Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-5
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
ceza_cansu
31-01-07, 00:55
bide şöyle önemli bi soru war itiraftan sonra mı olucak önce mi olucak...yada bu doğum günü itirafamı neden olucak...
bu 3ünden biri olacağı kesin zamansal olarak yani:):)
neyse ben doğum gününden sonra olacağını düşünüyorum bunun nedeni hem barişin hemde bülent kayabaşının daha war demeli hatta ben diyorumki doğum gününde ortalık dahada gerilicek çünkü tarıkla naz yakınlaştıkça naz bilmiyorum neden ama iç güdüsel olarak bişeler yapmaya programlanmış gibi sanki bişeyleri duymak istiyor ama duymayada hazır değil gibi yani kısaca bu kız karışık ne yapacağınıda bilmiyor... yani tarıkın buna yaptığı herangi bi süprzi onu çok mutlu edicek ama istediği tepkiyi wermek yerine yada şöyle diyeyim werdikten sonra birden ters bişeler diyebilir gene 'bukızın ruh hali karışııkk'! neyse sonuç olarak diyorum ki bence doğum gününden sonra gerçekleşicek bu itiraf...:img-wink:
Bencede bu doğum günü ya aşk itirafının olucağı gün olucak ya da aşk itirafının temelini tamamlayan son olay olucak.Ondan sonra kesinlikle itiraf gelir.Doğum gününün itiraftan önce olucağını bende pek sanmıyorum.
elmali-turta
31-01-07, 01:05
bide şöyle önemli bi soru war itiraftan sonra mı olucak önce mi olucak...yada bu doğum günü itirafamı neden olucak...
bu 3ünden biri olacağı kesin zamansal olarak yani:):)
neyse ben doğum gününden sonra olacağını düşünüyorum bunun nedeni hem barişin hemde bülent kayabaşının daha war demeli hatta ben diyorumki doğum gününde ortalık dahada gerilicek çünkü tarıkla naz yakınlaştıkça naz bilmiyorum neden ama iç güdüsel olarak bişeler yapmaya programlanmış gibi sanki bişeyleri duymak istiyor ama duymayada hazır değil gibi yani kısaca bu kız karışık ne yapacağınıda bilmiyor... yani tarıkın buna yaptığı herangi bi süprzi onu çok mutlu edicek ama istediği tepkiyi wermek yerine yada şöyle diyeyim werdikten sonra birden ters bişeler diyebilir gene 'bukızın ruh hali karışııkk'! neyse sonuç olarak diyorum ki bence doğum gününden sonra gerçekleşicek bu itiraf...:img-wink:
katılıyorum burçincim zaten bu dizideki zamanlamalara aklı sır erdiremiyoruss:)
ama bnce itirafa daha var çnkü barışın katıldığı programda dediği bişey üzerine bnde bnu diorum orda bi izleyici aradı dedi ne zmn itiraf olcak barışda dediki işte itiraf olursa dizi biter(bu arada bnu sevim ablada yasmış;))ondan bnce bu atışmalar kıskançlıklar falan devam etcek etsinde ztn :img-pilot :img-pilot bu arada burçin bunu okursa öldürür beni:)
Arkadaslar, herkes itiraf icin bir bolum belirlemis ancak benim asıl merak ettigim husus ask itirafının hangi bolumde olacagından ziyade Tarık'ın ,Tarık Tekelioglu oldugunun ortaya cıkmasından once mi yoksa sonra mı olacagı.Once olursa Tarık'ın ,Naz'ı yeniden kazanma cabalarını uzun bolumler izleriz.Sonra olursa bu sefer daha da felaket olur ki Naz hem kandırıldıgını dusunur hem de ask itirafından sonra dahi Tarık'ın bu durumu acıklamamasına sinirlenecektir.Yani sadece ask itirafı ile romantizmin bizleri doyuma ulastıracagı sahneleri izleyemeyebiliriz.
burcin_kaplan
31-01-07, 01:10
katılıyorum burçincim zaten bu dizideki zamanlamalara aklı sır erdiremiyoruss:)
ama bnce itirafa daha var çnkü barışın katıldığı programda dediği bişey üzerine bnde bnu diorum orda bi izleyici aradı dedi ne zmn itiraf olcak barışda dediki işte itiraf olursa dizi biter(bu arada bnu sevim ablada yasmış;))ondan bnce bu atışmalar kıskançlıklar falan devam etcek etsinde ztn :img-pilot :img-pilot bu arada burçin bunu okursa öldürür beni:)
ne öldürmesi canım bende sarma yapcam seni canın istedi galiba senin artık üzüm sarması nasıl olur öğrenmiş oluruz:img-hyste
walla şu daha war kelimesini 20. bölümden beri duyuyorz ama bir kademe eksildi sanki 20. bölümden sonra uğur kedi daha çok war itirafa değimişti şmdi bariş ve bülent daha war dedi bu ne ddmek daha çok warı 10 bölüme kullandılarda daha warı 5 bölüme kullanıcaklar hahaha:) bende koptum galiba :):img-hyste
Arkadaslar, herkes itiraf icin bir bolum belirlemis ancak benim asıl merak ettigim husus ask itirafının hangi bolumde olacagından ziyade Tarık'ın ,Tarık Tekelioglu oldugunun ortaya cıkmasından once mi yoksa sonra mı olacagı.Once olursa Tarık'ın ,Naz'ı yeniden kazanma cabalarını uzun bolumler izleriz.Sonra olursa bu sefer daha da felaket olur ki Naz hem kandırıldıgını dusunur hem de ask itirafından sonra dahi Tarık'ın bu durumu acıklamamasına sinirlenecektir.Yani sadece ask itirafı ile romantizmin bizleri doyuma ulastıracagı sahneleri izleyemeyebiliriz.
biz genel olarak önce sevgili olucaklarını ondan sonrada olayın patlayacağını düşünüyorz ki en mantıklısıda bu bence 20 bölüm ayrı ayrı yaşamalarını izleticek değiller.. önce bi aşk yaşanmalı ki aralarında daha belirgin izler bıraksın bu yalan..
itirafın önce olacağı kesin gibi bişey. çünkü tarık, naz'ın elbet bir gün kendisinin tarık tekelioğlu olduğunu öğreneceğini biliyo. ve aslında naz'ın da bu kimlik saklama oyunu, tarık için bi avantaj. tarığın içinde bulunduğu durumu naz da yaşıyo ve gerçekler ortaya çıktığında tarığı biraz olsun anlayabilecek.
itirafa gelince. tarık, naz'ın tarık tekelioğluna aşık olmasını istemiyo. çünkü ozaman aşkın anlamı kalmaz. bana şoförken açılmadın, zengin olunca mı aklına geldi. diye düşünür. tarığın tek amacı naz'ın kendisini o haliyle sevmesini, aşkını itiraf etmesini sağlamak.
bugün gördüğüm şu söz çok dikkatimi çekti.
Aşk, "şimdi zamanı değil" diye beklemeyi bilmektir. Sabırdır
bizim aşıklar için ne kadar da doğru bi söz. özellikle de naz için. kız resmen aşk yaşıyomuş şuan :)
itirafa gelince. tarık, naz'ın tarık tekelioğluna aşık olmasını istemiyo. çünkü ozaman aşkın anlamı kalmaz. bana şoförken açılmadın, zengin olunca mı aklına geldi. diye düşünür. tarığın tek amacı naz'ın kendisini o haliyle sevmesini, aşkını itiraf etmesini sağlamak.
Yorum mukemmel,tek bir nokta haricinde,Naz ,Tarık'ın Tekelioglu oldugunu ogrendikten sonra acılan kisinin Naz olacagına kesinlikle inanmıyorum,o noktadan sonra ki eger itiraftan once tekelioglu vakası ortaya cıkarsa,Tarık cok ugrasır,sonucta Naz ,Tekelioglu'ndan nefret ediyor,birakin askını itiraf etmeyi onun sevdigi adam oldugunu ogrenirse dunya basına yıkılır.Bu durumda ben hala iki ihtimalinde olabilecegini ve dizinin akısını tumden degistirebilecegini dusunuyorum.
bugün gördüğüm şu söz çok dikkatimi çekti.
Aşk, "şimdi zamanı değil" diye beklemeyi bilmektir. Sabırdır
tarık_naz bu sozde gercekten cok guzelmis ama hickimse askı bekletmesin ,simdi dusunuyorum da işten,gucten,can sıkıntısından,vakitsizlikten,stressden erteledigim askı yasayabilecegim anları simdiki aklım olsa bir dakika bile harcamazdım.Belki de kaybedince daha kolay anlasılıyor o anların degeri.Umuyorum sozu farklı yorumlamamısımdır.
burcin_kaplan
31-01-07, 01:41
ben belki yanlış bi düşünce ama ilişkilerinin tarık tekelioğlu olayından sonra başlayacaklarını düşünmüyorum bile yani en ufak bir soru işaretim bile yok bu konuyla ilgili ...
Şöyle ki konu bakmındanda bu çok garip yerlere gider sonuçta bizim dizimiz komik bir dizi eğer ki bunlar hiç ilişkki yaşamaz ondan sonra ortaya çıkarsa tarık tekelioğlu ki bu dediğimiz o zmn 5 bölüm içinde olucak çünkü bunlar bi 5 bölüm içinde başlarlar gibi geliyor bana bi engel çıkmazsa ki o engelde tekelioğlu olayıysa bu nedemek oluyor kalıyor geriye 20 bölüm falan.
20 bölümü nasıl komedy olarak işlicekler yada nasıl birleştiricekler sonuçta bir işilki bile yaşamamışlar tarık hangi yüzle nasıl anlatıcak .. bilmiyorum yani ben hiç sanmıyorum tekelioğlunun önce çıkacağını..
Önce sevgili olacaklar ki Naz Tarık'ı gerçekleri öğrendiğinde affedebilsin.Önce Tekelioğlu olduğu ortaya çıkarsa Naz asla affetmez.
Yorum mukemmel,tek bir nokta haricinde,Naz ,Tarık'ın Tekelioglu oldugunu ogrendikten sonra acılan kisinin Naz olacagına kesinlikle inanmıyorum,o noktadan sonra ki eger itiraftan once tekelioglu vakası ortaya cıkarsa,Tarık cok ugrasır,sonucta Naz ,Tekelioglu'ndan nefret ediyor,birakin askını itiraf etmeyi onun sevdigi adam oldugunu ogrenirse dunya basına yıkılır.Bu durumda ben hala iki ihtimalinde olabilecegini ve dizinin akısını tumden degistirebilecegini dusunuyorum.
ama şöyle bi durum var, dediğin olabilir. tarık, baktı şoförken beceremeyecek bu itiraf işini, hem naz hem de kendi açısından. zaten şu ana kadar pek fazla da yol katettikleri söylenemez. "ana yola çıkıyolar" ama bi bölüm sonra tekrar "sokağa" giriyolar. tarık "bu böyle gitmez" deyip, iki itirafı birden yapabilir. naz da iki şok birden yaşar.
Bülent Kayabaş'ın da dediği gibi Nilgün hanımın programında,insanlar bu diziyi Tarık ile Naz'ın tatlı didişmeleri ve itirafın gecikmesi yüzünden izliyor merak ve sabırla.Bence hızlandırsalar bu kadar ilgi çekmezdi dizi.Ne yalan diyeyim zaman zamn kızsam da ikisinin bu a hallerine bayılıyorum ben yahu :)
Slm Arkadaşlar,
Özet ve fragman gelmiş.Oldukça karışık bir bölüm bizi bekliyor gibi görünüyor.Umarım Naz daha fazla Tarıkı sinirlendirmez.Mert ve Pınar halen dizide olduklarına göre oyun bir süre daha devam edeceğe benziyor.Tüm yorumları okudum.Yazacak fazla birşey kalmamış.Özetin her bir satırı incelenip üzerinde konuşulmuş.Hepinize helal olsun diyorum.sabırsızlıkla perşembenin gelmesini bekliyorum....İyi geceler...
gsawe arkadaşım pardon qsawe arkadaşım aranan şahıs bulundu ve mesaj alındı.Bende koyu bir FB taraftarı olarak bu düzeltmeden memnunum merak etme.Ama sen yine de ben illaki saracam diyorsan buyur gel beraber saralım sarmalarımızı.Üstelik sarmışken bütün foruma yetecek kadar saralım ki karınları doyunca bir hareket gelir belki...:img-hyste bye
Canım, düzeldi ya daha ne sarıcam... hem şimdi kim uğraşacak o kadar yapraktı malzemeydi.... hazırı var... :img-hyste
Ama dün akşam forumu hareketlendiremeyecek kadar yorgundum... inşallah bu akşma :icon_whis
Bülent Kayabaş'ın da dediği gibi Nilgün hanımın programında,insanlar bu diziyi Tarık ile Naz'ın tatlı didişmeleri ve itirafın gecikmesi yüzünden izliyor merak ve sabırla.Bence hızlandırsalar bu kadar ilgi çekmezdi dizi.Ne yalan diyeyim zaman zamn kızsam da ikisinin bu a hallerine bayılıyorum ben yahu :)
aynen katılıyorum.. itiraf gelse hiçbir espirisi kalmayacak.. itiraf dizinin finaline 4-5 bölüm kala gelmeli.. böyle didişmeleri çok keyifli.. bana bu dizi eski yerli filmleri hatırlatıyor..
Günaydın arkadaşlar,
Fragmanı bu sabah tekrar izledim de bir şey dikkatimi çekti, son sahnede naz ile tarık' ın kıyafetleri birbirinin aynı ama renkleri zıt :) Bu bana çok anlamlı geldi doğrusu :) bizim aşıklarımızda birbirinin aynı ama görünüşte birbirine zıt olma durumu var :) artık sinekten yağ çıkartır misali nerden ne yorum yapacağımı bilememe durumu benimki:img-hyste mazur görün :) her şey o kadar inceden inceye yorumlanmış ki sizler tarafından :)
Bence arkadaşlar fragmandaki en son bölümde Mert Naz'ın gerçek kimliğini öğrenmiş Tarık ile Naz'ın kardeş olmadığı açığa çıkmış gibi geldi. Mert iyice şüphelenecektir bu bölümde...
Bu konuda Ness'e bende katılıyorum, çünkü hem Naz' ın hem Tarık' ın mimikleri bu tür bir gerçeğin ortaya çıktığını gösteriyor diye düşünüyorken. fragmanı tekrar izlediğimde şu dikkatimi çekti japonlarla olan yemekten sonra Mert Tarık' ın yanına gelmiş çünkü kıyafeti aynı. o yüzden de bu tür bir gerçeği Mert' in öğrenme zamanı yok bu gerçeği bilse japonlarla olan yemekte olurdu her şey, kafam iice karıştı doğrusu :img-hyste )
günaydınlarrrrrrrr herkeseeeeee sabah şöyle bi fragman bakıyım güne iyi bi şekilde başlıyım bari dedimmmmmmmm:):) japonlarla toplantıdaaaaa tarık ın nazıı elinde tutup götürmesiii sewgililer gibiiiiiiii offff offfffff süper yaaaa:) ahh ahh ne zaman göreceğiz biz o günleriiiiiiiiiiiiii:)
schmetterling
31-01-07, 10:06
arkadaşlar dün tekrar bölümünü izlerken gözüme bir şey carptı, bizim karayağız samim bayılırken bile metroseksüelliğini korumuş, bacak bacak üstüne atmış halde yatıyor yerde:img-hyste
valla serdar bu nasıl ince bi hesaptır süpersin valla ne diyim bnm aklıma gelmezdi böyle bi hesap yapmak:good: :good:
eee bu arada sefgililer gnü arada kaynıomu nesse itiraf gelcekse kaynayabilir bi sakıncası yok bu arada öbür sayfalarda biri sete gitmiş fln bişiler yazmışlar ama bna pek inanadırıcı gelemdi yani her kafadan bi ses çıkıyo bizdde hangisine inancağımızı şaşırdıkk:)bu arada üzümüm nerelerde benim:img-wink:
biri üzüm mü dedi.......işde o benimm
(ne üzümü ztn, olamas ki ztn:img-hyste )
serdarcım bu arada helal olsun yani, bu da geldiğmiz son nokta!!! ah ah ben derslerime bu kadar çalışıyo olsam şimdi hiç öss için korkuyo olmazdım walla!! tutturmuşum bi yalancı yarim öyle gidiyo(annem hep öyle diyo da bana niyeyse, ben anlayamadım nedenini walla:icon_whis )
ben itiraf tarık tekelioğlu gerçeğinden önce mi olur sonra mı pek kestiremiyorum açıkçası, her an herşey olabilir, serdarın dediği gibi ikisi aynı anda bile gelebilir....
ya iş iki ucu.....çoklu denklem:icon_whis
önce öğrense itiraf çok zor olur, naz tarığa karşı güvenini iyce kaybetmiş olur, sevgilisi bile değilken tarık için durumu açıklamak daha zor olur!!
sonra öğrense naz kendini kandırılmış kullanılmış hisseder, o zmn da yine zor affeder
ikisini aynı anda öğrense itiraftan bişey anlamaz, farketmez bile belki, naz bu yapar yane:)
ama yine de en iyisi ikisinin birlikte olması galiba, tarık yeni bi ilişkiye girerken hayatımızda hiç yalan kalmasın fln derse belki gözüne girer biraz.
hem ztn nazın şu anda şöförün kardeşi, beceriksiz hizmetçi olması da tekelioğlu gerçeğini daha kolay hazmetmesini sağlıyo, bazen insanların hiç istemeden yalan söyleyebiliceklerini fln anlıyo hem de herkes onu çok seviyo ama yine kendisinden yani küçük hanımdan herkes nefret ediyo, tıpkı nazın tarık tekelioğluna karşı olan nefreti gibi!!!
offf tarık offff... her şekilde işin çok zor..... yazık sana yaa!!!!! ve nazın tarık tekelioğlundan bu kadar nefret etmesinin tek nedeni ufacık bi imza!!!! tabi 10 milyonluk bi kredi içindi o imza:icon_whis tarık neden krediyi durdurduğnu nasıl açıklıycak acaba, sadece öyle olması gerekiyodu dese olmaz, suçu sadriye atsa benm haberim yokken imzalamış, ona vekalet vermiştim dese kurtarır ama belki ama bu sefer de şey var neden durdurmadın kararı, sonuçta haberin vardı hep bizim yanımızdaydı der naz........
offff offff ben çıkamadım işin içinden senaristlere bırakmak en iyisi sanırım....... ya içimizde çook yetenekli arkadaşlar var, rica etsek naz tarık tekelioğlunu öğrendiğinde nolcak ona da senaryo yazabilirler mi:icon_whis
nese ben çok konuştum susiym artık en iyisi!!!!
edit: ya söylemeyi unutmuşum: ben şekeri çok ösledimmmmm yine gelsin diziyeee:img-in_lo bi de teo da aslında çok "şeker" bi arkadaş:) teonun da gönül maceralarını izlemek isteriz.... böyle olmuyo kavgada mesela, hulusi belginiyle, vahi belkısıyla ama teo kendi kendine kapışıyo!!!!!!!!
hiç yorum okumadan yazıyorrummm .naz belliki yine tarıkı delirtiyooo.birbrilrinin kadrini kıymetini bilmeleri için ayrılık şarrtttt.yani 6 aydır hiiç ciddi bir ayrılık yaşamadılar sadece naz tarıkı hırsız sandı akşam kovdu.sabah grçeği öğrendii.ağladı zırladı. akşam gitti özür diledi yarın gel al beni dedi tarıkta sabak gitti aldıı hepsii bu
hiç yorum okumadan yazıyorrummm .naz belliki yine tarıkı delirtiyooo.birbrilrinin kadrini kıymetini bilmeleri için ayrılık şarrtttt.yani 6 aydır hiiç ciddi bir ayrılık yaşamadılar sadece naz tarıkı hırsız sandı akşam kovdu.sabah grçeği öğrendii.ağladı zırladı. akşam gitti özür diledi yarın gel al beni dedi tarıkta sabak gitti aldıı hepsii bu
katılıyorum deniz. ayrılınca kıymetlerini anlarlar birbirlerinin de vazgeçerler gereksiz inat ve kaprislerden. ama bu inatlaşma ve kaprisleri de sevmiyor muyum, seviyorumyaf :happy0064
elmali-turta
31-01-07, 12:25
biri üzüm mü dedi.......işde o benimm
(ne üzümü ztn, olamas ki ztn:img-hyste )
edit: ya söylemeyi unutmuşum: ben şekeri çok ösledimmmmm yine gelsin diziyeee:img-in_lo bi de teo da aslında çok "şeker" bi arkadaş:) teonun da gönül maceralarını izlemek isteriz.... böyle olmuyo kavgada mesela, hulusi belginiyle, vahi belkısıyla ama teo kendi kendine kapışıyo!!!!!!!!
ya evet bende şekeri çok özledim ayrı bi hava katıyodu diziye zaten şu iziye sonradan girenlerden bi şekeri bi teo yu bide belkıs sevdim ben nedense artık bilemicem :icon_whis :icon_whis
bu arada kim üzüm dioki ne üzümü zaten hem olamaski zaten üzüm müzüm yokk bitti gitti üzüm yok üzüm:):)
ya evet bende şekeri çok özledim ayrı bi hava katıyodu diziye zaten şu iziye sonradan girenlerden bi şekeri bi teo yu bide belkıs sevdim ben nedense artık bilemicem :icon_whis :icon_whis
bu arada kim üzüm dioki ne üzümü zaten hem olamaski zaten üzüm müzüm yokk bitti gitti üzüm yok üzüm:):)
ya bak hala üzüm diyip duruyo, alla alla:icon_whis
ben teoyu sevmiyorum yaa, belkısı da başta sevmemiştim aslında, ilk borayla gelmişti herkese pozitif enerji saçıyodu ya, gıcığma gitmişti, ama şimdi seviyorummm, aptal aşık kızdan beri yani:img-wink:
ama samime bayılıyorummmm!!!! çok tatlıııı:img-in_lo
whiteangel
31-01-07, 12:39
ya bak hala üzüm diyip duruyo, alla alla:icon_whis
ben teoyu sevmiyorum yaa, belkısı da başta sevmemiştim aslında, ilk borayla gelmişti herkese pozitif enerji saçıyodu ya, gıcığma gitmişti, ama şimdi seviyorummm, aptal aşık kızdan beri yani:img-wink:
ama samime bayılıyorummmm!!!! çok tatlıııı:img-in_lo
Üzümcüm :img-hyste aptal aşık kız
değildiiii zavallık aşık kızdııı:img-hyste Ayrıca Samimi bende özledim yaa...kilometre şekerrrr:img-hyste
Üzümcüm :img-hyste aptal aşık kız
değildiiii zavallık aşık kızdııı:img-hyste Ayrıca Samimi bende özledim yaa...kilometre şekerrrr:img-hyste
unutmuşum yaa, yüzüme wurmayın, alla alla:icon_whis
samim çook şekerrr kilometre şeker de güsel ama pasaklı nuriyyeee
lafıı çook hooşşşşş
whiteangel
31-01-07, 12:55
samim çook şekerrr kilometre şeker de güsel ama pasaklı nuriyyeee
lafıı çook hooşşşşş
Evet ya.. Biz samim'i her haliyle seviyoruz. metro şekerr , pasaklı nuriye, karayağız samim:img-hyste Yeter ki Tarık'ı rahat bıraksın:img-cool2
Sevgili Yalanci Yarim Forum üyeleri,
Hepinize Merhabalar. Ben Yalanci Yarim Dizisinin çok Sadik Bir Takipçisiyim. Başladiği Günden Itibaren Tüm Yayinlarini Ve Tekrarlarini Izledim, Tüm Bölümlerini Arşivledim Ve Neredeyse Fragmanlarini Bile Kaydediyorum :) Kuzenim Bu Forumlarda çok Güzel Paylaşimlar Yapildiğiyla Ilgili öyle Güzel şeyler Anlatti Ki Gelip Katilmadan Edemedim. Aslinda Ben Bir üniversitede Akademisyenim Ve Pek Fazla Vaktim Olmuyor. Ama Boş Vakitlerimi Sizlerle Paylaşmaktan Zevk Alacağim. Hepinize Tekrar Merhaba Diyor Ve Umarim Güzel Paylaşimlar Yapariz Dileğinde Bulunuyorum.
Işik.
Hepinize Merhabalar. Ben Yalanci Yarim Dizisinin çok Sadik Bir Takipçisiyim. Başladiği Günden Itibaren Tüm Yayinlarini Ve Tekrarlarini Izledim, Tüm Bölümlerini Arşivledim Ve Neredeyse Fragmanlarini Bile Kaydediyorum :) Kuzenim Bu Forumlarda çok Güzel Paylaşimlar Yapildiğiyla Ilgili öyle Güzel şeyler Anlatti Ki Gelip Katilmadan Edemedim. Aslinda Ben Bir üniversitede Akademisyenim Ve Pek Fazla Vaktim Olmuyor. Ama Boş Vakitlerimi Sizlerle Paylaşmaktan Zevk Alacağim. Hepinize Tekrar Merhaba Diyor Ve Umarim Güzel Paylaşimlar Yapariz Dileğinde Bulunuyorum.
Işik.
ee aramıza hoşgeldin diyelim o zaman, sen fragmanları kaydetmeyi bişey sanıyosan o zmn bu forumdan öğreniceğin çok şey war demektir:img-hyste
ee aramıza hoşgeldin diyelim o zaman, sen fragmanları kaydetmeyi bişey sanıyosan o zmn bu forumdan öğreniceğin çok şey war demektir:img-hyste
Frendly karşılaman için teşekkürler simser. Anladığım kadarıyla buradaki herkes fanatik :) E oyleyse ne güzel, ne sevindirici... Umarım karşılıklı çok şeyler öğreniriz simser.
IŞIK
Frandly karşılaman için teşekkürler simser. Anladığım kadarıyla buradaki herkes fanatik :) E oyleyse ne güzel, ne sevindirici... Umarım karşılıklı çok şeyler öğreniriz simser.
IŞIK
üzümüm bi tane daha fragman nöbetçisi bulduk sanırım:happy0064
şeyy sana da durumu anlatıymda ışıkcım, biz pzt geceleri burda sabahlıyoruz fragman yayınlanırsa kaçırmayalım die:)
aramıza hoşgeldiniz :D:D
Teşekkürler caso-ceze. Hoşbuldum.
Burada nasıl bir yol izliyorsunuz yorumlarda bilmiyorum. Şimdilik yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.
valla bi süre sonra yazasın geliyo okuyosun okuyosun sonra bi o kadar da yazıosn burası bağımlılık yapıyo sen takıl :D:D:D:D
üzümüm bi tane daha fragman nöbetçisi bulduk sanırım:happy0064
şeyy sana da durumu anlatıymda ışıkcım, biz pzt geceleri burda sabahlıyoruz fragman yayınlanırsa kaçırmayalım die:)
AAA... E süpermiş :happy0064 Walla ben de pazartesileri izlemesem de star tv'yi açık tutuyorum ki kaçırmıyayım. Bir de bölümler nette birkaç gün sonra yayınlandığından her perşembe elimde video kayıt cihazı (dvd kaydedicim yok) tv başında dizimi izliyorum, sonra nette verilene kadar tekrar tekrar kayıttan izliyorum :img-yes: ne dersin :icon_whis
whiteangel
31-01-07, 13:21
Teşekkürler caso-ceze. Hoşbuldum.
Burada nasıl bir yol izliyorsunuz yorumlarda bilmiyorum. Şimdilik yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.
Hoşgeldin canımcım. Ama seni uyarayım. Bu forumdaki yorumları okursan temelli kafan karışacak..:) Biz diziyi, özeti, fragmanı saniye saniye, hece hece didikliyoruz. Didikliyoruz da ne oluyor dersin? Her defasında tersköşeye yatıyoruz:img-hyste Yorum ve paylaşımlarla hep aramızda olman dileğiyle:)
Hoşgeldin canımcım. Ama seni uyarayım. Bu forumdaki yorumları okursan temelli kafan karışacak..:) Biz diziyi, özeti, fragmanı saniye saniye, hece hece didikliyoruz. Didikliyoruz da ne oluyor dersin? Her defasında tersköşeye yatıyoruz:img-hyste Yorum ve paylaşımlarla hep aramızda olman dileğiyle:)
bi deeee fazla kalınca hafif naza fln benzeme durumları oluyo, olmasa bile sıyırıyosun ztn bü süre sonra,içimizde dizinin matematiğini çözmeye çalışanlar fln war:icon_whis
Sıcak karşılaman için teşekkürler whiteangel. Evet şuanda bir yandan da önceki sayfalaı okuyor ve görüyorum ki burada sandığımdan daha fazla vakit geçireceğim :happy0064 Benim çevremde bu dizinin fanatiği çok kişi var (Bir çoğunu da ben alıştırdım ve bundan gurur duyuyorum :D ). Popüler kültür karşıtı olan bir çok arkadaşım bile yalancı yarimi severek izliyorlar. Şimdiye kadar yorumları onlarla paylaşırdık. Demek ki burada da benim kadar fanatikler var ve çok sevindim inanın :good:
bi deeee fazla kalınca hafif naza fln benzeme durumları oluyo, olmasa bile sıyırıyosun ztn bü süre sonra,içimizde dizinin matematiğini çözmeye çalışanlar fln war:icon_whis
Bu Naz'a benzeme durumları konuşma düzeyinde bende de var. Mesela bu hafta her "ne" diyene "ne değil efendim" diye cevaplar verdim otomatikman :) Bir de el kol hareketleri bazında da bazı tavırları yapıyorum farkında olmadan. Demek ki endemik bir salgınmış bu :happy0064
Işik.sevgili ışık hoşgeldin..ne zamn istersn uğra..ya istersen barıis-akarsu.com da uğra...esas orası şahane..sevgi sitesi resmen
whiteangel
31-01-07, 13:34
Bu Naz'a benzeme durumları konuşma düzeyinde bende de var. Mesela bu hafta her "ne" diyene "ne değil efendim" diye cevaplar verdim otomatikman :) Bir de el kol hareketleri bazında da bazı tavırları yapıyorum farkında olmadan. Demek ki endemik bir salgınmış bu :happy0064
Bir haftadır aynı dertten muzdaribim:) Sürekli herkes tarafından paylanıyorum..
-ne denmez.. efendim diyeceksin!
Bu arada 29. bölümle ilgili bir tahminin var mı? Varsa alabilir miyiz?
Saece biraz daha kafalarımız karışsın diye:img-hyste Başka ne amacımız olabilir ki? Olamaz ki zaten... yok yok olmaz..:img-hyste
hoşgeldiniz sevgili ışık..evet burada çoğu arkadaşımızla çok neşeli ve romantik dozda güzel dizimizi paylaşıyoruz yorumlarımızla..bazı arkadaşlarımız çok güzel senaryolar yazıyorlar.multimedya bölümünde fotolar,,imzaları avatarlar sunuluyor..yani bizler çok keyif alıyoruz..sizinde alacağınıza eminim:)))
ceza_cansu
31-01-07, 13:35
Selam arkadaşlar.IŞIK aramıza hoşgeldin.Emin ol buraya geldiğin için hiç pişman olmayacaksın:):img-wink:
selam arkadaşlar
yalancı yarım fotoğraflar dıye bır bölüm var jenn sagolsun fragman resımlerını ekledı merve -ko akadaşımızda bır resım ekledı resımde merve sevı barış akarsu ve emel acar var bır bakın derım. merak ettım neyın nesı acaba emel acar konuk oyuncu mu olacak dızıde.
ne tartışıyorsunuz bılmıyorum ama şimdı ekı yorumları okuyacagım. görüşürüz.
elmali-turta
31-01-07, 13:41
üzümcüm bak ışıkda bisden bu aarada hoşgeldin aramıza ışık:img-wink:
sen bizim öbür sayfalardaki yorumalrımızı bi oku gör bizim ne halde olduğumusu dime üzümcüm artık her lafımıss naz gibi oldu bizim:img-in_lo :img-in_lo
sen bizim öbür sayfalardaki yorumalrımızı bi oku gör bizim ne halde olduğumusu dime üzümcüm artık her lafımıss naz gibi oldu bizim:img-in_lo :img-in_lo
aaaa bak hala üzüm dio kızıcam ama:P hem ztn ne üzümü, hem olamaz ki ztn:icon_whis
hem ne nazı, ben ona mı benziyorum ki!!! ne zmn gördün benm naz gibi cevaplar verdiğmi:img-hyste çarpılıcam şimdi hee:):)
bu gün herkes çok sessiz yaaa (heryerde) heryerde dediysem yanlış anlaşılma olmasın mantık hataları bölümü fln yani onları kastediyorum, hem ztn başka biyeri kastedemem ki ztn, başka biyer yokki ztn, neresi olcak ki ztn:icon_whis
bu arada artık söylemek çok gereksiz farkındayım da uğur kedi hala yokkk!!! tam 26 gün oldu!!!:icon_sorr
sevgili ışık hoşgeldin..ne zamn istersn uğra..ya istersen barıis-akarsu.com da uğra...esas orası şahane..sevgi sitesi resmen
Teşekkürler ipek.
Barış'ın resmi sitesi sanırım orası değil mi? En son 18 kasım izmir konserindeydim Barış'ın. Sitenin üyeleri grup halinde oradalardı. Çok neşeli bir gruptu. Hatta onlar en öndeydiler biz onların bir iki sıra arkasındaydık, hep birlikte şarkılara eşlik ettik. Çok istemiştim sitesine üye olmayı ama dediğim gibi, vakitsizlik :(
Selam arkadaşlar.IŞIK aramıza hoşgeldin.Emin ol buraya geldiğin için hiç pişman olmayacaksın:):img-wink:
CANSU !!!!! pişman olmayacak mı???? Bence olacak ama iş işten geçecek... elini verdi kolunu alamayacak.... bugün IŞIK!ın bittiği gündür....birgün bizim gibi olucak.... :happy0064 :happy0064 :happy0064
Hoşgeldin Işık.... hep görelim seni aramızda... hatta diğer arkadaşlarınıda...
merhaba elmalı-turta,
Hoşbuldum :) Henüz bu sayfaları ancak okuyabiliyorum. Öğrencilerin bütleri bittiğinde vaktim olursa diğer sayfaları da zevkle okuyacağım. Çok güzel yorumlar ve paylaşımlar var. Beni de aranıza dizimizin sıcaklığında kabul ettiğiniz için teşekkür ederim
ışık hoşgeldin aramıza,
tam yerıne geldın burda herkse yalancı yarim fanatiği.whıteangel ve dığer arkadaşlarımızn dediği gibi herseyı didkliyoruz özet ,fragman, oyuncuların katıldıgı program vs.
mesela ben cumartsi gunlerı fazladan 1 gazete daha alıyorum belkı milliyete kısa özet çıkar diye.
bu arada kısa bırsey anlatacagım bugun kardesımle mesajlaştık.mesaj cektım kardesıme cevap olarakta ooooooooooo diye yazdı.
bende yıneee ne oosu nee ooooo su dıye yazdım ve kendı kendıme güldüm zira kardeşim dizi seyretmez oooo olayınıda anlamamıştır.sizlerle paylaşmak istedim.
kaçıyorum akşam buyuk ıhtımal geç bır saate gırerım görüşürüz.
hoşgeldiniz sevgili ışık..evet burada çoğu arkadaşımızla çok neşeli ve romantik dozda güzel dizimizi paylaşıyoruz yorumlarımızla..bazı arkadaşlarımız çok güzel senaryolar yazıyorlar.multimedya bölümünde fotolar,,imzaları avatarlar sunuluyor..yani bizler çok keyif alıyoruz..sizinde alacağınıza eminim:)))
Hoşbuldum jenn,
şimdilik yorumları okuyorum ama en kısa zamanda senaryolar ve diğer bölümleri de gezmek istiyorum. özellikle şu imza ve avatar olayını merak ediyorum. Hepinizin çok güzel resimleri var. Ben de güzel bir tane alacağım :) şimdiden çok keyif aldım, teşekkürler jenn..
CANSU !!!!! pişman olmayacak mı???? Bence olacak ama iş işten geçecek... elini verdi kolunu alamayacak.... bugün IŞIK!ın bittiği gündür....birgün bizim gibi olucak.... :happy0064 :happy0064 :happy0064
tmm yaa korkutmayalım daha ilk günden, başına neler geliceğini önceden bilmesin, süprizi kaçar:P biz de gün gün bi insanın kafayı yemesine şahit oluruz:img-hyste
eeee ışıkcım, 29 hakkında tahminlerin yok mu?? biz artık hep aynı düşünüyoruz, biraz tane kan(şeyy bu çok vahşice oldu yeni fikir diyelim biz ona:)) iyi olur!!:img-pilot
whiteangel
31-01-07, 14:02
Asuuu ne ayıp... cık cık cık... Korkutmayın IŞIK arkadaşımızı. Gerektiğinde toplu terapi seansına dahil ederiz IŞIK'CIM seni de...
Bu arada baris-akarsu.com a da bekleriz. Orda da sevgi ortamı bulacağından emin olabilirsin. Bu son cümleyi sayın buyukbaba'ya da ithaf ediyorum.:) Hatta ettim bile:img-hyste
merhaba ceza-cansu,
Çok teşekkürler, hoşbuldum. inan bana şuanda çok mutluyum sizinle olmaktan. Pişman olacağımı düşünmüyorum. ne gibi bir pişmanlığım olbilir ki zaten? Olamaz ki zaten.. :img-hyste
tmm yaa korkutmayalım daha ilk günden, başına neler geliceğini önceden bilmesin, süprizi kaçar:P biz de gün gün bi insanın kafayı yemesine şahit oluruz:img-hyste
eeee ışıkcım, 29 hakkında tahminlerin yok mu?? biz artık hep aynı düşünüyoruz, biraz tane kan(şeyy bu çok vahşice oldu yeni fikir diyelim biz ona:)) iyi olur!!:img-pilot
Yok yok arkadaşlar, inanın korkmadım, çok da mutlu oldum burada olmaktan, ama qsave'in dediği gibi benim bittiğim gün olabilir bugün, çünkü kendimi buradan alamayıp işlerimi aksatma derecesinde bağımlı olacağım galiba :happy0064
elmali-turta
31-01-07, 14:08
aaaa bak hala üzüm dio kızıcam ama:P hem ztn ne üzümü, hem olamaz ki ztn
hem ne nazı, ben ona mı benziyorum ki!!! ne zmn gördün benm naz gibi cevaplar verdiğmiçarpılıcam şimdi hee:):)
bu gün herkes çok sessiz yaaa (heryerde) heryerde dediysem yanlış anlaşılma olmasın mantık hataları bölümü fln yani onları kastediyorum, hem ztn başka biyeri kastedemem ki ztn, başka biyer yokki ztn, neresi olcak ki ztn
bu arada artık söylemek çok gereksiz farkındayım da uğur kedi hala yokkk!!! tam 26 gün oldu!!!
bak işte ısıkcım şekil A'da da görüldüğü üzre bu arkadaş nazla kafayı bozmuş:img-hyste :img-hyste (diyene bak demekte serbestsin:))
bu arada gamze kim üzüm diyo yaw aaa üzüm müzüm yok diyorum bitti üzüm gitti yokkk!!:icon_whis(şu el çırpma hareketininde bi smileyinida bi yapamadılar)
ciden forum bugun ne kadar sessiz herkes uyuyomudur nedir:icon_whis:img-bored anladınıss siz onu:img-wink:
bu arada mantık hatalarına bi bakın derim bn sevim abla çok zor bi soru sordu kimse işin içinden çıkamıyooo bn buldum ama sölememm:happy0064
Evet, 29 tahminlerimi kısaca paylaşayım sizinle, fragman beni biraz üzmesine karşın oldukça da heyecanlandırdı arkadaşlar. 28'in bitiminden çok umutlanmıştım galiba sonunda birbirlerine açılacaklar diye, ama özette kıskandırma ve yıldırtma taktiklerinin devam edeceği sinyali verildi. Fragmanda da bir itiraf ve kavuşma görünmese de yine sürükleyici ve heyecanlı bir bölüm olacağa benziyor. hiç olmazsa ayşe ve sadri aralarındakine bir isim koyacaklar. Bizim inatçı aşıklar da isim koyamadan 52. bölüme gelecekler sanki :(
Tek endişem, fragmanın son sahnesindeki mert ve nazın tarığa bakışları. Hiç hayra alamet değildi. Sanırım mert birşeyler öğrendi ama bu Tekelioğlu kimliği olmayabilir. Japonlarla, pınarla yada tarığın başka bir yalanıyla ilgili olabilir diye düşünüyorum.
bak işte ısıkcım şekil A'da da görüldüğü üzre bu arkadaş nazla kafayı bozmuş:img-hyste :img-hyste (diyene bak demekte serbestsin:))
bu arada gamze kim üzüm diyo yaw aaa üzüm müzüm yok diyorum bitti üzüm gitti yokkk!!:icon_whis(şu el çırpma hareketininde bi smileyinida bi yapamadılar)
ciden forum bugun ne kadar sessiz herkes uyuyomudur nedir:icon_whis:img-bored anladınıss siz onu:img-wink:
bu arada mantık hatalarına bi bakın derim bn sevim abla çok zor bi soru sordu kimse işin içinden çıkamıyooo bn buldum ama sölememm:happy0064
işte benim üzümüm yaaaa!!! bu kadar!!!!:happy0064
yok cnmmm, kim uyur ki bu saatte, burçinin uyucak hali yok ya:img-hyste
ve şu diyene bak deme hakkımızı da kullanmakistiyorum ayrıca:img-pilot
:) ama gerçekten de, naz kafayı bozmayacak bir karakter değil ki, hem kendisi hem de tavırları çok şirin ve sempatik, hem de konuşmaları çok sakarca (tarığın dediği gibi patavatsız) ama sevimli. İnsan onu sevmekten kendini alamıyor. kafayı bozmamız normal yani
Asuuu ne ayıp... cık cık cık... Korkutmayın IŞIK arkadaşımızı. Gerektiğinde toplu terapi seansına dahil ederiz IŞIK'CIM seni de...
Bu arada baris-akarsu.com a da bekleriz. Orda da sevgi ortamı bulacağından emin olabilirsin. Bu son cümleyi sayın buyukbaba'ya da ithaf ediyorum.:) Hatta ettim bile:img-hyste
Ablacım, teşekkür ediyorum ithafın için. Senin takımın bir sloganı var hani "bir gün herkes siirt köy hizmetlerini tutacak" diye, sen de ondan etkilendin sanıyorum.Ama üzgünüm ablacım, bir gün herkes barış-akarsu.com a üye olmayacak.:)
Ayrıca, IŞIK, muhteşem bir girizgahtan sonra, site ahalisi sizi bağrına basmış bulunmakta. Herşekilde dadından yinmeycek bu foruma üye olma insiyatifinizi kullandığınız için, şahsım ve tüm dizicom üyeleri adına sizi can-ı gönülden kutlamak isterim.( Dizicom adına konuştum, kutlamak istemeyenler özelden bildirsinler, onları bu genellemeden ayırabilirim).
replikler dilimize dolanıyor,günlük konuşma mimiklerimiz bile oyuncuların mimiklerine benzemeye başladı:)) ha bu arada sevgili ışık sen burayı perşembe geceleri diziden sonra bi gör..sıcağı sıcağına ne yorumlar yapılıyor,kızılıyor,övülüyor daha neler neler:)))
elmali-turta
31-01-07, 14:20
işte benim üzümüm yaaaa!!! bu kadar!!!!:happy0064
yok cnmmm, kim uyur ki bu saatte, burçinin uyucak hali yok ya:img-hyste
ve şu diyene bak deme hakkımızı da kullanmakistiyorum ayrıca:img-pilot
hiçç burçin kim uyumak kimmm aa kim demiş burçin uyuyo die sabah altıda kalktı o altıda dediğime kendim inanmıyorum o ayrı:icon_whis
bu arada ışıkcım 29 hakındaki yorumalrına katılıyorum su fragmanın son sahnesinide çok merak ediyorum ayrıca:):)
whiteangel
31-01-07, 14:23
Ablacım, teşekkür ediyorum ithafın için. Senin takımın bir sloganı var hani "bir gün herkes siirt köy hizmetlerini tutacak" diye, sen de ondan etkilendin sanıyorum.Ama üzgünüm ablacım, bir gün herkes barış-akarsu.com a üye olmayacak.:)
Ayrıca, IŞIK, muhteşem bir girizgahtan sonra, site ahalisi sizi bağrına basmış bulunmakta. Herşekilde dadından yinmeycek bu foruma üye olma insiyatifinizi kullandığınız için, şahsım ve tüm dizicom üyeleri adına sizi can-ı gönülden kutlamak isterim.( Dizicom adına konuştum, kutlamak istemeyenler özelden bildirsinler, onları bu genellemeden ayırabilirim).
Şahinnn seni kardeşlikten, arkadaşlıktan , şöförlükten, dostluktan kovacağım... Amaa ne çare ki kadrolu elemansın.Kovdum demekle olmuyor yani..:img-wink: Demek siirt köy hizmetleri spor haaaa... Ne diyeyim seni Naz'a havale ediyorum:icon_whis
Senin de MAG olduğunu açıklıyorum işte. Hatta açıkladım bile:img-hyste
Özelden kaç mesaj geldiğini de açıklarsan sevindirik oluruz.. Ahahahh
Merhaba büyükbaba,
beni bağrına basan site ahalisine çok çok çok yürekten ve içten teşekkür ediyorum. Gerçekten bu forumun bağımlısı olacağım galiba. Ama en çok mutlu olduğum şey, benim gibi olan insanları bir arada bulmak ve "normal" olduğumu görmek:img-hyste
her biri, şahsına münhasır olmakla birlikte aynı ehemmiyetli gaye etrafında kaynaşan bir ahaliye aza olmak beni fevkaladenin fevkinde mesud etti :img-hyste
Arkadaşlar mert bu hafta toksa tarık tekelıoğlunu öğreniyor olabilirmi?fragmanı biraz önce izledim..sonunda sankı sen bitin oğlum der gibi bi tavırla bi bakış vardı..:img-yes: ALLAH öğrenirse oooo......daha hiç bişey tam rayına girmeden...aşklrı askıda,arkadaşlıkları kavgalı,gerçek kimliği tatrık tekelıoğluna kanlı bıçaklı....yok daha erken gibi ama....:img-in_lo :img-help: ...ama mert bişeyleri anladı gibi...
öncelkle hoşgeldin yalancı yarim sitesine ışık gerçekten burası çok güzel bir ortam var ben çok yazmasamda yazılanları okuyorum özelikle senaryolar çok güzel herkesin elerine sağlık seni barışın sitesinede bekleriz fotograflar bölümündeki resmi gördüm bilgisi olan varmı emel acarın o resimde olması acaba konukmu olacak diziye diye aklıma geldi yakında öğreniriz ah bir yarın olsa ama çok güzel bir bölüm olacak tarık adeta çıldırma noktasına gelecek bence bu mert birşeyler öğrenmiş gibi geldi ama ne bakalım göreceğiz
Arkadaşlar mert bu hafta toksa tarık tekelıoğlunu öğreniyor olabilirmi?fragmanı biraz önce izledim..sonunda sankı sen bitin oğlum der gibi bi tavırla bi bakış vardı..:img-yes: ALLAH öğrenirse oooo......daha hiç bişey tam rayına girmeden...aşklrı askıda,arkadaşlıkları kavgalı,gerçek kimliği tatrık tekelıoğluna kanlı bıçaklı....yok daha erken gibi ama....:img-in_lo :img-help: ...ama mert bişeyleri anladı gibi...
ya orda nazla gerçekte kardeş olmadıklarını fln öğrenmiştir, tekelioğlu gerçeğini naza tarığın söylemesi lazım!! yoksa hiç affetmez naz!!!
whiteangel
31-01-07, 14:29
Peki Tarık Mert'in kulağına ne diyor yahu:icon_sorr Anlayan beri gelsin... Hatta bize de anlatsın.
ya aslında keşke seneyede oynasa bu dizi sezon sonu evlenseler.üç aylık tatilde güya italyaya gitseler, tarık hızlandırılmış eğitimle okulunu bitirse yeni sezonda evli bir çift olarak dönseler vede yeni evli genç bir çiftin maceraları aile ilşkileri, gelin kaynana sürtüşmeleri, kıskanç koca, kıskanç kadın v.s v.s baya komik olur,,yeni evli insanların hayata ve birbirlerine sevgi ve naif duygularla yaklaşmaları,çekişseler bile her zaman çözüme ulaşmaları yani yol gösterci özellikleride olan bir dizi olarak devam etse ne güzel olur değilmi arkadaşlar:)))
burcin_kaplan
31-01-07, 14:35
selamlar arkadaşlar herkese Günaydın :):img-hyste
öncelikle sayın üzümler;
Kim uyuyormuş, yok öyle bişey nie uyuyim ki? olmaz ki hem niye olsun ki olamaz ki :icon_whis
aramıza hoş geldin ışık bizden birinin daha olmasına çok sevindim walla ama sen genede aklına mukayet olmaya çalış çünkü bi kere kaptırınca geri gelmiyor biz bunu bi kaç aydır anladık gerçektende:)
burda çok sıcak bir ortam war her zaman hele şu son bir haftadır
bilinmez neden daha bi sıcak ortam oldu nedense:icon_whis
seni aramızda görmekten hepimiz çok mutlu olduk gerçektende umarım her zaman katılırsın bize..:img-yes:
bu arada arada lafı geçer kendi gelmesede ben bi açıklama yapayım Uğur Kedi nicki ile aramıza katılan biri wardı bi zamanlar yalancı yarim dizisinde görevli bize tiyolar getirirdi ama artık yok nedendir oda bilinmez:icon_sorr
bende hiç bişeyin nedenini bilmiorum ya ne kadar kötü bişey bu böle:):)
ebru.karaca
31-01-07, 14:36
Günaydın arkadaşlar,
Fragmanı bu sabah tekrar izledim de bir şey dikkatimi çekti, son sahnede naz ile tarık' ın kıyafetleri birbirinin aynı ama renkleri zıt :) Bu bana çok anlamlı geldi doğrusu :) bizim aşıklarımızda birbirinin aynı ama görünüşte birbirine zıt olma durumu var :) artık sinekten yağ çıkartır misali nerden ne yorum yapacağımı bilememe durumu benimki:img-hyste mazur görün :) her şey o kadar inceden inceye yorumlanmış ki sizler tarafından :)
İlahi Ayşen :)
Valla bu tam sinekten yağ çıkarma olmuş :)
Bu forum bizi hafif manyak yaptı.. Ya da ben manyak diyeyim de, hafif mi-ağır mı siz karar verin..
Ben tam manyak olmuş olabilirim :)
öncelkle hoşgeldin yalancı yarim sitesine ışık gerçekten burası çok güzel bir ortam var ben çok yazmasamda yazılanları okuyorum özelikle senaryolar çok güzel herkesin elerine sağlık seni barışın sitesinede bekleriz
Merhaba melis,
Gerçekten buranın sıcak ve samimi ortamı beni de çok etkiledi. Dizimiz gibi.. Ben hiç okumadan pat diye düştüm forumun bağrına, ama hem okuyup hem yazacağım. Barışın resmi sitesine de en kısa zamanda üye olacağım. Dediğim gibi, kasım izmir konserinden beri aklımda.
elmali-turta
31-01-07, 14:39
ya aslında keşke seneyede oynasa bu dizi sezon sonu evlenseler.üç aylık tatilde güya italyaya gitseler, tarık hızlandırılmış eğitimle okulunu bitirse yeni sezonda evli bir çift olarak dönseler vede yeni evli genç bir çiftin maceraları aile ilşkileri, gelin kaynana sürtüşmeleri, kıskanç koca, kıskanç kadın v.s v.s baya komik olur,,yeni evli insanların hayata ve birbirlerine sevgi ve naif duygularla yaklaşmaları,çekişseler bile her zaman çözüme ulaşmaları yani yol gösterci özellikleride olan bir dizi olarak devam etse ne güzel olur değilmi arkadaşlar:)))
çokk güzel olur ablacım ben katılıyorum ve parmakkk kalıdrıyorum:)
ahh ahh nerde uğur kedi okusada şunları bizim senaristlerimize götürse keşke aaa ben uğur kedi mi dedim yokk uğur kedi bitti gitti gelmiyo kizaten:icon_sorr :icon_sorr
whiteangel
31-01-07, 14:39
Güzel de söz mü süper olur sevgili jenn :)Ben bunu daha önce düşünmüştüm. Hatta forum ahalisinin ortak dileğiydi Hulusican'ın maceraları... Fakat senin imza tam bu duruma uygun olmuş. Hani birkaç yıllık evli çiftlerin diyalogu gibi... bıdı bıdı bıdı...:img-hyste
edit: parmak:)
parmakkk.... parmakkk....(anladınız sizzz:img-hyste )
ya ablacım keşke olsa...... nese biz yazalım belki senaristlerin kulağna gider, eskiden olsa giderdi de artık sevim ablanın da dediği gibi uyur kedimiz olmadığı için gidemeyebilir
selamlar arkadaşlar herkese Günaydın :):img-hyste
öncelikle sayın üzümler;
Kim uyuyormuş, yok öyle bişey nie uyuyim ki? olmaz ki hem niye olsun ki olamaz ki :icon_whis
aramıza hoş geldin ışık bizden birinin daha olmasına çok sevindim walla ama sen genede aklına mukayet olmaya çalış çünkü bi kere kaptırınca geri gelmiyor biz bunu bi kaç aydır anladık gerçektende:)
burda çok sıcak bir ortam war her zaman hele şu son bir haftadır
bilinmez neden daha bi sıcak ortam oldu nedense:icon_whis
seni aramızda görmekten hepimiz çok mutlu olduk gerçektende umarım her zaman katılırsın bize..:img-yes:
bu arada arada lafı geçer kendi gelmesede ben bi açıklama yapayım Uğur Kedi nicki ile aramıza katılan biri wardı bi zamanlar yalancı yarim dizisinde görevli bize tiyolar getirirdi ama artık yok nedendir oda bilinmez:icon_sorr
Teşekkür ederim burçin-kaplan, hoşbuldum.
Ben de "ben"den birilerinin olmasına çok çok sevindim inan. Tavsiyene uymaya çalışacağım. Ayrıca uğur kedi açıklaman için teşekkür ederim. bir kaç mesajda adını okumuştum ama misyonunu bilmediğimden anlamamıştım. Demek siz önceden tiyolar falan alıyordunuz ha!! İşte şimdi "daha önce neden katılmadım" diye daha çok hayıflandım. Uzun zamandır gelmemesine de üzüldüm. Belki ben geldim diye bir uğrar, birkaç tiyo bırakır :D
burcin_kaplan
31-01-07, 14:42
:happy0064 ben iki el kaldırıyorum walla parmak kaldırmak ne kelimee:):)
katılmam mı , jenn çok güzel olur bide şöle diyim siz Nazın hamile olduğunu düşünsenize gece canı karpuz ister bizimkini git al diye boğar walla :img-hyste
ceza_cansu
31-01-07, 14:44
katılmam mı , jenn çok güzel olur bide şöle diyim siz Nazın hamile olduğunu düşünsenize gece canı karpuz ister bizimkini git al diye boğar walla :img-hyste
aynen benim ellerde havada:):)Ya cidden şu hamilelik işi süper olur.Tabi Tarık'a da biraz yazık olur o dönemde ama olsun:)
jenn... bu temennine yürekten katılıyorum. ama ben şöyle bir değişik yorum yapıyorum senaryo gidişatına;
sezon sonunda tarığın tekelioğlu olduğunu öğrenmesiyle bitse. yeni sezonda bir baksak ki tarık italyaya gitmiş, okulunu bitirmiş, türkiyeye dönüyor, bankanın başına geçiyor..
bu arada ayrı kalmak hem nazın hem de tarığın aklını başına getirmiş, birbirlerinin değerini anlamışlar... ne güzel olurdu. Hatta belki naz da vekaleten babasının fabrikası başına geçer, böyle iki patron gibi karşılaşırlar ayrılıktan sonra ilk kez, yine ufak tefek atışmalar sürtüşmeler olur, ama sevgilerinden aşklarından emin olurlar falan....
:happy0064 :happy0064 :happy0064
burcin_kaplan
31-01-07, 14:45
Teşekkür ederim burçin-kaplan, hoşbuldum.
Ben de "ben"den birilerinin olmasına çok çok sevindim inan. Tavsiyene uymaya çalışacağım. Ayrıca uğur kedi açıklaman için teşekkür ederim. bir kaç mesajda adını okumuştum ama misyonunu bilmediğimden anlamamıştım. Demek siz önceden tiyolar falan alıyordunuz ha!! İşte şimdi "daha önce neden katılmadım" diye daha çok hayıflandım. Uzun zamandır gelmemesine de üzüldüm. Belki ben geldim diye bir uğrar, birkaç tiyo bırakır :D
:) işllah ışık işllah ... en son ocakın 5 inde girip yazı yazmıştı ondan sonra onu gören cennetlik oldu walla..yok uğur kedi medi yokk gitti bittii:) ama tabi geri dönerse gene direk kalbimize basarız canım onu böle dediğime bakma:):)
bize ne tiyolar getirdi zamanında ahh ahh özledim uğur kedimizi:)
(bu arada bana burçin desen iyi olur diğer çok uzun oluyor:img-wink::) )
ay çokda tatlı olur hamileliği:)))ne naz ne kapris yapar tarığa..gerçi tarık nazoşist eminim büyük keyif alır bu eziyetten:))))
ebru.karaca
31-01-07, 14:47
Evet ya.. Biz samim'i her haliyle seviyoruz. metro şekerr , pasaklı nuriye, karayağız samim:img-hyste Yeter ki Tarık'ı rahat bıraksın:img-cool2
Sahiden ya, ben de Samim'i çok özledim.
Onu daha ilk gördüğümde çok sevdim.. :) :)
Hala da seviyorum. Tarık'a asıldığı yerlerde bile rahatsız olmuyorum. Bence komik :)
Işik.
Aramıza hoş geldin Işık..
Yazık oldu sana..
Walla :)
İnan bana, bir iki gün sonra sen eski Işık olmayacaksın..Hehe
Ne demek istediğimi diğer forum üyeleri anladı, seninle de bir kaç gün sonra görüşelim bu konuyu tekrar.. :)
BU ARADA AHALİM!
GELDİM AMA SELAMSIZ SABAHSIZ OLMUŞ BİRAZ, KUSURUMA BAKMAYIN..
HERKESE İYİ GÜNLEEEEEEEEEEEERRRRR...
:happy0064 :happy0064
burcin_kaplan
31-01-07, 14:50
jenn... bu temennine yürekten katılıyorum. ama ben şöyle bir değişik yorum yapıyorum senaryo gidişatına;
sezon sonunda tarığın tekelioğlu olduğunu öğrenmesiyle bitse. yeni sezonda bir baksak ki tarık italyaya gitmiş, okulunu bitirmiş, türkiyeye dönüyor, bankanın başına geçiyor..
bu arada ayrı kalmak hem nazın hem de tarığın aklını başına getirmiş, birbirlerinin değerini anlamışlar... ne güzel olurdu. Hatta belki naz da vekaleten babasının fabrikası başına geçer, böyle iki patron gibi karşılaşırlar ayrılıktan sonra ilk kez, yine ufak tefek atışmalar sürtüşmeler olur, ama sevgilerinden aşklarından emin olurlar falan....
böyle bişeyde olabilir aslında çokta güzel olur.O kadar zamandan sonra ilk kez karşılaşmalarındaki bakışları hele nasıl olur çok merak ediyorum ..Işık bence bu dediğin dizide olabilicek bi olay yani olması muhtemeldir.Çünkü zaten babasıda onun okulunu ne olursa olsun bitirmesini istiyor we tarıkın insanlara değiştiiğini ispatlaması içinde o okulu bitirmesi lazım...Zaten nazda gerçekleri öğrendikten sonra çok ağır tepkiler vericek tarıka..tarıkta yeni bi insan olduğunu kanıtmak için ilk iş o okulu bitiricek...
tabi bu zamandada herkesle ayrı kalıcak..
ama şölede bi durum war bunu yapabilmeleri için bi 4 sene atlamaları gerekiyor bu da bizde nasıl bi etki bırakır orasını bilmiyorum..
IŞIK hoş geldin ikinci sezon için fikrini çok sevdim..gerçekten çok hoş olur dizinin bu şekilde devam etmesi..hem biz dizimizsiz kalmayız hem de yeni bir akışla sıkıcı olma tehlikesi atlatılmış olur..
whiteangel
31-01-07, 14:51
MAG ım ben.
Ahhh canııımmm:img-hyste kıyamam sana:) Geçmiş olsun canımcım.. Her derdin çaresi var üzülme:img-hyste
burcin_kaplan
31-01-07, 14:52
ay çokda tatlı olur hamileliği:)))ne naz ne kapris yapar tarığa..gerçi tarık nazoşist eminim büyük keyif alır bu eziyetten:))))
:img-hyste :img-hyste
walla keyif alır ablacım ama uykusu bölününce napar bilemem malum bir anda tutup atabilir falan yataktan:) hahaha..
wardır öyle ani hareketleri tarıkın:) çocuğa bişe olmasında aman:)
bu arada büyükbabacım bende MAG ' ım :)
Yazık oldu sana..
Ne demek istediğimi diğer forum üyeleri anladı, seninle de bir kaç gün sonra görüşelim bu konuyu tekrar.. :)
Merhaba Ebru,
Tüm forum ahalisi akıbetim açısından arkadaşça uyardınız beni, teşekkür ederim çok düşüncelisiniz. Ama ben kendi özgür irademle bu foruma üye olmayı, katılmayı ve online kalmayı şahitler önünde kabul ediyorum. :img-yes:
Teşekkürler ebru :D
böyle bişeyde olabilir aslında çokta güzel olur.O kadar zamandan sonra ilk kez karşılaşmalarındaki bakışları hele nasıl olur çok merak ediyorum ..Işık bence bu dediğin dizide olabilicek bi olay yani olması muhtemeldir.Çünkü zaten babasıda onun okulunu ne olursa olsun bitirmesini istiyor we tarıkın insanlara değiştiiğini ispatlaması içinde o okulu bitirmesi lazım...Zaten nazda gerçekleri öğrendikten sonra çok ağır tepkiler vericek tarıka..tarıkta yeni bi insan olduğunu kanıtmak için ilk iş o okulu bitiricek...
ama şölede bi durum war bunu yapabilmeleri için bi 4 sene atlamaları gerekiyor bu da bizde nasıl bi etki bırakır orasını bilmiyorum..
tarık malümaliniz son sınıfta idi güya 3,5 yılda okula 3,5 kez gitmişti...hani olur ya ilahi bir kuvvetr gelir.bütün derslerini yaz döneminde verir:)))yani olmayacak şey değil.diplomayla dönüverir..biz alışırız hemen:)))
ışık'çım tekrar hoşgeldin, gördugun gibi burası senın gıbı mormal ınsanlarla dolu bır forum.aklımız fıkrımız ıtıraf dıdışme kıskançlık ne zamankadar sürecek
ben naçizane fıkrımı belırteyım bence ıtıraf yavaş yavaş olsun ki zaten ıtıraftan bırkaç bmlüm sonra tarıgın gerçek kımlıgıde ortaya çıkar ve ondan sonra görecegız aşklarının ne kadar guçlu oldugunu ,ayrı kalacaklar sınırlerını başkalarından çıkartacaklar aglayacaklar....... degıl mı ama
tamam bu dıdışmeler de güzel ama artık ben bır ıtıraf istıyorum.
burcin_kaplan
31-01-07, 14:55
Sahiden ya, ben de Samim'i çok özledim.
Onu daha ilk gördüğümde çok sevdim.. :) :)
Hala da seviyorum. Tarık'a asıldığı yerlerde bile rahatsız olmuyorum. Bence komik :)
Yazık oldu sana..
BU ARADA AHALİM!
GELDİM AMA SELAMSIZ SABAHSIZ OLMUŞ BİRAZ, KUSURUMA BAKMAYIN..
HERKESE İYİ GÜNLEEEEEEEEEEEERRRRR...
:happy0064 :happy0064
Hoş geldin ablacım hoş geldin sefalarr getirrdiin gene coştuk gidiyoruz biz sayfalar su gibi akıyor :)
bu arada şuan eminim ışık tam olarak ne demek istediğimizi anlamıyor ama kesinlikle en geç 1 hafta sonra anlayacak:):):img-hyste
Merhaba Ebru,
Tüm forum ahalisi akıbetim açısından arkadaşça uyardınız beni, teşekkür ederim çok düşüncelisiniz. Ama ben kendi özgür irademle bu foruma üye olmayı, katılmayı ve online kalmayı şahitler önünde kabul ediyorum. :img-yes:
Ben de sizi, dizicom un bana verdiği yetkiye dayanarak, yeni delimiz ilan ediyorum.(Yalancı Yarim delisi:))
burcin_kaplan
31-01-07, 14:57
tarık malümaliniz son sınıfta idi güya 3,5 yılda okula 3,5 kez gitmişti...hani olur ya ilahi bir kuvvetr gelir.bütün derslerini yaz döneminde verir:)))yani olmayacak şey değil.diplomayla dönüverir..biz alışırız hemen:)))
:img-hyste :img-hyste
zaten yaz döneminde wersin canım bizim dizimizde mantık aramaya gerek yok ki hem niye aransın ki:) bütün dersleri weri werir filizde kalır öyle ben o kadar okudum zor zoruna bitirdim abim 3 ayda bitrdi diye:):img-hyste
ümit ne yapıcak acaba bide onun öss olayı war:)
tarık bence onuda alsın italyaya gtürsün :)
Burçin, Aslında bu yöntem, yani sezon arasında "3 yıl sonra", "5 yıl sonra" taktiğini bir çok dizide kullandılar. Bu kimi dizi için işe yaradı, kiminde hüsran yarattı. Ben yalancı yarim için düşündüğümde, olabileceğini, diziyi istediğimiz raya sokabileceğini düşünüyorum bu yöntemin. Çünkü, senin de dediğin gibi 1. tarık hem anne ve babasına, hem de kendine ve naza kendini kanıtlamış olur, 2. olası bir ayrılık duygulardan emin olmayı sağlar. 3. nazın vereceği ağır tepkiyi azaltır, yumuşatır 4. diziye yeni ve güzel bir açılım sağlar ki belki de 2-3 sezon daha sürer.
Ben de sizi, dizicom un bana verdiği yetkiye dayanarak, yeni delimiz ilan ediyorum.(Yalancı Yarim delisi:))
Ben de mahallenin yeni delisi olarak, ilk icraatımı yapıyorum ve hepinizi masum bir öpücükle öpüyorum. hepimiz aynı anda istedik ve aynı hissiyatı yakalarız inşallah :img-hyste
whiteangel
31-01-07, 15:02
Işıkcım bu da iyi fikir aslında. Bizim çookk önceden bir tahmin ve temennimiz vardı. Bu biten başlıklarda kaldı. Yeniden hatırlamak babından yazıyorum, hem siz de öğrenmiş olursunuz:)
Bizim bu inatçı keçiler (pardon aşıklar) itiraf mitiraf yapmasınlar. Direk nikah masasına:) Sonracığıma pembe pancurlu evleri olsun. Bahçesinde boy boy çocukları. HULUSİCAN, CAHİDENUR,VAHİCAN,BELGİNNAZ cıvıl cıvıl:img-hyste Neden 4 çocuk derseniz, malum çocukların isimleri Tarık ve Naz arasında büyük bunalımlara sebep olmuştur.Herkesin dediği olsun,gönlü alınsın diye 4 çocuk yapmışlar. Vahican ile Belginnaz ikizdi galiba:img-hyste Dedeler, anneanne,baba ve anne arasında bebeleri kapma savaşı çıkarmış... Aman allahım süper oluuurrr.Bu arada üzümcüm ben ne zaman uyurkedi dedim:img-hyste yok öyle bişi... uyumaz, işigücü var uğur kedimizin:)
burcin_kaplan
31-01-07, 15:05
Burçin, Aslında bu yöntem, yani sezon arasında "3 yıl sonra", "5 yıl sonra" taktiğini bir çok dizide kullandılar. Bu kimi dizi için işe yaradı, kiminde hüsran yarattı. Ben yalancı yarim için düşündüğümde, olabileceğini, diziyi istediğimiz raya sokabileceğini düşünüyorum bu yöntemin. Çünkü, senin de dediğin gibi 1. tarık hem anne ve babasına, hem de kendine ve naza kendini kanıtlamış olur, 2. olası bir ayrılık duygulardan emin olmayı sağlar. 3. nazın vereceği ağır tepkiyi azaltır, yumuşatır 4. diziye yeni ve güzel bir açılım sağlar ki belki de 2-3 sezon daha sürer.
aslında ben dizilerde sene atlamalarının çok zarar werdiğini düşünürüm genel olarak ama bizim dizi için gerçektençok uygun ve güzel olur.Cuk diye oturur gerçekten aranan ilaç olur hatta...Herşeyin rayına girmesini sağlar.
saydığın sebepler çok doğru ışık. Naz we tarık ki nerdeyse bir saat bile ayrı kalamıyorlar ne zamandır direk naz arar nerdesin seen tarıkk diye...Ama şimdi koskoca yıllar ayrı kalınca tabi bu tarık içinde geçerli nasıl bir özlem olur o özlem siniri azaltırmı tabiki azaltıcak hemde nasıl azaltıcak diyorum ya kesinlikle olabilicek bişey ama bizim senarislterin ne yapacağı hiç belli olmaz hep ters köşe ettiler bizi şuana kadar zaten ama bakalım işllah böle bişey olur:)
ebru.karaca
31-01-07, 15:06
Üzümler, güzel fıstıklar..
İmzanıza bayıldımm..
Jenn, seninkini de pek sevdim yaw..
Bak bu fikir bir hayli hoşuma gitti.
Star'a bir de bunun için mi mail atsak? Ne dersiniz? :) :)
Bu arada Işıkcığım..
Yeni geldim mesajının üstüne hoşgeldin mesajı yazmıştım.. Orada yakında eski Işık olmayacaksın, nedenini bir kaç gün sonra anlarsın demiştim ya..
Hepsini unut..
Sanırım ilk günden anladın sen.. :) :)
merhaba arkadaşlar yine almış başınızı gitmişsiniz yetişe bilene aşk olsun
"oynatmaya az kaldı doktorum nerde" bi halde gördüm hepinizi. valla çok hoşsnuz.
benim bişey dikatimi çekti şimdi yeni aramıza katılan ISIK arkadaşıda görünce tam emin oldum burdaki pek çok arkadaş iş güç sahibi aklı başında hani şu A/B grubu dedikleri katagoriye girecek olan insanlar normalde bakınca ne işmiz var burda diyo ya insan. Anladımki bütün bu katagoriye giren insanlar işlerinde ve hayatlarının bi çok evresinde yoğun stres içerisinde çalışan büyük şehir psikolajisi içerisinde bunalmış inasanların aynı diziyi aynı nedenlerle sevmeleri pek bi manidar geldi bana siz nedersiniz insan onca yoğunluktan sonra tv başına geçince şöyle hoş sıcak, samimi, espirili, hayatı kolaylaştıracak ( yalandan da ) olsa insanın hoşuna gidiyor. bu arada sevgili ISIK hoş geldin.
bence artık Tarık'ın bütün bu olup bitenler karşısında sahidende biraz uzaklaşması iyi olur gibime geliyor bu uzaklaşma her ikisinin de kendilerini ve ilişkilerini tartmaları ve duygularını görmeleri açısından mükemmel bir fırsat olabilir.
ebru.karaca
31-01-07, 15:08
Ya sorma canımcım,
Bir de dedim ki, "uğur kedi gelene kadar bu imzayı kullanıyorum!!"
Yahu, ya hiç gelmezse?
Ben kaç hafta daha bu imzayı kullanacağım? :icon_sorr :icon_sorr
Işıkcım bu da iyi fikir aslında. Bizim çookk önceden bir tahmin ve temennimiz vardı. Bu biten başlıklarda kaldı. Yeniden hatırlamak babından yazıyorum, hem siz de öğrenmiş olursunuz:)
Bizim bu inatçı keçiler (pardon aşıklar) itiraf mitiraf yapmasınlar. Direk nikah masasına:) Sonracığıma pembe pancurlu evleri olsun. Bahçesinde boy boy çocukları. HULUSİCAN, CAHİDENUR,VAHİCAN,BELGİNNAZ cıvıl cıvıl:img-hyste Neden 4 çocuk derseniz, malum çocukların isimleri Tarık ve Naz arasında büyük bunalımlara sebep olmuştur.Herkesin dediği olsun,gönlü alınsın diye 4 çocuk yapmışlar. Vahican ile Belginnaz ikizdi galiba:img-hyste Dedeler, anneanne,baba ve anne arasında bebeleri kapma savaşı çıkarmış... Aman allahım süper oluuurrr.Bu arada üzümcüm ben ne zaman uyurkedi dedim:img-hyste yok öyle bişi... uyumaz, işigücü var uğur kedimizin:)
İnanılmazsınız arkadaşlar, hatta siz bitanesiniz :D YY Yaratıcı Çözümler Merkezi gibiymiş bu forum maaşallah :) Ben de bir katkıda bulunayım, iki köpekleri olsun cenkoş ve mertoş ve bir atları olsun adı borat. kediler de melisay, francesgül ve pınarsu.:img-hyste
bu arada hoşbuldum nowar ve rebeca. Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim.
burcin_kaplan
31-01-07, 15:13
İnanılmazsınız arkadaşlar, hatta siz bitanesiniz :D YY Yaratıcı Çözümler Merkezi gibiymiş bu forum maaşallah :) Ben de bir katkıda bulunayım, iki köpekleri olsun cenkoş ve mertoş ve bir atları olsun adı borat. kediler de melisay, francesgül ve pınarsu.:img-hyste
Ben de mahallenin yeni delisi olarak, ilk icraatımı yapıyorum ve hepinizi masum bir öpücükle öpüyorum. hepimiz aynı anda istedik ve aynı hissiyatı yakalarız inşallah :img-hyste
ben bizi anlaman için bir haftan mı war demiştim? ben o dediğim lafı gerisin geriye alıyorum artık sende bizden birisin:img-hyste
:img-hyste
ebru.karaca
31-01-07, 15:14
Hoş geldin ablacım hoş geldin sefalarr getirrdiin gene coştuk gidiyoruz biz sayfalar su gibi akıyor :)
bu arada şuan eminim ışık tam olarak ne demek istediğimizi anlamıyor ama kesinlikle en geç 1 hafta sonra anlayacak:):):img-hyste
Sağol canım, hoş buldum.. Hem de ne hoş bulma..
Forum yine hareketlenmeye başlamış.. Güzell, güzel... :)
Güzelim, Işık şimdiden bize ayak uydurmaya başlamış zaten :) Ama eminim ki, terapilere katılınca tam olacak..
:img-hyste Gerçi bu terapilerin amacı nedir, hala anlayabilmiş değilim.. :) Kimseyi iyileştirdiğimiz yok ki.. Aksine giren daha bir sapıtıyor :img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste ha bunlar çok iyi oldu bak da..tarık ve naz o hayvancıklara yem ve su verirler mi acaba:)gerçi tarık kedilere, naz da köpeklerle ata gözleri gibi de bakabilirler gıcıklıktan..:)
burcin_kaplan
31-01-07, 15:16
Sağol canım, hoş buldum.. Hem de ne hoş bulma..
Forum yine hareketlenmeye başlamış.. Güzell, güzel... :)
Güzelim, Işık şimdiden bize ayak uydurmaya başlamış zaten :) Ama eminim ki, terapilere katılınca tam olacak..
:img-hyste Gerçi bu terapilerin amacı nedir, hala anlayabilmiş değilim.. :) Kimseyi iyileştirdiğimiz yok ki.. Aksine giren daha bir sapıtıyor :img-hyste :img-hyste
walla ablacım ne yalan söliyim bence de ama bunun nedeni ney biliyor musun terapistimizin : songül olması:img-hyste
aman duymasın:img-hyste
merhaba arkadaşlar yine almış başınızı gitmişsiniz yetişe bilene aşk olsun
"oynatmaya az kaldı doktorum nerde" bi halde gördüm hepinizi. valla çok hoşsnuz.
benim bişey dikatimi çekti şimdi yeni aramıza katılan ISIK arkadaşıda görünce tam emin oldum burdaki pek çok arkadaş iş güç sahibi aklı başında hani şu A/B grubu dedikleri katagoriye girecek olan insanlar normalde bakınca ne işmiz var burda diyo ya insan. Anladımki bütün bu katagoriye giren insanlar işlerinde ve hayatlarının bi çok evresinde yoğun stres içerisinde çalışan büyük şehir psikolajisi içerisinde bunalmış inasanların aynı diziyi aynı nedenlerle sevmeleri pek bi manidar geldi bana siz nedersiniz insan onca yoğunluktan sonra tv başına geçince şöyle hoş sıcak, samimi, espirili, hayatı kolaylaştıracak ( yalandan da ) olsa insanın hoşuna gidiyor. bu arada sevgili ISIK hoş geldin.
bence artık Tarık'ın bütün bu olup bitenler karşısında sahidende biraz uzaklaşması iyi olur gibime geliyor bu uzaklaşma her ikisinin de kendilerini ve ilişkilerini tartmaları ve duygularını görmeleri açısından mükemmel bir fırsat olabilir.
Merhaba zer, hoşbuldum.
Senin yazdıklarına katılıyorum. Öncelikle yy dizisi gerçekten çok hoş, sıcak, samimi, espirili bir dizi. Yeni jenerasyon diziler sosyal değerlerden ve eski tük filmlerinin samimiyetinden uzaklaşmış, fazla şiddet, fazla duygusallık yada fazla kurgusallık üzerine oynuyor ve gerçekten yoğun bir iş temposu olan kişileri yoruyor. Kişisel olarak ben seçici bir tv izleyicisiyim ve gerçekten hiç kaçırmadan takip ettiğim tek dizi yalancı yarım. Sebebi ise sıcaklığı samimiyeti ve beni eğlendirip güldürürken hoş ve romantik dakikalar geçirtebilmesi. Bence dizinin A/B grubundaki yükselişinin sebebi de güniçi tekrarlar. çünkü bir çok arkadaşım diziyi arada bir bölüm izlediğinde anlamıyor, deyim yerinde ise "içine giremiyordu". ama şimdi konuyu anladılar ve takip eder haldeler.
Forum hakkında ise düşüncelerim ilk başta olumsuzdu, hani çoluk çocuk, işsiz güçsüzlerin takıldığı sanal mekanlar tarzında. Ben ki evime "gerçek dünya" dan kopmamak adına internet almayan biriyim, kuzenim forumdan ilk bahsettiğinde, "canım ne işim var benim orada" demiştim. Şimdi ise fikirlerim değişti. insan yaşamadan anlayamıyor.
ebru.karaca
31-01-07, 15:18
Merhaba Ebru,
Oh oh! Fıstık gibi oldu bu :) Sevdim bak..
ümit ne yapıcak acaba bide onun öss olayı war:)
tarık bence onuda alsın italyaya gtürsün :)
Ya, ne iyi fikir :) Ümit de 2,5 gün gider okula, tam takır-kuru bakır, gene dönerler baba ocağına :)
Bunların başını yanlız bırakmaya gelmez anacım! :)
Okusunlar Türkiye'de paşa paşa..
Ne me lazım arkadaşlar.. :)
Bu arada Işıkcığım..
Yeni geldim mesajının üstüne hoşgeldin mesajı yazmıştım.. Orada yakında eski Işık olmayacaksın, nedenini bir kaç gün sonra anlarsın demiştim ya..
Hepsini unut..
Sanırım ilk günden anladın sen.. :) :)
ebrucum, gerçekten çok sevindim hepinizin bana bukadar iyi ayak uydurmasını :img-hyste Ben herzaman böyleyim çünkü, ama baktım ki burada herkes benim dilimden konuşuyor. Evet, evet anladım ben :D
ebru.karaca
31-01-07, 15:23
aslında ben dizilerde sene atlamalarının çok zarar werdiğini düşünürüm genel olarak ama bizim dizi için gerçektençok uygun ve güzel olur.Cuk diye oturur gerçekten aranan ilaç olur hatta...Herşeyin rayına girmesini sağlar.QUOTE]
Hah işte! Buna tam da "işime öyle geliyor, susuyorum" denir Burçinciğim :) :)
Sene atlanmasından ben de hiç hoşlanmam..
Ama bu saydığın hususlar düzelecekse, hiç de gıkımı çıkarmam.. Sessiz sessiz otururum kenarda :) :)
[QUOTE=IŞIK;2233016]İnanılmazsınız arkadaşlar, hatta siz bitanesiniz :D YY Yaratıcı Çözümler Merkezi gibiymiş bu forum maaşallah :) Ben de bir katkıda bulunayım, iki köpekleri olsun cenkoş ve mertoş ve bir atları olsun adı borat. kediler de melisay, francesgül ve pınarsu.:img-hyste
:) :) Oldun sen, oldun.. :)
elmali-turta
31-01-07, 15:27
İmzanıza bayıldımm..:) :)
saoll ablacım beğenmene sevindim:)
bu aarada ışık oldun sen oldun valla bu nazla tarığın köpekleri atları kedileride süper olmuş hani tuttum bn bnları(ee tutmak benim işim dime burçin ve cansu:)):img-wink:
ceza_cansu
31-01-07, 15:32
saoll ablacım beğenmene sevindim:)
bu aarada ışık oldun sen oldun valla bu nazla tarığın köpekleri atları kedileride süper olmuş hani tuttum bn bnları(ee tutmak benim işim diem burçinve cansu:)):img-wink:
Gerçektende kedi köpek iyiymiş:)(Canım tutma konusunda kimse senin eline su bile dökemez.Ne de olsa bu senin işin:))
Işik.
Işıkcım hoşgeldin sefalar getirdin.Bakıyorum boşda gelmemişsin.Verdiğin cevaplarla bizim laf cambazlarından eksik kalmayacağını apaçık ortaya sermişsin.Eee bizim foruma da böylesi yakışır zaten.Senin de çoktan farketmiş olduğun gibi burdaki sohbet ortamı virüs gibidir.Bir kere kapmaya gör etkisinden asla kurtulamazsın.Kurtulmak için de çaba harcamazsın zaten.Kuzu kuzu senin üzerindeki etkilerine katlanırsın.Eh ne diyelim bizim gibi senin için de çok geç.Buradaki karantina bölgesinden artık çıkman mümkün değil.Mecburen bizlerden biri olarak hayatına devam edeceksin ve inan çok mutlu olacaksın... :img-yes:
ebru.karaca
31-01-07, 15:41
Arkadaşlar,
Şaka maka günümüz de geldi. Dizi yarın..
Bu haftanın nasıl geçtiğini anlamadım. Yorumlarımızla o kadar güzel geçirdik ki bu haftayı, hepiniz sağ olun..
:) Özellikle terapiler çok işe yaradı..
Hepinize çoooooooook teşekkürler..
Işıkcım hoşgeldin sefalar getirdin.Bakıyorum boşda gelmemişsin.Verdiğin cevaplarla bizim laf cambazlarından eksik kalmayacağını apaçık ortaya sermişsin.Eee bizim foruma da böylesi yakışır zaten.Senin de çoktan farketmiş olduğun gibi burdaki sohbet ortamı virüs gibidir.Bir kere kapmaya gör etkisinden asla kurtulamazsın.Kurtulmak için de çaba harcamazsın zaten.Kuzu kuzu senin üzerindeki etkilerine katlanırsın.Eh ne diyelim bizim gibi senin için de çok geç.Buradaki karantina bölgesinden artık çıkman mümkün değil.Mecburen bizlerden biri olarak hayatına devam edeceksin ve inan çok mutlu olacaksın... :img-yes:
Merhaba kara inci,
Gerçekten çok hoşbuldum. Boş gelmemek ne demek, yalancı yarim fanatiği olup da boş olmak mümkün mü? Elimden geldiğince, mahallenin yeni delisi olarak :D sizlere layık olmaya çalışacağım. Ortamdaki virüsü pek farkedemedim, sanırım gizlice bünyeme sızdı ve ele geçirdi bile beni, şuanda büt kağıtlarının okunması gerek, ama ben buradayım :) kurtulmaya da niyetim yok, dediğiniz gibi, ben zaten diziyle virüsü kapmıştım, sadece taşıyıcı olduğumu düşünürken forum ortamı hastalığı tetikledi, şimdi tamamen hastayım :D Bu karantina ortamına da bayıldım. Ben anlıyorum ki zaten hep sizlerden biriydim, sadece aynı mekanda değildik. Şimdi ortak müştereklerde (karantinada) buluştuk:happy0064 ne mutlu bana
whiteangel
31-01-07, 15:50
Arkadaşlar,
Şaka maka günümüz de geldi. Dizi yarın..
Bu haftanın nasıl geçtiğini anlamadım. Yorumlarımızla o kadar güzel geçirdik ki bu haftayı, hepiniz sağ olun..
:) Özellikle terapiler çok işe yaradı..
Hepinize çoooooooook teşekkürler..
Eeee terapiler işe yaradı diye iki gündür gelmyorsun seanslara Ebrucum. Cık cık cık...:img-blush tedaviyi yarım bırakma canım..:img-hyste
bu arada arkadaşlar, ben sizlerin kullandığı imzalara bakıp bir tanesini seçtim ama buna emek harcayan arkadaş kim, izin almalımıyım bilmiyorum. Eğer yardımcı olursanız ona teşekkür etmek istiyorum. Bu araba sahnesi en sevdiğim sahnelerden biriydi, yapan arkadaş çok da güzel dizayn etmiş. ellerine sağlık. bir de imza seçmeye çalışıyorum ama maaşallah, öyle becerikli ve yaratıcı arkadaşlar var ki seçmekte zorlanıyorum :)
İmzanıza bayıldımm..
Jenn, seninkini de pek sevdim yaw..
saol ebru ablacımmmm:) senin imzanda süper (manası bakımından:img-wink: )
ışıkcım cnm kardeşim (ablacım yani:)) köpek fikrini çok tuttum!!! bu sefer gerçekten aramıza hoşgeldin, sende artık bizden birisin:happy0064
PS: bu ışığın siteye ilk geldiği haliyse bi iki haftaya nolur merakla bekliyorum:img-hyste
Aramıza hoşgeldin Işık :) Herkesin hep bir ağızdan söylediği gibi bu forum bağımlılık yaratıyor bünyede. Günlerim Yalancı Yarim'i ve burayı düşünerek geçiyor... Uzak kaldığımda da aklım hep burada oluyor. Misal şu an finallere çalışma çabası içersindeyim ve şansıma bugün forumun canlanacağı tuttu :icon_sorr
ayrılamıyorum ortamdan... Eminim buranın yan etkilerini sen de hissetmeye başlamışsındır şimdiden. Bu arada ortaya atılan fikirler çok hoşuma gitti. Tarık ve Naz uzun süreli bir ayrılığa maruz kaldıklarında o bölümlerin tadından yinmez
walla ablacım ne yalan söliyim bence de ama bunun nedeni ney biliyor musun terapistimizin : songül olması:img-hyste
aman duymasın:img-hyste
Burçin Hanım tedavi sonuç vermiyorsa suç doktorda değil sizde.Ben nerden bileyim sizin umutsuz vaka olduğunuzu.Ne diyelim meslek hayatında olur böyle şeyler.Her hastayı kurtaramazsın.Bazılarını kaybedersin.Yapacak birşey yok.Hem olsa da bu saatten sonra yapmam da.Giden gider.Kalan sağlar bizimdir... :img-hyste
Merhaba kara inci,
Gerçekten çok hoşbuldum. Boş gelmemek ne demek, yalancı yarim fanatiği olup da boş olmak mümkün mü? Elimden geldiğince, mahallenin yeni delisi olarak :D sizlere layık olmaya çalışacağım. Ortamdaki virüsü pek farkedemedim, sanırım gizlice bünyeme sızdı ve ele geçirdi bile beni, şuanda büt kağıtlarının okunması gerek, ama ben buradayım :) kurtulmaya da niyetim yok, dediğiniz gibi, ben zaten diziyle virüsü kapmıştım, sadece taşıyıcı olduğumu düşünürken forum ortamı hastalığı tetikledi, şimdi tamamen hastayım :D Bu karantina ortamına da bayıldım. Ben anlıyorum ki zaten hep sizlerden biriydim, sadece aynı mekanda değildik. Şimdi ortak müştereklerde (karantinada) buluştuk:happy0064 ne mutlu bana
IŞIK ın içindeki canavar ortaya çıktı. Meğer içinde alien varmış. Çağırın Naz'ı. Çıkan "Facehopper" ı hayata küstürsün 2 dakikada. Kurtaralım IŞIK ı.
yeni bölüm hakkında konuşan kalmadı sanırım. aslında konuşulacak çok yeri var ama herkesin aklı sanırım gelecekte olacaklarda. ben pek düşünmüyorum açıkcası ilerde olacakları. çünkü artık dizinin nasıl gideceğini az çok hepimiz biliyoruz. dizinin yeni sezonda devam edeceğine de pek ihtimal vermiyorum. eğer merve sevi okumuyo olsaydı, devam ederdi ama devamdaki en büyük sorun mervenin okulu olur ki, o da okulunu bırakmak istemeyecektir. belki yazın full mesai yapıp yeni sezon için 5-6 bölüm çekebilirler.
yarınki bölüme gelince; uzun bi bölüm olacağını düşünüyorum. bölümde anladığım kadarıyla 3 gece görecez. birincisi son bölümün bittiği yer, ikincisi tarığa yapılan sürpriz, üçüncüsü mert'in tarığın odasına girmesi. yani bölümde koskoca iki gün işlenecek. fragmanda görülen tarık ve naz'ın gündüz görüntülerinden sonra mertle kahvaltıya gitmiyolar sanırım. mertle kahvaltı, tarığa yapılan sürprizden sonraki sabah olacaktır ve onun akşamında mert bişeyleri öğrenmiş bi şekilde, tarığın odasına gelip bölüm orda bitecek diye düşünüyorum.
yani dolu dolu bi bölüm olacak. ve eminim çok zevkli olacak.
burcin_kaplan
31-01-07, 15:59
Burçin Hanım tedavi sonuç vermiyorsa suç doktorda değil sizde.Ben nerden bileyim sizin umutsuz vaka olduğunuzu.Ne diyelim meslek hayatında olur böyle şeyler.Her hastayı kurtaramazsın.Bazılarını kaybedersin.Yapacak birşey yok.Hem olsa da bu saatten sonra yapmam da.Giden gider.Kalan sağlar bizimdir... :img-hyste
Songül Hanım lütfen altıncı his filminin başı aklınıza gelsin:img-hyste
yok yani tehtit olarak algılamayın.. tehtit falan yok ortada hem niye olsun ki yapmam ki ben öyle bişe niye yapim ki:img-hyste :img-hyste
Aramıza hoşgeldin Işık :) Herkesin hep bir ağızdan söylediği gibi bu forum bağımlılık yaratıyor bünyede. Günlerim Yalancı Yarim'i ve burayı düşünerek geçiyor... Uzak kaldığımda da aklım hep burada oluyor. Misal şu an finallere çalışma çabası içersindeyim ve şansıma bugün forumun canlanacağı tuttu :icon_sorr
ayrılamıyorum ortamdan... Eminim buranın yan etkilerini sen de hissetmeye başlamışsındır şimdiden. Bu arada ortaya atılan fikirler çok hoşuma gitti. Tarık ve Naz uzun süreli bir ayrılığa maruz kaldıklarında o bölümlerin tadından yinmez
Hoşbuldum jlee,
forumda herkes dizimizin sıcaklığında ve samimiyetinde olunca, dizinin bağımlılığı ile forum bağımlılığı birbirlerini destekler şekilde işliyor; forum dizi bağımlılığını, dizi forum bağımlılığını arttırıyor. Şimdilik bendeki yan etkileri mutluluk ve normallik hissi. Ama ilerde zaman yönetimi sorunu yaratacağını düşünüyorum:img-hyste Ama canım kurban :D
PS: bu ışığın siteye ilk geldiği haliyse bi iki haftaya nolur merakla bekliyorum:img-hyste
walla simser,
ne oldum dememeli ne olacağım demeli ama ben de bilmiyorum ne olacağımı. Büyükbabanın dediğine göre içime alien kaçmış ve beni esir alacakmış. yakında format değiştirip, zaman zaman naz zaman zaman tarık ve dizinin diğer karakterlerine bürünerekten yeni bir yaratığa dönüşebilirim. Bilemiyorum. :img-hyste
bu arada arkadaşlar, ben sizlerin kullandığı imzalara bakıp bir tanesini seçtim ama buna emek harcayan arkadaş kim, izin almalımıyım bilmiyorum. Eğer yardımcı olursanız ona teşekkür etmek istiyorum. Bu araba sahnesi en sevdiğim sahnelerden biriydi, yapan arkadaş çok da güzel dizayn etmiş. ellerine sağlık. bir de imza seçmeye çalışıyorum ama maaşallah, öyle becerikli ve yaratıcı arkadaşlar var ki seçmekte zorlanıyorum :)
Canım güzel iltifatların ben teşekkür ederim. Tabiki istediğini kullanabilirsin :D Beğenmene çok sevindim:img-wink:
Bu arada sende aramıza hoşgeldin, bu sıcak ortamdan çok memnun kalıp ayrılamayacağını simdiden düşünerek eğer gitmek gibi bir niyetin varsa şimdiden geerçekleştir yoksa ayrılamıyorsun bu güzel ortamdan ;)
burcin_kaplan
31-01-07, 16:15
walla simser,
ne oldum dememeli ne olacağım demeli ama ben de bilmiyorum ne olacağımı. Büyükbabanın dediğine göre içime alien kaçmış ve beni esir alacakmış. yakında format değiştirip, zaman zaman naz zaman zaman tarık ve dizinin diğer karakterlerine bürünerekten yeni bir yaratığa dönüşebilirim. Bilemiyorum. :img-hyste
kim dönüşmüş tarıka naza hulusicana:icon_whis
ışık biz hiç dönüşmeyiz onlarla terapi grubumuz iyi bilir..Yasak bize onlara dönüşmek heleki Uğur kediye dönüşmek kesiinlikle yasak:):img-hyste
28. bölüm başladıı! :happy0064
ceza_cansu
31-01-07, 16:23
kim dönüşmüş tarıka naza hulusicana:icon_whis
ışık biz hiç dönüşmeyiz onlarla terapi grubumuz iyi bilir..Yasak bize onlara dönüşmek heleki Uğur kediye dönüşmek kesiinlikle yasak:):img-hyste
AA Burçincim biz kendi kimliklerimizde yaşayan insanlarız.Kim dönüşür başkasının kimliğine.Biz hiç yapar mıyız öyle şey.Aslaaa:icon_whis :img-hyste :img-hyste
Arkadaşlar tekrar başladı herkese iyi seyirler.
Fragmanı yorumlasak;
framanın başında tarık ve naz, mert ve pınarla yemekten döndükleri akşam, müştemilatta tartışıyorlar, bir an yakınlaşıyorlar, gözgöze kalıyorlar ama naz saçma sapan birşeyler söylüyor (sanırım mertle ilgili). tarık sinirlenip nazı kolundan tuttuğu gibi dışarı çıkarıyor, üzerine kapıyı kapatıyor, nazın cama vurmasına rağmen üstüne perdeyi çekip iletişimi kesiyor. Yani anlıyoruz ki naz mert ile tarığı kıyaslayarak (son gece yaptığı gibi) tarığı oldukça sinirlendiriyor.
ikinci sahnede tarık ve naz bahçede, kıyafetlerine bakılırsa o gecenin ertesi günü olabilir, tartışmışlar sanki, tarık nazın yanından hışımla dönüp gidiyor, naz arkasından koşuyor "hayır (yada tarık) bir dakka" diyip önüne geçiyor, ellerini göğsüne dayayıp durduruyor. tarık şaşkın görünüyor. Burada da sanırım yine nazın mert hakkında patavatsızlığı tarığı sinirlendirmiş olabilir.
üçüncü sahne japonlarla yemek, mert, kızkardeşi, tarık ve naz, iki de japon var masada yemek yiyorlar. Burada ben tarığın daha önce hulusiyle yaptığı gibi japonca konuşmayacağını, onların konuşmalarını dinleyip merte söyleyeceğini düşünüyorum.
dördüncü sahnede tarık mertin kulağına birşeyler söylüyor,mert şaşırmış görünüyor, tarık mertin omzuna hafifçe patpat vuruyor. Az önce de dediğim gibi bence japonlarla ilgili bir bilgiyi veriyor olabilir burada. ama mertin yüzünden ben daha çok "kardeşimden uzak dur" tarzı bir şey de çıkabileceğini düşünüyorum.
beşinci sahne yemek yenilen yerde herkes ayakta, tarık nazın elinden tutup mertin önünden elele geçip mekandan çıkıyorlar. mert ve kardeşi şaşkın görünüyor. Yorumlayamadığım yerlerden biri burası, çünkü tarığın nazı böyle çekip götürdüğü yerler genellikle bora gibi bir tehlikeden uzaklaştırmak yada johnnye götürmek gibi ulvi bir amaçla oluyordu. burada amaç ne bilmiyorum. tahminen mert naza yaklaşmak istedi ve tarık onu korumak için bu hareketi yapmış olabilir.
altıncı sahnede hulusi elinde birşey çeviriyor, sanki büyükçe bir parayı yazı tura yapar gibi. belkıs ve teo onu süzüyor. burası herhalde özetteki hulusinin bir çam devirdiği yer olabilir.
yedinci sahne, belgin hulusiyi odadan atmış sanırım, yüzüne kapı kapatıyor. işte yaptığı hatayı belginin cezalandırdığı sahne.
sekizinci sahne; ayşe odasında sadri ve annanesinin önünde sadriye sarılıp birşeyler söylüyor. bence burada sadri evi kurtarma adına birşey yapıyor, ayşe ona seviniyor. Ben itirafın burada olduğunu sanmıyorum. Bence itiraf o süpriz yapılan gece gelecek.
whiteangel
31-01-07, 16:31
Şu muhteşem 28. bölümü izleyip hemen geliyorum..bye
dokuzuncu sahne naz ve ümitin yastık yorgan savaşı. bunun sebebini çözemedim, ama herzamanki naz ümit abi kardeş takışmasıdır diyorum.
onuncu ve sonuncu sahne ise anahtar sahne. bence bölüm bu sahneyle biter. mertin naz ile müştemilata girmesi ve yüzlerdeki ifadeler çok düşündürücü. özellikle nazın bakışları biraz hayal kırıklığı taşıyor gibi. ama ben daha önce de dediğim gibi bu sahneden tarığın kimliğinin açığa çıkmasını beklemiyorum. umurım yanılmam. japonlar, pınar yada başka bir yalanla ilgili bir problem olabilir.
şimdilik benden bu kadar. sanırım işe paydos saati. hepinize bu sıcak ve samimi karşılamanız için tekrar teşekkürler. ben ayrılıyorum.
Fragmanı yorumlasak;
framanın başında tarık ve naz, mert ve pınarla yemekten döndükleri akşam, müştemilatta tartışıyorlar, bir an yakınlaşıyorlar, gözgöze kalıyorlar ama naz saçma sapan birşeyler söylüyor (sanırım mertle ilgili). tarık sinirlenip nazı kolundan tuttuğu gibi dışarı çıkarıyor, üzerine kapıyı kapatıyor, nazın cama vurmasına rağmen üstüne perdeyi çekip iletişimi kesiyor. Yani anlıyoruz ki naz mert ile tarığı kıyaslayarak (son gece yaptığı gibi) tarığı oldukça sinirlendiriyor.
ikinci sahnede tarık ve naz bahçede, kıyafetlerine bakılırsa o gecenin ertesi günü olabilir, tartışmışlar sanki, tarık nazın yanından hışımla dönüp gidiyor, naz arkasından koşuyor "hayır (yada tarık) bir dakka" diyip önüne geçiyor, ellerini göğsüne dayayıp durduruyor. tarık şaşkın görünüyor. Burada da sanırım yine nazın mert hakkında patavatsızlığı tarığı sinirlendirmiş olabilir.
üçüncü sahne japonlarla yemek, mert, kızkardeşi, tarık ve naz, iki de japon var masada yemek yiyorlar. Burada ben tarığın daha önce hulusiyle yaptığı gibi japonca konuşmayacağını, onların konuşmalarını dinleyip merte söyleyeceğini düşünüyorum.
dördüncü sahnede tarık mertin kulağına birşeyler söylüyor,mert şaşırmış görünüyor, tarık mertin omzuna hafifçe patpat vuruyor. Az önce de dediğim gibi bence japonlarla ilgili bir bilgiyi veriyor olabilir burada. ama mertin yüzünden ben daha çok "kardeşimden uzak dur" tarzı bir şey de çıkabileceğini düşünüyorum.
beşinci sahne yemek yenilen yerde herkes ayakta, tarık nazın elinden tutup mertin önünden elele geçip mekandan çıkıyorlar. mert ve kardeşi şaşkın görünüyor. Yorumlayamadığım yerlerden biri burası, çünkü tarığın nazı böyle çekip götürdüğü yerler genellikle bora gibi bir tehlikeden uzaklaştırmak yada johnnye götürmek gibi ulvi bir amaçla oluyordu. burada amaç ne bilmiyorum. tahminen mert naza yaklaşmak istedi ve tarık onu korumak için bu hareketi yapmış olabilir.
altıncı sahnede hulusi elinde birşey çeviriyor, sanki büyükçe bir parayı yazı tura yapar gibi. belkıs ve teo onu süzüyor. burası herhalde özetteki hulusinin bir çam devirdiği yer olabilir.
yedinci sahne, belgin hulusiyi odadan atmış sanırım, yüzüne kapı kapatıyor. işte yaptığı hatayı belginin cezalandırdığı sahne.
sekizinci sahne; ayşe odasında sadri ve annanesinin önünde sadriye sarılıp birşeyler söylüyor. bence burada sadri evi kurtarma adına birşey yapıyor, ayşe ona seviniyor. Ben itirafın burada olduğunu sanmıyorum. Bence itiraf o süpriz yapılan gece gelecek.
Sevgili IŞIK
Öncelikle hoşgeldin aramıza. Görebileceğin en güzel ortamlardan birine geldin. Gerçekten hiç pişman olmayacaksın. Fragman yorumlarının çoğuna katılıyorum ama bizim dizimiz %80 bizi ters köşeye yatırmakla meşhur :)
Fragmanı yorumlasak;
Işık'çım tamam artık sende bızdensın hele bu yorumdan sonra her satırını zevkle okudum.hele johnıye göturmek gbı ulvı bır amaç cumlesi benı yıktı süperdi.yorumun altına imzamı atıyorum.bır tek yer dışında son sahne bence dızının son sahnesı degıl tabıı yanılabılırım de
görüşmek üzere
Songül Hanım lütfen altıncı his filminin başı aklınıza gelsin:img-hyste
yok yani tehtit olarak algılamayın.. tehtit falan yok ortada hem niye olsun ki yapmam ki ben öyle bişe niye yapim ki:img-hyste :img-hyste
Burçin Hanım bilirsiniz ki(Benimki de işmi sen ve birşeyi bilmek.Ay hiç güleceğim yoktu :img-hyste )sizin bahsetmiş olduğunuz filimde meslektaşım hastasın da hala bir umut görüp meslek aşkıyla onu kurtarmaya çalışmıştı ve sonuç onun aleyhine oldu.Tabi bu tarz olaylar hayatta karşımıza nadir olarak çıkar.Size şunu belirtmek isterim ki biraz daha konuşmaya devam ederseniz yine nadir olan olaylardan birini gerçekleştirip yarın ki gazete manşetlerine hastasını katleden doktor olarak çıkma planları yapmaktayım.Artık son karar sizin.Sevgiler... :img-yes: :img-hyste
Not:Işıkcım bu tip sonuç vermeyen vakaların çığırtkanlığı seni benden soğutmasın.Kapım ve engin bilgim daima sana açık.Seanslara seni de beklerim.Emin ol her hasta bu şahıs gibi değil.Şimdiden teşekkür ederim... :img-yes: :img-hyste
burcin_kaplan
31-01-07, 16:45
AA Burçincim biz kendi kimliklerimizde yaşayan insanlarız.Kim dönüşür başkasının kimliğine.Biz hiç yapar mıyız öyle şey.Aslaaa:icon_whis :img-hyste :img-hyste
Arkadaşlar tekrar başladı herkese iyi seyirler.
Cansucum tabikii biz kendi kimliklerimizi yaşatan insanlarız niye elalemin kimliklerine bürünelim ki ama biz Hayatta yapmayız öyle şeyler biz piskopat mıyız :):img-hyste
Ben IŞIK için hoşgeldin derken . BİTTİĞİN GÜNDÜR demiştim.... ya beni haklı çıkartmak zorunda değilsiniz arkadaşlar.... alın işte bizden biri daha... napıcaz şimdi.... bir iyi vatan evladı daha yy delilerine katıldı... ama dünden rağzıymışda farkında değilmiş.... geç kalmış sayılmaz.... ne mutlu ona... ve bize
bugün forum gene gününde... taze kan iyi gelmiş... okumaya yetişemedim... ama olsun günün nasıl geçtiğini anlamadım... bu akşam terapide varım inşallah.... terapi seanslarını bilen bilir diyorum ve susuyorummm
ebru.karaca
31-01-07, 16:51
Eeee terapiler işe yaradı diye iki gündür gelmyorsun seanslara Ebrucum. Cık cık cık...:img-blush tedaviyi yarım bırakma canım..:img-hyste
Ah güzel ablam sorma..
İki gün önce ADSL'imde sorun oluştu. Dün de çok yorgundum, erken yattım.
Ama bu akşam erkendem aranızdayım inşallah :)
Serdarcığım, tekrar diziye dönme çabanı anlayışla karşılıyorum :)
Teşekkürler..
Bu bölüm umarım, dediğin gibi uzun olur.. Çünkü ben son zamanlarda çok kısa olmasında şikayet etmeye başladım biliyorsun :)
Bu fragman neticesinde benim gözüme kestirip de merak ettiğim yerler şunlar:
Tarık'ın Naz'ı sarstığı (ve yakınlaştıkları) an ve sonrasında Tarık'ın onu odadan postalaması :) :)
Tarık'a yapılan sürpriz ve Tarıkla Pınar konuşurken, Naz'ın onlara sinirle yaklaşması. (O sırada Ümit de resmen Tarık ve Pınar ikilisini izliyor. Tam ortalarında. Fark ettiniz mi? :) )
Bir de tabi, şu meşhur son sahne.. Mert'imizin bir hışımla yaklaşması..
Bu sahnelerde gözümü dört açacağa benzerim ben :)
arkdaslarrr dikkatinizi çekti mi bilmiorum ama 28.bölüm tekrarındaaaa sadri: parayı tarığa geriiiii werdim dediii annesine werdiği bi sözü yerine getirecekmişşşşş dediiiiiii yani burdannda tarık ın tek amacının yardım oldugunu anllırouzzzzzzz:) tabeeeeee ama bizim nazz hanımmm yineeeee her zamanki gibi yine her şeyi işine geldiği gibiiiiiiiii anlıooooooooo
burcin_kaplan
31-01-07, 17:04
Burçin Hanım bilirsiniz ki(Benimki de işmi sen ve birşeyi bilmek.Ay hiç güleceğim yoktu :img-hyste )sizin bahsetmiş olduğunuz filimde meslektaşım hastasın da hala bir umut görüp meslek aşkıyla onu kurtarmaya çalışmıştı ve sonuç onun aleyhine oldu.Tabi bu tarz olaylar hayatta karşımıza nadir olarak çıkar.Size şunu belirtmek isterim ki biraz daha konuşmaya devam ederseniz yine nadir olan olaylardan birini gerçekleştirip yarın ki gazete manşetlerine hastasını katleden doktor olarak çıkma planları yapmaktayım.Artık son karar sizin.Sevgiler... :img-yes: :img-hyste
Not:Işıkcım bu tip sonuç vermeyen vakaların çığırtkanlığı seni benden soğutmasın.Kapım ve engin bilgim daima sana açık.Seanslara seni de beklerim.Emin ol her hasta bu şahıs gibi değil.Şimdiden teşekkür ederim... :img-yes: :img-hyste
:img-in_lo :img-in_lo ...
diyecek bişe bulamıyorum... :not_i:
umutsuz vakayım yani ha:img-swoon :img-cray:
(ben anlatamıyorum bari ikonlar anlatsın halimi:img-hyste )
ayrıca sen görürsün songülcüm hanımcım..:img-cool2
beşinci sahne yemek yenilen yerde herkes ayakta, tarık nazın elinden tutup mertin önünden elele geçip mekandan çıkıyorlar. mert ve kardeşi şaşkın görünüyor. Yorumlayamadığım yerlerden biri burası, çünkü tarığın nazı böyle çekip götürdüğü yerler genellikle bora gibi bir tehlikeden uzaklaştırmak yada johnnye götürmek gibi ulvi bir amaçla oluyordu. burada amaç ne bilmiyorum. tahminen mert naza yaklaşmak istedi ve tarık onu korumak için bu hareketi yapmış olabilir..
japonlarla olan yemekte tarık ın japonca bilmiyormuş gibi yapması benim de aklıma geldi..eğer masada başka japonca bilen yoksa nasıl anlaştıkları muamma olur o zaman gerçi ama yine de buradan gidersek iş konuşmaları esnasında japonlar kendi aralarında naz ile ilgili iltifat babında iki - üç kelam ettilerse de tarık celallenmiş olabilir..japonlar nazlara asılmaz diye bir kural yok :)
bir de dikkat ettimde kahvaltı masasında tarık naz ile mert arasına kendini ve pınar ı koymayı bu sefer başarmış...aslolan tecrübe ve azim demek ki:)
burcin_kaplan
31-01-07, 17:22
benim aklıma şöle bişe geldi belkide mert ve nazı japonlar sevgili sanmış olabilirler kendi konuşmalarında yani bunuda tarık anlamıştır ona sinirlenmiştir..
Öyle oluncada nazda mertte bişe anlamaz tabi olanlardan tarıkta mertin kulağına eğilir japonlara ne diceni söler son taktikleri werir ..yani işte nazın elinden tutup götürmesnin nedeni bu olabilir bence
ben bu olayı biraz daha açim.. şimdi şöyleki mertte japonca biliyordur ama tarıktanda yardım istemiştir yani yanında bulunsun istemiştir...Öyle olunca tarıkla nazda gitmişlerdir ztn ortamda pınarda war..neyse herşey tamamdır konuşuluyordur gülünüyordur ama japonların yaptığı bir espiri mert ve nazla ilgili yada tarıka dokunan bişe tarıkı sinirlenmiştir ..Öyle olunca tarıkta kalkmıştır mertin kulağına son taktikleri wermiştir sen halledersin diede omzuna wurmuştur ... ondan sonrada nazı tutmuştur elinden götrmüştür...zaten kimse bişe anlamamış herkes afallamış...Bi tek tarık sinirli onda bişe war
elmali-turta
31-01-07, 17:31
benim aklıma şöle bişe geldi belkide mert ve nazı japonlar sevgili sanmış olabilirler kendi konuşmalarında yani bunuda tarık anlamıştır ona sinirlenmiştir..
Öyle oluncada nazda mertte bişe anlamaz tabi olanlardan tarıkta mertin kulağına eğilir japonlara ne diceni söler son taktikleri werir ..yani işte nazın elinden tutup götürmesnin nedeni bu olabilir bence
aaa bak bu bncede olabilir bnm umutsuz vaka arkadaşım:img-wink::img-wink:
ama bnce mert japonca bilemsin yani kardeşi çello çalabilio tmm ama bari abisi tarıkta olan bişeyi bilmesin ailecek özenti midir nedir bunlar yaww:icon_whis :icon_whis
pas.si.on79
31-01-07, 17:41
merhabalar,
nihayeeeeeet interneteki sorun gitti. Özledim be formumuzu.... :img-yes:
şöyle bir göz gezdirdim.Ama hepsini kelime kelime okumak istiyorum. Işık katılmış sanırım aramıza :good: bir de bir takım terapi söylentileri var ,nedir anlayamadım.. okuyacaz bakalım:img-hyste
Herkese biz aşığız demelerinden önce tarık tekelioğlu olduğu çıkmalı .Yani aşık olduğun insanın gerçek kimliğini bilmemek hoş olmazsa gerek. AMa bunların didişmelerini romantik anlarını doya doya seyredelim. Daha doğum günleri v