Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-6
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
pas.si.on79
14-02-07, 14:32
nie kızalım cnm, bence de kilo aldı ikisi de, ee normal tabi, pınar ve mertle yemeğe gitmekten başka yaptıkları bi iş yok ki ikisinin de:icon_whis
yanlız anlamadığım, tarıkla pınar sevgiliyse neden hiç yanlız çıkmıyolar, ve neden buluşma planları nazla yapılıyo, yani niye biyere giderken nazı arıyolar tarığın yerine, yani tarığı aramak daha mantıklı olmazmıydı, sonuçta pınarın sevgilisi olan o(malesef):icon_whis
ya bi de yapılan yorumları okuma fırsatım olmadı pek belki yazılmıştır, tarık neden çelloyu duyunca nazla konuşmaktan vazgeçiyo ki?? ilk bölümlerde konuşmak için özellikle çello çalmasını bekliyodu!!!
-mert gizlice nazı araması lazım pınarın tarıkı ayrı ayrı takılmaları lazım.Tamam arada olurda.Bunlar sürekli.MEsala Ümit ile Filiz de aynı şekilde.Ümit çekiniyor hatta Tarıktan.Ama sanırım Naz istemiyor tabi de Pınar da arayınca istemiyor ayrı çıkmak istemiyor.Naz şey diyor olabilir izin alamıyorum.Abim falan kızar..
-Naz çello çalarken tarık gitti çünkü üzgün olduğu için yalnız bırakmak istemiş olabilir.Ayrıca duymayabileceğini.ya da biraz düşünsün sakinleşsin diye.Çünkü ertesi gün naz patron olarak davranınca öyle demişti.Ben düşünür birbirimizden özür dileriz sanıyordum.Kçük hanım hala oyun peşinde.. demişti.
ceza_cansu
14-02-07, 14:53
Selam arkadaşlar.Öncelikle sevgililer gününüz kutlu olsun.
Yarınki bölümde de bu özel gün işlenicek.Tarık ve Naz sevgililer gününde ilk olarak başbaşa kalamasalar bile eminim bu sürpriz konuğa basıldıktan sonra bir şekilde bir yerde başbaşa kalırlar.Senaristlerimiz dizide sevgililer gününü işlemeye kara verdiklerine göre bu bölümde Tarık ve Naz arasında çok güzel şeyler görebiliriz.Yani umarım
whiteangel
14-02-07, 15:04
ayrıca şu da olabilir.
naz: ha bu arada, al, bunu arıyomuştun.
tarık: bu ne?
naz: sadri'nin dişi. belkıs hanım bulmuş.
tarık: saol.
naz: bişey değil
tarık: yalnız bişeyi merak ettim. buraya geliş sebebin sadece bu diş mi. yoksa başka sebepler de arayım mı
naz: başka sebep aramana gerek yok. evet buraya gelişimin sebebi bu diş ve senin gitmemiş olmanı istemem
tarık: seni ağlatacak kadar önemli yani bu diş ve gitmiş olmamı hissetmen
naz: evet
tarık: diş mi, gitmiş olmam mı
naz: ne?
tarık: ağlatan diyorum, diş mi, gitmiş olmam mı?
naz: (yumruğunu gösterip) biraz daha konuşursan kendi dişin seni ağlatacak haberin olsun :)
Serdar yazmıyacam diyorum.. Amaa yazdıklarını okuyunca yazmadan edemiyorum:img-wink: Naz'dan böyle bir tepki beklerim doğrusu:img-hyste Tarık'da nazoşist olduğu için böyle bir tepkiden hoşlanır kesinlikle:img-hyste
Buradan simsercim üzümcüme de hoşgeldin diyeyim bu arada:) üzümcüm özledik seni..:img-wink:
ceza_cansu
14-02-07, 15:09
Selam herkese.Öncelikle 31. bölümün devamı Serdar senin yazdığın repliklerle başlasa gerçekten süper olurdu:):):)Eline sağlık 2 side süper.
İtiraftan sonra öpüşme konusuna gelince bencede öyle olucak:img-yes:
elmali-turta
14-02-07, 15:10
herkese slmlarr!!! baya uzun bi süredir foruma giremiyorum(3-4 gün kadar:icon_whis ) çok özledim szi walla yaaaaa, canım arkadaşlarım benimmmm:) tabi en çok üzümümü özledim:img-wink:
ama ben en çok araba sahnelerini merak ediyorum, bence bizim en seviceğimiz sahneler orda geçicek:img-yes:
bi de on olarak bence senaristler doğum günü işini unuttular, ya da vazgeçtiler, yapmıycaklar:(
bende seni çok özledim üzümüm benim:img-kiss: :img-kiss:
valla bnde o araba sahnelerini çok merak ediorum ama fazlada umutlanmıyorum hani altından başka bişey çıkabilir falan diye:icon_whis :icon_whis
bncede doğum günü işi olmicak ztn olsaydı eğer nazın doğumgununun ocakta olması lazımdı heralde dime:img-blush :img-blush
ceza_cansu
14-02-07, 15:15
valla bnde o araba sahnelerini çok merak ediorum ama fazlada umutlanmıyorum hani altından başka bişey çıkabilir falan diye:icon_whis :icon_whis
bncede doğum günü işi olmicak ztn olsaydı eğer nazın doğumgununun ocakta olması lazımdı heralde dime:img-blush :img-blush
Sanırım olmicak doğum günü.İşte bu yüzden senaristlerin bu 31. bölümü daha da güzel yazmış olması gerekiyor.Bizleri 29 aralıktan beri bekletiyorsunuz buna rağmen doğum günü yapmıyorsunuz.Sevgililer gününü kutluyorsunuz.Bu yüzden bizi öyle Tarık'ın elindeki bir gülle kandıramazsınız:)En azından Tarık ve Naz arasında romantik bir kaç dakika bekliyoruz.Burdan senaristlere duyurulur:):)
Sanırım olmicak doğum günü.İşte bu yüzden senaristlerin bu 31. bölümü daha da güzel yazmış olması gerekiyor.Bizleri 29 aralıktan beri bekletiyorsunuz buna rağmen doğum günü yapmıyorsunuz.Sevgililer gününü kutluyorsunuz.Bu yüzden bizi öyle Tarık'ın elindeki bir gülle kandıramazsınız:)En azından Tarık ve Naz arasında romantik bir kaç dakika bekliyoruz.Burdan senaristlere duyurulur:):)
ben doğum günü yapılacak diyenlerdenim. kızın doğum gününün olduğunu söyleyip de sonra unutmak olmaz. bu bölümde belki doğum günü ile ilgili zaman da alabiliriz. çünkü dizi gününe göre 1 ay daha geçmedi :) ben 1 mart daki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. 33.bölüm :img-wink:
ceza_cansu
14-02-07, 15:53
ben doğum günü yapılacak diyenlerdenim. kızın doğum gününün olduğunu söyleyip de sonra unutmak olmaz. bu bölümde belki doğum günü ile ilgili zaman da alabiliriz. çünkü dizi gününe göre 1 ay daha geçmedi :) ben 1 mart daki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. 33.bölüm :img-wink:
Umarım dediğin gibi doğum günü olur.Senaristler her karakterin ağzından çıkıcak olan her kelimeye çok önem veriyorlar(Ayşenin Naz'a söylediği yalanın daha sonra tekrar kullanılması gibi)E bir de doğum günü olucak kişi Naz.Bu önemli gün atlanmamalı ama benim nedense pek umudum yok.
pas.si.on79
14-02-07, 15:57
bence de arkadaşlar doğum günü yapılacak unutulmadı ya da unutulmak istendiğini sanmıyorum.Sadece dizinin uzatılması nedeniyle sevgileler gününü işlemek istemişlerdir ayrıca da doğum günü dizi uzatıldığı için rahatlıkla işlenebilir.
Naz o zaman Serdarın dediği gibi lafın gelişi bir ay demiş olabilir.Doğum günüde bekliyoruz sevgiler gününü kutlasınlar.Hatta biliyorsunuz onuda nasıl kutlaycaklar hele bir bakalım kutlasınlar.....:img-in_lo hala şüphelerdeyiz biliyorsunuz...
cyberturk54
14-02-07, 15:59
Umarım dediğin gibi doğum günü olur.Senaristler her karakterin ağzından çıkıcak olan her kelimeye çok önem veriyorlar(Ayşenin Naz'a söylediği yalanın daha sonra tekrar kullanılması gibi)E bir de doğum günü olucak kişi Naz.Bu önemli gün atlanmamalı ama benim nedense pek umudum yok.
kesinlikle katılıyorum..dizimiz senaryı bakımından kimilerince çok sıradan bulunuyor ama değil..derin..ve bu derinliğinide doğum gününü ilerleyen bölümlerin birinde işleyerek gösterecekler fakat ben bu bölümde olduğunu sanmıyorum..konuk hakkındada sadece tarığı ve ailesini tanıyan birisi diye tahmin ediyorum..
30. bölümde benim en çok hoşuma giden sahne...
naz:seni şu anda delicesine....dövmek istiyorum.:img-blush
Tarık: hı..tutturamadım..tüh...
ya bu sahnedeki bakışlar falan çok güzeldi.....
ya kızacaksınız falan biliyorum ama başroldeki oyucularımız sürekli kilo mu alıyor yoksa bana mı şişman gözüküyorlar bir tek...eh Tarık ralliyi de bıraktı hayatında spor olmayınca göbek oldu..naz garibim de aşık oldu duyamayınca yemeye verdi kendini...:img-blush
Bunu tarık'a değil de Barış'a söylesene hocam..anladın sen onu anladın:img-wink: :img-yes: Kendi sağlıkları için almasınlar tabii ama hafif göbek de sorun değil yahu yeter ki kendisine dikkat etsin.
bizimkıler romantık vakıt geçirsınde bıraz sonra kıme yakalanırlarsa yakalnsınlar .şöyle guzel bır dans bakışmalar ve.......
pas.si.on79
14-02-07, 16:56
kesinlikle katılıyorum..dizimiz senaryı bakımından kimilerince çok sıradan bulunuyor ama değil..derin..ve bu derinliğinide doğum gününü ilerleyen bölümlerin birinde işleyerek gösterecekler fakat ben bu bölümde olduğunu sanmıyorum..konuk hakkındada sadece tarığı ve ailesini tanıyan birisi diye tahmin ediyorum..
ben de kesinlikle katılıyorum.
Arkadaşlar bu benim bugün son girişim.Akşam ileryen saatlerde belki...
Ama en son düşüncelerimi söyleyim;
Sanırım o gül yerine bulacak Tarık naz güzel anlar yaşayacak.Mert kızkulesindeki bir bakışı vardı hatırlarsınız orda bir ciddi bir oyun oynamak istemiş olabilir.Hani o el tutması falan tamam o ilk şüphe için ama daha sonra sanki daha ciddi ispatlar yapmak için belkide pınar inanmamışsa ispat için ya da imtikam için oraya takip edip yakalandıkları süpriz kişi mert pınar olabilir.Ya da mert vahi beye küçük hanımı sormuş nazların gittiği yeri söylemiş olabilir.
sonuçta vahibeye biz sevgililer günümüzü kutlayacaz dememişlerdir.
ya da dediğin gibi tarıkın ve ailesinin tanıdığı biri.
herkese iyi akşamlar.....
ebru.karaca
14-02-07, 17:17
son bölümde aklıma takılan konulardan birisi de;
naz tarığa koşarken belkıs'tan o dişi niye aldı? yeni bölümde
tarık: bu sarılmanın nedenini öğrenebilirmiyim?
naz: işte bu (dişi gösterir)
tarık: o ne?
naz: sadri'nin dişi
tarık: sadri'nin dişi sayesinde bu kadar sarılacağını bilseydim, kendi dişimi kırardım, allah bilir o zaman nasıl sarılırdın :)
...
gibi bi replik görebilir miyiz acaba :) komik bi başlangıç olacak yeni bölümde o kesin.
Zaten ne varsa, senin senaryolarında var Serdarcığım..:img-wink:
öpüşme
naz: şuan seniii delicesineee dövmek istiyorum (hepimiz öpmek istiyorum sandı di mi itiraf edin)
:happy0064 :happy0064
Sanmadım da (zaten artık, gerçekten böyle olduğunda da inanamayacağım galiba :) ) ... umdum diyelim.. :):img-yes:
ebru.karaca
14-02-07, 17:23
:img-wink:
tarık: yalnız bişeyi merak ettim. buraya geliş sebebin sadece bu diş mi. yoksa başka sebepler de arayım mı
naz: başka sebep aramana gerek yok. evet buraya gelişimin sebebi bu diş ve senin gitmemiş olmanı istemem
naz: (yumruğunu gösterip) biraz daha konuşursan kendi dişin seni ağlatacak haberin olsun :)
:) :) :) :)
30. bölümde benim en çok hoşuma giden sahne...
naz:seni şu anda delicesine....dövmek istiyorum.:img-blush
Tarık: hı..tutturamadım..tüh...
ya bu sahnedeki bakışlar falan çok güzeldi.....
ya kızacaksınız falan biliyorum ama başroldeki oyucularımız sürekli kilo mu alıyor yoksa bana mı şişman gözüküyorlar bir tek...eh Tarık ralliyi de bıraktı hayatında spor olmayınca göbek oldu..naz garibim de aşık oldu duyamayınca yemeye verdi kendini...:img-blush
Özellikle Merve'de çok hissediyorum ben bunu. Bir de, kalın , beyaz, kocaman bir hırka giydiriyorlar kıza.. Alın size küçük çapta bir ayı yavrusu.. Kilo alsalar bile, kıyafet seçimi ile bunu düzeltmeliler.
Yani Merve Omuz Omuza'da ya da Hayat Bilgisi'nde böyle görünmüyordu. Burada kızı harcıyorlar resmen.
Kıyafet konusuna en kısa sürede çözüm bulunmalı. Merve güzel giyinsin artık. Mesela, Calipso'ya gittikleri gün güzel giyinmişti. O ve muadilleri tarzında giyinebilir ...
Amaaannn, neyse işte..
:img-wink:
Özellikle Merve'de çok hissediyorum ben bunu. Bir de, kalın , beyaz, kocaman bir hırka giydiriyorlar kıza.. Alın size küçük çapta bir ayı yavrusu.. Kilo alsalar bile, kıyafet seçimi ile bunu düzeltmeliler.
Yani Merve Omuz Omuza'da ya da Hayat Bilgisi'nde böyle görünmüyordu. Burada kızı harcıyorlar resmen.
Kıyafet konusuna en kısa sürede çözüm bulunmalı. Merve güzel giyinsin artık. Mesela, Calipso'ya gittikleri gün güzel giyinmişti. O ve muadilleri tarzında giyinebilir ...
Amaaannn, neyse işte..
ya kıza da hak verin yani. dağ başında incecik mi giyinecek. kalın giyinsiler ki üşütmesinler. üşütmesinler ki diziyi düzenli çeksinler. diziyi düzenli çeksinler ki biz de her hafta zevkle izleyelim. boşverin şişman gözükmüş zayıf gözükmüş.
zaten şunun şurasında yaza ne kaldı. yaz gelince açılır saçılır naz kızımız.
tabi ozamana kadar tarık ile sevgili olup, tarık da şunu giymek yasak şöyle gezmek yasak gibi şartlar koymazsa :)
whiteangel
14-02-07, 19:25
ya kıza da hak verin yani. dağ başında incecik mi giyinecek. kalın giyinsiler ki üşütmesinler. üşütmesinler ki diziyi düzenli çeksinler. diziyi düzenli çeksinler ki biz de her hafta zevkle izleyelim. boşverin şişman gözükmüş zayıf gözükmüş.
zaten şunun şurasında yaza ne kaldı. yaz gelince açılır saçılır naz kızımız.
tabi ozamana kadar tarık ile sevgili olup, tarık da şunu giymek yasak şöyle gezmek yasak gibi şartlar koymazsa :)
Ahahahaha :img-hyste Daha sevgili olmadan şaka ile karışık makyajına karışmaya başladı bile. Ben konuyu kaçırdım galiba ama. Naz'ın dağdaki kıyafetlerini çok beğenmiştim. En yakışan kıyafetlerden 2.siydi. 1. Filiz'in doğumgününde giydiği kıyafetti. Fakat her pijaması şahane:) Pijamalarını çok beğeniyorum:)
Yapılan yorumları okudum ve herkese hak veriyorum.Geçen haftaki çok yoru yapmamızdan kaynaklanan hayal kırıklığından dolayı diziyi zevkini çıkararak izleyemedik ve bu hafta da aynı durumla karşı karşıya kalmamak için kimse yourm yapmayor bu yüzden burası şaşılacak derecede sessiz(tabi bunda okulların açılmasının da büyüyk etkisi var)
Ayrıca bu kilo meselesinde sizlere katılmıyourm tarıkta nazda düşündüğünüzün tersini görünür derecede kilo verdiğini düşünüyorum ama havalar soğuk olduğu için çekimlerde aksaklık olmaması için olabildiğince kayın giydiriyorlar özellikle nazı bu yüzden kilolu gözüküyor ama pijamalı sahnelerinde hissedilir derecede zayıfla görüyorum ben barışa gelirsek hem konserle ,hem dizi çekimleri hem de ikisi dışındaki etkinliklere katılmaktan ben sizizn düşündüğünüzün tersine inaılmaz kilo verdiğini düşünüyourm sizin yorumlarınızı okuyunca da şaşırmadım değil ben aksini düşünürken neyse ben ce sağlıkları bozulmasında önemli olan o yoksa biz onlarsız ne yaparız:img-wink:
ayrıca şu da olabilir.
Serdar ellerine sağlık.Çok güzel olmuş.Benden de ufak bir katkı...
Tarık:Sende iyice şiddet yanlısı oldun Naz.Önce kanepeye fırlatmalar şimdide bu.Senin gibi zengin ve havalı bir kıza yakışıyormu hiç.
Naz:Yakışmadığını bende biliyorum ama ne yaparsın.Senin yanında insan kontrolünü yitiriyor.
Tarık imayla;
Tarık:Bilmezmiyim...
Naz:Neyi?
Tarık:Benim yanımda kontrolünü yitirdiğini.Bunu daha önce bana çok güzel bir şekilde göstermiştin.
Tarığın dağdaki kulübede olanları ima ettiğini anlayan Naz;
Naz:Bir kere orda ben kontrolümü falan yitirmedim.
Tarık:Yani herşeyi bilinçli yaptınız?
Naz:Ben öyle birşey demedim.Hemen lafları çarpıtıyorsun.
Tarık:Benim birşeyi çarpıttığım falan yok.Kontrolümü kaybetmedim diyen sensin.Bu durum da geriye tek bir seçenek kalıyor...
Naz:Yani kontrolümü kaybettim ama sebep sen değildin şaraptı bunu demek istedim...
Tarık Naz'ın gözlerinden yalan söyldiğini anlar.Naz'da söylediklerinin hiç bir anlam ifade etmediğini ve kendini ele verdiğinin farkına varır.Ama içinde hiçbir telaş yoktur...Tarık Naz'a doğru yaklaşır ve gözlerinin içine bakarak;
Tarık:Demek ki o anda seninde aklın en az benim kadar yerindeydi...
Naz:Duymak istediğin buysa... evet...O anın her saniyesinde her zerresinde aklım yerindeydi ve kalbim seninleydi...
Naz'dan bu sözleri duyduğuna inanamayan Tarık Naz'a sarılarak;
Tarık:Senden bu sözleri duydum ya artık ölsemde gam yemem...
Naz:Ölmeni değil benimle ve aşkımla birlikte yaşamanı istiyorum...
:love05:
Bundan sonrası için Gözlerin şarkısı eşliğinde 2. öpüşmeyi siz hayal edin artık...
Tarık:Sende iyice şiddet yanlısı oldun Naz.Önce kanepeye fırlatmalar şimdide bu.Senin gibi zengin ve havalı bir kıza yakışıyormu hiç.
Naz:Yakışmadığını bende biliyorum ama ne yaparsın.Senin yanında insan kontrolünü yitiriyor.
Tarık imayla;
Tarık:Benim yanımda kontrolünü yitirdiğini.Bunu daha önce bana çok güzel bir şekilde göstermiştin.
Tarık:Benim birşeyi çarpıttığım falan yok.Kontrolümü kaybetmedim diyen sensin.Bu durum da geriye tek bir seçenek kalıyor...
Naz:Yani kontrolümü kaybettim ama sebep sen değildin şaraptı bunu demek istedim...
Tarık Naz'ın gözlerinden yalan söyldiğini anlar.Naz'da söylediklerinin hiç bir anlam ifade etmediğini ve kendini ele verdiğinin farkına varır.Ama içinde hiçbir telaş yoktur...Tarık Naz'a doğru yaklaşır ve gözlerinin içine bakarak;
Naz:Duymak istediğin buysa... evet...O anın her saniyesinde her zerresinde aklım yerindeydi ve kalbim seninleydi...
Bundan sonrası için Gözlerin şarkısı eşliğinde 2. öpüşmeyi siz hayal edin artık...
Serdar'cım, Songül'cüm valla süper ikili oldunuz :) Senaryolarınız muhteşem. Çok romantik ve tam olması gerektiği gibi olmuş ;)
Zaten Tarık ve Naz'ı bir siz böyle açık açık konuşturabiliyorsunuz sizlerde olmasanız :img-hyste
Foruma girmeyeli baya değişiklik olmuş,sonunda anasayfaya geçmişiz:)
Bu hafta sevgililer gününün işlenmesine sevindim.Komedilerde bile işleniyorsa bizimki gibi bir aşk dizisinde olmaması garip olurdu.Fragman biraz karışık umarım yarınki bölümde komedi unsurundan çok romantizm unsuru ön plana çıkar günün anlam ve önemi açısından,en azından Tarık&Naz cephesinde öyle olmalı:img-yes:
arkdaslar filizin doğum günü 29 aralık değil miydi yanlıs hatırlıo olabilirim:) naz 1 y sonra benim doğum günüm demişti yarın dizimizde 14 şubat olacak nazın doğum gününü kaynamış gördüm ben:)
arkdaslar filizin doğum günü 29 aralık değil miydi yanlıs hatırlıo olabilirim:) naz 1 y sonra benim doğum günüm demişti yarın dizimizde 14 şubat olacak nazın doğum gününü kaynamış gördüm ben:)
Canım o 1 ay laf gelişide söylenmiş olabilir. Yani hani 1 ay 16 gün denmezde 1 ay yada 2 ay denir ya :D Bence olacaktır. Es geçmemeliler doğum gününü :D
pas.si.on79
14-02-07, 23:13
Canım o 1 ay laf gelişide söylenmiş olabilir. Yani hani 1 ay 16 gün denmezde 1 ay yada 2 ay denir ya :D Bence olacaktır. Es geçmemeliler doğum gününü :D
evet hem dizi uzatıldığı için de doğum gününü rahat rahat yaparlar. Önce adam gibi sevgililer gününü kutlasınlar bakalım.Doğum gününü kutlarlar elbet.
evet hem dizi uzatıldığı için de doğum gününü rahat rahat yaparlar. Önce adam gibi sevgililer gününü kutlasınlar bakalım.Doğum gününü kutlarlar elbet.
doğum gününün olmasını bende çok istiyorum ama sevgililer gününü fln adam gibi yaparlarsa doğum gününün olmaması o kadar da üzmeyebilir beni:icon_whis
ewt üzümüm, orda bi mantık hatası war ztn, bir ay geömedi daha ama 14 şubata geldik hemen, ama dizide daha 15-16 ocak fln gibi bişey olması lazım!!! neyse ya bu tarz tarih hataları o kdr da önemli değil, yani ben değilmiş gibi yapmayı tercih ediyorum:icon_whis
ama bence de doğum günü olmaz:icon_sorr
ben de umutlanmamaya çalışıyorum ama olmuyoo, yine de diyorum iyi olcak diye, bekliyorum işde, napim elimde deill:img-pilot
biraz geç oldu ama. son bölümde uyum açısından çok güzel bi sahne vardı.
naz'ın gözleri ve melodi.
son bölümde naz'ın sadriye " o öpüşmeyi ben de senin kadar istedim " dedikten sonra tarık'tan bi tepki beklerken; arka fonda çalan melodinin vuruşları ile naz'ın göz hareketleri arasındaki uyum süperdi. sanki bilerek yapılmış gibi.
dın,dın,dın,dın derken naz'ın gözleri sola sağa sola ve sadriye melodi ile uyumlu bi şekilde hareket ediyo. :)
izlemenizi tavsiye ederim :)
pas.si.on79
15-02-07, 00:01
son bölümde naz'ın sadriye " o öpüşmeyi ben de senin kadar istedim " dedikten sonra tarık'tan bi tepki beklerken; arka fonda çalan melodinin vuruşları ile naz'ın göz hareketleri arasındaki uyum süperdi. sanki bilerek yapılmış gibi.
dın,dın,dın,dın derken naz'ın gözleri sola sağa sola ve sadriye melodi ile uyumlu bi şekilde hareket ediyo. :)
evet serdar orasını ben de çok sevdim.Naz orda gözlerini çok güzel kullandı. :happy0064 :happy0064 Tarıkta delicesine dediğindeki o bekleyişteki ve dövmek istiyorum dedikten sonra ki hareketleri alkış aldı.:happy0064 :happy0064 birde cafedeyken küçük hanımdan bahsettikten sonra içindeki sıkıntıyı yan tarafa dönerek o durumu yaşattı. Elini yüzünü yani mimikler çok süperdi.çok güzel kullandılar.
Alkışı toptan hakettiler..:happy0064 :happy0064 :happy0064
whiteangel
15-02-07, 00:03
Bu gece 30. bölümün tekrarı var mı arkadaşlar? Starın sitesinde yok gibi görünüyor ama her çarşamba yyin tekrarı oluyordu. Eğer cvp verirseniz sevinirim:) Tekrar yoksa boşuna beklemeyelim hesabıı:img-wink: Malum 31. bölüme sayılı saatler kaldı.:)
ayy keşke yazdığınız gibi olsa:happy0064 o sahneyi tekrar yaşamaakk istiyorumm:img-in_lo sizin sanaryoları verelim yönetmene:happy0064
Serdarcım,30.bölümün son sahnesinde Nazın tarıkın odasında yastığa kapanıp ağladığı sahnede çalan melodiyle aynı melodimi acaba.Eğer aynısıysa çok güzel ve süper bir müzik olmuş.Umarım ileride ona da söz yazarlar.Rock formatında biraz da sert bir müzik olmuş.Çok beğendim.O melodiyi ekleyen biri vardır inşallah.....
Slm Arkadaşlar,
Bakıyorum artık nefesler tutulmuş dizinin biran önce başlaması bekleniyor.Bugün tvden fragmanı izlerken Naz,Tarık ,Mert ve Pınar dörtlüsünü kızkulesi önündeki sahneleri varya orda Mert Naza açık açık evlenme teklif ediyor.Bizim siteden bir arkadaşda aynı şeyi yazmış bende dikkatle izleyince o sonucu çıkardım.O zaman tarık bu teklifi duyunca gaza gelip bir cesaret Nazı tatile götürmeyi teklif edecek anlaşılan.aslında bu Mert ve pınarın oynadıkları bir oyun olsa gerek .Kardeş olmadıklarını öğrenmenin bir yolu olarak ikisine tuzak kuruyorlar sanırım....Bir akşam olsa artık.....
Hepinize iyi geceler.....
Slm Arkadaşlar,
Bakıyorum artık nefesler tutulmuş dizinin biran önce başlaması bekleniyor.Bugün tvden fragmanı izlerken Naz,Tarık ,Mert ve Pınar dörtlüsünü kızkulesi önündeki sahneleri varya orda Mert Naza açık açık evlenme teklif ediyor.Bizim siteden bir arkadaşda aynı şeyi yazmış bende dikkatle izleyince o sonucu çıkardım.O zaman tarık bu teklifi duyunca gaza gelip bir cesaret Nazı tatile götürmeyi teklif edecek anlaşılan.aslında bu Mert ve pınarın oynadıkları bir oyun olsa gerek .Kardeş olmadıklarını öğrenmenin bir yolu olarak ikisine tuzak kuruyorlar sanırım....Bir akşam olsa artık.....
haklısın bende bekliyorum bu akşam saat 20:00 yi.Tarık kaptırırmı aşkını hiç.Ne yapar yapar halleder o işi. :)
Slm Arkadaşlar,
Himmm, olur mu olur aslinda. Yani orda Naz'in saskin bir sekilde gulumsemesinin sebebi de bu olabilir. Basindan beridir bu iki kardesin bir oyun oynayacagi teorisi uzerinde yogunlastik ama bu teorimiz bir turlu gercek olamadi. Fakat, bu bolumde dedigin gibi olabilir. Her ne kadar ben, Mert'in Naz'dan gercekten hoslandigini dusunsemde soyledigin gibi Tarik ve Naz'i denemek icin onlara boyle bir oyun oynayabilirler.
Bence onemli olan yakalanirlarsa yakalansinlar ve de ne olacaksa olsun artik ama onceeeee lutfen esas oglan ve esas kizimiz soyle romantik bir "Sevgililer Gunu" gecirsinler:img-in_lo
ya sanki mert naza evlenme teklifimi ne ediyor dudaklarından okudum:img-blush bence mert nazın tarığı sevdiğini anlıycak hatta kötü bişey yapmıycaklar bence mert tarığı cesaretlendircek:happy0064 ama o elindeki gülü veremiycek galiba göstermediler reklamda sevgililer gününde açılsalar ya artıkk:sad53: bundan güzel fırsatmı olur:img-yes:
doğum günü meselesi unutulursa çok kötü olur ya kesinlikle olmalı ama biraz geç kaldılar:icon_sorr
günaydın arkadaşlar:) okullar açıldığından beri forumda bir sukunet var..herkes akşamı bekliyor..ne çıkarsa bahtımıza dersiniz galiba:)) bencede öyle izleyin..valla inanın daha keyif alırsınız:))
Songül ve Hande senaryolarınıza bayıldım zaten ne varsa sizin ve dıger senaryo yazan arkadaşlarımızn senaryoların da var .teşşekür ve tebrik ediyorum.
arkadaşlar bu arada selam sabah yataktan çok mutlu bir şekılde uyandım içimden bir his bu akşam çok güzel bir bölümün bizi bekledıgını söylüyor hadı hayırlısı
Not:relaxtv den ızlemeyı unutmayın
pas.si.on79
15-02-07, 11:05
günaydın arkadaşlar:) okullar açıldığından beri forumda bir sukunet var..herkes akşamı bekliyor..ne çıkarsa bahtımıza dersiniz galiba:)) bencede öyle izleyin..valla inanın daha keyif alırsınız:))
Çok haklısın.Aynı zamanda bugünü yani akşamı biran önce getirmek için kendimi işe verdim. Yoksa bu saatlerin geçeceği yok.:img-yes:
pas.si.on79
15-02-07, 11:08
arkadaşlar merhaba,
dün sonunda tv da fragmanı izledim.Bir kerecik. Neyse sonunda sevgililer gününe özel diyor ya sonda ben umutluyum.Güzel şeyler yaşanacak gibi geliyor. :img-in_lo :happy0064
KanalTürk'te Merve Sevi yemek bahane programında ,izlemek isteyenlere
Eski programın tekrarı,yaklaşık bir 2 ay önce falan yayınlanmıştı.Merve çok şeker çok komik bir kız ayrıca çok hiperaktif birşey :))) özellikle programda Barış hakkında söylediği sözler inanılmaz güzeldi:good: Jess Merve'ye "çok şanslısın bu piyasadaki en düzgün insanlardan biriyle birlikte oynuyorsun..Barış Akarsu bizim programımıza da konuk olmuştu" diyince Merve de "Neredeyse 7 ayı aşkındır Barışla birlikte oynuyorum ailemden çok onu gördüm ve Barış bu piyasada eşine nadir rastlanan nitelikte çok düzgün insani değerleri çok fazla olan bir adam dedi sonrada o çok farklı değişik hassas bir çocuk" diyerek karşılık verdi
Bu 30. bölümün sonlarında, diziden uzun zamandır alamadığım bir zevk almıştım, öyle izlemiştim diziyi. Bence Yalancı Yarim, 31. bölümde 30. bölümün sonundaki performansını sürdürürse, bu gece unutulmazlardan bir bölüm olacak:img-wink:
whiteangel
15-02-07, 13:59
31. bölüm öncesi 30. bölüm enlerimi yazayım:)
30. BÖLÜM YALANCI YARİM EN'LERİ
1- En Güzel Replik:?
Naz:ayy boşver ne olduğunu sarıl bana lütfen sarıl..
Tarık: ne?
Naz:şuanda sadece burda olduğunu hissetmek istiyorum başka hiç bir şey umrumda değil burdasın di mi?
Tarık:evet burdayım..
2- En Beğendiğiniz Sahne:?
camdan bahçeye bakış ve telefon konuşması sahnesi
3- En Romantik Sahne:?
artık gitme zamanı ....
4- En Duygusal Sahneler:?
artık gitme zamanı ve sarılma sahnesi...
5- En Komik Sahne:?
Hulusi ve Belgin'in telefon konuşması..( Hulusiii:img-hyste istikamet neree? )
6- En Beğenmediğiniz Sahne:?
yokkk....
Biraz geç oldu farkındayım ama.. Zaman geçmek bilmiyor, bu bölüm enlerimi yazmayı unuttuğumu hatırladım. Telafi edeyim dedim.. :)
cyberturk54
15-02-07, 14:58
31. bölüm öncesi 30. bölüm enlerimi yazayım:)
30. BÖLÜM YALANCI YARİM EN'LERİ
1- En Güzel Replik:?
Naz:ayy boşver ne olduğunu sarıl bana lütfen sarıl..
Tarık: ne?
Naz:şuanda sadece burda olduğunu hissetmek istiyorum başka hiç bir şey umrumda değil burdasın di mi?
Tarık:evet burdayım..
2- En Beğendiğiniz Sahne:?
camdan bahçeye bakış ve telefon konuşması sahnesi
3- En Romantik Sahne:?
artık gitme zamanı ....
4- En Duygusal Sahneler:?
artık gitme zamanı ve sarılma sahnesi...
5- En Komik Sahne:?
Hulusi ve Belgin'in telefon konuşması..( Hulusiii:img-hyste istikamet neree? )
6- En Beğenmediğiniz Sahne:?
yokkk....
Biraz geç oldu farkındayım ama.. Zaman geçmek bilmiyor, bu bölüm enlerimi yazmayı unuttuğumu hatırladım. Telafi edeyim dedim.. :)
kesinlikle tercihlerine katılıyorum..
geröekten en romantik sahne camdan bahçeye bakış ve telefon konuşması sahnesi..ve konuşmadan sonraki :
naz: içinde şu kadarcık sevgi olsa demesi..
handeozbek
15-02-07, 15:20
Şimdi dikkatimi çekti. Son kısımda Naz Tarığın elini tuttuğunda gidebilir miyiz diyor Tarıkta sen nasıl istersen diyor gibi geldi. Sadece dikkatimi çekti yazayım dedim yanlış anlaşılmasın:img-blush
Şimdi dikkatimi çekti. Son kısımda Naz Tarığın elini tuttuğunda gidebilir miyiz diyor Tarıkta sen nasıl istersen diyor gibi geldi. Sadece dikkatimi çekti yazayım dedim yanlış anlaşılmasın:img-blush
evet bende öyle anladım,Mertin teklifini reddedip Tarık a burdan gidebilirmiyiz artık anlamında olabilir..yani umarım öyledir:img-wink:
sanırım forumun bu 2 günkü hali fırtına öncesi sessizlik...eh geçen haftaki fragman hadisesinden sonra..ama böyle olduğu vakitler bölüm çok güzel oluyor..hepimiz mest bi şekilde anlat anlat bitiremiyoruz..akşamı bekliyoruz ne süprizler bekliyor acaba bizi...
geçer mi bu 4 saat ben barışımı özledim.....
umarım unutulmayacak bi bölüm izleriz heyecanla ve sabırla bekliyorum:img-wink:
Tek dilegım bu bölümüm muhteşem bır bölüm olması ve akşam buranın coşmasıdır.Şimdiden akşam için iyi seyirler herkese
bu bölüm çok süper olacak arkadaşlarrrr
fragmanı gördünüz mü yaaa çok güzel
peki kardeş olmadıklarını pınar ve mert nasıl anlıo??
nufus cüzdanlarını gösterdiler diyelim o zaman tarık ın tarık tekeli oğlu olduğunu anlarlar
kafam karıştı yhaaa
Tek dilegım bu bölümüm muhteşem bır bölüm olması ve akşam buranın coşmasıdır.Şimdiden akşam için iyi seyirler herkese
Rebeca, coşacağımızdan eminim. Tahminler yok denecek kadar az olduğu için, her güzel sahne bizi coşturacak. Bence çok keyif aldığımız bir bölüm olucak.
Tüm forum ahalisini burda görmeyi umuyorum.
Ben gelmiyorum.
sen gelmezsen biz de yaka paça tutar getiririz seni :)
diziye 3 saate yakın bi süre kaldı ve ben de hiç heyecan yok. siz de var mı bilmiyorum. sanırım bu duruma alışmak lazım. çünkü heyecan olunca hırs oluyo bizde. hırs olunca da ne dediğimizi bilmiyoruz :)
sen gelmezsen biz de yaka paça tutar getiririz seni :)
diziye 3 saate yakın bi süre kaldı ve ben de hiç heyecan yok. siz de var mı bilmiyorum. sanırım bu duruma alışmak lazım. çünkü heyecan olunca hırs oluyo bizde. hırs olunca da ne dediğimizi bilmiyoruz :)
Tamam kardeşim. Bak sırf sen istedin diye geleceğim. Yoksa qsawe istedi diye değil. Yoksa çok kırıldım çok.
Tamam kardeşim. Bak sırf sen istedin diye geleceğim. Yoksa qsawe istedi diye değil. Yoksa çok kırıldım çok.
aaaa şahin abicim sensiz olur mu hiççç, sen gelmessen bende gelmemmm, o saatlerde ewde olmama ihtimalimle ilgisi yok yanlış anlama:icon_whis
aa olmadı ki bu ne hırstır, bu ne kırgınlıktır, bu ne küskünlüktür bu güzel günde yakışıyo mu değerli büyüklerimize. tarık ve naz'ı geçtiniz valla söz düellosunda. :)
büyükbaba-kara inci yarışması
büyükbaba-qsawe yarışması
ama şunu bilki büyükbaba, "ben seni tutuyorummmm" :img-hyste
aa olmadı ki bu ne hırstır, bu ne kırgınlıktır, bu ne küskünlüktür bu güzel günde yakışıyo mu değerli büyüklerimize. tarık ve naz'ı geçtiniz valla söz düellosunda. :)
Elbette beni tutacaksın Serdar kardeşim. Hepimiz magcıyız. varıp da qsawe yi mi tutacaksın? Hele ki Kara İnci'yi tutmak... peeeh derim ancak o zaman sana. Aslan kardeşim benim.
Bak gene bir cümle yazıcam olmayacak. Kırılacak ne oldu acaba??? Ayrıca kaçırmayasın diye , ne incelikler gösterdim. Sanırım benim darılmam lazım şimdi.
Ama kambersiz düğün olmaz, gel ki , yorumlar şenlensin.
Tekrar rica ediyorum , bu akşam sayfamızı çökertelim arkadaşlar. ( yok bu kelime olmadı galiba ... site falan çöker... hepiniz hırsınızı benden alırsınız )
Edit:Tekrar rica ediyorum, bu akşam hepimiz sayfamızı coşturalım arkadaşlar
hah bu oldu
nufus cüzdanlarını gösterdiler diyelim o zaman tarık ın tarık tekeli oğlu olduğunu anlarlar
kafam karıştı yhaaa.....
biri bana yardım ersin cvp yazın daaa
kafam karıştı yhaaa.....
biri bana yardım ersin cvp yazın daaa
arkadaşım, biz de herşeyden habersiziz
tamam mert ve pınar tarık ve naz'ın kardeş olmadıklarını anlıyo ama nasıl anlıyo biz de bilmiyoruz. ama tahminimiz fragmanın kız kulesi sahili görüntülerindeki buluşmanın mert ve pınar'ın oyunu olduğunu düşünüyoruz.
nüfus cüzdanı gösterme hayatta olmaz. mert ve pınar onların kim oldukları değil aralarındaki ilişkinin abi kardeş olup olmadığı konusunu araştırıyolar bu bölümde. bakalım ne ve nasıl olacak
arkadaşım, biz de herşeyden habersiziz
tamam mert ve pınar tarık ve naz'ın kardeş olmadıklarını anlıyo ama nasıl anlıyo biz de bilmiyoruz. ama tahminimiz fragmanın kız kulesi sahili görüntülerindeki buluşmanın mert ve pınar'ın oyunu olduğunu düşünüyoruz.
nüfus cüzdanı gösterme hayatta olmaz. mert ve pınar onların kim oldukları değil aralarındaki ilişkinin abi kardeş olup olmadığı konusunu araştırıyolar bu bölümde. bakalım ne ve nasıl olacak
saol
arkadaşım
3 saat kaldı 3 saat sonra YALANCI YARİM
s_t_comandos
15-02-07, 17:26
SElam Arkadaşlar herkez gibi bende merakla bekliyorum bence bu bölümde tarık ve naz otel gidecekler hulusi orada tarığı görecek ve görüp yanına gidecek naz Hulusi bey çocuk arabanızı çaldırdı diye bu kadar üstüne gitmeyin yapmıs bi hata
Hulusi Bey : senin şöfür Tarık bu mu
naz: ewet
( Orada affetim diyip boynuna sarılacak tarığın ve şöfür Tarık Rolüne devam edecek)
naz : bak seni nasıl affetirdim seniş Hulusi beye
tarık : evet çok ii Affettirdin .. :)
bence mert ve Pınar da Kimlik işlemlerin de anlayacaklar KArdeş olmadıklarına
tamamen tahmindir:D
Elbette beni tutacaksın Serdar kardeşim. Hepimiz magcıyız. varıp da qsawe yi mi tutacaksın? Hele ki Kara İnci'yi tutmak... peeeh derim ancak o zaman sana. Aslan kardeşim benim.
hımmm demek böyle biz BAG cıyız diye ayrım yapıyor muyuz? Ayrıca bir çoğumuz zaten aynı zamanda MAG cıyız da !!! Ama bu cümleden sonra yy sitesinde arkadaşlarımızı seçerken ayrım yapmak zorundamıyız diye düşüneceğim.
Yok düşünmekten vazgeçtim tarık-naz zaten aynı zamanda BAG cı . Ayrıca 31. bölümde barış şarkı falan söyler... sonra ben ne yaparım... tamam ikinizi de ( kızlar bozulmayın gönğllerini alıyorum ) en can arkadaşım seçtim.:icon_whis :icon_whis :icon_whis
s_t_comandos
15-02-07, 17:27
Ama bence bu bölümde her ikisi de aşklarını itiraf edemeyecekler
Sevgili Büyükbaba aslına bakarsan ben de Serdar'ın seni tutması taraftarıyım.Eee ne de olsa benimle yapacağın yarışlarda yere çok fazla düşeceğin için birinin seni kaldırması gerekecek... :img-hyste
ebru.karaca
15-02-07, 17:37
Tarık imayla;
Yetenekli kızsın vesselam.. :)
Songülcüğüm çok güzel olmuş. Serdarla senin karşılıklı senaryolaşmalarınızı özlemişim.. :)
Devamı gelir umarım..
Ve bunları Senaryolar başlığına da taşıyın derim. Kaybolmasın.. :) Yazık olur.
Yetenekli kızsın vesselam.. :)
Songülcüğüm çok güzel olmuş. Serdarla senin karşılıklı senaryolaşmalarınızı özlemişim.. :)
Devamı gelir umarım..
Ve bunları Senaryolar başlığına da taşıyın derim. Kaybolmasın.. :) Yazık olur.
Ebrucum güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Merak etme böyle güzel açılımlar olduğu ve Allah bize güç verdiği sürece birşeyler karalamaya devam ederiz... :img-yes:
ebru.karaca
15-02-07, 17:47
Eski programın tekrarı,yaklaşık bir 2 ay önce falan yayınlanmıştı.Merve çok şeker çok komik bir kız ayrıca çok hiperaktif birşey :))) özellikle programda Barış hakkında söylediği sözler inanılmaz güzeldi:good: Jess Merve'ye "çok şanslısın bu piyasadaki en düzgün insanlardan biriyle birlikte oynuyorsun..Barış Akarsu bizim programımıza da konuk olmuştu" diyince Merve de "Neredeyse 7 ayı aşkındır Barışla birlikte oynuyorum ailemden çok onu gördüm ve Barış bu piyasada eşine nadir rastlanan nitelikte çok düzgün insani değerleri çok fazla olan bir adam dedi sonrada o çok farklı değişik hassas bir çocuk" diyerek karşılık verdi
Jess'e de, Merve'ye de, Barış'a da bu vesileyle bir kez daha teşekkür edelim :)
Rebeca, coşacağımızdan eminim. Tahminler yok denecek kadar az olduğu için, her güzel sahne bizi coşturacak. Bence çok keyif aldığımız bir bölüm olucak.
Tüm forum ahalisini burda görmeyi umuyorum.
Aynen Asucuğum..
O kadar az yorum yaptık ki, ufacık yerlerde bile coşacağız.. :)
Nerde geçen haftadaki beyin fırtınası, nerde bu hafta? :)
Ama sırf bu nedenle, bu haftaki bölümden çok zevk alacağız.. :)
ebru.karaca
15-02-07, 17:49
Hah haaa...
Siz gene ne yaptınız birbirinize? :)
Platformda birbirinizin kaşını gözünü mü patlattınız yoksa? :img-hyste
Çok NAZVARİ gördüm seni Serdar.. :)
ebru.karaca
15-02-07, 17:51
Aaaa Şahin, olmuyor ama.. :)
Cici cici, iki güzel kız arkadaşımız da bu kadar dışlanmaz ki ama.. hayır, olayı bilmiyorum ama iki erkek üstlerine bu kadar giderseniz, :) ister istemez onları tutacağım :)
Songüüüüüüüüülllll....
Asuuuuuuuuuuuuu....
Ben sizi tutuyorumm.. (Bir de ne yaptığınızı bir bilsem, tam süper olacaktı ama :) )
Edit:Tekrar rica ediyorum, bu akşam hepimiz sayfamızı coşturalım arkadaşlar
hah bu oldu
COŞTURALIM CANIMM.... NE DEMEK.?
Tey tey tey tey...
:happy0064 :happy0064 :happy0064
ceza_cansu
15-02-07, 18:01
Selam arkadaşlar.Yeni bölüm için son 2 saat.Sanırım bu 2. olucak.2. kere bölüm hakkında fazla düşünmeden,yorum yapmadan bu bölümü izlicem.Ve eminimki ilki kadar çok keyif alıcam.
Bu arada Kara İnci ablacım yazdığın replikler süper olmuş.Ellerine sağlık.
Ebru'cum önemli bir şey olsa neyse, işte büyükbaba nın her zamanki huysuzluğu. :img-wink: Ama onun ilacını biliyoruz.
Akşam yy izleyince herşey normale dönecek. Nede olsa o bir MAG cı.
Bu arada seni göremiyoruz. Umarım bu akşam bol bol yazarsın. Lütfen geç kalma vakitli git evine.
31. bölüm yorumlarını okumayı bekliyorum büyük bir hevesle. Ayrıca Songül ve bana verdiğin desteğede teşekkür ederim.
Ama bence bu bölümde her ikisi de aşklarını itiraf edemeyecekler
Aslında aşklarını itiraf ettilerde farkında değiller :D Tabi bizimde görmek istediğimiz açık açık..
Tarık : Seni deli gibi seviyorum Naz!
Naz: Bende seni deli gibi seviyorum Tarık!
ama bunu görmemiz pek uzak değil çokta yakın değil galiba:img-hyste
Artık 31.Bölümü izleyeceğiz bir saat sonra. Yeni başlık açılmasının zamanı gelmedi mi? :D
Canım benim 31.bölüm olduğunda burasının çok şenlikli olacağından eminim bu akşam :) Çok güzel ve süprizli bir bölüm bizleri bekliyor olacak...
en çok beklediğim sahnelerden biride Tarık ve Naz'ın karşılaşacağı süpriz.
Yeni kişi ise kim?
Eskilerden ise neden?:img-wink:
Bakalım bekleyip göreceğiz. Onlar mı süpriz olacaklar yoksa biz mi süpriz olacağız:img-hyste
ebru.karaca
15-02-07, 18:39
Ebru'cum önemli bir şey olsa neyse, işte büyükbaba nın her zamanki huysuzluğu. :img-wink: Ama onun ilacını biliyoruz.
Akşam yy izleyince herşey normale dönecek. Nede olsa o bir MAG cı.
Bu arada seni göremiyoruz. Umarım bu akşam bol bol yazarsın. Lütfen geç kalma vakitli git evine.
31. bölüm yorumlarını okumayı bekliyorum büyük bir hevesle. Ayrıca Songül ve bana verdiğin desteğede teşekkür ederim.
Ahhh canımcımm , ne demek? :)
Bütün desteklerim sizin olsun :) :)
Canım, son zamanlarda öyle yoğunum ki, eve gidince pc'yi açacak halim olmuyordu. Ama bu gün büyük gün.. İnşallah, sizlerle olacağım :)
Şahin'i de performansı ile aramızda görmekten mutluluk duyacağız tabi :):img-wink:
burcin_kaplan
15-02-07, 18:49
selamlar arkadaşlar bi kaç gündür giremedim foruma doğru düzgün...
bu hafta okulun açılmasından dolayıda günler nasıl geçti anlayamadım aslında bir yandanda güzel oldu fragmanı bile az izledim düşünün en fazla 4 kere izlemişimdir:img-hyste Hele geçen haftadan sonra benim için büyük bi ilerleme bu:)
Fazla bişeyde düşünemedim bölümle ilgili sadece o güle taktım sanki weremicekmiş gibi geliyor bana nedense öyle bir sahne göstermişlerki fragmanda.Daha kapıyı bile çalmadan başka bi sahenye geçiyor.Bana nedense weremicek geldi umarım, umarıım werirr!
Bu arada Serdar ve Songül gene döktürmüşsünüz senaryolarınızı büyük bi zevkle okudum:):)
beybolat,willover ve ayşe sizde ne zamandır gelmiyordunuz siteye yorumlarınızı özlemişiz:)
NOT: bu arada biri MAG mı dedi ??bende MAGcıyım ölümünnee:img-hyste
Şahin abicim bende seni tutuuuorumm ..
birazdan songülde beni tutucak ama neyse:img-hyste
Bence bu dizi cok kaliteli herseyiyle super! Asklarini itiraf etmemellerini ragmen, cok guzel bolumler oluyor, herzam romantik bir hava var. Espriler zaten super! Herseyiyle cok keyifli ve superromantik bir dizi!!! Bu aksami sabirsizlikla bekliyorum!
whiteangel
15-02-07, 18:53
Arkadaşlar 31. bölüme yaklaşık 1 saat süre kaldı. 31. bölüm için yeni başlık açılmayacak mıydı?
pas.si.on79
15-02-07, 18:55
İyi akşamlar,
büyük aşkın büyük heyecanı yaklaşıyor..:happy0064 :happy0064 :img-in_lo
şuan saat 18.53 heyecanı boğazımda hissediyorum. diziyi izlemek için hazırlıklarımı yaptım.Aslında hala işyerindeyim yine geçen hafta ki gibi diziye yetişemezsem diye önlemimi aldım. Arkadaşım geçen hafta toplantının uzaması için elinden geleni yaptığı için onunla konuşmamıştım.O da mini tv sini bu gün için getirmiş... Tabi ben de affettim.
Dizi hakkında hiçbir şey şuan düşünemiyorum sadece izlemek izliyorum.Diziden sonra görüşürüz.:happy0064 :happy0064
Umarım kimse diziyi izlemekten mahrum kalmaz.....
Herkese iyi seyirler.
zeynepppaliii
15-02-07, 19:09
herkese slm bn bişi sormak istemiştim
sadri ayseye bşi itiraf etmiş sanırım...bn o blmü izleyemedim...acaba kaçıncı blm ve youtubeden izleyeblirmiyim?
Arkadaşlar 31. bölüme yaklaşık 1 saat süre kaldı. 31. bölüm için yeni başlık açılmayacak mıydı?
1250 mesaja ulaşamadığımız için galiba hala açılmadı. Bari başlığın adı 30-31.Bölümler olsa :img-wink:
Neyse bugün herşeyin tadını çıkarma vakti. Güzelce dizimizi izleyeceğiz ve keyifle yorumlarımızı yapacağız. Tabi ben geç yapabileceğim. Misafirlerimiz var yine bu hafta. Perşembeleri çok bereketli bir gün galiba. :happy0064
herkese slm bn bişi sormak istemiştim
sadri ayseye bşi itiraf etmiş sanırım...bn o blmü izleyemedim...acaba kaçıncı blm ve youtubeden izleyeblirmiyim?
Sadri 29.Bölümde açık açık itiraf etti :D .Ama bugün Sadri evden ayrılmak zorunda kalacakmış bakalım neler olacak aralarında. Artık aynı evde olmayacaklar görüşmek kaçamak yapmak kolay olmayacak :D
zeynepppaliii
15-02-07, 19:38
Sadri 29.Bölümde açık açık itiraf etti :D .Ama bugün Sadri evden ayrılmak zorunda kalacakmış bakalım neler olacak aralarında. Artık aynı evde olmayacaklar görüşmek kaçamak yapmak kolay olmayacak :D
ççoooooooook saol...;)
izleyebilicem sonunda...:)
burcin_kaplan
15-02-07, 19:50
Spor haberleride bitti bu reklamdan sonra dizimiz başlıyor..mükemmel bir bölüm ardından görüşmek dileğiyle:) hepinize iyi seyirler...Sakin sakin izleyin arkadaşlar:)
dizi reklamına girildi. romantik, duygusal ve biraz da olsa komik bi bölüm izlemeye az kaldı.
herkese iyi seyirler.
tarık ve naz'ın da sevgililer günü kutlu olsun.
Yorumlara bu başlıktan devam edebilirisiniz arkadaşlar.
Sevgiler
Ehlocan
burcin_kaplan
15-02-07, 19:57
arkadaşlar yeni başlığımız hayırlı olsun umarım 31. bölüm çok güzel olur:)
son 2 dakika:)
şu saate kadar heycanlı değildim şimdi şu dakikalarda beni bir heycan kapladı ..bakalım neler olucak...
tekrar herkese iyi seyirler arkadaşlar...
Ehlocan arkadaşım çok teşekkürler. Zamanlama harika yeni bölüme saniyeler kaldı :D
İyi seyirler arkadaşlar. Bu bölüm çok güzel olacak ;)
whiteangel
15-02-07, 20:00
yeni bölüm başlığımız hayırlı olsun. Teşekkürler sevgili modumuz ehlocan.:good:
31. bölüm başladı, keyifli seyirler arkadaşlar..:happy0064
Yeni bölüm yeni sayfa ve yeni yorumlar. İyi seyirler hepimize.
Site yöneticilerimize özel Teşekkür.
başladıı...bu bölüm çok heyecanlı olucak izleyelim sonra gelipp yorum yapalım:happy0064
yahu bu bölüm tatlı gidiyor şuan. Allah bozmasın :) :) :) 14 subat evet özel bir gün.. kimine göre balon bir gün.. :) umarız bizimkiler için özel gün katagorisine girer.. :img-yes: yoksa açacam ağzımı yumacam gözümü :)
ebru.karaca
15-02-07, 20:17
Teşekkürler Ehlocan..
Arkadaşlar, yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun :)
Dostlar, ben yine trafikten, dizinin başını kaçırdım. Biliyorum, artık rutinleşti ama.. ne yapayım?
Reklam arasında bir zahmet başını anlatabilir misiniz? Ben geldiğimde Tarık güzelce gülümsedi ve merdivenlerden aşağı indi. Sonrasında da Hulusi (ya da Ayşe :) ) Sadri'yi uykusundan uyandırdı.
Yani kaçırdığım yer, şu kahvaltı masası..
Birer kuple anlatsanız, hemen biter :img-wink: :img-wink:
Anlatanı şimdiden öpüyorum...:img-yes:
yok yahu yok ben illa deli olacam ya. nasıl durur insan nasıl.. :img-wink: deli olacam ya.. :img-cool2 gitti günün anlamı.. :icon_whis
ebru.karaca
15-02-07, 20:24
yok yahu yok ben illa deli olacam ya. nasıl durur insan nasıl.. :img-wink: deli olacam ya.. :img-cool2 gitti günün anlamı.. :icon_whis
Yok Murat yok.. Kaçmadı..
Fırtına öncesi sessizlik bunlar..
Şimdi kendilerini sıkıyorlar.. Sonra çok büyük patlayacaklar.
ebru.karaca
15-02-07, 20:36
Ya o nasıl bir kavgaydı öyle?
Tam sevgili gibi..
Muhteşemdi..
Bayıldım..
:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Cep telefonları!!!!
Ya şunlar bi konuşamayacaklar mı?Vahi'ye çok acıdım mantıklı bir şekilde çıkardılar diziden Belkıs karakterini.Ümit'in de mutlu olacağı bir gelişme Filiz oraya geliyor.Ben bu Mert ve Pınar'ın iyi olduklarına inanmıyorum.
burcin_kaplan
15-02-07, 20:38
bu nasıl bi tatlılık allahım:) çok tatlıydı naz ağladığı bölümde tabi ardından gelen telefona kadar çok duygusal ve romantikti telden sonrada bi o kadar komik olduahaha:) resmen sevgili gibiler ya yerim ben bunların didişmelerini:)ehehe...çok güzel gidiyor gerçekten bölüm...
Ümitin kapı şu tarfta nazcıım! deyişine bittim hahaha..
"Sen istesen bile gitmem!" "Naz, bu gece..." zırnrnrnrn telefon :D
ceza_cansu
15-02-07, 20:39
Ya bu son araba sahnesi süperdi.Tam en güzel yerinde telefon çaldı sinir oldum ama sonraki kavgaları süperdi az da olsa sinirimi yatıştırdı.Bu arada Belginin ve Hacer annenin Hulusi tanımları süperdi.Alemin Kralı Hulusi ve Sinek savar Hulusi:):)
Başlık için çok teşekkürler ehlocan
whiteangel
15-02-07, 20:39
Harika bir bölüm buu... Belkıs gideren ve arabadaki sahnelerde gözyaşlarına, Hulusi'nin bölümlerinde kahkahalara boğuldum. :good: Ama Tarık'la Naz'ın arabadaki konuşmaları tam da evli çiftilerin konuşmaları gibi.. bıdı bıdı bıdı ....:img-hyste
Ey sevgili telefon gene çıktın karşımıza ben ne diyim sana :))) ama ne güzel sahneydi be,çok romantikti bayıldım:good:
eski imzama geri dönmenin vakti geldii.
tam en güzel yerde iş başındaydı yine
ama bölüm harika, çok zevk aldım ilk kısımdan
Ya o nasıl bir kavgaydı öyle?
Tam sevgili gibi..
Muhteşemdi..
Bayıldım..
:img-yes: :img-yes: :img-yes:
aynen katılıyorum tam romantik bir kavgaydı.....bir birlerine tripleri harikaydı ya önceki kavgalarına hiç benzemiyordu...ne diyeyim tek kelimeyle harikaydı.....da belgin hanım niye gitti şimdi...umarım uzun süre yada hiç dönmeyecek gibi olmasın tatlı bir ara olsun....tarık naz hadi hayırlısı....ümit kıskanıyor mu ne ....aşıkları anlamadım gitti.............:happy0064
ya ben bu telefonu icat edeni merak ettim.. başa bela oldu gitti yahu.. :img-hyste Allahım ya o anda çalınır mı telefon.. insana sevdiğiyle yanaya geldiğinde tüm telleri kapattıracak kadar gıcık edici bir kareydi.. :icon_whis kapatın ha.. :)
Bu bölüm çok güzel ilerliyor,Hacer Anne'nin ''Sadri Hulusi'nin yanında çalışa çalışa tıpkı ona benzedi'' esprisine koptum:img-hyste hala gülüyorum.Bu şekilde devam ederse benim favori bölümüm olacak:img-yes:
ceza_cansu
15-02-07, 21:00
Of of offfffff kurtulduk kurtulduk Pınar ve Mert'ten kurtulduk.Pınar'dan kurtuldum ya bugün benim günüm.Yalnız söylemeden geçemicem her ne kadar kıl olsamda bu Pınar ve Mert kardeş değil kesin birer melek
ebru.karaca
15-02-07, 21:01
Bu bölümde, öyle muhteşem anlar- öyle muhteşem replikler var kii....
Sadece bir kere izlemekle olmaz.. En az 2,3 kere izlemek lazım :)
Harika bir bölüm.. Harika!!!!!
Yaw inanılmaz güzel bir bölüm:good: nasıl bir gece? siyah bir gece :)))) binbir geceye sevgilerle :))))
yok artık fırtına kopuyor bu bölümden sonra açılacaklar içime doğuyooo:happy0064
ya naz resmen merte tarığı sevdiğini söyledii:happy0064 çıktılar onların hayatından...ay bu bölüm çok hoşuma gitii ama kötü bir süpriz olucak ya sanırım belgin hanım sevgililer gününü zehir edicek bizimkilere amma kıymetli oğlu varmış yaa:icon_sorr
Bu hafta aptalca bulduğum tüm tahminlerim tuttu :D
-Mert Naz'a evlenme teklifi etti :D
-Mert ve Pınar'ın iyi yönleri ağır bastı ve Naz ile Tarık'ın aşklarına hayran kaldılar. Sessizce hayatlarından ayrıldılar...
Çok güzel oldu çoook.
Ama galiba Tarık ile Naz'a romantik anlar yaşatmayacak süpriz BELGİN!
Ah Belgin oğluşun aşık oldu bir anlasan :D
whiteangel
15-02-07, 21:09
Mert ve Pınar hakkındaki tüm olumsuz düşüncelerimden dolayı çookkk üzgünüm.:img-wink: Tarık'ın aklını başına getirdiğin için teşekkürler Mert :)
Süper ötesi güzellikte bir bölüm .. Tam da SEVGİLİLER GÜNÜ NÜN mana ve önemine eşdeğer .. :good:
gelincikkkk
15-02-07, 21:10
belgin o anı zehir etmezse şaşırırım zaten
bu senaristler bizi çıldırtacak:fighting2
Mert ve Pınar sonunda çıktılar ve Mert güzel şeyler söyledi Tarık'a.Belgin tam kabullenmişti durumu Filiz'in numara istemesi mahvetti her şeyi.Naz'ın sözleri de anlamlıydı.Bütün sevgililer günleri aynı geçmiş yazık ya :(.
Tarık ve Naz'ın bu bölüm birbirlerine açılmalarını bekliyorum...
elmali-turta
15-02-07, 21:12
bu bölüm süper gidio arkadaşlar tek kelimeyle bayıldım süper süper:)
mertle pınar beni çok şaşırttılar yanlız oh be onlardanda kurtulduk:img-hyste :img-hyste
şu replik muhteşemdi bayıldım ..bunlar anlamamak için direniyoo yaa bu konuşmayı patron ve şöförü yaparmıı uyansınlar artık!!!
......
-sevmiycem...asla birini sevmiycem...
-naz!sevgisiz yaşanırmı?
-ben yaşıycam..sevince böyle acı çekiyosun!
ya ölüyolar,yada çekip gidiyolar...
-ben herşeye rağmen gitmeyen birini tanıyorum!
-ama o iş...
-iş..
-iş yani..iş olduğunu kabul ediyosunn!!
-sen dedin ya..
-sen ben dedim diyemi öyle dedin!
-sen bana değil dedirtmek içinmi dedin!
-GİTMENİ İSTEMİYORUM TARIK...
-İSTESENDE GİDEMEM Kİ...
uzun uzun bir bakışma...
-NAZ BU GECE...
zııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:img-hyste :good: :img-pilot :icon_sorr :img-polic :img-help:
BU TELEFONLARI İCAT EDENİİİİİİİİİİİ:sad53:
ebru.karaca
15-02-07, 21:16
-GİTMENİ İSTEMİYORUM TARIK...
-İSTESENDE GİDEMEM Kİ...
uzun uzun bir bakışma...
-NAZ BU GECE...
zııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:img-hyste :good: :img-pilot :icon_sorr :img-polic :img-help:
BU TELEFONLARI İCAT EDENİİİİİİİİİİİ:sad53:
:img-yes: :img-yes: Aynen! Sonuna kadar katılıyorum. Bu telefonun beeennn... !! :)
Arkadaşlar;
İlk defa Hulusi Vahi'yi topluyor.. Bayıldım valla :) :)
gelincikkkk
15-02-07, 21:19
özete göreaynı otelde hulusi ve vahide var belgin oraya gidince bu ikisini görünce fiizin bunlar için o otelin telini aldığını sanıp belki bizimkileri görmez bunlarda aşklarını tam yaşarlar
ah hep hayal
gelincikkkk
15-02-07, 21:20
ay çokkk romantik :happy0064
gelincikkkk
15-02-07, 21:27
bu kızın adını kim naz koyduuuuu
bu kadarda naz olmaz yahu ne keçiymiş
ebru.karaca
15-02-07, 21:28
Sonunda GÖZLERİN i söyledi! Söyledi! Çok güzeldi. Harika yaa...
Tam yeri, tam zamanı!
Hmmm
Her şey ne kadar güzeldi ya.Belgin hanımdan nefret etmeye başladım bile ben.Allah vere de Naz o gülü Belgin'e vereceğini sanmasın Tarık'ın.
whiteangel
15-02-07, 21:35
Belgin Hanımmmm yok olunuz lütfeennnn:icon_whis
Off diyorum başka birşey demiyorum..
-Of Belgin offfffffffff.....
Yani herkesten beklerdim de senden beklemezdim oFFFFFFFFFFF!!!
ebru.karaca
15-02-07, 21:37
Ya bu Tarık'a yazık ama..
Gerçi o kapıyı vuramayacağını anlamıştım ama :)
Hiç aklıma gelmemişti Belgin'in yan odadan çıkacağı..
Hulusi veya Vahi'yi görürler diye düşünmüştüm :)
Son anda Naz gülü gördü Tarık'ın elinde. Tarık o gülü annesine verecek sanırım. Olsun.
Neticede, Naz kendine olduğunu anlayacak. :)
burcin_kaplan
15-02-07, 21:37
aaahh belgin aahhh:sad53:
gitti güzelim gece şimdi birde o gülü belgine weriyor sansında siz görün..ki büyük bi ihtimallede öyle olucak..
yani güzelim gün böyle batırılamaz...
romantizm momantizm yoook bittii gittii:sad53:
kardeşim bari sevgililer gününde rahat bırakın yahu :) :) ah senaristler ah.. deli ettiniz yahu beni.. :img-hyste :img-hyste
şarkı tam yeri ve çok güzeldi harbiden.. mest oldum.. :img-cool2
Allahım Belgin Hanım gibi bir kaynanam olacaksa mümkünse ben evde kalayım:icon_sorr olur mu ya böyle olur mu off ki ne offf...yalnız Gözlerin yorumu tamyeritamzamanı.com du:good: süper yorumladı
tarık gülü kime verecek
belgin mi naz mı
haftaya kaldı galiba bunun cevabı. ama naz gördü o gülü. inşallah tarık naz'a verir o gülü.
ve gözlerin ilk defa naz'a söylendi. çok güzel oldu valla. naz da gülümsedi şarkıyı dinlerken :)
Evet bence bu sahnede bitecek.Tarık o gülü kime verecek?Artık Naz'a versin çünkü ona vermezse bu sefer Naz çok kırılır.
Allahım Belgin Hanım gibi bir kaynanam olacaksa mümkünse ben evde kalayım:icon_sorr olur mu ya böyle olur mu off ki ne offf...yalnız Gözlerin yorumu tamyeritamzamanı.com du:good: süper yorumladı
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
kızma sevgili cave ama sinirden güldüm ha.. :) yani tepesi üzerine dikilesice otel merdivenlerinden düşesice.. asansörde hapis kalasıca.. :img-hyste ahanda ettim beddualarımı..
ceza_cansu
15-02-07, 21:40
Ya bu Belgin hanım konusunda söyliceğim tek birşey var Allah hepimizi böyle kaynanalardan korusun.Gitti bütün romantizm ama olsun ya bölüm süperdi süper.Bölüm büyük ihtimalle burda biticek ama Tarık o gülü Naz'a verirse gerçekten çok güzel olur.
ebru.karaca
15-02-07, 21:40
Ben bu bölümü çok sevdim. Böyle bir şey olamaz ya...
Bu kadar zevk alacağımı sanmıyordum.
Ah çekebilenler! Sizin yerinizde olmayı ne kadar isterdim!!
Çekmek ve diziden hemen sonra tekrar tekrar izlemek ne güzel olurdu..
Bu arada, zahmet olacak ama muhteşem replikleri yazarsınız değil mi? :)
Biliyorum, bu hafta işiniz zor. Çünkü o kadar çok kii... :) :)
Ben bu diziyi seviyoruuuuummmm.... :)
oda numaralarında anladımmmmm yaww ben 605 we 603 dedi tarık:) normalde rezervasyon yaptırırken yan yana yapılır:) belgin hanımda 604 ten çıktı galibaaaa öh beeeeeeeeee:)
ay inanmıyorumm yaaaaaaaaaaa:sad53: :sad53: :sad53:
belgin hanımdan nefrettttt ediyorummmmmmmmmm:sad53:
o kadar sinir oldum kiiii yaa ne işin varr senin orda hemde tam zamanında çıktı o kapıdannn gıcıkkk...boşa gitti sevgililer günüü..baş başa romantik dakikalar başka baharaaaaa:img-polic :sad53: bir daha bu cesareti toplayamazlarda bunlarr ya bunlar bizide geçti(bende aynı şeyleri yaşıyomda:img-in_lo ). sanarist onlara acımıyosa bize acısın!!!hem birileri kara kedii oluyoo kadın oğlunun mutluluğunu kıskanıyooo yaa ah bu kaynanalar...
ahh nazzz ahh seni ne gibi şeyler bekliyoo:img-yes: kaç kızım senn şimdi sen tarığa çektiriyorsun ama belginden çekeceğin var:img-hyste
bizimkilerde de hiç şans yok.belgin de tam zamanını buldu yani kapıya çıkacak.ne güzel yanlız kalacaklardı.:img-pilot
tarık gülü kime verecek
belgin mi naz mı
haftaya kaldı galiba bunun cevabı. ama naz gördü o gülü. inşallah tarık naz'a verir o gülü.
ve gözlerin ilk defa naz'a söylendi. çok güzel oldu valla. naz da gülümsedi şarkıyı dinlerken :)
Bence Serdar, Naz'ın gözlerine baka baka Belgin Hanım'a verecek...
Deeee niye vaw bigüncük bölmesinler şu romantizmi!! Ama ben neden böldüklerini biliyorum..
Şimdi bölmeseler bizimkiler paşa paşa aşklarını söyleyecekler birbirlerine ama tabi böyle hemen söylettirmek istemiyolar illa çıldırtacaklar illa bizleride deli edecekler :img-hyste
Yok yaa bölümün sonu bile sinir edemez beni çok güzeldi çooooooook. Bitmesin :D Dicem ama evde misafir bitsinde ben yanlarına gidebileyim :img-hyste
ooooooooof gitti romantizm.belgine siniroldumyaa aman tarık tekelioğlu gerçeği çıkarsa daha da kötü olur
kızma sevgili cave ama sinirden güldüm ha.. :) yani tepesi üzerine dikilesice otel merdivenlerinden düşesice.. asansörde hapis kalasıca.. :img-hyste ahanda ettim beddualarımı..
Gül hocam gül,ben de böyle gülerek stres atıyorum :))) ne yapayım yahu insanın böle kaynanaları gördükçe evde kalası geliyor hocam:icon_sorr :img-help:
ebru.karaca
15-02-07, 21:42
Hah haa...
Ben sinirden minirden değil, tamamen içimden geldiği için gülüyorum :) :)
Eeee, dostlar..
Olur o kadar.. Biraz da Belgin kaynanalık yapsın, değil mi? :)
Yok tok ben size diyeyim.
Naz o gülü, bu oteldeki süprizi Belgin Hanım için hazırladığını düşünecek ve haftaya çıldıracak söyleyeyeim!!!!!!!!!1111
Bende çıldıracağım !
ebru.karaca
15-02-07, 21:45
Şimdi bölmeseler bizimkiler paşa paşa aşklarını söyleyecekler birbirlerine ama tabi böyle hemen söylettirmek istemiyolar illa çıldırtacaklar illa bizleride deli edecekler :img-hyste
Yok yaa bölümün sonu bile sinir edemez beni çok güzeldi çooooooook. Bitmesin :D Dicem ama evde misafir bitsinde ben yanlarına gidebileyim :img-hyste
Aynen katılıyorum Nesliciğim.. :)
Ben bu bölümü çok ama çok ama çok sevdim. :)
20 ve 21. bölümlere (benim favori bölümlerim olur kendileri) 31. bölümü de rahatlıkla ekledim :) :)
whiteangel
15-02-07, 21:47
Hay benim şom ağzım..Hay bin kunduz...:img-hyste Gül sahnesinin son sahne olacağını söylemiştim. İlk defa fragmandan bişeyi tutturdum.. TUTTURMAZ OLSAYDIIMMM:icon_sorr
Ennnn güzell bölümlerden biriydi. Yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler:)
Yok tok ben size diyeyim.
Naz o gülü, bu oteldeki süprizi Belgin Hanım için hazırladığını düşünecek ve haftaya çıldıracak söyleyeyeim!!!!!!!!!1111
Bende çıldıracağım !
Alıştık be hocam çıldırmaya :))) ama herşeye rağmen inanılmaz güzel bir bölümdü,top 5'e kesin girer:good: hem eğlendim hem üzüldüm hem de sinirden çatladım daha ne olsun,her duyguyu yaşatabilen yegane dizi Yalancı Yarim:img-wink:
Yorum falan okumaya uğraşamayacağım. ÇOK ÇOK ÇOK keyifliyim. Bu mudur budur. Her anından çok fazla keyif aldım. Genelde her bölümden sonra yazılan cümleyi bende yazmak istiyorum. İZLEDİĞİM EN GÜZEL BÖLÜMDÜ.
O kadar çok taş yerine oturdu ki. Şimdi biraz aşk göreceğiz. Tabii biraz kaynana dırdırı.... biraz kıskançlık... köşe bucak kaçışmalar... yani AŞK'ın her hali
Ağzım kulaklarımda falan değil... resmen enseme doğru uzadı. O kadar keyifliyim.
Artık sizlerin yazdıklarını okuyabilirim.
Not: İç sesler dış selerden sonra vahiy gelmesinede tanık olduk... ben bu senaristlere ne diyeyim bilmem.... kalemlerine sağlık
valla ne söyleyim son 2 bölümdür harika bölümler izliyoruz.
aşk var ama aşkı sözlere getirmeye ramak kaldı, sondakika sürprizleri oluyo ama olsun. ordaki niyet farklı ve ve sondakika sürprizinden sonra daha da yakınlaşıyolar.
askım_gkhan_alp
15-02-07, 21:52
çoksss süperr bi bölümdü genee ya ben bu dizinin tutkunu oldum kopammıyorum yaa....ama sinir oldum mert in naza evlilik teklifi etmesinee ama ne güzelll hayırr dediii ohhh rahatladım valla ewet dicek hali yok ya o tarığını seviyorrr..bi o özel gün için otele gitmeleri çokss güzeldi yaa ama belgin geldi işi bozdu maalesef galiba hulusilerdee ordaa hehe:)....ama naz tarığın arkasındaki gülü gördü tam orda bitti yaa ufff
ceza_cansu
15-02-07, 21:52
Çok güzeldi bölüm çok.Her anı süperdi.Belgin hanımın orda olmasına sinir oldum.Gerçi bende onun kaynana hallerini görmek istiyorum.Naz'a kesin çok çektiricek ama bu keşke bugün olmasaydı.Olsun yine de bölüm çoooooook güzeldi.
burcin_kaplan
15-02-07, 21:53
allahım bu ne güzel bi bölümdürr..mükemmeldi..
ahh ahh bitirdi beni bu bölüm o nasıl bi tatlılıktır allahım nazda tarıkta bi ayrıydı bu bölüm:) şu içsesleride çok sevdim.. ümitin naza dedikleride çok güzeldi:)
herşeyiyle çok güzeldi kii bir Belgin Hanım çıka geldii:(
şu an ben Tarıkın gülü kime wereceğinden çok Nazın o gülü gördükten sonra tarıkın arkasında, ne düşünüceğini çok merak ediyorum malum nazda bir paranoyalıklık mevcut:) gülü belgine wereceğini düşünebilir...hatta we hatta tarıkın belgini sevdiğini bile düşünebilirhahaha.. olmaz olmaz demyin arkadaşlar hazırlıklı olmak lazımm..
Tabi sizi bu kadar karamsarlığa düşürdüm ama şöylede bi seçenek war..Umarım naza o gülü çaktırmadan werrir.. o gülü naza wermesini çok istiyorum gerçekten.inşallah werir (lütfen wersiiin :sad53: )
gitti gün..gitti romantizim..
sanarist çok akıllı ya nerde bitireceğini biliyoo:img-hyste
ah belginnn bittin benim gözümdee:sad53:
ya en azından bu gün açılsalardı yaaa...hem bir önemi olurdu,özel gün..
belgini oraya koymasalardı o gece o yemekte çok romantik dakikalar yaşatacaklardı bize..ama zaten bölüm genel olarak romantikti ve bir çok şeyler gün yüzüne çıktı seyirciyi birden bu kadar sevindirmeyelim diye düşündüler sanırım:happy0064 yavaş...yavaş...ama biliyormusunuz bu bizimkiler açılmak için bu kadar uzun sürmeseydi biz bu kadar heyecanlı izlemezdik..diziyi heyecanlandıran bunların inadıı:img-yes: ama söyleyemeseydide yine belgin gelmeseydii oraya razıydıkk bizz:sad53:
Çok güzel bir bölüm izledik. Her şey o kadar dengeliydiki aşk, romantizim, komedi.. hepsinin en alasını gördük. Şu an detaylı yorum yapamıyorum bidaha izledikten sonra detaylı bir şekilde konuşuruz. Çok keyif aldım bu bölümden :img-wink:
Bu ne ya şimdi. Ben bu bölümü hiç beğenmedim. Böyle yarım bırakmamaları gerekiyordu. Belginin orda işi ne şimdi.
Ben bir hafta bunun için mi heyecan yaptım yani. Daha farklı olaylar bekliyordum. Ama hiç beklediğim gibi bir bölüm değildi.
meltem-cmbl
15-02-07, 21:54
off ya gene gitii söleyemicekk ya hep sınunda bişey çıkıyoo ya şimdi şunu anlamdımm naz gülü gördiyoo acaba tarığınn annesine verceğinimi düşündü yoksa kendisinemı
ebru.karaca
15-02-07, 21:55
Bu bölümde harika bir romantizm vardı..
Birlikte değil belki ama düşüncelerinde (ve dolayısıyla yine ayrı değillerdi) öyle güzellikler vardı ki, çok romantikti..
Ah ah! Hatırlayabilsem de, tüm güzel replikleri şu an, şurada söyleyebilsem :)
Mert ve Pınar için o kadar şey söyledik. Yok Alfonsoyu bilecek, yok kurtulmak zor olacak,... vs vs
Kolay gitmelerini bırak, hatta iyilik de yaptılar resmen..
Senaristleeeerrrr... Geçen hafta sizi kıracak bir şey söylemişsem (sanmam ama), hepsini unutun! Bitti gitti! Bir bölümle her şeyi tepe taklak ettiniz! Siz var ya siizzzz! Harikasınız!
Arkadaşlar,
Ben yorumumu yazmak istiyorum. Kafamı toparlamam, yoğunlaşmam lazım. Forumla birlikte zor oluyor.
Bana müsade..
Sizleri seviyorum forum arkadaşlarım..
Sizleri seviyorum platformdaşlarım..
Sizleri seviyorum senaristler...
Sizleri seviyorum Merve- Barış...
Seviyorum..
Seviyorum..
MESAYIYE KALDIM YAKALADIGIM TEK SAHNE SON SAHNEYDI:icon_sorr
ebru.karaca
15-02-07, 21:57
İZLEDİĞİM EN GÜZEL BÖLÜMDÜ.
Ağzım kulaklarımda falan değil... resmen enseme doğru uzadı. O kadar keyifliyim.
Not: İç sesler dış selerden sonra vahiy gelmesinede tanık olduk... ben bu senaristlere ne diyeyim bilmem.... kalemlerine sağlık
:img-hyste :img-hyste
Ben sana ne diyeyim Asucuğum, canımcımm..?
Harikasın!
Aynı durumdayım. Ağzım ensemde :)
O kadar mutluyum ki, o kadar çok şey yazmak istiyorum ki, ama ne desem yetersiz kalacakmış gibi. :)
Forumdaki sessizlik mi işe yaradı, yoksa ne olursa olsun bu bölüm bizi böyle çarpar mıydı, bilmiyorum.
Şu an çooookkk mutluyum. Onu biliyorum.
Bu dizi, bu bölüm beni mest etti, onu biliyorum :)
Ana yorumumu yarın yapacak olmama rağmen, bu bölüm harikaydı. Daha itiraf yok değil mi? Ne demiştim sizlere. İtiraf olmasın ama sevgili olsunlar. İşte böyle olunca da herkes darmadağın olur. Bu işin güzelliği orada:) Güzeldi gerçekten, güzeldi.
burcin_kaplan
15-02-07, 21:58
Bu ne ya şimdi. Ben bu bölümü hiç beğenmedim. Böyle yarım bırakmamaları gerekiyordu. Belginin orda işi ne şimdi.
Ben bir hafta bunun için mi heyecan yaptım yani. Daha farklı olaylar bekliyordum. Ama hiç beklediğim gibi bir bölüm değildi.
Gerçekten bölümü beğenmedin mi?
Valla 31 bölüm arasında en güzel bölümlerden biriydi resmen sonunda böyle bişey olacağı bekleniyordu bölümün geneline baktığımda beni çok eğlendirdi ve mutlu etti tarık-naz yakınlaşmaları çok güzeldii...heleki araba muhabbetleri süperdi:)
Bölüm en sevdklerim arasında kalıcı yerini almıştır walla bende...
walla şuan hala ben nazın o güle baktıktan sonra ne düşündüğünü çok merak ediyorum ahh ahh nazın yüzünü gösterseler ölürlerdi sankii:img-hyste
assi_yılllar
15-02-07, 21:59
çok manyak bi bölümdü gerçekten dağ bölümünden sonra seyrettiğim en güsel blümdü bnce dvm çok güsel olcakk !! işte aşk şimdi yaşancak bncee ayy yhaa o gülü vereblir inş.haftayı nasıl etcm bn yhaa
ebru.karaca
15-02-07, 21:59
Herkes ısrarla aksini söylüyor arkadaşım.
Böyle düşünen tek kişisin sanırım.
Senin adına üzüldüm. Bu bölümün zevkini alamadın demek ki.. Neyse, bir dahaki sefere :):img-wink:
Detaylı yorum yarın yazacağım ama tek birşeyi rahatlıkla söyleyebilirim ki Yalancı Yarim benim hayatımda izlediğim en güzel dizi,hiçbir diziyi Yalancı Yarim kadar sevmedim sevemeyeceğim de...her anı her saniyesi güzeldi bu bölümün...Belgin Hanım tamam kötü kaynanasın ama olsun ben seni de çok seviyorum :)))) ama o gülü sana vermeyecek oğluşun kusura bakma valla :))) var mı böylesi mükemmel bir cast,var mı böylesi mükemmel bir teknik ekip,var mı böylesi mükemmel senaristler:good: ne diyim ya süpersiniz hepiniz
muhteşem bir bölümdü.nedense giderek keyif vermeye başladı.giderek diziye bağımlı olmaya başladım.YY siz bir hayat düşünemiyorum.dizinin bittiği akşam engüzel akşamım ertesi gün en hüzünlü günüm olacak.şimdi bile haftaya perşembeyi beklemeye başladım.perşembe günü benim için haftanın en güzel günü. sayemde sınıfta diziyi bilmeyen kalmadı.tenefüslerde gözlerin şarkısı eşliğinde muhabbet ediyoruz.
:img-wink: :img-yes: inşallah tarık gülü belgin e vermez.öyle birşey yaparsa önümüzdeki bölümde romantik tarık-naz diyaloglarını zor buluruz.senaristler kendilerini giderek geliştiriyor.ilk defa bu kadar kişinin yy de online olduğunu gördüm .150 yi geçtik. çok :happy0064 çok sevindim
Ana yorumumu yarın yapacak olmama rağmen, bu bölüm harikaydı. Daha itiraf yok değil mi? Ne demiştim sizlere. İtiraf olmasın ama sevgili olsunlar. İşte böyle olunca da herkes darmadağın olur. Bu işin güzelliği orada:) Güzeldi gerçekten, güzeldi.
sevgili olduklarını artık ikisi de öyle güzel anladılar ki.
eee ne olacak şimdi sorunu sordular ya
tarık:ben ne diyecem şimdi
naz:cevabım ne olacak
cümlelerini duydukya başka bişey istemeyiz.
muhteşem bir bölümdü,,hiç bitsin istemedim.her sahneyi sindire sindire izledim..inanılmaz keyif aldım.bu bölümün böyle biteceğine kendimi hazırlamıştım..ama yinede çok kötü oldum.ya off ya.niye bu noktada bu bölüm bitti...ama napıcaz yine bekleyeceğiz.çok yol katedildi çooookkkkkkkkk.........geri dönülmez noktalara geldiler..ama haftaya müthiş bir bölüm olacağına kesinlikle inanıyorum........:)))
Bazılarının favori bölümü olmuş. Haha. Demek ki hepimiz aynı hissiyattayız. Valla bnm de şu ana kadar izlediğim en iyi bölümdü. Komik, romantik, dramatik. Kısacası muhteşemdi. Aman aman, haftaya kadar o gülü annesine mi Naz a mı vereceğinin tartışmasından kurdeşen olacağız. Hazırlıklı olun: )
ay süper ötesi bir bölümdü!bayıldım!eridim tv karşısında resmen.ah belgin yedin bizi,yedin!vahi nin sesine bayıldım,hak verdim ve koptum:) bide şu kahvaltıda ümit in halerine ne demeli:img-hyste neyse bölümün heyecanını bi atıym üzerimden daha kayde değer yorumlar yaparım.:img-yes:
burcin_kaplan
15-02-07, 22:02
yok yok keyfim geçecek gibi değğill... forum almış başını gitmiş sılaya bile fark atmışız 170e dayanmışız daha ne isterim be benn:)200 olsak mı ki acaba:)ehehe...
bu bölüm herşeyi hak etti heleki tarık bişey dedi ya arabada benden önce bi sanatçı sahne alıcak gibisinden ben öbür hafta diziye birinin katılabiliceğini düşünüyorum...umarım Belgin giderde biraz kocasıyla uğraşır bizimkileri raht bırakır:)ehehe..
Herkes ısrarla aksini söylüyor arkadaşım.
Böyle düşünen tek kişisin sanırım.
Senin adına üzüldüm. Bu bölümün zevkini alamadın demek ki.. Neyse, bir dahaki sefere :):img-wink:
ya aslında bölümü beğendim ama belgine çok sinirlendim. Yani öyle kaptırdım ki kendimi birden belgin çıkınca sinirlerim bozuldu. O yüzden öyle yazdım Ama arabadaki halleri filan hoşuma gitti. Evli gibi didişiyolardı. Öyle hissettim.
Neyse güzel kısımları hatırlayıp biraz yatışayım bari.
yaaa ben sonunu izleyemedim ama..çok güzel bi bölümdü...ah belgin biraz daha geç karşılaşsaydın ya..
ama Tarık yemedi bu sanki tesadüfen karşılaşılmış numarasını..32. bölüme süprizler devam etcek...
whiteangel
15-02-07, 22:05
Bazılarının favori bölümü olmuş. Haha. Demek ki hepimiz aynı hissiyattayız. Valla bnm de şu ana kadar izlediğim en iyi bölümdü. Komik, romantik, dramatik. Kısacası muhteşemdi. Aman aman, haftaya kadar o gülü annesine mi Naz a mı vereceğinin tartışmasından kurdeşen olacağız. Hazırlıklı olun: )
De mii de miii.. Böyle olsun bütün bölümler, itiraf mitiraf istemez.. Yaaa sanki ilk sevgililer günü kutlamasını ben yaşamışım gibi mutlu oldum bu bölümden..:)
the.flash.31
15-02-07, 22:05
giderek diziye bağımlı olmaya başladım.YY siz bir hayat düşünemiyorum.dizinin bittiği akşam engüzel akşamım ertesi gün en hüzünlü günüm olacak.şimdi bile haftaya perşembeyi beklemeye başladım.perşembe günü benim için haftanın en güzel günü. sayemde sınıfta diziyi bilmeyen kalmadı.tenefüslerde gözlerin şarkısı eşliğinde muhabbet ediyoruz.
bende yy bittikten sonra napıcam diye düşünüyorum, acaip bi şekilde bağımlısı oldum.. :img-cold: :king: biteceği gün aklıma gelince garip bi burukluk yaşıyorum :icon_sorr
ya aslında bölümü beğendim ama belgine çok sinirlendim. Yani öyle kaptırdım ki kendimi birden belgin çıkınca sinirlerim bozuldu. O yüzden öyle yazdım Ama arabadaki halleri filan hoşuma gitti. Evli gibi didişiyolardı. Öyle hissettim.
Neyse güzel kısımları hatırlayıp biraz yatışayım bari.
gulfem, sinirlenme Belgin'e. Erkek annesidir ne de olsa. Erkek anneleri böyle olur. Hahaha. Anlarsınız: )
Bunlar sevgili artık. O bahsettiğin araba sahnesi bir sevgili didişmesi değildi de neydi? Valla ben kızsaydım aynı o şekilde kızardım.:)
pas.si.on79
15-02-07, 22:07
arkadaşlar,
ne güzel bir bölümdür bu.Duygularımı sözcüklere dökemiyorum.Hiç bitmesin istedim.Tekrar izleyip doya doya.Öyle yazmak istiyorum.
Ama Tarık Naz harikalardı.Mert ve Pınarda son iyiliklerini yaparak gittiler.
Bayıldım bayıldım bayıldım.
Ellerinize sağlık emeği geçen herkesin:happy0064 :happy0064
O keyif alarak izledim ki bu bölümü..her sahnesinden büyük bir keyif aldım..bütün oyunculara bayıldım..hayran hayran seyrettim..daha ne diyeyim..bütün hafta ne yorum okudum ne yorumladım..ne de bir beklentim vardı..ama olmayan bütün beklentilerimi karşıladı bu bölüm...
- kızım çabuk bavulumu hazırla
- iyi de nereye gideceksiniz?
-ne bileyim ben..bilsem kendim hazırlarım...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu kadar manasız bir diyalog bu kadar komik ancak bu dizide olur...yerlere yapıştım gülmekten
en güzel bölümleri sinir bitirmek bizim senaristlerin çok güzel bi yeteneği bence.
20. bölüm "aptal"
24. bölüm "hulusi tarık karşılaşması"
30. bölüm "mert pınar"
31. bölüm "belginnnn" :icon_mad:
eee ne yapalım güzel son görmeye hasret kaldık. inşallah dizinin finali güzel olur.
en güzel bölümleri sinir bitirmek bizim senaristlerin çok güzel bi yeteneği bence.
20. bölüm "aptal"
24. bölüm "hulusi tarık karşılaşması"
30. bölüm "mert pınar"
31. bölüm "belginnnn" :icon_mad:
eee ne yapalım güzel son görmeye hasret kaldık. inşallah dizinin finali güzel olur.
Unuttukların var serdar;
Hastane
Pınar mı?
ve sanıyorum bir kaç tane daha. Atlamayalım lütfen.:)
arkadaşlar,
ne güzel bir bölümdür bu.Duygularımı sözcüklere dökemiyorum.Hiç bitmesin istedim.Tekrar izleyip doya doya.Öyle yazmak istiyorum.
Ama Tarık Naz harikalardı.Mert ve Pınarda son iyiliklerini yaparak gittiler.
Bayıldım bayıldım bayıldım.
Ellerinize sağlık emeği geçen herkesin:happy0064 :happy0064
ÇOK GÜZELLDİİİ...ÇOK GÜZELDİİİ..çok güzeldiii...daha ne diyeyim..çokkkkkk güzeldiii....:happy0064 :good: :img-hyste :happy0064
ceza_cansu
15-02-07, 22:12
Benimde kesinlikle favori bölümlerimin arasına girdi bu bölüm.Vahi nin meşhur sözü ''İnsanın sevdiğine açılması aşkını itiraf etmesi için bundan güzel gün olabilir mi'' çok anlamlıydı.Tarık da Naz da artık kabullendiler bu durumu.Otelde odalarındaki konuşmaları da çok güzeldi.Ya bu bölüm herşeyiyle süperdi
Valla Naz ın Belgin'den çekeceği var yok yok Belgin in Nazdan çekeceği var.
Aslında ikisinide düşününce kimin kimden çekeceği var bilemedim şimdi.:icon_whis
ikiside birbirine köksöktürür arada olan Tarık a olur.İkisini nasıl idare edecek göreceğiz artık..
elmali-turta
15-02-07, 22:12
bu bölüm süperdi süperdi bayıldım her karesini her sahnesini zevkle seyrettim:img-wink:
32. bölüm çok daha süper olcağa benzio tarık sahne alırmı dersiniz hani demişti ya burada sahneye çıkıcam die??:happy0064 :happy0064
bide bu gülü şimdi naz gördü ya artık tarık vermesede olur yani naz gördü ya o bana yerterrr:):)
şimdilik bu kadar ayrıntılı yorumu yarın yapcam suratımın eski şekline dönmesi lazım(sırıtıyorumda hala yoksa gulumsuyomuydum:))):img-hyste
ebru ablacım sende yorumu geciktirme senin yorumu beklioruz:img-pilot :img-pilot
~ topiqq ~
15-02-07, 22:17
muhteşem bir bölümdü,,hiç bitsin istemedim.her sahneyi sindire sindire izledim..inanılmaz keyif aldım.bu bölümün böyle biteceğine kendimi hazırlamıştım..ama yinede çok kötü oldum.ya off ya.niye bu noktada bu bölüm bitti...ama napıcaz yine bekleyeceğiz.çok yol katedildi çooookkkkkkkkk.........geri dönülmez noktalara geldiler..ama haftaya müthiş bir bölüm olacağına kesinlikle inanıyorum........:)))
aynen cnm aynen...her dakikayı bayıla bayıla izledim..evet sonu yine istediğimiz gibi değildi her zamanki gibi =) bizi yine merakta bıraktı..yapıcak birşey yok bekleyeceğiz..artık naz'la tarık kendilerini aştılar ve dediğin gibi çok yol katettiler..ve aynen katılıyorum haftaya bomba bir bölüm bizi bekliyoooo:happy0064
whiteangel
15-02-07, 22:18
bu bölüm süperdi süperdi bayıldım her karesini her sahnesini zevkle seyrettim:img-wink:
32. bölüm çok daha süper olcağa benzio tarık sahne alırmı dersiniz hani demişti ya burada sahneye çıkıcam die??:happy0064 :happy0064
bide bu gülü şimdi naz gördü ya artık tarık vermesede olur yani naz gördü ya o bana yerterrr:):)
şimdilik bu kadar ayrıntılı yorumu yarın yapcam suratımın eski şekline dönmesi lazım(sırıtıyorumda hala yoksa gulumsuyomuydum:))):img-hyste
ebru ablacım sende yorumu geciktirme senin yorumu beklioruz:img-pilot :img-pilot
Valla ne yalan söyliyeyim o gülü vermese bile , Naz almış kadr oldu. Fakat o kıyafetlerle muhteşem görünüyorlardı... Tipik kayınvalide tepkileri göreceğiz Belgin'den. Fakat gelin-kaynananın huyları birbirine çok benziyor ve ortak noktaları da çok fazla...:img-hyste Yandın Tarık sen yandınnn..:img-wink:
ah Belgin ah sen otele gittin ya inşallah Hulusi'yi Rus Revü kızlarıyla dans ederken görürsün :))) sana müstehak artık =)))) en azından onu öyle görürsen bizimkileri bırakırsın
~ topiqq ~
15-02-07, 22:19
''İnsanın sevdiğine açılması aşkını itiraf etmesi için bundan güzel gün olabilir mi''
tarık ve naz'ın bu sözü kafalarından habire tekrarlayıp, sesle konuşmaları çok hoşuma gitti..özellikle tarık "tamam vahi amca devam etme" gibi birşey söyledi ya orada çok güldüm
burcin_kaplan
15-02-07, 22:21
hala bölümün etkisinden çıkamadım yüzümde anlaşılmaz bir sırıtma ay pardon bir gülümseme mevcut:) ehehe.. 1 haftada geçecek gibi değil çünkü bölümü çewirip çewirip izlicem galiba.. eheheh...
bu arada odada kendi kendilerine konuştukları yerde çok güzeldi ya ...
Bide ben nazın merte tarıkı seviyorum deyişini çok duymak isterdim ama göstermemeleride bi yandan güzel olmuş daha büyük bi süpriz oldu bizim için bu arada mertin duygulanması çok güzeldi ama nedense aynı duyguyu pınarda hissedemedim sinir olmaktan:) ehe.. neyse o telefon oldu iyiki iyikiide mert tarıkı aradı yoksa napardık biz.. aaahh aahh ...
Öbür hafta umarım otelde geçer ben bir misafir sanatçının katılacağını düşünüyorum
~ topiqq ~
15-02-07, 22:22
ah Belgin ah sen otele gittin ya inşallah Hulusi'yi Rus Revü kızlarıyla dans ederken görürsün :))) sana müstehak artık =)))) en azından onu öyle görürsen bizimkileri bırakırsın
hahahaha süper ya :img-hyste :img-hyste :img-hyste hakkaten haketti belgin artık bunu !! =))
merhabalar :)
dizi çok güzeldi harikaydı buraya gelince en beğendiğim yorumu okudum eline sağlık aminnnnnnnnn diyorum belgine herşey müstahak artık ..
dizi muhteşemdi emeği geçen herkese teşekkürler :)
cok begendigim cok sevdigim bir bolum oldu.
arada hoslanmadigim yine kendini tekrar eden durumlar olsada (tam onemli anda tel. calmasi, son cicek olayi, bu kadar guzel bolumun yine yüz ekşiterek bitirilmesi gibi). zaten bunlarin olacagani daha iki satirlik anafikir-ozet geldiginde tahmin etmis, elestirmistik. ama yine de performansin bu kadar yüksek olacagini tahmin etmiyordum.
yani aslinda surat eksitecegim kisimlar olacağını biliyordum ama diğer yakınlaşma ve istediğimiz sahnelerin bu kadar güçlü olacağını tahmin etmemiştim.
daha sonra daha uzun yazmak isterim ama kısaca ben bu bölümü çok sevdim.
senaristlerin tempo arttırmasını sevdim umarım önümüzdeki hafta yine düşürmezler çünkü ben bu diziyi ilk izlediğimden beri böye seviyorum.
Çok çok güzel bir bölümdü.Ailecek keyifle izledik.Bir çok duyguyu bir arada yaşatan böyle bir dizi daha yok.Hiçbir sahnesinden sıkılmadığım muhteşem bir bölümdü.Bu gece bu keyfi yaşatan, yalancı Yarim ekibine sonsuz teşekkürler:happy0064 :happy0064 :happy0064
Bu bölümün devamının bundan daha müthiş olacağını düşünüyorum.Tarık,Belgin,Naz bi süre beraber takılacaklar:)Komik sahneler olacak yine;bir sebepten Hulusi,Vahi ve Belgin otelden ayrılmak zorunda kalırsa tam süper olucak:)Bizimkiler başbaşa kalacak dağ evindeki gibi:img-in_loFragmanı görene kadar bunu hayal edeceğim:)Ama ne olursa olsun çok güzel bir bölüm olacağını düşünüyorum:img-yes:
mükemmel yorum.
harika.
kendi kaşındı.
ceza_cansu
15-02-07, 22:27
Aynen Burçin Pınar'ın ağlamasına hiç mi hiç üzülmedim.Aksine çok sevindim biliyosun Pınara ne kadar sinir olduğumu.Bu arada bencede haftaya bir sürpriz sanatçı gelicek.Tarık ünlü biri demişti bakalım kim bu ünlü sanatçı?
meltem-cmbl
15-02-07, 22:29
ya pınarla abisini çok taktir ediyorummm mertyin sayyesine tarık açılıyoduki belgin hanım off yaa
ya çok komik bir bölümdü bu diziyi izlerken gülmekten ölüyorumm vede çok romantikk bir bölümdüü
Bu dizide insanların kişisel gelişimleri bile çok ilginç bir eğitimle veriliyor. Çok hoş olmayan bir sahne... Belkıs'ın evden ayrılması. Bu sahnede çok ilginç birşey yaşandı. Belkıs kendisini evde istemeyen tek kişi ile vedalaştı.
Hemde herkesi özleyeceğini söyleyerek.
Bazen, bu diziyi , insanların, yeniden insanii duygularını hatırlasınlar diye yaptıklarını düşünüyorum. Bu kadar gülerken arada gözümüze toz kaçması da bundan sanırım.
Her güldüğümüz bölümde, aynı derece duygulandığımız bir sahne muhakkak var. Hayat bu kadar mı yansır... hemde doğru olarak.
Yok ben dayanamayacağım, bunları bize yaşatan bu senaristleri kocaman :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
walla gecen haftadan sonra(ben begenmemistim gecen haftaki bolumu:icon_whis )ilac gibi geldi bu bolum deyip keyiflenirken....aah belgin aah!!!ne diyeyim ben sana!boynuzlanasın insallah emi!yok yok sana degil seni zırt diye o kapıdan cıkaran senaristlere kızmak lazım aslında.aah senaristler aaaah!!omrumu yediniz..bitirdiniz beni..
burcin_kaplan
15-02-07, 22:34
Aynen Burçin Pınar'ın ağlamasına hiç mi hiç üzülmedim.Aksine çok sevindim biliyosun Pınara ne kadar sinir olduğumu.Bu arada bencede haftaya bir sürpriz sanatçı gelicek.Tarık ünlü biri demişti bakalım kim bu ünlü sanatçı?
acaba şu sanatçı bizim bariş akarsunun Akademiden bi arkadaşı olabilir mi ki??malum dizimiz mütevazi bir bütçeyle çekiliyor:) barişin arkadaşlarından yararlanabilirler ehehe:img-hyste
Şimdi bi kaç arkadaştan da aynı düşünce gelmiş direk benimde aklıma şu rus revüsü olayı geldi acaba belgin vahiyi orda mı basıcak:) umarım basarda bizimkiler rhat eder... we bişey daha düşündüm şimdi bizim naz ilk o gülü gördüğünde her ne kadar belgine wereceğini düşünüp yanlış anlasada çok güzel şeyler gelebilir ardından malum naz sinirli olduğunda ardından çok güzel şeyler olabiliyor:img-hyste
whiteangel
15-02-07, 22:34
Bu dizide insanların kişisel gelişimleri bile çok ilginç bir eğitimle veriliyor. Çok hoş olmayan bir sahne... Belkıs'ın evden ayrılması. Bu sahnede çok ilginç birşey yaşandı. Belkıs kendisini evde istemeyen tek kişi ile vedalaştı.
Hemde herkesi özleyeceğini söyleyerek.
Bazen, bu diziyi , insanların, yeniden insanii duygularını hatırlasınlar diye yaptıklarını düşünüyorum. Bu kadar gülerken arada gözümüze toz kaçması da bundan sanırım.
Her güldüğümüz bölümde, aynı derece duygulandığımız bir sahne muhakkak var. Hayat bu kadar mı yansır... hemde doğru olarak.
Yok ben dayanamayacağım, bunları bize yaşatan bu senaristleri kocaman :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
Çok doğru tespitler. Ağırlıklı olarak gülsek de.. Alttan alta verilen incecik mesajlar, hani kör parmağım gözüne der gibi açık ve abartılı olmadan verilen dersler bu diziyi tüm dizilerden daha özel ve güzel kılan artı değerlerdir.:good:
~ topiqq ~
15-02-07, 22:35
evett bence de haftaya bir konuk oyuncumuz olacak, merak ettim şimdi =))
bu arada cansucum inan bana ben de hiiiiç mi hiç üzülmedim pınar'ın ağlamasına, arkadaşlık oyununun büyümesine sebep olan kişi o bence !!
walla gecen haftadan sonra(ben begenmemistim gecen haftaki bolumu:icon_whis )ilac gibi geldi bu bolum deyip keyiflenirken....aah belgin aah!!!ne diyeyim ben sana!boynuzlanasın insallah emi!yok yok sana degil seni zırt diye o kapıdan cıkaran senaristlere kızmak lazım aslında.aah senaristler aaaah!!omrumu yediniz..bitirdiniz beni..
boynuzlanasın insallah emi
evet evet. işte bombalar patlıyor.
belgin ah ah!
hulusi sana az yapmış bu güne kadar.
kaynanalık yapacak zamanı mı buldun be belgin daha çocuklar açılamadılar bile birbirlerine.
ama belgin kendi kaşındı. inşallah hulusi'yi şöyle 8-10 revü kızı arasında bulur. :img-hyste
ceza_cansu
15-02-07, 22:39
Aslında belki zor olabilir ama diziye konuk sanatçı olarak Haluk Levent gelse bölümde Barış'la beraber Zor Aşkı söyleseler ne güzel olur.Biliyorum çok zor olması ama olsada ne güzel olurdu.
Arkadaşlar Belgin hanımdaki hırsa bakarmısınız Naz Ve Tarıkın ortasındaki odayı tutmuş:img-hyste .603 , 605 Naz ve Tarıkın odası 604 Belgin hanımın.
:happy0064 Budur,budur budur.:happy0064 :happy0064 Harika,izlediğim em mükemmel bölüm.:good: o diyaloklar evliymiş gibi didişmeler süper ötesiydi.Pınar ve Mert beni çok şaşırttılar onlardan böle bir tepki böle bir olgunluk beklemiyordum,tabi bu kadar çabuk kurtulmayı da ve Mert'e de teşekkür etmek lazım tarığa süprizi hazırlamasına konuşmalarıyla yardımcı olduğu için.:happy0064 :happy0064 :happy0064
Barış :img-in_lo ta Merve de çok güzel ve yakışıklılardı.tarığın gülü verme(daha doğrusu verememe sahnesi) çok etkileyiciydi.ama söle bir soru geldi aklıma naz şimdi demeyecekmi nereden çıktı bu kadın gerçek annesi olduğunu bilmediğine göre gülü kendisine vereceğini anlar herhalde belgin hanıma vereceği gibi saçma bir düşünceye kapılmaz ki zannetmiyorum nazdan bu kadarını da düünmez herhalde bu bölümden sonra.Neyse ben bu bölüme bayıldım ve 32. bölümün çok harika bir bölüm olacağına yürekten inanıyourm. Hulusinin ve Vahinin kaçamağı,tarık ve nazın yarı açılıp yarı açılmamaları .... ay ay ben çok heyecanladım 32. bölümü şimdiden merak ediyorum.ah ah nasıl geçecek şimdi 7 gün....:sad53: :sad53: :img-help:
Belgin'e beddua etmek istiyorum. Bu bölüm hakikaten haketti. Tuvalete girince kağıdın bitsin belgin, suların kesilsin emi.
bu bölümde gördük ki naz'a kırmızılar çok güzel yakışıyo.
"sana kırmızı çok yakışıyo" :)
tarık da bu durumu ona çok güzel ifade etti " benim için farketmez, kıyafeti değiştirmemen " diyerek. naz2ın vazgeçip eve gideceğini sandığın da tarık aynı çocuk gibiydi. "hiç arabadan inmediğimi farzet" derken çok masumdu.
ya bölümde çok güzel sahneler vardı hangisini anlatacağımı bilmiyorum.
bu bölümün diğer karakter kahramanlarının yıldızı şüphesiz vahi'ydi. hulusi de iyi gözlemcililk yapıyo hani :)
bu bölüm hakkında daha çok konuşulacak şey var hepsi ikinci bi izleyişten sonra :)
qsawe senaristimiz son derece iyi niyetli birisi bunu bugün daha güzel anladım. her bölümde kardeşlik olsun, dostluk olsun, küskünlük olmasın diye o kadar güzel mesajlar veriyoki. takdir etmemek elde değil. belkıs'ın veda ettiği tek kişinin onu hiç sevmeyen naz olması buna en güzel örnekti.