PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-5

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

sude9
02-02-07, 19:20
Bu bölümde ki gereksiz uzatmalar ve neticede gelen reyting sonuçları insanın canını sıksada ümitsizliğe kapılmayın arkadaşlar.Dizi yine güzel bir biçimde ilerleyecektir,senaristlere o kadar da haksızlık etmeyelim,bu zamana kadar bizi çok hoş şeyler seyrettirip dinlettirdiler,bunun devamı da gelecektir.
Bu kadar kızmamızın nedeni(ki başta bende çok sinirlendim ama şimdi yatıştım) çok büyük beklentiler içine girmemizdi,umduğumuzu bulamayınca ister istemez yüklendik,ama düzelecektir:good:

sude9
02-02-07, 19:23
Not: Handeciğim, şu evlilik oyunu fikrine katılıyorum. Hoş sahneler olabilir. Şu dede gelmesi dolayısıyla bunların evli gibi olmaları senaryosu senindi, değil mi? Bak onu çok sevmiştim mesela :) :)
Bu pek güzel olmaz zira yakın zamanda bu konuyu işleyen bir dizi oynadı,alıntı gibi durur sonra bu da dizi için pek iyi olmaz

tvrehberi
02-02-07, 19:47
dünkü bölümde gerçekten güzel sahneler vardı ama bence artık bu sahneler arada kaynamaya başlıyor.çünkü o kadar çok hulusi,belgin,teo,belkıs,vahi izliyoruz ki tarık ve naz aşkı gölgede kalıyor.dünkü bölümde filizi bile görmedik yani.tamam bülent kayabaşı severim ancak onun rolünü çok abartmaya ve gerçeklikten uzaklaştırmaya başladılar.dün akşam hulusi sahnelerine hiç bakmadım.çok can sıkıcı oldular bence.konuyu ve kişileri bir an önce toparlasınlar artık.özellikle gençlere yoğunlaşsın senaristler.işte o zaman bence tam süper olacak...

nowar_77
02-02-07, 19:47
tgrt de şu anda anlat bakalım da merve sevi var..o muhteşem kahkahaları özleyenlere duyurulur..tekrar sanırım..dün akşamki naz ı unutmak için iyi bir yol..burda çok şirin:?

gelincikkkk
02-02-07, 20:16
bencede hulusi sahnelerini biraz azaltıp naz tarık sahnelerini ağırlık versinler

Medea
02-02-07, 20:25
arkdaşlarr tarık_naz ın werdiği özettii biri yy nin resmi sitesine 30.bölüm özeti olarak koymuş :) millettt ne yapıcağını şaşırdı sapıttı adeta:):) ahhh yy naaaptın sen bizlereeee eski halimi özlüorum:)

Yani bu da iş mi hakikaten ,yenmemiş içilmemiş gidilip oraya yazılmış ortalık karştırılmış anam ağladı millete orada bunun gerçek özet olmadığını anlatana kadar.Yani insan önce bir öğrenidr gerçek mi deği mi diye sonra yazar.

handeozbek
02-02-07, 20:27
evet geçte olsa devam
Tarık:Bu da ne demek oluyor yani burda yazanlar şimdi sen?
Naz:Evet ben Tarık efendi evet ben.Şimdi çık dışarı yüzünü bile görmek istemiyorum.
Tarık:Ama ben Naz dinle.
Naz:Lütfen dedim tarık kafamı toplayıp bir karar vermem gerekiyor.
Tarık:Son birşey söylemek istiyorum.
Naz:Evet
Tarık:O kararı verirken seni ne kadar çok sevdiğimi unutma tamam mı?
Naz:Unutmam unutmam da bu nasıl bir sevgi?
Tarık:E pes Naz bu durumda bile nasıl sevgi diyorsun? Yetmedi mi bu yanlış anlamalar iç sıkan kıskançlıklar ben yoruldum sen hala yorulmadın mı SEVGİLİM
Naz:Yoruldum ama korkuyorum sanki kabul edersem her şey yıkılacak paramparça olacak. Ama bu elimde tuttuğum kağıttan sonra değişti zaten herşey. Doğru söyle Tarık bu itirafın bu olanlara bir alakası var mı?
Tarık:Benim sana olan hislerim hep aynıydı hiç değişmedi ki sadece açığa çıkamadı o kadar haberi almadan önce ne kadar seviyorsam şimdi de o kadar seviyorum. Ama bu olanlar benim suçum böyle olmamalıydı.
Naz:Senin beni sevdiğini duymak dünyalara bedel. Artık kararım daha net kafamda. Ama şimdi ne yapmamız gerektiği hala meçhul.
Tarık:Bence her şey ortada karım olacaksın Naz özkul.
Naz:İyide nasıl olacak bunun merti var pınarı var ümiti var babamı var
Tarık:Sen benimsin ya artık kim olursa olsun ne olursa olsun umrumda değil. Şimdi ben seni yalnız bırakayım dinlen bütün gün kendini harap ettin.
Tarık gitmek için kapıya yönelir.Naz yanına gelir ve Tarığa sarılır.
Naz:Bu olanlar ne senin ne de benim suçum. Sadece bizim yaşadığımız aşkın bize yaşattıkları.
Tarık bahçeye çıkar kafası karışıktır.
Tarık:Şimdi ne yapacaksın oğlum Tarık deli gibi sevdiğin kız hem seni düşman olarak görüyor hem de sana tapıyor. Sende o kızla evlenmek istiyorsun ama kız gerçeği öğrenirse yüzünü göremezsin. Bu işi bir şekilde halletmem gerek.
Tarık Sadriyi arar.
Tarık:Alo Sadri çok önemli bir konu var hemen oraya geliyorum.
Sadri:Ya sen ne diyorsun Tarık ya şimdi evlenmem gerek ama kimliğim belli olmadan ne demek?
Tarık:E anlamışsın işte o kızı çok seviyorum onsuz yaşayamam. Hele benim bebeğimi taşırken.
Sadri:Ne ne bebeği Tarık sen içkimi içtin ne diyorsun ya
Tarık:Daha fazla soru sorma Sadri zaten yeterince çıkmazdayım sen yardım edecek misin etmeyecek misin?
Sadri:İyi de ben ne yapabilirim ki?
Tarık:Nikah gerçek olacak ama Naz kiminle evlendiğini bilmeyecek.
Sadri:İyi de o nasıl olacak?
Tarık:Olacak bir şekilde olmalı. hem de en kısa zamanda.
Bu sırada Naz evdekilere yapacağı büyük konuşma için Tarığı beklemektedir.
Vahi:Kızım bu kadar önemli ne söyleceksin? Kötü bir şey mi oldu?
Naz:Tarık gelsin her şeyi öğreneceksiniz?
Belkıs:Nazcım sen iyi misin solgun gördüm ben seni?
Naz:İyiyim Belkıs Hanım hele bugün çok daha iyiyim.
Ümit:Hah alfonso da geldi.
Vahi:E hadi ne açıklayacaksanız açıklayın.
Naz:Biz yani tarık ve ben...
Tarık:Biz biz birbirimizi seviyoruz.
devamı tepkilere göre gelecektir.

Sımarık Cadı
02-02-07, 20:31
ben anlamıyorum ya neden bukadar korkuyolar onlara asklarını itiraf ettirmekten bi arkadasımızda yazmıs asklarını itiraf edince illa dizinin sonumu gelmesi gerek...

patron-soför iliskilerini gördük abi-kardes iliskilerini we arkadaslık iliskilerinide görmekteyiz...ama bunlar onları birbirlerine yaklastırmıyoki bence aksine dahada aptallasıyolar...tarık bence bisilerden emin...nazda öle...ama bence ilk adımı naz atmalı yani atmazsa bence tarık asla atmaz en azından bana öle geliyo...

tarık elinden geleni yaptı dağda olanlar naza söledikleri fln...bence yeterince acıktı...aman ya itiraf etsinde biri !!!hangisi ederse etsin...:):)

kozanak
02-02-07, 20:31
bunuuuu söylemek istemiodummm amaaaaa içimde kalacak yoksa haftaya reytingler böyle kötü gelirse arkdaşlar senaristler durumu kurtarmak adına 31 32 33 bölümlerde itirafların ardı arkası kesilmeyeceğine inanıom şahsen ben insallahta öylee olur:) yeter 30 hafta itiraf bekliozzz burda:):) hadi itirafı geçtik aşk yasansın istioruz oda yok :)

Medea
02-02-07, 20:34
Yani onları aşık olarak izlemek de bana çok zevk verecek,romantik halleri olsun kıskançlıkları olsun birbirlerine olan o insanın içini ısıtan bakışmaları olsun neler neler olacak.Ben bunlar artık olsun diyorum.Tamam bu utangaç ve inatçı hallerini de seviyoruz ama aşk açıklanınca heyecan kalmaz biter gibi yorumlara da asla katılmıyorum bence esas şamata o zaman başlayacak.

kozanak
02-02-07, 20:37
Yani onları aşık olarak izlemek de bana çok zevk verecek,romantik halleri olsun kıskançlıkları olsun birbirlerine olan o insanın içini ısıtan bakışmaları olsun neler neler olacak.Ben bunlar artık olsun diyorum.Tamam bu utangaç ve inatçı hallerini de seviyoruz ama aşk açıklanınca heyecan kalmaz biter gibi yorumlara da asla katılmıyorum bence esas şamata o zaman başlayacak.
ewett işte budur paralel yüzeylere yüzeysel geçişler yapmalıyız bencede:):) ahhh ahh keşke senaristlerinde bunu en kısa zamanda düşünebilse:)

gelincikkkk
02-02-07, 20:43

bende aynısını diyorum hem burada hem öteki sitede millet takmış bitecek diye aşklarını itirfa ettikten sonra benim bile aklıma bi çok senaryo geliyo neşeli neşeli bunlar hala aynı tas aynı hamam

Medea
02-02-07, 20:45
:img-blush
Bu düşüşler sanırım ekibin artık bizi dinlememesi yüzünden oluyor galiba..baksanıza gelen giden yok.Oysa düzenli takip ettikleri zaman bizi dizide olan ufak tefek aksamalar veya rating oynamalarının üstesinden daha kolay gelebiliyorduk.Eğer uğur kedi gelemiyorsa işleri fazlaysa o zaman mesela Sincap Selahattin yada ne bileyim işte kumru melahat gelsin bize uyar.:img-yes:

pas.si.on79
02-02-07, 21:04
şimdi arkadaşlar,
açıkçası ben diziyi izlerken şimdi de tekrarını seyrediyorum.

ben bu diziyi seyrederken benim düşündüklerim.Özellikle ilk sahne araba sahnesi) orda Naz aslında olayları anlamamazlık yapmıyo..Soruları çok akıllıca sadece onun Naz seni seviyorum dedirtmek için.Bunun için çırpınmış.Ben bu bölümü seyrederken bu bakış açısıyla bakıyordum.

Naz güler Tarık soruyor bişey mi var Naz yok birşey Aslında var bir kenara çekermisin..Tarık arabayı kenara çeker.
Naz: inan bunu yapmanana gerek yok elinden tutup,
Tarık: ben bırakırımda tutan sizsiniz
Naz;olmaz tarık ben yan yana düşünemiyorum( merti kastedip) sen ve ıı
Tarık:ben aldım msj der ve arabadan iner.
NAz:kırmadan söylemeye çalıştım.
Tarık; demek sen ve ben hiç gerçekleşmeyecek hayal gibiyiz
Naz:seni anlıyorum çok koydu bu sana ama söylemek zor.
Tarık:biz farklıyız birimiz şoför diğerimiz fabr.varisi müstakbel bir iş kadını
Naz:iş adamı diyecektin .iş kadını dedin merte
Tarık: merten mi bahsediyordunuz.
Naz:mertle sen farklı dünyaların insanınız yarışmaya çalışman ya
kusura bakmayın .ben biran başk.bahsediyorsunuz sanmıştım.

bir soru sordum sana kimden bahs.hangi iki ismi yan yana düşünemediğimi söylediğinde yüzifadeni gördüm.Beyninden.vurulmuşa döndün duyar duymaz
kim bu bir arada olamayacağını bildiğinde beyninden.vurulmuşa .döndüren
demek bu kadar seviyorsun itiraf et mertle yarışmanın nedeni bu
pınar seni böyle seiyor onun sevgisini kazanmak için abisine benzemek zorunda değilsin pınar sevgiyi ark.kahramanlığı sende bulmuş.İkiniz yana yana görmekten kork.
işte aşk bu.Bir kız başka ne iser.İnş.seni sevdiğin gibi biri de beni sever
Buralarda bahsettiği hep kendi.Kendi aşkı ama pınarın ismi vererek.Hayır pınarı değil dedirtmek.

Yanlış anlama yok değil mi arkadaşım düzeltik değil mi. Yok de mi yanlış anlama başka. Naz:Evet ben senden bahsediyordum de.
sonra evet de banalar .....

yani Nazın derdi itiraf ettirmek. İlk tarık söylesin istiyo.Birde arkadaşlar dikkat ettiğiniz NAz bu konuşmayı Tarık şoförken yapıyo..YAni senden bahsediyordum de derken Tarık şoför şapkası vardı.Yani Naz şoför patron ilişkisini aşmış...

BEn o sahnelerde Tarıka o yüzden kızıyordum.Pınarı sevmediğini söyle diye.Sonra yaptığı çay getirirken üşütme derken şirinlikleri. Sonra kovsada Tarıkın peşinden hiç ayrılmaması.

Naz aslında mücadele ediyor.Valla ben böyle düşünüyorum.

Senaristlerde sanırım birden değil de bu tarz geçişler yapıyorlar.Bence arkadaşlar 30 da bu iş bitecek..Tarık nasıl çaydan sonra bir ara Ben böyle biri değilim Naz dediyse bence haftaya patlayacak çünkü arada Mertin itirafı var. Ben böyle hissediyorum.

whiteangel
02-02-07, 21:06
Yazmayacaktım ama yine elim kaşındı:icon_whis tgrt deki anlat bakalım ın tekrarını izledim de.. Hayretle bir şeyi farkettim. Merve oynadığı Naz karakteriyle öyle özdeşleşmişki.. Bir şeyi anlamamak ve anlatamamak nerdeyse ruhuna işlemiş kızcağızın.:img-hyste Anlamama ve anlatamama konusunda kendini aşmış diyebilirim..:icon_whis

kozanak
02-02-07, 21:28
mert son sahnede nasıl gelipte tarık a o çeki teklif eder çok saçmaa olmuş iyice dikkatimi çekti çünkü bir önceki bölümde sen bu adama iş teklifi yapıosun we adam teklifi patronumu bırakamam onlar bana ewlerini açtı dio teklifi redddediyor hadi onu geçtikk bi kenara bırakalım merrt bey okumuş bilgisayarcı akıllı zeki biri bu çeki tarık ın kabul etmiyeceğini tarık ın bunu para karıslıgı yapmadıgını anlamak çokta zor değil kanımca yok ya bu bölüm ben senaristlerin performansını hiç beğenmedim:):)

bülbül
02-02-07, 21:32
Dolanırken nette... bakın ne buldum size...:img-hyste :img-hyste

"Öl" Deseydin Ölürdüm

Yalnız seni düşündüm hep seni hayal ettim
Sarılıp da öpmeyi düşlerimde görürdüm
Hüsranımla yaşadım ümidimi tükettim
Eğer benim olsaydın "öl" deseydin ölürdüm

İnadını kırmadın hiçe saydın çağrımı
Ateşimi görmedin yaktın benim bağrımı
Kollarını açıp da dindirmedin ağrımı

Sen hemşire değilsin beni rahip zannetme
Arzum kölen olmaktı sakın sahip zannetme
Nefesimi sen kestin yağlı bir ip zannetme

Bir araya geldik de sana elim değmedi
Duygularım bastırdı gurur boyun eğmedi
Ben bir volkan gibiydim senden ışık gelmedi

Yeter artık en fazla birkaç günlük sabrım var
Sakın beni kınama açık seçik tavrım var
Böyle benden kaçtıkça dayanılmaz kahrım var

Sen gönlümün tahtında bense kader ağında
Bilmeyen mutlu sandı beni gülün bağında
Dikenine razıydım kaldım hasret dağında

Hislerimi saklamak gelmiyor ki elimden
Dudakların istese bal damlatır dilinden
Haz vermiyor yaşamak anla artık halimden

Yazdığım bu son şiir söyleyecek sözüm yok
Ellerinde ellerim gözlerinde gözüm yok
İtirafım bu kadar daha fazla yüzüm yok

muhammer baydere

Napım çok tanıdık geldi duygular....

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

dizi kurdu
02-02-07, 21:33
mert son sahnede nasıl gelipte tarık a o çeki teklif eder çok saçmaa olmuş iyice dikkatimi çekti çünkü bir önceki bölümde sen bu adama iş teklifi yapıosun we adam teklifi patronumu bırakamam onlar bana ewlerini açtı dio teklifi redddediyor hadi onu geçtikk bi kenara bırakalım merrt bey okumuş bilgisayarcı akıllı zeki biri bu çeki tarık ın kabul etmiyeceğini tarık ın bunu para karıslıgı yapmadıgını anlamak çokta zor değil kanımca yok ya bu bölüm ben senaristlerin performansını hiç beğenmedim:):)
ya bırak teklif etsin şunuda kötü özellikleri olsunda kolay nefret edelim dimi ama yoksa nasıl nefret etcez biz

elmali-turta
02-02-07, 21:35
Yazmayacaktım ama yine elim kaşındı:icon_whis tgrt deki anlat bakalım ın tekrarını izledim de.. Hayretle bir şeyi farkettim. Merve oynadığı Naz karakteriyle öyle özdeşleşmişki.. Bir şeyi anlamamak ve anlatamamak nerdeyse ruhuna işlemiş kızcağızın.:img-hyste Anlamama ve anlatamama konusunda kendini aşmış diyebilirim..:icon_whis

sen yaz ablacım yaz bekleme elinin kaşınmasını falan :)

ama haklısın rolüyle fazlamı bütünleşmiş ne:icon_whis :icon_whis yinede haksızlık etmeyelim bazı yerleri güzel anlattıda partnerde önemli bide eski program zaten:img-wink: :

son söylediklerin naz için kesinlikle geçerli ablacım o konularda kendini aşmış bi insan o :img-blush :img-blush

pas.si.on79
02-02-07, 21:40
bir de tarık odasına gidip peşinden naz gider.
Tarıka mertin iş teklifini niçin kabul etmediğini sorduğunda tarık ekmek yediğim insanları bırakamayacağım için dedi .Tabi onun duymak istedediği farklıydı.

Sonra tarıkın bam teline bastığında Nazı şöyle bir tutunca göz göze gelip bakıştılar orda birşey söylemesini bekledi.

Aralarında Tarık Naz Hanım değil kolaylıkla Naz diyo...

Naz Tarık a Pınara kaptırmamak için birşeyler yapmak istiyo. Bunu da Tarıktan bekliyor.
Tarık pınarı bırak ben seni seviyorum diyemeyeceği için aklı sıra böyle yapıyo...

Bence haftaya artık Naz bu yolun işe yaramadığını anlayacak..

Handecim bu arada senaryon güzel eline sağlık..

handeozbek
02-02-07, 21:41
evet geçte olsa devam
Tarık:Bu da ne demek oluyor yani burda yazanlar şimdi sen?
Naz:Evet ben Tarık efendi evet ben.Şimdi çık dışarı yüzünü bile görmek istemiyorum.
Tarık:Ama ben Naz dinle.
Naz:Lütfen dedim tarık kafamı toplayıp bir karar vermem gerekiyor.
Tarık:Son birşey söylemek istiyorum.
Tarık:O kararı verirken seni ne kadar çok sevdiğimi unutma tamam mı?
Naz:Unutmam unutmam da bu nasıl bir sevgi?
Tarık:E pes Naz bu durumda bile nasıl sevgi diyorsun? Yetmedi mi bu yanlış anlamalar iç sıkan kıskançlıklar ben yoruldum sen hala yorulmadın mı SEVGİLİM
Naz:Yoruldum ama korkuyorum sanki kabul edersem her şey yıkılacak paramparça olacak. Ama bu elimde tuttuğum kağıttan sonra değişti zaten herşey. Doğru söyle Tarık bu itirafın bu olanlara bir alakası var mı?
Tarık:Benim sana olan hislerim hep aynıydı hiç değişmedi ki sadece açığa çıkamadı o kadar haberi almadan önce ne kadar seviyorsam şimdi de o kadar seviyorum. Ama bu olanlar benim suçum böyle olmamalıydı.
Naz:Senin beni sevdiğini duymak dünyalara bedel. Artık kararım daha net kafamda. Ama şimdi ne yapmamız gerektiği hala meçhul.
Tarık:Bence her şey ortada karım olacaksın Naz özkul.
Naz:İyide nasıl olacak bunun merti var pınarı var ümiti var babamı var
Tarık:Sen benimsin ya artık kim olursa olsun ne olursa olsun umrumda değil. Şimdi ben seni yalnız bırakayım dinlen bütün gün kendini harap ettin.
Tarık gitmek için kapıya yönelir.Naz yanına gelir ve Tarığa sarılır.
Naz:Bu olanlar ne senin ne de benim suçum. Sadece bizim yaşadığımız aşkın bize yaşattıkları.
Tarık bahçeye çıkar kafası karışıktır.
Tarık:Şimdi ne yapacaksın oğlum Tarık deli gibi sevdiğin kız hem seni düşman olarak görüyor hem de sana tapıyor. Sende o kızla evlenmek istiyorsun ama kız gerçeği öğrenirse yüzünü göremezsin. Bu işi bir şekilde halletmem gerek.
Tarık Sadriyi arar.
Tarık:Alo Sadri çok önemli bir konu var hemen oraya geliyorum.
Sadri:Ya sen ne diyorsun Tarık ya şimdi evlenmem gerek ama kimliğim belli olmadan ne demek?
Tarık:E anlamışsın işte o kızı çok seviyorum onsuz yaşayamam. Hele benim bebeğimi taşırken.
Sadri:Ne ne bebeği Tarık sen içkimi içtin ne diyorsun ya
Tarık:Daha fazla soru sorma Sadri zaten yeterince çıkmazdayım sen yardım edecek misin etmeyecek misin?
Sadri:İyi de ben ne yapabilirim ki?
Tarık:Nikah gerçek olacak ama Naz kiminle evlendiğini bilmeyecek.
Sadri:İyi de o nasıl olacak?
Tarık:Olacak bir şekilde olmalı. hem de en kısa zamanda.
Bu sırada Naz evdekilere yapacağı büyük konuşma için Tarığı beklemektedir.
Vahi:Kızım bu kadar önemli ne söyleceksin? Kötü bir şey mi oldu?
Naz:Tarık gelsin her şeyi öğreneceksiniz?
Belkıs:Nazcım sen iyi misin solgun gördüm ben seni?
Naz:İyiyim Belkıs Hanım hele bugün çok daha iyiyim.
Ümit:Hah alfonso da geldi.
Vahi:E hadi ne açıklayacaksanız açıklayın.
Naz:Biz yani tarık ve ben...
Tarık:Biz biz birbirimizi seviyoruz.
devamı tepkilere göre gelecektir.

Ümit gülmeye başlar.
Naz:Ne gülüyorsun Ümit ya
Ümit:Çok komik bir espiri bu Naz nerden aklınıza geldi. Hadi sizde gülsenize. E niye kimse gülmüyor.
Naz:Baba sen bir şey demeyecek misin?
Vahi:Ben ne diyeyim kızım. Kafam allak bullak böyle bir şey beklemiyordum. Yani siz ikiniz nasıl olacak?İyi düşündünüz mü?
Naz:Hem ne düşünmek baba. Yeri geldi kaçtım yeri geldi anlamamazlığa vurdum. Kaçtım kovalandım. Ama yoruldum anladım duygulardan kaçamıyorsun. Ne kadar anlamak istemesende kendini bir şekilde anlatıyor.
Tarık:Kızınızı çok sevdim. Bütün bu yaptıklarına şımarıklıklarına ukalalıklarına rağmen sevdim. Mücadele ettik bu sevgiyle olmamalı dedik. Biz kaçtıkça o sevgi büyüyerek arkamızdan geldi.
Tarık Nazın elini tutar. İzniniz olursa kızınızla evlenmek istiyorum.
Ümit:Hoop yavaş alfonso bu biraz hızlı oldu.
Vahi:Sen karışma Ümit. Doğru karar verdiğinize emin misiniz? Bilirsin Tarık seni oğlum gibi severim. Pişman olacağınız bir şey yapmanıza gönlüm razı olmaz.
Naz:Çok ama çok düşündük çok sancı çektik bu ilişkide artık sular durulsun istiyoruz. Bildiğimiz ve emin olduğumuz tek şey var o da birbirimizi bırakamayacağımız.
Vahi:Sana güveniyorum kızım. Sen bir karar verdiysen çok düşünmüşsündür.
Belkıs:Tebrik ederim Nazcım. Çok sevindim Tarıkçım.
Tarık:Vahi Bey izin verirseniz ben nikah işlemlerine başlamak istiyorum.
Vahi:Dur oğlum bu ne acele?
Tarık:Çok bile bekledik. Acele etmemiz gerekiyor yani daha fazla yıpranmamak için.
Tarık ve Naz bu konuşmanın verdiği iç huzurla bahçeye çıkarlar.
Naz:Bu da bitti. Umduğumdan kolay oldu. Bakalım Pınar hanım senden nasıl vazgeçecek?
Tarık:Pınar anlayışlı kızdır beni anlar. Bakalım Mert seni anlayacak mı?
Naz:Ben ikisininde anlayacaklarını sanmıyorum. Hiç kimseye kandırılmaya tahammül edemez. YALAN söylendiğini öğrendiği an o içindeki aşk ÖFKE ye dönüşecektir.
Tarık:Sen gerçekten böyle mi düşünüyorsun?
Naz:Elbette kim tahammül edebilir ki aptal yerine konmayı.
Tarık:Hadi sen git dinlen benden istediğin bir şey var mı?
Naz:Var
Tarık:Ne?
Naz:Kalbin.
Tarık:O zaten senin.
Naz odasına gider. Çok mutludur. Karnını okşar. Yüzündeki tevessüm görülmeye değerdir.
Tarık:Oğlum Tarık herşey iyi hoş da bakalım bu nikah işinden nasıl sıyrılacaksın? Nazın gerçeği öğrenmemesi gerek. Annen baban ne olacak mutlaka nikaha gelecekler? en iyisi sen ara her şeyi anlat. Yok aramayla olmaz git anlat.
Belgin:Tarık senin bu saatte ne işin var? Baban görürse.
Tarık:Sabahı bekleyemedim seninle konuşmam gereken çok önemli bir konu var.
Belgin:Ay Tarık sen benim yüreğime indireceksin? Çabuk söyle yine ne oldu?
Bu sırada Hulisi kapının yanına gelir oğlunu görür.
Hulisi:Bu bizim kerata değil mi? Bu saatte bana rağmen geldiğine göre kesin yine bir haltlar yedi bakalım ne diyecek zibidi.
Belgin:Söylesene Tarık beni delirtmek mi istiyorsun?
Tarık:Ben evleniyorum anne.
Belgin:Ne?
Hulisi:NE?

tarik_naz
02-02-07, 21:57
Şimdi euro starda 5. bölümü izliyorum da nerde oradaki naz nerde şimdiki naz ne kadar havalı ve hoşmuş 5. bölümde. çok ulaşılmaz duruyor bambaşka bir havası var. Yılışıkta değil. Ben eski Nazı istiyorum

naz'ın şuanki tek problemi, aşkını itiraf edememek falan değil, aşkını kabul edememe de değil çünkü onu çoktan kabul etti. hande, dediğin gibi o zamanlar naz ulaşılmaz duruyodu. her dediğini yaptırabiliyodu. daha doğrusu kontrolü elinde tutuyodu. ama şimdi o kontrolunu, o dominantlığını kaybetti. o akıllı kız gitti, yerine saf kızı getirdiler. ama ben saf olduğuna inanmıyorum. saf bir kızdan çok anlamlı sözler, duymak zordur. saf kız bazı şeyleri anlamaz da. ama naz anlıyo. ama hep anlamak istemediği tarafa çekiyo konuyu, çünkü o işine geliyo. tarık ile aşık hayatına başladıktan sonra neler olacağından korkuyo işin açığı. pınar mış mert miş umrunda değil. onun tek düşüncesi tarık ve bu düşünce, tarık'la başlayacak bi ilişkinin ne derece yüreyebilirliğinin korkusu naz'a saçma sapan işler yaptırıyo.

en olumsuz şeye hemen inanan, ama olumlu şeylere inanmamak için elinden gelen herşeyi yapan bi kız oluveriyo.

naz'ı bu dertten sadece ve sadece tarık kurtarabilir. bunu yapmak için de
öncelikle dış güçlerden biran önce kurtulması lazım. ardından naz'ın her dediğini yapması,, naz'a karışmaması ve naz'ı bi süre kendi haline bırakması lazım. naz'ın "tarığın hayatında hiçbir kız yokken benimle ilgilenmiyor" hissine kapılması, naz için tarığın hayatında başka bi kız olmasından daha çok etki yaratır.

tabi bu dediklerim dizi de ne derece olur muamma. çünkü bu bölümde "ben seni sevdiğimi nasıl söyleyecem" diyen tarık, aslında 5 bölüm önce 2 kere söylemişti o kelimeyi. hatta bi bölüm önce "sana aşığım " diyen kız, bi bölüm sonra aşkını itiraf etmek için içseslerden medet umuyo. yani her bölüm yeni bir sürpriz görebiliriz.

gelincikkkk
02-02-07, 22:05
mert tarığın patronunu ve tarık tekelioğlunu araştıracağını söylemişti tarık ve naza araştırıp tarık tekeli oğlunun kim olduğunu ortaya çıkarsın hareketlensin ortam

handeozbek
02-02-07, 22:10
mert tarığın patronunu ve tarık tekelioğlunu araştıracağını söylemişti tarık ve naza araştırıp tarık tekeli oğlunun kim olduğunu ortaya çıkarsın hareketlensin ortam

Bir sonraki bölümde ben bir atak bekliyorum Tarıktan evet bir itiraf bekliyorum ama Tarık'tan Naza değil, Tarık'tan Pınara. Artık anlaması lazım. Bu kızı bırakmazsa hem bu olaylar daha büyüyecek hem de zavallı bir kızın hisleriyle oynamak var. Evet pınara belki gerçekleri söylemeyebilir. Ama şöyle yapabilir. Pınar ben evin küçük hanımına aşığım seninle olmam imkansız ondan kopmaya çalıştım ama kopamıyorum. iş teklifini kabul etmememin sebebi de bu.

sude9
02-02-07, 22:12
Dolanırken nette... bakın ne buldum size...:img-hyste :img-hyste

"Öl" Deseydin Ölürdüm

Yalnız seni düşündüm hep seni hayal ettim
Sarılıp da öpmeyi düşlerimde görürdüm
Hüsranımla yaşadım ümidimi tükettim

İnadını kırmadın hiçe saydın çağrımı
Ateşimi görmedin yaktın benim bağrımı
Kollarını açıp da dindirmedin ağrımı

Sen hemşire değilsin beni rahip zannetme
Arzum kölen olmaktı sakın sahip zannetme
Nefesimi sen kestin yağlı bir ip zannetme

Bir araya geldik de sana elim değmedi
Duygularım bastırdı gurur boyun eğmedi
Ben bir volkan gibiydim senden ışık gelmedi

Yeter artık en fazla birkaç günlük sabrım var
Sakın beni kınama açık seçik tavrım var
Böyle benden kaçtıkça dayanılmaz kahrım var

Sen gönlümün tahtında bense kader ağında
Bilmeyen mutlu sandı beni gülün bağında
Dikenine razıydım kaldım hasret dağında

Hislerimi saklamak gelmiyor ki elimden
Dudakların istese bal damlatır dilinden
Haz vermiyor yaşamak anla artık halimden

Yazdığım bu son şiir söyleyecek sözüm yok
Ellerinde ellerim gözlerinde gözüm yok
İtirafım bu kadar daha fazla yüzüm yok

muhammer baydere

Napım çok tanıdık geldi duygular....

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bana da tanıdık geldi,dur bir yerlerden çıkaracağım şimdi:img-hyste :img-hyste
Bu şiiri yazan acaba diziyi izliyormudur??????

handeozbek
02-02-07, 22:13
Nazın Mertin aşkını reddetmesi lazım ama hiç sanmıyorum. Eğer reddederse
Mert:Başkası var dimi
Mert:Tarık Tekelioğlu dimi?
Naz:Hayır ben ve o imkansız.
Mert:Sen ne dersen de ben ben böyle olmadığını biliyorum. Bu Tarık tekelioğlu kimmiş öğreneceğim.

sude9
02-02-07, 22:19
Ama şöyle yapabilir. Pınar ben evin küçük hanımına aşığım seninle olmam imkansız ondan kopmaya çalıştım ama kopamıyorum. iş teklifini kabul etmememin sebebi de bu.
Pınar böyle sözler işitirse Tarık'ı bırakacağı varsa da bırakmaz,iyice peşine düşer hem onun hem küçük hanım,Pınar'ın istediklerini kolay kolay bırakacağını zannetmiyorum.Böylw bir şey diziyi oldukça hareketlendirir o da ayrı mevzu

handeozbek
02-02-07, 22:23
Pınar böyle sözler işitirse Tarık'ı bırakacağı varsa da bırakmaz,iyice peşine düşer hem onun hem küçük hanım,Pınar'ın istediklerini kolay kolay bırakacağını zannetmiyorum.Böylw bir şey diziyi oldukça hareketlendirir o da ayrı mevzu

Ama düşünsenize böyle bir şey olduğunu. Belki Pınar pes etmez ama gider Naza der ki şu küçük hanım kimmiş çabuk söyle Tarık ona aşıkmış. E bunu duyan Nazı düşünün artık. Acaba Pınardan kurtulmak için mi söyledi yoksa gerçekten mi ama öyle olsa başka birini söylerdi niye illa küçük hanım. Ama bana aşık olsa söylerdi Pınara değil bana söylerdi. Ama küçük hanıma aşık olmasa yani bana Pınarı neden bırasın ki? Belki başka kıza aşık olmuştur. O kız neden ben olmayayım. Bunu Tarığa itiraf ettirmem gerek

sude9
02-02-07, 22:35
Ama düşünsenize böyle bir şey olduğunu. Belki Pınar pes etmez ama gider Naza der ki şu küçük hanım kimmiş çabuk söyle Tarık ona aşıkmış. E bunu duyan Nazı düşünün artık. Acaba Pınardan kurtulmak için mi söyledi yoksa gerçekten mi ama öyle olsa başka birini söylerdi niye illa küçük hanım. Ama bana aşık olsa söylerdi Pınara değil bana söylerdi. Ama küçük hanıma aşık olmasa yani bana Pınarı neden bırasın ki? Belki başka kıza aşık olmuştur. O kız neden ben olmayayım. Bunu Tarığa itiraf ettirmem gerek
Böyle olursa Naz yazdıkların gibi konuşurdu,tabi iç ses olarak:img-hyste :img-hyste Naz'ı çözmüşsün..
Tarık Naz'ı sevdiğini önce Naz'a söylemeli(bu bölümde Tarık şair oldu çıktı ama Naz'ın algıları kapalı olduğundan bir şey anlayamadı,haftaya düzelir umarım ) Naz bunu dolaylı olarak duymamalı,bu çok daha güzel olur

RebeCa
02-02-07, 23:23
30.bölüme geldik ,iyisi ile doğrusu ile.Kanımca artık itirafın zamanı gelmiştir.Bunu reytinglerde göstermektedir.

Bu arkadaşlık oyununu iki aşık inatlarından uzatacağız diye, dizi reyting kaybetmeye başladı.Kemik izleyici dışında sanırım izleyiciler sıkıldı.Ki bence de artık birşeyler olsun eğer senarist takımı zannediyorsa itiraf ile kan kaybedecekler aksine asıl olaylar şimdi başlayacak.Ne mi olacak,
Tarık ve Naz aşkını doya doya yaşamaya çalışırken hep bir engel çıkacak tam baş başa kalacakken Vahi,Ümit veya Belkıs’a yakalanacaklar belki de birkaç bölüm ortada olmayan Berrak’a bile.
Onların bu hallerini birbirlerine cilve yapmalarını zevkle izleyeceğimıze eminim özelliklle Tarık’ın gerçek kimliği açığa çıkınca Naz ve Tarık’ın halleri bizi hem ağlatacak hem güldürecek.
Yanı senarist takımına sesleniyorum itiraftan sonra çok malzeme var çok
Gelelim 29, bölüm yorumlarına bölümün sözü:
Vahidettin ve Belma part 2Düşün Teo düşün ama önce beni düşün
Bölümün sıkıcı repliği : anlıyorum seni mert’in senden üstün olduğunu kabul etmek zor ama herkesin kendine göre özellikler var( bunun gibi bir cümleydi sanırım.).Bence naz’ın aklını başına getirecek tek şey Tarık’ın evden bir yada iki gün uzaklaşması Naz: acaba şimdi ne yapıyor Tarık diye kudurur.?
Tabii bu arada mert ve pınar diziden nasıl çıkar onu bilemiyorum ama eğer mert ve pınar gerçeği öğrenmiş ve intikam için bizimkilere oyun oynamış olarak çıkarlarsa karşımıza hiç şaşmam bekliyorum böyle birşey.Çıkmazsa da benim ters köşem hazır.

Tek isteğim en kısa zamanda müthiş akıllardan çıkmayacak bir itiraf.

thesunset
02-02-07, 23:32
Bugun bazi yorum yapan kisilere kizdim, neden??
29 bolum bizi sinir etti(Naz sagolsun:)) ve herkes bunu kendi dusuncesiyle belli etti
beni kizmamim sebebi su, neden sadece elestiri yapmak icin bazi arkadaslarimiz yorum yapiyorlar?? biz guzel bolumler hatta mukemmel bolumler izledik, onlar o zaman niye hic bir sey yazmadilar??

senaristlerimize ve dizi ekibine cok kolay elestiriyorlar, ama sanki dizi ekibine tesekkur etmek cok zor geliyor!!!!! umarim elestiri yapan kisiler, her zaman buraya gelseler ve onlarin olumlu yorumlari da gormus oluruz....

hande sen bugun cosmussun...:good:

gelincikkkk
03-02-07, 00:01
Nazın Mertin aşkını reddetmesi lazım ama hiç sanmıyorum. Eğer reddederse
Mert:Başkası var dimi
Mert:Tarık Tekelioğlu dimi?
Naz:Hayır ben ve o imkansız.
Mert:Sen ne dersen de ben ben böyle olmadığını biliyorum. Bu Tarık tekelioğlu kimmiş öğreneceğim.

evet mert git öğren artık şu tarık tekelioğlunu 30. bölümde bekliyoruz:img-yes:

B.A.D.B
03-02-07, 00:16
Arkadaslar yine guzel bir gece gecirmemiz dilegimle icimdekileri dokeyim ve de rahatlıyayım,benden once yazılanları okumadım,ancak yazımdan sonra hemen bakacagım,simdiden affedin arkadaslarım.

Aksam girdim,yazamadan cıktım,
Elim ayagım birbirine dolastı,reytinglere sastim,
Macıma gittim,sinir stress atarım dedim,
Ab'de 7. totalde 5.lik beni cok gerdi,
Hem gol atamadım hem gol yedim,
Mac sonucu da belli; 5 attık,7 yedik.

Ne oldu son bolume,ne hata yaptık,
İtiraf olmadı diye askı da mı yasayamadık?
Bakıslar yetmedi,gulusler yetmedi,
İnsanlar ne istedi,birtek senaristler bilmedi,
Kızamam onlara da,bunca yasattılarından sonra,
Bir de Tarık'dan dinleyelim,durum neymis onlarda?

Koyun koyuna mı yatmadık,
Gozgoze mi bakmadık,
Ellerimiz mi bulusmadı,
Dudaklarımız mı kavusmadı?
Yoksa ask yok da biz hayalemi daldık?

Naz da altta kalmasın;

Hayal degil gercek,
Ama soylemek icin cesaret gerek,
Ne sen soyleyebildin ne ben soyletebildim,
Allahım ne zor seymis Seni seviyorum demek,
Beteri de duymadan,soylemeden beklemek...

daisy58
03-02-07, 00:23
Selam herkese,

Gerçekten geçen bölümün sonunda Pınar ve Mert Tarık Tekelioğlu ile Naz Özkulun kim olduklarını çözeceklerdi ilk iş. Ne oldu bu konu anlamış değilim. Her zamanki gibi arada kaynadı gitti. Herhalde gerçek kimliklerini öğrendiklerini bölüm Pınar ve Mert'in diziden çıkacakları bölüm olacaktır...

B.A.D.B
03-02-07, 00:28
Selam herkese,

Gerçekten geçen bölümün sonunda Pınar ve Mert Tarık Tekelioğlu ile Naz Özkulun kim olduklarını çözeceklerdi ilk iş. Ne oldu bu konu anlamış değilim. Her zamanki gibi arada kaynadı gitti. Herhalde gerçek kimliklerini öğrendiklerini bölüm Pınar ve Mert'in diziden çıkacakları bölüm olacaktır...

Bence asıl Pınar ve Mert ,Tarık Tekelioglu ve Naz ozkul'u ogrendiklerinde diziden birkac bolumde ayrılmaycakları kesinlesir.Sonucta kestirip atılamaycak iliskiler gelisti,bunların hesabı gorulecektir ve umarım yasanmaz ama Pınar ve Mert'in intikam duyguları da kabaracaktır.Belki son bolumdeki Tarık'ın Mert'e buyuk yardımı ve cek teklifini reddetmesi Mert'i bir nebze yumusatabilir.

Buyukbaba
03-02-07, 00:40
Selam herkese,

Mert in işi vardı daisy58. İnşallah bu bölümde olacak o çözülme olayları. Valla öğrendiklerinden önce de çıksalar hayır diyemem.

pas.si.on79
03-02-07, 01:12
arkadaşlar naz ile tarık arasında
şöyle bir diyalogda geçebilir.

Naz:Ne kadar inatçısın yaaaa ,,, sana bir beni sevdiğini söyletemedim gitti
diyecek......böyle bir pot kırda görelim....

ve arkadaşlar replikleri yazmışlar (teşekkürler:happy0064 )hepimizin aklımızda bıraktığı ve benim birkaç kez izlediğim repliği aşağıda ekliyorum.Çok güzeldi değil mi?
bu bölümün en güzel repliği.......:good: :img-in_lo :happy0064

NAZ:Soruyorum.1-dün Pınar bu odada en çok kimi seviyorsun diye sorduğunda kardeşim derken tam olarak ne demek istedin?
TARIK: O odada en sevdiğim insanın sen olduğunu
NAZ:Kardeşin olan benden mi bahsediyordun yoksa benden o an kardeşin olarak mı bahsediyordun?
TARIK:Bu 2. soru mu?
NAZ:Hayır ilk sorunun devamı
TARIK:Çok uyanıksın
NAZ:Ne demek bu şimdi?
TARIK:2. soruyu alim ben.
NAZ:Sen önce ilkini cevapla
TARIK:Cevapladım
NAZ:Yarısını cevapladın
TARIK: Demekki yarısını sormuşsun
NAZ: Peki 2.soru olarak soruyorum o zaman.Benden kardeşin olan benden mi söz ediyordun yoksa benden o an kardeşin olarak mı söz ediyordun?
TARIK:Kardeşim olan senden bahsediyordum tabiki.Evet 3. soruyu alim
NAZ: Dağdayken sen mi beni öptün ben mi seni?
TARIK:Ben seni öptüm ve yine olsa yine öperim.Çünkü hayatta çok az şeyi unutmam ve o öpücüğün her anı sanki beynime kazınmış gibi.Aklıma geldikçe beni alıp başka bir aleme götürüyor ve keşke diyorum.Keşke o ana geri dönebilsem.Bu oyunun en çok bu özelliğini seviyorum işte.2 doğru 1 yalan söylüyorsun
NAZ:Ben hayatımda böyle bir aşağılık yalan görmedim.
TARIK:Öyle ağır laflar etmeden önce iyi düşün istersen hangi cevabımın yalan olduğunu.Yanlış karar verirsen sonra ettiğin laflardan pişman olabilirsin.Söylemedi deme

Medea
03-02-07, 01:12

Benim umudum artık Mert'te..yürü be koçum kim tutar seni.Dürt şunları da akılları başlarına gelsin.."yeterin gariiiii ben seviyorum bunu uleyynnnn" diye nara attır şunlara da göreyim.Hadi Mert arkandayım..(KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜMMMM:img-yes: :img-wink: )

pas.si.on79
03-02-07, 01:19
Benim umudum artık Mert'te..yürü be koçum kim tutar seni.Dürt şunları da akılları başlarına gelsin.."yeterin gariiiii ben seviyorum bunu uleyynnnn" diye nara attır şunlara da göreyim.Hadi Mert arkandayım..(KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜMMMM:img-yes: :img-wink: )

valla bu hale geldik.... Şimdi yine umutlanıp sonuçta beklentilerimiz çıkmayınca hayal kırıklığına uğruyoruz.

Kardeşlik bitmeli...Birilerin duygularıyla oynanmamalı.Aralarındaki duygusal arkadaşlıklar devam etmeli.

Doğum günü 30 da olacak mı?

birileri buna cevap verecek mi... yok mu bize yardımcı olacak .. uğurlu birileri.....

imdaaaaaaaaat uğur kedddddddiiiiiiii nerdesininnnnnnnnnn!!!!!!!!

tarik_naz
03-02-07, 01:33
valla bu hale geldik.... Şimdi yine umutlanıp sonuçta beklentilerimiz çıkmayınca hayal kırıklığına uğruyoruz.

Kardeşlik bitmeli...Birilerin duygularıyla oynanmamalı.Aralarındaki duygusal arkadaşlıklar devam etmeli.

Doğum günü 30 da olacak mı?

birileri buna cevap verecek mi... yok mu bize yardımcı olacak .. uğurlu birileri.....

imdaaaaaaaaat uğur kedddddddiiiiiiii nerdesininnnnnnnnnn!!!!!!!!

ya niye beklenti içine giriyosunuz ki. 27.bölümde gerilim olacak diye bi beklentiye girdik. o beklenti tam beklenti oldu. kalıcı oldu. her hafta bekliyoz. yani bizim dizimiz uzay dizisi değil ki çok büyük beklenti bekliyoruz. tamam öpüşme sahnesi beklentilerin çok üstünde geldi. ama daha başka ne olabilir ki beklentilerimizin üzerinde olacak herhangi bi olay. "aşk itirafı" diyoruz ama amuda kalkıp da mı itiraf yapacaklar :) hepimizin bildiği bi itiraf olacağı kesin.

ya tartışma sonrası.
ya da ayrılık sırasında.
ya da doğum gününde.

sözlerde de bi farklılık olacağını sanmıyorum. "seni seviyorum, sana aşığım, tiamo, i love you"

büyük beklentiler içine girmeyip, küçük hayallerle dizinin keyfini çıkarın derim.

whiteangel
03-02-07, 01:55
ya niye beklenti içine giriyosunuz ki. 27.bölümde gerilim olacak diye bi beklentiye girdik. o beklenti tam beklenti oldu. kalıcı oldu. her hafta bekliyoz. yani bizim dizimiz uzay dizisi değil ki çok büyük beklenti bekliyoruz. tamam öpüşme sahnesi beklentilerin çok üstünde geldi. ama daha başka ne olabilir ki beklentilerimizin üzerinde olacak herhangi bi olay. "aşk itirafı" diyoruz ama amuda kalkıp da mı itiraf yapacaklar :) hepimizin bildiği bi itiraf olacağı kesin.

ya tartışma sonrası.
ya da ayrılık sırasında.
ya da doğum gününde.

sözlerde de bi farklılık olacağını sanmıyorum. "seni seviyorum, sana aşığım, tiamo, i love you"

büyük beklentiler içine girmeyip, küçük hayallerle dizinin keyfini çıkarın derim.

Yok artık beklenti meklenti yok.. bitti.. gitti.. :icon_whis İtiraf olsun diye de tutturmuyoruz.. Yani nasıl desem .. tekrarlar olmasın, romans olsun, mekan değişikliği olsun, heyecan olsun:)

Medea
03-02-07, 02:00
Aynen whiteangel,kısır döngü ve tekrarlanan replikler olmasın ona bile fitim vallahi:img-yes:

gestalt24
03-02-07, 02:08
selamlar herkese, bende dizi alışkanlık oldu o yüzden izliyorum. yoksa nazın bu saflıklarına en fazla 1 yada 2 bölüm dayanabilirim. tamam sevdiğini itiraf etmek zordur ama kalkıp her iyi niyeti suistimal edip önyargıyla yaklaşırsan ben o sevginin icindeki güvenden şüphe ederim. adam 20 kagıt bagışlıyo sen etmedigin lafı bırakmıyosun. e noldu şimdi 1 bölüm daha uzadı dizi sadece ve icindeki komik romantik güzel repliklerde gözümüze matrix gibi perde oldu. bi sonraki bölümde de mert naza yakınlaşsın da tarık çileden çıksın kıskansın. sonraki bölümde pınar tarıkla yakınlaşsın tarık istemesin mert kızsın sonra bunu gören naz tarıkı kovsun falan fistan. neyse sinirliyim ondan böyle yazıyorum kimse kusura bakmasın üzülüyorum böyle güzel bir diziyi yiyip bitiriyolar. senaristler 20.bölümün mirasını yediniz bitti.:img-help: şimdi öyle bir 30. bölüm yapın ki bari 40 a kadar idare etsin sizi.. saygılar iyi geceler..

whiteangel
03-02-07, 02:29
selamlar herkese, bende dizi alışkanlık oldu o yüzden izliyorum. yoksa nazın bu saflıklarına en fazla 1 yada 2 bölüm dayanabilirim. tamam sevdiğini itiraf etmek zordur ama kalkıp her iyi niyeti suistimal edip önyargıyla yaklaşırsan ben o sevginin icindeki güvenden şüphe ederim. adam 20 kagıt bagışlıyo sen etmedigin lafı bırakmıyosun. e noldu şimdi 1 bölüm daha uzadı dizi sadece ve icindeki komik romantik güzel repliklerde gözümüze matrix gibi perde oldu. bi sonraki bölümde de mert naza yakınlaşsın da tarık çileden çıksın kıskansın. sonraki bölümde pınar tarıkla yakınlaşsın tarık istemesin mert kızsın sonra bunu gören naz tarıkı kovsun falan fistan. neyse sinirliyim ondan böyle yazıyorum kimse kusura bakmasın üzülüyorum böyle güzel bir diziyi yiyip bitiriyolar. senaristler 20.bölümün mirasını yediniz bitti.:img-help: şimdi öyle bir 30. bölüm yapın ki bari 40 a kadar idare etsin sizi.. saygılar iyi geceler..

Aramıza hoşgeldin gestalt24:) Yorumlarına genel olarak katılsam da 22. , 24. , 27. ve 28. bölümler de güzeldi. Hakkını yemeyelim şimdi..:img-yes: 30. bölüm yayınlanacağı gece itibariyle de çok büyük önem taşıyor. O gece tv ler arasında reyting savaşlarının kızışacağını düşünürsek... 30 da hepimizi şaşırtmalılar diyorum. Artık bunu nasıl yaparlar bilemem. Belki baba-oğul barışması ana tema olur. Yan temalar da aşk itirafına hazırlık , belki bir ralli için zemin hazırlama .. Çok mu uçtum:icon_whis İyi geceler forum ahalisi. bye

burcin_kaplan
03-02-07, 03:35
30. bölümden nedense pek umutlu değilim ama böyle olması dahada iyi çıtam ne kadar aşağı inerse bölümden daha çok mutlu olacağım kesin...ondan dolayı fazla umutlanmamayı düşünüyorum herkesede aynısını tavsiye ediyorum:)

tarik_naz
03-02-07, 03:37
30. bölümden nedense pek umutlu değilim ama böyle olması dahada iyi çıtam ne kadar aşağı inerse bölümden daha çok mutlu olacağım kesin...ondan dolayı fazla umutlanmamayı düşünüyorum herkesede aynısını tavsiye ediyorum:)

ben daha önceki yorumunda yazmıştım zaten, gelen reyting sonuçlarından sonra, bişeyler yapma çabası açısından 30'dan yenilik adına umudu kesmek lazım, 31.bölüm de ne olacaksa olacak artık. reytingin etkileri o bölümde hissedilecek. ve bu dergi kapağı meselesi ,özellikle de sevgililer günü için özel olması beni 31.bölüm için umutlandırdı.

burcin_kaplan
03-02-07, 03:45
bu arada yarın günlerden cumartesi(pardon bugün:))
acaba milliyet tv ekinde özetimiz gelir mi genelde bi hafta dolu bi hafta boş oluyorya geçen hafta gelmedine göre özet belki bu hafta gelebilir ondan ümitliyim ama tabi o özet bizi sevindirir mi yoksa üzer mi bilemicem..:img-help:

tarik_naz
03-02-07, 03:47
acaba milliyet tv ekinde özetimiz gelir mi genelde bi hafta dolu bi hafta boş oluyorya geçen hafta gelmedine göre özet belki bu hafta gelebilir ondan ümitliyim ama tabi o özet bizi sevindirir mi yoksa üzer mi bilemicem..:img-help:

valla burçin, eğer gelirse, bugün benim şakayla karışık ama gelmesi muhtemel olan hayal özetin bi benzeri gelecek diye çok korkuyorum. eğeröyle bi özet gelirse emin ol üzülürüz, onun dışındaki her türlü özete razıyım ben.

Medea
03-02-07, 03:49
Töbe de Serdar öyle birşey gelirse millet seti basar :img-yes: :)

Kara İnci
03-02-07, 03:49
ben daha önceki yorumunda yazmıştım zaten, gelen reyting sonuçlarından sonra, bişeyler yapma çabası açısından 30'dan yenilik adına umudu kesmek lazım, 31.bölüm de ne olacaksa olacak artık. reytingin etkileri o bölümde hissedilecek. ve bu dergi kapağı meselesi ,özellikle de sevgililer günü için özel olması beni 31.bölüm için umutlandırdı.

Serdar sana katılıyorum.Reytinglerdeki bu düşüş senaristleri harekete geçirecektir.Geçirmelide zaten.Çünkü bu haftaki reytingler gösteriyor ki kemik izleyici olmasa da dizimize arasıra katılan izleyicilerimiz başka yerlere kaymaya başlamış bile.Ama ben umutluyum.Dizimiz bu saatten sonra silkinecek ve o tadına doyulmaz hallerine geri dönecek... 31. bölüm tahminin için de söyleyebileceğim tek şey "İNŞALLAH" ... :img-yes:

Kara İnci
03-02-07, 04:02

Burçin özet gelir mi bilmem ama gelirse de umarım bizi bu kabustan uyandıracak bir özet gelir.Mesela için de şöyle bir cümle geçebilir;"Sonun da beklenen itiraf Tarık'dan geliyor ve Naz bu itirafla kendini yepyeni bir aşkın kapısın da buluyor.Asıl şaşılacak şey ise Naz bu sefer bu kapıdan girmeyi tercih ediyor":happy0064

Hayal ama.Ne yapayım hayal etmesi bile beni rahatlatıyor... :img-yes:

whiteangel
03-02-07, 10:43
Burçin özet gelir mi bilmem ama gelirse de umarım bizi bu kabustan uyandıracak bir özet gelir.Mesela için de şöyle bir cümle geçebilir;"Sonun da beklenen itiraf Tarık'dan geliyor ve Naz bu itirafla kendini yepyeni bir aşkın kapısın da buluyor.Asıl şaşılacak şey ise Naz bu sefer bu kapıdan girmeyi tercih ediyor":happy0064

Hayal ama.Ne yapayım hayal etmesi bile beni rahatlatıyor... :img-yes:

Umut fakirin ekmeği ye memet ye diyeyim ben de bari:img-hyste
Bu arada forum ahalisinin dikkatini çekti mi bilmem? Avatar eylemine başlamış bulunuyruz. Aynı avatarı kullanıyoruz. Haydi hep beraber:img-in_lo

deniz_15
03-02-07, 11:08
slm milliyet tvde özet yoktu bu yağmurda gittim bide gazete allldım iyiy mi ıslandım

dea
03-02-07, 11:08
ya arkadaslar herkes avatarına opusme sahnesini koymus hayırdır!?bi eylem falan mı? hani ''senaristler yazdık yazdık olmadı gorun iste bunu istiyoruz'' mu diyosunuz?:img-wink:

handeozbek
03-02-07, 11:11
slm milliyet tvde özet yoktu bu yağmurda gittim bide gazete allldım iyiy mi ıslandım

Of ya şimdi salıya kadar çatlayacağım. Sende umarım üşütmezsin. Artık senaryolarla idare edeceğiz. Zaten büyük ihtimal birbirlerini ve bizleri sinir edecek bir bölüm olacak. Bizde daha fazla sinir olmamak için olumlu senaryolar yazacağız artık ne yapalım elimizden başkası gelmiyor. Ama senaristlere de şaşıyorum hem sinir edip hem nasıl güldürüyorlar. bölüm bitiyor ben şimdi bu bölümü sevdim mi sevmedim mi diye düşünürken buluyorum kendimi

whiteangel
03-02-07, 11:14
ya arkadaslar herkes avatarına opusme sahnesini koymus hayırdır!?bi eylem falan mı? hani ''senaristler yazdık yazdık olmadı gorun iste bunu istiyoruz'' mu diyosunuz?:img-wink:
Ben eylem yaptığımızı yazdım sevgili dea:img-yes: Bir önceki mesajımda..:img-wink: Forum ahalisinin katılımını beklemekteyiz efeeemm.. Tüm yy forumuna selam olsun:img-in_lo

ebru.karaca
03-02-07, 11:14
:img-wink: Herkese günaydın...
Güzel bir cumartesi sabahına başlıyoruz.
Hepinizin günü güzel geçsin :)

:img-blush
Bu düşüşler sanırım ekibin artık bizi dinlememesi yüzünden oluyor galiba..baksanıza gelen giden yok.Oysa düzenli takip ettikleri zaman bizi dizide olan ufak tefek aksamalar veya rating oynamalarının üstesinden daha kolay gelebiliyorduk.Eğer uğur kedi gelemiyorsa işleri fazlaysa o zaman mesela Sincap Selahattin yada ne bileyim işte kumru melahat gelsin bize uyar.:img-yes:

Kesinlikle katılıyorum Elgiz..
Eskiden seyircinin nabzını tutabiliyorlardı. Bu da büyük ihtimalle uğur kedi sayesinde oluyordu.
Biz burada o kadar çok şeyi konuşup, en ince ayrıntısana kadar tartışıyorduk ki, ister istemez söylediğimiz şeyleri dikkate alıyorlardı. Ancak bir kaç haftadır buraya hiç uğramıyorlar ve hangi halkın nabzını tutuyorlar anlamıyorum.

Çünkü bu önemli bir kavram.. Biz her halükarda izleriz. Bu dizi bizim ama.. Ama ya başkası? Herkes biz değil ki, en ufak bir düşüşte, en ufak bir sıkıcılıkta hooopp! Hemen atlayıverirler başka kanala..

Kıssaden Hisse: Halkın nabzı önemlidir efenim.. Tutun onu.

uzayy
03-02-07, 11:15
arkadaslar naz ın babasıda japonlar la görüşmeye gitmiş tarık ve merttin görüşmesinde bir baglantı varmı sizce ve tarık ordan ondanmı terk etti acaba....sizce bir baglantı olabilirmi veya vayhi bele iş görüşsünde ihalede varmı yoksa tarık duydu cahide tekstil içinde terk etti

deniz_15
03-02-07, 11:16
. Sende umarım üşütmezsin.

yani üşütmemde .şansızım ben gazete almaya gidiyorum diye yağmur hızlandı sanki.
bu bölüm benim için çook önemliydi çünkü o gün doğum günümdüüü.ama malesf özlediklerimin bir kısmını giderdi tarık çöpçüler şarkısnı söyledii

ebru.karaca
03-02-07, 11:18

Dün programa biraz baktım. Ben bu programı eskiden çok izliyordum. Zevkliydi. Hala devam ediyor mu? Ediyorsa, bu sefer YY ekibinin toplu halde bu yarışmaya katılması nasıl olurdu? :)
Acep mail mi atsak? :) Hiç anlamam bu mail atma işlerinden ama :icon_whis :img-hyste :img-hyste

Çiftlerimi söylüyorum:

NAZ-TARIK
FİLİZ-ÜMİT
AYŞE-SADRİ
BELGİN-HULUSİ
BELKIS-VAHİ
BERRAK-TEOMAN
PINAR-MERT
1.GARSON-2.GARSON (!) :)

Ne dersiniz bakem? :)
Hangi üçlü yer alsın?

deniz_15
03-02-07, 11:20
ya anlat bakalım programından laf açılmışken yaaa merve gülerken çokk ağzını açıyoo yani çok sempatik bi kız ama bunu gördükten sonra ne biliyeyim garip oldum ama haala sempatik geliyoo

handeozbek
03-02-07, 11:22
ya anlat bakalım programından laf açılmışken yaaa merve gülerken çokk ağzını açıyoo yani çok sempatik bi kız ama bunu gördükten sonra ne biliyeyim garip oldum ama haala sempatik geliyoo

O kadar kusur kadı kızında da olur hiç kimse mükemmel değildir. Önemli olan ufak tefek kusurları bile insanlara sempatik gösterebilmektir. Merve bunu fazlasıyla başarıyor:happy0064

dea
03-02-07, 11:22
ya pardon whiteangel dikkatli okumamısım :icon_redf .eyleme tam destek hep destek hemen avatar degistiriliyor efem(yaw tabi becerebilirsem,bendeniz az biraz anlamam bu islerdende:dito )beceremesem de sizlerleyim bu senaristlere anlatıcaz derdimizi er yada gec:good:

ebru.karaca
03-02-07, 11:23
Bülbülüm, adminim.. Şiir için teşekkürler.. Duygular sahiden tanıdık:img-wink:

Handeciğim, coşturmuşsun kalemini.. :) Eline sağlık canım..

Şahinciğim, avatarına bayıldım. Gerçekten.. Harika olmuş. (Özel Not: Senin yüzünden kaç gündür Ömer Faruk Tekbilek dinliyorum. Artık sufi olup çıkacam, haberin olsun :) )

NAZ:Soruyorum.1-dün Pınar bu odada en çok kimi seviyorsun diye sorduğunda kardeşim derken tam olarak ne demek istedin?
NAZ:Kardeşin olan benden mi bahsediyordun yoksa benden o an kardeşin olarak mı bahsediyordun?
NAZ: Peki 2.soru olarak soruyorum o zaman.Benden kardeşin olan benden mi söz ediyordun yoksa benden o an kardeşin olarak mı söz ediyordun?
TARIK:Ben seni öptüm ve yine olsa yine öperim.Çünkü hayatta çok az şeyi unutmam ve o öpücüğün her anı sanki beynime kazınmış gibi.Aklıma geldikçe beni alıp başka bir aleme götürüyor ve keşke diyorum.Keşke o ana geri dönebilsem.Bu oyunun en çok bu özelliğini seviyorum işte.2 doğru 1 yalan söylüyorsun
TARIK:Öyle ağır laflar etmeden önce iyi düşün istersen hangi cevabımın yalan olduğunu.Yanlış karar verirsen sonra ettiğin laflardan pişman olabilirsin.Söylemedi deme

İşte bu ya! İşte bu!
BU REPLİK BENİM REPLİĞİM! BU HAFTAYA DAMGASINI VURAN MUHTEŞEM REPLİK..
Teşekkürler canım..

ebru.karaca
03-02-07, 11:29
Burçin, Serdar, Sevim abla, Songül....

Ne yaptınız yahu?

Avatarlarınız aynı telden konuşuyor :)
Özel bir sebebi var mı? Bilelim.. :img-yes:

diye sorarken, cevabımı aldım.. :)

Bu arada forum ahalisinin dikkatini çekti mi bilmem? Avatar eylemine başlamış bulunuyruz. Aynı avatarı kullanıyoruz. Haydi hep beraber:img-in_lo

Çok alemsiniz ya.. Hah haa..
Size katılmaktan zevk duyarım sevgili ahalim.. :)

BaLıKK
03-02-07, 11:36
amanıın..1 gün girmedim eylemler başlamış:)
raytingler cidden çok kötü..bilmiyorum duyuyormusunuz çevrenizden ama bana artık sıktı bıraktım diyen çok..tabi bende dizinin en can alıcı yerlerini anlatıp geri döndürüyorum bu kararlarından:)
avatar eylemine katılmış bulunmaktayım..biz bu gidişle daha çook eylem yaparız..anasayfaydı avatardı:):)

kaitou jeanne
03-02-07, 11:39
Ya Bu Hafta şehir Dişindaydim Bi Geldim Koptum Ya Yarisini Izledim Sonunu Birisi Bana Anlatabilirmi Lüüüttfeeen Heycandan çatliycam:( Lüüüttfeeennnnn:(

Buyukbaba
03-02-07, 11:39
Bülbülüm, adminim.. Şiir için teşekkürler.. Duygular sahiden tanıdık:img-wink:

Handeciğim, coşturmuşsun kalemini.. :) Eline sağlık canım..

Şahinciğim, avatarına bayıldım. Gerçekten.. Harika olmuş. (Özel Not: Senin yüzünden kaç gündür Ömer Faruk Tekbilek dinliyorum. Artık sufi olup çıkacam, haberin olsun :) )

İşte bu ya! İşte bu!
BU REPLİK BENİM REPLİĞİM! BU HAFTAYA DAMGASINI VURAN MUHTEŞEM REPLİK..
Teşekkürler canım..

Bak beğendin diye yeniden mesaj atıyorum ki gör bir daha Ebrucum:) Ömer Faruk Tekbilek e gelince, yıllar sonra bile açıp, vay be diyeceksin emin ol. O müziği belki 7-8 senedir canım istediğinde dinlerim. Dinlerken hep mutlu ol.

Dün sen yoktun konuştuk bunu. Orası sence en güzel replik mi, en romantik sahne mi? Bana göre en zekice yazılmış replik "Seviyorum derken Kardeşin olan benden mi bahsediyordun yoksa benden o an kardeşin olarak mı bahsediyordun?" repliğiydi. Değişik değil mi? :)

dea
03-02-07, 11:41
:img-help: :img-help: lutfen birileri soylesin nerde bu opusmeli avatar? bulamıyorum bulamıyorum bulamıyorum:img-fie:

shevchenko_24
03-02-07, 11:44
avatar eylemine bende canı gönülden katılıyorum herkese günaydın

tarik_naz
03-02-07, 11:45
:img-help: :img-help: lutfen birileri soylesin nerde bu opusmeli avatar? bulamıyorum bulamıyorum bulamıyorum:img-fie:

herkese günaydın

dea, herhangi bi avatarın üzerine sağ tıklayıp resmi farklı kaydet ile kaydedersen, sen de aynı resme sahip olursun :)

whiteangel
03-02-07, 11:47
Bak arkadaşım birimizin avatarına sağ tıklayıp kendi pc ne kaydet. Sonra profiline gir. ordan yükle . ok?

dea
03-02-07, 11:48
herkese günaydın

dea, herhangi bi avatarın üzerine sağ tıklayıp resmi farklı kaydet ile kaydedersen, sen de aynı resme sahip olursun :)
cok sagol ya acayip salak hissediyorum:blush:

ebru.karaca
03-02-07, 11:51
Bak beğendin diye yeniden mesaj atıyorum ki gör bir daha Ebrucum:) Ömer Faruk Tekbilek e gelince, yıllar sonra bile açıp, vay be diyeceksin emin ol. O müziği belki 7-8 senedir canım istediğinde dinlerim. Dinlerken hep mutlu ol.

Dün sen yoktun konuştuk bunu. Orası sence en güzel replik mi, en romantik sahne mi? Bana göre en zekice yazılmış replik "Seviyorum derken Kardeşin olan benden mi bahsediyordun yoksa benden o an kardeşin olarak mı bahsediyordun?" repliğiydi. Değişik değil mi? :)
Şahinciğim,
O gün msn'deydik, orada da söylemiştim hatırlarsan..
Bu sahne tüm bölümün (her ne kadar yarısını izlemesem de :) ) en güzel sahnesiydi..

En güzel replik..
En romantik sahne..
En en en en muhteşemm...

Ben o sahnenin her anından çok ama çok zevk aldım.. :)
:icon_sorr :icon_sorr Ağlamak istiyorum yaaa..
Hani dizi için genel anlamda kötüydü diyorsunuz ya, ben o sahnenin hatırına mıdır, nedir, hiç kötü hatırlamıyorum..
Gerçi gönderdiğin cd bir gelse, izlesem daha iyi karar verebileceğim ama :) :)

deniz_15
03-02-07, 11:51
ya bide bu sadri hulusinin işlerini göre göre avukat olduğunu unuttu .evi satmış olsalar bile bir haftada çıkartamaz yada daha çıkmamak için daha başka yollar vardır ebru abla sen avukatsın bilirsin

dea
03-02-07, 11:52
evreka evreka!! :happy0064 yardımlar icin coook tesekkurler supersiniz:good:

Buyukbaba
03-02-07, 11:56
ya bide bu sadri hulusinin işlerini göre göre avukat olduğunu unuttu .evi satmış olsalar bile bir haftada çıkartamaz yada daha çıkmamak için daha başka yollar vardır ebru abla sen avukatsın bilirsin

6 aydır deniz. Evsahipleri bu tip bir satış gerçekleştirirler ise, kiracıların 6 ay süresi vardır çıkmak için. O yüzden 1 hafta sadece istek doğrultusunda olabilecek birşeydir.

caso-ceze
03-02-07, 11:57
bi gün girmedik siteye eylemler başlamış :D sonuna kadar varım hemen değiştitiryorum şimdi avatarımı :D:D:D

senem_89
ya arkadaşlar bende nie olmuo.bende katılmak istiorum bu eyleme ama resmi farkı kaydet dedim yaptım olmadı:img-blush of anlamıorum işte bu işlerden.This is not a valid image file dio.ay kendimi çok kötü hissettim birden:img-blush

ebru.karaca
Denizciğim, Hacer ananın imzaladığı kağıtlar önemli. Evden çıkmak için taahhütname imzalamış olabilir. Daha önce kağıtlar imzaladığından bahsetmişti. Hem evi satmak demek, evden çıkacak olmayı da garanti eder. Hem evi sat hem içinde otur. Olmaz. O yüzden orada bir mantık hatası yok canım..

Şahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn!!!
Sen harikasın! Sen bi tanesin! Bi! Bi! Bi! :img-yes: :img-yes:

DVD şimdi geldi. Çok ama çoooookkk teşekkür ederim.
Sonunda dizimi izleyebileceğim sayende..
Sağol, sağol, sağol.. :)

deniz_15
03-02-07, 12:01
Denizciğim, Hacer ananın imzaladığı kağıtlar önemli. Evden çıkmak için taahhütname imzalamış olabilir. Daha önce kağıtlar imzaladığından bahsetmişti. Hem evi satmak demek, evden çıkacak olmayı da garanti eder. Hem evi sat hem içinde otur. Olmaz. O yüzden orada bir mantık hatası yok canım..

şey ebru abla taahhütname ne yaa açıklamışken tam olsun .bide ben evi sattı içinde otursun demiyorum sadri bi avukat ve hukuki yolları bilir nie öyle davranıyo demek istedim.ben mantık hataı aramadım

starı netten izleyebileceğim bi adrs var mı bi özelden atın

thesunset
03-02-07, 12:02
ebru ben kendi adima senin yorumun'a beklerim:) cabuk izle!!!

bide avatar'i kim yaptiysa, tesekkurler:)

FİLİZ-TB
03-02-07, 12:03
Vay, vay bir gün girmiyorum neler değişiyor bu avatar eylemini çok sevdim beni tanıyanlar ne demek istediğimi anladınız siz anladınız.

dea
03-02-07, 12:07
ya arkadaşlar bende nie olmuo.bende katılmak istiorum bu eyleme ama resmi farkı kaydet dedim yaptım olmadı:img-blush of anlamıorum işte bu işlerden.This is not a valid image file dio.ay kendimi çok kötü hissettim birden:img-blush
aah arkadasım seni cok iyi anlıyorum ama heyhaaat bende bu islerden pek anlamadıgım ve sagolsunlar forumdan arkadasların yardımıyla becerebildigim icin sana yardım edemiyorum.ama merek etme bi arkadas kesin yardım eder:img-yes:

whiteangel
03-02-07, 12:08
Vay, vay bir gün girmiyorum neler değişiyor bu avatar eylemini çok sevdim beni tanıyanlar ne demek istediğimi anladınız siz anladınız.
EEEE Filizciimm biliyorsun burası yalancı yarim forumu..
Bergama köylülerini geçtik valla..:img-hyste

FİLİZ-TB
03-02-07, 12:13
Sevim'cim böyle eyleme can kurban sonuna kadar arkasındayım umarım senaristleride bizi şaşırtacak bir eylem içinde görürüz

pas.si.on79
03-02-07, 12:15

merhabalar,
Farkettim farkettim.Çok iyi düşünülmüş.Hepsini okuyum öyle yazıyım demiştim ama bu mesajı görünce hemen coştum...

ÇOk anlamlı . Biz senaristlerimizden kardeş oyununu biran önce bitirmelerini,
tarık-naz arasında duygusal sahnelerini paylaşmalarını istiyoruz.
Sadri-Ayşe de bile yapıldı.En kötü günlerini birbirleriyle paylaştılar....

Ben de katılmak istiyorum.Avatarlar bölümünden mi alacağım?

whiteangel
03-02-07, 12:17
merhabalar,
Farkettim farkettim.Çok iyi düşünülmüş.Hepsini okuyum öyle yazıyım demiştim ama bu mesajı görünce hemen coştum...

ÇOk anlamlı . Biz senaristlerimizden kardeş oyununu biran önce bitirmelerini,
tarık-naz arasında duygusal sahnelerini paylaşmalarını istiyoruz.
Sadri-Ayşe de bile yapıldı.En kötü günlerini birbirleriyle paylaştılar....

Ben de katılmak istiyorum.Avatarlar bölümünden mi alacağım?
Birimizin avatarına sağ tıklayıp farklı kaydet diyeceksin. Pc ne yüklenmiş olacak. Daha sonra anasayfadan profiline girer halledersin canım:img-wink:

zer
03-02-07, 12:24
hayırdır arkadaşlar eylemmi var ? demokratik hakımızı sonuna kadar kullanmak en doğal hakkımız ben de varım baktıkki bu kar etmiyor bi sonraki eylem bu kez set basmak olsun ona da varım. bizidi lütfen artık germeyin ne olur sevgili senaristler biraz daha dikkat ve özen

FİLİZ-TB
03-02-07, 12:30
Avatarın yanında bir de bu rekplik tam oldu işte.

pas.si.on79
03-02-07, 12:33
Birimizin avatarına sağ tıklayıp farklı kaydet diyeceksin. Pc ne yüklenmiş olacak. Daha sonra anasayfadan profiline girer halledersin canım:img-wink:

teşekkürler..... valla utandım.:img-blush sabırsız olarak hemen sormuşum.Oysa çok açıklamışsın.Neyse ayriyetten sabrın için de teşekkürler....Mesajı taşıyorum ki başka katılmak isteyen arkadaşlarda faydalansın...

whiteangel
03-02-07, 12:37

Şimdi bunu niye alıntı yaptım ben:img-wink: Çünkü avatarım ve imzam en sevdiğim iki sahne:good: Bu replik de en sevdiğim replik:good: Üçü biyerde olsun istedim..

ebru.karaca
03-02-07, 12:44
ebru ben kendi adima senin yorumun'a beklerim:) cabuk izle!!!

Canım, çok teşekkür ederim..:img-in_lo
Ama şu an bürodayım ve akşam eve gidince izleyebileceğim. İzler izlemez da yazacağım, merak etme :) :img-wink:

ÖLÜMÜNE KANKAYIIIIZZZZ!!!!
(Yarın görüşmek üzere ablacığım.. :) )

:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:

cave77
03-02-07, 12:45
Ohoo bu avatarlar ne böyle:good: ...yoksa yeni bir eylem hazırlığı falan mı :)))) sivil toplum dayanışması diye buna derim ben fakat pek bir göz alıcı olmuş bu avatarlar yahu:img-blush

ebru.karaca
03-02-07, 12:50
Ohoo bu avatarlar ne böyle:good: ...yoksa yeni bir eylem hazırlığı falan mı :)))) sivil toplum dayanışması diye buna derim ben fakat pek bir göz alıcı olmuş bu avatarlar yahu:img-blush

Bizce de öyle efenim..
Eeee, sizi de bekleriz :) :img-wink: :img-yes:

FİLİZ-TB
03-02-07, 12:50
Evet bu hafta reytinlerdeki düşüz hepimiz gibi benide üzdü ama Sevim'cim seninde dediğin gibi en güzel replikdi dağıldım resmen durup, durup aynı sahneyi sürekli izliyorum ah Tarık ah böyle çaktırmadan ne güzelde anlatıyorsunda Naz'ın anlaması biraz zor oluyor kızda haklı simdi arkasından öyle bir laf geliyorki hangi anlamı çıkarsın şaşırıyor eh tabi birde senaristler iyice saf yaptı bizim Naz'ı

FİLİZ-TB
03-02-07, 12:56
ÖLÜMÜNE KANKAYIIIIZZZZ!!!!
(Yarın görüşmek üzere ablacığım.. :) )

:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:

Ebru'cum yarın kendimle birlikte sana 29 adet Yalancı Yarim getiriyorum.

melis15
03-02-07, 12:56
umarım bu hafta retingler yüksek gelir kv saat 10da yani bizim karşımızda doktorlar ve filim var biraz star reklamını yapsa senaristlerde kardeşlik oyununu bitirse bence retinglerimiz yükselir baba oğul barışmalı diyorum

dizi kurdu
03-02-07, 12:57
bakıyorum avatarların hepsi aynı bari bizde katılalım eyleme ee anca beraber kanca beraber

kozanak
03-02-07, 13:00
ewettt eylemm fikri süperrrr işçiyiz haklıyız söke söke alırız:):)

bülbül
03-02-07, 13:05
Vatana millete ve yalancı yarim dizi ekibine ve izleyicilerine EYLEMİMİZ hayırlı uğurlu olsun...

Ölmek var...dönmek yok...
Susma sustukça sıra sana gelecek...
En büyük TARIK & NAZ..başka büyük yok...
Yalancı yarim sen bizim herşeyimizsin...

falan diye sloganlar atmayacağız sanırım...:img-hyste

İzleyici ne demek istiyor onu anlasınlar yeter değil mi....:img-wink:

Gazamız mübarek olsun....:good:

ebru.karaca
03-02-07, 13:07
Ebru'cum yarın kendimle birlikte sana 29 adet Yalancı Yarim getiriyorum.

AH AH! Güzel ablam! Sen harikasın! Bir tanesin! :) Hem cd'leri, hem İstanbul anılarını merakla bekliyor olacağım :) :)

Vatana millete ve yalancı yarim dizi ekibine ve izleyicilerine EYLEMİMİZ hayırlı uğurlu olsun...

Ölmek var...dönmek yok...
Susma sustukça sıra sana gelecek...
En büyük TARIK & NAZ..başka büyük yok...
Yalancı yarim sen bizim herşeyimizsin...

falan diye sloganlar atmayacağız sanırım...:img-hyste

İzleyici ne demek istiyor onu anlasınlar yeter değil mi....:img-wink:

Gazamız mübarek olsun....:good:

:img-hyste :img-hyste
Atarız, atarız :)
Gerekirse, onu da atarız :)

Biri eylem mi dedi?
Hani?
Nerde?

HAYDİ!! :)

FİLİZ-TB
03-02-07, 13:18
Sevgili Bülbül'üm seninde bildiğin gibi simdi burda reklama:img-hyste gerek yok biz Yalancı Yarim için ne eylemlere imza atmış insanlarız gerekirse pankarta yazarız sloganda atarız afişde asarız baktık olmuyor senaristlerin kapısında yatarız ay kendimizi çok uçmuş gördüm

zer
03-02-07, 13:19
açıkçası ben önümüzdeki ilk iki bölümdende pek ümitli değilim 32 bölümden sonra belki birşeyler olur bunlardan önce önümüzdeki bölümde baba oğul barışması izleye biliriz ee bu da hiç yoktan iyidir. Birde bence bunlara bi itiraf yapmadan önce Pınar'la, mert'e , bi çare düşünmeleri gerekiyor Tarık'ın , bi şekilde bence Pınarla, başbaşa bi görüşme yapma zamanı geldi yani kız hayaller kurmaya başlamış bile baksanıza Mert , damat diye başlayan cümleler kuruyor. Yazık kıza bu şekilde kandırılmamalı uygun bi dille Tarık'ın pınarla konuşması gerekecek öte taraftan Naz'ın, da mert'le, baksana adam gönlünden geçenin gönlünü çelmek için boşluk yaratmaya çalışıyor işler iyice dallanıp budaklanmadan öncelikle bu konular halledilmeli daha sonrada şaşkın aşıkların çarelerine bakılmalı yani eyer bu çok zor biz bu işin içinden çıkamıyoruz diyorlarsa buraya bakmaları yeter o kadar şahane seneryolar , fikirler, değişik açılımlar buluyorki ardaşlar taktir etmemek mümkün değil:happy0064 sonuçta nihayi
karar halkın kararıysa biz burdayız üstelik hertürlü fedakarlığı hazırız daha ne deyelim.

shevchenko_24
03-02-07, 13:36
arkadaşlkar avatar eylemimiz çok güzel mesala bununla beraber imza eylemide başlatsak olmaz mı? handeozbek arakadaşımızın imzası çok başarılı mesala

ceza_cansu
03-02-07, 13:48
Selam arkadaşlar bir kaç gündür yorum yazamadım.Diziyle ilgili yorumumu geç de olsa yapıyorum.Naz'ın halleri dışında bölümü beğendim ama Naz'a birçok yerde çok sinir oldum.Umarım yeni bölümde Naz eski haline döner ve şu arkadaşlık,kardeşlik oyunları son bulur.Miliyet televizyon gazetesinde özet yok.Keşke olsaydı en azından yeni bölüm hakkında şimdiden bir fikrimiz olurdu
Reyting ile ilgili yorumumu dün zaten yazmıştım.Senaristerin bu sonuçları gördükten sonra önlem alıcaklarına eminim
Bu arada herkes avatarlarını değiştirmiş.Bir eylem var.E dizimizle ilgili eylem olurda ben olmaz mıyım:)

sondakika
03-02-07, 13:50
sevgili yalancı yarim ailesi.. eylem fikriniz çok hoş..:img-wink: inanın hoşuma gittide yanlız ufak bir ayrıntı var yahu..

nedir derseniz ? yapım evi ve senarist kesimi bundan nasıl haber olacak.. eee uğur kedimizde yok.. o burada olsaydı bu eylem var ya çok şeker olacaktı.. ama yok.. şimdi bağırsakta ötelerden sesimizi duyan olur mu acep... :img-help: :img-help:

ceren81
03-02-07, 13:58
arkadaşlar avatar konusunda yardım edermisiniz.linki kopyalıyorum yinede olmadı..:icon_whis

yeter be!
03-02-07, 14:11
sevgili yalancı yarim ailesi.. eylem fikriniz çok hoş..:img-wink: inanın hoşuma gittide yanlız ufak bir ayrıntı var yahu..

nedir derseniz ? yapım evi ve senarist kesimi bundan nasıl haber olacak.. eee uğur kedimizde yok.. o burada olsaydı bu eylem var ya çok şeker olacaktı.. ama yok.. şimdi bağırsakta ötelerden sesimizi duyan olur mu acep... :img-help: :img-help:

aslında dediklerini düşünmedim desem yalan olur ama...yine de bu eylemden haberdar olacaklarına dair bir his var içimde...

avatar olarak koydum ama yakın zamanda böyle bir beklentim var sanılmasın...ama son bölümdeki gibi bizi APTAL yerine koymalarına da göz yumacak değilim..keza ilk defa dizi esnasında kanal değiştirdim..ev ahalisi bile şaşırdı....

not:bu kadar fazla "ama" kelimesini kullandığım için hepinizden özür dilerim lakin sinirliyim...gayri ihtiyari çıkıyor kelime...:img-blush

angelus86
03-02-07, 14:30
okumadan yazıyorum o yüzden birileri benden önce yazdıysa sorry :):)

bence beklediğimiz itiraf aslında tarık'tan geldi ama tam kelimelere dökemedi ve naz buna inanmak istemedi o yüzden biz daha çok karın ağrısı çekicez :(:( naz itiraf etse bu sefer de tarık naza çekicek kendini gibi geliyo bana :(
öff artık itiraf etsinler hakkaten yaa :(ama etmesinler de benm de dengem bozuldu artık walla bunların yüzünden :):)

Kara İnci
03-02-07, 14:33
Arkadaşlar herkese selamlar

Bakıyorum eylem son hızla devam ediyor.Ne kadar muhteşem bir forumuz biz ya.Daha akşam konuşuldu.Sağolsun Serdar'ın eşsiz yeteneğiyle bu şekle sokuldu ve ilk girişimler yapıldı.Şimdi bir baktım herkes aynı avatarı kullanıyor.Süpersiniz.Hepimize kolay gelsin... :img-yes:

Not:Benim kullandığım imzada akşamki çalışmaların eseri.Serdar eline sağlık...

handeozbek
03-02-07, 14:35
Tarık itirafı yapsın var ya Naz hayatta dayanamaz. Zaten kız aşkından karakterini değiştirdi. İkisi de ne hallere geldiler. Ben en çok itiraf gerçekleştikten sonra Nazın tavırlarını merak ediyorum bakalım bizim eski Nazımız mı olacak yoksa yine böyle saf Naz mı? bence bu itiraf gerçekleşirse bambaşka bir Naz göreceğiz. Çok tatlı olurlar. :good:

pas.si.on79
03-02-07, 14:37

Ben bu kısmı en az 6 kez tekrar seyrettim.Çok güzel... Tabi bu avatarla da tamamlıyor.

sondakika; eminim görüyorlardır. Görmeyenler de görecektir.

handeozbek
03-02-07, 14:39
Bence Naz da Tarıkta bu Mertin itirafına fazla şaşırmayacaklar. Zaten ikisi de biliyordu Mertin hislerini. Hatırlarsanız 28. bölümde Tarık Mert de sana aşık ama söylemedi dedi. Bu itirafın değiştireceği şey Mertin Nazı sahiplenme çabası olabilir. Dilerim itirafı da hızlandırır. Ama bu oyunların sebepleri mert ve Pınar olduğuna göre bu oyunları bozacak kişiler de onlar olmalı bana göre.

dizi kurdu
03-02-07, 14:40
ya arkadaşlar biz önceden bu kız değişsin diyoduk kız değişti şimdide çekilmez bu diyoruz ben anlamadım bizde mi bi gariplik var yoksa nazda mı?

gelincikkkk
03-02-07, 14:41
arkadaşlkar avatar eylemimiz çok güzel mesala bununla beraber imza eylemide başlatsak olmaz mı? handeozbek arakadaşımızın imzası çok başarılı mesala

evet arkadaşlar imza fena fikir değil daha göze batar:img-yes:

handeozbek
03-02-07, 14:42
ya arkadaşlar biz önceden bu kız değişsin diyoduk kız değişti şimdide çekilmez bu diyoruz ben anlamadım bizde mi bi gariplik var yoksa nazda mı?

Kimsenin böyle bir değişikliği kastettiğini sanmıyorum. Biz cici arkadaş Nazı değil Tarığın sevgilisi Nazı görmek istiyoruz. Tarıkta bunu istiyor. Tarık eski Nazını geri istiyor tabi bizde

handeozbek
03-02-07, 14:44
naz arkadaş olayını ortaya attığında Tarık siz babanızla odanızda konuşurken yataktan falan mı düştünüz demişti ben artık iyice şüphelenmeye başladım böyle olmuş olabilir. Yoksa bir insan bu kadar değişir mi?

gelincikkkk
03-02-07, 15:14

değişsin derken daha fazla ilgi daha az azarlama olsun bari dedik ama acayip bişi oldu naz eskiden naza ters bişi dicen kıyamet kopardı şimdi ise kızı dövsen sesini çıkarmıcak kafasındanda garip şeyler kuruyo tekrarlayıp duruyo nazın sağlığından şüpheliyim :img-yes:

deniz_15
03-02-07, 15:17
yataktan düşme ihtimali varmı handecim yatağı zati çok engin.:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

naz birden ne olduklarını şaşırdı birden kabullenemedi. ben naz özkul nası olurda şöförüne aşık olur.yani, bi nevi kompleks.bence hala bunu aşamadı ve çabalıyoor.tabi bunuda saçmalayarak gösteriyo

pas.si.on79
03-02-07, 15:22
yataktan düşme ihtimali varmı handecim yatağı zati çok engin.:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

naz birden ne olduklarını şaşırdı birden kabullenemedi. ben naz özkul nası olurda şöförüne aşık olur.yani, bi nevi kompleks.bence hala bunu aşamadı ve çabalıyoor.tabi bunuda saçmalayarak gösteriyo

deniz, bence naz artık patron-şoför ilişkisini daha doğrusu kompleksini aştı.
29.bölümünde Naz Tarıkla şoför kıyafetleriyle konuştu ve içinden tarık yanlış anlama var aslında seni seviyordum de dedi..Israrlı bir şekilde yanlış anlama yok değil mi diye sordu...

mary61
03-02-07, 15:25
arkadaslar bende ayni avatari kullanmak istiyorum....vede kullanicam

tarik_naz
03-02-07, 15:26
Arkadaşlar herkese selamlar

Bakıyorum eylem son hızla devam ediyor.Ne kadar muhteşem bir forumuz biz ya.Daha akşam konuşuldu.Sağolsun Serdar'ın eşsiz yeteneğiyle bu şekle sokuldu ve ilk girişimler yapıldı.Şimdi bir baktım herkes aynı avatarı kullanıyor.Süpersiniz.Hepimize kolay gelsin... :img-yes:

Not:Benim kullandığım imzada akşamki çalışmaların eseri.Serdar eline sağlık...

valla form olarak artık öyle bi kenetlenmişiz ki "sanki bize özel, kimsenin bilmediği bi dil varmış gibi", gece 3 kişiyle başladığımız bu güzel ve masumane tepkiye sabah herkes ortak olmuş.

bu avatar ve imzaları yaparken iki amacım vardı. ,birincisi, herkesin bu gerilmiş olan ortamda eski günleri anımsayıp biraz mutlu olmasını sağlamak. ve görmek istediğimiz görüntülerin artık bunların olması gerektiğini hep bir ağızdan söylemek. (tabi uğur kedi burda olsaydı). ikincisi bi yere ( :bırr ) mesaj göndermek

neyse çok güzel bi uyum oldu. katılan herkese teşekkür ederim.

deniz_15
03-02-07, 15:27
deniz, bence naz artık patron-şoför ilişkisini daha doğrusu kompleksini aştı.
29.bölümünde Naz Tarıkla şoför kıyafetleriyle konuştu ve içinden tarık yanlış anlama var aslında seni seviyordum de dedi..Israrlı bir şekilde yanlış anlama yok değil mi diye sordu...

tamam tamam patron şöför ilişkisini aştılar .nyse şimdi itiraf zamnı şu senaristler sesimizi duyarda şu arkadaş ve abi kardeş oyununa sonverirler acayip kabak tadı verdi zaten itirafta bu yüzden gelemiyo.örnek 2 doğru 1 yalan oyunu

handeozbek
03-02-07, 15:27
Ben itiraf olmasa bile Naz ve Tarık'ın rüyalarındaki itirafları görmek istiyorum. Mesela Naz Tarık'ın itirafını rüyasında görsün. Tarıkta Nazınkini. Ertesi sabah utansınlar birbirlerinin yüzüne bakamasınlar. Belki gerçeği rüya sanan Naz rüyayı gerçek sanar. Acaba rüya mıydı? ya rüya değilse? eyvah ya rüyaysa. Şimdi ben Tarığa ne diyeceğim? Rüyaysa beni niye böyle etkiledi belki de rüya değildi yine beni etkiledi. gerçekse cevabım ne olacak rüyaysa da aynı mı olur? Ben rüyada itirafa bile razıyım yeter ki biraz romantizm görelim

handeozbek
03-02-07, 15:31
Hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz. Gönlümüz itiraftan yana. Hepimiz aynı duyguyu hissediyoruz. Birşeyler paylaşıyoruz burda. Avartarlarımız aynı olmuş çok mu?

pas.si.on79
03-02-07, 15:39
valla form olarak artık öyle bi kenetlenmişiz ki "sanki bize özel, kimsenin bilmediği bi dil varmış gibi", gece 3 kişiyle başladığımız bu güzel ve masumane tepkiye sabah herkes ortak olmuş.

bu avatar ve imzaları yaparken iki amacım vardı. ,birincisi, herkesin bu gerilmiş olan ortamda eski günleri anımsayıp biraz mutlu olmasını sağlamak. ve görmek istediğimiz görüntülerin artık bunların olması gerektiğini hep bir ağızdan söylemek. (tabi uğur kedi burda olsaydı). ikincisi bi yere ( :bırr ) mesaj göndermek

asıl biz sana teşekkür ederiz.Eline sağlık... :happy0064 :happy0064 :happy0064

sabah bir baktım.Aaaaaaa gördüm ne güzel dedim okurken baktım birkaç kişinin avatarı aynı.Whiteangel mesajını görünce çok sevindim.

Hepimizin içinden geçeni AMa söyleyemediklerimizi veya gösteremediklerimizi sayende veya /ve sayenizde icraata geçirdik.(biz de diziye döndük.İçsesimizi dışarıya vuramayanlar.UMarım tarık ve naz da birgün içseslerini dışarıya vurur..). Elimizden başka ne gelirse.. yy için yaparız.....:good:

deniz_15
03-02-07, 15:39
Hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz. Gönlümüz itiraftan yana. Hepimiz aynı duyguyu hissediyoruz. Birşeyler paylaşıyoruz burda. Avartarlarımız aynı olmuş çok mu?

ben ce takım yapalım bide imza yanii:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

mary61
03-02-07, 15:43
ya arkadaslar bende birsey yapabilirsem bende yardimci olmak isterim reytingler baya bir düsmüs yaa...

tarik_naz
03-02-07, 15:52
ee bu güzel ortamı yaratmışken bu bölümün enlerini yazmanın vakti geldi sanırım

29.BÖLÜM YALANCI YARİM EN'LERİ

1- En Beğendiğiniz Replik: ?
2- En Komik Sahne:?
3- En Beğendiğiniz Sahne:?
4- En Romantik Sahne:?
5- En Duygusal Sahne:?
6- En Beğenmediğiniz Sahne:?

bakalım herkes den nasıl tepkiler gelecek. beğenmediğiniz sahnelerin bol olmaması dileğiyle :)

handeozbek
03-02-07, 15:58

bakalım herkes den nasıl tepkiler gelecek. beğenmediğiniz sahnelerin bol olmaması dileğiyle :)

1)Tabiki de
5)Tarık ile Nazın arabada oldukları sahneler.
6)Nazın sürekli merti övmesi

zer
03-02-07, 16:05
ben sadece 3 soruya cevap veriyorum

TARIK'IN ŞARKI SÖYLEDİĞİ AN

caso-ceze
03-02-07, 16:07
1) NAZ: Dağdayken sen mi beni öptün ben mi seni?

2) sadrinin tokat sahneleri :D hulusi ile teo nun bakışması aradan nazın geçmesi , ümit in hadi kış kış demesi :D

3)arabadaki 2 doğru 1 yalan sahnesi ve son sahne

4)sahildeki konuşmalar her zamanki gibi naz bozana kadar

5)tarık 'ın sahilde şoka uğraması ve üzüntüyle birimiz şöför birimiz fabrikatör kızı (türk filmi gibi oldu) lafları

6)son sahnede mertin konuşmaları (belki gıcık olduğumdan)

senem_89
03-02-07, 16:09

1-'Ben seni öptüm ve yine olsa yine öperim.Çünkü hayatta çok az şeyi unutmam ve o öpücüğün her anı sanki beynime kazınmış gibi.Aklıma geldikçe beni alıp başka bir aleme götürüyor ve keşke diyorum.Keşke o ana geri dönebilsem'

2-tarık nazdan birkaç dakika nefes almak için arabadan çıktığında nazın telefonla araması:)

3-ikisinin arabada 2 doğru bir yalan oynaması ve nazın son kısımda dumur olması:)

4-aslında içine etmeseler akşam sahilde ikisinin konuşması romantik olabilirdi.ama nazın arabayı durdurtup tarığın elini tutması ve ikisinin oyun esnasında bakışması bir parça romantik sayılabilir

5-duygusal olarak ayşe ve sadriyi gösterebilirim çünkü bizimkiler duygusallıktan çok sinir ettiler.sadrinin ayşeye hala anlamadın mı deyişi güzeldi.

6-nazın sürekli tarıkla merti yarıştırması hem sıkıcıydı hemde sinirdi.

burcin_kaplan
03-02-07, 16:14

bu arada replikler için ceza_cansu ve tarık_naza teşekkür ederim:img-yes:

bu sözü kesinlikle çok sevdim çok güzel düşünülmüş nazdan nasıl böle bi laf çıktı şaşırdım ama gerçekten de güzel:):)

2- En Komik Sahne:
benim en çok güldüğüm sahne tarıkın rüyasıydı kesinlikle yerlere yattım:)
bu arada hulusinin anlattığı hikayede süperdi gerçekten ondada güldüm ilkkez hulusuli bi sahneye güldüm açıkçası enterasan walla:)

en beğendiğim sahne nazın tarıkın yanağını okşayarak ayy cnm benim demesiydi:) çok tatlıydı gerçekten..buarada bide nazın yataktaki yorganla olan hallerinide çok beğendim çok tatlıydı:)

haa bide arabada telefonla tarıkı arayıp nazın el sallamasına bittim orasıda süperdi:)
en romantik sahne bence ilk sahneydi nazın tarıka öle tatlı tatlı bakması gerçekten benide güldürdü .. onasıl bi bakıştı öyle çok hoşuma gitti en romantik sahne oraydı bence

walla bu bölümde duygulandığım sahne yoktu diyebilirim keşke duygu yerine siniri sorsaydınız onu söleseydim:img-hyste

en beğenmediğim sahne haliba yoktu..sahneler güzeldide sözlerin bazıları kötüydü..helede mertle yarışmakla ilgili olanlar:img-yes:

Kara İnci
03-02-07, 16:16

1)Tarık ve Naz arabada

NAZ:Ay çok keyifli bir akşamdı değil mi?
TARIK:Yaaa
NAZ:Ne güzel sessiz sinema oynadık
TARIK:Yaa
NAZ:En güzel kısmıda neydi biliyor musun?Senle Mert aynı takımdaydınız o yüzden yarışmak zorunda kalmadın
TARIK:Bak Naz kendimi zor tutuyorum.Bir daha Mert'le yarışmak konusunda tek bir laf edersen bırakıcam
NAZ:Tamam ama bir tek şeyi bilmeni istiyorum ve bunu çok içten söylüyorum.İnan bana.Ben seni tutuyorum
TARIK:Naz sen beni tutuyorsun ama böyle laflar ettikçe ben kendimi tutamıyorum
NAZ:Tutma zaten Tarık.Bırak kendini.Açıkça söyle.İtiraf et.Evet yarışıyorum ve geçilmekten korkuyorum de.Bak görürsün nasıl rahatlayacaksın.Tamam farkındayım kabullenmek çok zor ama Mert gibi birinin yanında insan farkında olmadan kendini yetersiz hissedebilir.Bu çok normal.E böyle birininde kız kardeşinin kalbini kazanmak istiyorsan rakip görmenden daha doğal ne olabilir.Neticede sen kendine göre artıları olan bir insansın.Bak şoförsün ama 2 yabancı dil biliyorsun.İtalyanca ve Japonca.Ne demişler bir dil bir insan iki dil ikiinsan.Yanisen tam iki insansın Tarık.Yaa
TARIK:Evet öyleyim.Şoförün Tarık ve arkadaşın Tarık.Hatta 3 birde baş düşmanın Tarık.Tarık Tekelioğlu var be.Nereye gidiyoruz biz?
NAZ:Kahvaltıya davet edildik
TARIK:Kim davet etti?
NAZ:Sana bir iyi bir kötü haberim var.İyi haber Pınar davet etti
TARIK:Kötü haber?
NAZ:Abiside yanında olucakmış
TARIK:Neden kötühaber Mert'in orda olması?
NAZ:Benim için değil
TARIK:Benim için mi?
NAZ:Bak sonra bu konuda konuşunca kızıyorsun bana sevgili arkadaşım.En son oynadığımız oyunu beğendin mi?
TARIK:Soruları bana sen sormayınca pek tadı çıkmıyor
NAZ:Hep Ümit yüzünden
TARIK:Ne?
NAZ:Yok yok birşey.Bende isterdim sana soru sormayı
TARIK:Ne sorarsdın?
NAZ:Sorarım ama bir şartla
TARIK:Tabi neymiş?
NAZ:Cevap vericeksin
TARIK:Sor

2)Naz ve Tarık arabaya binerler

NAZ:Şimdi çıkıyoruz en geç yarım saat içinde ordayız merak etmeyin.Tamam.A çok şık olmuşsun sevgili arkadaşım
TARIK:Ben kaç kere söyledim sana şu aynayı oynatma diye.Hayret birşey ya
NAZ:Aman canım takıldığın şeye bak.Arkadaş arasında bir aynanın lafı olur mu?
TARIK:Gördüğün gibi oluyor işte.Nereye gidiyoruz?
NAZ:AA saçına ne yaptın sen böyle.Daha bir canlı daha bir parlak sanki
TARIK:Nereye gidiyoruz?
NAZ:Yok yok sen kesin saç konusunda Merte fark atarsın
TARIK:Nereye gidiyoruz?
NAZ:Arkadaşımsın diye söylemiyorum.Yani yakışıklılıkta da yarışırsın valla.O konuda hiç takıntın olmasın.İnan bana.Kötü hissetme yani kendini
TARIK:Naz delirtme beni kendimi kötü hissettiğim falan yok
NAZ:Ya öyleyse de itiraf ederbilirsin saklamana gerek yok benden.Ben senin arkadaşınım.Baktım suratın asık bir an düşündüm.Acaba kalktı aynaya baktı kendini Mert'le karşılaştırdı moralimi bozuldu diye
Tarık arabadan iner.
NAZ:Çok fena bu çocuğun hali çok
TARIK:Hey Allahım sen sinirlerime mukayet ol.Delirticek bu kız beni
Naz da arabadan inmeye kalkar
TARIK:İnme sakın inme kapa kapıyı otur içerde bir 5 dakika.5 dk kafayı dinliyim
Naz Tarık'ı arar
TARIK:Ne var?
NAZ:Birşeye ihtiyacın olursa ben burdayım sevgili arkadaşım

3)
Naz odasındayken kapı çalar ve Mert gelir
NAZ:Rezil olduk çocuğa ayrıca kaç saat oldu gelip benden özür dilemedi.Kendi bilir umrumda değil.O benle görüşmediği sürece bende onunla görüşmem.Mert
MERT:Tarık nerde?
NAZ:Mert dur sakin ol
MERT: Olamam hemen Tarık'ı bul bana Naz
Tarık'ın yanına gelirler
MERT:Tarık
NAZ: (içses)Of ya Tarık'ın kavga etmediği bir Mert kalmıştı şimdi o da tamamlanıcak
MERT:Sen sen ne muhteşem biri insansın ya.Al bu 150 binlarık çek senin
TARIK:Saçmalama Mert
MERT:Haklısın saçmalıyorum bana kazandırdığın paranın aynında hiçbirşey bu ama işi bağlayınca bir bu kadar daha
TARIK:Bir bu kadar daha saçmalamış olursun Mert.Benden bir dost olarak yardım istedin bende elimden geleni yaptım hepsi bu kadar
MERT: Olağanüstü bir abin var Naz bana inan.Bunu söylemek çok garip ama bazı geceler senin gözünde onun boşluğunu nasıl doldurucam diye uykularım kaçıyor

ceza_cansu
03-02-07, 16:16

1-En Beğendiğim Replik:

2-En Komik Sahne:Hulusi ve Teo nun Naz'ların evinde bakıştıkları zaman Naz'ın aradan geçmesi ve de Hulusinin anlattığı masal.Gökten 3 icra memuru:img-hyste :img-hyste

3-En Beğendiğim Sahne:Arabadaki 2 doğru 1 yalan oyunu

4-En Romantik Sahne:En beğendiğim sahneyle aynı

5-En Duygusal Sahne:Tarık ve Naz'ın ilk araba sahnesi(sonu çok sinir etsede)

6-En Beğenmediğim Sahne:Naz'ın sürekli Tarık'a Mertle yarışıyorsun demesi

Kara İnci
03-02-07, 16:27

4)Tarık ve Naz bölüm başı konuşmaları

Naz şirin şirin güler tarığa bakarak

Tarık: ne oldu
Naz: yok bişey.. hahhh
Tarık: ne var ne bakıyosun
Naz: yok bişey dedim ya… aslında var bişey.. durdursana arabayı.

Tarık arabayı durdurur ve naz iki eliyle tarığın elini tutar

Naz: inan bunu yapmana gerek yok tarık. Lütfen bırak
Tarık: ben bırakırım da tutan sizsiniz.
Naz: ha bırak dediysem elini değil, bu işin peşini
Tarık: hangi işin
Naz: olmaz tarık, hiç gerçekleşmeyecek bi hayal bu,sen de biliyosun,
Tarık: ne?
Naz: yani yanlış anlama ama ben yan yana düşünemiyorum bile yani sen veee
Tarık: tamam ben aldım mesajı

Der ve arabadan inip yürümeye başlar

Naz: uffff, incitmeden söylemek için o kadar da uğraştım

Tarık: (naz yokken) demek sen ve ben hiç gerçekleşmeyecek bi hayaliz, bari bunu söylerken elimi tutma

Naz da arabadan iner ve tarığın yanına gider

Naz: tarık anlıyorum seni, farkındayım çok koydu bu söylediğim ama söylemek zorundaydım
Tarık: yo yo iyi yaptınız naz hanım haklısınız. Biz farklı dünyaların insanlarıyız, birimiz asgari ücretle karın tokluğuna çalışan gariban bi şoför, diğerimiz zengin bi fabrikatörün varisi müstakbel bi iş kadını
Naz: nee? İş kadını mı? Hehehhehe
Tarık: pardon neresi komik bunun, kusuruma bakmayın ben sizin gibi tahsilli okumuş biri değilim, yaptığım ince espriyi anlayamadım. Açıklarmısınız bi zahmet
Naz: iş adamı diyeceğine iş kadını dedin. Koskoca adama iş kadını dedin. Yani dil sürçmesinin de bu kadarına pes
Tarık: hangi adamın?
Naz: bi de soruyu, kime olacak, mert’e
Tarık: mert mi
Naz: evet
Tarık: siz mertten mi bahsediyosunuz
Naz: tabiî ki, mert’le sen çok farklı dünyaların insanlarısınız, onla yarışmaya çalışman, yani sana yazık, koskoca adama iş kadını dedi yaa
Tarık: kusura bakmayın ben bi an. Başkasından bahsediyosunuz sanmıştım
Naz: kimden

Tarık arabaya doğru kaçar adımlarla giderken naz arkasından bağırır

Naz: bi soru sordum sana

Tarık durur, naz yanına gelir

Naz: kimden bahsettiğimi sandın sen?
Tarık: benn..
Naz: hangi iki ismi yan yana düşünemediğime üzüldün de fırladın arabadan
Tarık: yok canım üzülmedim
Naz: yalan söyleme bana tarık,yüzündeki ifadeyi gördüm, beyninden vurulmuşa döndün duyar duymaz. Kim bu bir arada olamayacağını bilmenin sana bu kadar koyduğu insan. Yüzüme bakarmısın lütfen. Demek bu kadar çok seviyosun. İtiraf et. Mert’le böyle kıyasıya yarışmanın sebebi de bu. Ondan hiç bi konuda eksik olmadığını göstermeye çalışıyosun.ama işte yapma bunu. Çünkü sonunda sen üzüleceksin. Kaybedeceğin bi yarışta nasıl debelenip durduğunu görmek istemiyorum tarık. Ama inan gerek yok bu yarışa. Çünkü pınar seni böyle seviyo. Onun sevgisini kazanmak için abisine benzemek zorunda değilsin tarık, pınar başarıyı, zengiliği, kahramanlığı,sevgiyi abisinde bulmuş. Senden tek istediği aşk. Onu da gözlerinde gördüm tarık. ikinizin ismini yan yana düşünemiyorum dediğimde bakışlarındaki korku ve acı. İşte aşk bu. Bi kız daha ne ister. İnşallah bi gün biri beni senin sevdiğin kadar sever. Yani senin sevdiğin kadar sever derken.senin pınarı sevdiğin kadar. Beni değil. Yani sen beni sevmiyosun değil tabi. Bi arkadaş olarak

Naz tarığın yanından ayrılır

Tarık: inanmıyorum mertten bahsediyomuş. Daha da kötüsü şimdi de pınardan bahsettiğimi sandığımı sanıyo. Oysa bi bilsen benim senden bahsettiğimi sandığımı. Sana bi söyleyebilsem bunu

Naz arabaya biner.

Naz: inanmıyorum pınardan bahsettim sanmış. Oysa bi an, bi an benden bahsetti sanmıştım. Allahtan bi pot kırmadım. Neyse her işte bi hayır vardır. Böylece pınar’a ne kadar aşık olduğunu anlamış oldum.

Tarık da arabaya biner

Naz: tamam meseleyi çözdük .bi yanlış anlama kalmadı aramızda. Dimi sevgili aşık arkadaşım benim
Tarık: kaldı. Yanlış anladığınız bişey var.
Naz: (içses) ben senden bahsediyodum de hadi
Tarık: ben.. mertle yarışmıyorum

Naz bu duruma bozulur.

Naz: bu muydu?
Tarık: ne bu muydu?
Naz: yanlış anladığım şey
Tarık: başka bişey mi olmalıydı (içses) evet de bana hadi evet de
Naz: yoo. Niye bozuldun beklemediğin bi cevap mıydı (içses) evet de bana hadi evet de
Tarık: yoo

İkisi de birbirine güler ama içleri kan ağlar “evet” diyemedikleri için

5)Tarık arabayı durdurur ve naz iki eliyle tarığın elini tutar

Naz: inan bunu yapmana gerek yok tarık. Lütfen bırak
Tarık: ben bırakırım da tutan sizsiniz.
Naz: ha bırak dediysem elini değil, bu işin peşini
Tarık: hangi işin
Naz: olmaz tarık, hiç gerçekleşmeyecek bi hayal bu,sen de biliyosun,
Tarık: ne?
Naz: yani yanlış anlama ama ben yan yana düşünemiyorum bile yani sen veee
Tarık: tamam ben aldım mesajı

Der ve arabadan inip yürümeye başlar

Naz: uffff, incitmeden söylemek için o kadar da uğraştım

Tarık: (naz yokken) demek sen ve ben hiç gerçekleşmeyecek bi hayaliz, bari bunu söylerken elimi tutma

6)Sahne olarak değil ama dizinin kısır döngüsü adına beğenmediğim noktalar var.Bunlarıda açıklamama gerek yok sanırım.Çünkü hepimizin ortak düşüncesi...

ŞEKER KIZ
03-02-07, 16:33
arkadaşlar reytinglere üzüldüm ve canım sıkıldı bende bir senaryo yazdım...umarım beğenirsiniz...

jlee
03-02-07, 16:38
29.BÖLÜM YALANCI YARİM EN'LERİM:

1- En Beğendiğiniz Replik:
Naz'ın yatakta yorganı çekmiş düşünürken söyledikleri
2- En Komik Sahne:
2 doğru 1 yalan oyununu oynarken Naz'ın kırdığı potu düzeltmek isteyen Tarık'ın pot kırması.
3- En Beğendiğiniz Sahne:
Tarık'ın Naz'a kızdığı her sahne :)
4- En Romantik Sahne:
Tarık'ın öpüşme hakkında konuştuğu sahne.
5- En Duygusal Sahne:
İlk sahne, Tarık'ın üzülmesi :img-in_lo
6- En Beğenmediğiniz Sahne:
Yok...

pas.si.on79
03-02-07, 16:50

Nazın TArıka 2 doğru 1 yalanı sorduktan sonraki replikler

TArıkın rüyası, Hulusinin hikayesi (Vahi dettin-gecenin karanlığı),Tarıkın poşetttt demesi

Nazlı tarıklı sahneler ,TArıkın cafeden çıkarken pınarı öpmesi nazında merti öptürtmeyip kolundan tutup götürmesi

Nazın tarıkın elini tuttuğu ve Tarıkın 1. ve 3.soruya cevabı,NAzla Tarıkın sahneleri

Nazlı Tarıkın sahneleri,Hulusinin oğlunun sesini duyduğunu zannetmesi peşinden çıkması ve BElginle paylaştığı

NAzla Tarıkın kardeş olduğu sahneler

BaLıKK
03-02-07, 17:05

hayatta çok az şeyi unutmam ve o öpücüğün her anı sanki beynime kazınmış gibi.Aklıma geldikçe beni alıp başka bir aleme götürüyor ve keşke diyorum.Keşke o ana geri dönebilsem.

Bir Osmanlı Masalı Vahidettin ve Belma..:):)

Arabadaki Naz'ın Tarık'ın elini tutma ve tabiki Tarık'ın arabadaki üstü kapalı itirafı..bide Naz'ın kapak oluşu(son sahne):)

Tarık'ın arabadaki itirafı..bunu duyan Naz'ın şok, dumur ve eriyip bitmiş hali:):)

Bölümün başının başı:)sonu kötü bittiği için:)

Naz'ın Tarık'ı psikopata bağladığı tüm sahnelerr..:)

tarik_naz
03-02-07, 17:12

NAZ:Hımm sana ne giydirsem acaba?
TARIK:Bana fark etmez aman mama önlüğüm ve emziğimi unutmayında.Ne diyorsun Naz.Ne demek ne giydirsem.Ben kendim giyinirim saol
NAZ:Bak bakim.Açtı seni bu bak böyle çok hoş durdu
TARIK: O zaman sen onu öyle üstümde tut bütün gün
NAZ:AA bak bak bakim bu da gözlerinin rengini ortaya çıkardı
TARIK:Ama hiç biri ne kadar sinirli olduğumu belli etmiyor.Ona takıldım.Naz lütfen çıkar mısın?

*tarığın rüyası
*hulusi'nin dedesinin anlattığı masal vahi-dettin,belma, huşinasi;
*sadri'nin çingene dansı
*ümit'in naz ile kapışması ve "hadi kış kış" diye kovuşu
*tekbank=teobank esprisi
*tarığın, naz'ın getirdiği çayı endişe ile içmesi
*naz'ın ümit hakkında kırdığı potun üstüne tarığın da pot kırması

* naz'ın dizi başındaki bakışları ve tarığın elini tutuşu
*tarığın şarkı söylemesi
*tarık ve naz'ın 2 doğru 1 yalan oyunu
*son sahne olanlar

*dizi başındaki ilk bakışmalar
*tarığın öpüşmeyi anlatışı

*tarığın, naz'ın "aramızda bişey olamaz" dediğini sandığı anda arabadan üzgün bi şekilde inmesi

*naz'ın, tarık ve mert yarıştırma hevesini çok uzatması

ebru.karaca
03-02-07, 17:16

Serdar,

Bu KENETLENMİŞ FORUM sözlerine sonuna kadar katılıyorum. Şu an öyle güzel bir durumdayız ki, foruma dışarıdan giren biri hepimizin çok daha önceden veya yaşamın başka noktalarından birbirimizi tanıdığımıza inanabilir. Hatta hatırlarsanız, biri sormuştu da. "Afedersiniz, sizler birbirinizi tanıyor musunuz?" diye. :)

Şimdiki halimize bakınca sahiden de öyle hissediyorum. Hepinizi çok seviyorum, akşam seanslarını çok seviyorum.
Birimiz bir şey önerdi mi, ötekilen hurraaaaa, olayın içine dalmasını çok seviyorum.

Şu dizi bizi birbirimize ne güzel kenetledi :)

Keşke uğur kedi de bu günleri görebilseydi :)

ebru.karaca
03-02-07, 17:19
:img-yes: :img-yes: :img-yes:

6- En Beğenmediğiniz Sahne: