PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-6

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

ebru.karaca
09-02-07, 14:09
Herkese merhaba..
Songülcüğüm, Burçinciğim.. ne güzel yazmışsınız. Teşekkürler..

ebrucuğum ellerine sağlık.Birçok yeri kaçırmışım.Songül sende çok güzel yazmışsın....
Tekrar izlemek istiyorum.:icon_whis

Ebrucum senin yazıların da ayrı bir keyif veriyor.Uzun ama br akadar da kaçan sözlerin yeniden hatırlanması açısından doyurucu oluyor.Ellerin dert görmesin canım.....
Teşekkürler..:img-in_lo

bencede elgiz ablacım war onun altında bişe gitmeye karar wermişti ama sonra vazgeçti glaiba nazın werdiği tepkileri düşününce.. çünkü o kadar açıktı ki naz ona karşı bu bölümde ister istemez artık anlamıştır heralde tam oalrak şüphesi kalmadı işllah tarıkın nazın kendini sevdiği hakkında:) kaldıysa ben gidip onun aklına sokucam yakında ztn:):)

Canım,
Yanlış hatırlamıyorsam, zaten Naz GİTMEDİN Mİ diye sordu.
Tarık henüz gitmediği için de o cevabı verdi. Kalmaya karar verdin mi falan demedi ki..
Gerçi, o sarılmadan sonra GİDECEĞİ VARSA DA GİTMEZ.. GİDEMEZ :) Bünyesi - bünyemiz kaldırmaz.:good:

the.flash.31
09-02-07, 14:10
bu haftaki reytingler çok önemliydi biliyorsunuz..özellikle geçen haftaki düşüşün
ardından bu haftaki toparlanma ve yükseliş çok güzel..inşallah bu şekilde
devam eder..benim merak ettiğim kanal d bundan sonra 20.00 de ne koyacak..
flim mi yoksa dizi mi bilen varmı ?

büyük ihtimal film koymaya devam eder, yada hırsız polisi 20 ye kaydırır, 22.00 da film yayınlar

ebru.karaca
09-02-07, 14:16
Caso çok güzel yazmışsın canım. Sağol.

En çok hoşuma giden sahnelerden biri Patron-Şoför ilişkisine geri döndükleri araba sahnesinde , kıskanç aşık Tarık çok iyiydi...." makyajın biraz fazla olmamış mı? " .... "Abin olarak söylüyorum".... son günlerin moda değimi ile "YERSENİZ":happy0064 :happy0064 :happy0064
Kesinlikle Asucuğum.. Bak ben oradan bahsetmemişim..
Sahiden güzel yerdi :)

herkese günaydın
Ayrılık masalı dedim. Gerçekten de bu bölümde ufak da olsa ayrılık masalı izledik. şunu söylemem gerekir ki, gerçi bu bölümün her bir karesi farklı bir anlam taşıyodu ama “öyle bir geçer zaman ki” şarkısından sonra gelen ayrılık telefonu, hayatımda izlediğim en güzel ayrılık sahnelerinden birisiydi.Hatta en güzeliydi diyebilirim ve hayatım boyunca da unutacağımı sanmıyorum. belki de az dizi-film izlemişimdir ve "bundan güzelleri de var" diyebilirsiniz ama bana göre en güzeliydi.

“belki de gitme zamanı artık”

Sahne harika tasarlanmıştı, telefonla ama yüz yüze, biri odasının camında biri bahçede. Arada mesafe var ama kalpler yan yana, gözler dip dibe, duygular karşılıklı. Birisi içi kan ağlayarak “artık git” diyor, diğeri de hiç itiraz etmeden “peki” diyo. Ve diğeri son bi umut “gidecek misin” diye soruyo. Bu sahne bölümde benim en beğendiğim sahneydi. Çünkü gerçekti, çünkü bambaşka duygular vardı, çünkü sözün bittiği yer öyle kaldı, ama ikisi de perişan oldu.

Bu sahneyi şu reyting rekorları kıran dizilere koysanız hafta boyunca tüm programlarda konu olur. Ama gel gör ki bi çok sahne gibi bu sahnemiz de hiç olup gidecek. Tek üzüldüğüm nokta o.

O sahne de, senin yazın da beni çok duygulandırdı Serdar..
Teşekkürler canım.

dizidizidiziler
09-02-07, 14:16
büyük ihtimal film koymaya devam eder, yada hırsız polisi 20 ye kaydırır, 22.00 da film yayınlar

Yeridi değil biliyorum ama, Hırsız polis dizisi zaten 3-4 bölüm sonra bitecekmiş duyduğum kadarıyla. Bu nedenle Kanal D sonrasında ne yapar bilemem...
Perşembeyi hepten pas geçebilir.
Ne buluyor insanlar bu KV'de anlamıyorum. Ben şahsen sinir oluyorum o diziye...

güney-yase
09-02-07, 14:34
Yeridi değil biliyorum ama, Hırsız polis dizisi zaten 3-4 bölüm sonra bitecekmiş duyduğum kadarıyla. Bu nedenle Kanal D sonrasında ne yapar bilemem...
Perşembeyi hepten pas geçebilir.
Ne buluyor insanlar bu KV'de anlamıyorum. Ben şahsen sinir oluyorum o diziye...

hırsız polis benim duyduğuma görede bitecekmiş kv ise insaanlar tabi bende farklı bir şekilde gerçekliği gerçekçiliği görüyor sanıyorum perşembe günleri benim için çok güzel geçiyordu yalancı yarimle şimdi onun arkasından kv daha güzel geçecek sanıyorum kv herkes için farklı anlamlar taşıyabilir ben seni eleştirmiyorum sakı yanlış anlama sadece ne anlıyorlar dediğin için cevaplama ihtiyacı duydum tabi herkesin fikri kendine......

ceza_cansu
09-02-07, 14:35
Selam arkadaşlar.Dünkü bölüm (şahin abi çok saol söylediğin için:img-wink: ) gerçekten bana göre de çok güzeldi.Tarık da ve Naz da büyük ilerlemeler vardı.Artık arkadaşım saçmalığı,içsesler,yanlış anlamalar kaldırıldı.En çok da buna sevindim.Özellikle Naz'ın Sadri'yi Tarık sandığının hemen anlaşılması çok iyi oldu.

pas.si.on79
09-02-07, 14:37
merhabalar ,
şahin sormuşsun siniriniz geçti mi diye
HAYIIIIR.
Ama bu bölümden değil.Diziyi izletmeyen toplantıyı uzatan genel müdürümüze.....

şimdi başlarını izleyemecince sonraki replikleri ya da ifadaleri anlamıyorsunuz.Bir de üstelik asabi olduğunuz için bazı yerlerini de kaçırabiliryosunuz.Ama sağolsun arkadaşları yardımcı oldu..
İYİ Kİ VARSINIZ FORM AHALİSİ:happy0064 :happy0064

ARkadaşlar,Naz Hanım bu 2 doğru 1 yalan oyununda yalanı buldu mu.??

handeozbek
09-02-07, 14:39
Selam arkadaşlar.Dünkü ölüm gerçekten bana göre de çok güzeldi.Tarık da ve Naz da büyük ilerlemeler vardı.Artık arkadaşım saçmalığı,içsesler,yanlış anlamalar kaldırıldı.En çok da buna sevindim.Özellikle Naz'ın Sadri'yi Tarık sandığının hemen anlaşılması çok iyi oldu.

Altına imzamı basarım. Tekrar izledim acayip keyif aldım. Nasıl önyargıyla izlediysem ay ben bu bölüme mi gıcık oldum dedim. Sanki iki farklı bölüm izlemiş gibi hissettim kendimi. Barış'ın şarkısına da bayıldım. Sabahtan beri takıldım söylüyorum. Ne duygusal bölümmüş. Özlediğim duygusallığı hatırlattı bana. Haksızlık ettiğim için üzüldüm. Neyse ratingler geldi de biraz düzeldim. Bu bölüm çok daha iyisini hakediyormuş onu anladım. Ne olursa olsun bir daha bu kadar beklentiyle izlemeyeceğim. Yazık oluyor o zaman bazı şeylere.

handeozbek
09-02-07, 14:41
Bu arada Naz'ın iki doğru bir yalan oyununda gerçeği bulmuş olduğunu anladık. Tarık'a ne dedi bende aynı senin gibi istemiştim o öpücüğü. Demek ki doğru söylediğini anladı bravo Naz aştın kendini kızım aynen devam arkandayız.:happy0064

Bu arada nesss hala o sarılma sahnesinden avartar istiyorum ona göre:img-blush

ebru.karaca
09-02-07, 14:42
Bu bölüm gerçekten etkileyici idi. 3 Bölüme ayırıyorum bu bölümü;

Giriş : Akşam kötü olarak düşünmüştüm, sabah fena değil olarak fikrim değişti.

Bu bölümde elle tutulur 2 ayrı nokta var. İlki "benim Tarık'ım bu olamaz" cümlesi. Muhteşemdi.
İkincisi Naz'ın artık hatasını anlaması ve üstü kapalı "itirafı". Gözyaşları da cabası. İşte dedim "benim Naz ım bu".

Gelişme : İyi. Sabah seyrettiğimde daha da iyi olduğunu düşündüm.

Bu bölüm dizinin mihenk taşlarından biri oldu. Bakın dizinin diyorum, bölümün değil. Bunlar zaten "birliktelermiş" de bizim "haberimiz" yokmuş. Neyse buna dönerim.
Öncelikle patron-şoför ilişkisi içimi açtı. Hülyalara daldım. Önceki bölümler, kaçamak bakışmalar, hüzün dolu şarkılar, Naz'ın o gülümsemeleri göz süzmeleri, Tarık ın "emredersiniz"leri, huş'u dolu cevapları geldi aklıma. Yad ettim. Evet arkadaşlık, kardeşlik canıma tak etmiş. Ne kadar doyumsuzmuşuz meğer. Patron olmasın Naz dedik, şimdi olmadığı hali beğenmiyoruz.

Evet gelelim bu gelişme bölümünün bombasına. Tarık'ın itirafına. Çok beğendim. Çok açıktı. Ben de yalan yok demesi ironikti ama. Yalnız hani şu " Seni kaybedeceksem, gerçeği söyleyerek kaybetmeyi tercih ederim, yalan söyleyerek kazanmaktansa" sanki Pınar'a değilde Naz' a edilmiş, yenilmiş ama mağrur erkeğin serzenişiydi. Nasılsa kaybettim ama gerçeği bil çığlığı gibiydi. Hoşlandım. Gerçekten.

Bu bölümde hakkını yiyemeyeceğim roller ve replikler var. Hulusi Belgin arasında geçen "neredesin" repliği. Muhteşemdi. Eski bir tekerlemeyi hatırlattı bana. Hani "dağ nerde, yanıd bitti kül oldu" olanı.

Gelişme bölümünün başında söylediğim "bunlar zaten birliktelermiş" lafıma döneyim. Evet öylelermiş. Nasıldı buluşmadan döndüklerinde? Naz nasıl konuştu? Dedi mi Tarık'a "demek içinde hiç birşey kalmadı" arkasından yapıştırdı mı "bende de hiç birşey kalmadı"? Bundan ala itiraf mı olur. Ama tabii ki gerçek itiraf değildi bu. Sadece belli olmayanların aslında var olduğunun kendilerine ve bize alenen ispatı gibiydi. Çok şeyler söyledi aslında Naz bu sözleriyle. Umarım kimsenin gözünden kaçmamıştır.

Sonuç : Akşam da çok güzeldi sabah da. Fikrim değişmedi.

İşte bu bölüm yüreğimi burktu benim. Naz'ın o "Belki de gitme zamanı artık" telefonu ve Tarık'ın cevapları. Harikaydı. Hepinizin canı acıdı mı? Tüm bölümler içindeki en güzel ve duygulu replikti. Gözyaşları arasında yapılan bu konuşma gerçek aşkın belgesi gibiydi.

Sabahleyin Naz'ın Tarık gitti diye endişelenerek müştemilata koşması bana müziği ve içeriği ile en sevdiğim anlardan olan "taksinin peşinden koşma" sahnesini hatırlattı. Onu da sevmiştim bunu da sevdim. Sevgiyi gördüm.

Sevin dizimizi. Bırakmayın peşini.

Hepinize sevgiler.

Sevgili Şahin..
Zevkle okudum. Ve çok beğendim..
Katılıyorum sana..:img-wink: Teşekkürler..

ceza_cansu
09-02-07, 14:49
Bu arada Naz'ın iki doğru bir yalan oyununda gerçeği bulmuş olduğunu anladık. Tarık'a ne dedi bende aynı senin gibi istemiştim o öpücüğü. Demek ki doğru söylediğini anladı bravo Naz aştın kendini kızım aynen devam arkandayız.:happy0064

A doğru ya ben bu yönden hiç düşünmemiştim.Naz burdu 2 doğru 1 yalanın cevabını buldu hemde Tarık'ın Pınar ve Mert'le olan kahvaltıdaki söylediklerini duymadan önce.Bu kızda çok büyük ilerleme var.Eskiden olsa Tarık'ın gece söyledikleri için sadece Tarık'ı suçlardı ama dünkü bölümde bunun suçunun kendinde olduğunu anladı.Vay be Naz'ı artık bu anlayışlada gördük ya e daha ne olsun:)

ipekb
09-02-07, 14:49
özeti bizi geçebilir normaldir..ben istikrar devam etsin yeter diyorum..açıkçası beni share ilgilendiriyor..share oranlarının yükselişinden çok keyifliyim:))
bengicim çok haklısın katılıorum ama star tv de fragmanları daha vurgulu bi dille yaptığında diziye katkısı oluyo...izlenme payı artıyo..onun iiçin star tv ye bu konuda daha vurgulu olması için mail atalım...ne dersiniz...fragmanlarında atkısı çok:img-yes:

pas.si.on79
09-02-07, 14:52

hande bravo diyorum ben bu bölümü izleyince ilk defa izliyo gibi olacam.
Arkadaşlar güzel yorumlarınızı okuyamıyorum göz gezdiriyorum dayanamayıp hemen atladıklarım oluyor..:img-hyste eve gidince okuyacam.

azizoz
09-02-07, 15:08
ben 30. bölümü you tube de izlemeye çalışıyorum ama 2 sn.yede bir duruyor.sarmasını bekliyorum.5 dk.da 30 sn.lik kısmı ancak yüklüyor. nasıl izleyecem bi fikri olan var mı

anqel
09-02-07, 15:11
herşeye rağmen güzel bitti...

Aynali 11
09-02-07, 15:31
ben 30. bölümü you tube de izlemeye çalışıyorum ama 2 sn.yede bir duruyor.sarmasını bekliyorum.5 dk.da 30 sn.lik kısmı ancak yüklüyor. nasıl izleyecem bi fikri olan var mı

birde google video dan izlemeyi dene belki cikar..yalanci yarim bölüm 30 yaz eger varsa izlersin

jenn
09-02-07, 15:37

o şekilde sonuna kadar bitmesini bekleyeceksin..sonra baştan tekrar izleyince tamamen yüklendiği için bu defa kesintisiz izlersin...

zer
09-02-07, 15:42
sabah bölüm hakkında yorumumu yapmıştım vede diğer haftaya oranla çok çok beğendiğimi de, reytinglere baktım şimdi genel eğilimde bu yönde olduğunu görmek güzel. Her ne kadar bizlerin evinde reyting cihazı olmsada beğenilerin parellel gitmesi doğrusu sevindirici umarım yapımcılar senaristler ve yönetmen bu anlamda halkın nabzını biraz daha dikkatli tutmayı düşünür.

dilimde hala akşamdan kalma muteşem şarkı Barış, iyi bir oyuncu olma yolundasın önünde belki daha çok yol var "ama sen gerçekten iyi bir müzisyensin". :good:

jenn
09-02-07, 15:43
arkadaşlar bu arada şu japon olma sahneleri pek hoştu..hele vahinin tarığı uyandırması ve tarığın onu gördüğünde yüzündeki şaşkınlık ifadesi...:))) vahi arabanın kapısnı açıyor tarık dehşet içinde bakıyor kapıyı kapamaya çalışıyor.ya çok güldüm o sahneye:))))))

kozanak
09-02-07, 15:56
kurtlar wadisinde polatı seslendiren umut tabak tarık ı da seslendiriyor dimi yoksa bana mı öyle geliyor:)??

ebru.karaca
09-02-07, 15:59
kurtlar wadisinde polatı seslendiren umut tabak tarık ı da seslendiriyor dimi yoksa bana mı öyle geliyor:)??

Aynen öyle..
Ama her ikisinde de o kadar başka duruyor ki ses..
İzlemez de sadece duyarsan hemen fark ediyorsun ama bir yandan izliyorsan, tipler durumu tamamen değiştiriyor..
Eskiden bu sesi duyduğumda Polat gelirdi aklıma. Artık Polat'da dinlerken Tarık geliyor :) :)

Aynali 11
09-02-07, 16:07
hulusi nin yatakda horlarken ondan sonra horlamayi kesíp gülerken, tarik hakkinda cok güzel laflar eddi ve belgin telefonu hulusinin kulagina dogrulttugu anda birden tarika nerdesin sen gibi laf edmesi cok komikti

kozanak
09-02-07, 16:13
Senaristlerrr erkin korayın unutulmaz şarkılarını barışın mükemmel sesiyle hem bize dinletiolar hemde bize erkin korayı hatırlatıolar bu vesileyleeee senaristler bi aferini hak etti beeeeeeee:):)

BaLıKK
09-02-07, 16:15
son sahneyi 7500.kez izliyorum doymadım yahu:):)ama şu sarıl bana bölümünü her izleyişimde kopuyorum ay Naz ya:):)
bide Naz Tarıka gitmeden evvelki ümit vahi konuşması..:)
ümit:iyi kalpli çocuk..
vahi:bizim tarık...

burda öve öve bitiremediler yahu:)her sahnesiyle güzeldi bence..o Tarıkı'ın vahiden korkma bölümünde bende çok güldüm..
fakat dün burçinde sölemişti mervenin yastığa kapanıp ağlaması biraz garipti..hemen oynıyım bitsin gibiydi o sahne:):)ama tekrar sölüyorum merve dün müthişti...ve son olarak diyoruzkii..

sadece burda olduğunu hissetmek istiyorum başka hiçbişey umrumda değil:img-in_lo

kozanak
09-02-07, 16:19
dikkkatimi çekti bu naz her şeyi iki defa yapıyor yahu :) mertin geldiği bölüm tarık ı yanagından öpmüştü daha sonra bi kez daha öpmüştü dün yine son bölümde bi kez sarıldı yetmediii:):) 2.kezzz sarıldııııııı:)

melis15
09-02-07, 16:23
arkadaşlar ben bu bölümü çok sevdim çok duygulandım evet artık romantk birşeyler görmek güzel artık tarık babasıyla barışmalı bence hulus vahinin evinde kalacak belkide oğluyla barışacak 31inci bölümde naz tarıkığı kazanmak için brşeyler yapacak tarık evi kabul etmyecek bence artık tarık pınarla konuşmalı onu sevmediğini söylemeli kalbinde hala küçük hanımın olduğunu söylemeli pınarda tarıktan tarıkta ayrılmalı ama merten şüpeliyim nazın peşini bırakmayabilir bence artık tarıkla naz hareketleriğle brbirlerinie anlatmalı diye düşünüyorum belki nazın doğum gününde bakalım 31ci bölüm bizleri neler bekliyor

BaLıKK
09-02-07, 16:27
ya ben pınardan bu kadar çabuk kurtulcağını sanmıyorum açıkçası..sanki gerçeği açıkladıktan sonra bu pınar ve mert başlarına bela olcaklar..zaten mert bi garip yaa..bi abi kızkardeşini bu kadar çabuk verirmi elin adamına yahuu...

bu arada karar verdim soğuk kış gecelerinde Naz'a gidelim..ee Nazın odası sıcak:)ne alem kız bu ya:)

rap_boys_hakan_
09-02-07, 16:27
arkadaşlar ben bu bölümü çok sevdim çok duygulandım evet artık romantk birşeyler görmek güzel artık tarık babasıyla barışmalı bence hulus vahinin evinde kalacak belkide oğluyla barışacak 31inci bölümde naz tarıkığı kazanmak için brşeyler yapacak tarık evi kabul etmyecek bence artık tarık pınarla konuşmalı onu sevmediğini söylemeli kalbinde hala küçük hanımın olduğunu söylemeli pınarda tarıktan tarıkta ayrılmalı ama merten şüpeliyim nazın peşini bırakmayabilir bence artık tarıkla naz hareketleriğle brbirlerinie anlatmalı diye düşünüyorum belki nazın doğum gününde bakalım 31ci bölüm bizleri neler bekliyor

cok ciddiyim izlerken agladım galiba :D

georgemicalp
09-02-07, 17:07
sadri'nin dövülmesine üzüldüm,naz ağlarken kahroldum tarık'ın espriler komikti sonra hulusi'nin dramı içime oturdu ilk defa bir diziyi izlerken ağlayacaktım..

burcin_kaplan
09-02-07, 17:12
ya ben pınardan bu kadar çabuk kurtulcağını sanmıyorum açıkçası..sanki gerçeği açıkladıktan sonra bu pınar ve mert başlarına bela olcaklar..zaten mert bi garip yaa..bi abi kızkardeşini bu kadar çabuk verirmi elin adamına yahuu...

bu arada karar verdim soğuk kış gecelerinde Naz'a gidelim..ee Nazın odası sıcak:)ne alem kız bu ya:)

selamlar arkadaşlar..
ewet bende pınar we mertten çabuk kurtulacağımızı hiç sanmıyorum onlar bence baya yerleştiler bu diziye hatta kalıcı olmalarından bile korkmaya başladım:icon_sorr
Benim en çok merak ettiğim sahneler bizimkiler öbür hafta nasıl dawranıcaklar bakalım bunlara sonuçta tam olarak seni seviyorum lafı çıkmasada birbirelrine karşı o kadar laflar sölediler ki bence o aradaki bakışmalar çok tatlı olucak.. bi yandanda yani pınarla mert bizim işimizede yarayabilir gibi gelio bana...

bu arada arada balıkk o cümleye ben de takmış durumdayım burası soğuk benim odam sıcak:img-hyste

rap_boys_hakan_
09-02-07, 17:17
Senaristlerrr erkin korayın unutulmaz şarkılarını barışın mükemmel sesiyle hem bize dinletiolar hemde bize erkin korayı hatırlatıolar bu vesileyleeee senaristler bi aferini hak etti beeeeeeee:):)

ehehhehe bencede bu bolümde hak ettiler :D

Dream3viL
09-02-07, 17:30
Naz camdan Tarığı ararken bakışlarına bittim..Öyle sevgi dolu bakıyordu ki..Sevgisini hiç bir kelime anlatamaz gibi..

kozanak
09-02-07, 17:39
Naz camdan Tarığı ararken bakışlarına bittim..Öyle sevgi dolu bakıyordu ki..Sevgisini hiç bir kelime anlatamaz gibi..
aynen biradeerrrrrrrrr:) hulusinin sahnesi we o sahneler tanımlanamaazzz yaaaaaa

handeozbek
09-02-07, 17:46
biz bu itirafa neden bu kadar şartlandık 30. bölümde anlamıyorum. Zaten Nilgün Belgün'ün programında baba-oğul barışması daha önce olacak itirafa daha var dememişler miydi? Zaten tüyoda da karşılık bulur mu diyordu. Umutlanmayın demişler resmen ben anlamamışım:img-blush

bülbül
09-02-07, 17:58
herşey iyi hoşta...bu yeni derten nasıl kurtulacak bunlar...nüfus kağıtlarını istediler...neler olabilir...ne yapmalılar...sizin senaryolarınız nasıl...fikirleri alalım..müsaitseniz...:img-pilot :img-pilot

mirus
09-02-07, 17:59
biz bu itirafa neden bu kadar şartlandık 30. bölümde anlamıyorum. Zaten Nilgün Belgün'ün programında baba-oğul barışması daha önce olacak itirafa daha var dememişler miydi? Zaten tüyoda da karşılık bulur mu diyordu. Umutlanmayın demişler resmen ben anlamamışım:img-blush

kısacası fragmandaki zarfı yedik:img-sorry
ama ratingler açısından iyi oldu,bu bölümü iyi pazarladılar:img-yes:

handeozbek
09-02-07, 18:02
Hacer Anayı neneleri olarak tanıtabilirler. Aslında onun eve ihtiyacı var zavallı kadıncağız evsiz barksız kalacak derler. Aslında bizde onunla oturacaktık ev olunca derler. Evi hacer ananın üstüne yaparlar gibi geliyor. Başka türlü kurtulabileceklerini pek sanmıyorum

kozanak
09-02-07, 18:04
bakkk dayanamıcam yine senaristleri eleştirecem yahu:) hep tarık-naz aşkı planda birazda ümit -filiz aşkı depreşşse fena olmaz beee onları izlemekte bir o kadar zewkli olur eminim ..

handeozbek
09-02-07, 18:05
Umarım yarın milliyet tv ekinde özet olur. İki haftadır özet koymuyorlar. Belki o özette ev konusunda birkaç fikir ediniriz. Doğum günü var mı yok mu öğreniriz. Yoksa fikir yürütmek çok zor. Özet gelse bile zor ama tahminlerimiz gitgide daha mantıklı olmaya başladı. Bu bölümde bayağı bir kısmını tutturduk. Ama bu kadar romantik olacağını tahmin etmezdim.

pas.si.on79
09-02-07, 18:49
merhabalar,
yook henüz daha izlemeyedim.:icon_whis

en son kalan sahnede kimlikler ve imza istenmişti.Şimdi oraya dönerksek;

sabah saatleriydi.Yani hemen bunları kolundan tutup götüreceklerdi.Ya da en azından birlikte zaman geçirecekler öyle değil mi.

Tabi bunlar kimlik deyince birbirlerine bakıp sonra kenara çekilip böyle bir şeyi kabul edemeyeceklerini ama nasıl söyleceklerini konuşacaklar düşünecekler.
Naz dyieck gerçekleri anlatsak Tarıkta buna katılacak ..Ama bunu da söylemekte tabiki kolay değil... O sıra ya sadri arayacak
sadri:Abi ben işe yaramaz aptal biriyim dayak yediğim yetmiyormuş ki şimdi bir haftaya kadar evden acilen çıkmalarına neden oldum.BEnim yüzümden bu insanlar dışarda kaldı.HEp benim beceriksizliğimden
diyecek Tarıkta tam Naz herşeyi söylemeye hazırlanırken durun aslında teşekkür ederiz biz böyle birşeyi alamayız ama bizim (bu aradan handenin söylediği gibi) bir ninemiz var onlarında şuan zor durumdalar madem bu kadar ısrar ediyorsunuz bizim en azından kalacak yerimiz var ama onların yok onların üzerine yapalım der.

Bu arada Belgin de Tarıkla Hulusiyi barıştırmak için planlar yapmaktadır.Bir de evden kovduğu için hem üzülmüştür.Belkıs Hanım arayınca da dayanamaz Hacer Anneyi arar Hulusi orda mı tarıka çok üzülüyor falan bunları barıştırmak için sana ihtiyacım var bana yardımcı olurmusun der....Hulusi ancak senin sözünü dinler der.

Tarıkta bir yolunu bulmaya Hacer Anneyi ikna etmenin yani bu ev için çünkü onunda kabul etmeyeceğini düşünür. HAcer anneyi arar Hacer anneyle buluşur kandıramayacağını anlayınca durumu anlatır. ONa yalvarır Hacer Anne bunu senden istiyorum lütfen.Hem Ayşenin geleceği için...der.

Hacer annede bir şartla senden birşey isteyecem sende onu yapacaksın der. Bize geleceksin orda konuşacaz...

Tabi Hulusi evden çıkınca kendini kötü hissedince belki Hacer Annenin evine gider.Durumu görünce müdahele edebilir...

Bir an önc özet gelmesi umuduyla...

ebru.karaca
09-02-07, 18:52
herşey iyi hoşta...bu yeni derten nasıl kurtulacak bunlar...nüfus kağıtlarını istediler...neler olabilir...ne yapmalılar...sizin senaryolarınız nasıl...fikirleri alalım..müsaitseniz...:img-pilot :img-pilot

Bülbülüm;
Bu teklifi kabul etmeyecekler, olacak bitecek.. :)
Kabul etseler saçma olur. Her şeyi ortaya çıkaracak olay bu mu yani?
Cık cık..
Olmaz..
Bu tarz bir şey ancak itiraf edilebilir..
kısacası fragmandaki zarfı yedik:img-sorry
ama ratingler açısından iyi oldu,bu bölümü iyi pazarladılar:img-yes:
Aynen kardeş. :sad53:

ebru.karaca
09-02-07, 18:53
Hacer Anayı neneleri olarak tanıtabilirler. Aslında onun eve ihtiyacı var zavallı kadıncağız evsiz barksız kalacak derler. Aslında bizde onunla oturacaktık ev olunca derler. Evi hacer ananın üstüne yaparlar gibi geliyor. Başka türlü kurtulabileceklerini pek sanmıyorum

Ah be Handemm..
Konuşturuyorsun yine senaristliğini.. :)
Ama benim bildiğim Naz ve Tarık, bir başkasından bu kadar büyük bir hediyeyi kabul etmez. Hem de yalan dolanla.. (Yani, evi yalanlar üzerine almış olacaklar ya)
O yüzden evi alacaklarına ihtimal bile vermiyorum.
Olay, bu durumu nasıl def edeceklerinde yatıyor..

sondakika
09-02-07, 18:55
Hani olurya birşeyi kabullenmek için ufak bir işaret beklersin ya.. bir iz, bir ümit, bir nişan, bir pırıltı.. hani ufakta olsa.. küçücük bir artı, yada.. ve ansısızın o artıyı görürsünuz.. o kadar hostur ki.. hoş canım hoş.. ve o artı yüzünden cümle eksileri silersiniz.. hemde elinizin tersiyle.. zerrede tereddüt etmenden.. düşünmeden..

Hasılı geçen bölüm böyleydi.. hit oldum, fit oldum, kıl oldum, sinir oldum, deli oldum, asabi oldum, yane mutlu dışında her moddayım.. yanıma yaklaşan o an duman.... abartmadım böyle.. gözüm kara yani. Hemde nasıl.ufak bir bahene çıngan çıkarmaya yeterde artar bile.. ahanda son kareler geldi.. giren müzik, o biçim bir müzik kardeşim..ne denli stress ve kardeşleri varsa aldıda götürdü uzaklara.... ne oluyor yahu demeye kalkmadan ağlayan bir naz.. Alla alla ağlayan bir insan, bir çift göz ve ardında beklenen uzun saçlı çoçuk, bizim barış yani... !! karanlıkta gelen umut sesi gibi.. kendine getirdi nazı..

Hani bazen an gelir sorgulazmasın, sadece o anı yaşamak lazım.. tarıktan o modda bir bakış.. ama an'ında kıymetini gözü yaşlı olan bilir.. önemli mi ki? Maksat hasıl olmuştur.. işte o sarılma koca bölümü bir yere bağladı.. hani dağınık tesbih tanelerini birleştiren ip gibi.. bu kadar basit ama o kadarda önemli.. aşk bu mu.. budur kardeşim..!!! acı çekmektir.(!). o kahrolası kutu önünde telef olduk ya, en az onlar kadar anladık bunu.. ah sadri ah.. senin yatacak yerin şimdi oldu...!!!

senaristlere bir çift sözüm var.. her zaman sabrımızın tekmelerine bu kadar dayanmış olamayız.. haberiniz ola... :img-cool2

sondakika

forever_love
09-02-07, 19:06
ikisi de beklediğim itiraflar olmadı.tarık evin hanımıyla aramda birşey oldu gibi falan dedi.ama asıl itiraf gibi olan nazınkiydi.bir seni seviyorum demediği kaldı yani dediğiniz gibi arkadaşlar.ama aslında tarık'ın da ona yakın gibiydi yani.dediğim gibi itiraflar farklıydı.ve senaristler hakikaten bayağı şaşırttı.eee yavaş yavaş tabi.itiraf olsaydı ne kalırdı ki sonra.çok hoşuma gitti bu bölüm çok.hulusinin oğlunu özlemesi...kimono partisi :) ki orda bittim barış'a ne de yakışmış gözler de zaten sürmeli.maşallahı vardı valla.tahtalara vurdum yani :) bu bölümde naza acıdım valla yaa içim buruldu.çok duygusal bir bölümdü gerçekten...o diş olayı açıklanınca bir ohh çektim derinden.hadi şimdi koş naz dedim :) ama gittiğinde o yastığa ağlamasına bittim gerçekten.ayyy dedim içimden...barış'tan erkin koray şarkısı mükemmeldi ne de güzel söyledi yaa...bana kalırsa o evi hacer annelere verirler.ama hulusi de öğrenir o da bir evvermeye kalkar.belki de bambaşka birşey olur...o kadar şey düşünüp çoğu farklı çıkıyor ya.çok hoşuma gidiyor yaa :) yaa dizi böyle çok güzel keşke bitöese.aa maalesef her güzel şeyin bir sonu vardır derler.aman aman şimiden sonlu monlu konuşmayayım.bizler şimdilik dizimizin keyfini çıkaralım...

levoo
09-02-07, 19:11
Tarık yine kabul etmeyecek evi.Tabi Pınar ve Mert Tarık'a kızacaklar.Kardeşinin isteğini niye yerine getirmiyorsun falan diye fakat Tarık asla kabul etmeyecektir.Bizden daha çok ihtiyacı olan birisi var diyip evi Hacer annenin üstüne yaptırırlar.Pınar bu davranışa yine hayran kalır falan :D

yalancı yarim
09-02-07, 19:58
süper ötesi bi bölümdü ya gecen hafta duyduğum sıkıntıdan bu hafta eser kalmadı her dakikasını her saniyesini zewkle izledim...mükemmeldi...yaa aslında naz gercekleri öğrenemicek diye bi an tereddüt etmistim tarığıda öle esyalarını toplarken görünce...tmm yine gidiyo dedim...kacıncı kowusu olucaktı unutmustum hesaplamaya basladım...

ama allahtan sandığım gibi olmadıda naz öğrendi gercekleri benimde en beyendiğim we duygulandığım sahnelerden biride nazın tarığa öylesine icten sarılısıydı...yaa artık bende pek fazla acıklanıcak bisi olduğunu sanmıyorum seni sewiyorum diyemediler ama en söliyemicekleri seyleri sölediler...ben onları artık izlerken patron-soför yada iki arkadas olarak görmüyorumm yada abi-kardes...:):)

heh tam hersey halloldu dedim mertle pınar cıkıwerdiler...bu kimlik meselesini napıcaklar bu isten nası sıyrılıcaklar merak ediyorum...ama onların mutlu olduklarını we barıstıklarını gördüm ya daha ne istim ((aslında bisi istiyebilirim artık sewgili olarak görmeyi elimden geldiği kadar onları öle görmeye calısıyorum ama bide öle olsalar gercekten cook daha ii olucak...))herkese saygılar...

qsawe
09-02-07, 20:02
PINAR VE MERT

Bu iki kardeş ortaya ilk çıktıkları andan beri (rolleri gereği) sevemediğim iki karakter oldu.

Hadi rolleri zaten bizi rahatsız ediyor, başka neleri rahatsız ediyor sayalım.

1- İnsan hiç tanımadığı bir insan ile bu kadar samimiyeti bu kadar kısa sürede kurar mı?
2- Söylenen her şeyde aptal aşık rollerinde anında inanır mı?(Naz'ın tam tersi)
3- Sadece anneden duyulan bazı cümlelere göre birilerini kötüler mi?
4- Kötülenen kişinin üvey bile olsa kız kardeşi yanlarındayken ağıza gelen söylenir mi? (6 kişil cafe toplantısı )
5- Abi dediğin ortada fol yok yumurta yokken, kız kardeşinin erkek arkadaşına damat der mi? (2 yalan 1 doğru )
6- Aynı abi iş görüşmesine casus sokup çıkar sağlamalı mı?
7- Sağladığı çıkar karşısında bunu yapmak durumunda bıraktığı kişiye , ulu orta yerde manasız şekilde hediye kisvesi altında rüşvet verir mi?
8- Sırası karışmış gibi oldu biraz ama, damat adayına daha iyi iş teklif ederek o erkeği aşağıladığını algılamaz mı?
9- Damadın kız kardeşini de (ki sonradan kur yapmasına rağmen) yanlarına almayı ve bunu yaparken , kendi kzı kardeşinin ona arkadaş gibi davranacağını söyleyerek aslen hizmetci olarak işe almak istediğini belirtir mi?
10- Karşısındakilerin gururu olabileceğini düşünmeden, bunca teklife hayır dediklerini algılayamadan,birde üstüne ev mi teklif etmeli?

ben 10 tane buldum bu insanlarınaslen ne kadar çiğ karakterler olduklarının anlaşılması için.... devamı sizden

nezahat67
09-02-07, 20:10
Sevdiği kadına karşı duygusal hisler beslediğini bile bile ve onun verdiği 150.000ytl'lik çeki gözü kapalı yırtıp atan onurlu ve gururlu hiçbir erkek o evi de kabul etmez.Eğer Tarık bu teklifi kabul ederse bu çok tırışkadan bir durum olur -ki o zaman o çeki yırtmazdı zaten - aynı zamanda da ev hediye etti diye Mert'e karşı boynu bükük kalacak bir yerde.Ama baştan beri ben bu sözümona iki kardeşin samimiyetine inanmadım hala da inanmıyorum, bence bunlar bir iş çeviriyorlar ve artık yavaş yavaş diziden ayrılsalar iyi olur diyorum çünkü diziye hiç bir katkıları yok, aksine çok yavanlaştırıyorlar diziyi.Ayrıca Hacer annenin ev meselesini de sanırım yine Hulusi çözer, tabii bizim kahraman Tarık gidip o adamların hepsine hapkido yapıp korkutmazsa:img-wink:
Bir de şu senaristler diziye aksiyon ve heyecan katsalar artık iyice kısırdöngü içine girdi dizi.Doktorlar dizisi hiçbir şeye benzemiyor ama kadrosu çok zengin ve herbirinin de çok sayıda hayran kitlesi var sırf bu yüzden izleniyor. Bu diziye de fanları çok olan birkaç takviye daha yapılsa çok süper olacak.Dizide konuk oyuncu olan Yalçın Menteş neredeyse başrol oyunculardan daha fazla öne çıkarılıyor, oysaki dizinin filozofu Hacer anne üzerine biraz daha fazla gitse senaristler daha güzel şeyler çıkar,en azından insanlara yaşamışlığıyla öğüt verici mesajlar verse, tabii mizahi bir dille.:img-yes:

handeozbek
09-02-07, 20:18
Pınar ve Mert'in daha fazla dizide kalmaması gerektiğine inananlardanım. İyi insanlar da olsalar kötü de olsalar daha fazla dizide yer almaları çokta uygun değil. Birkaç bölüm daha mevzu açısından dizide kalacaklarını düşünüyorum. Bu sürenin uzamamasını umut ediyorum.Ben bu Pınar'ın küçük hanımla Tarık arasında olanların daha da üzerine gideceğini düşünüyorum. Zaten bu konunun üzerine gitmezse hakikaten bunlarda bir terslik vardır.

nejatdidem
09-02-07, 20:32
Pınar ve Mert'in daha fazla dizide kalmaması gerektiğine inananlardanım. İyi insanlar da olsalar kötü de olsalar daha fazla dizide yer almaları çokta uygun değil. Birkaç bölüm daha mevzu açısından dizide kalacaklarını düşünüyorum. Bu sürenin uzamamasını umut ediyorum.Ben bu Pınar'ın küçük hanımla Tarık arasında olanların daha da üzerine gideceğini düşünüyorum. Zaten bu konunun üzerine gitmezse hakikaten bunlarda bir terslik vardır.

evet genelde öle oluo ztn olay çok uzayınca bayıyo bncede bikaç bölüm daha duracaklar sora giderler gibime geliyo...yerlerine yenileri gelmez inş...=)

ŞEKER KIZ
09-02-07, 20:36
arkadaşlar nerden başlıyacağım bilemiyoru başta diziyi yükleyemedim çünkü bulamadım...canım sıkkın...

pınar ve mertten bende sıkıldım...pınar küçük hanımı görmek için elinden geleni yapacak....ve de tarıkı o evden uzaklaştırmak için....

uğur kedi gelir mi...tüyoya ihtiyacımız var....

tarık sevdiğini söyledi....naza karşı ama naz tarıka söyleyemedi ....ama gözyaşları ele verdi...

haftaya sevgililer gününden bir gün sonra acep hoş sahneler görürmüyüz...ama eğer hulusi ve tarıkın barışması önce ise itiraf sonra ise biraz zor....bence itiraf barışmadan önce olmalıydı...çünkü babası gel yanımda dur okula git diyecek...

BaLıKK
09-02-07, 20:38
qsawe arkadaşımızın sölediklerine kesinlikle katılıyorum...
bide bu pınar gerçekten aptal aşık...Tarık ile haftada kaç kez görüşüyorlar allah aşkına..görüştüklerinde yanında ya abisi var ya Naz var..bikere tek gezdilermi...yada Tarık bikere bunu teklif ettimi..peki bu kız neden hiç Tarık'a sormuyor..madem istemiyorsun madem sevmiyorsun niye o gün yanıma gelip arkadaş oldun diye?
ayrıca mert inadına bazı şeyleri yaptırmaya çalışıyor..karşısındakininde bi gururu var..iş olmadı para..para olmadı ev..ne bu ya..istemiyorlar işte..eğer gerçekten damadın gibi görüyorsan zaten bunları yapmanaa gerek yok siz bi aile olacaksınız yani dimi..(aman allah korusun tabi):)

pas.si.on79
09-02-07, 20:45
asucuğum ben de ilk baştan itibaren sevmemiştim,sevememiştim.Tamam iyilerdi iyilik yapıyorlardı ama onlarda yapmacık gelen birşeyler var bana öyle geliyor.

Belki iyide birileri.Ama değillerse de şaşırmam..

Asucuğum tüm maddelere katılıyorum.ekleyecek şuan aklıma gelmiyo.Sen hepsini sıralamışsın. Ama en gıcık olduğumu seçiyim.2 doğru 1 yalan oyunundaki Tarıka damadı tanıyalım demesi...

bülbül
09-02-07, 20:48
Ya affınıza sığınarak kapsam dışı bir şey sorabilir miyim..:img-pilot son bölümüm rapid linki geldimi...ben mi bulamıyorum...henüz yok mu...yoksa niye yok...bizi de düşünün...tekrar seyretmek istiyoruz...alıp saklamak istiyoruz...dimi ama...:img-wink:

elmali-turta
09-02-07, 21:06
Ya affınıza sığınarak kapsam dışı bir şey sorabilir miyim..:img-pilot son bölümüm rapid linki geldimi...ben mi bulamıyorum...henüz yok mu...yoksa niye yok...bizi de düşünün...tekrar seyretmek istiyoruz...alıp saklamak istiyoruz...dimi ama...:img-wink:

bu bölüm jleenin sitesine yuklenmiş orda rapid linkide var sanırım :img-wink:

pas.si.on79
09-02-07, 21:22
arkadaşlar,
hani Naz Mertin elinden çeki aldı ya.Mert aslında Tarıka vermek istiyo.Sonuçta Naz kardeşi ha Tarık a vermiş ha Naza vermiş.Yani Tarık istediği kişiye verir sonuçta.Nazcığım bir ara ağbine verirsin diyo.Hani tarıkın haberi olmazsa tamam da yanında tarık öyle endişelenmesine ne gerek var.

var bu mertte birşey var

kozanak
09-02-07, 21:51
yahhuuu bu mertttte beyincik denilen dengeeee organı yok yahuuu:) 28 de iş teklif et 29 da çek wer 30 da ew al bu ne yaaaa insan bi durur düşünür bu adam werdiğim hhiç bi şeyi kabul etmiyor ben neden hala ısrar ediyorum neden bunu yapıyorum falan filan:S

bülbül
09-02-07, 22:08
bu bölüm jleenin sitesine yuklenmiş orda rapid linkide var sanırım :img-wink:

Tamam canım sağol..ordan hallediyorum..6 part olmuş bu sefer...ellerine sağlık arkadaşın...:good: :good:

hyper
09-02-07, 22:09

Böyle birşeyi ilk defa duyuyorum, gerçekten öyle mi denmişti programda? İzlemediğim için şaşkınlık içindeyin şuan. Yani bi yerde Tarık'ın Tarık Tekelioğlu olduğu gerçeği itiraftan önce ortaya çıkacak öyle mi? Yoksa ben mi yanlış yorumladım. Aydınlatabilirseniz sevinirim.

Saygılarımla

pas.si.on79
09-02-07, 22:24
30.bölüm ÇOK GÜZELMİŞŞŞŞŞ DELİCESİN DÖVMEKKKK:img-in_lo

Arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar,
kim demiş bu bölümde aşk yok itiraf yok.Tamam ben seni seviyorum sana aşığım aa tarık ben de seni seviyorum sana aşığım yok tabi..Zaten böyle sıradan bir itirafı kim ister. Hiçbirimiz böyle bir itirafı istemedik ki....

Ben başlarını izleyememiştim.Sağolsun arkadaşlar ki özellikle burçinciğim izlememenin neticesindeki sinirimi biraz aldın. Herkese teşekkürler..

İlk başta ki o replikler harika ne güzel sözlerdi.
Naz çeki Mertin elinden çeki alınca Mertin özellikle boş vaktinde verirsen demesine endişelenmesini tarıkın yanında her ne kadar anlamazsamda başlangıç güzeldi.

Sonra Tarıkın çeki vermek için peşinden koştuğu sahne,Tarıkın rüyasıda Nazı Tarıkın sürekli Mertle yarışıyorsun yetişemezsin demesi aklıma geldi güldüm.

Sonra Nazın gir otur Tarıkın birbirimize sirk ortamındaymış gibi davranmasak.
ki orda Nazın Tarıkı öyle hızlı bir şekilde kanepe atma sahnesi çok güzeldi. Tarıkın bakışları Sen sirki geçmişsin direk ormana....
:img-hyste

Tarıkın bazı sırlar sahiplerinde kaldığı müddetçe çekicidir
Naz:Bana öyle sanatsal, jaPonsal, karate filmlerindeki özlü sözler söyleme çok fena yaparım.Bir daha.. kanepe
Sen ne yaparım dedin.Fena yaparım dedim.Seni şuanda DELİCESİNE DÖVMEK İSTİYOR (yakınlaşma)
Yapma ya tutturamadım. Ya dövmek istiyorumdan ne anlam çıkar öyle bir durumda.. Anladınızzz siz... :good: Tarıkın tutturamadım deyişine ne demeli ne demek istedi:img-hyste

o şımarık ukala,sonradan görme kızın hizm.olmama çello taşımamdan kurtulmama engel oldun. Nazın işaret parmağıyla evini gösterirken Tarıkın Nazın işaret parmağını yönünü değiştirmesine çok güzeldi.

NAz yine mertle yarış içerisindesin deyince bu sefer kanepeye Tarık Nazı attı.Tarıkın söylediği o pınar için onun gözünde büyümek içindi bütün para pınar ve herşeyi benim olacak....

Daha önce ben Tarıka çok kızmıştım.Ama tekrar izleyince kızmadım.Çünkü Birleştirince anladım.Gerçekten üzerinde gidilmişti.YAlanla gerçek arasında ne söylerse inanmıyordu o da onu söyledi patladı...

Nazın ağlaması ordaki o sözler için arkadaşlar dudak okumuştunuz ben pek ihtimal vermemiştim bu sen olamazsın bu benim tarıkım olamaz.. Tarıkın bakışı Nazın ağladığını görmesi en duygusal anlardı.

Ama daha sonra da peşinden koştu.Özür dilerim.Yanlış anladın ben sadece..dedi ama.....

Nazda gerçeği anladı haftalardır Tarıkın üzerine gitmesinin nedeni itiraf etti. Tarık bu beni kıskandığını söyletmek için üzerine gelmiştim.dedi...

Sonra cesaretini toplayıp o güzel sözleri etti. Nazdan bekleyemediğimiz itiraflar etti. Değer verdiğini, ayrıca dağdaki öpücüğü o da onun kadar istedğini söyleyerek 2doğru 1yalanı da bulduğunu anladığını duygularının karşılıklı olduğunu söyledi.Tabi yanlış kişiye Sadriye. ah sadri.....

Hep şunu bekledim Sadri arayıp Tarık Naz geldi.TAmam ilaç falan almıştı ama ne biliyim işte yine biraz da olsa birşeyler duyar umuduyla söylemesini...

Cafeye giderken Tarık naz repliklerine bayıldım.

ama daha güzeli oldu aslında.Cafede pınarın sorusu üzerine tarık küçük hanıma aşık olduğunu güzel şeylerin olabileceğini ama küçük hanımın bitirdiğini..

biliyomusunuz Nazın eve gidince sorması tarıkın küçük hanımın bitirdiğini söylemesi daha sonra da Nazda dünkü yaptıklarından sonra bende de dün bitti demesi daha ne olsun...Aralarındaki aşkı söylüyorlar işte....

kimonolar ki tarıka çok yakışmıştı. beraber foto çekerken Tarıkıın yüzünü kapatmasına Nazın bırakın kapatsın demekki ilişkimiz bu denli nefret ediliyormuş demesine Tarıkın Aslında pencereye bakıtıp Hulusiden kaçtığını işaret etmesi güzeldi. Diyorum ya bir itiraf daha...

Gelelim sadrıinin dişine.Belkıs hanımın saklaması biraz saçma keşke başka bir obje olsaydı o zaman sanki daha mantıklı olur anlamı yerinde olurdu.
ama olsun böylesi de güzel.....

Belkıs Hanım demişken Naz kızımın artık Belkıs Hanımı sevmesi gerekiyor.Bu bölümde biraz sert çıktı.Ama tabi yine öyle birşey yapar ki naz için yine gönlünü alır. Severler birbirlerini...

Son sahne belkıs hanımın dişi düşürüp ümitin ve vahi beyin gerçekleri söylemesi nazın koşması harikaydı. Nazın yastığa başını koyup ağlaması tarıkın boynuna sarılması tarık yanımda olduğunu hissetmek istiyorum demesi duygusal anlardandı. TArık aslında gidiyodu çünkü eşyaların burda dedi. Gitmeye karar vermişti.Ama Nazın bu davranışından sonra ve Mertin ev alma olayını atlatmak için bu düşünce ertelenir sanırım.

Birde ben frangmanda gördüğüm için nazın gözyaşlarını biraz gerçekçi bulmamıştım.Ama baştan izleyip o duyguların yoğunlaşmasıyla rolünün hakkını vermiş. Tarıka yapıyorum diye Sadriye itiraf yaptıktan sonraki mimikleri göz hareketleri de harikaydı.

Tabi diğer tüm oyuncularında hulusi hüznünü çok güzel yaşattılar.
Biraz uzun oldu arkadaşlar ama tekrar izlemek çok güzeldi.Tarıktan o güzel şarkıyı dinlemekte güzel Erkin Koray hakkı saklı kalmak kaydıyla en güzel yorumlayan Barış AKARSU.Çok güzel bir bölümmüş.Herkesin eline sağlık.... Tüm ekibin..:happy0064 :happy0064 :good:

handeozbek
09-02-07, 23:10
Şimdi tekrar izlerken dikkatimi çekti. Bence Naz diş yerine Sadri'nin çıkarken Tarığa yazdığı notu bulsa daha mantıklı olurmuş

jenn
09-02-07, 23:33
Şimdi tekrar izlerken dikkatimi çekti. Bence Naz diş yerine Sadri'nin çıkarken Tarığa yazdığı notu bulsa daha mantıklı olurmuş

bence o diş protez bir diş.o yüzden önemli sahibine iade edilip tekrar kullanılacak:))

burcin_kaplan
09-02-07, 23:37
bence o diş protez bir diş.o yüzden önemli sahibine iade edilip tekrar kullanılacak:))

:img-hyste :img-hyste
ablacım bu fikir eminim senaristlerin bile aklına gelmemiştir ama senin bu çözümün eminim artık haftaya dizide kullanılır bak görürsün:img-hyste
hmm dizide kullanmak demişken aktaran bi kişide olmalı di mi ama??
uğur kedi hocamm oralarda mısnızz:img-help:

RebeCa
09-02-07, 23:45
Selam arkadaşlar,
Dizi bitiminde siteye giremedim,bugün de işte çok yoğundum yorumlarınızın tamamını okuyamadım ama yorumumu yazayım sonra devam edeceğim.
Öncelikle Büyükbaba yine döktürmüşsün yorumunu zevkle okudum,Ness'cim gel öpüjem arkdaşım en doğru tahminle sen yaklaştın yani öyle hepimizin beklediği şaşalı bir itiraf olmadı.Bediş ablacım istediğin acıyı bu bölümde gerek Naz gerek Tarık fazlasıyla hissettirdi.
Büyükbaba sana katılıyorum bu bölüm dizinin kilometretaşıydı.
İlk sahnede,acaba Tarık Naz'ı üzecek ,duymak istemediği neler söyleyecek dedik ve gördük Tarık Naz'ı canevinden vurdu.(Kilo almışsın deseydi bukadar üzülmezdi Naz malum biz kızların moralini sıfıra indirmek için kilo mu aldın sen de anında karaları bağlar).Tabii Naz da duygularını benim Tarık'ım bu olamaz cümlesi ile farkına varmadan açığa çıkarmaya başladı.ardından Tarık yaptığı hatayı anladı ama...............
Daha sonra ise Naz,odasında kendisi ile yüzleşmesi tarık'tan bkendi elimle bir canavar yarattım demesi kardeşilık oyununda ne kadar iler gitttğinin farkına varması açısından en güzel cümle idi.
Tabii ki sonraki olaylar zinciri Tarık'ın odasına gitmesi konuşması( o öpücüğü en az senin kAdar bende istedim demesi Tarık'tan gelecek bir hareketle Naz yelkenler suya inirirdiya),Tarıkğı beklmesi ve gelmemesi sabahki tavrı herkes tarafından yorumlandı diyecek birseyım yok yalnız,Tarığın hala kardeşlik oyununu sürdürmesi makyaj olayını sorması aşkının tüm yaşananlara rağmen kanıtıydı.
Gelelim Muhteşem dörtlünün kafedeki konuşmasına,Pınar'ın sorusu ve Tarığın itirafı tek kelımeyle muhteşemdi sonraki yüz ifadesi ise çok etkıleyıcıydı.
Yüz ifadesinin türkçe meali:işte sonunda oldu istedığın, bana itiraf ettirmeye çalışıyordun itiraf ettim ama ne fayda.
ve ne oldu maçın skoru T:0 -N:1 nedenine gelınce,Tarık itiraf etti herkesin içinde hemde Naz da duydu fakat Naz da itiraf etti ama kendısınden başka kimse duymadı (pardon birde 70 milyon duydu):img-wink:

Finalde Erkin Koray'ın şarkısını Barış'tan dınlemek gecenın bonusydu bence.Gelelim herkesi oldugu gibi benide allak bullak eden telefon görüşmesıne, bu görüşmede aralarında geçenlere ragmen gidecekmısın diye sorması ve keşke gitmeni engelleyecek ufacık bır sey olsa demesi acıdan nasıl kıvrandıgını çok ıyı gösterdi Naz'ın.
SARILMA,daha ne dıyebılırım ki(bu sahneyı Songul çok güzel anlattı ellerıne sağlık) bu sarılma aslında Naz'ın Tarıgın ıtırafına verecegı tepkıydı eger tek başlarına olsalardı bence öyle olurdu hatta bır bonusta burda görörrduk ne bonusu mu tabıı 2. öpücük :img-yes:
Tahminime gelince,bundan sonra sevgılıler gunu yada Naz'ın doğum gününde bizi çok güzel şeyler bekliyor diyorum.
Bu arada ugurkedının geldiği nasıl bellı oldu arkadaşlar hemen nevresımlere el atılmış.Biz Naz'ın çeşit çeşit nevresım takımına hayran olurken Tarık garibi 21, bölümden ıtıbaren aynı nevresımi kullanıyordu meger sebebı varmış nevresımleri değişmek için sadrıyı beklıyormuş.
bu bölümü hiç beklenti olmadan izledım çünkü fragmanı seyrettıkten sonra düşündüm ve uğurkedının dedıgı aklıma geldı ne demıştı kahrolacaksınız dedı ve çıktı oyuzden o fragmanı seslendıren zaat-ı muhterem varya siz ona hıç aldırmayın fargmanı sessız seyredın en ıyısı.
Asu bende senın gıbı yaptım relax tv den ızledım canım.Bakalım yarı millıyette çıkacak mı özet ?

Not: dizidiziler ve burçincim öyle bır zamangeçer ki şarksı tanıdık geldimi bır yerden hemen hatılatayım
aşk oyunu, bölüm 25 ,sahne, ekın ve sarp ekının eskı evınde karşılaşırlar ve öyle bir zaman geçerki.
Tüm yalancı yarım ekıbıne kucak dolu tebrıkler ve sevgıler
arkadaşlar okudugunuz için teşekkürler.
Sevgiler...

handeozbek
09-02-07, 23:47
Tarık kesin başta gitmeyi düşünüyordu. İnsan hiç yıkatacağı çamaşırları katlar mı? Üstelik bu kadar içini çekerek koyar mı? Aslında ne kadar güzel bölümmüş. Beklenti insanı nasılda mahvediyor. Birçok konuşulanı duymamışım bile sinirden. Nazın Tarık'a (sadriye:img-hyste ) yaptığı itirafı bile duymamışım. Ne güzel şeyler söylemiş Naz. Ay bu beklenti Nazın herşeyden şüphelenmesi ve saf olması kadar kötüymüş hatta bu arkadaş muhabbetinden bile kötüymüş. Bir daha asla böyle beklenti içini girmeyeceğim. İnsan neler kaçırıyor.

ayşenurr
09-02-07, 23:49
Barış Akarsu'nun öyle bir geçer zaman ki yorumuna hayran kaldım.nesss tekrar teşekkür ediyorum.emeğine sağlık.BARIŞ AKARSU üçüncü kasetine kesinlikle koymalı.tekrar tekrar dinliyorum.Barış'ın şarkıyı söylediği sahne 30.bölümdeki
en beğendiğim sahne.:good:

whiteangel
09-02-07, 23:50
Arkadaşlar acil durum!!!
SHOWTURK kanalı Barış Akarsu ile röportaj yapmış. Bu gece röportaj yayınlanacakmış. Showturk kanalı uydudan yayın yapıyor. Takipte olunuz.:good:

pas.si.on79
09-02-07, 23:52

hande Tarık o mektubu eline alınca benim de aklıma gelmişti.Aslında önce öyle olacak sandım. Ya da arayacak...

jenn tarafından gönderildi
bence o diş protez bir diş.o yüzden önemli sahibine iade edilip tekrar kullanılacak

burcin_kaplan
09-02-07, 23:52
Selam arkadaşlar,
Bu arada ugurkedının geldiği nasıl bellı oldu arkadaşlar hemen nevresımlere el atılmış.Biz Naz'ın çeşit çeşit nevresım takımına hayran olurken Tarık garibi 21, bölümden ıtıbaren aynı nevresımi kullanıyordu meger sebebı varmış nevresımleri değişmek için sadrıyı beklıyormuş.
bu bölümü hiç beklenti olmadan izledım çünkü fragmanı seyrettıkten sonra düşündüm ve uğurkedının dedıgı aklıma geldı ne demıştı kahrolacaksınız dedı ve çıktı oyuzden o fragmanı seslendıren zaat-ı muhterem varya siz ona hıç aldırmayın fargmanı sessız seyredın en ıyısı.
Asu bende senın gıbı yaptım relax tv den ızledım canım.Bakalım yarı millıyette çıkacak mı özet ?

Not: dizidiziler ve burçincim öyle bır zamangeçer ki şarksı tanıdık geldimi bır yerden hemen hatılatayım
aşk oyunu, bölüm 25 ,sahne, ekın ve sarp ekının eskı evınde karşılaşırlar ve öyle bir zaman geçerki.
Tüm yalancı yarım ekıbıne kucak dolu tebrıkler ve sevgıler
arkadaşlar okudugunuz için teşekkürler.
Sevgiler...

ewet cidden walla o nevresimlerde değşiyor ya ben bişe demiyorum artık..sonunda sonunda.. çocuk kirden pasaktan ölücekti:)

Bu bölüm genel olarak fragman yanıltı bizi deniyor ama ben nedense böle düşünmüyorum bu konuda itiraf olucak dedi oldu...güzel bi bölüm dendi güzel bi bölüm oldu...ben fragmanı çok fazla izlemiş bi kişi olarak bölümden umduğumu buldum..Tamam ilk sadri sahnesinde şok oldum ama sonradan o sahneyide toparlamayı bildiler yani nedense beni fragmanda bölümde paralel olarak tatmin ettiler...

NOT: rebeca'cım yemin ederim içimi rahtlattın o şarkıyı dinlediğimde direk aklıma geldi we ben tam emin olamamıştım ya senin dediğin sahne olduğunu düşünüyordum yada şu sarpın doğum gününde kameraya daha konuşmak istememişti ekin o zaman ekin ağladığında çalan şarkı sandım...ama içimi rahtlattın gerçekten...arada aşk oyunundan bişeler yakalıyorum bu dizide we bu nedense benim hoşuma gidiyor içim bi garip oluyor...
duygularım depreşti gene...:icon_sorr

RebeCa
09-02-07, 23:58
bu arada arkadaşlar benden hayatta ajan falan olmaz hele dudak okuyucusu hıç olmaz ben pınarın gule gule oturun dedığıne kalıbımı basarım demıştım kız meger bılıyorum agbı çok ıyı bılıyorum dıyormuş :) :) :) :)
bundan sonra dudak mudak okuma yok :)

handeozbek
10-02-07, 00:06
Bir daha izleyince ne kadarda güzel bölümmüş dedim. İçim cız etti. Ben bunu istiyormuşum onu farkettim. Aşkın komedi yanını değil acı yanını. Birbirlerine kavuşamamanın verdiği ızdırabı. Birlikte iken bile ayrı olmanın verdiği umutsuzluğu aynı zamanda umudu. Bir gün kavuşuruz diye içlerinde olan umudu. Reddedilmenin verdiği acıdan dolayı sevdiğinin de canını acıtma hissini.Gülerken bile ağlamak istemenin ne demek olduğunu. Bir babanın oğlu ne yaparsa yapsın yine de gözünde kıymetli olan oğlunu özleyişini her şeyi her duyguyu gördük. çok ama çok teşekkürler yalancı yarim ekibi.

RebeCa
10-02-07, 00:08
Hep naz ve tarıktan bahsettıkm bıraz da belgın ve hulusıden bahsedelım malum tel sahnesınden sonra bu bölumde favorı repliğim belgın hanımdan
-hulusı ,vahının evınde bır partı verdgını ve kendısının çağırılmadıgını duyarsa kahrolur,hele teomanı duyarsa ölür üstüne bırde tarıgı görürse onu da yanında götürür.:):):) bayıldım.

unseen
10-02-07, 00:09
Arkadaşlar acil durum!!!
SHOWTURK kanalı Barış Akarsu ile röportaj yapmış. Bu gece röportaj yayınlanacakmış. Showturk kanalı uydudan yayın yapıyor. Takipte olunuz.:good:

az önce kanalları gezerken bakmıştım. avrupa panorama adında canlı program var..sohbet programı sanırım...daha yeni başladı..uzun sürer gibi geliyor..ama tabiki bekleriz...:img-yes:

handeozbek
10-02-07, 00:15
NAZ: Demek Pınarmış bütün derdi.Oysa ben sırf Merti kıskandığını itiraf etsin diye sıkıştırdım onu bu kadar.Hatta Merti parası pulu yüzünden değil benim yüzümden kıskandığını itiraf etsin diye.Tuttu utanmadan yüzüme gerisi hikaye benim tek hedefim Pınar dedi.Çıldıracam ya çıldırıcam.Ama bu sen olamazsın Tarık.Bu kadar içten pazarlıklı,bu kadar sinsi benim Tarık'ım bu olamaz.Eyvah ben bu lafı aynen onun yüzüne söyledim di mi.Kimbilir ne anladı?Belkide doğru anladı.
NAZ: Of ya nasıl anladıysa anladı.Ben şu anda odamda sürüm sürüm sürünüyor muyum beni o alakadar eder
İşte Naz'dan yılın lafları Naz hem de bizim Naz bu lafları etti ya varsın artık itiraf falan yapmasın. Kendi içinde bazı şeyleri kabullendi.NAZ:Tarık konuşabilir miyiz biraz.O zaman ben konuşabilir miyim?O zaman konuşuyorum.Çok ama çok özür dilerim senden.Biliyorum bana kızgınsın.Sözlerimle seni kırdım,aşağıladım,en hassas yerlerinden vurdum seni.Sende o yüzden aslında gerçek olmayan şeyler söyleyip benden intikam aldın.Di mi?Yani ben öyle olduğuna inanıyorum.Haksız mıyım?Biliyorum kızgın olduğun için benimle konuşmuyorsun.Haklısında ben de olsam dönüp yüzüme bakmazdım.Ama şunu bilmeni istiyorum sen benim için çok önemlisin.Seninle geçen her anım,seninle paylaştığım herşey benim için çok değerli.Ve inan ne Mert ne de bir başkası senin benim hayatımdaki yerini asla ve asla dolduramaz.Son birşey daha o dağdaki öpücük,bende en az senin kadar istedim
İşte itiraf diye buna derim ben. İnsan içindekileri ancak bu kadar içtenlikle dökebilir. Gurur kırıntısı yoktu bu sözlerde. saf duygular vardı. Bir insana duyulabilecek en masum hisler vardı. Hakkını yemişiz Naz senin meğer sen neler çekermişsin dedirtti bizlere. Herkes iç geçirdi evinde işte aşk bu be kardeşim dedi herkes. aşkını itiraf edebilecek cesareti bulduğu için herkes tebrik etti Nazı. Bu itirafı yaparken gözünde şoför Tarık yoktu ne olursa olsun herşeye rağmen sevdiği birick aşkı vardı. bu itirafı yanlış kişiye yapmış olduğu halde artık Naz için hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Çünkü içinde birşeyler oturdu. adını koyamadığı o büyülü duygunun aşk olduğunu anladı. Aferin Naz bu bölümde benden tam not aldın

tarik_naz
10-02-07, 00:30
oh oh keyifler yerinde valla.

nasıl olmasın ki. dün dizi sonunda biraz hüzünlü, biraz moraller bozuk, biraz da hayal kırıklığı olmuş olabilir. ama şu unutulmamalı ki dünkü bölüm 30 bölüm içersindeki duygusallık ve aşk açısından en güzel bölümdü.

tarık, patronunu ne kadar çok sevdiğini, hem sevgilisi takındığı kızın hem de patronunun yanında hiç çekinmeden söyledi.

naz, tarığı ne kadar sevdiğini, tarığa değil ama bizlere içinden gelerek, hiç bi şüpheye kapılmadan açık açık söyledi.

baktı ki o sözler boşa gitmiş bu sefer naz, tarığın kendisine sarılarak ve "şuanda sadece burda olduğunu hissetmek istiyorum" diyerek tarıksızlığın onu ne kadar kötü etkilediğini ve tarığı ne kadar çok sevdiğini hem bize hem de tarığa gösterdi ama sonunda "şimdilik unutalım" dedi

şimdilik,

çok önemli bi ifadeydi. şimdilik unutalım ama ilerde tekrar ortaya çıkacak. "şimdilik bu şekil gidelim, ilerde sevgili olacaz merak etme".

şimdilik; biz de itirafı düşünemeylim ve büyük beklenti içine girmeyelim. naz, şuanda "seni seviyorumlu,sana aşığımlı" itirafın olmayacağını bu sözüyle bize söylemiş oldu.

handeozbek
10-02-07, 00:32
TARIK:Senden bugüne kadar hiçbirşey saklamadım Pınar şimdide saklamicam.Evet bir zamanlar vardı aramızda birşeyler hatta çok uzun bir zaman önce de değil.Hiçbir güç beni ondan koparamaz sanıyordum.Hatta birlikle yaptığımız bir dağ yolculuğundan sonra çok da güzel şeyler olabilir aramızda sanmıştım.Ama hepsi yalanmış.Kendi kendime gelin güvey olmuşum.Bunu öyle güzel bir şekilde gösterdiki bana ve öyle güzel bitirdiki ona olan sevgimi şu anda zerre kadar birşey kalmadı ona karşı içimde
Burda Tarık içimde birşey kalmadı derken bile bas bas bağırıyordu seni seviyorum diye. O bakışlar herşeyi anlattı ikisine. Kızarken bile bitti derken bile o kelime boğazını tıkadı düğümlendi resmen. İçinden herşeyi itiraf etmek geldi. Evet işte seni seviyorum. İşte ben bu kızı seviyorum ne olursa olsun demek istedi ama diyemedi. sadece gözler söyledi şimdilik.
NAZ:Sen ciddi miydin?
TARIK:Hangi konuda?
NAZ:Sen biliyorsun hangi konuda olduğunu
TARIK:Ciddi olup olmadığımın bir önemi yok.Netice de bir tavuk daha kestim kaza bir adım daha yaklaştım.
NAZ:Hiçbir güç seni ondan koparamazdı demek aranızda çok güzel şeyler olabilir sanmışken.Ama hepsi yalanmış demek.İçinde zerre kadar birşey kalmadı demek.
TARIK:Bir şey atladınız.O sevgiyi o bitirdi.
NAZ: Dün gece yaptılarına rağmen bunu nasıl söylüyorsun hayret ediyorum.
TARIK:Benim yaptıklarıma mı?
NAZ:Hayır onun yaptıklarına.Sakın bana duymadım deme sakın.Geçti artık
Bitti bitti derken bile aslında yeni başlıyor diyorlardı birbirlerine. Naz duymadın mı sana olan büyük hislerimi ben seni bu kadar severken bana neden yaşatıyorsun sensizliğin o boş karanlığını dedi sanki. Sevgi bitti derken bile seni eskisinden daha da çok seviyorum diyorlardı birbirlerine.
TARIK:Efendim
NAZ:Belkide gitme zamanı artık.
TARIK:Belkide
NAZ:Hazır iyi de bir iş teklifi varken sevdiklerinin yanında
TARIK:Kovuyor musun?
NAZ:Serbest bırakıyorum
TARIK:Siz nasıl uygun görürseniz
NAZ:İstediğin zaman gidebilirsin
TARIK: Peki
NAZ:Gidicek misin?
TARIK:İstediğim zaman.
İŞTE insana bambaşka duygular yaşatan kısım. Birlikte ama ayrı oldukları yer. İçinden gitme diye bağırmak gelir ama bağıramazsın birşeyler engeller seni küçük sadece küçücük bir neden ararsın gitmesini engellemek için Naz bu nedeni o kadar içten istedi ki. serbest bırakıyorum derken aslında kendisi daha da çok bağlanıyordu. Gidecek misin diye sorarken aslında sen gidersen ben ölürüm. Benim yüreğimi de kendinle beraber götürürsün. İnsan kalbi olmadan yaşayamaz demek istedi. Tarıkta gitmekle gitmemek arasında kaldı. İstediğim zaman gideceğim dedi aslında o zamanın hiç gelmeyeceğini kendisi de biliyordu.
NAZ:Nolur gitmemiş ol.Tarık yalvarırım gitmemiş ol
TARIK:Naz hanım
NAZ:Tarık.Niye eşyalarını topladın sen?
TARIK:Belkıs hanım çamaşır yıkıyormuş hepsini o
NAZ:Yani burda hala eşyaların
TARIK:Evet
NAZ:Sen değilmişsin o Sadri'ymiş.Ondan duymadın,ondan gelmedin.
TARIK:Ne?
NAZ:Ay boşver ne olduğunu sarıl bana.Lütfen sarıl.Şu anda sadece burda olduğunu hissetmek istiyorum.Başka hiçbirşey umrumda değil.Burdasın değil mi?
TARIK:Evet burdayım burdayım.
Seni hissetmek istiyorum. Söylenecek en doğru kelime. Şimdi zaman durdu sadece sen burdasın ben daha başka ne isterim. hiç birşey umrumda değil. Naz artık teslim bayrağını çekmişti bu sahnede. artık ne olursa olsun ondan ayrılmaz. Ayrılık acısını da tattı reddedilmenin verdiği acıyı da. Bütün duyguları yaşadı bize de yaşattı. Yüreğindeki dalgalanmaların sebebini anladı AŞK. Artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak. TARIK bunu söylerken o kadar ciddiydi ki. İkisi de içinden gelenlerin bir kısmını döktüler birbirlerine. Artık arkadaşlık oyunu yok. Tam olarak itiraf edemeselerde artık kendilerini emin adını koydular içlerindeki fırtınanın. Bu bölüm noktasıydı ve böyle bir bölümün kesinlikle yaşanması gerekiyordu. Ağzımızda tatlı ve acı karışımı harika bir tat bıraktı bu bölüm.

B.A.D.B
10-02-07, 01:27
Yalanlar üzerine kurulmuş bir aşk hikayesi bu,
Anlatılamayanlar,söylenemeyenlerle dolu,
Lakin Tarık da Naz da ilişkilerinin adını aşk koydu,
Aşk konuldu adı ama itirafta kelimeler farklı oldu,
Naz duygularını söyledi bu sefer de Tarık orada yoktu,
Canı cok yanmiş Sadri'yi müstemilatta uyuttu,
Isıklar da yanıktı ama Naz Tarık diye Sadri'ye konustu...

Yoktu Tarık orada,Naz bunu anlamadı,
Ağladı bekledi,bekledi yine ağladı,
Rüyalara dalan Tarık aslında hep arabadaydı,
İtirafın yeri de zamanı da yanlıştı,
Müştemilat değil,arabada olmalıydı...

30.bölümün yorumunu bir de bu sekilde yapmak istedim,ne şiir ne hikaye,biranda geldi dilime...

forever_love
10-02-07, 01:54
çook güzel olmuş kardeş,tam olmuş valla :) yüreğine sağlık...

unseen
10-02-07, 02:13
B.A.D.B uzun sözün kısası yorumun harika olmuş..çok beyendim..:good:
Show Turk de futbol programı başladı..sanırım Barış röportajı hakkında yanlış bilgi
alındı..yani bu programın içinde olacağını zannetmiyorum..:icon_whis

nesss
10-02-07, 02:39
Barış Akarsu'nun öyle bir geçer zaman ki yorumuna hayran kaldım.nesss tekrar teşekkür ediyorum.emeğine sağlık.BARIŞ AKARSU üçüncü kasetine kesinlikle koymalı.tekrar tekrar dinliyorum.Barış'ın şarkıyı söylediği sahne 30.bölümdeki
en beğendiğim sahne.:good:

Canım 30.bölüm ve Barış'ın söylediği parçanın ne kadar yankı getirdiği yine ortada :D

Sentüp'te yine:D

Honors for This Video:
#46 - Most Viewed (Today) - Music - All
#35 - Most Viewed (Today) - Music - English
#34 - Top Rated (Today) - Music - All
#30 - Top Rated (Today) - Music - English

Ben sabah baktığımda 201 kişi izlmişti ve şuanda 1847 :img-hyste galiba aynı gün içerisinde bayağı izlenmiş :D Çok mutlu oldum. İstatistikler gösteriryor ki 30 daha çok konuşulacak...

Bu arada ben hala uzun yorum yapamadım :( Bakalım zamanını bekliyorum :D

nesss
10-02-07, 04:57
Canım 30.bölüm ve Barış'ın söylediği parçanın ne kadar yankı getirdiği yine ortada :D

Sentüp'te yine:D

Honors for This Video:
#46 - Most Viewed (Today) - Music - All
#35 - Most Viewed (Today) - Music - English
#30 - Top Rated (Today) - Music - English

Ben sabah baktığımda 201 kişi izlmişti ve şuanda 1847 :img-hyste galiba aynı gün içerisinde bayağı izlenmiş :D Çok mutlu oldum. İstatistikler gösteriryor ki 30 daha çok konuşulacak...

Bu arada ben hala uzun yorum yapamadım :( Bakalım zamanını bekliyorum :D

Bu mesajı yazdıktan sadece 2-3 saat sonra baktığımda ise arkadaşlar 3137 defa izlenmiş olduğunu gördüm :D

Honors for This Video:
#42 - Most Viewed (Today) - Music - All
#31 - Most Viewed (Today) - Music - English
#32 - Top Rated (Today) - Music - English

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Hirotaro
10-02-07, 05:10
Yalanlar üzerine kurulmuş bir aşk hikayesi bu,
Anlatılamayanlar,söylenemeyenlerle dolu,
Lakin Tarık da Naz da ilişkilerinin adını aşk koydu,
Aşk konuldu adı ama itirafta kelimeler farklı oldu,
Naz duygularını söyledi bu sefer de Tarık orada yoktu,
Canı cok yanmiş Sadri'yi müstemilatta uyuttu,
Isıklar da yanıktı ama Naz Tarık diye Sadri'ye konustu...

Yoktu Tarık orada,Naz bunu anlamadı,
Ağladı bekledi,bekledi yine ağladı,
Rüyalara dalan Tarık aslında hep arabadaydı,
İtirafın yeri de zamanı da yanlıştı,
Müştemilat değil,arabada olmalıydı...

30.bölümün yorumunu bir de bu sekilde yapmak istedim,ne şiir ne hikaye,biranda geldi dilime...

üstad güzel gelmiş içinden,haftayı ki bölümü iple çekiyoruz.BU hafta Filiz ortalıkta pek yok gibiydi sanki.ee bu bölüm Naz ve Tarık için yazılmış sanki,çok hoş ve güzel bi bölümdü :img-wink:

nehirrrr
10-02-07, 07:33
Gunaydiiiiin! Az once yeni bolumu izledim cok sukur:) Ve inanin bu bolumun her karesine her saniyesine bayildim. Ben de sizinle ayni anda izleseydim yine ayni seyleri hissederdim eminim. Cunku bence fragman yaniltici filan degildi. Flas flas gercekten de itiraflar havada ucustu! Hele Naz'in kendini asmis halleri mukemmeldi:)

Bakin dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama hani diyorduk ya bu Naz cok saflasti son bolumlerde diye; malum Mertle Tarik'in yaristigini vs. soyluyordu ya; ama aslinda butun bunlari bilincli olarak yapmis! Sirf Tarik'a itiraf ettirebilmek icin:) Kendi agziyla soylemese inanmayacaktim:) Yani yine yanilmisiz arkadaslar. Bu Naz'dan saf filan olmaz olamaz yani:) Masallah gozler felfecir okuyor:)

Ozsoz; bu bolum bence izledigim bolumler icerisinde en guzeliydi! Benim kanaatim bu! Zaten reytinglerde 4.cu olmusuz. Cok sevindim. Darisi 3.culuk ve 2.ciliklere artik:)

ŞEKER KIZ
10-02-07, 08:51
arkadaşlar tarık anlar mı naz ne dedi...çünkü kapının önün de:

NAZ:Hiçbir güç seni ondan koparamazdı demek aranızda çok güzel şeyler olabilir sanmışken.Ama hepsi yalanmış demek.İçinde zerre kadar birşey kalmadı demek.
TARIK:Bir şey atladınız.O sevgiyi o bitirdi.
NAZ: Dün gece yaptılarına rağmen bunu nasıl söylüyorsun hayret ediyorum.
TARIK:Benim yaptıklarıma mı?
NAZ:Hayır onun yaptıklarına.Sakın bana duymadım deme sakın.Geçti artık

Bu sırada Teo gelir ve eve girer

NAZ:Tebrik ederim Tarık.Çünkü dünde sen bendekini bitirdin

dedi anlasana be adam... akşam birşeyler olmuş...ve sonra da:

Son sahne.Naz koşarak Tarık'ın yanına gider

NAZ:Nolur gitmemiş ol.Tarık yalvarırım gitmemiş ol

müştemilata girdiğinde Tarık'ı ve eşyalarını bulamaz.Ağlamaya başlar.Bu sırada Tarık gelir

TARIK:Naz hanım
NAZ:Tarık.Niye eşyalarını topladın sen?
TARIK:Belkıs hanım çamaşır yıkıyormuş hepsini o
NAZ:Yani burda hala eşyaların
TARIK:Evet
NAZ:Sen değilmişsin o Sadri'ymiş.Ondan duymadın,ondan gelmedin.
TARIK:Ne?
NAZ:Ay boşver ne olduğunu sarıl bana.Lütfen sarıl.Şu anda sadece burda olduğunu hissetmek istiyorum.Başka hiçbirşey umrumda değil.Burdasın değil mi?
TARIK:Evet burdayım burdayım

yani siz bu cümlelerden ne anlam çıkarırsınız bilmiyorum ama. ben şunu anlarım bu kız dün sana gelmiş ve çok özel bişeyler paylaşmış tarık efendi...suçlama yaparken tek taraflı davranma çünkü senin hatan bile olmasa aklına bu kız dün akşam bana geldi ve bişeyler paylaştı diye düşünmen gerekirdi....nerde............

nehirrrr
10-02-07, 08:55
Aslinda dogru! Ben de Tarik'in en azindan Naz'in neyden bahsettigini sormasini bekledim. Cunku onunda kafasi karisti. Naz'in ne demek istedigini tam anlayamadi. O anda sormaliydi bence ne oldugunu ama sonucta kucucukte olsa aklinin bir kosesinde bir onceki geceki kavgalari oldugundan Tarik olayi oraya baglamaya calisti ilk once ama sanirim sonraki "Ne?" be "Benim yaptiklarim mi?" sorulari Tarik'in da daha sonra bu konuyu irdeleyebilecegine isarettir kanimca:)

kozanak
10-02-07, 08:59
yahuuu son bölümde çok saçma cvp wermiş tarık niye eşyalarını topladın sen belkıs hanım yıkıcakmıs falan:):) toptann yıkanmazkiii bu çamaşırlarrr ne war ne yok wermiş galiba tarık yıkamaya:) birazz garip olmus açıkçası

nehirrrr
10-02-07, 09:01
yahuuu son bölümde çok saçma cvp wermiş tarık niye eşyalarını topladın sen belkıs hanım yıkıcakmıs falan:):) toptann yıkanmazkiii bu çamaşırlarrr ne war ne yok wermiş galiba tarık yıkamaya:) birazz garip olmus açıkçası

Iyi de oda yani Naz, yanlica bir dolaba bakti:) yani heralde Tarikta butun esyalarini sadece kucuk bir dolaba koymuyor ya!

nehirrrr
10-02-07, 09:11
--------------------------------------------------------------------------------

Milliyet Gazetesi Tv eki

Özet.

Tarık, Mert'ten duyduklarından sonra iyice cesaretlenir ve bu özel günde Naz'ı şehir dışında bir yere davet eder. Gittikleri yerde Vahi ve Hulusi'nin dışında bir sürpriz konuk daha vardır.

Arkadaslar bolum ozetlerine eklenmis gorudnuz mu?

Inanmiyorum, galiba bekledigimiz dogumgunu geldi! Aman Allah'im yoksa bunlar sevgili oldularda Sevgililer Gunu'nu mu kutkayacaklar?:)

ŞEKER KIZ
10-02-07, 09:12
bu arada arkadaşlar artık ikisi birbirlerine ne ifade ettiklerini ve birbirlerinin hakkında ne düşündüklerini biliyorlar çünkü tarık naz ve merttin yanında nazda evlerinin önünde itiraf etti....ama gerçekleri söylemelri bu kadar kolay olmayacak....mutlaka büyük bir gerilim ve üzüntünün sonunda açığa çıkacak da kaçıncı bölümde....belgin hulusiye küs o yüzden tarıkla barıştıramaz itirafda barışmadan sonra ise haftaya ki bölümde itiraf yok ama sevgililer gününden bir gün sonra ve sevgililer gününe özel bişey yapabilirler... bu arada nazın doğum günü ne zaman....:img-in_lo

ŞEKER KIZ
10-02-07, 09:14
--------------------------------------------------------------------------------

Milliyet Gazetesi Tv eki

Özet.

Tarık, Mert'ten duyduklarından sonra iyice cesaretlenir ve bu özel günde Naz'ı şehir dışında bir yere davet eder. Gittikleri yerde Vahi ve Hulusi'nin dışında bir sürpriz konuk daha vardır.

Inanmiyorum, galiba bekledigimiz dogumgunu geldi! Yokse bunlar Sevgililer Gunu'nu mu kutkayacaklar?

harika teşekkürler canım bu çok güzel bir haberde süpriz kim acaba... merak ettim ...süpriz konuk kim....yaaa berbat etmesin günü...birde şehir dışına çıkacaklarsa ne işi var vahi ve hulusinin sanki çok gereklilerdide.....

nehirrrr
10-02-07, 09:17
harika teşekkürler canım bu çok güzel bir haberde süpriz kim acaba... merak ettim ...süpriz konuk kim....yaaa berbat etmesin günü...birde şehir dışına çıkacaklarsa ne işi var vahi ve hulusinin sanki çok gereklilerdide.....

Rica ederim canim;) Bolum ozetlerine bir arkadas eklemis. Ben de "copy" "paste" yaptim:) Hatta telastan bazi harfleri de yanlis yazmisim hemen duzelttim:) Aslinda evet, ne isleri varmis Hulusiyle Vahi'nin orda yahu? Amaaaan simdi Hulusi Tarik'i gormesin!:img-help:

pas.si.on79
10-02-07, 09:20

Milliyet Gazetesi Tv eki

Özet.

Inanmiyorum, galiba bekledigimiz dogumgunu geldi! Aman Allah'im yoksa bunlar sevgili oldularda Sevgililer Gunu'nu mu kutkayacaklar?:)

günaydın... Barışın sitesindeydim gece 01,00 deydi sanırım mesaj yazmış ondan sonra bu özeti görünce de sevindim.

şimdi Mert ne söyledi ki.....
mertle arkadaşlıkları da ilerlemesin diye mi tarık cesaretlenecek...
özel gün ne sevgililer günü olabilir.Doğum günü en azından ailesiyle kutlar tabi doğum günü de olabilir ilk kutlamayı kendi aralarında yapar ama yoooooook bu sevgililer günü olma ihtimali daha büyük sanırım

teşekkürler nehirrr arkadaşım.

ŞEKER KIZ
10-02-07, 09:29
Rica ederim canim;) Bolum ozetlerine bir arkadas eklemis. Ben de "copy" "paste" yaptim:) Hatta telastan bazi harfleri de yanlis yazmisim hemen duzelttim:) Aslinda evet, ne isleri varmis Hulusiyle Vahi'nin orda yahu? Amaaaan simdi Hulusi Tarik'i gormesin!:img-help:

bencede canım aynen katılıyorum.... özel bir gündü özel bir yere gidecekler ama ne yazık ki hulusi ve vahi de orda birde beklenmedik bir süpriz kişi bi bu kalmıştı.... yani bıktık artık azcık yalnız kalsınlar...belkide onlardan kaçmak için kulübe gibi bir yere sığınırlar...yada otel odasına...en azından böyle güzel sonuçlar olsun ben bir de dans istiyorum...birlikte bir dans etsinler....yani özel bir gün olsun...bu arada şu mert ne dedi de tarıkın aklı başına geldi...

dans dans dans dans istiyoruz duyrulur ve kimse onları rahatsız etmesin....:img-in_lo :img-yes:

ŞEKER KIZ
10-02-07, 09:31
günaydın... Barışın sitesindeydim gece 01,00 deydi sanırım mesaj yazmış ondan sonra bu özeti görünce de sevindim.

şimdi Mert ne söyledi ki.....
mertle arkadaşlıkları da ilerlemesin diye mi tarık cesaretlenecek...
özel gün ne sevgililer günü olabilir.Doğum günü en azından ailesiyle kutlar tabi doğum günü de olabilir ilk kutlamayı kendi aralarında yapar ama yoooooook bu sevgililer günü olma ihtimali daha büyük sanırım

teşekkürler nehirrr arkadaşım.

canım ne mesajı yazmış paylaşır mısın....çok merak ediyoruz .....lütfen anlat bakalım perşembe ne olmuş.....merak ettim...:img-help:

nehirrrr
10-02-07, 09:35
Ya evet Baris ne mesaji yazmis ben de merak ettim:)

SEKER KIZ, ya gercekten haklisin. bir rahat biraklasalar neler olacak Nazla Tarik'in arasinda ama ah ah! Ben dua ediyorum Hulusi Tarikla Naz'i basmasin yoksa baslamadan biter bu ask:( Amaaaan ne yazdim ben boyle "baslaman biter"! Vay Allah korusun! Nehir cabuk sozunu geri al:)

pas.si.on79
10-02-07, 09:36
BARIŞ AKARSU nun mesajı;ama perşembe ile ilgili değil..

eeeeeeee....nasılsınız bakalım sevgili dostlarım.sitemize arada saldırılar oluyo temizlenmesi gerekiyo kusura bakmayın
seyrettinizmi biri bana anlatsını?ama diziyle aynı saatteydi,olmadı demi? neyse
valla özledim be sizi, nası gidiyo bakalım site ahalisi,keyifler yerindemi?eminim yerindedir.
bana yazın bende okiyim tamam
sizi çok seviyorum...

nehirrrr
10-02-07, 09:38

Bence de Sevgililer Gunudur. Yani dedigin gibi dogumgunu olsa ailesiyle kutlamak isteyebilir ama bellide olmaz tabii.

Bu arada Mert acaba Tarik'a acilipda Naz'a Sevgililer Gunu icin ozel bir supriz hazirlayacagini filan mi soyledi??????? Eh tabii Tarik'in da etekleri tutasmustur yazik:):) Keske boyle bir sahne olsa:) Tarik'in yuzunun alacagi hali gormek isterdim:)

nehirrrr
10-02-07, 09:41

eeeeeeee....nasılsınız bakalım sevgili dostlarım.sitemize arada saldırılar oluyo temizlenmesi gerekiyo kusura bakmayın
valla özledim be sizi, nası gidiyo bakalım site ahalisi,keyifler yerindemi?eminim yerindedir.
sizi çok seviyorum...

Mesaji yazdigin icin sagol arkadasim. Cok sicak konusmus Baris Akarsu sagolsun:img-yes: Gercekten programin persembe gunu olusu buyuk talihsizlikti. Yani akil var mantik var degil mi! Koyulurmu ayni saate! Diziyle alakali birsey soylememis gerci ama zaten sabah sabah aldigimiz ozet icimizi acti zaten:happy0064

(Ben de habire yaziyorum yahu:))

ŞEKER KIZ
10-02-07, 10:05

sizi çok seviyorum...

sağol canım olsun en azından merakımızı giderdik...evet tüm yalancı yarim ekibi olarak itiraf olmasada romantik dakikalar bekliyoruz...lütfen ....

ve şu süpriz kişi kimmiş bir haber yok mu....nerdesin uğur kedi bizi yine unuttun mu...erken mi davrandık kayıp ilanını geri çekmekte...

bu arada 30 bölümü bulamadım bulan bana özel msj atabilir mi lütfen.....

ŞEKER KIZ
10-02-07, 10:09
Ya evet Baris ne mesaji yazmis ben de merak ettim:)

SEKER KIZ, ya gercekten haklisin. bir rahat biraklasalar neler olacak Nazla Tarik'in arasinda ama ah ah! Ben dua ediyorum Hulusi Tarikla Naz'i basmasin yoksa baslamadan biter bu ask:( Amaaaan ne yazdim ben boyle "baslaman biter"! Vay Allah korusun! Nehir cabuk sozunu geri al:)

sana canı gönülden katılıyorum...ya yoksa bizimkilerin başına dedektif mi taktılar ne dersiniz...hadi onları geçtim bir kenara nasılsa bir yolunu bulurlar da kurtulurlar...bu süpriz kişi hakkında hiç mi bir bilgi yok ya...çıldıracağım...asıl ben ondan korkuyorum....kim acaba sakın pınar yada mert olmasın gerçekleri öğrenirler....kim bilebilir....dans ederken yakalanabilirler....belkide takip etmiştir mert yada pınar....duygusal bir sahne olsun ama lütfen az mümkün olduğunca az hüzün bol sevgi...tutkulu bir aşk olsun....

nehirrrr
10-02-07, 10:18
sana canı gönülden katılıyorum...ya yoksa bizimkilerin başına dedektif mi taktılar ne dersiniz...hadi onları geçtim bir kenara nasılsa bir yolunu bulurlar da kurtulurlar...bu süpriz kişi hakkında hiç mi bir bilgi yok ya...çıldıracağım...asıl ben ondan korkuyorum....kim acaba sakın pınar yada mert olmasın gerçekleri öğrenirler....kim bilebilir....dans ederken yakalanabilirler....belkide takip etmiştir mert yada pınar....duygusal bir sahne olsun ama lütfen az mümkün olduğunca az hüzün bol sevgi...tutkulu bir aşk olsun....

Tuttum kendimi yazmayayim biraz dedim ama olmadi:)

Evet, bence de Mert ya da PInar yakalayabilir onlari. Yoksa bu oyun sonsuza kadar surer. hem bence bir an once ortaya ciksa iyi olur. Cunku Tarik da Pinar'i kandirmis oluyor ki bu bizim Tarik'imiz olamazzzzzzz:img-help:

pas.si.on79
10-02-07, 10:18
süpriz dediklerine göre;
yeni bir konuk oyuncu giriyordur.
Hiçbir şey belli olmuyor ama tahmin işte

nejatdidem
10-02-07, 11:03
süpriz dediklerine göre;
yeni bir konuk oyuncu giriyordur.
Hiçbir şey belli olmuyor ama tahmin işte

evet yeni bi konuk oyuncu olabilir ama pınar ve mert gidip yerine o yei konuk oyuncuyu sokmazlar inşşş...=)

handeozbek
10-02-07, 11:51
O süpriz kişi Pınar olabilir. Naz ve Tarık sevgililer gününü başbaşa kutlayacaklarsa. sonuçta Pınar Tarık'ın sevgilisi o da Tarıkla başbaşa kalmak isteyebilir.Tarıkta bahanelerle onu başından savuşturunca Pınar da onun küçük hanımla birlikte olabileceğinden şüphelenip takip edebilir.

tarik_naz
10-02-07, 11:52
herkese günaydın

özet gelmiş, hoşgelmiş.

cesaret
özel gün
davet
şehir dışı
sürpriz

kısacık özette çok önemli 5 başlık çıktı.

cesaret: tarık 29.bölümde söylemişti "seni sevdiğimi san bi söyleyebilsem" diye. bu çocukta cesaret noksanlığı vardı. ama 30.bölümde dolaylı da olsa bunu itiraf etmişti fakat, bu sefer mert tarığa tam gaz veriyo anlaşılan.

özel gün: tarığın mertten duydukları ile bağlantılı bişey olmalı. zaten 2 ihtimal var. biri naz'ın doğum günü, diğeri sevgililer günü. mert, naz'ın doğum gününü belki naz'dan öğrenmiş olabilir fakat büyük ihtimal sevgililer günü ile ilgili bi takım konuşmalar yaptı.

davet: öncelikle davetin şehir dışı olma mantığını anlamadım. demek ki mert öyle bişey dedi ki, tarığı çareyi uzaklara gitmekte bulmuş. ayrıca bu davet olayı ve naz'ın kabulü hem tarığın cesatinin geldiğini hem de naz ve arasının bu bölümde iyi olacağını gösteriyo.

şehir dışı: nereye gidecekler acaba? ve niye şehir dışı? tarığın kafasında en rahat oldukları ortamın dağ evi olması ve o evinde şehir dışında olması mantığı mı vardı acaba. "şehir dışına gidelim de kimse rahatsız etmesin"

sürpriz: hem hulusi ve vahinin de aynı yerde olması bi sürpriz, hem de yeni konu oyuncu sürprizi bi yanda. yaw ne güzel kız ve oğlan kaçamak yapmaya, kafa dinlemeye kaçmışlar gitmişler. sizin ne işiniz var orda. hem de babaları.

sanırım dağ evinden başka yerde ikisine de huzur yok.

handeozbek
10-02-07, 11:53
Zaten nilgün Belgün'ün programında hatırladığım kadarıyla söylemişlerdi. Şehir dışına çıkılacak baba-oğul barışması orda olacak falan diye

pas.si.on79
10-02-07, 12:05
Zaten nilgün Belgün'ün programında hatırladığım kadarıyla söylemişlerdi. Şehir dışına çıkılacak baba-oğul barışması orda olacak falan diye

hande öyle birşey söyledin ki bizim baba-oğul barışması ile ilgili tüm tahminler ortadan kalktı.Şu ev meselesi ilgili olan...Olabilirdi.çünkü olaylar öyle bir atak yapıyo tüm durumlar değişiyo..

süpriz kişi Pınar olabilir ama.En son Pınarla mertle neler konuşuldu ... durumu değiştirir.Yani kanalın özetine kadar bize uyku yoookkkkk

badocan
10-02-07, 12:24
bn son bölümü izleyemedim yaaaa bölümü izleyebileceğim bir yer warmı

sude9
10-02-07, 12:34
Küçük bir özet gelmiş,küçük olmasına rağmen oldukça merak uyandırıcı olmuş:img-yes: Bu Mert Tarık'a ne söyledi ki Tarık Naz ile ilgili plan yapmaya başlamış.Naz'a olan alakasından bahsetmiştir ama söylediği sözler oldukça iddaalı olmalı ki Tarık hareket geçmiş,gerçi Naz'ın sarılması ve ona söyledikleri harekete geçmesi için yeterli bir sebep

elmali-turta
10-02-07, 12:54
özet gelmiş çok sevindim doğrusu mertten duyduklarından sonra diyo acaba bu ev almalarıyla ilgili bişey olabilirmi:icon_sorr benim aklıma direk o geldi:)
bahsedilen özel gün bana kalırsa sevgililer günü hem dergiyede çıkıcaklar bence bu nedenle de bu bölümde özel bişey olabilir:img-pilot :img-pilot

the.flash.31
10-02-07, 13:16
yaw özet baya karmaşık ve düşündürücü kalmış, merakım daha çok arttı :D:D

~ topiqq ~
10-02-07, 13:45
acaba sevgililer günü mü doğum günü mü?? ama tarık mert'ten cesaret alıyorsa sevgililer günü için olamaz büyük ihtimal çünkü onları kardeş biliyo ama eğer doğum günüyse de hulusi ve vahi niye şehir dışında ?? durumlar baya karışık en iyisi tam özeti beklemek..

senem_89
10-02-07, 13:50
mini özet gelmiş.hoşta geldi bana:img-wink:
tarık mert in naza kur yapmasından cesaretlenicek heralde ben öle anladım.kız elden gidio:) özel gün büyük ihtimal sevgililer günü ama tarık nazı nasıl davet edicek sevgili olarak mı?:)
naz:bugünde sevgililer günü
tarık:evet
naz:belki mert beni bir yerlere davet eder he ne dersin.izin verir misin abicim?
hem sende pınarla...
tarık:mert mi?ben sandım ki ikimiz...
naz:evet ikimiz?
tarık:çok güzel bir restorant biliyorum.benimle gelir misin?
naz:pınar kızmasın?
tarık:ne pınarı saçmalama naz
naz:ben hazırlanıyım ozmn...
valla güzel olur galiba:)
hem şehir dışına gidiolar hemde vahi ve huluside orda fazla tesadüf olmuş umarım saçmalık derecesinde değildir.bence sürpriz konuk mert falan olabilir.tesadüfün allahı yani:img-hyste ya da başka biri ama ben konuk oyuncu olacağını sanmıorum.

burcin_kaplan
10-02-07, 13:54
selamlar arkadaşlar herkese...
özeti okudum kendime gelmem bi kaç saatimi aldı:) bunun hakında şuan fazla bilgi yürütemiyorum düşündüğüm şey sevgililer günü olacaksa tarıkın pınardan nasıl kurtulacağı sonuçta pınar ki bi akşam ben kardeşimle gidim dedi diye bozulmuş bi insan tarıka...şimdi sevgililer gününde kardeşini alıpğ şehir dışına çıkarsa pınar napıcak yada tarık pınardan nasıl kurtulucak??

tarik_naz
10-02-07, 13:57
selamlar arkadaşlar herkese...
özeti okudum kendime gelmem bi kaç saatimi aldı:) bunun hakında şuan fazla bilgi yürütemiyorum düşündüğüm şey sevgililer günü olacaksa tarıkın pınardan nasıl kurtulacağı sonuçta pınar ki bi akşam ben kardeşimle gidim dedi diye bozulmuş bi insan tarıka...şimdi sevgililer gününde kardeşini alıpğ şehir dışına çıkarsa pınar napıcak yada tarık pınardan nasıl kurtulucak??

valla, bu bölümde sevgililer günü işlenecekse, tarığın pınar'dan ayrılıp rahat bi kafa ile bu özel güne girme gibi bi düşünesi olabilir. pınar'la buluşup ondan ayrılmak istediğini söyleyebilir.

tarık: pınar, patronumla aramızda ilişkinin bitmesinin bi nedeni de, onun zengin benim fakir olmamdı. inan çok denedik ama olmuyo. hem o acı çekti hem de ben. aynı durumu seninle de yaşamak istemiyorum.

handeozbek
10-02-07, 13:58
Eğer o meşhur özel gün sevgililer günüyse olay var demektir. Tarık büyük ihtimal Pınarı savuşturmak isteyecek o özel günü Nazla geçirmek için. E Pınar'ın da artık şüphelenme vakti gelmişti. Acaba Tarık sevgililer gününü küçük hanımla mı geçirecek? E takibe başlayacak tabi. Bir yandan Pınar bir yandan Hulisi ve Vahi. Vay bizimkilerin haline. Köşe kapmaca çok komik olacak. Hem romantik hem de bayağı komik bir bölüm izleyeceğiz galiba:good:

ceza_cansu
10-02-07, 14:03
Selam herkese.Milliyet özeti vermiş.Şimdi hepimizin düşündüğü şey aynı.Bu özel gün sevgililer günü mü yoksa Naz'ın bir türlü gelmek bilmeyen doğum günü mü???Aslında hangisi olursa olsun farketmez.Kesin çok güzel şeyler olur ama nerden çıktı Hulusi,Vahi ve o sürpriz konuk.Aslında bu sürpriz konuk Pınar bile olabilir.

nowar_77
10-02-07, 14:05
Kısa da olsa özet gelmiş.Pek açıklayıcı olmasa da ip uçları veriyor.Mert den aldığı cesaretle dediğine göre muhakkak Mert Tarık ın umutlanmasına yol açacak bir şey söylemiştir .Örneğin.."Kardeşinden çok hoşlanıyorum ama Naz da anlayamadığım bir şeyler var.Sanki aklında ve kalbinde başka biri var gibi.Unutamadığı bir aşk olabilir mi?"gibilerinden..Bu tür bir söz elbette Tarık ı cesaretlendirir.Ve sevgilier gününde Naz ı şehir dışına ,yani kendilerinden başkalarının olamayacağı,baş başa kalabilecekleri bir yere davet eder.Ama her zamanki gibi birileri gene onları rahat bırakmaz..Ama süpriz isimle ilgili bir tahminim yok şimdilik..

Kara İnci
10-02-07, 14:05
valla, bu bölümde sevgililer günü işlenecekse, tarığın pınar'dan ayrılıp rahat bi kafa ile bu özel güne girme gibi bi düşünesi olabilir. pınar'la buluşup ondan ayrılmak istediğini söyleyebilir.

tarık: pınar, patronumla aramızda ilişkinin bitmesinin bi nedeni de, onun zengin benim fakir olmamdı. inan çok denedik ama olmuyo. hem o acı çekti hem de ben. aynı durumu seninle de yaşamak istemiyorum.

Serdar senin yazdıklarından sonra bende böyle bir konuşmanın üzerine acaba Pınar nasıl bir tepki verir diye düşünmeye başladım.İşte Pınar'dan Tarığa cevap;

Pınar: O zaman neden böyle bir ilişkiye başladın Tarık.Daha en baştan benimde zengin olduğumu biliyordun.Bu tarz bir problemle yeniden yüzleşeceğini düşünmen lazımdı?

tarik_naz
10-02-07, 14:11
Serdar senin yazdıklarından sonra bende böyle bir konuşmanın üzerine acaba Pınar nasıl bir tepki verir diye düşünmeye başladım.İşte Pınar'dan Tarığa cevap;

Pınar: O zaman neden böyle bir ilişkiye başladın Tarık.Daha en baştan benimde zengin olduğumu biliyordun.Bu tarz bir problemle yeniden yüzleşeceğini düşünmen lazımdı?

başladık yine :) haklısın pınar hemen bu gibi bi cevap verir ama tarık bu ayrılıkta ciddiyse, kesin bi cevabı vardır :)

tarık: sevgiye engel olamazsın ki, seni ilk gördüğümdeki duygularımla şimdiki duygularım aynı değil. yaptıklarınızla sürekli bizi fakir gibi görüyosunuz, ve bu bana çok acı veriyo. patronumda belli bi zamandan sonra aynısını yaptı, ama yaptığına pişman oldu ve beni kaybetti.

Pınar: yani bu ne demek oluyo

Tarık: sen de beni kaybettin

handeozbek
10-02-07, 14:15
Valla bu özet iyi oldu ne güzel döktürmeye başladınız.
Tarık:Ben sana layık biri değilim Pınar. Hala o şımarık küçük hanımın sevgisini içimden atamıyorum. Ne onunla olabiliyorum ne de ondan kopabiliiyorum

handeozbek
10-02-07, 14:24
Biz böyle diyaloglar yazıyoruz ama Pınarla Tarık hiç başbaşa kalamıyorlar ki Tarık onunla olan ilişkisini bitirsin. Sağolsun Naz sürekli yanlarında. E abisini kimseyle paylaşamıyor kızcağız. Bence bu abi- kardeşten kurtulma konuşma ile falan olmayacak. Naz ve Tarığı samimi bir şekilde görecek bunlar. Son kısmı çok komikmiş ya. Bir imzanızı istiyoruz. İkinizde mutlu olması için. Gören de evlenme teklifi yapıyorlar sanır. O da yakındır bu abi-kardeşten herşey beklenir.

Kara İnci
10-02-07, 14:27
başladık yine :) haklısın pınar hemen bu gibi bi cevap verir ama tarık bu ayrılıkta ciddiyse, kesin bi cevabı vardır :)

tarık: sevgiye engel olamazsın ki, seni ilk gördüğümdeki duygularımla şimdiki duygularım aynı değil. yaptıklarınızla sürekli bizi fakir gibi görüyosunuz, ve bu bana çok acı veriyo. patronumda belli bi zamandan sonra aynısını yaptı, ama yaptığına pişman oldu ve beni kaybetti.

Pınar: yani bu ne demek oluyo

Tarık: sen de beni kaybettin

Pınar:Ben bu zaman kadar seni üzecek veye aşağılayacak hiçbirşey yapmadım Tarık.Aksine hep senin yanında oldum ve seni takdir ettim.Ama sen şimdi çıkmış beni onca zamandır kötülediğiniz patronunla aynı kefeye koyuyorsun.Bu da beni sevmediğini ve patronunu unutamadığını gösteriyor.Çünkü sen hala patronunun sana yaşattıklarının etkisinden kurtulamamışsın ve herkes de onu görüyorsun.Ama unutamadıkların sadece kötü anlardan ibaret değil ona olan sevginde geride bırakamadıklarının arasında.Bu ilişkiye son verme sebebin bu bence.Lütfen herzaman ki gibi bana karşı açık ol...

nesss
10-02-07, 14:31
Bence arkadaşlar Mert anlayacak Tarık gerçekten patronunu seviyor. Tarık ile konuşacak..

Mert: Bunu söylemek aslında çok zor. Kardeşim söz konusu, onun üzülmesine asla katlanamam. Ama biliyorumki onu gerçekten sevmeyen, başkası için kalbi çarpan birisi ile asla mutlu olamaz. Bu ikinizede acı çektirmek olur. Ben Pınar'la konuşurum seni affeder mi bilmiyorum ama en doğrusu bu. Sende kalbinin sesini dinle ve aşkın için mücadele et Tarık ...

Tarık: Ne diyeceğimi bilmiyorum. Çok özür dilerim Mert hiç birşeyin bu noktaya geleceğini düşünmemiştim. Pınar'ı üzmeyi asla istemedim ama ona çok haksızlık ettim. Beni anladığın için bana birşeyler yapmam gerektiğini hatırlattığın için teşekkürler :D

Der ve Tarık bu destek ile :D

Sizce böyle bir diyalog olabilir mi?

tarik_naz
10-02-07, 14:32
Pınar:Ben bu zaman kadar seni üzecek veye aşağılayacak hiçbirşey yapmadım Tarık.Aksine hep senin yanında oldum ve seni takdir ettim.Ama sen şimdi çıkmış beni onca zamandır kötülediğiniz patronunla aynı kefeye koyuyorsun.Bu da beni sevmediğini ve patronunu unutamadığını gösteriyor.Çünkü sen hala patronunun sana yaşattıklarının etkisinden kurtulamamışsın ve herkes de onu görüyorsun.Ama unutamadıkların sadece kötü anlardan ibaret değil ona olan sevginde geride bırakamadıklarının arasında.Bu ilişkiye son verme sebebin bu bence.Lütfen herzaman ki gibi bana karşı açık ol...

of of of çok kötü yerden vurdun tarığı. çocuğa başka yol bırakmadın valla. kalbini kıracak artık pınarın.

Tarık: pınarcım, yaptıkların senin için üzücü veya aşağılayıcı olarak gözükmeyebilir ama benim durumum da sen olsan aynı duyguları hissederdin. Ve evet onu unutamadım. Unutamayacam da. Artık buna sen karar vereceksin. Ya beni böyle kabul edeceksin ya da hayatın boyunca hep ikinci planda olmaya razı olacaksın.

burcin_kaplan
10-02-07, 14:43
Bence arkadaşlar Mert anlayacak Tarık gerçekten patronunu seviyor. Tarık ile konuşacak..

Mert: Bunu söylemek aslında çok zor. Kardeşim söz konusu, onun üzülmesine asla katlanamam. Ama biliyorumki onu gerçekten sevmeyen, başkası için kalbi çarpan birisi ile asla mutlu olamaz. Bu ikinizede acı çektirmek olur. Ben Pınar'la konuşurum seni affeder mi bilmiyorum ama en doğrusu bu. Sende kalbinin sesini dinle ve aşkın için mücadele et Tarık ...

Tarık: Ne diyeceğimi bilmiyorum. Çok özür dilerim Mert hiç birşeyin bu noktaya geleceğini düşünmemiştim. Pınar'ı üzmeyi asla istemedim ama ona çok haksızlık ettim. Beni anladığın için bana birşeyler yapmam gerektiğini hatırlattığın için teşekkürler :D

Neslicim eğer böle bi diyolog olursa o özel gün neyse ben onu milli bayram ilan edicem yy forumuna:img-hyste
Şaka maka mert bu kadar alttan alır mı ben şüpheliyim bi bakaırz hep millete tarık dayak atıyordu haksızlar diye ..ama şimdi kendi yer dayağı belkide..:)
aslında bu bi yöndende iyi olur nazımız ona bakar ehehe..telaş falan yapar bu oyuna başlamaz olaydım şekillerinde amaa nerdeee..

bu arada ben o özel günün doğum günü olacağını düşünüyorum...sırf bu hafta sevgililer günü war diye aklımızı karıştırmak için böle bi hamlede bulunduklarını hissediyorum..
Ama en önemli olan tarık-nazın bu hafta baya iyi olucakları...sonuçta ben onu çok sevindim...o bakışmaları izlicez lafları izleyemesekte:)

pas.si.on79
10-02-07, 14:45
bence de eğer tarık o şekilde söylerse
O kızz haddinden de fazlla iyiii.En azından öyle göründüğünden
bence de Tarık bana hep dürüst oldun buda beni sana daha çok yakınlaştırıyo.
Bunlar sorun değil.. Herkes küçük hanım gibi olamaz falan filan

Pınar Tarıkın Tarık Tekelioğlu olduğunu biliyor mu diye de düşünüyorum.....
Mertin hemen Tarıkı damat yerine koyması falan daha adamın soyadını bilmiyorlar mert bey neler diyo..

MoPete
10-02-07, 14:49
şimdi şu özeti görüyorum yine aklımda birşeyler dönüyor. tamam bu özetler 100% hatta bazen yarısını bile yansıtmıyor, hatta fragmanlar da. çokça bahsettiğimiz ters köşe olayı var. ama yine de verdiği belli fikirler var ve belli ki rahat yok yine. yani aynı oyunlara devam. şöyle ki;

tam birsey söyleyecekken telefon çalar. tam önemli bir olay olacakken hulusi ya da başkası gelir. yanlış anlaşılmalar, kıskandırma oyunları. daha yaz yaz bitmez. hep aynı yerde dön dolan.

hatta şu gözüken özetten bağımsız olarak aklıma gelen birkaç şeyi paylaşayım.

dizide aşkın ilk kırıntıları nerede verilmişti? kaçıncı bölümdü? 10 civarı mı? cidden tam hatırlamıyorum. yani aşşağı yukarı 20 ya da 20 küsür bölüm geçmiş oralardan beri aynı döngü etrafında dönüyor yalancı yarim.

daha iyisini istemek izleyici olarak hakkın, çünkü yazabilirler. ille bir ilişkileri olsun demiyorum ama yaratıcılıktan bu kadar noksanlık gösterip sürekli aynı şeyi tekrar etmeleri hoşuma gitmiyor.

ilk 20 bölüm bu yüzden güzeldi. ilk kez izliyorsun ve o zaman normal geliyor, şimdi ise hoşuna gitmiyor, yapılanın aynısını tekrar görmek.

melisa varken de kıskandırma vardı, cenk keza.
melisa da iş teklif etti. gitmek istiyorsan git, siz isterseniz giderim. mert, pınar. aynı şeyler yani neredeyse. aynı döngü işte yukarıda da dedim. bora'yı atlamayalım. ki onlar bence mert-pınar ekürisinden daha başarılı karakterlerdi.

e bir yerden sonra bayar. ha beni ya da bizi baysa bile artık izliyorsun diziyi, bırakmazsın rahatça. ama normal vatandaş açacak bakıcak ilk kez misal 4-5 bölüm önce izlemiş olsun, bıraktğı yerde devam ediyor herşey, aynı replikler neredeyse ya da ne bileyim 15 bölüm önce izlemiş olsun ilk kez. o zaman da bunlar vardı gibi. hatta çok daha sağlıklı ilerliyordu 15 bölüm önce. ne olduysa son 9-10 bölümdür oldu zaten. tamam aralarındaki bağı daha da güçleniyor gösterebilirsiniz ama dizide başta dediğim (yanlış anlaşılma, tam konuşacakken birine yakalanma, tel. çalması, birbirinin kopyası kıskandırma oyunları gibi) aksiyonları aynı şekilde işlemek, geliştirmek zarar veriyor.

neyse daha fazla yazmiim. dizi kendi güzel taraflarını, kendini sevdirdiği taraflarını senaristlerin oraları sürekli sömürmesiyle azaltıyor bence.

umarım doğru yönlere taşırlar da en azından eski temposunu yakalar dizi.

Kara İnci
10-02-07, 14:49
of of of çok kötü yerden vurdun tarığı. çocuğa başka yol bırakmadın valla. kalbini kıracak artık pınarın.

Tarık: pınarcım, yaptıkların senin için üzücü veya aşağılayıcı olarak gözükmeyebilir ama benim durumum da sen olsan aynı duyguları hissederdin. Ve evet onu unutamadım. Unutamayacam da. Artık buna sen karar vereceksin. Ya beni böyle kabul edeceksin ya da hayatın boyunca hep ikinci planda olmaya razı olacaksın.

Şimdi Serdar eğer amaç Pınar'dan kurtulmaksa böyle açıklar vermemen lazım.Neden mi?İşte sana cevap;

Pınar:Tarık seni o kadar çok seviyorum ki anlatamam.Seni sen olduğun için seviyorum.Değişmenide istemiyorum.Senden ayrılmak benim için ölümden beter.Kendimize biraz zaman tanıyalım.Ben sabırlıyım bekleyeceğim ve seni kazanmak için elimden gelen herşeyi yapacağım.Birgün gelecek şimdi girmeme izin vermediğin kalbini bana kendin sunacaksın.Ama bana bir fırsat ver.Seni kaybedemem...

sondakika
10-02-07, 14:54
töbe yarabbim deli olacam.. canlar nerede bu özet.. aaaa bir yardım çok mu arkada kaldı. starın sayfasın bulamadım.. :img-help: acilen bir help diyorume efem..

sondakika..

sakin olayım özeti gördüm.. ana 3 cümle yahu.. nedir o şaka mı :img-hyste

burcin_kaplan
10-02-07, 14:55
töbe yarabbim deli olacam.. canlar nerede bu özet.. aaaa bir yardım çok mu arkada kaldı. starın sayfasın bulamadım.. :img-help: acilen bir help diyorume efem..

sondakika..

Milliyet Gazetesi Tv eki

Özet.

nesss
10-02-07, 14:55

sondakika..

Milliyet Gazetesi Tv eki

Özet.

Murat bakıyorum forumda neyin nerde yazıldığını unutmuşsun :D:img-hyste Neden acaba ?

Canım bölüm Özetlerine baksaydın bulurdun ;)

sondakika
10-02-07, 14:56
Milliyet Gazetesi Tv eki

Özet.

teşekkürler burcin.. valla acayip oldum.. 3 cümle özet.. bu özet değil anafikir gibi.. galiba bir sevgili günü muhabbeti var.. özel gün acep doğum günü mü ?! :img-wink:

ilahi, nesli beni güldürdün Allahta seni güldürsün. :img-hyste . panik hali yahu.. sonra aklıma geldi direkt oraya koştum.. sağ olun canlar sizlere zahmet verdim sizde eklemişsiniz foruma çok teşekkürler.. :img-wink: :img-yes:

tarik_naz
10-02-07, 14:58
Şimdi Serdar eğer amaç Pınar'dan kurtulmaksa böyle açıklar vermemen lazım.Neden mi?İşte sana cevap;

Pınar:Tarık seni o kadar çok seviyorum ki anlatamam.Seni sen olduğun için seviyorum.Değişmenide istemiyorum.Senden ayrılmak benim için ölümden beter.Kendimize biraz zaman tanıyalım.Ben sabırlıyım bekleyeceğim ve seni kazanmak için elimden gelen herşeyi yapacağım.Birgün gelecek şimdi girmeme izin vermediğin kalbini bana kendin sunacaksın.Ama bana bir fırsat ver.Seni kaybedemem...

yine mi ters köşeye yattı tarık. ne diyeceğini bilmiyo bu çocuk ya. son söylediklerinin nereye varacağını kestiremiyo :)

Tarık : (içses) oğlum tarık bu da bora gibi çıktı iyi mi?, kıza ikinci plansın diyorum, bana fark etmez diyo. Akıllanmayacaksın sen tarık, böyle bi karar kıza bırakılır mı? Kesip atacaktın, şimdi çık işin içinden çıkabilirsen. Tek umudum mert’in saçmalıklarına devam etmesi. ya da gerçeklerin gün yüzüne çıkaması. o zaman da naz çok üzülecek, onun rezil olmasını ister misin, kesinlikle hayır. off ya akılsız kafam, ne yapacam ben şimdi...

songül yaktın tarığı yaktın, insan ayrılalım der.

pas.si.on79
10-02-07, 15:00

ahhh nesss ciğim gerçekten herşey böyle olsa.YAni Mertle tarık arasında böyle diyalog geçse....Valla hiç bilmiyorum

burcin_kaplan
10-02-07, 15:01
teşekkürler burcin.. valla acayip oldum.. 3 cümle özet.. bu özet değil anafikir gibi.. galiba bir sevgili günü muhabbeti var.. özel gün acep doğum günü mü ?! :img-wink:

ben nedense bizi gene ters köşeye yatırmak istedikleri için böle yazdıklarını düşünüyorum yani bu hafta sevgililer günü olduğu için direk doğum günü dememişlerde böle diyip aklımızı karıştırmak istemişler giibi geldi bana ..
benim düşüncem doğum günü olacağı yönünde...umarımda doğum günü olur:)
çünkü sevgililer günü olursa bide tarık pınarla uğraşmak durumunda kalıcak...

güney-yase
10-02-07, 15:07
Milliyet Gazetesi Tv eki

Özet.

ooooo ben yokken özette gelmiş öncelikle herkese merhaba sevgili forum ailesi şimdi bu güzel özete gelelim tam özet olmasada güzel bir ipucu olmuş beklenen doğum günü gelmiş sonunda ne mutluluk yarabbi doğum günü yanı sıra galiba sevgililer günüde kutlanıyor ahhhhh keşke ama anlamadığım bir nokta hulusi ve vahinin ne işi var ve süpriz konuk kim bu bölümde çok güzel olacağa benziyor hadi hayırlısı bakalım kötü bişi olmasa bari hem biz mutlu olalım hem iki aşık mutlu olsun :img-in_lo :happy0064

Kara İnci
10-02-07, 15:10
yine mi ters köşeye yattı tarık. ne diyeceğini bilmiyo bu çocuk ya. son söylediklerinin nereye varacağını kestiremiyo :)

Tarık : (içses) oğlum tarık bu da bora gibi çıktı iyi mi?, kıza ikinci plansın diyorum, bana fark etmez diyo. Akıllanmayacaksın sen tarık, böyle bi karar kıza bırakılır mı? Kesip atacaktın, şimdi çık işin içinden çıkabilirsen. Tek umudum mert’in saçmalıklarına devam etmesi. ya da gerçeklerin gün yüzüne çıkaması. o zaman da naz çok üzülecek, onun rezil olmasını ister misin, kesinlikle hayır. off ya akılsız kafam, ne yapacam ben şimdi...

songül yaktın tarığı yaktın, insan ayrılalım der.

Serdar farkındaysan Tarığı yakan ben değilim sensin.Aşık bir kadının sevdiğini elde etmek için en ufacık bir ümite kapılması yeter.Sen bu ümidi Pınara fazlasıyla verdin o da kullandı.Bundan sonra Pınar'dan kurtulmak için başka yollar arayacaksın üzgünüm.Umarım bu yolu en kısa zamanda bulursun.Çünkü seninle aynı taraftayız.Bende en az senin kadar bu kardeşlerden kurtulmayı istiyorum.Lütfen bu defa açık verme olur mu? :img-yes:

tarik_naz
10-02-07, 15:28
songül, erkekler bu kadar ince düşünemiyo ama kızlar ufak bi ayrıntıdan dağ yaratıyolar. ufak bi diş nelere kadir oldu. ufak bi bağış nelere kadir oldu. yazdığım gibi ufak bi "karar senin" lafı nelere kadir oldu. yalnız bu ayrıntılar hep naz buluyo :) pınar'ın belki öyle bi yeteneği yoktur :img-hyste

yalnız son bölümde şu kısımlar atlandı, daha doğrusu hiç bahsedilmedi

tarık, naz'ın peşinden koşarken, pınar ile ilgili "söylediklerimin hepsi yalandı" diye bağırdı.

naz, sadriyi tarık sanıp konuşurken "söylediklerinin gerçek olmadığını biliyorum" dedi.

yani naz, tarığın pınara aşık olmadığını çok açık bi şekilde biliyo. bu ayrıntıları da ben bulayım dedim. ne kadar ayrıntı sayılırsa.

Seker_Esra
10-02-07, 15:56
gelecek bolum harika olacak bence:img-in_lo
kim bilir belki 2. opusme gelir:img-in_lo

the.flash.31
10-02-07, 16:22
gelecek bolum harika olacak bence:img-in_lo
kim bilir belki 2. opusme gelir:img-in_lo

ona bi 5-10 bölüm var kanımca :D:img-in_lo

pas.si.on79
10-02-07, 16:22
bence sevgililer günü dolayısıyla güzel anlar geçirecekler.Frangmanda vs sevgililer hediyesi olarak seyirciye sunacaklar.
konuk olarak da ünlü bir sanatçının şarkısı eşliğinde belki bu süpriz isim olur (tabi pınar teorisini bir yana bırakırsak) dans ederler falan...

ama tabi hulusi beyler nerden çıktı.Nasıl tesadüftür bu ya.... Umarım gerçekten mantıklı tesadüflerdir.

Sonuçta onların olmasıyla bizimkiler yine içlerinde yarım kalacak.

Şu son sahnede de ümit gelmişti ya.. HEp yarım kalıyo....

jenn
10-02-07, 16:44
arkadaşlar bilmiyorum daha önce yazıldımı vatan gazetesinin en iyi komedi dizisi anketi var..artık son günleri ben mail adresini yazacam..o adrese en iyi komedi dizisi yalancı yarim yazıyorsunuz..ayrıca tanışmak istediğiniz oyuncunun adını yazıyorsunuz veee tvanket@gazetevatan.com adresine yolluyorsunuz:))

burcin_kaplan
10-02-07, 16:44
bence sevgililer günü dolayısıyla güzel anlar geçirecekler.Frangmanda vs sevgililer hediyesi olarak seyirciye sunacaklar.
konuk olarak da ünlü bir sanatçının şarkısı eşliğinde belki bu süpriz isim olur (tabi pınar teorisini bir yana bırakırsak) dans ederler falan...

ama tabi hulusi beyler nerden çıktı.Nasıl tesadüftür bu ya.... Umarım gerçekten mantıklı tesadüflerdir.

gamzecim cnm wallahi ağızından bal damlıyor ben hiç öle düşünmemiştim:) dans falanda ederler belki yani sonuçta şehir dışına bile çıkmaya karar wermişler bizimkiler bu bölüm baya iyi olucaklar ne kadar yarım kalsada sonunda vahiler we hulusileri görünce.. olsun o ana kadar dolu güzel şey olabilir en önemliside haftalardır ilk kez arkadaş muhabbetinden kurtulmuş bi şekilde iyi anlaşıcaklar:img-hyste inanamıyorum şaka gibi:)

~ topiqq ~
10-02-07, 17:54

valla süper fikir umarım dediğin gibi olur cnm..böle romantik ve sadece onlar için söylnemiş bir şarkıda dans ederler belki..ama vahi ve hulusi işi yarıda kesecek gibi..

handeozbek
10-02-07, 18:00
Normalde ben de sinir oluyorum en romantik anlarda birilerinin gelip bizimkileri basmasına. Ama bölümdeki kaçmalar çok komik olur gibi geliyor bana. Daha önceki basmalarda duyguların açıklanmasına engel oldukları için sinir olurdum. Bu bölümde saklanan iki kaçamak sevgili gibi olacaklar. Onları öyle izlemek çok keyifli olacak. Kaçan iki sevgili Tarık ve Naz düşüncesi bile çok güzel:img-grin2

pas.si.on79
10-02-07, 18:07
valla süper fikir umarım dediğin gibi olur cnm..böle romantik ve sad