PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-5

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

tarik_naz
04-02-07, 02:19
Şimdi ilk itiraf nazdan geldiğine göre tarık o patlama esnasında bi itirafta bulunmadı..ama naz onun kendini sevdiği hissine kapıldığı için artık yeter dedi we gitti itirafınıda yaptı ..Ama umduğunu bulamadı ..Ve red edildi..Şimdi bu durumda bizim kız Tarıkın kendini sevmediğini düşünmez mi sorarım size uğur kedinin yorumunu okuduğumdan beri aklıma takılıyor bu benim..
Bide şöle bi olay war eğer tarıkın kendini sevmediğini düşünüosa gurur yapar naz we ölede olmuş gururda yapıyormuş...Yani sonuç olarak Naz gene paranoyaklık yapıcak benden sölemesi...

naz'ın tarığın kendisini sevmediğini düşünmesi normal. arada pınar var. ama eğerki ayrılıktan hemen sonra, tarık, pınar'dan da ayrılıp, naz da bunu öğrenirse işte o zaman, naz için pişmanlık çanları çalmaya başlar.

opas
04-02-07, 02:27
Şimdi ilk itiraf nazdan geldiğine göre tarık o patlama esnasında bi itirafta bulunmadı..ama naz onun kendini sevdiği hissine kapıldığı için artık yeter dedi we gitti itirafınıda yaptı ..Ama umduğunu bulamadı ..Ve red edildi..Şimdi bu durumda bizim kız Tarıkın kendini sevmediğini düşünmez mi sorarım size uğur kedinin yorumunu okuduğumdan beri aklıma takılıyor bu benim..
Bir de şöyle bir olay var eğer Tarıkın kendini sevmediğini düşünüosa gurur yapar naz we ölede olmuş gururda yapıyormuş...Yani sonuç olarak Naz gene paranoyaklık yapıcak benden sölemesi...
Burçin anlaşılan Naz yine Tarık'ı delirtmeye devam edecek. Mert'in kendisine olan ilgisini de en iyi şekilde kullanmaya kalkacak. En sonunda patlayan Tarık belki bu sefer ilk defa Naz onu kovmadan, kendisi işi bırakmak isteyecek. Belki babanız Japonya'dan dönünceye kadar işe devam ederim ama sonra ben yokum gibi durumlar da olabilir. Eee bu zaman kadar Tarık'ın hep onların yanında olacağına inanmış olan Naz da panikler ve en sonunda aşkını itiraf eder. Tarık kendisini reddedince gurur yapacak elbette. Ama artık paranoyaklık yapabilecek bir boyutu da kalmayacaktır bu durumda. Belki öpüşmelerinin hırsını çıkarmak isteyebilir Tarık'tan. Ama dediğim gibi Vahi Bey'in dönüşü beklenirse kesin aralarındaki soğuk savaş ve aşk çok güzel olacak.

Medea
04-02-07, 02:46
Tarık bu itirafı sinirle karşılasa da bir şekilde açık kapı bırakacaktır Naza bence.Naz Pınar'ı da göze alıp itiraf yapıyorsa Tarık'ın aşkının biraz olsun farkında demektir.Ona karşı hislerini der benceTarık, belki " bende seninle aynı hisleri paylaşıyorum ama bunca şeyden sonra ne düşüneceğimi bilemiyorum" gibisinden birşeyler deyip sevdiğini hissettirebilir ama Nazdan biraz zaman isteyebilir geri çekilip de.Tamamen itmez yani diye düşünüyorum.

burcin_kaplan
04-02-07, 02:51
Tarık bu itirafı sinirle karşılasa da bir şekilde açık kapı bırakacaktır Naza bence.Naz Pınar'ı da göze alıp itiraf yapıyorsa Tarık'ın aşkının biraz olsun farkında demektir.Ona karşı hislerini der benceTarık, belki " bende seninle aynı hisleri paylaşıyorum ama bunca şeyden sonra ne düşüneceğimi bilemiyorum" gibisinden birşeyler deyip sevdiğini hissettirebilir ama Nazdan biraz zaman isteyebilir geri çekilip de.Tamamen itmez yani diye düşünüyorum.

eğer tarıktan öle bi cwp gelirse ablacım bizimki gurur yerine bence kendini affettrimeye çalışır...ama gurur yapıosa ben o işin içinde bişe ararım walla ...

sondakika
04-02-07, 04:20
ebru, yine döktürmüşsün valla. ellerine sağlık.

uğur kedinin gelmesi ve 30.bölüm hakkında üzücü ama bizim beklediğimiz açıklamaları yapması çok iyi oldu. üzücü diyorum çünkü duygusal bi bölüm olacak anlaşılan. tarığın vereceği tepki sonuna kadar haklı olacak ama inşallah dozajını kaçırmaz.

serdarcım, ne haklısı canım, ne haklısı.. bundan daha öte bir durum var.. tarığa kızmamak lazım zira bu olmalıydı arttık.. yahu peygamber değil kimse sabırda aşşın eyyup(as) gibi.. taş bu, canım çatlıyor bir yerde.. tarığın ki gibi.. çatladı işte.. naz hak etti bile.. ah ah..

ama dediğin gibi dozajı aşmasın yahu.. bu kezde toplamak zor oluyor.. hak edene hak ettiği verilsinde, izleyici kesimide ah ettiğini alsın canım diyorum.. alsın yahu..

ama 30. bölümdeki bu gelişmeler 31 yani sevgililer gününe denk gelen bu bölümde bir itiraf mı geliyor yani beklenen an mı geliyor diye sorduruyor insana.. galiba gelecek.... :img-cool2

ŞEKER KIZ
04-02-07, 07:55
ya arkadaşlar tamam haklısınız ama unutmayın naz böyle bir karakter değildi hatta tam tersiydi....senaristler ne yaptı etti nazı hiç olmadığı bir kılığa soktu....

ve ne oldu işte tarık patladı...yine sorunun kaynağı naz tabi gerilimin kaynağıda oldu...220woltluk tarığa hak vermek elde değil...:img-yes:

bir an ben bile içimden şu kızın ağzını bantla ve ıssız bir adaya at dedim...eeee tek kurtuluş oydu...:img-hyste

ama şunu söyleyeyim tamam tarıkhaklı ama abartmaması lazım....çünkü haklıyken haksız konumuna düşebilir...naza ben sevmiyorum gibi bir cümle kullanırsa pınarı seviyorum gibi...nazda belki mertten bir teklif alır ve o sinir ve gurur kırıklığı ile teklifi kabul eder o zaman tarık ne yapar...tabi yaptığına bin pişman olur ama iş işten geçer...:sad53:

bu arada gelecek bölüm sevgililer gününden önce olduğu için bence her iki sevgili için romantiklik olacak..aşık iki insan göreceğiz aynı zamanda pınar ve mertten kaçmalarınıda tabiki....:happy0064

ŞEKER KIZ
04-02-07, 08:17
ya arkadaşlar herkes sus pus olmuş ne bu böle yazın biraz aaa:) keşke bunlar 2doğru bir yalan yerine -doğruluk mu cesaret mi-oynasalardı:) valla süper olurdu kıskançlık,aşk... mesela pınar naza sorar naz doğruluk der
-hayatında en etkilendiğin ve unutamadığın öpücük?
mert:aa pınar abisinin yanında olur mu böle sorular
pınar:aman abi tarık öle biri değil.dimi tarık?
tarık:yaa evet,söle bakalım naz cevabı bekliyoruz
naz tarığa bakar
naz:benim hayatımı kurtaran birisiydi...
herkes ooooo
tarık:ya demek öle (hınzırca gülüodur.kendisi olduğunu düşürkennnn)
naz:evet ama o zmn küçüktüm 6-7 yaşındaydım.az kalsın çukura düşüodum o olmasaydı
tarık ın suratı düşer.nazda tarığa bakar gülerek 'çok beklersin.önce sen':)

ya da ...
bu sefer tarık sadriye sorar:
-doğruluk mu,cesaretmi?
sadri:cesaret
tarık:şimdi hacer annemi arıyosun.biz evde değiliz ayşe de yanımda diosun.
sadri: ne!ne yapıosun tarık sen?bu yaptığına cinayet derler!
tarık:şaka şaka.tamam canım bu sadece bir oyun dimi kimse yaralansın istemeyiz
sadri:of tarık böle şaka yapılır mı?insanın ölüceğini bilmek gibi bişey bu.
tarık:tamam ozmn daha kolay bişey sölüyorum.aşık olduğun kişinin gözlerine bakıp duygularını söliceksin.yanında zaten dmi?
ayşe kızarmıştır.sadri ter içinde kalmıştır.
sadri:ah tarık ah bunları bak nasıl ödiceksin.
tarık gülümser:
-oyunun kuralı bu sadri yapıcaksın
sadri ayşeye döner.ellerini tutar.
-ayşe seni...seni seviyorum
ayşe sadriye sarılır tabi herkes oooo
sesleri duyan ümit yukarıdan bağırır:
-n'oluyo burda.ben soruların içinde ecel terleri dökerken siz burda keyif valla oh
tarık:merak etme ümit...şey yani ümit bey ecel terleri döken bi siz değilsiniz:)

hadi sizde bişeyler yazın ne olmasını isterdiniz bu oyunda:)
*****senem 89 harika bir oyun******
:img-yes: haklısın harika bir oyun lütfen herkes bu oyuna katılır mı itiraf öncesi stres atarız....hadi sizi bekliyorum...:happy0064 :happy0064

(yanlarında sadece sadri ve ayşe vardır...)
naz tarıka sorar doğruluk mu cesaret mi...tarık korkarak....
tarık:cesaret
naz: iyi o zaman telefonunu alıyorsun ve sevdiğin kızı arayıp sana aşığım diyorsun...
(tarık nazı arar ve)
tarık: sana aşığım
(bunu bekliyordur...ama tarık)
naz: biliyodum...
tarık: kusura bakma ben pınarı aradım sandım...bu arada neyi...
naz: tarık yaşamak istiyorsan sus....

tarık: naz doğruluk mu cesaret mi....
naz: doğruluk..
tarık: korkuyor musun...
naz:neden
tarık: cesaretten...sen korkuyorsun...
naz: asla cesaret diyorum sor...
tarık: dağ kulubesinde öptüğün genci dudağından bir kez daha öpeceksin...
naz: neeee
tarık: sen cesaret dedin...
naz: kandırdın beni...
tarık: demek korkakmışsın...
naz: asla (tarığa yaklaşır ve onu dudağından öper..tarık karşılık verir...)
tarık: eh o an kadar olmasada...
naz: tabi olmaz ben arkadaşımı öptüm şuan ....orda öptüğüm başkasıydı...
tarık: neeeee
naz: efendim denir sevgili arkadaşım....
tarık: ah naz ah ....sen görürsün....

ŞEKER KIZ
04-02-07, 08:32
DOĞRULUK CESARETE DEVAM....

naz: doğruluk mu cesaret mi....
tarık: doğruluk...
naz: aaaa yakıştıramadım sana tarık...
tarık: tamam cesaret o zaman...
naz: şu an aşık olduğun kıza gidip onunla dans edeceksin...yol da...
tarık: saçmalama naz başka bişey iste...
naz: korktun sen korktun...
tarık: hayır ama nerden bulacam aşık olduğum kızı hem trafik polisi ceza yazar...
naz: hımmmm demek kız burda değil...gider buluruz arabayıda yolun kenarına çekersin...doğru söyle korkuyorsun değil mi?
tarık: hayır...korkmuyorum yaparım ama müzik yokki...
naz: ondan kolay ne var sen söylersin...
tarık: gidelim o zaman sakin bir yere arabayı sürer....
naz: (içses kesin pınara gidiyor ne yaptım ben ne kadar salağım....neyse varalım o zaman engellemenin bir yolunu bulurum...)
tarık: geldik...
naz: geldik mi?
tarık: evet
naz: kime geldik bu yolda kimse yok ki...
tarık: bizde zaten kimseye geldik...(nazın elini tutar ve dans etmeye başlar gözlerin parçasıyla)
tarık: (şarkının bitimine doğru bşeyler söyleyecek gibidir naz önlemini alır...) naz...
naz: sakın saçma sapan bişey deyip bu anın güzelliğini bozma....:img-hyste :happy0064 :img-in_lo :img-yes:

ŞEKER KIZ
04-02-07, 08:48
DOĞRULUK MU CESARET Mİ.... part four

tarık:doğruluk mu cesaret mi...
naz: (içses: doğruluk desem korkaksın diyecek en iyisi cesaret diyeyim hem şaşırtmış olurum...) cesaret...
tarık: hımmm demek korkmuyorsun...aferin...
naz: korkmuyorum...
tarık: pişman olma
naz: olmalımıyım...
tarık: bilmem...
naz: hadi sor...çok kazık olmasın...
tarık: tamam...aşık olduğun adamın ismini bağırarak söyle...
naz: neeeee.....tarık saçmalama...
tarık: korkmuyorum dedin ne oldu pisicik...sütünü mü döktün...
naz: pisi değilim...herkesin içindemi bağırayım...
tarık: burda kimse yok tek tük insanlardan başka...korkma pisicik...hadi ne oldu benim kaplanıma...
naz: tarık ben bunun intikamını çok acı alacağım....
tarık: çok korktum pisicik hadi söyleyecek misin yoksa pisicik demeye devam edeyim mi...
naz: tamam tamam....(bağırarak...)...ben tarığa aşığım...
tarık: (gülümser...) sakın bu cümlenin arkasından başka bişey deme....şimdiye kadar duyduğum en güzel cümleydiiiii.......
naz: tar..
tarık: sus intikamını başka bir şekilde alırsın...ama şuan değil bu cümleden sonra değil...
naz: tamam ama bak bu söylediğine pişman olma...
tarık: galiba oldum bile ...senden korkulur...hele bu gördüğüm pençelerden sonra...:img-hyste

ŞEKER KIZ
04-02-07, 08:59
bu arada yazdığım senaryoya yorum bir tek burçinciğimden gelmiş kimse senaryomu okumadı mı....yorumlarınızı bekliyorum...:happy0064

pas.si.on79
04-02-07, 10:21
merhabalar,
herkes yine süper...şeker kız özür dilerim ben daha okuyamadım.29 u etkisindeydik atlatamadık 30un tüyosunu aldık derken hızlı bir şekilde okumak istemedim.Okuyunca mutlaka naçizane fikirlerimizi bildiririm.

2doğru 1 yalan oyununu Nazada sorulsaydı acaba o neler derdi gerçekten o oyunu biraz işlenebilirdi.Ama siz zaten bulmuşsunuz.Cesaret oyununu oynarlar belki.... Ama sizinkiler de çok güzel olmuş....

Benim odaklandığım aklıma takılanlar 29un güzellikleri....
ve 30 da yalanı bulması, Tarık Naz replikleri...

ŞEKER KIZ
04-02-07, 10:25
merhabalar,
herkes yine süper...şeker kız özür dilerim ben daha okuyamadım.29 u etkisindeydik atlatamadık 30un tüyosunu aldık derken hızlı bir şekilde okumak istemedim.Okuyunca mutlaka naçizane fikirlerimizi bildiririm.

tamam canım değerli yorumlarını bekliyorum ve sana tamamen katılıyorum çünkü bende 30'un etkisindeyim...:happy0064

thesunset
04-02-07, 11:11
Gunaydin arkadaslar

Ebru dun aksam ben misil misil uyurken,sen diziyi ozetlemissin,sagol:good: umarim 30 bolum'u rahat rahat seyredersin, 2 gun bekledin....

senem , seker kiz cesaret ve dogruluk oyunlariniz guzel olmus

ben hala ugur kedi mesajininin etkisindeyim....Naz hangi sozlerle itiraf yapicak??? Tarik ne jeveb vericek.....tamamen karsiliksiz birakicak ya da baska seyler soyliyecek???
Nazin pismanlig'i bu sefer gercekci ve dogal olsun umuyorum,cunku 21 bolum ben vijdan azabi (Naz tarafindan) pek goremedim de, ondan!!!!!

ŞEKER KIZ
04-02-07, 12:57
DOĞRULUK MU CESARET Mİ

belgin: hulusi senle bir oyun oynayalım mı?
hulusi: nerden çıktı şimdi bu oyun....
belgin: teo bu oyunu çok iyi oynuyormuşta...
hulusi: eeeeee
belgin: hulusi oynayamaz...ne ki oynamak...oyunun adını bile söylemez dedi...(içses: başardın galiba hadi hulusi yemi ye...)
hulusi: öyle bir oynarım ki teo o eşşek dilini yutar...
belgin: doğruluk mu cesaret mi....
hulusi: doğruluk...
belgin: teo haklıymış...
hulusi: ne haklısı belgin...
belgin: teo da doğruluğu seçer dedi...
hulusi: tamam tamam görür o teo...cesaret....
belgin: iyi o zaman penceri aç ve beni ne kadar sevdiğini haykır...
hulusi: belgin burdan söylesem
belgin: sen beni o zaman hiç sevmemişsin..
hulusi: (kalkar penceri açar ve..bağırarak.) ben belginimi çok seviyorum...dünyalar kadar çok belgin seni seviyorummmm...
belgin: tamam hulusi tamam inandım ben de seni seviyorum..
hulusi: dur belgin daha şehir duymadı seni ne çok sevdiği mi..
belgin: mahallenin muhtarı duydu hulusi...yakında cezaevi duyacak yeter inandım......:img-hyste :happy0064 :img-hyste :happy0064

handeozbek
04-02-07, 13:16
DOĞRULUK MU CESARET Mİ

belgin: hulusi senle bir oyun oynayalım mı?
hulusi: nerden çıktı şimdi bu oyun....
belgin: teo bu oyunu çok iyi oynuyormuşta...
hulusi: eeeeee
belgin: hulusi oynayamaz...ne ki oynamak...oyunun adını bile söylemez dedi...(içses: başardın galiba hadi hulusi yemi ye...)
hulusi: öyle bir oynarım ki teo o eşşek dilini yutar...
belgin: doğruluk mu cesaret mi....
hulusi: doğruluk...
belgin: teo haklıymış...
hulusi: ne haklısı belgin...
belgin: teo da doğruluğu seçer dedi...
hulusi: tamam tamam görür o teo...cesaret....
belgin: iyi o zaman penceri aç ve beni ne kadar sevdiğini haykır...
hulusi: belgin burdan söylesem
belgin: sen beni o zaman hiç sevmemişsin..
hulusi: (kalkar penceri açar ve..bağırarak.) ben belginimi çok seviyorum...dünyalar kadar çok belgin seni seviyorummmm...
belgin: tamam hulusi tamam inandım ben de seni seviyorum..
hulusi: dur belgin daha şehir duymadı seni ne çok sevdiği mi..
belgin: mahallenin muhtarı duydu hulusi...yakında cezaevi duyacak yeter inandım......:img-hyste :happy0064 :img-hyste :happy0064

Süpersin ya sende olmasan ne yapardık kimseden ses-seda yok:happy0064

senem_89
04-02-07, 14:46
selam arkadaşlar ben geldim.dün gece bıraktığım gibisiniz valla nerde bu millet!:)şeker kız küçük oyunuma katıldığın için teşekkürler.güzel yazmışsın:) hadi ama arkadaşlar herkesi bekliyoruzz...:img-yes:

burcin_kaplan
04-02-07, 14:57
selamlar arkadaşlar walla neşelendirdiniz beni senem ve şeker kız yazdıklarnızla süpersiniz:) çok güzel olmuş gerçekten ..
walla yazmak isterdim bende ama bu uğur kedi geldi benim beyin durdu:img-hyste
ben hala itirafı düşünüyorum gözümün önüne gelemiyor naz itiraf etmesi çok mu zor bişeymiş ya bu böle edemiyorumm hayalini bilee:icon_sorr

simser
04-02-07, 15:03
bu arada benim üzümüm nerde yaa,biyerlerde geziyomu yine:icon_whis :icon_whis

aaa kim geziyomuşşş, ben hiç gezmem, ev kuşuyum ben resmen, anca kırk yılda bi yani üzümüm, sn de biliyosun:icon_whis

ya gözlerime hala inanamıyorum yaaa sonunda uyur kedimiz uyanmışşşş:happy0064 bize neler demiş nelerrrr, ya o uğur kedi bence itirafın olucağı hafta gelir diyen bi arkadaş vardı, kim olduğnu hatırlamıyorum ama onu tebrik ederim, doğru tahmin!!!!:good:

oley bea, sonunda naz itiraf ediyo, tarık da cewap wermiyo!!! böyle olmalıydı ztn, öyle tarık ben seni seviyorum, ben de seni naz fln öyle sakin sakin yakışmazdı bizimkilere!!! hem naz o kadar çektirdi tarığa, hemen kabul etseydi aklından şüpelenirdim:good:

bakın boşuna o kadar sinirlenmişiz, boşu boşuna gerilim olmuş, 29 geçiş bölümü gibi bişe yani, 30 süper geliyooo:good:

nese ben kaçtım millet, bu gün de o kırk yılda birim geldi yine, daha dışarı çıkıcam çok işim war çoookk, e kırk yılda bi çıkınca öle oluyo:icon_whis

simser
04-02-07, 15:05
bu arada yazmayı unuttum, ebru ablacım yorumlar süper yine:img-in_lo :happy0064

----> tabi sizin oyunlar da, harikasınız, hepinizin içinizde birer senarist yatıyo:happy0064

burcin_kaplan
04-02-07, 15:39
bu sessizlik normal arkadaşlar dün bomba bi tiyo gelmiş sindirmeye çalışıyorz..aklımız iyice karıştı duman olduk..
ee yarın bi özetimiz gelsinde öyle açılırız gene..:)
bu arada ben bi soru sordum kimseden cwp gelmedi, nazı itiraf ederken düşünebilen warmı?:)

handeozbek
04-02-07, 15:39
bugün forum tarihi günlerinde birini yaşıyor :):) bu ne sesssizlik yahuuuu:)

Ya ben konuşmak istiyorum senaryo yazayım diyorum aklıma tüyo geliyor ne diyeceğimi şaşırıyorum. herkes aynı durumda galiba. Tam toparlayacağız bu sefer fragman gelecek. derken dizi sonra kimse bizi toplayamayacak

kozanak
04-02-07, 15:43
bu sessizlik normal arkadaşlar dün bomba bi tiyo gelmiş sindirmeye çalışıyorz..aklımız iyice karıştı duman olduk..
bu arada ben bi soru sordum kimseden cwp gelmedi, nazı itiraf ederken düşünebilen warmı?:)
yaaa aslında ben hala itiraf edeceğine inanmıom desem yeridir:) ama bizim beklediğimizzz itiraf sahnesi olmayacak gibi gelior bu bölümde itiraf warsa hayallerimiz yıkılacak biraz:):) benim bildiğim naz:):) şöyle bi cümle kurar seviyorum seni işte oldu mu:):) tamam bittii gitti artık tarık marık yok:)

senem_89
04-02-07, 15:43
evet doğruluk-cesaret oyununa devam...
bu sefer mert naz a soracaktır.mert ertesi gün yapacağı itirafıda beyninde biçimlendirmek düşüncesiyle şu soruyu sorar:
-naz biraz sonra soracağım soru benim için çok önemli.benim için oyundan fazlası.
naz:evet sor dürüst olacağımdan emin olabilirsin
mert:şu an kalbinde biri var mı?
tarıkla naz birbirlerine bakarlar.tarık yutkunur.naz gerilmiştir.
naz:zor bir soru...
naz ne diyeceğini bilememektedir.evet nazın kalbindeki kişi yanındadır ama bunu söyleyemez helede bu durumda!
naz:şeyy...
tarık nazın gözlerinin içine bakarak:
-hadi naz seni bekliyoruz...
naz:evet var
mert bu duyduğuna çok üzülür.
mert: yaa:img-sorry
naz:evet kalbimde biri var ve bu...
herkes sus pus kesilmiş nazın ağzından çıkacak kelimeleri beklemektedir.özellikler tarık...'işte, sonunda ,hadi naz söle, sölede bitsin bu oyunların hepsi'der içinden tarık...
o sırada ümit gelir
ümit: selam millet ee hadi bende varım.ne oynuyoruz..
naz ümit e beni kurtar gibisinden bir bakış atar.tabi o sırada herkes naz a baktığı için pınar yanlış anlar.:)
pınar:'yoo işte bu olmadı 'der sessizce abisine
mert:ne olmadı pınar.yoksa...imgdrag
pınar:evet abi görmedin mi naz ın bakışlarını.nasılda bakıo ümit e.
mert:tamam naz kim olduğunu söylemek zorunda değilsin.aldım ben cevabımı.hem seni zora sokmak istemem.
mert 'seni zora sokmak istemem' derken çok imalı söylemiştir.sanki sevdiği yanındaymış gibi.
tarık ve naz birbirlerine bakarlar.
naz düşünür:acaba anladı mı?yok yok nerden anlasın.ama nie öle dedi.anlasa söyler ama dimi.off bilmiyorum.hadi naz konuyu değiştir yap bişeyler.:icon_idea
naz:durun ben bir çay koyayım.içeriz dimi?içeriz içeriz :kahve
naz koşarak mutfağa gider.allahım ya naz süpersin.ne güzelde sıyrıldın işin içinden.bravo naz bravo sen bu zekayla valla nobel bile alırsın!:)
o sırada kapıda mert belirir ve naz a şüpheyle bakar.
naz içinden:tamam canım nobel almasam da olur...:)

devamı gelicek eğer beğenirseniz.:)

ceza_cansu
04-02-07, 15:44

Selam arkadaşlar.Ya burçin ben kesinlikle düşünemiyorum.Naz itiraf edicek görmeden inanmam hatta görünce bile kesin duraksarım.Acaba Naz aşkını nasıl itiraf edicek???Ama aşk itirafını yapıp Tarık'ın tepkisini de gördükten sonra ne yapıcak o da önemli.Onu da çok merak ediyorum.Acaba Tarık'dan hiç mi tepki gelmicek???

handeozbek
04-02-07, 15:47
evet doğruluk-cesaret oyununa devam...
bu sefer mert naz a soracaktır.mert ertesi gün yapacağı itirafıda beyninde biçimlendirmek düşüncesiyle şu soruyu sorar:
-naz biraz sonra soracağım soru benim için çok önemli.benim için oyundan fazlası.
naz:evet sor dürüst olacağımdan emin olabilirsin
mert:şu an kalbinde biri var mı?
tarıkla naz birbirlerine bakarlar.tarık yutkunur.naz gerilmiştir.
naz:zor bir soru...
naz ne diyeceğini bilememektedir.evet nazın kalbindeki kişi yanındadır ama bunu söyleyemez helede bu durumda!
naz:şeyy...
tarık nazın gözlerinin içine bakarak:
-hadi naz seni bekliyoruz...
naz:evet var
mert bu duyduğuna çok üzülür.
mert: yaa:img-sorry
naz:evet kalbimde biri var ve bu...
herkes sus pus kesilmiş nazın ağzından çıkacak kelimeleri beklemektedir.özellikler tarık...'işte, sonunda ,hadi naz söle, sölede bitsin bu oyunların hepsi'der içinden tarık...
o sırada ümit gelir
ümit: selam millet ee hadi bende varım.ne oynuyoruz..
naz ümit e beni kurtar gibisinden bir bakış atar.tabi o sırada herkes naz a baktığı için pınar yanlış anlar.:)
pınar:'yoo işte bu olmadı 'der sessizce abisine
mert:ne olmadı pınar.yoksa...imgdrag
pınar:evet abi görmedin mi naz ın bakışlarını.nasılda bakıo ümit e.
mert:tamam naz kim olduğunu söylemek zorunda değilsin.aldım ben cevabımı.hem seni zora sokmak istemem.
mert 'seni zora sokmak istemem' derken çok imalı söylemiştir.sanki sevdiği yanındaymış gibi.
tarık ve naz birbirlerine bakarlar.
naz düşünür:acaba anladı mı?yok yok nerden anlasın.ama nie öle dedi.anlasa söyler ama dimi.off bilmiyorum.hadi naz konuyu değiştir yap bişeyler.:icon_idea
naz:durun ben bir çay koyayım.içeriz dimi?içeriz içeriz :kahve
naz koşarak mutfağa gider.allahım ya naz süpersin.ne güzelde sıyrıldın işin içinden.bravo naz bravo sen bu zekayla valla nobel bile alırsın!:)
o sırada kapıda mert belirir ve naz a şüpheyle bakar.
naz içinden:tamam canım nobel almasam da olur...:)

devamı gelicek eğer beğenirseniz.:)

çok süper ya valla bayıldım ne olur devamını yaz süpersin süper:happy0064 :good:

senem_89
04-02-07, 15:48

ben yazmıştım.ama ebru nun güzel replikleri sayesinde gümbürtüye gitmişti:)naz ın ben direk seni seviyorum diyeceğini sanmıyorum.bence dolaylı yoldan sölicek.hatta şöle bişey düşündüm tüyolara göre:)
şimdi tarık ve naz arabada 2doğru bir yalan oynadı ya.işte naz hiç ummadığı bir yerde tarığa der:
naz:3.sü
tarık: ne 3.sü
naz:yalan olan
tarık cevap vermez bir süre ve naz da bunu evet olarak algılayıp ağzına geleni söyler
naz:sen ne kadar aşağılık birisin.zaten sürekli mertle yarışıosun sıkıldım artık bundan
tarık: ne!sen mi sıkıldın?allahım sabır!
naz tarığın söylediklerinin yalan olduğunu düşündükçe daha ağır hakaretler söylemeye başlar ve tarık artık dayanamaz
tarık: naz yeter artık.bıktım bu saçmalıklarından.yok mertle beni yarıştırmalar,ağzımdan laf almak için saçma sapan oyunlar,arkadaşlık ayakları!biraz kendine gel.ne yapmaya çalıştığının kendin bile farkında değilsin.ben artık dayanamıorum anlamadan dinlemeden beni sürekli yargılıyorsun.artık burada daha fazla kalamam!
naz ın aklı başına gelmiştir.gerçektende kendide ne yaptığını ne istediğini bilmediğinin farkına varır.
naz kendi kendine:hadi naz bir karar ver.bir daha dönüşü olmayabilir onu hepten kaybedebilirsin.
naz tarığa;
-tarık,özür dilerim.tamam fazla üstüne geldim galiba.gitme..gitme lütfen..ayrıca...3.soruda söylediklerin benim için geçerli.
tarık:bak naz açıkça söyleyemiyorsun bile bu kadar zor mu söylemek?bu kadar zor mu kabullenmek?
o sırada kamera nazın yüzünü yakın çekim alır ve 30. bölümün sonu...
:)

burcin_kaplan
04-02-07, 15:53
Selam arkadaşlar.Ya burçin ben kesinlikle düşünemiyorum.Naz itiraf edicek görmeden inanmam hatta görünce bile kesin duraksarım.Acaba Naz aşkını nasıl itiraf edicek???Ama aşk itirafını yapıp Tarık'ın tepkisini de gördükten sonra ne yapıcak o da önemli.Onu da çok merak ediyorum.Acaba Tarık'dan hiç mi tepki gelmicek???

selamlar cansu..aynen walla görsem bile bian duraksarım gibi geliyor bana..Naz dedi bunu diyen naz yok artıık! gibi tepkiler werebiliceğimi düşünüyorum:)

ben şöle bişe düşünüyorum aslında eğer naz deerse tam tarık giderken derse hele bunu tarık arkasına bile bakmadan gitmeye dewam edebilir olabilir mi böle bişe acaba?

şimdi tarık ve naz arabada 2doğru bir yalan oynadı ya.işte naz hiç ummadığı bir yerde tarığa der:
naz:3.sü
tarık: ne 3.sü
naz:yalan olan
tarık cevap vermez bir süre ve naz da bunu evet olarak algılayıp ağzına geleni söyler
naz:sen ne kadar aşağılık birisin.zaten sürekli mertle yarışıosun sıkıldım artık bundan
tarık: ne!sen mi sıkıldın?allahım sabır!
naz tarığın söylediklerinin yalan olduğunu düşündükçe daha ağır hakaretler söylemeye başlar ve tarık artık dayanamaz
tarık: naz yeter artık.bıktım bu saçmalıklarından.yok mertle beni yarıştırmalar,ağzımdan laf almak için saçma sapan oyunlar,arkadaşlık ayakları!biraz kendine gel.ne yapmaya çalıştığının kendin bile farkında değilsin.ben artık dayanamıorum anlamadan dinlemeden beni sürekli yargılıyorsun.artık burada daha fazla kalamam!
naz ın aklı başına gelmiştir.gerçektende kendide ne yaptığını ne istediğini bilmediğinin farkına varır.
naz kendi kendine:hadi naz bir karar ver.bir daha dönüşü olmayabilir onu hepten kaybedebilirsin.
naz tarığa;
-tarık,özür dilerim.tamam fazla üstüne geldim galiba.gitme..gitme lütfen..ayrıca...3.soruda söylediklerin benim için geçerli.
tarık:bak naz açıkça söyleyemiyorsun bile bu kadar zor mu söylemek?bu kadar zor mu kabullenmek?
o sırada kamera nazın yüzünü yakın çekim alır ve 30. bölümün sonu...
:)

aslında böle bişede olabilir senem..Ama nedense uğur kedi itiraf nazdan geliyor dediği için ben direk bi Seni seviyorum lafının çıkacağını düşünüyorum

Senem bu arada şu doğruluk cesaretin devamını merakla bekliyorum ha:)

elmali-turta
04-02-07, 15:58
arkadaşlar yazdığınız oyunlar,senaryolar vs. çok güzel olmuş ama bunları senaryolar adı altındaki başlığa eklemeniz daha doğru olmazmı,yani bu yüzden ceza alabilriz nede olsa burası bölüm yorumları başlığı dime:img-wink:

senem_89
04-02-07, 16:02
arkadaşlar yazdığınız oyunlar,senaryolar vs. çok güzel olmuş ama bunları senaryolar adı altındaki başlığa eklemeniz daha doğru olmazmı,yani bu yüzden ceza alabilriz nede olsa burası bölüm yorumları başlığı dime:img-wink:

aa öylesyse çok pardon.aslında ben ölesine başlamıştım sonradan devamı geldi:)bide repliklerde buraya yazılınca bir sorun yoktur die düşündüm.neyse bida yazmam çok özür...:img-wink:

burcin_kaplan
04-02-07, 16:05
aa öylesyse çok pardon.aslında ben ölesine başlamıştım sonradan devamı geldi:)bide repliklerde buraya yazılınca bir sorun yoktur die düşündüm.neyse bida yazmam çok özür...:img-wink:

bidaha yazmam derken ? yani dewamını getiriceen di mi amaan ha bırakma çok iyi yazıyorsun..burda okurken çok eğleniyorum walla ben..Hatta şimdi bi doğruluk cesaret daha yazsan ne güzel olur yani senaryolara eklersin bişe olmz yazıcan di mi?:good:

qsawe
04-02-07, 16:11
devamını yazdığında buraya haberiniz yazarsın, bizlerde ilgili sayfaya gider okuruz... ne şiş yanar ne kebap...

ayrıca çok güzel gidiyorsun devamını bekliyoruz

pas.si.on79
04-02-07, 16:20
şimdi arkadaşlar benim anlamadığım,
Tarık Merte niçin yardım etti.Çünkü Mert Tarık Tekelioğlu ve küçük Hanım hesaplaşmalarınıza yardım edecem dedi.

Yani Tarık böyle birşey istemez.Aksine engel bile olması lazımdı.

Neden yardım etti ki ....

handeozbek
04-02-07, 16:24
bence tarığın yardım ettiği kesin değil orada merte ne dedi bilmiyoruz belkide işi alamasın diye başka bir şey söyledi bu da mertin işine yaradı

kozanak
04-02-07, 16:24
şimdi arkadaşlar benim anlamadığım,
Tarık Merte niçin yardım etti.Çünkü Mert Tarık Tekelioğlu ve küçük Hanım hesaplaşmalarınıza yardım edecem dedi.

Yani Tarık böyle birşey istemez.Aksine engel bile olması lazımdı.

Neden yardım etti ki ....
aksini düşün tarık merte yardım etmeseydi nazın dilinden bu sefer dizi bitene kadar kurtulamazdı:) yok mert in kıskandıgın için yardım etmediin onun basarılı olmasını istemiosun ıvır zıwır:):) nazın eline koz wermiş olurdu

assi_yılllar
04-02-07, 17:11
arklar bu haftaki milliyet tv de saat 01:40 da perşembe gecesi dizi yazıor bu dizi tekrarı yalancı yarim mi bilen varsa ltfn söleeebilir mi yada seyredeceemis bölümün tekrarı ne zmn olcak bilgisi olan var mı?

qsawe
04-02-07, 17:22
arklar bu haftaki milliyet tv de saat 01:40 da perşembe gecesi dizi yazıor bu dizi tekrarı yalancı yarim mi bilen varsa ltfn söleeebilir mi yada seyredeceemis bölümün tekrarı ne zmn olcak bilgisi olan var mı?

Genelde çarşambayı perşembeye bağlayan gece o saatlerde tekrar oluyor.. yarın star ın int. adresine bakarsınız

handeozbek
04-02-07, 17:28
yalancı yarimde işler karışıyor. Sonunda beklenen itiraf geliyor. peki bu gelen itiraf iki inatçı aşığı kavuşturmaya yetecek mi? Yoksa önlerine gururdan bir perde mi çekecek?Yalancı yarim gözünüzü ekrandan alamayacağınız muhteşem bölümüyle geliyor? Yalancı yarim perşembe akşamı starda.

handeozbek
04-02-07, 17:32
verilen bilgileri birleştirdim diyelim içime doğuyor fragmanda buna benzer şeyler söyleyecek dedi dersiniz sonra

ayşenurr
04-02-07, 18:17
ilk teklif naz'dan gelecekmiş.bana hiç inandırıcı gelmiyor.naz'ın edeceği teklif kim bilir nasıl olacak,her zamanki gibi patavatsızlığa devam edecektir.
tarık red eddiğine göre, naz'ın teklifi tarığın içine sinen türden olmayacak.

handeozbek
04-02-07, 18:31
Şimdi bu naz kesin şöyle bir şey der.Bana Seni seviyorum mu dedirtmek istiyorsun al işte söylüyorum seni seviyorum nasıl memnun oldun mu?

assi_yılllar
04-02-07, 18:46
Şimdi bu naz kesin şöyle bir şey der.Bana Seni seviyorum mu dedirtmek istiyorsun al işte söylüyorum seni seviyorum nasıl memnun oldun mu?

zaten naz dan dha fazlasını bekleyemem ki bn böle demesi bile ilk zamana göre muhteşem yol kattettiğini gösterirr :)

kozanak
04-02-07, 18:46

bencedeee bunun gibi bi şey olcak ne yazık ki baştan sawma olacak gibi görünüyor insallah öyle olmaz ben fragmanı merak ediyorum açıkçası 20.bölüm gibi bi fragman gelmesini bekliorummm beni benden alan bir fragman istiorum:):)

Medea
04-02-07, 19:01
Naz'ın ağzından duyulacak her tür itiraf bizi etkileyecek bence.O kadar büyüttük ki gözümüzde.Bence sade ve aniden yapılan içten bir itiraf çok çok gösterişli bir itiraf sahnesinden daha etkileyici ve sarsıcı olacaktır.Burada okuyunca belki heyecanlandırmıyor ama bu "seni seviyorum ben Tarık "cümlesini Nazın mimiklerini yüzünü gözünüzün önüne getirip de bir canlandırın zihninizde..nasıl tüylerinizi diken diken etmiyor mu? ;)

tarik_naz
04-02-07, 19:07
herkese selam

medea, tarık'tan "seni sevdiğimi bi bilsen" ifadesini duyduk son bölümde ama, naz bu " sevdiğimi" ifadesini bu zamana kadar bi türlü getiremedi ve nihayet bu bölümde getirecek verilen tüyoya bakarak. ve hiç birimiz bunun nasıl bişey olacağını tahmin bile edemiyoruz. inan dediklerini düşününce benim de içim bi hoş oluyo. çünkü naz, söyledikleri ile gözleri arasında çok iyi anlam bütünlüğü sağlayan birisi. belki tarık bu sözlerden etkilenmeyecek ama bizim burda mest olacağımız kesin.

senem_89
04-02-07, 19:09
arkadaşlar oyunun devamını senaryolar bölümüne yazdım.yorumlarınızı bekliyorum:img-wink:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2278017&posted=1#post2278017

cave77
04-02-07, 19:11
Naz ve seni seviyorum kelimesi...şimdiye kadar birbirlerine o kadar uzaktılar ki...bir araya gelince hakikaten nasıl duracaklar ben de çok merak ediyorum en az Tarık kadar merak ediyorum :))))

handeozbek
04-02-07, 19:15
Ben en çok Tarığı merak ediyorum. Yani nasıl bir psikoloji içine girecekte Nazı bile rededecek. Acaba bu içten bir red mi yani aşırı derece de kızdığı için. yoksa bir sürelik ders vermek için vermek için. Ay çok hoş bir sahne olacak tarık'ın içi gidecek ama kabul etmeyecek. Naz kimbilir nasıl üzülecek. Acayip duygusal bir bölüm olacak. alışık olmadığım için çarpabilir. En iyisi verdiğim 1 koli mendil siparişini 2 koliye çıkarmak isteyen var mı?

ceza_cansu
04-02-07, 19:24
Naz ve seni seviyorum cümlesi hayali bile zor:):)Bu arada Naz Tarık'tan karşılık alamayınca kesin çok üzülücek ve de ağlicaktır.Yani ağlaması lazım ve de bence çello da çalması lazım.Naz bir tek üzgün olduğunda bahçede çello çalıyordu.Tarık'ın cevabından sonra bahçede bir çello çalma sahnesi görsek çok iyi olur.Yani bence bunun atlanmaması lazım

ebru.karaca
04-02-07, 19:37
Arkadaşlar,
Herkese merhaba..
Son zamanlarda pek sık giremiyordum siteye biliyorsunuz. Yorumlarınızı da okumayı deniyorum, deniyorum.. O kadar çok sayfa olmuş ki, bir türlü bitiremiyorum :) :)

Şu güzel tüyodan bile ne kadar geç haberim oldu..
hepinize selamlar. çok uzun zamandır sizi okuyamadım ve yazamadım

. ama işte buradayım. öncelikle kayıp ilanınıza bayıldım. ve de ilana konu olan o küçük şaheser şeye. bu ayrılık feci yoğunluktan kaynaklandı. çünkü çok yakında yeni bir kanalda müptelası olacağınız yeni dizilerle de uğraşıyorum. ama biz gözbebeğimiz yy'e dönelim. 30. blm.de tek kelimeyle kahrolacaksınız. tarık naz'ın artan tonda üzerine gelmesinden o kadar bunalacak ki, bir anda volkan gibi patlayacak. ama ne patlama. ettiği laflar yenilir yutulur cinsten değil. naz darmadağın. tabii pişmanlık dağları bekler, ne yaptığını farkeder. ama nasıl telafi edecek? neyse kuvvetini toplayacak ve tarık'a gidecek. işte size itiraf...na nana na nam... itiraf gelir de bu itiraf karşılığını bulur mu? naz bu durumu sindirir mi? delirmez mi? ipler kopma noktasına gelmez mi? hem de o gururlu naz nihayet gönül indirmeye karar vermişken. öf...öyle çok olay var ki. farkındaysanız bölümler uzadıkça uzadı.

Ama geç de olsa, bir tüyoya sahip olabildik ya, şükürler olsun.. Daha geniş bir vaktimde bu tüyolar üzerine neler yazarım neler..

Bu arada yorumum hakkında yapmış olduğunuz yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar. Umarım 30. bölümü izlemek konusunda bir sorunla karşılaşmam da, daha kısa sürede ekleyebilirim :) Bu konudaki güzel dilekleriniz için de teşekkürler..

Serdarcığım;
uğur kedi imzama (kayıp ilanı) bayılmış. Bu konuda en büyük emek senin. Çok teşekkür ederim canım.
Herkese sevgiler..

NOT: İmzamı değiştirme zamanım geldi artık :) Ne güzel.. Güzel bir imza bulup bir ara ekleyeyim. Sevgili Nesss'imin imzalarından biri olabilir mesela :)

nowar_77
04-02-07, 19:57
29.bölümü ikinci defa izliyorum da..bir şey dikkatimi çekti..Hacer annenin evini alan adam "evi bir dizide kullanılmak üzere kiraya verdik bile" diyor..özellikle diziye kiralık verdiğini söylemesi ilginç..kısaca kiraladık diyebilirdi..gerçek olabilir mi acaba..belki de gerçekten ev elden gitti..o zaman Ayşeler sokakta kalır bir bölüm sonra..tabii Sadri de ..hadi onun kendi evi var.. belli mi olur Belginlerin evine yerleşir Ayşe ve Hacer anne de..

handeozbek
04-02-07, 19:59
29.bölümü ikinci defa izliyorum da..bir şey dikkatimi çekti..Hacer annenin evini alan adam "evi bir dizide kullanılmak üzere kiraya verdik bile" diyor..özellikle diziye kiralık verdiğini söylemesi ilginç..kısaca kiraladık diyebilirdi..gerçek olabilir mi acaba..belki de gerçekten ev elden gitti..o zaman Ayşeler sokakta kalır bir bölüm sonra..tabii Sadri de ..hadi onun kendi evi var.. belli mi olur Belginlerin evine yerleşir Ayşe ve Hacer anne de..

Valla iyi olur hep Sadri mi onlarda oturacak çocuk iç güveysi oldu çıktı. Şimdide Hacer ana ile Ayşe Sadrilere taşınsın

handeozbek
04-02-07, 20:00
Şimdi Tarık evi terkederse nereye gidecek. Hacer analara gidemez ev satıldı mecburen dağ evine gidecek. E tabi Naz da oraya gelicek yani umarım

senem_89
04-02-07, 20:02

ay ben bu dziye kiralık ev meselesini iki kere yazmıştım ama kimse tınmamaıştı:)evet ben ilk farkettim ve bunun altında bişey çıkar die bekliorum bi konuk oyuncu falan:img-wink:

nowar_77
04-02-07, 20:05
Şimdi Tarık evi terkederse nereye gidecek. Hacer analara gidemez ev satıldı mecburen dağ evine gidecek. E tabi Naz da oraya gelicek yani umarım

valla çok güzel olur..ben de nasıl etsek de ikisini o eve tekrar göndersek diyordum..ne varsa o evde var:img-hyste gerçi ev tarık ın değil ama olsun..bu karda kışta kimse de uğramaz oralara(akşam haberlerinde gösterdi o evin olduğu Kartepe de millet yolda kalmış:))her yerde kar var ..kalbim senin bu gece olayı olabilir:)

serpils
04-02-07, 21:39
hepinize iyi geceler,hacer annenin evi ıhlamurlar altında dizisindede kullanılıyor bu yüzden o diziye atıfta bulunmak için öyle dizi için kiraya verdim dendi böylece ev değişikliği olucak

elmali-turta
04-02-07, 21:57
hepinize iyi geceler,hacer annenin evi ıhlamurlar altında dizisindede kullanılıyor bu yüzden o diziye atıfta bulunmak için öyle dizi için kiraya verdim dendi böylece ev değişikliği olucak

evet bende böyle düşünmüştüm:)zaten hulusilerin önceki evlerinide candan öte kullandığından değişmişti buda öyle olcak heralde:img-wink:

burcin_kaplan
04-02-07, 22:56
30. blm.de tek kelimeyle kahrolacaksınız.tarık naz'ın artan tonda üzerine gelmesinden o kadar bunalacak ki, bir anda volkan gibi patlayacak. ama ne patlama. ettiği laflar yenilir yutulur cinsten değil. naz darmadağın. tabii pişmanlık dağları bekler, ne yaptığını farkeder. ama nasıl telafi edecek? neyse kuvvetini toplayacak ve tarık'a gidecek. işte size itiraf...na nana na nam... itiraf gelir de bu itiraf karşılığını bulur mu? naz bu durumu sindirir mi? delirmez mi? ipler kopma noktasına gelmez mi? hem de o gururlu naz nihayet gönül indirmeye karar vermişken. öf...öyle çok olay var ki. farkındaysanız bölümler uzadıkça uzadı.

1- 30. blm.de tek kelimeyle kahrolacaksınız
bu cümleden sonunun bizi çok üzeceğini anladım ben..yani bir hafta bizi kahredicekler bence...o yüzden hazırlıklı olalım derim arkadaşlar...

2- naz darmadağın. tabii pişmanlık dağları bekler, ne yaptığını farkeder.
tarıkın laflarından sonra tarıkı ne kadar üzdüğünü anlayacak anlaşılan ve benim aklıma şu geldi.Bence tarık bu patlama esnasında pınarı sevmediğini söledi.Ve yarışması falan içinde bi neden olmadığını.Ve eminim daha neler neler demiştir ama tam olarak naza seni seviyorum demediğini düşünüyorum ben yani o laf ağızından çıkmadı bence..

3- ama nasıl telafi edecek? neyse kuvvetini toplayacak ve tarık'a gidecek. işte size itiraf...na nana na nam...
kendini toplayacak demiş demekki biraz süre geçicek gidicek odasına düşünücek ne yapması gerektiğini..Sevdiğinide kabul edicek kendi kendine..ama
Bence tarıkın yanına giderken aklında bi itiraf fikri yoktu tamam sevdiğinden emin olmuş olabilir ama genede direk seni seviyorum demeyi düşünmemiştir.Aklında nazın sadece yaptığı hatayı düzeltmek özür dilemek wardı..Fakat orda çıkan ani bi atışma yüzünden artık sinirlenip duygularını dışa wurduğunu düşünüyorum.

4- itiraf gelir de bu itiraf karşılığını bulur mu? naz bu durumu sindirir mi? delirmez mi? ipler kopma noktasına gelmez mi?
Şimdi bence naz gerginken kawga sonucu patlıcak demiştim bu teorim üzerinden dewam ettiriyorum burayıda.Gene kawgadan sonra gelen bi itiraf olduğu için tabiki tarık sinirli olucak yani aynı öpüşmede kawga ettiklerinden sonrası gibi arabada tamam ikimiz yaptık mutlu musun dedikten sonra tarıkın artık değil... demesine benziyecek olay...yani artık değil istemiyorum diyecek gene..
naz bunu sindiremez ve delirirmiş...delirsin bakalım gitsin odasına ağlasın (lütfen ağlasın çok istiyorum cidden:))
İPler kopma noktasına gelmez mi derken ben tarıkın işten ayrılacağını düşünüyorum..we ayrılacakta bence işte buda bu sıralar gelebilicek olan babaoğul barışmasına hazırlık olucak...

5- hem de o gururlu naz nihayet gönül indirmeye karar vermişken

Yani gönül indirmek derken demekki tarık eğer kabul etse sonunda sevgili olucaklardı.Ama kabul etmeyince gurur yapabilir mi sorusu akla geliyor? ama ben tarık kabul ettikten sonra nazın hayır diyebiliceğini sanmıyorum nazın sorunu hiç bir zaman tarıkla olmadı hep kendinde wardı sorun.Seviyor muyum sevmiyor muyum? yok tarık başkasınımı seviyor hep paranoyakça dawrandı...umarım biraz kendi yaptığı hataları fark etmiştir oturp ''tarık beni sevmiyor ondan beni red etti'' diye düşüneceğine işallah aklını çalıştırırda biraz gerçekten neden red ettiğini düşünür...Bunda beni ümitlendiren bişe war en azından artık tarıkın pınarı sevmediğini bilicek bence çünkü tarık ilk baştaki patlamasında pınarı sevmediğini sölemiştir bana kalırsa..Yani en azından başka bi kız war diye düşünmez artık...

6- öyle çok olay var ki. farkındaysanız bölümler uzadıkça uzadı

ewet gerçekten bi kaç bölümdür o kadar çok konu işleniyorki dizinin saatide uzadı...hele bu bölüm baya uzun olacağa benziyor okadar çok konu işlenicek ki heralde rekorlarını kırıcaklar:)konuları sıralarsak...
naz tarıkı deli etmeye dewam edicek...
tarık patlıyacak...
naz darmadağın ne yapacağını bilmicek ilk başta ama daha sonra kendini toplucak we konuşmaya gidicek tarıkla..
Nazdan itiraf gelicek...
tarık red edicek...
we red te bitmez bence sonra ewden fln ayrıldığınıda gösterebilirler bölüm biterken..

Sonuç olarak bence tarık işten ayrılacak...Naz yatağında debelenip durucak hem kendini hem tarıkı suçlayacak(öyle umut ediyorum ben çünkü sadece tarıkıda suçlayabilir o potansiyel war nazda...) Tarık kalacak başka bi yeri olmadığı için annesinin yanına gelicek gene şu hastalandığındaki gibi hulusiye görünmeden kalmaya çalışacak bence çünkü artık kalabiliceği bir hacer anneside yok yani ew yok .. we baba ile oğul karşılaşması olucak tabi ardından barişma... tarık iç hesaplaşma yapıcak ağır mı dawrandım acaba sonunda söledi sende bunu istemiyor muydun aslında oğulum be dicekkendi kendine...

işte bomba bence doğum gününde gelicek ondan dolayı .. Ben tarıktan büyük bi süpriz bekliyorum nazın doğum gününde...

pas.si.on79
04-02-07, 23:05
burçinciğim bayağı kafa yormuşsun.Cümle cümle düşünmen güzel olmuş.
Yazdıkların da çok mantıklı.....

YAlnız Hani ikimizde istedik mutlumusun .Artık değil repliklerini anlamadım.Öyle mi olmuştu....

handeozbek
04-02-07, 23:12

YAlnız Hani ikimizde istedik mutlumusun .Artık değil repliklerini anlamadım.Öyle mi olmuştu....

a o kısım hatırlanmaz mı? Öpüşme olayının kilit konuşmasıydı. Biz istedik Naz biz tamam biz mutlu musun artık değil yılın repliğiydi ya. Tarığın çıldırma çıtasını yükseltmeye başlatan replik

burcin_kaplan
04-02-07, 23:13

25. bölümde arabada konuşurlarken filizin doğum günü dönüşünde;

Naz:doğru söle bana yaptığın şey yüzünden bi suçluluk mu hissediyorsun
Tarık:yaptığım değil yaptığımız
Naz:ayy taktın
tarık:çünkü benim için önemli
Naz: tamam birlikte yaptık.mutlu musun şimdi?
Tarık:artık değil...

bu cümleler geçmişti bunu düşündüm..gene 30. bölümde böle bişeler olur gibime geldi benim

elmali-turta
04-02-07, 23:20
burçincim yorumun tek kelimeyle harika olmuş canım:):good: çok güzel analiz etmişsin tiyoyu valla ne diyim:img-wink:
bnce asıl bomba sevgililer gününde patlayabilir hani dergiye flnda kapak oluyolar ya ben 31. bölümden umutluyum oyüzden ztn bu bölümü öyle biyerde bitirirlerki biz 31. bölüm için çatlarız artık:icon_sorr :icon_sorr

bu arada uğur kedi gelmişş:happy0064 :happy0064 hoşgeldiniz tekrar:img-icecr :kahve

whiteangel
04-02-07, 23:30
burçincim yorumun tek kelimeyle harika olmuş canım:):good: çok güzel analiz etmişsin tiyoyu valla ne diyim:img-wink:
bnce asıl bomba sevgililer gününde patlayabilir hani dergiye flnda kapak oluyolar ya ben 31. bölümden umutluyum oyüzden ztn bu bölümü öyle biyerde bitirirlerki biz 31. bölüm için çatlarız artık:icon_sorr :icon_sorr

bu arada uğur kedi gelmişş:happy0064 :happy0064 hoşgeldiniz tekrar:img-icecr :kahve

Ama üzümcüm biz zaten her bölüm sonunda çatlama modundayız.Bn dünden beri tüyoyu yorumlamaya çalışıyorum. Ezberledim nerdeyse ama.. Yorum yapamıyorum:icon_sorr Benim terapiye ihtiyacım vaarrr:img-hyste uğur kedi gelmiş, hoş gelmiş. Acaba yeni tüyolar da getirmiş mi:img-blush

ceza_cansu
05-02-07, 00:33
Burçincim resmen döktürmüşsün.Tüyoyu süper parçalamışsın eline sağlık.Kesinlikle yorumuna katılıyorum.Özellikle Naz'ın doğum günü olayına.Orda kesin herşey çözülücek.Tarık'tan Naz'a bir sürpriz gelicek.

B.A.D.B
05-02-07, 00:48
Burçincim resmen döktürmüşsün.Tüyoyu süper parçalamışsın eline sağlık.Kesinlikle yorumuna katılıyorum.Özellikle Naz'ın doğum günü olayına.Orda kesin herşey çözülücek.Tarık'tan Naz'a bir sürpriz gelicek.

Aman aman herseyi soyleyiniz de kesin demeyiniz,suana kadar tahmin ettiklerim ve de okudugum tahminlerden tutanı goremedim.Hani bu sefer tüyo saglam yerden geldi,tahminler olacaklarla paralel gerceklesebilir diyecegim ama bizim senaristlerin ne surpriz yapacagı oncedenkesinlikle kestirilemiyor.

whiteangel
05-02-07, 00:55
Aman aman herseyi soyleyiniz de kesin demeyiniz,suana kadar tahmin ettiklerim ve de okudugum tahminlerden tutanı goremedim.Hani bu sefer tüyo saglam yerden geldi,tahminler olacaklarla paralel gerceklesebilir diyecegim ama bizim senaristlerin ne surpriz yapacagı oncedenkesinlikle kestirilemiyor.

Olsun.. Biz her hafta ters köşeye yatmaya alıştık zaten.:icon_whis Sanırım yalancı yarimi diğer dizilerden farklı kılan en önemli detaylardan biri de bu kestirilemezlik:img-yes: Bazı ismi lazım olmayan diziler gibi fragmanı izleyince bölümü izlemiş gibi olmuyoruz yani.. Hani Tarık diyor ya.. ''gerek yok .. görmüş kadar olduk!'' biz gördüklerimizi bile çözümlemekte zorlanıyoruz..:img-hyste

ceza_cansu
05-02-07, 00:59

Bende şu ana kadar hiçbir tahminimin tuttuğunu görmedim.Hatta çoğu tahminimin diziyle alakası bile olmadı.Ama bu doğum gününden neredeyse eminim ya da öyle ummak istiyorum

burcin_kaplan
05-02-07, 01:02
Bende şu ana kadar hiçbir tahminimin tuttuğunu görmedim.Hatta çoğu tahminimin diziyle alaksı bile olmadı.Ama bu doğum gününden neredeyse eminim ya da öyle ummak istiyorum

cansucum Bencede kesinlikle şu doğum gününde bişeler olucak...İyi yada kötü orasını bilemem ama olucak bişeler tarık-nazla ilgili ya daha beter kawga eder ayrılırlar yada birleşirler ...orası muamma..

B.A.D.B
05-02-07, 01:03
Olsun.. Biz her hafta ters köşeye yatmaya alıştık zaten.:icon_whis Sanırım yalancı yarimi diğer dizilerden farklı kılan en önemli detaylardan biri de bu kestirilemezlik:img-yes: Bazı ismi lazım olmayan diziler gibi fragmanı izleyince bölümü izlemiş gibi olmuyoruz yani.. Hani Tarık diyor ya.. ''gerek yok .. görmüş kadar olduk!'' biz gördüklerimizi bile çözümlemekte zorlanıyoruz..:img-hyste

Sevgili whiteangel,mesajım dizmizin kestirilemez olmasına sitem olarak anlasılmasın,bende bu durumdan keyif alıyorum ki sadece 1-2 dk lık fragmanı bile burada ben dahil tum arkadaslarımız acaba tutarsa diye yuzlerce mesaj yollayarak tahmine calısıyoruz.Bu tahminler sırasında da her yorumda yeni bir bolum izlemis kadar oluyoruz ,kısacası fragman basına 1365 yorum gelse :icon_whis ,29 bolumden hesap etsek ,bu da eder 39585 bolum izlemis gibi varsayabilriz :)

B.A.D.B
05-02-07, 01:06
cansucum Bencede kesinlikle şu doğum gününde bişeler olucak...İyi yada kötü orasını bilemem ama olucak bişeler tarık-nazla ilgili ya daha beter kawga eder ayrılırlar yada birleşirler ...orası muamma..

Yahu bende kesinlikle birsey olmayacak demedim ki,kırmayın beni,uzulurum sonra :sad53:,benim altını cizdgim durum dogum gununde Tarık kesinlikle acılacak gibi bir ifade idi ki bunun da olması muhtemel tıpkı olmama olasılıgı kadar...

whiteangel
05-02-07, 01:08
Sevgili whiteangel,mesajım dizmizin kestirilemez olmasına sitem olarak anlasılmasın,bende bu durumdan keyif alıyorum ki sadece 1-2 dk lık fragmanı bile burada ben dahil tum arkadaslarımız acaba tutarsa diye yuzlerce mesaj yollayarak tahmine calısıyoruz.Bu tahminler sırasında da her yorumda yeni bir bolum izlemis kadar oluyoruz ,kısacası fragman basına 1365 yorum gelse :icon_whis ,29 bolumden hesap etsek ,bu da eder 39585 bolum izlemis gibi varsayabilriz :)

Offff offfff sevgili B.A.D.B siz de sayılarla uğraşmaya başladınız..Ben bir dizinin , fragmanlarının, özetinin bu kadar ıcığının cıcığının didiklenerek izlenmesine ilk defa tanık oluyorum. Bu da diziden aldığım keyfi katlayarak artırıyor. Şimdi fragman dediniz fena halde fragman merakım depreşti..:icon_whis

Medea
05-02-07, 01:08
Biz bu kesinlikle lafına takıldık mı ne? :)

ceza_cansu
05-02-07, 01:09

Yok Medea niye takılalım.Kesinlikle öyle bir durum yok:):):)

B.A.D.B
05-02-07, 01:10

Bu dizide kesin olan tek sey hicbirseyin kesin olmadıgıdır! :)

whiteangel
05-02-07, 01:12

Amaa amaaa olmaz kiii... kesin ve mutlak olan bir şey var... Tarık ve Naz'ın aşkııı:img-in_lo

burcin_kaplan
Yahu bende kesinlikle birsey olmayacak demedim ki,kırmayın beni,uzulurum sonra :sad53:,benim altını cizdgim durum dogum gununde Tarık kesinlikle acılacak gibi bir ifade idi ki bunun da olması muhtemel tıpkı olmama olasılıgı kadar...

:) pardon B.A.D.B üzülme ya bende artık ne dedimi mi biliyorum , gerdi beni bu itiraf:)
Doğrudur..Bizim dizimizde her olasılık mümkün.Ama artık olayların hızlandığını düşünüyorum yani byük bi ihtimal nazın doğum gününde bişeler olucak demekten kastım şu ki zaten bunlar yani naz sölemiş sevdiğini...ee tarıkta bunu biliyor ztn belli bi sürade birbirlerini görmeyeceklerini düşünürsek ...Yani sonuç olarak bana bişeler olur gibi geliyor sevgililik anlamında İŞalaaah diyorum we cümlemi bitiriyorum:)
kırdıysam aff olaa..:icon_ange

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

tarik_naz

B.A.D.B, dediğin de haklısın, bu dizide kesinlik olsaydı biz burda o kadar yorum yapamazdık. çünkü kesin bişeyin üzerine yorum yapmaya gerek kalmaz. ama bizim dizinin en büyük özelliği oldu bu kesinsizlik :) ve herkesden farklı yorumlar gelebiliyo ama hep bi tanesini kaçırıyoruz onu da senarist yapıyo :) artık bu bizim şanssızlığımız mı, senaristin 6. hissi mi bilmiyoruz.

bu durum şahsen benim çok hoşuma gidiyo. o kadar yorum yapıyoruz ama hepsi boşuna gidiyo :), dizi ile tutarlılığı çok düşük.

B.A.D.B
05-02-07, 01:15
Offff offfff sevgili B.A.D.B siz de sayılarla uğraşmaya başladınız..Ben bir dizinin , fragmanlarının, özetinin bu kadar ıcığının cıcığının didiklenerek izlenmesine ilk defa tanık oluyorum. Bu da diziden aldığım keyfi katlayarak artırıyor. Şimdi fragman dediniz fena halde fragman merakım depreşti..:icon_whis

Kaba bir hesapla fragmanın salı gecesi saat 22 de verilecegini farzedersek bu da demektir ki suanda onumuzde tam olarak 45 saat ve 43 dk miz var,yani daha yalın bi dille,2743 dk sonra fragmanı izleme sansımız kesin olmamakla birlikte ihtimal dahilindedir :)

whiteangel
05-02-07, 01:17
B.A.D.B, dediğin de haklısın, bu dizide kesinlik olsaydı biz burda o kadar yorum yapamazdık. çünkü kesin bişeyin üzerine yorum yapmaya gerek kalmaz. ama bizim dizinin en büyük özelliği oldu bu kesinsizlik :) ve herkesden farklı yorumlar gelebiliyo ama hep bi tanesini kaçırıyoruz onu da senarist yapıyo :) artık bu bizim şanssızlığımız mı, senaristin 6. hissi mi bilmiyoruz.

bu durum şahsen benim çok hoşuma gidiyo. o kadar yorum yapıyoruz ama hepsi boşuna gidiyo :), dizi ile tutarlılığı çok düşük.

Serdar'cııımmm boşuna değil bu yorumlar.. Bu yorumlar olmasa biz 1 haftayı nasıl geçiririz:icon_sorr Valla herkes yazsın, yazsın ki okuyalım, oyalanalım.. Yoksa biz fena halde sararız:img-hyste
Ayrıca bizi her hafta şaşırtan senaristlerimize de sevgi ve selam:good:

B.A.D.B
05-02-07, 01:21
:) pardon B.A.D.B üzülme ya bende artık ne dedimi mi biliyorum , gerdi beni bu itiraf:)
Doğrudur..Bizim dizimizde her olasılık mümkün.Ama artık olayların hızlandığını düşünüyorum yani byük bi ihtimal nazın doğum gününde bişeler olucak demekten kastım şu ki zaten bunlar yani naz sölemiş sevdiğini...ee tarıkta bunu biliyor ztn belli bi sürade birbirlerini görmeyeceklerini düşünürsek ...Yani sonuç olarak bana bişeler olur gibi geliyor sevgililik anlamında İŞalaaah diyorum we cümlemi bitiriyorum:)
kırdıysam aff olaa..:icon_ange

Fazla alıngan davranmısım ben de ,asıl af sizden gelsin lutfen...

tarık_naz ,kesin olarak yorumlamamızın sebebi de belki de kendimizi istediklerimizin gerceklesecegine asırı derecede sartlamamızdan kaynaklanabilir,hani tüyoyu da aldık ya,yoksa sizin dediginiz kesin olan bir duruma yorum yapılmasının abes olacagı bizim unuttugumuz kesin bir dogru :)

ceza_cansu
05-02-07, 01:31
Ya ben en iyisi konuyu değiştirim:)Yoksa sonumuz kesinlikle kötü:):)Şimdi avatarlarımıza bakarken geldi aklıma.Hani biz bu dağdaki öpüşmeyi Tarık'dan da geri dönüş olarak görebiliriz belki diyorduk ama benim artık umudum kalmadı.Çünkü bu öpüşme ilk rüya olarak çekildi.2 bölüm sonra gerçek olduğu anlaşıldı.İlk başta rüya olarak çekildiği içinde bu öpüşmenin geri kalan kısmını Tarık'dan göremeyebiliriz.

NOT:Burçincim bu senin içindi

burcin_kaplan
05-02-07, 01:34
Ya ben en iyisi konuyu değiştirim:)Yoksa sonumuz kesinlikle kötü:):)Şimdi avatarlarımıza bakarken geldi aklıma.Hani biz bu dağdakiöpüşmeyi Tarık'dan da geri dönüş olarak görebilir belki diyorduk ama benim artık umudum kalmadı.Çünkü bu öpüşme ilk rüya olarak çekildi.2 bölüm sonra gerçek olduğu anlaşıldı.İlk başta rüya olarak çekildiği içinde bu öpüşmenin geri kalan kısmını Tarık'dan göremeyebiliriz.

NOT:Burçincim bu senin içindi

:img-angel =cansuu
cansu meleksin walla:) saolasın kesin lafından kurtarıosun beni sanki...bu haftada tarık patlamasıyla kurtarıcak arkadaşım lafından :) daha ne isterim beeen!:):img-hyste

Ayrıca dediğin şey çok doğru benim hayallerim yıkılmış durumda şuan o açıdan hiç düşünmemiştim ewet merve sevi bile rüya dmeişti bi röp. ünde.. yani onlar bile ilk rüyabiliolardı ondan sonra değiştirildi gerçek olarak alındı...Başka çekim yapmamışlardır çok büyük bi ihtimalle ..

yani flashback milashback yokk bittii gittiii!!:img-help:

tarik_naz
05-02-07, 01:42
ya takmayın o kadar öpüşmeye, hadi derseniz ki bu sahne de ilerde kullanılmak için saklanıyo diye.

bizimkilerin
*ilk dileklerini söylemeden, yeni dilek tutmalarına gerek yok.
*o kırmızı gül kurmuşken ve bu kadar zaman geçmişken, yeni bi güle gerek yok.

amaa

*yeni bi öpüşme olması için bişeye gerek yok. biz önümüzdeki sahnelere bakalım. geçmişe mazi...

belki en büyük dilekler bi kere dilenir, öylesine bi gül bi kere kurutulur ama o öpüşme bi çok kez tekrarlanır :)

Medea
05-02-07, 01:44
Aaaa ben de Naza inanmıyorum artık o ilan-ı aşkı bile berbat eder...ilan-aşık bitttiiiii..gitttiiiiii :) :)

B.A.D.B
05-02-07, 01:50
Naz'ın itirafı kesin de neyi itiraf edecegini bilmiyoruz ki dedikten sonra ben saklanacak bir yer bulayım kendime :),arkadaslar ben mi gozden kacırıyorum yoksa tüyo icerisinde Naz'ın ask itirafı belirten bir soz var mı? Diyelim ki ask itirafı degil,o zaman ne itiraf etti bu kız?

burcin_kaplan
05-02-07, 01:51
maşallah zaten artık ilk öpüşmeyi bir saniye bile unutamıyoruz zaten içimiz dışımız tarık naz öpüşmesi oldu bizim avatarlar sayesinde yukarı çıkıorum öpüşme aşağı iniyorum öpüşme:) bunlar dizide tekrar öpüşünce onların ikinci öpüşmesi olucak ama.. bizim için onların 3000000. öpüşmesi olucak:img-hyste

whiteangel
05-02-07, 01:55
Naz'ın itirafı kesin de neyi itiraf edecegini bilmiyoruz ki dedikten sonra ben saklanacak bir yer bulayım kendime :),arkadaslar ben mi gozden kacırıyorum yoksa tüyo icerisinde Naz'ın ask itirafı belirten bir soz var mı? Diyelim ki ask itirafı degil,o zaman ne itiraf etti bu kız?

İşte tam da bu sebepten, uğur kedinin mesajını nerdeyse ezberlediğim halde o tüyoya yorum yapamıyorum. Neyse muhtemelen 24 saatten daha kısa bir süre sonra (kesin bir süre veremiyorum, hesap makinesini bulamadım da:img-wink: ) fragmanı izleyip bir şeyler tahmin ederim, ya da tam kördüğüm olurum. Yarın fragman nöbeti tutacağımıza göre ben sizlere iyi geceler dileyip kaçıyorum... bye

B.A.D.B
05-02-07, 02:36
Bilseydim size ben avatar yaparmıydım
Bilseydim sizleri bu duruma düşürürmüydüm
Bilseydim sıkıntıdan her gece bunlarla uğraşmazdım
Bilseydim ey sevgili yy hastaları bilseydim

Biz de bilemedik bu hale gelecegimizi,
Biz de bilemedik fragman beklenen zor geceleri,
Bilemedik ki Tarık ile Naz'ın bu kadar inat edecegini,
Bilemedik ki bir 10 bolum daha opusmeyeceklerini...

tarik_naz
05-02-07, 02:48
pişman oldum dedim, anlamadınız ozaman günah benden gitti

psikopata bağlamışsınız
oh olsun

tarık ve naz öpüşmemiş
oh olsun

itiraflar gelmemişmiş, öpüşmelerse bitmiş
oh olsun

ben sizi güldürmedim mi, ama siz beni anlamadınız, e benden günah gitti
oh olsun, oh olsun

B.A.D.B
05-02-07, 03:04
Arkadaslar iyigeceler diliyorum,30. bolume de bisey kalmamıs sadece 5316 dakikacık ,sayalım bakalım...

Medea
05-02-07, 03:19
MUHARREM- Bu ahaliye ne oldu Bahri ?bir öpüşmedir vs takmışlar gece gece +

18 moduna girmişler töbe töbeee ..azdı mı bunlar yahu?

BAHRİ-Ama aabiiii çok duygusal çocuklar bunların hepsi aaabiii..itiraf gelmeyince kaldıramadılar.

MUHARREM-Olmaz Bahri olmaz..biz kiii enflasyona direnmiş canını vermemiş,ikinci köprü yapıldığı halde birincide ısrar etmiş,Reha Muhtara rağmen türk haberciliğine inancını yitirmemiş bir ecdadın evlatları olarak buna da dayanmalıyız Bahri...ühühü hıck...böhöö

BAHRİ- Ağlama abiiii ne oldu?

MUHARREM-Ona demiyorum...tam ben de hesaplıyordum öpüşmelerin sayısını ama hesap makinesinin pili bitti bahriiiibööhhhööaaaaaa...

BAHRİ-Ama abiiii sen de mi??

MUHARREM-Ses etme Bahri ses etme..bu tarık öle bir öptü ki kızı Nazda da bizde de akılmı kaldı..hıck pil...hesap makine...bitt..

BAHRİ- Abiiiii bişi de konuş...napayım abiii??

MUHARREM-passiflora+şap+Arif Verimli Bahrii...ara bahri.

Bedişş
05-02-07, 05:30
Slm Arkadaşlar,
Günlerdir yazdıklarını ancak okuyabildim.O kadar keyifli şeyler yazıyorsunuz ki ,sizlerin yazdıklarını okumak aynen roman okumak gibi geliyor bana.Çok az yazsamda düzenli olarak burayı okuduğumu bilmenizi isterim....

Öncelikle kaybolan Sevgili Uğur kedi geri gelmiş hemde çok hoş haberlerle gelmiş.Geçen haftaki bölümün ardından birde kötü gelen raytinglerden sonra sanırım Uğur kedinin gelişi hepimize ilaç gibi gelmiştir....

Haftalardır dizi kendini tekrar ediyor diye burdan yazıyoruz.Elimizden geldiğince uyarmaya çalışıyoruz.Bunu dizimizin selameti için yapıyoruz.Ama bizi dinlemediler.Sonucunu alınan sonuçla gördüler işte.İnşallah bundan sonra daha akıcı bir senaryoyla kaçan izleyiciyi geri getirmenin yolunu bulurlar diyorum....

Bu arada bu gece yazdıklarınız beni çok güldürdü.İşte böyle bir tüyo gelince herkes ucundan kenarından kafayı yer haliyle.Çık işin işinden gibi bir tüyo.Gerçekten Naz nasıl itiraf yapacak bende çok merak ediyorum.Bu itiraf gerçekte aşk itirafımı olacak yoksa başka birşeymi.Şu özet ve fragman gelince daha iyi çözülecek herşey.Tabi geçen haftaki gibi bir fragman gelipte kafalar iyice karışmazsa..

Ayrıca avatarla ilgili toplu hareketiniz alkışı hakediyor arkadaşlar.Bende avatarı değiştirmeye çalıştım.İnşallah başarabilmişimdir.Şimdi yazıyı basınca göreceğim.Yalnız ana sayfada avatarım çıkmamış.Bunun için ayrı bir işlem mi yapmam lazım.Onu bilemedim.....
Herkese iyi sabahlar.....

Buyukbaba
05-02-07, 10:09
Yazık benim kardeşlerime. Vah vah. Erken mi bıraktım akaşam acaba? Dursamıydım yanlarında?

Bu haftaki ilginç itirafı dört gözle beklemiyorum dersem yalan olur. Bana göre üzerinde çok konuşup çok kafa patlatacağımız bir bölüm olacak. Yeryerinden mutlaka oynayacak. Herşekilde oynayacak. İster itiraf gerçek bir itiraf olsun ve Tarık tarafından oyun sanılıp reddedilsin (veya kırgınlıktan reddedilsin), ister başka bir konuda itiraf olsun, perşembe gecesi ve takiben cuma sabahı ya mutluluktan veyahut hayal kırıklığından bu forumda yer yerinden oynayacak. Hazırlıklı olun.

Fragman veya özet bugün akşam gelirse mesut ve bahtiyar olurum, ha gelmezse yatcaz-kalkcaz ve gelecek. Kimse sıkmasın canını bu yüzden. Ama çok ilginç bir fragman olacak orası kesin.

Haydi bakalım, enteresan bir hafta bizleri bekliyor. Keyifle geçmesi dileğiyle.

ebru.karaca
05-02-07, 10:15
Sevgili Şahin;

Zaten hiç bir tüyo, görüntü falan olmadan da biz kendi kendimize bir şeyler üretip, forumu yerinden sallayabiliyorduk :)

O yüzden bu hafta için söylediğin her şeye katılıyorum. Her yer bangır bangır sarsılacak. :)

nesss
05-02-07, 10:19
Ben buralara gelmeyeli neler olmuş neler yazılmış :D Keşke birde özet gelse imiş ama olsun özet kadar değerli uğur kedi'nin yazısı gelmiş ;)

uğur kedi

hepinize selamlar. çok uzun zamandır sizi okuyamadım ve yazamadım

. ama işte buradayım. öncelikle kayıp ilanınıza bayıldım. ve de ilana konu olan o küçük şaheser şeye. bu ayrılık feci yoğunluktan kaynaklandı. çünkü çok yakında yeni bir kanalda müptelası olacağınız yeni dizilerle de uğraşıyorum. ama biz gözbebeğimiz yy'e dönelim. 30. blm.de tek kelimeyle kahrolacaksınız. tarık naz'ın artan tonda üzerine gelmesinden o kadar bunalacak ki, bir anda volkan gibi patlayacak. ama ne patlama. ettiği laflar yenilir yutulur cinsten değil. naz darmadağın. tabii pişmanlık dağları bekler, ne yaptığını farkeder. ama nasıl telafi edecek? neyse kuvvetini toplayacak ve tarık'a gidecek. işte size itiraf...na nana na nam... itiraf gelir de bu itiraf karşılığını bulur mu? naz bu durumu sindirir mi? delirmez mi? ipler kopma noktasına gelmez mi? hem de o gururlu naz nihayet gönül indirmeye karar vermişken. öf...öyle çok olay var ki. farkındaysanız bölümler uzadıkça uzadı.

uğur kedi hoşgeldin ve umarım bir daha bu kadar uzak kalmazsın forumumuzdan ;)

Beklediğimiz umduğumuz itiraf 30.Bölümde geliyor galiba ama yine kafamda acaba mı var :D Bu bölümde Tarık'ın artık patlamasını göreceğiz umarım bu patlama Naz'ı kendine getirir :img-wink:

ipler kopma noktasına gelmez mi? eğer bu noktaya gelecekse kesin kısa süreli bir ayrılık mı olacak acaba?Yada Tarık'ın Naz'a söyledikleri sözlerden sonra işten mi ayrılmak isteyecek. Tabi bu durumda Naz harekete geçmek ile geçmemek arasında kalıp bayağı bir kafa yoracağa benziyor. Umarım kendi kafa yorarken bizlerin kafasını yormaz:img-hyste

Artık özet ve fargman isteriz. Umarım bu hafta bir güzellik yapıp erken yayınlarlar :D Çünkü meraktan çatlayacağım uğur kedi'nin bu yazdıklarından sonra;)

pas.si.on79
05-02-07, 10:19
Sabah sabah gülmekten yazamıyorum..:img-hyste :img-hyste
ya burçin,ya cansu,ya serdar,ya whiteangel,ya badb,ya medea:img-hyste :img-hyste kırıldım.

sabaha kadar hesap kitap işleriyle uğraşmışsınız.Bir muhasebeci olarak söylüyorum hayatımda ben böyle bir hesap görmedim.:img-hyste

Bu kadar eğleneceğinizi bilseydim uyumazdım.

Şu öpücük olayına ben de değinim.Dizide güzel öpüşmüşlerdi.OLdu bitti. Ama avatarlarınız sayesinde aslında olup bitmemiş.:img-in_lo
hani diyorlar etrafımızda 20 kişi vardı birşey hissetemezdik diye siz inandınız mu buna:img-hyste :img-hyste

zer
05-02-07, 10:50
günaydınlar günaydınlar arkadaşlar birazdaha moralim düzelmiş bir haldeyim bugün.
perşembenin sendromunu yeni yeni atlatıyorum gelecek bölümler için daha çok ümitlerimi tazelemeye devam ederken sitiye girip bide ne göreyim aaa aaa
uğurumuz pisi pisimiz gelmiş aman ne hoş etmiş de gelmiş güzel haberler getirmiş umarım artık gözbebeğimiz Y.Y'me, daha fazla vakit ayırırsınız bende diyorum bunlare niye böyle dağıldılar konular koptu karakterler piskopat moduna girdi bizler tırlattık meğerse bizlere yeni süprizler hazırlamakla meşgullermiş iyi allah daha çok versin efendim gözümüz yok ama başka şeyler yapacağız diye bizide burda verem etmeyin bakın gördünüzmü ben sabahtan beri ne yazıyorum demek bende uçtum. bak ben demek hala iyileşemedim tam
durun bakalım özet ve fragman da gelirse belki o zaman tam iyileşirim :img-pilot a

aprahel
05-02-07, 11:08
arkadaşlar 25lerde bırakmıştım 60lara gelmişiz helal olsun.üstüme düşmez ama bir şey söylemek istiyorum senaryolarımızı-ki yeni senaryoları kırkdört gözle bekliyorum_senaryolar sayfasına yazsak sonradan aradığımızda neyi nerde bulacağımızı bilelim böyle çok karışık oluyor.

kaitou jeanne
05-02-07, 11:10
ya bölüyorum ama dizide tarık kjendi sesiyle mi oynuyor yoksa dublaj varmı?? biraz abes bi soru ama çoğu dizide tarığın sesini duyuyorum yada halüsinasyon görüyorum:)

Buyukbaba
05-02-07, 11:13
ya bölüyorum ama dizide tarık kjendi sesiyle mi oynuyor yoksa dublaj varmı?? biraz abes bi soru ama çoğu dizide tarığın sesini duyuyorum yada halüsinasyon görüyorum:)

Tarık karakterini dizide Umut Tabak seslendiriyor. Yani kendi sesi değil. Bir çok dizi ve reklamda da seslendirme yapıyor kendisi. O yüzden halüsinasyon görmüyorsun.

kaitou jeanne
05-02-07, 11:15
saol içim de bir şüphe kalmıştı artık gitti :) insan bilmeyince düşünmeden edemiyor:) araştırdımda bulamadım beni büyüüük bir dertden kurtardın:)

kaitou jeanne
05-02-07, 11:23
yo hayır şimdi baktım umut tabak doğru bu arada merve sevi de varmı dublaj??? onuda soruyimda içöimde ukte kalmasın bari

pas.si.on79
05-02-07, 11:26
Nesss den alıntı:
ipler kopma noktasına gelmez mi? eğer bu noktaya gelecekse kesin kısa süreli bir ayrılık mı olacak acaba?Yada Tarık'ın Naz'a söyledikleri sözlerden sonra işten mi ayrılmak isteyecek. Tabi bu durumda Naz harekete geçmek ile geçmemek arasında kalıp bayağı bir kafa yoracağa benziyor. Umarım kendi kafa yorarken bizlerin kafasını yormaz:img-hyste

Artık özet ve fargman isteriz. Umarım bu hafta bir güzellik yapıp erken yayınlarlar :D Çünkü meraktan çatlayacağım uğur kedi'nin bu yazdıklarından sonra;)[/QUOTE]

evet nesss ciğim.İpler kopup ayrılır noktasına gelmesi güzel aslında...Ya şu kardeşlik oyunu bitecek ihtimali bile beni sevindiriyor.Bir de Tarık Barış Akarsu şarkılar söyler hasret ayrılık özlem aşk... Buna seviniyorum.

Buyukbaba
05-02-07, 11:31
yo hayır şimdi baktım umut tabak doğru bu arada merve sevi de varmı dublaj??? onuda soruyimda içöimde ukte kalmasın bari

Onu da Burcu Başaran seslendiriyor kaitou jeanne.

kaitou jeanne
05-02-07, 11:37
yeniden çoook saol büyükbaba çoook yardımcı oldun bana :) böldüm ama konuşmanızı özür dilerim neyse siz devam edin yeniden saol:)

caso-ceze
05-02-07, 11:42
görmeden cevap yazmıştım şimdi gördüm :D:D

ayşenurr
05-02-07, 11:49
bu haftaki fragman, 20.bölümdeki gibi yer yeri oynatacak türden hazırlayacaklardır.şimdiden merak içerisindeyim.nazın teklif edişini hayal bile edemiyorum.izlediğimde eminim bir süre baka kalırım.uğur kedinin yazdıklarına göre çok güzel bölüm bizi bekliyor.

_S_E_D_A_
05-02-07, 11:56
özet
hala
gelmedi
dimi???
öf yaa

handeozbek
05-02-07, 12:15
Dün gece yazdıklarınızı okudum alemsiniz ya. Bu diziden sonra kesin psikolojik destek almamız gerekecek. Ben sevgililer gününde ne olacak onu merak ediyorum. E Tarığın iki sevgilisi olacak. Bakalım Tarık kiminle geçirecek sevgililer gününü. pınarın rahat bıracakacağını sanmıyorum. Naz desen eğer çıkmaya başlarlarsa ve Tarık sevgililer gününde yanında olmazsa ortalığı yıkar. Bittin sen Tarık bittin. Tarık Naza son birkaç bölümdür acayip davranıyordu hatta Nazı kovuyordu. Bu itiraf gerçekleşirse hele ki itiraf Nazdan gelirse ki öyle öyle gözüküyor eski Naz geri döner sen misin itirafı bana yaptıran beni kovan diye kök söktürür. Şimdi Tarığı Pınara kaptırmaktan korkuyor fazla cadı davranamıyor eğer yine eskisi gibi Tarığı kendine ait görürse işte o zaman seyreyle cümbüşü:img-hyste

tarik_naz
05-02-07, 12:19
bu haftaki fragman, 20.bölümdeki gibi yer yeri oynatacak türden hazırlayacaklardır.şimdiden merak içerisindeyim.nazın teklif edişini hayal bile edemiyorum.izlediğimde eminim bir süre baka kalırım.uğur kedinin yazdıklarına göre çok güzel bölüm bizi bekliyor.

gelen etkileyici tüyodan sonra ,bu bölümden beklenti bi hayli arttı. ama ben büyük beklenti içine girmemeye çalışıyorum. tamam 20.bölüm gibi bi bölüm olabilir ama ardından yine yan çizerlerse işte ozaman herşeyi mahvetmiş olurlar, ben ondan korkuyorum valla. inşallah yanılırım. "ve sonunda itiraf" naz zaten yapmıştı itirafını, "20bn lira veren gence aşık oldum" diyerek, ve bu arkadaşlık, abicilik oyunu o kadar çok sürdüki, naz'ın yaptığı itirafı tarığın geri çevirmesi çok doğal bişey,

naz:2 dil 2 insan,
tarık:"tabi hem şoförünüm hem arkadaşın"

naz:seni seviyorum
tarık:"aa bak ozaman şoför kısmını atalım, hem arkadaşınım , hem abin, insan şoförüne "seni seviyorum" dermi"

ebru.karaca
05-02-07, 12:21

Aynı kanıdayım. 30. bölüm şimdiden favorilerim arasına eklenecekmiş gibi geliyor. Şu Naz'ı itiraf ederken görmek ne güzel olacak..
Ben tabi Tarık'ın patladığı anı da çok merak ediyorum. Ve ayrıca Naz'ın o patlama neticesinde tepkisini? :)

Dün gece yazdıklarınızı okudum alemsiniz ya. Bu diziden sonra kesin psikolojik destek almamız gerekecek.

Zaten almıyor muyduk? :)

Bu itiraf gerçekleşirse hele ki itiraf Nazdan gelirse ki öyle öyle gözüküyor eski Naz geri döner sen misin itirafı bana yaptıran beni kovan diye kök söktürür. Şimdi Tarığı Pınara kaptırmaktan korkuyor fazla cadı davranamıyor eğer yine eskisi gibi Tarığı kendine ait görürse işte o zaman seyreyle cümbüşü:img-hyste

Evet Hande.. Eski Naz geri gelirse var yaaa... muhteşem olur. Sadece eski Naz değil tabi. Naz'ın eski halinin, aşkla bezenmişi.. :)

tarık:"aa bak ozaman şoför kısmını atalım, hem arkadaşınım , hem abin, insan şoförüne "seni seviyorum" dermi"

:img-hyste :img-yes: :img-wink: :img-hyste :img-yes: :img-wink:

handeozbek
05-02-07, 12:25
gelen etkileyici tüyodan sonra ,bu bölümden beklenti bi hayli arttı. ama ben büyük beklenti içine girmemeye çalışıyorum. tamam 20.bölüm gibi bi bölüm olabilir ama ardından yine yan çizerlerse işte ozaman herşeyi mahvetmiş olurlar, ben ondan korkuyorum valla. inşallah yanılırım. "ve sonunda itiraf" naz zaten yapmıştı itirafını, "20bn lira veren gence aşık oldum" diyerek, ve bu arkadaşlık, abicilik oyunu o kadar çok sürdüki, naz'ın yaptığı itirafı tarığın geri çevirmesi çok doğal bişey,

Çok karamsar gördüm seni Serdar. Ama haklısın iki de bir yan çize çize artık hiç inanamıyoruz birşeylerin gerçekleşeceğine. Ama içimden bir ses bu sefer yan çizemeyecekler diyor. Zaten artık Tarığın sabrı kalmadı. Naz dersen darmadağın. Bu sefer korkma derim ben. Biliyorsun bende 6. his iyi çalışır. Uğur kedi gelsin dedi hem geldi hem de tüyo getirdi. Zaten bu seferde yan çizsinler yolarım ben onları Naz zaten darmadağın bende el atarım daha beter olur:img-hyste

ebru.karaca
05-02-07, 12:37
Ben, EN'ler konusunda fikrimi söylememiştim.. Söylüyorum.. :)

29.BÖLÜM YALANCI YARİM EN'LERİ

1- En Beğendiğiniz Replik:
2- En Komik Sahne:
3- En Beğendiğiniz Sahne:
4- En Romantik Sahne:
5- En Duygusal Sahne:
6- En Beğenmediğiniz Sahne:

NAZ: Eee, son oynadığımız oyunu beğendin mi?
TARIK: Soruları bana sen sormayınca pek tadı çıkmıyo
NAZ:Hep Ümit yüzünden!
TARIK:Ne?
NAZ: Yok, yok.... yok bir şey. Ben de isterdim sana soru sormayı.
TARIK: Ne sorardın?
NAZ: Sorarım ama bir şartla.
TARIK: Neymiş?
NAZ: Cevap vereceksin.
TARIK:Sor.
NAZ:Soruyorum. 1) Dün Pınar, bu odada en çok kimi seviyosun diye sorduğunda, kardeşim derken, tam olarak ne demek istedin?
TARIK: O odada en çok sevdiğim insanın sen olduğunu.
NAZ:Kardeşin olarak benden mi bahsediyordun yoksa benden o an kardeşin olarak mı bahsediyodun?
TARIK:Bu, ikinci soru mu?
NAZ:Hayır, birinci sorunun devamı.
TARIK:Çok uyanıksın.
NAZ:Ne demek bu şimdi?
TARIK:İkinci soruyu alayım.
NAZ:Sen önce ilkini cevapla.
TARIK:Cevapladım.
NAZ:Sen birinci sorunun yarısını cevapladın.
TARIK:Demek ki, yarısını sormuşsun.
NAZ:Peki, ikinci soru olarak soruyorum o zaman. Kardeşin olarak benden mi bahsediyodun, yoksa benden o an kardeşin olarak mı bahsediyodun?
TARIK:Kardeşim olan senden bahsediyodum tabi ki. ..........Evet, 3. soruyu alayım.
NAZ:Dağdayken ben mi seni öptüm, sen mi beni?
TARIK:Ben seni öptüm. Ve yine olsa, yine öperim. Hayatta çok az şeyi unutmam. O öpücüğün her anı, sanki beynime kazanmış gibi. Aklıma geldikçe, beni alıp başka bir aleme götürüyor. Ve keşke diyorum, keşkeeee o ana geri dönebilsem...
......... Bu oyunun en çok bu özelliğini seviyorum işte. İki doğru, bir yalan söylüyorsun.
NAZ:Ben hayatımda böyle bir aşağılık bir yalan görmedim.
TARIK: Böyle ağır laflar etmeden önce, iyi düşün istersen. Hangi cevabımın yalan olduğunu. Yanlış karar verirsen, sonra ettiğin laflardan pişman olabilirsin. Söylemedi deme.
*********************************************ve**
NAZ: Tamam. Meseleyi çözdük. Bir yanlış anlama kalmadı aramızda. Değil mi sevgili aşık arkadaşım?
TARIK: Kaldı. Yanlış anladığınız bir şey var.
NAZ: (İçses: Senden bahsediyodum de bana!)
TARIK: Ben...... Mertle yarışmıyorum.
NAZ: Bu muydu?
TARIK: Ne bu muydu?
NAZ: Yanlış anladığım şey.
TARIK: Başka bir şey mi olmalıydı? (İçses: Evet de bana. Hadi evet de!)
NAZ: Neye bozuldun? Beklemediğin bir cevap mıydı? (İçses: Evet de bana. Hadi evet de)
TARIK: Yooo.
************************************************** **
Şu iki sahne bile 29. bölümün güzel olduğunu düşünmem için yeterli. :)

2- En Komik Sahne:

Tarık'ın Naz'ı şutladığı sahneler.. Çok güldüm..:img-yes: Naz her ağzını açtığında bela geliyorum diyordu ama o devam ediyordu. Sonunda, Şuuuuttt!!
:) :)

1. sorunun cevabı burada da aynen geçerlidir. Tarık'ın öpüşme için söylediklerinin özellikle altını çizerim :)

4- En Romantik Sahne:

--Tarık'ın Pınar'ın sorusuna verdiği kardeşim cevabından sonra bakışmaları,
--İlk başta konuşurlarken, Naz'ın aşk üzerine konuştuğu yer. O aşkı çok güzel tanımladı. Tarık da çok güzel düşündü. Birbirlerinden bahsederken, başkasından bahseder gibi yapıyorlar. O an, düşüncelerinde birbirlerini sevmesi bile çok romantik.
-- Ve elbette Tarık'ın öpücük muhabbeti (Hahha... Bütün EN'leri öpücük muhabbeti ile doldurdum, değil mi? :) )

5- En Duygusal Sahne:
TARIK: Demek sen ve ben hiç gerçekleşmeyecek bir hayaliz? Bari bunu söylerken elimi tutma!

Burada Tarık'ın acısını sahiden hissettim. Çok etkiledi beni..

Ben bu bölümde hiç bir sahneden sıkılmadım :)

handeozbek
05-02-07, 12:43

2- En Komik Sahne:
4- En Romantik Sahne:
5- En Duygusal Sahne:

NAZ:Soruyorum. 1) Dün Pınar, bu odada en çok kimi seviyosun diye sorduğunda, kardeşim derken, tam olarak ne demek istedin?
NAZ:Kardeşin olarak benden mi bahsediyordun yoksa benden o an kardeşin olarak mı bahsediyodun?
NAZ:Peki, ikinci soru olarak soruyorum o zaman. Kardeşin olarak benden mi bahsediyodun, yoksa benden o an kardeşin olarak mı bahsediyodun?
TARIK:Kardeşim olan senden bahsediyodum tabi ki. ..........Evet, 3. soruyu alayım.
TARIK:Ben seni öptüm. Ve yine olsa, yine öperim. Hayatta çok az şeyi unutmam. O öpücüğün her anı, sanki beynime kazanmış gibi. Aklıma geldikçe, beni alıp başka bir aleme götürüyor. Ve keşke diyorum, keşkeeee o ana geri dönebilsem...
......... Bu oyunun en çok bu özelliğini seviyorum işte. İki doğru, bir yalan söylüyorsun.
TARIK: Böyle ağır laflar etmeden önce, iyi düşün istersen. Hangi cevabımın yalan olduğunu. Yanlış karar verirsen, sonra ettiğin laflardan pişman olabilirsin. Söylemedi deme.
NAZ: Tamam. Meseleyi çözdük. Bir yanlış anlama kalmadı aramızda. Değil mi sevgili aşık arkadaşım?
NAZ: Neye bozuldun? Beklemediğin bir cevap mıydı? (İçses: Evet de bana. Hadi evet de)

2- En Komik Sahne:

Tarık'ın Naz'ı şutladığı sahneler.. Çok güldüm..:img-yes: Naz her ağzını açtığında bela geliyorum diyordu ama o devam ediyordu. Sonunda, Şuuuuttt!!

1. sorunun cevabı burada da aynen geçerlidir. Tarık'ın öpüşme için söylediklerinin özellikle altını çizerim :)

4- En Romantik Sahne:

--İlk başta konuşurlarken, Naz'ın aşk üzerine konuştuğu yer. O aşkı çok güzel tanımladı. Tarık da çok güzel düşündü. Birbirlerinden bahsederken, başkasından bahseder gibi yapıyorlar. O an, düşüncelerinde birbirlerini sevmesi bile çok romantik.
-- Ve elbette Tarık'ın öpücük muhabbeti (Hahha... Bütün EN'leri öpücük muhabbeti ile doldurdum, değil mi? :) )

5- En Duygusal Sahne:
TARIK: Demek sen ve ben hiç gerçekleşmeyecek bir hayaliz? Bari bunu söylerken elimi tutma!

Sen çok yaşa. Biz unuttuk 29'u falan tüyoyu duyunca bitti gitti:img-hyste Şimdi bu tüyoyu alınca 29 gözüme daha bir güzel gözüküyor. Şimdi 29 olmasaydı Tarık patlamazdı. Tarık patlamasa Nazdan itiraf gelmezdi. İyiki oldun be 29. Şimdi ben bu itiraftan korkmaya başladım. Ya sandığımız gibi bir aşk itirafı değilse. Ama Tarıktan karşılık vermesini bekleyecek başka ne itirafı olabilir. Ya Naz itirafı yaptığını sanıyorsa yani ya tarık onun itiraf olduğunu anlamamışsa. Ya Naz itirafı kapı arkasından yaptıysa Tarığın duyduğunu sanıp duyduuğu halde karşılık vermedi sanarsa. Yani aslında Tarık o kapı arkasında değilse. Şimdi bu kız itirafı da beceremez. Ona göre itiraf olan şey Tarığa göre değildir belki. Bu kız doğru düzgün itiraf yapsaydı sanmam Tarık redetmezdi. Ya itiraf gerçekleşmemişse ya gerçekleşipte Tarıktan karşılık bulmazsa ya karşılık bulmayınca Nazın gururu ağır basıp aşkını kalbine gömerse ay yazdıklarımı okudum da amma uçtum ya fena halde Nazlaşma görüyorum imdat!...

nowar_77
05-02-07, 12:54

aynı durumdayım ben de ..ikili arasında şöyle afillisinden bir aşk sahnesi görme beklentimi en aza indirgedim ,bekliyorum..gardımı aldım yani..geçen hafta "hah şimdi" dediğim her sahneyi naz sağolsun mahfetti ..bu hafta bir on dakika komiklik yapmasın kimse ..valla fazla değil ..bir on dakika yeter..

jlee
05-02-07, 13:13
Şimdi Show TV'nin yayın akışına baktım KV ile çakışacak mı dizimiz diye... 22.00'de yayınlanacakmış KV. 20.00'de Doktorlar var. Ama sanıyorum sadece bu haftalık. Daha sonra Doktorlar yerini KV özete bırakır.

ebru.karaca
05-02-07, 13:31
Sen çok yaşa. Biz unuttuk 29'u falan tüyoyu duyunca bitti gitti:img-hyste Şimdi bu tüyoyu alınca 29 gözüme daha bir güzel gözüküyor. Şimdi 29 olmasaydı Tarık patlamazdı. Tarık patlamasa Nazdan itiraf gelmezdi. İyiki oldun be 29. Şimdi ben bu itiraftan korkmaya başladım. Ya sandığımız gibi bir aşk itirafı değilse. Ama Tarıktan karşılık vermesini bekleyecek başka ne itirafı olabilir. Ya Naz itirafı yaptığını sanıyorsa yani ya tarık onun itiraf olduğunu anlamamışsa. Ya Naz itirafı kapı arkasından yaptıysa Tarığın duyduğunu sanıp duyduuğu halde karşılık vermedi sanarsa. Yani aslında Tarık o kapı arkasında değilse. Şimdi bu kız itirafı da beceremez. Ona göre itiraf olan şey Tarığa göre değildir belki. Bu kız doğru düzgün itiraf yapsaydı sanmam Tarık redetmezdi. Ya itiraf gerçekleşmemişse ya gerçekleşipte Tarıktan karşılık bulmazsa ya karşılık bulmayınca Nazın gururu ağır basıp aşkını kalbine gömerse ay yazdıklarımı okudum da amma uçtum ya fena halde Nazlaşma görüyorum imdat!...

Aman ALLAHIM!

Bu yazdıkların öylesine olabilir şeyler ki.. Korktum birden Hande..
Umarım doğru düzgün, hepimizin ve her ikisinin de anlayacağı bir itiraf olur. Ve Tarık bile bile (belki ona inanamadığı, şaka yaptığını düşündüğü için, belki kırıldığı için, bilemiyorum) reddeder ve sonrası bu şekilde gelir..

kozanak
05-02-07, 13:48

öhhhhhhh:):) beee sen bence 1 doktora falan görünme direkt sağlık kurulundan geç:) bu kadarda komplo teorisi olmaz ki canım ama kısmende olsa sana katılmamak elde değil bizim bildiğimiz naz hiç bir işi eline yüzüne gözüne:) bulaştırmadan yapamaz

burcin_kaplan
05-02-07, 14:05

:img-help: :img-help:
walla eğer öle bişey olursa bu sefer beni kimse tutamaz giderim o seti basarım walla:)
Bence yüz yüze olucak bu itiraf.Ve genel olarak şunu diyim uğur kedi sölediği şeylerde hiç kelime oyunu yapmadı...Şöleki söylediği şeyler tam olarak gerçekleşti itiraf diyorsa we tarıkta kabul etmedi diyorsa bilinki tarıkın yüzüne söledi wede tarık red ettii..

NOT: bizim geceki mesajlar gitmiş okuyamayanlar için gerçekten üzüldüm o mesajlar görülmeye değerdi:):)

senem_89
05-02-07, 14:26
arkadaşlar oyunun son bölümünü yazdım.yorumlarınızı bekliorum:img-yes:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14698&page=24

RebeCa
05-02-07, 14:38
selam arkadaşlar,
ben 3 tane dizi takıp dıyorum.1-beyaz gelıncık ( çok sıktı don dolaş aynı konu)
2- binbir gece( bence şehrazatın evlılık teklıfıne karşı verdıgı cevaptan sonra dızı bıraz sarsıldı reytıngde 1 numara ama o ayrı) ve 3-yalancı yarim.
bu 3 diziden en çok benı YY heycanlandırıyor ,meraklandırıyor,eğlendiriyor,düşündürüyor,sinirle ndiriyor vs.
yanı butun duyguları barındırıyor.o yuzden özellikle ugur kedının verdıgı tüyodan sonra 30. bölüm bence de 20.bölüm kadar bir klometretaşı olacak.
sabah büyükbaba ıle konuşurken naz itirafını yapar ve bölüm biter dedım bızde 31. bölüme kadar kurdeşen dökeriz dedim.o da bana sus ağzından yel alsın demıştı.:)
hadı bakalım bır özet gelse debıraz rahatlasak
görüşmek üzere

pas.si.on79
05-02-07, 14:59
25. bölümde arabada konuşurlarken filizin doğum günü dönüşünde;

Naz:doğru söle bana yaptığın şey yüzünden bi suçluluk mu hissediyorsun
Tarık:yaptığım değil yaptığımız
Naz:ayy taktın
tarık:çünkü benim için önemli
Naz: tamam birlikte yaptık.mutlu musun şimdi?
Tarık:artık değil...

bu cümleler geçmişti bunu düşündüm..gene 30. bölümde böle bişeler olur gibime geldi benim

Burçinciğim orasını unutur muyum hiç!!!!
İKİMİZDE İSTEDİK - i HEPİMİZ DE İSTEDİK de mi yani...

ben artık değili hatırlamamıştım.yani Serdarın eklemesi sanıyordum yani serdar dedim gerçek hayal rüya senaryo birbirine karıştı:img-hyste :img-hyste

elmali-turta
05-02-07, 15:01
:img-help: :img-help:
walla eğer öle bişey olursa bu sefer beni kimse tutamaz giderim o seti basarım walla:)
Bence yüz yüze olucak bu itiraf.Ve genel olarak şunu diyim uğur kedi sölediği şeylerde hiç kelime oyunu yapmadı...Şöleki söylediği şeyler tam olarak gerçekleşti itiraf diyorsa we tarıkta kabul etmedi diyorsa bilinki tarıkın yüzüne söledi wede tarık red ettii..

NOT: bizim geceki mesajlar gitmiş okuyamayanlar için gerçekten üzüldüm o mesajlar görülmeye değerdi:):)

burçincim bekle arkandan geliyorum:icon_twis :icon_twis :icon_twis

bencede yüz yüze olucak ztn önceki bölümlerde hani hep bişiler itiraf edilio ama ya naz anlamıyo yada tarık ya bunlar olucağı zaman uğur kedi hiç kesin olarak "itiraf" dememişti(yani tiyo verdiği zamanalrda)ondan bn bu bölümden baya bi umutluyum ama herşeyde olabilir tabi belli olmaz:icon_whis :icon_whis

schmetterling
05-02-07, 15:05
arkadaslar benim de kafam hepimizinki gibi itirafta kaldı.. ama ben naz'dan beklemiyordum tarık artık patlayıp bir şeyleri söyler diye düşünüyordum.. bu ilişkide kontrollü giden taraf tarık'tı.. naz delifişek bi anı diğerini tutmuyor genelde.. o yüzden ben naz'ın itirafı ve tarık'ın reddinden sonra naz'ın yine geri dönüş yapacağını tahmin ediyorum.."ya ben zaten arkadaş anlamında dedim tarıkcıııııımmmmmmmm sen de yani bi alemsin valla (çot tarık'ın omzuna bi yumruk)" bizim :img-polic tarık da tabi bunun üzerine dayanamaz ve ayrılır evden tahminen çünkü yoruldu artık zavallım..

fakat naz bu andan sonra eskisi gibi olmaz. içsesi "ya bak iyi kıvırdın naz gördün mü umrunda bile değilsin onun " der ve tarık'a ters davranmaya başlar ...tabi bulabilirse tarık'ı:icon_whis

handeozbek
05-02-07, 15:07
sabahtan beri bir umut fragman çıkar diye starı izliyorum. Verdiği bütün fragmanları ezberledim. Candan öte,iki aile,köprü,bitirim ikili 2, terminatör hepsi ezberimde. Daha özet bile yok ortalarda of of

sude9
05-02-07, 15:07

2- En Komik Sahne:
4- En Romantik Sahne:
5- En Duygusal Sahne:

2- En Komik Sahne:

4- En Romantik Sahne:

5- En Duygusal Sahne:

Yazdıklarının altına imzamı basıyorum ve bu güzel repliği eklediğin için teşekkürler
Gelen tüyo yetrince heyecanlandırdı bizi,bir de fragman ve özeti görsek ne olur halimiz,30.bölümü izlemekten bile bahsetmiyorum,büyük ihtimal ekran karşısında çivilenmiş vaziyette oturup tauhaf tuhaf sırıtarak izliyor olacağız

handeozbek
05-02-07, 15:10
ben bu gidişle 30. bölümü hastahanede izlerim. Durumumu hiç iyi görmüyorum tuhaf tuhaf fikirler geçiyor aklımdan. Şimdi Naz gider itirafı yapar. aşığım Tarık aşık. Tarıkta iyi ben aranıza girmeyeyim mertle size mutluluklar. Şu fragman çıksada biraz mantıklı bir şekilde saçmalasam:img-hyste

ayşenurr
05-02-07, 15:16
ben bu gidişle 30. bölümü hastahanede izlerim. Durumumu hiç iyi görmüyorum tuhaf tuhaf fikirler geçiyor aklımdan. Şimdi Naz gider itirafı yapar. aşığım Tarık aşık. Tarıkta iyi ben aranıza girmeyeyim mertle size mutluluklar. Şu fragman çıksada biraz mantıklı bir şekilde saçmalasam:img-hyste
fikirlerimiz gayet normal.birçok repliklerde senin yazdıklarına yakın sahneler vardı.aslına bakarsak tarık ve naz birbirlerine karşı çok itirafta bulundular.
ikiside yanlış anlamada bir numara...:good:
ana sayfada en iyi erkek oyuncu oylaması var.BARIŞ AKARSU'nun ismi neden yok,anlamış değilim.:icon_whis

pas.si.on79
05-02-07, 15:43
fikirlerimiz gayet normal.birçok repliklerde senin yazdıklarına yakın sahneler vardı.aslına bakarsak tarık ve naz birbirlerine karşı çok itirafta bulundular.
ikiside yanlış anlamada bir numara...:good:

ayşenurr hal ve hareketlerinden söylediklerinden hem de defalarca anlattılar birbirine.Ama işte devamını getiremiyorlar .....

handeozbek
05-02-07, 15:57
Dün gece o kadar çok izledim ki diziyi rüyama girdi. Rüyamda Tarık ve Naz deniz kenarındaydı. Tarığın elinde gitarı vardı. Morali bozuktu. Naz da deniz kenarında yürüyordu onun da yüzünden düşen bin parçaydı. Sonra Filizle Ümiti gördüm arabayla bir yere gidiyorlardı. Ve Hulisiyi gördüm. Tarığa kardeş geliyormuş galiba. Hulisinin yaramazlıklarından:img-hyste Bir Hulisi girmemişti rüyama:img-hyste

frozenn
ben de fragmanı dört gözle bekliyorum ama çıkmadı daha:icon_sorr

ebru.karaca
arkadaşlar oyunun son bölümünü yazdım.yorumlarınızı bekliorum:img-yes:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14698&page=24

Teşekkürler Senem.. Güzel olmuş.

selam arkadaşlar,
-yalancı yarim.
bu 3 diziden en çok benı YY heycanlandırıyor ,meraklandırıyor,eğlendiriyor,düşündürüyor,sinirle ndiriyor vs.
yanı butun duyguları barındırıyor.o yuzden özellikle ugur kedının verdıgı tüyodan sonra 30. bölüm bence de 20.bölüm kadar bir klometretaşı olacak.

Evet canım. Beni de bu kadar heyecanlandıran ve mutlu eden başka dizi yok. :)

Sudeciğim, teşekkürler bu arada.:img-wink:

pas.si.on79
05-02-07, 16:11
Dün gece o kadar çok izledim ki diziyi rüyama girdi. Rüyamda Tarık ve Naz deniz kenarındaydı. Tarığın elinde gitarı vardı. Morali bozuktu. Naz da deniz kenarında yürüyordu onun da yüzünden düşen bin parçaydı. Sonra Filizle Ümiti gördüm arabayla bir yere gidiyorlardı. Ve Hulisiyi gördüm. Tarığa kardeş geliyormuş galiba. Hulisinin yaramazlıklarından:img-hyste Bir Hulisi girmemişti rüyama:img-hyste

handeciğim sen kendini bayağı kaptırmışsın....
ben de kendimi kaptırdım ama henüz bırak hulusiyi tarıkı bile rüyamda görmedim.
Ha rüyanda şimdi olmazsa da sonra çıkar mı çıkar....:img-hyste

zer
05-02-07, 16:21
verilen tüyoları düşünürsek Naz, iyi bir dersi hak etti karşındaki kim olursa olsun san ne kadar aşık olursa olsun insan şansını fazla zorlamamalı bence zaten şans denilen şey hayatta insana bikere ya güler, ya gülmez, ikinci si çok nadirdir bulamazsın. Bu gerçeğide göze alarak Naz karakterini fazlaca uçuk yapmamak lazım yani tamam gurur tabiki olsun ama gerektiği yerde olsun
aksi takdirde bi değeri kalmıyor efendim haksızmıyım aşk ve gurur pek yan yana gelemezmiş gibi görünüyor olsada "aşkın" üzerinden pek bi gururlu bakıyor yoksa gurur diye inatmı yapıyoruz da farkındamı değiliz.yok arkadaşlar ben bu diziyi en iyisi bi daha izlemeyeyim baksanıza duygularım karıştı hangisi gurur ,hangisi inat, hangisi aşk,

handeozbek
05-02-07, 16:30
Naz:Tarık gitme bugün benim doğum günüm.
Tarık:Biliyorum.
Naz:Daha önce beni bir şarkıyla kandırmazsın demiştim ya
Tarık:Evet
Naz:Aslında şuanda kandırılmaya çok ihtiyacım var.
Tarık:Bir şarkı yeter diyorsun.
Naz:Yeter. Ama bu şarkıyı Pınar'a söylemek yok
Tarık:Tamam.
Gözlerin şarkısını Nazın gözlerinin içine bakarak söyler.
Naz:Yeter mi demiştim aslında yetmez

ebru.karaca
05-02-07, 16:55
Bu 30. bölüm tüyoları coşturmuş sizi.. Elleriniz dert görmesin.. :)

levoo
05-02-07, 16:58
30. Bölüm ile ilgili verilen tüyolar dizimizin resmi sitesi tarafından da doğrulanmıştır.Yapımcılar tüyoları kabul ettiler anlayacağınız bu tüyo değil direkt sahne bence :)

zer
05-02-07, 17:04
30. Bölüm ile ilgili verilen tüyolar dizimizin resmi sitesi tarafından da doğrulanmıştır.Yapımcılar tüyoları kabul ettiler anlayacağınız bu tüyo değil direkt sahne bence :)

bencede bu tüyo falan değil direkt bu hafta göreceğimiz sahneler

kozanak
05-02-07, 17:10
bencede bu tüyo falan değil direkt bu hafta göreceğimiz sahneler
yok abiiiii görmeden katiyen inanmam:) ben kendimi itiraf yokmuş gibi hazırlıyorum sonradan sarsılmayayım:)

burcin_kaplan
05-02-07, 17:15
arkadaşlr glaiba aramızda uğur kedinin doğruluğuna inanmayanlar war..
Uğur kedinin getirdiği bütün tiyolar doğrudur...Bunn gerçekleşmemesi gibi bir durum söz konusu değil...Galiba siteye yeni gelen arkadaşlarda böle bi düşünce oluştu..Arkadaşlar uğur kedinin getrdiği ağızından çıkan her kelime doğrudur .

bunun doğruluğunu tekrar araştırmaya bile gerekyok...

kozanak
05-02-07, 17:19
arkadaşlr glaiba aramızda uğur kedinin doğruluğuna inanmayanlar war..
Uğur kedinin getirdiği bütün tiyolar doğrudur...Bunn gerçekleşmemesi gibi bir durum söz konusu değil...Galiba siteye yeni gelen arkadaşlarda böle bi düşünce oluştu..Arkadaşlar uğur kedinin getrdiği ağızından çıkan her kelime doğrudur .

bunun doğruluğunu tekrar araştırmaya bile gerekyok...

bilioruz ugur kedi adlı bayanın yy setinde görew yaptıgını dolayısıyla tüyolarının gerçek oldugunu ama uzun zamandır beklediğin bi şeyin gerçekleşmeme psiklojine alıştım ben ondan:)

burcin_kaplan
05-02-07, 17:20
bilioruz ugur kedi adlı bayanın yy setinde görew yaptıgını dolayısıyla tüyolarının gerçek oldugunu ama uzun zamandır beklediğin bi şeyin gerçekleşmeme psiklojine alıştım ben ondan:)

arkadaşım walla perşembeye kadar alıştırkendini derim yoksa perşembegünü daha büyük bi şokla karşılaşırsın:) daha önünde 3 günün falan warken yawş yawş başla alıştırmaya sonra perşembe birden görürsen allah korusun kalp krizi falan olma olasılığı mevcut:img-yes: :)

ebru.karaca
05-02-07, 17:30
Ah Burçin, ah!
Bak, beni de heyecanlandırdın şimdi..
Ben yarın fragmanı da geç izleyeceğim. Ancak 14:00 gibi.. Yapma böyle, bu kadar erkenden heyecanlandırma güzelim.. :) Zaten uğur kedi yeterince heyecanlandırdı sağolsun.. :)

burcin_kaplan
05-02-07, 17:36
Ah Burçin, ah!
Bak, beni de heyecanlandırdın şimdi..
Ben yarın fragmanı da geç izleyeceğim. Ancak 14:00 gibi.. Yapma böyle, bu kadar erkenden heyecanlandırma güzelim.. :) Zaten uğur kedi yeterince heyecanlandırdı sağolsun.. :)

ablacım walla ben bu hafta fragmanı izlemicem diye bir arkadaşla anlaşmıştım hatta izlemicektimde ama bugün burayı okuduktan sonra öle bi seçeneğim olmadını anladım yani irademe yenik düştüm diyebilirim:)izlicem izlemeden yapamam bu hafta ..Fragman bomba olucak gibi..tabi önce bi özet gelsinde bi okuyalım...

Ablacım itiraf konusu kesinde bölümde pek mutlu olabiliceğmizi sanmıyorum genelde üzülücez:) ama ben nazın ağlamasından mutlu olucam nedense ne kadar kötüyüm ya:img-hyste

kozanak
05-02-07, 17:38
obaaaaaa fragmanı gördükten itibaren:) perşembeye kadar adrenalin salgılıyaacağız forummmm ahali olarakkkkkkk:)

pas.si.on79
05-02-07, 17:43
ablacım walla ben bu hafta fragmanı izlemicem diye bir arkadaşla anlaşmıştım hatta izlemicektimde ama bugün burayı okuduktan sonra öle bi seçeneğim olmadını anladım yani irademe yenik düştüm diyebilirim:)izlicem izlemeden yapamam bu hafta ..Fragman bomba olucak gibi..tabi önce bi özet gelsinde bi okuyalım...

Ablacım itiraf konusu kesinde bölümde pek mutlu olabiliceğmizi sanmıyorum genelde üzülücez:) ama ben nazın ağlamasından mutlu olucam nedense ne kadar kötüyüm ya:img-hyste

oooo burçinciğim Nazın itirafından önce ilk itiraf senden .... Senin inadın kırıldı anlaşılan.BAkalım Nazın inadını nasıl kırılacak.Tarıka seni seviyorum aşığım diyecek mi....Offfff şimdiden sabırsızlandım...
Serdar sıra sende.itiraf anlarsın hani... Pes ettt :img-hyste