Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-6
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
Yapacağın şey çok basit qsawe. Öğleden sonra hasta olacaksın. Önerim tebeşir tozudur. Bünyeye çok faydalı.
Sana 1 saatlik erken çıkış yeter aslında. 6 değil de 5 işini görecektir tahminim. Ayrıca teşekküre değmezdi. Ben birşey yapmadım. İnceliğine teşekkür ederim.
Ne diyorsun Şahin? 8 mb. lık tek bir parça varki senden gelen o da her türlü teşekkürü hak ediyor.
Fikrin içinde teşekkür ederim ama uygulamam çok zor. O tebeşir beni oralarda da hasta ederse ben ne anlıycam organizasyondan.
Bu arada Belkıs'ın ayrılması Naz yüzünden olmayabilir.... Lütfen birde Vahi çıkmasın... Yeterince dış mihrak var zaten....
ne nilgün belgün diziden çıkoyoomu ya ben çok seviyordum onu yasık vahiyeeee.inşallah gidişi mantıklı olaya bağlarlar
ebru.karaca
12-02-07, 12:35
Serdar, yorum süper. Bence de bir kaç bölüm kazanmak için söylenmiş güzel bir cümle. Zaten şaşkın bir Tarık var ortada. Bir önceki gece serbest bırakıp, sabah mengene gibi sarılan bir patron/Naz var. !!!
2-3 bölüm daha kazanılacak bir ortam yaratılmış olabilir. Tabii buda ters köşeye yatırılacağımız bir durum da olabilir. Bu hafta herşey açığada çıkabilir. Forum halkı kafayı yemesin diye üstü örtülü bırakılmış olabilir. Geçen hafta gördük ahalimizin psikolojisini. İzlenme oranlarını düşürmemek için herkese ihtiyaç var. Hiç sanmıyorum Bakırköy Ruh ve Sinir hastanesinin her odasında tv olduğunu :icon_whis
Serdar ve Şahin özel bir teşekkür size... siz anladınız onu.... 8.30-11.00 arası 49 adet şarkı dinledim.:img-wink:
Balıkk :icon_sorr sanada teşekkür ederim. Unutmuşum kusura bakma . Akatarımın için teşekkür ederim.
Ay Asucuğum yaa.. süpersin.:img-wink:
önceki gece serbest bırakıp, sabah mengene gibi sarılan bir patron :img-hyste
Hiç sanmıyorum Bakırköy Ruh ve Sinir hastanesinin her odasında tv olduğunu :icon_whis
Ay Asucuğum yaa.. süpersin.:img-wink:
önceki gece serbest bırakıp, sabah mengene gibi sarılan bir patron :img-hyste
Hiç sanmıyorum Bakırköy Ruh ve Sinir hastanesinin her odasında tv olduğunu :icon_whis
Ebru ve Asu. Sizlere sesleniyorum sevgili arkadaşlarım. Mengene değil. Ahtopot ahtopot. Sizleri hele bir yatıralım Bakırköy'e, ben sizin için özel ayarlarım pembe gösteren bir TV. Bakırköy olmazsa Manisa'da sarı binamız da vardır. Bana da yakın olursunuz hem. Arada bir ziyaretinize gelirim.
ebru.karaca
12-02-07, 12:43
valla belkıs'ın ayrılmasına ben de üzüldüm. bu bölümde demek o yüzden naz çok sert davranmış belkıs'a. ve ayrıca belkıs bu bölümde ayrılıyosa, vahi'nin neden hulusi ile şehir dışında olduğunu da anlamış bulunuyoruz.
belkıs evi terketmiş vahi de kendini dağlara vurmuş :)
belkıs'ın evi terketmesi sonucunda tarığın tavrını çok merak ediyorum. heleki naz yüzünden evi terkettiğini öğrenince naz'a ne tepki verir acaba.
yalnız bu durum tarık ve naz ilişkisi açısından hiç iyi olmadı. çünkü vahi, belkıs ve tarığı bir görüyodu. belkıs vahi'nin, tarık naz'ın arkadaşı.
"sen benim arkadaşımı gönderirsen,ben de senin arkadaşını gönderirim"
eğer naz belkısa onay verseydi, çok rahat tarıkla ilişki yaşardı ama ilişkilerinde ilk engeli naz kendisi yarattı. " vahi "
Çok haklısın Serdar.
Belkıs evi terk edecek, Hulusi ve Vahi de, şehir dışına kafa dağıtmaya gidecek.. Sen Hulusi'nin mutluğuluğu düşünsene: "Ben sana demiştim Vahi! Sonunda herkes gider, ben kalırım demiştim! Belma Vahidettin'i terk eder, tek dostu kalır demiştim!" :) gibi..
Şu arkadaşımı gönderirsen, arkadaşını gönderirim muhabbetinden emin değilim. Vahi bey aslında Tarık'a karşı herhangi bir cephe almaz. Ama Naz'ı başka şekillerde zorlayabilir de, ucu Tarık ve Naz arkadaşlığına dokunabilir..evet..
ebru.karaca
12-02-07, 12:50
Yapacağın şey çok basit qsawe. Öğleden sonra hasta olacaksın. Önerim tebeşir tozudur. Bünyeye çok faydalı.
Sana 1 saatlik erken çıkış yeter aslında. 6 değil de 5 işini görecektir tahminim. Ayrıca teşekküre değmezdi. Ben birşey yapmadım. İnceliğine teşekkür ederim.
:img-hyste :img-hyste Şahiiinnn..
Hastayım diye diye sahiden hasta etmeyelim kızı.. Tebeşir tozu falan..:)
(Nedense aklıma durup durup dağ sahnesi geliyor. Halüsinasyon mu görüyorum nedir? :) )
Ondan sonra Asu Barışla karşılaşınca :
Asu: "Merhaba öhöhöhö .. Barış.. öhöhöhöh.. Bu gün buraya öhöhöhö .. gelişim çok zor oldu..öhöhöhö...!"
Barış: " Aaa anladım, hastasın."
Asu: "Yok! Hastalık değil de, öhöhöhö tebeşiri ısırma kısmında zorlandım. öhöhö Tozunu yutayım dedim, öhöhöh bitap düştüm.. öhöhöhööhöhöhöhöhö...!
KÜÜÜÜÜÜÜÜÜTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!
Barış: "Asu! Asu! Asu....Bayıldı!"
Forum Ahalisi: (İç ses: Aha! Öldüyse yandık!)
Şahin: Ne yani? Git kendini pencereden at desem, atacak mıydı? (İçses: Acaba cezası kaçtan başlıyo? :( )
Şu arkadaşımı gönderirsen, arkadaşını gönderirim muhabbetinden emin değilim. Vahi bey aslında Tarık'a karşı herhangi bir cephe almaz. Ama Naz'ı başka şekillerde zorlayabilir de, ucu Tarık ve Naz arkadaşlığına dokunabilir..evet..
bencede tarıkı seviyo vahiiii.bugün çok fenayım okullar açıldı benim kafa durdu.mesala başka ne şekilde zorlayabilir.örnek verin mesela bu gün kafam durdu zatii
ebru.karaca
12-02-07, 12:52
Bu arada Belkıs'ın ayrılması Naz yüzünden olmayabilir.... Lütfen birde Vahi çıkmasın... Yeterince dış mihrak var zaten....
:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Ben de öyle umuyorum canımcım..:img-wink:
Ebru ve Asu. Sizlere sesleniyorum sevgili arkadaşlarım. Mengene değil. Ahtopot ahtopot. Sizleri hele bir yatıralım Bakırköy'e, ben sizin için özel ayarlarım pembe gösteren bir TV. Bakırköy olmazsa Manisa'da sarı binamız da vardır. Bana da yakın olursunuz hem. Arada bir ziyaretinize gelirim.
Asum, bak bir tane ziyaretçimiz de hazır..
Ne dersin? İstanbul'u boşverip, Manisaya mı gitsek? :) :img-wink:
Aaaa bir değil, bir değil..
Jenn de ziyaretimize gelir.. Eee, bunca zamanlık forum arkadaşıyız değil mi? :)
Tamaaaaammm, etti 2..:icon_whis
ya fragman pazartesi gecesi yayınlanıyo dimi ben hep salı izliyom ondan bilmiyorum.birnis söyleyiiinn yaf
ya fragman pazartesi gecesi yayınlanıyo dimi ben hep salı izliyom ondan bilmiyorum.birnis söyleyiiinn yaf
Fragman nadiren pazartesi gecesi yayınlanır. Genel olarak ilk yayın günü ve zamanı salı sabahı 9:30 civarıdır.
whiteangel
12-02-07, 13:05
Aslında genellikle salı sabahı yayınlanmaya başlıyor fragman. Pazartesi gecesi ya bir ya iki bölümün fragmanı verildi. Bu arada pazartesileri bölüm özetini veriyordu star tv nin sitesi. Ama şu saat oldu, hala tık yok..:icon_whis
bu gün biras yorgunum peki beklememi önerirmisiniz.bide içime doğdu verilecekkk.ya neden soruyorum biliyomusunuz tatildi isstediğim gibi sabah kalkıp izliyodum.ama sabah kalkıp 08.15 te okula gitcem anca gelince izleyebilirim.ondan yaniii.şimdi gidiyorum ama özet için gelcem malum sevgililer günü özeti manyak ötesi merak ediyorum
pas.si.on79
12-02-07, 13:29
Aslında genellikle salı sabahı yayınlanmaya başlıyor fragman. Pazartesi gecesi ya bir ya iki bölümün fragmanı verildi. Bu arada pazartesileri bölüm özetini veriyordu star tv nin sitesi. Ama şu saat oldu, hala tık yok..:icon_whis
tık ta yok çıtta çıkmıyo...
özet sanırım 2den sonra çıkarıyorlar.öğleden sonra veriyorlardı sanırım ya da ben öyle hatırlıyorum
gözler özette:img-pilot
merhaba form ahalisi, bakıyorum yine harika fikir cimlastiği yapmışsınız özetcik
pek bişey vermesede bizim yaratıcı arkadaşlar pek bi güzel fikirler ortaya atmışlar maşallh Belkıs, hanımın ayrılmasına üzüldüm ama belki başka birini korlar yerine yani yine Belkıs han. olurda başka bir oyuncuyla devam ederler bazen yaparlarya öyle Hulusi ve Vahi'nin, dışındaki süpriz kişininde belki bununla bir ilgisi vardır şimdi şöyle bişeyde olabilir Vahi, Belkıs hanım istemediği halde Hulusi'yle şehir dışına çıkarya buna sinirlenen Belkıs evi terk eder.daha sonra yine gelir ama Nilgün BELGUN olarak değilde başka biri olarak
öyle olsa iyi olur zira bizler Tarık ile Naz aşkı için ondan çok şeyler bekliyoduk ne güzel yardım edecekti tecrübelerini aktaracaktı niye böyle yaptı bunlar
Not: Bu arada, Vatan gazetesinin anketi vardı ya.. En iyi komedi dizisi anketi. Onda birinci olmuşuz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun :)
ne güzel bi haber buuuu,hayırlı olsun:happy0064 :happy0064 :happy0064
arkadaşlar multimedya fotolar bölümüne 30.cu bölümden bir kaç resim ekledim...bölümün tüm resimlerini rapite yükledim..linkinide barış akarsu resmi sitesine vede yalancı yarim resmi sitesine koydum..buraya link vermek yasak olduğu için koyamıyorum..o sitelerden linki alabilirsiniz yada bana özelden ulaşabilirseniz yardımcı olurum)
Belkıs'ın diziden çıkacağı haberi doğru mu? Diziye ayrı bir güzellik katrıyordu,gidecek olması kötü olur
Bu arada Bakırköye gidecek olanlar varsa bizi dizi ile igili haberlerden,Barış ve Merve'nin fotoğraflarından mahrum etmesin lütfen:img-help: :img-help:
:img-hyste :img-hyste Şahiiinnn..
Hastayım diye diye sahiden hasta etmeyelim kızı.. Tebeşir tozu falan..:)
(Nedense aklıma durup durup dağ sahnesi geliyor. Halüsinasyon mu görüyorum nedir? :) )
Ondan sonra Asu Barışla karşılaşınca :
Asu: "Merhaba öhöhöhö .. Barış.. öhöhöhöh.. Bu gün buraya öhöhöhö .. gelişim çok zor oldu..öhöhöhö...!"
Barış: " Aaa anladım, hastasın."
Asu: "Yok! Hastalık değil de, öhöhöhö tebeşiri ısırma kısmında zorlandım. öhöhö Tozunu yutayım dedim, öhöhöh bitap düştüm.. öhöhöhööhöhöhöhöhö...!
KÜÜÜÜÜÜÜÜÜTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!
Barış: "Asu! Asu! Asu....Bayıldı!"
Forum Ahalisi: (İç ses: Aha! Öldüyse yandık!)
Şahin: Ne yani? Git kendini pencereden at desem, atacak mıydı? (İçses: Acaba cezası kaçtan başlıyo? :( )
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
SEN BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAH'DA SENİ GÜLDÜRSÜN.
Valla kanıma giriyorsunuz ama çok zor inanın. Gidememek zaten üzücü birde sizler yazdıkça daha kötü oluyorum . Ama olsun birde hafta sonuna denk geleni olur bu işin. Duyun YY ekibi !!!!!
whiteangel
12-02-07, 13:57
merhaba form ahalisi, bakıyorum yine harika fikir cimlastiği yapmışsınız özetcik
pek bişey vermesede bizim yaratıcı arkadaşlar pek bi güzel fikirler ortaya atmışlar maşallh Belkıs, hanımın ayrılmasına üzüldüm ama belki başka birini korlar yerine yani yine Belkıs han. olurda başka bir oyuncuyla devam ederler bazen yaparlarya öyle Hulusi ve Vahi'nin, dışındaki süpriz kişininde belki bununla bir ilgisi vardır şimdi şöyle bişeyde olabilir Vahi, Belkıs hanım istemediği halde Hulusi'yle şehir dışına çıkarya buna sinirlenen Belkıs evi terk eder.daha sonra yine gelir ama Nilgün BELGUN olarak değilde başka biri olarak
öyle olsa iyi olur zira bizler Tarık ile Naz aşkı için ondan çok şeyler bekliyoduk ne güzel yardım edecekti tecrübelerini aktaracaktı niye böyle yaptı bunlar
Sevgili zer ,eğer Belkıs karakteri dizide kalır da Nilgün Belgün yerine başka oyuncu gelirse dizinin tadı kaçar. Ben şahsım adına bu tür oyuncu değişiklikleri olduğunda pek hoşlanmıyorum.:icon_sorr Ama şu olabilir, Belkıs Hanım gider, yerine Binnaz Hanım gelir.:icon_whis Ya da Suzan Hanım (kötü üvey anne Suzan Avcı misali:img-hyste )
Sevgili zer ,eğer Belkıs karakteri dizide kalır da Nilgün Belgün yerine başka oyuncu gelirse dizinin tadı kaçar. Ben şahsım adına bu tür oyuncu değişiklikleri olduğunda pek hoşlanmıyorum.:icon_sorr Ama şu olabilir, Belkıs Hanım gider, yerine Binnaz Hanım gelir.:icon_whis Ya da Suzan Hanım (kötü üvey anne Suzan Avcı misali:img-hyste )
bence birisinin gelmesi gerekir..evi çekip çevirecek biri yani..geçen onca bölümden sonra eski çalışanlar geri gelmez herhalde..diziye adı ne olursa olsun bir
bayan girecek sonuçta...:img-wink:
bende duydum belkıs ayrılmamlıydı diye düşünüyordum ama yapacak birşey yok belki bu hafta süpriz konuk olabilir acaba kim olacak yeni birimi girecek yoksa dizden birimi bence teyoman kalacak gibi görünüyor teyomana farklı birrol verebilirler diye düşünüyorum artık pınarla mert çıkmalı ttarıkla nazın arasına giriyorlar bence tarık ev kabul etmiyecek nazda abisinin isteğine uyacak abim ne derse o olur diyecek böylelikle hem merten hmde pınardan kurtulacakbenim merak etiğim mert nediyorki tarık nazı şehir dışına davet ediyor ah bir özet ve fragman gelsede biraz birşeyler anlayabiliriz karışık biir fragman olmasa iyi olur ama kafamızı karıştırmak için karışık bir fragman gelecek her hafta öyle oluyor
Sevim Ablacım bende seninle aynı fikirdeyim.Bir dizide tahammül edemediğim birşey varsa o da oyuncu değişikliğidir.Hele birde bu oyuncu ve oynadığı karakter dizinin önemli bir parçasını oluşturuyorsa asla kabullenemem.Bu yüzden Belkıs karakterini oynayacak yeni bir oyuncu bulunmasındansa uygun bir şekilde diziden çıkarılmasını tercih ederim.Dediğin gibi o boşluğu yeni bir karakterle kapatabilirler.Belkide bu karakter diziye yeni bir soluk getirir.Ama başka bir Belkıs'ın yarardan çok zarar getireceği kanaatindeyim...:img-yes:
arkadaşlar biraz geç bir haber ama bu haftaki kral müzik dergisinde barışın iki büyük boy fotoğrafı ve mervenin röportajı varmış..derginin şu an piyasadaki sayısında..yarın yeni sayı çıkıyormuş.o yüzden bugün buldunuz buldunuz..bilgi vereyim dedim..
pas.si.on79
12-02-07, 14:53
bence Belkıs Hanımı yurt dışına gönderecekler.Belkısa aşık Vahi Bey karalar bağlacak Hulusi Beyde zaten dertli.Yani Hulusi diyo ya çok benziyoz diye bunlar madem öyle işte böyle deyip birçok arkadaşın dediği gibi evden uzaklara kafa dinleyip efkar dağıtmaya dertleşmeye gidecekler.
Gittikleri yerde şu süpriz konuk dedikleri (ünlü biri-büyük ihtimal bayan) karşılacaklar. Vahi bey bu bayanı daha önce tanıdığı biri olacak veya orda teselliyi bulacak belki de ufak bir etkilenme olacak.Ya da yıllardır görmediği arkadaşı veya akrabası olacak.İSt.gelince de birlikte zaman geçirecekler...
Ama Belkıs karekteri diziye çok güzel oturmuştu.Kötü bir karekter gelmesi diziye nasıl yakışır şuan hiçbir belli olmadığı içi düşünemeyeceğim ama daha naz ve tarıkın aşklarını görmeden gelirlerse pek hoşuma gitmez.Daha birleşmeden ayırırlarsa olmazzzzz
ebru.karaca
12-02-07, 14:55
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
SEN BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAH'DA SENİ GÜLDÜRSÜN.
:img-hyste :img-hyste :img-hyste Amiiiinnnnn... :)
Canım,
Gidememeni gayet iyi anlıyorum. Çalışan kesimin ortak problemi bu.. :img-wink:
İnşallah başka sefere..:img-yes:
pas.si.on79
12-02-07, 15:07
şimdi arkadaşlar 30.da hani itiraf yani yüz yüze göz göze itiraf istedik ama gerçi öylede oldu.31 e geliyoruz hala bunlar sevgili değil.Hiçbir dizide böyle yok. Birşekilde sevgili oluyorlar bu bölüme kadar bilmiyorum belki yanlışlığım var. Ama ben artık söylenmesi gerektiğini sevgili olması gerektiğini düşünüyorum. Ama şimdi nasıl olacak yani Naz patron o şoför.O da mı başka iş teklif edecek. (bu iyi değil) Ya da Handenin senaryosu gibi sevgilim şoförüm mü olacak.
Yani senaristler artık buna bir karar vermeli yani bu şekilde de uzatılmamalı..Ama şoförken de sevgili de olmamalı. (Ha izleriz.Ama nereye kadar gider objektif baktığımızda En azından birkaç bölüm olur tabi hatta birkaç bölüm keyiflide olur.)Bu yüzden mertpınar uzatıyorlar ama onlar cidden sıktı.Bir de tarık-nazı kardeş olarak gördüğümüz zaman da büyük aşktan uzaklaşıyoruz.
Ne yaparsa yapsınlar şu kardeşlik olayını bir an önce bitirmeleri lazım.Sonra Mert naza aşık olurmuş pınar tarıkın peşini bırakmazlarmış orasını ben bilmez.senaristler bilir.
Özette pek nazlı geliyor.:img-hyste
haklı olabilirsiniz arkadaşlar bende krakter değişikliklerine pek bi sıcak bakmıyorum aslında benim önemsediğim Özkullar familasına bir Belkıs karakterinin olması gerektiği idi yani dediğiniz gibi bunun adı Belkıs değilde
suzan olabilir başka bişey olabilir fark etmez ama çok küçük yaşat kaybedilen annenin çocukar üzerindeki etkisi belliki çok üzücü olmuş bunu bir nebze olsun telafi etmek için (tabi kimse annenin yerini alamaz) ne biliyim çocuklar belki gönül meselelerini rahat, çekimden paylaşacaları böyle bir kraktere ihtiyaç duyuyorladır. bence bu boşluğu doldursalar çok iyi olur.
belkıs, vahi'deki çapkınlık duygusunu ateşledi. o gider başka birisi gelir ama illa biri gelecek diye bişey yok. berrak çıktı, samim çıktı yokluklarını hissetmedik. belkıs onlardan biraz daha ön plandı ama onun yokluğunu da hissetmeyiz. hatta iki bölüm gözükmedi hiç aramadık bile. hem diğer karakterlerin sayısı azaldıkça tarık ve naz sahneleri çoğalıyo.
bu bölümde şehir dışı maceraları var. diğer bölümde başka bi macera.
bu üçüncü şehir dışı maceralrı olacak. ilkinde okul arkadaşıydılar. ikincisinde şoför-patron, bakalım bu üçüncünün sonunda ne olacaklar. belki de beklediğimiz şey olacaklar.
bu seyahat dağdan sonraki ilk seyahatleri ve naz'ın düşüncelerini çok merak ediyorum. yine uzun yolculuk, yine aynı araba, yine kış.
şöyle dağlık bi yerden geçerlerken;
naz: (içses) ah ah keşke şuracıkta bozuluverse araba :)
pas.si.on79
12-02-07, 15:46
belkıs, vahi'deki çapkınlık duygusunu ateşledi. o gider başka birisi gelir ama illa biri gelecek diye bişey yok. berrak çıktı, samim çıktı yokluklarını hissetmedik. belkıs onlardan biraz daha ön plandı ama onun yokluğunu da hissetmeyiz. hatta iki bölüm gözükmedi hiç aramadık bile. hem diğer karakterlerin sayısı azaldıkça tarık ve naz sahneleri çoğalıyo.
bu bölümde şehir dışı maceraları var. diğer bölümde başka bi macera.
bu üçüncü şehir dışı maceralrı olacak. ilkinde okul arkadaşıydılar. ikincisinde şoför-patron, bakalım bu üçüncünün sonunda ne olacaklar. belki de beklediğimiz şey olacaklar.
bu seyahat dağdan sonraki ilk seyahatleri ve naz'ın düşüncelerini çok merak ediyorum. yine uzun yolculuk, yine aynı araba, yine kış.
şöyle dağlık bi yerden geçerlerken
serdar bak güzel bir noktaya temas ettin.HAklısın ya, bu üçüncü seyahat..
ehh bunlar ateşle barut misali... o yüzden haklısın serdar umuyorum.ÇÜnkü kalem senaristlerde...
.Özette pek nazlı geliyor.:img-hyste
ayy deli olacam gittim geldim özettttt yok.stara mail attım inşallah çabuk görürlerde özettt gelir :img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot
öyle demiyin ya bir genç kız hele Naz gibi duyguları söz konusu olunca son derece ketun olan biri için böyle sıcak, şefkatli anlayışlı birine ihtiyaç duyulur. bazen senin görmemekte ısrarettiğin burnunun ucundaki gerçekleri görmene, bazen kendine bile itiraf etmekte koktuğun adını bile daha tam bilmediğin daha önce hiç tatmadığın bir duyguyu tadarken adını koyacak birinin yanında olması
fenamı olurdu. bence böyle biri Naz'a çok şeyler öğretebilir.
arkadaşlar belkıs hanım diziden ayrılıyorsa mutlaka bir sebeb yaratılıp yolcu edilecek.aynı role başkasının geleceğini sanmıyorum..yanlız berrağın aniden yok olmasını yanlış buluyorum onun gidişinede geçerli bir mazeret bulunmalıydı.umarım telafi ederler..
arkadaşlar belkıs hanım diziden ayrılıyorsa mutlaka bir sebeb yaratılıp yolcu edilecek.aynı role başkasının geleceğini sanmıyorum..yanlız berrağın aniden yok olmasını yanlış buluyorum onun gidişinede geçerli bir mazeret bulunmalıydı.umarım telafi ederler..
berrakın diziden çıkması için en basit neden bu kız nişanlı değil mi evleniyordur.düğün hazırlıkları için işten ayrılır.yani senarislerden istediğimiz buu ama onlar ne yapıyo birden karakterleri sihirbaz gibi yok ediyo.mesala samim ben samimin tarıkın peşini öyle kolay bırakacağını düşünmemiştim. bide samim çook şekerrr
love-angel
12-02-07, 16:35
nilgün belgün ün diziden ayrılmasına gerçekten çok üzüldüm umarım mantıklı bi şekilde gider(ki ondan hiç şüphem yok) ya arkadaşlar özet geldide ben mi kaçırdım yaa yoksa hala ortalarda özet yok mu???
nilgün belgün ün diziden ayrılmasına gerçekten çok üzüldüm umarım mantıklı bi şekilde gider(ki ondan hiç şüphem yok) ya arkadaşlar özet geldide ben mi kaçırdım yaa yoksa hala ortalarda özet yok mu???
valla stara mail attım ama özeetten ses seda yook
love-angel
12-02-07, 16:44
yaa uff meraktan çatlamak üzereyim yarın akşama kadar nasıl beklicem sabah erken çıkıyorum evden yaa özet olsa en azından bi şeyler yerine otururdu
pas.si.on79
12-02-07, 17:02
[QUOTE=jenn;2363579]arkadaşlar belkıs hanım diziden ayrılıyorsa mutlaka bir sebeb yaratılıp yolcu edilecek.aynı role başkasının geleceğini sanmıyorum..yanlız berrağın aniden yok olmasını yanlış buluyorum onun gidişinede geçerli bir mazeret bulunmalıydı.umarım telafi ederler..[/QUOTE
Berrak çıkmamıştır.Geçen Filizde de aynı şekilde olmuştu.SAdece olmuyor.Ama
olmasınlar tarık -naz daha fazla görünüyor.
.İMzan çok güzel.o an da çok güzeldi.Teo nun Tarıka hadi japonca konuşda görelim Nazlanma derken TArıkın aklına Naz geldiği yüzünden okunuyordu.Sonra Nazın gelirken ki bakışı şu ilk foto çok güzeldi.
Şu özet ne zaman gelecek.Bugün starın sitesinin yalancı yarim linkini en az 50 kere tıklamışımdır.eminim çok kişi de aynıdır.
Valla aklıma başka şeyler geliyor.Saati günümü değiştirecekler.
Yolcu yolunda gerek..Ben gidiyim bir Olivum'a..Gelince bir özet okuyalım yorum yapalm :img-yes:
ebru.karaca
12-02-07, 17:09
Gamzeciğim;
Şu kardeş ve arkadaşım muhabbeti konsunda sana sonuna kadar katılıyorum. Hatta Barış'ın resmi sitesinde imzam ARTIK GERÇEK İTİRAFIN OLMASI GEREKTİĞİ yönünde. Ama buradaki imzam o kadar güzel ki, değiştirmeye kıyamadım. :)
Yoksa duygularım aynen geçerli..
Sonuna kadar destekliyorum seni.
İstersen eylem yapalım.. Sen yeri seç, ben koşarım.. :)
şöyle dağlık bi yerden geçerlerken;
Bizim senaristlerimiz kesinlikle daha çok gönlümüze hitap ediyor canım..:img-wink: :img-wink:
[QUOTE=jenn;2363579]arkadaşlar belkıs hanım diziden ayrılıyorsa mutlaka bir sebeb yaratılıp yolcu edilecek.aynı role başkasının geleceğini sanmıyorum..yanlız berrağın aniden yok olmasını yanlış buluyorum onun gidişinede geçerli bir mazeret bulunmalıydı.umarım telafi ederler..[/QUOTE
Berrak çıkmamıştır.Geçen Filizde de aynı şekilde olmuştu.SAdece olmuyor.Ama
olmasınlar tarık -naz daha fazla görünüyor.
.İMzan çok güzel.o an da çok güzeldi.Teo nun Tarıka hadi japonca konuşda görelim Nazlanma derken TArıkın aklına Naz geldiği yüzünden okunuyordu.Sonra Nazın gelirken ki bakışı şu ilk foto çok güzeldi.
Şu özet ne zaman gelecek.Bugün starın sitesinin yalancı yarim linkini en az 50 kere tıklamışımdır.eminim çok kişi de aynıdır.
Valla aklıma başka şeyler geliyor.Saati günümü değiştirecekler.
passıon 79 senınle aynı durumdayım bır srtv ye bırde ekolay a bakıyorum artık hangısıne gelıse ozet umarım bu bekleyışin sonu ıyı olurve güzel bır özet gelır.
ebru.karaca
12-02-07, 17:15
jenn imzan çok güzel olmuş..
Berrak'ın çıkmadığı konusunda Gamze'ye katılıyorum. Çünkü; diziden ayrılan kişiyi mutlaka belirtiyorlar.. Belirtmedikleri kişiler, bir gün bir yerden çıkıyor. Bunun nedenini şeye bağlayabiliriz. Dizide sadece 5 dakika görünmek için, şehir dışındaki o VAHİ EV'e gitmek çok mantıklı değil. Oyuncuların bu tip durumlarını da düşünmek lazım. Mesela, aynı kişilerin 30 kare çekimi varsa, 30'u için de başka gün gel denmez. Aynı gün hepsi aradan çıkartılır. Bunun gibi işte. Oyuncuları da, ekibi de düşünerek tasarlanıyor bazı şeyler. Ama Belkıs hanımınki başka tabi.
pas.si.on79
12-02-07, 17:20
Yolcu yolunda gerek..Ben gidiyim bir Olivum'a..Gelince bir özet okuyalım yorum yapalm :img-yes:
Dur Yolcu!!!
Merveyle Barıştan bilgi almadan gelmeyin.:img-hyste
Güle güle gidin selamlar söyleyin
Kalabalıklaştık herkes özet gelmiştır dıye gırdı herkse sanırım ama nafıle bekleyış devam edıyor.
gamze ve ebru aynen fıkırlerınıze katılıyorum bu arkadaşlık ve kardeşlik oyunu bıtmelı.artık bazı şeylerın netkleşmesı lazım.31.bölüm loldu hala soyle sevgılı oalrak göremedık.(aslında bunlar sevgılıde bır tek kendılerının haberı yok butun dunya bılıyorsevgılı olduklarını)
Ama buradan senaryo yazarları Haluk Özenç ve Betül Karabulut'u tebrık etmek istiyorum yanı 30 bölüm (farkındaysanız 31 demedım galıba 31 de bırseyler olacak içimemi dogdu ne) bır aşk ancak bu kadar güzel anlatılabılır .
sevgılı senarıstler tamam sızı ovdüm ama lütfen bundan sonra lütfen istedıgımız sahnelerı yazarsanız seviniriz yy ailesi olarak zira sabrımız limitte (hatta geçti bile)
Not: burçıncım önemli o şarkı ve sahnennın senıonde aklına gelecegını tahmın etmıştım.yy dede çok güzel bır yerde soyledı barış şarkıyı
burcin_kaplan
12-02-07, 17:29
selamlar herkese arkadaşlar..
Trendy dergisinin fotorafları eklenmiş...çok tatlı çıkmışlarda bana az geldi sanki röpte sorularda resimlerde:( gerçekten bu kadar mı yoksa, daha ekleniceklerde war mı? (umarım wardır yoksa hayallerim yıkıldı diyebilriim posteri ben odama asıcaktımda :))
bu arada bide Belkıs Hanım diziden ayrılmış ha.. gerçekten çok üzüldüm.Vahi ne olacak tarık-naz aşkına yapacağı yardımlar ne olacakk...:icon_cry:
Bari gitmeden önce Naz'a şu kendi acı aşk hikayesini anlatsada Naz biraz ders alsa...
Bu arada arkadaşlar şu vahinin şehir dışına çıkma olayı belkısa bağlanmış ama gideceği haberi yeni geldi elimize .. bu haftaki bölümde belki bunla alakalı bişe olmayabilir yani öbür hafta bişeler olur belki de tabi haber elimize geç ulaşmışta olabilir yani ben diorum ki umarım bu hafta gitmez belkısta bizimkilere birazdaha yardımı dokunur:img-help:
Not: rebeca insan unutamıyorki gerçektende.. hele 2 gün önce gece yarısı forumdan çıktım uyuyim dedim tv açtım o arada tvde bişeler war mı diye bi baktım kanal1 de tekrar bölümü:icon_sorr üzerine sarpın seste tarıkın sesii...iki dizi birbirini bana hatırlatır oldu gerçekten we budabenim çok hoşuma gidio ikisindede birbirinden bişeler yakalıorum.
whiteangel
12-02-07, 17:29
Kral Müzik dergisindeki fotoları ekledim arkadaşlar. Pek net değil ama, en azından bir fikir edinmiş oluruz. Teşekürler üzümcüm:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14691&page=10
pas.si.on79
12-02-07, 17:36
Gamzeciğim;
Şu kardeş ve arkadaşım muhabbeti konsunda sana sonuna kadar katılıyorum. Hatta Barış'ın resmi sitesinde imzam ARTIK GERÇEK İTİRAFIN OLMASI GEREKTİĞİ yönünde. Ama buradaki imzam o kadar güzel ki, değiştirmeye kıyamadım. :)
Yoksa duygularım aynen geçerli..
Sonuna kadar destekliyorum seni.
İstersen eylem yapalım.. Sen yeri seç, ben koşarım.. :)
Bizim senaristlerimiz kesinlikle daha çok gönlümüze hitap ediyor canım..:img-wink: :img-wink:
ebrucuğum ben de valla imzamı kaldıramıyorum.Çünkü bu bölüm başkaydı ya...:img-in_lo Nesss ciğim tekrar sağol....
Tabi Barış ve Merveye teşekkürler bu duyguları ekrana çok güzel yansıtmışlar.
Şimdi barışın sitesini ankarada görmek istediğim için içimden geçeni yazdım.Ankarayada gelecek değiştirecem ama orda da Uğur kedi görmez ki...
burda da imzamızı değiştiremiyoruz.
Biz direk mahkemeye başvuralım.:img-hyste
Mahkeme - Kıraç
Nedir çektiklerim senin elinden
Ne istersin benim gibi garipten?
Hergün bana zulüm etmek suçundan
Mahkemeye versem seni asarlar
Asarlar asarlar hey
şarkısı geldim aklıma...
ceza_cansu
12-02-07, 17:36
Selam arkadaşlar.Özet hala gelmemiş.Star geçen hafta fragmanları bol tutunca ümitlenmiştim ama hala özet bile yok.Tabi belkide hala özet Star'a ulaşmamışda olabilir.Umarım en kısa zamanda özet yayınlanır.
Bu arada Burçin Trendy deki ropörtaj o kadar.Devamı yok
ebru.karaca
12-02-07, 17:40
Gamzeciğim;
21'inde senin öteki imza işi halloluyor o zaman :) :)
Merakla sürekli buralarda geziyorum, belki özet gelir diye ama yok işte! Yok!
Gelse de, biraz yorum yapsak. Hiç yapamıyoruz ya (!) :) :)
burcin_kaplan
12-02-07, 17:44
Bu arada Burçin Trendy deki ropörtaj o kadar.Devamı yok
:img-swoon :icon_cry:
walla o kadarda ümitliydim diziyle ilgilide bişey derler bir iki tiyo alırız..ahh ahh..nerde zaten ne geliyorsa başımıza bu umutlardan geliyor..
neyse artık ben kaçim umarım geri geldiğimde özet gelmiş olur byebye
crazyerol1990
12-02-07, 17:55
buyrun millet.....dört gözle beklediğiniz 31. bölüm özetiiiiiiii....
e-kolay da yazılmış.....
Yalancı Yarim
Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 15.02.2007 20:00
14 Şubat Sevgililer Günü, Yalancı Yarim ile belki de, ilk defa bu kadar heyecanlı ve romantik geçecek!
Mert ve Pınar, Tarık ve Naz’ın kardeş olmadıklarından şüphelenirler ve bunu anlamanın bir yolunu bulurlar. Bu yoldan çıkan sonuç, Tarık ve Naz’ın gerçekten kardeş olmadıklarıdır. Peki nedirler? Evden kovulan Hulusi Hacer’e gider ve Sadri’nin yatağını elinden alır. Sadri Hacer’in evinde kalmamaya başlar. Diğer yandan, bu günün 14 Şubat Sevgililer Günü olması vesilesiyle her kahramanımız sevdiğine açılmayı planlar. Bu açılma planları yapan kahramanlardan biri de Vahi’dir. Ama Belkıs’ın aniden evi terk etmesiyle bütün hayalleri yıkılır. Ona tek dost olan Hulusi, bu duruma el koyar ve Vahi’yi eğlendirmek için şehir dışında bir otele götürür. Bu gittikleri yer Belgin ile her zaman gittikleri bir yerdir. Tarık Mert’ten duyduklarından sonra iyice cesaretlenir ve bu özel günde Naz’ı şehir dışında bir yere gitmeye davet eder. Gittikleri yerde Vahi ve Hulusi’nin dışında bir sürpriz konuk daha vardır. Bu sürpriz konuğa yakalanan Naz ve Tarık’ı 14 Şubat’taki özel ve romantik gecede acaba neler bekliyor!
elmali-turta
12-02-07, 18:11
arkadaşalr özet çok merak uyandırıcı olmuşş:)özel günün ne olduğunuda öğrendik sevgililer günüymüş demekki doğumgunu olmicak ama özete bakılrısa yne en romantik anda birileri tarafından basılıolar:img-blush bu arada mertle pınarın gerçeği öğrenmelerine çok sevindim neden acaba:icon_whis :icon_whis
ceza_cansu
12-02-07, 18:19
Özetimiz gelmiş.Naz'ın doğum günü kutlanmadı ama onun yerine sevgililer günü kutlanıyor.Hangisi olursa olsun aralarında güzel şeyler olucağı zaten kesin.Bu özetteki sürpriz konuğa Tarık ve Naz yakalanıcakmış.Burası Hulusi ve Belgin'in daha önce gittiği bir yer olduğuna göre bu sürpriz konuk Belgin olabilir.
pas.si.on79
12-02-07, 18:20
buyrun millet.....dört gözle beklediğiniz 31. bölüm özetiiiiiiii....
e-kolay da yazılmış.....
Yalancı Yarim
Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 15.02.2007 20:00
14 Şubat Sevgililer Günü, Yalancı Yarim ile belki de, ilk defa bu kadar heyecanlı ve romantik geçecek!
Mert ve Pınar, Tarık ve Naz’ın kardeş olmadıklarından şüphelenirler ve bunu anlamanın bir yolunu bulurlar. Bu yoldan çıkan sonuç, Tarık ve Naz’ın gerçekten kardeş olmadıklarıdır. Peki nedirler? Evden kovulan Hulusi Hacer’e gider ve Sadri’nin yatağını elinden alır. Sadri Hacer’in evinde kalmamaya başlar. Diğer yandan, bu günün 14 Şubat Sevgililer Günü olması vesilesiyle her kahramanımız sevdiğine açılmayı planlar. Bu açılma planları yapan kahramanlardan biri de Vahi’dir. Ama Belkıs’ın aniden evi terk etmesiyle bütün hayalleri yıkılır. Ona tek dost olan Hulusi, bu duruma el koyar ve Vahi’yi eğlendirmek için şehir dışında bir otele götürür. Bu gittikleri yer Belgin ile her zaman gittikleri bir yerdir. Tarık Mert’ten duyduklarından sonra iyice cesaretlenir ve bu özel günde Naz’ı şehir dışında bir yere gitmeye davet eder. Gittikleri yerde Vahi ve Hulusi’nin dışında bir sürpriz konuk daha vardır. Bu sürpriz konuğa yakalanan Naz ve Tarık’ı 14 Şubat’taki özel ve romantik gecede acaba neler bekliyor!
arkadaşım gerçek mi bu?Milletin duygularıyla oynamayın...Gerçeğe benziyor ama..
:img-in_lo :img-in_lo :img-hyste :img-hyste :img-hyste
crazyerol1990
12-02-07, 18:23
gerçekkkkkkkk....hemde her bir kelimesiiiiii.......
kimsenin duygusuyla oynamam.........
crazyerol1990
12-02-07, 18:25
herkesi heyecenla özeti beklerken görünce bende buraya yazım özeti....
ama şimdi bölüm özetleri kısmınada eklenmiş...duyrulur.
pas.si.on79
12-02-07, 18:29
:happy0064 gerçekkkkkkkk....hemde her bir kelimesiiiiii.......
kimsenin duygusuyla oynamam.........
arkadaşım kusura bakma.Seni fazla görmediğimiz için bir de malum herşey mümkün.Ondan demiştim. Teşekkürler.
süper ya 14 şubat birlikte geçirmek isteyecekler hep birlikte
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo layalım
arkadaşlar:img-hyste
handeozbek
12-02-07, 18:37
Muhteşem bir bölüm olacak anlaşılan. Tarık'ın elinde gül var özetteki resimde. Bari bu sefer ki gül sahibini bulsun:happy0064 :happy0064
arkadaşım gerçek mi bu?Milletin duygularıyla oynamayın...Gerçeğe benziyor ama..
:img-in_lo :img-in_lo :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Gerçekten forum ahalisinin duygularıyla oynamayın:img-hyste :img-hyste
Özet çok güzel,bölümde aynı güzellikle olur ve biter umarım.Pınar ve Mert Tarık ve Naz'ın kardeş olmadıklarını öğreniyor:happy0064 Bundan sonra bu ikiliyi görmeyiz umarım.
Vahi'ye üzüldüm ama 14 şubatta Belkıs'a olan hislerini açıklamayı düşünürken hayal kırıklığı yaşayacak,yazık:icon_cry:
Tarık'ın Naz'a yapmaya düşündüğü teklif ne acaba,çok meraklandım,meraklandığım diğer kısımda şu süpriz misafir,gelecek olan kişi Tarık ve Naz'ın arasına tuz biber ekmez umarım
Hulusi Tarık ile karşılaşır mı acaba?Ya bu haftaki özet ne kadar bilinmezliklerle dolu,perşembe zor gelir:img-yes: :img-yes: :img-swoon
pas.si.on79
12-02-07, 18:42
Muhteşem bir bölüm olacak anlaşılan. Tarık'ın elinde gül var özetteki resimde. Bari bu sefer ki gül sahibini bulsun:happy0064 :happy0064
hande hangi resimde gül var..buldum buldum.Ama sanırım vereyemeyecek.
yazık ya...inş.verir
Ebruuuuuuuu nerelerdesin....
mahkemeye yürümeye gerek kalmadı.KArdeş olmadıklarını anlıyorlarmış
oleyyyyyyy:img-hyste :happy0064 :happy0064 :happy0064
handeozbek
12-02-07, 18:44
İşte alttaki resimde umarım eklemeyi becerebilmişimdir:img-in_lo
Arkadaşlar Bakırköy olivium'dan haberler varmı?:img-help: :img-help:
sude9 yazı karakterleri ile ilgili dün sayfamız bir uyarı aldı. Lütfen kurallara uyalım. Bilgiler geldikçe ilgili arkadaşlar ekleyecektir.
cyberturk54
12-02-07, 19:05
oradan haber daha çıkmadı..ama bu yeni bölüm harika olcak gibi
pas.si.on79
12-02-07, 19:12
arkadaşlar valla süper bir bölüm olacak belki yine araları engel çıkacak ama olsun. Bir de süpriz konuğa yakalanır demişler yakalanır ifadesini ben sevmedim.
cyberturk hoşgeldin... evet hepimiz güzel bir bölüm bekliyoruz... ama bir küçük uyarıda sana ileteyim... yeni olduğun için... tek satırlık mesaj yazmıyoruz... kurallar kısmını okursan diğer kurallarıda öğrenirsin.
Azami dikkat ediyoruz sayfamızda herşeyin düzgün olmasına. Şimdiden teşekkür ederim. :img-yes: :img-wink:
oradan haber daha çıkmadı..ama bu yeni bölüm harika olcak gibi
Teşekkürler
Özet güzel görünsede bilinmeyen çok şşey var ve bu bilinmeyenler dizinin gidişatını değiştirebilir
1-Hulusi ve Vahi Tarık ile Naz'la karşılaşırmı
2-Süpriz misafir kim?
3-Gerçeği öğrenen kardeşlerin tepkisi ne olur(kan davasına dönüştürürlermi :img-hyste )
4-Süpriz misafir bizimkilerin ilişkisini iyi yönde katkı sağlarmı yoksa zarar mı verir?
Fikri olan var mı?:img-help: :img-help:
Zeytinburnu Oivium'dan yeni geldim çok iyi geçti sayılmaz..
18:00 verilen saat Merve ve Barış'ın geldiği saat 18:25..
Çok kısa sürdü..Baya yorgunlardı Merve Sevi'nin uykusuz olduğu gözlerinin altından belliydi baya şişmişti..
Topu top 25 dakika durdurlar..
2 şarkı söyledi Barış..
10 tane soru sordular..Soruların tarzı aynıydı..Aşk meşk vs. vs...Bana sıra gelmedi dizi ile ilgili ipcu isticektim :happy0064 Ama sıra gelmedi..
Bol bol hayranlarıyla öpüştüler..
3-5 tane kendini bilmez arkada sanatçılar hakkında gülüp eğleniyorlardı..
Kısaca güzel değildi..
1-2 tane foto çektim ama güzel çıkmadı..
Arkadaşlarım da çekti onların ki güzel çıktı alınca koyarım..
özetimiz gelmiş süper ya!:happy0064
Mert ve Pınar, Tarık ve Naz’ın kardeş olmadıklarından şüphelenirler ve bunu anlamanın bir yolunu bulurlar. Bu yoldan çıkan sonuç, Tarık ve Naz’ın gerçekten kardeş olmadıklarıdır. Peki nedirler?
acaba hangi durum karşısında şüphelenicekler çok merak ediorum.hadi mert neyse de pınar tarık ın sevgilisi yani ben olsam ortalığı birbirine katarım valla:) kurnaz kardeşler planda yapıolarmış ve amaçlarına da ulaşıolarmış.nedirler?saçma oldu neyse ne sonuçta yalan sölediler size dimi hadi gidin hayatımızdan alla alla:)
Evden kovulan Hulusi Hacer’e gider ve Sadri’nin yatağını elinden alır. Sadri Hacer’in evinde kalmamaya başlar.
hulusi yazık adama yine yatağından oluo:) kahvaltıda belgin -belkıs hanım sölemeseydi şimdi otelde kahvaltı yapıyor olurdun -demişti.aslında otele gitmesi daha mantıklı hemde hacer den bu kadar çekinirken...sadri ye ii oldu oh onun yüzünden biz ne hallere düştük:) hem biraz ayrı kalsın sevdiğinden özlesin:img-wink:
Diğer yandan, bu günün 14 Şubat Sevgililer Günü olması vesilesiyle her kahramanımız sevdiğine açılmayı planlar. Bu açılma planları yapan kahramanlardan biri de Vahi’dir. Ama Belkıs’ın aniden evi terk etmesiyle bütün hayalleri yıkılır.
evet tahmin ettiğimiz gibi sevgililer günüymüş...her kahramanımız dediğine göre naz da açılmayı planlıo.ama tabikiiii bir sürü engel olucak ve açılamıcaklar bizde saçımızı başımızı yolucaz:) vahide bahtsız olanlardan...belkıs evi terkediomuş acba bir daha dönmemek üzere mi?:( gitmesin belkıs ya daha naz la arasını düzelticekti belki tarık sayesinde:img-wink:
Ona tek dost olan Hulusi, bu duruma el koyar ve Vahi’yi eğlendirmek için şehir dışında bir otele götürür. Bu gittikleri yer Belgin ile her zaman gittikleri bir yerdir.
tahmin etmiştim herzaman gittikleri bir yer olduğunu yoksa bu tesadüfler biraz fazla olurdu.gerçi yine fazla ama neyse...belki işimize yarar,bizi mutlu eder kimbilir...
Tarık Mert’ten duyduklarından sonra iyice cesaretlenir ve bu özel günde Naz’ı şehir dışında bir yere gitmeye davet eder. Gittikleri yerde Vahi ve Hulusi’nin dışında bir sürpriz konuk daha vardır. Bu sürpriz konuğa yakalanan Naz ve Tarık’ı 14 Şubat’taki özel ve romantik gecede acaba neler bekliyor!
mert ten heralde -aşkına sahip çık aşk çok güzel bişey- gibi edebi,anlamlı ve romantik şeyler duyucak ki cesaretlenicek.mert bir işe daha yarar belki...naz ı nasıl davet edicek çok merak ediorum.şu sürpriz konuk kim ya? umarım yine yanlış anlama ya da telefon olayı gibi şeyler olmaz da bizde rahat rahat izleriz.gerçi hep yapıolar bunu ama sonunda bizi kendimize getiricek bişey buluolar. bu dizi sürprizlerle dolu ne de olsa!
Zeytinburnu Oivium'dan yeni geldim çok iyi geçti sayılmaz..
18:00 verilen saat Merve ve Barış'ın geldiği saat 18:25..
Çok kısa sürdü..Baya yorgunlardı Merve Sevi'nin uykusuz olduğu gözlerinin altından belliydi baya şişmişti..
Topu top 25 dakika durdurlar..
2 şarkı söyledi Barış..
10 tane soru sordular..Soruların tarzı aynıydı..Aşk meşk vs. vs...Bana sıra gelmedi dizi ile ilgili ipcu isticektim :happy0064 Ama sıra gelmedi..
Bol bol hayranlarıyla öpüştüler..
3-5 tane kendini bilmez arkada sanatçılar hakkında gülüp eğleniyorlardı..
Kısaca güzel değildi..
1-2 tane foto çektim ama güzel çıkmadı..
Arkadaşlarım da çekti onların ki güzel çıktı alınca koyarım..
Aktardığın için teşekkürler,hiçmi diziyi merak eden çıkmadı,hayret?ya da onlar normal de bizde mi bir tuhaflık var:icon_whis :icon_whis
cyberturk54
12-02-07, 19:42
Aktardığın için teşekkürler,hiçmi diziyi merak eden çıkmadı,hayret?ya da onlar normal de bizde mi bir tuhaflık var:icon_whis :icon_whis
gidenler daha dönmediler galiba..emin ol bende senin gibiyim (sabırsız)
Zaten çok fazla durmadılar..
Merve Sevi'nin erkek arkadaşı varmışş..Bir onu öğrenebildim..
Çokta net olmasada 1-2 tane resim
http://img160.imagevenue.com/loc64/th_03385_DSC00863_122_64lo.JPG (http://img160.imagevenue.com/img.php?image=03385_DSC00863_122_64lo.JPG)http://img137.imagevenue.com/loc117/th_03390_DSC00864_122_117lo.JPG (http://img137.imagevenue.com/img.php?image=03390_DSC00864_122_117lo.JPG)http://img169.imagevenue.com/loc245/th_03396_DSC00868_122_245lo.JPG (http://img169.imagevenue.com/img.php?image=03396_DSC00868_122_245lo.JPG)http://img154.imagevenue.com/loc96/th_03399_DSC00872_122_96lo.JPG (http://img154.imagevenue.com/img.php?image=03399_DSC00872_122_96lo.JPG)
http://img104.imagevenue.com/loc37/th_03404_DSC00875_122_37lo.JPG (http://img104.imagevenue.com/img.php?image=03404_DSC00875_122_37lo.JPG)
diziyi hiçmi merak etmiyorlar biraz birşeyler sorarlar kalabalıkmıydı sağol aktardıklarının için bakalım perşembe günü neler olacak umarım tarık o çiçeği verir naza güzel bir romantik gün geçiriler ben bu mert ve pınarı hiç sevmedim ev veriyor para teklif ediyor bence baştanberi mert şüpelendi tarık ve nazdan kardeş olmadığından umarım uğur kedi gelirde süpriz kişiyi açıklar tabiki yeni oyuncuysa benim tahminim belgin o otelı belgin biliyorya belkide tarıkla babasını barıştırmak için gelecek ben belgine razıyım başkası olursa tarık ve naz yine başbaşa kalamıyacaklar artık lütfen duygusal bir bölüm olsun özelikle bu hafta gel perşembe
whiteangel
12-02-07, 20:04
Arkadaşlar oliviuma giden bir üyemizin Barış'ın sitesine yazdığı mesajı buraya aktarıyorum..:)
SELAM ARKADAŞLAR BİRKAÇ GÜNLÜK ARADAN SONRA YİNE BİRLİKTEYİZ
EVET BUGÜN SON DAKİKADA BARIŞ AKARSU VE MERVE SEVİNİN
OLIVYUMA GELECEĞİNİ ÖĞRENDİM KOŞARAK GİTTİM VE YETİŞTİM
ÇÜNKÜ BİZE ÇOK YAKINDAYDI SÜPER OLDU VALLAHİ
YİNE O MUHTEŞEM SESİNLE MUHTEŞEM ŞARKILARINI SÖYLEDİ
VE ÇOK GÜZEL GEÇTİ BU MUHTEŞEM İKİLİYE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
SORULAR SORULDU ŞARKILAR SÖYLENDİ SÜPER Bİ KALABALIK VARDI
ARTIK İNSANLAR BİRBİRİNİN ÜZERİNE ÇIKMAYA ÇALIŞIYORLARDI
OLIVYUM BARIŞ VE MERVE'NİN SESİYLE İNLİYORDU
ANCAK YARIM SAAT KADAR GÖREBİLDİM TAM SAATİNDE YETİŞEMEDİM
ARKADAŞLAR ŞİMDİLİK BİLGİLER BUNLAR İNŞALLAH DİĞER ERKEN
GİDEN ARKADAŞLARDA BİRŞEYLER ANLATIRLAR
HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR SAYGILAR SEVGİLER BARIŞ'LA KALIN
gurbetci83
12-02-07, 20:20
dizinin ozetleri ve frangmani ne zaman veriliyo arkadaslar bilen varmi?persembe gelmek bilmiyor yahuuu daha bugun pztesi...
http://img160.imagevenue.com/loc64/th_03385_DSC00863_122_64lo.JPG (http://img160.imagevenue.com/img.php?image=03385_DSC00863_122_64lo.JPG)http://img137.imagevenue.com/loc117/th_03390_DSC00864_122_117lo.JPG (http://img137.imagevenue.com/img.php?image=03390_DSC00864_122_117lo.JPG)http://img169.imagevenue.com/loc245/th_03396_DSC00868_122_245lo.JPG (http://img169.imagevenue.com/img.php?image=03396_DSC00868_122_245lo.JPG)http://img154.imagevenue.com/loc96/th_03399_DSC00872_122_96lo.JPG (http://img154.imagevenue.com/img.php?image=03399_DSC00872_122_96lo.JPG)
http://img104.imagevenue.com/loc37/th_03404_DSC00875_122_37lo.JPG (http://img104.imagevenue.com/img.php?image=03404_DSC00875_122_37lo.JPG)
Fotoğraflar için teşekkürler,şu duvara tırmanan Barış'mı?
olacağı buydu zaten Naz yüzünden düz duvara tırmanır oldu:img-hyste :img-hyste
gurbetci83
12-02-07, 20:23
arkadaslar bi soru sorucam su yazilarin altindaki resimleri nasil yapiyosunuz ve siteye nasil ekliyosunuz hadi yapmasini biliyorumda ekleyemiyorum...cvp larsaniz sevinirim...lutfen yardim...:img-help:
ya arkadaşlar çok sevindim de şimdi vahi ve hulusiye yakalanmayacaklar ama kime yakalanacaklar bence:
1-pınar(tarık ile nazın kardeş olmadığı ortaya çıkacak)
2-mert(tarık ile nazın kardeş olmadığı ortaya çıkacak)
3-belgin(muhtemelen barışma)
4-yeni bir yüz
ama ne olur bilinmez...belkide belkısdır....kim bilebilir....
ama romantik olsun son sahnede yakalansınlar...gerçi ben onada karşıyım ama ne yaparsın....
diziyi hiçmi merak etmiyorlar biraz birşeyler sorarlar kalabalıkmıydı sağol aktardıklarının için bakalım perşembe günü neler olacak umarım tarık o çiçeği verir naza güzel bir romantik gün geçiriler ben bu mert ve pınarı hiç sevmedim ev veriyor para teklif ediyor bence baştanberi mert şüpelendi tarık ve nazdan kardeş olmadığından umarım uğur kedi gelirde süpriz kişiyi açıklar tabiki yeni oyuncuysa benim tahminim belgin o otelı belgin biliyorya belkide tarıkla babasını barıştırmak için gelecek ben belgine razıyım başkası olursa tarık ve naz yine başbaşa kalamıyacaklar artık lütfen duygusal bir bölüm olsun özelikle bu hafta gel perşembe
tamamen katılıyorum söylediklerine...ağzından bal damlamış...merttin alfonso deyişindeki sinsi gülüşü hiç aklımdan gitmiyor...bence baştan beri şüpheleniyorlardı...inşallah dediğin gibi belgindir...
herkese iyiakşamlar....:img-in_lo :img-yes:
love-angel
12-02-07, 20:52
artık ümidimi yitirmeye başlamıştım son bi kez girim dedim ve özet karşımda umarım sevgililer günü bizimkiler için hayırlı bi gün olur.mert ve pınargillere söylenen yalanlar ortaya çıkıyor iiyide oluyo yani hep orda kasıyodumben bişi olcak falan die umarım pınar tarığı bırakır mert içinde aynı temennide bulunucam ama o pek pes edecek bi tipe benzemiyo ama böle sessizce çıksalar naz ve tarığın arasından çok güzel olur.gelelim süpriz kişiliğe belgin olduğunu düşünüyorum o kişiliğin zira özette belginin orayı bilidiğine dair bi cümle var ve başka biri gelirse çok garip olur gibi geliyo bu kadar tesadüf olmaz dedirtir cinsten ve artık babada yumuşadığına göre belgin bu gidişe bi dur dese çok güzel olur
kısacası yine güzel bi bölüm olcak
dizinin ozetleri ve frangmani ne zaman veriliyo arkadaslar bilen varmi?persembe gelmek bilmiyor yahuuu daha bugun pztesi...
Kardeş özet verildi. Birkaç sayfa geride bulabilirsin. Fragman da çok büyük ihtimalle yarın sabah, plase bu gece verilir. Haydi bakalım sana iyi okumalar ve beklemeler.
burcin_kaplan
12-02-07, 21:13
Özetimiz gelmiş hoş gelmişş yüzümü güldürdü walla şu yorgun bitmiş halimle:)
bu kadar romantik geçicek ha bizim özetimizde böyle yazıyorsa olur ben buna inanıyorum bu bölüm çok güzel olucak..ahh aah ilkkez bizimkileri bu kadar samimi görücez galiba.. birbirlerine ne arkadaş olarak ne şöför nede kardeş gibi dawranıcaklar umarım bildikleri başka bişe gibi dawranırlar:)
Diğer yandan, bu günün 14 Şubat Sevgililer Günü olması vesilesiyle her kahramanımız sevdiğine açılmayı planlar.
Şimdi burdaki cümleden tarık we nazında birbirlerine açılmak istediğini düşünüyorum...acaba diyorumki tarık şehir dışına çıkmayı demeden önce bişeyleride söledi mi aslında bizimkiler itirafı çoktan yaptılar yani ama heralde bişeyleri açık açık tekrar ettirmek istiyorlar birbirlerine..etsinler bakalım bizde görelim...
Bu gittikleri yer Belgin ile her zaman gittikleri bir yerdir.
şimdi bu cümledende o oteli bir kişinin daha bildiğini biliyoruz..Bu demek oluyorki bu Tekelioğullarının bildikleri bi otel tarıkta annesi we babası sayesinde biliyordur ztn..ee filizde biliyordur ama onun otelde ne işi war...Sadece bir konuk demese tmm oda ümitle gitmiştir belki dicem ama ortada sadece bi kişiden bahsedildiğine göre geriye sadece Belgin kalıyor...
büyük bi ihtimal süpriz konuk Belgin olucak...
Bu sürpriz konuğa yakalanan Naz ve Tarık’ı 14 Şubat’taki özel ve romantik gecede acaba neler bekliyor!
Şimdi Belgin'e yakalanınca bizimkiler Naz ve Tarıkın yüzünü çok merak ediyorum:) Naz kıvırmaya çalışıcak tabi tarıkta o sırada sadece kalmış olucak bişede söleyemeyecek...:) çok komik olurlar eminim...
Bu bölümün denene göre gerçektende romantik geçeceğini düşünüyorum ..Tarık sonunda bi gül weriyormuş nazımıza her ne kadar o gül istediğimiz eski gülümüz olmasada en azından bi gül wermeyi akıl edebilmiş bizimki...Bu bölümü çok merak ediyorum bakalım neler olucak bizi süprizler bekliyormuş ...Umarım fragmanda bu akşam çıkar...
Yorum sayfasında karışıklık olmasın diye bu başlık açılmıştır.Forum ve imla kurallarına uyarak tek cümlelik ve chat tarzı mesajlar yazmadan gelecek bölümlerle ilgili tahminlerinizi bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Sevgiler
Ehlocan
pas.si.on79
12-02-07, 21:32
arkadaşlar özet özet diyordunuz ama çok az kişi yorum yapabilmiş.Korkuyormusunuz yoksa ters köşe olmaktan. :img-hyste :img-hyste
Sanırım Hulusi ve Vahi beye yakalanmayacaklar ama o süpriz konuk kimse ona yakalanacaklar.Kim bu ya.Belgin Hanım olabilir ama o olduğunu sanmıyorum çünkü konuk demezlerdi gibime geliyor.
bu arada şahin:img-hyste .imzan:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya tarıkın bıyığı değil bundan emin olmam için ne demek istediğini anladım ama öyle olmasada anlaşılır..:img-hyste
Özetimiz gelmiş sonunda. Hem açık gibi gözüküyor hemde karışık. Bunu derken bile kafam karıştı:img-hyste
Mert ve Pınar, Tarık ve Naz’ın kardeş olmadıklarından şüphelenirler ve bunu anlamanın bir yolunu bulurlar. Bu yoldan çıkan sonuç, Tarık ve Naz’ın gerçekten kardeş olmadıklarıdır.
Aslında şüphelenmekte geç bile kaldılar artık. Abi kardeş çok saf olduklarını düşünmeye başlayacaktım. Hani Pınar öylede Mert cin gibi valla. Bence bunu düşünmelerindeki sebep geçen bölümün sonunda teklif ettikleri evi kabul etmemelerinden kaynaklanıyor. Çünkü kimliklerini gizlediklerinden evi istemeyecekler. Mert tabi bunun altındaki sebebi arayacaktır. Arasın arasın, belki Naz'dan uzak durmasına neden olur :D
Peki nedirler?
Eee bunu hepimiz biliyor da bir onlar bilmiyor :img-hyste Ama acaba bu bölümde Mert anlayacak mı Tarık ile Naz arasındaki aşkı :D Eğer Naz'ın patron Tarık'ın da şöför olduğu ortaya çıkarsa kesin aralarındaki aşkı anlayacaktır. Malum geçen hafta itiraf etti Tarık patronuna aşık olduğunu....
Evden kovulan Hulusi Hacer’e gider ve Sadri’nin yatağını elinden alır. Sadri Hacer’in evinde kalmamaya başlar.
Hulusi Vahi'lere darılınca tabi gidecek yer olarak Hacer ana kaldı. Aslında iyi oldu çünkü hem Hacer ana'yı çok seviyor ve sayıyor ama bir kez ziyaretine gitmedi. Ayrıca Sadri'nin de artık o evden ayrılması gerekiyor. Ayşe ile aralarındaki aşkın daha da alevlenmesi için bence. Ayrıca Hulusi ev işinide çözecektir bu vesile ile. Eee toplanmış evi görünce soracaktır ve bir çare bulacaktır :D
Diğer yandan, bu günün 14 Şubat Sevgililer Günü olması vesilesiyle her kahramanımız sevdiğine açılmayı planlar.
Biz doğum günü beklerken Sevgililer Günü gelmiş çatmış ama benim hala Naz'ın doğum gününden ümitliyim. Çünkü neden diyeceksiniz bizim aşıklar Sevgililer gününü kutlayacak yani Tarık bir süpriz yapacak ama tabi yarım kalacak herzamanki gibi belki yarım kalan süpriz doğum gününde tamamlanır. Umarım:happy0064
Bu açılma planları yapan kahramanlardan biri de Vahi’dir. Ama Belkıs’ın aniden evi terk etmesiyle bütün hayalleri yıkılır. Ona tek dost olan Hulusi, bu duruma el koyar ve Vahi’yi eğlendirmek için şehir dışında bir otele götürür. Bu gittikleri yer Belgin ile her zaman gittikleri bir yerdir.
Vahi aşık oldu ama Belkıs'ın ani gidişi tekrar bir yıkım gerçekleşecektir. Cahide'sinde yaşadığı üzüntüyü tekrar duyacak. Keşke Nilgün Belgin diziden ayrılmak zorunda kalmasaydı. Vahi'de aşkını kaybetmezdi. Hulusi'de Vahi'yi götürecek yer bulmuş valla başka yer mi kalmamış. Bir romantizim yaşattırmayacaklar :img-polic
Tarık Mert’ten duyduklarından sonra iyice cesaretlenir ve bu özel günde Naz’ı şehir dışında bir yere gitmeye davet eder.
Şimdi burda kafamda iki tane düşünce canlandı.
Birincisi; bu bir oyundur. Naz ile Tarık'ın kardeş olmadığını ispatlamak için gerçekleştirdiği bir oyun. Tarık'a gazı verip cesaretlendirmiş olabilir :)
İkincisi; Geçen yazmıştım. Mert'in iyi yönü ağır basar ve Naz ile Tarık'ın gerçek durumunu öğrendikten sonra onlara yardım etmek istemiş olabilir. Çok mu uçtum dersiniz :img-hyste
Gittikleri yerde Vahi ve Hulusi’nin dışında bir sürpriz konuk daha vardır. Bu sürpriz konuğa yakalanan Naz ve Tarık’ı 14 Şubat’taki özel ve romantik gecede acaba neler bekliyor
Vahi ile Hulusi yeterince süpriz olacaktır zaten bari yeni gelecek birisi iyi bir süpriz oldun. Mesela Burçin demişti bir sanatçı gelebilir ve o sanatçı sayesinde güzel bir dans edebilirler. Valla ben dans bbekliyorum. Hani öpücükten umut kestik dans ettirin senaristlerimiz :img-hyste
Bu bölümün çok güzel olacağı kesin. Belki yine bazı şeyler yarım kalacak birileri tarafından kesilecek ama ben yinede umutluyum. Bari Sevgililer günü hatrına bizimkiler azcık mutlu mesut bir kaç dakika geçirsinler :img-wink:
Özetimiz gelmiş sonunda. Hem açık gibi gözüküyor hemde karışık. Bunu derken bile kafam karıştı:img-hyste
Mert ve Pınar, Tarık ve Naz’ın kardeş olmadıklarından şüphelenirler ve bunu anlamanın bir yolunu bulurlar. Bu yoldan çıkan sonuç, Tarık ve Naz’ın gerçekten kardeş olmadıklarıdır.
Aslında şüphelenmekte geç bile kaldılar artık. Abi kardeş çok saf olduklarını düşünmeye başlayacaktım. Hani Pınar öylede Mert cin gibi valla. Bence bunu düşünmelerindeki sebep geçen bölümün sonunda teklif ettikleri evi kabul etmemelerinden kaynaklanıyor. Çünkü kimliklerini gizlediklerinden evi istemeyecekler. Mert tabi bunun altındaki sebebi arayacaktır. Arasın arasın, belki Naz'dan uzak durmasına neden olur :D
Peki nedirler?
Eee bunu hepimiz biliyor da bir onlar bilmiyor :img-hyste Ama acaba bu bölümde Mert anlayacak mı Tarık ile Naz arasındaki aşkı :D Eğer Naz'ın patron Tarık'ın da şöför olduğu ortaya çıkarsa kesin aralarındaki aşkı anlayacaktır. Malum geçen hafta itiraf etti Tarık patronuna aşık olduğunu....
Hulusi Vahi'lere darılınca tabi gidecek yer olarak Hacer ana kaldı. Aslında iyi oldu çünkü hem Hacer ana'yı çok seviyor ve sayıyor ama bir kez ziyaretine gitmedi. Ayrıca Sadri'nin de artık o evden ayrılması gerekiyor. Ayşe ile aralarındaki aşkın daha da alevlenmesi için bence. Ayrıca Hulusi ev işinide çözecektir bu vesile ile. Eee toplanmış evi görünce soracaktır ve bir çare bulacaktır :D
Biz doğum günü beklerken Sevgililer Günü gelmiş çatmış ama benim hala Naz'ın doğum gününden ümitliyim. Çünkü neden diyeceksiniz bizim aşıklar Sevgililer gününü kutlayacak yani Tarık bir süpriz yapacak ama tabi yarım kalacak herzamanki gibi belki yarım kalan süpriz doğum gününde tamamlanır. Umarım:happy0064
Bu açılma planları yapan kahramanlardan biri de Vahi’dir. Ama Belkıs’ın aniden evi terk etmesiyle bütün hayalleri yıkılır. Ona tek dost olan Hulusi, bu duruma el koyar ve Vahi’yi eğlendirmek için şehir dışında bir otele götürür. Bu gittikleri yer Belgin ile her zaman gittikleri bir yerdir.
Vahi aşık oldu ama Belkıs'ın ani gidişi tekrar bir yıkım gerçekleşecektir. Cahide'sinde yaşadığı üzüntüyü tekrar duyacak. Keşke Nilgün Belgin diziden ayrılmak zorunda kalmasaydı. Vahi'de aşkını kaybetmezdi. Hulusi'de Vahi'yi götürecek yer bulmuş valla başka yer mi kalmamış. Bir romantizim yaşattırmayacaklar :img-polic
Tarık Mert’ten duyduklarından sonra iyice cesaretlenir ve bu özel günde Naz’ı şehir dışında bir yere gitmeye davet eder.
Şimdi burda kafamda iki tane düşünce canlandı.
Birincisi; bu bir oyundur. Naz ile Tarık'ın kardeş olmadığını ispatlamak için gerçekleştirdiği bir oyun. Tarık'a gazı verip cesaretlendirmiş olabilir :)
İkincisi; Geçen yazmıştım. Mert'in iyi yönü ağır basar ve Naz ile Tarık'ın gerçek durumunu öğrendikten sonra onlara yardım etmek istemiş olabilir. Çok mu uçtum dersiniz :img-hyste
Gittikleri yerde Vahi ve Hulusi’nin dışında bir sürpriz konuk daha vardır. Bu sürpriz konuğa yakalanan Naz ve Tarık’ı 14 Şubat’taki özel ve romantik gecede acaba neler bekliyor
Vahi ile Hulusi yeterince süpriz olacaktır zaten bari yeni gelecek birisi iyi bir süpriz oldun. Mesela Burçin demişti bir sanatçı gelebilir ve o sanatçı sayesinde güzel bir dans edebilirler. Valla ben dans bbekliyorum. Hani öpücükten umut kestik dans ettirin senaristlerimiz :img-hyste
Bu bölümün çok güzel olacağı kesin. Belki yine bazı şeyler yarım kalacak birileri tarafından kesilecek ama ben yinede umutluyum. Bari Sevgililer günü hatrına bizimkiler azcık mutlu mesut bir kaç dakika geçirsinler :img-wink:
NOT: Ehlocan Teşekkürler bu sayfayı açtığın için. Çok iyi oldu. forum açısından daha düzenli olacaktır :)
bence konuk oyuncu değil pınar ve merttin tuttuğu dedektiftir....ona yakalandılar bence ne bileyim bi tahmin....acaba yakalndıklarının farkındalar mı eğer farkındalarsa tanıdık biri değilse bence dedektif aklıma o geldi...sonuçta pınar ve mert şüpheleniyor ve bunu araştırıyorlar....ve bi sonuca ulaşıyorlar kim bilebilir.....
yeni biri olsa neden yakalansınlar ki...neyse benim ki tahmin ne dersiniz....:happy0064
bu benim tahminim ama unutmayın senaristler bizi hep ters köşeye yatırdılar...bi kez de bilsek sözün gelişi dişimi kıracağım...neyse fazla kalamayacağım herkese iyi akşamlar...yarın bakarım
burcin_kaplan
12-02-07, 21:59
Özetimiz gelmiş hoş gelmişş yüzümü güldürdü walla şu yorgun bitmiş halimle:)
bu kadar romantik geçicek ha bizim özetimizde böyle yazıyorsa olur ben buna inanıyorum bu bölüm çok güzel olucak..ahh aah ilkkez bizimkileri bu kadar samimi görücez galiba.. birbirlerine ne arkadaş olarak ne şöför nede kardeş gibi dawranıcaklar umarım bildikleri başka bişe gibi dawranırlar:)
Şimdi burdaki cümleden tarık we nazında birbirlerine açılmak istediğini düşünüyorum...acaba diyorumki tarık şehir dışına çıkmayı demeden önce bişeyleride söledi mi aslında bizimkiler itirafı çoktan yaptılar yani ama heralde bişeyleri açık açık tekrar ettirmek istiyorlar birbirlerine..etsinler bakalım bizde görelim...
Bu gittikleri yer Belgin ile her zaman gittikleri bir yerdir.
şimdi bu cümledende o oteli bir kişinin daha bildiğini biliyoruz..Bu demek oluyorki bu Tekelioğullarının bildikleri bi otel tarıkta annesi we babası sayesinde biliyordur ztn..ee filizde biliyordur ama onun otelde ne işi war...Sadece bir konuk demese tmm oda ümitle gitmiştir belki dicem ama ortada sadece bi kişiden bahsedildiğine göre geriye sadece Belgin kalıyor...
büyük bi ihtimal süpriz konuk Belgin olucak...
Bu sürpriz konuğa yakalanan Naz ve Tarık’ı 14 Şubat’taki özel ve romantik gecede acaba neler bekliyor!
Şimdi Belgin'e yakalanınca bizimkiler Naz ve Tarıkın yüzünü çok merak ediyorum:) Naz kıvırmaya çalışıcak tabi tarıkta o sırada sadece kalmış olucak bişede söleyemeyecek...:) çok komik olurlar eminim...
Bu bölümün denene göre gerçektende romantik geçeceğini düşünüyorum ..Tarık sonunda bi gül weriyormuş nazımıza her ne kadar o gül istediğimiz eski gülümüz olmasada en azından bi gül wermeyi akıl edebilmiş bizimki...Bu bölümü çok merak ediyorum bakalım neler olucak bizi süprizler bekliyormuş ...Umarım fragmanda bu akşam çıkar...
özetimiz gelmiş süper ya! :happy0064
Mert ve Pınar, Tarık ve Naz’ın kardeş olmadıklarından şüphelenirler ve bunu anlamanın bir yolunu bulurlar. Bu yoldan çıkan sonuç, Tarık ve Naz’ın gerçekten kardeş olmadıklarıdır. Peki nedirler?
acaba hangi durum karşısında şüphelenicekler çok merak ediorum.hadi mert neyse de pınar tarık ın sevgilisi yani ben olsam ortalığı birbirine katarım valla :)kurnaz kardeşler planda yapıolarmış ve amaçlarına da ulaşıolarmış.nedirler?saçma oldu neyse ne sonuçta yalan sölediler size dimi hadi gidin hayatımızdan alla alla:)
hulusi yazık adama yine yatağından oluo:) kahvaltıda belgin -belkıs hanım sölemeseydi şimdi otelde kahvaltı yapıyor olurdun -demişti.aslında otele gitmesi daha mantıklı hemde hacer den bu kadar çekinirken...sadri ye ii oldu oh onun yüzünden biz ne hallere düştük:) hem biraz ayrı kalsın sevdiğinden özlesin:img-wink:
Diğer yandan, bu günün 14 Şubat Sevgililer Günü olması vesilesiyle her kahramanımız sevdiğine açılmayı planlar. Bu açılma planları yapan kahramanlardan biri de Vahi’dir. Ama Belkıs’ın aniden evi terk etmesiyle bütün hayalleri yıkılır.
evet tahmin ettiğimiz gibi sevgililer günüymüş...her kahramanımız dediğine göre naz da açılmayı planlıo.ama tabikiiii bir sürü engel olucak ve açılamıcaklar bizde saçımızı başımızı yolucaz :)vahide bahtsız olanlardan...belkıs evi terkediomuş acba bir daha dönmemek üzere mi?:( gitmesin belkıs ya daha naz la arasını düzelticekti belki tarık sayesinde:img-wink:
Ona tek dost olan Hulusi, bu duruma el koyar ve Vahi’yi eğlendirmek için şehir dışında bir otele götürür. Bu gittikleri yer Belgin ile her zaman gittikleri bir yerdir.
tahmin etmiştim herzaman gittikleri bir yer olduğunu yoksa bu tesadüfler biraz fazla olurdu.gerçi yine fazla ama neyse...belki işimize yarar,bizi mutlu eder kimbilir...
Tarık Mert’ten duyduklarından sonra iyice cesaretlenir ve bu özel günde Naz’ı şehir dışında bir yere gitmeye davet eder. Gittikleri yerde Vahi ve Hulusi’nin dışında bir sürpriz konuk daha vardır. Bu sürpriz konuğa yakalanan Naz ve Tarık’ı 14 Şubat’taki özel ve romantik gecede acaba neler bekliyor!
mert ten heralde -aşkına sahip çık aşk çok güzel bişey- gibi edebi,anlamlı ve romantik şeyler duyucak ki cesaretlenicek.mert bir işe daha yarar belki...naz ı nasıl davet edicek çok merak ediorum.şu sürpriz konuk kim ya? umarım yine yanlış anlama ya da telefon olayı gibi şeyler olmaz da bizde rahat rahat izleriz.gerçi hep yapıolar bunu ama sonunda bizi kendimize getiricek bişey buluolar. bu dizi sürprizlerle dolu ne de olsa!
arkadaslar bölüm özeti cok sasirtici cok güzele benziyor ama yine tarik naza acilamiycak bence ve yine sakiz gibi uzaticaklar umarim söylerler...
ıyı akşamalar,
ancak girebildim arkadaşlar özeti okudum ve inanamadım umarı bu sefer romantik ve o güzel sahneleriizleriz bunu hakettık.Dans etsinler,biribirlerinin gözlerinin içine baka baka aşkalrını itiraf etsinler ve tabıı kı bu özel günde öpücük olmada olmaz ama degil mi? sonra kim yakalasa yakalasın umrumda değil yeter ki bizmkiler açılsın?
Mert'e gelince ,adam iş teklif etti kabul etmedi,çeki verdi kabul etmedi,şimdi de ev veriyor yıne kabul etmeyecekler eeeee bende olsam huylanırım yani
en sonunda da ness senın dedıgın gbı bence mert Tarık'a destek çıkacak naz konusunda.
fragman verıldımı haberım yok ama muhtemelen yarın sabah nobet tutacak olan arkadaşlar eklerler şimdıden teşekkürler.
hndecım senaryolarını beklıyoruz.
burcin_kaplan
12-02-07, 23:13
Bu bölüm fragmanı baya bomba olucak gibi en can alıcı sahneleri koyucaklar sevgililer günü hatırına:)
fragman gene bizi cezbedicek kesin geçen haftakinden daha fazla izlicem bu fragmanı gene süper bi fragman bizleri bekliyor arkadaşlar bence hazırlıklı olun..
bu arada bu akşam çıkacağı yok fragmanın...yarın sabah çıkar büyük bi ihtimalle..
nesss,burçin, senem
tek özet, 3 farklı kişi, 3 farklı yorum. üçünüz de harikasınız.
bize söylenecek söz kalmadı.
özeti çok beğendim. hem geniş hem de çok güzel bi bölüm olacağının habercisi.
"sevgililer günü"
dizimiz de bayram seyran, yılbaşı işlenmedi ama aşıklarımız resmi olarak sevgili olmadıkları halde bu günü işliyo senaristler. ve çok güzel bi iş yapıyolar. hem de tarık'a cesaret depolaması da yapmışlar ve naz'ı davetlere götürmüş. bu ne cesarettir öyle. patronunu bi otele davet etme.
benim daha önce söylediğim tarık-hulusi "babasının oğlu" tanıdıkları yerlere giderler tahmini tuttu. hulusi tanıdığı yere götürdü vahi'yi. tarık da eh şoför maaşıyla güzel bi yere davet edemeyeceğine göre, tanıdığı yere götürecektir naz'ı.
romantizm
duygusal bi bölümün ardından çok ihtiyacımız vardı buna. içelim eğlenelim misali. izleyelim eğlenelim :)
Bu gittikleri yer Belgin ile her zaman gittikleri bir yerdir
Şimdi arkadaşlar tamam Hulusi ve Vahi'nin her zaman gittikleri yere gitmeleri normal ama Tarık ve 'normal değil bence.
Çünkü Tarık sonuçta bir Tekelioğlu olduğunu gizlemeye çalışıyor. Eee gittikleri yerde muhakkak herkes tanıyacaktır. Acaba Tarık neden ailesinin her zaman gittiği yere götürüyor Naz'ı :D
Yani mantık olarak Tarık'ın bunu akıl etmesi gerekiyordu. Acaba aşk başına mı vurdu, yada gözünü kör ettide otelin adını mı okuyamadı :D
nesss,burçin, senem
tek özet, 3 farklı kişi, 3 farklı yorum. üçünüz de harikasınız.
bize söylenecek söz kalmadı.
özeti çok beğendim. hem geniş hem de çok güzel bi bölüm olacağının habercisi.
"sevgililer günü"
dizimiz de bayram seyran, yılbaşı işlenmedi ama aşıklarımız resmi olarak sevgili olmadıkları halde bu günü işliyo senaristler. ve çok güzel bi iş yapıyolar. hem de tarık'a cesaret depolaması da yapmışlar ve naz'ı davetlere götürmüş. bu ne cesarettir öyle. patronunu bi otele davet etme.
benim daha önce söylediğim tarık-hulusi "babasının oğlu" tanıdıkları yerlere giderler tahmini tuttu. hulusi tanıdığı yere götürdü vahi'yi. tarık da eh şoför maaşıyla güzel bi yere davet edemeyeceğine göre, tanıdığı yere götürecektir naz'ı.
romantizm
duygusal bi bölümün ardından çok ihtiyacımız vardı buna. içelim eğlenelim misali. izleyelim eğlenelim :)
Serdar tam aynı otele niye götürdü ki diyecektim :D Hatta demiştim üstte
"tarık da eh şoför maaşıyla güzel bi yere davet edemeyeceğine göre, tanıdığı yere götürecektir "
diye açıklamışsın. Aslında çok mantıklı hatta bundan başka bir mantık olamaz :D Tekelioğlu kimliğinin ortaya çıkabileceği bir yere götürmesinin nedeni :)
Bu gittikleri yer Belgin ile her zaman gittikleri bir yerdir
Şimdi arkadaşlar tamam Hulusi ve Vahi'nin her zaman gittikleri yere gitmeleri normal ama Tarık ve 'normal değil bence.
Çünkü Tarık sonuçta bir Tekelioğlu olduğunu gizlemeye çalışıyor. Eee gittikleri yerde muhakkak herkes tanıyacaktır. Acaba Tarık neden ailesinin her zaman gittiği yere götürüyor Naz'ı :D
Yani mantık olarak Tarık'ın bunu akıl etmesi gerekiyordu. Acaba aşk başına mı vurdu, yada gözünü kör ettide otelin adını mı okuyamadı :D
teknoloji işte bu yüzden bazen seviyorum. hep kızdık telefonlar çalmasa diye ama bu sefer belki işe yarayacak. tarık oteli arayıp herşeyi planlayabilir.
zaten davetler önceden planlanarak yapılır. tarık kafasında bunun hesabını yapmıştır.
belgin hulusinin şehir dışındaki otelde olduğunu biliyo ve tarık belgini arıyo.
tarık: anne şu sizin gittiğiniz otelin numarası neydi.
belgin: ne oldu tarık ne yapacaksın?
tarık: anne şimdi cevap veremem.
belgin: tamam o zaman numara şu ...
telefon konuşması biter.
belgin: eyvah hulusi'ye bişey oldu...
tabi bu konuşmadan sonra belgin de yollara düşer :)
Saat gecenin 1.00 ben bir ümit fragman görürmüyüm diye bekledim ama yok artık dayanamıyorum uyku gözümden akıyor yarın iş var geleceği yok bu fragmanın
cyberturk54
13-02-07, 01:06
teknoloji işte bu yüzden bazen seviyorum. hep kızdık telefonlar çalmasa diye ama bu sefer belki işe yarayacak. tarık oteli arayıp herşeyi planlayabilir.
zaten davetler önceden planlanarak yapılır. tarık kafasında bunun hesabını yapmıştır.
belgin hulusinin şehir dışındaki otelde olduğunu biliyo ve tarık belgini arıyo.
tarık: anne şu sizin gittiğiniz otelin numarası neydi.
belgin: ne oldu tarık ne yapacaksın?
tarık: anne şimdi cevap veremem.
belgin: tamam o zaman numara şu ...
telefon konuşması biter.
belgin: eyvah hulusi'ye bişey oldu...
tabi bu konuşmadan sonra belgin de yollara düşer :)
yine çok güzel bir küçük senaryo helal olsun sana:img-wink:
"...fargaman yine bizi cezbedecek..." Kesinlikle katiliyorum. Hatta bu sefer hersey acik acik belli edilmis. "Sevgililer Gunu" kutlaniyor. Sirf bu fikir icin bile izlenir bu bolum. "Ask Itirafi" filan demiyor ama bence bu bolumde de yine de inceden itiraflar duyacagiz esas kizimiz ve esas oglanimizdan:)
Yeni bir gul geliyor Tarik'tan Naz'a! Eskisini belki kurutmustur dedik ama ona hacet kalmayacak sanirim:) Umarim bu sefer basina is gelmez:)
Hulusi ve Tarik barismasi bu bolumde olacak galiba:)
Acaba Belgin'in Nazla Tarik'in sehir disina gittiklerinden haberi olacak mi? Kaynanaligi tutmasin sonra yine:)
gurbetci83
13-02-07, 01:47
tskler tarik_naz yapmaya calistim ama bakalim becerebilmismiyim...
Slm arkadaşlar,
Özet gelmiş hemde nasıl güzel bir özet gelmiş öyle inanın çok sevindim.Bu hafta birçok düğüm çöülecek gibi geliyor bana..
Mert ve Pınar Tarık ve Nazın kardeş olmadıklarından şüpheleniyorlarmış.Geç bile kaldılar .Yani o kadar şey oldu.En son ev konusunu kabul etmemeleri bile birşeyler döndüğünü gösteriyor.Kimliklerini veremeyecekleri için evi istemiyoruz diyecekler.Mert ve Pınarda bu işte birşey var deyip bunları izlemeye başlayacak ve kardeş olmadıklarını öğrenecekler.....
Peki Nedirler ??? biz ne olmaları gerektiğini biliyoruz.Umarım onlar da bu hafta kesin olarak anlarlar.Belkide Tarık geçen bölüm patronuna olan duygularını itiraf etmişti ya .Mert bunları hatırlayıp evide istemeyince şüphelerinde haklı olduğunu anlayacaktır.....
Evden kovulan Hulusi Hacer’e gider ve Sadri’nin yatağını elinden alır. Sadri Hacer’in evinde kalmamaya başlar...
Bu durumda Hacer annelerin evini geri alacak kişi Hulisi olacak gibi görünüyor.Hem Sadri de geçen hafta itirafın içine limon sıktığı için oh olsun ona.Gitsin kendine başka yer bulsun artık....
Diğer yandan, bu günün 14 Şubat Sevgililer Günü olması vesilesiyle her kahramanımız sevdiğine açılmayı planlar....Umarım herşeyi konuşabilirler.Bu pek mümkün gibi görünmese de içimden öyle geçiyor......
Bu açılma planları yapan kahramanlardan biri de Vahi’dir. Ama Belkıs’ın aniden evi terk etmesiyle bütün hayalleri yıkılır. Ona tek dost olan Hulusi, bu duruma el koyar ve Vahi’yi eğlendirmek için şehir dışında bir otele götürür. Bu gittikleri yer Belgin ile her zaman gittikleri bir yerdir. ...
Vahinin adına çok üzüldüm.Ayrıca Belkıs hanımın diziye katkısı çoktu.Diziden ayrılmasını hiç beklemiyordum.Bu durumda tek dostu ruh ikizi Hulisi onu neşelendirmek için tatile götürecek demek ki.Seyreyleyin cümbüşü.....
Şimdi burda beni düşündürer bir konu var.Mert niye Tarıkı cesaretlendiriyor.Kardeşinin Tarıkı sevdiğini bilen biri Başkası için Tarıkı cesaretlendirmesi demek Tarık ve Naz hakkında bilgi edinip onların kardeş olmadıklarını öğrenip gerçeği ortaya çıkarmak için plan yapması anlamına gelir.Bence Mert ve Pınar bunların kardeş olmadıklarını öğrendiler ama Patronun Naz olduğundan emin değiller. Bu nedenle de bunu ortaya çıkarmak için Tarıka yardım edip onun şehir dışına gitmesini sağlayacaklar gibi geliyor.(çok mu uçtum ne)......
Gittikleri yerde Vahi ve Hulusi’nin dışında bir sürpriz konuk daha vardır. Bu sürpriz konuğa yakalanan Naz ve Tarık’ı 14 Şubat’taki özel ve romantik gecede acaba neler bekliyor.....
Şimdi Mert Tarıkı cesaretlendirip sevdiği kişiyi dışarı götürmesi için fikir veriyor.Tarık ta Nazı alıp Hulisi ve Vahinin gittiği otele götürüyor.Tabi Mert te peşlerinden onları takip edip orda ikisini yakalıyor.Ben dün o kısa özeti okuduğumda da içimden süpriz kişinin Mert olduğunu düşünmüştüm.Şimdi özeti okuyunca gene öyle düşünmeye devam ediyorum Belkide bu yeri bile Mert ayarlamış olabilir.Tarıka iyilik yapacak ya görünüşte asıl amacı onların kim olduklarını öğrenmek oysa....
Bu hafta güzel eğlenceli ,bir o kadar da gerilim dolu bir bölüm bizi bekliyor olacak inşallah.Umarım geçen hafta ki gibi birşeyler yarım kalmaz.Şöyle doya doya bir sevgililer günü yaşatırlar bize....
Ayrıca Vatan gazetesi anketinde birinci olmuşuz .Çok sevindim.Hemde komedi dalında...Süper .Tüm oy gönderenlerin ellerine sağlık....
Nilgün Belgünün diziden ayrılmasına gerçekten çok üzüldüm.Umarım programında hep başarılı olur...
Herkese iyi geceler....
--------------------------------------------------------------------------------
Slm arkadaşlar,
Özet gelmiş hemde nasıl güzel bir özet gelmiş öyle inanın çok sevindim.Bu hafta birçok düğüm çöülecek gibi geliyor bana..
Mert ve Pınar Tarık ve Nazın kardeş olmadıklarından şüpheleniyorlarmış.Geç bile kaldılar .Yani o kadar şey oldu.En son ev konusunu kabul etmemeleri bile birşeyler döndüğünü gösteriyor.Kimliklerini veremeyecekleri için evi istemiyoruz diyecekler.Mert ve Pınarda bu işte birşey var deyip bunları izlemeye başlayacak ve kardeş olmadıklarını öğrenecekler.....
Peki Nedirler ??? biz ne olmaları gerektiğini biliyoruz.Umarım onlar da bu hafta kesin olarak anlarlar.Belkide Tarık geçen bölüm patronuna olan duygularını itiraf etmişti ya .Mert bunları hatırlayıp evide istemeyince şüphelerinde haklı olduğunu anlayacaktır.....
Evden kovulan Hulusi Hacer’e gider ve Sadri’nin yatağını elinden alır. Sadri Hacer’in evinde kalmamaya başlar...
Bu durumda Hacer annelerin evini geri alacak kişi Hulisi olacak gibi görünüyor.Hem Sadri de geçen hafta itirafın içine limon sıktığı için oh olsun ona.Gitsin kendine başka yer bulsun artık....
Diğer yandan, bu günün 14 Şubat Sevgililer Günü olması vesilesiyle her kahramanımız sevdiğine açılmayı planlar....Umarım herşeyi konuşabilirler.Bu pek mümkün gibi görünmese de içimden öyle geçiyor......
Bu açılma planları yapan kahramanlardan biri de Vahi’dir. Ama Belkıs’ın aniden evi terk etmesiyle bütün hayalleri yıkılır. Ona tek dost olan Hulusi, bu duruma el koyar ve Vahi’yi eğlendirmek için şehir dışında bir otele götürür. Bu gittikleri yer Belgin ile her zaman gittikleri bir yerdir. ...
Vahinin adına çok üzüldüm.Ayrıca Belkıs hanımın diziye katkısı çoktu.Diziden ayrılmasını hiç beklemiyordum.Bu durumda tek dostu ruh ikizi Hulisi onu neşelendirmek için tatile götürecek demek ki.Seyreyleyin cümbüşü.....
Şimdi burda beni düşündürer bir konu var.Mert niye Tarıkı cesaretlendiriyor.Kardeşinin Tarıkı sevdiğini bilen biri Başkası için Tarıkı cesaretlendirmesi demek Tarık ve Naz hakkında bilgi edinip onların kardeş olmadıklarını öğrenip gerçeği ortaya çıkarmak için plan yapması anlamına gelir.Bence Mert ve Pınar bunların kardeş olmadıklarını öğrendiler ama Patronun Naz olduğundan emin değiller. Bu nedenle de bunu ortaya çıkarmak için Tarıka yardım edip onun şehir dışına gitmesini sağlayacaklar gibi geliyor.(çok mu uçtum ne)......
Gittikleri yerde Vahi ve Hulusi’nin dışında bir sürpriz konuk daha vardır. Bu sürpriz konuğa yakalanan Naz ve Tarık’ı 14 Şubat’taki özel ve romantik gecede acaba neler bekliyor.....
Şimdi Mert Tarıkı cesaretlendirip sevdiği kişiyi dışarı götürmesi için fikir veriyor.Tarık ta Nazı alıp Hulisi ve Vahinin gittiği otele götürüyor.Tabi Mert te peşlerinden onları takip edip orda ikisini yakalıyor.Ben dün o kısa özeti okuduğumda da içimden süpriz kişinin Mert olduğunu düşünmüştüm.Şimdi özeti okuyunca gene öyle düşünmeye devam ediyorum Belkide bu yeri bile Mert ayarlamış olabilir.Tarıka iyilik yapacak ya görünüşte asıl amacı onların kim olduklarını öğrenmek oysa....
Bu hafta güzel eğlenceli ,bir o kadar da gerilim dolu bir bölüm bizi bekliyor olacak inşallah.Umarım geçen hafta ki gibi birşeyler yarım kalmaz.Şöyle doya doya bir sevgililer günü yaşatırlar bize....
Ayrıca Vatan gazetesi anketinde birinci olmuşuz .Çok sevindim.Hemde komedi dalında...Süper .Tüm oy gönderenlerin ellerine sağlık....
Nilgün Belgünün diziden ayrılmasına gerçekten çok üzüldüm.Umarım programında hep başarılı olur...
Herkese iyi geceler....
Son derece acık ve net,yanıltıcı cumlelere ıhtıyac duymayan,ne olup ne olmayacagını tahmıne az da olsa imkan veren ancak sesizlik oncesi fırtına misali oldukca sadeleştirilmiş bir ozetle karsı karsıyayız.Cok degerli dostlarımız cumle cumle ozetımızı analız etmıs ve yorumlamıslar.Aklıma takılan tek konu surpriz konuk.''Bu kisi kimdir,Tarık'ı ne kadar tanır,karsılastıklarında neler olabilir,bayan mıdır bay mıdır,genc midir,yaslı mıdır,zengin midir,fakir mi?'' gibi daha bircok soru sorabilirim ama hicbirini tahmin dahi edemem,tıpkı bircogunuz gibi.Aklıma gelen en kotu teorimi yazmak isterim;supriz konuk Tarık ve Naz'la gorusmesinde Tarık'ın Tekelioglu oldugunu belli edecek veya en azından Naz'ı bu durumdan süphelendirecek ve herseyin yoluna girdigini dusundugumuz bu bolumde Tarık ve Naz arasındaki kusursuzlasan iliskinin biranda sonun baslangıcını yasadıgını gorecegiz.Sadece aklıma gelen en kotu teori,umuyorum gerceklesmez,yanılan ben olurum ve de en onemlisi romantizmin ve komedinin doruklarında bir bolum ızleriz.
Bu sabah çok şanslıydım.Duruşmam on dakikada bitiverdi.Trafikte hiç takılmadım.Koşarak işe geldim.Televizyonu açtım.Ne güzel Star’da reklam var, şimdi fragman çıkacak dedim.Hani bugün çok şanslıyım ya. Ama maalesef.Reklamdan sonra direk yemek programına geçtiler. İnşallah bir daha ki reklama.
Son fikrim: Demek ki o kadar da şanslı değilmişim.Diğerleri sadece tesadüfmüş.
pas.si.on79
13-02-07, 10:02
herkese merhaba,
sanırım fragman henüz çıkmadı.Benim tek temennim Naz ve Tarıkın o özel günde en azından Sevgililer günü hatırına sevgili adına yaklaşmalarıdır.
Bu süpriz konuk kimdir neler yapar bilmiyorum ama umarım şu özel günü zehir etmez.
Bir de Merti gerçek amacına bu bölüm sanki biraz daha yakınlaşacağız.
not: bu arada Kazım Koyuncu severi olarak bu sayfanın başında onu görmek çok güzel.Ehlocan teşekkürler...
selam arkadaşlar ,
Bediş ablacım Mert mı o konuk bılmıyorum ama dedıgın mantıklı mert ve Pınar'ın oyunu olabılır.Tek istediğim yeni biri daha girmesin diziye vallaha hiç çekemem.Bediş ablacım sadri için yazdıklarına bittim,çeksin cezasını şimdilık :)
günaydın arkadaşalar, negüzel bir gün özet gelmiş gayet açık böyle insanın içini bir hoş eden cinsten, şimdi neymiş efedim,
1- Mert ve Pınar birşeylerden şüphelenmeye başlamışlar ee nihayet geç bile kaldılar.
2- bunlar şüphelerini doğrulamak için plan yapıyorlar fazla ileri gidip bizim inatçı aşıklarımızı takibe almayalar, takip ede ede bunların gittiği şehir dışındaki yere varmayalar,bu süprizde bunlar oluyormuşki allah tövbe tövbe ben neler söylüyorum ağzıma kımızı biber sürecem lütfen sevgili senaristler beni ters köşe yapın.
3-belliki, Tarık ve Naz ev hediyesini kabul etmemişler belkide bu davranışları onları iyice şüphelendirmiştir.
4- Tarık Naz, Sadri Ayşe, Ümit Filiz cephesinde romantik sahneler yaşayacağız tabi bu cephelerin birinde her an savaş çıkma ihtimali de olabilir.!
itiraz ediyorum sayın senaristler son cümlenin kayılardan çıkmasını taleb ediyorum konumuzla hiiiiiiiç alakası yok
son olarak söylemeden geçemiyecem sevgili moderatörümüz ehlocan'a k kulaklıklatan Kazım Koyucu'nun son kasetini dinlerken yeni başlağı açıp böyle birden Avartarını görünce bir hoş oldum sanki bir süpriz gibiydi. teşekürler.
Fragman henüz verilmedi mi acaba?Sansal'a 31.bölüm fragmanı eklenmiş ama başlamasıyla bitmesi bir olmuş,1-2 saniye sürüyor,Tarık ve Naz'ı gösteriyor bitiyor...:img-help: :img-help: anlayan var mı?:img-help:
Fragman henüz verilmedi mi acaba?Sansal'a 31.bölüm fragmanı eklenmiş ama başlamasıyla bitmesi bir olmuş,1-2 saniye sürüyor,Tarık ve Naz'ı gösteriyor bitiyor...:img-help: :img-help: anlayan var mı?:img-help:
Şimdi hiç açılmıyor sanırım erkenden hazırlık yapıp 31.bölüm fragmanı ikonunu koymuşlar ama içi boş
whiteangel
13-02-07, 11:40
Şimdi hiç açılmıyor sanırım erkenden hazırlık yapıp 31.bölüm fragmanı ikonunu koymuşlar ama içi boş
Fragman yayınlanmadı ki arkadaşım.Şansal Abimiz hazırlığını yaptı bekliyor. Yayınlanır yayınlanmaz çekip siteye koyacaktır. Bu hafta geçen haftanın acısını çıkarıyor star tv galiba.:img-help: Bize fragman nöbeti tutturuyor.:icon_whis
Şansal Bey'in fragman öncesi bizlere hoşluğu bu
fragman hehalde henüz stara gelmedi.belkide çarpıcı bir fragman hazırlığı vardır pozitif düşünelim:)) bi kere daha öyle geç vermişti.saat altıda vermişti.umarım o kadar gecikmez..
sansalın sitesinde fragman gözüküyor fakat bir kaç saniyelik. fragman çıktı heralde ama tamamını daha sonra mı ekleyecek acaba?:icon_whis
sansalın sitesinde fragman gözüküyor fakat bir kaç saniyelik. fragman çıktı heralde ama tamamını daha sonra mı ekleyecek acaba?:icon_whis
Daha Fragman verilmedi. Şansal Abim hazırlık yapmış sadece, fragman yayınlandığı zaman çekip hemen siteye ekleyecek. Yani şuanda fragman yok :img-wink:
arkadaşlar özet gayet açık güzel bölüm özetleri kısmına fikrimi yazmıştım zaten ama bence siz yinede fazla sevinip beklentilere girmeyin biliyorsunuz sonrasında neler olduğunu sadece temenni edelim valla ben kendi adıma temkinli olmayı yeğliyorum. herşeyi başta iyi götürüp son anda herşeyi berbat etmesinlerde başka bişey istemiyorum.
whiteangel
13-02-07, 11:55
Fragman verilmedi ama, belki dikkatinizi çekmiştir çok sık alt yazı olarak
Barış Akarsu---Gözlerin şarkısının numarası geçiyor.:img-wink:
Daha Fragman verilmedi. Şansal Abim hazırlık yapmış sadece, fragman yayınlandığı zaman çekip hemen siteye ekleyecek. Yani şuanda fragman yok :img-wink:
hayallah ben de bir an fragman çıktı sandım downloadları kapadım sesi açtım odanın kapısını fln kapadım konsantre olmak için.. neyse bekleyelim bari:sad53:
whiteangel
13-02-07, 12:06
fragmaaaannnn ekran başınaaaaa:happy0064
o nasıl fragman ya.
hem duygusal hem romantik. naz yine tarığın omzunda ağlıyo.
Evet sonunda Fragman verildi ama birşey anladınız mı diye bir sorun. Hayır!
Ben çok romantik, böyle bizimkilerin güzel güzel görüntülerini beklerken. Garip geldi. Neyse Şansal Abim eklesin tekrar tekrar izleriz:)
Fragman verildi...anlaşılan bu bölümde Mert ve Pınar birçok olaya vesile olacak...fragman bana biraz yavan geldi.
Tarık naza gül almış kapısına gidiyo. Naz mert tarık vahi yemek yiyolar. naz arabada tarığa yaslanmış ağlıyo
crazyerol1990
13-02-07, 12:10
arkadaslar simdi gosterdiler fragmani.....naz gene agliyor...ve heralde tarik gulu verecek naza..
crazyerol1990
13-02-07, 12:12
arkadaslar bende simdi izledim fragmani.....naz gene agliyor...ve heralde tarik gulu verecek naza..
whiteangel
13-02-07, 12:12
Amaa olmaz kiiii...Sen Tarık'ın omuzunda ağla sonra da git Mert ile elele tutuş:icon_sorr Yaa bu nasıl fragmann. Aklımda kalan dış ses: ''arkadaş mı, dost mu, sevgili mi olduklarına karar verememişler''
En son sahnede;Pınar,Tarık,Naz ve Mert dışarda bir yerdeler...Pınar Tarık'ın yanına geçiyor Naz da Mert'in yanına gidiyor ve o sırada Mert Naz'ın elini tutuyor:icon_sorr böyle sevgililer günü mü olur ya:img-blush neyse bekleyelim altından başka birşeyler çıkması fazlasıyla mümkün...belki bu sahneler Tarık Naz'ı o şehir dışındaki mekana davet etmeden önce gerçekleşmiştir
fragmanda işler karışıyor diyo. Bence tarık naza o gülü veremiyo. Yanlışv anlaşılma olacak gibi geliyo o kısımda. Tarık naz ağlarken yine şaşkın gibi bakmış.
arkadaşlar şansal ağbimizin sitesine fragman eklenmiştir:) bilginize:))
Ha birde bana fragman çok karışık geldi gerçi hep böyle oluyor ama özeti okuyunca hissettiğim duygusal yoğunluğu,fragmanı izleyince hissedemedim bana çok donuk geldi...belkide ters köşeye yatırmak için böyle yaptılar...fakat Naz'ın ağlama sahnesi etkileyici,o kısım çok duygusaldı.Fakat böylesi fragmanların altında çok iyi bölümler çıkıyor yani ben bu bölümden umutluyum ama fazla da beklenti içine girmemek gerekiyor gene de:icon_whis
yaa arkadaşlar ben izleyemedim fragmanı çok merak ediyorum biraz daha anlatın neler oluyor??
arkadaşlar şansal ağbinin sitesine eklendi fragman bilginize:)
arkadaşlar şansal ağbinin sitesine eklendi fragman bilginize:)
adresi verebilir misin???
pas.si.on79
13-02-07, 12:27
yapmayın ya... frangman o kadar kötü mü.Şansal abiden bekliyoruz.Bizim gibi tv izleyemeyenler için.
En azından Naz Tarıkın omzunda ağlıyormuş.
Tek romantik sahne bu mudur offfff.
fragmanın etkisiz eleman olduğu haftalardan biri daha. genelde fragmanın sonundaki etkileyici sahneler dizinin başı yada ortasında geçen sahneler olduğu için pek korkutmuyor beni. yeterki tarık o gülü naza versin :img-blush
bence o elini tutma durumu mertle pınarın gerçekleri öğrenmesinden sonra yaptıkları bir oyun. tarık ile nazın ağzındaki "biz birbirimizi seven patron ve şöförüz" lafını çıkartmak için artık son damlayı taşırıyolar ve sanırım söyletiyorlar. aman söylesinlerde nası söylerlerse söylesin. artık mertle nazın öpüşmesine bile razıyım (baya bi abarttım farkındayım) mertle pınarın diziden gitmesi için.
tarık isyan etmemiş olsa bu kadar güllü hazırlığın içine girmez belliki mert isyan ettirmiş onu. ters köşe bu ters köşe bence...
edit: sanırım naz ağladığı sahnede "gelmicem işte" diyor. ağız okudum tamamen yannış olabilir :img-wink:
bide sansal abimiz sitenin adresini ekranın üstüne koysa keşke ağızları kapatıyo her seferinde:icon_sorr
Naz arabanın içinde başını Tarık'a yaslamış ağlıyor,bu kız niye ağladı şimdi?Mert ve Pınar'ın yapacaklarını merak ettim doğrusu,Naz ve Tarık'ın yanından ayrılmamışlar,bizimkilere kötü bir süpriz mi hazırlıyorlar ne?
Not:Dudak okuyan arkadaşlar olup bitenden bizide haberdar edin lütfen:img-wink:
whiteangel
13-02-07, 12:33
Mert ve Pınar , Tarık ile Naz'ın kardeş olmadıklarını anlamışlar. Fakat ne olduklarını bulamamışlar.. Arkadaş? dost? sevgili?... Haaahaaahhaaaayttt biz 30 bölümdür anlıyamadık ne olduklarınııı:img-hyste
pas.si.on79
13-02-07, 12:41
Mert ve Pınar , Tarık ile Naz'ın kardeş olmadıklarını anlamışlar. Fakat ne olduklarını bulamamışlar.. Arkadaş? dost? sevgili?... Haaahaaahhaaaayttt biz 30 bölümdür anlıyamadık ne olduklarınııı:img-hyste
:img-hyste :img-hyste ya hala mı ya...bulamamışlar. :img-hyste :img-hyste
teşekkür ederim.İzledim.Ama kulaklık olmadığı için dinleyemedim. Mümkünse arkadaşlar fragman sözlerini yazar mısınız?
Sanırım Mertin oyunu dedikleri o el tutuşmaları vs.
Ama UMARIM O GÜLÜ TARIK NAZ A VERİR.
Yoksa isyan çıkar :img-hyste :img-hyste :img-hyste
http://sansal.20m.com/oynat.htm#
qsawe ben görevimi yaptım. inşallah anlaşılır olmuştur. :)
*yalancı yarim de heyecan ve romatizm doruklarda. mert ve pınar sonunda bizimkilerin kardeş olmadıklarını öğreniyolar.
1- ilk görüntülerimiz vahi ev de kahvaltı masasında. tarık,naz,pınar,mert,vahi ve ümit kahvaltı ediyolar. çok neşeli gözüküyolar. naz bişeye kızıyo ki kalkıp gitmeye kalkıyo. tarık da mert e gizlice bişey fısıldıyo.
2- mert ve pınar evden ayrılırken vahi-ümit-tarık ve naz onlara el sallyıp uğurluyolar.
3- naz odasına yatağına uzanmış "olamaz" diyo.
*ama naz ve tarık tam olarak nedir? dost,arkadaş,sevgili. işte buna bir türlü karar veremiyolar.
4- naz, evin önünde arabanın içinde tarığın omzuna yaslanıp ağlıyo ve bişeyler söylüyo. tarık da naz'ın başını okşuyo. tarık çok ciddi duruyo o sahnede.
*14 şubat çoşkusuyla dolu yaşlı genç herkes sevdiğine açılmanın bir yolunu arıyor. şehir dışında romantik bir ortam hazırlamak isteyenleri ise büyük sürprizler bekliyor.
5- belkıs ve bavulları kapı önünde görünüyo.
6- vahi ve hulusi büyük ihtimal şehir dışında. kafayı bulmuş, sarhoş sarhoş hareketler ediyolar.
7- önce tarık otelde odasında aynaya bakıyo takım elbiseyle, ardından naz odasında ayna önünde süsleniyo. üzerinde kırmızı omuzdan ince askılı bi kıyafet var.
8- tarık gülü alıyo ve koklayıp naz'a vermek için gidiyo
*ve her zamanki gibi işler fena karışıyor.
9- kız kulesi sahili
büyük ihtimal kahvaltı akşamı sahnesi bu. tarık pınar naz ve mert.
pınar tarığın yanına doğru gidiyo naz, ters ters bakıyo.
10- naz yalnız kalınca mert de naz'a yaklaşıyo ve elini tutuyo. bişeyler söylüyo. naz da bozuntuya vermemek için gülümsüyo.
11- pınar tarığın yanından ayrılıyo, sonra naz gelip tarığın elini tutuyo. ve bişeyler konuşuyolar tarıkla. ve mert de şüpheli bi şekilde onlara bakıyo.
*sevgililer gününe yakışır müthiş bi bölümle yalancı yarim perşembe akşamı star'da
not: koyu yazılar fragman sesi
elmali-turta
13-02-07, 12:49
10- naz yalnız kalınca mert de naz'a yaklaşıyo ve elini tutuyo. bişeyler söylüyo. naz da bozuntuya vermemek için gülümsüyo.
bnde oraya takıldım saniki orda mert naza benimle dans edermisin gibi bişey dio belki dans edermisin demiodur ama benimle... die bişey dediği kesinn ağzını okumaya çalıştım ama pek becereemdim en iisi biraz daha bakıyım:img-pilot
Şu fragmanı sevmediğiniz zamanlar ben çok mutlu oluyorum. O bölümler her seferinde çok iyi geçiyor... son örnek 28. bölüm.
Beni bilen biliyor, Salı günleri çok asabi oluyorum. Çünkü bazı arkadaşlar görevlerini unutuyorlar. Ben ne izleyebiliyorum ne ses dinleyebiliyorum.Sadece sizin yazdıklarınızı okuyabiliyorum. BU konuda dün görev verilmiş arkadaşımız sanırım hazırlık yapmakta. Bir kaç dakika içinde mesajın detaylı olarak buralarda olacağını düşünüyorum.
Görevli arkadaş... kendini biliyorsun değil mi? LÜtfen acil bilgi paylaş.:img-wink:
edit: :img-hyste :img-hyste :img-hyste yazmışşşş teşekkürler Serdar
Bu bölümde Belkıs Hanım'a da veda ediyoruz...açıkçası ben kendisini çok sevmiştim..diziye renk katmıştı,Vahi Bey çok üzülücek:img-yes:
sanırım en son sahnede naz tarığın elini tutunca "gitmemelisin" "gitmemeliyiz" "gitmeyecek misin?" gibi birşey söylüyor ama büyük ihtimalle "gitmeyecek misin?"
tarık ta merte bakarak "sence?" diye cevaplıyor. inşallah sallamıyorumdur çok pis.:icon_whis
Şu fragmanı sevmediğiniz zamanlar ben çok mutlu oluyorum. O bölümler her seferinde çok iyi geçiyor... son örnek 28. bölüm.
Beni bilen biliyor, Salı günleri çok asabi oluyorum. Çünkü bazı arkadaşlar görevlerini unutuyorlar. Ben ne izleyebiliyorum ne ses dinleyebiliyorum.Sadece sizin yazdıklarınızı okuyabiliyorum. BU konuda dün görev verilmiş arkadaşımız sanırım hazırlık yapmakta. Bir kaç dakika içinde mesajın detaylı olarak buralarda olacağını düşünüyorum.
Görevli arkadaş... kendini biliyorsun değil mi? LÜtfen acil bilgi paylaş.:img-wink:
edit: :img-hyste :img-hyste :img-hyste yazmışşşş teşekkürler Serdar
sen beni hiç tanımamışsın asu. şaşırdın di mi, ben adamı şaşırtırım işte :)
dedim asu sinirlenmeden hemen yaz fragmanı. :img-hyste
2 haftadır duygusal fragmanlar görüyoruz. geçen hafta fragmandaki ağlama sahneleri işe yaramış ki naz'ın ağlamasını yine koymuşlar. belki koymasalar daha bi sürpriz olurdu.
"gözlerin" eşliğindeki fragmanlar da hep matem havası oluyo forumda. duygusallığı fragman da gördük ama asıl bizi ilgilendiren romantizmi göremedik.
son görüntülerde kız kulesini görmesem, şehir dışındaki sürpriz pınar ve mert diyecektim ama kız kulesi işi kurtardı. o sahne gerçekleri söyledikleri günün akşamı sanırım.
ve şunu gördük ki gerçekleri öğrenen pınar, tarığa biraz daha mı yaklaştı acaba. ama son sahnede pınar'ın yüz ifadesi çok sertti. inşallah ayrılmışlardır :)
Serdar fragmandaki tüm detayları yazmış. Ama yorumuma gelince. Fragman pasif, can alıcı sahneler yok denilecek kadar az. Ama arka fonda "Gözlerin" parçası. Bu da bende bir uyarıcı niteliğinde ve 30 bölümlük bir deneyim ile çok ama çok güzel bir bölüm olacak diyor :D
-İlk önce ev teklifinden sonra Mert ve Pınar kahvaltıya kalmışlar. Maşllah diyorum iyice giriyorlar aile içine. Büyük ihtimal ile Mert ve Pınar'ı yolcu ederlerken Vahi ile karışlaştılar ve Naz'ın arkadaşları diye kahvaltıya davet etti. Tabi burda neler anlaşılacak nasıl tepkiler verilecek göreceğiz...
-Arabadaki sahnede Naz'ın ağlamasının br sebebi olmalı. Birincisi abi-kardeş olmadıkları ortaya çıkmış olabilir ve Mert ile Pınar bizimkileri bu konuyu konuşmak için çağırmışlardır ve Naz tedirgin bir şekilde ne yapacağını ne düşüneceğini bilemez. Tabi Tarık ile ne olduklarınıda bilmediğinden kafası iyice karışmış olabilir. Galiba bu bölümün en kritik noktası bu arabada geçen sohbetler olacak. Naz yine birşeyler soracak, Tarık yine beklediği cevabı veremiyecek. İçinden seslenecek Naz'a ama Naz duymayacak ve ağlayacak!
-Kız Kulesindeki sahneler o arabadaki konuşmanın akşamı. Yani kahvaltı-arabada konuşma ve kız kulesi şeklinde gidecek. Şimdi arabada konuşulan konular doğrultusunda orda yaşananlar şekillenecek diye düşünüyorum. Ama eğer kahvaltıda kardeş olmadıkları ortaya çıktı ise akşam Mert ve Pınar niye o kadar sakin. Neden hesap soruyormuş gibi bir tavırları yok. Belki Mert ile Pınar anladı kardeş olmadıklarını ama Naz ve Tarık bilmiyor bildiklerini. Orda Naz'ın ağzından laf alabilmek için ve sevgisini ölçmek için Mert'in küçük bir oyunu olabilir elini tutması. Belki Tarık'ın ne tepki vereceğini çözmeye çalışmıştır. Ayrıca dikkat ettiniz mi bilmiyorum Pınar Tarık'ın yanından ayrılırken suratı çok asık. Yani Tarık ile ne konuştuysa istediği şeyleri duyamamış gibi. Belkide onu sevmediği söylemiştir. Söylesin artık zaten!
-Şimdi Mert Tarık'ı hangi arada cesaretlendiriyor, neler diyor, kardeş olmadıklarını öğrendikten sonra mı diyor? Bunlar esas merak edilen konular?
-Bence otelde yaşananlar bölümün en son sahneleri. Tarık ile Naz ayrı ayrı süslenir püslenir ve hazırlıklarını yaparlar. Ya Tam Tarık Naz'ın kapısına dayanır gülü vermek ister birşey olur ve biter ya da Tarık Naz'a gülü vemiştir birkaç tanede güzel sözler söylemiştir kalbinin en derinliklerinden sonra güzel bir yemek ve dans sonrası tam karşılarında Vahi ve Hulusi öyle biter diye tahmin ediyorum :)
Ben fargmandan çok fazla etkilenmedim. Yani owww dedirttirmedi ama umutluyum bu bölümden Sevgileler günü olması bile yeter güzel olacağını gösterir:D
pas.si.on79
13-02-07, 13:07
serdar teşekkürler o koyu yazdıkların sanırım fragman sesi.
Umarım mert ve pınardan kurtuluruz.Şu Vahi beyle kahvaltı yaparlarken ne kadar keyifliler..OLmaz ya..Sanırım kardeş olmadıklarından ilk orda şüphelendiler.
Edit:Nesss katılıyorum. Böyle özel bir günde olmaz bu kadar basit fragman. DAha güzel olabilirdi.Zaten eğer Tarık o gülü vermezse fena yaparım:img-hyste :img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste
Sanırım Hulusi ve Vahi beye yakalanmayacaklar ama o süpriz konuk kimse ona yakalanacaklar.Kim bu ya.Belgin Hanım olabilir ama o olduğunu sanmıyorum çünkü konuk demezlerdi gibime geliyor.
..:img-hyste
bence süpriz konuk ya da konuklar Filiz ile Ümit... onlarda gizlice kutlamak isteycekler.. ya da bir olasılıkta Ayşe ve Sadri..
bence süpriz konuk ya da konuklar Filiz ile Ümit... onlarda gizlice kutlamak isteycekler.. ya da bir olasılıkta Ayşe ve Sadri..
Evet Fargmanda süpriz konuk ile ilgili bir ipucu yok.
Benim tahminlerime göre;
-Birinci olasılık Mert ve Pınar. Belki cesaretlendirme olayı bir oyun olduğundan onları en romantik anlarında yakalamış ve tüm gerçekleri öğrenmiş olacak!
-İkinci olasılık Belgin Hanım.
-Üçüncü ise Naz'ın eski sevgilisi :D ( Bu biraz saçma oldu ama yani daha önce aşkı hiç yaşamamış biri olarak Naz'ın eski sevgilisi ne kadar etkili olur gelmesi ayrı bir konu )
- Bir sanatçı, Naz ve Tarık için özel bir parça söyleyecek olabilir. ( Ama Semiha Yankı olmasın :( )
Düşünüyorum da en mantıklısı Mert ve Pınar!
Sadri Hacer’in evinde kalmamaya başlar.
hulusi sadri'nin yatağını alır, sadri peki nerde kalır. otel olabilir mi :)
ya da hulusi, vahi ile oraya gideceğini planlayınca sadri'ye de görev onlar gelmeden oraya gidip bişeyler ayarlamasını ,istemiş olabilir mi?
aman sadri olsun, belgin veya mert-pınardan biri olmasın da
31.FRAGMAN FOTOLARI KONDU CANLAR...
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2370843#post2370843
31.FRAGMAN FOTOLARI KONDU CANLAR...
http://www.dizifilm.com/forum/showth...43#post2370843
bu ssefer sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer şeklinde bi durum var galiba forumda....yorum sayısı az fragman çıktığı halde...
bence kahvaltıda şüpheleniyorlar ve bunu uygulamaya koyuyorlar mert-pınar kardeşler..kızkulesinin orda da bu gerçeği bizimkilere söyleyip vakit kaybetmemelerini söylüyorlar sanırım..(kız kulesinin olduğu her manzaraya bayılırım ben..)Tarık da bundan cesaret alıp özel bişeyler planlıyor sanırım...
pas.si.on79
13-02-07, 14:12
Arkadaşlar Nazın ağlamasının Belkıs Hanımdan olduğunu düşünüyorum.Onunla giderken ki konuşmaları onu etkilemiş olabilir. Ayrıca ona ters davranışlarından dolayı duyduğu üzüntü sonra dişi vermesiyle ona ister istemez minnet duymuştur.
Bir de şu süpriz konuktan hala bilgi yok.Hala süpriz..
Bir de nesssciğim süpriz konuk Semiha Yankı olmasın demişsin ama neden anlayamadım.Gerçi onun çıkma ihtimali %1 gibi ama..yine de neden böyle düşündüğünü merak ettim. O şarkıyı (seninle bir dakika) ilk ondan duyulduğu için güzel süpriz olurdu aslında...
Bir de nesss dudak okumuşsunuz bravo ...Sanırım Benimle gelir misin demiştir.Tarıkta bundan cesaret almıştır. BAşka