Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-5
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
tabi hatta bu meert tarık tekelioğlunu ortaya çıkartamayacak..ve öyle bir duruma gelceklerki kimliklerini açıklayacaklar..diyeceklerki aslında bizde sizin gibiyiz..abi-kardeş bir evde çalşıyoruz..sizi kendimize yakın gördük arkadaş olduk diyecekler..tabi tarık ve naz şook!!:):):):)
ebru.karaca
29-01-07, 10:26
Hatta Pınar'ın o lüks cafeye gitmesi de zengin avına çıkmak olsun. :D
Evet ya! İşte bu!
Tam da bunu demek istemiştim :)
tabi hatta bu meert tarık tekelioğlunu ortaya çıkartamayacak..ve öyle bir duruma gelceklerki kimliklerini açıklayacaklar..diyeceklerki aslında bizde sizin gibiyiz..abi-kardeş bir evde çalşıyoruz..sizi kendimize yakın gördük arkadaş olduk diyecekler..tabi tarık ve naz şook!!:):):):)
Bak, bu biraz abartı oldu:) :)
BENİMKİ HİÇ OLMADI YA (!!!) :) ONDAN TUHAFIMA GİTTİ. :)
nesssinde dediği gibi özetsizlik ve fragmansızlık başa vurdu..ee bide uğur kedisizlik..aman tanrım :)
bu senaryo çok kötü yerlere gidebilir vallahi..:)
dizi kurdu
29-01-07, 10:44
arkadaşlar siz yine coşmuşsunuz ama güzel hoşuma gitti yani mertle pınardan kurtulmanın vede nefret etmenin en kolay yolu bu biraz kötü olsunlar dimi ama(melisa, bora,frenceska,cenk gibi) ama bunların kötülükleride kimlik meselesi büyük bi ihtimalle
Bu hafta tekrarlara devam ediliyor arkadaşlar. Yayın akışına baktım. Perşembe'ye kadar :img-wink: çarşamba 28 yayınlanacak, kotalı adsl kullanıcılarına duyurulur :icon_whis
ya şaka bi yanada bunlarında sahtekar çıkmaları çok kötü olur..diziye kim girdiyse bi sahtekarlık çıktı altından..bunlardan dahaiyi bir şekilde kurtulmamız lazım..Tarık ayrılsın PInardan pınar üzülsün ağlasın..hatta Tarık abisiyle kavga etsin falan..öyle çıksınlar diziden..eğer bunlarda sahtekar olursa artık yuh derim yani:):)
vah vah..... cnm arkadaşlarım benim, kendinize gelin yaaaaa, noluyo size, korkutmayın beni, ben de size benzyorum da çünkü:) ya böyle giderse bakırköyde yerimiz hazır: Yalancı Yarim Koğuşu........
ama haklısınız da cnm arkadaşlarım benm, özet yok, fragman yok, tiyo yok, uğur kedi bile yok............:icon_sorr
whiteangel lafına çok güldüm bu arada: bahçelerde börülce, oynar gelin görümce:img-hyste
vah vah..... cnm arkadaşlarım benim, kendinize gelin yaaaaa, noluyo size, korkutmayın beni, ben de size benzyorum da çünkü:) ya böyle giderse bakırköyde yerimiz hazır: Yalancı Yarim Koğuşu........
ama haklısınız da cnm arkadaşlarım benm, özet yok, fragman yok, tiyo yok, uğur kedi bile yok............:icon_sorr
whiteangel lafına çok güldüm bu arada: bahçelerde börülce, oynar gelin görümce:img-hyste
simser bence bizi bu hale getiren NAZ..kendisi kurtuldu ya o hallerinden bize miras kaldı..:)artık kafayı yeme sürecine giriyoruz:)
ya şaka bi yanada bunlarında sahtekar çıkmaları çok kötü olur..diziye kim girdiyse bi sahtekarlık çıktı altından..bunlardan dahaiyi bir şekilde kurtulmamız lazım..Tarık ayrılsın PInardan pınar üzülsün ağlasın..hatta Tarık abisiyle kavga etsin falan..öyle çıksınlar diziden..eğer bunlarda sahtekar olursa artık yuh derim yani:):)
sahtekar değilde daha çok gerçek kimliklerini ortaya çıkarma konusunda başa bela olacaklar galiba
günaydın arkadaşlar:) bugün saat 8.30 dan ,10 a kadar tv 8 de nilgün belgün'ün programını izledik keyifle..çünkü dizimizin oyuncuları barış akarsu vede bülent kayabaş konuktu.e nilgün belgün de sunucu.. değmeyin keyfimize..dizimize övgüler vardı.bülent kayabaş dizinin neden bu kadar sevildiğinin sebeblerini açıklarken aslında hepimize tercüman oldu..bizim dizimiz bembeyaz bir sayfa gibi,geçmişin güzel duyguları,birbirini seven iki insanın duygularını içlerinde yaşarken hissettikleri,bunu öyle kolay kolay açıklayamamaları,bunun yarattığı heyecanı hissettirmeleri..daha ileri yaş grubunun ise geçmişin güzelliklerini hatırlamasını sağlaması.v.s karıkocalar arasında sevginin eskiler gibi güzel ifade edilişi..velhasılı tüm naif duyguları içermesi..sevgili barış gitarıyla ve o güzel sesiyle kulağımızın pasını sildi..bülent kayabaş vede nilgün belgün güzel anılarıyla bize keyifli dakikalar yaşattılar.çok teşekkürler hepsine:))
Arkadaşlar,
Valla karar veremedim,başka bir foruma firar etmeniz ( ya da Ebru’nun deyimiyle başka bir platforma iltica etmeniz) iyi mi oldu yoksa kötü mü?Bir bakıma iyi oldu çünkü sizleri okumaktan işimi yapamıyordum.Mesela bu gün mutlaka yapmam gereken iki tane temyizim var, yoksa süreyi kaçıracağım.Diğer yandan da kötü oldu, çünkü sizleri okumak en büyük zevkimdi ve birkaç gündür bundan mahrum kaldım.
Ayrıca şunu da düşünmüyor değilim; Malumunuz, dizimizin ana sayfaya alınmasında sizlerin gayretlerinin ve bu forumu sürekli canlı tutmanızın etkisi yadsınamaz.Sakın bu sessizlik aksi bir etki yaratmasın.
Arkadaşlar,
Düşündüm-taşındım.. Senaryoda şöyle değişiklikler yaptım :)
Şimdi Tarıkla Pınar'ın ilk karşılaştığı cafe var ya, hani Pınar dergi okuyordu..
O dergide kayıp rallici Alfonso'dan bahsedilmektedir.. Yani Pınar aslında Tarık'ı ilk gördüğü andan beri kim olduğunu bilmektedir. Ödülden de haberdardır.. Ya da ona çok benzetmiştir, emin olamamaktadır.
Emin olmak için İtalya'dan abisini çağırmıştır.. Aslında Pınar da Mert de 1 milyon euro'nun peşindedir. Ancak önce Tarık'ın Alfonso olup olmadığından emin olmaları gerekmektedir.
Tüm bu ikili-dörtlü-altılı gezmeler de bundandır..
Yani iyilik timsallerimiz Mert de, Pınar da aslında kötü karakterlerdir..
Hihihihi...
(Çok kötü gördüm kendimi :) )
Ebrucum tam aksine ben seni çok iyi gördüm.Akşam ki seanslar yaramış canım.İşimize gelen senaryolar üretmeye başlamışsın bile.Bu seanslara biraz daha devam edersek kimsenin yapamadığını yapıp Pınar'la Mert'i Naz'ın ve Tarığın hayatın sen def edeceksin.Çalışmaya devam...:img-yes:
Not:Ben şimdi gidip diğer hastalarıma bakacağım.Umarım onlarda da sendeki gelişmeler mevcuttur.Birkaç tanesinden pek umudum yok ama neyse.Benim görevim bu.Hasta seçemem.Akşam ki seansı kaçırma. :img-wink:
günaydın arkadaşlar:) bugün saat 8.30 dan ,10 a kadar tv 8 de nilgün belgün'ün programını izledik keyifle..çünkü dizimizin oyuncuları barış akarsu vede bülent kayabaş konuktu.e nilgün belgün de sunucu.. değmeyin keyfimize..dizimize övgüler vardı.bülent kayabaş dizinin neden bu kadar sevildiğinin sebeblerini açıklarken aslında hepimize tercüman oldu..bizim dizimiz bembeyaz bir sayfa gibi,geçmişin güzel duyguları,birbirini seven iki insanın duygularını içlerinde yaşarken hissettikleri,bunu öyle kolay kolay açıklayamamaları,bunun yarattığı heyecanı hissettirmeleri..daha ileri yaş grubunun ise geçmişin güzelliklerini hatırlamasını sağlaması.v.s karıkocalar arasında sevginin eskiler gibi güzel ifade edilişi..velhasılı tüm naif duyguları içermesi..sevgili barış gitarıyla ve o güzel sesiyle kulağımızın pasını sildi..bülent kayabaş vede nilgün belgün güzel anılarıyla bize keyifli dakikalar yaşattılar.çok teşekkürler hepsine:))
jenn dediğin gibi bugün ki program dizimize yapılan övgülerle ve Barış'ın eşsiz yorumuyla gerçekten çok güzeldi.Bülent Kayabaşın ve Nilgün Belgün'ün, Barış hakkında ki olumlu ve sevgi dolu düşünceleri de bizleri çok mutlu etti.Ayrıca Sevim ablanın programa katılarak yaptığı yorumlar ve o sırada tam tekbil televizyon karşısın da olan bizlerden, Barış'a ilettiği selamlar programa ayrı bir renk kattı.Tabi bizlerede.Burdan kendisine çok teşekkür ederiz...:img-yes:
yook canlarım size kal geldi özet yok fragman yok stara bi mail atıyıııııııııııııııııııııım bakalım özet i koyacaklar mı
ya son bölümü tekrar izliyodum da şimdi, naza yine sinirlendim, durduk oturduk yerde....:):) ya kız tarığın parayı mertle yarışmak için verdiğini sandı yaaa, mertle biyere kadar yarışabilirsin fln dedi.............offff bu kız öldürür bizi bigün ya, walla yazık tarığa, tam naz son bölümde akıllandı bak aşkını itiraf etti diodum, böle dedi, biz napcaz bu kızla ya...
yaaa arkdaşlarrrr gelecek bölümlerde tarık kötü bi kaza geçirecekkkk die söylenditlerr war yy nin resmi sitesindeeeeeee böyle bi şey oabilir mi bu saaatten sonra:) yawwwwwww
ya sadece söylentii ya bi önceki bölüm yorumlarındada kaza olur diyolardı ama bu sefer bi söylenti yayılmış siteye girip baktım
idda şu: Naz, Tarık tekelioğlu'nun gerçek kimliğini, tarık'ın yapmak zorunda kalacağı yarıştaki kazasından sonra öğreneceğine dair dedikodular var! Bu gerçek olabilir mi? Hatta kaza sahnesini de çekmişler...
yaaa arkdaşlarrrr gelecek bölümlerde tarık kötü bi kaza geçirecekkkk die söylenditlerr war yy nin resmi sitesindeeeeeee böyle bi şey oabilir mi bu saaatten sonra:) yawwwwwww
yok canım öyle bişey.bugünkü programdan aldığımız tek tüyo baba oğul artık konuşmaya başlıyacaklarmış.bülent kayabaş öyle dedi.barışda ben babamı çok özledim dedi:)))
Ebru'cum senaryon çok güzel olmuş bak özet gelmiyor ama bizden ne senaryolar çıkıyor. Ben bu Mert ve Pınar'a hiç güvenmiyorum akşam bir kez daha izledikten sonra ben bu Tarık Tekelioğlunu bir araştırayım derken yüzündeki o sinsi ifade hiç hoş değildi ama bilmiyorum bununda Bora'dan bir farkı yok gibi iyilik maskesi takmış bir şeytan olmasın hatta bir ara paranoya sınırlarını iyice aşarak dedimki bunlar karanlık işler çeviren son derece ılımlı nazik dosthane yaklaşıp kötü emellerine alet eden iki kardeş öf neyse gelsin bakalım özet ve tabi fragman daha biz aşk itirafını na zaman görürüz bakalım Barış'ta söylemedimi cuma gün katıldığı programda itiraf olursa dizi biter böyle araya birileri girerek devam eder diye. Siz bir açılın birbirinize ondan sonrası çok daha harika geçer
eğer naz tarıkın gerçek kimliğini öğrenirse aşkı ve ilişki olayı kökten yok olur.naz tarıka ömrü boyuca güvenmez güvenmek ne kelime yüzüne bakmaz. kiii belgin hanım yarışmasınada katiyen izin vermez yani yook böyle bişe
ya son bölümü tekrar izliyodum da şimdi, naza yine sinirlendim, durduk oturduk yerde....:):) ya kız tarığın parayı mertle yarışmak için verdiğini sandı yaaa, mertle biyere kadar yarışabilirsin fln dedi.............offff bu kız öldürür bizi bigün ya, walla yazık tarığa, tam naz son bölümde akıllandı bak aşkını itiraf etti diodum, böle dedi, biz napcaz bu kızla ya...
simser bahsettiğin sahne benim de o akşam ki bölüm de sevmediğim ve ne Naz'a ne de bir önceki bölüm de verilen, duygusal ve manidar görüntülerin gidişatına yakıştıramadığım bir sahne.Ama biz forum olarak bunun adını Naz'ın yanlış ifadesi koyduk.Bilmiyorum ne kadar doğru.Naz bunu gerçekten bize geçen şekilde mi söyledi yoksa başka birşey söylemek isterken yanlış bir üslupmu kullandı orası muamma.Ama her ne şekil de olursa olsun bu ifade kalbimizde vicdani bir sızıya neden olan görüntülerle tezatlık yarattı bence... :img-yes:
hayır arkadaşlar naz hani tarık'ın fakir olduğunu düşünüyor ya tarık için ,tarık'ın iyiliği için öyle dedi ama sanıyorumki yanlış anlaşıldı .
ebru.karaca
29-01-07, 12:02
Sevgili jenn..
Siz izleyebilenlerin anlatımı ile izlemiş gibi olduk ama gece 01:00'de tekrarı var.. Onu izleyip, daha da izlemiş gibi olalım değil mi? :)
Çünkü bizimkilerin telefon konuşmalarını, Barış'ın şirinliklerini, Nilgün hanım ve Bülent beyin övgülerini, en önemlisi de şu meşhur kediyi çok merak ediyorum :)
Sevgili jenn..
Siz izleyebilenlerin anlatımı ile izlemiş gibi olduk ama gece 01:00'de tekrarı var.. Onu izleyip, daha da izlemiş gibi olalım değil mi? :)
Çünkü bizimkilerin telefon konuşmalarını, Barış'ın şirinliklerini, Nilgün hanım ve Bülent beyin övgülerini, en önemlisi de şu meşhur kediyi çok merak ediyorum :)
ya barış abinin sitesinde çekmişler kedinin fotosunu çook şirin.barış abi kucağından düşürmedi
http://img265.imageshack.us/img265/7913/0043bi9.th.jpg
ebru.karaca
29-01-07, 12:06
Arkadaşlar,
Valla karar veremedim,başka bir foruma firar etmeniz ( ya da Ebru’nun deyimiyle başka bir platforma iltica etmeniz) iyi mi oldu yoksa kötü mü?Bir bakıma iyi oldu çünkü sizleri okumaktan işimi yapamıyordum.Mesela bu gün mutlaka yapmam gereken iki tane temyizim var, yoksa süreyi kaçıracağım.Diğer yandan da kötü oldu, çünkü sizleri okumak en büyük zevkimdi ve birkaç gündür bundan mahrum kaldım.
Ayrıca şunu da düşünmüyor değilim; Malumunuz, dizimizin ana sayfaya alınmasında sizlerin gayretlerinin ve bu forumu sürekli canlı tutmanızın etkisi yadsınamaz.Sakın bu sessizlik aksi bir etki yaratmasın.
Hah haa..
Demek sen de hukukçusun wellcome.. :)
Valla dün benim iki tane dilekçe yazmam lazımdı. Gerçi temyiz değildi ama uzun süredir yazamamıştım, o yüzden eve getirdim. Ama o platforma takılacağım derken iki dilekçeyi kaç saatte yazdım, inanamazsın :)
Ama dün de bir başka güzeldi canım..
Herkes diziden bir karakter oldu.. Atıştık durduk. Çok güzeldi. :)
Ama şu sessizlik konusunda haklısın galiba. Dizimiz ana sayfaya taşındı. Çünkü biz burayı sürekli canlı tuttuk. (Bir de çenemiz durmadı tabi :) ). O canlılığı kaybetmemek lazım.
Bunu daha önce whiteangel da defalarca söyledi..
Galiba biraz daha üstüne düşmek lazım :)
ebru.karaca
29-01-07, 12:09
Ebrucum tam aksine ben seni çok iyi gördüm.Akşam ki seanslar yaramış canım.İşimize gelen senaryolar üretmeye başlamışsın bile.Bu seanslara biraz daha devam edersek kimsenin yapamadığını yapıp Pınar'la Mert'i Naz'ın ve Tarığın hayatın sen def edeceksin.Çalışmaya devam...:img-yes:
Not:Ben şimdi gidip diğer hastalarıma bakacağım.Umarım onlarda da sendeki gelişmeler mevcuttur.Birkaç tanesinden pek umudum yok ama neyse.Benim görevim bu.Hasta seçemem.Akşam ki seansı kaçırma. :img-wink:
Songül'üm ne demek?
Bir kaç gündür o seanslar sayesinde pek bir mutluyum.. Yatarken birinizin dediği bir şey geliyor aklıma, başlıyorum gülmeye.. Hele dünkü rol kapışlarından sonra..
Bu arada Şahin öğrendi mi? :) :) (Hihi.. Çok kötü gördüm kendimi"")
Bu senaryo benim de hoşuma gitti Songül. Çünkü işime geliyor.. Açıkçası diziye giren her karakterin kötü ayrılması durumu da gerçeğe çok yakın olmuyor ama pek umursamıyorum. Benim hoşuma gidiyor ya.. :) :) Gerisi önemli değil.. İsterlerse, melek olup göğe uçarak ayrılsınlar diziden.. O kadar yani :)
ebru.karaca
29-01-07, 12:10
Şu ünlü yarışla ilgili bir şey olabilir..
Şimdiye kadar hiç kaza yaparken görmemiştik.. Olabilir yani.
yok canım öyle bişey.bugünkü programdan aldığımız tek tüyo baba oğul artık konuşmaya başlıyacaklarmış.bülent kayabaş öyle dedi.barışda ben babamı çok özledim dedi:)))
Ah canımmm.. Sonunda ya.
Bu sahneyi çok merak ediyorum.. :)
Hah haa..
Demek sen de hukukçusun wellcome.. :)
Valla dün benim iki tane dilekçe yazmam lazımdı. Gerçi temyiz değildi ama uzun süredir yazamamıştım, o yüzden eve getirdim. Ama o platforma takılacağım derken iki dilekçeyi kaç saatte yazdım, inanamazsın :)
Ama şu sessizlik konusunda haklısın galiba. Dizimiz ana sayfaya taşındı. Çünkü biz burayı sürekli canlı tuttuk. (Bir de çenemiz durmadı tabi :) ). O canlılığı kaybetmemek lazım.
Bunu daha önce whiteangel da defalarca söyledi..
Galiba biraz daha üstüne düşmek lazım :)
aaaaa ne platformu, burdan başka platform mu war kiii:icon_whis :img-hyste
herkese günaydın;
güya tv8 deki programı izleyecektim ama nerdeee. saolsun jenn, anlatmış. bülent kayabaş'ın ropörtajını da okudum, gece de tekrarını izlerim artık.
herkes sadece bir karater mi oldu.? valla ben 5 karater oldum yanlış hatırlamıyosam. :)
yakında yeni başlık açarız. "yalancı yarim olmayacak işler" :)
ebru.karaca
29-01-07, 12:17
Ben bu Mert ve Pınar'a hiç güvenmiyorum akşam bir kez daha izledikten sonra ben bu Tarık Tekelioğlunu bir araştırayım derken yüzündeki o sinsi ifade hiç hoş değildi ama bilmiyorum
Abla inanki, aynı şeyi ben de düşündüm. Hani Naz ve Tarık giderken, bunlar arkadan (biri sağdan-biri soldan) öne doğru ilerlerken, ikisinin de ifadesini sevmedim. Hatta tam orada dedim ki, bunlardan şimdi olumsuz bir söz çıkacak. Biz de kötü olduklarını anlayacağız. Ama nerdee? Çıka çıka meraklarına dair replik çıktı :)
Güzel ablam, bu arada o cevval yolculuktan sağ sağlim geldin ya, tebrik ederim. :)
herkese günaydın;
herkes sadece bir karater mi oldu.? valla ben 5 karater oldum yanlış hatırlamıyosam. :)
Doğru ya.. Kaçar tane karakter olduk, duruma göre.. :)
Hatta ben bir ara Barış Akarsu bile oldum :)
NOT: İmzan çok güzel olmuş Serdar.. :)
elmali-turta
29-01-07, 12:17
aaaaa ne platformu, burdan başka platform mu war kiii:icon_whis :img-hyste
aa gamze tabiki burdan başka bi platform yokk ne olabilirki zaten,olamzki ztn yokki zaten:icon_whis
bu arada ebru senaryolarını çokk sevdim,çok hoşuma gitti:)
ebru.karaca
29-01-07, 12:19
Hah Miray,
Şimdi tam Naz oldun canım :)
Vee, teşekkürler.. :)
elmali-turta
29-01-07, 12:24
Hah Miray,
Şimdi tam Naz oldun canım :)
Vee, teşekkürler.. :)
yok ablacım gamze benden önce naz olmuştu zaten ben ilave yaptım:icon_whis :icon_whis bizim sevgili potçu arkadaşımız o:)
bu arada ne demek çokk güzel gerçekten:good:
ceza_cansu
29-01-07, 12:27
Günaydın arkadaşlar.Bende hesapta bugün erken kalkıp tv8 i izlicektim ama uyanamadım.Neyse artık gece tekrarını izlerim.Anlattıkların için çok saol jenn
Bende en az 7-8 kere karakter değiştirdiğimi hatırlıyorum:):)
yok ablacım gamze benden önce naz olmuştu zaten ben ilave yaptım:icon_whis :icon_whis bizim sevgili potçu arkadaşımız o:)
bu arada ne demek çokk güzel gerçekten:good:
biri potçu mu dedi?? buyrun o benim işde:img-pilot
ne war yani, naz kardeşimiz de gayet potçu bi insan ztn di mi:)
yalancı yarim
29-01-07, 12:31
arkadaslar burdaki sıcaklık arkadaslık ortamı cok hos ya...fikirlerin paylasılması fln...bence artık nazın duyguları kesin tarığında öle yani nazın merte asık olması tarığın pınara asık olması gibi bi durum söz konusu olamaz ...ancak onları birbirlerini kıskandırmak icin kullanırlar...yaaa bide artık nazın kendine itiraf etmesi lazım...ama nası kendine ben tarığa asığım dicek orası tartısılır:):)
Bende en az 7-8 kere karakter değiştirdiğimi hatırlıyorum:):)
ben en son adreslere de bakmıyoduk,yazı rengini aynı yapmıştık, herkes resmini de aynı yapmıştı, isimler de bi hayli tuhaflaşmıştı ya: deli, imdat, uçtu fln, onları hatırlıyorum:img-hyste
*özgürkız*
29-01-07, 12:33
İlk başta pek sevmiyordum bu diziyi merve sevi hoşuma gitmiyordu ama tekrarlarına bakıyorum arada sırada yavaş yavaş kanım ısınmaya başladı:) naz'ın ve Tarık'ın arasındaki arkdaş oyunu bazen çok komik olabiliyor.
elmali-turta
29-01-07, 12:40
biri potçu mu dedi?? buyrun o benim işde
ne war yani, naz kardeşimiz de gayet potçu bi insan ztn di mi
cnm bnm potçu arkadaşım naparsın sende haklısın tabi
naz ne demişti üzüm üzüme bak baka:icon_whis :icon_whis
Songül'üm ne demek?
Bir kaç gündür o seanslar sayesinde pek bir mutluyum.. Yatarken birinizin dediği bir şey geliyor aklıma, başlıyorum gülmeye.. Hele dünkü rol kapışlarından sonra..
Bu arada Şahin öğrendi mi? :) :) (Hihi.. Çok kötü gördüm kendimi"")
Bu senaryo benim de hoşuma gitti Songül. Çünkü işime geliyor.. Açıkçası diziye giren her karakterin kötü ayrılması durumu da gerçeğe çok yakın olmuyor ama pek umursamıyorum. Benim hoşuma gidiyor ya.. :) :) Gerisi önemli değil.. İsterlerse, melek olup göğe uçarak ayrılsınlar diziden.. O kadar yani :)
Ebrucum oldumu şimdi senin bu yaptığın.Sözde aramız da kalacaktı.Sırtımı sana dayamakla hata etmişim galiba.Neyse unutma bunu.Zaten hiçbirşeyde olmadı.:icon_whis Sırf mesaj yazmış olmak için böyle yalan yanlış şeyleri ortalığa atıp kimsenin aklını bulandırma lütfen.Sana seans yok bundan sonra... :img-yes: :img-hyste
cnm bnm potçu arkadaşım naparsın sende haklısın tabi
naz ne demişti üzüm üzüme bak baka:icon_whis :icon_whis
ya bizimki kararmayı da geçti galiba, artık biri ne diyinc gülmeye başlıyorum, hıhı lafını çok kullanmaya başladım:) iyce naz oldum ben yaaa:img-hyste
Merhaba arkadaslar! Fragman yok ozet yok ama en azindan ufacikta olsa bir tuyomuz var. Buna da sukur! Neyse biz beklemeye alistik zaten degil mi:) Ama sizleri cok faal gordum arkadaslar. Neler oluyor oyle baska "platform"lar filan:)
Gecen bolumle ilgili yorum yapacaktim aslinda uzun uzun ama ben yeni bolumu ancak oynadiktan 3 gun sonra filan izleyebiliyorum. Onun icin yorumdan vazgecmistim ama sanirim su son sahne hakkinda yorum yapmazsam catlayacagim:)
Naz Hanim; kas yaparken goz cikariyorsunuz yahu kendinize gelin! Halbuki su "asker selamini" yapip gulumsedikten ve de Tarik'a onu birakmadigi icin tesekkur ettikten sonrasi icin biz - ve zavalli Tarik - ne hayaller kurmustuk ama olmazki boylede sukut-u hayale ugratilmazki insan canim! Esefle kiniyorum sizi! yani bunca seyden sonra sen git bir cuval inciri berbat et! Neyse gelsin artik su fargamn ya da ozette aaaa durdukca dusunuyorum dusundukcede sinirleniyorum ama!:)
Arkadaşlar bazen öğleden sonra star çoşup fragmanı verebiliyo..ben açtım...ama hiç starrın sayfasındada özet yok ya...bu hafta bişeyler birileri yanı naz patlar gibime geliyo..artık bu kız doldu da doldu...canım..içi aşkla doldu...daha ne kadar içinde taşıyacak...çenesine vurdu....zavallının...şu tarıkta artık bi adım atsa gerısı çorap söküğü gibi...yok aartık kavuşamazlarsa ben setı basıp çekımleri ele alacam herhalde...çatlatacaklar:img-help: :sad53: :img-yes: bye
Bu Pınar ile Mert dünya iyisi iki insanda olsalar birer kanatsız melek de olsalar;Naz ile Tarık arasında kara kedi misali dolandıkları müddetçe ikisi de benim için şeytanın avukatı konumunda...zaten o Mert'in o son sahnedeki ukala ve kurnaz tilki tipli bakışları yok muydu,iyice sinir oldum....içimden en kısa sürede onlarabye bye demek geliyor....
Merhaba arkadaslar! Fragman yok ozet yok ama en azindan ufacikta olsa bir tuyomuz var. Buna da sukur! Neyse biz beklemeye alistik zaten degil mi:) Ama sizleri cok faal gordum arkadaslar. Neler oluyor oyle baska "platform"lar filan:)
Gecen bolumle ilgili yorum yapacaktim aslinda uzun uzun ama ben yeni bolumu ancak oynadiktan 3 gun sonra filan izleyebiliyorum. Onun icin yorumdan vazgecmistim ama sanirim su son sahne hakkinda yorum yapmazsam catlayacagim:)
Naz Hanim; kas yaparken goz cikariyorsunuz yahu kendinize gelin! Halbuki su "asker selamini" yapip gulumsedikten ve de Tarik'a onu birakmadigi icin tesekkur ettikten sonrasi icin biz - ve zavalli Tarik - ne hayaller kurmustuk ama olmazki boylede sukut-u hayale ugratilmazki insan canim! Esefle kiniyorum sizi! yani bunca seyden sonra sen git bir cuval inciri berbat et! Neyse gelsin artik su fargamn ya da ozette aaaa durdukca dusunuyorum dusundukcede sinirleniyorum ama!:)
diğer sahnelerle ilgili yorumların varsa sen yaz biz okuruz, başka işimiz gücümüz kalmadı ki ztn:) paso buraya bişeyler yazılmasını bekliyoruz yaz da bari sayfamız hareketlensin:) ztn nolduysa artık anasayfaya geçtikten sonra bişeler oldu bize, herkes baya sessizleşti:)
arkadaş platformu soruyo, war mı cevap vermek isteyen:icon_whis ben bilmiyorum ki başka platform, yok ki ztn öle bişe, olamaz ki ztn, nası olsun ki ztn:img-hyste
elmali-turta
29-01-07, 13:08
ya bizimki kararmayı da geçti galiba, artık biri ne diyinc gülmeye başlıyorum, hıhı lafını çok kullanmaya başladım:) iyce naz oldum ben yaaa:img-hyste
sana diorum ama bnde aynı durumdayım :icon_whis hatta bnce bu forumdaki herkes aynı durumda ztn akşamki seansta bunu gösteriyorr:img-in_lo :img-in_lo
sana diorum ama bnde aynı durumdayım :icon_whis hatta bnce bu forumdaki herkes aynı durumda ztn akşamki seansta bunu gösteriyorr:img-in_lo :img-in_lo
:img-hyste
miraycım sende pot kırmaya başladın cnmmm, ne seansı yaaaaa bende burdaydım gördüm, herkes baya sessizdi:icon_whis
az kaldı bi kaç saat sonra yeni senaryomu ekleyecem. ozaman belki sıkıntınız biraz gider. çünkü baya hareketli bişeyler oluyo. :)
elmali-turta
29-01-07, 13:12
:img-hyste
miraycım sende pot kırmaya başladın cnmmm, ne seansı yaaaaa bende burdaydım gördüm, herkes baya sessizdi:icon_whis
ya pardon ya gördün mü hep bu üzümler zaten:icon_sorr
yok seans means gitti seans bitti seanss yokkk:icon_whis :icon_whis
diğer sahnelerle ilgili yorumların varsa sen yaz biz okuruz, başka işimiz gücümüz kalmadı ki ztn:) paso buraya bişeyler yazılmasını bekliyoruz yaz da bari sayfamız hareketlensin:) ztn nolduysa artık anasayfaya geçtikten sonra bişeler oldu bize, herkes baya sessizleşti:)
arkadaş platformu soruyo, war mı cevap vermek isteyen:icon_whis ben bilmiyorum ki başka platform, yok ki ztn öle bişe, olamaz ki ztn, nası olsun ki ztn:img-hyste
Oyleyse hemen bir baska yorum:) Ya ben su Tarik'in Mert'e dayak ettigi sahneye bayildim. Gulemkten yerlere yattim inanin. Demekki ne kadar bilincaltina islendiyse garibimin ruyasinda bile Mert'i doverken goruyor. Hele su acik arttirmaya cikmis gibi Mert'in parayi arttirmasi yok mu:0 Hatta ben bir 150 bin dolar demesini bile bekledim hahahaha ama izin vermedi bizin Alfanso:) "Kimse naz'imi elimden alamazzzzz!" Uhahaha cok guldum ya. Tarik aslinda kendine coktan itiraf etti ama ah iste gozlerin soyledigini birde kulaklar duysa!
Yanliz simdi Naz, resmen "20 bin dolari veren gence asik oldum" derken Tarik'i kasteeti. Bir kere bagisi yapanin genc oldugunu nerden biliyorsun degil mi ama! Eh kizin icine dogmus:) nasilda sevindi tarik olduguna emin olunca:) Yani Tarik'a bu bolumde direk olarak ilan-i ask etti ama bu seferde Tarik anlamadi ya alacak is mi simdi:icon_sorr
elmali-turta
29-01-07, 13:13
az kaldı bi kaç saat sonra yeni senaryomu ekleyecem. ozaman belki sıkıntınız biraz gider. çünkü baya hareketli bişeyler oluyo. :)
ay serdar çabuk ekle valla yoksa biz gamzeyleee..........hafif hafif uçucaz galiba yada burdakiler bizi paralıycak ne dio bunalr die:)
büyüksün serdar!!!!!:happy0064 sen de olmasan napardık biz ya, en azından senin senaryolarınla teselli oluyoruz biraz:good:
ay serdar çabuk ekle valla yoksa biz gamzeyleee..........hafif hafif uçucaz galiba yada burdakiler bizi paralıycak ne dio bunalr die:)
ewt ya siteden atılıcaz yakında:img-hyste
eh be Serdar geç bile kaldın. İhmal ediyorsun artık senaryoları :D Sabırsızlıkla bekliyoruz .....
Bugün özet ve fragman beklemeyelim bence. ZAnnetmiyorum ki eklesinler. Artık yarın erken saatlerde başlarlar fragmanı göstermeye o zaman anlayacağız beler olup biteceğini. Acaba Mert ve Pınar kendilerimi araştıracak yoksa dedektif falan mı tutacaklar :D Hani zenginler ya eheheh:img-hyste
whiteangel
29-01-07, 13:20
Durun heyecan yapmayın arkadaşlar..Sabah Nilgün Belgün'ün programında iki tüyo verdi Bülent Kayabaş.
1- Tarık ve babasının barışmaları çok yakındaymış..)
2- Henüz Tarık ile Naz arasında aşk itirafı ufukta görünmüyormuş:img-wink: Ben 2. tüyoya değil de 1. tüyoya çok sevindim. Tarık-Hulusi-Belgin sahneleri eminim çok güzel olacaktır.:)
-Seni çok özledim baba!
-Hadi ordan zibidi, ben de seni çok özledim ama..önce bankama olan borcunu öde..
-Hulusiiii kendine gel! O bizim oğluşumuz.. Ne borcuu!!
Tabi bu konudaki yetenekli arkadaşlardan daha güzel senaryolar bekliyorum. Akşam seansları işe yaramazsa ''yoğun bakıma''alıciiim kendilerini. :img-hyste
Durun heyecan yapmayın arkadaşlar..Sabah Nilgün Belgün'ün programında iki tüyo verdi Bülent Kayabaş.
1- Tarık ve babasının barışmaları çok yakındaymış..)
2- Henüz Tarık ile Naz arasında aşk itirafı ufukta görünmüyormuş:img-wink:
Yahu ufukta aşk itirafı niye görünmüyor hala ya,halbuki anayola çıkmışlardı bile.....valla bu diziyi çözdüğüm zaman kendimi fazlasıyla aşmış göreceğim:icon_whis
ya hani bunlar senaryoyu önceden bilmiyolardı!!!!!
yani bu demektir ki hulusi-tarık buluşması çok yakın:mesela bu hafta:happy0064
ve.... itiraf yakın mı değilmi bilemezlerrr, mesela 2 hafta sonra olucaksa çok var sayılmaz, ve deee, oyuncuların henüz bundan haberi olmayabilir:)
evet farkındayım, sadece kendimi kandırıyorum, olmasını istediğim gibi görüyorum:) napim ama ya elimde deil, sanırım benm biras daha terapiye ihtiyacım olucak!!!!!:img-pilot
ceza_cansu
29-01-07, 13:32
Tarık ile Hulusinin barışıcak olmasına sevindim ama aşk itirafının ufukta olmamasına üzüldüm.Ben daha yakındadır diye düşünüyordum aşk itirafını.
bize mutluluğu çok görüyorlar..bana kalırsa 49.bölümde itiraf iki bölümde tarık tekelioğlu olduğunu öğrenmesi...52nin sonunda 2 yıl sonra diye yazarlar..ikisi evlenmiş..küçük Tarıkla Naz doğmuş falan..:)
yahu bu doğum günü ve itirafişini fazla abartık sanırım..doğum günü olmayabilirrr:icon_sorr :icon_sorr
Biz başbaşa romantik bir yılbaşı bile hayal etmiştik ama oda gerçekleşmedi :D O yüzden belki doğum günü olur ama çok şey beklememek lazım... Yada oyuncular senaryoyu daha bilmiyorlar ya yani bir bölüm sonrasını o yüzden hepsi aynı şeyi söylüyor olabilir :D "Aşk itirafına çok var daha" diye. Bence en fazla 32. ye kadar dayanabilirler senaristle elbet onlarda patlayacaklar :D
Sıkı bir itiraf bu sayede gelebilir :D
yaw zaten nereye kadar böyle itirafsız giderki..52 bölüm değilmi zaten..daha bunlar itiraf edecekler..Mert ve Pınardan kurtulcaklar-ki pınar aşık olduğu için zaman alabilir-..Tarıkın kimliği ortaya çıkacak..Tarık babasıyla barışacak..bunlar aşklarını doya doya yaşayacaklar..ee bunlar 2 bölümde olacak değil ya..bence çok fazla bekletmemeliler..
Sizlerden öğrendiğime göre,
Bir iyi haber baba oğul yakınlaşması, barışması ( tabiki soru işaretleride var Tarık'ın kimin yanında çalıştığını, ne iş yaptığını ögrenecekmi?)
Kötü haber daha itirafın olmaması neler hayal etmiştik neler neler , inşallah yanlış anlaşılmalar ile uzamaz bu itiraflar belki de sürpiz olabilir kimbilir.
yaw zaten nereye kadar böyle itirafsız giderki..52 bölüm değilmi zaten..daha bunlar itiraf edecekler..Mert ve Pınardan kurtulcaklar-ki pınar aşık olduğu için zaman alabilir-..Tarıkın kimliği ortaya çıkacak..Tarık babasıyla barışacak..bunlar aşklarını doya doya yaşayacaklar..ee bunlar 2 bölümde olacak değil ya..bence çok fazla bekletmemeliler..
Balıkk kardeş, iyi diyorsun hoş diyorsun da, diyelim gelecek bölüm bunlar itiraf ettiler. 52 bölüm planlanan dizide 23 bölüm bunların aşklarını izlemek ister miydin? Yok gece yemeklerine çıkacaklar, aman sevgiyle mutlulukla kumsallarda elele koşacaklar, aşktan sarhoş olmuş şekilde birbirlerine bakıp pembe panjur lu evlerinin havuz başında dans edecekler.
Tamam bunlar iyi hoş da, erken daha erken:)
Az sabır. Şöyle 5-10 bölüm daha geçsin. Daha çözülecek çok konu var. Yavaş yavaş.
Hem bu dizi, o "olamama, sonuca bağlanamama" şiar ı ile sevildi sayıldı. Şu andaki gibi ilerlemesi herkes için çok daha iyi. Yani aşkları apaçık belli ama hiç bir şekilde dile gelmeyen şekilde. Bizleri hepimizi mutlu eden o. Hadi söyle be oğlum be, hadi söyle artık be kızım be, diye geçmeli saatler şimdilik.
Ebrucum, neymiş bana Songül ün söylemesi gerekn bakiim? Hı? Benden ne gizliyorsunuz? Beni beğenmiyor musunuz? :(
Buyukbaba sölediklerine katılıyorumda en fazla 5 bölümlük sabır kaldı bende yahu...:)izllerken çatlıyorum vallahi:)bende yavaş yavaş gelişsin diyenlerdenim..ama nerdeyse 3.bölümden beri aşıklar...zaten itiraftan sonra eminim o aşklarını yaşattırmıcaklar en fazla 2 bölüm yani..gene çıkar bişeyler:)
whiteangel
29-01-07, 13:58
Balıkk kardeş, iyi diyorsun hoş diyorsun da, diyelim gelecek bölüm bunlar itiraf ettiler. 52 bölüm planlanan dizide 23 bölüm bunların aşklarını izlemek ister miydin? Yok gece yemeklerine çıkacaklar, aman sevgiyle mutlulukla kumsallarda elele koşacaklar, aşktan sarhoş olmuş şekilde birbirlerine bakıp pembe panjur lu evlerinin havuz başında dans edecekler.
Az sabır. Şöyle 5-10 bölüm daha geçsin. Daha çözülecek çok konu var. Yavaş yavaş.
Hem bu dizi, o "olamama, sonuca bağlanamama" şiar ı ile sevildi sayıldı. Şu andaki gibi ilerlemesi herkes için çok daha iyi. Yani aşkları apaçık belli ama hiç bir şekilde dile gelmeyen şekilde. Bizleri hepimizi mutlu eden o. Hadi söyle be oğlum be, hadi söyle artık be kızım be, diye geçmeli saatler şimdilik.
Ebrucum, neymiş bana Songül ün söylemesi gerekn bakiim? Hı? Benden ne gizliyorsunuz? Beni beğenmiyor musunuz? :(
Yaşa be buyukbaba.. Benim düşündüklerimi yazmışsın. Bu aşkı güzel ve benzersiz kılan işte tam da bu.. Söze dökmeden anlatılması herşeyin:)
Sen akşam erken gittin. Toplu terapi seansını kaçırdın Şahin'cim.. Kulakların çınnn çınnnn çınnn nasıl uyudun yahu..:img-hyste
ebru.karaca
29-01-07, 14:04
ben en son adreslere de bakmıyoduk,yazı rengini aynı yapmıştık, herkes resmini de aynı yapmıştı, isimler de bi hayli tuhaflaşmıştı ya: deli, imdat, uçtu fln, onları hatırlıyorum:img-hyste
Bir ara biri Uçurmiş YY Seyircisi, biri Star TV Yöneticisi, Kanal D Yapımcısı falan fişman.. olmuştu :)
Sonracığıma, biri Sevim abla olmuştu (kim hatırlamıyorum), hepimizin üstünü çizmişti :)
Songül Şahin, Burçin Songül olmuştu :) :)
Veee bu kadar saçmalık içinde muhteşem (!) bir senaryo çıkmıştı.
İddia ediyorum, forum forum olalı böyle senaryo, entrika görmemişti :)
Yaşa be buyukbaba.. Benim düşündüklerimi yazmışsın. Bu aşkı güzel ve benzersiz kılan işte tam da bu.. Söze dökmeden anlatılması herşeyin:)
Sen akşam erken gittin. Toplu terapi seansını kaçırdın Şahin'cim.. Kulakların çınnn çınnnn çınnn nasıl uyudun yahu..:img-hyste
Ablacım uyku arası ben onu sinek zannettim:) Meğer çınlamaymış. Başında vardım da siz gece mesaisine başlamışsınız sonra. Nereden bileyim hepinizin iadeli taahhütlü gittiğinizi. Bilseydim ben uçak postası ile gitmezdim:)
Sevgili Büyükbaba sözlerine katılmamak mümkün değil.(Allah Allah bunu ben mi söyledim)Dediğin gibi biz Tarık ve Naz'ı itiraf konusunda ki beceriksizlikleriyle sevdik.Onların elde edilmesi kolay ama bir o kadar da zor olan aşkları bizleri hem eğlendirdi hem de heyecanlandırdı.Şimdi bir anda gelen itirafın bu büyüyü bozmasından ve bizim gönlümüz de farklı bir yeri olan bu aşkı sıradan hale getirmesinden endişe duyuyorum açıkçası.Bu yüzden diyorum ki itiraf doğru zaman da doğru yerde olsun... :img-yes:
Not:Şahin bakma sen bu Ebru'ya.Arkadaşlığımızı çekemiyor,mikserlik yapıyor.Hem sen beni tanırsın.Ben sana kötü birşey söylermiyim.:icon_whis
ebru.karaca
29-01-07, 14:10
Ebrucum oldumu şimdi senin bu yaptığın.Sözde aramız da kalacaktı.Sırtımı sana dayamakla hata etmişim galiba.Neyse unutma bunu.Zaten hiçbirşeyde olmadı.:icon_whis Sırf mesaj yazmış olmak için böyle yalan yanlış şeyleri ortalığa atıp kimsenin aklını bulandırma lütfen.Sana seans yok bundan sonra... :img-yes: :img-hyste
:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr az kaldı bi kaç saat sonra yeni senaryomu ekleyecem. ozaman belki sıkıntınız biraz gider. çünkü baya hareketli bişeyler oluyo. :)
Hah yaaaa..
İşte böylee..
Aferim, aferim.. Devam..
Yanliz simdi Naz, resmen "20 bin dolari veren gence asik oldum" derken Tarik'i kasteeti. Bir kere bagisi yapanin genc oldugunu nerden biliyorsun degil mi ama! Eh kizin icine dogmus:) nasilda sevindi tarik olduguna emin olunca:) Yani Tarik'a bu bolumde direk olarak ilan-i ask etti ama bu seferde Tarik anlamadi ya alacak is mi simdi:icon_sorr
O son sahnede Tarık, Mert'e aşık olduğunu söylediğinde, ben senin içini bilirim, çocukların yanında gözlerin parlıyordu falan dedi.. Yani ben o parayı senin verdiğini biliyordum, ben de o parayı verene aşığım demeye getirdi. :) Ama her nasılsa, o cümle orada bitmedi, Tarık karşılık vermedi ve Naz konuşmaya devam etti. Tüm romantizmi bozan o cümleleri söyledi.
Oysa o cümle orada kalsaydı, Tarık:
--"Demek benim koyduğumu biliyordunuz. Eee, o zaman bana mı aşıksınız?" diye şakk !! sorsaydı..
Hmmm. tadından yinmezdi bu bölüm. Zaten yenmiyor da, daha bir başka olurdu :)
ebru.karaca
29-01-07, 14:17
Tabi bu konudaki yetenekli arkadaşlardan daha güzel senaryolar bekliyorum. Akşam seansları işe yaramazsa ''yoğun bakıma''alıciiim kendilerini. :img-hyste
Hihihihihihihihihi....
ve.... itiraf yakın mı değilmi bilemezlerrr, mesela 2 hafta sonra olucaksa çok var sayılmaz, ve deee, oyuncuların henüz bundan haberi olmayabilir:)
evet farkındayım, sadece kendimi kandırıyorum, olmasını istediğim gibi görüyorum:) napim ama ya elimde deil, sanırım benm biras daha terapiye ihtiyacım olucak!!!!!:img-pilot
Yok yok Gamzeciğim, çok da haklısın.
Hem senaryoyu bilmiyoruz, haftalık yazılıyor diyorlar. Hem de ufukta itiraf yok diyorlar..
Bu ufuk en fazla bir sonraki bölüm kadardır, ben size diyeyim.. Yani en fazla 30. bölümdür.. 31'i bunlar da bilmez. Hatta senaristler de.. :)
O yüzden, ben de senin yaptığın açıklamaya katılıyorum. Hem mantıklı geliyor, hem de işime geliyor :)
ebru.karaca
29-01-07, 14:20
bize mutluluğu çok görüyorlar..bana kalırsa 49.bölümde itiraf iki bölümde tarık tekelioğlu olduğunu öğrenmesi...52nin sonunda 2 yıl sonra diye yazarlar..ikisi evlenmiş..küçük Tarıkla Naz doğmuş falan..:)
yahu bu doğum günü ve itirafişini fazla abartık sanırım..doğum günü olmayabilirrr:icon_sorr :icon_sorr
Aman, önce Hulusican gelmesin de.. (!!) Seans grubu, anladınız siz onu! :)
Canım,
Seni beğenmemek ne kelime?
Sadece dün, senin yokluğunda Songül senin yerine idare etti:) Hihi..
ebru.karaca
29-01-07, 14:24
Ablacım uyku arası ben onu sinek zannettim:) Meğer çınlamaymış. Başında vardım da siz gece mesaisine başlamışsınız sonra. Nereden bileyim hepinizin iadeli taahhütlü gittiğinizi. Bilseydim ben uçak postası ile gitmezdim:)
Hah haa..
İadeli taahhütlü gitmek ha? Çok yaşa Şahin, emi? :)
Not:Şahin bakma sen bu Ebru'ya.Arkadaşlığımızı çekemiyor,mikserlik yapıyor.Hem sen beni tanırsın.Ben sana kötü birşey söylermiyim.:icon_whis
Canım ve de biricik Songül'üm;
Benim ağzımdan, senin Şahin hakkında kötü bir şey söylediğin çıktı mı anacım?
Yok..
:) Yoksa ben seni Şahinle takıştırmak ister miyiim? Cık cık cık cık..
NOT: Şahinciğim, şu an baskı nedeniyle tam anlatamıyorum arkadaşım.. :) Ben sana bilehare anlatırım Songül'ün yaptıkları :). Songüüüüüllll, akşama seni Şahin'e bir biiiirrr sölicem! :)
Evet ya, tam mikser oldu bu :)
Hah haa..
İadeli taahhütlü gitmek ha? Çok yaşa Şahin, emi? :)
Canım ve de biricik Songül'üm;
Benim ağzımdan, senin Şahin hakkında kötü bir şey söylediğin çıktı mı anacım?
Yok..
:) Yoksa ben seni Şahinle takıştırmak ister miyiim? Cık cık cık cık..
NOT: Şahinciğim, şu an baskı nedeniyle tam anlatamıyorum arkadaşım.. :) Ben sana bilehare anlatırım Songül'ün yaptıkları :). Songüüüüüllll, akşama seni Şahin'e bir biiiirrr sölicem! :)
Evet ya, tam mikser oldu bu :)
Ebrucum, akşama teeek teeekk anlatacaksın bana. Songül ü çok zor bir gece bekliyor. Allaaaahh. Avuçlarım kaşınıyor. para mı gelecek nedir? Ama songül dünya tatlısıdır. Kötü birşey demez bana:) Di mi incilerin en karası.:)
ebru.karaca
29-01-07, 14:35
Yok yok, demedi Şahincim..
Der mi hiç?
Ama yokluğunu aratmadı.. Güzel idare etti :)
Yok ya biz bu işi kaptık dostlar!
Senaryoydu, replikdi, zınk diye kapıyoruz maşallah.
Karşıma Mardinli biri gelse, anında taklit edeceğim. O kadar yani..
ebru.karaca
29-01-07, 14:45
Serdaaaarrrr!!
Senaryona bayıldım.. Ama az geldi.. Umarım devamı vardır..
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14698&page=21
Arkadaşlar,
Düşündüm-taşındım.. Senaryoda şöyle değişiklikler yaptım :)
Şimdi Tarıkla Pınar'ın ilk karşılaştığı cafe var ya, hani Pınar dergi okuyordu..
O dergide kayıp rallici Alfonso'dan bahsedilmektedir.. Yani Pınar aslında Tarık'ı ilk gördüğü andan beri kim olduğunu bilmektedir. Ödülden de haberdardır.. Ya da ona çok benzetmiştir, emin olamamaktadır.
Emin olmak için İtalya'dan abisini çağırmıştır.. Aslında Pınar da Mert de 1 milyon euro'nun peşindedir. Ancak önce Tarık'ın Alfonso olup olmadığından emin olmaları gerekmektedir.
Tüm bu ikili-dörtlü-altılı gezmeler de bundandır..
Yani iyilik timsallerimiz Mert de, Pınar da aslında kötü karakterlerdir..
Hihihihi...
(Çok kötü gördüm kendimi :) )
kendini kötü görde hayatım, aynı dergiyi Naz da 1 saat 45 dk (Tarık ı bekledi ya) okudu. Bu durumda Naz da aynı bilgilere sahip olur.... yok yok başka komplo teorisi bul lütfen
ebru.karaca
29-01-07, 15:25
kendini kötü görde hayatım, aynı dergiyi Naz da 1 saat 45 dk (Tarık ı bekledi ya) okudu. Bu durumda Naz da aynı bilgilere sahip olur.... yok yok başka komplo teorisi bul lütfen
E ama Asu olmaz ki.. Bir hayal bu kadar çabuk göçertilmezki..
Tamam..
Ben o kadarını uydurdum da, başkasını mı uyduramayacağım?:)
Zengin kız.. Sadece bir tane mi dergisi var? Naz'a verdiğinde değil, başka bir dergide görmüş olabilir.. Bu 1
İkincisi, sahiden zengin olduklarını düşünürsek, Mert sahiden İtalya'dan gelmişse, bir şekilde abisi vasıtasıyla Alfonso durumundan haberdar olabilir. Mesela onun yanına tatile gittiği bir an öğrenmiş olur.. Ya da abisine resmini göndermiştir. İşte Tarık bu diye.. Abisinin aklına böyle bir plan gelmiştir, falan.. Bu 2
Ya da zengin avcısı fakirler olduğunu düşünürsek, onlar zaten paranın kokusunu alırlar.. 1 milyon euro'yu duyunca zaten adamın inciğini cinciğini ezberlemişlerdir.. Bu da 3
BU DA SANA KAPAK OLSUN ASU! :)
Uff yaa... İyi salladım ama.. Heh he..:img-hyste
Bugün Bülent Kayabaş da aynı şeyi söyledi Şahin."Dizinin bu kadar sevilmesinin sebebi günümüzde görülmeyen bir aşk yaşanması .Şimdi kaldı mı sevdiği kıza aşkını söyleyemeyen erkek,aşkını itiraf edemeyen kız.."dedi..ki İkiniz de çok haklısınız :) Bence de bir on bölüm daha böyle gitsin..Ama araya aşılması zor engeller konmadan..Tatlı tatlı didişsinler ,biz de "Ha söyledi,ha söyleyecek" diye kıvranalım..Şeytan azapta gerek:)
şimdi ben ne düşünüyorum biliyormusunuz arkadaşlar bence Mert ve Pınar'ın, Tarık'ın kimliğini çözme zamanlaması ile Tarık'ın, babasıyla barışma zamanlamaları denk gelecek gibime geliyor. pınar'ın arabada söylediği öylesine söylenmiş bir cümle değildi "inanmıyorum benim annemle ,senin annen aynı dernekteler diye" bence burdan Tarık'ın kimiliğine ulaşmaları hiç de zor olmasa gerek şimdi bunlar Tarık'a ulaşmak için annelerine hep birlikte gidip Tarık Tekellioğluyla tanışmak istediklerini söyleyip eve giyseler tabi Tarık'ta babasıyla barıştığı için artık sık sık evine gider bu esnada kendisini merak eden kardeşlerimizle tanışmamak ve onlara görünmemek için köşe kapmaca oynadıklarını düşüne biliyormusunuz valla çok matrak olurlar Tarık Tekelioğlunu görmek nerdeyse "Bush " görmekten daha zormuş yahu.
~ topiqq ~
29-01-07, 15:39
eveeet aynen öyle..valla çok doğru...onlar senaryoyu daha görmedikleri için uzakta demişlerdir, sonuçta bilmiyoruz ne olacağını demişlerdi..
whiteangel
29-01-07, 16:15
26. bölümün tekrarı başladııı.. İyi seyirler hepinize:)
hmmm.....platform ayyy pardon forum çok sakin yine....yoksa...... yoksa........ aaaa saçmalama gamze, yine o şüpeci haline dönmiyceksin di mii...:icon_whis
en iyisi ben gidiym de "üzüm" yiym birazzzz, kafamı toplarım biras yoksa yine epey bi çam deviricem, hala devrilmemiş kaldıysa tabi:)
elmali-turta
29-01-07, 16:27
hmmm.....platform ayyy pardon forum çok sakin yine....yoksa...... yoksa........ aaaa saçmalama gamze, yine o şüpeci haline dönmiyceksin di mii...:icon_whis
en iyisi ben gidiym de "üzüm" yiym birazzzz, kafamı toplarım biras yoksa yine epey bi çam deviricem, hala devrilmemiş kaldıysa tabi:)
gamze senide pek bi şüpeci grdümm aama yani senin öle bi yapın yok ondan biliyorum süpelenmessin sen ne hoş bi yapı dme:)
bende üzüm yiyodum aaaa ne tesadüff bak şimdi :icon_whis :icon_whis
bu arada gamze bis o çamların altında kalcaz gbime geliyo:img-pilot
ebru.karaca
29-01-07, 16:49
Tarık Tekelioğlunu görmek nerdeyse "Bush " görmekten daha zormuş yahu.
:img-hyste :img-hyste Benzetmene bayıldım..
Dizinin tekrarını izleyebilenlere hayırlı olsun..
Bize de anlatın ara ara olur mu? :)
Hiç izleyemedik, yorum yapamadık ya.. ("") :) Belki yaparız.. :)
handeozbek
29-01-07, 16:54
Naz, Tarık’ın, Mert’in zekası, parası ve karizması altında ezildiğini, bununla başa çıkmak için türlü uğraşlara giriştiğini ve onunla yarışmaya kalktığını zanneder.Hatta zannetmekle kalmayıp bunu her fırsatta söyleyerek, Tarık’ı çileden çıkarır. Mert, Pınar, Ayşe ve Sadri’yi bir akşam davet eden Naz iki doğru bir yalan oyununu oynarlar. Tarık’ın ağzından laf almak için oynadığı bu oyun Naz’ı ne derece mutlu edecektir?Sadri sonunda Ayşe’ye beklenen itirafı yapar! Bu arada Hacer’in evi sattığı adamlar, eve gelip Sadri’yi ararlar. Hulusi’nin başı yine dili yüzünden belaya girer. Belgin Hulusi’yi odadan kovar, Hulusi gerçeği bilen Vahi ve Teoman’dan yardım ister ama yardım beklemediği birinden gelir.Mert, Tarık’tan Japon iş adamlarıyla yapacağı ortaklık öncesi bir yardım ister. Kahvaltı organize eder ve Japon’ların geleceği yere Tarık ve Naz’ı davet eder.
ÖZET GELMİŞ ARKADAŞLAR BU AKŞAM FRAGMANDA ÇIKAR KAÇIRMAYIN
Ayrıca siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben, Naz’la Belgin Hanımı fazlasıyla benzetiyorum.Hatta Tarık – Naz ve Hulusi – Belgin ilişkileri de birbirine epey benziyor.
Naz ve Belgin,ikisi de sevdiklerini yalancı olduklarını bildikleri halde çok seviyorlar ve ikisi de çok kıskanıyor.Yine aynı şekilde Tarık da babası gibi sevdiği kadını uçan kuştan bile kıskanıyor.
Hatta bu bölümde bir sahne var hani Naz, Tarığın yastığını düzeltiyor, aynı sahneyi ben geçen bölümlerden birinde Belgin’le Hulusi arasında da gördüm.
Ayrıca ben nedense bu özeti hiç sevmedim.Demekki biz Naz'ı yanlış anlamamışız,Naz Tarığı yanlış anlamış.Her zamanki gibi.Ne kadar şaşırtıcı...
Bu nasıl bir özettir ya...valla okudukça içim açıldı böyle bir ferahlık çöktü üzerime :)) yok yok sonunda ben bu Naz'ı sopayla kovalayacağım :))) akıllanmayacak bu kız:img-yes: gene tam gaz oyuna devam ha....o son sahnedeki anlamlı gülüşmelerin hiçbir anlamı kalmadı demek ki,umarım bu özet şaşırtmacadır.
"Mert, Tarık’tan Japon iş adamlarıyla yapacağı ortaklık öncesi bir yardım ister. Kahvaltı organize eder ve Japon’ların geleceği yere Tarık ve Naz’ı davet eder."...ayrıca şu sahnede neler olacak pek bir merak ettim doğrusu....
hulusiye yardım eden beklenmedik kişi tarık olabilir mi sizce????
elmali-turta
29-01-07, 17:09
hulusiye yardım eden beklenmedik kişi tarık olabilir mi sizce????
bence belkıs:img-wink:
bide bu iki doğru bi yalan oyunu nasıl oluyor acep:img-pilot :img-pilot
"Mert, Pınar, Ayşe ve Sadri’yi bir akşam davet eden Naz iki doğru bir yalan oyununu oynarlar. "....bu nasıl bir oyun ki acaba...oynayanlar sorulan sorulara iki kez doğru ve sadece 1 kez yalan olarak cevap verme hakları mı var?böyle birşey mi acaba?
özet yine içimi karartmayı başardı!! maşallah yani!!!! offf!!! bu nası özet yaaa, hep yanılıyoruz bu sefer tutturucağımız tuttu!! naz üstün yanlış anlama kapasitesiyle yine iş başında!!!! ya nası bu kadar ters anlamayı başarabiliyo yaa!!!! mertle yarışmak için olsa niye herkesten saklasın, hiç mi kafası çalışmıyo bu kızın(hehe yine gerizekalı yaptm nazı:)) eee o zmn o çocuklar karda kışda üşümesin diye 20 000 YTL veren gence aşık oldum dedi, tarık sorsa orda sen onun için vermedinki diycekti demekl!!!!!:img-polic
offf yaaaa, sinirlendm yine!!!!
neyse bu hafta en azından ayşeyle sadri arasında bi itiraf olucak!!! buna da şükür!!!!!!!!
ben bu özeti hiç sevmedim naz hala oyun peşinde hala tarık yaralamaya çalışıyor bence o japonlarla kahvaltıda tarık tanıyan birileri çıkacak belkide mertin bir planı olab,ilir diye düşünüyorum bir fragman gelsin bakalım ne olacak
selam arkadaşlar ,
bugun çok yogundum şirkette hala öyle kaçak girdım sıteye bır baktım özet gelmış bu nasıl bır özet böyle maşallah .işimiz yıne fargmana kaldı.gerçi onda da bırsey olmaz yıne sudoku gıbı bırsey çıkar allah bılır .bu gıdışle 30 degıl 40 gıbı ıtıraf gelırse ıtıraf hıç şaşmam.ah naz ah sen yokmusun sen ama du sen bugunlerı çok arayacak ve çok hayal edeceksın.
ne zaman mı ? tabıkı tarıkîn gerçek kımlıgını öğrendıgın zaman . ozaman sana uyku haram gecelerı gözunu kapatır kapatma dıdışmleırınız gelecek aklına ve gözunun onune.
çok yazdım çıkıyorum.
arkadaşlar senaryolara devam barı orda mutlu olalım
oyun şöyle olabilir mi: sırası gelen kişi kendisi hakkında 3 şey söylüyo, biri yalan ikisi doğru, diğerleri de yalan olanı bulmaya çalışıyo fln???
sadece attım tabi, oyun hakkında hiçbi fikrim yokkk:)
sadri de bu şekilde itiraf eder belki....
özet gelmiş hoş gelmiş:)bu bölüm çok güzel olacağa benziyor.tarık çileden çıkınca bakalım ne gibi imalar yapıcak çok merak ediyorum.ayrıca şu iki doğru bir yalan oyunu çok ii bir fikir.oralarda romantik bakışmalar bekliyorum.kim bilir belki naz tarığın ağzından laf almak isterken kendisi ağzından birşeyler kaçırabilir.ne dersiniz?:img-wink: eee nede olsa tarık yalan işinde usta!:)şu japonlarla kahvaltı olayınıda çok merak ediyorum.naz neden gidio anlamadım ama ii olmuş.:)
bu arada az önce starda diziyi izlerken eurostarda da 1.bölüm vardı.naz orda çok daha güzel.sanırım solaryuma girio.bence doğal hali daha güzel.
özet geldi ve kimse konuşmuyo, bu hiç hayra alamet deill:icon_whis
oyun şöyle olabilir mi: sırası gelen kişi kendisi hakkında 3 şey söylüyo, biri yalan ikisi doğru, diğerleri de yalan olanı bulmaya çalışıyo fln???
Bence böyle olabilir hatta eğer böyleyse Tarık sırası geldiğinde şunları desin;
Tarık; Filiz benim kardeşim
Ben gerçekten kayıp rallici alfonsoyum
Benim patronum asla paranoyak değildir :))))
Tarık acaba Naz'ı ne derece mutlu edecek inşallah aşkını itiraf eder.Naz'ın yanlış anlama kapasitesine de hayran oldum ya...
ceza_cansu
29-01-07, 18:08
Olabilir aslında.Bakalım bu oyun Naz'ı ne kadar mutlu edicek???Ayrıca bu Japonlarla olan yemekte de ilginç birşeyler olabilir.Naz da o yemekte olucağına göre.
özetten pek bişey anlamadım ama. şu oyun hakkında benim de bi kaç düşüncem var.
sadri: ayşeyi seviyorum (doğru)
tarık, en iyi arkadaşım (doğru)
tarık, pınar'ı seviyo (yalan)
ayşe: ben de sadri'yi seviyorum (doğru)
naz'ı çok kıskandım (doğru)
tarık ve naz çok iyi abi kardeşler (yalan)
tarık: pınar'ı seviyorum (yalan)
sadri, kardeşim gibidir. (doğru)
evin küçük hanımı başımın belası (doğru)
mert, oyun bozan çıkar ve o da 2 yalan söyler.
mert: naz, tarık tekelioğlunun nerde olduğunu buldum (yalan)
naz'dan hoşlanmaya başladım (doğru)
tarık, iş teklifini kardeşi yüzünden reddetti. (yalan)
naz: abimi çok seviyorum (doğru)
mert, çok iyi birisin (doğru)
çünkü o parayı sen bağışladın (yalan)
pınar, naz'ın yalanından sonra oyunu bozar ve 3 doğru söyler.
pınar: evin küçük hanımının kim olduğunu buldum (doğru)
o parayı tarık bağışladı (doğru)
tarık ve naz, siz abi kardeş değilsiniz (doğru)
bu itiraflardan sonra naz ve pınar arasında sürtüşme olur. çünkü naz para konusunda yalan söylemiş ve pınar'a açık vermiştir, pınar da herşeyi anlamıştır :)
yalancı yarim
29-01-07, 18:15
özeti okudum simdi...heycanlı bi bölüm olcak yine ee tabi bide eğlencelide ben su iki doğru bi yalan oyununu cok merak ettim ya nası bisi acaba sise cewirmece oynasalardı keske oda zewkliydi...:):)
aslında haklısınız, kahvaltı da ilginç olcak:img-yes:
ama platform saolsun şundan da eminim ki oyun süper olucak:img-hyste
bi de fragman gelse...........
ya bende birascıkda mazoşistlik..pardon nazoşistlik oluşmaya başladı sanki, böle fragman beklemekten, itiraf etsinler diye karnıma ağrılar girmesinden çok hoşlanıyorum ben galiba:img-pilot
26.Bölüm'ün tekrarını izledimde bayağı etkiledi beni yine. Tabi Naz ve Tarık2ın ayrı ayrı yaptıkları demek istemedikleri deli etti beni ama gerçekten güzel bölümmüş. Zamanında az eleştirmemiştik :D Tabi Tarık'ın Pınar'a Naz için dediği hepimizi üzen cümlesi yüzünden en çok... Ama düşünüyorumda şu 26.bölümdeki hallerine bakarsak eğer 28.bölümde bayağı yol aldılar. Şuan artık birbirlerini daha iyi anlayan iki kişi var :D
Naz, Tarık’ın, Mert’in zekası, parası ve karizması altında ezildiğini, bununla başa çıkmak için türlü uğraşlara giriştiğini ve onunla yarışmaya kalktığını zanneder.Hatta zannetmekle kalmayıp bunu her fırsatta söyleyerek, Tarık’ı çileden çıkarır. Mert, Pınar, Ayşe ve Sadri’yi bir akşam davet eden Naz iki doğru bir yalan oyununu oynarlar. Tarık’ın ağzından laf almak için oynadığı bu oyun Naz’ı ne derece mutlu edecektir?Sadri sonunda Ayşe’ye beklenen itirafı yapar! Bu arada Hacer’in evi sattığı adamlar, eve gelip Sadri’yi ararlar. Hulusi’nin başı yine dili yüzünden belaya girer. Belgin Hulusi’yi odadan kovar, Hulusi gerçeği bilen Vahi ve Teoman’dan yardım ister ama yardım beklemediği birinden gelir.Mert, Tarık’tan Japon iş adamlarıyla yapacağı ortaklık öncesi bir yardım ister. Kahvaltı organize eder ve Japon’ların geleceği yere Tarık ve Naz’ı davet eder.
Gelelim özete. Yine çok açıkmış valla. Tüm bölümü izlemiş olduk :img-hyste Bu özetler beni çatlatacak artık sanki cımbızla sunuyorlar bize bilgileri :Dama aralarında ilginç olaylar var galiba... Bizim 6'lı gruba Sadri ve Ayşe'de katılıyor desenize.
Sizce Naz'ın Sadri ve Ayşe'yi çağırmasındaki nedeni ne olabilir?
Benim aklıma hemen şey geldi şimdi bizimkiler "iki doğru bir yalan oyununu"
oynayacaklar ya ( kesin Naz'ın başının altından çıkmıştır :D yada Tarık ve Naz'dan şüphelenen Mert ve Pınar'dan da çıkmış olabilir :D) işte o yüzden çağırmış olabilir. Şimdi gerçekleri öğrenmek için herşeyden emin olmak için Ayşe'yi de çağırıp hala aşık olup olmadığını öğrenmeye çalışacaktır. Tabi Sadri yine atakta bulunup bu oyun sayesinde herkesin içinde "aşkını" açıklayacak galiba :D Bizimkiler daha beklesin :img-hyste
Mert'in yardım istemesi hiç hoşuma gitmedi bu Tarık hakkında şüphelenmesine neden olabilir.
Offf ne karışık bir özet. Umarım bu akşam Fargmanıda verirlerde biraz daha aydınlanırız :D
ceza_cansu
29-01-07, 18:18
Evet ya en azından şişe çevirmecenin nasıl bir oyun olduğunu biliyoruz ama bu 2 doğru 1 yalan oyunu biraz karışık gibi.Ama tarik_naz senin yazdığın gibi bir oyun olabilir bu.Ehh oyunun nasıl olduğunu bölümü izledikten sonra daha iyi anlarız.Hep beraber oynicak bir platform da buluruz elbet:):):)
yalancı yarim
29-01-07, 18:19
özetten pek bişey anlamadım ama. şu oyun hakkında benim de bi kaç düşüncem var.
sadri: ayşeyi seviyorum (doğru)
tarık, en iyi arkadaşım (doğru)
tarık, pınar'ı seviyo (yalan)
ayşe: ben de sadri'yi seviyorum (doğru)
naz'ı çok kıskandım (doğru)
tarık ve naz çok iyi abi kardeşler (yalan)
tarık: pınar'ı seviyorum (yalan)
sadri, kardeşim gibidir. (doğru)
evin küçük hanımı başımın belası (doğru)
mert, oyun bozan çıkar ve o da 2 yalan söyler.
mert: naz, tarık tekelioğlunun nerde olduğunu buldum (yalan)
naz'dan hoşlanmaya başladım (doğru)
tarık, iş teklifini kardeşi yüzünden reddetti. (yalan)
naz: abimi çok seviyorum (doğru)
mert, çok iyi birisin (doğru)
çünkü o parayı sen bağışladın (yalan)
pınar, naz'ın yalanından sonra oyunu bozar ve 3 doğru söyler.
pınar: evin küçük hanımının kim olduğunu buldum (doğru)
o parayı tarık bağışladı (doğru)
tarık ve naz, siz abi kardeş değilsiniz (doğru)
bu itiraflardan sonra naz ve pınar arasında sürtüşme olur. çünkü naz para konusunda yalan söylemiş ve pınar'a açık vermiştir, pınar da herşeyi anlamıştır :)
ewet ya böle biside olabilir...nası olcak acaba merak ediyorum...
ya fragmandan anladığım iki şey war (ki onları da anlamasam daha mutlu olcaktım!!!) biri bu mertle pınar daha buralardalar!!!!!! ikincisi de zeki kızımız naz yine yanlış anlicak!!!!!!
bi de özete ayrıca sinir oldum!!! sanki herkes bu oyunu biliyomuş çok bilinen bi oyunmuş gibi!!!! sanki sessiz sinema diyo!! alla alla yaaa, insan bi anlatır bu oyun nası die:)
[bende sürekli fragmanla ilgili güzel duygularımı sayıyorum yaaaa:img-hyste ]
Arkadaşlar
SHOWMAX linkleri resmi siteye yüklenmiştir. jcdanton a buradan da teşekürlerimizi iletiyoruz.... :happy0064 :happy0064 :happy0064
ya fragmandan anladığım iki şey war (ki onları da anlamasam daha mutlu olcaktım!!!) biri bu mertle pınar daha buralardalar!!!!!! ikincisi de zeki kızımız naz yine yanlış anlicak!!!!!!
bi de özete ayrıca sinir oldum!!! sanki herkes bu oyunu biliyomuş çok bilinen bi oyunmuş gibi!!!! sanki sessiz sinema diyo!! alla alla yaaa, insan bi anlatır bu oyun nası die:)
[bende sürekli fragmanla ilgili güzel duygularımı sayıyorum yaaaa:img-hyste ]
Fragman yayınlandı mı? Ne zaman hangi ara :D Tekrar bittikten sonra StarTv hep açıktı yaw hangi ara kaçırdım :(
ne noluyo fragmanmı hani nerde yahuuuu..bu kadar erkenmii..zaten özett çok açık*:)
Fragman yayınlandı mı? Ne zaman hangi ara :D Tekrar bittikten sonra StarTv hep açıktı yaw hangi ara kaçırdım :(
yanlış yazmışım yaaa özürrrrrrrr:img-blush özet dicektim:)
simser, özet demek istedi sanırım. hem ayrıca ne farkederki ikisinden de bişey anladığımız yok :) allah bilir bu hafta nasıl fragman hazırladılar. özet böyleyse, fragmandan pek umut beklemeyin derim :)
valla fragmandan ümitliiyim sanki çok güzel bir fragman gelicekmiş gibi geliyor bana..gene çok şey bekliyorum sanırım:):):)
simser, özet demek istedi sanırım. hem ayrıca ne farkederki ikisinden de bişey anladığımız yok :) allah bilir bu hafta nasıl fragman hazırladılar. özet böyleyse, fragmandan pek umut beklemeyin derim :)
saol walla serdar, sende olmasan linç edicekler beni:):)
ama cidden, özet hep daha geniş oluyodu, fragmandan daha çok anlıyoduk en azından!!! offff özet buysa fragman nolcak!!! ama yine süper bi bölüm olcak galiba, fazla bilgi vermediklerinde hep öyle oluyo:happy0064 (bu da züğürt tesellisi işde:))
saol walla serdar, sende olmasan linç edicekler beni:):)
ama cidden, özet hep daha geniş oluyodu, fragmandan daha çok anlıyoduk en azından!!! offff özet buysa fragman nolcak!!! ama yine süper bi bölüm olcak galiba, fazla bilgi vermediklerinde hep öyle oluyo:happy0064 (bu da züğürt tesellisi işde:))
Yok be canım aşk olsun:img-wink: Heyecan yaptım galiba birden. Aslında Fragman yayınlanmasını umduğumdan böyle bir tepki verdim heheh:img-hyste İşte buraya güzel bir atasözü yazardım ama neyse :D
Yok yok ben bu hafta fragmandan umutluyum şöyle umutluyum eğer o oyun sahnesini bolca gösterirlerse bayağı güleceğiz :D Bende bu hafta çok iyi bir bölüm daha bekliyorum. Bizimkiler oyun içinde oyun oynayacaklar çok komik olacak çok :D
ceza_cansu
29-01-07, 18:43
Gerçektende güzel bir oyun olucağı kesin ama umarım sonuda güzel biter.Naz yine yanlış anlayacak birşey bulmazsa bu oyun ikisininde çok işine yaramış olur ama Naz bu yanlış anlamaması mümkün değil gibi:):)Tabi Tarık'ın anladıkları da önemli:img-yes: Ya çok merak ettim bu oyunu ve de sonucunu.
assi_yılllar
29-01-07, 18:46
off yaa bu hiç açıklayıcı diilkii n hiçbşi anlamadım bncde şu oyunu anlatsalar iii oolcaktıı
burcin_kaplan
29-01-07, 19:04
Naz, Tarık’ın, Mert’in zekası, parası ve karizması altında ezildiğini, bununla başa çıkmak için türlü uğraşlara giriştiğini ve onunla yarışmaya kalktığını zanneder.Hatta zannetmekle kalmayıp bunu her fırsatta söyleyerek, Tarık’ı çileden çıkarır.
şu cümlelere bak insanı çileden çıkarmaya direk yetiyor...Bu kız cinmiş biz boşuna o kadar dalga geçmişiz diye dert yanmıştık hafta boyu ...Halbuki gene ne kadar yanılmışız cidden buna birinin açıklamaları olarak olayları anlatması lazım..yok yok sevindiğim tek bi nokta war oda en azından tarıkın kendine değer werdiğini anladı en azından bunu başardı:) tamam olaylara yanlış yerden wardı ama sonucu doğru..Bide takıldığım nokta 1 kere söyledin yanlışlık söylemiştir onu demek istememiştir falan dedik şu olay için ama 100 kerede tekrarlanır mı yaa.. bence amacı başka nazın..yani demek istediğim bizimki tarıkı gaza getirip bişeyleri söyletmeye çalışıyor olabilir..
Mert, Pınar, Ayşe ve Sadri’yi bir akşam davet eden Naz iki doğru bir yalan oyununu oynarlar. Tarık’ın ağzından laf almak için oynadığı bu oyun Naz’ı ne derece mutlu edecektir?
Şimciik burda ayşeyle sadriyi çağırmasının amacı bence artık tam olarak ayşe olayının açıklağa kavuşmasını istemesi yani içi hala rahat değil nazın tam olarak sadriyle aralaırnda bişeler başalrsa işte o zaman rahtlayacak yani adı konulmuş bişe sonuçta sadri ve ayşeyide birbirleirne kavuşturmuş olucak bu açıdan onuda tebrik ederim hem nazın kafası rahatlayacak hem sadri ve ayşenin:)
bizimki bide tarıkın ağızından laf almaya çalışıcakmış bence tarık bunun farkında we dahada gerilicek ondan dolayı tam olarak gerçekleri söyleyeceğini düşünmüyorum ben eee sonuç olarakda nazın sevineceğinide düşünmüyorum...
Mert, Tarık’tan Japon iş adamlarıyla yapacağı ortaklık öncesi bir yardım ister. Kahvaltı organize eder ve Japon’ların geleceği yere Tarık ve Naz’ı davet eder.
nazın orda ne işi olduğunu anlamasamda bu çok iyi oldu tarıkın ne kadar saygın biri olduğunu bi kere daha görsün anlasın...
Özetin bu kadar garip we karışık gelmesinden dolayı ben bölümden gene ümitliyim:) bence güzel bi bölüm olacağa benziyor..
Fragmanı merakla bekliyorum bu gece werirler heralde bizde forumumuzda ay pardon platformumuzda ay pardon ikisindede bekleriz:)
bu arada bide şu oyun glaiba serdar senin yazdığın gibi bişe olsa gerek 2 doğru bir yalan..Bu oyunu ilk kez duydum ama kesin eğlenceli bişey olacağa benziyor...bence naz bi pot kırabilir:)
ne kadar mutlu edicek olayı bence Tarıkın iş teklifini düşünmesi gibi olacak..
çok mutlu edebilir...böyle böyle aşklarını itiraf etmeleri süper..bi bakmışlar çoktan itiraf etmişler:):)
bu bölümden nedense çok ümitliyim:)
Ortada soylenmıs o kadar cok yalan var ki bunları iki dogru bir yalan oyunu ile biraz da olsa ortaya cıkarmaya calısmak aslında buyuk hata da olabilir,bir yalanı ortelım derken bu sefer de oyun iki yalan bir dogru sablonuna burunecek.İsin daha da ilginci,Naz kimligini Pınar-Mert'ten saklarken Tarık hem PInar ve Mert'ten hem de Naz'dan saklayacagı yalanlarını dusunmek zorunda.Tabii bir de Sadri ve Ayse'nin de Naz'ın davetli listesinde olması once hepimizi Naz ,Ayse'nin durumunu merak ediyor diye dusundurebilir ancak oradaki kilit isim Sadri.Kendisi hem sofor Tark'ın hem de Tarık Tekelioglu'nun arkadası ve biliyorsunuz, iclerinde belki de yalandan en cok kacan yada daha saf olarak niteliyebilecegimiz Sadri,bu oyunu en durust oynayacak ve ortalıgı karsıtıracak olan da bence yine Sadri :)
Gelelim Mert'in Tarık'dan yardım istemesine.Orada Naz'ın da davet edilmesinin sebebi hakkında kuskularım var.Yani Mert, Tarık'a ihtiyacı varken neden Naz'ı da davet etsin?Bunun altında Mert'in veya Pınar'ın son bolumdeki Tarık Tekelıoglu ve Naz Ozkul'u arastıralım dedikleri sahne aklıma geliyor ve akabinde de birseyler bulmus olabileceklerini dusunuyorum.Hayırlısı bakalım,daha ne surprızlerle karsılasacagız.
E ama Asu olmaz ki.. Bir hayal bu kadar çabuk göçertilmezki..
Tamam..
Ben o kadarını uydurdum da, başkasını mı uyduramayacağım?:)
Zengin kız.. Sadece bir tane mi dergisi var? Naz'a verdiğinde değil, başka bir dergide görmüş olabilir.. Bu 1
İkincisi, sahiden zengin olduklarını düşünürsek, Mert sahiden İtalya'dan gelmişse, bir şekilde abisi vasıtasıyla Alfonso durumundan haberdar olabilir. Mesela onun yanına tatile gittiği bir an öğrenmiş olur.. Ya da abisine resmini göndermiştir. İşte Tarık bu diye.. Abisinin aklına böyle bir plan gelmiştir, falan.. Bu 2
Ya da zengin avcısı fakirler olduğunu düşünürsek, onlar zaten paranın kokusunu alırlar.. 1 milyon euro'yu duyunca zaten adamın inciğini cinciğini ezberlemişlerdir.. Bu da 3
BU DA SANA KAPAK OLSUN ASU! :)
Uff yaa... İyi salladım ama.. Heh he..:img-hyste
dur kapağın arasında taşanlar olsun bari.... Bu kız bunları çok önceden öğrenip hafiyesi mahmut misali peşlerine düşmüş.... aynı cafede kahvaltı için çöreklenmiş.... Barış ın gözünü üstüne çekmek için göz falan da süzmüş olsun.... yoksa ne diyeceğimi şaştım yani.... bu nasıl komploooo
Arkadaşlar benim okul açıldı sizler coştunuz valla takip edemiyorum :) ah Bilkent ah :) Demek elimizde iki ipucu var. Tarığın artık babasıyla barışma vakti gelmişti zaten ve bence bu bizim aşıklar için iyi bir haber. Öte yandan itirafa daha varmış. Bu iyimi kötümü bilemiyorum valla bu şekilde güzel hoş ama sanırım yy ekibi bize gerçekten tarihi bir aşk itirafı yaşatmak için işi çok aceleye getirmiyorlar anlaşılan. Eğerki beni ekrana mest olmuş bir şekilde bakmamı sağlayacak bir itiraf gelecekse beklemeye razıyım. Tek dileğim itirafın vizelere denk gelmemesi.. :)
pas.si.on79
29-01-07, 20:03
bugün benim çok işim vardı.Kanalın sitesine de sürekli bakıyordum.özet var mı diye.Bir ara baktım var ama dizifilm.com yok ortada .. Eve henüz girdim. yemek bile yiyemedim yazıyım dedim.
Eyvah !!!!!Tarık Zor Durumda....
Nazın parayı kimin verdiğini kesin bir ifadeyle söyledikten sonra bile O gence aşık oldum demesi ne güzel derken ben Naz kendini aştı derken ;
Mertle yarışamazsın nereye kadar yarışabilirsin... dedi bu da yetmedi
Üzülürsün dedi.... Bu da yetmemiş 29da devam ettirmiş,
Tarık ın sessiz kalmasını da ben buna bağlamıştım..
Nazın; Tarıkın mertin karşısında ezildiğini düşünmesine Tarık ne yapacak??Tarıkın yerinde olmayı hiç istemezdim.Böyle bir durumda....
bu nazdan ne köyyyy olur ne kasabaaaaa yaaaaaaa:) akşam akşam özet gelmiştir die foruma girelim dedikk sinir katsayım yükseldi allllhım bu kızzzz tam akıllandııııı diyoruzzzzzzzz aklını basına dewşirdi tarık ın kıymetini bilecekkkkkkk diyoruzzzzz yine olmuorrrrr allah tarık we bizlere sabır wersin diyorummmm arkdaslar amin:)
İşte bu hafta çözemediğimiz "Naz'ın Tarığın bağışı konusunda ki düşünceleri ifade yanlışlığı mıydı yoksa değilmiydi" sorusunun cevabı."Naz, Tarık’ın, Mert’in zekası, parası ve karizması altında ezildiğini, bununla başa çıkmak için türlü uğraşlara giriştiğini ve onunla yarışmaya kalktığını zanneder.Hatta zannetmekle kalmayıp bunu her fırsatta söyleyerek, Tarık’ı çileden çıkarır."Bu yazılanlardan da anlaşılacağı gibi Naz Hanım Tarığın yaptığı bağışı Mert'e yormakla kalmamış birde bu konu da Tarığı rencide etmeye devam etmiş.Demek oluyor ki Naz'ın saflık kimliğinden cinlik kimliğine geçiş yaptığını düşündüğümüz sırada aslında saflığın yeni bir versiyonunu arıyormuş.Bulmayı da başarmış anlaşılan.
Özette bahsedilen bir diğer konu da yapılacak davet ve oynanacak oyun.Bu oyunun nasıl olduğu hakkın da az çok tahminim var.Ama burda önemli olan oyunun nasıl oynandığından çok ne amaçla oynanadığı yada oynatıldığı.Benim burdan anladığım Naz'ın açık itirafa hala hazır olmadığı ve Tarığın duyguların dan emin olmak için türlü dolaplar çevirmeye devam edeceği.Tam bu oyunlardan kurtulduk hazır anayola çıkmışken itirafa doğru tam gaz gidelim derken ani bir frenle geri dönüş yapmanın ne alemi vardı anlamadım tabi.Gerçi bizim Tarık ve Naz bu ani dönüşlere daha evvelden alışık.Bu yüzden kısa bir süre sonra yeni bir dönüş yaşana bilir...
Sadri'nin ve Ayşe'nin bu sıralar aşk hayatların da yeni bir sayfa açmaları zaten beklenen bir konuydu.Bu oyun sanırım Tarık ve Naz'dan çok bu çiftimize yaramış gibi görünüyor.Hulusi'nin aldığı yardım da büyük ihtimalle Belkıs Hanım'dan gelecek.Japon iş adamlarıyla yapılacak olan yemekte neler yaşanır açıkçası bu konu da bir fikir yürütemiyeceğim.Tek temennim Naz'ın ve Tarığın yararına birşeylerin olması...
Bir de su acıdan dusunsek,Naz belki de bu sozlerini ısrarcı bir sekilde devam ettirirken gercekten Tarık'ın sıkıntıya girmesini istemiyorsa?Yani bu sozlerle onu Mert ile rekabetten kurtarabilecegini dusunuyorsa?Cunku,gecen bolumde de soyledigi gibi,Tarık uzulurse kendısinın de uzulecegini belirtti.Bu fikrimi curuten tek durum ise Taık'ın bagısı gizli yapmıs olması,bu durumda Naz nasıl oluyor da Tarık'ın bu bagısı Mert ile rekabet icin yaptıgını dusunebiliyor?Alın size iki tezat durum.Naz'ın ,Tarık'ın yaptıklarını neden Mert 'le rekabet olarak yorumladıgını umuyorum net bir sekilde 29.bolumde gorebiliriz.
senaryomu sonunda tamamladım. son iki kısmı da eklenmiştir.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14698&page=22
arkadaşlar nedir bu nazdan çektiğimiz yada açıkçası senaristlerden...yani naza her fırsatta bir kulp bulmayı nasıl başarıyorlar....ah naz ah nedir bu çektiğin bu arada bir senaryo daha yazdım bilmem beğenirmisiniz.....
naz tarıkı kendinden iyice soğutacak olan o olacak ve bi bakmışız tarık pınarın kollarında...o zaman dizini dövmeyen naz ne yapacak bilemiyorum....:img-yes:
herekese iyi akşamlar...bye bye
Bu aralar burasının sessiz olması 28. bölümün şokunun atılamamış olmasından olabilir.... Hala çözememişken gelen özet tam bir karmaşa yarattı.... yarın sakin kafayla satır arası okumaya çalışacağım... umarım birşeyler anlarım
ya benim anlamadığım bu saçma hareket yada sözleri sadece naz mı yapacak...naz gerilimi yaratacaksa bile mantıklı bişeylerden olsun....gizli saklı yapılan bişey nasıl mertteezilmemek için yapılıyor anlamıyorum ne şimdi bu ve ben azda tarıkdan gelsin tek taraflı olmasın her iki tarafta eşit hatayla gerilime girsinler bence bir tarafa haksızlık oluyor...gerçi nazın edilen sözler ve yapılan hareketleri başka yerlere çekme huyu var ama onu bu konuda yalnız bırakmasın sevgili senaristler....
ah uğur kedi ah bizim şu forma yazdıklarımızıbir okuyup yetkililere söylesen ne kadar güzel olurdu...tamam 27 de gerilim gelmedi ama daha önemli bişey oldu...27. bölümde uğur kedimizi kaybettik ve ben artık umudu kesmeye başladım...herkese iyi akşamlar....:img-yes: bye bye
Arkadaşlar anlıyourm sizi ama bir de şöle düşünün biz biliyoruz barışın neler düşündüğünü ekrandan ama naz bunların hiçbirine şahit olmadı ve bilmiyor.o yüzden böle düşünmesi gayet normal.Yaptığı doğru birşey demiyurm ama kendimi onu yerine koyduğumda; tarığın karşısında rakip olarak zengin ve yakışlı sıkı bir rakip var(barıştan daha yakışlı olduğunu düşünmesem de olabilirmi bi kere:img-pilot ) , nazı kıskanıyor olduğu da düşünülürse bir anda sizin aklınıza aynısı gelir emin olun, ama ben Nazın (senaristler onu da düşünmüştür ) yanıldığını pişman olacağını göstereceklerdir.Saygılar sevgiler:sad53:
Naz yine Tarık'ı çileden çıkaracak anlaşılan,Mert ile rekabet halinde olduğunu sürekli söylemesi Tarık'ı iyice sinir edecektir ama bakarsınız bu tam ters etkide yapabilir.Naz'ın söylemlerinden dolayı çileden çıkan Tarık bağıra çağıra aşkını itiraf eder bakarsanız
arkadaşlar ben cidden iyi değilim yaaa,ben o üzümlerle birlikte kafayı da yedim galiba, ya burda değilken bile artık aklımda YY ve siz varsınız!!!!! mesela bu gün akşam yemekte dışardaydık ve ben burayı düşünüyodum, burdaki espiriler fln geliyodu aklıma hep, hatta aklıma yeni bi komplo teorisi gelmişti, yazmaya girdim ama şimdi unuttum:img-hyste
benim halim iyi değil walla!!! bana acil yardım lazım!!!!terapi istiyorum terapiiiiiii:img-pilot
arkadaşlar ben cidden iyi değilim yaaa,ben o üzümlerle birlikte kafayı da yedim galiba, ya burda değilken bile artık aklımda YY ve siz varsınız!!!!! mesela bu gün akşam yemekte dışardaydık ve ben burayı düşünüyodum, burdaki espiriler fln geliyodu aklıma hep, hatta aklıma yeni bi komplo teorisi gelmişti, yazmaya girdim ama şimdi unuttum:img-hyste
benim halim iyi değil walla!!! bana acil yardım lazım!!!!terapi istiyorum terapiiiiiii:img-pilot
ehehe :)aynı ben walla forumu takip etmekten ders bile çalışamıyom yaww:) şu fragmanda çıkmadı gitti yawwwwwwww acil şifalar:)
yeni bölümün özet fotosu.
http://img292.imageshack.us/img292/5600/p3885187174429do4.jpg
nereye bakıyor bu tarık.
çok sinirli olduğu kesin. halbuki ne güzel bitmişti son bölüm.
resim üzerine ufak bi senaryo
tarık ve naz son gülüşlerinden sonra dışarı çıkar.
naz: saol
tarık: ne oldu ki
naz: en azından beni küçük düşürmedin "büyük konuşmamak" lazım diyerek, yoksa tarık tekelioğlu pınar'ıun söylediklerini tamamen hakediyo. o lafı sadece benim için söyledin değil mi
tarık: başka kimin için söyleyebilirim ki.
o sırada tarığın telefonu çalar.
tarık: alo
cevdet: alo tarık, kusura bakma bu saatte tekrar rahatsız ediyorum.
tarık: yok önemli değil.
cevdet: sana sabıkanla ilgili sorun varsa hallederim demiştim, ama sonradan öğrendim ki iş ciddiye binmiş. eğer yarışmayacaksan, yarına kadar 20bin ytl yi getirmen lazım, yoksa hakkında mahkemeye suç duyurusu yapılacak. aslında benim için sorun değil ama sadece bana kalsa.
tarık: anladım.
tarık telefonu kapatır.
tarık: (resimdeki gibi sinirli) allah kahretsin.
naz: ne oldu tarık
tarık: yok bişey
naz: yalan söyleme var bişey ve ben de öğrenmek istiyorum.
tarık: yok bişey dedim naz.
naz: (manalı bi şekilde) iyi o zaman yok bişey diyosan.
tarık: naz, bana tavır yapma, illa öğrenmek istiyosan söyleyim. arayan filiz'di. bora denen sahtekar filiz'i arayıp olmadık laflar etmiş. şimdi rahatladıysan biran önce gidelim.
naz: (içses) yalan söylüyosun tarık, ama ben yalanını ortaya çıkartmasını bilirim.
"Mert, Pınar, Ayşe ve Sadri’yi bir akşam davet eden Naz iki doğru bir yalan oyununu oynarlar. "....bu nasıl bir oyun ki acaba...oynayanlar sorulan sorulara iki kez doğru ve sadece 1 kez yalan olarak cevap verme hakları mı var?böyle birşey mi acaba?
Cevap veriyorum hocam...ımmm... C şıkkı:img-hyste Bu ne ya matematik problemi gibi.Kesin bunların türkçe hocaları yeteneksizdi,ikisine de yan Tarık'a da Naz'a da gramer ve anlatım dersi verememiş ki oyunlarla birbirlerine aşklarını anatmaya kalkıyorlar:img-yes: Cave ben bu Nazı dövecem yahu :)
serdar burasıı bıraz abez olmuss bee hocamm borayıı senarıstler oldurmustuu bırdaha arayıp laf solemesıı bıraz komık kacıoo tabı seb-nın senaryon buu
tarık: naz, bana tavır yapma, illa öğrenmek istiyosan söyleyim. arayan filiz'di. bora denen sahtekar filiz'i arayıp olmadık laflar etmiş. şimdi rahatladıysan biran önce gidelim.
naz: (içses) yalan söylüyosun tarık, ama ben yalanını ortaya çıkartmasını bilirim:good:
Cevap veriyorum hocam...ımmm... C şıkkı:img-hyste Bu ne ya matematik problemi gibi.Kesin bunların türkçe hocaları yeteneksizdi,ikisine de yan Tarık'a da Naz'a da gramer ve anlatım dersi verememiş ki oyunlarla birbirlerine aşklarını anatmaya kalkıyorlar:img-yes: Cave ben bu Nazı dövecem yahu :)
Yavaaaşşş dööövv:img-meeti
nazıı dovecenn medea :img-hyste bıraz komık deyılmıı nazz cok hırçın veee delıı bır kızzz senceee senmıı doversın onu omuu doversenii hehehee :happy0064
Yavaaaşşş dööövv:img-meeti
çok koruma gördüm seni yaww.:)
naz hakkındaki daha önceki mesajları okusan, allah bilir başımıza FBI ajanı kesilirmiştin :) ama merve'nin oyunculuğu hakkında konuştuklarımızı okusaydın, eminim o mesajı atmazdın :)
Günaydın arkadaşlar,
Medea gece nöbetteymiş sanırım... Fragman verilseydi yazacağından eminim. Sabahda yayınlanmadı BU durumda evde olup da izleyebilecek olan arkadaşlardan detaylı anlatımlar beklediğimizi belirtir, herkese iyi günler dilerim.
Sevgilerimle
pas.si.on79
30-01-07, 10:25
dün gece nilgün hanımını prg tekrarını izledim. Çok güzeldi...:happy0064
Barış Akarsuyu ekranlarda görmek çok güzel.....dizinin frangmanları henüz yok gibi..
Serdar bu arada foto üzerindeki repliklerine de bayıldım...:happy0064
Dün bir de nette maxdaki prg izledim.Teşekkürler arkadaşlar.... :happy0064
Günaydın arkadaşlar,
Medea gece nöbetteymiş sanırım... Fragman verilseydi yazacağından eminim. Sabahda yayınlanmadı BU durumda evde olup da izleyebilecek olan arkadaşlardan detaylı anlatımlar beklediğimizi belirtir, herkese iyi günler dilerim.
Sevgilerimle
yaw dün "fragman inşallah geç verilir" demekle hata mı ettim ne? hala ortalıkta yok fragman. star da çok dengesiz yaa. beklenmedik zaman da fragman verir, beklediğimiz zaman da vermez :)
pas.si.on79, tarığın o foto da öyle bakmasının bikaç nedeni olabilir
1-arabayı çaldırmış olabilir
2-birisi naz'ın çantasını kapkaç edebilir ki bu iki ihtimal biraz düşük.
3-sadri telefonla arayıp, hacer annenin evi sattığını ve geri alamadığını söyleyebilir.
4-cevdet (yarış düzenleyen) telefonla arayıp, yazdığım ufak senaryo gibi bişeyler söyleyebilir.
sanırım son iki söylediğim daha mantıklı. :)
schmetterling
30-01-07, 10:48
fragman beklerken marmelatlı pankek yapmayı öğrendim:img-yes:
bu dizi bana daha neler öğretcek bakalım..
bu reklam kusagından umutluyum bakalımmmm
yaw dün "fragman inşallah geç verilir" demekle hata mı ettim ne? hala ortalıkta yok fragman. star da çok dengesiz yaa. beklenmedik zaman da fragman verir, beklediğimiz zaman da vermez :)
pas.si.on79, tarığın o foto da öyle bakmasının bikaç nedeni olabilir
1-arabayı çaldırmış olabilir
2-birisi naz'ın çantasını kapkaç edebilir ki bu iki ihtimal biraz düşük.
3-sadri telefonla arayıp, hacer annenin evi sattığını ve geri alamadığını söyleyebilir.
4-cevdet (yarış düzenleyen) telefonla arayıp, yazdığım ufak senaryo gibi bişeyler söyleyebilir.
sanırım son iki söylediğim daha mantıklı. :)
bence algı kapasitesi yüksek kızımız naz tarığın o parayı mertle yarışmak için verdiğini ima etmeye devam ettiği için sinirlidir!!!
pas.si.on79
30-01-07, 10:53
bence de
3-sadri arayıp çağırır,tarık izin ister naz kıskançlık tripleri imalı sözleri( Ama bu da olmama ihtimali var.Sadri de sonuçta gururlu biri.TArıkı hemen çağırmaz gibi geliyor.Yine de bir planı varsa destek için çağırabilir.)
sanki 4 olma ihtimali daha yüksek....
Ama bunlar didişecek başka birşeyler de bulurlur.Simserin dediği gibi bu da nazın tarıkı sinir etme durumları.
naz ve tarık bunlar ne de olsa,,,
eveeeet özetin maşallahı var her zaman ki gibi pek bi fikir verici ve zihin açıcı
burdan tüm yetkililere selam eder ellerinde öperim yani onların sayesinde sabah akşam beyin cimlastiği yapmaktan pek bi zeki zeki etraf da dolaşmaya başladık
sağolsunlar varolsunlar ee şimdi ben de 2 doğru 1 yanlış oyununu oynamazmıyım.
Naz, sen aslında Tarık'a da, Mert'ede pabucunu ters giydirirsin ( hıım doğru:img-yes: )
Naz, sen aslında sadece kendini kandırıyosun :icon_whis (galiba buda doğru)
Naz, böyle yaparak Tarık'ı,kazanacağına inanıyormusun yada itiraf ettireceğine
hayır, bravo tebrik ederim Naz'cığım, sonunda yanlış yaptını gördün doğru yola geldin aferin sana. Kim ben mi ama ben bir yanlışın iki doğruyu götürdüğünü sanıyordum götürmuyormuydu yoksa,ayben karıştırdım galiba. Ben ce yol yakınken gelsen vazgeç bu kelime oyunlarında güzelim ben sana en iyisi bi havuz sorusu sorayım.:icon_sorr yok yok bu iş böyle olmayacak,
arkadaşlar bakın ne kadar işe yaramış bu özetler fragmanlar kendimi pek bi zeki gördüm hayu :img-pilot
dizi kurdu
30-01-07, 11:19
amaninnnnn özet gelmiş şimdi bu iki doğru bir yanlış meselesi ne, hulisiye yardım eden kişi kim belkıs veya tarık mı acaba naz tarığın ağzından hangi lafı almak istiyo
acaba özet gelmese da mı hayırlı olurdu
amaninnnnn özet gelmiş şimdi bu iki doğru bir yanlış meselesi ne, hulisiye yardım eden kişi kim belkıs veya tarık mı acaba naz tarığın ağzından hangi lafı almak istiyo
acaba özet gelmese da mı hayırlı olurdu
nilgün belgün'ün programında dün baba-oğul vardı ve hulusi, artık tarıkla konuşmaya başlayacaz demiş. senaryolar haftalık yazıldığına göre. bu hafta baba-oğul arasında bi barışma olabilir. çünkü vahi ve teo'nun bildiklerini tarık hayli hayli bilir. ve büyük ihtimal yardım tarıktan gelecek.
herkese merhaba...
siteye fragman verilmiştir,herkes yoruma başlamıştır diyerek umutla girdim..
ama daha verilmemiş anlaşılan...herhalde yine gecikecek..özetten hiç birşey anlamadım..umarım fragman açıklayıcı olur...:icon_whis
bence de
3-sadri arayıp çağırır,tarık izin ister naz kıskançlık tripleri imalı sözleri( Ama bu da olmama ihtimali var.Sadri de sonuçta gururlu biri.TArıkı hemen çağırmaz gibi geliyor.Yine de bir planı varsa destek için çağırabilir.)
sanki 4 olma ihtimali daha yüksek....
Ama bunlar didişecek başka birşeyler de bulurlur.Simserin dediği gibi bu da nazın tarıkı sinir etme durumları.
naz ve tarık bunlar ne de olsa,,,
Tahmininin 1. kısmı çok isabetli geldi bana. Sadri nin araması pek muhtemel. Ben çağırmayacağı veya ona danışmayacağı fikrinde değilim. Asıl Hulusi amcasına danışmaz. Muhtemelen Sadri arıyor ve durumu anlatıyor. Tarık durumu Naz a da anlatıyor, o yüzden ikisi birden sıkıntılı.
eveeett fragman verildiii..valla çok hoş sahneler var:))..tarık sinir küpü naza tavırlı odasından çıkarıyor nazı,kapıyı üstüne kapayıp perdeyide çekiyor:)) belliki naz sinir etmiş onu..dışarda bir yemek var..bide tarık gece eve geldiğinde koltuğun arkasından hepsi birden çıkıyor sanki ona sürpriz yapmışlar gibi..naz gergin belki yanlış anlaşılmaktan..
fragman verildi süper bi bölüm valla. tarık resmen çileden çıkmış
kayıt ettim birazdan sentüpe koyarım :)
yahu birşşey sölemek o kadar zorkii..bence süper bir fragman verildi çünkü akılda bin tane tilki dolşatıran cinsten..kUtlama tarzındaki sürpriz neyin nesi..
son sahnedeki Naz-Tarık-Mert-Müştemilat dörtgeninde neler oluyorr..:)Tarık neden sinirli NaZ'A kArşııı..bu soruların cewabı nerde:):):):):)
schmetterling
30-01-07, 11:41
harika bir bölüm olacagı besbelliiiiiiiiiiiiiiii hersey cok eglenceli gorunuor valla.. persembeye kadar nasıl sabrederız bılemedımmmmm
en guzel sahneler de mustemılattakı tarık naz bakısmasııı harıkalar yıne...
fragman verildi süper bi bölüm valla. tarık resmen çileden çıkmış
kayıt ettim birazdan sentüpe koyarım :)
harikasın..ellerine sağlık...tv izleyemiyorum...sayende izleyebileceğim..
harikasın..ellerine sağlık...tv izleyemiyorum...sayende izleyebileceğim..
fragman sentüp'e eklenmiştir. linkini isteyenler, özel mesajla hizmetinizdeyim.
Bu Tarık'ı bu hallere getirenler utansın ne diyim yani :)))) adamı deli ettiler,sinir hastası oldu sonunda =)))))
hay beeeeeee fragmanı kaçırdıkkkkkkkkk :) izleyen biriiii weya birileri:) fragmanıııııııııı anlatsın sewapppp kazanmanın bundan güzel yolu olamaz yawww:)
özetle fragmanı karşılaştırıyorum yok içinden çıkamıyorum:)
şu sürpriz ne onu çözemedim zaten..Tarık Naz a niye sinirli yahu çıkarken gayet iyilerdi..gene bi pot kırdı kesin Naz..
bide şu son sahne merak konusuu..Niye geliyor mert müştemilataaa...bi dk bi dk..bence oyun ortaya çıkıyorrr..çünkü Nazın bakışları tüh yakalandık gibiydi:)
DETAYLI ANLATMAYANI FURURUM... :icon_whis :icon_whis
getirtmeyin beni oraya... sentüp iş yerinde açılmıyor.... serdar anlat lütfen
eet, bekliyoruz :)
özetle fragmanı karşılaştırıyorum yok içinden çıkamıyorum:)
şu sürpriz ne onu çözemedim zaten..Tarık Naz a niye sinirli yahu çıkarken gayet iyilerdi..gene bi pot kırdı kesin Naz..
bide şu son sahne merak konusuu..Niye geliyor mert müştemilataaa...bi dk bi dk..bence oyun ortaya çıkıyorrr..çünkü Nazın bakışları tüh yakalandık gibiydi:)
olabilir aslında fragmandaaaa bi bölümde tarık nazı elinden tutupp hızlaaa götürürüyorrrrrrrrr mertte orda kuskulanmıs bi biçimde bakıoduuuuuuuuu
eet, bekliyoruz :)
kaçacak delik arayın... öğle paydosuna girdim.... sadece serdar ı değil yetişebildiğim herkesi furacağum
,
tamam anlatıyorum
1- ilk görüntüler, tarığın odasında. tarık naz'a çok kızgın iki eliyle naz'ın omuzlarını tutuyo ve bişeyler diyo sinirli sinirli. sonra naz sırıtarak bi laf ediyo. tarık, artık iyice deliriyo ve nazı odadan dışarı atıyo. naz cama vuruyo amatarık bu sefer de perdeyi çekiyo.
(yalancı yarimde işler yine karışıyor, iki doğru bir yalan, peki hangisi doğru hangisi yalan, naz hiçbir fırsatı kaçırmıyor)
2- sabah oluyo, tarık bahçede. sinirli bi şekilde naz dan uzaklaşıyo. naz arkasından koşuyo ve önüne geçiyo.
(ama tarığın ağzından laf almak bu kadar kolay mı)
3- mert-naz-tarık ve japonlar kahvaltıdalar. tarık, mertin kulağına bişeyler söyleyip, naz'ın elinden tutarak,kahvaltıyı terk eder.
(mertin zekası,parası,karizması derken tarık çileden çıktı çıkacak)
yoruldum devamı birazdan
yalancı yarimde işler yine karışıyor
Ne zaman karışmadı ki zaten
iki doğru bir yalan. peki hangisi doğru hangisi yalan
bu "iki doğru bir yalan" oyunu bizim inatçı aşıkların kafasını iyice karıştırıyor galiba
naz hiçbir fırsatı kaçırmıyor ama tarığın ağzından laf almak bu kadar kolay mı?
Naz bu oyunu tarığın ağzından laf almak için kullanıyor, ama tarık nazdan da inatçı. Ya bunlar "önce o itiraf etsin" tribine girdilerse işimiz zor walla. itiraf 50. bölüme bye
mertin zekası parası karizması derken tarık çileden çıktı çıkacak
bu da nazın tarığa itiraf ettirme çabalarından biri bence. merti övüyor, kıskançlık krizine sokup bişeyler söylemesini bekliyor. acaba bu sefer bu taktik tutacak mı? e be kızım naz...
hulusi yine dilinin cezasını çekiyor
Hulusi amca tutamıyor dilini bir türlü. Acaba naz hulusinin kızı mı ya, ne çok benziyorlar patavatsızlık konusunda :D
sadri sonunda ayşeye beklenen itirafı yapıyor
yaşasın yaa... bizim beklediğimiz itiraf bu değildi ama olsun, biraz yüreğimize su serper hiç olmazsa. bu "iki doğru bir yalan" işi onların işine yarayacak galiba :good:
büyük süprizler ve gözlerinizi bir an bile ekrandan alamayacağınız neffis bir bölüm:happy0064 :happy0064
fragmanı izledim..Tarık bu bölümde fırtına gibi...Naz çıldırtıyor anlaşılan..Nazı kolundan tutup müştelimiyattan dışarı çıkarıyor..perdeyi çekiyor..Naz Tarığa süpriz
hazırlamış..neden acaba... Tarığın doğum günü olamaz herhalde..son sahnede bizi
süpriz bekliyor gibi..Mert birşeyler öğrenmiştir belkide..Tarık,Mertin davet ettiği yemekten nazı tutup kolundan götürüyor..Mertin bakışlarından birşeylerden şüphelendiği belli oluyor..bu arada Pınarın Tarığa hayran hayran bakışları var..hareketli bir bölüm bizi bekliyor arkadaşlar..
4- hulusili-belkıslı sahneler var. belgin kapıyı hulusinin suratına kapıyo. hulusi yine vahilerin evinde galiba
(hulusi yine dilinin cezasını çekiyo)
5- sadri ve hacer anne, sadrinin odasında konuşurken. ayşe koşarak geliyo ve sadri ye sarılıyo
(sadri sonunda ayşeye beklenen itirafı yapıyo)
6- vahi ev de ışıklar sönüktür. tarık salona gelir. ve ışıklar birden yanar. kanepelerin arkasından ümit-sadri-ayşe-mert-pınar-naz alkışlayarak çıkar.
naz tarığa doğru gelir ve "şaşırdın mı" der. tarık, pınar'a bişeyler der ama naz yanlarına sert sert bakarak yaklaşır ve tarıkla pınarın arasına girer.
(büyük sürprizler ve gözleriniz ekrandan bian bile alamayacağınız neffis bi bölüm )
7- naz ve ümit yastıkla,yorganla kavga ederler.
8- ve en önemli yer. mert, naz ile müştemilata gelir. mert önde naz arkada mertin gözleri intikam gibi bakar. tarık çok şaşırır naz'la merti bi anda görünce. naz ise halinden hiç memnun değildir. suratı bi karış..
umarım güzel bi anlatım olmuştur. koyu renkli olanlar fragmanın sözlü kısmı :)
handeozbek
30-01-07, 12:36
Derslerden kaçıp geldim. (Filiz gel bana da türev anlat). Fragman ve özet ikilisi kafa karıştırmaya gelmiş. Çok nefis bir bölüm olacak gibi gözüküyor. Şimdiden çatladım meraktan. Fragman için Serdara teşekkürler. Anlatımında süper olmuş. Kaç gündür neler konuşuyorsunuz pek okuyamadım ama özette yazanlar doğruysa Naza kızmış Tarığa hak vermişsinizdir. Çok keyifli bir bölüm bizi bekliyor arkadaşlar. Gel perşembe gel diyorum başka da bir şey demiyorum.:sad53:
handeozbek
30-01-07, 12:43
26. Bölümün tekrarının ratingleri
TOTAL
23 YALANCI YARIM (TKR) [NET] Serials Turkish STAR 16:13 3.20 12.60
A/B
23 YALANCI YARIM (TKR) [NET] Serials Turkish STAR 16:13 2.70 12.80
kaçacak delik arayın... öğle paydosuna girdim.... sadece serdar ı değil yetişebildiğim herkesi furacağum
aaa, olmadı ama qsawe, koskoca 1 dakikalık fragman hemen anlatılır mı,hele ki yalancı yarim fragmanı :) içinde 8 önemli detay var. hepsini anlattım işte. umarım gözünde canlanır sahneler. :)
şimdi avatarımdaki naz sen, tarık da ben mi olacam :icon_sorr :icon_cry: :img-sorry :img-fie:
whiteangel
30-01-07, 12:44
Fragmanı tekrar tekrar izledim. Özetle birleştirmeye çalıştım. Serdar'ın fragman yorumuyla birlikte tekrar izledim. Benim genel kanım şu: Geçen bölümün fragmanı kadar hareketli, kafa karıştıracak türden.Tarık'ın bakışlarında öfke var, Naz'ın bakışlarında şaşkınlık ve korku..Yalnız Tarık'a yapılan sürpriz neyin nesi onu hiç anlamadım. Biz NAZ'IN doğumgününü beklerken, Tark'ın doğumgünü mü var?:icon_whis
Fragmanı tekrar tekrar izledim. Özetle birleştirmeye çalıştım. Serdar'ın fragman yorumuyla birlikte tekrar izledim. Benim genel kanım şu: Geçen bölümün fragmanı kadar hareketli, kafa karıştıracak türden.Tarık'ın bakışlarında öfke var, Naz'ın bakışlarında şaşkınlık ve korku..Yalnız Tarık'a yapılan sürpriz neyin nesi onu hiç anlamadım. Biz NAZ'IN doğumgününü beklerken, Tark'ın doğumgünü mü var?:icon_whis
eve döndükleri gece Naz Tarık'ı çileden çıkarıyor ve Naz'ı kovuyorya galiba ondan sonra Tarık tavır koyuyor Naz'a. Ve bunun üzerine Naz gönlünü almak için böyle bir süpriz yapıyor tabi kendi işine de geliyor :)
ness haklı olabilirsin
serdar fragman anlatımı için teşekkür zira benım şirkette de açılamıyor sentüp
akşamı sabırsızlıkla beklıyorum
öğle paydosundayım ancak girdım
fragmanı anlatan hersese tekrar teşekkür.
Merhaba arkadaslar! Fragmani az once izledim. Super bir fragmandi bence! Naz, Tarik’in agzindan laf almaya calisacak ha! Vallahi o sahneleri sabirsizlikla bekliyorum. Tarik cileden cikiyormus demek. Eh fazla bile dayandi Tarikcagiz Naz’in karsisinda. Yanliz su son sahneyi hic begenmedim. Sanki Mert, Tarik Tekelioglu’nun kimligini ogrenmis ve hatta onun Naz’in soforu Tarik oldugunu da ogrenmis ve hatta daha da kotusu bunu Naz’a soylemis gibi bir his var icimde. Uff umarim yanlis hissediyorumdur.
Neyse oldukca guzel yakinlasmalar gorecegiz galiba bu bolum Tarik ve Naz arasinda.
Ha aklima takilan birsey daha; kafe gibi bir yerdelerdi ve Tarikla Pinar karsilikli ayakta bakisiyorlardi ve hatta Naz aralarina girmeye calisiyordu yine. Sahsen ben huylandim o sahneden. Neden oyle bakistilarki simdi durduk yere!
arkadaşlar fragman fotolarını multimedyaya ekledim (sevgili bülbül eline sağlık)
şansal ağbim