Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-6
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
bugun mesayıye kalmamak ıcın oglen yemegıne bıle cıkmadım:img-wink: ama sımdı beyazın programı da var,acıkca ben onu da cok merak edıyorum,sanırım agırlıgı dıger programa verecm,beyaz,barıs bulusmasını beklıyorum...
aynen ben de ..ama diziyi kaydediyorum..bir o bir bu yapacam da sonra oturup esaslı seyrederim ikisini de..bu arada diğer katılanlar..fatih ışıdı,eylül (soyadını unuttum) sema çelebi,osmantan erkır,erkan yolaç..
handeozbek
08-02-07, 19:58
Şimdi heyecandan öleceğim. Dizi başlamak üzere. Diziyi karanlıkta izleyeceğim. Ağladığımı kardeşim görmesin malum. Ona seçimini yap dedim ya içerde show'u izle ya gel benle bizim diziyi. Bizi seçti. E akıllı insanın hali başka
biribanaanlatsin@ntv.com.tr
maıl adresı lutfen barısımızı bu aksam yanlız bırakmayalım:img-yes:
burcin_kaplan
08-02-07, 20:22
arkadaşlar tutturanlarınızı tebrik ederim walla itirafı sadriye yapıcak..:img-hyste
siiniirden gülüorumm.. songüüüüüüüüüül.. gel kaldır beni çabuk :sad53:
Burası soğuk odam sıcak:img-hyste
elmali-turta
08-02-07, 20:28
arkadaşlar tutturanlarınızı tebrik ederim walla itirafı sadriye yapıcak..:img-hyste
siiniirden gülüorumm.. songüüüüüüüüüül.. gel kaldır beni çabuk :sad53:
kesinlikle ben de tebrik ediyorum yanlız ben delirmek üzereyim o sadriyi öldürcemm:icon_sorr
benide kaldır songüllll:img-cray: :img-cray: :img-cray:
offff offffffff offffffffff güldüm ama içim acayip.. yeni boşa sallamalar.. yine havaya sıkamalar.. olacak sey değil ya.. :sad53: :icon_sorr
neyin peşindeniz yahu neyin.. :img-help:
Allah'ım yaaaaaaaaa!!Ulan Sadri sen de dayak yiyecek zamanı buldun.Böyle bir şey yok ya...
eroglu_forever
08-02-07, 20:31
bu mıuydu nazın itirafı???
naz gibi zeki bir kızın aklına tarığın uyuyabileceği ihtimali gelmez mi yani???
of offffffffffffff
Hay dilimiz kopa yaaaa:img-in_lo Yani yok böyle olmayacak ben kesin senaristleri dövecem yoksa rahatlamıycam :icon_whis Yani Tarık ilk defa Nazın peşinden koştu dediklerim doğru değildi vs dedi sonrasında Sadrinin yaptığı bize reva mı ya?Ah Sadri ah neler ettin:icon_sorr
handeozbek
yyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiimmmmmmmmmmmmmdddddddddaaaaaaattttt bana geliyorlar ya :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste çok kötüyüm acayip kötüyüm:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
ceza_cansu
Ah Sadri ah delikanlılık yapıcak başka gün mü bulamadın?Geçen bölüm Hacer annenin arkasına saklanıcağına o zaman diklenseydin ya adamlara of off
Ama bölümün başı süperdi.Çok duygusaldı,ikisi açısından çok kötüydü ama çok güzeldi.
keşkeeee 39 bölümdeee bıraksalarmıs diziyi
harbi saçını başını yolacaksın şu pınarın bir çuval incir aha böyle batardı.. off offff senaristler resmin sadriyle bu aşkı kurban etti yahu.. kurban.. :img-help: :sad53: :sad53:
shevchenko_24
08-02-07, 20:33
çok fena olur dedim çok fena oldu
eroglu_forever
08-02-07, 20:34
uzatsınlar bakalım, yakında izleyici kalmayacak...
Slm Arkadaşlar,
Sinirden delirmek üzereyim.Biz ne yaptıkda bu itirafın Sadriye yapılacağını düşündük.İnanamıyorum ya.Varan 1 ters köşe.bakalım daha neler göreceğiz...
Bu arada NTV de program başladı....
bu sadrinin yatacak yeri yok azizim.. harbi yok.. yanlış anlamaların en acısı yaşandı.. en berbatı .. en kötüsü ne gıcıgı en siniri.. :sad53: :icon_sorr
ebru.karaca
08-02-07, 20:45
Hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor...
Her şey kötü... her şey...
Hiç böyle hayal etmedim beeeeeeeeeeeennnnn:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor...
Her şey kötü... her şey...
Hiç böyle hayal etmedim beeeeeeeeeeeennnnn:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
ne desen haklısın ebrucum ne desen haklısın.. yazıklar olsun.. sinirden kendimi paralıyorum biz bunu hak etmedik.. vallaha hak etmedik.. hakikaten kahrolacak bölümmüş.. aşık olanın aklı yoktur kardeşim, ısrarla bunu mu söyletmeye çalışıyor bunlar..
sadri daha sopa görmemiş lem elime geçme sadri... :img-hyste Allahım sinirden sapıtacam.. :img-hyste
ebru.karaca
08-02-07, 20:53
ne desen haklısın ebrucum ne desen haklısın.. yazıklar olsun.. sinirden kendimi paralıyorum biz bunu hak etmedik.. vallaha hak etmedik.. hakikaten kahrolacak bölümmüş.. aşık olanın aklı yoktur kardeşim, ısrarla bunu mu söyletmeye çalışıyor bunlar..
sadri daha sopa görmemiş lem elime geçme sadri... :img-hyste Allahım sinirden sapıtacam.. :img-hyste
Ah sorma Murat!
Ben toptan, bunların hepsini dövmek istiyorum. Güya şiddete karşıyım...
Hiç umurumda değil.. Gıcık oldum gıcık!!
ebru.karaca
08-02-07, 20:58
Çok güzel bir konuşmaydı. Ama tadını çıkaramadım bir türlü. Hiç zevk alamıyorum.. :( :(
Tarık müthiş itiraf etti.Naz da anladı artık gerçeği.Bakalım başka neler olacak?
ebru.karaca
08-02-07, 21:01
Yani içimden diziyi kapatıp, biri bana anlatsın ı açmak geliyor. uyuz oluyorum.. ağlamak istiyorum. ya bir şey demek istiyorum ama nasıl ifade edeyim bilemiyorum..
Tarık daha ne desin a salak kız..patronumla aramda vardı birşeyler daha da olabilirdi ama o bitirdi konuşmasıyla vs dedi.Bunu ancak aşık birisi der.Git o adamı yakala açıkça söle hala ne dolanması ne iması.Git söyle..ama uyumazken yüzüne bakarken:icon_sorr
ebru.karaca
08-02-07, 21:03
Tarık müthiş itiraf etti.Naz da anladı artık gerçeği.Bakalım başka neler olacak?
Valla artık, hiç öyle ARTIK ANLADI falan deme..
Neler dedik, neler çıktı?
Neler umdum bu bölümden? Resmen kandırıldık ya..
Dışseeeesssss!!!!
Seni kınıyorum. Bizi kandırdın!
Yahu özeti öyle bir yazmışlar ki, okuduğun hiç bir şey yalan değil. Ama hiç biri de gerçeği yansıtmıyor..
:( :(
Tarık daha ne desin a salak kız..patronumla aramda vardı birşeyler daha da olabilirdi ama o bitirdi konuşmasıyla vs dedi.Bunu ancak aşık birisi der.Git o adamı yakala açıkça söle hala ne dolanması ne iması.Git söyle..ama uyumazken yüzüne bakarken.
:img-hyste :img-hyste sevgili elgiz sinirden gülüyorum ha.. sinirden.. acayip gerildim.
şimdi jeton düştü.. uğur kedinin ne demek istediğini şimdi anlıyorum kahrolacaksınız demiştiya.. ahanda paralandık biz.. :icon_sorr :icon_sorr
umarım final güzel olur yoksa varya... :img-help: :img-help:
eroglu_forever
08-02-07, 21:05
Böyle Giderse Perşembeleri Star Çok Üzülür, Bunu Yarın Görürler Zaten...
Valla artık, hiç öyle ARTIK ANLADI falan deme..
Neler dedik, neler çıktı?
Neler umdum bu bölümden? Resmen kandırıldık ya..
Dışseeeesssss!!!!
Seni kınıyorum. Bizi kandırdın!
Yahu özeti öyle bir yazmışlar ki, okuduğun hiç bir şey yalan değil. Ama hiç biri de gerçeği yansıtmıyor..
:( :(
umarım finale güzel giderler.. aynen kandırıldık diyorum. yoksa eroğlunun dediği gibi çok üzlürler çok.. bu ne hal senaristler.. :img-help: adamı bu kadar germenin manası nedir yahu..
eroglu_forever
08-02-07, 21:07
30 Bölüm Olmuş, Ortada Hala Bişey Yok, İçseslerin Yaşadığı Aşklardan Başka, Bu Ne Biçim Bir Senaryo Anlayışıdır???
burcin_kaplan
08-02-07, 21:07
arkadaşlar içinizi rahat tutun diyim size o sarılma sahnesi bence anlaşıldı..
şöleki ogece orda sadrinin kaldığını anlıcak bence naz...we tarıka birden sarılıcak rahatladığı içinde tabi tarıkta şok olucak çünkü neolduğunu bile anlamıcak bilmediği için yani naz yaşıcak rahatlama..
benim içimrahat..
off off deli oldum izlerken =) uzun zamandır okuyodum forumu artık dayanamadım yazıcam
yok böle birşey ya salak sadri artık dayak yemesini filan geçtim ne die başına kadar çekersin battaniyeyi hadi onuda geçtim ne diye elini oynatırsın off yaaa offfffff
alllhımmmmm eyyyy güzel alllhımmmm başlamadan bi şeyiii bitiriyolar tarık we nazzz delirecemmmmm yaaaaaaaa:S:S
naz da yorganı açıp bakaydı ya anam aaaaaa kimonoyu da giymiş pek hoş...
arkadaşlar içinizi rahat tutun diyim size o sarılma sahnesi bence anlaşıldı..
şöleki ogece orda sadrinin kaldığını anlıcak bence naz...we tarıka birden sarılıcak rahatladığı içinde tabi tarıkta şok olucak çünkü neolduğunu bile anlamıcak bilmediği için yani naz yaşıcak rahatlama..
benim içimrahat..
burcin ne ümit seninkisi.. ne ümit.. naz içeri girer ettiği lafta bendeki ümiti bitirdi.. yazık bea... yazık..
ebru.karaca
08-02-07, 21:14
:img-hyste :img-hyste sevgili elgiz sinirden gülüyorum ha.. sinirden.. acayip gerildim.
şimdi jeton düştü.. uğur kedinin ne demek istediğini şimdi anlıyorum kahrolacaksınız demiştiya.. ahanda paralandık biz.. :icon_sorr :icon_sorr
umarım final güzel olur yoksa varya... :img-help: :img-help:
:img-hyste :img-hyste
Hah haa...
Doğru valla. Ahan da kahroluyoruz!!!
ne oluyor yahu.. içimden birşeyler söküldü.. alla alla ağlıyormuyum ne.. :icon_sorr alla alla ne duygusal bir andı o... :icon_sorr :sad53: içim gitti... ya...
hem diziyi hem ntv yi takip etmeye çalışıyorum.. ikisi de beni yıprattı beni ..kutlu perşembe oldu fiyasko perşembe
ay ne umdum ne buldum ya..
burcin_kaplan
08-02-07, 21:26
arkadaşlar bilmiyorum beni dövücek misniz ama nedense bu bölümü sevdim tmm beni sinir eden sadece bir sahne wardı onun dışında gerçekten güzel gidiyor ilk kez nazı bu kadar açık konuşurken görüyorum..kızmayın bana:)
we sarılma sahnesindende gayet ümitliyim:):)
hani hayatta bırakmazdı tarık naz ı ne demek isteyince ya offff
hani hayatta bırakmazdı tarık naz ı ne demek isteyince ya offff
naz dan tarığa sirayet etti
tarık da dengesiz oldu.
arkadaşlar bilmiyorum beni dövücek misniz ama nedense bu bölümü sevdim tmm beni sinir eden sadece bir sahne wardı onun dışında gerçekten güzel gidiyor ilk kez nazı bu kadar açık konuşurken görüyorum..kızmayın bana:)
we sarılma sahnesindende gayet ümitliyim:):)
burcincim şakanın hiç sirası değil inan değil.. :img-hyste birde sen yüreğimize indirme ne olur... :img-hyste gözün sevem yapma.. bak sinirden gülüyorum ha... :img-hyste
ebru.karaca
08-02-07, 21:28
Yok yok arkadaşlar...
Valla bu dizide, beklenti yaşamaya gelmiyor. Eğer ben pek çok şey bekliyor olmasaydım bu bölümden daha fazla zevk alabilirdim. Çünkü güzel diyaloglar da var.
Ama gel gör ki, İLK İTİRAF bitirdi beni.. :(
O diş Naz'ın gerçeği anlamasını sağlar umarım.Tarık toparlanmaya başladı.O sarılma sahnesi Naz'ın dişi öğrendiğini gösteriyor.Hulusi Tarık'a karşı iyice yumuşadı vasiyet hariç :D:D:D
ama bu kadar da olmaz yaa artik birileri biseyler ogrensin.Ne biliyim umit ogrensin ona bile raziyim ama her hafta ayni seyleri izleyip duruyoruz.
ama bu gidişle bu dizi biter ya ya bu bölüm sonu birleşirler yada bırakırım izlemeyi
yani tamam bırakamam da ya offff nefret ediyorum ben bu durumdan aaaa =)))
Bu arada Hulusi'nin sahnesinde ve üstüne çıkan müzikte resmen ağladım.Adam çok doğru şeyler söyledi.Planının patlamasına kadar her şey güzeldi :D:D
shevchenko_24
08-02-07, 21:32
burçin arkadaşımıza kalılıyorum bencede bölüm güzel bukadar önyargılı olmayın sonunda gerçek ortaya çıkıcak onlar bir birlerine ait
ceza_cansu
Yani Sadri herşeyi mahvetti ama dişi bütün durumu toparlicak.Yani döven adamların ellerine sağlık.Belli işlerinde uzmanlar:):)
sevda çiçeği de böyle olmuştu bırakmıştım.
evet çoğu dizileri böyle bırakıyorum.
ama bu kadar da olmaz yaa artik birileri biseyler ogrensin.Ne biliyim umit ogrensin ona bile raziyim ama her hafta ayni seyleri izleyip duruyoruz.
evet sıktı bu durum artık itiraf ettir ettir sonucu bir hiç olsun olmaz ki böyle
burcin_kaplan
burcincim şakanın hiç sirası değil inan değil.. :img-hyste birde sen yüreğimize indirme ne olur... :img-hyste gözün sevem yapma.. bak sinirden gülüyorum ha... :img-hyste
:img-hyste
walla abicim ben belkide gene ters köşe olacağımı beklediğimden midir nedir bilmiyorum bana nazın tarıka dediği sende bittiyse o zmn bendede bitti lafı ve tarıkn o masada dediği laf aşklarını itiraf ettiklerini gösterdi birazdan o gece orda taarıkın olmadığınıda öğrenicek ..eee bide telefon konuşması ztn çok güzeldi..tamam senaristler ggene o sadri olayını abartmışlar katılıyorum buna ama bölüm kötü değil be abiicim:) yapmayın ko wermeyin kendinizi sarılma sahnesini bekleyin:img-yes: :)
en azından o sadri yanlış anlamasıda düzelicek birazdan onu düşünün..:)
Oyuncular da bikmadimi surekli ayni senaryoyu oynamaktan offff. Cocuk dizileri bile daha atraksiyonlu.
:img-hyste
walla abicim ben belkide gene ters köşe olacağımı beklediğimden midir nedir bilmiyorum bana nazın tarıka dediği sende bittiyse o zmn bendede bitti lafı ve tarıkn o masada dediği laf aşklarını itiraf ettiklerini gösterdi birazdan o gece orda taarıkın olmadığınıda öğrenicek ..eee bide telefon konuşması ztn çok güzeldi..tamam senaristler ggene o sadri olayını abartmışlar katılıyorum buna ama bölüm kötü değil be abiicim:) yapmayın ko wermeyin kendinizi sarılma sahnesini bekleyin:img-yes: :)
en azından o sadri yanlış anlamasıda düzelicek birazdan onu düşünün..:)
burcin sana bir sır vereyim mi.. eğer sıyırmamışsam sırf o dediğini düşündüğümdendir.. yoksa çoktannn yolu kaybetmiştik .. :img-hyste
ebru.karaca
08-02-07, 21:37
Yahu elbette, diziden sonra genel yorum yaparken güzel şeyler yazacağız. Çünkü dizi kötü değil. Kötü olan, bizim beklentilerimiz... Biz o kadar şey bekledik ki, her şeyi kötü algılıyoruz.
Ben şu an hiç iyi hissetmiyorum..
Yorumumda daha ılımlı olacağımı biliyorum. Çünkü sıkıntım hafifleyecek.
Ama yine de her şey çok güzel olabilirdi. Bizim hayal ettiğimiz gibi olsaydı.. düşündüğümüz... of of! O zaman her şey çok güzel olurdu..
Neyse..
ahanda kız uyandı şimdi...
ohh beeeeee mutlu bitti:D
ah burcin ah haklı çıktın yahu.. :img-hyste son dakikada kurtardılar işi..
arkadaşlar vadi başladı .. vadiden sonra görüşürüz.. efem... :img-hyste
burcin_kaplan
08-02-07, 21:45
o sarılma nasıldı öle allahım:) mükemmeldi mükemmel:)
allah sadrinin dişini kırandan razı olsun:) ya sadece dövselerdi sonrada dişini kırmasalardı ...ahahaha...
Valla bu hafta bu kadar olay oldu neler yaptılar birbirlerine dediler ama nedense ben öbür hafta hiç bişeyin olmayacağını düşünüyorum ben mi manyağım:)
ne bu ya ne yeter be bu mu yani bumu .....ne yani bu kadar mı dallanıp budaklanmasına gerek var mı ...bu bölümde diğer dizilerden farkı kalmadı....hiç zevk almadım...hemde hiç....
abiiii yeter bıktımmmmmm ben bıktım artıkkk tekrarlanmasından yahuuu her hafta merttt tarık naz a illla bi şeyler weriyorrrr bi hafta çek werir bi hafta iş teklif eder bi hafta ew satın alırrrrr öh beeeeeeeeeeee dipnot:) :) fragmanı hazırlayana bu akşam çok söwdüm çok ben demiştim itirafa görmeden inanmam abiiii :)
winx-kızı-cansu
08-02-07, 21:48
hulusi vasiyet yazarken ve naz tariğa sarılırken sahneler çok komikti
Uğur kedi dağılacaksınız dedi. Gerçekten dağıldım ben. Hala da sindiremiyorum. Hele bir sindireyim bu bölümü uzun uzun yorum yapacağım.
Ama şunu demek istiyorum. Ben demiştim!!!!!!!!!!1
bugün diziyi izlerken çok üzüldüm.yine aynı şeyler.bunlar ne yapmaya çalışıyor.
bas bas bağırdılar kaç gündür itiraf olacak diye.bütün büyüyü bugün daha çok bozdular.gerilim olsun dedik,patlama sonunda birbirlerine açılsınlar.bugün çok sinirliyim.
cadii_sheker
08-02-07, 21:50
ya bu diş olayı çok saçmaydı sadri dayak yedikten sonra dişini cebine koymuş tarığın yerinde yatınca düşürmüş kaybetmiş bulunca haber ver demiş en sonda belkıs da birinin ihtiyacı vardr diip sakladı ya bu dişi napcaklardı yerine mi takcaklardı bu kadar önm verdiler
bu bölm o kadr da komk diildi gerilim vardı özellikle naz çok hırçınlaştı ama en sonunda herşei anldı ama tarık bişi anlamamış gibiydi nese gene de güzel bi bölümdü
the.flash.31
08-02-07, 21:51
bu bölüm çok beğendim, gerçekten güzel olmuş :good:
abiiii yeter bıktımmmmmm ben bıktım artıkkk tekrarlanmasından yahuuu her hafta merttt tarık naz a illla bi şeyler weriyorrrr bi hafta çek werir bi hafta iş teklif eder bi hafta ew satın alırrrrr öh beeeeeeeeeeee
beğenmeyen izlemez yaw troest :mad72:
Nolurssaa olsuun nolursa olsuuun kesinlike bu bölümden çok keyif aldım..her saniyesi bir heyecanla geçti..kızdım yatağa yorgana vurdum ama sonu..o sarılmaa.herşeye bedeldi..en azından Naz rahatladı tabi onla beraber bizde:)
odasında sölediği -bişey olsun ufacık bişey dur dedirttcek- lafı süperdi ve işte dur dedirttirecek olayı buldu..herşey dozajındaydı bence bu bölümde..hulusisi vahiisi belkısı belgini..Naz bile dozajındaydı..
o bekleyiş sahnesinde...ağlamasında cidden içim bir tuhaf oldu halada öle..çok söylenecek şey var bu bölüm hakkında ama kelimeleri toparlayamıyorum..bazı geçiş bölümlerimiz olduuğu gibi buda bir dönüm bölümüydü..artık herşey çok farklı ikisi için..artık inkar edebilcekleri bi duyguları yok..aşıklar..ve bence kısa sürede ikiside birbirlerine söylecekler..(gerçi sölediler ama açık açık sölicekler)belki 31 belki 32:)
Tabii ki beklentileri yukarı çekmek hayal kırıklıklarına davetiyedir ama benim tek kızdığım sanki büyük itiraflar olacak ikisi de açılacaklar gibi yapılıp sonradan gene klasik yanlış anlamaların olmasıdır.İyi biliyor ki yapımcılar da senaristler de aşk itirafının olup olmaması bu seyircinin en hassas noktası,yani en çok bunun üzerinde duruluyor.Bu zaafın bu kadar sömürülmesine kızıyorum ben aslında.Yoksa dizide o kadar güzel diyaloglar ve Tarık&Naz sahneleri vardı ki aslında ama bu yanlış anlama silsilesi artık insanları sıktı beni de.Oysa Naz'ın Tarıkın gitmediğini anladığı anda hiçbirşey demeden birisi görür demeden ona sarılıp " sadece burada olduğunu hissetmek istiyorum" demesi harikaydı.Ne var ki genele bakınca artık birşeylerin değişmesi acil olarak gerekiyor diyorum.Daha fazla yorum yapmıycam yarına saklıyorum.Sinirle veya sıcağı sıcağına yapılan yorumlar bazen sağlıklı olmuyor çünkü.
askım_gkhan_alp
08-02-07, 21:53
ayy gene çok süper bi bölüm izledim kanımca.:).....tarığın o japon hali çokk tatlı olmuştu yaa ama babası görcek diye ödüm patladı ama olsun karısı belgin zannetti sorun yok yani ama elbet bi gün yakalancak babasına.:)...bi nazın tarığın odasına girip özür dilemesi çok güzeldi ya ama yatakta dayak yiyen sadi vardı tabiii boşuna özürr dilemek gene tarık duymadıktan sonra bi de tarığı bekledi sabahlara kadar ağlayarak kızın gözüne uyku girmediki uyutmaz bu tarık adamı...oda arabada uyuyodu.:) bi de tarık evden ayrılcak diye ödüm patladı naz nasıl koştu ama tarık evden ayrılmasın diye sarıldılar birbirlerine çok hoştu orası tarık ayrılamaz,gidemez o evden..naz isteyince giderrr:)....çok süperdii yawss:)
o zaman itiraf geldi deyip reklamını hem fragmanda hemde özette yapmasalardı...bu bölümde gerçek duygusal ve romantik olsalardı okadar itiraf reklamıyla iyi bir yere gelirdik...ben kendimi o kadar itirafa kaptırmışım ki....tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradım...tam anlamıyla.....ve bugün dizimize yeni katılacak izleyiciler sıkılıp ya evet bir itiraf var ama tüm diziler gibi uzattıkça uzatıyorlar diyecekler...yani diziyi uzatmak baklavayı tuzla yapmaksa vazgeçip tadında bıraksınlar....
bu bölümde bu diziyi diğer dizilerden ayıran bir fark göremedim...sıkıldım...çünkü herkesin beklediği bir itirafı mahvetmeyi çok iyi bildiler...bende arkadaşlarıma bu gün çok güzel bir bölüm çok önemli diyordum...hiç yakışmadı senaristlere ....hulusinin alacağı uyku ilaçlarını diziye kutu kutu içirdiler...kusura bakmayın ama hayal kırıklığına uğradım...
uğur kedi hayal kırıklığına uğradım bu mu meşhur itiraf..almasaydık...biz böyle mutluyduk...
En dramatik bölümdü bence.. Sizlerin aksine ben hoşlandım bu bölümden açıkcası. Sonuçta her şeye rağmen çok güzel sahneler barındırıyordu içinde. Nazdan "Benim Tarığım" gibi bir laf duyduk hemde Tarığın yüzüne, sonra Nazın gözyaşları ve Tarığa onu hissedercesine sarılması.."Şu anda burda olmanı bilmem yeter" bu laf bile o kadar güzel bir aşkı anlatıyorki. Yapmayın arkadaşlar bunları her bölümde göremiyoruz. Öte yandan Hulisinin ağlaması tamamiyle drama ağırlıklı bir bölüm izledik..
ceza_cansu
08-02-07, 21:53
Ya ben bu bölümü kesinlikle çok beğendim.Her sahnesi çok hoşuma gitti.Özellikle de artık bu içseslerin olmaması,Tarık veya Naz ikisinden birinin hata yapınca hemen düzeltmek için diğerinin peşinden koşması,nazın ağlaması,çello çalması,sadrinin dişinin bulunmasıyla herşeyin açığa kavuşması,hulusinin sahneleri herşeyiyle ben bu bölümü beğendim
Bende itirafın bir an önce olmasını çok ama çok istiyorum ve bunu uzatmaları beni de sıktı ama daha fazla uzatamazlar.En kısa zamanda yaptırıcaklarına eminim itirafı
Yazılanların bir kısmını okudum ve inanamadım.
Acaba farklı iki yy yayınlandıda ben çok güzel olanını mı izledim.?
Her anından zevk aldım ,her sahnesinden etkilendim. Tarık-Naz sahneleri tam olması gerektiği gibi. Hulusi-Belgin sahneleri süper komik. Hulusinin monoloğu mükemmel di.
Bu akşam şunu anladım benim izlediğim kanalın yayınladığı yy çok güzel oluyor. Size tavsiyem RELAX TV den izleyin.
Yaptığım eleştirilerden beğenmediğim anlamı çıkmasın tabii ki hayır ,tamamen hoşlanmadım dersem haksızlık ederim..Sadece araya giren olaylar hep aynu seyretmesin..yani Tarık uyuyor sanıp konuşma birbirlerini bulamamalar gibi.İkinci seyredişimde tabii ki daha sakin izleyeceğim.Belki de çok okuyan ve yazan birisi olarak bu senaryo beni zaman zaman tatmin etmiyor olabilir belki hatalı benimdir :img-in_lo
nedim_bahar
08-02-07, 21:57
çok kişi beğenmemiş bu bölümü ama bence çok güzeldi ben iki sahnesini kaçırdım birincisi nazın tarığa yaptığı itiraf tabi sadri ordaydı orayı göremedim bide sonunu göremedin anlatan olursa çok sevinirim...
yahu arkadaşlar ne bu sinir..:)
bende başlarda çok sinirlendim..gidip sadriye itirafı yapmasında..evet belki çok büyük bir itiraf geliyormuş gibi lanse edildi ama genede hoştu..bu saatten sonra başlarda tarık'ın da dediği gibi eskisi gibi olmaz artık..o sarılmadan o sözden sonra..oturup konuşurlar bence..(konuşşsunlar zaten aa uzamasın bu itiraf)..
ve kanımca doğum günü doğum günü diye tutturduğumz gün olacak itiraf ee doğum gününe az kaldı..diyorum ya belki 31 belki 32..ama tek dileğim lütfen akıllardan silinmeyen bi itiraf olsun sevgili senaristler...lütfen..
burcin_kaplan
08-02-07, 21:58
şimdi başını kaçıran arkadaşlarımız olmuş onlar için baş sahneleri yazıyorum;
en başta mert parayı werdikten sonra biraz daha ısrar etti tarık parayı alsın diye tarıkta mert yeter ısrar etmekte ısrar etme gibi cümleler kurdu.. ondan sonra naz çok saçma bi tavırla mertle tarıkın yanına geldi we mertin elindeki parayı aldı...tarık kaldı tabi naz wer o parayı merte dedi ...ondan sonra mert kapıdan çıktı gitti...ardından nazın elindeki parayı tarık aldı we koşarak merte gittmeye çalıştı ama mert arabayla uzaklaşmıştı bile yetişemedi yani ondan sonra tarık sinirlendi we parayı yırttı attı..
Ardından odaya gitti...Ondan sonra burda naz çok saçma hareketler yaptı tarıkı tuttu we kanepeye doğru itti çabul ne yaptığını bana anlat 150 bin verecek kadar nasıl bi iyilik yaptın sen merte dedi..ama öle saçma şeyler söylediki artık yani tarıkta sinir bile kalmadı...ondan sonra tarık güllmeye fln başladı birbirlerini karşılıklı çileden çıkardılar...ardından artık dayanamayan tarık tam naz gidicekken kolundan tuttu we kanepeye attı nazı...we o parayı neden kabul etmedim neden hiç bi dediğini almadım mertin bilio msun kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez dedi...ben pınarı kazanarak ztn bunların hepisni kazanıcam amacım pınarı kazanmak dedi! wee naz brden ayağa fırladı gözleri doldu...işte fragmanda gördüğünüz o sahne oldu benim tarıkım olamaz bu dedi..we ardından çıktı koşarak gitti ardından tarıkta koştu ama naz kapıyı kilitledi o yüzdende tarık içeriye giremedi ...ondn sonra ön kapıya gitti ordan girdi ...ama odasına gitti çello çaldığını duyunca birden wazgeçti we odasına doğru yol aldı...
Ben çok beğendim bu bölümü,hem romantikti hem de çok komikti(özellikle Hulusi-Belgin'in banyo sahneleri ve Vahi Bey'in Japon halleri vs...)beklentilerimi belli bir ölçüde karşıladı çünkü uğur kedi mesajında itiraftan bahsederken aleni bir aşk itirafından bahsetmiyordu ben de o yüzden baştan beri bu bölümle ilgili çok büyük bir beklenti içerisine girmedim ve hiçte hayalkırıklığına uğramadım...bence Yalancı Yarim'in en hüzünlü ve en duygusal bölümlerinden biriydi aynı duygu yoğunluğunu bir de 19.bölümde Naz ve Tarık'ın konser verdikleri sahnede hissetmiştim,bu bölümde de aynı hissiyata kapıldım.
kusura bakmayın arkadaşlar batırdılar...hayal kırıklığı hissediyorum..kendimi öyle bir itirafa hazırladım ki karşımda itiraf değil itirafın i'sini bile bulamadım...gerçekten çok reyting kaybedeceğiz...yarın itiraf geliyor deseler kimse inanmaz...eee yalancının mumu yatsıya kadar yanar...bilmiyorum çok üzgünüm...
stresli bir işten sonra bana çok iyi gelecek dedim ama sinirlerim gerildi...
senaristler için şimdiye kadar güzel yazıyor bizi şaşırtıyor demişlerdim ama şimdi bir çuval inciri mahvettiler...bilmiyorum...ya bunlar birbirlerine hiç bişey demediler....bu arada o evi tarık ve naz ayşelere alacaklar evleri yok diye bence...
askım_gkhan_alp
08-02-07, 22:01
bi de tarığa çok sinirlendim yok işte pınar onun için önemliymiş felan da nazın kalbini kırdıı ya ama nasıl yüzüne dedi benim tarığım bu olamaz diyee ayy çok hoştuu aşıksın nazz işte kabul et:) sonra tarıkta dedi kendi kendine naz neden bana bu benim tarığım olamaz dedi diye bu kadar büyük mü aşk dedi yokk yok olamaz böyle bi aşk dedi..:) ofsss
cadii_sheker
08-02-07, 22:01
eminim ratinglerde sonuncu olacağız. Ben hiç üzülmeyeceğim böyle olduğu için çünkü böyle sitediler alın işte eserinizle övünün. Tebrikler
hiç sanmıyorm bnce abartıyorsn bu dizi reytinglerde ilk on dan aşağı düşmez
burcin_kaplan
08-02-07, 22:02
Dış sesin dalga geçtiğini nasılda anlamadık. İtiraf oluyor gerilim bitiyor mu? İzleyin görün resmen dalga geçiyorlar. Ratingler düşsün istediler bu bölümde istedikleri olacak.
bu kadar abartılacak bişe yoktu ..yani bölüm gerçekten güzel neden bu kadar tepki gösterildi ben anlamadım helede kanal değiştiricek kadar!!
Arkadaşlar bu bölümü tekrar izlediğinizde ne kadar güzel bi bölüm olduğunu görüceksiniz...lütfen yorumlarınızı biraz düşünerek yapın..
Kurduğunu hayaller kadar çok güzel bişe olmaya bilir ama şunu unutmayın daha neler neler olucak ..lütfen mutlu olmaya bakın ztn mutlu değilsenizde izlemeyi werirsiniz..
kusura bakmayın arkadaşlar batırdılar...hayal kırıklığı hissediyorum..kendimi öyle bir itirafa hazırladım ki karşımda itiraf değil itirafın i'sini bile bulamadım...gerçekten çok reyting kaybedeceğiz...yarın itiraf geliyor deseler kimse inanmaz...eee yalancının mumu yatsıya kadar yanar...bilmiyorum çok üzgünüm...
stresli bir işten sonra bana çok iyi gelecek dedim ama sinirlerim gerildi...
senaristler için şimdiye kadar güzel yazıyor bizi şaşırtıyor demişlerdim ama şimdi bir çuval inciri mahvettiler...bilmiyorum...ya bunlar birbirlerine hiç bişey demediler....bu arada o evi tarık ve naz ayşelere alacaklar evleri yok diye bence...
evet ev işini anca öyle kotarabilirler yoksa kimlikler açıklanmak zorunda kalıcak ki imkansız bu iş =)
elmali-turta
08-02-07, 22:04
eminim ratinglerde sonuncu olacağız. Ben hiç üzülmeyeceğim böyle olduğu için çünkü böyle sitediler alın işte eserinizle övünün. Tebrikler
hande kusura bakma ama bence aşırı tepki gösteriyosun o kadar kötü bi bölüm değildi aralarına baya bi ilerleme oldu sonuçta yanlış anlaşılmalar da telafi edildi bölümün sonunda bnce bu kadar ağır bi eleştiriyi hakketmio bu bölüm:img-wink:
ben bu bölümü çok beğendim biraz sindirdikten sonra yorum yazıcam:good: :good:
güzel bir bölümdü mükemmel değil ama güzeldi.izlerken tat verdi yani.o itiraf dedikleri kendilerine itirafmış meğersem.bizde ne hayaller kurmuştuk ama ben kendimi hazırlamıştım çünkü gerçekten beklemiodum ve yanılmadım.hulusi nin sahneleri beni çok etkiledi.özellikle konuşması çok güzeldi.helede sonra tarık benim en sevdiğim şarkıyı söleyince gözlerim doldu.naz geçen bölümki saftirik halinden kurtulmuştu bu iyi ama ağlamasına dayanamadım ya.valla sadri herşeyi bozdu ama dişi bir işe yaradı:img-hyste bir diş neler yaptırdı bunlara yaw:) naz ın son sahnede tarığa sarılması gerçekten çok güzeldi.o kadar güzeldi ki mert ve pınar ın gelmesi bile beni sinirlendiremedi:) sonuçta güzel bir bölümdü bence...
ya yazmayım sadece okuyayım diyoruym ama duramadım.bu haftadan itibaren fragmanda ne görürsem göreyim asla inanmıyacağım. taki izleyene kadar hiçbir beklentim olmayacak.hep başka şeyler umup hayal kırıklıkları yuh yani.
ama bu akşamki fragmanı es geçersek aslında itiraflar göz ardı edilmeyecek kadar vardı.ama bazı arkadaşlarımın da dediği gibi dizi nin reyting kaygısını göz ardı etmesi beni üzmüyorda değil.inşallah sonuçlara üzülmeyiz.:sad53: :img-help: :img-help:
handeozbek arkadaşım bence sen bunu çok büyük bir beklenti içine girdiğin ve bölümü öyle izlediğin için hayal kırıklığına uğramış biri olarak söylüyorsun..
çok kötü bir bölüm diye tabir ettiğiniz bölümlerle eş mi tutuyorsunuz bu bölümü..?o bölümlerde bile seyirci bu diziyi bırakmadı..şimdimi bırakacak?hele bazı şeyler bu bölümde oratay çıkmışken..raytinglerde sonuncu olacağımızı hiç sanmıyorum..gayet güzel bir bölümdü eminim sende tekrar izleyince keyif alacaksın;)
whiteangel
08-02-07, 22:06
Her anını gözümü kırpmadan izlediğim bir bölüm oldu. Hüzün, romantizm, gerilim, komedi herşey dozundaydı. Arkadaşlar lütfen biraz daha relax olun. Biri Bana Anlatsın programı bitsin, daha detaylı yorum için döneceğim.
bu bölüm favori bölümüm oldu.siz çok eleştirmişsiniz.bu ne biçim öfke.fragman işine çok takmışsınız.kafayı diziyle bozan insanlar kendini aptal yerine konmuş hissediyor.fakat bugün misafirlerle beraber izledik.her anı çok zevkliydi.kimse gözünü ekrandan ayırmadı.itiraf olacak diye siz gidip birbirlerine 'aşığım' diyeceklerinimi düşündünüz.öyle birşey olursa dizi 50 bölüm sürmez ki.senaristleri bu bölüm için kutluyorum.replikleri ve konuları çok beğendim.yarın tekrar izleyeceğim.sizin yorumlarınızı okuyunca tüm sevincim yok oldu.felaket senaryoları yazmışsınız
pas.si.on79
08-02-07, 22:07
şimdi başını kaçıran arkadaşlarımız olmuş onlar için baş sahneleri yazıyorum;
en başta mert parayı werdikten sonra biraz daha ısrar etti tarık parayı alsın diye tarıkta mert yeter ısrar etmekte ısrar etme gibi cümleler kurdu.. ondan sonra naz çok saçma bi tavırla mertle tarıkın yanına geldi we mertin elindeki parayı aldı...tarık kaldı tabi naz wer o parayı merte dedi ...ondan sonra mert kapıdan çıktı gitti...ardından nazın elindeki parayı tarık aldı we koşarak merte gittmeye çalıştı ama mert arabayla uzaklaşmıştı bile yetişemedi yani ondan sonra tarık sinirlendi we parayı yırttı attı..
Ardından odaya gitti...Ondan sonra burda naz çok saçma hareketler yaptı tarıkı tuttu we kanepeye doğru itti çabul ne yaptığını bana anlat 150 bin verecek kadar nasıl bi iyilik yaptın sen merte dedi..ama öle saçma şeyler söylediki artık yani tarıkta sinir bile kalmadı...ondan sonra tarık güllmeye fln başladı birbirlerini karşılıklı çileden çıkardılar...ardından artık dayanamayan tarık tam naz gidicekken kolundan tuttu we kanepeye attı nazı...we o parayı neden kabul etmedim neden hiç bi dediğini almadım mertin bilio msun kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez dedi...ben pınarı kazanarak ztn bunların hepisni kazanıcam amacım pınarı kazanmak dedi! wee naz brden ayağa fırladı gözleri doldu...işte fragmanda gördüğünüz o sahne oldu benim tarıkım olamaz bu dedi..we ardından çıktı koşarak gitti ardından tarıkta koştu ama naz kapıyı kilitledi o yüzdende tarık içeriye giremedi ...ondn sonra ön kapıya gitti ordan girdi ...ama odasına gitti çello çaldığını duyunca birden wazgeçti we odasına doğru yol aldı...
burçinciğim sağol canım,
o kadar makbule geçti ki...tabi izlemekte ayrı..en azından tekrar izleyene kadar yatıştırır.Toplantı vardı sinir oldum.Eve geç geldim.O sinirle izledim.Bir de başları kaçırdığım için bağlantı olduğu için tam birşey anladığımı söyleyemem.Ne kadar sinirlendiysem hala boynum tutuldu.
Neyse nazın gerçeği anlamasına sevindim.Önce arabadan inip gerçekten birşeyler olabilir miydi deyip sonrada Tarık o bitirmeseydi dediğinde rahatladım. Şu diş meselesi belkıs hanımın bunu birileri arıyordur deyip saklaması sonrada nazın koşarak gitmesi sevindim...
daha kendime gelemedim.Kafamı toparlayım anlatacam.
Yapmayın Arkadaşlar.. Bir tek Sadriye itiraf etmesinden hoşlanmadım ama oda tüm bölümün kurgusu için gerekli bir sahneydi. İyi tarafından bakın olaya. Vermek istedikleri dramı son derece iyi verdiler. Nazın gözyaşları ve Tarığın yüzüne dedikleri, sarılma sahnesi yani Naz Tarığa hissedercesine sarılyıordu. Tarığın Mertlerle yemek sırasında söyledikleri.. Hulisinin gözlerinin dolması..Anlatılacak çok şey var daha bidaha izleyince hepiniz hak verceksiniz.
kim ne derse desin,ben bu bölümü beğenmedim.bu diziyi yalancı yarim fanları izlemiyor.her kesim izliyor.izliyen herkes diyecek hep aynı şeyler.eminim yine izleyici kaybedecez.tarık naz bugün üstün körü birbirlerine açıldılar.yine birbirlerinin sevdiklerini anlamasalardı.birbirlerine itirafları farklı olacak dedikçe
daha beter oluyor.hulusi'nin aynı espirilerinden bıktım.ben bu dizide sulandırılmış komedi istemiyorum.espiriler çok basit olmaya başladı senaryoyu daha ciddiye alsınlar,adam gibi yazsınlar.
burcin_kaplan
08-02-07, 22:10
arkadşalar herşey o kadarda dozundaydı ki ya inanamadım hem duygulandım hem güldüm...yani bu kadar üzüntü sinir niye anlayamıyorum sizleri..
sadece sinirlendirebilicek bi yer wardı nazn sadriye itirafı ama o olay da tatlıya bağlandığına göre sizi ne sinirlendirdi ben anlamış değilim?
ya bilmiyorum arkadaşlar belki ben tam bir itiraf bekliyordum ama bulamadığım içinde içimdekini dışarıya vurdum...belkide çok abarttım....
ama inanın biz kendimizi itirafın dalgasına bırakmış bizi nereye vuracak diye bekliyorduk...ve inanamadık....
çünkü her dizide olan sahne burada da oldu...naz gelir itiraf yapar ya o an tarık duymaz yada onun yerinde başkası vardır...bu hemen hemen her dizide oluyor....yanlış anlama hele böylesi çok yapılıyor...bu sahneyi en azından orjinal yapabilirlerdi.farklı bir lezzet belkide buna çok kırıldım...
çünkü özgün bişey bekliyordum...
yinede söylüyorum hep söyleyeceğim benim için yalancı yarim bir numara...ve ben dizimi çok ama çok seviyorum...
aslında şu an sakin kafayla düşününce hiçbirşeye benzemeyecek bu itiraf demişlerdi... oysa bunların yaptığı sadece birbirlerine açılmaktı...eğer bu itiraf olarak kalsaydı herkes eminim şu hiçbirşeye benzemeyecek itiraf bu mu diyeceklerdi...eeee haklarını yememek lazım senaristler bizi yine ters köşeye yatırdılar...
ama şunu anlamaları lazım bekleyecek sabrımız kalmadı ve şu mert ve pınar sıkmaya başladı...
handeozbek
08-02-07, 22:12
tamam haklısınız galiba düşününce fazla abarttığımı görüyorum. Ama acayip hayal kırıklığına uğradım. Bir daha bu kadar çok beklenti içine girmeyeceğim. En azından o son sarılma sahnesi beklediğim gibiydi. Ama bir sonraki bölüm hiç bir şey olmamış gibi devam ederlerse hakikaten çok üzülürüm. Bu arada kanal değiştirdim dedim ama sadece 2 sn .Ne olursa olsun kopamıyorum ki bu diziden.
arkadaşlar sürekli izleyici kaybedecez diyorsunuz rayting düşecek diyorrsunuz..ALlah aşkına uğur kedinin tüyosunun az bi kesimden başka kim biliyordu...?kim kendini bu kadar büyük bi itirafa hazırladı bu az kesimden başka? herkes acaba gene neler olacak diye oturdu başına ekranın..ve gayet güzel sahneler izledi..he son sahne olmasaydı haklı olaabilirdiniz belki ama bence haksızlık yapıyorsunuz..29. bölüme 1000 katlayacağı kesin bu bölümün..en hüzünlü ve romantik bölümdü bence seyirciyi vuranda bu...seyircinin de Naz'ınn gözyaşlarında içi burkulmuştur..hadi kızım git sarıl demişitr içinden..ve beklentileride bence çıktı son sahnede..20 kadar muhteşem olmasada çok güzeldi..bu kadar karamsar olmayın bida izleyip öle karar verin diyorum ben..!!!
askım_gkhan_alp
08-02-07, 22:15
bence her şey dozundaydı ya nie beğenmediniz anladım asıl geçen seferki bölüm güzel değildi bu süperr ya hatta süper ötesi bi şi...nazın ağladığı sahneyi gözlerim dolu dolu izlediim yawss kıyamam ben ona yaa sabahlara kadar bekledii...bence bu bölümde her şey yolundaydıı dizinin bitişi bilee kafalarda soru işaretleri bıraktırdı yaws acaba o ev konusu ne olcak??? bak kalmış bile kafamda sorular:).....kesin reytingler ii gelirr ilk 3 te oluruz herhalde böyle güzel bi bölümde tabekide olucazz olmazsak yuhh derim yane daha ne yapsın yönetmenn...bi de sevdiklerini birbirlerine söyleselerrr süper olcak kanımca:)
bu bölüm favori bölümüm oldu.siz çok eleştirmişsiniz.bu ne biçim öfke.fragman işine çok takmışsınız.kafayı diziyle bozan insanlar kendini aptal yerine konmuş hissediyor.fakat bugün misafirlerle beraber izledik.her anı çok zevkliydi.kimse gözünü ekrandan ayırmadı.itiraf olacak diye siz gidip birbirlerine 'aşığım' diyeceklerinimi düşündünüz.öyle birşey olursa dizi 50 bölüm sürmez ki.senaristleri bu bölüm için kutluyorum.replikleri ve konuları çok beğendim.yarın tekrar izleyeceğim.sizin yorumlarınızı okuyunca tüm sevincim yok oldu.felaket senaryoları yazmışsınız
arkadaşımız yeni sanırım ama bu yorumundan dolayı teşekkür ederim.duygularıma tercüman olmuş durumda..ben bu bölümü büyük bir keyifle izledim.hiç sıkılmadım gayet hareketli bir bölümdü..ben sizin gibi karşılıklı itirafta beklemedim. fragmanı dikkatli izlediğinizde bunun olmayacağı belliydi..ama bu bölümde özellikle naz açısından kilometrelerce yol katedildi duygusal anlamda..ben o gözle baktım..son sahnedeki sarılma sahnesi tarığın gitmediğini öğrenmesi o mutluluğu bile yeterdi..özellikle hande özbek arkadaşımızın tepkileri beni çok şaşırttı..dizinin genel gidişatı vede bir dizinin planlanan yayınlanma süresi içerisinde gelinen aşama bence doğru noktada...bölümün yayınlandığı gece genellikle hafta boyu burada yapılan yorumların etkisiyle büyük beklentiler oluşuyor.gerçekleşmeyen her durum karşısında tepkilerde büyük oluyor.bu geceki olumsuz tepkileri her zamanki gibi buna bağlıyorum.başından sonuna gayet eğlenceli bir bölümdü hatta gelecek bölüm için varsayımlarım bile var .e onlarıda yazacak zaman çok nasılsa..sanırım yine hande reytinglerde sonuncu olacağız demiş..bende diyorumki reytinglerde alacağımız sıralamanın bölümle ilgisi yok..başlayanlar bölümü bırakmaz..reytinglerde eğer geride kalırsak bunun sebebi bu akşamın yayın çeşitliğinden başka bişi olamaz..
ceza_cansu
08-02-07, 22:17
Ya tamam birbirlerine seni seviyorum demediler ama daha da güzel şeyler söylediler.Zaten herşey o iki kelime değildir.O iki kelime yerine söylenen süper sözler vardı.Tarık'ın kahvaltıda söyledikleri Naz'ın son sahnede söyledikleri,sarılmaları,Tarık'ın şarkısı,sonra telefonla konuşmaları daha sayılıcak ikisi arasında geçen çok sahne var.En yakın zamanda istediğiniz karşılıklı ''seni seviyorum''larda gelicek ama bu bölüm bu yönde beklentiye girince çoğu kişi beğenmemiş olabilir.Ama bölüm çok kötü denicek bir bölüm değildi bana göre
handeozbek
08-02-07, 22:20
tamam haklısınız galiba düşününce fazla abarttığımı görüyorum. Ama acayip hayal kırıklığına uğradım. Bir daha bu kadar çok beklenti içine girmeyeceğim. En azından o son sarılma sahnesi beklediğim gibiydi. Ama bir sonraki bölüm hiç bir şey olmamış gibi devam ederlerse hakikaten çok üzülürüm. Bu arada kanal değiştirdim dedim ama sadece 2 sn .Ne olursa olsun kopamıyorum ki bu diziden.
Tamam haklısınız gerçekten çok abarttım. Şimdi düşününce gerçekten üzülüyorum şimdi siliyorum o msjları bir daha sinirle msj yazmayacağım söz:img-in_lo
bence bugunku bolum gecen haftaya gore ıyıydı...reytıng olayına cok takmama lazım,amac dızımızn yayında kalması ıse vede bu ılk 10 da olmamıza baglı hele k v ve doktorların oldugu bu gecede...ozetle star cok cok buyuk hedeflerı olan tv degıl,su durumdada dızımızın reytıngleırnde menun kalır ve dızımız 52 62 devam eder:img-wink:
ya arkadaşlar reklamları ve fragmanı öyle bir verdilerki herkes aynı şeyi bekledi ve tabiki hayal kırıklığına uğradı ama unutmayın orjinal bir itiraf olacak dediler....
şimdi düşünüyorumda orjinal itiraf böyle bir şey olmayacaktı herhalde çünkü herkes bu sefer bu mu beklediğimiz itiraf diyeceklerdi...
bilmiyorum şu an inanın sakinleşttim ve iyiki itiraf bu değil dedim çünkü böyle bişey hiç mi hiç hayal etmedim hatta şunu söyleyebilirim ki böyle bir itiraf olacağına diziyi izleyip sürüneyim daha iyi.....
evet tadından yenmeyecek itirafımızın ilk kalp vuruşlarıydı neyse....
herkese iyi akşamlar yarın bölümle ilgili yazacağım.....:happy0064
whiteangel
08-02-07, 22:21
Bu bölümde Barış'ın söylediği o muhteşem şarkı bile bölümü kurtarmaya başlı başına yeter. Arkadaşlar lütfen biraz daha sakin.. Lütfeeenn:)
erkin koray - öyle bir geçer zaman ki
Öyle bir geçer zaman ki dediğim aynı ile vaki
Birden dursun istersin seneler olunca mazi
Öyle bir geçer zaman ki
Günlere bakarsın katı katı üzerine çekersin perde
Yoldan geçenler varda her akşam gelenler nerde
Kara yazı yazıldı sanma insanın da kaderi böyle
Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla baki
öle bir geçer zaman ki
Bir cevap buldun mu sorulara yiğitlikte var yine serde
Nasıl gaddar seneler geçiyor durduğu yerde
Sana kara yazıldı sanma insanın da kaderi böyle
Öyle bir geçer zaman ki
O nedir seni kızdıran memnun edeceği yerde
Bak bir garip diyorki nerede o yarim nerde
Anılara kapılıp kanma dünyanın da düzeni böyle
Öyle bir geçer zaman ki
yyaaa
çok süper bilümdü
şahesen ben çok beğendimm
o itiraflar neydi yaa
hele filmin sonu tam süperdi yani....!!!
yyaaa
çok süper bilümdü
şahesen ben çok beğendimm
o itiraflar neydi yaa
hele filmin sonu tam süperdi yani....!!!
işte yaw böyle güzel sözler duymak istiyoruzz..:)
evet çok güzeldi...beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır arkadaşlar biraz kurtlar vadisine kaydı bu söz ama nese:):):)
Ben sadece zevkle izledim çünkü biliyordumki fragmanda bizi ters köşeye yatıracaklar itiraf bu kadar kolay olmayacak
Sonunda merakla beklenen, daha onceki mesajlarımda da ısrarla belirttigim cogumuzun kendisini ask itiraflarına sartlandırdıgı 30.bolumumuzu izledik.Bu bolumle ilgili soyleyebileceklerimi cok kısaca yazamıyorum,sabırla okumanızı isteyecegim :img-wink: .En zevksiz denen bolumlerden bile keyif alıyordum ki bu bolum de benim acımdan son derece basarılı idi.Elestirilecek,kızılacak cok nokta olabilir ancak sonucta formata uygun,romantizm ve komediyi en ideal olculerinde harmanlayan,seyirciyi guldururken,askı,sevgiyi,kıskanclıgı,uzuntuyu kısacası romantizmi de hicbiran unutturmayan kusursuz bir bolumdu.
Gelelim benim asıl soylemek istediklerime,ilk kez bolum tahminlerinde soylediklerimin cıkmasına cok sevindim.Aramızdaki tabirle ters koseye yatmamak icin senaritslerimizin dusunce sistemine ters mantık taktigini uygulamak zorunda kaldım.Neyse,hatırlayanlar ve benim mesajlarımı dikkatle okuyanlar bilir,
1. Karsılıklı ask itirafı gerceklesmeyecek demistim,gerceklesmemesine uzuldum ancak tahminimin tutmasına sevindim.
2. Naz'ın itirafı ask itirafı olabilir ancak Tarık bunu bir aksilik sonucu duymaycak demistim,dogru cıktı.
3. Tarık'tan ask itirafı Pınar ve Mert'in oldugu masada gelmez,gelse bile bu sifreli gerceklesir demistim,(bu noktada burcine tesekkur borcluyum,sifreli olabilecegini belirten oydu :img-wink: )sonucta sifreli bir itiraf geldi.Bu da dogru cıktı.
Kısacası tahminlerimin %83,3 luk payı dogru cıktı(Tarık'ın ask itirafının masada Pınar ve Mert'In oldugu yerde olamayacagını dusunmustum,bu yuzden %100degil)Mutlu muyum?Hayır,keske her bolum gibi yine yanılanlardan olsaydım.
Soylemeden gecemeyecegim,bolumde unutamayacagım sahneler ve repliklerden bazıları beni gulme krizine soktu,bunlardan birisi,Sadrı'nin yedigi dayak sonrası Tarık'ı aradıgında ''Hasar var'' cevabıydı ki biran ''I need support'' dıyecek sandım.(Bu espri aramızda:img-hyste )
Son olarak 30.bolumu benim icin unutulmaz yapacak soz;
Kaz gelecek yerden tavuk esirgemem, ki ben bun sozu soyle duydum veya duymak istedim;
Naz gelecek yerden Pınar esirgemem. :img-hyste :img-hyste
askım_gkhan_alp
08-02-07, 22:37
BENDE ZEVKLE VE KEYİFLE İZLEDİM BU BÖLÜMÜ BİRAZDA Ağlayarak tabii nazın haline bende fragmanı izliyince çokss değişik şeyler düşündüm ama tahmin ettiğim gibi çıkmadı:(
Bu bölümde Barış'ın söylediği o muhteşem şarkı bile bölümü kurtarmaya başlı başına yeter. Arkadaşlar lütfen biraz daha sakin.. Lütfeeenn:)
erkin koray - öyle bir geçer zaman ki
Birden dursun istersin seneler olunca mazi
Öyle bir geçer zaman ki
Günlere bakarsın katı katı üzerine çekersin perde
Yoldan geçenler varda her akşam gelenler nerde
Kara yazı yazıldı sanma insanın da kaderi böyle
öle bir geçer zaman ki
Bir cevap buldun mu sorulara yiğitlikte var yine serde
Nasıl gaddar seneler geçiyor durduğu yerde
Sana kara yazıldı sanma insanın da kaderi böyle
Öyle bir geçer zaman ki
O nedir seni kızdıran memnun edeceği yerde
Bak bir garip diyorki nerede o yarim nerde
Anılara kapılıp kanma dünyanın da düzeni böyle
Öyle bir geçer zaman ki
Sevimcim çok sağol canım.Bu şarkıyı hatırlıyordum ama kim söylüyordu çıkaramamıştım.Ellerin dert görmesin canım ....
Bölümle ilgili yorumumu daha sonra yapacağım .Şimdi NTV yi izliyorum.Biraz sinir katsayımın düşmesini bekliyorum...Önce kendime geleyim sonra yazmaya çalışacağım.....
.kafayı diziyle bozan insanlar kendini aptal yerine konmuş hissediyor.
BU cümle biraz fazla bence.Aptal yerine konduğumu hissettim diye ben de dedim ama bu kafayı bozmak yüzünden olmadı.Yani tam senaryo düzene girdi derken öyle de gösterilmeye çalışılırken bunların olmasını eleştirdim.Yani ben bölümü beğenmedim demedim.Sadece fazla abartılu sunulmasın bişiler önceden idye kanalı eleştirdim.Ayrıca Vahilerdeki olaylar çok duygusaldı ve güzeldi.naz'ı ilk defa bu kadar doğal ve kendinden,duygularından emin gördüm.Tarık onun için ne kadar önemli bu bölümde gayet iyi anladık çk güzel verdi bize o duyguları.Hulusi de oğluna olan duygularını ve arkadaşlarına olan sitemlerini çok duygusal halleriyle başarıyla aktardı vs vs.Gördüğünüz gibi iyiyi de dokunaklıyı da görebiliyoruz salt eleştiri asla iyi bir yorum tarzı olamaz zaten.Hem ne demişti Tarık da dizide?"Hiçkimse tamamen iyi ya da kötü olamaz"...haklı da.Bu dizi de öyle.Haksızlık etmeyelim,ne tamamen yerelim ne de tamamen övüp rehavete sokalım ekibimizi.Ben onlara gene de teşekkür eder dediklerimizi dikkate alacaklarından emin olduğumu belirtirim:img-yes:
ebru.karaca
08-02-07, 22:49
o sarılma nasıldı öle allahım:) mükemmeldi mükemmel:)
allah sadrinin dişini kırandan razı olsun:) ya sadece dövselerdi sonrada dişini kırmasalardı ...ahahaha...
Sahiden yaa.. Ya dişini kırmasalardı? :img-hyste
QUOTE=nesss;2324866]Uğur kedi dağılacaksınız dedi. Gerçekten dağıldım ben. Hala da sindiremiyorum. Hele bir sindireyim bu bölümü uzun uzun yorum yapacağım.
Ama şunu demek istiyorum. Ben demiştim!!!!!!!!!!1[/QUOTE]
EVET NESLİ. DEMİŞTİN CANIMMM....
Bir de Hulusi'nin intihar dümenine ve külliyen çuvallamasına çok güldüm ben :) :) Ah be Hulusi sen kim Belgine karşı plan yapmak kim bak daha beter oldun.Bir de Tarıkın üzerinde kimono havalı havalı resim çektirirken birden babasını görüp de o havalı halinden eser olmayan bir şekilde kuyruğunu kıstırıp elinde yelpaze yan yan tüymesi çok komikti :) :) Ayrıca yineliyorum çok yakışıklıydın o kılık ve saçla Barış hocam :img-wink:
ebru.karaca
08-02-07, 22:57
Tabii ki beklentileri yukarı çekmek hayal kırıklıklarına davetiyedir ama benim tek kızdığım sanki büyük itiraflar olacak ikisi de açılacaklar gibi yapılıp sonradan gene klasik yanlış anlamaların olmasıdır.İyi biliyor ki yapımcılar da senaristler de aşk itirafının olup olmaması bu seyircinin en hassas noktası,yani en çok bunun üzerinde duruluyor.Bu zaafın bu kadar sömürülmesine kızıyorum ben aslında.Yoksa dizide o kadar güzel diyaloglar ve Tarık&Naz sahneleri vardı ki aslında ama bu yanlış anlama silsilesi artık insanları sıktı beni de.Oysa Naz'ın Tarıkın gitmediğini anladığı anda hiçbirşey demeden birisi görür demeden ona sarılıp " sadece burada olduğunu hissetmek istiyorum" demesi harikaydı.Ne var ki genele bakınca artık birşeylerin değişmesi acil olarak gerekiyor diyorum.Daha fazla yorum yapmıycam yarına saklıyorum.Sinirle veya sıcağı sıcağına yapılan yorumlar bazen sağlıklı olmuyor çünkü.
Katıyorum.
Neye?
1) Beklentiler hayal kırıklıklarına gebedir..
2) Bize durum, başkaymış gibi gösterildi. Kimse inkar edemez.. (Ah o dışseeesss!!)
3) İtiraflar hassas noktamız. İster istemez en ufak şeyden nem kapıyoruz.
4) Çok güzel diyaloglar, beklentilerimize kurban gitti.
5) Sıcağı sıcağına yorum sahiden de her zaman iyi olmuyor..
burcin_kaplan
08-02-07, 23:00
Sonunda merakla beklenen, daha onceki mesajlarımda da ısrarla belirttigim cogumuzun kendisini ask itiraflarına sartlandırdıgı 30.bolumumuzu izledik.Bu bolumle ilgili soyleyebileceklerimi cok kısaca yazamıyorum,sabırla okumanızı isteyecegim :img-wink: .En zevksiz denen bolumlerden bile keyif alıyordum ki bu bolum de benim acımdan son derece basarılı idi.Elestirilecek,kızılacak cok nokta olabilir ancak sonucta formata uygun,romantizm ve komediyi en ideal olculerinde harmanlayan,seyirciyi guldururken,askı,sevgiyi,kıskanclıgı,uzuntuyu kısacası romantizmi de hicbiran unutturmayan kusursuz bir bolumdu.
Gelelim benim asıl soylemek istediklerime,ilk kez bolum tahminlerinde soylediklerimin cıkmasına cok sevindim.Aramızdaki tabirle ters koseye yatmamak icin senaritslerimizin dusunce sistemine ters mantık taktigini uygulamak zorunda kaldım.Neyse,hatırlayanlar ve benim mesajlarımı dikkatle okuyanlar bilir,
1. Karsılıklı ask itirafı gerceklesmeyecek demistim,gerceklesmemesine uzuldum ancak tahminimin tutmasına sevindim.
2. Naz'ın itirafı ask itirafı olabilir ancak Tarık bunu bir aksilik sonucu duymaycak demistim,dogru cıktı.
3. Tarık'tan ask itirafı Pınar ve Mert'in oldugu masada gelmez,gelse bile bu sifreli gerceklesir demistim,(bu noktada burcine tesekkur borcluyum,sifreli olabilecegini belirten oydu :img-wink: )sonucta sifreli bir itiraf geldi.Bu da dogru cıktı.
Kısacası tahminlerimin %83,3 luk payı dogru cıktı(Tarık'ın ask itirafının masada Pınar ve Mert'In oldugu yerde olamayacagını dusunmustum,bu yuzden %100degil)Mutlu muyum?Hayır,keske her bolum gibi yine yanılanlardan olsaydım.
Soylemeden gecemeyecegim,bolumde unutamayacagım sahneler ve repliklerden bazıları beni gulme krizine soktu,bunlardan birisi,Sadrı'nin yedigi dayak sonrası Tarık'ı aradıgında ''Hasar var'' cevabıydı ki biran ''I need support'' dıyecek sandım.(Bu espri aramızda:img-hyste )
Son olarak 30.bolumu benim icin unutulmaz yapacak soz;
Kaz gelecek yerden tavuk esirgemem, ki ben bun sozu soyle duydum veya duymak istedim;
Naz gelecek yerden Pınar esirgemem. :img-hyste :img-hyste
işte bu cümle bütün bölümü açıkladı hatta tarıkın 5 haftadır yaptıklarınıda:):)
Naz gelicek yerden Pınar esirgemem!:img-hyste
Abicim walla benimde sadece o dediğim tuttu zaten..Şifreli diyecek diye düşünmüştüm.. diğer hiç bi düşündüğüm tuttamadı ama üzgünde değilim açıkcası bölüm beklediğimden çok daha güzel bitti...
ben kimonoda biter diye düşünüyordum ama sarılmadan 2 dakka sonra bittiği için ayrıca bi mutluyum onu geçtim ortada naz açısından bi yanlış anlama kalmadıği için dahada mutluyum:)
O ne sarılıştı öyle şuan sadece burda olduğunu hissetmek istiyorum ha..
Artık bu cümleden o kadar yaşanandan sonrada anladılar onu geçtim artık naz dolandırmıca falan yapmıyor yapmak istediğini demek istediğini o an diyi weriyor en önemlisi oydu...
Bu bölüm içinden ne geçtiyse direk söyledi tarıka we yaptı...SArılmak istedi sarıldı beni daha sıkı sar dedi ?? bunu bile dedi yani artık siz düşünün:)
ama bunların yanında şölede bi durum war bütün yanlış anlaşılmalar kapandı ettide öbür hafta daha ne yapıcaklar kim bilir bu hafta bölümü sevmeyenler için acıyorum çünkü öbür hafta ki bölümü napıcaklar merak ediyorum..Bu kadar gelişmeden sonra benim düşüncem öbür hafta olayların daha durağan geçiceği yönünde bu kadar hareketli olmucak kesinlikle..
dağıldım bu akşam ya.. resmen dağıldım.. bir yandan yalancı yarim diğer yandan kurtlar vadisi terör.. ya ne doluyum şuan ne dolu.. kendimi dışarı atsam diyorum.. :icon_sorr :icon_sorr
yeri değil ama terör en adi birşey miş.. o giden yıllara canlara yazık ya.. :icon_sorr hiç uğruna ne güneş ler batmış yarabbim..
bu perşembe beni götürür arkadaşlar.. :sad53:
ebru.karaca
08-02-07, 23:02
uğur kedi hayal kırıklığına uğradım bu mu meşhur itiraf..almasaydık...biz böyle mutluyduk...
Çok hoş olmuş.. Katılmamak elde değil.. :) Ama uğur kediye de haksızlık etmeyelim. Gelsin, tüyo versin diyoruz. Veriyor, küstürmeyelim :)
Yazılanların bir kısmını okudum ve inanamadım.
Acaba farklı iki yy yayınlandıda ben çok güzel olanını mı izledim.?
Her anından zevk aldım ,her sahnesinden etkilendim. Tarık-Naz sahneleri tam olması gerektiği gibi. Hulusi-Belgin sahneleri süper komik. Hulusinin monoloğu mükemmel di.
Bu akşam şunu anladım benim izlediğim kanalın yayınladığı yy çok güzel oluyor. Size tavsiyem RELAX TV den izleyin.
Asucuğum...
Sen akıllıca davranmış ve çok büyük beklentiler içine girmemişsin.. Durum bu.
Çünkü sahiden kötü bir bölüm değildi. Harika diyaloglar vardı hatta. Birileri eklerse görürüz.
Ama bizim beklediğimiz itiraf başkaydı. O olmayınca da psikolojimiz ister istemez olumsuz etkilendi.
Mesela bir çok kişi geçen bölümü sevmemişti. Ama ben çok büyük zevk almıştım. Çünkü geçen hafta hiç bir beklentim yoktu. Öylesine, zevk almak için izlemiştim. Aslında her zaman böyle yapmak gerekiyor.
Beklenti... aşkı öldürüyor.. :)
burçincim sölediklerine katılıyorum fakat bence haftaya hiçte durgun geçmiyecek..bazı şeyler için dönüm nokttası olan bu bölüm haftaya hafifte olsa belki atışma belkide süper sözlerle devam edecek ve asıl bombayı öbür hafta patlatacaklar..
hee eğer senaristler biz 10 bölümde bir bir itiraf yaptırır bide öpücük kondururuz diyolarsa işte o zaman ben patlarım:):)40 a kadar bekleyemem sevgili senaristler yapın bi doğum günü ve itiraf rahatlayalım..:)
bu arada barış cidden çok yakışıklıydı bu bölümde:img-blush
gelincikkkk
08-02-07, 23:05
ben çok büyük bi itiraf beklemediğim için hayal kırıklığına uğramadım
tam istediğim gibi gelişti olaylar birden pat diye değil yavaş yavaş sindire sindire o aşklarının tadını çıkara çıkara
diziyi ilk gününden beri takip ediyorum inanınki samimiyetle söylüyorum seyrettiğim en güzel bölümdü bi saniye bile gözümü kırpamadım
dizide sadece tarıkla nazın durumu değil hulusi ve çevreside gelişen olaylar hele vahilerin evindeki o sahne dört dörtlüktü sonra sadri ile ayşenin arasındaki aşk sadrinin evimiz demesi ve onlar için kendini feda etmesi
kötü bi dayak yedi bu dayağı düşünemeyecek kadar aşık demekki ayşeye
ama naz ve tarığın itirafları :good: tam bi mutlu son beklemediğim için hiç hayal kırılığına uğramadım tam istediğim gibi gelişti olaylar bi baktım saate bitmesine yarım saat bile kalmamış dalıp gitmişim diziye
Bir de Hulusi'nin intihar dümenine ve külliyen çuvallamasına çok güldüm ben :) :) Ah be Hulusi sen kim Belgine karşı plan yapmak kim bak daha beter oldun.Bir de Tarıkın üzerinde kimono havalı havalı resim çektirirken birden babasını görüp de o havalı halinden eser olmayan bir şekilde kuyruğunu kıstırıp elinde yelpaze yan yan tüymesi çok komikti :) :) Ayrıca yineliyorum çok yakışıklıydın o kılık ve saçla Barış hocam :img-wink:
ben gerçekten intihar edecek
sanmıştım yaa..(ayrıca yorumlarına katılıyorum
itirafı direk yapmadı ama olsun
31.bölümde ne olcak çok merak ediyorum ya
şimdi ne yapcaklar kimliklerini nasıl gösterecekler bence kabul etmeyecekler
ikiside
fragman ve özet gelince ister istemez beklentilere girildi.kaç gündür tv de bas bas bağırarak itiraf geliyor,hem naz hemde tarık'tan.resmen insanları kandırdılar.izleyici çekebilmek için.bunu yaparak diziye yazık ettiler.bundan sonra nokta kadar beklentiye girmiyecem.herhangi bir dizi izliyor gibi izliyecem.
diziyi izlediğim ilk bölümlerde keyif alarak izliyordum.bir kaç bölümdür keyif kalmadı.önemli olan itirafın gelip gelmemeside çok önem teşkil etmiyor.üzüldüğüm nokta dizi kısır döngüde dönmeye başladı.hulusi,vahi,teo
şimdi sadri'de bu listeye katıldı.senaristler bu karakterlere daha düzgün replikler yazsınlar.dizimiz daha bir ciddiyet kazansın.komedi arada bir yansıtılsın.eminim dizimize duygusal sahneler çok yakışacaktır.karakterlere devamlı espiri yaptırmak zorunda değiller.umarım yazdılarımı uğur kedi okur.
ceza_cansu
08-02-07, 23:11
Bütün bu beklentilerin suçu tamamen fragman.Dizide süper replikler ve sahneler vardı ama beklentiler yüksek olunca bir çoğumuz bu sahneleri kaçırdık.Ama dediğim gibi ben bölümü beğendim.En çok da birbirlerine söyledikleri o güzel sözler itiraf gibiydi(tabi en yakın zamanda seni seviyorum,sana aşığım gibi sözlerin olduğu bir itiraf da istiyorum)Haftaya olucak olan bölüm için diyeceğim tek şey Burçin umarım senin dediğin gibi olmaz ama içimde onlar olucak gibi bir his de yok değil
burcin_kaplan
08-02-07, 23:12
burçincim sölediklerine katılıyorum fakat bence haftaya hiçte durgun geçmiyecek..bazı şeyler için dönüm nokttası olan bu bölüm haftaya hafifte olsa belki atışma belkide süper sözlerle devam edecek ve asıl bombayı öbür hafta patlatacaklar..
hee eğer senaristler biz 10 bölümde bir bir itiraf yaptırır bide öpücük kondururuz diyolarsa işte o zaman ben patlarım:):)40 a kadar bekleyemem sevgili senaristler yapın bi doğum günü ve itiraf rahatlayalım..:)
bu arada barış cidden çok yakışıklıydı bu bölümde:img-blush
canım bu sözlere üzerine bana işllah demek düşer walla umarım düşündüğün gibi olur ama ben şundan korkuyorum 28. bölüm 29. bölüm vakası yaşıcaz gibi geliyor bana...
Şöleki tmam gene bizimkilerin bir iki sahnesi olucak ama genelde pek bi romantklik olmucak onun yanında hulusi tarık barişmasına yönelinebilir bide ortada şu ewi halletmelri gereken şeyler war...Umarım romantizm açısından bu bölüm gibi çok güzel olur..
Arkadaslar iyi aksamlar:) Kismen yatismis gordum sizi:) Ben henuz izleyemedim bolumu ama yorumlarinizin hepsini okudum. Bence birde su yonden bakin derim; Naz daha bu bolume kadar Tarik'a olan duygularindan emin degildi. Bir arkadasim tutturmus gidiyordu. Ama bakin bu bolum hem kendine itiraf etti hem de Tarik'a (gerci Sadri varmis o esnada yatakta ama:)). Bence bu, bolumun olayidir arkadaslar. Tarik'i zaten biliyorduk ama Naz'in yaninda da sifrelide olsa itiraf etmesi bence "ask itirafi"na girer:) Ben gelecek bolumun duragan olacagini zannetmiyorum. Cunku boyle sifreli itiraflardan sonra ikiside birbirini anlamisken ne yapacaklarini merak ediyorum dogrusu:) Artik utangac bakismalar mi ararsiniz kizaran yanaklarmi:)
Bu arada gunun sozu; Naz gelecek yerden, Pinar esirgemem!. :):)
Size bir önerim var.Bundan sonra deneyelim fragmanlar gelince yorum yapmayalım ne dersiniz?Ben mesela fragman izlememeyi düşünüyorum haftaya bakalım şaşıracak mıyım yoksa ne olacak?
nejatdidem
08-02-07, 23:14
hımmmm...valla bu bölümü gerçekten beğendim...
Tarık"bunların hepsi pınar için"dediğinde bn bile çok kötü oldum ve Naz'ın ağlayıp ordan çıkmak istemesi Tarık'ın onu tutması fln süperdiii...
Hulusi'nin Vahiler'in evinde yaptığı konuşmada bnde çok duygulandım aama işte Hulusi bu ki ne yapsan yap huylu huyundan vazgeçmio yine güldürdü herkesi=))
İkiside doğrudan birbirlerine sevdiklerinin söylememiş olsalar da dolaylı olarak sölediler
bn asıl şimdi 31.bölümde neler olucak onu çok merak ediorum bnce ikisi de kabul etmicek gibi bi durum olursa basit olur çünkü tarık hem çeki hem iş teklifini kabul etmedi buna başka bi yol bulucaklar bnce...
burcin_kaplan
08-02-07, 23:15
Bütün bu beklentilerin suçu tamamen fragman.Dizide süper replikler ve sahneler vardı ama beklentiler yüksek olunca bir çoğumuz bu sahneleri kaçırdık.Ama dediğim gibi ben bölümü beğendim.En çok da birbirlerine söyledikleri o güzel sözler itiraf gibiydi(tabi en yakın zamanda seni seviyorum,sana aşığım gibi sözlerin olduğu bir itiraf da istiyorum)Haftaya olucak olan bölüm için diyeceğim tek şey Burçin umarım senin dediğin gibi olmaz ama içimde onlar olucak gibi bir his de yok değil
cansu gerçekten haklısın ..Sadriye yapılan itiraf yüzünden geneliniz diziyi rahat bir kafayla izliyemedi ama ondan sıyrılıp izliyenelr gerçekten çok mutlu oldular.. eminim bölümü bidaha izlediklerinde o güzel sahneleri kaçıranlarda çok mutlu olucak çünkü o kadar güzel replikler sahneler wardı ki gine gerçekten çok güzeldi ben nedense beğendim benim beklentilerimi karşıladı helede yanlış anlama düzeldi ya ondan içimde rahat naz şuan daha bilinçli olucak :) hala sarılmaları gözümün önünde:):)
bu arada arkadaşlar bu gece o sarılma anını ''you tube'' ye ekliyecek war mı??
Şöleki tmam gene bizimkilerin bir iki sahnesi olucak ama genelde pek bi romantklik olmucak onun yanında hulusi tarık barişmasına yönelinebilir bide ortada şu ewi halletmelri gereken şeyler war...Umarım romantizm açısından bu bölüm gibi çok güzel olur..
işte bu konuda haklı olabilirsin cnm..ama benim önerim şu ev işini fazla uzatmasınlar..tarık ve hulusi barışmasına yönelebilirler bu haftaa..32de de nazın doğumgünü olabilir..yani inş..bundada hayal kırıklığına uğramayalımda:):)
askım_gkhan_alp
08-02-07, 23:16
inş dizimiz istenilen reytinge kavuşurr mutlaka ilk 3 te olmalıyızz bu bizim için çokss önemli off reytingler off....inş ii gelirr..kesin gelir yawss bu bölüm aklımdan asla silinmicekk gerçi bütün bölümler aklımdada bu bölümün yeri bambaşka ...
rap_boys_hakan_
08-02-07, 23:17
tek kelime ile süperdi ya yok bole birsey tarııgn gidicegini sandım allahdan gitmedi :D daha dogrusu gitmiomus :D oley be simdi bir sonraki tiyolar ne zaman cıkar acaba ??
burcin_kaplan
08-02-07, 23:18
Size bir önerim var.Bundan sonra deneyelim fragmanlar gelince yorum yapmayalım ne dersiniz?Ben mesela fragman izlememeyi düşünüyorum haftaya bakalım şaşıracak mıyım yoksa ne olacak?
elgiz ablacım wala çok zor oluyor söylüyeyim ben geçen hafta aynı şeyi denedim:) yok yok dayanamıyor insan:)
Boşuna deneme derim ben sana:img-hyste ama onun yerine biraz geç izlemen iyi olaiblir mesela fragman salı çıkıyor ama sen perşembe sabah izle...o zmn beklenti içine gireceğin bi sürede kalmaz ztn?:good:
Seyrettigim en güzel bölümlerden biriydi...tam bekledigim gibiydi..çünkü gerçek itiraf bu kadar sönük olmamalIydI...Hele Naz'In camdan telefon edip söyledikleri yüregime oturdu...içim cIz etti yahu..."Belki de gitme zamanI gelmistir.."oyyyyy...:sad53: :sad53: :sad53:
Güzeldiii...çok hostu...duygusald1...uffffffff...tekrar1n1 seyretmem laz1m en k1sa zamanda...
(yaz1 karakterlerim bir hos c1k1yor nedense düzelmedi:icon_whis )
gelincikkkk
08-02-07, 23:21
bence romantik sahneler çok güzeldi çok duyguluydu boğazım düğüm düğüm oldu hele nazı o gözyaşları off süperdi benim için bölüm
büyük bi zevkle izledim:good:
burcin_kaplan
08-02-07, 23:21
işte bu konuda haklı olabilirsin cnm..ama benim önerim şu ev işini fazla uzatmasınlar..tarık ve hulusi barışmasına yönelebilirler bu haftaa..32de de nazın doğumgünü olabilir..yani inş..bundada hayal kırıklığına uğramayalımda:):)
şahin abi burda olsa sana 33 , 33 ,33 derdi:):) onun yerine ben diyeyim:)
doğum günü 33de olucak o kadar çok durulduki bunun üzerinde..bizim forumdan birileri bi bölümü kafalarına takarsa oluyor bişeler bak cansu takmıştı 30 u kafasına baya olay oldu 30da:)darısı 33 e doğum gününe diyorum:)
onun dışında şöle düşünüyorum 31,32. bölümlerde biraz filiz ,ümit sahneleri görücez biraz hcer annenin ew olaylarını izlicez biraz tarıkın yarış olaylarına giricez birazda tarık hulusi barişmalarına doğru gidicez daha filizin babasının gönlünü alması lazım ohooo dolu konu war eminim bizimkiler şu iki bölümde biraz yawş ilerlicekler kawga olacağını dşünmüyorum ama sevgilide olmucaklar bence birbirlerine karşı biraz daha durgun we iyi dawranıcaklar utangaç aşıklar gibi..
ama şunu söylüyeyim şuana kadar hiç bi dediğim tutmadı bu da tutmaz heralde :img-hyste
O camdan bahçeye konuşma beni de bitirdi.Orası gerçekten çok duygusaldı,Tarıkın bakışları Nazın demek isteyip de diyemediklerinin boğazında düğümlenmesi insanın içini çok fena yapıyordu.
~ topiqq ~
08-02-07, 23:24
ben begendim bolumu..tam kivamindaydi bence..hem koskoca simarik naz`i da ask acisi cekip aglarken gorduk ya tamam artik =)) .. ben sevdim bu bolumu, ztn istanbul`da olmadigim icin neler olacagindan da haberim yoktu onun icin beklentisiz izledim diziyi ve baya hosuma gitti..asil 31.bolum isi nasil kiviracaklar ben onu merak ediyorum =))
bülbül o sahneyi hatırlattın kalbimden vurdun beni:) çok fenaydı o sahne..nazın bu haftaki performansı takdire şayandı gerçekten..çok güzel yansıttı bize ruh halini..
Kanimca; itirafin hemen acik secik yapilipta sonradan senaristlerin konu bulamayinca esas oglanin ihaneti ve esas kizin beyninde ur cikmasi gibi senaryolara dogru kaymasindan iyidir arkadaslar:) ~topiqq~ arkadasim sen anlmissindir demek istedigimi:) Yani romantik-komediden drama donusmesinde dizimiz ben boyle sonsuza kadar izledim sahsen:)
burcin_kaplan
08-02-07, 23:33
Kanimca; itirafin hemen acik secik yapilipta sonradan senaristlerin konu bulamayinca esas oglanin ihaneti ve esas kizin beyninde ur cikmasi gibi senaryolara dogru kaymasindan iyidir arkadaslar:) ~topiqq~ arkadasim sen anlmissindir demek istedigimi:) Yani romantik-komediden drama donusmesinde dizimiz ben boyle sonsuza kadar izledim sahsen:)
:img-hyste nehir bende anladım bende:img-hyste
ama öle deme be güzeldi o günlerde ne umutlarla beklerdik:)bi sinanımız bile wardı:):)
şimdide bi junior tarkımız olduğunu düşünsenize uzun saçlar yüz aynı haha:img-hyste
çok uçtum kanımca:)
Tarık'ın kimonolu hali harikaydı ama hulusi sayesinde çok az görebildik bekleseydi ya biraz daha fotograf çekilseydi.:img-hyste Ben çok beğendim bir bekleti içine girmedim biliyordumki fragmanda gerçekten bir itiraf olsaydı bu kadar detaylı verilmezdi ayrıca hepimizin bekledi o an çok özel bir şekilde gelmeliydi Naz'ın gözyaşları Tarık'ın ona o an bakarken gözlerindeki üzgün bakış Naz'ın Tarık'a ilk sarıldığında yüzündeki şaşkın ama mutlu ifade çok güzeldi son sahnede kimlikler istendiğinde ikiside kendilerini düşünüp şaşkınlıkları Naz Tarık'ı bilmiyorya simdi o kendi kimliğinin çıkacağı derdin de bakalım göreceğiz nasıl atlatacaklar bu durumu.
ama öle deme be güzeldi o günlerde ne umutlarla beklerdik:)bi sinanımız bile wardı:):)
şimdide bi junior tarkımız olduğunu düşünsenize uzun saçlar yüz aynı haha:img-hyste
anlayanlar arasındayım kanımca:):)olsun oda güzeldi ama bu diziye öle bişey gitmez yani..ihanetti urdu:)
zaten öyle bir senaryo yazcaklarını sanmıyorum yani daha tarık tekelioğlunu öğrencek zaten en büyük olay o olcak..
benide şu kahvaltı sahnesinde tarığın patronuna olan duygularını açıkladığı bölüm etkiledi..ordaki iç çekişi..ve sonrasında evin merdiveninde nazın ona sorusu ordaki garip durum yani işte aşık iki insanın bi türlü açılamamasının eziyetini çekiyorlar ve bu eziyet aşkı dahada büyütüyor..
ceza_cansu
08-02-07, 23:41
benide şu kahvaltı sahnesinde tarığın patronuna olan duygularını açıkladığı bölüm etkiledi..ordaki iç çekişi..ve sonrasında evin merdiveninde nazın ona sorusu ordaki garip durum yani işte aşık iki insanın bi türlü açılamamasının eziyetini çekiyorlar ve bu eziyet aşkı dahada büyütüyor..
Beni de en çok o sahne birde Tarık'ın şarkı söylediği sahne en çok etkiledi.Sonra Naz'ın Tarık'ı araması telefonda konuşmaları çok duygusal ve de güzeldi.
ve nedense bu halleri bana çok tatlı güzel hüzünlü romantik geliyor..bazen diyorum boşver itirafı böle alttan allttan yavaş yavaş açılsınlar diyorum sonra unutuyorum bu düşüncemi..:)ali poyrazoğlu derki AMAN HAA AMAN HAAA:)Senaristlereydi bu sözüm:)
Evet, cok umutla beklerdik canim ama:img-blush sonunu biliyorsun iste:icon_sorr Bana Sinan deme Burcincigim aklima bolumler boyu esas kizimizin cocugunun babasina "baba" dedirtememesi geliyor ve ben yine eski kuplere binmis nehirrrr oluyorum:img-help:
Aman ne diyorsun ne junior Tarik'i aaaaaa Burcin canim bencede sen uctun:img-pilot
bu bolum gercekten cok guzeldi...ben cok begendim ve sevindim, ben sadece biraz kizdim onun sebebi malesef Naz'in itirafi!!!!(belki baska sozler duymak istiyordum) en duygusal bolum'u izledim 19 bolumden beri bu kadar duygulanmamistim!!! cok begendim, eminim ki iki tarafli itiraf'a az kaldi
burda sinirli arkaslarima seslendiriyorum, bu kadar agir konusmayin sonra pisman olabileceksiniz!!!! lutfen sakin bir kafyla dusunun sonra yazin..inanin bu bolum hic kotu degildi,sadece o dakikalari ve o ani tadini cikarin, bu kadar buyuk beklentiler icerisinde girmeyin
yazicak cok sey var!!! ama simdilik yeter...bir daha izlemek istiyorum,simdilik bye bye:)
anlayanlar arasındayım kanımca:):)olsun oda güzeldi ama bu diziye öle bişey gitmez yani..ihanetti urdu:)
zaten öyle bir senaryo yazcaklarını sanmıyorum yani daha tarık tekelioğlunu öğrencek zaten en büyük olay o olcak..
Hih iste ben de onu diyorum zaten. Yani sukredelim dizimizde oyle birsey olmasin ki bu gidislede olmaz zatenolamazki zaten:) Ooooo daha yuzuyuze itiraf bile edemediler ya:) Iste bu yuzden daha cook konu var islenecek. Ama pat pat hersey hemen aciga cikarsa dizimizin 50.ci bolumunde bu bolumlerinden cok farkli seyler izlemek zorunda kalabiliriz onu diyorum. Yavas yavas istikrarli adimlarla devam edelim derim:)
Geçen hafta bu saatlerde çileden çıkmış bir vaziyette yazı yazıyordum, sinir burnumdaydı... Efendim bu hafta bakalım ne değişmiş, yapılan yanlışlar ve doğrular nelermiş...
Arkadaşlar geçen hafta gelen reytingleri hepimiz biliyoruz. Bunun karşısında büyük bir reyting kaygısına düşen star malesef bizleri kandırdı. ÇOk güzel bir fragman hazırladı, beklentileri coşturdu, "itiraf itiraf" diye bağırdı. Ama sonuç nafile. Yanlış anlaşılmasın, bu bölümü çok beğendim ama beklentiler o kadar yükseltildiki hayal kırıklığının verdiği acı bu güzel bölümü görmemi engelledi.
Bölümü bir son dokika golü ile kurtarmasını bildiler, aferin. Yoksa burada yazdığım yazının içeriği çoook daha farklı olabilirdi.
Bölüm güzel olmasına güzeldi ama diziyi bu kadar iyi yürütüp sonra kısır bir döngü içerisine giren senaristlerin fırtına öncesi sessizlik hazırladıklarını düşünüyordum, inanılmaz bir itiraf bekliyordum, tam bir patlamanın hayalini kuruyordum ve bu hayali bana kurduran en büyük etmen bu mükemmel gaz ve yanıltıcı fragmandı. Evet kandırıldık, itiraf bu şekilde olmamalıydı...
Burada yol ikiye ayrılıyor, ya cidden bangır bangır diye bağırdıkları, öve öve bitiremedikleri itiraf buydu -ki hiç zannetmiyorum çünkü cidden bi itiraf göremedik adam gibi, çok çok sönüktü ve naz itiraf etmiş saylmaz- veya o görmek istediğimiz, o müthiş itiraf daha gelmedi. Ben hala çok iyimserim ve ikincisini hayal ediyorum.
Dünyada en rahatsız edici duygu hayal kırıklığıdır, görüşünüzü köreltir, önyargı doğurur. Fragmanı izlememiş, özetleri okumamış olsaydık şuan bu bölümü öve öve bitiremiyor olacağımızı garanti edebilirim.
Naz çok değişti aslında Naz açısından dönüm noktasıydı.O açıdan bir devrimdi aslında.Tarık da açık açık dedi Naza ben seni seviyordum anlamında "patronumu seviyordum" diyerek.Naz biraz daha kırabilse zincirlerini seni seviyorum da derdi ama aslında demiş kadar oldu bakmayın bizim mızmızlığımıza :)
burcin_kaplan
08-02-07, 23:48
Evet, cok umutla beklerdik canim ama:img-blush sonunu biliyorsun iste:icon_sorr Bana Sinan deme Burcincigim aklima bolumler boyu esas kizimizin cocugunun babasina "baba" dedirtememesi geliyor ve ben yine eski kuplere binmis nehirrrr oluyorum:img-help:
Aman ne diyorsun ne junior Tarik'i aaaaaa Burcin canim bencede sen uctun:img-pilot
:img-in_lo ahh ahh eski günler aklıma geldi şimdi gece gece bana arşivimi açtırtmayın ama ya:sad53:
Neyse ben gene sarılma anını düşünimde biraz kendime gelim:) o nasıl bi sarılıştı böle güzümde gene güller açtı..:) ilk sarılma yetmedi bidaha sarıldı bizimki..Tarık şok oldu walla ama bi sebepte soramadı..naz sarılsında kendine devamının bi önemi yok sebepli sebepsiz fark etmez:)
Naz çok değişti aslında Naz açısından dönüm noktasıydı.O açıdan bir devrimdi aslında.Tarık da açık açık dedi Naza ben seni seviyordum anlamında "patronumu seviyordum" diyerek.Naz biraz daha kırabilse zincirlerini seni seviyorum da derdi ama aslında demiş kadar oldu bakmayın bizim mızmızlığımıza :)
Az onceki yorumlarimin birinde ben de bunu diyordum Medeacim. Yani Naz daha gecen bolum dahil bu bolume kadar kendien dahi itiraf edemiyordu Tarik'i sevdigini. Yok arkadasim yok kardesim yok soforum:img-help: Ama bu bolum ne olmus? Naz, kendine ve aslinda tarik'a itirafini yapti:img-yes: ha su var tabii; anlatilanlara gore cokta acik bir itiraf olmamis ama bence zaten asil hayalini kurdugumuz itiraf gelecek bolumde yada bolumlerde:happy0064
yahu bölüm aklıma geldikçe yüzüm gülüyor gerçekten o sarılma süperdi...doyamadı Tarıka kız resmen:)ümit gelmese çok daha güsel şeyler olabilirdi:)anladınız siz:)
ya bu araada Naz'ın kahvaltı masasından fırladığı anda çalan müziğe bitiyorum ben ya..bide 3.bölüm olabilir tam bilmiyorum Naz taksinin arkasından koşarken çalmıştı..varmı birinizde:icon_sorr
:img-in_lo ahh ahh eski günler aklıma geldi şimdi gece gece bana arşivimi açtırtmayın ama ya:sad53:
Neyse ben gene sarılma anını düşünimde biraz kendime gelim:) o nasıl bi sarılıştı böle güzümde gene güller açtı..:) ilk sarılma yetmedi bidaha sarıldı bizimki..Tarık şok oldu walla ama bi sebepte soramadı..naz sarılsında kendine devamının bi önemi yok sebepli sebepsiz fark etmez:)
Ohuuuuuu aglatmayin beni ya:sad53:
Vayyyy demek iki kere arka arkaya sarildi ha! Vallahi tarik'in sok oldugu kadar varmis. Bir degil hem de iki kez! Evet evet var bu kizda olaganustu degisimler:img-yes:
burcin_kaplan
08-02-07, 23:58
Ohuuuuuu aglatmayin beni ya:sad53:
Vayyyy demek iki kere arka arkaya sarildi ha! Vallahi tarik'in sok oldugu kadar varmis. Bir degil hem de iki kez! Evet evet var bu kizda olaganustu degisimler:img-yes:
nehirrr tek sarılmakla kalsaa bide üzerine bana daha sıkı sarıl şuan burda olduğunu hissetmek istiyorum daha sıkı.. gibi cümleler kurdu:img-hyste
bunları diyen naz wallahi gerçek şaka değil:)
arkadşlar itiraf olmadı diyorzda bunlar itiraftı yani..
Sadece ağızlardan bi seni seviyorum çıkmadı onunda çıkmadığna sevindim bu kadar olaydan sonra çünkü daha güzel sahnelerde bunun gibi bi cümle geçer o seni seviyorum daha özel bi anda sölenebilir:img-yes:
bu bölümde naz kendini aştı.fırsatı kaçırmadı.tarık'a sıkı sıkı iki kere sarıldı.ümit sarıdıklarını görünce şaşırdı.sabaha kadar tarık'ın gelmesini bekledi,hiç uyumadı.
devamlı olarak ağlarken gördük.kız tarık'a aşırı derecede aşık olmuş.
nehirrr tek sarılmakla kalsaa bide üzerine bana daha sıkı sarıl şuan burda olduğunu hissetmek istiyorum daha sıkı.. gibi cümleler kurdu:img-hyste
arkadşlar itiraf olmadı diyorzda bunlar itiraftı yani..
Sadece ağızlardan bi seni seviyorum çıkmadı onunda çıkmadığna sevindim bu kadar olaydan sonra çünkü daha güzel sahnelerde bunun gibi bi cümle geçer o seni seviyorum daha özel bi anda sölenebilir:img-yes:
Demek "daha sıkı sarıl " dedi ha! Yooo boyle bir soz bizim Naz'imiz icin itiraflarin en buyugudur. Lutfen arkadaslar itiraz istemiyorum:) Bir yasima daha girdim vallahi. Naz ve acik acik boyle icindekileri soylemeler? Ne oluyoruz yahu:happy0064 Eee Tarik garibimde dunden razi zaten. Birsey desede gidemesem ayaklarinda:)
Bu bölümde dizideki bazı tekrarların dışına çıkıldığını gördük, artık aşıldı bazı şeyler yani... Telefonlar çalıp ortamı bölmedi, "arkadaşım" geyikleri aşıldı, "mertle yarışıyorsun" saçmalığı da sonunda bitti. Bu büyük değişimleri de es geçmemeliyiz. Hatta o "özlediğimiz" -hatta tarığın bile özlediği- patron/şöför ilişkisine girdiler yüzümde bi tebessüm oluştu, içimi bi sıcaklık kapladı. Bu kadar özleyeceğimi tahmin bile edemezdim. Hoş yine uyuyan sadri olunca biraz dellendik ama o diş olayı ile yatıştık, iyi oldu:D Bence ilerki bölümler çok güzel değişimlere gebe, ve bu değişim bu hafta başladı. Olumlu bakalım bence, senaristler bizi duymaya başladı. Şu beş altı haftadır ilk kez tam anlamıyla farklı bir bölüm izledik, fragmanın gazına gelip de sonradan üzüleceğimiz yorumlar yapmayalım. Yine de tutamıyacağım kendimi, sözüm kesinlikle senaristlere değil(şimdilik:D), bu kadar reyting kaygısına düşüp te bi çuval inciri berbat eden Star'a:
AYIP BE AYIP, BU KADAR YANILTICI BIR FRAGMAN OLAMAZ!!
ya ben bu lafı unutmuştum hakkaten ya hiç hayra alamet değil..daha sıkı sarıl dedi resmen yaa..:):)Tarık zaten kalakaldı orda yavrucak..kız sürekli sarıl diyo sarılıo..genel izleyici kitlesinde 18+ ya çıkcaz valla::):):)şaka şaka allah bozmasın ya ne diyim:):)
bu bölümde naz kendini aştı.fırsatı kaçırmadı.tarık'a sıkı sıkı iki kere sarıldı.ümit sarıdıklarını görünce şaşırdı.sabaha kadar tarık'ın gelmesini bekledi,hiç uyumadı.
Ben ne diyorum deminden beri arkadaslar? Naz gercekten kendinden umulmayacak seyler yapmis bu bolum. Umit gormusde sasirmis. Ben daha gormeden sasiridim yani:) Eh Naz da yani tuttu tuttu turnayi gozunden vurdu yahu:)
Bu arada bende asmis gordum kendimi. Bir sayfa icerisinde habire okuyorum okuyorum kendi yorumlarim:):)
burcin_kaplan
09-02-07, 00:10
tarık ne dedi bu kadar büyük bi aşkk olabilir mi acaba yok yok zannetmiyorum dedi sonrada olmaz mı tabiki nazın aşkı o kadar büyük kü bunun nasıl farkında değil hala tarık bende bunu anlayabilmiş değilim biz naza kzıardık tarıkın sevgisini anlamıyor diye meğer bizim oğlanda nazın sevgisini anlamıomuş walla yazık bize ya iki tane saftirik:):)
Demek "daha sıkı sarıl " dedi ha! Yooo boyle bir soz bizim Naz'imiz icin itiraflarin en buyugudur. Lutfen arkadaslar itiraz istemiyorum:) Bir yasima daha girdim vallahi. Naz ve acik acik boyle icindekileri soylemeler? Ne oluyoruz yahu:happy0064 Eee Tarik garibimde dunden razi zaten. Birsey desede gidemesem ayaklarinda:)
:) nehir daha neler neler war naz öyle laflar ettiki şok olursun hele sadriyi tarık zannetiği anlarda yok böle itiraflar bi seni seviyorum demediği kaldı:) hele çıkışta kapının önünde görücektin nehircim nazı diyor ki benim itirafa o kadar şok oldu ki kıpıdayamıyor bile tutuklu kaldı çocuk fln dedi(halbuki yatakta sadri war çocuk farkında bile değil uyuyo:):)) ondan sonra bi laf etmiş gene kapıda naz ben koptum...diyor ki benim odama gelir tabi artık birazdan...buralar soğuk benim odam sıcak gibide bi laf etti ben yıkıldım hala gülüorum o repliğe.. benden söylemesi yarın kesinlikle bölümü internetten indir izle:) süperdii süperr:)
burcin_kaplan
09-02-07, 00:13
ya ben bu lafı unutmuştum hakkaten ya hiç hayra alamet değil..daha sıkı sarıl dedi resmen yaa..:):)Tarık zaten kalakaldı orda yavrucak..kız sürekli sarıl diyo sarılıo..genel izleyici kitlesinde 18+ ya çıkcaz valla::):):)şaka şaka allah bozmasın ya ne diyim:):)
walla cnm onlardan önce geçen hafta biz o avatarlarla bizim dizinin izleneme kitlesini +18 e çıkardık sanki ya neyse:img-hyste
ya bu bölümü benim kesinlkle yarın tekrar izlemem lazım...merakla bekliyorum umarım sitelerden birine hemen upluod eden olur..:img-yes:
:img-hyste ya benim odam sıcak bölümüde süperdii..ay düşündükçe çok güzel sahneler bulunuyor ya:)bende izlicem mutlaka:)
:) nehir daha neler neler war naz öyle laflar ettiki şok olursun hele sadriyi tarık zannetiği anlarda yok böle itiraflar bi seni seviyorum demediği kaldı:) hele çıkışta kapının önünde görücektin nehircim nazı diyor ki benim itirafa o kadar şok oldu ki kıpıdayamıyor bile tutuklu kaldı çocuk fln dedi(halbuki yatakta sadri war çocuk farkında bile değil uyuyo:):)) ondan sonra bi laf etmiş gene kapıda naz ben koptum...diyor ki benim odama gelir tabi artık birazdan...buralar soğuk benim odam sıcak gibide bi laf etti ben yıkıldım hala gülüorum o repliğe.. benden söylemesi yarın kesinlikle bölümü internetten indir izle:) süperdii süperr:)
Kesinlikle canim ciktigi an hemen indirip izliyorum zaten. Vallahi sanirim arkadaslari sinirlendiren aslinda bolum degilde fargamnin azizligi olmus. Neyse olsun boyle bir bolumde artik Satrtvyi de hos gorelim arkadaslar. Hem bencede "flas" "flas":happy0064 :happy0064 yani Naz "daha sıkı sarıl " demis Tarik a ya var mi otesi:img-cool2
pas.si.on79
09-02-07, 00:17
yorumlarınızı okudum.
Burçinciğim tekrar teşekkürler... ilk kısmı izleyemedim. Dolayısıyla o ağladığı sahnelerde falan duygulanmadım.Ama frangmanla senin söylediklerini birleştirmeye çalıştım.Ama o çenesinden tuttuğu Naz gözlerinı kaçırırken Tarık büyük bir aşkla o bakışını izlemeyediğim için üzgünüm.
İtiraf yok denilmiş ama bence olmuş.Evet denildiği gibi bir haftadır itiraf geliyor denildi ama ben itirafı yine bundan fazlasını beklemiyordum.YAni itiraf oldu en azından aralarındaki arkadaşlık bitecek sanırım kardeşliğide neyse onu sonra konuşuruz.
Dolayısıyla ben hayal kırıklığına uğramadım.Dizimin böyle bu basamakları yavaş yavaş geçeceğini unutmayın.Bunları yaşamak izlemek istemiyormuyduk.
Yani aslında açık seçik itiraf edildi. Şimdi hep Naza kızıyoduk ama Naz benim dediğim gibi bazı şeyleri itiraf etsin diye Tarıkın üzerinde gittiğini itiraf etti. Kız sabaha kadar uymadı.Tarık uydu üstelik araba.. Bir ara gözlerini aç ya dedim ..(Tabi yönetmene.O da uymasın rahat olmasın düşünsün dedim) Ben biraz Tarıka kızdım.Çünkü Naz daha önce itiraf etti zaten ikimizde istedik, sonra sürekli peşinden gitmeler onu sıkıştırmalar niye yapsın değil mi sonuçta.AMa Tarık şuan tam hatırlamıyorum ama Nazın aşkından şüphe etti.yapma Tarık dedim....
Ama sonra toparladılar.Naz dakikaları saydı.Gelmedi.
Haaa tekrar patron şoför olunca ki tavrı da güzeldi bence.Ne yapsın kız itiraf etti gelmedi. aramadı.Aralarındaki o konuşmalar da çok güzeldi. Abin olarak söylüyorum sil makyajını..:img-hyste Cafede söylediklerinden sonra Nazın eve gelince olayı sormasına sevindim. Rahatladım.ordaki konuşmaları ki her ne kadar Teo gelince sinirlensemde.Bir de arada Vahi bey sürekli kafasını çıkardı.Yine de devam ettiler.Naz dün geceki yaptıklarından sonra falan dedi Tarık hiç sormadı ne oldu falan diye neyse
Kimona en güzel Barışa yakışmıştı değil mi ...Valla objektif baktım. Kendimce öyle gördüm. Ordaki bakışmaları belkıs hn yakınlaşın derken çok güzeldi.
Sadriye ben de çok kızdım.Sadri Nazın söyledikleri duysa bari de durumu düzeltse diye düşünürken dişin olayı düzelteceği hiç aklıma gelmedi.Yani diş niye önemliydi niye sakladı Belkıs Hanım bilmiyorum ama o diş değil de başka bir obje olsaydı sanki daha iyi olurdu.Olayları bağlayacak.Belkıs hanımın elbet bunu arayanlar vardır atmam deyip saklaması işte o zaman daha anlamlı olurdu.Sonra Belkıs Hanımın dişi düşürüp Ümitin anlatması da ohhh be dedim DUY NAZ DUY DEDİM. Vahi beyde arabada yatmış falan deyince NAZ KOŞ dedim Naz da aynısını yaptı.Aferin kıza.
Ya odasına gidince ağlamasına yastığa falan görünce
yalnız Tarık eşyalarını toplamıyormuydu tek tek niye gitmiyorum dedi. Belkıs hanım istedi yıkamak için dedi. (bu arada nevresim değişiyor herhalde:img-hyste )
ve sarılmasına.Naz yastığa sarılıp ağlıyo.Tarık usulca yaklaşıyo.Tarık gitmedim diyo. Naz boynuna sarılıyo.Burda Tarık niye mutlu değil anlamadım. Yani kız gözyaşlarıyla anlatıyo Sadriymiş o önemli değil yanımdasın ya ben bu hissetmek istiyorum diyo Tarıktan o kadar mutlu değildi.Ya kız sana sarılıyo üzülmüş bir de söylediklerini dinlesene yani Nazın onu sevdiğini hala anlamış gibi değildi. Yani burda da Tarıka kızdım.
sonra sarılırken Ümitin gelmesi iki misafiriniz var ve az önceki durumunuzu görmek istemezler...
Ve ev taam şimdi orda kaldık. Ne olacak acaba kimlik vermeyecekler tabi..Hacer anne için alır diyoduk ama Hulusi evden kovuldu gideceği tek yer otel vs dışında tabi Hacer Anne.Hem kendini iyi hissetmediği için onun yanında kalmak ister onlara gder gittiğinde de o manzarayı görür.O Hacer annelere yardım eder gibi geliyo.
Bundan sonra ne olur.Tarık itiraf etti sonuçta aramızda birşeyler olabilirdi dedi.Naz da itirafını Tarıka etmediğini öğrendi.Yine Nazdan konuyu açmasını bekliyoruz.
ceza_cansu
09-02-07, 00:19
TARIK:Yarın bambaşka bir Tarık Naz diyaloğunda buluşmak üzere:):):) ya burası da güzelmiş.Şimdi tekrar izlerken dikkat ettim.Tekrar izleyince daha çok güzel yerler görüyor insan
burcin_kaplan
09-02-07, 00:21
walla şimdi düşünüyorum şu kapı önü muhabbetide çok güzeldi ... hele nazın eğer sende bittiyse bendede dün bitti demesi süperdi...işte o anda oda kabul etti herşeyi..Tarık o ana kadar anlamadıysa bile o an artık anlamış olması lazım...
bak gene aklım sarılmaya gitti:img-hyste
allahım ümitin basmasıda güzel olmuş..naz hala ağlıodu ümit onuda gördü..bakalım bişe dicek mi...
bu arada merve seviyi ayrıca kutlamak istiyorum çok mükmmeldi bu gecede gene böle zor bi oynaması gereken rolün altından bile başarıyla kalktı o ağlama sahneleri o kadar içtendi ki o dawranışlar o kadar samimiydiki etkilenmemek elde değil..gerçekten türkiye büyük bi oyuncu kazanıyor..
Naz ve Tarık sahneleri çok çok güzeldi aslında Sadrinin o sanılması dışında.Özellikle de camdan bahçeye olan birbirlerinden bedenen uzak ama manen yanyana oldukları sahne inanılmazdı.Dramatik yapı o kadar iyiydi ki benim boğazımda bişiler düğümlendi sanki:img-in_lo
ceza_cansu
09-02-07, 00:24
walla şimdi düşünüyorum şu kapı önü muhabbetide çok güzeldi ... hele nazın eğer sende bittiyse bendede dün bitti demesi süperdi...işte o anda oda kabul etti herşeyi..Tarık o ana kadar anlamadıysa bile o an artık anlamış olması lazım...
bak gene aklım sarılmaya gitti:img-hyste
allahım ümitin basmasıda güzel olmuş..naz hala ağlıodu ümit onuda gördü..bakalım bişe dicek mi...
bu arada merve seviyi ayrıca kutlamak istiyorum çok mükmmeldi bu gecede gene böle zor bi oynaması gereken rolün altından bile başarıyla kalktı o ağlama sahneleri o kadar içtendi ki o dawranışlar o kadar samimiydiki etkilenmemek elde değil..gerçekten türkiye büyük bi oyuncu kazanıyor..
Evet ya o kapı önü sahnesi de çok güzeldi.Bu arada gerçekten Merve Sevi bu bölüm daha da güzel oynamış.Üzülmesini,ağlamasını hiç abartmamış.Herşey tam derecesindeydi:good:
herkese selam..dizi bitiminde foruma girememiştim..biraz önce yorumlarınızı okumaya başladım..açıkcası bazı arkadaşların yorumlarına şaşırdım..
bence gayet güzel bir bölümdü...Tarık ve Naz aşklarının farkına varıp aşama katettiler..özellikle Naz..bu saatten sonra artık eski kızdığımız o muhabbetler tekrarlanmayacaktır..yani kardeş ,arkadaş olayı..o son sahnedeki sarılma aşkın başladığının tescili bence...o kızdığımız Naz gitti..aklı başında kız geldi..hatasını kabul etti..öte yandan Hulusili sahneleri çok beyendim..güldüm..duygulandım..
Birde buraya hangi arkadaş yazmıştı bilmiyorum ama Nazın itirafını Tarığın duymayacağını Tarığın yerinde Sadrinin yatacağını vede o yüzden Tarığın arabada
uyuduğunu yazmıştı..o arkadaş kendini biliyordur..tam isabet:good: tebrik ediyorum..birde siz senaristlere niye kızıyorsunuz..30 bölüm oldu artık onların taktiklerini az çok anladık..olayların yavaştan yavaştan işlendiğini biliyoruz değilmi
arkadaşlar..:img-wink:
Zaten romatik bir sahnenin illaki bolunmesi gerekiyor degil mi?:) Zaten Umit biraz daha gelmeseydi bunlar birbirlerine karsilikla "seni seviyorum"da derdi:) Bu arada sinirler gercekten yatismis ve bolumu olumlu yonde elestirmeye baslamisiz arkadaslar. Iste Yalanci Yarim ekibi!
Bu arada soyle bir anasayfaya baktimda en cok uye sayisi olan 3.cu forumuz:) Bu demek oluyorki en asagi reytingler 3.cu olacagiz kismetse:) Bu da nasil bir mantik yurutmeyse artik:img-hyste
E ben gideyim o zaman:) Iyi gecelr size:)
burcin_kaplan
09-02-07, 00:41
gamzecim ellerine sağlık canım uzun yorum okumak hoşuma gitti şimdi walla bende yazmak istiyorum ama gecenin ilerleyen saatlerinde yazıcam galiba şuan kafamı toplayamadım daha:)
Bu arada naz odada o kadar uyumuyor ağlıyorken tarıkın o arabada mışıl mışıl uyuması cidden benimde içime battı en azından şöle arbada dönüp dursaydı oda uyuyamasaydı sonuçta nazla o kadar atışmış kızın ne yaptığını bile bilmiyor o kadar ağlarken çıktı gitti bilmiyor gerçekten o sahne içler acısıydı hele sabahın ilerleyen saatleri olmuş bizimki hala tarıkın gelmesini bekliyor o sahnede içler acısı bi gülümseme oluştu yüzümde...
bu arada tarıkın gitmemesi olayına bende takıldım heralde ilk gitmek için düşündü ama daha sonra waz geçmişti gitmekten çünkü naz ne dedi istediğin zaman gidebilirsin dedi..sonuçta gitmesini istemediğini de belli etti..bide o kadar dedikten sonra gidicek misin peki diye soruyor resmen gitme dedi yani..sadece onu özgür bıraktığını söledi pınar mı ben mi demek istedi bi yandan aslında...
Sbah olupta kahvaltı masasında nazın herşeyi anlayıp tarıka doğru koşması beni bitirdi o sahne gerçekten çok hoşuma gitti yok böle bişe..onasıl bi sahnedir öyle :)
ebru.karaca
09-02-07, 00:45
Herkese iyi akşamlar..
Öncelikle bu bölümün güzel bir bölüm olduğunu ama benim çok fazla beklentilere sahip olmam nedeniyle tam olarak tad alamadığım bir bölüm olduğunu söylemek isterim. Muhtemelen ikinci kez izlerken daha fazla zevk alacağım..
Ama sıcağı sıcağına duygularımdan biraz arındırdım ruhumu. Dizi yorumunu, beklentilerim olmasaydı nasıl olurdu, neler hissederdim diye düşünerek yazacağım.. O zaman bölümün hakkını verebilirim sanırım.
İlk sahnede Mert gittikten sonra Naz'ın Tarık'a karşı tavırları çok komikti.
NAZ: Gir içeri!
TARIK: Rahatsız etmiyim. (İçses: Kimin odasına, kimi davet ediyorsun? :) )
NAZ: Gir! Otur!
TARIK: Naz, böyle gir-otur! Birbirimize bir sirk ortamındaymış gibi davranmasak?
NAZ: Otur dedim!
TARIK: Sen sirki geçtin. Ormana..
NAZ: Sus!
......
NAZ: Seni şu anda delicesine dövmek istiyorum.. :)
Oradaki bakışları ne güzeldi, değil mi?
Şu FENA OLUR BAK lar güzeldi..
NAZ: Çek kendini naza!
TARIK: Benim Naz'dan çektiğim yeter! Bir de naza çekmekle uğraşamam! :) :) Hihi..
Ben bu dizinin bu sunu seviyorum işte :) İnce ince öyle güzel laflar var ki, dinlerken bayılıyorsunuz :) :)
Buralar çok komikti. Sonradan nasıl oldu da, o kavga ettikleri yere geldi, anlamadım. Oraya kadar çok gülüyordum. Ne olduysa, Tarık'ın sözlerini duyunca oldu. Afalladım. Kaldım öyle. Ne diyor bu çocuk diye kaldım ortalarda.
Keşke olay, "YARIN BAMBAŞKA BİR TARIK - NAZ DİYALOĞUNDA BULUŞMAK ÜZERE"de kalsaydı.
burcin_kaplan
09-02-07, 00:46
Evet ya o kapı önü sahnesi de çok güzeldi.Bu arada gerçekten Merve Sevi bu bölüm daha da güzel oynamış.Üzülmesini,ağlamasını hiç abartmamış.Herşey tam derecesindeydi:good:
Cansucum gerçektende öleydi ilk bölümlerdeki şımarık naz ağlaması nasıldı onun yanında bu nasıldı? yataklara atlar çarşafları debelerdi resmen şimdi içine attı herşeyi çok saftı...
bu arada bu bölümde dikkatimi çeken başka bi olayda duygusallığın we komedinin nasıl bu kadar güzel iç içe ayarlanmasıydı walla bana ''Friends''i hatırlattı orda iki kişinin böle bi hüzünlü sahnesinde bile komik replikler çıkardı hem ağlatır hem güldürür hesabı..we bu bölümde gerçekten onu başardılar hele şu sadrili sahnede sinirimden çatlarken biyandanda güldüm..onu geçtim çello çalarken nazın yaa aa çelloda üzüntümü geçirmicekse niye çalim gibi bilaf etti oda çok güzeldi güldürdü beni o üzüntülü halimle:)
Yani o üzüntülü halle o kadar güzel şeyler çıktı ki espiriler..çok hoşuma gitti cidden bu bölüm bende en güzel bölümler yerinde kuruldu walla:)
ebru.karaca
Gerçi o zaman Tarık'ın Naz'ın kolunu düzelttiği yeri göremezdik.
Hani Naz, "Sen benim geleceğimi düşünüp o parayı alacağına, o şımarık, kendini beğenmiş kızın çellosunu taşımama göz yumuyosun" lu bir sözü söylerken elini eve doğru uzattı da, Tarık da elini o yönden alıp, Naz'ın kendini göstertti ya.. :) :) Hah haa.. Ne güldüm yaa..
Tabi, Tarık'ın her söylediklerinden sonra,
"Deminki de hiç bi şeymiş. Asıl şimdi seni dövmek istiyorum!lar.. :)
Ay bu güzel ortam.. bu kadar güldüğüm yer, nasıl o duruma geldi yahu? Tarık nasıl, her şeyi Pınar için yaptığını söylemeye başladı? Hem de o kadar nezaketsiz şekilde?
Açıkçası ben o sahnelerde Naz'a çok hak verdim.. Kız ne kadar üzüldü. Tamam, Tarık'ın üstüne gitmiş olabilir. Ama ne bileyim, ağır geldi işte.. (Yani kendime inanamıyorum. Naz'ı tutuyorum resmen. Allah sonumuzu hayır etsin.. :) )
Tarık da hatasını anladı ama.. geç oldu işte. Eve bahçe kapısından girememesi komik oldu tabi :)
BELKIS: Aaa Tarık! Neden bahçe kapısından girmedin?
TARIK: Kapı vardı da , ben mi girmedim Belkıs hanım?
Hih hiii..
O kadar şeyden sonra Naz yine de kendini suçladı. Eski Naz olsa, bunu yapmazdı. O çok yol kat etti aslında. O yükseklerdeki burnunu yere düşürmesi büyük olay bence.
Tarık'ın Naz ile hemzamanlı yaptığı içses konuşmaları da güzeldi. Özellikle de, "Büyük Aşk" tartışması.. Hani kendine "bir şey yapar mı? Yok canım! Niye yapsın ki böyle bir şeyi? Ancak deli gibi aşık olanlar yapar.." falan.. o konuşmalar işte.
Güzeldi.
NAZ: Bu benim Tarık'ım olamaz! Ben bunu bi de onun yüzüne söyledim.
Kim bilir ne anladı?
Belki de doğru anladı..
Bu itiraf mesela. Naz kendi kendine, açık açık itiraf etti işte. Ama bu itiraf kesmiyor beni artık. Ben, karşılıklı itirafı görmek istiyorum. İşte sırf bu neden, bu bölüm ne kadar güzel olursa olsun, muhteşem bir bölümdü, şöyle zevk aldım, böyle mutluyum, dememi engelliyor.
Erkin Koray şarkısını Barış Akarsu muhteşem yorumladı.:good: bu şarkıyı Erkin Koraydan dinlemesi çok hoşuma gidiyordu.aynı güzelliği Barış Akarsu'dada yakaladım. tekrar dinlemek çok iyi olurdu.
ebru.karaca
Evet, güzel bir bölümdü. Gerçekten. Ama benim için çok geç. Ben kendimi başka şeye motive etmişim.. Bu yazdıklarımdan sonra bölümün çok güzel olduğunu düşünen arkadaşlarım bana aksini ispatlamaya çalışmasın. Çünkü; bölümün iyi olduğunu zaten biliyorum. Bunun ayrımını anlatabildiğimi umuyorum.
Bölüm güzeldi. Çok güzel diyaloglar vardı. Hatta hiç tüyosuz ve beklentisiz izlemiş olsaydım, "Vaaaay be! Şunlara bak! Neler söylediler? Harika! İtiraf da yakındır." der, sevinirdim. O kadar güzel nüanslar vardı.
Mesala;
Tarık'ın telefonu çalınca, bir an Naz sandı ya, yüzündeki ifadeyi yakaladınız mı? Öyle mutlu oldu ki. Bir an.. bir an.. Aşk bu işte yaaa.. :)
Ama arayan Sadri idi. Onların şey diyaloğu da iyiydi.. :)
SADRİ: Dediğim oldu.
TARIK: Ne oldu?
SADRİ: Çok fena olur dedim, çok fena oldu.
TARIK: Senin bi dişin mi eksik?
SADRİ: Eksik değil. Cebimde.
////
SADRİ: Ayşe'nin karşısına bu şekilde çıkamam.
TARIK: Bence çıkarsın. Bu şekilde tanımaz seni..
:) :)
Tarık Ayşe'yi nasıl kandırmaya çalıştı ama.. Dikkat edin, çalıştı diyorum. Çünkü: KADINLAR KÜL YUTMAZ! ve ÇOK KONUŞUR! :) (Bknz: Tarık Sadri'nin telefonunu açtığında Ayşe'nin haline ) :)
TARIK: Yemiyolar Tarık! İlk bir kaç taneden sonra yemiyolar! :)
Buralar komikti. E tabi, bir de Sadri Tarık'ın yatağında yatmasaydı daha iyi olacaktı ama.. :)
Çünkü, bu sıralarda Naz kızımız da pişmanlık ayaklarındaydı..
NAZ: Çocuğu ezdin, ezdin, ezdin.. Napacaktı? Yarabbi Şükür mü diyecekti? Patladı işte!
:)
ebru.karaca
09-02-07, 00:47
Naz'ın Tarık'a (Daha doğrusu Sadri'ye :) ) yapmış olduğu itiraf (ki o itirafın da yeterli olduğunu düşünmüyorum. Ben, daha bir içi dolu laflar beklerdim. Sadece, "öpücüğü ben de senin kadar istedim" demek yetmez kanımca..
İtirafını yapıp da, Tarık'dan cevap beklemesi çok hoştu. Mimikleri falan.. Gözleri fıldır fıldır.. Bu kız da çok güzel rol yapıyor. Bazen dalıyorum gdiyorum.. :)
Nasıl da, ŞOKTA olduğunu sandı ama? :) Bekledi bir de.. "Hadi ama Tarık" Dondum burada!" :) Giderken, arkasına baka baka yürümesi çok şirindi. Ayağının takilması.. Kapı önündeki tüm muhabbeti çok güzeldi :)
Ama neden şokta olduğunu düşündü de, uyuduğunu aklına bile getirmedi, anlamadım. Yani oradaki sahiden de Tarık olabilirdi, uyuyor olabilirdi. Neden, bu ihtimal hiç yokmuş gibi davranıldı, anlamadım.
Neyse,
Neticiede Tarık arabada uyudu. (Ne de güzel uyuyordu. Mışıl mışıl.. :) Ne tatlıydı.) Olan Naz'a oldu. Sabaha kadar gözüne uyku girmedi.
Bu arada Naz yine eski kötü tavırlarını takındı Belkıs hanıma.. Sanırım senaristler de unutmuştu ne zamandır bunları takıştırmıyorduk diye.. :)
Sabah Vahi bey Tarık'ı kaldırmaya gittiğinde Tarık'ın tepkisi çok komikti. Adını hatırlayamadığım o aleti aldı eline.. sanki dövecekmiş gibi :) Vahi bey kapıyı açınca, aynen geri çekti falan..
Yok yok.. Çok güzel sahneler vardı ya..
VAHİ: Gece döndüm Japonya'dan.
TARIK: Daha tam dönmüş sayılmazsınız Vahi bey?
VAHİ: Vahi bey