PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-4

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

handeozbek
21-01-07, 19:20
Şu resimler nerede çok merak ettim bu siteye yükleyemez misiniz?

burcin_kaplan
21-01-07, 19:22
sonunda bulabildim resimleri diyorum diğer site deniyor diğer site aklıma 3 tane geldi walla siz öyle deyince:) (çok saol ebru ablacım:img-wink: )
neyse buldum sonunda üye değildim üyede oldum bu vesileyle:)
bu arada nazın ellinde gül olduğu resimde naz sanki üzgün gibi yoksa soğuktan mı yüzü öyle bi şekil almış:):)

ya bu arada eksik bişeler war sanki bana bu dörtlü böyle beraber takılmazmış gibi geliyor ..:img-in_lo filiz ümit tarık-naz ..garip geldi gerçektende bence ortada pınarla mertte warda onların resmi yok gibi geldi..
ben mi paranoyak oldum yoksa:img-help: :icon_whis

pozitif
21-01-07, 19:29
çarşamba günü 22.00 da show tv de maçolar var eğer bu hafta ratingler düşük olursa büyük bi ihtimalle yayından kaldırılacakmış.desteğinizi bekliyoruz eğer başka bi diziyi takip etmiyorsanız o saatte maçolar'ı izlerseniz çok mutlu oluruz
Yardımcı olmak isterim, dizilerin yayından kaldırılması, sevenlerine karşılık çok büyük bir saygısızlık. Bunun başka bir yolu olmalı diyorum. Destek olacagim. Ama benim seyretmem size ne kazandırır onu bilemiyorum.

whiteangel
21-01-07, 19:29
Şu resimler nerede çok merak ettim bu siteye yükleyemez misiniz?

Yükledim arkadaşlar.. 28. bölüm set fotoları BUYRUN BURDA:)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2138649&posted=1#post2138649

Yaa arkadaşlar saat 20.00 de elmax tv yi izlemeyi unutmayın olur mu? Kamera arkası ve röportajları var dizimizin:)

handeozbek
21-01-07, 19:33
Resimleer için teşekkürler. Bana da o resimde üzgün gibi geldi. Ama gül Mertten olsa bile buna niye üzülsün ki kesin yanlış bir laf etti. Ondan üzüldü

ebru.karaca
21-01-07, 19:35
Burçinciğim , demek yeni üye oldun..
Olsun, geç olsun da güç olmasın.

Seni bu siteye olduğu gibi oraya da bekleriz. Pişman olmayacaksın, emin ol.

Canım, onlar çekim aralarında çekilmiş fotoğraflar ve soğuktan o durumdalar.. :)

jenn
21-01-07, 19:35
bu fotoğraflardan görülen oki.marinaya gidiş, zaman olarak okuldaki tören sonrasını anlatıyor..çünkü nazın ve tarığın giysileri aynı:)

ebru.karaca
21-01-07, 19:36
Yükledim arkadaşlar.. BUYRUN BURDA:)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2138649&posted=1#post2138649

Yaa arkadaşlar saat 20.00 de elmax tv yi izlemeyi unutmayın olur mu? Kamera arkası ve röportajları var dizimizin:)

Teşekkürler whiteangel'ım..
Digitürk 'ümüz olsa da izlesek ama.. maalesef..

burcin_kaplan
21-01-07, 19:37
Resimleer için teşekkürler. Bana da o resimde üzgün gibi geldi. Ama gül Mertten olsa bile buna niye üzülsün ki kesin yanlış bir laf etti. Ondan üzüldü

:) alıştık artık zaten nazın yanlış laflar etmesine geçen hafta bi güzellik yaptı pot kırdı toparlayamadı ya onun acısını çıkarmıştır kesin gene...
ama belli havada çok soğukmuş ya hepsi donuyor gibi duruyor çünkü...
umarım ortada bi adet pınar ve mert yoktur ...

whiteangel
21-01-07, 19:38
Teşekkürler whiteangel'ım..
Digitürk 'ümüz olsa da izlesek ama.. maalesef..

EBRU'cum bende de yok da:img-blush Bizim siteden naklen yayın yapılır nasılsa.. İzlemiş kadar oluruz..:good:

burcin_kaplan
21-01-07, 19:41
walla ilk kez biraz şanslıyım ya bende digiturk mevcut:) gidicem izlicem birazdan allahın izniyle:)
çok merak ediyorum röpörtajlarını falanda..

handeozbek
21-01-07, 19:42
walla ilk kez biraz şanslıyım ya bende digiturk mevcut:) gidicem izlicem birazdan allahın izniyle:)
çok merak ediyorum röpörtajlarını falanda..

Bizim gibi digiturk u olmayanlara da bilgi verirseniz çok makbule geçer:img-in_lo

nowar_77
bu fotoğraflardan görülen oki.marinaya gidiş, zaman olarak okuldaki tören sonrasını anlatıyor..çünkü nazın ve tarığın giysileri aynı:)

o zaman şöyle olabilir maalesef..mert okulda öğrencilerin kendine verdikleri güllerin içinden çıkarıp vermiştir naz a...naz kesin ay ne güzel çiçekler demeyi ihmal etmemiştir tabii ondan önce tarık yan yan bakaraktan..sonrada beraberce fenerbahçeye gidilmiştir kutlamak filan için...

ebru.karaca
EBRU'cum bende de yok da:img-blush Bizim siteden naklen yayın yapılır nasılsa.. İzlemiş kadar oluruz..:good:

Umudum o zaten. Hem birileri de kayıt eder diye umuyorum..

qsawe
21-01-07, 19:43
ben ilk izlediğimden aklımda kalanları yazmıştım.... şimdi birkez daha izleyeceğim.... belki başka detaylar yakalarım

whiteangel
21-01-07, 19:45
o zaman şöyle olabilir maalesef..mert okulda öğrencilerin kendine verdikleri güllerin içinden çıkarıp vermiştir naz a...naz kesin ay ne güzel çiçekler demeyi ihmal etmemiştir tabii ondan önce tarık yan yan bakaraktan..sonrada beraberce fenerbahçeye gidilmiştir kutlamak filan için...

Bence de bu ihtimal ağır basıyor. Tabi Tarık, daha önce Naz'a verdiği gülü cebinde taşımıyorsa..:img-cool2

nowar_77
21-01-07, 19:48
Bence de bu ihtimal ağır basıyor. Tabi Tarık, daha önce Naz'a verdiği gülü cebinde taşımıyorsa..:img-cool2

o artık gül değil gül kurusu olmuştur:)naz ın elindeki capcanlı..ama törende filiz ve ümit yoktu..onlar ne ara geldiler o zaman...orası bizim senaryoya uymuyor

qsawe
21-01-07, 19:51
o artık gül değil gül kurusu olmuştur:)naz ın elindeki capcanlı..ama törende filiz ve ümit yoktu..onlar ne ara geldiler o zaman...orası bizim senaryoya uymuyor

evettt çok iyi yakaladın..... yok yok mert le pınar yok orda..... yoktur dimi.... olmasınlar lütfen.... stres yapmasınlar bari canım parkta..... bizde evde stres olmayalım.... zaten kısa özet yeterince sıkıntı aktarıyor

ceza_cansu
21-01-07, 19:54
Belki kafede Tarık,Naz,Ümit,Filiz Pınar ve Mert'i bekliyorlardı.Bu sırada hani filmlerde falan olurya içeri çiçek satan biri gelir.Çiçek almaları için ısrar eder.Tarık'da ısrara dayanamaz ve Naz'a çiçek alır.Nasıl olursa olsun ama Naz'a o gülü veren yeterki Mert olmasın.

nowar_77
21-01-07, 19:57
evettt çok iyi yakaladın..... yok yok mert le pınar yok orda..... yoktur dimi.... olmasınlar lütfen.... stres yapmasınlar bari canım parkta..... bizde evde stres olmayalım.... zaten kısa özet yeterince sıkıntı aktarıyor

:)telefon açıp hadi biz buradayız siz de gelin demiş olabilirler tabii deyip seni üzmeyeceğim..yoktur. yoktur onlar..olamazlar ki zaten ..gülü de tarık vermiştir..başka kim verebilir k,i veremez ki zaten...:img-hyste

ebru.karaca
21-01-07, 19:57
ben ilk izlediğimden aklımda kalanları yazmıştım.... şimdi birkez daha izleyeceğim.... belki başka detaylar yakalarım

Yorumlarını sabırla bekliyor olacağım qsawe...

Evet, ben de onu düşünüyorum nowar. Herhalde Mert ve Pınar'ı okulda bıraktılar ve Filiz-Ümit ikilisini de yolda buldular. Ya da telefonlaştılar, aldılar..

Belki kafede Tarık,Naz,Ümit,Filiz Pınar ve Mert'i bekliyorlardı.Bu sırada hani filmlerde falan olurya içeri çiçek satan biri gelir.Çiçek almaları için ısrar eder.Tarık'da ısrara dayanamaz ve Naz'a çiçek alır.Nasıl olursa olsun ama Naz'a o gülü veren yeterki Mert olmasın.

Hihihi
Evet, katılıyorum:img-yes: :img-yes:

qsawe
21-01-07, 20:01
:)telefon açıp hadi biz buradayız siz de gelin demiş olabilirler tabii deyip seni üzmeyeceğim..yoktur. yoktur onlar..olamazlar ki zaten ..gülü de tarık vermiştir..başka kim verebilir k,i veremez ki zaten...:img-hyste

ben mutlu olacağım sahneler yakalamaya gidiyorum.... burda maç izliyorlar mecburen üst katta izleyeceğeim bitince yorum yazacağım...

ŞEKER KIZ
21-01-07, 20:47
arkadaşlar forma girmediğim sürece ne olmuş biri bana bi özet geçer mi ne gülü ne marinası ümit filiz nerden çıktı bekliyorummm:img-yes:

denısse
21-01-07, 20:49
kamera arkasını gosterdıler,dızıyı bu kadar anlatan ılk program dıyebılırım:img-wink: merve ıle barısın roportajı ıse cok guzeldı,cok sekerlerrr bırlıkte:img-wink:

umran
21-01-07, 21:07
slm arkadaşlar benide kabul edermisiniz yanınızda:)
ben koyu bir merve sevi NAZ ve barış akarsu TARIK hayranıyım tabi dogal olarak yalancı yarim hastasıyım ...neyse herkeze iyi akşamlar..:good:

handeozbek
21-01-07, 21:12
Bir arkadaştan Samim diziden ayrılmış diye duydum. O da emin değil. Bütün tatlı karakterler gidiyor yerine Pınar ve Mert gibi acı karakterler geliyor

denısse
21-01-07, 21:20
hosgeldın umran:img-wink:

elmali-turta
21-01-07, 21:25
hoşgeldin umran:)
ya samim ayrılmasın diziye bi şekerlik katıyodu,pasaklı huriye:img-wink:

qsawe
21-01-07, 21:26
programın başı Yalçın Menteş ile başladı... (alkol tedavisi anlatımı) devamında yy kamera arkası görüntüleri verildi. Önce gene v t h üçlemesini sahneleri gösterildi. Belkıs ın evi terketme sahneleri çekiliyordu.

sonra Naz/Tarık rop. başladı.

spiker/ bugün hangi bölümü çekiyorsunuz?
T/ ben bilmiyorum
N/ ben biliyorum bizim kapı önü sahnelerimiz... aşağıda da yaşlıların sahneleri
burda gülüyorlar... yaşlı Ünal bey oluyor diye Barış açıklama yapıyor Merve de yani Vahi bey diye açıklıyor ...ben ona öyle diyorum diyor

N/ yemek molası verildi... sonra bizim kapı önü sahnelerimiz var... akşamda bir sahnemiz var... sonra bitiyor bizim çekimimiz...

T/ önceden 7 gün çekim yapıyorduk... sonra çok güzel bir düzen oturttuk 5 gün çekim yapıyoruz.... 2 gün tatil yapabiliyoruz (çok memur gördüm bunları)
Sette çok iyiyiz herkes güler yüzlü , atmosfer çok iyi , tertemiz insanlar

Buarada dış ses dizinin son 2 bölümünde yaşanan arkadaş ve kardeş oyununu oyun içinde oyun sözleriyle anlattı...
Dış ses/ tiyo istiyoruz ama nuh diyor peygamber demiyorlar diyor

N/ inanın bilmiyoruz. en azından başrol oyuncuları bilir diyorlar ama bizde sete geldiğimizde öğreniyoruz senaryoyu... Tek bildiğim Naz saftrikti artık oda yalan söylüyor...(gülümsemeler) Abi kardeş patron şoför yalan söylüyor...sevgili
T/ olacağız (burda Barış gülerek tamamlıyor Merve'nin cümlesini)
N/ Olduğu zaman neler olur bilmiyoruz...senaryoyu okuduğumda öğreniyorum ne olacağını...tahmin dahi edemiyorum... hergün bambaşka şeyler gelişiyor

T/ 27 çekerken 28 yazılıyor.... stok bölümümüz yok... senaristimiz bile bilmiyor o anda oluşuyor... doğaçlama....
N/haftası haftasına
T/ aynen o şekilde

Dış ses/ dizide dolu dizgin aşk yaşayan ikili(biz niye göremiyoruzzzzzz) gerçek hayatta çok sıkı dostlar

T/N/ aramızda bir şey yok.... ( ya hep magazinlerde böyle derler dimi???)
T/Ben Merve yi çok seviyorum
N/bende Barış ı çok seviyorum ( burda şımararak söyledi)
T/ setteki herkesi seviyorum ... Merve ile daha önceden tanışan iki arkadaş gibiyiz.... eğleniyoruz (bu gene ikisinin ortak lafı)

handeozbek
21-01-07, 21:31
programın başı Yalçın Menteş ile başladı... (alkol tedavisi anlatımı) devamında yy kamera arkası görüntüleri verildi. Önce gene v t h üçlemesini sahneleri gösterildi. Belkıs ın evi terketme sahneleri çekiliyordu.

sonra Naz/Tarık rop. başladı.

spiker/ bugün hangi bölümü çekiyorsunuz?
T/ ben bilmiyorum
N/ ben biliyorum bizim kapı önü sahnelerimiz... aşağıda da yaşlıların sahneleri
burda gülüyorlar... yaşlı Ünal bey oluyor diye Barış açıklama yapıyor Merve de yani Vahi bey diye açıklıyor ...ben ona öyle diyorum diyor

N/ yemek molası verildi... sonra bizim kapı önü sahnelerimiz var... akşamda bir sahnemiz var... sonra bitiyor bizim çekimimiz...

T/ önceden 7 gün çekim yapıyorduk... sonra çok güzel bir düzen oturttuk 5 gün çekim yapıyoruz.... 2 gün tatil yapabiliyoruz (çok memur gördüm bunları)
Sette çok iyiyiz herkes güler yüzlü , atmosfer çok iyi , tertemiz insanlar

Buarada dış ses dizinin son 2 bölümünde yaşanan arkadaş ve kardeş oyununu oyun içinde oyun sözleriyle anlattı...
Dış ses/ tiyo istiyoruz ama nuh diyor peygamber demiyorlar diyor

N/ inanın bilmiyoruz. en azından başrol oyuncuları bilir diyorlar ama bizde sete geldiğimizde öğreniyoruz senaryoyu... Tek bildiğim Naz saftrikti artık oda yalan söylüyor...(gülümsemeler) Abi kardeş patron şoför yalan söylüyor...sevgili
T/ olacağız (burda Barış gülerek tamamlıyor Merve'nin cümlesini)
N/ Olduğu zaman neler olur bilmiyoruz...senaryoyu okuduğumda öğreniyorum ne olacağını...tahmin dahi edemiyorum... hergün bambaşka şeyler gelişiyor

T/ 27 çekerken 28 yazılıyor.... stok bölümümüz yok... senaristimiz bile bilmiyor o anda oluşuyor... doğaçlama....
N/haftası haftasına
T/ aynen o şekilde

Dış ses/ dizide dolu dizgin aşk yaşayan ikili(biz niye göremiyoruzzzzzz) gerçek hayatta çok sıkı dostlar

T/N/ aramızda bir şey yok.... ( ya hep magazinlerde böyle derler dimi???)
T/Ben Merve yi çok seviyorum
N/bende Barış ı çok seviyorum ( burda şımararak söyledi)
T/ setteki herkesi seviyorum ... Merve ile daha önceden tanışan iki arkadaş gibiyiz.... eğleniyoruz (bu gene ikisinin ortak lafı)

Paylaşım için sağol.Demek sevgili oluyorlar güzel

qsawe
21-01-07, 21:31
sahnelerden gördüklerim....

Tarık/Naz arabayla evin önüne geliyorlar.... okuldaki kılıklar üstlerinde... ilk gösterdiklerinde arabanın torpidosunda beyaz kağıda sarılı bir demet çiçek vardı.... sonra teknik ekip o çiçeği aldı..... ( acaba Mert okulda demetin birini hediye ettide o meşhur gül o dmetten mi?)

sonra sahne tekrar çekildi sanırım.... evin önüne gelip arabadan iniyorlar...
yüzlerinde şaşkınlıkla kapıya bakıyorlar... bu arada evden bağırtılar geliyor olabilir.... V T H ile Belkıs içerde tartışıyor sanırımm

Başka bir sahnede Naz arabanın sağ tarafına doğru koşuyor.... Tarık da arabanın arka sağ yolcu kapısının orda çömelmiş sanırım babasından saklanıyor... çünkü babası içerde o anda....

qsawe
21-01-07, 21:33
programdan son 2 not

Bülent Kayabaş Teknik ekibi övdü 28 bölümdür bu ekiple çalışıyoruz dedi...

Yalçın Menteş diziye sonradan katıldığını metroseksüel birini oynadığını söyledi... aynen aktarıyorum ' Ben metroseksüelim Levent-Taksim arası çalışıyorum'

Kara İnci
21-01-07, 21:38
qsawe aktarımların için çok teşekkürler.Sayen de izlemiş kadar olduk...

Gerek bugün ki BAG toplantısın da Barış'ın verdiği tiyodan gerekse bu ropörtaj da Barış ve Merve 'nin sevgili olacağız sözlerin den ben itirafın çok yakın olduğu düşüncesine kapıldım.Umarım en kısa zaman da özlemle beklediğimiz sahnelere kavuşuruz...:img-yes:

yalut
21-01-07, 21:40
Arkadaşlar aktarımlarınız ve paylaşımlarınız için çok çok teşekkürler,inşallah gülü okuldaki çocuklardan biri yada Tarık verir Naz'a. Tarık verirse saklayacağı bir gülü daha olur.Gelen haberlere göre heyecanlı bir bölüm bekliyor bizi.

jenn
21-01-07, 21:40
sevgili gsawe son derece detaylı güzel anlatımın için çook teşekkürler.izlemiş kadar oldum:)).çok neşeli bir ekip bu ekip.iç huzurları diziyede yansıyor ve bu güzel iş ortaya çıkıyor:)))

bu arada sevgili ümran hoşgeldin aramıza:)

ceza_cansu
21-01-07, 21:51
qsawe anlattıkların için çok saol.Sayende bende izlemiş gibi oldum.Barış'ın ve Merve'nin iki iyi arkadaş olduğu her ropörtajda açıkça belli oluyor:img-yes: :img-yes:

umran hoşgeldin yazılarını bekliyoruz:img-wink:

qsawe
21-01-07, 21:52
Ümran hoşgeldin...

Rica ederim arkadaşlar.... özet gelene kadar işe yarayacak bir kaç bilgi edinmemiz iyi oldu.... çekim fotolarıda çok iyi geldi... marinadakiler .... konuşacak konu oldu hiç olmazsa.... geçen hafta pazar burada gık çıkmıyordu.... bu hafta 4-5 sayfa doldu sanırım....

Kara İnci
21-01-07, 21:54

Tarık/Naz arabayla evin önüne geliyorlar.... okuldaki kılıklar üstlerinde... ilk gösterdiklerinde arabanın torpidosunda beyaz kağıda sarılı bir demet çiçek vardı.... sonra teknik ekip o çiçeği aldı..... ( acaba Mert okulda demetin birini hediye ettide o meşhur gül o dmetten mi?)

yüzlerinde şaşkınlıkla kapıya bakıyorlar... bu arada evden bağırtılar geliyor olabilir.... V T H ile Belkıs içerde tartışıyor sanırımm

Başka bir sahnede Naz arabanın sağ tarafına doğru koşuyor.... Tarık da arabanın arka sağ yolcu kapısının orda çömelmiş sanırım babasından saklanıyor... çünkü babası içerde o anda....

qsawe büyük bir ihtimalle görmüş olduğun bir demet çiçek Mert Bey'den.Ama umuyorum ki Naz'ın elin de özenle taşıdığı tek gül Tarık'dan olsun.Çünkü daha önce de Bora Bey'in çiçeğine karşı tek bir gülle Tarık Naz'ın kalbini çalmıştı.

Naz'ın arabanın sağ tarafına koşması meselesini de ben şöyle değerlendirdim.Tarık eğer babasın dan saklanmak için çömeldiyse bu durumu Naz'a belli etmemek için hastalanıp çömeliyor numarası yapabilir.Naz'da telaşlanıp Tarığın yanına koşuyor olabilir.Çünkü Belgin Hanım Tarık hastayken Naz'a ve ailesine Tarık ve Hulusi'nin aralarında ki durumu anlatmıştı ve böylece Tarığın Hulusi'den saklanmak için bahanesi kalmamıştı. Bu yüzden Naz'a numara yapmış olabilir.

elmali-turta
21-01-07, 21:54
psawe sağol aktarımların için,sayende bizimde 27.bölüm hakkında ufak bilgilerimiz oldu bide uğur kedi gelse tam olacak:icon_whis :icon_whis

RebeCa
21-01-07, 21:58
gsawe çok teşekkür verdıgın bılgıler için,hande senaryonun devamını beklıyoruz çok guzel olmuş.
ah ugur kedı neron romayı yaktı sende bizi ne olur gellll bır tüyo ver barı sadece bırtane .
gül konusunda yorum yapamayacagım kestırmek zor mertın verme ıhtımalı de var ama umarım tarık vermıştır ne de olsa gul ıkısı ıçın çok özel bır anlam taşıyor.

willlover
21-01-07, 22:06
Bence o gülü Tarık vermiştir; çünkü bu dizide Tarık'tan başka kimse Naz'a gül veremez, izin vermem:img-yes: Başka başka çiçekler; manolyalar, yaseminler, papatyalar, nergisler ve envai çeşit otları verebilir Naz'a Mert; ama gülü Naz'a Tarık'tan başka kimse vermesin mümkünse:)

qsawe
21-01-07, 22:12
gülde elden giderse, bunlara başka özel birşeyler bulurlar.... çok da takılmamak lazım bunlara aslında..... hepimiz birçok kişiden çiçek aldık.... birçok kişiyle özel şarkı seçtik.... birçok kişi ile bir film izledik.... kimsenin sadece sevdiği ile paylaştığı, başkası tarafından yapılmış/verilmiş olmayan anısı yoktur.

Önemli olan sevdiğinizden gelenin kıymetini bilmektir...

Naz şarkının özel olduğunu, şarkıyı Pınar a kaptırınca söyledi.....
Çello aslında bahçede çalınırken özel anlam taşıyordu.... (bakışmalarını saymazsak)
Gül ise zaten Naz tarafından sokağa atıldı....

AHHH AHHHHH bu kız hiç kıymet bilmemiş.... Ama öğrenecek sanırım.... Sevmek değer vermeyi öğretir.... Ondan gelen çöpü bile saklamaya başlar yakında

handeozbek
21-01-07, 22:13
Şöyle bir durum olabilir. Naz Mertten o görünen ilk buketi almış olabilir. Tarıkta buna bozulmuş olabilir. Pınar aşkını duyan Naz da Tarığa kötü davranıyor olabilir. Böylece Tarıkta iş teklifini değerlendirebilir. Tarık veda amaçlı o gülü almış olabilir. Elinde gülü yağmur altında Tarığın gidişine üzülüyor olabilir. Biraz fazla uçtum galiba Tarık Nazı bırakmaz ki. Ne bileyim Nazın o suratı bana pekte üşümekten kaynaklanıyor gibi gelmedi. Sanki bir şey söylemek isteyipte söyleyememiş,Tarığın arkasından öylece kalmış gibi bir bakıştı sanki.

blue_eclipse
21-01-07, 22:19
slm arkadaşlar benide kabul edermisiniz yanınızda:)
ben koyu bir merve sevi NAZ ve barış akarsu TARIK hayranıyım tabi dogal olarak yalancı yarim hastasıyım ...neyse herkeze iyi akşamlar..:good:

aramıza hoşgeldin ümran:img-wink: yorumlarını bekliyoruz:img-yes:

pas.si.on79
21-01-07, 22:19
qsawe çok teşekkürler.Gülü umarım tarık vermiştir.Salı gününe kadar bu belirsizlik devam edecek sanırım.elbet bir tiyo veren uğurumuz gelir.

nesss
21-01-07, 22:50
Arkadaşlar merhaba;

Yoğun geçen haftasonundan sonra yazma fırsatım anca oldu;)

Pınar Tarık'a aşık olmuştur ve bunu Naz ile paylaşır.Diğer yandan Mert, Tarık'a iş teklif eder.Tarık yüksek maaşlı ve Pınar'a daha yakın olabileceği bu iş teklifini düşünürken Belkıs, Hulusi'nin dolduruşuna gelip Vahi'ye kızar ve evden ayrılır.

Şimdi tüm yalanlar bir yana Pınar ve Tarık sevgili gibi gözüküyor dıştan. Gerçek böyle olmasa bile. Şimdi durum böyle iken. Nasıl olur sevgilisinin abisi yanında çalışsın diye yüksek bir maaş teklif edebilsin. Hani o öyle bir terbiyesizlik yaptı Tarık'ın kabul etme gibi bir seçeneği olmaması laızm bence. Çünkü çok onur kırıcı bir teklif :( Bilmiyorum ben yanlış anladım belki ama.

Şimdi diyeceksiniz Tarık Naz'ın yanında çalışıyor. Ama o durum çok başkaydı. Tarık işe başladığında böyle bir durum yoktu sonradan gelişen bir durumdu ama Tarık ve Pınar açısından bakarsak hele ki Mert gibi iyi birisinin bu ayrıntıyı düşünmesi gerekiyordu. Belkide amacı Pınar ile Tarık'ı yakınlaştırırken kendisininde Naz ile yakınlaşmaktadır!!! Benim kafam karıştı ama bu teklif hoşuam gitmedi!

nowar_77
21-01-07, 22:55

mert gül değil elindeki buketlerden birini verdiyse tarık da bir gül vermiş olamaz mı yani kıskanıpta ....teşekkürler gsawe anlatımlar için.

pas.si.on79
21-01-07, 22:56
Arkadaşlar merhaba;

Pınar Tarık'a aşık olmuştur ve bunu Naz ile paylaşır.Diğer yandan Mert, Tarık'a iş teklif eder.Tarık yüksek maaşlı ve Pınar'a daha yakın olabileceği bu iş teklifini düşünürken Belkıs, Hulusi'nin dolduruşuna gelip Vahi'ye kızar ve evden ayrılır.

Şimdi tüm yalanlar bir yana Pınar ve Tarık sevgili gibi gözüküyor dıştan. Gerçek böyle olmasa bile. Şimdi durum böyle iken. Nasıl olur sevgilisinin abisi yanında çalışsın diye yüksek bir maaş teklif edebilsin. Hani o öyle bir terbiyesizlik yaptı Tarık'ın kabul etme gibi bir seçeneği olmaması laızm bence. Çünkü çok onur kırıcı bir teklif :( Bilmiyorum ben yanlış anladım belki ama.

Şimdi diyeceksiniz Tarık Naz'ın yanında çalışıyor. Ama o durum çok başkaydı. Tarık işe başladığında böyle bir durum yoktu sonradan gelişen bir durumdu ama Tarık ve Pınar açısından bakarsak hele ki Mert gibi iyi birisinin bu ayrıntıyı düşünmesi gerekiyordu. Belkide amacı Pınar ile Tarık'ı yakınlaştırırken kendisininde Naz ile yakınlaşmaktadır!!! Benim kafam karıştı ama bu teklif hoşuam gitmedi!

aynen katılıyorum nesss.ve de tarık teklifi düşünecektir ama Nazı harekete geçirmek için.

melis15
21-01-07, 23:00
bence tarık işi kabul etmiyecek ama naz saçma bir düşünce kapılıp pınarda tarık seviyor tarıkta pınarı deyip tarık kötü davranırsa o zaman ne olur bilmem umarım böyle olmaz tarık o gülü tarktandır artk naz aşkı için birşeyler yapalı artık abi kardeş ve arkadaş oyunu bitmeli diye düşünüyorum acaba belkıs diziden ayrıldımı programa başlıyacakya umarım diziden ayrılmaz bence tarıkla nazın aşikına destek olabilir diye düşünüyorum

nezahat67
21-01-07, 23:08
Bu iş teklifi olayı da tıpkı Melissa olayı gibi olacak, yani birkaç bölüm de Tarık kabul eder mi? etmez mi? diye millet meraklanacak yine:icon_sorr
Ama bence bu işin altında başka bir iş var gibi, haftaya çıkar kokusu.:img-wink:

whiteangel
21-01-07, 23:12
qsawe anlatım için çok teşekkürler..Ümran sen de hoşgeldin foruma:)Yorumlarını,paylaşımlarını bekleriz..
Eğer Samim diziden hemen ayrılırsa en çok üzülenlerden biri de ben olurum. Ama düşününce pek fazla bir fonksiyonu kalmadı. Belgin ile de arası açıldı. Hulusi zaten ateş püskürüyor bizim metroşekerr Samim'e...
Belkıs diziden ayrılmamalı diyorum. Ama bizim senaristler onun yokluğunu bir şekilde kapatırlar diye düşünüyorum. Belki de o evden ayrılma sahnesi Vahi'ye naz yapmasındandır. Cidden gitmek için değil de gidiyormuş gibi yapmak olabilir mi?
Ben dün Şarkılar-şiirler için bir başlık açtım ama onay verilmedi sanırım.:icon_sorr

Kara İnci
21-01-07, 23:19
Arkadaşlar merhaba;

Bence çok haklısın nesss bu çok onur kırıcı bir hareket.Tabi bu teklif Pınar'ın bilgisi dışında yapılmamışsa.Eğer Pınar haberdarsa ve bu konu da abisiyle ortak bir karar almışlarsa bu teklifleriyle geçen bölüm bahsettikleri yapılan her iş kutsaldır,bizim emeğe ve emekçiye sayğımız sonsuzdur sözlerine tezat bir davranış sergilemiş oluyorlar.Dolgun bir maaş vererek de her ne kadar bizim için kişinin statüsü önemli değil deseler de sanki Tarığı Pınar'ın yanına yakışır hale getirmeye çalışıyorlar.Tabi bu teklifin altın da başka bir anlam yatıyorsa bu tezimi tamamen çürütür.Şu da bir gerçek ki bu teklifin altın da hangi anlam yatıyorsa yatsın Tarığın bu teklife enyakın bakışı ancak Naz'ı harekete geçirmek için düşünüyormuş tavrı olabilir.Bundan ötesi olamaz...:img-yes:

beşiktaşlı
21-01-07, 23:20
Vallahi Vahi beyle mi,Belkıs hanımla mı olur bilmem ama ben artık romantizm istiyorum.Tarık va Naz arasında olursa süper olur da ....Dağ yolunda mahsur kaldıkları gibi olsun istiyorum.:img-yes:

pas.si.on79
21-01-07, 23:31
şarkılar-şiirler adlı başlığımız olsa iyi olurdu.

naz, tarık ın gece kapısına geldiğini öğrendi ya (kahkamız ta müştemiliyata gidiyordu )demişti. Yemekte de kıskandığını belirtti.Tarık yemekte nasıl nazı kaldırmak istedi yine kalkmadı naz.Tarıkta ne kadar sadık biri isterse gider pınarın yanına otururdu.Israrla oturmak istemedi.Ayakta kaldı da zorunlu oturdu. yani naz tarık ın kıskandığını anlaması lazım.Pınarı sevse niye böyle birşey yapsın.Bu yüzden pınarı seviyor olayına giripte geçici de olsa pınara tarık ı bırakmamalı. inat ya bırakır bırakır o da ondan bekler.
neyse tarıkta gece demişti ya gerçekten mertten hoşlandı mı yoksa bana inat mı yapıyo diyee.. O da arabada naz telefonda kahkaha atınca meşgule düştü.Yemezler dedi ya... ki çok komik ve güzel anlardan biriydi. o da anladı artık ona inat yaptığını....

------------------
UĞUR KEDİ yi istiyoruz...

kozanak
21-01-07, 23:41
diikatimi çektiiii salı we çarşamba günü yayınlanacak olan dizilerin fragmanları şimdiden gösterildi karagümrük yanıyor ,geniş zamanlar yani 3-4 gün öncedenn gösterilmiş oluyor fragman yani bizimkinidee yarın göstermeleri kuwwetli ihtimal:)
i

jenn
21-01-07, 23:54
diikatimi çektiiii salı we çarşamba günü yayınlanacak olan dizilerin fragmanları şimdiden gösterildi karagümrük yanıyor ,geniş zamanlar yani 3-4 gün öncedenn gösterilmiş oluyor fragman yani bizimkinidee yarın göstermeleri kuwwetli ihtimal:)
i

star tv nin fragman gösterme periyodu şöyle bütün programları için geçerli periyod..reklam öncesi o akşamın bir programı,reklam sonrası sırasıyla o akşamın diğer programı+ertesi günün bir programı+bir sonraki günün bir programı şeklinde oluyor..bu durumda star tv bizim fragmanımza her zaman salı günü başlıyor..:)

tarik_naz
22-01-07, 00:18
star tv nin fragman gösterme periyodu şöyle bütün programları için geçerli periyod..reklam öncesi o akşamın bir programı,reklam sonrası sırasıyla o akşamın diğer programı+ertesi günün bir programı+bir sonraki günün bir programı şeklinde oluyor..bu durumda star tv bizim fragmanımza her zaman salı günü başlıyor..:)

jenn, işte diziye ne kadar bağlı olduğumuz burdan belli oluyo. kanalın fragman politikasını bile çözüyoruz :) star'ın bu fragman politikasını çok beğeniyorum. hiç bi diziye hakısızlık etmiyolar. bi reklam kuşağında birini, diğer reklam kuşağında diğerinin fragmanını veriyolar. "yeni başlayan dizilere biraz fazla önem göstermeleri normal" ama belli bi bölüm geçtikten sonra normal düzene geçiyolar.

yalnız bizim dizi için dikkat edilmesi gereken bişey var. barış ve merve de demiş "hafta içi memur gibi çalışıyoruz, çekimlerimiz 5 günde bitiyo" diye. demekki cuma günleri yeni bölüm çekimleri bitiyo. ve en geç pazartesi akşama kanala yeni bölüm fragmanı gidiyodur. dikkat ettiyseniz 2 haftadır özetler hep pazartesi gece geliyo. özet geldiğine göre fragman da geliyodur. pazartesi geceleri belki bir reklam kuşağında verilme olasılığı olabilir.

belkıs hanım'ın diziden ayrılacak olmasına üzüldüm. önce ayrılmaz diyodum ama annem bi kaç gün önce bi programda görmüş, nilgün belgün diziden ayrılacağını söylüyomuştu. en çok üzüldüğüm artık eskisi gibi nazlar'ın evinde fazla sahne görememiz olacak. belkıs yok, berrak 2 bölümde bi gözüküyo. artık çekimler hep başka yerlerde olacak galiba. ya da o eve yerleşecek başka birisini koyacaklar diziye.nasıl olsa senaryo haftalık yazılıyomuş, bi sorun olmaz. naz'ın yakın bi kız akrabası veya halası, teyzesi falan gelebilir.

samim'in şuan dizide kalması için bi neden kalmadı. belgin de, tarık meselesi yüzünden onu dışladı. artık dizide yeri yok gibime geliyo. eğer diziden çıktıysa kendisine bize zevkli dakikalar yaşattığı için teşekkür ederim.

bu arada şu yukardaki pulsar reklamı sinir ediyo beni. solucan gibi yapıştı forma, takılıp duruyo sayfa.

denısse
22-01-07, 00:22
hafta ıcı yıne tekrarları var dızının...bu tekrarlar farkındaysanız cok cok ıyı oldu..ozellıkle ab gurubuna yaradı...yakında bıtecek ama tekrarlar...ne yapacaklar tekrarın damı tekrarı olacak sonra :)

burcin_kaplan
22-01-07, 00:40
qsawe anlatım için çok teşekkürler..Ümran sen de hoşgeldin foruma:)Yorumlarını,paylaşımlarını bekleriz..
Eğer Samim diziden hemen ayrılırsa en çok üzülenlerden biri de ben olurum. Ama düşününce pek fazla bir fonksiyonu kalmadı. Belgin ile de arası açıldı. Hulusi zaten ateş püskürüyor bizim metroşekerr Samim'e...
Belkıs diziden ayrılmamalı diyorum. Ama bizim senaristler onun yokluğunu bir şekilde kapatırlar diye düşünüyorum. Belki de o evden ayrılma sahnesi Vahi'ye naz yapmasındandır. Cidden gitmek için değil de gidiyormuş gibi yapmak olabilir mi?
Ben dün Şarkılar-şiirler için bir başlık açtım ama onay verilmedi sanırım.:icon_sorr

aynen bende açtım dün gece bi tane şarkılar başlığı ama hala ses yok onay werilmiyor..
ana sayfaya geçtik ama hala üvey ewlat muamelesi görüyoruz gibi bi hissekalpılıyorum ondan dolayıda daha fazla bişey demek istemiyorum bu konuyla ilgili..

şu gülü artık mertin werdiğini düşünüyorum ben ama şu cafe çekimlerini bişeye bağlayamadım şimdi okuldan sonra ewe gidiyorlar gibi gözüyor çünkü yanlarında daha ümit ve filiz yok eğer ilk önce cafeye gitselerdi ewe dönerken yanlarında ümitte olurdu dmeek ilk bi ewe uğruyorlar ondan sonra cafeye gidiyorlar ama cafeye gitmekteki amacıda çözbilmiş değilim ya neyse..:icon_whis

tarik_naz
22-01-07, 00:52
aynen bende açtım dün gece bi tane şarkılar başlığı ama hala ses yok onay werilmiyor..
ana sayfaya geçtik ama hala üvey ewlat muamelesi görüyoruz gibi bi hissekalpılıyorum ondan dolayıda daha fazla bişey demek istemiyorum bu konuyla ilgili..

şu gülü artık mertin werdiğini düşünüyorum ben ama şu cafe çekimlerini bişeye bağlayamadım şimdi okuldan sonra ewe gidiyorlar gibi gözüyor çünkü yanlarında daha ümit ve filiz yok eğer ilk önce cafeye gitselerdi ewe dönerken yanlarında ümitte olurdu dmeek ilk bi ewe uğruyorlar ondan sonra cafeye gidiyorlar ama cafeye gitmekteki amacıda çözbilmiş değilim ya neyse..:icon_whis

sanırım bu başlık açma işi 2 günlük süreçten geçiyo. üvey evlatlıkla ilgili bişey değil. çünkü ben açılmasında bi sakınca olmayan "mantık hataları" diye başlık yolladım dün. ama hala o da açılmadı. yarın büyük ihtimal iki başlık da açılır.

gül meselesine gelince, bence tarık'tan naz'a verildi. ama sadece naz'a değil, pınar'a da.
"kız kardeşimi unuttum sanma" :) tabi o gülün kız kardeşin dışında naz da çok farklı anlamları olacağı kesin.

ayrıca mert'in son bölümde naz'dan fazla etkilendiğini düşünmüyorum. yani etkilendiyse de davranışlarıyla hiç belli etmedi. sadece ilk tanışma sırasında bi kaç güzel iltifat o kadar. onu da her centilmen erkek yapar diye düşünüyorum. hemen bir gün de tanıdığı bi kişiye kırmızı gül verecek kadar cesur mu onu da bilmiyorum.

burcin_kaplan
22-01-07, 00:55
sanırım bu başlık açma işi 2 günlük süreçten geçiyo. üvey evlatlıkla ilgili bişey değil. çünkü ben açılmasında bi sakınca olmayan "mantık hataları" diye başlık yolladım dün. ama hala o da açılmadı. yarın büyük ihtimal iki başlık da açılır.

gül meselesine gelince, bence tarık'tan naz'a verildi. ama sadece naz'a değil, pınar'a da.
"kız kardeşimi unuttum sanma" :) tabi o gülün kız kardeşin dışında naz da çok farklı anlamları olacağı kesin.

ayrıca mert'in son bölümde naz'dan fazla etkilendiğini düşünmüyorum. yani etkilendiyse de davranışlarıyla hiç belli etmedi. sadece ilk tanışma bi kaç güzel iltifat o kadar. onu da her centilmen erkek yapar diye düşünüyorum. hemen bir gün de tanıdığı bi kişiye kırmızı gül verecek kadar cesur mu onu da bilmiyorum.

umarım dediğin gibidir şu 2 günlük süreç olayı..
gül meselesine gelince ortamı olmuş olabilr gülü çok severim falan demiştir naz mertin yanında oda o demet çiçekten çıkarıp wermiştir tabi ümit ettiğim tarıkn wermesi çok daha güzel olur öyle olması:) belki bi flashback yaşarız ilk werdiği zamnı hatırlar:)

tarik_naz
22-01-07, 01:03
gül meselesine gelince ortamı olmuş olabilr gülü çok severim falan demiştir naz mertin yanında oda o demet çiçekten çıkarıp wermiştir tabi ümit ettiğim tarıkn wermesi çok daha güzel olur öyle olması:) belki bi flashback yaşarız ilk werdiği zamnı hatırlar:)

o gülü eğer mert verirse, flashbacki naz'ın hatırlamasını isterim. mert gülü verince tarığa bakar ve tarığın verdiği ilk gül sahnesi gelir. "sen benim özelimi bozdun, ben de senin özelini bozarım" düşüncesi ile naz'ın özeli olan şarkıyı tarığın pınar'la paylaşmasına karşılık, tarığın özeli olan gülü mertle paylaşabilir.

ama biz onlara özel başka bi çiçek buluruz. bizim aşıklara en özel çiçek "gelincik" olur heralde, aşkları gibi hassas ve ateşli.

Kara İnci
22-01-07, 01:09

Bana da sanki gülü Mert verdi gibi geliyor.Senin dediğin gibi gülü vermek için bir ortam oluşmuş olabilir.Ama önemli olan gülü hangi şartlar da verdiğini Tarık bilecek mi?Eğer gülü verirken görmediyse Tarığı kıskandırmak amacıyla bizim Nazcık masumane şekil de verilen gülü allayıp pullayıp Tarığa kimbilir nasıl anlatır.

ebru.karaca
22-01-07, 01:14
Ümran hoşgeldin, aramıza kabul etmek ne demek.. Zevkle..

Sevgili qsawe güzel ve uzun anlatımın için çok teşekkürler. Ayrıntılı olunca, izlemiş kadar oluyoruz :)

gülde elden giderse, bunlara başka özel birşeyler bulurlar.... çok da takılmamak lazım bunlara aslında..... hepimiz birçok kişiden çiçek aldık.... birçok kişiyle özel şarkı seçtik.... birçok kişi ile bir film izledik.... kimsenin sadece sevdiği ile paylaştığı, başkası tarafından yapılmış/verilmiş olmayan anısı yoktur.

Önemli olan sevdiğinizden gelenin kıymetini bilmektir...

Naz şarkının özel olduğunu, şarkıyı Pınar a kaptırınca söyledi.....
Çello aslında bahçede çalınırken özel anlam taşıyordu.... (bakışmalarını saymazsak)
Gül ise zaten Naz tarafından sokağa atıldı....

AHHH AHHHHH bu kız hiç kıymet bilmemiş.... Ama öğrenecek sanırım.... Sevmek değer vermeyi öğretir.... Ondan gelen çöpü bile saklamaya başlar yakında

Çok haklısın..:img-yes: :img-yes: Her paragrafına katılıyorum..

unseen
22-01-07, 01:15
Herkese iyi geceler..neredeyse on gündür yazamıyorum..pc de sorun,benim meşguliyetlerim,bazı aksilikler derken baya ara vermek zorunda kaldım..her fırsatta
mesajlarınızı okumaya çalıştım..nete giremediğim zaman hep aklım burada kaldı..
yazamasam bile yorumları okumak yetiyor insana..ya bu dizi bu forum acayip alışkanlık yapmış bende son günlerde bunu daha iyi anladım..

Ana sayfa hayırlı uğurlu olsun..inşallah dizimiz için hayırlı olur..arkadaşlar çabalarınızdan dolayı sizleri alkışlıyorum..:happy0064 hakkımızı söke söke almış
gibi olduk...:img-wink: hepinize sevgilerimi yolluyorum..

Ayrıca bu hafta neler olacak çok merak ediyorum..sanırım özet gelmiş daha okuya
madım..dizinin 52 bölüm olması kesinleşmiş galiba..Barış sit.okudum yanlış okumadıysam tabi..vakitsizlikten o kadar hızlı okumaya çalışıyorum ki..o yüzden yanlışta anlamış olabilirim..

whiteangel
22-01-07, 01:17
Herkese iyi geceler..neredeyse on gündür yazamıyorum..pc de sorun,benim meşguliyetlerim,bazı aksilikler derken baya ara vermek zorunda kaldım..her fırsatta
mesajlarınızı okumaya çalıştım..nete giremediğim zaman hep aklım burada kaldı..
yazamasam bile yorumları okumak yetiyor insana..ya bu dizi bu forum acayip alışkanlık yapmış bende son günlerde bunu daha iyi anladım..

Ana sayfa hayırlı uğurlu olsun..inşallah dizimiz için hayırlı olur..arkadaşlar çabalarınızdan dolayı sizleri alkışlıyorum..:happy0064 hakkımızı söke söke almış
gibi olduk...:img-wink: hepinize sevgilerimi yolluyorum..

Ayrıca bu hafta neler olacak çok merak ediyorum..sanırım özet gelmiş daha okuya
madım..dizinin 52 bölüm olması kesinleşmiş galiba..Barış sit.okudum yanlış okumadıysam tabi..vakitsizlikten o kadar hızlı okumaya çalışıyorum ki..o yüzden yanlışta anlamış olabilirim..
Doğru anlamışsın arkadaşım. Barış bugünkü fan toplantısında kendisine sorulan bir soruya yanıt olarak 25 bölüm daha var dedi. Bu durumda 52 bölüm kesin görünüyor.:good:

Kara İnci
22-01-07, 01:21
o gülü eğer mert verirse, flashbacki naz'ın hatırlamasını isterim. mert gülü verince tarığa bakar ve tarığın verdiği ilk gül sahnesi gelir. "sen benim özelimi bozdun, ben de senin özelini bozarım" düşüncesi ile naz'ın özeli olan şarkıyı tarığın pınar'la paylaşmasına karşılık, tarığın özeli olan gülü mertle paylaşabilir.

ama biz onlara özel başka bi çiçek buluruz. bizim aşıklara en özel çiçek "gelincik" olur heralde, aşkları gibi hassas ve ateşli.

Aslına bakarsan özel olan şeyler o kadar kolay yitirilmez.Tarık istediği kadar o şarkıyı başkasına söylesin veya senin tezin gerçekleşirse Naz istediği kadar başkalarından gül veya başka bir çiçek kabul etsin. Önemli olan o icraatlar yerine getirilirken birbirlerinin kalbin de bıraktığı izlerdir.Tarık "Seninle bir dakika" yı Naz için söylerken ki hislerini,Naz Tarığın verdiği gülün paha biçilemez değerini asla başkaların da bulamazlar.Bu yüzden özel olan şeyleri başkalarına mal ederek ancak can yakıyorlar.Ama onlar için özel olmaya devam ediyor...:img-yes:

tarik_naz
22-01-07, 01:35
Kara İnci, söylediğinde çok haklısın, önemli olan kalplerinde bıraktığı iz. ve bu izi asla silemezler ve unutamazlar. sadece inatçılıklarında dolayı, birbirlerini sinir ediyolar. gerçi son bölümde ben naz'ın tarığı sinir edecek bi hareketini görmedim. aslında oldu ama hemen sonra kendini affettirdi.

*sen daha direksiyon salla ==> ardından iki öpücük
*demek dağdaki de masumane bi öpücüktü ==> ardından "ikimizde aynı anda istedik"
*yine arkadaş olalım ==> ardından "eğer olmak istemezsen bana söyle"

naz'daki ilerleme öyle böyle değil yani. gidişat süper valla.

bu arada 25 bölüm daha varsa büyük ihtimal sezon finali görecez. çünkü 25 bölüm demek, şuanki duruma göre ağustos ayına denk geliyo. yazın da bi tatil yaparlar heralde. son 5-6 bölümü yeni sezona bırakabilirler. ve büyük ihtimal sezon finali, "tarık tekelioğlu" itirafı ile olacak. biz bir haftayı zor beklerken 3 ayı nasıl bekleyecez. :(

ebru.karaca
22-01-07, 01:47

Kesinlikle katılıyorum. Ben de bu dizede Samim ve Belkıs'ın kalmasından yanayım. Hele o şeker yok mu, son zamanlarda bayılıyorum ona. Ama Belkıs hanımın da sağ duyusuna ihtiyacımız var. Daha doğrusu Naz'ın var..

ayrıca mert'in son bölümde naz'dan fazla etkilendiğini düşünmüyorum. yani etkilendiyse de davranışlarıyla hiç belli etmedi. sadece ilk tanışma sırasında bi kaç güzel iltifat o kadar. onu da her centilmen erkek yapar diye düşünüyorum. hemen bir gün de tanıdığı bi kişiye kırmızı gül verecek kadar cesur mu onu da bilmiyorum.

Evet, ben de aynı şeyi düşündüm. Yani bir Bora'nın baktığı gibi bakmadı Mert Naz'a. Aslında Naz da Mert'e hiç öyle bakmadı. Ben demiştim ya, 27. bölüme yorumumu yazaken, ben hiç o tarz bir elektrik almadım. Naz bir sürü iltifat yağdırıyordu Mert'e ama tık tık! Hiç de tuhaf değildi. Kıskanılacak gibi değildi. Öyle bir hava yoktu yani..
Biz de diye diye çift yapacağız neredeyse bunları. Belki de Mert geldiği gibi aynen gidecek ve biz arkalarından bakakalacağız.
"Ne oldu, hani?" - "Bunlar sevgili olmayacaklar mıydı?" falan..:icon_whis

Kara İnci
22-01-07, 01:48
bu arada 25 bölüm daha varsa büyük ihtimal sezon finali görecez. çünkü 25 bölüm demek, şuanki duruma göre ağustos ayına denk geliyo. yazın da bi tatil yaparlar heralde. son 5-6 bölümü yeni sezona bırakabilirler. ve büyük ihtimal sezon finali, "tarık tekelioğlu" itirafı ile olacak. biz bir haftayı zor beklerken 3 ayı nasıl bekleyecez. :(

Valla bu dediğin gerçekleşirse o vakit nasıl geçer bilemiyorum.Dizimizi göremediğimiz gibi bu siteye giriş de azalır sanıyorum.İşte o zaman kendime bir tane sabır tesbihi almam gerekecek...:img-yes:

ebru.karaca
22-01-07, 01:49

Serdar, bunlara gelincik gibi narin bir çiçek bulsak yazık olur.
Gelincik öyle narindir ki, bir dokunuş bile yapraklarının dökülmesine yetebilir.
O kadar narinliğe gelmez bizimkilerin aşkı. Bağıracaksın, çağıracaksın, kavga edeceksin, atılacaksın, saçılacaksın, üstünden dozer geçecek (!), yine de sapasağlam kalacaksın. :) :)
Bunlara dayanıklı bir şey bulmak lazım :)

unseen
22-01-07, 01:51
Arkadaşlar özeti bulamadım..nereye koydunuz..bu çiçek olayını çok merak ettim..
Mert Naza gülmü veriyor..ben Mertin Nazla ilgilenmemesini tercih ederdim aslında..Nazla Tarık birbirine aşık..abi kardeş bizimkilere aşık olurlarsa ortalık çok
kötü karışacak demektir..

tarik_naz
22-01-07, 01:54
Serdar, bunlara gelincik gibi narin bir çiçek bulsak yazık olur.
Gelincik öyle narindir ki, bir dokunuş bile yapraklarının dökülmesine yetebilir.
O kadar narinliğe gelmez bizimkilerin aşkı. Bağıracaksın, çağıracaksın, kavga edeceksin, atılacaksın, saçılacaksın, üstünden dozer geçecek (!), yine de sapasağlam kalacaksın. :) :)
Bunlara dayanıklı bir şey bulmak lazım :)

o zaman aklıma ilk gelen çiçek kaktüs :):img-hyste kaktüs gibi dayanıklı olsunlar :) en zor şartlara karşı koyabilsinler. gerektiğinde dikenleri canlarını acıtsın. bu acı sayesinde birbirlerine bağırsınlar, çağırsınlar :)

unseen , özetler için ayrı başlık açıldı linki aşağıda

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14694&page=3

ebru.karaca
22-01-07, 01:55
Valla bu dediğin gerçekleşirse o vakit nasıl geçer bilemiyorum.Dizimizi göremediğimiz gibi bu siteye giriş de azalır sanıyorum.İşte o zaman kendime bir tane sabır tesbihi almam gerekecek...:img-yes:
Aslında şöyle bir şey de var.. Biz de tatilde olacağız ve belki de kaçırma ihtimali olabilecekken, bu vesileyle kaçmayacak. :)

Ama bir yandan da şunu düşünüyorum. Ben bu diziyi tatilde keşfetmiştim.
Ayvalıktaydım ve bir akşam bizimkilerle akşam dışarı çıkmak istemedim. Evde kalıp dinleneceğim dedim.
İyi ki de dinlenmişim.. :)
YY'in 2. bölümü ve sonrasında da 3. bölümü yeni bölüm olarak sunuldu. İzleyiş o izleyiş. Ertesi hafta yine yürüyüşe çıkmadım tabi :)

O yüzden şu Naz'ın turuncu mayosuyla olan yerleri görünce hep aklıma Ayvalık geliyor :)

Ben bu diziyi yaz tatilinde sevdim. Yine yazın devam etse ne güzel olurdu aslında.. Ama oyuncularımızı da düşünmek lazım.
Çünkü geçen yıl yazın çalışmalarının nedeni, bu dizinin yazlık bir dizi olarak çekilmesiydi. Çok fazla tutunca devam etti. Ama artık tüm oyuncular çok yorgun ve herkes gibi onların da dinlenmeye ihtiyacı var.

Böyle düşününce anlayış damarlarım kabarıyor. :)
Sabrederiz be canlar..
Üç ay dediğin nedir?

(Şu cümlemden hemen sonra anlayış damarlarım azalmaya yüz tuttu. :) Fikrimi değiştirmeden hemen susuyorum :) )

ebru.karaca
22-01-07, 01:56
o zaman aklıma ilk gelen çiçek kaktüs :):img-hyste kaktüs gibi dayanıklı olsunlar :) en zor şartlara karşı koyabilsinler. gerektiğinde dikenleri canlarını acıtsın. bu acı sayesinde birbirlerine bağırsınlar, çağırsınlar :)

Hah haa..:img-hyste :img-hyste
Bari, gerektiğinde dikenleri ile, onlara zarar vermek isteyenlere karşı koysunlar falan deseydin.. :)

Kara İnci
22-01-07, 02:10
]

Kaktüste onların romantik havasına pek yakışmamış.En iyisi gelincik ve Kaktüsün ortasın da birşey bulalım.Ama bir düşündüm de biz en iyisi gülden şaşmayalım.Farklı kokusuyla,çeşit çeşit renkleriyle,en önemlisi taşıdığı anlamla gül bambaşka bir çiçek.Hem dikenleri de var.Bağırış çağırış işini de onlar halleder.Yani gül tam kapasite çalışan bir çiçek...:img-yes:

unseen
22-01-07, 02:13
tarık_naz teşekkür ederim..gözümün önündekini görememişim..sizin çiçek muhabbe
tinizin arasına giriyorum özür dileyerek..özette çiçek yok,gül yok,anlamadım neyse
ben önceki sayfaları okuyunca anlarım herhalde..olan olmuş Pınar Tarığa aşık olmuş..Mertte Naza aşık olma yolunda ilerleyecek sanırım..bakalım neler olacak...

tarik_naz
22-01-07, 02:21
tarık_naz teşekkür ederim..gözümün önündekini görememişim..sizin çiçek muhabbe
tinizin arasına giriyorum özür dileyerek..özette çiçek yok,gül yok,anlamadım neyse
ben önceki sayfaları okuyunca anlarım herhalde..olan olmuş Pınar Tarığa aşık olmuş..Mertte Naza aşık olma yolunda ilerleyecek sanırım..bakalım neler olacak...

unseen, multimedya kısmında dizi setiyle ilgili yeni fotolar eklendi. ve fotoların bi kaçında naz'ın elinde kırmızı bi gül vardı. o gülü kimin verip vermediği hakkında yorum yapıldı gün boyunca..

fotoğraflar linki :)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=35

Bedişş
22-01-07, 03:18
Slm Arkadaşlar,
birkaç gündür pc den uzak olmam,ardından da Barışın konseri ve bugün fan toplantısına katılmam nedeniyle buraya yazamadım.Tüm yazılanları okumayıda şimdi bitirebildim....
Öncelikle Anasayfaya sonunda geçmişiz.Hepimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.Haklı davamızda destek olan tüm arkadaşlara da çok teşekkürler....Hepinizi canı gönülden kutluyorum.......:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

Bu haftaki bölümde H.V.t sahneleri dışında diğer sahneleri çok beğendindiğimi söylemek istiyorum.Hernekadar Uğur kedinin tüyoları nedeniyle 220 w şiddetinde bir gerilim olacağı beklentisi içinde izleyip sonrasında hayal kırıklığı yaşasamda okul sahneleri oldukça duygusal,kanayan bir yaraya parmak basılması nedeniyle de çok yerindeydi.O sahnede bana, sadece Mertin okulu bulma şekli mantıksız geldi diyebilirim.Daha farklı olabilirdi.Madem Bilgisar M.bir öğretmenden gelen mailden yola çıkarak okulu bulması daha gerçekci olmazmıydı.Sonrasında ki tüm sahneler yerinde ve dozundaydı....Tüm ekibi bu davranışları nedeniyle kutluyorum.....
Tarık ve Nazın araba sahnelerinin tümü süperdi.İtiraflar gizli gizli yapılmaya başladı artık.Umarım 28.bölümde bunu net olarak görebiliriz.....
Raytingler bu hafta artarak oldukça iyi gelmiş.Özellikle son haftalardaki A/B grubundaki artışın gündüz tekrarları ile bağlantılı olduğunu zannediyorum.Umarım dahada iyi izlenirlik oranlarını yakalarız.Biz elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz.Biraz da star tv gerekli desteği programlarında göstererek yapsa 1.olmamamız için bir neden kalmaz diye düşünüyorum.....

Bu arada özet gelmiş.Umarım Tarık Mertin teklifini kabul etmez.hernekadar Naza kızsamda ona haksızlık yapmasını hiç istemem.ayrıca Mert karakterinde benim içime sinmeyen birşeyler var.henüz nedenini çözemedim ama çok da masum birine benzemiyor.Özellikle Nazın üstüne oynayacak gibi geliyor.Umarım yanılıyorumdur....Birde Tarık 20.ytl yi bağış yaptı ama şimdi kendi başı derde girecek nasıl şiçinden çıkacak çok merak ediyorum.İnşallah Annesinden yardım ister.Yarışa katılmasıda imkansız.Sabıka kaydı alamaz .Parayı geri vermezse başı büyük derde girecek gibi.İnşallah annesi verirde Tarıkda sorun yaşamadan o adamlarla ilişkisini keser.......

Herkese iyi geceler.....

FİLİZ-TB
22-01-07, 07:48
Arkadaşlar ana safya hayırlı uğurlu olsun konser ve fan toplantısı için İstanbul da olduğum için yazılanları okuyamamdım simdi keyifle okumaya başlayayım.

simser
22-01-07, 08:29
ben en iyisi anasayfamız hayırlı olsun diye başlıym önce lafa:happy0064
ben bu gelen basın özetini pek beğenmedim yaa, pınar durumu gerçekten bilmiyo demek ki, ve pınarın bunu nazla konuşması da itirafı biraz daha geciktirir gibi geliyo:( ya da belki tam tersi olur, tarığa iş teklifi de gelince naz onu kaybetmekten korkar, bi an önce açılır:img-pilot
nazın tarığın onu bırakmıycaını bilmesi gerekir bence, aralarındaki aşk bu kadar büyük değilken bile, tarık franceskayla melisanın tekliflerini kabul etmedi, arabaları yokken bile gitmedi o evden, hemde tarık gururun yediremez patronun kardeşinin sevgilisi olduğu için işe alınmayı, hem de tarık pınara karşı ciddi bişeyler hissetmiyo, yakında ondan kurtulmaya çalışıcaının farkında, tutup da yanlarında çalışıcak hali yok ya:icon_whis
güle gelince.... umarım onu veren merttir, ya tmm bende nazla mertin birlikte olmasını istemem, ve de bu kıskançlık numaralarının artık olmamasını tercih ederim, ama naz daçok ezildi, tarık sevgili buldu, daha da kötüsü onlara özel olan herşeyi yıktı, nazın da bu kadar altta kalmaması gerek, ona da yazık:img-blush

ebru.karaca
22-01-07, 09:10
Herkese günaydın...
Bediş abla güzel yorumlarına katılıyorum.
Okulu bulma yöntemi biraz daha güzel olabilirdi, evet.
220 woltluk gerilimi uğur kedi çok önce söylemişti. o zamanlar 27.,28. bölüm ayarını tutturamamış ya da sonradan değişmiş olabilir. Yani her an 28'de de bekle derim ben :)
Gamzeciğim imzan çok ilginç olmuş :)
Acaba uğur kedi nerede? Nefes aldığına dair bir emare olsa bari..

simser
22-01-07, 09:24
Herkese günaydın...
Bediş abla güzel yorumlarına katılıyorum.
Okulu bulma yöntemi biraz daha güzel olabilirdi, evet.
220 woltluk gerilimi uğur kedi çok önce söylemişti. o zamanlar 27.,28. bölüm ayarını tutturamamış ya da sonradan değişmiş olabilir. Yani her an 28'de de bekle derim ben :)
Gamzeciğim imzan çok ilginç olmuş :)
Acaba uğur kedi nerede? Nefes aldığına dair bir emare olsa bari..

saol cnmmm:) of yaa adam kayboldu birden bire!! 17 gün oldu gelmeyeli!!!!:img-help:
okulu bulmayı daha mantıklı bağlasalardı daha iyi olurdu bence de!! ne biliym işte bu mertin bi arkadaşı orda bilgisayar öğretmeni olsaydı, bi sohbet sırasında arkadaşı, bilgisayarsız okulda bilgisayar dersi verdiğini fln anlatsaydı..... neyse napalım o kadar da kusuru görmeyiz artık bi zahmet:icon_whis
ben artık gerilim fln beklemiyorum walla (yani en azından beklememeye çalışıyorum) öyle relax bi vaziyette izliyorm diziyi, öyle daha zevkli oluyo, yoksa kendimi parçalıyorum yaaa:) yani tabi relax olmayı da pek beceremiyorum ama orayı karıştırmayalım şimdi:icon_whis

jenn
22-01-07, 09:31
evet yaa adam kayboldu birden bire!! 17 gün oldu gelmeyeli!!!!:img-help:
okulu bulmayı daha mantıklı bağlasalardı daha iyi olurdu bence de!! ne biliym işte bu mertin bi arkadaşı orda bilgisayar öğretmeni olsaydı, bi sohbet sırasında arkadaşı, bilgisayarsız okulda bilgisayar dersi verdiğini fln anlatsaydı..... neyse napalım o kadar da kusuru görmeyiz artık bi zahmet:icon_whis

günaydın arkadaşlar:) imzan pek hoş simser:))uğur kedi resmi site nedeniyle bağlantım olduğu için söylüyorum dizide ki en önemli isimlerden biri tabiki ismi farklı..ama o başka bir görevi dolayısıyla çok yoğun bir dönem geçiriyor.ve sanırım bu yüzden buraya gelip yazma fırsatı bulamıyor.ama ilk bulduğu fırsatta gelecektir.ve eminimki burayı bi şekilde okuyordur:)

ebru.karaca
22-01-07, 09:35
saol cnmmm:) of yaa adam kayboldu birden bire!! 17 gün oldu gelmeyeli!!!!:img-help:

Bayan.. :icon_whis

günaydın arkadaşlar:) imzan pek hoş simser:))uğur kedi resmi site nedeniyle bağlantım olduğu için söylüyorum dizide ki en önemli isimlerden biri tabiki ismi farklı..ama o başka bir görevi dolayısıyla çok yoğun bir dönem geçiriyor.ve sanırım bu yüzden buraya gelip yazma fırsatı bulamıyor.ama ilk bulduğu fırsatta gelecektir.ve eminimki burayı bi şekilde okuyordur:)

Merakla bekliyoruz sevgili jenn..
Ama şimdilik yarınki özet ve fragmanı bekleyelim bence.. O daha bir ihtimal dahilinde görünüyor:)

jenn
22-01-07, 09:52
bugünkü vatan tv ekinden bir haber..kopyalayamadığım için resmini çektim ekliyorum..perşembenin kabusu ile ilgili:))

http://img157.imageshack.us/img157/3764/vatanhaberi8rh.jpg (http://imageshack.us)

son paragrafa katılıyorum.bence star kaybolan yılları başka güne çekecektir.çünkü aynı saate denk geliyorlar..

simser
22-01-07, 09:53
[QUOTE=ebru.karaca;2141857]Bayan.. :icon_whis

QUOTE]

hehe:img-hyste yapma yaa, ben bilmiyodum:img-blush ya neyse işte yok ortalıkta sonuçta:icon_whis
bence de artık en mantıklısı fragman beklemek.... ee gece fragman nöbetine kimler kalıyo:img-pilot

nowar_77
22-01-07, 09:58
Herkese günaydın...starın sayfasına baktım da gündüz tekrarları devam ediyor bu hafta ..benim evde olacağım döneme hiç denk gelmedi ona yanıyorum..çarşamba gecesi tekrar koymamışlar ..herhalde cumartesi verdikleri için..gerçi starın işi belli olmaz ...takip etmekte yarar var..

bu hafta fragmanı nedense (!)pek bir merak ediyorum..artık her yeni bölüm ikili arasında farklı gelişmeler izleyeceğiz gibi ...büyük adım geçen hafta atıldı anayola çıkıldı artık çünkü..

sevgili jenn haberi eklediğin için teşekkürler..kurtlar vadisi perşembede epey revizyona sebep olacak gibi görünüyor..kaybolan yıllar için doğru tesbit olmuş..gün değiştirmezse epey kan kaybeder ..fakat umarım yalancı yarimin günüyle oynamazlar..bize olumsuz bir etkisinin olacağını sanmıyorum..saati ve sanırım izleyici kitlesi farklı..sıralamadaki yerimiz bir aşağı bir yukarı pek değişmez..

jlee
22-01-07, 10:12
bugünkü vatan tv ekinden bir haber..kopyalayamadığım için resmini çektim ekliyorum..perşembenin kabusu ile ilgili:))

http://img157.imageshack.us/img157/3764/vatanhaberi8rh.jpg (http://imageshack.us)

son paragrafa katılıyorum.bence star kaybolan yılları başka güne çekecektir.çünkü aynı saate denk geliyorlar..

bizim günümüz değişmesin ama. zira doktorların da günü değişirse kv özeti için, ilk 3den inmeyeceğiz demektir

barış_glpr
22-01-07, 10:23
bencede bizim günümüz değişmesinde.....:icon_whis doktorların günü değişebilir ama bi sorun olmaz yani:icon_whis :img-hyste

ebru.karaca
22-01-07, 10:30
Jenn, haber için teşekkürler..
Açıkçası ben bu habere sevindim. Bizi etkilemediği sürece de bu fikrim değişmeyecek. Çünkü KY 'ı izlemiyordum. Ve beni etkilemiyor bu yüzden..
(Çok bencil gördüm kendimi :) )

simser
22-01-07, 10:30
ya dizimizin günü değişmez umarım ama değişse de çok önemli değil, biz nasılsa yine izlemeye devam edicez;)

blue_eclipse
22-01-07, 10:35
hepinize günaydın arkadaşlar,inşallah dizimizin günü değişmez,ratingleri de düşmez kv başladıktan sonra

sweethearts
22-01-07, 10:38
http://img60.imageshack.us/img60/3057/mervesevi4ss.gif (http://imageshack.us)

alıntıdırr...

ebru.karaca
22-01-07, 10:40
sweethearts arkadaşım, güzel imza da, bunun burada ne işi var?

sweethearts
hepinize günaydın arkadaşlar,inşallah dizimizin günü değişmez,ratingleri de düşmez kv başladıktan sonra

arkadaşlar bence telaşlanmayın dizinizin günü değişmez ya kanal deden yada showddan bir dizi kaldırılırr yalancı yarimin kaldırılma ihtimali az bişşi olabiilir çünkü kanal d ye bağlı

havincipsikopat
çok güzel bir dizi izliyodum ama sonra doktorlarla aynı satte başlayınca tercih yapmak zorunda kaldım ve doktorları seçtim halen çokk sewiyom reklamlarda izliyom bende napimm merve seviye benzediğimi sölüyo arkadaşlarımm ilk bundan dolayı izlemeye başladım zaten

sweethearts
Arkadaşım, güzel imza da, bunun burada ne işi var?

ölesinee...

ebru.karaca
22-01-07, 10:45
Arkadaşlar, dizimizin gününün değişmesine kafa takmayın derim ben.
KV ile aynı saatte olan diziler düşünsün. Kaldı ki, bizim dizimizin kemik izleyicisi var. Yani hangi güne, hangi saate giderse gitsin izleriz. İzleyen sayımız da hep aynı olur. Bu kadar basit!
Hem neden değiştirsinler ki durduk yere?
Bizi ilgilendiren bir şey yok ki.
Kaldı ki, değiştirdiler diyelim. Ne olacak?Daha önce de cumadan perşembeye geçtiğinde aynı şeyler olmuştu. Cuma iyiydi falan.. Bizim için gününün değişmesinin önemi olmamalı.
Olacağını da sanmıyorum zaten.. Benim kafam rahat.. :happy0064 :img-yes:

jenn
22-01-07, 10:46
ölesinee...

arkadaşım site reklamı linkleri vede bu tarz imzalar yasak bu sitede..kaldıracaklar.istersen baştan kaldır:))

blue_eclipse
22-01-07, 10:46
arkadaşlar bence telaşlanmayın dizinizin günü değişmez ya kanal deden yada showddan bir dizi kaldırılırr yalancı yarimin kaldırılma ihtimali az bişşi olabiilir çünkü kanal d ye bağlı

umarım söylediğin gibi olur sweethearts.beni biraz olsun rahatlattın saol:img-wink:

havincipsikopat
22-01-07, 10:47
umarızzz cnm

jenn
22-01-07, 10:52
umarızzz cnm

sen nasıl olsa doktorları izliyormuşsun:)) yani pek derdin olduğunu sanmıyorum:))

whiteangel
22-01-07, 10:56
Günaydın arkadaşlar,
Başlığımızın yeni ziyaretçileri var görüyorum ki.. Yalnız bir ricamız var. Biz bu başlıkta tek kelimelik, tek cümlelik , öylesine mesajlar yazmıyoruz. Forum kurallarına azami ölçüde uyuyoruz. Lütfen bu tarz mesajlar yazmayın.

sweethearts
22-01-07, 11:05
Gerçek Adı : Merve Sevi
Doğum Tarihi : 24 Temmuz 1987
Doğum Yeri : İstanbul
Eğitimi : Lise (artık üniversite) Yeditepe Üniversitesi oyunculuk bölümü

Annesi Kafkas Göçmeni Babası İzmirli

http://img127.imageshack.us/img127/5517/mutihp1nu2.jpg (http://imageshack.us)

ceza_cansu
22-01-07, 11:12
Günaydın arkadaşlar.Jenn haber için teşekkürler.Özete ve fragmana son 1gün kaldı.Özellikle özeti çok merak ediyorum:img-yes:

nimett
22-01-07, 11:13
günaydın,

direk olarak ilgili değil ama, Nilgün Belgün'e programında (programının hayırlı olmasını diliyoruz) yavru kedi hediye edildi, adını Naz koydu

sevgiler,

ebru.karaca
22-01-07, 11:15
Günaydın arkadaşlar.Jenn haber için teşekkürler.Özete ve fragmana son 1gün kaldı.Özellikle özeti çok merak ediyorum:img-yes:

Şöyle bir şey olsa..
(Hayal bu ya, kuralım) :)

Bu gün uğur kedi gelse, şöyle bizi doyurucu uzun uzun tiyolar verse,
Öğle civarı, özeti yayınlasalar. Ama muallakta şeylerle değil. Böyle uzun uzun..
Akşama fragman kazara da olsa yayınlansa (henüz stara teslim edilmemiştir ama olsun. Hayal ya bu:) )

:) Hayali bile güzel değil mi? :)

ebru.karaca
22-01-07, 11:19
günaydın,

direk olarak ilgili değil ama, Nilgün Belgün'e programında (programının hayırlı olmasını diliyoruz) yavru kedi hediye edildi, adını Naz koydu

sevgiler,

Tatlı kadın bu Nilgün Belgün.. Diziden ayrılacak mı emin değilim ama (28. bölümün çekimlerinde, evden ayrıldığı bir sahne varmış, son zamanlarda dizide görülme sayısı falan düşünüldüğünde gidecek gibi duruyor) umarım böyle bir şey olmaz.
Çünkü o bu dizide Naz'a çok gerekli. Hatta bir ara hepimiz Naz'ın aklını başına getirecek olan kişinin Belkıs hanım olacağını düşünmüştük.
Hem Vahi beyi de düşünmek lazım, değil mi?

Bu sabah programı çok mu vaktini aliyor ki acep? Öyle olmalalı gibi geliyor ama.. neyse.

ceza_cansu
22-01-07, 11:19
Şöyle bir şey olsa..

Öğle civarı, özeti yayınlasalar. Ama muallakta şeylerle değil. Böyle uzun uzun..
Akşama fragman kazara da olsa yayınlansa (henüz stara teslim edilmemiştir ama olsun. Hayal ya bu:) )

Ahh ahhh nerde o günler ama dediğin gibi hayali bile güzel.Hemde çok güzel:)

nowar_77
22-01-07, 11:24
günaydın,

sevgiler,

Adıyla yaşasın o zaman:)da adın sahibine benzerse
kedicik Nilgün hanımın işi var:)

simser
22-01-07, 11:24
Şöyle bir şey olsa..

ahh ahh ebrucum ağzından bal damlıyo yaaaaaa, ama nerde bizde o şans.... neyse dediğiniz gibi, hayali bile güzell..:img-in_lo
ama ben artık uğur kediden ümidimi kestim, gelmicekk:icon_sorr

ebru.karaca
22-01-07, 11:26
Şimdi bürodayım ve bilgisayarda birden Yalancı Yarim fragmanı çalmaya başladı.
Ay birden öyle mutlu oldum ki, sıçramışım. :) Star'ın reklam müziginde de böyle oluyorum. Sesi duyar duymaz, refleks oldu. Hemen tv'ye bakıyorum. Sanki haftanın 7 günü Yalancı Yarim başlayacak :) :)

thesunset
22-01-07, 11:27
Selam arkadaslar....2 saat yorumlara okuyorum..helel olsun, herkes hafta sonu tatil benim ki farkli:)
yeni bir gul var...gonul ister ki Tarik versin, ama senaristlerimiz farkli dusune bilirler....o meshur gul Naz icin ozeline kaybetmisti( disari firlatti, ama eyer yine flas back olarak tarirlarsa cok farkli olacak) ama Tarik icin ozel kalmisti belki Naz seninle bir dakika sarkisine intikam almak icin o gulu alabilir( eyer Mert verdiyse) ama en onemlisi bu sarki hala ozel ve ilk gul eminim ki ozel kalacak..
28 bolum gercekten cok farkli olacak...gerilim var, ask itirafi var, is teklif'i var, gul var, yagmur var,kavga var..... bu bolum cok guzel olavak:img-yes:

biz iki haftadir burda gul dedik, baska bisey demedik:) yine ortaya cikicak, itiraf icin olabilir hatta tarik_naz sanaryo icinde koydu....simdi bakiyoruz gul ortada var...ama yenisi...kuru degil:)

güney-yase
22-01-07, 11:27
günaydın arkadaşlar herkes aynı şeyi istiyo valla ebru abla özet gelse frangman yayınlansa dizi hakkında güzel şeyler duysak tarıkla nazın arası düzelse keşkeeeeee ama yok ama neyse frangmanla özete bir gün kaldı allahtan

ebru.karaca
22-01-07, 11:28
ahh ahh ebrucum ağzından bal damlıyo yaaaaaa, ama nerde bizde o şans.... neyse dediğiniz gibi, hayali bile güzell..:img-in_lo
ama ben artık uğur kediden ümidimi kestim, gelmicekk:icon_sorr

Yukarıda bir yerde jenn açıklama yaptı.
Dizide başka bir görevinden dolayı yoğunluğu varmış.
O yüzden bir şey diyemiyoruz tabi :)
En kısa sürede yoğunluğunun geçmesini ve aramıza katılmasını dilemekten başka yapacak şeyimiz yok :)
Ha tabi bir de hayal var. İstediğimiz kadar hayal edebiliriz bak :)

uğur kedi gelmiş, akşama kadar da çıkmamış. Neredeyse tüm diziyi bize anlatmış..

Hah haa.. Bak bunu daha çok sevdim :) Nasıl? :)

tarik_naz
22-01-07, 11:30
herkese günaydın.

jenn, haber için teşekkürler.
ya niye telaş ediyosunuz ki gün değişikliği nedeniyle. gazetede 20 kuşağındaki hiç bi dizinin gününün değişeceği konusu yok. kv 22 de yayınlanacak ve o saatteki diğer dizilerin reyting kaybedeceği ve büyük ihtimal gününün değişeceği yazıyo. zaten olması gereken durum da o.

kv başlayınca bizim dizinin günü ve saati kesinlikle değişmez. çünkü 20 kuşağında iddalı dizi olarak bi tek biz olacaz. rakibimiz sadece KV-özet olacak. yani ilk 3 teki yerimiz garanti olacak. kv başlayınca a/b de birinci bile olabiliriz. çünkü yeni reyting deneklerinden sonra acı hayatın a/b deki düşüşü buna örnek olabilir.

ebru.karaca
22-01-07, 11:30
günaydın arkadaşlar herkes aynı şeyi istiyo valla ebru abla özet gelse frangman yayınlansa dizi hakkında güzel şeyler duysak tarıkla nazın arası düzelse keşkeeeeee ama yok ama neyse frangmanla özete bir gün kaldı allahtan

Evet, Allah'tan, haftanın ikinci günü geliyor özet ve fragman..
Dizi cumaları oynarken çarşamba geliyordu ya, beklemek de o kadar sabırsızlık veriyordu :)

güney-yase
22-01-07, 11:31
Selam arkadaslar....2 saat yorumlara okuyorum..helel olsun, herkes hafta sonu tatil benim ki farkli:)
yeni bir gul var...gonul ister ki Tarik versin, ama senaristlerimiz farkli dusune bilirler....o meshur gul Naz icin ozeline kaybetmisti( disari firlatti, ama eyer yine flas back olarak tarirlarsa cok farkli olacak) ama Tarik icin ozel kalmisti belki Naz seninle bir dakika sarkisine intikam almak icin o gulu alabilir( eyer Mert verdiyse) ama en onemlisi bu sarki hala ozel ve ilk gul eminim ki ozel kalacak..
28 bolum gercekten cok farkli olacak...gerilim var, ask itirafi var, is teklif'i var, gul var, yagmur var,kavga var..... bu bolum cok guzel olavak:img-yes:

biz iki haftadir burda gul dedik, baska bisey demedik:) yine ortaya cikicak, itiraf icin olabilir hatta tarik_naz sanaryo icinde koydu....simdi bakiyoruz gul ortada var...ama yenisi...kuru degil:)

ahh keşke tarık varse o gülü hiç olmassa birazda olsa araları yumuşar belki arkadan itiraf bile gelebilir tabi kötü ihtimal mert vermediyse

ebru.karaca
22-01-07, 11:31
yani ilk 3 teki yerimiz garanti olacak. kv başlayınca a/b de birinci bile olabiliriz. çünkü yeni reyting deneklerinden sonra acı hayatın a/b deki düşüşü buna örnek olabilir.

:img-yes: :img-yes:
Aynen katılıyorum Serdar..
O yüzden hiç takmıyorum ya..
Biz rahatız. Olamayanlar düşünsün. Onların tasası bize mi ? :)

yalut
22-01-07, 11:57
Bencede günü ve saati değişmesin , maçlar bile varken bizim için pek fazla değişmedi maşallah dizimiz hiç bir hafta bile yayınlanmazlılık yapmadı.
Fragmanı bekliyoruz dört gözle , elimizde şu anda gül olayı var Mertmi verdi, Tarıkmı , öğrencilermi , belki Ümit bile hem Filize hemde ablasına vermiş olabilir ama hepimizin kalpi Tarıkın vermesini istiyor.

nesss
22-01-07, 12:05
Bence Tarık vermistir. Hatta söyle diyebilir :
Tarık:Daha önce verdigim gülü atmıstınız. Umarım bunu ömür boyu saklarsınız. Çünkü ben dısarı attıgınız gülü hala saklıyorum
Naz: Neden? muzur sekilde gülerek
Tarık: Neden oldugunu bi anlasanız........:D

ebru.karaca
22-01-07, 12:24
Naz: Neden? muzur sekilde gülerek
Tarık: Neden oldugunu bi anlasanız........:D

Ay ne güzel oldu bu.. Neden olduğunu bi anlasanız..

Ya Serdar ya, bu durgunluğu bir şekilde aşmamız lazım.
Senaryolarına çok ihtiyacım var..
28. Bölüm Senaryoları- 1 başlığını ne zaman göreceğiz? :(

tarik_naz
22-01-07, 12:32
Ay ne güzel oldu bu.. Neden olduğunu bi anlasanız..

Ya Serdar ya, bu durgunluğu bir şekilde aşmamız lazım.
Senaryolarına çok ihtiyacım var..
28. Bölüm Senaryoları- 1 başlığını ne zaman göreceğiz? :(

bu hafta yazamadım ya. kusura bakmayın. senaryonun başını tasarlamıştım ama sonu gelmedi. üzerine tüyolar,fotolar falan da gelince allak bullak oldu. en iyisi hiç yazmayım dedim.

bu arada bi magazin sitesinde dizilerdeki en yaratıcı replik diye bi anket koymuşlar. gaffur'un beni beğenmiyor musun lafı açık ara önde. ama bizim dizi gibi replik bolluğu olan bi diziden hiç kesit almamaları beni üzdü.

özellikle
hulusi: ben senin yaşında olsaydım, ayçiçeği tarlasına dozerle girerdim

tarık: arkadaşım ta-, arkadaşım -rık, arkadaşım tarık

naz: mazoşistmisin
tarık: hayır nazoşistim

bunlar olabilirdi diye düşünüyorum.

handeozbek
22-01-07, 13:06
Benimde diziyi tekrar izlerken bir şey dikkatimi çekti. Bu Mert okulu tarif etmek için gece gece niye Nazı arıyor gece geceyi bırak niye nazı arıyor Tarığı arasa ya ne de olsa kardeşinin sevgilisi (!) böyle düşününce gülü Mert vermiş gibime geliyor:icon_sorr

pas.si.on79
22-01-07, 13:07
merhaba arkadaşlar,
kusura bakmayın yazdıklarınızı okumak istiyorum ama işlerim dolayısıyla okuyamıyorum.Eve gidince tek tek okurum.Jenn arkadaşımız bir haber vermiş herhalde ama ben bulamadır.Alıntı yaparsanız sevinirim.

tarik_naz
22-01-07, 13:10
merhaba arkadaşlar,
kusura bakmayın yazdıklarınızı okumak istiyorum ama işlerim dolayısıyla okuyamıyorum.Eve gidince tek tek okurum.Jenn arkadaşımız bir haber vermiş herhalde ama ben bulamadır.Alıntı yaparsanız sevinirim.

Kurtlar vadiye iniyor rakipleri onu bekliyor
Fanatiklerinin uzun zamandır gün saydığı Kurtlar Vadisi Terör’ün gösterim tarihi nihayet belli oldu. Dizi, 8 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak.

Ve sonunda Kurtlar Vadisi Terör’ün gösterim tarihi belli oldu; 8 Şubat Perşembe. Türkiye, o gün uzun zamandır beklediği bir ekran fenomeniyle yeniden buluşacak. Kanal yöneticilerinin kurduğu reyting satrancı da bu durumda yıkılıp baştan kurulacak. Perşembe günleri hangi kanalda, hangi dizi var bir bakalım. Vadinin rakiplerine hep birlikte göz atalım.

Kanal D’de perşembe akşamları iki dizi birden yayınlanıyor. Geceyi Sev Kardeşim’le açan kanal, ardından Hırsız-Polis’i yayına sokuyor. Görünen o ki Show’un Kurtlar Vadisi Terör’ünün karşısına Kanal D’de Hırsız-Polis çıkacak. Haftalardır dizinin tekrar bölümlerini yayınlayan Kanal D, bu yarışa Hırsız-Polis’in seyircisini diziden soğutmuş olmanın dezavantajıyla başlayacak.

KİM KAZANIR?
Atv’nin yeni dizisi Bebeğim’in ise vadinin kurtları karşısında pek şansı olmayacak. Reytingleri istenileni veremeyen Bebeğim, büyük ihtimalle başka bir güne kaydırılacak. Star ekranında da perşembe geceleri iki dizi yayınlanıyor. Yalancı Yarim’i, Kaybolan Yıllar takip ediyor. Kurtlar Vadisi Terör, Kaybolan Yıllar’ın reytingini de etkileyecektir. Star yönetimi, iyi reyting toplamayı başaran Kaybolan Yıllar’ı kurtlara yem etmeyip, başka bir güne çekecektir

gazetevatan/mehmet güler

hande, orda mantık hatası yapıldığı kesin. çünkü şoför olan tarık ve pınar da birisinin numarası varsa tarığın numarası vardır. naz'ın değil. tarığın içeri girmesini engellemek istediler ama birazcık mantık hatası oldu. :)

nehirrrr
22-01-07, 13:11
Aman Allah'im bu bir ruya mi! Anasayfaya gecilmis! Cok sevindim, eh haketmistik ama yani:) Bu arada basin ozetini okudum. Ama pek bir kisa olmus. Pinar'in Tarik'a asik oldugu belliydi zaten. Ama tabii bunu Naz duyunca ne yapacak bilemiyorum. Sonucta kendisinden hic beklenmedik seyleri yapabilme potansiyeli var esas kizimizda. Hadi hayirlisi:) Bu arada tuyo mu gelmis???????

pas.si.on79
22-01-07, 13:16
Benimde diziyi tekrar izlerken bir şey dikkatimi çekti. Bu Mert okulu tarif etmek için gece gece niye Nazı arıyor gece geceyi bırak niye nazı arıyor Tarığı arasa ya ne de olsa kardeşinin sevgilisi (!) böyle düşününce gülü Mert vermiş gibime geliyor:icon_sorr

Arkadaşı ve Şoför olan Tarık ben de oraya takılmıştım.Ama Mert hoşlanmış olacağını düşündüm.Bir arada Mert dedim hiç Nazın üzerine fazla düşmedi.Hoşlandığını fazla belli etmedi.Direksiyon salla dediğinde Tarık a Rica Ederim Naz Hanım demişti. diye düşünürken sanki ona bağlamış olabilirler .Yani Mertte Nazdan hoşlanmış olduğunu belirtmek için.

Tarık_Naz teşekkürler.okuyorum.

handeozbek
22-01-07, 13:17
Naz: pes yani, çocuk senden güzellikle izin istedi, “kardeşini de ben bırakabilir miyim” diye, kolumdan bi çekişin var. Mosmor oldu mosmor
Tarık: abilik damarım kabardı birden
Naz: öylemi

Keşke bu sahneyi verselerdi. Tarığın Mertle olan takışmasını. Nazı kolundan çekmesini falan. O zaman anlardık Mert beyin niyetini

ebru.karaca
22-01-07, 13:25
Serdarcığım,
Replik bolluğu konusundaki fikirlerine katılıyorum. Ama insanların ne kadar güzel repliklere sahip olduğunu anlaması için önce dizimizi izlemesi lazım :) Zaten bir kere izlese anlayan anlar..

Şimdi Handeciğim,
Ben sana bir şey söyleyeyim mi? Benim o geceki telefon konuşması hakkında şüphlerim var. Daha önce de kafama takılmıştı, hep unutmuşum yazmayı.
Hatırlattığın iyi oldu.

Ben o günkü konuşmalarda Naz'ın gülüşlerinden ziyade, ne söylediğine dikkat etmeye çalışmıştım. Bana hiç de Mert ile konuşuyor gibi gelmedi. Sanki arada Sude mi ne, öyle veya ona benzer bir isim geçti gibi. Yani bir kız arkadaşı ile konuşuyor gibime geldi.
Ha, tabi adresi Mert'den nasıl aldı, ne zaman aldı, kim aradı, tartışılır ama o geceki bol kahkahalı konuşma bana Mertleymiş gibi gelmedi.
Diziyi yeniden izleme imkanı olan arkadaşlar daha iyi bilirler gerçi. De, bana öyle geldi yani.
Hem ben 27. bölüm boyunca ne Naz'ı ne Mert'i o kadar kahkahalara boğulacak derecede samimi görmedim. İkisi de birbirlerine karşı hep belli bir mesafedeydi.

Gerçi zaman gösterecek her şeyi. Yarın özet -fragman ikilisi gelince, bütün bu söylediklerim suya düşübelir :)

handeozbek
22-01-07, 13:28
Doğru akşam bana da Mertle konuşuyor gibi gelmedi. Ama arabada gelirlerken neden Tarığı aramadı da Nazı aradı ben ona takıldım

pas.si.on79
22-01-07, 13:35
ebru karaca valla haklısın ben de öyle düşünmüştüm.ya orda geçiştirdiler ya da naz tarık ın geldiğini gördü .Yani tam çıkacakken hemen içeri girdi ve onu konuşmayı yaptı geldi.Dediğim gibi sonra Mertin naza ilgili olduğunu göstermek için de mert aramış olduğunu düşündüm.

serdar evet senin bir başlık olayın vardı mantık hataları ne durumda.Çünkü ben de aklıma takılan birşeyi mantık hatası yazdım ama yorumlar arasında karışıyor cevap bulamadım

ceza_cansu
22-01-07, 13:44
Şimdi Handeciğim,
Ben sana bir şey söyleyeyim mi? Benim o geceki telefon konuşması hakkında şüphlerim var. Daha önce de kafama takılmıştı, hep unutmuşum yazmayı.
Hatırlattığın iyi oldu.

Ben o günkü konuşmalarda Naz'ın gülüşlerinden ziyade, ne söylediğine dikkat etmeye çalışmıştım. Bana hiç de Mert ile konuşuyor gibi gelmedi. Sanki arada Sude mi ne, öyle veya ona benzer bir isim geçti gibi. Yani bir kız arkadaşı ile konuşuyor gibime geldi.
Ha, tabi adresi Mert'den nasıl aldı, ne zaman aldı, kim aradı, tartışılır ama o geceki bol kahkahalı konuşma bana Mertleymiş gibi gelmedi.
Diziyi yeniden izleme imkanı olan arkadaşlar daha iyi bilirler gerçi. De, bana öyle geldi yani.
Hem ben 27. bölüm boyunca ne Naz'ı ne Mert'i o kadar kahkahalara boğulacak derecede samimi görmedim. İkisi de birbirlerine karşı hep belli bir mesafedeydi.

Gerçi zaman gösterecek her şeyi. Yarın özet -fragman ikilisi gelince, bütün bu söylediklerim suya düşübelir :)

Ya haklı olabilirsin bende şimdi bölümü tekrar izledim orda Naz'ın kullandığı cümleler şunlar(tabi anladığım kadarıyla)
Alo..Hiç öyle oturuyorum..Gerçekten mi?Yok canım.Yarın 6 da çıkıyorum okuldan.
Bir adres tarifinde bu cümleler kullanılır mı???

cave77
22-01-07, 13:45
Şimdilik bu Pınar ve kardeşi Mert iyilik meleği modundalar görünüşe göre öyle ama tüm bunların bir oyun olduğunu anladıkları zaman neler olacak çok merak ediyorum açıkçası,belkide büyük bela olacaklar bizim aşıkların başına...sonuçta her ikiside özellikle Pınar aptal yerine konulduğunu düşünecek...Tarık bu işin içinden ne yapacak da sıyrılacak hiçbir fikrim yok...ya da senaristlerimiz bizi öyle bir ters köşeye yatıracaklar ki hepimiz şaşıp kalacağız.

tarık_naz,bizim dizideki replikler bana kalırsa Avrupa Yakasından bile iyi ama bu işte reklam meselesi ne yazık ki...repliklerimiz de tanıtımsızlık kurbanı oluyor.

tarik_naz
22-01-07, 13:45
ebru karaca valla haklısın ben de öyle düşünmüştüm.ya orda geçiştirdiler ya da naz tarık ın geldiğini gördü .Yani tam çıkacakken hemen içeri girdi ve onu konuşmayı yaptı geldi.Dediğim gibi sonra Mertin naza ilgili olduğunu göstermek için de mert aramış olduğunu düşündüm.

serdar evet senin bir başlık olayın vardı mantık hataları ne durumda.Çünkü ben de aklıma takılan birşeyi mantık hatası yazdım ama yorumlar arasında karışıyor cevap bulamadım

valla başlığı yollayalı 2 gün oldu ama hala ses yok :) dur bakalım açılır elbet. olmazsa akşam bi başlık daha yollarım .

telefon konuşmasını şimdi bi daha izledim. sesini de baya açtım ama, tarığın içsesi yüzünden pek anlaşılmıyo. naz, "gerçekten mi", "ben de öpüyorum seni" gibi bişeyler söylüyo ama isim duyamadım. ama mert ile konuşma ihtimali çok düşük. pınar'la konuşmuş olabilir.

hatta düzgün bi mantık yürütürsek, pınar tarık müştemilattan çıktıktan hemen sonra, tarığı aramıştır ama tarık o anda çıktığı için bulamamış, o da naz'ı aramıştır. araba da arayan da büyük ihtimal pınar dı. çünkü adresi, naz'a verdiği için doğal olarak onu aramıştır.

simser
22-01-07, 13:46
Doğru akşam bana da Mertle konuşuyor gibi gelmedi. Ama arabada gelirlerken neden Tarığı aramadı da Nazı aradı ben ona takıldım

belki orda arayan ümittir ama naz tarığı kıskandırmak için mertmiş gibi davranmıştır, mert olsa bi mrb nasılsın fln derdi heralde, ama naz direk 20 dk ya ordayız, tmm dedi kapattı(polis telsiziyle konuşuyo sanki:img-polic )

bi de şey var, mert işi gereği amerika ve japonya arasında mekik dokuyomuş ya hani (ümit de üstüne baya bi espiri yapmıştı saolsun:)) bence mertin iş teklifi tarığın japonca bilmesiyle ilgili olabilir....:icon_whis

tarik_naz
22-01-07, 13:50
gamze, çözdün olayı valla tebrikler. hiç aklıma gelmemişti bak bu. gerçekten de öyle, tarık japonca biliyo ve mert de japonyaya gidiyo. yardımcı olması için tarığa iş teklif etmiş olabilir. ve bunda hiç de sakınca yok. gayet mantıklı bi iş teklifi.

ebru.karaca
22-01-07, 13:54

Handeciğim,
O kısmı ben de bilemiyorum. Dedim ya, bir iş var orada. Ama gece Tarık'ın dinlediği kahkahalı konuşmanın o olduğunu düşünmüyorum. Sahiden, neden Tarık'ı aramadı? Belki de yemekte Tarık, gelemeyiz demişti de, Naz, ben ikimiz adına söz veriyorum demişti ya, belki o yüzden aranmış olabilir. Ama oradan daha başka şeyler çıkacak diye düşünüyorum.

Belki başlığın onaylanması için belli sayıda talep olması gerekiyordur. Hani bilmem kaç kişi bu başlık için başvurarsa açalım falan.. Var mı öyle bir şey? Ben bilmiyorum da..

bi de şey var, mert işi gereği amerika ve japonya arasında mekik dokuyomuş ya hani (ümit de üstüne baya bi espiri yapmıştı saolsun:)) bence mertin iş teklifi tarığın japonca bilmesiyle ilgili olabilir....:icon_whis

Aaa Gamzeciğim, bak bu çok mantıklı..

tarik_naz
22-01-07, 13:55
tarık_naz,bizim dizideki replikler bana kalırsa Avrupa Yakasından bile iyi ama bu işte reklam meselesi ne yazık ki...repliklerimiz de tanıtımsızlık kurbanı oluyor.

işte anketteki diğer replikler

BURHAN ALTINTOP(ENGİN GÜNAYDIN) “YAVRIM,NİŞANTAŞI ÇOCUĞUYUM BEN,BEYAZ TÜRKÜM BEN”

POLAT ALEMDAR(NECATİ ŞAMAZ) “RACON KESMİYORUZ GIRTLAK KESİYORUZ BİZ”

GAFFUR(PEKER AÇIKLANI) “BENİ BEĞENMİYORMUSUN, NASILIM?, TENHALARDA KISTIRIRIM SENİ!”

ALİYE(SANEM ÇELİK) “ÇOCUKLARIM OLMADAN ASLA!”

FERHAT(ALİŞAN) “SULTAN’LA EVLENMEK TEK HAYALİM”

MEHMET(KENAN İMİRZAİLOĞLU) “ZİBİDİ ENDER NERMİN’DEN UZAK DUR”

EZO(NURGÜL YAŞİLÇAY) “ALİ ÜSTÜME KUMA GETİRME NE OLUR”

RIZA BABA(ZAFER ERGİN) “O KATİLLERİ BU GECE İSTİYORUM”

YILMAZ(BÜLENT İNAL) “TAMAM BEN VAROŞUM AMA SENİ ÇOK SEVİYORUM”

ONUR(HALİT ERGENÇ) “BENİMLE 1 GECELİĞİNE 150 BİN DOLAR KARŞILIĞI BİRLİKTE OLURMUSUN?”

ve benim olmasını istediğim favori replik

HULUSİ (BÜLENT KAYABAŞ) "BEN SENİN YAŞINDA OLSAYDIM, AYÇİÇEĞİ TARLASINA DOZERLE DALARDIM" :)

deniz_15
22-01-07, 13:56
slm valla imza yazılarında çığır açacağa benziyosunuz
önce tarık_naz ın anasayfa ile ilgili imzası sonra simserin uğur kedi ile ilgili imzası .
nazın mertle konuşmadığı kesin yaani
bizim replikler onlardan bin kat daha güzeelll

simser
22-01-07, 13:56
gamze, çözdün olayı valla tebrikler. hiç aklıma gelmemişti bak bu. gerçekten de öyle, tarık japonca biliyo ve mert de japonyaya gidiyo. yardımcı olması için tarığa iş teklif etmiş olabilir. ve bunda hiç de sakınca yok. gayet mantıklı bi iş teklifi.

estağfurullah (her nası yazılıyosa artık:)) serdarcım senin kadar iyi olamam bu konularda, ama böylesi daha mantıklı gibi geliyo, mert iyi bi insan, hatta melek gibi:) tarığı sadece pınarın sevgilisi diye işe alırsa onu çok kırıcağının farkında, patronları çok eziyetli diye olsa naza da teklif ederdi...

cave77
22-01-07, 14:00
"Sultan'la evlenmek tek hayalim" :)))) vay be bu laf bile replikten sayılmış da bizim dizideki güzelim replikler es geçilmiş,ee ne diyelim zevk meselesi =)))

Ebru,benim bildiğim kadarıyla öyle birşey yok,hani dizi başlığı açma konusunda birçok kişi o dizi için konu açıyor ama içlerinden birisi onaylanıyor fakat diğer bu replikler,mantık hataları vs..konusunda farketmiyor,sonuçta başvuru olduğu zaman admin onayından geçtiği anda başlık açılıyor,yeter ki yönetici onay versin.

ebru.karaca
22-01-07, 14:02
Ya haklı olabilirsin bende şimdi bölümü tekrar izledim orda Naz'ın kullandığı cümleler şunlar(tabi anladığım kadarıyla)
Alo..Hiç öyle oturuyorum..Gerçekten mi?Yok canım.Yarın 6 da çıkıyorum okuldan.
Bir adres tarifinde bu cümleler kullanılır mı???

Hah işte! Kesinlikle!
Oradaki cümleler, Mert ile konuşulabilece cümleler gibi gelmemişti bana..
Onu söylemek istiyorum ben de.

Şimdilik bu Pınar ve kardeşi Mert iyilik meleği modundalar görünüşe göre öyle ama tüm bunların bir oyun olduğunu anladıkları zaman neler olacak çok merak ediyorum açıkçası,belkide büyük bela olacaklar bizim aşıkların başına...sonuçta her ikiside özellikle Pınar aptal yerine konulduğunu düşünecek...Tarık bu işin içinden ne yapacak da sıyrılacak hiçbir fikrim yok...ya da senaristlerimiz bizi öyle bir ters köşeye yatıracaklar ki hepimiz şaşıp kalacağız..

Evet cave77;
Ben de açıkçası şöyle düşünüyorum.
Şu an çok iyiler ve gerçeği öğrendikleri zaman, sinirlenecekler ve öç almak isteyecekler. Hatta Mert Alfonso meselesini bu dönemde öğrenecek ya da ileri sürecek. Yani bir şekilde kötü olacaklar.
Yoksa bu böyle iki tarafın da iyi olmasıyla sürüp gitmez..

unseen
22-01-07, 14:03
Bence Tarık bu iş teklifini kabul edecek..çünkü bu arkadaş olma olayından sıkıldı..
Naza ders vermek için teklifi kabul edecek..artık patron-şöför olamıyorlar zaten..
Nazda arkadaş olma işine devam ettiği için Tarık biraz ayrı kalmanın iyi olacağını
düşünebilir..

simser
22-01-07, 14:06
Bence Tarık bu iş teklifini kabul edecek..çünkü bu arkadaş olma olayından sıkıldı..
Naza ders vermek için teklifi kabul edecek..artık patron-şöför olamıyorlar zaten..
Nazda arkadaş olma işine devam ettiği için Tarık biraz ayrı kalmanın iyi olacağını
düşünebilir..

ama mertin teklif ettiği iş yurt dışıylailgiliyse kabul edemeyebilir:icon_whis

ebru.karaca
22-01-07, 14:08
Ebru,benim bildiğim kadarıyla öyle birşey yok,hani dizi başlığı açma konusunda birçok kişi o dizi için konu açıyor ama içlerinden birisi onaylanıyor fakat diğer bu replikler,mantık hataları vs..konusunda farketmiyor,sonuçta başvuru olduğu zaman admin onayından geçtiği anda başlık açılıyor,yeter ki yönetici onay versin.
Hmm, o zaman beklemekten başka çare yok.

cave77
22-01-07, 14:11
Hah işte! Kesinlikle!
Oradaki cümleler, Mert ile konuşulabilece cümleler gibi gelmemişti bana..
Onu söylemek istiyorum ben de.

Evet cave77;
Ben de açıkçası şöyle düşünüyorum.
Şu an çok iyiler ve gerçeği öğrendikleri zaman, sinirlenecekler ve öç almak isteyecekler. Hatta Mert Alfonso meselesini bu dönemde öğrenecek ya da ileri sürecek. Yani bir şekilde kötü olacaklar.
Yoksa bu böyle iki tarafın da iyi olmasıyla sürüp gitmez..

Kesinlikle böyle olacak ebru çünkü hani hatırlarsan hep şey derdik biz.."bu diziye hiç mi iyi karakter girmeyecek,diziye girenler hep kötü mü olmak zorunda" ve nihayet sonunda diziye şu anki görünüşe göre iki iyi karakter girdi fakat bir insan ne kadar iyi olursa olsun kandırıldığını ve aldattığını düşündüğü anda çok farklı bir ruh haline bürünebilir senin de dediğin gibi...bu ruh hali onları intikam almaya itecektir...her iki kardeşin tüm bunların oyun olduğunu öğrendikten sonraki tepkileri az olursa ya da bu durumu olağan karşılarsa bu çok saçma olur bence...çünkü hiçbir insan kandırılmayı kolay kolay kabullenemez mutlaka tepki vereceklerdir...hani birde hatırlarsan Tarık Melisa'ya istinaden bir laf etmişti..."her kötü insanın içinde iyilik,her iyi insanın içinde de kötülük barınabilir" yanlış hatırlamıyorsam buna benzer bir laf etmişti...kandırılmış olduklarını öğrenmek bu iki iyi kardeşin içindeki kötü tarafı açığa çıkarabilir.

unseen
22-01-07, 14:14
ama mertin teklif ettiği iş yurt dışıylailgiliyse kabul edemeyebilir:icon_whis

evet haklısın..yurt dışı olursa zaten istesede gidemez..aslında ben kabul etmesini
istiyorum tabi şartlar uygunsa..Nazın aklının başına gelmesi açısından..biliyorsunuz
Tarığın geri vermesi gereken yarıştan aldığı parada var..bakalım ne yapacak...

simser
22-01-07, 14:18
bi de o wardı..... o zaman parayı yerine koymak için kabul edebilir:(

jlee
22-01-07, 14:20
Son bölümdeki araba sahnelerini tekrar izliyordum da bişi dikkatimi çekti. Naz bi yerde "siz erkek milleti masum bi öpücüğü alıp..." diyor sonra da duraksayıp Tarık dağdaki öpücüğü kastettiğini düşünmesin diye açıklama yapıyor "Bir kere yanağından öptüm" diye. Tarık "aynı hisse kapıldım" deyince de Tarık'ın dağdakinin masum bir öpücük olduğunu düşünüp düşünmediğini yokluyor, "demek o da masum bir öpücükmüş" (hayır de! hayır de!)

Bu arada Tarık, Naz'ı sinir ederek ağzından laf alabileceğini çözmüş olmalı. Malum, "ilk hareketi siz yaptınız ben karşılık verdim" dediğinde Naz delirip "uydurma! aynı anda istedik" diye çıkışmıştı. Bu tarz bir teknikle daha bir çok şeyi itiraf ettirebilir:img-yes:

Bir şey daha, araba sahnelerinde Naz'ın "böyle saçından tutup götürüyolarmış karılarını mağara adamları" derkenki el hareketleri muhteşem :img-hyste

cave77
22-01-07, 14:21
Dizi öyle bir hale geldik ki fazlasıyla uzayacak halde...şu anda bile çok fazla açılım söz konusu,Tarık'ın kimliği falan ortaya çıktıktan sonra kimbilir neler neler olacak,daha ne yönde açılımlar göreceğiz.

Kara İnci
22-01-07, 14:41
Merhabalar efendim...
Yoğun bir günün ardından siteye girme imkanını anca bulabildim.Tabi yorumlar almış başını gitmiş.Bakıyorum K.V kabusu yeniden hortlamış.Gerçi bizim dizimiz açısın dan bir sorun yaşatacağını zannetmiyorum.Bu yüzden üzerin de fazla durmuyorum ve bu konu da son olarak geleceği varsa göreceği de var diyorum.

Ankette Yalancı Yarim dizisi den bir repliğin olmayışı meselesi de açıkçası beni hiç şaşırtmadı.Asıl görseydim şaşardım.Yani şaşardım dediysem asıl olmamasına şaşırıyorum yoksa olmasına şaşırdığım falan yok.Ama vaziyet bizi olmasına şaşırmamız yönün de tetikliyor.:img-hyste

simser
22-01-07, 14:50
Son bölümdeki araba sahnelerini tekrar izliyordum da bişi dikkatimi çekti. Naz bi yerde "siz erkek milleti masum bi öpücüğü alıp..." diyor sonra da duraksayıp Tarık dağdaki öpücüğü kastettiğini düşünmesin diye açıklama yapıyor "Bir kere yanağından öptüm" diye. Tarık "aynı hisse kapıldım" deyince de Tarık'ın dağdakinin masum bir öpücük olduğunu düşünüp düşünmediğini yokluyor, "demek o da masum bir öpücükmüş" (hayır de! hayır de!)

Bu arada Tarık, Naz'ı sinir ederek ağzından laf alabileceğini çözmüş olmalı. Malum, "ilk hareketi siz yaptınız ben karşılık verdim" dediğinde Naz delirip "uydurma! aynı anda istedik" diye çıkışmıştı. Bu tarz bir teknikle daha bir çok şeyi itiraf ettirebilir:img-yes:

Bir şey daha, araba sahnelerinde Naz'ın "böyle saçından tutup götürüyolarmış karılarını mağara adamları" derkenki el hareketleri muhteşem :img-hyste

naza göre tarık nazı bi erkeğin karısını kıskanıcağı gibi mi kıskanmışş:icon_whis
ya bu naz harbi odun yaaa, adam bağrıma taş basıcam diyo, nazoşistim dio, ben seni böyle seviyorum dio, ben senle arkadaş olamam dio, anayola çıktık bile dio:), daha önce de çok belli etti ama bunlarda resmen direk söyledi, kız hala tınn.... yok anlamamakta ısrar ediyo, yüz kere yazma cezası vermek lazım buna tarık nazı seviyo diye:img-pilot

nezahat67
22-01-07, 14:52

FULL EKRAN PROGRAMINDA YAPILAN AÇIKLAMAYA GÖRE " DOKTORLAR " DİZİSİ " KURTLAR VADİSİ " BAŞLAYINCA BAŞKA BİR GÜNE ALINACAKMIŞ, O GÜNE KADAR DA BU DİZİYLE STAR TV'NİN GÜN BİRİNCİSİ OLMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞACAKLARMIŞ, STRATEJİ YANİ.
" KURTLAR VADİSİ " BAŞLAYINCA STAR TV DE İKİ DİZİDEN BİRİNİN YAYIN GÜNÜNÜ DEĞİŞTİRECEK MUHAKKAK AMA BENCE REYTİNGİ DAHA YÜKSEK OLAN " KAYBOLAN YILLAR" 'I SAAT:20:00'YE ALIP " YALANCI YARİM'İN GÜNÜNÜ DEĞİŞTİREBİLİR BELKİ.SAAT 22:00 İTİBARIYLE DE DAHA İDDİALI BİR SİNEMA FİLMİ KOYABİLİR BELKİ."BEN OLSAM GÜNÜ DEĞİŞECEKSE EĞER "YALANCI YARİM" 'İ CUMARTESİ GÜNÜNE ALIRDIM O GÜN ÇOK FAZLA İDDİALI DİZİLER YOK ÇÜNKÜ.BEKLEYİP GÖRECEĞİZ BAKALIM BELKİ DE SADECE " KAYBOLAN YILLAR " DİZİSİNİN YAYIN GÜNÜ DEĞİŞİR.ALDIĞI YÜKSEK REYTİNGİNE BİR TÜRLÜ ANLAM VEREMEDİĞİM BU DİZİ EĞER PERŞEMBE DE DEVAM EDERSE ADI ŞİMDİDEN BELLİ: KAYBOLAN YILLAR= KAYBOLAN DİZİ.:img-wink:

meralty
22-01-07, 14:55
Dizimiz yeterki kan kaybetmesin, önemli olan bu...

deniz_15
22-01-07, 15:04
naza göre tarık nazı bi erkeğin karısını kıskanıcağı gibi mi kıskanmışş:icon_whis
ya bu naz harbi odun yaaa, adam bağrıma taş basıcam diyo, nazoşistim dio, ben seni böyle seviyorum dio, ben senle arkadaş olamam dio, anayola çıktık bile dio:), daha önce de çok belli etti ama bunlarda resmen direk söyledi, kız hala tınn.... yok anlamamakta ısrar ediyo, yüz kere yazma cezası vermek lazım buna tarık nazı seviyo diye:img-pilot

anlar mı ki valla nazdan şüpeliyim yani köprüden atmaya kalksa kendini tarık ancaaa (aklın mı yok yoksa sevgin mi bi anlasam)

simser
22-01-07, 15:09
bi de mertin teklif ettiği iş alfonso kılığında italyaya gitmesi oluyomuş:img-hyste
(fazla uçtum farkındayım:))

deniz_15
22-01-07, 15:13
bi de mertin teklif ettiği iş alfonso kılığında italyaya gitmesi oluyomuş:img-hyste
(fazla uçtum farkındayım:))

ya ben anlamadım bu mert japonya ve amerika arasında mekik dokuyorum diyoo ama italyadan geliyooo
yyyooo olur mu olur bakarsın mert aslında iyi bir insan değil .pınar abisine alfonsoyu buldum demiştir o da tarkı ralli pistlerine götürmeye gelmiştir

deniz_15
22-01-07, 15:18
şimdi resmi sitede 28 bölüm çekimlerini anlatmış biri :nazın üstünde okula gittikleri kıyafet var.... o kapının arkasında kalan kısımdan sonra devam sahneleri olabilir.... Tarık bir ara arabanın arkasına gizleniyor.... naz onu orda buluyor.... nazın elinde kırmızı bir gül var.... hatta kamera direk zoom yaptı.... o gülle tarık ve naz tekrar arabaya bindiler....
nazın elinde gül varmış yani bu gülü kesin mert verdi .

simser
22-01-07, 15:23
ya ben anlamadım bu mert japonya ve amerika arasında mekik dokuyorum diyoo ama italyadan geliyooo
yyyooo olur mu olur bakarsın mert aslında iyi bir insan değil .pınar abisine alfonsoyu buldum demiştir o da tarkı ralli pistlerine götürmeye gelmiştir

o zmn şey olabilir belki, mert tarığa görünürde çok güzel bi iş teklif eder, ama asıl niyeti tarığı alfonso diye italyaya götürmektir, sonra bunlar beraberken merte italyadan telefon gelir, o da ne bilsin allahın şöförünün italyanca biliceğini, rahat rahat konuşur yanlarında, tarık da aslında onun sahtekar olduğnu anlamış olur, ve sonra mertle pınar çekip giderler, böylece hem tarık bi kızın duygularıyla oynamamış olur hem de biz de naz da tarık da artık şu gerilimden kurtuluruz:icon_whis

ya yazdıklarım bu sefer de çocuk masalına benzemiş:img-hyste ben en iyisi hiç bulaşmıym bu komplo teorilerine,işi uzmanlarına bırakmak lazım di mi ama:img-yes:

yalut
22-01-07, 15:27
Evet Mert'in neden İngiltere,Almanya, Amerika, Japonya değilde özellikle Tarık'ın yurtdışından geldiği yer İTALYA bununla ilgili önümüzdeki hafta Tarık ile Mert in ortak bir yönü çıkacak ya Mert tanıdı Tarıkı çaktırmıyor,Araba yarışı sahneleri inşallah bitmez , bu sahneleri dört gözle bekleyen kişi var.

simser
22-01-07, 15:43
adamın iş yaptığı ülkeler de japonya ve amerika! kesin bişey çıkıcak bu italyadan!!!!

ebru.karaca
22-01-07, 15:46
Ankette Yalancı Yarim dizisi den bir repliğin olmayışı meselesi de açıkçası beni hiç şaşırtmadı.Asıl görseydim şaşardım.Yani şaşardım dediysem asıl olmamasına şaşırıyorum yoksa olmasına şaşırdığım falan yok.Ama vaziyet bizi olmasına şaşırmamız yönün de tetikliyor.:img-hyste

Bu tam da Naz'ın repliklerine benzedi ablacığım :)

[COLOR="Blue"]AVATAR ARARKEN BAKIN BU SİTEDE TESADÜFEN YALANCI YARİM DİZİSİNİN BAŞLIĞINI BULDUM. DİĞER DİZİLERE NAZARAN ÇOK FAZLA YORUM YAZILMAMIŞ AMA YİNE DE ÇOK HOŞ, BİR GÖZ ATIN İSTERSENİZ HATTA BİRKAÇ KELİME DE YAZIN DERİM.

[http://www.main-board.com/thread.php?threadid=113799/COLOR]

Bir bakalım ablacığım.. :)

handeozbek
22-01-07, 15:46
Bir adama yüz kere dönüş ne zaman diyeceksin adam hiç bozulmayacak bu kadar da iyilik meleği olunmaz var bu Mertte bir şeyler. Fazla kuşkucu gördüm kendimi. Ama ne yapayım adam da fazla iyi

deniz_15
22-01-07, 15:47
adamın iş yaptığı ülkeler de japonya ve amerika! kesin bişey çıkıcak bu italyadan!!!!
ben zaten bi insan bu kadar iyiyse kesin şüpe ederim altından bişe çıkacaak
yarın fragman yorumlamak için gelcem görüşmek üzere

ebru.karaca
22-01-07, 15:49
.pınar abisine alfonsoyu buldum demiştir o da tarkı ralli pistlerine götürmeye gelmiştir

Hay ağzına sağlık. Keşke böyle bir şey olsa.
Biz de rahat rahat nefret etsek şu Pınar ve Mert'den :)

yalut
22-01-07, 15:54
[COLOR="Blue"]AVATAR ARARKEN BAKIN BU SİTEDE TESADÜFEN YALANCI YARİM DİZİSİNİN BAŞLIĞINI BULDUM. DİĞER DİZİLERE NAZARAN ÇOK FAZLA YORUM YAZILMAMIŞ AMA YİNE DE ÇOK HOŞ, BİR GÖZ ATIN İSTERSENİZ HATTA BİRKAÇ KELİME DE YAZIN DERİM.

[http://www.main-board.com/thread.php?threadid=113799/COLOR]

Bakmazmıyız çok güzelde yorumlar var , teşekkürler ederiz, dizimiz gerçekten seviliyor , reklamsız, çok kişi de bana dizi müziğini soruyor yani gözlerini.:good:

simser
22-01-07, 16:02
tmm o zmn, olay şöyle gelişir:
mükemmel abi mert ve saz arkadaşları, mükemmel abi mertin mükemmel yatıyla geziye çıkarlar (bu iş teklifinden önce mi sonra mı ona karar veremedim ama iş tarığın japonca bilmesiyle ilgili:good: ) görünürde herkes çok mutludur, ama tarıkla naz: ikisi de kıskançlıktan çatlamak üzeredir fln, sonra yağmur yağar,fırtına çıkar, bizimkiler denizin ortasında mahsur kalır, gece demir atıp, yatta sabah olmasını beklemek zorunda kalırlar, (buldum:iş teklifi geziden önce, yatın hazırlanmasını beklerken marinada bişeyler içtikleri cafede)
sonra gece tarık uyuyamaz, denizi seyretmek için güverteye çıkar, kendikendine şarkı söylemeye başlar, sonra pınar gelir:hıh , naz da gelir tabi, hiç durabilir mi tarıksız:) ikisini görünce saklanır, bisüre izler, ama seslerini duyamıyodur(çünkü daha pınar gerçeği biliyo mu bilmiyo mu anlamış deilim), pınar gidince de tarığın yanına gelir(ki ben burda romantik bişeler bekliyorum, dağ evi gibi yani, ee ne de olsa medeniyetten uzaktalar, hava koşulları yine kötü, yine bi taşıma aracının gazabına uğramışlar:)) sonra ertesi gün kurtulurlar fln işde, tarık mertin telefonda biriyle italyanca konuştuğunu duyar(mert nerden bilsin bi şöförün hem italyanca hem japonca biliceğini[yanlız bu noktada belirtmek isterim ki bizim şöför de ing, ve fransızca biliyo:img-hyste ]) kapattığı zaman ordan bi arkadaşının aradığını ve hal hatır sorduğunu söyler, ama bizim karayipli şöförümüz yer mi bu numaraları, mertin alfonsoyla ilgili planlarını öğrenir:icon_twis
....ve mutlu son (bölüm sonu yani yanlış anlamayın dizinin sonu değil:)) mükemmel abi-kardeş pınarla mertten kurtulmuş oluruzzzzz:happy0064
yanlız hakkaten bu gün kendimi aştım, iyce saçmalamaya başladım:img-hyste hastalıktan olcak, kusuruma bakmayın:)

handeozbek
22-01-07, 16:02
ben bu bölümde nedense Filiz-Ümit aşkının ön plana çıkacağını düşünüyorum. Gönüllü öğretmen olacaklar. bu ikisi çok şeker öğretmen olurlar.:happy0064 Bu iş teklifi ortalığı karıştıracak kadar ciddi görünüyor e Tarık düşündüğüne göre kesin Naz ters bir laf etmiştir. Zaten Pınarın aşkını duyan Naz çılgına dönecektir. Bu çılgınlıkla ya hata yapacak ya da itiraf. 21. bölüm yarım saate kadar başlayacak. İzleyecek olanlara iyi seyirler.

zer
22-01-07, 16:05
nihayet ya sonunda girebildim form'a amnında amanın gözlerime inanamadım
ana sayfayamı geçtik nihayet olması gereken oldu hak etmiştik bakıyorum kurtlar ovaya iniyormuş perşembe günü daha inmeden bazı kuzular kaçacak delik arayıp çareyi başka günlere sığınmakla bulmaya çalışıyorlarmış aman bizim diziyle oynamasınlar da ne halt ederlerse etsinler hayır anlamıyorum ne var bu kadar büyütecek alttarafı bi dizi yahu bence star tv yalancı yarimin ne günüyle nede saatiyle oynamasınlar mümkünse, ya ne kadar saçma kv yayınlanacak diye diğer diziler yayın saatlerini değiştirtiyorlar sanki türkiyede her kes oturup onları izlemek zorundaymış gibi tövbe tövbe bak sinirlendim şimdi :img-pilot

simser
22-01-07, 16:10
herkes birer birer kayboluyo diziden: belkıs hanım malum ztn, diziden de çıkıcakmış, berrak ztn az görünüyodu, artık hiç yok!!! sadriyle ayşe, çok az göründüler ve hiç de aşklarıyla ilgili değildi, hem hani bunlar daha iki bölüm önce tarık-naz,filiz-ümit dörtlüsüyle geziyolardı!!! samime de pek rol kalmadı artık bence en fazla bi kaç sahne daha... filizle ümit de en son bilgisayar ünitesinin açılışına gelmedi, ama gelmeleri lazımdı, önceki gün hazırlıklara yardım ettiler, gönüllü öğretmenlik yapmaya bile karar verdiler, nası gelmezler!!!
bu arada pınar ve abisi bu kadar saflar mı cidden yaa, evin şöförü ve hizmetçisi, arabayla geziyo, heryere gidiyo, hiç iş yapmıyo fln, ve ümit hiç kızmıyo bunlara, aynı yerlere gidiyolar ama şöför bey zahmet edip patronunun kardeişini götüremiyo!!! ve gerçekten patron ve çalışanları olmadıkları anlaşılmıyo öyle mi??

ebru.karaca
22-01-07, 16:12
<