Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-6
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
ya artık kabul etsinler ya sevgili gibiler işte...
tarık naza artık naz hanım bile demiyor:happy0064 naz bunu fark etmiyor bile arkaya değil öne oturuyor:img-yes: omzunda ağlıyor sevgili gibi kavga edip sevgili gibi bakışıyolar hala neyi bekliyolar anlamadım ki:img-hyste
bence bu bölümdede kaçamak aşk itirafları olucak ama bu inatçılar anlamıycakkk:icon_sorr
bence bu bolum harika olacak fragmanı görünce içimin yağları eridi,
artık perşembe yi beklemek iyicene zorlaştı merakla bekliyorum o güzel sahneleri:img-grin2
O kadar ballandırarak anlattığınız bu mu ?
Beni ve benim gibi izleyemeyenleri çıldırtmak için mi abarttınız???
Aman o ne sahnelermiş ne dans mış ???* yok öpüyor muymuş ??? başını mı dayamış mış ????
Bu mu yani... bu fragman mı sizi coşturdu ???? Allah Allah..........
Şaka şaka gerçekten güzel sahneler var... ve günlerdir dediğim gibi sanırım en rahat bölümlrden birini izleyeceğim... ( bilen bilir bizim evde yayını relax tv yapar) bol romantik sahneler var ....
Bu arada beni başka şeylerle oyalayarak gündüz söz verdiğim uçan tekmelerden kurtulacağını sananlar yanıldınız.... paralamaya geliyorum sizi....:img-hyste :img-hyste
qsawe, fragman mış dans mış bizene dimi ya. saolsun burçin bize 27- 28. saniyeyi (sondakika çekimi ile) gösterdi. diziyi bile unuttum ben. hatta bazı arkadaşlar cuma günü hayırlı bi iş için mervelere gitmeye bile karar verdik.
1-öptü mü öpmedi mi?
2-naz mı merve mi?
3-istemli mi refleks mi?
kafamızı bunlar karıştırıyo hocam. var mı bi çözümü?
burcin_kaplan
20-02-07, 23:55
qsawe, fragman mış dans mış bizene dimi ya. saolsun burçin bize 27- 28. saniyeyi (sondakika çekimi ile) gösterdi. diziyi bile unuttum ben. hatta bazı arkadaşlar cuma günü hayırlı bi iş için mervelere gitmeye bile karar verdik.
1-öptü mü öpmedi mi?
2-naz mı merve mi?
3-istemli mi refleks mi?
kafamızı bunlar karıştırıyo hocam. var mı bi çözümü?
perşembe akşamı bölüm çok şeyi belirlicek özelliklede cuma günkü sebebi ziyaretimizi:img-hyste
artık çiçek we çikolataylamı gideriz yoksa elimizde sopalarlamı gideriz orası tam belli değil:img-hyste
nese arkadaşlar herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere:sad53:
handeozbek
21-02-07, 00:17
Bakıyorum ben yokken çoşmuşsunuz. Galiba en güzeli güçlü olan tarafa geçmek. İşin ucunda Belgin var. Allah korusun. O kadın ki Hulisi'nin hakkından geliyor. O kadın ki Tarık'la başa çıkmaya çalışıyor. Önünde eğilmek gerek ardına bakmadan kaçmak gerek:img-hyste Bu arada kim kimi öptü accık karışmışta:img-hyste
gurbetci83
21-02-07, 00:20
arkadaslar suan yalanci yarimin 31. bolumunun tekrari var euro starda izlemek isteyenlere duyrulur...gerci internetten izlemissindir defalarca ama...yine bi haber verim dedimm...
handeozbek
21-02-07, 00:23
arkadaslar suan yalanci yarimin 31. bolumunun tekrari var euro starda izlemek isteyenlere duyrulur...gerci internetten izlemissindir defalarca ama...yine bi haber verim dedimm...
Çok sağol söylediğin için. 100 kere bilgisayardan izlemiş olsam bile tv keyfi başka. Hele o fragmandan sonra daha da iyi gelecek. Süper fragman ve bölüm:happy0064
gurbetci83
21-02-07, 00:35
handeozbek onemli degil canim nedemek ben sizin sayenizde izleyemedigim ne videolari izledimm...heyecanla bekiyorum persembe gununu arkadaslar doktorlar 20:00 da galiba ve fb az maci var tam ayni saatte insallah izlenme oranlari iyi olur bizim dizimizin...
handeozbek
21-02-07, 00:37
handeozbek onemli degil canim nedemek ben sizin sayenizde izleyemedigim ne videolari izledimm...heyecanla bekiyorum persembe gununu arkadaslar doktorlar 20:00 da galiba ve fb az maci var tam ayni saatte insallah izlenme oranlari iyi olur bizim dizimizin...
Hayır doktorlar 21:45'e alındı. Bize rakip sadece maç kalıyor. Maçı izleyecek olanlara mücadele edeceklere şimdiden başarılıar:img-hyste
gurbetci83
21-02-07, 00:44
yurt disinda olanlarin izlenme oranlarida olculuyomu arkadaslar...olculuyosa benim iciin farketmez zaten 3 tv var evde biri cocuklarin biri benim biri mac icin...cocuklarinkinde aldiriyorum kendim izliyorum sonra tekrar tekrar izliyorum hafta ici...
handeozbek
21-02-07, 00:48
Şimdi tekrar izledim. Öpücük atıyor resmen her izlediğimde gülmekten ölüyorum:img-hyste En romantik sahne artık benim için komedi sahnesi oldu. Kardeşim şaşırıyor neden gülüyorsun burda ne var diyor?Bende sen anlamazsın yyök(yalancı yarim özel kulübü) dekiler anlar diyorum.:img-hyste :img-hyste
whiteangel
21-02-07, 01:36
ben sizi kızdırayım biraz ya dans rüyaysa ,yada hayalse,rüyalar ve hayaller yine hortladıysa:))))))))))))))
Bir rüya daha mııı:icon_sorr Nayıııırrrr nolamaaaazzzzz:img-hyste :img-hyste
ben de o sahneyi yemekten sonradır diye yorumladım ama o asabi ifadelerin kaynağının yine naz ın patavatsız bir sözü olması muhtemel diye de düşünmedim değil..örneğin yemekten sonra tarık nazı odasına bırakmış bir şekilde içeri de girmiş..bunun üzerine naz
"sen şimdi iki dans ettik diye geceyi seninle geçireceğimi zannetmişsindir..hiiiç bekleme"şeklinde tarık ı yargılamış olabilir ..tarık da bunun üzerine buna sinirlenmiş ve odayı terk etmiştir...diye düşünüyorum..çıkarkenki yüz ifadesi kötüydü...
Yani o romantik dans Tarık'ın ve yy izleyicilerinin fitiiilll fiitiilll burnundan getirilecek Naz tarafından diyorsun :icon_whis Nayıırrr olamaazzzz.:img-hyste :img-hyste
burcin_kaplan
21-02-07, 07:16
ya nolur güzelim dansu mafetmesinler:)
ama nedense banada o ilk gösterilen sahne , otelin son sahnesi gibi geldi malum ceket benimde dikkatimi çekti..(bizden bişey kaçmaz:))
ama ondan sonra ewe gittiklerinde gene naz kıyafet değiştirme olayında kalmış:) euehu..çok komik olucak:)
Yani o romantik dans Tarık'ın ve yy izleyicilerinin fitiiilll fiitiilll burnundan getirilecek Naz tarafından diyorsun :icon_whis Nayıırrr olamaazzzz.:img-hyste :img-hyste
Nolur noluuur...naz kızımızın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır:img-hyste .hiç tarık ın ve bizim yanımıza bırakır mı o dansı..ismiyle müsamma,naz bu..hem daha ne naz yaptı ki..yeni başlıyoruz:img-hyste
ya nolur güzelim dansu mafetmesinler:)
ama nedense banada o ilk gösterilen sahne , otelin son sahnesi gibi geldi malum ceket benimde dikkatimi çekti..(bizden bişey kaçmaz:))
ama ondan sonra ewe gittiklerinde gene naz kıyafet değiştirme olayında kalmış:) euehu..çok komik olucak:)
Allah aşkına Burçin forumu rüyanda mı gördün kalkar kalkmaz ilk iş buraya geldin.Bugün dersteyken hocana artık forumu anlatırsın.Hazır konuşmuşken sor bakalım bu öpüşme olayı ne olacak?Tarık ile Naz dansı mahfedecekler mi?Eminim sana güzel bir cevap verecektir... :img-hyste
Burçinciğim ilk sahnede dediğin gibi ceket yok ama bu o sahnenin danstan sonra çekildiği anlamına gelmez.Yani temennim o yönde.Şimdi 2 durum olmuş olabilir.1. si senin dediğin gibi otelin son sahnesi Naz ile Tarığın tartışma sahnesi olabilir:img-help: .Ama hatırlarsan fragmanda eve dönmüş olduklarını gördük ve aralarıda iyi gibiydi.Bu da o olayın tatlıya bağlandığının bir göstergesi.2. si ise Naz Belgin Hanım geldiği için sinirlenir ve odasına gider.Tarık'da Naz'a nasıl bir açıklama yapacağını bilemediği için bir müddet odasında vakit geçirir ve bu arada sıkıntıdan ceketini çıkartır.Daha sonra Naz ile konuşmak için odasından ceketini almadan çıkar.Otel odasında ikisi arasında geçen tartışmada Naz'ın gitmek istemesi üzerine yaşanmış olabilir.Naz bir müddet sonra hatasını anlayıp Tarığın odasına gider ve beraber her ne olursa olsun gecenin tadını çıkarmaya karar verirler.Tabi bu arada Tarık bizi strese sokan ve yüreğimizi ağzımıza getiren meşhur ceketini aşağıya inerken tekrar giyer...:happy0064
Bu olayaın bozulmaması için ancak bu kılıfı bulabildim.Umarım tahminlerim doğru çıkar ve dansın sonunda da romantizmin devam ettiği bir bölüm seyrederiz... :img-yes:
günaydın form ahalisi bakıyorum yine coşmuşsunuz valla sizlerden korkulur
yani nerelere dikkat ediyorlar bak bak serdar farketmedim sanma bunlar hep senin başının altından çıkıyor tabi burçin seninde bişey ortaya atıyorsunuz sonrada hadi bakalım çıkın işin içinden diyorsun. İnsanın içine kurt düşmeye görsün bikere
bence Merve Sevi "Naz" olarak kamera karşısında gayet başarılı bir şekilde rol kesiyor hatırlarsanınz bi ropörtajında şöyle bişey demişti bizimkisi oyle sıradan bir aşk değil, bizimkisi çok tutkulu bir aşk olacak diye, onun içinde öyle kuru bir öpücük bu aşkı paklamaz eee ne yapsınlar çocuklarda gereğini yapıyorlar işte daha ne istiyorsunuz
ness, dediğin şeyin olması biraz zor görünüyor Tarık, korkudanda olsa dediğini
yapamaz bilirki Naz'ı, onu öylebi pişman ederki yaptığına, yok yok kesin göze alamaz Tarık akıllı çocuktur.
sabahtan beri star açık..hiç fragmana denk gelmedim..geçen haftaki bol fragman bol reyting kanalı bozdu herhalde..maç saatine denk gelen bir prg reklamı daha fazla yapılmaz mı..ha bu maç kanal d de yayınlanıyor değil mi..hani kardeş kanal:img-yes: :img-blush
pas.si.on79
21-02-07, 11:51
Songülcüğüm söylediklerine katılıyorum.:img-hyste Burçin konusunda ...
bu kız hatta gider uyku sersemi
Burçin:hocammm öptü mü
Hoca: Ne
Burçin:ne değill hocaam efeendimm
Hoca:kızım sen ne diyorsun
Burçin:hocam öptü mü diyorum
canım ya Burçin yy olmuş artık... Songülcüğüm diğer sözlerine de katılıyorum tabiki...Aslında herşey açık gibi görünüyor ama yine de bizim o kadar merak ettiğimiz sorular sahneler var ki....Seyretmek için sabırsızlanıyorum.
Arkadaşlar hava atmak gibi olmasın ama ben bu gece foruma gelmeyecem.:Eee sebebini biliyorsunuz... Ankara Barış... Barış Ankara..
Burçinciğim öptü mü öpmedi bilmiyorum ama ben senin yerine MAG yerine Barışı öpüyüm... :img-hyste ..
Arkadaşlar... Bir de fragmanda Tarık Naz dansediyor ya Tarıkın fotodaki gibi değil yani sanki fotada daha koşturmuş gibi....
Bir de arkadaşlar bir kayıp ilanı için de Ebruya yapalım.. Yok hiç görünmüyor...
yani nerelere dikkat ediyorlar bak bak serdar farketmedim sanma bunlar hep senin başının altından çıkıyor tabi burçin seninde bişey ortaya atıyorsunuz sonrada hadi bakalım çıkın işin içinden diyorsun. İnsanın içine kurt düşmeye görsün bikere
bence Merve Sevi "Naz" olarak kamera karşısında gayet başarılı bir şekilde rol kesiyor hatırlarsanınz bi ropörtajında şöyle bişey demişti bizimkisi oyle sıradan bir aşk değil, bizimkisi çok tutkulu bir aşk olacak diye, onun içinde öyle kuru bir öpücük bu aşkı paklamaz eee ne yapsınlar çocuklarda gereğini yapıyorlar işte daha ne istiyorsunuz
yapamaz bilirki Naz'ı, onu öylebi pişman ederki yaptığına, yok yok kesin göze alamaz Tarık akıllı çocuktur.
:img-hyste
"adım çıkmış 9'a inmez 8'e"
tabiri benim için geçerli diyosun yani. ben ne güzel dün akşam 6 civarlarında yazdığım senaryonun 3. kısmını yazmaya hazırlanıyordum ki. "yy burçin" :) heyecanlı heyecanlı bana bir video yolladı ki, sonra bizde film koptu. laf lafı doğurdu. refleksti, istemliydi derken konu ister istemez foruma sıçradı :)
kim suçlu diye sorarsanız, hepimiz suçluyuz. ama en büyük suç,bizi bu düşünceye kapılmamıza neden olan "merve".
arkadaşlar bişey soracam.star bugün fragmanı hiç verdimi?? benmi rastlayamadım..
arkadaşlar bişey soracam.star bugün fragmanı hiç verdimi?? benmi rastlayamadım..
ben şuan okuldayım rastlayamam ama şampiyonlar ligi haftasında hep bu sorun oluyo maalesef. fragman yayın akışını değiştiriyo maçlar.
ya da dans sahnesinin havasını bozmamak için vermiyo olabilirler. star bu yapar mı yapar :)
Selam arkadaşlar yorumlarınızı birazdan okuyacağım. Böyle bir fragman sonrası yalancı yarim forumu yine döktürmüştür eminim.:img-yes: . Nihayet hep beklediğimiz romantik bölümlere girdik galiba. Dans sahnesi çok güzel olacağa benziyor, bu kadar birbirine yakışan kaç çift var???. Fragmanı bir kez izleyebildim, ilk sahnede Naz ve Tarık arasında gerginlik gördüm gibi geldi, Vahi ve Hulusi' nin ortama girmesinden sonra Tarık' ın buharlaşmasından dolayı olabilir diye düşündüm ben. Tercihim gerginlik sahnesi danstan sonra olması, gecenin güzel bitmesi için...
whiteangel
21-02-07, 13:33
Yaa arkadaşlar sabahtan beri bir kaç kez daha fragmanı izledim. (Yanlış anlaşılmasın startv den değil.. Onlar milletin dikkatini çeker de herkes diziyi izler, maç yayını güme gider diye korkuyor olabilirler..:img-hyste )Bir şey dikkatimi çekti.Dans sahnesi sevgili jenn ve diğer bazı arkadaşların dediği gibi tamamen hayal-rüya olabilir.:icon_sorr Çünkü pistte bizim inatçı aşıklardan başka hiç çift yok. Bu gün sevgililer günü olduğuna göre tüm çiftler pistte dansediyor olmalıydı. Kimse sevgililer gününde başka çiftlerin mutluluğunu izlemek için öyle bir yere gitmez. Yanılıyor muyum? İnşallah yanılıyorumdur. İnşallah hayal-rüya değildir. Off zaten moralim bozuk, fragmanı izledim daha da bozuldu.:icon_sorr
pas.si.on79
21-02-07, 13:38
Yaa arkadaşlar sabahtan beri bir kaç kez daha fragmanı izledim. (Yanlış anlaşılmasın startv den değil.. Onlar milletin dikkatini çeker de herkes diziyi izler, maç yayını güme gider diye korkuyor olabilirler..:img-hyste )Bir şey dikkatimi çekti.Dans sahnesi sevgili jenn ve diğer bazı arkadaşların dediği gibi tamamen hayal-rüya olabilir.:icon_sorr Çünkü pistte bizim inatçı aşıklardan başka hiç çift yok. Bu gün sevgililer günü olduğuna göre tüm çiftler pistte dansediyor olmalıydı. Kimse sevgililer gününde başka çiftlerin mutluluğunu izlemek için öyle bir yere gitmez. Yanılıyor muyum? İnşallah yanılıyorumdur. İnşallah hayal-rüya değildir. Off zaten moralim bozuk, fragmanı izledim daha da bozuldu.:icon_sorr
abla ben içimden diyodum.. Hiç dışarıya vurmadım bunu..Sonra bir ara arkadaşlar bahsetmişler yine bu konuda konuşmadım.
Ablaaaaaaaaa :icon_sorr :icon_sorr sen öyle bir söyledin ki ... :icon_sorr
olmasın ya rüya-hayal olmasın .... Abla olmaz ya... Lütfen olmaz de.....
nihayet verdiii..yani hayret bişey..durmadan ky özel ky yeni...bize öyle prime timede özel yaptığını hiç göremedik..aman neyse..bize bişey yapmasalarda bizbize yeteriz:))))
whiteangel
21-02-07, 13:42
abla ben içimden diyodum.. Hiç dışarıya vurmadım bunu..Sonra bir ara arkadaşlar bahsetmişler yine bu konuda konuşmadım.
Ablaaaaaaaaa :icon_sorr :icon_sorr sen öyle bir söyledin ki ... :icon_sorr
olmasın ya rüya-hayal olmasın .... Abla olmaz ya... Lütfen olmaz de.....
Benim dememle olmayacaksa diyorum işte OLMAAZZ
Zaten rüya veya hayal olsa bile gider zorla o dans sahnesinin gerçek olmasını sağlarız. Nasıl yaparız bilmiyorum ama.. Kafa kafaya verir bi yolunu buluruz.:img-help:
Ben rüya olacağını düşünmüyorum. Takdir edersiniz ki orası, şarkıyı söyleyenin, yani Tarık'ın platformu. Yani dans pisti değil. Solist özel olarak birini alıp dans edebilir. Ayrıca ablacım, eğer onlar rüya ise, Hulusi ve Vahi'nin gelmesi de rüya olmalı. Yani yarısı rüya yarısı gerçek bir müzik ve revü sahnesi düşünemiyorum. Olursa çok absürd olur.
O yüzden siz fazla aklınıza getirmeyin o dansın rüya olduğunu. Çok büyük ihtimalle değil. Ama tabii YY bu.
handeozbek
21-02-07, 13:47
Ben bir daha izledimde bana da rüya gibi geldi. Naz Tarık şarkı söylerken dalıp gidiyor ardından dans sahnesi giriyor. Üzgünüm ama büyük ihtimal dans Nazın hayali:sad53:
whiteangel
21-02-07, 13:48
Ben rüya olacağını düşünmüyorum. Takdir edersiniz ki orası, şarkıyı söyleyenin, yani Tarık'ın platformu. Yani dans pisti değil. Solist özel olarak birini alıp dans edebilir. Ayrıca ablacım, eğer onlar rüya ise, Hulusi ve Vahi'nin gelmesi de rüya olmalı. Yani yarısı rüya yarısı gerçek bir müzik ve revü sahnesi düşünemiyorum. Olursa çok absürd olur.
O yüzden siz fazla aklınıza getirmeyin o dansın rüya olduğunu. Çok büyük ihtimalle değil. Ama tabii YY bu.
Şahin'cim şimdi senin bakış açınla bu tezin doğru gibi görünüyor. İnşallah sen haklı çıkarsın. Çünkü artık yy tutkunlarının bünyeleri yeni rüya-hayal sahnelerini kaldıramaz.
Hele de böylesine güzel muhteşem dans sahnesi .. uyandım .. bitti... meğerse rüyaymış olmasın..:img-wink:
Ben bir daha izledimde bana da rüya gibi geldi. Naz Tarık şarkı söylerken dalıp gidiyor ardından dans sahnesi giriyor. Üzgünüm ama büyük ihtimal dans Nazın hayali:sad53:
Handeee sende miii:icon_sorr Şahin haklı çıkar umarım. :)
aaa tabi tabi siz hiç öyle şeyler yaparmısınız serdar'cığım beninmki de laf işte
aramızda kalsın bende tekrar seyredince yani dikkatimi çekmedi değil hani Naz'ımızın dudakları açılmış da sanki havada kalmış gibi karşılık gelmemiş
ama allah için Naz (Merve Sevi) çok iyi oynamış helal olsun ben Barış sahnede hangi şarkıyı okuyor diye bikaç kez tekrarına bakayım dedim dudak hareketlerinden anladığım kadarıyla "seninle bir dakika'yı" söylüyor gibi
pas.si.on79
21-02-07, 13:55
Benim dememle olmayacaksa diyorum işte OLMAAZZ
Zaten rüya veya hayal olsa bile gider zorla o dans sahnesinin gerçek olmasını sağlarız. Nasıl yaparız bilmiyorum ama.. Kafa kafaya verir bi yolunu buluruz.:img-help:
ohhhh beee rahatladım :img-yes: bir nebze olsun...
Şahin öyle diyorsun haklısında şimdi o hulusiler gerçek olabilir ama o sahne hayal olabilir..Ama senin dediğin olsun ..Bu işime gelir tabiki..
Bir de fotodaki resim de Tarık koşturmuş yorulmuş gibi.Fragmanda öyle mi....
değil.
Valla isyan çıkar..İMza falan fayda etmez bu sefer... Abla o sahnenin gerçek olmazsa nasıl yaparız diye sormuşsun.Çok basit Barışla Merveyi bulup o sahneyi herkesin önünde tekrar yapacaklar .Yapmazlarsa Üstüne bir de 20.bölümün sahnesi ceza bu... :img-hyste
Ben de iyice dağıttım.Heyecandan... heyecandan..
Belgin hanımın yanında Tarık Naz'ı nasıl dansa davet etti.ikisi nasıl bu kadar yakın birbirleriyle dans edebildiler.şaşılacak durum.rüya olabilir.rüya değilse ikisindede bayağı gelişme olmuş.
handeozbek
21-02-07, 13:57
Dans hayal olursa kavga etmeleri de normal oluyor. Ama bence kavga hayal olup olmadığı belli olmayan danstan önce yapılıyor. Çünkü Naz babasını sarhoş gördükten sonra gidip onunla ilgilenir Tarıkla kavga etmez. Ama tekrar tekrar izliyorum Naz Tarık'ı şarkı söylerken görünce hayale dalıyor. Sonra dans sahnesi çıkıyor. Bunun böyle olduğunu farketmemiz benim açımdan iyi oldu. İzlerken anlasaydım daha büyük hayal kırıklığı olacaktı. Şimdi ise olursa tam süper olur. Olmazsa da aklıma gelmişti modu var. Hayal kırıklığı daha az safhada olur herhalde bu durumda. Yani umarım:img-in_lo
arkadaşlar hayal rüya şaka yapmıştım ama şimdi siz deyince düşündüm olabilirde..hani naz tarık şarkı söylerken dalgın dalgın bakıyor ya.belkide hayal ediyor.yani mantıklı..aaa.baksen ya..hazırlayalım kendimizi bu duruma.şok olmayalım:))))))))
şimdi iyice mantıklı gelmeye başladı düşündükçe..belginin yanında o ne rahatlık.bi kere naz çekinir belginden.. şöförü ile aşk yaşıyor demesin ister...e tarıkda annesinin tavrını bildiği için o kadar rahat olamaz:))))tam bir genç kız hayali:)
cyberturk54
21-02-07, 14:11
bende bu yorumlar üzerine defalarca izledim..sanki rüya gibi..zaten belginin yanınada o derece dans etmek kolay işdeğil..bizi büyük bir süprizin beklediği kesin..birde dizi sonu hakkında hiç izlenim edinemedim..nasıl bitecek merak konusu..
1 dk fragman veriyorlar 25 saniyesi dans ve o da hayal!!! olamaz....olmasin yani...yy soz konusu olunca olmayacak bisey yok ama yinede olmasin:icon_sorr
iyi ki siz soylediniz kedime hazirladim bile bu duruma:)
arkadaşlar hayal rüya şaka yapmıştım ama şimdi siz deyince düşündüm olabilirde..hani naz tarık şarkı söylerken dalgın dalgın bakıyor ya.belkide hayal ediyor.yani mantıklı..aaa.baksen ya..hazırlayalım kendimizi bu duruma.şok olmayalım:))))))))
Sıkmayın canınızı yahu, bakın jenn ablamız ne güzel demiş, hazırlayalım kendimizi. Şok olmayalım. Di mi ama?
İster hayal ister gerçek, Tarık Naz'a, ta gözlerinin derinliklerine bakıp şarkı söylüyor ya sahneden. O bile yeter bana. Siz de yetirin kendinize bence şimdilik. Ayrıca, o baştaki atışma sahnesinin şarkıdan sonra olduğu ne malum? Belki Tarık annesi ile odada konuşmaya girdi? Veya Naz Belgin'i görünce fena halde can sıkmaya başladı. Ben olsam, bu tip konuşmalar esnasında ceketimi gayet çıkarabilirim. Sinirden.
Bence o ceket çıkarma sahnesi, dans sahnesinden sonra değil önce.
ben Tarık şarkısını söylerken dansa davet etti diye düşünmüştüm ama şimdi yazdıklarınızı düşününce çok mantıklı gelmeye başladı.
whiteangel
21-02-07, 14:20
Eveet en kötü ihtimale hazır olalım.Hani bir deyim vardır.
ölümü görüp hastalığa razı olmak.. tam hatırlayamadım kusura bakmayın.
Eğer hayal ise fazla üzülmeyiz, dumur olmayız. Ama ya değilse.. ya değilse.. Değmeyin keyfimize:)
dizidizidiziler
21-02-07, 14:29
Arkadaşlar, dans sahnelerinin rüya olduğunu aklınıza bile getirmeyin...
Yok öyle birşey bence. Kesinlikle rüya değil.. Üstelik belgin de çok fazla karışamaz naz ve tarık'a, çünkü Naz Belgin'in gerçek annesi olduğunu bilmiyor...
pas.si.on79
21-02-07, 14:31
abla tamam kötüye hazır olalım da ... Eğer orda o kadarcık birşeyler olmazsa...Yine başa dönüyoruz. Tamam Naz Belgin Hanım yanında yapmaz ama karşısında da tek bir seçeneği var... PAtron şoförlüğü aştı diyorduk... Belgin hanım onun kardeşinin üvey annesi ...Annesi kadar sevdiği.... bu kadar da çekinmez... Eğer oraya gitmeyi göz aldıysa Naz bence bunu da gözalır.Belgin Hanımın şoförüne aşık demesini de umursamaz....
Naz yapmaz canım..... tek bir şans var ..Bunu değerlendirir gibi...
Senaristlerda artık bunları sevgili yapıp bunlar bu şekilde bir süre gider sonra araya ayrılık vs.. Gerçi yy senaristlerin işi belli olmaz ya... Bize hiç acımazlar....
Umarım hayal-rüya değildir...
Yazılarınızı büyük bir zevkle okudum öpüşme konusunda engin gözlemlerinizden sonra:good: fragmanı defalarca izledim ve dedimki bravo arkadaşlar en küçük ayrınlara bile nasıl dikkat etmişler ee araştırmacı gazetecilik bu ve bu sahnelerin rüya olma ihtimaline dayanamam ancak Naz'ın Tarık şarkı söylerken hülyalı bakışlarından sonra ve yorumlarınızdan sonra acabamı dedim yok canım olamaz olmamalı
Ne diyeyim ki arkadaşlar size,
gel de şimdi huylanma ama yıne de bırseyler yazmak istıyorum.
rüya olması olasılıgı ne kdar bılmıyorum ama belgın hanım oğluşunu çağırdı ve tarık ılk defa gıtmedı Belgın hanım hemen başladı komplo teorilerıne kesın Naz bırakmamıştır dıye, kımse oğluşumu benden alamaz.
Takdır edersınız kı boyle dıyen bır kadın oğluşunun Naz ıle rahat rahat yanak yanaga dans etmesıne ızın verırmi?tabııkı hayır engellemek ıçın elınden gelenı yapar.Diyelım kı rüya yada hayal her ne ıse bari öpücükte olsaydı.Madem belgın hanıma regmen dans edıyorsunuz şöyle bır busecık te olabılırdı degıl mı?
diğer taraftan gerçekse zaten bızm istedıgımızde buydu(öpücükte olsun istıyordum ama neyse o da ılerleyen bölümlerde olacak bılıyorum.)
Bir de şu da olabılır dans hayaldır ama bu sefer de tarık Naz'ın dogum gununde gönlünü alır hem öpücük hem dans. yok yok taktım ben bu öpücüğe:)
Not: serdar senaryonun 3. bölümünü beklıyoruz.ve o dudak hareketı ılk seyrettıgım anda benımde dıkatımı çektı bende kendı kendıme amma fesatsın dıyordum bır gırdım kı forum almış başını gıtmış olay.
Arkadaslar ben daha yeni izledim fragmanı yaaa.Hep boyle oluyo.Ne zaman gösterdiler ilk olarak fragmanıo sorabilirmiyim?Bir de bişi isticem sizden:fragman youtube a konulunca pm atarak linki gnderirmisinizz bana?
Neyse fragmandan bahsediyim.Belgini görünce hiç te istedikleri gibi olmucak bu otel olayı dedim ama sanırım tam olarak olmasa da istedikleri gibi olmus.Bu bölümde aynı gecen bolum gibi hos ve komik olcak anlaşılan.Ben Belgin Hulusileri görünce neler yapcak Hulusiye onu merak ediyorum cidden(gerci hulusi işin içinden çıkar her zamanki gibi ama).Vahi falan da komik bu bolumlerde zaten.Ama şuna üzüldüm.Belgin gelince asklarını birbirlerine itiraf etmek olayını biraz daha ertelemek zorunda kalcaklar sanırım.DOĞAL OLARAK YANİ. :D
Bahsettikleriniz olabilir.Yani hayal.Rüya olmaz ama hayal olabilir belki.Ama olmasın yaaa.Bu kadar uzatmasınlar atık.Keyflenelim canım.Zaten bu kurtlar wadisi olayından sonra üzüldük.Keyfimiz yerine gelsin dimi ama :img-wink: :happy0064 İNŞALLAH.
pas.si.on79
21-02-07, 15:52
Rebaca öyle dedin de... benim aklıma şey aldı...
Rüya hayal olsa. Diyelim Naz Ya da Tarık hayal-rüya görüyor olsun.Belgin hanımı diye hayallerine rüyalarına katsınlar...
Belgin hanım görse hayal.. niye mutlu mutlu baksın değil mi ama...
Sweet Bunny
21-02-07, 16:16
Bana Birisi Özel Mesajdan Fragmani yollayabillir mi lütfen?
burcin_kaplan
21-02-07, 16:19
Allah aşkına Burçin forumu rüyanda mı gördün kalkar kalkmaz ilk iş buraya geldin.Bugün dersteyken hocana artık forumu anlatırsın.Hazır konuşmuşken sor bakalım bu öpüşme olayı ne olacak?Tarık ile Naz dansı mahfedecekler mi?Eminim sana güzel bir cevap verecektir... :img-hyste
Burçinciğim ilk sahnede dediğin gibi ceket yok ama bu o sahnenin danstan sonra çekildiği anlamına gelmez.Yani temennim o yönde.Şimdi 2 durum olmuş olabilir.1. si senin dediğin gibi otelin son sahnesi Naz ile Tarığın tartışma sahnesi olabilir:img-help: .Ama hatırlarsan fragmanda eve dönmüş olduklarını gördük ve aralarıda iyi gibiydi.Bu da o olayın tatlıya bağlandığının bir göstergesi.2. si ise Naz Belgin Hanım geldiği için sinirlenir ve odasına gider.Tarık'da Naz'a nasıl bir açıklama yapacağını bilemediği için bir müddet odasında vakit geçirir ve bu arada sıkıntıdan ceketini çıkartır.Daha sonra Naz ile konuşmak için odasından ceketini almadan çıkar.Otel odasında ikisi arasında geçen tartışmada Naz'ın gitmek istemesi üzerine yaşanmış olabilir.Naz bir müddet sonra hatasını anlayıp Tarığın odasına gider ve beraber her ne olursa olsun gecenin tadını çıkarmaya karar verirler.Tabi bu arada Tarık bizi strese sokan ve yüreğimizi ağzımıza getiren meşhur ceketini aşağıya inerken tekrar giyer...:happy0064
Bu olayaın bozulmaması için ancak bu kılıfı bulabildim.Umarım tahminlerim doğru çıkar ve dansın sonunda da romantizmin devam ettiği bir bölüm seyrederiz... :img-yes:
:img-hyste :img-hyste
-walla yakında oda olucak sınawlarda alta yeni sorularda eklicem naz tarık öpüşmesi hangi bölüm gerçekleşti kim öptü?
-Merve mi öptü naz mı öptü?
-Merve kendini mi kaybetti yoksa kaybeden naz mı? :img-hyste
Songülcüm çok haklısın sıkıntıdan stresten çıkarmışta olabilir tarık ceketini orda nazın belgini görünce nasıl bi tepki wericeni daha tam bilmioruz o gülü nasıl yorumlayacağınıda belkide senin dediğin gibi olur öle olma ihtimalide war..ki ben öle olmsını isterim çünkü songecenin öle bitmesini istediğimi sölüyemem:)
burcin_kaplan
21-02-07, 16:27
Zer öncedende forumda bu laf geçmişti ve bende arkadaşlara sölemiştim;
bunlar ya oskarlık yada gerçekten aşık:)
ee oskar için biraz erken geliyor bana ama olmaycak bişede değil belkide cidden süper rol yapıyorlar ama o dans sahnesindeki o refleksi o oyunculuk olayı açıklayamaz gibi gelio bana hiç bi oyunculuk :) merve olaya kaptrmış kendini gayette güzel olmuş:)
Songülcüğüm söylediklerine katılıyorum.:img-hyste Burçin konusunda ...
bu kız hatta gider uyku sersemi
Burçin:hocammm öptü mü
Hoca: Ne
Burçin:ne değill hocaam efeendimm
Hoca:kızım sen ne diyorsun
Burçin:hocam öptü mü diyorum
canım ya Burçin yy olmuş artık...
Arkadaşlar hava atmak gibi olmasın ama ben bu gece foruma gelmeyecem.:Eee sebebini biliyorsunuz... Ankara Barış... Barış Ankara..
Burçinciğim öptü mü öpmedi bilmiyorum ama ben senin yerine MAG yerine Barışı öpüyüm... :img-hyste ..
şuan koptum resmen:img-hyste
ya bi alemsiniz :) walla gamzecim onları yapmamda yakındır çok az kaldı hocalarlada yy muhabbetine giricem ders yrine onları tartışıcaz:)
Bu arada bundan sonra okula gitmeden önce kesinlkle tam olarak uyanık olucam bu anlattıklarınızdan sonra başıma gelebiliceğini düşündüm hahahaha..
Gamzecim bu arada bunu barişada söle tmm mı 3 kişilik MAG grubumuzun onu sevgiyle öptüğünü belirt:img-hyste
burcin_kaplan
21-02-07, 16:34
"adım çıkmış 9'a inmez 8'e"
tabiri benim için geçerli diyosun yani. ben ne güzel dün akşam 6 civarlarında yazdığım senaryonun 3. kısmını yazmaya hazırlanıyordum ki. "yy burçin" :) heyecanlı heyecanlı bana bir video yolladı ki, sonra bizde film koptu. laf lafı doğurdu. refleksti, istemliydi derken konu ister istemez foruma sıçradı :)
kim suçlu diye sorarsanız, hepimiz suçluyuz. ama en büyük suç,bizi bu düşünceye kapılmamıza neden olan "merve".
ohh be sonunda suç üzerimden gitti tabi bunları düşünmemizin nedeninin hepsi Merveye aittir ..ben tamamen suçsuzum serdar ve tezayda:img-hyste
Not: galiba lakabım ''yy burçin'' olarak kalıcak:img-hyste
Şimdi şu rüya olabilir dediğiniz için dansı tekrar izledimde bence rüya değil arkadaşlar bunlar dans ederken belginin kafa hareketi war ''off ne olacak şimdi '' der gibi kaptırdık oğlanı şeklinde:) diikkatli bakın nazın hayalinde böle bi sahne olmaz heralde:)
bence gerçeğin ta kendisi o dans
Rebaca öyle dedin de... benim aklıma şey aldı...
Rüya hayal olsa. Diyelim Naz Ya da Tarık hayal-rüya görüyor olsun.Belgin hanımı diye hayallerine rüyalarına katsınlar...
Belgin hanım görse hayal.. niye mutlu mutlu baksın değil mi ama...
canım valla ne dıyecegımı şaşırdım.beklemekten başka çare yok.sende haklısın en ıyısı fazl yorum yapmadan beklemek.:img-wink:
dizi kurdu
21-02-07, 16:36
arkadaşlar ne rüyası ya rüya veya hayal olmaz yani olamaz bundan sonra hayal veya rüya yani olmamalı tamam belgin var ama senaristler bize bu kadarını yapmaz diyorum hem öpücüğede rüya denmiştik gerçek çıktı aklınıza getirin hep kötüğe yormayın birazda olumlu düşünelim lütfen
özette tarık ve nazın belgine yardım edeceği söyleniyo acaba ne gibi bir yardım bu
pas.si.on79
21-02-07, 16:36
Gamzecim bu arada bunu barişada söle tmm mı 3 kişilik MAG grubumuzun onu sevgiyle öptüğünü belirt:img-hyste
canım yeter ki iste... pardon sen istersin de ben yapmaz mıyım..
Memnuniyetle..:Ama şuan diyorum ki keşke 3 kişi olmasaydınız. Buna rağmen diyorum yani,,,:img-hyste DAha çok öperdim:img-hyste
burcin_kaplan
21-02-07, 16:44
canım yeter ki iste... pardon sen istersin de ben yapmaz mıyım..
Memnuniyetle..:Ama şuan diyorum ki keşke 3 kişi olmasaydınız. Buna rağmen diyorum yani,,,:img-hyste DAha çok öperdim:img-hyste
Canım sen bütün forum için öp o zmn perşembe akşamınıda düşünürsek 187 kişilik bir öpücük olucak:img-hyste
bu arada arkadaşlar farkındayım o dans Nazın hareketlerine inanamadığınız için rüya gibi geliyor ama merak etmeyin gayet gerçek o sahneler hemde fazlasıyla:)
arkadaşlar ne rüyası ya rüya veya hayal olmaz yani olamaz bundan sonra hayal veya rüya yani olmamalı tamam belgin var ama senaristler bize bu kadarını yapmaz diyorum hem öpücüğede rüya denmiştik gerçek çıktı aklınıza getirin hep kötüğe yormayın birazda olumlu düşünelim lütfen
özette tarık ve nazın belgine yardım edeceği söyleniyo acaba ne gibi bir yardım bu
Öpücüğün de rüya mı gercek mi old. belli diil ki.Tarık öpmüş gibi mi davranıyo yoksa cidden oldu mu ole bişi harbi belli diil.Çünkü Merve Sevi'nin bi röportajında okumustum.Kız dio ki: keşke gercek olsaydı, bunu biz de cok istemiştik.Gerci bi şekilde düşünürsek de öpmemiş olsaydı bu kadar içten acıklayamazdı bazı seyleri.OFF OF.Neye inancağımızı sasırdık yaw ne bu boole. :)
dizi kurdu
21-02-07, 17:08
Öpücüğün de rüya mı gercek mi old. belli diil ki.Tarık öpmüş gibi mi davranıyo yoksa cidden oldu mu ole bişi harbi belli diil.Çünkü Merve Sevi'nin bi röportajında okumustum.Kız dio ki: keşke gercek olsaydı, bunu biz de cok istemiştik.Gerci bi şekilde düşünürsek de öpmemiş olsaydı bu kadar içten acıklayamazdı bazı seyleri.OFF OF.Neye inancağımızı sasırdık yaw ne bu boole. :)
tamamda uğur kedide nerden çıkardınız öpücüğün rüya olduğunu demişti yanlış hatırlamıyosam hem gerçekte olsa rüyada olsa dizi şu anda gerçek olduğunu söylüyo ve buna göre gidiyo birden hayır bu gerçek diğildi diyemezler hem iyi düşünelim iyi olsun dimi ama düşünsenize öyle birşeyuin hayal olduğunu burdaki fanatik arkadaşlar walla toplanıp seti basarlar senaristler artık ölümü çıkar yaralı mı orasını bilemem yani senaristler eğer cdanlarına susamadılarsa gerçek diyorum ben
yalancı yarim
21-02-07, 17:16
yaa artık sabırsızlanıyorum nezaman sölicekler itiraf edicekler...tamam kendilerine itiraf ettiler ama birbirlerine??walla heycanlanıyorum bende onlarla birlikte...ayyy söledi sölicek diye...ama bir türlü nasip olmuyo...ya dizi basladığında bunlar birbirlerinden hoslanmaya basladıklarında 20.bölümü bulmaz diyodum itiraf !!! geldik 32.bölüme...ee bu yolun sonu yokmu hicc ya...hep bi terslikmi cıkıcak??bugün belgin yarın kim??
ya arkadaşlar yapmayın allah aşkına ne rüyası,ne hayali ya , onlar düpe düz bir kadının sevdiği erkeğe bakarken hisstiği aşk bakışları. hayal değil hayran bakışlar onlar, adamı akşam akşam çileden çıkarmayın yahu tövbe tövbe,
anlaşıldı aranızda kimse öyle aşık olup bakamamış sevdiğine yazıııııııııııııık :img-in_lo
yaa artık sabırsızlanıyorum nezaman sölicekler itiraf edicekler...tamam kendilerine itiraf ettiler ama birbirlerine??walla heycanlanıyorum bende onlarla birlikte...ayyy söledi sölicek diye...ama bir türlü nasip olmuyo...ya dizi basladığında bunlar birbirlerinden hoslanmaya basladıklarında 20.bölümü bulmaz diyodum itiraf !!! geldik 32.bölüme...ee bu yolun sonu yokmu hicc ya...hep bi terslikmi cıkıcak??bugün belgin yarın kim??
bende devamlı itiraf bekliyorum,gelmiyor.sanırım 52.bölümde gelecek.
itiraf olsada ben inanmıyacam.
handeozbek
21-02-07, 17:55
Ben artık itirafı o kadar da önemsemiyorum. Böyle devam etmeleri çok güzel. Kendilerine itiraf etmeleri bile bana yetti. İtiraf yapmak için kıvranıyorlar birbirlerinin gözlerinin içine bakıyorlar başbaşa kalmaya çalışıyorlar. Bunlar benim çok hoşuma gidiyor bana göre böyle devam etmelerinde hiç sakınca yok. İtiraf olursa da hayır demem hani:img-blush
Ben artık itirafı o kadar da önemsemiyorum. Böyle devam etmeleri çok güzel. Kendilerine itiraf etmeleri bile bana yetti. İtiraf yapmak için kıvranıyorlar birbirlerinin gözlerinin içine bakıyorlar başbaşa kalmaya çalışıyorlar. Bunlar benim çok hoşuma gidiyor bana göre böyle devam etmelerinde hiç sakınca yok. İtiraf olursa da hayır demem hani:img-blush
becede artık itirafın pek bi önemi kalmadı.2,3 bolum öncesine kadar ne olacak bunların hali diyorduk artık çok mutluyum çok güzel sahneler olacak inşallah bundan sonra, tabi belgin hanım bozmazsa.
Hayıır rüya&hayal veya türleri olmamalı olamazda bence :sad53:
Tarık şarkı söylerken oldukça güzel bakışıyorlar + sevgililer günündeler + şuan birbirlerine çok kuvvetli hislerle bağlılar tüm bunları düşününce rüya olması çok saçma. Bir dansı çokmu görcekler ya :(
nejatdidem
21-02-07, 18:25
ayy yok artık yaahuuu bi dansı da çok görmezler heralde yani inşallah...artık her tür romantik sahneede acaba rüyamı hayal mi die düşünüorum...
ayy yok artık yaahuuu bi dansı da çok görmezler heralde yani inşallah...artık her tür romantik sahneede acaba rüyamı hayal mi die düşünüorum...
bende,güzel sahneler olduğu zaman hemen hayaldir veye rüyadır diyorum.bunun sorumlusu senaristler.güzel sahnelerin bile tadını çıkaramaz olduk.kendilerini kutluyorum.
ceza_cansu
21-02-07, 18:40
Selam arkadaşlar.Bu dans sahnesinin rüya olması şimdi yazdıklarınızı okuyunca bana da çok mantıklı gelmeye başladı.Bencede kendimizi yine de en kötü ihtimale göre hazırlıyalım.Diğer türlü yazık olur güzelim setimize gider birileri basar falan.Tabi biz değil bizden öyle birşey beklenir mi?Biz hiç öyle şey yapar mıyız.Aklımızın ucundan bile geçmez:icon_whis :img-hyste
ya alemsiniz valla.
sizin yazdıklarını, daha doğrusu rüya olduğunu siz düşünene kadar benim aklımın ucunda yoktu o sahnenin rüya olduğunu düşünmek. ve hala da düşünmemeye devam ediyorum.
belkıs: sakin "zavallı" kelimesi ile "aşk" kelimesini bi daha aynı cümlede kullanma.
belkıs bu sözü söylediğinde naz, belginin tarık'la arasında bişey olduğunu düşündüğünü sanıyodu ve kendini "zavallı aşık" yerine koymuştu.
ama şimdi o zavallı aşık gitti, aşık geldi. hatta bunu mert'e de itiraf etti. yani belgin'den çekinmesi gibi bişey söz konusu değil ki. istediği ile dans eder. babası da olur, kardeşi de, şoförü de.
çekingenlik açısından tarığın bi sorunu yok. hatta tarık dansa davet edecek. büyük ihtimal naz ilk başta dans etmeyi düşünmeyecek ama belkısın sözleri aklına gelip.
"sen kim oluyosun belgin, istediğime aşık olurum istediğimle dans ederim, kimin umurundaki" deyip tarıkla gerçek bi dans edecekler. zaten dansın başında belginin rahatsız bakışları da dansın gerçek olduğunu gösteriyo.
burcin_kaplan
21-02-07, 18:47
Selam arkadaşlar.Bu dans sahnesinin rüya olması şimdi yazdıklarınızı okuyunca bana da çok mantıklı gelmeye başladı.Bencede kendimizi yine de en kötü ihtimale göre hazırlıyalım.Diğer türlü yazık olur güzelim setimize gider birileri basar falan.Tabi biz değil bizden öyle birşey beklenir mi?Biz hiç öyle şey yapar mıyız.Aklımızın ucundan bile geçmez:icon_whis :img-hyste
kiiim? ne basması nereyi basıyorlar basmak ne demek:img-hyste
kelimenin anlamı bile benim sözlüğümde yok duymadım bilmiyorum görmedim:)
handeozbek
21-02-07, 18:49
Nerden biliyoruz belki öyle sahneler olacak ki dans etmeseler bile bizler mest olacağız. Fragmanda dans var diye dansa şartlanmamak gerek. Geçen seferde fragmanda itiraf var diye ona şartlandık bilmem ne oldu hatırlıyor musunuz? Bende dahil birçok kişi komalık oldu:img-hyste yazık bize yazık bize. Şartlan şartlan nereye kadar. Hayalde olsa dans sahnesi kesin var ya o bile yeter. (Mi acaba?:img-hyste )
izleyicitemsilcisi@startv.com.tr
ARKADASLAR YARIN MESAYI KESINLESTI,YANI IZLEYEMICEM DIZIYI,BEN TEKRARIN GECENIN KORUNDE DEGILDE PAZAR GUNU OGLEDEN SONRA YAYINLANMASINI ISTIYORUM,SIRF KENDIM ICIN DE DEGIL..BU HAFTA BANA 3 ARKADASIM (YALACI YARIMLE ILGILENMEYIP,BENIM IZLEDIGIMI BILENLER)
'AA PAZAR IZLEDIK SUPER BOLUMMUS'DEDILER..YANI GECENIN KORUNDE TEKRARI HEM IZLEMEYENLER ICIN HEMDE DIZIYE YENI IZLEYICE CEKMEK ICIN IDEAL SAATTIR:img-wink: ZATEN BU AKSAM KAYBOLAN YILLARIN OZEL BOLUMU VERIYORLAR,AMA STARDAN BUNU PEK BEKLEMIYORUM,YANI YALANCI YARIM ICIN SAAT 20 DE OZEL BOLUM KOYMALARINI,IMKANSIZ OTESI:img-yes: O KADAR COK DIZIYI VE KANALLARINI DUSUNUYORLARKI..YALANCI YARIME BIRAZ DAHA FAZLA TANITIM YAPSALAR SANKI BU BIRILERINI KIZDIRACAK...NEYSE....EGER SIZLERDE izleyicitemsilcisi@startv.com.tr ADRESINE PAZAR OGLEDEN ICIN MAIL ATARSANIZ,TAM SUPER OLACAK:happy0064
yarını iple çekiyorum:img-yes:
burcin_kaplan
21-02-07, 19:35
aklıma şu son fragman sahnesi takıldı glaiba orda ewe yeni gelmişler... naz gene bişeler demiş tarıka tmm ben üstümü değiştiricem naz hanım dicekleriniz bittiyse çıkın fln der ondan sonra naz giderken gene bişe sölemek için(malum tarıktan ayrılamıo:)) döner arkasını tekrar o sırada tarık soyunmaya başlamıştır tabi ama bizimki gizliden gizliye gene bakar die düşünüyorum:) yapmadığı şey değil :img-hyste
ceza_cansu
21-02-07, 19:39
aklıma şu son fragman sahnesi takıldı glaiba orda ewe yeni gelmişler... naz gene bişeler demiş tarıka tmm ben üstümü değiştiricem naz hanımm dicekleriniz bittiyse çıkın fln der ondan sonra naz giderken gene bişe sölemek için(malum tarıktan ayrılamıo:)) döner arkasını tekrar o sırada tarık soyunmaya başlamıştır tabi ama bizimki gizliden gizliye gene bakar die düşünüyorum:) yapmadığı şey değil :img-hyste
Burçincim ne hanımı ya artık Naz hanım mı kalmış.Tarık bundan sonra hanım kelimesini Naz kelimesiyle kullanmaz.Tarık Naz'a sadece hanım der Naz'da Tarık'a sadece bey:img-hyste :img-hyste Ya inanmıyorum bu yazdıklarıma:img-hyste
burcin_kaplan
21-02-07, 19:44
Burçincim ne hanımı ya artık Naz hanım mı kalmış.Tarık bundan sonra hanım kelimesini Naz kelimesiyle kullanmaz.Tarık Naz'a sadece hanım der Naz'da Tarık'a sadece bey:img-hyste :img-hyste Ya inanmıyorum bu yazdıklarıma:img-hyste
koptum cansu walla..elim alışmış pardon yoksa yazarmyıım naz hanım diye:img-hyste
o zmn şöle değiştirim
Tarık: Hanım ben şmdi üstümü değiştiricem sende git su getir bana bakim:img-hyste
ceza_cansu
21-02-07, 19:49
koptum cansu walla..elim alışmış pardon yoksa yazarmyıım naz hanım diye:img-hyste
o zmn şöle değiştirim
Tarık: Hanım ben şmdi üstümü değiştiricem sende git su getir bana bakim:img-hyste
İşte bu burçin.Hanım kelimesini böyle yerlerde kullan.Ya şimdi düşündümde heralde Naz'dan da şöyle bir cevap gelirdi
Naz:Sen nasıl istersen bey:img-hyste :img-hyste
Naz'dan bu kelimeleri duyabilme ihtimalimiz var mı acaba:img-hyste
burcin_kaplan
21-02-07, 19:51
İşte bu burçin.Hanım kelimesini böyle yerlerde kullan.Ya şimdi düşündümde heralde Naz'dan da şöyle bir cevap gelirdi
walla duyarsam şaşırmam bizimkinin çorba yapma(yapamama:)) halini hala unutamadım..
çorba bile yapmış bee.. su mu getiremicek heuehuhe..:img-hyste
Siz çılgınlar beni güldürdünüz Allah hepinizi güldürsün.... Bu ne ya... gün içinde okuyamamıştım ama eve geldiğimde okumak çok keyif verdi.... herkes bana deli muamelesi yapmaya başladı.... okuyup okuyup kahkahayı basıyorum...
Canlarım.... nedir bu hala itiraf beklemesi.... ne gerek var.... 30 ve 31 de yapılanlar size itiraf gibi gelmiyorsa.... sadece... seni seviyorum.... u itiraf olarak kabul ediyorsanız o sizin sorununuz.... 30 da önce Tarık'ın cafede herkese söylemesi.... sonra Naz'ın merdivende iade olarak 'bende de bitti ' demesi.... 31 de arabada 'Gitmeni istemiyorum'.... 'istesende gitmiyorum' ....
demeleri.... gözünüz doysun daha ne itirafı.... Anneniz babanız bu yaşına kadar kaç kere 'seni seviyorum' cümlesini kullandı acaba.... biz öyle ulu orta aşk itirafı yapmayız... yapana da iyi gözle bakmayız... durun bakalım biraz daha üstü örtülü cümlelerle kıvransınlar... ben çok keyif alıyorum bu hallerinden... tam bilememek... bilsede inanamamak.... acabalarla yaşamak... kaybetme korkusu.... kıskançlıklar ama açığa tam vuramamak ( bakınız Mert'in telefon etmesinden sonraki arabadaki atışma).... aklından çıkartamamak... elde olmadan duygularını açığa vurmak..(bakınız.... mert'in elini tutmasına bile izin vermemek... Tarık'ın geldiğini görür görmez arabadan neredeyse atlayarak inmek....) .... bu sahneler varken ne gerek var ötesine... o da olacak nasılsa... ama bu hallerininde tadı başka....
Sayfalarca yazmışsınız, dans hayal mi gerçek mi.... hayal olsa ne olur ki.... onu hayal edebilecek durumda olmaları bile mükemmel birşey... ilk öpücüklerini unutamadılar ve bundan sonra milyonlarca kez de öpüşseler hatırlayacakları sadece o ilk öpücük olacak... dansları da onlara aynı tadı verecek.... başka günde olsa ilk danslarını asla unatamayacaklar....
sizde kendinizi rahat bırakın... hayal -gerçek derdine düşmeyin... bırakın ve ilk kez izleyeceğiniz 32. bölümün tadını çıkartın... sonra defalarca izlesenizde ilk izlediğinizde alacağınız tad bir başka olacak.
o kadar güldüm kiii:img-hyste süpersiniz.........:happy0064
bey..
hanım...
ayy nerde o günler...:img-in_lo düşenemiyorum bee:img-hyste nazı düşünsenize kızma bey filan dünya tersine dönmüş demek tir yaaa....
tarık naza nazın davrandığı gibi naz tarığa tarığın davrandığı gibi davranırmış:img-hyste ee yapmadıkları kalmadı oda olur...
çorba yaptı tabikide suda veriri:img-yes: naz tarığın onu öpmesine bile izin verdi suyu koşarak getirir:happy0064
Aman allahım, bu forumda herkes Tarıkoşist olmuş, Tarık'ın Naz'a acı çektirmesini bekliyor:img-yes: Bence Nazoşist olmak daha iyi. Gerçek hayatta kadınlar eziliyor, bari dizide Naz Tarık'ı ezsin de sanal bir intikam almış olalım:icon_whis O yüzden Naz'ın Tarık'a "Kızma bey, sinirlenme bey" diyeceği ve peşinden koşturacağı günleri görmek istemiyorum:img-hyste
Aman allahım, bu forumda herkes Tarıkoşist olmuş, Tarık'ın Naz'a acı çektirmesini bekliyor:img-yes: Bence Nazoşist olmak daha iyi. Gerçek hayatta kadınlar eziliyor, bari dizide Naz Tarık'ı ezsin de sanal bir intikam almış olalım:icon_whis O yüzden Naz'ın Tarık'a "Kızma bey, sinirlenme bey" diyeceği ve peşinden koşturacağı günleri görmek istemiyorum:img-hyste
Yok canım benim aslında o olay yanlış anlaşıldı :img-hyste Neden acaba dimi?
Şimdi ordaki amaç Naz'ın duygularının iyice saklayamıyacak hale getirmek. Şimdi Naz farkında bir adım attığında biliyor ki Tarık hemen cesaret bulacak ve belkide bu hoşuna gideceğinden uzun süre açılamıyacak :) Yani benim amacım sırf Naz'ın çabucak patlaması ve aşkını itiraf etmesi yoksa Tarık Naz'a naz yapacakmış, öptürmeyecekmiş kimin umrunda :img-hyste
Yok canım benim aslında o olay yanlış anlaşıldı :img-hyste Neden acaba dimi?
Şimdi ordaki amaç Naz'ın duygularının iyice saklayamıyacak hale getirmek. Şimdi Naz farkında bir adım attığında biliyor ki Tarık hemen cesaret bulacak ve belkide bu hoşuna gideceğinden uzun süre açılamıyacak :) Yani benim amacım sırf Naz'ın çabucak patlaması ve aşkını itiraf etmesi yoksa Tarık Naz'a naz yapacakmış, öptürmeyecekmiş kimin umrunda :img-hyste
Evet ciddi anlamda büyük bir yanlış anlaşılma olmuş:icon_whis Tabii önemli olan gençlerin mutlu olması:img-hyste . Bu yolda her şey mübahtır; bu bakımdan haklısın. Tabii Naz'ı o hallerde sürünürken görmekten başka da bir çare yok galiba. Çünkü kendini kontrole bağlarsa Naz hayatta açılmaz:img-yes:
handeozbek
21-02-07, 22:14
Galiba bu sefer fargmanı tv de fazla vermiyorlar sadece birkaç kez rastladım daha çok bilgisayarda izledim bayağı bir çok:img-grin2 Ama bu fragmana da insan izle izle doyamıyor ki. Hatta aklımdan şu garip fikirde geçiyor. Eğer herşey hayal ise malum dans sahneleri. Yeni bölümü hiç yayınlamasınlar biz sadece fragmanı izleyelim. O sahnelerin gerçek olduğunu düşünerek. Ama içimden bir seste gerçek diyor. Şimdiye kadar bütün dediklerim çıktı sayılır %10 da olsa:img-hyste Umarım bu da çıkar. Yoksa basarım ben bu kanalı. Aslında ben o kadar da önemsemiyordum dans etmelerini. Ama o fragmanda onları öyle dans ediyor görünce fazlasıyla istemeye başladım. Umarım gerçektir demekten başka birşey kalmadı. Rüyama bile girdi. E insan bu kadar izlerse fragmanı olacağı budur. birşeyi 40 kere söylersen olurmuş. Bende fragmanı en az 40 kere izlemişimdir. Umarım burda da işe yarar:img-hyste akşam akşam teori üretesim geldi. Fragman yan etki yaptı sanırım. Ama yapmayacak gibi değil ki Haksız mıyım:img-wink:
Galiba bu sefer fargmanı tv de fazla vermiyorlar sadece birkaç kez rastladım daha çok bilgisayarda izledim bayağı bir çok:img-grin2 Ama bu fragmana da insan izle izle doyamıyor ki. Hatta aklımdan şu garip fikirde geçiyor. Eğer herşey hayal ise malum dans sahneleri. Yeni bölümü hiç yayınlamasınlar biz sadece fragmanı izleyelim. O sahnelerin gerçek olduğunu düşünerek. Ama içimden bir seste gerçek diyor. Şimdiye kadar bütün dediklerim çıktı sayılır %10 da olsa:img-hyste Umarım bu da çıkar. Yoksa basarım ben bu kanalı. Aslında ben o kadar da önemsemiyordum dans etmelerini. Ama o fragmanda onları öyle dans ediyor görünce fazlasıyla istemeye başladım. Umarım gerçektir demekten başka birşey kalmadı. Rüyama bile girdi. E insan bu kadar izlerse fragmanı olacağı budur. birşeyi 40 kere söylersen olurmuş. Bende fragmanı en az 40 kere izlemişimdir. Umarım burda da işe yarar:img-hyste akşam akşam teori üretesim geldi. Fragman yan etki yaptı sanırım. Ama yapmayacak gibi değil ki Haksız mıyım:img-wink:
Bu sahnelerin rüya olması ihtimali benim de aklımageldi. Belki şöyle bir şey olabilir; ikili normal normal dans ederken hayallerinden bir yandan da bu tip bir dans sahnesi geçmiş olabilir:img-wink: Ben de çok fena uçtum yaa:icon_whis Ama çok estetik bir sahne olur o zaman. Yine de bu sahnenin gerçek olmasını, tüm estetikliğine rağmen rüya olmasına tercih ederim:)
Bu sahnelerin rüya olması ihtimali benim de aklımageldi. Belki şöyle bir şey olabilir; ikili normal normal dans ederken hayallerinden bir yandan da bu tip bir dans sahnesi geçmiş olabilir:img-wink: Ben de çok fena uçtum yaa:icon_whis Ama çok estetik bir sahne olur o zaman. Yine de bu sahnenin gerçek olmasını, tüm estetikliğine rağmen rüya olmasına tercih ederim:)
Canlar bence kesinlikle ama kesinlikle rüya değil :) Çünkü Fargmanın hepsi nerdeyse danstan ibarte. Yani hepsi rüya olan bir fragman yayınlamamışlardır dimi?
O yüzden ben %100 eminim o sahneler gerçek ama o gece o otelde bir sorun olacak ve öyle ayrılacaklar. Sonra Naz'ın müştemiliyatta gitmeside belki özür dilemek için olabilir :)
Yada bakmışsınız Sevgililer gününde Sevgili olmuşlardır ve Sevgilisini görmeye gitmiştir :)
handeozbek
21-02-07, 22:34
Evet sevgili olabilirler bu bölümde bu hiç aklıma gelmemişti neden acaba?:img-grin2 Bu bölüm tamamen süpriz olacak? Nasıl biteceği neler olacağı konusunda hiçbir fikrimiz yok. Sağolsun özette bu konuda çok yardımcı oldu. Herşey belirsiz. Kaçacak yerleri kalmadı ama hala kaçıyorlar bakalım nereye kadar dayanabilecekler. Galiba birkaç bölüm daha itiraf edememe bölümleri izleyeceğiz. Yalnız kalmaya çalışacaklar hem birileri çıkacak bir türlü yalnız kalamayacaklar. Olsun böylesi güzel. Kavga etmesinler yanlış anlama olmasında ne olursa olsun. Beni bitiren bu yanlış anlamalar. Çok tatlı olur bu bölümlerde başbaşa kalmak için yer arayacaklar. Belki son çare olarak dağ evine giderler. Bilmiyorum ama şu dağ evini aklımdan çıkaramıyorum neden acaba?:img-grin2 İçimden bir ses bir kere daha oraya uğrayacaklar diyor. Bu gece de susmadı şu içimdeki ses ha bire konuşuyor çenesi düştü:img-hyste
Canlar bence kesinlikle ama kesinlikle rüya değil :) Çünkü Fargmanın hepsi nerdeyse danstan ibarte. Yani hepsi rüya olan bir fragman yayınlamamışlardır dimi?
O yüzden ben %100 eminim o sahneler gerçek ama o gece o otelde bir sorun olacak ve öyle ayrılacaklar. Sonra Naz'ın müştemiliyatta gitmeside belki özür dilemek için olabilir :)
Yada bakmışsınız Sevgililer gününde Sevgili olmuşlardır ve Sevgilisini görmeye gitmiştir :)
O açıdan bakınca mantık doğru tabii; ama bizim senaristlerin arada mantığa sığmayacak işler yaptıklarını da hatırlatırım:img-wink: Bir arkadaşım, "YY, olanaksızlıkların komedyası" gibi bir laf söylemişti bir keresinde; belki de senaristler bu sava uygun hareket etmişlerdir senaryoyu yazarken kim bilir:img-wink:
Ancak gerçek olursa da sonunda bir sorun olacağına kesin gözle bakıyorum. YY'de Tarık ile Naz'ın bölümün sonuna kadar mutlu mesut idare ettiği hangi bölümün son kısmında kavga etmedikleri görüldü ki sorarım sizlere:img-wink: Yani bu konuda fikirlerimiz aynı:img-wink:
ya arkadaslar hepiniz supersiniz.ara ara girip okuyup okuyup guluyorum yazdıklarınıza.dans esnasında ''sıcak temas''saglanmıs mı?saglanmıssa kim saglamıs?derken bi baktım ohooo bizimkiler birbirlerine ''hanım'' ,''bey'' der olmuslar:img-hyste iste bu noktada koptum:img-hyste :img-hyste walla keske dizinin senaristleri sizler olsaydınız, cocuklar coktaaan torun tobaya karısırlardı simdiye kadar...
rüya çıksa ne olacakki.. ne mi olacak Allah korsun derim.. bir dağ evinde öpücük oldu 10 bölüm muhabbeti geçti.. şimdi birde dansla 10 bölüm mü geçsin.. :img-wink: :img-hyste
"tarık yahu o gün biz gerçekten." diye başlayan cümleler vallaha bayar. hele tarığın, yedin bitirdin ömrümü naz bir öpücük birde dansla.. :img-hyste
dua edinde olmasın.. gerçek olsun yahu.. bizede yazık.. vallaha yazık.. :img-hyste :img-hyste
nesliciğim dans sahnesi büyük ihtimal hayal ya da rüya değildir..ikinci söylediğin de olası ,hem de nasıl amaa son yazdığın gibi bir sahne görürsek hah işte o rüyadır canım:)nerde öyle bizim dizide hem şoför mahalli hem 25 kuruş olaylar..hem dans etsinler hem sevgili olsunlar..bir de üstüne naz sevgilisini görmeye gitsin sabahına ..anca rüyamızda görürüz:img-hyste
handeozbek
21-02-07, 22:49
Bence bu bölümde hayaller var.Dans sahnesi hem hayal hem de değil. Anladım karışık oldu hemen açıyorum. Evet gerçekten dans edecekler gibi geliyor. O dans orada kalmayacak. Naz ve Tarık her seferinde o dansı hayal edecekler. O dansı yaptıktan sonra açılamamak daha da acı verecek. Sarhoşken olan öpücüğü bile sürekli hayal eden düşünen Nazı danstan sonra düşünemiyorum.
Naz:Ya her fırsatta dans etmeye çalışıyorsun?:img-hyste
Naz:Tarık kim istedi dansı sen mi ben mi?
Naz: (iç ses):Tarık istedi dansı. Hem o kaldırdı beni dansa. yine kaldırır mı acaba? Gidip söylesem. saçmalama Naz. Şimdi ben nasıl dayanacağım bu adamla hem bu kadar yakın hem bu kadar uzak. İtiraf etsene be Tarık hem sen rahatla hem ben. Çünkü durumum git gide kötüye gidiyor
Bu diyalogları duymamız yakındır haberiniz ola.
Bu hanım-bey muhabbetleri çok güzel olmuş:img-hyste Yarın ki bölüm şimdiden neler hayal ettirir olmuş,bir de bölümü izlesek neler olur neler
Dans sahnesinin hayal olma olasılığı %0 ,biz bu dansı keyifle izleyeceğiz,evlerine dönen Tarık ve Naz'ın da odalarında bu dansı hayal edip gülümsediklerinide izleriz muhakkak:img-hyste
Hulusi'nin geldiği anda Tarık'ın kendini yere attığı ve Naz'ın yüzünde oluşan garip ifadeyi görmeyi merakla bekliyorum:img-hyste
Bence bu bölümde hayaller var.Dans sahnesi hem hayal hem de değil. Anladım karışık oldu hemen açıyorum. Evet gerçekten dans edecekler gibi geliyor. O dans orada kalmayacak. Naz ve Tarık her seferinde o dansı hayal edecekler. O dansı yaptıktan sonra açılamamak daha da acı verecek. Sarhoşken olan öpücüğü bile sürekli hayal eden düşünen Nazı danstan sonra düşünemiyorum.
Naz:Ya her fırsatta dans etmeye çalışıyorsun?:img-hyste
Naz:Tarık kim istedi dansı sen mi ben mi?
Naz: (iç ses):Tarık istedi dansı. Hem o kaldırdı beni dansa. yine kaldırır mı acaba? Gidip söylesem. saçmalama Naz. Şimdi ben nasıl dayanacağım bu adamla hem bu kadar yakın hem bu kadar uzak. İtiraf etsene be Tarık hem sen rahatla hem ben. Çünkü durumum git gide kötüye gidiyor
Bu diyalogları duymamız yakındır haberiniz ola.
İşte buna gülerim:img-hyste :img-hyste Keşke uğur kedi'de gelse şu yazdıklarımızı okusa:)Bu dans sahnesinin hayal olduğuna dair şüphelerim var ama yinede bu olasılığı düşünmemeye çalışıyorum.Hem hayal bile olsa biz onu gerçeğe dönüştürürüz:)(Bakınız dağdaki öpücük:))
İşte buna gülerim:img-hyste :img-hyste Keşke uğur kedi'de gelse şu yazdıklarımızı okusa:)Bu dans sahnesinin hayal olduğuna dair şüphelerim var ama yinede bu olasılığı düşünmemeye çalışıyorum.Hem hayal bile olsa biz onu gerçeğe dönüştürürüz:)(Bakınız dağdaki öpücük:))
bnce o öpücük ztn gerçekti ilk çekilirken de sadece oyuncular senaryoları haftalık okuyolar ya hani, merve de röportajı hmn çekimden bikaç gün sonra yapmış, bence sonunda aptal diyo ya kalkıp, haklı olarak rüya sanmıştır:icon_whis
Tarık[/B]: Hanım ben şmdi üstümü değiştiricem sende git su getir bana bakim:img-hyste
Kızlar alemsiniz siz.Naz ile Tarık'ı bu hallerede soktunuz ya ben ne diyeyim size.:img-hyste
Tarık:Hanım nerde kaldın, suyu kuyudan mı çekiyorsun?
Naz:Geldim bey.
Tarık:Biraz daha gelmeseydin terlik sana geliyordu
Naz:Yok bey terlik gelmesin ben gelirim. :img-hyste
Kızlar alemsiniz siz.Naz ile Tarık'ı bu hallerede soktunuz ya ben ne diyeyim size.:img-hyste
Tarık:Hanım nerde kaldın, suyu kuyudan mı çekiyorsun?
Naz:Geldim bey.
Tarık:Biraz daha gelmeseydin terlik sana geliyordu
Naz:Yok bey terlik gelmesin ben gelirim. :img-hyste
bunun otesi yok:img-hyste :img-hyste koptum ben:img-hyste :img-hyste
Bu akşam varya...o dans...artık ikiside dile getırmese birbirlrini sevdiklerine emin,ikiside duygularının farkında....:img-yes: :img-yes: ah o hulusı...romantızm sayesınde ayaklar altına alınıyo...zavallı tarık sürünüyo yerlerde....:img-in_lo :img-help: .....ama mutluluk yakınbye bye bye
pas.si.on79
22-02-07, 09:50
Günaydın, günaydın, günaydın.......
Bugün mutlu bir gün.:happy0064 .. Bugün Perşembe.. Dizimiz var.....
Ama önce dün geceden bahsediyim..Dün Barış alemdi.Uçmuştu.. Bizi de uçurdu.. Zıplayıp durdu... Munzur hareketlerle eli ayağı durmadı. Deyim olarak söylemiyorum.Aynen öyle yaptı... Kendi ve bizi kopardı HAtta Bir ara tavanı bile kopardı.. :img-hyste Ciddiyim.. Bu deyim değil..Tamamen gerçek...ZAten tavanı koparmak diye bir deyim yok....:img-hyste ..Konser çok erken bitti.... 00,15 gibi başlayıp 02,00 de bitti.... 00,00 da çıkamak demişlerdi keşke daha önce alsalardı...Neyse tadı damağımızda kaldı.. Çoook kalabalıktı...
Burçinciğim Barış 00,00 da çıkması ve çoook kalabalık olması Barışla konuşmak fırsatı olamadı.HAtta öpmek.. YAni Sizin yerinizine de öpemedim.Elinden tuttum bak:img-hyste .Bir daha sefere umarım...Bir de şarkılarına doyamadık.
Herşey yolunda.. İşte henüz bir sorun yok..Umarım abim ve diğer arkadaşlar da özellikle Ebru duruşması vardı o da iyidir...Bu arada hemen hemen tüm Ankara BAG la tanıştım.Ebru,Melek Abla,Yasutay, Neşe Abla, Sevtoş Abla, Cansu,Necla Abla,Zeytindalı,İSt.dan Medea ve Tezay , bir de tam tanışamadık uzaktan da olsa merhaba dediğim:img-hyste Hasret hepsiyle tanıştığım için çok mutluyum. Adını sayamadığım varsa özür.Bu da konserin en güzel yanlarından biriydi.Zaten iki tane bir barışı dinlemiş olmak bir de arkadaşlarla tanışmış olmak.
Ama önce dün geceden bahsediyim..Dün Barış alemdi.Uçmuştu.. Bizi de uçurdu.. Zıplayıp durdu... Munzur hareketlerle eli ayağı durmadı. Deyim olarak söylemiyorum.Aynen öyle yaptı... Kendi ve bizi kopardı HAtta Bir ara tavanı bile kopardı.. :img-hyste Ciddiyim.. Bu deyim değil..Tamamen gerçek...ZAten tavanı koparmak diye bir deyim yok....:img-hyste ..Konser çok erken bitti.... 00,15 gibi başlayıp 02,00 de bitti.... 00,00 da çıkamak demişlerdi keşke daha önce alsalardı...Neyse tadı damağımızda kaldı.. Çoook kalabalıktı...
Burçinciğim Barış 00,00 da çıkması ve çoook kalabalık olması Barışla konuşmak fırsatı olamadı.HAtta öpmek.. YAni Sizin yerinizine de öpemedim.Elinden tuttum bak:img-hyste .Bir daha sefere umarım...Bir de şarkılarına doyamadık.
Herşey yolunda.. İşte henüz bir sorun yok..Umarım abim ve diğer arkadaşlar da özellikle Ebru duruşması vardı o da iyidir...Bu arada hemen hemen tüm Ankara BAG la tanıştım.Ebru,Melek Abla,Yasutay, Neşe Abla, Sevtoş Abla, Cansu,Necla Abla,Zeytindalı,İSt.dan Medea ve Tezay , bir de tam tanışamadık uzaktan da olsa merhaba dediğim:img-hyste Hasret hepsiyle tanıştığım için çok mutluyum. Adını sayamadığım varsa özür.Bu da konserin en güzel yanlarından biriydi.Zaten iki tane bir barışı dinlemiş olmak bir de arkadaşlarla tanışmış olmak.
Neee? Hasret de mi konserdeydi? Aha yandı. Vallahi yandı. Düştün abicim dilime. Düştün. Çok fena yapacağım seni. :)
whiteangel
22-02-07, 10:30
Günaydın arkadaşlar:)
Büyük gün geldi çattı. Keyifler nasıl bakalım. :img-wink: Danstı romanstı öptüydü öpmediydi derken bir haftayı geçirdik. Bu gece bizi çok güzel bir bölüm bekliyor. Artık nefesler tutuldu, geri sayım başladı. Bu bölümde o muhteşem dans sahnesi hayal olsa bile üzülmeyeceğim.
(Dün gece bir dizinin final bölümünü izledim. Yani izledim derken ;zap yaparken bir dans sahnesine rastladım.Çok beğendiğim bir oyuncu olan Başak Köklükaya ve Yavuz Bingöl evleniyorlar, nikah sonrası ilk danstı sanırım. Bizim fragmandaki dans sahnesi ile kıyaslama yaptım ister istemez. Ya arkadaşlar bizimkiler çok daha etkileyici ve çok daha sahici oynuyorlar. Diğer dizinin dans sahnesi çok yapay ve yüzeysel geldi bana.. )Sırf bu nedenden ötürü bile olsa dansın hayal olmasına üzülmeyeceğim.:)
arkadaşlarbenim aklıma birşey geldi tarık annesile konuşmuş olabilir yani nazı sevdiğini söyleye bilir ondan anlayış göstermesin isteyebilir belginde oğlunu çok sevdği için anlayış gösterebilir umarım rüya değildir artık gerçek olsun bakalım bir akşam olsunneler olacak
günaydın arkadaşlar günü yazdıklarınızla okuyarak karşılamak harika
hanım,bey muhabbeti de harika,siz çok yaşayın emi birden gözümün önüne
şöyle bir resimle çıktılar Tarık ve Naz. Tarık ,üzerinde köstekli bir yelek, içinde beyaz bir gömlek, bıyıkları biraz daha uzatmış yukarıya doğru burkmuş saçınıda arkdan toplamış,Naz'da ayağında şalvarı, başında leçeği ile pek bi yakışırlar canım :img-hyste :img-hyste
Oldukça eğlenmişsiniz,kıskandım bak...Fotoğraf çektiysen siteye eklermisin,bizi mahrum bırakma:img-wink: :img-wink:
Herkese günaydın…
Güne yorumlarınızı okuyarak başladım harikasınız yaa çok güldüm:img-hyste
Evet sonunda Perşembe geldi sabırsızlanıyorum akşam olsun saat niye geçmiyooo :icon_sorr
Ya bence dans hayal değil olmamalı çok tatlılar ya bu güzellik yaşanmış olmalı
Benim içimden geçen hayal olmadığı ama gene de bekleyip görcez başka çare yok bye
arkadaslar merhaba!ilk defe olarak yalanci yarim sayfasina yorum yapiyorum.Aslinda diziyi yeni yeni izlemeye basladim.Bir zamanlar Leman Samdan dinledigim Gonul sarkisini you tube sitesinde ararken Barisin dizide seslendirmesini buldum.Once dizideki sarki parcalrini izledim,sonra da dizini izlemeye karar verdim.Inanmazsiz ama 3 gun 3 gecedir-geceleri uyumadan tum bolumleri arka-arkaya izledim ve sonunda 31-ci bolumu de bitirdim ve sizinle birlikde 32,bolumun heyecanindayim:).Hic acilamadilar bunlar ya,bu defa da acilamayacaklar.ama fragmandaki dans sahnesine bayildim,sadece ruya olmasindan korkuyorum-cunki ne de olsa annesinin huzurunda boyle sarmas dolas dans etmezler.Belki o sahne belginin hulusucigini gordukden sonra cekilmish.Bak oyleyse cok sevinirim:)
Bu arada arkadaslar ben yeni oldugum icin,pek takip edemedim baris merve iliskisini.Bir dergide okudum merve barisi begenmedigini fln soyluyordu,aklim karisti:(.Bir bilgilendire bilirmisiniz?
Bu arada umarim beni de yalanci yarim ailenize kabul edersiniz:)
whiteangel
22-02-07, 12:26
arkadaslar merhaba!ilk defe olarak yalanci yarim sayfasina yorum yapiyorum.Aslinda diziyi yeni yeni izlemeye basladim.Bir zamanlar Leman Samdan dinledigim Gonul sarkisini you tube sitesinde ararken Barisin dizide seslendirmesini buldum.Once dizideki sarki parcalrini izledim,sonra da dizini izlemeye karar verdim.Inanmazsiz ama 3 gun 3 gecedir-geceleri uyumadan tum bolumleri arka-arkaya izledim ve sonunda 31-ci bolumu de bitirdim ve sizinle birlikde 32,bolumun heyecanindayim:).Hic acilamadilar bunlar ya,bu defa da acilamayacaklar.ama fragmandaki dans sahnesine bayildim,sadece ruya olmasindan korkuyorum-cunki ne de olsa annesinin huzurunda boyle sarmas dolas dans etmezler.Belki o sahne belginin hulusucigini gordukden sonra cekilmish.Bak oyleyse cok sevinirim:)
Bu arada arkadaslar ben yeni oldugum icin,pek takip edemedim baris merve iliskisini.Bir dergide okudum merve barisi begenmedigini fln soyluyordu,aklim karisti:(.Bir bilgilendire bilirmisiniz?
Bu arada umarim beni de yalanci yarim ailenize kabul edersiniz:)
Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Geç de olsa bu güzel diziyi keşfetmiş ve şanslılar kervanına katılmışsın. :) Barış ve Merve çok iyi arkadaşlar. Merve o malum röportajda sözlerinin çarpıtılarak yazıldığını, Barış'ın çok başarılı olduğunu defalarca açıkladı. Ama ne yazık ki malum olduğu üzere medyada çıkan olumsuz bir haberi düzeltmek çok zor oluyor. Basında çıkan haberler başlığında ilgili röportajları görebilirsin. :)
pas.si.on79
22-02-07, 12:28
bu bölüm için hiçbir şey düşünemiyorum.Bundan sonra beklemekten başka yapacak birşey yok....
Yalnız Serdar herkese video göndermişsin Tezay söyledi nerde görebilirim nereye ekledin....
Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Geç de olsa bu güzel diziyi keşfetmiş ve şanslılar kervanına katılmışsın. :) Barış ve Merve çok iyi arkadaşlar. Merve o malum röportajda sözlerinin çarpıtılarak yazıldığını, Barış'ın çok başarılı olduğunu defalarca açıkladı. Ama ne yazık ki malum olduğu üzere medyada çıkan olumsuz bir haberi düzeltmek çok zor oluyor. Basında çıkan haberler başlığında ilgili röportajları görebilirsin. :)
Cevapladigin icin tesekkur ederim.Sadece bir seyi fark etdim Merve bir azcik sivri dilli kiz:),e bu da malzeme olmush medyaya,her zamanki gibi uydurmushlar.Ama sabahdan beri bir cok videolarini izledim,yani hic kotu anlasdiklarini gosteren bir kanit yok:)).
Bu arada araniza kabul etdiginiz icin tesekkurler:)
whiteangel
22-02-07, 12:30
arkadaşlarbenim aklıma birşey geldi tarık annesile konuşmuş olabilir yani nazı sevdiğini söyleye bilir ondan anlayış göstermesin isteyebilir belginde oğlunu çok sevdği için anlayış gösterebilir umarım rüya değildir artık gerçek olsun bakalım bir akşam olsunneler olacak
Belgin ve oğluşunun aşkına anlayış göstermek haaa:img-hyste melis15 arkadaşım harbi uçmuşsun. Belgin oğluşum oğluşum der de başka bişi demez.:img-hyste
kadin iyi kadin,ama asiri kiskanc,hele ogluna karsi tam bir canavar:)).Filiz bak aklina gore takiliyor,umitle bile cikiyor-ya da cikma asamasinda,ama kadinda tepki sifir,ama oglushu var ya o oglushu-ondan baska gozu hic birseyi gormuyor.Kadin bazan cildirtiyor beni!ama her seye ragmen cok tatli biri:)
heyyyy!!! aramızda yeni bi kurban war: J.Lo fan:happy0064 aramıza hoşgeldn:)
ve ve son 7 saat 15 dk...... off geçmiyo bu zaman yaaa, başlasın artık şu dizi, keşke diziyi izlerken de 2 saat o kdr uzun gelse, başlamasıyla bitmesi bir oluyo yaa, anlamıyorum nası geçmiş o kadar vakit:)
fragmanı görünce yine ağzımın suları aktı, öyle ekrana yapıştım:img-hyste (kim olduğnu hatırlamıyorm biri demişti ya ağzım enseme wardı die, öyle oldum işde:)) çok güzel olucak yine dizimiz, her zamanki gibi:good:
belgin boşanma kararı alıcak galiba, belki bu sefer, yani bikaç bölüm içinde bu vesileyle bi tarık-hulusi karşılaşması görürüz, tarık onları barıştırmaya çalışır fln.... yok ya saçma oldu pardon:icon_whis
allahım yaa, dans dans diye diye sonunda başardık, hepimiz kendimizi bi kere daha tebrik edelim:img-pilot çok güzellerdi fragmanda yaa, çok romantiktiii, ne güzellerdi öyle, öpüşücek gibi olmalar fln:img-in_lo :img-in_lo
peki şimdi size bişey sorucam, bu günden sonra nolcaklar, sevgili olurlar mı sizce..??
heyyyy!!! aramızda yeni bi kurban war: J.Lo fan:happy0064 aramıza hoşgeldn:)
ve ve son 7 saat 15 dk...... off geçmiyo bu zaman yaaa, başlasın artık şu dizi, keşke diziyi izlerken de 2 saat o kdr uzun gelse, başlamasıyla bitmesi bir oluyo yaa, anlamıyorum nası geçmiş o kadar vakit:)
fragmanı görünce yine ağzımın suları aktı, öyle ekrana yapıştım:img-hyste (kim olduğnu hatırlamıyorm biri demişti ya ağzım enseme wardı die, öyle oldum işde:)) çok güzel olucak yine dizimiz, her zamanki gibi:good:
belgin boşanma kararı alıcak galiba, belki bu sefer, yani bikaç bölüm içinde bu vesileyle bi tarık-hulusi karşılaşması görürüz, tarık onları barıştırmaya çalışır fln.... yok ya saçma oldu pardon:icon_whis
allahım yaa, dans dans diye diye sonunda başardık, hepimiz kendimizi bi kere daha tebrik edelim:img-pilot çok güzellerdi fragmanda yaa, çok romantiktiii, ne güzellerdi öyle, öpüşücek gibi olmalar fln:img-in_lo :img-in_lo
peki şimdi size bişey sorucam, bu günden sonra nolcaklar, sevgili olurlar mı sizce..??
Bu hos karsilama icin tesekkurler:)
Demin Barisin bir programdaki konusmasini izledim-orda sordular ne zaman acilirlar tarikla naz.o da onlar acilirlarsa o zaman dizi biter-dedi.lBi de dizinin 52 bolum fln olacagini soyledi.ama ne kadar dogru bilemiyorum,tabii kendi agzindan duydum duymasina da,ama bu dizilerin isini bilemeyiz.Bi de ben tamammen unutmusdum feagmanda belgin icin degilenleri-kesin bosanmak karari alir,ama dur bakalim-hulusiciginden oyle cabuk kurtulamaz;)
whiteangel
22-02-07, 13:08
üzümümmm hoşgeldiinn. Nerelerdesin sen yahu:icon_whis
Allah seni iyi etsin emi? bugünden sonra nolucaklar?Sevgili olucaklar mı? sizce demişsin:img-hyste
Hımmm forumdan epeydir uzak kaldığın belli. Biz sevgililik dönemini geçtik.
-hanımm bana su getir.
-tamam bey, hemen .. dönemine geldik bile:img-hyste
Bence Belgin boşanma kararı almaz. Alsa alsa sürüm sürüm süründürme kararı alır.:img-wink:
Allah seni iyi etsin emi? bugünden sonra nolucaklar?Sevgili olucaklar mı? sizce demişsin:img-hyste
-hanımm bana su getir.
Bence Belgin boşanma kararı almaz. Alsa alsa sürüm sürüm süründürme kararı alır.:img-wink:
ay koptum ya=)),surum surum surundurmek karari-fragmabda bahs etdikleri onemli karar bu mu olacak:))?bence bosanmayi dusunur,ama tabii bir turlu bosanamazlar.hulusiv yine bir seyler bulur,belginciginin kalbini kazanir.seytan tuku var hulusucikde:)).
J.lo fan aramıza hoş geldin arkadaşım seninle hemen hemen bezer nedenlerle
keşfetmişiz bu diziyi ama ben senden dah şanslıydım çünkü çok daha erken davrandım kaçıncı bölümdü şimdi hatırlamıyorum ama Barış "Yeni Türkü'nün"
bi şarkısıydı "DÖNMEK" evet yanılmıyorsam tam adı buydu galiba üstelik canlı canlı söylüyordu kendi çıplak sesiyle diğer dizilerde daha önce gördüğüm bişey değildi bu oldukça dikkatimi çekmişti ve çok da etkilenmiştim doğrusu sonra bi baktım aaa kaptırmış gidiyorum çok da iyi yapmışım valla inan sende aramızda iyi eğleneceksin
-hanımm bana su getir.
saol ablacım, hoşbuldum. bu aralar pek giremedim bilirsin 40 yılda bi sendromu (hiç gezmem ya ben):icon_whis çok özledim hepinisi ama yaa, aklıma geliodunuz ikide bi, bi kere deneme sınavında bi soru da ztn olamaz ki yazıyodu, bn de onu olamaz ki ztn yaptım sonra aklıma forum muhabbetleri fln geldi:img-hyste
ama o hanım bey muhabbetinizi okudum, çatladım ya gülmekten, süperdi:img-hyste çok seviyorum ben sizi yaaa, özlemişim muhabbetlerimizi:)
ama sana dahaönce hanımı beyi geçtiğimiz dönemleri hatırlatmak isterim, hulusican, belginnaz.....
sonra songülün muhteşem arabesk senaryosu(70 yaşına geliyolardı ya, tarık nazı uçurumdan aşşa atıyodu en sonunda):img-hyste
ama arkadaşım oğluşunu çok seviyor oğluşunu kaybetmekte var oğluşu hep bekarmı kalacak hiç evlenmiyecekmi belk olunun hatırına aralarına girmez diye düşünüyorum bu yaptıklar dans gerçek olsun artık ve sevgilerini açıklasalar diyorum açıklasalar gizli gzli yaşasalar bence belgin nazlarda kalacak gbiime geliyor işte ozaman kötü olacak belgin nazla tarık rahat bırakmıyacak bakalım bir akşam olsun bakalım neler olacak
whiteangel
22-02-07, 13:25
ama sana dahaönce hanımı beyi geçtiğimiz dönemleri hatırlatmak isterim, hulusican, belginnaz.....
sonra songülün muhteşem arabesk senaryosu(70 yaşına geliyolardı ya, tarık nazı uçurumdan aşşa atıyodu en sonunda):img-hyste
Evet yaa. Dün gece aklıma geldi de. Hulusican, Belginnaz büyümüş ,boylarını aşmış. Tarık ve Naz hala sorarmış birbirine dağda kim kimi öptü?:img-hyste Sevgililer günündeki dans hangimizin hayaliydi:img-hyste Beni sevdiğini , aşkını itiraf et.. Hayıııırrr önce sennn:img-hyste
whiteangel
22-02-07, 13:33
ama arkadaşım oğluşunu çok seviyor oğluşunu kaybetmekte var oğluşu hep bekarmı kalacak hiç evlenmiyecekmi belk olunun hatırına aralarına girmez diye düşünüyorum bu yaptıklar dans gerçek olsun artık ve sevgilerini açıklasalar diyorum açıklasalar gizli gzli yaşasalar bence belgin nazlarda kalacak gbiime geliyor işte ozaman kötü olacak belgin nazla tarık rahat bırakmıyacak bakalım bir akşam olsun bakalım neler olacak
Aslında Belgin bir ara ''oğluşumla arama kimse giremezzz! Kimse oğluşumu benden alamazz! '' derken, 31. bölümde bir ara tam olan biteni kabullenme moduna girmiş ''kabul et Belgin, oğluşunun hayatında biri var,kabullen artık''
demişti.
Fakat Filiz arayıp otelin telini sorunca kadın birden bire celallendi, dellendi, oteli bastı..:img-hyste Kolayca oğluşunu Naz'a bırakmaz. Hele Naz hakkında olumsuz düşünceleri varken, hiç bırakmaz.:img-wink:
Evet yaa. Dün gece aklıma geldi de. Hulusican, Belginnaz büyümüş ,boylarını aşmış. Tarık ve Naz hala sorarmış birbirine dağda kim kimi öptü?:img-hyste Sevgililer günündeki dans hangimizin hayaliydi:img-hyste Beni sevdiğini , aşkını itiraf et.. Hayıııırrr önce sennn:img-hyste
:img-hyste harikasın ablacım yaaaa öldüm gülmekten:img-hyste
sonra bide şey olucak, begin hulusiyi revüden topluyo ya naz da tarığı yarış pistlerinde arar:) (bu arada yarış sajnemize noldu bilmiyorum, o 20 000 ytl işi nası kapandı henüz göremedik, bu bölüm sevgili olsalar, gelecek bölüm yarışsa,uçuştayım yaw yine:))
ama abla gözünü seviym o dans hayal olmasın, o da hayal çıkarsa oturur ağlarım walla, evi terkederim, seti basarım, ne bilim kendimi dağlara vururum, kafayı yerim yani:img-pilot
öncelikle J.Lo fan aramıza hoşgeldin. geç de olsa yalancı yarim'i farketmişsin, ama aşkın daha yeni başlaması açısından şanslısın.çünkü o konuda dizinin de geç kaldığını düşünenler var. neyseki artık sözler daha açık söylenmeye başladı. heyecan dolu bölümler daha yeni başlıyo. itirafın olduğu günü ve bölümü iple çekiyorum. çok etkileyici bi sahne olacak. ve yy forumu bi sürü yeni üye kazanacak.
valla sabah birden internet bağlantım kopunca baya endişelendim. akşam aranızda olamayacam diye. ama neyseki evden iyi haber geldi. ben şuan okuldayım ama kardeşim evde ve internet bağlantısının olduğunu söyleyince çok sevindim. ama yine de akşam aranızda olamazsam bilin ki bağlantım yoktur. yoksa kanbersiz düğün olmaz biliyosunuz :)
valla okulda olmak evde olmaktan iyiymiş. en azından zaman çabuk geçiyo.
akşam ki bölüme gelince. ağırlıklı olarak dans gösterilen bi fragman izledik, bundaki amaç romantik bi hava yaratmak ve izleyici çekmekti. ama forumda birden hayal olduğu konusu çıktı. bence hayal olacak bi sahneyi 20-25 saniye göstermek seyirciye haksızlıktır. ve bunu yaptıklarında ne kadar tepki alacaklarını biliyolardır. bu yüzden o sahnenin hayal olmadığı, birebir gerçek olduğu kanaatimdeyim. umarım yanılmam. yoksa ben de büyük hayal kırıklığına uğrayacam.
whiteangel
22-02-07, 13:40
:img-hyste harikasın ablacım yaaaa öldüm gülmekten:img-hyste
sonra bide şey olucak, begin hulusiyi revüden topluyo ya naz da tarığı yarış pistlerinde arar:) (bu arada yarış sajnemize noldu bilmiyorum, o 20 000 ytl işi nası kapandı henüz göremedik, bu bölüm sevgili olsalar, gelecek bölüm yarışsa,uçuştayım yaw yine:))
ama abla gözünü seviym o dans hayal olmasın, o da hayal çıkarsa oturur ağlarım walla, evi terkederim, seti basarım, ne bilim kendimi dağlara vururum, kafayı yerim yani:img-pilot
Ahh üzümüm ahh.. Akşam olsa da hayal de olsa o muhteşem dansı izlesek. Vakit geçmiyor yahu.:) Ben şimdi kendimi yollara vurayım. Biraz vakit geçireyim. Hayalse hayal. Kendimi hazırlıyayım. bye
Son edit: Gelin-kaynananın kaderi birbirine benziyor diyorsun :icon_whis Katılıyorum. Baba-oğul sürekli bi yerlerden toplanıp derdest edilmek durumunda.
akşamı iple çekiyorum star açık okuldan geldiğimden beri reklamı çıkıyorda öyle biraz duruluyorum sabır sabır..akşam olmak bilmedi bugünn:img-yes:
Ahh üzümüm ahh.. Akşam olsa da hayal de olsa o muhteşem dansı izlesek. Vakit geçmiyor yahu.:) Ben şimdi kendimi yollara vurayım. Biraz vakit geçireyim. Hayalse hayal. Kendimi hazırlıyayım. bye
Son edit: Gelin-kaynananın kaderi birbirine benziyor diyorsun :icon_whis Katılıyorum. Baba-oğul sürekli bi yerlerden toplanıp derdest edilmek durumunda.
ya evet ablacım vakit geçmek bilmiyo, ben en iyisi eski bölümleri fln izliym tekrar:good: sana iyi gezmeler ablacım, inşalla hayal değildir:icon_sorr
serdar bu arada avatarın çok güzel olmuş, imzana da bayılıyorm ztn:good:
handeozbek
22-02-07, 13:50
Şimdi 20. bölümü tekrar izledim de. Malum nostalji. Bu Naz birşeylere takmadan yaşayamaz. O zamanda tutturmuş yalancısın yalancısın diye. Sonra öpücüğe taktı. Bu sefer de dansa takacak. Bir de taktı mı takıyor vazgeçirmek imkansız.:img-hyste
Şimdi 20. bölümü tekrar izledim de. Malum nostalji. Bu Naz birşeylere takmadan yaşayamaz. O zamanda tutturmuş yalancısın yalancısın diye. Sonra öpücüğe taktı. Bu sefer de dansa takacak. Bir de taktı mı takıyor vazgeçirmek imkansız.:img-hyste
ya bi de takmayı becerebilse içim yanmaz!!! ya kızım, madem o öpücüğe taktın, madem öpücük o kadar özel bişey, sen mi öptün ben mi öptüm diyceğine sorsana niye öptün diye, çocuk da söylesin:)
ya bi de takmayı becerebilse içim yanmaz!!! ya kızım, madem o öpücüğe taktın, madem öpücük o kadar özel bişey, sen mi öptün ben mi öptüm diyceğine sorsana niye öptün diye, çocuk da söylesin:)
evet yaa sorsana niye öptün diyeee:img-hyste kimse kimseyi durup dururken öpmüyo ki..:img-yes: ben hala şaşırıyorum o öpücükten sonra nasıl hala patron şöför ilişkisi devam etti ama naz hanım kalktı ortadan canım istedi bir daha izliycem şimdi:img-yes:
evet yaa sorsana niye öptün diyeee:img-hyste kimse kimseyi durup dururken öpmüyo ki..:img-yes: ben hala şaşırıyorum o öpücükten sonra nasıl hala patron şöför ilişkisi devam etti ama naz hanım kalktı ortadan canım istedi bir daha izliycem şimdi:img-yes:
izle cnm izle, ben izledim şahsen:img-wink: naz hanım da öpüşme yüzünden kalkmadı ki, vahi amca nazın aklına şu arkadaşlık fikrini sokunca kalktı:)
bi öpüşme hem bu kadar abartılıp, hem de bu kadar yoksayılamaz yani:icon_whis
AY ALLAHIM ÇOK GÜLDÜM YAA BUKADAR MI OLUR ALEMSİN
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
slm arkadaslar yorumlarinizi okudum bayildim hepsine bi diziye bu kadar hasta olabilecegimi hic tahmin etmezdim.Birbirine bukadar yakisan bir cift daha olamaz herhalde.bugun yeni bolum var hepinize iyi seyirler..
selam arkadaşlar..bu arada iyi yeni üyemiz var ne güzell.hoşgeldin j.lo fan vede hoşgeldin 45_85:) umarım burada sizlerde güzel vakit geçirirsiniz.ama sadece okumak yok.yorumda yazmanızı bekliyoruz her zaman:)))
white angel alemsin artkadaşım yine espriyi patlatmışın..:)))
45_85 dizinin en güzel repliklerinden bir imza yapmışın çok hoşuma gitti:))
aha.... taze kannnn:) send e hoşgeldn aramıza 45_85, ama yeni üyelere son bi kez iyi düşünmelerini söyleyelim, insanlık vazifemiz olarak:):)
muhteşem dansa 5 saat kaldı...... hala çok fazla, geçmiyo vakit ya offf!!!! (bn de birilerinin hep yaptığı gibi gidip uyusam mı napsam:icon_whis )
handeozbek
22-02-07, 15:00
Şimdi izlerken birşey dikkatimi çekti Mert soruyor zengin oğlan fakir kız durumları mı diye? Naz da o kadar basit değil diyor. Demek ki böyle bir durumu basit olarak görüyor. Ya yine uçtum ya.:img-blush
saol ablacım, hoşbuldum. bu aralar pek giremedim bilirsin 40 yılda bi sendromu (hiç gezmem ya ben):icon_whis çok özledim hepinisi ama yaa, aklıma geliodunuz ikide bi, bi kere deneme sınavında bi soru da ztn olamaz ki yazıyodu, bn de onu olamaz ki ztn yaptım sonra aklıma forum muhabbetleri fln geldi:img-hyste
ama o hanım bey muhabbetinizi okudum, çatladım ya gülmekten, süperdi:img-hyste çok seviyorum ben sizi yaaa, özlemişim muhabbetlerimizi:)
Üzümüm hoşgeldin.Valla özlettin kendini.Arabesk senaryomu beğenmene çok sevindim.O senaryoyu Tarık ile Naz'ın birbirlerine açılma konusunda yerlerinde saydıkları ve sinir katsayımızı tavan yaptırdıkları bir bölümden sonra yazmıştım.Düşün bak bizi ne hallere sokmuşlar.Ama bu aralar çiftimizde atılımlar var.Olaylar o raddeye gelmeden çözümlenecek gibi görünüyor.Özellikle bu haftaki fragmanda izlediğimiz dans görüntülerinden sonra ben çok umutluyum...:img-yes:
J.Lo fan , 45_85 aramıza hoş geldiniz.Emin olun hem dizimiz sayesinde hem de bu forum sayesinde hayatınız eskisi gibi olmayacak.Benden söylemesi... :img-yes:
valla gidiyorum geliyorum aynısınız hiç değişen bişi yok aynı uçuuukluk .
yeni arkadaşlar hoşgelmişsinizzzz
inşallah bu akşam bi öpüşme daha izleriz ne güsel olur :love05: :love05: :img-kiss: :img-in_lo .
valla korkuyorum belgin hanım onları izliyo izlemekle yetinmez bir olay olmazsa gireer aralarına .ama bu kadar romantik bir dansı nası bölebilir idye düşünmeden edemiyorum ama belgin hanım bu .belli olmaz
ben hemen hemen 2 aydir siteyi takip ediyorum ve yorumlarinizi hergun okuyorum tarik_naz in senaryolari super bende 5 bolumden itibaren izliyorum diziyi tekrar bastan izledim blogspot tan ve gercekten bayiliyorum diziye gunler geciyoda ozet frangman derken saatler gecmiyo...jennn ve simser tesekkurler misafirperverliginiz icin...
handeozbek
22-02-07, 15:12
İzledikçe görüyorum. Bunlarda büyük gelişme var. Eskiden Tarık bu kadar sık Nazın odasına gelmezdi. nazın müştemilata gelmesini saymıyorum bile zaten artık ordan çıkmıyor ki:img-hyste
Üzümüm hoşgeldin.Valla özlettin kendini.Arabesk senaryomu beğenmene çok sevindim.O senaryoyu Tarık ile Naz'ın birbirlerine açılma konusunda yerlerinde saydıkları ve sinir katsayımızı tavan yaptırdıkları bir bölümden sonra yazmıştım.Düşün bak bizi ne hallere sokmuşlar.Ama bu aralar çiftimizde atılımlar var.Olaylar o raddeye gelmeden çözümlenecek gibi görünüyor.Özellikle bu haftaki fragmanda izlediğimiz dans görüntülerinden sonra ben çok umutluyum...:img-yes:
J.Lo fan , 45_85 aramıza hoş geldiniz.Emin olun hem dizimiz sayesinde hem de bu forum sayesinde hayatınız eskisi gibi olmayacak.Benden söylemesi... :img-yes:
ooo doktorum, nerelerdesiniz sabahtan beri:) o senaryonun yazıldığı bahtsız günü hatırlıyorum da, herkes nası sinirlenmişti:img-hyste umarım bu bölümden sonra da buna benzer bi senaryoya gerek kalmaz, ztn o bölümden sonra epey bi ilerleme kaydettiler:good:
bende uyardım yeni arkadaşları ama kararlı görünüyolar:icon_whis
J.Lo fan , 45_85 hoşgeldiniz..
valla kıskandım ben geldiğimde kimse beni böyle karşılamamıştı bi hoşgeldin diyen bilem olmadı :icon_sorr
belkide ben löp diye girdim foruma ondandır diziyi ilk başladığı günden beri izliyorum forumu takip edelide bi 5 ay oluyo ama ben biraz yorum özürlüyüm okuyorum gülüyorum eğleniyorum kızıyorum ama yazamıyorum :img-hyste
handeozbek
22-02-07, 15:33
Birbirine bu kadar yakışan başka bir çift yok ki olamaz ki. Çok tatlılar. Ne güzel atışıyorlar öyle.Gözler seni seviyorum diyor. Dudaklar didişiyor. Kalpler bu sesi duyuyor kulaklar duymuyor. Ruhları biliyor bedenleri kabul etmiş artık kendileri de kabul ediyor sözcüklere dökemiyorlar. Aslında ince ince döküyorlar. Farkında değiller ama çoktan yola çıktılar. Hatta bir ara anayola çıkmışlardı şuan tam gaz yol alıyorlar Allah kaza zeval vermesin:img-hyste
whiteangel
22-02-07, 15:39
slm arkadaslar yorumlarinizi okudum bayildim hepsine bi diziye bu kadar hasta olabilecegimi hic tahmin etmezdim.Birbirine bukadar yakisan bir cift daha olamaz herhalde.bugun yeni bolum var hepinize iyi seyirler..
OOOO hoş geldiniz:) Siz şimdi bu foruma yazmaya başladınız ya, hastalığınız kronikleşecek. Ne diyeyim Allah şifa versin. :img-hyste İmzan süper bu arada.:good:
valla kıskandım ben geldiğimde kimse beni böyle karşılamamıştı bi hoşgeldin diyen bilem olmadı :icon_sorr
belkide ben löp diye girdim foruma ondandır diziyi ilk başladığı günden beri izliyorum forumu takip edelide bi 5 ay oluyo ama ben biraz yorum özürlüyüm okuyorum gülüyorum eğleniyorum kızıyorum ama yazamıyorum :img-hyste
Çok Naz gördüm seni arkadaşım. Geç oldu biraz ama sen de hoşgeldin.:img-hyste
Okuyup,gülüp,eğlenip, kızmakla yetinmek yok.:icon_whis Yazacaksınız ki forum ahalisinin fikirlerini öğrenelim değil mi ama.:img-wink:
Dans konusunda ısrar ediyorum. dans, Naz'ın hayali:icon_whis
handeozbek
22-02-07, 15:40
Biraz geç oldu ama hoşgeldin:img-hyste Biz şimdi yeni kurbanlar bulduk ya ona seviniyoruz aslında bu hoşgeldin elimize düştün manasında bir hoşgeldin.:img-hyste Burayı okuyupta yorum yapmıyorsan tebrik ederim ben öyle yapayım dedim ama yok olmuyor dayanamadım:img-grin2
whiteangel
22-02-07, 15:44
Birbirine bu kadar yakışan başka bir çift yok ki olamaz ki. Çok tatlılar. Ne güzel atışıyorlar öyle.Gözler seni seviyorum diyor. Dudaklar didişiyor. Kalpler bu sesi duyuyor kulaklar duymuyor. Ruhları biliyor bedenleri kabul etmiş artık kendileri de kabul ediyor sözcüklere dökemiyorlar. Aslında ince ince döküyorlar. Farkında değiller ama çoktan yola çıktılar. Hatta bir ara anayola çıkmışlardı şuan tam gaz yol alıyorlar Allah kaza zeval vermesin:img-hyste
Bence Tarık ve Naz bu forumu birlikte okusunlar.:img-hyste
Anlamaları için en güzel yöntem bu olur. Bir bakmışız forumda Tarık ve naz yazdıklarımızı okuyup bize cevap vermişler.:img-hyste
Saatler geçmek bilmeyince uçtuk biraz sanırım.:icon_whis
Uçuş serbest arkadaşlar:happy0064
msjını okuyunca aklıma 1 bölm özeti geldi hemen okudum ya özetin güselliğe bak yaww
Tarık ve Naz, büyük bir didişme ve çekişmeyle başlayan inişli çıkışlı bir ilişkinin içinde keskin virajlarda hızla ilerlerken, önlerine çıkan engelleri de bir bir sollamak zorundadırlar
Ve tabii yollar katedildikçe, molalar verildikçe, yola iki “düşman” olarak çıkan Tarık ve Naz, yeri geldiğinde patlayan lastikleri birlikte değiştirmek zorunda olduklarını anlayacaklardır
sonra muhteşem arabesk senaryosu(70 yaşına geliyolardı ya, tarık nazı uçurumdan aşşa atıyodu en sonunda):img-hyste
Ya ben bu senaryoyu nasılda atlamışım:img-hyste :img-hysteçok güzel ya:img-hyste Kara İnci:good: okumayan varsa benim gibi okusun diye sayfanın linkini koyuyorum buraya,Kara İnci nickli arkadaşımızın senaryosu;
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14698&page=22
:img-hysteArkadaşlar süpersiniz diyorum başka bişey demiyorum:img-wink:
Aynen bende:img-pilot
Bu arada J.Lo fan ve 45_85 hoşgeldiniz.
msjını okuyunca aklıma 1 bölm özeti geldi hemen okudum ya özetin güselliğe bak yaww
Tarık ve Naz, büyük bir didişme ve çekişmeyle başlayan inişli çıkışlı bir ilişkinin içinde keskin virajlarda hızla ilerlerken, önlerine çıkan engelleri de bir bir sollamak zorundadırlar
Ve tabii yollar katedildikçe, molalar verildikçe, yola iki “düşman” olarak çıkan Tarık ve Naz, yeri geldiğinde patlayan lastikleri birlikte değiştirmek zorunda olduklarını anlayacaklardır
oooo o özetin köprülerinin altından çok sular geçti denizciğim ne çok patlayan lastik değiştirdiler.ay nostalji olmuş o günler.:))
whiteangel
22-02-07, 15:53
Arkadaşlar sayfanın üstünde şu linki sizler de görüyor musunuz?:icon_whis
Sıla Dizisine ait yeni bölüm özeti ve resimlerini içeren animasyonu indirmek için tıklayınız.
Haksız rekabet diye buna denir işte.:dito Biz fragman linkini bile veremiyoruz:icon_sorr
handeozbek
22-02-07, 15:53
:img-hyste Bu dizinin çiftleri de birbirinden ayrılamıyor yaw. Ümit Filize ne zaman arayayım dediğinde Filiz bir süre bekle dedi. Ertesi gün buluştular:img-hyste Ayşe ve Sadri zaten aynı evde kalıyorlardı. Bizimkileri saymıyorum bile dipdibeler zaten:img-grin2 Belgin Hanım Nazlara yerleşirse başbaşa kalma olasılıkları azalır. Bu belgin telefonların düşürdüğü durumdan daha beterine düşürür bizimkileri. Şimdi Belgin evi terkedecek. Hulisi zaten Hacer analarda kalıyor. Bizimkiler Filizi de sepetleyip Belginlerin evine geçseler bari. Ev boş durmasın dimi ama
djmervem cnm benm kıskanma sen de hoşgeldin(ben senden yeniyim galiba ama olsun:P
bana da demedi kimse hoşgeldin diye, ben de aynen senin gibi direk muhabbete daldım diye galiba:icon_whis
sevim ablam iyimisin sen, yine uçuşa geçmişsin:img-hyste
arif verimli!!!! songüllll!!!!!! kim olursa artık, yardım lasım:img-help:
Biraz geç oldu ama hoşgeldin:img-hyste Biz şimdi yeni kurbanlar bulduk ya ona seviniyoruz aslında bu hoşgeldin elimize düştün manasında bir hoşgeldin.:img-hyste Burayı okuyupta yorum yapmıyorsan tebrik ederim ben öyle yapayım dedim ama yok olmuyor dayanamadım:img-grin2
hiç yapmıyo değilim genelde yorumlarımı dizi ertesinde yapıyorum cuma günleri
sonra yorumları okumaya dalıyorum dalış o dalış arada bi cööö yapıp kaçıyorum:img-hyste sizler çok tatlısınız aile olmuşsunuz resmen çok güzel hep böyle devam edin
Bence Tarık ve Naz bu forumu birlikte okusunlar.:img-hyste
Anlamaları için en güzel yöntem bu olur. Bir bakmışız forumda Tarık ve naz yazdıklarımızı okuyup bize cevap vermişler.:img-hyste
Saatler geçmek bilmeyince uçtuk biraz sanırım.:icon_whis
Uçuş serbest arkadaşlar:happy0064
O zaman ben biraz daha uçup forumla kalmayıp bizim malum platforma da katılmalarını bekliyorum.Ne dersin Sevim Abla böylesi daha güzel olmaz mı?Böylece hem sohbet etmiş oluruz hem de şikayetlerimizi dile getiririz.Hatta birimiz Naz' diğerimiz Tarık'ı özelden bir kenara çekip birbirlerine aşklarını nasıl itiraf edeceklerine dair tüyolar veririz.Bakarsın işe yarar.Benimki de tam uçuş oldu.Biri beni durdursun.:img-help: :img-hyste
handeozbek
22-02-07, 15:58
Galiba toplu bir fragman zehirlenmesi yaşıyoruz bunun da tek tedavisi akşam yayınlanacak olan bölüm. Umarım o saate kadar çok fazla kayıp vermeyiz az kaldı sadece 4 saat. (Ya hiçte az değilmiş ama:img-hyste )
hiç yapmıyo değilim genelde yorumlarımı dizi ertesinde yapıyorum cuma günleri
sonra yorumları okumaya dalıyorum dalış o dalış arada bi cööö yapıp kaçıyorum:img-hyste sizler çok tatlısınız aile olmuşsunuz resmen çok güzel hep böyle devam edin
aile gibi dedin de aklıma üzümüm geldi:sad53: bilgisayarını yaptıramamış daha, cnm yaa, keşke o da burda olsaydı:(
whiteangel
22-02-07, 16:00
djmervem cnm benm kıskanma sen de hoşgeldin(ben senden yeniyim galiba ama olsun:P
bana da demedi kimse hoşgeldin diye, ben de aynen senin gibi direk muhabbete daldım diye galiba:icon_whis
sevim ablam iyimisin sen, yine uçuşa geçmişsin:img-hyste
arif verimli!!!! songüllll!!!!!! kim olursa artık, yardım lasım:img-help:
Üzümüm ;dr Songül ,benim iyileşme umudum olmadığını gördüğü için ; taburcu etti. Arif Verimli faydalı olur mu bilemem.
4 saat sonra çok yararlı bir terapi seansım var. İki saat boyunca dünya ile iletişimimi kesip, 32. bölümü izleyerek kendimi şımartıcam. Hatta relaxtv den izleyeceğim için seans sonunda çok mutlu olacağım kesin.:):img-hyste
whiteangel
22-02-07, 16:04
O zaman ben biraz daha uçup forumla kalmayıp bizim malum platforma da katılmalarını bekliyorum.Ne dersin Sevim Abla böylesi daha güzel olmaz mı?Böylece hem sohbet etmiş oluruz hem de şikayetlerimizi dile getiririz.Hatta birimiz Naz' diğerimiz Tarık'ı özelden bir kenara çekip birbirlerine aşklarını nasıl itiraf edeceklerine dair tüyolar veririz.Bakarsın işe yarar.Benimki de tam uçuş oldu.Biri beni durdursun.:img-help: :img-hyste
Doktorum Songül'üm işte budur :happy0064 budur.:happy0064
Biz toplu olarak bir güzel anlatırız kendilerine..:img-hyste
Bizden öğrenecekleri çok şey var kesin.:)
Ben şimdi Naz usulü düğün çorbası yapmaya gidiyorum. Dönücem size efeem..:img-hyste
oooo o özetin köprülerinin altından çok sular geçti denizciğim ne çok patlayan lastik değiştirdiler.ay nostalji olmuş o günler.:))
yaw nostaji yapıyodum zati ama ösett te pek bi güsel doru anlamı kalmadı yüzdük yüzdük kuruğuna geldik.amaaaan o kyruk bizi silkelemez inşallah:img-hyste :img-hyste
valla bu kadar iyi karsilayaciginizi bilsem ben iki ay onceden buraya uye olurdum...suan barisin yaz demedim sarkisini dinliyorum.naz ve tariga uyuyo aslinda yaz demedim kis demedim sen istedin ben geldim.yetti bu sefer bu is bitiyor bana ettiklerin agir geliyor diyo 5 yada 6. bolumde naza soyluyodu galiba bu sarkiyi.
handeozbek
22-02-07, 16:10
Yalancı Yarim adlı yerli dizimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederiz.
Dizi tekrar talebiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir.
AYLİN CAN
Alo Star Müşteri İlişkileri Yetkilisi
Bu mesaj az önce bana stardan geldi:happy0064 Ve arkadaşlar pazar günü 16:40'da dizimizin tekrarı var helal olsun stara Pınarın deyimiyle çok taktir ettim bu kanalı. Arada kusurları oluyor ama o kadar kusur kadı kızında da olur:good:
şimdik sen bölüm tekrarı için mi mail attın .inşallahhh gecenin körü tekrar yaınlamazlar beklemekten çok sıkıyorum hele şu tanıtım reklamları yok mu öldürür inşanı yaff:img-hyste :img-hyste
ya diziyi beklemek yine iyi, o fragmanı beklediğimiz gün nasıldı yaaaaa:img-hyste
zoom-zanzara-firuze:img-hyste
handeozbek
22-02-07, 16:17
şimdik sen bölüm tekrarı için mi mail attın .inşallahhh gecenin körü tekrar yaınlamazlar beklemekten çok sıkıyorum hele şu tanıtım reklamları yok mu öldürür inşanı yaff:img-hyste :img-hyste
Pazar günü 16:40 ta tekrarı var. :happy0064
Pazar günü 16:40 ta tekrarı var. :happy0064
iyi uygun bi saat .gerçi ben gece 2 başlayıp taaa 4 doğru biten tekrarları bilem isliyorum.biz yy delisiyiz kaçırır mıyız hiç bölüm tekrarlarını:happy0064 :happy0064
arkadaslar sali gunude eurostarda tekrari oluyo dizinin izlemek isteyelere duyrulur.bu hafta sali gun gece cikti.bundan sonrada ciksa iyi olur gerci ben dvd ye aldiriyorum ama aldiramayip yurt disinda olanlar icin iyi olur.
forum fırtına öncesi sessizlik aşamasında dizi bi başlıyacak herkes bişeyler yazmaya başlıycak daha sonra bu sayfanın miyadı dolup başka bi sayfa açılacak.neysem fırtına yaklaşıyoo
Yorumlara bu başlıktan devam edebilirisiniz arkadaşlar.
Sevgiler
Ehlocan
handeozbek
22-02-07, 17:08
Evet başlığımız da açıldı Şimdi sadece 32. bölümü beklemek kaldı. Ya neden geçmiyor bu saatler. Tarıkla Naza mı özendi nedir? Bir türlü ilerlemiyor
Yeni başlığımız açıldı.Umarım bu akşam muhteşem bir bölüm seyrederiz ve sayfalarımızı güzel yorumlarımızla süsleriz... :img-yes:
seyyah_selda
22-02-07, 17:21
yeni başlığımız açıldı hayırlı olsun ayy akşam olmak bilmiyor vakit geçmiyo sanki dalıp gidiom walla bi bakıom yine 32.bölüm hayalindeyim bu dizi bana naptı böle çok ama çok seviyorum meraklada bekliyorum her hafta merakım hızla artıyooooo.....umarım buram buram AŞK kokan bi bölüm bizi bekliyordurr