Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-5
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
arkadaşlar, ben şunu anlamamıştım.Hani mert iş teklifi etmişti ya...
Naz söylemişti japoncayı çok iyi biliyormuşsun sana iyi bir maaş iyi bir iş teklif ediyorum.Naz da bizim yanımızda çalışışır.Pınar patron olarak değil de arkadaş olarak.En azından küçük hanımdan iyidir.yani adam naza yardımcı olarak bakıyor. Tabi tarıkta kabul etmemişti.
Sonra Naz Tarıka pınar sana aşık demişti. Tarıkta mert de size ama söylemedi dedi... sinirlenmesin diye söylemedi Tarık.
Sırf pınar aşık olduğu için onu satın almak istedi.Naz a da belki yardımcı hiztm.olarak gördüğü için daha sonra kimbilir gerçekten kardeş olsalardı Tarıkta kabul etmiş olsaydı Nazın duygularıyla bile oynayacaktı.Aslında o durumda bile gerçeken o tokatı haketmiş...
satın alma demeyelim de, elimin altında dursun amaçlı desek daha mantıklı olur heralde. çünkü naz, "ne konuşacaklar " dediğinde pınar " hepimiz için hayırlı bi iş" dedi. bunu derken de havalı bi şekilde söyledi. sanki herşeyi kendisi ayarlamış gibi. "madem tarık işinden memnun değil, bizi yanımıza alalım." düşüncesi vardı ama tarığın iş teklifini evin hanımı yüzünden reddetmesi pınar'ı düşündürdü ve bu düşünme çok da iyi değil.
mertin söyledikleri de pınar'ın naz'ı şuan da küçümsediği anlamına geliyo.
allahtan tarık merte açık kapı bırakmadı ve çok net bi şekilde reddetti. ama naz, tarığı çok güzel açığa çıkaracak, tekelioğlu hırsı yüzünden.:)
İyi akşamlar Yalancı Yarim tutkunları!....
Yorumların bir kısmını sabah bir kısmını da şimdi okudum,okumadığım sayfalarda var ama eminim onlarda okuduklarım kadar güzeldir.Çok güzel bir bölüm izledik ve bu bölümün güzelliği forumada yansımış,eklenen repliklerle de yeniden bölümü hatırlamış oldum(hoş bu bölüm uzun süre aklımdan çıkmayacak)
Naz'ın bir kaç kez tekrarladığı "o karda kışta okulda ders yaparken üşümesinler diye bağış yapana aşık oldum" repliği ile aşk bu bölümde tavan yaptı,Naz oldukça netti,Tarık ve Naz'lı repliklerin hepsi birbirinden güzeldi,bir sonraki bölümde tüm bu güzel replikler unutulmaz ve Tarık artık Naz'a aşkını net bir şekilde ifade eder
Okuyabilsem belki yazabilirim ama o kadar çok sayfam varki okumam gereken... ancak yarın akşam yada pazar günü birşeyler yazmaya başlaycağım... ama bir kaç yazı okudum hep aynı güzellikler anlatılmışşş herkezin keyif aldığı bölüm oldu....
pas.si.on79
26-01-07, 21:21
satın alma demeyelim de, elimin altında dursun amaçlı desek daha mantıklı olur heralde. çünkü naz, "ne konuşacaklar " dediğinde pınar " hepimiz için hayırlı bi iş" dedi. bunu derken de havalı bi şekilde söyledi. sanki herşeyi kendisi ayarlamış gibi. "madem tarık işinden memnun değil, bizi yanımıza alalım." düşüncesi vardı ama tarığın iş teklifini evin hanımı yüzünden reddetmesi pınar'ı düşündürdü ve bu düşünme çok da iyi değil.
mertin söyledikleri de pınar'ın naz'ı şuan da küçümsediği anlamına geliyo.
allahtan tarık merte açık kapı bırakmadı ve çok net bi şekilde reddetti. ama naz, tarığı çok güzel açığa çıkaracak, tekelioğlu hırsı yüzünden.:)
evet haklısın.satın almak biraz fazla.Ama o hissi anlatacak başka birşeyi o an bulamadım.Elinde tutmaktır muhakkak ama o da hafif kalır.Çünkü daha yeni tanışıyorlar.İşinden memnun olmamış olabilir ama bunu daha arkadaşlıkları çok daha yeni iken teklif etmeleri pınarın tamamen aceleciliğinden kaynaklanıyor.çünkü pınar işçilere yakın imajı verirken birden onu değiştirmeye çalıştı.Bu da bende hemen sahiplenmek istiyor hissi uyandırdı.. Pınarın hemen abisinden böyle birşeyi istemesi.Belki de şıp sevdi biri ...
Bakalım pınar ve mert öncelikle tarık tekelioğlu ve küçük hanımı araştırır dursunlar sonra neler yapacaklar hep beraber görcez.
arkadaşlar bazılarınız hizmetçi naz ile evin hanımı nazın isminin aynı olmasının mert ve pınar kardeşler tarafından niye şüphe çekmediğini söylüyorsunuz ama tarığın patronu küçük hanımın adı hiç geçmediki.mert ve pınar onunda adının naz olduğunu bilmiyorlarki henüz:)
arkadaşlar bazılarınız hizmetçi naz ile evin hanımı nazın isminin aynı olmasının mert ve pınar kardeşler tarafından niye şüphe çekmediğini söylüyorsunuz ama tarığın patronu küçük hanımın adı hiç geçmediki.mert ve pınar onunda adının naz olduğunu bilmiyorlarki henüz:)
dediğin doğru adının naz olduğunu bilmiyo ve artık soy adının da özkul olmadığını bilmesi lazım çünkü naz'ın soyadının özkul olduğunu öğrendiler.
iş ümit'te bitiyo galiba. eğer pınar ümit'e bişeyler sorarsa ablası hakkında ve özellikle soyadlarını falan sorarsa ve ümit de sazan gibi özkul derse ortalık karışır :)
Naz'ın kendi kendine itirafı
Naz(içses 1):"Ben bağışı yapan kişiye aşık oldum".İnanmıyorum sana Naz.Tarığa bu sözleri söylediğine inanamıyorum.Şimdi hakkın da neler düşünecek...
Naz(içses 2):Ne düşünürse düşünsün Naz.Sen doğru olanı yaptın.Kalbin den ne geçiyorsa onları söyledin...
Naz(içses 1):Kalbim den birşey geçmiyor ki.Hem ne geçebilir ki.Geçemez ki zaten.Benim kalbim anayolmu da elini kolunu sallayan ordan geçsin...
Naz(içses 2):Naz inan ben de sana inanamıyorum.Hayatın da ilk defa kalbin biri için çarpıyor ama sen inatla buna engel olmaya çalışıyorsun...
Naz(içses 1):Ne kalp çarpması Naz.Ne çarpması.Şimdi ben sana bir çarpacam aklın başına gelecek...
Naz(içses 2):Ah Naz ah senin Tarığı ilk gördüğün günden beri aklın başında mı sanki.Sebebini açıklıyamam ama bu durundan şikayetçi de değilim...
Naz(içses 1):Neymiş o sebep?
Naz(içses 2):Boşver Naz girme şimdi bu konulara yoksa bu yola bir girersen bir daha dönemezsin...
Naz(içses 1):Bence bu yola sen çoktan girmişsin Naz.Sen açıklamasan da galiba ben o sebebi biliyorum...:img-yes:
Naz(içses 2):Galiba bende...
Naz(içses 1):Bunu söylemesi çok zor ama sanırım sen Tarığa aşıksın ve bunu kabullenmekten başka çaren de yok.İstediğin kadar başka şeylerle kendini ikna etmeye çalış ve istediğin kadar duygularına sırtını dön her yol seni aynı kişiye çıkarıyor...
Naz(içses 2):Birgün bu noktaya geleceğimi biliyordum.Çünkü insan ne yaparsa yapsın kaderinden kaçamıyor ve benim kaderim Tarık'la yazılmış.Her nereye gidersem gideyim benimle gelmeye devam ediyor.Artık kaçmaktan yoruldum.Kalbim de hapsettiğim,çıkmak için tüm gücüyle çırpınan duygularımı dizginlemekten yoruldum.Böyle yaşamak istemiyorum.Ben de herkes gibi aşkımı özgürce yaşamak ve haykırmak istiyorum.Taaarıkkkk saaaanaaaa aaaşıııığıııım...
Naz(içses 1):Evet Naz.Sen Tarığa aşıksın...
NAZ;Oh be rahatladım...
pas.si.on79
26-01-07, 22:48
Kara İnci çok güzel olmuş.Eline sağlık.Ayriyetten sessizliği de bozdun...
özellikle
Naz(içses 1):Kalbim den birşey geçmiyor ki.Hem ne geçebilir ki.Geçemez ki zaten.Benim kalbim anayolmu da elini kolunu sallayan ordan geçsin...
bayıldım:img-hyste :img-hyste
elmali-turta
26-01-07, 22:49
Naz(içses 1):"Ben bağışı yapan kişiye aşık oldum".İnanmıyorum sana Naz.Tarığa bu sözleri söylediğine inanamıyorum.Şimdi hakkın da neler düşünecek...
Naz(içses 2):Ne düşünürse düşünsün Naz.Sen doğru olanı yaptın.Kalbin den ne geçiyorsa onları söyledin...
Naz(içses 2):Naz inan ben de sana inanamıyorum.Hayatın da ilk defa kalbin biri için çarpıyor ama sen inatla buna engel olmaya çalışıyorsun...
Naz(içses 1):Ne kalp çarpması Naz.Ne çarpması.Şimdi ben sana bir çarpacam aklın başına gelecek...
Naz(içses 2):Ah Naz ah senin Tarığı ilk gördüğün günden beri aklın başında mı sanki.Sebebini açıklıyamam ama bu durundan şikayetçi de değilim...
Naz(içses 2):Boşver Naz girme şimdi bu konulara yoksa bu yola bir girersen bir daha dönemezsin...
Naz(içses 1):Bence bu yola sen çoktan girmişsin Naz.Sen açıklamasan da galiba ben o sebebi biliyorum...:img-yes:
Naz(içses 1):Bunu söylemesi çok zor ama sanırım sen Tarığa aşıksın ve bunu kabullenmekten başka çaren de yok.İstediğin kadar başka şeylerle kendini ikna etmeye çalış ve istediğin kadar duygularına sırtını dön her yol seni aynı kişiye çıkarıyor...
Naz(içses 2):Birgün bu noktaya geleceğimi biliyordum.Çünkü insan ne yaparsa yapsın kaderinden kaçamıyor ve benim kaderim Tarık'la yazılmış.Her nereye gidersem gideyim benimle gelmeye devam ediyor.Artık kaçmaktan yoruldum.Kalbim de hapsettiğim,çıkmak için tüm gücüyle çırpınan duygularımı dizginlemekten yoruldum.Böyle yaşamak istemiyorum.Ben de herkes gibi aşkımı özgürce yaşamak ve haykırmak istiyorum.Taaarıkkkk saaaanaaaa aaaşıııığıııım...
NAZ;Oh be rahatladım...
songül bu nazın içsesleri çhokkk güzel olmuşş:good::good: :good: ,ellerine sağlıkk:):)
Acıkcası Tarık Tekelioglu'nun kimliginin ortaya cıkarılması surecını tahmın edebiliyorum,Pınar ve Mert'ın annesının Belgin Hanımla aynı dernekte calısıyor olması sonucu Tarık'ı yakalayabilirler ancak Naz icin durum biraz daha farklı gibi,Ümit konusabilir,biraz ucukca olabilir ama Vahi beyin ortakları Japonlar,Mert Japonlarla calısıyor!!!!!!!Vahi bey ve Mert'in yolları kesisebilir. (Biran Japonlar ispiyonlayabilir diyecegimi dusundunuz dimi?ehehehe) Kısacası eninde sonunda Naz ve Tarık'ı, Mert ve Pınar ortaya cıkaracak ancak senaristlerimiz bize yine oyle bir surpriz yapacaklarki Tarık ve Naz'ı ,Pınar ve Mert yakalasa dahi,Tarık'ın kimligini henuz Naz ogrenemeyecek diye tahmin ediyorum.
Eminim cogunuz biliyorsunuzdur,otobanlar genellikle yuksek surate musait,uzun ve duz yollardan olusan,virajları olsa dahi cok yumusak virajlar oldugu icin aracınızla surat kaybetmeden girebileceginiz sekilde insa edilirler.Simdi ne alaka demeyin,teşbihde hata olmaz,Tarık ve Naz'ın aşklarını bu son bolumden sonra boyle yorumlayacagım,artık uzun yola cıktılar,son surat gidiyorlar ancak onların yollarında bizim otobanlarımızdan farklı bir detay var,hızlarını kesecek cok sert virajlar,eminim atlacaklar ama surat kesmelerı de sart olacak.Aaaa,bu arada unutmadan,o otobanı yapan insaat muhendisleri de cok tanıdıklar,bizim senaristler:img-wink:
Eminim cogunuz biliyorsunuzdur,otobanlar genellikle yuksek surate musait,uzun ve duz yollardan olusan,virajları olsa dahi cok yumusak virajlar oldugu icin aracınızla surat kaybetmeden girebileceginiz sekilde insa edilirler.Simdi ne alaka demeyin,teşbihde hata olmaz,Tarık ve Naz'ın aşklarını bu son bolumden sonra boyle yorumlayacagım,artık uzun yola cıktılar,son surat gidiyorlar ancak onların yollarında bizim otobanlarımızdan farklı bir detay var,hızlarını kesecek cok sert virajlar,eminim atlacaklar ama surat kesmelerı de sart olacak.Aaaa,bu arada unutmadan,o otobanı yapan insaat muhendisleri de cok tanıdıklar,bizim senaristler:img-wink:
teşbihte hata olmaz dan yola çıkarak ben de hatırlatayım ki direksiyonda avrupa ralli şampiyonu alfonso var ve co-pilot da naz oluyor haliyle.. ...sürat kesilmez gibi geliyor bana ..:)yola çıkıldı bir defa ve finish e de az kaldı sanki
Teşbihte hata olmaz, hatırlayın Tarık en son kaza yaptı da bıraktı yarışı. Aman diyeyim. Aman:)
tarık la nazın son sahnedeki konusmalarını elektrikler kesilmiştiii bizim burdaaa izleyememiştim:) bugüm tam 12 kezzz izledimmm (çok acaip hırslı gördüm kendimi:) çok süperlerrr yaaaaaa çokkkkk ,mükemmel ötesi ,süper ötesii fewkalade ötesi..vb:) yalnızzzzzz nazın son kelimeleri hoşuma gitmedi açıkçası sen mertle başedemezsin falan filannnnn
Acıkcası Tarık Tekelioglu'nun kimliginin ortaya cıkarılması surecını tahmın edebiliyorum,Pınar ve Mert'ın annesının Belgin Hanımla aynı dernekte calısıyor olması sonucu Tarık'ı yakalayabilirler ancak Naz icin durum biraz daha farklı gibi,Ümit konusabilir,biraz ucukca olabilir ama Vahi beyin ortakları Japonlar,Mert Japonlarla calısıyor!!!!!!!Vahi bey ve Mert'in yolları kesisebilir. (Biran Japonlar ispiyonlayabilir diyecegimi dusundunuz dimi?ehehehe) Kısacası eninde sonunda Naz ve Tarık'ı, Mert ve Pınar ortaya cıkaracak ancak senaristlerimiz bize yine oyle bir surpriz yapacaklarki Tarık ve Naz'ı ,Pınar ve Mert yakalasa dahi,Tarık'ın kimligini henuz Naz ogrenemeyecek diye tahmin ediyorum.
fikirlerinize aynen katılıyorum.naz tarığın kimliğini henuz öğrenemeyecek.naz ile şoför tarık aşkını gösterecekler bir süre sonra kimlik açıklanacak.tarığın kendini naza affettirme sahneleri izliyeceğiz.ilan-ı aşkı çok farklı bekliyoruz.30
bölümdür bekliyoruz.eminim senaristlerin bize güzel süprizleri olacaktır.:icon_shad
tarık la nazın son sahnedeki konusmalarını elektrikler kesilmiştiii bizim burdaaa izleyememiştim:) bugüm tam 12 kezzz izledimmm (çok acaip hırslı gördüm kendimi:) çok süperlerrr yaaaaaa çokkkkk ,mükemmel ötesi ,süper ötesii fewkalade ötesi..vb:) yalnızzzzzz nazın son kelimeleri hoşuma gitmedi açıkçası sen mertle başedemezsin falan filannnnn
benimde hoşuma gitmedi nazın konuşması.yağmurun altındaki konuşmalarıydı.
birbirlerine aşklarını belli ettiler,daha sonra naz ,resmen tarığı aşağılayıcı laflarda bulundu.o sahneyi hiç beğenmedim.:icon_sorr
birbirlerine aşklarını belli ettiler,daha sonra naz ,resmen tarığı aşağılayıcı laflarda bulundu.o sahneyi hiç beğenmedim.:icon_sorr
ewett bi kez daha izledim:) senaristler iyi giden sahneyi bozmuşlar resmen sırf merte kendini ezdirmemek için werdiğini söylüyorrrrrr nazzzz çok sinirlendim yawww gece gece:)
arkadaşlar iyi geceler hepinize.. vede selamlar diyorum.
şimdi kara inci arkadaşımız birbirinde güzel iç seslerle naz yansıtmış. dürüst olayım tarık efendi arkadaşlık muhabbetinden yoruldu bende bu iç sesli itiraflardan yoruldum kal geldi gına geldi.. en son seti basıp söylesene kızım diyeceğim yahu.. bu kadar yani.. :img-hyste :img-hyste
ikinci bir durumda şu naz karakteride bir şeyi hayra yorsun.. yahu insafı mı kurdu bu kızin bir kareyide iyiye yorsun.. yahu bir gelişmeyide artı tarafa çeksin bir oluşumu positif pecereden baksın bu kadar olumsuz bu kadar gıcık olur insan.. yahu hayır etmiş, yardımda bulunmuş ve bu başkaşına nispet olsun diye yapılır mı.. yuh artık naz o karede o biçim kızdım yahu.. !!! bak hatırladım yine kızdım.. :img-cool2
küçük bir anekdot : ( hayırda yarışmak lazım hatta "hayırda yarışınız" ayeti kerime dahi var ama bu nazın kast ettiği anlamda değil tabi..)
sahi naz orda ne demek istedi..yani sen ne yapsanda mert gibi olamazsın sonra ben çok üzülürüm derken ne demek istedi??bi bilse kasteddiği anlamda kaç merti cebinden çıkaracak adam var karşısında:))
sahi naz orda ne demek istedi..yani sen ne yapsanda mert gibi olamazsın sonra ben çok üzülürüm derken ne demek istedi??
koca bölümde en hoşuma gitmeyen andı..kötü bir şey demek istemediyse de kötü ifade etti..bir çuval inciri de berbat..
sahi naz orda ne demek istedi..yani sen ne yapsanda mert gibi olamazsın sonra ben çok üzülürüm derken ne demek istedi??
sevgili jenn bence hiç düşünemek lazım.. yani diyor ki hazret, sen mertle danışıklı dövüş yapamazsın.. senin bu yaptığın iyilik boşuna.. bunu mert yaptı diye yaptın.. yani tarık bugün yaptın yarın verecek neyin var.. ?! sanıyorsun ki mert iyilik yaptı diye mert'e hayranım.. sende bunun için iyilik yaptın ki gözüme giresin diye..
yarın mert başka birşey yapacak belki altında maddiyat olacak senin buna çapın yetmeyecek sonra üzüleceksin.. sen üzülürsen bende üzüleceğim.. işte bu demek..
bu kadar acımsız bir yargılama olur mu.?!. bir inat yada bir gurur, bu kadar önde olamaz.. olursa, adamın içinden gelen, merhametinden gelen, elinden gelen bir rahmetin üzeri bu gururun yüzünden çizilebilir mi..?! çizildi işte..
bir aşığın gözleri bu kadarda kör olamaz.. saflıkta bir yere kadar.. o kare bence o bölümün en kötü anıydı..
yani bi yandanda acıyor tarığa acıma duygusu..onun için yaptığını düşündü.aşkından yaptı dedi..ama ona acıdı...bu şeye benzedi belkısın bi lafı vardı aşkla zavallı kelimesini aynı cümlede kullanma lafına..burdada naz aşkla acıma duygusunu birlikte kullanmış oldu değilmi?
sahi naz orda ne demek istedi..yani sen ne yapsanda mert gibi olamazsın sonra ben çok üzülürüm derken ne demek istedi??bi bilse kasteddiği anlamda kaç merti cebinden çıkaracak adam var karşısında:))
Orada asıl amaç "Mert ile maddi olarak yarışamazsın ama zaten yarışmana da gerek yok" demek istemesiydi. O "üzülürüm"ü de sadece duygusal olarak söyledi. Yani "seni üzüntülü görmeye dayanamam" demek istedi. Başka manalar yüklemeye çalışmayalım lütfen.:)
Orada asıl amaç "Mert ile maddi olarak yarışamazsın ama zaten yarışmana da gerek yok" demek istemesiydi. O "üzülürüm"ü de sadece duygusal olarak söyledi. Yani "seni üzüntülü görmeye dayanamam" demek istedi. Başka manalar yüklemeye çalışmayalım lütfen.:)
iyide şahin kardeşim başka mana yüklemeyelimde bu lafla birlikte adamın yaptığı iyilikte kırılır, kırılmaz mı?!.. üzeri çizilir.. sonuçta bu tarz yardım yada hayır maddiyatla yapılan bir ibadettir.. değil mi..bu bir yarış değil ki..!! tabi nazın kast ettiği anlamda... o yüzden yanlış oldu bence.. ama hızlı bir geçişlen o kareler geride kaldı..
yani adamın içinden geleni, mertten bildi.. olur mu yahu. :) kızdım naza :)
whiteangel
26-01-07, 23:54
sevgili jenn bence hiç düşünemek lazım.. yani diyor ki hazret, sen mertle danışıklı dövüş yapamazsın.. senin bu yaptığın iyilik boşuna.. bunu mert yaptı diye yaptın.. yani tarık bugün yaptın yarın verecek neyin var.. ?! sanıyorsun ki mert iyilik yaptı diye mert'e hayranım.. sende bunun için iyilik yaptın ki gözüme giresin diye..
yarın mert başka birşey yapacak belki altında maddiyat olacak senin buna çapın yetmeyecek sonra üzüleceksin.. sen üzülürsen bende üzüleceğim.. işte bu demek..
bu kadar acımsız bir yargılama olur mu.?!. bir inat yada bir gurur, bu kadar önde olamaz.. olursa, adamın içinde gelen, merhametinden gelen, elinden gelen bir rahmetin üzeri bu gurun yüzünde çizilebilir mi..?! çizildi işte..
bir aşığın gözleri bu kadarda kör olamaz.. saflıkta bir yere kadar.. o kare bence o bölümün en kötü anıydı..
Valla aynen katılıyorum sondakika.. O sahne bu bölümde beni irrite eden tek sahneydi diyebilirim. Hatta bu kız asla adam olmaz, umutsuz vaka dedim. Yani Mert efendi ne yapmış? Bir fikir üretmiş, organizasyon yapmış. Tamam çok güzel ama.. Cebinden pek de bişi çıkmamış. Ama Tarık belki altından kalkamıyacağı bişey yaptı. Üstelik kimseye göstermek, alkış almak niyetiyle değil. Tamamen vicdanı ve duygularnın etkisi altında ve gizli yaptı. Bizim saftirik Naz bunu nerelere çekti. Çocuğun içine oturmuştur o laflar. sen Mert'le yarışamazsın, yarışsan da kazanamazsın.. E yuh sana Naz diyorum. Bak sinirlendim yine. Sakin olmalıyım. Son sahnedeki bakışları hatırlamalıyım..:)
iyide şahin kardeşim başka mana yüklemeyelimde bu lafla birlikte adamın yaptığı iyilikte kırılır, kırılmaz mı?!.. üzeri çizilir.. sonuçta bu tarz yardım yada hayır maddiyatla yapılan bir ibadettir.. değil mi..bu bir yarış değil ki..!! tabi nazın kast ettiği anlamda... o yüzden yanlış oldu bence.. ama hızlı bir geçişlen o kareler geride kaldı..
işteeeeee benimmm söyliceklerimi söylemişinnnnnnn:) olmaazzz yahuuu olmazzz:)
bu kadar acımsız bir yargılama olur mu.. bir inat yada bir gurur bu kadar önde olamaz.. olursa adamın içinde gelen merhametinde gelen elinde gelen bir rahmetin üzeri bu gurun yüzünde çizilebilir mi..
ya niye o sahneye kızdınız beğenmediniz anlamadım.ben naz'ın konuşmasını çok beğendim orda. allah allah ben mi çok iyimserim anlamadım.
naz: bütün bunları niye yaptığını da biliyorum. ve de seni çok iyi anlıyorum.ama inan gerek yok. yani, bi gün yarışırsın mertle iki gün yarışırsın, ama kabul et üçüncü gün yarışamazsın, o 20bin lirayı kimbilir ne kadar zor buldun. ama sırf merte ezdirmemek için verdin. mert yarın bi 20 bin lira daha bağışladığında yarışı kaybedeceksin ve sonunda üzüleceksin ve senin üzüldüğünü görmek beni de..
burda sevdiğinin üzüldüğünü görmemek için onun bu rekabet sevdasından vazgeçirmeye çalışan bi naz gördüm ben. ve çok doğal bu. çünkü tarık sadece şoför. ve her zaman karşısındaki ile rekabete kalkıştığında "kazanacaksın diye bişey yok"" bi gün kaybedersin ve üzülürsün" "ve ben bunu görmek istemem" yani daha ne söyenebilir ki.
ama inan gerek yok, yani bunları sırf rekabet için,benim gözüme girmek için yapmana gerek yok diyo.
aşkına sahip çıkmadır bana göre ordaki naz'ın konuşmaları ve benim çok hoşuma gitti.
~ topiqq ~
27-01-07, 00:00
songül itiraf süper olmuşş =)))
şimdiye kadar izlediğim naz karakterine hiç kızmamıştım.ilk önce resmen tarığı
sevdiğine dair çok büyük sinyaller veriyor.daha sonra insan gururunu kıracak laflar ediyor.şimdi ise çok kızdım.:icon_twis
Murat kardeşim, elbette haklısın ama elini vicdanına koyup söyle. Tabii ki birincil amaç çocuklara yavrucaklara yardım etmekti, ama bunun içinde Naz'ın kalbini kazanmak, en azından mert in yaptıklarını yapabilkmek birazcık olsa da yok muydu? Naz için bu tip bir kişinin "masal kahramanı" olduğunu biliyor Tarık.
Biraz da öyle olmak istedi gibi geldi bana.
Tabii ki Naz sadece bu 2. yi söyleyince şık olmadı ama bana söylediğinin bir kısım doğruluk payı oldu gibi geldi.
sırf kendini merte ezdirmemek için dio nazzz sırf kelimesiii çok yanlış benceee çokkk tarık bu yardımı kendisi italyada üniversite okumayıp paraları çarcur etti bunun werdiğin okuyamamanın werdiği bi buruklu war içindeee annesine werdiği sözü ttutamadı yani bi nebze olsun kötü şartlar altında okumaya çalışanlara destek wermektiii amacııı ama nazz hanım yine yaptı yapacagını:)
örnek wermek gerekirseeeee tarık okulu yalnız basına gezerken nasıl duygulandıgını bilioruzzz hepimizzzzzz atatürk ün resmini düzeltirken panonun yırtıgını düzeltirkennnnnnn taaa o zaman aklındaydı bunu yapmak mertle uzaktan yakında alakası yoktu bununnnn
şimdiye kadar izlediğim naz karakterine hiç kızmamıştım.ilk önce resmen tarığı
sevdiğine dair çok büyük sinyaller veriyor.daha sonra insan gururunu kıracak laflar ediyor.şimdi ise çok kızdım.:icon_twis
unutmayın önce tarığın aklında o parayı o kutuya atmak yoktu. ve ciddi ciddi, o parayı, yarışmamak için götürüyodu
ama naz'ın
"iyilik meleği masal kahramanımızın onuruna yapılacak açılışa katılacaz" ve "son zamanlarda hiç bişey beni bu kadar heyecanlandırmamıştı" sözlerinden sonra fikrini değiştirdi ve hem mert'i kıskandığı için hem de bu parayı oraya atmanın daha doğru olacağını düşündüğü için o parayı bağışladı.
bilmiyorum valla. tarık ilk başta isteyerek parayı bağışlayacağını düşünseydi, yola çıkmazdı.
burcin_kaplan
27-01-07, 00:12
Murat kardeşim, elbette haklısın ama elini vicdanına koyup söyle. Tabii ki birincil amaç çocuklara yavrucaklara yardım etmekti, ama bunun içinde Naz'ın kalbini kazanmak, en azından mert in yaptıklarını yapabilkmek birazcık olsa da yok muydu? Naz için bu tip bir kişinin "masal kahramanı" olduğunu biliyor Tarık.
Tabii ki Naz sadece bu 2. yi söyleyince şık olmadı ama bana söylediğinin bir kısım doğruluk payı oldu gibi geldi.
şimdi buna benzer bir yorum yapıcaktım walla beni yazmaktan kurtardın abicim:) (biraz meşkulümde bi kaç arkadaşla uğraşıorum onlar birbirlerine dalmasınlar diye:):):img-hyste )
neyse sonuçta tarıkın birinci amacı çocuklara yardım etmek olsada aklının bi köşesinde herzmn mert olayı wardı filiz ne dedi annem onun gibi dolu okula yardım ediyor...yani sonuçta tarık onu istese başka bi okula bile werebilirdi neden sırf o okul? yani sonuç olarak tek bir yrdım amacı yok ortada..nazda ztn duygularını tam anlamıyla anlatabilen biri dğeil tam oalrak cümleleri doğru kuramamış olabilr ama..Dediği şey tamamen iyi niyetteydii..
ceza_cansu
27-01-07, 00:17
Bende o son sahnede Naz'a hiç kızmadım.Naz o an sadece Tarık'ı düşünüyordu.Onun üzülmesini istemiyordu sözlerinden ben bunu anladım.Sonucunda Naz'a göre Tarık bir şoför Mert'le başa çıkamaz.Onunla çarpışmaya kalkarsa kaybeder ve de üzülür.Naz Tarık'ın üzüldüğünü görürse daha çok üzülür.
Arkadaşlar bu arada 28.bölüm repliklerini ekledim.
handeozbek
27-01-07, 00:18
Bu akşam formda son gecem. Uzun zaman görüşemeyebiliriz. Burayı çok özleyeceğim. Umarım şu sınavı kazanırım. Buraları özlemek zorunda kalmam. Diziyi izleyeceğim ama forma giremeyeceğim. Yorum ve senaryo yazmadan nasıl duracağım bilmiyorum. Bu sınavı kazanırsam doktor olacağım. Söz ilk sizlere bakacağım. Kendinize ve diziye iyi bakın.:sad53:
unutmayın önce tarığın aklında o parayı o kutuya atmak yoktu. ve ciddi ciddi, o parayı, yarışmamak için götürüyodu
ama naz'ın
"iyilik meleği masal kahramanımızın onuruna yapılacak açılışa katılacaz" ve "son zamanlarda hiç bişey beni bu kadar heyecanlandırmamıştı" sözlerinden sonra fikrini değiştirdi ve hem mert'i kıskandığı için hem de bu parayı oraya atmanın daha doğru olacağını düşündüğü için o parayı bağışladı.
bilmiyorum valla. tarık ilk başta isteyerek o parayı bağışlayacağını düşünseydi, yola çıkmazdı.
Ama Serdar'cım şöyle bir ayrıntı var. Diyorsun ki Tarık'ın ilk önce aklında böyle birşey yok, Naz'ın laflarından sonra gitti bağış yaptı. Ama bence öyle değil çünkü:
İlk okula ziyarete gittiklerinde Tarık okulu gezdiğinde ve yırtık panoyu, eskimiş duvarları, odunları, kömürleri gördüğünde daha ortada 20 YTL yoktu. Yani Sadri daha söylememişti paranın başkası tarafından ödendiğini. Hatta hatırlarsanız "Anayola çıktık" cümlesinden sonra evin önünde arabanın içinde konuşacakları ne kaldığını söylemişti Naz ve daha sonra Tarık'a nereye gideceğini sormuştu. Ve Sadri'nin mesaj çektiğini onun yanına gideceğini söylemişti. Neyse buraları ayrıntı. İşte diyeceğim parayı aldıktan sonra ilk aklına gelen "Annesi ve Naz için" bir daha yarışmamaktı. Çünkü yarıştığında onların çok üzüleceğini biliyordu. Ama yolda giderken Mert aklına bile gelmedi. Aklına gelen okulun yırtık panosu ve Atatürk Resmi idi. Tabi Naz'ın hatta annesinin etkisi bile olmuştur. Ama bu Mert'e karşı bir aşağılık kompleksi hissettiği veya ondan aşağı kalır yanı kalsın diye değilde. Doğru olanın bu olduğu ve annesi ile Naz'ın ondan gurur duyacağı için yaptı. Ama tabi onlarında bilinmesini istemiyordu ki buda zaten bu gerçekği ortaya koyuyor :D
Yani kısacası ilk önce aklında annesine ve Naz'a verdiği söz olduğu için yola çıktı bence ama sonra gördüğü manzara sonunda doğru olanı yaptı ....
Bu akşam formda son gecem. Uzun zaman görüşemeyebiliriz. Burayı çok özleyeceğim. Umarım şu sınavı kazanırım. Buraları özlemek zorunda kalmam. Diziyi izleyeceğim ama forma giremeyeceğim. Yorum ve senaryo yazmadan nasıl duracağım bilmiyorum. Bu sınavı kazanırsam doktor olacağım. Söz ilk sizlere bakacağım. Kendinize ve diziye iyi bakın.:sad53:
Güle güle Hande. İnşallah Allah gönlüne göre verir.
şimdi sevgili serdar ve şahin kardeşlerim tespitlerinizde haklısınız tabi.. illaki mert olayının bir katkısı var ama bu katkı şudur tarığın o okuldan ve o öğrencilerin berbat durumlarınından haberdar olmasına vesile oldu.. hepsi bu..
evet katkısı budur.. zira tarığı okulu gezdiren içinde naz aşkı değildi.. o panodaki yırtığı eliyle düzelttiren naz aşkı değildi.. atatürk potresini düzeltiren ve ona minnettar bir okadar mahçup gözle baktıran nazın aşkı değildi.. tarık o an herşeyden soyutlanmıştı hatta nazdan bile.. elini soğuk peteğe koyduran içindeki naz aşkı değildi..
ha tarık o yardımı göstere göstere yapsaydı işte o zaman bu işte mertin bir katkısı olurdu ama tarık bunu yaptı sağ eliyle bundan sol elinin bile haberi yoktu dikkat..
şimdi gelelim NAZ, biz nazın iç alemine kızmadık sözlerine kızdık.. dikkat burası önemli.. tabiki nazın niyeti kötü değil.. ama bazen iyi niyeti ağızdan çıkan dikkatsiz sözler yaralar.. işte o sebeble denir 9 düşün 1 söyle.. 1 kere konuş 2 kere dinle..
burcin_kaplan
27-01-07, 00:22
hande seni ve senaryolarını gerçektende çok özlücem(z)... uumarım işin olmazsa birazda olsa zman zman girebilirsin..
bu arada işllah istediğin bölümüde kazanırsın kendine çok iyi bak..
yalancı yarim forumu her zman olucak :img-wink:
başarılarrrrrrrrrrrrrr beni türk hekimlerine emanet ediniz:)
Handecim kendine çok ama çok iyi bak. Bizlerde seni özleyeceğiz ama biz burdayız ne olsa sen işlerini, sınavını hayırlısı ile bir ver biz zaten seni beklyor olacağız;) Başarılar arkadaşım :D
whiteangel
27-01-07, 00:28
ceza_cansu replikler için teşekkürler:)
handeözbek sınavda başarılar. İnşallah doktor olursun. Bak hastaların da hazır.:) Yani uzmanlık alanı olarak bir kaç seçenek önereyim sana.. 1. kalp hastalıkları.(yakında kalp hastaları çoğalacak forumda..)..2. mide hastalıkları (hepimiz mideleri kaybetmek üzereyiz malum) 3. psikiyatri:img-hyste (herkese lazım)
Gelelim Tarık'ın bağışladığı 20 bin liraya. Bence Mert ile yarışmak amacıyla yapmadı. Eğer öyle olsaydı bir şekilde açıklardı. Filiz tamamen tesadüfen öğrendi. Yani istese bu yarıştan kazandığım parayı bağışlıyorum derdi...
Handecim bu kadar kesin konuşma bence.Bu alışkanlıktan sonra biraz zor.Şaka bir yana hoşçakal.Kendine iyi bak....bye
whiteangel
27-01-07, 00:33
NAZ: Duydun mu adını?
TARIK:Evet garson ağzından kaçırdı?
NAZ:Ne?
TARIK:Ne?
NAZ:İlk önce ben ne dedim
TARIK: Peki ben ne dedim?
NAZ:Anlamadım ondan ne dedim.
TARIK:Ne dedim?
NAZ:Ayy tamam ne dediysen dedin.Hadi bas kalipsoya gidiyoruz.Tarif ederim ben yolu
TARIK:Sevinirim.(içses)Bakalım aynı yerde mi hala
:img-hyste :img-hyste :img-hyste ben burda kopmuştuummm. Ahaa da yine koptum:img-hyste
inşallah amacın doğrultusunda ilerler,istediğin sonuca ulaşırsın..
başarılar diliyorum :img-yes:
şimdi sevgili serdar ve şahin kardeşlerim tespitlerinizde haklısınız tabi.. illaki mert olayının bir katkısı var ama bu katkı şudur tarığın o okuldan ve o öğrencilerin berbat durumlarınından haberdar olmasına vesile oldu.. hepsi bu..
evet katkısı budur.. zira tarığı okulu gezdiren içinde naz aşkı değildi.. o panodaki yırtığı eliyle düzelttiren naz aşkı değildi.. atatürk potresini düzeltiren ve ona minnettar bir okadar mahçup gözle baktıran nazın aşkı değildi.. tarık o an herşeyden soyutlanmıştı hatta nazdan bile.. elini soğuk peteğe koyduran içindeki naz aşkı değildi..
ha tarık o yardımı göstere göstere yapsaydı işte o zaman bu işte mertin bir katkısı olurdu ama tarık bunu yaptı sağ eliyle bundan sol elinin bile haberi yoktu dikkat..
şimdi gelelim NAZ, biz nazın iç alemine kızmadık sözlerine kızdık.. dikkat burası önemli.. tabiki nazın niyeti kötü değil.. ama bazen iyi niyeti ağızdan çıkan dikkatsiz sözler yaralar.. işte o sebeble denir 9 düşün 1 söyle.. 1 kere konuş 2 kere dinle..
iki taraf da haklıysa biz orta yolu bulalım.
tarık, çello konusunda nasıl pınar'a "sen daha çok hakediyosun" dediğinde naz ilk başta kızmış fakat sonra unutuvermişti. ama biz tarığa çok kızmıştık böyle dememeliydi diye.
bu durumda ona benzer oldu. ama tarığın, naz'ın sözlerini "naz'ın kendisinin iyiliği için söylediğini" anladığını düşünüyorum. tarık anlayışlıdır. naz'ın ne demek istediğini anlamıştır.
ayrıca size bir örnek daha naz'ın iyi ortamı kötüye çevirdiği
(tarık tekelioğlu hakkında)
naz: onunla başa çıkmak için onun gibi olmak lazım
tarık: onun gibi güçlü
naz: ve onun gibi zavallı,, ama ne yazık ki sen ikisi de değilsin.
naz gittikten sonra
tarık: bana küfür mü ediyosun iltifat mı ediyosun anlamadım
not: yukarda tarık, naz'ı anlar demiştim ama naz'ın ilk dediğinden bu zaman aralarında baya olay geçti. gözleriyle bile anlaşma seviyesine geldiler :)
naz'ın bu son söyledikleri "hayatında ilk değil" :) ama her koşulda tarığın iyiliği için söylenmiş şeyler.
nesss, ellerin dert görmesin, fotolar harika. ya nasıl ekledin o kadar fotoyu. yorulmadın mı yaa. orda en az 300 resim var. :happy0064 :happy0064
hande, sana da iyi çalışmalar. umarım herşey dilediğin gibi olur.
valla serdar, ben hep diyorum bu aşk denen duygunun insan evladı elinden çektiği nedir yahu.. :img-cool2 harbi öyle.. buldun mu yaşamak lazım.. yaşayacaksın.. uzatmanın anlamı yok zira hayat kısa, ölüm ani, dünya fani.. işte en güzel duyguda olsa, bazen insan elinden çekiyor.. yahu kaderin cilvesi diyecemde alakası yok düpe düz saflık işte..
elimizden gelse onuda(aşkı ) kafesleyeceğiz ya işte ona gücümüz yetmiyor.. bu kezde aşka zülüm ediyoruz.. evet bir inat uğruna...
ben Tarığın okulda gördüğü manzaradan çok etkilendiğini düşünüyorum..geçmiş
yaşantısında bu durumlardan bi haber sorumsuzca yaşadığı için..mert sadece bunu görmesine yardımcı olmuş oldu..bunu yapmasında kimsenin etkisi yok bence..son dakikanın görüşlerine katılıyorum..iyilik,yardım insanın içinden gelir ve
yapılır..Tarık da bunu yaptı..
Arkadaşlar bu arada 28.bölüm repliklerini ekledim.
Sağol ceza_cansu , replikler çok makbule geçti.
ness sana da büyük teşekkür resimler için, ekleyen ellerin dert görmesin..
handeozbek sınavda başarılar..umarım sonuç istediğin gibi olur..ama doktor olursan başka bir foruma kaptırmayız di mi seni:)
ayşenurr ben senin kadar katı düşünmesem de dediğin gibi o konuşmalar da rahatsız edici unsurlar vardı.Tarığın tamamen ulvi duygularla yaptıgı bağışın Naz tarafın dan Mert'le yarış için yaptın diyerek yorumlanması pek hoş değildi.Bu konuyu Naz açısın dan düşünürsek;Naz'ın bunca zamandır Tarığı tanımış ve onun böyle çirkin bir yarışa girmeyeceğini üstelik kişisel kavgalarına bu tarz konulara alet etmiyeceğini bilmesi lazım dı.Bu sahneye senaryo açısın dan bakacak olursak da yardımlaşma ve en güzel iyilik gizli yapılandır başlıkları altın da işlenen bir önceki bölümün içimiz de uyandırdığı vicdani duygulara tezat bir durumun yansıtılmaması gerekirdi...
arkadaşlar iyi geceler hepinize.. vede selamlar diyorum.
şimdi kara inci arkadaşımız birbirinde güzel iç seslerle naz yansıtmış. dürüst olayım tarık efendi arkadaşlık muhabbetinden yoruldu bende bu iç sesli itiraflardan yoruldum kal geldi gına geldi.. en son seti basıp söylesene kızım diyeceğim yahu.. bu kadar yani.. :img-hyste :img-hyste
sondakika emin ol bu içseslerden bizlerde yorulduk.Ha bunun üzerine diyebilirsin o zaman ısrarla niye yazıyorsunuz diye.Eee Naz bize bundan daha fazlasını vermedi ki.Eldeki malzemelerle ancak bu kadar oluyor.Bizim de temennimiz Naz'ın bazı şeyleri kendi içinde değil alenen yaşaması.Umarım o günleri de görürüz ve o sahneler bize öyle ilhamlar verir ki sende gına gelmeden daha doyurucu ve özlemle beklediğin sahnelerle dolu replikler okuma fırsatını bulursun... :img-yes:
ama naz'ın
bilmiyorum valla. tarık ilk başta isteyerek parayı bağışlayacağını düşünseydi, yola çıkmazdı.
tarik_naz hernekadar tarığı ateşleyen sözler Naz'dan gelmişse de bu Tarığın o bağışı yapış amacını değiştirmez.Naz'ın ordaki açıklamaları Tarığın yapmak isteyip ama bazı gerekçelerden dolayı yapamadığı ve bu yüzden ikilem yaşadığı durumuna sadece netlik kazandırdı.Ve bu netliğin için de asla kişisel duyguları yoktu.Zaten Tarık öyle bir insan olsaydı ve amaç Mert'le yarışmak olsaydı tören sırasın da bağışın Mert tarafından yapıldığı zannedilirken gözlerin de mutluluk işıltısıyla alkışlamazdı.Orda Tarığın tek amacı o çocukların sırtını sıvazlayan bir el de kendisi olmak istedi ve bunun için kendi çıkarlarını hiçe saydı... :img-yes:
şimdi buna benzer bir yorum yapıcaktım walla beni yazmaktan kurtardın abicim:) (biraz meşkulümde bi kaç arkadaşla uğraşıorum onlar birbirlerine dalmasınlar diye:):):img-hyste )
neyse sonuçta tarıkın birinci amacı çocuklara yardım etmek olsada aklının bi köşesinde herzmn mert olayı wardı filiz ne dedi annem onun gibi dolu okula yardım ediyor...yani sonuçta tarık onu istese başka bi okula bile werebilirdi neden sırf o okul? yani sonuç olarak tek bir yrdım amacı yok ortada..nazda ztn duygularını tam anlamıyla anlatabilen biri dğeil tam oalrak cümleleri doğru kuramamış olabilr ama..Dediği şey tamamen iyi niyetteydii..
Burçincim öncelikle şunu söyleyeyim meşkul olduğun arkadaşlarınla iyi geçinmeye bak diyorum başkada birşey demiyorum.Şimdi mesajım silinmesin diye mecburen yazdıklarını da yorumlayacağım.Bak beni ne hallere düşürdün anla. :img-hyste
Canım bu konuda ki düşüncelerimi zaten bir üstteki yazım da yazdım.Ama burda Naz'ın cümleleri doğru kuramamış olabileceği konusun da sana katılıyorum.Belkide orda kasıtla ifade arasında ki dengeyi doğru kuramadılar.Kuramadılar diyorum çünkü bu ifade yanlışlığı Naz'a mı senaristlere mi ait belli değil.Kısacası her ne olursa olsun sonuç olarak konuşmanın vardığı nokta hoş değil di bence... :img-yes:
iki taraf da haklıysa biz orta yolu bulalım.
tarık, çello konusunda nasıl pınar'a "sen daha çok hakediyosun" dediğinde naz ilk başta kızmış fakat sonra unutuvermişti. ama biz tarığa çok kızmıştık böyle dememeliydi diye.
bu durumda ona benzer oldu. ama tarığın, naz'ın sözlerini "naz'ın kendisinin iyiliği için söylediğini" anladığını düşünüyorum. tarık anlayışlıdır. naz'ın ne demek istediğini anlamıştır. .
tarik_naz aslına bakarsan ya Tarık Naz'ı anladı yada o sahnede verilmek istenenle bize yansıyan arasın da bir uyumsuzluk var.Çünkü Tarık Naz'ın o söylemlerin den sonra olumsuz bir tepki de bulunmadı.Hatta olayın hemen akabin de gelişen olaylar ve hepimizi duygusal açıdan yerimize mıhlıyan final sahnesi Tarığın bu konuşmadan rahatsızlık duymadığının bir göstergesi.Ama ısrarla diyorum ki o güzelim sahneye böyle bir ifade yakışmadı...
canım seni çok özleyeceğiz...ama hayırlısıyla bir doktor kazanacağız....:happy0064 :good: :img-yes:
Herkese günaydın..
Milliyet in ekinde özet yok maalesef..kısacık da olsa merakımızı gideriyordu..salıyı bekleyeceğiz artık..28.bölüm öyle bir yerde bitti ki gelecek hafta şunlar olur da denmiyor..bir tek pınar-mert ikilisinin merakı özellikle tarık ın başına iş açabilir diyebiliriz...ki bu aslında çok basit.Tarık Tekelioğlu nun herhangi bir yerde çıkmış bir fotoğrafı - kendisi sosyetenin tanınmış simalarından olur -Mert i şıp diye Tarık TEKELİOĞLU na ve de aynı anda şoför Tarık a ulaştırır.
ebru.karaca
27-01-07, 10:16
Herkese Günaydıııııııııııınnnn...
Güzel forum ahalim nasılmış bakalım?
Dünden beri ancak girdim siteye. İş-güç engelledi biraz. Şimdi 30. sayfadan okumaya başlıyorum. Bir süre sonra görüşürüz :)
Not: Serdar, avatarın muhteşemmmm...:img-yes:
Arkadaşlar 28.Bölümün 40 dakikalık bölümünün resmini ekledim:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=38
Devamı akşam yemeğinden sonra. Bu bölümün her karesi o kadar güzeldi ki maşallah 500 e yakın fotoğraf çıkacak :D
Teşekkürler Neslihan, ellerine sağlık, sen çok yaşa emi! :)
ebru.karaca
27-01-07, 10:21
nesli'nin repliği;
Nesli: Serdar hala aklın o gülüşlerde dimi?
Serdar: hı hı
bu da benim cevabım;
serdar: aaa olmadı ama nesli, meraktan çatlatacakmısın beni, fotosal olarak yanii
nesli: ne?
serdar: ne değil efendim
nesli: sırf şu lafının üstüne eklemezdim ama dua et meslektaşımsın
serdar: meslektaşım olmasan ben o lafı etmezdim zaten.
Allah iyiliğini versin :) :)
Ne güzel olmuş.
pınar: tanışmak kısmet olmadı şu küçük hanımla?
mert:bugün 2 kişiyi çok emrka ettim biri küçük hanımız biri tarık tekelioğlu
pınar:birbirlerine ne kadarda yakışırlardı di mi iki şımarık ukala neyse cnm bizene işimiz olmaz öyleleriyle..aynı masaya bile oturmam...
walla şurda birbirlerine yakışır ikisi dedikten sonra bide bizimkiler giderken birbirlerine bakıp sırıttılar hadi tarık farkındaydı olanların nazda anlmış gibi sırıttı:)
çok güzel eklenmiş bi cümle gerçektende..ortamı tamamlamış resmen:)
Yakışırlaaarrr
Yakışırlaaarrr...
Biz de aksini demiyoruz ki zaten :)
Herkese günaydın..
Milliyet in ekinde özet yok maalesef..kısacık da olsa merakımızı gideriyordu..salıyı bekleyeceğiz artık..28.bölüm öyle bir yerde bitti ki gelecek hafta şunlar olur da denmiyor..bir tek pınar-mert ikilisinin merakı özellikle tarık ın başına iş açabilir diyebiliriz...ki bu aslında çok basit.Tarık Tekelioğlu nun herhangi bir yerde çıkmış bir fotoğrafı - kendisi sosyetenin tanınmış simalarından olur -Mert i şıp diye Tarık TEKELİOĞLU na ve de aynı anda şoför Tarık a ulaştırır.
artık ortada işlenecek konu kalmadıı fazlaaa zatennn ortada artık aşkların yasayısını değerlendirmeli bence senaristler ayşe sadri naz tarık ümit filiz belkıs-vahi:) yaniiiiiiiii ama 4-5 bölüm mert tarık ın tarık tekelioğlu oldugunu anlat gibi geliorr zaten yawaş yawaş zemin hazırlıyorlar gibi senaristlerrr
ebru.karaca
27-01-07, 10:30
:resmen sana aşığım tarık diyor..tarık bile bu kadar açık söylememişti be:)
:img-yes: :img-yes:
Bu seferde Tarık saflık yaptı aslında :D Bulmuş Naz'dan ilk defa bu kadar açık açık aşkını üzerine gitmedi :D Değerlendirmedi :img-hyste
Ama gerçekten 28.bölümde Naz kendini aştı ve tam olarak Tarık'ı gönlünde ne şekilde ifade ettiğini kendine kanıtladı. Artık tam olarak biliyor Tarık onun için ne ifade ettiğini :D Şimdi sıra Tarık'a anlatmakta :D
:img-yes: :img-yes:
Aslında durum ne biliyor musunuz? Kahramanlarımız da bu duruma o kadar alıştı ki, hiç biri diğerinin açık açık aşk cümleleri kurmasını beklemiyor. O yüzden duyduklarında anlamıyorlar önce... Ne zaman anlayıp ona göre bir şey söylüyorlar, bu sefer diğeri anlamıyor.. :)
Bu böyle sürüp gidiyor .. :)
ebru.karaca
27-01-07, 10:31
NAZ;Oh be rahatladım...
Songül bayıldımm canım ya..
İç ses 1 ve 2 ha? :) İkisini de sevdim :)
ebru.karaca
27-01-07, 10:39
Teşbihte hata olmaz, hatırlayın Tarık en son kaza yaptı da bıraktı yarışı. Aman diyeyim. Aman:)
Aman! Aman!
koca bölümde en hoşuma gitmeyen andı..kötü bir şey demek istemediyse de kötü ifade etti..bir çuval inciri de berbat..
Katılıyorum nowar..
Orada benim de hoşuma gitmeyen bir şeyler vardı.
Tarık'ın caanım ulvi amaçlarını bir anda mahvetti iki cümleyle.. Farkına varmadan ve istemeden belki ama.. işte yani..
ya niye o sahneye kızdınız beğenmediniz anlamadım.ben naz'ın konuşmasını çok beğendim orda. allah allah ben mi çok iyimserim anlamadım.
aşkına sahip çıkmadır bana göre ordaki naz'ın konuşmaları ve benim çok hoşuma gitti.
Canımm,
Naz'ın orada Tarık'ın iyiliğini istediğini anladık ama bir tarafı düzelteyim derken, diğer tarafı bozdu..
Tarık'ın yaptığı iyiliği YARIŞMAK maksadıyla yaptığını ima etti. Oysa gerçeğin bununla zerre kadar alakası yok. Bu durumda ben olsaydım, böyle ulvi bir amaçla yaptığın iyiliğin, basit bir yarış nedeniyle yapıldığının ima edilmesi çok ağrıma giderdi.
ebru.karaca
27-01-07, 10:45
Şahinciğim, hiç öyle düşünmüyorum.
Çünkü Tarık o parayı teslim etmeye gidiyordu. Sonra Nazla konuştuktan sonra okul ve durumu geldi aklına. Bunun üzerine okula bağışta bulundu. O sırada Mert ile yarışmak gibi bir düşüncesi ya da hayali yoktu..
Ben hissetmedim yani..
Sana başarılar diliyorum Handeciğim..
Çok çalış ve doktor ol. Sana dua edeceğim..
Sevgiler..
ebru.karaca
27-01-07, 10:48
[B]ha tarık o yardımı göstere göstere yapsaydı işte o zaman bu işte mertin bir katkısı olurdu ama tarık bunu yaptı sağ eliyle bundan sol elinin bile haberi yoktu dikkat..
Hah ya! İşte bu!
Her kelimesine aynen katılıyorum.
Aynen bunları hissediyorum ben de..
ceza_cansu replikler için teşekkürler:)
handeözbek sınavda başarılar. İnşallah doktor olursun. Bak hastaların da hazır.:) Yani uzmanlık alanı olarak bir kaç seçenek önereyim sana.. 1. kalp hastalıkları.(yakında kalp hastaları çoğalacak forumda..)..2. mide hastalıkları (hepimiz mideleri kaybetmek üzereyiz malum) 3. psikiyatri:img-hyste (herkese lazım)...
3) Psikiyatri... :img-yes: :img-yes:
Şahinciğim, hiç öyle düşünmüyorum.
Çünkü Tarık o parayı teslim etmeye gidiyordu. Sonra Nazla konuştuktan sonra okul ve durumu geldi aklına. Bunun üzerine okula bağışta bulundu. O sırada Mert ile yarışmak gibi bir düşüncesi ya da hayali yoktu..
Ben hissetmedim yani..
Ebrucum ben de "tam" anlamıyla senin gibi düşünmüyorum:) Bak ne güzel anlaşıyoruz:)
Evet parayı geri götürüyordu. İşte "geri götürüyordu". Naz aradı. Ne dedi Naz? "Mert masal kahramanı gibi" demedi mi? Hatırlarsanız okulu bir gün önce dolaşmıştı. Okulun durumunu öğrencilerin hallerini bir gün önce görmüştü. Eğer sadece "okul" için yapmış olsa idi parayı "geri götürmek" istemezdi. Naz'ın fikirlerini duyunca öncelik okul olmak üzere, Naz'ın kalbinde yer etme isteği de duydu. Duymadı mı?
Ben böyle düşünüyorum. Ha, sakın sadece "Naz" için yaptı diye düşünüyorum zannetmeyin. O gece boğazımı düğüm düğüm eden sahneleri Tarık yaşattı bize. Yani asıl amaç "Okul"du. Ama Naz da vardı diyorum ben sadece.
ebru.karaca
27-01-07, 11:00
Ebrucum ben de "tam" anlamıyla senin gibi düşünmüyorum:) Bak ne güzel anlaşıyoruz:)
Evet parayı geri götürüyordu. İşte "geri götürüyordu". Naz aradı. Ne dedi Naz? "Mert masal kahramanı gibi" demedi mi? Hatırlarsanız okulu bir gün önce dolaşmıştı. Okulun durumunu öğrencilerin hallerini bir gün önce görmüştü. Eğer sadece "okul" için yapmış olsa idi parayı "geri götürmek" istemezdi. Naz'ın fikirlerini duyunca öncelik okul olmak üzere, Naz'ın kalbinde yer etme isteği de duydu. Duymadı mı?
Ben böyle düşünüyorum. Ha, sakın sadece "Naz" için yaptı diye düşünüyorum zannetmeyin. O gece boğazımı düğüm düğüm eden sahneleri Tarık yaşattı bize. Yani asıl amaç "Okul"du. Ama Naz da vardı diyorum ben sadece.
Aslında haklı olduğun bir nokta var..
Diyorsun ki, sırf okul için olsaydı, o parayı direkt oraya götürürdü. Hiç iade etmeye kalkışmazdı.
Ama ben orada şey düşünüyorum. Naz onu arayıp da, okuldan falan bahsedince bir şekilde hatırlattı. Aklına getirdi yani böyle bir fikri.
Hani bazen olur ya, bir şeyi yapacaksındır da, bir gaza-tetiklemeye ya da aklına getirilmesine ihtiyacın vardır.. Bir anlık ihmalkarlık göstermişsindir..
Bana böyle bir durum gibi geldi açıkçası..
Yaaa kim bir adamla yarışmak için 20000 ytl bağışta bulunur? Hem de ne kadar zor duruma düşeceğini bile bile..:icon_whis
Aslında haklı olduğun bir nokta var..
Diyorsun ki, sırf okul için olsaydı, o parayı direkt oraya götürürdü. Hiç iade etmeye kalkışmazdı.
Ama ben orada şey düşünüyorum. Naz onu arayıp da, okuldan falan bahsedince bir şekilde hatırlattı. Aklına getirdi yani böyle bir fikri.
Hani bazen olur ya, bir şeyi yapacaksındır da, bir gaza-tetiklemeye ya da aklına getirilmesine ihtiyacın vardır.. Bir anlık ihmalkarlık göstermişsindir..
Bana böyle bir durum gibi geldi açıkçası..
Yaaa kim bir adamla yarışmak için 20000 ytl bağışta bulunur? Hem de ne kadar zor duruma düşeceğini bile bile..:icon_whis
Orası tamam. Söylediğin çok doğru. Kıvılcımı çakan o konuşma oldu. Tam anlamıyla, parayı geri götürmeyip okula verirse "her" bakımdan daha mutlu olacağını hissetti. Ama "her" bakımdan.
Gunaydin arkadaslar...
bende Naz'in sozlerine begenmedim, soylemek istemedim kendime dedim ki belki sen yanlis anladin kimse senin gibi dusunemiyor...sabah burya gelsim ve gordum ki hayir...Naz kizimiz sedece beni sinirlenmedi
simdi bazi arkadaslar diyorlar ki ilk amac kesin yardim ama Tarig'in aklinda Mert ve Naz ikinci amac olarak vardi, dun aksam nesss en iyi yorumu bana gore yazdi:
nesss:
İlk okula ziyarete gittiklerinde Tarık okulu gezdiğinde ve yırtık panoyu, eskimiş duvarları, odunları, kömürleri gördüğünde daha ortada 20 YTL yoktu. Yani Sadri daha söylememişti paranın başkası tarafından ödendiğini. Hatta hatırlarsanız "Anayola çıktık" cümlesinden sonra evin önünde arabanın içinde konuşacakları ne kaldığını söylemişti Naz ve daha sonra Tarık'a nereye gideceğini sormuştu. Ve Sadri'nin mesaj çektiğini onun yanına gideceğini söylemişti. Neyse buraları ayrıntı. İşte diyeceğim parayı aldıktan sonra ilk aklına gelen "Annesi ve Naz için" bir daha yarışmamaktı. Çünkü yarıştığında onların çok üzüleceğini biliyordu. Ama yolda giderken Mert aklına bile gelmedi. Aklına gelen okulun yırtık panosu ve Atatürk Resmi idi. Tabi Naz'ın hatta annesinin etkisi bile olmuştur. Ama bu Mert'e karşı bir aşağılık kompleksi hissettiği veya ondan aşağı kalır yanı kalsın diye değilde. Doğru olanın bu olduğu ve annesi ile Naz'ın ondan gurur duyacağı için yaptı. Ama tabi onlarında bilinmesini istemiyordu ki buda zaten bu gerçekği ortaya koyuyor :D
Yani kısacası ilk önce aklında annesine ve Naz'a verdiği söz olduğu için yola çıktı bence ama sonra gördüğü manzara sonunda doğru olanı yaptı ....
bende boyle dusunuyorum:img-yes:
ebru.karaca
27-01-07, 11:42
Orası tamam. Söylediğin çok doğru. Kıvılcımı çakan o konuşma oldu. Tam anlamıyla, parayı geri götürmeyip okula verirse "her" bakımdan daha mutlu olacağını hissetti. Ama "her" bakımdan.
Tamam Şahinciğim..
Seni mi kıracağım.. :)
bu bölümü çok sevdim bakalım bu hafta neler olacak bence mert ve pınar bu işin peşini bıralmıyacak mert tarık kmliğini öğrenebilir dedektfe gderse dedektifi herşeyi açıklyabilir para için yapıyacağı şey yok italyan sevgiliyi nasıl getrmişti bunada yapa bilir diyorum siz ne dersiniz
ayşenurr ben senin kadar katı düşünmesem de dediğin gibi o konuşmalar da rahatsız edici unsurlar vardı.Tarığın tamamen ulvi duygularla yaptıgı bağışın Naz tarafın dan Mert'le yarış için yaptın diyerek yorumlanması pek hoş değildi.Bu konuyu Naz açısın dan düşünürsek;Naz'ın bunca zamandır Tarığı tanımış ve onun böyle çirkin bir yarışa girmeyeceğini üstelik kişisel kavgalarına bu tarz konulara alet etmiyeceğini bilmesi lazım dı.Bu sahneye senaryo açısın dan bakacak olursak da yardımlaşma ve en güzel iyilik gizli yapılandır başlıkları altın da işlenen bir önceki bölümün içimiz de uyandırdığı vicdani duygulara tezat bir durumun yansıtılmaması gerekirdi...
ben katı düşünmüyorum,sadece biraz hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.tarık karakteri benim için mükemmel bir kişilik çiziyor.şimdiye kadar nazında anlaması gerekirdi.okulda tarığın gezdiği sahneler gözümün önünden gitmiyor.tarığın aklında sadece okul ve soğukta üşüyerek ders yapan çocuklar vardı.onları düşünerek bağışını yaptı hemde gizli olarak.mertle yarışmak gibi amacıda yoktu.naz bu konuda yanlışlık yaptı,konuşmasıyla.
whiteangel
27-01-07, 12:02
http://img226.imageshack.us/img226/852/snapshot56rb0pa8.jpg (http://imageshack.us)
http://img220.imageshack.us/img220/7715/bscap1101xn3jv8.jpg (http://imageshack.us)
Arkadaşlar bu iki resmi buraya koymamın sebebi iki resim de beni çok etkileyen iki sahneyi gösteriyor. Şimdi iki resimi karşılaştırıyorum. AŞK bu AŞK.. Bu iki resmin altına tek bir cümle yazın desem.. Ne yazardınız?
http://img226.imageshack.us/img226/852/snapshot56rb0pa8.jpg (http://imageshack.us)
http://img220.imageshack.us/img220/7715/bscap1101xn3jv8.jpg (http://imageshack.us)
Arkadaşlar bu iki resmi buraya koymamın sebebi iki resim de beni çok etkileyen iki sahneyi gösteriyor. Şimdi iki resimi karşılaştırıyorum. AŞK bu AŞK.. Bu iki resmin altına tek bir cümle yazın desem.. Ne yazardınız?
Gözler kalbin aynasıdır:)yalan nedir bilmez onlarrrrrrrrrrrr:)
AŞK! bu AŞK!
ebru.karaca
27-01-07, 12:16
Ah o hamak sahnesi!
Anısı var.. Aşkı orada itiraf etsinler.. :)
whiteangel
27-01-07, 12:16
Gözler kalbin aynasıdır:)yalan nedir bilmez onlarrrrrrrrrrrr:)
:good:
AŞK! bu AŞK!
Ah o hamak sahnesi!
Anısı var.. Aşkı orada itiraf etsinler.. :):good: kesinlikleeeee
Başka yorum yok mu arkadaşlar?:icon_sorr
ebru.karaca
27-01-07, 12:22
Bunlar hiç bir şey yapmasa..
Söylemese..
Sadece bakışsa..
Biz neler neler anlarız ama...
Bakışlar bu kadar mı konuşur canım? :)
elmali-turta
27-01-07, 12:23
ben heralde;
herşeye rağmen AŞK derimm...:)
gözlerin boşluğa dalıp gider...sahipsiz bakışların benim olsun isterim...
birbirlerine gözleriyle aşklarını ilan ettiler.birbirlerine tam olarak açılmasalarda,
naz ve tarık gözleriyle birbirlerine konuşuyorlar.bunlar birbirine sırılsıklam aşık çift.:love01: herkes aşık olduklarını görüyor,bide birbirlerine açıklasalar çok iyi olacak.
ebru.karaca
27-01-07, 13:10
gözlerin boşluğa dalıp gider...sahipsiz bakışların benim olsun isterim...
Boşuna demiyoruz..
Bu şarkı bizim dizimizi anlatıyoru diye..
Hem de her cümlesiyle..
O yüzden, ister SILA'nın, ister BİNBİR GECE'nin ya da hangi diziye isterseniz, onun fon müziği yapın..
Olmaaazzzz!!!
Bu şarkının sözleri bizim dizimize yazılmış.. Her cümlesinde, kelimesinde, noktasında buram buram dizimiz var. :)
Cerenciğim,
Yazdığın söz bu resimlerin üstüne cuk oturmuş. Çok güzel olmuş.. :)
whiteangel
27-01-07, 13:13
ben heralde;
herşeye rağmen AŞK derimm...:)
gözlerin boşluğa dalıp gider...sahipsiz bakışların benim olsun isterim...:good: süperr:)
Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin :)
Hayatta iki şey saklanamazmış...Aşk ve öksürük...
Ne alaka demeyin. Cidden öyle..:img-cool2
içimden geçen senin içinden geçer mi
nasıl saklarım seni ne çok sevdiğimi
benim içimden geçen senin içinden de geçer mi
ama nasıl saklarım seni ne çok sevdiğimi
sözler az kalır , çaresiz kalır
gözler anlatır , aşkı gözler anlatır
tek cümleden fazla oldu ama ,bu şarkının sözleri çok güzel anlatıyor...pinhani "gözler anlatır"..şarkıda güzeldir ayrıca..
blue_eclipse
27-01-07, 13:34
[QUOTE=whiteangel;2191063]http://img226.imageshack.us/img226/852/snapshot56rb0pa8.jpg (http://imageshack.us)
seni aşkımızdan şarkımızdan okyanustan da çok sevdim
ama tek şuçum aşkı anlatırken tarifi zor bi yol seçtim
whiteangel
27-01-07, 13:42
içimden geçen senin içinden geçer mi
nasıl saklarım seni ne çok sevdiğimi
benim içimden geçen senin içinden de geçer mi
ama nasıl saklarım seni ne çok sevdiğimi
sözler az kalır , çaresiz kalır
gözler anlatır , aşkı gözler anlatır
tek cümleden fazla oldu ama ,bu şarkının sözleri çok güzel anlatıyor...pinhani "gözler anlatır"..şarkıda güzeldir ayrıca..
:good: :good:
haklısın arkadaşım bu bakışlar çok şey anlatıyor:)
seni aşkımızdan şarkımızdan okyanustan da çok sevdim
ama tek şuçum aşkı anlatırken tarifi zor bi yol seçtim
yaratıcı forum ahalisi.. hepiniz harikasınız:)
arkadaşlar doğum günüyle ilgili son bir senaryo yazdım...artık işi ustalara bırakmak istiyorummm...ama son kez bir yorum bekliyorum sonra görüşürüz....bye bye
burcin_kaplan
27-01-07, 14:17
aynen ablacım bu resimler de beni en çok etkileyen resimler bide şey sahnesi wardı. hani arabadaydı bunlar oda güzeldi kaçıncı bölümdü şimdi hatırlamıyorum ama bölüm arabda bitmişti sonra diğer bölümde arabada başlamıştı:)
bunun adı nedir: aşkk aşşkk... iki insanın kimyası bu kadar mı uyuşur bizi kendileirne hayran bırakıırr..
mükemmelsinz daha bu bakışlardan çok görmek dileğiyle:):)
pas.si.on79
27-01-07, 14:37
evet ben yazacaktım bir türlü kısmet olmadı.
Naz:eve hiç giresim yok
T:benimde arabadan çıkasım yok.
N:Anlaşılan bu gece burdayız
T:Ben çıkıyım isterseniz
N:O zaman şarkıyı kim söylecek.
Tarık o güzel sesiyle şarkısını söyler..
Şarkı biter.
O sırada çok güzel bakışırlar..:img-in_lo (bu fotoyu da ekler misiniz)
N:değiştir.
T:neyi
N:lastiği
:img-hyste
pas.si.on79
27-01-07, 14:41
arkadaşlar doğum günüyle ilgili son bir senaryo yazdım...artık işi ustalara bırakmak istiyorummm...ama son kez bir yorum bekliyorum sonra görüşürüz....bye bye
şeker kız bulamadım nerde yazdığın senaryo....
ceza_cansu
27-01-07, 15:11
Selam arkadaşlar ne yazıkki milliyette özet yok ama en azından bulmaca kısmında Merve Sevi ve Star da yayınlanan bir dizi olarak Yalancı Yarim soruluyor.Bu da birşeydir:):)(reklamsızlıktan ne hale geldik ya en ufak birşeyi bile dikkate alır olduk:))
pas.si.on79
27-01-07, 15:14
Selam arkadaşlar ne yazıkki milliyette özet yok ama en azından bulmaca kısmında Merve Sevi ve Star da yayınlanan bir dizi olarak Yalancı Yarim soruluyor.Bu da birşeydir:):)(reklamsızlıktan ne hale geldik ya en ufak birşeyi bile dikkate alır olduk:))
valla bu çok kötü yani milliyette özetin olmaması.Çünkü özetten biraz fikir yürütüyorduk.Tahminlerde bulanabiliyorduk.Şİmdi kanalın özetleri bekleyecez...
:img-hyste :img-hyste
yukardan aşağı mı, soldan sağa mı.
*yukardan aşağı ise dizimize olan ilgi azalıyo demek
*soldan sağa ise yerimizde sayıyoruz demek
aşağıdan yukarı diye bi seçenek yokmu serdar:))))
ceza_cansu
27-01-07, 15:32
Merve sevi yukardan aşağı (jenn senin yüzünden kafam karıştı aşağıdan yukarıya yazdım:):))
Yalancı Yarim soldan sağa:):)
ebru.karaca
27-01-07, 15:43
Hah haa :img-hyste :img-hyste
Arkadaşlar yaaaaa..
Dizi için şimdiden gün saymaya başlasam... çok mu olur?:icon_whis :icon_whis
burcin_kaplan
27-01-07, 15:47
Hah haa :img-hyste :img-hyste
Arkadaşlar yaaaaa..
Dizi için şimdiden gün saymaya başlasam... çok mu olur?:icon_whis :icon_whis
walla ebru ablacım ben perşembe saat 22.00 dan beri sayıyorumda öyle olunca hiç geçmiyor zaman onu fark ettim baksana daha cumartesideyiz:icon_whis
ne yapıcaz bilemiyorum..özetimizde gelmemiş...pazartsi akşamı beklicez artık..son iki gün..
ama bi bakarız bu gece şok oluruz..uğur kedi sayesinde:icon_whis
gelir mi ki acep..?:img-help:
"Gördü gözlerim
Bir gerçeği gözlerin de gördü gözlerim
Bir heves değil bir arzu değil
Sevdiğin budur senin
Sev dedi gözlerim"
walla ebru ablacım ben perşembe saat 22.00 dan beri sayıyorumda öyle olunca hiç geçmiyor zaman onu fark ettim baksana daha cumartesideyiz:icon_whis
ne yapıcaz bilemiyorum..özetimizde gelmemiş...pazartsi akşamı beklicez artık..son iki gün..
ama bi bakarız bu gece şok oluruz..uğur kedi sayesinde:icon_whis
gelir mi ki acep..?:img-help:
Burçin, sen geç kalmışsın gün saymaya:) Ben 2140 da başladım geçen perşembe. Ayrıca uğur kedi yi beklemeyin gelmez.(Çok mu kötümserim ne? :))
ebru.karaca
27-01-07, 16:16
Burçinim,
Bence pazartesi hiç bekleme canım. Çünkü özeti bu gün görebilmiş olsaydık, dizinin çekimlerinin ve dolayısıyla fragmanının tamamlandığına delalet ederdi.. Yani fragmanı erken teslim edebilirler ve pazartesi yayınlanabilirdi.. Ama bu hafta yayınlanacağını sanmıyorum.
İş salıya kaldı bence..
Felaket tellalı gibi olmayayım ama.. :) :)
Uğur kedi konusunda Şahin'e katılıyorum.
Galiba sitenin adresini unuttu :) :)
Ama imzamı değiştirmeyeceğim tabi ki. Çünkü imzayı koyarken ne dedim?
Uğur kedi gelene kadar bu imzayı kullanacağım :) :) Söz sözdür..
burcin_kaplan
27-01-07, 16:25
Burçinim,
Bence pazartesi hiç bekleme canım. Çünkü özeti bu gün görebilmiş olsaydık, dizinin çekimlerinin ve dolayısıyla fragmanının tamamlandığına delalet ederdi.. Yani fragmanı erken teslim edebilirler ve pazartesi yayınlanabilirdi.. Ama bu hafta yayınlanacağını sanmıyorum.
İş salıya kaldı bence..
Felaket tellalı gibi olmayayım ama..
Uğur kedi konusunda Şahin'e katılıyorum.
Galiba sitenin adresini unuttu :) :)
Ama imzamı değiştirmeyeceğim tabi ki. Çünkü imzayı koyarken ne dedim?
Uğur kedi gelene kadar bu imzayı kullanacağım :) :) Söz sözdür..
şu 5 gün çekimlernedewam ediliyor ya ondan artık pazartesi werirler gibi düşnüyorum ablacım ben ama belkide werrmezler işleri hiç belli olmaz..
senin imzanı uğur kedi görürse tepkisini çok merak ediyorum :) ne der acaba ztn ay geçti nerdeyse siteye girmeyeli uğur kedi:)
Burçin, sen geç kalmışsın gün saymaya:) Ben 2140 da başladım geçen perşembe. Ayrıca uğur kedi yi beklemeyin gelmez.(Çok mu kötümserim ne? :))
:img-hyste ben o 20 dakkada glaiba daha o gülümseminin etkisinden kurtulamamştım abicim sırıtıodum ondan dizinin bittiği bende geç idarak etti:)
walla bende gelmez diye düşünüyorm ama işte her zmn dediğim gibi umut fakirin ekmeğiymiiş ne güzel demişler atalarmız böle:) gelse ne güzel olurdu aahh ahh..:img-help:
Gözlerinden okunuyor beni seviyorsun
Sözlerin seni ele veriyor,sende istiyorsun
Eninde sonunda benim olacaksın hadi naz yapma
Sevgiyi aşkı bende bulacaksın yabana atma
Bıktırma usandırma ,yeter beni kızdırma
Gel artık kollarıma,gül döktüm yollarına
:love05: :love05: :love05: :love05: :love05:
ben uğur kedinin gelip tüyo vermesini istemiyorum şahsen, niye diyeceksiniz?
çünkü uğur kedinin burda verdiği küçük tüyolar, bi çok arkadaş tarafından büyük beklentilere yol açıyor. Eğer o bölümde kafasında kurduğu beklentiler gerçekleşmiyorsa bu seferde hayal kırıklıkları oluşuyor tıpkı yaşanacak olan muhtemel 220 w gerilim gibi bu gerilimi ekran başında yaşayamayan arkadaşlar beklenti içerisine girdiler dolayısıylada bence uğurkedi bunları fark edip bi daha böyle tüyolar vermemeye karar vermiş olabilir yani fazla da hayale kapılıp beklemeyin derim ben çok mu acımasız oldum üzgünüm Burçin biliyorum en çok sen istiyorsun gelmesini ama boş ver böyle yaratıcılığınızı kullanıp birşeyler üretmek daha heyacan verici inan mesela önümüzdeki bölümün tahminlerini yapmaya başlayalım derim ben
1- Mert, Tarık'ın gerçek kimliğinin nasıl öğrenir ?yani hangi yola baş vurursa öğrenme ihtimali yüksek olur.
2- Pınar, Naz'ın kimliğini bulmak için Ümit'i kullanırmı? bu sorular başka sorularla beslenip soru içerisinde soru üreterek te çoğaltılabilinir arkadaşlar.
3- Tarık yarışmadan kendisini nasıl kurtaracak? bu noktada annesi devreye girebilirmi ?
4- Naz ve Tarık, bundan böyle Pınar ve Mert'le, görüşmeye devam edeceklermi
yoksa Tarık pınarla konuşup bu ilişkiyi bitirir ve bi daha görüşmeyelim mi der ?butün bu olasılıkları düşünürsek nasıl bir sonuca vara biliriz?
uğur kedinin mesaj yazma tarihlerine bakın: 22 ,24,26 kasım/ 2,3,9,24 ,31 aralık / 3 we son olarak 5 ocak yani dikkat edilirse çok sık giriyorrr bu kadar uzun zamandır girmemesi hayre alamet değil gibi:) uğur kedi bizleri unuttu mu yoksaaaa :)
Bu iki kardeşten korkulur,Tarık Tekelioğlu'nun kimliğini açığa çıkarmak için henüz erken madem ki dizi 52 bölüme kadar uzadı,bu bilinmezlik devam eder ama küçük hanımın Naz olduğunu öğrenebilirler,bundan sonra Tarık-Naz in;Pınar-Mert out olur
simdi forum biraz sakinlesti, kimse tahmin yurumek istemiyor en iyisi bu sorulara cevab verelim:)
YALANCI YARİM 28.BOLUM EN'LERİ...
1-En Güzel Replik...?
2-En Beğendiğiniz Sahne...?
3-En Çok Güldüğünüz Sahne...?
4-En Romantik Sahne...?
5-En Duygulandığınız Sahne...?
6-En Beğenmediğiniz Sahne...?
1- Mert, Tarık'ın gerçek kimliğinin nasıl öğrenir ?yani hangi yola baş vurursa öğrenme ihtimali yüksek olur.
2- Pınar, Naz'ın kimliğini bulmak için Ümit'i kullanırmı? bu sorular başka sorularla beslenip soru içerisinde soru üreterek te çoğaltılabilinir arkadaşlar.
3- Tarık yarışmadan kendisini nasıl kurtaracak? bu noktada annesi devreye girebilirmi ?
4- Naz ve Tarık, bundan böyle Pınar ve Mert'le, görüşmeye devam edeceklermi
yoksa Tarık pınarla konuşup bu ilişkiyi bitirir ve bi daha görüşmeyelim mi der ?butün bu olasılıkları düşünürsek nasıl bir sonuca vara biliriz?
1- Yukarılarda bir yerlere yazmıştım.Mert in Tarık Tekelioğlu na ulaşması çok basit .T.Tekelioğlu tanınan bir insan sosyete elemanı olarak.Bol bol da basına malzeme olmuştur zamanında .Bir yerlerde bir resmine rastlasa Mert-mesela internette ufak bir araştırma -anında hem tekelioğlu na hem de şoför tarık a ulaşır...ama tabii dizide böyle olmasını pek beklemeyiz:)
2-Naz ın kimliğine ulaşmak için de oturdukları evden yola çıkabilir...Kimler
oturuyor burada..Özkullar...Kızlarının adı ne ..Naz Özkul..Nee..Ne
denmez ,efendim.denir:)
3-tarık yarışacak bence..
4- bir - kaç manevradan sonra ikisinden de kurtulacaklar..kaldıkları yerden devamm...bence yani
jenn..imzam çok güzel olmuş teşekkür ederim...
burcin_kaplan
27-01-07, 17:54
1-En Güzel Replik...?
nee?
ne değil efendim..
haa?
haa değil efendim :)
benim en beğendiğim sahne tartışmasız pınar ve nazın konuşmasından sonra aynaya bakarak nazın yutkunup elini yüzüne götürüp biliyordum demesiydi mükemmel bir sahneydi...
ya bu bölüm genel olarak çok komikti süper sahneler wardı öyle çok güldüğüm belli bir sahne yok bütün sahenlerde resmen yıkıldım ya:)
4-En Romantik Sahne...?
yağmur altındaki konuşmalar...asker selamıyla başlayıp pınarın gelmesine kadar süren kısım..
buda galiba gene pınar ve nazın konuşma sahnesiydi o sahende çok duygulandım...
beğenmediğim sahne yoktu bu bölümde herşey top doluydu..
ebru.karaca
27-01-07, 17:56
ben uğur kedinin gelip tüyo vermesini istemiyorum şahsen, niye diyeceksiniz?
çünkü uğur kedinin burda verdiği küçük tüyolar, bi çok arkadaş tarafından büyük beklentilere yol açıyor. Eğer o bölümde kafasında kurduğu beklentiler gerçekleşmiyorsa bu seferde hayal kırıklıkları oluşuyor tıpkı yaşanacak olan muhtemel 220 w gerilim gibi bu gerilimi ekran başında yaşayamayan arkadaşlar beklenti içerisine girdiler dolayısıylada bence uğurkedi bunları fark edip bi daha böyle tüyolar vermemeye karar vermiş olabilir yani fazla da hayale kapılıp beklemeyin derim ben çok mu acımasız oldum üzgünüm Burçin biliyorum en çok sen istiyorsun gelmesini ama boş ver böyle yaratıcılığınızı kullanıp birşeyler üretmek daha heyacan verici inan mesela önümüzdeki bölümün tahminlerini yapmaya başlayalım derim ben
Haklı olabilirsin.
simdi forum biraz sakinlesti, kimse tahmin yurumek istemiyor en iyisi bu sorulara cevab verelim:)
1-En Güzel Replik...?
4-En Romantik Sahne...?
Aaa, bak bu hafta unutmuşuz.. Hmm. üzerinde biraz düşüneyim bakiiiimm.. :)
1-En Güzel Replik: Belki biliyorum ama, bildiğimi bile itiraf edemiyorum replikleri
2-En Beğendiğiniz Sahne:Biliyodum!
3-En Çok Güldüğünüz Sahne Kalamar ile ahtapot
4-En Romantik Sahne:Vahi'nin Belkıs ın karşısında diz çöktüğü sahne
5-En Duygulandığınız Sahne:Tarık'ın şapkasını taktığı ve Naz ın gülümseyip mimik gösterdiği son sahne (Benim için anlamı büyüktü) ve Biliyodum!
6-En Beğenmediğiniz Sahne: Yok
1-bu bolum cok guzel replikler vardi, secmek zor!!!
NAZ:Bak sana kızlarla ilgili bir tüyo verim sevgili arkadaşım
TARIK:Aman ver eksik kalmasın
TARIK:Ne denmez efendim denir
TARIK:Bak yine yaptın kızıcam ama
NAZ:Sen bana kızıcaksın.Pardon da sen kim oluyorsun da
TARIK:Abin oluyorum unuttun mu.E unutman normal tabi.Gün içinde o kadar çok kimlik değiştiriyorum ki.Bir en yakın arkadaşın,bir abin,bir şoförün
NAZ: Peki söyle bakalım hangisi olmak seni en çok rahatsız ediyor?
TARIK:Üçüde
NAZ.Ama yani neticede bu 3.den biri olmak zorundasın dimi yani.Başka seçeneğin yok
TARIK:Evet.Neydi bu kızlarla ilgili vericeğiniz tüyo?
TARIK:Ne değil efendim
NAZ:AAA
TARIK:AAA değil efendim:good:
NAZ:Ayy tamam ne dediysen dedin.Hadi bas kalipsoya gidiyoruz.Tarif ederim ben yolu
TARIK:Sevinirim.(içses)Bakalım aynı yerde mi hala:img-hyste
2- Pınar- Naz ve Tarık-Mert konusmasını cok begendim
3- Vahi: Ben sizsiz yapamam!
Hulusi: Yaparsın Vahi! Yaparsın!
Vahi: Sus sen! Ben yapamam dediysem yapamam! Benden iyi mi bileceksin?
Vahi bey hem beni guldurdu hem cok duygulandirdi....Naz da biraz babasina benzerse
Bide clipso Kapı önünde İtalyan İspanyol asker muhabbeti
Ve Tarik’in saklamasi cok komikti Belgin aramasaydi,pisti olacakti:)
4-son knusmalari gercekten romantikti
Tarik: benim tek kardesim var ..basımın belasısın
Naz:20 bin ytl'yi veren gence aşık oldum.( bu sefer tamamen bilerek soyledi)
5-son kapanis sahnesi.....
6-Naz’in son konusmalari....ben begenmedim....
Naz sen diyorsun ki Tarig’in gozlerinden anladin bagis yaptina, ama icindeki duygularina anlamdin, oyle mi!!!!
1-En Güzel Replik...?
4-En Romantik Sahne...?
1)NAZ: Duydun mu adını?
2)Final sahnesi
3)Bir zahmat 1.maddeye bakınız...
4)NAZ:Sen askerlik yaptın mı?
TARIK:Hayır ama muhtemelen sizin yanınızda çalıştığım zamanı askerlikten düşücekler
NAZ:Kiminle konuştun telefonda
TARIK:Filizle
NAZ:Öbür kardeşin yani
TARIK:Tek kardeşim
NAZ:Ben neyin oluyorum o zaman
TARIK:Söylemiştim sabah başımın belası
NAZ: O 20.000ytl yi sen bağışladın di mi?Yarıştan para kazandığın belli biliyorum
TARIK:Ben değil sadri yarışmıştı
NAZ:Atma 6 aydır şoförümsün senin kullanığın arabayı sesinden tanırım ben.Saol beni bırakmadığı için.Pınar sana aşık.Bana itiraf etti
TARIK:Mertte sana aşık.Ama itiraf etmedi
NAZ:Aşkını itiraf edememek zor birşey olmalı
TARIK:Bilmem
NAZ:Bilmiyor musun gerçekten?
TARIK:Bilmem
NAZ:Yani bilip bilmediğini bİlmiyorsun.Yani belki biliyorsun ama farkında değilsin
TARIK:Belki biliyorum ama bildiğimi bile itiraf edemiyorum.Sen?
NAZ:Ben ne?
TARIK:Sen biliyor musun aşkını itiraf edememenin zor olup olmadını.Ama sen açık sözlüsündür.Dobra kızsındır.Aşık olsan hemen söylersin.Söylüyorsun da zaten.Daha sabah mert için aşık mı oluyorum ne dedin
NAZ:Mert için demedim onu ben o karda kışta okulda ders yaparken üşümesinler diye 20.000ytl bağış yapan için dedim
TARIK:Ama onu Mert sanıyordun
NAZ:Ben seni çok iyi tanıyorum Tarık.O gün okulda müdür o parayı alırken gözlerindeki ışıltıyı gördüm.Bütün bunları niye yaptığını da biliyorum ve de seni çok iyi anlıyorum ama inan gerek yok.Yani 1 gün yarışırsın Mert'le 2 gün yarışırsın ama kabul et 3. gün yarışamazsın.O 20.000ytl yi kim bilir ne kadar zor buldun.Ama sırf Merte kendini ezdirmemek için verdin.Mert yarın bir 20.000ytl daha bağışladığında yarışı kaybediceksin sonunda üzülüceksin.Ve senin üzüldüğünü görmek beni de
(Hernekadar hoş olmayan bazı bölümleri olsa da yine de benim favorim)
5)NAZ:Abin abimle ne konuşucak biliyor musun?
PINAR:Hepimiz için hayırlı bir iş.Sizinle tanıştığım için o kadar mutluyum ki inan abinle de seninle de.Zaten o kadar benziyorsunuz ki birbirinize
NAZ:Tarık'la ben?
PINAR:Evet.Ben abimle ilişkimin bir abi kardeş arasındaki en mükemmel ilişki olduğuna inanırdım.Sizi taniyana kadar.Oysa siz birbiriniz gözünün içine bakışınız,bakışarak anlaşmanız,ince ince didişmeleriniz ama sevginiz o kadar taşıyorki gözlerinizden.Hatta bazen ikinizin arasında kimsenin anlamadığı sadece size özel bir dil varmış gibi geliyor bana.İnanılmazsınız ya sizinle olduğum her an öyle şaşırtıyorsunuz öyle heyecanlandırıyorsunuz ki beni hele o 20.000ytl yi gizlice bağışlamanız.Hiç bakma öyle Naz.O parayı Tarık koydu kutunun içine.Öğrencilerden biri görmüş.Kimbilir belkide yıllarca biriktirdinizo parayı ya da ailenizden size miras kalan tekşeydi.Ama siz o çocukların eğitimi için bir an bile düşünmeden verdiniz o parayı
NAZ:Biliyordum
PINAR:Naz sana birşey itiraf edicem sen zaten anlamışsındır.Ama birine söylemek zorundayım.Ben galiba abine aşık oldum.Abim arıyor bitti heralde iş mevzuları.Alo tamam geliyoruz.Sakın abine söyleme tamam mı?
NAZ:Hıhı
6)Sahne olarak olmasa da Naz'ın Tarığın yaptığı bağışa karşı söylemleri hoşuma gitmedi...
YALANCI YARİM 28.BOLUM EN'LERİM...
1-En Güzel Replik...?
Mert: İzin alabildiğinize sevindim valla.
Naz: Aaa çok yalvardı abim, önünde diz çöktü, ayaklarına kapandı
Tarık: Yine de izin vermiyordu ama "kız kardeşimden kurtulmanızın tek yolu bu" deyince aniden fikir değiştirdi.
Pınar: Naz gel biz makyajımızı tazeleyelim.
Tarık: Gidin gidin, belli mi olur gitmişken belki Tarık Tekelioğlu'yla da karşılaşırsınız.
Naz: Haklısın. Onun gibi bir korkağa da kızlar tuvaleti yakışır zaten (Naz sanki burda Tarık'ın gerçek kimliğini biliyormuş gibi laf soktu resmen :img-hyste )
Naz'ın "Biliyordum" deyişi.
Tarık'ın Calipso hayali ve sonrası
- Tarık bey yanınızdaki bu güzel bayan kim? Nişanlınız mı?
- Katiliyim
...
- Duydun mu adını?
- Evet garson ağzından kaçırdı.
- Ne?
- Ne?
- İlk önce ben ne dedim!
- Peki ben ne dedim?
- Anlamadım ondan "Ne?" dedim!
- Ne dedim?
- Ay iyi tamam ne dediysen dedin!
4-En Romantik Sahne...?
Naz'ın "Aşkını itiraf edememek zor bir şey olmalı" cümlesiyle başlayan sahne..
Tarık'ın "Çok sevdim onu" dediği sahne ve Naz'ın "Biliyordum"u
Keşke Naz "Mertle yarışamazsın" demeseydi...
elmali-turta
27-01-07, 18:20
1-En Güzel Replik...?
4-En Romantik Sahne...?
1-en güzel replik:NAZ:Mert için demedim onu ben o karda kışta okulda ders yaparken üşümesinler diye 20.000ytl bağış yapan için dedim.demesi
2-en beğendiğiniz sahne:pınar ev naz konuşması pınarın tarık ve naz hakıında söledikleri:)
3-en çok güldüğüm sahne:NAZ:Ama yani bazende insanın ismi karakteriyle nasılda benzeşiyor öyle değil mi?TARIK:Ya mesela Naz:)sahnesi
bide ne değil efendim sözünün geçtiği tüm sahenler:)
4-en romantik sahne:yine yağmur sahnesi ama nazın tarığın o parayı mertle yarışmak için verdiğini demsine kadar:icon_whis
5-en duygulandığınız sahne:aklıma gelmio:icon_sorr
6-en beğenmediğiniz sahne:hulusinin papağan şekli ve yağmur sahensinde nazın tarığın mertle yarıştığı için o parayı verdiğini sölemesi:img-blush
whiteangel
27-01-07, 19:21
1-En Güzel Replik...?
4-En Romantik Sahne...?
1- En beğendiğim replik:
TARIK:Sevinirim.(içses)Bakalım aynı yerde mi hala?
2-en beğendiğim sahne:SON SAHNE:good:
3-en güldüğüm sahne:Vahi, Belkıs ve bonuslarının sahnesi, restoranda Belgin, Belkıs, Hulusi, Teo ve Vahi sahneleri:):img-hyste
4-en romantik sahne: Naz ve Tarık'ın kapı önündeki (restoran çıkışı) sahneleri:img-in_lo
5-En duygulandığım sahne Tarık ve Naz'ın gözleriyle konuştukları sahneler..:img-in_lo
6- En sevmediğim sahne:Sevmediğim sahne yokkkk:img-pilot
Şahin bizi oyalayıp sonra da buraya nerdesiniz yazarsın haaa:img-hyste
1-En Güzel Replik...?tarığın calipso hayali sonrasında geçen o karışık replikler:)))
2-En Beğendiğiniz Sahne...?italyan askerle başlayan ve hoş sözlerle devam eden sahne
3-En Çok Güldüğünüz Sahne...?tarığın merti hayalinde döverken mertin tarığa söyledikleri ve tarığın cevabı..
4-En Romantik Sahne...?son sahne ve bakışlar
5-En Duygulandığınız Sahne...?nazın biliyordum dediği sahne
6-En Beğenmediğiniz Sahne...?valla yok gibi.:)))
burcin_kaplan
27-01-07, 20:05
Burçincim öncelikle şunu söyleyeyim meşkul olduğun arkadaşlarınla iyi geçinmeye bak diyorum başkada birşey demiyorum.Şimdi mesajım silinmesin diye mecburen yazdıklarını da yorumlayacağım.Bak beni ne hallere düşürdün anla. :img-hyste
Canım bu konuda ki düşüncelerimi zaten bir üstteki yazım da yazdım.Ama burda Naz'ın cümleleri doğru kuramamış olabileceği konusun da sana katılıyorum.Belkide orda kasıtla ifade arasında ki dengeyi doğru kuramadılar.Kuramadılar diyorum çünkü bu ifade yanlışlığı Naz'a mı senaristlere mi ait belli değil.Kısacası her ne olursa olsun sonuç olarak konuşmanın vardığı nokta hoş değil di bence... :img-yes:
iyi geçinmem mi songülcüm zaten.Bir görmen lazım o arkadaşlarımı özelliklede ''birini'' eğer iyi geçinmezsem benim hakkımda yalanlar söylüyebiliyor:img-hyste ama tabi çok iyi bi insandır eklemeden geçmiyim yoksa yandım:icon_whis
buarada uğur kedinin tiyo getirmemesine katılıyorum arkadaşlar en azından itirafa kadar tiyo getirmesin bencede..ama gelsede bizlerin yüzünü güldürecek bi yorum yazsa bu siteyi okuduna dair ben yinede mutlu olurum yani..Sitede 'uğur Kedi' diye bir nick görmeyi özledim walla:img-in_lo
pas.si.on79
27-01-07, 20:07
1-En güzel replik;ne değil efendim..vs aslında tarık -naz tüm konuşmaları...
2-En Beğendiniz sahne:Nazın mertin teklifini kabul etmediğini öğrenip tarıkla konuşmaya başladığı sahne ,, ,,
3-En çok güldünüz sahne:Tarık garsonlara tanımazsın diye sürekli kalkıp para vermek istemesi ve Ümitin espirisi;
Ümit:bu kaçıncı ne çok tuvalete gidiyorsun,Bir sorun varsa baktı...
Filiz:Ümittt
Ümit:kaç kurtul benden Filiz benimle bir ömür geçmez.:img-hyste
4-En romantik sahne; tarıka parayı onun verdiğini kendinden emin tavırla söylerek ısrarla 20bin ytl yi verene aşık olduğunu söylemesi
5-En duygusal:Pınar ın Naz konuşması Nazın halleri.İlk cafeye gidince mert ve pınarla öpüşürken birbirlerine bakışları.Pek tabi son bakış.
6-en Beğenmediniz sahne: eyvah yine yooooook :happy0064
1-En Güzel Replik...? " Ne değil,efendim"li bütün replikler..Örnek:
NAZ:Ne olur ne olmaz diye çaldım kapıyı.İçerde neyle karşılaşıcağımızı bilmiyoruz.Ayy çiceğimi arabada unuttum getiriversene Tarık
TARIK:Arabada unuttuğunuza göre o kadar da önemli birşey değilmiş.
NAZ:Ben bu müziği duyunca kendimi unutmamış olmamam mucize.Hadi canım,hadi sevgili arkadaşım,biricik abim,sadık şoförüm
TARIK:Ben o çiceğin
TARIK:Ne denmez efendim denir.
2-En Beğendiğiniz Sahne...? Calipso 'nun kapısı önünde "Sen askerliğini yaptın mı?"ile başlayan sahne...Naz ın o talihsiz sözleri söylediği kısım hariç..onu son soruya saklıyorum..
3-En Çok Güldüğünüz Sahne...?Naz ın Tarık ın Pınar la buluşmaya gideceğini anladığı dakika kuğu gibi ön koltuğa süzülüşü:)
4-En Romantik Sahne...?İkinci maddenin aynısı
5-En Duygulandığınız Sahne...?Bu bölüm pek duygulanmadım..
6-En Beğenmediğiniz Sahne...?İkinci maddedeki sahnenin sonundaki hüzzam faslı
27-01-07, 20:31
Calipsodan çıktıktan sonra ;
Mert:Naz seninle biraz konuşmam lazım deyip ellini nazın omzuna koyunca,Nazla tarık göz göze gelmeleri,
tarık pınarı öper vedalaşır
Pınar: akşama görüşürmüyüz
Naz: o biraz zor bugün çok kızdırdın kızı
Tarık:Ama o haketti
bu da çok güzeldi..
tabi tarık ın hayali de..
pas.si.on79
27-01-07, 21:20
arkadaşlar hu hu......
nerelerdesiniz ...
yalancı yarimi izlemesi için yoğun ısrarlarımı dayanamayan arkadaşım bir şekilde programını ayarladı perşembe günü diziyi o da izledi.
bana duygularıyla oynuyorlar dedi. (pınarı merti kastederek)
ben de yooook tarık öyle biri değil dedim.Sanki tarık gerçekte öyle bir karakter var gibi nasıl kendimi kaptırmışsam..
biz gerçeği biliyoruz da ..Yani tarıkın nasıl biri olduğunu:img-hyste yine de
arkadaşıma kızsam da aslında bende içimden aynı şeyleri düşünüyordum. Bu kardeşlik olayını son verip pınara gerçekleri söylemelerini....
1-En Güzel Replik...? Bence nazın tarıka iki kez sana aşığım dediği sahneydi...
2-En Beğendiğiniz Sahne...? Tarık ve nazlı her sahne....özellikle gözleriyle bir birlerine baktıkları sahneler....hulusinin belginle konuşması(son sahnede), vahinin diz çöküp özür dilemesi binlerce kez sözü....
3-En Çok Güldüğünüz Sahne...? hulusi-vahi-teo ya karşı belgin ve belkızın savaşı...tarıkın mertti dövmesi rüya bile olsa...tarık ve filizin garsonlara sırları için bahşiş vermeleri...
4-En Romantik Sahne...? tarıkla nazın yağmur sahnesi...nazın mertle yarışamazsın dediği sahneye kadar...vahinin belkızın önünde diz çökmesi...
5-En Duygulandığınız Sahne...? nazın tarıka itirafları ve son sahne bide ayşenin anneannesinin evi kurtaramayacağını anladığı sahne....
6-En Beğenmediğiniz Sahne...? nazın tarıka sen mertle baş edemezsin dediği, ayşenin ninesinin evini almaya gelen adamın sahnesi....mert ile pınarın tarık ve nazın gerçek kimliklerini öğrenmek istedikleri sahne...
elmali-turta
27-01-07, 21:25
iyi geçinmem mi songülcüm zaten.Bir görmen lazım o arkadaşlarımı özelliklede ''birini'' eğer iyi geçinmezsem benim hakkımda yalanlar söylüyebiliyor:img-hyste ama tabi çok iyi bi insandır eklemeden geçmiyim yoksa yandım:icon_whis
buarada uğur kedinin tiyo getirmemesine katılıyorum arkadaşlar en azından itirafa kadar tiyo getirmesin bencede..ama gelsede bizlerin yüzünü güldürecek bi yorum yazsa bu siteyi okuduna dair ben yinede mutlu olurum yani..Sitede 'uğur Kedi' diye bir nick görmeyi özledim walla:img-in_lo
burçin bnce o bi arkadaş bu msjı okumasın :img-hyste
uğur kedi gelsinde bişi yasmada olur:) dediğin gbi bnde ösledim konuyu görüntüleyenlerde uğur kedi yazısını görmeyi hep gözüm oraya gidio neden acaba :icon_whis :icon_whis
burcin_kaplan
27-01-07, 22:57
arkadaşlar bu siteye ne oldu böyle yorumlar mı tükendi? nerelerdesiniz?
bu hafta milliyet tv ekinde özetin werilmemesi çok kötü oldu..bu bölüm tamamen süpriz olucak belki nazın doğum günü bile işlenebilir ama bizim haberimiz bile yok pazartesi şok olucaz gibi geliyor bana..
hiç bişe bilmiyoruz şuan..
ahh ahh bir uğur kedimiz bilee yok anlıyor musunuz...:icon_sorr
şahin abicim imza süper süperr:good:
pas.si.on79
27-01-07, 23:26
burçinciğim katılıyorum sana... birazcık özet bilgi olsaydı hiçbir arkadaş durur muydu...
ahhh ah.!tek ümidimiz uğur kedi....
bir kedim bile yok anlıyor musun
hadi gülümse:icon_sorr
arkadaşlar bu siteye ne oldu böyle yorumlar mı tükendi? nerelerdesiniz?
bu hafta milliyet tv ekinde özetin werilmemesi çok kötü oldu..bu bölüm tamamen süpriz olucak belki nazın doğum günü bile işlenebilir ama bizim haberimiz bile yok pazartesi şok olucaz gibi geliyor bana..
hiç bişe bilmiyoruz şuan..
ahh ahh bir uğur kedimiz bilee yok anlıyor musunuz...:icon_sorr
şahin abicim imza süper süperr:good:
evet yaaa!!! yakışıyo mu hiç bizim foruma bu sessizlik, sanki herkes topluca....:icon_whis neyse cnm... nolabilir ki ztn... olamaz ki ztn........:img-hyste
bu sessizliği en iyi uğur kedi bozardı ama o da yok artık, unuttu bizi:sad53:
Burçincim senin dediğin arkadaşı bende tanıyorum.İyi bir insan olduğu konusun da hem fikirim.Ama bundan sonra iyi kalabilir mi onu bilemiyorum... :img-yes:
Haklısın Burçin.Uğur kedi tüyo vermese de gelip bizleri takip ettiğine dair bir mesaj bıraksa bu bile yeter.Ama tüyo ile birlikte gelse çoook daha iyi olur tabi.Katmerli cinsinden yani...Hem uğur kediyle özlem gidermiş oluruz hem de gelen tüyo sayesin de forum biraz hareketlenir... :img-yes:
burcin_kaplan
27-01-07, 23:32
evet yaaa!!! yakışıyo mu hiç bizim foruma bu sessizlik, sanki herkes topluca....:icon_whis neyse cnm... nolabilir ki ztn... olamaz ki ztn........:img-hyste
olmazz.. olamazkii, olmamalı :img-yes: ama ya olduysa:icon_whis
:img-hyste
ahh ahh uğur kedi diyince walla gözlerim dolucak duruma geldim zaten ben..bi gelse kurban kesicem ya:img-yes:
bi orda uğur kedi yazsını görsem çewrimciler listesinde ona bile razıyım o haldeyim:)
bu arada songülcüm bekleniyorsun biryerlerde haberin olsun:icon_whis
whiteangel
27-01-07, 23:34
Evet canım. Forum ahalisi topluca ....:img-help: Ahhh ahhhh eskiden böyle miydik biz? Özet yok, fragmana daha 2 gün var. Uğurkedi desen kayıp.. Forum ahalisi firarda.:img-hyste Gel salı gell:icon_sorr
1-En Güzel Replik...?
tarık, pınar'la buluşmasın diye, naz'ın arabaya binmesi ve yollamaması ve naz'ın "BİLİYODUM" dediği an.
en güzel replik ile aynı ve hulusi ile tarığın pişti olma durumu. ayrıca italyan ispanyol asker diyalogları.
4-En Romantik Sahne...?
naz'ın ilk " ben o bağışı yapan gence aşık oldum" dedeği yer ve kalipso kapı önü sahnesi.
pınar'ın naz'a onların aşkını tarif ettiği sahne. ve tarığın neden işten ayrılmak istemediğini anlattığı sahne
hulusi'nin vahi ev'e ilk geldiği ve teo ile yaptığı muhabbet. ve papağan gibi şakıması.
Burçincim senin dediğin arkadaşı bende tanıyorum.İyi bir insan olduğu konusun da hem fikirim.Ama bundan sonra iyi kalabilir mi onu bilemiyorum... :img-yes:
Haklısın Burçin.Uğur kedi tüyo vermese de gelip bizleri takip ettiğine dair bir mesaj bıraksa bu bile yeter.Ama tüyo ile birlikte gelse çoook daha iyi olur tabi.Katmerli cinsinden yani...Hem uğur kediyle özlem gidermiş oluruz hem de gelen tüyo sayesin de forum biraz hareketlenir... :img-yes:
Ben de tanıyorum o "biri"ni. İyidir hoştur da biraz suratı asıktır. Çok gülmez.
En Son Gül düğünden bu yana aylar geçti.
Ayrıca diyorum bakın. ummayın. Uğur kedi gelmez. gelse bile yorum yapmadan kaçar gider. Forum da sus pus. Var bunun altında bir şey ama dur bakalım. hmmss.
burcin_kaplan
27-01-07, 23:41
ewet ya çok seviyorum ama ben o arkadaşı iyi kalmasada severim ben onu:img-yes:
çok tatlı biridir:icon_whis bi tanısan songülcüm tıpkı sen:img-hyste
ewet şahin abi aslında haklısın uğur kediden umudu kesmemiz lazım glaiba
whiteangel
27-01-07, 23:41
Ben de tanıyorum o "biri"ni. İyidir hoştur da biraz suratı asıktır. Çok gülmez.
En Son Gül düğünden bu yana aylar geçti.
Ayrıca diyorum bakın. ummayın. Uğur kedi gelmez. gelse bile yorum yapmadan kaçar gider. Forum da sus pus. Var bunun altında bir şey ama dur bakalım. hmmss.
Oooooo sayın buyukbaba siz burda mıydınız? Ben sizi .... de şey firarda biliyordum..:img-hyste Bu arada imza cidden süpermiş.
Hadi biraz 29. bölüm için tahminlerimizi yazalım. Ben bu sessizlikten sıkıldım:icon_whis
son edit: Tahminlerini yazmayanların nerde firarda olduklarını A ÇIK LA YA CA ĞIM:happy0064 Yaşasın kötülük:icon_whis
ya ama şüpelerim iyce artıyo bakın, bi herkes sustu, sonra maşallah herkes aynı anda!!! yoksa siz, yani bizzzz, yoksaaa..............:icon_whis
sana da tesüf ederim büyükbaba, nolcak bunun altında, nolabilir ki:img-hyste
Ne oluyor yahu. Gizemli gizemli konuşmalar. Korkarım ben bakın. Kalbim var benim.(Evet var:))
29 da bizim bu şirin kardeşlerimiz birbirlerine daha da yaklaşacaklardır whiteangel. Mert ve Pınar hemen işe girişeceklerdir ve araştırmalarını hızlı bir şekilde geliştireceklerdir. Düşüncem odur ki, Pınar ve Mert birkaç bölüm sonra, ben en fazla 3 bölüm diyorum, Tarık ve Naz ın gerçekte kimler olduğunu anlayacaklar. Tabii şu an emin değilim takınacakları tavır konusunda. Bu tavır ya, gerçekte neler döndüğünü anlayıp, takdir edip gitme de olabilir ama kırıldıkları ile kalırlar veyahut çözülmeye doğru yavaş yavaş adımlarımızı atma yönünde de olabilir.
Ama her ne şekilde olursa olsun, sevgi günden güne artacak ve sonunda patlayacaktır ve bu gerçekten çok yakında olacak. Ben geçen bölümden bu izlenimi edindim. Dikkat etti iseniz, artık Tarık ve Naz bazı şeyleri direkt, çekinmeden söyleyebiliyorlar ve dikkat! "telefonlar hep kurtarıcı olarak çalmaya başladı, bozucu olmak yerine".
İşte sevgili dostlar. Mutlu ve huzurlu günler bizleri bekliyor.
İyi geceler.
burcin_kaplan
27-01-07, 23:53
sevim ablaa hmm 29. bölüm tahmini mi hemen yapalım tamamen dizisel bi yorum yoksa hiç bi amacım yok başka:)
şimdi 29. bölüm tarık-naz yakınlaşması açısından çok güzel bir bölüm olacağa benziyor..birbirleine o şekilde bakıp gülümsemelerinden belliydi..birbirlerine lafları çok daha romantik olucak gibi geliyor bana artık hani acıtacak cinsden değil mutlu edicek cinsten laflar atılıcak sanki..
gene baya komik bi bölüm olucak kanımca...tabi bi yandanda pınar ve mert olayı war onlarda araştırmalar yapıcaklar bu bölüm sonlarına doğru belki biraz ip ucu yakalıyabilirler ama bu iş hemen açığa çıkmıcak..bi kaç bölüm war daha bence .
En beğendiklerimi yazmadan önce .....
29.Bölüm Mert ve Pınar'ın hafiyelik maceralarıyla ve Naz ile Tarık'ın kaçak oyunlarıyla geçecek galiba. Şimdi elimizde Pınar ve Mert'in ailesi ile Tekelioğlu ailesinin tanışıyor olması. Tabi bu büyük bir sorun.
Şimdi şöyle birşey de düşünsenize Naz ve Tarık'ın iyice yolları ayrıldı. Tarık ile Pınar'ın ilişkileri devam ediyor. Ya evlenmeleri için aileler araya girerse ne olacak. Tabi Belgin hanımda öyle bir karakter yok ama Hulusi Pınar'ı severse kesin bir baskı uygulayabilir evlenmeleri için :D
Tabi ben biraz felaket tellallığı yaptım ama :D Hani diyorum çoook sonralarında böyle karışıklıklarada yol açabilirler :D
Oooooo sayın buyukbaba siz burda mıydınız? Ben sizi .... de şey firarda bil