PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-5

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

nezahat67
25-01-07, 21:34
" Sizinle çaliştiğim Zamani Askerliğimden Düşecekler " Bu çok hoş Lafti.

levoo
25-01-07, 21:35
Artık birbirlerine aşık olduklarını resmen itiraf ettiler ya :)

pas.si.on79
25-01-07, 21:36
çok güzel gidiyordu niye geldi bu pınar....
Teo ya bu bölümde biraz daha sevdim.
Mertle pınar merak etmişler ya,,,,
Tarık tekelioğlu ile naz birbirlerine nasılda yakışırlardı diyorlar ya...
tarık kesin demiştir. Burdalar ...
Oooooooof bitti...:sad53: . bu kardeşler merak etmişler naz la tarık ı :img-hyste

nezahat67
25-01-07, 21:36
E itiraf etsinler artık canım, birbirine inat laf sokuşturmaları kabak tadı vermişti.

Kara İnci
25-01-07, 21:37
Ya Naz buda yapılır mı?Tarığın o bağışı yaparken ki derin ve ulvi nedenleri bu kadar ucuz birşeye yorulur mu?Bu kız iflah olmaz...:img-yes:

nezahat67
25-01-07, 21:38
Vay be, gördünüz mü ERKEK DAYANIŞMASINI. :img-hyste
Eee kadının fendi derler bunun adına Hulyo'cuğum.:img-hyste

burcin_kaplan
25-01-07, 21:38
arakdaşlar gene tek cümlelik mesajlar artmış lütfen dikkat...

süper bi bölüm oluyor yaa:):) resmen itiraf geldi aslında naz tarafından..Naz bişeyleri anladı artık heralde bu arada bu mertle pınar çiftini çok sevdim ben istemeselerde kırdılar potları:)

ceza_cansu
25-01-07, 21:39
Ya etti Naz resmen Tarık'a olan aşkını Tarık'a itiraf etti ama tam zamanında pınar geldi.Zaten bir engel çıkmasa şaşarım.Ya bölüm süper gidiyor.

ceza_cansu
25-01-07, 21:42
Evet hayırlı olsun Mert'e sinir olmak için sağlam bir neden bulduk.Tarık Tekelioğlu'nu araştırıcak olması sinir olmamız için yeter de artar bile:)Ya kesinlikle çok güzel bir bölümdü.

elmali-turta
25-01-07, 21:44
Evet hayırlı olsun Mert'e sinir olmak için sağlam bir neden bulduk.Tarık Tekelioğlu'nu araştırıcak olması sinir olmamız için yeter de artar bile:)Ya kesinlikle çok güzel bir bölümdü.

kesinlikkkle bende şimdi onu yazcaktım valla...
ne meraklı şeyler araştırmasanız olmaz sanki:)

Buyukbaba
Muhteşem muhteşem harika, şahane.:)
Ben böyle bölüm görmedim, ben böyle yakınlaşma görmedim. bana göre öpüşmeden daha yakın oldukları bir bölümdü. Şahane.:)

denısse
arkadaslar ıcımden bı ses az kaldı gercek kısılıklerın ortaya cıkasına dıyor:img-wink:

burcin_kaplan
25-01-07, 21:45
yok yok bu bölümü ifade edicek kelimeleri bulamıyorum!!!
mükemmel-süper olağan üstü-nefiss... bunlaı birleştirin toplayın çarpın bişeler yapın anca ortaya çıkıcak bu bölümün güzelliği:):)
ikisinin birbirlerine bakıp gülmelerini çok seviyorum ya...bu bölüm bir nevi itiraf geldi aslında..hemde bi kaç yerde...
ama naz gene parayı wermesini başka yerlere bağlayarak dediği lafları da batırdı..
o arada toparlayabilirkende ortama pınar daldı..
bu bölüm yaptıkları katkılardan dolayı pınar ve merte teşekkür ederim walla ama diğer bölümlerde bunun kat be kat acısını çektiricek gibiler gerçektende...mert tarıkın tekelioğlu olduğunu öğrenince neler olucak çok merak ediyorum..umarım öğrenemez dicem ama çok küçük bi ihtimal öğrenememesi...

beşiktaşlı
25-01-07, 21:46
Bayağı sıkı bir bölümdü hiç sıkılmadan izledim.Çok da reklam aldı .İnşallah bu reytinglere de yansır.Artık yavaş yavaş romantizm geliyor galiba...:img-wink:

whiteangel
25-01-07, 21:48
Ben bu bölümden çok büyük keyif aldım. Özellikle ayırıp da şu sahne diyemiyorum. Ama enn ennn ennn yağmurda dışarda konuşmaları çok güzeldi. Restorandan ayrılırken, final sahnesinde ikisi de tüm şüphelerden kurtulmuş gibiydiler. İşte budur yaa... harika harika harika...:)

nesss
Muhteşem muhteşem harika, şahane.:)
Ben böyle bölüm görmedim, ben böyle yakınlaşma görmedim. bana göre öpüşmeden daha yakın oldukları bir bölümdü. Şahane.:)

Kesinlikle Buyukbaba (Şakir Abi ) senle aynı fikirdeyim şuan resmen ağzım kulaklarda nasıl bir keyifle izledim. Nasıl her karesinde güldüm eğlendim ve duygulandım :D

Ama Naz resmen itiraf etti arkadaşlar yine Mert ile yarışmaya lafı getirdi ama resmen. Ben senin o parayı verdiğini biliyordum ve bile bile 20 ytl yi veren gence Aşık oldum dedim dedi :D Bundan daha fazla itiraf olur mu?

Herşey o kadar güzeldi ki bu bölümün her karesinin replikleri çıkartılması lazım:D

levoo
Finish harikaydı.Artık Tarık ve Naz'ın aşklarını başlatıyorlar bence.Tarık'ın Tarık Tekelioğlu olduğunu öğrenene kadar birbirleri ile sevgili olacaklar bence.Sevgili olarak devam edecekleri bölümleri artık merak ediyorum :)

ceren81
son dakikalara kadar gülmekten çenem ağrıdı yemin ederim...harika bir bölüm izledik yine...galiba Tarıkın gerçek kimliğini Mert ortaya çıkaracak...

kozanak
ewettttttt yine fewkaladenin fewkinde bi bölüm izledikkk ben kararımı değiştirm yaaa itiraf etmesinler birbirlerine:) böyleeee bakışmaları imalı sözleriii süpero oluyorrrrrrr

pas.si.on79
25-01-07, 21:50
çok güzel bir bölümdü inanmıyorum... bitti.Ben bu bölümde aslında çok şeyi anladıkar aşkı itiraf edememenin zorluğundan bahsettiler.Birbirlerinden ayrılamayacaklarını anladılar.... birbirlerine bakışları değişti artık... aşkı itiraf etti..Naz tarıkın Kardeşi patronu değilde sanırım artık yari olacakparayı veren gence aşık olduğunu söyledi tekrarladı ve bunu kim olduğunu pınardan net öğrendikten sonra söyledi.Ettiii
hep dedik ya tarık etse de naz anlamaz olayı başka yerlere çeker . naz etti..
bakalım mert ve pınar kardeş nasıl bulacaklar.Küçük Hanımı bulunca değil de Tarık tekelioğlunu bulunca şok olunacağı kesin...

güney-yase
25-01-07, 21:50
allahım allahım bu bölüm çok güzeldi gerçekten itiraf olmadı ama anladılar sonunda aşklarını keşke hiç bitmese

handeozbek
25-01-07, 21:51
Birbirlerini kıskandırmak için birilerini bulmasınlar aşklarını da itiraf etmesinler sürekli böyle devam etsinler kararımı verdim favori bölümüm 28

tarik_naz
25-01-07, 21:51
starda birazdan "son bakışın aklıma takılır" sözünün geçerli olduğu dizi başlayacak ama

bizim dizi de "son gülüşün aklıma takılır" ile bitti.

o son gülüşler neydi yaa. resmen aşkın başlangıcıydı.

nezahat67
25-01-07, 21:52
Eğer bu Mert gerçekten de Tarık Tekelioğlunun kim olduğunu öğrenmeye çalışırsa, bana öyle geliyorki Mert o hayal sahnesinde yediği yumrukları gerçekten yiyecek.Kardeşim iki kardeş aldınız cevabınızı çekin gidin işte daha ne uğraşıyorsunuz da bizi sinir ediyorsunuzki, cık, cık, cık.

Medea
25-01-07, 21:53
" Ben o 20 bin ytl yi verene aşık oluyorum galiba dedim" demek heee..vay Naz vayyy.Bu mu saf kız :) Sana aşığım dedi resmen be helal..kendini aştı.

handeozbek
Bir dakika ya iki dayak sahnesi yok muydu dizinin büyüsünden ancak farkedebildim

cave77
Sonunda ya sonunda:good: ...valla itiraf etmeseler de ikisi de anladı ya aşık olduklarını bu bile yeter de artar...30.bölümde itiraf gelir ama bölümün sonunda Mert ve Pınar'ın tavırları onlarında kolay kolay pes etmeyeceğini gösterdi bence.Müthiş bir bölümdü

nowar_77
25-01-07, 21:54
arkadaşlar ne olur tez zamanda replikleri yazıverin..öyle hoşuma giden bir yığın replik vardı ki ..ama şu anda şuurum bulanık :) hiç biri aklıma gelmiyor.....

qsawe
25-01-07, 21:54
inanın yazacak kelime bulamıyorum..... kendimi ifade edemeyeceğim.... dudaklarımın kıvrımları yukarı doğru uzadı ve öyle kaldı.... umarım sabaha düzelir....

MUHTEŞEMDİ..... HEMDE HER KARESİ

azizoz
25-01-07, 21:56
:img-yes: bu bölüm reytinglerde birinci olmayı sonuna kadar hak ediyor.inşaallah dilediğimiz olur:img-yes: doktorlar adlı diziden ne anlıyorlar bilmiyorum:img-pilot

pas.si.on79
25-01-07, 21:56
Eğer bu Mert gerçekten de Tarık Tekelioğlunun kim olduğunu öğrenmeye çalışırsa, bana öyle geliyorki Mert o hayal sahnesinde yediği yumrukları gerçekten yiyecek.Kardeşim iki kardeş aldınız cevabınızı çekin gidin işte daha ne uğraşıyorsunuz da bizi sinir ediyorsunuzki, cık, cık, cık.

aynen katılıyorum.Tarık kabul etmedi işte... Niye ısrar ediyorsun...
serdar sana da katılıyorum.Birbirlerine bakışları gülüşleri aklımıza takılı olcak. Biz bu hafta nasıl tanıyacak mert kötü bir olup tarık ın kimliğini öğrenince tehdit mi edecek yoksa aradan çekilecek mi... daha aklıma gelmeyen bir sürü replik hakkında yorum yapacaz:Ama aklımıza takılan o bakışmalar o gülüşler..Birbirinden ayrılmamanın birbirlerine bağlı olmanın haklı sevinci......

ayşenurr
25-01-07, 21:57
naz tarığın birbirlerine bakışları çok güzeldi.birbirlerine gözleriyle aşklarını ilan ettiler.tek kelimeyle süperdi.:good:

ANIL_
25-01-07, 21:57
Buz dağı eridi son parçaları kaldı. Artık en azından birbirlerini çok iyi anlıyorlar. Bu abi kardeş oyununa bence 29. bölümde son verecekler. Muhtemelen 30 da itiraf olur. Pınarla Mertte mücadele edeceklerini gösterdiler.

nesss
25-01-07, 21:58
** arkadaşlar Tarık-Naz bu bölümde tam olarak bir ilişkiye adım attılar aslında bakışlar ile bunu ortaya koydular ama bu bölümün en cesur ve en kahramanı Vahi Bey oldu. Ne güzel özür dileme idi. Ne komikti ne hoştu :) Bayıldım o sahnelere :D

Kara İnci
son dakikalara kadar gülmekten çenem ağrıdı yemin ederim...harika bir bölüm izledik yine...galiba Tarıkın gerçek kimliğini Mert ortaya çıkaracak...

İşte Tarığın Mert'i dövmesi için büyük bir sebep.Ya kardeşim sanane Tarık Tekelioğlu'nun kim olduğun dan.Ama buda şunu gösteriyor ki Mert gerçekten Naz'la ilgilenmeye başladı ve Pınar'da Tarık'la patronu arasın da birşeyler olduğun dan şüphelen di.:img-yes:

Son sahne de Naz'la Tarığın birbirlerine bakışların da şunu gördüm ki "Arkadaşlar şu saatten sonra abi-kardeşlik,arkadaşlık,patron-şoförlük" bitmiştir ve anayolda bekleyen bilmediğimiz başka birşeyize doğru inatçı keçilerimiz tam gaz yol almaktadır.:happy0064

handeozbek
Bir dakika ya iki dayak sahnesi yok muydu dizinin büyüsünden ancak farkedebildim

Arkadaşlar sizin dikkatinizi çekmedi mi? Acaba bir sonraki bölümde bir daha mı dövecek?

kozanak
25-01-07, 21:59
şu sahneyi gözden kaçırdınız sanırımmmm arabayla ewe geldikleri zaman naz aradabadan indi tarık telefonda pınarla konustuktan sonra :) nazzz hanım hemen arabaya atladııı:) süperdi yaaa Naz:'' ben şöförümün gözümün önünde olmasını istiyorum.'':)

tarik_naz
25-01-07, 21:59
aynen katılıyorum.Tarık kabul etmedi işte... Niye ısrar ediyorsun...
serdar sana da katılıyorum.Birbirlerine bakışları gülüşleri aklımıza takılı olcak. Biz bu hafta nasıl tanıyacak mert kötü bir olup tarık ın kimliğini öğrenince tehdit mi edecek yoksa aradan çekilecek mi... daha aklıma gelmeyen bir sürü replik hakkında yorum yapacaz:Ama aklımıza takılan o bakışmalar o gülüşler..Birbirinden ayrılmamanın birbirlerine bağlı olmanın haklı sevinci......

onlar istese de istemese de aşk başladı yaa.
inanamıyorum bizim dizi de tarık ve naz aşkı ilk defa sözlere döküldü.

naz, hem mertin hem de pınarın dediklerinden, tarığın kendisine deli gibi aşık olduğunu anladı. ve "o gence aşık oldum diyerek de aşkını itiraf etti" artık ne söylenebilirki.

son gülüşleri hala gözlerimde ve bu hafta boyunca hiç gitmeyecek.

Medea
25-01-07, 22:00
** arkadaşlar Tarık-Naz bu bölümde tam olarak bir ilişkiye adım attılar aslında bakışlar ile bunu ortaya koydular ama bu bölümün en cesur ve en kahramanı Vahi Bey oldu. Ne güzel özür dileme idi. Ne komikti ne hoştu :) Bayıldım o sahnelere :D
Vallahi Vahi Naz ve Tarık'tan cesur çıktı.Naz babasından ders almalı.:img-yes:

ceza_cansu
25-01-07, 22:01
Ya yorum yapıcak kelime bile bulamıyorum.Çooooooook güzeldi bu bölüm ya.İlk defa aşklarını bu kadar belli bir şekilde kelimelere döktüler.Özellikle de Naz.Tarık'a parayı onun verdiğini bildiğini ve de bunu bile bile ben o 20.000 ytl yi veren gence aşık oldum dedi ya.Süperdi bölüm süper

love-angel
25-01-07, 22:01
gerçekten muhteşem bi bölümdü herkaresini beğendim... tarığın nazın laflarını düzeltmesi güzeldi o kadar korkmuşum ki nazın ilk hallerinden tarık "ne diil efendim" dediğinde ben ne yapıosun şimdi kızıp azarlicak die bağarıodum tarığa:img-grin2 hulusilerin halleride komikti...ama son sahnedeki replikler yani pınarla mertin replikleri korkuttu... belki bora bulamazdı tarığın kim olduğunu ama bu mert bulabilir gibi gelio... zaten nazın durumuda belli ikide bir ağızlarından bişi kaçırıolar nası toparlicaklarını bilemiolar
kısacası gel 30 gel itiraf diorum:img-hyste :happy0064

nejatdidem
25-01-07, 22:02
yaaa süperdi yaa gerçekten bu bölüm tavan yapar;)

oh bee sonunda naz dolaylı ad olsa söledi tarığa sevdiğini...o tarığın merti dövüş sahnesinin tarııın hayali olucaını tahmin etmiştm fragmandan...hulusilerin sahneleri de güzeldi bnce(belkıs denilen o ahtapotun vantusu)süper bu adamın lafları ya ilk önce 1300 yaşındakiydi şimdi de ahtapot...:img-hyste o en son kısımlar çok güzeldii...nazın dolaylı oalrak seni sewiorum demesi yaniii;)

opas
Çok güzel bir bölümdü yine. Benim de yüzümdeki o gülümseyen ifade hala devam ediyor. Son iki bölümdür Hulusi, Teo ve Vahi'nin sahneleri de çok yerindeydi bana göre. Kesin bir daha izlemem lazım bu bölümü. Bir de o kadar çok reklam vardı ki (bu aralarda ev ahalisinin yemekleri falan veriliyor) aptalım çıktı valla. Yok kesi sindire sindire bir daha seyredilecek bu bölüm:happy0064

jlee
Arkadaşlar sizin dikkatinizi çekmedi mi? Acaba bir sonraki bölümde bir daha mı dövecek?
handecim o yumruklar iki ayrı sahneymiş gibi verildi fragmanda ama aslında aynı sahnedendiler.. tarık zaten bikaç kez yumruk attı.. ilkini fragman başında diğerlerini de fragmanın ortasına koymuşlar

senem_89
25-01-07, 22:03
çok güzel bir bölümdü.ikiside ince ince itiraf ediorlar aşklarını.bu çok hoş.naz resmen kendini aştı.ben 20 bin ytl yi verene aşık oluyorum ve o parayı sen verdin! vay be,resmen söledi naz.mertin bakışları çok tuhafıma gitti sanki birşeyler seziomuş gibi geldi bana.mert-pınar kardeşler gerçeği öğrenirlerse ne olucak çok merak ediorum.:)

burcin_kaplan
25-01-07, 22:03
şu sahneyi gözden kaçırdınız sanırımmmm arabayla ewe geldikleri zaman naz aradabadan indi tarık telefonda pınarla konustuktan sonra :) nazzz hanım hemen arabaya atladııı:) süperdi yaaa Naz:'' ben şöförümün gözümün önünde olmasını istiyorum.'':)

ewetya pınar dediğini duyduktan sonra birden kapıyı açtı arabaya atladı:)
ordada çok güldüm ben...
bu bölüm diyorum ya naz kendinide aştı...resmen kabul etmeyi geçti bide atakta bulunuyor artık:)

cave77
25-01-07, 22:04
Sakın bu Pınar'la Mert bizimkilere ayak bağı falan olmasınlar,valla isyan çıkartırım :))) yok efendim anneleri Belgin Hanım'ın dernekten arkadaşlarıymış aman aman ne olur en azından bir süre sonra ortaya çıksın...

handeozbek
25-01-07, 22:04
handecim o yumruklar iki ayrı sahneymiş gibi verildi fragmanda ama aslında aynı sahnedendiler.. tarık zaten bikaç kez yumruk attı.. ilkini fragman başında diğerlerini de fragmanın ortasına koymuşlar

Ama ilk sahnede bakarsanız mertin üstünde kırmızı bir ceket var. Kıyafet farklı iki sahnede

yalut
25-01-07, 22:05
Çok güzel , çok keyifli bir bölümdü Japonca ve hayal diyen arkadaşları tebrik ediyorum, Pınar beni ters köşe değil auto attı, oyun içinde olabiliri sildi, bitirdi.
Naz ile Pınarın konuşması çok güzeldi Pınarın kardeşlikten öte bir şeyler var gibi demesi, Tarıkın bağışı yaptığını bilmesi sadece Naza anlatması ki ağbisine bile anlatmamış . Tarıkta Mertle konuşurken itiraf etti. Naz zaten itiraf etti 20 Ytl
veren gence aşık oldum diyerek, sadece kapının önünde Nazın Mert böyle bir şey yaptı sen yarıştan kazandığın parayı bağışladın ,bir daha böyle bir şey olursa hep yarışacakmısın diye konuşması onun Tarıkı yarıştan soğutmak için yaptığını düşünüyorum.Naz bu bölümde çok akıllı davrandı. Harikaydı. Erkekler dayanışması keyifliydi çabuk dağıltılar hele müzikte pişti oynayışları çok tatlıydı.Belgin ve Belkis Hanım karekterleri çok akıllı ve birbirlerine destek Belgin Hanım eşinin kime 2 katı maaş verdiğini bile biliyor.Hacer anne inşallah bir şey imzalamamıştır diye yazmıştım korktuğum başıma geldi.Sadri ve Ayşe Tarıktan büyük ihtimalle yardım isteyecek.Final sahnesi çok güzeldi ilk defa beraber gülümseyerek mest ettiler bizleri. Onlarda değil ama bizde kaldı soru işaretleri Mert ile Pınar gerçek kimliklerini öğrenebileceklermi?

Medea
Sakın bu Pınar'la Mert bizimkilere ayak bağı falan olmasınlar,valla isyan çıkartırım :))) yok efendim anneleri Belgin Hanım'ın dernekten arkadaşlarıymış aman aman ne olur en azından bir süre sonra ortaya çıksın...

Çıkaracaklar bence Mertin bakışlarını görmedin mi?Hatta bence abi kardeş olduklarından bile şüphelenmş olabilir Mert onların.

denısse
bu bolumde en sevdıgım sey vahı-belkıs-teo-hulusı dıyoloklarını yeınde vermelerı...bazen cok bayıyor onlerın dıyolokları bu sefer dengelı vermııslerdı....ama yıne barıs sarkı soylemedı...herhalde askını ıtıraf edecegı bolume saklıyor sarkı soylemeyı:img-wink:

beşiktaşlı
25-01-07, 22:06
:img-yes: bu bölüm reytinglerde birinci olmayı sonuna kadar hak ediyor.inşaallah dilediğimiz olur:img-yes: doktorlar adlı diziden ne anlıyorlar bilmiyorum:img-pilot

Bence de ne anlıyorlar şu doktorlar'dan hele orjinalini(E.R) seyredenler aradaki korkunç farkı görüp izlemezler...İnşallah yarın reytingimiz en iyi derecede çıkar.

blue_eclipse
25-01-07, 22:08
mükemmel bir bölümdü:good: çok şükür naz düzeldi:happy0064 aşkını da çok güzel bir şekilde dile getirdi:img-in_lo o son sözleri baya mantıklıydı.bundan sonra nazı yine arkadaşım aşağı arkadaşım yukarı ve bilimum saf bir şekilde görmeyiz inşallah.

güney-yase
25-01-07, 22:09
bu güzel dizimizin bu bölümünün yorumunu yapayım hemen

yapılan küçük itiraflar çok hoştu gerçekten bir heyecan kattı yeniden dörtlünün yemek yemek için gittikleri cafede tarıkla filizin halleri doğrusunu söylemek gerekirse çok neşe katmış tarık çalışanlara bahşiş vermesi her garson gördüğünde yerinden fırlayıp yanlarına gitmesi nazınbu olay üzerine imalarda bulunması çok pozitif bir hava katmış doğrusu

nazın en başta tarığın ağzından para konusuyla ilgili laf alma çalışmaları sırasında tarığı kızdırmak için elinden geleni yapmış doğrusu bravo ona merte aşık oluyorum sanki demesiyle tarığın delirmesi bir oldu zaten nasıl delirmesin sevdiği kız başkasına aşık olacak ben bile deliririm ama snıyorum bütün herkes o anda delirdi :icon_whis sonra çok güzel bir söz daha etti hepimizin bildiği gibi o parayı verene aşığım sözünü kullanmasıyla o anda tarığı kızdırdı ama sonra sevindirdi:img-in_lo :img-in_lo

gelelim bizim genç aşılara vahi ve belkısa onlarda süperdi hulusinin planları her zamanki gibi çok zekiyceydi ama belgine sökmedi yani kadınlara sökmedi :happy0064 :happy0064

gül meseleside belli oldu düşündüğümüz gibi mert vermiş tarığın bakışından belliydi zaten ama ben şahsen gülü beğenmedim tarığım o gül için ettği söz çok hoşuma gitmişti bide tabiki hulusiden kaçan tarık çok komikti zavallı çocuk yerlere seriliyor her defasında babası görmesin diye ama en olmaz anlardada hulusi çıkıyor canım olmazki

ve sonu sonu mükelmeldi gerçekten işte asıl baklenen itiraf küçükte olsa geldi süperdi doğrusu tarık naz ahaaaaa çektiriyor insana gerçekten:img-in_lo :img-in_lo

neyse arkadaşlar çok güzel bir bölümdü tadına varamadık ama devamım daha güzel olur inşallahbye bye bye :happy0064 :happy0064

love-angel
25-01-07, 22:10
umarım itiraf gecikmeden gelir artık yoksa araya bayağı bi olay gircek gibi gelio itiraf olsun öle girsin olaylar daha komik olur vede güzel şunu belirtmek istiyorum son sahnedeki bakışmaları çok tatlıydı hep öle bakışsınlar artıııık
hepinize iyi yorumlar iyi gecelerbye bye bye bye

cave77
25-01-07, 22:10
Çıkaracaklar bence Mertin bakışlarını görmedin mi?Hatta bence abi kardeş olduklarından bile şüphelenmş olabilir Mert onların.

Orası kesin.pis pis baktılar.sinir oldum zaten:img-blush Mert cin gibi birşey,kesin şüphelendi birşeylerden:img-yes: bu arada çok keyifli gördüm seni medea hocam :)) :))))

tarik_naz
25-01-07, 22:11
mükemmel bir bölümdü:good: çok şükür naz düzeldi:happy0064 aşkını da çok güzel bir şekilde dile getirdi:img-in_lo o son sözleri baya mantıklıydı.bundan sonra nazı yine arkadaşım aşağı arkadaşım yukarı ve bilimum saf bir şekilde görmeyiz inşallah.

artık tarık onun çaresini buldu hatırlamıyosun.
başımın belası moduna girdiler. ve en güzel bela.

geçen yazmıştım "tarığın başına gelecek en büyük bela naz" diye, ama en tatlı bela

ve bu sözün üzerine bu şarkıyı çiftimize armağan ediyorum.

BAŞIMIN TATLI BELASI

Biz seninle yıllar yılı
Ne birleştik ne ayrıldık,
Bazen güldük, mutlu olduk
Bazen hiç yere darıldık
Biz seninle bir bütünüz
İstesek de kopamayız
Bir bedende can gibiyiz
Biz yabancı olamayız
Heves olsan çoktan geçer
Arzu olsan çoktan biter,
Bence bu aşk böyle gelmiş
Bundan sonra böyle gider
Başımın tatlı belası
Gönlümün kara sevdası,
Her şey boş senden sonrası,
Vazgeçmem senden,
Ayrılmam senden

Medea
25-01-07, 22:12
Bence de ne anlıyorlar şu doktorlar'dan hele orjinalini(E.R) seyredenler aradaki korkunç farkı görüp izlemezler...İnşallah yarın reytingimiz en iyi derecede çıkar.

Arkadaşlar bence dizimizi överken başkalarına laf atmayalım.Unutmayalım ki bunu başkası yapınca üzülüyor ve kızıyoruz.:img-wink:

Medea
25-01-07, 22:14
Orası kesin.pis pis baktılar.sinir oldum zaten:img-blush Mert cin gibi birşey,kesin şüphelendi birşeylerden:img-yes: bu arada çok keyifli gördüm seni medea hocam :)) :))))

Bazen görüntü yanıltıcıdır hocam:img-yes:

pas.si.on79
25-01-07, 22:14
bir de Hulusi Teo Vahi üçlüsünün repliklerinden ben bu hafta sıkılmadım tersine eğlendim... Hulusinin O camda bekleyişi ..:img-hyste yüzünün ifadesi çok komikti.Teo ya sanki bu bölümde daha ısındım.O tek artık o da birine aşık olması lazım onu yalnız bırakmazlar senaristler herhalde.yani biri daha giriyor diziye.Öylesi daha güzel olacak... Bunlar erkekler dayanışması kadın dayanışması ... çok güzeldi..
Tüm Emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık .....

sude9
25-01-07, 22:15
Bu bölümle senaristler ağzımıza ufak bir bal çalımış oldu,tadı damağımızda kaldı,çok hoş ve güzel bir bölüm oldu.Mert ve Pınar bizim inatçı aşıklara çektirecek gibi,baksanıza biri Tarık Tekelioğlu'nu diğeri küçük hanımı merak ediyor:img-hyste Gerçekleri öğrenmek için iş başı yapacaklardır,üstelik anneleri de Belgin'in dernekten tanıdığı,bu kardeşler diziden kolay kolay çıkmayacak

Vahi,Hulusi,Teo,Belgin ve Belkıs herzaman ki gibi süperdiler,enson Hulusi ve Belgin'in lokantada başbaşa kaldığı sahne çok güzeldi

Havada aşk kokusu var:love05: :love05: :love05:

güney-yase
25-01-07, 22:17
replikler bu hafta hem neşe verdi hem itiraf

BAŞIMIN TATLI BELASI

BEN 20YTLYİ VERENE AŞIK OLDUM

NAZI BENDEN ALAMASSIN

insanın aşık olası geliyor valla ama yokki tarık gibi bir orjinal kişi(işin şakası tabi arkadaşlar ama kim istemez:img-in_lo )

beşiktaşlı
Arkadaşlar bence dizimizi överken başkalarına laf atmayalım.Unutmayalım ki bunu başkası yapınca üzülüyor ve kızıyoruz.:img-wink:
Kötü bir niyetim yoktu ,hele laf atma huyum hiç yoktur.Sadece ER ı seyreden bir kişi olarak gerçek düşüncemi yazdım.

blue_eclipse
artık tarık onun çaresini buldu hatırlamıyosun.
başımın belası moduna girdiler. ve en güzel bela.

geçen yazmıştım "tarığın başına gelecek en büyük bela naz" diye, ama en tatlı bela

ve bu sözün üzerine bu şarkıyı çiftimize armağan ediyorum.

BAŞIMIN TATLI BELASI

Biz seninle yıllar yılı
Ne birleştik ne ayrıldık,
Bazen güldük, mutlu olduk
Bazen hiç yere darıldık
Biz seninle bir bütünüz
İstesek de kopamayız
Bir bedende can gibiyiz
Biz yabancı olamayız
Heves olsan çoktan geçer
Arzu olsan çoktan biter,
Bence bu aşk böyle gelmiş
Bundan sonra böyle gider
Başımın tatlı belası
Gönlümün kara sevdası,
Her şey boş senden sonrası,
Vazgeçmem senden,
Ayrılmam senden

aaa doğru ya nasılda unuttum:img-blush naz birazcık dengesiz ya obakımdan dedim.tarığa kızdığı an ipler kopuverir.kızın ağzından kaçıverir arkadaşım diye:img-grin2

tarık_naz bu arada şarkın çiftimize tıpatıp uymuş:good: :img-hyste söylemeden geçemeyeceğimbye

sude9
25-01-07, 22:18
Tarık'ın hayalleri de birbirinden güzeldi:img-hyste Özellikle Mert ile ilgili hayali,Naz'ın başlık parası bir ara 600'e çıktı sanırım:img-hyste Çok eğlenceliydi(Yanlış anlamayın şiddet yanlısı değilim,ama söz konusu Mert olunca işler değişiyor:icon_whis :icon_whis )

BaLıKK
25-01-07, 22:20
tadı damağımda kaldı..biraz erken bitti kanımca..
demek Naz hanım Tarık'ın gözündeki ışıltıyı görmü anlamış Tarık olduğunu:)
ileride Tarık bunu kullansa bari..Hani 20 bin ytlyi veren çocuğa aşık olan kız varya ona aşık oldum falan tarzından:)
bu hafta itiraf hızlanması Naz tarafından geldi haftayada Tarıktan bekliyoruz..içimden bi ses bu abi kardeş-mert pınar ikilisi-başımıza bela olacak diyor ama onuda atlatır bizimkiler..bu arada yarış için parayı sanırım belgin verecek ve yarış sıkıntısı kapanacak...yoksa kötü şeyler olabilir..
son kareyi çok beğendim başladığı bölüm gibi bitti..şöfor-patron:)
şu doğumgününden sonrada resmen iki sevgililer inş:)

cave77
25-01-07, 22:20
Bazen görüntü yanıltıcıdır hocam:img-yes:

Anladım ben seni hocam:img-yes: sen de beni anladın:img-yes: anlaşıverdik gene :))) ama bak en azından bugün dizide hiçbir yanlış anlaşılma olmadı =)))) bir de şu Pınar'la abisini defedersek tam süper olacak :)

ÇUÇİ
25-01-07, 22:21
ya bu diziye bitiyorum hele nazzzz
bitiyom yaaaaaaaa

burcin_kaplan
bu arada nazın tarıkın boğazını sıktığı sahnede süperdi ya:D nişanlısı değilim ama katiliyim mi demişti:)
tarıkın hayalleride bi başka oluyor gerçektende:)

handeozbek
Tarık iş teklifini düşünüyor demek tamamen şaşırtmacaymış. Senaristler de açık kapı bıraktılar az değiller hala yarış meselesi kapandı. Emin olmayın Tarık gidebilir gibilerinden.

pas.si.on79
25-01-07, 22:22
arkadaşlar dikkatini çekerim.Mert birşey konuşabilirmiyiz dedi.ama gülü verip vermediği gösterilmedi değil mi?
Yani o gülü mert vermemiş olabilir. Naz kıskandırmak için o verdi demiş olabilir.
Çünkü Naz o gülü verirken Tarık parçala dedi. Anlarım o zaman beni kıskandığını ya da merti kıskandığını dedi.Parçalamazsan Pınarı sevdiğini anlarım dedi.
Tabi şimdi bunun bir önemi yok.. Bitti gitti. Öyle ya da böyle...

ceza_cansu
25-01-07, 22:23
bu arada nazın tarıkın boğazını sıktığı sahnede süperdi ya:D nişanlısı değilim ama katiliyim mi demişti:)
tarıkın hayalleride bi başka oluyor gerçektende:)

Ya Pınar'a gelince Naz kibarlığından hiçbirşey yapamıyor ama söz konusu Tarık Tekelioğlu olunca kibarlık falan yalan oluyor.Ama olmazki:):)

Medea
25-01-07, 22:23
Kötü bir niyetim yoktu ,hele laf atma huyum hiç yoktur.Sadece ER ı seyreden bir kişi olarak gerçek düşüncemi yazdım.

Kötü bir niyetiniz var demedim müsterih olun ,sadece biz dizimizle ilgilenelim diğerlerini boş verelim anlamında dedim.Lütfen yanlış anlamayın.:img-yes:

tarik_naz
25-01-07, 22:26
arkadaşlar dikkatini çekerim.Mert birşey konuşabilirmiyiz dedi.ama gülü verip vermediği gösterilmedi değil mi?
Yani o gülü mert vermemiş olabilir. Naz kıskandırmak için o verdi demiş olabilir.
Çünkü Naz o gülü verirken Tarık parçala dedi. Anlarım o zaman beni kıskandığını ya da merti kıskandığını dedi.Parçalamazsan Pınarı sevdiğini anlarım dedi.
Tabi şimdi bunun bir önemi yok.. Bitti gitti. Öyle ya da böyle...

evet o gülün mert tarafından verilip verilmediği muamma

naz ne dedi "üzüm üzüme baka baka kararıyo" çünkü naz da artık yalancı olduğunu anladı. ve gülü mertin verdiğini söylerek tarığı ölçmüş olabilir.

handeozbek
25-01-07, 22:26
Çok süper bir bölümdü bütün hafta etkisinden kurtulamam. O gülü kesinlikle Mert vermedi. Pınar ve Mertin küçük hanım ve Tarık Tekelioğlu'nu yakıştırması süperdi. Üzüm üzüme baka baka kararır az değilsin sen Naz. O kadar çok yazılacak yorum var ki ama dizinin etkisinden kurtulamadım yazamıyorum 100 kere 1000 kere izlenebilecek bir bölümdü. Çok uyumluydular. Naz Pınarın söylediklerini duyduktan sonra aşkından bir kez daha emin oldu. Her dakikası dolu dolu muhteşem

Medea
25-01-07, 22:27
Tarık iş teklifini düşünüyor demek tamamen şaşırtmacaymış. Senaristler de açık kapı bıraktılar az değiller hala yarış meselesi kapandı. Emin olmayın Tarık gidebilir gibilerinden.

Bence Belgin olaya el koyacak Filizden öğrenip Cevdet beyi arayacak mutlaka ve Tarıkı o yarış işinden kurtaracak.

güney-yase
25-01-07, 22:30
arkadaşlar bişey soracam kaza olayı geçecek deniyordu ama öle bir olay olmadı yalanmıydı yoksa gelecek bölümemi bilen varsa söyleyebilirmi acaba:img-wink:

tarik_naz
25-01-07, 22:33
Bence Belgin olaya el koyacak Filizden öğrenip Cevdet beyi arayacak mutlaka ve Tarıkı o yarış işinden kurtaracak.

ama tarığın aklına yattı "sabıka işini hallederiz lafı". olumsuz bi cevap vermedi yarışması konusundan. inşallah belgin halleder de naz ile arası bozulmaz. çok güzel bitti dizi yaaa. araya yine kötü şeyler girmesin.

yalnız filiz-tarık kardeşliği süper yaa. tam bi kardeşler. arabadaki samimi konuşmaları nasıldı öyle. mert-pınar da kardeş ama sanki aralarında buz dağı var.

thesunset
25-01-07, 22:34
cok cok ama cok guzeldi....ben etkisinden kurtulamadim,sanirim hafta boyunca da kurtulamam.....her karesi, her repligi harikaydi....Naz ve Tarik tam gaz anayola gidiyorsunuz...bravo size...aman aman gaza basin devam...:img-in_lo

butun ekibe tebrik ederim, Baris hastalandi ama gercekten degdi....cok guzel sahneler olmus:good:

nesss
25-01-07, 22:34
Arabada giderler ( buradaki tüm replikler yazılacak ama )

Naz: ** bazen de işte insanın ismi ile karakteri ile ne kadar benzeşiyor öyle değil mi?

Tarık: Yaaaaaa mesela NAZ :D ( naz'lı sevgilim demek istiyor ehhehe)

kozanak
25-01-07, 22:36
4-5 bölümdür barışşşşşşşş şarkı söylemiorrrr dikkatimi çekti yawww tamam her bölüm şarkı söylesin demiyoruzdaaa her 2 bölümde bi söylemeli:):)

güney-yase
25-01-07, 22:39
bu bölümde çok beğendğimiz biri eksikti sanki yani bu bölümde çıkmadı samim o renkli karakter bu bölüm ortaya çıkmadı....... ama doğrusunu söylemek gerekirse bu bölüm burak samimi bütün oyuncuları unutturacak bir bölümdü

BaLıKK
25-01-07, 22:40
Barış bence şarkıyı itirafa saklıyor...ısrarlıyım bu konuda itiraf şarkısı seninle bir dakika olsun!!:)

tarik_naz
25-01-07, 22:40
4-5 bölümdür barışşşşşşşş şarkı söylemiorrrr dikkatimi çekti yawww tamam her bölüm şarkı söylesin demiyoruzdaaa her 2 bölümde bi söylemeli:):)

yaw şu bölümde "başımın tatlı belasını" söyleseydi mest ederdi bizi yaa. ama fırsat olmadı. belki yeni bölümde eve giderken söyler belli mi olur

cave77
25-01-07, 22:41

Ama bak bu bölümde bir şarkı vardı en azından...Orhan Baba'dan "Bir Teselli Ver" :)))) duyunca ne oluyoruz yahu dedim =))))

Medea
25-01-07, 22:42
Aslında çok fanteziye kaçıyor ama daha rock bir düzenleme ile "Seninle başım dertte" şarkısını söyleyebilir Tarık Naz'a.

levoo
25-01-07, 22:45
Tarıkla Naz'ın artık bir an önce sevgili olmaları lazım en azından bir 5 bölüm sevgili gitseler sonra Tarık'ın gerçek kimliğini öğrenince bir ayrılık yaşayacaklar 5-7 bölüm arası olur tahminen ondan sonra da sezon sonu geliyor ki bitirirler büyük ihtimalle diziyi mutlu sonla... :)

Tarık yaptığı her şey için özür diler.Naz Tarık'sızlığa dayanamaz.Tarık da peşinde koşmaktan vazgeçmez.Sonunda birleşirler ve mutlu son :)

nowar_77
25-01-07, 22:50
Aslında çok fanteziye kaçıyor ama daha rock bir düzenleme ile "Seninle başım dertte" şarkısını söyleyebilir Tarık Naz'a.

madem fantaziye kaçtık..daha ağır bir fantaziye gidelim..tarık işi kabul edip gitseydi naz tarığa şu şarkıyı söyler miydi ki:)

Gideceğin yere beni de götür
Sorana başımın belası dersin
Götür de istersen yerlerde yatır
Elimde gönlünün dermanı dersin.

Adını iğneyle işle tenime
Kölemdir desende gitmez zoruma
Bunlar ne derlerse mektuplarıma
Aşkıma kul olmuş birinin dersin

allahtan tarık gitmedi..yırttık ..yırttık:)

handeozbek
25-01-07, 22:51
Ben senaristleri tebrik etmek istiyorum. Her bölümden önce itiraf olsun çok mutlu olacağız diyoruz. sabrımız kalmadı diyoruz. Bize o kadar şahane bir bölüm izletiyorlar ki itirafa bile gerek kalmadan acayip bir keyif alıyoruz. Tebrikler yaşattığınız bu replik zenginlikleri ve ekstra keyifli dakikalar için:happy0064

nesss
25-01-07, 23:01
Cafeye gelmişlerdir ve görevli arabayı götürken Tarık baka kalır ve :D

Naz: Telaşlanma Tarık, o adam kahya arabayı park etmeye götürüyor çalmıyor ( sanki küçük bir çocuğun elinden oyuncak alındığında teselli edersin ya ona benzedi :D ) Yavaş yavş alışmaya başla bu zengin hayatına

Tarık: Niye?

Naz: Eee müstakbel, zengin ve havalı eşine ayak uydurman gerekecek. Yani müstakbel, zengin ve havalı eşin derken Pınarı kastettim. Yanlış anlam olmasın :D ( Kesin olmaz Naz'ım sen kendinden bahset tüm özelliklerini say sonra lafı kıvır :D )

Tarık: Başka kimi kastedebilirsiniz ki? ( işte tam burada Tarık Naz'laşıyor :D Çünkü bu cevap türü Naz'a özgü oldu artık heheh :D Başka ne olabiliriz ki, başka açı mı var, başka ihtimal mi var vs. ;)

Naz: Kimseyi

Tarık: Eee o zaman

Naz: O zaman ne duruyoruz ki hala soğukta :D

sonra içeri gitmek için yürürler ama Tarık yine içsesi ile konuşur o anda Naz ani bir manevra ile bir dönüş ve Tarık-Naz nerdeyse burun buruna yada dudak dudağa mı deseydim :D

Naz: Ayrıca pek alada kendimi kastetmiş olabilirm.

Tarık: Müstakbel eşin derken :D ( öyle olmasını istiyor tabi )

Naz: Hayır tabiki. Müstakbel, zengin ve havalı eşin derken ( ah Naz'ın pot üzerine pot yine yada itiraf :D)

Tarık: ıııı anladım Zengin ve havalı eşim

Naz: eşim kısmını demiyorum, eşim kısmına takılma onu geç. Zengin ve havalı kısmını diyorum benimde o konuda Pınardan eksik bir yanım yok. Var mı?

Tarık: Tabi yok! Benim biricik zengin ve havalı arkadaşım!

..........................

Çok güzel çok bütün replikler çok güzel. Tekrar izlemeye başladım izlerken takıldığım yerleri şimdiden yazayım dedim:D

ebru.karaca
25-01-07, 23:07
Merhabalar dostlar...
Bu günkü bölüm, çok çok mu kısaydı, bana mı öyle geldi? Yaaa, çooook kısa geldi.. Bu kadar olur yani.
Neyse..

Bu gün sanırım, bir kaç dakikasını kaçırdım bölümün. Ancak yetiştim.. Saat 20:00'de yayınlanmasının cabası işte. Tunalı'da çalışıyorum. Sağ olsun Melih Gökçek Atatürk Bulvarını hala açamadığı için Kızılay'a inmek yarım saat (hatta 45 dakika )sürüyor. Neyse, buna da şükür..
Bu bölümü de yine çok sevdim. Tek problem, çok kısaydı. :)
Bu güne damgasını vuran söz: "NE DEĞİL, EFENDİM!" oldu. Arabadaki o muhabbetleri harikaydı. En kısa sürede arkadaşlar eklerse sevinirim :) Bir orası, bir de Calipso'nun dışındaki konuşmaları var ya o. :) Çok güzeldi çoookk...
Naz: Bir insanın ismi karakteriyle ne kadar benzeşiyor, değil mi?
Tarık: Yaa.. Mesela Naz! :)

--"Bak! Ne güzel abi sözü dinliyorum. Efendim dedim!" :) :)
Ya bu araba muhabbetleri muhteşemdi yine.

ebru.karaca
25-01-07, 23:07
Tarık: Eee, sorunuzun cevabını buldunuz mu?
Naz: Neyi?
Tarık: Hani, "acaba Mert'e aşık mı oluyorum?" diyodunuz ya. Buldunuz mu cevabı?
Naz: Niye merak ediyosun?
Tarık: Eee, arkadaşınsam, arkadaşımın kime aşık olduğunu, abinsem kız kardeşimi kimi emanet edeceğimi, soförünüzsem yeni patronumu öğrenmek isterim.

Naz: Aşık oldum.. 20.000 YTL'yi veren gence..
(İşte sonunda Naz da açık açık söyledi. Kim ne derse desin, Naz onun kim olduğunu bilerek söyledi o sözü.. :) )

Naz: (Calipso'yu kastederek) Duydun mu adını?
Tarık: (Rüyada ismini duymasını kastederek) Evet, garson ağzından kaçırdı.
Naz: Ne?
Tarık:Ne?
Naz: Önce ben ne dedim! :)
Tarık: Ben ne dedim? (Hah haa)
Naz: Bi şey demedin. O yüzden ne dedin diye soruyorum..

2

ebru.karaca
25-01-07, 23:08
Naz: Hem, pek ala kendimi kastetmiş olabilirim.
Tarık: Eşim?
Naz: Zengin ve havalı..
Tarık: Zengin ve havalı eşim?
Naz: Ya zengin ve havalı kısmını diyorum. Taktın eşe.. Eşi unut. Benim de Pınar'dan aşağı kalır yanım yok yani.. Var mı?
Tarık: (Güler) Yok..
----
Pınar: Eee, buluşuor muyuz akşam?
Tarık: Küçük hanımdan izin alabilirsem, evet.
Naz: O biraz zor. Bu günün üstüne.
Tarık: Ama o da haketti..
Aslında ne kadar büyük anlamlar içeriyor, birbirlerine ne laflar vuruyorlar ama.. Anlayan kim?

Bu bölüm, yine replikleri ile süperdi. Çok güzeldi. O yüzden kısa geliyor :) Çünkü Şahin her zamanki kadar sürdüğünü söyledi. Kısa mısa değil :)
Tarık'ın Calipso'nun garsonlarını eğlemesi çok güzeldi. İkinci gidişte onların muhabbetleri de öyle.
--Sabah çift bahşiş aldık. Bu da bizden olsun! :)
3

ebru.karaca
25-01-07, 23:08
O gülü yolmak istiyorum arkadaşlar.
Gerçi sağ olsun rüzgar bayağı bir yoldu :) Bize hacet kalmadı ama.. Hihi..
Naz: Mert'den öğrenecek çok şeyin var sevgili abim..
Ne duruyosun? Bassana gaza, sevgili şoförüm.
Tarık: Derhal! Sevgili BAŞIMIN BELASI!
Naz: Ne?
Tarık: Ne değil, efendim!
O gül sinirini bozdu Tarık'ımızın.. :)
Tarık: Aslında bu gülü lime lime ederdim amaaaa.. tabiata saygımdan.. :) :)
Peki, şuna ne demeli?
Naz:Ne konuşacak acaba seninle?
Tarık:Sizi isteyecek galiba..
Naz:Nasıl?
Tarık:Allah'ın emri, Peygamberin kavliyle..
Naz: Doğru. Abimsin ya.. Eee verecek misin?
Tarık: Başlık parasına bağlı..
Naz: O da sana kız kardeşini verir, ödeşirsiniz.
Tarık: Kurtarmaz
Naz: Hanginiz borçlu kalır?
Tarık: Eee, nereye gidiyoruz? (Bu dizi bize laf çevirme sanatını öğretti. :) Şekil A)

Pınar - Naz ve Tarık-Mert konuşmasını çok sevdim.
Pınar Nazla konuşurken , Naz'ın surat ifadesini hatırlıyor musunuz? Harikaydı. Hele bir de ikisinin abi-kardeş ilişkisini ne güzel tarif etti. Birbirinizin gözlerinin içine bakarken falan.. :)
4

sbaretta
25-01-07, 23:09
serdarrrrr nerdesin serdarrr!!!!!!!!!!!!!:img-help:

ebru.karaca
25-01-07, 23:09
Hele Tarık işi reddederken dedi ya:
--Çok sevdim onu.
Yani onları..
Ailecek..
:) Ne güzeldi. Keşke Naz da duyabilseydi. Hoş duysaydı, yanlış anlamanın bir yolunu bulurdu. Ama olsun.. Keşke duysaydı :)
Bu bölümde aşk itirafı olmadı ama itiraf yerine geçecek replikler vardı. :)
Naz: 6 aydır şoförümsün. Senin kullandığın arabayı sesinden tanırım ben.
(Bu cümle çok derin anlamlar içeriyor :) )

Naz: Pınar sana aşık. İtiraf etti.
Tarık: Mert de sana aşık. İtiraf etmedi .
Çok güldüm..

Şeye de güldüm..
Naz:Sen askerlik yaptın mı?
Tarık:Hayır ama sizinle çalıştığım dönemi herhalde askerlikten düşecekeler..
:) :) Oradaki konuşmalar başlı başına çok güzeldi :)
Ekleyecek olandan Allah razı olsun :)
5

ebru.karaca
25-01-07, 23:10
Naz da gittikçe Tarık'a benzemeye başladı. Eee, üzüm üzüme baka baka.. :)
Naz: İnanmıyorum ya.. Hayatım yalan oldu! Bu Tarık'la çok vakit geçiriyorum ben. Üzüm üzüme baka baka.. :) :)
Bu hafta üç silahşörlerin şu restorandaki hallerini pek sevdim. Ondan öncesi biraz sıktı açıkçası. Ama kadın dayanışması ve erkek dayanışması muhabbeti güzeldi :)

Hulusi: Siz kadınlarla içli dışlı ola ola, yumuşamışsınız. Samim'e dönmüşsünüz.
(Bu arada Samim'i özledim :) Ne çabuk!)

Hulusi: En baştan söyleseydin bana belkısla konuştuğunu, yalan söylememe gerek kalmazdı. :) (Yüzsüz Hulusi)
Hulusi: Belkıs sana Teo dememenin, Vahiye de pilav yapmamanın bedelini ödeyecek! :)
Geçen haftalara göre azdı repliklerinin güzelleri ama yine de iyiydi :) En çok da Hulusi'nin vardı. Diğer iki silahşör bu hafta dinlendi biraz :)
Vahi'nin hallerine de çok güldüm. Ne tatlıydı ya Belkıs hanım karşısında :)

Vahi: Ben sizsiz yapamam!
Hulusi: Yaparsın Vahi! Yaparsın!
Vahi: Sus sen! Ben yapamam dediysem yapamam! Benden iyi mi bileceksin?

Belgin hanımın replikleri de azdı bu gün.. Başka sefere daha çok olur inşallah. :)

Belkıs: Yapmayın Belgin hanım, size yakışmaz bu tür hareketler.
Belgin: Ben yakıştırırım!
Belgin hanımın o ıstakozu kapması nasıldı ama? :)
6

ebru.karaca
25-01-07, 23:10
Bu arada Kalamar ve Mürekkep Balığını nasıl buldunuz? :) Çok şirinlerdi, değil mi? :)
Bu hafta itirafa çok yaklaştığımızı hissettim. Açık bir itiraf yoktu. Ama bu hafta birbirlerine söyledikleri sözleri, geçen haftalarda olduğu gibi kesin çizgilerle reddetmediler. :)
Hep Tarık yapıyor diyorduk, alın işte bu hafta da Naz Tarık'ın gözünün içine baka baka seviyorum dedi. Ve bunu bilerek söyledi. :)
Haftaya, bilemedin ondan sonraki haftaya bu iş gerçekleşir diye düşünüyorum.
İşin bir de şu yönü var.
Bu Mert Tarık Tekelioğlu'na, Pınar da şımarık patrona takmış durumda. Sahiden onların kim olduğunu öğrenecekler mi acaba? Öğrenirlerse ne olacak? :)
İtiraf ne zaman ve kim tarafından gerçekleşecek?
Şu adli sicil kaydı hallolacak gibi görünüyor. Acaba bu Tarık'ın yarışacağına kesin gözüyle bakmamızı sağlayabilir mi? :)
Hacer ana evi kurtarabilecek mi? Yoksa onu da Tekelioğulları mı halledecek?
(Hay Allah! İstemeden aynı soruyu bir kaç kere yazmışım. Yoksa hiç merak etmiyorum :) )
Hah ha..
Neyse, bu gecelik bu kadar yeter herhalde.
Görüşmek üzere. Herkese iyi akşamlar.
7

pas.si.on79
25-01-07, 23:31
birazcıkta itiraf olayına girdiler
Naz:Sen aşkını itiraf edememek ne demek bilir misin
Tarıkta aynı şekilde....

bir de arkadaşlar bu bölümde benim kafam karışıktı..Hangi durum senaryoydu hangi replik size aitti.Şaşırdım.Burda şöyle olmamış mıydı..Sonra yok ya.... deyip kendime güldüm...:img-hyste

Medea
25-01-07, 23:35
İtirafki ne itiraf,ben o parayı verne aşık oldum demeler,yok işte sen aşkını diyememek nasıldır bilirmisin demeler vs.Ohooooo atı alan üsküdarı geçmiş hala mertti pınardı debeleniyorlar geçmiş ola :) :)

gazelle85
25-01-07, 23:53
Arkadaşlar bu hafta naz beni çok şaşırttı bu kadar net bir şekilde ilk defa kendine ve bizlere aşkını itiraf etti ve çok güzeldi.dayak sahnesinin gerçek olmadığını ben ilk hayalinde anlamıştım zaten tarığın:)Arkadaşlar yazdıklarınızdan doğum gününe itiraf eder falan demişsiniz ne yapıyorsunuz yanarız o zaman daha ameliyattan 2 gün ve filizin doğumgününden 1 hafta geçti görünüyor.o zaman dediğinize göre 2 bölümde daha bir buçuk hafta geçtiyse daha en az 6 bölüm var. bugünden sonra benim dayanacak ne sabrım ne de gücüm kaldı.Ama bence önümüzdeki hafta bunlar sevgili olmaya başlarlar son verdikler, röportajdan da anlaşılıyor zaten(her bölüm bitmiş bölümün sonunda yazılıyorsa bunlar da sevgili olacak dediklerine göre yakın yakın :happy0064 .Ama finaldeki pınarla mertin bakışları hiç hoşuma gitmedi,içimde kötü bir his var bunlar bizimkilerin başına fena bela olacak.Neyse arkadaşlar diyeceğim uzuzn zamandan beri izlediğim en keyifli bölümdü senaristleri candan kutluyorum :good: :sad53:

gazelle85
25-01-07, 23:58
Arkadaşlar bu arada ne oldunuz geçen hafta 4 e kadar burası dolup taşarken itiraflar karşısında pek bi durgunlaştınız asıl bugün burasının durmaması gerekiyordu.:icon_sorr Ama siz de haklısınız nazın yaptığı şoku atlatmak kolay değil neyse yarın ben inanıyorum şoku atlatıp yine eski temposuna kavşacaktır forumumuz:img-yes: :sad53: .

daisy58
25-01-07, 23:58
Gerçekten güzel bir bölümdü. Bu hafta her zamanki gibi replikler harika, olayların örgüsü, birbirine olan bağlantısı, ince espriler... Seyrettikten sonra yüzümde kocaman bir gülümseme ile ayrıldım tv başından. Hep yurtdışındaki dizilerde olurdu böyle olay örgüleri ama bize özgü ve özgün bu dizi hepsini solladı geçti benim gözümde...

Bazı bölümlerde performans biraz düşsede genelde gayet güzel gidiyor. Barış ve Merve'yi bir araya getirmek kimin aklına geldiyse tebrik ediyorum. Elbetteki sadece Tarık ve Naz değil... Hulusi, Belgin, Vahi, Belkıs, Teo, Sadri, Ayşe, Hacer Anne... sonra Pınar ve Mert tabiki... Öyle güzel örülmüş ki olaylar, yeri geliyor gülmekten yeri geliyor meraktan çatlıyor insan...

Komedinin dozunu, romantizm ile karıştırıp ayarlamak zor bir iştir ve zeka ile yeteneği aynı oranda ister. Senaristlerimizde de oyuncularımızda da bu yönden oldukça şanslıyız... Gerçekten izlerken bütün sinir stresimden arınıyorum, bu da bana yetiyor. Önümüzde daha çooook güzel bölümler var, içime doğuyor:img-wink:

whiteangel
26-01-07, 00:02
Arkadaşlar bu arada ne oldunuz geçen hafta 4 e kadar burası dolup taşarken itiraflar karşısında pek bi durgunlaştınız asıl bugün burasının durmaması gerekiyordu.:icon_sorr Ama siz de haklısınız nazın yaptığı şoku atlatmak kolay değil neyse yarın ben inanıyorum şoku atlatıp yine eski temposuna kavşacaktır forumumuz:img-yes: :sad53: .

Uyumuyoruz:) Haberturk de star tv genel müdürü konuşuyor. Dizimizden bahseder diye pür dikkat izliyoruz arkadaşım..:)
Daha yorumlarımızı yazmadık..

jenn
26-01-07, 00:02
evet arkadaşlar yorumlarınızı okudum.çok keyifli bir bölümdü:)) ben artık itirafın patlamak üzere olduğunu düşünüyorum..:)) hatta diyorumki tarık tam bir sert erkek olacak sevgili olduklarında..naza kök söktürecek diyorum:)))

gazelle85
26-01-07, 00:06
Aman iiy bari sevindim ben de daha yeni geldiğim için önmceki yorumlarn hepsini okuyamadım ben de izleyim bari söylediğin iyi oldu sağol:img-yes:

tarik_naz
26-01-07, 00:07
Gerçekten güzel bir bölümdü. Bu hafta her zamanki gibi replikler harika, olayların örgüsü, birbirine olan bağlantısı, ince espriler... Seyrettikten sonra yüzümde kocaman bir gülümseme ile ayrıldım tv başından. Hep yurtdışındaki dizilerde olurdu böyle olay örgüleri ama bize özgü ve özgün bu dizi hepsini solladı geçti benim gözümde...

Bazı bölümlerde performans biraz düşsede genelde gayet güzel gidiyor. Barış ve Merve'yi bir araya getirmek kimin aklına geldiyse tebrik ediyorum. Elbetteki sadece Tarık ve Naz değil... Hulusi, Belgin, Vahi, Belkıs, Teo, Sadri, Ayşe, Hacer Anne... sonra Pınar ve Mert tabiki... Öyle güzel örülmüş ki olaylar, yeri geliyor gülmekten yeri geliyor meraktan çatlıyor insan...

Komedinin dozunu, romantizm ile karıştırıp ayarlamak zor bir iştir ve zeka ile yeteneği aynı oranda ister. Senaristlerimizde de oyuncularımızda da bu yönden oldukça şanslıyız... Gerçekten izlerken bütün sinir stresimden arınıyorum, bu da bana yetiyor. Önümüzde daha çooook güzel bölümler var, içime doğuyor:img-wink:

daisy, ne güzel söyledin öyle. katılmamak elde değil. inan dizinin bize şuan verdiği mutluluğu bi görsen. sinir stres sıfır. yüzümüzde gülümseme.

form sessiz. aaa form sessiz. hani şüpheci biri olsam bişeyler karıştırdığınızı düşürdüm ama neyseki öyle biri değilim. :img-wink:

burcin_kaplan
26-01-07, 00:11
ben hala yorumları tam oalrak okuyamamış bi insan olsamda bi yorum yapim dedim yarın tamamlıcam okumalarımı ..:)

bu bölm gerçektende şok etti beni..güzel olmasını bekliyordum ama bu akdarda olacağını düşünemiyordum helede nazın bu kadar cesaretle lafları söyleyeceği hiç aklıma gelmezdi arabadaki replikler olsun, şu gittikleri cafede dedikleri ewde dedikleri yok yok şok etti beni bugün bu kız..cin gibiydi gerçektende...
yani biz kendine itiraf ettimi diye düşünürken bu kız resmen itirafı geçti tarıka bişeler belli etmeye anlatmaya çalışıyor resmen..tarıkı deniyor hele bugün aklından düşündüğü şu arabadayken şimdi anlarız senin werip wermediğini deyip tarıkı kıskandırmaya çalışması...
ahh ah.:) nazın neee deyişleri ardından tarıkın nee değil efendim demeleri yıkıldım resmen gülmekten arada diğer replikler kaçtı...
bu bölüm düşündüğüm den daha fazla naz tarık sahnesi wardı..
bu arada arkadşalar sizin için üzüldüm samim gitmiş:)
ama ben şimdi çaktım onun olmadığını yeni aklıma geldi o kadar kaptırmışm ki nazla tarıka:)

bide daha tarıktan duyamadık şarkı ama oda yakındır işallah beklemedeyim ben:)

ceza_cansu
26-01-07, 00:15
Mütavazi bütçeyle çekilen yalancı yarim dizisi başları çekiyor dedi habertürkte Star'ın genel müdürü

Medea
26-01-07, 00:17
Mütavazi bütçeyle çekilen yalancı yarim dizisi başları çekiyor dedi habertürkte Star'ın genel müdürü

Ah bir de mütevazı mütevazı reklam yapsalar azıcık ne iyi olurdu:img-wink: :img-yes:

maja
26-01-07, 00:19
iyi geceler

harika süper muhteşem şahane .. nekadar güzel söz varsa hakeden bir bölüm izlemenin keyfi ile teşekkür etmek için geldim foruma .. mayışmış bir haldeyim ..mayışmış bir şekilde yorumlarınızı okudum .. bu dizeye emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler .. yüzümdeki gülümseyi durduramıyorum ağzım kulaklarımda gezeceğim sanırım 29 bölüme kadar .. replikler müthişti

nee denmez ayıp ..efendim denir ...

oğlum tarık bu kıyafeti giymeye başka hangi kadın seni ikna edebilirdi ..

ben 20 bin ytl yi veren gence aşık oldum ..

benim tek kardeşim var ..başımın belasısın

harikaydı herşey teşekkürler

Kara İnci
26-01-07, 00:20
Bugün ki bölümü sözlerle tarif etmek inanın çok zor.Hele Naz'la Tarığın son sahnede ki bakışmaları bugüne damgasını vuran sahneydi.Neyse o sahneyi yorumlamadan önce kaseti başa sarayım ve diziyi başından itibaren ele alayım

Bir kere Naz ve Tarığın okul dönüşü araba muhabbetleri çok güzeldi.Naz'ın hernekadar o an için emin olamasa da kalbinin bir tarafının bu kesin Tarık dediği tavırları ve akabin de gelen ben o bağışı yapan kişiye aşık oldum sözleri tek kelimeyle süperdi.Naz'ı ilk defa bu kadar açık gördüm.Tabi Naz'ın kalbi başka ağzı başka tavırları burda da kendini gösterdi ve bağış ve aşk ikilisin den Mert abimize pay çıkarıldı.Dolayısıyla Tarığın sinir katsayısı tavan yaptı.İsim ve karakter uyumu hakkın da yapılan konuşmalar da bizlere çok güzel anlar yaşattı..Tabi burda vurucu olan Naz'ın benzetmesin den sonra Tarığın Naz'a yaptığı misillemeydi.

Gelelim meşhur gülümüze.Hafta boyunca Tarık mı Mert mi aldı sorularını cevap aradık ve bu akşam sorumuza cevap bulmayı bekledik.Ama olaya benim açımdan bakarsak ben bu sorunun cevabını bulamadım.Bulamadığım gibi soruya soru ekledim.Acaba gülü Mert aldı mı yoksa Naz Tarığın öyle düşünmesini mi istedi.İşte bu haftanın yeni sorusu?

İş konusun da hemen hemen hepimizin tahminleri Tarığın işi kabul etmiyeceği yönündeydi.Öylede oldu.Ama iş teklifinin yapıldığı ortamın bu kadar güzel ve aynı zaman da özlemle beklenen sahneleri bünyesin de barındıracağını eminim hiçbirimiz tahmin edemedik.Tarığın iş teklifi sırasın da daha önce Naz'la muhabbetini yaptıkları isteme ve başlık parası olaylarını hayal edip Mert'e saldırması gerçek olmasa bile hepimizin yüreklerine su serpti.Tekliften sonra Tarığın işi red edişi ve patronu hakkındaki söylemleri ve aynı anda Naz'ın Pınar'dan bağış yapanın Tarık olduğunu öğrendiği anda ki tavırları benim favori sahnelerimden biriydi.İşte o andan sonra artık umut denizimizin kurumaya başladığı bir sıra da bunca zaman görmeyi beklediğimiz en büyük itiraf geldi.Bu sefer herşeyi bilmesine rağmen Naz ben bağış yapana aşık oldum lafını yineledi.Buda gösteriyor ki Naz büyük yol katetmiş.Hem de ne yol.Bizi bile hayrete düşürdü.

Herşey güllük gülistanlık değil di tabi.Onca güzel olayın yanında bazı tatsız gelişmeler de yaşandı.Naz'ın Tarık Tekelioğlu takıntısı Tarığın da şımarık patron sevdası başlarına büyük dertler açacağa benziyor.Tabi bu olay da şunu gösteriyor ki Mert bey Naz'a birşeyler hissetmeye başlamış.Pınar ise Tarık ve patronu arasında ki gizemi çözme niyetin de.Hadi hayırlısı.Ama şunu söyleyeyim Mert burnunu böyle işlere sokmaya devam ederse bizim bu dalma olayını izlememiz yakındır.

Ve tabiki final.Hepimizin yüreklerin de çarpıntıya neden olan o kısa ama bir o kadar da derin ve manidar bakışma.Be bu sahneyi izlerken aklım dan geçenler kelimelerle şu şekil de hayat buldu.

Gözler kalbin aynasıdır
Yalan nedir bilmez onlar
Siyah,mavi,yeşil olsun
Aşkı inkar etmez onlar

nesss
26-01-07, 00:21
Mert: Naz'ın Tarık Tekelioğlu ile bir sorunu var galiba. Aralarında birşey mi oldu? Zamanında

Tarık: ARADA BEN VARKEN ZOR! ( Tarık Naz'ı artık kendisinden bile kıskanır oldu :D)

Medea
26-01-07, 00:31
O "başımınm belasısın" cümlesini kaç kere tekrar etti Tarık ama Naz kızmadı hatta gülümsedi.Bu Tarıkın onu ne nedenle dediğini anladığının göstergesi.Yani bu kız saf maf değil .. bu olay bu kadar,bitti gitttiiiii !! (Nazın el hareketlerini getirin gözünüzün önüne :) )

daisy58
26-01-07, 00:33
Demek mütavazi bütçeyle çekilen Yalancı Yarim başı çekiyor...

Bütçe mütevazi olabilir ama 2 tanıtım yapmakla da o bütçe aşılmaz herhalde. Biraz daha ilgili olsalar, Yalancı yarimden kazanackları paralarla o bütçenin mütevaziliğini ortadan kaldırabilirler mesela...

Şu yazdığınız replikleri okumak bile beni güldürüyor, her sahneden her bölümden bir replik kalıyor aklımızda... Gerçekten başarılı bir iş bu:img-yes:...

Buyukbaba
26-01-07, 00:48
Alala, ne bu sessizlik. Neredesiniz millet? Bu kadar güzel bir bölümden sonra uyudunuz mu? Nutkunuz mu tutuldu? İlginç. Neden çıt yok? Normalde dopdolu olurdu burası?

burcin_kaplan
26-01-07, 00:55
Alala, ne bu sessizlik. Neredesiniz millet? Bu kadar güzel bir bölümden sonra uyudunuz mu? Nutkunuz mu tutuldu? İlginç. Neden çıt yok? Normalde dopdolu olurdu burası?

uyumak mı oda ne demek??:)
uyku haram artık yalancı yarim saolsun sevinçten gözüme uyku girmiyor benim..bölüm gözümün önünden geçip duruyor..
benim bölümü tekrar izlemem lazım kesinlikle..arada kaçırdığım replikler oldu..gülmekten onlara yanıyorum şuan:)

araları ben toparlamaya çalışıyorum
acaba hatırlıyan warsa bana bi iylik yapıpo şu yağmur altondaki sahneleri yazabilr mi ne konuştuklarını:img-in_lo
askerlik selamından sonra pınarın gelişine kadrki replikler:)

not: şahin abicim imzanı her gördüğümde bi gülme krizi alıyor beni:)

whiteangel
26-01-07, 00:59

Burdayız efeem.:) Fatih Ediboğlu'nu dinliyoruz. Böyle dizi izleyicisi görülmüş, işitilmiş değildir sanırım. Dizimizden iki satır haber almak için izlemedeydik. ''mütevazı bütçesiyle perşembeleri başa çıkan yalancı yarim dizisi ile gurur duydum. Başlarken de çok büyük bel bağlanan bir dizi değilmiş. Beklentilerin çok üstünde sonuçlar aldığımızı öğrenmiş bulunuyorum. Doğrusu biraz ,azıcık, küçüminnacık bir de reklamını yapsalar... Ahh bu yalancı yarim daha çookk şaşırtacak onları ama. Neyse efendim, anladığım şu ki kanalın genel müdürü de dizimizin başarısının farkında.
Ben artık gitgide artan bir grafik çizeceğimizi düşünüyorum. Gündüz tekrarlarımızın bile çok güzel reytingler alması da bunun göstergesi ..:)

meltem-cmbl
26-01-07, 01:05
ii geceler arkadaşlar ben bugünn izleyemedimm yalancı yarimi tekrarı ne zamn söyleyebilirmisiniz bide tam sonunu açtım nazla tarık birbrine bakıp gülümsedi ne dedilerki öle bakıştılar

tarik_naz
26-01-07, 01:07
ii geceler arkadaşlar ben bugünn izleyemedimm yalancı yarimi tekrarı ne zamn söyleyebilirmisiniz bide tam sonunu açtım nazla tarık birbrine bakıp gülümsedi ne dedilerki öle bakıştılar

meltem, o gülümseme zaten herşeye değerdi. tarık ve naz birbirlerine aşklarını itiraf etmiş gibi oldular da o yüzden gülüyolardı.

tekrarı ne zaman olur belli değil ama hafta soonu olması muhtemel

meltem-cmbl
26-01-07, 01:09
meltem, o gülümseme zaten herşeye değerdi. tarık ve naz birbirlerine aşklarını itiraf etmiş gibi oldular da o yüzden gülüyolardı.

tekrarı ne zaman olur belli değil ama hafta soonu olması muhtemel

bazı yerlerini izledimde naz bi yerde daha sevdiğini söledii ** tarık anlamdı sanırsamm ya şu son sahneyi nasılkaçrıdım ya:(

tarik_naz
26-01-07, 01:11
bazı yerlerini izledimde naz bi yerde daha sevdiğini söledii ** tarık anlamdı sanırsamm ya şu son sahneyi nasılkaçrıdım ya:(

"çocukları karda kışta zor durumda bırakmayan ve 20bin ytl veren gence aşık oldum" dedi. ve bunu derken de paranın tarık tarafından verildiğini biliyodu :)

sondakika
26-01-07, 01:12
Allah sizin iyliğinizi versin emi.. tam 20 sayfa olmuş.. nasıl okuyacam şimdi :) dur okuyayımda bölüm yorumu öyle yapayım..

ama bir cümleyle.. ben bu bölümü sevdim.. ve az kaldı az.. hemde çok az.. :img-cool2

sondakika

meltem-cmbl
26-01-07, 01:15
"çocukları karda kışta zor durumda bırakmayan ve 20bin ytl veren gence aşık oldum" dedi. ve bunu derken de paranın tarık tarafından verildiğini biliyodu :)

hatta bunu tarığada söledii sen verdin dimi paarayı diye sonra bu lafı söledii:) ama tarık anlamadı yaa benım orda ağzım açık kaldıı aaaa dedimm sonunda bee sonunda nazz söledii ama tarık anlamadı yada kaynadı gitti söz arada:(

tarik_naz
26-01-07, 01:20
hatta bunu tarığada söledii sen verdin dimi paarayı diye sonra bu lafı söledii:) ama tarık anlamadı yaa benım orda ağzım açık kaldıı aaaa dedimm sonunda bee sonunda nazz söledii ama tarık anlamadı yada kaynadı gitti söz arada:(

tarık da anladı, naz da anladı. çünkü tarık, naz'a artık patronum, arkadaşım, kardeşim demiyo "başımın belası" diyo. bu ne demek oluyo.

pınar'ın tarık ve naz hakkında söylediklerinden sonra ve üstüne mert'in tarığın neden işten ayrılmadığını naz'a söyledikten sonra, naz'da artık tarığın sadece kendisini sevdiğini anladı. pınar'ın falan hikaye olduğunu anladı ve o son gülüşme o yüzdendi.

burcin_kaplan
26-01-07, 01:32
ewet o son gülüş duyguların dışa wurumuydu resmen..
tarıkta aslında şaşırdı , daha tam olarak kestiremedi bişeyleri bu bölüm genelde nazın içseslerini duyduk diğr bölüm tarıkınkileri duyarız neler oluyor onun düşüncelrinde onu da öğreniriz...bu arada tarıkın hayalleri cidden çok iyiydi ya:)
nazda mümkünse öbür hafta bi rüya görsün...Pınarın şsaçını yoluo olsun mümkünse:):)

MoPete
26-01-07, 01:36
Gecen haftadan sonra bugunku bölümü de yine ilk yayınlandığı günde izleyemedim. :icon_cry:

21 sayfayı nefes almadan okudum. :)
Anlaşılan tatmin edici bir bölüm olmuş.
Umarım kısa zamanda tekrarı verilir yine. Geçen hafta tekrar c.tesi öğlen verilmişti.

Medea
26-01-07, 01:38
Tarık anladı anlamasına da inanamadı Naz "o parayı veren adama aşık oldum ben "deyince.Tepki verecekti belki ama o sırada da Pınar ve Mert geldiler.Hay ben bu zamanlamaların.. :) :)

burcin_kaplan
26-01-07, 01:38
Gecen haftadan sonra bugunku bölümü de yine ilk yayınlandığı günde izleyemedim. :icon_cry:

21 sayfayı nefes almadan okudum. :)
Anlaşılan tatmin edici bir bölüm olmuş.
Umarım kısa zamanda tekrarı verilir yine. Geçen hafta tekrar c.tesi öğlen verilmişti.

tatmin edici kelimesi az kalır mopete sana öyle söylüyeyim:)
mükemmel bir bölümdü...hele o replikler gene can ewlerimizden vurdular bizleri ..zaten o son bakış için bile izlenirdi ya bütün bölüm:) pazargünü verirler bence bu hafta büyük ihtimalle ama tabi cumarteside werilebilir tekrarı..

MoPete
26-01-07, 01:48
tatmin edici kelimesi az kalır mopete sana öyle söylüyeyim:)
mükemmel bir bölümdü...hele o replikler gene can ewlerimizden vurdular bizleri ..zaten o son bakış için bile izlenirdi ya bütün bölüm:) pazargünü verirler bence bu hafta büyük ihtimalle ama tabi cumarteside werilebilir tekrarı..

ya aslında "çok tatmin edici" yazacaktım ama sayfaları okuduğum hızda alelacele cevap yazınca öyle oldu.

güzel geçmesine çok sevindim. fragman biraz endişelendirmişti. ama zaten şu kesin ki fragmanları özellikle kafa karıştırıcı ve biraz daha kötümser bakabileceğimiz şekilde montajlıyorlar. dizide olaylar iyi yönde geliştikçe hem memnuniyet artıyor hem de aslında fragmandan birşey anlamamanın keyfi.

çünkü öyle diziler var ki hiç seyretmeseniz de her hafta sadece fragmanını görüp baştan sona ne olup bittiğini anlayabiliyorsunuz. yalancı yarim'in böyle olmasını hiç istemezdim. iyi ki de değil.

bu arada hadi kaydedenler upload'unuza kuvvet. yarın, bu akşamki bölüme internet üzerinde biryerlerde rastlarız inşallah. :)

whiteangel
26-01-07, 02:02
ya aslında "çok tatmin edici" yazacaktım ama sayfaları okuduğum hızda alelacele cevap yazınca öyle oldu.

güzel geçmesine çok sevindim. fragman biraz endişelendirmişti. ama zaten şu kesin ki fragmanları özellikle kafa karıştırıcı ve biraz daha kötümser bakabileceğimiz şekilde montajlıyorlar. dizide olaylar iyi yönde geliştikçe hem memnuniyet artıyor hem de aslında fragmandan birşey anlamamanın keyfi.

çünkü öyle diziler var ki hiç seyretmeseniz de her hafta sadece fragmanını görüp baştan sona ne olup bittiğini anlayabiliyorsunuz. yalancı yarim'in böyle olmasını hiç istemezdim. iyi ki de değil.

bu arada hadi kaydedenler upload'unuza kuvvet. yarın, bu akşamki bölüme internet üzerinde biryerlerde rastlarız inşallah. :)
Bu dizinin izleyenleri sevenleri de ne kadar benzer fikirler taşıyor.. Beni mutlu eden durumlardan biri de bu:) Fragmanlar özetler için bu kadar yorum yapıyoruz. Genellikle yaptığımız yorumlar tutmuyor. Ters köşeye yatıyoruz. Bölüm sonunda genel olarak forum ahalisi aynı modda oluyoruz. Diziyi sevdiğim kadar bu forumdaki paylaşımları da seviyorum:)

B.A.D.B
26-01-07, 02:35
Arkadaslar oncelikle tum Yalancı Yarim tutkunlarına merhaba diyorum.Aranıza yeni katılmıs olmaktan buyuk keyif aldım.Umuyorum beraberlıgımız suresınce dizmizin basarısı kat kat artarken bizlerin izlerken aldıgı keyif de aynı oranda artar.
28.Bolumue gelince,acıkcası tam bekledıgım gibi kırılma noktasını bizlere yasattı.29.Bolum icin de söndürülemez bir bombanın fitilini atesledigi inancındayım. 28.Bolum,sanki bu daha hicbisey,gelcek bolumlere hazır olun der gibi senaristlerimizin bizleri sasırttıgı ,cogumuzun tahmininin yakın bile olmadıgı bir bolum oldu.Ozellikle Tarık ve Naz arasındaki ustu kapalı,sifreli ve imalı ask itirafları bu bolume de damgasını vurdu.Benim icin dizimizin baslamsı ve bitisi arasındaki sure sanki saniyeler gibiydi,demek ki bu bolum gercekten akıcı ve benim acımdan son derece doyurucu olmus.Senaristlerimize bizleri sasırtan hayal gucleri icin,oyuncularımıza da duyguları bize yasattıkları icin binlerce kez tesekkur edıyorum,İnsallah basarıları devamlı olur.

FİLİZ-TB
26-01-07, 02:47
Nihayet tüm yazılanları okumayı bitirdim benim içinde çok güzel bir bölümdü Tarık'ın Mert'in teklifini redettiği Pınar ve Naz arasında geçen konuşma ve son sahne harikaydı tek kelime ile. Mert göründüğü kadar iyi niyetlimi acaba zaten Tarık'a bulaşmaya kalkan herkezi düşman gibi görür olduk Bora'dan sonra paranoya oluştu ama Mert'in şu Tarık Tekelioğlu'nu bir araştıralım derken gözlerindeki ifadeyi hiç beğenmedim o gözlerde meraktan çok bir sinsilik ve düşmanlık sezdim ben Mert birşeylerden şüphelendi aynı şekilde Pınar'da belki toplumuzda bu kadar iyi niyetli hayata pozitif bakan insanların sayısı azaldıkça bizde böyle insanlarla karşılaştığımız zaman acaba diyoruz evet acaba Mert ve Pınar gerçekten bu kadar iyi niyetlimi bilmiyorum ama beni rahatsız eden birşeyler var

meltem-cmbl
26-01-07, 02:48
tarık da anladı, naz da anladı. çünkü tarık, naz'a artık patronum, arkadaşım, kardeşim demiyo "başımın belası" diyo. bu ne demek oluyo.

pınar'ın tarık ve naz hakkında söylediklerinden sonra ve üstüne mert'in tarığın neden işten ayrılmadığını naz'a söyledikten sonra, naz'da artık tarığın sadece kendisini sevdiğini anladı. pınar'ın falan hikaye olduğunu anladı ve o son gülüşme o yüzdendi.

hımm analmdım cnmmm inş tekrarını veriilerdi izlerimm merak ettim şimdiimertin anlattıklarını ya

Medea
26-01-07, 02:50
Ben de Mert'le Pınarın o son sahnedeki bakışları ve seslerindeki ifadeden rahatsız oldum.İyiler haslar görüntüde ama işin içine aşk ve reddedilme girince bakalım ne defoları çıkacak bizim o " mükemmel abi kardeş"i oynayan Pınar ve Mert'in?

B.A.D.B
26-01-07, 03:19
Mert ve Pınar'ın ,Tarık ve Naz hakkındaki ozellikle de Tarık'la ilgili gercekleri ogrendiklerindeki tepkileri gercek kisiliklerini de ortaya koyacak.Tabii ki cok kolay degil onların durumları da,sonucta biz olaya cok da objektif olarak bakamıyoruz.
Aklıma takılan Pınar'ın bir sozu ki annesi ile Tarık'ın annesının aynı dernekte oldugunu soyledi.Sanıyorum gercekleri bu yolla bulacaklar.Bundan sonra da ya Tarık ve Naz'ı bırakır ve masada soyledıkler gıbı aynı masaya dahı oturmazlar yada intikam pesine duserler.Eger boyle olursa Tarık ve Naz'ın iki dusmanı olmus demektir.Bakalım senaristlerimiz ne surprizler hazırlayacaklar.

tarik_naz
26-01-07, 03:26
mert, tarığa iş teklifi yaparken, "artık yurt dışına gidip gelmekten yoruldum.bi japon şirketine girip buraya yerleşecem" dedi , yani tarığa bela olacak, yani cenk gibi olacak, ve bora gibi. hazır dayak hayalini de kurdu tarık.

ama mert "yarın tarık tekelioğlunu öğrenecem" derken çok bilmiş bi hali vardı. hadi pınar neyse, naz'ı tanımak ister, tarığı kıskanıyo. ama mert'in neyine "tekelioğlu", yol yakınken vazgeç diyesimiz geliyo ama senaryo yazılmıştır geri dönüşü yok artık.

B.A.D.B, aramıza hoşgeldin. emin ol burda olmaktan pişmanlık duymayacaksın. istersen sana bi ara form maceralarımızı anlatabilirim :) onları duyunca belki bize bakış açın değişecek ama biz değiştik farkında değiliz :)

Bedişş
26-01-07, 05:05
Slm arkadaşlar,
Uzun bir okuma sürecinden sonra eski başlığı nihayet bitirip yeni başlığı okuyabildim.Hepiniz süpersiniz gerçekten.Bu kadar çok komik olayları öyle güzel dille aktarıyorsunuz ki hangisi gerçek hangisi sizin yazdıklarınız karışıyor artık.Tüm değişik senaryo,mektup v.s yazan arkadaşların ellerine sağlık...

Ayrıca yeni başlığımız herkese hayırlı olsun inşallah.....

Gelelim bu haftaya.Ne yazık ki dışarı işlerimin geç bitmesi nedeniyle dizinin ilk 20 dakikasını izleyemedim.Ben tv açtığım da bonus çocukların olduğu sahne vardı.Sonrasında da yemek telaşı işin içine girince dizinin keyfini alamadım.Umarım tekrarı cumartesi verilirde sindire sindire izlerim.Sizden ricam biriniz bu bonus çocukların olduğu sahneye kadar geçen sürede olan konuşmaları yazabilirmi acaba????Tekrarını izleyene kadar meraktan çatlamayım diye:img-yes:
Bu hafta dizi istediğimiz gibi tam gaz itiraflar içindeydi.Naz ve Tarık artık arkadaş modundan çıkıp gerçek duygularını söylemeye başladılar..Cafe de geçen konuşmalar ve son sahnedeki konuşmalar çok etkileyiciydi.Bu sefer hulisi sahneleri de geçen bölüm gibi sıkıcı gelmedi.Özellikle erkek dayanışması nasılda Belg,in hanım tarafından kadının fendi erkeği yendi durumuna dönüştürüldü.Çok güzel sahnelerdi.Hulisi sonunda kendi kurduğu tuzağa kendi düştü ama Belgin hanıma kızdığı için böyle yaptığını itiraf etrtiği sahne çok duygusaldı.Karısı hem çok sevip hem bu kadar kıskanıp hemde çapkınlık yapan bir ekkek örneği oldukça başarılıydı .....
Mert ve Pınar son bölümde bana hiçte iyi niyetli gelmediler.İnşallah tarıkın başına dert olmazlar.Birde anneleri Belgin hanımı tanıyormuş.Eyvah ki eyvah.Daha birkaç bölüm bunları çekeceğiz gibi geliyor.İnşallah Tarık bu işin içinden çıkmanın bir yolunu tez zamanda bulurda Naz Tarık tekelioğlu olduğunu bunlardan öğrenmez.Daha zamanı değil .....

Sonuç olarak oldukça hareketli bir o kadar da itiraf dolu bölüm izledik.Senaristleri bizleri birkez daha ters köşeye yatırdıkları için tebrik ediyorum.Bol heyecan dolu yeni bir bölüm daha yazmaları dileğiyle.....

sevgiyle kalın BARIŞ LA kalın....

nedim_bahar
26-01-07, 08:37
herkese günaydın öncelikle
dün akşamki bölüm hakkında yorumlarıma başlıyım ben
hulusi out olduğundan beri vahi onu evine almıyodu bide orda teo geldi .Vahi kapıyı açtığında hulusinin içeri girmemesi için hemen teoya sarılıp teoyu alel acele içeri alıp kapıyı hulusinin üstüne kapadı.Bide belginin orda telefonu açıp yemeğe bekliyorum dediğinde hulusinin daha çok beklersin sözüne çok gülmüştüm.
Tarık az kalsın gene yakalanacaktı ama filiz sağolsun o da olmasaydı tarık yakalanacaktı kesin...Şu hesabı kim ödedi acaba.Ümit ille de ben ödemedim dedi kimin ödedi acaba.Ümitte mrak etmişti neyse
Tarık pınarı öperken naz kıskançlıktan napacağını bilemiyodu aynı şekilde mertte naza gülü verince tarık aynı duruma düştü.Normaldin yani seven insan kıskanır.
naz:''neee''
tarık:''neee'' denmez efendim denir.
bu sahne çok komikti gülmekten karnıma ağrılar girmişti...
Naz evin önünde tarığı gülü almaya arabadan gönderdiğinde tarığın merti kıskanmadığını düşünmeye başladı.Halbuki tarık kıskançlığından şu gülü n yapraklarını neredeyse koparıverecekti.Ama koparmadı tabiat sevgisi vardı onda...
O koparmadı ama rüzgar kopardı.
Gene babasına yakalanmadı bu kadar kez tam yakalandı dediğim zaman hap kurtuluyo ya helal olsun tabi bu sefer belgin kurtardı onu.Hulusinin pişti biliyomusun dediğinde hemde çok ii biliyorum birazdan pişti olacağım dediği sahne çok komikti
Hulusini eline düşmeeceksin düştün mü vay haline senin.Belgini nasıll yerinden etti ama sonunda da gene belginle başbaşa kaldılarzaten şu vahinin gözü belkıstan ayrılmıyodu
Şu mertte acayip biri ya kötü biri gibi görünüyor ama iyi biri aslıunda.Şu huluside belkısa hep yeni isim buluyor önce 1300 yaşındaki kadın şimdi de ahtapot bakalımdaha neler söyleyecek
Tarıkla nazın şu kulisin önündeki konuşmaları çok güzeldi gerçi konuşmalarının hepsini pek ii hatırlamıyorum ama neyse işte yinede güzeldi.
Bittiği sahne çok güzeldi dizinin nazın tarığa dönüp ona gülümsemesi çok hoştu.Pınarda tarığa aşık oldu neyse biz orayı pes geçelim.pınarın ayrıca bi de bi sözü vardı tarık tekelioğlu ve şu şımarık patron (yani naz)bitrbirine ne de çok yakışırlardı doğru söyledi cidden çok yakışıyorlar birbirlerine

bitti saygılarımla

deniz_15
26-01-07, 09:28
ben hulusinin rüyasına bayıldım ya.vahiye soruyo bunlar kimin.
vahi benim çocuklarım bu kalamar bu mürekkep balığı diyoo ya ayy koptm bide kafaları bonus çok şekerdiler

jenn
26-01-07, 09:55
günaydın arkadaşlar:))dün gece yorum yazamadım sadece okudum..biraz sindirdim.şimdi yazayım bakalım:))

naz,tarığı artık çok iyi tanıyor.tarık onun ayrılmaz parçası durumunda ..tüm gününü onunla geçirmeye hazır.asla boş bırakmak istemiyor:)tarığı arabasının sesinden,gözlerindeki ışıltının anlamına kadar tanıyor..okuldan dnerlerken o yardımı tarığın yaptığına o kadar inanmıştıki.onun ağzından duymak istedi.ve direk soramıyacağı içinde merti kullandı..ama tek cümlede belirtttiği ''ben o çucukları karda kışta üşümesinler diye o bağışı yapan gence aşık oldum'' diyerekde aşkını itiraf etti.her ne kadar tarık merti kasteddiini düşünsede..bölüm sonunda ise gerçeği anlamış olarak aynı sözü söylemesi tarığı müthiş onore etti:)

tarık bir konuda babasına çok benziyor.tıpkı babası gibi sevdiği kadını çok kıskanıyor adeta kaplan kesiliyor:))merti dövmeyi hayal ettiği sahnelerdeki bakışları müthişti.kimse nazı benden alamaz iç sesi tam anlamıyla aşk ve kıskançlık duygularının dışa vurumuydu..yani bunlar bi itiraf etsinler bir sevgili olsunlar tarık naza kök söktürecek kıskançlığıyla:))nazın bir zamanlar yaptığı kıskançlık eziyetlerini fitil fitil burnundan getirecek nazın:))

dizimizin büyükleri çok şekerdi.teo bu bölümde bana çok sempatik göründe.e onada bir sevgili adayı bulsalar iyi olacak:))vahi tam aşık..bir kuzu:))tarzı farklı:))aslında tarık ve sadride ilerde hulusi ve vahi gibi olurlar kesin:))

pas.si.on79
26-01-07, 10:40
merhabalar,
jenn katılıyorum sana... Naz itiraf etti.O gülü mert verdi diyerek hem kıskandığını hem de kendisinin verdiğini itiraf etmesini istedi.Pınarın söylediklerinden emin olduktan sonra parayı kimin verdiğini bildiğini kesin bir şekilde sen verdin o parayı dedi. Arabada yaptığı itirafı tekrarladı:Dağ başlarında çocuklar üşümesin diye yardımı yapan o gence aşık oldum dedi.
Tarık a da aşık olupta itiraf edememek ne demek bilir misin diye sordu...
o itiraf etmedi ama başımın belası demesiyle herhalde aralarındaki ilişkiye şimdilik ad koydular....

Birde o ışıltıyı yani yardımı mertin yaptığını düşündüğünde tarıkı alkışlarken ki gözlerindeki ışıltıyı ben o zaman ki yorumumda söylemiştim Nazda bunu farketmiş....::img-yes: nazın bunu ve parayı veren gence aşık olduğunu tarıka söylemeside ayrı bir güzellik tabi.

burcin_kaplan
26-01-07, 10:45
günaydın herkese arkadaşlar...

benim gözüme çarpan bi olay daha oldu.Mert tarık tekelioğlunu duyunca neden o kadar tepki wrdi anlamadım baba parası yiyen serseri glaiba bunları demişti..yani nerden tanıyor ki bnları diyor geçen bölümde çizdiği portrennin dışına çıktı resmen ön yargıyla yaklaştı tanımadığı bir insana...

bu arada hala unutamıyorum pınarın naza dedklerini onlar ne güzel laflardı ya öyle...şimdi bunu derken biler gene yüzümde bi sırıtış oluştu:)

bu arada pınarın ve mertin annesinin belgini tanıma işi çok kötü oldu belkide anneleri tarıkı bile tanıyor olabilir..
ben nedense naz özkulu bulabiliceklerini zannetmiyorum ama her yerden tarık tekelioğluna ulaşabilirler ...aslında düşünüyorumda nazda bu zamana kadar ulaşamadı ona belkide bu işide güzel bi şekilde kapatıcaklar..

bu arada yaşlıların(merve sevinn deyimiyle:)) beraber olmaları yani belgin-belkıs , teo-hulusi-vahi olarak hatta ondan sonra 5 inin sahneleri olması bizim işimize yaradı onun sayesinde çünkü hepsi bir arada olduğunu için başka göstericekleri karakter kalmadı gene bizimkilere döndüler:) bu bölüm ondan dolayı naz-tarık sahenleri o kadar az değildi en azından beklediğimden çok daha fazlaydı:)

pas.si.on79
26-01-07, 10:55

benim gözüme çarpan bi olay daha oldu.Mert tarık tekelioğlunu duyunca neden o kadar tepki wrdi anlamadım baba parası yiyen serseri glaiba bunları demişti..yani nerden tanıyor ki bnları diyor geçen bölümde çizdiği portrennin dışına çıktı resmen ön yargıyla yaklaştı tanımadığı bir insana...

..

orda demişlerdi ki...
annemden duydum.Oğlu baba parasını yurt dışında harcamış annesi de bu yüzden hastalanmış..
orda serseri ya da başka bir hakaret etti mi bilmiyorum ama haftaya neler olacak gerçi bu bölüme doyamadım.bu bölümü bir kez daha izlemek istiyorum.

burcin_kaplan
26-01-07, 10:57
ama tarığın aklına yattı "sabıka işini hallederiz lafı". olumsuz bi cevap vermedi yarışması konusundan. inşallah belgin halleder de naz ile arası bozulmaz. çok güzel bitti dizi yaaa. araya yine kötü şeyler girmesin.

yalnız filiz-tarık kardeşliği süper yaa. tam bi kardeşler. arabadaki samimi konuşmaları nasıldı öyle. mert-pınar da kardeş ama sanki aralarında buz dağı var.

ewet ya obenimde dikkatimi çekti we yarışıcak gibi...umarım tarıka gerek kalmadan filiz belgine derde o işi hallederler..

ewet bide o war..tarık -filiz arabada konuşma sahnesi çok tatlıydı ya:) 25. bölümde tarıkın sen olsan hangi abini seçerdin dediğindeki seni dedikten sonra öpmeside çok şekerdi gerçektende tam abi kardeş gibiler çok şekerler:)

Barış bence şarkıyı itirafa saklıyor...ısrarlıyım bu konuda itiraf şarkısı seninle bir dakika olsun!!:)

eweett..:img-yes:
umarim seninle bir dakikayı söyler...zzten bu kadar zmandır şarkı söyletmiyorlar şöyle özel bişe olsun heralde itirafıda geçtim nazın doğum gününe saklıyor şarkıyı..
NAz ne demişti ''öyle bir şarkıyla kandıramzsın beni'' seninle bir dakikayı sölesinde sen gör kandırıyor mu kandıramıyor mu??:img-hyste

Buyukbaba
26-01-07, 11:00
Günaydınlar herkese.

Dün, kelimelere sığdıramadım, bugün de sığdıramıyorum. Müthiş bir bölümdü. Bir arkadaşımın dediği gibi "Birbirlerine daha uzun süre itiraf etmesinler, yeter ki diğer bölümler de bu şekilde olsun." Biz bu şekilde uzun süre idare ederiz. Hele benim mutluluğuma diyecek laf yok. Sözlere dökülmesin, imalar hareketler ile belli edilsin diyorum temcit pilavı gibi. Öyle olunca da mest oluyorum.

Beni gerçekten etkileyen 2 sahne vardı dün akşam;

1) Pınar "parayı Tarık vermiş" dediğinde, Naz'ın "Biliyordum!" demesi ve bunu söylerken heyecandan bayılacak gibi olması. O ana kadar zaten kendi farkedemediklerini veya farkedip de farketmek istemediklerini başkasının ağzından duymak yeterince darbe vurmuştu Naz'a. Bir de üzerine o "Biliyordum!". Bayıldım bayıldım.

2) En son kapanış sahnesi. Farkettiniz mi bu dizi bazen, "durum" lar ile mesaj veriyor. Yani bir sahen kendi içerisinde bir manaya sahip olabiliyor. Birçok yerde algıladım ben bunu. Hiç birşey söze aktarılmıyor ama kamera açıları, oyuncuların pozisyonları, jest ve mimikleri vs.ler o an bir mesaj veriyor. Ben yönetmenin o mesajı vermek istediğini düşünüyorum ve kendisini tebrik ediyorum. İşte dün akşam ki son kapanış sahnesinde bir mesaj algıladım ben.

Şöyle olmuştu hatırlayın;

Bizim gitmemiz lazım dediler ve kalktılar birlikte. Kapıya doğru yürüdüler. Durdular ve birbirlerine bakıp gülümsediler. Arka planda flu Mert ve Pınar görünüyor.
İşte burada sanki "Biz birbirimiziniz, sizleri arkada bırakıyoruz" mesajını algıladım.

Daha önceki bölümlerde de buna benzer sahneler olmuştu.

Bu 2 sahne bile bnm dün akşam keyiflenmeme yeterdi zaten. Hala mutlu oluyorum düşündükçe ;)

Bana göre, itiraf sahnesi çok uzak değil artık. Belki 1 belki 5 bölüm sonra. Ama mutlaka bu aralarda bir yerlerde.

Güzel ve mutlu günler hem Tarık ı hem Naz ı hem de biz forum ahalisini bekliyor. Bundan hiç şüpheniz olmasın.

jcdenton
26-01-07, 11:11
çok fazla tırmanma ve gerilimin olmadığı, eğlenceli replikleri ve romantik sahneleri ile gerçekten çok ama çok güzel bir bölümdü.

Alenen artık itiraf geldi.. Bakalım bundan sonra ne olacak?

Ama bana göre; gerçek itiraf gelecek diye düşünüyorum ve itirafın sonrasında tarık'ın gerçek kimliği açığa çıkarak (mert ve pınar ortaya çıkartacak diye düşünüyorum, tabi ters köşe ihtimali de var ama, pınar ve mert'in annesi belgin hn.'ın dernekten arkadaşı. bu da işleri biraz çıkmaza sokuyor sanırım) ayrılık gelecek...

E zaten diziye ara verilmez ise; kimliğin meydana çıkmasından sonra gelecek ayrılığın uzun sürmesi, özürler, görüşme çabaları, ikna etme durumları ve diğer kahramanların yaşantıları derken 52. bölüme gelir....

bakalım neler olacak...

burcin_kaplan
26-01-07, 11:15
Bizim gitmemiz lazım dediler ve kalktılar birlikte. Kapıya doğru yürüdüler. Durdular ve birbirlerine bakıp gülümsediler. Arka planda flu Mert ve Pınar görünüyor.
İşte burada sanki "Biz birbirimiziniz, sizleri arkada bırakıyoruz" mesajını algıladım.

Daha önceki bölümlerde de buna benzer sahneler olmuştu.

Bu 2 sahne bile bnm dün akşam keyiflenmeme yeterdi zaten. Hala mutlu oluyorum düşündükçe ;)

Bana göre, itiraf sahnesi çok uzak değil artık. Belki 1 belki 5 bölüm sonra. Ama mutlaka bu aralarda bir yerlerde.

Güzel ve mutlu günler hem Tarık ı hem Naz ı hem de biz forum ahalisini bekliyor. Bundan hiç şüpheniz olmasın.

ben buna dikkat etmemiştim yani ordaki gülümsemeden arkada pınar ve mert olduğunu bile unutmuştum abicim:)
çok doğru bir tespit..Bizim dizimizde zaten her zmn ince mesajlar oldu tabi anlayana...Görmek o kadar büyük marifetki çok dikkatli izlemek lazım gerçektende...
bu arada neden bilmiyorum ama benide aynı şelkilde naz-pınar konuşmasındaki nazın hareketleri çok etkiledi o sahne gözümün önünden gitmiyor bu arada serdar saolsun ordaki replikleride ekledi,tekrar okuyunca gene aynı heycanla gözümün önüne geldi sahneler...Orda merve seviyi gerçektende tebrik etmeden geçemicem mükemmel bir performans sergiledi elini yüzüne getirip yutkunarak ''biliyordum'' demesi mükemmeldi hele o gözleri..o nasıl bakışlardı öyle galiba gözlerin şarkısı mükkemel orturmuş kızın gözleri cidden etkiliyor insanı:):)

bu arada bölüm tekrarı ne zmn werilicek arkadaşlar belli oldu mu yarın mı , pazar mı ?

thesunset
26-01-07, 11:36
bu bolum gercekten cok cok ama cok guzeldi...sabah yine izledim ve sanirim hafta boyunca izleyicem:)
dizi suresinde hic sikilmadim, cok guldum ve cok duygulandim ve son sahne harikaydi, kelimeler ifade etmiyor,buyukbaba cok guzel son sahneyi yorumladin...

bence itiraf sahnesi uzak degil artık, ama umarin bu itirafdan sonra pat diye gercek kimligi ortaya cikmaz...cunku ben Naz ve sofor Tarig'i iliskileri (sevgili olarak) gormek istiyorum....lutfen tam tersi olamasin!!!!

pas.si.on79
26-01-07, 11:46
arkadaşlar 29 da tarık ile naz eve gidecekler ya...
naz tarıktan bir şarkı isterse başımın tatlı belasını söyleyese ne güzel olumuş hakikaten.Şuan Aşkın Nur Yengiden onu dinliyorum ve vazgeçmem senden diyor ya ayrılmam diyor....
Naz tarık a demişti beni bırakmadığın için teşekkür ederim.O da bunun altında kalmaz artık. Bir şarkı ya çok özledik barıştan şarkılarını duymayı.

cave77
26-01-07, 11:53
Senaristlerden bir isteğim var;bu iki güzel insan sevgili oldukları zaman mümkünse bir süre hiç kimse onlara dokunmasın,araya 3.kişiler girmesin...tamam belli ki bu Pınar ile Mert bizimkilerin başına bela olacak özellikle Mert'in son bakışından bu aleni oldu...fakat gene de bir süre birşey olmasın..bizimkiler aşklarını rahat rahat yaşasınlar.

BaLıKK
26-01-07, 11:59
evet karne telaşıydı sinirlerin gerilmesi sevinçti derken geldim..
dün akşamki bölümün cidden tadı damağımda kaldı..sakin ama derinden bir bölümdü..son sahne havada bittiği için her şekile çekebilirler..madem haftalık senaryo yazılıyor..isteğim şudur..doğum gününü 29.bölümde yapınnnn!!!:)
zaten yarı itiraf ettiler gibi aşklarını..tam itiraf doğum gününde gelsin..dansa kaldırsın..mert ve pınarın içinde..tam romantik bi şekilde dans ederken kulağına seninle bir dakikayı fısıldasın..bakın naz nasıl eriyor..:)
ve Cave77 ye katılıyorum bi süre şöyle aşklaırnı görelim..iki aşık..didişsinler sonra barışsınlar gezsinler tozsunlar laf atsınlar..klasik sevgili dialogları yani:)
-bu arada baya bi sessiz gördüm forumu nedenki acabaa-

thesunset
26-01-07, 12:12
Senaristlerden bir isteğim var;bu iki güzel insan sevgili oldukları zaman mümkünse bir süre hiç kimse onlara dokunmasın,araya 3.kişiler girmesin...tamam belli ki bu Pınar ile Mert bizimkilerin başına bela olacak özellikle Mert'in son bakışından bu aleni oldu...fakat gene de bir süre birşey olmasın..bizimkiler aşklarını rahat rahat yaşasınlar.

cave sana sonuna kadar katiliyorum...lutfen,rica ediyorum...kisa bir sure bile olsa Tarik ve Naz'i rahat birakin...cok mu sey istiyoruz!!!!:img-yes:

3 kisiler girmesin, gercek kimlig'i ortaya cikmasin, Pinar ve en onemlisi Mert uzak dursunlar....:)

cave77
26-01-07, 12:18
Dün o son sahnede o kadar mutlu gözüktüler ki...o kadar anlamlı bir itiraf yaptı ki Naz...tüm bunlardan sonra tabiki doğal olarak bu güzelliklerinin bir süreliğine de olsa devam etmesini istiyor insan...onlar sevgiliyken de birbirleriyle öyle güzel atışırlar ki,hatta daha da komik olur o atışmaları =)))) ufak bir rica olarak kabul edin bunu sevgili senaristlerimiz;)

ebru.karaca
26-01-07, 12:18
Herkese tünaydıııınnn...
Ben geldim :)

bu arada pınarın ve mertin annesinin belgini tanıma işi çok kötü oldu belkide anneleri tarıkı bile tanıyor olabilir..
ben nedense naz özkulu bulabiliceklerini zannetmiyorum ama her yerden tarık tekelioğluna ulaşabilirler ...aslında düşünüyorumda nazda bu zamana kadar ulaşamadı ona belkide bu işide güzel bi şekilde kapatıcaklar..

Aslında burada da şöyle bir durum var:
Tarık Tekelioğlu-Tarık (Mert'in tuhafına gitmedi mi hiç?)

Naz Özkul- Naz: Pınar'ın tuhafına gitmedi mi hiç?

Hadi Tarık bilindik bir isim de.. Naz hiç de öyle değil. Hem patronu, hem hizmetçisi aynı isimde.. Ne bileyim... Tuhaf geldi..

Beni gerçekten etkileyen 2 sahne vardı dün akşam;

1) Pınar "parayı Tarık vermiş" dediğinde, Naz'ın "Biliyordum!" demesi ve bunu söylerken heyecandan bayılacak gibi olması. O ana kadar zaten kendi farkedemediklerini veya farkedip de farketmek istemediklerini başkasının ağzından duymak yeterince darbe vurmuştu Naz'a. Bir de üzerine o "Biliyordum!". Bayıldım bayıldım.

2) En son kapanış sahnesi. Farkettiniz mi bu dizi bazen, "durum" lar ile mesaj veriyor. Yani bir sahen kendi içerisinde bir manaya sahip olabiliyor. Birçok yerde algıladım ben bunu. Hiç birşey söze aktarılmıyor ama kamera açıları, oyuncuların pozisyonları, jest ve mimikleri vs.ler o an bir mesaj veriyor. Ben yönetmenin o mesajı vermek istediğini düşünüyorum ve kendisini tebrik ediyorum. İşte dün akşam ki son kapanış sahnesinde bir mesaj algıladım ben.

Evet Şahin.. Sonuna kadar katılıyorum. O aşkı acılar içinde onlar yaşıyor, sancısını biz çekiyoruz. Onlar mutlu oluyor, biz kanatlanıyoruz..

Bu diziyi, bu forumu ve sizleri çok seviyorum :) :)

ebru.karaca
26-01-07, 12:21

Evet ya,
Şimdiye kadar hep başkaları ile mücadelelerini izledik. Bir bakalım, kendi başlarına kalınca ne yapıyorlar? Nasıl oluyor? :)

unseen
26-01-07, 12:28
Herkese merhaba..dün akşam çok güzel bir bölüm izledik..dizi çok çabuk bitiyor gibi geliyor insana..bu diziyi sakin rahat izleyemiyorum..heyecanlı ve neredeyse
soluksuz izliyorum..ben Naza hayret ettim..Tarığın gözlerindeki ışıltıdan bağışı yapanın o olduğunu anlamış..bunca bölümdür Tarığın gözlerindeki aşkı göremedi
nedense:icon_whis bölümün sonunda Naz kafasındaki soru işaretlerinin cevaplarını
buldu...umarım bundan sonra Naz eskisi gibi paranoyalar yaşamaz..Mert ve Pınarın
başlarına bela olacakları kesin..düşünürsek onlarda haklılar aslında.. bu arada reytingleride çok merak ediyorum..

nezahat67
26-01-07, 12:41
Star tv genel müdürü Fatih Ediboğlu, Kurtlar Vadisi başlayınca dizilerden birinin yayın gününü değiştireceklerini, iki başarılı dizinin vadi yüzünden güme gitmesini istemediğini söyledi.Ayrıca hiç gündüz kuşağı programları olmamasına rağmen sadece dizi tekrar yayınlarıyla bile bazı kanalların prime-time daki reyting'inden daha iyi olduklarını da söyledi.Eee şu an starda gündüz yayınında sadece Yalancı Yarim olduğuna göre...... star bu ay ATV'yi geçip 3.cü olmuş.:happy0064

cave77
26-01-07, 12:48
Star illa KV başlayınca prş günü bir dizisinin gününü değiştirecekse;bu Kaybolan Yıllar dizisi olur büyük ihtimal çünkü KV ile çakışacak olan o dizi,biz değiliz.

ipekb
26-01-07, 12:51
raytıngler geldımı?uçan kuşa baktım sayfa açılmıyoda...

cave77
26-01-07, 12:56
Sıralama da çok ama çok iyiyiz sonuç bayağı iyi,özellikle A/B grubu bayağı bir toparladı ama sanki totalda share olarak biraz düşüş mü olmuş yoksa bana mı öyle geldi...

Buyukbaba
26-01-07, 12:56
Star tv genel müdürü Fatih Ediboğlu, Kurtlar Vadisi başlayınca dizilerden birinin yayın gününü değiştireceklerini, iki başarılı dizinin vadi yüzünden güme gitmesini istemediğini söyledi.Ayrıca hiç gündüz kuşağı programları olmamasına rağmen sadece dizi tekrar yayınlarıyla bile bazı kanalların prime-time daki reyting'inden daha iyi olduklarını da söyledi.Eee şu an starda gündüz yayınında sadece Yalancı Yarim olduğuna göre...... star bu ay ATV'yi geçip 3.cü olmuş.:happy0064

Şimdi neden KV'nden çekindiğimizi anladınız mı arkadaşlar? Anlamsız bulan arkadaşlarımız olmuştu bu çekincelerimizi. Muhtemelen biz değil, KY günü değişecektir cave77 nin söylediği gibi.

pas.si.on79
26-01-07, 12:59
raytıngler geldımı?uçan kuşa baktım sayfa açılmıyoda...

ebru.karaca arkadaşımız raytingler kısmına eklemiş.
a/b ikinciyiz ama diğerinde 3ncüyüz.Doktorlar dizisini rayting yapmamasının yani bizim ikinci olmamazın nedeni (kayb.y.sonra) tanıtımlarının az yapılmasından dolayı yalancı yarimi izlemeyenlerin doktorlar dizisini izletme imkanı oldu.
Ama yine de güzel sonuçlar...Tebrikler..:happy0064

the.flash.31
26-01-07, 13:04
ratingler gelmiş, gene istikrarlıyız :D:D:happy0064 :happy0064

http://www.resimkaydet.com/001/images/1169905449.jpg

ipekb
26-01-07, 13:06
Dün akşam atv de yenı bı dizi başladı...fame gibi...ben ondan bıraz terettüt ettim ama ...hiç boşuna sıkılmışım...helal olsun ya...A/B denen zümreyıde(ben ab yım aslında ama)tahmın ediyorum öğle kuşağı gösterımınde kazandık...tv de o saatte en ıyı yayın günlük bizim ya...sabahtan akşama kadar hiç adamakıllı bişey yok...ben kendı adıma konuşmam gerekırse ntv yı açıyorum...saat 4.20 oldumu star lıyorum..
raytıngler çok ıyı çok....canım barışım...helal olsun....:happy0064 :happy0064

unseen
26-01-07, 13:08
share de düşüş var ama sıralamada gayet iyiyiz..özellikle ab de iki haftadır 2.yiz..
ben tüm ekibi kutluyorum..ayrıca günü değişecek dizinin bende ky olacağını düşünüyorum..belkide reyting sonuçları bu konuda belirleyici olacaktır..

ayşenurr
26-01-07, 13:10
reytingler gayet iyi.yalancı yarim dizisi daha iyi reytingleride hakediyor.
umarım ilerki bölümlerde dahada yükselişe geçecez.
binbir gecenin özel bölümü bayağı düşük gelmiş.binbir gecenin özeli bile 3-4 den aşağı gelmezdi.

wellcome
26-01-07, 13:18
Arkadaşlar dün ve önceki gün forumda yer alan mektuplar , itiraf senaryoları
(ki özellikle Ebru arkadaşımızınki çok hoştu) ve bilumum muhtemel Tarık - Naz
itiraf ihtimallerinin dile getirildiği replikleri kaybolmaması ve okuyamayan
arkadaşların da okuyabilmesi için senaryolar ve replikler bölümüne aktarmayı
düşünmez misiniz?
Lütfen bu güzelliklerden o an için foruma giremeyip de kapanan başlığa göz
atma imkanı bulamayan diğer Yalancı Yarim sevenlerini mahrum etmeyin.
Şimdiden teşekkürler…

thesunset
26-01-07, 13:22
A/B :

27 bolum :2 YALANCI YARIM [NET] STAR 7,10 17,00
28 bolum :2 YALANCI YARIM [NET] STAR 7,10 16,60

total:
27 bolum :3 YALANCI YARIM [NET] STAR 8,00 18,80
28 bolum :3 YALANCI YARIM [NET] STAR 7,10 16,50

siralama ayni gecen hafta gibi, ama share de dusus var...umarim ilerdeki bolumlerde yukselis gecicek

DeL1nquenT
26-01-07, 13:24
Yazdığım şey biraz uzun oldu ama idare edin. Birde Sözcükleri sıraya sokamadım konuya bir ortadan girdim bir sondan kusura bakmayın artık :D

Her zaman ki gibi bu bölümde yine muhteşemdi. Tadı damağımda kaldı desem yeridir. Hulusiye her bölüm olduğu gibi bu bölümde çok güldüm: :) Tarık ile Naz'ın her raplikleri muhteşemdi rstrna giderken "biraz önce sen dedin ya ben mi dedim evet sen dedin ne demiştim" buna benzer şeyler söylediler bayıldım bayıldım.
Tarıka (namı değer alfonso) yarışması için ısrar etmesi ve sıkıştırması hiç hoşuma gitmedi sebebi ise Tarık yarışlarda görünecek birinci olacak bütün medya peşinde olacak. Haberci veya gazeteci şöyle soru yöneltck "Tebrik ederiz Tarık bey bilmem ne yarış rekorunu kırdınız söylentilere göre Alfonso'nun velihatı olarak görünüyorsunuz bu duruma ne diyorsunuz " gibi saçma ama bir o kadarda gerçek soruları soracaktır işte o zaman Tarık gerçek sıkıntıya girecektir diye düşünüyorum.
Tarık cavit şavgının teklifini kabul edecek neden derseniz Tarık sabıka kaydı gibi birşeyler söyledi yarışamam fln dedi "Bİr sabıka kaydıysa bu yarışı engelleyecek onu biz hallederiz" Şavgının verdiği tepki Tarıkın çok hoşuna gitti aksi bir karar vermeyecektir Tarık ve bu yarış teklifini kabul edecektir kanaatindeyim.
Mert ile Pınarın söylediği şeylere kafam takıldı yahu :S Mert Tarık Tekelioğluyu Pınar ise Naz Özkulu araştıracak bu iş nasıl olacak anlamadım. Eğer işi tepesinden tırnağına göre araştırırlarsa bizimkilerin foyası ortaya çıkmaması elde değil ve başlarına bela olacaklardı ikisinin kimliği ortaya çıkarsa bundan en çok hasar görecek olan Tarıktır. Biliyosunuz Nazın Tarıka Tekelioğluna olan düşmanlığını.
Şunuda söylemeden geçemicem baksanıza aşık olduklarını kendileri dışında herkez biliyor "Pınarın lafları içinde çok ima vardı" bir tek itiraf edemiyorlar. İlk adımın Tarıkın atmasını bekliyorumdum ama olmadı şarkısıyla Naza aşık olduğunu söylesin artık daha önce söyledi ama Naz anlamadı. Açık Açık söylesin artık yahuuu
Naz Zaten aşık olduğunu bu bölümde Tarıkın suratına söyledi.Ama Tarık anlamadı :( (yada anladıda çaktırmadı) " evet aşığım ama o 20ytl'yi bağış yapana" bu tarzda birşeyler dedi ve sonra Tarıkın bağış yaptığını anladı ve Tarık ona tuzak bir soru sordu gibime geldi. "Siz aşıksınız Merte" Nazın cevabı adeta evlenme teklifi gibiydi "hayır merte değil o bağışı yapan adama aşığım" (Tarık sana aşık olmuş anlamıyomusun :)) dedi. Naz Daha ne desin :D
Bundan sonraki adımı Tarıktan bekliyorum :) artık ilan etsin aşkını yeter. (yeter dedimde barışın şarkısı aklıma geldi)
Bırakın yeter be hergün aynı senaryo değiştirin artık şu raplikleri gün gelir elbet biter. :)

ebru.karaca
26-01-07, 13:25
Reytinglerimiz güzel..
Ben hoş olmayan bir şey görmüyorum.. Her şey gayet iyi..
Günü değişecek olan dizinin de biz olacağımızı düşünmüyorum. O yüzden KV fırtınasından bizim olumsuz etkileneceğimizi düşünmüyorum.
Aslında KV 'nin tekrarları bile (ki, bu bizim dizimize denk gelecek) yeterince iyi izleniyor. Ama benim asıl güvendiğim, bizim kemik izleyicimiz :)

wellcome arkadaşım, iyi güzel fikir de..
Galiba biz bile nerelere yazdığımızı unuttuk. Kayboldu bile sanırım :)
Ama üzerinde bir düşüneyim. Vakit lazım aramak için..

ipekb
26-01-07, 13:32
Bence kurtlar vadısı başlatıncada dizimizin günü ve saatını değiştirmesinler...Belkı kurtlar vadısı yayından bıle kalkabilir...ülkenın içindeki durum malum...dizninde etkısı malum...eğer farklı daha esnek bi yapım olmazsa..dizi tutsa bıle baskılar diziyi yarıda bıraktırabilir..
bizim dizimiz kurtlara inat buram buram sevgi dolu sıcacık...yerımız günümüz ve saatımız süper...derim:good: :img-yes: :good: :img-yes:

nejatdidem
26-01-07, 13:33
valla reytingler çok güzel 2.lik ve 3.liük...gayet güzel...sonunda biraz kıpırdanmlar oldu bu bölümde...önümüzdeki bölümlerde neler olucak acaba biraz da tarık belli etsin=))

jenn
26-01-07, 13:39
reytinglerde sıralamada aynıyız ama sharede düşüş var..bunu telafi etmek gerek..o zaman artık aşk başlasın derim ben..

bu arada digitürkünüz varsa birazdan barış akarsu..

26 OCAK 2007 CUMA

SAAT:13.45

SHOW MAX TV DE CANLI YAYIN KLİP MAX PROGRAMINDA BARIŞ AKARSU KONUK OLACAKTIR...BİLGİNİZE...

B.A.D.B
26-01-07, 13:47
mert, tarığa iş teklifi yaparken, "artık yurt dışına gidip gelmekten yoruldum.bi japon şirketine girip buraya yerleşecem" dedi , yani tarığa bela olacak, yani cenk gibi olacak, ve bora gibi. hazır dayak hayalini de kurdu tarık.

ama mert "yarın tarık tekelioğlunu öğrenecem" derken çok bilmiş bi hali vardı. hadi pınar neyse, naz'ı tanımak ister, tarığı kıskanıyo. ama mert'in neyine "tekelioğlu", yol yakınken vazgeç diyesimiz geliyo ama senaryo yazılmıştır geri dönüşü yok artık.

B.A.D.B, aramıza hoşgeldin. emin ol burda olmaktan pişmanlık duymayacaksın. istersen sana bi ara form maceralarımızı anlatabilirim :) onları duyunca belki bize bakış açın değişecek ama biz değiştik farkında değiliz :)

tarık_naz hosbulduk ,cok tesekkur ederim.İlk mesajımdan itibaren pisman olmayacagımı hissettim ve bu arada forum maceralarınızı da buyuk bir zevkle dinlerim,ne zaman isterseniz.Yalancı Yarim icin her degisiklige de hazırım,zaten alıstırdılar,persembe gunum tamamen onlara adapte olmakla geciyor,butun planlarımı dizi saatine gore ayarlıyorum:img-wink:
Mert'in Tarık tekelioglu merakını dile getirirken,o temiz,yardımsever,ahlaklı insan gidip sanki yerine hırslı,saldırgan ve sinsi bir insan gelmisti.Bakalım,Bora bile Tarık'ı cozemedıkten sonra Mert bunu basarabilir mi?Ortaya cıkarırsa ne sonuclar dogar?Pınar'ın tepkisi ne olur?Tarık ve Naz'ı terkedip yokolurlar mı yoksa intikam pesine mi duserler?Bunlar en cok merak ettiklerim.Umuyorum konu cok dallanıp budaklanmaz ancak gidisat da sunu gosteriyor,bu iki cift arasında olaylar cok daha fazla karısacak,bir,iki bolumle cozulecek gibi degil.

sondakika
26-01-07, 14:03
28. bölümün ardından....

efendim oldukça mütevazi bütçesi ve kadrosuyla iç alemde fırtına estiren yüzlerde neşe olan yalanci yarim dizisinin güzel bölümlerinden birini daha izledik.. daha önce o kadar belirtilmişti; görkem ve ihtişam illa pahalı prodüksiyonda olacak değil, bazen içten ve doğallıktanda çekiçilik ve hayran uyandıran atmosfer doğabilir: tıpkı yalancı yarim gibi. senaryosundaki bazı terar durumlarına karşın yalanci yarim bunu çok ala başırmıştır.. ekranların güleç dizilerinden ve ailecek seyir zevkimizi doruklara çıkarmaya devam etmekte.. tüm ekibe sevgiler..

gelelim geçen bölüme, aşkın insan elinden çektiği nedir? neden saklar neden zulum eder bu duyguya.. 28. bölüme kadar bu sorgular içindeydim.. geçen bölümde bu aşk nihayet içinde tutulduğu kozayı yırttı.. hafiften hafiften gün ışığını görür gibi oldu.. net olmasada pekte üzeri kapalı olduğu söylenemez.. ilk defa bu denli üzeri çizilen ve bastırılarak söylenilen aşk sözlerine şahit olduk.. "ben o 20 bin dolar veren gence aşık oldum" sözü artık gelinen ve durdurulamıyan duyguların dışa yansıması.. geriye artık dolaylı yoldan değil net ifadeler kaldı.. yakındır efem..

dizimizin kimlik sorunun aşmadan,yani bu probleme gelmeden, tarık ile nazın birbirlerinin aşklarından resmen haberdar olup itiraf kısmınıda aşıp birkaç bölüm romans sahnelerinden(mümkün 3. şahışlar limon olmadan) sonra tekelioğlu kimliğinin olaya mudahil olmasını görmek biz fanları çok sevindirecektir.. beklentimizse bu yönde..

tekelioğlu kimliğini itiraf sahnesinden sonra yumuşatma eylemine girmelerini senaristlerden bekliyoruz.. bu diziyi, aslında dizi değil naz karakterini, ciddi kırılmadanda kurtaracaktır..

şurasıda gerçekki insanda en iyi dil lisani hal dediğimiz beden dilidir.. beden dilinide en iyi konuşan organ süphesiz gözdür.. gözler yalan söylemez, ruhunda aynasıdır.. tabiki ruhtan yana kastedilan mana insan ülkesinin başkenti kalbin dışa bütün detaylarıyla dışa yanasımadır.tarığında ve nazın gözlerinde derin bir aşkın izlerini gördük.. işte saklanamayan ama dilede bir türlü gelmeyende bu..

yetişkinler erkek dayananışması gecenin komik sahnelerinin olduğu karelerdi.. aslında görmekten gına ve kal geldiği kareler genelde yetişkinlerin olduğu karelerdi. 28. bölümde bu tablo kırılmış gibiydi.. işin içinde denge olunca güzellikte kendiliğinde hissedilmekte.. evet ilkez yetişkin sahnelerinden, ki gecen bölümde buna dahildir, zevk aldık..

erkek dayanışması yerine karşılık anlayış olgusu geliştirilse ilişki daha güzel olacak.. yoksa ne kadınsız bir hayat olur neden erkeksiz bir dünya.. yarım elma hesabı. bizde o dersi aldık, hulusi gibi.. anlayış önemli.. onunda altında yatan duygu fedekarlıktır.. olması gereken en önemli ayrıntıda budur.. sevginin yoldaşıdır aynı zamanda.. halis sevginin tabi...

gelelim eksiklere, senaryodaki tekrar ve bütün kurgunun tek bir olgu üzerine yığılması devam ediyor.. ama bu bölümde bir kapı aralandi.. o aralıktan gördüğümüzse bu mert karakteri ile pınar karakteri galiba son 3. şahışlar olacak gibi... beklentimiz o yönde... yani artık olsun diyoruz..

ratingler, daha önce dediğim gibi yalancı yarimin perşembe geceleri tek rakibi doktorlar dizisi demiştim.. şöhret okulunu sallayın demiştim.. kaybolan yıllar ise rakip değil kardeş diziydi.. perşembe geceleri yeniden çıkışa geçecek olan yapım hırsız polis dizisidir onunda belini kıracak yapım tv arenasında gelmiş geçmiş en fenomen yapım olan kurtlar vadisidir.. bekleyip göreceğiz..

sondakika

kaitou jeanne
26-01-07, 14:11
slm gelecek bölüm hakkında tahmin yürütmnek istiyorum
bir kere hayal olduğunu söylemiştim dinlemediniz:)
bence pınar ve mert araştırarak bulucak lar çünkü mert ben şu tarık tekkelioğlunu bir araştırayım dedi zaten pınarın annesi de tarığın annesiyle aynı dernekteymiş:(
bulucaklar ve öğrenicekler dün tarık ve naz çok iilerdi :) izlerken keyifden dörtköşeydim valla hulusi sayesinde gül de mahvoldu:) yaşasın kötülük:)

zer
26-01-07, 14:15
ay sonunda bitirebildim çok şükür; eveeeeeeet gelelim yoruma ya ben bazen haretler içirisinde kalıyorum niye diyeceksiniz burada yazma imkanı olan olmayan eminim onlarlada aynı duyguları paylaşıyoruz bu diziyi seyredip seyrettikten sonra yaşadıkları ve hissettikleri duygular okadar benzerki insan bazen şaşırmadan edemiyor. Buraya her yeni gelen arkadaşların yorum larındaki inceliğe ve hassasiyete okudu