Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-4
Sayfalar :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
whiteangel
11-01-07, 22:52
Bu arada hastane masraflarını sanırım Belgin hanım ödedi
sanırım forum ahalisi olarak tutturabildiğimiz %10 luk bölümden bir madde de buydu:)
Olan Pınara oluyor bence de arada.Gerçekten habersizse olanlardan ki öyle görünüyor o esas yandı garibim.
Valla hem kendi yanacak ama bir yandan Tarık'ı da yakacak gibi:icon_sorr o abisi kesin acaip fırlama birşey çıkacak.
ceza_cansu
11-01-07, 22:53
Olan Pınara oluyor bence de arada.Gerçekten habersizse olanlardan ki öyle görünüyor o esas yandı garibim.
Bencede olan Pınar'a oluyor.Tarık ona bir şarkı mırıldandı diye kız hemen çello da onu çalmak için uğraşmış,onu görmeden yapamıyor,tarık'ın kardeşine kendi kardeşi gibi sahip çıkmaya kalkıyor.Eyvah eyvah.Bu durumda Pınar'a da çok fazla kızılmazki.
Pınar hiçde bana sakin sessiz hanım hanımcık gelmiyor soh sahnede nasıl bozuldu havala girdi hemen yok yok bu tehlikenin sessiz gelen cinsinden
Arkadaşlar, bu kadar sinirlenmeyin gerilmeyin lütfen...Bir de şunu düşünün sizce Tarık niye Naz'la gitmek istedi herşeyi göze alarak,neticede Tarık annesinin yanına gidecek ve beraberce babasını arayacaklar bu durumda Naz'ı yinede yanında götürmek istedi götürürse herşeyin ortaya çıkacağını bile bile..
O halde demekki Tarık artık patlamak üzere...Tüm gemileri yakacak ama, ah! Naz ah!...diyorum.Belki de kıyamıyacak Naz ve sonunda arabadan inip Tark'ın yanına gidecek mi? ne dersiniz?:img-wink:
Bekleyip göreceğiz.Sabır...:img-yes:
burcin_kaplan
11-01-07, 22:54
bu arada bişe dicem şimdi tarık naza benle gel dedi ama ne dicekti ki acaba??
yani diyebileceği ne warki acaba bişeyler gene canına tak ettide söylemek mi istedi başka ne diyebilrdi ki belginlerin yanına bile götürecek kadar önemli ??
Ama son sahnede aslında bozulmakta haklıydı bence ..Sonuçta orda doğru düzgün tanıdığı iki kişi war biri tarık biri naz ..Tarık diyorki sen onlarla git biz nazla konuşucaz ..Bence pınar orda kesinlikle haklıydı..SOnuçta tarıkın sevgilisi ne kadar istemesekte şuan...
Evet doğru, ben bu detayı atlamışım; kız Ümit ve Filiz' i tanımıyor bile... Tarık' ın Naz' la konuşma isteğine Naz olumlu bakacaktı bence, abini tanımak istiyordum demesi biraz şımarıklık yapayım derken söylenmiş sözlerdi. Zaten canı sıkkın olan Tarık bunun üzerine Naz' a çıkışınca Naz' da Tarık' a tavır koydu. Naz' ın binmesini garip karşılamıyorum, bende olsam sırf sinirlendiğim için binerdim. Ama binmese daha iyimiydi ne? Bu durum ilişkilerini geriye götürecek gibi...
şu ana kadar yazdıklarınızı okudum..büyük keyifle izlediğim bölüme yorum yapmak için gird,m ve yazdıklarınız karşısında şaşkına döndüm açıkçası:))hele nowarın kanal değiştirmesine hayretler içerisinde kaldım..bende bir tuhaflık var herhalde bu kadar beğendiğime göre:)))).öncelikle inanılmaz keyif aldım....inanılmaz kızdım özellikle tarığa,aynı zamanda ah ne iyi yapıyor dedim içinde birikenleri öyle güzel bir sıralamayla naza sunduki.....helal olsun dedim..bir yandanda naza acıdım..sonuçta genç kız..ama haketmedi değil..naz hala tarığın bunca taşına rağmen içsesiyle bile duygularıyla çelişiyor..ve aslında tarığın ona inat yaptığının bal gibi farkında.yoksa tarığın o laflarına rağmen bu kadar yumuşak tepki vermesi mümkünmü...tarığın patronunu eleştirirken söylediği her laf nazın beynine çekiç darbesi gibi indi..ama iç sesiyle verdiği tepki aynı oranda sert değildi.çünkü zamanında tarığa nasıl davrandığını bir ayna gibi gördü....tarık artık istiap haddini aşmak üzere.çoştukça çoştu.aslında nazın patlamasını istiyor....ve o patlamadıkça çıtayı yükseltiyor.bu gecede çıta kademe kademe yükseldi..son nokta nazın diğerleriyle beklenen ağbiyi görmeye gitmesiydi...çıta sınıra dayandı..bundan sonra herşey olabilir...
diğer sahneler ise son derece keyifliydi..ben hulusili vahili teolu samimli belginli hiç bir sahneden sıkılmadım aksine çok güldüm..bu dizinin trü romantik komedi ise komedi kısmını onlar oluşturuyor.onlar içinde keyifle izleyen bir izleyici kitlesi var.herşey dengeli dağıtılmıştı.sürekli tarık naz sahnesi olmazki..herkese yer verilmeli...bu forumu takip etmeyen nete girmeyen milyonlarca izleyici var..reytinglerin kemik kitlesini oluşturan..onlar diziyi bir bütün olarak görüyorlar onların bu şekilde irdelemek gibi bir şanslarıda yok..bölümü izliyorlar akıllarında ne kalıyorsa olay orda bitiyor..ben şansen o kitle gibi bakmaya çalışıyorum...masaya yatırmadan yani.öyle baktığımdada diyorumki bu bölüm çok keyifliydi bir sonraki bölümü merakla bekleyeceğim:))
Senaristle bizi sinir ediyor olsada eeee haklarını vermek lazık Fragranda her seferinde bizi tek köşeye yatırıyorlar tutturamıyoruz bir türlü en azından ben
burcin_kaplan
11-01-07, 22:56
Pınar hiçde bana sakin sessiz hanım hanımcık gelmiyor soh sahnede nasıl bozuldu havala girdi hemen yok yok bu tehlikenin sessiz gelen cinsinden
ama şimdi tarık öyle bir yüz werdiki ona bence pınarında bi suçu yok..Tarık neler dedi ya..O kadar övgüler falan yengen demeler.. Zaten o lafada çok sinirlendim..Nazda acayip bozuldu ya..
bu arada bu bölüm bizim umutlarımızı düşürdü 27. bölüm için ama bide bakıyormuşuz bizi şok ediyorlarmış itiraflarıyla gerçekten çok güzel bi etki yaratır bu bizde:)
aradan 1 saat geçti ve ben diziyi tekrar izlemeye başlayım. bakalım nasıl bi diziymiş :) konuşulacak daha hangi sahneler var bakayım.
bu haftanın en'lerinde beğenmediğiniz sahneler kısmı geçen haftalara göre biraz şişkin olacak galiba :)
diziyi tekrar izlemeyen ve şuan sinirli olanlara şu sahneyi hatırlatayım
tarık uyuduktan sonra naz'ın onun üzerini örtmesini, yorganını düzeltmesini düşünün moraliniz yerine gelsin.çok güzel bi sahne olmuş orası. tam sevgili gibilerdi. naz orda çok tatlıydı yaa. sonra da "ah tarık ah benim kıymetimi bi bilsen" demişti.
naz ın yanlış anlaşılma da olsa pınar için söylediğini sandığı "evet "ten sonra daha vakur takılmasını beklerdim..o evet ten sonra en azından bir süre tarık a karşı arkadaşça da olsa uzak durmasını ve tavır yapmasını beklerdim açıkçası...hemcinsimin biraz daha gurur yapması hoşuma giderdi..ama naz ne yaptı..pınar dan gelen telefonu dinlemek için tamamen yapışık bir tavır sergiledi..evet aşk adama her şeyi yaptırır ama biraz da kişilikli gurur lazım insana ....
Tarık: Evet Naz bu Pınar olayından sonra artık hala arkadaşcılık oynamayı sürdürmezsin herhalde! Gördüğün gibi kuş yuvadan uçka üzere bu saçma davranışların yüzünden!
Eğer biraz aklın varsa ve biraz SEVGİN .
Naz: Günaydın sevgili arkadaşım :)
Tarık: İşte ya aklın yok ya da sevgin! Ve ben hala hangisi anlayamıyorum. Günaydın!
.................................................. ...........
ceza_cansu
11-01-07, 23:01
aradan 1 saat geçti ve ben diziyi tekrar izlemeye başlayım. bakalım nasıl bi diziymiş :) konuşulacak daha hangi sahneler var bakayım.
bu haftanın en'lerinde beğenmediğiniz sahneler kısmı geçen haftalara göre biraz şişkin olacak galiba :)
diziyi tekrar izlemeyen ve şuan sinirli olanlara şu sahneyi hatırlatayım
tarık uyuduktan sonra naz'ın onun üzerini örtmesini, yorganını düzeltmesini düşünün moraliniz yerine gelsin.çok güzel bi sahne olmuş orası. tam sevgili gibilerdi. naz orda çok tatlıydı yaa. sonra da "ah tarık ah benim kıymetimi bi bilsen" demişti.
Ya cidden iyi fikir bende hemen izlemeye başlıcam.Naz'ın yastığı birden çekişide ayrı güzeldi:)Aslında o kadar üstünü falan özenle örtmüşken ben orda en azından arkadaşça Tarık'ın yanağına bir öpücük bekledim:):).
Bu bölümde Hulusi Beyin Belgin Hanımla konuşurkenTarık kanepenin arkasındayken Tarıkı özlemesi ile ilgili sözleri çok şimdi burada olsa dediğinde elleri yaptığı hareketler , Ayşe ile Sabrinin diyoloğları ,bakışmaları ,elele, her konuda birbirlerine destekleri , (Hacer anneyi üzmemek için) Belgin Hanımın Samim ile diyoloğları ve samimin Tarıktan bahsedince Belginin tepkisi,3 kafadarın erkekler dayanışması yapıp bir bayanı görünce hemen dağılmaları, Pınar gidince hepsinin birbirine girmesi, kardeşim binsin diyince Filizin arabaya yönelmes bu sahneler hoştu, ama zamansız çalan telefonlar ( bu diziye bir telefon şirketimi sponsor oldumu bilmem) , devamlı kardeş ve arkadaşım muhabbetleri artık yeter dedirtti. Tarık Naz şarkı ile ağır bir laf etti ( hele Pınar daha 3 günlük yeni bir arkadaş) ama ileride Tarık Nazın bununla ilgili bir açıklama ile gönlünü alacaktır.Vahi Bey'dede bayağı değişimler var.Belkis Hanım iyileşince göreceğiz.Artık kıskançlık ,arkadaşım , kardeşim ve telefon olayları son bulur , araba yarışı, romantizm, Tarık'ın kim olduğunu msela Ümit veya Belkıs Hanım falan ögrenirde diziye hareket gelir.26 ölümdür bu sırrı kimse öğrenemedi.
nowar_77 bu konuda sana katılmıyorum Tarık Naz'ın bu tepkileri okadar alışık ki tam tersi özellikle uzaklaştı konuşurken eğer Naz peşinden gelmesi idi Tarık bak şimdi eğer kıskansaydı mutlaka gelirdi peşimden diye düşünecekti.
Naz: Ya kusura bakma senide uykusuz bıraktım. Eee zor tabi İKİ KIZI AYNI ANDA İDARE ETMEK. Birini uyut öbürünü okula bırak. Ama napalım idare edeceksin artık nede olsa BİRİ GÖNLÜNÜ DOYURUYOR DİĞERİ KARNINI
Tarık: Şans işte bulamadım ki şöyle ikisini birden doyuracak birisni!
Naz: Belkide buldun farkında değilsin.
Aşk bu be aşk arkadaşalr siz gerçekten aşık olmadınız mı?Ne imparatorluklar batırdı bu duygu ne yiğitleri bitirdi bu kadar güçlü yani.İKi genç insana bunları yaptırmasına bunca şaşmayın.Çok güzeldi bence bu bölüm..ben sevdim ara ara sinir olsam da :)
nazdan taze taze kırılan potlar
naz: benim tek derdim sizin mutlu olmanız,
---
naz: yanlış bi laf edersen müdahale etmek için duruyorum
tarık: niye edeyim ki
naz: çünkü var sende öyle bi kabiliyet
tarık: nasıl
naz: böyle.. bi ilişkiyi başlama aşamasında, abuk subuk laflarla başlamadan bitirmek gibi
tarık: ne zaman oldu bu (yuh yani tarık, kız resmen seninle ilişkiye başlayacaktın bu kız nerden çıktı demek istemiş naz.)
---
naz: yarın öbür gün bu ilişkiyi de diğerleri gibi eline yüzüne bulaştırdığında gelip bana ağlama tarık
hadi sana ihtiyacımız var. itirafa çok var mı bence artık yeter gelmesi lazım hadi lütfen girde bir cevap yaz lütfennnn.......27 de bitsin artık sevgiliyken bile bir çok şey olabilir küsüp barışabilirler hayatlarına birileri girebilir eee eee artık uzatmayın....yyyyeeeetttteeeerrrr...........:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
Naz: Ya kusura bakma senide uykusuz bıraktım. Eee zor tabi İKİ KIZI AYNI ANDA İDARE ETMEK. Birini uyut öbürünü okula bırak. Ama napalım idare edeceksin artık nede olsa BİRİ GÖNLÜNÜ DOYURUYOR DİĞERİ KARNINI
Tarık: Şans işte bulamadım ki şöyle ikisini birden doyuracak birisni!
Naz: Belkide buldun farkında değilsin.
hahaha işte bu çok komikti :img-hyste :img-hyste naz aştı kendini, aştı tarığı iç güveysi alacak :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
nowar_77 bu konuda sana katılmıyorum Tarık Naz'ın bu tepkileri okadar alışık ki tam tersi özellikle uzaklaştı konuşurken eğer Naz peşinden gelmesi idi Tarık bak şimdi eğer kıskansaydı mutlaka gelirdi peşimden diye düşünecekti.
ben farklı bakıyorum herhalde olaya ..çünkü tarık evet i naz ın "pınarı seviyorum "anlamında algıladığını anladı..naz daki tavrın da bundan dolayı olduğunu anlaması gerekirdi o zaman ..ama dediğin gibi naz tarık tarafından hemen hemen çözüldü...naz herkes gibi tepki vermiyor..kimbilir belki de budur tarık ın gözünde onu cazip,sevilesi kılan
Aşk bu be aşk arkadaşalr siz gerçekten aşık olmadınız mı?Ne imparatorluklar batırdı bu duygu ne yiğitleri bitirdi bu kadar güçlü yani.İKi genç insana bunları yaptırmasına bunca şaşmayın.Çok güzeldi bence bu bölüm..ben sevdim ara ara sinir olsam da :)
ya yapsınlar olur böle şeylerde biraz ilişkileri ilerleseydi .. açılsalardı birbirlerine o zaman daha çok çatışma olurdu bu kavgalarda :img-wink:
Ben Tarık' ın bazı çıkışları dışında bölümü keyifle izledim, eğlenceli bir bölümdü. Vahi Bey' in halini biraz tuhaf bulsam da "çocuklarının oyuncağı" olduğunu söylediği yerde biraz üzüldüm açıkçası. Biz hep gel-git yaşayan taraf olarak Naz' ı gördük, Tarık hep sağduyulu ve düşünerek konuşan taraftı. Bu bölümde o da sinirlerine hakim olamadı. Son sahnede Tarık' ın kızgınlığını anlıyorum ama Naz' ın verdiği tepki de ondan beklenecek birşey, bu yüzden Naz' a kızmıyorum. Burada Naz' ın arabadan inmesini bekliyorum, çünkü araba evden ayrılmadan bölüm bitti. Tarık' ın "özel" şarkıları konusundaki yorumun ise ağırdı, Naz ondan yine şarkı söylemesini istemesin artık, ne de olsa hak etmiyor...
moraliniz yerine gelsin.
sadri: eyvah eyvahh. offf off
ayşe: ne oldu sadri
sadri: mahvolduk ayşe, hacer annemin getirdiği 20 bin lira var ya
ayşe: eee
sadri: kontrol ettim hepsi gerçek.
---
hulusi: taa ordan buraya nasıl geldim
belgin: kim bu samim
hulusi: otostopla
belgin: niye otostop çektin hulusi sana metroya binmek yakışır.
hulusi: metro mu niyee
belgin: e metroseksüelsin ya.
---
hulusi: kendimi sana sevdirecem diye merdaneli çamaşır makinesine döndüm
burcin_kaplan
11-01-07, 23:15
Şimdi olucakları bi düşünelim..
bi kere tarık sinirinden kudurucak..arabada içinden geçirmediği kalmıyacak ve meraktanda çatlayacak ama önce hulusiyi bulmaları lazım..Şu abi umarım tarıkı tanımıyordur zaten olaylar yeterince karıştı bide üzerine bu mevzu girerse hiç işin içinden çıkılmaz...Ondan dolayı bu olay kıskançlıkla dewam etsin ve 27. bölümdede büyük bi patlamyla bitsin diyorum..28. bölümde ise bunlar bişeyleri birbirlerine itiraf etmiş olsunlar ama tarıkın başında Pınar , nazın başındada bi pınarın abisi belası olsun yani onları nasıl atlatıcaz diye düşünüp dursunlar .. Bilmiyorum artık yani ama şimdi pınarın haline üzülsemde o zmana o sahneleri izlemek gayet zevkli olabilir ne yalan söyliyim:):)
Pınar: Fakat abi kardeş ikinizinde ilişkinizi çok kıskanıyorum. Birbirinize ne kadar destek oluyorsunuz şu zor şartlar altında.
Tarık: Naz'la benim en büyük şansımız ne biliyor musun Pınar'cım (!). Biz sadece abi kardeş değiliz, aynı zamanda ARKADAŞ gibiyiz. Allah herkese Naz gibi bir arkadaş nasip etsin (!)
Naz: Aynen iyade ediyorum sevgili Abicim.
Pınar'ın laflarını geçebiliriz :D Abisinden söz eder.
Naz: Demek bir abiniz var? Yakışıklı mı bari ?(!Bu kız yakışıklılık hastası yaw,bu konuda kesinlikle takıntılı)
Tarık: Naz, soru mu bu! Bu akadr güzel kız kardeşi olduğuna göre aksi mümkün mü?
Pınar: Bir fotoğrafını göstereyim mi?
Tarık: Gerek yok ! Görmüş kadar olduk
Naz: Aaaa ben olmadım.
Tarık: Ben oldum, sana sonra tarif ederim Naz!
Pınar: Eyvahhh Abin kıskandı , ee abiler kızkardeşlerini kimse ile paylaşamazlar
Tarık: DOĞRU, NAZ'I BİRİ İLE PAYLAŞACAK OLMA KORKUSU BENİ YİYİP BİTİRİYOR PINAR.
..............................
Aslında düşünüyorum da burda Tarık daha ne desin. Ah Naz ah....
Aynen katılıyorum sana,ben de çok beğendim bu bölümü.Bu diziyi bu yüzden çok seviyorum.Her duyguyu o kadar güzel anlatıyorlarki,bir sonraki bölümü heyecanla bekliyorum...
Arkadaşlar forumumuzdaki Yalancı Yarim dizisi ile ilgili resimlere nerden ulaşacağım yardımcı olabilir misiniz? Bunun için özel bir bölüm mü var yoksa konunun içerisindeki mesajlarda mı arayacağız? Şimdiden tşkler.
ya yapsınlar olur böle şeylerde biraz ilişkileri ilerleseydi .. açılsalardı birbirlerine o zaman daha çok çatışma olurdu bu kavgalarda :img-wink:
Hayat hep istediğimiz gibi gitmiyor be maja bunu biliyoruz değil mi? :) Üzülme ben eminim ki senaristlerimiz bunları telafi edecek bmba bölümler yazacaklar bizim için,değil mi Haluk Bey..değil mi Betül hanım?
Valla ben bu bölümü telefonlar ve Tarık'ın ettiği o laf hariç(aslında birazda haklılık payı var mı ne) çok ama çok sevdim...çok da güldüm :))) ya sabır çekip ilan-ı aşkı bekleyeceğim :)),bari uğur kedi hocam ilan-ı aşkın olacağı bölümü önceden burada haber versede ona göre bol bol reklamını tanıtımını yaparız,tıpkı 20deki gibi =))))))
Tarık: DOĞRU, NAZ'I BİRİ İLE PAYLAŞACAK OLMA KORKUSU BENİ YİYİP BİTİRİYOR PINAR.
sıkı replikti :happy0064 :happy0064 ama sonra kocaman bir çam devirdi ..:icon_sorr
whiteangel
11-01-07, 23:20
son_yolcu arkadaşım aradığın bölüm aşağıdaki linkte:)
http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=196
Evet bir anönce aşk itiraflarını beklesemde her bölümü Pür dikkat nefes almaya bile çekinerek izliyorum benim için her bölüm çok güzel ve özel
ceza_cansu
11-01-07, 23:21
Tarık:DOĞRU, NAZ'I BİRİ İLE PAYLAŞACAK OLMA KORKUSU BENİ YİYİP BİTİRİYOR
Kesinlikle Tarık'ın bu cümlesi süperdi.Ya zaten bana göre Tarık'ın tek kötü cümlesi o malum cümleydi ama o cümleye gerçekten çok sinirlendim.Hala da o cümleye karşı tavrım değişmedi ama onu dışında bölüm gerçekten güzeldi.
Şimdi bölümü izlerken dayanamadım ve Pınar salondan çıktıktan sonra Tarık-Filiz-Naz-Ümit dörtlüsünün birbirine çıkıştığı anı açtım ama burda dördü birden ne diyor hala anlamadım.(Çok komikti orası ya:img-hyste) Anlayan var mı orayı???
burcin_kaplan
11-01-07, 23:21
bu söz gerçekten nazında hoşuna gitti ama sanki orda tarık dalga geçer gibi söyledi gibi geldi bana nedense öyle bir dediki ne kadar gerçek düşünceleri olsada keşke biriyle paylaşsam gibilerine getirdi gibi geldi bana...
bende iyice paranoyak mı oldum ne?:) naz bile bunu düşünmedi kızın hoşuna gitti ben irdeliyorum olayı:) sus burçin sus:)
Dizide herşeyi gördük;acı oldu hüzünlendik,komedi oldu güldük.Her evreyi yaşadık onlarla;nefreti,hoşlanmayı aşka yaklaşmayı vs vs.Herşeyin jet hızıyla tüketildiği günümüze inat sindirerek yaşattılar bunları bizlere bu açıdan teşekkür ederim hepsine.Ben de bu bölümü çok sevdim aslında çok doluydu,sıkılmadım diken üzerine oturdum adeta.Tarık acımasızdı evet ama düşünün ne çok sebebi vardı Naz ona az mı çektirdi?Unutmayın o bir erkek ve erkekler bunca küçük oyunu bilmez beceremez.Tarık ona defalarca açık olduğunu sandı ama karışık kadın beynine yenildi hesapları tutmadı.Naz ise konumunu gururunu öne alıp Tarıkı sevdiğini kendine bile itiraf edemedi hala bile kelimelerle kendisine bile söyemiyor dikkat edin.Onun için ölüyor ama Tarıkın yüzüne gülüyor.Tabii onların dışında ellerinde olmayan aksilikler de cabası.Naz başlattı bu acımasız oyunu,şimdi Tarık da buna uydu ve ondan intikam aldı diye kızabilir miyiz?Sanmıyorum ben.Tarık çok acımasızdı hakkaten ama Naz defalarca onu duygusal olarak yaraladı ve ilk kez bu kadar amacına yakalaşan Tarık fırsatı kaçırmadı ve değerlendirdi.Evet önceden de Naz ona kıskançlık yaptı ama tarık bu kadar emin değildi o zaman bu nedenle de bu derece sert olmamıştı.Arkadaşlık kuyusuna ikisini Naz düşürdü Tarıkın çıkarmasını beklemeyelim..
Arkadaşlar lütfen kendinize dürüst olun ve şunu sorun....
Sırf karşınızdakinin canı acısın diye en olmayacak cümleleri ona sarf etmediniz mi???
Sırf sizi kıskandığını belli etsin diye manasız flört çabaları, gereksiz tripler yapmadınız mı????
En olmayacak zamanda bir şekilde cümleleriniz kesilmedi mi????
ve hatta kaprisleriniz yüzünden çok güzel olabilecek bir ilişkiyi kaybetmediniz mi ???
Hayatın gerçekleri aslında bol komedi ile bize gösteriliyor.... hepimiz işin romantizmini istiyoruz. ama unutmayın hayat ne yazık ki GRİ
Sıkılmalarıda anlıyorum, o an bende benzer şeyler düşünüyorum , ama sonra kendi yaşadıklarım yada arkadaşlarımın yaşadıklarını anımsayıp bunlarda var hayatta diyorum....
AYRICAAAAA aşk itirafından sonra dizinin ömrü kısalacak..... biz yarısı olduğunu düşündüğümüz bölümlerdeyiz.... Lütfen çabuk tüketmeyelimmmm....
İnsanlar yıllarca mektupla bile aşk yaşıyor... (Metin Akpınar'ın Güle Güle filmi)
Yani...katılıyorum...Sanırım yaşla-başla alakalı şeyler düşündüklerimiz...itiraf gelirse geriye birşey kalmayacak ki...ne kalabilir ki...Bankanın ya da tekstil fabrikasının yükselişinmi göreceğiz...İki aşığın sürekli mıcır mıcır edişlerini mi...ya da kıskançlık krizlerini mi...aşk itirafı olursa geriye yalanların itirafı kalır...ee onlada bir 10 bölüm izlenmez herhalde...yani ne bileyim...bence bu bölüm çok hoştu...:good:
herkerse ıyi akşamlar,
görünen o ki herkes aynı durumda sinirler tavan yapmış,yorumuma başlamadan önce acil olarak uğur kedi lütfen gel geeeelll diyorum yoksa bır ka tüyo alamadan bu hafat geçmez.
bölüm başı süperdı içsesler falan .Naz söz verdı ve yine maydanoz oldu tabıı tel konuşmasına.
tarık naz sana katılmıyorum Naz gıtmekle ıyı yaptı ne olursa olsun gitmemelıydı dedın. ama o sözden sonra ben bıle gıderdım hadı tamam beraber sehırdışındakı yerde çaldıkları parçayı çaldı Pınar ki tarık ta bayagı bır ılgılıydı Naz sesını çıkarmadı ama sonra o meşhur şarkıyı çalması ve söylemesı ve ondan önce sarf ettıgı cümle..... yenılır yutulu cınsten degıl unutma ınsan kalbı kırıldımı zor tamır edılır ama aşık bır bayanın kalbı sevdıgı tarafından kırıldıysa tamırı mümkün degıldır.
medea haklısın Naz da tarıga çektırdı ama Naz ilkbaşlarda tarıga hakaret edıyordu arabasının şöfor koltuguna oturabılmek için yanı şoförunu kovdurmaya çalışıyordu ama aşık olduktan sonra bu cümle kadar bır cümle sarfetmemıştır.
Büyükbaba sana katılıyorum sen bıle bır erkek olarak agır buldun o davranışı bana söylenecek söz kalamadı .
orda Tarık kardeşımle konuşacakalrım var dedı belkı bır umut gelır dıye ama fena halde yanıldı sen okdar laf et ama sen ondan daha çok hakedıyorsun falan de sonrada....
diğer taktır ettıgım konu Naz kardesı ve fılızı evden dışarı yolladı , ümit ele geçen fırsatı degerlendırdı ve oyuna dahıl oldu ama bırseyı unuttu. sevdıgı adam elınden alınmak üzere olan aşık bır kadından herşey beklenır ve tam doksandan golü attı Naz.nişanlılık olayı ıle hem Tarıgı sınır ettı hem ümiti alt etti.
karayagız samım allahım ne guldum olamaz böyle bırsey ben olsan kapıdan dışarı çıkarkennbıle bırakmam yalnız. bız bu yaşam koçu ıle çok gulcegız.
buyrun burdan yakın meşhur agbı İtalya dan gelıyor bak sen şu tesadufe bırde bzımkının tanıdıgı çıkmasın bırde naza asılsın seyreyle sen cümbüşü.
26 böyle ıse 27 de tarfo patlayacak demıştım ona gerek kalmadı çunku bu bölumde patladı 27 yı düşünemıyorum
medea hatırlıyorum yazdıgın ulser olayını benıde kuyruga sok 30 a kadar bır ıtıraf gelmezse yandık.
itiraf 30. bölümde ve nazın dogum gununde olur herhalde dıyorum.
ve acılen uğur kedı gel dıyorum.
Ceza_Cansu orada bir tek Tarık ve Naz' ın birbirlerine "ya sen ne yaptığını sanıyorsun" dediğini anladım yanlış olabilir tabi, tekrar izlemem gerek :)
burcin_kaplan
11-01-07, 23:27
Yani...katılıyorum...Sanırım yaşla-başla alakalı şeyler düşündüklerimiz...itiraf gelirse geriye birşey kalmayacak ki...ne kalabilir ki...Bankanın ya da tekstil fabrikasının yükselişinmi göreceğiz...İki aşığın sürekli mıcır mıcır edişlerini mi...ya da kıskançlık krizlerini mi...aşk itirafı olursa geriye yalanların itirafı kalır...ee onlada bir 10 bölüm izlenmez herhalde...yani ne bileyim...bence bu bölüm çok hoştu...:good:
bunlar birlikteykende bence yapılabilir bu kıskançlıklar ..Ve hatta onlarda dahada bi zevkli olur böyle çekişirken yaptıkları kıskançlıkları yeteri kadar izledik gibi geliyor artık bana birazda beraberken birbirleirne kıskanmalarını sonra büyük kawgalarını sonra tekrar barışmlarını ew halkına yakalanmamak için kuytuköşelerde buluşmlarını yakalnma korkularını ..bunlarıda görmek istiyoruz bunlarlada baya bi bölüm geçirebilirler hadi bunlarla bi 10 bölüm geçti diyelim..ki uzatıla bilirde..dahada fazla..bide alfonso olayı ondan sonra daha bide tarık tekelioğlu war ..onları tarkın açıklaması oydu buydu derken gelir dayanır bence 52 bölüm..
yeterki kendilerni tekrarlamasınlar çok güzel malzemeler war bence ortada...
Bu arada dün bir arkadaş diziye giren kızlardan hangisi daha güzel diye sormuştu ya. Bugünki izlediğim bölümden sonra diyorum ki fikrim değişti :) Bu Pınar gerçekten güzelmiş :D
Hele gözleri :) Hoş hatunmuş valla. Bayanlar konusunda çok başarılar, inşallah yeni girecek abide yakışıklı ve karizmatiktir de o konuda da iyi bir seçim görürüz Tarık dışında :D
Hayat hep istediğimiz gibi gitmiyor be maja bunu biliyoruz değil mi? :) Üzülme ben eminim ki senaristlerimiz bunları telafi edecek bmba bölümler yazacaklar bizim için,değil mi Haluk Bey..değil mi Betül hanım?
gerçek hayat zaten istediiklerimizi vermiyor diziler de de bunu görmek istemiyoruz açıkcası eğlenmek için izlediğim bir dizide gerilmek istemiyorum .. hayatın gerçekleriyle fazlaca iç içe yüz yüzeyiz zaten .. tarık la naz aşkını izlemek istiyoruz ama henüz 3 . kişileri aşamadık 3. kişileri geçtik hala kendileriyle bile inatlaşan aşıklar bunlar .. kendileriyle inatlaşmayı bıraksalar şöle adam gibi iki çift laf etseler el ele tutup gezseler .. normal aşıklar flört ederler ..bizimkilerde yaşasınlar aslında benim korkum adam akıllı bir flört yada itiraf olmadan tarığın gerçeklerinin ortaya çıkmasından ve bizlerin doğru dürüst birşeyler göremeyeceğimizden endişe ediyom .. :icon_whis
ceza_cansu
11-01-07, 23:28
Ceza_Cansu orada bir tek Tarık ve Naz' ın birbirlerine "ya sen ne yaptığını sanıyorsun" dediğini anladım yanlış olabilir tabi, tekrar izlemem gerek :)
Evet ikisi orda ona benzer birşey diyor ama dördü aynı anda ne söylüyor hala çözemedim.Her ne kadar ne dediklerini çözemesemde benim bölümdeki en en en favori sahnem orası:):)
güney-yase
11-01-07, 23:29
yyaaaa bu bölüm çok güzeldi iki deli aşık fakat arada oyun uffff ne zor o ondan bekliyo o ondan
en güzel ölüm bence tarığın nazı kıskanmasıydı pınar resmi göstertmeyince naz mutlu oldu aşk işte nelere kadir
Naz Tarık' a önceleri çok kötü davrandı ama nedenlerini ve bu konuda duyduğu üzüntüyü bir kaç kez dile getirdi, özür diledi... Bu nedenle Tarık' ın bu yaptıklarını eski olaylara bağlamıyorum ben; Naz' ın duygularını ve kendisini görmezden gelmesine kızmakta haklı tabi.
Arkadaşlar yazdıklarınızı okumayı ancak bitirebildim.Anladığım kadarıyla bu bölüm den hoşnut olmayanlar epeyce fazla.Bana sorarsanız dizimizde ki karakterlere verilen yön açısın dan sinir bozucu bir bölüm olsa da dizinin doyuruculuğu açısından keyifli bir bölümdü.Açıkçası ben beğendim.Şimdi gelelim dizimizin analizine;
Açıkçası bu bölüm de Tarığı çok acımasız buldum.Hernekadar Naz bu zamana kadar yaptıkların dan dolayı bazı şeyleri hak etse de kalbimiz de ve beynimiz de sevecen,kibar,olaylara karşı herzaman ılıman yaklaşan ve sevdiklerini kırmamak adına çoğu zaman kendi üzülen halleriyle yer tutmuş Tarığın yerine acımasız,her fırsatta Naz'ı aşalıyan bir Tarık görmek beni biraz şaşırttı.Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu Tarığa pek adapte olamadım.Umarım Tarığın bu halleri uzun sürmez ve biz Tarığı hayranı olduğumuz kişiliğiyle izlemeye devam ederiz.Aslın da şu da bir gerçek ki bizim senaristlerimiz insana olmadık şeyler söyletmeyi de başarıyorlar.Araların da yaşanan onca olaydan sonra bir gün gelipte "Aferin Naz çok iyi yaptın" diyeceğim aklıma bile gelmez di.Bu da bir başarı olsa gerek.
Bu bölümle birlikte Pınar olayı da açıklığa kavuştu.Pınar'ın hiçbirşeyden haberinin olmadığı gün gibi aşikar.Bu da Tarık bir kızın duygularıyla oynamaz tezimizi de çürütmüş oldu.İşte Tarığa yakıştıramadığım , başka bir açıklaması olmalı diyerek içimi rahatlatmaya çalıştığım bir olay daha.Umarım bu olayın açıklığı kavuşmasıyla birlikte bu kötü hatıralar da hafızalarımızdan silinir.
Dikkatimi çeken bir nokta da son sahne de Tarığın Naz'la birlikte gitme isteğine Pınar'ın bozulmasıydı.Sanırım bizim saf diye nitelendirdiğimiz Pınar sandığımız kadar saf değil.Bazı şeyler hissediyor ama adını koyamıyor gibi geldi bana.Bilmiyorum sizler Pınar'ın o tavrı karşısın da ne düşündünüz.Bu abi olayı da Tarığın başını hem Naz hem de kimliği konusun da epey ağrıtıcağa benziyor.Hele bir de abimiz Tarığı tanıyorsa ve yalanlarını ortaya çıkarırsa o zaman Tarık iyiden iyiye batağa saplanır.Hele Naz'ı elde etmek uğruna bunu koz olarak Tarığa karşı kullanırsa Tarığın bittiği andır.Ama eminim Tarık bu durum dan kurtulmanın da bir yolunu bulur.Sevdiği için hayatını bile gözünü kırpmadan tehlikeye atmış biri bu abi müsvettesine pabuç bırakmıyacaktır.Her ne pahasına olursa olsun...:img-yes:
güney-yase
11-01-07, 23:32
arkadaşlar en beğendiğiniz sahne hangisiydi
en beğendiğim sahne=tarığın nazı kıskanması
en üzüldüğüm sahneyse=tarığın nazı odasında sanıpta kendisini istemediği düşüncesi
ya tarığın sabah gelip de naz'ın üzerine oturduğu kısım çok güzelmişti. özellikle de naz'ın tarığın yatağını şirin şirin düzeltmesi, ve bi bakıma cilveleşmesi :)
naz dan bir pot daha
naz: biri gönlünü,diğer karnını doyuruyo
tarık: şans işte bulamadım ki şöyle ikisini birden doyuracak birisini
naz: belki de buldun farkında değilsin
ceza_cansu
11-01-07, 23:35
ya tarığın sabah gelip de naz'ın üzerine oturduğu kısım çok güzelmişti. özellikle de naz'ın tarığın yatağını şirin şirin düzeltmesi, ve bi bakıma cilveleşmesi :)
......
Naz:Ya kalkmazsam
Tarık: O zaman biraz sıkışıcaz
diyip resmen daldı yatağa ama Naz'ın ordaki mükemmel kalkışı kesinlikle süperdi:):)
Dikkatimi çeken bir nokta da son sahne de Tarığın Naz'la birlikte gitme isteğine Pınar'ın bozulmasıydı.Sanırım bizim saf diye nitelendirdiğimiz Pınar sandığımız kadar saf değil.Bazı şeyler hissediyor ama adını koyamıyor gibi geldi bana.Bilmiyorum sizler Pınar'ın o tavrı karşısın da ne düşündünüz.Bu abi olayı da Tarığın başını hem Naz hem de kimliği konusun da epey ağrıtıcağa benziyor.Hele bir de abimiz Tarığı tanıyorsa ve yalanlarını ortaya çıkarırsa o zaman Tarık iyiden iyiye batağa saplanır.Hele Naz'ı elde etmek uğruna bunu koz olarak Tarığa karşı kullanırsa Tarığın bittiği andır.Ama eminim Tarık bu durum dan kurtulmanın da bir yolunu bulur.Sevdiği için hayatını bile gözünü kırpmadan tehlikeye atmış biri bu abi müsvettesine pabuç bırakmıyacaktır.Her ne pahasına olursa olsun...:img-yes:
Orada Pınar' ın tanıdığı kişiler Naz ve Tarık onlar dururken hiç tanımadığı insanlarla aynı arabada olmak istememiş olabilir. O sahnede Pınar Tarık' a tam olarak ne diyor, hatırlayan bir arkadaş varsa yazabilir mi?
burcin_kaplan
11-01-07, 23:40
ya walla ne olursa olsun pınarın werdiği tepkinin doğru olduğunu düşnüyorum ben tek açıdan bakmayın arkadaşlar..Tekrar söylüyorum istesekte istemesekte şuan resmen sevgililer.. Ve Pınar orda sadece tarık ve nazı tanıyordu tarık ki tarık onun sevgilisi tekrarlıyorum onu orda ümit ve filizle bırakıyor(ki bunlarlada yeni tanıştı pınar) bence doğru bir tepkiydi pınarn gösterdiği..
yani asla tarıkla naz arasında bişeden şüphe edeceğini fln düşünmüyorum öyle bişey olsa naz sneik ıskanıyor abin kimseyle paylaşamıyor gibi bir laf etmezdi en başta..
bu arada ebru ablada gelmediği şöle replikli uzun bi yorum olsada güzelce okusak:) nerdesin ebru ablacım??:img-yes:
güney-yase
11-01-07, 23:42
Arkadaşlar yazdıklarınızı okumayı ancak bitirebildim.Anladığım kadarıyla bu bölüm den hoşnut olmayanlar epeyce fazla.Bana sorarsanız dizimizde ki karakterlere verilen yön açısın dan sinir bozucu bir bölüm olsa da dizinin doyuruculuğu açısından keyifli bir bölümdü.Açıkçası ben beğendim.Şimdi gelelim dizimizin analizine;
Açıkçası bu bölüm de Tarığı çok acımasız buldum.Hernekadar Naz bu zamana kadar yaptıkların dan dolayı bazı şeyleri hak etse de kalbimiz de ve beynimiz de sevecen,kibar,olaylara karşı herzaman ılıman yaklaşan ve sevdiklerini kırmamak adına çoğu zaman kendi üzülen halleriyle yer tutmuş Tarığın yerine acımasız,her fırsatta Naz'ı aşalıyan bir Tarık görmek beni biraz şaşırttı.Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu Tarığa pek adapte olamadım.Umarım Tarığın bu halleri uzun sürmez ve biz Tarığı hayranı olduğumuz kişiliğiyle izlemeye devam ederiz.Aslın da şu da bir gerçek ki bizim senaristlerimiz insana olmadık şeyler söyletmeyi de başarıyorlar.Araların da yaşanan onca olaydan sonra bir gün gelipte "Aferin Naz çok iyi yaptın" diyeceğim aklıma bile gelmez di.Bu da bir başarı olsa gerek.
Bu bölümle birlikte Pınar olayı da açıklığa kavuştu.Pınar'ın hiçbirşeyden haberinin olmadığı gün gibi aşikar.Bu da Tarık bir kızın duygularıyla oynamaz tezimizi de çürütmüş oldu.İşte Tarığa yakıştıramadığım , başka bir açıklaması olmalı diyerek içimi rahatlatmaya çalıştığım bir olay daha.Umarım bu olayın açıklığı kavuşmasıyla birlikte bu kötü hatıralar da hafızalarımızdan silinir.
çok güzel bir şekilde özetlemişsin doğru söylüyosun aslında pınarın seninde dediin gibi bilmediği ortaya çıktı ben hep pınarında oyuna dahil olduğunu düşünüyodum ama bugün belli oldu beni asıl düşündüren pınar gerçeği öğrendiği zaman ne yapacak diğer bir soruda nazın ve tarın arasındaki atışmalar her seferinde birbirlerini kıskanıyolar fakat birbirlerinide sataşıyolar bu fazla uzun sürmemeli çünkü tehlikeli olabilir gerçekten bide nazın pınarın abisiyle tanışıp sevgili olmaları işleri büsbütün karıştırır keşke bu abi ile naz tanışmasa çünkü işler sanırım arap saçına dönecek sonra işin içinden çıkılamıyacak naz inat ettkçe tarıkta inat peşindeydi ve acımasızdı bakalım ne olacak diğer bölümde..........
Yapma majaaa çok uzadı bu.. hadi artık sakinleşelim :) Bende gerilmek istemem ama bu kadar da abartmamak lazım.
tamam kestim :img-wink: en beğendiğin sahne hangisiydi .. ben en çok dizinin başında hadi tarık çal şu kapıyı yanlış anladın de demesiydi nazın da hadi çal şu kapıyı demesi en beğendiğim acaba bu muydu yoksa fotoğrafı göstertmemesimi :img-blush
burcin_kaplan
11-01-07, 23:45
Bu abinin de sesi güzel olursa ben çatlarım herhalde:img-hyste
ayşee süper düşündün walla:):img-hyste
işallah böyle bişee olur :) hatta nazda istek parçası olarak seninle bir dakikayı yaparsa tamda süper olur:)
Madem şuana kadar herşey eşit gitti birbirlerini sinirlendirmeleri acısını çıkarmaları bile..Eğer böyle bişede olursa gerçekten her açıdan süper olur hem gerilimi arttırır hemde tarıktan intikamını da almış olur naz:) madem nazın bi özelliği kalmadı kendine has o zaman tarıkında kalmasın:):icon_whis
şu ana kadar yazdıklarınızı okudum..büyük keyifle izlediğim bölüme yorum yapmak için gird,m ve yazdıklarınız karşısında şaşkına döndüm açıkçası:))hele nowarın kanal değiştirmesine hayretler içerisinde kaldım..bende bir tuhaflık var herhalde bu kadar beğendiğime göre:)))).öncelikle inanılmaz keyif aldım....inanılmaz kızdım özellikle tarığa,aynı zamanda ah ne iyi yapıyor dedim içinde birikenleri öyle güzel bir sıralamayla naza sunduki.....helal olsun dedim..bir yandanda naza acıdım..sonuçta genç kız..ama haketmedi değil..naz hala tarığın bunca taşına rağmen içsesiyle bile duygularıyla çelişiyor..ve aslında tarığın ona inat yaptığının bal gibi farkında.yoksa tarığın o laflarına rağmen bu kadar yumuşak tepki vermesi mümkünmü...tarığın patronunu eleştirirken söylediği her laf nazın beynine çekiç darbesi gibi indi..ama iç sesiyle verdiği tepki aynı oranda sert değildi.çünkü zamanında tarığa nasıl davrandığını bir ayna gibi gördü....tarık artık istiap haddini aşmak üzere.çoştukça çoştu.aslında nazın patlamasını istiyor....ve o patlamadıkça çıtayı yükseltiyor.bu gecede çıta kademe kademe yükseldi..son nokta nazın diğerleriyle beklenen ağbiyi görmeye gitmesiydi...çıta sınıra dayandı..bundan sonra herşey olabilir...
diğer sahneler ise son derece keyifliydi..ben hulusili vahili teolu samimli belginli hiç bir sahneden sıkılmadım aksine çok güldüm..bu dizinin trü romantik komedi ise komedi kısmını onlar oluşturuyor.onlar içinde keyifle izleyen bir izleyici kitlesi var.herşey dengeli dağıtılmıştı.sürekli tarık naz sahnesi olmazki..herkese yer verilmeli...bu forumu takip etmeyen nete girmeyen milyonlarca izleyici var..reytinglerin kemik kitlesini oluşturan..onlar diziyi bir bütün olarak görüyorlar onların bu şekilde irdelemek gibi bir şanslarıda yok..bölümü izliyorlar akıllarında ne kalıyorsa olay orda bitiyor..ben şansen o kitle gibi bakmaya çalışıyorum...masaya yatırmadan yani.öyle baktığımdada diyorumki bu bölüm çok keyifliydi bir sonraki bölümü merakla bekleyeceğim:))
Ben de bu mantıkla seyrediyorum...Ve söylediklerine de katılıyorum canım..Şarkı konusunda söylediği gibi artık o kadar canı yanıyor ki Tarık'ın..Naz'ında canı acısın istiyor....Ama gerektiği kadar acımadı sanki...Gitti mutfakta laga luga yaptı gene...Çok daha acınası olabilirdi aslında...
Dizi boyunca ve dizi bitiminde hala yüzümde tuhaf bir gülümsemeyle oturuyorum,bu hiç hayra alamet değil
Şu an için hangi bölümden bahsedeceğimi bilemedim,ayrıntılı bir şekilde yorumumu yarın yaparım artık,çok güzel bir bölümdü her sahnesine bayıldım.
Bence Naz abim ile aram bozulmasın diyerek arabadan inip Tarık'ın yanında bitiverecek
Naz: İnşallah şu meşhur abini görmek bize de nasip olur.
Pınar: Oldu bile. Hadi kalkın hep birlikte gidiyoruz
Naz: Ay inanmıyorum ciddi misin?
Tarık: Naz, biraz abartmadın mı sevinmeyi!
Filiz: Haklıymışsın senin abin benimkindne betermiş :D
Pınar: Hadi bu vesile ile sizinde nişanınızı kutlamış oluruz.
Filiz: Aaa harika bir fikir ( tabi burda sarmaş dolaş olan Filiz ile Ümit)
Tarık: Sizinde abiniz şu sevincinizi görse mutlaka bir çift laf ederdi ( heheheh )
Filiz: Amann boşver, kim sallar onu ( Tarık dumur olur :D)
Pınar: Hadi hadi geç kalıyoruz. ( der ve odadan çıkar )
Filiz:Hiç kusura bakma abi
Tarık: (anlamadım)
Filiz: Hakettin
Ümit: ... demekle olmuyor canım
Naz: ......
Tarık: Asıl senin yaptığına ne demeli!
Naz: Asıl senin yaptığına ne demeli!
.................
Valla dörtlü söyleşinin hepsini tam çıkaramadım ama çok hoşdular :D
bence oldukça güzel bir bölümdü, tekrar izlediğinizde farklı düşüneceğinizi umuyorum, genelde en çok sevdiğimiz insanı kırarız, Naz ve Tarık da birbirlerine olan sevginin büyüklüğünden bu haldeler, en kısa zamanda çözüleceğini bekliyorum Haluk Levent'in zor aşk şarkısında olduğu gibi 'en güzel aşk zor olanmış'
sevgiler,
ayşee süper düşündün walla:):img-hyste
işallah böyle bişee olur :) hatta nazda istek parçası olarak seninle bir dakikayı yaparsa tamda süper olur:)
Madem şuana kadar herşey eşit gitti birbirlerini sinirlendirmeleri acısını çıkarmaları bile..Eğer böyle bişede olursa gerçekten her açıdan süper olur hem gerilimi arttırır hemde tarıktan intikamını da almış olur naz:) madem nazın bi özelliği kalmadı kendine has o zaman tarıkında kalmasın:):icon_whis
Yalnız Burçin 'seninle bir dakika' yı isterse Pınar uyanabilir; 'beni yak, kendini yak...' da güzel olur. Bu şarkıyı önce Tarık Naz' a sonra Naz Tarık' a söylemişti, özel ve güzel bir parça bence...:)
burcin_kaplan
11-01-07, 23:52
Yalnız Burçin 'seninle bir dakika' yı isterse Pınar uyanabilir; 'beni yak, kendini yak...' da güzel olur. Bu şarkıyı önce Tarık Naz' a sonra Naz Tarık' a söylemişti, özel ve güzel bir parça bence...:)
di mi? oda olur walla fark etmez tarıkı sinirlendiricek bişe olsunda:) şu woltları artık hızlı hızlı atlıyalım patlamaya gelsin olay:)
nedense birden ümide kapıldım gene.. 27. bölümde gelir mi ki bi patlama sahnesi ..:img-help:
Replikleri eklemen çok hoş olmuş nesss,teşekkürler
Hiçbir repliğe durumun komikliğinden olsa gerek Belgin'in Tarık'a söylediği söz kadar gülmedim "Aferin,seni burda kimse göremez(eksik kelime olabilir)
Naz: İnşallah şu meşhur abini görmek bize de nasip olur.
Pınar: Oldu bile. Hadi kalkın hep birlikte gidiyoruz
Naz: Ay inanmıyorum ciddi misin?
Tarık: Naz, biraz abartmadın mı sevinmeyi!
Filiz: Haklıymışsın senin abin benimkindne betermiş :D
Pınar: Hadi bu vesile ile sizinde nişanınızı kutlamış oluruz.
Filiz: Aaa harika bir fikir ( tabi burda sarmaş dolaş olan Filiz ile Ümit)
Tarık: Sizinde abiniz şu sevincinizi görse mutlaka bir çift laf ederdi ( heheheh )
Filiz: Amann boşver, kim sallar onu ( Tarık dumur olur :D)
Pınar: Hadi hadi geç kalıyoruz. ( der ve odadan çıkar )
Filiz:Hiç kusura bakma abi
Tarık: (anlamadım)
Filiz: Hakettin
Ümit: ... demekle olmuyor canım
Naz: ......
Tarık: Asıl senin yaptığına ne demeli!
Naz: Asıl senin yaptığına ne demeli!
.................
Valla dörtlü söyleşinin hepsini tam çıkaramadım ama çok hoşdular :D
haha bu repliklerde şahaneydi çok güldüm :img-hyste :img-hyste filiz naza dediğinde haklı haha naz ın abisi olarak gerçekten beter hahaha tarık .... medea haklısın ya sakinleşince farkettim baya sıkı diyologlar varmış .. naz dan çok biz bozulduk galiba seninle bir dakika şarkısının katledilmesine :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste bize noluyorsA
iyi geceler arkadaslar...ben bu bölümü cok begendim...sadece tarigin o meshur cümlesi iyi olmadi...naza cok acidim o anda...ama yinede cok süper bir bölümdü...
bu arada birkac bölümdür belkiz yani nilgün belgin yok...galiba nedeni bu...tv8 de sabah programi yapacakmis...umarim diziden ayrilmaz...haberin devami gecce.com da...
SANAT DÜNYASININ ÜNLÜ İSMİ NİLGÜN BELGÜN, YEPYENİ BİR SABAH KUŞAĞI PROGRAMIYLA TV8 İZLEYİCİLERİYLE BULUŞUYOR: "HAFTAİÇİ HERGÜN NİLGÜN BELGÜN"
Sanat dünyasından güzelliğe, magazin gündeminden sağlık sorunlarına, kültür sanat etkinliklerinden sosyal etkinliklere kadar her konunun masaya yatırılacağı program, 22 Ocak Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 08:30/10:00 saatleri arasında tv8 ekranlarına gelecek.
di mi? oda olur walla fark etmez tarıkı sinirlendiricek bişe olsunda:) şu woltları artık hızlı hızlı atlıyalım patlamaya gelsin olay:)
nedense birden ümide kapıldım gene.. 27. bölümde gelir mi ki bi patlama sahnesi ..:img-help:
Ben artık patlama beklemiyorum, ilan-ı aşkı da geçtim birbirlerini kırmasınlar yeter....:) 27. bölümde abi gerecek durumu ve İtalya' dan geldiğine göre Tarık' ın tek gerginliği Naz olmayacak. Abi Tarık' ın arkadaşıysa Tarık' a rağmen Naz' a asılmaz ve onun sırrını açıklamaz, sadece Tarık' ı tanıyan biriyse Naz' a asılmak yerine Alfonsonun kimliğini açıklayıp paraları almak isteyecektir, yok sadece benzerlikten dem vuracaksa verebileceği tek zarar Naz ile Tarık arasındaki gerilimi iyice arttırmak olacaktır.
burcin_kaplan
12-01-07, 00:01
bu arada arkadaşlar bişe demiştimde o sinir harbinde kaynadı galiba:)
şimdi tarık bi sinirle kardeşim benimle gelsinonla konuşacaklarım war dedide..onu nereye götüreceğininde farkındaydı bence önemli bişey diyecek olmasa belginin yanına götürme cesaretinde bulunmazdı..sonuçta babasıda kayıp ..bilmiyorum yani bence bişeyler tak ettiği için söylemek istedi gene ondan benimle gel dedi..Tabi gitmemesi gerilimi dahada arttırdı..buda aslında iyi oldu gibi geliyor bana..
sasirdim...bu forumun bu hale nasil geldigine!!!!
sikildim bu yorumlardan!!!!
siz bir laf uzerinde bu kadar durdunuz!!!inanmiyorum....
ilk olarak medea.jenn,necos ben de sizin gibi dusunuyorum, Tarik acimasizdi....ama Naz beni daha sinirlendi...Naz hala asik olduguna icsesle bile itiraf edemiyor....Tarik ne yapsin???
gercekten bu kiz'a ne akil var ne sevgi:)( abarttim:))
bu bolum cok keyfli ve guzeldi...sevdim...cok sevdim ve hosuma gitti
keske sizde biraz sakin davransaniz..inanin bana sinirlenicek hic bir sey yok....
tarik_naz,ness, ceza_cansu replikler icin tesekkurler!!!
simdi bu bolum en begendiniz sahne bana sorarsiniz..zorlanicam!!
Tarik ve Naz ic konusmasi
Tarig'in saklamasi ve Belgin'e gitme isaretleri
Naz'in uyumamasi
yatak sahnesi ve replikleri
Samim
Tarik-Naz.Umit-Filiz atismalari
bu kadar guzel sey varken neden sinirleniyorsunuz!!!
Tarigin davranislari bir insan olarak gayit mantikli!!! Tarik bir insan... bunu unutmamak lazim!!!
Hulusiler içtikleri yerde kavgaya tutuştular ya belki polis Belgin Hanımı arayıp kocasına kavuşmasını sağlar, Tarık' ın da annesinin yanına gitmesine gerek kalmaz. Olaylar böyle gelişirse Tarık abiye karşı önlem almak için yemeğe gider mi yoksa o sinirle evde oturup Nazları mı bekler bilmiyorum... Tarık' ın Naz' la birlikte gitmek istemesi gözünün iyice karardığı anlamına geliyor bence Burçin, herşeyi göze aldı bir an ama oradaki parlaması Naz' ın diğer arabaya binmesine neden oldu...
en çok güldüğüm yer samimin belgine bütün gece vahi beyin uzun saçlı şöförü nü tarık tarık diye sayıkladığını sölemesi ve belginin tepkisiydi .. hehehe :img-hyste :img-hyste
Ben birde birşey istiyorum tam dört bölümdür Barış'tan seninle bir dakika haricinde bir parça duyamadık. :((
Ben eskisi gibi her bölümde bir iki tane yeni yeni parça söylemesini duygularını o şekilde ifade etmesini istiyorum :D Valla çok alıştırdılar napalım;)
Benim en çok güldüğüm yer babasının geldiğini gören Tarık' ın şaşkınlıktan kendini ortaya atması ve Belgin hanımın tepkisi (özellikle el hareketi çok hoşuma gitti):img-hyste
En duygulandığım yer: Tarık' ın Naz' ın kapısı önündeki hali
En sevdiğim sahne: Muhteşem dörtlünün Pınar' ın yokluğunu fırsat bilip birbirlerine hesap sordukları yer, birde Naz' ın Tarık' ın yatağında olduğu sahne ve devamı
Kızdığım sahne ise Tarık' ın şarkıya yorumu
bende Baris'tan sarki dinlemek istiyorum(dizide)...cok ozledim, cok!!!:(
en son bir derdim var sarkiyi dinledik...
ya walla ne olursa olsun pınarın werdiği tepkinin doğru olduğunu düşnüyorum ben tek açıdan bakmayın arkadaşlar..Tekrar söylüyorum istesekte istemesekte şuan resmen sevgililer.. Ve Pınar orda sadece tarık ve nazı tanıyordu tarık ki tarık onun sevgilisi tekrarlıyorum onu orda ümit ve filizle bırakıyor(ki bunlarlada yeni tanıştı pınar) bence doğru bir tepkiydi pınarn gösterdiği..
yani asla tarıkla naz arasında bişeden şüphe edeceğini fln düşünmüyorum öyle bişey olsa naz sneik ıskanıyor abin kimseyle paylaşamıyor gibi bir laf etmezdi en başta..
bu arada ebru ablada gelmediği şöle replikli uzun bi yorum olsada güzelce okusak:) nerdesin ebru ablacım??:img-yes:
Eğer tepkisi Tarığın onu hiç tanımadığı insanlarla bırakmasına isi bence bu da çok mantıklı değil.Abisi yolculukdan yeni gelmiş birisi olarak hiç tanımadığı insanları onunla tanıştırmak için evine davet edebiliyorsa onlarla yolculuk etmeyi de bu kadar abartmamalıydı bence.:img-yes:
burcin_kaplan
12-01-07, 00:17
ya ben bizimkilerin araba sahnelerini de çok özledm öyle aynadan bakışmalarını tatlı tatlı didişmelerini ardından tarıkın şarkı söylemesini hepsini çok özledim... Bu bölümdede gene aynadan bakıştılar ama ortamı pınar bozduğu için pek bişe hissedemedim:)
en çok güldüğüm yer samimin belgine bütün gece vahi beyin uzun saçlı şöförü nü tarık tarık diye sayıkladığını sölemesi ve belginin tepkisiydi .. hehehe :img-hyste :img-hyste
Eee Belgin Hanım Naz'a kaptırmamak için uğraşıyor, kıskanıyor :D Samim'e kaptıracak, söz söylettirecek göz var mı hiçççç hehehhe :D
Benim en çok güldüğüm yerlerden aklımda kalanlar.
Belgin hanınım vın arkasından Tarık'ın başına vurup tın demesi
Tarık'ın Koltuğun arkasından annesine gitme demesi
Samim'in erkek sözü
Vahi'nin her sefer ( ki bu kadar saflık fazla ama olsun bu vahi işte) saf saf otel odasındamı basıldık demesi
Ümit'in Naz'a sofrayı hazırla demesi sadece Tarık değil bütün ahali Naz'ı kızdırmayı seviyor onun o şaşkınlıkları çok güzel
Ben birde birşey istiyorum tam dört bölümdür Barış'tan seninle bir dakika haricinde bir parça duyamadık. :((
Ben eskisi gibi her bölümde bir iki tane yeni yeni parça söylemesini duygularını o şekilde ifade etmesini istiyorum :D Valla çok alıştırdılar napalım;)
Evet ya...ben de hah şimdi patlatacak bir tane diye bekliyorum...ama tısss...özledik çok özledik Tarık'ın şarkılarını ama....Artık bekliyoruz...lütfen:good:
Sana katılıyorum nesss,gerçekten şarkılarla duygularını ifade eden Tarık'ı(Barış'ı) ben de özledim.Buradan senaristlere duyurulur....:img-yes:
burcin_kaplan
12-01-07, 00:20
Eğer tepkisi Tarığın onu hiç tanımadığı insanlarla bırakmasına isi bence bu da çok mantıklı değil.Abisi yolculukdan yeni gelmiş birisi olarak hiç tanımadığı insanları onunla tanıştırmak için evine davet edebiliyorsa onlarla yolculuk etmeyi de bu kadar abartmamalıydı bence.:img-yes:
Şimdi ama bence orda bi kibarlık söz konusu..Yani sonuçta ortamda tarıkta wardı hepsini beraber çağırdı yani onları çağırmadaki asıl neden tarıktır bana göre..
yani en kolayını düşün şimdi filiz ve tarık duruyor nazda tarkın arkadaşlarıyla yeni tnaışmış işte..tarık diyorki benim filizle konuşmam gereknler war naz sen bu arkadaşlarla git.. ne bilim yani orda nazda bozulurdu..
bide pınar abartmadı yani bi an bi tepki werdi ondan sonra hiç bişey demedi sadece şaşırdığı içindi o tepkide..
tamam pınar kara kedi olarak gözükebilir ama kızın hiç bişeyden haberi yokki o ne yapsın ortamda asıl madurlardan biride o..
Benim en çok güldüğüm yer babasının geldiğini gören Tarık' ın şaşkınlıktan kendini ortaya atması ve Belgin hanımın tepkisi (özellikle el hareketi çok hoşuma gitti):img-hyste
En duygulandığım yer: Tarık' ın Naz' ın kapısı önündeki hali
En sevdiğim sahne: Muhteşem dörtlünün Pınar' ın yokluğunu fırsat bilip birbirlerine hesap sordukları yer, birde Naz' ın Tarık' ın yatağında olduğu sahne ve devamı
Kızdığım sahne ise Tarık' ın şarkıya yorumu
Barış'ın yerdeyken yaptığı mimikler ve jestler inanılmaz şekerdi çok güldüm.Bayağı bir başarılıydı zorda kalan çaresiz adamı oynarken:happy0064
Eee Belgin Hanım Naz'a kaptırmamak için uğraşıyor, kıskanıyor :D Samim'e kaptıracak, söz söylettirecek göz var mı hiçççç hehehhe :D
ness senden bişi isteyebilirmiyim .. arabada pınar tarık naz hani naz dedi ya sen patoronun sinirini iki dk da alırsın sen diye pınarda bozulmuştu buna ne oluyorsa havaya girdi pınar sucuk:img-hyste :img-hyste tarık da senin sinirinin 2 dk da alırım benim sinirimi sen iki saniyede çıkarırsın demişti :img-hyste :img-hyste :img-hyste o diyaloğu yazarmısın rica etsem
burcin_kaplan
12-01-07, 00:24
aklıma şey geldi şu ewe wardıklarında naz eve girdi geldi ya tekrar bunların yanına arabaya.. dedi ya berrakta warmış ama neyse geçmişe mazi derler gibi bişe etti araya bi laf sokmasa olmaz ya ben ordada byaa güldüm:):) pınarda bakıyor pis pis tarıka orda:)eheh..
whiteangel
12-01-07, 00:24
aynen ben de güzel şarkılar dinlemek istiyorum:) bu arada tam tahmin ettiğim gibi ilk sinir stres atıldıktan sonra sevdiğimiz sahneleri yazmaya başladık. sevdiğimiz sahneleri, replikleri yazdıkça yarın aaa çok güzel bir bölümdü diyeceğiz hep birlikte eminim. genelde böyle bölümlerden sonra ertesi gün başlıyordu ama henüz 2-2.5 saat geçmeden başladık. yarın a/b grubunda 1. olursak hiç şaşmıycam:)
bu arada Hulusi'nin terapi koltuğu ile ilgili söylemlerini Belgin'in yanlış anlaması ve Hulusi'nin canhıraş bir halde Samim ile ilişkisini açıklamaya çalıştığı bölüm de çok komikti:) bu bölümde yıldız kesinlikle BELGİN'Dİ:) (Tabiki bana göre..)fakat oyunculukları incelersek eğer, ben bu bölümde her oyuncunun çok güzel performans sergilediğini düşünüyorum.Pınar cidden güzel kız.Ama saflıkta Naz'la yarışıyor. Bu arada FİLİZ-ÜMİT cephesinde çok hızlı gelişmeler yaşanıyor. Sevgili oldukları netleşmeden nişanlı oldular. Ya bilmiyorum ama ben Filiz-Ümit ikilisine bayılıyorum:) Belirtmeden geçemiycem, Belgin Hanım çok öfkelendi Samim'e. Umarım hemen çıkmaz diziden.Bir müddet daha karayağız Samimi görmek isteriz doğrusu:img-hyste
Barış'ın yerdeyken yaptığı mimikler ve jestler inanılmaz şekerdi çok güldüm.Bayağı bir başarılıydı zorda kalan çaresiz adamı oynarken:happy0064
evet bende cok guldum:img-hyste hatta Hulusi ve Belgin'in konusmalarini dinlemedim..saadece Baris'i (Tarigi) baktim ve o kadar guldum ki..kanepeden dustum(sonunda)
bide son sahne Hulusi uyurken,biraz basin'i kaldirdi ve Hulusiye bakti...kucuk cocuklar gibiydi!!!
yarın hepiniz ne kadar güzel bir bölüm olduğunu anlıyacaksınız...bundan hiç şüpheniz olmasın.zaten bölüm geceleri burada yazılanlar anlık tepkiler tarzında oluyor..ertesi gün daha objektif bakılıyor.ve ertesi günün yorumları bence daha sağlıklı oluyor:)))))
Evet çok şekerdi orada, ayrıca Belgin ve Hulusi konuşurken bir ara Naz ve Tarık' a bakıyorum sandım. Hulusi Beyin her söylediğinden yanlış bir anlam çıkaran Belgin Hanım' ın o sinirle gözü oğluşunu bile görmedi :img-hyste
ness senden bişi isteyebilirmiyim .. arabada pınar tarık naz hani naz dedi ya sen patoronun sinirini iki dk da alırsın sen diye pınarda bozulmuştu buna ne oluyorsa havaya girdi pınar sucuk:img-hyste :img-hyste tarık da senin sinirinin 2 dk da alırım benim sinirimi sen iki saniyede çıkarırsın demişti :img-hyste :img-hyste :img-hyste o diyaloğu yazarmısın rica etsem
Canım tabiki şimdi yazarım hemen :)
Yazmadan birşey daha belirteyim. Ben Belkıs Hanımı da özledim yaw :( Şimdi bir arkadaş program haberi verdi ya acabe bu yüzden mi diziden uzaklaştı. Yani son iki bölümdür yok.
Tamam hastalandı ama burda bir mantık hatası çıkıyor. Sonuçta Vahi Belkıs'tan hoşlanıyor hatta seviyor diyebiliriz. Sevdiğin hasta , insna hiç yanına uğramaz mı? Nasıl oldu bir bakmaz mı? Sevkat ilgi göstermez mi? Sevdiğin hasta sen içmelere git heheh , Berrak ile çorba iç olmuyor Vahi'cim olmuyor. O çorbayı sen Belkıs'a yedirmen gerekiyordu. Bak bu konuda Naz'dan ders alması lazım heheh :) düğün çorbası, Ezogelin ;)
Şimdi ama bence orda bi kibarlık söz konusu..Yani sonuçta ortamda tarıkta wardı hepsini beraber çağırdı yani onları çağırmadaki asıl neden tarıktır bana göre..
yani en kolayını düşün şimdi filiz ve tarık duruyor nazda tarkın arkadaşlarıyla yeni tnaışmış işte..tarık diyorki benim filizle konuşmam gereknler war naz sen bu arkadaşlarla git.. ne bilim yani orda nazda bozulurdu..
bide pınar abartmadı yani bi an bi tepki werdi ondan sonra hiç bişey demedi sadece şaşırdığı içindi o tepkide..
tamam pınar kara kedi olarak gözükebilir ama kızın hiç bişeyden haberi yokki o ne yapsın ortamda asıl madurlardan biride o..
Haklı olabilirsin.Senin yazdıkların dan sonra düşündüm de Pınar'ı kara kedi olarak gördüğüm için abartmış olabilirim.Belki de bilinç altım da Pınar'ı kötü biri olarak görmek istiyorum ve böylece Tarığın bu Pınar'ı kullanma olayına içimi rahatlatmak adına kılıf bulmaya çalışıyorum.Kimbilir...:img-yes:
yarın hepiniz ne kadar güzel bir bölüm olduğunu anlıyacaksınız...bundan hiç şüpheniz olmasın.zaten bölüm geceleri burada yazılanlar anlık tepkiler tarzında oluyor..ertesi gün daha objektif bakılıyor.ve ertesi günün yorumları bence daha sağlıklı oluyor:)))))
:img-yes: :img-yes: aynen katiliyorum!! ben zaten ilk mesajimda yazdim..bu bolum cok guzeldi...
neyse sinirli arkadaslarima da umarim en kisa zamanda sakinlesirsiniz :)
ne olur samim gitmesin!!!lutfen:)
whiteangel
12-01-07, 00:36
ben de benzer bir ifade de bulundum jenn:) ayrıca ilave etmek isterim bir ara 77 kişi online idi başlıkta. beğenilmeyen bir bölüm için çok iyi bir rakam bu. üzerinden bu kadar saat geçti hala 45 kişi online.. herşeyi ile dengede ilerliyor. (belki yavaş ama sürekli tırmanan bir gerilim ve çekişme ile) bazen Naz'a bazen Tarık'a kızıyoruz ya, sadece romantizm beklediğimiz için.. ama romantizm kadar komedi unsuru olduğunu hatırladığımızda ise eveettt aslında güzel bir bölüm izledik diyoruz.
Keşke hislerimi sana açıkça anlatabilseydim
Sana deli gibi aşık olduğumu söyleyebilseydim
Göz göze geldiğimiz o anda
Sanki dilim tutuldu bir anda konuşamadım karşında
Oysa bütün cesaretimi toplayıp sana gelmiştim
Senin için şu kalbi gör istemiştim
Tam elini tutmak üzereyken aşkımı itiraf edecekken
Sokaktan gelen o sesle yıkıldı dünyam
Domates biber patlıcan domates biber patlıcan
Bir anda bütün dünyam karardı bu sesle sokaklar yankılandı
Domates biber patlıcan
Barış Manço nun bu şarkısını hatırlarmısınız ben çok severim ve dinlerim ..senaristler şarkı konusunda sıkıntı çekiyorlar galiba kaç bölümdür şarkı dinleyemiyoruz barış akarsu nun sesinden ..
konuyla alakasız gibi gelebilir ama tam Tarık bişeyler söleyecekken çalan tellerden sıkıldık gınaaa geldi artık yine böle uygunsuz bir zamanda çalan telden sonra barış bu şarkıyı patlatabilir fena olmaz bence ... yaniii :)
burcin_kaplan
12-01-07, 00:39
Haklı olabilirsin.Senin yazdıkların dan sonra düşündüm de Pınar'ı kara kedi olarak gördüğüm için abartmış olabilirim.Belki de bilinç altım da Pınar'ı kötü biri olarak görmek istiyorum ve böylece Tarığın bu Pınar'ı kullanma olayına içimi rahatlatmak adına kılıf bulmaya çalışıyorum.Kimbilir...:img-yes:
aslında pınarın olanları bilipte böyle dawranması içimizi rahatlatacak en güzel şey olurdu ama artık onunda hiç bişeyden haberinin olmadığını öğrendik apaçık bir biçimde... o yüzden benim şöyle bir düşüncem war naz ve tarık birbirlerine patladıklarında bu abi ve pınar bunların hala peşinde olucaklar ondan dolayıda gene kıskançlık sürücek ama bu sefer çok daha tatlı olunacak bence..tepkilerini açık bi şekilde söylemelrinden tutalım ,bu pınar ve abisinden kurtulma çabalarıda çok güzel olucak:)
Keşke hislerimi sana açıkça anlatabilseydim
Sana deli gibi aşık olduğumu söyleyebilseydim
Göz göze geldiğimiz o anda
Sanki dilim tutuldu bir anda konuşamadım karşında
Oysa bütün cesaretimi toplayıp sana gelmiştim
Senin için şu kalbi gör istemiştim
Tam elini tutmak üzereyken aşkımı itiraf edecekken
Sokaktan gelen o sesle yıkıldı dünyam
Domates biber patlıcan domates biber patlıcan
Bir anda bütün dünyam karardı bu sesle sokaklar yankılandı
Domates biber patlıcan
Barış Manço nun bu şarkısını hatırlarmısınız ben çok severim ve dinlerim ..senaristler şarkı konusunda sıkıntı çekiyorlar galiba kaç bölümdür şarkı dinleyemiyoruz barış akarsu nun sesinden ..
konuyla alakasız gibi gelebilir ama tam Tarık bişeyler söleyecekken çalan tellerden sıkıldık gınaaa geldi artık yine böle uygunsuz bir zamanda çalan telden sonra barış bu şarkıyı patlatabilir fena olmaz bence ... yaniii :)
Şarkının belki kısımları çok uyuyor cuk diye oturuyor ama iş "domates, biber, patlıcana" gelince Naz'dan bir domates gelmesin Tarık'ın kafasına hazır Naz mutfakla çok haşır neşirken :D Sonra Tarık'ın dünyası gerçekten kararır falan :D
arkadaşlar rahatsızlığımızı belirtmek lazım.. çok eleştirdiğimiz tarzında yaklaşımlar var ama bunlar dizinin sağlığı için..
adamın telefonu tam 3 kere en olmadık yerde çalar mı hatta 4.. ve hepsi bir bölümde.. ooooo demek hakkımız.. yani insan yanındaki cep telefonuna başka gözle bakmaya başlıyor.. olacak şey değil.!!.
iç sesler.. adeta sakronize halindeki iç sesler.. tam 25 bölümdür.. oooo demek hakkımız.. bunların devamlı tekrarı 3. sınıf dizilerde olacak şeyler..
tarık uğraşırken naz iflah olmaz, naz yola geldi gelecek tarık iflah olmuyor.. bir denge yok.. ister istemez insanı çileden çıkıyor.. bu uzatmaları oynamak demektir.. keşke dizi 32 bölümde kalsaymış..
romans istiyoruz..?! valla artık istemiyorum.. sadece ve sadece birbirlerini yanlış anlamasınlar yeter.. zira artık gına geldi ekran yanlış anlamalar neticesinde bir birini yiyen aşık dolu.. ıgh demek hakkımız..
tarığın yerinde olsan ne yapardım..?! valla artık ne o yemeğe giderdim ne bir daha pınarı görürdüm nede uzun süre nazı arardım.. şöyle kenara çekilir bir kafamı dinlerdim.. ama nerede..
unutmadan cep telefonunda kapatırdım ne olur ne olmaz... işin çılkı çıktıya..
Arkadaşlar iyi geceler..bence olması gerektiği gibi bölümdü..eğer 220woltluk gerilim oluşacaksa ve bunun sonucunda itiraf gelecekse birbirlerini kıskandırmalar,birbirlerinin damarlarına basmalar,ağır sözler,restleşmeler gayet doğal bence..birbirlerine kızacaklarki gerilim artsın..artık sabırları taştığında,kıskançlık dayanılmaz olduğunda bir patlama yaşanabilir ve beklenen
uğur kedinin tabiriyle öyle böyle olmayan itiraf gelebilir..düşünün ikisininde sabrı
taşacak ve sen bana bunu nasıl yaparsın,bunu nasıl söylersin..diğeri diyecek ama
sende bunu yaptın hem sen öyle yapmasan ben bunu yapmazdım..gibi gibi..ben
replik yazamıyorum o işin uzmanı tarık_naz arkadaşımız...ancak böyle olursa gerilim artar bağıra çağıra itiraf gelir..yani senaristlere kızmayın..gerilimi başka türlü nasıl arttırsınlar..Tarık bence bu bölümde Nazı baya bi kızdırdı..sizlerin kızdığı
sahneler .... gelecek bölüm bence sıra Naza gelecek..yani ortada bir birini seven
iki kişi varsa bunların tahammül sınırlarını zorlayacak ne varsa senaristlerimiz bunun üstüne gidiyorlar..yani gereğini yapıyorlar :img-wink:
Maja, bu parçayı bende çok severim. İşin sebze kısmına telefon zili dersek bu bölüm için ideal bir şarkıydı... Naz bir ara demişti "Seni ne zaman görsem telefonla konuşuyorsun" diye, acaba şikayetçi olduğu telefonun ilişkilerinde ne kadar etkili olduğunu bilse ne yapardı?? :img-fear2 :img-fear2
Şarkının belki kısımları çok uyuyor cuk diye oturuyor ama iş "domates, biber, patlıcana" gelince Naz'dan bir domates gelmesin Tarık'ın kafasına hazır Naz mutfakla çok haşır neşirken :D Sonra Tarık'ın dünyası gerçekten kararır falan :D
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste naz a ve tiriplerine uygun bir şarkı :img-hyste tarık seviyorum evet diyo naz .. barış manço nun dışardan duyduğu ses gibi pınar diyo kel alaka bir durum yani bence nakaratta cukkk :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
simdi baska bir sitede bu yorumu okudum...cok guldum...sinirlerinize alir gider(belki sizinkilere daha artir..onu bilmiyorum:))
bir aşk bir arabanın çevresinde bu kadar da dönmez ki!!!arada bir zapping yaparken anlamaya çalışıyorum dizinin konusunu;ortada bir araba var,çevresinde bir kaç paraya doymuş kişilik geziniyor.şoför rolündeki kişi aslında çok zengin, gözaltlarından sürmesini eksik etmeyen bir karayip korsanı ama aşk gözünü kör ettiğinden vurmuş kendini asfalta,''uzun ince bir yoldayım''hesaabıı.o ne biçim acı çekme sevdası;aşık olduğu kız iteledikçe mazosişt duyguları kabarıyor tarık beyin.az daha gaza gelse kendini arka tampona bağlayıp ''bas gaza!!!!''' diye yalvaracak kıza.
halbuki adamda ense kalın;ispanyolları bile takmış peşine türkiye turu attırıyor,ana yüreği dayanmıyor oğlunun direksiyon başında günden güne erimesine(ama ne diyelim güzel anam,gönül ferman dinlemiyor).baba desen evlere şenlik,soytarılığın dozunu kaçırmış,paranın yan etkisi bariz bir şekilde adamın karakterine yansımış;oğlundan başka kimseyle bir alıp veremediği yok.
arada bir zaplıyoruz ama ben olayı çözdüm.
burdan o genç arkadaşıma sesleniyorum:''tarıkcıım bırak bu aşk meşk işlerini,direksiyonda ömrün çürüyecek be gülüm.yol yakınken dön evine öp babanın elini.adamakıllı bir saç sakal traşı ol,şöyle ütülü pantolon falan.sana kız mı yok.elini sallasan ellisi.aşkımdan vazgeçerim ama şoförlükten asla diyosan,al kendine bir ferrari,tak dört tane michelin lastiğini,turla dünyayı birden fazla kere.hem altı metre önce durursun yaz lastiklerine göre;hadi bu da sana bir kıyak olsun michelin abinden.
Süper bir cevap.Bence de bu sinir harbiyle Naz sadece domatesle yetinmez.Domatesin fazla can acıtmıyacağını düşünerek daha önce de belirttiği gibi çaydanlık da karar kılar.Hem de çellonun ardından...:img-yes:
bu saçma yazıda kimindir ya..ben hiç gülmedim....
Esprili bir bakış açısıyla yazılan bir yazı bu böyle bakın gülün geçin.Kimse kimseye kötü birşey demiyor burada.Bugün sanırım forumun alınganlığı üzerinde :img-yes:
ebru.karaca
12-01-07, 00:54
Herkese iyi akşamlar..
Ben sizi 87. sayfada bırakmıştım, 109 sayfa olmuşsunuz. Baktım fazla sayfa, bari önce ben yazayım da, yazdıklarınızı sonra okuyayım dedim. Okuduktan sonra bazı fikirlerim değişecek, bazıları daha da kuvvetlenecek, onlara da sonradan yorum yaparım :)
Öncelikle, bu akşamki bölüm, geçen haftanın replik zenginliğine sahip değildi. Geçen hafta neredeyse iki cümlede bir gülüyordum. Çok eğlenmiştim. Bu hafta komedi yönü zayıftı. Ama elbette ki bu dizimizin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Her zamanki gibi yine çok güzeldi elbette. :)
Ama şunu da söylemeliyim. Bu akşam, büyük bir şok yaşadım. Neden mi? Tarık'ın sözlerinden dolayı. Biz 25 .bölüm boyunca son derece nazik, düzgün, anlayışlı bir Tarık izledik. Onu hiç bu akşamki kadar yırtıcı, acımasız görmemiştim. Aslında onu da anlayışla karşılamak lazım. 25 bölüm boyunca Naz o kadar acımasızdı ki, aslında Tarık'ın ona yaptıkları hiç bir şey. Ama ne bileyim işte, insan işin içinde aşk oldu mu, kötü anıları hemen unutuveriyor :)
Bu noktada şimdiye kadar pek katılmadığım bir fikre katılmak geldi aklıma. Pınar'ın her şeyi bildiği. Çünkü Pınar da, Tarık da bilerek-bilmeyerek, isteyerek-istemeyerek çok üstüne gittiler Naz'ın. O kadar ki, danışıklı döğüş mü dedirtti bana. Hele bir iki yerde, bu Pınar kesin her şeyi biliyor dediğim de oldu.
Sonunda Tarık'ın illaki Naz ile gitmek istemesini anlayamadım. Ne söyleyeceğini merak ettim açıkçası..
Yaaa, kendime inanamıyorum ama ben ilk defa bu bölümde "OH TARIK'A! İYİ OLDU! HAK ETTİ!" dedim.
Bu fikrime çok kafa yormayın, her an değişebilir. Çünkü kalbim Barış'tan yana ya, Tarık'ı da her an affedebilirim. :) :) Naz'ın geçmişte yaptıklarından bir iki tanesini düşünmem yeterli :) --1--
ebru.karaca
12-01-07, 00:55
Aaa, ben bir de şu noktaya parmak basmak istiyorum. Ben bu iç seslerden sıkıldım. Geçmişte çok olurdu, son zamanlarda yoktu. Sevinmiştim. Yazık ki geri geldi.
İçses derken, yanlış anlamayın, duygularını ifade etmelerinden bahsetmiyorum. Hani şu Tarık ile Naz'ın birebir, sürekli örtüşen içseleri var yaa, onlardan bahsediyorum. Ya hiç kimsenin, bu kadar da birbirinin aynı şeyleri düşünmesinin imkanı yok. Bu kadar da peşpeşe...
--Şunu yapma Tarık
--Bunu yapma Naz..
--Buraya gitme Naz,
--Buradan gelme Tarık...
falan...
Neyse, genel yorumdan sonra, şimdi dizinin başına dönelim..
Dizinin başında ilk güldüğüm cümle, "Ne oldu? Ne dedi de, beş defa BEN DE dedin?" oldu.. Canım Naz ya, nasıl da telaşlandı. Saymış. Saymış ya, kaç kez ben de dediğini.. :) İşte aşk bu! Bu kadar ayrıntıya başka nasıl dikkat edilir? :)
Tarıkla Belgin hanım konuşurken Hulusi beyin sesini duyunca Tarık'ın telaşı ve saklanayıp deyip de koltuğun önüne çöküşü çok komikti. :) Hele Belgin hanımın tepkisi: "Çok iyi! Hiç görünmüyorsun! Aferin!" :)
Yine Tarık'ın; "Metroseksüel oldu demiştin ya, hafiftir onun uykusu!" sözü pek bir hoştu.
Yine, şu babanın nalbur dükkanı, ben gündeliğe giderdim muhabbeti çok güzeldi. Şimdi hatırlayamıyorum replikleri . Ama çok güldüm :) Bu arada, Ayşe'nin parasını Belgin Hanım ödedi bence..
Hulusi aşağı inince Tarık hakkında konuşması ve Tarık'ın da bunu duyması çok hoşuma gitti. Bir iki yerde, sanki Tarık'ın orada olduğunu biliyormuş gibi konuştu. Yani bana öyle geldi. Bilmem, siz ne düşünürsünüz?
Belgin hanımın, "Gel, yukarı çıkalım. Yolda anlatırsın!", "Gel, yukarı çıkalım. Yolda anlatırım!", "Gel, yukarı çıkalım. Yolda nefeslenirsin!" leri çok güzeldi.
Senaristlerimiz Belgin hanıma son zamanlarda çok güzel replikler yazıyorlar. İzlemek keyif veriyor. Zaten Ayşe Kökçü de harika oynuyor, sağolsun.
--"Tarık! Söz ver bana, 70'in üstüne çıkmayacaksın!"
--"70? Kilometre mi?
--"Valla, bana kalsa metre!" :) :)
--2--
ebru.karaca
12-01-07, 00:57
Eskiden Ümit'in espirilerine hayran kalırdık..
A sahi, o da bu akşam beni şeyde güldürdü. Hani Naz bunları evden yolladı ya, bunlar da sanki Naz hiç konuşmamış gibi Pınarla Tarık'ın ortasına daldılar :) :) Naz'ı da gıcık ettiler. Ama Naz da intikamını muhteşem aldı. Hem Tarık'tan hem de Ümit'ten. (Tarık'dan çekiniyor ne de olsa). Bu intikamdan en az etkilenen Filiz gibi görünüyordu :)
Pınar'ın abisi arayıp da, gitmeye karar verince, Pınar'ın odadan çıkmasıyla muhteşem dörtlümüzün kavgası nasıldı? Aynı anda! Çok güzeldi yaaa.. Hele Pınar gelince, hiç bir şey yokmuş gibi.. Kakara kikiri.. :) Çok güldüm! :)
Bu gece Tarık'dan da inciler vardı elbette. Azdı ama olsun.. :)
--"Ah Naz! Ah! Ben iki dakikada senin sinirini alırım da, sen iki saniyede benim sinirimi tepeme nasıl çıkartıyorsun, anlamıyorum!"
.........
--"Ama işte, ya aklı yok, ya sevgisi. Ama ben hala anlayamıyorum, hangisi?" (Öncesini hatırlayamadım, kusura bakmayın. Aslında tamamıyla daha güzel olurdu.)
Ama Tarık'ın bu gece söylediği bir söze hiç gülemedim. Hak da veremedim. Ve eğer Pınar her şeyi bilmiyorsa, bu sözü söylediği için kızacağım da ona: "Ben o şarkıyı başka biri için söylemiştim. Ama sen daha çok hak ediyorsun.! :(
Yaaa, n'olur Pınar her şeyi biliyor olsun..
Neyse; bu gece Ayşe ve Sadri yakınlaşmasını daha işlevsel gördük. :) Güzel de oldu. Sadri'nin şüphelerinden sıkılmaya başlamıştım. Kendi adıma sevindim açıkçası.
Güzeldi yani. :)
--3--
ebru.karaca
12-01-07, 00:58
Doktorun hastanede odaya girip. "Nasıl? Ağrımız, sızımız var mı?" sorusuna, "Var doktor bey. Çıktı galiba.." demesi komikti. "Omzum ne olacak doktor bey? Yaşayacak mı?" :) Hihi..
ŞAK! Lazer.. Bıııızzzııııtttt!
Hulusi beyin Samim'i Belgin hanımla tanıştırması, onun kalbine girmesini istemesi ve arkasından kıskanması komikti. :) Yani aynı şekerden hem karının, hem kocanın birbirini kıskanması da çok ilginç :)
--"Hulusi pek sevmez saçla oynanmasını.."
--"Hem de bu saçla? YUH!!!!!" :)
Yaa, aslında aklımda başka yerler de vardı yazacağım. Ama aklıma gelmiyor şimdi.
Hmm, bir de Vahi beyden bir kuple hatırlıyorum :)
Vahi bey, Naz'a hitaben: "Ne o, bizi otel odasında kaçamak yaparken yakalamış gibi?" :)
Bu arada, Belkıs hanımın diziden ayrıldığını düşünmüyorum. Onunla bir gelecek kuruyorlar gibi :)
Ya bu bölümde Naz duygularını ve kıskançlıkların çok belli etti. Hele şu söz yok mu? :" Yok! Ben bu ikisini yanlız bırakırsam, aklımı kaçırırım!" Ya da, "Allahım! Başıma daha fazla bundan kötü bir şey gelmesin!"
Naz akıllandı gibi. Şu sancılı dönemi atlatırlarsa, Naz daha fazla direnmeyecek sanki. Tabi şu İtalya'dan gelen abi ve Alfonso olayını atlattıktan sonra. Ya da atlatamayacaklar. Naz Tarık'ın Alfonso olduğunu öğrenecek ve bu sefer başka başka problemler yaşanacak..
--4--
ebru.karaca
12-01-07, 00:58
Bir de final sahnesi hakkında konuşayım: Tarık'ın Naz ile ne konuşmak istemesini anlamadım. O kadar ısrar etmesi Pınar'a yapılmış bir ayıp oldu. (Her şeyi biliyorsa, anlıyordur tabi de.. bilmiyorsa yani). Sonunda Naz'a bıraktı kararı güya ama öyle bir ifadeyle söyledi ki, Naz en doğru kararı verdi. Üzgünüm, içim kan ağlıyor ama Tarık bu final kısımını hak etti. En azından bu geceki bölümle. Ama dedim ya, duygularım her an değişebilir. Yavaş yavaş Tarık lehine kaymaya başladım bile :) :)
Neyse, şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bunları bile ne kadar zamanda yazdım. Hem ev ahalisiyle sohbet et, hem yazı yaz, ancak bu kadar zamanda yazarsın tabi. :) Ben sizi 109. sayfada bırakmıştım en son. Bakalım, ben gönderdiğimde yazım kaçta çıkacak? :) Sonra oku okuyabilirsen. Herhalde bu gün yetiştiremem :)
Neyse, hepinize iyi geceler diliyorum.. Sevgiler.. --5--
maja'cım senin için :)
Naz: eeee inmiyor musunuz?
Pınar: Naz, bana pek iyi bir fikir gibi gelmedi eve gitmek.
Naz: Aaa niye dışarlarda gezeceğimize evde otururz işte sıcak sıcak.Ben yiyecek birşeyler hazırlarım film falan seyrederiz.
Pınar: İyide ya dün olduğu gibi Vahi Bey gelirse? biliyorsun dün son anda kaçtım.
Naz: Gelmez, iş gezisine çıktı en az iki gün dönmez. Hiç telaşlanma!
Pınar: Peki ya küçük hanım?
Naz: O da akşam saat altıda çıkıyor dersten. Zaten abim onu almaya gidecek o zaman sende çıkarsın.
Tarık: Tabi biraz sinirli olacak küçük hanım büyük ihtimal ile!
Naz: Boşver canım, SEN ONUN SİNİRİNİ İKİ DAKİKAKA ALIRSIN ;) Ben bir etrafa bakınayım, emin olayım kimsenin olmadığına burda bekleyin hiç bir yere kaybolmayın tamam mı?
Pınar: İki dakika da sinir alıyorsun demek?
Tarık: Yok öyle birşey Pınar, zırvalıyor işte! AH NAZ AH, BEN SENİN İKİ DAKİKA DA SİNİRİNİ ALIRIMDA SEN BENİM İKİ SANİYEDE SİNİRİMİ NASIL TEPEME ÇIKARIYORSUN BİR BİLSEN. DUR BAKALIM NEREYE KADAR SÜRECEK BU OYUN DAHA!
Nİye ayıp olsun Ebrucum?Sen Nazın Tarıkın kardeşi olmadığını biliyorsun da ondan öle düşünmüşsündür ,yoksa insanın kardeşiyle yolda konuşmak istemesinden doğal ne olabilir.Bunumu kıskanacak Pınar eğer durumu bilmiyorsa?
Ya cidden iyi fikir bende hemen izlemeye başlıcam.Naz'ın yastığı birden çekişide ayrı güzeldi:)Aslında o kadar üstünü falan özenle örtmüşken ben orda en azından arkadaşça Tarık'ın yanağına bir öpücük bekledim:):).
öncelikle ceza_cansu, ben de orda naz'ın tarığı öpmesini bekledim. tam tarığın kolunu yorganın altına soktuğu anda eğildiğinde öpecek sandım. ama o yastığı düzeltti. olsun yine de güzel sahneydi. hiç beklemezdim naz'dan öyle bi hareket. sanki eşi hastaymışta üşümesin diye, bişeyler yapıyomuş gibi davrandı. ve bunları yaparken yüz ifadesi çok şirindi.
şimdi geldi kısa bi bölüm yorumu yapmaya
bu bölüm amma uzunmuş yaa tam 1 saat 25 dk. son bölümlerde baya uzattılar süreyi. ama iyi oluyo böyle önceden 1 saat 5 dk falan oluyodu dizi:)
biraz önce bölümü tekrar izledim ve biraz rahatladım. sinirlendiğimiz bikaç yerin dışında çok zevkli bi bölüm izledik. naz ve tarığın yine aynı şeyleri düşünmesi hoştu. naz'ın tarığı beklemesi, tarığın elinin kapıyı vurmaya gitmemesi güzeldi ama yine telefon engel oldu, aşk itirafına. belli ki senaristler o şekil aşk itirafı istemiyo. o aynı içsesli konuşmalar bize göre hoştu ama dıışardan öyle gözükmüyo gibi. mesela babam hiç beğenmedi, ikisine de aynı şeyleri vermişler, bu ne biçim dizi deyince, moralim bozuldu ve bilgisayardan kalitesiz bi görüntü ile izlemek zorunda kaldım. neyse..
naz'dan odasına gidip ağlama beklerken, tarığa gelen telefonu merak etmesi, pınardan olduğunu öğrenince tarığın peşinde dolaşmasına şaşırdım. çok çabuk çark değiştiriyo bu naz. ama ne konuştuklarını merak etmesi ve hareketleri çok güzeldi. tarığın odasında yine pot üstüne pot kırdı naz kızımız. "benim derdim sizin mutlu olmanız", "başlama aşamasındaki bi ilişkiyi abuk subuk laflarla bitirvermen", "daha önceki ilişkilerini de böyle bitirdin gibi potlar" kırdı.
ve tabi uykusuz geceleri başladı. dayanamadılar biribirlerine herşeyi açıklayacaklardı ki kapıları şaşırdılar. :)
tarık bilerek ses çıkarmıyo sandı
naz da pınar'a gitti sandı.
tarığın koltuk arkası tavırları çok güzeldi. annesi yukarı çıkarken bi taşla iki kuş vurarak hem hulusiye hem de tarığa ceza vermesi müthişti. özellikle belgin giderken tarığın sessizce "gitmmeee" demesi süperdi.
sabah olup tarığın eve geldikten sonra belini tutması ve uykusuz hali çok inandırıcıydı. sonra da gitti naz'ın üzerine oturdu.
naz: insan oturduğu yere dikkat eder
tarık: ve yattığı yere de :)
tarık naz'ı yatağında görünce çok şaşırdı. yine naz'a gerçekleri söyledi ama kim inanır.
tarık: pınar mı
naz: yok baban
tarık: evet babam
naz: dalga mı geçiyosun benle
tarık: yoo
naz'ın odadan çıktıktan sonra aklıyla "ah tarık ah bi kıymetimi bilsen" deyip mantığıyla arkadaş olarak demesine sinir oldum. her defasında arkadaşlığı katmasa olmaz:)
karın ve gönül doyurma muhabbeti çok güzeldi. tarık ikisine birden sahip birini arıyorum dedi naz'ı kasdetti, naz da onu kırmadı ve " belki bulmuşsundur farkında değilsin" dedi. ama sonra tabiki kimi kasdetti PINARI.
zavallı nazcık ve evin beslemesi hikayesi çok acıklıydı. ceza_cansu'nun dediği gibi küçük emrahı izler gibi olduk. ama orda tarığın naz'ın üstün vasıflarını sayarak bi bakıma tarık tekelioğlu intikamını alması güzeldi. başka zaman olsa bunları hayatta naz'ın yüzüne söyleyemezdi.
pıanr'ın abisinin fotoğrafını tarığın göstertmemesi ve "naz'ı biriyle paylaşmaktan korkması" bu bölüm tarığın yaptığı en olumlu hareketti.
ama ok geçmedi bu olumlu lafı hemen harcadı. "aslında başkası için söylemiştim ama sen daha çok hakediyosun". orda naz'a "seni sevmiyorum" dese bu kadar kırıcı olmazdı heralde. belki başka şeyleri ima ederek bu lafı söyledi tarık. ama çok ağır kaçtı. ben orda naz'ın tüm oyunu bitirmesini beklerdim fakat ümitler gelince hemen o lafı unutmuş gibi bi hallerde gördüm naz'ı. -bu arada ümit, matematik aşkı yerine filiz aşkı diyerek bi bakıma filize aşkını itiraf etti, ona da tebrikler-
bölümün en komik sahnesi hiç şüphesiz ümit'in naz'ı kullanması, tarığa "senin hatırın için bu kıza katlanıyoruz "demesi, ve orda geçen bütün olaylar. tabiki karşılıklı atışmaları. o sahnede kimin ne söylediğini anlamak cidden zor ama orda ne söyledikleri önemli değildi.
gelelim son sahneye. ben hala naz'ın gitmemesi gerektiğini savunanlardanım. tarık sana orda fırsat vermiş ve seninle konuşmak istediğini dile getirmiş. pınarı bi kalemde silip atmış. tarığın şimdiye kadar sana söylediği güzel iltifatları bi kenara bırakıp, "sen daha çok hakediyosun" lafına sinirlenip tarığın yanında olmazsan, bu aşkın geleceği tehlikededir demektir. tarık belki bi hata etti, belki de yaptıklarının nedenini açıklayacaktı ama imkan vermedi. eee böyle olunca da karşılıklı yanlış anlamalara devam edecez anlaşılan. karşılıklı ilişkilerde iki taraftan birisi sağduyulu olmazsa, o ilişki sağlıklı olur mu. bizimkiler de böyle işte. ikisi de sağduyusuz. böyle de olunca ilişkileri ortada.
diğer kısımlar hakkında bi kaç şey söyleyecek olursak. samim yine çok iyiydi. hulusi-belgin sahneleri son 5 bölümdür sıkıcı olmaktan tamamen çıktı, zevkle izliyorum onların sahnelerini. hulusi-vahi-teo dans üçlüsü, yine kafaları dağıttılar. bi kız görüncede birbirine girdiler.
son olarak, 26 bölüm geçtik ve tarık ile naz şu durumda aşk itirafı falan yapamaz haldeler. birbirlerine olan aşklarına aşk mı katıyolar, yoksa birbirlerine olan sevgiyi azaltıyolar mı anlamadım. şimdi çok beklediğmiz 27.bölüm geldi. ama ben itiraf olacağını sanmıyorum. zaten şimdi yaşadıkları da gerilim. 220 olmaz da 200 olur. öbür bölümde bunların biraz üstüne çıkarlar gibime geliyo. ve açıkcası benim fazla umudum yok. takii tarık ve naz'ı mutlu görene kadar. o da doğum gününde olacak galiba.
herkese iyi geceler.
-bi kısa yorum yapayım demişim yazının uzunluğunu görünce gözüm korktu, gece gece okuyan çıkar mı acaba :) -
Şimdi istermisiniz Naz nispet yapmak için Tarık'ın istek şarkısı Fikret Kızılok'un Aklımda Hep Sen parçasını çalışıp çello ile çalsın
Aklımda hep sen varsın
Uzanmışım kumsala
Güneş damlıyor içime
Dudaklarım soğuk suda
Tenimde senin sıcaklığın
Fark etmiyor uzaklığın
Zamanı durduruyor gibiyim
Böylece
Ne bugün kaygısı ne ölüm korkusu
Kaybolan umutlar var
Ne canın yongası ne gece sancısı
Ne de yarınımız var
Aklımda hep sen varsın
Başıboş sokaklarda
Rüzgarımda limanımda kadehimde dudağımda
İçimde senin sarhoşluğun
Fark etmiyor yokluğun
Zamanı durduruyor gibiyim
Böylece
Ne bugün kaygısı ne ölüm korkusu
Kaybolan umutlar var
Ne canın yongası ne gece sancısı
Ne de yarınımız var
maja'cım senin için :)
Naz: eeee inmiyor musunuz?
Pınar: Naz, bana pek iyi bir fikir gibi gelmedi eve gitmek.
Naz: Aaa niye dışarlarda gezeceğimize evde otururz işte sıcak sıcak.Ben yiyecek birşeyler hazırlarım film falan seyrederiz.
Pınar: İyide ya dün olduğu gibi Vahi Bey gelirse? biliyorsun dün son anda kaçtım.
Naz: Gelmez, iş gezisine çıktı en az iki gün dönmez. Hiç telaşlanma!
Pınar: Peki ya küçük hanım?
Naz: O da akşam saat altıda çıkıyor dersten. Zaten abim onu almaya gidecek o zaman sende çıkarsın.
Tarık: Tabi biraz sinirli olacak küçük hanım büyük ihtimal ile!
Naz: Boşver canım, SEN ONUN SİNİRİNİ İKİ DAKİKAKA ALIRSIN ;) Ben bir etrafa bakınayım, emin olayım kimsenin olmadığına burda bekleyin hiç bir yere kaybolmayın tamam mı?
Pınar: İki dakika da sinir alıyorsun demek?
Tarık: Yok öyle birşey Pınar, zırvalıyor işte! AH NAZ AH, BEN SENİN İKİ DAKİKA DA SİNİRİNİ ALIRIMDA SEN BENİM İKİ SANİYEDE SİNİRİMİ NASIL TEPEME ÇIKARIYORSUN BİR BİLSEN. DUR BAKALIM NEREYE KADAR SÜRECEK BU OYUN DAHA!
teşekkür ederim nesss gecenin bu saatinde yordum seni canım saol :) tarığa bakarmısın zırvalıyor demiş bu kelimeler yakışmıyor ona saçmalıyorda dedirte bilirlerdi :img-blush tarık kardeşimle konuşmam gerek dediğinde filizin arabaya binmek istemeside bölümün komik anlarından biriydi .. :img-hyste başta kızgın olsamda bu dizimizin daha iyi olmasını istediğimdendir 25 bölüm çizilen nazik aklı başında sevdiklerine duyarlı onları kırmayan tarığın birden acıtıcı cümleler kurmasıydı tarık karakteriyle oynamasınlar lütfen daha öncede sölediğim gibi biz böle sevdik nazıda patavatsız söleyeceğini esirgemeyen bir kız olarak sevdik gelinen noktaya bakarsak 22. bölüme kadar burnundan kıl aldırmayan naz şimdi başkaları(tarık hariç pınarı kasdediyorum ) tarafından aşağalanmasına ses çıkarmıyor bir iki lafta kendi diyor bize tanıtılan naz bu değil naz neden bunlara izin veriyor ümit le filiz geldiğinde bu oyuna son verebilirdi hiçmetçi olmadığı tarıkla kardeş olmadıklarını pınar anlardı neden pınarın bilmesini istemiyor tarığın arkadaşlığını kaybetmekmi istemiyor sevdiği adamı küçük düşürmekmi istemiyor .. neden naz bunlara katlanıyor bye bye bye iyi geceler sevgiler barışla kalın hoşçakalın :img-wink: ne olursa olsun bu diziyi çok seviyor ve perşembe yi iple çekiyorum :)
ebru.karaca
12-01-07, 01:29
Son sahnede Naz onlarla gitmeyecekti gözlerinde öyle bir bakış vardıki resmen Tarık gitme de gitme de diye bağırıyordu Tarık eğer biraz çabuk ol demeyesdi asla gitmezdi.
Bence gitmekte haklıydı Filiz abla.. Kendimi yerine koyuyorum, biraz çabuk ol lafını duyduğum an, ben de aynı şeyi yapardım ..
istermisiniz şimdi pınarın abisi tarığın italyadaki kankası çıksın?!. olur mu olur.. herşey olur.. hatta tarık tam konuşurken yine kahrolası telefonu çalar... aloooo koş ayşe fenalaştı gibi.. yazık yaaa harbi yazık..
Olur mu, olur..:icon_whis
Tarık'da Naz'da hak etti bu bölümde çektiklerinden...
Ama Samim , ah Samim bu bölümde olmasaydı herhalde iyice sinir olacaktık. Onun gülmeleri ve "Kazık,Kazık" demeleri ile yerlere yattım :D
(
:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Ya kesinlikle Naz'ın iyi bir derse ihtiyacı vardı ama Tarık'ın söylediği o söz çok ağır kaçtı.Hadi pınar'ın çello çalma olayını Tarık'ın çello çalması ile ilgili tepkilerini,patronunun çalışını beğenmediğini ima etmesini falan hepsini geçtim ama o söz işte bunu geçmek zor.Hemde aralarındaki en özel şarkı hakkında sen kalk ''sen daha çok hakediyorsun'' de.Başka bir şarkı olsa bu kadar önemli olmazdı bu durum
Kesinlikle katılıyorum. Ve sanırım, o sahnenin çok ağır kaçtığı konusunda hepimiz hemfikiriz. :)
Ebrucum yine döktürmüşsün ellerine sağlık.Yazdıklarını keyifle okudum.Senin de dediğin gibi başta bende Tarığa çok kızıp oh olsun dediysem de kızgınlığım şimdi den yerini haklı da olabilirlere bıraktı bile.Bir müddet daha geçince bu kız herşeyi hak ediyor dersem kimse şaşırmasın.
Sanki bana bu abiden Tarık kadar Naz'da çekecekmiş gibi geldi.Naz bir kıskançlık uğruna bu abiyle tanışmaya can atıyor ama karşısında ki yapışkan biriyse paçayı nasıl kurtaracak hiç hesaba katmıyor.Ve tahminlarim doğruysa(ki hiç zannetmiyorum)Naz bu abiden kurtulmak için sonun da Tarık'dan yardım alacak sanırım.
Bu arada bu abi çıksa da ismini öğrensek artık.Abi abi diye yaza yaza içime baygınlık geldi...
ebru.karaca
12-01-07, 01:34
sizce Pınar ın abisinin cenk olma olasılığı nedir ??
Öyle bir olasılık yok! Cenk'in kız kardeşi Ebruydu ve okulda Naz'ın arkadaşıydı. Bir başka kardeşleri daha olsa, Naz herhalde tanırdı..
ya bu arada fark ettiniz mi bilmiyorum ama aslında mantık hatası yapıldı bugün:)
ameliyat çarşamba günü olunucak dendi ..ondan sonra ayşeyle sadri birden çarşambaya geçi verdiler ama bizimkiler hala aynı günde kaldılar:)
neyse günleri hızlı atlayıp biran önce nazın doğum gününe gelsinlerde isterlerse mantık hatası yapsınlar 10larca:)
Burçinciğim, hastanede Ayşe ile Sadri konuştular ya, ameliyatın iki gün öncesine alındığını.. Mantık hatası yok yani..
Haketme lafını şu ruh haliyle dedi bence Tarık yani pınar onun şöför olduğunu bildiği halde kabullendi kardeşinin hizmetçi vs olması filan onu etkilemedi.Oysa Naz onu iyi tanıdığı hade hala aşşağılıyor bu anlamda belki de daha başka duygularla da karışık bunları dedi Tarık.Bu benim düşüncem değil yani ruh hallerini yorumlamaya gayret ediyorum sadece.
Ama Elgiz, neticede bu senin sevdiğin insan. Ve sen onun aklını başına getirmek için o kızla birliktesin. Daha sonradan belki karın olacak bir kadın için böyle diyemezsin. Dememelisin.
Yok yok, bu söz bana da çok ağır geldi..
ebru.karaca
12-01-07, 01:40
Tarık niye Naz'la gitmek istedi herşeyi göze alarak,neticede Tarık annesinin yanına gidecek ve beraberce babasını arayacaklar bu durumda Naz'ı yinede yanında götürmek istedi götürürse herşeyin ortaya çıkacağını bile bile..
Canımsın ya güzel ablacığım.. Doğru valla. Bak ben bu yönden hiç düşünmemiştim. Annesinin yanına gideceğini bile bile istedi hala. Gerçi Hulusi beyi arayacağız da diyebilirdi ama here şeyin ortaya çıkması daha muhtemel.
Bu arada galiba 27. bölümde bizim Atos-Portos-Aramis'i karakoldan toplayacağız :)
çoştukça çoştu.aslında nazın patlamasını istiyor....ve o patlamadıkça çıtayı yükseltiyor.bu gecede çıta kademe kademe yükseldi..son nokta nazın diğerleriyle beklenen ağbiyi görmeye gitmesiydi...çıta sınıra dayandı..bundan sonra herşey olabilir...
Sanırım haklısın jenn..
Tarık: Evet Naz bu Pınar olayından sonra artık hala arkadaşcılık oynamayı sürdürmezsin herhalde! Gördüğün gibi kuş yuvadan uçka üzere bu saçma davranışların yüzünden!
Eğer biraz aklın varsa ve biraz SEVGİN .
Naz: Günaydın sevgili arkadaşım :)
Tarık: İşte ya aklın yok ya da sevgin! Ve ben hala hangisi anlayamıyorum. Günaydın!
.................................................. ...........
Hah! Bu repliği bir türlü hatırlayamıyordum, teşekkürler nesli..
ebru.karaca
12-01-07, 01:45
Şimdi olucakları bi düşünelim..
bi kere tarık sinirinden kudurucak..arabada içinden geçirmediği kalmıyacak ve meraktanda çatlayacak
Arkadaşlar,
Bu abi ile tanışma arefesinde Tarık'ın annesi tarafından çağrılma sebebi, abi ile Tarık'ın karşılaşmasının geciktirilmesi olabilir. Bu yüzden Naz'ın 27. bölümde arabadan inmeyeceği kanaatindeyim..
Pınar: Bir fotoğrafını göstereyim mi?
Tarık: Gerek yok ! Görmüş kadar olduk
Naz: Aaaa ben olmadım.
Tarık: Ben oldum, sana sonra tarif ederim Naz!
Pınar: Eyvahhh Abin kıskandı , ee abiler kızkardeşlerini kimse ile paylaşamazlar
..............................
Aslında düşünüyorum da burda Tarık daha ne desin. Ah Naz ah....
Aslında haklısın Neslihan. Dizide hem Naz hem de Tarık, aslında aşklarını sözlere döküyorlar. Sorun, resmen itiraf edememelerinde..
nesss ellerine sağlık.Her iki sahneyi de çok beğenmiştim.Fotoğrafların sayesin de hafızam da tekrar canlandılar...:img-yes:
Önemli değil cnm;)
Şimdi tekrar bakıyorum da düşünsenize bu sahne kaç defa çekilmiştir ve ne kadar çok eğlenmişlerdir. Eğlendikleri bizlere o kadar çok yansıyor ki çok uyumlu bir ekip doğrusu. Hepsi çok şeker :)
nesss fotolar için teşekkürler. son eklediğin sahneyi allah bilir kaç kerede çektiler. kesin gülme krizlerine girmişlerdir.aslında tarık ve naz aynı anda yaptıklarına tepki verdiler "sen ne yaptığını sanıyosun" diyerek ama anladılar mı bilmiyorum. belki tarık orda naz'ın bu "sen ne yaptığını sanıyosun" deyişinden sonra naz'la konuşmak istemiştir.
ayrıca bu şarkı tarık için şu sııralar tam uygun.
Bu şarkılar da olmasa, (seninle bir dakika, mahvettin naz'ı)
Telefonlar çalmasa, (her bölüm günde 3 defa, ihmal edersen sonu kötü olur)
Arkadaşlarım aramasa, (belgin, sadri, filiz, cevdet (yeni türedi:)) )
N'apardım kim bilir? (naz ile sarmaş dolaş sahilde yürüyo olurdun)
Şimdi tekrar bakıyorum da düşünsenize bu sahne kaç defa çekilmiştir ve ne kadar çok eğlenmişlerdir. )
son eklediğin sahneyi allah bilir kaç kerede çektiler. kesin gülme krizlerine girmişlerdir.
nesss, meslektaş olduğumuz nasıl da belli oluyo :) ikimiz de aynı anda, aynı sıra ile aynı şeyleri yazmışız :)
Serdar'cım süpersin. Muhteşem olmuş şarkının yorumlaması :D Lise zamanında Edebiyat dersimizde Şiirleri yorumlama, anlam çıkarma konuları vardı. Onun gibi mantıklı ve esprili bir şekilde yorumlamışsın :D
Hele sonundaki o kadar doğru ki aslında Naz ile Tarık'ın etrafında kimse olmasa çoktan sevgili olup dediğin gibi sarmaş dolaş sahilde yürüyor olacaklardı ama işte :D
son eklediğin sahneyi allah bilir kaç kerede çektiler. kesin gülme krizlerine girmişlerdir.
nesss, meslektaş olduğumuz nasıl da belli oluyo :) ikimiz de aynı anda, aynı sıra ile aynı şeyleri yazmışız :)
Heheheh;)
Sevgili Meslektaşım haklısın;) aynı branşın verdiği bir ortak nokta olduğunu düşünürsek bu gibi ufak tesadüflerin aslında mantıklı olduğu düşündürüyor insanı ehheh :D
ebru.karaca
12-01-07, 01:58
[COLOR="Blue"]
:
:img-yes: :img-yes: :img-yes:
naz dan bir pot daha
naz: biri gönlünü,diğer karnını doyuruyo
tarık: şans işte bulamadım ki şöyle ikisini birden doyuracak birisini
[B]naz: belki de buldun farkında değilsin
Evet ya Serdar, bak onu yazmayı unutmuşum. O sahne sahiden çok güzeldi :) Hele ki, Tarık'ın BİRAZ SIKIŞIRIZ diyerek yatağa girmeye çalışması ve Naz'ın kaçışı:img-hyste :img-hyste
simdi baska bir sitede bu yorumu okudum...cok guldum...sinirlerinize alir gider(belki sizinkilere daha artir..onu bilmiyorum:))
bir aşk bir arabanın çevresinde bu kadar da dönmez ki!!!arada bir zapping yaparken anlamaya çalışıyorum dizinin konusunu;ortada bir araba var,çevresinde bir kaç paraya doymuş kişilik geziniyor.şoför rolündeki kişi aslında çok zengin, gözaltlarından sürmesini eksik etmeyen bir karayip korsanı ama aşk gözünü kör ettiğinden vurmuş kendini asfalta,''uzun ince bir yoldayım''hesaabıı.o ne biçim acı çekme sevdası;aşık olduğu kız iteledikçe mazosişt duyguları kabarıyor tarık beyin.az daha gaza gelse kendini arka tampona bağlayıp ''bas gaza!!!!''' diye yalvaracak kıza.
halbuki adamda ense kalın;ispanyolları bile takmış peşine türkiye turu attırıyor,ana yüreği dayanmıyor oğlunun direksiyon başında günden güne erimesine(ama ne diyelim güzel anam,gönül ferman dinlemiyor).baba desen evlere şenlik,soytarılığın dozunu kaçırmış,paranın yan etkisi bariz bir şekilde adamın karakterine yansımış;oğlundan başka kimseyle bir alıp veremediği yok.
arada bir zaplıyoruz ama ben olayı çözdüm.
burdan o genç arkadaşıma sesleniyorum:''tarıkcıım bırak bu aşk meşk işlerini,direksiyonda ömrün çürüyecek be gülüm.yol yakınken dön evine öp babanın elini.adamakıllı bir saç sakal traşı ol,şöyle ütülü pantolon falan.sana kız mı yok.elini sallasan ellisi.aşkımdan vazgeçerim ama şoförlükten asla diyosan,al kendine bir ferrari,tak dört tane michelin lastiğini,turla dünyayı birden fazla kere.hem altı metre önce durursun yaz lastiklerine göre;hadi bu da sana bir kıyak olsun michelin abinden.
Hah haaa...:img-hyste :img-hyste İlahi thesunset, sen varol emi! İyi ki eklemişsin, çok güldüm :)
ebru.karaca
12-01-07, 02:06
Öncelikle Neslihan; resimler muhteşem. İyi ki ekledin, teşekkürler..
Nİye ayıp olsun Ebrucum?Sen Nazın Tarıkın kardeşi olmadığını biliyorsun da ondan öle düşünmüşsündür ,yoksa insanın kardeşiyle yolda konuşmak istemesinden doğal ne olabilir.Bunumu kıskanacak Pınar eğer durumu bilmiyorsa?
O da doğru da, ne bileyim, kızı daha yeni tanıştığı insanlarla aynı arabaya koyması bana tuhaf geldi.. :icon_whis
-bi kısa yorum yapayım demişim yazının uzunluğunu görünce gözüm korktu, gece gece okuyan çıkar mı acaba :) -
Çıkar çıkar... :)
Bu arada, hani 26. bölümün EN'leri? HI?
Veee, 87. sayfadan itibaren başlayarak sonunda okumayı bitirdim. Şükürler olsun! Aferin bana! :):happy0064 :happy0064
[QUOTE=ebru.karaca;2066985]Arkadaşlar,
Bu abi ile tanışma arefesinde Tarık'ın annesi tarafından çağrılma sebebi, abi ile Tarık'ın karşılaşmasının geciktirilmesi olabilir. Bu yüzden Naz'ın 27. bölümde arabadan inmeyeceği kanaatindeyim..QUOTE]
İçimden ne kadar "Naz ne olursa olsun o arabadan inmeli ve Tarık'la gitmelisin" desem de bunun gerçekleşmiyeceği kanaatindeyim.Bu saatten sonra Naz istese bile gururuna yedirip o arabadan inmiyecektir.Ah be Tarık bari seçimini yap derken biraz yumuşak olsaydın da biz de arabada Naz'la ne konuşacağını böyle merak etmeseydik.İnsan biraz da bizleri düşünür...:img-yes:
ebru.karaca
12-01-07, 02:23
Açıkçası ben şu an en çok ağabeyi merak ediyorum. Ve Tarık'ın dostu mu, düşmanı mı olacağıını..
Düşmanı olma potansiyeli üzerine fazla yorum yaptık zaten.
Ama dostu da olabilir. İtalyadan ya da Tarık'ın Pınar'ı önceden tanığıdığı ve tüm bu oyunlardan haberdar ettiği tezine dayanırsak, bu abiyi de tanıyor olma ihtimali var. Geçmişten..
Ama şu an abinin Tarık'a destekten çok köstek olacağına dair hislerim daha kuvvetli..
NOT:Bu arada, bu başlığın da kapanmasına çok kalmamış :)
Haklısın tam onlara göre olmuş.Üstelik şarkı sözlerini konulara uyarlamanla da tam 12 den vurmuşsun.Sen bu şarkıyı yazınca hem güldüm hem de nostalji yapmış oldum.Akademideyken Barış bu şarkıyı ne güzel söyleyememişti... :img-hyste
Açıkçası ben şu an en çok ağabeyi merak ediyorum. Ve Tarık'ın dostu mu, düşmanı mı olacağıını..
Düşmanı olma potansiyeli üzerine fazla yorum yaptık zaten.
Ama dostu da olabilir. İtalyadan ya da Tarık'ın Pınar'ı önceden tanığıdığı ve tüm bu oyunlardan haberdar ettiği tezine dayanırsak, bu abiyi de tanıyor olma ihtimali var. Geçmişten..
Ama şu an abinin Tarık'a destekten çok köstek olacağına dair hislerim daha kuvvetli..
NOT:Bu arada, bu başlığın da kapanmasına çok kalmamış :)
Evet bu abinin Tarığı tanıdığı kesin.Yoksa durup dururken bu abiyi özellikle de İtalya'dan getirtmediler ya.Dediğin gibi dosthane de yaklaşsa işin içine Naz girince dostluğun düşmanlığa dönüşmesi uzun sürmez.Üstelik abinin düşmanlık konusun da daha fazla gerekçeleri olacak.Hem Naz, hem de Tarığın ,kardeşini bir oyuna alet etmesi.Bakalım ilerleyen bölümler daha nelere gebe... :img-yes:
Slm Arkadaşlar,
Bütün gece yazdıklarınızı okumakla geçirdim.Maşallah gene sayfalar dolusu yorumlar yapılmış.her bir mesajı okudukça aslında hepinizin de haklı olduğu yönleri gördüm.Bizim beklentimizin aşklarının artık itiraf edilmesi yönünde olduğundan ve şu anda hiçbirşey bizi tatmin etmediği içinde, bölüm hakkında oldukça fazla eleştiri yapılmasını normal olarak değerlendiriyorum.
Olur da bu kadar da olmaz dedirtecek cinsinden ,aşk itirafını içinden çıkılmaz bir hale soktular.Herşey arapsaçına dönmüş durum da.İzlerken komedi tadında bir dizi yerine ,gerilimi yüksek korku filmi izler gibi olmaz ama buda yapılmaz ama diye söylenmekten bitap düştüm..Ama bir taraftan da güldüğüm sahnelerin olması beni çok mutlu etti...
İlk sahnelerde çalan o tel.lar benide sinir etti.Bu kadar mı denk gelir yani....
Bengin Hanım son bölümlerde iyice coştu.Eşine ve oğluşuna sahip çıkması ,onlar için endişe etmesi çok yerindeydi.Özellikle Samimin Tarık hakkında düşüncelerini öğrenince tam da beklediğim tepkileri vermesi çok yerindeydi.....
Üç şilahşörler(Hulisi,Vahi ve Teo)bu bölümde erkek dayanışması adına çok keyifli saatlar geçirdiler ama sonun da gene bir kadın uğruna birbirlerine girdiler..
Naz kızımız artık iyice köşeye sıkıştı.Zaten tarık ta bütün bunları Nazın aklını başına getirmek için yapıyor ama bu bölümde biraz ağır kaçan sahnelere bende çok üzüldüm.Herşeye rağmen Naz bunları haketmedi....Nerde eski NAz nerde şimdiki Naz.Aslında Naz duygularının aşk olduğunu henüz anlamayacak kadar saf biri.Eee Tarık da görmüş geçirmiş biri olarak Nazın aklını başına getirmeye uğraşıyor da Tarık uğraştıkça batıyor.Naz iyice saçmalıyor.....
Ümit-Filiz bu bölümde çok şirindiler.Hele Naz onlara durumu anlattığında gitmek yerine oyuna dahil olmaları çok sevimliydi.Ama NAzın intikamı süper oldu.Hem Tarık dumur oldu sesi çıkamadı(Bu filizin işine yaradı aslın da)Hemde Ümit den hırsını çıkardı....
Ayşe ve Sadri sessiz ve derinden giden aşıklar olarak en duygusal sahneleri bize yaşattılar.....ikiside çok sevimliydi......
Ve son sahne çok ağır oldu.Tarık bu kadar sert olmamalıydı.Biz onun duygusal ve kibar haline alıştığımız için ve Nazı bu kadar kızdırmışken biraz daha kibar olabilirdi...Naz arabaya binmemekle kendince iyi yaptı.O da bir şekilde Tarıkı kızdırıp intikam aldı.....
Pınarın abisi inşallah Tarıkı tanımıyordur.Yeter artık diyorum.Daha fazla kalbim dayanmıyor.Lütfen senaristler şu itirafı biran önce yapın sabır kalmadı bizde.artık daha fazla yeni karakterleri diziye alıp aynı sahnelerin başka versiyonlarını bize izlettirmeyin....
İtiraftan sonra olacaklar daha ilginç olabilir.....Mesala itiraftan sonra tam herşey güzel gidiyorken Tarıkın kimliği ortaya çıkacak ve ayrılık olacak Naz köpürecek affetmeyecek ve Tarık vurdum en dibe deyip gözyaşları arasında şarkılar söyleyecek v.s v.s......(Tarık-Naz sen bu konuya uygun birşeyler yazarsın artık lütfen)..........
Neyse arkadaşlar benden de şimdilik bu kadar...Bu arada Ness resimler ve repilkler harika çook sağol canım......
Hepinize iyi geceler...
Benım bu bölümde anhoşuma giden sahneler samımım bulunduğu sahneler...hulusıye kazma demesi...bu samım hiç gitmesin..çok renklı...ama naz ve tarık cephesi beni açıkcası çok sıktı artık...çok uzatılıyo...insan ister istemez arlarındakı sevgiyide untuyo,aşkıda,hakıkaten artık bizde arkadaşım gözüyle bakar olduk...onun için biran önce bu kopukluk toplanmak zorunda...bence artık aşk bitti...arkadaşlar...bu kadar ayırılmazkı...bilmiyorum bana kızabilirsınız ama büyük bi çıkmazdalar sankı...ama ayşe ve sadri çok çok iyi otourtuldu..ümit ve flizde...ya bu arda belkıs hanım ortalarda yok..dizidenmı ayrıldı?yoksa geçici sebeplermi...açıkcası bende karıştım...bakalım...hı bu arada barışın o güzel sesi de...yok???....şahsen en sevdiğim dakıkalarıda çaldılar...yok ettıler...:sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
bence nazın üzgün olduğu sahneleri geçiştirdiler. o çelloda naz sinirlenip kardeşinin arabasıyla bir yerlere gidebilirdi tabi tarık da arkasından... ama olmadı. ayrıca naza demediğini bırakmadı. bence naz çok iyi dayandı.kesinlikle eminim bu gurur gerçekten çok büyük engeller çıkarıyor.ayrıca 27 de nazın intikamı başlıyor ve benim tanıdığım naz bunu çok kötü kullanacak. eeee tarık bunu çoktan hakketti bence çünkü şimdiye kadar her ikisi eşit gidiyordu. yaniii:cenk-melisa,bora-frencka,pınar-pınarı abisi olur. ve her ikisi birbirine zarar verir. bence bu kapışmada ikisinden biri çok büyük bir yara alacak ve çareyi kaçmada bulacak diğeride ya bunu farkedecek yada fark etmeyecek ve bir yerde bir köprüye çıkacaklar ya o köprüden beraber inecekler yada ikiside büyük yaralar alarak inecekler.eeeee 27 de kesin abi kardeşler bir yerlere eğlenmeye giderler. ve kıskançlık hat safahaya ulaşır artık danslarında bunu görürüz.......:img-hyste :img-hyste :img-yes:
herkese günaydın
ipekb, biz ne kadar, tarık ve naz'ın arkadaşlık oyunundan sıkıldıysak, tarık da o kadar sıkıldı. ama naz sıkılmadı. iş gerçekten inada bindi. "naz, ne zaman bitirirse ben de o zaman bitirecem" diyo tarık.bu bölümdü tarık iki yerde "aha naz şimdi bu oyunu bitirecek" dedi ama bu düşünceyle naz'ın oyunu bitireceği yok ve aşk itirafını etme yönü yavaş yavaş tarığa doğru kayıyo. oyunu ilk tarık bitireceğe benziyo. yalnız, tarık için yapmaz dediğimiz, pınar'ın duygularıyla oynaması meselesini nasıl çözecekler bilmiyorum. diğer konuk oyuncular gibi tepkisiz yollayıverecekler galiba.
benim anladığım kadarı ile 27.bölümde bu arkadaşlık-kardeşlik oyunu son bulacak, ama bi aşk itirafının geleceğinden emin değilim. o beklediğimiz hararetli tartışmadan sonra belki ayrılık olacak. yine gururları önlerine geçecek ve aşk kelimelerini ağızlarından çıkaramayacaklar gibi bi his var içimde.
inşallah yarın milliy