonso' yla ilgili sorun olmayacak gibi), karakola Hulusi' yi almaya gidenler Belgin ve Sadri olduğuna göre yemekte Tarık gruba katılacak galiba...
Aahh aahh. Bu hafta daha da sinir olmazsam hiç bir hafta olmam. Biri beni durdursun. Çok ciddiyim.
Aahh aahh. Bu hafta daha da sinir olmazsam hiç bir hafta olmam. Biri beni durdursun. Çok ciddiyim.
evet..biri de beni durdursun:) Naz kizim sen asik degilmisin??? nasil Mert'e hayran oluyorsun....
ceza_cansu
15-01-07, 22:49
Özetten anlaşılan Tarık ve abi İtalya' dan tanışmıyorlar(Alfonso' yla ilgili sorun olmayacak gibi), karakola Hulusi' yi almaya gidenler Belgin ve Sadri olduğuna göre yemekte Tarık gruba katılacak galiba...
Demekki Tarık'ın tek sorunu Naz'ın bu abiye olan hayranlığı olucak.Aslında böyle olması daha iyi oldu.Tarık bu sayede Naz'ı ilk defa gerçek anlamda kıskanıcak.Cenk ve Bora düzgün tipler değildi ama Mert düzgün biri ve bu sefer Tarık'ın işi daha zor olucak.
Ayşe’nin ameliyat masraflarını ödeyen kişinin Belgin olduğunu öğrenen ve evine ziyarete giden Hacer’in Belgin ile arasındaki buzlar erimeye başlıyor
en azindan bir taraftan gelimse goruyoruz...bir barisma olacak( ya da yakinda):happy0064
en kisa zamanda Hulusi ve Tarik de barissinlar:img-yes:
güney-yase
15-01-07, 22:51
sana tamamen katılıyorum thesunset naz bu oyunu fazla ilerlletti valla kızım sen elin mertiyle ne ilgileniyosun canım aaaaaaa çok sinir oldum yaaaa valla arkadaşlar beni kimse durduramaz galiba perşembe günü........
Bu Mert abimiz muhtemelen şu "ilkokul" da gördüğümüz resimdeki gibi olacak.
Veyahut Tarık ile "aynı" olacak. Seçin beğenin alın.
O hayranlık acaba samimi bir hayranlık mı olacak sizce?Sanmam,belki kibar bulacak ya da evet centilmen vs vs ama bence o abiye yaklaşırsa esas nedeni Tarıkı kudurtmak olabilir ancak.Ayrıca o geceyarılarında "yk böle olmaz ben herşeyi söliycem ona" deyip de abiye hayran olursa döverim o kızı ben Bahri döverim :))))
güney-yase
15-01-07, 22:54
O hayranlık acaba samimi bir hayranlık mı olacak sizce?Sanmam,belki kibar bulacak ya da evet centilmen vs vs ama bence o abiye yaklaşırsa esas nedeni Tarıkı kudurtmak olabilir ancak.Ayrıca o geceyarılarında "yk böle olmaz ben herşeyi söliycem ona" deyip de abiye hayran olursa döverim o kızı ben Bahri döverim :))))
bencede tarığı delirtmek amaçlı bir hayranlıktır canım bukadarda olmaz sanırım ne yani tarığa aşık merti beğenecek yok yok olmaz heralde tabi inşallah tarığı delirtmek amaçlıdır yoksa gerilim çok yüksek olur
Naz ve Mert (adını öğrendik nihayet) arasında bir ilişki yaşanmayacak galiba, herkesi hayran bırakacakmış -herkese Filiz ve Ümit de dahil o halde. Bora olayında olduğu gibi Tarık yine yalnız kalacak (farklı düşünen tek kişi olarak tabi) ... Mert' ten hoşlanmamak için nedeni olan bir tek o olacak sonuçta...
ceza_cansu
15-01-07, 22:55
Naz'ın tek amacı zaten Tarık'ı deli etmek.Bu saatten sonra gidipte başka bir adama gerçekten hayran olucak hali yok.Ya yoktur di mi?:)
Naz'ın tek amacı zaten Tarık'ı deli etmek.Bu saatten sonra gidipte başka bir adama gerçekten hayran olucak hali yok.Ya yoktur di mi?:)
Yok ceza_cansu, sadece Tarık'ı deli etmek değil. Bizi de deli etmek. Bu dizi benim damarlarımı tıkıyor. Ciğerlerimde hava yapıyor ve damarlarım tıkanıyor. Öleceğim ben yakında. Evet. Birşey değil ben de diziyi senaristlerden kıskanmaya başlayacam o olacak. Hadi hayırlısı.
Naz ve Tarık birbirlerine ne kadar itiraf ettirmeye çalışsalar da itiraflara gerek kalmadan da aşkları aşikar. Özellikle Naz tarafından
ben niye goremiyorum???:) yani bu bolum Naz aski kabullenmis olucak ve sonra bu Mert'e yakinlasirsa ....o zaman Tarik ne yapsa haklidir:) Tarik'cim bu kiz herseyi hakediyor....:)
yine Bora ruzgari donmeye basladi..umarim bu sefer abi iyi olsa bari..( hayir olmasin:) tarik'in isi daha zor olacak) deli oldum...
~ topiqq ~
15-01-07, 23:01
ahahah okudum özeti gerçekten acaip eğlenceli bir bölüm olacak gibi duruyor =))
bu arada bu italyanca itiraf olayını ben de çok tuttum valla handeozbek iyi fikir bulmuşsun..
şimdi yine söylüyor diyeceksiniz ama umarım bu seferki italyancalar düzgün olur valla bu günlerde eski bölümlerin tekrarlarında yine gördüm hakikaten rahatsız edici çünkü, alt yazılarla söyledikleri tutmuyor =))
neyse önemli değil o kadar aşk itirafı nasıl olursa olsun ama yeter ki olsun!!ama bu bölüm olmayacak sanırım,hatta bence bu itiraf hiç olmayacak yine dağ evindeki gibi bir şekilde patlayacak ve bu sefer sarhoş da olmayacak hiçbiri yani gayet iyi hatırlayacaklar..yani demek istediğim ilişkileri başlarken seni seviyorum gibi birşey olmayacak yine bir öpücük ya da çok bariz bir olay olacak gibi geliyor bana..bu benim düşüncem tabi..siz ne dersinizz??
ben hiç sevmedim bu özeti, hiç koymasalar daha iyiydi. yine kıskandırma ile geçecek bu bölüm anlaşılan. zaten bildiğimiz ve beğenmediğimiz şeyleri tescil etti. iyice sinir olduk. naz hayran olmasa bile hayran gibi davranacağı belliydi.
Canım Mert' i beğenmesi veya hayran olması aşık olduğu kişiyi değiştirmezki, Naz Tarık' a aşık, bunu Johnny Deep gelse bile değiştiremez...:)
Serdar, devamı var diyorsun ya.... sakın bu özetten etkilenme.... sen bildiğin gibi yaz.... bu özet beni baydı nedense..... fragman belki biraz daha iyi gelir :sad53:
ahahah okudum özeti gerçekten acaip eğlenceli bir bölüm olacak gibi duruyor =))
bu arada bu italyanca itiraf olayını ben de çok tuttum valla handeozbek iyi fikir bulmuşsun..
şimdi yine söylüyor diyeceksiniz ama umarım bu seferki italyancalar düzgün olur valla bu günlerde eski bölümlerin tekrarlarında yine gördüm hakikaten rahatsız edici çünkü, alt yazılarla söyledikleri tutmuyor =))
neyse önemli değil o kadar aşk itirafı nasıl olursa olsun ama yeter ki olsun!!ama bu bölüm olmayacak sanırım,hatta bence bu itiraf hiç olmayacak yine dağ evindeki gibi bir şekilde patlayacak ve bu sefer sarhoş da olmayacak hiçbiri yani gayet iyi hatırlayacaklar..yani demek istediğim ilişkileri başlarken seni seviyorum gibi birşey olmayacak yine bir öpücük ya da çok bariz bir olay olacak gibi geliyor bana..bu benim düşüncem tabi..siz ne dersinizz??
Aslında itiraf italyanca olmasın, çünkü italyanca ile ilgili özel olan biri var. Franceska. Naz'a özel olmayacaktır o.
Bence "Japonca" yapsın itirafı:)
Serdar, devamı var diyorsun ya.... sakın bu özetten etkilenme.... sen bildiğin gibi yaz.... bu özet beni baydı nedense..... fragman belki biraz daha iyi gelir :sad53:
valla etkilenmemek elde değil, sinir oldum, yazacaklarımı unuttum. bu gece devamını ekleyemezsem kızmayın. ama mutlaka ekleyecem ne olursa olsun :).
hem de tarık naz gibi duramaz, oylesine bi dansa bile dayanamamıştı. tarık hayranlığı anlayıp fıttırıp, nazı kolundan cektiği gibi götürür bence
evet ..sen kafandaki senaryoyi yaz...bu ozet yokmus gibi devam et....
ben boyle gerilim istemiyorum....senaristler yapmayin...bizim kalbimiz dayanamiyor
hem de tarık naz gibi duramaz, oylesine bi dansa bile dayanamamıştı. tarık hayranlığı anlayıp fıttırıp, nazı kolundan cektiği gibi götürür bence
Umarım Tarık tepkisini koyar ama şunu da unutmayalım: Tarık ve Naz arasındakiler inada bindi artık, Naz Mert' le fazlaca yakınlaşmadıkça Tarık' tan net bir tepki beklemiyorum. Birde bölüm sonunda Naz' ın onu bırakıp gitmesine olan kızgınlığı da var, bu nedenle de "ne hali varsa görsün, karışmıyorum" diyebilir.
~ topiqq ~
15-01-07, 23:11
evet bence de tarık'ın kafası attı mı kimse durduramaz onu..çeker götürür valla kızı ordan..hele bir de naz iyice adamın içine düşerse tarık'ın yapacaklarını tahmin etmek bile istemiyorum!!
26. bölümün akibeti özetinden belliydi..bu özet de bana hiç umut vermiyor..sakız gibi uzatacaklar bu abi -pınar- tarık -naz olayını...en iyisi biz kendimizi hazırlayalım ...geçen haftaki hüsranı bir daha yaşamak istemiyorum.. ..özetin dörtte üçü diğer karakterlere ayrılmış..bu bölüm gene cımbızla seçeceğiz herhalde tarık-naz sahnelerini...
Benden bir Muharrem ve Bahri diyaloğu bu konuda :)
BAHRİ--- Muharrem abi bak Tarık'ın yeni rakibi buymuş nasıl karizmatik dimi,sence Naz buna bayılır dimi abi?
MUHARREM-- Bu mu karizmatik Bahri bu mu...Bahriii biz memlekette neler gördük bu güne kadar be hheyyy..Ayhan Işıklar Ediz Hunlar için kendini paralardı bu millet.Bu sivrisinekten bozma şehirli zibidi için kimse tek tüyünü bile yolmaz Bahri.
BAHRİ--- Ama abi bu adam kültürlüymüş sonra efendim işte kibarmış kadınlar böyle adamlara bayılır abiii.
MUHARREM--- Delirtme beni Bahrii delirtme ! Aşk bu be ÖSS sınavına mı hazırlanacak bu Naz yoksa aşık mı olacak..insan aşkını kaç kitap okuduğuna,çiçek alıp almadığını bakarak mı seçer Bahri?Aşkın dilini anlamayan kız kitabın dilini anlasa kaç yazar Bahriiiii !!
BAHRİ-- Tamam abi kızma senaristlere söyleriz..
o kadar da umutsuz bakmayalım, heralde itiraf geliyorrr... diye yazacakları yok. hem baslangıcına bakarsak özetin, "artık hersey ortada" demeye de getirmişler gibi geldi
BAHRİ--- Muharrem abi bak Tarık'ın yeni rakibi buymuş nasıl karizmatik dimi,sence Naz buna bayılır dimi abi?
MUHARREM-- Bu mu karizmatik Bahri bu mu...Bahriii biz memlekette neler gördük bu güne kadar be hheyyy..Ayhan Işıklar Ediz Hunlar için kendini paralardı bu millet.Bu sivrisinekten bozma şehirli zibidi için kimse tek tüyünü bile yolmaz Bahri.
BAHRİ--- Ama abi bu adam kültürlüymüş sonra efendim işte kibarmış kadınlar böyle adamlara bayılır abiii.
MUHARREM--- Delirtme beni Bahrii delirtme ! Aşk bu be ÖSS sınavına mı hazırlanacak bu Naz yoksa aşık mı olacak..insan aşkını kaç kitap okuduğuna,çiçek alıp almadığını bakarak mı seçer Bahri?Aşkın dilini anlamayan kız kitabın dilini anlasa kaç yazar Bahriiiii !!
bayıldım ben buna :img-hyste
ama naz gerçekten bayılıyor kültülü ,kibar adamlara:)bora ya da ciddi ciddi bayılmıştı naz..hatta yanağında ruj görmese kız nerdeyse "he " diyecekti:)
saadece bunu soylemek istiyorum...umarim 27 bolumun sonu arkadas ve kardes muhabbeti bitse.....Naz anlamak istemiyorsa....tamam kizim sen bilirsin...ama Tarik gitmezse, orda gidicem ve Tarig'i goturucem:)ona gore
medea super oldu:):)
:img-hyste :img-hyste süperr çok güldüm :happy0064
özete gelecek olursak anlaşılan bu bölümdede itiraf olmayacak ama artık bişeylerin sözlere dökülme zamanı geldi. Öpüşmeler, bakışmalar, Nazın gözyaşları, kıskandırmlar.... daha ne kaldıki gelsin artık itiraf. Gerçi genede belli olmaz bu bölümle ilgili tek bilgimiz sadece yüksek bir gerilim oluşacağı bakarsınız bölüm sonu itiraf gelir.
medea süpersin.gece gece çok güldüm.:img-hyste :img-hyste
özet gelmiş.anladığım kadarıyla arkadaşlık meselesi aralarında bayağı gerginlik yaratacak.naz, mert denilen kişiye numaradanda olsa ilgi gösterse yandı derim.
tarığın sinirlerini zorlayacak gibi.
BARIŞAHASTA
15-01-07, 23:25
demek agır abimiz bir girecek diziye pir girecek yani..sinir harpleri yaşamaya devam desenize biz bu bölümde yine..olsun bakalım sabredelim...
:img-hyste :img-hyste süperr çok güldüm :happy0064
özete gelecek olursak anlaşılan bu bölümdede itiraf olmayacak ama artık bişeylerin sözlere dökülme zamanı geldi. Öpüşmeler, bakışmalar, Nazın gözyaşları, kıskandırmlar.... daha ne kaldıki gelsin artık itiraf. Gerçi genede belli olmaz bu bölümle ilgili tek bilgimiz sadece yüksek bir gerilim oluşacağı bakarsınız bölüm sonu itiraf gelir.
gerilim derken acaba uğur kedi bizim çok gerileceğimizi mi anlatmaya çalışıyordu:)bir gerilim oluşacağı kesin de tarık la naz dan çok biz gerileceğiz sanırım..özet i neresinden tutsan pek bir açılımı yok..zaten bildiğimiz şeyler ..vuslat fragmana kaldı ..hele bir de o gelsin bakalım...
bir baktiniz numara degil...Naz gercekten hayran olacak... ben kendime en kotu seylere hazirlaniyorum...:icon_sorr
gerilim derken acaba uğur kedi bizim çok gerileceğimizi mi anlatmaya çalışıyordu:)bir gerilim oluşacağı kesin de tarık la naz dan çok biz gerileceğiz sanırım..özet i neresinden tutsan pek bir açılımı yok..zaten bildiğimiz şeyler ..vuslat fragmana kaldı ..hele bir de o gelsin bakalım...
hehe biz gerildik zaten gerilceğimiz kadar umarım sondakika bu özeti okumaz :):) tepkisini gerçekten merak ediyorum ama benim içimde hala bir umut var bu bölümle ilgili dediğn gibi fragman tek ışığımız gibi duruyor
burcin_kaplan
15-01-07, 23:31
bi girim bakim dewdim özetimiz gelmiş , walla gelmesede fark eden bişe olmucaktı ordaki tarık ve nazla ilgili olan şeyleri bende söyleyebilirdim yani:) insan biraz bölümden bahseder tarık naz ne yapcak falan diye..
Naz ve Tarık birbirlerine ne kadar itiraf ettirmeye çalışsalar da itiraflara gerek kalmadan da aşkları aşikar
şimdi bu ne demek? sanki taa kaçıncı bölümden beri birbirlerini sevdikleri belli değil miydi ? yani zaten bi kaç bölümdürde birbirlerine itiraf ettirmek için dewam etmiyor muydu bu arkadşlık oyunu..
bu bölümle ilgili genel bilgi hulusi belgin we diğerleriyle ilgili gelmiş naz we tarık tarafından bilinmedik bişe göremedim..
arkadaşlar fragman gösterildi mi peki göreniniz war mı?
Valla nowar_77 fragmana da hiç kavuşasım yok. Bu 2 si kavuşmadan benim hiç bir şeye kavuşasım yok. Onlar gelsin bana kavuşsunlar. Zira ben hakkın rahmetine kavuşabilirim.
ceza_cansu
15-01-07, 23:33
Yok ya Burçin fragman falan hiç bir şey yok.Saat 20.00 den beri Star'ı izliyorum ama hala göstermediler.
sonuçta tarık bu ağbi yüzünden çok gerilecek demekki..nazın sık sık hayranlığını dile getirmesi tarığı mutlaka yaralayacak..tepkisini koyacak bir şekilde.ya pınara yanaşacak.yada hepsinden uzaklaşacak kabuğuna çekilecek...en çokda bizler üzüleceğiz izleyici olarak..
burcin_kaplan
15-01-07, 23:35
Valla nowar_77 fragmana da hiç kavuşasım yok. Bu 2 si kavuşmadan benim hiç bir şeye kavuşasım yok. Onlar gelsin bana kavuşsunlar. Zira ben hakkın rahmetine kavuşabilirim.
:) bakıyorum özetten nasibini sende almışsın şahin abiicim koyuwerme kendini özetler her zmaan böyle oluyor ama fragman gelsin çok daha değişik olabilr..
yani en azından umut ettiğim bu.. yoksa bende gayet rahmetime kavuşabilirim:)
Allah gecinden versin Buyukbaba:)valla bu ikisi kalantor boynunda yaka gibi ..bu gidişle kavuşacakları yok ..biz hücceten erenlere kavuşacağız :)
burcin_kaplan
15-01-07, 23:38
Yok ya Burçin fragman falan hiç bir şey yok.Saat 20.00 den beri Star'ı izliyorum ama hala göstermediler.
ben dalmışım beyaz gelinciği izliyordum görmeniz lazım kaçırdı cereni ömer dağ ewine götürdü bide üzerine odun kırdı:):)
direk aklıma bizimkiler geldi düşündmde aslında tarıkta artık sinirlenip gaza gelirse bi bakarız bizimkini alır dağ ewine götürrür mü o sinirle:)
yarını 4 gözle bekliyorum gerçektende her zaman öztler böyle oluyor hiç bi açık wermiyorlar kapalı kutu gibi walla..normalde diğer dizilerde özetten bişeler anlanır bizim sanki 25 bölümün genelini yazıyorlar gibi özet weriyorlar güya bu haftaki bölümün özeti ha..
ay ne kötümsersiniz böyle:)))biraz komedi bakalım olaylara:))nasıl olsa sonunda kavuşacaklar..acelesi ne:)))şöyle iyice dellenelim ama :)))
:) bakıyorum özetten nasibini sende almışsın şahin abiicim koyuwerme kendini özetler her zmaan böyle oluyor ama fragman gelsin çok daha değişik olabilr..
yani en azından umut ettiğim bu.. yoksa bende gayet rahmetime kavuşabilirim:)
Abicim doğru diyorsun da, koyvermemek mümkün mü? Ama "benim hala umudum var" dinlesem bile iflah olmam ben artık. Yoldan çıktım. ÖSS ye hazırlanmak istiyorum. (Valla delirdim)
Fragmanı merak etmiyorum açıkçası, Mert ve Naz' ı gülüşürken Tarık' ı onlara gıcık olarak bakarken gösterirler sonra aynı şey Tarık-Pınar-Naz üçgeni arasında gösterilir. Bu bölümden tek umudum var o da Naz' ın kıskandırma işinde aşırıya kaçmaması, kaş yapayım derken göz çıkarmasın. Her ne kadar geçen bölümde Tarık' a kızsamda Naz' ın elinin ayarı olmadığı için Tarık' ı daha çok üzebilir...
burcin_kaplan
15-01-07, 23:44
ay ne kötümsersiniz böyle:)))biraz komedi bakalım olaylara:))nasıl olsa sonunda kavuşacaklar..acelesi ne:)))şöyle iyice dellenelim ama :)))
:) walla o kadar deliricem ki yakında artık birleşincede olayları idrak edemicemden korkuyorum :) o durma geliyorum ben yawaş yawaş artık:):)
Doğru söylüyorsun Jenn ama dizinin içine o kadar girdim ki yapılanlar sanki bana yapılıyormuş gibi oluyor bazen :) . Nihayetinde bu ikisi kavuşacaklar, romantik-komedi formatında bir dizi mutsuz sonla bitmez, di mi???:img-cold:
ben kendimi eninde sonunda kavuşacaklar diye avutuyorum.sizde benim gibi düşünün. hiç değilse fazla gerilmemiş oluyorum.izlediklerimdende zevk alıyorum.
burcin_kaplan
15-01-07, 23:48
Abicim doğru diyorsun da, koyvermemek mümkün mü? Ama "benim hala umudum var" dinlesem bile iflah olmam ben artık. Yoldan çıktım. ÖSS ye hazırlanmak istiyorum. (Valla delirdim)
:):) yok yok bize bi fragman lazım hemde şöyle çok güzel tarık ve nazın bakıştığı sahneler lazım..yoksa bende yicem kafayı hissediyorum yani:) rüyamda bile nasıl itiraf ediceklerini falan görmeye başladım..bugün sınawdayım birden aklıma geldiler diyorum nasıl itiraf edicekler yeter biticek mi bu arkadaşlık oyunu artık hayatımıda etkilemeye başladı baya kötüyüm ben glaiba ya, bende iyi değilim noluo bana:):)
burcin_kaplan
15-01-07, 23:56
Gittikleri restoranda olay çıkaran Hulusi, Vahi ve Teoman gece karakola götürülüyor. Hulusi’nin imdadına yetişen yine Sadri ve Belgin oluyor.
bu cümle dikkatimi çekti benim .. EEe bizim tarık noldu? acaba tarıkın sinirleri o kadar tavan yaptıki arabayla takip edip nazı arabadan falan mı indirdi? ama sonrada yolda başka bişeler söyledi itiraf edicene nazın sözleri üzerine?
yani sonuç olarak belginlerin yanına değil o yemeğe gitti büyük bi ihtimalle..
ebru.karaca
15-01-07, 23:56
Sonunda özetimiz gelmiş dostlar..
Hayırlı uğurlu olsun.
Yarın da fragmanımız gelir, rahat ederiz :)
Jenn, katılıyorum sana canım..
:):) yok yok bize bi fragman lazım hemde şöyle çok güzel tarık ve nazın bakıştığı sahneler lazım..yoksa bende yicem kafayı hissediyorum yani:) rüyamda bile nasıl itiraf ediceklerini falan görmeye başladım..bugün sınawdayım birden aklıma geldiler diyorum nasıl itiraf edicekler yeter biticek mi bu arkadaşlık oyunu artık hayatımıda etkilemeye başladı baya kötüyüm ben glaiba ya, bende iyi değilim noluo bana:):)
Evet, bize fragman lazım..
Arkadaşlar, açıkçası ben bu bölümün özetini okuyunca çoğunluğunuz gibi negatif bir elektirik almadım. İnanın, çok güleceğimizi düşündüm. Eğlence bizi bekliyor dostlar.
Arada Mert ile Naz gülüşecekmiş. Gülüşsün! Tarık sinirlenecekmiş, sinirlensin!
Biz bu diziyi bu yüzden sevmiyor muyuz? Bize bu tatlı acıları çektirdiği için..
Ben bunları yaşamayı göze alıyorum. Çünkü izlerken o heyecanı, siniri, acıyı, mutluluğu, romantizmi yaşıyorum. Ve bu kadar acıdan sonra ortaya öyle bir aşk çıkacak ki, hepimizin ayakları yerden kesilecek.
Ben bu bölümden çok umutluyum. İçime öyle doğuyor. 25. bölümün zengin repliklerinden olacak. Eğleneceğiz. İnanın. İnanmak, başarmanın yarısıdır :)
Nasıl gaza getiriyorum ama?! :)
ebru.karaca
15-01-07, 23:57
Gittikleri restoranda olay çıkaran Hulusi, Vahi ve Teoman gece karakola götürülüyor. Hulusi’nin imdadına yetişen yine Sadri ve Belgin oluyor.
bu cümle dikkatimi çekti benim .. EEe bizim tarık noldu? acaba tarıkın sinirleri o kadar tavan yaptıki arabayla takip edip nazı arabadan falan mı indirdi? ama sonrada yolda başka bişeler söyledi itiraf edicene nazın sözleri üzerine?
Evet, orayı ben de düşündüm Burçin.
Sanırım biz Naz'ın arabadan inmesini beklerken, Tarık arabaya binecek :):happy0064
Sonunda özetimiz gelmiş dostlar..
Hayırlı uğurlu olsun.
Yarın da fragmanımız gelir, rahat ederiz :)
Jenn, katılıyorum sana canım..
Evet, bize fragman lazım..
Arkadaşlar, açıkçası ben bu bölümün özetini okuyunca çoğunluğunuz gibi negatif bir elektirik almadım. İnanın, çok güleceğimizi düşündüm. Eğlence bizi bekliyor dostlar.
Arada Mert ile Naz gülüşecekmiş. Gülüşsün! Tarık sinirlenecekmiş, sinirlensin!
Biz bu diziyi bu yüzden sevmiyor muyuz? Bize bu tatlı acıları çektirdiği için..
Ben bunları yaşamayı göze alıyorum. Çünkü izlerken o heyecanı, siniri, acıyı, mutluluğu, romantizmi yaşıyorum. Ve bu kadar acıdan sonra ortaya öyle bir aşk çıkacak ki, hepimizin ayakları yerden kesilecek.
Ben bu bölümden çok umutluyum. İçime öyle doğuyor. 25. bölümün zengin repliklerinden olacak. Eğleneceğiz. İnanın. İnanmak, başarmanın yarısıdır :)
Nasıl gaza getiriyorum ama?! :)
Çok fena gaza geldim ebru.karaca. Ben perşembeyi bekleyemeyeceğim bugünden izleyeceğim yeni bölümü. Yani o derece:)
burcin_kaplan
16-01-07, 00:01
Evet, orayı ben de düşündüm Burçin.
Sanırım biz Naz'ın arabadan inmesini beklerken, Tarık arabaya binecek :):happy0064
:) walla öyle olucak gibi ya.. işalalh yanılmayız..
bu abi alfonsoyu tanımıyormuş onada çok sevindim ..Yani bide o dert çıkmıcak başımıza bu iyiye işaret.. ayrıca şu mert tarık tanışmasıda bölümün sonuna bırakılmamış buda güzel bişe:)
inanamıyorum bişeler çıkardım bölümün özetinden:)
bu arada belirtim bu hafta belkısın ortaya çıkmasına sevndim özledim walla belkısımızı .. Nazada bi kaç öğüt werir artık yani :)
MUHARREM--- Ne bu bizim sürmeli şöförün yanındaki kızın adı Bahri?
BAHRİ—Pınar abi..
MUHARREM—Hımmm..bunlar akraba mı Bahri?
BAHRİ—Yok yeni tanıştılar kısmetse sevgili olacaklar,neden öle dedin ki abi?
MUHARREM—Hımmm akraba değillerse o zaman aynı diş doktoruna gidiyorlar demek ki pek bir benziyolar da..neyse...ayrıca kısmetse ne demek bahri kısmetse ne demek? Bu oğlan yirmi küsur bölümdür maaş kuyruğunda banka kapısının açılmasını bekleyen emekliler gibi kızın gönlünün açılmasıı beklemiyor mu ne Pınarı benş delirtmesinler Bahri!!
BAHRİ—Ama Naz ile onlar arkadaş sadece abi kız öle diyor??
MUHARREM—Ne arkadaşı Bahri ne arkadaşı..o kız gitsin bunu o her dakika dövdüğü yatak örtüsüne anlatsın ben yemem..insan arkadaşı soyunurken onu boxer’la görünce arkasını döner dimi bahri yoksa cam’a garfield gibi yapışmaz Bahriii...töbeee..ağzımı bozdurma benim bahri.tansiyon ilacımı getir Bahri !
BAHRİ—Tamam abi sinirlenme...Ben boxer giymem merak etme
MUHARREM—Sana demedim Bahri sana demedim...sana paçalı don yeter.git getir dedim Bahriiii !!
BAHRİ—Tamam abi tamam.
Bu bölüm Vahi'nin Hulusi'nin taktiklerini uygulamaya çalışması ve her seferinde sert kayaya çarpması çok komik olacak:)
daha fragman çıkmadı uğur kedide gelmedi artık umudum kalmadı ah bir yarın olsa fragman çıksa belki bir fikir gelir
BAHRİ—Pınar abi..
MUHARREM—Hımmm akraba değillerse o zaman aynı diş doktoruna gidiyorlar demek ki pek bir benziyolar da..neyse...ayrıca kısmetse ne demek bahri kısmetse ne demek? Bu oğlan yirmi küsur bölümdür maaş kuyruğunda banka kapısının açılmasını bekleyen emekliler gibi kızın gönlünün açılmasıı beklemiyor mu ne Pınarı benş delirtmesinler Bahri!!
MUHARREM—Ne arkadaşı Bahri ne arkadaşı..o kız gitsin bunu o her dakika dövdüğü yatak örtüsüne anlatsın ben yemem..insan arkadaşı soyunurken onu boxer’la görünce arkasını döner dimi bahri yoksa cam’a garfield gibi yapışmaz Bahriii...töbeee..ağzımı bozdurma benim bahri.tansiyon ilacımı getir Bahri !
MUHARREM—Sana demedim Bahri sana demedim...sana paçalı don yeter.git getir dedim Bahriiii !!
BAHRİ—Tamam abi tamam.
Yine güzel medea. Eline sağlık.:)
Ama eksiğin var. Hani nerede bizim uykucu güzelimiz. :) Arada wwuuuaaaagghh olmalı:)
burcin_kaplan
16-01-07, 00:19
BAHRİ—Pınar abi..
BAHRİ—Tamam abi tamam.
:img-hyste :img-hyste
medea senin bahri muharrem konuşmaları yazman beni gerçekten gülme krizlerine sokuyor ya süpersin:):) walla uğraşsalar bu kadar güzel konuşma yazamazlar ha muharremle bahriye:)
ebru.karaca
16-01-07, 00:26
Çok fena gaza geldim ebru.karaca. Ben perşembeyi bekleyemeyeceğim bugünden izleyeceğim yeni bölümü. Yani o derece:)
Hah haa..
Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün Buyukbaba..
Valla çok hoşuma gitti :):happy0064 :happy0064
:) walla öyle olucak gibi ya.. işalalh yanılmayız..
bu abi alfonsoyu tanımıyormuş onada çok sevindim ..Yani bide o dert çıkmıcak başımıza bu iyiye işaret.. ayrıca şu mert tarık tanışmasıda bölümün sonuna bırakılmamış buda güzel bişe:)
inanamıyorum bişeler çıkardım bölümün özetinden:)
bu arada belirtim bu hafta belkısın ortaya çıkmasına sevndim özledim walla belkısımızı .. Nazada bi kaç öğüt werir artık yani :)
:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Haklısın Burçin, ben de aynı şeyleri düşünüyorum.
Ama bence bu abi eninde sonunda Alfonso'yu tanıyacak!
Elgiz;
Ellerine sağlık..
whiteangel
16-01-07, 00:41
Allah gecinden versin Buyukbaba:)valla bu ikisi kalantor boynunda yaka gibi ..bu gidişle kavuşacakları yok ..biz hücceten erenlere kavuşacağız :)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste kalantor boynunda yaka gibi ben bu deyimi hiç duymamıştım. Gecenin şu vaktinde gülmekten katıldım...Ya arkadaşlar ne olacak , boşverin fragmanı, özeti:) İşin özetini bu deyim pek güzel anlatıyor. Yani yanyanalar, çok yakınlar.. Ama kavuşamıyorlar. Biz burda kafayı yerken, Tarık Bey'le Naz Hanım durumlarından memnunlar ki bir adım atamıyorlar. Onların tuzu kuru, forum ahalisi toptan iptal haberleri yok..:img-hyste
whiteangel
16-01-07, 00:49
Aslında itiraf italyanca olmasın, çünkü italyanca ile ilgili özel olan biri var. Franceska. Naz'a özel olmayacaktır o.
Bence "Japonca" yapsın itirafı:)
Ah be büyükbaba:) Şu aşk itirafını yapsınlarda.. İster italyanca, ister japonca, ister sanskritçe, ister kuşdilince... YETERRRRR :)
arkadaşlar selamlar; siz fragmanı bekleyedurun ben size ilerdeki bölülmerden bikaç tüyo vereyim,biliyorsunuzdur belki birçok dizinin çekiminin yapıldığı neredeyse artık bir plato haline gelen beykozda yalancı yarimin çekim ekibine rastladım, hatta aynı bahçede bulundum onların çalışmalarını izleme fırsatına eriştik. Önümüzdeki bölümlerde pınar diziye devam ediyo arkadaşlar anladığımız kadarıyla bu kardeşlik ve arkadaşlık oyunu biraz daha uzayacak.Tabi kaç bölü msonra gösterilir biliyorum ama şunu söyleyebilirim, bir kaza sahnesi oluyor ve ilköğretim okulunda kötü fiziksel şartlarda ders gören öğrencilerle karşılaşıyorlar. Daha sonra çocukların durumuna dayanamayıp teknolojik donanımlı bir sınıf yapılıyor ve balonlar bayraklar eşliğinde açılış yapılıyor. Ancak kazayı tarık pınar ya da nazdan hangisi yapıyor bilemiyorum çünkü her üçüde setteydi.Cumartesi günü hummalı çalışmalar vardı, Barış bey sırasını beklerken atv de cumartesi sabah yayınlanan programda(adını hatırlayamadım) makbule ve burhan sahnelerini izleyerek gülümsüyordu. Gördüğümüz kadarıyla gayet pozitif neşeli ve kibar bir insan..Bakalım bu sahneler ne zaman yayınlanacak?diziyi çok az izlememe rağmen takibe başlayacağım...
whiteangel
16-01-07, 00:58
Sanskritçe mi? hahaha
Olsun biz razıyız:) Anlamasak da, isterse kimsenin bilmediği dillerde yapsınlar. Yaaa ikisi anlasın yeter. Biz anlamış gibi yaparız..:img-hyste Yazık bize, helak olduk..:img-pilot
whiteangel
16-01-07, 01:02
arkadaşlar selamlar; siz fragmanı bekleyedurun ben size ilerdeki bölülmerden bikaç tüyo vereyim,biliyorsunuzdur belki birçok dizinin çekiminin yapıldığı neredeyse artık bir plato haline gelen beykozda yalancı yarimin çekim ekibine rastladım, hatta aynı bahçede bulundum onların çalışmalarını izleme fırsatına eriştik. Önümüzdeki bölümlerde pınar diziye devam ediyo arkadaşlar anladığımız kadarıyla bu kardeşlik ve arkadaşlık oyunu biraz daha uzayacak.Tabi kaç bölü msonra gösterilir biliyorum ama şunu söyleyebilirim, bir kaza sahnesi oluyor ve ilköğretim okulunda kötü fiziksel şartlarda ders gören öğrencilerle karşılaşıyorlar. Daha sonra çocukların durumuna dayanamayıp teknolojik donanımlı bir sınıf yapılıyor ve balonlar bayraklar eşliğinde açılış yapılıyor. Ancak kazayı tarık pınar ya da nazdan hangisi yapıyor bilemiyorum çünkü her üçüde setteydi.Cumartesi günü hummalı çalışmalar vardı, Barış bey sırasını beklerken atv de cumartesi sabah yayınlanan programda(adını hatırlayamadım) makbule ve burhan sahnelerini izleyerek gülümsüyordu. Gördüğümüz kadarıyla gayet pozitif neşeli ve kibar bir insan..Bakalım bu sahneler ne zaman yayınlanacak?diziyi çok az izlememe rağmen takibe başlayacağım...
Şimdi biz buna üzülsek mi , sevinsek mi bilemedim. Muhtemelen 28. bölümdür bu çekimler.. Arkadaşlar anlaşılan o ki iki bölüm daha itiraf yok. Sakin olalım, panik yok. Aşk itirafı olmasa da hayırlı işler yapıyorlarmış.. E güzel, güzell.. mi acaba?:img-pilot
Teşekkürler cici. Demek ki neymiş arkadaşlar, hani o sınıfta çekilmiş Mert abi fotosu gerçek ve dizide abimiz öyle görünecek. Gayet janti ve iyi niyetli olacak muhtemelen. İlginç gelişmeler olabilir. Abi çok yardımsever olabilir. İyi kalpli olabilir. Sanırım benim de daha önce arzu ettiğimi söylediğim gibi, bu abinin bu şekilde olması üçkağıtçı adamların kıskançlık yaratmasından daha güzel. Hiç değilse değsin değil mi?
Ayrıca whiteangel, görünen o ki biz daha çooook daralıp çooook kızacağız. Hem senin için, hem kendim için hem de tüm forum ailesi için çok üzgünüm. Doktorlar forumuna haber verin de bari işe yarasınlar, baksınlar hepimize.:)
Sonun da özetimiz gelmiş gelmesine ama ben pek ipucu göremedim açıkçası.Bu yazılanları zaten tahmin ediyorduk.Bu özetin bize tek iyiliği meşhur abimizin ismi olmuş.Tabi özetle birlikte sinir kaysayıları da yine yükselmiş.Ama bu kadar umutsuz olmayalım derim ben.Kimbilir belki bu olmasını istemediğimiz 3.şahıslar ve kıskandırmalar bize bir iyilik yapar da itirafı biraz hızlandırır.Biz de onlara minnettar kalırız.
Medea repliklerin süper olmuş.Gecenin bu vakti öyle bir kahkaha kopardım ki umarım üst kat komşularımız şikayete gelmez.Ellerine sağlık...:good:
Gece gece aklıma ne geldi :D şimdi;
Naz : 3 Harf :D
Tarık: 5 Harf :D
peki 3 ile 5 'in arasında hangi rakam vardır? Tabi ki 4 :D
Cenk, Bora, Mert ve kardeşi olarak Ümit'i de sayalım ayıp olmasın hep 4 harfli:D
şimdi diyorum ki aynı 3 ile 5 arasında dört rakamı olduğu gibi Naz ile Tarık arasına giren erkeklerin harf sayısıda dört :D Yani Naz'ın hayatına giren dört harfli beyler Naz için bir önem teşkil etmiyor sadece Tarık ile arasında sorun yaşamasına sebep oluyor ama 3 ile 5 arasından 4'ü çekersek 3 ile 5 mutlu mesut olacaklar :D Ama Her zaman 3-5 arasında 4 olacağı gibi Naz ile Tarık arasında da bir 4 olacak galiba :D
Kafayı sıyırdım galiba;) Ne alaka dimi :D
Ness geçmiş olsun hayatımm..ne zaman başladı bu durum? :) :) :) Üzülme canım üzülme bu dizi hepimizde böyle arızalar oluşturdu işte;kimimiz kendimizi senaryo yazmaya vurduk Serdar gibi,kimimiz derdi yokmuş gibi MUharremle Bahriye kafayı taktı tıpkı benim gibi...ee son kurban da sen olmuşsun işte.Hepimize toptan geçmiş olsun :) (Birisi hemen Arif Verimli ya da Yıldırım Aktuna'yı arasın sevabına :) )
cici arkadaşım teşekkürler.En azın dan yeni birşeyler öğrenmemize vesile oldun.Bu da gösteriyor ki Pınar ve Mert'den bir müddet daha kurtulamayacağız.Ama burda önemli olan bir olay var ki kazayı kimin yapacağı.Belki de bir ortamdan Naz'ın Mert'le olan yakınlığına dayanamayıp sinir harbiyle arabayla son hız ayrılan Tarık yapacak kazayı.Ne dersiniz?
Cenk, Bora, Mert ve kardeşi olarak Ümit'i de sayalım ayıp olmasın hep 4 harfli:D
şimdi diyorum ki aynı 3 ile 5 arasında dört rakamı olduğu gibi Naz ile Tarık arasına giren erkeklerin harf sayısıda dört :D Yani Naz'ın hayatına giren dört harfli beyler Naz için bir önem teşkil etmiyor sadece Tarık ile arasında sorun yaşamasına sebep oluyor ama 3 ile 5 arasından 4'ü çekersek 3 ile 5 mutlu mesut olacaklar :D Ama Her zaman 3-5 arasında 4 olacağı gibi Naz ile Tarık arasında da bir 4 olacak galiba :D
hahah iyi geldi gece gece :img-hyste
ama Tarığın hayatındaki bayanlar için aynı yorumu yapamıcaz :)
cici arkadaşım teşekkürler.En azın dan yeni birşeyler öğrenmemize vesile oldun.Bu da gösteriyor ki Pınar ve Mert'den bir müddet daha kurtulamayacağız.Ama burda önemli olan bir olay var ki kazayı kimin yapacağı.Belki de bir ortamdan Naz'ın Mert'le olan yakınlığına dayanamayıp sinir harbiyle arabayla son hız ayrılan Tarık yapacak kazayı.Ne dersiniz?
Eğer Mert iyi ve dürüst birisi ise tabiki Pınar'da o zaman Tarık kıskançlığı yanında vicdanı ile de başa çıkmaya kalkacak bence! Şuana kadar hep düzenbaz kişiliksiz erkekler vardı onların birgün bir açığı çıkacağı belliydi ama önemli olan böyle iyi bir karakter ile başa çıkabilmek tabi umarım Mert tahmin ettiğimiz gibi iyi, dürüst ve samimidir! O yardımlar gösteriş uğruna değildir!
whiteangel
16-01-07, 01:23
Eyvahlar olsun.. Adminimizi kaybetmek üzereyiz:img-hyste Neslim uyan canım, rüya bunlar.. Fakat gariptir ki tüm forum ahalisi ben de dahil olmak üzere aynı rüyayı görüyoruz. Biri bizi uyandırsın lütfen.:img-hyste
tarik_naz yeni senaryo için de teşekkürler. bitsin istemedim hiç. önümüzdeki bölümlerden birinde gerçekleşecek kaza sahnesi içine doğmuş herhalde ki sen de az daha kaza yaptırıyormuşsun bizim aşıklara.
BAHRİ—Pınar abi..
BAHRİ—Tamam abi tamam.
süperrsin muharremle bahriyi sen kaleme alsana onlardan daha komik iş çıkarıyorsun tebrikler :img-hyste :img-hyste :happy0064
ben hiç sevmedim bu özeti, hiç koymasalar daha iyiydi. yine kıskandırma ile geçecek bu bölüm anlaşılan. zaten bildiğimiz ve beğenmediğimiz şeyleri tescil etti. iyice sinir olduk. naz hayran olmasa bile hayran gibi davranacağı belliydi.
Çok haklısın Serdar.Okuyunca bende çok sevemedim nedense.Bilmiyorum ama bende heyecan yaratmadı.Belkide Uğur kedinin verdiği tüyolar sonucu biz kendimizi öyle bir şartlıyoruz,beklentimiz öyle yüksek oluyor ki,sonrasın da dizi özeti,fragmanı geldiğin de beklentimizin altında çıkınca hayal kırıklığı yaşıyoruz diye düşünüyorum....
Senin senaryoların ise tam beklentilerimize cevap verecek nitelikte oluyor.O nedenlede gerçeğinden ayıt edemeden bir solukta okunuyor.Çünkü sende bizim gibi düşünüp ona göre yazıyorsun.Şaşırtmasız ve fazla olayları uzatmadan....Son bölüm gene süper olmuş .Ellerine sağlık.....
şimdi diyorum ki aynı 3 ile 5 arasında dört rakamı olduğu gibi Naz ile Tarık arasına giren erkeklerin harf sayısıda dört Yani Naz'ın hayatına giren dört harfli beyler Naz için bir önem teşkil etmiyor sadece Tarık ile arasında sorun yaşamasına sebep oluyor ama 3 ile 5 arasından 4'ü çekersek 3 ile 5 mutlu mesut olacaklar Ama Her zaman 3-5 arasında 4 olacağı gibi Naz ile Tarık arasında da bir 4 olacak galiba
Kafayı sıyırdım galiba;) Ne alaka dimi
sabah sabah iyi geldi bu akıl oyunu :img-hyste
nesss; kafayı sıyırmadın aslında düşününce mantıklı geliyo. bu kadar da tesadüf olmaz yani :) senin söylediklerini ben biraz daha geliştireyim istersen.
yalnız vahi'yi unutmuşsun :) o da dört harf ve naz, babasını çok sevse dahi onu pek önemsediği yok. o zaman neymiş bizim aşıkların uğursuz rakamı 4
bu mantığa göre şunu da belirtmeden geçemeyecem, naz şimdiye kadar tarığı 4 kızdan çok fazla kıskandı, filiz ,ayşe, melisa, franceska. eğer bizim aşıklar 3 ie 5 de mutlu olacaklarsa, pınar 5.nci kıskançlık , aynı durum tarık için de geçerli, naz'ı 2 kişiden kıskandı cenk ve bora, bu mert 3.ncü kıskançlık olacak, yani bu kıskançlıkların sonu mutlu bitecek galiba. izleyip görecez. :)
ayrıca medea, bahri-muharrem skeçlerin harika olmuş :) devamını bekleriz.
Günaydın... Nesss ve Tarık_Naz aşmış durumdasınız, tespitleriniz doğru gerçekten. Dizinin kendi 'kimyası' olduğu gibi matematiksel olarak da mantığı varmış, bunu da öğrenmiş olduk sayenizde...:good: :good:
vah vahhhh!!! canım arkadaşlarım benimmm,sizler için endişelenmeye başladım gerçekten!!! yapmayın böyle yaa, korkutmayın bizi!!!! çok geçmiş olsun canlarım!!!!
demek geldi birden içimden ama sonra farkettm ki bn de aynı durumdayım:) naptı bu dizi bize böyle yaa!! özetten hiçbişe anlaşılmıyo fragmanı daha göremedik ve tam 11 gündür uğur kedimiz de bizle konuşmuyoooooo:icon_sorr :img-help:
cici arkadaşın verdiği tiyolar dahilinde anlıyoruz ki 27 ve 28 .de ve allah korusun kimbilir kaç bölüm tarık ve naz kıskançlık krizlerinde .. o zaman yeni polemik konumuz "kim daha iyi kıskanıyor" olsun..."kim önce söyleyecek" bize çook uzak..boşuna çenemizi yormayalım..
arkadaşlar bu sitenin moderatörlerinden edasenekt in multimedya bölümüne koyduğu yeni fotoları gördünüzmü?:))
link aşağıda..
http://212.174.201.133/forum/showthread.php?t=10187&page=33
sabah sabah iyi geldi bu akıl oyunu :img-hyste
nesss; kafayı sıyırmadın aslında düşününce mantıklı geliyo. bu kadar da tesadüf olmaz yani :) senin söylediklerini ben biraz daha geliştireyim istersen.
yalnız vahi'yi unutmuşsun :) o da dört harf ve naz, babasını çok sevse dahi onu pek önemsediği yok. o zaman neymiş bizim aşıkların uğursuz rakamı 4
bu mantığa göre şunu da belirtmeden geçemeyecem, naz şimdiye kadar tarığı 4 kızdan çok fazla kıskandı, filiz ,ayşe, melisa, franceska. eğer bizim aşıklar 3 ie 5 de mutlu olacaklarsa, pınar 5.nci kıskançlık , aynı durum tarık için de geçerli, naz'ı 2 kişiden kıskandı cenk ve bora, bu mert 3.ncü kıskançlık olacak, yani bu kıskançlıkların sonu mutlu bitecek galiba. izleyip görecez. :)
ayrıca medea, bahri-muharrem skeçlerin harika olmuş :) devamını bekleriz.
Bunlara ek olarak, o zaman muhtemelen bu kıskançlıkların son olduğu varsayımını yapabiliriz. Naz: 3 harf 3 kıskançlık yaşattı, Tarık: 5 harf 5 kıskançlık yaşattı.
4'ü uğursuz rakam sayıyor isek, bunların büyük bir kavga yaşamalarını sağlayacak kişi Ayşe mi olacak yoksa Mert mi? Mert daha yakın duruyor son zamanlardaki Ayşe ye bakarsak.
:)
bu ilkokul olayı enteresan olacak..diziyede hoş bir renk katmış olacak..yani kendi kabuğu içinde bir dizi değil,zaman zaman hayatın içinede kendi bakış açısıyla girebilen bir dizi..öyle ağdalı acıklı değil,doğal vede olması gerektiği gibi..hatırlarsanız ilk bölümlerde cep teliyle araba kullanmanın sakıncası ve ceza verilmesi ile ilgili hoş mesajlar vardı..ayrıca tarığın ilk maaşıyla gece klubüne ödediği borcun akabinde çok anlamlı bir sözü vardı...asıl enayilik ''bir aylık maaşını bir gecede yemek'' demişti.bir mesaj verilmek istendiği zaman bunu dramatik modlarda vermedende sade bir cümleylede verebilirsin..bu dizinin hoşluklarından biride bu tarzı olsa gerek..
ya birileri bize yardım etsin yaaa baksanıza toptan kafayı yedik:img-help:
fragman görcem diye oturdm yemek programı izliyorum yaaaaa:img-swoon
arkadaşlar hepinize gidip seti basmayı öneriyorum ne dersiniz???:img-gun:
ya birileri bize yardım etsin yaaa baksanıza toptan kafayı yedik:img-help:
fragman görcem diye oturdm yemek programı izliyorum yaaaaa:img-swoon
arkadaşlar hepinize gidip seti basmayı öneriyorum ne dersiniz???:img-gun:
ooo dur bakalım:)))geçen hafta salı günü akşam altıda vermişti fragmanı:))))))yani obsiyonu geniş tutacağız:)))
ooo dur bakalım:)))geçen hafta salı günü akşam altıda vermişti fragmanı:))))))yani obsiyonu geniş tutacağız:)))
ya yok ben dayanamıycam daha fazla!! şu mertle pınar da dizide kalıcakmış daha bikaç bölüm şafağa daha çok warrr anlaşılan uğur kedinin bahsettiği gerilim romantik bi gerilim değilmişşş, daha sinirli bi gerilimmiş
bence en iyisi artık duruma el koymak! gider serdarın senaryolarından birini çektiririz zorla:good:
e hadi gözümüz aydın fragman verildi:))fragmanda neler var...dış ses diyorki.tarık ve naz birbirlerini kıskandırmak için yarışıyorlar.herkes aşlarının farkında bi tek onlar değil:)).bu arada sayın ağbi teşrif ediyor naz ona hayran kalıyor.yemekte tarıkda var..ilk okul sahneleri bu bölümde...hılusi,vahi vede teo karakolluk oluyor.sanırım kabuslar görüyorlar kendilerini hapishane muhabbeti içinde buluyorlar.sanırım o sahneler çok komik olacak:)))
arkadaşlaarrr Fragman Verildiii!!!!!!!!!!
evet verildi..ama verildi de ne oldu..yarın gece bayram..naz mert e hayran tarık canım sen de duvara tırman tadında bir fragman...yeni bir şey yok ..biz bunalrı biliyoruz.. gerisi hulusi teo ve de vahi hapiste.....haa bir de naz lütfetmiş abisinin (!) yanağından şappadanak öpmüş...
bu ilkokul olayı enteresan olacak..diziyede hoş bir renk katmış olacak..yani kendi kabuğu içinde bir dizi değil,zaman zaman hayatın içinede kendi bakış açısıyla girebilen bir dizi..öyle ağdalı acıklı değil,doğal vede olması gerektiği gibi..hatırlarsanız ilk bölümlerde cep teliyle araba kullanmanın sakıncası ve ceza verilmesi ile ilgili hoş mesajlar vardı..ayrıca tarığın ilk maaşıyla gece klubüne ödediği borcun akabinde çok anlamlı bir sözü vardı...asıl enayilik ''bir aylık maaşını bir gecede yemek'' demişti.bir mesaj verilmek istendiği zaman bunu dramatik modlarda vermedende sade bir cümleylede verebilirsin..bu dizinin hoşluklarından biride bu tarzı olsa gerek..
evet önümüzdeki bölümün bence en güzel kısmı ilköğretim okuluna yardım sahneleri olacak..ben bu bölümü çok sevmeye karar verdim...ne kadar aşıkların durumundan şikayet etsek de güzel bir konuya temas edildiği için özellikli bir bölüm olacak..
arkadaşlar fragman şu an itibariyle şansal ağbinin sitesine eklenmiş bulunmaktadır:)) iyi seyirler..bende bir ara fotoları çekip koyacağım:))
bence o hapis sahneleri hulusinin rüyası fln olabilir, çok komikti ama yaaa hulusi koğuş ağası olmuş vahiyle teo ondan korkuyolar:img-hyste
bu arada tarık da onlarla merti görmeye gitmiş, özete de bakarak şunu söyleyebilirim kii: naz gelmeyince tarık da annesinin yanına gitmedi sadriyi gönderdi... ya naz tarığı yanağından öperken nası bakıyolardı birbirlerine ama yaaaa:img-in_lo
dışses de özette söylenenleri söylüyo aslında, ama ben biraz ümitlendim gibi sanki:) ama hayal kurmaya da korkuyorum artık walla, hiçbi tahminimiz tutöuyo çünkü!!ama hissediyorum buy sefer çok yaklaştık!! ya bu bölümün sonunda ya da dier bölüm itiraf geliyo!!:happy0064
haa bu arada o okul sahneleri bu bölümde, yani abi belki bu abi çok uzun süre kalmayadabilir dizimizde;) kalabalık yapıyolar yaa,gitsinler artık, parazite gerek yok:P:P ya ama galiba bu okula gidip yardım etme o çok ince ruhlu,kibar, yakışıklı ve de süper metroseksüel abinin fikri gibi geldi bana!!! o bakımdan bizi biraz rahatsız etse de sonuçta yardım için olduğundan fazla da sinirlenmiycezz di mi arkadaşlarım:icon_whis
arkadaşlar fragman şu an itibariyle şansal ağbinin sitesine eklenmiş bulunmaktadır:)) iyi seyirler..bende bir ara fotoları çekip koyacağım:))
Şansal bey in sitesindeki fragmanda son sahne yoktu ..ben hayal görmediysem son sahnede naz tarık ın yanağına kocaman bir öpücük konduruyordu:)tv den izlemeyenler için ek bilgi:)
bu arada naz ın mert i ilk görüşündeki yüz ifadesi ve bakışı sanki yıldırım aşkı intibası uyandırıyor insanda ..diziyi bilmeyen ahandı bu kız bu oğlana vuruldu diyecek..naz bu hayranlık olayını çok abartmasa bari yahu..yoksa bizimklerin aşkı dile gelmeden biter alimallah:)
Sansal bey sagolsun....fragmani ekledi, tesekkurler
uc macoseksuel cok komikler:img-hyste
bide dikkat ettim bu sefer otomobil muzigi koydular...demek bu bolum cok komik olacak:)
şansal beyin sitesinde fragmanın en güzel sahnesi yokk nazın tarığı öptüğü sahnee:icon_sorr
ee arkadaşlar dudak okuma seanslarına ne zaman başlıyoruz:)
şansal beyin sitesinde fragmanın en güzel sahnesi yokk nazın tarığı öptüğü sahnee:icon_sorr
ee arkadaşlar dudak okuma seanslarına ne zaman başlıyoruz:)
ben yalancı yarim resmi sitesine fragmanı ekledim.onda o sahne var isterseniz ordan indirin:).multimedya fragmanlar forumunda..:))
ha tamam ben diyorum bu abinin bir okulun böyle köhne bi sınıfında çekilmmiş resmi ne alaka diyordum demek hayırlı bir iş için ordalarmış hıııım kendi dünyaları dışında bir dünya olduğunun farkına vardılar demek kahramanlarımız demek oluyorki bu abi damardan girecek, oğlum Tarık sirkelen ve kendine gel kuş uçtu uçacak kadınlar böyle yufka yürekli erkeklere dayanamazlar haberin ola
ben yalancı yarim resmi sitesine fragmanı ekledim.onda o sahne var isterseniz ordan indirin:).multimedya fragmanlar forumunda..:))
teşekkürler jenn. ben de videoların izlendiği malum siteye yüklemiş bulunuyorum videosunu. dileyen profilimde adresi geçen siteden izleyebilir fragmanı. :img-wink:
O öpücük sahnesinden pek umutlu olmayın derim. Mutlaka dönüp dolaşıp başka birşeye çıkacaktır. Hatta eminim bundan:)
Fragmanı izleyince içim burkuldu. Bir kız, güya seven bir kız, bir erkeği hayatında ilk defa görünce "donup" kalıyor. Böyle mi oluyor bu işler? Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Bu anında hoşlanan bir kız ifadesi değil mi? Ben çok mu yaşlandım arkadaşlar? Benim zamanımda seven bir kız, başka bir erkeği görünce donup kalmazdı. Ha, şaşkınlıktan olabilir o ayrı. Mesela Naz'ın önceden tanıdığı biridir.
Aman yoruldum artık. Ben yaşlı adamım. Kalbim kaldırmaz.
Edit: Öpücük sahnesinde Naz sarhoş galiba.
O öpücük sahnesinden pek umutlu olmayın derim. Mutlaka dönüp dolaşıp başka birşeye çıkacaktır. Hatta eminim bundan:)
Fragmanı izleyince içim burkuldu. Bir kız, güya seven bir kız, bir erkeği hayatında ilk defa görünce "donup" kalıyor. Böyle mi oluyor bu işler? Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Bu anında hoşlanan bir kız ifadesi değil mi? Ben çok mu yaşlandım arkadaşlar? Benim zamanımda seven bir kız, başka bir erkeği görünce donup kalmazdı. Ha, şaşkınlıktan olabilir o ayrı. Mesela Naz'ın önceden tanıdığı biridir.
Evet ya a bakış o hali benimde hoşumu gitmedi!!! Umarım o karşılaşma öncesi böyle şaşırmasının bir nedeni olmalı!!!
Ben de büyükbaba'ya katılıyorum,zaten öpüş tarzından da sanki böyle kardeşini öpermiş gibi...bi de fragmana göre değerlendirirsek sanırım Mert Tarık'ı tanımadı daha doğrusu Alfonso olduğunu düşünmedi gibi çünkü Tarık'ın o mekanda Mert'i ilk gördüğü anda yüzünde böyle şaşkın yahu ben bu oğlanı bir yerden tanıyorum şeklinde bir ifade yok,endişe belirtisi de yok...yani var ama başka bir sebepten ötürü,sevgili kız kardeşi başkasına yar olacak bu gidişle o açıdan hani yani =)))))
öpücükten kimse umutlu değil ki ztn onlar iki "kardeş" sonuçta unutmayalım....
yaa ben de 17 yaşındayım ama yalancı yarim için fazla geri de kalmışım heralde, böyleymiş demek ki, ya bence birden karşısına çıktı diye şaşırmıştır fln ne bilim ya offf aslında sadece öyle olmasını umuyorum desek daha doğru olur:)
arkadaşlar fragman geldi ama hala herkes sessiz!!!
ben dudak okuma işinde hiç iyi değilim, aranızda anlayan warsa şu fragmanda tarıkla naz arabada konuşuyolar ya onları fln bi yazmaya çalışabilir mi??
al benden de o kadar Büyükbaba dedim ya o sahneyi gören biri bu kız çarpıldı daha düzelmez der..o bakış kıskandırma bakışı falan değil..apaçık bir dumur bakışı...öpücüğe gelince abi - kardeş öpücüğü..bu kadar karmaşayı naz ın bünyesi kaldırmadı..şaşırdı ..şaşırdı:)
Tarık'ın Nazı kıskandırmak için yaptıklarından sonra Naz'ın kıskandırma amaçlı davranışları bence çok normal (her ne kadar görmek istemesem de) duygularını mimikleri ile güzel yansıtabilen Naz'ın hayran bakışları da bu kıskandırma çabaları ile ilgili benim en çok dikkatimi çeken fragmanda geçen şu cümle:
'AMA AŞKLARI ÖYLE AŞİKAR Kİ BİR TEK ONLAR AŞKLARINI ANLAMIYOR'
acaba Pınar ile Mert de her şeyin oyun olduğunu anladılar mı?
sevgiler,
al benden de o kadar Büyükbaba dedim ya o sahneyi gören biri bu kız çarpıldı daha düzelmez der..o bakış kıskandırma bakışı falan değil..apaçık bir dumur bakışı...öpücüğe gelince abi - kardeş öpücüğü..bu kadar karmaşayı naz ın bünyesi kaldırmadı..şaşırdı ..şaşırdı:)
onlara göre abi kardeş öpüşmesi ama filiz ve ümit'e göre değil. naz, tarığa olan aşkını kimseinin bilmesini istemiyodu ama galiba bu pınar ve mert sayesinde apaçık herkese belli ediyo.
o bakışlar çok sinirimi bozdu. keşke fragmanı izlemeseydim dedim, eğer tarık ordayken o bakışları atsa, tamam kıskandırmak için yapıyo derdim ama tarık orda yok ve arkanı dönüp ilk kez gördüğün kişiye böyle bakış atmak naz'a hiç yakışmadı.
ama naz'ın bu hareketlerine şaşırmamak lazım, geçmiş bölümlerde yine tarığı severken, tarık tekelioğlu ile buluşmak için can atmıştı. " ayy hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım" dediğini hatırlıyorum tarık tekelioğlu ile buluşması öncesinde.
neyse fragman hakkında daha fazla konuşasım yok.ama şunu açıkca söyleyim herhafta perşembenin bir an önce gelmesi için sabırsızlanırken, ilk defa bu hafta o heyecan ve sabırsızlık yok. inşallah bu kıskandırma işini abartmazlar.
Tarık'ın Nazı kıskandırmak için yaptıklarından sonra Naz'ın kıskandırma amaçlı davranışları bence çok normal (her ne kadar görmek istemesem de) duygularını mimikleri ile güzel yansıtabilen Naz'ın hayran bakışları da bu kıskandırma çabaları ile ilgili benim en çok dikkatimi çeken fragmanda geçen şu cümle:
sevgiler,
ya o cümle benim de çok dikkatimi çekmişti ama heralde şeydir, hani belgin sadri ayşe ümit filiz... hepsi artık durumu anladı ya ondan bahsediyodur, pınarla mert olucağını sanmıyorum, keşke olsa ama, bi an önce aradan çekilirlerdi:)
sevgiler,
iyi de naz ın mert e dumur dumur baktığı sırada tarık orda değil ki kıskandırma olsun..kızda mimikler güzel de durum yanlış..tarık ordayken baksa hadi kıskandırıyor dersin....tarık naz ın dediği gibi aslında şaşırmamak lazım..bora yı ilk gördüğünde de pek bi hayran kalmıştı naz..gerçi o zaman tarık a karşı aşk pek yoktu ama yine de boş değildi..tarık ın işi zor ..birlikte filan olurlarsa ilerde kuleye kapaması gerekebilir naz ı..:)
fragman fotolarını ekledim arkadaşlar..aşağıdaki linkte.buyrun:))
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2099266&posted=1#post2099266
naz kendine ilgi gösteren erkeklere karşı pek boş durmuyor.kız kendine aşk arıyor.tarığa gerçekten aşık oldu.tarık resmi olarak naza aşkını ilan etse, hiçbir erkeğe bakacağını sanmam.sadece tarıktan sevgisini açıklamasını bekliyor.
whiteangel
16-01-07, 11:56
iyi de naz ın mert e dumur dumur baktığı sırada tarık orda değil ki kıskandırma olsun..kızda mimikler güzel de durum yanlış..tarık ordayken baksa hadi kıskandırıyor dersin....tarık naz ın dediği gibi aslında şaşırmamak lazım..bora yı ilk gördüğünde de pek bi hayran kalmıştı naz..gerçi o zaman tarık a karşı aşk pek yoktu ama yine de boş değildi..tarık ın işi zor ..birlikte filan olurlarsa ilerde kuleye kapaması gerekebilir naz ı..:)
O bakışların sebebi sanki Mert'in çok abartılı bir iltifatıymış gibi geldi bana.:)Bir de unutmayın ki fragmanda olaylar sıralı olmuyor. Yani donup kalıncak, alık alık bakılacak biri olsa Mert'e hep beraber hayran hayran bakalım diyeceğim ama..:img-pilot
Bu Mert genç kızlara nasıl davranacağını iyi bilen biri gibi geldi bana.. Metrosexüel Teo'nun genç versiyonu:img-hyste Naz alışık değil ya böyle iltifatlara, onun için öyleee bakakaldı. OFFF ne fragman yorumlarmışım ya.
Bu bölümdeki tek umudum, geçen hafta izlerken sıkıldığım maçosexüel komedi üçlüsü sanırım:)
Okul ile ilgili bölümde her ne kadar Mert'e kızsak da bu bölüm bence iyi olmuş. Sosyal bir konuya da içine abartı katıp, ağdalamadan hoş bir bakış ve dikkat çekme olacağı için sevindim.
Fragmanı bir kaç kez daha izleyeyim, atladığım bişeyler olabilir:)
naz kendine ilgi gösteren erkeklere karşı pek boş durmuyor.kız kendine aşk arıyor.tarığa gerçekten aşık oldu.tarık resmi olarak naza aşkını ilan etse, hiçbir erkeğe bakacağını sanmam.sadece tarıktan sevgisini açıklamasını bekliyor.
Eh ben buradan senin hiç aşık olmadığını çıkarıyorum ayşenurr. O kadar basite indirgemeyelim aşkı şöyle diyelim, senin hiç "çok sevmediğini" anlıyorum:)
Yoksa bu söylediğinin çok doğru olmadığını bilirdin.:)
serdarcımm artık fragman senaryolarını da bekliyoruz heycanla;););)
jenn resimler için de sağol, bizim üç kafadarı en komik sahnelerinde yakalamışsın:)
Evet orada Tarık yok o ne şaşkın bakışlar , şunu düşündüm hemen Naz daha Tarık'a aşık falan değil sadece hoşlanıyormu acaba? Hemen yeni birisine nasıl bir tepki bu .Kıskandırma olması için Tarık'ın orada olması lazım ağbiye bakarken veya konuşurken Tarıkın davranışlarını ve tepkisini kontrol etmesi gerekiyor kıskandırma olması için.
Eh ben buradan senin hiç aşık olmadığını çıkarıyorum ayşenurr. O kadar basite indirgemeyelim aşkı şöyle diyelim, senin hiç "çok sevmediğini" anlıyorum:)
kesinlikle katılıyorum gerçekten çok aşık birisi e ben onu seviym o da beni severse birlikte oluruz mutlu oluruz ama o sırada da başka aşklar arıym fln diye gezemez ki:img-in_lo
whiteangel
16-01-07, 12:02
:love04: Fragmandaki öpücük için yorum yapmayı unutmuşum. O öpücük sırasında Naz, ''canım abiciğim'' diyor gibi geldi bana. Ama ne yazık ki dudak okumada becerikli değilim. Naz cidden pusulayı şaşırmış durumda. Haaa Belkıs Hanım fragmanda yine yok.:img-wink: En önemlisi Samim nerde Samim.. Şekerrr:img-hyste
aslında o bakışlara en mantıklı yorum whiteangel'dan geldi sanırım: iltifat ettiği için olabilir! gayet mantıklı bence
acaba o sahnede tarık nerdeydi?? naz belki onun yanına gidiyodu? anladığım kadarıyla ilk tanıştırılırlarken ortamda tarık da var, belli ki sonradan kalkmış, naz da onun yanına gitmek için kalkıyo olabilir belki....
arkadaşlar ben fragmandaki araba sahnesinden umutluyum, sanki orda tarık bu oyundan sıkıldım tarzında bir şey diyor, naz da ona karşılık olarak bende öyle ama bu aşk oyunu başlatan sensin gibi bir konuşma yapıyor öyle bir şey diyor ki tarık da naz ın merte ilgi duymadığını anlıyor çünkü orda naz ın bir şey ağzından kaçırmış gibi ve tarık ın bundan memnuniyet ifadesi var.....
Gerçi bunların hepsini ben hayal de ediyorum ya da böyle olmasını istediğimden öyle görüyor olabiilirm , bu dizi bizi ne hallere soktu :)
Bu arada fragmandaki naz ın tarığı öpüşü kesinlikle canım abiiiciğim öpüşü :)
vay idalist abimiz ha, adı gibi mert bi çocuk galiba yanlış anlamayın arkadaşlar
hem zengin ,hemde idalist diye Tarık'ı satacak değiz tabi, ama bu abinin diğer sonradan giren tiplerin dışında bir karakter çizmesi hoşuma gitti doğrusu hem kim demiş bütün zenginler birbirne benzer diye demek onlar her zaman ay bugün ne giysem, ne yesem, yada nereye tatile gitsem, diye düşünmüyorlarmış. Arada bir birileri bazen ötekileride düşünürmüş vay be gözlerim yaşardı doğrusu:sad53: buralara değil de muhteşem üçlüye çok güleceğim kesin
aslında o bakışlara en mantıklı yorum whiteangel'dan geldi sanırım: iltifat ettiği için olabilir! gayet mantıklı bence
acaba o sahnede tarık nerdeydi?? naz belki onun yanına gidiyodu? anladığım kadarıyla ilk tanıştırılırlarken ortamda tarık da var, belli ki sonradan kalkmış, naz da onun yanına gitmek için kalkıyo olabilir belki....
İyi de ilk anda neden donuyor? Öylece kala kalıyor. 2. seferki göz süzme, utanma tamamdır anlarım. İltifattandır. Herkes iltifattan hoşlanır. Ama işte dondurma gibi şap diye kalakalması problem ki biz külahın Tarık olacağını düşünürken.
whiteangel
16-01-07, 12:11
Sevgili buyukbaba fikrine katılıyorum. Belki günümüzde çok basit bir hoşlanma veya tensel yaklaşımlar aşk olarak adlandırıldığı için aşkı bu kadar basite indirgiyoruz.
Koca VEYSEL der ki;(Aşık Veysel)
''SEVERSİN, KAVUŞURSUN MUTLULUK OLUR.
SEVERSİN KAVUŞAMAZSIN AŞK OLUR''
ben sadece gördüklerimi yorumladım.naz iltifat eden erkeklere kalbi ile kabul etmesede,mimikleriyle karşısındaki insana cesaret veriyor.tarık aşkını ilan edince naza,ona yaklaşan erkeklere direk ters davranacaktır.
Karakol sahnesinde çok gülecek gibiyiz, bu üçlünün içinde de keşke Samimde olsaydı . Karakolda üçlünün yanında Samim ve Samimin davranışları komik olurdu. Okul sahnesinin olması gerçekten güzel buna çok sevindim, en azından
ders çıkarılacak , düşündürecek sahneler olacak.
Sevgili buyukbaba fikrine katılıyorum. Belki günümüzde çok basit bir hoşlanma veya tensel yaklaşımlar aşk olarak adlandırıldığı için aşkı bu kadar basite indirgiyoruz.
Koca VEYSEL der ki;(Aşık Veysel)
''SEVERSİN, KAVUŞURSUN MUTLULUK OLUR.
SEVERSİN KAVUŞAMAZSIN AŞK OLUR''
Sen bunu yazınca aklıma geldi whiteangel, acaba bizim senaristlerimiz de bu veciz sözü mü feyz aldılar? hani şu SEVERSİN KAVUŞAMAZSIN AŞK OLUR bölümünü.
okul sahnelerinin, tarık açısından olumlu geçeceği gibi bi his var içimde. büyük ihtimal okul fikri mert'ten çıkacak.
ama orda bile naz, hala tarığı kıskandırmaya çalışıp mert'e yakın davranırken, okuldaki çocukların tarığı etrafında dört dönmesi, tarığında çocuklara içten davranması ve naz ile hiç ilgilenmemesi, çocukları etrafına oturtup onalara şarkı söylerek onların mutlu olmasını sağlaması, fakat tarık bunları yaparken mert'in yaptıkları yüzünden havalı havalı dolanması, naz'ın mert'ten soğumasını sağlayabilir.
whiteangel
16-01-07, 12:20
Sen bunu yazınca aklıma geldi whiteangel, acaba bizim senaristlerimiz de bu veciz sözü mü feyz aldılar? hani şu SEVERSİN KAVUŞAMAZSIN AŞK OLUR bölümünü.
Ama biz kesinlikle MUTLULUK GÖRMEK İSTİYORUZ...
Sakın bir efsane yaratmaya çalışmasınlar:img-wink:
Acaba bu mesajları silsek mi? Senaristlerimizin bundan feyz almaması için.:img-pilot
güney-yase
16-01-07, 12:26
bu öpücük ahhhh canım abim gibisine bi öpücük olduğu kesin çünkü yemekte öpüyor.... ne özet ne frangman iç açıcı değil offff arkadaşlar bu dizi tüm forumun kafasını sıyırttı hiç iyiye gitmiyoruz valla toptan hastaneye kapatacaklar bizi ahhhhh şu meşur abi olan mert sen niye gldin yaaaaa
Ama biz kesinlikle MUTLULUK GÖRMEK İSTİYORUZ...
Sakın bir efsane yaratmaya çalışmasınlar:img-wink:
Acaba bu mesajları silsek mi? Senaristlerimizin bundan feyz almaması için.:img-pilot
Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı, Ferhat ile Şirin veeeee Tarık ile Naz.
İşte sana efsane whiteangel:)
selam arkadaşlar,
özetı okudum pek içaçıcı maşallah,fragmanı göremedim resımlerden baktım ama büyükbaba sana katılıyorum kız resmen donmuş kalmış başkasına aşıkolan bır kişi hayatta böylr bakmaz aşık olmadıgı kımseye bu ne ya.bu senarıst takımının suyu ısınmaya başladı bu soğukta kurdeşen dökecegım valla.
şarkılara gelınce bende senınle başım dertte şarkısını severım oyuzden yazdım.
bu arada aşk ıle ılgılı tum söyledıklerıne katılıyorum buyukbaba
aklıma şimdı geldibu fıkır eger Naz çok yakın davranırsa bu mert denılen entel görünümlü kişiye,bence Tarık istıfa etsın sonra Pınardan ayrılsın naz bunları duysun ve kudursun tarık ortadan kaybolsun bırkaç gun.
ama nerdeee pınar ve agbıen az 3 bölum daha dızıde.
Çok hoş bir fragman,perşembe akşamını sabırsızlıkla bekliyorum.Tarık ve Naz'ın araba içinde yaptıkları konuşma oldukça ilginç olacaktır,birbirlerine bakışları çok hoştu.Meşhur abidende gerçekten etkilenmişe benziyor Naz çok tuhaf bakıyor,son sahnede Naz Tarık'ı öpünce Tarık'ın içinin yağları erimiştir:img-in_lo ,güya kardeşler ya bu öpücükte onun için(hiç öyle olmasa da)
Vahi-Hulusi-Teo üçlüsü süper fragmandaki halleri çok tatlıydı:img-hyste Hapishane sahneleri hayaldir ama yinede çok şekerler
ya arkadaşlar tekrar tekrar mertle nazın karşılaşma sahnesine baktım..naz otururlarken ayağa kalkıyor.belki tuvalete falan gidecek bilemiyorum:)) o sırada mert geliyor arkadan tam naz dönerken mertle yakın plan karşılaşıyor.sanırım mert orda naza baya iltifat dolu bir kaç ümle sarfediyor nazda şaşırıyor..ben şahsen öyle bir bakış gördüm:)))
Pınar hem zengin hem çello çalıyor Naz'la bu konuda benzerlik taşıyor,istermisiniz bu abide Tarık'ın okuyorum dediği ama okumayıp diploma alamadığı bölümden mezun olan biri çıksın:img-hyste :img-hyste
ya arkadaşlar tekrar tekrar mertle nazın karşılaşma sahnesine baktım..naz otururlarken ayağa kalkıyor.belki tuvalete falan gidecek bilemiyorum:)) o sırada mert geliyor arkadan tam naz dönerken mertle yakın plan karşılaşıyor.sanırım mert orda naza baya iltifat dolu bir kaç ümle sarfediyor nazda şaşırıyor..ben şahsen öyle bir bakış gördüm:)))
ama sanki tuvaletede böyle üstünü başını düzeltmek için gidiyor gibi. Merte güzel görünmek için :sad53:
walla o da rallici çıkmadığı sürece sorun yok ya da rakip bankanın sahibinin oğlu fln:img-hyste
Belli mi olur nede olsa o da İtalya'dan geliyor:img-hyste Daha gelmeden Tarık'la bir ortak noktası olduğunu öğrenmiş olduk,bekelım perşembe günü daha neler öğreneceğiz:img-hyste :img-hyste
Pınar hem zengin hem çello çalıyor Naz'la bu konuda benzerlik taşıyor,istermisiniz bu abide Tarık'ın okuyorum dediği ama okumayıp diploma alamadığı bölümden mezun olan biri çıksın:img-hyste :img-hyste
valla olur mu olur, ayrıca mert, italyadan geldiğine göre italyanca bildiği kesin, tarık hoşnutsuzluğunu italyanca ile merte direk söyleyebilir.
hatta tarık, mert'e italyanca bildiğini kanıtlamak için konuşsun, bu yakın ilgiden dolayı hoşnutsuzluğunu söylesin, naz, ne söyledin dediğinde mert de durumu anlayıp bozuntuya vermeden , "kardeşini sevdiğini söyledi" desin ve naz da "abicimmm" diye tarığı öpsün :)
olumlu senaryolar yazınca hemen moralim yerine geliveriyo :)3
16.bölüm tekrar reytingi
total
22 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 3,50 13,70
ebru.karaca
16-01-07, 12:55
Barış bey sırasını beklerken atv de cumartesi sabah yayınlanan programda(adını hatırlayamadım) makbule ve burhan sahnelerini izleyerek gülümsüyordu. Gördüğümüz kadarıyla gayet pozitif neşeli ve kibar bir insan..Bakalım bu sahneler ne zaman yayınlanacak?diziyi çok az izlememe rağmen takibe başlayacağım...
Barış tam bir Burhan hayranıdır sevgili cici..
Ve gerçekten de son derece pozitif bir insandır. Sıcak, sevimli, canayakın, konuşkan.. Görmüşsün, keşke tanışma imkanın da olsaydı..
Ayrıca, verdiğin bilgiler için çok teşekkürler..
Canım ya, hangimiz sıyırmadık ki.. :) Geçmiş olsun..
arkadaşlar bu sitenin moderatörlerinden edasenekt in multimedya bölümüne koyduğu yeni fotoları gördünüzmü?:))
link aşağıda..
http://212.174.201.133/forum/showthread.php?t=10187&page=33
Teşekkürler jenn..
okul sahnelerinin, tarık açısından olumlu geçeceği gibi bi his var içimde. büyük ihtimal okul fikri mert'ten çıkacak.
ama orda bile naz, hala tarığı kıskandırmaya çalışıp mert'e yakın davranırken, okuldaki çocukların tarığı etrafında dört dönmesi, tarığında çocuklara içten davranması ve naz ile hiç ilgilenmemesi, çocukları etrafına oturtup onalara şarkı söylerek onların mutlu olmasını sağlaması, fakat tarık bunları yaparken mert'in yaptıkları yüzünden havalı havalı dolanması, naz'ın mert'ten soğumasını sağlayabilir.
bende boyle tahmin ettim...yada oyle olmasini istiyorum...kesin Tarik sarki soylemeli:)
dun aksam cici dizi cekimlerine gormustu ve bir kaza olacak demisti...acaba o da 27 bolum izleyicez??
bide umarim Umit yine kotu esprileri baslamaz...Bora ruzgari gibi
ama sanki tuvaletede böyle üstünü başını düzeltmek için gidiyor gibi. Merte güzel görünmek için :sad53:
Bende şöyle düşündüm,Bunlar lokantadadır daha meşhur abi gelmemiştir,Naz lavaboya gitmek için ayağa kalkınca karşısında abiyi (çok yakın bir şekilde :img-cool2 )görür
bu arada bende arabadaki sahneye taktım ya :) multimedya bölümündeki set fotoğraflarındaki kıyafetler ile , naz ile tarık ın arabadaki üzerindeki kıyafetler aynı, anladığım kadarıyla o araba sahnesi sınıf açılışı bittikten sonra abi kardeş eve dönüyorlar o sahne olmalı ...Tarık orda merti çok kıskanmış olmanın verdiği sıkıntıyla bu yalana son vermek istediğini söylüyor olabilir.
Selam, fragmanı izledim, yapabileceğim pek yorum yok, başında Naz ve Tarık' ın birbirlerine itiraf ettirme çabalarını gösteriyorlar sanırım, Naz rahat görünüyor ama Tarık haliyle gergin duruyor. Öpücük olayının abi-kardeş arasında normal kabul edilmesi gerekiyor doğal olarak, ama öpen taraf Naz olunca birde bu kadar sevgili-arkadaş-kardeş geriliminden sonra yapılınca "Naz yine neyin peşinde" demekten de kendimi alamıyorum doğrusu:img-in_lo :img-cool2
Naz' ın bakışı konusunda Jenn' e katılıyorum, bir dumur hali var gerçekten ama Mert' in söylediği bir şey nedeniyle 'kalıyor' gibi. Diğer yandan Hulusi Bey yine hayal dünyasına dalmış anlaşılan, gerçek hayatta bankası var rüyalarında ise koğuş ağası olmuş, aşağısı kurtarmıyor tabi:)
Fotoğraflardaki okul görüntülerini çözemedim,öğrencilere ve okula yardım için mi gidiyorlar?Pınar'ın abisi öğretmenlik mi yapacak?...vs.Bu konuda bilgisi veya fikri olan vamı?Hiç birşey anlamış değilim:img-help: :img-help:
Evet ben de izledim fragmanı ve bende pek sevemedim ama bu iyi midir kötü müdür bilmem.Çünkü fragmanlardan çok beklenti olunca nasıl hayal kırıklığı yaşıyoruz biliyorum.Belki de bu fragmanın bu kadar ketum olması sonradan bizi sevindirecek olaylara gebe olması anlamına geliyordur..ee umut fakirin ekmeği naparsınız? :)
Sude9, okulla ilgili tiyoyu 'cici' arkadaşımız yazmıştı, bizde onun yazdığı kadar biliyoruz.
arkadaşlar selamlar; siz fragmanı bekleyedurun ben size ilerdeki bölülmerden bikaç tüyo vereyim,biliyorsunuzdur belki birçok dizinin çekiminin yapıldığı neredeyse artık bir plato haline gelen beykozda yalancı yarimin çekim ekibine rastladım, hatta aynı bahçede bulundum onların çalışmalarını izleme fırsatına eriştik. Önümüzdeki bölümlerde pınar diziye devam ediyo arkadaşlar anladığımız kadarıyla bu kardeşlik ve arkadaşlık oyunu biraz daha uzayacak.Tabi kaç bölüm sonra gösterilir biliyorum ama şunu söyleyebilirim, bir kaza sahnesi oluyor ve ilköğretim okulunda kötü fiziksel şartlarda ders gören öğrencilerle karşılaşıyorlar. Daha sonra çocukların durumuna dayanamayıp teknolojik donanımlı bir sınıf yapılıyor ve balonlar bayraklar eşliğinde açılış yapılıyor. Ancak kazayı tarık pınar ya da nazdan hangisi yapıyor bilemiyorum çünkü her üçüde setteydi.Cumartesi günü hummalı çalışmalar vardı, Barış bey sırasını beklerken atv de cumartesi sabah yayınlanan programda(adını hatırlayamadım) makbule ve burhan sahnelerini izleyerek gülümsüyordu. Gördüğümüz kadarıyla gayet pozitif neşeli ve kibar bir insan..Bakalım bu sahneler ne zaman yayınlanacak?diziyi çok az izlememe rağmen takibe başlayacağım...
okul fikri muhtemelen abiden çıktı ama tarık orda çocukların sevgisini mertten çok daha fazla kazanıcak, ve naz onun çocuklarla nasıl ilgilendiğini görünce çok hoşuna gidicek, ama okulda pınar da olucağı için çok sinirlenicek, mertle daha çok konuşmaya başlıycak en son da eve dönerken arabada konuşucaklar ve ikisi de birbirlerine itiraf ettirmeye çalışıcaklar:)
yeni bir şeyler hapishane sahneleri olacak .. ençokta orada güleceğiz .. tarık ile nazdan umudu keseli çok oldu. yahu girmedikleri kılık kalmadı.. hizmetçi bakıcı şimdi abi kerdeş.... bakalım ileride ne olacak..
bu arada fragmanı indirebileceğimiz bir mekan var mı ?! :img-cool2
edit medit : bu arada kızmayın ama merti çok sevdim.. sempatik bir delikanlı.. valla nesi eksik ? tarıktan nesi eksik.. helal olsun eli hızlı olanı severim.. onlar iç sesle gününü gün ede dursun.. önemli olan için sesi değil, elin sesi dilin sesi.. eeeeeeeee oda tarık dışında herkeste var.. :img-hyste
handeozbek
16-01-07, 13:41
Valla siz ne derseniz deyin bu fragman benim çok hoşuma gitti.Ben kendimi öyle kötü şeyler olacak diye alıştırdığım için izleyince a o kadarda kötü değilmiş dedim.Birden içime iyi bir bölüm olacakmış gibi doğdu.İnşallah yanılmıyorumdur. Fragman bana çok kısa geldi.nazın bakışını fazla kafaya takmayın derim ben. Bana öyle çokta aşık bakışı gibi gelmedi. sadece beğenme gibi geldi. Arabada konuştukları sahneyi merakla bekliyorum. Az da olsa dökülecekleri sahne bana orası gibi geldi.Çekimi gören arkadaşımız bir kaza sahnesinden bahsetmişti. Galiba ya bu bölümün son sahnesinde ya da bir sonraki bölümde göreceğiz o kazayı herhalde. Ama her şeye rağmen komik bir bölüm olacak gibi geldi bana umutsuzluğa kapılmayın her şey düzecelecek (umarım)
arkadaşlar fragmanı indireblieceğim bir mekan varmı ?! sansal abi koydu mu acep..
bu arada fragmandaki okul sahnesine takılmışız.. valla ben bu merti sevdim.. adam sempatik ve sevimli.. tarıktan eksik yanı yok.. hatta fazlası var.. bu arada kızmayın böyle.. sempatik bir delikanlı.. helal olsun eli hızlı olanı severim.. onlar iç sesle gününü gün ede dursun.. önemli olan için sesi değil, elin sesi dilin sesi.. eeeeeeeee oda tarık dışında herkeste var :img-hyste
Sude9, okulla ilgili tiyoyu 'cici' arkadaşımız yazmıştı, bizde onun yazdığı kadar biliyoruz.
Bilgiyi aktardığın için teşekkür ederim.
Banada bu okul fikri abiden çıkmıştır diye geliyor,yanılmıyorsam eklenen resimlerden birinde abi merdivenlerde öğrencilerle beraber duruyordu
arkadaşlar fragmanı indireblieceğim bir mekan varmı ?! sansal abi koydu mu acep..
Bende oradan izledim,televizyonda görmek ne mümkün,şimdi televizyonda sürekli dönüyordur herhalde
ebru.karaca
16-01-07, 13:46
Bir kız, güya seven bir kız, bir erkeği hayatında ilk defa görünce "donup" kalıyor. Böyle mi oluyor bu işler? Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Bu anında hoşlanan bir kız ifadesi değil mi? Ben çok mu yaşlandım arkadaşlar? Benim zamanımda seven bir kız, başka bir erkeği görünce donup kalmazdı. Ha, şaşkınlıktan olabilir o ayrı. Mesela Naz'ın önceden tanıdığı biridir.
Sanırım ben de yaşlandım artık. Benim zamanımda da bir kızın (ya da erkek) bir erkeğe karşı böyle donup kalabilmesi için aşık olması gerekirdi.. :)
Tek umudum, iç veya dış seslerle durumu kurtarmaları. Çünkü bazen fragmanlarda izleyip de yorumladığımız bir şey, dizide izlerken bambaşka bir hal oluyor.
O öpücük sahnesinde Naz bana da biraz leyla geldi.. :)
Kızmayın arkadaşlar ama bu Mert karakteri bana çok sempatik geldi. Kötü birine de benzemiyor. Cenk ve Bora gibi sinir bozucu olmayacak bence. Fragman öncesi gördüğümüz fotoğraf tam tersi bir izlenim yaratmıştı bende ancak kanlı canlı görünce ve mimiklerine az da olsa fragman sayesinde şahit olunca hoş bir tip olduğuna kanaat getirdim. Naz'ın bakışlarına takılmış çoğunuz. Aklıma şu geldi: Naz bu abiyle ilgili içinden atıp tutmuş olabilir, kesin züppenin tekidir, kesin işe yaramaz bir tiptir vs diye. Ancak karşısında birden görünce ve belki de güzel bir iltifat duyunca dumura uğradığı için de olabilir o bakış. Tarık'dan bir başkasına ilgi göstereceğini daha doğrusu gösterebileceğini sanmam.
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler efem.. fragmanı kavuşmuş durumdayım.. :) :) ama çokta hoşuma gitmedi..
bakın beni mertçi yaptı bu fragman.. tarık iç sesle gününü gün ede dursun.. ee bu alem hızlılıların alemi.. hızlı giden alıpte götürüyor.. ne hikmetse tarık efendinin dili naz'a gelince lal oluyor.. lal..
bakınız mert bir gördü pir gördü.. elin oğlu uyanık.. yahu tarık şu çoçuğa bir pislik yapmasa bari.. !! :img-hyste elinin sesi sadece başkalarının üzerinde çıkıyor.. olmaz..
Sanırım ben de yaşlandım artık. Benim zamanımda da bir kızın (ya da erkek) bir erkeğe karşı böyle donup kalabilmesi için aşık olması gerekirdi.. :)
Tek umudum, iç veya dış seslerle durumu kurtarmaları. Çünkü bazen fragmanlarda izleyip de yorumladığımız bir şey, dizide izlerken bambaşka bir hal oluyor.
bana da öyle gibi geldi sarhoştur belki masada kırmızı şarap wardıı:icon_whis
nelere dikkat etmeye başladık yaa allah akıl fikir versin bize:)
pas.si.on79
16-01-07, 13:52
bende ilk dün özeti okuyunca üzülmüştüm ama bugün frangmanı görünce birbirlerine bakışları falan.Özellikle o ilk arabada iken sanki tarık nazın söylediği birşey çok hoşuna gitmişti. Ne konuşuyorlardı acaba....
o bakışa gelince naz tarıkı kıskandırmak için yapıyo.içinden kesin tarık gösteririm sana demiştir.Pınarla gezmek ha...
Öpüşe gelince herkes içinde kardeş öpüşü belki ama sonuçta tarık ve naz bunlar.....asıl içsesleri önemli kimbilir içsesleri neler söylüyor.
birde sitede tarık naz arkadaşın alt avatarı çok güzel ya çok beğendim.
şarkılarda olmazsa,telefonum çalmazsa,arkadaşlar aramazsa,ne yapardım:img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064
Tarık Pınar'a ilgi gösterdikçe Naz'da sinirlenmiştir,evde o