Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-4
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
elmali-turta
18-01-07, 19:38
İyi fikir.Arabayı da ıssız bir yere götürürüz.Başka hiç bir arabanın bile geçmiceği bir yer olmalı burası.Ve de tabi Tarık ve Naz'ın cep telefonları da alındı mı tamamdır:):)
Dizimiz birazdan başlıcak.Herkese şimdiden iyi seyirler.
ewwet kesinlikle ve kesinlikle telefonlar olmasın kapatılsın toplatılsın alınsın fln ama kesinlikle dizide telefon istemiyoruzz:):)
bence belgin hanım yeni bir staj ayarlasın çok romantik bir yerde. ve ikisi konser verdikten sonra çok güzel bir akşam yaşasınlar kendileri itiraf edemeseler bile....:img-hyste
ewwet kesinlikle ve kesinlikle telefonlar olmasın kapatılsın toplatılsın alınsın fln ama kesinlikle dizide telefon istemiyoruzz:):)
gerçe araba fikri çok iyi eee birbirlerine sarılarak uyurlar....bencede bide yanlarına telefon almamışlarsa harika olur....:happy0064
handeozbek
18-01-07, 19:48
son dakikalar arkadaşlar dizimizin başlamasına az kaldı. Umarım hoş bir bölüm bizi bekliyordur. Ne olursa olsun oturup keyfini çıkarmaya bakın herkese iyi seyirler.
Konuştuğumuz gibi, Mert in iyi bir adam olması kıskançlığı daha çekilir bir hale getiriyor.
ya gülmekten bi hal olduk evde özellikle de vahi'ye.
mert abi, cidden sağlam rakip olacak tarığa, ama naz'ın sırf kıskandırmak için mert baktığı çok açık belli.
Konuştuğumuz gibi, Mert in iyi bir adam olması kıskançlığı daha çekilir bir hale getiriyor.
Evet katılyıorum herhangi bir antipati oluşmadı bende :img-wink:
Ah Umit Ah büyümen lazım gerçekten
Kara trennnn...kara trennnnn..kara tren..... :) :) :) :) Ay gülmekten yazamıyorum,öldüm gülmekten ya Allah sizi de güldürsün Ünal bey ya :) :) Hele o çay bardağını tutuşa ne demeli?O titrettikçe ben güldüm o titrettikçe ben güldüm.Kara trennn...kara trennn :) :)
Sanıyorum ki Mert ileriki bölümlerde Tarık-Naz aşkını görecek ve aradan çekilecek. Anlayışlı davranacak yani. Saygı gösterecek gibi geldi bana birden.
ceza_cansu
18-01-07, 20:43
Pasaklı Nuriye:):):)Ya Vahi nin hallerinde resmen koptum adam isyan etti artık:):)Bu Mert'in iyi olması Tarık'ı daha da delirtti.Bu arada gerçekten Ümit'in espirileri kötüydü ama Filiz'in cevapları güzeldi.Özelliklede Naz'a destek olurken
Ya o kara tren kısmında dağıldım resmen süperdi ya:img-hyste :img-hyste
Kara trennnn...kara trennnnn..kara tren..... :) :) :) :) Ay gülmekten yazamıyorum,öldüm gülmekten ya Allah sizi de güldürsün Ünal bey ya :) :) Hele o çay bardağını tutuşa ne demeli?O titrettikçe ben güldüm o titrettikçe ben güldüm.Kara trennn...kara trennn :) :)
aynen ya 4 aydır sadece kara trenn.
ayrıca, samim'in tarığı görmesi süperdi yaa. bu belgin yok mu çok zeki bi kadın.
samim'in şangadadak duşuşu harikaydı sadri'yi tarık sanınca :img-hyste
handeozbek
18-01-07, 20:44
Ya bu mert çok tatlı çok iyi kalpli. Nazın bu merti kullanmasını istemem insan kıyar mı melek gibi çocuğa yazık ya
handeozbek
18-01-07, 20:45
bir daha karar verdim bu diziyi izlerken yemek yemeyeceğim az daha boğuluyordum samim sahnelerinde pasaklı nuriye:img-hyste
ceza_cansu
18-01-07, 20:46
Ya bu beklentileri en aza indirince bölüm daha mı güzel gözüktü bize yoksa fragman mı bizi çok yanıltı karar veremedim ama gerçekten bölüm şu ana kadar çok güzeldi.Çok komikti:):):)
Ya bu beklentileri en aza indirince bölüm daha mı güzel gözüktü bize yoksa fragman mı bizi çok yanıltı karar veremedim ama gerçekten bölüm şu ana kadar çok güzeldi.Çok komikti:):):)
ben demiştim demek çokkkkkkkk zevkliiiiiiiii...... ama ben demiştim hakikaten. fragman ve özet kötü geldi bölüm çok iyi başladı....hadi hayırlısı
handeozbek
18-01-07, 20:58
şu araba sahnelerinin repliklerini kesinlikle isitiyorum bir de bir kutu benzin istiyorum şu telefonları yakmak için
Sadece diyeceğim şu;
"Boğazım düğümlendi"
tarığın okulun içinde içini çeke çeke gezmesi ve ümit'in gönüllü öğretmen olarak çalışırım demesi çok duygusaldı. gözümden yaş geldi valla.
dizinin böylesine hassas bi konuya değinmesi çok iyi olmuş.
yanlız tarık bağış yapacak galiba hem de yarıştan kazandığı 20bin ytl yi.
Oyy ağlayasım geldi :(((
al benden de o kadar..bu bölümün en güzel sahnesi Tarık ın Atatürk resmi karşısındaki sessiz sözüydü..harikaydı...
ceza_cansu
18-01-07, 21:11
Ya başka hangi dizide var böyle mesajlar.Gerçekten bütün ekibi birkez daha tebrik ediyorum:img-clapp :img-clapp :img-clapp .Tarık ve Naz'a gelince diceğim tek birşey var.Gene telefon gene telefon.Bu arada merak ediyoruduk Belkıs hanımı onu da çok kısa da olsa gördük
Tarığa dokunanı Naz sandım o sahne Tarık için baya hüzünlü oldu :sad53: Bir an içimden Tarığın Alfosno olduğunu açıklamasını ve şu okulu tamamiyle yenilemesini, herkesinde ona hayran olmasını istedim.
işte dizi budur..:happy0064 :happy0064
komediyse komedi,
romantizm ise romantizm,
sosyal mesajmı alası var...
ben birçok bölümde gözlerim dolarak izledim ama bu bölüm bir başkaydı sanki yaa..çok etkilendim çokk...
Ya bir dizide insan iki zıt duyguyu ardı ardında yaşarmı yahu..o ilkokul sahnelerinde ben bittim dağıldım yahu.Tarık belki hayatında ilk defa şimdiye kadar olan yaşamını ne kadar boş geçirdiğini anladı o okulu gezerken.Barışı alnından öpmek isterdim o kadar güzel hissettirdi ki o üzüntü ve çaresizliği ağlamaklı izledim gözlerim buğulandı.Ayrıntılar da süperdi;duvardaki panodaki yırtığa dokunması,Atatürk resmini düzeltip derin derin bakması ve kaloriferi kontrol edip yanmadığını anlayınca kahrolması gibi.Çok güzel hazırlanmış sahnelerdi bunlar çok da güzel mesajlar verdi..ellerinize sağlık be senaristler ağlattınız beni ...
elmali-turta
18-01-07, 21:12
ayyy şu arabadaki sahneler kopardı bni yok böle bişey ya özellikle son sahnede gülmekten oturduğum dönen koltuktan düştümm:icon_sorr :)
bide bu abi tarığı yani alfonsoyu tanımıyo galiba biz italya lafını duyunca kesin tanır demiştik ama şu ana kadar ona bnzr bişey duymadık:)
bu aarda hacerin belginle arasının ii olmasına çok sevidim:img-wink: :img-wink:
duygusallık almış başını gitmiş.. 300 bin ytl nin nereye gideceğinide öğrenmiş olduk ..
bu arada mert harbi adı gibi çıktı.. sempatik tatlı sevimli birikimli dahası bilgisayar müh.. hemde adam danışman birçok ünlü firmaya (burası abartı olmuş bu uçurmakta öte... ).. dizide kalıcı olması dileğiyle... :img-cool2 :img-wink:
whiteangel
18-01-07, 21:13
Be bu bölümü çok beğendim. Şimdiye kadar ki tüm gelişmeler çok hoştu. Bu okul olayını çok iyi düşünmüşler. Bir eğitimci olarak okulla ilgili bölümleri özellikle ''alkışlıyorum''...:good:
al benden de o kadar..bu bölümün en güzel sahnesi Tarık ın Atatürk resmi karşısındaki sessiz sözüydü..harikaydı...
evet en güzelide beylik laflar etmeden bir şeyler verilmesiydi, işte dizimizin diğer dizilerden farkı....
Sadece diyeceğim şu;
"Boğazım düğümlendi"
Evet Büyükbaba benimde. Bir öğretmen olarak yaşadığım sorunlar aklıma geldi. Daha iki hafta önce o gördüğünüz bilgisayar lab.'ından bizde teslim aldık ve şu iki haftadır çocukların mutluluğunu anlatamam sizlere. Bir buçuk yıldır bilgisayarlar olmadan bilgisayar işlemeye çalışan bir öğretmen olarak iki haftadır çok mutluyum....
Bu haftaki bölüm o kadar güzel ki daha neler yaşayacağımızı bilmiyorum ama şu okul sahnesi ev okulların eksiklerine, durumlarına biraz da olsun dile getirdikleri için çok teşekkürler YY ekibine :) Ben Mert Abi'yi sevdim. Umarım onun gibi gerçek iyi insanlar biraz çevrelerine bakar ve birşeyler yaparlar tabi bizlerde!!!
İşte bu, hep istediğim hep söylediğim. Alenen söylemeden "söylemek". İşte bu, işte bu:)
"Anayola çıktık bile"
ceza_cansu
18-01-07, 21:20
NAZ:Uydurma ikimizde aynı anda istedik...
TARIK:Anayola çıktık bile
yorum yok diyorum başkada birşey demiyorum:):)
İnamıyorum daha ne olsun ki itiraf için ' ikimizde istemiştik ...'
Kim demişti bu bölümden umutsuzum aşk konusunda diye :)
Bu bölüm harika bayıldım:)
Bitmesin bu hafta çooook güzel, çok güzeldiiiii!
"En güzel yapılan iyilik, gizli yapılan iyiliktir"
Süper, muhteşem bir bölümdü!!!
en güzel iyilik gizli olan iyiliktir.
tarık hiç bozulmadı bu duruma. mert gerçekten anlayışlı çıktı. tebrik ederim hem merti, hem de tarığı
en güzel iyilik gizli yapılandır
teşekkürler yalancı yarim ekibi:happy0064 :happy0064 :happy0064
ceza_cansu
18-01-07, 21:41
Ya müdürün iyilik ile ilgili söylediği laf çok güzeldi ve Mert'in bu iyiliği üstüne almaması da ayrı güzeldi.İstese evet ben koydum parayı diyebilirdi.Ya inanamıyorum ilk defa tarık ve Naz'ın arasına giricek olan birine sinir olmadım.Tam tersi çok sevdim.
O tören sahnesi neydi öle yaa...Tarık resmen ilk defa belki de Nazı o Merte kaptırma pahasına da olsa gizliden parayı vererek iyiliğin bilinmemesini istedi bu çok güzel brşeydi.Mert de Bora gibi olmadığını kürsüde bana ait değil para diyerek gösterdi.Bana deli diyeceksiniz belki ama Mert onu verenin Tarık olduğunu bir şekilde anlayacak.İster misiniz Tarık'a dostça yardım etsin ve Naz ile kardeş olmadıklarını anlasın?
Sizi bilmem ama ben bu bölümü çok sevdim, verdiği mesajlarla çok güzel bir bölümdü tüylerim diken diken gözlerim dolu dolu seyrettim.Hele oğlumun gözlerini kocaman kocaman açarak Tarıkın okulu gezdiği sahne nefisti teşekkürler
whiteangel
18-01-07, 21:42
en güzel iyilik söylemeden yapılandır
tewşekkürler yalancı yarim ekibi:happy0064 :happy0064 :happy0064
bu mudur? evet işte budur:) ÇOK ÖNEMLİ VE ÇOK ÖZEL BİR BÖLÜM OLDU..:):good:Gönlümüzü fethettiniz yalancı yarim ekibi... TEŞEKKÜRLER...
en güzel iyilik gizli olan iyiliktir.
tarık hiç bozulmadı bu duruma. mert gerçekten anlayışlı çıktı. tebrik ederim hem merti, hem de tarığı
Tarık karaktesi o kadar düzgün, o kadar iyi ki ama Mert'in de öyle olması ve o yapılan iyiliğin üstene yapmamasına o kadar çok sevindim ki!! Bir an 20 bin YTL üzerine yatacak, önemli değil falan deyip Bora'lığı tutacak diye ödüm koptu ama sonunda şu diziye doğru düzgün kıskandırmak amaçlı bir erkek karakteri girdi :D Tarık'ın yüzündeki ifade mutluluk o kadar güzeldi ki! Kesinlikle boş geçen hayatının bir anlamı olduğunu bir kez daha anladı.
Bu arada Naz anladı bence, ne bileyim bana öyle geldi :D
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum;
bu diziyi tekrarlardan seyrederek alıştım ancak bir yerden sonra yine koptum felan.. neyse sormak istediğim şey; bora diye bir adam vardı, naz'ın ailesini kurtaracaktı, bir zaman sonra bir baktım tarık'ın kızkardeşine evlenme teklif ediyor, şimdi ise eleman ortalarda yok..
bora'nın olayı neymiş, dolandırıcının teki mi çıktı adam???
elmali-turta
18-01-07, 21:44
O tören sahnesi neydi öle yaa...Tarık resmen ilk defa belki de Nazı o Merte kaptırma pahasına da olsa gizliden parayı vererek iyiliğin bilinmemesini istedi bu çok güzel brşeydi.Mert de Bora gibi olmadığını kürsüde bana ait değil para diyerek gösterdi.Bana deli diyeceksiniz belki ama Mert onu verenin Tarık olduğunu bir şekilde anlayacak.İster misiniz Tarık'a dostça yardım etsin ve Naz ile kardeş olmadıklarını anlasın?
medea bnde senin gbi düşünüyorm bncede anlıyacak hatta mert ve tarık dost olcak,ama bnm anlamadığım şimdi tarık cevdet beye ne dicek yani yarışa giremez sabıkası var bu durumda parayı vermesi gerekiodu??
mert harbi anlayışlı ve mütevazi çıktı.. yahu orada bora'yı hayal ettimde.. oooo helal olsun her ikisinede. tarık anonsun aksi olmasına rağmen hiç bozulmadı ve neşesi kaçmadı.. ı :img-cool2
bu arada senaristlerde yaratıcılık diz boyu..almış başını gitmiş canım.. şu hulusi ile vahinin evde karşılaşması sonucu tarığın kaçma girişimler bin kere oldu.. bu akşam binbiri gördük.. karşılıklı içses.. senaristleri çok ted eliot gördüm ben.. öyle duygusal karelere bakıpta 5 üzerinden 4 vermeyede gerek yok... Allahtan tarık kapıya gitmesini engelley şey; çalan cep telefonu değildi.. yoksa varya.. anladınız siz onu..
Tarık karaktesi o kadar düzgün, o kadar iyi ki ama Mert'in de öyle olması ve o yapılan iyiliğin üstene yapmamasına o kadar çok sevindim ki!! Bir an 20 bin YTL üzerine yatacak, önemli değil falan deyip Bora'lığı tutacak diye ödüm koptu ama sonunda şu diziye doğru düzgün kıskandırmak amaçlı bir erkek karakteri girdi :D Tarık'ın yüzündeki ifade mutluluk o kadar güzeldi ki! Kesinlikle boş geçen hayatının bir anlamı olduğunu bir kez daha anladı.
Bu arada Naz anladı bence, ne bileyim bana öyle geldi :D
tarık gerçekten, o 20 bini vererek, bi çok şeyi göze aldı. hem naz'ın o parayı mert'in verdiğini düşünmesi, hem de o yarışa mecbur katılmak zorunda olması
yarışı kazanırsa yunanistana gidecek unutmayın. çok büyük bi risk aldı tarık. ama değdi. o gördüğümüz mutluluğu herşeye değerdi.
naz anladı parayı tarığın verdiğini,
Ve işte sonu da böyle olsun arkadaşlar. Sonunda feryatlarımızı duymuşlar. Gerçekten güzel bir bölümdü.
ceza_cansu
18-01-07, 21:51
Naz kesinlikle parayı Tarık'ın verdiğini düşünüyor.Tarık'a olan bakışları öyleydi ama kafasını karıştıran birşey var.Bu adam bu parayı nerden buldu???Bakalım Tarık bu sabıka ve yurt dışına çıkma olayını nasıl halledicek.
Bölüm bitti:sad53: Bu bölüm gerçektende çok güzeldi.Baştan sona kadar dizide herşey vardı.Çok beğendim.Ancak ben bu fragmanı hazırlayanları çok merak ediyorum.Öyle bir fragman verdiler ki diziyi izledikten sonra bölümden çok fazla birşey beklemememe rağmen çok beğendiğime mi sevinim.Yoksa fragman yüzünden umutlarımızın düşmesine forumda sessiz geçen günlere mi üzülim karar veremedim
naz anladı parayı tarığın verdiğini,
serdarcım, canım kardeşim bırakta anlasın yahu.. yani anlamaz yuhh artık derim..artık bizim ted eliotu aşan senarist kesimin bu kızı bu kadar geri yapmalarına kızarım yani.. olacak şey mi yahu..!!!
Muhteşem bir 27.Bölüm izledik.
Aslında "özel" bir bölümdü. Benim için öyle oldu. Duygularımızı okşayan, vicdanımızı serinleten bir bölümdü. Demek ki dolu dolu aşk olmasa da bir bölüm çok iyi olabiliyormuş :D Ama hala çalan telefonlara deli olmuyor da değilim!!!
O kadar anlatılacak konu var ki, o kadar çok yazılacak diyalog var ki ben az sonra başlarım :D Ama biraz kafayı toparlamak lazım galiba:D
serdarcım, canım kardeşim bırakta anlasın yahu.. yani anlamaz yuhh artık derim..artık bizim ted eliotu aşan senarist kesimin bu kızı bu kadar geri yapmalarına kızarım yani.. olacak şey mi yahu..!!!
haklısın ama ben o cümleyi, tarığın hulusi yüzünden kaçtığını anlamadığı için söylemiştim. " peki öyle olsun arkadaşım " dedi tarık gidince, ama tarığın hulusiden kaçtığını bildiği halde anlamadı.
Naz kesinlikle parayı Tarık'ın verdiğini düşünüyor.Tarık'a olan bakışları öyleydi ama kafasını karıştıran birşey var.Bu adam bu parayı nerden buldu???Bakalım Tarık bu sabıka ve yurt dışına çıkma olayını nasıl halledicek.
Bölüm bitti:sad53: Bu bölüm gerçektende çok güzeldi.Baştan sona kadar dizide herşey vardı.Çok beğendim.Ancak ben bu fragmanı hazırlayanları çok merak ediyorum.Öyle bir fragman verdiler ki diziyi izledikten sonra bölümden çok fazla birşey beklemememe rağmen çok beğendiğime mi sevinim.Yoksa fragman yüzünden umutlarımızın düşmesine forumda sessiz geçen günlere mi üzülim karar veremedim
ceza_cansu muhtemelen Hulusi yediği dayağın etkisi ile onları kaldırtacaktır.
Bugünkü bölüm, tam olarak olmasını istediğim şekilde cereyan etti. Söylemeden "söylemeler". Kıskandırmadan "kıskandırmalar". Efendi bir rakip, tabii rakipse. Çok duygusal bir bölüm.
medea, hani sabah ufak dokunmalarlar herşey toz pembe olur dedim ya. Dediğim işte buydu. Harika!
Güzel olduğunda güzel demesini de biliriz. Hatta harika da deriz. Harika!
haklısın ama ben o cümleyi, tarığın hulusi yüzünden kaçtığını anlamadığı için söylemiştim. " peki öyle olsun arkadaşım " dedi tarık gidince, ama tarığın hulusiden kaçtığını bildiği halde anlamadı.
serdar o sahnede beni görecektin.. gözlerimi açıldı resmen.. nasıl anlamadı diye.. bu kızı resmen salak yaptı bu senarist kesimi.. tamam aklı kıtlık bir yere kadar ha.. bak iyiki söyledin o sahneyi.. saçı uzun aklı kısa muhabbeti olurda bu kadarda kısalık olmazki canım.. !!! :img-cool2
kanımcaaaa dizinin 39 bölümden 52 bölüme uzaması sebebiyleeee aşk itirafınıdaaa geciktireceği apaaaaçık belli olduuuu:) ama kesin 30-35 bölümleri arası gelecek itiraf artık klasik konuları ele almaya başladı senaristlerrrrrrrrr ama olsun yalancı yarim her haliyle güsel:)
serdar o sahnede beni görecektin.. gözlerimi açıldı resmen.. nasıl anlamadı diye.. bu kızı resmen salak yaptı bu senarist kesimi.. tamam aklı kıtlık bir yere kadar ha.. bak iyiki söyledin o sahneyi.. saçı uzun aklı kısa muhabbeti olurda bu kadarda kısalık olmazki canım.. !!! :img-cool2
Aynı şeyi bende düşündüm hemde söylendim Nazcım kapıyı açtığında kim vardı ve Tarık neden gelmemiş olabilir diye. Tarıkın babasından araba geri geri uzaklaşmasıda çok hoştu.
al bende de okadar, sinir oldum orda. "ana yola çıkmışsınız" daha ne mantığı var arkadaşlığın. ondan sonra da "peşimden gel tarık", hep tarığa kızıyoruz açık olmuyo diye ama bu bölümde gördük tarığın ne kadar açıok sözlü olduğunu.
yine naz'ın peşinde gidecekti ama "babası" çıktı.
"şoförlük, arkadaşlık, kardeşlik, adını bilmediğim başka şey " daha ne söylesin
burcin_kaplan
18-01-07, 22:01
selamlar arkdaşlar biraz geç olsada girebildim sonunda foruma:)
walla aynen sizler gibi bölümü beğendim..özellikle tarık-naz sahnelerini helede çabuk gazla bişe söyleme dediğinde çok tatlıydı ya naz:) o nasıl bi pottu öyle ikimizde istedik ha:)
tarıkta da direk bi sırıtış:)
neyse öbür hafta güzel olacağa benziyor ama bana bu bölüm çok kısa geldi ya..heralde tarık naz sahneleri az olduğu için öyle geldi..yada fazlamı reklam werdiler anlayamadım walla..
bu arada hulusi nin rüyası olan hapis sahneleride içimi bunalttı bunu demeden geçemeyeceğim..Zaten yarın önemli bi sınawım war o sahneler işime yaradı desem doığru söylmeiş olurum onlar çıkınca direk kafamı tekrar derse döndürüyordum:)
ay çok güzel bir bölümdü.okul sahnelerinde özellikle tarığın atatürk ün resmini düzelttiği sahnelerde çok duygulandım.ayrıca naz ve tarığın arabada konuşması çok güzeldi. ikimizde aynı anda istedik... böle diyince tarık çok mutlu oldu tabi bende:) bu arada artık uzmanlaştım nerde telefon çalıcak çok ii anlıorum ve kendimi hazırlıorum ve daha az çıldırıyorum:)
bu arada hulusi nin rüyası olan hapis sahneleride içimi bunalttı bunu demeden geçemeyeceğim..Zaten yarın önemli bi sınawım war o sahneler işime yaradı desem doığru söylmeiş olurum onlar çıkınca direk kafamı tekrar derse döndürüyordum:)
bence o hapis sahneleri gayet güzeldi, ben çok güldüm :img-yes:
Canım benim...
Tamam orda bariz anlamadı Naz ama şöyle birşey var eğer sevdiğinden bir beklentin, bir yapmasını istedğin birşey varsa gözün birşeyi görmez. Diğer olumsuzluklar görmemezlikten gelinir. Ben orda Hulusi'nin geldiği için kaçtığı düşüncesinin o anda ona mantıklı gelip bak "Tarık Hulusi bey'den kaçtı, gelemedi" diye düşünecek hali yok. Orda tabiki işte gelmedi gitti demekki arkadaş olmamızı istiyor diye düşünecektir.
Oda saçı uzuna klı kısalığından değilde o ruh hali ve o beklenti ile onu düşündüğünüm zannediyorum. Oyy çok karışık anlattım ama kısacası Naz karakterinin o kadar da kalın kafalı biri olduğunu düşünmek bile istemiyorum :D
selamlar arkdaşlar biraz geç olsada girebildim sonunda foruma:)
walla aynen sizler gibi bölümü beğendim..özellikle tarık-naz sahnelerini helede çabuk gazla bişe söyleme dediğinde çok tatlıydı ya naz:) o nasıl bi pottu öyle ikimizde istedik ha:)
tarıkta da direk bi sırıtış:)
neyse öbür hafta güzel olacağa benziyor ama bana bu bölüm çok kısa geldi ya..heralde tarık naz sahneleri az olduğu için öyle geldi..yada fazlamı reklam werdiler anlayamadım walla..
bu bölümün son bir saati ilk yarım saati affettirdi burçin..o dediğin sahneler her zamanki gibi beni de çökertti ama sonrası çok güzeldi..
burcin_kaplan
18-01-07, 22:07
bence o hapis sahneleri gayet güzeldi, ben çok güldüm :img-yes:
walla bilmiyorum belkide naz ve tarıktan çıkınca görüntü benim aklım direk sınawa gittiği için öyle gelmişte olabilr:)ama izlemedim gerçekten yani bi iki dakkasına baktım olacak gibi değil derse döndüm..zaten baya uzun sürdü o sahneler walla..
bu arada ümitin masadaki esprileri artık beni sinirden güldürdü::) masadan atıcaklardı resmen çocuğu:) bu arada bide filizle ümit daha çıkmaya başlamadan nişanlı da olucaklar galiba gerçekte:icon_whis
handeozbek
18-01-07, 22:07
Ben bu akşam yorum yapamayacağım bu bölümü sindirmem gerek hala etkisinden kurtulamadım.Bu bölümü tekrar tekrar internetten izleyeceğime eminim. Çok duygulandım gözlerim yaşardı.Vahi'nin Belkıs'a itirafına da çok güldüm onu da söylemeden geçemeyeceğim.
bu güne kadar sadece okuyarak takip ederdim ama bugün yorum yazmassam bu diziye haksızlık etmiş olacaktım.hiç kaçırmadan izlediğim yalancı yarimde her hafta bu bölüm diğerinden daha güzel diyerek geçirirdim ama bu hafta ki bölüm bir dizinin komedi, aşk ,kıskançlık,vicdan,dürüstlük kavramlarını bu kadar mı güzel dile getirir.ilk olarak dizimizi yazan o muhteşem kalemleri sonra dizimize hayat veren hepsi birbirinden değerli oyuncuları,ayakta alkışlıyorum.muhteşem bir bölümdü.
mert karekterinin dürüstlüğü iyi niyeti tarığın finaldeki mutluluğu,okulu gezerkenki o yüzündeki biçaresizlik,acı bukadar mı net ifade edilir bırakın gözüme toz kaçmayı çölde kum fırtınasına yakalanmış gibi oldum.yani bir bölüm bu kadar olur bütün duyguların harmanlandığı.yani uzun lafın kısası arkadaşlar.
muhteşem ötesi bir bölümdü.emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. sevgiler.
Bence de çok güzel bir bölümdü. Her sahneyi aynı keyifle izledim bu kez. Bazen gülerek, bazen sizler gibi yutkunarak, bazen de tebessümle. İşte herşey itiraf değil dedirtti bu bölüm bana.
Son dakika aynen ben de kapıda Hulusi'yi görüp de Tarık'ın gidişinin sebebinin bu olabileceğini anlamayan (ya da anlayamayan) Naz'a şaştım. Ama okulun açılışı sonunda bağışta bulunanın Tarık olduğunu anlamaması daha doğrusu emin olmaması bana makul geldi. Sonuçta Tarık'ın 20 milyarı yarışta kazandığını biliyor ama bu paranın Ayşe'nin ameliyatı için kullanıldığını zannediyor. Belli ki onun da kafası oldukça karıştı bu son sahnede. Taşları bir türlü oturtamadı yerine.
burcin_kaplan
18-01-07, 22:10
bu bölümün son bir saati ilk yarım saati affettirdi burçin..o dediğin sahneler her zamanki gibi beni de çökertti ama sonrası çok güzeldi..
ewet ya özellikle araba muhabbetleri çok güzeldi gerçektende:) neyse aşk kıskançlık şehvet.. sonuncusunu sizin yaptığınızla karıştırsınız galiba :)
çok güldüm bunada ya:)
Çok güzel bölümdü bayıldım verdiği mesajar olsun,Naz&Tarık diyologları olsun, arabadaki konuşmalarından birinde Naz'ın telefon kapandıktan sonra Tarığa nispet olsun diye gülmesi ve Tarığın ''Yemezler telefon kapandı,sesini duydum'' demesine çok güldüm:)Bir de Vahi'nin Hulusi'nin gazına gelip Belkıs'ın omuzlarından tutup bana çay yap demesine koptum:img-hysteO okul sahnelerini çok beğendim öğretmen olasım geldi:img-blushÇok güzel bir noktaya değindiler gerçekten tebrik ediyorum.İmkanı olanlarla ihtiyacı olanları buluşturmak bunu bize olayı dramatikleştirmeden,içten ve samimi bir şekilde sundukları için ekibi kuluyorum:good:
Hacer anneyede hayran olmamak elde değil, Belgin Hanıma söylediği anlamlı
sözler çok güzeldi, herşeyi biliyor ve bilmiyormuş gibi davranıyor.
Bu gece 20. bölümden sonraki bölümler arasındaki en iyi bölümlerden birini izledik kanaatimce..öncelikle iki itiraf geldi ve nihayet senaristlerin diziyi niçin izleyip sevdigimizi hatırladıklarını gördüm kendi adıma..bu itirafların ilki vahi bey in artık saklamadna çekinmeden belkıs hanımı istedigini söylemesiydi..hulusinin de bastırmalarına ragmen geri adım atmadan üstelik..
ikinci itiraf tarık ın dağ evindeki öpüşme esnasında ilk hamle nin naz hanım kızımızdan geldigini belirtmesi ve kendisinin de bilerek ve isteyerek karşılık verdiğini belirtmesi idi..
bölümün en önemli replikleri şahsım adına en dikkat çekici replikleri naz ın "o zaman dağ evindeki öpücük de mecburiydi" gibi olan sözü idi..
öte yandan buradan da takip ettiğim kadarıyla merakla beklenen pınar ın abisi de ortaya çıktı..öngörülerim mert karakterinin burnu havada bir tip olacagı yönündeydi lakin tamamen yanıldım.yani oyun için değil de cidden dizideki kadınlardan(naz, filiz) birinin gönlünü çalacak karakteri gözüme battı ilk..öte yandan mert karakterinin de bora ile benzer özellikler taşıyabilecegi düşüncesi aklımda hep durdu bu bölüm boyunca..bakalım izleyip göreceğiz..
dizinin bu bölümünde sosyal mesaj içeriğine ağırlık verildiğini gördük hep beraber..iyi de oldu zaten bir çok tutan dizide böyle yönlendirici bölümlere rastlanır lakin şahsımda yalancı yarim i diger popüler dizilerin sosyal mesajlarından ayrı kılan özellik kuru kuru "okullarımızın yardıma ihtiyacı var..öğrencilerimize istedikleri gibi eğitim veremiyoruz vs." sözlerinin yanında dizinin kendi iç özelliğiyle de olan bağlantısı idi..tarık ın okulu gezmesi, ertesinde telefonla konuşup naz ın cevdet bey ile konuşmasının hemen ardından gelmesi okul bölümünü kuru bir dinlemeden çıkartıp dizi ile de baglantılı hale getirdi ve bu oldukça iyi oldu kanımca..dikkat edilirse diger bir çok dizide buna benzer bir sosyal yaraya değinildiginde kuru kuru okul müdürünün anlatımları dinleniyor ve hjemen ardından o bölüm geçiyor bir daha da okulun adı falan geçmiyordu..burada okulun durumunu dizi ile de bağdaştırarak başarılı bir yönlendirme yapıldıgı kanaatindeyim..kuru kuru anlatımı geçti yani..okul bölümü dizinin konusundan ayrı bir bölüm gibi gösterilmedi..
bölümün en önemli sahnelerinden biri de ismini şuan hatırlamadıgım yaşlı teyzemizin belgin hanım ı ziyareti idi..yıllar süren ayrılığa ve kızgınlığa karşı suların eridigi bir enstantene yaşandı..bu durumda belgin hanım ın tarık ı daha sık görebilmek için yaşlı teyzemizin evine gidebilme olasılıgı daha yüksek görünüyor..
kısaca toparlamak gerekirse 20. bölümden sonraki en iyi bölümü izledim diyebilirim kendi adıma..daha önce bahsettiğim yetmişler ruhu da aynen korunuyordu ki bu yalanci yarim in en büyük artılarından biri gözümde..aşk yine sade ve içtendi..yok mafyadır kavga gürültüdür karışmadan..bildigimiz yaşadıgımız sıradan insanların ki gibi aşk hikayesi konsepti sürdükçe bu diziyi izlemeye devam edecegim, daha da önemli izlemek isteyecegim..ekibe tebrikler demek düşüyor sanırım bana buradan..
yalnız bir kaç bölümdür barış akarsu şarkı söylemiyor, arada sırada söylese yine iyi olacak bence..abartmadan tadında yine..her bölüm değil ama söylediginde yine "yeter ki" gibi "güllerin içinden" gibi "rüzgar" gibi doyurucu olarak..sevgiler...
evet bende size katılıyorum arkadaşlar romantizm istiyoruz bu arada ellerinize sağlık sayfa çok güzel olmuş :sad53: :img-hyste
pas.si.on79
18-01-07, 22:29
ooooo herkesin yüzünde güller açıyor.Yani yorumlarında güller açıyor:happy0064 :img-hyste Çok mutluyuz hepimiz.
Şimdi ben başlıyorum.İlk sahnede Naz arabadan inmedi gitti.belgin hanımda samimden dolayı son anda Tarık ı çağırmaktan vazgeçti.Ne güzel.
Ümitin espirilerine ben yine çok güldüm.Şu kimlik meselesi dışında tabi..
Aslında arkadaşlar benim kafam karıştı.Pınar ve Merte. Ne yapmaya çalışıyor bunlar.Yani iyi olduklarına seviniyim mi üzülüyüm mü bilemedim. Mertin Pınarın ne kadar iyiliğin dışında daha ötesini de gördük ne kadar ince düşünceli olduklarını da gördük. Pınarın mesala Tarıkın peşinden gitmesi şoför olduğunu bildiği için elinde bir sandıkla gelmesi herkesin bütçesine göre yardım etmek isteyenler olabilir demesi beni çok etkiledi.Kızı sevmiyorum.Ama iyi biri.
Tarıkın uyuyamayıp kendi kendilerine konuştukları, Nazın odasına kapısına gitmesi onun tlf konuşmasını dinlemesi Belkıs hanımın gelmesi.A birde gülüşlerim ta sana duyuldu demesi güzeldi. Sonra Mertin işini mesleğini anlatırken Nazın Tarıka bak abi sen de şoförlük yap.Dedikten sonra mertin ve pınarın emeğe ve emekçiler hakkındaki konuşmalarına bittim. :happy0064 ...
Tarıkın okulu sessizce gezişi Atatürk portresine bakışı ki arkadaşların dediği gibi sessiz konuşu çok özeldi.
Frangmanda merakla beklediğimiz Nazın Tarıkı öptüğü sahnede evet Naz her ne kadar abi kardeş öpücüğü olsada çevrelerine karşı;Tarıkın dediği gibi kardeş gibi arkadaş gibi değildi. Ben değil tabiki bunu birinci ağız Tarık öyle söyledi.::good: Nazın ikimizde aynı anda istemiştik demesi...:happy0064 ooo Tarıkın yüzünü güldüren sahne.:happy0064 naz çok sağol iyiki söyledin.
Nazın tarık senin bana yaptığını şimdi ben sana yapıyım deyip ne öyle kolumu çekmeler kardeşler şefkatle çeker senin gibi kıskançlıkla şehvet... ne kıskançlık...demesi çok güzeldi.Sonra arabadan inmeden önce arkadaş olalım demesi.Ama eğer istemiyorsan söyle demesi de çok hoştu.Tam iniyordu ki kapının arkasında da Naz orda öylece kapıyı çalmasını bekliyor.Tak hulusi bey...
Ya hakikaten bunları yalnız bırakmak lazım.Tarık_naz imzası gibi.Bu şarkılar olmazsa telefonlar çalmazsa arkadaşlar aramazsa bunlar çok romantik olacaklar ya bırakmıyorlar.
Tarıkın yaptığı iyilik.Gözleri ışıldıyarak ve kimsenin bilmediği halde Merte teşekkür ederlerken tarıkın hala mutlulukla alkışlaması işte bu bizde onu alkışlayalım.:happy0064
Naz büyük bir ihtimalle anladı.Anladı ama beni düşündüren Tarık yarışa devam edecek.
Eminim daha çok konuşacaz bu bölümü..
deeply1985
18-01-07, 22:32
ben bu bolumde pekte mutlu olmadım arkadaslar bence naz sankı bu hayranlıgı bıraz abarttı tamam tarık naz sahnelerı cok guzeldı ama cok kısaydı ve romantızım cokazdı bence ve bıraz acayıp olcak ama ben bu mertı hıc sevmedım ve kıskandım galıba...
izlediğimiz bölümü çok beğendim.çok önemli konulara değinilmiş.dizimizin kalitesi bu bölümde kendini daha iyi gösterdi.barışımızın oyunculuğunu çok beğendim.okulda gezinirken verdiği duygular çok iyiydi.barşımızın önü çok açık
bu bölümde daha iyi anladım.senaristleri ve tüm dizi ekibini kutluyorum.BARIŞ AKARSU resmi sitesinde devamlı rekor kırılıyor.
yalnız benim bittiğim yer, tarığın naz'ı öpmemek için kendini zor tutmasıydı.
naz hanım arkaya geçermisiniz lütfen, patron şoför ilişkisine geri gönmek istiyorum. ÇÜNKÜ ANCAK O DURUMDAYKEN KENDİMİ TUTABİLECEM
burcin_kaplan
18-01-07, 22:38
beni endişelendiren şimdi 20 bin ytl yi nasıl geri vericek wermesi lazım yarışamayacağına göre? umarım bu bi sorun yaratmaz belginden ister 20 bini..ki umarım ister yoksa ne yapıcak bilmiyorum..
bu arada naz bişeylerden şüphelendi ama sonra kendine saçmalama naz o şöförlük yapıyor ödemesini nasıl beklersin ne kadar salaksın gibi cümle kurucak we merte hayran kalıcak gene bana kalırsa..allahım çocuğa bak o kadar para vermiş onu bile saklıyor diye düşüneceğini zannediyorum dünmez demeyin söz konusu kişi NAz...
ayrıca bi senaryo değişikliği olduğunu düşünüyorum uzamadan kaynaklanan çünkü ben pek bi gerilim göremedim bizimkiler arasında..
ceza_cansu
18-01-07, 22:39
naz hanım arkaya geçermisiniz lütfen, patron şoför ilişkisine geri gönmek istiyorum. ÇÜNKÜ ANCAK O DURUMDAYKEN KENDİMİ TUTABİLECEM
Ya ben tam Tarık arabayı durdurunca 2. öpüşme geliyor dedim ama olsun.Bu söylediği sözde çooooook güzeldi.
burcin_kaplan
18-01-07, 22:40
ne kadar öyle düşünmek istesemde.. bence onu öpme açısından söylemedi..Ağızından yanlış kelimeler döküleceği için söyledi sinirlenmişti çünkü..tabi bu sinir çok kısa sürdü o ayrı:)
benim görüşüme göre, bu bölüm gelecek bölümler için bir çok flashback içerecek sahneler içerdi...gelecek bölümlerde kahramanlarımızın hikayelerinde flashback yapılacagında bu bölümdeki sahnelerin bazılarına dönülecek..bu bölümde bile aynı bölüm içindeki sahnelere flashback yapıldı o derece yani :)
gelecek bölümler için, bana kalırsa naz, tarık'ın 20.000 ytl verdigini farketmiş durumda..zaten bir kaç bölüm öncesindeki yarışın oldugu bölümlerde de sadri nin değil tarık ın yarıştıgını anlamıştır muhtemelen bence..anlamış derken söz konusu karakter naz olunca anlamış kelimesini "şüpheleri var" olarak değiştiriyorum :)
emin olacagı bölüm ayşe nin parasının tarık değil de başka biri(belgin hanım) tarafından ödendigini öğrendigi sahne olacak..o zaman tarık ın 20.000 ytl bagışı yaptıgını okul bahçesindeki sahnelere flashback yaparak anlayacagız..böyle işte..ne çok flashback dedim yahu..sevgiler..
we merte hayran kalıcak gene bana kalırsa..allahım çocuğa bak o kadar para vermiş onu bile saklıyor diye düşüneceğini zannediyorum dünmez demeyin söz konusu kişi NAz...
ayrıca bi senaryo değişikliği olduğunu düşünüyorum uzamadan kaynaklanan çünkü ben pek bi gerilim göremedim bizimkiler arasında..
bölümü izleyince gerçekten rahatladım. çünkü naz'ın merte hayranlığı, sadece mertin diğer erkeklere nazaran biraz daha nazik olmasından mış. yoksa naz'ın tarığı kıskandırmak için çaba harcayacağını sanmıyorum. zaten denedi ve başarılı olamadı ," telefon kapalıyken konuşmalar falan" :)
bizim aşıkların birbirine olan aşklarında en ufak bi toz tanesi kadar bile azalma olmamış. hatta naz'ın duyguları körüklenmiş. tarık ise artık kendini zor tutar halde ve şoförlüğünü ortaya koyup bu patlayacak olan duygularına bi süre daha engel oluyo. ne de olsa ikisi de anladı artık "ANA YOLA ÇIKTIKLARINI"
iyi geceler herkese
TEK kelime ile harika bir bölümdü yine.. bu diziyi neden sevdiğimi bir kere daha anladım bunu bize tekrar gösateren ekibe teşekkürler .. hayata dair her konu vardı bu bölümde zaten hepimizin beğendiği hoşnut olduğu bir bölümdü .. nazla tarık ilişkisi tarığın itirafına doğru sürükleniyor gibi geldi bana tarık itiraf edecek naz tüm kapıları açtı .. girmek kaldı tarığa .. :img-yes: en çok beğendiğim yer tarığın nazın kapısını dinlemesi ve belkısın tarığa görev kutsaldır demesiydi .. en çok orda güldüm... :img-hyste mesaj içerikli bir bölümdü okul konusu hariç ..cep telefonu konusuna dikkat çekilmeye çalışıldı bence nazın tarığı arayıp hadi kapıyorum tel yazıyor demesi ... ümitin filize konuşmak yerine çağrı atması .. sadrinin mesaj atması daha önceki bölümlerde böle üzeri çizilmiyordu bu konuların .. banamı öle geldi bilmiyorum ama kulağına cep teli yapışık gezenlerin alması gereken mesajlar vardı sanki ...
tekrar teşekkürler ekibe BARIŞ AKARSU nun sesini özledik bu kodar suskun kalması sanki muhteşem bir şarkıyla dönecek gibi bir hava yaratıyor umarım öle olur .. sevgiler ..
pas.si.on79
18-01-07, 22:46
ne kadar öyle düşünmek istesemde.. bence onu öpme açısından söylemedi..Ağızından yanlış kelimeler döküleceği için söyledi sinirlenmişti çünkü..tabi bu sinir çok kısa sürdü o ayrı:)
evet... arkadaşlar şimdi kafam karıştı.
Lütfen hatırlatabilirmisiniz en son ne demişti de Tarık birden durdurdu da ..
Lütfen arkaya geçin yoksa ben kendimi tutamayacam dedi.
Çünkü ben de sinirlenmemek için dediğini düşünmüştüm.Ne olmuştu.
arkadaşlar lütfen cevap verin.
Bölüm için güzel demek yetesiz bence.... gerçekten ÇOK GÜZEL di.
Herkes aynı sahnelere takılmış. Aynı sahneler beğenilmiş ve takdir edilmiş.
Ben öğretmen değilim... ama birçok okulun maaş ödemelerini yapan bir bankada çalışıyorum ve inanın o durumda bir çok okulu geziyorum. Maaşım o okullara tek tek yardım edebileceğim kadar yüksek değil.Fakat bir yer varki onlar, ben ve benim gibilerin gönderdiği küçücük paralarla büyük işler yapıyorlar. Ayda 5 lira verseniz bile ne büyük bir bağış yapmış olacağınızı düşünemezsiniz... Lütfen arkadaşlar hazır hepimiz bu moddayken birazda biz sosyal mesaj olup yağalım....
Eğitim gönüllüsü olmak zor değil..... neresi olduğunu anladınız.... hadi birde o siteyi ziyaret edin.... bakın neler var oralarda....
burçin, karıştırma şimdi siniri falan şurda ne güzel olumlu taraftan bakıyoruz olaya. :)
"hayatta aklıma gelmezdi, karşılık verdiğime pişman olacağım" bu sözünden hangi anlam çıkar bilmiyorum ama bana göre orda naz'ı öpmemek için kendini zor tuttu, ve böyle düşünmeye devam edecem :)
arkadaşlar onu bunu bilmem ..ben bu bölümde ağladım,güldüm,aşkın heyecanını flörtün tatlılığını hissettim..aşkın yaşı yoktur vecizesinin gerçekliğini yaşadım..yardımseverliğin bir insana ne kadar haz verdiğini hissettim..veeeeeeee en güzeli ''en güzel iyilik gizli yapılandır ''cümlesinin altındaki o çok önemli insani mesajı hissettim.çok teşekkürler yalancı yarim ekibi.bu gece bizi mest ettiniz..:)
bir şey söylemeden geçemiyeceğim..bu dizide büyük ustalar döktürüyor..genç ve yetenekli eğitimli oyuncular döktürüyor..ama sevgili barış akarsu bu ilk tecrübesinde çok içten oynuyor.duyguları o kadar güzel veriyorki..ben ona burdanda kocaman bir teşekkür sunuyorum.hiç abartmadan adeta yaşayarak mimikleri vede gözleriyle bu duyguları yaşattığı için..
Bence de orada yani arabada Tarık kendisiyle savaştı hem Naza kızmaman hem de zamanlama açısından,yan gitmelere gereken biryer var hemen sonuçta,uygun olmayan sinirli bir anında birşey yapmak istemedi.Çünkü o anda öpse vs veya bişi dese sonradan Naz ona kök söktürebilirdi çünkü dağda kendine hakim olamayıp nazı öptüğünde olanları gördü.Bir anlamda çelişkiler yaşadı içinde o kısa sürede tarık.
burcin_kaplan
18-01-07, 23:00
burçin, karıştırma şimdi siniri falan şurda ne güzel olumlu taraftan bakıyoruz olaya. :)
"hayatta aklıma gelmezdi, karşılık verdiğime pişman olacağım" bu sözünden hangi anlam çıkar bilmiyorum ama bana göre orda naz'ı öpmemek için kendini zor tuttu, ve böyle düşünmeye devam edecem :)
:):)
bende herşeyde kötü tarafı düşünmeye başladım bu huy nerden geçtiyse bana:)
Bu bölüm aslında bizimkileri fazla göremesekte o araba sahnesi sayesinde bütün bölümü sevdim bile diyebilirim:)
bu arada ilk tarıkın yemeğe geldiğinde mertin yanına nazı oturtmamak için yaptıklarınada çok güldüm:) bu arada naz tarıkı iki kez öpmüş fragmanda birini gösteriyordu kıza bi öpücükte yetmio artık:)
.veeeeeeee en güzeli ''en güzel iyilik gizli yapılandır ''cümlesinin altındaki o çok önemli insani mesajı hissettim.
eger yerli deizilerde de yabancı dizilerdeki gibi her bölüme numara yerine isim verilseydi, bu bölüme "en güzel iyilik gizli yapılandır" ismi yakışırdı
Sıkca Tarık ve Naz sahneleri göremesekde çok güzel bir bölümdü Tarık ve Naz'ın arabadaki diyalogları, Hacer ve Belgin arasında geçen konuşma okul sahnesi üç kafadar'ın sarhoşlukları ama biz bu gidişle daha çok bekleyeceğiz itirafları.
Evet hepimizi beklediği gibi Mert bizi şaşırtmadı son derece sakin yapıcı duyarlı bir çocuk Naz hoşlandı Mert'den ama duygusal anlamda değil onun yaptıklarından etkilendi zaten gözü Tarık'dan başkasını görmüyor one öpüştü öyle abi diye, diye :D Pınar öyle kendi halindeydi bu akşam Tarık'ın hiç umrunda da değildi okadar çok Naz'ın Merte olan davranışlarını takip etmekle meşguldu ki nerdeyse Pınar'ın varlığından bile haber yoktu.
Tarık sevgili Tarık okulu dolaştığında onun gözlerindeki hüzün banada yansıdı çok duygulandım Naz o parayı yardım sandığına Tarık'ın koyduğunu anladı peki ne olacak şimdi yarışmayacağı için söz verdi annesine peki parayı nasıl geri götürecek. Yoska parayı okula bağışladığını annesinne söyleyerek ondanmı isteyecek sanmıyorum ama nasıl bir yol bulacak bakalım ne demişti annesi hayatta belki herşeyimiz tam değil yarım yamalak ama tam olan birşey var oda para.
Hulusi Hacer ananın söylediklerinden sonra acaba Tarık'ın yurt dışına çıkma yasağını kaldırırmı dersiniz.
Bölümü izleyince çok sevdiğim bir filmden bir replik aklıma geldi bu bölüm hakkında hissettiklerim için.Filmde adam kadınla olmaktan dolayı ne kadar mutlu olduğunu anlatmak için şöyle diyordu "SENİNLE OLMAK BUZ GİBİ BİR KIŞ SABAHINDA YANAN ŞÖMİNENİN KARŞISINDA UYANMAK GİBİ" ...işte ben de bu bölümü izlerken tıpkı bu replikteki gibi hissettim.Bunca kötülüğün kan-revan içinde geçen dizilerin arasında tıpkı sıcak bir şömine gibiydi benim için.YÜREKLERİNİZ ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN YALANCI YARİM EKİBİ..:happy0064 :happy0064
bir şey söylemeden geçemiyeceğim..bu dizide büyük ustalar döktürüyor..genç ve yetenekli eğitimli oyuncular döktürüyor..ama sevgili barış akarsu bu ilk tecrübesinde çok içten oynuyor.duyguları o kadar güzel veriyorki..ben ona burdanda kocaman bir teşekkür sunuyorum.hiç abartmadan adeta yaşayarak mimikleri vede gözleriyle bu duyguları yaşattığı için..
alkış simili bumu arkadaşım :happy0064 :happy0064 :happy0064 yürekten katılıyorum .. iyiki barış akarsu yu tanıdık oyuncu yönüylede diyorum :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
:):)
bende herşeyde kötü tarafı düşünmeye başladım bu huy nerden geçtiyse bana:)
Bu bölüm aslında bizimkileri fazla göremesekte o araba sahnesi sayesinde bütün bölümü sevdim bile diyebilirim:)
bu arada ilk tarıkın yemeğe geldiğinde mertin yanına nazı oturtmamak için yaptıklarınada çok güldüm:) bu arada naz tarıkı iki kez öpmüş fragmanda birini gösteriyordu kıza bi öpücükte yetmio artık:)
evet naz iki kez öpmüş ama fragmanda sanki daha uzun öpmüştü gibi geldi bana, çünkü dizi de o kadar uzun öpmedi. birazdan diziyi yeniden izleyince bakarım artık nasıl öpmüş :)
bu arada inşallah samim'e bişey olmamıştır. en son şangadanak düşüp bayılmıştı. yine çok komikti ya.
ceza_cansu
18-01-07, 23:08
bu arada naz tarıkı iki kez öpmüş fragmanda birini gösteriyordu kıza bi öpücükte yetmio artık:)
Ya bende bölümü izlerken aynen öyle dedim.Naz'ı artık bir öpücük kesmiyor:):)
Bende fragmanda sanki Naz daha uzun öpüyor diye görmüştüm ama belkide yavaşlatmışlardır o kısmı.Ya da iki öpücüğü birleştirmişlerdir sırf bize ipucu vermemek için.
pas.si.on79
18-01-07, 23:10
Evet iki öpücük.Gerçekten çok güzel bir bölümdü.
Yine bu bölümden de bahsetmesinler bakalım. Sevgili star tv.Çünkü dizi başlamadan önce dakikalarca bir mankenin hangi ünlüyü nasıl şaraba benzettiğini anlattı.Böyle bir diziden bahsetmeyebilirlerde baksanıza çok önemli haberler var.
en güzel iyilik gizli gizli yapılandır değil mi..bu ekip başka bir ekip...Yalancı Yarimin bu bölümdeki mesajları saymakla bitmez. arkadaşın biri yakalamış en basit telefon olayı bile.....Diğerleri zaten açık ve tüm arkadaşlar bahsetti.
Tabi bu hususları insanların gözüne sokar gibi değilde böyle içten ve ince düşüncelerle anlatıkları için tüm senaryo ekibine,yönetmene,oyunculara kısaca emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
EMEĞE SAYGI
arkadaşlar onu bunu bilmem ..ben bu bölümde ağladım,güldüm,aşkın heyecanını flörtün tatlılığını hissettim..aşkın yaşı yoktur vecizesinin gerçekliğini yaşadım..yardımseverliğin bir insana ne kadar haz verdiğini hissettim..veeeeeeee en güzeli ''en güzel iyilik gizli yapılandır ''cümlesinin altındaki o çok önemli insani mesajı hissettim.çok teşekkürler yalancı yarim ekibi.bu gece bizi mest ettiniz..:)
Aynen bu duyguları hissettim...Verdikleri mesaj çok özel ve güzeldi...Bastıkları parmak mühür gibiydi...Saygılar...sevgiler...tüm ekibe...HELAL OLSUN...:happy0064 :happy0064
bu aksam yazicak halde degilim...ama tesekkur etmeden gecmiyecem....o okul sahneleri o kadar beni duygulandirdi ki hala agliyorum.
ben ilk okulum'u Iran'da okudum...bende devlet okullara gittim-annem her zaman baska okullara karsiydi-
o gunlerimi hatirladim..bazi arkdaslarim mali durumlari iyi olmadi icin bende onlar gibi davraniyordum,hic bir farkimiz olsun istemedim
o gunleri hatirladim,dostlarima hatirladim, orda da imakanlrimiz cok azdi ama hepimiz mutluyduk....yalanci yarim ekibine kutluyorum....tesekkurler
diziye ilgili yorumlar yarin gelecek...:)
whiteangel
18-01-07, 23:12
Ben bu yorumun altına imzamı atarım. Bu bölüm için teşekkür yetmez, kelimelere sığmaz, herşeyiyle muhteşem bir bölüm izledik. Yarın tekrar izledikten sonra daha detaylı yorum yazmayı istiyorum...:good:
burcin_kaplan
18-01-07, 23:13
Ya bende bölümü izlerken aynen öyle dedim.Naz'ı artık bir öpücük kesmiyor:):)
zaten tarık bi yanlız dawranış dedi öpücüğe direk aklı gene dağ ewine gitti kızın:) dağ ewindeki görüntüleri geldi aklıma benimde..seninle bir dakikayı söylerken tarıka bakıp o sırıtışı geldi aklıma o bölümü hatırlıyorsunuzdur heralde:) o nasıl bi sırıtıştı ya..belki 1-2 saniye sürmüştür ama çok önemli bi gülüştü gerçektende, eğer dikkat etmeyen warsa 20. bölümü açın seninle bir dakikaya gelin ve nazın mimiklerine dikkat edin diyorum başka bişe demiyorum ..neyse konu dağıldı ben ne diyordum ya:)
haa hatıraladım:) naz bence şuan herşeye hazır tarık onu öpse itiip tokat falan atacağını düşünmüyorum..yani aynı dağ evindeki gibi bişe bekliyor sadece bence şuan..
Bölümü izleyince çok sevdiğim bir filmden bir replik aklıma geldi bu bölüm hakkında hissettiklerim için.Filmde adam kadınla olmaktan dolayı ne kadar mutlu olduğunu anlatmak için şöyle diyordu "SENİNLE OLMAK BUZ GİBİ BİR KIŞ SABAHINDA YANAN ŞÖMİNENİN KARŞISINDA UYANMAK GİBİ" ...işte ben de bu bölümü izlerken tıpkı bu replikteki gibi hissettim.Bunca kötülüğün kan-revan içinde geçen dizilerin arasında tıpkı sıcak bir şömine gibiydi benim için.YÜREKLERİNİZ ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN YALANCI YARİM EKİBİ..:happy0064 :happy0064
benzer bir sahne 1933 yapımı ve şahsımın hayranlıkla bir çok kez izlediği "queen christina" filminde de vardı...
greta garbo ispanyol elçisiyle kaldıgı hanın sabahında tüm odayı bir daha unutmamak için ezberine alır..her eşyaya dokunur...bu geceye dair her şeyi, en ufak şeyi bile hatırlamak istiyorum der..sonrasında bertulocci "the dreamers" filminde de bu sahneye atıfta bulunmuştur..
farkında olarak veya olmayarak yalancı yarim de bu filme çok tatlı bir gönderme yaptı bence 20.bölümde..medea nın yazdıklarından sonra farkettim..hımm..sevgiler..
Benim dediğim replik de Rock Hudson ve Doris Day'in unutulmaz filmi Pillow talk yani Yastık sohbeti filminden nden teletabi :)
Benim dediğim replik de Rock Hudson ve Doris Day'in unutulmaz filmi Pillow talk yani Yastık sohbeti filminden nden teletabi :)
50 lerin yabancı romantik komedilerine çok uygun bir format yalancı yarim dizisininki aslında..izleyince insana doris day i "que sera sera" şarkısını "some like it hot" filmini marlyn monroe yu ya da "roman holiday" filmini anımsatıp altmışların yabancı şarkılarını dinleme isteği uyandırıyor..hatta dinliyorum da downtown u petula clarktan.. (smiley koymayı da beceremiyorum bir türlü)..çok keyif alıyorum buradan bu akşam..hepinize sevgiler arkadaşlar..
pas.si.on79
18-01-07, 23:25
Naz artık itirafı Tarıktan bekliyor.... bu bölümde de bu kesinleşti.Tarık anlaşıldı Naz Nazlı bir kız... Senin söylemen lazım. Senin açık açık konuşman lazım.
Şarkılarda yok artık Tarıktan...Tarık biraz cesarat:img-yes: :img-yes:
samim: inanmıyorum, ay demek o vahi beyin şoförü olan sürme gözlü, aslan yeleli, karayağız delikanlı, senin evlatlık kızın öz abisi, ay bendeki şansa bakar mısın, bi daha göremeyecem diye kararlar bağlarken şak diye karşıma çıkıverdi.
sürme gözlü, aslan yeleli, karayağız tarık. :)
burcin_kaplan
18-01-07, 23:32
Aslında naz arkadaş olmak istiyor musun diye sorduğunda bence tarık orda söylemeliydi olmak istemediğini naz o kadar belli ettki bişeler beklediğini..kapıyı açıp tekrar kapaması içerde o kadar beklemesi hepsinde bi anlam wardı resmen..
bu arada bence tarıktan şarkı dinlemeyi özletmeye çalışıyorlar bize ve başarıyorlarda gerçektende:) nazda özler heralde..ben özel bi zamanda şarkı söylemesini istiyorum çünkü bu kadar zaman geçmişken boş bi zmaanda şarkı söylerse olmaz ortama şarkı cuk diye oturmalı..
samim: inanmıyorum, ay demek o vahi beyin şoförü olan sürme gözlü, aslan yeleli, karayağız delikanlı, senin evlatlık kızın öz abisi, ay bendeki şansa bakar mısın, bi daha göremeyecem diye kararlar bağlarken şak diye karşıma çıkıverdi.
sürme gözlü, aslan yeleli, karayağız tarık. :)
Off sorma o kısmı valllahi gülmekten karnıma ağrılar girdi :) :) Tarıkın başıan bir b u gelmemişti az daha o da gelecekti."Samim ve Tarık sizi mutlu günlerinde aralarında görmek isterler"..bırrr..töbeee..tak tak tak(tahtaya vurma efekti) :) :) :)
50 lerin yabancı romantik komedilerine çok uygun bir format yalancı yarim dizisininki aslında..izleyince insana doris day i "que sera sera" şarkısını "some like it hot" filmini marlyn monroe yu ya da "roman holiday" filmini anımsatıp altmışların yabancı şarkılarını dinleme isteği uyandırıyor..hatta dinliyorum da downtown u petula clarktan.. (smiley koymayı da beceremiyorum bir türlü)..çok keyif alıyorum buradan bu akşam..hepinize sevgiler arkadaşlar..
aslında eski türk filmlerinin formatına bakıldığında hoolywoodun o eski muhteşem filmlerinin etkisi görülür..ben o filmleride eski trk filmlerinide keyifle izlerdim.ve o eski türk filmleri,türkanlı,hülyalı,filizli o eski türk filmleri sanki başka bir türk toplumuna hitap ediyormuş gibi geliyor..o dönemin insanlarına ne oldu..? yazlık sinemaların ağzına kadar dolduğu dönemlerin insanları şimdilerde acımasız şiddet sahnelerini,ağdalı vede silahlı sahneleri izliyorlar..aslında sosyolojik anlamda insan yapısının bozulduğunu görüyorum.işte bizler gibi o toplumun arasından itekaka çıkmayı başaranlar aynı tadı hissetiren bu naif diziide belkide o dönemi yaşıyorlar..
evet şimdi izleyince farkettim. fragmandaki öpme ile, dizideki öpmeler arasında fark var, fragman da bi kere uzun uzun öpüyo ama dizide 2 kere kısa kısa öpüyo. sanırım fragmandaki öpme fragman için özel çekilmiş.
demek ki naz tarığı 2 kere değil 3 kere öpmüş :)
Canım Barış'ım her zamanki gibi harikaydı.
Bu sözlere eklenecek birşey kalmadı sanırım ama Barış Akarsu Merve Sevi ve tüm oyuncu kadrosundan Yalancı Yarimde emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler perşembeyi benim için haftanın en güzel günü yaptığınız için bütün bir gün saattin 20.00 olmasını beklerken geçmeyen zamanda dizi başladıktan sonra sanki bir an yaşamışcasına çabuk geçen ve her seferinde heyecandan kalbimi deli çarpsada, mideme kıramlar girsede kimi zaman sinirlenip kimi zaman Tarık'ın gözlerindeki hüzün beni kahretsede, bazen hüzünden bazen gülmekten gözlerim yaşarsada bana yaşattığınız tüm bu duygular için sonsuz teşekkürler. Bu duyguları ben her hafta yaşıyorum ama ne dense bu akşam çok doldum çok.
pas.si.on79
18-01-07, 23:36
Aslında naz arkadaş olmak istiyor musun diye sorduğunda bence tarık orda söylemeliydi olmak istemediğini naz o kadar belli ettki bişeler beklediğini..kapıyı açıp tekrar kapaması içerde o kadar beklemesi hepsinde bi anlam wardı resmen..
bu arada bence tarıktan şarkı dinlemeyi özletmeye çalışıyorlar bize ve başarıyorlarda gerçektende:) nazda özler heralde..ben özel bi zamanda şarkı söylemesini istiyorum çünkü bu kadar zaman geçmişken boş bi zmaanda şarkı söylerse olmaz ortama şarkı cuk diye oturmalı..
ya hiç sorma çok özledik.Naz da özlemiştir.Hulusi gelmeden önce Naz kapının arkasındayken Tarık git o durumda en anlamlı şarkını söyle orda....
:img-in_lo Artık bundan sonra bekliyoruz.
Nazın Doğum günü yaklaşmasın
ben kısmen doğuda duğup büyüyüp yaşayan biri olarak tarık o okulu gezerken farklı duygularla izledim tarığın gezdiği okul biizim burdaki okulların çok iyi hali .. tarık gezerken duvarlara baktı dökülmüş boyalar rütubetten küf tutmuş duvarlar .. bizler öle okullarda okuduk tarık kalörüfere dokundu gülümsedi kaldı kalörüfer vardı ama yanmıyordu .. bizim sınıflardada soba vardı ama yanmazdı hademeyi beklerdik gelsede yaksa diye yanmayan sobanın etrafına çevrilirdik belki yanar ısınırız diye çocuk aklı işte .. bana tekrar o günleri yaşattığı için ekibe tekrar teşekkürler .. donan kalbleri belki biraz olsun ısıttığı için ... :happy0064 :happy0064
Şimdi gelelim uzun uzun yorumlarımıza.
Tarık'ın annesinin yanıan gitmesi:
Tarık'ın annesi ile telefon ile konuştuğunda ve Samim'in Belgin Hanım'ın "Aklımı kaçıracağım Tarıkkk" demesi ile antenlerinin kalkması birden heyecanlanması çok komikti. Bu konu aslında hoşuma gitmesede yine de Samim'in o halleri öldürdü beni gülmekten. "Ay kız doğru söyle o mu geliyor" deyişi hala kulaklarımda :D
Samim: "Ay kız insan bir haber verir, şu halime bak PASAKLI NURİYE'YE benziyorum ( burda yerlere yatıyordum )" . Dur bi üstüme başıma çeki düzen vereyim.
Tarık: Anne, Kim o senin yanındaki?
Belgin: Pasaklı Nuriye!
Tarık: Kim o tanımadığımız bir akraba mı?
Belgin: HAYIR AMA OLMAK İÇİN CAN ATIYOR :D
zuahhaha diyorum kahkahalar ile gülüyorum hala ama umarım Samim'im Sadri'yi Tarık olarak görmesi ve bayılması ile Tarık hayranlığı son bulur :D Tabi Belgin'in oğluşunu kaptıracak göz var mı, hemen Tarık'ı geri gönderdi aslında iyide oldu Tarık'ında aklı Naz'ların yanında iyi
Meşhur abiyi beklerken!
Naz'ın burdaki tavırları ve lafları benim hoşuma gitmedi. Ne bileyim bu yemek olayı beklediğim gibi çıkmadı galiba daha olaylı bekliyordum ama olmadı. Ümit'in her potundan ve esprisinden sonra bir mezeyi önermesi ayrı bir komikti :D Meze demişken Ümit'in Naz ile uğraşacağım diye söylediği laflar üzerine Pınar'ın Naz'ı korumasıda ayrı bir olaydı. Naz daha aynı akşam Pınar'ı evden göndermek için uğraşıyordu, kızıyordu Tarık'ı için birşeyler yapmasına ama maşallah Naz'ı Naz'dan çok koruyan bir kız var. Pınar gerekten iyi bir kız. Eğer gerçekleri öğrendikten sonrada aynı iyiliğini ve samimiyetini koruyabilecek mi göreceğiz? Ama biraz şüphelerim var sanki Pınar'da bir cadılık hissediyorum
Ayrıca Naz'ın Tarık'ın gelmediği zamanlarda onu düşünmesini beklerdim içses olarak. Ama o Mert için süslenmeyi tercih etti. Tabi meşhur şaşkınlıktı o güzelim iltifatlardan sonraymış anlamış olduk ama yinede o sahne hoşuma gitmedi. Naz sanki gönlünde biri yokmuşta etkilenmiş gibiydi!
İşte meşhur abimiz gelir:D Ben Mert'i sevdim. Sevdim çünkü dürüst birisi, sevdim çünkü Bilgisayar Mühendisi :D,sevdim çünkü Cenk, Bora gibi karakterlerden sonra doğru düzgün girmiş ilk zorlu rakip olacak Tarık'a .... Ama ben Naz'ın MASAL KAHRAMAN'IN demesi Mert için çok sinir bozucu idi!
Tarık restoranta geldiğinde arabayı almak için gelen görevlinin tanıması ve tanımaması için para vermesi iyi olmuş. Çünkü tanınan birisinin her yere rahat rahat girip çıkması ve kimsenin tanımaması kötü bir ayrıntı olurdu.
Filiz: Aaaa Naz bak abin geldi.
Tarık: Özür dilerim biraz geçiktim
Ümit: Ablam yine ne işler açtı başına.
Tarık: Her zamanki gibi!
Mert: Hoşgeldin Tarık .
Tarık: Hoşbulduk.
Mert: Geç otur, uzun uzun sohbet edeceğiz senle bu gece
Ümit: Eee ne olsa ortak bir yönünüz var vede ner an YENİLERİ eklenebilir!
Bence burdaki diyalogtan anladığım Ümit artık Naz ile Tarık arasındaki yakınlaşmanın hatta daha fazlasının farkında. Ve imalar etmeye hatta sorgulamaya başlayacak gibi:D Tabi bu diyalogtan sonra "acılı ezme" esprisi süper gitti :D Malum konu tam acı soslu olmaya başlamıştı heheh
Tarık: Naz'ım sevgili kardeşim, sne şöyle geçsende biz Mert Bey ile yan yana otursak
Naz: Gerek yok abi ben burda gayet iyiyim
Tarık: Ama duydun biz Mert Bey ile uzun uzun sohbet edeceğiz, öyle arada birileri varken..
diyo ama Naz'da tık yok. Ah be güzelim Tarık kıskandığını seni tüm erkek sineklerden uzak tutmak istediğini daha nasıl anlatsın anlamıyorum ki:D
Pınar: Tarık gel yanıma otur
dediğinde Naz'ın kalkıp yer vermesini beklerdim. Pınar'ın yanına oturturmamak için kalkar tamam abicim gel sen buraya otur demesi ayrı keyifli olurdu ama yapmadı :D
Naz'ın Mert'in mesleğnin güzelliğindne ve öenmindne bahsedip sonra sen hala "direksiyon salla" demesi resmen Tarık'ı aşağılamak oldu! Bak sen şöförsün ama birileri Yüksek Bilgisayar Mühendisi ( bu mühendisliğin yükseği nasıl oluyorsa) diye kıyaslaması ve aralarındaki bu dile gelememiş aşkın tek sebebide bu der gibiydi!!!
......................
oyy yorumdum...devamı az sonra:D
akşam yemeğinde abi kardeşın(pınar-mert kardeşler)in naz a verdikleri ders niteliğindeki sözleri es geçmeyelim arkadaşlar..naz ın "bak mert bilgisayar mühendisiymiş..sen hala direksiyon salla" sözleri üzerine mert in ve onu tamamlayan pınarın alın teri akıtılarak yapılan her mesleğe saygı duyulması gerektiği söylevi de güzeldi..zaten bunun üzerine naz kırdığı potu anlayarak abiciğinin yanağına iki öpücük kondurdu..
burcin_kaplan
18-01-07, 23:44
direksiyon salla" demesi resmen Tarık'ı aşağılamak oldu! Bak sen şöförsün ama birileri Yüksek Bilgisayar Mühendisi ( bu mühendisliğin yükseği nasıl oluyorsa) diye kıyaslaması ve aralarındaki bu dile gelememiş aşkın tek sebebide bu der gibiydi!!!
....................
ewet bide bunun dışında fark ettinz mi bilmiyorum ama arabadada sanki biraz aşağıladı gibi geldi bana müştemilattan duyuldu galiba sesim derken..
çünkü sanki onu demeden önce başka bişe diycekti birden o lafı ağızına tıkadı we müştemilatı kattı araya..
Farkında mısınız Naz sürekli Tarık'a SEN BİR TANESİN diyor :D
Beynine ve kalbine o kadar yer etmişki sürekli bunu tekrarlıyor. Bende öpücük sahnesini tekrar izledimde gerçekten bir başka öpmüş:D Tarık'ın dediği kadar bilmediği başka birşeyler var gibi:D
aslında eski türk filmlerinin formatına bakıldığında hoolywoodun o eski muhteşem filmlerinin etkisi görülür..ben o filmleride eski trk filmlerinide keyifle izlerdim.ve o eski türk filmleri,türkanlı,hülyalı,filizli o eski türk filmleri sanki başka bir türk toplumuna hitap ediyormuş gibi geliyor..o dönemin insanlarına ne oldu..? yazlık sinemaların ağzına kadar dolduğu dönemlerin insanları şimdilerde acımasız şiddet sahnelerini,ağdalı vede silahlı sahneleri izliyorlar..aslında sosyolojik anlamda insan yapısının bozulduğunu görüyorum.işte bizler gibi o toplumun arasından itekaka çıkmayı başaranlar aynı tadı hissetiren bu naif diziide belkide o dönemi yaşıyorlar..
kesinlikle katılıyorum son cümleye...bu dizinin en büyük artısıdır yetmişler türk sineması havasını yansıtması bence..o dönemin romantik komedilerini şimdi hayranlıkla yüzlerce kez tekrarlanmasına ragmen izleyenler bence de bu diziden en büyük keyifi alanlar..
o dönemin insanlarının şimdi dönüştüğü duruma gelince, kanaatimce her dönemin yaşam koşulları o dönemin insanlarının sosyal ve kültürel yaşantısını etkiliyor..şimdiki koşullar insanları farklı kılıyor tabi ki eskilerden..her yeni nesil kendi stilini yaratıyor bir şekilde..yetmişlerdeki nesil aşk söz konusu oldugunda bambaşkaydı tabi ki...bir sultan filmi geliyor gözlerimin önüne..yine diziyle aynı ismi taşıyan emel sayın ın pazarcı minur ozkul'un kızı oldugu ve zengin tarık akan ın abisi metin akpınar gidene kadar ona nişanlılık yaptıgı film geliyor..bir çok film geliyor..
özlemleri bir nebze gideren bu dizi umarım bu tadını kaybetmez...hep böyle kalıp bize yetmişler yeşilçam romantik komedilerini 50 lerin hollywood romantik komedilerini anımsatır,yaşatır ve bu dönemde de o tür özlenen aşkların var olabilecegini göstermeye devam eder..sevgiler..
Hulusi-Vahi ve Teo'nun mapushane görüntülerine çok güzeleceğimi düşünüyordum amabeklediğim kadar komik gelmedi belki tekrar izlediğimde daha hoşuma gider.
Ama pısırık Vahi'nin sonunda kendine gelmesi ve bir tepki vermesi iyi oldu. Tamam dostluk, arkadaşlık ve 5 bin dolarlık bir kredi var ama yine de bu kadar ezilme olmaz dimi:D
Hele Hulusi'nin Vahi'lere geldiğinde suratına kapıyı, perdeyi kapaması çok güzeldi. Oralarda bayağı güldüm. Bu bölümde kısada olsa Belkıs Hanımı görmek güzeldi. Özlemişm açıkcası görmeyi alışmışım demekki:D
naz: benim okulum yok ama MASAL KAHRAMANIMIN var
şekil a da da görüldüğü gibi naz'ın hayranlığı masal kahramanlığı kadar. sadece masal. :img-hyste
bu hayranlık ileri düzeye çıkmayağı sonucunu çıkardım, naz'ın o cümlesinden sonra
pas.si.on79
18-01-07, 23:57
ewet bide bunun dışında fark ettinz mi bilmiyorum ama arabadada sanki biraz aşağıladı gibi geldi bana müştemilattan duyuldu galiba sesim derken..
çünkü sanki onu demeden önce başka bişe diycekti birden o lafı ağızına tıkadı we müştemilatı kattı araya..
hayır.orda bir aşağılama yoktu.Çünkü orda,Tarık mert bey size telefonda mı söyledi dedi o da evet dedi.Sonra şimdi kelimeleri tam hatırlamıyorum ama gülüşlerinden bahsetti.O da evet derken aklına geldi.Nasıl duydu bunu gibisinden.Tarıkı kapının arkasında olduğunu bilmediği için ondan durakladı.
Tarık: Eeee kısmetse dönüş ne zaman Mert bey
Mert: Mert bey değil, Mert..
Tarık: Eee kısmetse dönüş ne zaman Mert :D
Naz: Abiii.. Kısmetse derken snaki dönmesini istemiş gibi oluyo ayıp oluyor.
Tarık: EEE DÖNÜŞ NE ZAMAN MERT :D
Bu kadar belli edilir Mert'in gitmesini istediği. Tarık ne diyeceğini, ne yapacağını gerçekten şaşırdı Naz'ın Mert hayranlığı çıkınca. Aslında burdan da anlıyoruz ki Naz'ın sevgisinden emin değil! Her an başka birisine gönlünü kaptırabileceğini her an kaybedebileceğini düşünüyor.
meltem-cmbl
18-01-07, 23:59
ben ancak şimdi yorum yapabiliyom bu bölüm çok güseldii bu dizi harika ya bayılıyorum hem çok komik hem çok romantikk nazla tarık her bnirbirlerine bakışalrında kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyoo
meltem-cmbl
19-01-07, 00:01
Bu kadar belli edilir Mert'in gitmesini istediği. Tarık ne diyeceğini, ne yapacağını gerçekten şaşırdı Naz'ın Mert hayranlığı çıkınca. Aslında burdan da anlıyoruz ki Naz'ın sevgisinden emin değil! Her an başka birisine gönlünü kaptırabileceğini her an kaybedebileceğini düşünüyor.
ya bu sahnede çok güldümm yaaa çok komik ti ya eee dönüş ne zaman:img-hyste ya nazda anlasın artık tarık o kadar belli ediyorr
bu arada ince bi ayrıntı da olsa okulun adı dizide geçmiş.
FATİN HOCA İLKÖĞRETİM OKULU. pınar'ın elinde bağış sandığı varken çok az gösterildi isim. artık gerçek mi bilmiyorum.
pas.si.on79
19-01-07, 00:02
evet çok komikti orası gülmekten kırıldım. Kaçıncı kez hatta bir iki kez daha dedi.E e dünüş ne zaman mert.
Bir de evet Nazı kaybetme korkusu var.Gecede uyayamadı zaten.
valla arkadaşlar bu haftanın replikleri çok güzeldi.Tekrar izlemek istiyorum çok güzeldi. you to be den ne zaman izleyebilirim
ceza_cansu
19-01-07, 00:04
Ya Tarık burda Merti resmen kovmaktan beter etti.Çok belli etti kıskançlığını ama Mertten bir yanıt gelmedi.İyikide gelmemiş.Bu okul olayına girilmesi daha iyi oldu.Ben sevdim Mert'i.Daha adamdan hiç bir zarar gelmeden ne zaman gidiceğini bilmemek daha iyi.Gerçi nedense Mertten diğer karakterler gibi bir zarar gelmicek gibi geliyor bana ama belli olmaz.
Ben de 'leri sayan Naz acaba o "dönüş ne zaman Mert?" cümlesini Tarık kaç kere dedi saydı mı acaba? :) :)
pas.si.on79
19-01-07, 00:11
Ya Tarık burda Merti resmen kovmaktan beter etti.Çok belli etti kıskançlığını ama Mertten bir yanıt gelmedi.İyikide gelmemiş.Bu okul olayına girilmesi daha iyi oldu.Ben sevdim Mert'i.Daha adamdan hiç bir zarar gelmeden ne zaman gidiceğini bilmemek daha iyi.Gerçi nedense Mertten diğer karakterler gibi bir zarar gelmicek gibi geliyor bana ama belli olmaz.
Tarık iyi yaptı valla ne olursa olsun....O sıralarda çok sevindim.çok güldüm.
Evet çok iyi olduklarını gördük.Hatta iyinin de ötesinde ince düşünceli oldukların.Ama hem mert için hem pınar için bunu söylemek için biraz erken gibi geldi bana.Çünkü ilk başta Ümit her ne kadar espiri de yapsa adın gerçek mert mi çıkar kimliğine bakalım dediğinde sanki biraz tedirgin oldu gibi geldi bana ama tabi bu senaryo ekibine bağlı.Nasıl yönlendirecekleri.onların da bir sırrı var gibi ama neyse izleyecez görcez.
Ayrıca pınar sanki filmlerdeki kötü kızları yani sevenleri ayıran vardır ya aslında o karakterlere daha uygun gibi geldi. Şaşırtma olabilir.Olmayabilir de....
pas.si.on79
19-01-07, 00:15
Ben de 'leri sayan Naz acaba o "dönüş ne zaman Mert?" cümlesini Tarık kaç kere dedi saydı mı acaba? :) :)
kesin saymıştır... Naz bu cin gibi... Ah bir de illaki Tarıktan duymak istemese
ama ya haklı aferin naz.
whiteangel
19-01-07, 00:18
Arkadaşlar star tv nin ana sayfasındaki ankete katıldınız mı? Bu güzel dizimizi hakettiği yerde görmeliyiz ne dersiniz?
Tarık-Naz Arabada-1
Naz: Ne o küsmüyüz? Hiç konuşmuyorsun?
Tarık: Yoo konuşalım da ne olarak konuşacağız bilemedim!
Naz:Ne demek o?
Tarık: Şimdi patron-şöförmüyüz, iki can dostumuyuz, abi-kardeşmiyiz ya da bilmediğimiz başka birşey miyiz?Birbirine karıştı hepsi
Naz: Pardon o son söylediğin neydi?
Tarık: Hangisi?
Naz: Bilmediğimiz başka birşeymiyiz gibi bir laf ettin
Tarık: İşte bilmiyorum
Naz: Neyi?
Tarık: Başka birşey miyiz?
Naz: Ne olabilir ki?
Tarık: İşte bilmiyorum..
Naz: İşte durum ne gerektiriyorsa o'yuz Tarık!
Tarık: O zaman lütfen gerektiği zamanda gerektiği gibi davranalım! Birbirine karıştırmayalım lütfen
Naz: Pardon ne zaman karıştırdım ki?
Tarık: Dün mesela, yemekte
Naz: Yemekte tam bir abi-kerdeş gibiydik bence
Tarık: Bir an dışında
Naz: Hangi an?
Tarık: Hangi an olduğunu boşverin, sadece daha dikkatli olun
Naz: Ne diyorsun sen?
Tarık: Boşverin
Naz: Hayır boşvermiyorum bir laf ettin gerisini getir. Hangi an?
Tarık: Öptünüz hani
Naz: Gayet masumane
Tarık: HıHı :D ( dağ evi aklıma geldi :D)
Naz: Ne hıhıhıhı
Tarık: Nerden sapacaktık?
Naz: Var biraz daha. Neydi o hıhıh?
Tarık: Mert beyden aldınız galiba adresi
Naz: Evet. Bir soru sordum?
Tarık: Telefonda verdi herhalde
Naz: Evet sağolsun gece aradı uzun uzun tarif etti.
Tarık: Çok eğlenceli bir yerde herhalde okul bayağı bir güldünüz
Naz: Ya öylediii. Demek ! Taa müştelemiyattan duyuldu kahkahalarım:D
telefon çalar Mert arıyordur :D
Naz: Alo, yirmi dakikaya kadar ordayız tamam. Sonra kahkaha atmalar:)Ama telefon kapanmıştır
Tarık: YEMEZLER TELEFON KApADI :D Burdan duyuyorum meşgul sesini
Naz: KULAĞINIZDA PEK HASSAMIŞ!!!
Bu konuşmalar gerçekten çok güzeldi. Tarık'ın o öpücüğü ne kadar önemsediğini bir kez daha anlatmış oldu aslında. Naz'da az çakal değil. Kulağında pek hassasmış diyerek dün gecede onu dinlediğini ima etti bence :)
son sahneyi bi kere daha izledim. orda mert o zarf benim değil dediğinde naz direk tarığa bakıyo. mert ikinci kez benim değil deyince, orda naz, tarığın sabah niye okula geldiğini ve parayı onun koyduğunu kesinlikle anlıyo. yoksa niye öyle baksın tarığa. eğer anlamasa bakacak bi durum yok çünkü.
merhaba,
malesef bugünkü bölümü izleyemedim.
okuduklarım bölümün beklenti üstü geliştiğini gösteriyor. gerçekten iyiye işaret.
dün de demiştim 27. bölüm 3. sezon başlangıç bölümü ve başlangıç bölümleri her zaman önemlidir, geleceğe dair olayların nasıl ilerleyeceği konusunda ipuçları taşır.
umarım kısa zamanda nette izleyebilirim, eklenmesi uzun sürmez inşallah.
gelecek hafta gece tekrarını kaçırmamak için şimdiden program yapacağım.çarşamba geceleri oluyordu değil mi tekrarlar?
Kıskançlık ve komedi üzerini dönecek bir bölüm beklerken hayatın gerçeklerinin bizlere en duygusal yönleriyle aktarıldığı hepimizin kalbin de ince bir sızıya neden olan bir bölüm izledik.Eminim hepimiz vicdanımıza küçük bir temasta bulunan o sahneleri izlediğimiz de şöyle bir iç hesaplaşmaya girmişizdir.En azından şu soruyu kendimize sormuşuzdur.Hergün hayatımızın biryerinde cereyan eden bu tarz olayları farketmemiz için illa bazı şeylerin bizlere gösterilmesimi gerekiyor.Sakın yanlış anlaşılmasın dizimizin bu konuya olan duyarlılığına ben de sizler gibi hayran kaldım.Benim demek istediğim neden bazı şeyleri kendimiz göremiyor başkalarının bizim yerimize görmesini bekliyoruz.Umarım bu akşam birçok evde bu konular düşünülmüş ve sadece düşünülmekle kalmamış somut adımlar atılmak için de kararlar alınmıştır.Tek umudum bu.
Gelelim dizimizin analizine.Açıkçası bu akşam en çok beğendiğim ve geceye de damgasını vurduğunu düşündüğüm sahne Tarığın tek bir kelime bile konuşmadan tavırlarıyla ve bakışlarıyla bizlere herşeyi anlatmasıydı.Buda şunu gösteriyor ki cilalı cümleler kurmadan da sadece bir parça samimiyetle neler başarabiliriz.Alınması gereken en güzel mesajlar dan biri de buydu bence.Hatta Tarık bu akşam doğru birşeyler yapmak adına bazen kişisel problemlerimizi geri plana atmamız gerektiğini göstererek ben merkezli yaşayan insanlara da en büyük dersi vermiş oldu.Tabi anlaya bilene.
Tabi bizlere aktarılmak istenen onca mesaj arasın da Tarık ve Naz da izleyicilere romantizm ve kıskandırma adına küçük demetler sunmayı da ihmal etmedi.Hele okul dönüşün de araba da yaşanan ve öpüşmenin karşılıklı istege bağlı olarak gerçekleştiği itirafına kadar giden bölüm romantizm adına bir parça da olsa bizi tatmin etti.Ama Tarığın da Naz'ın öpücük konusunda ki düşüncelerini öğrenene kadar ki tavırları açıkçası beni biraz düşündürdü.Hem hareketleriyle hem de söylemleriyle sona doğru hızlı adımlarla geldiğini açıkça belli etti bence.Oyunun ne kadar çıkmaz bir yola sürüklendiğini , artık buna bir son verilmesi gerektiğini anladı ve bu durum onda huzursuz bir ruh hali yarattı.Tabi bu ruh halin de Mert'in çok iyi ve donanımlı biri olmasının ve Mert'ten ve yaptıkların dan kendisinin de etkilenmiş olmasının da rolü büyük.Naz'ın Tarığın tavırlarını belirtmeye çalışırken sonu şehvetle bağlanan açıklamaları ise beni güldüren en güzel sahneler den biriydi.
Son olarak şunu söyleyebilirim ki söylemlerin küçük alınan mesafelerin aynı oran da büyük olduğu bir bölüm izledik bence.Tabi bu ifadem hem verilmek istenen mesajlar hem de Tarık-Naz ilişkisi adına geçerli.Mesajlar adına diyorum yalın ve abartısız anlatımla aktarılan ama büyük anlamlar içeren sahneler izledik bu akşam.Tarık ve Naz açısından bu konuyu ele alırsak da paylaşımların az ama itirafların(Naz'ın duygularını kabullenmesi)büyük olduğu bir bölümdü bu...
Naz bu akşam Tarığa arkadaşlık muhabbetini sonlandırmak istiyorsan bana söyle cümlelerini kurarak rengini iyice belli etti ve topu Tarığa attı.Bakalım ilerleyen bölümler de Tarık bu topu en kısa sürede gole çevirebilecek mi yoksa herzaman ki gibi taca mı atacak...:img-wink:
nerden izlediğin link verme ihtimalin var mı
tv kartı ile kaydediyorum bölümleri, kayıttan izledim.
kara inci, yorumun harika olmuş. hayatın gerçeklerini hiç de dizide sırıtmayacak bi şekilde ifade ettiler, hatta kendi geleceklerini bile bu işe katarak, bu toplumsal mesele ile dizi uyumunu harika yaptılar.
son paragrafında çok doğru bi laf ettin, naz, topu tarığa attı. sen ne zaman istersen ben hazırım demeye getirdi. bu demek oluyor ki, naz artık tarıkla bi ilişki yaşamaya kendisini hazır hissediyo. bu çok büyük bi gelişme. tabi bunda mert ve pınar'ın katkısı büyük ihtimal oldu. özellikle de yemek sırasındaki muhabbette.
tarık, genel de topu gol yapmaya çalışıyo ama topu sürekli taca atmıyo, yan hakem hep ofsayt veriyo. :img-wink: yoksa tarık da çok iyi gol yapma tekniği var :)
pas.si.on79
19-01-07, 00:52
ya çok doğru kara inci.Şimdi ilişkilerine hani şu başka birşey miyiz konusunda ad vermek tarıkta bitecek...
Yalnız birşey sorcam .Sanki Filiz Mertten hoşlandı gibi. Ümite büyemen lazım falan... Eyvah Ümit ne yapacak şimdi ümit için zor anlar yaşanacak sanırım.
Ness bu arada replik yazmışsın teşekkürler.Umarım devamı gelir.
ya çok doğru kara inci.Şimdi ilişkilerine hani şu başka birşey miyiz konusunda ad vermek tarıkta bitecek...
Yalnız birşey sorcam .Sanki Filiz Mertten hoşlandı gibi. Ümite büyemen lazım falan... Eyvah Ümit ne yapacak şimdi ümit için zor anlar yaşanacak sanırım.
Ness bu arada replik yazmışsın teşekkürler.Umarım devamı gelir.
Hoşlanmak değil de Ümiti kendine yakın buluyor ve ondan hoşlanıyor ya Filiz istiyor ki bence o da biraz olgun davransın.
Aslın da bu repliklerin devamın da kendini gösteren ve Mert'in cümlesine bir ay önce diye başlaması üzerine Tarığın gitmekte geç kalmışsın deyişinin de ayrı bir tadı vardı...:img-yes:
tarık ve naz arasındaki araba sahnelerini özledik dedik dedik. çok güzel 2 tane araba sahnesi ile her ne kadar tarık naz sahnesi az olsa da, okula gidiş gelişindeki konuşmaları, tüm bölüme yetti.
tarık birazcık konuşmayınca naz hemen "küsmüyüz" diyo, bunlar ayrı kaldıklarında nasıl dayanacaklar bilemeyiz. ayrıca arabadaki replikler yine şahaneydi.
önce tarık işi aşka getirdi
patron şoför, canayakın dost, abi kardeş, bilmediğimiz bazı şeyler.
ardından naz işi aşka getirdi
öfke, sinir, kıskançlık, şehvet.
ikisi de son kelimelerinde hissettikleri ve yaşamak istediklerini söylediler. önce naz, sorguladı "bilmediğimiz şeyleri" , sonra tarık "şehvetle öpme" arasında süper bi bağlam kurarak rovanşı aldı.
akıl oyunları bu oluyo galiba :)
bu arada tarığın dağdaki öpme mevzusu açılınca işi yine "hıhı" ya getirmesi tam bi akıl oyunuydu. ve naz'a "ikimiz de aynı anda istedik" cümlesini söyletti.
tarık, genel de topu gol yapmaya çalışıyo ama topu sürekli taca atmıyo, yan hakem hep ofsayt veriyo. :img-wink: yoksa tarık da çok iyi gol yapma tekniği var :)
Bu söyledğin de haklılık payı olsa bile şunu unutma ki futbol da hiçbir zaman teke tek oynanmaz.Maçlar da herzaman başka oyuncular ve hakem vardır.İşte önemli olan yanlı bir hakeme ve sert bir oyun anlayışına rağmen oyuncunun bütün becerisini gösterip sonuca gitmesidir.Tarık her ne kadar gol pozisyonu yaratmakta güçlük çekmese de son vuruşlar için biraz daha çalışması lazım...:img-yes:
Bu söyledğin de haklılık payı olsa bile şunu unutma ki futbol da hiçbir zaman teke tek oynanmaz.Maçlar da herzaman başka oyuncular ve hakem vardır.İşte önemli olan yanlı bir hakeme ve sert bir oyun anlayışına rağmen oyuncunun bütün becerisini gösterip sonuca gitmesidir.Tarık her ne kadar gol pozisyonu yaratmakta güçlük çekmese de son vuruşlar için biraz daha çalışması lazım...:img-yes:
bence önümüzdeki maçlara baksak daha iyi olacak. o zamana kadar tarık bu form düşüklüğünden kurtulur ya da zamanlamasını çok iyi yapıp yan hakeme yakalanmadan pozisyonu gole çevirir ne dersin. :img-hyste
Şehvet yaaa! dimi Nazdan bu kelime nasıl çıktı şaştım.Kızın bilinçaltı çarşamba pazarı gibi vallahi karman çorman oldu :) :)
bence önümüzdeki maçlara baksak daha iyi olacak. o zamana kadar tarık bu form düşüklüğünden kurtulur ya da zamanlamasını çok iyi yapıp yan hakeme yakalanmadan pozisyonu gole çevirir ne dersin. :img-hyste
Umarım senin dediğin gibi olur.Benim de temennim o yönde.Tabi şuda var ki pozisyonu gole çevirmekle Tarığın işi bitmiş olmuyor.Şu son zaman da hakemliğe soyunmuş olan Naz'ın pozisyona yakın durup golü iyi tahlil etmesi lazım.Neme lazım son anda bir problem çıkarıp(şoför-patron fobisi tutup) düdük çalmayı seçebilir ve golü geçersiz sayabilir...:img-yes:
27. bölümün ardından....
ne aşk ne romans nede başka birşey... bu akşam ki bölüm " iyilik gizli yapılınca güzeldir" sözü hatırına izlenir.. neler populer kültürün dişlerinde övünmede ki.. infak denilen dininde baskın şekilde üzerine vurgu yaptıgı yardım bile reklam olarak kullanıldığı günlerde değil miyiz..?! maşetlere düşmüyor mu hayır sever sanatçı ve iş adamları.. yani yabancısı mıyız bunların.. tabiki hayır..!! 1400 sene önce resulun söylediğini sağ elinizin verdiğini sol eliniz duymasın sözünü nede güzel bir olay içerisinde gördüm.. hayırda yarışınız sözünü dizimde, bir ümitte bir filizde gördüm, bir tarıkta gördüm.. ne kadar susamışız bu manzaralara meğer.. öyle haz aldım ki.. hele tarığın ki.?!. yoklukta vermeyen varlıktada vermez sözünü doğrular gibiydi.. gerçekten toplumuzda ihtiyaç sahibi o kadar insan var ve o kadar rahmet bekleyen eller var ki vermeye alışmak lazım.. onun tadı çok farklı.. birilerinin yüzünden bir tebessüm olabilmek, birileri için umut olabilmek ?! bundan öte mutluluk var mıdır.. sanmıyorum..!!
dizimizin onca romansa onca komedi onca itişme kakışma arasına bu gerçeğide sepiştirmesi bizleri mest etti.. tüm ekibe sevgiler hemde kuçak dolusu.. evet iyilik gizli yapılırsa güzeldir.. öyleki sağ elinizin verdiğini sol eliniz bilmesin.. yapında denize atın korkmayın bilmesede balıklar, bilir halik demişler.. bu kısım kanayan yaralarımızdan..!!!
efendim her zamanki tatlı problemimiz devam ediyor.. insan neden saklar sevgisini ölümden korkmadığı için mi ?! hayat kısa ve an'da insana ait.. bizimkiler bu gerçeğe inat, hala farklı atmosferlerin içendeler.. ama gözler yüreğin resmidir.. dile gelmesede bazı kelimeler, gözler insanı ele vermekte.. nazın bakışlarında yada tarığın sürmeli gözlerinde bunu görmek mümkün. alem kabul etmişte, bir kendileri kaldı.. yakında onlarında inadı kırılır..! ama gece uykusuz bırakan, kendi kendine konuşturan, kendini unutturan ve seni kapılar bile dinleten aşktan başka ne olur ki.?!. sevmek böyle birşey galiba..!!.
komedi olarak doyduğumuz bölümlerden.. hapishane sahnelerine diyecek laf yok.." lan 4 ayda bir kara treni öğrenemedin "sahnesinde yerlere yattım.. kara tren. kara tren.. kara tren.. birleri ha patladı patlayacak derken hulusi bey koptu.. şeker samim kısa bir anda olsa göründü görünmeside bizi güldürmeye yetti...
ama eksikleride söylemek lazım.. iç ses ama sakronize iç ses gerçekten bayma noktasına geldi.. hulusi ve tarık arasındaki soğukluk gerçekten uzadı.. o kadar ki itiraf sahnesini bile geçtim.. bir an önce o buz dağının erimesi beklentisindeyiz.. zira tekelioğlu karekterinin diziye akması ancak bu yolla olur.. ve vahi hulusi sahnelerde, bundan sonra mümkünse tarığı koymasınlar zira bu kareler çok yaşandı ve artık tat vermiyor..
sondakika
whiteangel
19-01-07, 02:36
merhaba,
malesef bugünkü bölümü izleyemedim.
okuduklarım bölümün beklenti üstü geliştiğini gösteriyor. gerçekten iyiye işaret.
dün de demiştim 27. bölüm 3. sezon başlangıç bölümü ve başlangıç bölümleri her zaman önemlidir, geleceğe dair olayların nasıl ilerleyeceği konusunda ipuçları taşır.
umarım kısa zamanda nette izleyebilirim, eklenmesi uzun sürmez inşallah.
gelecek hafta gece tekrarını kaçırmamak için şimdiden program yapacağım.çarşamba geceleri oluyordu değil mi tekrarlar?
Evet bu bölümün tekrarı haftaya çarşamba gecesi saat 01.00 sıralarında. Kesinlikle kaçırılmaması, hatta tekrar tekrar izlenmesi gereken bir bölümdü.:)
sondakika, yorumun çok güzel ellerine sağlık.
son iki üç bölümdür şunu anladım ki tarık ve naz aşkını bize nasıl sindire sindire veriyolarsa, tarık ve hulusi barışmasını da sindire sindire veriyolar.
önce hulusi'nin ilk özlemini söylemesi, sonra tarığın, babası başında kısmen özür dilemesi, gece kulübü karşılaşması, kanepe arkası konuşması derken, hacer anne "sen böyleyken, oğluna kızmaya hakkın yok" diyerek baba-oğul barışmasına doğru gidiyoruz. itiraf sahnesi de barışma sahnesi de çok romantik ve çok duygusal olacağı kesin.
"Bu bir aşk dizisi mesaj verme derdi ne?" diyenler olursa, ki oluyor arada ,derim ki hep aşka dair kareler izledik itiraflar gelemese de bu bölüm de gönlümüzün farklı bir teline bam teline dokundu.BU güzelliği bu diziye çok görmeyelim derim.Son dakika çok güzel yorumlamışsın teşekkürler.
önce hulusi'nin ilk özlemini söylemesi, sonra tarığın, babası başında kısmen özür dilemesi, gece kulübü karşılaşması, kanepe arkası konuşması derken, hacer anne "sen böyleyken, oğluna kızmaya hakkın yok" diyerek baba-oğul barışmasına doğru gidiyoruz. itiraf sahnesi de barışma sahnesi de çok romantik ve çok duygusal olacağı kesin.
valla serdar bende artık senin gibi düşünüyorum.. aynen söylediğin gibi.. alıştıra alıştıra.. ve hakikaten duygusal yoğunluğu bir hayli yüksek kareler olacak... bu barışma sahnesi zorluk bakımından itiraf sahnesine kıyas bile kabul görmez.. itiraf, daha çetin ve daha zor olacak.. hele hele uzayan bir yalanın itirafı oldukça sancılıdır.. hemde çok.. insan vicdan, gönlü ve karşı tarafın insafı arasında sıkışıp kalır.. yüzdeki kızarıklık kırılan güvenin verdiği boşluk.. dahası ilişkide bir dönem noktasıdır o an....
ama ben tekelioğlu kimliğini örtmek için tüm bu haltı yedim.. eğer tekelioğlu olsaydım bana bakışın farklı olurdu.. sen sadece tarığı sevdin.. hiç birşey ve hiç birşeyi olmayan tarığı.. ama tarığı manalı kılanda naz'dı gerçekten.. anlamsız ve bir hiçe mana yükleyen naz'ın hisleriydi.. umarım bunları naz yer.. ne olursa olsun kazanan aşk olur derler.. bakacağız.. fakat ciddi bir hayal kırıklığı olacağıda kesin..
hayal kırıklığının temel sebebi, nazın iflah olmaz bir inatla herşey kötüye yorması.. tarık, tekelioğlu kimliğini örtmek için içine düştüğü yalan hayatı, umarım naz benime dalga geçmek için yaptı olarak algılamaz.. öyle ya naz bu?! ve o hışımla ne yapacağını kestirmek çok güç..!! fakat o karelerin heyacan seviyesi şimdiye kadar izlenilmiş cümle heyacanın toplamına denk olacak desek abartı olmaz.. bekliyoruz..
whiteangel
19-01-07, 03:01
Ben bu gece yorum yazmak istemiyordum ama, bu konuya değinilince yazmadan edemedim. Ben baba-oğul barışmasının çok yakında gerçekleşeceğine inanıyorum. Bu geceki bölümün ana teması iyilik yapmak ve eğitime destek vermek oldu. Çok yakın bir bölümde, belki haftaya, ya da bir sonraki haftaya barışma bölümü, aile ana teması ile işlenecek gibi hissediyorum. Böyle bir bölüm düşünülmüşse eğer cidden harika olur. Günlerdir itiraf-aşk-mutluluk diye tutturduk,ama bunların yan ögeler olarak işlendiği bu bölümden hepimiz çok memnun kaldık.Buna dayanarak aile temalı bir bölümün de çok iyi gideceğini umut ediyorum.
Şimdiye kadar yazılan yorumları okudum. Yorumların ortak noktası bu bölüm beklediğimizden daha çoğunu bulduğumuz,hatta zirve olmasa da zirveye yakın denecek düzeyde olduğuydu.
Benim özellikle dikkatimi çeken bir husus var. Dizideki bazı nüanslar ,abartılmaya, hatta karikatürize edilmeye çok uygun. Mesela Samim karakteri buna müsait.. Ancak işin kolayına kaçmadan fazla abartılmadan verilmesi büyük başarı.
Araba sahnesindeki bir detay beni çok etkiledi.Bilmem dikkat ettiniz mi?Naz ikimizde istedik ve yaptık sözünü söyledikten sonra Naz birden bire nasıl güzelleşti:) Tamamen fiziki olarak kastediyorum. Yüzü aydınlandı,rengi değişti.. Hele o bakışlar... Yönetmenim harikasınız tebrikler...:good:
Tarık okulu gezerken o duygularını sadece bakışlarıyla, gözleriyle bize yaşattı. Ben bunu cidden oyunculuk adına çok büyük bir başarı olarak kabul ediyorum. Sevgili Barış Akarsu sana kocaman alkışlar...:good:
Bu bölüm için yazılacak,söylenecek çok şey var daha..... Ama şimdi mutlu mesut uyku vakti:)
diziyi izleyemeyenler için, cumartesi güzel bi saatte tekrarı var.büyük ihtimal son bölüm tekrarıdır. duyurulur.
http://img443.imageshack.us/img443/9551/adsz50nw3.jpg
Araba sahnesindeki bir detay beni çok etkiledi.Bilmem dikkat ettiniz mi?Naz ikimizde istedik ve yaptık sözünü söyledikten sonra Naz birden bire nasıl güzelleşti:) Tamamen fiziki olarak kastediyorum. Yüzü aydınlandı,rengi değişti.. Hele o bakışlar... Yönetmenim harikasınız tebrikler...:good:
şimdi baktım ben de, dediğin kadar varmış "ikimiz de aynı anda istedik" dedikten yüz ifadesi çok tatlı olmuş.içinde sakladığı duyguları açığa çıkarmanın vermiş olduğu utangaçlık, yüzüne yansımış.
gerçekten de hem merve olsun, hem barış olsun ikisini de kutlamak lazım, anlık durumlardaki jest ve mimikleri mükemmel yapıyolar. barış, daha çok bakışlarıyla, merve de mimikleriyle hepimizi büyülüyo.
Bir de Tarık arabadayken babasına yakalanmamak için adeta araba içinde kaybolduğu ve o haldeyken kullanmaya çalıştığı sahne de çok şekermiş yahu :) Hulusinin kendi kendine gittiğini sandığı arabanın ardındna bakışı ve sonra "Hulusi dün sen ne kadar içtiysen bir daha içme" demesine çok güldüm ben :) :)
herşey bir tarafa naz ve tarık birbirleriyle didişmek için söyledikleri kardeş
yalanından dolayı son derece iyi ve kaliteli iki arkadaş adayını kaybedecekler..bence pınar ve mert gibi insanlar gerçekten iyi arkadaştır.bana arkadaşını söyle durumu .. kardeş olmadıkları ortaya çıkınca oyunlarıda ortaya çıkacak; pınar ve mert kendileriyle dalga geçildiğini düşünerek kırılacaklar.. açıkçası hiç hak etmeyen 2 karakter..
gunaydin arkadaslar..yaa benim kacirdigim bir yer oldu dun dizide.pinarlarla hep beraber yemek yerken,umit aptal espriler yapip duruyodu kendince.peki sonradan ne dedide filiz sinirlenip masayi terketti?sirf o kismi kacirmisim baktigimda filiz ve umit konusuyolardi parkta.biri bana anlatabilirmi acaba lutfen?
gunaydin arkadaslar..yaa benim kacirdigim bir yer oldu dun dizide.pinarlarla hep beraber yemek yerken,umit aptal espriler yapip duruyodu kendince.peki sonradan ne dedide filiz sinirlenip masayi terketti?sirf o kismi kacirmisim baktigimda filiz ve umit konusuyolardi parkta.biri bana anlatabilirmi acaba lutfen?
mert ten kimlik istedi.daha önce kandırıldık bakalım adın doğrumu dedi.(Bora vakası yani) Filiz de bozuldu..
günaydın arkadaşlar:) dün geceki bölümün yarattığı mest etkisi şahsımda devam etmekte:) nerden başlasam bilmemki..gözümün önünden bütün kareler geçiyor..o güzelim mesaj dolu okul sahnelerinin yarattığı duygusal etki bir yana,tarık ve nazın araba sohbetleri öylesine anlamlıydıki,hani fragmanda dış ses aşkları aşikar demişti ya ..yani ramak kalmıştı itirafa:)= eh hulusi eh ne işin vardı orda senin..o sahneler süperdi ama hulusi şaşkın şaşkın vahinin evinin etrafında dört dönüyor...tarığın aklı hayalinden geçmez babasını orda göreceği:)) kabus gibi çıkıverdi orda:)))hele o arabanın içine gömülüp geri geri kullanırken hulusinin tepkisi süperdi..oğlum hulusi sen cidden alkolü fazla kaçırmışın..bundan sonra bırak içmek kolonya bile sürmeyeceğim demesi:)))
komedi,drama,aşk bu kadar dozunda ve tatında ancak böyle verilir..dünkü bölümde nazın teli daha çok çaldı..tarığın kulağını kapıya dayaması vede belkısa yakalanması pek hoştu:),vahnin belkısın odasına girip belkısı kendine çekip bana çay yap demesi evlere şenlikti:)))))ya o kadar çok hoş replik vardıki akla geldikçe yazılacak..samimin pasaklı nuriye ruh haline ne demeli:)))çok güzeldi çooookkkk:)
herkese gunaydin...dünki bölüm bence yine çok güzeldi, daha sakin bir bölüm oldu gibi geldi bana.Ama birşey beni çok rahatsız etmeye başladı o da Mert ve Pınarın iyilik meleği olmaları.daha önce Bora vardı ama kötüydü,yalancıydı ondan nefret etmek çok kolay oluyordu ama Mert çok iyi ve insan ister istemez Naz ve Tarıga cok kızıyor bu iyi insanları kullandıkları için.Pınar da abisi gibi iyi biri çıktı o yüzden dün sanki o yalanları ben söylüyormuşum gibi kendimi suçlu hissettim.keşke bu ikili biraz bora ve melisa gibi olsaları o zaman gönül rahatlığı ile yalanlarını izlerdik.ben zarf için okul müdürü Merti tebrik edince tamam dedim işte bu da yalancı çıkıcak ama tam tersi oldu cocuk açık açık "zarf benim değil "dedi.bu arada Tarığın da yarışacağı kesinleşmiş oldu böylece.bir arkadaş "baba oğul barışması yakındır" diye yazmış bence de öyle bu sayede Tarık o yarışa katılabilir zaten ama bakalım nasıl gidebilecek yurtdışına.
bir de bu iki kardeş hiç mi şüphelenmiyorlar yaa hangi hizmetçi Naz gibi hergün fönlü saçlar,full makyaj ve son moda kiyafetlerle geziyor.üstelik bunların patronları da kötü sözde!!! her dakika izliler, kafalarına göre izin veriyorlar kendilerine ! keşke benimde öyle kötü patronu olsaydı:)
dünki en komik sahne bence Vahi'nin Belkis hanimi kendine çekip "git bana bi çay koy" demesiydi:img-hyste
dizidizidiziler
19-01-07, 09:39
Arkadaşlar, ilk bölümünden beri seyrediyorum diziyi. Foruma pek yazmadım.
Ama ben bu kadar, eğlenceli, sıcak, doğal, ders veren, samimi, komik ve harika replikleri olan bir dizi daha seyretmedim. Bayılıyorum bu diziye. Her karakter ayrı bir hoş.
En güzel karakter tabii ki Tarık. Harika... Naz'a bakışları mükemmel. O baktığında ben mest oluyorum vallahi. Naz kusursuz güzellikte, o gözler dudaklar...
İkisinin arasındaki bağ ve aşk şu anda yayınlanan hiçbir dizide yok ve o elektrik de kimselerde yok...
Replikler süper kim yazıyorsa çok ince bir espri anlayışı var. Bu dizi çok daha fazla ilgiyi ve övgüyü hak ediyor ama almıyor...
Olsun biz değerini biliyoruz ya o bize yeter...
Bu arada en çok güldüğüm sahnelerden biri Vahi'nin Belkıs'a bana çay yap demesi. Çok şeker adam ya. Aklına gelen isteğe bak!!!
Naz'ın Tarık'ın sevgisinden emin olmaması çok şaşırtıcı. aslında kensinlikle emin olmalı ve bilmeli..
Başından beri çocuğu tersliyor, işte benim Nazım bu. beni terslesin gibi laflar etti çocuk. en doğal haliyle seviyor Naz'ı bütün kaprisleriyle beraber...
3 katı maaş teklif edildi gitmedi, para verilmeyecek denildi durumları bozulduğunda gitmedi, kovuldu geri çağırıldı, gurur yapmadı hemen geri döndü, itlayan sevgili geldi uğraştı didindi gitmedi.
Bir de bu dizide araya giren ve kıskançlıkları körükleyen başka sevgili adayları oldu ama en çok sevdiğim şey dizi ile ilgili bu sevgili adaylarini çok fazla uzatmadılar ve hiçbir zaman Naz veya Tarık'ın aklı başkasına gerçek anlamda kaymadı.
Diğer dizilerde yeni sevgili adayıyla çıkıyorlar, beraber oluyorlar, evleniyorlar, çocuk bile doğuruyorlar.
Bizde sadece kıskandırmak için yapıldığı belli olan kısa flört dönemleri ve geçici adaylar var. Bu nedenle de dizi baymıyor ve ikisinin arasındaki aşkın gerçekliği bize tam olarak yansıyor...
Birbirlerine açılamamış olmaları bile bizi üzmüyor ve sıkmıyor..
Tekrar söylüyorum her anı harika bir dizi, kesinlikle bütün bölümler çekilip bir seri oluşturulmalı ve anı olarak saklanılmalı.
İleride çocuklarımıza bile izletebileceğimiz temiz saf komik ve harika bir dizi...
herkese gunaydin...dünki bölüm bence yine çok güzeldi, daha sakin bir bölüm oldu gibi geldi bana.Ama birşey beni çok rahatsız etmeye başladı o da Mert ve Pınarın iyilik meleği olmaları.daha önce Bora vardı ama kötüydü,yalancıydı ondan nefret etmek çok kolay oluyordu ama Mert çok iyi ve insan ister istemez Naz ve Tarıga cok kızıyor bu iyi insanları kullandıkları için.Pınar da abisi gibi iyi biri çıktı o yüzden dün sanki o yalanları ben söylüyormuşum gibi kendimi suçlu hissettim.keşke bu ikili biraz bora ve melisa gibi olsaları o zaman gönül rahatlığı ile yalanlarını izlerdik.ben zarf için okul müdürü Merti tebrik edince tamam dedim işte bu da yalancı çıkıcak ama tam tersi oldu cocuk açık açık "zarf benim değil "dedi.bu arada Tarığın da yarışacağı kesinleşmiş oldu böylece.bir arkadaş "baba oğul barışması yakındır" diye yazmış bence de öyle bu sayede Tarık o yarışa katılabilir zaten ama bakalım nasıl gidebilecek yurtdışına.
bir de bu iki kardeş hiç mi şüphelenmiyorlar yaa hangi hizmetçi Naz gibi hergün fönlü saçlar,full makyaj ve son moda kiyafetlerle geziyor.üstelik bunların patronları da kötü sözde!!! her dakika izliler, kafalarına göre izin veriyorlar kendilerine ! keşke benimde öyle kötü patronu olsaydı:)
dünki en komik sahne bence Vahi'nin Belkis hanimi kendine çekip "git bana bi çay koy" demesiydi:img-hyste
açıkçası ben şöyle düşünüyorum..ben pınarın olayı bildiğini düşünüyorum.ama ağbisi bilmiyor sanırım..yani henüz ağbisine anlatmamış olabilir.tarığın bir genç kızın duygularıyla oynacağına ihtimal vermiyorum..gece yatağında düşünürken bir arkadaş buldum onunda ağbisi iyilik meleği çıktı gibi bir laf etti..bence o cafede otururlarken tarık pınara bunu anlattı..yani o ilşkileri kimse kırılmadan bitirecekler gibime geliyor...
Günaydın arkadaşlar,
Ben de hala akşamki bölümün etkisindeyim. Sizlerin de yazdıklarınız gibi, içimizdeki tüm güzel duygulara hitap eden bir bölümdü. Bizi mutlu ettiler ve daha iyi bir insan olmamızı motive ettiler bence. Bölüm yorumunu sonra yapacağım ama ben de diziye emek verenlere teşekkür etmeden geçemeyeceğim.
Senaryo yine MUHTEŞEMdi. İnce espiriler, akılcı bağlamalar, akıcı gidişat... senaryo herşeyiyle harikaydı. Yazanların ellerine yüreklerine sağlık.
Yönetmen ve görüntü yönetimi de çok PROFESYONEL. Ben çekim açılarını ve kadrajlarını çok beğeniyorum. Dizimizi çok güzel yansıtıyorlar. Senaryoyu çok güzel destekliyorlar. Yönetmenin ve görüntü yönetmeninin de ellerine sağlık.
Oyuncular zaten tek kelimeyle OLAĞANÜSTÜ... Barış ve Merve bakışlarıyla mimikleriyle harikaydılar. Başta Bülent bey olmak üzere gençler ve tecrbeliler bütün oyuncular gerçekten çok iyi iş çıkarıyorlar. Hepsine teşekkürler.
Bir teşekkür de STAR TV'ye. Canımız dizimizi uzatma kararı nedeniyle :happy0064
açıkçası ben şöyle düşünüyorum..ben pınarın olayı bildiğini düşünüyorum.ama ağbisi bilmiyor sanırım..yani henüz ağbisine anlatmamış olabilir.tarığın bir genç kızın duygularıyla oynacağına ihtimal vermiyorum..gece yatağında düşünürken bir arkadaş buldum onunda ağbisi iyilik meleği çıktı gibi bir laf etti..bence o cafede otururlarken tarık pınara bunu anlattı..yani o ilşkileri kimse kırılmadan bitirecekler gibime geliyor...
inşallah dediğin gibidir o zaman herşey daha kolay çözülür ama bu şekilde Naz ve Tarık birbirlerine hız yapacaklar diye bu iki iyi insanı harcıyorlar ! ama Pınar biliyorsa abisine de anlatırdı ya da anlatmış çünki Mert sürekli "ikisini çok yakıştıyorum" felan diyor Naza.Bence Pınar bilmiyor ve Tarığa aşık oldu bile ee tabi abisi de Naza olacaktır! ikisine de yazık olacak:(
Ben de aynı şekilde düşünüyorum, Pınar bencede biliyor gibi ama ağbisi Pınar hep telefonda senden bahsetti seninle tanışmak çok istiyorum demesi biraz kafamı karıştırdı ( belki ağbisinede anlatmıştır.) Çünkü Tarık karakterine asla duygularla oynayan bir insan olacağını zannetmiyorum. Tarık herşeyi anlatmış ama Pınar yinede herşeye rağmen Tarıka aşıkta olabilir. Gönül bu.
pas.si.on79
19-01-07, 10:24
merhaba,
bu bölüm hepimizin aklıllardaN hiç gitmeyecek.Bir hafta boyu bunları düşünecez. nazın öpüşü,tarık -naz diyalogları,birbirlerine bakışları, bütün sahneleri ,Tarıkın okulu sessizce gezerken kendinden kattığı anlamlı ifade,okul md.en güzel iyilik gizli yapılanıdır derken Merte teşekkür edilirkn bile Tarıkın gözlerindeki o ışıltı ve alkışı,Belgin Hanımında gizlice yaptığı iyilik,Hacer Annenin Hulusiyi TArık a karşı yumuşaması için söyledikleri, Vahi Bey her nekadar Hulusinin krediler yüzünden ne derse desin yapması ama sözkonusu aşk olunca;Hulusiyi bile evden kovması ....
Yalnız benim aklıma birşey geldi.Şimdi Tarık parayı verince yarışa devam edecek. Setlerden, bir kaza sahnesi olacağı söylenmişti.Tarık mı yoksa demekten kendimi alamıyorum.
Günaydın arkadaşlar, güzel bir bölüm izledik yine... Yorumlara nerden başlasam diye düşünüyorum ve aklımda kalan son sahneden başlamayı seçiyorum. Tarık parayı okula bağışladı, Mert dürüst insanların yapacağı gibi paranın kendine ait olmadığını söyledi ve Naz paranın Tarık tarafından koyulduğunu anladı. Okula ilk gittiklerinde, sabah Tarık' ın okula yalnız olarak geldiğinin söylenmesiyle Naz' ın bu bağlanyıyı kurması sağlandı. Naz' ın Tarık' a son bakışı 'sen' der gibiydi. Mert' te aynı şüpheye kapılır herhalde ama Tarık' ın bu parayı nasıl tedarik ettiği konusuna açıklık getiremez. Naz ise paranın yarış sonucu kazanıldığını düşünecektir bence, Tarık' a hem kızacak (yarıştığı için) hemde takdir edecek (iyiliği için). Tarık' ın yaptığı şey çok güzel bir davranıştı ama 20 bin ytl' yi yarışmamak için geri vermesi bana daha mantıklı geliyor. Nedeni ise Tarık sabıkası yüzünden yarışamayacak anladığım kadarıyla, başını iyice belaya soktu; parayı yarışın iptali için kullansaydı ve yardımı daha sonra yapsaydı diyorum. Şimdi yarışamayacağına göre bu parayı nerden bulacak??? Ailesinden de istemez... Ayrıca Tarık' ın para Mert' ten sanılmasına rağmen gülümseyerek alkışlaması çok güzeldi ve içtendi. Okulu gezdiği sahne ise beni çok duygulandırdı, panonun yırtığını eliyle kapatmaya çalışması ve eğik duran Atatürk portresini düzeltmesi çok ince detaylardı.
Dile getiren arkadaşlara katılıyorum, Hulusi-Tarık yakınlaşması yakındır. Hacer Ana' nın bu haftaki dayağından sonra Hulusi bey oğluna karşı aşırı tepki gösterdiğini farkedebilir. Tarık' ın tek çekincesi zaten babasının tepkisi, onun barışmakla ilgili bir sorunu yok eğer bir sonraki karşılaşmalarında Hulusi daha sakin davranırsa barışma olabilir.
Arabadaki konuşmalar her zamanki gibi çok romantikti, bardaki öpücükte Tarık' ın aynı hisse kapıldığını söylemesi aralarındaki etkileşimin kanıtı. Zaten Naz da orada öpmeye doyamadı, bir öpücük kesmedi bizim kızı :) . Naz öperken Ümit' in bakışına dikkat ettim,