PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-6

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

nejatdidem
07-02-07, 11:29
Karar verdim bu bölümü izledikten sonra yorum morum okumayacağım yaw hepten aklım karıştı. Salıya kadar yani yeni özet ve fragman gelene kadar okumayacağım. Okudukça aklıma garip garip fikirler geliyor. Direkt okumadan kendi yorumlarımı yazacağım. Belki yorumları da yazmam. Ben daha önce de böyle bir söz vermiştim sanırım çarpılmazsam iyidir. Ama bu sefer kesin kararlıyım cumadan itibaren salıya kadar yorum okumak bitti gitti oh be rahatladım:img-hyste

eheheh görürüm bn seni handecim bölümü izledikten sora dayanamaas okursun=))...

handeozbek
07-02-07, 11:37
Ya fragmana bakınca hep aynı şey aklıma geliyor. Bence Tarık gitmiyor başka bir şey için eşyalarını toplamış. Naz onu gidecek sanıyor gitmeyeceğini öğrenince boynuna atlıyor. Nedense bana her izleyişimde öyle bir his veriyor o sahne. Arabada yatması da tartıştıkları akşamın bir sonucu olsa gerek. Yani bir gecelik.

sude9
07-02-07, 11:46
Bunu haberler kısmına da ekliycem ama burada da bir kere yazayım dedim:img-yes:

Programda ben açtığımda ne olacak Naz ve Tarık’ın durumu muhabbeti vardı aralarda diziden görüntüler vererek bundan bahsediliyordu anlatan tarafından.Sonra anlatan ses şunları dedi “ Bir arkadaş bir kardeş oluyorlar peki aşka sıra ne zaman gelecek” ve Merve Sevi’ye sordular bunu.O da “Naz duygusal içine kapanık hiç aşık olmamış ve arkadaşı da yok sürekli Tarık ile uğraşıyor canım arkadaşım ah arkadaşım filan diye.Artık farklı yöne gitmeye başladı, bir arkadaşçılık bir kardeşçilik oynuyoruz.
Sonra Barış da: “İkimiz de birbirimize aşığız dizide,ama dışa vuramıyoruz.Böyle bir sürünceme var.O naz yapıyor ben işte ne yapacağımı bilemiyorum,ilişkiye nasıl gireyim ne yapayım?yani normal insanların arasında yaşamış olduğu ilişkiler.” Diye açıklama yaptı aynı konuda.
Merve Sevi daha sonra Nazın artık duygularının netleştiğini bir beş altı bölümdür duyguların belli olduğunu ve aşık olduğunu anladığını söyledi.Ayrıca Nazın sevdiğini kendisine bile itiraf edemediğini bunun çok zor olduğunu aralarındaki seviye farkı yüzünden Naz gibi birisinin kabullenmesinin zaman aldığını da ekledi. Ve dediki;” Yani Naz bilmiyor ki ne pozisyonda?Naz gibi bir kızın dengi olan bir erkek ancak kendisi gibi birisidir.Yani ama şöförüne aşık olmak bir de bunu söyleyememek tabii ki zor bir durum”.
Tarık’ın gerçek kimliğini öğrenirse neler olur diye sordular.Merve gülerek Barıa baktı ve “ O yandı” dedi ve güldüler.Barış da “ yandık o zaman. Dedi aynı şekilde.Röportajı yapan Merveye sizin tepkiniz ne olur diye sordu.Tam yanıt verecekken barış atladı ve” esprili bir şekilde “Bir kere böyle yapacak aaaa öldürecem seni..olamaz bilmemne..öldürecem..ama zenginsin seni seviyorum der” diyerek herkesi güldürdü.
Merve de “ evlenirler herhalde ya ,Tarık kabul eder mi bilemem ama. “ dedi.Barış da “ şimdi ben kabul eder miyim etmez miyim o belli..hem ben daha zenginim ” dedi ve güldü.
Anlatan ses diyorki görüntüler akarken diziden,” tarık aşkından bunları duyunca ayakları yerden kesiliyor ve süpermen oluyor” diyor ve kamera Barışa geçiyor.O da “Açıkçası süpermenim ben.” dedikten sonra Merve de “ bir uçmadığı kaldı Barışın “ diyor

Ayrıca programdaki anatan kişi her hafta bu aşkta bir düğüm çözecekklerini de söyleyerek bu kısmı bitirdi.Yani demekki sık sık verecekler.Starın yapamadığıbnı Flash tv yaptı ne denir helal olsun.
:happy0064 :happy0064

Daha yeni okuyabildim,eklediğin için teşekkürler,hoş sohbet yapmışlar ama,şu kısmına bayıldım:Tarık’ın gerçek kimliğini öğrenirse neler olur diye sordular....Tam yanıt verecekken barış atladı ve” esprili bir şekilde “Bir kere böyle yapacak aaaa öldürecem seni..olamaz bilmemne..öldürecem..ama zenginsin seni seviyorum der”

whiteangel
07-02-07, 12:09
Arkadaşlar biliyorsunuz 14 Şubat Trendy Dergisinin kapağı Barış Akarsu ve Merve Sevi olacaktır. Kapak çekimlerinden bir kaç enstantaneyi ekledim:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2307018#post2307018

Sımarık Cadı
07-02-07, 12:27
fragmanı henüz görmedim ama özeti okudum..simdi yani beklenen itiraf geliyomuuu ayyyyy cook heycanlıyım busefer süper bi bölüm bizi bekliyo anlasılan...

tarik_naz
07-02-07, 12:38
Arkadaşlar biliyorsunuz 14 Şubat Trendy Dergisinin kapağı Barış Akarsu ve Merve Sevi olacaktır. Kapak çekimlerinden bir kaç enstantaneyi ekledim:)

sevim abla, teşekkürler paylaşımın için.

valla gün özel olunca ve hemen ardından yayınlanacak olan 31.bölüm, itiraf sonrası bölüm olacağı için daha bi anlamlı oldu bu dergi işi. hayatımda ilk defa böyle bi dergi alacam düşünün artık :) gerçi almasam bile tüm yazılanlar burda ayrıntısı ile anlatılır. :)

bu detgi pazartesi mi çıkar piyasaya yoksa 14 şubat günümü bilen var mı? büyük tüyo olacağı kesin 31.bölüm ile ilgili.

handeozbek
07-02-07, 12:40

valla gün özel olunca ve hemen ardından yayınlanacak olan 31.bölüm, itiraf sonrası bölüm olacağı için daha bi anlamlı oldu bu dergi işi. hayatımda ilk defa böyle bi dergi alacam düşünün artık :) gerçi almasam bile tüm yazılanlar burda ayrıntısı ile anlatılır. :)

bu detgi pazartesi mi çıkar piyasaya yoksa 14 şubat günümü bilen var mı? büyük tüyo olacağı kesin 31.bölüm ile ilgili.

Evet bende merak ediyorum hangi gün çıkacağını. Erkenden bayiye koşmak gerek kalmayabilir.:D

zer
07-02-07, 12:55
şimdi arkadaşlar özeti okudum dikkatimi çeken bişey daha oldu son pragrafta
ne diyor?

Pınar önce küçük hanım ve Tarık hakkında soru soruyor bu sırada Tarık beklenen itirafı yapıyor.Son hamle; Pınar ve Mert , Tarık ve Naz'a süpriz yapmak için onlara bir ev aldıklarını ama ikisininde kimlikleri ve imzaları gerkmektedir. Şimdi başa dönecek olursak madem Pınar, küçük hanım ve Tarık hakkında soru sorduğunda Tarık itiraf etti ki bu itiraf hepimizin düşündüğü tarzda itiraf herhalde ne yani bu itirafı duyduktan sonra üstüne bide evmi hediye ediyorlar, ya bu itaraf beklediğimiz itiraf değil yada fena halde yanlış yönlendiriyorlar bizi birdiğer önemli nokta da son hamle olarak ev hediye ediyor lar cümlesi burda da sanki bir tuzak kokusu seziyorum acaba Mert ve Pınar bunların gerçek kimliklerini öğrenmek için evi koz olarakmı kullanacaklar valla ben fena kokular alıyorum biri bizi kandırıyor ama kim?

whiteangel
07-02-07, 12:57

Bildiğim kadarıyla dergi 14 Şubat günü çıkacak Serdar'cım. 31. bölüm öncesi dergideki röportajdan epeyce tüyo alacağız galiba. Ben de bu tür dergiler almazdım. :)

pas.si.on79
07-02-07, 13:34

Ablacığım çok teşekkür ederim.Hakikaten melek gibisin.

Canımmm ya çok tatlı çıkmış.....

not:Avatarımı 30, bölümden sonra değiştireceğim.:img-wink:

Kara İnci
07-02-07, 13:44

Sevim Ablacım paylaşımın için çok teşekkürler.Aslında bu safhada Trendy Dergisi'de bir teşekkürü hak ediyor bence.Böyle özel bir günde aşkın temsilcisi olarak bizim dizimizin kahramanlarını seçmeleri Trendy Dergisi'nin farkımızı fark ettiğinin en büyük göstergesi... :img-yes:

*özgürkız*
07-02-07, 13:48
Fragmanı gördüm sounda açılıyorlar birbirlerine :) çok merka ediyorum ama büyük olasılık izliyemiyeceğim.

burcin_kaplan
07-02-07, 13:56
İlk paragrafına: :img-yes: :img-yes: :img-yes:
İkinci paragrafın için ne diyeyim bilmiyorum Burçinim.. :) Saniyelere bile dikkat etmişsin güzelim.. Haklısın büyük ihtimalle.

O zaman şöyle diyorum:
Tarık'a gitme diye yalvardı. Tarık da tamam, kalıyorum dedi.
O da "OH BE" sarılışıydı :) :icon_whis

Bu nasıl?

NOT: İmzana bayıldım..

:img-hyste
ablacım amin demek düşüyor walla bana o ne güzel bir tahmindir öylee:)

ama benim aklıma kötü düşünceler gelmeden duramıyor tabi genede, şimdi şöle olabilir diye düşünüyorum ben gene ortalığı karıştırıcam ama:)
Bizimki ew teklifini kabul ettiyse mertin işteklifinide kabul etmiş olabilir şöyleki valizlerini falanda topluyordu...yani ordan ayrılmaya yönelik bişeydi..
Neyse bu durumda bizim naz çok kötü oldu tabi dayanamadı geldi şaka yapıo fln sanmıştı tarıkı ama valizlerinide toplanmış görünce tabi birden ciddileşti olay...Tabi gene baya bişeler konuştular naz tarıka sarıldığında sanki tarık daha tam olarak cümlesini bitirmemiş gibi yani naz onu kalıcak sandı ama genede gidebilir gibi düşünüyorum çünkü nazın sevincinin yanında tarıktaki surat ifadeside çok önemli...Şok olmuş ne yapacağını bilemeyen biri wardı kaşımızda..

Bu arada imza için tekrar ness'e çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık canım gerçekten mükemmel olmuş ne kadar övsem az:)

tarik_naz
07-02-07, 14:10
Sevim Ablacım paylaşımın için çok teşekkürler.Aslında bu safhada Trendy Dergisi'de bir teşekkürü hak ediyor bence.Böyle özel bir günde aşkın temsilcisi olarak bizim dizimizin kahramanlarını seçmeleri Trendy Dergisi'nin farkımızı fark ettiğinin en büyük göstergesi... :img-yes:

ah ah bizi kimler farketmedi ki,
en başından beri, yeni sezonun başından beri star bu dizinin reklamını düzenli olarak yapsaydı, şuan da en az 10 reyting alan dizilerin arasında olurduk.

aprahel
07-02-07, 14:27
ya biri yardımcı olabilir mi bu dergi gazetelerin ekinde verilen bir dergi mi?? yoksa bağımsız bir dergi mi??

handeozbek
07-02-07, 14:29
Ya ilginçtir sürekli bizim fragman verilmesine rağmen korktum. Star ky'nin reklamını hiç vermiyor. Kv başlayacak diye unuttu nerdeyse ky. İzlemememe rağmen üzüldüm ve korktum ya bizim başımıza da gelirse diye:icon_sorr

pas.si.on79
07-02-07, 14:38
Ya ilginçtir sürekli bizim fragman verilmesine rağmen korktum. Star ky'nin reklamını hiç vermiyor. Kv başlayacak diye unuttu nerdeyse ky. İzlemememe rağmen üzüldüm ve korktum ya bizim başımıza da gelirse diye:icon_sorr

handeciğim sen bunları düşünme... Sen tarık naz itiraf halindeki replikleri düşün.serdar ve diğer arkadaşlar lütfen ya özledik o tür repliklerinizi.
Şöyle romantik replikler olsa hiç fena olmaz hani.

cave77
07-02-07, 14:48
geçen hafta doktorların günü değişecek denmişti.az önce show tvnin sitesine girdim.20.00 de doktorlar 22.00 de kurtlar vadisi terör var.reytinglerde işimiz çok zora girdi.ya kv yayından kaldırılır yada yalancı yarimin günü değişir.hafta içi bütün günler reytinglerini koruyan iyi dizilerle dolu.cumartesi ye alınmasına ne dersiniz

O sadece bu haftalık böyle yani geçici bir durum...Doktorlar 15 Şubat'tan itibaren çarşamba günü saat 22:00'ye alındı.

burcin_kaplan
07-02-07, 14:49
Arkadaşlar şu rayting kaygılarına biraz ara werseniz...yani millet bze beddua edicek gerçekten kötü dediğiniz raytinglerimize bi bakın isterseniz..
Hele bi cuma gelsin ondan sonra konuşuruz, düşünüz bunları...Lütfen boşa kuruntu yapıp kendinizide üzmeyin..
Raytinglerimize hiç bişe olmaz içiniz rahat olsun..

Ayrıca doktorların günü öbür hafta değişiyor..çarşamba günü 22.00 da oynucak..

ayşenurr
07-02-07, 14:52
geçen hafta doktorların günü değişecek denmişti.az önce show tvnin sitesine girdim.20.00 de doktorlar 22.00 de kurtlar vadisi terör var.reytinglerde işimiz çok zora girdi.ya kv yayından kaldırılır yada yalancı yarimin günü değişir.hafta içi bütün günler reytinglerini koruyan iyi dizilerle dolu.cumartesi ye alınmasına ne dersiniz

dizimizin gününün değişmesini istemem.bizim dizimizin kemik kitlesi var.itirafta olacak.daha çok izleyicisi olacaktır.kv fragmanını izledim.resmen duygu sömürüsü var,devamlı ölen insanlar.çevremde hemen hemen tanıdığım insanlar diziyi izlemiyorlar.hala bu dizi nasıl yüksek reyting alır,anlamıyorum.:icon_whis

ceza_cansu
07-02-07, 14:52
Selam arkadaşlar.Yarın önemli bir gün.Özellikle bu 30. ve 31. bölümler eminim çok güzel olucak.Ayrıca bencede daha şimdiden reyting kaygısına girmeye gerek yok.Ne olursa olsun her zaman en kötü 5. yiz.

handeozbek
07-02-07, 14:57
Saatler geçmek bilmiyor. Fragmanın cılkını çıkardık. Her sahne tartışıldı. Bizde saracak yer arıyoruz ratinglere taktık. Tozutuyoruz yavaş yavaş. Yalnız 29.bölümün sonuna izlediğimde birşey dikkatimi çekti. Naz diyorki bari Merti dövme herkesi dövdün. Kız sahiplenildiğinin farkında. O kısmı çok hoş ya. Biz neler neler demiştik Nazın o bakışları için. Hiçbiri tutmadı o ayrı:img-hyste

handeozbek
07-02-07, 15:00
O kadar çok yorum yaptık ki fragmandaki sahneler için. Aklımıza gelmeyen kalmadı diyeceğim ama kesin biz bir noktayı atlamışızdır. O sahnede de bizim atladığımız kısım çıkacak. Sizce bizim tahminlerimizin tutma olasılığı kaç?
a)%5
b)%2
c)hiçbiri
d)%10

melis15
07-02-07, 15:08
hepimizi heycan sardı ben çok heycanlıyım bakalım yarın neler olacak çok güzel br bölüm bizleri bekliyor ben stara mail atım flaş tvde dizimize destek veriyor ama starda bunu göremiyoruz dedim gerçekten yarın retingleri çok merak ediyorum umarım retingler iyi gelir bence tarık gitmiyecek benm tahminim bu giderse araya ayrılık girer zaten tekeloğlu öğrendiğ zaman ayrılacaklar biraz aşklarını yaşamalılar diye düşünüyorum

RebeCa
07-02-07, 15:08
O kadar çok yorum yaptık ki fragmandaki sahneler için. Aklımıza gelmeyen kalmadı diyeceğim ama kesin biz bir noktayı atlamışızdır. O sahnede de bizim atladığımız kısım çıkacak. Sizce bizim tahminlerimizin tutma olasılığı kaç?
a)%5
b)%2
c)hiçbiri
d)%10

tahmınlerımızn tutma olsılıgı handecım c şıkkı , tecrübelerime dayanarak söylüyürum kesın ters köşelere yatacagız
sakın yalnış anlama canım bızm tahmınlerımız tutmayacak o anlamda ters köşelere yatacagız yoksa itiraftan kesın emınız yanı fragmanda da aynı şeyı söyluyor adam önce naz sonra tarık.

aprahel
07-02-07, 15:12
a)%5
b)%2
c)hiçbiri
d)%10

bence b şıkkı ters köşeye yatırmada bizim dizi kadar yetenek gösteren yok

pas.si.on79
07-02-07, 16:02
a)%5
b)%2
c)hiçbiri
d)%10

Ben bu sefer umutluyum hatta %10 diyorum ... Tabi dudak okumada bir yerde ne halin varsa gör demişti ona katılıyorum ama benim tarıkım bu olamaz sanki nazın lafı değil gibi.onun dışında tahminler tutacak..... inşaallah ,,yani,,
görüyorsunuz değil mi ne hale geldik.Cümlemizi bitiriyoruz ama emin değiliz.

durun kafayı dağıtıyım;
naz bağırmıştır ağzından herşey çıkmıştır.itiraf hakaret kin öfke kıskançlık vs ne varsa... aradan biraz zaman geçer.Tarık eşyalarını toplar.NAz gelir.

Naz:Tarık tarık !!!bu.... bu nedir ... neler oluyor?
Tarık: Ordan ne oluyor gibi görünüyor.sonra (içses) çünkü ne anladığını nerden biliyim.
Naz: Toparlanmakta nerden çıktı nereyeee beni nasıl böyle bırakır gidersin beni bırakmayacaktın hani hiç....
TArık:Ne yapıyım Naz sen her hafta aynı nevresimde yatırıyorsun.Bıktım artık aynı nevresimde yatmaya... kendin sürekli değiştiriyorsun... Bana gelince.....
ben gidiyorum...:img-hyste :img-hyste :img-hyste

ben sizden rica ettim bir .Dedim bir replik yazın..:img-hyste Kafayı toplayalım.Yoksa frangmanı düşünmekten arif verimli bile gelse artık bizi kurtaramayacak....
ama nerde....benim gibi replik özürlü birinin yazmasını istemiyorsanız lütfen ..
işlerim yoğun.Arada sıkılıyorum.Frangman geliyo özet geliyo... çıldıracam.....sizden de ses yok..:img-hyste :img-hyste

yeter be!
07-02-07, 16:35
özet ve fragman bu sefer erken çökertmiş burayı...yorumlar azalmış..yada sıcağı sıcağına hemen tüketilmiş mi desem...

bence o kavgadan sonra tarık eşyalarını topluyor...ama naz geri gelip itirafını yapınca gururundan da vazgeçemediği için beklediği karşılığı vermiyor...gidip gitmemek arasında kalıyor arabada düşüncelere ve uykuya dalıp...sabah da naz görüyor gitmediği için sarılıyor sanırım...sonra da vahi kimono partisi ve mertle pınar ın tuzak kokulu ev hediyesi hadisesi gerçekleşiyor ve bölüm sonu...

bu arada barış ntv de bba. programına katılacak ama dizinin izlenmesi diğer programın tekrardan takip edilmesinden yanayım...bu hafta önemli bir hafta izlenilirlik açısından malum ülkemizin en korkunç tv hadisesini hortlatıyorlar...

Medea
07-02-07, 16:44
yeter be'ye katılıyorum,öncelik dizide olmalı.Tabii ki rating cihazlarına sahip olanlara daha çok görev düşüyor :img-wink:

ebru.karaca
07-02-07, 16:48
Herkese merhaba..
Büyük gün yarın. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz bakalım?
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle son zamanlarda aranıza yeterince katılamıyorum. Kusuruma bakmayın. Ama kalbim sizinle:img-wink:

Aaaa ne o yolu ayol aaa ben evimde sakin sakin oturan bir insanım ne o öle konser konser gezmek filan?:img-hyste Ayrıca ben ne zaman öle gaza gelip de bişi yaptımki aaa hiç gördünüz mü?Nerden çıkarıyorsun Ankara yolu göründüğünü filan?:img-hyste :img-hyste (Çarpılmazsam iyi yalanlara bak :) )

:img-hyste :img-hyste
Hah haaa..
Güleyim bari..
Kızım, leylekler sana bedava vize uygulamasına dönmüş... Kimi kandırıyorsun? :)
Şaka bir yana, gelemesen de ben sana istediğin kadar dinleteceğim. Ahdım var.. :)
Sen az dinletmedin bana Bursa'da, İstanbul'da.. :)

Sağol sevgili whiteangel..:img-wink:

ebru.karaca
07-02-07, 16:52
ablacım amin demek düşüyor walla bana o ne güzel bir tahmindir öylee:)

ama benim aklıma kötü düşünceler gelmeden duramıyor tabi genede, şimdi şöle olabilir diye düşünüyorum ben gene ortalığı karıştırıcam ama:)
Bizimki ew teklifini kabul ettiyse mertin işteklifinide kabul etmiş olabilir şöyleki valizlerini falanda topluyordu...yani ordan ayrılmaya yönelik bişeydi..
Neyse bu durumda bizim naz çok kötü oldu tabi dayanamadı geldi şaka yapıo fln sanmıştı tarıkı ama valizlerinide toplanmış görünce tabi birden ciddileşti olay...Tabi gene baya bişeler konuştular naz tarıka sarıldığında sanki tarık daha tam olarak cümlesini bitirmemiş gibi yani naz onu kalıcak sandı ama genede gidebilir gibi düşünüyorum çünkü nazın sevincinin yanında tarıktaki surat ifadeside çok önemli...Şok olmuş ne yapacağını bilemeyen biri wardı kaşımızda..

Bu arada imza için tekrar ness'e çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık canım gerçekten mükemmel olmuş ne kadar övsem az:)

E o halde, ağzımızı hayra açalım:):img-wink:
İmzan için ben de Neslihan'a çok teşekkür ederim. Yetenekli kızın hali başka oluyor :)

pas.si.on79
07-02-07, 16:54
yeter be'ye katılıyorum,öncelik dizide olmalı.Tabii ki rating cihazlarına sahip olanlara daha çok görev düşüyor :img-wink:

elgizciğim peki bu rating cihazlarına sahip olanlara söyleniyor mu bu
yoksa gizli mi oluyor..

Medea
07-02-07, 17:00
elgizciğim peki bu rating cihazlarına sahip olanlara söyleniyor mu bu
yoksa gizli mi oluyor..
geçen kasım ayında Ankara'ya konser için geldiğimde kaldığım evde rating ölçüm cihazı vardı ve ne tesadüf ki cihazı ayarlamaya gelen AGB görevlisiyle sohbet etme imkanı bulmuştum.Adamcağızın ağzı bayağı bir gevşekmiş epey anlatmıştı.Aslında deneklerin bu cihazın evlerinde olduğunu söylemeleri gerekiyor ,zaten ana merkezden de cihazdaki veri trafiği kontrol ediliyor eğer bir anormali veya tekdüzelik farkedilirse denek uyarılıyor ne oldu neden böyle diye dedi.Aynı şüpheli durum devam ederse de deneklikten çıkarılıyor diye belirtti görevli:img-yes:

whiteangel
07-02-07, 17:01
a)%5
b)%2
c)hiçbiri
d)%10

e)%100:img-hyste :img-hyste :img-hyste Yani bu dediğime ben de inanmıyorum ama, dedim gitti.Benim bütün tahminlerim tutacak bu bölümde. Zaten tek tahminim var. Her ne olursa olsun şahane bir bölüm olacak. Ve biz bu bölüme oscar vereceğiz..:good:

burcin_kaplan
07-02-07, 17:15
arkadaşlar yarım saattir aklımda bişe war cümleleri umarım tam kurabilirim ..

Şimdi hani tarıkın eşyalarını topladığı sahneden sonra Nazı gösteriyorlar ya odasında..Orda Nazın kırmızımsı bi pijaması war hani üzerinde lütfen o sahnede nazın arkasına dikkat edin arkasında cafede giydiği yeşil t-shirt war galiba...
ney yani ben diorum ki cafeden sonra geliyor naz odasına gidior üzgün bi şekilde we üzerini değiştiriyor pijamalarını giyiniyor...
Öbür yandanda tarık gidio odasına eşyalarını topluo(ben hala iş teklfini kabul etti teorisi üzeirnden gidiorum bu arada) ...tabi naz çok merak edio tarıkı we üzerini giyinerek tarkın yanına gidio (burdada o sarıldığı kıyafetleri giyindiğini düşünüorum) wee meşhur sarılma sahnesi geçio bunun yüzündende gitmek ten vazgeçen tarık ...bence o akşamki japon partisine gidiyor..
yani ben diorum ki parti en son sahne olucakk.
çünkü ordaki tarık-naz bakışmasına dikkat ettiyseniz kawgalı gibi bakışmadılar iki mahçup aşık gibi bakışıolardı ne yapacağını bilmeyen..

BU tamamen bir teoridir:)

ayşenurr
07-02-07, 17:19
dizinin başlamasına bir gün kaldı.diziyle ilgili hiç birşey düşünmüyorum.önemli olan itirafın gerçekleşmesi.umarım beklediğimize değer güzellikte olur.bizi hayal kırıklığına uğratmazlar. fragmandan bizi güzel sahnelerin beklediğide görünmekte.

güney-yase
07-02-07, 17:23
arkadaşlar barışın sitesi açılmıyor bir bilginiz varmı???????????:icon_sorr

birde ankaranın neresine geliyor barış??????????

Medea
07-02-07, 17:27

Ankara Overall bar'da konser verecek.

güney-yase
07-02-07, 17:28
Ankara Overall bar'da konser verecek.

çok teşekkür ederim peki site hakkında bir bilgin varmı açılmıyorda

askım_gkhan_alp
07-02-07, 17:31
yrn yalancı yarim var holleyy ya çokk merak ediyorum bakalım nolcakkk...çokk seviyorum ben bu diziyi yawss:)

pas.si.on79
07-02-07, 17:35
geçen kasım ayında Ankara'ya konser için geldiğimde kaldığım evde rating ölçüm cihazı vardı ve ne tesadüf ki cihazı ayarlamaya gelen AGB görevlisiyle sohbet etme imkanı bulmuştum.Adamcağızın ağzı bayağı bir gevşekmiş epey anlatmıştı.Aslında deneklerin bu cihazın evlerinde olduğunu söylemeleri gerekiyor ,zaten ana merkezden de cihazdaki veri trafiği kontrol ediliyor eğer bir anormali veya tekdüzelik farkedilirse denek uyarılıyor ne oldu neden böyle diye dedi.Aynı şüpheli durum devam ederse de deneklikten çıkarılıyor diye belirtti görevli:img-yes:

Canım teşekkür ederim.bu rayting olayı biraz karışık ne kadar sağlıklı ne kadarı hatalı bunlar ayrı bir konu en iyisi biz hiç girmeyelim hiç çıkamayız...

İŞTEEE BURÇİN. ya benim burçinim bööyle işte.. :img-hyste
canım bakacam ama burdan izleyemiyorum.
ayşenurr aynen katılıyorum.

whiteangel
07-02-07, 17:53

Arkadaşlar paniğe gerek yok.Bildiğiniz gibi bir süredir siteye tuhaf linkler bırakılıyordu. Bugün yoğun şekilde bu linkler bırakılmaya çalışılınca site otomatik olarak kendini kapatmıştır. En yakın zamanda açılacağını umut ediyoruz.:img-cool2

elmali-turta
07-02-07, 17:56

Şimdi hani tarıkın eşyalarını topladığı sahneden sonra Nazı gösteriyorlar ya odasında..Orda Nazın kırmızımsı bi pijaması war hani üzerinde lütfen o sahnede nazın arkasına dikkat edin arkasında cafede giydiği yeşil t-shirt war galiba...
ney yani ben diorum ki cafeden sonra geliyor naz odasına gidior üzgün bi şekilde we üzerini değiştiriyor pijamalarını giyiniyor...
Öbür yandanda tarık gidio odasına eşyalarını topluo(ben hala iş teklfini kabul etti teorisi üzeirnden gidiorum bu arada) ...tabi naz çok merak edio tarıkı we üzerini giyinerek tarkın yanına gidio (burdada o sarıldığı kıyafetleri giyindiğini düşünüorum) wee meşhur sarılma sahnesi geçio bunun yüzündende gitmek ten vazgeçen tarık ...bence o akşamki japon partisine gidiyor..
çünkü ordaki tarık-naz bakışmasına dikkat ettiyseniz kawgalı gibi bakışmadılar iki mahçup aşık gibi bakışıolardı ne yapacağını bilmeyen..

burçin yeterrrrr!!!!

izleme bidaha şu fragmanı yasak:img-cool2 :img-cool2 dizi başlamadan kafayımı yiyicen kızım yok t-shirtmüş yok lambaymış falan yani kafanı bu kadar bulandırmasana alt tarafı bi fragman hepsi rüya çıkarmış bide:img-hyste :img-hyste

whiteangel
07-02-07, 18:01

Burçin pijamaya tişörte dikkat etmedim ama bence son paragrafına katılıyorum. Bence de kimono partisi son sahne olacak. Orada Tarık Hulusi ile karşılaşacak ve bölüm bitecek..:img-wink: Ben fragmanı bir daha izleyeyim şu pijamalı-tişörtlü bölüme bir daha bakayım. Ya bu arada daha önce yazdım mı bilmiyorum. Naz'ı kötü giydiriyorlar. Ama pijamaları muhteşem:good:

tugcegedik
07-02-07, 18:04
of ya yarını iple çekiyorum. bu kadar beklediğimiz itiraf sonunda olacak ama yine çıkacak sorunlar çoook.

pas.si.on79
07-02-07, 18:13

Öbür yandanda[B] tarık gidio odasına eşyalarını topluo(ben hala iş teklfini kabul etti teorisi üzeirnden gidiorum bu arada) ...tabi naz çok merak edio tarıkı we üzerini giyinerek tarkın yanına gidio burdada o sarıldığı kıyafetleri giyindiğini düşünüorum wee meşhur sarılma sahnesi geçio bunun yüzündende gitmek ten vazgeçen tarık ...bence o akşamki japon partisine gidiyor..

BU tamamen bir teoridir:

senin teorin için frangmanı bir daha izledim.Ayyy insanın tekrar tekrar izleyesi geliyor.Dayanamıyorum ya nasıl sahneler var oyle...Tarıkla Nazın..

neyse canım gelelelim teorine;çello çalarken arkasındaki yeşil birşey Nazın cafedeki üzerindeki midir bilemedim;ama birçok yerde katılıyorum..kimonalı bakışları öyle mahçup aşıklar gibiydiler...

nesss
07-02-07, 18:29

Burçin'cim teorin çok mantıklı. Bakalım % kaçı tutacak :img-wink:

Bana görede o sarılma sahnesi son sahne değil. O sarılma sahnesinden sonra birşeyler izleyeceğiz gibi. Şimdi fragmandaki ilk sahnede Tarık'ın üzerinde mont var. 29.bölüm bittiğinde ise mont yokru. Büyük ihtimal ile Mert' yolcu ettikten sonra Tarık ile Naz kavgaya, tartışmaya başlayacaklar. Ama Tarık ne söyleyecekte Naz "Bu benim Tarık'ım olamaz" diyecek çok merak ediyorum. Bizim bildiğimiz Tarık Naz'ı bilerek üzecek birşey yapmaz ne demiş olabilir ki acaba :D

Açıkcası fragmanda ne ne zaman hiç belli değil:D Çok az bir zaman kaldı ama bizde merktan çatlayacağız;)

burcin_kaplan
07-02-07, 18:49
arkadaşlar cozuttuğum için hepinizden özür dilerim:img-blush

bu arada nesli 100 kere izlediğim fragmanı senin sayende 101. kere izlemiş bulunmaktayım şuan:img-hyste

Ama çok önemli bi yeri yakalamışsın gerçekten şu mont sahnesine hiç dikkat etmemiştim demekki bunlar bi dışarı çıktılar mesela merti yolcu etmek için çıkmış olabilirler kawga büyük ihtimalle dışarda başladı we müştemilata kadarda dewam etti..

arkadaşlar:img-help: :img-help:
fragmanda boğulucamm bölümü izlemeden bişe olmasından korkuorum artık bana:)

ebru.karaca
07-02-07, 18:52
çok teşekkür ederim peki site hakkında bir bilgin varmı açılmıyorda

O konuda Sevtoş'umun da bilgisi yok. En kısa sürede açılmasını temenni ediyoruz.

Bu arada Barış iki hafta sonra, tam bu gün, burada (Ankara'da) olacak.. :)

ebru.karaca
07-02-07, 18:54

bu arada nesli 100 kere izlediğim fragmanı senin sayende 101. kere izlemiş bulunmaktayım şuan:img-hyste

Ama çok önemli bi yeri yakalamışsın gerçekten şu mont sahnesine hiç dikkat etmemiştim demekki bunlar bi dışarı çıktılar mesela merti yolcu etmek için çıkmış olabilirler kawga büyük ihtimalle dışarda başladı we müştemilata kadarda dewam etti..

Canımsın..
Kendine dikkat et.
Güzel teoriler kuruyorsun da, bu sende aşırı beklenti oluşturmasın. Ona dikkat et. :) Biliyorsun, öyle olunca diziden zevk almak güç oluyor..

Bu arada diziye az kaldı.. Ha gayret.. Ya sabır..

handeozbek
07-02-07, 18:55

Bana birşey olmadıysa sana da olmaz merak etme. Hele o sapıttığım geceden sonra:img-hyste Benimde evde sürekli star açık. Star zaten sürekli fragmanı veriyor sağolsun. Bir de ben iki de bir açıyorum 500-600 olmuştur. Her an fragman zehirlenmesi yaşayabilirim. Her açışımda da sanki ilk defa izliyormuş gibi heyecanlanıyorum pür dikkat izliyorum

cave77
07-02-07, 18:57
Şu meşhur Ankara konserine ben de gelicem:img-wink: :img-yes: Elgiz abladan aldığım duyumlara göre Ankara konserleri süper geçiyormuş:good:,tam zaten orada olacağım zamana denk geldi,e gitmemek olmaz artık =)))) bu arada Burçincim fragmanı 102.kez izleyeceğin zaman haber ver ona göre gardımı alayım :))))

handeozbek
07-02-07, 18:58

Şimdi yavaşlatarak izledim de o yeşil şey bana yanan abajur gibi geldi.

whiteangel
07-02-07, 18:59

Burçincim canım benim artık fragmanı izleme lütfen,güzel kardeşim. Mümkünse yarına kadar foruma da girme. Biri bişi yazıyor, ondan sonra seni tuabilene aşkolsun. Bak biz diziyi düşünüyor muyuz? :img-hyste Fragmanı izliyor muyuz?:img-hyste Bir ince ayrıntı yakalayıp onu yazanları ooooooluyor muyuz:img-hyste Ben şu fragmana son bir kez daha bakayım. Cidden Naz, Mert'le çıkmış olabilir mi?:icon_whis

burcin_kaplan
07-02-07, 19:04
Burçincim canım benim artık fragmanı izleme lütfen,güzel kardeşim. Mümkünse yarına kadar foruma da girme. Biri bişi yazıyor, ondan sonra seni tuabilene aşkolsun. Bak biz diziyi düşünüyor muyuz? :img-hyste Fragmanı izliyor muyuz?:img-hyste Bir ince ayrıntı yakalayıp onu yazanları ooooooluyor muyuz:img-hyste Ben şu fragmana son bir kez daha bakayım. Cidden Naz, Mert'le çıkmış olabilir mi?:icon_whis

ewet walla siz hiç diziyi düşündünüz mü ki? olmaz ki öle bişe zaten olamaz ki:)
walla artık yeter sildim yoğun ısrarlar sonucu fragmanı ondan dolayı izlemicem artık karar aldım.:)

bu arada mertle nazın çıkması durumu için hmmm ben çok hoş karşılıorum bence çıkmaları lazım:img-hyste

Gidim uyuyim biraz...gece büyük iht. dizimizin tekrarını izlemek için giricem platformumuza umarım dün akşamki gibi erkenden kaçmazsınız sayın platform ahalisi:)...

ceza_cansu
07-02-07, 19:04

Ah canım benim artık çok geç.Sana birşeyler olmuşolucağı kadar:):).Cidden sen artık daha fazla fragmanı izleme.Tabi bütün teorilerin çok mantıklı orası ayrı ama dizi başlamadan kaybetmeyelim seni:img-wink: :)

handeozbek
07-02-07, 19:08
607. kez izledim de fragmanı bir daha baktım o yeşil şey t-shirt gibi gelmedi bana sanki yanan abajur gibi geliyor. Veya ben fazla bakmaktan yanlış görmeye başladım

qsawe
07-02-07, 19:26
Yazmıyayım diyorum ama olmuyor... arkadaşlar lütfen sakin olun ve kendinize gelin. Bu kadar kaptırınca her sahne size yetersiz gelmeye başlayacak. Beklentileriniz çok yüksek. 29. bölümden sonra beklentilerinizin altında kaldığı için verip veriştirdiniz. Daha sonra farklı yerlerden tekrar izlediğinizde aslında kötü bir bölüm olmadığını ve hatta bu haftaya hazırlık olduğunu fark ettiniz.

Bu dizinin sonu MUTLU SON. Bunda herkes hemfikir. Lütfen hayatın çok düz olduğunu düşünmeyin ve onların hayatında, normal yaşamdan daha da fazla karmaşa olduğunu kabul edin. Yapacağınız tek şey yarın akşam izlerken her anından zevk almak.

Eski yada yeni aşklarınızı düşünüp ya üzülmek yada mutlu olmak elinizde. Bu dizi bizleri hep bu duygulara sürüklüyor. Gerilim aşkta her zaman var... kıskançlık hiç bitmiyor.... üzüntüler her zaman yaşanabiliyor.

Lütfen olayın güzel yanlarına bakın... kim ne dedi ,ne yaptı, ne olucaklar, bu dizi bitene kadar her hafta ki konumuz olucak ... o nedenle sizleri kaybetmeden dizi finaline kadar devam edebilmek için bu işi oluruna bırakmanızı talep ediyorum.

RELAX OLARAK İZLEYİN ... İNANIN ÇOK MUTLU OLACAKSINIZ...

elmali-turta
07-02-07, 19:40
Yazmıyayım diyorum ama olmuyor... arkadaşlar lütfen sakin olun ve kendinize gelin. Bu kadar kaptırınca her sahne size yetersiz gelmeye başlayacak. Beklentileriniz çok yüksek. 29. bölümden sonra beklentilerinizin altında kaldığı için verip veriştirdiniz. Daha sonra farklı yerlerden tekrar izlediğinizde aslında kötü bir bölüm olmadığını ve hatta bu haftaya hazırlık olduğunu fark ettiniz.

Bu dizinin sonu MUTLU SON. Bunda herkes hemfikir. Lütfen hayatın çok düz olduğunu düşünmeyin ve onların hayatında, normal yaşamdan daha da fazla karmaşa olduğunu kabul edin. Yapacağınız tek şey yarın akşam izlerken her anından zevk almak.

Eski yada yeni aşklarınızı düşünüp ya üzülmek yada mutlu olmak elinizde. Bu dizi bizleri hep bu duygulara sürüklüyor. Gerilim aşkta her zaman var... kıskançlık hiç bitmiyor.... üzüntüler her zaman yaşanabiliyor.

Lütfen olayın güzel yanlarına bakın... kim ne dedi ,ne yaptı, ne olucaklar, bu dizi bitene kadar her hafta ki konumuz olucak ... o nedenle sizleri kaybetmeden dizi finaline kadar devam edebilmek için bu işi oluruna bırakmanızı talep ediyorum.

kesinlikle katılıyorum asu ablacım:good: :good:bu yazının altına imzamı atarım ben :happy0064 :happy0064 yani kaç zamandır demek istediklerimi çok güzel bir biçimde anlatmışsın saol :)

nowar_77
07-02-07, 19:59

aynen katılıyorum dediklerine asu..bir haftadır bunu uyguluyorum ben de ..yorumlar beklentileri çoğaltıyor..senaryoları ve yorumları bile okumamaya çalışıyorum artık..bu foruma da kalabalığa katkım olsun diye girmeye başladım neredeyse..televizyonda denk geldikçe fragmanı izliyorum ..perşembe günü de allah ne verdiyse deyip dizimi izleyecem rahat rahat..bir cuma günü reyting derdine düşerim ne yalan söyleyeyim...:)

schmetterling
07-02-07, 20:10
o bu değil de merve saçlarını geri yatırınca ne kadar da değişmiş.... fragmanda o sahneden hemen sonra bi de açık saçlı halini gösterince bi garip oluyor insan:img-wink: iki hali de çok güzel o ayrı...

bu dizi bende nevresim hastalığı yarattı, biraz daha böyle devam ederse nevresim satışlarında patlama yaşanacak:img-hyste geçen bölüm naz'ın sabahladığı geceki siyah nevresime dikkat edin derimmmm

pas.si.on79
07-02-07, 20:14

asucuğum çok güzel yazmışsın ben de alamadan edemedim.
Star herhalde gündüz frangmanı yayınlıyor ben hala göremedim.
Elbette bir gün starda frangmanın dışında da dizimizi görürüz

hysterical
07-02-07, 20:21
Dizi başından beri çok süperdi kaçırmıyodum sınavlar olduğunda bile çalışmayıp izliyodum ....anlayın artık...Ama şu arkadaşlık oyununu çok uzattılar bi de sürekli yanlış anlaşılmalar yüzünden son 2 -3 bölümdür izlemiyorum..... bu bölümün fragmanını izledim...bu sefer gsl bi bölüm olucağa benziyor.....:img-wink:

pas.si.on79
07-02-07, 21:01
Burçin'cim teorin çok mantıklı. Bakalım % kaçı tutacak :img-wink:

Bana görede o sarılma sahnesi son sahne değil. O sarılma sahnesinden sonra birşeyler izleyeceğiz gibi. Şimdi fragmandaki ilk sahnede Tarık'ın üzerinde mont var. 29.bölüm bittiğinde ise mont yokru. Büyük ihtimal ile Mert' yolcu ettikten sonra Tarık ile Naz kavgaya, tartışmaya başlayacaklar. Ama Tarık ne söyleyecekte Naz "Bu benim Tarık'ım olamaz" diyecek çok merak ediyorum. Bizim bildiğimiz Tarık Naz'ı bilerek üzecek birşey yapmaz ne demiş olabilir ki acaba :D

Açıkcası fragmanda ne ne zaman hiç belli değil:D Çok az bir zaman kaldı ama bizde merktan çatlayacağız;)

valla bravo nesss mont nasıl dikkatini çekmiş.:happy0064

Arkadaşlar....yardımcı oyuncu olmuşummmm:img-hyste :happy0064

burcin_kaplan
07-02-07, 21:21
günaydın arkadaşlar :) bi uyku gerçektende yaradı bana..

bu arada benim fragmana takma nedenim geçen hafta perşembede takma nedenimle aynı:) şöleki sıralamayı tutturmaya çalışıorum (Tabi daha bu görülemedi) yani umut bakımıyla bi ilgisi yok..Zaten bizim dizide fazla umut göz çıkarır..Sonuç olarak sadece itirafların geliceni ama önlerine yeni engeller çıkıcanı düşünüyorum kavuşma olayını daha bir kaç bölüm uzatırlar bu kesin

bülbül
07-02-07, 21:24

Bir imzada benden..izlerken zevk almaya bakın...ayrıntıları bir dahaki seyredişinizde yakalamaya çalışın....o zaman tasalanın..beğenmeyin...eleştirin...Ama ilk izlerken keyfini çıkarın...gerçekten...

Medea
07-02-07, 22:18
Bir imzada benden..izlerken zevk almaya bakın...ayrıntıları bir dahaki seyredişinizde yakalamaya çalışın....o zaman tasalanın..beğenmeyin...eleştirin...Ama ilk izlerken keyfini çıkarın...gerçekten...

Bana göre de sağlıklı bir yorum yapabilmek için en doğru tavır bu.:img-yes:

burcin_kaplan
07-02-07, 23:23
kanalın bizim fragmanı bu kadar yayınladığını gördüm ya ölsemde gam yemem artık:) darısı magazin programlarının başına diyorum..
Bu arada yarınki raytingler umarım çok iyi gelir ben pek umutsuz değlim bu konuda güveniyorum bizim diziye fragmanda gayetgüzeldi bu kadarda tanıtımı yapıldı..bence ilk 5te kesin oluruz..

elmali-turta
07-02-07, 23:34
kanalın bizim fragmanı bu kadar yayınladığını gördüm ya ölsemde gam yemem artık:) darısı magazin programlarının başına diyorum..
Bu arada yarınki raytingler umarım çok iyi gelir ben pek umutsuz değlim bu konuda güveniyorum bizim diziye fragmanda gayetgüzeldi bu kadarda tanıtımı yapıldı..bence ilk 5te kesin oluruz..

valla burçincim ağzından bal damlıyor canım inşallah dediklerin olur ama benim korkum ya bu haftaya bu kadar fragman vermezlerse:img-blush :img-blush

bide haftayaki bölüm daha önemli olucak hem bu bölümden sonraki bölüm hemde sevgililer gününden bir gün sonra olduğundan o bölümün daha da iyi tanıtımının olması lazım dime:img-in_lo :img-in_lo

ceza_cansu
07-02-07, 23:39
valla burçincim ağzından bal damlıyor canım inşallah dediklerin olur ama benim korkum ya bu haftaya bu kadar fragman vermezlerse:img-blush :img-blush

bide haftayaki bölüm daha önemli olucak hem bu bölümden sonraki bölüm hemde sevgililer gününden bir gün sonra olduğundan o bölümün daha da iyi tanıtımının olması lazım dime:img-in_lo :img-in_lo

Bencede haftaya olucak olan bölümün ve bundan sonrakilerin de böyle reklamının yapılması çok iyi olur:img-yes: :img-yes:

nesss
07-02-07, 23:39

Canım benim bende güveniyorum.

Hatta bence biz bu reyting olayını hiç düşünmeyelim. Yarık çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor. O kadar çok soru var ki şuan da. umarım geçen haftaki gibi uzun bir bölüm olur?Şimdi toparlayalım:

- Mert oradan ayrıldıktan sonra Tarık ile Naz ne konuştular?

- Tarık Naz'a ne dediki Naz "Benim Tarıkım bu olamaz" dedi?

- Naz'ın ağlayacağı kadar neler konuşuldu?

- Naz ağlayıp odasına gittikten sonra Tarık peşindne gitti mi? Gitmedi ise neden gidemedi?:img-hyste

- Tarık Mert'ın teklif edeceği evi kabul etti mi? Etti ise neden etti? Etmedi ise neden etmedi?

- Tarık itiraf edecekmiş, edeceği itiraf Naz ile kardeş olmadıkları mı? Yoksa Naz'ı sevdiği mi?

gibi bir sürü soru çıkartabilirz bu fragmandan:D düşünün yani :D

qsawe
07-02-07, 23:40
reytingler çok büyük değişim göstermez sanırım. Önemli olan kemik izleyicimiz. Onları kaybetmezsek ve yeni kazandıklarımızın izlemeye devam etmesini sağlarsak ( ki bu bölüm bence o bölüm :img-wink: ) perşembe akşamlarının 2 dizisi kalır piyasada... yy ve kv...

ebru.karaca
07-02-07, 23:42
Şu meşhur Ankara konserine ben de gelicem:img-wink: :img-yes: Elgiz abladan aldığım duyumlara göre Ankara konserleri süper geçiyormuş:good:,tam zaten orada olacağım zamana denk geldi,e gitmemek olmaz artık =)))) bu arada Burçincim fragmanı 102.kez izleyeceğin zaman haber ver ona göre gardımı alayım :))))

Vay vay vay..
Kimler de gelirmiş? :)
Sallayacağız ortalığı.. :):img-wink:

nesss
07-02-07, 23:45
Vay vay vay..
Kimler de gelirmiş? :)
Sallayacağız ortalığı.. :):img-wink:

Ebru Ablacım Ankara konserine bende gelmek istiyordum ama Çarşamba günü imiş:( Artık bir dahaki Ankara Konserinde bir misafiriniz var haberiniz olsun şimdiden:img-wink:

Siz bu seferlik bensiz sallayın ortalığı :img-hyste

elmali-turta
07-02-07, 23:46

Hatta bence biz bu reyting olayını hiç düşünmeyelim. Yarık çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor. O kadar çok soru var ki şuan da. umarım geçen haftaki gibi uzun bir bölüm olur?Şimdi toparlayalım:

- Naz ağlayıp odasına gittikten sonra Tarık peşindne gitti mi? Gitmedi ise neden gidemedi?:img-hyste

- Tarık Mert'ın teklif edeceği evi kabul etti mi? Etti ise neden etti? Etmedi ise neden etmedi?

- Tarık itiraf edecekmiş, edeceği itiraf Naz ile kardeş olmadıkları mı? Yoksa Naz'ı sevdiği mi?

ablacım yapmayın fragmana dalmayalım burçin çıkamaz:img-cray: buün ürettiği teoriler sayesinde beynim döndü:img-swoon :img-swoon

bnmde bi sorum olucak acaba naz itiraf yaptıktan sonra bidaha tarıkla knuşcakmı yoksa direk sinirli patron havasına mı giricek:dance: :dance: :dance:

burcin_kaplan
07-02-07, 23:46

Neslicim inan özetten daha karışık oldu:img-hyste

-Şimdi senin yakaladığın detay sayesinde tarıkın bi dışarı çıktığını biliyorz montu war çünkü üzerinde..zannediyorumki merti yolcu etmek için çıktılar..

-Allah bilir ne dedi walla bunun hakkında hiç bi fikrim yok:)

-Nazın ağlaması konusunda walla keyfime deymeyin mümkünse en az beş bölümde bir naz ağlasın çok hoşuma gidio bu nedir böle bende iyice sadistleştim:img-hyste

-Şimdi burda gitmediği kesin çünkü uğur kedi gitmediğini sölemiş.Zaten ardından gitmediği içinde bizimki ertesi gün ona patronluk taslamış bunada sevindim çünkü sonunda nazın arka koltuğa oturduğunu görücez uzun bi aradan sonra:) neden gitmediği hakkındada hiç bi fikrim yok onada allah kerim diorum:)

-valla bunun hakkında uzaktan yakından hiç bi fikrim yok en merak ettiğim konulardan biri bu dizide acaba nasıl bağlıyacaklar bu konuyu..bence mert ve pınarın öle bi ew almaları bile bi olay ki bide bizimki kabul ederse ortalık tam karışıcak..

-Bence kardeş olmadıklarını sölemicek...edeceği itiraf nazı sevdiği yani mertle pınar bunu anlamıcak ama naz direk anlıcak söylüyeceği laflardan..
pınar ne demişti ''sizin aranızda özel bir dil war sanki'' işte bunun sayesinde anlaşıcaklar yanlarındakilerde bön bön bakıcak:)

ceza_cansu
07-02-07, 23:57
Ya benim fragmanda takıldığım bir sahne var.O da Tarık'ın arabada uyuduğu sahne.O sahne itiraftan önce mi sonra mı???
Naz ağlayarak odasına çıktı eğer o sahne itiraftan önceyse Naz tarık'a olan aşkını itiraf etmek için nereye gitti.Müştemilata gidip içerde tarık var sanıp duvarlara mı itiraf etti aşkını yoksa araba da Tarık'ı görüp herşeyin başladığı yerde yani arabada mı yaptı itirafı?

whiteangel
08-02-07, 00:00
Ya benim fragmanda takıldığım bir sahne var.O da Tarık'ın arabada uyuduğu sahne.O sahne itiraftan önce mi sonra mı???
Naz ağlayarak odasına çıktı eğer o sahne itiraftan önceyse Naz tarık'a olan aşkını itiraf etmek için nereye gitti.Müştemilata gidip içerde tarık var sanıp duvarlara mı itiraf etti aşkını yoksa araba da Tarık'ı görüp herşeyin başladığı yerde yani arabada mı yaptı itirafı?

Bence itiraftan sonra arabada yatmıştır Tarık. Çünkü onlar en güzel anlarını o arabada yaşadılar. Arabada çok hatıraları var. Peki bir soru da ben ekliyeyim. Tarık ve Naz SEVGİLİLER GÜNÜNÜ kutlayacaklar mı?:img-wink:

burcin_kaplan
08-02-07, 00:01

cansu senin uyku saatin gelmiş cnm sen iyi değilsin bak bana uyudum uyandım kendime geldimm:):)

şimdi benim fikrime göre sana şöle anlatim şimciik ilk olay müştemilatta geçiyor gibi orda kawga ediyorlar bizimki ağlayarak çıkıp gidio odasına sonra ağlıo falan düşünüoda ardından topluyor kendini tarıkın odasına gidiyor gene hani şu tarıkın bunun yüzünü tuttuğu sahne warya o itiraf tahnesinden diye düşünüyorum ben... yani itirafı orda edio ondan sonra tekrar gidio morali bozulan tarıkta bunun ardından gidip arabada oturabilir ...neden orda dersen nedendir bilinmez üzümünü ye bağını sorma:):)

ebru.karaca
08-02-07, 00:04

Nesliciğim;
Bu sorular ne zor geldi ya.. O kadar konuştuk durduk ama böyle sıra sıra dizilince cevaplamak o kadar da kolay değilmiş :)

Mert oradan ayrıldıktan sonra Tarık ile Naz ne konuştular?

Bana, Naz Tarık'a çıkıştı gibi geliyor. Hani, Mert'e iyilik yaptın da, ne diye bana söylemiyorsun? O kadar laf dedirttin kendine, falan.. Olay öyle başlar da, devamı nasıl gelir, bir fikrim yok açıkçası.. Asıl sormak istediğin yer, o ağlama raddesine nasıl geldikleri. Biliyorum Neslim ama, inan aklıma bir şey gelmiyor..

Tarık Naz'a ne dediki Naz "Benim Tarıkım bu olamaz" dedi?
Muhtemelen Naz duygularını itiraf edince, onu tersleyen ya da duygularını önemsemeyen sözler söyledi. Mesela Naz'ın duygularının karşılıksız olduğunu falan söylemiş olabilir..

Her şeye ağlayabilir ya..
Tarık'ın gidecek olmasına, Tarık'ı sevdiğinin farkına varmış olmasına, ona söyleyememeye, şimdiye kadar Pınar'dan bahsettiği her yerde aslında kendinden bahsettiğini anlayamamasına, ... her şeye..
Bence senaristler de Naz'ı ağlarken görmek istiyor.. Her şeye ağlatmış olabilirler.. Hava yağmurlu, soğuk, babam Japonya'dan geç döndü.. :img-hyste

- Naz ağlayıp odasına gittikten sonra Tarık peşindne gitti mi? Gitmedi ise neden gidemedi?
Gitmedi. Bence orası kesin.
Ama gitmemesini nedeni ne? Olay burada ikiye ayrılıyor. Gitmek istememesi ve gidememesi.
Gitmek istememesi: Artık Naz'ın yaptıklarından bıkmıştır. Gururu incinmiştir. Gitmek istemez. (Anlayabilirim. Sahiden Tarık'da evliya sabrı varmış dediğim anlar çok oldu)
Gidememiştir: Bu da bu dizide sıkça ama pek sıkça karşılaştığımız bir durum. Tam gidecektir, Vahi beyle karşılaşır. Efkarlıdır Vahi bey, biraz konuşmak ister. Ya da Belkıs hanımla karşılaşır.. Odaya gidemez.. Ümitle karşılaşır.. En olmadı, Naz'ı telefonda konuşurken duyar, sinirlenir geri döner. Falan felan.. :)

Etmedi. O kesin zaten. Buna ne gerek vardı, onu da anlayabilmiş değilim ya.
Tarık'ın hiç bir bahane bulmasına gerek yok. Kabul etmiyorum demesi bile yeterli bence..
Tarık itiraf edecekmiş, edeceği itiraf Naz ile kardeş olmadıkları mı? Yoksa Naz'ı sevdiği mi?[/B]
Yahu bunu hayal mi ediyorum, yoksa son derece realist bir şekilde böyle olacağı kanaatinde miyim bilmiyorum. Ama bana, Naz'a olan aşkını itiraf edecek gibi geliyor. Açıkçası aksini hiç düşünmedim bile.
AŞK İTİRAFI İSTİYORUM.. SADECE AŞK! :)

B.A.D.B
08-02-07, 00:04
30.bolume sayılı saatler kala ki birazdan detaylı sureleri de sizlerle paylasacagım,ısrarla uzerinde durdugum bir konu var.Fragmanı ezberlemis arkadaslarımız mutlaka farketmislerdir,itirafların ask itirafı olup olmadıgından bahsedilmiyor ancak elegecirdigimiz ipucları sayesinde Naz'ın itirafının ask uzerine oldugundan emin gibiyiz.Bu arada asıl sorun şu ki, Tarık'ın,Mert ve Pınar'ın yanında ask itirafını yapamayacagını da fragmandaki Tarık'ın itirafından sonra Pınar ve Mert'in ev hediyesi konusundan anlayabiliyoruz.Demek ki Tarık itirafını ask uzerine ise sifreli olarak yapıyor yada baska bir itirafta bulunuyor.Sonuc ;itiraflardan biri ask uzerine olması kuvvetle muhtemelken,digerinin ne uzerine oldugu konusunda sadece ters koseye yatmak isteyenler tahminde bulunabilir.

YY ye kalan surenin detaylarını da simdi paylasalım,19 saat 56dk,kucuk bir hesapla,sadece 1190dk ve buda yine matematik hunerimizle sadece 71400saniye,istek gelirse salise olarak yada reklamların ve ana haber bultenlerının sureden dusulmus halini de hesaplayabiliriz :img-hyste

ceza_cansu
08-02-07, 00:05
Bence itiraftan sonra arabada yatmıştır Tarık. Çünkü onlar en güzel anlarını o arabada yaşadılar. Arabada çok hatıraları var. Peki bir soru da ben ekliyeyim. Tarık ve Naz SEVGİLİLER GÜNÜNÜ kutlayacaklar mı?:img-wink:

Hayır bence kutlamicaklar.Çünkü daha Naz'ın ocaktaki doğum günü gelmedi.Sevgililer günü ise şubatta.Bana kutlamazlar gibi geliyor

ebru.karaca
08-02-07, 00:06
Ebru Ablacım Ankara konserine bende gelmek istiyordum ama Çarşamba günü imiş:( Artık bir dahaki Ankara Konserinde bir misafiriniz var haberiniz olsun şimdiden:img-wink:

Siz bu seferlik bensiz sallayın ortalığı :img-hyste

Ah canımmmm...
İnşallah. Seni aramızda görmekten büyük keyif alırız. Hem seninle tanışmak hem de konser...Hmm harika fikir! :) :)

ebru.karaca
08-02-07, 00:10
Sevim ablacım;
Kutlayacaklarını pek sanmıyorum. Çünkü yılbaşı gibi bir zamanı da kutlamadılar. Bu dizede öyle günleri pek göz önünde bulundurmuyorlar..
Pek tahmin etmiyorum açıkçası..

burcin_kaplan
08-02-07, 00:11
30.bolume sayılı saatler kala ki birazdan detaylı sureleri de sizlerle paylasacagım,ısrarla uzerinde durdugum bir konu var.Fragmanı ezberlemis arkadaslarımız mutlaka farketmislerdir,itirafların ask itirafı olup olmadıgından bahsedilmiyor ancak elegecirdigimiz ipucları sayesinde Naz'ın itirafının ask uzerine oldugundan emin gibiyiz.Bu arada asıl sorun şu ki, Tarık'ın,Mert ve Pınar'ın yanında ask itirafını yapamayacagını da fragmandaki Tarık'ın itirafından sonra Pınar ve Mert'in ev hediyesi konusundan anlayabiliyoruz.Demek ki Tarık itirafını ask uzerine ise sifreli olarak yapıyor yada baska bir itirafta bulunuyor.Sonuc ;itiraflardan biri ask uzerine olması kuvvetle muhtemelken,digerinin ne uzerine oldugu konusunda sadece ters koseye yatmak isteyenler tahminde bulunabilir.

YY ye kalan surenin detaylarını da simdi paylasalım,19 saat 56dk,kucuk bir hesapla,sadece 1190dk ve buda yine matematik hunerimizle sadece 71400saniye,istek gelirse salise olarak yada reklamların ve ana haber bultenlerının sureden dusulmus halini de hesaplayabiliriz :img-hyste

Tarıkın itirafı bana aşk itirafı gibi geliyor şöyleki eğer tarık nazla kardeş olmadıklarını söylese yani bunu itiraf etse gene o ew werilmez..Kardeş olmadıklarını itiraf etmeyincede zaten sadece bir itiraf seçeneği kalıyor...Tekelioğlunuda edemeyeceğine göre...Gene burda gizli bi dil kullanacağını düşünüyorum yani nazın anlayacağı sadece...ama naz onu anlayacak bu sefer yok böle mi demek istedi yok şölemi demek istedi diye düşünmez umarım ne kadar o yatakta düşünceleri çok tatlıda olsa lütfen bu sefer düşünmesin:)

Az kaldı dizimize az...Zaten bu gece tekrarımızda war zaman çabuk geçicek:img-wink:

burcin_kaplan
08-02-07, 00:13

Bende aynen diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum ablacım...Kesinlikle kutlanmıcak sevgililer günü:)
valla zaten bi doğum gününü kutlasınlarda sevgililer günü falan önemli değik benim asıl merak ettiğim nazın doğum günü bizimkine bi şarkıda yetmiyordu bakalım tarık ne gibi süprizler hazırlıcak ona..bunun hakkında bi fikri olan war mı?

handeozbek
08-02-07, 00:15
Şimdi saçmalamaya başlıyorum. Karıştım beni çözün lütfen:D Şimdi Bu Tarık evi neden terkediyor? Nazın itirafından sonra terketmediği kesin. Çünkü özette Naz Tarığa itiraftan sonra patronu gibi davranacak diyor.Sonra Mertlerle buluşacaklar diyor. Orda da Tarık itiraf edece diyor? E peki ne oluyor da bu adam gidiyor? Çözebilmiş değilim. Nazı terslerse çok kötü olurum ben. Tamam kız haketti ama gururu ile oynamasın. Fazla Naz yapmasın Tarık üzülürüm sonra:sad53:

whiteangel
08-02-07, 00:16

Bak bu konuda hemfikiriz işte. AŞK itirafı bir taraftan açık ve net olarak gelecek. Ki bu NAZ olacak muhtemelen. Tarık dolaylı bir itiraf yapabilir. Fakat cafedeki dörtlü buluşmada Tarık'ın gözler dolu dolu oluyor. Orada çok kırıldığı belli.
Kalan süreyi salise olarak da alırsak sevindirik oluruz efeemmm:img-hyste Hasreeetttt psikopata bağlamadan şu hesap makinesini yok et lütfeeeennn:img-hyste :img-hyste

handeozbek
08-02-07, 00:17
Ya buldum galiba. Şimdi Naza Pınarların yanında itiraf edecek ya Tarık aşkını. Naz yine anlamayacak herhalde. Tarıkta kızıp gidecek. Başka aklıma birşey gelmiyor

nowar_77
08-02-07, 00:21
Bende aynen diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum ablacım...Kesinlikle kutlanmıcak sevgililer günü:)
valla zaten bi doğum gününü kutlasınlarda sevgililer günü falan önemli değik benim asıl merak ettiğim nazın doğum günü bizimkine bi şarkıda yetmiyordu bakalım tarık ne gibi süprizler hazırlıcak ona..bunun hakkında bi fikri olan war mı?

benim doğum günü için en büyük beklentim bir şekilde o dağ evine gidilmesi..tarık ne yapsın etsin naz ın doğum gününü o evde kutlasın..artık orada şarkı mı söyler ,orkestra mı getirir ,gülle mi donatır bilemem ..bunu da ona bırakıyorum..bulsun bir güzellik..

ceza_cansu
08-02-07, 00:21

Ya sadece bir doğum günü ama kutlanılıcak olan Naz'ın doğum günü olunca işler karışıyor.Benim bu konuda hiç ama hiç bir fikrim yok

pas.si.on79
08-02-07, 00:23
bence pınarın sorusu üzerine Tarık küçük hanımı sevdiğini söylecek...

Naz Tarıka nasıl bir itiraf yapar bilmiyorum ama frangmandaki o bakışmalar nazın çenesi tutmasının bıraktığı his çok güzel.Ama tabi artık bunları geçmeliler

öyle olacağını ümit ediyorum.... :img-yes:

burcin_kaplan
08-02-07, 00:25
benim doğum günü için en büyük beklentim bir şekilde o dağ evine gidilmesi..tarık ne yapsın etsin naz ın doğum gününü o evde kutlasın..artık orada şarkı mı söyler ,orkestra mı getirir ,gülle mi donatır bilemem ..bunu da ona bırakıyorum..bulsun bir güzellik..

aslında gerçektende çok güzel olurdu..ama bu yoğun kış şartları altında bizimkiler heralde oraya gidemez ne yazık ki:img-in_lo ahh ahh keşke gitseler...

ben nazın doğum gününü sadece tarıkla geçicereceğini düşünmüyorum yani ilk bütün hepsi süpriz yapar çünkü ümit biraz ters tepebilir hmm mesela toplu bi süpriz yapılır bizimki o zmn naza sadece şarkı söler hediye falan wermez..Nazda laf atar tabi ondan sonra ilerleyen saatlerde bunlar yanlız kalınca bizim ki büyük bi süpriz yapbilir naza:)
ahh ahh şu doğum gününe çok umut bağladık sanki yaneyse:):)

ebru.karaca
08-02-07, 00:28
Şimdi saçmalamaya başlıyorum. Karıştım beni çözün lütfen:D Şimdi Bu Tarık evi neden terkediyor? Nazın itirafından sonra terketmediği kesin. Çünkü özette Naz Tarığa itiraftan sonra patronu gibi davranacak diyor.Sonra Mertlerle buluşacaklar diyor. Orda da Tarık itiraf edece diyor? E peki ne oluyor da bu adam gidiyor? Çözebilmiş değilim. Nazı terslerse çok kötü olurum ben. Tamam kız haketti ama gururu ile oynamasın. Fazla Naz yapmasın Tarık üzülürüm sonra:sad53:

Handeciğim;
Tarık'ın Naz'ı öyle sert bir şekilde tersleyeceğini sanmıyorum. Onun terslemesi, Naz'ın istediğini söyleyememek olur gibime geliyor..

ebru.karaca
08-02-07, 00:30
Ya buldum galiba. Şimdi Naza Pınarların yanında itiraf edecek ya Tarık aşkını. Naz yine anlamayacak herhalde. Tarıkta kızıp gidecek. Başka aklıma birşey gelmiyor

Yok yok..
O yemekte bir yerde Naz Tarık'a çok tuhaf bir bakış atıyordu. Böyle sevinmek, şaşırmak karışımı.. Bence anlamak ne kelime.. Ezberledi bile..

burcin_kaplan
08-02-07, 00:31
Yok yok..
O yemekte bir yerde Naz Tarık'a çok tuhaf bir bakış atıyordu. Böyle sevinmek, şaşırmak karışımı.. Bence anlamak ne kelime.. Ezberledi bile..

Katılıyorum ablacım..ayrıca şölede bişey war eğer tarıkın dediklerini anlamamış olsa o sarılmada gerçekleşmezdi bence..çünkü nazın terslendiğini düşünerek böle bişe yapıcanı sanmıyorum ben..Naz bunu gururuna yediremezdi..

ebru.karaca
08-02-07, 00:34
Katılıyorum ablacım..ayrıca şölede bişey war eğer tarıkın dediklerini anlamamış olsa o sarılmada gerçekleşmezdi bence..çünkü nazın terslendiğini düşünerek böle bişe yapıcanı sanmıyorum ben..Naz bunu gururuna yediremezdi..

Evet..
Gerçi Naz eski Naz değil.
Artık pek çok şeye, tahmin etmediğimiz tepkiler veriyor ama..
Artık arada aşk var. Her şey çok değişti.

tarik_naz
08-02-07, 00:34
yahu senaristler haftaya sevgililer gününü işlerse çok büyük mantık hatası yapmış olurlar.

29 aralık filiz'in doğum günü
28-29 ocak naz'ın doğum günü olmalı ki henüz naz'ın doğum gününü göremedik. hem filiz'in doğum gününü dizi tarihi ile aynı yaptılar. ve genelde bazı şeyleri dizinin yayınladığı tarihe göre ayarlıyolar

hatırlıyorum 17.bölümdü sanırım tarık arabayı falan çaldırdığında imza defterinde dizinin yayınladığı gün yazıyodu.

burdan yola çıkarak 29 ocak geçeli çok oldu. buna göre;

1-naz orda lafın gelişi mi söyledi acaba 1 ay sonraki doğum günüm derken.
2-ya da senaristler lafın gelişi mi söylettiler o cümleyi. ve bize doğum günü falan göstermeyecekler mi acaba.?

burcin_kaplan
08-02-07, 00:37
yahu senaristler haftaya sevgililer gününü işlerse çok büyük mantık hatası yapmış olurlar.

29 aralık filiz'in doğum günü
28-29 ocak naz'ın doğum günü olmalı ki henüz naz'ın doğum gününü göremedik. hem filiz'in doğum gününü dizi tarihi ile aynı yaptılar. ve genelde bazı şeyleri dizinin yayınladığı tarihe göre ayarlıyolar

hatırlıyorum 17.bölümdü sanırım tarık arabayı falan çaldırdığında imza defterinde dizinin yayınladığı gün yazıyodu.

burdan yola çıkarak 29 ocak geçeli çok oldu. buna göre;

1-naz orda lafın gelişi mi söyledi acaba 1 ay sonraki doğum günüm derken.
2-ya da senaristler lafın gelişi mi söylettiler o cümleyi. ve bize doğum günü falan göstermeyecekler mi acaba.?

Işte düşünmekten bile korktuğum soru geldi biz o doğum gününe bu kadar taktık ama ya sonuçsuz kalırsa... ben bunu düşünüyordum serdar ama uğur kedinin siteye gelmesi beni bu açıdan biraz rhatlattı ...şöleki doğum günü hakkında beklentilerimiz olduğunu bence...bildirir senaristlere..yani bu raytinglerden sonrada ztn bizi ciddiye alacaklarını düşünüyorum bence yapıcaklar nazın doğum gününü..

ebru.karaca
08-02-07, 00:39
Işte düşünmekten bile korktuğum soru geldi biz o doğum gününe bu kadar taktık ama ya sonuçsuz kalırsa... ben bunu düşünüyordum serdar ama uğur kedinin siteye gelmesi beni bu açıdan biraz rhatlattı ...şöleki doğum günü hakkında beklentilerimiz olduğunu bence...bildirir senaristlere..yani bu raytinglerden sonrada ztn bizi ciddiye alacaklarını düşünüyorum bence yapıcaklar nazın doğum gününü..

Evet, şimdiye kadar bizim bir hafta boyunca konuştuğumuz ama dizide bir dakika bile geçmeyen yerler oldu. Bu doğumgünü meselesi de öyle olabilir. Ama OLMAMALI bence. Çünkü bu tip şeyler, çok güzel değerlendirilebilecek konular..

ceza_cansu
08-02-07, 00:42
Bence de bu doğum günü geçilmemeli.Zaten geçilicek gibi değil ki Naz'ın doğum günü.Mutlaka kutlanmalı:):)Ya gerçekten dizide doğum gününü görsek çok iyi olur.O doğum günün de Naz ve Tarık için çok önemli şeyler olur

B.A.D.B
08-02-07, 00:43
Yok yok..

Zaten basımıza ne geldıyse o sevinmek sassırmak karısımı bakıstan geldi :img-hyste ...
Bu arada yogun istek uzerine sureleri hesaplarken reklamlar,haber bultneleri ve spor haberlerini de toplam usreden dusuyorum,ve sonucu ilk kez acık secıkk hesaplıyorum,saglama yapabilirsiniz :img-hyste

reklam sureleri saat bası 15 dk olarak alalım,15x19 bu da eder 285dk,bu sureye saat bası 10 dk haber bultenı ,ana haber bultenlerı de 45 dk,spor haberleri 10 dk(nerde eski gunler spor haberlleri 30dk idi) ve hepsinin toplamı
285+(10x19)+(45+15) ve sonuc olarak 535 dk cikarılacak zaman.Gelim toplam sureye , (1155-535)x60 ve salt kalan bekleme suremiz;sadece 37200sanıye.

whiteangel
08-02-07, 00:46

Bence itiraftan sonra bir doğum günü çok güzel olur. Hatta dağda başbaşa olursa tadından yenmezzz.. Ahhh artık şarkılar gırla gider. Biz de ekran karşısında mest oluruz. O kurutulmuş gül de çok anlamlı bir hediye olur.:good:

burcin_kaplan
08-02-07, 00:49
Zaten basımıza ne geldıyse o sevinmek sassırmak karısımı bakıstan geldi :img-hyste ...
Bu arada yogun istek uzerine sureleri hesaplarken reklamlar,haber bultneleri ve spor haberlerini de toplam usreden dusuyorum,ve sonucu ilk kez acık secıkk hesaplıyorum,saglama yapabilirsiniz :img-hyste

reklam sureleri saat bası 15 dk olarak alalım,15x19 bu da eder 285dk,bu sureye saat bası 10 dk haber bultenı ,ana haber bultenlerı de 45 dk,spor haberleri 10 dk(nerde eski gunler spor haberlleri 30dk idi) ve hepsinin toplamı
285+(10x19)+(45+15) ve sonuc olarak 535 dk cikarılacak zaman.Gelim toplam sureye , (1155-535)x60 ve salt kalan bekleme suremiz;sadece 37200sanıye.

az kalmış cnm hiç bişe ne olucak ki:)ehehe... zaten 8 saatinin falan uyumaya gttiğinide hesaba katarsak baya bişe düşüyor..önemli olan 7-8 arasının çabuk geçmesi o bir saat geçmek bilmiyor:)

Bu arada tekrara ne kadar kaldı sayın BADB??:)

ebru.karaca
08-02-07, 00:50
Bence itiraftan sonra bir doğum günü çok güzel olur. Hatta dağda başbaşa olursa tadından yenmezzz.. Ahhh artık şarkılar gırla gider. Biz de ekran karşısında mest oluruz. O kurutulmuş gül de çok anlamlı bir hediye olur.:good:

Meleğim, ben en çok neyi hayal etmiştim biliyor musun?
Tarık ve Naz ortak konserler veriyor ya..
O konserlerden birinde Tarık şarkı söylesin. Konser gibi.. İkisi çalsın, Tarık söylesin.. Biz de DOYA DOYA dinleyelim.. Yarım kalmasın.. Sonuna kadar :) :)

whiteangel
08-02-07, 00:52
Meleğim, ben en çok neyi hayal etmiştim biliyor musun?
Tarık ve Naz ortak konserler veriyor ya..
O konserlerden birinde Tarık şarkı söylesin. Konser gibi.. İkisi çalsın, Tarık söylesin.. Biz de DOYA DOYA dinleyelim.. Yarım kalmasın.. Sonuna kadar :) :)

AHHH keşke be Ebru'cum. Senaristelerimiz duyun bizi lütfeeeeennnn:happy0064

tarik_naz
08-02-07, 00:52

herkesin beklediği, bu güzel aşk hikayesinde, dizinin başrol oyuncularının doğum günü yapılmaz da kimin yapılır. aşkalrını perçinleyecek özel günler bunlar. ve başrol oyuncusunun birinin ağzından da doğum gününün tarihi de çıkmış ki. bu saatten sonra onu yapmamak gibi bi şansları yok bence.

bu saatten sonra gün olarak tutturma şansları yok. ama naz'a

naz: bi ay dediysek de lafın gelişi söyledik, bir buçuk ay demek biraz zor diye bi ay dedim.

derse durumu kurtarırlar ve 15 şubat veya 22 şubatta naz'ın doğum gününü görebiliriz. :)

whiteangel
08-02-07, 00:57
herkesin beklediği, bu güzel aşk hikayesinde, dizinin başrol oyuncularının doğum günü yapılmaz da kimin yapılır. aşkalrını perçinleyecek özel günler bunlar. ve başrol oyuncusunun birinin ağzından da doğum gününün tarihi de çıkmış ki. bu saatten sonra onu yapmamak gibi bi şansları yok bence.

naz: bi ay dediysek de lafın gelişi söyledik, bir buçuk ay demek biraz zor diye bi ay dedim.

derse durumu kurtarırlar ve 15 şubat veya 22 şubatta naz'ın doğum gününü görebiliriz. :)
Serdar'cım doğum günü ile ilgili bir senaryo yazmayı düşünmüyor musun? Hani en azından senin senaryo ile yaşamış oluruz. Bu arada imzan çok güzel ve anlamlı olmuş. :good:

pas.si.on79
08-02-07, 00:59

bence de bir doğum günü yapmalılar aslında bu bölümde olmalıydı... en geç haftaya ama bakalım bunların hali de belli olmuyor ....aha bir frangman daha starda......

Burçinciğim her an başlayabilir.... tekrar..... Bırakıp yatamıyorum...Yatmazsam sabah kalkamıyorum... offfff biraz erken alsalar.....ne olurdu sanki

tarik_naz
08-02-07, 01:07
Serdar'cım doğum günü ile ilgili bir senaryo yazmayı düşünmüyor musun? Hani en azından senin senaryo ile yaşamış oluruz. Bu arada imzan çok güzel ve anlamlı olmuş. :good:

bu hafta senaryo yazmak lazım aslında. hem sevgililer günü hem de doğum günü işlenebilir. bakalım,bu bölümün sonuna göre bişeyler yazabilirim. yılbaşına özel yazdık, sevgililer gününe özel de yazalım :)

whiteangel
08-02-07, 01:11
Arkadaşlar doğumgünü kesinlikle es geçilmesin. Bu konuda hepimiz hemfikiriz değil mi? Benim aklıma Serdar'ın mesajından sonra şu geldi. Eğer Naz 1.5 ay sonra dediyse bu tam SEVGİLİLER GÜNÜNE denk geliyor. Yani Naz'ın doğum günü pekala 14 şubat olabilir. Doğum günü ve Sevgililer günü birlikte kutlanır. Nasıl fikir ama.. Kabul edenleri ve itiraz edenleri gerekçelerini belirterek bir tespit yapalım. Hadi buyrun söz sizde:img-wink:

ceza_cansu
08-02-07, 01:12
Arkadaşlar doğumgünü kesinlikle es geçilmesin. Bu konuda hepimiz hemfikiriz değil mi? Benim aklıma Serdar'ın mesajından sonra şu geldi. Eğer Naz 1.5 ay sonra dediyse bu tam SEVGİLİLER GÜNÜNE denk geliyor. Yani Naz'ın doğum günü pekala 14 şubat olabilir. Doğum günü ve Sevgililer günü birlikte kutlanır. Nasıl fikir ama.. Kabul edenleri ve itiraz edenleri gerekçelerini belirterek bir tespit yapalım. Hadi buyrun söz sizde:img-wink:

Ya bence ikisi de aynı gün olsa süper olur.Hem bu iki güzel olay atlanmaz hemde Tarık ve Naz açısından daha da etkili olabilir.

Arkadaşlar bu arada yalancı yarimin tekrarı başladı şu an.Herkese iyi seyirler

sondakika
08-02-07, 01:13
bu hafta senaryo yazmak lazım aslında. hem sevgililer günü hem de doğum günü işlenebilir. bakalım,bu bölümün sonuna göre bişeyler yazabilirim. yılbaşına özel yazdık, sevgililer gününe özel de yazalım :)

serdarcım yaz yaz.. nasılsa kalem senin kardeş.. ama kurbanın olam naz'ı cin gibi yap.. öyle dizideki saf rollerinden olmasın.. şöyle leb demeden, bırak leblebiyi çaromu a' dan Z'ye anlatsın.. o derece cin yani.. :img-hyste

burcin_kaplan
08-02-07, 01:14

kesinlikle es geçilmesin ablacım çok güzel bi fikir ikisini aynı anda kutlamk çok güzel olabilir...Belkide budurumda işte tarık nazı bi şarkıylada kandıramaz odnan demiştir belki naz iki tane şarkı sölesin:img-hyste :img-hyste

şaka maka ikisininde işlenmesi gerçekten ço kgüzel olur yok illa arasından biri işleniceksede kesinllikle doğum günü işlenmeli diyorum..

opas
08-02-07, 01:14
bence de bir doğum günü yapmalılar aslında bu bölümde olmalıydı... en geç haftaya ama bakalım bunların hali de belli olmuyor ....aha bir frangman daha starda......

Burçinciğim her an başlayabilir.... tekrar..... Bırakıp yatamıyorum...Yatmazsam sabah kalkamıyorum... offfff biraz erken alsalar.....ne olurdu sanki

Gamzeciğim ben de aynen senin durumundayım. Yatmak bilmiyorum ve sabah da hayali hayri usta oluyorum(şahiin duydunmu?)
Bence Tarık Naz'ın itiraflarını bir şekilde duymayacak gibi geliyor bana. Ya Sadri'ye gitmiş olacak, Ya da o gece her neden se arabda uyuyor olacak. Ben Tarık'ın tüm duymak istediklerini Naz'dan işittikten sonra hiçbir tepki vermeyeceğine inanamıyorum. Bir de aşkın o geriliğm bu şekilde olursa illa ki azalacak. Bu bölüm ben ce biraz sus payı var senaristler tarafından bize. Esas itiraf daha na na nanan olacak bence:)

sondakika
08-02-07, 01:22

sevim ablacım olması gereknde bu zaten.. aaa es geçilir mi.. filizinki olurda nazın hemde esas kız olmakta olmaz mı.. olur olur bal gibide olur.. kesinlikle olmalı derim hattaaa tarık ile babası o partide bir maç yapsın yani.. :img-hyste

bu arada ilginçtir bu akşamki avrupa yakasından sevgililer günü işlenmiş.. gerçi 14 şubat perşembeye denk gelmiyor ama avrupa yakası erken işledi. diyorum bizim dizimizde harikulade işleyebilirdi ama ip ucu yok..

gelecek hafta işlenmesi olası ama ikisinin bir araya gelmesi şeker gibi olur.. acep senarist tayfası böyle bir güzellik yapar mı.. :img-cool2

Buyukbaba
08-02-07, 01:23
Gamzeciğim ben de aynen senin durumundayım. Yatmak bilmiyorum ve sabah da hayali hayri usta oluyorum(şahiin duydunmu?)
Bence Tarık Naz'ın itiraflarını bir şekilde duymayacak gibi geliyor bana. Ya Sadri'ye gitmiş olacak, Ya da o gece her neden se arabda uyuyor olacak. Ben Tarık'ın tüm duymak istediklerini Naz'dan işittikten sonra hiçbir tepki vermeyeceğine inanamıyorum. Bir de aşkın o geriliğm bu şekilde olursa illa ki azalacak. Bu bölüm ben ce biraz sus payı var senaristler tarafından bize. Esas itiraf daha na na nanan olacak bence:)

Duydum Burcu duydum. Duymam mı? Hülyalara daldım, aklıma Bolulu Hasan Usta geldi. Canım da nasıl muhallebi çekti anlatamam. Gece gece. Tövebe yarabbim. Nereden bulacağım şimdi muhallebiyi. Peehh.

whiteangel
08-02-07, 01:35
Bu arada forum ahalisi diğer platformda:img-hyste 29. bölümün tekrarını birlikte izleyip terapi yapıyorlar efeemm . Burdaki sessizliğin sebebi başka bişi değil.:icon_whis

nesss
08-02-07, 01:39
Bu arada forum ahalisi diğer platformda:img-hyste 29. bölümün tekrarını birlikte izleyip terapi yapıyorlar efeemm . Burdaki sessizliğin sebebi başka bişi değil.:icon_whis

Evet ablacım 30.Bölüm öncesi bir terapi :D

Vahi-dettin ile Belma aşklarının masalı gece gece büyük terapi oluyor:img-hyste

burcin_kaplan
08-02-07, 01:40

nee ne platforumu yok öle bişe nerde nasıl olmaz ki olamaz ki:icon_whis

niye boş bırakalım canım burdayız her zmaan yazı yazılmasa bile yüreğimiz burda:):img-hyste

ayrıca şu naz beni gülmekten öldürdü ya:) allahım o nasıl bi sofistike diyişi öleee hehe..:img-hyste

ebru.karaca
08-02-07, 01:41

Bakın bu ne güzel olur.. 14 şubata da denk gelebilir. Hatta çok daha güzeli olur. Ne bileyim arada iki gün vardır. Mesela 12 şubat doğum günüdür, 14 şubat da sevgililer günü..
Ve senaristler bize iki günü ayrı ayrı yaşatırlar. Biz de heyecandan bayılırız artık :)

burcin_kaplan
08-02-07, 01:48
bu arada bişe daha belirticem illa 14 şubatı aynı hafta kutlucaz diye bi kuralda yok önce doğum gününü kutlasınlar sonraki haftaların birindede sevgililer gününü işlesinler sonuçta tarihler ztn paralel gitmiyor...yani ztn mantık hatasıda olmaz...

ebru.karaca
08-02-07, 02:03
bu arada bişe daha belirticem illa 14 şubatı aynı hafta kutlucaz diye bi kuralda yok önce doğum gününü kutlasınlar sonraki haftaların birindede sevgililer gününü işlesinler sonuçta tarihler ztn paralel gitmiyor...yani ztn mantık hatasıda olmaz...

Evet ya, haklısın.
Öyle olmak zorunda değilki.. :)

Bu arada şu anda pc'de kardeşimin msn i açık olduğu için platforma katılamıyorum. Kusuruma bakmayın..

Naz'ın şu hallerine bayılıyorum. Hele şu yastık-yorgan kavgası.. Çok güzeeel, çoook..

Bi kağıdı doğru yazamadın! Bütün gecemi mahvettin! :img-hyste

B.A.D.B
08-02-07, 02:14
Dogum günü ve sevgililer gününün aynı tarihte kutlanması ancak Tarık'ın konunun akısına uygun bir aksilik veya zorunluluk yuzunden bu kutlamalara katılamaması taraftarıyım.Yogun bombardıman altında kalacagımı bilerek :img-hyste zor sartlar altında bu fikirlerimi yazıyorum.Hepimiz bu kutlamalar ve ozel gunlerde birseylerin acık secik ortaya dokulecegini biliyoruz,hatta o kadar eminiz ki sevgililer gunu dedigimizde sevgililerimizden once YY aklımıza geliyor.Romantık kasırgaların kalpleri yerinden oynattıgı,duygu fırtınalarının ask sozcuklerini o sahil senin bu kıyı benim demeden dolastırdıgı sahnelerin,bir dogumgunu veya sevgililer gunu icin hazırlanmıs bir kutlama partisinde gerceklesmesinden ziyade ,o ıssız,sessiz ve ilk opucugun yasandıgı kulubede yasanmasını tercih ederim.Bu yazdıklarımın gerceklesmesi icin de Tarık'ın o ozel anlara,sevgililer gunu,dogum gunu, istirak edememesi gerekmetedir.Saygılarımla arz ederim....Cok gaddar gordum kendimi:img-hyste

ceza_cansu
08-02-07, 02:35
Ya şimdi bölümü tekrar izlerken Naz'a ilk izlediğimde sinir olduğum her sahnede koptum.Bölümün üstünden süre geçince insan daha da rahat izliyor bölümü.Daha çok keyfini çıkarıyor:img-yes: :img-yes:

burcin_kaplan
08-02-07, 02:40
Ya şimdi bölümü tekrar izlerken Naz'a ilk izlediğimde sinir olduğum her sahnede koptum.Bölümün üstünden süre geçince insan daha da rahat izliyor bölümü.Daha çok keyfini çıkarıyor:img-yes: :img-yes:

ewet cansu aynen bendede aynı etkileri bıraktı bu bölüm...geçen bölüm sinir krizleri geçirdiğim sahnelerde bile koptum...heralde üzerimizde birazda yarın ki bölümün rahtlığı war sonunda şu arkadaşım mevzusunun kapandığınıda biliyor yani bizde bi rahtlama oluştu bölümün keyfini çıkarıyoruz sadece...

Medea
08-02-07, 02:51

İşte gecenin en doğru sözü:img-yes: Atalarımız ne demiş? Öfkeyle kalkan zararla oturur.Sıcağı sıcağına verilen tepkiler,bazen aşırı ve haksız olabiliyor.

whiteangel
08-02-07, 02:54
ewet cansu aynen bendede aynı etkileri bıraktı bu bölüm...geçen bölüm sinir krizleri geçirdiğim sahnelerde bile koptum...heralde üzerimizde birazda yarın ki bölümün rahtlığı war sonunda şu arkadaşım mevzusunun kapandığınıda biliyor yani bizde bi rahtlama oluştu bölümün keyfini çıkarıyoruz sadece...

Ya ben de katılıyorum. Şimdi 29 un tekrarını izlerken biz bu bölüme biraz haksızlık etmişiz diye düşündüm. Aslında ben her bölümü ikinci izleyişimde daha çok keyif alıyorum. Belki ilk izleyişte kaçırdığım küçük ayrıntıları yakaladığım için, belki de daha relax izlediğim için. Son söz olarak 29. bölüm hem 30. bölüme zemin hazırlamış , hem de bazı şeylerin vurgulandığı bölüm olmuş. :) İyi geceler efeemm. Yarın 30. bölüm için yeni başlık açılsa, hatta bölüm yorumları her bölüm için ayrı başlık olarak açılsa ne iyi olur diyorum. bye

tarik_naz
08-02-07, 03:04
İşte gecenin en doğru sözü:img-yes: Atalarımız ne demiş? Öfkeyle kalkan zararla oturur.Sıcağı sıcağına verilen tepkiler,bazen aşırı ve haksız olabiliyor.

cuma gününden beri ilk defa izledim son bölümü ve çok zevkliydi gerçekten. gerek replikler, gerek vucüt dilleri, hareketleri baya güzelmiş. bi çok güldüğümüz sahne varmış.

biz de naz'ın takıntısını büyütüp, bölüme kötü süsü verdik valla. dediğin gibi öfkeyle kalktık, zararla oturduk,ama sakın kafayla izledik, zevkini çıkardık.

burcin_kaplan
08-02-07, 03:34
forumda kimse yok ama ben ginede bişeler yazayım gene gözüme uyku girmedi .. galiba akşam biraz da olsa uyuduğumdan oldu..ahh ahh keşke uyumasaydım da şimdi uyuyabilseyim:)
neyse bu dizide şu war onu fark ettim bazı bölümleri ne kadar kızsakta aslında bu tamamen bu dizinin güzelliğinden kaynaklanıyor çünkü ne kadar güzel bölümler geldikçe beklentimizde o akdar yükseliyor...ama bugün gece sakin kafayla izlediğimde gerçekten de biz bu bölüme mi bu kadar sinirlendik dedim nazın sinir hallerine bile güldüm bu bölüm...ama artık itirafında zamanı gelmişti bu olayı artık sündürmemeleri iyi olmuş belkide cidden kafamız rahatldı diye komik geldi bu olaylar bize ...bunuda unutmamak lazım..

yarın ki bölümü beğeneceğimi düşünüyorum...ne olursa olsun nazın ağlaması bile beğenmem için yetio bölümü:):)

qsawe
08-02-07, 07:54
Günaydın arkadaşlar,

Keşke iş gereği erken yatmak zorunda olmasaydımda, buraya yazılan son yazıları canlı canlı yaşasaydım.... tektrarı sizlerle izleseydim ..... ama bunu yazmaktanda çok büyük keyif alıyorum şu an!!!!!!!!!

BEN SİZE DEMEMİŞ MİYDİM

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

MardiGras
08-02-07, 08:38
Basligi takip eden uyelerimizin istegine de uygun olarak, yeni bolum yorumlarini bu baslikta yapabilirsiniz.

MardiGras
Super Moderator

qsawe
08-02-07, 09:28
Sevgili MardiGras,

Talebimize gösterdiğiniz özen için teşekkür ederiz. Bu bugüne kadar aldığımız en iyi yanıt oldu. Ama ufak bir sorunun düzeltilmesinde fayda var. Henüz 30. bölümü izleyeceğiz. Zahmet olmazsa başlık adını düzeltebilirmisiniz? :icon_sorr

Bu arada bir çönceki başlığı kapatan mesaja sahip olmak çok güzel. Buda umarım bu sayfanın ilk mesajı olur :happy0064

Not:Bölüm başlığımız düzeldi. Bu kadar çabuk müdahale için ÖZEL TEŞEKKÜR ediyorum. Elinize sağlık.

Buyukbaba
08-02-07, 09:31
Peki niye 31. bölüm yorumları? 30 değil mi? :)
Şimdi, gece bizimkiler seyrettiler diziyi. Ben de bir kısmını seyrettim kardeşlerimle beraber. Ama maalesef ben bazı yorumlara katılamayacağım. Bu bölümden hiç zevk almadım. Yeniden seyredesim hiç gelmedi. Ben sanıyorum ki komediden çok romantizm bekliyorum bu diziden ve 15 sn lik romantik bir konuşma benim diziyi beğenmem için yeterli olmuyor. Bölüm beni bütünü ile sarmalı.
Yahu ben çok mu ters bir adamım anlamadım ki. :)

edit: Başlık 30 olarak değişmiş:) Aferin qsawe :P

qsawe
08-02-07, 09:42
Peki niye 31. bölüm yorumları? 30 değil mi? :)
Şimdi, gece bizimkiler seyrettiler diziyi. Ben de bir kısmını seyrettim kardeşlerimle beraber. Ama maalesef ben bazı yorumlara katılamayacağım. Bu bölümden hiç zevk almadım. Yeniden seyredesim hiç gelmedi. Ben sanıyorum ki komediden çok romantizm bekliyorum bu diziden ve 15 sn lik romantik bir konuşma benim diziyi beğenmem için yeterli olmuyor. Bölüm beni bütünü ile sarmalı.
Yahu ben çok mu ters bir adamım anlamadım ki. :)

Artık bu terslik mi, bir yemin ettim dönemem mi ? bilemiyorum... ne dersen de çok güzel bir bölümdü... bol komedi ve bol romantizm vardı. daha ne olsun..

Ay! sende azla yetinmeyi öğren Şahin, olmuyor böyle cık cık cık ...

Neyse bir tane daha var senin gibi !! o kendini bilir... bizim diğer platformun son üyesi diyelim ... kesin anladı asker .... dimi ? Ya onada Naz'lık bulaştıysa ya anlamadıysa açıkça mı yazsam acaba adını.... yok yok anlamıştır... bay muhalefet kendini bilir canım.:icon_whis

sondakika
08-02-07, 09:59
arkadaşlar bölümün fragmanı ve özeti verilmişşe (ki verilmiş ) o zaman diğer forum başlıklarında da ilgili bölüm numarasına göre yapılmakta.. sadece burada olmadı hani.. :icon_whis ama 31. olursa buda uçma olur yahu.. :img-hyste

o yüzden mardigras bir kuçak teşekkür efendim derken.. kv nin bu akşa saat 22 de başlamasını o kadar istiyorum ki.. yarım saat içe geçmek.. off anam offff :icon_sorr

ne berbat oldu şu perşebemleri gerçi toplantıdada konuşuldu ama içi başka etkiliyor canım.. :good:

RebeCa
08-02-07, 10:40
herkese günaydınlar efendim diyeceğim ama sadce 3 kişiyiz.ben yine de diyorum herkese günaydın,

akşam yorgundum vallaha ,o yüzden erken yatıım yanı 29.bölüm tekrarını seyretmedim,ama yazdıklarınızı okudum.
aman arkadaşlar aşk itirafı olacak merak etmeyin ama dün aklıma şu soru takıldı uğukedi kahrolacaksınız dedi ?hala onu düşünüyorum?
bakalım neler olacak bu akşam tüm sorularımızın yanıtlarını alacagız .
hem sevgılıler günü hem doğum günü ıkı kutlamanın olacagını sanmam ıkısınden bırı olur bakarsınız Naz'ın doğum günü 14 şubattır.tamam 1 ay sonra demişti Filiz'in doğum gününde ama bakarsınız senaristler onu da güzel bir seyle telafı edebılırler.:img-wink:
Neyse akşam bakalım neler olacak ? herkese şimdiden ıyı seyırler ...:happy0064 :happy0064

handeozbek
08-02-07, 10:41
İtirafa özel başlığımız açılmış aman ne güzel olmuş. Umarım bu başlık gittikçe artan keyifli yorumların yapıldığı başlık olur. (ben zaten bundan eminim). Bu akşam ya hepimizin cenazesi kalkacak bu itirafa bağlı. Ya da hep beraber düğün bayram yapacağız. (Deliye hergün bayram ama neyse). Ben en çok bize kaç volt gerilim uygulayacaklarını merak ediyorum. Fazla kaçmasa gerilim bari bünyem kaldırmayabilir. Araya romantizmi bol koysunlar ki tadından yenmesin. Zaten duygusallık var. Bu akşam çok lezzetli bir bölüm izleyeceğiz galiba. Benim karnım mı acıktı ne?:img-hyste

tarik_naz
08-02-07, 10:54
herkese günaydın.

foruma göre tereddütlü geçen 29.bölümün hemen ardından pek de umutlu olmadığımız ama cumartesi gelen tüyo ve etkileyici fragman sayesinde herkeste büyük etki yaratacak bi 30.bölüm izlememize saatler kaldı.

fragman gerçekten güzeldi. naz'ın 3 ağlama sahnesi, uzun zamandır görmediğimiz duymadığımız çello sahnesi ve karşılıklı sarılma sahnesi ile hoş ve bi o kadar da duygusal bir fragman olmuş.

ee itiraflar da ardısıra geliyomuş; naz'ın itirafını pek kesin konuşamasak da biliyoruz :) ama tarığın itirafı ne olacak onu bilmek çok zor. adamın itiraf edecek o kadar çok şeyi varki. sadece naz'a da değil, mert'e, pınar'a da itiraf da bulunabilir.

bölüm başlığımız da açılmış. moderatörümüze teşekkür ederiz bu ilgisinden ötürü. eee bu bölümden sonra belki 2 bölüm başlığı kapatırız ha.

simser
08-02-07, 11:06
herkese günaydın!!!!! yeni başlığmız hayırlı uğurlu olsun:happy0064
dün gece giremedim nete, dizinin tekrarını da izleyemedim (hayret ya halbuki herzaman olduğu gibi evde akıllı akıllı oturuyodum:icon_whis ) nese bende hatamı telafi ettim ve sabah kalkar kalkmaz izledim 29. bölümü:img-wink: ya biz 29 hakkında çok az konuştuk bu hafta, ilk defa bi bölüm hakknda bu kdr az konuştuk, uğur kediydi, özetti, itirafdı fln......
izlerken takrar farkettim de naz tarığa dokunmak için hiçbi fırsatı kaçırmıyo yaaaaa:) uyuyamadım diyine "ateşine bakıyo", arabada saçlarını okşuyo fln, arkadaşını kompleksinden kurtarıcak ya:icon_whis
bölümün o partide biticeği fikrine ben de katılıyorum, bence şey olcak, önce naz itiraf edicek, tarıktan da tam bi cewap almadan odasına kaçıp gidicek, çello çalıcak işde, ağlıycak fln...... tarık da yanına gitmek üzereyken yine her zmnki gibi teledon çalıcak, arayan da sadri olur büyük ihtimalle, şu hacer annenin evinin satılmasıyla ilgili, sonra pınarlarla birlikteyken tarıktan da itiraf geliyo(muş), [inşallah küçük hanımı sevdiğni fln söyler ve pınardan ayrılır artık, yani sadece nazın anlıycağı şekilde olmasın, pınarda anlayıp gitsin ve bizler de rahat bi nefes alalım, ztn kıza sevgili gibi de davranmıyo, hayır yani kıza da yazık:P] o kimono partisinde o kdr gergin olmalarının nedeni de bence ikisinden de itiraf gelmiş ama daha konuşmamış olmalarıdır bence, ve eğer kavuşma olcaksa bile gelecek bölüm olur, inşallah olur yani ben öyle düşünmek istiyorum o işime geliyo:good:
bu arada o saç barışa çok yakışıyo bence, tabi tepede topladığı kısmı japon usulü topuz yapmadığında:icon_whis :img-hyste (klibindeki gbi yani:img-wink: )

tarik_naz
08-02-07, 11:07
kv nin bu akşa saat 22 de başlamasını o kadar istiyorum ki.. yarım saat içe geçmek.. off anam offff :icon_sorr

ne berbat oldu şu perşebemleri gerçi toplantıdada konuşuldu ama içi başka etkiliyor canım.. :good:

keşke diyorum başka da bişey demiyorum.

bizim dizimiz genel de 21,40 civarı bitiyo. en fazla geçen hafta 21,50 de bitti. yy'nin sonumu önemli, kv'nin başımı. ikisi arasında bi tercih yaparsam tabiki sonuç "yy'nin sonu önemli" çıkıyo. hele ki bu hassas bölümler esnasında.

tek sevindiğim nokta show'un reklamları biraz uzun sürüyo. eğer özeti de iyi reyting alırsa ve özet yayını 21-30 civarı biterse çok rahatlıkla izleriz iki diziyi de. ama sanmıyorum yeni bölümü 21,30 da başlatacaklarını en erken 21-45 olur ki ozamana kadar da yy biter.

perşembe günleri berbat olması kadar harika da bi gün oldu. özellikle bugün tam bi duygu seli olacak. neyse bakalım herşeyi hayırlısı.

whiteangel
08-02-07, 11:13
Günaydın arkadaşlarr
Bölüm başlığı için de teşekkürler sevgili moderatörlerimiz.:)
Ben bu bölümü; uğur kedi'nin tüyosuna, bölüm özetine ve hatta şahane fragmana rağmen hiç beklentiye girmeden ve çok relax olarak izleyeceğim. Hatta telefonu, bilgisayarı kapatıp tam konsantre olarak izleyeceğim. Dün geceki 29 un tekrarını izledikten sonra bu kararı aldım. Sizlere de tavsiye ederim. Yalnız Murat'cım senin için üzgünüm.. Sadece şu temennide bulunabilirim. YALANCI YARIM'İN büyüsüne kapılıp diğer dizinin başladığını unutursun. Ahh ben o sahneyi nasıl da kaçırdım demezsin. :img-wink:

sondakika
08-02-07, 11:14
keşke diyorum başka da bişey demiyorum.

bizim dizimiz genel de 21,40 civarı bitiyo. en fazla geçen hafta 21,50 de bitti. yy'nin sonumu önemli, kv'nin başımı. ikisi arasında bi tercih yaparsam tabiki sonuç "yy'nin sonu önemli" çıkıyo. hele ki bu hassas bölümler esnasında.

tek sevindiğim nokta show'un reklamları biraz uzun sürüyo. eğer özeti de iyi reyting alırsa ve özet yayını 21-30 civarı biterse çok rahatlıkla izleriz iki diziyi de. ama sanmıyorum yeni bölümü 21,30 da başlatacaklarını en erken 21-45 olur ki ozamana kadar da yy biter.

perşembe günleri berbat olması kadar harika da bi gün oldu. özellikle bugün tam bi duygu seli olacak. neyse bakalım herşeyi hayırlısı.

serdarcım tek tesellim shown her daim verdiği saati aşması.. inşallah yine bunu yaparlar..

dediğin gibi.. son derece hassas bölümlerdeyiz kareler dahi önemli.. bu zamanda kaçırmak olur mu canım..:img-help: olmaz tabi..

ama hıyarlık showda. aslanım senin zaten gül gibi izlenen bir doktorlar dizin var iyide reklam alıyor, hayret yahu, uzatsana reklamı.!!. canım bizi düşünen bir Allah kulu yok... olan yalancı yarime oluyor..

saate bakar mısınız 21.30?!

bunun adı çakallıktır.. neden ? nedeni şu efem: 20 - 22 pt1 ve 22-24 pt 2 olmakta.. prime time yani.. en çok izlenilen zaman aralığı.. bu kanal aklı sıra kv'yi hem pt1 hemde pt2 yaymak istiyor.. böylece iki dilimide etkileyecek.. çakallık bu, adil değil gerçekten.. hiç değil... :icon_evil

eroglu_forever
08-02-07, 11:30
Show TV Nette Yayın Akışı :

20:00 Yerli Dizi Doktorlar
22:00 Yerli Dizi Kurtlar Vadisi Terör (YENİ)

Fakat Show TV 21:30 Diye Geçiyor KV' Yi...

İnşallah YY İle Çakışmaz...

Hadi Bakalım Bugün Büyük Gün,

Örümcek Adam - 2, YY, KV, Doktorlar,

Umarım Cuma Günü Sewinenlerden Oluruz...

nowar_77
08-02-07, 11:34
Herkese günaydın,yeni başlık da açılmış ,emeği geçenlerin emeğine sağlık,hayırlara vesile olması dileği ile..
Perşembe fırtınası bakalım bize nasıl yansıyacak..Posta gazetesinde Mesut Yar"Kurtların rüzgarından kaçabileceğini düşünürsek gecenin en şanslı işlerinden biri olacak İyi izlenmeler aldığını da hesaba katarsak zirveye yakın duruyor "diye bir yorum yapmış.Amin diyoruz..Star da bu bölümün fragmanı o kadar çok veriyor ki millet ya merak edecek ya da tam tersi:) Hayırlısı diyelim ve diziyi akşam mutlu mutlu izleyelim...

qsawe
08-02-07, 11:47
ama hıyarlık showda. aslanım senin zaten gül gibi izlenen bir doktorlar dizin var iyide reklam alıyor, hayret yahu, uzatsana reklamı.!!. canım bizi düşünen bir Allah kulu yok... olan yalancı yarime oluyor..

saate bakar mısınız 21.30?!

bunun adı çakallıktır.. neden ? nedeni şu efem: 20 - 22 pt1 ve 22-24 pt 2 olmakta.. prime time yani.. en çok izlenilen zaman aralığı.. bu kanal aklı sıra kv'yi hem pt1 hemde pt2 yaymak istiyor.. böylece iki dilimide etkileyecek.. çakallık bu, adil değil gerçekten.. hiç değil... :icon_evil

Rekabet ortamı diyeceğim ama bu çok safdillilik olucak sanırım. Neyse biz işimize bakalım. relax bir şekilde bu akşam tv karşısındayız.

elmali-turta
08-02-07, 11:49
bölümün o partide biticeği fikrine ben de katılıyorum, bence şey olcak, önce naz itiraf edicek, tarıktan da tam bi cewap almadan odasına kaçıp gidicek, çello çalıcak işde, ağlıycak fln...... tarık da yanına gitmek üzereyken yine her zmnki gibi teledon çalıcak, arayan da sadri olur büyük ihtimalle, şu hacer annenin evinin satılmasıyla ilgili, sonra pınarlarla birlikteyken tarıktan da itiraf geliyo(muş), [inşallah küçük hanımı sevdiğni fln söyler ve pınardan ayrılır artık, yani sadece nazın anlıycağı şekilde olmasın, pınarda anlayıp gitsin ve bizler de rahat bi nefes alalım, ztn kıza sevgili gibi de davranmıyo, hayır yani kıza da yazık:P] o kimono partisinde o kdr gergin olmalarının nedeni de bence ikisinden de itiraf gelmiş ama daha konuşmamış olmalarıdır bence, ve eğer kavuşma olcaksa bile gelecek bölüm olur, inşallah olur yani ben öyle düşünmek istiyorum o işime geliyo
bu arada o saç barışa çok yakışıyo bence, tabi tepede topladığı kısmı japon usulü topuz yapmadığında (klibindeki gbi yani:img-wink: )

yeni başlığımız hayırlı olsunn!sabah bi kalktımm bölüm yorumlarının yerinde 30.bölüm yorumları yazıyooo rüya görüyorum falan sandım ama gerçekmiş:dance: :dance: :dance:

b