Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-4
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
ilahi, serdar kardeşim aaaa bak aramızda kalsın ha :icon_whis göründe sanacak büyükbaba ile sondakika antiyalancı yarimci :) :) :) yok yok biz eleştirmişsek bilirsin :img-wink: sevdiğimizdendir... sevdiğimiz dizinin öyle klişeler ortasında düşmesini sıradanlaşmasını istemeyiz.. biz yalancı yarimi hep farklı gördük bu kıvamını korumasını isteriz.. :img-cool2 o kadar güzel yazılarda yazdık.. eleştiri dozu yüksek yazılarda.. ee dost acı söyler boşuna dememişler yahu.. :icon_whis
gerek büyükbabanın gerekse benim derdim bundandır. böyle olsun canımızı yesinler.. :) :) :img-wink: yesinler helal olsun.. :good:
biliyorum canım sizin dizinin iyiliği için eleştiri yaptığınızı. bunu haklı olarak ve olması gereken durumu söyleyerek yapıyosunuz. sakın size "anti" falan dediğimi sanmasınlar. siz de öyle düşünmeyin, aaa olur mu öyle şey? sizin eleştirileriniz tabiki diziyi sevdiğinizden, ayrıca bişeye hep olumlu tarafından bakmak, ileriyi görmemize engel olur, siz bize bazı noktalarda ileriyi görmemizi sağlıyosunuz. ayrıca bunun için teşekkür ederim.
ebru.karaca
19-01-07, 15:17
Tarık: (kısık sesle) Hayatta aklıma gelmezdi karşılık verdiğime pişman olacağım.
Naz: Karşılık verdiğine ha? Sen karşılık verdin! Yani ilk hareketi ben yaptım, sen karşılık vardin? Pes!!
Tarık: Aynen öyle oldu.
Naz: Uydurma!
Tarık: Uydurmuyorum!
Naz: Uydurma! İkimiz de aynı anda istedik!!
.....
Naz: Sen biliyor musun ana yola nasıl çıkılacağını?
Tarık : Ana yola çıktık bile.
Naz: Ne duruyosun hala? Bassana!
...
Naz: Tek kelime etme! Aynen bas!
************************************************** **
İşte budur ya Serdar!
Çok teşekkürler. Harika replikler eklemişsin.
Bütün dizinin kilit noktası bu sahneydi. Arabadaki o sahnelerini kaç kez izlesem bıkmam :) :)
Ben Gamze demeyi tercih ederim. Teşekkürler..
ben de gamze demenizi tercih ederim ztn:)
bu arada bu gün 20. bölümün tekrarı warrrrrrr:happy0064
arkadaşlar yeni başlığımız hayırlı olsun ebrucuğum yine çok güzel detaylı özet vermişsin..sevgili sondakika ve sevgili büyükbaba bu bölümle ilgili yorumlarıyla benide mest ettiler:)))))nihayet bir bölüm hakkında ortak bir görüşe sahip olduk bunu sağlayan tüm ekibe teşekkürler:))
ve şimdide bana tuhaf gelen bir olayı paylaşmak istiyorum açıkçası bana garip geldi.siz ne düşünürsünüz diye merak ettim..hani adı you ile başlayan buraya yazması yasak olan sitede bir sıla dizisi hayranı silanın görüntülerine bizim güzelim gözlerin şarkısını monte edip sunmuş..:))barışın sitesine bir arkadaş yazmışda öyle gördük..yani izledim sonuçta vede çok garipsedim.bi yandan şöyle düşündüm.bir sıla hayranı aynı zamanda bu şarkıyıda çok seviyor ve sıladaki aşkı bu şarkının eşliğinde hissettirmek istemiş demekki dedim..şarkıyı bilmeyipde sıla adına bu görüntüleri izleyenlerde merak edip bu şarkıyı kim söylüyor diye sormuşlar..ama şarkı aslının yani dizimizin görüntülerine yakışıyor tabiki..
arkadaşlar bugün keyfimiz yerinde.reytingler iyi gelmiş.20.bölümün tekrarını izliyecez.yarında 27.bölümün tekrarı.tekrar bölümleri hiç kaçmaz.en sevdiğim bölümler.
reytingler hakkında güzel bi istatistik buldum. dizimizin yaz dönemi bittikten sonra nasıl dengede gittiğini bu istatistikte daha iyi görürüz. bi tek yerde düşüş var o da 16. ve 19.bölümlerde. kasım ayında dizi düşüş yapmış ama sonra yine toparlanmış. özellikle de 20.bölümden sonra hep aynı çizgide.
TOTAL İSTATİSTİK
http://img377.imageshack.us/img377/4015/reytingjw3.jpg
AB İSTATİSTİK
http://img267.imageshack.us/img267/9562/reyting2cv9.jpg
ebru.karaca
19-01-07, 15:30
Teşekkürler Buyukbaba.
Bazen kendi kendime diyorum ki, ben manyak mıyım?
Ne diye bir diziyi bu kadar canla başla izliyor, repliklerinde kahkahalara boğulurken, ezberimde tutmaya çalışıyorum? Neden?
Sonra aklıma bir tek neden geliyor. :) MUTLU OLUYORUM.:) Yetmez mi?
Gamzeciğim, 20. bölüm olduğunu biliyorum. Dün 19 diyordu ya arkadaşlar, o zaman dank etti kafama. İzleyebilsek ne güzel olurdu.. :)
"büyükbaba haklısın bi bakıma, mesela benim annemde bu itiraf çok uzar dedi, başlarda o yüzden izlemiyodu, sonra ben izlerken gördü, çok beğendi şimdi çok sıkı takipcisi ama ne bilim böyle aşık olup da söyleyememelerini izlemek de ayrı bi keyif veriyo, ztn diğer bütün dizilerde aşk hemen ilk bölümden başlıyo, bizim bi farkımız olsun di mi ama...."
Zaten bu dizinin müptelalarının da ayırdına vardıkları konu o simser.
Açıkçası bu söylenemeyen aşk ve iki aşığın birbiriri ile didişip itirafı karşısından beklemesi beni keyiflendirdiği gibi aşkın kolay olmadığını ve çabuk tüketilmemesi için duygulardan emin olunması ve bunun bir süreç zarfında gerçekleşmesi sonucnda olacağının ortaya konması bizim dizimizin farklılığını ortaya çıkarıyor,dizilerde aşklar o kadar çabuk yaşanıp, o kadar çabuk tüketiliyor ki....
Bir zamanlar mavi ay vardı, izlemişmiydiniz bu tarz bir çekişme hep vardı ve keyifle izlenirdi Türk seyircisi tarafından, bende çok severdim.:)))
pas.si.on79
19-01-07, 15:31
büyükbaba yazdıklarına aynen katılıyorum.Çok güzel anlatmışsın...Sağol valla.
Tarık_naz (serdar değil mi yanlış olmasın) demiş ki ebru.karaca izlemeyenler için faydalı . Serdarcığım tek izlemeyenler için mi biz haftayı nasıl getirecez ancak bunları okuyarak dinleyerek. Yani doyamadık bölüme... :img-wink:
handeozbek
19-01-07, 15:32
Bu bölümü 20. bölümden sonra ikinci favorime ekledim. Süperdi.Şunu anlamış bulunuyorum. Bir daha bu diziyi izlerken yemek yemeyeceğim az daha boğuluyordum. Benim aklımdan geçenlerin hepsini yansıtmışsınız. Yalnız bir tanesi kalmış. Bir şey dikkatimi çekti bu bölümde o da kafedeki bir sahne.
Tarık:öyle aranıza girmiş gibi oldum abi kardeşi ayırmak istemem.
Mert:Yok canım önemli değil hem ben de sizin aranıza girdim. Burada sanki ince bir gönderme var senaristler tarafından bu abi bunların arasına girecek gibisinden. Bu abi bunu söylerken içimden gerçekten aralarına gireceksin dedim. Başka bir şey söylemiyorum çünkü söyleyecek olanların tamamını söylemişsiniz bana bir şey kalmamış.:img-wink: Zaten geriye kalanlar da sözle anlatılamayacak duygular yaşanacak duygular.
Reytingler gerçekten çok güzel özellikle artması gerçekten çok sevindirici,
hepimiz geçen hafta bu bölümü merakla bekledik, yorumlar yaptık beklediğimizden süper bir bölümle karşılaştık fazla abartı yapılmadan işlenmiş hele bakışlarla öyle anlatıldı verilmek istenen , kelimelere
gizlenmiş itiraflarla, Hulusi , Vahi, Teo üçlüsüyle( Teo IN, Hulusı OUT), cin gibi Hacer annne- Belgin Hnım diyoloğu, son sahnenin anlatmak istediği ve verdiği
o kadar önemliydiki. Bu bölüm için bence haftalarca yazalır.
Yazan arkadaşlar yazın hepinizin yüreklerinize sağlık ,okudukça tekrar yaşıyoruz.
arkadaşlar yeni başlığımız hayırlı olsun ebrucuğum yine çok güzel detaylı özet vermişsin..sevgili sondakika ve sevgili büyükbaba bu bölümle ilgili yorumlarıyla benide mest ettiler:)))))nihayet bir bölüm hakkında ortak bir görüşe sahip olduk bunu sağlayan tüm ekibe teşekkürler:))
ve şimdide bana tuhaf gelen bir olayı paylaşmak istiyorum açıkçası bana garip geldi.siz ne düşünürsünüz diye merak ettim..hani adı you ile başlayan buraya yazması yasak olan sitede bir sıla dizisi hayranı silanın görüntülerine bizim güzelim gözlerin şarkısını monte edip sunmuş..:))barışın sitesine bir arkadaş yazmışda öyle gördük..yani izledim sonuçta vede çok garipsedim.bi yandan şöyle düşündüm.bir sıla hayranı aynı zamanda bu şarkıyıda çok seviyor ve sıladaki aşkı bu şarkının eşliğinde hissettirmek istemiş demekki dedim..şarkıyı bilmeyipde sıla adına bu görüntüleri izleyenlerde merak edip bu şarkıyı kim söylüyor diye sormuşlar..ama şarkı aslının yani dizimizin görüntülerine yakışıyor tabiki..
sevgili jenn, bak bu habere bende şaşırdım.... gerçekten ilginç... ha bir diziye klip yaparsınız hakkınızdır. hayranısınızdır.. dizide geçmeyen bir parçayı kapıp dizi içindeki görüntülere yapıştırırsınız, bu olur ama başka bir dizinin hiti olmuş ve o diziyi özetleyen tabiri caizse o dizinin ruhu niteliğindeki parçayı alıp başka bir dizide kullanırsanız bu tuhaf olur.. gerçekte tuhaf.. ama kardeşim parçada parça yahu.. insanı alıyor yahu..!!!! işte almış vatandaşı gitmiş töre kurbanı boran ağa ile sılaya vermiş ama bir önemli nokta sılanın elinde nede boranın elinde parçalanmış bir hayat yok.. nede yalanlara hapsolmuş bir gönül.. olmadı şimdi..
serdarcım, canı gönülden anladım efem... ve teşekkür ediyorum kardeşim.. burada yalan olmayan tek şey var; samimiyet ve arkadaşlıktır kardeşim benim.. :img-wink:
ebru.karaca
19-01-07, 15:38
.yani izledim sonuçta vede çok garipsedim.bi yandan şöyle düşündüm.bir sıla hayranı aynı zamanda bu şarkıyıda çok seviyor ve sıladaki aşkı bu şarkının eşliğinde hissettirmek istemiş demekki dedim..şarkıyı bilmeyipde sıla adına bu görüntüleri izleyenlerde merak edip bu şarkıyı kim söylüyor diye sormuşlar..ama şarkı aslının yani dizimizin görüntülerine yakışıyor tabiki..
Şarkı muhteşem bir şarkı.
Demek ki herkes, kendi görmek istediği veya hissettiği aşkı yaşıyor o şarkıda. Ama şarkının sözlerine bakıldığında zaten görülecektir ki, o sözler bizim dizimizi yansıtıyor. Kelimesi kelimesine, hecesi hecesine.
Kızdım mı? Hayır.
Neticede şarkımız beğenilmiş ve başka dizinin görüntülerine fon olmuş. O diziye de sızmış yani :) Ne güzel..
Bu şekilde, dizimizden belki de hiç haberi olmayan bir kesim de bir şekilde öğrenmiş oldu. İyiiii..:)
Hem de Sıla dizisinin müziği bu kadar seviliyorken.. :) Hihihi.. Çok kötü gördüm kendimi :)
Naz ile Mert' in aralarında hiç bir şekilde elektrik olmadığı açıkça ortada,Ebrucu'ğum bu konuda sana katılıyorum, sadece tarık bu elektrik var mı yok mu farkında değil aşk gözünü karartmış durumda:) eh, Naz da bunu kullanacak tarık ın pınarla olan ilişkisine kontra atak olarak
Bu bölümde koptuğum sahne ise tarık' ın mert' e dönüş ne zaman diye ısrarla sorması :) bu sahneye bayıldım, tarık ın o masumene merakına da:)
Naz ile tarık ın arab sahnesi ise açıkça bir itiraf bence daha ne densin ki "İKİMİZ DE İSTEDİK!!" :)
Bu iki aşık anayola çıkmışlar bile artık bundan sonra yola devam edip bir yerlere varmalarına az kaldı, daha ne olsun bu ikili yalnız kaldığında aslında bir şekilde aşk itiraflarını yapıyorlar bir tek " seni seviyorum " sözlerini duymadık ağızlarından, ama her söylenen bence aşka çıkıyor artık ve bunları ellerinde olmadan bir anda söylüyorlar, bu müthiş bir aşk itirafının patlamasına az kaldığını gösteririr, yanardağ fokurdamağa başladı , patlaması yakındır
Naz' ın arkadaş olmayı önermesindeki sebep de bence, naz aşkından emin ama hala tarık ın aşkından emin değil ve pozisyonu gereğince ( hem de bayan olması ) aşk konusunda yanılma ihtimalini de gözönüne aldığı için tarık dan net bir " seni seviyorum " bekliyor, bu netliği gördüğü zaman aşkı yaşama konusunda tereddütü olacağını düşünmüyorum, artık bu son sahneden sonra .....
Bu arada sevgili Ebru' cuğum tüm bu güzel ayrıntılı yorumların hem beni uzun uzun yorum yapma konusunda heveslendirdi , hem de sayende diziyi tekrar izlemiş kadar oldum, saol )) ellerine ve yüreğine sağlık .
Videoyu izlemedim ama ben Yalancı Yarim şarkısının başka bir aşka yakışacağını sanmıyorum. Klip yapan kişi sarkıyı beğeniyor olabilir ama Sıla-Boran aşkında şarkı sözlerini anımsatacak şeyler yaşanmıyor, ne kimliğinin saklanmasından dolayı parçalanmış bir hayat var ne de duygu dolu bakışmalar... Birde Yalancı Yarim dizisi için yazılmış bir şarkının kullanılması bana tuhaf geldi. Neyse iyi yönden bakarsak şarkının kullanılması daha fazla kişinin dikkatini çekmeye yardımcı olabilir, yani dolaylı yoldan reklam olur... :)
slm yine harika bi bölüm izledik .tarık ve nazın birbirlerine aşklarını itiraf ettirmeye çalışması harikaydı hele nazın ikimizde aynı anda istedik dediğinde hııııııııııııııııııııh dedim acep açılırlar mı ama zor .fragmanı gördüğümden itibaren şu merti sevmedim demiştim .27. bölümü izleyincede hiç bişe değişmedi aksine daha da sinir oldum .naz bide masal kahramanımm demez mi delirecem.ama ileri bölümler için hüzünlü sahneler bekliyorum yani sadece bi tahmin.
handeozbek
19-01-07, 16:01
Bu bölümü 20. bölümden sonra ikinci favorime ekledim. Süperdi.Şunu anlamış bulunuyorum. Bir daha bu diziyi izlerken yemek yemeyeceğim az daha boğuluyordum. Benim aklımdan geçenlerin hepsini yansıtmışsınız. Yalnız bir tanesi kalmış. Bir şey dikkatimi çekti bu bölümde o da kafedeki bir sahne.
Tarık:öyle aranıza girmiş gibi oldum abi kardeşi ayırmak istemem.
Mert:Yok canım önemli değil hem ben de sizin aranıza girdim. Burada sanki ince bir gönderme var senaristler tarafından bu abi bunların arasına girecek gibisinden. Bu abi bunu söylerken içimden gerçekten aralarına gireceksin dedim. Başka bir şey söylemiyorum çünkü söyleyecek olanların tamamını söylemişsiniz bana bir şey kalmamış.:img-wink: Zaten geriye kalanlar da sözle anlatılamayacak duygular yaşanacak duygular.
Benim dikkatimi çeken galiba kimsenin dikkatini çekmedi. Kimbilir belki de bana öyle geldi.Tekrarını izlediğimde daha iyi anlarım herhalde.
Açıkçası ben izlediğimde çok garipsedim, çünkü şarkı o kadar çok dizimizle özdeşlemiş ki sıla sahnelerini izlemek bana bir tuhaf geldi doğrusu, ama şu yararı var en azından başka bir izleyici profili de şarkıyı dinledikten sonra dizimizi izlemeye başlıyabilir, zaten bir başlarsa da kopamayacağı kesin, o yüzden bu tarz bir şeyin varlığı yarardır diyorum..
ebru.karaca
19-01-07, 16:04
Naz ile Mert' in aralarında hiç bir şekilde elektrik olmadığı açıkça ortada,Ebrucu'ğum bu konuda sana katılıyorum, sadece tarık bu elektrik var mı yok mu farkında değil aşk gözünü karartmış durumda:) eh, Naz da bunu kullanacak tarık ın pınarla olan ilişkisine kontra atak olarak
Bu bölümde koptuğum sahne ise tarık' ın mert' e dönüş ne zaman diye ısrarla sorması :) bu sahneye bayıldım, tarık ın o masumene merakına da:)
Naz ile tarık ın arab sahnesi ise açıkça bir itiraf bence daha ne densin ki "İKİMİZ DE İSTEDİK!!" :)
Bu iki aşık anayola çıkmışlar bile artık bundan sonra yola devam edip bir yerlere varmalarına az kaldı, yanardağ fokurdamağa başladı , patlaması yakındır
.
Ayşenciğim,
Yazdıklarının her kelimesine sonuna kadar katılıyorum. Hepsine hem de. Fazla olmasın diye buraya bir kısmını alıntı yaptım. :)
Şu anayol benzetmen de çok güzel oldu bak :)
Benim dikkatimi çeken galiba kimsenin dikkatini çekmedi. Kimbilir belki de bana öyle geldi.Tekrarını izlediğimde daha iyi anlarım herhalde.
Ağbi kardeşeme söyledi yoksa farklımı söyledi soru işareti? Evet belki onlarda ağbi kardeş değillerdir.Olabilirmi? olabilir belkide.Senaristlerimize bellimi olur.
jenn, yardımın için teşekkürler
o klibi ben de biraz önce izledim, şimdiye kadar o diziyi hiç izlemedim. başta bi iki bölüm anca. ama boran-gözlerin uyumu harika olmuş ne diyeyim. bu şarkı ayrılık şarkısı ve o dizide de ayrılık olunca klibi koyan arkadaş bu şarkıyı beğenmiş galiba. tarık ve naz'ın ayrılığında biz de tarığın bu hallere düşeceğini bekliyoruz zaten ve işte ozaman "gözlerin" şarkısı bizim dizi ile anlamlı olacak.
ayrıca böyle bi durum izleyici artışı açısından olumlu olabilir. zaten yapılan yorumlarda da klibi koyan kişi şarkı sahibini ve yalancı yarimi söylemiş
cuncun1987
bu sarkiyi kim söyliyor sarki cok güzel. geri yazarsan cok memnun olurum
neversoft4 (klibi koyan kişi )
sarkiyi Baris Akarsu söylüyor sarkinin adi Yalanci Yarim(gözlerin). Begenileriniz icinde ayretten tsk ederim saolun.
Söylediğin yer benim de dikkatimi çekti ama yorum uzayınca eklemeyi unutmuştum :) . Orada Mert "sen ve kardeşinin arasında da ben varım" dedi ve Tarık' ın yarasına tuz bastı. Ben Mert' in Naz ve Tarık arasına duygusal anlamda girmeyeceğini sanıyorum(umuyorum), çünkü iki kardeş bizim kardeşlerin aksine dürüst kişiler (bizim gördüğümüz kadarıyla), Pınar haspel kader bu oyuna dahil oldu, inşallah Naz da aynı hataya düşüp Mert' i kullanmaya kalkmaz. Şimdiki halde de kullanıyor ama ortada ciddi bir durum yok, Tarık sadece bir ihtimali düşünüp kıskanıyor... Daha önce yazmıştım ama yine yazayım, Naz Mert' le yakınlığı sevgili boyutuna taşımadan arkadaş kıvamında tutabilir ve Tarık' a gerekli açıklamayı yapmayacağı için Tarık bu yakınlığı kıskanabilir...
pas.si.on79
19-01-07, 16:13
Ağbi kardeşeme söyledi yoksa farklımı söyledi soru işareti? Evet belki onlarda ağbi kardeş değillerdir.Olabilirmi? olabilir belkide.Senaristlerimize bellimi olur.
evet ben de buna katılıyorum.Tamam sevdik onları.Çok iyiler hatta iyinin de ötesinde ince düşünceliler.ama senaristlere bağlı her an herşey olabilir. Bence bu kadar sevmeyelim.Tamam okul bağış falan yaptıklarını tebrik edelim ama Tarık Naz ilişkileri için neler yapacakları daha belli değil.
Bu dizi benim manyak etti.İşyerindeki arkadaşlara Tarık diyorum.Evde barış diyorum. Yokk ben kendime biraz geliyim.:img-hyste
Birde 5 yıldızlı olmuşuz. :happy0064
başkalarının gözlerim şarkısına gelince valla emeğe saygı tamam kullansınlar da
umarım yalancı yarim dizisine ve şarkıda emeği geçen herkesin hakkı yenmez.
Umarım hiçbir şekilde Olumsuz etkilenmezler
ceza_cansu
19-01-07, 16:17
Henüz malum sitedeki videoyu izlemedim ama çok merak ettim.Birazdan izlicem.Tabi bu şarkı Tarık ve Naz için o yüzden bu şarkı eşliğinde başka bir çifti izlemek eminim çok garip olucak.Ama bu videonun dizimiz için ekstradan bir katkısı olabilir:img-yes: :img-yes:
hemen birşey söyleyeyim. Arkadaşlar startv sitesindeki anket devam ediyor. Akşam evden oylamaya katılanlar bugün işyerinden ayrıca oy atabilirler. Hileye girer ama belki starın gözüne de girer dizi.
Bu dizi benim manyak etti.İşyerindeki arkadaşlara Tarık diyorum.Evde barış diyorum. Yokk ben kendime biraz geliyim.:img-hyste
Benzer birşey benimde başıma geldi bir süre önüme gelene 'Belgin' dedim :) ... Neden Belgin dediğimi ise hiç bilmiyorum, hadi Naz desem Tarık desem anlayacağım; kafayı onlarla bozdum çünkü... Birde geçen gün bir arkadaşla cafede oturuyoruz -ki zamanında benim girişimlerimle Yalancı Yarim ailesine kazandırılmıştır kendileri- o da durup durup Tarık diyordu...:)
Ve dizi başladı.... İyi seyirler
handeozbek
19-01-07, 16:22
Birazdan zirve bölümlerimizden olan 20.bölüm başlayacak.Benim diziye bağlandığım bölüm.Bu diziyi hiç izlememiş olanlar bugün izlerse izleyici kitlemizde kesin artış olur.Hepinize iyi seyirler
tarık naza çello çalarken beni büyülüyosunuz, çünkü elinizde çello varken hiç konuşmuyosunuz dedi:img-hyste
pas.si.on79
19-01-07, 16:50
hemen birşey söyleyeyim. Arkadaşlar startv sitesindeki anket devam ediyor. Akşam evden oylamaya katılanlar bugün işyerinden ayrıca oy atabilirler. Hileye girer ama belki starın gözüne de girer dizi.
evet arkadaşlar duymayanlar olabilir.Bu çok önemli herkes mutlaka çevresindekilere bildirsin. Bir de aynı sitede kanalın izleyici temsilcisi var orayada mümkün olduğunca sinirlenmeden isteklerinizi bildirin.
gamze teşekkürler......bu bölüm kaçmaz ama ne yaparsın izleyemiyoruz işte...
burcin_kaplan
19-01-07, 17:26
selamlar arkadaşlarr..
yorumlarınızı okumayı sonunda bitirebildim:) ebru ablacım gene döktürmüşsün gerçekten..bölümü tekrar izlemiş gibi oldum :) yazılarını görünce daha fazla dayanamadım ve bölümü tekrar indirmeye karar werdim..şimdi iniyor bölüm çabuk iner umarımda biran önce tekrar izlerim..fark ettimki kaçırdığm noktalar çok fazlaymış(bi yandan da ders çalışırsam olacağı buydu:))
bu arada araba sahnesi gerçekten çok güzeldi..Hele nazın çabuk bişe sorma bas gaza gibi bişe demesi orda kırdığı potu bu kadar belli edemez yani..daha neyi sorguluyorlar ben anlamış değilim gerçekten:) nazın kapının önünde tarıkı beklemeside çok komikti ya karşısına birden hulusi çıkınca dumur oldu:)
bide hulusi teo ve vahi sahnelerini bu kadar uzun tutacaklarına filiz ve ümit sahnesini biraz daha fazla werselr çok daha güzel ve komik olabilr aslında ümitle filiz çok tatlıydı gene bu bölümde..:)
selamlar arkadaşlarr..
yorumlarınızı okumayı sonunda bitirebildim:) ebru ablacım gene döktürmüşsün gerçekten..bölümü tekrar izlemiş gibi oldum :) yazılarını görünce daha fazla dayanamadım ve bölümü tekrar indirmeye karar werdim..şimdi iniyor bölüm çabuk iner umarımda biran önce tekrar izlerim..fark ettimki kaçırdığm noktalar çok fazlaymış(bi yandan da ders çalışırsam olacağı buydu:))
bu arada araba sahnesi gerçekten çok güzeldi..Hele nazın çabuk bişe sorma bas gaza gibi bişe demesi orda kırdığı potu bu kadar belli edemez yani..daha neyi sorguluyorlar ben anlamış değilim gerçekten:) nazın kapının önünde tarıkı beklemeside çok komikti ya karşısına birden hulusi çıkınca dumur oldu:)
bide hulusi teo ve vahi sahnelerini bu kadar uzun tutacaklarına filiz ve ümit sahnesini biraz daha fazla werselr çok daha güzel ve komik olabilr aslında ümitle filiz çok tatlıydı gene bu bölümde..:)
Hulusiyi genelde işin komedi kısımlarında kullanıyorlar halbuki Hulisinin duygusal tarafıda oldukça güzel. Yani dizinin geneli zaten komik replikler deseniz hepimizi gülmekten kırıp geçiriyolar o yüzden bence Hulusiye sadece komiklik yaptırcak diye kastırmamalılar.
Bu arada bu 20. bölümü bin defa izlesem sıkılmam :good:
ebru.karaca
19-01-07, 17:56
selamlar arkadaşlarr..
Sende böyle bir şevk oluşturabildiğime çok sevindim Burçinciğim.. Üşenmesem, büroda olmasam belki ben de indirirdim.. :) Sana zevkli izlemeler diliyorum canım. :)
. yani sıra yine bize gelmezzzzz.
Bu, şuna benzedi. "BURADA SİGARA İÇME GÜNÜ DÜNDÜ!" :) :)
pas.si.on79
19-01-07, 18:04
arkadaşlar az önce barış sitesinde girdi ve mesajı;
"evet bugünkü çekimimiz marinada,ve ben size bi cafeden yazıyorum.nasılsınız bakalım
bugün uzun olacak ve yorucu
hepinize kocaman öpücükler"
handeozbek
19-01-07, 18:24
"evet bugünkü çekimimiz marinada,ve ben size bi cafeden yazıyorum.nasılsınız bakalım
İnanmıyorum marina ha onların ne işi var orda yoksa Naz Tarığı denize mi atacak?:img-hyste
vayy, değişik mekanlarda çekimler varmış demek, inşallah bu marina çekimleri sadece tarık ve naz arasındadır. romantik bi akşam geçirirler. gerçi tarık varsa naz kesin yanındadır da, hani diyorum 3.şahıslar da yanlarında olmasa. ama ne mümkün kesin mert ve pınar da vardır.
paçiii_melos
20-01-07, 01:29
Yalancı Yarim'in anasayfaya gelmesine sevindim. Herkese hayırlı uğurlu olsun....
Dünkü bölümü çok fazla izleyemedim ama tekrarını seyrederim ne de olsa ;)
ebru.karaca
20-01-07, 01:29
Serdar, çok da yoğun ve uzun bir gün olacak da diyordu. Bu marina çekimleri uzun sürecek herhalde. :) Mert'imizin teknesi falan olmasın? :) Sen artık buna göre bir iki senaryo yazarsın..
Yaz da, dizimiz gelene kadar gönlümüzü avutalım :)
Yalancı Yarim'in anasayfaya gelmesine sevindim. Herkese hayırlı uğurlu olsun....
Dünkü bölümü çok fazla izleyemedim ama tekrarını seyrederim ne de olsa ;)
Kesinlikle izlemelisin. Dünkü bölüm bir başka güzeldi çünkü:)
Arkadaşlar herkese selamlar.Aslın da yazmam gereken ama aynı zaman da yazmamam gereken çok şey var.Neyse bu kadarını belirtmem yeter sanırım.Anasayfaya geçmişiz herkese hayırlı olsun.:img-yes:
Geç gelen adalet adalet olmasa da gene de teşekkür ediyoruz anasayfa için.
Serdar, çok da yoğun ve uzun bir gün olacak da diyordu. Bu marina çekimleri uzun sürecek herhalde. :) Mert'imizin teknesi falan olmasın? :) Sen artık buna göre bir iki senaryo yazarsın..
Yaz da, dizimiz gelene kadar gönlümüzü avutalım :)
aslında bugün bişeyler yazmaya başlayacaktım ama yazamadım işte. :img-wink: bu marina fikri çok güzel, romantik bişeyler de yazılabilir, ya da 27'de beklediğimiz ama belki bir bölüm kaydırılmış olan hararetli bişeyler de. bakalım ilham perileri yarın uğrarsa bişeyler yazmaya çalışırım. :)
Birkaç gündür sınavlarımın çokluğu nedeniye nete giremedim ki şu işe bak, iki favori dizim de anasayfa olmuş:)
Bu arada bu bölümde en çok beğendiğim şey, dizinin yine farkını göstererek bir misyon ortaya koymasıydı. Gerçekten de eğitimle ilgili mesajlar verilmesi çok iyi oldu:img-wink:
Ayrıca şu Pınar&Mert ikilisine de hiç ısınamadım yani, bunu da belirteyim. Bilmiyorum, bence ikisinin diziye dahil olmaları pek iyi olmadı.
Yine bol esprili, güzel diyaloglar izledik, özellikle de Ümit ile Naz'ın didişmeleri çok komikti. Ancak dediğim gibi, bu bölüm de alışamadığı mderecede stressizdi.:)
pas.si.on79
20-01-07, 17:24
merhabalar,
hayırlı uğurlu olsun,
baharat aktarmış.
Pınar Tarık'a aşık olmuştur ve bunu Naz ile paylaşır.Diğer yandan Mert, Tarık'a iş teklif eder.Tarık yüksek maaşlı ve Pınar'a daha yakın olabileceği bu iş teklifini düşünürken Belkıs, Hulusi'nin dolduruşuna gelip Vahi'ye kızar ve evden ayrılır.
Milliyet/Televizyon Gazatesiden alınmıştır.
görmeyenleriniz varsa diye ekledim.Sanırım gerilim başlıyor.
28.bölümün gerilimi gelmeden.Biz gerilimi şimdiden yaşadık.Biz bugün genel müdürün odasına gizlice girip nöbet sağa sola nöbet tutarak 12,10 daki dizimizi izledik.Çok güzeldi ya,..
bir yerde de şey var ya sonlara yakın Telefon çalıyor Tarık
Nerdesin Sen diyo
hakikaten Naz da Nerdesin Sen diyo süper ya....:img-hyste :happy0064
blue_eclipse
20-01-07, 17:26
merhaba arkadaşlar:)az önce baya bi şoka uğradım.her zamanki gibi gündemdeki dizilere girdim belki kilidi kaldırmışlardır diye,yalancı yarimi hiçbir yerinde göremeyince içime bir korku düştü.acaba hepten mi banladılar diziyi diye.Sonra anasayfaya bakıyordum birden yalancı yarim yazasını görmeyeyim mi!dünyalar benim oldu:happy0064 o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam.artık içim rahat:img-yes:
ceza_cansu
20-01-07, 17:28
Bakalım bu marina da Tarık ve Naz arasında neler yaşanıcak.Çok güzel şeyler yaşanıcağı kesin:img-yes:
Bu anasayfaya geçiş konusunda tamamen Medea'ya katılıyorum.Geç gelen adalet adalet olmasa da yine de teşekkürler.
merhabalar,
görmeyenleriniz varsa diye ekledim.Sanırım gerilim başlıyor.
28.bölümün gerilimi gelmeden.Biz gerilimi şimdiden yaşadık.Biz bugün genel müdürün odasına gizlice girip nöbet sağa sola nöbet tutarak 12,10 daki dizimizi izledik.Çok güzeldi ya,..
bir yerde de şey var ya sonlara yakın Telefon çalıyor Tarık
Nerdesin Sen diyo
hakikaten Naz da Nerdesin Sen diyo süper ya....:img-hyste :happy0064
evet dediğin gibi gerilim başlıyo. önce bize sıçradı, allah kısmet ederse şimdi sıra tarık ve naz da. bu gerilimin ardından artık itiraf geleceği kesin gibi. dört gözle bekliyoruz.
dediğin kısım da ben de çok güldüm. tarık artık naz'ın huyunu, suyunu, laflarını bile ezberlemiş. "nerdesin sennn" bi de manidar söyleyişi kopardı zaten beni :)
burcin_kaplan
20-01-07, 17:33
selamlar arkadaşlar sabah o kadar uğraştım siteye giremedim sonunda sorun halledilmiş..çok sevindim özledim ya ne yalan söyliyim eksik hissettim kendimi ..
neyse sonunda bölümü tekrar izleme olanağım oldu sakin kafayla.Kesinlikle çok güzel bir bölümmüş.Ama tekrar belirtim walla hulusi sahneleri gerçekten sıktı.Hulusi teo ve vahiye biraz daha az süre verilip birazda artık ümit filiz ve sadri ayşe ikililerine yönelmelerini istiyorum onlardada çok komiklikler çıkabilr neden illa hulusi üzerinden komiklik yapamya çalışıyorlar tam olarak anlayamıyorum.
Neyse tarık-naz sahneleri gerçekten müthişti hele arabada kırılan potlara bittiim..
en çokta şu cümlelere:
NAz:uydurma ikimizde AYNı Anda istediik!sen bilio msun anayola çıkılacağını??
tarık:anayola çıktık bile..(yüzünde bi sırıtış)
NAz:ne duruyorsun hala bassana ...Tek kelime etme aynen BAss...!
kesinlikle çok iyidi..ya yani 22. bölüm 25. bölüm tabi bide 20. bölüm dışında favorilerime bu bölümde eklenmiş bulunmakta..:)
bu arada enleri yapmıcak mıyız arkadaşlar bu hafta??
tarık_naz imzan çok güzel olmuş,tam olarak benim duygularımıda açıklıyor.. :good:
Sımarık Cadı
20-01-07, 17:36
yalancı yarimde ana sayfada nihayet..hayırlı olsun...cok sekerdi gectiğimiz bölüm...ya nezaman olucak bu itiraf sahnesi...simdi mertte geldi biras o ortalığı karıstırır gider...artık etsinlerde rahatlayalım acaba dizinin sonunda flnmı edcekler diye bi his doğuyo icime...ins.en yakın zamanda olur su itiraf sahnesi..we itiraf eden taraf naz olur...cok merak ediyorum acaba naz nası söler acıklar bu durumu??
hayırlı uğurlu olsun
marinada çekim yapmışlar ha ben sitede görmüştüm yazıyı
ya bide anlamıyorum ana sayfaya geçtik mutlu değilmisiniz
geç oldu biraz ama hakkettiğimiz yerdeyiz
elmali-turta
20-01-07, 17:38
geçde olsa sitedeki sorun giderilmiş heralde artık anasayfada da olduğumuuza göre tek bi eksik kalıyo oda uğurr kedi:img-pilot
merhaba arkadaşlar:) ana sayfa hepimize hayırlı vede uğurlu olsun..bol bol konuşalım dizimizi,yorumlarımızı yapalım:))özete baktımda.bu bölüm baya gerilimli olacak gibi..yani bu kızcağız aşık olduysa tarık bu işten nasıl sıyrılacak.gerçekten üzücü bir durum..dün fenerbahçe marinada çekim varmış barış siteye yazdı.hayli uzun çekimler diyede belirtmiş..merak ettim bende mertin bir yatımı var acaba..belkide bu iki kardeş o kadarda melek değillerdir..zaman içinde değişime uğrayabilirler...sonuçta bekleyip göreceğiz:)
burcin_kaplan
20-01-07, 17:41
hayırlı uğurlu olsun
marinada çekim yapmışlar ha ben sitede görmüştüm yazıyı
ya bide anlamıyorum ana sayfaya geçtik mutlu değilmisiniz
geç oldu biraz ama yani yinede hakketmiştik
dünkü olaylardan sonra ne kadar mutluyum desemde kesinlkle içimde büyük bi kırgınlık war benim ..neyse artık şu anasayfa konusunu kapayalım çünkü gene istemeden ağızımdan bişeler kaçabilir..:img-wink:
marinada çekim ha...walla işalalh sadece naz ve tarık wardır galiba onlar şuan 29. bölümü çekiyorlar ..yada 30. bölümü..hangisi bilmiyorum ama umarım tarık-naz baş başayken bi sahne olur...
bu arada özetimizde çok güzel sabahta söylemiştim artık ne kadar gerilirlerse o kadar iyi olucak itiraf hızlanıcak onlar gerildikçe ondan dolayı mümkense fazla fazla gerilirler işallah bu bölümde:):):icon_whis
burçin, imza o anki duyguya göre çıkıverdi. önce daha değişikti, ufak oynamalar oldu. nesss arkadaşım da destek oldu. teşekkürler.
bu arada hatırlattığın iyi oldu hemen en'leri koyalım
YALANCI YARİM 27.BÖLÜM EN'LER...
1-EN Güzel Replik...
2-EN Beğendiğiniz Sahne...
3-EN Romantik Sahne...
4-EN Güldüğünüz Sahne...
5-EN Duygulandığınız Sahne...
6-EN Beğenmediğiniz Sahne...
ceza_cansu
20-01-07, 17:45
Uğur kedi nin bahsettiği 220wolt luk gerilim sanırım bu bölümde olucak.Naz kesin hem çok üzülücek hem de deliricek.Aslında bu kadar gerilimin yanında bir de Naz'dan çello dinlesek hiç fena olmaz.
Bu arada bir arkadaş bir kazadan bahsetmişti.Acaba o kaza olucak mı?Olucaksa bu bölümde mi olucak çok merak ediyorum.Ama bir kaza olursa bu kazayı yapıcak kişi Naz olur gibi geliyor bana.
pas.si.on79
20-01-07, 17:47
arkadaşlar birşey sorcam,
benim aklıma takıldı diğer sitede de biraz bahsettim.
Şimdi tarık ssk işte çalışıyor değil mi ?Hakim buna karar vermişti.İşyeri gerçek kimliğini bilmek zorunda.Ama eminim bunu da birşeylere bağlarlar.
Ayrıca Hulusi Bey her nekadar tarık a kızsada ona zarar gelmemesini istiyor.Okulunu bitirip işinin başına geçmek istiyor geçen bölümde de tekrarladı bunu. Başka işte çalışacaz döner gelir diye eşini teselli ediyordu.Dolayısıyla gelmeyince bir de baba yüreği evladını merak eder elbet takip eder. Nerde ne iş yapıyor mutlaka izliyordur.Bazen Hulusi beyin orda şoför olduğundan haberi var gibi geliyor bana.
bütün bunları zamanında gelince öğrenecez.
handeozbek
20-01-07, 17:48
Öncelikle ana sayfaya hayırlı olsun arkadaşlar
Ben daha önce de dediğim gibi sakın Mertin Tarığa iş teklifiyle ilgili olmasın şu marina olayı. ikinci ihtimal ise sakın Naz Tarığı denize atmasın:img-hyste
1-EN Güzel Replik...
3-EN Romantik Sahne...
4-EN Güldüğünüz Sahne...
en güzel replik nazın ikimizde aynı anda istedik
bütün tarık ve naz sahneleri
yemekte yanağından öpüşü ve tarıkın aynı hisse kapıldın dedği sahne
belgin hanımın samime dedği pasaklı nuri yada nuriye değişi
okul sahneleri
vahi hulusi ve teonun hapishane sahneleri
arkadaşlar bu ilk mesajım.. tabi ana sayfaya alındıktan sonra dolayısıyla muhabbet akışının dışında bir mesaj olacak.. o biçimde mutluyum hani.. :happy0064 :happy0064 olması gereken oldu..
yönetimdeki tüm bireylere teşekkürler efem.. :img-wink:
burcin_kaplan
20-01-07, 17:51
1-EN Güzel Replik:bu biraz uzun olucak ama neyse:)
naz:hani ben seni öperken abi kardeşin dışına çıkmışım ya.sen kendine bak..kolumdan bi çekişin war hani warmış ya eski çağda öle saçından tutup götürüyor mağra adamları.abi dediğin şevkatli olur seninkinde onun dışında ne ararsan wardı..Öfke sinir kıskançlık şehvet..
tarık: ne??
naz: öfke sinir kıskançlık yetmez mi??
Tarık:yok bana yeterde sanki sonra öyle bişe dediniz ki sizin dünkü öpcükle arasında bi bağlantı kurulmuş gibi...
naz:yok artık yani siz erkek milleti masum bi öpücüğü alıp...bi kere yanağından öptüm...
TArık: olabilr ben aynı hisse kapıldım
Naz: neyle aynı hisse?? eğer aynı hisse kapıldıysan demek ki dağdaki de masum bir öpücükmüş...
....
.......
tarık: hayatta aklıma gelmezdi karşılık werdiğime pişman olacağım...
Naz:karşılık verdiğine haa sen karşılık werdin yani ilk hareketi ben yaptım sen karşılık werdin yani..pesss..
tarık:ewet aynen öyle oldu..
Naz:uydurma
Tarık:uydurmuyorum...
NAz:uydurma ikimizde AYNı Anda istediik!sen bilio msun anayola çıkılacağını??
tarık:anayola çıktık bile..(yüzünde bi sırıtış)
NAz:ne duruyorsun hala bassana ...Tek kelime etme aynen BAss...!
2-EN Beğendiğiniz Sahne: tarıkın okulu gezdiği ve atatürkün resmini düzelttiği sahne...
3-EN Romantik Sahne:galiba nazın tarıkı öptüğü sahneydi bi anlık bişey olsada tarık aynı duyguları hissettiğine göre war o sahnede bi keramet:):)
4-EN Güldüğünüz Sahne: tarıkın kısmetse dönüş ne zaman mert beyle başlayıp eee ne zmaan dönüyorsunuz a kadar giden muhabbette ben yerlere yattım artık:):)
5-EN Duygulandığınız Sahne: bu sahnede galiba okuldaki sahneydi o okulun durumuna gerçekten üzüldüm duvarları falan da çok kötüydü bariş sayesindede çok duygulandık gerçekten onuda tebrik etmek lazım çok içten oynamıştı...
6-EN Beğenmediğiniz Sahne: hulusi teo ve vahi 3lemesinin hapisane sahneleri..çok uzatıldığını düşünüyorum daha kısa ve daha komik olabilirdii..
whiteangel
20-01-07, 17:53
Anasayfa hayırlı uğurlu olsun diyerek 28.bölüm özetin ekliyeyim:)
Milliyet televizyon ekinden alıntı...
Pınar Tarık a asık olmustur ve bunu Naz ile paylaşır.. Diğer yandan Mert Tarık a iş teklif eder. Tarık yüksek maaşlı ve Pınar a daha yakın olabilecegi bu iş teklifine ne yanıt verecegini düşünürken Belkıs, Hulusi nin dolduruşuna gelip Vahi ye kızar ve evi terk eder
ya belkıs evi terk ediyosa kesin diziden çıkacak yaa .olmasın böyle bişe ya.madem devam edemeyecekti nilgün belgün nie kadroya girdi
pas.si.on79
20-01-07, 17:55
[B]1-EN Güzel Replik...: arabada geçenler:img-in_lo
2-EN Beğendiğiniz Sahne...en güzel iyilik gizli yapılandır :good: 3-EN Romantik Sahne...ikimizde istedik...anayola çıktık.:happy0064
4-EN Güldüğünüz Sahne...eee mert dönüş ne zaman.:img-hyste 5-EN Duygulandığınız Sahne...Okulu gezdiği Atatürk portresini düzelttiği,:good:
6-EN Beğenmediğiniz Sahne...yok yok yokbye
ceza_cansu
20-01-07, 17:55
1-EN Güzel Replik...
3-EN Romantik Sahne...
4-EN Güldüğünüz Sahne...
1-En güzel replik
NAZ:Uydurma ikimizde aynı anda istedik.Sen biliyor musun ana yola nasıl çıkılacağını
TARIK:Ana yola çıktık bile
2-En beğendiğim sahne:Tarık ve Naz'ın arabadaki sahneleri
3-En romantik sahne:Naz'ın Tarık'ı öptüğü sahne
4-En güldüğüm sahne:Samim'in sahneleri ve Vahi'nin hapisteki kara tren şarkısı
5-En duygulandığım sahne:Tarık'ın okulu dolaştığı sahne
6-En beğenmediğim sahne:Hulusi ve Teoman'ın durup durup kavga etmeye başlamaları
handeozbek
20-01-07, 17:56
burçin, imza o anki duyguya göre çıkıverdi. önce daha değişikti, ufak oynamalar oldu. nesss arkadaşım da destek oldu. teşekkürler.
1-EN Güzel Replik...
3-EN Romantik Sahne...
4-EN Güldüğünüz Sahne...
1)En beğendiğim replik tabiki de anayola çıktıkları replik.
2)en beğendiğim sahne nazın şehvet lafını ağzından kaçırdığı yer ve Tarığın ben bu öpücükte de aynı şeyi hissettim demesi
3)en romatik sahne Nazın Tarığı öpmesi
4)En güldüğüm sahne Tarık Nazın kapısını dinlerken belkıs Hanıma yakalanması, pasaklı nuriye sahnesi, Bir de Nazın numaradan kahka atması Tarığın da yemezler telefon kapandı meşgul sesi buraya geliyor demesi. Vahi'nin ilanı aşk sahnesi
5)En duygulandığım sahne Tarığın okulu gezmesi ve bağışı çaktırmadan yapması
6)Hulisi,Vahi ve Teo'nun hapishane muhabbetleri
Güldüğüm yer o kadar çok ki sürekli aklıma yeni şeyler geliyor. En iyisi bırakayım yoksa bitmeyecek. O kadar en'li bir bölümdü ki yazdıkça yazasım geliyor
Bu arada bir arkadaş bir kazadan bahsetmişti.Acaba o kaza olucak mı?Olucaksa bu bölümde mi olucak çok merak ediyorum.Ama bir kaza olursa bu kazayı yapıcak kişi Naz olur gibi geliyor bana.
Bence bahsedilen kaza sahnesi aslında Mert'in arabasının bozuluşu. Çünkü okulun orada olduğu söylenmişti ve bir daha okulla alakalı sahneler izlemeyeceğiz diye düşünüyorum.
bu belkıs diziden çıkacak her halde ya devam edemiycektin nie girdin kadroya .bölüm oyuncusu ol konu gelince çık diziden.böle yarım bırakmak olmaz
bu belkıs diziden çıkacak her halde ya devam edemiycektin nie girdin kadroya .bölüm oyuncusu ol konu gelince çık diziden.böle yarım bırakmak olmaz
pas.si.on79
20-01-07, 18:02
[B]1-EN Güzel Replik...: arabada geçenler:img-in_lo
2-EN Beğendiğiniz Sahne...en güzel iyilik gizli yapılandır :good: 3-EN Romantik Sahne...ikimizde istedik...anayola çıktık.:happy0064
4-EN Güldüğünüz Sahne...eee mert dönüş ne zaman.:img-hyste 5-EN Duygulandığınız Sahne...Okulu gezdiği Atatürk portresini düzelttiği,:good:
pas.si.on79
20-01-07, 18:03
B]1-EN Güzel Replik...: arabada geçenler:img-in_lo
handeozbek
20-01-07, 18:03
1-EN Güzel Replik...
3-EN Romantik Sahne...
4-EN Güldüğünüz Sahne...
2)en beğendiğim sahne nazın şehvet lafını ağzından kaçırdığı yer ve Tarığın ben bu öpücükte de aynı şeyi hissettim demesi
4)En güldüğüm sahne Tarık Nazın kapısını dinlerken belkıs Hanıma yakalanması, pasaklı nuriye sahnesi, Bir de Nazın numaradan kahka atması Tarığın da yemezler telefon kapandı meşgul sesi buraya geliyor demesi. Vahi'nin ilanı aşk sahnesi
Güldüğüm yer o kadar çok ki sürekli aklıma yeni şeyler geliyor. En iyisi bırakayım yoksa bitmeyecek. O kadar en'li bir bölümdü ki yazdıkça yazasım geliyor
burcin_kaplan
20-01-07, 18:06
Tarık yüksek maaşlı ve Pınar a daha yakın olabilecegi bu iş teklifine ne yanıt verecegini düşünür...
şimdi bu cümleden benim anladığım naz tarıka çok ters dawranmışki oda artık pınara daha yakın olabilmeyi seçim mi diye düşünüyor.yani pınarın kendine aşık olduğunu kesin naz sinirli bi anında söyleyecek bana kalırsa..war bunda bi iş kesnlikle..
whiteangel
20-01-07, 18:07
1-EN Güzel Replik...Anayola çıktık bile...
2-EN Beğendiğiniz Sahne...Tarık'ın okulu gezerkenki sahneler,Tarık ve Naz'ın arabadaki konuşmaları(tümü)
3-EN Romantik Sahne...Naz'ın dağdaki öpücüğü kastederek ikimiz de istedik dediği sahne...
4-EN Güldüğünüz Sahne...Samim'in Tarık'ı görmeye hazırlanışı:img-hyste
5-EN Duygulandığınız Sahne...Tarık'ın 20bin liralık zarfı bağış kutusuna koymuş olmasına rağmen, Mert'e teşekkür edilmesini can-ı gönülden alkışlaması. En güzel iyilik gizli yapılandır...
6-EN Beğenmediğiniz Sahne... Bu bölümde beğenmediğim tek bir kare bile yok..
ana sayfa hayırlı uğurlu olsun ben çok merak ediyorum 28 bölümü artık naz birşeyler yapalı dye düşünüyorum tarık elden gidiyor gibime geliyor bence tarık o işi kabul etmiyecek pınara bence seni bir arkadaş olarak sevyorum diyecek ben başka birin seviyorum diyecek gibime geliyor tarık işi kabul etmeyip pınardan ayrılırsa o zaman artık aşkı için birşeyler yapalı diye düşünüyorum bakalım perşembe günü ne olacakbekleyip görelim
burcin_kaplan
Tarık yüksek maaşlı ve Pınar a daha yakın olabilecegi bu iş teklifine ne yanıt verecegini düşünür...
şimdi bu cümleden benim anladığım naz tarıka çok ters dawranmışki oda artık pınara daha yakın olabilmeyi seçim mi diye düşünüyor.yani pınarın kendine aşık olduğunu kesin naz sinirli bi anında söyleyecek bana kalırsa..war bunda bi iş kesnlikle..
handeozbek
1-EN Güzel Replik...
3-EN Romantik Sahne...
4-EN Güldüğünüz Sahne...
ana sayfa hayırlı uğurlu olsun ben çok merak ediyorum 28 bölümü artık naz birşeyler yapalı dye düşünüyorum tarık elden gidiyor gibime geliyor bence tarık o işi kabul etmiyecek pınara bence seni bir arkadaş olarak sevyorum diyecek ben başka birin seviyorum diyecek gibime geliyor tarık işi kabul etmeyip pınardan ayrılırsa o zaman artık aşkı için birşeyler yapalı diye düşünüyorum bakalım perşembe günü ne olacakbekleyip görelim
burcin_kaplan
20-01-07, 18:16
Anasayfa hayırlı uğurlu olsun diyerek 28.bölüm özetin ekliyeyim:)
Milliyet televizyon ekinden alıntı...
Pınar Tarık a asık olmustur ve bunu Naz ile paylaşır.. Diğer yandan Mert Tarık a iş teklif eder. Tarık yüksek maaşlı ve Pınar a daha yakın olabilecegi bu iş teklifine ne yanıt verecegini düşünürken Belkıs, Hulusi nin dolduruşuna gelip Vahi ye kızar ve evi terk eder
ya ozaman 28 bölümde gerilim artacak.
benim merak ettiğim tarık 20.000 ytl okula bağışladı güzelde yaptı fakat yarın son gün demişti adam. bu parayı nasıl ödeyecek...o zaman pınarın iş teklifini kabulmü edecek. o zaman naz tamamen kaybeder. kabul etmezse yarışa nasıl katılacak.yada 20.000ytl yi nasıl ödeyecek...pınar tarıka aşık olmuş ve nazla paylaşıyor...o zaman tarık nazdan vaz mı geçecekkk...tarık düşünüyor olması hiç iyi bişey değil. ya naz bunu öğrenince ne yapacakkk.bence 28. bölümmm hüzünlü geçecek gibi. görünüyor... ayrıca tarık eğer pınarı sevmiyorsa ki sevmiyor. kız ona aşık olmuş peki onun kalbini kırmadan nasıl bu işi bitirecek...ben pınar evet sen nazı seviyorsun deyip çekilip gideceğini sanmıyorummm......20.000ytl olayı iyice karıştıracak tarık eğer kabul ederse nazın karşısına bi daha nasıl çıkar...mendilimi hazırlayayım bariiii:sad53: :sad53:
ne yapıp etmişsiniz formu ana sayfaya taşımışınız bıravo arkadaşlar:happy0064
whiteangel
20-01-07, 18:58
ya ozaman 28 bölümde gerilim artacak.
benim merak ettiğim tarık 20.000 ytl okula bağışladı güzelde yaptı fakat yarın son gün demişti adam. bu parayı nasıl ödeyecek...o zaman pınarın iş teklifini kabulmü edecek. o zaman naz tamamen kaybeder. kabul etmezse yarışa nasıl katılacak.yada 20.000ytl yi nasıl ödeyecek...pınar tarıka aşık olmuş ve nazla paylaşıyor...o zaman tarık nazdan vaz mı geçecekkk...tarık düşünüyor olması hiç iyi bişey değil. ya naz bunu öğrenince ne yapacakkk.bence 28. bölümmm hüzünlü geçecek gibi. görünüyor... ayrıca tarık eğer pınarı sevmiyorsa ki sevmiyor. kız ona aşık olmuş peki onun kalbini kırmadan nasıl bu işi bitirecek...ben pınar evet sen nazı seviyorsun deyip çekilip gideceğini sanmıyorummm......20.000ytl olayı iyice karıştıracak tarık eğer kabul ederse nazın karşısına bi daha nasıl çıkar...mendilimi hazırlayayım bariiii:sad53: :sad53:
Bir arkadaş (yanlış hatırlamıyorumdur inşallah),yakında yarış pistinde bir çekim daha yapılacağını,hatta pist çekimleri için sete gideceğini foto ve video çekeceğini söylemişti.Sanırım sorunun yanıtı bu.:) Belki yarışa girip bile bile kaybedecek, Yunanistan'a gitmek zorunda kalmamak için. Tabiki bu sadece tahmin. Biz ters köşeye yatmaya alışığız,hatırlatırım:)
nasıl yani canım sence naz pınar sana aşık sende ona mı? diyecek tamam git mi diyecek...belki burda patlama olacak ve gerçekler ortaya çıkacak...en önemli sorun tarık işi kabul edecek mi? naz o zaman tarığa incitici laflar söylerrr...yaaaa nerden çıktı bu 20.000ytl. tarı yoksa aranıza para mı girecek...yaaa nerden bulacak bu parayı...:img-help: :img-help:
Bir arkadaş (yanlış hatırlamıyorumdur inşallah),yakında yarış pistinde bir çekim daha yapılacağını,hatta pist çekimleri için sete gideceğini foto ve video çekeceğini söylemişti.Sanırım sorunun yanıtı bu.:) Belki yarışa girip bile bile kaybedecek, Yunanistan'a gitmek zorunda kalmamak için. Tabiki bu sadece tahmin. Biz ters köşeye yatmaya alışığız,hatırlatırım:)
o zaman para konusunu ordan halledecek ama naz ona bir daha yarışırsan seni kovarım demişti acaba naz tarıkı kovduda tarık da mecbur olarak mertin iş teklifini mi kabul etmede tereddütlüüü. uğur kedi nerdesin bizi bıraktın neden tamam gerilim olmadı dizi uzatılacak diye biz sana güveniyoruz lütfen bizi yarım yolda bırakmaaaa....:sad53:
Mekan değişikliği yapmışız..hadi bakalım tedbili mekanda ferahlık vardır..Yalnız bünyeye ağır gelmiş değişiklik dün akşamdan beri siteye girilmiyordu:)
Önce bir en lerimi yazayım..
1-EN Güzel Replik... ....Naz::img-hyste
Tarık:Yemezler...telefon kapandı..meşgul sesi bu
radan duyuluyor..
2-EN Beğendiğiniz Sahne...Tarık ın okulu gezdiği sahneler
3-EN Romantik Sahne...Anayola çıktıkları sahne
4-EN Güldüğünüz Sahne...1.şıktaki repliğin olduğu sahne
5-EN Duygulandığınız Sahne...: Tarık'ın Atatürk resmi önündeki duruşu,resmi düzeltişi.
6-EN Beğenmediğiniz Sahne...Teo-Hulusi-Vahi üçlüsünün mapusane maceraları
anasayfaya taşınmışız.hepimize hayırlı olsun arkadaşlar.eminim dizimizle ilgili güzel paylaşımlarda bulunacaz.28.bölümü bende merakla beklemekteyim.
1-EN Güzel Replik...
3-EN Romantik Sahne...
4-EN Güldüğünüz Sahne...
ben de en'lerimi yazayım
1-EN Güzel Replik... tarık ve naz'ın ilk araba sahnesindeki konuşmaların tümü. "bilmediğimiz bazı şeyler"
Tarık: Hangisi?
Naz: Bilmediğimiz başka birşeymiyiz gibi bir laf ettin
Tarık: İşte bilmiyorum
Naz: Neyi?
Tarık: Başka birşey miyiz?
Naz: Ne olabilir ki?
Tarık: İşte bilmiyorum..
---
Naz: Pardon ne zaman karıştırdım ki?
Tarık: Dün mesela, yemekte
Naz: Yemekte tam bir abi-kerdeş gibiydik bence
Tarık: Bir an dışında
Naz: Hangi an?
Tarık: Hangi an olduğunu boşverin, sadece daha dikkatli olun
Naz: Ne diyorsun sen?
Tarık: Boşverin
Naz: Hayır boşvermiyorum bir laf ettin gerisini getir. Hangi an?
Tarık: Öptünüz hani
Naz: Gayet masumane
Tarık: HıHı
2-EN Beğendiğiniz Sahne... 2 araba sahnesi ve samim'in bayılma sahnesi, naz'ın tarığı öptüğü sahne
3-EN Romantik Sahne... tarık ve naz'ın eve geldiği an. tam sevgili gibiydiler. özellikle de naz. sanki sevgilisi bi yere giderken ona izin verirmiş gibi, nereye gittiğini soruyo ve masumane bi şekilde "tamam" diyo. ardından tarığın arkadaşlığı bitirmesi için fırsat veriyo ve onu bekliyo.
4-EN Güldüğünüz Sahne... samim başta, sürme gözlü, aslan yeleli, karayağız tarık :), sonra vahi'nin her haline güldüm. özellikle de karakol ve hapis sahnelerindeki vahi. ve tarığın, merti 5 kere geri yollaması :)
5-EN Duygulandığınız Sahne... tabi ki tarığın okuldaki her hali ve ümit'in gönüllü öğretmen olmak istemesi, sonra tarığın, kendini zor tutup, naz'ı arka koltuğa geçirmek istediği an.
6-EN Beğenmediğiniz Sahne... bu bölümün her saniyesinden zevk aldım valla. mert li sahnelerde bile.
27.bölümün resimlerini ekledim. tarığın okul içini gezmeye başladığı yerden itibaren.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=34
1-En güzel replik
Naz: uydurma , İKİMİZDE AYNI ANDA İSTEDİK
Naz: sen biliyomusun ana yola nasıl çıkılacağını
Tarık : ANA YOLA ÇIKTIK BİLE
Naz: ne duruyosun hala bassana,
en güzel iyilik gizli yapan iyiliktir.
2-En beğendiğim sahne:Tarık ve Naz'ın arabadaki konusmaları
3-En romantik sahne:Naz'ın Tarık'ı optugu sahne
4-En güldüğüm sahne: cok sahne var ..Samim'in Tarık'ı gormeye hazırlanmasi...pasakali nuriye ,kara tren sarkısı
5-En duygulandığım sahne:Tarık'ın okulu gezerkenki sahneleri ve son sahneler...Tarig'in mutlulugu ve Mert'e alkislamasi:good:
6-En beğenmediğim sahne: yok.....
handeozbek
20-01-07, 19:24
Bir şey dikkatimi çekti magazin Programında Yalçın Menteş'i izlerken çekim sahnesi vardı. Oradaki çekimlerde Belkıs Hanım bavulunu hazırlamış gitmek üzereydi Vahi ve Teo onunla konuşuyorlardı
EN Güzel Replik: Tarık: (kısık sesle) hayatta aklıma gelmezdi karşılık verdiğime pişman olacağım
Naz bu lafın üzerine inmekten vazgeçer
Naz: karşılık verdiğine, ha sen karşılık verdin yani, ilk hareketi ben yaptım, sen karşılık vardın, pess
Tarık: aynen öyle oldu
Naz: uydurma
Tarık: uydurmuyorum
Naz: uydurma , İKİMİZDE AYNI ANDA İSTEDİK
....................................
Naz: Alo, yirmi dakikaya kadar ordayız tamam. Sonra kahkaha atmalarAma telefon kapanmıştır
Tarık: YEMEZLER TELEFON KApADI Burdan duyuyorum meşgul sesini
Naz: KULAĞINIZDA PEK HASSASMIŞ!!!
2-EN Beğendiğiniz Sahne:Tarık'ın okulu gezdiği sahneler, vahini belkızı sarstığı sahne, üç kafadarın sarhoş halleri ve en önemlisi sonunda nazında ikimiz aynı anda istedik sahnesi ve bence atatürk sahnesi hariç en duygusal sahneydi......
3-EN Romantik Sahne:Anayola çıktıkları sahne
4-EN Güldüğünüz Sahne:kara tren sahnesi,tarıkın merti göndermek için yaptıkları, samimin bayılması
5-EN Duygulandığınız Sahne: Tarık'ın Atatürk resmi önündeki duruşu,resmi düzeltişi.
6-EN Beğenmediğiniz Sahne:üç kafadarın (h-t-v) sahnesinin uzatılması.....birde öğrencinin şiir okuma sahnesinde müdürün dedikleri hiç hoşuma gitmedi destek olsacağına köstek oldu....ya çok istedi de bende kıramadımmm.oysa benim öğrencim birtanedir şuan çok heycanlı ama ben onun bu şiiri çok güzel okuyacağından eminim...:good:
ben çıkıyorum yarın sabah görüşürüz bu arada çok merak ediyorum şu itiraf sahnesini. hiç bir şeye benzemeyecek dediler...bakalım acaba kaç bölüm var...bu arada pınar ve merte ne olacak....hayatlarından nasıl çıkaracaklar...bence tarıkın tek hatası buydu pınarı kullanmak ama içimden bir ses de tarık bunu yapmaz diyor...neyse...şu ikinci öpücük acaba itiraftan öncemiii ve nerede...yoksa tarıkın şu yarış sahnesinde olabilir mi çok korkan naz tarığı kaybetmekten çok korkar ve tarığa doğru koşar önce bir tokat atar ve sonra tarıkı öper....ve bu öpücüğün sonunda sanki hiç bişey olmamış gibi davranır tarık ne kadar üzgün olsa bile bu öpücük ona herşeyi unutturmuştur...çok güzel bir sahne olurdu... bizim böyle duygusal sahnelere ihtiyacımız var...mesela yağmurlu bir gündür naz çok üzgündür ve yağmurun altında ıslanıyor boşluğa bakıyordur... tarık yanına gelir ona sarılırr ve eeee arkadaşımı bu yağmurda yalnız bırakmam der birbirlerine iyice sarılırlar naz tarıka sımsıkı sarılır ve yüzünde bir tebessümmm belirir....daha bunun gibi bir çok sahne yavaş yavaş tadında bıraka bıraka.... eeee hadi bekliyoruzzz... bu arada kaç bölümdür ne naz çello çalıyor nede tarık şarkı söylüyorrr. ya ikisinin bu hallerini çok özlediimmmm hadi bekliyoruz...romantik çello ve şarkılarıııı sadece tarık ve nazdan başkalarından değillll...iyi akşamlar hepinize.....:img-in_lo :img-in_lo
Herkese iyi akşamlar.Dün akşam dan beri açıkçası kafam allak bullak.Önce sayfamız kapandı sonra site kapandı.Bir de baktım anasayfaya geçmişiz.Açıkçası bu kargaşa ben de zihinsel bir yorgunluğa sebep oldu.Neyse bu durumun sevindirici bir olayla sonuçlanması bütün herşeye değerdi.
Bakıyorum özetimiz de gelmiş.Özetimizden anladığım kadarıyla Pınar Tarığa iyiden iyiye tutulmuş.Mert'de Tarığ'ı benimsemiş ki ona hem daha iyi şartlar sağlamak hem de şımarık patronun dan kurtarmak için yeni olanaklar sağlamak peşin de.Tabi burda önemli olan Tarığın bu teklif karşısındaki tutumu.Benim tahminimce Tarık bu teklife pek sıcak bakmayacaktır.Ama bunu Naz'a karşı son koz olarak kullanmak için düşünüyor havasına girebilir.Belki de bu olay Naz'ı için de bulunduğu ikilemden kurtarıp aslın da için de fırtınalar koparan aşkına bir adım atmasına öncülük edebilir... :img-yes:
ben bu kısa özete nedense sevindim valla. pınar ve naz başbaşa kalıyolar anlaşılan. ve pınar tarığa artık aşık. bu naz'da çok büyük yaralayıcı etki yapacak. pınar'ın "tarığa aşık oldum" dediğinde naz'ın suratındaki ifade nasıl olacak çok merak ediyorum. bunun üstüne bi de mert iş teklifi yapıyomuş. hem pınar hem mert, tarığı naz'ın elinden yavaş yavaş alıyolar.
naz bu sefer eskisi gibi sessiz kalamaz. çünkü tarığın pınar'a ihtiyacı olmasa da paraya ihtiyacı var. ama hangisini seçerse seçsin naz ile ayrılık olacak belli. belki ikisini de seçmeyecek ama naz yine kafasında seçecek bişeyler bulur. peki naz buna izin vermeli mi? kesinlikle hayır. çünkü bu iş melisa daki kadar kolay değil. sonuçta tarık elden uçuyo. sorumlusu kim, tabiki naz.
romantik ve bi o kadar da duygusal bi bölüm bizleri bekliyo anlaşılan.
1-EN Güzel Replik...
3-EN Romantik Sahne...
4-EN Güldüğünüz Sahne...
6-EN Beğenmediğiniz Sahne...[/B]
1)Tarığın Mert'in ne zaman gideceğine dair ısrarlı soruları
2)Tarığın okulu gezdiği anlar
3)Araba da Naz'ın ve Tarığın öpüştükleri ana dair konuşmaları
4)Tarığın Mert'in ne zaman gideceğine dair ısrarlı soruları ve Vahi'nin Hulusi'nin taktiklerine uyup Belkıs Hanım'a karşı sergilediği tavır.
5)Tarığın okulu gezdiği anlar ve yaptığı büyük bağışa rağmen izlediği tutum...
6)Hulusi,Vahi ve Teo'nun kavga sahneleri
Aslın da şöyle bir durum da var.Mert Tarığa daha iyi şartlar sunmak ve şımarık patrondan kurtarmak adına dolgun maaşlı bir iş teklifin de bulunurken aynı zaman da Tarığın kardeşi sandığı Naz'ı da bu teklife dahil etmiş oluyor.Düşünsenize Tarık bu teklifi kabul ederse kardeşi olarak Naz'da ilkel şartların hakim olduğunu düşündükleri ortam dan kurtulmuş olacak.Acaba bu teklifi yaparken Mert bey sadece Tarığımı düşündü yoksa Naz'a karşı bir beğenisi oldu da Tarık'la birlikte Naz'ı da kurtarmayı hesaba kattı mı?
Anasayfamız hepimize hayırlı olsun, özet gelmiş de yine geçmişteki bir şeyleri hatırlattı( Melisanın 3 katı maaş teklifi gibi) Baştan beri Pınar da oyunun içinde diye yazdım belkide kendimi kandırdım hatta Pınarın Mert ile kardeş olmadığını ( valla öyle düşündüm karı -koca bile olabileceklerini Tarıka yardım ettiklerini bile ) düşündüm ama Pınarın Tarıka aşık olduğunu Naz söylemesi yine beni düşündürdü ( hala umut ediyorum inşallah Pınar oyunun içindedir ama yinede Tarıka aşık olmuştur) Bende Pınarın bunu Naz söylerken yüz ifadesini çok merak ediyorum.
YENİ SAYFAMIZ HAYIRLI OLSUN HEPİMİZE.:good: :happy0064
Anasayfamız hepimize hayırlı olsun, özet gelmiş de yine geçmişteki bir şeyleri hatırlattı( Melisanın 3 katı maaş teklifi gibi) Baştan beri Pınar da oyunun içinde diye yazdım belkide kendimi kandırdım hatta Pınarın Mert ile kardeş olmadığını ( valla öyle düşündüm karı -koca bile olabileceklerini Tarıka yardım ettiklerini bile ) düşündüm ama Pınarın Tarıka aşık olduğunu Naz söylemesi yine beni düşündürdü ( hala umut ediyorum inşallah Pınar oyunun içindedir ama yinede Tarıka aşık olmuştur) Bende Pınarın bunu Naz söylerken yüz ifadesini çok merak ediyorum.
bu pınar'ın oyuna dahil olup olmama durumu, filiz'in bora'ya gerçekten aşık oldu mu olmadımı durumuna döndü. ozaman da filiz numara yapıyo sandık ama gerçekten de boraya aşık olmuştu. şimdi de pınar'ın oyunu bildiğini sanıyoruz ama pınar'ın bence hiçbişeyden haberi yok. tarık da odasında "bula bula abisi iyilik meleği olan birisini arkadaş olarak buldun" demişti.
mert'in iş teklifini hangi amaçla yaptığını bilmek çok zor. çünkü işi türkiye'de değil. ve doğal olarak tarığa iş teklifi yapıyosa demekki onu da yanında götürecek. acaba tarık'la ilgili bişeyler mi öğrendi. mert'in naz'a yakın olmak için tarığa iş teklifi yapacağını sanmıyorum. çünkü çok dürüst birisi. açık açık kendisi söyleyecek tiplerden.
nazsal bir mantıkla düşünmeye çalıştığımda ki bu zor oluyor,tarık ın pınar ı sevdiğini söyletti ya bu şimdi pınar da tarık ı seviyor madem aşklarına engel olmayayım ,sevenleri ayırmayayım gibi bir psikolojiye girer mi acaba..mert in teklifini tarık tan değil de başka birinden duyup pınar dan mesela kısmetine mani olmayayım diye de kendi kovar mı ..hani tarık benim yüzümden daha paralı bir işi reddeder diyerek...o zaman tam dramatik olur olaylar......
ceza_cansu
20-01-07, 20:37
nazsal bir mantıkla düşünmeye çalıştığımda ki bu zor oluyor,tarık ın pınar ı sevdiğini söyletti ya bu şimdi pınar da tarık ı seviyor madem aşklarına engel olmayayım ,sevenleri ayırmayayım gibi bir psikolojiye girer mi acaba..mert in teklifini tarık tan değil de başka birinden duyup pınar dan mesela kısmetine mani olmayayım diye de kendi kovar mı ..hani tarık benim yüzümden daha paralı bir işi reddeder diyerek...o zaman tam dramatik olur olaylar......
Ya olur mu olur.Naz bu yapar yani.O zaman bu bölüm daha da hüzünlü geçer.Tarık Naz'ın davranışlarına anlam veremeyip önce Mert'in teklifini kabul edebilir.Sonra Naz'ın bunu neden yaptığını öğrenince de aşk itirafı hemen ardından gelir.
Naz bu yaparmı yapar , hepimiz de o meşhur volt oluşur artık , Tarıkda bunun üstüne e bende gideyim Naz beni istemiyor diye yanlış anlar. Mert Türkiyeye kesin dönüş falan yapacak galiba yada , sık sık gelecek.Mert Naz İle Tarıkı kardeş zannediyor ya Naza o sana çok çektiren evin küçük hanımımdan kurtarmak için bir arkadaşımızında yazdığı gibi Nazada iş teklif etsin.
pas.si.on79
20-01-07, 20:50
28.bölümde bence yine hareketli kıskanç gerilimli sahneler olacak başka olaylarla ilgilenirken yine birbirleriyle sinirlenerek aşklarını söylemeye bakışmaya devam edebilir.Özet gelene kadar stardan başka bir şey düşünemiyorum.
Ama Pınar ile Mertte sanki başka birşey var ...
Tarıka ne iş için teklif eder ... ya arkadaşlar bu arada ben 27..bölümü tekrar izlemekten yazamayorum.dün akşam dün gece ve şimdi izliyorum.Doyamıyorum.İlk izler gibi gülüyorum
handeozbek
20-01-07, 20:51
İster misiniz Naz, Tarık ve Pınarı ayırmak için planlar düzenlesin. Hem ben hiç sanmıyorum Nazın pes edeceğini önce edektir belki aralarından çekilmeyi seçecektir. Sonra Tarık gidecek. Naz da Tarıksız kalmaya dayanamayacak. Onun odasına taşınacak. Onsuz odada onun hatıralarıyla yaşacaktır. Sonra odada onun daha önce verdiği gülü bulacaktır. Tarığın gitmesini engellemek için havaalanına gidecektir ve beklenen itiraf....
mert'in iş teklifini hangi amaçla yaptığını bilmek çok zor. çünkü işi türkiye'de değil. ve doğal olarak tarığa iş teklifi yapıyosa demekki onu da yanında götürecek. acaba tarık'la ilgili bişeyler mi öğrendi. mert'in naz'a yakın olmak için tarığa iş teklifi yapacağını sanmıyorum. çünkü çok dürüst birisi. açık açık kendisi söyleyecek tiplerden.
Tarığın bu işi kabul etmesi durumun da abisi ve sevdiği adam yurt dışına çıkarken Pınar burda kalmayacak herhalde.Bu durum da kardeşi sandıkları Naz'ı da yanların da götürmek istemeleri muhtemel.Mert'in iyi kalpli biri olması ve Naz'a yakın olmak için Tarığa iş teklifin de bulunmayacak kadar dürüst biri olması konusun da sana katılıyorum.Ama teklif için ana sebebin Tarık olması bu olayın ona sağlayacağı avantajları da değiştirmez.Tabi Naz'a karşı birşeyler hissediyorsa...:img-yes:
kendim söyledim ama pek de inanmadım kibarlık edip aralarından çekileceğine ..çekilse tarık seviyorum dediğinde çekilirdi..unuttu bile:)çünkü tarık dan devamlı farklı sinyaller alıyor..o da inanmıyor aslında tarık ın pınarla ilgilendiğine..başkasını seven insan yanaktan bir öpücükten o kadar etkilenir mi..naz bile inanmaz:)onların derdi biribirlerini pes ettirmek..kim önce patlayacak..kim kimi çatlatacak...
pas.si.on79
20-01-07, 21:05
kendim söyledim ama pek de inanmadım kibarlık edip aralarından çekileceğine ..çekilse tarık seviyorum dediğinde çekilirdi..unuttu bile:)çünkü tarık dan devamlı farklı sinyaller alıyor..o da inanmıyor aslında tarık ın pınarla ilgilendiğine..başkasını seven insan yanaktan bir öpücükten o kadar etkilenir mi..naz bile inanmaz:)onların derdi biribirlerini pes ettirmek..kim önce patlayacak..kim kimi çatlatacak...
aynen katılıyorum.Bu bana şeyi anlattı aynen bas. ANAYOLA ÇIKTIK:img-hyste :happy0064
selam arkadaşlar artık anasayfadayız hayırlı olsun hepimize.ben görünce çok sevindim valla:) özette gelmiş anlaşılan yine güzel bir bölüm bizi bekliyor:img-yes: pınar naz a tarığa aşık olduğunu söyleyince naz ın yüzünün şeklini çok merak ediyorum.yine kendi kendini yer 'ben yaptım.kendin ettin kendin buldun naz.ayıkla şimdi pirincin taşını' :)tarık mert in teklifini kabul edemez çünkü naz var hem nazı zor durumda bırakmak istemeyecektir hem de nazla mertin yakınlaşmasını.bu arada ben pınar a acıyorum tarığın yaptığı aslında kötü ,pınar ı kullandı naz için ve kız ona aşık oldu.şahsen pınar ın yerinde olmak istemezdim.
pas.si.on79
20-01-07, 21:17
Tarık ın bankası var her ne kadar çok gidemezse de ki zaten zor yetişiyor bir de işi var tabi nazı da bırakmakta istemez.Mert ona ya geçici bir iş teklif etmesi lazım. Bilgisayar mühendisi mert tarık a ne iş teklif edebilir.mağaza açıp başına geç demeyecek herhalde.
sakın bu kaçakçı falan olmasın.......tarihi eser falan. şimdi belki kızcaksınız masal kahramanı yapmaz öyle şey diye,,,
Hulusi Beyde bu bölümde anlaşılan boş durmayacak , Belkis Hanımı nasıl dolduraşa getirecek ve evden ayrılmasını sağlayacak, zavallı Vahi Bey ama Belgin Hanım duruma el koyar gibime geliyor ( Belgin Hanımı kadın kadına konuşarak ikna eder inşallah). Birde Samim var , bakalım onu görebilecekmiyiz bu bölümde, Belgin Hanım Samim ile ilgili neler yapacak, onu göndercekmi acaba?
Tarık ın bankası var her ne kadar çok gidemezse de bir de işi var tabi nazı da bırakmakta istemez.Mert ona ya geçici bir iş teklif etmesi lazım. Bilgisayar mühendisi mert tarık a ne iş teklif edebilir.mağaza açıp başına geç demeyecek herhalde.
sakın bu kaçakçı falan olmasın.......tarihi eser falan. şimdi belki kızcaksınız masal kahramanı yapmaz öyle şey diye,,,
valla tarık şu anda damat adayı mert için mağaza da açabilir yani:)çalıştığı şirkette(ya kendi şirketi var ..ya da bir şirkette çalışıyordur muhakkak..zengin ya) daha iyi bir iş verebilir..ama kanun dışı bir iş yaptığını sanmam..bir bölüm önce bir okula bağış yaptırttıkları mert i kaçakçı yaparlarsa 27. bölümün mesajı havaya uçar..mert iyi bir karakter olarak devam edecek sanırım ..üzgünüm:)
arkadaşlar fotoğraflar bölümüne bende tarık naz arkadaşımızın eklemediği ilk yarının fotolarını ekledim..buyrun linkler aşağıda.:))
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=34
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=35
:img-yes: Ya bir düşündüm de Tarık yurtdışına çıkamıyor ki.Mert'in teklif ettiği iş yurtdışıyla alakalı ise istese de kabul edemez.Ama belki de Mert'in teklifi İstanbul dahilin de yapılacak yeni planladığı bir proje üzerinedir.
nejatdidem
20-01-07, 21:45
:img-yes: Ya bir düşündüm de Tarık yurtdışına çıkamıyor ki.Mert'in teklif ettiği iş yurtdışıyla alakalı ise istese de kabul edemez.Ama belki de Mert'in teklifi İstanbul dahilin de yapılacak yeni planladığı bir proje üzerinedir.
evet düşündüün bnmde aklıma gelmedi değil valla...
buarada anasayfaya geçebilmişiz sonunda=))...hayırlı olsun
pas.si.on79
20-01-07, 21:50
valla tarık şu anda damat adayı mert için mağaza da açabilir yani:)çalıştığı şirkette(ya kendi şirketi var ..ya da bir şirkette çalışıyordur muhakkak..zengin ya) daha iyi bir iş verebilir..ama kanun dışı bir iş yaptığını sanmam..bir bölüm önce bir okula bağış yaptırttıkları mert i kaçakçı yaparlarsa 27. bölümün mesajı havaya uçar..mert iyi bir karakter olarak devam edecek sanırım ..üzgünüm:)
haklısın... ama ne yapıyım dediğim çok iyi insanlar ama birşeyler var onlarda..
zamanla da bunu görcez.
handeozbek
20-01-07, 21:52
Senaryolar bölümüne birşeyler karaladım devamını yarın yazacağım.:img-yes:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14698&page=16
BARIŞAHASTA
20-01-07, 21:59
bencede mert iyi bir karakteri oynuyor...:img-yes: :img-yes:
pas.si.on79
20-01-07, 22:02
handecim güzel olmuş eline sağlık.
ama şu sonu hani asistanlık sanki biraz tuhaf olmuş.Devamını da bekleriz ha....
şu sıralar ilaç gibi geliyor.
Tarık kabul etmez o teklifi çünkü o teklifi kabul etmesi demek Pınar'ı Naz'a tercih etmesi anlamına gelir,ki bu da olacak iş değil...o teklifi kabul etmesi demek Nazların evinden ayrılması ve Naz'ı göremeyeceği anlamına gelir...burada sadece bir iş teklifini kabul edip etmeme söz konusu değil.O teklife vereceği "evet" cevabı dizinin tüm gidişatını baştan aşağı değiştirir.
handeozbek
20-01-07, 22:03
handecim güzel olmuş eline sağlık.
ama şu sonu hani asistanlık sanki biraz tuhaf olmuş.Devamını da bekleriz ha....
şu sıralar ilaç gibi geliyor.
Ne bileyim aklıma başka bir iş teklifi gelmedi.
arkadaslar bölüm özeti geldimi?? acaba bu gelicek hafta ne olucak...
ya birde arkadaslar neden kimse imza veya avatar yapmiyor ya ben yapamiyorum ...
pas.si.on79
20-01-07, 22:14
Ne bileyim aklıma başka bir iş teklifi gelmedi.
normal...:img-yes: o kadar kafamız karışık ki ne iş teklifi ....
yurt dışına çıkamaz. Bankayı bırakamaz.Nazı hiç bırakamaz. ya aslında biz boşa düşünüyoruz.Çünkü kabul etmeyecek .....gibi :img-help:hayır kabul etmeyeceği kesin de arada birbirlerini tamamen kırmalarına korkuyorum.Tarık pınarla ,mertte nazla ki arkadaşlıklarına.
öyle bir ortam olacak hani bir de pınarı sevdiğini sanıyo ya... gidiyim mi kalıyım mı olacak hani bir de birbirilerini pes ettirmek istiyorlar ya....açık seçik git gitme. pınarı aşık olduğunu düşününce tarık ta pınarı seviyor ben aradan çekiliyim diyecek. Ama sonra da gülü bulacak ve herşeyi bu iyi insanlara anlatacaklar. Evet ben bu konuda arkadaşlara katılıyorum.
Ohhhh be rahatladım....:img-hyste :happy0064 (naz diyo ya)
ay yeni gördüm ve yeni okudum yaa..tarik o is teklifini nasil düsünür yaa o nazi sevmiyormu yaa...off hersey dahada karisicak yaa...
burcin_kaplan
20-01-07, 22:57
selamlar arkadaşlar sonunda girebildim siteye emre aydın konserine gitmiştim gitmeseydimde sitede kalsaydım diyorum başka bişe demiyorum sadece fevrim döndü kendime yeni yeni geliyorum bu sigara illeti nedir böle herkes mi içer ya nefes alamadım..:) neyse ben diziye döniiim...
nasıl yani canım sence naz pınar sana aşık sende ona mı? diyecek tamam git mi diyecek...belki burda patlama olacak ve gerçekler ortaya çıkacak...en önemli sorun tarık işi kabul edecek mi? naz o zaman tarığa incitici laflar söylerrr...yaaaa nerden çıktı bu 20.000ytl. tarı yoksa aranıza para mı girecek...yaaa nerden bulacak bu parayı...:img-help: :img-help:
canım şöyleki gene bi tartışmada arabada falan atışırken zaten pınarda sana deliler gibi aşıkmışş sende onu seviosun süper bi çift oldunuz ..diyebilir hatta bu işi ileri götürüp bende zaten mertten hoşlanıyoruma kadar getirebilir ki böyle bişe de olursa artık nazdan vazgeçip pınara yönelmek isteyebilir tarıkta ne kadar nazı sevsede sevgisini hak etmediği fikrine kapılabilir yani sonuçta ayrılsa mı ayrılmasa mı iki arada kalıomuş bu ne demek ya nazdan vazgeçicek yada dewam edicek...
ki ben artık nazın dawranışlarından dolayı wazgeçeceğini onu kazanmaktan ,ama nazın son hamlesiyle olayların çok güzel şeyelre bağlanacağını düşünüyorum..
ebru.karaca
20-01-07, 22:58
Bence de Burçin..
Tarık, neden Pınar'a yakın olmak istesin ki? Hele de iş değiştirmeyi neden istesin? Arada gelişen çok başka olaylar var gibi..
ne yapıp etmişsiniz formu ana sayfaya taşımışınız bıravo arkadaşlar:happy0064
:) Neticeye değil, Haticeye seviniyorum. Emeklerimize.. :)
Olabilir dee...
Ama o ikinci yarışı kaybetmesi, avansı iade etmesini de engelleyecek mi? Hayır yani, engelleyecekse bile bile yenilir. Problem değil...De...
bence bu iş teklifini düşünme cümlesi tamamen izleyici merakı için yapılmış bişey. belki tarığın gece yastığa kafayı koyduğunda bir iki saniye düşündüğü olmuştur. her insan cazip bi teklif geldiğinde düşünür. ama tarık ki ne cazip teklifleri geri çevirdi.
*5 misli maaş+ melisa
*italya'dan 1 milyon euro+ mutlu bi gelecek (franceska yurtdışına çıkarma garantisi vermişti)
*yarıştan 300bin ytl
*heran bi gece kulübüne gitse gecelik 20-25 bin ytl ile çalışacak bi ses
*filiz tekelioğlu kız kardeşi sayesinde her an tekbank'ta çalışma imkanı
ayrıca mert ne iş teklifi edecek, tarığı tanımaz etmez, "gel şoförüm ol diyemez", eğer mert herkesin içinde "madem kız kardeşimin arkadaşısın babamın şirketinde sana dolgun maaşlı iş verelim" diyecek büyük ihtimal. tarık da doğal olarak kardeşine yani naz'a soracak. naz da yine ben karışmam deyip hele ki pınar'ın itirafından sonra "hiç karışmam ben küçük hanımın yanında kalırım" der ve herşeyi tarığa yıkar. tarık da naz'ın bu davranışını düşünür. iş teklifini hayatta kabul etmez.
ebru.karaca
20-01-07, 23:07
[B]YALANCI YARİM 27.BÖLÜM EN'LER...
1-EN Güzel Replik...
3-EN Romantik Sahne...
4-EN Güldüğünüz Sahne...
1) En güzel replik:
Tarık: Hayatta aklıma gelmezdi karşılık verdiğime pişman olacağım...
Naz:Karşılık verdiğine haa? Sen karşılık verdin! Yani ilk hareketi ben yaptım, sen karşılık verdin?! Pes!
Tarık:Evet aynen öyle oldu!
Naz:Uydurma!
Tarık:Uydurmuyorum!
Naz:Uydurma! İkimiz de AYNI ANDA İSTEDİK! ...Sen biliyor musun anayola nasıl çıkılacağını?
Tarık:Anayola çıktık bile..(gülücük :))
Naz:Ne duruyorsun hala? Bassana! ...Tek kelime etme! Aynen bas!
2) En Beğendiğim Sahne:
Okula giderken ve gelirken arabadaki sahneleri. Her anını çok sevdim :) :)
3) En Romantik Sahne:
...
Tarık: Boşverin
Naz: Hayır boşvermiyorum bir laf ettin gerisini getir. Hangi an?
Tarık: Öptünüz hani
Naz: Gayet masumane.
Tarık:Olabilir. Ben aynı hisse kapıldım..
4) En Güldüğüm Sahne:
Tarık: Kısmetse dönüş ne zaman Mert bey?
Mert: Mert!
Tarık: Kısmetse dönüş ne zaman Mert?
Naz: Aaa abi! Böyle kısmetse deyince, gitmesini ister gibi....
Tarık: Pardon. Dönüş ne zaman Mert?
Mert: Aslında bu gelişim de sürpriz oldu.
Tarık:Bize de..
???????
Mert: Bir ay önceydi..
Tarık: Ooooo, o zaman çok oldu. Geç bile kaldın
5) En Duygulandığım Sahne:
Tarık'ın okulu gezişi, eksiklikleri bir bir kafasına yazışı ve sonunda gizli bir şekilde bağışta bulunması.. (Hem de bu parayı iade etmeye bu kadar ihtiyacı varken..)
Naz'ın kapı arkasında Tarık'ı bekleyip, Hulusi kapıyı çalınca yüzünde o mutlu ifade ile "Niye bu kadar bekletiyorsun?" diyerek çıkışı.. Ve sonundaki hüznü..
6) En Beğenmediğim Sahne:
Hulusi'nin hayal sahnesi. Mahkeme değil de, hapisane kısmının uzadığını düşünüyorum. Çünkü mahkeme sahnesinde koptum :) Bir an duruşmada böyle bir adamla karşılaştığımı hayal ettim, gülmekten koptum :) :)
burcin_kaplan
20-01-07, 23:10
ben tarıkın kesinlikle iş teklifini kabul edebiliceğini düşünüyorum ..En azından tam kabul edicekken naz engelleyebilir yada kabulettikten sonra naz bişeler yapabilir ama olay nazda kilitleniyor kesinlikle artık herşey naza baklı top tarıktan çıktı nazın elinde..
Naz ne derse o olacak..tarık ilk başta nazın tavırlarından dolayı teklifi kabul etmeye yeltensede naz dayanamayacak we tam o giderken son hamleyi yapacak gibime geliyor beniim..
işte sonunda anasayfadayız,
hepimize hayırlı uğurlu olsun.
qsawe senin ve eşinin geçmiş doğumgününüzü kutlarım.herşey gönlünüzce olsun.
Bölüm yorumuma gelince ne diyebilirimki şahane bir bölümdü.Bölüm başladığında başım ağrıyordu bir aspirin içip seyretmeye başladım o kdar güzeldiki bölüm başımın agrısını unuttum bölüm sonunda ise başağrım tamamıyle geçmişti.
Öncelikle dizi ekibini böylesı önemli bır konuya parmak bastıkları için tebrık edıyorum üstelık bunu çok güzel işlediler ne az nede fazla.Burdan tüm ekibe tebriklerimi iletiyorum.
Tamda uğur kedının dediği gibi 2 inatçı keöi yolda karşılaşı dedı ve aynen oldu.Naz arabada ıkımızde aynı anda ıstedık dedı ve.......büyükbaba senın de dedıgın gıbı güzel bir şekılde ıtıraf ettı ama sonra yıne çerk ettı o ayrı konu.tarık orda herhalde bırseyler bekledı arabadan ınmeden amaNaz hanım hoop 360 derece ama olmuyor arkadaşım dedı ve içeri girdı sonrada ne olur gel ben arkadaş olmak ıstemıyorum de dedı ah Naz ahhh çocuk sana dah ne desın.
-ben senı bu halınle sevıyorum
-hayır nazoşistım.
-sen evlensen be ne yaparım dedı yanı ılla senı sevıyorum sozunu duyacaksın ancak oyle rahatlayacaksın degıl mı?
samim yanı pasaklı nurıye yada nurı ,diziye renk kattı Belgin hanım yerınd bır karar verdı yoksa gıdecektı oğluşu.
vahı:hulusı yardımına ıhtıyacım var
hulusi: orası kesın bunca zamandan sonra gıdıp dokuz vantuzlu belkısı bulduguna göre .....
burda koptum .
ılk sahnede Naz hanım söyle okkalı bır bıçımde öpüyor Tarığı (Ümit'ın bakışına dikkat) hiç de leyla falan degıldi vallaha cin gibiydı maşallah.
veeee bölümüm repliği anayola çıktık bile dah ne denebılırkı bu söze alkış alkış alkış......
arkadaşlar galıba itıraf 30. bölümde olacak .vallaha ugur kedı gelmezse salıya kadar zor geçer zaman hele bu kısa özetten sonra.
Pınar Naz'a Tarık'a olan aşkını ıtıraf edıyor ,Mert tarık'a iş teklıf edıyor ve tarık teklıfı düşünüyor.......yandı gülüm keten helva Naz karaları baglamasında kım baglasın kendı aşık oldugu adama başka bır kız kendısınıe aşkını ıtıraf edıyor aşık oldugu adama iş teklıfı gelıyor.....bu sefer vallaha da bıllahada Tarık ne yapacak nasıl kurtulacak bu oyundan bılemıyorum .Pınara nasıl açıklayacak aşık olmadıgını tarık kızın duyguları ıle oynamış oldu zor zor....
uğur kedı acıl olarak gel ve neolur güzel tüyolar ver
Bence bu iş teklifi itiraf için zemini hazırlıyor. Tarığın bu iş teklifini değerlendirmeye alması bile Nazda Tarığı kaybetme korkusunu uyandıracak ve Tarığın gitmemesi için geriye tek çaresi kalıyor; Haykıra haykıra, bağıra bağıra Tarığa aşkını itiraf edecek.
burcin_kaplan
20-01-07, 23:24
arkadaşlar bişe düşünüyordmda sizlede paylaşim dedim şmdi biz bu anasayfamızda yeni başlıklar açabilirz ya bi tane 'tarıktan Naza şarkılar' diye bir bölüm açsak tarıkın naza söylemesini istediğimiz şarkıları yazsak hem uğur kedide görmüş olur rahat bi şekilde ? ne dersiniz??
pas.si.on79
20-01-07, 23:34
arkadaşlar bişe düşünüyordmda sizlede paylaşim dedim şmdi biz bu anasayfamızda yeni başlıklar açabilirz ya bi tane 'tarıktan Naza şarkılar' diye bir bölüm açsak tarıkın naza söylemesini istediğimiz şarkıları yazsak hem uğur kedide görmüş olur rahat bi şekilde ? ne dersiniz??
güzel fikir .....:happy0064 mesala radyoda bir şarkı duydum çok güzeldi.Tam ikisine göre ,dedim tarıkta naza söylerse ama inan unuttum şuan...
bu arada anıl söyledikleri ahhh keşke.....
bencede tarık naza düşünüyormuş gibi yapıp kabul etmiyecek bence gerek yoki bence artık birşeyler yapalı diye düşünüyorum ama naz pınarın tarık aşık olduğun duyup aradan çekilme gibi birşey düşünürse öyle biliyorya tarık pınarı seviyor zanediyorya naz bu herşey düşüne bilir bilmiyorum umarım uğur kedi gelip bir iki tiyo verse bizlerde rahatlasak
burçin, çok güzel fikir. Yalancı Yarim Şarkılar ve Şiirler diye başlık açılabilir.
şimdiye kadar dizide söylenmiş şarkılar, tarık ve naz'a uyan şarkı ve şiirler orda paylaşılabilir. bunlar hakkında yorum da yapılabilir.
burçin söylediğim başlık uygunsa istersen sen aç başlığı. fikir senden çıktı :)
pas.si.on79
20-01-07, 23:50
burçin, çok güzel fikir. Yalancı Yarim Şarkılar ve Şiirler diye başlık açılabilir.
şimdiye kadar dizide söylenmiş şarkılar, tarık ve naz'a uyan şarkı ve şiirler orda paylaşılabilir. bunlar hakkında yorum da yapılabilir.
ama söylenmişler ve söylenilmesi istenenler ayrı topic olması lazım ki karışmasın.
ebru.karaca
20-01-07, 23:50
bence bu iş teklifini düşünme cümlesi tamamen izleyici merakı için yapılmış bişey. belki tarığın gece yastığa kafayı koyduğunda bir iki saniye düşündüğü olmuştur. her insan cazip bi teklif geldiğinde düşünür. ama tarık ki ne cazip teklifleri geri çevirdi.
*5 misli maaş+ melisa
*italya'dan 1 milyon euro+ mutlu bi gelecek (franceska yurtdışına çıkarma garantisi vermişti)
*yarıştan 300bin ytl
*heran bi gece kulübüne gitse gecelik 20-25 bin ytl ile çalışacak bi ses
*filiz tekelioğlu kız kardeşi sayesinde her an tekbank'ta çalışma imkanı
Tek kelimeyle, KATILIYORUM Serdar..
Yoksa, Tarık, evde kullanılabilecek bir mutfak robotu kalmadığında bile hala onlarla kalacağını beyan etmişti. Şimdi ne onun böyle bir şey düşünmesini sağlayabilirki?
Bak bu çok harika bir fikir Burçin.. :)
ana sayfaya alındıktan sonra giriş yapamadım, gecikmeli olarak tüm yalancı yarim sevenler için hayırlı olsun, emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler
marinada Naz'ın doğum günü için bir organizasyon olabilir mi?
sevgiler,
ceza_cansu
21-01-07, 01:47
Doğru ya henüz Naz'ın doğum günü kutlanmadı.Bu doğum günü ya marina da yapılan çekimin olduğu bölüm kutlanır ya da ondan sonraki bölüm.Ama bu doğum gününde kesinlikle Tarık ve Naz açısından özel birşeyler olmalı.
ana sayfaya alındıktan sonra giriş yapamadım, gecikmeli olarak tüm yalancı yarim sevenler için hayırlı olsun, emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler
sevgiler,
naz'ın doğum gününe daha baya var anlaşılan ve doğum günü kesin aşk itirafından sonra. olacak. aşklarını perçinleyecek bu doğum günü.
ayrıca son 2-3 bölümdür dikkat ettiniz mi?
naz özkul, artık bi tarık tekelioğlu oldu. şuan da tarığın yaşadığı kimlik saklamasını naz da yaşıyo ve naz özkul ortada yok. ayrıca pınar ve mert'in de ona sinir olması, naz'ı nasıl sinir ediyosa, tarığa karşı, tarık tekelioğlu hakkında söylediği lafların tarığı ne kadar sinir ettiğini ve üzdüğünü, bazı önemli konularda yalan söylemenin insana nasıl huzursuzluk verdiğini, çaresiz duruma düşürdüğünü anlayacaktır. :)
naz'ın doğum gününe daha baya var anlaşılan ve doğum günü kesin aşk itirafından sonra. olacak. aşklarını perçinleyecek bu doğum günü.
naz özkul, artık bi tarık tekelioğlu oldu. şuan da tarığın yaşadığı kimlik saklamasını naz da yaşıyo ve naz özkul ortada yok. ayrıca pınar ve mert'in de ona sinir olması, naz'ı nasıl sinir ediyosa, tarığa karşı, tarık tekelioğlu hakkında söylediği lafların tarığı ne kadar sinir ettiğini ve üzdüğünü, bazı önemli konularda yalan söylemenin insana nasıl huzursuzluk verdiğini, çaresiz duruma düşürdüğünü anlayacaktır. :)
Süpersin yaa Serdar. Ben hiç bu şekilde algılayamaıştım gelişmeleri. Çok haklısın bu tesbitinde.
2 gün gelmedim kaybolmuş başlık. sayfayı bulana kadar arandım şöyle bir valla, hayırlı olsun. :)
gününde izleyemediğim 27.bölümü dün gündüz tekrarında izledim. gerçekten iyi bir bölüm olmuş.
hep söylediğim birşeydi, 27.bölüm yayınlanış itibariyla önemli bir bölümdü şu sezon başı ve 3.13 bölümlük kısımın başlangıcı olmasından dolayı. geleceğe dair veriler ve ipuçları taşırlar diyordum bu tip bölümler, yanılmadığımı gördüm. "anayola çıktık bile" ifadesi önümüzdeki bölümlerin temel taşını oluşturacaktır.
her ne kadar bizim ikili aşk anlamında yakınlaşmada olağanüstü zorluk çekselerde giderek artacak bir yakınlaşma görebiliriz yavaş yavaş önümüzdeki bölümlerde.
bölüm üzerine pek çok şey söylenmiş zaten. güzel yorumlarınızın hepsini olmasa da birçoğunu okudum. ben de aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum ama son zamanlardaki monotonlaşmış temponun üzerine çıkılmış. çok daha iyisi de gelecektir inşallah.
sağlıcakla.
Günaydın arkadaşlar, öncelikle anasayfa için hepinizi kutlarım geç oldu ama yinede oldu :img-yes: . Henüz yorumlarınızı okumadım ama dünkü özet hakkındaki fikirlerimi yazayım, özeti okuyunca hem sevindim hemde üzüldüm... Naz ve Tarık arasındaki bu durum gerginliği iyiden iyiye arttıracağı için itiraf geliyor diye sevindim ama diğer yandan 28. bölümde daha çok bize sıkıntı verecek sahneler izleyebiliriz diye düşündüm. Naz Pınar' ın aşk itirafının acısını yine Tarık' tan çıkaracaktır, buna birde iş teklifi ve Tarık' ın bunu düşünmesi eklenince Naz' ı tutabilene aşkolsun:) :) . Ama sonunda gerçekten aşk olacağı için içim rahat bir taraftan, izlerken bunuda göz önünde tutacağım... Naz ve Tarık arasındaki çekişme sonuçlandıktan sonra ikisini birlikte göreceğimiz bölümleri düşünmek iyi geliyor...
Benim için önemli bir ekleme yapayım: İş nedeniyle şehir değişikliği yapacağım(Ankara yolcusuyum). Bu nedenle elimin altındaki teknolojiden bir süre uzak kalacağım maalesef, eskisi kadar sık aranızda olamayabilirim ama diziyi ve forumu elimden geldiği kadar takip etmeye çalışacağım...:sad53:
Evet Naz da şu anda Tarık' la aynı durumda ama kız ne bilsin Tarık' a "git benim senin kardeşin olduğumu söyle v.s...." ile başlayan cümlesinin sonuçlarının buraya varacağını... Tarık da iş bulması kolay olsun diye bir kimliğini sakladı sonra yalan yalanı doğurdu... Ama '...anlayacaktır' kısmı için pek ümitli değilim açıkçası (Naz bu...):) . Anlasa bile anlamamak da ısrar eder...
Birde son bölümde Tarık "anayola çıktık bile" deyince Naz " ne duruyorsun bassana o zaman" diyor ya, orada 'eve sür' demek istiyor tabi ama ben bir anlam daha yüklüyorum kendimce 'Madem öyle Tarık o halde adım atmak için ne bekliyorsun!!!! :img-heh:
ben tarıkın kesinlikle iş teklifini kabul edebiliceğini düşünüyorum ..En azından tam kabul edicekken naz engelleyebilir yada kabulettikten sonra naz bişeler yapabilir ama olay nazda kilitleniyor kesinlikle artık herşey naza baklı top tarıktan çıktı nazın elinde..
Naz ne derse o olacak..tarık ilk başta nazın tavırlarından dolayı teklifi kabul etmeye yeltensede naz dayanamayacak we tam o giderken son hamleyi yapacak gibime geliyor beniim..
Tarık ben elimden geleni yaptım Naz görmezden geliyor, şimdi sıra onda diye düşünebilir ve dediğin gibi bu iş teklifi konusuna noktayı Naz' ın koymasını bekleyebilir...
Yalancı Yarim şarkıları konusundaki fikrin de çok güzel, söylenen şarkılarla daha bir anlam kazanan bir dizi için bu başlık açılmalı gerçekten...
günaydın arkadaşlar:) tarık iş teklifini niye kabul etsinki?.tarık naza tutulmuş durumda.çok kırılmadığı onun kendisini sevmediğini düşünmediği takdirde tarık asla o evi terketmez.özette düşünecek denmesinin sebebi bence naza düşünüyor görünecek..nazı sinirlendirmek,deli etmek için düşünüyor görünecek.yoksa aklından bile geçirmeyecek gerçek anlamda düşünmeyi.:))zaten tarık, naz ların evinden kırgın yada küskün bir şekilde ayrılmak zorunda kalsa bence kendi evine döner.gidipde artık başkalarının yanında çalışmaz..evine döner babasından özür diler,sonrada okulunu tamamlar..
canım harika olur bencede....biz de tarıkın naza söylemesini istediğimiz parçaları başlığa eklerizzzz....bence çok güzel bir fikir.....:happy0064
burcin_kaplan
21-01-07, 10:26
bu mesajı görmeden önce dün başlığı açmış bulundum ben ya:img-blush
ondan dolayı ismine ''Tarık'tan Naz'a Şarkılar'' dedim yani..
ama şiirleride paylaşabiliriz..
dün aştım başlığı ama ilk önce modların kontrolünden geçmesi gerekiyormuş başlık kabul olursa bugün öğlen akşama doğru falan görebilirsiniz başlıkta..
ama söylenmişler ve söylenilmesi istenenler ayrı topic olması lazım ki karışmasın.
ewet buna katılıyorum şimdi benim açtığım başlığa isteklerimizi ekleriz .Başka biri bi başlık daha açsın onada söylenmişleri ekleriz..
burcin_kaplan
21-01-07, 10:32
Bu hiç aklıma gelmemişti gerçekten de böyle birşey olabilr..umarım bu çekimler bunların itirafı olduktan sonra olmuştur..bizden kaç bölüm öndeler acaba ya? 29. yu mu çekiyorlar 30. yu mu bileniniz war mı arkadaşlaR?
Bu hiç aklıma gelmemişti gerçekten de böyle birşey olabilr..umarım bu çekimler bunların itirafı olduktan sonra olmuştur..bizden kaç bölüm öndeler acaba ya? 29. yu mu çekiyorlar 30. yu mu bileniniz war mı arkadaşlaR?
yok canım bilmiyorummm ama 27. bölüm gelmeden bir arkadaş okul önünde bir kazadan ve okulun durumunu gördüğünden bahsediyordu... bu da bence 28. bölüm olabilir ve eğer tarık bir yarışa katılırsa onun partisi olabilir yada iş teklifinin kimbilebilirrrr......:img-yes:
yada naz açılp gerçekleri itiraf ettiyse ona özel bir kutlama partisi olabilirrrr..
itiraftan sonra özel bir yerdeeee....:happy0064
marinada yapılan çekimler.önümüzdeki hafta oynayacak yani 28.ci bölümün çekimleri olması lazım canım..yanlız barış çok ciddi üşütmüş..dün akşam konserinde kendiide belirtmiş.çünkü bir gün önce yapılan marina çekimleri hayli uzun sürmüş havada baya serinmiş..
burcin_kaplan
21-01-07, 10:50
o zaman şimdi bu çekimler uzunda sürmüş ha..
ya ben bi iş teklifinin orda olacağını düşünmüyorum bence oraya özel bişeler için gidilebilir..
28. bölüm çekimleri olabilir ama 29. danda bi sahne olabilr gibi geliyor bana..
iki bölümden biri olucak sizin dediklerinize göre.
ama ben umuyorum ki o marina çekimleri işallah nazın doğum günü içindir..bi iş teklifi için güzelim marina çekimlerinin gitmesini istemem romantik olsun mümkünse:)
tarık ve nazın yatlarına davet eder ve mert orda tarıka iş teklif eder... pınarda nazı bir köşeye çekmiş tarıka aşkını itiraf ederrrr....bence gerçekler onların önünde itiraf olur....:img-in_lo :img-in_lo
whiteangel
21-01-07, 11:09
Ben marinadaki bölümlerin baba-oğul barışması olduğunu düşünüyorum. Ya da istiyorum diyelim:) Belki gençler hep birlikte giderler marinaya, Hulusi ile Belgin de evlilik yıldönümlerini kutlamaya gelmişlerdir.. Orada bir karşılaşma ... kimbilir:icon_sorr Çekimler uzun sürdüğüne göre, marinada çok sahne vardır diye tahmin ettim..
romantik bir sahne olsun...ama neden marinaya gidiyorlar....bir işleri yoksa yada davet edilmedilerse ve ancak pınar ve mert geliyor aklıma çünkü naz içine kapanık bir kız annesinin vefatından sonra hayatımıza kimseyi sokmadık dediiii....bir seçenek kalıyor pınar ve abisi...
yada bi kutlama yemeği bence pınar aşkını o marinada itiraf edecekkk...tarık iş teklifini o marinada düşünecekkkk....
kimbilir tarık abi ile naz kardeş dans bile edebilirrrr..romantik bir danssss.........:happy0064
hadi uğur kedi nerdesin dedektif mi tutalım senin için......:img-yes:
Birde son bölümde Tarık "anayola çıktık bile" deyince Naz " ne duruyorsun bassana o zaman" diyor ya, orada 'eve sür' demek istiyor tabi ama ben bir anlam daha yüklüyorum kendimce 'Madem öyle Tarık o halde adım atmak için ne bekliyorsun!!!! :img-heh:
aynen öyle oldu. ikisininde söyledikleri farklı olsa da, söylemek istedikleri şey aynıydı. ve ikisi de bunun farkındaydı.
naz belki ilk anayol ifadesini, gerçek yol olarak kullandı ama, tarık "anayola çıktık" ifadesini, aşk anlamıda söyledi, naz da durur mu "ee ne duruyosun bassana o zaman, hiç bişey konuşma sadece bass"
cidden harika replik yaaa. "anayol","gaza basmak" aşk itirafında bakalım daha nasıl farklı ifadeler duyacaz.
marina sahneleri romantik anlara sahne olabilir tabii..ama tarık ile naz arasındaki gerilimlere de sahne olabilir..yukarıda bir arkadaşın dediği gibi marina deyince akla yatlar falan geliyor..mert gerçekten de yata davet edebilir kardeşleri(!)ve naz her türlü fırsatı gayet güzel değerlendirdiği için baaaak yatı da var şeklinde hayranlık gösterilerini abartabilir ..tarık ın iş teklifini düşünmesi naz ın bu davranışlarına duyduğu öfkeden kaynaklı misilleme olur..
dikkat ederseniz naz lardaki ilk geceden sonraki bölümlerde tarık naz ın yanında pınar a fazla bir yakınlık göstermedi..kıskandırmayı abartmadı...arabada sözünü bile etmedi..naz ın kıskandırma çabaları tarık ın sınırlarını zorlayabilir...
tarık, naza ilan-ı aşkı marinada açıklayacak olabilir.farklı ortamda aşklarını ilan edecekler gibime geliyor.tarık, pınarın teklifini kesinlikle kabul etmez.ne teklifler geldide kabul etmedi.nazın yanından bir saniye dahi ayrılmak istemez.nazı çok seviyor.
burcin_kaplan
21-01-07, 11:48
artık ben kesinlikle itirafın tarıktan değilde nazan geleceğini düşünenlerdenim...
dediğim gibi artık top nazın elinde kesinlikle .Nazın yaptığı tavırlar bütün olanları belirleyecek..we ben nazın yaptığı tavırlarından dolayı şu iş teklifni ciddi anlamda düşünüceğini düşünüyorum..Ama tabi nazdan ayrılamayacak sadece ciddi anlamda düşünücek ve bunu gören nazda tarıkı kaybetme korkusuyla bişeler diyecek...
bu arada 2-3 gündür büyükbaba girmiyor ya yorumlarını özledik şahin abicim nerelerdesin?
haklısın burçinciğim sana aynen katılıyorum nazdan itiraf gelecek... belkide naz sen pınara aşıksın diyacak oda sen merte derken kıyamet kopacak....:happy0064
burcin_kaplan
21-01-07, 11:59
haklısın burçinciğim sana aynen katılıyorum nazdan itiraf gelecek... belkide naz sen pınara aşıksın diyacak oda sen merte derken kıyamet kopacak....:happy0064
bence olaylar şöyle gelişe bilir şimdi biri pınarın tarıkı sevdiğini biliyor diğeride iş teklifi aldı böyle olunca zaten ikiside çok gergin olucak arabayla ewe dönerken ben gene bi kawga bekliyorum o kawga sırasında tarık iş teklifi aldığını söylerse naz zaten sinirli ztn ikisnizde birbirinize aşıksınız git onların yanında çalış gibi çok sinirli bir cümle kurabilir tabi tarık böyle bi dawranışın karşısında ne yapabilirki? o yüzden gidip gitmeyeceğini ciddi bir biçimde düşünüyordur..
tabi naz yaptığı salaklığı tarık giderken anlar we onu durdurur bu arada bu olay mümkünse dışarda sokakta biyerlerde geçsin ve yağmurda yağsın:):)
blue_eclipse
21-01-07, 12:00
bence de itiraf nazdan gelecek.çünkü hep naz karmaşık düşünceler içinde.çoğu zaman aşık olduğunu kendine bile söylemekten korkuyordu.tarık zaten duygularını belli ediyor.
ceza_cansu
21-01-07, 12:04
Günaydın arkadaşlar.Tabiki Tarık önce bu iş teklifini düşünmez bile ama Naz bunu öğrenirse Tarık'ın pınarı sevdiğini sanıyor,Pınar'ın Tarık'a aşık olduğunu biliyor aralarından çekilmeyi düşünebilir.Tarık'ı kovup o iş teklifini kabul etmesini sağlamaya çalışabilir.Tarıkı önce bunun nedenini anlamaz ve iş teklifini düşünebilir.Sonra Naz'ın bunları neden yaptığını bir şekilde öğrenir ve Naz'ın yanına gider.Sonrası malum.Çok güzel şeyler yaşanır aralarında.
Ya da tam tersi aşkı için sonuna kadar mücadele eder.Naz bu ne yapıcağını kestirmek çok zor:img-yes: :img-yes:
<