Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-5
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
merhaba arkadaşlar sabah ne güzel bi yazı yazmıştım ama bitürlü gönderemedim sinir oldum bütün konsantrem bozul yazaklarımıda unutum
bu arada sevgili SONDAKİKA askerlik yolu gözükmüş hayırlısı olsun şimdiden iyi teskereler dilerim yorumların çok güzeldi özleyeceğiz.
vala ben fazla bi tahminde bulunamıyorum arkadaşlar hakikaten kafam çok karışıyor fragmanı ve özeti okuyunca. ama fragmanın sonundaki sahne gerçekten benide endişenledirdi dikkat etiyseniz Naz 'ın yüzünde de endişe ve biraz korkmuş gibi bi halvardı gibi yani sanki Mert, Tarık'a öyle bişey söylecekki bunun sonucunda o da Tarık'ı, kaybedecek gibi bir yüz ifadesi içerisinde
gözden kaçırdığımız bir şey var ki Tarık ın başı ne zaman yalanlarıyla derde girse hep birileri bir şey anlamış gibi oluyor ama her nedense o anlama yanlış oluyor:) hani naz tarık ı ben senin hakkında her şeyi biliyorum diye inlettikten sonra "Sen filiz e aşıksın "diye bildiği acı gerçeği ifşa etmişti ya ..belki de mert in bulduğu açık da bizi çok güldürür:) umarım yani ..inşallah:img-blush
handeozbek
01-02-07, 15:13
Şimdi aklıma çok mantıksız bir fikir geldi. Sakın bu Pınar hamile falan olmasın? Veya Mert kardeşimle evlen gibi bir laf etmişte olabilir. Yani o bakışlar gerçeklerin açığa çıkmış olmasından dolayı olmayabilir. Mert Tarık'a gidip kardeşini seviyorum demiş olabilir. Son fikrim ise Mert Naz ve Tarık arasındaki ilişkiden şüphelenmiştir ama elinde delil yoktur. Bunu ortaya çıkarmak için acayip bir laf etmiş olabilir.
Tünaydın arkadaşlar.Daha yeni uyanabildim.Bugün büyük gün akşam dizimizi izlicez.Bakalım neymiş şu 2 doğru 1 yalan oyunu:)
ben 2doğru 1yalan oyunundan bişey çıkacağını sanmıyorum, tarık ve naz için hiç olmazsa. Sadece kafaları daha çok karışacak. Bu oyundan karlı çıkan ayşe ve sadri olacak gibi.
Ben, hiç istemesem de, son sahnenin kesinlikle müştemilat sahnesi olduğunu sanıyorum. Tarik-naz, orda mert'ten naz hakkında tarığı üzecek bişeyler söylemesini istemişsin. doğumgününü erkene çekmek için iyi bir tatik walla :) ben de doğumgünü sahnelerini çook merak ediorum. Beklentim biraz yüksek o bölümden. Ya itiraf, ya yakınlaşma, bişeyler gelecek gibi.
nowarın dediği gibi bugün kutlu perşembe. tadını çıkaralım :D
Merhabalar arkadaslar,yine bir persembe gunu,yine saatler yavas yavas gecmeye basladı.Sınavlarda da hep boyle olurdu,sınav anına kadar dakikalar gecmek bilmez,sınavda ise dakikalar sanki saniye olmus gibi akıp giderdi,aksama kadar saatler gecmek bilmiyor,diziye baslayınca da reklamlar bile hızla geciyor.Sırf dizinin suresini uzatmak icin netten indirdiklerimi slow motion da izleyesim geliyor,konusmalar net olsa :)
Bu aksamki bolumde bir kırılma noktası olacagı inancinda degilim,ancak en cok merak ettigim müştemilattaki Naz,Tarık ve Mert bakısmalarının nedenleri ki hic de hos bakısmalar degildi.Mert'in o kadar gergin,Naz'ın biraz korkmus veya cekingen ve Tarık'ın da saskın bakısmaları hangi olayın ustune oluyor ve ne kadar ciddi sonucları olacagını yaklasık 4 saat 40 dk sonra ogrenebilecegiz.
gözden kaçırdığımız bir şey var ki Tarık ın başı ne zaman yalanlarıyla derde girse hep birileri bir şey anlamış gibi oluyor ama her nedense o anlama yanlış oluyor:) hani naz tarık ı ben senin hakkında her şeyi biliyorum diye inlettikten sonra "Sen filiz e aşıksın "diye bildiği acı gerçeği ifşa etmişti ya ..belki de mert in bulduğu açık da bizi çok güldürür:) umarım yani ..inşallah:img-blush
ben mert'in yine japonlarla birlikte yaptığı kahvaltı için geldiğini düşünüyorum.
mert: bana japonlarla ilgili söylediklerin konusunda kandırdın. adamlara her ne dediysen, beni işe alacaklarken, kapı önüne koydular. bunu yaptığına çok pişman olacaksın.
naz, tarığın başı belaya girdiği için üzülmüş olabilir, tarık da birden mertin bu çıkışına şaşırmış olabilir.
ben mert'in yine japonlarla birlikte yaptığı kahvaltı için geldiğini düşünüyorum.
mert: bana japonlarla ilgili söylediklerin konusunda kandırdın. adamlara her ne dediysen, beni işe alacaklarken, kapı önüne koydular. bunu yaptığına çok pişman olacaksın.
naz, tarığın başı belaya girdiği için üzülmüş olabilir, tarık da birden mertin bu çıkışına şaşırmış olabilir.
En kuvvetli ihtimal bu gibi,is gorusmesindeki bir aksilik uzerine sinirler gerilmis olabilir ama bir ihtimal de Tarık'ın Pınar'a gercekleri soylemis olması,yani en azından Pınar'ın askına karsılık veremeyegini soylemis olabilir.En ucuk tahminim Tekelioglu oldugunu ogrenmis olabilir ama Naz'ın durumdan haberdar bir hali vardı,bu son tahmininm otomatikman curuyor.
handeozbek
01-02-07, 15:33
Benim tahminim Naz ve Tarık arasındaki ilişkiden şüphelenmesi. Nazın gerçek kimliğini öğrenmiş olması da muhtemel. Bana göre bu iki sebepten birisi. Ama fragmanda bir şey dikkatimi çekti. Tarığın Mertle konuştuğu sahnede bakmıyor sanki Naz öyle endişeli. Fragmanda öyle gibi gösterilmek istenmiş gibi geldi bana. Sanki Nazın o bakışları başka sahneden gibi. Belki fragmanı çok izlemekten bana öyle gelmiş olabilir
En kuvvetli ihtimal bu gibi,is gorusmesindeki bir aksilik uzerine sinirler gerilmis olabilir ama bir ihtimal de Tarık'ın Pınar'a gercekleri soylemis olması,yani en azından Pınar'ın askına karsılık veremeyegini soylemis olabilir.En ucuk tahminim Tekelioglu oldugunu ogrenmis olabilir ama Naz'ın durumdan haberdar bir hali vardı,bu son tahmininm otomatikman curuyor.
eğer mert'in "kız kardeşimi kandırdın, duyguları ile oynadın" gibi bi durumu olsaydı, naz sinirlenmez bu duruma sevinirdi. bakışlarıyla da bunu hissettirirdi. ama naz'ın bakışların da korku ve endişe var.
belki de senin son söylediğin olabilir ama bu bölüm için anca rüya olarak olabilir. tarık yine hayal dünyasına da dalmış olabilir.
sende korku filmi senaryosu yazmaya bir eğilim görmeye başladım serdar :)şaka bir yana öyle olmayacak bir şey değil dediğin işe almama değil de yapılacak bir anlaşmanın bozulmasına sebep olmuş olabilir tarık ın tiyoları ..ama benim pembe dizi mantığım bozulmuş gibi görünen işin yine tarık sayesinde düzelecek olması yönünde çalışıyor...
bu arada kimseden tarık a yapılan süpriz ile ilgili doğum gününden başka tahmin gelmedi...ne olabilir ki başka...:img-blush
eğer mert'in "kız kardeşimi kandırdın, duyguları ile oynadın" gibi bi durumu olsaydı, naz sinirlenmez bu duruma sevinirdi. bakışlarıyla da bunu hissettirirdi. ama naz'ın bakışların da korku ve endişe var.
belki de senin son söylediğin olabilir ama bu bölüm için anca rüya olarak olabilir. tarık yine hayal dünyasına da dalmış olabilir.
Ya Naz'ın henuz haberi yoksa?Mert'in bir hışımla Tarık'ın odasına kadar gelmesinden cekindiyse ve sasknlıgını,korkusunu yasıyorsa?Sadece tahmin tabii,belki de soylediklermizin hicbiri degil,cok alakasız bir durum ortaya cıkacak da olabilir.
bu arada kimseden tarık a yapılan süpriz ile ilgili doğum gününden başka tahmin gelmedi...ne olabilir ki başka...:img-blush
O sahnede de Tarık bana surprizi onceden biliyormus gibi geldi,hıc sasırmis bir hali yoktu,belki de fragmanda bunu yansıtamadılar.
dizi kurdu
01-02-07, 15:49
arkadaşlar konuyla fazla alakalı diğil ama şimdi biraz nostalji yaparsak
9. bölüm nazın tarığı otel odasında basma sahnesi (son sahne) 10 bölüm melisanın saf dışı olayı
19. bölüm nazın filizi tarığın sevgilisi sanması ve boranın saf dışı olayı 20. bölüm malum öpüşmer sahnesi
yani uzun lafın kısası ben bu 29 ve 30 istatistiklere bakılarak süper olmasını bekliyoruz ve bazı şeylerin çözülmesini yani
handeozbek
01-02-07, 15:50
Galiba süprizde Pınarın parmağı var. Yoksa Tarıkla birbirlerine melül melül bakmazlardı. Onlar öyle bakarken Naz ne yapacak acaba?Nasıl engel olacak bakışmalarına. O sahne çok komik olacak
Ya Naz'ın henuz haberi yoksa?Mert'in bir hışımla Tarık'ın odasına kadar gelmesinden cekindiyse ve sasknlıgını,korkusunu yasıyorsa?Sadece tahmin tabii,belki de soylediklermizin hicbiri degil,cok alakasız bir durum ortaya cıkacak da olabilir.
Bak işte bu doğru..Şimdiye kadar yazdıklarımızın hiç birinden emin olamam ama bizim hiç tahmin etmediğimiz bir şey veya şeyler çıkacağından çok eminim nedense:img-wink: Neyi tutturduk ki şimdiye kadar..
arkadaşlar konuyla fazla alakalı diğil ama şimdi biraz nostalji yaparsak
9. bölüm nazın tarığı otel odasında basma sahnesi (son sahne) 10 bölüm melisanın saf dışı olayı
19. bölüm nazın filizi tarığın sevgilisi sanması ve boranın saf dışı olayı 20. bölüm malum öpüşmer sahnesi
yani uzun lafın kısası ben bu 29 ve 30 istatistiklere bakılarak süper olmasını bekliyoruz ve bazı şeylerin çözülmesini yani
Ehueheuheue,en son bi hisse senedi incelerken bu tur istatistik bir calisma yapmıstım,son yılın butun verileri ile ve sonuc husran oldu benim icin :) ama umuyorum sizin tahmin dizimizde tutar :) Bu arada bu detayı mukemmel yakalamıssınız.
Benim tahminim Naz ve Tarık arasındaki ilişkiden şüphelenmesi. Nazın gerçek kimliğini öğrenmiş olması da muhtemel. Bana göre bu iki sebepten birisi. Ama fragmanda bir şey dikkatimi çekti. Tarığın Mertle konuştuğu sahnede bakmıyor sanki Naz öyle endişeli. Fragmanda öyle gibi gösterilmek istenmiş gibi geldi bana. Sanki Nazın o bakışları başka sahneden gibi. Belki fragmanı çok izlemekten bana öyle gelmiş olabilir
Bence de şüphelenecek çünkü onlar farkında değil ama Naz ve Tarık iki kardeş gibi asla görünmüyor dışardan.Biraz dikkatli bir gözün onlardan şüphelenmesi çok mümkün.Pınar bile dedi zaten Naz'a;"sizin aranızda sanki kimsenin bilmediği bir dil var" diye.İşte Mert ve Pınarın o dili sökmesine ve onların arasındakileri anlamasına az kaldı kaldı:img-yes:
pas.si.on79
01-02-07, 16:01
bence o süpriz....
bakın yazmayım dedim... Benim de aklımı çeldiniz. Hıı. Şimdi o süprizi bence pınar ayarladı.Yani bu japonlarla yemek falan yediler ya.. orda işi ayarladıysa tarıkı kutlamak için gibi geldi.
Ama bu tabi japonlarla yemeğe bağlı..Mertin kulağına ne soylediği tabi işle alakalı birşeyse ...ama sanki orda da mertin aleyhine bir durum yok gibi geldi.....
elmali-turta
01-02-07, 16:01
O sahnede de Tarık bana surprizi onceden biliyormus gibi geldi,hıc sasırmis bir hali yoktu,belki de fragmanda bunu yansıtamadılar.
fragmanın o sahnesinde naz dioki tarığa şaşırdın mı diyo tarıkta biraz diyo tabi neye şaşırdığı şuan için muamma:)
bide fragmanın bi sahnesinde tarıkla pınar karşılıklı duruyolar kanepenin arkasındaki grupta onları izlio ne vrsa niye izliyolarsa sanki izlencek bişi varmış gibi:icon_whis :icon_whis sonra naz gelio böyle imalı imalı bakıyo ya orayı çok merak ettim ben yaww bi tahmini olan varmı acaba:img-in_lo :img-in_lo
bide fragmanın bi sahnesinde tarıkla pınar karşılıklı duruyolar kanepenin arkasındaki grupta onları izlio ne vrsa niye izliyolarsa sanki izlencek bişi varmış gibi:icon_whis :icon_whis sonra naz gelio böyle imalı imalı bakıyo ya orayı çok merak ettim ben yaww bi tahmini olan varmı acaba:img-in_lo :img-in_lo
O sahnede Pınar'ın Tarık'a ask itirafı olabilir mi?
bence o sürprizde, önemli bi durum yok. tarığın doğum günü ve ya başka bişey gibi.
zaten ayşe-sadri-mert-pınar ın aynı yerde olması bile tarık için sürpriz. :) naz tarığı aramıştır geliyomusun diye. tarık da birazdan evdeyim deyince
naz "hadi abime bi sürpriz yapalım sizin geleceğinizi bilmiyodu, sizi görünce çok şaşıracaktır" gibi durum heralde.
elmali-turta
01-02-07, 16:13
O sahnede Pınar'ın Tarık'a ask itirafı olabilir mi?
ne ne ne nasıl yani ben tahmin istedim yaaww yüreğime indirin demedim:img-swoon :img-swoon :img-swoon :img-swoon itiraf olmasa orda iltifat tarzı güzel bişey söylediği kesin bakışlarından çıkardım bnu ama bilmiyorum.....ama o sahnede böyle bişey olursa sinir olcağım kesin:mad72: :mad72:
hakikaten Miray .sanırsın ümit kupa maçı izliyor:)penaltı atılacak da hakemin düdük sesini bekliyor:)
B.A.D.B in dediği gibi Pınar Tarık a güzel bir şeyler söylüyor ki Tarık da pek bir hoşuna gider gibi bakmış..Tabii Naz duruma el koyar yani..:)
ne ne ne nasıl yani ben tahmin istedim yaaww yüreğime indirin demedim:img-swoon :img-swoon :img-swoon :img-swoon itiraf olmasa orda iltifat tarzı güzel bişey söylediği kesin bakışlarından çıkardım bnu ama bilmiyorum.....ama o sahnede böyle bişey olursa sinir olcağım kesin:mad72: :mad72:
Eğer öyle birşey olursa Naz ne yapar bilmiyorum :D
Dikkat ettiniz mi süpriz olayından sonra Pınar Tarık'a birşey söylüyor ve Tarık ile Pınar birbirlerine bakıyorlar. Pınar'ı anladık aşık olduğu için baygın baygın bakıyorda Tarık'ın bakışlarını anlayamadım orda. Sanki iki aşık gibiler orda umarım yanlış görmüşümdür:img-polic
Tabi araya hemen Naz giriyor her zamanki gibi :D Ben hala Sadri ile Ayşe'nin de orda olmasına anlam veremedim. eğer bu kadar kapsamlı bir süpriz ise kesin birşeyler olacaktır :D
pas.si.on79
01-02-07, 16:21
miraycım biraz yüreğine su serpiyim... Endişenme ...tarık yüz vermez...Pınar aşkını itiraf etsede... Ama dediğin gibi iltifat etmiş belli... ben de bu sahneye sinir olacam ama naz giriyor araya artık bütün umudumuz NAZZZZ
dizi kurdu
01-02-07, 16:22
ya herkes ordada filiz nerde diyelimki doğum günü filiz abisinin yanında bulunmak istemez mi mertle pınar bile varken acaba filiz niye yok
elmali-turta
01-02-07, 16:22
hakikaten Miray .sanırsın ümit kupa maçı izliyor:)penaltı atılacak da hakemin düdük sesini bekliyor:)
B.A.D.B in dediği gibi Pınar Tarık a güzel bir şeyler söylüyor ki Tarık da pek bir hoşuna gider gibi bakmış..Tabii Naz duruma el koyar yani..:)
hiç yani buket ablacım yani sanki çok mühim bişey:icon_whis :icon_whis ne o bakış öle ümitteki aaaa:img-blush :img-blush
ya bncede orda tarık güzel bişey söylüyoda aşk itirafı falan olmasın pınara valla kalbime iner ona göre :img-beee: :img-beee: :img-beee:
bence Naz'ın son sahnedeki korkulu ve endişeli bakışları Mert'in gerçeği öğrendiği ve bunu Tarık'ın yüzünede söylemeyi isteyip Naz'la birlikte Tarık'ın yanına gitmeleri bu yüzden evet evet bence bu ve bu sahne üzgünüm ama diznin son sahnesi olacak.
ve yine malesef bu son sahneden önce Pınar aşkını bi şekilde Tarık'a belli edecek bütün bu olanlardan sonra öğrenilen gerçek herşeyin tuzu biberi olacak ozaman seyreyleyin gümbürtüyü Tarık'ı ,Mert'in elinden zor alırlar
valla
elmali-turta
01-02-07, 16:26
miraycım biraz yüreğine su serpiyim... Endişenme ...tarık yüz vermez...Pınar aşkını itiraf etsede... Ama dediğin gibi iltifat etmiş belli... ben de bu sahneye sinir olacam ama naz giriyor araya artık bütün umudumuz NAZZZZ
valla gamze içime su serptinnn yani:img-wink: benimde tek umudum nazz girsin aralarına şöyle bi açılın desin yaw yani bu en samimiyet aaa:img-blush :img-blush :icon_whis
hiç yani buket ablacım yani sanki çok mühim bişey:icon_whis :icon_whis ne o bakış öle ümitteki aaaa:img-blush :img-blush
ya bncede orda tarık güzel bişey söylüyoda aşk itirafı falan olmasın pınara valla kalbime iner ona göre :img-beee: :img-beee: :img-beee:
Tarık'ın Pınar'a degil de Pınar'ın Tarık'a ask itirafı olabilir diye dusunmustum.Orada kucuk bir yanlıs anlama olmus :)
elmali-turta
01-02-07, 16:28
ya herkes ordada filiz nerde diyelimki doğum günü filiz abisinin yanında bulunmak istemez mi mertle pınar bile varken acaba filiz niye yok
bunu bnde yazmıştım daha önce zaten özettede filizi yazmamışlar nedendir bilinmez ama bnce doğumgünü falan yok yani öle olsa bi pasta falan olur dicem ama:img-wink: :img-wink:
belki filiz korkmuştur tarıktan orda ümitte varya:img-pilot
handeozbek
01-02-07, 16:29
Bence tarığın kafede kızıp gitmesinin sebebi şöyle olabilir. Mert işi oldu bittiye getirip sanki Tarık işi kabul etmiş gibi yapabilir. Japonlara iş ortağım diye tanıtabilir. Tarıkta ben sizin işinize muhtaç değilim diye kızmış olabilir.
handeozbek
01-02-07, 16:30
bunu bnde yazmıştım daha önce zaten özettede filizi yazmamışlar nedendir bilinmez ama bnce doğumgünü falan yok yani öle olsa bi pasta falan olur diem ama:img-wink: :img-wink:
Filiz içeridedir belki pastayı getirecek.
dizi kurdu
01-02-07, 16:33
bunu bnde yazmıştım daha önce zaten özettede filizi yazmamışlar nedendir bilinmez ama bnce doğumgünü falan yok yani öle olsa bi pasta falan olur dicem ama:img-wink: :img-wink:
filizin bişeyden korkacağını sanmam ama doğum günü falan yokta bu süpriz ne onu anlayamadım yani durduk yere biraz saçma ama tarığın işe alınışının ay dönümü falan mı ( naz için önemli):icon_whis
elmali-turta
01-02-07, 16:35
Tarık'ın Pınar'a degil de Pınar'ın Tarık'a ask itirafı olabilir diye dusunmustum.Orada kucuk bir yanlıs anlama olmus :)
he ölemi ay pardon ya bn aşk itirafı yazısını okuyunca direk aklım oraya gitti dikkat etmemişim.:img-wink: :img-wink:
o zmn pınardan tarığa iltifat geliyo çnkü pınar melül melül bakıyo tarığa ama tarıkta bi garip bakıyo neyseki devreye hemen NAZ sağolsun :happy0064 :happy0064
ya sadri ve ayşenin orda tarık tekelioğlu ve şirret patron olarak bulundukları gibi bi tahminde bulunucam ama....benim bile inanasım yok....o süpriz ne süprizi hiçbir tahminde bulunamıyorum..ama doğumgünü olduğunu sanmam...
handeozbek
01-02-07, 16:40
ya sadri ve ayşenin orda tarık tekelioğlu ve şirret patron olarak bulundukları gibi bi tahminde bulunucam ama....benim bile inanasım yok....o süpriz ne süprizi hiçbir tahminde bulunamıyorum..ama doğumgünü olduğunu sanmam...
bende aynı tahminde bulunmuştum hala da arkasındayım çünkü aklıma daha mantıklı bie şey gelmiyor:icon_whis
elmali-turta
01-02-07, 16:41
filizin bişeyden korkacağını sanmam ama doğum günü falan yokta bu süpriz ne onu anlayamadım yani durduk yere biraz saçma ama tarığın işe alınışının ay dönümü falan mı ( naz için önemli):icon_whis
ben filiz korkmuştur derken tarık onun ümitle görüşmesini istemio kızıyo falan ya ondandır dedim ama bnde böyle olcağını sanmıyorum tabiki:img-wink:
handeozbek
01-02-07, 16:44
ben filiz korkmuştur derken tarık onun ümitle görüşmesini istemio kızıyo falan ya ondandır dedim ama bnde böyle olcağını sanmıyorum tabiki:img-wink:
Benim tanıdığım Filiz abisinden korkmayı bırak elinde abisine ait bir koz varken inadına orda olur. Ya pastayı getirmek için gitmiştir ya da daha sonra gelecektir.
burcin_kaplan
01-02-07, 16:45
merabalar arkadaşlar...
şu fragmanı izledikçe aklım karıştı walla...bu nedir böle çok düşünmemek en iyisiymiş gerçekten herşeyin fazlası zarar ama ben o raddeyi aşalı bi kaç hafta oldu sankii:icon_sorr
Şimdi o pınarn tarıkın yanına geldiği sahne süpriz olayında gene kesn pınar güzel bi iltifatta bulundu bence bu kesin...Tabi bizim kızda gene kıskandı hemen bunların yanına gitti:)
benim asıl anlamadığım olay şimdi şu kahvaltı olayı tarıkın nazı dışarı attığı günün sabahı mı olucak yoksa diğer günün sabahı mıı??
dizi kurdu
01-02-07, 16:49
merabalar arkadaşlar...
şu fragmanı izledikçe aklım karıştı walla...bu nedir böle çok düşünmemek en iyisiymiş gerçekten herşeyin fazlası zarar ama ben o raddeyi aşalı bi kaç hafta oldu sankii:icon_sorr
Şimdi o pınarn tarıkın yanına geldiği sahne süpriz olayında gene kesn pınar güzel bi iltifatta bulundu bence bu kesin...Tabi bizim kızda gene kıskandı hemen bunların yanına gitti:)
benim asıl anlamadığım olay şimdi şu kahvaltı olayı tarıkın nazı dışarı attığı günün sabahı mı olucak yoksa diğer günün sabahı mıı??
diğer günün sabahıdır çünkü tarığın nazı dışarı attıktan sonra ki sahne nazın tarığın peşinden koştuğu sahne gibi
burcin_kaplan
01-02-07, 16:53
diğer günün sabahıdır çünkü tarığın nazı dışarı attıktan sonra ki sahne nazın tarığın peşinden koştuğu sahne gibi
o peşinden koştuğu sahneyle kahvaltıdaki sahnenin kıyafetleri aynı bence o sahne kahvaltıdan sonra oluyor kesin gene tarık kıskandı elinden tuttu getirdi ya nazda bunu bırakmadı gene saçma sapan laflar etti kskandığını söletim diye tarıkta sinirlendi giderken müştemilatına arkasından gene naz koştu...yani kahvaltıdan ewe geldikleri sahne bence o nazın tarıkın peşinden koştuğu...
bu arada kahvaltıdaki akşam oyun gecesi glaiba çünkü kıyafetler aynı...ama müştemilat gecesindeki kıyafetler farklı ..ortalık çok karıştı ya
elmali-turta
01-02-07, 16:54
merabalar arkadaşlar...
valla burçincim bana hiçç sorma zaten benim aklım karştı şimdi ne desemki bence tarığın nazı dışarı attığı günün sabahı değil diğer günün sabahı:img-wink: :img-wink:
bu arada arkadaşlar eurostarda 4. bölümün tekrarı başlamıştır izlemek isteyenlere duyurulurr......:happy0064 :happy0064
burcin_kaplan
01-02-07, 17:05
Şimdi şu tarıkın nazı müştemilattan attığı sahne ilk sahne ondan sonra sabah ümit naz kawgası olsa ardından kahvaltı sahnesi ondan sonra tabi tarıkın nazın elinden tutup götürmesi karşısında affallayan nazın tarıkın ağızından laf alma çabaları... tabi bunun sonucunda tarıkın sinirlenmesi we nazın tarıkı bahçede takip etmesi we ardından oyun gecesi...
gene müştemilat sahnesi açıkta kaldı:):)
bu arada müştemilattaki sahne de mertinde tarıkında nazında kıyafetleri farklı ...buna dikkat çekerim:)
pas.si.on79
01-02-07, 17:10
dizinin tekrarı ne durumda.Bitmişti ya... Başka dizimi başladı ....
Kafanızı fazla karıştırmayın saatler kala... 2 saat 50 dk kaldı....Yoksa işin içinden çıkamazsınız.Frangmanı öyle veriyorlar ki ne nerden başlar nerden biter..süpriz.... bir de konuşmaları yayınlamıyorlar ya ... bu hem güzel hem kötü...
Bizimkilerin herşeyi yalan,Naz olmayan abisi Tarık'ın olmayan doğum gününü kutlayabilir,ondan sonra da hadi oyun oynayalım der:2 doğru 1 yalan:img-hyste :img-hyste
İşte beklenen gün geldi.Merakla beklediğimiz 29.bölüme saatler kaldı.Umarım hepimizin temennilerini karşılayan güzel bir bölüm seyretme imkanı buluruz.Bütün bir hafta boyunca tahminler de bulunuldu,özetle ve fragmanla birlikte daha geniş yorumlar yapıldı.Bakalım bu akşam tahminlerin ne kadarı tutacak ve senaristler bizi hangi süprizlerle karşı karşıya bırakacak.Bekleyip göreceğiz... :img-yes:
burcin_kaplan
01-02-07, 17:13
Kafanızı fazla karıştırmayın saatler kala... 2 saat 50 dk kaldı....Yoksa işin içinden çıkamazsınız.Frangmanı öyle veriyorlar ki ne nerden başlar nerden biter..süpriz.... bir de konuşmaları yayınlamıyorlar ya ... bu hem güzel hem kötü...
gamze artık çok geeç:img-cray:
walla nasıl oldu bilmiyorum bi anda fragmana takmış buldum kendimi (tarık_naz saolsun!:))
yani ortada 3 gece görünüyor arkadaşlar.. birinci gece nazın dışarı atıldığı o belli zaten ... ondan sonra da şu oyun gecesi..ama o müştemilat gecesi hangi arada olacak beli değil:img-help:
son 2 saat 45 dakika:)
elmali-turta
01-02-07, 17:32
gamzecim bizim tekrarlar bitti ama eurostarda var bugun4. bölüm veriliyor stardada bu haftayı tamamlamak için geniş zamanları veriolar öbür hafta naparlar bilmem:)
ya bencede karıştırmayın şunun surasında 2 buçuk saatten az kaldı :img-wink: dicem ama burçin dinlemezz:icon_whis :icon_whis
bu akşamki bölümün tekrarını nerde verrirler acaba...
hafta içi verdikleri bölüme yetişmiyo sanırsammm...
whiteangel
01-02-07, 17:41
bu akşamki bölümün tekrarını nerde verrirler acaba...
hafta içi verdikleri bölüme yetişmiyo sanırsammm...
Bu geceki bölümün tekrarı haftasonu cumartesi veya pazar.. Bir de önümüzdeki çarşamba gecesi verilir muhtemelen:img-wink:
pas.si.on79
01-02-07, 17:45
arkadaşlar kafanızı ben biraz dağıtıyım sizin.....
zamanın geçmesi için
dizide kullanılan telefonlar kendilerininmiş sanırım. Bir arkadaş yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. Ben telefon sponsor olduğunu zannediyordum.Herkesin elinde aynı telefon.
dun euro star 3 bolum'u tekrarini veriyordu...GOZLERIN(yalanci yarim) muzigi Tarik ve Ayse birlikte oldugu zaman caldi...
nedense biz 7 bolum'u kadar (Naz'in gozyaslariyla birlikte) bu muzigin guzelligini farkedemedik:)
demek bu muzik sadece bizim inatci kecilerimize yakisiyor...
bira evvel yemek yerken aklıma geldi..ne alakaysa :img-blush acaba diyorum o süpriz yapıldığı gece ayşe ile sadri nin nişanlanmaya karar vermeleri mi kutlanacak kendi aralarında..hani bunlara haber vermeye geldiler, naz tarık a süpriz yapalım dedi ..yani naz için bu bir kutlama vesilesi tabii ki:)ayşe den kesin kurtuluş un müjdesi..o pınar ın mel mel baktığı anda da şey demiş olabilir pınar.."darısı başımıza tarık":)
medea bu arada imza ve avatar çok çok güzel:good:
İş ,arkadaşlarını bile yalanları uğruna adeta maymun etmeye kadar varıcak diyorsun yani:img-wink: Vallahi olur mu olur,bunca yalanın içinden nasıl çıkılır yoksa.Sadri kaptırdı koyverdi zaten;Hulusi'nin ve Tarık'ın da yalanlarına karışa karışa kendisini kaybetti garibim:img-yes:
arkadaşlar kafanızı ben biraz dağıtıyım sizin.....
zamanın geçmesi için
dizide kullanılan telefonlar kendilerininmiş sanırım. Bir arkadaş yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. Ben telefon sponsor olduğunu zannediyordum.Herkesin elinde aynı telefon.
Barış'ın kendi telefonu onu biliyorum diğerlerini bilmem.Ayrıca herkeste aynı telefon yok,farklı farklı markalar var dikkat edersen.
dizi kurdu
01-02-07, 17:59
sadrinin tarık tekelioğlu ihtimali olmaz çünkü bu seferde nazın tarık tekelioğlundan(sadriden) intikam alması gerekir
sadrinin tarık tekelioğlu ihtimali olmaz çünkü bu seferde nazın tarık tekelioğlundan(sadriden) intikam alması gerekir
Naz zaten Sadri'yi tanıyor o nedenle onun Tarık Tekelioğlu olduğunu düşünmesi sözkonusu olamaz.
pas.si.on79
01-02-07, 18:01
bira evvel yemek yerken aklıma geldi..ne alakaysa :img-blush acaba diyorum o süpriz yapıldığı gece ayşe ile sadri nin nişanlanmaya karar vermeleri mi kutlanacak kendi aralarında..hani bunlara haber vermeye geldiler, naz tarık a süpriz yapalım dedi ..yani naz için bu bir kutlama vesilesi tabii ki:)ayşe den kesin kurtuluş un müjdesi..o pınar ın mel mel baktığı anda da şey demiş olabilir pınar.."darısı başımıza tarık":)
evet olabilir.Sırf ayşe sadri bunu haber vermek için nazın evlerine gelmeleri biraz tuhaf olurda ..Orası süprizin yapıldığı yer nazın evi değil mi...
hani bir şekilde bunu naz duymuş olabilir.Pınar da japonlarla görüşmeyi kutlamak için gelmiş olabilir..İkisi bir arada olunca tarıka süprizzz yapalım...
ya senaristlerimiz ne yapmaya çalışıyo çözemedim.Biraz ipucu verseydi.. Malum şahsiyet uğur kedimiz....
ya senaristlerimiz ne yapmaya çalışıyo çözemedim.Biraz ipucu verseydi.. Malum şahsiyet uğur kedimiz....
Sorma yaa...uğur kedi'yi gören yakında cennete gidecek:img-yes: Ona buradan şunu demek istiyorum:"Yoksa bizi beğenmiyor musun?":img-hyste
pas.si.on79
01-02-07, 18:04
Barışın kendi telefonu onu biliyorum diğerlerini bilmem.Ayrıca herkeste aynı telefon yok,farklı farklı markalar var dikkat edersen.
öyle mi teşekkürler... Bana öyle geldi sanki.Ama tabi ben fazla dikkat de ettiğimi sanmıyorum....
elmali-turta
01-02-07, 18:05
evet buket ablacım olabilir bu hatta bana çok mantıklı geldi:img-in_lo :img-in_lo
ama yinede bence pınar orda öyle demsin dicem ama orda romantik bişey dediği kesin yani izleyenlerde böyle bi garip bakıyolardı :img-blush :img-blush :img-blush
handeozbek
01-02-07, 18:10
Naz zaten Sadri'yi tanıyor o nedenle onun Tarık Tekelioğlu olduğunu düşünmesi sözkonusu olamaz.
Sanırım şöyle demek istiyor. Mert ve Pınar Nazın Tarık Tekelioğlu ile arasını kötü biliyorlar ya onunla aynı ortamda olmak istemez demek istiyor herhalde ben öyle anladım
pas.si.on79
01-02-07, 18:11
evet buket ablacım olabilir bu hatta bana çok mantıklı geldi:img-in_lo :img-in_lo
ama yinede bence pınar orda öyle demsin dicem ama orda romantik bişey dediği kesin yani izleyenlerde böyle bi garip bakıyolardı :img-blush :img-blush :img-blush
miray biz o sahnede ben en azından hani eskiler sinemaya gidince bağırırlarmış yuhhhhhhh sana yapılır mı bu .. öyle de böylede ....
ben de yuhhhhhh diye bağırırım.....:img-hyste yoksa sinirimizi nasıl alırız.....
bu arada ben iyice bittim. ya hadi ya 1 saat 45 dk hali...:img-hyste
handeozbek
01-02-07, 18:14
Evet ya aslında Sadri Tarık tekelioğlu numarası yapamaz. Sonuçta mert ve pınar Nazın Tarık tekelioğluna olan düşmanlığını biliyorlar. Onlarla aynı ortamda olmayacağını.
sen oraya takılma, desin pınar ..dese ne olcak ki tarık ın işi olmaz(gerçi oradaki bakışları öyle demiyor ama:))sadece naz çileden iyice çıkacak bodoslama ortalarına dalacak..tarık ın da hoşuna gidecek bizim de ...:img-hyste
elmali-turta
01-02-07, 18:21
miray biz o sahnede ben en azından hani eskiler sinemaya gidince bağırırlarmış yuhhhhhhh sana yapılır mı bu .. öyle de böylede ....
ben de yuhhhhhh diye bağırırım.....:img-hyste yoksa sinirimizi nasıl alırız.....
bu arada ben iyice bittim. ya hadi ya 1 saat 45 dk hali...:img-hyste
valla gamze bende öyle yaparım heralde dimi yokssa nasıl atcaz sinirimizi ama belkişde sinirlenmeyiz yani naz gelio falan ya:happy0064 :happy0064
handeozbek
01-02-07, 18:26
valla gamze bende öyle yaparım heralde dimi yokssa nasıl atcaz sinirimizi ama belkişde sinirlenmeyiz yani naz gelio falan ya:happy0064 :happy0064
Önce yuh diyeceğiz herhalde. Sonra Naz bir şekilde engel olunca çok güleceğiz galiba. Romantik bir tepki verirse Pınar kıskanır birşeylerden şüphelenir bizim içimizin yağları erir. Komik bir tepki verirse hepimiz güleriz Pınar bozulur yine içimizin yağları erir her halukarda yedirmezler güzelim Tarığı sana. Naz neler çekti buraya gelene kadar. O kadar kolay değil elinden almak
pas.si.on79
01-02-07, 18:26
o sahnede tek ümidimiz nazzzz
bu bölümde bir de umarım..Tarıkın ağzından laf alacam diye yine Naz dökülür
İkimizde istedik vakkası gibi ve Tabi tarıkta ona benzer ağzından laflar kaçırır nazı mutlu eder....
handeozbek
01-02-07, 18:53
Şimdi aklıma Nazın Tarığı kızdırması için yeni bir sebep geldi.
Naz:Biliyorum parayı beni Mertten kıskandığın için verdin? Sen onunla nasıl yarışacaksın? Biliyorum bana çok aşıksın.
Tarıkta bu lafı duyunca doğal olarak kızar.
Tarık:Hayır ben sana değil Pınara aşığım. parayı da içimden geldiği için bağışladım.
Umarım böyle bir diyalog olmaz.Ama bu Naz olmadık yerde öyle laflar ediyor ki beklerim
Aman de Hande o ne öle :) Bana çok aşıksın demez bence ama mutlaka sinir edecek birşey der o kesin:img-yes:
handeozbek
01-02-07, 19:00
Aman de Hande o ne öle :) Bana çok aşıksın demez bence ama mutlaka sinir edecek birşey der o kesin:img-yes:
Benim içim karardı beklemekten galiba beni ancak 29.bölüm paklar:img-hyste
ya ben hangi filmi izlicem doktorları mı yalancı yarimimi iki güsel film aynı saate konur mu yaa
handeozbek
01-02-07, 19:06
ya ben hangi filmi izlicem doktorları mı yalancı yarimimi iki güsel film aynı saate konur mu yaa
kesinlikle aynı fikirdeyim. Allahtan doktorların günü değişiyor
bi kere ifaden son derece yanlışşşşş:):) yy öyleeee güsel diyip geçemezsin yy i tanımlıyacak henüz sıfat türkçemizde mewcuttt değillllll:) doktorları gelinceeeee taklittttt ötesi bi dizi en son aysun kayacııııı soyunuodu:):) doktorları izlersen hayatının hayatını yaparsın:) sen gel iyisimi yy izleeeeee
Iki Filminde Tekrarlari Yok Ya....
Iki Filminde Tekrarlari Yok Ya....
yaaa sen gel beni dinleee:) yy izleeeee pişman olmayacaksın:) bak itiraftaaaa olabilir hem bu hafta:icon_shad(yalandan kim ölmüş:):) )
bi kere ifaden son derece yanlışşşşş:):) yy öyleeee güsel diyip geçemezsin yy i tanımlıyacak henüz sıfat türkçemizde mewcuttt değillllll:) doktorları gelinceeeee taklittttt ötesi bi dizi en son aysun kayacııııı soyunuodu:):) doktorları izlersen hayatının hayatını yaparsın:) sen gel iyisimi yy izleeeeee
Şişşşşş kozanakk bu bize yakışmaz.Biz dizimize bakalım lütfen oldu mu?:img-yes:
Şişşşşş kozanakk bu bize yakışmaz.Biz dizimize bakalım lütfen oldu mu?:img-yes:
pekiiiiiiii
ebru.karaca
01-02-07, 19:34
Ağlamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuummm...
:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Patronun toplantı yapacağı tuttu.. Daha yeni bitti.
Ben nasıl yetişirim. Hala da biraz işim var..
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Kesin yetişemeyeceğim..
Arkadaşlar gelince biriniz bana anlatsın olur mu? :icon_sorr :icon_sorr
Biriniz çekse de, dizi biter bitmez bana gönderse olur mu?
N'OLUR!
N'OLUR!
N'OLUR!
N'OLUR!
arkadaşlar, yeni üye olup da aramıza katılan arkadaşların olduğunu görüyoruz. buna çok seviniyoruz ama bu formunda bi kuralları var. ve moderatörlerin üzerinde durduğu en önemli kurallardan birisi de "tek kelimelik, tek cümlelik mesajlar" lüften mesaj yazarken buna dikkat edelim.
aklıma cümleyi dolduracak bişey gelmiyo diyosanız, mesaj atmayıverirsiniz, önemli değil. önemli olan bu kural dışı mesajlar yüzünden formumuzun uyarı alması veya bu uyarılar yüzünden bir kaç saat kapatılmaya kadar giden ceza durumları.
Bu genelde duyulan sıkıntıdır ama antipatik olmamak için uyarmıyoruz herzaman ama gene de insanların burasının chat sayfası olmadığını anlamasında fayda var.
handeozbek
01-02-07, 19:40
Diziye dakikalar kaldı heyecan dorukta efem. Bakalım neler olacak?Tahminlerimizin ne kadarı tutacak. %10'u tutsun hepimizi tebrik edeceğim ama hiç sanmıyorum. Tahminlerimize tamamen zıt bir bölüm olacak kesin. Bu bölüm sanki daha çok tahmin dışı olacak gibi geliyor bana nedense. Keyifli bir bölüm olsun da varsın tahminlerimiz tutmasın. Ben ne diyorum ya bizim dizinin keyifsiz yanı olur mu? Arkadaşlar beklemek yan etki yaptı galiba ben en iyisi dizi bitene kadar ağzımı açmayayım.
ceza_cansu
01-02-07, 19:42
Son birkaç dakikka kaldı dizimizin başlamasına.Bu bölümde özellikle 2 doğru 1 yalan oyununun ne olduğunu:) ve de fragmandaki son sahneyi çok merak ediyorum.Herkese şimdiden iyi seyirler arkadaşlar.
Son birkaç dakikka kaldı dizimizin başlamasına.Bu bölümde özellikle 2 doğru 1 yalan oyununun ne olduğunu:) ve de fragmandaki son sahneyi çok merak ediyorum.Herkese şimdiden iyi seyirler arkadaşlar.
Onu ben de merak ediyorum açıkçası.Naz gene hinliğini devreye sokup Tarıkı delirticek belli.Bakalım neler kaçacak ağızlarından:img-yes:
valla ben de heyecan başladı. gerçekten sürpriz bi bölüm olacak. son 3 bölümdür olduğu gibi bu bölümü de tüyosuz izleyecez.
ebru, merak etme ben sana bir bir anlatırım bölümü. keşke sen de izleyebilseydin. dizi sonunda yorumunu okumaya alışmıktık. :)
neyse dizi reklamına girdik. artık son reklam. herkese iyi seyirler.
whiteangel
01-02-07, 19:59
Çoookk relax olarak , keyfini çıkararak izliycem bu bölümü. Birkaç haftadır bu taktiği uyguluyorum. Tavsiye ederim arkadaşlar. Artık 29. bölüm başlamak üzere...:happy0064 Hepinize keyifli seyirlerbye
canlar hepinize iyi seyirler.. an geldi.. :img-hyste gülme ve neşelenme zamanı geldi.. inşallah gergin anlar olmaz yahu.. :img-cool2
tu bismillah ilk dakikada gerecek bu kız bizi.. ne demek yan yana düşünemiyorum bile..
edit : yahu nasıl kareydi o.. daha ilk karede dağıldım yahu.. ah bu iç sesler ah..
sondakika
burcin_kaplan
01-02-07, 20:13
ya ilk dakkalardan böyle oluyorsa sonlara doğru neler olur bilemicem:)
bunlarda bi ewet diyemedi yani ya...olamaz böle bişe bu arada şu iç seslere sinir olanlar için bu bölüm geçmiş olsun diyorum gene çok duyucaz galiba:)
benim çok hoşuma gitti gene ama o sesler...bu arada nazda artık biraz bişe şüphe kalmamış kendi içinde resmen sevdiğini kabul etmiş baksanıza ewet de demeler yok bi an beni dedi sandım demeler:)
iyi iyi ohh ohh hatta:)
çaymış çayda yaparmış bzimkisi:img-cool2
Ay ben bu kızı yolacammmmm :) :) :) Dizi bile olsa insanı delirtiyor ekran başında vallahi.Yani katil eder böylesi insanı.Ama Hulusinin masalındaki VAHİDETTİN iyi espriydi :)
ya öyle deme burcin kafayı yedim yahu o çaydan sonra gelen muhabbete.. kafayı yedim ben.. kafayı masaya vurdum ya.. :img-cool2 :icon_whis verem etti beni bu naz ekrandan :img-hyste
yahu o vahdetten masalı alemdi süperdi... harbi yerlere yattım.. :img-hyste
ya arkadaşlar imzalar süpermiş
burcin_kaplan
01-02-07, 20:28
yoook yoook ..bu kız adam olmaz.. bu ne böyle ya yedirdi bize kafalarıdaha ne yaptığı belli değil.. Ne dediğini bile bilmiyor bi gün içinden ewet de ewetde der sonra aynı gün daha 1 saat bile geçmeden pınarı sevio buna yeni bi taktik bulmamız lazım de..!
yok yok bu kızı basalım sette bi aklını başına getirteliim!!:
:img-help:
ceza_cansu
01-02-07, 20:29
Ay ben bu kızı yolacammmmm :) :) :) Dizi bile olsa insanı delirtiyor ekran başında vallahi.Yani katil eder böylesi insanı.Ama Hulusinin masalındaki VAHİDETTİN iyi espriydi :)
Yardım gerekirse söyle beraber yolalım.Ya resmen delirtti Tarık'ı.Bir tek onu da değil resmen bizi de delirtti bu Naz.Ama Vahidettin ve Belma masalı süperdi:):)
sondakika, tanıdığın iyi bi psikolog var mı NAZ için..
yaw dediklerinin aynısı çıktı. bu kız tam bi psikologluk
vahidettin süperdi ayrıca...
eroglu_forever
01-02-07, 20:30
Helal Olsun Senaristlere 28. Bölümün Finalini Nasıl Da Mahvetmişler...
Baydılar Resmen...
ben heralde bu hatunu parçalardım şu şekildeyken... Ne diyim ki... :)
Kendisinin sevdiğinin farkında ama gözüne gözüne aşkı sokan Tarık'ı farkedemiyor bu ne iş?Bu kızdaki yanlış anlama potansiyeli eski türk filmlerindeki kadın karakterlerde bile yoktu yahu inanılmaz başarılı bu olmayanı oldurma konusunda.
whiteangel
01-02-07, 20:32
En iyisi bu Naz ile Tarık'ı sırt sırta bağlayalım:) Uyumamaları için de gereken önlemleri alalım. :img-hyste Fakat Hulusi beni gülmekten kırdı resmen...:img-hyste Boşuna dememişler adamın adı çıkacağına canı çıksın diye....
Bölüme geçen haftadan özet verilmeden başlandı.. Neden acaba:img-blush
handeozbek
01-02-07, 20:32
Ya kız saf mı yoksa saf taklidimi yapıyor? Bir insan bir olayı ancak bu kadar yanlış anlar. Elimde sert birşey olsa televizyona fırlatacaktım. Valla Tarık'a acıdım işi var bu kızla. Tarık'ın her dediğini her hareketini anlıyor ama yanlış anlıyor pes dedim artık bu kadarına pes. Kapı dışarı etti hala aklı başına gelmedi. bu kızı tarıksız bırakmak lazım yoksa düzelmeyecek algı seviyisi korkunç boyutlara iniyor itirafa daha oooooooooo diyebilirim. .Çok bekleriz biz bu kızda bu zeka varken
Helal Olsun Senaristlere 28. Bölümün Finalini Nasıl Da Mahvetmişler...
Baydılar Resmen...
abiiii resmennnn uçmuşlarrrrrr yaaaa işteee hulusi belkıs belgin teo dörtlüsüne konu kalmamısıtı yine bi yanlıs anlamaylaaaaaaaa 5 bölüm daha idare ederlerrrr:):) ammaaaa naz tarık aşkı 2-3 bölüme kadar başlamasssaaa işin suyu çıkar nacizane fikrimmmm
valla ne diyeceğimi bilemedim ..naz da şu şeyden var anladım artık ..hani bir insanda birden fazla kişilik oluyor ya adını unuttum..bir o oluyor bir bu oluyor..getti gene iki bölümlük anlayış kapasitesi geniş,cin naz...gelene yorum yapmak istemiyorum:)
elmali-turta
01-02-07, 20:34
Yardım gerekirse söyle beraber yolalım.Ya resmen delirtti Tarık'ı.Bir tek onu da değil resmen bizi de delirtti bu Naz.Ama Vahidettin ve Belma masalı süperdi:):)
ya cansu benide bekleyinn:icon_evil başıma ağrılar girdi resmen delirdimm....ama hulusi yine kopardı beni ne yalan söyliyim:img-wink:
handeozbek
01-02-07, 20:34
Resmen 28. bölümü yaşanmamış kabul etmişler. 28. bölümde işler azıcık düzeldiyse bu bölümde o da kalmadı
sondakika, tanıdığın iyi bi psikolog var mı NAZ için..
yaw dediklerinin aynısı çıktı. bu kız tam bi psikologluk
vahidettin süperdi ayrıca...
sevgili serdar ben diyordum işte... var var :) :) gerçekten kafayı masaya vurdum ben. bu kadarınada pes dedim... yok yok kesin biliyorda tarığıda deli etmek istiyor.... kesin... başka nasıl olsun izhatı...
bak hala pınar söylüyor.. pınar.. harbi adam olmaz bu.. :img-wink:
Oyun çok iyiyi ama Naz kendi kazdığı kuyuya düştü.Tarık sana daha ne desin be kızım yahu ne desin.O kadar belli ki aşkları yani uzarsa komedi dizisi olacak hakikaten :) Bu kızın bu algılama özürlü hali ile hayatını birisi onu eşşek sudan gelene kadar dövmeden yaşayabilmesi bile mucize.
ebru.karaca
01-02-07, 21:00
valla ben de heyecan başladı. gerçekten sürpriz bi bölüm olacak. son 3 bölümdür olduğu gibi bu bölümü de tüyosuz izleyecez.
ebru, merak etme ben sana bir bir anlatırım bölümü. keşke sen de izleyebilseydin. dizi sonunda yorumunu okumaya alışmıktık. :)
neyse dizi reklamına girdik. artık son reklam. herkese iyi seyirler.
Canımm, anlat anlat..
Çıldıracağım yaaa..
Eve geldiğimde Naz Ümit'i paylıyordu. Sen git ders çalış diye. Yani neredeyse tamamını izleyemedim :(
whiteangel
01-02-07, 21:01
İki doğru bir yalan oyununu öğrenmiş olduk.. Harbiden güzel oyunmuş..:img-wink: Yani bu yanıtlardan da anlamadığına göre bu kızın anlayışı kıt. Bu iyi bişey mi? Kötü bişey mi? Yok yok böyle sevgilisi olan bi insana acırım ben yahu... AHHH canımmm garibim Tarık:img-hyste
Bu kızın bu algılamaözürü hali ile hayatını birisi onu eşşek sudan gelene kadar dövmeden yaşayabilmesi bile mucize.
Eh doğru söze ne denir ki, kan beynime fırladı, daha da inmedi, sanırım uzun bi süre de öyle kalacak
:)
handeozbek
01-02-07, 21:01
Helal olsun Sadri yürü be koçum kim tutar seni. Sen bu Tarığa da bir şeyler öğret te bizde burda kafayı yemeyelim. 5 saattir takıldığı nokta diyor ya:img-hyste :img-hyste anla işte Naz anla TARIK KARDEŞİNİ SEVİYOR daha ne desin
Oyun çok iyiyi ama Naz kendi kazdığı kuyuya düştü.Tarık sana daha ne desin be kızım yahu ne desin.O kadar belli ki aşklar yani uzarsa komedi dizisi olacak hakkaten :) Bu kızın bu algılamaözürü hali ile hayatını birisi onu eşşek sudan gelene kadar dövmeden yaşayabilmesi bile mucize.
vallaha bir insan bu kadar saf olur.. bu kadar mı işi geriliğe vurur.. sevgili medea kafayı masaya vura vura şişecek yaw.. alla alla hakikaten daha ne desin tarık.. sabaha kadar bunu düşünmüş.. töbe töbe yarabbim bir insan bu kadar geri olur mu.. sevgili senaristlerimiz yapmayın acımaya başladım.. :img-hyste ciddi bir iq sorunu var.. :img-hyste
cok begendım bu bolumu:img-wink:
sadri ye çok güldüm yaa. yalnız mert'in naz'a kafayı taktığını anlamış olduk.
bizim aşıkları resmen dağılmaya başladı. mert-pınar onları birleştirir diye düşünüyoduk, dağıttı resmen.
ya naz, aldın mı cevabını. tarık açık açık "kardeşimi seviyorum " dedi hem de pınarın yanında dedi. ama yine şüpheci naz oldu çıktı. yok ben kardeşi değilim, filize dedi filiz burda yoktu, gibi.
Tarık rüya görüyor zannederekn konuşulanların rüya olmadığını Mert ismini duyunca fark ettim,o bölümü izledim mi izlemedim mi,tereddütteyim,hiçbir şey anlamadım:bilmim :bilmim İlk sahneyi henüz sindiremedim
2 doğru 1 yalan oyunu iyi fikir de çok çabuk geçiştirdiler,bu akşam benim algılamamda mı sorun var acaba?sizler neler hissediyorsunuz?
whiteangel
01-02-07, 21:04
:img-hyste Helal olsun Sadri yürü be koçum kim tutar seni. Sen bu Tarığa da bir şeyler öğret te bizde burda kafayı yemeyelim. 5 saattir takıldığı nokta diyor ya:img-hyste :img-hyste anla işte Naz anla TARIK KARDEŞİNİ SEVİYOR daha ne desin
Yahu kardeşimi derken ki Naz'a bakışı ayan beyan anlatıyordu aşkını.. Bu Naz'ın sadece algı problemi yok, gözler de sorunlu:img-wink: :icon_whis
pas.si.on79
01-02-07, 21:04
naz oyuna getirmeye çalıştı ama kağıdı çekemedi... Nasıl bakıştılar tarık-naz
pınarın en sevdiğiniz kim sorusu kardeşim demesi.... Naz da düşünüyodu ya....kimi sevdi.. beni mi ...
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
kimselere uyku yok..tarık naz ümit sadri ayşe hulusi
bölüm her zamanki gibi süper ilerlio. nazın tarıkın cvbını anlamaması çok da anormal diil arkadaşlar o da net bişiler beklio. ama iki taraf da nasıl daha net olabilir orası soru işareti!!!
Naz bu kadar saf değil di,bir haller oldu bu kıza,acil müdahale şart,eskiden olsa çoktan Tarık'ın imalarını anlamıştı
ebru.karaca
01-02-07, 21:08
Euro Star daha önde arkadaşlar. Türkiye reklamdayken, Euro devam ediyor :)
tamam ben anladım,
bu kızı ecel konuşturuyor bu şekilde, başka açıklaması yok
mümkün değil...
ebru.karaca
01-02-07, 21:17
Sonunda bir şarkı..
Şükürler olsun :)
ÇÖPÇÜLER..
ebru.karaca
01-02-07, 21:26
--Eee, beğendin mi dün akşamki oyunu?
--Soruları bana sen sormayınca zevkli olmuyo
--Hep Ümit yüzünden!
--Ne?
pas.si.on79
01-02-07, 21:27
nihayetttt
çöpçüler.. ya canım ya ne güzel söyledi. Babası da duydu.
Naz ne soru hazırladı acaba
handeozbek
01-02-07, 21:28
ben nazın ne soracağını adım gibi biliyorum. Mertle yarışıyorsun dimi Tarık? Zaten kızın bütün amacı bunu çözmek. Sanki çözünce madalya verecekler
ollleeeey beeeeeeeeeeee:) uzun zamandır barıs ın sesini dinlemiooodukkkkkkk özlemişimmmmmmmmm o kadar güsel şarkıdan sonra bile naz hanımmmm pis pis sırıtıoduuu:) sinirlenmicem sinirlenmicem diyom gene sinirleniyorummmmmm:)
yazık tarık'a yaaa. nazla bi dakkadan fazla yanyana durulmaz böle çaıldırtır insanı! nazın sorusunda biticek bölüm heralde
Sonunda bir şarkı..
Şükürler olsun :)
ÇÖPÇÜLER..
Tarık'ın içinde bulunduğu duruma cuk diye oturdu bu şarkı,Naz'a bu aşırı saflığından(ya da öyleymiş gibi davranmasına) kızıyorum ama bu gidişle Tarık2a öyle şeyler söyletecek ki ekrandan gözümüzü alamayacağız
Ya bu Naz harbiden çok saf ya.Bu kadar yanlış anlama olmaz ki.Allah'ım ben çıldırdım.
oyuncularrrrr senaryoyuuu bilmioruzzz ddiolardıı külliyen yalan bence çünkü tarık ile babasının barısma sinyalleri bu bölümde werildi bu bölümde barısma olmayacagına göre önümüzdeki bölümleri oyunculart bal gibi bilio:):)
Pes yani. 28. bölümün o finalinden sonra Naz'ın kafasına bişeyler düştü kesin. Ne yanar döner bir kız bu anlamadım gitti. Yine döndük dolaştık arkadaşım arkadaşım. Ben zor dayanıyorum zavallı Tarık ne yapsın. Allahtan Barış şarkı söyledi de benim de sinirlerim biraz yatıştı.:icon_evil
Ümit konusunda iyi çuvalladı Naz,Tarık zaten tahmin etmişti Naz'ın o yalan-gerçek oyununu onu konuşturmak için düzenlediğini bu lafla da emin oldu.Bu arada ben Sadri'yi tutuyorum artık helal olsun koçuma yahu :) Kaç bölümdür bizimkilerin yapamadığını yaptı ama Allah için Ayşe'de de Naz'daki gibi algı bozukluğu yok leb deyince leblebiyi anladı kız.Tamam başroldekilerin durumu farklı didişmeleri de hoşumuza gidiyor ama ey senaristler aşk itir5afı olunca dizi ilgi çekmez diye mi itiraf ettirmiyorsunuz?Yağmayınız efendim lütfen..o zaman da ayrı tadı olacak.İtirafın utangaçlığı,yeni yakınlaşmalar derken gene çok güzel bölümler geçecektir.Ne olur uzamasın,size güveniyoruz ;)
arkadaşlar.. canlar inanın sinirden değil çok dürüst açıklama yapacam.. o kadar dizi gördük.. ama gördüğüm en aptal rolu avrupa yakasının selin karakteriydi.. taki bu akşamki naz karakterini görene kadar..
bir insanın iq seviyesi bu denli yerlerde olabilemez.. şakanınde bir ucu olmalı yahu.. hakikaten salaklığın bu kadar uzaması çekilmez oluyor.. tarık iyi sabrediyor ben çoktan dalmıştım nazın gırtlağına. tek nazın mı? tabiki hayır. aradan masum ve sonderece günahsız olan MERTte gidecekti.. bu kadarda olmaz ki yahu...
yani bir iş nasıl yokuşa sürülür.. bir iş nasıl tersten okunur.. bir iş ne denli hayırsıza yorulur bu akşam gelin nazdan görün.. olacak şey değil..
ben umudu kestim.. neden ?! bu tarık, seni seviyorum nazzzz diye bağırsa bile bu kız, bunu bile anlamaz.. üstelik tam bir hafta düşünür.. kızı, bu kadar salak yaptılar.. pes vallahi pes... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
oyuncularrrrr senaryoyuuu bilmioruzzz ddiolardıı külliyen yalan bence çünkü tarık ile babasının barısma sinyalleri bu bölümde werildi bu bölümde barısma olmayacagına göre önümüzdeki bölümleri oyunculart bal gibi bilio:):)
Oyuncular ne olduğunu bimiyorlar senaryo haftası haftasına geliyor ama tecrübeli oldukları için çoğu ne olacağını tahmin ediyorlar.
pas.si.on79
01-02-07, 21:33
Naza kızıyoruz ama Tarıkta bir türlü pınarı sevmediğini söylemiyo...
nazın derdi merti kıskanıyorum.Sana olan ilgisinden kıskanıyorum.Pınarı sevmiyorum demesini duymak istiyor
handeozbek
01-02-07, 21:33
Bakın senaryoyu bende tahmin ediyorum 10 bölüm itiraf falan yok
pas.si.on79
01-02-07, 21:39
sorular harika ya....Aferin naz güzel hazırlamış.Tarıkta ne güzel cevapladı.
1.soruya nazı seviyorum seni dedi.
2-kardeşimi olan seni seviyorum. dedi.
3-dağda ben öptüm dedi.Çok güzel yine olsa yine öperdim dedi.
sizce hangisi yalan 2222222222222222222
ceza_cansu
01-02-07, 21:40
Ya bu arabadaki 2 doğru 1 yalan süperdi.Yalan olan 2. si ve eğer Naz bunu anlarsa çok çok çok iyi olur ama Naz bunu anlar mı acaba:icon_whis
handeozbek
01-02-07, 21:42
Ya bu arabadaki 2 doğru 1 yalan süperdi.Yalan olan 2. si ve eğer Naz bunu anlarsa çok çok çok iyi olur ama Naz bunu anlar mı acaba:icon_whis
Naz ve anlamak kelimeleri yan yana hayatta inanmam. Rüyamda görsem hayra yormam. Ben umudu kestim artık bu kızın algı kapasitesinden
pas.si.on79
01-02-07, 21:44
Naz ve anlamak kelimeleri yan yana hayatta inanmam. Rüyamda görsem hayra yormam. Ben umudu kestim artık bu kızın algı kapasitesinden
yooook handecim öyle söyleme ... kız takıldı... bak nasıl düşünüyo du... daldı.... tarıkta düşününce kalıtsal dedi.
:img-hyste :img-hyste
sinirlerim son haddinde bir insan bu kadar saf olur.. bu kadar iq düşük olur.. ama tarık o 300 bin ytl elinin tersiyle itmesiyle o salak naza en iyi cevabını verdi.. bakalım neymiş tarığın derdi.. mertle mi yarışma yoksa başka birşey mi.. çok kızdım yahu.. harbi..
masaya başımı vura vura şişiridim yahu.. :img-hyste deli oldum bu akşam..
handeozbek
01-02-07, 21:54
inanmıyorum ya resmen mert naza aşkını ilan etti şoktayım resmen şokta bunlar bir sonraki bölümde çıkmaya da başlarlar
Önce arabadaki oyun.Şimdi son sahne adam aşkını itiraf etti Naz'a.Naz'ın kafasına dank etmiştir adam resmen yardım etti Mert'e.İşte Naz hanım gördünüz artık gerçekleri.
ohhhh beeee son sahneee bari istediğim beklediğimi gibi bittiii :):) yalnızzz forum olarak son sahnedeeee çuwalladıkkkk hiç bir tahminimizzz tutmadııı :) biz mi çok başarısızı yoksa senaristler mi çok başarılı:)
arkadaşlar.. canlar inanın sinirden değil çok dürüst açıklama yapacam.. o kadar dizi gördük.. ama gördüğüm en aptal rolu avrupa yakasının selin karakteriydi.. taki bu akşamki naz karakterini görene kadar..
bir insanın iq seviyesi bu denli yerlerde olabilemez.. şakanınde bir ucu olmalı yahu.. hakikaten salaklığın bu kadar uzaması çekilmez oluyor.. tarık iyi sabrediyor ben çoktan dalmıştım nazın gırtlağına. tek nazın mı? tabiki hayır. aradan masum ve sonderece günahsız olan MERTte gidecekti.. bu kadarda olmaz ki yahu...
yani bir iş nasıl yokuşa sürülür.. bir iş nasıl tersten okunur.. bir iş ne denli hayırsıza yorulur bu akşam gelin nazdan görün.. olacak şey değil..
ben umudu kestim.. neden ?! bu tarık, seni seviyorum nazzzz diye bağırsa bile bu kız, bunu bile anlamaz.. üstelik tam bir hafta düşünür.. kızı, bu kadar salak yaptılar.. pes vallahi pes... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu yazının altına imzamı atıyorum ve de yetmezse bir de parmak basıyorum:img-yes:
bir insanın sabrı bu kadar mı sınanır ve bir insan bu kadar mı ...ne olur valla yazamadım:img-hyste
pas.si.on79
01-02-07, 21:56
yaaaaaaaaa inanmıyorum.....
bitti ................
mert ne söyledi öyle ... para teklif etti tarık etmedi..Ya dedikleri paradan daha değerli tarık için..... sana tarıktan eksik kalmaktan korkuyorum dedi.
naz bakalım hangisi olduğunu anlayacak mı
3.sü demez umarım.Gerçi tarık uyardı.ama ...
bir de bu mert bence iyi falan değil.Baksana hile yaptı.Adamlara oyun oynadı.japonca bileen bir arkadaşını çağırıp onları yanılttı
meltem-cmbl
01-02-07, 21:56
yae mert resmen aşkını itiraf etti inş çıkmaya başlamazlar nazla valla naz inat uğruna çıkabilir nemelazımm
yanlız nazla tarıkın aşkı uğruna mert ve pınar heba oluo ya:( 2si de çok iyi insanlar. hele mertin son söledikleri... haketmiolar şu durumu...
Arabada ki 2 doğru 1 yalan oyunu süperdi,oyun Naz'ın elinde patlayabildi,aferin Tarık'a,bu kadar çok konuşmaya başlayan Naz'ı iyi susturdu,süperdi ama eve geldiğinde arabadan inen Naz'ın sözleri tam faciaydı,şu kızın cin gibi olduğu sahneleri özledim
Son sahne de Naz donup kaldı,Tarık ona iyi bir ders daha verdi,helal olsun:img-clapp :img-clapp
süper bir bmlümdü. En çok Tarığın özür dilemen gereken bizler değiliz kardeşin dediği kısma güldüm. Ayrıca Naza sana gel dediğimi hatırlamıyorum kısmında Tarık çok tatlıydı.
Cevap verirken 3 sorunun cevabı neydi öyle. Resmen NAZ SANA DELİ GİBİ AŞIĞIM dedi Tarık. Ama anlayana saf nazım benim.
Tarık apar topar gidince kahvaltıdan bende japonlar naz hakkında bişey sölediler tarık ta kızdı kıskandı o yüzden kalktı sandım. Ama süper bi bölümdü.
yanlız nazla tarıkın aşkı uğruna mert ve pınar heba oluo ya:( 2si de çok iyi insanlar. hele mertin son söledikleri... haketmiolar şu durumu...
Bu konuda kesinlikle haklısın,birbirleriyle inatlaşmaları yüzünden bu iki kardeşe yazık olacak
Çok güzel bir bölümdü Naz' yok artık yani pes dedim ama Tarık'ın şarkı söylemesi ki annem çok mutlu oldu en sevdiği şarkılardan biridir ah dedi benim şarkımı söylüyor ilk sahnedeki bakışmalar dağda ben öptüm itaraf ettiği sahne Tarık ilk kez öpüşme konusundaki duygularını bu kadar net ifade etti ve son sahne ve Mert'in harika bir abin var senin gözlerinde onun boşluğunu nasıl doldurum diye öyle korkuyorumki.
Ness lütfen bu sahneyi sitemize hemen ekle unuttun sen artık bak bekliyoruz.
Bu bölümde Naz beni deli etti deli!!! Ya senaristler bir hafta çok zeki, cin, nerde ne söyleyeceğini bilen bir Naz yaparken, başka bir hafta saf, aptal, birşeyden anlamayan, nerde ne söyleyeceğini bilmeyen bir Naz yapmayın lütfen!!!! Bizim burda kafamız allak pullak oluyorken Tarık'ın delirmemesi içten değil :D:D
Bu saf Naz'ımıza da sonunda Mert Bey aşık oldu ve ne güzeldi Tarık'ın yanında itiraf etti. Ne güzel hafta olan bölüm artık Tarık'ın Mert'e atacağı yumrukla mı başlar yoksa başka birşey mi olur bilemiyeceğim!!!!
Zaten misafirlerimiz vardı çok dikkatli izleyemedim ama deli olmama yetti doğrusu çok sağolsunlar!!!
whiteangel
01-02-07, 21:59
sinirlerim son haddinde bir insan bu kadar saf olur.. bu kadar iq düşük olur.. ama tarık o 300 bin ytl elinin tersiyle itmesiyle o salak naza en iyi cevabını verdi.. bakalım neymiş tarığın derdi.. mertle mi yarışma yoksa başka birşey mi.. çok kızdım yahu.. harbi..
Kızma sondakika arkadaşım kızma.. Valla ne yalan söyliyeyim arabadaki iki doğru bir yalan oyunu bütün gerilimimi aldııı... götürdüüü.... Bakışmalar ve dağdaki öpücükle ilgili verdiği cevaptan sonra Naz ister anlasın, ister anlamasın çok da tınnn:img-cool2 Bütün bu aymazlığına rağmen böylesi sevildiği kafasına dank ettiğinde bizim Naz cık (afedersiniz) eşekten düşmüş karpuza dönecek..
Ve yine son sahne Mert'in ne kadar çiğ bir insan olduğunu, buna karşın Tarık'ın ne denli erdemli biri olduğunu, kat be kat üstün olduğunu gördü ya Naz... Emin olun çok yakında algılayacaktır.... Ben ümitliyim:img-wink:
elmali-turta
01-02-07, 22:00
bölümün başında baya bi sinir olmuştum hatta sinirden başıma ağrı girdi:img-blush :img-blush
ama şu araba sahnesi bide şarkı sahnesindeki nazın bakışlarını ve şarkı çok güzeldi ve bide son sahne tabi naza resmen kapak oldu:icon_whis :icon_whis
bencede ama en büyük sorumlu naz.. gerçekten naz.. tarıkta hatalı ama hatanın ağır kısmı nazda.. bir inat uğruna hem tarığı yaktı hemde diğer ikiliyi.. yazık.. gerçek ortaya çıkınca mertle pınar yıkılacak.. yazık.. :img-help:
askım_gkhan_alp
01-02-07, 22:01
çokk süperdi gene bu akşam ki bölüm ya bayıldım...bide naz arabanın içindeyken tarığın dışarda şarkı söylemesi çokkk güselldi.....ama sinir edio her defasında naz tarığı yaa tutturmuşş mert seni her konuda geçer diye çocuğa artık bıkkınlık geldiiii.....:)
burcin_kaplan
01-02-07, 22:01
ya son sahnedeki sevincimi mertin lafları bastırdı gerçektende..yani bu kadar abartılamaz mert ne zaman aşık oldu bu kıza bu kadar mı çaktırmaz bir insan?
neyse sonuçta naza iyi bir ders oldu bu 150 bin werdi onu kabul etmedi onu geçtim tarıka bide o kadar laf etti yok ayıp ettin yok bilmemne...
Gene öbür bölüme ne bulucaklar acaba nasıl uzatıcaklar kesin nazla mert çıkmaya başlar bu seferde
ay çok güzeldi ya bide şu sorunun cevabı gelseydi tam süper olacaktı.inşallah onuda 25 mayıs gibi kaynatmazlar.sonu çok güzel bitti.ayrıca hulusi nin barışma sinyalleride çok iyiydi.ama naz ın şu mert-tarık yarışını çok uzun geldi bana.naz bu kadar saf bir karakter değil.tarık sonunda şarkı söyledi bizde rahatladık tarık ta. ta kiii naz yine lafını söyleyene kadar:)bide sadri nin ayşeye söyledikleri çok güzeldi.neyse onlar mutlu olsunlar bari bizimkilerin daha itiraf edecekleri yok.bu arada arkadaşlar hacer annenin evini film setine kiralamışlar ya istermisiniz ünlü bir oyuncu konuk olsun ve onları bu durumdan kurtarsın.belki starın dizilerinden birisi olur belkide başka bişi.şahsen ben haluk bilginer in gelmesini çok isterim:)
Baba-oğul arasındaki yumuşama da başlıyor artık Hulusi yine durup durup affetmem diye bağırmadı :D:D:D
Naz artık bir şeylerin farkına varmalı.Tarık o oyunda resmen iyi düşün pişman olacağın şeyler söyleme dedi.Artık var farkına Naz adam sana deli gibi aşık!
valla naz'ın saf ve psikologluk durumları hariç süper bi bölümdü. belki yeniden izleyince fikrim değişir diyecem ama değişeceğini hiç sanmıyorum
sanırım bu bölüm iki kısım beni çok mutlu
1- tarığın dağ öpüşmesini ilk defa hayal etmesi ve söyledikleri
2- son sahne de naz'a iyi bi ders vermesi. tarığın mertle yarışmadığını ancak böyle anlatabilirdi galiba.
ama mert o mutlulukla naz'a aşık olduğunu söyleyiverdi. ne yapalım onu da naz düşünsün artık.
Tarık apar topar gidince kahvaltıdan bende japonlar naz hakkında bişey sölediler tarık ta kızdı kıskandı o yüzden kalktı sandım. Ama süper bi bölümdü.
Tarık öğrenmesi gereken şeyi öğrendi,Mert'te anlattı ve oradan ayrıldı,bunu altında başka bir şey yok bence,ama Naz'ın kendisi hakkında ki düşüncesini öğrenmesi bakımından iyi oldu.Naz bundan sonra Mert'i kıskanıyorsun sözleri ve tüm dedikleri için Tarık'an özür diler artık
Naaaaaaaaaaaazzzz...
yahu bana bu bölümde içimdeki Gaffur'u çıkarrttırdı bu kız yaaa..psikopata bağladım..çok iyi dayandı vallahi Tarık..
Çok gerilimli bir bölümdü..Mert artık itiraf etti aşkını..bu çok kötü oldu..asıl zor günler şimdi bekliyor bence Tarık'ı..özellikle arabadaki içten ve müthiş itiraf harikaydı ama bir manevrayla döndü ondanda:)bu 3. soru biyerden çıkabilir ilerleyen günlerde dikkat...
Hulusi tam formundaydıı..BOM(bir osmanlı masalı)süperdi:):)espriler acayip iyiydi..Vahi beyi pek göremedik kötü bi durum yoktur inş..
kısaca neyseki Naz anladı Tarık'ın yarışmadığını Mertle(yani umarım anlamıştır)..ama daha büyük bir belaa..mertte aşık..
bu aşk itirafı yakın falan değil Bülent Kayabaşın dediği gibi..daha çok bekleriz..ama Baba-oğul barışması kanımca 1-2 bölüm sonra olur..
Dikkat ettiniz mi kahvaltıda Tarık Mert'in kulağına birşey dedikten sonra Pınar'ı öpmeden hoşçakal bile demeden Naz'ın elinde tuttu ve gitti. Eee Pınar'ın da inşallah Naz gibi saflığı tutmaz ve anlar Tarık'ın ona aşık olmadığını hatta sevmediğini.
Ya nasıl bir bölümdü böyle kafam allak pullak oldu. O kadar çok şey söylendi o kadar çok şey oldu ki :D Ama en en en güzel söz yine Tarık'tan geldi :D 3.Sorunun cevabını verirken. Resmen ben sana şığım Naz dedi ** bizim saf Naz onu aşağılık bir yalan olarak nitelendirdi. Off Naz offfffffffff!!!
ceza_cansu
01-02-07, 22:03
Naz'a sinir olduğum yerler dışında bende bölümü beğendim.Özellikle de arabadaki 2 doğru 1 yalan oyunu süperdi.Sanırım bir dahaki bölümde Naz Tarık'ın söylediklerinin hanigisinin yalan olduğunu bulmaya çalışıcak.
bu bolumu cok sevdım
1)vahı-teo-belkıs yerınde dozasında yer aldı...
2)senorya cesıtlenıyor mesela su btn genclerın oynadıgı oyun super bır fıkır
3)ve Barıs uzun suredır sarkı soyledııııııııııı:happy0064 onun o guzel sesını duymak cok ıtı geldı:img-yes:
Kızma sondakika arkadaşım kızma.. Valla ne yalan söyliyeyim arabadaki iki doğru bir yalan oyunu bütün gerilimimi aldııı... götürdüüü.... Bakışmalar ve dağdaki öpücükle ilgili verdiği cevaptan sonra Naz ister anlasın, ister anlamasın çok da tınnn:img-cool2 Bütün bu aymazlığına rağmen böylesi sevildiği kafasına dank ettiğinde bizim Naz cık (afedersiniz) eşekten düşmüş karpuza dönecek..
Ve yine son sahne Mert'in ne kadar çiğ bir insan olduğunu, buna karşın Tarık'ın ne denli erdemli biri olduğunu, kat be kat üstün olduğunu gördü ya Naz... Emin olun çok yakında algılayacaktır.... Ben ümitliyim:img-wink:
sevgili whiteangel, kızmamıştım taki o son kareye kadar.. o karelerin hemen önüden nazın tarığa söyledikleri.. o kadar doldum ki aynı tarık kadar.. o bile artık dayanamayıp, üstelik arabadaki o sorulara verilen cevaba rağmen, bir süre görüşmeyelim dedi..
ne oldu akabinde, tarığı suçladı ve mert geldi gerçeği anlattı.. kızda mahçup olma durumları yok. tın adeta.. sonra mert aşkını itiraf etti.. evet itiraf etti..
ne oldu biliyor musun o itiraf sahnesinde.. bir insan büyürken tam 3 insanın duygularıda kalbide hisleride güme gitti. kızmam bir parçada bundandır..
naz karakteri resmen bu bölümde sinirlerimi zorladı. senaristler biraz naz karakterine daha iyi rol yazarlarsa sevinirim.tarık her zamanki gibi çok iyiydi.
Bu bölümü çok ama çok beğendim ama Naz'ı hiç beğenmedim :))) hani Tarık dedi ya mümkünse bir süre görüşmeyelim "evet bence de" :)))))
Önce arabadaki oyun.Şimdi son sahne adam aşkını itiraf etti Naz'a.Naz'ın kafasına dank etmiştir adam resmen yardım etti Mert'e.İşte Naz hanım gördünüz artık gerçekleri.
valla ne mert'in itirafından sonra dank eder, ne de tarık'ın çabalarından sonra dank eder. En iyisini söyledi bana göre tarık "bir süre görüşmeyelim" diye. hayır kızımız bazı şeyleri itiraf ettirmek istiyor ama her seferinde konuyu oraya getirerek, daha da üsteleyerek tarık'ın çok üzerine geliyor.
bu üzerine gelme olayı bir süre daha devam ederse, korkarım ki bu iş kabak tadı vermeye başlayacak. Senaristler risk alıyorlar kanımca. Ama her zaman bir bildikleri vardır diye umut ediyoruz. Bakalım zaman gösterecek...
Hele son cümlesiyle Mert; "işin içinde ben de varım" diyerek bir nevi rest çekmiş oldu. senaristlerin bence 2 seçeneği var.. işleri tırmandırarak gerilimi iyice arttırıcaklar ve bir şekilde patlayacak. ya da bu bölümde yaptıkları gibi (28. bölümün sonunun es geçilmesi hususu) kelalaka bişeyden giriş yapacaklar..
Baba-oğul barışması çok yakında bence. en azından bunla teselli edebiliriz kendimizi. Ayrıca sadri'ye de helal yani. Çatır çatır kızın suratına saydı ve "daha ne diyim" dedi sonunda...
eh beklemek lazım...
naz karakteri resmen bu bölümde sinirlerimi zorladı. senaristler biraz naz karakterine daha iyi rol yazarlarsa sevinirim.tarık her zamanki gibi çok iyiydi.
yani ayşenurr aynen.. deli oldum yahu.. harbi başımı vurdum masaya şaka değil bu ya.. resmen.. :img-cool2 töbe yarabbim.. böyle bir karakter olur mu :img-hyste ya bu nasıl üniyi kazanmış.. :img-hyste hele edebiyat sorularını nasıl cevaplamış.. :img-hyste
handeozbek
01-02-07, 22:08
30. bölümde itiraf falan yok kesinleşti. mert ve Nazın cici aşık rollerini göreceğiz galiba. adama bak sanki kız sevgilisi daha kabul etmeden Tarığı unutturmaya çalışıyor. e Naz bu kadar içine düşerse böyle olur. Kesin Naz güya Tarığa birşeyleri itiraf ettirmek için 30.bölümde mert ile çıkacak. hiç bir tahminimiz tutmuyor ama mağlesef eminim bu tahminim tutacak Mert o lafı edince resmen dondum kaldım
burcin_kaplan
01-02-07, 22:10
ya yok yok galiba dibe ne kadar batırırsak çıkınca o kadar sevinicekler diye düşünüyorlar haklılarda aslında ama fazlası zarar ama ya:(
dibinde diplerine geldik..işallah mertle naz çıkmaz diyorum walla ben :)
bu arada gerçekten de naza iyi bir kapak oldu son sahne ...
valla ne mert'in itirafından sonra dank eder, ne de tarık'ın çabalarından sonra dank eder. En iyisini söyledi bana göre tarık "bir süre görüşmeyelim" diye. hayır kızımız bazı şeyleri itiraf ettirmek istiyor ama her seferinde konuyu oraya getirerek, daha da üsteleyerek tarık'ın çok üzerine geliyor.
bu üzerine gelme olayı bir süre daha devam ederse, korkarım ki bu iş kabak tadı vermeye başlayacak. Senaristler risk alıyorlar kanımca. Ama her zaman bir bildikleri vardır diye umut ediyoruz. Bakalım zaman gösterecek...
Hele son cümlesiyle Mert; "işin içinde ben de varım" diyerek bir nevi rest çekmiş oldu. senaristlerin bence 2 seçeneği var.. işleri tırmandırarak gerilimi iyice arttırıcaklar ve bir şekilde patlayacak. ya da bu bölümde yaptıkları gibi (28. bölümün sonunun es geçilmesi hususu) kelalaka bişeyden giriş yapacaklar..
Baba-oğul barışması çok yakında bence. en azından bunla teselli edebiliriz kendimizi. Ayrıca sadri'ye de helal yani. Çatır çatır kızın suratına saydı ve "daha ne diyim" dedi sonunda...
eh beklemek lazım...
senaristlerideeee ben kınıyorum açıkçası sadriii ayşe aşkı çok çabuk gelişti gibi geldi bana pattttt dieeee söylediiii sadrii ayşede pat die anladdııı maasallah diğer tarafta iseeee tarıkkk seni seviyorum hariç demediği sewgi cümlesi:):) kalmadı amaaaa senaristler naz karakterini anlamamakta diretiolarrr masaaalllah şizofren olacaz en sonunda hepimizzz olacağı bu:):)
30. bölümde itiraf falan yok kesinleşti. mert ve Nazın cici aşık rollerini göreceğiz galiba. adama bak sanki kız sevgilisi daha kabul etmeden Tarığı unutturmaya çalışıyor. e Naz bu kadar içine düşerse böyle olur. Kesin Naz güya Tarığa birşeyleri itiraf ettirmek için 30.bölümde mert ile çıkacak. hiç bir tahminimiz tutmuyor ama mağlesef eminim bu tahminim tutacak Mert o lafı edince resmen dondum kaldım
bu mert tarığın peşini hayatta bırakmaz artık. bu saye de naz'a da yakın olacak. bu durumdan en çok naz rahatsız olacak okesin. çünkü merti zerre kadar sevmiyo. hele ki bu ahlaksız tekliflerinden sonra "sanki köpeğe kemik atarmış gibi al sana 150 bin lira, iş bitsin bi 150 bin daha" olur mu yaa. adam daha bi adam akıllı söyler bunları.
naz anlasın artık, para ile adam satın alınamayacağını. ve eminim onu kesin anladı. tarığın da içten pazarlıklı, rekabetçi biri olmadığını anladı.
burcin_kaplan
01-02-07, 22:13
yani ayşenurr aynen.. deli oldum yahu.. harbi başımı vurdum masaya şaka değil bu ya.. resmen.. :img-cool2 töbe yarabbim.. böyle bir karakter olur mu :img-hyste ya bu nasıl üniyi kazanmış.. :img-hyste hele edebiyat sorularını nasıl cevaplamış.. :img-hyste
:img-hyste :img-hyste
walla son dakika bizimki cevapları beğenmeyip yeni şıklar oluşturucak tarzda bi insan bende şaşırıyorum walla:)
bi bölüm daha geçti bi bölüm daha sinirler gerildi ...Gerilsin bakalım gerileceği kadarda kopsun şu ip artık...yoksa ben ülser olucam ciddi ciddi...
bu arada ilk kez hulusi sahnelerini izledim normalde oralara bakmazdım bile yani dikkat edemezdim izlesem bile şimdi o shaneler baya komik geldi enteresandır:)
handeozbek
01-02-07, 22:13
Şimdi bu kız gidipte bir sonraki bölümde Mertin Tarık için söylediklerini unutup itiraf kısmına takılırsa yandık. Ya ikisi de çok şaşırmadı Mertin itirafına. Yapma Naz bari bu sefer akıllı ol. Nikah masasını bekleme itiraf için lütfen. Bunu hem kendi akıl sağlığın hem de bizim akıl sağlığımız için yap
. Kesin Naz güya Tarığa birşeyleri itiraf ettirmek için 30.bölümde mert ile çıkacak. hiç bir tahminimiz tutmuyor ama mağlesef eminim bu tahminim tutacak Mert o lafı edince resmen dondum kaldım
Al benden de okadarMert'in bu ani itirafı oldukça şaşırtıcıydı,hiç hoşuma gitmese de çok iddaalı bir laf etti,Naz bu son sahneden ve Tarık'ın açık açık söylediği sözlerden sonra algılamamaya devam ederse,Naz işi ileri götürüp dediğin gibi Mert ile zanam geçirmeyede başlayabilir,Tarık'ı sinir edecek ya bu sayede bizide sinir edecek
Valla bölümü beğendim...keyifte aldım...zaman zaman Naz'a çok kızsamda höh yani...yuh yani desemde Tarık'ın çaktırmadan ki itirafını.. sinirlenmelerini...heleki Naz'ı kapı dışına atışlarını pek bir sevdim...Bu şekilde aralarındaki elektrik benim daha çok hoşuma gidiyor...sanki açık açıkitiraf ettiklerinde bu elektrik kalmayacakmış gibi geliyor...Ama Naz'da bu kadar..........hadi "saf" diyelim...olmaz yahu...:img-hyste :img-hyste
love-angel
01-02-07, 22:15
bu bölüm çok güzeldi iki doğru bi yalan oyunu arabadaki sahne tarığın öpüşmeyle ilgili söyledikleri helal olsun diorum bi tek nazın o halleri yani kıtlığı hoşuma gitmedi bu kız saf ve ötesi yani bu çıkıyo son sahnede mertin söyledikleride hiç hoşuma gitmedi ama bütüne bakarsak yalancı yarim bu bölümde döktürdü her bölüm olduğu gibi...buarada ben bu hulusisiz bi yalancı yarim düşünemezdim diziye gerçekten renk katıo ve belginle konuşurken "kulağımda tütüyo..."lafından tarıkla babasının barışması ufukta görünüyo gibi geldi bana
bu dizide bazı replikler ve sahneler bana abartı gelmeye başladı.özellikle bu bölümde.senaristler biraz dikkat etmeliler.dizi birkaç bölümdür kendini tekrarlıyor.
pas.si.on79
01-02-07, 22:16
arkadaşlar mert iyi biri değil ben bu bölümde bunu kesin anladım...
Bazılarınız yazık oluyo demişsiniz ama gerçekte mert kötü biri....
arkadaşlar gerçekten nazın üzerine gitmeyin tamam çok saçmaladı ama tarıktan bundan rahatsız değildi.Çok güzel yine didişmeleri devam etti.
Tamam bir ara naz fazla saçmaladı ama yine de tarıkı sevdiği için ona dedirtmek için pınarı sevmiyorum merti kıskanıyorum dedirtmek için tarıkta demedi tarıkta inat etti hani....
naz tarıkı biran olsun yalnız bırakmadı ki hep yanında olsun istedi.Hep soru sordu bunları duymak için. k
hıııı bir de çay istermisiniz
poşetttttttt
senaristlerideeee ben kınıyorum açıkçası sadriii ayşe aşkı çok çabuk gelişti gibi geldi bana pattttt dieeee söylediiii sadrii ayşede pat die anladdııı maasallah diğer tarafta iseeee tarıkkk seni seviyorum hariç demediği sewgi cümlesi:):) kalmadı amaaaa senaristler naz karakterini anlamamakta diretiolarrr masaaalllah şizofren olacaz en sonunda hepimizzz olacağı bu:):)
diyorum ya vardır bi bildikleri. Hayır kendime geldiğimde (dizi bittiğinde) "noluyo yahu, rahatsız mısın?" sorusunu sordum kendime...
Aslında sadri ve ayşe itirafından senaristlerin bize şöyle bir mesaj verdiğini çıkarmak da mümkün...
"Arkadaşlar bakın, itiraf itiraf diye sayıklıyorsunuz ama aslında bu itiraf işi toplamda 5 dakikayı geçmez, o yüzden akıllı olun, sabredin"
yok yok iyi değilim... Sakinleşmek lazım (pasiflora neredeydi??)
:) :) :)
ya yok yok galiba dibe ne kadar batırırsak çıkınca o kadar sevinicekler diye düşünüyorlar haklılarda aslında ama fazlası zarar ama ya:(
dibinde diplerine geldik..işallah mertle naz çıkmaz diyorum walla ben :)
bu arada gerçekten de naza iyi bir kapak oldu son sahne ...
Aslında Mert'in aşkını itiraf etmesi, hele ki Tarık'ın yanında etmesi bir yandan iyi oldu. Şimdi diyeceksiniz nasıl iyi oldu?
-Eğer Tarık olmadığı zaman aşkını itiraf etseydi Naz'a, kabul etmeyecekti ama Tarık'a sanki etmiş gibi ve Mert'e karşı birşey hissediyormuş gibi davranıp kıskandırmaya çalışabilirdi.
-Ama artık cevabını Tarık'ın yanında vermek zorunda. Yada Tarık yüz defa soracaktır zaten. Yani bu aşk itirafının Tarık'ın yanında olduğuna bu açıdan sevindim yoksa yazık Tarık'a. İyilikleri yapan o, üzülen o ( tabi Pınar ve Mert'i aldatip yalan söylediğini saymazsak!!).
-Naz'ın Mert'e karşı davranışları Tarık'ın Naz aşkında bir yol çizmesine neden olacaktır. Ki Naz'da bunu düşünerek hareket eder umarım. Bugün ki bölümden sonra kızın normal davranması zor ama yinede artık Tarık'ı kesinlikle kaybedebileceğini düşünmesi lazım...
bu arada bizlere bravo şu müştemiliyatta olan hiç birşeyi tutturamadık. Ne Mert'in tavrını ne Tarık'ın yaptıklarını... Nasıl fragman veriyorlarsa işin içinden çıkamıyoruz ve bizi hep ters köşe yatırıyorlar :D
şunuda yazmadan geçemeyeceğim arkdaslar 2 yalan 1 doğru oyununda sıra pınara geldiğindeeeee tarık a sordugu ilk soru sabıkan war mı böyle saçma hazırlanmıs bir senaristlik olmazz yaniii o kadar soru warken aklına gele gele bu mu gelir insanın yaaaaaaaaaa
:img-blush yahu bu senaristlerde bir sorun mu var.her seferinde her bölümde birşeyi abartıp üsteliyorlar.söz ve kelime tekrarları çok fazla.önceden 1300 yaşındaki kadın vardı.şimdi canım arkadaşım,sevgili arkadaşım....sonra nazın mertle tarığı kıyaslaması.naz karakteri bu bölümde bayağı gözümden düştü..daha anlamlı daha ilgi çekici replikler yazılmalı ve tekrarlardan kaçınılmalı.bu yüzden diziyi izlemeyi bırakan çok arkadaşım var:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
Diziyi bir Merve Sevi hayranı olarak daha ilk bölümden beri takip ediyorum. Hiç bir bölümü kaçırmadım, bir çoğunu da defalarca kez izledim. Hayatımda izlediğim en güzel, en komik ve aynı zamanda en romantik dizi. Yani öyleydi, bir beş bölüm öncesine kadar. Şu anda dizinin gereğinden çok zorlandığı, uzatıldığı çarpıyor gözüme. Bir önceki bölüm tam çok hoş bir gülümseme ve sevgi dolu bakışlarla bitti derken bu bölüm Naz'ın saçma haraketleri, gülüşleri ve yorumlarıyla başladı. "Canım arkadaşım" geyikleri yetmiyormuş gibi bir de bu "yarış" geyiği başladı. Böyle yüce bir gaye ile yapılan bu bağış bile bizlere dert oldu. Naz, zeki ve baskın kız tipinden iyice ezik ve salak kız durumuna düşmeye başladı. "Arkadaşım" sözleri kaç bölüm önceden Naz'ın babası ile konuşmasında birden bire ortaya çıktı ve ilişkinin üzerine yapıştı kaldı. Gözler konuşuyor, yarım yamalak itiraflar yapılıyor ama şu arkadaşlık olayı bir türlü atılamıyor vallahi pes. Ha bu bölüm çok mu kötüydü? Hayır fakat gereksiz uzatmalar, insana sıkkınlık veren dialoglar ile şişirilmişti. Bu dizinin önemli olaylarını size kesip maximum beş dakika süren bir video hazırlayabilirim. Beş dakikayı buldurabilirsem iyi... Umarım senaristler bu birkaç bölümlük boşluğu ve sıkıcı "arkadaşım" , "senin saçın iyi onun sakalı uzun, sen iyi şöförsün" diyaloglarını bizlere unuturacak bir itiraf hazırlamıştır. Çünkü bu diziyi izlerken daha önce hiç bu kadar sıkılmamıştım. Aynı seyler dizide dönüp dönüp durdu. Hala kızgınlığı üzerimden atamadım. Ne Mertmiş bu böyle ya Naz'ı bile embesile çevirdi.
Aslında Mert'in aşkını itiraf etmesi, hele ki Tarık'ın yanında etmesi bir yandan iyi oldu. Şimdi diyeceksiniz nasıl iyi oldu?
-Eğer Tarık olmadığı zaman aşkını itiraf etseydi Naz'a, kabul etmeyecekti ama Tarık'a sanki etmiş gibi ve Mert'e karşı birşey hissediyormuş gibi davranıp kıskandırmaya çalışabilirdi.
-Ama artık cevabını Tarık'ın yanında vermek zorunda. Yada Tarık yüz defa soracaktır zaten. Yani bu aşk itirafının Tarık'ın yanında olduğuna bu açıdan sevindim yoksa yazık Tarık'a. İyilikleri yapan o, üzülen o ( tabi Pınar ve Mert'i aldatip yalan söylediğini saymazsak!!).
-Naz'ın Mert'e karşı davranışları Tarık'ın Naz aşkında bir yol çizmesine neden olacaktır. Ki Naz'da bunu düşünerek hareket eder umarım. Bugün ki bölümden sonra kızın normal davranması zor ama yinede artık Tarık'ı kesinlikle kaybedebileceğini düşünmesi lazım...
bu arada bizlere bravo şu müştemiliyatta olan hiç birşeyi tutturamadık. Ne Mert'in tavrını ne Tarık'ın yaptıklarını... Nasıl fragman veriyorlarsa işin içinden çıkamıyoruz ve bizi hep ters köşe yatırıyorlar :D
fragmanın yarısıııııııııı rüyaymıs zaten yaaaaa sadrinin hayaliiinde ayşeyle sarmaş dolarşşşşşş tarık traş köpüğü almaya gidio naz bunu engellioooo alllhım yaaaa:)
İnsan o arabadaki sözler karşısında erir yahu..o öpücük hakkında az mı konuştular.Tarıkın da o öpücükten etkilendiğini biliyor Naz bu konuda yalan söylemeyeceğini bilmesi lazım.sSenaristler daha fazla Nazı aptal durumuna sokmasınlar artık komik görünüyor.
Bu bölümü çok ama çok beğendim ama Naz'ı hiç beğenmedim :))) hani Tarık dedi ya mümkünse bir süre görüşmeyelim "evet bence de" :)))))
Hatta senaristleri de Naz ile görüştürmeyelim derim hocam:img-yes:
bu bölümde filizi göreniniz oldu mu arkadaşlar???:icon_sorr
love-angel
01-02-07, 22:25
gerçekten haklısın her cümlene katılmamak elde değil fragman konusuda buna dahil ben bu fragmanı izlediğimde ne kadar kjorkmuştum bütün yalanlar ortalığa dökülüyo herşey açığa çıkıyo(özellikle tarık adına) falan die ama yarısı hayal yarısıda hiçte düşündüğüm gibi çıkmadı bu fragmanı hazırlayanları tebrik ediyorum:happy0064
pas.si.on79
01-02-07, 22:25
nesssciğim ben söyledim ama frangmanı öyle karışık veriyorlarki çözmek ne mümkün ... tarıkla mertin nazın o son konuşmalarına biz neler nedik... tutmadı
süprizz mesala pınarın değil nazın başının altından kalkmış ,,, o da tutmadı...
bahçedeki peşinden koşma sahnesi hayalmiş...tıraş köpüğü almak istiyorum......hayır merti geçmeye çalışıyorsun....
arkadaşlar aslında tahminlerimiz tutmadığı diye sinirleniyoruz.Çok güzel bir bölümdü....
Senaristler gerçekten güzel yazmış...:happy0064 dediğim gibi nazın derdi gerçekleri söyletmekti. Frangmanda da böyle dedi. eğer istemeseydi o şekilde davranmazdı ki zaten saflık numarasına girerek soruyor....
Valla bölümü beğendim...keyifte aldım...zaman zaman Naz'a çok kızsamda höh yani...yuh yani desemde Tarık'ın çaktırmadan ki itirafını.. sinirlenmelerini...heleki Naz'ı kapı dışına atışlarını pek bir sevdim...Bu şekilde aralarındaki elektrik benim daha çok hoşuma gidiyor...sanki açık açıkitiraf ettiklerinde bu elektrik kalmayacakmış gibi geliyor...Ama Naz'da bu kadar..........hadi "saf" diyelim...olmaz yahu...:img-hyste :img-hyste
Ya neden itiraftan bu kadar korkuluyor anlamıyorum, tamam ben de bu hallerini seviyorum ama.Yoksa siz birine açılınca hevesiniz kaçıyor mu sonradan?:img-wink: İşin şakası bir yana onları o ilk itiraf anları,itiraf ettikten sonraki çekingenikleri veya tutkuları ne bileyim birbirlerini sevgili olarak kıskanmaları ailelerinden saklamaları vs vs de bence çok heyecanlı olacaktır.
arkadaşlar gerçekten nazın üzerine gitmeyin tamam çok saçmaladı ama tarıktan bundan rahatsız değildi.Çok güzel yine didişmeleri devam etti.
Aman yapma nasıl rahatsız olmadı çocuk delirdi yahu görmedin mi?Sen başka diziyi izlemiş olmayasın?:img-yes:
şu sabıka sorusu benimde canımı sıktı cidden ne kastetti bu pınar?
Tarık heleşükür bu bölümde şarkıyı patlattı hemde en anlamlısından süper oldu yahu...
Naz konusunda hemfikiriz kanımca NAAAZ kendine geel diyoruz:)
handeozbek
01-02-07, 22:29
Ya neden itiraftan bu kadar korkuluyor anlamıyorum, tamam ben de bu hallerini seviyorum ama.Yoksa siz birine açılınca hevesiniz kaçıyor mu sonradan?:img-wink: İşin şakası bir yana onları o ilk itiraf anları,itiraf ettikten sonraki çekingenikleri veya tutkuları ne bileyim birbirlerini sevgili olarak kıskanmaları ailelerinden saklamaları vs vs de bence çok heyecanlı olacaktır.
Böyle uzayıp kabak tadı vermesindense adam gibi itiraf gelse de rahatlasak. İçim daraldı of ya of ama bu bölüm sonrası gerginliğidir geçer umarım
Senaristler gerçekten güzel yazmış...:happy0064 dediğim gibi nazın derdi gerçekleri söyletmekti. Frangmanda da böyle dedi. eğer istemeseydi o şekilde davranmazdı ki zaten saflık numarasına girerek soruyor....
Naz oyunu hazırlarken ve arabadaki soruları sorarken cin gibiydi,bunda hiç şüphe yok ama Tarık güzel sözler söylemeye başlayınca(resmen ilan-ı aşk etti,daha ne yapsın) bizim kızın safliğı tutuyor,hem Tarık'ı hem de bizi çileden çıkarıyor
Vallahi yazılanları dahi okumadan aleleacele yorumlarımı yazmak istedim.Oncelikle muhtesem senaristlerimize dosthane bir tavsiye,cıtayı bu kadar yukseltmeyin ,arada bir bolumde 'hadi bu seferlik de boyle olsun,bu hafta boyle gecsin' diye gecistirdiginiz ender bir bolum olursa yuzbinler sokaklara dokulur,tepkilere dayanamazsınız.Hergecen bolum daha da kusursuz,daha da mukemmel ve keyfi doruga ulastıran bir eser ortaya koyuyorsunuz,en sıkıcı gecen veya gececek bolumumuz boyle olsun.
Tahminlerimizin hicbiri yine tutmadı,belki yaklasanlar oldu ama son sahneyi tahmin eden goremedim,ben dahil :) . Naz'ı bu bolumden sonra tek cumle ile tarif etmeye calısacagım;en sakin,mulayim,efendi insanın dahi icindeki canavarı ortaya cıkartır bu kız.Tarık'a helal olsun,ruh saglıgı bozulmamıs ki son sahnede sabrının meyvesini yedi,son gulen de kendi oldu.150 bin YTL yi reddedebilen bir insanı, Naz bir kere daha Mert'le karsılastırırsa bizim canııım televizyona yazık olacak.
Hele o ilk sahnede dikkat edenler hatırlayacaktır,Tarık da Naz da bir kere evet demediler ya,televizyonla ellerimin bulusmasına ramak kaldı,sabahtan aksama kadar 500 kere evet diyorum,bir evet diyeceksiniz.
Su cok merak ettigmiz 2 dogru 1 yalan oyunu da cok zekice hazırlanmıs,sorular,cevaplar,bunların altındakı zekice oyunlar kusursuz ve mantık hatası icermeyecek sekilde duzenlemisti ki o kadar da kesin cevaplar isteyen,cıkıs yolu bırakmayan suallerdi.
Arabada Naz ve Tarık arasındaki 2 dogru 1 yalan oyunu ise tabiidir ki en zevkli ve en zekice olanıydı.Naz'ın verdige tepkiye Tarık'ın cevabı unutulmaycaklar arasındaydı.Hele 20. bolumden alıntı olması bizi o anlara, aynı yasatmak istedikleri gibi ,aldı goturdu.
Bolum icin 100 puan degerlemesi uzerinden 95 veriyorum ve uzulsem de 5 puanı kendıme kıza kıza nıye kırdıgımı da acıklıyorum,dizimizde eli sopalı,mafya kılıklı,kabadayı tipli adamları gercek hayatımızın bir parcaları olsalar bile gormeyi kabul edemiyorum,bırakalım bu guzel dunyaya bu tur insanlar hic girmesin.
Senaristlermize bir tesekkur de bolum sonunu bizlere izlettirdikleri,gelecek haftaya kadar bizleri sinir ,stress icinde bırakmadıkları icin ediyorum.Oyuncularımıza her zamanki gibi yasadıklarını bize eksiksiz olarak yansıttıkları icin de tekrar tesekkuru borc biliyorum.Yazmak icin daha cok yorum var ama sizlerin fikirlerinizi de okumak icin zaman ayırmalıyım,hepinizin yorumlarınızı yazmakta kullandıgınız ellerinize saglık.
ceza_cansu
01-02-07, 22:31
Ya bende itiraftan sonraki hallerini çok merak ediyorum.Bu bölümleri uzatıcaklarına itiraf olduktan sonra sevgili bölümlerini uzatsalar daha iyi olur.Her halleri kesin ayrı güzel olur.Özelliklede ailelerinden saklanmaları süper olur
Valla senaristler mi Naz'ın etkisinde kalıyor yoksa senaristler mi Naz'ı etkiliyorlar bilemiyorum medea hocam fakat cidden Tarık'la birsüre görüşmeseler iyi olacak....bu ayrılığın ardından sıkı bir itiraf gelir...valla bizim senaristlerimiz bu gidişle 30.bölümde Naz ile Mert'i sevgili de yaparlar:icon_whis ama şu Tarık'ın öpüşme sahnesiyle ilgili söyledikleri yok mu valla senaristlerin bu bölümdeki tüm falsolarını affettim gitti:good: o ne süper bir tanımlamaydı ya:img-yes: "bazen geceleri düşünüyorum sende abinin boşluğunu nasıl dolduracağım" ya bu Mert böyle bir laf edebildi ya ne diyim yaniii...neyse Vahidettin ve Belma çiftine kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum bu gece beni en çok onlar güldürdü :)))
neden her bölümde birileri ortadan kayboluyooo acaba 2 bölümdürrr berrak yok samim ortalardaaaaaa yok mesela bu bbölümdede f ilizzzz görünmedi aslında senaristler filiz ümit aşkına yogunlaşşşsınlar biraz eminim onların aşkıda naz tarık gibi olur yani onlardan beklediğimizzz itiraf gibi onlarıda bekledir...vb:):)
naz ve tarığın birbirlerine açılmamaları devam edecek.nilgün belgün' ün programında bülent kayabaş herkes tarık ve naz'ın bu durumlarını sevdiğini söyledi.anlaşılan devam edecek.
işte yahu...bende bu fikirdeyim..zaten dolu çözülmesi gereken olay var..bide itiraftan sonraki hallerini görsek..geçiştirmeseler..o itiraftan sonra çokmu rahat bırakacak senaristler Tarıkla Naz'ı..illa bişey çıkarırlar..dileğim en kısa zamanda itirafın gelmesi...:)
Böyle uzayıp kabak tadı vermesindense adam gibi itiraf gelse de rahatlasak. İçim daraldı of ya of ama bu bölüm sonrası gerginliğidir geçer umarım
ya evet ne be bu dizinin başından beri naz ve tarık yerine en az 100 evet dedim onlar söyleyeceğine biz en az on katını söylüyoruz....
bu arada tarıktan azkalsın nazın ağzına bant yapıştır at uzak bir ülkeye kalsın dedim...ya senaristler ne kadar çok abartmış kız bütün gün merti övdü durdu...çok abartılıydı yaninazı bide saf salak bir konumuna düşürdüler çok ama çok saçma ...yani kız ben safsakım diye dolaşıyor ben eski nazımızı geri istiyorum aslanlar gibiydi şimdi ne olduğu belli değil..ciddi sert ukala ya ben kısacası nazoşisttim:img-hyste :img-yes:
süper süper süper.süper ötesi bi bölümdü her zaman olduğu gibi sonu yine harikaydı.yalnız ayşe nazdan çok daha güzel :D:D:D
pas.si.on79
01-02-07, 22:34
[quote=Medea;2248406]Aman yapma nasıl rahatsız olmadı çocuk delirdi yahu görmedin mi?Sen başka diziyi izlemiş olmayasın?:img-yes:[/quote
yazının tamamını alsaydın.TAmam çok üstüne düştü dedim zaten...
Benim demek istediğim tarık rahatsız olmadı demekle;nazın kıskandığını görüyordu aynı zamanda da... mesala o oyun da iki yalan bir doğru da...sen biliyorsun kesin adımı çekeceksin dedi... çıkmayınca şaşırmasına sevindi.Soruyu sen sormak isterdin değil mi diye Arabada ümitin yüzünden olduğunu itiraf ettirdi.
sonra ısrarla kimi sevdiğini sorması beni mi kardeşin olan beni mi diye sormasından
dedim......:img-hyste :img-hyste
evet şu pınarın sabıka sorusunu sorması çok saçmaydı hemde ilk soru.bari önceki kısımlarda şüphelenicek olaylar koysalardı pınarda emin olmak için o soruyu sorsaydı.hele ki pınar tarığa aşıkken!mesela 'hayatında hiç aşık oldun mu?şimdi aşık mısın?'gibisinden soular sorabilirdi.
...neyse Vahidettin ve Belma çiftine kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum bu gece beni en çok onlar güldürdü :)))
Vahidettin ve Belma osmanlı piyesi part2:img-hyste :img-hyste
Hulusi yine formundaydı,Vahi'yi sıkıştırim derken kendisi öyle bir işin içine düştü ki kurtulana kadar Belkıs ve Teo'dan görmediği eziyet kalmadı:img-hyste Teo'ya yarım da olsa kendisinin yenildiğini itiraf etti,acıdım bak:img-hyste :img-hyste Ama yine Belgin kurtardı Hulusi'yi
handeozbek
01-02-07, 22:38
bölümün başı neydi öyle ya dedim biz yanlış dizimi izliyoruz geçen bölüme hiç benzemiyor. Tarık ve Naz konuşurken evet mi mevzusunda dedim kesin telefon çalacak ama bu sefer çalmadı. Bu sefer de onlar sustular biz onca zaman boşuna telefonlara kızmışız telefonlar olmasa da bunların birşeyler söyleyeceği yok ta ki bizleri çatlatana kadar o da yakındır kendi şahsıma göre
pas.si.on79
01-02-07, 22:38
evet şu pınarın sabıka sorusunu sorması çok saçmaydı hemde ilk soru.bari önceki kısımlarda şüphelenicek olaylar koysalardı pınarda emin olmak için o soruyu sorsaydı.hele ki pınar tarığa aşıkken!mesela 'hayatında hiç aşık oldun mu?şimdi aşık mısın?'gibisinden soular sorabilirdi.
evet direk sabıka sorusu sorması gerçekten çok saçma.....
ama diyorum yoksa bunlar gerçeği biliyor mu neyse bu konuya şimdi girmek erken
eroglu_forever
01-02-07, 22:39
Bence 2 Doğru 1 Yanlış Oyununda Sorulabilecek Mantıklı Bir Soruydu,
Pınar 1 Soruyu Kafadan Elemiş Olacaktı Fakat Beklediği Gibi Olmadı...
bu arada merttin ağzından tarıkı kıskandığını öğrendi ve açıkça mert ben nazın hayatında senin yerini doldurmaktan korkuyorum dedi...bence bu hafta mert resmen naza çıkma teklif edecek ve bu arada tarıkın yardımıyla naz ve tarık yani özkul ve tekelioğlu korksun mertten ...kendi iplerini ateşe attı tarık ...ama öpüşme hakkındaki söyledikleri harikaydı...neyse iyi akşamlar.....bye bye yarın çok şey yazacağım misafirlerden vakit bulursam....yarında bu kadar kalabalık istiyorummmmm....:happy0064 :good: :img-yes: bye bye
pas.si.on79
01-02-07, 22:40
bölümün başı neydi öyle ya dedim biz yanlış dizimi izliyoruz geçen bölüme hiç benzemiyor. Tarık ve Naz konuşurken evet mi mevzusunda dedim kesin telefon çalacak ama bu sefer çalmadı. Bu sefer de onlar sustular biz onca zaman boşuna telefonlara kızmışız telefonlar olmasa da bunların birşeyler söyleyeceği yok ta ki bizleri çatlatana kadar o da yakındır kendi şahsıma göre
başta önceki bölümün tekrarını göstermediler demi.. bu yüzden ben sanki yarım başlamış gibi hissettim.
Birden naz gülüyor Tarık ne ne gülüyorsun diyordu...
Aslında soru zekice idi ama sorulus sekli yanlıs oldu,Pınar bu sorunun cevabını bildigininden emindi,Tarık gibi bir insanın sabıkası olmayacagını dusundugu icin o soruyu ilk sordu,yani Tarık yalan hakkını harcamıs olacaktı,boylece gerişye kalan iki cevabı da dogru olmak zorundaydı.Pınar ava giderken avlanmıs oldu.