PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-4

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

ceren81
22-01-07, 21:48
fragman iyice kafaları allak bullak etti yaaaaaaaaaa....neydi o öyle Tarık Mert e yumruk atıyordu..gerçekmiydi hayalmiydi hadi bakalım ...gel perşembe gell..

kozanak
22-01-07, 21:49
fragman çok mu hızlıydıııı yoksa sorun bende miydiiii çözemedim yaaa:)

tarik_naz
acı hayatı izleyecem diye kaçırdım ya. keşke hande yi dinleseydim. baştan kaydederdim. sonunu yakaladım fragmanın

nesss
Şok şok şok StarTV devrim yaptı fragman verildi :D

Ama o kadar çok şey oluyor ki beynim döndü :D

-Tarık Mert'e yumruk atıyor ...
-Gülü Mert vermiş galiba Tarık feci sinirli Naz gülü elinde tutunca :D
-Vahi Belkıs alemler. hulusi hayalinde yada kabusunda diyeyim Vahi ile Belkıs'ın evlendiğini ve iki tane Belkıs'a benzeyen şirin mi şirin yavrusu oluyor hatta Belkıs hamile heheheh
-Tarık şöför kıyafetleri ile....
-Naz ve Tarık Pınar ve Mert ile bir cafede buluşuyor . Naz Mert'i, Tarık Pınar'ı öpüyor ve sonra birbirlerine bakıyor sinirlice kıskanıyorlar anlayacağınız:D
-Pınar tuvalette Pınar'ın elini tutuyor. birşey anlatıyor Pınar :D
-Hulusiler taa ilk bar vardı ya Cenk ile Tarık'ın kavga ettiği işte o mekana gidip yemek yiyorlar ama bayanlar ve erkekler ayrı tabi şamata var :D

şimdilik aklımda bunlar var. Aslında daha bayağı görüntü vardı. Canlar 28. bölüm dolu dolu geçece gibi:D

qsawe
22-01-07, 21:50
cafede 6 sı bir arada....

kardeşler tarık x pınar mert x naz yanaktan öpüşüyor.... sonra tarıkla naz ters ters bakışıyor

sonra tarık mert i yumrukluyorr.... gülle arabadalar ( ki ben bunu biliyordum ) tarık güle ters ters bakıyor surat beş karış... naz da pis pis sırıtıyor güle baka baka

başka ne vardı ben bunları anımsadım.... tabii gençlerin cephesinde

güney-yase
22-01-07, 21:50
ayyy valla frangman verildi yaa o gülün mert verdi tarık çok sinirliydi tarıkcım birde merti güzel bi dövüyo acaba hayalmi amannn neyse valla gördüm çok mutlu oldum

whiteangel
22-01-07, 21:51
Valla uykudan uyandım inanın:img-hyste yalancı yarim in müziğini uykumda duyup fırladım ..:img-hyste Fragmanı tam olmasa da izledim. Bizim genç aşıklar oturadursun, Vahi ve Belkıs'ın iki bonus kafalı çocukları olmuş da .. Belkıs 3. ye hamile... :img-hyste Uyku sersemi koptum:)

cave77
22-01-07, 21:51
Yahu jet gibi geçti fragman anca sonunu gördüm;biri birini boğazlıyor gibiydi sanırım Tarık Mert'e birşeyler yapıyordu :))) birde en son şapkalı şöför Tarık dışında başka birşey göremedim =)))))

yalut
22-01-07, 21:53
Verildi arkadaşlar verildi fragman verildi.Ya bu fragman bu zamana kadar olan fragmanlar içinde en hızlısıydı

Evet katılıyorum bayanlar cephesi Belgin, Belkis muhteşem üçlü karşılarında Hulusi, Vahi, Tea , güle ters ters bakıyordu Tarık gül büyük olasılıkla Mertten. Ve birlikte yemek yiyorlar Yine rüya sahnesi var galiba Belkis hanım- Vahi çoluk çocuğa karışmış Hulusi evlerine ziyaret ediyor, Tarık Merti dövüyor budamı rüya bilmiyorum .( ya bu kadar rüyaya dizide ne gerek var, buda benim sorunum sevemedim bu rüyaları)

ceza_cansu
inanmıyorum ya ben burda işllahfragman werilir diye yazıcam nie starı açmam kiii!:img-help:
cansu biraz anlatır mısın neler oldu ya ayrıntılı mümkünse??:img-blush

Sanırım en çok görüntünün olduğu fragman buydu.Görüntüler o kadar hızlıydiki bazı yerleri hiç anlamadım...Neyse fragmanda gülü veren kişinin mert olduğu belli.Çünkü Tarık güle çok kötü bakıyor:)Bir sahnede Mert ve Pınar bir cafede Tarık ve Naz yanlarına geliyor.Tarık Pınar'ı Naz da Mert'i öpüyor ve Tarık la Naz bakışıyorlar.Sonra bir ara Pınar ve Naz sanırım tuvalette.Pınar Naz'a Tarık'a aşık olduğunu sanırım orda söylicek.Çünkü Naz şaşkın ve de Pınar sanki Naz'dan birşey istiyor.O kadar ki Naz'ın elini tutuyor.Sonra iki sahne gösteriliyor.İkisinde de Tarık Mert'i dövüyor.İkisinde de Tarık şoför kıyafetinde ama Mert'in kıyafetleri değişik.Bir sahne de de bölüm özetinin üzerindeki fotoğraf var.Diğer sahnelerde de Hulusi,Teo,Vahi,Belgin ve de Belkıs var.Fragmandan anlayabildiklerim bunlar

Medea
Star kendini aştı Pazartesiden fragmanı vermek he? Bravo :)

pas.si.on79
22-01-07, 21:54
izledim. Gülü mert vermiş.Çünkü gülü tutarken tarık ters ters bakıyo...Tarık merte yumruk atıyo.Arkadaşlar aslında emin değilim ama çok hızlı geçti..jet hızı...
cafe gibi bir yerde Tarık pınarı öpüyor naz merti .Tarık naz birbirlerine anlamlı bir şekilde bakıyorlar üzgün.

nowar_77
ya bir kere de ilk defasında göreyim şu fragmanı ...kanal d deki filmi izliyordum...arada baktım ama kaçtı işte:img-help:

jenn
arkadaşlar birazdan şansal ağbimiz ekleyecek sitesine takipte olun:))

burcin_kaplan
22-01-07, 21:55
tek göremeyen benim galiba bendekide ne şans ya böyle:icon_sorr
allah bilir gene sabaha kadar wermezler hatırlarsanız bi gece sabahlamıştıkta zanzarasından tutun firuzesine kadar izlemiştik sırf böyle bu saatlerde verdiler diye tekrar werirler mi düşüncesiyle ama tekrar werilmemişti umarım bugün tekrar werirler bi kere daha özellikle tarıkın merti boğazladığı sahneyi çok merak ediyorum:):)

Sanırım en çok görüntünün olduğu fragman buydu.Görüntüler o kadar hızlıydiki bazı yerleri hiç anlamadım...Neyse fragmanda gülü veren kişinin mert olduğu belli.Çünkü Tarık güle çok kötü bakıyor:)Bir sahnede Mert ve Pınar bir cafede Tarık ve Naz yanlarına geliyor.Tarık Pınar'ı Naz da Mert'i öpüyor ve Tarık la Naz bakışıyorlar.Sonra bir ara Pınar ve Naz sanırım tuvalette.Pınar Naz'a Tarık'a aşık olduğunu sanırım orda söylicek.Çünkü Naz şaşkın ve de Pınar sanki Naz'dan birşey istiyor.O kadar ki Naz'ın elini tutuyor.Sonra iki sahne gösteriliyor.İkisinde de Tarık Mert'i dövüyor.İkisinde de Tarık şoför kıyafetinde ama Mert'in kıyafetleri değişik.Bir sahne de de bölüm özetinin üzerindeki fotoğraf var.Diğer sahnelerde de Hulusi,Teo,Vahi,Belgin ve de Belkıs var.Fragmandan anlayabildiklerim bunlar

çok saol cansu anlatımın için:img-wink: walla işllah sansal abi ekler meraktan çatlıcam yoksa:)

cave77
22-01-07, 21:55
Yahu Tarık'ın dizide dövmediği kim kaldı be :)))) adam diziye giren her adamı dövdü =)))))

ceren81
22-01-07, 21:56
star tv bize bu hafta bu şoku yaşattıya helal olsun ...

Medea
22-01-07, 21:56
Yahu Tarık'ın dizide dövmediği kim kaldı be :)))) adam diziye giren her adamı dövdü =)))))

Adam şöför değil mübarek rocky :):img-wink:

ceren81
22-01-07, 21:57

olalım olalım tekrar takrar izlenmelik bu fragman...

nesss
22-01-07, 21:57
izledim. Gülü mert vermiş.Çünkü gülü tutarken tarık ters ters bakıyo...Tarık merte yumruk atıyo.
cafe gibi bir yerde Tarık pınarı öpüyor naz merti .Tarık naz birbirlerine anlamlı bir şekilde bakıyorlar üzgün.

Naz'ın eline koz geçmiş valla. Mert'ten aldığı gül resmen Tarık'ın gözüne sokmuş :D Bariz sinir edecek. Hele birde hayatımda aldığım en güzel ve en anlamlı gül derse yandı Naz :D Birde galiba Tarık'ın babasından saklandığı sahnelerde gülü Tarık taşıyor :D Belkide şöför patron ilişkilerine tekrar dönme sebepleride ondandır gül yüzünden...

nesss
22-01-07, 21:59

Valla arkadaşlar bu hafta böyle hissedersin ya. Ben bekliyordum bu hafta :D Bazen altıncı hissim iyi işliyor:D Ama çok iyi yaptılar yaw :D

handeozbek
22-01-07, 22:00
Arkadaşlar aklınızda bulunsun özet erken gelirse fragman da erken geliyor. Star bir kere daha böyle yapmıştı özeti erken vermişti fragmanı da erken verir diye bekledim verdi bugünde aynı şey oldu Serdara söyledim öyle olur diye inanmadı

cave77
22-01-07, 22:00
Naz'ın eline koz geçmiş valla. Mert'ten aldığı gül resmen Tarık'ın gözüne sokmuş :D Bariz sinir edecek. Hele birde hayatımda aldığım en güzel ve en anlamlı gül derse yandı Naz :D Birde galiba Tarık'ın babasından saklandığı sahnelerde gülü Tarık taşıyor :D Belkide şöför patron ilişkilerine tekrar dönme sebepleride ondandır gül yüzünden...

Ama var ya bu diziye giren oğlanlarda kaşınıyorlar cidden :))) iyi yapmış Tarık,o bizim Naz yengemiz öyle gül mül veremez kimse,yalnızca Tarık verir :))) başkalarına yasak

Gülü veren dayağına katlanır :)))

ceza_cansu
22-01-07, 22:02
Ya özetin üstündeki fotoğrafın olduğu sahne fragmanda verildi.Sanki orda Tark birşey söylüyor Naz'da gülüyordu.İkiside çok keyifli görünüyorlardı.Acaba nasıl bir sahne olucak bu sahne.
Bu arada belki Tarık şoför kıyafetini şımarık patronu yüzünden giymiştir.Yani Mert ve Pınar'a patronlarını o kadar kötülediler.Bu üniformanın bu konuyla bir ilgisi belki vardır.

Medea
22-01-07, 22:03

Bu şekilde demese bile birşey diyecektir mutlaka.Tarık'ın o "seninle bir dakika" şarkısı için Pınar'a "Bu şarkıyı başkası için söylemiştim ama sen daha çok hakediyorsun" cümlesini ödetmek için mutlaka Tarık'ı yaralayacak bir cümle arfetmek isteyecektir.

elmali-turta
tek göremeyen benim galiba bendekide ne şans ya böyle:icon_sorr
allah bilir gene sabaha kadar wermezler hatırlarsanız bi gece sabahlamıştıkta zanzarasından tutun firuzesine kadar izlemiştik sırf böyle bu saatlerde verdiler diye tekrar werirler mi düşüncesiyle ama tekrar werilmemişti umarım bugün tekrar werirler bi kere daha özellikle tarıkın merti boğazladığı sahneyi çok merak ediyorum:):)

çok saol cansu anlatımın için:img-wink: walla işllah sansal abi ekler meraktan çatlıcam yoksa:)

tek değilsin burçinn bnde göremedim:(şansal abini sitesine daha yükelenmemiş inşallah bir an önce yüklenir:)

jenn
arkadaşlar fragman şansal beyin sitesine eklenmiştir..adresi biliyorsunuz zaten:) iyi seyirler:)

nesss
Tarık Mert' e iki kere mi yumruk atıyor :D Ben mi yanlış gördüm..

Ama şimdi ilginç daha geçen haftaki bölümde adam iyilik meleği idi. Tarık'tan dayak yiyecek kadar ne yaptı ki... Ama durun şey olabilir mi acaba :D

-Tarık' a hani bol maaşlı bir iş teklifi ediyormuşya bu gururuna dokundu da o yüzden mi oldu . Çok mu uçtum? Yada Naz'a aşık olduğunu söyledi Tarık dayanamadı artık o benim kadınım kimseye yar etmem diye bastı tokadı mı:D

~ topiqq ~
22-01-07, 22:04
ben de fragmanin sonuna yetisebildim anca..gul sahnesini ve cafe sahnesini gormedim, ben yakaladigimda tarik mert'i dovuyordu bi de en son ozetin resmindeki sahneyi gordum..o kadar :( .. acaba bu bolumde neler olacak simdi o dayak sahnesini gorunce merakim daha da artti !! =))

burcin_kaplan
Ama var ya bu diziye giren oğlanlarda kaşınıyorlar cidden :))) iyi yapmış Tarık,o bizim Naz yengemiz öyle gül mül veremez kimse,yalnızca Tarık verir :))) başkalarına yasak

:img-clapp aynen katılıyorum walla iyi yapmış:) hak etti dayağı mert..
yanlız gerçektende naz bu bölümde tahmin ettiğim gibi tarıkı kıskandırma dozunu kaçıracağa benziyor tarıkı çok kırıcak bana kalırsa bu hafta artık sonra tamir etmesinide bilir heralde:):icon_whis

arkadşalar fragman eklendi şansal abinin sitesineE!!:happy0064

unseen
evet bende gördüm fragmanı..çok hızlıydı..önceki fragmanlardan daha çok görüntü vardı sanki..bu bölümde rüya veya hayal çok olacak...tarık merti dövüyor üstünde şöför kıyafeti var..gördüğüm kadarıyla bizimkilerin arası baya kötü..çok hızlı geçti ya..hatırlayamıyorum ki..

pas.si.on79

katılıyorum sana.Çünkü tarık bu olaydan sıkılıp artık gerçeği anlamıştır.Bir an önce bitsin bu durum diye... Nazın da inat yaptığını biliyor...ne de olsa.
eski bölümleri izliyorumda naz uykusuz kalmış o da bayağı çekmiş aslında...

ayşenurr
22-01-07, 22:05
fragmanı yayınladılar.çok güzel bölüm bizi bekliyor.sanırım gülü tarık vermemiş.
naza sinirli sinirli bakıyordu.tarık merti dövüyordu.:good: rüya olabilir.

tarik_naz
22-01-07, 22:06
yaw fragmanın başını nasıl yapmışlar öyle, diskoda lambalar yanıp söner gibi. kaç tane sahne var orda.

şansal beye teşekkürler. fragmanın tamamını izleyebildim.

ya öpmeler o kadar da abartılacak şekilde değilmiş. "hoşgeldin" cinsinden öpme onlar.

pas.si.on79
22-01-07, 22:07
evet bende gördüm fragmanı..çok hızlıydı..önceki fragmanlardan daha çok görüntü vardı sanki..bu bölümde rüya veya hayal çok olacak...tarık merti dövüyor üstünde şöför kıyafeti var..gördüğüm kadarıyla bizimkilerin arası baya kötü..çok hızlı geçti ya..hatırlayamıyorum ki..

o zaman yanılmamışım merti dövüyorsa.Tabi bu rüyada olabilir ama bence rüya değil.Umarım...Mertin sırrını mı çözdü acaba?Tarık...o çok iyi görünen maskenin arkasında aslında nasıl bir adam olduğu falan...

burcin_kaplan
ya bu nasıl bi fragman böyle ağızım açık kaldı cidden o başlardaki sahnelerin hızı ney öyle ya:)
haklıymışsınız walla...bu arada bu bölüm çok eğlenicez cidden.Bide bana sanki o üniformalı sahne rüya değilmiş gibi geldi..

whiteangel

:img-hyste Yaaa sadece gül için değildir.. Mutlaka bir marazası vardır bu BAY MÜKEMMEL MERT ABİ'NİN:img-hyste TARIK gırtlağını sıkacak gibi sanki..

nesss
22-01-07, 22:08
Bu arada Tarık-Naz ve Pınar-Mert buluşmasında Mert'in giydiği süveter ve kıravat tarzı Bora'ya benzemiş bir an Bora'yı görüyorum sandım heheh :D Aman huyları benzemez inşallah :D

ÇUÇİ
22-01-07, 22:09
bu diziyi 3 kez falan izledim ve çok beğendim çok hoşş

güney-yase
22-01-07, 22:09
Bu şekilde demese bile birşey diyecektir mutlaka.Tarık'ın o "seninle bir dakika" şarkısı için Pınar'a "Bu şarkıyı başkası için söylemiştim ama sen daha çok hakediyorsun" cümlesini ödetmek için mutlaka Tarık'ı yaralayacak bir cümle arfetmek isteyecektir.

kesinlikle sana katılıyorum Medea o cümlenin acısını çıkartık kesinlikle naz ah zavallı tarık nazın yaptığı hamleler tarığı çok üzüyor canım bakalım bu sefer ne yapacak ama gül olayında tarığı kızdıracak bir olay olduğu kesin

ceza_cansu
22-01-07, 22:10
Ya bir fragman bu kadar mı hızlı olur.Biz geçen haftaki fragmanı beğenmiyince fragmanın alasını yapmışlar.Ya bu arada iki haftadır fragmanın başlarındaki müzik çok hareketli başlıyor.Geçen hafta bu kadar belli değildi ama bu hafta fragmanın başındaki müzik çok güzel olmuş:img-yes:

Medea
22-01-07, 22:11
Büyük sürprizler diyor fragmanda bu acaba Tarık ve Naz iişkisi hakkında mı sizce?

nesss
22-01-07, 22:12
Kesinlikle GÜL iyi bir koz. Aslında iyi de oldu. Çünkü biliyorsunuz "Bir dakika" parçasında Tarık'a çok kızmıştık özellikle söylediği sözlere. O yüzden biraz da Naz nispet yapmalı. Tarık'a birşeyleri ima etmeli diye düşünüyorum :D

burcin_kaplan
22-01-07, 22:12
yok yok bizim barişta potansiyel war aksiyon filmlerinde kesinlikle oynamsı lazım o nasıl bi sağ kroşedir:) içime su serpildi walla çok hoşuma gitti nedense mertin dayak yemesi aslında çocuğu sevmiştim ama naza gül vermesi benide sinirlendirdi..Biz neler düşündük yok tarık mı werdi yok kuru gülümüzü çıkarıp wericek elbet bi zaman diye bi baktık mert wermiş biz tarıktan beklerken ..Üzerine bide iş teklif ettiyse mert tarıka hemde şöförlük falan..O zmn işte tam dayağı hak etmiş demektir..

bu arada arkadşlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama ilk geçen fotoğraflarda hızlı hızlı orda mert sanki koltukta yatarkende tarık bi tane geçirmiş yani çocuğa ilk wurmuş koltuğa serilmiş ondan sonra bi tane daha geçirmiş mertin bi lafı üzerine bi izleyin orayı ben mi yanlış görüyorum acaba:):)

whiteangel
22-01-07, 22:16
Tarık'ın Mert'i dövdüğü sahnede üstünde şöför kıyafeti:img-blush var.

senem_89
22-01-07, 22:16
ya bu nasıl bi fragman böyle ağızım açık kaldı cidden o başlardaki sahnelerin hızı ney öyle ya:)
haklıymışsınız walla...bu arada bu bölüm çok eğlenicez cidden.Bide bana sanki o üniformalı sahne rüya değilmiş gibi geldi..

evet bencede rüya değil.bide bu bölümde tarık-naz sahneleri bana az gibi geldi diğerleri daha çok zaman alıcak gibi...:(

güney-yase
22-01-07, 22:17
arkadaşlar frangmanı kaç defa izledim özellikle tarığın yumruk attığı sahneyi bir türlü çözemedim olayı nazla ilgili birşeymi söylüyor yoksa başka bişey içinmi anlamadım valla

birde şey var tarık herhalde mertin teklifini kabul etti niye üzerinde üniforma var naz ona giydirmez sanmıyorum bunca zaman giydirmemişte şimdimi giydirecek olmaz sanırım banada rüya gibi gelmedi mert tarığın damarına ii basmış iii vurmuş ama bizim asi çocuk

cave77
22-01-07, 22:17
Yok yok bu Mert efendi bir tip ama efendi tiplerde güzel kızlara asılır,nitekim Mert efendi de Naz'a asıldı ve yumruğu yedi,kusura bakmasın haketti :))) sen git adamın kız kardeşi görünümlü aşkına asıl bir de üstüne üstlük iş teklif et,olacak iş mi Mert efendi,Tarık abimiz affetmez çakar yumruğu:good:

burcin_kaplan
22-01-07, 22:18
evet bencede rüya değil.bide bu bölümde tarık-naz sahneleri bana az gibi geldi diğerleri daha çok zaman alıcak gibi...:(

son bi kaç haftadır olduğu gibi gene öyle olucak bencede..N'apalım bizimkilerin ilişkileri biraz ilerlesinde artık ben artık diğerlerini görmeyede alıştım:icon_sorr
bu arada gerçektende çok komik we gerici olucak bu bölüm ilk başlarda baya gülücez ama ondan sonrada baya gerilicez gibi:)

nowar_77
22-01-07, 22:19
arkadaşlar fragman şansal beyin sitesine eklenmiştir..adresi biliyorsunuz zaten:) iyi seyirler:)

büyüksünüz ne diyeyim..şimdi izleyip dönecem:happy0064 :happy0064

ceza_cansu
Yani tarık da da ne yumruk varmış.Bir vuruyor Mert aynen koltuğa uzanıyor.Yeter mi yetmez bir daha vuruyor Tarık.Ne diyelim eline sağlık:)E sen misin Naz'ın ilgisini çeken

pas.si.on79
belki evet gülü mert verdiyse naz inat olsunda diye seninle bir dakikanın intikamını almak tarıkı kıskandıracak kalbini dağlıyacak o sözleri söyleyebilir,
ama tarık vermiş olabilir diye yine de düşünüyorum.Çünkü aslında naz gülü tutarken naza bakıyo ama hafifte bir yandan bakışı var.kızgınlıkla da yapabilir ama bilmiyorum tabi....Yine de gülü mert vermiş olabilir.

Tarık ın arabanın aralarında durmasından birşey anlamadım:Nazı mı takip ediyordu acaba..

Tarık nasıl vuruyor öyle...bravo .. iyi kardeşin maskesini düşürsün ya da arkalarına bakmadan gitsinler.İyi biri olsalarda olmasalarda...

şansal abi teşekkürler....:happy0064

denısse
22-01-07, 22:20
ıtıraf yok hatta ıtarıfaın ı sı yok:icon_whis sanırım arkadaslar soyle olacak....dızıyı uzattıkca uzatacaklar bu sezounun son bolumunda ıtıraf olacak,ve hatta gercek tarıgı ogrencek naz....yenı sezonda ılıskılerı farklı bır boyutta baslıyacak naz-tarık:img-wink: bu sefer ıkı sevglı olarak bır bırını yıyecekler....aklımdan gecmıyor bu dusunce:)

ayşenurr
22-01-07, 22:22
mert karekterini ilk baştan beri sevmemiştim,gözümde tutmamıştı.tarık mertin gerçek yüzünü çıkaracak.tarıktan bide üstüne dayak yiyecek.bende çok sevinecem.:happy0064

burcin_kaplan
22-01-07, 22:23
Yani tarık da da ne yumruk varmış.Bir vuruyor Mert aynen koltuğa uzanıyor.Yeter mi yetmez bir daha vuruyor Tarık.Ne diyelim eline sağlık:)E sen misin Naz'ın ilgisini çeken

aslında elinde olsa nazda pınara bi iki tokat gerçiricekte kibarlıktan yapamıyor işte:)
Ama bak tarıkımıza .Aslında biz vur dedik o öldürdü sanki ya neyse:icon_whis :)

pas.si.on79
22-01-07, 22:23
merve ropörtajında demişti ya..... yaşlılar aşağıda biz burda vb..

sanırım bu bölüm belgin belkıs vahi hulusi teo yoğun olacak...Maalesef...tamam olsunda çok olmasın...

ya ben tarık naz sahneleri görmek istiyorum....

pas.si.on79
22-01-07, 22:24
aslında elinde olsa nazda pınara bi iki tokat gerçiricekte kibarlıktan yapamıyor işte:)

kimbilir o da kendi çapında birşeyler yapmıştır....

güney-yase
22-01-07, 22:24
ıtıraf yok hatta ıtarıfaın ı sı yok:icon_whis sanırım arkadaslar soyle olacak....dızıyı uzattıkca uzatacaklar bu sezounun son bolumunda ıtıraf olacak,ve hatta gercek tarıgı ogrencek naz....yenı sezonda ılıskılerı farklı bır boyutta baslıyacak naz-tarık:img-wink: bu sefer ıkı sevglı olarak bır bırını yıyecekler....aklımdan gecmıyor bu dusunce:)

bence sezonun sonunda itiraf olmaz çünkü nazın gerçek tarık olduğunu öğrendiği zaman kolayca kabulleneceğini sanmıyorum itiraf belki şimdide olmaz ama sezon sonunnada bırakmazlar çünkü naz bu itiraf üzerine(tarık tekelioğlu itirafı)pek güzel bir şekilde karşılamaz

whiteangel
22-01-07, 22:25
Fragmanın başında dış ses ''yalancı yarimde büyük kriz..Belgin ve Belkıs bir tarafta, Hulusi, Vahi ve Teo diğer tarafta '' diyor.Yani erkekler ve kadınlar iki gruba ayrılmışlar..:icon_whis

burcin_kaplan
22-01-07, 22:26
bu arada bence o arabada saklanma sahnesi Hulusi yüzünden oluyor baksanıza bu bölüm gene hulusi teo ve vahi ,vahilerin ewinde olucaklar..ee hulusiyle tarıkın karşılaşma olasılığıda yüksek olucak tarıkta ne yapcak bu durumda saklanıcak gene geçen bölümdede olduğu gibi araba onun ewi:):)

pas.si.on79
22-01-07, 22:48
tarık arabada babası için saklanıyor olabilir ama elinde gül var sanırım...
gülde sanki tarık ın bir parmağı var gibi ,

birde sonda naz yağmurda mı bekliyor...

benim aklıma,tarık arabada saklanırken babasından mertin konuşmalarını duyuyordur telefonda yada başkasıyla orda mertin amacı neyse onu duyuyor diye birşey geldi.

nowar_77
22-01-07, 22:57
site bu sefer de fragmanı kaldıramadı gene göçtü:)

dediğiniz kadar varmış..karmakarışık fragman..rüya- gerçek içiçe maaşallah..da ben yağmurlu dış çekim sahneleri göremedim..hani şu barış ı hasta eden..onlar diğer bölüme mi kaldı acaba...

fragmanda hulusigiller çok olunca dizide az oluyor şeklinde avutuyorum kendimi..:img-help:

qsawe
22-01-07, 22:57
tarık arabada babası için saklanıyor olabilir ama elinde gül var sanırım...
gülde sanki tarık ın bir parmağı var gibi ,

birde sonda naz yağmurda mı bekliyor...

benim aklıma,tarık arabada saklanırken babasından mertin konuşmalarını duyuyordur telefonda yada başkasıyla orda mertin amacı neyse onu duyuyor diye birşey geldi.

evet hem arabanın içinde saklanırken hem arabanın dışında saklanırken gül Tarık'ın elinde öfff bir gülü bile çözemiyoruz.... ben bu senaristlerle bir tanışsam iyi olucak.... bizim beynimizi dağıtmaya ne hakları var ya.... :img-help:

ceza_cansu
22-01-07, 23:00
Fragmanın başında dış ses ''yalancı yarimde büyük kriz..Belgin ve Belkıs bir tarafta, Hulusi, Vahi ve Teo diğer tarafta '' diyor.Yani erkekler ve kadınlar iki gruba ayrılmışlar..:icon_whis

Bu bölüm çok cepheli olucak anlaşılan.Kadınlar erkeklere karşı.Mert ve Naz,Tarık ile Pınar'a karşı.Ahh ahh acaba Tarık ve Naz'ın da aynı tarafta olucağı bölümler ne zaman gelicek:):)
Bu arada tamda fragman pazartesi verilmişken sitedeki sorun kesinlikle mükemmel zamanlama

whiteangel
22-01-07, 23:04
Bu bölüm çok cepheli olucak anlaşılan.Kadınlar erkeklere karşı.Mert ve Naz,Tarık ile Pınar'a karşı.Ahh ahh acaba Tarık ve Naz'ın da aynı tarafta olucağı bölümler ne zaman gelicek:):)
Bu arada tamda fragman pazartesi verilmişken sitedeki sorun kesinlikle mükemmel zamanlama

Fragmanın son sahnesine takıldım ben. Yağmur yağıyor. Naz ve Tarık arasındaki konuşmaları çözebilen varsa yazabilir mi? Ben bu sahnede Tarık ve Naz'ın cephe oluşturduğu hissine kapıldım :img-blush

ceza_cansu
22-01-07, 23:07
Fragmanın son sahnesine takıldım ben. Yağmur yağıyor. Naz ve Tarık arasındaki konuşmaları çözebilen varsa yazabilir mi? Ben bu sahnede Tarık ve Naz'ın cephe oluşturduğu hissine kapıldım :img-blush

Ya aynen bende oraya takıldım.Ne konuşuyorlar çözemedim ama sanki keyifli gibilerdi

jenn
22-01-07, 23:18
fragmanda belkısla vahinin çocukları sahnesine çok güldüm:)) iki çocuk ikisidesaçlar aynı belkıs gibi bonus kafa:)))))))

ayrıca fragmanın son sahnesinde yağmur var...ve sanırım marinada tarık şöför kıyafetli..anlamadığım şey tarığın saçları topluyken merti dövmesi tarık saçlarını bankacı kimliğinde toplardı hep..

nowar_77
22-01-07, 23:19
Ya aynen bende oraya takıldım.Ne konuşuyorlar çözemedim ama sanki keyifli gibilerdi

tarık ın ilk söylediği güzel bir şey ki naz hanım pek bir memnun gülümsüyor da ikinci söylediğinden ne anladığını anlamamış bir ifade var yüzünde..son sözü "bir daha düşün " olabilir mi..sanki öyle anladım...

cave77
22-01-07, 23:24
Tarık birilerini dövdüğü zaman daha mı güleç oluyor yoksa bana mı öyle geliyor :)))) jenn,hocam hatırlarsan dizinin ilk bölümlerinde bir sahnede Tarık'ın şöför üniforması varken üzerinde o zamanda saçları topluydu,kafasında şapka vardı...Naz hani ona zorla üniforma giydirerek bezdirmeye çalışıyordu ya 1.bölümde sanırım.

nazlikiz
22-01-07, 23:31
bu dizinin ana sayfaya gecmesine cook sevindim yaa yeni gördüm ne zamandir girmiyorum cevap yazmyiorum ama yazilarinizi okmak keyifli oluyoo

Kara İnci
22-01-07, 23:55
Fragmanı izleyememiştim sağ olsun Şansal Abi sayesin de defalarca izledim.Ama yine de pek birşey anlayamadım.Nasıl bir hızdır ki o sahneleri bile seçmeme engel oldu.Bu yüzden ancak tahminler yürütebildim.Anladığım kadarıyla meşhur gülümüz malesef Mert Bey'den.Çünkü Tarığın o bakışlarını ancak bu ihtimal açıklayabilir.Tarığın Mert'i dövme sahnesine gelince içime su serpse de galiba hayalden ibaret.Ben rüya olduğunu da düşünmüyorum.Bana sanki daha önce de Bora ile olan sahnelerde ki gibi yapmak isteyip de o an için yapamadığı şeylerin anlık hayalini kuruyor gibi geldi.Tabi gerçek olmasını tercih ederim.Rüya sahnemiz ve Hulusi ile Belgin'in komutanlığında ki meydan muharebesi bize eglenceli dakikalar geçireceğimizin habercisi gibi.Tarığın Pınar'ı Naz'ın da Mert'i öpme olayı da öyle duygu içeren bir olay da değilmiş.Tabi bu bile bizimkilerin kıskançlık duygularının açığa çıkmasına yetmiş.:img-yes:

tarik_naz
22-01-07, 23:58
yalnız bizim dizi için dikkat edilmesi gereken bişey var. barış ve merve de demiş "hafta içi memur gibi çalışıyoruz, çekimlerimiz 5 günde bitiyo" diye. demekki cuma günleri yeni bölüm çekimleri bitiyo. ve en geç pazartesi akşama kanala yeni bölüm fragmanı gidiyodur. dikkat ettiyseniz 2 haftadır özetler hep pazartesi gece geliyo. özet geldiğine göre fragman da geliyodur. pazartesi geceleri belki bir reklam kuşağında verilme olasılığı olabilir..

dün geceki tahminim tuttu. sanırım bu tahminim önümüzdeki haftalarda da tutacağa benziyo :)

iki haftadır gerilim bekleye bekleye kendimizi gerdik durduk. gerçi meyvesi olarak anasayfaya geçtik ama, kendimize zarar verdik :) hem geçen hafta hem de bu haftanın fragmanına bakarsak, gerilimin 'g' si yine yok. komedi ön planda. senaryonun haftalık yazılıyo olması herşeyi değiştirdi galiba. ve gerilim ilerki bölümlere atıldı.
valla ben fragmanı çok sevdim geçen haftaya nazaran. özellikle de başlangıçtaki hızlı geçişleri. 3 saniye de tüm diziyi gösterivermişler :)

karşılıklı öpüşmeler var ama onlar "hoşgeldin öpüşmesi" sanırım.
karşılıklı kıskandırmalara son sürat devam ama tarık yine yapacağını yapıyo. naz'a her dokunan erkek sineğe osmanlı yumruğunu gösteriyo :) aşkına her türlü koşulda sahip çıkıyo.

o sahne hayal değilse, tarık ve pınar aşkı büyük ihtimal bitecek. ve barış'ın dün fan toplantısında dediği gibi itiraflar hızlanacak. o yüzden abiyi bu bölümde son görüşümüz olabilir.

bonus çocukları çok sevdim. :) süper düşünmüşler valla.

kırmızı gülü mertin verdiği kesinleşti ama eve geldiklerinde o gülün tarığın elinde ne işi var. naz arabada mı unuttu yoksa. eğer unuttuysa o gülün hiç bi anlamı yok demektir. ve inşallah öyledir.

Medea
23-01-07, 00:00
tarık_naz sen de mi oradaydın ya üzüldüm şimdi :( Evet diiz hakkında da baya konuştu Barış.

tarik_naz
23-01-07, 00:03
tarık_naz sen de mi oradaydın ya üzüldüm şimdi :( Evet diiz hakkında da baya konuştu Barış.

yok ben toplantıda değildim,istanbulda olsam giderdim ama.
saolsunlar barış'ın söylediklerini bize aktardılar, biz de gitmiş kadar olduk.

Kara İnci
23-01-07, 00:15
Fragman da izlediğim sahnelerin çoğunu doğru veya yanlış bir konuya bağladım ama Tarığın şoför kıyafeti için de ne aradığına inanın hiç bir yorum yapamadım.Rüya desem aynı kıyafet için de Naz'la bir konuşma sahnesi var ve rüya değil gibi.Valla ben bu işin için den çıkamadım.Sizler de durum ne?:icon_sorr

whiteangel
23-01-07, 00:16
Arkadaşlar fragman yorumlarınız biti mi:img-blush Yaklaşık 1 dakikalık (ki bugüne kadarki en uzun ve en hızlı)ve çok fazla sahneyi içeren fragman daha çok yorumu haketmiyor mu? Sanırım bizim başlığın müdavimleri bu akşam fragman beklemedikleri için aramızda değiller..Belgin Hanım'ın salata tabağını bir hışımla alıp kendi masalarına götürmesi çok komik:) Belkıs Hanım'ın hamile olması, Vahi Bey'in tam kılıbık bir ev erkeği modunda mutfak önlüğü takmış hallerine koptum..:img-hyste

pas.si.on79
23-01-07, 00:20
valla ben tarık ın merte tokat attığı sahnenin gerçek olmasını istiyorum.Çünkü birşeyler yapmışsa ve her ne yapmışsa biran önce hayatlarından çıkarlar.Başka bir türlü hemen çıkmazlar gibi.Hayatlarında başka didişmeler anlar olur elbet...

ceza_cansu
23-01-07, 00:20
Fragman da izlediğim sahnelerin çoğunu doğru veya yanlış bir konuya bağladım ama Tarığın şoför kıyafeti için de ne aradığına inanın hiç bir yorum yapamadım.Rüya desem aynı kıyafet için de Naz'la bir konuşma sahnesi var ve rüya değil gibi.Valla ben bu işin için den çıkamadım.Sizler de durum ne?:icon_sorr

Ya benim aklıma üniformayla ilgili tek birşey geliyor.Tarık da Naz da şımarık patronlarını kötülediler.Bu kötülemeyi arttırmak içinde ''bu patron bizi aşağılamanın yanında Tarık'a da üniforma giydiriyor'' demişlerdir belki Pınar'la Mert'e

tarik_naz
23-01-07, 00:25

sanırım bu bölümde abi kardeşler iki kere buluşacaklar. ilki okuldan sonra, ikincisi de ertesi gün galiba. gül, okuldan sonraki buluşmada veriliyo, tarığa iş teklifi o zaman yapılıyo. ve o buluşmadan sonra tarığın aklından oyunu bitirmek için binbir türlü kurnazlık geçiyo.

sanırım bu şoför ayakları oyunu bitirmenin bi parçası, ama o da yetmeyince son çare olarak merti dövüyo :) zaten dövmesi için yeteri kadar elinde delil var. ayrıca yağmurlu sahnede ikisinin de yüzünde mutluluk vardı. sanki bişeylerden kurtulmuş gibi. naz sanırım bişey soruyo "neden yaptın gibisinden" tarık da "bi düşün istersen" diyo galiba.

valla bunları çıkardım kara inci.

Kara İnci
23-01-07, 00:32
Ya benim aklıma üniformayla ilgili tek birşey geliyor.Tarık da Naz da şımarık patronlarını kötülediler.Bu kötülemeyi arttırmak içinde ''bu patron bizi aşağılamanın yanında Tarık'a da üniforma giydiriyor'' demişlerdir belki Pınar'la Mert'e

Tamam da böyle bir söylem onlara birşey kazandırmaz ki.Bu durum her ikisi için de zarar verici olur.Naz her ne kadar kızkardeş konumundaysa da gerçek kimliği iyice aşağılanmış olur Tarık ise hiçbir zaman hoşlanmadığı üniformaya mahkum olur.Yani ikisi de bu işten kazanç yerine zarar görür...

jlee
23-01-07, 00:51
Senaristler bu hafta aşmış aşmış. Fragman bu kadar doluyken diziyi düşünemiyorum doğrusu. Yine soluksuz izleyeceğiz eminim. Heyecandan ayakta izlerim diye tahmin ediyorum. Müziğe ayak uydursun diye yumruğa kadar olan sahne o kadar hızlı geçiyor ki salisede bir durdursam bile kar etmedi, anlamıyorum ne işler döndüğünü. Gül fragmandan önce kafamızı karıştırıyordu, fragman iyice allak bullak etti beyinleri. Tarık güle çok fena bakıyor bi yerde ama sonra bi bakıyoruz elinde tutuyor. Sonra üniforma var, özetle gelen fotoğraf sayesinde böyle bir sahne göreceğimizi anlamıştık ama fragman nedeniyle ilgili en ufak ipucu vermiyor. Bize tahmin etmek düşüyor ama ne dersek diyelim çok alakasız bir şey çıkacak kesin. Mesela diyorum Pınar şoförlük mü teklif etti, ama ne alaka neden böyle bir şey yapsın, hadi yaptı diyelim Tarık kabul etmez ki... Sonra yumruk var. O çok yüksek ihtimalle hayal, bi bu tahminim tutar. Bikaç yumruk olması da muhtemelen Tarık'ın bölüm boyunca hep bunu hayal etmesinden kaynaklanıyor olabilir. Mert, Naz'a fazla sırnaşacak herhalde, Tarık da her seferinde "ah şunu bi benzetsem" diye iç geçirecek... Bu tekrarlar bizi koparır. Zira araba da öyle gibi. Bir kez içinde, bir kez de yanında gizlenirken görüyoruz Tarık'ı. Muhtemelen babasından gizleniyor. Hulusi bu bölümde Vahilere fazla girip çıkacak herhalde. Tarık da her seferinde yakalanmaktan kıl payı kurtulacak. Bi tanesinde Naz Hulusi'nin görmesini engellemeye çalışıyor gibi... Bu, bi önceki bölümde Tarık'ın kaçışını da aydınlatabilir. Tabi Naz'ın aklına gelirse...

Kara İnci
23-01-07, 00:57
sanırım bu bölümde abi kardeşler iki kere buluşacaklar. ilki okuldan sonra, ikincisi de ertesi gün galiba. gül, okuldan sonraki buluşmada veriliyo, tarığa iş teklifi o zaman yapılıyo. ve o buluşmadan sonra tarığın aklından oyunu bitirmek için binbir türlü kurnazlık geçiyo.

sanırım bu şoför ayakları oyunu bitirmenin bi parçası, ama o da yetmeyince son çare olarak merti dövüyo :) zaten dövmesi için yeteri kadar elinde delil var. ayrıca yağmurlu sahnede ikisinin de yüzünde mutluluk vardı. sanki bişeylerden kurtulmuş gibi. naz sanırım bişey soruyo "neden yaptın gibisinden" tarık da "bi düşün istersen" diyo galiba.

valla bunları çıkardım kara inci.

Eğer tahminlerin doğruysa hem Tarık'dan Mert'in yardımlarıyla sevdiğine yan gözle bakanlara yapılacaklar hakkın da güzel bir ders izlemiş olacağız hem de Pınar ve Mert kabusun dan mutlu bir sona doğru uyanacağız.Eee başka ne isteriz.Bunun üzerine söylenebilecek tek söz umarım haklı çıkarsın...

Dediğin gibi soför elbisesi oyun için bir araçsa bu ona nasıl bir kazanç sağlayacak anlayamadım.Neyse işine yarayacaksa hiç sevmemesine rağmen Tarık eminim o elbiseyi üzerinden hiç çıkarmaz.:img-yes:

whiteangel
23-01-07, 01:15

Ben de anlıyamadım .. Tahminim şu, Pınar ve Mert Tarık'ın şöför olduğundan kuşkulandılar. Şöför gibi görünmüyor. Dahası okula 20 bin ytl bağış yapıyor. Altında araba, arabada KIZKARDEŞİYLE:img-hyste durmadan geziyor. Bu durumdan şüphelendiklerini ima etmiş olabilirler. Tarık ve Naz da oyunu sürdürmek için (Aslında Tarık değildir, Naz'ın fikridir bu Naz'ın) şöför üniformasına başvurdular.Başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum. Tabi ki rüya veya hayal değil gerçekse..:img-yes:

tarik_naz
23-01-07, 01:43
Dediğin gibi soför elbisesi oyun için bir araçsa bu ona nasıl bir kazanç sağlayacak anlayamadım.Neyse işine yarayacaksa hiç sevmemesine rağmen Tarık eminim o elbiseyi üzerinden hiç çıkarmaz.:img-yes:

mert, pınar, tarık, naz hepberaber otururken

mert: ee ne oldu düşündün mü teklifimi
tarık: halimden belli olmuyo mu? (şoför kıyafetlerini gösterir)
mert: cidden niye giydin onları?
tarık: sorma başıma gelenleri, küçük hanıma işten ayrılacağımı söyledim. (naz'a bakar)
mert: eee ne dedi
tarık: bırakın işten ayrılmayı, buraya gelmeme bile zor izin verdi. hatta artık sürekli bu kıyafetlerle dolaşacakmışım ceza olarak. anlayacağınız, teklifini kabul edemem.
mert: istifanı basıp çıkamıyomusun
tarık: sorma mert elimi kolumu bağladı, öyle bi açığımı yakaladı ki ayrılamıyorum işten
mert: neymiş o açık
tarık: söyleyemem valla, patron ile aramızda.

bu lafın üzerine naz mutluluğunu belli etmemek için lavaboya gider, pınarda peşinden... naz sevinirken pınar biraz üzülmüştür, patronu ile tarık arasında bişey olduğunu düşünmüş ve naz'a tarığa aşık olduğunu fakat patronu ile arasında bişey olduğundan korktuğunu söylemiştir.. mertte naz'ın arkasından ona iltifatlar edince, iş teklifini reddeden ve naz'ın gönlünü alan tarık, battı balık yan gider hesabı, o gülün ve öpücüğün de hesabından dolayı mert'e dalar. pınar aşık olduğu ile kalır, mert dayak yediği ile.

ama
naz : neymiş o elini kolunu bağladığım açığın
tarık: bi düşün istersen.

deyip aşk itirafında bi aşama daha ilerleyip çevreyoluna çıkarlar :)

-aslında fragmana güzel bi senaryo yazılırmıştı haa.-

Kara İnci
23-01-07, 01:58
tarik_naz daha geç kalmış sayılmazsın.Sen de bu yetenek varken fragman üzerine bir senaryoyu hemen yazarsın.Bak başlangıcı yapmışsın bile.Üstelik çok da güzel olmuş.Özellikle Tarığın Mert'e dalma olayını çok tuttum.Sen bu işi bir düşün ve bu senaryoyu geliştir bence.Biz de keyifle okuyalım.:img-yes:

Medea
23-01-07, 03:25
Hacer anne evi birine satmış deniyor özette, acaba bu kişinin dizide bir fonksiyonu olacak mı sizce?Kimbilir belki de tanıdık birisidir?

LARISSA
23-01-07, 07:53

sanırım tarık'ın artık bu arkadaşlık oyunu canına tak edecek ve "ben yine şoförünüz olayım" diye işi abartıp cidden şoför üniforması giyecek (ilk bölümleri hatırlayın..Tarık'ın üniforma giydiği bölümleri..o derece resmi olmak isteyebilir)

deniz_15
23-01-07, 08:51
belkide tarık oraya sonradan gelmiştir yani onlar bir yere gitmiştir .küçük hanım bana bunları zorla giydirdi falan mekana böyle gitmiştir olamaz mı

xeno
23-01-07, 08:56
Fragmanı izlediğim şoför kıyafetli sahneler Tarık' ın kıskançlıktan kafasında oluşturduğu bir hayal :) Naz ile Mert evlenir de şoförleri olurum mizanseniyle yaratığı hayal sahneleri bence......

Tarık' ın arabada saklanarak elinde tuttuğu gülün açıklaması da şu bence, Tarık Naz'a bunu vermek istedi ama Hulusi'den saklanırken o gül bir şekilde Naz' ın eline geçti ve Naz bu gülün Mert' ten olduğunu düşünüyor ve Mert'le buluştukLarında da Mert'e bu konuda hem iltifat hem teşekkür ediyor ve Tarık bu duruma çok bozuluyor, her zaman olduğu gib yine yanlış anlaşılma bence :) inşallah Naz daha sonra bu gülün Tarık tan olduğunu öğrenir ki bence öğrenecek :) bu sayede belki yine bir romantik sahne izleyebiliriz:)

nejatdidem
23-01-07, 09:14
hımmm evet özeti okudum ve fragmanı izledm...valla yine şu kardeşlik oyunu var yaa...yeter amaa:)...büyük ihtimalle tarık'ın fragmanda mert'e vuruşunu hayal fln edio tarık...daha çok hulusileri izlicez gibime gelio...sadri ve ayşede evin satıldığını ergeç öğrenicek bence...neyse perşembe herşey belli olacak...

RebeCa
23-01-07, 09:18
günaydın arkadaşlar,
dün fragmanı bend eyakaladım ve gözlerıme ınanamadım.ancak şimdı gırıp yazıyorum.o gülü mertın berdıgı bellıydı zaten neyse ben yumruk kısmına takıldım .şimdı bu yumruk olayı ruya degılse tarık nıye vuruyor acaba ruyamı degıl mı o kısma hıç gırmeyecegım sadece bekleyecegım ama bence özette yazan tarık'ın pınara yakın olmak için iş teklıfını düşündüğü kısım şaşırtmaca.
ama içimden bır ses bu mert ın de bır açığı çıkacak .çünkü bu karakter fazla ıyı. izleyıp görecegız.
tarık'ın şapkalı ve unıformalı halı süper dı hele saçşalrını toplayınca .......
bu bölüm kaçamz ugur kedı nerdesınnnnnnn

çıkmak zorundayım işten fırsat bulursam girerim.
sevgıler....

deniz_15
23-01-07, 09:29
bir insan bu kadar iyiy se süpe ederim demiştim bu mertten bişe çıkacak adam japonya ve amerika arasında mekik dokuyorum dio italyadan geliyoo .ama o dövme sahnesini ksin hayal ediyodur çünkü bora o kadar gıck bi herifti yaptıklarını ortaya çkarmadan dövmedi tarık

yalut
23-01-07, 09:53
Tarıkın Merti dövme sahnesi rüyada olabilir.Tarıkın Alfanso olduğunu bilip belki tehdit etmiştir, belki iş teklifini Tarıkı aşağılıyıcı bir şekilde yapmıştır yada en önemlisi Naz la ilgili bir şey söylemiştir Tarıkın tepesini artıracak .

jenn
23-01-07, 09:58
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR FRAGMAN FOTOLARINI EKLEDİM..LİNK AŞAĞIDA..BUYRUN:))

http://212.174.201.133/forum/showthread.php?p=2149646#post2149646

sude9
23-01-07, 10:29
Fragmandaki yumruk sahnesini ve Tarık'ın şöför kıyafeti içerinde oluşunu çözebilmiş değilim,hayal olabilme olasılığı var ama ya değilse???
Tarık hangi sebeple bunları yapmış olabilir ki?Aklım karıştı:bilmim :bilmim

pas.si.on79
23-01-07, 10:32
merti dövme olayını bende hayal olabileceğini düşünüyorum ama neden yapsın.Çünkü mert iyi biri en azından öyle görünüyor mutlaka onun hakkında birşey öğrenmiş ki bu arabada saklanırken duymuş görmüş olabilir. ya da başka bir şekilde öğrenmiş olabilir.
iki kez tokat atıyor.

Fakat arkadaşlar frangman müziği nasıl ama o başlangıcı hızla almışlar çıkı çıkı..gibi birşey çok değişik olmuş...entrika müziği gibi..

realyok
23-01-07, 10:36
Ben dayak sahnelerinin Mert'in Naz'a gül vermesi ve ardından daha da yakınlaşma çabalarına karşı Tarık'ın "iç sesi" olduğunu düşünüyorum. Yani çok istediği ama yapamadığı bişey; hayal. Ama neden şöför kıyafetiyle, çözemedim. Daha önce arkadaşların söylediği gibi "Evin Gıcık Küçükhanımı" senaryosu gereği olabilir.

sude9
23-01-07, 10:40
Mert'in iş teklifini kabul etmeyecektir muhakkak,ama kendisine ve kız kardeşine eziyet eden gıcık küçükhanımın :img-hyste yanında kalmak istemesini Mert'e nasıl izahat edecek merak ediyorum

Hacer Ana'yı da içinde bulunduğu durumdan Tarık kurtarır herhalde,ne de olsa milli kurtarıcımız oldu ama bir kendisini kurtaramadı:img-hyste

realyok
23-01-07, 10:46
Mert'in iş teklifini kabul etmeyecektir muhakkak,ama kendisine ve kız kardeşine eziyet eden gıcık küçükhanımın :img-hyste yanında kalmak istemesini Mert'e nasıl izahat edecek merak ediyorum

Ben de sude ben de merak ediyorum. Ve bu bahanenin Naz ile yakınlaşmasını sağlamasını diliyorum.

sude9
23-01-07, 10:52
Ben de sude ben de merak ediyorum. Ve bu bahanenin Naz ile yakınlaşmasını sağlamasını diliyorum.
Arkadaşlık oyunu gereğinden fazla uzadı,aralarındaki şeyin ismini koysunlarda hem onlar hem biz rahat edelim(sanki bana ne oluyorsa,bu halim hiç hayra alamet değil)

qsawe
23-01-07, 10:56
Acaba !!!!!

Diyorum ki.... bu çocuk 20.000.- Ytl yi bağışladı.... ya parayı iade edecek yada yarışacak... Naz ne diyordu.... yarışırsan seni hem şoförlüğümden kovarım , hem arkadaşlığımdan, hemde .... diyordu

EEE şimdi parayı yerine koyamayacağına göre yarışacağını söyleyebilir... akabinde Naz yarışmaması için kovacağını söyleyebilir.... Kovulacağına aklı yatan Tarık,tam bu anda Mert'ten iş teklifi alabilir.... Ama o üniforma, teklifin akabinde hayal olabilir.... yada Mert teklifi yapar, Tarık kabul eder, Mert kötü bir söz yada hareketle o yumruğu gerçekten yer... ama hayal olması daha muhtemel gibi...

Gül Mert'ten büyük ihtimalle... öncelikle güle fazlaca önem verilen konuşmalar yapılıp, sonra arabada unutulabilir... :icon_whis yani gerçekte çokda önemli olmadığı bir şekilde anlaşılabilir.... Ama Tarık bu.... o unutulan çiçeğide gözüne sokacak herhalde....

neyse işime devam edeyim... benim işim fragman çözmek mi kardeşim

burcin_kaplan
23-01-07, 11:07
Acaba !!!!!

Diyorum ki.... bu çocuk 20.000.- Ytl yi bağışladı.... ya parayı iade edecek yada yarışacak... Naz ne diyordu.... yarışırsan seni hem şoförlüğümden kovarım , hem arkadaşlığımdan, hemde .... diyordu

EEE şimdi parayı yerine koyamayacağına göre yarışacağını söyleyebilir... akabinde Naz yarışmaması için kovacağını söyleyebilir.... Kovulacağına aklı yatan Tarık,tam bu anda Mert'ten iş teklifi alabilir....

herkese günaydın arkadaşlar öncelikle.
Şimdi benim aklıma takılan bi olay war.Tarık nasıl yarışıcak ki? istesede yarışabiliceğini zannetmiyorum sonuçta o bahsedilen belgeri weremez.
yani hulusi yoksa bişeler yaptı bu işi düzeltti mi?

realyok
23-01-07, 11:13
Tarık nasıl yarışıcak ki? istesede yarışabiliceğini zannetmiyorum sonuçta o bahsedilen belgeri weremez.

Hulusinin olaylardan daha haberi yok. Bence tarık yarışmayacak. Zaten belgeleri tamamlayamadığı için yarışAmayacak ve annesine ve naza verdiği sözü tutacak. ya o organizatöre açıklama yapacak, ya da belgin ya da başka biri yardım edecek. ama yarışmayacak.

tarik_naz
23-01-07, 11:18
herkese günaydın arkadaşlar öncelikle.
Şimdi benim aklıma takılan bi olay war.Tarık nasıl yarışıcak ki? istesede yarışabiliceğini zannetmiyorum sonuçta o bahsedilen belgeri weremez.

herşeyin cevabını sanırım okul bağışını kimin yaptığı gerçeğinin ortaya çıkmasıyla anlayacaz.

yaw tarık da naz yapmasın gitsin annesinden isteyiversin. sanki annesi 20 bin ytl yi okula bağışladı diye kızacak mı. hem tarığa gönderme yapmıştı mert'i tebrik ederek.

eğer filiz de bağışın tarık tarafından yapıldığını öğrenirse, annesine durumu anlatabilir. çünkü tarığın yeniden yarışacağını bi sadri, bi de filiz biliyo. hatta tarığın bu davranışı, babası ile barışması için hızlandırıcı bi neden olabilir. belgin "oğlun yarışmak pahasına yardıma muhtaç çocuklara şu kadar bağış yaptı" diyebilir. bunun dışında tabi "bora'dan kurtardı", "bankayı batırmaktan kurtardı","ayşe'nin ameliyat parası için yarıştı"
hulusi daha bunları bilmiyo. aslında bi bilse hemen barış olacak da. uzatılıyo işte.

sude9
23-01-07, 11:21
Tarık yarışamaz çünkü gerekli belgeleri hala veremedi,üstelik teslim etmesi için gereken zamanda çok az hatırlarsanız telefon açıp son bir gün kaldığını hatırlatmıştı.Tarık'ı içine düştüğü durumdan Belgin kurtarır herhalde,nasıl olacak bilemiyorum ama aklıma başka alternatif gelmiyor,Hulusi olamaz çünkü Tarık hakkında en ufak bir bilgiye sahip değil

burcin_kaplan
23-01-07, 11:25
herşeyin cevabını sanırım okul bağışını kimin yaptığı gerçeğinin ortaya çıkmasıyla anlayacaz.

yaw tarık da naz yapmasın gitsin annesinden isteyiversin. sanki annesi 20 bin ytl yi okula bağışladı diye kızacak mı. hem tarığa gönderme yapmıştı mert'i tebrik ederek.

eğer filiz de bağışın tarık tarafından yapıldığını öğrenirse, annesine durumu anlatabilir. çünkü tarığın yeniden yarışacağını bi sadri, bi de filiz biliyo. hatta tarığın bu davranışı, babası ile barışması için hızlandırıcı bi neden olabilir. belgin "oğlun yarışmak pahasına yardıma muhtaç çocuklara şu kadar bağış yaptı" diyebilir. bunun dışında tabi "bora'dan kurtardı", "bankayı batırmaktan kurtardı","ayşe'nin ameliyat parası için yarıştı"
hulusi daha bunları bilmiyo. aslında bi bilse hemen barış olacak da. uzatılıyo işte.

ewet haklısın bu iş filizde kitlenicek gibi aslında.
doğru hulusi bu son olayları öğrense kesinlikle tarıkın düzelmiş olduğunu anlar ama işte gerçektende uzatıryorlar onların barışmasına daha çook war..Hele önce bi nazla- tarıkı halledelimde onlarada gelcez :icon_whis
bundan sonra itiraflar hızlanıyormuş bunu duyduğumuz gerçekten iyi oldu yoksa biz iyice çökmüştük yani.banada artık 30. bölümde itiraf gelicek gibi geliyor kim demişti hatırlamıyorum glaiba merve_ko arkadaşımız olabilr 30-35 arası bi öpüşme olucak demişti..umarım doğrudur.artık beklemeyelim.

bu haftaki bölüme gelirsem kesinlikle güzel bi bölüme benziyor.Yan karakterler gene çoğunlukta gibi ama bizimkilerin her sahnesi gene değerli boş bir sahne yok.BU haftada replikler süper olucak gibi.Gene gülme krizlerine sokucaklar bizi bu gidişle:)

bu aradaşu 20bin ytl yi wermeyi naz teklif ederse tarık ne yapar??:img-pilot

ipekb
23-01-07, 11:29
Tarık o parayı bağışladı...mükemmel bi davranıştı ama eğer o parayı annesinden tedarik edemezse çok büyük bi sıkıntı...ozaman yarışması gerekiyor...yarışması için sabıka kaydının temız olması bekleniyo...onun için bir an önce anacığı oğlunun bu derdine dermen olmalı...ya ayrıca fragmanda pınarın abısıne sille tokat nasıl girmiş tarık ya...:happy0064
valla nolur sonrası hiiç bilmiyorum:good: bye

sude9
23-01-07, 11:30
Pek ihtimal vermiyorum ,Tarık Naz'ın böyle bir şey yapmasına izin vermez,parayı kabul etmez

tarik_naz
23-01-07, 11:32

tarık'ta o gurur varken, hayatta kabul etmez.
annesinden babasından istemeyen adam, sevdiği kızdan bu öyle bi teklif gelirse kabul eder mi. "işten ayrılırım yine de kabul etmem " der.

tarık: sakın böyle bi teklif duymamış olayım. yoksa işten ayrılırım. hem şoförlüğünden, hem arkadaşlığından, hem de... o kadar, ayrılırım :)

(hep naz mı diyecek bi de tarık desin değil mi :))

qsawe
23-01-07, 11:41
belgeleri olmadığı için yarışamayacağını biz biliyoruz... Naz bilmiyor... Tarık blöf yapabilir... ama bu aralar blöfleri geri tepiyor.... Naz yarışmaması için baskı yaparken güzel sahneler izlenebilir....

Serdar hadi sen hazır moda girmişsin , karala birşeyler

burcin_kaplan
23-01-07, 11:41
tarık'ta o gurur varken, hayatta kabul etmez.
annesinden babasından istemeyen adam, sevdiği kızdan bu öyle bi teklif gelirse kabul eder mi. "işten ayrılırım yine de kabul etmem " der.

tarık: sakın böyle bi teklif duymamış olayım. yoksa işten ayrılırım. hem şoförlüğünden, hem arkadaşlığından, hem de... o kadar, ayrılırım :)

(hep naz mı diyecek bi de tarık desin değil mi :))

:img-hyste di mi walla doğru :)

Pek ihtimal vermiyorum ,Tarık Naz'ın böyle bir şey yapmasına izin vermez,parayı kabul etmez

şimdi şöylede bi durum war aslında ortada kimse paranın geri verilmesi gerektiiğini bilmiyor tarık dışında herkes yarıştan kazandığı parayı ayşeye gerek kalmadığı için çocuklara bağışlamış sanabilir bu durumda çok kötü olur.Kimse bu olayı bilmezse yardım teklif edicek bi anneside olmaz tarıkta gidip kendide söylemez.düşünmek istemiyorum bile...Nasıl halledicek bu çocuk bu işi ya..

tarik_naz
23-01-07, 11:49
valla, burcin ,
Nasıl halledicek bu çocuk bu işi ya.. dedin aklıma 19.bölümdeki franceskanın telefonundan sonra tarığın yıkıldığı an geldi. annesi tarığın o halini görünce nasıl da tarık için çabalamıştı. hulusi'yi devreye sokmuştu.

tarık yine aynı durumda, 20 bin ytl'yi ödeyecek durumu yok ve elinden bişey gelmiyo. eğer naz da tarığı o halde umutsuz ve yıkık halde görürse ve gerçeği öğrenirse tarığa teklif bile etmeden bu işi halleder diyorum ben. ve eğer öğrenirse yapması da lazım yanii. tarık onun için neler yaptı.

burcin_kaplan
23-01-07, 11:54
valla, burcin ,
Nasıl halledicek bu çocuk bu işi ya.. dedin aklıma 19.bölümdeki franceskanın telefonundan sonra tarığın yıkıldığı an geldi. annesi tarığın o halini görünce nasıl da tarık için çabalamıştı. hulusi'yi devreye sokmuştu.

tarık yine aynı durumda, 20 bin ytl'yi ödeyecek durumu yok ve elinden bişey gelmiyo. eğer naz da tarığı o halde umutsuz ve yıkık halde görürse ve gerçeği öğrenirse tarığa teklif bile etmeden bu işi halleder diyorum ben. ve eğer öğrenirse yapması da lazım yanii. tarık onun için neler yaptı.

bu hiç aklıma gelmemişti, çok doğru...Naz bunu sormadanda direk halledebilir.Olay tarıkın annesine bile gitmeden filizle naz bi şekilde bunu öğrenip bişeler yapabilirler..
Bu bölüm gerçektende fragmandaki gibi çok hareketli geçicek gibi...Dolu konu warya işlenicek..yarışmış,aşkmış,kıskançlıkmış,iş teklifiymiş,belkısın ewden ayrılmasıymış,gül olayıymış herşey mevcut maşllahh:)

ceren81
23-01-07, 12:10
Vatan Tv Bunları Biliyormuydunuz;
Yalancı Yarim dizisinde tam bir salon erkeğini oynayan Ünal Silver'ın normalde asla böyle giyinmediğini set aralarında bile üstünü değiştirdiğini..

sanırım bu başlıktaydı Barışın da set aralarında tahta oymacılığı yaptığının haberi..

yeter be!
23-01-07, 12:43
hareketli bir bölüm olacağa benzer...

ama umarım tarık ın nevresim takımı artık değişir..adam aylardır aynı nevresim takımıyla yatıyor be...

he bide Merve de Barış da son zamanlarda kilo almışlar heralde..bi de ekran kilosu eklenince hoş olmayan bir görüntü çıkıyor ortaya...belki fazla ayrıntı diyeceksiniz ama gözüme çarpıyor...ikisi de bi 5 er kilo verseler fena olmaz..hiç değilse sadece ekran kilosu kalır fazlalıkları kalmaz...üstelik yaz da geliyor kendilerini şimdiden bakıma alsınlar bence....(daha çok var diyeceksiniz ama çabuk geçer zaman)

ama belirtmeden geçemeyeceğim...son bölümlerdeki kıyafetler oldukça iyi...

artık Tarık ve Hulusi barışsın bi şekilde.Hulusi oğlunun yaptıklarını öğrenip onunla gurur duysun baba olarak...
Tarık-Naz ikilisi içinse artık Allah şifalarını versin demekten başka bişey kalmıyor....

ayşe sadri ve filiz-ümit ikililerini de daha fazla görmek hoş olur...ya ben bile aşkı görmek istedikten sonra daha ne diyeyim yaa.....

cave77
23-01-07, 13:00
hareketli bir bölüm olacağa benzer...

ama umarım tarık ın nevresim takımı artık değişir..adam aylardır aynı nevresim takımıyla yatıryor be...

Hocam belki yıkayıp yıkayıp tekrar kullanıyorlardır hani tasarruf olması açısından :))))) zaten son zamanlarda çarşafların rengi pek bir soluk gözüküyordu artık çok fazla yıkanmaktan bozardı mı ne :),kullandıkları deterjanla da alakalı olabilir bu durum =))))))

whiteangel
23-01-07, 13:01
Arkadaşlar bugün en komik bölümlerden biri olan 22.bölümün tekrarı var. Hatırlatayım dedim. Yani çorbasal olarak:img-hyste

cave77
23-01-07, 13:06
Bugünkü bölüm ayrıca Tarık'ın "Bir Derdim Var" ı söylediği bölümdü demi?çok güzel söylemişti bence,hatta bana göre dizide Zaferlerim'den sonra en güzel yorumladığı şarkıydı.

tarik_naz
23-01-07, 13:09
yok yok fragmanı mümkünse bugün versinler.
dün herşey konuşuldu ve artık suskunluk moduna geçtik. oysa fragman bugün verilseydi şimdi burası böyle mi olurdu. cıvıl cıvıl olacaktı. :img-hyste

ama tam mesajı yazaıken cıvıl cıvıl olacak bi konu buluvermişiz hemen :) nevresim takımı.

yaw ne gerek var değiştirmeye, benim dizilerde sevmediğim şeylerden birisi de böyle yatak örtülerin, kıyafetlerin, kullandıkları arabaların her bölümde farklı olmasıdır.

mesela tarık bi şoför ve her bölümde farklı bi kıyafet giymesi biraz ilginç değil mi. gerçekçi olmak gerekirse şoförün o kadar elbisesi olmaz. zaten son bölümlerde genelde aynı kıyafetleri giyiyo, naz'ın sürekli kıyafet değiştirmesi normal, çünkü zengin ve bi dünya elbisesi vardır, ayrıca nevresim takımı da :)

whiteangel
23-01-07, 13:10
Bugünkü bölüm ayrıca Tarık'ın "Bir Derdim Var" ı söylediği bölümdü demi?çok güzel söylemişti bence,hatta bana göre dizide Zaferlerim'den sonra en güzel yorumladığı şarkıydı.

Kaç bölümdür şarkı söylemiyor:icon_sorr Özledik... Senaristlerimize duyurulur..Barış Akarsu'dan o şahane yorumuyla şarkılar dinlemek istiyoruz:img-yes:

pas.si.on79
23-01-07, 13:12
[QUOTE=yeter be!;2150452]hareketli bir bölüm olacağa benzer...

ama umarım tarık ın nevresim takımı artık değişir..adam aylardır aynı nevresim takımıyla yatıyor be...

he bide Merve de Barış da son zamanlarda kilo almışlar heralde..bi de ekran kilosu eklenince hoş olmayan bir görüntü çıkıyor ortaya...belki fazla ayrıntı diyeceksiniz ama gözüme çarpıyor...ikisi de bi 5 er kilo verseler fena olmaz..hiç değilse sadece ekran kilosu kalır fazlalıkları kalmaz...üstelik yaz da geliyor kendilerini şimdiden bakıma alsınlar bence....(daha çok var diyeceksiniz ama çabuk geçer zaman)[QUOTE=yeter be!;

Tarık yani Barış Akarsu kilolu değil giyimden ve ekrandan kaynaklanıyordur.gerçekte zayıf.... gayet iyi görünüyor.Yalnız 20..bölümde ben de öyle düşünmüştüm kazaklardan öyle görünüyor. Zaten başka yerlerde zayıf görünüyor...

nevresim olayına da katılıyorum.Naz şu müştemilata el atsa diyorum...

cave77
23-01-07, 13:13
Kaç bölümdür şarkı söylemiyor:icon_sorr Özledik... Senaristlerimize duyurulur..Barış Akarsu'dan o şahane yorumuyla şarkılar dinlemek istiyoruz:img-yes:

Belki marina sahnelerinde bir şarkı patlatıverir hepimiz için =)))) cidden kaç bölümdür söylemiyor,tamam sürekli olarak söylemesin ama bu kadar da uzun ara vermesinler yani bayağı bir oldu,söylesin artık bir şarkı.

whiteangel
23-01-07, 13:13
yok yok fragmanı mümkünse bugün versinler.
dün herşey konuşuldu ve artık suskunluk moduna geçtik. oysa fragman bugün verilseydi şimdi burası böyle mi olurdu. cıvıl cıvıl olacaktı. :img-hyste

ama tam mesajı yazaıken cıvıl cıvıl olacak bi konu buluvermişiz hemen :) nevresim takımı.

yaw ne gerek var değiştirmeye, benim dizilerde sevmediğim şeylerden birisi de böyle yatak örtülerin, kıyafetlerin, kullandıkları arabaların her bölümde farklı olmasıdır.

mesela tarık bi şoför ve her bölümde farklı bi kıyafet giymesi biraz ilginç değil mi. gerçekçi olmak gerekirse şoförün o kadar elbisesi olmaz. zaten son bölümlerde genelde aynı kıyafetleri giyiyo, naz'ın sürekli kıyafet değiştirmesi normal, çünkü zengin ve bi dünya elbisesi vardır, ayrıca nevresim takımı da :)
Ama Serdar'cığım unuttun mu? İlk veya 2. bölümde Vahi Bey, Tarık'a bi sürü kıyafet aldırmıştı. O sahnelerde garibim Naz sinirden çat diye çatlamıştı:img-hyste

whiteangel
23-01-07, 13:15
Belki marina sahnelerinde bir şarkı patlatıverir hepimiz için =)))) cidden kaç bölümdür söylemiyor,tamam sürekli olarak söylemesin ama bu kadar da uzun ara vermesinler yani bayağı bir oldu,söylesin artık bir şarkı.

Hadi tahminde bulunalım. Marinada söylenebilecek en güzel şarkı hangisi olur?
Gün Olur Alır Başımı Giderim diyorum ben:)

qsawe
23-01-07, 13:18
Hazır konu nevresimlere gelmişken, bayanların dikkatini çekmiştir... Naz'ın yatak örtüleri ve çarşafları müthiş... jenerikte birden fazla marka geçtiği için anlayamıyorum hangisine ait olduğunu ama.... güzel oldukları kesin.... Tarık garibim ise akıl bile edemiyor olabilir değiştirmeyi ( Barış'tan bahsetmiyorum yanlış anlamayın lütfen :img-yes: ) .... kafa başka şeylere takılı ne de olsa.... Senaristlerde başka detaylardalar sanırım... bu iş sponsorların işi

Serdar , ne yapalım arkadaşım.... dün fgarman veriledi 6-7 sayfa yazı bir anda yazıldı.... sabah sabah yeni fikir üretmeye çalıştık... biri birşey söyledi bir başkası onu çürüttü.... eee bizim mesleğimiz değil ki senaristlik.... bizden bu kadar.... sen birşeyler yazarsan üstüne konuşmaya devam ederiz...

pas.si.on79
23-01-07, 13:20
whiteangel dediği gibi vahi bey aldırmıştı bir de serdar, artık durum değişti.sonuçta filizin kardeşi ve belgin hanımda onu oğlu kadar seviyor değil mi? onun orda eşyaları olmuş olabilir.o evden gururu yüzünden ayrılmıştı.

tarik_naz
23-01-07, 13:24
Serdar , ne yapalım arkadaşım.... dün fgarman veriledi 6-7 sayfa yazı bir anda yazıldı.... sabah sabah yeni fikir üretmeye çalıştık... biri birşey söyledi bir başkası onu çürüttü.... eee bizim mesleğimiz değil ki senaristlik.... bizden bu kadar.... sen birşeyler yazarsan üstüne konuşmaya devam ederiz...

valla benim yazacaklarım da söylediklerinizden farklı olmayacak ki. aklıma değişik bişeyler gelse yazmayı düşünüyorum da, gelmiyo işte :) konular açıldıkça kısa kısa yazmaya çalışıyorum.

whiteangel, tarık sinirli olduğu zamanlar pek fazla şarkı söylemiyo. ve marina da sinir ve kıskançlık katsayısı hadsafhada olacak. şarkı söyleyeceğini sanmıyorum bu bölümde.
ama geçen bölümde anayola çıktıktan sonra iyi bi şarkı giderdi.

bu arada şu şarkılar başlığımız açılsaydı yaa. bugün bi başlık istediği de ben yolladım.

handeozbek
23-01-07, 13:24
Sonuçta Tarığın eski hayatından kalma bir sürü kıyafeti vardır. Onları çöpe atacak değil ya. o Merti dövme sahnesinin ikisinin de rüya olması bana biraz mantıksız geliyor ama olabilir de. çok süprizli bir bölüm olacak belli mevzu bol işler karışık tam dişimize göre. Bizimkiler de bu kıskançlık yüzünden bol bol didişecek gibi.O daha ne olsun malzeme hem de çok bol

ebru.karaca
23-01-07, 13:38
Herkese tünaydın..
Bu gün geç katılabildim aranıza. Fragmanımız da gelmiş güzel güzel.. :)
Yorumlarınızı kaldığım yerden (48.sayfa) itibaren okuyacağım ama öncelikle bir iki şey söylemek isterim fragman hakkında.

Biz özetin bizi tatmin etmediği ve heyecanlandırmadığından bahsetmiştik ama fragman heyecanlandırmaya yetti sanırım :)

Tarık'ın arabanın arkasına saklanma sahneleri büyük ihtimalle babasından kaynaklanıyor.. O gülü de Mert'in verdiğini (ya da Naz'ın öyle söylediğini) Tarık'ın bakışlarından anlamış olduk.
O üniformayı neden giyiyordu? Bana Tarık'ın kendi seçimiymiş gibi geldi. Patron-şoför ilişkisine dönmek istiyorum dedi dedi, işe yaramadı. O da en sonunda böyle bastıra bastıra, göze soka soka deneyeyim dedi herhalde :)

Pınar'ın Naz'a Tarık'ı sevdiğini söylediği yerde Naz'ın bakışları değişikti. Yani şaşırmış ve üzülmüş bir ifadeden ziyade, hayret-şaşkınlık karışımı vardı. Yani özette yazmasa da, ne söylediğini bilmesek, hayatta ihtimal vermem.

Gelelim bombaya..
Tarık'ın Mert'i yumruklaması..
Çok ama çok ilginç. Böyle bir şey neden ve nasıl olur, bilemiyorum. Aklıma hiç bir şey gelmiyor.

Belki yorumlarınızı okuyunca bir şeyler tahmin ederim :)

handeozbek
23-01-07, 13:46
Fragmanı duraklatarak ağır çekim izledim. O baştaki hızlı sahneleri. Naz babasından saklanıyordu. Naz Hulisi'nin yanında bakıyor bakıyor Tarık yok. Arabanın arkasında:img-hyste Naz Tarığı şoför kıyafeti içinde görünce şöyle bir süzüyor. Sonra Naz Tarıkla konuşuyor. Tarığın suratından döşen bin parça Naz kimbilir ne diyor.Sonra Naz sanki Tarıkla biraz alaycı konuşuyor. Tarık bozulup gidiyor. Naz hey nereye gibi bir laf ediyor. Sonra Mert gıcık bir laf ediyor galiba surat ifadesi fazla alaycı ve sinir. Bu ikinci yumruk sahnesinin gerçek olma ihtimali fazla gibi geldi bana ama bilemiyorum. Yavaşlatarak izlediğimde ancak bu kadarını anlayabildim. Keşke ne dediklerini de anlayabilsem. O zaman bayağı birşeyler anlaşılır.

ebru.karaca
23-01-07, 13:47
Ya resmen itiraf olsunda hangi çift arasında olursa olsun durumuna geldik:):)Tarık-Naz,Merve-Barış hiç farketmez:)
Hah haa.. Aynen Cansu..

Yani:)Bana kızmayın ama işin şakası bir tarafa ben Tarık la Naz ın bu hallerini çok seviyorum.Ödüm kopuyor her şey söylenip bitiverecek diye.Didişsinler,bağrışsınlar ve yine birbirlerine öyle hoş hoş baksınlar ve birbirlerinin nesi olduklarını içten bilsinler bir müddet daha . Mırıl mırıl aşk hallerini de görmek güzel olur ama biliyorum ki heyecan,tutku biter onlarda da biz de bir müddet sonra.Biz onların bu kavuşamamalarını biraz daha yaşayalım ya...
Çaktırma nowar,
Benim de kalbimin bir tarafı aynı şeyleri hissediyor :)

Ben zaten gelir gelmez Şansal Abinin sitesinden baktım fragmana. Alışkanlık...
Dün akşam evden de girmedim ya nete, fragmanın erkenden verildiğini bile şimdi öğrendim :)
Benim de erken yatacağım tuttu :)

pas.si.on79
23-01-07, 13:49
ben
1-Her ne kadar gülü mert vermiş olma büyük ihtimal de olsada, tarık ın bir payı olduğunu düşünüyorum. Merve güle sevinirken Sanki içten içe gülüyor gibiydi.Sinir ifadesi de olabilir tabi..

2-Merti dövmesi TArıkın iki kez aynı hayal rüya sanki biraz ters geldi. Birşeyler duymuş görmüş olabilir.

3-BU BÖLÜMÜ ÇOK MERAK EDİYORUM.BİR AN ÖNCE İZLEMEK İSTİYORUM.

ebru.karaca
23-01-07, 13:52

Arkadaşlar, çekimler erken bitip, Star'a erken teslim edilince, kanal da yayınlıyor haliyle..
Bizim Star'a tüm kızmalarımız da, övmelerimiz de yersiz aslında :) :)

Öyle de,
Ben o yumrukların sadece GÜL yüzünden kalkabileceğini sanmıyorum. Öyle böyle vurmamış ki.. Rocky misali, indirmiş yere, pata küte pata küte.. :) :)

Ve Tarık birine yumruk atıyorsa, çok çok mantıklı bir sebebi vardır. Hatırlarsanız, Bora'yı bile aynı his içinden bilmem kaç kere geçtikten sonra dövmüştü :):)

(Bu arada umarım o yumruk sahnesi hayal veya rüya değildir. Birinin birini dövmesinin gerçek olmasını hiç bu kadar istememiştim :) )

pas.si.on79
23-01-07, 13:56
Fragmanı duraklatarak ağır çekim izledim. O baştaki hızlı sahneleri. Naz babasından saklanıyordu. Naz Hulisi'nin yanında bakıyor bakıyor Tarık yok. Arabanın arkasında:img-hyste Naz Tarığı şoför kıyafeti içinde görünce şöyle bir süzüyor. Sonra Naz Tarıkla konuşuyor. Tarığın suratından döşen bin parça Naz kimbilir ne diyor.Sonra Naz sanki Tarıkla biraz alaycı konuşuyor. Tarık bozulup gidiyor. Naz hey nereye gibi bir laf ediyor. Sonra Mert gıcık bir laf ediyor galiba surat ifadesi fazla alaycı ve sinir. Bu ikinci yumruk sahnesinin gerçek olma ihtimali fazla gibi geldi bana ama bilemiyorum. Yavaşlatarak izlediğimde ancak bu kadarını anlayabildim. Keşke ne dediklerini de anlayabilsem. O zaman bayağı birşeyler anlaşılır.

hande bence babasından saklanmak için şoför kıyafeti giydi ya da nazın kardeşlik oyununa son versin diye tavır almış olabilir. Bu bölümde sanırım Naz patlayamasada içinde kendi kendine kalbi dağlanacak.Pınarın aşık olduğu söylediği anda acı çekecek...ki cafeye girince bile öptüğünde artık bir de pınar ne söylediğiyse tarık a çok kötü baktı .Melisa gelince de çok ağlamıştı...

ebru.karaca
23-01-07, 13:59
Bu arada Tarık-Naz ve Pınar-Mert buluşmasında Mert'in giydiği süveter ve kıravat tarzı Bora'ya benzemiş bir an Bora'yı görüyorum sandım heheh :D Aman huyları benzemez inşallah :D

Tam aksini düşünüyorum Neslihan. İnşallah huyları da benzer.
Bir ağız tadıyla nefret edemedim adamdan..:img-blush

Hihihihihihihi...
Evet ya Burçin.. Haklısın..
Aslında şöyle bir hayal sahnesi de Naz'dan görsek:

Naz Pınar'a dalıyor bir güzel. :) Saç saça-baş başa.. Kaşlar -gözler yamulmuş, makyajlar dağılmış falan.. (Çok mu sadistçe oldu bu ya? :) )

Hepsi_Eren
23-01-07, 13:59
ben yalancı yarimi izlemiyorum ama güzel bi diziye benziyo

handeozbek
23-01-07, 14:00
hande ben babasından saklanmak için şoför kıyafeti giydi ya da nazın kardeşlik oyununa son versin diye tavır almış olabilir. Bu bölümde sanırım Naz patlayamasada içinde kendi kendine patlayacak....

Bilmiyorum bana ikisi de değil gibi geldi. Babasından saklanmak için giymiş olsa Mert ve Pınara o kıyafetle neden gözüksün ki. Aynı şekilde Naza ders vermek için giydiyse yine aynı şekilde Pınar ve Mertin gözünün önünde giymez. Bence aklında Mert ve Pınarla bir plan var onu uyguluyor. Planı ne onu kestiremiyorum

handeozbek
23-01-07, 14:05
O şoför kıyafetiyle dövdüğü yer bana gerçek gibi geldi. İki kere dövmesi de mantıksız geliyor. Ama hayal olabilir de tahmin etmek güç. Ama Tarık dövmeden önce Mertin yüzüne dikkat ederseniz alaycı gıcık bir ifade var. Geçen bölümde fazlasıyla iyi gözüküyordu. Belki Naz ile oynadıkları oyunu öğrenmiş Tarığa yoksa sen Naza aşıkmısın falan gibilerde dalga geçmiş olabilir. Eğer o sahne gerçekse Mert Tarıkla alay ediyor bu nedenle dayak yiyor gibi geldi bana. Bence gerçek ama belli de olmaz senaristlerin sağı solu.

pas.si.on79
23-01-07, 14:05
starın frangmanı önce vermesini de,
sanırım artık anladı artık.Yalancı yarim fanatiklerinin mailleri yorumları dikkate aldı.Çünkü hem uzatıldı dizi ki bu demek oluyor ki maddi açıdan da bir külfeti oluştu tanıtımlarına hız verdi.Üç gün frangman dönecek ki seyirci merak etsin...Takipçileri artsın.

pas.si.on79
23-01-07, 14:08
ben yalancı yarimi izlemiyorum ama güzel bi diziye benziyo

hem de çok güzel:happy0064 :img-hyste :img-hyste

DeL1nquenT
23-01-07, 14:08
Anasayfaya taşınmışız hepimiz için hayırlı ve ugurlu olsun diyorum.
Fragmanı izledim ve Vahinin Bonus çocukları çok hoşuma gitti. Herhalde izlerken en çok güleceğim bölümlerden birisi Naz ile Tarık yine kıskançlık krizlerine giriyorlar baksanıza Tarık rüyasında Merti dövüyor. Aslnda Mert iyi çocuk yahuu ben çok sevdim keratayı :img-hyste

pas.si.on79
23-01-07, 14:09
mert belki de tarık ı tanımış olabilir mi diye aklıma geldi ama......
offfff

yalut
23-01-07, 14:11
Bu yumruk işi benim kafamı karıştırdı, Mert geçen hafta çok iyi bir karekter çizdi hepimiz bu diziye girenler hep kötü diyorduk okul işi Tarıkın işi ile yaptığı güzel yorumlar falan Merti bazı arkadaşlar ileride göreceğiz bir şeyler var bu Merte dediler haklımı çıkacaklar acaba? Güle kızıp rüyasındamı dövüyor bu Merti, yoksa Mert kimliğini bildiğini söyleyip tehditmi ediyor, yada Tarıka iş teklifi ederken haddinimi aşıyor , yada Nazadamı iş teklif ediyor onamı sinirleniyor, Tarıkın en çok sinir olduğu sevdiği kadınlara yapılanlar ( bak : Cenk, Bora) yada Hacer annenin evini omu aldı ( tam türk filmi gibi oldu ama valla öylede düşündüm)

whiteangel
23-01-07, 14:18
Anasayfaya taşınmışız hepimiz için hayırlı ve ugurlu olsun diyorum.
Fragmanı izledim ve Vahinin Bonus çocukları çok hoşuma gitti. Herhalde izlerken en çok güleceğim bölümlerden birisi Naz ile Tarık yine kıskançlık krizlerine giriyorlar baksanıza Tarık rüyasında Merti dövüyor. Aslnda Mert iyi çocuk yahuu ben çok sevdim keratayı :img-hyste

Tabi yaa bir MASAL KAHRAMANI olacak kadar iyi Mert Abi:img-hyste Fakat Tarık'ın yumruklarına karşı kendini korumayı bile beceremiyor.. Halbuki Cenk ve Bora öyle miydi?:img-hyste Hele Cenk.. . Çok dişli bir rakipti..
Ben bu bölümde en çok mutfak önlüğü takmış kılıbık baba Vahi'ye güleceğim galiba:img-hyste Fragmanı her izleyişimde o sahnede iptal oluyorum:img-hyste
Bu arada imzan çok güzel Murat'cım:)

ceza_cansu
23-01-07, 14:30
Selam herkese.Fragman dün verilince üstünde konuşucak konu sanırım kalmadı.Aslında merak ettiğimiz çok yer var ama perşembeye kadar ne yazıkki cevap alamıcaz.Ben özellikle Tarık'ın şoför kıyafetiyle olduğu sahneleri çok merak ediyorum.

kaitou jeanne
23-01-07, 14:30
sizi takip etmekten benimde kafam karıştı o kadar çok fikir öne sürdünüz ki ben yalancı yarim fanatiklerinin az olduğunu sanırdım ama maaşallah sabahtan beri bir sürü kişi fragmanı çözmeye çalışıyo dizinin yeni bölümünü izlemiş kadar oldum sayenizde valla:)

thesunset
23-01-07, 14:32
ozet'e sabah okudum ve fragmani eve gelir gelmez izledim...annem yine bana kizdi...kizim bari kiyafetlerine degistir:)
fragman'i cok sevdim cunku hic birsey anlamadim:) ama iki sahne benim favorim oldu:
1- baba Vahi ve cocuklari:img-hyste
2- rocky Tarik, cok siddet'e seven biri gordum kendime:) Tarig'in dovme sahneleri hic bir zaman hayal degildi..hepsi gercekti...umarim bu sefer yine gercek olsa

Belkis hala dizide, sevdim

handeozbek
23-01-07, 14:34
sizi takip etmekten benimde kafam karıştı o kadar çok fikir öne sürdünüz ki ben yalancı yarim fanatiklerinin az olduğunu sanırdım ama maaşallah sabahtan beri bir sürü kişi fragmanı çözmeye çalışıyo dizinin yeni bölümünü izlemiş kadar oldum sayenizde valla:)

Ooo bu daha hiçbirşey sen bir de dizi bölüm bittikten sonraki yorumları okusan. Kimsenin aklına gelmeyecek öyle fikirler çıkıyor ki. izlerken biz bile karıştırıyoruz acaba bu gerçekten var mıydı yoksa biz mi düşündük diye.

whiteangel
23-01-07, 14:35

AAAAA ne diyorsun arkadaşım sen? Yalancı Yarim Fanatiklerinin hepsi buraya yazmaya kalksa site çöker..:img-hyste Sitenin sağlık ve selameti için tüm fanatikler yazmıyor..:good:

kaitou jeanne
23-01-07, 14:36
ben en iisi o zaman tv yi bilgisayarın yanına taşıyım perşembe günü hem izlerkewn hemde yorum yaparım artık :)
yoksa bu kalabalıkta yetişemiyorum hızınıza ya:)

DeL1nquenT
23-01-07, 14:36
Babasından kaçtığı sahneyi görmedim ben aaaa yazık Tarıka babasını her gördüğünde yerlerde sürünüyor acıyorum valla beli tutulacak :img-blush
Acıdığım bir kişi daha var oda Pınar zavallının duygusuyla oynuyor Tarık :)
Başa gelen çekilecek artık ne yapalım Tarıkın yanında Pınarda yanacak demek ki
Size bir soru Naza gülü kim veriyor Tarık mı? Mert mi? Bunun cevabını öğrenemessem çatlarım.

kaitou jeanne
23-01-07, 14:37
tarık vermiyomu?:(

tarik_naz
23-01-07, 14:38

fragman çözmek, da vinci şifresi çözmek gibi oldu. ama da vinci şifresini film sonunda çözüyolar fakat biz fragmanı çözemiyoruz :)

diziyi izlemiş kadar olduğundan emin olma. ve bizim söylediklerimizin hepsinin doğru olduğundan da emin olma çünkü yine her hafta olduğu gibi ters köşeye yatacaz. :) o gülü mert'in verdiği bile kesin değil. tarığın o sert bakmalarına rağmen.

kaitou jeanne
23-01-07, 14:40
haklısın her hafta yorumlara baktığımda bölümleri teyet geçiyosunuz kesinlikle iz<lemem lazım bu bölümü?o kadar heycanlı anlatıyosunuzki:)

handeozbek
23-01-07, 14:40
tarık vermiyomu?:(

Mağlesef galiba gülümüz Mert beyden. Biz zaten tarıktan daha büyük atılımlar bekliyoruz itiraf fena olmaz mesela. gülü de verse iyi olurdu ama itiraf gerçekleşince nasıl olsa bol bol alır

kaitou jeanne
23-01-07, 14:42
tabi canım önce itiraf sonra gül sonra evlenme teklifi sonra uzun ve mutlu bir yuva her şey sırayla :) sabretmek lazım:)

handeozbek
23-01-07, 14:45
tabi canım önce itiraf sonra gül sonra evlenme teklifi sonra uzun ve mutlu bir yuva her şey sırayla :) sabretmek lazım:)

Ooo bunlar o safhaya gelinceye kadar. Bunların aşkı öyle bir aşk ki başka aşklara benzemez. Daha önce görmeyenin bünyesine dokunur fena çarpar. Bunlar aşık mı yoksa düşman mı birbirlerine işkence yapıyorlar dersin. Bu dizi de sabır taşın her an çatlayabilir. Sabır taşın çatlamasa bile gülmekten çatlayabilirsin:img-hyste E tabi bir de sinirden çatlayabilirsin bu dizi çatlatır insanı ya:img-hyste :img-hyste

kaitou jeanne
23-01-07, 14:47
evet şahsen ilk bölümden beri ya sinirden ya gülmekten yada meraktan çatlıyorum çatlıya çatlıya bir hal olduk yani ama tv nin böyle çatlatan dizilere ihtiyacı var:):)

ebru.karaca

Tam aksini düşünüyorum Neslihan. İnşallah huyları da benzer.
Bir ağız tadıyla nefret edemedim adamdan..:img-blush

deyip aşk itirafında bi aşama daha ilerleyip çevreyoluna çıkarlar :)

-aslında fragmana güzel bi senaryo yazılırmıştı haa.-

Güzel espiri olmuş Serdar.. Anayol kesmez bunları diyorsun.. :)

Fragmana senaryo konusunda:
Canım sen, neye istersen senaryo yaz. Biz nasılsa zevkle okuruz :)

Kara İnci

Bu da birşey mi sen bir de bizi dizinin yeni bölümünü izledikten sonra,bir daha ki bölümü hakkın da tahmin yürütürken,fragman dan önce ve fragman dan sonra ki zamanlarda da takip et.Kısacası bizi hep takip et.Göreceksin ki bu bizim herzaman ki halimiz.:img-yes:

Bu arada bu dizinin çok fazla fanatiği olduğu gibi artık fanatiklik kelimesinin bile anlam olarak izah edemediği bizim gibi izleyicileri de var.

kaitou jeanne
23-01-07, 14:49
eee anasayfaya çıkarılmayı hakikaten haketmişsiniz artık:)

handeozbek
23-01-07, 14:50
eee anasayfaya çıkarılmayı hakikaten haketmişsiniz artık:)

O konuya hiç girme yoksa bizi çıkartamazsın ona göre:img-hyste

kaitou jeanne
23-01-07, 14:50
evet biliyorum ben en iisi eşelemiyim bayağı tartışma olmuş:)

kaitou jeanne
23-01-07, 14:57
ama sonuna kadar haklısınız doktorları alsalardı sizden önce resmen haksızlık olurdu şimdi diyceksiniz nerden biliyosun hiç görmedik seni buralarda diye ben sessiz izleyiciyim:) derinden :)

burcin_kaplan

:img-hyste Haklısın walla:)
ayrıca bizim şuan gördüğün kişi sayısını sen akşam hatta gece 12,1 sularında bi görsen genelde o saatlerde bizim kafamız açılır daha çok fikir üzeretiriz helede fragman bekliyorsak sen o zaman görbizi kaitou jeanne:):)

Hihihihihihihi...
Evet ya Burçin.. Haklısın..
Aslında şöyle bir hayal sahnesi de Naz'dan görsek:

Naz Pınar'a dalıyor bir güzel. :) Saç saça-baş başa.. Kaşlar -gözler yamulmuş, makyajlar dağılmış falan.. (Çok mu sadistçe oldu bu ya? :) )

:img-hyste walla hiç sadistçe değil ebru ablacım direk o sahne aklıma gelince bi koptum ya öyle bişe olsa ne kadar komik olur bide onları ayırmaya çalışan tarıkı düşün:) eheheh..arada oda bi iki tepik yer artık:):)

ebru.karaca
Tarık' ın arabada saklanarak elinde tuttuğu gülün açıklaması da şu bence, Tarık Naz'a bunu vermek istedi ama Hulusi'den saklanırken o gül bir şekilde Naz' ın eline geçti ve Naz bu gülün Mert' ten olduğunu düşünüyor ve Mert'le buluştukLarında da Mert'e bu konuda hem iltifat hem teşekkür ediyor ve Tarık bu duruma çok bozuluyor, her zaman olduğu gib yine yanlış anlaşılma bence :) inşallah Naz daha sonra bu gülün Tarık tan olduğunu öğrenir ki bence öğrenecek :) bu sayede belki yine bir romantik sahne izleyebiliriz:)

Oooo Ayşen'im..
Çok yetenekli gördüm seni. Olur mu olur valla. Tam bizim senaristler gibi konuştun.. :) :)

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR FRAGMAN FOTOLARINI EKLEDİM..LİNK AŞAĞIDA..BUYRUN:))

http://212.174.201.133/forum/showthread.php?p=2149646#post2149646

Teşekkürler jenn..

Aynen yaa..
Mesela Naz'ınki sürekli değişiyor. Ben de ona gıcık oluyorum. :)
Sahiden de, ben de aynı şeyi, 28. bölüm fotolarını gördüğüm zaman düşünmüştüm.
Şimdi bu Mert ve Pınar hadi zengin. İstediklerini giyerler de, bu bizim fakir tayfası (şoför-hizmetçi) nasıl onlarla yarışırcasına giyinebiliyor, değil mi? Bir Naz'ın üstüne başına bakın yahu.. Hangi hizmetçi öyle giyiniyor? Tarık da öyle. Ama o konuda yorum yapmayacağım :) İşime gelmiyor :) Hehe..

kaitou jeanne
23-01-07, 14:59
ii o zaman birde o zamanlar girmeye çalışırım gerçi ben sabah girip gece konuştuklarınızın hepsine bakıyorum ama canlı canlı daha ii olur tabi:)

ebru.karaca
23-01-07, 15:00

Evet ya,
Rodrigo'nun gitar konçertosu iyiydi de, bir de şöyle şarkılı-sözlü bir konser verseler okul için. Nasıl olur?
Mesela Barış Akarsu diye bir şarkıcı varmış. İkinci albümünde de bol bol çello sesi duyabiliyormuşuz. Mesela onlar olabilirmiş... :) :):img-wink: :img-wink:

Hadi tahminde bulunalım. Marinada söylenebilecek en güzel şarkı hangisi olur?
Gün Olur Alır Başımı Giderim diyorum ben:)

İSTERDİM
İSTERDİM
İSTERDİM
İSTERDİM.....

O şarkıyı öyle çok seviyorum ki, nerede olsa dinlerim. Marina, araba, restoran, müştemilat, vs vs vs... :) :img-yes: :img-yes:

burcin_kaplan
23-01-07, 15:03
ii o zaman birde o zamanlar girmeye çalışırım gerçi ben sabah girip gece konuştuklarınızın hepsine bakıyorum ama canlı canlı daha ii olur tabi:)

:):) yanlız bazen uç noktalarda yorum yapabiliyoruz.Mazur gör bizi naza benzemeye başladık paranoyaklık geçti bizede:icon_whis :)

handeozbek
23-01-07, 15:05
şarkıları büyük ihtimalle itiraf ve sonrası için saklıyorlar. Özletiyorlar. Hem Tarığın başında şu sıralar öyle belalar var ki adam kaçmaktan şarkı söylemeye fırsat bulamıyor.:img-hyste Zaten Tarık itirafı yapmadan şarkı söylerse Naz sen bu şarkıyı da Pınara söylemişsindir deyip ağzına tıkar şarkıyı:img-hyste Tarığın şu sıralar konuşmaya ihtiyacı var e işi kolay mı Naza itiraf yaptırmaya çalışıyor.

kaitou jeanne
23-01-07, 15:05
yok ben alışığım öyle fikirler çıkıyoki bazen nerden geldiniz bu konuya diye sorasım geliyo alıştım yani :)

tarik_naz
23-01-07, 15:06
Aynen yaa..
Mesela Naz'ınki sürekli değişiyor. Ben de ona gıcık oluyorum. :)
Sahiden de, ben de aynı şeyi, 28. bölüm fotolarını gördüğüm zaman düşünmüştüm.
Şimdi bu Mert ve Pınar hadi zengin. İstediklerini giyerler de, bu bizim fakir tayfası (şoför-hizmetçi) nasıl onlarla yarışırcasına giyinebiliyor, değil mi? Bir Naz'ın üstüne başına bakın yahu.. Hangi hizmetçi öyle giyiniyor? Tarık da öyle. Ama o konuda yorum yapmayacağım :) İşime gelmiyor :) Hehe..

eğer pınar veya mert'ten birisi naz'a öyle bi soru sorarsa, tarık orda naz'ı çok fena rezil edebilir.

tarık: nerde bizde öyle kıyafet alacak para, küçük hanım okuldayken, naz da onun kıyafetleriyle idare ediyo işte. boyu ve kilosu da küçük hanımla hemen hemen aynı, ama biraz kilo verse, daha bi güzel yakışacak sanki kıyafetler :)

ondan sonra seyreyleyin naz'ın rejim yapma çabasını :)

pas.si.on79
23-01-07, 15:06
xeno tafarından gönderildi
Tarık' ın arabada saklanarak elinde tuttuğu gülün açıklaması da şu bence, Tarık Naz'a bunu vermek istedi ama Hulusi'den saklanırken o gül bir şekilde Naz' ın eline geçti ve Naz bu gülün Mert' ten olduğunu düşünüyor ve Mert'le buluştukLarında da Mert'e bu konuda hem iltifat hem teşekkür ediyor ve Tarık bu duruma çok bozuluyor, her zaman olduğu gib yine yanlış anlaşılma bence inşallah Naz daha sonra bu gülün Tarık tan olduğunu öğrenir ki bence öğrenecek bu sayede belki yine bir romantik sahne izleyebiliriz

kesinlikle katılıyorum.Tarıkın ifadesi sanki öyle gibiydi.SEn mertten zannet ahhh naz... diyo gibiydi.....

pas.si.on79
23-01-07, 15:08
eğer pınar veya mert'ten birisi naz'a öyle bi soru sorarsa, tarık orda naz'ı çok fena rezil edebilir.

tarık: nerde bizde öyle kıyafet alacak para, küçük hanım okuldayken, naz da onun kıyafetleriyle idare ediyo işte. boyu ve kilosu da küçük hanımla hemen hemen aynı, ama biraz kilo verse, daha bi güzel yakışacak sanki kıyafetler :)

evet yaaa çok güzel komik olurdu olmaz olmaz hani....:img-hyste :img-hyste

handeozbek
23-01-07, 15:09
Ay sakın bu bütün bölüm yaşananlar rüya olmasın. Düşünsenize izliyorsun izliyorsun çok güzel bir bölüm oluyor pat birden Tarık bir uyanıyor her şey rüya. Öyle olsa bile şaşırmam bu dizi bana şaşırmamayı öğretti. Yok ben yine de fazla uçtum galiba daha bugünden böyleysem perşembeye kadar neler saçmalarım kimbilir. e ne yapayım bu kadar hareketli fragman vermeselerdi insan saçmalıyor. Hareketli fragman verseler kabahat vermeseler kabahat:img-hyste

burcin_kaplan
23-01-07, 15:10

:img-hyste :img-hyste sabah bi arkadaşta deyinmişti sanki şu kilo işine ,çok iyi olur gerçektende ztn bi kaç kilo werse çok daha güzel olucak herkesin işine yarar yani şu lafı demesi tarıkın:)

bu arada şarkı işine gelince bencede artık özel bişeyleri bekliyorlar nazda hiç çello çalmadı bu aralar ,hiç havuzun başınada gitmedi canı sıkıldığında çello çalmaya o sahneleride özledim artık nazdan çello da duyalım tarıktan şarkıda..

kaitou jeanne
23-01-07, 15:11
arkadaşlar sabahtan beri çok eğlendim sizi okuya okuya fikirler süpeer umarım perşembe günü iyi fikirleriniz tutar çünkü hep teyet geçiyo ama bu sefer bu durumu atlatmak için resmen bir mucize lazım çoook ii bi şey olmalı mutlaka yoksa atlatamazlar şu durumu:)umarım atlatırlar iyi günler arkadaşlar bye

ebru.karaca
23-01-07, 15:13

Ana sayfayadayız, duyurulur..
Kim azmış bakayim? :) :)

ben en iisi o zaman tv yi bilgisayarın yanına taşıyım perşembe günü hem izlerkewn hemde yorum yaparım artık :)
yoksa bu kalabalıkta yetişemiyorum hızınıza ya:)

İyi olur valla. Diziyi izle bir, göreceksin ki.. Sadece okumayacaksın.
Sen de bir sürü yorum yapacaksın :)

kaitou jeanne
23-01-07, 15:14
şimdiden tvyi getirmeye hazırlanıyorum:)

jenn
23-01-07, 15:15
bugün neşelisiniz bakıyorum arkadaşlar.bi çarşaftan nerelere geldik.e yani tarık sonuçta müştemilatta kalan gariban bir şöför olarak aynı çarşafı kullanması doğal diyorum:)) ama sanki bi çarşafı daha vardı bölümlerden hatırladım demekki bi onu bide bunu değişimli kullanıyorlar:)) ama nazda onun odasını hatta yatağını pek seviyor.gidiyor orda uyuyor:)))

hoşgeldin aramıza kaitou jeanne:))

kaitou jeanne
23-01-07, 15:16
hoş bulduuk :)

handeozbek
23-01-07, 15:16
E nede olsa o çarşafta Naz uyudu Nazın kokusu sindi Tarık hiç kolay kolay değiştirir mi?:happy0064

ebru.karaca
23-01-07, 15:18

Aman Handeciğim! ! :) Sahiden, hiç girmeyelim..

burcin_kaplan
23-01-07, 15:18
E nede olsa o çarşafta Naz uyudu Nazın kokusu sindi Tarık hiç kolay kolay değiştirir mi?:happy0064

işte açıklama budur!!:good:
sabahtan beri yapılan en iyi açıklamaydı galiba:):):icon_whis
di mi ama..Bencede hiç değiştirmesin zaten:)

qsawe
23-01-07, 15:21
Bu dizi başladığından beri, ister burda olsun ister diğer sitelerde, binlerce fikir üretildi.... Ben kendi hayatımdaki olaylar için bile bu kadar kafa patlatıp, çözüm aramadım... kaç taneniz ilişkileriniz için bu kadar çabaladı.... sonumuz kötü arkadaşlar... bizi yakında hastanede forumlara yazarken bulacaklar.... hepimiz tedavi altına alınacağız bu gidişle....

sessiz seyircimiz hoş geldin aramıza.... ama istrsen genede çok bulaşma.... bir zamanlar bende sadece okurdum.... şimdi yazmazsam kendimi kötü hissediyorum...

ebru.karaca
23-01-07, 15:24
ama sonuna kadar haklısınız doktorları alsalardı sizden önce resmen haksızlık olurdu şimdi diyceksiniz nerden biliyosun hiç görmedik seni buralarda diye ben sessiz izleyiciyim:) derinden :)

Aaa, utandım valla.
Neleri de biliyorsun.. :)
O zaman seni bundan böyle aktif olarak göreceğiz herhalde aramızda? :)
İnan, öylesi daha zevkli oluyor :)

:
:img-hyste walla hiç sadistçe değil ebru ablacım direk o sahne aklıma gelince bi koptum ya öyle bişe olsa ne kadar komik olur bide onları ayırmaya çalışan tarıkı düşün:) eheheh..arada oda bi iki tepik yer artık:)

Sahi ya, biz böyle komik sahneleri neden hep Tarık'ın hayali olarak görüyoruz? Neden Naz hep ağır takılıyor bu konularda? Oysa, ara ara ondan da görsek ne komik olur :)

Asıl sen seyreyle, Tarık'ın kaçışını! :)
Öyle bir laftan sonra benim bildiğim Naz, kardeşmiş-şoförmüş-arkadaşmış, dinlemez, getirir Tarık'ın burnundan fitil fitil...:)

deniz_15
23-01-07, 15:24

tamam öylede çarşaf koksun mu hiç kirlenmeyecek mi:img-pilot :img-pilot

tarik_naz
23-01-07, 15:26
Bu dizi başladığından beri, ister burda olsun ister diğer sitelerde, binlerce fikir üretildi.... Ben kendi hayatımdaki olaylar için bile bu kadar kafa patlatıp, çözüm aramadım... kaç taneniz ilişkileriniz için bu kadar çabaladı.... sonumuz kötü arkadaşlar... bizi yakında hastanede forumlara yazarken bulacaklar.... hepimiz tedavi altına alınacağız bu gidişle....

sessiz seyircimiz hoş geldin aramıza.... ama istrsen genede çok bulaşma.... bir zamanlar bende sadece okurdum.... şimdi yazmazsam kendimi kötü hissediyorum...

biz her sene yaz aylarında memlekete gittiğimizde balık tutmaya gideriz. öyle oltayla da değil elle. gece yattığım zaman gözlerimi kapadığımda gözlerimin önünde balıklar dolanıp dururdu.

şimdi ise senaryo yaza yaza, gece gözlerimi kapadığım da

tarık:...
naz:...

ifadeleri gözlerimin önüne geliyo. benim durumun daha kötü galiba. :(

Kara İnci

:img-hyste Haklısın valla.Naz bu durum da su bile içemez yada ancak su içer.

Naz(içses):Ne dedi bu şim di.Yok yok ben yanlış duydum herhalde.Ne yanlış duyması Naz adam sana resmen şişko dedi.Hem de Pınar'ın yanın da.

Naz sinirin den gülerek;

Naz:İlahi abi senin de bu şakaların yok mu?

Tarık:Ne şakası Naz ben şaka falan yapmıyorum.Böyle yemeye biraz daha devam edersen yakında yürüyemiyeceksin ancak yuvarlanacaksın.

Naz(içses):İlk işim de seni ezmek olacak

xeno
Ben kesinlikle Tarık' ın Mert' e gerçekten vuracağına inanmıyorum, çünkü Bora' yı bile adam neler yaptıktan sonra dövdü ve hatta vicdan azabından kıvranıp Belkıs dan özür bile diledi, o yüzden bu tarz bir davranışın Tarık ın tarzıı olmadığını düşünüyorum,ıMert de Naz ın kardeşi olduğunu bile bile Tarık ın kanına dokunacak bir şey söyleyemeyeceğine göre bu yumruk işinin rüya olduğuna eminim :) Yada çok ters bir hareket ya da söz söylemeli, ki Mert de çizilen karakter olarak bu tarz bir insan değil, Tarık Mert e vursun....

ebru.karaca
23-01-07, 15:27
:naz da hiç çello çalmadı bu aralar ,hiç havuzun başınada gitmedi canı sıkıldığında çello çalmaya o sahneleride özledim artık nazdan çello da duyalım tarıktan şarkıda..

Burçinciğim,
Sana bana öyle de.. Eğer Naz havuz başında çello çalmaya kalkarsa, buzdan bir heykel izleriz bir süre sonra. :)
Marina çekimlerinin resimlerinde görmüştük ya, hava ne kadar soğuk.. Donmuşlar. Hatta Barış hasta oldu o çekimlerde..
Bunların VAHİ EV dedikleri yer de Allah'ın dağı. Şehre o kadar uzak ve soğuk ki.. Fenerbahçe marina o kadar soğuksa, Vahi Ev'in olduğu yer ne kadar soğuktur kim bilir.. :) :)

burcin_kaplan
23-01-07, 15:28

:) aynen katılıyorum .Bi gün şu foruma giremesem kendimi eksik hissediyorum bu nasıl bir alışkanlıktır..:img-in_lo
gerçektende bağımlısı oluyor insan.
hele birde ortada yalancı yarim gibi bir dizi warsa..Alllaaah...:)

kaitou jeanne
23-01-07, 15:30
bencede hiç değiştirmesin onu yanında hisseder hep

pas.si.on79

olayı bu açıdan da düşünmek lazım de mi :img-hyste :img-hyste çokk komik :img-hyste :img-hyste :img-hyste

ebru.karaca
şimdi ise senaryo yaza yaza, gece gözlerimi kapadığım da
naz:...
ifadeleri gözlerimin önüne geliyo. benim durumun daha kötü galiba. :(

:) :) Şimdi yazsan senin durumun kötü, yazmasan bizim :)

kaitou jeanne
23-01-07, 15:31
Aaa, utandım valla.
Neleri de biliyorsun.. :)
O zaman seni bundan böyle aktif olarak göreceğiz herhalde aramızda? :)
İnan, öylesi daha zevkli oluyor :)

Sahi ya, biz böyle komik sahneleri neden hep Tarık'ın hayali olarak görüyoruz? Neden Naz hep ağır takılıyor bu konularda? Oysa, ara ara ondan da görsek ne komik olur :)

Asıl sen seyreyle, Tarık'ın kaçışını! :)
Öyle bir laftan sonra benim bildiğim Naz, kardeşmiş-şoförmüş-arkadaşmış, dinlemez, getirir Tarık'ın burnundan fitil fitil...:)

evet bundan sonra sessizliği bırakıp aktif olucam en iisiymiş ya :)

cave77
23-01-07, 15:31
Burçinciğim,
Sana bana öyle de.. Eğer Naz havuz başında çello çalmaya kalkarsa, buzdan bir heykel izleriz bir süre sonra. :)
Marina çekimlerinin resimlerinde görmüştük ya, hava ne kadar soğuk.. Donmuşlar. Hatta Barış hasta oldu o çekimlerde..
Bunların VAHİ EV dedikleri yer de Allah'ın dağı. Şehre o kadar uzak ve soğuk ki.. Fenerbahçe marina o kadar soğuksa, Vahi Ev'in olduğu yer ne kadar soğuktur kim bilir.. :) :)

Vahi Ev'in olduğu yer çok soğuk Ebru böyle ormanların içinde dağların başında, yani evin içi sıcak ama dışarı çıkınca resmen bir tarafımız donmuştu yani :)))) Allah kolaylık versin hepsine özellikle dışarı çekimlerinde

deniz_15
23-01-07, 15:32
Ben kesinlikle Tarık' ın Mert' e gerçekten vuracağına inaNmıyorum, çünkü Bora' yI bile adam neler yaptıktan sonra dövdü ve hatta vicdan azabından kıvranıp belkıs dan özür bile diledi, o yüzden bu tarz bir davranışın Tarık ın tarzıı olmadığını düşünüyorum,ıMert de Naz ın kardeşi olduğunu bile bile Tarık ın kanına dokunacak bir şey söyleyemeyeceğine göre bu yumruk işinin rüya olduğuna eminim :) Yada çok ters bir hareket ya da söz söylemeli, ki Mert de çizilen karakter olarak bu tarz bir insan değil, Tarık Mert e vursun....

mertin iyi bir insan olduğuna inanasım gelmiyo. bende senin gibi düşünüyorum borayı ta herşey ortaya çıkardıktan sonra dövdü sabah bende böylee yazmıştım.
belkide pınarda abisin iyiylik meleği olmadığını bilmiyoo

burcin_kaplan
23-01-07, 15:32
Burçinciğim,

bide o konu war di mi:)
ne kadar bencilim ben öyle ya:) tamam hadi havuz başında değil ewin içinde odasında çalsın izin werdim:):):img-polic
şaka bir yana gerçekten özledim o çello sesini ama mümkünse pınardan değil nazdan duyim:)

kaitou jeanne
23-01-07, 15:33
yooo maalesef bu sefer gerçekten ii bir insana çarptı ya nerden bulduysa ufff şöyle bora gibi kötü olsa içim yanmıycak:)

ebru.karaca
23-01-07, 15:34
:
:img-hyste walla hiç sadistçe değil ebru ablacım direk o sahne aklıma gelince bi koptum ya öyle bişe olsa ne kadar komik olur bide onları ayırmaya çalışan tarıkı düşün:) eheheh..arada oda bi iki tepik yer artık:):)

Sahi ya, biz böyle komik sahneleri neden hep Tarık'ın hayali olarak görüyoruz? Neden Naz hep ağır takılıyor bu konularda? Oysa, ara ara ondan da görsek ne komik olur :) :)

:img-hyste Haklısın valla.Naz bu durum da su bile içemez yada ancak su içer.

Naz(içses):Ne dedi bu şim di.Yok yok ben yanlış duydum herhalde.Ne yanlış duyması Naz adam sana resmen şişko dedi.Hem de Pınar'ın yanın da.

Naz sinirin den gülerek;

Naz:İlahi abi senin de bu şakaların yok mu?

Tarık:Ne şakası Naz ben şaka falan yapmıyorum.Böyle yemeye biraz daha devam edersen yakında yürüyemiyeceksin ancak yuvarlanacaksın.

Naz(içses):İlk işim de seni ezmek olacak

Çok güldüm yaaaaaaaa...
Acaba sen de senaryo yazmaya mı başlasan Kara İnci'm?:img-yes:
Vahi Ev'in olduğu yer çok soğuk Ebru böyle ormanların içinde dağların başında, yani evin içi sıcak ama dışarı çıkınca resmen bir tarafımız donmuştu yani :)))) Allah kolaylık versin hepsine özellikle dışarı çekimlerinde
:img-yes: :img-yes: :img-yes:

ebru.karaca
23-01-07, 15:35