Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-5
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
elmali-turta
01-02-07, 23:03
bu akşam şunu anladım ki itirafa gerçektende çok war..Öyle bir döndürmeyi biliyorki senaristler yani her an başka bişe çıkabilir ondan ben ümidi kestim 37 diyordum itiraf için şimdi bunun 40 lara çıkacağını falan düşünmeye başladım yawş yawş..
bu bölüm kötü değildi tamam güldürdü eğlendir bizi ama aynı şeylerin dönmesi artık beni sıkmaya başladı ... Arkadaşlık muhabbeti hele bu kadar sıkamazz!!! bide bunu üzerine mertle yarışma muhabbeti her dakkamı geçer ya...
BEn bölümü sevmedim dersem yalan söylemiş olurum ama sevdiğimide söylüyemeyeceğim ne yazık ki sevdiğimkısımları oldu olmadı değil mesela araba sahnesi we tarıkın o öpüşmeyle ilgili dedikleri...çok güzeldi gerçektende şarkı sahneside çok güzeldi güldürmeyi gerçekten biliyorlar..ama bu bölüm güldürdükleri derecedede bide sinirlendirdiler...
Artık yapacak bişede yok istediğimiz kadar diyelim o itirafı beklicez bizim dediklerimiz bişeyide değiştirmeyecek...
ooo burçin lafıma gelmiş grdm seni:img-cool2 :img-cool2 ben 40 demiştim sana dime:)
ya bn bu bölümün frgmanında o tarık pınar sahnesine takılmıştım hatta buket ablaylada o kadar senaryo üretmiştik çıka çıka tarık nasılsın iyiym pınar sen nasılsın çıktı yawww:img-hyste :img-hyste o sahnede de tarığın öyle melül melül bakmasınada bi anlam veremedim yani:icon_whis :icon_whis neyse ama nazın hadi pınarcım kırma beni demeside süperdi:happy0064 :good: :good:
bu arada nerde bnm üzüümüm grmedim yawww:img-in_lo :img-in_lo
Zaten hyper ben eleştiriler haksız demiyorum ama çok sert olanlarını ben fazla buluyorum o kadar yoksa tabii ki eleştirilecek şeyler var.
pas.si.on79
01-02-07, 23:04
yahu arkadaşlar itiraf 35 falan diyorsunuz hala yok öle bişey:):)
50.bölümde itiraf..bana güvenin..51.bölümde nikah..52.bölüm 2 yıl sonra diye gösterilir..evlenmişler küçük naz ve tarıklar olmuş(tabi 2 snede iki çocuk nasıl oldu diyorsunuz olur böle vakalar):):):)
amannnnnnnnnnnnnnnnn sakın duymalım bunu.... böyle olursa çok fenaaaaaa
dur bakiyim... uğur kedi gelmezz gelmezzz tam bunu görür hı tamam bu güzel falan:img-hyste :img-hyste :img-hyste der...
şaka tabi..böyle bir son olmasınnnnnnnn
neden her bölüm birileri ortadan kaybolmak zorunda samim namıdeğer şeker:) ortalarda yok halbuki diziye renk katmıstı berrak keza öyle bu bölümde filiz yoktu sanki ümitte bana bu bölüm durgun geldi bana
malesef ben bu bölümde senaristleri alkışlayamıyorum.dizi 52 bölüm deniliyor.dizi nerdeyse 30 bölüm oldu.artık itiraf yaşansın. dizide o kadar ele alınacak konu varki.yeterki devamlı konular tekrarlanmasın.
bende böle düşünüyorum yaşanacak konu hakkında..yani itiraf gelsin zaten onlar itiraftan sonra sarmaş dolaş olmazlar..bi çekingenlik olur yani..
bize30 bölümün sanki 5 sene gibi gelmesi dediğiniz gibi toplum aşklarının çok çabuk yaşanmasından oluyor..geçenlerde izleyenler bilir bi dizi var 150 bin dolar hani adı:):)orda esas oğlan esas kıza evlenme teklif etti..daha 9.bölümden ve daha aralarında bişi yokken..kaldım böle ekranın başında..bu neden kaynaklanıyor..yalancı yarimden:)bu kadar çok bekletirlerse böle şeylere şaşırırız tabii:)
şaka bi yana böle atışmalarıda çok tatlı oluyor ama artık konu kalmadı sayın senaristler..araya her giren Naz'a yada Tarık'a aşık oluyor :):)
pas.si.on79
01-02-07, 23:10
Medea çok güzel bir toplum analizi yapmışsın, katılıyorum. Günümüzde aşkın hakketiği değerini göremediği bir gerçek. Evet, şimdi kendimi sorguluyorum; bakıyorum da haklı olabilirsin ilişkinin süreci ile ilgili yaptığım yorumlar hakkında fakat dizi kendini tekrarlamıyor, eski büyüsünü, dinamizmini koruyor, uzatılmıyor, zorlanmıyor diyebileceğini de zannetmiyorum. Çok bariz bir fark var eski bölümlere göre. Nazın kendini tekrarlayışı veya artık çocuktan öte saflığı artık kabak tadı vermeye başaldı artık.
hyper şimdi bunlar inat ya. birbirlerinden inatttt ya ne yaparlarsa yapsınlar inatlıklarıyla mutlulur da ... Tarık nazoşist bir kere...:img-hyste .
Naz da tutturdu o itiraf etsin önceki bölümden belli bu böyle tarıkın artık merti kıskandığını pınarı sevmediğini duymak istiyor...
Hıı sanırım senaristler doğum gününe kadar bu durumu uzatıyorlar.Doğum gününde değişicek yer yerinden oynayacak gibi.....
bu arada qsawe aynen katılıyorum sana:happy0064 :happy0064 :happy0064
BaLıKK sen varya sonunda bizimkileri nikah masasına oturtturacaksın :D Ama 51.Bölümde itiraf diyorsan bilmiyorum burda çoğu insan kalp krizi geçirebilir :D
Bence bu bölümün tekrarlanıyormuş gibi gözükmesinin sebebi Naz'ın yaptığı çocukca hareketler. Dah doğrusu senaristlerin Naz karakterine uyguladıkları bu psikolojik değişimden kaynaklanan ruhsal bozukluk diyebiliriz. Kızcağızı çok garip birisine dönüştürdüler. Gerçekten birisi bu kıza bu durumdayken nasıl aşık olabilir. Bu bölümde dah Tarık'a tatlı tatlı bakmadı bile!
Onun dışında ben çok eğlendim bu bölümden. Hulusi gerçekten bu bölümün en komik insanıydı yine :D Bab ve oğul barışmasınıdahaftaya görebiliriz. Belki haftaya olmasada çok yakın olacağı kesin :D
çok doğru aynen katılıyorum. Naz çayı getirmesi tarıka gel burdan gir üşüme demesi... hep yanında olmak istemesi. tarıkçığım ta ordan buraya bağırmanı istemiyorum girdim işte demesi .. bunlarda güzel hani. bunları izlemek yani...
yani genelde hyper biz kızsakta naza falan filan biz böyle istiyoruz.Tamam belki bu kadarını da istemezdik nazın hali falan ama olsunnn çok güzeldi....
senaristlerimizi alkışlıyorum ben... :happy0064
Arkadaşım Naz'ı böyle istiyoruz diyosun da sen şu anki Naz'ın gerçekten istediğin Naz olduğuna, hatta bizim bildiğimiz Naz olduğuna emin misin? Nerde eski Naz nerde bu Naz? Eskiden leb demeden leblebiyi anlayan, her türlü insanı sulu götürüp susuz getiren(deyimin kullanabiliyorum evet:img-yes:) Naz şimdi su katılmamış salağı oynuyor. Ben eski nazı geri istiyorum. Eski diziyi geri istiyorum. Bak dikkat edersen itiraf istiyorum demiyorum. Tekrar olmasın artık diyorum sadece. Bazı şeyler aşılsın. Mesela "Canım arkadaşım beniiiiim" tarzı şeyler. Veya "sen mertle boy ölüçüşemezsin bunalıma girme yaaa" tarzı şeyler. Anladınız siz onu... Senaristleri alkışlamaya gelince, mümkünse iyi bişeyler başardıkları zaman alkışlayalım. Ben bu akşam sadece arabadaki öpüşme ile ilgili soru, Barışın şarkı söyleyişi, ve Japonlar ile ilgili olaylar sonunda olanlar için alkışlayabilirim ki bu da dizinin beş dakikalık bir bölümü. Gerisi tekrar...
ceza_cansu
01-02-07, 23:12
Ya ben itirafı da geçtim şu doğum günü gelse bir an önce çok güzel olur.(zaten itiraf ya doğum gününde olur ya da sonrasında:))
handeozbek
01-02-07, 23:12
benim 10 bölümlük sabrım kaldı. Öyle diyorum çokta kızıyorum bazen ama 52. bölümde itiraf olsa bile seviyorum ben bu diziyi. Gıcık olduğum sahneler olsa da keyifle izliyorum hem alıştım böyle doladırmalara itiraf olmazsa şaşırsam olursa şaşırırım o kıvama geldim. Hiç beklemiyorum itirafı uzun bir süre sadece o didişmelerin ve ince ince itirafların tadını çıkarıyorum ama bu bölümde Nazın sürekli merti övmesi hiçte iyi değildi. İş teklifini kabul etmemesini bile nelere bağladı e be kızım sen tarığı tanıyamadın mı bunca ay. Adam fıstık gibi kızdan iş teklifi aldı da gitmedi sen hala.... Tamam nazı saf yapabilirler aşk meşk meselelerinde ama tarığın kişiliği konusunda yapmasınlar bu kız ki bağış yaptığını gözlerindeki parıltıdan anlıyor ben mertle çıkmasını istiyorum çıksın çıksın mertin her hareketinde tarığı arasın onu hayal etsin kıymetini anlasın diyeceğim ama tarık abisi bırakmaz ki. Keşke tarık pınarla naz da mertle başbaşa çıksa da birbirlerini ne kadar özlediklerini anlasalar ama nerde...
arkadaşlar benim aklıma ne geldi şimdi bu tarık,naz,mert,ümit,filiz,sadri,ayşe falan ruh çağırsalar ne komik olur dimi.evde kimse yokken gece nazların evinde.bunlar şimdi çağırıo ümit gene muzurluklarından birini yapıo.kızlar çok korkuo.hatta naz tarığın elini falan tutuo korkudan.sonra birden perdeler falan havalanıo.:img-hyste ay ben bişeyler karalıyım bunlarla:)
nesss ben evlendiririmde senaristler bi itirafı bile yaptıramadılar:):)
ya evet Naz iyice paranoyak bi kzı olmaya başladı..durumu iyi değil...onu bu durumdan anca bi seni seviyorum lafı kurtarır ve biz daha çok bekleriz..
bölümün başındaki enterasan bakışları zaten hiç hayra alamet değildi:):)ama genede bu haliylede seviyorum ben Naz'ı..böyle olmazsa Tarık itiraf etmez..Naz'ın farkında olmadan geliştirdiği taktik en sonunda Tarık'ı pes ettirir itiraf gelir ben diyim:)
Zaten hyper ben eleştiriler haksız demiyorum ama çok sert olanlarını ben fazla buluyorum o kadar yoksa tabii ki eleştirilecek şeyler var.
Biraz sert olabilirim gerçekten de özür dilerim sonuçta otuz haftaya yakındır zevkle izlediğim, her saniyesini takip ettiğim, defalarca tekrar tekrar izleyip müziklerini her saniye bilgisayarımda çaldığım bir dizi. Bu kadar başarıyı bi çırpıda unutmak haksızlık. Çok etkisinde kaldım bu bölümün kaç haftadır sus diyorum içimden kendime artık patladım herhalde. Tek yapmaya çalıştıım içimi dökmek ve ortada bir yanlışlık olduğunu göstermek. Rahatsızlık verdiysem affola
Biraz sert olabilirim gerçekten de özür dilerim sonuçta otuz haftaya yakındır zevkle izlediğim, her saniyesini takip ettiğim, defalarca tekrar tekrar izleyip müziklerini her saniye bilgisayarımda çaldığım bir dizi. Bu kadar başarıyı bi çırpıda unutmak haksızlık. Çok etkisinde kaldım bu bölümün kaç haftadır sus diyorum içimden kendime artık patladım herhalde. Tek yapmaya çalıştıım içimi dökmek ve ortada bir yanlışlık olduğunu göstermek. Rahatsızlık verdiysem affola
oley bee! yalnız değilim demek ki aynı duygu, düşünce, psikoloji ,ruh hali bendede mewcut:)
pas.si.on79
01-02-07, 23:19
Arkadaşım Naz'ı böyle istiyoruz diyosun da sen şu anki Naz'ın gerçekten istediğin Naz olduğuna, hatta bizim bildiğimiz Naz olduğuna emin misin? Nerde eski Naz nerde bu Naz? Eskiden leb demeden leblebiyi anlayan, her türlü insanı sulu götürüp susuz getiren(deyimin kullanabiliyorum evet:img-yes:) Naz şimdi su katılmamış salağı oynuyor. Ben eski nazı geri istiyorum. Eski diziyi geri istiyorum. Bak dikkat edersen itiraf istiyorum demiyorum. Tekrar olmasın artık diyorum sadece. Bazı şeyler aşılsın. Mesela "Canım arkadaşım beniiiiim" tarzı şeyler. Veya "sen mertle boy ölüçüşemezsin bunalıma girme yaaa" tarzı şeyler. Anladınız siz onu... Senaristleri alkışlamaya gelince, mümkünse iyi bişeyler başardıkları zaman alkışlayalım. Ben bu akşam sadece arabadaki öpüşme ile ilgili soru, Barışın şarkı söyleyişi, ve Japonlar ile ilgili olaylar sonunda olanlar için alkışlayabilirim ki bu da dizinin beş dakikalık bir bölümü. Gerisi tekrar...
hayır tabi birçok yere katılıyorum. ama naz tarıktan saflık rolü oynarak( merti kıskandırarak ) onun ağzından laf almaya çalışıyo..
pınarı sevmediğini merti kıskandığını itiraf etsin istiyor.Bunu sonraki bölümde anlayacak ben böyle söyletemedim diyebilir..Nazı hiç böyle gördün mü sen tarık onu yaka paça kovuyor, çay getiriyo,süpriz yapmak istiyo, oyunla gerçekleri öğrenmek istiyo(tabi ümit işi bozdu) kısaca seviyo tarıkta bunun farkında...
valla qsawe çok güzel açıklamış.o yüzden ekledim.
qsawe tafarından gönderildi http://www.dizifilm.com/forum/themes/ambience/buttons/viewpost.gif (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2248752#post2248752)
bu ne sinir arkadaşlar, sizleri bilemem ama ben çok eğlendim.... naz olmasa hemen herşey çözülse kaç bölüm kalır geriye.... unutun sinirinizi... bu dizinin bu formatta gideceğini biliyoruz.... keyfine varın.... koca bir hafta geçiyor ama onların hayatında sadece 1 gün yaşanıyor..... size yavaş gelen itiraf süresi aslında çok normal..... bunlar dağdaki bölümden sonra henüz 15-20 gün yaşadılar.....
bırakın birbirlerinden emin olmak için cilveler nazlar yapsınlar kaprisler yapıp aşkın perde arkasının güzelliklerini yaşasınlar.... aşk açıklanınca bu anlar en güzel anıları olucak.... sen bana bunu yapmıştın sen bana daha kötüsünü yapmıştın diye....
o zamana kadar dizimizin uzun ömürlü olduğunu unutmayın ve rahatlayın....
ben bu bolum'u kesin bu aksam yine izleyicem....Naz'in halleri beni o kadar ....etti ki( kelime bulamiyorum) :) birden Baris sarki soyleyince , sasirdim kaldim....Sansal Bey sagolsun copculer sarkiyi sitede eklendi, simdi yine izleyicem:happy0064
onceden ugur kedi yorumlarimiza okuyordu, istediklerimize, dusuncelrimize biliyordu, ama simdi buraya gelmiyor....
bu bizim sanssizligimiz olur, cunku senaristler boyle devam edebilirler, umarim boyle devam etmez, Naz karakteri icin bu hafta saf kelimesi bile cok az bir kelime oldu....malesef
onun disinda ben keyifle izledim...daha iyi olabilirdi, ama yinede guzeldi
evet arkadaşlar yazdıklarınızı nihayet bitirebildim..benim 29 haftadır bu forumdaki gözlemim şu..bölümün oynadığı geceler burası ateş dağına dönüyor.herkes bir hafta boyunca fragman ve özetten milyonlarca anlam çıkarıyor ve bölümün başına oturuyor..ve çıkardığı anlamlarla bölümü kıyaslayıp iyi veya kötü yorumu yapıyor..fragmanlar 29 hafta boyunca hiç bir zaman gerçek bölümü yansıtmadı..yüzde doksan yanılmışızdır..herkes aşk itirafını bekliyor.oysaki aşk itirafı repliklerin arasına öyle güzel sızdırılıyorki..o replikleri yakaladığımız an o bölümün en güzel anı oluyor....mesela bu gece arabadaki oyun sahnesi..ben bu bölümde çok keyif aldım.çok güldüm.hiç sıkılmadanda izledim.belki hiç beklentisiz girdim olaya ondandır..yada ben açık bir aşk itirafındansa repliklerin arasına sıkıştırılan şırıngayla verilen imalardan keyif aldığım içindir..bu dizi bu haliyle sizleri bu kadar konuşturduğuna göre iyi veya kötü hiç farketmez..müptelayım sanaaaaaa dedirtiyordur izleyicilerine:)) geniş yorumu yarın yapıcam:)
ya dizi içinde ne kadar sinir olsak da sonunda hep bizi mutlu edecek bi kelime ya da bi hareket yapıyolar. naz'a ne kadar sinir olsamda. bu sinir bütün dizi için kötü olduğunu göstermemeli. zaten öyle de düşünmüyorum. naz'a biz ne kadar sinir oluyosak, tarık da sinir oluyo ve senaristler de bizim sinir olduğumuzun farkındadır ve kafalarında eminim sonu güzel bitecek bişey vardır.
şuan diziyi izliyorum ve şu kelimeler naz'ın hiç de saf olmadığını gösteriyo
naz: inan gerek yok bu yarışa, pınar seni böyle seviyo. onun sevgisini kazanmak için abisine benzemek zorunda değilsin, pınar başarığı kahramanlığı zenginliği abisinde bulmuş, senden tek istediği aşk
ve
naz: inşallah bi gün biri beni senin sevdiğin gibi sever.
ben bu kızın saf olduğunu düşünmemeye başladım.
Umarım bu senaristler öyle insanlardır ki bütün bu ettiğim lafları, bütün bu sinirimi bana birkaç bölüm sora bir bir yedirirler...
Naz hiç saf olurmuuu..:)
aslında pınar için sölediği her kelimenin altında Tarıktan aksine bi cevap almak için yanıp tutuşan bi anlam var..her sözünde Tarıktan laf almaya çalışıyor ee tabi başaramıyor..o tek istediği aşk sözünde aynı hiisse kapıldım...önce kendine göre sayıyo sayıyo sonra sıkışınca pınaar:):)
pas.si.on79
01-02-07, 23:32
ya dizi içinde ne kadar sinir olsak da sonunda hep bizi mutlu edecek bi kelime ya da bi hareket yapıyolar. naz'a ne kadar sinir olsamda. bu sinir bütün dizi için kötü olduğunu göstermemeli. zaten öyle de düşünmüyorum. naz'a biz ne kadar sinir oluyosak, tarık da sinir oluyo ve senaristler de bizim sinir olduğumuzun farkındadır ve kafalarında eminim sonu güzel bitecek bişey vardır.
naz: inan gerek yok bu yarışa, pınar seni böyle seviyo. onun sevgisini kazanmak için abisine benzemek zorunda değilsin, pınar başarığı kahramanlığı zenginliği abisinde bulmuş, senden tek istediği aşk
ve
ben bu kızın saf olduğunu düşünmemeye başladım.
evet arkadaşlar yazdıklarınızı nihayet bitirebildim..benim 29 haftadır bu forumdaki gözlemim şu..bölümün oynadığı geceler burası ateş dağına dönüyor.herkes bir hafta boyunca fragman ve özetten milyonlarca anlam çıkarıyor ve bölümün başına oturuyor..ve çıkardığı anlamlarla bölümü kıyaslayıp iyi veya kötü yorumu yapıyor..fragmanlar 29 hafta boyunca hiç bir zaman gerçek bölümü yansıtmadı..yüzde doksan yanılmışızdır..herkes aşk itirafını bekliyor.oysaki aşk itirafı repliklerin arasına öyle güzel sızdırılıyorki..o replikleri yakaladığımız an o bölümün en güzel anı oluyor....mesela bu gece arabadaki oyun sahnesi..ben bu bölümde çok keyif aldım.çok güldüm.hiç sıkılmadanda izledim.belki hiç beklentisiz girdim olaya ondandır..yada ben açık bir aşk itirafındansa repliklerin arasına sıkıştırılan şırıngayla verilen imalardan keyif aldığım içindir..bu dizi bu haliyle sizleri bu kadar konuşturduğuna göre iyi veya kötü hiç farketmez..müptelayım sanaaaaaa dedirtiyordur izleyicilerine:)) geniş yorumu yarın yapıcam:)
serdar,jenn aynen katılıyorum,qsawe de tekrar söylüyorum durumu çok güzel özetlemişsiniz.. Başıma ağrılar girdi...
ve
ben bu kızın saf olduğunu düşünmemeye başladım. ewet hoşuma giden beni benden alan :)enderrr repliklerden biriydi ama her zamanki gibi yaniler naz durumu toparladı birdeee o sahneyi yeşilçam filmlerine benzetmişler yaa aklıma hemen kadir inanrıın repliği geldi:) beni seviyor musun hayırrrrrr:) beni sewiyor musun hayırrrrrrrrr :) beni seviyor musun ewetttt yalan söylüyorsunnnnnnnn çattttttt:)
Bu bolumde bazı sahnelerde gulme krizine girerken bazılarında sinir kupu olduk,bazılarında tribunden destek veriri gibi ''hadi,hadi'' dedik bazılarında ''pes bu kadar da olmaz'' diye bagırdık ama sonucta bolumun tamamını bakınca oldukca keyifli ve son bolumler arasında sorulan sorular ve verilen cevaplarla gizli gibi gorunen halbuki acık acık soylenen itirafların oldugu kusursuz bir bolum izledik.
İtiraf sahnesini hersey yerine oturmadan beklemiyorum cunku sozler haricinde zaten herkesin herseyi bildigini dusunuyorum,tek eksik birbirlerinin duygularına guvensizlikleri,sunu bi asabilirlerse zaten itiraf gelecek ancak dedigim gibi daha taslar yerine oturmadı ve daha da onemlisi itiraf sahnesinin hic de sıradan olacagını dusunmuyorum,cok daha şaşalı,gosterisli,surpriz biranda yani hepimizi sasırtacak,sanki itirafı bize yapıyorlarmıs gibi hissedecegimiz bir itiraf olacaktır.Bunun icin de mutlaka ozel birgun olması sart.Kısacası senaristlermize guvenmemiz ve sabırlı olmamız gerekiyor,eminim ki istedigimizi fazlasıyla ve de uzun sureler unutamaycaagımız sekilde bizlere vereceklerdir.
~ topiqq ~
01-02-07, 23:39
ooo burçin lafıma gelmiş grdm seni:img-cool2 :img-cool2 ben 40 demiştim sana dime:)
ya bn bu bölümün frgmanında o tarık pınar sahnesine takılmıştım hatta buket ablaylada o kadar senaryo üretmiştik çıka çıka tarık nasılsın iyiym pınar sen nasılsın çıktı yawww:img-hyste :img-hyste o sahnede de tarığın öyle melül melül bakmasınada bi anlam veremedim yani:icon_whis :icon_whis neyse ama nazın hadi pınarcım kırma beni demeside süperdi:happy0064 :good: :good:
bu arada nerde bnm üzüümüm grmedim yawww:img-in_lo :img-in_lo
valla miray, burçin gelmiş lafına hehe...
bu arada bu bölüm naz tam anlamıyla içimi kemirdi yani !! =)) ama güzeldi o kadar da kötü bir bölüm değildi bence.. özellikle tarık'ın ilk sahnede arabadan inişi ve ondan önce naz'ın tarık'ın elini tutmasını çok beğendim
elmali-turta
01-02-07, 23:42
valla miray, burçin gelmiş lafına hehe...
bu arada bu bölüm naz tam anlamıyla içimi kemirdi yani !! =)) ama güzeldi o kadar da kötü bir bölüm değildi bence.. özellikle tarık'ın ilk sahnede arabadan inişi ve ondan önce naz'ın tarık'ın elini tutmasını çok beğendim
valla cana geldi gelmesine de o bölümde olmazsa fena dalga geçicek bnle neyse o geldi ya bnm lafıma:img-wink: :img-wink:
bncede bölüm çok güzeldi zaten çok fazla şey belkemiyodum nazın elini tutması süperdi ciden :img-in_lo :img-in_lo
''bazı geceler senin gözünde tarığın yerini nasıl dolduracağımı düşünmekten uykularım kaçıyor.''
simdi herkes dedi Mert askini itiraf etti, ama bence bunun disinda baska seyler de itiraf etti, mesela:
1-Tarik, ondan daha iyi biri oldugunu
2- Tarik,Naz icin ne kadar ozel bir insan oldugunu
3- Mert, Tarik'a yarisiyor... tabi kazanamiyor:)
keske Naz bunlari anlasa, butun bolum Tarig'a deli etti ...sen, Mert'le yarisiyorsun...sen kazanamiyorsun
umarim 30 bolum,Naz bunlari hatirlasa
handeozbek
01-02-07, 23:44
İtirafın olacağı bölümün fragmanını düşünüyorum da akıllara zarar bir fragman olur herhalde büyü bozulmasın diye karıştırırlar da karıştırırlar çorba yaparlar. Biz de çözünce profösör oluruz herhalde. Daha itirafa çok var bunu tahmin edebiliyorum en azından baksanıza Tarık daha ancak itiraf edebildi kendi kendine Naz da o da yok bir de bizde bekliyoruz birbirlerine itiraf etmelerini oooooo diyorum başka da bir şey demiyorum
sinirim yavaş yavaş geçiyor arkadaşlar.. yorumlarınızı okuyunca. özellikle hyper de kendimi gördüm. çok kızmış benim gibi..
birşey dikkat ettim kimse itiraf beklemiyor artık ama nazıda saflıkta kurtarın kardeşim.. ince ince dokunsun.. takılıyorsa ince espirilerle takılsın.. bodoslama mantık kurallarını hiçe sayan sözleri bakınız tek bizi değil tarığı bile çilden çıkardı..
zavallı bir süre görüşmeyelim bile dedi.. yani varın siz düşünün.. :img-hyste
handeozbek
01-02-07, 23:47
sinirim yavaş yavaş geçiyor arkadaşlar.. yorumlarınızı okuyunca. özellikle hyper de kendimi gördüm. çok kızmış benim gibi..
birşey dikkat ettim kimse itiraf beklemiyor artık ama nazıda saflıkta kurtarın kardeşim.. ince ince dokunsun.. takılıyorsa ince espirilerle takılsın.. bodoslama mantık kurallarını hiçe sayan sözleri bakınız tek bizi değil tarığı bile çilden çıkardı..
Aman onun görüşmeyelim lafı ağzında duramaz ki o nazsız e ne de olsa nazoşist. Sen gidip kıza öyle dersen o da zevk alıyor diye sinir etme katsayısını artırır.:img-hyste
''bazı geceler senin gözünde tarığın yerini nasıl dolduracağımı düşünmekten uykularım kaçıyor.''
simdi herkes dedi Mert askini itiraf etti, ama bence bunun disinda baska seyler de itiraf etti, mesela:
1-Tarik, ondan daha iyi biri oldugunu
2- Tarik,Naz icin ne kadar ozel bir insan oldugunu
3- Mert, Tarik'a yarisiyor... tabi kazanamiyor:)
keske Naz bunlari anlasa, butun bolum Tarig'a deli etti ...sen, Mert'le yarisiyorsun...sen kazanamiyorsun
umarim 30 bolum,Naz bunlari hatirlasa
belkide senaristeler bunu bir aşk itirafı değilde ;tarığın mertle değil, mertin tarıkla yarıştığını göstermek için o cümleyi söyletmişlerdir.
Üzülme sondakika hocam sinirlenme :))) sen askere gitmeden ilan-ı aşkı görecek bu forum:good: yani öyle umuyorum...seni buradan davulla zurnayla ilan-ı aşkla askere yollayacağız :))))
handeozbek
01-02-07, 23:51
belkide senaristeler bunu bir aşk itirafı değilde ;tarığın mertle değil, mertin tarıkla yarıştığını göstermek için o cümleyi söyletmişlerdir.
Yok yok bence o aşk itirafıydı Bir insan bir insana neden abisini unutturmaya çalışsın ki. Sanki gerçeği biliyor da sana şoförünü unutturacağım der gibi ne sinir ya
~ topiqq ~
01-02-07, 23:55
keşke thesunset keşke ...çok doğru söylemişsin burada sadece bi aşk itirafı yok naz'ın bütün bölüm uğraşıp tarık'ın beynini yediği konunun aslında ne kadar boş olduğunu da bir cümlede söyledi..
burcin_kaplan
01-02-07, 23:55
arkadşlar nazın hakkını yemeyin oda ince espiriler yapabiliyor mesele mor gömleği göstererk bak bu senin gözünün rengini açar dedi bence burda derinlerde bi espiri yatıyordu lütfen dikkatli düşünün harcamayın kızı hemen öle:img-hyste :img-hyste
Naz isteyince öyle bir ciddi olucakki yanlız bu dalga geçen hallerini arıcz gibi geliyor bana aslında...
bu arada bu bölümde bişe fark ettim eskiden naz kızardı tarık susardı kalırdı artık tarık bağırıyor naz susuyor...Utanmasa tarık nazı koavacak:img-hyste
Yok yok bence o aşk itirafıydı Bir insan bir insana neden abisini unutturmaya çalışsın ki. Sanki gerçeği biliyor da sana şoförünü unutturacağım der gibi ne sinir ya
olabilir tabi.galiba ben olmasını istediğim şeyi yazdım:) ya naz herşeyi yanlış anlıyo bari o cümleyide yanlış anlasın ama şimdi bunu doğru anlayacağı tutar.iq su aniden vuruverir tavana:)diyorum ben canım bu kız dengesiz:)
herkese şideetle tawsiye ederim şimdi açın we 20.bölüm fragmanın izleyin lütfen tüylerim diken diken oluyor ya tüm siniriniz geçeçek geçmezse sinirinizi benden çıkarın:):)
~ topiqq ~
02-02-07, 00:00
hahaha bir süre görüşmeyelim dedi ya orda ben bittim zaten =))) öldüm gülmekten ya..ama verilebilecek en sakin ve komik tepkiyi verdi tarık..ben de olsam görüşmeyelim derdim.hatırladıkça gülüyorum ya :img-hyste
burcin_kaplan
02-02-07, 00:01
herkese şideetle tawsiye ederim şimdi açın we 20.bölüm fragmanın izleyin lütfen tüylerim diken diken oluyor ya tüm siniriniz geçeçek geçmezse sinirinizi benden çıkarın:):)
kozanak inanmıyorum ??? aynı şeyleri düşünmüşüz galiba gene bi pişti:) bende şidmi millete diyordum açın 20. bölümün fragmanını izleyin ilaç gibi geliyor diye:) ben aynısnı yapıyorum şahsen:)
handeozbek
02-02-07, 00:01
Bir de 15-20 bölüm böyle geçip itiraf bölümü geliyormuş Tarık Naza aşkını itiraf ediyormuş Naz da ona ben aslında senin bana aşık olduğunu biliyordum bende sana aşığım ama bu aşkın imkansızlığını bildiğim için ayak direttim diyormuş o zaman yolarım bu kızı. Bu itirafın gecikmesi insanı olumsuz senaryolara götürüyor. Ben Naz ve Tarığın şu Mert-Pınar ikilisinden nasıl kurtulacaklarını merak ediyorum. Ne diyecekler onlara biz abi kardeş olmadığımızı öğrendik bunu öğrenince birbirimize aşık mı olduk diyecekler. Şimdi bunlar vicdanda yapar. İtirafı geciktirirler. Mesela Tarık şimdi aşkımı Naza itiraf etsem Pınara yazık olacak. Aynı şey Mert Naz içinde geçerli.
slm arkadaşlar böyle damdan düşer gibi aranıza daldım ama:img-grin2 bir kaç yorumda ben yapıyım dedim:good: ben diziyi biraz geç farkedenlerdenim dağ evi bölümden beri izliyorum o izleyiş tam bir yalanci yarim tutkunu oldum çıktım.bütün oyuncular gayet başarılı merve seviyi daha öncedende çok beğenirdim özellikle mimikleri çok hoşuma gidiyor barış akarsu zaten katıldığı yarışmada en çok beğendiğim adaydı,gerçekten ikiside rollerinin hakkını veriyor ikisindede bakışlar mimikler çok etkileyici ,diğer oyunculara zaten diyecek sözüm yok. kendi alanlarında başarılı birer usta oyuncular diziyi izlemeye başlayınca zaten ne sıkıntım varsa unutuyorum bu bölümde çok güzeldi haftaya perşembeyi iple çekiyorum...
whiteangel
02-02-07, 00:04
Üzülme sondakika hocam sinirlenme :))) sen askere gitmeden ilan-ı aşkı görecek bu forum:good: yani öyle umuyorum...seni buradan davulla zurnayla ilan-ı aşkla askere yollayacağız :))))
Evet yaaa sondakikacım sana söz. Seni askere hem davullu zurnalı, hem ilan-ı aşklı... yani çok mesut mutlu yollıyacağız. Ben ümitliyim .. Naz bile umutlarımı kıramadı. Tarık'taki dayanıklılığı gördüm ya.. Gam yemem. İşte AŞK budur hocam. Yani NAZ'I şu hallerine rağmen sevebilmektir, vazgeçememektir. Bundan sonra Tarık'ı ne yıldırabilir ki..:)
Bu bölüm beni öyle bir dağıttıki toparlayamadım..eski sayfada yazılanları okurken bir baktım konuyu görüntüleyen kimse kalmamış..allah allah herkes nereye gitti dedim..aklıma gelmiyorki başlık kapatılıp yeni başlık açıldığı...
düşünün artık benim halimi:img-hyste daha nice başlıklara..
Bu Naz yokmu ya..gerçekten safmı...yoksa saf gibi davranmak işinemi geliyor..
anlayamadım..
Bu kız aşıkmı..yoksa daha iç savaşını bitirip karar veremedimi aşık olduğuna..
anlayamadım..
Bu kız aşık olduğunu kabul ettiğinde normale dönüp normal aşık gibi aşkını yaşayabilirmi hiç sanmıyorum..
Sağolsun senaristlerimiz Naz karekterini öyle bir hale getirdilerki çöz çözebilirsen
Hayır benim korkum Nazın dizi bitene kadar bu haliyle kalması:icon_whis
the.flash.31
02-02-07, 00:06
gerçi ben sinirli değildim , bu bölümüde beğendim ama fragmanı bidaha izledim gerçekten çok güzel :happy0064
pas.si.on79
02-02-07, 00:06
bazen çok güldüm bazen çok sinirlendim. Ama çok güzeldi.Bir şikayetim yalnız çabuk bitti.O da sevdiğimizden. :D kısa gelmiştir.Bitmesini istemediğimizden...
hatta bundan sinirlendik.:img-hyste
naz tarıktan merti kıskandığını itiraf etmesini pınarı sevmediğini duymak istiyor tarıkta söyleyemiyor...
tarıkın nazın kolundan tutup kovması perdeyi kapatması,nazın çayı getirmesi tarıkın yüzünü ekşitmesi ama nazı bozmaması sadece poşetttt demesine çok güzeldi çok güldüm. .bizim gururlu tarıkımız ne de olsa
:img-hyste
nazın şu oyunu da zevkliymiş her ne kadar ümit oyunu bozsada... ama tarıkın içinden naz benim adımı sen çekeceksin diye düşünüp bakışları da güzel anlardandı.
Pınarın ilk sorusu nerden çıktı?biliyor mu yoksa dedirtiyor ama sonra mertin alfonso demesi şüphe çekiyor ama dur bakalım onların maskeleride düşer birgün....
Tarık nazın arabada konuşması güzeldi.Tarıkın naza soruyu sen sormak isterdin deyip onun ağzından laf alması ki bu hiç zor olmadı tarık için naz hemen ümitin yüzünden olmadığını söyleyince tarık düşüncesinde yanılmadıki ordaki gülüşü görmeye değerdi.
nazın aslında ;
naz: inan gerek yok bu yarışa, pınar seni böyle seviyo. onun sevgisini kazanmak için abisine benzemek zorunda değilsin, pınar başarığı kahramanlığı zenginliği abisinde bulmuş, senden tek istediği aşk ve
sözleri de çok güzeldi..
kızın hakkını yemeyelim.
mertin aslında iyi biri olmadını gördük. japonca bilen birini toplantıya çağırarak hile yapmış oldu.Gerçi durumu net bilmiyoruz ama ben mert hakkında bu yüzden iyi şeyler düşünmüyorum.SOnra merte gelip o kadar para teklif etmesi de diyecek lafım yok...yazık.... tarık tabi almaz. Ne kadar kazandı ki o kadar çok para teklif ettiği de tartışılır.Neyse bunlar es geçelim,
Mertin lafına naz bundan korkuyorum tarık kadar seni mutlu edememekten eksik olmakan demesi.Bu iyi aslında bizimklier için bir kez daha anladılar.birbirilerini sevdiklerini. Anlasınlar ...
Ne olursa olsun şu kardeşlik olayı bitsin artık... Aldatmaca uzamasın.
Doğum gününde bitsin.Tabi doğum gününü 30.bölüm olarak düşünüyorum.
ben çok sevdim bu bölümü.Nasıl olursa olsun..Barışımızın sesini de özlemiştik:happy0064 . Harikaydı tüm emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. :happy0064
sevgili cave, inanda bende bunu umuyorum.. artık gelsin şu itiraf yahu.. bak tarık bile pes etti.. bir süre görüşmeyelim.. arkadaşlar gibi bende gülmüştüm orada.. :img-hyste hay Allahım ya... :)
Arkadaşlar sık, sık yazamasamda yorumlarınızı büyük bir zevkle okuyorum ancak neden Barış'ın resmi sitesine bu güzel yorumları yazmıyorsunuz sizleri orda da görmek isteriz.
yalancı yarimde hep kıyısından köşesinden dönülmüş aşk alabildiğine zorluyor ısınırları bu kez wakitlerden bir wakit bir dagın tepesi yol yok iz yok ikisi kocaman gecede yapayalnız ask onları sobeliceyek mi bu kez :):)
Evet yaaa sondakikacım sana söz. Seni askere hem davullu zurnalı, hem ilan-ı aşklı... yani çok mesut mutlu yollıyacağız. Ben ümitliyim .. Naz bile umutlarımı kıramadı. Tarık'taki dayanıklılığı gördüm ya.. Gam yemem. İşte AŞK budur hocam. Yani NAZ'I şu hallerine rağmen sevebilmektir, vazgeçememektir. Bundan sonra Tarık'ı ne yıldırabilir ki..:)
sevgili whiteangel, inan ki bende bunu umuyorum. evet aşk budur.. zaten aşk olmasa hangi Allah kulu böylesi bir naz'ın yanında durur.. inan bir gram eksik olsa o duygu kimse bir dakika yanında durmazdı.. aşk fedekarlıktır ama böyleside çok fazla yahu.. :img-hyste
slm arkadaşlar böyle damdan düşer gibi aranıza daldım ama:img-grin2 bir kaç yorumda ben yapıyım dedim:good: ben diziyi biraz geç farkedenlerdenim dağ evi bölümden beri izliyorum o izleyiş tam bir yalanci yarim tutkunu oldum çıktım.bütün oyuncular gayet başarılı merve seviyi daha öncedende çok beğenirdim özellikle mimikleri çok hoşuma gidiyor barış akarsu zaten katıldığı yarışmada en çok beğendiğim adaydı,gerçekten ikiside rollerinin hakkını veriyor ikisindede bakışlar mimikler çok etkileyici ,diğer oyunculara zaten diyecek sözüm yok. kendi alanlarında başarılı birer usta oyuncular diziyi izlemeye başlayınca zaten ne sıkıntım varsa unutuyorum bu bölümde çok güzeldi haftaya perşembeyi iple çekiyorum...
Sanada selam arkadasim, hosgeldin aramiza. Ben de senin gibi gec farkedenlerdenim dizimizi ve ayni senin misal ben de dag tatine gittikleri bolumden bir onceki bolum basladim izlemeye (heralde 19.cu bolumde:)) Gercekten ozellikle benim kendisinden hic ummadigim ustun bir performansi var Baris Akarsu'nun. Merve Sevi'yi de daha onceki projelerden taniyorum tabii. Diger oyuncular zaten usta masallahllari var canim!
Neyse, Saatlerdir buralarda yorumlari okumakla yetiniyordum (Malum bolumu ben biraz geriden takip ettigimden:)) Evet, bu bolum sizi cok sinir etmis heralde arkadaslarim. Olsun, bize o kahkaha krizlerine girdigimiz bolumler yeter degil mi ama;) Aslinda ben de ask itirafinin gecikecegini dusunuyorum. Tercigim su bir iki bolum icinde olmasi tabii ki saniyorum bu cogumuzun da tercihidir:img-cool2 Cunku daha Tarik'in gercek kimliginin ortaya cikmasi varki asil sorunlar o zaman baslayacak. Gayriresmi yollarla ask itiraflarini Tarik da Naz da yapti aslinda ama biz "resmi" olan itirafin ne zaman gelecegini bekleyiruz iste boyle caresiz. Umariz dizi bitmeden itiraf edebilirler :img-help:
handeozbek
02-02-07, 00:15
Bence de resmi siteye bir göz atın derim herkes dolmuş patlamak üzere herhalde böyle gittiği kadar götürecekler tahammül sınırımızın sonunda hiç beklemediğimiz bir anda itiraf gelecek şaşırıp kalacağız onlar biliyorlar nerede ne yapmaları gerektiği tecrübeleri var seyirciye neyi nasıl vermelerini gerektiğini biraz güvenelim derim ben hak ettiğimizi alacağız
http://www.yalanciyarim.com/forum/index.php?topic=976.75 bakın görün ekkon adlı arkadaşımızın yazdığı yorum bana çok ilginç geldi
Bence de resmi siteye bir göz atın derim herkes dolmuş patlamak üzere herhalde böyle gittiği kadar götürecekler tahammül sınırımızın sonunda hiç beklemediğimiz bir anda itiraf gelecek şaşırıp kalacağız onlar biliyorlar nerede ne yapmaları gerektiği tecrübeleri var seyirciye neyi nasıl vermelerini gerektiğini biraz güvenelim derim ben hak ettiğimizi alacağız
http://www.yalanciyarim.com/forum/index.php?topic=976.75 bakın görün ekkon adlı arkadaşımızın yazdığı yorum bana çok ilginç geldi
ilginç ve doğruluk payı da var. özellikle sevgili olunduktan sonra kısmına katılıyorum....
ya bence bu kadar sinirlenmek anlamsız arkadaşlar..her bölümün sonunda böle bi sinir küpü oluyoruz sonra başka bir bölümde eriyip bitiyoruz..
tam hatırlamıyorum ama 17 veya 18. bölüm olabilir..ondada böle en kötü bölümdü çok sıkıldık dedik dedik bi 20 geldi altüst olduk..bu kadar bunaltmalarının sıkmalarının sonu iyi bitecek ve biz bunları unutacağız..bence o kadarda sıkııcı bir bölüm değildi..üstelik itiraf bile geldi Tarık'tan..bunları izlerken hoşunuza gitmiyormu..mest olmuyormusunuz..yapmayın bu kadar sert eleştirmeyelim bence..
handeozbek
02-02-07, 00:22
Neyse arkadaşlar ben kaçtım size doyum olmaz. Güya forma uzun süre gelmeyecektim insan duramıyor ki 9.sayfada bırakıyorum bakalım yarın kaçıncı sayfada bulacağım. Sakin olun itiraf bölümlerini hayal edin rahatlayın. relax. Hepinize iyi geceler yalancı yarimli rüyalar (tatlı rüyalar)
pas.si.on79
02-02-07, 00:27
Neyse arkadaşlar ben kaçtım size doyum olmaz. Güya forma uzun süre gelmeyecektim insan duramıyor ki 9.sayfada bırakıyorum bakalım yarın kaçıncı sayfada bulacağım. Sakin olun itiraf bölümlerini hayal edin rahatlayın. relax. Hepinize iyi geceler yalancı yarimli rüyalar (tatlı rüyalar)
aynen arkadaşlar,,,,
herşey çok güzel sonuçta bu bölümde ne olmasını bekliyordunuz ki naz tarıktan bekliyo tarıkta bu durumda naz seni seviyorum diyemiyor..
Ama diğer bölümlerde umutluyuz.
ahh bir de şu kardeşlik olayını uzatmasınlar..Hem öyle kolay mı seni seviyorum demek
bende gidiyorum.iyi geceler.....
iyi geceler herkese
herzamanki gibi teşekkürümüzü edelim ... harika diyemesemde güzel bir bölümdü eğlendim .. senaristler kendi yarattıkları naz karakterini nasıl bu hale getirdiler diye .. düşünmekten diziye konsantre olamadım .. yanılmıyorsam yanılıyorda olabilirim .. 26 . bölümda tarık nasıl bu hale geldi diye kızmış ve sinirlenmiştim ..bu bölümde naz ı tanıyamadım .. burnundan kıl aldırmayan naz tarık suratına kapı kapatıyor ..çıt yok .. perdeyi çekiyor hala yüzsüzlüğe devam .. dışarı atılıyor yaka paça hala ses yok ne oldu ..tarığın yaptıklarına bu kadar kayıtsız kalabilirmi bi insan arkadaşta olsan kardeşte olsa hele sevgili olsan bi gururun var helede naz da bugüne kadar haddinden fazla olan şey bu hafta sırf konuşturmak adına kızı yılışık biri yaptı
kız çok zekice oyunlar hazırlıyor aynı kız tarık o ona öptüğüm ana geri dönmek isterdim dediğinde bön bön baktırılıyor karar verseler artık bu kız çok mu saf çokmu zeki .. çokmu aşık ne .. ben bugünkü izlediğim naz karakterinden bişey anlamadım ... naz karekteride dememek lazım aslında kızda bişey bırakmadılar :img-pilot
ıyı akşamlar,
20 ve 24. bölümden sonra en begendıgım bölümdü.hulusi ise bu bölümün favorısıydi.bölümün sözü ise vaıdettın ve belma part 2 idi.gerçekten çok güzel bır bölümdü.tek şikayetım çabuk bitti.
naz tarıga ıtıraf ettıreyım derken kendı tuzagına düşrü arabada 2 dogru 1 yalan oyununu oynadılar ve naz darmaduman oldu .ya naz hanım işte gol böyle atılır. şimdı düşün hangısı yalan (diye tabiki hiçbiri).
bu arada vahı bey japonya'ya gıttı haftaya gelecegını sanmam bence bu dogum gunune hazırlık bence ve içimden bır ses itıraf evde olacak dıyor bır sekılde evde sadece tarık ve naz olacak .bunuda belkıs hanım ayarlayacak gıbıme gelıyor yanı bır güzellık yapacak bızımkılere.
açıkcası bende artık ıtıraf zamanını geldıgını düşünüyorum zira bu oyun çok uzadı .uzadı uzamasına da mert ve pınar nası çıkar dızıden bılmıyorum.
ayrıntılı yorumumu yarın akşama bırakıyorum.
ıyı akşamlar
bi konuya daha takığım dizideki zamanın ilrlememesine .. hulusi hastalandığında 15 gün evde istirihati 2 ay gibi bir sürede izlemiştik umarım naz ın doğum gününüde nisan mayıs gibi izlemeyiz .. bu arada naz okuluda serdi kardeşlik işine baya bi kapıldı stajı tamamlayıp okulu nasıl bitirecek bakalım dizi bittiğinde diplomalı bir naz görürüz .. umarım hiç sanmıyorum ama :img-yes:
Ben sinirli hiç değilim bu aşk beni çok eğlendiriyor ve sıcaklığı ile rahatlatıyor.Zaman zaman gerilebiliyorum ama bu ikisini çoks eviyorum ben.kendisini tekrarladığını çok düşünmüyorum ,bir aşkta zaten ya araya birileri girer ya aşıklar kavga eder ya da beklenmedik bikaç olay girer başka ne yapacaktı ki senaristler.Bana tek batan Nazın arkadaşlık oyunu ve yanlış anlamalarının abartılması onun dışında çok rahatsız değilim.Uİtirafı çok da uzatmamalarını anımsatarak ;)
iyi geceler herkese
herzamanki gibi teşekkürümüzü edelim ... harika diyemesemde güzel bir bölümdü eğlendim .. senaristler kendi yarattıkları naz karakterini nasıl bu hale getirdiler diye .. düşünmekten diziye konsantre olamadım .. yanılmıyorsam yanılıyorda olabilirim .. 26 . bölümda tarık nasıl bu hale geldi diye kızmış ve sinirlenmiştim ..bu bölümde naz ı tanıyamadım .. burnundan kıl aldırmayan naz tarık suratına kapı kapatıyor ..çıt yok .. perdeyi çekiyor hala yüzsüzlüğe devam .. dışarı atılıyor yaka paça hala ses yok ne oldu ..tarığın yaptıklarına bu kadar kayıtsız kalabilirmi bi insan arkadaşta olsan kardeşte olsa hele sevgili olsan bi gururun var helede naz da bugüne kadar haddinden fazla olan şey bu hafta sırf konuşturmak adına kızı yılışık biri yaptı
kız çok zekice oyunlar hazırlıyor aynı kız tarık o ona öptüğüm ana geri dönmek isterdim dediğinde bön bön baktırılıyor karar verseler artık bu kız çok mu saf çokmu zeki .. çokmu aşık ne .. ben bugünkü izlediğim naz karakterinden bişey anlamadım ... naz karekteride dememek lazım aslında kızda bişey bırakmadılar :img-pilot
Benim düşündüklerimi detaylı ve çok güzel dile getirmişsin arkadaşım..
senaristler özellikle Naz karekteriyle çok oynadılar..hayır bu gidişle kendilerininde kafalarıda karışacak..sonrada toparlayamayacaklar..senaristler
umarım bu Naz karekterine bir çeki düzen verirler..
iyi geceler herkese arkadaslar ben bu bolumu maalesef ızleymedım:icon_sorr tekrarları ne zaman saat kacta cıkıyor benı aydınlatırsanız cok sewınırım:img-help: yada eskı bolumlerın ızlenebılecegı bır sıte warmı warsa bılen arkadaslarımızdan bırı bana ö.m yoluyla soyleyebılırmı sımdıden cok tesekkurler
burcin_kaplan
02-02-07, 00:49
ilk sahneyi konuşucak olursak.gerçekten başlangıç çok güzeldi naz nasıl tarıka hayran hayran bakıyorsa bende ikisine aynen öyle baktım walla:)
gene gülüşleriyle beni mest ettiler gerçekten.
neyse ondan sonra bence paslaşmalarıda çok güzeldi tarıkın dışarı çıkması ondan sonra yanlış anlamalar iç ses konuşmaları..hepsini çok sevdim içten ewet de ewet de demeleri çok tatlılardı gene..atışma olucaksa aynen böyle olsun kesinlikle fazlası zarar...
Neyse ondan sonra ewe gittiklerinde Nazın tarıkı ewe dawet etmesi çok garipti aslında..sanki bi randevudan gelmişlerde kız oğlanı ewe davet ediyor havası sezinledim ben orda gel sana kahve yapim hesabı:) ama kahve yapmayı bilmiodu bizimki kesin ondan çay dedi tabi poşet çay bulacağınıda tahmin etti ondan söledi kesin onu neyse içerdeeki konuşmalarıda çok güzeldi ama gene batırdı nazcımız cannım zeki tatlı kızımız:)
Yanlız bu bölümde 1 saat bile tarıksz yapamadı naz ona dikkatinizi çekerim kız uyumadı bile:) tarıkı nasıl yanımda tutarım onu nasıl özlemem planları yaptı bana kalırsa pınar mınar mertmiş curtmuş bunlar bahane...
nese o akşamda güzeldi gayet ama tarıkın gördüğü rüyayı hiç bir şeye değişmem koptum resmen koptummm bide telefon etmiş naz tarık traş köpüğü almaya gidiyordum diyor...hahahaha:)
ondan sonra içeri girdi şok oldu bu arada süprizin üzerindede durumaması gerektiği anlaşıldı hiç bişe yok ortada öylesine bi süpriz...
oyun esnasında ümitin yukardan izlemesi çok güzeldi.. we nazın sen git test çöz demesi üzerine nazın potunu düzelticem diye tarkın pot kırması harikarlardı gerrçekten...
hele helee nazın pınar sen kime soruyorsun dedikten sonra pınarın tarık'a deyişinden sonra nazın neeeeee demesine bittim ben o nasıl bi tepkiydi bide ümite bağladı olayı tebrik ederim onuda walla burdan:)
tarıkın odadaki en sevdiği insana kardeşim demesi we ardından sabah nazın iç sesleri bana 21. bölümün başını hatırlattı direk.. çok büyük benzerlikler gördüm konuşmalrında çelişkilerinde buda nedense hoşuma gitti çünkü 22. bölüm gayet güzel olmuştu.. umarım 30.da öle olur ... neyse hepsini yatakda uyuyamıyor bi şekilde göstermeleride güzel düşünülmüş.
araba sahneside güzeldi hele tarık indikten sonra nazın onu araması...ordaki mimiklerine bakışına koptum ben ztn mervenin direk:)tarıkın şarkısıda çok güzeldi gine..
son sahneye gelirsekkk..Naza kapak oldu diyorum başkada bişe demiyorum o sahneyle ilgili çünkü mert olaylarına girersem çıkamam:img-yes:
sonuç olarak bence naz konuşmasın sadece düşünsün o düşünceleriyle daha çok şey anlatıyor o ağız açıldı mı amaan amaan! alakası yok düşünceleriyle en iyisi o sussun gözleri konuşsun walla...
Şimdi bunları böyle yazınca dizi çok güzelmiş gibi durabilir ama şunuda ekliyim bütün güzel sahnelerin sonunda o sahneyi unutturan bi olay geldii...we bu da beni çok sinirlendirdi..sonuç olarak bölümden pek memnun değilim açıkçası ama tabi bi sahne warr o sahneye en son değinim diye bıraktım..
Birazdan onada değinicem:)
Ben sinirli hiç değilim bu aşk beni çok eğlendiriyor ve sıcaklığı ile rahatlatıyor.Zaman zaman gerilebiliyorum ama bu ikisini çoks eviyorum ben.kendisini tekrarladığını çok düşünmüyorum ,bir aşkta zaten ya araya birileri girer ya aşıklar kavga eder ya da beklenmedik bikaç olay girer başka ne yapacaktı ki senaristler.Bana tek batan Nazın arkadaşlık oyunu ve yanlış anlamalarının abartılması onun dışında çok rahatsız değilim.Uİtirafı çok da uzatmamalarını anımsatarak ;)
sinirlendim kelimesi belki biraz yanlış oldu .. nazı izlerken naz gibi dumur oldum diyeyim ..:img-yes: ha bu mert denen şahsiyet de pek tekin biri değil yavaş yavaş kendini gösteriyor .. emri vakiler kahvaltı diye çağırdı naz la tarık iş toplantısının ortasında buldu kendilerinide .. pınarında oyun sırasında tarığa sorduğu soruda çok saçmaydı eğlenmek için oynanan oyunda kimse kimseye sabıkan varmı diye sırıtarak sormaz .. dam üstünde saksağan durumu resmen .. :img-hyste
EVET kelimesini sölemek bu kadarmı zor be tarık kardeşim türkçe diyemiyosan italyanca de japonca de hoş şu anki naz karakteri bunu anlamasa da ne dedi bu diye araştırarak geçirir bi haftayı bi bölümde böle kotarılır .. hikaye uzar gider :img-yes:
Bu nasıl bir dizi ya ben anlamıyourm.Senaristlere pes diyourm başka birşey demiyour.tam geçen bölüm sonunda bunar bakışıyorlardı ya, dedim tamam bu bakışmalara güzel, sıcak bir bölüm gelecek yavaş yavaş yakınlaşacaklar yok anam nrde delirtti naz delirtti cılkını çıkardı.Ben olsan yeter der çeker giderdim.Bir kız bu kadar mı anlama özürlü olur ya resmen çocuğu çileden çıkardı.Daha filizin doğumgünüden 10 gün anca geçti.Ne zaman naza geleceğiz allah biir.Barışın bag toplatısını izledim aşklarını itiraf ederlerse dizi biter dedi Barış inşlalah bu son bölüme kadar itiraf olmuyacak demek olmasın ne olur.amam ben inanıyourm bu itiraf nazın doğumgünün de gelecek tarik hoş bir sürpriz hazırlayacak.:img-yes: (hayali bile güzel değil mi arkadaşlar:icon_sorr )
EVET kelimesini sölemek bu kadarmı zor be tarık kardeşim türkçe diyemiyosan italyanca de japonca de hoş şu anki naz karakteri bunu anlamasa da ne dedi bu diye araştırarak geçirir bi haftayı bi bölümde böle kotarılır .. hikaye uzar gider :img-yes:
ya bide tarık gibi birinin yani o kadar italyalarda kızlarla falan bu kadar zorlanması biraz abes kaçıo.tamam belki ilk defa aşık olmuştur ama önceliği nazdan beklemesi de saçma.ben şahsen tarığın 'hadi naz söylede kurtul'şeklindeki sözlerinden hoşlanmıorum.madem o kadar aşıksın önceliği kızdan bekleme dimi ama?
burcin_kaplan
02-02-07, 01:07
Dediğim sahneye geleyim...
tabiki araba sahnesinden söz ediyorum.o araba sahnesi bölümün en güzel yeriydi şüphesiz..
Naz ee eylendin mi bakalım sorusu üzerine tarıkın sen sormayınca zevki çıkmıyor cevabının üzerine hepp ümiiitt yanıtı pek bir uydu :):) potunu kırdı gene Naz'cığımız...Neyse ardından gelen sorular çok güzeldi heleki tarıkın zekice dawranıp oyunun kurallarına gayet güzel uyması daha bi güzeldi...
çocuk 2 doğrusunuda söyledi 1 yalanıda.. ama nazın 3. cevabı dumur olmuş kalmış bir şekilde dinlemesi süperdi we ardından tarıkın bi yalan war tabi demesi üzerine werdiği tepkide çok iyiydi birden nasıl hayal kırıklığına uğradı hamfendi.. tarıkta sinirlenme düşünmeden önce sonra dediklerine pişman olabilirsin dedi madem o cevaba sinirleneceğini biliyor kendine aşık olduğunuda bilmesi lazım...yani neyse bunlar artık tavırları geçti laf istiyorlardı onlarıda anlamamaya başladılar farkında değiller:img-help: :img-cool2
sonuç olarak o sahne çok güzel ne olursa olsun tarıkın arabyaı kenara çekip bi daha olsa bi daha yaparım demeside gayet hoş olmuş ben dedim şimdi tekrar öpücek ama yeltenmedi bile tabi:):)
---
neyse ben son sahneye deyinmicem mi demiştim duramadım deyinicem :):)
şimdi son sahnede mertin naza aşkını ilan etmesi bi yana bence nazın gözlerinde tarıkı görüyor olması da NAzın kime aşık olduğu açısından bir itiraftır...
geçen bölüm pınardan naza geldi bu fark ettirme...bu bölümdede mertten tarıka...naz anlama kıvamına gelmişti ki gene bi olaylar oldu anlayıpta anlamamzlığa gelmeye çalışıyor...yani aslında anladıda resmen işine gelmiyor...emin olamıyor demesini istiyor tarıkın ama tarıkın durumu daha farklı ztn nazın kendini sevdiğinden şüpheleniyor hatta bazen emin oluyor ama tam da karar weremiyor nazın dengesiz tavırları yüzünden ama mertten bulafı duyduktan sonra oda bişeylerden emin olucak tam olarak tabi bu rahtlıklada naza bişeler diyebilir şakasına mertle ilgili sen zztn onu değil başkasını seviyorsun gibi bu durum üzerine nazda gider mertle yakınlaşır biraz ki ztn ben mertle yakınlaşacağından eminim bu bolayı nasıl bağlarlar orasını bilemem ama kesin nazla mert arasında bişeler geçicek.. çünkü tarıkın sinirleniri attırmaya çalışıyor şuan senaristler oratada bi gerilim olayı olması hatta onun katlanması içinde mertle naz yakınlaşması olması şart aslında bu durum bizlerinde işine gelir diyeyim...itirafı hızlandırır çünküü... artık ztn kopması lazım ama ipin son kalan ucu o kadar sağlanmmış ki kopmuyor onu mert gibi birnin koparması lazım işte... son radde olucak o ... tarık kıparacak artık ipmiş kayışmış bişe kalmayacak...
30. bölümde ben mertin naza iyi dawranması daha bi yakınlaşması olcak diyorum tabi bu durumda tarıkta iyice moraller çökecek bi gül vermesinde bile o kadar sinirlendi şimdi ne hale gelir kesin...
bu arada o pğara oalyını red etmesinden sonra nazda artık tarıka mert hakkında bişe söylüyemez heralde bi söylesin ztn seti basmak istiyordum oda tuz biber olur gitmiceğim warsada giderim tutamazlar beni:):):img-hyste
gene çok yazdım glaiba yeter bu akdar..:)
ya bide tarık gibi birinin yani o kadar italyalarda kızlarla falan bu kadar zorlanması biraz abes kaçıo.tamam belki ilk defa aşık olmuştur ama önceliği nazdan beklemesi de saçma.ben şahsen tarığın 'hadi naz söylede kurtul'şeklindeki sözlerinden hoşlanmıorum.madem o kadar aşıksın önceliği kızdan bekleme dimi ama?
ya evet oda var tarık gibi hızlı çapkının deli gibi aşık olup ..aşk itirafını naz gibi bi kızdan beklemeside anlamsız helede hulisi tekelioğlunun oğlu tarığa hiç yakışmıyo bu haller ne kendini sıkıyon kardeşim de kurtul bu kadar sıkıldığına değmez hele nazın bu hallerini çekmektense de de kurtul .. sende rahatla bizde rahatlayalım bi ohh beee diyelim :img-hyste :img-hyste
Aslinda bence tam da senin bahsettigin sebep dolayisiyla Tarik'in itirafi geciktirmesi normal. Cunku, adam ilk defa asik olmus! Hem de NAZ a!:icon_sorr Eli ayagina dolasiyor Naz'i her gordugunde. Yuzunde guller aciyor! Ama itiraf edemiyor iste. Aliskin degil aslinda Tarik bu duruma onun icin. Sahsen ben ilk itirafi Naz'dan beklemesini gayet hakli buluyorum. Yanliz hani bunlar iki keci ya, yan yana gelince inatlari tutuyor itiraf edeceklersede edemiyorlar iste. Ah ah!
Cok guzel soru ama cevabı da basit aslında, Tarık üc karakter degistirmis biri,Tarık Tekelioglu,Alfonso ve sofor Tarık,ve eger karakterleri cok iyi incelersek,sofor Tarık digerlerinin zıttı bir yapıya sahip cunku diger iki karakterin cekmedigi sıkıntıları cekti,cok daha olgun ve yardımsever.Kendi ekmegini kazanıyor,onune cıkan engelleri kendi mucadelesi ile geciyor.Onun sozu ile soylemek gerekirse sofor Tarık olarak kendi ayakları ustunde duruyor.Tabii bu kadar degisiklik onun kadınlar ve ask hakkındaki dusuncelerini de degistirmisdir ve belki de ilk defa gercekten asık oldugu icin acılamıyor olabilir.
Aslında bu kaza haberini ben de okudum diğer forumda!ve ne yalan söyleyeyim ümitlendim biraz, neden derseniz:bu kaza bizim kumrusuz kumruları:img-hyste bir araya getirebilir.Çünkü anladığım kadarıyla ağır bir kaza olacak.şu barışma sahnesine gelince tv 8 de bülent bey (hulusi) yakınlaşma var barışacaklar demişti bu da önümüzdeki hafta olacak demektir.(Her hafta bir bölüm çekiyorlar ) en azından bu cepheden iyi şeyler olsun çocğun hayatında yoksa bunalıma girmesi an meselesi yazık çocuğa ya:icon_sorr
aşkdan yana şansım yok
itiraf etmek istiyorum derdim çok
aşkımı itiraf ettim iç sesde
sordum sordum duyan yok
dün gece uykusuz kaldım
döndüm döndüm bulamadım
kör olası senaristler
aşkımızı itiraf ETTİRMEDİLER
ERKİN baba ve sevenlerinin hoş görüsüne sığınıyorum
bu şarkıyı diziden sonra böle sölüyorum... affola .. kusurumuz varsa
:icon_whis
İnsanın kalbin de belki yüzlerce kez itiraf ettiği seni seviyorum sözlerinin kelimelere dökülmesinin ne kadar zor olduğunu bir kez daha gördük.Hele de karşısında ki Naz gibi bütün duyargaları tıkalı birisine!!!
Bugün daha öncede bahsetmiş olduğum ve bağış konusun da Tarığa yapılmış bir haksızlık olarak değerlendirdiğim sahnenin devamı niteliğin de olan ve Naz'ın kendini aştığı bir bölüm izledik.Şımarık patronumuzu birçok defa kişilik bunalımında izlemiştim ama bu akşam gözlerime inanamadım.Söylediği sözlerle ve yaptığı tavırlarla Tarığı çileden çıkardı ve sinir küpüne döndürdü.Onun yerinde sabır taşı olsa çatlardı herhalde.Sanırım yurt genelin de devam eden yoğun kış şartları Naz'ın mantığıyla duyguları arasında ki yolu tıkamış ve kendisin de büyük bir algı problemi yaşamasına neden olmuş.Daha önceki bir bölümde Naz algıda seçici olduğunu söylemişti ya!Bu doğruymuş.O kadar seçici ki "puzzle" ın küçük parçalarına odaklanmaktan resmin bütününü göremez hale gelmiş.İşin kötü tarafı duygularını itiraf etmekten korktuğu için bunu bilinçli yapması.Bu da itirafın uzamasına ve duyguların ertelenmesine sebep oluyor.Yani hem kendilerine eziyet ediyorlar hem de bizlere.Duygulardaki bu saklambaç oyunu uzun bir süre daha devam eder bence.İtiraf bekleyenler bir müddet daha bekleyecekler.Anlayacağınız gibi bu aşk itirafı çok çok ... uzaklarda.
Sonuç olarak şunu diyebilirim ki Tarığı bir şoför olarak asla kendi sosyal konumuyla bağdaştıramamasının bilinç altında yarattığı baskı Naz'ın sürekli Tarığın Mertle yarıştığı halüsünasyonunu görmesine neden oldu.Ama unuttuğu birşey varsa o da para herşey demek değildi.Zaten kendisi de bunu vurucu final sahnesiyle anladı sanırım.Aslında Mert'in Tarıkla yarıştığını anlaması Tarıkda ki, kendinin göremediği daha doğrusu görmemek için gözlerini kapattığı güzelliklerin herkesin farkın da olması onun bazı şeyleri idrak etmesine neden oldu.En azından öyle ümit ediyorum.Umarım bu idrak ona, duygularını kendine itiraf etmesine giden yolda bir kapı açar.Gerçi şu anda bile gözleriyle birbirlerine bütün duygularını açık ediyorlar.Ama ilk başta söylediğim gibi seni seviyorum kelimesi dünyanın en kolay hissedilen ama en zor söylenen iki kelimesidir.Hayatınızda bunu kaç kişiye söyleyebildiğinizi düşünürseniz aslında senaryonun ne kadar gerçek ve hayata dair olduğunu görürsünüz... :img-yes:
burcin_kaplan
02-02-07, 02:07
songül :Aslında Mert'in Tarıkla yarıştığını anlaması Tarıkda ki, kendinin göremediği daha doğrusu görmemek için gözlerini kapattığı güzelliklerin herkesin farkın da olması onun bazı şeyleri idrak etmesine neden oldu
kesinlikle katılıyorum asıl tarıkın değil mertin yarıştığını fark etti ..o laflardan sonra... istediği kadar salak ayağına yatsın bu laftan sonra anlamaması mümkün değil artık.
Ama gerçekten tarıkın parayı almaması naza büyük bir ders oldu..akşam gidicek yatacak yatağına gene bin takla dönecek uyuyamayacak kesin...düşün düşün dur...
yanlız tarık bu bölüm gene çok çekecek gibi..mertin bu kadar laftan sonra nazdan wazgeçeceğini düşünmüyorum dahada yüklenmeler iltifatlar olucak..tarık bu durumlar karşısında ne yapıcak acaba..
İnsanın kalbin de belki yüzlerce kez itiraf ettiği seni seviyorum sözlerinin kelimelere dökülmesinin ne kadar zor olduğunu bir kez daha gördük.Hele de karşısında ki Naz gibi bütün duyargaları tıkalı birisine!!!
öncelikle bu kısımdan başlayalım.. evet zordur belki.. ama bir sınır var, bir sınır.. oda bu sınıra gelene kadar.. tarık ile naz o sınırı o kadar aştılar ki ve beden dilinin en iyi konuşan ve ruhun aynası gözler bile konuşmaktan yoruldu.. belkide bitap düştü ama onlar bunun farkında mı dersin sevgili kara inci.. sanmıyorum..
bölüm yorumu olmayacak ama içimdekileri söylemeden geçemeyeceğim.. hayat o kadar kısa ki.. bir an bile değerli.. yakın olacaksın bir nefes kadar, ama gözler yerine orada ki o ismi konamaya sınırlarda kaybolacaksın..? bu reva mı. neye yaradı bu, hele o sınırları geçtikten sonra içinde ettiğin itiraflar.. bin kere söylesen neye yarar ki dile gelmedikten sonra o sihirli sözcükler.. ne yani ölümden korkmuyor muyuz.. bu yüzden mi saklanır sevgi içeride.. ilk görüş değil ki bu, içinde biriktirsen hisslerini.. ilk bakış değil ki sevidiğine yüreğini itiraf etsen duygularını... vakit kaybı sadece vakit.. hele gözler bu denli konuşurken sağda solda arkadaş muhabbetleri vakit kaybı inan...
ama aşk gözün çıksın senin varsa tabi.. tek duygusun görünürde ama tüm duygulara sahipsin.. kiminde neşesin, kiminde en tatlı mutluluk, kiminde derinden bir acı.. kiminde yalan.. kiminde ise tek gerçek.. işte gözün çıksın bazende içi yakarken dile gelmeyen zorluksun tarığın ki gibi..!!!
neyse gecenin masal kahramnı vah(i)dettin misali aldığı krediye gelen zamlar gibi ömre zam yok.. onlar kendilerini bitirirken kenarda bizleride bitirmekteler.. eee gelsin artık be şu dile gelmeyenler.. gerçi nazda bu kafa gelse ne olacakki.. :img-hyste
sondakika
şiir gibi konuştun valla. yüreğine sağlık. biz burda ne kadar bitiyosak, onlarda masal gibi aşk hikayelerinde o kadar bitiyolar. her bölümde bi aşama yol katediyolar sanıyoruz ama hep bi sonraki bölümde sanki "evde bi şeyi unutmuşuz gibi geri dönüyoruz".
ben önümüzdeki 4-5 bölüm itiraf umudumu kestim. bölümlerin zevkini çıkarmaya çalışıyorum. çünkü her bölümde naz ve tarığın yeni yeni ciciliklerini görüyoruz. artık şunu biliyoruz ki
naz: saçmalama tarık, ben hiç seni kovarmıyım
naz, avcıyken av durumuna düştü, tarığı o kovarken tarık onu kovmaya başladı. tarık nerden alıyo bu cesareti, naz'ın bu saf ayaklarına yatmasındaki ve tarığa bu kadar hoşgörülü davranmasındaki tek neden arkadaşlık veya kardeşlik mi.?
yalnız bugünki bölümde şunu anladım. biz burda dizinin nerdeyse her karesini didikliyoruz, "o nasıl baktı, bunu nasıl söyledi, söylerken bakışlarını niye kaçırdı." gibi. ama iki bölüm arasındaki bu benzersiz durumu görünce aslında boşuna kafa patlattığımızı anladım. çünkü iki bölüm arasında bambaşka bi dünya var.
pınar'ın dediklerine mest olması gereken naz, testçi oldu çıktı başımıza. tarığı sorguya çekiyo. son gülüşleri çok güzel inşallah devamı gelir dedik o kadar çene yorduk, "senmisin o bağışı yapan" naz'ı gördük. bunları bölüm kötüydü manasında söylemiyorum, bölümün güzelliklerini yarın anlatacam inşallah. sadece, artık bölümler arasında bağlantının kurulmasının zor olduğu kanısına vardım, bilmem siz de katılırmısınız. bu da sanırım senaryonun haftalık yazılmasının bi dezavantajı.
burcin_kaplan
02-02-07, 02:51
aşkdan yana şansım yok
itiraf etmek istiyorum derdim çok
aşkımı itiraf ettim iç sesde
sordum sordum duyan yok
dün gece uykusuz kaldım
döndüm döndüm bulamadım
kör olası senaristler
aşkımızı itiraf ETTİRMEDİLER
ERKİN baba ve sevenlerinin hoş görüsüne sığınıyorum
bu şarkıyı diziden sonra böle sölüyorum... affola .. kusurumuz varsa
:icon_whis
:img-hyste :img-hyste
o kadar sinirliyimki etrafıda göremiyorum artık yeni gördüm maja bunu yazdığını çok güzel olmuş walla ellerine sağlık bzimkileri çokda güzel özetlemiş cuukk oturmuş walla:)
öncelikle bu kısımdan başlayalım.. evet zordur belki.. ama bir sınır var, bir sınır.. oda bu sınıra gelene kadar.. tarık ile naz o sınırı o kadar aştılar ki ve beden dilinin en iyi konuşan ve ruhun aynası gözler bile konuşmaktan yoruldu.. belkide bitap düştü ama onlar bunun farkında mı dersin sevgili kara inci.. sanmıyorum..
bölüm yorumu olmayacak ama içimdekileri söylemeden geçemeyeceğim.. hayat o kadar kısa ki.. bir an bile değerli.. yakın olacaksın bir nefes kadar, ama gözler yerine orada ki o ismi konamaya sınırlarda kaybolacaksın..? bu reva mı. neye yaradı bu, hele o sınırları geçtikten sonra içinde ettiğin itiraflar.. bin kere söylesen neye yarar ki dile gelmedikten sonra o sihirli sözcükler.. ne yani ölümden korkmuyor muyuz.. bu yüzden mi saklanır sevgi içeride.. ilk görüş değil ki bu, içinde biriktirsen hisslerini.. ilk bakış değil ki sevidiğine yüreğini itiraf etsen duygularını... vakit kaybı sadece vakit.. hele gözler bu denli konuşurken sağda solda arkadaş muhabbetleri vakit kaybı inan...
ama aşk gözün çıksın senin varsa tabi.. tek duygusun görünürde ama tüm duygulara sahipsin.. kiminde neşesin, kiminde en tatlı mutluluk, kiminde derinden bir acı.. kiminde yalan.. kiminde ise tek gerçek.. işte gözün çıksın bazende içi yakarken dile gelmeyen zorluksun tarığın ki gibi..!!!
neyse gecenin masal kahramnı vah(i)dettin misali aldığı krediye gelen zamlar gibi ömre zam yok.. onlar kendilerini bitirirken kenarda bizleride bitirmekteler.. eee gelsin artık be şu dile gelmeyenler.. gerçi nazda bu kafa gelse ne olacakki.. :img-hyste
Ne kadar guzel yazmıssın arkadasım,biran daldım gittim.Bu da benden olsun;
Tarık soyleyemez,soyler ama Naz anlamaz,Naz soyler, bu sefer Tarık karsılık vermez,verir ama Naz yine anlamaz,aslında Naz anlar,anladıgını anlamaz,Tarık Naz'ın anladıgını anlar ama Naz Tarık'ın anladıgını anlamaz,Naz anladıgında anladıgının cevabını Tarık'a soyler,bu sefer de Tarık anlamaz,anlamaz gibi yapar,anlar ama cevap veremez.
Ask itirafı tum bu anlayamadıklarını anladıklarında gerceklesecek ve bana o zamana kadar sabır gucunu verecek olan tek soz;
''En guzel ask yasanamayan asktır'' olacak.
Tarık şimdiye kadar hep kolay elde etmiş kızları ve kızlar zaten ona hayranlarmış zorlanmamış elde etmek için.Büyük ihtimalle de Tarıkın ilgisini çekmek için de türlü cilveler yapıp ona hiç karşı çıkmamışlar.Oysa Naz onun yakışıklılığına hemen tav olmadan yeri geldiğinde itiraz da ediyor ona kızıyor da bu Tarıkın şimdiye kadar alışkın olmadığı bir durumdu.Böyle playboy hayatı yaşayan ve aşkı bilmeyen bir adam,hele de en zor zamanında,böyle bir aşka toslarsa o komiserin de dediği giib kendini kaybetmediine dua etsin:img-wink: :img-yes: Hayatını sorguladığı bir dönemde çıktı karşısına bu aşk Tarıkın o eski tarık değil artık..aşkı da sorguluyor hayatının anlamını da bunu unutmayın.
pınar'ın dediklerine mest olması gereken naz, testçi oldu çıktı başımıza. tarığı sorguya çekiyo. son gülüşleri çok güzel inşallah devamı gelir dedik o kadar çene yorduk, "senmisin o bağışı yapan" naz'ı gördük. bunları bölüm kötüydü manasında söylemiyorum, bölümün güzelliklerini yarın anlatacam inşallah. sadece, artık bölümler arasında bağlantının kurulmasının zor olduğu kanısına vardım, bilmem siz de katılırmısınız. bu da sanırım senaryonun haftalık yazılmasının bi dezavantajı.
sevgili serdar, mesajının geneli çok doğru tespitler ama son paragraftaki senaryo hakkındaki tespitlerinde çok isabetli.. gerçekten bağlantı koptuğu olmuyor değil.. inanılmaz bir karakter şu naz.. tek bir haftayı saymazsak tarık genelde hep istikrarlı bir profil çizdi.. ama nazda bunu yakalamak çok zor. asıl kopukluk naz'Da ki buda bize gülümseme heyacan yeri geldiğinde neşe kimi zaman sinir yada gerilim olarak yansıyor..
yani demem o ki bu dizinin değişken parametresi naz.. ha bu bölümde filizi hiç göremedik.. ilginç..!!!
burcin_kaplan
02-02-07, 03:04
Tarık soyleyemez,soyler ama Naz anlamaz,Naz soyler, bu sefer Tarık karsılık vermez,verir ama Naz yine anlamaz,aslında Naz anlar,anladıgını anlamaz,Tarık Naz'ın anladıgını anlar ama Naz Tarık'ın anladıgını anlamaz,Naz anladıgında anladıgının cevabını Tarık'a soyler,bu sefer de Tarık anlamaz,anlamaz gibi yapar,anlar ama cevap veremez.
Ask itirafı tum bu anlayamadıklarını anladıklarında gerceklesecek ve bana o zamana kadar sabır gucunu verecek olan tek soz;
B.A.D.B seni gerçekten tebrik ederim bu yazdığın bizim bugünkü ruh halimizi anlatan engüzel msj dı galiba...we kelimesi kelimesinede doğru anlamak için bi kaç kere okumuş olsamda anladım(bendede bi nazlık mı başladı ne:img-hyste )
serdarın dediğine artık bende katılıyorum ..olayları o kadar didikliyoruzki artık dizinin keyfini çıkaramz olduk itiraf itiraf diye ama rahat kafayla izlesek zevkli bölümdü gerçekten...bundan sonra itirafı düşünmeden bölümleri izlemek istiyorum elinde sonunda gelicek o iitiraf...isteselerde istemeselerde...
B.A.D.B seni gerçekten tebrik ederim bu yazdığın bizim bugünkü ruh halimizi anlatan engüzel msj dı galiba...we kelimesi kelimesinede doğru anlamak için bi kaç kere okumuş olsamda anladım(bendede bi nazlık mı başladı ne:img-hyste )
burcin_kaplan tebrik icin cok tesekkur ederim.Madem hem onlar birbirlerini anlamıyor,hem biz onları anlamıyoruz,hem de ustune ustluk onlar bizi de anlamıyor,bundan sonra tum yorumlarımı bu tarz yapmaya karar verdim,nasılsa hickimse birbirini anlamıyor.:)
burcin_kaplan tebrik icin cok tesekkur ederim.Madem hem onlar birbirlerini anlamıyor,hem biz onları anlamıyoruz,hem de ustune ustluk onlar bizi de anlamıyor,bundan sonra tum yorumlarımı bu tarz yapmaya karar verdim,nasılsa hickimse birbirini anlamıyor.:)
Vay be demek istiyorum izninle..resmen tekerleme gibi olmuş:img-wink: Nedense bir an Naz'ın repliklerini anımsattı bana:img-yes:
sevgili B.A.D.B, ne güzel söyledin.. sen ne yaptın biliyor musun.. yukarıdaki o mesajı yazarak koca 29 bölümü.. evet 1!den 29'a kadar koca yalancı yarim serüveni özetledin.. evet buydu aslında.. en güzel aşk yaşanmayan aşktır ama o aşkın bir özelliği daha var. en çok keşke dedirtende bu tarzdır.. :img-wink:
sevgili B.A.D.B, ne güzel söyledin.. sen ne yaptın biliyor musun.. yukarıdaki o mesajı yazarak koca 29 bölümü.. evet 1!den 29'a kadar koca yalancı yarim serüveni özetledin.. evet buydu aslında.. en güzel aşk yaşanmayan aşktır ama o aşkın bir özelliği daha var. en çok keşke dedirtende bu tarzdır.. :img-wink:
Yok sondakika yok baksana hepimizin mesajları adeta tekerleme,şiir veya replik tadında olmaya başladı halimiz duman efendim.Bu dizide itiraf çıkar mı,çıkarsa ne zaman çıkar nasıl çıkar bilemem ama aramızdan en az birkaç senarist çıkaracağı kesin:img-wink: :img-yes:
Vay be demek istiyorum izninle..resmen tekerleme gibi olmuş:img-wink: Nedense bir an Naz'ın repliklerini anımsattı bana:img-yes:
İzin sizin,sormanız hata, :)
Dedim ya bulastı bu tarz bana da ,
Hani bir hastalık varya,
Adını az once koyduk;anlamama
Ask itirafları icin gelmeli mi gaibden sesler,
Yoksa sozlere gerek yok ,yeter mi gozler?
E ama gozler de tercuman olmaya yetmiyor ki,
Dudaklardan dokulmeyince o soylenemeyen sözler...
İzin sizin,sormanız hata, :)
Dedim ya bulastı bu tarz bana da ,
Hani bir hastalık varya,
Adını az once koyduk;anlamama
Ask itirafları icin gelmeli mi gaibden sesler,
Yoksa sozlere gerek yok ,yeter mi gozler?
E ama gozler de tercuman olmaya yetmiyor ki,
Dudaklardan dokulmeyince o soylenemeyen sözler...
süper yaa, rep tarzı okuyunca süper oluyo :)
şimdi mi yazdın yoksa, önceden biliyomuydun bunu.
Yok sondakika yok baksana hepimizin mesajları adeta tekerleme,şiir veya replik tadında olmaya başladı halimiz duman efendim.Bu dizide itiraf çıkar mı,çıkarsa ne zaman çıkar nasıl çıkar bilemem ama aramızdan en az birkaç senarist çıkaracağı kesin:img-wink: :img-yes:
sevgili medea, ne yaparsın.. dizidekilerle aramızda bir fark var.. onlar içinde biriktirir, tabii bizde ama bizi ayıran fark bizi biriktirdiğimizi vakti gelince şaçarız.. dökeriz eteklerimizde ne var ne yok.. hemde onlara inat..
halimiz duman.?!. evet duman.. diziden itiraf çıkmadan önce, aramızdaki arkadaşlarımızdan çok şey çıkacak.. şiirde olur, hikayede.. yada senarist.. neden olmasın ki.. al işte sevgili serdar.. sevgili hande.. yazmaya başladılar bile.. :img-hyste ve şiir yazanları hiç söylemedim bile.. nasılda bülbül oluyoruz yeri gelince.. nasılda.. :) :img-hyste
MUHARREM- Bu Alfonso Tarık denen adam bunun şöförü mü arkadaşı mı yoksa kızın halasının oğlu mudur nedir birtürlü karar veremediler Bahri bu ne iş?
BAHRİ-Ama abiiii...Naz onu abisi diye tanıttı Tarıkın kız arkadaşına ondan öyle yalan söylemek zorunda kalıyorlar abiii.
MUHARREM-Töbe töbee...töbe töbeee.Ne kardeşi Bahri manyak mı bu kız yahu adamı şizofren yaptı yahu.İstemem yan cebime koy bu kızın yaptığı resmen bahri.Sen dağ başlarında vatoz balığı gibi adama yapış yok sonradan sarhoştum de su koyver.Adam için dünyayı yakacakken çocuğun kalbine bir ışık bile yakma üstüne bir de adamı kardeşin yap..töbeeee..insan kardeşine sarkarmı Bahri?
BAHRİ- Sen gene karıştırdın abi bak cümlenin başı iyiydi de sonuna doğru gene dağıldın.
MUHARREM-Dağılmazsam şaş Bahri dağılmazsam şaş...bak seyirci telef oldu ben dağılsam ne olur?Dağılan dağılacağı kadar dağılmış Bahri baksana çocuk ne halde;a-şöförüm b-arkadaşım c-abiyim d- bilmediğim birşeyim...süren beş dk Bahri söyle?
BAHRİ- e) Arif Verimli abi
MUHARREM-Ara bahri...
Ne haddime sondakika,
Sizin gibi ustadların arasında,
Oyle kolay mı ozetlemek yasanamayan askları,
Ve o askların yasattıgı acıları...
Sondakika guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim.
MUHARREM- Bu Alfonso Tarık denen adam bunun şöförü mü arkadaşı mı yoksa kızın halasının oğlu mudur nedir birtürlü karar veremediler Bahri bu ne iş?
BAHRİ-Ama abiiii...Naz onu abisi diye tanıttı Tarıkın kız arkadaşına ondan öyle yalan söylemek zorunda kalıyorlar abiii.
MUHARREM-Töbe töbee...töbe töbeee.Ne kardeşi Bahri manyak mı bu kız yahu adamı şizofren yaptı yahu.İstemem yan cebime koy bu kızın yaptığı resmen bahri.Sen dağ başlarında vatoz balığı gibi adama yapış yok sonradan sarhoştum de su koyver.Adam için dünyayı yakacakken çocuğun kalbine bir ışık bile yakma üstüne bir de adamı kardeşin yap..töbeeee..insan kardeşine sarkarmı Bahri?
BAHRİ- Sen gene karıştırdın abi bak cümlenin başı iyiydi de sonuna doğru gene dağıldın.
MUHARREM-Dağılmazsam şaş Bahri dağılmazsam şaş...bak seyirci telef oldu ben dağılsam ne olur?Dağılan dağılacağı kadar dağılmış Bahri baksana çocuk ne halde;a-şöförüm b-arkadaşım c-abiyim d- bilmediğim birşeyim...süren beş dk Bahri söyle?
MUHARREM-Ara bahri...
Allah iyiliğini versin senin.. :img-hyste :img-hyste gece gece kahkaha atıp milleti rahatsız etmemek için zor tuttum kendi mi.. :img-wink: ilahi, medea nereden geldi aklına... :) :img-yes:
sevgili B.A.D.B, ne yaptın güzel kardeşim benim, ezdin bizi ya :img-wink: burada hepimiz bütünü oluşturan parçalarız.. :img-yes:
Allah iyiliğini versin senin.. :img-hyste :img-hyste gece gece kahkaha atıp milleti rahatsız etmemek için zor tuttum kendi mi.. :img-wink: ilahi, medea nereden geldi aklına... :) :img-yes:
Amin sondakika..hepimizin:img-yes: Vallahi tutamıyorum ne bileyim birden geliyor içimden yahu ben de anlamadım :)
süper yaa, rep tarzı okuyunca süper oluyo :)
şimdi mi yazdın yoksa, önceden biliyomuydun bunu.
tarık-naz ,inan biranda ortaya cıktı,
Daha fazla tutamadı duygularını,
Ama Naz yine hicbirsey anlamadı,
Cunku Tarık askını haykırıken cok agladı...
arkadaslar bende sasırıyorum,hepsini suan yazıyorum,sonumuz hayırola.
MUHARREM-Ara bahri...
Cok super olmus,bu gece herkesde var biseyler ,bakalım hayırlısı olsun :)
tarık-naz ,inan biranda ortaya cıktı,
Daha fazla tutamadı duygularını,
Ama Naz yine hicbirsey anlamadı,
Cunku Tarık askını haykırıken cok agladı...
arkadaslar bende sasırıyorum,hepsini suan yazıyorum,sonumuz hayırola.
sevgili B.A.D.B vallaha inanırım var birşey bu gecede.. herkes ne güzel döküyor elinde avucundan ne var.. geliveriyor dile.. geliveriyor klavyelerimize.. ama şunu söyleyeyim ki ben bu gece acayip keyif aldım..
yani senaristler, bu gece dizide, ne katmışşa senaryoya yada biz ne görmüşşek nazda.. ne bulmuşsak tarığın gözlerinde ve hallarinde.. ki güzel şeyler olduğu kesin.. galiba onlarda foruma yansıdı bu gece.. :img-wink: :img-yes:
Senaristler halt etmiş Bahrii halt etmişş...aman yani son dakika diycektim :) :) Bu forumda daha ne cevherler çıkacak sen gör ;)
Sevgili B.A.D.B bu yorumun dizinin bu zamana kadar ki bölümlerinin mini bir özeti olmuş. Buda gösteriyor ki insanlar bazı şeyleri dolambaçlı sözlere ihtiyaç duymadan da senin yaptığın gibi kısa ve net bir şekil de ifade ederek bazen en doğru yolu seçmiş olabilir.Sondakika'nın da dediği gibi hayatın bize neler getireceği hiç belli değil.Bazı şeyleri ertelememiz belki de onu elimizden tamamen kaçırmamıza neden olabilir.Bir gün geriye dönüp baktığımızda yaşamımızın koskoca bir keşke den ibaret olmasını istemiyorsak önümüze çıkan fırsatları değerlendirmeyi öğrenmeliyiz.Hele bir de bu, insanın hayatında ki en güzel duygulardan biri olan aşksa.Kalbimiz bir deniz aşksa bu deniz de büyük çalkantılara sebep olan bir fırtına.Biz ise bu fırtınanın için de rotasını bilmeden yol alan ve bizi nereye götürürse götürsün gitmeye razı olan kağıttan bir kayık......Ama güzel olan, her şeye rağmen kalbimizde ve ruhumuzda bıraktığı lezzetse...BANA ENGİN DENİZLERİ VERİN.....:img-yes:
whiteangel
02-02-07, 04:03
sevgili B.A.D.B vallaha inanırım var birşey bu gecede.. herkes ne güzel döküyor elinde avucundan ne var.. geliveriyor dile.. geliveriyor klavyelerimize.. ama şunu söyleyeyim ki ben bu gece acayip keyif aldım..
yani senaristler, bu gece dizide, ne katmışşa senaryoya yada biz ne görmüşşek nazda.. ne bulmuşsak tarığın gözlerinde ve hallarinde.. ki güzel şeyler olduğu kesin.. galiba onlarda foruma yansıdı bu gece.. :img-wink: :img-yes:
EEşimdi ben bu itirafı okudum ya.. gider mışıl mışıl uyurum.
Valla arkadaşlar gecenin bu saatinde hepiniz şair olmuşsunuz. Bir dizi nelere kadirmiş...:) son sayfalarda yapılan yorumlar süper kafiyeli ve de keyifli olmuş. Şimdi diyorum ki, bu diziyi izlemek kadar bu forumda olmak da apayrı bir keyif:) Benim demem o ki, bir romantik - komedi değil de romantik gerilim-komedisi izliyoruz sanki. Gerim gerim gerildik.. Nereye kadar değil mi ama:) İŞTE BİZİM DİZİMİZ BU YAA... BİZ DİZİMİZİ BÖYLE SEVİYORUZ diyorum ve hemen forumdan kaçıyorum.. Size iyi geceler-iyi sabahlarbye
:) İŞTE BİZİM DİZİMİZ BU YAA... BİZ DİZİMİZİ BÖYLE SEVİYORUZ diyorum ve hemen forumdan kaçıyorum.. Size iyi geceler-iyi sabahlarbye
Hımmm bu Tarık tadında cümle de pek uydu duruma white angel :img-wink: :) İyi geceler görüşmek üzere.
EEşimdi ben bu itirafı okudum ya.. gider mışıl mışıl uyurum.
Valla arkadaşlar gecenin bu saatinde hepiniz şair olmuşsunuz. Bir dizi nelere kadirmiş...:) son sayfalarda yapılan yorumlar süper kafiyeli ve de keyifli olmuş. Şimdi diyorum ki, bu diziyi izlemek kadar bu forumda olmak da apayrı bir keyif:) Benim demem o ki, bir romantik - komedi değil de romantik gerilim-komedisi izliyoruz sanki. Gerim gerim gerildik.. Nereye kadar değil mi ama:) İŞTE BİZİM DİZİMİZ BU YAA... BİZ DİZİMİZİ BÖYLE SEVİYORUZ diyorum ve hemen forumdan kaçıyorum.. Size iyi geceler-iyi sabahlarbye
ya güldürdün beni.. :img-yes: evet şimdi gidip mışıl mışıl uyuma zamanı.. :img-hyste evet efendim dizimizi seviyoruz, forumuzu seviyoruz, ve forumdakilerde.. ve dizimiz kısmen gersede, kısmen yerdese genelde yüzümüzde tebessüm olmakta efem..
dedikten sonra hepinize iyi geceler vede sabahlar diyeyim saat 4 olmuş yahu:img-wink: nasıl geçti bu zaman.. :img-yes:bye bye
Sevgili sondakika,sanıyorum bu yasadıgımız meteoformanojik-entekruel-manyetizminolask sendromu olsa gerek.Kısaca acıklamak gerekirse elimizde Tarık ve Naz gibi birbirine sırılsıklam asık iki genc var,bizler onların asklarının ne boyutta oldugunu biliyoruz ama onların birbirlerinin duygularından haberleri yok,var ama emin degiller.Yasadıgımız bu sendromun en kotu ozelligi mudahale etmek istedigimiz asıklara hicbirsekilde ulasamıyoruz,daha da kotusu onlarda birbirlerine acılamadıkları icin bizim sendrom daha ciddi bir hastalık olan hipersitonizkolojik-makroespekturel-savingandsecuringtheloves moduna donusuyor.Peki bu nedir?Cok basit,Tarık ve Naz itiraf edemedikleri icin forum ahalisinin kriz gecirmesi,onların soyleyemedigi herseyi tekrarlamaktan psikolojik cokuntuye ugramalarına sebep olan birtur ask virusu.Gordugunuz gibi benimki sendrom modunu cokdan tamamlamıs,resmen hastalık boyutuna ulasmıs.
Not:sendrom ve hastalık isimleri sallamadır,aman ciddiye almayınız.:)
Bu guzel geceyi ve sohbeti paylasan tum arkadaslarımıza tesekkur ediyorum,hepinize iyigeceler diliyorum,umuyorum bu keyifli sohbetlerimizi ilerleyen gecelerde de devam ettiririz.
Ben daha net bir hastalık tanısı yapaym o zaman sevgili B.A.D.B;bu durum tamamen bir Yalanus yarimus seyirci sıyırensis" vakası.:img-hyste (Eyvahlar olsunnn...ben de kıvama gelmişim,merak etmeyin yarına birşeyim kalmaz:img-yes: )
Sevgili B.A.D.B bu yorumun dizinin bu zamana kadar ki bölümlerinin mini bir özeti olmuş. Buda gösteriyor ki insanlar bazı şeyleri dolambaçlı sözlere ihtiyaç duymadan da senin yaptığın gibi kısa ve net bir şekil de ifade ederek bazen en doğru yolu seçmiş olabilir.Sondakika'nın da dediği gibi hayatın bize neler getireceği hiç belli değil.Bazı şeyleri ertelememiz belki de onu elimizden tamamen kaçırmamıza neden olabilir.Bir gün geriye dönüp baktığımızda yaşamımızın koskoca bir keşke den ibaret olmasını istemiyorsak önümüze çıkan fırsatları değerlendirmeyi öğrenmeliyiz.Hele bir de bu, insanın hayatında ki en güzel duygulardan biri olan aşksa.Kalbimiz bir deniz aşksa bu deniz de büyük çalkantılara sebep olan bir fırtına.Biz ise bu fırtınanın için de rotasını bilmeden yol alan ve bizi nereye götürürse götürsün gitmeye razı olan kağıttan bir kayık......Ama güzel olan, her şeye rağmen kalbimizde ve ruhumuzda bıraktığı lezzetse...BANA ENGİN DENİZLERİ VERİN.....:img-yes:
Bu guzelim mesaja cevap yazmadan ayrılamazdım,ellerin ve duyguların dert gormesin,
Kara inci engin denizler senin olsun,
Dalgaların eksik olmasın,yuregin askla dolsun,
Ben ne okyanuslardan gectim,ne fırtınalar gordum,
Ama hicbiri uzmedi beni,
O uzun sahilde hissettigim meltem gibi...
Ben daha net bir hastalık tanısı yapaym o zaman sevgili B.A.D.B;bu durum tamamen bir Yalanus yarimus seyirci sıyırensis" vakası.:img-hyste (Eyvahlar olsunnn...ben de kıvama gelmişim,merak etmeyin yarına birşeyim kalmaz:img-yes: )
Bir gidemedim yahu :),sevgili Medea aman aman hep bu kıvamda kalın,ne kadar keyifli gecti gece,bu arada sizin vaka da cok ciddi,umarım bir uykuyla atlatılır bir durumdur,benimkilerin tedavisi uzun surecek gibi de :) Artık kacıyorum,iyigeceler diliyorum.
Hakikaten bu gece bizde birşey var ne derseniz deyin..en duygusal ve en komik zamanlarımızdan birisi sanki bugün.Herzamankinden daha deişik ve güzel bir gece geçirdim burada olan arkadaşlarımın hepsine katılımları için teşekkür ederim.
DÜNYA DEDİĞİN KOCA BİR YALAN
BİR GARİP SEVDAN YOKSA NAFİLE ÇABAN
GÜN GELİR VADEN DOLAR
AĞLARSA ARDINDAN
O KIRDIĞIN YARALI YÜREK AĞLAR
KALMASIN İÇİNDE EVRENE HAYKIR
GÜNLERİN SAYILI
BİLİNMEZ KİM GİDER KİM KALIR
YAŞADIM DEMEK İSTİYORSAN GÜLÜM
KORKMADAN SEVDANI HAYKIR
Eh bu da benden...iki dakikada bu kadar oluyor işte :) İyi geceler herkese.
Bu itirafın kısır döngüsü bir müddet daha devam edecek gibi.Bu süreç hem bizi hemde Tarığı bir hayli yoracağa benziyor.Hani hatırlarmısınız Şener Şen ile Müjde Ar'ın bir filmi vardı...ARABESK...Filmin sonu gelmişti,bizimkiler 70 yaşında hala kavuşmaya çalışıyorlardı.Şimdi Tarık ve Naz'ı o durumda hayal edelim...
Tarık ve Naz 50 yıl sonra hala itiraf etmeye çalışırlar.Bu itiraf için Aşıklar Tepesi'n de buluşurlar;
Tarık Naz'ın tekerlekli sandalyesini sürerken titrek bir sesle;
Tarık:Naz ben sana birşey itiraf edecektim ama unuttum
Naz gözlüklerinin altından bakarak;
Naz:Nereye gidecektin?
Tarık:Ha hatırladım.Naz ben seni seviyorum(Ya unuttuğum bumuydu acaba.Neyse boşver Tarık.Nasıl olsa duymuyor)
Naz:Tamam bende geliyorum.
Bu sefer Tarık Naz'ın kulağına eğilerek daha yüksek bir sesle;
Tarık:Seni seviyorum diyorum...
Naz bu sefer duyar ve;
Naz:İlahi Tarık.İnsan 50 yıllık arkadaşını sevmez mi?
Tarık:Hayır Naz öyle değil
Naz:Buraya gelen kim değil?
Tarık:Naz saflığın çekilmiyordu saf sağırlığın hiç çekilmiyor.Sana aşığım diyorum.
Naz:Kaşıklamı yiyorum?İlahi Tarık sende iyice bunadın.Ortada yemek mi var da kaşıkla yiyeyim.
Tarık Aşıklar Tepesi'n den denize bakarken derin bir of çeker ama bu sefer kararlıdır.Bu kısır döngüye ne olursa olsun son verecektir;
Tarık;Ortada yenen tek şey varsa o da benim ömrüm Naz.Sana aşığım aşık
Naz;Delimidir nedir hala kaşık diyor.Tarık taktın sende kaşığa
Bu söz üzerine Tarığın yüzün de tuhaf bir gülümseme oluşur.O andan itibaren o artık Tarık değildir.Naz'ın tekerlekli sandalyesini yavaş yavaş uçuruma dogru sürer ve aşağıya doğru hafifçe itekler.Uçurumdan aşağıya bakarak;
Tarık:Kaşık maşık yok.Bitti gitti.Oh be rahatladım.Üstümden 50 yıllık bir yük kalktı... :img-hyste
pas.si.on79
02-02-07, 09:29
günaydın arkadaşlar....
bakıyorum gece boş durulmamış..... Şiirler şarkılar.. oooooo
artık düşüncelerin gerçekleşmemesi seyirciyi aşka getirmiş...
tüm yazılanları okudum.Hepsi birbirinden güzel...:happy0064
kara inci valla sabah sabah uykumu açtın :D:D:D:D çok güldüm ya ilahi kara inci :D:D:D:D:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu arada benim de şu vahi beye bir çift sözüm var ilahi vahi bey sen ki kızının aklına bu arkadaşlık oyununu sokan insan sen gittin güya arkadaşın belkıs hanıma açıldın bari gelde şimdi naza bi anlat bari gene gözü açılsın..!!!
dünkü bölüm çok güseldi ya 2 doğru 1 yanlış oyunuda tam süperdi yaniii,
(yalancı yarimi izlediğim için doktorları izleyemedim)
pas.si.on79
02-02-07, 10:14
kara inci valla sabah sabah uykumu açtın :D:D:D çok güldüm ya ilahi kara inci :D:D:D:img-hyste :img-hyste
bu arada benim de şu vahi beye bir çift sözüm var ilahi vahi bey sen ki kızının aklına bu arkadaşlık oyununu sokan insan sen gittin güya arkadaşın belkıs hanıma açıldın bari gelde şimdi naza bi anlat bari gene gözü açılsın..!!!
ne oldu ya .. yine mesajlar gitmiyor....
haklısın, vahi bey kızın zaten kafası karışık iyice karıştırdı gitti.Ama bu arkadaşların dediği gibi tarık ile nazın yalnız kalması içinse varsın gitsin çok güzel
schmetterling
02-02-07, 10:19
arkadaslar 29.bolum benım favorılerım arasına gırdı...
20 ve 24ten sonra gelır belkı ama cok guzel bır bolumdu bence... ufak notlar halınde belırtmek ıstıyorum dusuncelerımı
- ilk basta içmsesler yine itiraf etti herseyi... tarık'ın bu kadar bozulması da mükemmeldi.. kendiyle naz'ı ayrı düşünemiyor demek ki..nazoşist ne de olsa:img-in_lo
-tarık'ın naz' iki defa kapı dışarı etmesini izledik, durumu eşitleme amaçlı 6 kez daha bekliyorum ben sahsen:img-yes: kız 8 kere kovdu cocugu intikam çanlarıııı:img-angel :img-patsa
- naz'ın siyah yatak örtüsüne bayıldım bayıldımmmmmm çok güzeldi gercekten ve en begendiğim replikler orda geldi...'ve böylece 5 saattir takıldığım noktaya geri geldim..'
naz anlamak istemese bu kadar anlayamaz gercekten..
-neyse ki tarık acıldı baya ve bu bölümdeki favori repliğimi 3.soruya cevap olarak arabada naz'a söyledi.. naz yine anlamaz veya bir daha bu konu üstünde düşünmezse yeni bölümde bir fikrim var .. imzasız bir mektup göndericem naz'a 'yalan olan 2. cevaptı.. bir dost ' diye.. sonra naz da gider tarık'a sen beni dost olarak mı görüyorsun der.. bize de alkışlamak düşer:happy0064
Süper bir bölümdü gerçekten. Sizi bilmem de ben bayağı güldüm dün akşam...
Sadri sonunda Ayşe'ye açıldı. Tam açılma denilemez ama Ayşe artık anlamıştır her şeyi. Ev konusunda ileriki haftalarda önemli gelişmeler olacak muhakkak...
Naz ve Tarık diyalogları da süperdi bu hafta... 2 doğru, 1 yanlış oyunu... Yani bana göre çok güzel bir bölüm izledik... Reyting'ler de süper gelir umarım...
Ben dün akşam doğru dürüst hiiç izleyemedım...ev misafirden geçilmiyodu...dolayısıyla kalk otur...hiç bir şey anlamadım...inşallah cumartesı tekrarı olur....:img-yes:
ben hiç beğenmedim değim yerindeyse gerim gerim gerildim bu ne ya insanı aptal yerinemi koyuyorlar hiç bi kız Naz da dahil bu kadar salaklık yapmaz yapamaz doğanın kanununa aykırı yahu ay hala sinirliyim ya ben bu diziyi rahatlamak gülümsemek için izliyordum ee böyle olacaksam niye izliyim ya tamam aşk itirafı falan istemiyorum ama aşklarını itiraf edemiyorlar diye bu kadar şaçmalamaları gerekmiyor ay neyse ya ben en iyisi susayım.:icon_sorr
bi sahne hariç demem gerekiyordu o da Tarık'ın şarkı söylediği sahne tam yerinde bi parçaydı. tebrikler
pas.si.on79
02-02-07, 10:45
arkadaslar 29.bolum benım favorılerım arasına gırdı...
20 ve 24ten sonra gelır belkı ama cok guzel bır bolumdu bence... ufak notlar halınde belırtmek ıstıyorum dusuncelerımı
- ilk basta içmsesler yine itiraf etti herseyi... tarık'ın bu kadar bozulması da mükemmeldi.. kendiyle naz'ı ayrı düşünemiyor demek ki..nazoşist ne de olsa:img-in_lo
-tarık'ın naz' iki defa kapı dışarı etmesini izledik, durumu eşitleme amaçlı 6 kez daha bekliyorum ben sahsen:img-yes: kız 8 kere kovdu cocugu intikam çanlarıııı:img-angel :img-patsa
- naz'ın siyah yatak örtüsüne bayıldım bayıldımmmmmm çok güzeldi gercekten ve en begendiğim replikler orda geldi...'ve böylece 5 saattir takıldığım noktaya geri geldim..'
naz anlamak istemese bu kadar anlayamaz gercekten..
-neyse ki tarık acıldı baya ve bu bölümdeki favori repliğimi 3.soruya cevap olarak arabada naz'a söyledi.. naz yine anlamaz veya bir daha bu konu üstünde düşünmezse yeni bölümde bir fikrim var .. imzasız bir mektup göndericem naz'a 'yalan olan 2. cevaptı.. bir dost ' diye.. sonra naz da gider tarık'a sen beni dost olarak mı görüyorsun der.. bize de alkışlamak düşer:happy0064
kesinlikle böyle bir notta yanlış anlar..
Ama ya gerçekten nazın 5 saattir takıldığım noktaya geri geldim demesi çok güzeldi.Çünkü kız tarık aşkı yüzünden ne hale geldi..Aşkından kız düşünemez oldu. Takıldı.Seviyor mu sevmiyor mu....
Yanlış cevabı bulabilecek mi acaba... Tarık öpüşme ile ilgili ikimizde istedik deseydi kız çözdüydü..ona takıldı..tarık da yani kızla iyi oynu.Sen benle oyun ha oyun öyle olmaz böyle oynanır diyo....
Naz aşağılık bu gibi birşey dediğinde ... Hayır iyice düşün bunda aşağılık birşey yok .. Sonra özür dilemek için gelme mi demişti.. neyse orda kurtardı tarık
nazda zaten cafede düşüncelere takıldı...
EYYYY AŞŞŞK SEENNN NELEERRRRRE KADIİİRRRSİİİİİİİİİN
Günaydınlar herkese.
Evet gece bitti gün başladı, benim için gün aydın mı, kara mı yoksa alacakara mı dillendirmeye çalışayım.
Öncelikle genel itibari ile hoşuma gitmeyen bir bölümdü. Açık ve net. Dün yine burada okudum, müthiş bir finalle noktalanan 28. bölüm ancak bu şekilde heba edilebilirdi.
Çok sevdiğim bir bayan arkadaşımdan duydum, daha doğrusu bana sordu "siz erkekler, bir kıza hoşlandığınızı veya yakın ilgi duyduğunuzu gösterir misiniz hal, hareket ve bakışlarınızla?" diye. Elbette diye cevap verdim, bu şekilde ise belli ederim. Bana cevabı "Bayanlar da hemen anlar" oldu.
Bu anlattığımdan birincil olarak Naz'ın bu dünyadan bir varlık olmadığı kanaatine vardık. İkincil olarak da senaryonun bu noktada sekteye uğradığı fikri peydah oldu. Yani, bölüm eklemek ve süre uzatmak adına anlamsız algılama sorunları ortaya çıkarılması sıkıyor, daraltıyor. Bu yanlıştan dönülmesi gerektiğini defalarca söylemiştim. Nitekim son bir kaç bölümdür dönülmüştü ama yine dibe vurduk. Hepberaber. Hayırlısı.
Dizide bu kadar iniş çıkış olması gerçekten yoruyor seyirciyi. Mesela geçen bölüm Naz itiraf etmedi mi? Ben mi çok akıllıyım yoksa Tarık mı çok kıt zekalı.
Ne dedi bu kız geçen bölüm "Ben o çocuklar soğukta üşümesinler diye 20000 ytl. bağış yapan gence AŞIK oldum." Tarık'ın "ama onu Mert biliyordunuz" cevabından sonra da " Ben seni çok iyi tanıyorum Tarık. Müdür bey o parayı aldığında, gözlerindeki ışığı gördüm".
Bu dizinin başından beri ince akıl oyunları ile, çok keskin laf çarpmalar ile, kırılan potun özellikle Tarık tarafından çok rahatlıkla yakalanması ile açıkça gördük ki, Tarık çok akıllı bir karakter. Açık açık "Sana Aşığım" lafından sonra neden bu hale düşürüldüler çok anlamış değilim.
Ya geçen hafta ki bölümde o konuşmayı yaptırmayacaklardı veyahut bu haftaki bölümde daha çekici olacaklardı. Bana göre ortada ciddi bir hata var.
Kızgın değilim ama birşey bilmeyen saf izleyici durumuna sokulduğum için mutlu da değilim.
Bunun yanında çok büyük bir problem daha var. Artık bu oyundan etkilenecek kişilerin sayısı fazla. Pınar ve Mert de oyuna iyice dahil oldular, bırakın sevgili olarak kırılmayı, insan olarak bu şekilde Naz'ın dediği gibi "aşağılıkça" kırılmaları yakışık almayacak. Özellikle Tarık ın Pınar'a oynadığı oyun herkesin gözünden kaçıyor. Bir kızın duygularıyla bu şekilde oynadığınızda melek de olsanız kar etmez. Umuyorum ki, Tarık'ın dediği gibi "söylediğim laf dikkatsizce çıkmıştır ağzımdan da sonun da pişman olurum."
Sanıyorum buradaki asıl sorun bölümlerin tek tek yazılmasında. Birkaç bölüm ardarda yazılsa bu tip sorunlar olmaz. Ama tek bölüm yazıldığından, bir bölüm tavan yapan hisler, diğer bölüm yerleyekzan ediliyor. Biraz daha dikkat edilmeli.
Biraz da güzel şeylerden bahsedelim değil mi;
Baba oğul buluşmasına az kaldı. En mutlu olduğum nokta o. Ve jenn sana katılıyorum. Hulusi öğrendiğinde, bu yalan oyununa dahil olacak..
Sadri ile Ayşe aşkı alev alev. Hissiyatım doruklarda. İçimi ferahlatıyorlar. Sadri'nin pısırık olmayı kabullenememesi gerçekten güzeldi dün gece. Hata yaptı ve anladı. Büyük bir adım.
Tarık'ın o son sahnede 150000 ytl yi kabul etmemesi gecenin en etkileyici sahnelerinden biri idi. İhtiyacı olmaması ayrı bir konu ama yine de 150000 ytl büyük bir para. Naz artık yarış olmadığını anlamıştır diyeceğim ama bunu da yarışma arzusunun çok olmasına bağlamasından korkuyorum.
Ve gelelim en etkileyici ve can alıcı sahneye. Tarık'ın yürekten yaptığı itirafa. Öpüşme itirafına. Bizler Tarık ın gözlerindeki ışıltıyı gördük. Sıra artık Naz'ın görmesinde.
Sevgiler.
arkadaşlar gecenin dördüne kadar yazdıklarınızı okudum vede inanın çok güldüm.hepinizde ne cevherler varmış.müthişsiniz vallahi..medea ,bahri muharrem parodin süper,babd tekerlemen vede kara inci yaşlılık senaryon kopardı beni:)) yüreklerinize sağlık:) bu şu demektir bu dizi resmen bağımlılık yaratıyor.kızsakda ,hapırsakda,köpürsekde hep bir umutla izlemeye devam:)))ben çok keyif alıyorum.akşamda çok eğlendim.naza kızdığım an çok oldu tabii ama olsun.alıştık biz bu hallere..biz oyunculara,olaylara öyle alıştıkki hiç bişey beni rahatsız etmiyor..
ha bu arada benim aklıma şu geldi..acaba mert ve pınar,tarık ve nazın kim olduğunu öğrendiler vede onlara bir oyunmu hazırladılar diye düşünmeye başladım..şu japonlar olayı,mertin bi ara tarığa alfonso demesi,son sahnede naza ağbini boşluğunu nasıl dolduracam diye uykularım kaçıyor demesi..ustaca hazırlanmış bizimkilerin foyasını yavaş yavaş ortaya çıkaracak bir oyunun parçaları olamazmı..sonuçta bu iki kardeş bir oyun için kullanıldı..bunun acısını çıarmak isteyeceklerdir:)
Buyukbaba beni uzun uzun yazma zahmetinden kurtardıgın icin tesekkurler.Tarık-Naz saptamana %100 katılıyorum:good: .ve senaristlere diyorum ki;-senaristler senaristler yeter ama artık! ne sevgili kahramanlarımız nede biz izleyenler okadar da saftirik(hadi salak demedim!!)degiliz!!!ee hadi artık!!!!!
herkese günaydııııınnnn!!! arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı, tek tek, bir bir ayakta alkışlamak istiyorum, aştınız kendinizi, dün neler yazmışsınız öyle yaaa, medea muharremle bahri çok güzeldi, yine döktürmüşsün, sanırım yazan kara inciydi, arabesk senaryosuna çok güldüm:img-hyste
bu yalancı yarim yaradı sizlere sevgili kardeşlerim, içinizdeki cevher ortaya çıktı yahu!!!!!!!
dünkü bölüme gelicek olursak, ben sizler kadar sinirli değilim açıkçası, böyle olmamasını terch ederdim tabi ki, bence de bazı şeyleri çok abarttılar artık, özellikle de nazın saflığnı, ama yine de kötü bi bölüm değildi, ben çok eğlendim izlerken, arabada naz mertle yarışmamasını söylerken tarığın elini tuttu, çok güzeldi, tarık da naz kendisi için diyo sandı, ben ilk başta pınar için diyo sanıp sevinmiştim, artık ayrılsınlar diye çabalıyo işte demiştim ama yok, mertmiş.....
ya bi de teoyla hulusinin karşılıklı kowboy müziği eşliğinde bakışmaları çok komikti:) orda naz araya girince ben acaba hulusiye yardım edicek beklenmedik şahıs naz mı dedim ama yine tutmadı!!!! orda benim cnm üzümcüümün tahminleri tuttu, onu da burdan tebrik etmek istiyorum:img-yes:
ya gerçekten sanırım biz artık dizinin her karesini çok fazla didiklemeye başladık, yani aslında senaristlerin bile o kadar önem vermediği detayları biz nası inceliyoruz!!!
ama görüyorum ki herkes tarığın dağdaki öpüşmeyle ilgili söylediklerinde benimle hemfikir:img-in_lo çok güzeldi oralar, yine olsa yine yaparım dedi, ben eminim yapar da:icon_whis ya aslında tam o sahneye bi öpüşme çok da iyi giderdi bence:img-yes: neyse o da başka bahara artık......
o kahvaltı da nazı elinden tutup götürüyo ya ben orda çok kızıcağı bişey oldu sanmıştım ama ortada hiçbişey yokken hava yapıyomuş bizimki:img-hyste
offff mertten değil ama şu pınardan sıkıldım artık, çıksınlar dizimizden yeter yaaa, daha fazla parazit yapmasınlar, nazın algı kapasitesi yetiyo da artıyo bile o iş için....:)
sonunda en azından ayşeyle sadriden itiraf geldi, ona itiraf denebilirse tabi:) iyi oldu aferin sadriye, sadrinin hayalleri de fena deilmiş hani:img-wink:
son sahne için de fazla yorum yapmıycam çünkü ztn yeterince konuştum ve bu konuya girersem daha çoooook uzar, neler düşünmüştük ya orası için, tutturabildiğmiz tek şey son sahne olduğu:img-hyste
o sahneyle ilgili de tek yorumum naza: KAPAKKKKKK............ :icon_whis
edit: bu arada dikkatimi çeken bişey oldu, mertle pınar hiç tarık tekelioğluyla şımarık küçük hanımı araştırmadılar, geçen bölümdeki o kötü adam bakışları askıda kaldı, o kadar merak ettiler, araştırıcaz dediler, bi bakışlar attılar, ama yokkk, hani nerde, kimi araştırdınız........??
demn çok uzun yazmışım ama dayanamadım bi tane daha yazıcam:)
ben 30. bölümden çok umutluyum, itiraf gelmese bile çok güzel bi bölüm olcak, nazın arkasına sığınıcağı bi bahanesi kalmadı artık, hatta artık yanlış anlayabiliceği bişey de kalmadı, saolsun hepsini yanlış anladı kendisi
hem 30da bi hulusi-tarık barışması da bekliyorum inşalla:img-wink: ikisinin birbirine duyduğu özlemi çok güzel yansıtıyolar bize bikaç bölümdür, artık bi barışma sahnesi isterizzzz, belki hulusi naz konusunda tarığa yardım bile eder:)
tam üzümüm yok dicektim ki geldiiiiiiii:happy0064
ama bazı arkadaşlar hala yok, tabi eminim uyuyo olamaslar:icon_whis
evet arkadaslar gece cok guzeldi.. dizininde etkisiyle valaha 4 kadar zaman nasil gecti hissetmedik bile... sevgili whiteangel iyi geceler iyi sahbalar deyince dedim ne oluyor yahu :img-hyste sevgili madeanin espirisinda az daha ev halkini uyandiracaktim hani.... :img-hyste evet arkadaslar gece .ok guzeldi,, :img-wink:
sahin kardesim yazdiklarinin altina imzami atarim... biraz daha zaman diyorum hele ben gidene kadar itiraf gelmesin sen o zaman seyret filmi,,,
sevgili kara inci, bak senaryonu sabah okudum alemsin alem.. sen beni guldurdun Allahta seni guldursun efem...
Bu itirafın kısır döngüsü bir müddet daha devam edecek gibi.Bu süreç hem bizi hemde Tarığı bir hayli yoracağa benziyor.Hani hatırlarmısınız Şener Şen ile Müjde Ar'ın bir filmi vardı...ARABESK...Filmin sonu gelmişti,bizimkiler 70 yaşında hala kavuşmaya çalışıyorlardı.Şimdi Tarık ve Naz'ı o durumda hayal edelim...
Tarık ve Naz 50 yıl sonra hala itiraf etmeye çalışırlar.Bu itiraf için Aşıklar Tepesi'n de buluşurlar;
Tarık:Ha hatırladım.Naz ben seni seviyorum(Ya unuttuğum bumuydu acaba.Neyse boşver Tarık.Nasıl olsa duymuyor)
Naz:Tamam bende geliyorum.
Bu sefer Tarık Naz'ın kulağına eğilerek daha yüksek bir sesle;
Tarık:Seni seviyorum diyorum...
Naz bu sefer duyar ve;
Naz:İlahi Tarık.İnsan 50 yıllık arkadaşını sevmez mi?
Tarık:Hayır Naz öyle değil
Naz:Buraya gelen kim değil?
Tarık:Naz saflığın çekilmiyordu saf sağırlığın hiç çekilmiyor.Sana aşığım diyorum.
Naz:Kaşıklamı yiyorum?İlahi Tarık sende iyice bunadın.Ortada yemek mi var da kaşıkla yiyeyim.
Tarık Aşıklar Tepesi'n den denize bakarken derin bir of çeker ama bu sefer kararlıdır.Bu kısır döngüye ne olursa olsun son verecektir;
Tarık;Ortada yenen tek şey varsa o da benim ömrüm Naz.Sana aşığım aşık
Naz;Delimidir nedir hala kaşık diyor.Tarık taktın sende kaşığa
Bu söz üzerine Tarığın yüzün de tuhaf bir gülümseme oluşur.O andan itibaren o artık Tarık değildir.Naz'ın tekerlekli sandalyesini yavaş yavaş uçuruma dogru sürer ve aşağıya doğru hafifçe itekler.Uçurumdan aşağıya bakarak;
Tarık:Kaşık maşık yok.Bitti gitti.Oh be rahatladım.Üstümden 50 yıllık bir yük kalktı... :img-hyste
Songül'üm canım bbenim sabah sabah gülme krizlerine soktun beni. Nasıl bir sondur bu her kelimesinde gülmekten gözlerimden yaş geldi :):img-hyste :img-hyste
Tarık:Kaşık maşık yok.Bitti gitti.Oh be rahatladım.Üstümden 50 yıllık bir yük kalktı...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
pas.si.on79
02-02-07, 11:47
evet gamze bak o el tutma sahnesini unutmuştum..ÇOk güzeldi ya..
Tarıkın bir de elimi tutarak söyleme demesi de.... :img-wink:
değinmediğimiz konu evet o.. mert pınar o kadar iddialı konuşmuşlardı ki .. tarık tekelioğlu ile küçük hanımı merak ediyoruz diye.. bir an dedik burda ilk işleri o olmuştur..
Ama alfonsu dedi, bir de mertin tarık ile naz için söyledikleri yerini dolduramama korkusu, bir de meşhur çok para ... sanki mert biliyor gibi...
nazın zengin birisi olduğundan belki kendi öyle görünüp yakın olmak istiyordur biliyordur tarıkın o parayı almayacağını, ya da mert zenginse de tarıkı da aradan çıkartmak parayı alınca nazın gözünden düşürmek istiyordur.
ya var mertte birşeyler..
naz gibi düşünürsek 2 doğru 1 yalanı ...TArıkın cevaplarından sonra..
ilki iki soru aynıydı.
1-nazı seviyorum,
2-kardeşim olan nazı seviyorum
3-öpüşme ben başlattım yine olsa yine yapardım:img-in_lo
naz burda kendi dedi ya ikimizde istedik.diye o yüzden bu yalan diye düşündü.Bİr de o kadar güzel açıkladı ki üçüncü kısmı.Yalan olmasını istemedi.
Ama nazzz lütfennn iyi düşün bizi delirtme...
bak 1 de Nazı seviyorum dedi. 2 kardeşim nazı seviyorum dedi. yani 3.de belli öpüşmeyi çok istediğini dile getirdi.
yani hem nazı hem sevgili hem de kardeş olarak sevse 3 ncü var o da yalan olur. demek 3 ncü yalan değil...
naz böyle düşün 30 da...
sanki böyle olucak gibi bunlar birbirlerine gerçeği söylecekler ki Şu kardeşlik oyunu çok sürdü..Tarık buna hiç yakışmıyor.Valla sende Nazı kıskandıracam diye kızla oynuyorsun ...pınar iyi ya da kötü biri farketmez. KAndırıyorsun...
Tarık:Ha hatırladım.Naz b