PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-5

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

tarik_naz
24-01-07, 01:01
ebru, uğur kedi hakkında sizler için imza yapayım dedim, kullanmak isteyenler kullanabilir. :)

ANIL_
24-01-07, 01:06
ebru, uğur kedi hakkında sizler için imza yapayım dedim, kullanmak isteyenler kullanabilir. :)

hahahah çok güzel 10 numara olmuş :good:

whiteangel
24-01-07, 01:06
Aman pas.si.on79 ne ettin? Ebru asla öyle birşey söylemek istemez. Ama ortada bir gerçek de var ki, bazıları bizlerden çok uzun süredir burada ve çok uzun süredir birbirlerini görüp birbirlerinin sözlerini tamamlıyorlar. Bizler de sonrada görmeler olara:) aralarına kaynamaya çalışıyoruz. Bunu da gözardı etmemek lazım.

Ve Allah tan eski siz değilsiniz:) Yoksa çok kötü şeyler olurdu:)

Hay ALLAH:) Önce hoşgeldin diyeyim arkadaşım. Şimdi merak ettim ben eski miyim? Yoksa yeni miyim? Hımmm yoksa eskiyim de yeni gibi mi görünüyorum? Aaaa hepimiz NAZLAŞTIK yahu:img-hyste Ben bu forumu eskisiyle, yenisiyle seviyorum. Paylaşımlarımızı, beraber başardıklarımızı, aynı şey için kaygılarımızı... Burda mutluyum. Yani bir de Tarık-Naz aşkını görsem daha ne isterim kii:)

Buyukbaba
24-01-07, 01:07

hahahahahahaha.

ebru.karaca
24-01-07, 01:08

Ay seni çok seviyorum Serdarcığım yaaa.. Tamam ben bunu kullanayım :) Fıstık gibi olmuş..
Başarabilirsem tabi...

Şahinciğim;
Anladın sen onu..
Anladım ben onu :)

whiteangel
24-01-07, 01:16
arkadaşlar ben hepimiz adına startv ye gönderilmek üzere bir ortak mail hazırladım..arzu edenler bu ortak maili stara şu adrese yollayabilirler.bilmem etkili olurmu ama denemekte fayda var diye düşündüm:))

yollanacak adres: izleyicitemsilcisi@startv.com.tr

gönderilecek metin:

merhaba star tv yetkilileri.ekranınızdan akan bu adrese yazma gereğini duyduğumuz bir konu var..program aralarında çıkan sevimli kuklalarınız hepimizin hoşuna gidiyor..bu kuklaları hazırlayan ekipce onların bir dialoğunda bu kuklaların videolarının you to be de 13 bin kere tıklandığı söyleniyor..peki biz size tv nizde yayınlanan vede çok sevilen yalancı yarim dizisinin o güzelim şarkısı gözlerin'in kaç defa tıklandığını söylesek acaba.?.bilmem bilginiz varmı? dizinin görüntüleri eşliğinde hazırlan üç videosunun toplam izlenme miktarı 100.000 i geçmektedir..isterseniz you to be de inceleme yapabilirsiniz..ve siz bu kadar tıklanan bu kadar beğenilen bu şarkıya vede dizinin reklamına ne haber bültenlerinizde ne magazinlerinizde yer vermiyorsunuz..işte size en büyük eleştirimiz.elinizde bu kadar güzel ve halkın beğenisini kazanmış bir dizi vede muhteşem müziği varken siz bunu reklam olarak kullanmıyorsunuz..diğer kanallar dizilerini övmek adına her malzemeyi reklam konusu yapıyor ama maalesef sizden kanalınız adına bu konularda hareket göremiyoruz.inanın üzülüyoruz.istiyoruzki böyle güzellikler varken herkes görmeli:)tamam reytingi güzel.çok beğenilen bir dizi..ama neden daha çok insan bilmesin..:)) dileğimiz bu..sizden beklediğimiz naçizane istek bu..hepinize sevgiler:)

www.yalanciyarim.com www.dizifilm.com yalancı yarim forumu
üyeleri

Arkadaşlar bu mesaj çok geride kaldığı için tekrar aldım. Görmeyenler olabilir. Gereğini yapalım lütfen..:)

Kara İnci
24-01-07, 01:19
Naz:Tarık uğurlu kedimi gördün mü?

Tarık:Yoo görmedim

Naz;Of ya ben şimdi ne yapacağım.Uğurlu kedim olmadan benim günüm hiç iyi geçmez.

Tarık(içses);Dolayısıyla benimki de

Naz:Ya nerde bu.Günlerdir arıyorum bulamıyorum

Tarık(içses):Eee bana yaptıklarının yarısını ona yaptıysan kaçıp gitmiştir.Benim gönül haneme yazılmamış olsan ben de çoktan giderdim ya neyse.Ben artık umutsuz vakayım beni boşver de bir tas süt için de hiç çekilmezsin be Naz...

Medea
24-01-07, 01:20
Gereken yapıldı:) Umarım herkes bu mail yollama işine uyar da star da elindeki müthiş malzemeyi hakkıyla değerlendirir.

FİLİZ-TB
24-01-07, 01:23
jenn eline sağlık whiteangel hatırlattığın için teşekkürler ber görmemiştim hemen gönderdim.

Buyukbaba
24-01-07, 01:29
Arkadaşlar bu mesaj çok geride kaldığı için tekrar aldım. Görmeyenler olabilir. Gereğini yapalım lütfen..:)

whiteangel, dizimiz ve dizimizin geleceği adına yapmış olduğunuz bu amme hizmetinden ötürü sana ve jenn e teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşım.

whiteangel
24-01-07, 01:45
whiteangel, dizimiz ve dizimizin geleceği adına yapmış olduğunuz bu amme hizmetinden ötürü sana ve jenn e teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşım.

Ne yapalım arkadaşım. Baktık son günlerde Büyükşehir Belediyesi işi savsaklıyor. İş başa düştü, sıvadık kolları.:) Desteğiniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar:)
Bu foruma girmeyen Yalancı Yarim tutkunlarına da e mail yolu ile bu mesajı ulaştırdım. Umarım gereğini yaparlar. Çabamız dizimizi hakettiği yerde görebilmek için.

ebru.karaca
24-01-07, 01:50
Ne yapalım arkadaşım. Baktık son günlerde Büyükşehir Belediyesi işi savsaklıyor. İş başa düştü, sıvadık kolları.:) Desteğiniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar:)
Bu foruma girmeyen Yalancı Yarim tutkunlarına da e mail yolu ile bu mesajı ulaştırdım. Umarım gereğini yaparlar. Çabamız dizimizi hakettiği yerde görebilmek için.

İşe yaradı, yaradı..
Şu an msn'de olduğum 5 arkadaş da atti. Esra, Elif, Gaye, Yasemin, Efe.. :) Barış'ın sitesi kapalı ama, üyeleri boş durmuyor :)

Arkadaşlar,
Benden bu gecelik bu kadar. Kendinize iyi bakın.
Yarın görüşmek üzere. :)bye bye

Kara İnci
24-01-07, 02:21
Televizyon kanalların da zaping yaparken Nilgün Belgün'ün programının tekrarına denk geldim.Programa Bülent Kayabaş telefonla bağlandı.Gerçi dizimiz hakkın da pek birşey söylemediler ama Nilgün Belgün hafta içi dolu olduğum için hafta sonunu Yalancı Yarim dizisine ayırdım diye bir söz söyledi.Ben burdan Belkıs karakterinin devam edeceği sonucunu çıkarttım.Umarım yanılmam...:img-yes:

ebru.karaca
24-01-07, 09:00
Herkese Günaydııııınnnn...
İlk selam benden olsun bu gün :)
Yeni bir güne daha hoş geldiniz dostlarım :)
Büyük gün yarın. Bakalım, bu gün ne gibi sonuçlar çıkacak ortaya? Acaba dünkü gibi bir çılgınlık yaşayacak mıyız forumda ? :)

Sevgili Kara İnci,
Ben de senin söylediklerinden aynı sonucu çıkarttım canım. Ve sevindim tabi :)
Diziden ayrılmasındansa, rolünün azalmasını tercih ederim. Çünkü bizim de, Naz'ın da Belkıs hanıma ihtiyacı var..

NOT: qsawe, hadi yine iyisin. :) Çok sayfa ilerlemedik senden sonra. :) Okuması zor olmayacak..

xeno
24-01-07, 09:02
Televizyon kanalların da zaping yaparken Nilgün Belgün'ün programının tekrarına denk geldim.Programa Bülent Kayabaş telefonla bağlandı.Gerçi dizimiz hakkın da pek birşey söylemediler ama Nilgün Belgün hafta içi dolu olduğum için hafta sonunu Yalancı Yarim dizisine ayırdım diye bir söz söyledi.Ben burdan Belkıs karakterinin devam edeceği sonucunu çıkarttım.Umarım yanılmam...:img-yes:

Günaydın arkadaşlar :)
Bu arada reklam reklam diyoruz,Nilgün Belgün demişken onun programına yalancı yarim ekibi bir sabah konuk olsa reklamın alası olmaz mı? Barış orda şarkılarını söylese biz de mest olsak :)

Tüm yalancı yarim ailesinin birarada olacağı bir program çok sıcak ve içten geçeceği kesin, bir de muhteşem barış şarkıları, bu porogram uzun süre konuşulur,böylesi bir reklam da fena olmaz yani dolu dolu, gözlerin şarkısında barış ile merve barış şarkyı söylerken dansa da ederlerse, işte istediğimiz romantik anlar :) gözlerin ve tarık merve dansı :)

jenn
24-01-07, 09:03
günaydın arkadaşlar:)) gece çoşmuşsun bakıyorum..o ne harika replikler..doğaçlama ne güzel replikler çıkarmışsınız:) inanın okurken çok keyif aldım..ayrıca tarık_naz süper bir imza yapmışsın:))..büyükbaba nerelerdeydin özledik kardeşim:).arkadaşlar bu arada mail yollandımı?..bakalım ne yapacaklar..sonuçta ne yaparlarsa yapsınlar biz denemiş olduk:)

ebru.karaca
24-01-07, 09:04
Tüm yalancı yarim ailesinin birarada olacağı bir program çok sıcak ve içten geçeceği kesin, bir de muhteşem barış şarkıları, bu porogram uzun süre konuşulur,böylesi bir reklam da fena olmaz yani dolu dolu, gözlerin şarkısında barış ile merve barış şarkyı söylerken dansa da ederlerse, işte istediğimiz romantik anlar :) gözlerin ve tarık merve dansı :)

Güzel olduğu kadar, akıllı arkadaşım benim. Günaydın.

Olmaz mı, hem de ne güzel olur.
Hani hep diyorlar ya, "ekibimiz muhteşem. Çok eğleniyoruz, o yüzden bu kadar iyi şeyler ortaya çıkıyor" diye.
Bir de biz görelim bakalım bu uyumu. Değil mi? :)

xeno
24-01-07, 09:12
Güzel olduğu kadar, akıllı arkadaşım benim. Günaydın.

Olmaz mı, hem de ne güzel olur.
Hani hep diyorlar ya, "ekibimiz muhteşem. Çok eğleniyoruz, o yüzden bu kadar iyi şeyler ortaya çıkıyor" diye.
Bir de biz görelim bakalım bu uyumu. Değil mi? :)

günaydın canım :)

bilmukabele canım, o dediğin konularda sen benden ötesin bunu bil :) biizm ki burda sağırllar körler birbirlerini ağırlar oldu ama neyse :img-hyste

Canımcım ii bir saptama :)

Bak biz de burda ne uyumluyuz, hem de ne şeffaf, uyumumuz ortada :)

Eh onların gerçek hayattaki uyumunu da görsek fena olmaz hani:)

ebru.karaca
24-01-07, 09:15
Tek düşündüğüm,
Farklı kanal olmaları.
Ama biliyoruz ki, birinin bir yerde çıkması çok büyük ihtimalle hatır-gönül işi..
Sanki aynı kanalın programları olmasına rağmen Star'a ne kadar çıktılar ki, değil mi?
TV 8'de de pek ala çıkabilir..
Umuyorum da, fazla mı uçuyorum acep? :)

xeno
24-01-07, 09:19
Tek düşündüğüm,
Farklı kanal olmaları.
Ama biliyoruz ki, birinin bir yerde çıkması çok büyük ihtimalle hatır-gönül işi..
Sanki aynı kanalın programları olmasına rağmen Star'a ne kadar çıktılar ki, değil mi?
TV 8'de de pek ala çıkabilir..
Umuyorum da, fazla mı uçuyorum acep? :)

Uçmuyorsun canım, normali bu her yerde çıkabilmeli ama yalancı yarim olunca maalesef her şeyi düşünüyoruz, çünkü nerde reklam nerde yalancı yarim , garibim dizi tek başına ilerliyor, donkişot misali....

nowar_77
24-01-07, 09:25
Herkese günaydın, tarık- naz imza çok süper olmuş:) eline sağlık...

jenn ve whiteangel mailler atıldı bilimum adreslerden...umarım işe yarar..

nilgün belgün ün programında dün sabah nehir erdoğan vardı..eski dizisine vefa tamam herhalde ,şimdi sıra yeni dizide...

ebru.karaca
24-01-07, 09:35
Aynen dediğin gibi xeno..
Don Kişot misali.. Ama tüm yeldeğirmenlerini aldık karşımıza, yılmadan savaşıyoruz. Hep birlikte :)

Ve nowar_77;
Umarım dediğin gibi olur. Umarım, sıra yeni dizisine gelmiştir :)

pas.si.on79
24-01-07, 09:53
herkese günaydın,
büyükbaba doğru söylüyorsun ben şaka yaptım. Nazın repliklerini de kullanmak için......:img-hyste

serdar harika olmuş hem uğur kedi imzan hem de onunla ilgili tarık-naz repliklerin .....:img-hyste :happy0064

ben bugün giremeyeceğim şuan 104.syf olmuş.Akşam burdan sonra yorumlarınızı okuyacağım...

iyi yorumlar ...bye :happy0064

Buyukbaba
24-01-07, 09:59
günaydın arkadaşlar:)) gece çoşmuşsun bakıyorum..o ne harika replikler..doğaçlama ne güzel replikler çıkarmışsınız:) inanın okurken çok keyif aldım..ayrıca tarık_naz süper bir imza yapmışsın:))..büyükbaba nerelerdeydin özledik kardeşim:).arkadaşlar bu arada mail yollandımı?..bakalım ne yapacaklar..sonuçta ne yaparlarsa yapsınlar biz denemiş olduk:)

Yettim jenn yettim:) Uzaklardaydım biraz. Sağolun ben de sizleri hepinizi özledim vallahi. Ben maili attım ama sadece star'a attım, biliumum yerler denmiş, başka yere atılacak mı? Hemen davranayım yoksa.

Ebru, imza sana muhteşem uymuş. Bak kedi nasıl da bakıyor sana melül melül. Acıkmış galiba:)

Durun ben aralarda repliklere bakayım. Daha bakamadım birşeye yahu:)

jenn
24-01-07, 10:06
Yettim jenn yettim:) Uzaklardaydım biraz. Sağolun ben de sizleri hepinizi özledim vallahi. Ben maili attım ama sadece star'a attım, biliumum yerler denmiş, başka yere atılacak mı? Hemen davranayım yoksa.

sadece star tv ye atıyoruz maili büyükbaba..hani farkedememişlerse hasbelkader belki farkederler diye:)))

whiteangel
24-01-07, 10:10
Ben maili attım ama sadece star'a attım, biliumum yerler denmiş, başka yere atılacak mı? Hemen davranayım yoksa.

Günaydınlar sevgili forum ahalisi:) Neyse benden sonra okuyacak fazla bir şey birikmemiş. Bir yanlış anlama olmasın diye hemen hatırlatayım dedim. Arkadaşımız bilumum adreslerden demiş. Yani gönderilecek adres tek. Ama belki gönderdiğimiz adresler birden çok olabilir.Açıklayayım derken temelli karıştırdım:img-hyste Yani posta alıcısı tek, ama gönderen başka adresler kullanıyor olabilir:) hotmail, gmail vs. vs.
Ben bir kaç gün önce dizideki şarkılar için yeni bir başlık açmıştım,sanırım henüz onaylanmadı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşsalar diyorum. Benim açtığım başlık Yalancı Yarim--Şarkılar ve Şiirler idi.Kaç günde onaylanır, onaylanmazsa haber verilir mi? :icon_sorr

qsawe
24-01-07, 10:13
Herkese Kocaman Günaydın,

Ebru çok iyisiniz, bana az iş çıkartmışsınız... Bu arada Cd arkadaşa gönderildi... bilenler bilir.... Mail dün evden gönderilmişti.... bugün de buradan gidecek....

Ben ayrıca, tekrarları bitmek üzere olduğu için, yeniden başlamaları konusunda mesaj attım. Elbette hemen başlamazlar ama talep olursa kısa süre sonra tekrarlayabilirler.... Dün bir arkadaşımız, daha önce izleyemediği için diziye başlamadığını belirtmişti... bu konuda da ayrıca mesaj gönderebilirsiniz...

Sanki daha sakin bir forum günü olucak gibi hissediyorum... Ben, bugünden sonra üç gün eğitim vereceğim için gün içinde giremeyeceğim.... akşamları görüşeceğiz, bu günümü iyi değerlendireyim bari :img-wink:

ebru.karaca
24-01-07, 10:15

Yok yok, bilimum yerlere değil; bilimum yerlerden mesajlar atıldı dendi. Yani bir kişi bir kaç farklı mail adresinden atmış. Onu söyledi.

Ebru, imza sana muhteşem uymuş. Bak kedi nasıl da bakıyor sana melül melül. Acıkmış galiba:)

:) Ben de çok sevdim Şahin. Serdar sağ olsun :)

ebru.karaca
24-01-07, 10:17
Hatırlarsan, dün sabah da böyle sakin başlamıştı qsawe.. :)
Ne olduysa öğleye doğru oldu:img-yes: :img-yes:

nowar_77
24-01-07, 10:23
Günaydınlar sevgili forum ahalisi:) Neyse benden sonra okuyacak fazla bir şey birikmemiş. Bir yanlış anlama olmasın diye hemen hatırlatayım dedim. Arkadaşımız bilumum adreslerden demiş. Yani gönderilecek adres tek. Ama belki gönderdiğimiz adresler birden çok olabilir.Açıklayayım derken temelli karıştırdım:img-hyste Yani posta alıcısı tek, ama gönderen başka adresler kullanıyor olabilir:) hotmail, gmail vs. vs.
Ben bir kaç gün önce dizideki şarkılar için yeni bir başlık açmıştım,sanırım henüz onaylanmadı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşsalar diyorum. Benim açtığım başlık Yalancı Yarim--Şarkılar ve Şiirler idi.Kaç günde onaylanır, onaylanmazsa haber verilir mi? :icon_sorr

yok yok,gayet güzel açıklamışsın whiteangel:) aynen öyle, eldeki bir -kaç adresten ve hane halkının adreslerinden demek istedim:)anlam karmaşasından dolayı özür dilerim ..:img-yes:

thesunset
24-01-07, 10:24
Herkese Gunaydin....
hayal ediyorum,acaba bir gun gelecek!!! buraya gelsem ve okumadim mesajlarin sayisi az oldugunu gorsem...hic sanmiyorum:)

dun aksam hande, kara inci,tarik_naz cok guzel replikler yazdiniz:good:
bugun yine mailler yollariz

elmali-turta
24-01-07, 10:28
günaydın arkadaşlar
bende maili dün yolladım farklı adreslerden umarım iyi bi sonuç alırız.bu arada akşam yazdığınız replikler çok güzel olmuşş okurken çok keyif aldım:))

bu arada jenn ve nowar_77 imzalarınız çokk güzel olmuşşş,çok beğendim:good: :good:

ceza_cansu
24-01-07, 10:42
Günaydın arkadaşlar.Dün geceki muhabbet süpermiş.Senaryolarınıza,uğur kedi için hazırlanan imzalara kesinlikle bayıldım.Bende dün gece aranızda olmak isterdim ama saolsunlar bir elektrik kestiler 4 saat.Aman perşembe kesilmesinde.Bu arada jenn'in hazırladığı mailide az önce yolladım.Umarım dikkate alırlar.

whiteangel
24-01-07, 10:49
Arkadaşlar bu maili durumdan haberdar olmayan forum üyelerie de bir şekilde ulaştıralım. Bu arada imza için teşekkürler jenn arkadaşım:)

Buyukbaba
24-01-07, 11:08
jenn, imzan şahane ama gördükçe kırılıyorum :). Şuna benziyor, ata demirer in şovunda, ilaç tiryakisi olmuş fare deneklere ilaç bulmak için gelen ve "okeeyy, okeeeyy" diyen bir fare var. Ata da aynı bu jest ve mimiği kullanıyor. :) Çok fena benziyor valla:) Yani Barış fareye değil, Ata, Barış'a:)))) (Allah ım Barış fanları topa dizecek beni:))

Ayrıca whiteangel ile güzel bir hikaye bütünlüğü yakalamışsınız:)

zer
24-01-07, 11:27
günaydın arkadaşlar ara ara gelip bakıyorum neler yazılmış diye valla okudukça da yazma fırsatı bulamıyorum maşşallah çok hızlısınız yazılanları okumak gerçekten çok keyifli fragmanı gördüm ama görmemeyi tercih ederdim
bazen düşünüyorum bunlar sırf kafamızı karıştırmak için ayrı fragman hazılıyorlar yahu böyle fragmanmı olur madem görüntüleri bu kadar karışk vereceksiniz bari sesli verinde ordan bir şeyler çıkartmaya çalışalım eee artık
uğur kedide uğramıyor. kustürdükmü ne !.......:img-yes:

tarik_naz
24-01-07, 11:28
herkese günaydın

dün gerçekten çok zevkli bi gündü, bayramın 2.günü gece fragman bekleyişimizden sonraki favori günümdü. (dizide şu bölümden sonraki favori bölümüm gibi oldu :)) gün boyu hiç neşe eksik olmadı. halbuki ben fragmanın erken verilmesinden dolayı sakin geçer diyodum ama konuşulacak çok konu varmış meğer.

ayrıca bizim form gibi doğaçlamalı imza yapan başka form yok sanırım,her konu ile ilgili replikli güzel imzalar oluşturuyoruz. jenn, whiteangel imzalarınız güzel olmuş.

bugünü yaşamadan yarından söz edeyim biraz. fragmandan çok komik bi bölüm olacağı söyleniyordu yeni bölümün ve yarın da 24.bölümün tekrarı var oda çok komik bi bölümdü. yani yarın daha neşeli bi gün olacağa benziyo. yarın tekrar bölümüyle arkadaşlığı başlatıp, belki yeni bölümle bitiririz. umarım öyle olur :)

qsawe
24-01-07, 11:41
jenn, imzan şahane ama gördükçe kırılıyorum :). Şuna benziyor, ata demirer in şovunda, ilaç tiryakisi olmuş fare deneklere ilaç bulmak için gelen ve "okeeyy, okeeeyy" diyen bir fare var. Ata da aynı bu jest ve mimiği kullanıyor. :) Çok fena benziyor valla:) Yani Barış fareye değil, Ata, Barış'a:)))) (Allah ım Barış fanları topa dizecek beni:))

Büyükbaba seni Barış fanı olduğum için değil, Ata sevmeyeni olduğum için topa tutabilirmiyim...

Serdar, bugünde güzel bir bölüm var.... başından itibaren pot üstü pot kırılan bir bölüm... sizlerden kurtulup senlere dönülen bölüm... gerçi izleyemiyorum ama izleyenler yazdıkça sahneler gözümün önüne geliyor tek tek...

Buyukbaba
24-01-07, 11:44
Büyükbaba seni Barış fanı olduğum için değil, Ata sevmeyeni olduğum için topa tutabilirmiyim...

Serdar, bugünde güzel bir bölüm var.... başından itibaren pot üstü pot kırılan bir bölüm... sizlerden kurtulup senlere dönülen bölüm... gerçi izleyemiyorum ama izleyenler yazdıkça sahneler gözümün önüne geliyor tek tek...

Bunu hiç düşünmemiştim. Ama tutun artık n'apalım:)

whiteangel
24-01-07, 11:49

Ben bir Barış fanıyım ama topa tutmayacağım Buyukbaba:) Hoş bi benzetme olmuş.:img-hyste
Ben bugün buras neden bu kadar sakin onu soracaktım. Ayrıca jenn le benim imzamızı beğenenlere teşekkürler. Cidden art arda gelince güzel bir bütünlük oluşturuyor:)

elmali-turta
24-01-07, 12:06
arkadaşlar şu an yalçın menteş seda sayanın programına konuk olmuş geçerken grdm ve biras baktım belki diziyle ilgili konuşuyolardır diye ama yokkk.... alkolizim hakkında konuşuyolarmışş:(:(

qsawe
24-01-07, 12:14
Ebru öğleden sonra açılırız dedi.Bende öyle umuyorum. P.tesi akşamından dün akşam ben çıkana kadar tam 40 sayfa geçmiş... bugün henüz 7. sayfadayız... ama bu öğleden sonra coşmayacağımız anlamına gelmez...

ebru.karaca
24-01-07, 12:18
Ebru öğleden sonra açılırız dedi.Bende öyle umuyorum. P.tesi akşamından dün akşam ben çıkana kadar tam 40 sayfa geçmiş... bugün henüz 7. sayfadayız... ama bu öğleden sonra coşmayacağımız anlamına gelmez...

Asumancığım, sen yine iyisin.
Şahin iki gün giremedi, 90 sayfa olmuştu :)

Bu arada saat 12:00'yi geçti. Haydi arkadaşlar..
Biriniz atsın bir konu ortaya..
Biz devamını getirelim :)

Songüüüüllll-Serdaaarrrrr

Ya da siz yine birbirinizin üstüne replik yazın, biz coşalım :) :)
HOPPPAAAAAA
:happy0064 :happy0064
Tey tey tey tey..

Tamam sustum...:img-blush

RebeCa
24-01-07, 12:18
qsawe haklısın coşmayacagımız anlamanı gelmez.
ah bır ugur kedı gelse ozaman bak burası ne oluyor .
buyukbaba hoşgeldin yorumlarını ozledık.sondakıkada yok bu aralar.
fırsat bulursam tekrar gırerım

ceren81
24-01-07, 12:19
oku oku ancak bitirebildim arkadaşlar,sanmayinki bundan şikayetçiyim keyifle okudum her satırı...yeni bir mail harekatı gördüm..işlem tamamdır:img-wink:

bende söylemeden geçemiycem jenn,whiteangel,ebru.karaca imzalarınız gerçekten süper olmuşşş.

necoş
24-01-07, 12:26
Merhaba arkadaşlar,
Sık sık mesaj yazamasamda,gün içinde mesajlarınızı mutlaka okuyorum.Yorumlarınıza bayılıyorum, en az dizimizi seyretmek kadar yorumlarınızıda okumak bende bağımlılık yaptı.Bu kadar güzel bir dizinin hakettiği yerde olabilmesi ve ''gözlerin (Yalancı Yarim)'' şarkısının başarısına dikkat çekmek için, yapılması gereken her olayda yanınızdayım.Star tv'ye maili yolladım.Haberi olmayan arkadaşları da haberdar ettim.Umarım işe yarar....:img-yes:

ceza_cansu
24-01-07, 12:28
arkadaşlar şu an yalçın menteş seda sayanın programına konuk olmuş geçerken grdm ve biras baktım belki diziyle ilgili konuşuyolardır diye ama yokkk.... alkolizim hakkında konuşuyolarmışş:(:(

Sen yazınca bende biraz izledim.Yalçın Menteş zor günlerini anlattı ve hayatının şu son 3 ayını çok güzel yaşadığını söyledi ve de hemen ardından bu zor döneminden kurtulmuşken hiç kimseden telkifin gelmediğini bir tek Yalancı Yarim'den telkif geldiğini söyledi.Seda Sayanda ''oh ohh ne güzel'' dedi. Diziden sadece bu kadar bahsedildi.

elmali-turta
24-01-07, 12:30
Sen yazınca bende biraz izledim.Yalçın Menteş zor günlerini anlattı ve hayatının şu son 3 ayını çok güzel yaşadığını söyledi ve de hemen ardından bu zor döneminden kurtulmuşken hiç kimseden telkifin gelmediğini bir tek Yalancı Yarim'den telkif geldiğini söyledi.Seda Sayanda ''oh ohh ne güzel'' dedi. Diziden sadece bu kadar bahsedildi.

bak ben orayı kaçırmışım neysse en azından bir cümle olsada bahsedilmişş:)):))

ceza_cansu
24-01-07, 12:37

Evet ya bu da birşeydir.En azından bir programda ''Yalancı Yarim'' kelimeleri ard arda kullanıldı:)

tarik_naz
24-01-07, 12:39

bir cümle ama anlamlı bir cümle.
dizi ekibinin ve yapımcısının ne kadar duyarlı olduğunu bu davranışından çok iyi anlıyoruz. zor durumda olan sanatçılara da kucak açabiliyolar. eminim böyle durumda başka bi sanatçı olsa ona da destek olurlardı. ayrıca geçen haftaki özel bölüm de diziminiz duyarlı olduğunun bi kanıtı. boşverin bi cümlede adı geçsin. önemli olan o insana verdiği mutluluk.

yalçın menteş'in durumuna gerçekten üzüldüm. ilk girdiğinde yadırgamıştım ama artık diziden çıkmasın istiyorum. son 3 aydır çok mutluyum dedi ve 1,5 aydır bizim dizimizde. bu mutlulukta bizim dizimiznden katkısı olduysa ne mutlu yalancı yarim'e.

elmali-turta
24-01-07, 12:44
dizi ekibinin ve yapımcısının ne kadar duyarlı olduğunu bu davranışından çok iyi anlıyoruz. zor durumda olan sanatçılara da kucak açabiliyolar. eminim böyle durumda başka bi sanatçı olsa ona da destek olurlardı. ayrıca geçen haftaki özel bölüm de diziminiz duyarlı olduğunun bi kanıtı. boşverin bi cümlede adı geçsin. önemli olan o insana verdiği mutluluk.

yalçın menteş'in durumuna gerçekten üzüldüm. ilk girdiğinde yadırgamıştım ama artık diziden çıkmasın istiyorum. son 3 aydır çok mutluyum dedi ve 1,5 aydır bizim dizimizde. bu mutlulukta bizim dizimiznden katkısı olduysa ne mutlu yalancı yarim'e.

tabiki kesinlikle katılıyorum ztn ben programın bi bölümüne baktım ordada yalçın menteş başından geçen olayları yaşadığı zor anları anlatıyodu ama orda konu yaptığı işler olamadığınıdan bu kadar bile bahsedilmesi güzel özellikle cümlede iyi bi şekilde ifade edilemsi yani kimse iş teklif etmezken yalancı yarimden teklif geldi demesi tabiki çok güzel bişey:)

ceza_cansu
24-01-07, 12:50
dizi ekibinin ve yapımcısının ne kadar duyarlı olduğunu bu davranışından çok iyi anlıyoruz. zor durumda olan sanatçılara da kucak açabiliyolar. eminim böyle durumda başka bi sanatçı olsa ona da destek olurlardı. ayrıca geçen haftaki özel bölüm de diziminiz duyarlı olduğunun bi kanıtı. boşverin bi cümlede adı geçsin. önemli olan o insana verdiği mutluluk

Orası ayrı tabi.Gerçektende çok anlamlı bir cümleydi:img-yes: :img-yes: Yalancı Yarim dizisi kadar duyarlı bir dizi yoktur heralde.Her bölümde mutlaka güzel bir mesaj veriyor,oyunculara verdiği destek de ortada.E daha ne olsun:)

ebru.karaca
24-01-07, 12:54
Haklısın Serdar..
Hem dizimizin yapımcılarının vefası hakkında hem de Teo'nun diziden çıkmaması hakkında.
Eskiden bazı hareketleri çok batıyordu ama artık ona da alıştık galiba..

Yine de Hulusi ile kavga kısımlarının çok abartılmaması konusunda hemfikirim. Ama diziden çıkmasın da.. Onlar üç silahşörler olarak harikalar..
Hele Hulusi ve Teo birbiriyle takışıp da, Vahi arada kalmıyor mu, bayılıyorum :) Çok acınası bir hale geliyor Vahi :) :)

REZİL ETTİNİZ BENİ!
GECEMİ MAHVETTİNİZ!
ALIN SİZE! ALIN!
:) :)

--Ben, İstanbul sosyetesinin bir numaralı iç mimarıyım!
--Benim için hiç mimarısının!! :)

--Bir anlık gaflet!
--Ve delalet!

Yok ya, bu üçlü çok tatlı ya..
Hele şu meyhanede, kadın içeri girince bunların yanyana-kol kola duruşları ve kadına bakışlarını hatırladıkça.. :) :) Hihi

tarik_naz
24-01-07, 13:00
Yok ya, bu üçlü çok tatlı ya..
Hele şu meyhanede, kadın içeri girince bunların yanyana-kol kola duruşları ve kadına bakışlarını hatırladıkça.. :) :) Hihi

bence o üçlüyü bozmazlar gibime geliyo. a/b deki artışta bu üçlünün parmağı var mı bilmiyorum. ama kesin vardır. çünkü bana göre çok komikler.

ebru, o dediğin sahne sırasında çalan alaturka melodiye bayılıyorum yaa, bi de mapushanede çalınmıştı. diziye farklı bi renk katıyo o melodi.

handeozbek
24-01-07, 13:03
Naz:Seviyor musun?
Tarık iç ses: Oğlum Tarık bu sefer kimi diye sor?
Tarık:Kimi?
Naz:Ha demek sevmen gereken bir sürü kız var bravo tarık
İtiraf yine başka bahara kaldı

güller diyarı
24-01-07, 13:04
arkadaşlar yalancı yarim fan sitesinin adresini verebilirmisiniz bil.format attılar va bütün bilgiler silindi adreside aklımda yok (hani açılnca penbe bir sayfa açılıyorya o adresi istiyorum) yardımcı olursanız sevinirim son bölümü izleyemedim ve hala bulamıyorum

deniz_15
24-01-07, 13:04
o dediğin sahne sırasında çalan alaturka melodiye bayılıyorum yaa, bi de mapushanede çalınmıştı. diziye farklı bi renk katıyo o melodi.

bende çok seviyorum o melodiyi ilk 1. bölümde tarık ve sadri hacer'in evine giderken dinledik.eve yaklaştığı zaman başlıyo. galiba ben öyle hatırlıyorum

elmali-turta
24-01-07, 13:07

:img-hyste :img-hyste ayy bunlar süper olmuşş hande çok beğendim,çok güzelll devamını da getirrr:):):good: :good:

handeozbek
24-01-07, 13:10
Tarık:Naz seninle bir şey konuşmak istiyorum.
Naz:Sonunda
Tarık:Bir şey mi dediniz?
Naz:yok sen konuş
Tarık:ben seni...
Naz:E niye sustun ?
Tarık:Bekliyorum
Naz:Neyi
tarık:Cep telefonumun çalmasını

deniz_15
24-01-07, 13:11

buda harikaaa :img-hyste :img-hyste
biizm dizide tlf yeri bi başka

elmali-turta
24-01-07, 13:18

hande ya sen bu işte çokk iiyisiin bnlarla bir senaryo yazsan süper olur çokk komikler :img-hyste :good: :good:

pas.si.on79
24-01-07, 13:20
hande sen bazı şeyleri aştın... bune güzel replikler böyle:img-hyste :img-:happy0064
ikisi de harika...ilkini okuyunca:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste oldum

ceza_cansu
24-01-07, 13:23

Ya Hande süpersin özellikle bu çok güzel olmuş:img-hyste :img-hyste

elmali-turta
24-01-07, 13:35
arkadaşalr 22. bölümtekrar reytingleri reytingler bölümüne ekledim ama burayada koyayım dedim

a/b grubunda

29 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 2,40 12,10
totalde
24 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 3,10 12,50

handeozbek
24-01-07, 13:36
Bizimkilere hiç akraba ziyareti olmuyor. Bir de dede gelsin bakalım. Nazın dedesi.
Naz:Senin yaptıklarını ben nasıl ödeyeceğim?
Tarık:Ne yaptım ki?
Naz:Bir de ne yaptım diyorsun şu yalnız geçen hayatımda iyi bir dost oldun der ve Tarığa sarılır. Bu sırada Nazın dedesi kapıdan girer.
Nazın dedesi:Neler oluyor burda kim bu torunuma sarılmış sürmeli zibidi.
Naz:eyvah şimdi yandık. Birşeyler yap Tarık
tarık:Merhaba efendim ben Nazın eşi Tarık.
Hulisi,Naz,Ümit ve Belkıs hep birlikte: Ne?...
Naz:Yani bir bu eksikti bir karı koca olmamıştık.
Tarık:beni kurtar dediniz bende kurtardım.
Devam edecek....

Buyukbaba
24-01-07, 13:39
qsawe haklısın coşmayacagımız anlamanı gelmez.
ah bır ugur kedı gelse ozaman bak burası ne oluyor .
buyukbaba hoşgeldin yorumlarını ozledık.sondakıkada yok bu aralar.
fırsat bulursam tekrar gırerım

Teşekkür ederim RebeCa. Ama sanırım sondakika denince ben, ben denince sondakika geliyor akla. Eküri olduk:)

deniz_15
24-01-07, 13:45
Bizimkilere hiç akraba ziyareti olmuyor. Bir de dede gelsin bakalım. Nazın dedesi.
Naz:Bir de ne yaptım diyorsun şu yalnız geçen hayatımda iyi bir dost oldun der ve Tarığa sarılır. Bu sırada Nazın dedesi kapıdan girer.
Devam edecek....

süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr:img-hyste :img-hyste
ama bana kalırsa hala falan gelir neden derseniz şimdi naz belkısla babasının ilişkisini onaylamıyoo .kesin eli sopalı bi hala gelir yardıma

nezahat67
24-01-07, 13:50
Akraba ziyaretinden geçtim, 20 küsür bölümdür Hulusi daha oğlunu bile aramadıki kaldı ki akrabalarını arasın.:img-wink:
Ve de artık bu ailedeki kopuklukta iyice kabak tadı vermeye başladı, Hulusi artık bir aile olduklarını hatırlayıp oğlunun peşine düşse iyi olacak, zira oğlundan alması gereken çok dersler var.:img-yes:

ceren81
24-01-07, 14:00
Akraba ziyaretinden geçtim, 20 küsür bölümdür Hulusi daha oğlunu bile aramadıki kaldı ki akrabalarını arasın.:img-wink:
Ve de artık bu ailedeki kopuklukta iyice kabak tadı vermeye başladı, Hulusi artık bir aile olduklarını hatırlayıp oğlunun peşine düşse iyi olacak, zira oğlundan alması gereken çok dersler var.:img-yes:

ya aslında bana sanki Hulusi Tarık tan haber alıyor gibi geliyor..nebilim hani düşününce dedektif tutup taa İtalyalarda neler yaptığını öğrenen Hulusi Tarıkın peşini kolay kolay bırakmış olamaz..

mary61
24-01-07, 14:02
arkadaslar yarin yalanci yarim yeni bölümü var sabirsizlikla bekliyorum ...
tarik pinarin abisine yumruk atiyor gercekmi atiyor yoksa ?? niye atiyor bilmek cok istiyorum???ß sonra neden söför kiyafetini giyiyor öff yarin bir kere olsada izlesem...

ayşenurr
24-01-07, 14:03
ya aslında bana sanki Hulusi Tarık tan haber alıyor gibi geliyor..nebilim hani düşününce dedektif tutup taa İtalyalarda neler yaptığını öğrenen Hulusi Tarıkın peşini kolay kolay bırakmış olamaz..

bencede,hulusi tarıktan haberleri alıyor.hulusinin kendince amacı,tarığı adam etmek.şimdilik hiçbirşeyden haberi yokmuş gibi davranıyor.

ebru.karaca
24-01-07, 14:05
ebru, o dediğin sahne sırasında çalan alaturka melodiye bayılıyorum yaa, bi de mapushanede çalınmıştı. diziye farklı bi renk katıyo o melodi.

Evet ya Serdar,
Ben onu yorumlarımda da yazmıştım. Harika bir müzik. Çok eğlenceli.. Soundtrack yavaş yavaş oluşmaya başladı.. :)

:img-yes: :img-yes: Çok güzel...

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Harika yaa

qsawe
24-01-07, 14:06
tarik pinarin abisine yumruk atiyor gercekmi atiyor yoksa ?? niye atiyor bilmek cok istiyorum???ß sonra neden söför kiyafetini giyiyor öff yarin bir kere olsada izlesem...

60-70 sayfadır bunları konuşuyoruz. Biz çözemedik hadi bir el at sen çöz.... hepimizi mutlu et...

ebru.karaca
24-01-07, 14:07
Devam edecek....

Hande sen de aştın yani..
Serdar'ın senaryolarını sabırsızlıkla bekliyordum. Galiba seninkileri de aynı sabırsızlıkla bekleyeceğim..
Ben bu dede ve eş olma fikrini çok sevdim :)
Türk filmlerinde en güzel aşklar, böyle yalandan evlilik oyunlarında yaşanmıştır zaten :)

mary61
24-01-07, 14:08
vallahi bence rüyada atiyor o kiyafetide nazi etkilemek icin giymistir...yani insallah öyledir..

deniz_15
24-01-07, 14:12
hani naz a bi arkadaş lazımdı. fikriniz değişti dimi bu abi kardeş gelince ama ben yinede bi arki lazım diyoorum

pas.si.on79
24-01-07, 14:16

kesinlikle haberi vardır.Ben de öyle düşünüyorum.Bazen Vahi Beyde biliyor sanıyorum çünkü sigortalı bir işte çalışması gerekiyordu.Kimlikte elbette gerçeği görmesi lazım.Hem de ailesini kızını emanet ediyor.Mutlaka bilmek ister kimliğini.

hande eline sağlık sonuncusu da güzeldi.Devam et lütfen....İlki repliğin olur gibime geliyor.Gerçek senaristlerde kullanır belki....Girmeyecem dedim ama sayende takıldım.

Merti vurduğu sahne hatta sahneler hayal ,rüya olabilir ama gerçeke;

Naz,pınarın itirafından sonra bu kardeşliğe bir son vermek isteyebilir.Gerçekleri söylerse belki de Mert madem senin kardeşin değil Naz, onun hakkında olumsuz şeyler söylerse tarık merti vurmuş olabilir.

qsawe
24-01-07, 14:19
DENİZ-15 biz arkadaş bulsun diyorduk. Sevgilin olmasını istediğin kişiyi arkadaş yerine koy demiyorduk.... o gene bulsun kendine arkadaş... yada Belkıs ı abla yerine koysun.... ama onu yola sokacak biri lazım

Buyukbaba
24-01-07, 14:22

Bir kere önce rüya mı gerçek mi tartışılır. Gerçekse neden atmış olabilir? qsawe valla ben el atıyorum umarım fırça yemem:)
Gerçekse ki pek muhtemel değil şu aşamada, acaba Naz'dan hoşlandığını anlatmış ve bunun için Tarık ın izin verip veremeyeceğini sormuş olabilir mi?
Olabilir neden olmasın. Zaten Pınar da aynı şeyi Naz'a aktarmıyor mu?
Muhtemelen buna benzer birşey. Biliyorsunuz ki Tarık sadece "sevdiği kadınlar"a yaklaşıldığında canavara dönüyor:)

Tarık o şoför kıyafetini gerçekten giyiyor muhtemelen. Sadece birşeyleri en başına döndürme isteğinden giymiş olabileceğini düşünüyorum. Yani o şoför kıyafeti ile Naz a gelinen noktanın aslında hiç istemediği bir nokta olduğunu anlatmak amacıyla giymiş olabilir. Her ne kadar anayola çıkmış olsalar da.

Dediğim gibi hiç yorum okumadan yazdım bunları. Umarım pişti olmamıştır evvelki yorumlarla.

mary61
24-01-07, 14:32
Bir kere önce rüya mı gerçek mi tartışılır. Gerçekse neden atmış olabilir? qsawe valla ben el atıyorum umarım fırça yemem:)
Gerçekse ki pek muhtemel değil şu aşamada, acaba Naz'dan hoşlandığını anlatmış ve bunun için Tarık ın izin verip veremeyeceğini sormuş olabilir mi?
Muhtemelen buna benzer birşey. Biliyorsunuz ki Tarık sadece "sevdiği kadınlar"a yaklaşıldığında canavara dönüyor:)

Tarık o şoför kıyafetini gerçekten giyiyor muhtemelen. Sadece birşeyleri en başına döndürme isteğinden giymiş olabileceğini düşünüyorum. Yani o şoför kıyafeti ile Naz a gelinen noktanın aslında hiç istemediği bir nokta olduğunu anlatmak amacıyla giymiş olabilir. Her ne kadar anayola çıkmış olsalar da.

Dediğim gibi hiç yorum okumadan yazdım bunları. Umarım pişti olmamıştır evvelki yorumlarla.

arkadasim cok iyi yazmissin... ya bende diger arkadaslarin yazdiklarini okumadim....:img-blush

qsawe
24-01-07, 14:32

ilk cümleden sonra ben ne desem fırça gibi olucak ama.... söylemek zorundayım... pişti oldu büyükbaba....

Hande devam et.... bu korkunç günümde sırf burada keyif yapıyorum. kredi borçlularıyla uğraşmaktan beynim döndü... sinirleniyorum... sayfaya giriyorum... iki replik okuyorum ve gülmeye başlıyorum.... ilaç gibisiniz valla

tarik_naz
24-01-07, 14:34
tarığın o sinirli halinin olmasında sadece mert'in naz hakkında konuşması olduğunu düşünmek yanlış olabilir.

belki de mert, tarığa aşağılayıcı bi iş teklifi etti. hazır üzerinde de şoför kıyafetleri varken, tarığın da gururuna dokunmuştur.

tarık: sen benim kim olduğumu biliyomusunn :icon_evil gümmm

eğer hayalse de, üzülmem. çünkü tarığın, mert'e karşı hangi duyguları hissettiğini görmüş oluruz.

Buyukbaba
24-01-07, 14:37
ilk cümleden sonra ben ne desem fırça gibi olucak ama.... söylemek zorundayım... pişti oldu büyükbaba....

Hande devam et.... bu korkunç günümde sırf burada keyif yapıyorum. kredi borçlularıyla uğraşmaktan beynim döndü... sinirleniyorum... sayfaya giriyorum... iki replik okuyorum ve gülmeye başlıyorum.... ilaç gibisiniz valla

Ohh işte ne güzel. Direkt 10 puan. Bir de güzel 10'lu bulursam şahane olacak.

realyok
24-01-07, 14:47
tarik_naz, senin imzanı görünce aklıma yattı, nazın tarığın değerini anlayabilmesi için kaybetmesi gerekiyor. evet evet

handeozbek
24-01-07, 14:49
Nazın dedesi:İnsan kızını evlendirir de bir haber vermez mi?Hem sen nerden buldun bu zibidiyi?
Naz:Kendisi benim şoförümdü. Sonra birbirimizden çok etkilendik. Kendimizi nikah masasında bulduk.
Nazın dedesi:Zamane gençleri işte parmağında oynatıyorlar herkesi. Eh be oğlum sende hiç akıl yok mu bu deli kızla evlenilir mi?
Tarık:Aldık bir kere iade edemiyorsun ki?
Nazın dedesi:Sevdim seni delikanlı tipin zibidi gibi ama mert çocuksun.
Vahi:İsterseniz siz biraz dinlenin babacığım.
Naz:İnanmıyorum ya bir bu eksikti. Karı koca da olduk sonunda. Olmadığımız bir şey kaldı mı?
Tarık:Sadece tek bir şey kaldı
Naz:Neymiş o?
Tam bu sırada Tarığın telefonu çalar.
Tarık: (iç ses):Teknoloji aşkı öldürür derlerdi de inanmazdım.
Naz:Bekletme Pınar Hanımı.
Tarık:Alo Pınar. şey Pınar bak Pınar ama
Naz:Ne oldu
Tarık:İşte şimdi yandık
Naz:Ne oldu?
Tarık:Buraya geliyor

ANIL_
24-01-07, 14:53
tarik_naz, senin imzanı görünce aklıma yattı, nazın tarığın değerini anlayabilmesi için kaybetmesi gerekiyor. evet evet

Veya kaybetme korkusunu yaşamalı ki bu korkuyu bence o iş teklifiyle yaşıyor. Nedense ben Nazın Tarıktan şöför kıyafetini giymesini istdeğini düşünüyorum. Ama neden bilmyiorum sadece bir his:icon_whis

tarik_naz
24-01-07, 14:57

çok anlamlı bi nakarat, hem tarık ve naz'a da uyuyo,

yağmurlarda ıslandık
birbirimizi kıskandık
kaybettiğim için seni
anlıyorum yeni yeni

bu bölümde yağmurda ıslanacaklar, ikinci satırı her zaman yapıyolar, ama dediğin gibi naz'ın tarığı anlaması için kaybetmesi şart gibi.

bu arada bertuğ cemil'in şarkılarında çok güzel sözler var bizim diziye uyan.

mesela bu

yalan girmiş sözlerine, niyetini bilemem senin
başkası girmiş yüreğine, sevgini bulamam senin
dağ gibi dalgalar aştım geldim
ne olur beni mağdur eyleme
bir çok güzele hayır dedim geldim
ne olur beni pişman eyleme

ve bu

duygular akar, durduramazsın bazen
işte, öyle bir anda, gel bana
korkular büyür, güven olmaz ya hani
işte, öyle olsa da, güven bana
kalbim gizli bahçe
şehrin ortasında
aşk eski hikaye
anlatayım sana

realyok
24-01-07, 15:03

yağmurlarda ıslandık
birbirimizi kıskandık
kaybettiğim için seni
anlıyorum yeni yeni

bu bölümde yağmurda ıslanacaklar, ikinci satırı her zaman yapıyolar, ama dediğin gibi naz'ın tarığı anlaması için kaybetmesi şart gibi.

mesela bu

ve bu

kalbim gizli bahçe
şehrin ortasında
aşk eski hikaye
anlatayım sana

Ben bu sözleri bilmiyordum, ilk kez duydum, sağol tarik_naz paylaştığın için. Gerçekten de uyuyor tarık ve naz ilişkisine. hatta ben geleceklerini son mısralarda gördüm sanki;

duygular akar, durduramazsın bazen (kaybedince değerini anlayacak ve duyguları coşacak)
işte, öyle bir anda, gel bana (değerini anlayınca geri dönmesini isteyecek çok)
korkular büyür, güven olmaz ya hani (tarık tekeli olduğunu anlayacak)
işte, öyle olsa da, güven bana (ama sevgisi daha ağır basacak)
kalbim gizli bahçe (içindeki aşkın büyüklüğünü anlayacak)
şehrin ortasında aşk eski hikaye anlatayım sana (birbirlerine duygularını anlatacak ve birlikte aşk hikayelerini yazacaklar :) )

çok güzel oldu:happy0064

Buyukbaba
24-01-07, 15:08

yağmurlarda ıslandık
birbirimizi kıskandık
kaybettiğim için seni
anlıyorum yeni yeni

mesela bu

ve bu

kalbim gizli bahçe
şehrin ortasında
aşk eski hikaye
anlatayım sana

İlk kıta değil ama 2. kıta (en alttaki) çok anlamlı olmuş tarik_naz. Ama bunlar ilk itiraftan sonra daha bir anlam kazanacaklar. bazılarını itirafın hemen ertesi gününe sakla. O zaman vurucu olacaktır. Ha o zaman arada kaynayabilir o ayrı tabii:)

cave77
24-01-07, 15:44
Ya ben bu imzalara bayıldım :))) hatta jenn'e özel istek yaptım şimdi bir tane de bana yapıyor şu an =))))))

Kara İnci
24-01-07, 15:45
Herkese selamlar...

İşte yeni birgün daha.Gerçi aranıza biraz geç katıldım ama olsun inşallah telafi ederiz.
Handecim repliklerin çok güzel olmuş.Giderayak seni tebessümle hatırlamamız için elinden geleni yapıyorsun.Ellerine sağlık...

elmali-turta
24-01-07, 15:53
hande replikelrin çokk güzel olmuşş teknoloji aşkı öldürür he müthiş ya:)

bu arada cave77 imzan çokk güzel olmuşş,jennin ellerine sağlık:good: :good:

jenn
aman efendim ne güzel replikler hazırlamışsınız..handeciğim aştın. sen:).dede fikri hoşuma gitti.yanılmıyorsam vahi bey bi bölümde bahsetmişti babamıydı annemiydi o..hatta demiştiki okumamı çok istemişti..yani baba veya anne farketmez bi büyük gelebilir.hoşda olur:)))

blue_eclipse
Nazın dedesi:İnsan kızını evlendirir de bir haber vermez mi?Hem sen nerden buldun bu zibidiyi?
Naz:Kendisi benim şoförümdü. Sonra birbirimizden çok etkilendik. Kendimizi nikah masasında bulduk.
Nazın dedesi:Zamane gençleri işte parmağında oynatıyorlar herkesi. Eh be oğlum sende hiç akıl yok mu bu deli kızla evlenilir mi?
Tarık:Aldık bir kere iade edemiyorsun ki?
Nazın dedesi:Sevdim seni delikanlı tipin zibidi gibi ama mert çocuksun.
Vahi:İsterseniz siz biraz dinlenin babacığım.
Naz:İnanmıyorum ya bir bu eksikti. Karı koca da olduk sonunda. Olmadığımız bir şey kaldı mı?
Tarık:Sadece tek bir şey kaldı
Naz:Neymiş o?
Tam bu sırada Tarığın telefonu çalar.
Tarık: (iç ses):Teknoloji aşkı öldürür derlerdi de inanmazdım.
Naz:Bekletme Pınar Hanımı.
Tarık:Alo Pınar. şey Pınar bak Pınar ama
Naz:Ne oldu
Tarık:İşte şimdi yandık
Naz:Ne oldu?
Tarık:Buraya geliyor

Hande nerden buluyosun bunları ya:)çok güzel:good:

tarik_naz
24-01-07, 16:02
aman efendim ne güzel replikler hazırlamışsınız..handeciğim aştın. sen:).dede fikri hoşuma gitti.yanılmıyorsam vahi bey bi bölümde bahsetmişti babamıydı annemiydi o..hatta demiştiki okumamı çok istemişti..yani baba veya anne farketmez bi büyük gelebilir.hoşda olur:)))

maalesef vahi'nin babası sizlere ömürdü. çünkü tarığa "naz'ın diplomasını alıp mezarının başına gidip benimmiş gibi ona gösterecem" demişti.

ama kukla muharrem gibi birisinin girmesi çok hoş olurdu. tarığı sevmeyen birisi. ve naz, o kişiye tarığı sevdirmeye çalışacak, " bak tarık böyle, bak tarığın sesi şöyle" gibi. :)

ayşenurr
24-01-07, 16:14
cave77 imzan çok güzel olmuş.AH NAZ AH ÖMRÜMÜ YEDİN.....jenn ellerine sağlık:good:

ceza_cansu
24-01-07, 16:16
Dede öldü ama sanırım anneanne yaşıyor.Ya aslında akrabalık derecesi farketmez.Yeterki Naz'ın herhangi bir akrabası girsin.Kesin çok güzel olur.Özellikle Hande'nin yazdığı repliklerdeki gibi Tarık ve Naz karı koca olmak zorunda kalsa ne güzel olur:)Aynı odada kalmak zorunda olmaları çok komik olur:):)Bu arada kesinlikle Tarık haklı teknoloji aşkı öldürüyor:)))

cave77 imzan çok güzel olmuş.Eline sağlık jenn.Bu arada 23. bölüm tekrarı başlıyor.

thesunset
24-01-07, 16:16
hande repliklerin cok guzel olmus... :good:
jenn yaptigin imzalar hepsi guzel

CELEBI KAHRAMAN bolum 10 dk sonra basliyor... iyi seyirler

sevdigim replikleri de yazmak istedim, nostalji icin:
naz: bak abin geldi aklıma tüylerim diken diken oldu yine, abin dediysem yanlış anlama asıl abinden bahsetmiyorum. tarık tekelioğlundan bahsediyorum. yoksa abin pırlanta gibi bi insan.
............
naz: eee nerde bu pırlanta

Hulisi: "bana kamyon mu carptı"
Belgin: "evet ama plakasını aldım 34 rakı 003, 3 sise rakı carptı sana":img-hyste

handeozbek
24-01-07, 16:18
Kuklarımızın replikleri yenilenmiş süper olmuş. Dizinin tekrarı herkese iyi seyirler

Kara İnci
24-01-07, 16:21

Ben biraz devam ettireyim...

Tarık:Ya Naz birgün de söylediğimi doğru anla.İnan bu konu da ne çektiğimi bir ben bir Allah bir de senin dışında herkes biliyor.

Naz:Ne demek şim di bu?Yani ben aptalmıyım?

Tarık:Estağfurullah öyle demek istemedim.İstersen buna aptallık değil de algı kapasitesin de düşüklük diyelim.

Naz:Benim algı kapasitem değil ama senin çenen düşük Tarık.Tamam arkadaşız dedik birbirimize kardeş kadar yakınız dedik ama bu kadarı da fazla.

Tarık(İçses):Ah Naz şeytan diyor ki madem arkadaş gibi oldugun abinim yatır dizine itiraf edene kadar yapıştır...

whiteangel
24-01-07, 16:22
Arkadaşlar 23. bölümün tekrarı başladı. İyi seyirler:)

whiteangel
24-01-07, 16:24
sadri: Doktor Bey erken teşhis yaptık ama.. Sayenizde müdahalede geç kalıyoruz:icon_whis

ebru.karaca
24-01-07, 16:24

Babaydı baba.. Ama ölmüştü..

jenn, imzalar çok güzel. Ellerine sağlık..

Medea
24-01-07, 16:25
Benden de bir itiraf senaryosu :)

Naz--Tarık neyin var bana söyleycek misin artık?

Tarık(içses) Bİr kere de demeden anlasan dişimi kırıcam..
Geçenlerde baan bir soru sormuştun ya seviyormusun diye?

Naz--Eee yanıtladın zaten evet dedin?

Tarık--O evet Pınar için değildi..o evet senin...

Naz---Neee Pınarla çıkarken utanmadan bana mı seni seviyorum diyecektin yani?Pes Tarık pes!

Gördüğünüz gibi itiraflar hep tehlike dolu :)

ANIL_
24-01-07, 16:34

Naz---Neee Pınarla çıkarken utanmadan bana mı seni seviyorum diyecektin yani?Pes Tarık pes!

Taksici:Hep böyle olur yenge, ne kadar kavga edersen et sonunda AŞK kazanır.

qsawe
24-01-07, 16:35
Oh oh eğlenin... yok o replik yok bu kukla.... bende size kredi borçlularının kıvırmalarını yazıcam görüceksiniz espirileri....

ama etik değil işte ne yaparsın.... :img-blush

whiteangel
24-01-07, 16:42
Taksici:Hep böyle olur yenge, ne kadar kavga edersen et sonunda AŞK kazanır.

Evet , Naz'ın takside kendi kendine ama yüksek sesle konuşmaları, takscinin dikiz aynasından Naz'a bakışları çok güzeldi:)

kaitou jeanne
24-01-07, 16:42
slm arkadaşlar nasılsınız fragman çözmede işler ii mi????
ya sadrinin şu esprisi yokmu yırt kesiyolar hop alıyolar şap kapatıyolar hop kalkıyosun ayağa:)

tarik_naz
24-01-07, 16:43
naz'ın "eyvahlık" olduğunu filiz de gördü. belgin zaten biliyodu, tarık zaten " yandın sen tarık" deyip duruyo. bi tek hulusi seviyo naz'ı, ama o da naz'ın görünen kısmını hiç görmediği için bilmiyo. çünkü hulusi ve naz buluşmalarında naz'ın görünmeyen kısmını gördü hep.

ama eminim naz'ın eyvahlık halini de görse kesin sever. çünkü tarığın başına gelebilecek en büyük bela naz. ama tatlı bela

ebru.karaca
24-01-07, 16:44
Arkadaşlar, hepiniz yazıyordu, gazınıza geldim. Bir şeyler karaladım.
Dalga geçeni vururum, haberiniz olsun.
Sonra; yok ben gençtim, yok daha yaşayacak şeylerim vardı, yok biz seni iyi bilirdik falan, :)
bana sökmez!!

Hihi:):)
Tarık:Şu Pınar'dan nasıl etsem de, ayrılsam acaba?
Naz:Aa! Sevmiyor musun Pınar'ı?
Tarık:Yooo..
Naz:E ne diye kızla birlikte oldun o zaman?
Tarık:Anlamadın yani?
Naz:Ne? Neyi anlamadım?
Tarık:Yok bir şey..
Naz:Başladın bi kere.. bitir o zaman. Neyi anlamadım?
Tarık:Zaten sahiden anlamamışsanız, bir önemi yok Naz hanım?
Naz:Bak gene hanım dedi.. Naz diyeceksin! Naz!
Tarık:Yok! Sizde bu anlayış varken, ben size en iyisi hanım diyeyim.. Bünyem kaldırmıyor..
Naz:Aman! Sen bilirsin! .... Eee, sana sordum açık açık. "Seviyor musun?" dedim.
Tarık: Dediniz.
Naz:Seviyorum dedin.
Tarık: Dedim, evet.
Naz:Eee?
Tarık:Eee?
Naz: Eeee?
Tarık: Neee?
...
Naz:Aaaaaa ???
Tarık: (Yandan gülümser)
Naz:Sen?
Tarık:Ben?
Naz:Sen, o gün şey mi?
Tarık:Ney mi?
Naz:Yani ona değil de ... bir başkasına mı..?
Tarık:Hı hı..
Naz : (İç ses:Aha! Gene geldi hı hı lar.. Naz bu sefer oluyor galiba..)
Naz:Yani sen o gün seviyorum derken,..
Tarık:Evet...
Naz:Pınar'ı kastetmedin?
Tarık: Iıı ııh!
Naz:Yani o zaman...
Naz:Sen...?
Tarık: Hı hı...
Naz: Şeyi kastettin..
Tarık:Neyi?
Naz: Şeyi... Şeyi işte..
Tarık: Evet Naz hanım! :) Ağaçları, kuşları, doğayi, iyiliği- güzelliği, işimi, hayatı.. Hepsini seviyorum!

Naz: ???????
Tarık: (İçses: Öyle saf ayağına yatılmaz, böyle yatırılır Naz hanım!)
Naz: Allah cezanı versin!
(Bu da APTAL kelimesi gibi, kendine mi, Tarık'a mı söylendiği belli olmayan bir söz.. :) )

kaitou jeanne
24-01-07, 16:47
çoook süper olmuş ebru abla ya süppersiiin:)))) çok güzzeeeelllll özellikle tarığın son cvpı süperdi yani

Kara İnci
24-01-07, 16:50
Sonra; yok ben gençtim, yok daha yaşayacak şeylerim vardı, yok biz seni iyi bilirdik falan, :)
bana sökmez!!

Tarık:Yok! Sizde bu anlayış varken, ben size en iyisi hanım diyeyim.. Bünyem kaldırmıyor..
Naz:Aman! Sen bilirsin! .... Eee, sana sordum açık açık. "Seviyor musun?" dedim.
...
Tarık: Evet Naz hanım! :) Ağaçları, kuşları, doğayi, iyiliği- güzelliği, işimi, hayatı.. Hepsini seviyorum!

Tarık:(İçses: Öyle saf ayağına yatılmaz, böyle yatırılır Naz hanım!)
(Bu da APTAL kelimesi gibi, kendine mi, Tarık'a mı söylendiği belli olmayan bir söz.. :) )

Ebrucum aramıza hoşgeldin.Gayet güzel olmuş.Zaten bu gidişle bir müddet sonra birbirimizle dahi repliklerle konuşacağız...:img-yes:

pas.si.on79
24-01-07, 16:51

çoook güzellll:good: :img-hyste
bu konu ile ilgili elbet konuşulacaktır mutlaka bu bölümde olur mu olur...hani....

handeozbek
24-01-07, 16:54
Bence itirafın en güvenli olanı (en azından yanlış anlama olmaz) mektup galiba. Şöyle özellikle Naz sana aşığım cümlesinin geçtiği hpş bir mektup. Ama kesin orda da bir yanlış anlaşılma olur

ebru.karaca
24-01-07, 16:55
Teşekkür ederim arkadaşlar..
Valla Songül, ister istemez geçen gün öyle konuşmuştuk hatırlarsan.. :)

Cümleyi bitiriyorsun, bir bakıyorsun ki, Naz gibi olmuş :) :)

qsawe
24-01-07, 16:57
naz'ın "eyvahlık" olduğunu filiz de gördü. belgin zaten biliyodu, tarık zaten " yandın sen tarık" deyip duruyo. bi tek hulusi seviyo naz'ı, ama o da naz'ın görünen kısmını hiç görmediği için bilmiyo. çünkü hulusi ve naz buluşmalarında naz'ın görünmeyen kısmını gördü hep.

ama eminim naz'ın eyvahlık halini de görse kesin sever. çünkü tarığın başına gelebilecek en büyük bela naz. ama tatlı bela

İşte bu cümleye uygun şarkı var.... hemde 2 tane.... aşkın nur yengi ninki en güzeli (selami şahin e ait sanırım) başımın tatlı belası

Buyukbaba
24-01-07, 16:58
bana sökmez!!

...

Hmm. Hmmm. Bu tam anlamıyla bizim Naz ve Tarık olmuş. Vallaha da onlar olmuş. Aferin Ebru:) Yok bu forum yetenek kaynıyor. Ciddi söylüyorum. Gurur duyuyorum sizlerle. :) Hepinizle.:)

ebru.karaca
24-01-07, 17:03
Teşekkür ederim Şahin..
Ama iddia ediyorum..
Sahiden yasak olmasa da, şurada muhabbet anlamında bir yorum çevirsek muhteşem olur..

Birimiz Naz olsa, birimiz Tarık..
Tek cümlelik mesajlar yazarak, konuşabilsek..
Tıpkı onlara benzeriz. :)

Emin ol, hiç birimiz fire vermeyiz. Replikleri cuk oturturuz..

(Yaa, yasak olmasaydı eğer, harika fikirdi bu..) :)

ANIL_
24-01-07, 17:07
Naz:Tarık;(arada geçen 3 saniyede bir bakışı var sanki itiraf edecek) Ben senden çok ama çok özür dilerim.

Yani Nazda az değil hep Tarığa itiraf ettirmeye çalışıyor:) Hep tam Naz itiraf etti edicek sanıyoruz hoop Naz hanım yan çiziyor başa bir noktaya bağlıyor

jlee
24-01-07, 17:09
az önce altyazı geçti, "yalancı yarimde işler sarpa sarıyor (mert ve pınarla alakalı), peki aşklarını birbirine itiraf edemeyen naz ve tarık ne yapıyor?" diye. acaba tarığın merti dövdüğü sahne, abi-kardeşten kurtulmak için tarık ve nazın planladığı bir şey mi, ne dersiniz?

ceza_cansu
24-01-07, 17:10
Bence itirafın en güvenli olanı (en azından yanlış anlama olmaz) mektup galiba. Şöyle özellikle Naz sana aşığım cümlesinin geçtiği hpş bir mektup. Ama kesin orda da bir yanlış anlaşılma olur

Mektubun yanlış anlaşılmaması için bazı şeyler gerek.
1-''Naz sana aşığım'' cümlesi geçmeli
2-Tarık mekrubu Naz'a kendi vermeli
3-Mektubun sonunda Tarık adı yazmalı.Yoksa kesin yanlış anlaşılıcak birşey bulur Naz bu mektupta:):)

Bu arada Medea ve Ebru süpersiniz.Elinize sağlık.Ayrıca Ebru dediğin gibi o yasaklar olmasa kesinlikle burası daha da güzel olur:img-yes:

kaitou jeanne
24-01-07, 17:10
naz hep öyle her defasında tam itiraf etti edecek derken sen dan diye kıvır olayı olcak şey deil ya bişi deil bizim yüreğimiz hopluyo:)

elmali-turta
24-01-07, 17:11
bana sökmez!!

...

ebru çokkk güzel olmuşş valla bayıldım bence ztn ilerde olay öyle bi hal alıcak ki bu konuda bi konuşma olcakk gibime geliyo:)

kaitou jeanne
24-01-07, 17:12
ya frgman a takılmış durumdayım gece rüyama giriyo nasıl çıkcaklar bu işten ya düşün düşün valla beynim patladı:)

ceza_cansu
24-01-07, 17:12
az önce altyazı geçti, "yalancı yarimde işler sarpa sarıyor (mert ve pınarla alakalı), peki aşklarını birbirine itiraf edemeyen naz ve tarık ne yapıyor?" diye. acaba tarığın merti dövdüğü sahne, abi-kardeşten kurtulmak için tarık ve nazın planladığı bir şey mi, ne dersiniz?

Ya o cümleler tam bölümü anlatan cümleler olmuş.''Yalancı Yarimde işler giderek karışıyor.Bizimkilerin Pınar ve Mert'e oynadıkları abi kardeş oyunu iyice sarpa sarıyor.Peki hala aşklarını birbirine itiraf edemeyen bizim inatçı aşıklar ne yapıyor'' Özellikle bu son cümlede acaba ne anlatılmak istenmiş???

dizidizidiziler
24-01-07, 17:14
hani naz a bi arkadaş lazımdı. fikriniz değişti dimi bu abi kardeş gelince ama ben yinede bi arki lazım diyoorum

Evet ya ben de bu dizide bir tek bunun eksikliğini hissediyorum. Şöyle naz'ın içini dökebileceği. Tarık'ı sevdiğini itiraf edebileceği bir arkadaşa ihtiyacı var. Ben Filiz'in kardeşi olduğunu bilmeden onunla arkadaş olur diye hayal etmiştim ama olmadı malesef...

handeozbek
24-01-07, 17:14
E Naza da hak vermek lazım şoförüne ilan-ı aşkta bulunmak kolay mı? Ama Tarık'ın itiraf etmesini istiyor ise ki istiyor o zaman daha çok belli etmeli bunu. İki de bir arkadaşız diye sokmasın gözüne. Bu son bölümde o konuda da gelişme vardı şimdi yiğidi öldüreyim hakkını yemeyeyim. Arkadaş olmak istemiyorsan gel söyle dedi. Büyük gelişme. Ama bakalım bu bölümde neler yapacak? İki ileri bir geri yapmasın da

kaitou jeanne
24-01-07, 17:15
ufff yeter bu kadar gerilim heyecan komedi merak :) her şey var bu dizide ama çatlatmasını ii biliyolar hakikaten:) tebrik ediyorum yani:)

handeozbek
24-01-07, 17:23
Ya bu alt yazıları kafamızı karıştırmak için mi veriyorlar. Tam diyorum boşver düşünmeyi perşembe öğrenirsin? Sonra pat alt yazı çıkıyor acaba ne demek istedi diye başla tekrar kafa yormaya. Paranoyak oldum ya. Sanki alt yazıdakileri şifre çözelim diye veriyorlar. :img-hyste

kaitou jeanne
24-01-07, 17:30
ya bağımlılık bu hakikaten beyin boşaltmak için tv açıyosun dan yalancı yarim düşünüyosun tekrardan bitiyo tekrar aha tamam aklımdan çıkıyo tamam diyosun birden alt yazı geçiyo dün akşam starda ikiz vampir avcıları vardı onu izliyodum seen fragman yine geldi gelde düşünme şimdi yani kim olsa etkilenir dimi?:) :)

tarik_naz
24-01-07, 17:39
yok yok, belgin fena kafayı takmış naz'a, bunların gelin kaynana halini düşünemiyorum "oğlumu elimden almak için önce benim elimden geçmesi lazım, her kim olursa"

annemle beraber izliyoruz şimdi diziyi de, ben de ona sordum "aynısını sen de bana yapacan mı" diye :) ters ters bakıyo bana :img-hyste

ceza_cansu
24-01-07, 17:39
NAZ:Aslında samimiyetinizden şüphelenmem lazımdı ama yapım şüphelenmeye müsait değil
BELGİN:Ne hoş bir yapı:):)

Ya bu alt yazıdaki son cümleye gerçekten takıldım???Ama özellikle inatçı aşıklar kısmı çok güzel olmuş

cave77
24-01-07, 17:46
yok yok, belgin fena kafayı takmış naz'a, bunların gelin kaynana halini düşünemiyorum "oğlumu elimden almak için önce benim elimden geçmesi lazım, her kim olursa"

annemle beraber izliyoruz şimdi diziyi de, ben de ona sordum "aynısını sen de bana yapacan mı" diye :) ters ters bakıyo bana :img-hyste

Valla öylesi kaynanayı kimselere vermesin Allah,aman aman yani :))) esas Naz ile Tarık'ın çıktıklarını öğrendiği zaman neler yapacak çok merak ediyorum,Allah bilir oğlunu Naz'dan kurtarmak için bir aile dostunun kızını falan ne bileyim birisini bile devreye sokabilir..Naz kıskansın da Tarık'dan ayrılsın diye...bu gidişle bunlara gün yüzü yok canım belli yani...tüm dertleri biter bu seferde kaynana derdi başlar =))))) tam birşey olacakken Belgin Hanım telle falan arar

burcin_kaplan
24-01-07, 17:50
selamlar arkadaşlar..
gene fragman ı gördüm şimdi benim kafa gene allak pullak oldu gerçektende:)
nasıl kafa karıştırıcı bir fragmandır ya bu böyle..davinci şifresindende zor gerçeketende...
bu arada 23. bölümdeki nazın yapMadığı bütün paranoyaklıklar gerçektende doğruymuş bunu bi kere daha fark ettim bu kız paranoyaklık yapmamaya çalışınca doğru şeyleri düşünüyor ama gene bu seferde inanmıyor kendine yok yok bu kıza paranoyalık yapsada fayda etmio yapmasada mümkünse ortalarda olsun dicem ama oda mümkün değil gibi :)

işte tarıktan bi şarkı daha dinliyoruz ama buda çok kısaydı zaten ondan sonrada bi daha şarkı markı dinleyemedik..İşllah en yakın zamanda dinleriz ya çok özledim barişin şarkkı söylemesini hadi onu geçtim int. ten falan dinlerim onuda nazla o arada bakışmaları:) o önemli asıl söylesin artık bi şarkı ya..

bu arada arkadaşlar daha bölüm yayınlanmadı bile ama biz başlığı bugün bitiricek gibiyiz:) tebrik ederim walla bir hafta geçmedi daha yeni başlık açıcaz zannedersem Tabi bi mod gelirde bizim sayfayı ziyaret ederse:)

ayşenurr
24-01-07, 18:04
yaşam koçu SAMİM.çok şeker,diziden hiç ayrılmasın.onu izlerken gümekten
çatlıyacam nerdeyse:img-hyste :img-hyste :img-hyste
en sevdiğim sahneler,yarış sahneleri.ALFONSO TARIK.:good:

Medea
24-01-07, 18:09
Ya biliyorum sevmeyenler var ama ben de bu Samim'i seviyorum yahu :) Keşke rolü abartılmadan dizide kalabilse iyi bir karakter olarak.

tarik_naz
24-01-07, 18:12
bu arada arkadaşlar daha bölüm yayınlanmadı bile ama biz başlığı bugün bitiricek gibiyiz:) tebrik ederim walla bir hafta geçmedi daha yeni başlık açıcaz zannedersem Tabi bi mod gelirde bizim sayfayı ziyaret ederse:)

burçin, inşallah yarına kadar yeni başlığa geçeriz çünkü dizi bittikten sonra hala bu başlıkta olursak, yeni başlıkla bu başlık arasında kopukluk olur. :)
bizim ekstra başlıklar hala yok, sanırım bizim bölüme hala mod ayarlanmadı. sanki bi kenara atılmış gibi bi hisse kapıldım :)
zaten sıralamada da son sıradayız, alfabetik sıraya göre yaprak dökümünün bi üstünde olmalıydık.

Kara İnci
24-01-07, 18:16
burçin, inşallah yarına kadar yeni başlığa geçeriz çünkü dizi bittikten sonra hala bu başlıkta olursak, yeni başlıkla bu başlık arasında kopukluk olur. :)
bizim ekstra başlıklar hala yok, sanırım bizim bölüme hala mod ayarlanmadı. sanki bi kenara atılmış gibi bi hisse kapıldım :)
zaten sıralamada da son sıradayız, alfabetik sıraya göre yaprak dökümünün bi üstünde olmalıydık.

tarik_naz o zaman ne yapıyoruz yarına kadar yeni başlığa geçme işini hallediyoruz.Siz işlemlere başlayın.Ben biraz dan siteden çıkacağım ama bulduğum ilk fırsatta size yardıma gelirim...

handeozbek
24-01-07, 18:17

tarık_naz biz başladık mı senaryolara sen gör sayfaları o zaman. Bu akşam karalayalım senaryoları

handeozbek
24-01-07, 18:19
Şuan biraz işim var ama 8-9 gibi devam ederim senaryoma. Bitiririz bu işi

nowar_77
24-01-07, 18:19

herkese selam ..günlük okuma turumu ancak bitirebildim..imzalar,replikler süper ;herkesin eline sağlık..

sevgili tarık_naz ..modlar aralarında bizim forumu paylaşamadıkları için biz modsuz kalmış olabiliriz..ihale bakalım kimin üzerine kalacak:img-yes:

tarik_naz
24-01-07, 18:24
herkese selam ..günlük okuma turumu ancak bitirebildim..imzalar,replikler süper ;herkesin eline sağlık..

sevgili tarık_naz ..modlar aralarında bizim forumu paylaşamadıkları için biz modsuz kalmış olabiliriz..ihale bakalım kimin üzerine alacak:img-yes:

haklısın valla, kimse bizimle uğraşmak istemez heralde :) olsun biz kendi kendimizin modu oluruz. ya da kimse bize talip olmazsa aramızdan birisine modluk görevi versinler :)

bu arada, multimedya kısmımız "diğer diziler" kısmından çıkmış, anasayfadakilerin olduğu yere konmuş, yalnız ordaki sıralama doğru :)

ben konuşuyorum ama haksız konuşuyorum galiba.

yalancı yarim formu: iyi katlanmışsınız bize
berna1: bi de bana sor :img-hyste

handeozbek
24-01-07, 18:30
Bugün form çok sessiz. Galiba bir dizi yayından kalkmış herkes oraya yardıma gitti herhalde. E tabi artık bıktı millet dizilerinin rating kurbanı olmasından.:sad53:

thesunset
24-01-07, 18:30
samim gercekten diziye cok yakisti...yasam kocum !!! keske dizide kalsa....
bugun 23 bolum'u annemle birlikte izledik...dedim samim gitmezse cok iyi olur!!
annem dedi ki sen bir kere olsa adam gibi biriye sevmedin:) ne biliyim...

Tarık:Naz.. Naz Hanım.Ne işin var?Yani işiniz?Yani yanlış anlamayın böyle niye geldin der gibi oldu ama şarşırdım da birden
Belgin:Hani ben dün istediğin zaman ziyarete gelebilirsin demiştim ya
Filiz:Naz Hanımda ciddiye almış...Aaaa espiri yaptım canım

Filiz gercekten kotu espiri yapti:)

handeozbek
24-01-07, 18:32
samim gercekten diziye cok yakisti...yasam kocum !!! keske dizide kalsa....
bugun 23 bolum'u annemle birlikte izledik...dedim samim gitmezse cok iyi olur!!
annem dedi ki sen bir kere olsa adam gibi biriye sevmedin:) ne biliyim...

Tarık:Naz.. Naz Hanım.Ne işin var?Yani işiniz?Yani yanlış anlamayın böyle niye geldin der gibi oldu ama şarşırdım da birden
Belgin:Hani ben dün istediğin zaman ziyarete gelebilirsin demiştim ya
Filiz:Naz Hanımda ciddiye almış...Aaaa espiri yaptım canım

Filiz gercekten kotu espiri yapti:)

Merak etme Ümit Filize espirinin kralını öğretir. Şu itiraf bir gerçekleşse Naz ve Belginin Tarığı paylaşamadığı sahneler çok komik olacak. Hele Belkısla Hulisinin dünür olması vah vah:icon_whis

kaitou jeanne
24-01-07, 18:32
yalnız işin güzel tarafı yorumlar ve fikirler o kadar ilginç ve yaratıcıki senaristler buraya uğrasalar bizden tüyo bile alabilirler istermisiniz yalancı yarim senaristi tıkanmış olsunda bizden fikir istesin?:) :) istemezsiniz tabiiiii canım tıkanmasın senaristimiz aman allah korusun:)

thesunset
24-01-07, 18:34
haklısın valla, kimse bizimle uğraşmak istemez heralde :) olsun biz kendi kendimizin modu oluruz. ya da kimse bize talip olmazsa aramızdan birisine modluk görevi versinler :)

bu arada, multimedya kısmımız "diğer diziler" kısmından çıkmış, anasayfadakilerin olduğu yere konmuş, yalnız ordaki sıralama doğru :)

ben konuşuyorum ama haksız konuşuyorum galiba.

yalancı yarim formu: iyi katlanmışsınız bize
berna1: bi de bana sor :img-hyste

ama ben iki aile ve arka sokaklar forumlari da baktim...orda modlar hala yok...sanirim hala karar vermediler...kim hangi forumun mod'u olsun..ama hangisi buraya gelse allah ona sabir versin:)

handeozbek
24-01-07, 18:34
yalnız işin güzel tarafı yorumlar ve fikirler o kadar ilginç ve yaratıcıki senaristler buraya uğrasalar bizden tüyo bile alabilirler istermisiniz yalancı yarim senaristi tıkanmış olsunda bizden fikir istesin?:) :) istemezsiniz tabiiiii canım tıkanmasın senaristimiz aman allah korusun:)

Aman Allah korusun senaristler bizim aklımıza uyarsa vay hallerine. Dizi raydan çıkar bir daha anayol yüzü göremez:img-hyste

kaitou jeanne
24-01-07, 18:36
Aman Allah korusun senaristler bizim aklımıza uyarsa vay hallerine. Dizi raydan çıkar bir daha anayol yüzü göremez:img-hyste

doğru valla ne anayolu biz varya biz bu diziyi gidip dağa çıkarırız sonrada arkadan itip aşağı atarız sonra yine kaldırırız tekrardan çıkartıp tekrardan atarız:)

tarik_naz
24-01-07, 18:39
aşk itirafında yeni perde

gerçekten aşkını itiraf ederler.

naz: seni seviyorum tarıkkkk
tarık: ben de seni seviyorum nazcım.

deyip birbirlerine sarılırlar

naz: (içses) "seni seviyorum" dedim ama gerçekten sevdiğimi anladımı acaba, yine arkadaş olarak sevdiğimi falan sanmasın.
tarık: (içses)"ben de seni seviyorum" dedim ama gerçekten sevdiğimi anladı mı acaba, yine arkadaş olarak sevdiğimi falan sanmasın.

naz: (içses) yok yok bu kesin öyle sandı, bakışları hiç de sevgili bakışı değil
tarık: (içses) yok yok bu kesin arkadaş olarak sandı, bakışları hiç de aşık bakışı değil

naz: (içses) o zaman bi kere daha söyleyim
tarık: (içses) bi kere daha söylemekten zarar gelmez

ikisi de aynı anda
naz: seni seviyorum tarık
tarık: seni seviyorum naz
tarık-naz: arkadaş olarak mı?

ikisi de dumur. off yaa off. olmuyo olmuyo.

handeozbek
24-01-07, 18:40

naz: (içses) "seni seviyorum" dedim ama gerçekten sevdiğimi anladımı acaba, yine arkadaş olarak sevdiğimi falan sanmasın.
tarık: (içses)"ben de seni seviyorum" dedim ama gerçekten sevdiğimi anladı mı acaba, yine arkadaş olarak sevdiğimi falan sanmasın.

tarık: (içses) yok yok bu kesin arkadaş olarak sandı, bakışları hiç de aşık bakışı değil

ikisi de aynı anda

Süper olmuş:img-hyste :img-hyste galiba biz bu gidişle hiçbir zaman itirafın geleceğine inanmayacağız

kaitou jeanne
24-01-07, 18:41
çok güüzel olmuş valla süpppeerrr ya şu"tarık naz itiraf fiyaskolarını" okumak çok eğlenceli yaa yani insan gülmekten çatlıyo bundanda kavga edilirmi die:)

pas.si.on79
24-01-07, 18:42

ikisi de aynı anda

çok güzel .. valla arkadaşlar çok güzel.::happy0064

handeozbek
24-01-07, 18:45
Bir soru sorayım da forma biraz hareket gelsin?Gerçi biraz zor bir soru ama neyse. Şimdiye kadar bizimkilerin en çok hangi çekişmesini beğendiniz? Bayağı zor oldu be:icon_whis

ayşenurr
24-01-07, 18:47

ikisi de aynı anda

tarik-naz çok güzel omuş.naz tarık ikilisine kimse,aşklarını ilan ettiremiyecek.nede olsa ikiside inatçı keçi.:img-grin2

handeozbek
24-01-07, 18:50
Madem kimsede tık yok ben başlayayım o zaman
Naz: dört saat böyle mi gidecez.
Tarık: yoo. Arada isterseniz yer değişiriz.
Naz: onu demiyorum. Böyle sessiz mi yani?
Tarık: yoo. Arada isterseniz kavga ederiz
Naz: yok istemem daha yeni ettik.
Tarık: isterseniz en çekici halime bürünebilirim bi anda
Naz: haa, bi sürü çekici halin varda, en çekicisine bürüneceksin, aman aman. Hele kafan da o ponponlu şey varken hiç uğraşma.
Tarık: siz bilirsiniz.
Naz: hem zaten bildiğin bütün şarkıları söyledin, kalmadı ki
Tarık: tatile gitmeye karar verince yeni bitane öğrendim.
Naz: öylemiii? Bi ara söylersin, ha yalvarma mı bekliyosun galiba söyle diye
Tarık: yoo
Naz: söylesen ozaman
Tarık: çok mu istiyosunuz?
Naz: yooo
Tarık: söylememi istediğiniz zaman söylerim
Naz: sen söylemek istediğin zaman söyle
Tarık: ben siz söylememi istediğiniz zaman söylemek istiyorum
Naz: istiyorum
Tarık: neyi?
Naz: neyi olabilir?
Tarık : şarkı söylememi mi?
Naz: ay tamam istemiyorum
Tarık: niye değiştirdiniz fikrinizi
Naz: sayende
Tarık: naz hanım, bu yol böyle bi şarkı yüzünden didişerek geçmez
Naz: eee ne yapacaksın
buradaki replikler çok hoştu. Ya bunlar ne güzel çekişiyorlar dedim bu sahnede
çok hoş ya. Birbirlerini dövmekten beter ediyorlar. :img-hyste

nowar_77
24-01-07, 18:57
Bir soru sorayım da forma biraz hareket gelsin?Gerçi biraz zor bir soru ama neyse. Şimdiye kadar bizimkilerin en çok hangi çekişmesini beğendiniz? Bayağı zor oldu be:icon_whis

hemen ilk aklıma geleni yazayım..dağdaki kulübede iki serseri ile kavga ederken tarık..naz şu silahı al..almam ben oynamıyorum..al naz delirtme beni..tamam...

daha çok vardır ve daha güzel ama ilk bu aklıma geldi..

thesunset
24-01-07, 18:58
hande gercekten zor bir soru oldu,simdi aklima bu geldi:

Naz: kötü mü çaldık acaba? Otelin sahibi beğenmedi de belgin hanımı arayıp bizi kovduğunu söyledi belki de. Senin gitarın akortunda vardı bi sorun. Elli kere dedim sana salona girince kontrol et diye. Oda sıcaklığı değişince gevşeyiveriyo teller akort makort kalmıyo. Ama maşallah girer girmez 3-5 kişi alkışlayınca gaza gelip dırılink dırılink dırılink
Tarık: hızıma ve enerjime ayak uyduramadıysanız o sizin sorununuz. Ben konser mahaline girerim, girdiğim anda solomu atarım,seyirciyi büyülerim. İşinize gelirse
Naz: kusura bakmayın sayın ...!! haklısınız 35 senedir konserlerinize böyle başlarsınız siz. Ne ukalasın sen ya
Tarık: eee biz bu mesleğe 35 senesini vermiş uluslar arası sanatçılarız izin verin de biraz ukala olalım. Ve de 35 senelik tecrübemle şunu söyleyebilirim, muhteşem bi konser verdik. İkimiz de harikaydık. Hele sizzz kıyafetinizle, makyajınızla ve sahnedeki duruşunuzla ordaki herkesi büyülediniz.
Naz: herkesi?
Tarık: evet herkesi
Naz: sen de dahilsin yani buna
Tarık: istermiydiniz.
Naz: niye aramış seni?
Tarık: kim?
Naz: filiz tekelioğlu
Tarık: şey için aramış
Naz: aman iyi düşün bu sefer mantıklı bi yalan uydur. Ne o bulamadın mı düzgün bi yalan. Aaa ama sende bi performans düşüklüğü seziyorum Tarık. İşin ilginci sen telefonda filiz tekelioğlu ile konuşurken annesi de telefon açıp bizi geri çağırıyo. Ne tesadüf ama. Yoksa değil mi? Yoksa filiz tekelioğlunun sana olan aşkı depreşti de bora’yı bırakıp sana mı dönmeye karar verdi. Annesi de destek mi çıktı bu duruma? Ve daha bi çok sürpriz gelişme YALANCI ŞOFÖRÜM dizisinin bu bölümünde sakın kaçırmayın
Tarık: evet ben de dahilim
Naz: ne?
Tarık: sen de dahilmisin buna diye sormuştunuz ya. Evet dahilim. Çello çalarken beni de büyülediniz. Sebebini de buldum. Çünku çello çalarken konuşmuyosunuz. Ama çelloyu bırakıp konuşmaya başladığınız an büyü müyü kalmıyo:img-hyste

sondakika
24-01-07, 18:58
merhabalar arkadaşlar.. selamlar yalancı yarim ailesi..

ortalık sakin ve ben geldim.. :img-wink: tabi özetle fragman gelmiş doyasıya yorumlar yapılmış iş bölüme kaldı anlaşılan..

fragmanda benim tek takıldığım geçmiş bölümde oldukça olgun bir adam potresi çizen sempatik duran yardımsever hayırsever mert efendiyi tarık neden döver.. bizimki işi psikopata bağladı valla gelenin şansı yok. illa nur olasıca ellerin tadına bakıyor.. hayret yahu..!!! bu naz, daha çok kişinin canını yakacak yahu.. :img-hyste :img-hyste

öyleki nazı, sevenin canı ayrı yanıyor ilgi duyanın ki ayrı.. nasıl iş bu yahu... :img-wink:

handeozbek
24-01-07, 18:59
Bir tane daha
Naz gece bir türlü uyuyamaz ve birilerini aramaya karar verir.Bu kişi tabikide Tarık'dır.
Tarık:Alo
Naz:Ya uyuyakalmışım Ümit uyandırdı demin.Uyanmışken merak ettim bir arayim nasıl oldun diye sorim dedim
Tarık:Çok iyi ettiniz Naz hanım.Çok sevindim aramanıza
Naz:Niye?
Tarık:Ne?
Naz:Niye sevindin onu anlamadım.
Tarık:Çünkü yani ilgileniyor olmanız
Naz:İlgilendiğim için aramadım Tarık.Merak ettiğim için aradım.Ay nasıl değiştiriyorsun lafları işine geldiği gibi pes yani.
Tarık:Ne fark varki ikisi arasında
Naz:Çok fark var.İlgileniyor olsam kalkar 1 kat aşağı iner yanına gelirdim.Sadece öylesine merak ettiğim için bak rahat yatağımdan bile kalkmıyorum.Gördüğün gibi telefonla soruyorum ama sen illaki ilgi istiyorsan söyle yani
Tarık:Valla hoşuma gider doğrusu
Naz:İşte istediğin zaman söyle.Unutma bu evde her an seninle ilgilenmeye hazır biri var
Tarık:Öyle mi?
Naz:Tabiki Berrak.O kadar maaş veriyoruz.Sırf bizimler değil şoförümüzlede ilgilensin dimi yani.Arıyim istersen bir bakı versin sana
Tarık: (içses)Anlaşıldı Naz hanım demek canınız oyun oynamak istiyor.Oynayalım o zaman.(dışses)Gerek yok aramanıza Naz hanım.Çünkü kendisi kimsenin söylemesine gerek kalmadan gerekli ilgiyi gösteriyor.
Berrak:İşte çorbamızda hazır
Tarık:Ah ne zahmet ettin Berrakcım
Berrak:Aman canım ne zahmeti zevkle
Tarık:Naz hanım ben şimdi kapatıyorum.Çorba dökülmesin telefonun üstüne.Bir arlık maaşım yanmasın
der ve telefonu Naz'ın suratına kapatır.

Yakınlaşmadan sonra ki ilk oyunlar bu replikle atıldı. Şimdi görüyoruz ki durum vahim

handeozbek
24-01-07, 19:06
NAZ:Ay Tarık o ne yakışıklılık ya yok böyle birşey yani.Dağıldım ben valla dağıldım.Jonny DEPP diyorum başka da birşey demiyorum Tarık.Haksız mıyım ama söylesene?Ya birşey desene.
TARIK:Siz Jonny DEPP dediniz bana da dicek başka birşey kalmadı Naz Hanım
NAZ:Bak bak hala Naz hanım diyor.Bak çekerim kulağını
TARIK:Birşey sorabilir miyim?
NAZ:Haydi sor sor
TARIK:Ya siz babanızla odada otururken yataktan mı düştünüz
NAZ:Nasıl?
TARIK:Kafanızım üzerine
NAZ:Nerden çıktı şimdi bu?
TARIK:Ya sizi hiç iyi görmüyorum
NAZ:Sebebini mi bilmek istiyorsun?Peki söylüyorum.Çünkü aşık oldum Tarık aşık
TARIK:Kime?
NAZ:Birde soruyorsun kime diye.Kime olucak Jonny'e.E sen kime aşıksın?
TARIK:Ne?
NAZ:Hadi hadi vardır seninde aşık olduğun bir oyuncu.Bak benim ilk üçümü sıralayim
1-Jonny DEPP
2-Edwart NORTON ona da bitiyorum
3-George CLOONEY nasıl?
TARIK:Çok hoş
NAZ:Herkes Bred PITT'e hayrandır.Bende ilk 3'e giremez
TARIK:4.lükte başarı
NAZ:Hadi bakalım sıra sende.Say.Bak şimdi sen sarışın seversin.Esmersin ya
TARIK:Öyle bir takıntım yok
NAZ:Ooo bana fark etmez diyorsun.Dişi olsun
TARIK:Naz
NAZ:Ne oluyor ya ne bu asabiyet
TARIK:Sıkıldım
NAZ:Neden sıkıldın?
TARIK:Arkadaşlığından
daha dur Tarık sen bu arkadaşlıktan daha neler çekeceksin:img-hyste

handeozbek
24-01-07, 19:08
Tarık clubun bi yerinde ayakta üzüntülü bi şekilde düşünürken naz yanına gelir.

Naz: nerdesin sen tarık heryerde seni arıyorum
Tarık: (morali bozuktur)buradayım
Naz: atma, demin burada değildin kaç kere döndüm buralarda biliyomusun
Tarık: hayret o kadar döndünüz bi kısmetiniz çıkmadı mı?
Naz: ay sen ters tarafından kalkmışsın bugün, sabahtan beri ne şirinlikler yapıyorum yok, tın ,bi karış surat ters ters cevaplar, ben eğlenmeye geldim buraya çekemem senin suratını

Deyip gitmeye kalkar ama tarık kolundan tutar.

Tarık: bi tek şey soracam. İçinden gerçekten böyle mi davranmak geliyo, yoksa bunun için çabalıyomusun
Naz: ne demek bu şimdi?
Tarık: çünki ben, bugün şunu anladım ki ben gerçek naz’ı öptüm, bu naz’ı değil, lütfen rica ediyorum, o ters patavatsız, şımarık patronum olun, ama şirin arkadaşım olmayın. Çünki sizden arkadaş olmaz, bana olmaz yani ben olamam

Tam yine birbirlerine bakışırlarken ümit gelir
İlla ki birileri gelecek zaten.

Medea
24-01-07, 19:13
MUHARREM--- Bu sürmeli şöförle o kendini hala patronu sanan kız neden
birbirlerine açılmıyorlar Bahri?

BAHRİ--- Gurur yapıyorlar abii..malum sınıf farkı..ahh ahh..birisi şöför diğeri zengin kız aaabiiii.

MUHARREM_ Manyakmısın Bahri ne sınıfı ne sınıfı.bu korsandan bozma yarışçıdan kırma oğlan da zengin değil miydi yahu..ne oldu diziyi izlerken itirafın uzaması babasına fazla elektirik faturası ödetti de iflas mı ettiler?

BAHRİ--- İyi de abiiiii o dizideki babası...sen karıştırdın.Normal hayattaki babası kendi halinde bir adam bunun ne iflası abi?

UYKUCU--Horrr...hıırr..hımmfff.

MUHARREM--- Nasıl yani?Bunun babası Teoman değil miydi?Hııı yani hani belginle askerde...öhöhöö...pardon o değildi dimi?Tamam tamam..itiraf ediyorum onun gerçek babası benim Bahriii yarın da şekeri lokumu kapıp gidi kızı isteyecem....ne diyorum ben ya?Oohooo bunlar itiraf edecek filand erken biz Yıldırım Aktuna'dan randevu istiycez bahriiii...koş passifloramı getir.

BAHRİ-- Tamam abiii..

ceza_cansu
24-01-07, 19:18
MUHARREM--- Bu sürmeli şöförle o kendini hala patronu sanan kız neden
birbirlerine açılmıyorlar Bahri?

BAHRİ--- Gurur yapıyorlar abii..malum sınıf farkı..ahh ahh..birisi şöför diğeri zengin kız aaabiiii.

MUHARREM_ Manyakmısın Bahri ne sınıfı ne sınıfı.bu korsandan bozma yarışçıdan kırma oğlan da zengin değil miydi yahu..ne oldu diziyi izlerken itirafın uzaması babasına fazla elektirik faturası ödetti de iflas mı ettiler?

BAHRİ--- İyi de abiiiii o dizideki babası...sen karıştırdın.Normal hayattaki babası kendi halinde bir adam bunun ne iflası abi?

UYKUCU--Horrr...hıırr..hımmfff.

MUHARREM--- Nasıl yani?Bunun babası Teoman değil miydi?Hııı yani hani belginle askerde...öhöhöö...pardon o değildi dimi?Tamam tamam..itiraf ediyorum onun gerçek babası benim Bahriii yarın da şekeri lokumu kapıp gidi kızı isteyecem....ne diyorum ben ya?Oohooo bunlar itiraf edecek filand erken biz Yıldırım Aktuna'dan randevu istiycez bahriiii...koş passifloramı getir.

BAHRİ-- Tamam abiii..

Yani benden yorum yok.Koptum resmen:img-hyste :img-hyste korsandan bozma yarışcıdan kırma:img-hyste

tarik_naz
24-01-07, 19:18
medea, ne diyeyim, sen de o işte uzmanlaştın artık, süper olmuş valla. tarık ve naz aşkı muharremi de delirtti artık. adam ne diyeceğini şaşırmış. bahri'ye yeni bölümlerde allah sabır versin :)

xeno
24-01-07, 19:20
bana sökmez!!

...

:img-hyste :img-hyste Harika canım bu replikler, bayıldım.

Canım arkadaşım bu işe de el attın ya , artık muhteşem senoryalar da gelir bunun ardından , arkadaşımın elinden hiç bir şey kurtulamaz:) Ebru' cuğum senden senoryalarını da bekliyorum.....

xeno
24-01-07, 19:25
"bir kedim bile yok..anlıyor musun..hadi gülümse.." nowar_ 77 bayıldım imzana:)

Sahi nerde kaldı uğurkedi uzun süredir yok ortalarda, özledik uğurkedi sonrası beyin fırtınasını:)

qsawe
24-01-07, 19:26
Ya sitede senaryo yazamayanı dövecekler yakında.... arkadaşlar süpersiniz....Ebru-Hande-Serdar ve medea süpersiniz.... çok güldüm hepsine...

nowar_77
24-01-07, 19:32
dizinin soundrock albümü çıksın istiyoruz ya,bir de asıl ve sanal senaryo ve replikler kitabı çıksa valla kimbilir kaç baskı yapar:)..

handeozbek
24-01-07, 19:32
E ne yapalım fragman ve özet yorumları bitti. Abi her şekle sokuldu. Kulak memesi kıvamına gelinceye kadar yoğruldu. Ama tarifi eksiz almışız tadı bir tuhaf oldu içimize sinmedi. Ortalarda tüyo da yok. Biz de kendi yağımızla kavruluyoruz. Senaryolarda bulduk teselliyi. Gerçi senaryolarda bile itirafı gerçekleştiremedik ama neyse.:img-hyste

Medea
24-01-07, 19:35
dizinin soundrock albümü çıksın istiyoruz ya,bir de asıl ve sanal senaryo ve replikler kitabı çıksa valla kimbilir kaç baskı yapar:)..

Soundtrack kesin iş yapar çünkü şarkılar da yorumlar da süper.Bir de yeni birkaç şarkı eklendi mi tadından yenmez:img-wink: Bizim senaryoları vs de kitap yapsalar yazmak isteyenlere bayağı bir ilham verirdik herhalde :img-yes:

Buyukbaba
24-01-07, 19:38
Soundtrack kesin iş yapar çünkü şarkılar da yorumlar da süper.Bir de yeni birkaç şarkı eklendi mi tadından yenmez:img-wink: Bizim senaryoları vs de kitap yapsalar yazmak isteyenlere bayağı bir ilham verirdik herhalde :img-yes:

Bu dizide "gözlerin" kadar hit olacak başka bir müzik daha var. Hani şu okulda Tarık dolaşırken çalan müzik. Eliyle panoyu düzeltirken ki. Enstrumantal ve sözlü olarak muhteşem, muhteşem olur.

qsawe
24-01-07, 19:38
E ne yapalım fragman ve özet yorumları bitti. Abi her şekle sokuldu. Kulak memesi kıvamına gelinceye kadar yoğruldu. Ama tarifi eksiz almışız tadı bir tuhaf oldu içimize sinmedi. Ortalarda tüyo da yok. Biz de kendi yağımızla kavruluyoruz. Senaryolarda bulduk teselliyi. Gerçi senaryolarda bile itirafı gerçekleştiremedik ama neyse.:img-hyste

Valla sanal senaryoda bile itiraflar yoksa , gerçeğinde nasıl olucak bu iş.... bu arada biz artık ikisinide hain ve saftrik yaptık.... hem birbirlerine acımasızca kapris yapıyorlar hemde itirafı teğet geçiyorlar...

şöyle sakin sakin bir itiraf olsa ne güzel olur.... sakin mi... sakin in kelime anlamı neydi... ben hayatımın son 27 haftasında bu kelimeyi kullandım mı acaba ????

handeozbek
24-01-07, 19:40
Dizinin tekrarı yayınlanmadan evvel çıkan Bahri ve Muharrem abi replikleri farklıydı. Hatırlayan varsa yazabilir mi?

elmali-turta
24-01-07, 19:46
ya ben tam replik olarak hatırlamıyom ama muharrem diyoduki:bu çocuk şimdi niye çello çalıyo diyodu
bahride:e abi kızı etkilemek için çalıyo diodu
muharremde çellonun yayını düzgün ttusun fln diodu galiba
aradaki replikleri hatrlamıyomm galiba muharrem bizim gençliğimizde böyle değildi fln diodu
bahride:abi sen izleyiciye bi msj mı vermek istiyon dedi
muharremde:herkes kendi işini yapsın dedi

replikler eksik olabilir doğrusunu htrlayan varsa yazabilirmi?

thesunset
24-01-07, 19:48
bir zamanlar bir tilki sitesi vardi, orda bir anket v