PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-5

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

handeozbek
24-01-07, 22:41
Arkadaşlar hepinize iyi geceler. Bu gece erken kaçıyorum. Dizimizi sabırsızlıkla bekliyorum. Bakalım tahminlerimiz tutacak mı hiç sanmıyorum ama neyse. Yarın büyük gün

pas.si.on79
24-01-07, 22:49
19.bölüm fragmanında tarık bora'yı döverken hepimiz burda kurdeşen dökmüştük, "lütfen rüya olmasın" diye. çünkü o zaman bora hepimizi sinir etmişti ve dayağı çoktan haketmişti ve biz gerçek olmasını çok istiyoduk. ayrıca, tarığın orda bora'yı dövmesinin nedenlerinde naz ikinci plandaydı. çünkü o zaman tarığın ailesi daha önemliydi.

şimdi bi dayak fragmanı daha. ama bu sefer mert henüz dayağı haketmediği için hepimiz rüya diyoruz. yalnız şimdi şöyle bi durum var, tarığın şu saatten sonra birilerini dövmesi için belli bi süre geçmesi gerekmez. çünkü naz'a olan duyguları 19.bölüme göre kat be kat arttı. 1 bölüm bile dayak için yeterli, hatta bir gül bile.

o yüzden ben o dayak sahnesinin gerçek olduğunu düşünüyorum.

evet umarım rüya ya da hayal değildir. Neden bilmiyorum ama tarık dövmeyi düşünmüşse ya da rüyasında görmüşse mutlaka mert dayağı haketmiştir.Yani hayalde olsa demek ki tarık gibi 4/4 lük birini sinirlendirecek üzecek birşey yapmıştır.
bir de süpriz olup o rüya olup bu rüyayı da naz görürmüş.:img-wink:

burcin_kaplan
24-01-07, 22:49
19.bölüm fragmanında tarık bora'yı döverken hepimiz burda kurdeşen dökmüştük, "lütfen rüya olmasın" diye. çünkü o zaman bora hepimizi sinir etmişti ve dayağı çoktan haketmişti ve biz gerçek olmasını çok istiyoduk. ayrıca, tarığın orda bora'yı dövmesinin nedenlerinde naz ikinci plandaydı. çünkü o zaman tarığın ailesi daha önemliydi.

şimdi bi dayak fragmanı daha. ama bu sefer mert henüz dayağı haketmediği için hepimiz rüya diyoruz. yalnız şimdi şöyle bi durum var, tarığın şu saatten sonra birilerini dövmesi için belli bi süre geçmesi gerekmez. çünkü naz'a olan duyguları 19.bölüme göre kat be kat arttı. 1 bölüm bile dayak için yeterli, hatta bir gül bile.

o yüzden ben o dayak sahnesinin gerçek olduğunu düşünüyorum.

bu sözler üzerine sadece amiiin diye biliyorum walla:) benim ümit ettiğimde bu gülü wermesi gerçektende tarıkı çok sinirlendiricek.ayrıca şu şöför kıyafetlerinide giydiği kesin tarıkın.belki onla ilgili bişe söyledi zaten sinirliydi tarık ondanda geçirdi..

bu arada ümit etmek deyince ümitle filiz geldi aklıma onlarda bu cafe çekimlerinde görünüyorlar ama fragmanda cafede yoklardı?? acaba ne zman geliceklerki?

RebeCa
24-01-07, 22:53
İyı akşmalar arkadaşlar,
qsawe paylaşımın için teşekkürler tabıı san vede sıteye koymana yardım eden arkadaşlarada bınlerce teşekkür.ellerinize saglık
jenn hber verdıgın ıyı oldu ama o saate bazılarımız seyredemeyecek(mesela ben) tam o saate evden çıöıyorum işe gırmek ıçın kaydeden olursa çok ıyı olur tıpkı qsawe nın yaptıgı gıbı barışın sıtesınden ızleme fırsayı buluruz.
serdar ve handeden sonra medea ve ebru da katılımış senaryo yazarlıgına,ebrucum senaryona bayıldım.okdar alıştık artık ıtırafın nasıl gelecegıne tahmın yurutmeye bır turlu dogru duzgun ıtıraf ettıremedık senaryolarda bıle.
Neyse az kaldı.ben tekrar seyre3deyımde fragmanı bır bakayım şu yumruk olayına.

denısse
24-01-07, 22:54
ya arkadaslar anlamadım gıttı,sy persembe 200 de ne keramet varmıs...shwo tv en onemlı dızılerınden bırı olan doktorlar koydu,atv once epey reklam yaptıgı bebegımı koydu olmadı sımdı yıne epey guvendıgı bır yapım olan sohret okulunu koydu,kanal d de baktı basa cıkamıyor persembe 20 00 a bınbırgece tekrarı koydu...:)ne ozellıklı saat dılımıymıs boyle:img-hyste

tarik_naz
24-01-07, 23:00
ya arkadaslar anlamadım gıttı,sy persembe 200 de ne keramet varmıs...shwo tv en onemlı dızılerınden bırı olan doktorlar koydu,atv once epey reklam yaptıgı bebegımı koydu olmadı sımdı yıne epey guvendıgı bır yapım olan sohret okulunu koydu,kanal d de baktı basa cıkamıyor persembe 20 00 a bınbırgece tekrarı koydu...:)ne ozellıklı saat dılımıymıs boyle:img-hyste

o zaman karşımızda iddalı yapımlar varsa, bize çok iyi bi fırsat doğmuş olacak. gerçekten de yarın 4 kanalda da aynı saatte iyi reyting alan diziler olacak. bbg'nin kolaj bölümü de olsa sonunda "evlenme teklifi" olduğu için izleyen kesin olacaktır. atv deki dizi başka bi gün olsa kesin izlerdim. güzel bi diziye benziyo. komik dizileri her zaman izlemişimdir. :) diğer dizi ise malum.

demekki yarın iyi bi sınav verecez ve alnımızın akıyla çıkacağımızdan eminim.

NiliWerda
24-01-07, 23:10
slm arkadaşlar bişey sorcam.. yalancı yarim bu sezon bitecekmi?:img-help:

qsawe
24-01-07, 23:10
Mert yumruğu yemeden önce 'ne yaparsın' mı diyor ???? izlemiycem kafam karışıyor diyordum... karşıma çıktı gene fragman....

Mesaj yazmayada korkuyorum her an kilitlenebilir sayfa.... ama mod yoktu sanırım bize bakan....

qsawe
24-01-07, 23:13
slm arkadaşlar bişey sorcam.. yalancı yarim bu sezon bitecekmi?:img-help:

dizi 52 bölüme çıktı... eğer sezon finali yapmazlarsa bir rekora imza atacaklar... hiç ara vermeden 1 tam yıl yayın yapmış olurlar.... ama buda olacak birşey değil.... yoruldukları gün gibi ortada.... bir çözüm bulacaklardır....

tarik_naz
24-01-07, 23:15
Mert yumruğu yemeden önce 'ne yaparsın' mı diyor ???? izlemiycem kafam karışıyor diyordum... karşıma çıktı gene fragman....

Mesaj yazmayada korkuyorum her an kilitlenebilir sayfa.... ama mod yoktu sanırım bize bakan....

ya orda "beğenirim" diyo sanki. tabi bu beğenme naz olunca bu dayağın gerçek olma ihtimali bana göre biraz daha arttı.

niliwerda 20-25 bölüm daha var dizinin bitmesine, belki son 4-5 bölümü yeni sezona sarkabilir. ya da hiç ara vermeden temmuz sonunda bitirirler.

NiliWerda
24-01-07, 23:23
dizi 52 bölüme çıktı... eğer sezon finali yapmazlarsa bir rekora imza atacaklar... hiç ara vermeden 1 tam yıl yayın yapmış olurlar.... ama buda olacak birşey değil.... yoruldukları gün gibi ortada.... bir çözüm bulacaklardır....

YA HAKKATEN hiç ara vermediler. bizim için güzel oldu izlemesi ama onlar yoruldular tabii..

Medea
24-01-07, 23:25
Yaz tatili arası vermelerinde bence sakınca yok.Aslında önemli olan tadında kalması uzayabilecek gibiyse uzar zaten.Önemli olan senaryoda bunu başarabilmek ,başardıktan sonra kim tutar onları.

nowar_77
24-01-07, 23:34
hadi bakalım gözümüz aydın)

BARIŞ AKARSU 29 ocak PAZARTESİ GÜNÜ SAAT: 08.30 da

TV 8 DE NİLGÜN BELGÜN'ÜN CANLI YAYIN KONUĞU...

BİLGİNİZE...

mervede konuk olacakmı henüz bilgimiz yok.barışın menajerinden resmi siteye gelen bilgiyi aktardım..

jenn teşekkürler ...bak bu çok güzel bir haber işte..tatilimin ilk günü güzel oldu :happy0064

qsawe
24-01-07, 23:49
Bu akşam durgun geçiyor.... merak had safhada ... yarın yeni sayfamız açılmış olur herhalde ... ben artık yarın akşam okuyabileceğim... herkese iyi geceler....

bye bye bye

pas.si.on79
24-01-07, 23:50
o sezon aralarına nasıl dayanacaz bilmiyorum.Yarın perşembe ama başlayacak bitecek diye düşünür oldum..

Gündüz tekrar kuşağını izlemeyemediğim için ben bir gün öncesinden tekrarı izliyorum.Sağolsun arkadaşlar onların sayesinde izliyoruz.Yoksa halimiz haraptı.

Elinden tutup John Deep Yetiştiriyor daha neler neler..(Tarıkta ilk fırsatta elini tutuyor:happy0064 ):img-hyste

.Harika bunlar her karesi çok güzel..Sakın kaçırmayın.:good: :img-hyste :good:

işte benim nazım bu ...
Sen mazoşist misin
Hayır Nazoşistim..:img-hyste :happy0064

~ topiqq ~
25-01-07, 00:08
Yaz tatili arası vermelerinde bence sakınca yok.Aslında önemli olan tadında kalması uzayabilecek gibiyse uzar zaten.Önemli olan senaryoda bunu başarabilmek ,başardıktan sonra kim tutar onları.

evet haklısın ama ben yaz tatilinde devam edeceklerini hiç sanmıyorum..artık hem reytingi var hem de baya bi yoruldular

nowar_77
25-01-07, 00:17
evet haklısın ama ben yaz tatilinde devam edeceklerini hiç sanmıyorum..artık hem reytingi var hem de baya bi yoruldular

eğer yazın tekrarlarını tekrar verirlerse bir sorun yok:)52 bölümü hafta içi her gün seyredersek yazı tamamlarız zaten....yeni sezonda da yeni bölümler olursa tadından yenmez yani..

ebru.karaca
25-01-07, 00:18
Arkadaşlar herkese merhaba..
Bu akşam yine coşmuşsunuz.
Bir kaç saatlik yokluk,ne hale getiriyor adamı? :)
114.sayfada kaldım ben ve okumaya başladım. Bakalım, size ne zaman yetişeceğim? :)

Mektubun yanlış anlaşılmaması için bazı şeyler gerek.
1-''Naz sana aşığım'' cümlesi geçmeli
2-Tarık mekrubu Naz'a kendi vermeli
3-Mektubun sonunda Tarık adı yazmalı.Yoksa kesin yanlış anlaşılıcak birşey bulur Naz bu mektupta:):)

Bu arada Medea ve Ebru süpersiniz.Elinize sağlık.Ayrıca Ebru dediğin gibi o yasaklar olmasa kesinlikle burası daha da güzel olur:img-yes:

Öncelikle, Teşekkürler Cansu..

Sonra, şu mektubu düşünelim bakalım...
Şöyle olabilir mi mesela? :

SevgiliM Naz;
Sen olan seni seviyorum. Adı Naz olan seni..
Seviyorum ama patron olarak değil..
Kardeş olarak değil..
Allah'ını seversen, Arkadaş olarak hiç değil. !!!

Ben seni seviyorum. Aşk olanından..
Ben de seni seviyorum arkadaşımdı, kardeşimdi, dostumdu gibi şeyleri duymak istemiyorum. O yüzden bu mektubu yazıyorum..
Tarık Naz'a aşık diyorum, başka da bir şey demiyorum.
Ben o hamakta, Bora'nın arabasını görmemekten başka şeyler de dilemiştim..
Sen de Bora'nın teyzesini görmemekten başka bir şey dilemişsen eğer...
yüreğinin sesini dinle ve gel...

ceza_cansu
25-01-07, 00:22

SevgiliM Naz;
Kardeş olarak değil..

Ben de seni seviyorum arkadaşımdı, kardeşimdi, dostumdu gibi şeyleri duymak istemiyorum. O yüzden bu mektubu yazıyorum..

Ya eğer Naz böyle bir mektuptan da yanlış anlayacak bir şey çıkarırsa pes:):)

burcin_kaplan
25-01-07, 00:23
114.sayfada kaldım ben ve okumaya başladım. Bakalım, size ne zaman yetişeceğim? :)

SevgiliM Naz;
Kardeş olarak değil..

:img-hyste :img-hyste
iştee mektup budur ebru ablacım süpersin:)bi açık yok gibi ama tabi nazdan söz ediyoruz sonuçta ..bulur bulur..

bide naz sen bana ne demeye çalışıyorsun ben salak mıyım böyle yazmışsın derse koparım ama ben:)

ebru.karaca
25-01-07, 00:23
tarik_naz o zaman ne yapıyoruz yarına kadar yeni başlığa geçme işini hallediyoruz.Siz işlemlere başlayın.Ben biraz dan siteden çıkacağım ama bulduğum ilk fırsatta size yardıma gelirim...

Neredeyse hallolmuş bile :)

aşk itirafında yeni perde

gerçekten aşkını itiraf ederler.

naz: seni seviyorum tarıkkkk
tarık: ben de seni seviyorum nazcım.

deyip birbirlerine sarılırlar

naz: (içses) "seni seviyorum" dedim ama gerçekten sevdiğimi anladımı acaba, yine arkadaş olarak sevdiğimi falan sanmasın.
tarık: (içses)"ben de seni seviyorum" dedim ama gerçekten sevdiğimi anladı mı acaba, yine arkadaş olarak sevdiğimi falan sanmasın.

naz: (içses) yok yok bu kesin öyle sandı, bakışları hiç de sevgili bakışı değil
tarık: (içses) yok yok bu kesin arkadaş olarak sandı, bakışları hiç de aşık bakışı değil

naz: (içses) o zaman bi kere daha söyleyim
tarık: (içses) bi kere daha söylemekten zarar gelmez

ikisi de aynı anda
naz: seni seviyorum tarık
tarık: seni seviyorum naz
tarık-naz: arkadaş olarak mı?

ikisi de dumur. off yaa off. olmuyo olmuyo.

Çok güzel yaaa... :)

whiteangel
25-01-07, 00:27

SevgiliM Naz;
Kardeş olarak değil..

OLUR tabi çok güzel olur da:) Bu mektubu Naz Tarık'a yazsa nasıl olabilir acaba?:img-wink: Bir de o versiyonu görsek,daha iyi değerlendireceğiz Ebru'cum:img-hyste

ebru.karaca
25-01-07, 00:28
:img-hyste :img-hyste Harika canım bu replikler, bayıldım.

Canım arkadaşım bu işe de el attın ya , artık muhteşem senoryalar da gelir bunun ardından , arkadaşımın elinden hiç bir şey kurtulamaz:) Ebru' cuğum senden senoryalarını da bekliyorum.....

Canım ya, benimki hafif gaza gelmenin etkisiyle oldu o an. Herke bir şeyler yazıyordu, dayanamadım. :) Devamı gelir mi bilmiyorum. Güzel düşüncelerin için sağol :)

sevgili qsawe görüntüleri kaydedip bizlerle paylaşmak adına gösterdiğin çaba için ve jcdenton sana da aktarım için çok çok teşekkürler :happy0064

Sonunda izleyebildim. Ne kadar makbule geçti, anlatamam. Kısa ama güzel programmış :) Teşekkürler..

nesss
25-01-07, 00:30

SevgiliM Naz;
Kardeş olarak değil..

Ablacım naptın sen güldürdün gece gece :D Ne güzel bir aşk mektubu olmuş. Tam bizim aşıklara göre. Tamam romantik değil ( bakış açısına göre değişir aslında, mesela bana romantik gelir böyle bir mektup :D) belki ama Tarık-Naz arasındaki yanlış anlamaları ortadan kaldıracak ve gülmekten kıracak türde bir mektup olmuş:D

Sen olan seni seviyorum. Adı Naz olan seni.. muhteşem bir replik muhteşem güldürdü beni... YY sayesinde çoğunuz senarist oldunuz helal olsun :D Perşembelere kadar bizleri mutlu ediyorsunuz ya ne diyeyim sizlere teşekkürler ;)

ebru.karaca
25-01-07, 00:33
yalnız programı yapan kanal , tarık ve naz ropörtajından sonra hepsi-iki kelime şarkısını güzel tutturmuşlar. :)

Söylemem gizlerim
Kalbimde iki kelime
Kim bilir kimleri
Yandırır bu iki kelime

Sormayın söylemem
Aşkı bulmak çok zor
Harcamam boş yere
Değmiyor hiç kimse

Aşktan sarhoş olsam da söylemem
Saklarım her sorana söylemem

O da seviyor,bu da seviyor
Seni seviyor,herkes seviyor
:img-yes: :img-yes: :img-yes: Haklısın..
ya da okulda mert' e çocuklar tarafından gül buketi verilmişti, mert sonradan bu buketi naz' a jest olsun diye vermiş olabilir mi?

Pek ala, olabilir. Çok da mantıklı..

e hadi bakalım gözümüz aydın:))

BİLGİNİZE...

mervede konuk olacakmı henüz bilgimiz yok.barışın menajerinden resmi siteye gelen bilgiyi aktardım..

Daha bu sabah bu konuyu konuşmuştuk :)
Eski dizisine vefa göstermiş. Aynı vefayı yeni dizisine de göstersin demiştik.. Başka şeyler de dileseymişiz keşke..Bu kadar çabuk tutar mı yahu? :) :)

ebru.karaca
25-01-07, 00:38
serdar ve handeden sonra medea ve ebru da katılımış senaryo yazarlıgına,ebrucum senaryona bayıldım.okdar alıştık artık ıtırafın nasıl gelecegıne tahmın yurutmeye bır turlu dogru duzgun ıtıraf ettıremedık senaryolarda bıle.
Neyse az kaldı.ben tekrar seyre3deyımde fragmanı bır bakayım şu yumruk olayına.
:) Sağol canım..
Yarın bir olsa da, şu heyecan geçse..
Sanki geçecek de ne olacak? Dizi biter bitmez, biz bu sefer 29. bölüm için heyecanlanmaya başlarız. Tahminler yürütürüz :)

Ya eğer Naz böyle bir mektuptan da yanlış anlayacak bir şey çıkarırsa pes:):)

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Medea
25-01-07, 00:38

Ben de yaz tatili versinler dedim zaten tiopiqq'cim :img-wink:

ebru.karaca
25-01-07, 00:46
iştee mektup budur ebru ablacım süpersin:)bi açık yok gibi ama tabi nazdan söz ediyoruz sonuçta ..bulur bulur..

bide naz sen bana ne demeye çalışıyorsun ben salak mıyım böyle yazmışsın derse koparım ama ben:)

Valla, der mi der Burçin.. :)

OLUR tabi çok güzel olur da:) Bu mektubu Naz Tarık'a yazsa nasıl olabilir acaba?:img-wink: Bir de o versiyonu görsek,daha iyi değerlendireceğiz Ebru'cum:img-hyste

Bir bakalım..

Tarık'IM
(Buradaki "ım" iyelik belirtir. Yani benim anlamında..
Benim Tarık'ım, benimsin yani..
Başkasına vermem anlamında..
Ufff! Ne zormuş..
İlk özür dileme de zordu, ilk AŞK İTİRAFI da öyle. Hatta bu daha zormuş !!
Şimdi ben sana, arkadaşım-kardeşim dedim ya.. Hepsini unutuyosun! (Burada siz Naz'ın o ünlü el çırpma hareketini gözününzde canlandırabilirsiniz ) :)
Ben vazgeçtim.
Seni seviyorum..
Bir ağaç gibi, ot, börtü-böcek, hayat falan gibi değil..
Aşk gibi..
Dağdaki gibi..
Ben o dağdaki masumane öpücüklerden istiyorum..
Başkasına bana orada baktığının yarısı kadar bakarsan, gözlerini oymak istiyorum..
Eski Naz olsam, (ki şükür o huylarımdan kurtuldum) çoktan yapmıştım da..
Ben sana aşık oldum..
Oh be! Dedim sonunda..
Ahh! Bak, şimdiden rahatladım.. :)

NOT: Yeni başlığa geçme zamanı gelmedi mi?

Kara İnci
25-01-07, 00:47

SevgiliM Naz;
Kardeş olarak değil..

Ebrucum çok güzel bir mektup olmuş.Ama bizim Naz ya bu mektuba da bir kılıf bulur.Yada okuyama dan mektubun başına birşey gelir.Yani sonuç olarak bir şekil de Tarığın çabaları boşa gider...:img-yes:

nesss
25-01-07, 00:51
:i

Bir bakalım..

Tarık'IM
Ufff! Ne zormuş..
Şimdi ben sana, arkadaşım-kardeşim dedim ya.. Hepsini unutuyosun! (Burada siz Naz'ın o ünlü el çırpma hareketini gözününzde canlandırabilirsiniz ) :)
Ben vazgeçtim.
Seni seviyorum..
Aşk gibi..
Dağdaki gibi..
Başkasına bana orada baktığının yarısı kadar bakarsan, gözlerini oymak istiyorum..
Ben sana aşık oldum..
Oh be! Dedim sonunda..

Ebru abla senin yüzünden uyuyamıyorum. Tam kapatacağım diyorum mektupları böyle ardı ardına olmuyor hehhe :D Tam Naz'ın kişiliğine göre bir mektup olmuş hatta süper olmuş :D Naz bile bu kadarını düşünemez. Ama ben en çok "Ben o dağdaki masumane öpücüklerden istiyorum..
Başkasına bana orada baktığının yarısı kadar bakarsan, gözlerini oymak istiyorum.. " satırlarına çok güldüm kesinlikle dizide kullanılmalı :D

ceza_cansu
25-01-07, 00:52
Bir bakalım..

Tarık'IM
Ufff! Ne zormuş..
Ben vazgeçtim.
Seni seviyorum..
Aşk gibi..
Dağdaki gibi..
Ben sana aşık oldum..
Oh be! Dedim sonunda..

:img-hyste :img-hyste Ya bu çok daha güzel olmuş.Eline sağlık.Bende en çok bu kısma bayıldım ''Başkasına bana orada baktığının yarısı kadar bakarsan, gözlerini oymak istiyorum..'':)
Bu arada yeni başlığa geçme zamanımız geldi hatta geçiyor bile ama daha modumuz belli değil.(Tabi kim bu foruma mod olmak ister orası ayrı.Kesinlikle büyük cesaret işi bizlerle uğraşmak.Yazıları okurken gülmekten ağrılar girer karnına modluğu falan unutur herşeyi:))

burcin_kaplan
25-01-07, 00:53

Bir bakalım..

Tarık'IM
Ufff! Ne zormuş..
Ben vazgeçtim.
Seni seviyorum..
Aşk gibi..
Dağdaki gibi..
Ben sana aşık oldum..
Oh be! Dedim sonunda..

bu çok açık olmuş ama bu açıklığı tarıkın yüreği kaldırmaz bence orda düşüp bayılır öle:):)

ebru ablacım bizim sayfanın bi modu yok ondan dolayı sayfada açılmıcak glaiba:) biz böle 1000 sayfaya kadr gideriz kanımca:):)

nowar_77
25-01-07, 00:55

Bir bakalım..

Tarık'IM
Ufff! Ne zormuş..
Ben vazgeçtim.
Seni seviyorum..
Aşk gibi..
Dağdaki gibi..
Ben sana aşık oldum..
Oh be! Dedim sonunda..

ebru iki mektupta müthiş..ancak naz ın ki inan çok gerçekçi olmuş..naz yazsa anca bu kadar yazardı:)harikasın..

jlee
25-01-07, 01:02
ebru karaca, tarik_naz, handeozbek ve kara inci... mükemmelsiniz! karar verdim yarın ilk fırsatta sizlerin yazdığı replik, mektup ve ufak senaryolara da yer vereceğim sitemde. o kadar eğleniyorum ki okurken. buradan haberdar olmayanlar da okuma şerefine erişebilsin, günleri aydınlansın... hepiniz bir harikasınız! teşekkürler.

nesss
25-01-07, 01:05
Büyük gerilim yarın gerçekleşebilir. Çünkü Tarık Mert'e yumruk attıktan sonra Naz ve Pınar'a birşeyler çaıklamak zorunda kalacak ve tam olarak köşe sıkışacak. Eğer yumruk atacak kadar da gözünü kararttıysa kesin yarın birşeyler olacak:D

whiteangel
25-01-07, 01:24
Bir bakalım..

Tarık'IM
Ufff! Ne zormuş..
Ben vazgeçtim.
Seni seviyorum..
Aşk gibi..
Dağdaki gibi..
Ben sana aşık oldum..
Oh be! Dedim sonunda..

:img-hyste :img-hyste :img-hyste Yapma Ebru'cum yaa.. Sen Naz'ı çözmüşsün. Ahh garibim Tarık ah.... Her türlü yandın sen:img-hyste

Kara İnci
25-01-07, 01:33
Bir mektup da benden...

Sevgili Naz
bu satırları sana yazarken aklım da tek bir düşünce var.O da mektubumu okuduğun sıra da algı kapasitenin en açık seviye de olması.İnan beni yazacaklarım dan çok bu düşündürüyor.

Naz seni ilk gördüğüm andan beri seviyorum.Bak bu seni ve seviyorum kelimesine dikkatini çekmek isterim.Seni seviyorum başkasını değil.Tabi bu noktadan sonra sen "İnsan arkadaşını sevmez mi"diye densiz bir laf edeceksin.Ben de bunun üzerine seni seviyorum yerine cümlemi sana aşığım olarak değiştireceğim.Hadi bakalım buna da bir kulup bulda göreyim.Ama benim bildiğim Naz altından girer üstünden çıkar ve buna da bir kılıf uydurur.Neyse sen kılıfını dikmeye başlamadan önce ben mektubu bitireyim.Naz sana aşığım ve senin de beni sevdiğin den(burayı okumamış ol)yani aşık olduğundan eminim.Bunu görmemek için senin gibi kör olmak lazım.Umarım sende benim gibi duygularını akışına bırakıp gerçekleri önce kendine sonra bana itiraf edersin.Bu son cümle senin algılaman için biraz zor oldu farkındayım.Sana şöyle izah edeyim.Ya bana aşık olduğunu bir an önce itiraf edersin ya da Vahi Bey'e gider dağ evin de beni zorla öptüğünü namusumu senin elin den zor kurtardığımı söylerim.Hadi bunu da anlama da görelim...

Valla kafam o kadar dolu ki ancak bu kadar yazabildim.İdara edin artık...:img-yes:

burcin_kaplan
25-01-07, 02:05
Bir mektup da benden...

Sevgili Naz
bu satırları sana yazarken aklım da tek bir düşünce var.O da mektubumu okuduğun sıra da algı kapasitenin en açık seviye de olması.İnan beni yazacaklarım dan çok bu düşündürüyor.

Naz seni ilk gördüğüm andan beri seviyorum.Bak bu seni ve seviyorum kelimesine dikkatini çekmek isterim.Seni seviyorum başkasını değil.Tabi bu noktadan sonra sen "İnsan arkadaşını sevmez mi"diye densiz bir laf edeceksin.Ben de bunun üzerine seni seviyorum yerine cümlemi sana aşığım olarak değiştireceğim.Hadi bakalım buna da bir kulup bulda göreyim.Ama benim bildiğim Naz altından girer üstünden çıkar ve buna da bir kılıf uydurur.Neyse sen kılıfını dikmeye başlamadan önce ben mektubu bitireyim.Naz sana aşığım ve senin de beni sevdiğin den(burayı okumamış ol)yani aşık olduğundan eminim.Bunu görmemek için senin gibi kör olmak lazım.Umarım sende benim gibi duygularını akışına bırakıp gerçekleri önce kendine sonra bana itiraf edersin.Bu son cümle senin algılaman için biraz zor oldu farkındayım.Sana şöyle izah edeyim.Ya bana aşık olduğunu bir an önce itiraf edersin ya da Vahi Bey'e gider dağ evin de beni zorla öptüğünü namusumu senin elin den zor kurtardığımı söylerim.Hadi bunu da anlama da görelim...
...:img-yes:

süpersin kara inci yıkıldım gece gece gülmekten ya hele son cümleye bitttim:)
mükemmel düşünmüşsün walla:img-hyste :img-hyste

sondakika
25-01-07, 03:02
Büyük gerilim yarın gerçekleşebilir. Çünkü Tarık Mert'e yumruk attıktan sonra Naz ve Pınar'a birşeyler çaıklamak zorunda kalacak ve tam olarak köşe sıkışacak. Eğer yumruk atacak kadar da gözünü kararttıysa kesin yarın birşeyler olacak:D

valla sevgili nesss aynı fikirdeyimde ben bu tarığı anlamaz oldum.. ne yaptı şu mert delikanlı mert.. ne yaptıda o yumruğu yedi.. pınarada yazık olacak..

valla naz nasıl kızsın bilemem ama seni seveninde canıda yanıyor sana ilgi duyanında.. tarıkta işi psikopata bağladı.. hakikaten kaçan kurtulur valla.. :img-hyste şu çoçuk bir açılsada millette kurtulsa kendide rahat erse.. :img-hyste yoksa daha çok kişi sopa yiyecek.. :img-cool2

bu arada mektup furyası var.. yok yahu mektup olmasın direkt sözlü olsun bu iş.. :)

Medea
25-01-07, 03:04
Naz’a

Sevgili Naz(tüh bee sevgili Naz dedim ama kesin arkadaşım dedim sanır düzeltiim)..şeyy..Nazcım.
“Cığım” dediğim için özür dilerim...aaaaa ne özürü bee dilemiyorum işte..şey pardon canım malum sabır tükendi işte arada böyle patlıyorum geçer dedi doktorlar bu biraz da sana bağlı.
Biliyorsun biz bir süredir seninle patron ve şöförüz,yok o eskidendi şinmdi arkadaşız...ııh o da değildi yahu..heh bilmediğimiz birşeyiz işte..ay kasma beni Naz!Şey ..pardon nerde kalmıştım?Heh..işte bu bilinmezlik beni artık yoruyor ve dayanamıyorum herşeyi söyliycem.(de nasıl yapıcam sen karaya ak demeden onu bilmiyorum.Allah yardımcım olsun).
E be Naz e be Naz seni seviyorum ulan...şey yani hayatım.İlk gördüğüm,bana o rezil üniformayı giydirip sıcaklarda kurdeşen döktürdüğün o andan beri hem de.Seni seviyorum be kızım anla işte...Uykumu mundar edip sabah körlerinde kaprisinle kaldırsan da seviyorum,kıskançlıktan yok yere yetmiş beş kere kovsan da seviyorum yahu.
Hee şimdi "arkadaşımsın ondan seveceksin tabiii “ de de beni seni...neyse.Kızım Aslı Keremin kankası mıydı çelik çomak mı oynadılar(ya sabır tarık dayan) ya da ferhat arka sokakta iski çalışması mı vardı da dağ deldi be kızım delirtme insanı aaaa.! Ben sana aşığım bee aşık..anla ya anla.Yakında Nazın Tarıka aşık olması caizdir diye fetva çıkarttıracam Zekeriya Beyaz'dan ki kafana dank etsin.Bak aşkımı anlamazlıktan gelmeye devam eder,arkadaş ayağına yatarsan sana bundan sonra arabada şarkı söylemem paso Ajdar dinletirim ona göre...sıkıysa tiraf etme

ŞÖFÖRÜN...(YOK OLMAZ)..ARKADAŞIN(BU DA OLMAZ)..BİRŞEYİN İŞTE(BU NE BE?)
TARIK.

sondakika
25-01-07, 03:17
yahu yapmayın arkadaşlar ne mektubu.. aaaa senaristlerin aklına karpuz kabuğu mu düşüreceksiniz.. :)

direkt sözlü olsun bu iş.. o kadar bekledik, vallah mektupla olursa.. olmaz yahu... olmasın !!! valla kabul edemem.. :)

Medea
25-01-07, 03:20
yahu yapmayın arkadaşlar ne mektubu.. aaaa senaristlerin aklına karpuz kabuğu mu düşüreceksiniz.. :)

direkt sözlü olsun bu iş.. o kadar bekledik, vallah mektupla olursa.. olmaz yahu... olmasın !!! valla kabul edemem.. :)

Aaaa aşkolsun son dakika ya.Feriştah'ın dediği gibi fenteeeziii yapıyoruz şurada yahu aaa :img-yes: :)

sondakika
25-01-07, 03:32
Aaaa aşkolsun son dakika ya.Feriştah'ın dediği gibi fenteeeziii yapıyoruz şurada yahu aaa :img-yes: :)

sevgili medea ben anlarımda senarist takımı duymasın bunu.. :) :) valla onların işide zor.. gerçekten senaristide olsalar işin, nasıl bir sahne yaparızda en etkili olur derdinler.. ben eminimki şimdiden onu düşünüyorlardır.. nasıl bir itiraf olsun.. eeee yalanci yarim ailesi olarak beklentimizde büyük..

baktılar çıkış yok.. yahu forumda mektup işi vardı, uğur kedi demişti.... :img-hyste he ya neden olmasın derler mi derler.. korkum bu yahu.. :img-hyste

Medea
25-01-07, 03:44
Merak etme mektupla bile olsa itiraf-ki sanmam- öle acaip olur ki o mektup bizimkiler oradan da olay çıkarırlar gene aksiyon olur :) :)

Medea
25-01-07, 03:54
Ya ayrıca o elmaxx da kamera arkası görüntülerini izleyen arkadaşlar o fonda bir müzik var ya " o da seviyooorrr ,bu da seviyorrr, herkes seviyorrrr " diye,o ne facia bir şarkıdır yahu :) :)

xeno
25-01-07, 05:12
e hadi bakalım gözümüz aydın:))

BİLGİNİZE...

Çok teşekkürler jenn :) İyi insan lafının üzerine gelirmiş , bu sitede bunu yeni daha konuşmuştuk, hayalini kurmuştuk, eh artık bundan sonra sabah erkenden kalkıp bize bu programı seyretmek düşer :) Uzun süredir Barış Akarsu dizide şarkı söylemiyordu, bu programla en azından kulaklarımızın pası da silinecektir ( gerçi program formatı nasıldır bilmiyorum, o yüzden bu dediğim olmayabilir , o zaman bendeki hayal kırıklığı had safhada olacaktır . )
Harika bir haber bu :)

xeno
25-01-07, 06:19
Bir mektup da benden , ilk denemem sakın beğenmediğinizi söylemeyin, yalnızca bir şey yazmayın ben anlarım :)

Aşkım ( Naz bu hitap sana ),

Ben tarık ( şoför Tarık ) olarak diyolog kurmamızdaki zaafımızdan dolayı bu mektubu yazma gereği duydum,fazla uzatmıyorum yoksa yazdığım her kelime yanlış anlaşılma doğurabilir, bu riske kendimi atmadan, bu mektubun amacı olan iki kelimeyi söylüyorum....

Se-ni Se-vi-yo-rum,Naz

Yanlış anlaşılma ihtimaline karşın yukardaki iki kelimeye ek olarak,

Sa-na A-şı-ğım, Naz.

Yine algılama kapasiten ne durumda olduğunu bu mektubu okurken bilmediğimden sana olan ( sana burada naz anlamındadır. ) aşkımı bir kaç dilde de tekrarlıyorum

not: aşağıda, çeşitli dillerde ( sırasıyla italyanca, ingilizce, japonca,ispanyolca,almanca,fransızca ) aşık olan bir kişinin söylediği seni seviyorum cümleleri mevcuttur.

Tİ Amo , Naz.
I love you , Naz.
Kimi o ai shiteru; Aishiteru;Chuu shiteyo, Naz.
te quietero,Naz.
İch liebe dich, Naz.
Je t' aime, Naz.

Oh be sonunda hiç bir kesinti olmadan itirafı yaptım, inşlallah sende bir kesinti olmadan okuyabilirsin sana olan ( sana=Naz ) aşk itirafımı.

TARIK ( ŞOFÖRÜNÜZ OLAN )

yine bir not: Olaki bu mektup bir başkasının eline hasbel kader geçerse allah rızası için yine yanlış anlaşılma olmasın diye açıkça söylüyorum,bu mektubu Vahi Özkul' un kızı, Ümit Özkul' un kızkardeşi, Belkıs hanımın patronu Vahi Özkul' un kızı, ben Tarık ( şoför, Naz Özkul' un şoförü olan Tarık )' ın patronu olan Naz Özkul' a verilmesini önemle rica ediyorum .

qsawe
25-01-07, 06:21
Günaydın arkadaşlar,

Sabah saat 6.18 ve ben dün bıraktığım yerden okumalarımı bitirdim... malum gündüz okuyamayacağım....

sabah nöbetinde mopete ile karşılaştım burda.... sanırım diğer nöbetçiler gelene kadar görev başında kalır... ben çıkmalıyım çünkü

malum tüpçü siteye, karakartal forum da ki barış şarkıları yüklendi adresler barışın resmi sitesinde konserler etkinlikler sayfasında....

akşama görüşürüz....

xeno
25-01-07, 06:25
Günaydın arkadaşlar,

Sabah saat 6.18 ve ben dün bıraktığım yerden okumalarımı bitirdim... malum gündüz okuyamayacağım....

sabah nöbetinde mopete ile karşılaştım burda.... sanırım diğer nöbetçiler gelene kadar görev başında kalır... ben çıkmalıyım çünkü

malum tüpçü siteye, karakartal forum da ki barış şarkıları yüklendi adresler barışın resmi sitesinde konserler etkinlikler sayfasında....

akşama görüşürüz....

Günaydın :)

çok teşekkürler aktarım için :) ben nöbeti devraldım içiniz rahat etsin, Görev kutsaldır:)

thesunset
25-01-07, 09:25
Gunaydin arkadaslar
sonunda buyuk gun geldi:happy0064
Ebru, kara inci, medea ve son olarak xeno supersiniz...:img-hyste bu nasil mektuplar,en komiki Naz'a ayitti(ebru cok dogal oldu..ayni Naz gibi yazdin)
qsawe videolar icin tesekkurler

RebeCa
25-01-07, 09:30
kısa bır süre için gırdım gunaydın arkadaşlar,
bugun vatan aldım bılıyorsunun hergun dızı ekı de verır. belkı bırsey vardır dıye aldım ama yoktu.sadece özet vardı
özette de gerçekler ortaya çıkıyor yazıyordu.
acaba bu gerçek sadece 20bın ytl gerçegı dışında nazın ve tarıgın kardeş olmadıgı ve kuçuk hanımın naz soforunun ıse tarık oldugu ortay çıkmasın sakın.tabıı o yumruk boylece anlaşılıyor.
yanı mert nazda hoşlandıgı için bu yalanı görmezden gelıp tarıktan nazın hayatında bırı olup olmadıgını soruyor ve tarık ta dalıyor bunun sonucu.
tabıı agbısıne dayak atan pınar tarıkla göruşmek ıstemez ve pınar ve mert dızıden çıkar.
hafatya dogum gunu hzırlıgı sonrada 30, bölumde dogum gunu ve muthış ıtıraf olur.
ne dersınız fazla uçtum gaiba?

nowar_77
25-01-07, 09:31
Çok teşekkürler jenn :) İyi insan lafının üzerine gelirmiş , bu sitede bunu yeni daha konuşmuştuk, hayalini kurmuştuk, eh artık bundan sonra sabah erkenden kalkıp bize bu programı seyretmek düşer :) Uzun süredir Barış Akarsu dizide şarkı söylemiyordu, bu programla en azından kulaklarımızın pası da silinecektir ( gerçi program formatı nasıldır bilmiyorum, o yüzden bu dediğim olmayabilir , o zaman bendeki hayal kırıklığı had safhada olacaktır . )
Harika bir haber bu :)

format gayet uygun sevgili xeno..bu sabah her o programı açtığımda harun kolçak elinde gitarı şarkı söylüyor..programda konuk sayısı da az olduğundan bol bol ,canlı canlı barış şarkıları dinleyeceğiz sanırım pazartesi günü..

ayrıca gece 1.00-1.30 gibi tekrarı da var ..sabah izleyemeyecek olanlar için..dün gece kanal karıştırırken gördüm.

simser
25-01-07, 09:40
ya helal arkadaşlar size yaaaa, içimizde ne cevherler varmış, hepinizle gurur duyuyorum:happy0064
koptum yine yaaa yazdıklarınızı okuyunca:img-hyste
bence mektup olcaksa yine en iyisi nazın özür dilediğindeki gibi sadece bi sayfa dolusu seni seviyorum yazması, ama tabi tarık da bu sefer naz yüzüne söylemesi için mektubu almamış gibi davranır, naz da tam sinirlenmiş arkasını dönüp giderken tarık her zamanki gibi kolundan tutar, kendine çevirir ben de der!! (yok ya sizin senaryolar gibi olmuyo, benim biraz daha sizden ders almam lazım:img-blush )

bu arada hala modumuz yok!!!! böyle giderse tam diziden sonra yorum yaptığmız yerde değiştiricekler sayfamızı!!!:img-help:

thesunset
25-01-07, 09:41
format gayet uygun sevgili xeno..bu sabah her o programı açtığımda harun kolçak elinde gitarı şarkı söylüyor..programda konuk sayısı da az olduğundan bol bol ,canlı canlı barış şarkıları dinleyeceğiz sanırım pazartesi günü..

buna cok sevindim, en son Baris'i son utucu programi canli dinledim, cok ozledim... umarim en kisa zamanda yine dizide sarki soylesin

Rebeca sanirim bu gercek saadece 20bin ytl ilgili... cunku ozet saadece bunu soyledi ama senin tahminin gibi olsa, fena olmaz:)

pas.si.on79
25-01-07, 10:03
herkese günaydınlar:happy0064
bugün büyük gün:happy0064
xeno kendine haksızlık etme.Eline sağlık.Güzel olmuş...

bugün elimden geldiğince yorumlarınızı okumaya çalışacağım.Saatler kala izlemem için bir aksilik olmasın diye şimdiden dualar ediyorum....

yine o güzel repliklerinizi görürsem keyifle okuyacam.....

not:bir ara bir arkadaş barışın kilo olduğunu söylemişti ama bakınız yılbaşındaki prg fotoğraf gayet iyi görünüyor bence.....:img-hyste :img-yes: ..

melis15
25-01-07, 10:14
arkadaşlar bu akşam cengiz semercioğlunun konuğu star tv genel yayın yönetmen fatih ediboğlu bence mal atalım full ekrana canlı yayında mail atılıyor dizimizin reklamı yapılmadığı hakında bilgi ala biliriz dizimiz nekadar çok sevdimğiz anlatalım derim pazarteside nülgün belginin programına telefonlarla bağlklanalım diyorum bu benim fikrm

ayşenurr
25-01-07, 10:34

SevgiliM Naz;
Kardeş olarak değil..

Ebru,çok güzel olmuş.sabah sabah çok güldüm.:img-grin2sen olan seni seviyorum.adı naz olan seni....yanlışlık olmasın diye tam açıklama yapılıyor.aşk mektubunda bile.

tarik_naz
25-01-07, 11:09
bir mektup da benden. pek olmadı ama tam bi aşk itirafı mektubu oldu heralde :)

Sevgiliye;

Sen sonbaharda bile solmayan gülüm
Ellerimden her an kayıp gideceğini sandığım
Nedenini bilmediğim bir tutkuyla sana bağlandım
İçimdeki sevdadır benim hayata tutanağım

Seni sevmek suçsa
Elbet çekeriz cezamızı
Vurgun yesem de bu sevda yüzünden
İnan hep seni seveceğim
Yokluğunda da, varlığında da
Olsan da olmasan da
Razıysan eğer
Uzatma lütfen hadi gel
Mutluluk, kapıda seni bekliyor

Naz’ım naz’anım, biricik sevgilim
Aşkımızın en güzel gülü
Zaman akıp gitmeden, ne olur gel…

____________________________TARIK

sondakika
25-01-07, 11:10
yazın siz yazın mektup yazın :img-wink: :img-wink: .. hele dizideki itirafta mektupla gelsin(Allah korusun :) :) ) o zaman elim çekeceğiniz var mektup yazarları :img-hyste :img-hyste :img-hyste

bu arada mektuplar hoşta, senarist kesimi dikkate almaya:img-wink: .. o tarık bülbül gibi şakırdayacak arkadaş.. onu bunu bilmem.. hatta bülbüle bile taş çıkartacak :img-cool2

cave77
25-01-07, 11:11
Vay bu aşk mektubu olayını tuttum ben :)))

Benimki de şöyle birşey olurdu kısacık birşey;

Tarık,bu ilişki nereye gidiyor bilemiyorum ama tek bildiğim şey ben sana deli gibi................anladın sen onu :))) :)))

Buyukbaba
25-01-07, 11:14
bir mektup da benden. pek olmadı ama tam bi aşk itirafı mektubu oldu heralde :)

Sevgiliye;

Sen sonbaharda bile solmayan gülüm
Ellerimden her an kayıp gideceğini sandığım
Nedenini bilmediğim bir tutkuyla sana bağlandım
İçimdeki sevdadır benim hayata tutanağım

Seni sevmek suçsa
Elbet çekeriz cezamızı
Vurgun yesem de bu sevda yüzünden
İnan hep seni seveceğim
Yokluğunda da, varlığında da
Olsan da olmasan da
Razıysan eğer
Uzatma lütfen hadi gel
Mutluluk, kapıda sen bekliyor

Naz’ım naz’anım, biricik sevgilim
Aşkımızın en güzel gülü
Zaman akıp gitmeden, ne olur gel…

____________________________TARIK

Çok güzel serdar ama Naz'ın bunun akrostiş olduğunu bile anlayacağını sanmıyorum:)

Naz: Ayyyyy, ne güzel şiiiir, di mi Tarıııııık?

:)

thesunset
25-01-07, 11:16

Tarık,bu ilişki nereye gidiyor bilemiyorum ama tek bildiğim şey ben sana deli gibi.......anladın sen onu :))) :)))

:img-hyste :img-hyste yapma cave....en komiki bu oldu..10 numara !!!!

tarik_naz seninki bayabi Naz'a zorlasicak...ama en romantik mektup oldu:good:

nesss
25-01-07, 11:20
Arkadaşlar mektuplar güzel çokta komik ama Naz karakterini çok hafife almadık mı? İyice saf ve gerizekalı birisi haline getirdik gibi oldu :D

whiteangel
25-01-07, 11:22
sevgili medea ben anlarımda senarist takımı duymasın bunu.. :) :) valla onların işide zor.. gerçekten senaristide olsalar işin, nasıl bir sahne yaparızda en etkili olur derdinler.. ben eminimki şimdiden onu düşünüyorlardır.. nasıl bir itiraf olsun.. eeee yalanci yarim ailesi olarak beklentimizde büyük..

baktılar çıkış yok.. yahu forumda mektup işi vardı, uğur kedi demişti.... :img-hyste he ya neden olmasın derler mi derler.. korkum bu yahu.. :img-hyste

Bence de mektupla olmasın bu itiraf yahu:) Gerçi foruma yazılan mektupların hepsi çok güzel ellerinize sağlık arkadaşlar. Ama şöyle bir gerçek de var. Mesela bana böyle bir itiraf mektubu gelse, o mektubu göndereni yolarım direk:img-hyste Benim aptallığımı kafama vura vura aşk itirafı yapan adamı yolmak da yetmezzz topuklarından furarım:img-hyste
Bir de yazılı iletişim sözlü iletişim kadar etkili olmaz. Çünkü jestler ve mimikler sözlü iletişimde çok önemli yer teşkil eder..:)Fakat itiraf edeyim yazdığınız mektupların hepsi çok komik:img-hyste

dea
25-01-07, 11:25
Çok güzel serdar ama Naz'ın bunun akrostiş olduğunu bile anlayacağını sanmıyorum:)

tam ben yazacaktım sen yazmıssın buyukbaba:img-yes: ya biz bu kızı cokmu saftirik yaptık nedir baksanıza butun geyikler naz'ın saflıgı uzerine donuyor:dito.ayrıca sondakika sana kesinlikle katılıyorum mektuplar cok komik ama bir baslangıc olacaksa (ki olacak cok yakında:img-wink: )oyle mektupla falan degil bagıra bagıra olmalı!!!yanlız senaristler bu mektup isini yinede kullanabilirler bence.hani birbirlerine acılmadan once ruyalarında yada hayallerinde boyle komik mektuplar yazabilirler birbirlerine

nowar_77
25-01-07, 11:29

Tarık,bu ilişki nereye gidiyor bilemiyorum ama tek bildiğim şey ben sana deli gibi................anladın sen onu :))) :)))

ah cave ah..izanına kurban olduğumunun naz ı o noktaları öyle kelimelerle doldurma kapasitesine sahip ki ömür boyu bir araya bile gelemeyebilirler:img-hyste

cave77
25-01-07, 11:30
Yok canım bu mektuplar işin sadece esprisi...yoksa hepimizin ortak dileği;şöyle adamakıllı lafların kullanıldığı bağıra çağıra yapılan çok ama çok sıkı bir aşk itirafı,ki böyle olacaktır zaten:good: şu sıralar hakkında kayıp ilanı çıkarılan uğur kedi hocamızın da dediği gibi "bu dizideki aşk itirafı hiçbirşeye benzemeyecek"

sondakika
25-01-07, 11:37
Arkadaşlar mektuplar güzel çokta komik ama Naz karakterini çok hafife almadık mı? İyice saf ve gerizekalı birisi haline getirdik gibi oldu :D

iyide nessscim aptal konumuna biz sokmadık ki.!!. valla senaristler kızı öyle bir saçı uzun aklı kısa yaptı o kısalığı ne ölçer henüz tespit edemedik.. hani kişi karşıdan gelen hislere bu kadar saf olabilir..

yahu kalbten kalbe yol var. kalb kalbe karşıdır falan filan yani..

bu laflar yada benzerleri bu durum için söylenmiş ve kesinlikle hava civa laflar değil ifil ifil tecrübe kokan laflardır.. yılların hemde.. şarap gibi efendim..

ama nazı senaristler öyle bir iq seviyesine itelediler ki artık seni seviyorum deyince birde bunun için tercuman lazım.. bu adam ne demek istedi.. :img-hyste

sevgili dea seninle aynı fikirdeyim ki bir çok forumdaşta böyle düşünür.. itiraf .?!. mektupla ?! hadi canım.. olur mu o tarık bülbül kesilecek ve ötecek.. :img-cool2

ceren81
25-01-07, 11:41
arkadaşlar mektuplar harika olmuş ,gülmekten ölüyorum deminden beri:img-hyste :img-hyste ellerinize sağlık..

burcin_kaplan
25-01-07, 11:43
sevgili dea seninle aynı fikirdeyim ki bir çok forumdaşta böyle düşünür.. itiraf .?!. mektupla ?! hadi canım.. olur mu o tarık bülbül kesilecek ve ötecek.. :img-cool2

kesinle bağıra çağıra olmalı ama mümmkünse tarık değilde naz itiraf etse önce, hem nazım bişeyleri anlamasıda kolaylaşır:) sonuçta ilk seni seviyorum ondan gleirse karşıdaki de tastiklerse oda aynı anlamda geldiğini anlar (Heralde di mi?:img-in_lo ):):)

bu arada arkadaşlar gene döktrmüşsünüz süpersiniz:)mükemmel mektuplar çıkmış gene burda gülme krizine girdim:):img-hyste

sondakika
25-01-07, 11:44
bu arada kedi medi aramayın arkadaşlar.. ben olsam bende gelmezdim.. oo 26. bölüm sonra kopan fırtınada hangi kedicik burada durur.. hele benim mesajlar.. :) korkardım valla :img-hyste yer beni bunlar yer..

işin şakası bir yana, aradaşlar itiraf sahnesi gelene kadar kediyi beklemeyin derim.. :) :) valla ben olsam o zaman gelirdim :img-hyste evet bir gelirdim pir gelirdim.. :img-cool2

ayşenurr
25-01-07, 11:50
bence aşk itirafı tarıktan gelmeli.son dakikanın dediği gibi tarık bülbül kesilecek.bütün duygularını açıklayacak. aralarında çok büyük tartışma ve gerilim anında açıklama olsun.daha etkiliyici olur.gerçi yazdıklarımın hiçbiride olmayacaktır.herzamanki gibi senaristler bizi şaşırtmayı başaracaklardır.

sude9
25-01-07, 11:51
Arkadaşlar olaya fazla fransız kaldım,lütfen şunların cevabını yazabilir misiniz?
1-Mektuplar yazılmış,(özellikle Ebru'nun TarıkIM DİYE BAŞLAYAN MEKTUP ÇOK HOŞ),bunlar sizin yazdığınız senaryolar mı yoksa dizide mektupla itiraf sahnelerimi var,
2-dİZİ TATİLE Mİ GİRİYOR
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

burcin_kaplan
25-01-07, 11:54
Arkadaşlar olaya fazla fransız kaldım,lütfen şunların cevabını yazabilir misiniz?
1-Mektuplar yazılmış,(özellikle Ebru'nun TarıkIM DİYE BAŞLAYAN MEKTUP ÇOK HOŞ),bunlar sizin yazdığınız senaryolar mı yoksa dizide mektupla itiraf sahnelerimi var,
2-dİZİ TATİLE Mİ GİRİYOR

1- hayır cnm dizideki senaryoyla alakası yok yani mektupla itiraf falan yok..öYle bir akım başladı sadece forumumuzda gırgırına:)
2-daha belli değil gireerse haziran ayında falan girer çünkü 52 bölüme uzatılmış dizimiz we hiç ara vermeden geldiler bu zaman kadar 27 haftfa geçti..
yani bi yaz tatili onlarında hakları .Haziranda tatile gidip bi kaç bölümde yeni sezona kalabilr diye düşünüyoruz..(tabi bu sadece bizim düşüncemiz daha belli bişe yok..)sadece 52 bölüme uzatıldığı kesin..

tarik_naz
25-01-07, 11:57
1340

benim mesajımla birlikte 1341. bu demek oluyorki kimse bu formda ne olup bitiyor merak etmiyor.

mektuplarla, aşk itiraflarıyla naz'ı saftrik yaptığımız doğru. bunlar işin komedisi zaten. naz aslında saftirik falan değil, işine gelince saf oluyo. tarıkla melisa'yi bastıktan sonra "safım" dedi ama mecburiyetten dedi.
işine gelmeyince de cin gibi oluyo. saflık maflık kalmıyo. mesela filiz olayında, mesela ayşe'nin hamile olduğunu sandığında hiç de saf gibi durmuyodu.

naz: hemen gidip bulayım şunu, neymiş
tarık: fazla uzakta aramayın.

bu sözü şıp diye anlamıştı ama.
naz: tuzağa düşme naz, sorma, ya ümit ya baban diyecek.

Medea
25-01-07, 11:58
Benim yazdığım mektup Tarıkın artık tabir-i caizse sıyırdığı bir anda yazılmış o nedenle de biraz tuhaf :) :)

sude9
25-01-07, 12:00
1- hayır cnm dizideki senaryoyla alakası yok yani mektupla itiraf falan yok..öYle bir akım başladı sadece forumumuzda gırgırına:)
2-daha belli değil gireerse haziran ayında falan girer çünkü 52 bölüme uzatılmış dizimiz we hiç ara vermeden geldiler bu zaman kadar 27 haftfa geçti..
yani bi yaz tatili onlarında hakları .Haziranda tatile gidip bi kaç bölümde yeni sezona kalabilr diye düşünüyoruz..(tabi bu sadece bizim düşüncemiz daha belli bişe yok..)sadece 52 bölüme uzatıldığı kesin..

Teşekkürler canım,52 bölüme uzadığı çok iyi olmuş,keyifle izlemeye devam ederiz:good:

burcin_kaplan
25-01-07, 12:02
1340

benim mesajımla birlikte 1341. bu demek oluyorki kimse bu formda ne olup bitiyor merak etmiyor.

mektuplarla, aşk itiraflarıyla naz'ı saftrik yaptığımız doğru. bunlar işin komedisi zaten. naz aslında saftirik falan değil, işine gelince saf oluyo. tarıkla melisa'yi bastıktan sonra "safım" dedi ama mecburiyetten dedi.
işine gelmeyince de cin gibi oluyo. saflık maflık kalmıyo. mesela filiz olayında, mesela ayşe'nin hamile olduğunu sandığında hiç de saf gibi durmuyodu.

naz: hemen gidip bulayım şunu, neymiş
tarık: fazla uzakta aramayın.

bu sözü şıp diye anlamıştı ama.
naz: tuzağa düşme naz, sorma, ya ümit ya baban diyecek.

:img-hyste
bu anı hatırlıyorum.ya nazımız öyle zaten işine geldi mi cin işine geldi mi saftiriği oynuyor tarıka...tarık ne demişti hatırlıyor musnuz 11. bölümde nzın bunu arabayla durdurduğu sahneye..
naz:ben inanıyorum çünkü düşündüğündende safım ben
tarık: Hiç sanmıyorum!:)

sude9
25-01-07, 12:04
valla sevgili nesss aynı fikirdeyimde ben bu tarığı anlamaz oldum.. ne yaptı şu mert delikanlı mert.. ne yaptıda o yumruğu yedi.. pınarada yazık olacak..

Bunu hep Tarık hayal ediyor diye düşünüyoruz ama bu Naz'ın hayali olmasın,fragmanın son sahnesinde şöför kıyafeti içinde Tarık'ı gören Naz'ın bakışları oldukça ilginç,değil mi?

Medea
25-01-07, 12:11
Bora'yı dövdüğü sahne için de rüya demiştik ama gerçek çıktı.Sağolsun fragmanlar bazen bizi ters köşeye yatırabiliyor.Senaryo öyle bir yön değiştiriyor ki tahmin ettiğimizin tam tersi çıkabiliyor.

nesss
25-01-07, 12:18
1340

.

Ben ayşe arkadaşa özel mesaj atarak haber verdim ama pek dikkate alınmadı galiba. Sorun değil aslında 2000-3000 sayfaya kadar gidecekse gitsin ama tam dizinin ortasında heyecan üst noktada iken forum değişikliği olmaz umarım!!

burcin_kaplan
25-01-07, 12:19
Bora'yı dövdüğü sahne için de rüya demiştik ama gerçek çıktı.Sağolsun fragmanlar bazen bizi ters köşeye yatırabiliyor.Senaryo öyle bir yön değiştiriyor ki tahmin ettiğimizin tam tersi çıkabiliyor.

ewet doğru gerçektende.Ben zaten tutturduğumuz çok az bölüm hatırlıyorum:)
hatta şuan hatırlamıyorum bile:)
ben ikisi arasında kaldım ztn bi rüya bir gerçek diyorum ama rüyaya daha yatkın gibiyim..umarım gerçektir demeyide eksik etmicem tabi:)

bu arada ben modlara mesaj atmaya alışkın bir insan olarak(şu ana sayfa işi saolsun:):)) tekrar bi mesaj yolladım ayşe adminimize..bu sayfaları ilk o açmış ondan dolayı yolladım en geç akşama başlığımız açılmış olur arkadaşlar işallah yani:)

Buyukbaba
25-01-07, 12:19
niye kapanmasını istiyorsunuz arkadaşlar. Boşverin. Devam devam. Onların sorunu:)

burcin_kaplan
25-01-07, 12:21
niye kapanmasını istiyorsunuz arkadaşlar. Boşverin. Devam devam. Onların sorunu:)

:) kopukluk falan olmasın diye şimdi biz tam yorum yaparken dizi bittikten sonra o anda başlığı kilitler başka başlık açabilirler..hem yorumlar bu başlıkta kalır bazıları.hemde beklemiş oluruz..zaten bekletmeye alışıklar beş dakika yedeklemeleri unutmayalım bu arada işallah bugün öle bişe olmaz!:img-in_lo

Medea
25-01-07, 12:21

Hay sağolasın büyükbaba ya.Bu üye milleti hiçbirşey'den memnun olmuyor değil mi?:img-wink: :)

zer
25-01-07, 12:29
günaydın arkadaşlar yazdıklarınızı çabuk çabuk okuyup bende bişeyler yazayımda yeni sayfaya geçmeden yetişeyim diya helak oldum valla insaf yahu
insan birazda bizleri düşünür her vakit giremiyoruz diye ceza mı bu yani
söylenecek pek çok şey söylenmiş zaten ben de farklı bişey yazayım
dün yaşadığım iki güzel olayı anlatayım ilki iş ten çıktım eve giderken küçük bir çerezci dükkanın yanından geçerken burnuma taze kavrulmuş leblebi kokusu gelince
gayri ihtiyari kafamı çevrip baktım sonrada biraz almaya karar verdim içeri girdim iyi akşamlar dedim adamın kafası yukarda bana bakmadan iyi akşamlar dedi ben de yukarı ya baktım aaaa y.y izliyor ben de bozuntuya vermeden sanki hiç birşey olmamış gibi seyrettmeye başladım bi süre sonra bizim dükkan sahibi bir den uyanmış gibi aa pardon buyrun ne istemiştiniz ben yok önemli değil seyredelim deyince adam suratıma baktı bu benle dalgamı geçıyor yoksa ciddimi bakışı fırlattı baktı ki ben seyretmeye devam ediyorum "tövebe tövbe ne hallere düşdük" bey efendi sizde seviyorsunuz herhalde hıhı bende hıhı
gülmemek için kendimi zor tuttum siz anladınız beni neyse ikinci olay abimlere dince benim yeğen açtı kapıyı kapıyı kimselere açtırmıyor bizimki
kapı açınca ala dedi H harfini yuttuğu için hala diyemiyor gel tayık geldi
bende jeton önce düşmeyince abimi bi arkadaşı falan dedim herhalde neyse içeri girdik bizimkisi anne Tayık nereye gitti Tayı'gı çıkar diyince anladım meyerse bizim ufaklık ta Tarık hayranıymış ve gördüğüm kadarıyla bi çok çocuk ve genç de bu hayranlık varmış n Y.Y diyince de Tarık geliyor akla fenamı gençler hep Polat Alemdara özenecek değiller ya birazda Tarık gibilerine özensinler yahu o yüzden enseyi karartmayalım derim ben, işte böyle arkadaşlar valla bunlar benim çok hoşuma gitti umarım sizlerinde hoşuna gider.

Buyukbaba
25-01-07, 12:35
günaydın arkadaşlar yazdıklarınızı çabuk çabuk okuyup bende bişeyler yazayımda yeni sayfaya geçmeden yetişeyim diya helak oldum valla insaf yahu
insan birazda bizleri düşünür her vakit giremiyoruz diye ceza mı bu yani
söylenecek pek çok şey söylenmiş zaten ben de farklı bişey yazayım
dün yaşadığım iki güzel olayı anlatayım ilki iş ten çıktım eve giderken küçük bir çerezci dükkanın yanından geçerken burnuma taze kavrulmuş leblebi kokusu gelince
gayri ihtiyari kafamı çevrip baktım sonrada biraz almaya karar verdim içeri girdim iyi akşamlar dedim adamın kafası yukarda bana bakmadan iyi akşamlar dedi ben de yukarı ya baktım aaaa y.y izliyor ben de bozuntuya vermeden sanki hiç birşey olmamış gibi seyrettmeye başladım bi süre sonra bizim dükkan sahibi bir den uyanmış gibi aa pardon buyrun ne istemiştiniz ben yok önemli değil seyredelim deyince adam suratıma baktı bu benle dalgamı geçıyor yoksa ciddimi bakışı fırlattı baktı ki ben seyretmeye devam ediyorum "tövebe tövbe ne hallere düşdük" bey efendi sizde seviyorsunuz herhalde hıhı bende hıhı
gülmemek için kendimi zor tuttum siz anladınız beni neyse ikinci olay abimlere dince benim yeğen açtı kapıyı kapıyı kimselere açtırmıyor bizimki
bende jeton önce düşmeyince abimi bi arkadaşı falan dedim herhalde neyse içeri girdik bizimkisi anne Tayık nereye gitti Tayı'gı çıkar diyince anladım meyerse bizim ufaklık ta Tarık hayranıymış ve gördüğüm kadarıyla bi çok çocuk ve genç de bu hayranlık varmış n Y.Y diyince de Tarık geliyor akla fenamı gençler hep Polat Alemdara özenecek değiller ya birazda Tarık gibilerine özensinler yahu o yüzden enseyi karartmayalım derim ben, işte böyle arkadaşlar valla bunlar benim çok hoşuma gitti umarım sizlerinde hoşuna gider.

Bu anlattıkların çok hoşuma gitti zer:) hakikaten hoş hikayeler olmuş. Tayık geldi ha.:) Haha ayrıca, leblebici olsaydım, "deli midir nedir?" diye düşünürdüm. Çok hoşuma gitti çok. Bu dizinin bu kadar sevilmesi bana izlemekle "çok doğru" birşey yaptığımı kanıtlıyor.

yeter be!
25-01-07, 12:38
ben bu şöför kıyafetiyle ilgili yorumumu tek miyim düşüncesiyle yazmamıştım.ama az önce okurken rebeca arkadaşımla aynı şeyleri düşünmüşüz gibi geldi..

bence tarık ve naz,pınar ve mert ten kurtulmak için böyle birşey yapıyorlar..tarık da mert e gerçekten vuruyor..pınar da abisine şiddet uygulayan bi adamla aşık bile olsa bir daha görüşmez....yani görüşmemesi gerekir....

ama ben bu akşam çok güleceğim hissini yaşıyorum..

ve zer senin yeğenin süpermiş..:happy0064

mesut_33
25-01-07, 12:51
selam arkdaşler bende yalanci yarimi cok severım her bolumunu seyretmışımdır ama bizimkılerın aşklarını itiraf etmek için neler yapıyorlar yaaa ama romantık bır dizi
aranız da yenıyım ben bana da bır arkadaş tavsiye ettı ama cok güzel formmuş yaa herkese tavsiye ederım
bye bye

jenn
25-01-07, 12:59
selam arkdaşler bende yalanci yarimi cok severım her bolumunu seyretmışımdır ama bizimkılerın aşklarını itiraf etmek için neler yapıyorlar yaaa ama romantık bır dizi
aranız da yenıyım ben bana da bır arkadaş tavsiye ettı ama cok güzel formmuş yaa herkese tavsiye ederım
bye bye

sevgili zer, yeğenine bayıldım:)) evet gençler çok seviyorlar bu diziyi.yalancı yarim resmi sitesinin üyelerinin yaşlarını şöyle bir kontrol ettimde.o kadar çok genç üye varki.kız olsun erkek olsun..ve hepside fanatik boyutta dizinin hayranı..ve örnek alınma konusundada çok haklısın.bizim tarık hernekadar yalan söylüyorsada bunu mecburiyetten vede kimseye zarar vermeden hatta sadece kendine zarar vererek yapıyor..ve bunun sıkıntısınada tüm yüreğiyle hissediyor..:)

tarik_naz
25-01-07, 13:03
Duyuru;

Dün bir kaç mesajda geçmişti, “formda sohbet ortamı yasak olmasa süper muhabbet olurdu, bu formda herkes birbirinin tamamlayıcısı gibi” şeklinde mesajlar olmuştu.

Dün akşam Şahin abi (Buyukbaba) bana “Yalancı Yarim sohbet ortamı yaratalım” diye bi fikir söyledi. Benim de aklıma yattı. Hemen bir sohbet ortamında “yalancıyarim odası” kurduk ve denemesini yaptık, ardından aramıza sevim abla (whiteangel) de katıldı. İnanın çok hoş oldu. Anında mesajlaşma :good: .

Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz –ki katılmanızı çok istiyoruz- bunun için gerekli açıklamaları ve yardımları yapacağız.

Katılmak isteyen arkadaşlar, bana özel mesaj atarak isimlerini yazdırmaları form temizliği açısından daha iyi olur.

En azından bir kere denemiş oluruz

ceza_cansu
25-01-07, 13:07
Günaydın arkadaşlar (bu saatte de ne günaydınıysa:))Öncelikle mektuplara bayıldım:img-hyste :img-hyste .Uyanır uyanmaz bu foruma girince insanın günü kesinlikle iyi geçiyor:img-yes: Hepsi birbirinden güzel olmuş elinize sağlık.

zer ya yeğenin çok şekermiş.Bu arada mesut_33 aramıza hoşgeldin

realyok
25-01-07, 13:20
Duyuru;

Dün bir kaç mesajda geçmişti, “formda sohbet ortamı yasak olmasa süper muhabbet olurdu, bu formda herkes birbirinin tamamlayıcısı gibi” şeklinde mesajlar olmuştu.

Dün akşam Şahin abi (Buyukbaba) bana “Yalancı Yarim sohbet ortamı yaratalım” diye bi fikir söyledi. Benim de aklıma yattı. Hemen bir sohbet ortamında “yalancıyarim odası” kurduk ve denemesini yaptık, ardından aramıza sevim abla (whiteangel) de katıldı. İnanın çok hoş oldu. Anında mesajlaşma :good: .

Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz –ki katılmanızı çok istiyoruz- bunun için gerekli açıklamaları ve yardımları yapacağız.

Katılmak isteyen arkadaşlar, bana özel mesaj atarak isimlerini yazdırmaları form temizliği açısından daha iyi olur.

Çok güzel fikir de tarik_naz, burayı ihmal etmeyelim oraya takılıken...

Medea
25-01-07, 13:22
Şu bizim dolanan tilkideki ankette son durum şöyle:

BU SEZON BAŞLAYAN VE ÖNE ÇIKAN DİZİLER ARASINDA EN ÇOK HANGİSİNİ BEĞENEREK İZLİYORSUNUZ!..
BİNBİR GECE (KANAL D) 18.88 % (539)
SILA (ATV) 17.55 % (501)
YALANCI YARİM (STAR TV) 16.50 % (471)

Haberiniz olsun..anladınız siz onu anladınız:img-wink: :)

RebeCa
25-01-07, 13:42
zer yegenın çok tatli süper ya eee çocuk bılıyor kımı sevecegını.
o yaştakı çocuklar çok şeker oluyor.dilleri butun kelımelere dönmuyor tayık ya süper .zercım yegenının yanaklarından forum adına öpüyorum.

yalut
25-01-07, 13:53
Harikasınız arkadaşlar ellerinize sağlık mektuplar, fikirler hepsi çok çok güzel,
bakalım bu akşam senaristler bizi yine yanıltacaklarmı, Filizin Borayı bildiğini bilinçli davrandığını yazmıştım olmadı, Pınarın oyunun içinde olduğunu hep savunmuştum herhalde o fikrime bu akşam veda edeceğim, emin olduğum tek şey fragmanda Hulusi Beyin rüyasında Vahi ie Belkısın evlenip o tatlı çocukları rüyasında görmesi :img-hyste

Kara İnci
25-01-07, 13:53
Herkese selamlar;

Arkadaşlar amma bereketli sayfaymış yaz yaz bitmedi.Bizim için bir problem yok da akşam tam dizinin yeni bölümünün yorumları yapılırken yeni sayfa açmak akıllarına gelirse o kötü olur işte...

Neyse yazdıklarınızı okudum.xeno mektubun çok güzel olmuş.Ellerine sağlık...:img-hyste

tarik_naz senin şiir de süper.Bizim alaylı mektuplarımıza karşı senin ki forum da romantik bir hava estirmiş.Emeğine sağlık...:good:

Valla sondakika ne yalan söyleyeyim bu mektup furyasının için de ben de olmama rağmen itirafın mektupla bağlantısı olmasına karşıyım.Hele senin dediğin gibi senaristlerin aklına mektupla itiraf gibi bir konunun girmesine küçücük bir katkımız olursa kendimi asla affetmem.Bu yüzden diyorum ki "Mektup falan yok.Bitti gitti...":icon_sorr

Büyükbaba ve tarik_naz sohbet ortamını çok iyi düşünmüşsünüz.Eminim çok keyifli olacak...:img-yes:

realyok
25-01-07, 14:17
Dizimizin saati yaklaştıkça sesimiz soluğumuz kesilmeye başladı. Yüksek adrenalin sendromu :)

handeozbek
25-01-07, 14:26
Nazın dedesi:İnsan kızını evlendirir de bir haber vermez mi?Hem sen nerden buldun bu zibidiyi?
Naz:Kendisi benim şoförümdü. Sonra birbirimizden çok etkilendik. Kendimizi nikah masasında bulduk.
Nazın dedesi:Zamane gençleri işte parmağında oynatıyorlar herkesi. Eh be oğlum sende hiç akıl yok mu bu deli kızla evlenilir mi?
Tarık:Aldık bir kere iade edemiyorsun ki?
Nazın dedesi:Sevdim seni delikanlı tipin zibidi gibi ama mert çocuksun.
Vahi:İsterseniz siz biraz dinlenin babacığım.
Naz:İnanmıyorum ya bir bu eksikti. Karı koca da olduk sonunda. Olmadığımız bir şey kaldı mı?
Tarık:Sadece tek bir şey kaldı
Naz:Neymiş o?
Tam bu sırada Tarığın telefonu çalar.
Tarık: (iç ses):Teknoloji aşkı öldürür derlerdi de inanmazdım.
Naz:Bekletme Pınar Hanımı.
Tarık:Alo Pınar. şey Pınar bak Pınar ama
Naz:Ne oldu
Tarık:İşte şimdi yandık
Naz:Ne oldu?
Tarık:Buraya geliyor

küçük bir hatırlatmadan sonra devam.
Naz:Ne aşkmış seni görmeden yapamıyor.
Tarık:Lütfen başlama Naz önce şu Pınar işini halledelim. Sen sonra nasıl olsa benim başımın etini yersin.
Naz:Sen şimdi ne demek istiyorsun bana çenesi düşük mü?
Tarık:Ben hiç öyle şey dermiyim senin gibi az konuşan bir insana.
Naz:Sen beni saf mı sandın öyle demek istedin işte
Tarık:Lütfen Naz uzatma nasıl olsa evliyiz vaktimiz bol. Daha çok didişiriz bu gidişle.
Naz:Dur daha bitmedi o kadar kolay kurtulamazsın.
Bu sırada Tarık Nazın elinden tutar onu dışarıya çeker.
Naz:A Pınar gelmiş insan bir söyler geleceğini.
Tarık:Ne?
Naz:Unuttun herhalde sen abime aldırma Pınarcım o böyle düşüncesizlikler yapar.
Tarık:Naz ne diyorsun sen?
Naz:A kızma hayatım olur böyle şeyler. 40 yıllık evli insanlarız.
Tarık:Naz!
Pınar:yanlış bir zamanda geldim galiba.
Naz (kendi kendine):Biraz öyle oldu.
Tarık:Bizim şımarık küçük hanımın dedesi geldi de.
Pınar:hım anladım. Siz ondan böyle tuhafsınız. Neyse sonra görüşürüz TARIKÇIM. (Bu sözü duyan Naz dik dik bakar)
Bu sırada Ümit gelir.
Ümit:Naber enişte?
Naz:Ümit!
Ümit:Tamam sustum sustum siz de ne olacağınıza karar verinde bende Alfonso'ya ne diyeceğim karar vereyim. Alfonso, şuan sana seslenmem gerekiyor ne diyeyim?Tamam sustum sustum Valla alfonso işin zor bu kızla evli kalınır mı? Neyse Naz üstüme uçmadan neden geldiğimi söyleyeyim. Akşama Tekilioğlu çifti yemeğe geleceklermiş? Yeni evlilere duyrulur.
Tarık:Ne?
Naz:Benimle evli olmaktan utanıyorsun galiba?
Tarık:Hayır sadece inanamıyorum o kadar

sondakika
25-01-07, 14:27
Valla sondakika ne yalan söyleyeyim bu mektup furyasının için de ben de olmama rağmen itirafın mektupla bağlantısı olmasına karşıyım.Hele senin dediğin gibi senaristlerin aklına mektupla itiraf gibi bir konunun girmesine küçücük bir katkımız olursa kendimi asla affetmem.Bu yüzden diyorum ki "Mektup falan yok.Bitti gitti...":icon_sorr

Büyükbaba ve tarik_naz sohbet ortamını çok iyi düşünmüşsünüz.Eminim çok keyifli olacak...:img-yes:

valla sohbet ortamı bencede güzel.. iyi düşünülmüş bir organize diyorum.. yalanci yarim içün hayırlı olsun efem.. cümle forum ahalisini orada görek o zaman ...

vee sevgili kara inci, esasında şakadan takılsamda uğur kedi yoksa problemde yok.. :) zira forumdan haberleri o iletmekteydi.. tahminimce mektupla itiraf olmaz.. merak etmeyin.. zira inandırıcı olmaz.. ikna edci olmaz bizler için hayal kırıklığı olur..

mektupla iletim varsa mutlaka biryerlere gidişte var demektir.. tarık gitmeyeceğine göre mektuba ne hacet.. fakat iyi bir tercüman lazım.. gönül tercumanı zira bu kız birşeyden anlamıyor değil mektup içinede düşşen tık yok.. :img-hyste :img-hyste

handeozbek
25-01-07, 14:43
dün yayınlanan 23.bölümün ratingleri
21 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 3,40 13,80

HEDEF KİTLE : A/B
27 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 2,50 12,50

ebru.karaca
25-01-07, 15:18
Merhaba arkadaşlar;
Dün internetimde yaşadığım problemlerden dolayı aranızdan birden ayrılmak durumunda kaldım. Kusuruma bakmayın..
Bu gün de ancak geldim büroya ve kaldığım yerden okumaya devam ediyorum :)
Bu gün yine güzel bir perşembe..
Akşama ne heyecanlar bekliyor bizi bakalım.

Ebru abla senin yüzünden uyuyamıyorum. Tam kapatacağım diyorum mektupları böyle ardı ardına olmuyor hehhe :D Tam Naz'ın kişiliğine göre bir mektup olmuş hatta süper olmuş :D Naz bile bu kadarını düşünemez. Ama ben en çok "Ben o dağdaki masumane öpücüklerden istiyorum..
Başkasına bana orada baktığının yarısı kadar bakarsan, gözlerini oymak istiyorum.. " satırlarına çok güldüm kesinlikle dizide kullanılmalı :D

Canımsın ya Nesliciğim.. :)
Teşekkürler.. İnsanı şevklendiriyorsunuz valla..
Şahiiiinnn... şu konuştuğumuz işe ağırlık var abi.. Senaryo damarlarım kabardı :)

:img-hyste :img-hyste Ya bu çok daha güzel olmuş.Eline sağlık.Bende en çok bu kısma bayıldım ''Başkasına bana orada baktığının yarısı kadar bakarsan, gözlerini oymak istiyorum..''
Bu arada yeni başlığa geçme zamanımız geldi hatta geçiyor bile ama daha modumuz belli değil.(Tabi kim bu foruma mod olmak ister orası ayrı.Kesinlikle büyük cesaret işi bizlerle uğraşmak.Yazıları okurken gülmekten ağrılar girer karnına modluğu falan unutur herşeyi:))

Teşekkür ederim Cansucuğum..:img-wink:
Teşekkürler nowar_77, Burçin.. :)

Burçin canım, kaç 1000, kaç 2000? Biz 10.000'lerle konuşalım.. :)

ebru.karaca
25-01-07, 15:25
ebru karaca, tarik_naz, handeozbek ve kara inci... mükemmelsiniz! karar verdim yarın ilk fırsatta sizlerin yazdığı replik, mektup ve ufak senaryolara da yer vereceğim sitemde. o kadar eğleniyorum ki okurken. buradan haberdar olmayanlar da okuma şerefine erişebilsin, günleri aydınlansın... hepiniz bir harikasınız! teşekkürler.

Çok tatlısın jlee.. Teşekkürler..
Bu arada, sitende yazmıştım ama burada da yazmak isterim. Çok güzel olmuş. Zaten sık kullanılanlarıma eklemiş durumdayım. Teşekkürler..

:img-hyste :img-hyste :img-hyste Yapma Ebru'cum yaa.. Sen Naz'ı çözmüşsün. Ahh garibim Tarık ah.... Her türlü yandın sen:img-hyste

:img-in_lo :img-in_lo :) :)

Sevgili Kara İnci, Medea ve xeno.. Gelir gelmez kopardınız beni.. :img-hyste Harikasınız!

Bir mektup da benden , ilk denemem sakın beğenmediğinizi söylemeyin, yalnızca bir şey yazmayın ben anlarım :)

Aşkım ( Naz bu hitap sana ),

Ben tarık ( şoför Tarık ) olarak diyolog kurmamızdaki zaafımızdan dolayı bu mektubu yazma gereği duydum,fazla uzatmıyorum yoksa yazdığım her kelime yanlış anlaşılma doğurabilir, bu riske kendimi atmadan, bu mektubun amacı olan iki kelimeyi söylüyorum....

Se-ni Se-vi-yo-rum,Naz

Yanlış anlaşılma ihtimaline karşın yukardaki iki kelimeye ek olarak,

Sa-na A-şı-ğım, Naz.

Yine algılama kapasiten ne durumda olduğunu bu mektubu okurken bilmediğimden sana olan ( sana burada naz anlamındadır. ) aşkımı bir kaç dilde de tekrarlıyorum

not: aşağıda, çeşitli dillerde ( sırasıyla italyanca, ingilizce, japonca,ispanyolca,almanca,fransızca ) aşık olan bir kişinin söylediği seni seviyorum cümleleri mevcuttur.

Tİ Amo , Naz.
I love you , Naz.
Kimi o ai shiteru; Aishiteru;Chuu shiteyo, Naz.
te quietero,Naz.
İch liebe dich, Naz.
Je t' aime, Naz.

Oh be sonunda hiç bir kesinti olmadan itirafı yaptım, inşlallah sende bir kesinti olmadan okuyabilirsin sana olan ( sana=Naz ) aşk itirafımı.

TARIK ( ŞOFÖRÜNÜZ OLAN )

yine bir not: Olaki bu mektup bir başkasının eline hasbel kader geçerse allah rızası için yine yanlış anlaşılma olmasın diye açıkça söylüyorum,bu mektubu Vahi Özkul' un kızı, Ümit Özkul' un kızkardeşi, Belkıs hanımın patronu Vahi Özkul' un kızı, ben Tarık ( şoför, Naz Özkul' un şoförü olan Tarık )' ın patronu olan Naz Özkul' a verilmesini önemle rica ediyorum .

Allah iyiliğini versin emi Ayşen!
Son paragraf ne olmuş öyle? :) Gül, gül...:img-hyste

dizidizidiziler
25-01-07, 15:27
Aklıma ne geldi.. yeni bir senaryo...Daha ileriki bölümlerde elbet Naz tarık'ın gerçekte kim olduğunu öğrenecek...
Sonra ayrılacaklar filan.

Belki de Naz'a başka bir şöför tahsis edilecek. sonra Naz arabaya binecek, bir bakacak şöför yeni şöför değil tarık...
kapıları kilitleyecek Tarık ve naz'ı kaçırıp manzarası güzel bir yerde ona aşkını itiraf edecek...

ebru.karaca
25-01-07, 15:28
Günaydın arkadaşlar,
akşama görüşürüz....
Teşükkürler canım..

Gunaydin arkadaslar
sonunda buyuk gun geldi:happy0064
Ebru, kara inci, medea ve son olarak xeno supersiniz...:img-hyste bu nasil mektuplar,en komiki Naz'a ayitti(ebru cok dogal oldu..ayni Naz gibi yazdin)
qsawe videolar icin tesekkurler
:img-in_lo :img-in_lo Teşekkürler..Ebru,çok güzel olmuş.sabah sabah çok güldüm.:img-grin2sen olan seni seviyorum.adı naz olan seni....yanlışlık olmasın diye tam açıklama yapılıyor.aşk mektubunda bile.
:) :img-yes: :img-yes:

elmali-turta
25-01-07, 15:28
merhaba arkadaşlar deminden beri yazdıklarınızı okuyorumm mektuplar çokk güzel olmuş Ebru, kara inci, medea ,xeno ve tarık_naz ellerinize sağlıkk bu arada hande senaryoo çokk güzel olmuş yine:)bu arada başlık hala kapanmamış bi moda öze mesaj fln mı atsakk:)
son olarak sohbet odası fikri çokk iyi düşünmüzsünüz bunu:good: :good:

ebru.karaca
25-01-07, 15:33
yazın siz yazın mektup yazın :img-wink: :img-wink: .. hele dizideki itirafta mektupla gelsin(Allah korusun :) ) o zaman elim çekeceğiniz var mektup yazarları :img-hyste :img-hyste :img-hyste

bu arada mektuplar hoşta, senarist kesimi dikkate almaya:img-wink: .. o tarık bülbül gibi şakırdayacak arkadaş.. onu bunu bilmem.. hatta bülbüle bile taş çıkartacak :img-cool2

Valla, biz takılıyouz ama.. ciddiye almazlar umarım.:) İyi hoş yazıyoruz, hoşumuza gidiyor da.. ben de bu aşkın mektupla açıklanmasını istemiyorum tabi.. Hiç birimiz istemiyoruz, merak etmeyin :)

Serdarcığım,
Naz kızımız her şeyi rahatlıkla anlamamazlıktan gelebilme yeteneğine sahipken, sence akrostişten anlar mı? (Hani anlar da, anlar mı? )

Çok güzel serdar ama Naz'ın bunun akrostiş olduğunu bile anlayacağını sanmıyorum.

Hah ya! İşte söylemek istediğim tam olarak buydu.. :)

ebru.karaca
25-01-07, 15:35

Yok valla Nesss..
Naz hiç de saf, gerizekalı falan değil..
Saf ayağına yatıyor.
Gıcık olduğumuz :) da buy ya.. :)
2-dİZİ TATİLE Mİ GİRİYOR

Teşekkürler Sudeciğim.. :)
Diğer açıklamaları Burçin yapmış, o nedenle yapmadım :)

yeter be!
25-01-07, 15:36
sayfa hala kapanmadan ısrarla devam ediyor....

arkadaşlar aslına bakarsanız bu senaryo yazma işlerini biraz daha ciddiye alıp yazarsanız tam süper olur...benim dizileri pek izlemediğim halde senaryolarını okuduğum ve ordan takip ettiğim bazı yayınlar var...senaryolar ordaki hikayeler,insanların konuları birbirine bağlayış biçimleri hoşuma gittiği için takip etmeye çalışıyorum...Y.Y. içinde geçerli bu tabi...şimdiye kadar okuduğum senaryolar güzeldi ve ben bunun üzerine yeni senaryolar bekliyorum arkadaşalrdan...tamam her seferinde bir ters köşe olma durumu var ama olsun..gene de okumak çok güzel..hayal etmesi bile çok güzel...

tarık-naz ve sondakika bende dahil olmak isterim özelime mesajınızı beklerim..link için...

ve jlee siteni merak ediyorum .henüz bakamadım..özelden link i yollarsanız sevinirim...

diziyle ilgili bir kaç tahminim var ama inanın tahmin edemediğim tek şey bunlar önce kendilerine sonra da birbirlerine aşklarını nasıl itiraf edecekler...zira ikisi de henüz kendilerine bile tam olarak itirafta bulunmadılar...hep çelişkili şeyler söylediler kendilerine bile...ben bu kendilerine itiraftan sonra yaşanacaklar esnasında da çok eyleneeiğimizi düşünüyorum...bunlar gözleri açık sanrılar görmeye başlarlar..bi vakitler az tokat yemedi tarık sanrılarında.anladınız siz onu...aynı tarzda itiraftan sonra da hayaller görülebilir..hatta bi de üstelik karşısındaki de aynı hayali kurmuş gibi davranılırsa seyreyleyelim gümbürtüyü...:9

jenn
25-01-07, 15:37
acaba ana sayfada forumların mesaj sayısı dahamı fazla oluyor kilitlemek için..yada bizi unuttular:))

Buyukbaba
25-01-07, 15:38
yok jenn, hiç tahmin etmiyorum. Anasayfaya alarak sus payı verdiler, sonra da unuttular:) Değil mi Burçin?:)

ebru.karaca
25-01-07, 15:40

Yok valla Nesss..
Naz hiç de saf, gerizekalı falan değil..
Saf ayağına yatıyor.
Gıcık olduğumuz :) da buy ya.. :)
Ben ayşe arkadaşa özel mesaj atarak haber verdim ama pek dikkate alınmadı galiba. Sorun değil aslında 2000-3000 sayfaya kadar gidecekse gitsin ama tam dizinin ortasında heyecan üst noktada iken forum değişikliği olmaz umarım!!
Aynı şeyi düşünüyorum. Şu an, "dizinin ortasında gitmesin de... " modundayım.

Şahin imzana bayıldım.
Dün forumda bahsedilen poz buydu sanırım :) :)

cave77
25-01-07, 15:41
Amanın imzalara bak :)))) süper bir kombinasyon :)))))

whiteangel
25-01-07, 15:41
Buyukbaba yandın sen yandınn.. Seni kimse kurtaramaz. BAG ı yolluyorum:img-hyste

burcin_kaplan
25-01-07, 15:42
yok jenn, hiç tahmin etmiyorum. Anasayfaya alarak sus payı verdiler, sonra da unuttular:) Değil mi Burçin?:)

:img-hyste .
bi mail daha mı atsam acaba şahin abicim , çok mu olur ki acaba:)

neyse arkadaşlar akşam görüşmek üzere ben çıktım herkese iyi sohbetlerbye
umarım akşama yen isayfaya geçmiş oluruz dizmiz başlamadan önce..

ebru.karaca
25-01-07, 15:44
baktım aaaa y.y izliyor ben de bozuntuya vermeden sanki hiç birşey olmamış gibi seyrettmeye başladım bi süre sonra bizim dükkan sahibi bir den uyanmış gibi aa pardon buyrun ne istemiştiniz ben yok önemli değil seyredelim deyince adam suratıma baktı bu benle dalgamı geçıyor yoksa ciddimi bakışı fırlattı baktı ki ben seyretmeye devam ediyorum "tövebe tövbe ne hallere düşdük" bey efendi sizde seviyorsunuz herhalde hıhı bende hıhı

Zer, koptum ya..
Çok komik.. Hele şu bakkal amcayla YY izlemen yok mu? :img-hyste

Duyuru;

YAŞASIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN:happy0064 :happy0064 :happy0064

sondakika
25-01-07, 15:49
yahu bırakın kapatmasınlar canım.. aaa kapansada başlık artık kaybolmayacak.. kapanmasada gittiği yere kadar yahu.. :img-hyste valla aldı başını gidiyor.. rekor kıracağız kitlenmeden en uzun yazılan başlık..

eskilerde bir sevgili modumuz vardı, oldukça acar birşeydi.. sevgili berna1 acep nerelerde.?!. yoksa sağda solda burayı mı arıyor.. (kulaklarını çınlattık ama)

editasyon : ufak bir fikir sohbet kanalı aslında belli zamanlarda faal olsa nasıl olur.. ?! zira burayıda ihmal etmemek lazım.. özellikle perşembe ve cuma ooo konuşulacak ne konu olur bee.. !!

zer
25-01-07, 15:57
teşekür ederim arkadaşlar Rebeca ayrıca senin için ve form adına öpücüklerinizi götürücem eminim o da her zaman yaptığı gibi minik elini kocaman açıp avucunun içiyle sizlere öpücük gönderecektir. Bu arada daha 2.5 yaşında kendisi ama maşşallah Tarık'ı fark edecek kadar cin seyrederken araya reklam girince çok sinirleniyor Tayık gitti diyor annesi yemek yemeye gitti diyip kandıryor hadi bizde yemek yiyelim diyince koşa koşa gidip yiyor valla bu Tarık, çok fonksiyonel bi çocuk canım.
yorumuma gelince bence dövme sahnesi gerçek orda hayal olan tek şey Hulusini gördüğü bonus kafalı Vahini çocukları.Gül, Mert beyimiz tarafından vermiş belliki Tarık,yan yan Naz'a baktığına göre,benim düşündüğüm senaristler
nasıl bir bahane bulupta Mert'i, Tarık'a dövtürtecek duruma getirtiler düşünüyorum ama aklıma mantıklı bir cevap gelmiyor ee sen kalkıp ilkinde mükemmel bir Mert karekteri yaratırsan bizde bahane bulamayız işte böyle sahi ya bu çocuk durup dururken niye dövüyor bunu

sondakika
25-01-07, 16:00
yahu bende rüya diyenlerdenim.. böylesi karakterdeki bir çoçuk, nasıl bir faso yapacakta tarıkta onu benzetecek... harbi delikanlı bir rol çizdi.. ne bileyim oldukça mütevazi.. dürüstte, tarığın verdiği yardımın üzerine yatmadı.. alla alla incede biri.. vallaha ilginç.!! en çokta onu merak ediyorum..

evet bonus kafalı veletler kesin rüya.. nereden bulmuşlarla :img-hyste

ebru.karaca
25-01-07, 16:01
merhaba arkadaşlar deminden beri yazdıklarınızı okuyorumm mektuplar çokk güzel olmuş Ebru, kara inci, medea ,xeno ve tarık_naz ellerinize sağlıkk bu arada hande senaryoo çokk güzel olmuş yine:)bu arada başlık hala kapanmamış bi moda öze mesaj fln mı atsakk:)
son olarak sohbet odası fikri çokk iyi düşünmüzsünüz bunu:good: :good:
Teşekkürler..

ve jlee siteni merak ediyorum .henüz bakamadım..özelden link i yollarsanız sevinirim...
jlee'nin profilinde adres var..

Bir de şu berna1' e mi mesaj atsak? Ne dersiniz?

realyok
25-01-07, 16:01
editasyon : ufak bir fikir sohbet kanalı aslında belli zamanlarda faal olsa nasıl olur.. ?! zira burayıda ihmal etmemek lazım.. özellikle perşembe ve cuma ooo konuşulacak ne konu olur bee.. !!

Evet ya sondakika, ben de aynen düşünüyorum. Baksana açılır açılmaz bir saat kimse bişeyler yazmadı, burası yol geçmez hanı oldu :( Korktum walla bizi alıp yine alt başlıklara atacaklar diye.

sondakika
25-01-07, 16:03
sevgili ebru ne haberi yahu.. bıraklımda 150'yi görelim.. hadi çabuk olalım :) .. rekor olsun.. kapanmadan en uzun yazılan başlık :) :)

ebru.karaca
25-01-07, 16:04
eskilerde bir sevgili modumuz vardı, oldukça acar birşeydi.. sevgili berna1 acep nerelerde.?!. yoksa sağda solda burayı mı arıyor.. (kulaklarını çınlattık ama)!!
Berna 1 konusunda resmen pişti olduk sondakika..
Demek ki biz bu modu sevmişiz :)
Acep şimdi onu mail yağmuruna tutup, sevgimizi dile mi getirsek) :) :)

whiteangel
25-01-07, 16:06
sevgili ebru ne haberi yahu.. bıraklımda 150'yi görelim.. hadi çabuk olalım :) .. rekor olsun.. kapanmadan en uzun yazılan başlık :) :)

Eyvahlar olsun.. Sondakika da forum ahalisine uydu. Şurda ne güzel aklı başında ciddi ciddi yazardııı:img-hyste

ebru.karaca
25-01-07, 16:06

Valla bana uyar :happy0064
Zaten bu gün forumu müthiş gördüm. Tıpkı iki gün önceki gibi :) Bayağı bir zevkli hale geldik yine:)

sondakika
25-01-07, 16:10
Eyvahlar olsun.. Sondakika da forum ahalisine uydu. Şurda ne güzel aklı başında ciddi ciddi yazardııı:img-hyste

:img-hyste ooo kocaman, naz kadar taş düştü başıma..:icon_whis :icon_whis :img-hyste :img-hyste efendim arada olacak böyle durumlar .!!.. neşemize neşe katılsın, değil mi canlar.... :img-wink: :img-cool2

Buyukbaba
25-01-07, 16:11
:img-hyste ooo kocaman, naz kadar taş düştü başıma..:icon_whis :icon_whis :img-hyste :img-hyste efendim arada olacak böyle durumlar .!!.. neşemize neşe katılsın, değil mi canlar.... :img-wink: :img-cool2

sondakika kardeşim, ne taşı, basbaya bodoslama sana yazılmış o yazı:) Sana da yazık oldu. Bir mutaasıp ben mi kaldım ne:P

jenn
25-01-07, 16:11
yani şimdi akşam tam başlamışız yorumlara tık kitlenirse.eyvahhh:)).neyse ordan devam ederiz canım zaten evimiz belli herşey bu evin içinde aramayız yani:):)))

whiteangel
25-01-07, 16:13
sondakika kardeşim, ne taşı, basbaya bodoslama sana yazılmış o yazı:) Sana da yazık oldu. Bir mutaasıp ben mi kaldım ne:P

Yakındır yakın:img-hyste Sen de çıkacaksın yoldan Buyukbaba:) TAŞ DEĞİLDİİİİ... Takıldım, şakacıktan.. Maksat neşe olsun:img-hyste

sondakika
25-01-07, 16:14

hehe doğru dedin tabi... :) fakat sevgili büyükbaba senide görürüm ben itiraf sahnesinden sonra.. :img-hyste :img-hyste

gerçi o sahne gelene kadar ömürden bir yıl giderya canım sağlık olsun bizimkiler birlik olsunda gerisi fasarya :img-wink:

sevgili whiteangel, efem canı gönülden anlaşılmıştır şakanız.. iyide oldu ha!! :img-hyste :img-hyste

melis15
25-01-07, 16:15
arkadaşlar dizimizin tekrarı başlamak üzeri şu an reklamlar var en güzel bölümlerden biri akşamda yeni bölümümüz herkese iyi seyirler

cave77
25-01-07, 16:20
Son 1 haftadır bu forumda film koptu resmen :)))) var ya hiçbir forumda böylesi güzel ve komik muhabbet yoktur,hani diziyi seviyorum ama buradaki muhabbeti daha çok seviyorum :)))) sondakika hocam bu arada aramıza hoşgeldin :))) biz seni böyle de çok seviyoruz :))))

Buyukbaba
25-01-07, 16:28
Şahin imzana bayıldım.
Dün forumda bahsedilen poz buydu sanırım :) :)

Evet ebru, kesinlikle bu. Ne kadar benziyor değil mi? Ata nın sesini Barış'a bir monte ediyorum, benim şalterler iniveriyor:)

sondakika
25-01-07, 16:34
Son 1 haftadır bu forumda film koptu resmen :)))) var ya hiçbir forumda böylesi güzel ve komik muhabbet yoktur,hani diziyi seviyorum ama buradaki muhabbeti daha çok seviyorum :)))) sondakika hocam bu arada aramıza hoşgeldin :))) biz seni böyle de çok seviyoruz :))))

efem hakikaten bir haftadır var bir canlılık, var bir neşe, Allah bozmasın.. sevgili cave, dediğin gibi buradaki muhabbetin tadı farklı efem.. bu yüzden seviyoruz ya ortamı.. :img-wink:

eee dizi başladı millet kabuğuna çekildi.. :) :) acep akşam ne olacak yahu.. ne kalmış 20'ye..

nejatdidem
25-01-07, 16:41
efem hakikaten bir haftadır var bir canlılık, var bir neşe, Allah bozmasın.. sevgili cave, dediğin gibi buradaki muhabbetin tadı farklı efem.. bu yüzden seviyoruz ya ortamı.. :img-wink:

eee dizi başladı millet kabuğuna çekildi.. :) :) acep akşam ne olacak yahu.. ne kalmış 20'ye..

ehhh daha 3 saat 15 dk varr 20:00yee...

sondakika
25-01-07, 16:48
az kalmış az.. şuan 24. bölüm tekrarı var.. tüh yahu şu arkadaş muhabbetinin başladığı bölümler.. :) samime ilk alışmaya başladığımız bölüm.. :) şeker samim.. :img-hyste

ebru.karaca
25-01-07, 16:50
Tarık: Naz..
Naz: Efendim Tarık?
Tarık: Nazcığım...
Naz: Efen... Ne? Ne dedin sen?
Tarık: Nazcığım dedim..
Naz: Nasıl yani? Ne demek o? ......... Haaaaa... anladım. Arkadaşım Nazcığım diyosun yani..
Tarık: Yooo..
Naz: ?? Kardeşimm anlamında Nazcığım..??
Tarık: Yooo, hele o hiç değil..
Naz: Öyleyse?
Tarık: Yandan yandan sırıtır.
Naz: Yani? Ne olarak -cığınım ben senin? : ) (Umutla gülümser)
Tarık:Anladınız işte..
Naz: Anlamadım.. Anlatsana: ) !
Tarık: Arabayı hazırlayayım mı?
Naz: Neden?
Tarık:Bilmem, belki bir yere gitmek istersiniz..
Tarık:Bilmem, belki anlayabileceğiniz birileriyle konuşmak istersiniz.
Naz:Neden? Kiminle konuşacakmışım ki?
Tarık:Bilmem.. Yoo, aslında biliyorum. En iyi arkadaşınız benim ya, bir tek benimle konuşabilirsiniz değil mi?
Naz:Hayır..
Tarık:Neden? Benimle konuşamaz mısınız?
Naz:Hayır! Hayır, en iyi arkadaşım sen değilsin.
Tarık:?? İyi, öyleyse en iyi arkadaşınıza götüreyim sizi. Onunla konuşursunuz.
Naz:Hayır.
Tarık:..
Naz:Ben seninle konuşmak istiyorum.
Tarık:Ne hakkında?
Naz:Az önce başladığın konu hakkında..
Tarık:Hangi konu?
Naz:(Güler) Hani az önce dedin ya..
Tarık:Ne dedim?
Naz:-CIĞIM dedin ya : )
Tarık:Eee,
Naz:İşte o konuda konuşalım..
Tarık: Cığım üzerine mi?
Naz:Hı hı.. (İÇSES:Ben bunu bir yerden hatırlıyorum ama..nerden?)
Tarık:Eee,, Türkçe'de -cığım eki..
Naz:Başlatma Türk Dili dersinden Tarık!
Tarık:!!!....
Naz:Ya devamını getirir, adabıyla-usulüyle şu işi tatlıya bağlarsın, ikimiz de mutlu oluruz..
Tarık:Ya da..
Naz:Ya da bir erkek olarak senin söylemen gereken şeyleri ben söylerim. Kalbim, beynim rahat eder.. Ama sonrasında beni bu duruma düşürdüğün için senin burnundan getiririm..
Tarık: :) Anlamadım..
Naz: Yemezler Tarık! Kalbinin atışlarını buradan duyuyorum..
Tarık:Ama..
Naz:Bak Tarık! Sana her arkadaş-kardeş muhabbetini açtığımda kapı arkasında beklemekten yoruldum. Artık beklemek istemiyorum..
Tarık:Ne istiyorsunuz peki?
Naz:Artık gel istiyorum! Artık konuş istiyorum! Bir kere de ben bir şey deyince, reddet! Sen arkadaş dedin ya, ben tam tersini hissediyorum de!
Tarık:E niye işi bu kadar uzatıyoruz? Siz hiç arkadaş muhabbetini açmazsanız, ben de gelip durumu düzeltmek zorunda kalmam..
Naz:Ufff yaa!! İnsana bir ağız tadıyla naz yaptırmıyosun Tarık!
Tarık:Siz bana naz mı yapıyodunuz?
Naz:??? Tarık, ya şu dakika içinde bana seni seviyorum dersin, ya da..
Tarık: SENİ SEVİYORUM..
Naz: Ya da.. ya da.. Ne dedin?
Tarık:Seni Seviyorum..
Naz:... Arkadaş olarak değil ama..
Tarık:Iıı ııh!
Naz:Kardeş de değil..
Naz: Öyle, AŞK gibi..
Tarık: Hı hı..
Naz:Ayyy Tarık...
Tarık: : )
Naz:Teşekkür ederim..
Tarık: Sağol. Sağol da.. Eee?
Naz: Eee ne?
Tarık:Sen? Senin de bir şey söylemen gerek miyor mu sence?
Naz:Hayır!
Tarık:Neden?
Naz:Çünkü ben bunu defalarca söyledim Tarık!
Tarık:Ne? Ne zaman?
Naz:Her zaman! Her zaman Tarık!
Sen şoför kolduğunda-ben arkadayken, dikiz aynasında her göz göze geldiğimizde..
Sen Bora'ya olan kinini kusarken ve beni uyarırken gözlerine baktığımda..
Hamakta yıldızların altında..
Bana verdiğin o gülü koklarken..
Tarık Tekelioğlu yemekte beni ektiğinde karşılıklı şarap içerken..
Bana şarkı söylediğin zamanların her anında..
Dağda hastayken başucunda..
Sana sarılıp uyuduğum sırada..
Gözünün gözüme deydiği her anda..

söyledim Tarık..
Tarık:Ben... duymadım...
Naz:Iıı ııh! Duydun..

Kara İnci
25-01-07, 16:51

Maşallah diyelim.Herkes gibi bende bu hafta çok keyif aldım.Umarım bu canlılığımız ve neşemiz hep devam eder.Sakın sohbet sayfasına fazla takılıp burayı ihmal etmeyin.:img-yes:

ebru.karaca
25-01-07, 16:52
Evet ebru, kesinlikle bu. Ne kadar benziyor değil mi? Ata nın sesini Barış'a bir monte ediyorum, benim şalterler iniveriyor:)

Hah haa..
Doğru tespit.. :img-hyste :img-hyste

Buyukbaba
25-01-07, 16:54
Naz: Nasıl yani? Ne demek o? ......... Haaaaa... anladım. Arkadaşım Nazcığım diyosun yani..
Tarık:Bilmem.. Yoo, aslında biliyorum. En iyi arkadaşınız benim ya, bir tek benimle konuşabilirsiniz değil mi?
Naz:Ya devamını getirir, adabıyla-usulüyle şu işi tatlıya bağlarsın, ikimiz de mutlu oluruz..
Naz:Ya da bir erkek olarak senin söylemen gereken şeyleri ben söylerim. Kalbim, beynim rahat eder.. Ama sonrasında beni bu duruma düşürdüğün için senin burnundan getiririm..
Naz:Bak Tarık! Sana her arkadaş-kardeş muhabbetini açtığımda kapı arkasında beklemekten yoruldum. Artık beklemek istemiyorum..
Naz:Artık gel istiyorum! Artık konuş istiyorum! Bir kere de ben bir şey deyince, reddet! Sen arkadaş dedin ya, ben tam tersini hissediyorum de!
Tarık:E niye işi bu kadar uzatıyoruz? Siz hiç arkadaş muhabbetini açmazsanız, ben de gelip durumu düzeltmek zorunda kalmam..
Sen şoför kolduğunda-ben arkadayken, dikiz aynasında her göz göze geldiğimizde..

söyledim Tarık..

Çok beğendim ebru. Gerçekten çok beğendim. Ağzımın kenarıyla söylemiyorum. Tebrik ediyorum.

ebru.karaca
25-01-07, 16:56
Çok beğendim ebru. Gerçekten çok beğendim. Ağzımın kenarıyla söylemiyorum. Tebrik ediyorum.
Çok teşekkür ederim..
GERÇEKTEN. :)

ceza_cansu
25-01-07, 16:56
Ya aynen bende çok beğendim Ebru Ablacım ya ellerine sağlık.Çok güzel olmuş:img-yes: :img-yes:

Kara İnci
25-01-07, 16:57
İşte meşhur arkadaşlık muhabbetimizin temeli Vahi bey tarafındandan atılıyor.Birazdan da Naz Hanım tarafından bu mutlu ana yönelik küçük bir konuşma izleyeceğiz...

Ebrucum ellerine saglık...:img-yes:

handeozbek
25-01-07, 16:58

söyledim Tarık..