Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-4
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
burcin_kaplan
16-01-07, 17:16
bu arada şimdi pınarın resmine baktım ben pek beğendim ya sadece gözleri güzel yüzünün yapısı bana bi garip geldi
buyukbaba 'nın deyimiyle zombi gibi çıkmış gerçektende:) bana öyle geldi yani en azından:)
bu arada tarık_naz şu sarhoş olma olayını iyi düşünmüşsün gerçektende öyle biş eolabilr çünkü naz çok mayışmış bakıyor yani..Ayrıca ümitte war yanlarında ..
bide şey demiş ya arka fondaki ses özettede wardı herkes anladı aşkları aşikar bi kendileri anlayamadı demiş..O zaman acaba ümit falanda mı anladı belki pınarla mert bile bişelrden şüphelendi mi?
bu arada bizim senaristler mert ismni seviyor glaiba:) berrakın nişanlısının adıda mertmiş:)
hadi hadi beyler yemeyin bizi sizinki istemiyorum yan cebime koy misali kız çok güzel hani görüpte bakmadan geçilmeyecek biri bence
Mert'de fene çokcuk değil doğrusu allah sahiplerine bağışlasın demi ama
ya o değilde arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmem bu bizim 3 silahşörümüzün
olduğu hapishane sahneleri eski türk flimlerindeki sahnelere nekadar bezetmişler yani duvarında da bi Yılmaz Güney ustamızın resmi olursa tam süper olacak
burcin_kaplan
16-01-07, 17:23
bu naz ne kadar tatlı böyle ya yanlız tarıkın önünü araçlarla gesmeye alıştı bu kız:) önce arabayla kesmişti şimdi bisikletle kesti:) oda güzel..
bide şu bırakma beni repliğini duyduk gene her seferinde bi olay oluyor nazda bırakma beni diyor ondan sonrada direk açıklama yapmaya çalışıyor yani bırakma derken o durumda yani yoksa bırak yani şimdi bırakma:) yani böyle saçmalıyor bu kızz.. bu arada yani bu kız tarıkın kıskandığınında farkındaymış..Bora olayını kullandı direk dönsün diye tarık..Madem bu çocuk kıskanıyor seni bu nedemek bir düşünmüyor musun be gülüm canım benim bizide burda harap ediyorsun:)
handeozbek
16-01-07, 17:27
bu naz ne kadar tatlı böyle ya yanlız tarıkın önünü araçlarla gesmeye alıştı bu kız:) önce arabayla kesmişti şimdi bisikletle kesti:) oda güzel..
bide şu bırakma beni repliğini duyduk gene her seferinde bi olay oluyor nazda bırakma beni diyor ondan sonrada direk açıklama yapmaya çalışıyor yani bırakma derken o durumda yani yoksa bırak yani şimdi bırakma:) yani böyle saçmalıyor bu kızz.. bu arada yani bu kız tarıkın kıskandığınında farkındaymış..Bora olayını kullandı direk dönsün diye tarık..Madem bu çocuk kıskanıyor seni bu nedemek bir düşünmüyor musun be gülüm canım benim bizide burda harap ediyorsun:)
doğru söze ne denir.İlk bölümlerden beri bende bunu anlamıyorum. İnsan bir insanı durup dururken kıskanır mı? Biri diyor Franceskanın adını duymak istemiyorum diğeri diyor Borayı duymak istemiyorum ikinsinden biri de sormuyor bu beni neden kıskanıyor diye pes
handeozbek
16-01-07, 17:28
17.bölüm çok güzelmiş ve çok komikmiş. :img-hyste :img-hyste
kesinlikle aynı fikirdeyim deminden beri gülüyorum mideme kramplar girdi Daha nice komik ve aşk dolu bölümlere
Ya karakoldaki komiserin performansı nasıl ama? o bu dizinin gizli kahramanlarından.Tarıkın cep telefonu için "hala sabahki cep telefonunuzu kullanıyorsunuz daha çaldırmamışsınız" demesine ne demeli? :) :)
whiteangel
16-01-07, 18:18
17. bölüm süpermiş yaa.. Dikkat ettiniz mi? Belgin Hanım taa bu bölümde oğlu ile Naz arasındaki çekimi farketmiş. Yani patron-şöför ilişkisinden farklı bir konumda olduklarını anlamış. Eeeee anneler bilir.:)
pas.si.on79
16-01-07, 18:21
tekrarlarını izlemek çok keyifli.:img-hyste Ben tv izlemiyorum ama netten izliyorum.:img-yes: Ellerine sağlık tüm emeği geçen arkadaşların.:happy0064 Kanala kalsaydık halimiz perişandı.:img-blush
Barış ın birinci bölümden itibaren göstermiş olduğu performansta harika.:happy0064 Kim der ilk defa oynuyor.:happy0064 :happy0064 :happy0064
Ya bir de bu 17.bölümde Hulusi Sadriyle kapıda karşılaşınca Sadri ona Naza aşık olduğu için geldiğini söylemişti ama sonradan Hulusi bundan hiç bahsetmedi Sadri,'ye bu bana şimdi biraz garip geldi.Yani en azından ,sonrasında belki birkaç bölüm sonra bile olabilir,"ee nası gidiyo Naz ile durumlar" filan diye sorabilirmiş ama yapmadı.Hulusi gibi aklı fikri zamparalıkta olan birisinin bunu merak etmemesi enteresan,hele de kız onun "ruh ikizi"m dediği Vahi'nin kızıysa.
medea, hulusinin onu düşünecek halimi var. çoktan unutmuştur. ama şu noktaya dikkat çekmek isterim. dizinin sonunda evlilik olacak galiba. hulusi, içinden gelerek, "benim oğlan adam olsaydı kaçırmaz eve gelin diye alırdım" dedi. naz, hulusi'nin gözüne çoktann girmiş. hadi hayırlısı.
ebru.karaca
16-01-07, 18:35
Bu arada kim daha güzel tartışmasına gelirsek güzellik göreceli bir kavram.Ama şuda bir gerçek ki bir insanı güzelleştiren de çirkinleştiren de karakteridir.İlk anda gözle görülen fiziksek güzelliği daha sonra yaşanan paylasımlar şekillendirir.Pınar'da Naz'da kendi çapların da iki güzel bayan.Ama dediğim gibi işin içine paylaşımları da koyarsak Pınar'ın hiç şansı yok...:img-yes:
Kesinlikle, kesinlikle katılıyorum Kara İncim.. :)
"Çık beni bisiklette bekle" Alem bunlar ya... :img-hyste
Ben bu ibareyi bir hafta imza olarak kullandım :) :)
Ya, canım çekti. Keşke şu an izleyebiyor olsaydım :)
herkese iyi akşamlar yaben fragmanı görmek istiyorum çatlıycam meraktan bana özelden nerden izleyebileceğimi yazarmısınız bu arada 1 2 bölüm veriyorum en fazla süper bölümler bizi bekliyor bence
BARIŞAHASTA
16-01-07, 19:00
off off offf ne bu güzellik bu kızda ama dizide bu kadar güzel gelmiyor bu pınar bana ama çok güzel çıkmış hakikaten ya.....fragmanı izledim gene gerilim bizi bekliyor...
slm arkadaşlar olay var bu bölümde yani tarığın kız arkadaşının abiside süpermiş yani tarığın işi zor herkesi etkiliycekmiş e artık tarık dayanamaz naza onu sevdiğini söyler birbirlerine itiraf ettirmeye çalışıyolarya belki bu etken olur artık durum açıklansın ama şu abi fena değil naz tarıktan üzmidi keserse bişeler olur yada tarık ilk oyunu başlattığına göre şu gelen abiyle naz arasında bişeler olurki olucak gibi gözüküyo güzel bi bölüm olucak anlaşılan:img-wink:
ya arkadaşlar uğur kedi gelmedi dimi.... bu arada ben çocuk için hiç hoş değil demiştim ama fragmanı seyredince hoş biriymiş dedim resimde kötü çıkmış bu arada mert öğretmen mi.yeni mekan diyince okul da mı girecek olaya...
bu arada aklıma şu geldi 10-20. bölümlere dikkat. 10 da tarıkın nazı kaybettiğinde söylediği parça bu kalp seni unutur mu. sonra 20 de öpücük eeee o zaman 30 da itiraf mı gelecek...30. bölüme daha çok var ama ne yapalım..bu arada bu bölümde dans sahnesi olur mu.. bi de ne işi var nazın okulda tek başına sinir oldum...
slm arkadaşlar olay var bu bölümde yani tarığın kız arkadaşının abiside süpermiş yani tarığın işi zor herkesi etkiliycekmiş e artık tarık dayanamaz naza onu sevdiğini söyler birbirlerine itiraf ettirmeye çalışıyolarya belki bu etken olur artık durum açıklansın ama şu abi fena değil naz tarıktan üzmidi keserse bişeler olur yada tarık ilk oyunu başlattığına göre şu gelen abiyle naz arasında bişeler olurki olucak gibi gözüküyo güzel bi bölüm olucak anlaşılan:img-wink:
sen ağbiyle naz arasında bişeyler olsun istiyorsun herhalde:)):)))..yani naz bu çocuklamı çıksın.?.tarık kim ola falanmı diyorsun:))))
ya arkadaşlar uğur kedi gelmedi dimi.... bu arada ben çocuk için hiç hoş değil demiştim ama fragmanı seyredince hoş biriymiş dedim resimde kötü çıkmış bu arada mert öğretmen mi.yeni mekan diyince okul da mı girecek olaya...
bu arada aklıma şu geldi 10-20. bölümlere dikkat. 10 da tarıkın nazı kaybettiğinde söylediği parça bu kalp seni unutur mu. sonra 20 de öpücük eeee o zaman 30 da itiraf mı gelecek...30. bölüme daha çok var ama ne yapalım..bu arada bu bölümde dans sahnesi olur mu.. bi de ne işi var nazın okulda tek başına sinir oldum...
bu soruların yanıtı özetin içinde var..ayrıca biraz gerilerde dizi çekimine gitmiş bir arkadaşın tüyoları var...arkadaşın nicki cicim..:))
Kusuruma bakmayın ama Tarık gibi karizmatik,delidolu yakışıklı ve mert bir adamdan sonra bu adama ben olsam dönüp bakmam dünya harikası da olsa,ki bence sivri sevimsiz adamın teki.Yani güzellik görecelidir tamam ama Barış'a bakınca bu adam bana yakışıklı gelmiyor beğenenlerden özür dilerim.Ayrıca hepsi bütün bence sadece kibar vs diye de bir adam beğenilmez yahu.Demem o ki ben abiyi sevmedim kardeşim ..alana mani olmayayam ama ben almayayım :)
sen ağbiyle naz arasında bişeyler olsun istiyorsun herhalde:)):)))..yani naz bu çocuklamı çıksın.?.tarık kim ola falanmı diyorsun:))))
zaten naz mert e o bakışları tarık ın yanında da atarsa tarık ında tepesi atar ve naz ın kısmetine de mert kalır..yani aşk meşk de bir yere kadar canım...o bakışın mantıklı bir izahı yoksa çok kızacam yani:)
hayır canım öyle bişe demiyorum:img-yes: tarık ilk başta inat diye kız arkadaş buldu e nazda onu onun taktiğiyle vursunki öyle yapacak bence tabii bu durumlar sayesinde aşklarını itiraf ederler bence yani artık çıksın ortaya kendileride biliyolar durumlarını dileğim aşk olsun yoksa abi umurumda değil:img-wink: ayrıca tarığın kız arkadaşı gıcık bence sevemedim o kızı:icon_whis
Kusuruma bakmayın ama Tarık gibi karizmatik,delidolu yakışıklı ve mert bir adamdan sonra bu adama ben olsam dönüp bakmam dünya harikası da olsa,ki bence sivri sevimsiz adamın teki.Yani güzellik görecelidir tamam ama Barış'a bakınca bu adam bana yakışıklı gelmiyor beğenenlerden özür dilerim.Ayrıca hepsi bütün bence sadece kibar vs diye de bir adam beğenilmez yahu.Demem o ki ben abiyi sevmedim kardeşim ..alana mani olmayayam ama ben almayayım :)
Tebrik ederim medea yani içimden geçeni sen yazdın tarık kim, o adam kim İki etkileyici hareketle nazı kendine aşık etmesine imkan yok tarık karakterinin geçmişini bi düşünün ya nazın tüm kahrını başka kimse çekmezdi. Zavallım ya hatırladıkça üzülüyorum :img-yes: kahvaltıya gittikleri bölümde tarık için tarığın annesine söyledikleri var mesela ama zavallı tarık ya aşık naapsın işte bu yüzden tip değil karakterin önemi ortaya çıkıyor dimi :happy0064
bu soruların yanıtı özetin içinde var..ayrıca biraz gerilerde dizi çekimine gitmiş bir arkadaşın tüyoları var...arkadaşın nicki cicim..:))
çok sağol canım sayende buldum ve okudum hiç içaçıcı değildi yazdıkları özellikle pınar devam edecekse ooo daha çok bekleriz...
Abinin gelişi ve etrafındaki kişileri hemen etkileyecek olması Tarık ve Naz'ın birbirlerine olan ama söyleyemedikleri aşklarını açığa çıkaracağı için çok iyi oldu,yoksa bu iki inatçının birbirlerine doğru düzgün açılacakları yok,birbirlerini kaybetme korkusu yaşasınlar ki aralarındaki ilişkiyi düzene koysunlar
handeozbek
16-01-07, 19:52
dikkatinizi çekmedi galiba bir de o tüyoları veren arkadaş kaza falan demiş kim geçirecek acaba kazayı? Sakın şu mert olmasın Naz da iyilik olsun diye onla ilgilenir falan Allah korusun.Ya da Tarık kaza geçirir Naz da ona bakar:img-yes: . Bir de Tarık Türk filmlerinde olduğu gibi sakat kalıyormuş Naza ben sana layık biri değilimi ömürünü sakat bir adamla mı geçireceksin? Nayır nolamaz falan biraz fazla uçtum galiba şaka bir yana şu kaza meselesini bayağı merak ettim. Hiç değinmedik
Dile Kolay
Agliyorsun derdin mi var
Asik misin benim kadar
Çaresini kimler arar
Bu ask neler neler yapar
Delisin mecnun misali
Ecel bu dinlemez mani
Yalandir hersey bu sahi
Yaratan bilir bu hali
Bile bile düstünse sen
O dinlemez canim dersen
Pesindedir kaçip gitsen
Birakmaz ki öldürmeden
Sonu yok bu sevgi böyle
Kirilir bir tek sözünle
Yas olur akar gözünde
Yaradir kanar gönülden
Unut demek dile kolay
Ates düstügü yeri yakar
Anlamazki o zalim yar
Gezer gezer uzaktan bakar
Seni ben ben iste böyle
Severim böyle sevince
Yasarim güzelligince
Solarim seninle ben de...
bu şarkı: tark/naz-ümit/filiz-sadri/ayşe-vahi/belkıs-hulüsi/belgine gitsin....:img-in_lo :img-in_lo
fragmanı şimdi bir kaç defa defa izledim de gerçekten jenn in dediği gibi naz mert in konuşması üzerine o şekilde kal gelmiş gibi bakıyor gibi de geldi..hemen yargısız infaz yapmayalım:)..belki de hakikaten abi çok dehşet bir iltifat filan yaptı:)gerçi daha ilk kez gördüğü bir kızı dehşet iltifata boğan adamdan da ne hayır gelir bilmem:(gene yargısız infaz..belki de adam bir şey demedi:))
sette çekilen fotolar için de teşekkürler..pınar gerçekten hoş kız ama naz ın yüzü daha anlamlı ve güzel..yalnız oradaki fotoğrafı "bu kız azıcık rejim yapsa daha bir fıstık olacak" dedirtmedi değil:img-yes:
dikkatinizi çekmedi galiba bir de o tüyoları veren arkadaş kaza falan demiş kim geçirecek acaba kazayı? Sakın şu mert olmasın Naz da iyilik olsun diye onla ilgilenir falan Allah korusun.Ya da Tarık kaza geçirir Naz da ona bakar:img-yes: . Bir de Tarık Türk filmlerinde olduğu gibi sakat kalıyormuş Naza ben sana layık biri değilimi ömürünü sakat bir adamla mı geçireceksin? Nayır nolamaz falan biraz fazla uçtum galiba şaka bir yana şu kaza meselesini bayağı merak ettim. Hiç değinmedik
valla o kaza olayı tamamen muamma..belki basit bir olaydır..okulla bağlantılımı bilemeyiz.çünkü özette yok.o arkadaşın ordaki duyumu sadece..belki yanlış anlamışda olabilir..bölümü izlererken anlayacağız artık:))
pas.si.on79
16-01-07, 19:56
eve gelir gelmez hemen açtım frangmanı bir kez de sesli dinledim.Çok güzel.
Frangmanın ilk ve son sahnesi çok güzel..
Dedim ya sürekli yalancı yarim i düşünüyorum.Bendeki nasıl bir tutku ki sormayın. Ekranımızdan eksilmesin. Yolda gelirken aklıma Naz Tarık'ı hep düşünüyordu yani yaşadıklarını vs. OYsa Tarık hiç düşünmüyor.Yaşadıkları hani şöyle Nazdaki gibi film şeridi gibi gözünden gitmiyor.
Yanılıyor muyum?
eve gelir gelmez hemen açtım frangmanı bir kez de sesli dinledim.Çok güzel.
Frangmanın ilk ve son sahnesi çok güzel..
Dedim ya sürekli yalancı yarim i düşünüyorum.Bendeki nasıl bir tutku ki sormayın. Ekranımızdan eksilmesin. Yolda gelirken aklıma Naz Tarık'ı hep düşünüyordu yani yaşadıklarını vs. OYsa Tarık hiç düşünmüyor.Yaşadıkları hani şöyle Nazdaki gibi film şeridi gibi gözünden gitmiyor.
Yanılıyor muyum?
bugün benim çenem düştü hepinize yanıt veriyorum.aşkolsun pasion..unuttunmu tarık melissa yüzünden ilk kovulduğunda ümitle vede filizle sahilde oturken bu kalp seni unuturmu şarkısını söylerken gözlerinin nünden geçen film şeridi değildide neydi:))).ha bide arabayı satmamak için gözlerinin önünden geçen neydi?)))))))))
pas.si.on79
16-01-07, 20:02
valla o kaza olayı tamamen muamma..belki basit bir olaydır..okulla bağlantılımı bilemeyiz.çünkü özette yok.o arkadaşın ordaki duyumu sadece..belki yanlış anlamışda olabilir..bölümü izlererken anlayacağız artık:))
sanırım bu bölümde de olmayabilir.Çünkü benim duyduğum kadarıyla pınar ve mert ilerki bölümde de olacakmış.O kaza daha sonra olabilir.Cts günü çekilmiş gibi duydum.Yanlış olmasın ama buna benzer birşeylerdi.
yada bu parça hepsine gelsin....
Bir Tanem Söyle Canım
Kah orada kah burada geçti günler mevsimler
Nerde akşam orda sabah gezdim durdum derbeder
Senden önce hiçbir şeyin kıymetini bilmeden
Senden önce hiç kimseyi böylesine sevmeden
Birtanem söyle canım ne istersen iste benden
İstersen geçsin hayat bayramlarla, seyranlarla
İstersen gelsin bahar sümbüllerle, salkımlarla
İstersen dönsün dünya cümbüşlerle, çalgılarla
Birtanem söyle canım ne dilersen dile benden
İstersen dost olalım goklerdeki turnalarla
İstersen evlenelim davullarla, zurnalarla
İstersen çınlatalım dört bir yanı şarkılarla
Yer yüzünden, gök yüzünden, benliğimden bir haber
Nerde akşam orda sabah gezdim durdum derbeder
Senden önce hiçbir şeyin kıymetini bilmeden
Senden önce hiç kimseyi böylesine sevmeden
nakarat
hadi bizi bekletmeden itiraf edin....:img-in_lo
bu arada arkadaşlar bora karakteri sahtekardı. ve tarık nazın ondan etkilenmemesi için sahtekar deyip duruyordu. bu onun için elinde büyük bir kozdu ve sonunda bu adamın yalanlarının gün ışığına çıkacağını biliyordu fakat mert karakteri öyle değil. ve tarık bu durumda ne yapacak. naza bu adam üç kağıtçı diyemez çünkü öyle biri olmadığını azda olsa fragmandan anladık....eli kolu bağlı tek çare itiraf bakalım ne olacak....:img-help: :img-help:
pas.si.on79
16-01-07, 20:08
bugün benim çenem düştü hepinize yanıt veriyorum.aşkolsun pasion..unuttunmu tarık melissa yüzünden ilk kovulduğunda ümitle vede filizle sahilde oturken bu kalp seni unuturmu şarkısını söylerken gözlerinin nünden geçen film şeridi değildide neydi:))).ha bide arabayı satmamak için gözlerinin önünden geçen neydi?)))))))))
ya çok pardon.Tarık ın gözünden geçti öyle mi? Nasıl atladım ben onu!!!
Hatırladım bu kalp seni unutur mu yu....Sana da pardon Tarık.Bulabilirsem bir yerlerden hemen bakıyorum çok sağol.
bu arada arkadaşlar bora karakteri sahtekardı. ve tarık nazın ondan etkilenmemesi için sahtekar deyip duruyordu. bu onun için elinde büyük bir kozdu ve sonunda bu adamın yalanlarının gün ışığına çıkacağını biliyordu fakat mert karakteri öyle değil. ve tarık bu durumda ne yapacak. naza bu adam üç kağıtçı diyemez çünkü öyle biri olmadığını azda olsa fragmandan anladık....eli kolu bağlı tek çare itiraf bakalım ne olacak....:img-help: :img-help:
İtiraf ancak işler içinden çıkılmaz bir hal alınca kullanılacak birşey. Mert karakteri iyi bir karakter olursa, ki olacak gibi, Tarık ondan daha iyi olmak zorunda. İleriki bölümlerdei hani şu Tarık'ın Naz ı kaybetmemek için gül vermesi gibi olaylara şahit olma ihtimalimiz büyük. Yani çok romantik bir Tarık göreceğiz gibi geliyor bana.
İlk defa bugün işimin çok yoğun olmasına sevindim. Yorumları okudukça kötü oluyordum. Ama fırsat bulup okuyamayınca, eve gelip önce fragmanı izledim. Sonra yorumları okudum.
özeti sevmemiştim.... frgamanda pek tat vermedi.... ama bu hissi sevdim.... her fragmanda güzel sahneler görüp farklı beklentilere kapılıyorduk. Son örnek geçen haftaki fragmanda gazinodaki Tarık-Naz sarılması.... ne bekledik ne bulduk....
Tek yorum yazacağım sahne Naz'ın Mert e bakış sahnesi..... sanırım orda Naz Pınar a abisi ile tanışmadan önce güzelleşmek istediğine dair bir cümle sarf edip dönüp abi ile karşılaşınca ,ağırlıkla utançtan donup kalıyor.
yeter çok yazdım.... şimdi fiş yazmam lazım bye
İtiraf ancak işler içinden çıkılmaz bir hal alınca kullanılacak birşey. Mert karakteri iyi bir karakter olursa, ki olacak gibi, Tarık ondan daha iyi olmak zorunda. İleriki bölümlerdei hani şu Tarık'ın Naz ı kaybetmemek için gül vermesi gibi olaylara şahit olma ihtimalimiz büyük. Yani çok romantik bir Tarık göreceğiz gibi geliyor bana.
mert karakterinin özelliklerini ancak bölümü izlediğimiz zaman göreceğiz.özet ve fragmanda şaşırtmalar oluyor..ama iyi bir karakter olması varsayımına dayanalım..şahsen benim görüşüm..tarığın ondan daha iyi olma gayretini anlamsız bulurum.tarık zaten iyi bir karakter.eğer karşısındaki kız onu seviyorsa olduğu gibi kabul etmeli.diğerinden daha iyi görünmek için yok gül vereyim.yok şöyle davranıyım.yok böyle yapayım derse tarık tarık olmaktan çıkar.ayrıca gönül kimi severse onu tüm özellikleri ile kabul etmelidir..
mert karakterinin özelliklerini ancak bölümü izlediğimiz zaman göreceğiz.özet ve fragmanda şaşırtmalar oluyor..ama iyi bir karakter olması varsayımına dayanalım..şahsen benim görüşüm..tarığın ondan daha iyi olma gayretini anlamsız bulurum.tarık zaten iyi bir karakter.eğer karşısındaki kız onu seviyorsa olduğu gibi kabul etmeli.diğerinden daha iyi görünmek için yok gül vereyim.yok şöyle davranıyım.yok böyle yapayım derse tarık tarık olmaktan çıkar.ayrıca gönül kimi severse onu tüm özellikleri ile kabul etmelidir..
Hiç şüphe yok jenn. Bu söylediklerin "normal" bir ilişki çerçevesinde gayet doğru şeyler. Ama burada, birbirlerini kıskandırmak adına ellerinden geleni yapan ve bunun için birbirlerini kırmaktan çekinmeyen 2 aşıktan bahsediyoruz. Sonuç olarak ya ikisi aynı anda bu oyuna son verecekler, bir patlama ile, ya da ikisinden biri bu oyuna yek başına son verecek ve diğerinin peşine düşecek bu oyunun son bulması için.
Tarık bunu daha önce yaptı. Bora ile Naz ın yakınlaşmasından korktuğu için yaptı. O gülü verişini hatırlarsınız. Muhteşem bir bölümdü ve belki de o gül diziyi döndürecek. Kim bilir? Bence biraz romantikleşsin.
Bende fragman’a ilk baktigimda cok garip oldum….ama simdi eminim bu bolum cok guzel olacak cunku fragman kotu:)
Naz’la ilgili birsey soylemek istiyorum…Mert’e ilk gordugu zaman bence biraz saskinlik var…hoslanmak degil…ama dizi suresinde Naz ufacik bu abiye dusunse ve begense ya da hoslanirsa( Tarigi kiskandirmak acisinda degil)… o zaman Tarik bir saniye orda kalmayi devam ederse..protesto ederim….:)
Tarik gururlu bir insan ve iyi bir karakteri var…eyer Tarik Naz ve Mert arasinda kucuk bir iliski ya da arkadaslik hissederse bence cok uzulecek ve hatta Naz’dan vazgecebilir…yani Tarik boyle diyebilir: bu kadar cabaladim, herseyi goze aldim ama olmadi ….buraya kadarmis:(
Tarik cok sikildi….ve eyer boyle arkadas ve kardes muhabbeti devam ederse Tarik yakinda patlaya bilir ve o zaman ayrilik olacak..belki bundan sonar Naz ,Tarigin degerine anlaya bilir….Naz Tarik’tan cok emin..ne olursa olsun o her zaman benim yanimda ama kaybetmek korkusunu yasayinca belki asik olduguna ve ona ne kadar sevdigine itiraf edebilir….baska turlu Naz anlamiyacak
Bende bu abiye hic sevmedim..Tarik yaninda sifir!!!:)
Fragman -kötü dizi iyi,fragman iyi-dizi kötü denklemleri gerçekten yaratıcı.Eyvahlar olsun..biz kafayı vallahi yedik billahi yedik :):)
beşiktaşlı
16-01-07, 21:29
Ya hakikaten azıcık romantizm istiyorum.Dizinin tekrarlarınde bayağı var romantizm...Arkadaş muhabbeti sıktı bayağı...Tadında kalmalı diye düşünüyorum.Fragmanı daha göremedim.
Açıkcası ben Nazın eski hallerini arıyorum ama en eski hallerini Melisanın olduğu zamanlardaki o zamanlar Tarığı kıskanınca ağlıyordu uzun zamandır Nazın gözyaşlarını göremedik..
Mesela 26. bölümde tarık o lafı dedikten sonra ben nazın mutfakta ağlamasını, Tarığında görmesini beklerdim..
Açıkcası ben Nazın eski hallerini arıyorum ama en eski hallerini Melisanın olduğu zamanlardaki o zamanlar Tarığı kıskanınca ağlıyordu uzun zamandır Nazın gözyaşlarını göremedik..
Mesela 26. bölümde tarık o lafı dedikten sonra ben nazın mutfakta ağlamasını, Tarığında görmesini beklerdim..
İşte Tarığı'da daha acımasız davranmaya iten de Naz'ın bu vurdum duymaz halleri değil mi.Kıza onca laf söyledi gıkı çıkmadı.Eskiden olsa söylemediği ve yapmadığı şeyler için ağzına geleni söylerdi.Bundan dolayı da Tarığa biraz da hak vermek lazım.Bu gidişle itiraf Tarık tarafından Naz'a iyi bir sopa çekildikten sonra yapılacak.Hani Naz Tarığa sen mazoşistmisin demişti ya belki kendi mazoşisttir ve bundan anlıyordur...:img-yes:
handeozbek
16-01-07, 22:00
İşte Tarığı'da daha acımasız davranmaya iten de Naz'ın bu vurdum duymaz halleri değil mi.Kıza onca laf söyledi gıkı çıkmadı.Eskiden olsa söylemediği ve yapmadığı şeyler için ağzına geleni söylerdi.Bundan dolayı da Tarığa biraz da hak vermek lazım.Bu gidişle itiraf Tarık tarafından Naz'a iyi bir sopa çekildikten sonra yapılacak.Hani Naz Tarığa sen mazoşistmisin demişti ya belki kendi mazoşisttir ve bundan anlıyordur...:img-yes:
e boşuna senaryoda tokat attırmadık kendine gelsin diye. İnsanın sınırlarını zorluyor. Yapmadığı şeyleri yaptırıyor bu kız. Safları oynuyor ama şeytana pabucu ters giydirecek kadar da zeki.Bunca yalan söyleyen adamı bile parmağında oynatıyor helal olsun.Ama biraz abarttı bu sıralar bırakması gerek diye düşünüyorum.Tabi böylesi işine geliyor safları oyna işten yırt oh ne ala yaptırtmazlar kızım Tarığı ezdirtmezler
Umarım dediğin gibi olur Büyükbaba.Ben de Tarığın o romantik hallerini çok özledim.Belki girmesini hiç istemediğimiz Mert abimiz bu işe yarar da biz de kendisine minnettarlığımızı bildiririz.Ama işin bir de şu yanı var.Ya tam tersi bir etki yapar daTarık Naz'dan uzaklaşırsa o zaman ne olacak?Çünkü öteki rakipler kötü karakterlere sahipti ve zaten Naz'ın da ilgisini çekmeyen tiplerdi.Bu yüzden Tarık açısın dan önemsenecek rakipler değiller di.Ama Mert karakteri eğer bir yanlışlık yoksa ve tabiri caizse bayanların "ideal erkek" tiplemesine uyuyor gibi.Bunu fiziksel açıdan söylemiyorum.Benim demek istediğim genel anlam da.Bu durum da Tarık böyle bir yakınlaşmayı hazmedemeyip kendini geri çekebilir.Bunu da ihtimaller arasına koymak lazım...
Bu arada arkadaşlar Barış'ın sitesin de bir problem mi var?Öğlen site açılıyor du ** ikindiden beri sayfa görüntülenemiyor...
Tarık da o zaman aşkını tartacak işte yani ne olursa olsun savaşmaya değer mi diyecek?Gerçekten seviyorsa,Naz'a deli divane aşıksa sahiden o zaman Mert değl namert bile olsa o kişi başedemez Tarık'la.
Umarım dediğin gibi olur Büyükbaba.Ben de Tarığın o romantik hallerini çok özledim.Belki girmesini hiç istemediğimiz Mert abimiz bu işe yarar da biz de kendisine minnettarlığımızı bildiririz.Ama işin bir de şu yanı var.Ya tam tersi bir etki yapar daTarık Naz'dan uzaklaşırsa o zaman ne olacak?Çünkü öteki rakipler kötü karakterlere sahipti ve zaten Naz'ın da ilgisini çekmeyen tiplerdi.Bu yüzden Tarık açısın dan önemsenecek rakipler değiller di.Ama Mert karakteri eğer bir yanlışlık yoksa ve tabiri caizse bayanların "ideal erkek" tiplemesine uyuyor gibi.Bunu fiziksel açıdan söylemiyorum.Benim demek istediğim genel anlam da.Bu durum da Tarık böyle bir yakınlaşmayı hazmedemeyip kendini geri çekebilir.Bunu da ihtimaller arasına koymak lazım...
Gururdan bahsediyorsun Kara İnci. Anlıyorum. Ama bu seçim meselesi. Ya sevdiğini kaybetmeyi göze alıp kendini geri çekeceksin ya da keybetmemek için savaşacaksın. jenn in dediği gibi aslında normal olanı Naz ın Tarık ı zaten olduğu gibi sevmesi gerektiği. Ki öyle de seviyor. Tarık bir şey yapma ihtiyacı duymamalı. Lakin ortada kıskandırma durumları var. İnat var. Şu an için Tarık üzülürmüş, bozulurmuş Naz ın pek umrunda olmayabilir.
Eğer Tarık savaşma ihtiyacı duyarsa Naz'ın istediği gibi olacak ve Naz keyiflenecek. Yapmazsa gururuna yenik düşmüş olacak kendini belki çekecek.
Ama ben bu 2. durumda Naz'ın Tarık ın uzaklaşmasına izin vermeyeceğini düşünüyorum zaten. Bırakın düşünmeyi, dizinin formatı gereği izin vermeyecektir zaten. ( "Yok ki zaten, Olamaz ki zaten" e benzemiş bu :))
Ha, şu abi eğer muhteşem erkek olarak çıkarsa karşımıza acaba senaryo, Hulusi'nin Teo ya karşı Belgin'in beğenisini kazanma yönünde olan mücadelesinin çocuklara indirgenmiş şekli olarak çıkabilir mi karşımıza?
Olur mu olur.
ebru.karaca
16-01-07, 22:44
Arkadaşlar,
Ben bu Mert'in gelişini geçen seferlere pek benzetmeyelimi derim. Çünkü senaristler her seferinde tahminlerimizin dışına çıkan şeyler yazıyorlar. Bu da bir ilk olacak belki. İyi karakter yani. Hepsinin güzelliği ayrı ayrı. Bir de bu yemekten yiyelim. Bakalım, lezzeti nasıl?
Bir kaç gündür dizinin eklenen oyuncularına karşı bir önyargı var gibi hissediyorum. Halbuki hiç gerek yok. Giriyorlar, çıkıyorlar ama her şey hala güzel. Benim, geçmişe baktığımda, "Bu da niye girmişti? Hiç anlamadım. Gerek de yoktu." dediğim hiç bir karakter olmadı.
Daha da kalsın dediğim oldu hatta. :) Mesela; Samim..
Yani, demem o ki; olaya biraz daha large bakalım. Dostlar, gelir-geçer. Biz eğlendiğimizle kalırız.. :)
Benim bakış açım bu en azından.. :)
Herkese sevgiler..
pas.si.on79
16-01-07, 22:50
büyükbaba çok doğru söylemişsin.
:happy0064
az önce tekrarlara baktım da Naz Tarık ı Filizi sevgilisi sandıktan sonra kovmuştu sonra o giderken peşinden koşup gitmemesini sağlamıştı.Yani gitmesi için elinden geleni yaptıktan sonra giden birini durdurmak sanırım ondan hoşlanmasından kaynaklanıyor.Sonra bir sürü şey oldu.Yine kovmadı.Ağladı sızladı ama kovmadı.Hatta annesi dedi niye kovmuyor diye nedeni belli.
.
Ama ben bu 2. durumda Naz'ın Tarık ın uzaklaşmasına izin vermeyeceğini düşünüyorum zaten. Bırakın düşünmeyi, dizinin formatı gereği izin vermeyecektir zaten. ( "Yok ki zaten, Olamaz ki zaten" e benzemiş bu :))
Orası kesin canım.Ama belki de böyle olması daha iyi olur.Tarık onca lafla ,oyunla Naz'a birşeyleri itiraf ettiremedi .Tarığın böyle bir tavrı karşısın da onu gerçekten kaybedeceğini anlarsa belki kızımızın Kalbi çözülür ve diline vurur.Bu sayede de bizler istediğimiz romantizm dolu sahnelere kavuşmuş oluruz...:happy0064
burcin_kaplan
16-01-07, 23:07
Tek yorum yazacağım sahne Naz'ın Mert e bakış sahnesi..... sanırım orda Naz Pınar a abisi ile tanışmadan önce güzelleşmek istediğine dair bir cümle sarf edip dönüp abi ile karşılaşınca ,ağırlıkla utançtan donup kalıyor.
banada öyle geldi tam şöle bi gidim aynada bi kendime bakim çeki düzen werim falan derken birden ayağa kalkıp görüncede afallıyor bi yani laf olsun diye dediği bişeyi gerçekte görmek bence onu şaşırtan..
buarada daha o sahnede dikkat ettiyseniz tarık yok ortada..Buda tarıkın nazın arkasından gitmediğini önce annesinin yanına gittiğinin kanıtı glaiba..
burcin_kaplan
16-01-07, 23:11
Gururdan bahsediyorsun Kara İnci. Anlıyorum. Ama bu seçim meselesi. Ya sevdiğini kaybetmeyi göze alıp kendini geri çekeceksin ya da keybetmemek için savaşacaksın. jenn in dediği gibi aslında normal olanı Naz ın Tarık ı zaten olduğu gibi sevmesi gerektiği. Ki öyle de seviyor. Tarık bir şey yapma ihtiyacı duymamalı. Lakin ortada kıskandırma durumları var. İnat var. Şu an için Tarık üzülürmüş, bozulurmuş Naz ın pek umrunda olmayabilir.
Eğer Tarık savaşma ihtiyacı duyarsa Naz'ın istediği gibi olacak ve Naz keyiflenecek. Yapmazsa gururuna yenik düşmüş olacak kendini belki çekecek.
Ha, şu abi eğer muhteşem erkek olarak çıkarsa karşımıza acaba senaryo, Hulusi'nin Teo ya karşı Belgin'in beğenisini kazanma yönünde olan mücadelesinin çocuklara indirgenmiş şekli olarak çıkabilir mi karşımıza?
Olur mu olur.
Ben tarıkın belli bi süre savaşacağını ama artık nazın tavırları karşısında pes ediceni we çekileceğini düşünüyorum işte çekilmeside bence nazın aklını başına getiricek ona en büyük ders olucak.Tarıkın eksikliğini hissedicek..Bence naza asıl koyan tarıkın bu oyunu dewam ettirmeyip geri çekilmesi olur..
B]Bence naza asıl koyan tarıkın bu oyunu dewam ettirmeyip geri çekilmesi olur..[/B]
İşte anahtar cümle bu...Tarık bunu yaparsa Nazın aklı başına gelebilir.Riskli ama belki de doğrusu budur.Tarık şimdiye kadar hiç böye ciddi birşey yapmadı,Naz istedi hemen geri döndü,kız emin ondan bırakmaz diye..ya bundan emin olamazsa Naz neler olur düşündünüz mü??
pas.si.on79
16-01-07, 23:15
banada öyle geldi tam şöle bi gidim aynada bi kendime bakim çeki düzen werim falan derken birden ayağa kalkıp görüncede afallıyor bi yani laf olsun diye dediği bişeyi gerçekte görmek bence onu şaşırtan..
buarada daha o sahnede dikkat ettiyseniz tarık yok ortada..Buda tarıkın nazın arkasından gitmediğini önce annesinin yanına gittiğinin kanıtı glaiba..
aynı zamanda bir yandan da tarık demek sen pınara şarkı söylersin gezersin şimdi gör kıskandırmak ne demek...içinden diyodur.Çünkü naz birkaç kez yaptı.Bisikletin başında hemen borayı aradı.Sonra melisanın imkamı işte böyle alınır falan diye.
arabadan inmemiş görünüyor maalesef..... olsun bakcaz.inse iyi olurdu.Ama yine de güzel.
ayrıca çocukların katılmasına da sevindim.Dizide çocuk oyuncu yok aslında bir iki tane olsa iyi olurdu.Ama tabi seyirciyi sıkmadan ...
Fragman kötü derken haklıymışım galiba..... ne bu hal.... hadi ben vergi iade fişlerimle boğuştum... ya sizler... bu ne durgun bir fragman gecesi.... yoksa benim ekranımda sorun varda yazılanlar mı gözükmüyor :img-hyste
pas.si.on79
16-01-07, 23:18
Fragman kötü derken haklıymışım galiba..... ne bu hal.... hadi ben vergi iade fişlerimle boğuştum... ya sizler... bu ne durgun bir fragman gecesi.... yoksa benim ekranımda sorun varda yazılanlar mı gözükmüyor :img-hyste
sana kolay gelsin fişlerde.Hakikaten zor ben dün yaptım aynı işi.
Frangman güzel ya.. gerçekten ben en çok ilk sahne ve son sahneye takıldım.Gerçi ne umduk ne bulduk oluruz belki ama olsun.Ama eminim güzel olacak.
burcin_kaplan
16-01-07, 23:19
İşte anahtar cümle bu...Tarık bunu yaparsa Nazın aklı başına gelebilir.Riskli ama belki de doğrusu budur.Tarık şimdiye kadar hiç böye ciddi birşey yapmadı,Naz istedi hemen geri döndü,kız emin ondan bırakmaz diye..ya bundan emin olamazsa Naz neler olur düşündünüz mü??
ewet işte bundan söz ediyorum ..Ama tarık öyle hemen bırakmamalı savaşmayı , bu mertlede kapışmalı ki biraz Naz tarıkın kendi için nelere katlandığını görmeli ama Nazın saçma tavırları yüzünden artık dayanamayacak tarık pes etmeli işte o zaman nazdan bi itiraf bile gelebilir
NOLUR beni BIrakmA...(we dewamındada cümleyi düzeltmek için bi açıklama yapmasına bile gerek kalmaz zaten.. onun yerine seni seviyorum der..)
sana kolay gelsin fişlerde.Hakikaten zor ben dün yaptım aynı işi.
Frangman güzel ya.. gerçekten ben en çok ilk sahne ve son sahneye takıldım.Gerçi ne umduk ne bulduk oluruz belki ama olsun.Ama eminim güzel olacak.
o ilk sahneye bende takıldım ya tarık heralde nazın bi açığını yakalıyor gine naz bi pot kırdı anlaşılan çünkü nazın yüzüne kal gelmiş tarıkınki ise bi sırıtış için:):)
son sahneye gelirsek son sahnede nazın gene şarabı fazla kaçırdığını düşünüyorum..çünkü masada şarap kadehi gözüküyor ee naz o akdarda mayışmış bi şekilde öpemez heralde normal bi halde..
Ben tarıkın belli bi süre savaşacağını ama artık nazın tavırları karşısında pes ediceni we çekileceğini düşünüyorum işte çekilmeside bence nazın aklını başına getiricek ona en büyük ders olucak.Tarıkın eksikliğini hissedicek..Bence naza asıl koyan tarıkın bu oyunu dewam ettirmeyip geri çekilmesi olur..
Burçincim bana da öyle geliyor.Çünkü Mert bizim sandığımız kadar iyi birisiyse ve Naz işi abartırsa bir müddet sonra Tarık savaşmaktan vazgeçecektir.Dediğin gibi bu durum Naz'ın üzerin de daha büyük bir etki bırakabilir.Tarığı ilk defa gerçekten kaybettiğini düşünmek bu sefer Naz'ı harekete geçire bilir.Tamam diyelim Naz bu durum karşısın da pişman oldu ve Tarığı tekrar kazanma yoluna gitti.Tarık'da zaten bu saatten sonra işi uzatmıyacak ve çiftimiz birliktelik yolun da ilk adımı atacaklardır.Peki bu Pınar ve Mert kardeşler den paçayı nasıl sıyıracaklar?Dizinin yönü her ne tarafa giderse gitsin bir yerde bu kardeşlerden kurtulma noktasına gelecektir.Bunu sizce nasıl yapacaklar?
burcin_kaplan
16-01-07, 23:36
Burçincim bana da öyle geliyor.Çünkü Mert bizim sandığımız kadar iyi birisiyse ve Naz işi abartırsa bir müddet sonra Tarık savaşmaktan vazgeçecektir.Dediğin gibi bu durum Naz'ın üzerin de daha büyük bir etki bırakabilir.Tarığı ilk defa gerçekten kaybettiğini düşünmek bu sefer Naz'ı harekete geçire bilir.Tamam diyelim Naz bu durum karşısın da pişman oldu ve Tarığı tekrar kazanma yoluna gitti.Tarık'da zaten bu saatten sonra işi uzatmıyacak ve çiftimiz birliktelik yolun da ilk adımı atacaklardır.Peki bu Pınar ve Mert kardeşler den paçayı nasıl sıyıracaklar?Dizinin yönü her ne tarafa giderse gitsin bir yerde bu kardeşlerden kurtulma noktasına gelecektir.Bunu sizce nasıl yapacaklar?
aslında paçayı birbirlerini kıskandırıcaz diye çok kaptırıcaklar mert ve pınara ..Zaten naz yeterince ilgi göstericek merte..Eee tarıkta ilk başlarda nazın altında kalmaz zannetmiyorum yani oda pınara yakınlaşıcak..Ama şundan eminim bu kardeşlerden kurtulmaya çalışırken çok komik sahneler izlicez bizimkilerin artık itiraf etmiş bişeylere başlamış olucaklar ama karşılarına bunlar çıkacak gene belli bi süre sinirli sinirli bakış atmalar kafayla kenara çekil fazla yakınlaşma işaretleri:) ortada dönen üstü kapalı espriler:)
bi yandan kardeşler için üzülmem gerekiyor ama ne yazik ki bizimkilerin komiklikleri sevinmeme yetiyor onlar için hiç üzülemicem kusura bakmasınlar:):icon_whis
pas.si.on79
16-01-07, 23:38
Bende onu merak ediyorum.Elbet birşekilde kurtulacaklar ama nasıl ?gerçekten zor bir soru en azından perşembeyi izledikten sonra biraz düşünüp yorumlayabiliriz.O Benimde aklımda.
aslında paçayı birbirlerini kıskandırıcaz diye çok kaptırıcaklar mert ve pınara ..Zaten naz yeterince ilgi göstericek merte..Eee tarıkta ilk başlarda nazın altında kalmaz zannetmiyorum yani oda pınara yakınlaşıcak..Ama şundan eminim bu kardeşlerden kurtulmaya çalışırken çok komik sahneler izlicez bizimkilerin artık itiraf etmiş bişeylere başlamış olucaklar ama karşılarına bunlar çıkacak gene belli bi süre sinirli sinirli bakış atmalar kafayla kenara çekil fazla yakınlaşma işaretleri:) ortada dönen üstü kapalı espriler:)
bi yandan kardeşler için üzülmem gerekiyor ama ne yazik ki bizimkilerin komiklikleri sevinmeme yetiyor onlar için hiç üzülemicem kusura bakmasınlar:):icon_whis
Haklısın fazlasıyla eğleneceğimiz kesin.Ne kadar kötüyüz Tarık ve Naz resmen kardeşlerle oyun oynayacaklar ve biz bundan eğleneceğimizi söylüyoruz.Ama gerçekten olay bu yönde giderse çok keyifli olacak.
Birde şu var.Bu zamana kadar yaptığımız tüm yorumlar da Pınar'ın ve Mert'in çok iyi insanlar olduğundan bahsettik.Belki bu kardeşlerimiz sandığımızdan daha da iyi insanlar çıkar ve Tarık'la Naz'ın gerçekleri itiraf etmeleriyle sevenlerin arasına girmemeyi seçip kendiliğinden yollarından çekilirler.(Bu kadar kolay olacağını sanmıyorum ya neyse)
burcin_kaplan
16-01-07, 23:54
bu arada bişe dicem dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama sayfanın en altında artık dizi isiimleri çıkıyorki ana sayfadaki dizileerin ardından biz gelmişiz:)
şöyleki burayada kopyaliyim..:
Acı Hayat - Avrupa Yakası - Beyaz Gelincik - Binbir Gece - Bizim Evin Halleri - Emret Komutanım - Gümüş - Hayat Türküsü - Hırsız-Polis - Ihlamurlar Altında - Kırık Kanatlar - Kaybolan Yıllar - Sıla - Şöhret - Yabancı Damat - Yaprak Dökümü - Yalanci Yarim - Iki Aile - Doktorlar - Töre - Hatirla Sevgili
bu bi işaret midir yoksa tamamen bi rastlantı mıdır?
çünkü umutlansam mı umutlanmasam mı karar weremedimde:)
neyse arkadaşlar bende artık kaçim yarın sınawım war herkese iyi sohbetler yarın görüşmek üzere byebye
Aslında düşünürsek fazla beklentiye girmeden izlediğimizde bu bölümden çok zevk alacak ve gülecekmişiz gibi de gelmiyor değil aslında bana.Nedendir bilmem..yoksa..yoksa...hay allah...(Naz'ın 21.bölümde dediğini bu duruma uyarlarsak)..Yahu Medea bir fragman yüzünden sen kafayı yedin :) :)
Aslında düşünürsek fazla beklentiye girmeden izlediğimizde bu bölümden çok zevk alacak ve gülecekmişiz gibi de gelmiyor değil aslında bana.Nedendir bilmem..yoksa..yoksa...hay allah...(Naz'ın dediğin bu duruma uyarlarsak)..Yahu Medea bir fragman yüzünden sen kafayı yedin :) :)
Evet, bazen beklentileri büyütürsek, uğrayacağımız hayalkırıklığı da o beklentilerin doğrultusunda büyüyor. Her bölümde olduğu gibi, bu bölümde de harika replikler ve müthiş gelişmeler olacağına eminim; ama benim beklentim temponun biraz yükselmesi.:img-wink:
bu haftaki senaryomun son parçasını, aksilikler yüzünden parça parça da olsa tamamlamayı başardım.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2105846#post2105846
Evet, bazen beklentileri büyütürsek, uğrayacağımız hayalkırıklığı da o beklentilerin doğrultusunda büyüyor. Her bölümde olduğu gibi, bu bölümde de harika replikler ve müthiş gelişmeler olacağına eminim; ama benim beklentim temponun biraz yükselmesi.:img-wink:
O zaman ne yapıyoruz;Dizimizin keyfini çıkarıyor ve konulara fazla takılmıyoruz.Çok fazla beklenti içine girip ayrıntıları kaçırmıyoruz.Tempo muhakkak yükselecektir sabredip bekliyoruz...:img-yes:
bu haftaki senaryomun son parçasını, aksilikler yüzünden parça parça da olsa tamamlamayı başardım.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2105846#post2105846
Çok sağol Serdar.her zamanki gibi çok güzel olmuş.Aynen devam.Senin yazdığın senaryoların tadı başka inan ki.....
Ayrıca Kara İnci sende çok haklısın.Gerçektende bizler çok büyük beklentiler içine giriyoruz.Sonra diziyi izlediğimizde beklentimizin altında çıkınca hayal kırıklığı yaşıyoruz.Bu nedenle de kendimizi kötü hissediyoruz.Aslında bu diziyi nekadar ciddiye aldığımızla ilgili bir durum olsa gerek.Mükemmel olmasını istemek en doğal hakkımız.Umarım senaristler de bizi duyuyorlardır.....
günaydın,
büyükşehir belediyesi çalışmalarına uzun bir ara verdi, yeni çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz, sizi çok özledik sevgili uğur kedi,
sevgiler,
Günaydın arkadaşlar, dün yoktum ama yorumlarınızı okudum. Naz' ın donup kalması hakkında daha önce yazmıştım, bugün fragmanı izleyince -normalde pek beceremesem de- dudak okumayla "makyajımı tazeleyeyim" dedi gibi geldi. Yani bence tahmin ettiğimiz gibi Naz' ın durduran abini kendi sözüne ilişkin söylediği bir söz. Belki Naz rahat bir tavırla Mert' e olan merakından falan bahsederken o bu sözleri duyar ve Naz' ın kendini beğendirme çabası hakkında güzel bir yorum yapıyor olabilir..
Şarap ve öpücük hakkındaki ilişkilendirmeye de katılıyorum. Orada Naz, çakır keyif olmuş gibi yine, belki Tarık' la öpüşmelerini hatırlayıp ona istinaden Tarık' ı yanağından 'ağır çekim' öpüyor bile olabilir. Tarık da Naz' ın ne yaptığının farkına varacaktır elbet, hatta Naz sadece Tarık' la ikisinin anlayabileceği birşeyler de söyleyebilir... "Bana şarap dokunur, di mi abicim?" gibi... Veya dağ evindeki romantizmden üstü kapalı bahsedebilir... Aynı ortamda Ümit ve Filiz de olacağı için Ümit Naz' a daha önce sorduğu sorunun cevabını kısmen almış olur...
pas.si.on79
17-01-07, 10:25
merhabalar,
son senaryoda çok güzel eline sağlık.
27.bölüm frangmanı izlerken ben de özellikle ilk sahne için dudak okumayı keşke bilseydim dedim.Dudak okumayı bilen tanıdık falan yok mu?
günaydın arkadaşlar şimdi yorumlarınızı okurken bişeyin altı sürekli çiziliyor
Naz Tarık'ı, Mert'le kıskandıracak tamam doğru söylüyor olabilirsiniz ama şunu hiç düşündünüzmü, bakalım Mert Naz'la, ilgilenecekmi yani Naz Mert'e göz süzecek diye Mert'de, buna karşılık vermek zorundamı belki adam hiç düşünmüyordur yada Naz'ı beğenir diye beklerken o Filizden hoşlana bilir olamazmı yani böylece Naz'ın yapmaya çalıştığı veya düşündüğü gerçekleşmesse işte o zaman Naz'ın ruh halini görmek isterim Tarık ta gerçek
kardeşiyle ilgilenen Mert'e nasıl davranır bunu tahmin etmek çok zor değil
bi keresinde demişti ya seninle ilgilenen biri olursa önce ayaklarından tavana asırım sonra bakarız diye hehe yaşasın kötülük
pas.si.on79
17-01-07, 11:21
Naz Tarık'ı, Mert'le kıskandıracak tamam doğru söylüyor olabilirsiniz ama şunu hiç düşündünüzmü, bakalım Mert Naz'la, ilgilenecekmi yani Naz Mert'e göz süzecek diye Mert'de, buna karşılık vermek zorundamı belki adam hiç düşünmüyordur yada Naz'ı beğenir diye beklerken o Filizden hoşlana bilir olamazmı yani böylece Naz'ın yapmaya çalıştığı veya düşündüğü gerçekleşmesse işte o zaman Naz'ın ruh halini görmek isterim Tarık ta gerçek
bi keresinde demişti ya seninle ilgilenen biri olursa önce ayaklarından tavana asırım sonra bakarız diye hehe yaşasın kötülük
sanırım Mertte Nazdan hoşlandı.Hani Nazın tanışırken donup kaldığı sahnede karşısındakinin hoş biri olması ve kendisinden hoşlandığını düşünmüştür.Yani tarıka intikamı alabilecek fırsatının olduğunu. Daha sonra okulda buluşuyorlar.Yani görüşmek istemişler.
whiteangel
17-01-07, 11:45
Ama Pınar'a, Filiz ile Ümit'in nişanlı oldukları söylendi. Onlar da keyifle bu şakayı sürdürüyorlar. Mert abimiz bir delikanlı ise nişanlı kıza bakmaz.:icon_whis
hııııııııım bütün yolları kestiler diyorsunuz anlaşıldı bu durumda bütün yollar Naz'amı, çıkacak haklı olabilirsiniz tabi ama ben bi ihtimal daha var diyorum
belkide Mert'in de bi sevgilisi vardır oda böyle hazır herkes toplaşmışken birden sevgilisiyle çıkıp geliyormuş tanıştıryormuş hehe
yok yok ben kafa koydum Naz'ı, dumura uğratmam lazım kendimi pek bi acımasız gördüm yahu :img-cool2
pas.si.on79
17-01-07, 12:01
hııııııııım bütün yolları kestiler diyorsunuz anlaşıldı bu durumda bütün yollar Naz'amı, çıkacak haklı olabilirsiniz tabi ama ben bi ihtimal daha var diyorum
belkide Mert'in de bi sevgilisi vardır oda böyle hazır herkes toplaşmışken birden sevgilisiyle çıkıp geliyormuş tanıştıryormuş hehe
yok yok ben kafa koydum Naz'ı, dumura uğratmam lazım kendimi pek bi acımasız gördüm yahu :img-cool2
evet bak o olabilir.Yani sular durulduğunda falan daha önce konuşmuştuk pınarla mert diziden nasıl çıkabilirler diye.. mertin sevgilisi olabilir hatta evli olabilir.
evet bak o olabilir.Yani sular durulduğunda falan daha önce konuşmuştuk pınarla mert diziden nasıl çıkabilirler diye.. mertin sevgilisi olabilir hatta evli olabilir.
maalesef öyle bişey olmaz şuan dizide, şimdiye kadar kıskançlık yaratan tüm konuk oyuncular "tekil" girdi. melisa, franceska,bora, pınar. bu mert de onların grubundandır. öyle bişey olsa, tarık da bunu görse,mert'in bora'dan farkı kalmaz. yine aynı senaryo olur. naz'a, mert'in de sahtekar olduğunu iki kızı birden idare ettiğini falan söylemeye çalışır ama bizim naz'ın cevabı aynen şu olur "tıpkı senin gibi, o zaman sen de sahtekarsın", ondan sonra uğraş dur tarık efendi.
Mümkündür. :) Hatta gittikleri okulda Mert'in gayri-mesru çocugunun okudugu yer olsun.
Arkadaslar, huu, orada mısınız? Sizi yeryüzünde arıyordum ama siz çoktan kanatlanıp uçmussunuz hayal alemine...:img-hyste
pas.si.on79
17-01-07, 12:29
maalesef öyle bişey olmaz şuan dizide, şimdiye kadar kıskançlık yaratan tüm konuk oyuncular "tekil" girdi. melisa, franceska,bora, pınar. bu mert de onların grubundandır. öyle bişey olsa, tarık da bunu görse,mert'in bora'dan farkı kalmaz. yine aynı senaryo olur. naz'a, mert'in de sahtekar olduğunu iki kızı birden idare ettiğini falan söylemeye çalışır ama bizim naz'ın cevabı aynen şu olur "tıpkı senin gibi, o zaman sen de sahtekarsın", ondan sonra uğraş dur tarık efendi.
evet doğru ama başka bu adam diziden nasıl çıkacak. Tarık aşkı için savaş verecek rakip güçlü.Naz mücadele ettiği için Tarık ı seçebilir.Tabi unutamadığı için de...Ama Mert Nazın peşini bırakır mı ? ?? Yarın izledikten sonra kafa yorsak bu konuya sanki daha iyi olacak.Şu durumda içinden çıkamadım.
evet doğru ama başka bu adam diziden nasıl çıkacak. Tarık aşkı için savaş verecek rakip güçlü.Naz mücadele ettiği için Tarık ı seçebilir.Tabi unutamadığı için de...Ama Mert Nazın peşini bırakır mı ? ?? Yarın izledikten sonra kafa yorsak bu konuya sanki daha iyi olacak.Şu durumda içinden çıkamadım.
mert'in diziden çıkması çok kolay, 25.bölüm özetinde "sürekli yurt dışına gidip gelen abi" diyodu., 26.bölümde ülkeye geldi, pınar'ın dediği gibi sürpriz bi şekilde, 28 veya 29.bölümde de aniden gidiverir. asıl önemli olan, tarığın pınar'dan kurtulması, tarık diğer kızlardan kolay kurtuldu çünkü biri fransaya biri italya'ya gitti, ama pınar hep burda. mert'ten değil de pınar'dan bela gelebilir tarığın başına. abi kardeş, karabasan gibi çökecekler tarığın üzerine. :)
hatta abi, belki bu okul işleri için ülkeye gelmiştir. 1-2 bölümlük. gelir, ortalığı ayağa kaldırır, gider :)
pas.si.on79
17-01-07, 12:44
mert'in diziden çıkması çok kolay, 25.bölüm özetinde "sürekli yurt dışına gidip gelen abi" diyodu., 26.bölümde ülkeye geldi, pınar'ın dediği gibi sürpriz bi şekilde, 28 veya 29.bölümde de aniden gidiverir. asıl önemli olan, tarığın pınar'dan kurtulması, tarık diğer kızlardan kolay kurtuldu çünkü biri fransaya biri italya'ya gitti, ama pınar hep burda. mert'ten değil de pınar'dan bela gelebilir tarığın başına. abi kardeş, karabasan gibi çökecekler tarığın üzerine. :)
hatta abi, belki bu okul işleri için ülkeye gelmiştir. 1-2 bölümlük. gelir, ortalığı ayağa kaldırır, gider :)
umarım öyle olur.Ama eğer naz ile mert arasında birşeyler olur mu(sevgili) açısından baktığımızda yurt dışına bir süre gitmeyebilir.Ülkeye yerleşir.Ya da Nazı da götürebilir.Tabi küçük ihtimal.
ebru.karaca
17-01-07, 12:46
Mert'de, buna karşılık vermek zorundamı belki adam hiç düşünmüyordur yada Naz'ı beğenir diye beklerken o Filizden hoşlana bilir olamazmı
Valla zer;
Ben öyle olacağını hiç tahmin etmiyorum. Hele Mert'in fragmandaki hallerini görünce. Çünkü en az Naz kadar o da melül melüldü..
Ama düşününce fikir güzel geldi :) Mert Filiz'den hoşlansa Ümit'in de, Naz'ın da, Tarık'ın da (bir ölçüde Filiz'in de) hali hal değil. :) Hihi.. (Yaşasın kötülük kısmına burada katılacağım :):icon_twis
Ama burası Türkiye dostlar.. Serde delikanlılık var. Kimse, kız arkadaş, NİŞANLI, eş diye tanıtılan birine, hatta sevdiğim kız ama haberi yok denilse bile, yan gözle bakmaz burada. Ahlak kuralları bunu gerektirir. Ve bizim dizimizde de hep bu kurallara dikkat edilmiştir.
Ümit ile Filiz'in nişanını da kutlarız diyordu ya Pınar, öyle bir şeyin olması imkansız bu yüzden.
Sahi yaa, bu dizide insanlardan kurtulmanın yolu yurt dışına yollamak oldu. :)
ebru.karaca
17-01-07, 12:50
ben bu diziye bayılıyorum
O halde, bundan sonra da seni aramızda aktif halde görmek isteriz. :)
NOTTTT: ARANIYOR!! Bir adet uğur kedi kaybolmuştur. Bulanların, en yakın dizifilm.com forumuna haber vermesi rica olunur..
allah allah adam niye ikisini birden idare etsin zaten bi sevgilisi varsa, yani Naz'la, hiç ilgilenmese bu durumda nasıl ikisini birden idare etme konumuna düşerki hem anladığım kadarıyla zaten Mert bu ilgilenme işni sanırım okula yapılacak yardım için gösteriyor ama Naz kızımız üstüne alınıp Tarık'ı kıskandıracak diye böyle bir hava yaratmaya çalışacaksa o da Met'in, sorunu değil Naz 'ın sorunu
ceza_cansu
17-01-07, 13:43
Selam arkadaşlar.Ya gerçektende şimdiye kadar diziye giren bayanları yurt dışına yolladılar kurtulduk ama Pınar'dan nasıl kurtulucaz.En iyisi o da en fazla 2 bölüm sonra abisiyle beraber yurt dışına çıksın.Abisinin gözlerinden belli kardeşini çok özlediği:icon_whis daha fazla özlememek içinde kardeşini de götürsün giderken:good:
Selam arkadaşlar.Ya gerçektende şimdiye kadar diziye giren bayanları yurt dışına yolladılar kurtulduk ama Pınar'dan nasıl kurtulucaz.En iyisi o da en fazla 2 bölüm sonra abisiyle beraber yurt dışına çıksın.Abisinin gözlerinden belli kardeşini çok özlediği:icon_whis daha fazla özlememek içinde kardeşini de götürsün giderken:good:
Kimbilir belki de Tarığa açık sözlü olduğu için bir anda ısınan Pınar ,Tarık herşeyi tüm samimiyetiyle anlatıp pişmanlığını ve Naz'a olan sevgisini dile getirince ona hak verir ve çok üzülmesine rağmen Tarığın hayatın'dan sessizce çıkar.Senin de dediğin gibi herşeyi geride bırakıp Abisiyle İtalya'ya gider.(Olabilecek en acısız ihtimal bu olunca ben de kendimi bu şekilde avuttum):img-yes:
Bu arada Tarık ve Naz bu kıskandırma olayına biraz daha devam ederlerse kurtulmak için yurt dışına postalanan 3. şahıslar yüzünden Türkiye'de adam kalmayacak...
pas.si.on79
17-01-07, 14:19
Evet ben de katılıyorum.Pınarla Tarık ın sevgili olmalarına Mertin de Naz la sevgili olma ve Tarıkla Nazın kardeş olma düşüncelerine ben en fazla iki bölüm daha dayanabilirim Pınar-mert 28.de gitmeliler.
tarık, cenk'ten kurtulmak için ikisi de en iyi yaptığı şeyi kullanarak, yarışarak naz'ın hayatından çıkmayı teklif ettiler ve tarık kazandı, cenk hiç tepki vermeden aradan çıktı.
şimdi pınar ve naz, tarığı sevdiğine göre ve ikisi de çello çaldığına göre, naz, pınar'a tarığın peşini bırakması için, okulunda hocalardan bi juri oluştursun ve sadece pınar ve naz en güzel çello çalma yarışı yapsınlar, kaybeden tarığın hayatından çıksın :) nasıl ?
tarık nasıl naz'ı kaybetmeyi göze aldıysa, naz da tarığı kaybetmeyi göze almalı
pas.si.on79
17-01-07, 14:24
tarık, cenk'ten kurtulmak için ikisi de en iyi yaptığı şeyi kullanarak, yarışarak naz'ın hayatından çıkmayı teklif ettiler ve tarık kazandı, cenk hiç tepki vermeden aradan çıktı.
şimdi pınar ve naz, tarığı sevdiğine göre ve ikisi de çello çaldığına göre, naz, pınar'a tarığın peşini bırakması için, okulunda hocalardan bi juri oluştursun ve sadece pınar ve naz en güzel çello çalma yarışı yapsınlar, kaybeden tarığın hayatından çıksın :) nasıl ?
hakikaten ya süper düşünmüsün.Hep Tarık koşturmayacak ya.Boranın,Cenkin ....
birazda Naz birşeyler yapsın... Çello olayı da en güzeli. Ama kaybeden çıksın demek pek iddialı ve göreceli .. ama buna benzer birşeyler olabilir.
aa olmaz Tarık_Naz senin önerin pek bi yavan kalır bence şöyle güzel çimli bi meydan bulsunlar Tarık elinde düdük başla startı verince bizimkiler başlasınlar
elense çekmeye kim kimi tuş ederse o biliğinin gücüyle Tarık'ı hak etsin :img-hyste
aa olmaz Tarık_Naz senin önerin pek bi yavan kalır bence şöyle güzel çimli bi meydan bulsunlar Tarık elinde düdük başla startı verince bizimkiler başlasınlar
elense çekmeye kim kimi tuş ederse o biliğinin gücüyle Tarık'ı hak etsin :img-hyste
Valla fena fikir değil aslında.Ama bu işin sonun da iki tarafın da epey hırpalanacağı kesin.Bir de şu var Naz Pınar'a göre daha ufak tefek gibi şansı bu yüzden daha az olabilir.Ama bir düşündüm de işin ucunda Tarığı kaybetmek olunca Naz elindeki avın tehlike de olduğunu anlayan aslan gibi kesilip her türlü yarışta kanının son damlasına kadar savaşacaktır...
handeozbek
17-01-07, 14:47
Ben arkadaşıma bu son gelişmeleri anlattığımda bana dediği bana şöyle dedi. Tarık bakacak ki Naz bu Mertle gereğinden fazla ilgileniyor demek ki bana aşık değilmiş ben öyle sanmışım hem Mert ona daha uygun biri diyecek.Aralarından çekilmeye karar verecek.Bende fragmanı gördüğümde aklıma hemen bu gelmişti. Böyle bir şey olursa Naz eğer bir gece Tarıksız sabahı sabah ederse kafasına dank edebilir.
Pınar' ı veya Mert' i diziden göndermek için bir yarışma :) yapmaya gerek yoktur herhalde. Eğer düşündüğümüz gibi iyi insanlarsa bunlar, zaten 'ayrılma' isteğine rağmen Tarık' ın veya Naz' ın peşini bırakmayacaklarını sanmıyorum. Pınar ve Tarık' ın durumu biraz daha zor tabi; Pınar çok üzülecek Tarık ayrılmak istediğinde, ne de olsa sevgilisi.... Naz ve Mert arasındaki ilişkinin bu kadar ilerleyeceğini sanmıyorum (ya da inanmak istemiyorum); Tarık, Naz' a inat olmayacak işlere girişti, en azından Naz çizgiyi geçmesin...:)
pas.si.on79
17-01-07, 14:50
Valla fena fikir değil aslında.Ama bu işin sonun da iki tarafın da epey hırpalanacağı kesin.Bir de şu var Naz Pınar'a göre daha ufak tefek gibi şansı bu yüzden daha az olabilir.Ama bir düşündüm de işin ucunda Tarığı kaybetmek olunca Naz elindeki avın tehlike de olduğunu anlayan aslan gibi kesilip her türlü yarışta kanının son damlasına kadar savaşacaktır...
Nazın Tarık için aşkı için aslan kesildiği sahneleri ve kanının son damlasına kadar savaştığını görmek ne güzel olur....
pas.si.on79
17-01-07, 14:57
Ben arkadaşıma bu son gelişmeleri anlattığımda bana dediği bana şöyle dedi. Tarık bakacak ki Naz bu Mertle gereğinden fazla ilgileniyor demek ki bana aşık değilmiş ben öyle sanmışım hem Mert ona daha uygun biri diyecek.Aralarından çekilmeye karar verecek.Bende fragmanı gördüğümde aklıma hemen bu gelmişti. Böyle bir şey olursa Naz eğer bir gece Tarıksız sabahı sabah ederse kafasına dank edebilir.
handeciğim arkadaşın kim? setten yada yapımdan mı .. yani senaryo vs.ilgili bir bağlantı var mı açısından sordum.
Tarık bunu bir kere yaptı ve Naz kendini arabanın önüne attı:) , tekrar aynı düşünceye kapılmasın mümkünse... Ayrıca aynı şey Naz için de geçerli, Naz' ın inatçı kişiliği her ne kadar yenilgiyi kabul etmese de Tarık' ın 'Pınar' ı seviyorum' dediğini düşünüyor. Tabi bunu duyduğunda bile inanmak istemedi ve Tarık' dan bir geri adım bekledi ama Tarık yanlış anlaşılmayı düzeltmedi, Pınar ve Tarık bu hızla giderlerse Pınar Tarık' ı ailesiyle bile tanıştırmaya kalkacak, zaten abisinden başladı bile :) ...
handeozbek
17-01-07, 15:01
handeciğim arkadaşın kim? setten yada yapımdan mı .. yani senaryo vs.biliyor mu açısından sordum.
yok sadece diziyi izlemeye fırsat bulamayan benimde diziyi oan anlatıp beraber yorum yaptığım bir arkadaşım.Setten arkadaşım olsa daha ne isterim
pas.si.on79
17-01-07, 15:04
Tarık bunu bir kere yaptı ve Naz kendini arabanın önüne attı:) , tekrar aynı düşünceye kapılmasın mümkünse... Ayrıca aynı şey Naz için de geçerli, Naz' ın inatçı kişiliği her ne kadar yenilgiyi kabul etmese de Tarık' ın 'Pınar' ı seviyorum' dediğini düşünüyor. Tabi bunu duyduğunda bile inanmak istemedi ve Tarık' dan bir geri adım bekledi ama Tarık yanlış anlaşılmayı düzeltmedi, Pınar ve Tarık bu hızla giderlerse Pınar Tarık' ı ailesiyle bile tanıştırmaya kalkacak, zaten abisinden başladı bile :) ...
ya sorma ailesiyle de tanıştıracak nerdeyse.....gerçi burda tarıkcığımızın kabahati de var.Naz a Pınar yengen sayılır çekinme herşeyi söyleyebilirsin demişti.
handeozbek
17-01-07, 15:11
17.bölümün tekrarının ratingleri
TELE - BAROMETRE
TOTAL
29 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 3,00 11,90
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
27 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 2,20 11,10
gel perşembe gel artık sabrım kalmadı bu bölümü nedense çok merak ediyorum İçimden bir ses kilit bir bölüm olacak diyor belki ondandır
arkadaşlar ilk kez senarya yazdım.okursanız çok sevinirim.hatalarım varsa şimdiden affedin.:img-yes:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=20
ebru.karaca
17-01-07, 15:20
tarık nasıl naz'ı kaybetmeyi göze aldıysa, naz da tarığı kaybetmeyi göze almalı
Amaaaa, Serdarcığım, hatırlarsan Naz Tarık kazanmasına rağmen ona yine de kızmıştı.
"Kaybetseydin, hayatımdan çıkıp gidecektin yani?" demişti.
Ve biz orada Naz'a hak vermiştik. Şimdi aynısını kendisinin yapması yanlış olur canım.:)
Böyle bir şey olursa Naz eğer bir gece Tarıksız sabahı sabah ederse kafasına dank edebilir.
Onsuz ama gerçekten onsuz bir dakika bile geçirse dank eder Handeciğim... Şimdiye kadar hiç öyle bir an olmadı aslında. Ne olursa olsun, ne söylerse söylesin, ne yaparsa yapsın Tarık hep yanındaydı.
Sahiden (ama bir daha dönmemecesine) olduğu bir an bile olmadı. Olsa, o dakika dank edecek zaten:)
Amaaaa, Serdarcığım, hatırlarsan Naz Tarık kazanmasına rağmen ona yine de kızmıştı.
Ve biz orada Naz'a hak vermiştik. Şimdi aynısını kendisinin yapması yanlış olur canım.:)
o zamanlar tarığın, kendisinden başka bi kızla ilgilenmediğini çok iyi biliyodu. hatta melisa ile otel odasında basmış ama tarığın melisa ile ilgilenmediğine inanmıştı.
ama şuan tarık bi başka kızla ilgileniyo ve naz eskisinden daha çok aşık tarığa. naz'ın tarığı kaybetmemek için oynamayacağı kumar yoktur şuanda, her ne kadar daha önce bunu tasvip etmemiş olsa bile.
neyse canım konu "naz, tarık için kumar oynarmı"ya döndü. bu sorunun cevabını ilerki bölümlerde belki görürüz.
handeozbek
17-01-07, 15:48
bu gidişle itiraf şöyle gerçekleşecek
Tarık ve Naz yine kavga ediyorlardır.
Naz:Sen var ya sen hayatımda gördüğüm en yalancı adamsın.
Tarık:Kim ben mi?
Naz:Evet sen
Tarık:Ne zaman yalan söyledim sana yani en son.
Naz:Yok kardeşim hizmetçi demeler falan.
Tarık:Ya ne deseydim ben bu evde şoförüm kardeşimin bu evin küçük hanımımı
Naz:Sadece o konu da değil ki her zaman yalan söylüyorsun. Beni deli ediyorsun bana aşkımı itiraf ettirmeye çalışıyorsun.
Tarık:Esas sen bana aşkımı itiraf ettirmek için elinden geleni yaptın.
Naz:Sen var ya sen insanı sinir edersin çabuk arabayı hazırla okula gideceğim
Tarık:Emredersiniz.
Tarık arabayı hazırlamaya gider.
Tarık:Bu neydi şimdi?Ne dedim ben ya?
Naz:Naz az önce ne oldu ya.Yoksa rüyamıydı.
Bunlar aşklarını itiraf eder ama itiraf ettiklerini anlamazlar bu gidişle
pas.si.on79
17-01-07, 15:51
Hatırladım.Naz da o zaman ne laf etmiş ama....
Çok güzel çok da anlamlı..
Yarışma olarak değilde Naz onun için bir beste yapabilir ya da onun için süpriz birşey çalabilir.Tarıkta müziği seviyor ne de olsa.kalp kalbe karşı gelir dillenir, dillenmese de mert-pınarı hayatlarından çıkarırlar...
pas.si.on79
17-01-07, 16:05
bu gidişle itiraf şöyle gerçekleşecek
Tarık ve Naz yine kavga ediyorlardır.
Naz:Sen var ya sen hayatımda gördüğüm en yalancı adamsın.
Tarık:Kim ben mi?
Naz:Evet sen
Tarık:Ne zaman yalan söyledim sana yani en son.
Naz:Yok kardeşim hizmetçi demeler falan.
Tarık:Ya ne deseydim ben bu evde şoförüm kardeşimin bu evin küçük hanımımı
Naz:Sadece o konu da değil ki her zaman yalan söylüyorsun. Beni deli ediyorsun bana aşkımı itiraf ettirmeye çalışıyorsun.
Tarık:Esas sen bana aşkımı itiraf ettirmek için elinden geleni yaptın.
Naz:Sen var ya sen insanı sinir edersin çabuk arabayı hazırla okula gideceğim
Tarık:Emredersiniz.
Tarık arabayı hazırlamaya gider.
Tarık:Bu neydi şimdi?Ne dedim ben ya?
Naz:Naz az önce ne oldu ya.Yoksa rüyamıydı.
Bunlar aşklarını itiraf eder ama itiraf ettiklerini anlamazlar bu gidişle
valla ben bunu çok beğendim. Hep içsesden söylüyorlar zaten.Şimdi de böyle devam ederler.Acaba ne demek istedi.Emin olamazlar...
handeozbek
17-01-07, 16:14
Bakıyorum diğer formlarda hep anasayfaya geçmekten bahsediliyor. Anasayfaya geçmek için ne yapılması gerekiyor?Üstelik bizim dizimiz niye anasayfa'da değil.Üstelik o kadar tecrübeli olmasına rağmen.Bana hakediyormuşuz gibi geldi.
herkese selam..
kırk yılda bir bu saatte evdeyim..tekrarı baştan sona izleyebileceğim:happy0064 hepinize iyi seyirler:)
Bakıyorum diğer formlarda hep anasayfaya geçmekten bahsediliyor. Anasayfaya geçmek için ne yapılması gerekiyor?Üstelik bizim dizimiz niye anasayfa'da değil.Üstelik o kadar tecrübeli olmasına rağmen.Bana hakediyormuşuz gibi geldi.
Handecim bu konu da çok konuştuk hatta protestolar bile yaptık ama bir sonuca ulaşamadık.Demek ki bazı gerçekleri ne kadar uğraşırsan uğraş at gözlüğü takmış insanlara kabul ettiremiyorsun.O kadar da önemli değil zaten.Biz dizimizin kalitesini ve değerini biliyoruz ya dizimiz de bizim beklentilerimize en güzel şekilde cevap veriyor ya o bize yeter...
Bu arada 18. bölüm başladı.Herkese iyi seyirler...:happy0064
ebru.karaca
17-01-07, 16:37
Handecim bu konu da çok konuştuk hatta protestolar bile yaptık ama bir sonuca ulaşamadık.Demek ki bazı gerçekleri ne kadar uğraşırsan uğraş at gözlüğü takmış insanlara kabul ettiremiyorsun.O kadar da önemli değil zaten.Biz dizimizin kalitesini ve değerini biliyoruz ya dizimiz de bizim beklentilerimize en güzel şekilde cevap veriyor ya o bize yeter...
Bu arada 18. bölüm başladı.Herkese iyi seyirler...:happy0064
Sahiden de Hande, öyle çok konuştuk ki...
Hatta en son hararetli konuşmamızda, şu an kullanmakta olduğumuz imza ortaya çıkmıştı. O zaman, forumdaki herkes bu imzayı kullanıyordu. Kızılay dağıtmış gibi.
Ama bu iş protestolarla falan olmuyor.
Biz kendimizi tatmin ediyoruz. Şahsen ben hala o yüzden kullanıyorum imzamı.
Yoksa ana sayfaya giden yol, bir admin ya da moderatörün kalbinden geçmeye bakıyor.
Bütün niteliklere haiz olmamıza rağmen ana sayfada olamayışımızın nedeni budur..
Yarışma olarak değilde Naz onun için bir beste yapabilir ya da onun için süpriz birşey çalabilir.Tarıkta müziği seviyor ne de olsa.kalp kalbe karşı gelir dillenir, dillenmese de mert-pınarı hayatlarından çıkarırlar...
İyi fikir aslında madem Tarık söylediği şarkının Pınar tarafından notalarının çıkarılmasından etkilendi, Naz kendisi için beste yapsa uçuşa geçer herhalde... Bizde Naz' ın kıskanç, asabi ve aşık hallerinin dışında birde sanatçı yönünü görmüş oluruz... Gözlerin (yalancı yarim) şarkısını Naz bestelese ve Tarık' a çalsa, Tarık da besteye söz yazıp Naz' a söylese ne güzel olurdu...
whiteangel
17-01-07, 16:55
İyi fikir aslında madem Tarık söylediği şarkının Pınar tarafından notalarının çıkarılmasından etkilendi, Naz kendisi için beste yapsa uçuşa geçer herhalde... Bizde Naz' ın kıskanç, asabi ve aşık hallerinin dışında birde sanatçı yönünü görmüş oluruz... Gözlerin (yalancı yarim) şarkısını Naz bestelese ve Tarık' a çalsa, Tarık da besteye söz yazıp Naz' a söylese ne güzel olurdu...
Nasıl olacak ki bu? 20. bölümde söyledi gözlerin şarkısını. Yani Naz'ın bestelemiş olduğu, Tarık'ın söz yazmış olduğu 7 bölüm sonra nasıl diziye sokulur ki?:img-wink:
arkadaşlar şu an oynamakta olan 18.ci bölümü ilk yayınlandığında bir çoğumuz sevmemiştik.ama şimdi bakıyorumda çok keyifli bir bölümmüş:)) yani şu an büyük bir keyifle izliyorum..sanırım ilk yayınlandıklarında buradaki konuşmalarımızdan etkilenerek fazla beklentili izliyoruz.oysaki beklentilerimizi aza indirgediğimizde çok keyif alıyoruz..birazdan tarık tan şahane bir barış manço şarkısı dinleyeceğiz..allahım güç ver bana sığındım sana..ve manzara ,çekim süper..:))
handeozbek
17-01-07, 17:22
bugün çok suskun gördüm bizi canım. Dizinin tekrarının vermiş olduğu büyüden olsa gerek.18.bölümden de şunu anlıyoruz Naz küçücük bir yalanda bile bu kadar deli olduğuna göre Tekelioğlu gerçeğini öğrendiğinde Tarığın kaskla gezmesi gerekebilir.:img-yes: Yaşadıklarımızdan sonra bana nasıl yalan söylersin? Yani yaşadıklarımızın derken burda kıvırmaya başlıyor ama itiraf gerçekleşirse kıvırmadan direkt sorar. Nasıl sarılıyor tarığa o sahne çok hoş darısı diğer sarılmalara:icon_whis
arkadaşlar şu an oynamakta olan 18.ci bölümü ilk yayınlandığında bir çoğumuz sevmemiştik.ama şimdi bakıyorumda çok keyifli bir bölümmüş:)) yani şu an büyük bir keyifle izliyorum..sanırım ilk yayınlandıklarında buradaki konuşmalarımızdan etkilenerek fazla beklentili izliyoruz.oysaki beklentilerimizi aza indirgediğimizde çok keyif alıyoruz..birazdan tarık tan şahane bir barış manço şarkısı dinleyeceğiz..allahım güç ver bana sığındım sana..ve manzara ,çekim süper..:))
evet ya bazı sahneler gerçekten çok komikmiş:)arabayı çaldırma hikayesine o zaman da çok gülmüştüm:)bereket kurbağasının şirinliğine de değinmeden geçemeyeceğim:) belkısın "maaşallah tarık ın algısı çok açık "iması da cuk oturmuş yani..oğlan her şeye hayır dedim diyor..naz hala ne diyor..yani diyecek:)
evet ya bazı sahneler gerçekten çok komikmiş:)arabayı çaldırma hikayesine o zaman da çok gülmüştüm:)bereket kurbağasının şirinliğine de değinmeden geçemeyeceğim:) belkısın "maaşallah tarık ın algısı çok açık "iması da cuk oturmuş yani..oğlan her şeye hayır dedim diyor..naz hala ne diyor..yani diyecek:)
bereket kurbağsına Hulusinin tepkisi çok komikti :img-hyste
Reklamlardan sorna Barış gerçekten çok güzel bir şarkı söyleyecek. Ayrıca bu bölümün sonuda çok güzel bitiyor :good:
aslinda 18 bolum bayabi komikmis:) ama o zaman beklentilerimiz farkliydi...bir de hatirliyorum....biz kurbaga yerinde fare koyduk...ne senaryolar yazdik...ne hayaller ettik....
belki gercekten her sey bizim hayal gucumuz yuzunden oluyor:) bu forum senaristlerimize coz zor durumlara birakiyor..biz kolay kolay memnun olmuyoruz...:)
bugun bu repligi cok begendim:
Naz: Ne o, niye bu kadar şaşırdın? Hiçtahmin etmiyordun değil mi bu kadar kısa zamanda anlayacağımı? İşte bak, buna zeka derler Tarık!
Tarık: Yoo hayır, ben buna şaşırmadım. Bu durumu bu kadar sakin karşılamanıza şaşırdım.
Naz: Ne yani ne yapacaktım? Kahrolup kendimi yerden yere atmamı mı bekliyordun?
Tarık: Eee... Evet...
Naz: Demek sende öyle bir izlenim bıraktım!
Tarık: Evet, sözlerinizle, davranışlarınızla, hareket ve tavırlarınızla...
Naz: Saçmaladığının farkında mısın, umrumda bile değilsin! Bir dakika yaa, kimi seversen sev, kiminle birlikte olursan ol; ama beni aptal yerine koyma! Bak, hemen anladım! Ne kadar zekiyim görüyorsun! Patronunun zekasıyla övün diye söylüyorum sana da!:)
ama 18 bolumun en guzel kismi....baris'in allahim guc ver bana sarkiyi soyledi zamandi:img-yes:
evet ya, dizi sonunda herkes olumsuz eleştiri yapmıştı bölüm sonunda ama ben ertesi gün tekrar izlediğim de hemen fikrim değişmişti. o bölümün bizi sıkan tarafı hulusili sahnelerin her zamankinden fazla oluşuydu.
ayrıca herkes reytingler düşük gelecek diye beklerken 18.bölümde totalde 2., ab de 3. olmuştu. hem de perşembeye geçişinin 2. haftasında.
yarın duygusal bi bölüm 19.bölüm, ardından da meşhur 20.bölüm yayınlanacak. bakalım haftaya tekrar bölümlere devam edecekler mi. inşallah 25. bölüme kadar tekrarları verirler.
ceza_cansu
17-01-07, 18:31
Ya gerçektende bu 18.bölüm güzelmiş ama Hulusi'nin sahneleri çok olunca sıkmıştı.Bu bölüm özellikle kurbağa sahnesi,Naz'ın odasındaki Tarık-Naz sahnesi ve de tabiki Tarık'ın söylediği o güzel şarkının olduğu sahne çok güzeldi.
handeozbek
17-01-07, 18:32
bence 18.bölümün en güzel sahnelerinden bazıları Nazın Belkıs Hanım odadan çıktıktan sonra Tarığa sarılması, kurbağa sahnesi, Nazın Tarıkla odadayken bunca yaşadıklarımızdan sonra bana nasıl yalan söylersin diyerek pot kırması, Son bölümde arabaya Tarığın yanına gelmesi.Tarığın isterseniz inerim lafına karşılık o zaman kim şarkı söylecek demesi.Ve tabi Tarığın şarkısı ne çok sahne varmış ya say say bitmedi Üstelik Hulusi sahnelerini,Belkıs ile çekişmelerini saymama rağmen.Birde şurası hoşuma gitti.Hacer Ananın aklı başında kız hata yapmaz lafına karşılık Ayşe'de aklı başında ama ben onunla sen istedin diye konuştum demesi.Bu sahneler say say bitmeyecek yine çenem düştü.
evet ya, dizi sonunda herkes olumsuz eleştiri yapmıştı bölüm sonunda ama ben ertesi gün tekrar izlediğim de hemen fikrim değişmişti. o bölümün bizi sıkan tarafı hulusili sahnelerin her zamankinden fazla oluşuydu.
ayrıca herkes reytingler düşük gelecek diye beklerken 18.bölümde totalde 2., ab de 3. olmuştu. hem de perşembeye geçişinin 2. haftasında.
yarın duygusal bi bölüm 19.bölüm, ardından da meşhur 20.bölüm yayınlanacak. bakalım haftaya tekrar bölümlere devam edecekler mi. inşallah 25. bölüme kadar tekrarları verirler.
bu bölümden hoşlanmadım dediğim bölümler hulusi li sahnelerin fazla bol olduğu bölümler..hulusiye bir antipatim olduğundan değil ama fazla uzayınca sıkıyor..ama dediğin gibi A/B de o sahneler fazla olunca yüksek geliyor..alfabenin hangi harfi beni temsil ediyor bilmiyorum ama a ve b olmadığı kesin:)
selamlar,
dizi oldukça güzel. benim takip edişim biraz ilginç. sadece 1 aydır izliyorum. bütün bölümleri internetten izledim. son 1 ay yayinlanan bolümleri de tvden.
oldukça zevkliydi. öyle sürekli dizi takipçisi biri değilim. ozellikle sinema uzerine cok daha yogun olmakla birlikte, tv piyasasıyla da dolaylı yollardan ilgili sayılırım. yalanci yarim'i de bir arkadasim izliyordu onlardayken denk geldim ve sonra internetten izledim cok sicak geldi, acaip sardı.
bu siteyi falan bulup, üye bile oldurdu bana yani o kadar diyeyim :)
sizlerin yorumlarını zaman zaman okuyorum buraya da sırf bu dizi yüzünden üye oldum. paylaşacak birşeyler çıkar diye.
dizi çok sıcak, değişik bir tadı var.elbette "re-küçük hanımefendi" durumu etkili ama yine de farklı bir şekilde modern ama geçmişten kalma bir havası var. özellikle türkiye'deki tv piyasasının son yıllarda hangi amaçlar için hangi yönlere gittiğine bakılırsa ortama aykırı kaldığı bile söylenebilir. bu konu detayıyla incelenebilir.
sizler mutlaka sıkı takip ediyorsunuz ve fikirleriniz çok yoğun,benim de dikkatimi çeken ufak tefek bazı durumlar var biraz bu bahsettiklerim gibi belki sosyal ağırlıklı ve dizi içi belki teknik, belki hikayesel sayılabilecek, onları belirteceğim. şu an çıkmak zorundayım, gece uğrayabilirsem aklıma gelenleri yazarım.
hoşçakalın.
mopete, hoşgeldin aramıza, "re-küçük hanımefendi" benzetmen cuk oturmuş :)
yalnız bu form bazen akla zarar gelebilir şimdiden uyarayım :)
ayrıca bazen yapılan acımasız eleştirilere kulak asma, diziyi zevkle izlemeye bak :) biz o hallere düştük bari bizden sonrakiler düşmesin :)
elmali-turta
17-01-07, 19:30
selamlar,
dizi oldukça güzel. benim takip edişim biraz ilginç. sadece 1 aydır izliyorum. bütün bölümleri internetten izledim. son 1 ay yayinlanan bolümleri de tvden.
oldukça zevkliydi. öyle sürekli dizi takipçisi biri değilim. ozellikle sinema uzerine cok daha yogun olmakla birlikte, tv piyasasıyla da dolaylı yollardan ilgili sayılırım. yalanci yarim'i de bir arkadasim izliyordu onlardayken denk geldim ve sonra internetten izledim cok sicak geldi, acaip sardı.
sizlerin yorumlarını zaman zaman okuyorum buraya da sırf bu dizi yüzünden üye oldum. paylaşacak birşeyler çıkar diye.
dizi çok sıcak, değişik bir tadı var.elbette "re-küçük hanımefendi" durumu etkili ama yine de farklı bir şekilde modern ama geçmişten kalma bir havası var. özellikle türkiye'deki tv piyasasının son yıllarda hangi amaçlar için hangi yönlere gittiğine bakılırsa ortama aykırı kaldığı bile söylenebilir. bu konu detayıyla incelenebilir.
sizler mutlaka sıkı takip ediyorsunuz ve fikirleriniz çok yoğun,benim de dikkatimi çeken ufak tefek bazı durumlar var biraz bu bahsettiklerim gibi belki sosyal ağırlıklı ve dizi içi belki teknik, belki hikayesel sayılabilecek, onları belirteceğim. şu an çıkmak zorundayım, gece uğrayabilirsem aklıma gelenleri yazarım.
hoşçakalın.
mopete aramıza hoşgeldin yorumun hoş güzel olmuş çok beğendm,fikirlerini de merak ettim doğrusu umarım bizlede paylaşırsın:img-pilot
handeozbek
17-01-07, 19:34
selamlar,
hoşçakalın.
hoşgeldin.Delirmek istediğine emin misin?:img-hyste Şaka bir yana bu fikirlerini çok merak ettim.Diziyi yeni izleyen birisinin görüşlerine ihtiyacımız var. Çünkü artık biz garip fikirler üretmeye başladık.Sen bize aldırma deli bunlar de geç. Bu hoş romantik hikayenin tadını çıkar
şimdi atv haberi izledim de ..e be star senin de haber bültenin ,senin de şarkısı malum sitede rekor kıran dizin var ama bir ikisini bir araya getirip helva yapamadın dedim yani..avrupa yakasında yılbaşı gecesi tanrıverdi nin söylediği şarkının tıklanması 35 bin olmuş,rekor kırmış..iyi de bizim gözlerin bunun iki katı tıklanmış..68 bin küsur...bu rekor değil mi....versene haberlerde...gel de sinir olma..
handeozbek
17-01-07, 19:43
şimdi atv haberi izledim de ..e be star senin de haber bültenin ,senin de şarkısı malum sitede rekor kıran dizin var ama bir ikisini bir araya getirip helva yapamadın dedim yani..avrupa yakasında yılbaşı gecesi tanrıverdi nin söylediği şarkının tıklanması 35 bin olmuş,rekor kırmış..iyi de bizim gözlerin bunun iki katı tıklanmış..68 bin küsur...bu rekor değil mi....versene haberlerde...gel de sinir olma..
Zaten en sinir olduğum nokta da o.Diğer kanallar dizilerinin şişirip şişirip milletin ilgisini çekiyorlar rating rekorları kırıyorlar (!) Bizim dizi de ne oluyor bir yerlerde göreceğiz diye göbeğimiz çatlıyor.Hiç bir programda göremiyoruz. Genç yetenekleri tanıtmak gerek, onlara destek gerek. Çok şey mi istiyoruz tek istediğimiz şey var o da kıymetimizin bilinmesi bu bizim en doğal hakkımız
selamlar,
hoşçakalın.
Hoşgeldin güzel kardeşim. Mutlu olursun bu forumda onu söyleyeyim. Yalnız fazla takılmayacaksın. Takıldın mı kopman zor oluyor:)
Bir de benim ve sondakika nın yorumlarını okurken dikkat et. İçine fenalıklar gelebilir:)
ceza_cansu
17-01-07, 20:19
MoPete hoşgeldin.Bundan sonra seninde yorumlarını bekleriz.Emin ol bu forumda çok eğleniceksin:):):img-yes:
Star Tv'nin bu yayın anlayışını akıl erdirmek mümkün değil zaten.Diğer kanallar harıl harıl haber bültenleri de dahil olmak üzere dizi tanıtımına giderken ve Prime Time zamanların da dizilerinin tekrarlarını yayınlayarak acaba izleyicimize yenilerini nasıl ekleyebiliriz diye ince hesaplar yaparken Star Tv elindeki malzemeyi böyle boşa harcıyor.Birde bazı reytingler üzerine tartışma yapılan programlar da Star Tv 'nin bu seneki hızlı yükselişinden bahsediyorlar.Biraz kafalarını çalıştırsalar şuan bulundukları pozisyon dan kat ve kat daha iyi yerler de olabilirler aslın da.Bunlar biraz Naz akıllı galiba.Jeton biraz geç düşüyor.Umarım hem Star'ın hem de Naz'ın biran önce akılları başlarına gelir de Star dizimizin Naz'da Tarığın kıymetini anlar bizler de derin bir oh çekeriz...:img-yes:
Kusura bakma MoPete bizim için öyle hassas bir konuya daldım ki sana bir hoşgeldin bile diyemedim.Hoşgeldin.Umarım bu forumdan bizim aldığımız kadar keyif alırsın... :img-wink:
ya boşverin arkadaşlar reklamı falan ha bu arada bugün kü vatan tv ekinde asıl gazetede okudum.mehmet gülerin yazısını..kurtlar vadisinin hangi gün yayınlanacağı belli değilmiş henüz..hatta mehmet güler şöyle demiş..ya show kurtlar vadisini salı gecesi binbirgecenin karşısına koyarsa.reytingler nasıl olur acaba demiş:))
elmali-turta
17-01-07, 20:40
ya boşverin arkadaşlar reklamı falan ha bu arada bugün kü vatan tv ekinde asıl gazetede okudum.mehmet gülerin yazısını..kurtlar vadisinin hangi gün yayınlanacağı belli değilmiş henüz..hatta mehmet güler şöyle demiş..ya show kurtlar vadisini salı gecesi binbirgecenin karşısına koyarsa.reytingler nasıl olur acaba demiş:))
kv forumuna bakmıştım bi keresinde orda da 6 şubat salı die yazıyodu ama şimdilik heralde daha kesin deildirr:);)
ben de okudum o yazıyı ama show'ın amacı star'ı geçmek. dikkat ettiyseniz, pazar günlerine yeni yarışma programlarını koydular, pazartesi acı hayat ile star la başa çıkmaya çalışıyo, perşembe günleri de kurtları koyarak genelde haftanın 3 günü birinci olan star'ı o günlerde geçmek isteyecektir. yani kv bana göre %100 perşembe olacak. ama kv'nin perşembe olması bizi hiç etkilemez o ayrı. çünkü 20 kuşağında sadece iddalı olarak bizim dizimiz olacak.
pas.si.on79
17-01-07, 20:55
evet haklısın.Şimdi öyle derin bir mevzuya girdin ki.... hiç sorma...
gözlerim şarkısı rekor kırmışmış, barış akarsu gibi daha hiç oyunculuk yapmamamış bir şarkıcı 40 yıllık oyunculara taş çıkarırmış,hiç bir tanıtımı olmadan dizi raytingler kırmış star tvnin umrunda değil. Magazin prglarında Yalanci yarim dizi çekiminindeydik diye hiç haber çıkmadı.Başka dizilerin setlerine gidiliyo prg konuk ediliyo.
Ah ah birazcık olsun emeğe saygı.
ben de okudum o yazıyı ama show'ın amacı star'ı geçmek. dikkat ettiyseniz, pazar günlerine yeni yarışma programlarını koydular, pazartesi acı hayat ile star la başa çıkmaya çalışıyo, perşembe günleri de kurtları koyarak genelde haftanın 3 günü birinci olan star'ı o günlerde geçmek isteyecektir. yani kv bana göre %100 perşembe olacak. ama kv'nin perşembe olması bizi hiç etkilemez o ayrı. çünkü 20 kuşağında sadece iddalı olarak bizim dizimiz olacak.
Bence de bu KV işini bu kadar abartmamak lazım.Geleceği varsa göreceği de var.Tamam önceleri çok iyi reytingler aldığı aşikar.Ama şimdi şartlar farklı.Karşısın da çok kaliteli ve kemikleşmiş izleyici kitlesine sahip diziler olacak.En önemlisi eğer aynı saate konulursa biz olacağız ve bizimle başa çıkmak o kadar da kolay değil...:img-yes:
Starın ilgisizliği gerçekten ellerinde olan bir durummu yksa kanal d bünyesinde olmalarındna kaynaklanan bir el kol bağlanması mı ben onu esas merak etmekteyim.
Starın ilgisizliği gerçekten ellerinde olan bir durummu yksa kanal d bünyesinde olmalarındna kaynaklanan bir el kol bağlanması mı ben onu esas merak etmekteyim.
Sonuçta iki kanalın da sahibi aynı şirketken kanallardan birine üvey evlat muamelesi yapılması hiç hoş değil.Hangi kanal başarıya erişirse erişsin geri dönüşümü aynı şirkete olacağına göre eğer senin dediğin gibi bir el kol bağlama durumu varsa ben bunu televizyon sektörün de yapılan en büyük aptallık ve dolayısıyla başarısızlık olarak adlederim...:img-yes:
pas.si.on79
17-01-07, 21:15
aslında bu diziye ilgisizliği sadece kanalın elinde mi yoksa yapımcı şirketlerin de bundan payı var mı bilmiyorum ama yalancı yarim seyircisi olarak kötü etkilenmek istemiyorum.
handeozbek
17-01-07, 21:18
Merak etmeyin arkadaşlar dizi öncesi gerginliğidir hepimize olur. Diziyi izleyince sakinleşirmiyiz yoksa daha da mı geriliriz orası meçhul.Ama bu bölüm çok gülecekmişiz gibi bir his var içimde.Bu kanal bize biraz romantizm gösterse de kendini affetirse
evet haklısın.Şimdi öyle derin bir mevzuya girdin ki.... hiç sorma...
gözlerim şarkısı rekor kırmışmış, barış akarsu gibi daha hiç oyunculuk yapmamamış bir şarkıcı 40 yıllık oyunculara taş çıkarırmış,hiç bir tanıtımı olmadan dizi raytingler kırmış star tvnin umrunda değil. Magazin prglarında Yalanci yarim dizi çekiminindeydik diye hiç haber çıkmadı.Başka dizilerin setlerine gidiliyo prg konuk ediliyo.
Ah ah birazcık olsun emeğe saygı.
Sen ne diyosun kardeş 20. bölümde röportaj yapılmış,resmi sitede bir resim var elinde star mikrofonu olan bir bayan Barış ve Merveyle röportaj yapmış ama GÖSTERİLMEDİ ben takmış durumdayım bu relam işine kusura bakmayın ama art niyet arıyorum.YAPILAN BİR RÖPORTAJIN YAYINLANMAMASINI AKLIM ALMIYOR...Doğan yayın grubuna ait olan kanal d birinciliğe oynadığı için star tv'nin programlarını kullanıyor diğer kanallardan share çalsın diye,kendi dizilerinin reklamını yapıyor ama Star en fazla 3. ya da 4.lüğe oynayacağı için reklam yapma zahmetine bile girmiyor.Starın fazla ön plana çıkmasını istemiyor.Bilmiyorum belki de star'ı gözden çıkarmışlardır ileride başımıza bela olmasın diye de böyle bi taktikleri olabilir...Aman işte hepsi şaçma sapan kanal stratejileri...Allahtan dizi güzel de bu kadar dizinin arasından sıyrılıp ayakta kalıyor:img-yes:
pas.si.on79
17-01-07, 21:25
Merak etmeyin arkadaşlar dizi öncesi gerginliğidir hepimize olur. Diziyi izleyince sakinleşirmiyiz yoksa daha da mı geriliriz orası meçhul.Ama bu bölüm çok gülecekmişiz gibi bir his var içimde.Bu kanal bize biraz romantizm gösterse de kendini affetirse
eveeet
tarık çığımız bizim sinirimizi iki dakikada alır. :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
kanal da sinirimizi iki sn tepemize nasıl çıkarıyor ben onu anlamıyorum.:img-hyste :img-hyste
(Tarık)
iyi akşamlar herkese
Kanal d nin star tv ye üvey evlat muamelesi yaptını söleyen yazılarınızı okuyunca aklıma geldi daha önce yazıldımı bilmiyorum ama .. dün gece kanal d deki magazin programında alkol batağından kurtulan yalçın menteş le ilgili haber vardı röpörtaj yapılmış yalçın bey le yalancı yarim dizi setinde hulusi ve vahide vardı mahkeme salonundaydı çekimler .. on dakikaya yakın bir röp de diziden hiç bahsedilmedi yançın menteşin neden orda olduğundan bahsedilmedi .. başka dizilerden bahsediliyor diğer kanallarda olmasına rağmen kanal d neden bu tutum içerisinde anlamıyorum acaba sıla dizi si ile yalancı yarim dizilerini yapan şirketin aynı olmasındanmı kaynaklanıyor bu durum ????
whiteangel
17-01-07, 21:25
Sen ne diyosun kardeş 20. bölümde röportaj yapılmış,resmi sitede bir resim var elinde star mikrofonu olan bir bayan Barış ve Merveyle röportaj yapmış ama GÖSTERİLMEDİ ben takmış durumdayım bu relam işine kusura bakmayın ama art niyet arıyorum.YAPILAN BİR RÖPORTAJIN YAYINLANMAMASINI AKLIM ALMIYOR...Doğan yayın grubuna ait olan kanal d birinciliğe oynadığı için star tv'nin programlarını kullanıyor diğer kanallardan share çalsın diye,kendi dizilerinin reklamını yapıyor ama Star en fazla 3. ya da 4.lüğe oynayacağı için reklam yapma zahmetine bile girmiyor.Starın fazla ön plana çıkmasını istemiyor.Bilmiyorum belki de star'ı gözden çıkarmışlardır ileride başımıza bela olmasın diye de böyle bi taktikleri olabilir...Aman işte hepsi şaçma sapan kanal stratejileri...Allahtan dizi güzel de bu kadar dizinin arasından sıyrılıp ayakta kalıyor:img-yes:
:good: aynen katılıyorum. Bazen şans mı şanssızlık mı bu kanalda yayınanması diye düşünüyorum ama içinden çıkamadım doğrusu.:icon_sorr
arkadaşlar star tv ye mail atıyoruz..yine atmaya devam ederiz.başkada bişey gelmiyor el,iminizden bu reklamsızlığa rağmen reytingi gayet yüksek bir dizimiz var..
handeozbek
17-01-07, 21:30
Biraz sakin olalım arkadaşlar ratingler fena değil.Tamam biliyorum yeterince tanıtımımız yapılmıyor haklısınız. Ama olsun en azından tekrarlarını veriyor. Bu sıra fragmanlara da çok rastlıyorum.(Bu belki sürekli starı izlememden dolayıdır) Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz. Bu şikayetimizi iletelim. Biz görevimizi yapalım gerisini onlar düşünsün. Bir şey yapmazlarsa bize diziyi keyifle izlemekten başka bir şey düşmez.Orası onların bileceği iş.
whiteangel
17-01-07, 21:31
Hoşgeldin güzel kardeşim. Mutlu olursun bu forumda onu söyleyeyim. Yalnız fazla takılmayacaksın. Takıldın mı kopman zor oluyor:)
Bir de benim ve sondakika nın yorumlarını okurken dikkat et. İçine fenalıklar gelebilir:)
Hımmm son zamanlarda az yazmanızın nedeni bu olsa gerek:) Ama forum ahalisine gelenler geldi zaten buyukbaba... Bakın bu kadar kişiyiz, ama yazılan mesaj da, yazan kişi sayısı da azaldı.:icon_sorr Bu aralar sondakika hiç yazmaz oldu. Sanırım yarın ki bölümü bekliyor. Bölüm öncesi tahminlerimiz ne durumda? Hepimiz Bay mükemmel Mert Abi'ye takıldık, ama bizim maço sexüellerin hapisane sahneleri çok komik olacağa benzer:)
mopete hoşgeldın ve herkese selam arkadaşlar
vallaha ben artık art nıyet aramaya başladım bu reklam olayında daha bır kere dogru duzgun yanyana gelıp roportaj vermedı barış ve merve dızı ıle ılgılı.bırtek şu evlere şenlık programına çıkmışlardı beraber oda ayrı ayrı konuşmuşlardı.
geçen sezon aşk oyunu nu takıp edıyordum her pazar harıka pazarda çkıyordu haberi.
kesınlıkle art nıyet arıyorum dıyorum ve yarını beklemeye başlıyorum.
Not;ugur kedı gelmedı belkı agzından bırseykaçırır dıye galıba bence bu aralar bır ıtıraf olmasın sakın hatta bu bölüm sonunda .... çok mu uçtum.:)
handeozbek
17-01-07, 21:37
Hakikaten ya yorumlar çok azaldı.Buralar böylemiydi. Dizi öncesi sessizlik olsa gerek.Bir an evvel dizi yayınlansa da yorumlara başlasak. Senaryolar yazarken ilham alsak.İnşallah bu fırtına öncesi sessizliktir. Buraya sessizlik hiç yakışmıyor
burcin_kaplan
17-01-07, 21:38
mopete hoşgeldın ve herkese selam arkadaşlar
vallaha ben artık art nıyet aramaya başladım bu reklam olayında daha bır kere dogru duzgun yanyana gelıp roportaj vermedı barış ve merve dızı ıle ılgılı.bırtek şu evlere şenlık programına çıkmışlardı beraber oda ayrı ayrı konuşmuşlardı.
geçen sezon aşk oyunu nu takıp edıyordum her pazar harıka pazarda çkıyordu haberi.
kesınlıkle art nıyet arıyorum dıyorum ve yarını beklemeye başlıyorum.
Not;ugur kedı gelmedı belkı agzından bırseykaçırır dıye galıba bence bu aralar bır ıtıraf olmasın sakın hatta bu bölüm sonunda .... çok mu uçtum.:)
selamlar rebeca walla aynı şeyleri bende düşünüyorum uğur kedi bi pot kırmiyim diye gelmemiş olabilir belkide:) bi bakarız perşembe dizi yayınlandıktan sonra girer deydi mi beklediğinize diye:)
bu arada arkadaşlar bu reklam işini düşünmeyin kafanızı yorarsınız sadece bu olay bizim ana sayfaya geçemememiz gibi bişe yani:)
ikisinide koyun yan yana..Haksızlıık!! bu kadar basit olay..
angelciğim.sondakika öyle çok sık yazmaz.birkaçgünde bir yazar vurucu yazar:)))))))))bak şimdi yarın gece ya hüsran dolu yazar yada birazcık keyif aldıysa nükteli yazar:)))))))))
whiteangel
17-01-07, 21:47
Yarınki bölümden sonra sanki burda şenlik olacakmış gibi bir his var içimde. Haa ola ki bir ihtilal yapmak icap ederse ... Ne yapalım forum ahalisi olarak kazan kaldırırız. (nedendir bilinmez, sanki yarın herşey çok güzel olacak gibi geliyor bana :img-hyste Ne dersiniz? Bana geldiler mi acaba?:img-hyste )
_ Seninle pembe panjurlu evimiz, bahçesinde boy boy çocuklarımız olsun istiyorum Naz..
_Seni şakacı seniiii... Biz arkadaşız, kankayız, dostuz Tarık'cımm:)
Hakikaten ya yorumlar çok azaldı.Buralar böylemiydi. Dizi öncesi sessizlik olsa gerek.Bir an evvel dizi yayınlansa da yorumlara başlasak. Senaryolar yazarken ilham alsak.İnşallah bu fırtına öncesi sessizliktir. Buraya sessizlik hiç yakışmıyor
Bence bu sessizlik son bir iki bölümdeki kardeş muhabbeti ve romantizmin az olmasından kaynaklanıyor.Bir tavan yapsın 20'deki gibi sen gör o zaman bizi bi haftada 5 başlık bitiririz:)Hele yarın bi şok yaparlarsa bize aşk itirafı gibi forumun halini düşünemiyorum 1 gecede 3 başlık bitirip tarihe geçeriz sonra da bizi anasayfaya almak zorunda kalırlar:img-hyste :img-hyste
fragman ile uğur kedi'nin açıklamaları arasında tezatlık var. uğur kedi 27 de gerilim hadsafhaya çıkacak dedi ama fragman cıvıl cıvıldı. acaba senaryo mu değişti sorusu aklıma geliyo. çünkü fragmana bakarsak gerilimin "g" si yok.
daha öncede söylenmişti, "bazı dizileri fragmandan izlemiş gibi oluyoruz" diye. ama bizim dizi için bu sözü söylemek gerçekten tamamen imkansız.
burcin_kaplan
17-01-07, 21:51
Yarınki bölümden sonra sanki burda şenlik olacakmış gibi bir his var içimde. Haa ola ki bir ihtilal yapmak icap ederse ... Ne yapalım forum ahalisi olarak kazan kaldırırız. (nedendir bilinmez, sanki yarın herşey çok güzel olacak gibi geliyor bana :img-hyste Ne dersiniz? Bana geldiler mi acaba?:img-hyste )
_ Seninle pembe panjurlu evimiz, bahçesinde boy boy çocuklarımız olsun istiyorum Naz..
_Seni şakacı seniiii... Biz arkadaşız, kankayız, dostuz Tarık'cımm:)
:img-hyste :img-hyste
forum iyice koptu benim anladığım:)yok yok biz bu gidişle 2 haftaya kalmaz iyice çıldıracaz halimiz vahim zaten..
bize acill itiraf lazım we mümkünse nazın anlayacağı dilden bi itiraf lazım:)(ki buda zor bişe yani onun anlayacağı dili bulmak :) ) walla tarıkı geçtim ben artık kendime(bizee) acıyorummm ..:icon_sorr :img-help:
ceza_cansu
17-01-07, 21:53
fragman ile uğur kedi'nin açıklamaları arasında tezatlık var. uğur kedi 27 de gerilim hadsafhaya çıkacak dedi ama fragman cıvıl cıvıldı. acaba senaryo mu değişti sorusu aklıma geliyo. çünkü fragmana bakarsak gerilimin "g" si yok.
Ya dediğin gibi sonradan senaryo değişti ya da fragmanda olmayan ama bölümde görüceğimiz bir gerilim sahnesi olucak.Yani bir umut.Bu arada yarın ya da en geç cumartesi günü ben uğur kedi gelir diye umuyorum.
Arkadaslar kusura bakmayin pat diye daldim buraya, ama merak ettim. Önceden severek izlerdim diziyi ama ayni saatte baska dizim oldugu icin izleyemiyorum bi kac bölümdür. Naz ögrendimi sonunda Tarik'in gercek kimligini acaba?
burcin_kaplan
17-01-07, 21:58
Arkadaslar kusura bakmayin pat diye daldim buraya, ama merak ettim. Önceden severek izlerdim diziyi ama ayni saatte baska dizim oldugu icin izleyemiyorum bi kac bölümdür. Naz ögrendimi sonunda Tarik'in gercek kimligini acaba?
yok arkadaşım nerdee..:sad53:
şimdi naz aşkını kabullenemediği için arkadaşlık oyununa girişti ee naz arkadaş gibi dawranıncada tarıkta sinirlendi öyle dawranmaya başladı..Tabi nazı böyle dawranmasından vazgeçirebilmek için bişeyleri söyletebilmek için hatta pınar diye bi kızla çıkmaya başladı ama naz ne kadar sinirlensede hala dewam ettiriyor arkadaşlık oyununu ..bide şimdi yurt dışından tarıkın sevgilisinin abisi geliyor onla nazıda tarık kıskanıcak gibi yani araaları baya gergin tarıkla nazın..Heran bi itiraf beklemekteyizz..
(bunların yanında daha kimlikle alakalı hiç bişe olmadı bi sorun bile çıkmadı)
handeozbek
17-01-07, 21:59
Tarık:Seni o kadar çok seviyorum ki senden ayrılamam.
Naz:İnsan en yakın arkadaşını sevmez mi?
Tarık:Seni seviyorum Naz
Naz:İnsan arkadaşını sevmez mi?
Tarık:Aşığım diyorum aşığım
Naz:Senin adına sevindim arkadaşım pınar bunları duyunca çok sevinecek.
Tarık:Ben gidiyorum daha fazla dayanamayacağım.
Naz:Tarık gitme seni seviyorum.
Tarık:biliyorum arkadaş olarak.
Naz:Aşığım diyorum aşık
Tarık:Mert'e mi o zaman sana mutluluklar.
Naz:Tarık lütfen gitme beni bırakma
Tarık:Olur gitmem. Sen yeter ki peşimden gel beni engelle.
Naz:Niye?
Tarık:Onu ben sorarım.
Naz:Bu sefer sıra bende
aaa yeter ama itiraf edin artık çatlayacağım. Oh neyse kavusmuş.
Çabuk olun arkadaşlar doktorlar formunu haber verin ben bana hafiften hafiften geliyorlar. Ben bu ikisini alıp odaya kapatacağım o olacak sonunda
Tarık:Seni o kadar çok seviyorum ki senden ayrılamam.
Naz:İnsan en yakın arkadaşını sevmez mi?
Tarık:Seni seviyorum Naz
Naz:İnsan arkadaşını sevmez mi?
Tarık:Aşığım diyorum aşığım
Naz:Senin adına sevindim arkadaşım pınar bunları duyunca çok sevinecek.
Tarık:Ben gidiyorum daha fazla dayanamayacağım.
Naz:Tarık gitme seni seviyorum.
Tarık:biliyorum arkadaş olarak.
Naz:Aşığım diyorum aşık
Tarık:Mert'e mi o zaman sana mutluluklar.
Naz:Tarık lütfen gitme beni bırakma
Tarık:Olur gitmem. Sen yeter ki peşimden gel beni engelle.
Naz:Niye?
Tarık:Onu ben sorarım.
Naz:Bu sefer sıra bende
aaa yeter ama itiraf edin artık çatlayacağım. Oh neyse kavusmuş.
Çabuk olun arkadaşlar doktorlar formunu haber verin ben bana hafiften hafiften geliyorlar. Ben bu ikisini alıp odaya kapatacağım o olacak sonunda
Bu diyaloglar çok hoşuma gitti şuandaki Ta