Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-6
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
herkese selamlar
yorumlar harika bölüm harika keyifler harika :img-wink:
herkeste bir sırıtma pardon gülümseme :img-hyste daha ne olsun
valla ben bu bölüme hayran kaldım hiç gözümün önünden gitmiyo aklıma geldikçe sırıtıyorum hem duygusal hem komik herşey en ii şekilde işlenmiş emeği geçen herkese çok teşekkürler hepsine alkış :happy0064
hiç bitmesin istedim ben yaa doyamadım tekrar tekrar izleme şansı olan arkadaşlar nekadar şanslılar keşke bende izleyebilsem tadını çıkara çıkara :icon_sorr
ya o kadar çok güldümki bu bölümde hele tarığın naz a
-teklifi kabul ettinmi sorusuna
-hımm evet ettim şimdide ayrı ayrı düğün için mekan bakıyoruz ilk bulan diğerine haber vericek (tam yazamamış olabilirim) lafına çok güldüm :img-hyste :img-hyste :img-hyste
hele nazın tarığın omzumda ağlamasından sonra giderken didişmeleri sevgili gibilerdi işte yaa daha ne olsun :img-hyste
daha benzer bi sürü replik harikalardı yaa bayıldım bayıldım bayıldım tek kelimeyle süper :good:
sonu biraz hüsran oldu ama bence o gül naz a verilcek yani umarım tek tesellim yoksa perşembe gelmek bilmez :icon_whis
naz a nekadar yakışmış giydiği kıyafet tarık ta bi o kadar yakışıklıydı tabi herzamanki gibi:img-in_lo çok yakışıyolar yaaaa çoookk
inşallah 32.bölümde belgin kocasının derdine düşerde bizim kumruları rahat bırakır :img-in_lo
rap_boys_hakan_
16-02-07, 12:49
bu bölüm süper gidio arkadaşlar tek kelimeyle bayıldım süper süper:)
mertle pınar beni çok şaşırttılar yanlız oh be onlardanda kurtulduk:img-hyste :img-hyste
onlardan kurtulduk ama belgin belası musallat oldu ya :( off
s_t_comandos
16-02-07, 12:50
SElam Arkadaşlar herkez gibi bende merakla bekliyorum bence bu bölümde tarık ve naz otel gidecekler hulusi orada tarığı görecek ve görüp yanına gidecek naz Hulusi bey çocuk arabanızı çaldırdı diye bu kadar üstüne gitmeyin yapmıs bi hata
Hulusi Bey : senin şöfür Tarık bu mu
naz: ewet
( Orada affetim diyip boynuna sarılacak tarığın ve şöfür Tarık Rolüne devam edecek)
naz : bak seni nasıl affetirdim seniş Hulusi beye
tarık : evet çok ii Affettirdin .. :)
bence mert ve Pınar da Kimlik işlemlerin de anlayacaklar KArdeş olmadıklarına
tamamen tahmindir:D
Tahminim Yarısı tuttu otel Felan demek ki Hulusi ile 32. bölümde karşılaşacaklar hehe ayrıca yine aşklarını itiraf edemediler.... Bu da dogru çıktı :)
rap_boys_hakan_
16-02-07, 12:51
bir yandan sevininp bir yandan üzülmek cok kotu birsey ya off
ya o belgini o sahneye sokran kimdi acaba berbat ettii herseyi tam dedim dizi süper bole bolüm olmaz die bir baktım belgin butun bolümlerde yaptılar bari 32 de yapmasınlar lütfen !
s_t_comandos
16-02-07, 12:53
yaff haklısınız mert pınar iptal derken bi de oğul korkusu anne çıktı başımıza :sad53: Ne olacak merakla bekliyoruzz
sadece bu sayfayı okuyan arkadaşlarımız olabilir..burada tekrarlıyorum dün akşamki bölüm hem totalde hemde ab grubunda ikinci olarak süper bir sonuç almıştır:))
Misafir nedeniyle diziyi parça parça izledim,artık nette izlerim(bölümün tamamını umarım koyarlar )
Tam izleyemediğim için bir şey söyleyemeyeceği yalnız bir iki kelime edeyim.Şurası gerçek ki biz yalancı yarim forum üyeleri çok kötüyüz:icon_twis Mert ve Pınar'a demediğimiz kalmadı,bakışlarından tutunda hareketlerine kadar her şeyi söyledik,fakat dün akşam ters köşe yattık.Bizimkilerin birbirlerine açılmaları konusunda ilk adımı attırdılar.Mert-Pınar kardeşler 10-yalancı yarim forum üyeleri 0:img-hyste kabul edelim,sınıfta kaldık:img-hyste
Ne malum bizim burada verdiğimiz tepkilerin senaristlerimizin kulağına gitmediği.... ne malum Mert-Pınar ikilisine bu kadar karşı olduğumuz için diziden Cenk ve Bora'ya göre daha kısa sürede çıkartılmadıkları. Ayrıca bu kadar melek olmak da mümkün değil. Sırf senaristler istedi diye sevemeyeceğim onları. yy forumcuları 1- senaristler 0 dersen kabul edebilirim belki.
Bu arada 2/2 olduğumuz reyting sonuçları da alkışı hak ediyor. :happy0064 :happy0064 :happy0064
herkese günaydınnn!!! coşturmuşsunuz buraları yine buraları
beddualarınıza çok güldüm arkadaşlar yaaaaaa kocaman bi AMİN diorum hepsine ya ne işin war senn orda, rahat bıraksana oğluşunu alla alla!!! bide sırıta sırıta çıkıyo odadan, tam da ortalarında oda, kesin belgin ayarlattı o odayı, resepsiyona fazladan para ödemiştir, birbirlerinin odasına giderlerse duysun die!!!!
ya sonunda son dakikayla şahin abi de yoldan çıktı ya ne diym artık yaaa ama bi kez daha anladım ki asıl sessizlerden korkmak lazımmış onlar nası beddualar öyle yaaaaa:img-hyste
eminim naz bile o gülün ona olduğnu anlamıycak kdr salak olamaz, yani belgün ne tesadüf fln dedi ztn, yani nazdan başka sahibi yok o gülün hem ztn artık tarığın onu sewdiğini de anladı şükür
e belginin otelde yan odadan pörtlemesini saymazsak mükemmel bi bölümdü, bayıldımmm, çok güzeldi, artık iyce sewgili oldular:img-in_lo
gözlerin'i söyledi naza yaaa, inanmıyorum, çok tatlılardıı!!! inşallah gelecek bölümde o şarkı üzerine bi konuşma geçer aralarında, tarık şarkıyı naza yazdığnı fln söyler, o zmn süper olur!!!
arkadaşlar ben mi kaçırdım - kaçırmış olmam zor ama:icon_whis - filizle ümit tam olarak ne zmn sevgili oldular, yani itiraf fln olmadı onlarda ama en rahat 14 şubat kutlayan da onlar oldu yanık pizza da çok hoştu filiz de ümitin hatrına yedi o pizzayı, onlar da çok şekerlerdi dün akşam:img-in_lo
hacer anne nasıldı, senin sewgilin mi war daha bu yaşta dedi bi türlü göndermedi kızı:img-hyste
mertle pınarın diziden çıkmasına çok sevindim ama sanki biraz saçma olmuştu bazı sahneler, pınar dedi ki aralarına girmeye çalıştığım için kendime kızıyorum (replikleri tam hatırlamıyorum) yuh dedim orda, abartmışlar biraz, walla dedim şimdi bunlar yawaş yawaş havalanıcaklar, kanatları fln görünücek, kafalarında o altın halkalardan çıkar şimdi:img-hyste ya ne bilim orası hiç gerçekçi gelmedi bana, hiçkimse o kadar iyi olamazzzz, olmasın da zaten:icon_whis (sen bu kısımları okumamış ol doktorcum songülcümmm:)))
belkıs hanımın gitmesine çok üzüldüm yaa, keşke nilgün belgün diziden çıkmak zorunda olmasaydı hem daha zavallı aşık kız hikayesini dinleyememiştikkk belkız gittikten sonra nazın haline de çok üzüldüm, babama bu kadarcık mutluluğu çok gördüm dedi, sewmiycem işte dedi(biraz geç kaldı tabi bunu söylemek için:icon_whis ) ama nazın niye herkesten herşeyden bu kadar kaçtığnı anlamış olduk, kız korkuyo, daha önce annesini kaybetmiş, babasının o halini görmüş, geride kalmanın nası bişey olduğnu biliyo, haklı tabi korkmakta!! ama kabuğundan çıktı bi kere, artık geri dönüşü yok, umarım tarık belgine rağmen beklenen itirafı yapabilir yeni bölümde!!
belki bikaç bölüm içinde belkısın yerine vahinin aşık olabiliceği başka birileri gelir
bi de şey var şimdi ev işlerini kim yapıcak, ya da yemekleri, aç kaldılar walla, berrak da yok kaç bölümdür, bence çıktı diziden.. neyse işte ev halkının hali duman, aç kaldılar aççç, nazın yemek yapcak hali yok ya, ümit de ztn yakıyo pizzaları:)
şimdilik aklıma gelen bu kdr bidaha izlediğimde tekrar yazarım:img-wink: (sanki bu çok kısa oldu ya:img-hyste )
Naz:Gitmeni İstemiyorum...
Tarık:İstesende Gitmiyorum..!!:img-in_lo
muhteşem bir bölümdü tek kelimeyle..yerimde oturamadım hop oturup hop kalktım yahu:)..
imalı sözler(hatta artık ima sayılmazlar direk sölüyorlar)..bakışlar..Tarık'ın sonunda açılcak cesareti bulması..Tarık'ın Mertle Naz'ı yalnız bırakamaması..Naz'ın Mertle konuştuktan sonraki hali..Tarık'ın arabada Naz'a gözlerini okuması(bence bu bi itiraftır):)mert ve Pınar'ın bunu anlayışla karşılayıp aralarından çekilmesi...Vahi'nin çapkınlığı eline yüzüne bulaştırması..Hulusinin taktikleri..
kısacası her sahnede ayrı bir keyif aldım..çok güzel gidiyor bölümler..raytinglerimizde çok iyi hakettiğimiz yerdeyiz..bu arada tabi ümitin repliğide unutmayalım..
ümit:oh herkesin keyfi yerinde..bababım Belkısı var Tarık'ın Pınar'ı senin Mert'in olmadı senin Tarık'ın Tarık'ın Naz'ı...:)
burdan ümitinde bi sorun çıkarmıyacağını anlıyoruzz..:)
ah belgin ahh..ah ah ah...ne diyeyimki sanaa..inş tarık gülü belgine vermez..:icon_sorr
ya en sevdiğim an diye düşündümm birsirü olduu bee:happy0064
o kadar güzel bir bölümmüş ki hiç bir sahneyi boşveremiyorum ...
naz'ın merte herşeyi anlatıp tarığı sevdiğini söylemesi tarık gelincede elinden tutup gidebilirmiyiz demesi çok güzeldiii:img-in_lo
arabada çok güzeldiler...demekki naz tarığı isteyerek kovsa tarık yine gidemez:img-hyste
sırıtma kapının önünde..
-bak bu sefer doğruı bildin...
çok tatlılar ya...
sizce bu bölümün en romantik anı hangisiydi ayrım yapabiliyormusunuz??
arkadaşlar ne dicem, belkısla teo vahi amcayı:) terkettiler ya hani bir bir, aklıma ne geldi orda biliyomusunuz, vahidettinle belma part 2:img-hyste :img-hyste
arkadaşlar bende sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum kısa bir yorum yapım dedim sonra düşüncelerimi yazarım bence mükemel bir bölümdü bence belgin hulusinin peşine takılacak bizimkiler rahat bırakacak seyretmeyen varsa bügun saat 23.50tekrarı var akşam dün diziden sonra gösterdi kaçırmayın haber verim dedim belkide yazılmıştır haber verim dedim
yani bu gece 11 buçukta yine stardayız kim istemezkii o sahneleri tekrar izlemekk yaaa valla tekrar olmasına rağmen heyecan yaptımm bak yaa replikleri bu sefer kaçırmayalım bol replik vardı bu bölümde resim çekebilirseniz çok sevinirim kimse bişey eklememiş:sad53:
Dünkü bölüm çok güzeldi,çok komik ve çok romantikti:img-in_lo zaten özet ve fragmanda sevgililer gününün işleneceğini görünce çok özel bir bölüm olacağını hissetmiştim,beklediğimden de güzeldi.Sanki bir diziden bir bölüm değilde çok hoşuma giden romantik komedi tarzında bir film izlemiş gibi hissediyorum kendimi.Film tadında bir bölümdü defalarca izleyebilirim:) aynı hissi 20. bölümde de yaşamıştım.Dünkü bölüm 20'den daha güzeldi bence benim favori bölümün oldu umarım 32. bölüm bundan daha güzel ve de etkileyici olur.Zaman zaman eleştirsekte dizimizin senaristlerini aşkı ifade edişi,bize yansıtması,hissettirmesi açısından çok başarılı buluyorum.Başka dizilerde bu hissi yakalayamıyorum her bölüm sarılıyorlar,öpüşüyorlar ama çok hissiz,yapmacık buluyorum.Zorunluluktan yaptıklarını çok belli ediyorlar.Ama yalancı yarimde bu romans yakalandığı anda yani olması gereken yerde ve olması gereken zamanda bakışlarıyla,sözleriyle,sarılmalarıyla o kadar doğal aktarılıyorki bu aşkın tutkusunu,büyüklüğünü iliklerimize kadar hissettiriyor.Böyle bir dizi yapıldığına hala inanamıyorum ve bu diziyi izlediğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.Bizi böyle mutlu eden yalancı yarim dizi ekibine sevgilerimi gönderiyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
peki bişey sorabilirmiyim?? 20 000 ytl noldu, tarık o yardımı yaptı, şimdi yarışması gerekmiyomu
~ topiqq ~
16-02-07, 14:18
sahne konusunda haklısın en güzel sahnelerden birisiydi. her bölümde bölüme özgü çok güzel sahneler yapıyolar. geçen hafta ayrılık sahnesi bu hafta "sevgiye" dair ağlama sahnesi
naz: sevmicem işte. ya ölüp gidiyolar ya da terkedip gidiyolar.
tarık: insan sevgisiz yaşayamaz.
bu sözler öyle basit sözler değil. geçen hafta ayrılık sahnesi içinde aynısını söyledim bu hafta bu sahne içinde aynısını söylüyorum. bu sahneyi reklamı çok olan iyi reyting alan bi diziye koyun haftanın sözü diye bi hafta konuşulur.
ayrıca bu sahneyi izlerken bugünki sevincimin yanında, yayından kaldırılmasıyla üzülmeme neden olan kv aklıma geldi.
çünkü bi tek o dizi de "sevgiye" dair çok güzel sözler duymuştum şimdiye kadar. ama bu sahne bizim dizinin de o kategoride bi dizi olduğunu gösterdi. çünkü tarık ve naz'ın polat ve eliften hiç bi farkı yoktu. hatta aşk olarak onlardan daha güzelini yaşıyolar. ama gelin görünki milletimiz "aşkı" açıkça görmek istiyo. aslında şimdiye kadar belki de hiç izlemedikleri böylesine zor bi aşkı izlemek milletimize ağır geliyo ve onlar kendilerine kolayı seçip, hazır aşkı izliyolar.
aşkı yaratmak zaman ister, ama aşkı bulmak hiç de zor değildir. iki kişiye aşkı söyletmek de hiç zor değildir. " seni seviyorum" dedirtip bitirirsin. aslında zor olan aşkı söyletememektir. biz zor olanını seçtik ve aşkını söyleyemeyen bir aşkı izliyoruz. ve çok keyif alıyoruz.
öyle güzel bi yorum yapmışsın ki serdar üstüne söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten..:good:
peki bişey sorabilirmiyim?? 20 000 ytl noldu, tarık o yardımı yaptı, şimdi yarışması gerekmiyomu
Yarışacak daha doğrusu yarışmalı bana göre...bu dizide heyecanı tırmandıran iki unsurdan birisi ralli sahneleri(çok es geçiliyor,üzülüyorum) diğeri ise romantik sahneler...adamakıllı bir yarış sahnesi ve ardından yaşanacak dolu dolu bir romantizm diziye daha da renk getirecek diye düşünüyorum:img-yes: ama tabi bu sadece benim fikrim
ebru.karaca
16-02-07, 14:43
Herkese Merhabaaaa…
Dün 8. sayfada kalmıştım, ondan sonraki yorumları okuyamadım. Yorumumu ekledikten sonra okuyacağım..
Öncelikle, şunu söylemek istiyorum. DÜNKÜ BÖLÜM MUHTEŞEMDİ. Başka söz bulamıyorum, kusura bakmayın. Yoksa çok daha iyi şeyler söylemek isterdim. Söyleyeyim de, duygularımı anlatsın. Ama nerdeeee? İnanın ne desem, az gelecek bu bölüm için. O kadar zevk aldım yani :)
Dizinin en başını kaçırdım. Şu kahvaltı masasını. Çok da merak ediyordum ama ne yaparsınız, kısmet.. Nasılsa sonradan izlerim.
Ama bizimkilerin Pınar ve Mert’e el sallayışları çok hoştu. Ve Vahi beyin “Nasıl? İyi oynadım mı?” ları.. :) Güzeldi. Orada Tarıkla yaptığı konuşma ve Naz ile Tarık’ın bakışmaları güzeldi. Ümit’in arayı EL ile kesip, “Babam o tarafta Alfonsocuğum”, “Kapı o tarafta Nazcığım” ları güzeldi.. :)
Ve o sahne, o ünlü söze gebeydi : “ İNSANIN SEVDİĞİNE AÇILMASI, AŞKINI İTİRAF ETMESİ İÇİN BUNDAN GÜZEL BİR OLABİLİR Mİ?” Hah haa… Bu sözler bütün bölüm boyunca bizimkilerin aklından çıkmadı bir türlü :) Ve dolayısıyla, bizim de tabi :)
ebru.karaca
16-02-07, 14:44
Vahi beyin söylediklerinden sonra Tarık Naz’a açılmayı, Naz da Tarık’ın kendine açılmasını istedi doğal olarak. Halleri çok komikti. Özellikle de Naz’ın.. :) Kapı çalındığında Tarık olduğunu duyunca nasıl da üstünü başını düzeltti? Ama ilgilenmiyormuş gibi yapmak için de çello başına oturdu. Heyecanlı heyecanlı.. Güzeldi güzel. :)
NAZ: Çello çalıyodum.
TARIK: Öyle mi? Duymadım.
NAZ: Sessiz ve derinden çalıyodum. Anlamazsın, seni aşar!
Normalde bu iğrenç espiri için Naz’ı eleştirirdim. Ayrıca da hiç gerçekçi değil derdim. Ama gerçekçi olmaması ve Tarık’ın Naz’ın yalan söylediğini anlaması işime geldiği için, hiç eleştiri yapmayacağım. Hatta Naz’ı tebrik edeceğim. Aferin sana! :)
Naz, Tarık’tan beklediği sözleri duymayınca sinirle yayı kapıya attı ya, orası da çok güzeldi.
NAZ: Çok ileri bir teknikle çalıyorum ya, zor tabi. Bazen böyle yay, fırlıyo elimden.
: ) Tarık yayı yerden alıp Naz’a verirken (daha doğrusu vermezken ve yay ikisinin eli arasında çekiştirilip dururken demeliyim :)) çok hoştu.. İşte kapıda bakışmalarla başlayan romantizmin devamı.. :)
Tüm bunları Vahi bey başlattı tabi. Sağ olsun. Onun sözleri olmasaydı 14 Şubatı bu şekilde geçirebilirler miydi, sadece Mert’in sözleri yeter miydi, bilemiyorum tabi:)
VAHİ: Seviyorum Tarık!
TARIK: Güzel, çok güzel. Ama bunu bana değil, Belkıs hanıma söyleyeceksiniz :)
VAHİ: Doğru, doğru. Acemilik işte! (Bu da Vahi beyin, BENİMKİ DAHA İLK! İne benzedi dün gece. Çok komikti. :)
ebru.karaca
16-02-07, 14:45
Naz’ın Tarık’ın derdine düşüp de, babasının Belkıs hanıma açılma meselesini ıskalaması ve bunun farkına vardığı yer komikti. Ümit’in yarısı traş köpüklü suratı da öyle :):)
Naz Ümit’le konuşurken, nasıl ağzından kaçırdı ama?
NAZ: Napıyım? Aklım Tarık’a takıldı.
ÜMİT:Doğrudur, sabah da kolların takılmıştı!
Ümit’in espirilerini de özlemişim hani :)
ÜMİT: Dağda sizi sarılmış halde bulduğumda anlamıştım zaten! :) OH BEEEEE!!!!
Hulusi’nin halleri dün gece çok güzeldi. Belgin ve Vahi’yi affetmemek yönünde nasılda ISRARCI ve KENDİNDEN EMİNDİ (!) :) Ama Vahi aradığında daha da güzel oldu her şey..
İnsan izleyince diyor ki, işte dostluk bu! Ona ne kadar kırılmıştı. Ama ihtiyacı olduğunda her şeyi bir anda, evet bir anda nasıl da unuttu! BİTTİ GİTTİ! :)
HULUSİ: Bekle benim can dostum! Ruh ikizim! Geliyorum!
Ve Hacer ananın istifini bozmadan söylediği, kendinden başka herkesin güldüğü espirileri : )
HACER: Nerde o eski yapıştırıcılar? :)
Naz’ın Belkıs gittikten sonra durumu anlaması ve ağlaması da çok duygusaldı.
ebru.karaca
16-02-07, 14:46
NAZ: Ufacık bir mutluluğu babama çok gördüm.
Sevmeyeceğim işte! Sırf bu yüzden kimseyi sevmeyeceğim!
Ya ölüp gidiyorlar ya çekip gidiyorlar.
Sonunda hep acı çektiriyorlar sana!
(devamını hatırlamıyorum ama yine güzel bir diyalog vardı)
Orada yine Tarık’ın omzuna sığınması ve onları bu şekilde de olsa sarılırken görmek güzeldi. O konuştukça Tarık’ın onu teselli etmek istemesi ve sözlerinin aksini ispatlamaya çalışması falan.. :)
Sonra romantizmin yine bir telefon sesiyle mahvolması tabi.. :)
TARIK: Ben, eline fırsat geçip de gitmeyen birini biliyorum.
NAZ: Gitmeni istemiyorum.
TARIK: İstesen de gitmiyorum!
NAZ:..
TARIK: Nazz,, … akşam….
ZIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!
Oradaki sarılmaları, tam sevgili gibiydi. İstedikleri kadar itiraf etsinler ya da etmesinler, Tarık’ın Naz’ın saçını okşayışı, Naz’ın o omza yatışı, kesinlikle sevgili gibiydi. :) Hmm..
Sonrasındaki kavgalarına ne demeli? Bayıldım! Bayıldım!
Muhteşemdi :)
Tam sevgili ya da karı-koca kavgası gibi.. Hah haa… Harikaydı.
Birisi tam metni ekleyebilirse, tekrar tekrar okumaktan çok ama çok zevk duyacağım.
NAZ: Bak, ben sana senin bana attığın gibi bozuk atıyo muyum?
TARIK: Ben bozuk atmıyorum!
NAZ: Atma! Atıyosun!
….
TARIK: Eee, nereye gidiyoruz?
NAZ: Sahile dedim ya!
TARIK: Bana doğru cevap ver!
NAZ: Doğru sor, doğru vereyim!
…..
NAZ: Düzgün sür!
TARIK: Sen işime karışma!
NAZ: Sen de düzgün sür, karışmayayım.
Hah haa… Bu kadar dırdır nerde görülmüş. Çok güzellerdi çoooookkkk….
ebru.karaca
16-02-07, 14:46
Hulusi ve Vahi ikilisin hali çok komikti. Sonunda Hulusi’nin Vahi’nin arkasını topladığını gördük yaa… Hah haa.. Ne komikti. Vahi dışarı atılıyor, Hulusi arkadan koşturuyor. Hesabı ödüyor, garsonlara bahşiş veriyor, özür diliyor falan.. Vahi bey, şu nezarete düştükleri gecenin intikamını çok güzel aldı :) Helal olsun. Anlamadan oldu ama olsun. :)
HULUSİ: Belkıs gitmiş olabilir ama ben varım.
VAHİ: Sen onun yerini tutamazsın ki Hulusi! :)
HULUSİ: Boş ver Vahi! Yaşandı bitti!
VAHİ: Yaşanmadı ki Hulusi! Yasanmadı ki!
VAHİ: Ben bu zamana kadar yaşamamışım..
HULUSİ: Bu şekilde gidersen, bundan sonra da yaşayamazsın Vahi!
HULUSİ: Tabi sen akacaksın, ben bakacağım. Malum, ben gözlemciyim.. :)
Gelelim şu TARIK-PINAR-MERT-NAZ buluşmasına..
Orada bizimkilerin hallerine çok üzüldüm. Naz orada kalıp da, Tarık gitmek zorunda kalınca.. nasıl da birbirlerine üzgün üzgün bakakaldılar.. Ah yaa..ah! Orada da resmen bakışlarında çığlık vardı her ikisinin. HAYIIIRRRRR!!! Diyordu o çığlik. Ama aksini yapmak zorunda kalıyorlardı.
Orada bir evlilik teklifinin geleceği belli olmuştu artık. Ama Naz teklifi duyduğunda sanki hafif bir tebessüm gördüm gibi.. O şüphelendirmişti beni. Ama sonra Mert’e verdiği cevap muhteşemdi. Helal olsun sana Naz! Bir de her şeyi, tüm duygularını Mert’e anlattı yaa.. İkinci kez helal olsun! :) Bizi çok mutlu ettin! :)
Tarık’ın, Naz’ın orada evlilik teklifi ile karşı karşıya kaldığını bilmesi ve kıvranışları da çok güzel verildi. :) Hissettirdiler bize tüm duygularını.
Hele Tarık, bu uğurda annesini bile reddetti ya.. :)
BELGİN: Hayatımda ilk defa, çağırdım ve gelmedi. Aynı günde hem kocamı hem oğlumu kaybettim. (İÇSESİM: Yuh yani Belgin hanım, bir olay bu kadar dramatize edilir yani :) ). Yok, Tarık bunu bana yapamaz! Kesin o kız yaptı. Bu gün 14 Şubat ya, birlikte bir yerlere gittiler. İster misin, bu kız buna rest çekmiş olsun? Ya annen ya ben diye! (İÇSESİM: Daha abartamaz diyordum, sen kendini de aştın Belgin hanım! :) ) Tarık da onu seçmiş olsun! Hah haaaaaa….
Anne işte..
ebru.karaca
16-02-07, 14:47
Neyse, biz yine gelelim bizimkilere..
Tarıklar gelince Naz hemen Mert’in arabasından indi. O telaşla Tarık da. Ve Naz elini uzatti. Aslında orada , o el tutuşlar çok şeyi anlatıyordu zaten. Hangi abi kardeş o şekilde el ele tutuşur? Pınar ve Mert’i hiç öyle gördük mü? :) Sadece, anlamaları biraz zaman aldı.
NAZ: Gidebilir miyiz?
TARIK: Nasıl istersen.
NAZ: Gitmek istiyorum.
MERT: Ona iyi bak Tarık.
Ben Pınar ve Mert ikilisinden bu şekilde kurtulacağımızı aklımın ucuna bile getirmemiştim. Hiç hem de. Hep kötü olacaklarını, bizimkilerin başına iç açacaklarını düşünmüştüm. Alfonso , İtalya, Belgin hanımın dernekten arkadaşı olma falan.. Öyle çok imkan sunuldu ki önümüze, bu şekilde gidişleri bir tuhaf oldu.
Ama bu tuhaflık güzel tabi.. :)
Çok hoşuma gitti. Huzura erdim :)
Neyse, gelelim şimdi, bölümün en güzel sahnelerini hazırlayan sahnelere.. :)
NAZ: Daha bu 14 Şubat bitmedi.
TARIK: Benim için hiçbir zaman 14 Şubat olmadı ki!
Ve Tarık kendiyle baş başa (Pardon, bir de Vahi bey var :) )
VAHİ HAYAL SESİ: İnsanın sevdiğine açılması, aşkını itiraf etmesi için bundan güzel bir olabilir mi?
TARIK: Vahi amca, iyi diyosun, hoş diyosun da, olmuyo işte. Ama sen yine de bütün gece aynı şeyi söylemeye devam edeceksin değil mi?
VAHİ HAYAL SES: EVET!
TARIK: ????????? (Orada yüzündeki şaşkınlık ifadesi harikaydı! Kahkahalara boğuldum :) )
Tabi durumu yine bir telefon kesti. Gerçi bu telefonun çalması gayet iyi oldu. Naz’ın Mert’e söylediklerini böylece anlamış oldu Tarık. Mert çok güzel teşekkür etti orada. Biz de dizimizden bu şekilde güzelce ayrılmış oldukları ve bizimkilerin birleşmesine de vesile oldukları için teşekkür ederiz :) :)
VAHİ HAYAL SES: İnsanın sevdiğine açılması…..
TARIK: Tamam Vahi amca. Gerisini söylemene gerek yok!
Hah haa… Bu nasıl bir şeydir ya? Bu sözler, senaristlerin aklına nereden gelir? Harika ya.. Tam diyorum ki, bu söz burada bitti. Beni kahkahaya boğacak yeni bir şey çıkıyor ortaya :) :)
serdar çok güzel demişsinn.. ama onca eleştiriye karşın 2. oldukk bu zaten dizinin ne kadar başarılı olduğunu gösteriyo..biz gerçek bir aşkı izliyoruz şuan hiç böyle bir aşk yok dizilerin hiç birinde bu konuda son derece iddialıyım aşk en fazla bu kadar yaşatılabilirdi...dizimiz bizim için bir numara...
sıralamada 2.olmuş 3. olmuş ne fark eder..aşkı kolay sananlar kolay aşkların yaşandığı dizileri izler..gerçek aşkı tanıyanlar zor aşkları sever bizde tarık ve nazın aşkını çok seviyoruz ve onları izliyoruz...
yalancı yarimin tüm oyuncularına ,sanaristlerinden kameramanlarına kadar herkeze çok teşekkürler..
özellikle naz ve tarık masal kahramanlarına yani çok sevgili barış akarsu ve merve seviye sonsuz teşekkür ediyorum bu kadar gerçekçi oynayıp bize gerçek aşkı yaşattırdıkları için...
ebru.karaca
16-02-07, 14:48
Arkasından, Naz’ın kapısını yeniden çalış.
Ama Naz bu sefer, umutsuz şekilde GİR dedi. Hani sabah, umdu, bir şey olmadı ya.. :)
NAZ: Konuşmak için çalışımın bitmesini beklersen, çok beklersin. Bu konçerto 75 dakika sürer.
(Tarık Naz’ın elinden yayı çeker. )
TARIK: O zaman bir yerde kesmek lazım. Benim o kadar vaktim yok!
Da da da daaaaaaaaaaaaaaammm… Naz da dumur olmaya başladı.. Ne oluyor? :)
Orada elini tutuşu ve sıkışı.. Çok güzeldi. Konuşmasalar da çok şeyi anlatıyordu.
TARIK: Hazırlan, gidiyoruz.
NAZ: Nereye?
TARIK: Bu günü, diğerlerinden farklı kılmaya.
NAZ: Hangi günlerden?
TARIK: Diğer senelerden.
……
TARIK: Ben arabada bekliyorum. Yarım saatim var. Gelirsen birlikte gideriz. Gelmezsen, ben tek başıma giderim..
NAZ: Gülümseyiş..
TARIK: Gülümseyiş..
NAZ: Gülümseyiş..
E bir de Tarık’ın arabada bekleyişi tabi :)
TARIK: Sakın bir şey deme Vahi Amca! Ben elimden geleni yaptım. Bir şey diyeceksen, kızına de!
Hah haa…
Yahu bu Vahi beyin bir sözünün böyle dizinin sonuna kadar, ermiş ak sakallı dede misali karşımıza çıkacağını ve benim de bu kadar eğleneceğimi söyleseniz inanmazdım.
Bayıldım bu repliklere :):)
Harikasın Tarık!
ebru.karaca
16-02-07, 14:49
Vee Naz’ın gelişi.
: )
Çok güzel olmuştu. Tarık da etkilendi zaten :)
NAZ: Aslında daha erken gelebilirdim. Eğer bu kadar çok merdiven olmasaydı.. :):)
Tabi Tarık hala büyünün etkisinde, Naz’ı incelemektedir. :)Ve Naz’ın onu uyandıran sözü:
NAZ: Yardım etmesen, benim buradan arabaya gitmem 45 dakika sürer..
TARIK: Memnuniyetle..
Ah ah! Biz bunları bu şekilde görmek için ne kadar uzun süredir bekliyoruz.. :)Onlar aşık oluyor, benim ayaklarım havada.. Ne hikmetse? :)
Tabi Tarık arabaya binince, yine gözlerini Naz’dan alamaz.
NAZ: Ne oldu?
TARIK: Çok şıksın.
NAZ: Nereye gideceğimizi bilemediğimden…
TARIK: O zaman bir daha, bir yere giderken nereye gideceğimizi söylemeyeyim. :)
NAZ: Hep bunu giyerim o zaman.
……
TARIK: Keşke arkaya otursaydın..
NAZ: Neden?
TARIK: Çünkü ister istemez gözüm hep yana kayacak.
(Naz arabadan inip arkaya geçer. Hiç tahmin etmiyordum.. ama…)
NAZ: Sen istersin de ben yapmaz mıyım? (deyince durumu kurtardı :))
TARIK:Eee şimdi de gözüm hep aynaya takılacak.
NAZ: E ben gelmeyeyim o zaman! (Hah haaa)
TARIK: HAYATTA BIRAKMAM! (Budur işte! Budur budur!
ebru.karaca
16-02-07, 14:49
Ve Sadri’nin gelip de her şeyi neredeyse bozuşu.. :)
SADRİ: Siz daha gitmediniz mi?
NAZ: Biz gitmedik deee, sen niye geldin?
Ve Sadri’nin otel mevzusunu ortaya döküşü..
Canım ya, Tarık ne kadar da utandı Naz yanlış anlayacak diye. Bocaladı durdu orada. :)
O bocalama sahnesinde en çok şuraya güldüm:
TARIK: Bu gideceğimiz yer, biraz pahalı bir yer.
NAZ: Eee? Hesabı mı paylaşalım diyeceksin?
O sahnede Naz’ın arabadan ineceğini ve bunun nedeninin pijamalar olduğunu tahmin etmiştim.. O yüzden Tarık bir hışım Naz’a karşı konuşurken, çok güldüm. Dönüşü olmayan laflar etme Tarııııkkkk…. :):)
TARIK: Sen bilirsin Naz! Ama ondan sonra bana, “Şansını denemedin!” deme! Bundan sonra bütün 14 şubatları tavanına bakarak geçir!
NAZ: Madem otelde kalacağız, ben gece için giyecek bir şeyler almaya gidiyorum.
TARIK: Farzet, ben bu arabadan hiç çıkmadım!
Hah hah haa..
Çok güldüm çoooookkk… Hele Tarık’ın, birden laf yetiştirir gibi “Farzet” kelimesine hızlıca girişi ve kollarını iki yana açışı yok muydu,,…? :)
ebru.karaca
16-02-07, 14:50
Bu bölümde birbirlerine sevgili gibi davrandılar. Ve hemen her yerde de o tarzda konuştular. Artık itirafa gerek yok. İtiraf zaten söylenmiş bir şeyin onayı mahiyetinde olabilir bu aşamadan sonra. :)
Ay bak aklıma geldikçe bir hoş oluyorum. Çok güzeldi bu bölüm yaa.. Hani derler ya, tadından yenmiyordu. Aynen öyle. Bayıldım. Aklıma geldikçe hala gülüyorum. :)
Şu dizi boyunca olan,
--Sıratma!
--Sırıtmıyorum, gülümsüyorum.
Muhabbeti de güzeldi. Neresi güzel değildi ki?
En sonunda Tarık da sırıttı tabi :)
NAZ: Kapının önünde sırıtıp durma!
TARIK: Bak bu sefer doğru. :)Hih hii.. :)
Sonunda Tarık, GÖZLERİN şarkısını Naz’a söyledi. Tam yerinde, tam zamanında ve çok güzel şekilde.. Hmmm… Dinlemek müthiş keyif verdi.
Gözlerin’i hep fonda dinliyorduk. Israrla, Naz’a baka baka söylemesini istedik, durduk. Sonunda sesimizi duyurduk.. :)Güzel oldu güzel..
Şu Rus Revüsü espirileri de güzeldi. Hele Naz’ın babasından beklemeyerek, TABİ TABİ, BABAM! Deyişi.. :)
Neyse, odalarına yerleştiler sonunda. Hoş, rezerve edilirken neden yan yana odalar rezerve edilmemiş anlamadım ya neyse. Tarık, böyle bir şey yapıp, Naz’ın yanlış anlamasını önlemek istemiş diyelim, geçelim.. :)
ebru.karaca
16-02-07, 14:51
TARIK: İnanmıyorum! 14 Şubatta Naz’la bir oteldesin. Ve hayatının en romantik akşam yemeğine dakikalar kaldı.
Aslında Tarık Tekelioğlu’nu düşünürsek ve bu sözleri onun söylediğini de göz ardı etmezsek, çok önemli bir şey ortaya çıkacak.
Tarık Tekelioğlu, o kızdan bu kıza koşan, çapkın mı çapkın, kimseye bağlanmamış, babası kılıklı bir adam.. Veeee, şimdi bir kızla yemek yiyecekken, bunun HAYATININ en önemli akşam yemeği olduğunu söylüyor. EN ROMANTİK!
Yani hızlı çapkın, AŞIK OLDU! Babası duysa, kulaklarına inanamaz. İtalya’daki resimlerden sonra.. :)
VAHİ HAYAL SESİ: İnsanın sevdiğine açılması, aşkını itiraf etmesi için bundan güzel bir olabilir mi?
TARIK: Olamaz!
BEN 1: BU MUDUR?
BEN 2: BUDUR!!! :) :)
ebru.karaca
16-02-07, 14:51
Tarık’ın güzel bir gülü alışı, Naz vermek üzere, kapıya gidişi, gülü koklayışı, …….:)
Ve Belgin’in ortaya çıkışı! :)
Allah senin iyiliğini versin Belgin! Ne diyeyim?
Mahvettin her şeyi!
Bir kere de, hastanenin orada parkta yapmıştın aynı şeyi!
Duruyorsun, duruyorsun, en olmadık yerden çıkıyorsun!
Kaynana seni! :)
Belgin’in her şeyin bir tesadüf olduğuna ikna etme çabaları bir yana, Tarık’ın da annesine “Seni seniiii” bakışları çok hoştu. Yani, “anlat anlat, belki inanacak bir saf bulursun.” Durumu. :)
Naz Tarık’ın elinde o gülü gördü. Hem de arkasına gizlenmiş vaziyette. Yani o gülün Naz’a olduğu o kadar aşikar ki..
Tarık o gülü ister annesine versin, ister Naz’a. Hiç önemi yok. Çünkü annesine verse bile Naz o gülün kendi için olduğunu bilecek. :)
Bunun haricinde, günün anlam ve ehemmiyeti açısından Naz’a verse daha güzel olur tabi. Hem verdiği diğer gül de artık Naz’da değil. Bunu saklar bir zahmet :)
Yaaa, işte böyle arkadaşlar. Word’de 7 sayfa bitti, 8’e doğru iki üç satır kaldı. Daha fazla abartmadan bitirsem iyi olacak.
SON SÖZ: Güzel bir 14 şubat geçirmiş biri olarak, böyle güzel bir günü yine güzel bir şekilde ikinci kez yaşamak çok hoşuma gitti.
Başta senaristlerimiz olmak üzere, Merve’ye, Barış’a, tüm oyunculara teşekkürler. Hani TRT’de derler ya, yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler diye. Aynen öyle arkadaşlar..
Her şey çok güzeldi. Teşekkürler..
Sevgilerimle..
Yarışacak daha doğrusu yarışmalı bana göre...bu dizide heyecanı tırmandıran iki unsurdan birisi ralli sahneleri(çok es geçiliyor,üzülüyorum) diğeri ise romantik sahneler...adamakıllı bir yarış sahnesi ve ardından yaşanacak dolu dolu bir romantizm diziye daha da renk getirecek diye düşünüyorum:img-yes: ama tabi bu sadece benim fikrim
Belgin Filiz'den o işin detaylarını öğrenmiş ve halletmiş olmalı. Ben artık yarış sahnesi beklemiyorum. Çünkü Naz'ın en istemediği iki şeyden biri yarışması diğeride yalan söylemesi. Bu durumda bari birini yapmayarak kızın gözünde değeri artsın. Nasılsa yalanlar yakalanınca biraz ( ne kadar biraz orası düşündürücü olucak ama :icon_whis ) sorun yaşacak.
Yarış bekleyen arkadaşlar sezon yaklaşıyor F1 ve MotoGP Martta başlar. Hevesimizi orada gidereceğiz.
ebru yanii bütün diyologları hatırlıyosun helal olsun sana:img-yes: okurken birdaha izlemişim gibi oldu valla..yalnız kimse resim çekmemişş sinir oldum keşke ben çekebilsem ama:sad53:
ebru yanii bütün diyologları hatırlıyosun helal olsun sana:img-yes: okurken birdaha izlemişim gibi oldu valla..yalnız kimse resim çekmemişş sinir oldum keşke ben çekebilsem ama:sad53:
sinemimciğim..bölümü daha indiriyorum.bitince resim ekleyeceğim..biraz bekleteceğim yani:))
Belgin Filiz'den o işin detaylarını öğrenmiş ve halletmiş olmalı. Ben artık yarış sahnesi beklemiyorum. Çünkü Naz'ın en istemediği iki şeyden biri yarışması diğeride yalan söylemesi. Bu durumda bari birini yapmayarak kızın gözünde değeri artsın. Nasılsa yalanlar yakalanınca biraz ( ne kadar biraz orası düşündürücü olucak ama :icon_whis ) sorun yaşacak.
Yarış bekleyen arkadaşlar sezon yaklaşıyor F1 ve MotoGP Martta başlar. Hevesimizi orada gidereceğiz.
O zaman taa en baştan Alfonso diye ünlü bir İtalyan rallici karakterini hiç yaratmasalarmış...ralli kötü birşey mi ya bence değil...bu adam yarışçı yani o kadar emek vermiş çabalamış,tamam sonuçta aşık oldu bir kızı sevdi ama bu ralliden vazgeçmesini gerektirmez ki..uğruna herşeyden vazgeçtiği tutkusunu bir anda nasıl hiçe saydı da bir kenara fırlattı.bana mantıklı gelmiyor:icon_whis hem de yani bu bir spor aktivitesi,her sporda risk ve tehlike mevcuttur sadece rallide değil ki.neyse ben içimi dökmüş oldum :)))
(en romantik anda tel çalar naz tel konuşur ve kapar)
NAZ: mert sahile çağırdı
TARIK: sende hemen evet dedin tabi
NAZ: evet , demesemiydim?
TARIK:niye demiceksin canm, bak önemli bşy knuşckmış seninle, muhtemelen günün mana ve ehemmiyetine uygun olarak
NAZ: ne
TARIK: ne denmez efendim
NAZ: başladın yine
ayrıca pınarda seninle önemli bşy konşckmış öyle dedi mert, bak ben sana senin bana attıpın gibi bozuk atıyomuyum?
TARIK: ben bozuk atmıyorum
NAZ: atma atıyosun
TARIK: nereye gidiyoruz
NAZ: sahile gidiyoruz dedim ya
TARIK: ters ters cvp verme bana
NAZ: ozaman ters ters sormıcaksın
TARIK: istediğim gibi sorarım
NAZ: cvbınıda alırsın böyle
(araba hareket eder)
NAZ: yavaş
TARIK: işime karışma
NAZ: ozaman sende işini adam gibi yap
TARIK: susarsan yapıcam :img-hyste
:happy0064 :happy0064 :happy0064
ceza_cansu
16-02-07, 15:14
Selam arkadaşlar.Dün gerçektende çok güzel bir bölüm izledik.Bölümün her karesi birbirinden güzeldi.Özellikle Mert'in ve Pınar'ın da artık aralarından çekilmesi(dünkü bölümde Pınar da Mert'te çok iyidiler.Hatta aşırı iyidiler diyebiliriz) Tarık ve Naz için daha da iyi oldu.Gerçi aralarına girenler bitmiyor(belgin ve telefon gibi) ama olsun yine de onlar artık aşklarını yaşamaya başlıyorlar.Özellikle dünkü bölümde çoğu yerde sevgili gibi didişmeleri çok güzeldi ve artık ikisi de itirafa hazır.Bundan sonraki bölümler daha da aşk dolu olucaktır.
ebru abla yine çok güzel olmuş yorumların, ellerine sağlık, hepsine aynen katılıyorum;)
TARIK: evlenme teklif etti dimi?
kabul ettin mi?
NAZ: evet ettim şuanda da gördüğün gibi düğün için mekan bakıyoruz onlar ayrı biz ayrı ilk bulan öbürüne haber vericek
TARIK: :)
NAZ: ne sırıtıyosun?
TARIK: sırıtmıyorum
NAZ: ne o surat peki?
TARIK: gülümsüyorum
NAZ: gülümseme
TARIK: niye
NAZ: çünkü sırıtıyomuşsun gibi gözüküyo ve hiç hoşuma gitmiyo
TARIK: sizin tercih ettiğiniz bi surat ifadesi var mı? onu yapim
NAZ: laubalisin işte laubali
:love09:
slm nasılsınız bakem
naz ve tarık için sevgiller günü
valla açıkçası güzel bi bölümdü hele şu vahi beyin sözleri sürekli kulaklarında yaaa .şimdi ben anlamadım açılmak için cesaretlendiren söz vahininkiydi ama özette mert yzıyo garip yani .artık ümitte herşeyi öğrendi.nazın tarıkı tarıkın nazıı tuttum ben bu lafı canım .mert ve pınarrın gitmeleri için illa kötü insanlar olmaları gerekmadiğini gördüm .helal olsun yani hç bizim duygularımızla oynadınız demeden aşka saygı duyup gittiler.bide pınar ağlayacak gibi oldu .heeelal olsun .ben tamin etmiştim bu süpriz konuğumn belgin hanım olduğunu hadiii naz şaşrt bizi ylnış anlama olayı tarıkta sana o kargaşanın arasındada olsa seni seviyorum desin çünkü açılmak için sevgililer gününden güzel bir gün yok .
benim için sevgililer günü
aslında bu konuya girmeyecektim ama biraz gülün dedim:img-hyste :img-hyste
sevgilim yok olmayacakta ama ben 14 şubatta eve gitmek için ilk defa okuldan kaçamaya kalktım.okulun duvarı yandaki inşaat sebebiyle yıkıldı herkes kolllayıp kaçıyo ben direk kllamadan kaçıyım dedim müdürde bahçedeydi ve birileriyle konuşuyodu.tam döndüm baktım konuşması bitmiş enkazlarn üzerinden geçip eve gidecem ama o da ne müdür gördü.bende taaaak diye yere düştüm.dizm sıyrıldı kalça kemiğimi vurdum.ve sağ elimin üzerene ağırlığımı verdim .elimin içide sıyrıldı tabi. takldığım için çizememde yırtıldı.müdür tedirgin oldun dimi dedi ve eve yolladı .rezil oldum tüm okula .herkes biz oraya büyü yaptık dedi falan.ertesi gün tabi dalga geçtiler ama sandığım gibi kötü olmadı.yağmur yağıyo yine herkes kaçıyo ben cama yaslandım onları izledim bidaha mı tövbe.bu gün oraya demir çubuklar koydular ve inşaatın kapısınada köpek ama yinede kaçabilenler oldu.
merve ve barış abi için sevgililer günü
canımın içi barış abim çalışıyodu ve sevgilisi yok .mervede herhalde sevgilisi ile kutlamıştır.
sizin sevgililer gününüz nasıldı
..::EmMy::..
16-02-07, 15:49
TARIK: Sen bilirsin Naz! Ama ondan sonra bana, “Şansını denemedin!” deme! Bundan sonra bütün 14 şubatları tavanına bakarak geçir!
bayıldm bn oraya yaa süperdi kooptmm :) bu sefer de belgin çıktıı ooff of bari 14 şubatta olsaydı bişiler..:(
pas.si.on79
16-02-07, 15:51
bayıldm bn oraya yaa süperdi kooptmm :) bu sefer de belgin çıktıı ooff of bari 14 şubatta olsaydı bişiler..:(
evet orası da çok güzeldi.Hatta Naz odasında Tarık bu şansı iyi değerlendir gibi birşey demişti.Son şans gibi birşey.....
ebru.karaca
16-02-07, 15:53
De mii de miii.. Böyle olsun bütün bölümler, itiraf mitiraf istemez.. Yaaa sanki ilk sevgililer günü kutlamasını ben yaşamışım gibi mutlu oldum bu bölümden..:)
Aynen meleğim.. O kadar içten hissettim yani.. :)
- kızım çabuk bavulumu hazırla
- iyi de nereye gideceksiniz?
-ne bileyim ben..bilsem kendim hazırlarım...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu kadar manasız bir diyalog bu kadar komik ancak bu dizide olur...yerlere yapıştım gülmekten
Aynen yahu..
Manasız ama bir o kadar da komik..
Bu bölümde, romantizmi, komediyi, her şeyi bir arada o kadar yoğun halde yaşadık ki.. :)
ebru.karaca
16-02-07, 15:56
ebru ablacım sende yorumu geciktirme senin yorumu beklioruz:img-pilot :img-pilot
Canım, yorumumu 19. sayfadan itibaren bulabilirsin. -DEN İTİBAREN diyorum, çünkü yine çok kısa yazmışım, malumun.. :) :)
ah Belgin ah sen otele gittin ya inşallah Hulusi'yi Rus Revü kızlarıyla dans ederken görürsün :))) sana müstehak artık =)))) en azından onu öyle görürsen bizimkileri bırakırsın
Aaa! Bak, ne güzel fikir oldu bu. :)
Öbür hafta umarım otelde geçer ben bir misafir sanatçının katılacağını düşünüyorum
Kesin katılacak Burçinciğim..
Ünlü bir şarkıcıyı göreceğiz 32. bölümde. Hani Tarık'tan önce çıkacak olan şu çok ünlü sanatçı.. Orası, öylesine söylenmiş bir replik değildi. :)
ebru.karaca
16-02-07, 15:59
acaba şu sanatçı bizim bariş akarsunun Akademiden bi arkadaşı olabilir mi ki??malum dizimiz mütevazi bir bütçeyle çekiliyor:) barişin arkadaşlarından yararlanabilirler ehehe:img-hyste
Şimdi bi kaç arkadaştan da aynı düşünce gelmiş direk benimde aklıma şu rus revüsü olayı geldi acaba belgin vahiyi orda mı basıcak:) umarım basarda bizimkiler rhat eder... we bişey daha düşündüm şimdi bizim naz ilk o gülü gördüğünde her ne kadar belgine wereceğini düşünüp yanlış anlasada çok güzel şeyler gelebilir ardından malum naz sinirli olduğunda ardından çok güzel şeyler olabiliyor:img-hyste
Sanatçının Akademiden olduğunu sanmıyorum Burçinciğim.. Çünkü Tarık Naz'a, benden önce ÇOK ÜNLÜ BİR SANATÇI ÇIKIYOR dedi. Akademinin en ünlü ismi BARIŞ. Başkası da olamaz. Yani olsa bile senaristler aksini yazmazdı zaten. Ama bir başka yarışmacı arkadaşının Barış'ın önüne geçmesi olmaz. Dizi icabı bile olsa.
Şu Rus Revüsü konusunda size katılıyorum. Belgin Hulusileri basacak. Bizimkiler de rahat edecek. Yani şu umdukları romantik akşam yemeğini yiyebilecekler. Umurım yani. :)
ben senaristlerimizden rica ediyorum hazır tekrar dizi eski seyrine, hatta da daha da iyiye gidiyorken bu tempoyu düşürmeden, ve de kendisini tekrar etmeden sürdürsünler. Artık bu saaten sonra işi yine anlamam ayaklarına yatırmasınlar lütfen, bundan sonra artık aşıklarımızın aşklarını büyüklerinde gizli saklı yaşayacakları, durumları görmek istiyoruz Belgin kaynanasının, durumu seziyor ama kesin emin olamıyor hallerini görmek keza aynı şekilde Ümit'inde bu durumlarını görmek istiyoruz. tabi tam bu esnada Tarık'la Babasını barışmaları
bu ilişkiye nasıl bir boyut katacağını, Belgin, Hulusi bu kız oğluşumuzu elimizden alacak deyip Hulusiyi kışkırtmaya çalışmasını bütün buları görmek güzel olurdu
...
Öbür hafta umarım otelde geçer ben bir misafir sanatçının katılacağını düşünüyorum
düşünsenize soner arıca çıkoyo yeni şarkısı seni seviyorum söylüyo .o kadar güsel bi şarkı ki..naz ve tarık dans etsin hatta aşklarını itiraf etsin.sizede tavsiye ederim bu şarkıyı yeni olduğu için sözlerini bulamadım bulun ca hemen aktaracam
ebru.karaca
16-02-07, 16:05
Belgin'e beddua etmek istiyorum. Bu bölüm hakikaten haketti. Tuvalete girince kağıdın bitsin belgin, suların kesilsin emi.
Allah iyiliğini versin Şahin! Bu nasıl bir bedduadır? :img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
töbe yarabbim.. ama insanı rahatlatıyor ama.. beş parasız kalıp bulaşık yıkayasıcalar :img-hyste
bu arada vadinin kalktıya.. tepelerine taş düşeseciler.. :img-cool2
:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Sevgili Ebru,
Sanırım yine başını kaçırdın. O halde sen de bu gece benim her perşembe yaptığım gibi Euro Star'daki gece tekrarını kaçırma.Tekrar, her hafta saat 4 gibi başlıyor.Şimdiye kadar en erken 3.30'da engeç de 4.15 'de falan başladı.Yeniden izlemek istersen bence kaçırma.
Bölümün başı müştemilatta başladı.Mert ve Pınar bizimkilerle konuşurken,Vahi Bey geldi ve onları kahvaltıya davet etti.Aradaki komik yanlış anlamaları izah etmek için Tarık,Vahi Bey'in ağır işittiği yalanını uydurdu.Tabi kahvaltı masasında da Vahi Bey,durumdan şüphelenince (çünkü sürekli Mert ve Pınar bize Tarık'la Naz'ın nüfus cündanları lazım diyip duruyorlardı.)üst kata Tarık'la konuşmaya çıktı ve bir açıklama istedi.Tarık da gerçeği anlatınca o da oyunlarına katıldı.Zaten devamını izlemişsin.
Bilmiyorum çok zevk alarak izlediğimden midir nedir,bu bölüm bana çok çabuk bitti gibi geldi.
Sevgili wellcome;
Bu yazını yeni gördüğüm için, tekrarı yine kaçırdım ama jlee'nin sitesinden izlerim nasılsa. Yine de çok teşekkürler..
Dizinin başını anlattığın için de ayrıca çok ama çok teşekkür ederim.
Seni seviyor ve çooooooooooookkkk öpüyorum..:img-yes: :img-yes:
Valla benim bedduam tutacak :))) Belgin kesin Hulusi ve Vahi'yi Rus Revüsüne eşlik ederken basacak,paçaları tutuşacak kendi derdine düşüp bizimkileri unutacak :))) bizimkilerde fırsattan istifade hemen sıvışırlar o mekandan:img-wink: sonra Burçin'in dediği gibi o gülü Tarık'ın Belgin Hanım'a vereceğini sanan Naz sinirlenir bi güzel,sinirlenince evet ardından çok güzel şeyler oluyor,merakla ve umutla bekliyoruz :)))))
ebru.karaca
16-02-07, 16:08
aşkı yaratmak zaman ister, ama aşkı bulmak hiç de zor değildir. iki kişiye aşkı söyletmek de hiç zor değildir. " seni seviyorum" dedirtip bitirirsin. aslında zor olan aşkı söyletememektir. biz zor olanını seçtik ve aşkını söyleyemeyen bir aşkı izliyoruz. ve çok keyif alıyoruz.
Ne güzel dile getirmişsin Serdar..
Katılmamak ne mümkün. Ben artık başka dizilerde aşk adına yapılan sahnelerden keyif alamaz oldum. Bana duyguyu yaşatamadıklarını anlıyorum. Ne bakışlar, ne cümleler, hiç bir duygu uyandırmıyor. Benim beklentilerim artık çok yüksek. İzleyeceğim her dizi yada filmde gerçek aşkı hissedebilmek istiyorum.
Her bakışta , her cümlede,her harekette o hissi uyandıran dizimi çok seviyorum. Dizi sayesinde tanıdığım ve benim gibi düşündüğünü, hissettiğini bildiğim , forum arkadaşlarımı da çok seviyorum. Birilerinin basit gördüğü dizi sayesinde hatırladığım , hissettiğim her duygumu da çok seviyorum.
Canımcım...
Ne tatlısın.. O kadar hak veriyorum ki sana..
Bu diziyi, bu kadar iyi yorumlanmış bir aşkı izlemeyi, sayesinde tanıdğım siz forum arkadaşlarımı çoook seviyorum. :img-wink:
valla ben kendi adıma bu ünlü sanatçının Haluk Levet olması isterim bizim aşıkların gözlerine bakarak "Zor aşk" şarkısını söylese çok güzel olurdu. sonrada Tarık "Gözlerin" parşasını Naz'a itafen söylesin ııııııııııım ah ah fazlamı hayal kuRdum.
pas.si.on79
16-02-07, 16:15
Ebrucuğum yorumunu:img-hyste yorumlarını okudum yine çok güzel yazmışsın. İzleyemediğimiz için repliklerde yok daha kimselerde çok güzel geldi.Hoş senin yorumun tadıda ayrı ya...:happy0064 Hatta okurken Belgin Hanım hakkında demişsin ya Allah iyiliğini versin diye.... Orda da çok güldüm.Tabi sen bu duaları görmediğin için o dua da komik oldu.Seninkisi pınar mert melekleri gibi.. Arkadaşlar sağolsunlar coştular.....:img-hyste :happy0064
hepsi birbirinden güzel.Ben de eklemiştim.Bir de serdarın şu sözlerini arkadaşlarla konuşurken yazmıştım formda yazamadım.Malum ben de coştum.Anlat anlat bitmiyor.Ne güzel bölümdü hala gülücüklerle dolaşıyorum.Yani SIRITIYORUM. :img-hyste
tarık-naz demiş ki:img-in_lo
O zaman taa en baştan Alfonso diye ünlü bir İtalyan rallici karakterini hiç yaratmasalarmış...ralli kötü birşey mi ya bence değil...bu adam yarışçı yani o kadar emek vermiş çabalamış,tamam sonuçta aşık oldu bir kızı sevdi ama bu ralliden vazgeçmesini gerektirmez ki..uğruna herşeyden vazgeçtiği tutkusunu bir anda nasıl hiçe saydı da bir kenara fırlattı.bana mantıklı gelmiyor:icon_whis hem de yani bu bir spor aktivitesi,her sporda risk ve tehlike mevcuttur sadece rallide değil ki.neyse ben içimi dökmüş oldum :)))
cave arkadaşımı destekliyorum...
adam ailesini karşısına almak hatta kaybetmek pahasına tutkusunun peşinden koşmuş İtalyanın en başarılı rallicisi şampiyonu olmuş...3.5 yıl dünya kadar para yatırmış şimdi aşık oldu diye unuttu mu yani herşeyi..üstelik çokda güzel bir açılımı olan konu bu..yani başlangıçtaki özette Tarık italya şampiyonu bir rallici naz da istanbul sokaklarının hız tutkunu yarış tutkunu kızı değilmiydi...
şimdi aşık olunca bu tutkuları uçup gitti mi...
kesinlikle unutulmaması gereken bi konu ralli...daha önce de belirtmiştim ralli ile uğraşan pilotlar yarışçı kimlikleri dışında ayrıca çok başarılı işadamlarıdır aynı zamanda..çünkü ralli kıvrak zeka gerektiren bir spordur...
elmali-turta
16-02-07, 16:17
[QUOTE=ebru.karaca;2401675]Canım, yorumumu 20. sayfadan itibaren bulabilirsin. -DEN İTİBAREN diyorum, çünkü yine çok kısa yazmışım, malumun.. :) :)[QUOTE]
okudm ablacım okumazmıyım yine çok güzel olmuş ellerine sağlık:img-wink:
bu arada bişe diycem dizimiz bende çok olumlu etki ediyo .bu gün sabah bi olay yaşadım .çok moralim bozuktu ama tarıkın o güzel gülüşü nü aklıma getirdikçe rahatlıyodum.çok etkili oluyo çünkü şişip şişip durdum az kalsın ağlıyodum.böyle rahatlattım kendimi
ebru.karaca
16-02-07, 16:24
ebru abla yine çok güzel olmuş yorumların, ellerine sağlık, hepsine aynen katılıyorum;)
Gamzeciğim, sağol canım..
Ebrucuğum yorumunu:img-hyste yorumlarını okudum yine çok güzel yazmışsın. İzleyemediğimiz için repliklerde yok daha kimselerde çok güzel geldi.Hoş senin yorumun tadıda ayrı ya...:happy0064 Hatta okurken Belgin Hanım hakkında demişsin ya Allah iyiliğini versin diye.... Orda da çok güldüm.Tabi sen bu duaları görmediğin için o dua da komik oldu.Seninkisi pınar mert melekleri gibi.. Arkadaşlar sağolsunlar coştular.....:img-hyste :happy0064
hepsi birbirinden güzel.Ben de eklemiştim.Bir de serdarın şu sözlerini arkadaşlarla konuşurken yazmıştım formda yazamadım.Malum ben de coştum.Anlat anlat bitmiyor.Ne güzel bölümdü hala gülücüklerle dolaşıyorum.Yani SIRITIYORUM. :img-hyste
tarık-naz demiş ki:img-in_lo
Evet Gamzeciğim,,
Bu yazına bile ancak geldim. :)
O kadar güzel bir bölümdü ki, yorumlar aldı başını gitti. Oku oku bitmiyor..
Olsun ama... bunun zevki de ayrı.
O sözü sonradan ben de okudum ve çok hak verdim canım. Bu dizi bir çok senarist çıkardı ortaya. Diziyi zaten izliyordum ve seviyordum. Ama yorumlarımızla birlikte daha çok seviyorum artık. Her şey daha güzel.
Bu arada, çarşamba günü geliyorsun değil mi?
okudm ablacım okumazmıyım yine çok güzel olmuş ellerine sağlık:img-wink:
Beğenmene sevindim Miraycığım. Teşekkür ederim canım..
arkadaslar dünkü bölüm harikaydi bayildim süperdi...cok eglendim eglendigim yerlerden biride tarikin nazin yanina gelip izin istemesi orda naz tarik ona bisey diycek sandiya sonrada tarik ona babaniz icin dedi orda gülmekten catladim...en cok romantik yeride bence naz arabada aglarken gitmeni istemiyorum demesi sonrada tarikin sen istesende ben gitmem demesi ...ayy elinde gülle süperdi cok yakismis takim elbise....ama yine bir problem cikti bunlar herhalde bir dahaki sezonda itiraf edicekler birbirlerine ....
merhaba arkadaşlar sizlerle gece gördüğüm rüyayı paylaşmak istiyorum.
yy tam bir hollywood yapımı film gibiydi. desperado havası vardı : ) naz'ı salma hayek'in kıyafetleri içinde düşünün. kırmızı bir elbise ama kabarık etek, dağınık saçlar. ve kulağının üzerinde bir "gül".. kimin verdiği meçhul. hatta birinin verdiğini de söyleyemem, ama orda bir adet gül vardı : ) ve tarık da banderas gibiydi... üzerinde siyah bir takım vardı yırtık pırtıktı gerçi : ) ve tarık nazı kovalıyordu. deliler gibi. sürekli oradan oraya koşturup durdular. iki dakika rahat durmadılar. ortalık zaten toz toprak içinde, meksika : ) at arabası gördüm. ikisi tepesinde, naz tarık'ı itmeye çalışıyor, elini ısırıyor canını acıtıyor ama tarık pes etmeye niyetli değil illa alacak nazı götürecek ama yok! en sonunda naz onu at arabasından fırlatmayı başarıyor. sonrasında tarık bir eski püskü banka oturuyor ve söylenmeye başlıyor. "öyle olsun naz, bunu sen istedin. ben de seni aldatmazsam....". ve o anda "şak!!" bank çöküyor. tarık yerle bir. "al sana!" der gibi. :img-hyste
ve bütün bunlar bir klasik müzik eşliğinde oluyor. ama hareketli bir müzik. tam bir tom & jerry havası vardı bilirsiniz ordaki müzikleri : ) bütün koşturmacalar müziğe uygun olur, bankın çöktüğü an da müziğin şak diye bittiği andı. inanılmazdı.
sonrasında sevim ablanın çalan müziğin adını ve kime ait olduğunu bizlerle paylaştığını gördüm :) hatta o ismi de hayal meyal hatırlıyorum ama yazmayacağım zira komikti :img-hyste
ya şaka gibi ya. izle izle, tüylerin diken diken olsun. en sonunda naz; tarık belgine ilanı aşk edicek sansın. en hüzünlü bölümü en hüsranlı bölüme çevirdiler. ah o gül bir nazın eline geçemesin, gelecek bölüm naza bi açılamasın... pes artık.:sad53:
gurbetci83
16-02-07, 16:36
naz tarik zaten harikaydi...ya digerleri umitin o kavrulmus pizzasi...ZURNANIN ZIRTTT dedigi yer...sadrinin cama atlayip nazin korkmasi...super ya tkr izledim simdi gelecek haftaya kadar hergun izlicem galiba...:happy0064
biliyosunuz ama tekrar tekrar hatırlatmakta fayda var bi anlık dalgınlığınıza gelir unutursunuz falan 31. bölümün BUGECE 23:50DE TEKRARI VAR
biliyosunuz ama tekrar tekrar hatırlatmakta fayda var bi anlık dalgınlığınıza gelir unutursunuz falan 31. bölümün BUGECE 23:50DE TEKRARI VAR
unutmamak için kendimi zorluyorummm:happy0064
Aşk her yaşta güzel.Yeter ki yaşamasını ve yaşatmasını bil.Elindeki fırsatları değerlendir ve keşkelere meal verme.İşte o zaman hayatımızın her anı 14 şubatlardan ibaret olur.
Bu bölüm Naz'ın kendi kendisini anladığı ve anlattığı bir bölümdü.Vahi Bey sevginin yaşının olmadığını, insanın hangi yaşta ve konumda olursa olsun sevgiye ihtiyacı olduğunu birkere daha ispatladı bize.Çünkü sevgi sudur,ilaçtır.Sevgi yaşamın tek sırrıdır.Sevgi olmazsa hayat hiçbir mana ifade etmez,hangi yaş olursa olsun.
Naz ise babasının bu sevgi ihtiyacını göremedi.Belkıs Hanım gidince yaptığının yanlış olduğunu anladı ama nafile.Tarığın omzunda ağlarken hem babasıyla hem de kendisiyle ilgili itirafları yaptı belkide.Asla sevmeyeceğini haykırırken en içten duygularını anlattı.Kırılmaktan korktuğu için kırıyor,terkedilmekten korktuğu için sevgi alanının içine kimseyi sokmuyordu.O taş gibi sert ve duygusuz tavırları yumuşak ve kırılgan kalbini korumak için takındığı bir kalkandı ve bu kalkanın arkasındaki Naz'ı sadece Tarık görebildi.Naz'ın o anki duygu patlamasına karşılık Tarık kendisini kastederek sevgisiz yaşanmayacağını ve onu daima sevecek birinin olabileceğini ima etti.
Bazı durumlar vardır ki insanın kendisini ifadesi için sözlere gerek yoktur.Romantik aşk romanlarından fırlamışçasına dökülen sözcüklerin,kalbe sığmayıp gözlerden taşan ,bir enerji halinde etrafa dalga dalga yayılan duygu yanında bazen ne kadar yavan kaldığını gördük dün akşam.Tarığın Pınar ile Naz'ın da Mert ile konuşurkenki halleri tam böyleydi.İlk önceleri ne Naz Tarık ile ilgili birşey söyledi ne de Tarık Naz ile.Ama daha sonra Naz dayanamadı ve tüm gerçeği Mert'e itiraf etti.Aslında hiçbirşey söylenmesede Pınar da Mert de ikisinin birbirine olan aşklarını ve bu aşkın büyüklüğünü gördüler.Çünkü Tarığın da Naz'ın da içlerindeki sevgi volkanı patlamış,engellemek isteseler bile bütün zerrelerinden fışkırıyordu.Hele Tarık arabadan inince, Naz'ın Tarığın elini tutup gidelim dediğindeki halleri vardı ya bence dizinin en güzel sahnesiydi.Naz'ın çocuksu utangaçlığı altında gidelim diyerek Tarığın elini tutuşunda bu zamana kadar birikmiş bütün sevgi yumakları vardı.Tam bu iş tamam,artık itiraf geliyor derken sürekli yaşadıkları geri dönüşleri sevgiyi bir gece gibi örttü yine.Yine suskun kaldılar.Ama bu suskunluk Mert ve Vahi Bey'in sözlerinin Tarığı duygularıyla yüzleşmeye itince bir anda bozuldu.Naz'a beklediği teklifi yaptı ve karşılığınıda aldı.
Tabi beklenen olmadı ve romantik bir gece Belgin Hanım'ın sektesine uğradı.Belgin Hanım gelmeseydi neler olurdu bilemiyorum ama şundan eminimki artık hem Tarık hem de Naz aşk pınarının tadına vardılar ve bu pınarın suyundan içmeden yaşayamazlar...
pas.si.on79
16-02-07, 16:47
haklısın jlee bu dizi bizi rüyarlarda bile bırakmıyor. Hatta ben de geçen beyazın prg barış akarsu gelecekmiş..Beyazda bir hazırlık bir hazırlık ki sormayın Barış Akarsu gelecek diyor..Sonra ben aaaa BArış mı gelecek ne güzel falan derken tabi Barışı göremedim. Yani Beyazın prgın da göremiyoruz.Beyaz Bey rüyamda göstertmedi.. Sonra rüyamdan çıkardığım sonuç Beyazıt Öztürkün prg na Barış Akarsu ağır geleceğinden, insanların ruhlarını müzikle dolduracağından çekindiği için çağıramıyor... Telefonlar kilitlenir flan yani... NEyse valla jlee sen açtın yoksa yazmazdım.
Ebrucuğum 21 Şubatta gelmezmiyim Taaaaa Barış Akarsu gelsin ben gelmeyim.Ne ayıp birşey... Öyle bir gün umarım işten erken çıkma ihtimali bulurum.
Bir de söylemeden geçemeyeceğim.
Naz kırmızıları giyinip Tarıkın o iltifatından hatta bir itirafından sonra arkaya oturunca istersen ben gidiyim deyince.bırakmammm ayyy ne güzel ya.....
dün yy'i izlerken ablam diyo ki nasıda mutlu oluyosun izlerken .
e herhalde mutlu olcam .bide arkaşının kız kardeşide benim gibi delisiymiş dizimizn .
rüya demişken bende gödüm barış abi merveyi kötü adamların elinden kurtarıya .çok oldu göreli fazla bişe hatırlayamırum ama bide barış abinin kulağında güsel işlemeli bi küçük bi hançer vardı.küpe gibi
whiteangel
16-02-07, 16:56
yy tam bir hollywood yapımı film gibiydi. desperado havası vardı : ) naz'ı salma hayek'in kıyafetleri içinde düşünün. kırmızı bir elbise ama kabarık etek, dağınık saçlar. ve kulağının üzerinde bir "gül".. kimin verdiği meçhul. hatta birinin verdiğini de söyleyemem, ama orda bir adet gül vardı : ) ve tarık da banderas gibiydi... üzerinde siyah bir takım vardı yırtık pırtıktı gerçi : ) ve tarık nazı kovalıyordu. deliler gibi. sürekli oradan oraya koşturup durdular. iki dakika rahat durmadılar. ortalık zaten toz toprak içinde, meksika : ) at arabası gördüm. ikisi tepesinde, naz tarık'ı itmeye çalışıyor, elini ısırıyor canını acıtıyor ama tarık pes etmeye niyetli değil illa alacak nazı götürecek ama yok! en sonunda naz onu at arabasından fırlatmayı başarıyor. sonrasında tarık bir eski püskü banka oturuyor ve söylenmeye başlıyor. "öyle olsun naz, bunu sen istedin. ben de seni aldatmazsam....". ve o anda "şak!!" bank çöküyor. tarık yerle bir. "al sana!" der gibi. :img-hyste
ve bütün bunlar bir klasik müzik eşliğinde oluyor. ama hareketli bir müzik. tam bir tom & jerry havası vardı bilirsiniz ordaki müzikleri : ) bütün koşturmacalar müziğe uygun olur, bankın çöktüğü an da müziğin şak diye bittiği andı. inanılmazdı.
sonrasında sevim ablanın çalan müziğin adını ve kime ait olduğunu bizlerle paylaştığını gördüm :) hatta o ismi de hayal meyal hatırlıyorum ama yazmayacağım zira komikti :img-hyste
Rüyana bayıldım:) Bak yalancı yarim rüyasının içinde bile forumdan birileri varmış.
Demekki bu dizi izleyicisi ile bütünleşmiş adeta. Rüyanda rol aldığım için de sevindim.:) Fakat o çalan müzik neydi merak ettim.:img-hyste Artık diğer platformda söylersin değil mi?:img-wink:
burcin_kaplan
16-02-07, 17:01
Tarık, gülü veremese bile, gönlünü alacak başka bir yol bulur. Ok yaydan çıktı. Her iki tarafta birbirini sevdiğini biliyor. Hem kendi duygularını hemde karşısındakinin duygusunu.
Özet ve fragmana çok kaptırmadan izleyince daha çok keyfinin çıktığı ortada sanırım. Bu akşam sayfamızı coşturalım demiştim.Coştuk ki ne coşmak. 184 kişiyi yy de görenimiz var. 32 de 200 ü geçeceğiz.
selamlar herkese arkadaşlar raytinglerden sonrada herkesin keyfi yerine gelmiştir heralde ztn dün akşamdan beri yüzümde gülümsemem eksik olmadı benim, bu raytinglerlede daha bir süre dewam edicek gibi:)
ablacım bugün aynı şeyi düşündüm bende...Yanlış anlasana ne olur ki naz...Hadi abarttı abarttı belgin hanımı seviyor sandı(!) o gülü belgine werince...yani nazın sinirlenmesi daha bile güzel olabilir.Çünkü Tarık buna olanları açıklamak we gönül almak için neler yapıcak...Zaten bi yanlış anlaşılma olsada ben bunun bölüm sonuna kadar giderileceğini düşünüyorum...yani hem yanlış anlaşılma olursa iyi olabilir olmasada iyi olabilir:) bizim senaristlerimiz işini bilir diyorum:)
Gerçekten dün akşam sayfamız coştu:) işallah öbür hafta 200 leride görücez...:)
yaaa gözümü ne zaman kapatsam dünkü bölüm aklıma geliyooo unutamıyorummm:sad53: şuana kadar yayınlanan en romantikk bölümdü:img-in_lo
nazın yüz mimiklerii...tarığın gözlerii..aralarında o elektrik o tartışmalar ya aşkı o kadar güzel yaşatıyorlardı ki..:img-in_lo
-ya keşke arkaya otursaydın
-o niye?
-şimdi benim gözüm hep yana kayacak...
-sen istersinde ben yapmazmıyım?
-yaa şimdide gözüm hep aynada olucak...
-ee yok olayım ben..ineyim istersin.
-dünyada bırakmammm:img-in_lo
:img-in_lo :img-in_lo
Işte benim o yüzümdeki sırıtmanın son noktalara wardığı sahne:) allahım bu kadar mı tatlı olunabilir çok şekerlerdi geçektende tarıkın iltifatları nazın kalkıp arkaya geçmesi sen istersinde ben yapmaz mıyım deyişi...Bölümün en güzel sahnelerinden biride bu sahneydi kesinlikle..
ebru.karaca
16-02-07, 17:01
Ah Cemileciğim... sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün :)
Demek rüyalarında da neler yaşıyorsun sen? :) Sadece perşembeleri izlemek beni kesmez diyosun.. :) :img-wink:
Ah evet, ben de jlee'min sitesinde gördüm. Çok sevindim. Demek ki neymiş?
Bu akşam da ekran başındaymışız. :) :)
ebru.karaca
16-02-07, 17:05
Ebrucuğum 21 Şubatta gelmezmiyim Taaaaa Barış Akarsu gelsin ben gelmeyim.Ne ayıp birşey... Öyle bir gün umarım işten erken çıkma ihtimali bulurum.
Konser 22:00'de. O saatte çalışmazsın diye düşünüyorum. Ben 19:00'da çıkıyorum. Gerçi Tunalı'dan Güvenliğe geçmek artık bir facia ama katlanacağız artık. :)
Bu arada senin Beyaz Show rüyan da iyiymiş. :) Tabi Barış çıksaymış daha iyi olurmuş ama.. :img-wink:
Songül'üm..
Yazına bayıldım bu arada.
Çok güzel yazmışsın..
whiteangel
16-02-07, 17:12
Ben bölüm hakkında genel bir yorum yazmak için hazırlanıyorum. Fakat içimden harikaydı, muhteşemdi, süper güzel bir bölümdü sözlerinden başka bir şey gelmiyor. Hepiniz gibi bende dün akşamdan beri bir sırıtma pardon gülümseme durumundayım. Hala etkisinden kurtulamadım.
Şimdi sevgililer günü hediyeleri hakkında yorum yazmak istiyorum:)
1- En komik hediye--- Filiz'den Ümit'e (test kitabı:img-hyste )
2-En başarısız hediye---Ümit'ten Filiz'e (yanık pizza:icon_whis )
3-En duyggusal hediye---Sadri'den Ayşe'ye (bir demet papatya ve papatyalardan bir taç:img-in_lo )
4-Elde kalan hediye---Vahi'den Belkıs'a (bir demet çiçek:icon_sorr )
5-En manalı hediye--- Tarık'tan Naz'a (gözlerin şarkısı:love01: )
bugün tekrar bekleyenlerin umutları boşa gidecek ama star'ın yayın akışı değişmiş. tekrar bölümü pazar'a alınmış.
http://img177.imageshack.us/img177/8298/adszis3.jpg http://img184.imageshack.us/img184/6365/adsz1ut4.jpg
çok süper bir bölümdü
yaaaa
sonunda çıktı o kadın offff
ne kadar gıcık sanki oüluşunun turşusunu kuracak
dünkü bölüm çok güzeldi naz çok güzel olmuş kırmızı elbise yakışmıştı tarıkta yakışıklı olmuştukırmızı gül vardı elinde keşke belgin gelmeseydi o biraz kötü oldu bakalım bizim aşıklar neler yapacak..
vahiyede çok üzüldüm keşke belkıs gitmeseydi naz belkısı seviyordu ama gitmesinede üzüldü çok güzel bir bölümdü daha sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
pas.si.on79
16-02-07, 17:33
bugün tekrar bekleyenlerin umutları boşa gidecek ama star'ın yayın akışı değişmiş. tekrar bölümü pazar'a alınmış.
http://img177.imageshack.us/img177/8298/adszis3.jpg http://img184.imageshack.us/img184/6365/adsz1ut4.jpg
yaaa inanmıyorum serdar dalgamı geçiyorlar bizle..Tamam Pazara alınması güzel ama bir an önce izlemek istiyordum.Neyse... başka bir şeye söylemeye gerek yok..
Ebrucuğum biliyorum 22'de yalnız hani konser öncesi ANKARA BAG buluşuruz konsere daha böyle hazırlanırız diye düşünmüştüm. :img-yes:
Songül'üm..
Yazına bayıldım bu arada.
Çok güzel yazmışsın..
Ebrucum güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Gerçi senin yazdıklarının yanında benimkinin lafı bile olmaz.Ellerine ve yüreğine sağlık... :good:
pas.si.on79
16-02-07, 17:48
Songülcüğüm çok edebi gördüm seni....
Neler döktürmüşsün öyle.... Eline sağlık... :happy0064
nejatdidem
16-02-07, 17:50
eveeet bn ilk önce bölüm yorumumu yapiiim;)
dün geçekten mükemmel bi bölüm izledk kesinlikle herşeyiyle harikaydıı yine her zmnki gbi en sonda bişi çıktı bizi uyuz edicek ama alıştık artık doal olarak karşılıorm=)tarıkla naz rasında geçen dialoglar harikaydı bnce...belkıs diziden gittimi şimdi bn onu merak ediorm gidiceini sanmıorm gelir gibime gelio...
bu bölümde bna saçma gelen tek şey var..pınarın tarıkla nazın aşkını takdir etmesi...dizideki en saçma kısımı buydu bnce...nesee...
hulusili bölümler süperdii yaa artık belgine telefonla konuşmaktan başka bi rol versinler yaa nedense hep tarıkla naz tam bişiler konuşcakken belgün çıkıo biyerlerde...bakalım önümüzdeki bölümde neler olucakk komik bi belgin&naz&tarık yemeği beklio bizi...
nejatdidem
16-02-07, 17:52
bnce tamm tarık naz belgin yemek yerken hulusi ve vahi kapıda görünücekk belginn blki tarıkla nazın peşini bırakıp hulusiyle ilgilenmeye başlarrr yani inş öle olurda bunlar yalnız kalır=)
ama belgin hepberaber yemek yicezz diyince tarık onu odaya çekip durumu anlatabilir de...ama belgin oralıolurmu o kadarını bilemicem tabiiki:D
burcin_kaplan
16-02-07, 18:05
Kesin katılacak Burçinciğim..
Ünlü bir şarkıcıyı göreceğiz 32. bölümde. Hani Tarık'tan önce çıkacak olan şu çok ünlü sanatçı.. Orası, öylesine söylenmiş bir replik değildi. :)
kesinlikle katılıyorum ablacım öylesine söylenmiş bi replik değildi gerçektende..orda onu söylemelerinde bi amaç wardı...Belkide bi bakarız Gece yolcuları katılır... Malum seninle bir dakika... ama tabi ben onlardan çok o şarkıyı bir kere daha bariştan dinlemek istiyorum umarım barış sahnede o şarkıyı okur:)
bu arada Ebru ablacım gene döktürmüşsün:) yorumun herzmnki gibi diziyi izliyorum hissi uynadırdı bende.. mükmmel olmuş gene:) ellerine sağlık ablacım...
31. bölümün ardından..
ne bölümdü ne bölüm.. güzeldi, özeldi.. yetmedi bize, yetemedi.. şimdi biline bilir ben şu itirafa takanlar zümresindenim.. aslında benim acele etmemin sebebi başka.. yoksa ne hacet itirafa.. böyle güzel güzel gitsinler.. sahnelere girmeyeceğim arkadaşlarımız yeteri kadar irdelemişler..
aşk var dile gelmeyen ama yürekte sahibini esir alan.. aşk var dile gelmeyen ama gözlerde okunan.. aşk var hisslerde saklı ve hallerde duyulan. bizimkisi bir parça böyle.. evet ,gözlerde okunan, yürekte sahibine tatlı bir esaret yaşatan ve hallerde duyulan.. efendim bir dizide hepsi birden..
kelimeler henüz ortada dolaşmadı, dolaşamadı.. ama alemin bildiğini, bu ikili bizlerden saklamaya, hemde sevgililer gününe nispet, inat ediyorlar.. canım artık karışmıyorum olara.. bırak söylemesinler, dilede gelmesin ama 3. şahışlar olmasın yeter.. itirafın ne önemi var ki o zaman.. böyle gitsinler.. tatlı atışşınlar, didişsinler. hafif kaypak maçoluk görelim tarığın gibi kırmadan, sarsmadan, ezmeden.. bizi bundanda mahrum etmesinler..
hit kare benim için taksi içinde tarığın göğsünde nazın ağlamasıydı.. damlacıklara hapsolmuş aşk gözlerden akıyordu, dile inat. sevmeyeceğim zira bırakıp gidiyorlar, aslında masum bir aşk itirafı.. anca sevgi olursa sevmeme durumundan söz eder insan.. hele ağladığı gögsüne başını koydugu içinde büyüyen zatı muhteremse, o söz daha ilk söylediği anda yalan oluyordu...
evet sevgisi hayat olmaz ama sevginin ihmal edildi hayat tabiki mümkün.. sonuça aşık olmak, kulun iradesi elinde olan durum değil.. aşk yada sevgi yaratılıştan gelen ruhun fıtratlarından yani şubelerinden, içimizde var olan bir gerçek..dahası kaçılamayan.. sen bulmasan bile, onun, seni bulduğu gerçek.. hayatta kısa hani.. naz gibi inat etmeyin sevmeyceğim demeyin sevin ama sadece sevmeyin.. sevginin emek birazda fedekarlık gerektirdiğini hatırlayın yeter.. ilaki gözden yaş gelir.. ama bu mutluluğun resmi olur..
sondakika
Smallville18
16-02-07, 18:21
yalancı yarimi ilk bölümünden itibaren izliyorum.hiç bir bölümünü kaçırmadım.ve tekrarlarını bile izledim.ilk bölümlerini sinirimi bozuyordu ve 2 kişiye çok uyuz oluyordum naz ve cenk.neyseki önce cenk gitti ve sonrada nazın aklı başına geldi.forumda yazılanları okuyorumda bir arkadaşımız yazmış.tarığın 20 bin ytl aldığı için bir daha yarışacakmı diye.diğer bir arkadaşta cevap vermiş.filiz annesine olayı söyleyince annesi halletmiştir diye.diziler senaryo dışında işlemezki.gerçek hayatta şu an dizi devam ediyor gibi.senaryo dahilinde bir olay geçiştirildi diye olay hakkında yaşanmışcasına şu şekilde olmuştur bu şekilde olmuştur diye tahmin yürütmek çok saçma.herşey senaryoya bağlı varsa vardır yoksa yoktur.
ümitin naz ve tarık ilişkisi içindeki tavrını hiç beğenmiyorum.senki kardeşini hayatımızı kurtarcak diye tarıktanda dolandırıcı:img-hyste boraya yamamaya çalışıyordun.şimdi tarıkla olan ilişkisine afra tafra yapıyorsun birde üstüne üstük kardeşine sulandığın halde.üstelik olaylarda gösterilen tepkilerde çok basitleşti.pınar ve mert naz ve tarığın oynadığı kardeşlik oyununu öğrenince hiçbir tepki göstermediler pınarda birbirlerine çok yakışıyorlar diyince koptum artık.insan bir sorar ne hakkınız varki onları kandırmaya.bence bu dizi sona yaklaştı artık.
arkadaşlar ben dünkü bölümün sonunu biraz kaçırdım acaba youtube a eklendimi biliyrmusunuz ? yardımcı olursanız sevinirim :)
assi_yılllar
16-02-07, 18:37
arklar konula alakasız ama yaptıınıs imza ve avatrı kullndım sorun olur mu??
bu arada bncde aşklarını itiraf edemickler ama bölede çok güsel yaa yavaş yavaş sindire sindire seyredioruz akşamda tekrar var beyaz show karşısında çok ii bi rating almaz ama bn ve bim gibiler seyreder :)
arklar konula alakasız ama yaptıınıs imza ve avatrı kullndım sorun olur mu??
bu arada bncde aşklarını itiraf edemickler ama bölede çok güsel yaa yavaş yavaş sindire sindire seyredioruz akşamda tekrar var beyaz show karşısında çok ii bi rating almaz ama bn ve bim gibiler seyreder :)
Canım "imza ve avatar" kısmındaki tüm avatar ve imzaları kullanabilirsin :) Ordaki paylaşımlarımız ortakdır. en azından benim eklediklerimi rahatlıkla kullanabilirsin ;)
burcin_kaplan
16-02-07, 18:51
Uzun yorumumu yazmak için diziyi bir kere daha izlemek istedim , olayları sindiremedim daha hala gülüyorum:) şimdi önemli olan sahneleri bir kere daha izlemiş olarak yorumlarımı yapacağım...
Başlayış gerçektende çok güzeldi...
vahi: naz ne oldu kızım öyle habersiz fırladın gittin
naz: çok özür dilerim vahi bey...
we ardından gelen Ne?? diyalogları beni daha direk bölümün başlarında bir gülme krizine soktu:img-hyste
Mertle Pınarı yolca ederken bizimkilerin hali gerçekten komikti ... Heleki Vahinin orda ettiği lafla bizimkilerin birbirilerine bakışları öyle bir anlamlandıki...Ümitin eli araya girmese bizimkiler sabaha kadar öyle kalabilirlerdi heralde:) Kapı bu tarafta Nazcım deyişide çok güzeldi bu bölüm gerçekten yan karakterlerde baya iyiydi..
Neyse ardından nazın yatıkla kafasını sıkıştırmış pozisyondaki halide bitirdi beni;
off baba bir laf ettin beni maf ettin bu cümleyi çok sevdim ya: )
Belkısın gidişi gerçekten beni çok üzdü keşke gitmeseydi...Nilgün Belgün çok kaliteli bir insan gerçektende.onun dizimizde olması artı bi avantajdı bizim için...Artık dönüş çareside yok neyse giderken arkasında bizimkileri yakınlaştırıcak bişeler de oldu avuntum birazda o...
Araba sahnesi kuşkusuz en romantik andı zannediyorumki...ordaki laflar bitirdi beni çok duygulandım heleki nazın ağlayışı tarıkın elini kaldıp öyle durması ne yapacağını bilememesi ama ardından nazın ona yaslanıp ağlaması...We gitmeni istemiyorum lafından sonra gelen istesende gitmiyorum lafı o güzel ortama bir güzellik daha kattı.Oanki bakışmaları o kadar güzel we içtendiki resmen hayrn kaldım ikisine...Tarıkın nazın saçını tutuşu nazın tarıkın gözlerine bakması Tarıkın tam bişeler demek için hazırlanırken kendini toplayaıp Naz akşam.... dediği sırada telefonun çalması beni sinirlendirmedi değil:)
Ama neyseki onun ardından gelen tatlı atışma beni o sinirden bir anda çıkardı: ) o nasıl bir atışmadır öyle resmen iki sevgili gibiydiler...
Naz: bak ben sana senin bana attığın gibi bozuk atmıyorum
Tarık:ben sana bozuk atmıyorum...
Naz:atma atıyorsun...
:img-hyste
bide ters ters cevap werme bana deyişleri war allahım bunlar çok şeker ya: )
Naz'ın olayları Merte anlatması kendi için o kadar büyük bi adımdı ki ilkkez kendi dışında birine Tarıkı sevdiğini söyledi...Unutmayalım sevdiğini kabul etmesi bile ne kadar uzun sürmüştü o bölümler daha hafızamda duruyor siliniceklerinide sanmıyorum neyse Tarıkı sevdiğini söylemesi artık bişeylere hazır olduğununda en açık göstergesiydi bence...Ve ardından tarık geldiğinde tarkın elini tutup burdan gitmek istiyorum deyişi...O kadar masumdu ki...O arabadaki muhabbetlerde çok güzeldi:)
bu arada vahinin telaşının belkısla ilgili olmasını nazın yarım saat sonra çakmasıda çok güzeldi ya...Ben içimden geçiriyordum bunun jetonu ne zaman düşücek diye tam o sırada düşü werdi ordaki yüz ifadeside çok güzeldi mervenin....
ümit-naz diyaloguna gelirsem..en beğendiğim sahnelerden biriside orasıydı:)
Ümit:aklın tarıka mı takıldı?
NAz:ne?
Ümit:Doğrudur...Sabahta kolların takılmıştı
Naz:saçmalama Ümit..Yok öyle bir şey...(peki burda direk savunmaya geçmesine ne demeli:) bunlar sevgili olursa ve gizlemeye başlarlarsa cidden gırgır dahada çoğalacak:))
Ümit: Dağda sizi sarılmış halde bulduğumda anlamıştım zaten...
Eeee bide anlamasaydın:) gidicek havalı zengin bir patron şöförü hasta ısınması lazım diye ona sarılmış uyuyacak kandırmaya çalışma naz kimseyi onlar senin kadar saf değil :img-hyste
burcin_kaplan
16-02-07, 18:52
Araba sahneleri tam istediğim güzellikteydi Nazın kalkıp arkaya geçmesi bakışmalar herşey tamamdı ama sadece bölümde birşey hoşuma gitmedi o da ''Gözlerin'' şarkısının söylendiği andıı...Hiç bir zaman arkada muzikle girilmesini sevmedim dizideBarış canlı canlı okusa ne olur ki sanki? (şahin abicim gene sözleri unutur mu yoksa:)) yani bende güzel bi his uyandırmadı ben o şakrıyı söylerken ortamın çok güzel olmasını beklerdim tarıkın içten okumasını ama banttan werince o hisside alamadım aynı zmandada bide bizimkilerin yüzlerini bile göremedik başka tarfları gösterince yani o sahne benim hiç içime sinmedi... umarım öbür hafta kendilerini affettirirler...
Bölümün sonuna gelirsem...Bölümün sonu açıkcası beklediğim gibi bitti...Bu bölümde nasıl bişe olduysa yaptığım 2 tahminde tuttu;
1-Süpriz konuk Belgin olucak demiştim
2-Tarık o gülü veremicek diye tutturmuştum hafta boyunca:)
ikiside tuttu demek fragmanı izlemekle alakalı bişey değilgeçen hafta 100 kere izlediğim halde hiç bi tahminim tutmamıştı nerdeyse bu hafta 4 kere fln izledim 2side tuttu:) ne kadar az tahmin yaparsak tutması o kadar yüksek ihtimal oluyr zannedersem...
Nazın o gülü yanlış yorrumlayabiliceğini düşünenlerdenim yani aslında düşünmesini tabiki istemiyorum ama kendimi öyle bir sahneyede hatırlıyorum hayal kırıklığına uğramayayım diye...Malum böyle kötü şeylere odaklanınca bölüm olduğundan bile daha güzel geliyor:)
sonuçta naz olayları yanlış anlasada Tarık ne yapıp edip düzeltecek o yanlış anlaşılmayı biz neleri atlatmadık...
Zaten hulusiyi görünce belkıs oğluunu moğluşunu herkesi unutucak:) kocasını rus revü kızlarına kaptırmamaya bakıcak:img-hyste
O aradada bizimkinden önce sahne alan ünlü kişiyi görürüz...umarım beğenilen biri gelirde bizim raytingler biraz daha katlanır...ondan sonrada tarıktan seninle bir dakikayı dinlemek istiyorum nazın gözlerinin içine bakarak söylüyecek tabi ne kadar güzel bi sahne olur hayal edebiliyor musnuz?
32. bölümden çok beklentilerim war aslında ama hepsinide karşılayacağını hissediyorum ondan içim rahat...
bu arada 33te çok daha fazla beklentim war.. 33. bölümün bende yeri ayrı güzel şeyler olursa o bölümde ben kopucam..:img-hyste
burcin_kaplan
16-02-07, 19:09
Şimdi şu şarkı sahnesini bi kere daha izledim yok...yok...içime sinmiyor nedense izlemekten bile hoşlanmadım ki çok sevdiğim bi şarkıdır...Ama uymadımı uymuyor ya...Yerinden, söylendiği yerden bahsetmiyorum anda yerde bir o kadar ikiside doğru ama o ensturmanların girişii...Hiç bir çekiciliği bırakmıyor.. arabada canlı söylediği müzikleri özledim tarıkın...
bu arada Pınar istediği kadar melek olsun Mert'e bile üzüldüm ama nedense pınarın yeri ayrı ona üzülemiyorum bile...bide üzerine onlar birbirlerine çok yakışıyorlar aralarına girmişiz gibi bir laf etti kızım seni tavlayan kimdi?? tarık değilmiydi onu sevdiği halde nasıl sana gelir bir bunu sorgula önce? Ben tarık yanlış yaptı kızın duygularıyla oynadı diyordum .Kendi duygularıyla oynanan insan bile bir tepki göstermedi buna...
yani biraz bu konuyu uzata bilirlerdi aslında ama neyse sonuçta ikisindende kurtulduk...Fazlada kurcalamak istemiyorum olayı pınar geri dönmesinde aman aman...:)
ebru.karaca
16-02-07, 19:15
Ben bölüm hakkında genel bir yorum yazmak için hazırlanıyorum. Fakat içimden harikaydı, muhteşemdi, süper güzel bir bölümdü sözlerinden başka bir şey gelmiyor. Hepiniz gibi bende dün akşamdan beri bir sırıtma pardon gülümseme durumundayım. Hala etkisinden kurtulamadım.
Şimdi sevgililer günü hediyeleri hakkında yorum yazmak istiyorum:)
1- En komik hediye--- Filiz'den Ümit'e (test kitabı:img-hyste )
2-En başarısız hediye---Ümit'ten Filiz'e (yanık pizza:icon_whis )
3-En duyggusal hediye---Sadri'den Ayşe'ye (bir demet papatya ve papatyalardan bir taç:img-in_lo )
4-Elde kalan hediye---Vahi'den Belkıs'a (bir demet çiçek:icon_sorr )
5-En manalı hediye--- Tarık'tan Naz'a (gözlerin şarkısı:love01: )
Çok güzel bir çalışma olmuş sevgili whiteangel.. :)
Serdar'ım..
Hayallerimi tuzla buz ettin :(
Sımarık Cadı
16-02-07, 19:22
yaaaa nekadar hızlı gittiler böyle...taaaaki belgin cıkana kadar biz bunlara sewdiklerini kabul ettirmek icin neler cekiyodukda simdi bizim masum asıklar acılma hayalleri bile kuruyolar...
süper bi bölümdü cook eğlendim we cook romantik dakikalarda wardı tabi...artık kabul ediyolar ya birbirlerini sewdiklerini bu bana yeter aslında...yaa ama artık biri seni sewiyorum desin o an kacıncı bölüm olucak??daha kac bölüm beklicez??:):)hep biri cıkmak zorunda :):)32.bölüm baya bi tempolu olucak anlasılan...
ayse & sadri we filiz & ümit askıda cook seker...hepsi icin sewindim...tarık we naz icinde sewiniyorum cünkü baya bi adım attılar...
arkadaşlar selam resmı sıtemıze 31. bölum lınklerı eklendı dıye yazıyor ama bulamadım nerde acab please hellllp
arkadaşlar selam resmı sıtemıze 31. bölum lınklerı eklendı dıye yazıyor ama bulamadım nerde acab please hellllp
bende bulamadım..:sad53:
bu arada bütün hayallerim gitii nasıl yayın saati değiştii yaaaaaa:sad53:
ben onu bekliyodum annem izleyememiişşti ona bu müjdeyi nasıl verdim olmadıı yaaa şu son dadikalardan hep nefret ediyorum:img-help:
Resmi sitede rapid linkleri şeklinde ya da emule olarak değilde sentüp'e(hani malum site var ya birsürü videonun olduğu)eklenmiş hali mevcut.
ceza_cansu
16-02-07, 20:13
Ya bölüm tekrarının pazara alınmasına üzüldüm.Tekrar bu gece olsaydı eğer hep birlikte bölümü tekrar izlemek kesin çok keyifli ve güzel olucaktı ne yazıkki olmadı.Ama kararlıyım bu gece tv den olmasada bölümü kesin izlicem.Bu güzel bölümü 1 kere izlemek yetmez
arkadaşlar sentüpe eklenmiş öyle bir geçer zamanki şarkısının linkini burdan ya da özel mesajla bana gönderebilirmisiniz lütfenn.,bulamadım.
sanırım nesss arkadaşımız yüklemişti..
pas.si.on79
16-02-07, 20:31
TARIK: (Aklına Vahinin sözü gelir)Vahi amca iyi diyorsun hoş diyorsun ama olmayınca olmuyor işte.Ama sen yinede bütün gece aynı lafı etmeye devame diceksin di mi(Vahi:Evet)
TARIK: (aklına yine Vahi'nin sözü gelir)Tamam Vahi amca gerisini söylemene gerek yok.
(cansu teşekkürler replik için)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste çok güzeldi.Tekrarları izliyorumda ne bölümmüş böyle inanılmaz güzellikte.
Bu arada daha önce emin olamamıştım o yüzden yazmamıştım.Son sahnede Tarık elinde gül gelmişti.Nazın kapısına dürbün var.Yani tarık 15 dk.sonra almaya gelirim demişti.Dolayısıyla kız 15 dk ne yapsın hazırdı zaten.Kapıda gelmesini bekliyordu.Yani elindeki gülü mutlaka gördü.Zaten kapıyı çalmadan Naz çıktı. :img-wink:
sadece bu sayfayı okuyan arkadaşlarımız olabilir..burada tekrarlıyorum dün akşamki bölüm hem totalde hemde ab grubunda ikinci olarak süper bir sonuç almıştır:))
Birinciyle aramızda da çok çok az bir fark olduğunun da altını çızıktırmak isterim efendim:img-yes:
nejatdidem
16-02-07, 20:45
[QUOTE=Sımarık Cadı]
ayse & sadri we filiz & ümit askıda cook seker...hepsi icin sewindim...tarık we naz icinde sewiniyorum cünkü baya bi adım attılar[QUOTE]
evtt
bnde onlara çok sevindim vall sadrinin yaptığı fln çk gzldii=)...filizle ümtitin birbirlerine verdiklerini hediye ztn tartışılmas hehehe:D
bide o vahi beyin sesinden bana gına geldii heheh=))
arkadaşlar sentüpe eklenmiş öyle bir geçer zamanki şarkısının linkini burdan ya da özel mesajla bana gönderebilirmisiniz lütfenn.,bulamadım.
sanırım nesss arkadaşımız yüklemişti..
Ceren cnm malum siteden "neslibek" diye arattırırsan çıkacaktır tüm eklediğim videolar. Hepsine ordan ulaşabilirsin :)
güney-yase
16-02-07, 20:55
of of of ne güzel bölümdü yarabbim doyaadım valla gerçi tarık ve nazın mert ve pınarla buluştuğu sahneyi kaçırdım ama bu tarığın süprizi ve nazın o alev gibi elbisesiyle tarığı gerçekten büyülemesi kapattı o kaçırdığım sahneyi ne mutluluk 2. de olmuşuz ohhhhh kıskananlar çatlasın gerçi kıskanılmayacak gibide değilki:img-in_lo
Evet en sonunda eve adımımı atabildim gelir gelmez hemen reytinglere baktım ve o anki mutluluğumu kelimelere dökemem. Dün 2. oluruz diye tahmin ediyordum nitekim 2. olduk. Aslında daha iyilerini hak ediyoruz. Dizimiz dünkü bölümüyle neredeyse her dalda tavan yaptı. Romantizim, Aşk, Komedi ve Dram (Özellikle Belkıs hanım sahneleri). Ayrıca görmüş oldukki dizimiz dramatizm tarafındada oldukça başarılı. Son 2 bölümdür çoğumuzu duygulandırmayı başardı. Bölüm hakkında bidaha izledikten sonra yorum yapacağım :)
Belgin diyeceğim başka bir şey demiyeceğim öldürdü romantizmi :img-yes:
çok güzel bir bölümdü.:happy0064
Bu haftaki bölüm yorumumu en’ler olarak yapmak istiyorum.
Bölümün en’leri
efendim başlayalım bölüm analizine;
Bölümün son bölümde kaldığı yerden başlayacağını tahmin ediyoduk ama hepimiz tarık ve naz'ın bu kimlik olayını nasıl halledeceğini, naz'ın tarığın neden şaşırdığını soracağını düşündük durduk ama beklediğimiz olmadı ve vahi bey, tarık ve naz'ı bi bakıma kurtardı. Naz’ın babasına “vahi bey” demesi büyük cesaretti. Eee aşkına sahip çıkmak, onu küçük duruma düşürmemek için kız, babasına karşı bile bu oyunu oynamayı göze alabiliyo. Vahi de tabiî ki şaşırdı ve “ne ne ne …” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Daha doğrusu getiremedi :) o sırada bizim hazır cevap ve hızlı çözüm üreten yakışıklı aşığımız hemen bi çözümünü buldu ve “vahi bey biraz ağır işitir” bahanesini buldu. Ve komedi ondan sonra başladı. Mert’in yüksek sesle konuşması ve naz’ın bu yüksek sesten bi hayli rahatsız olması ve kafasını kaçırması çok komikti.
Kahvaltı masasına gelelim. Komedi masada da devam etti. çok doğal bi ortam vardı. Ümit oturduğu yerde sırıtmaktan kendini alamıyodu. “işte zurnanın cırt dediği yer” “bu da zurnanın zırt dediği yer” esprileri ve söyleyiş tarzı çok komikti. Daha sonra vahi’nin olanlardan şüphelendi ve tarık’la konuşmak istedi. Vahi’yi ikinci kez bu şekil ciddi bi tavırla gördüm. İlki evdeki hizmetçilerin evden ayrıldıktan sonra “bu evin reisi benim, ve kararlarıma uymak zorundasınız” gibi sözler ederken di. Tarık da vahi’ye her şeyi açık açık anlattı. Vahi’nin cevabı ise yine komikti “vay be hayatımda ilk defa rol yapacam”, ardından tarık da sözü patlattı “aramıza hoş geldin vahi bey”
Kahvaltı bitti, mert ve pınar gidiyolar. Mert şüphe içinde, pınar şüphe içinde. Bu yüzden mert ev fikrini vahi’ye söylememiş. “bunu öğrenmenin tek yolu var” diyerek naz ve tarığa oyun oynayacaklarını belli ettiler. Vahi yine yaptığı burada komikti “nasıl iyi rol yaptım mı” diye ikide bir naz’ı sıkıştırdı. Ama vahi bey her zaman yaptığı iyiliğe bir karşılık bulmasını biliyo. “Ben size bi iyilik yaptım ama siz de bana yapacaksınız.” Dedi ve günün kulaklardan çıkmayan ve sadece dizimiz için değil tüm insanlar için geçerli olan bir söz söyledi.
“insanın sevdiğine açılması ,aşkını itiraf etmesi için bundan güzel bir gün olabilir mi “
Dedi ve 14 şubat’ın resmen başladığı haberini verdi. Bu sözleri söylerken tarık naz’a, naz da tarık’a bakmaktan kendini alamadı. O ne güzel bakışlardı öyle. Aralarına ise hep şirin kedi girdi. “ümit” tarık ve naz arasındaki şirin kedi olarak görüyorum ben ümit’i. Gözlerin temasını kesmek için kolunu sallaması ve bodyguard gibi arada durması çok komikti.
naz odasına gitti ve babasının söylediği o söze “olamaz” dedi. Ve ekledi “ bu sefer şansı iyi değerlendir tarık” buradan şunu anladık ki tarık naz’a açılmadan naz’dan aşk itirafı yok.
Ardından naz’ı tekrar gördüğümüzde iki kulağında da birer yastık babasının söylediği lafı duymamaya çalışıyo. “bi laf ettin beni mahvettin” gerçekten de bu vahi de az değil. Tarık ve naz’ın hayatına çok etki ediyo istemeden de olsa.24.bölümde “arkadaş” olun dedi hem naz’ı hem tarık’ı hem de bizi mahvetti. Şimdi de çok anlamlı ve tarık ve naz’ı can evinden vuran bi laf etti hem tarık’ı hem de naz’ı mahvetti.
Ve “tık tık tık” “kim o” “tarık”
Ee işte kızların sevgiliye güzel görünme sevdası. O ne telaş o ne heyecan. Tarık’ı görmeyeli daha 10-15 dakika olmuş. Aceleyle yataktan fırla, üstünü başını düzelt, saçları düzelt ve bişeylerle uğraşıyomuş gibi görün. Çok beğendim naz’ın o hallerini. Bana 22.bölümde ki naz’ı hatırlattı ama o zaman kapıdan giren ümitti. Şimdi tarık.
“Günün anlam ve ehemniyeti yüzünden burdayım”, tarık’ın içi nasılda gitti orda. Vahi beyin söylediği lafları naz’a söylerken içi gidiyodu. Naz bir an bana aşkını söyleyecek diye nasıl gülümsedi öyle. Ama tarık o cesareti bulamadı ve “izin almaya geldim” dedi. Tarık izini gözü arkada kalarak aldı ama vahi bey kulağını çınlatıp geri döndürdü ama naz çellonun yayı ile karşılama yaptı. Tarık, naz’ın neden sinirlendiğini çok iyi anladı ve hiç bişey demeden gitti.
Daha sonra; Naz’ın aklına birden babası geldi ve belkıs’ın elinden nasıl kuratacam diye ümit’e yardım istemeye gitti. Ama ümit, filiz’in gelemeyeceğini öğrenince yıkılıp kaldı, yarım traş köpüğü bile yarım kalan aşkının simgesiydi. Tabi naz’ın aklı tarığa takılmıştı unutmuştu biran babasını. Ümit de durumu çok güzel özetledi orda. Senin tarığın var, tarığın naz’ı.
Bense aşkı daha filiz vermeden donda kırılıp giden bi garip.
Çok güzel ve anlamlı bi söz söyledi ümit. Bölümün güzel sözleri arasına adını yazdırdı.
Ve bir ayrılık sahnesi daha,
Belkıs, bora’nın acil çağırması üzerine İngiltere ’ye gitmeye karar verdi. Ve son vedalaştığı kişi arasının bir türlü düzelmediği naz’dı. Sürekli evden gitmesi için ısrar eden naz buna öyle bir pişman oldu kii belkıs’ın yazdığı mektubu okurken gözleri doldu. senaristlerimizi bir kez daha kutluyorum. Çünkü hayatta hiçbir şey iki insanın birbirine nefret etmesine neden olmamalı. Bu nefretin insanlara çok büyük pişmanlıklar getireceğini senaristlerimiz öyle güzel gösterdiler ki hepimiz bundan ders çıkardık.
Belkıs hanım gitti, naz mektubu okurken vahi geldi, gözünde öyle büyük sevinç var ki ve bu sevincin yaydığı pozitif enerji (belkıs’ın kulakları çınlasın) o kadar etkiliymişti ki arka planda duran tarığın yüzünde bile çok güzel mutluluk ifadesi vardı. Ama bu mutluluk 1 dk sürebildi.
Vahi resmen yıkıldı. Ağlayışı içimizi parçaladı. Naz da babasına ne kadar büyük kötülük yaptığının farkına vardı ve o da babasının acısını paylaştı.
Gelelim bölümün favori sahnesine;
Tarık, yine kulağında vahi’yi duyuyordu ki o sırada naz arabaya bindi ama ağlamaklıydı, ağlamaklı değil resmen ağlıyordu. Çünkü babasının üzülmesinde onunda payı vardı. Ve bundan dolayı çok pişman olmuştu.
Ağlıyordu ama tarık teselli etmek istiyodu ve elini naz’ın başına götürmek istedi ama götüremedi. havada kaldı o el. Ama neyse ki naz, tarığın göğsüne kafasını koyup ağlamaya devam etti, tarık da elini naz’ın saçlarına götürdü ve başını okşadı.
Ve işte öyle kolay kolay unutulmayacak replikler konuşuldu
NAZ:Ben babamı hayatımda 2. kez böyle gördüm.Birincisi annemin cenazesiydi ufacık bir mutluluğu babama çok gördüm.Sevmicem işte sırf bu yüzden hiçkimseyi sevmicem.Ya ölüp gidiyorlar ya çekip gidiyorlar.Sonunda hep acı çektiriyorlar sana
TARIK:Saçmalama Naz sevgisiz yaşanmaz
NAZ:Ben yaşicam
TARIK:Hiç gitmiceğini bilsen
NAZ:Yok öyle birşey gidiyorlar işte.İlk fırsatta gidiyorlar
TARIK:Öyle deme ben eline fırsat geçipte gitmeyen birini biliyorum
NAZ:Gitmeni istemiyorum
TARIK:İstesende gitmiyorum
Tam bu arada hepimiz tarık dan bi atılım bekliyoduk ki. Diziden yarım saat önce buradaki bi kaç arkadaşla son yorumları yaparken ben “ T N T” dedim. Herkes “bu ne serdar” dedi. Bunun anlamı şuydu. İlk T ile N tarık ve naz’ı simgeliyordu ama sondaki T, artık 6.his mi desem ne desem bilmiyorum. Telefonu simgeliyordu. Ve sorduklarında da aynen şunları dedim “ içimde tam önemli bi sahne de telefon çalacak, tarık ve naz’ın konuşması yarım kalacakmış gibi bi his var” nitekim öyle oldu. Arayan mertti ve naz mertin davetini kabul etti. tabi tarık’ı da sinir etti. “ters ters cevap verme” diyerek maço tarığı gördük. Şunu söylemek gerekir ki 31 bölümdür ilk defa böyle didişdiler. Genelde tarık yanıt vermezdi bu durumlarda ama artık yanında patronu değil sevgilisi duruyodu ve onun her vereceği kararı duymak, hatta onaylamak istiyo. Naz’ın tek başına karar vermesini istemiyo.
Ve buluşma olmuştu. Pınar mert, tarık naz. Oyun başladı. Mert ve pınar tarık ve naz’ın kardeş olmadıklarını ortaya çıkaracaklardı. Ve bunu anlamanın tek yolu naz’a evlenme teklifi yapmaktı. Ve bu teklifi yaptı, ama naz hiç tereddüt etmeden “hayır” dedi. Naz hayır derken tarık başka bi yerde içi içini yiyodu. Annesini bile reddetti bu yüzden. Ve dayanamayıp naz’ın yanına gitti. Naz da mert’e tüm gerçekleri anlattı.
Naz, tarığın gelişi gördü ve arabadan hemen fırladı, tarık da arabayı durdurur durdurmaz fırladı. Ve sanki uzun bi ayrılıktan sonra kavuşan çiftler gibi birbirlerine koşar adımlarla yaklaştılar. Ve naz direk tarığın elini tutup “gidelim buralardan” dedi. Ama mert’e tarığa olan duygularını açtığı için surat ifadesi don gibiydi. İlk defa bi başkasına tarığı sevdiğini söylemişti kız. Hem de sevgililer gününde. Hem de kendisine aşık olan başka bi erkeğe. Valla büyük cesaretlik örneği.
Mert ve pınar aşırı iyi çıkması hepimizi şaşırttı. Ve üstüne kalmayıp, mert tarığı tekrar aradı “teşekkür etti”. ve söylediği sözlerle tarığa öyle bi cesaret verdi ki vahi’nin sözünü bile yarıda kestirdi.
Cesaretini toplayan tarık, yine naz yollarına düştü. Kapısını çaldı içeri girdi. Çello çalmaya çalışan naz’ı dinlemeye başladı. Baktı bitmiyo eliyle kesti. Kesiş mükemmeldi çello yayı ve naz’ın eli. Sonra aradan çello yayı çıktı ve sadece naz’ın eli kaldı. Sımsıcak bi elele tutşma sahnesi oldu.
Tarık:Hazırlan gidiyoruz
Naz:Nereye?
Tarık:Bu günü diğerlerinden farklı kılmaya
Naz:Hangi günlerden?
Tarık:Bundan önceki senelerden
Tarık basit de olsa davet etti naz’ı. Bu günü diğerlerinden farklı kılacaklardı. Tarık çıkarken naz’ın yüz ifadesi, mutluluğunu resmediyodu.
Tarık daveti yapmış ve beklemeye koyulmuştu. Naz’a verdiği zaman dolunca ve naz gelmeyince “vahi bey” yine kulak çınlattı ama bu sefer tarık kestirdi ve suç kızında dedi. O sırada kapı açıldı ve kırmızılar içinde bi güzel çıktı. Tarık her zamanki gibi yine mest oldu. Yanına gitti ve koluna sokup arabaya bindirdi. Başladı iltifatlara. Gözünü naz’dan alamıyodu. Ve dayanamadı “arka koltuğa geçer misin” dedi. Can sağlıkları için bu gerekliydi. Çünkü tarık gözlerini naz’dan ayıramıyodu. Bu arka koltuğa geçme hikayesini ben de senaryomda işlemiştim. Diziyi izlerken aklıma gelmedi ama bugün aklıma geldi “ya ben bu sahneyi nerden hatırlıyorum” diye.
Yolculuk başladı ve muhabbetleri tabiî ki dağ yolculuğu ile ilgili olacaktı. Tarık yine naz’ı sinir etmesini bildi ve
-sırıtma
-sırıtmıyorum gülümsüyorum
-ne yapayım ağlayım mı
-beni rahatsız etmede ne yaparsan yap.
Ve dağ yolculuğu mubabbeti üzerine dağ şarkısı olurdu tabi. “gözlerin ve tarık” sahibi ise arka koltukta.
Otele geldiler,rus revüsü muhabbeti çok komikti. Odalarına çekildikten sonra ikisinin de bugün itiraf günü olmasına dikkat çekmesi çok güzeldi. Tarık, bu saatten sonra artık her şeyi açık açık söyleyecem dedi, naz da tarığın itirafına vereceği cevabı düşündü. Tarık takımları giydi çok yakışıklı oldu, naz zaten güzeldi yine güzelliğini bozmamak için süslendi. Tarık gülü aldı tam naz’ın kapısını çalacaktı ki.
Ah belgin ah. Keşke araban bozulaydı, keşke odanda kilitli kalaydın. “Oğluşun da oğluşun” . naz sanki yiyecek oğlunu. Naz gibi gelini öp de başına koy.
Naz da tavırlarıyla belgini yonttu yonttu yonttu, ikinci bi kaynana Semra yarattı.
Tarık belginin yanında gül elindei naz gülü gördü ama belgin görmedi. Naz şimdi ne düşünecek, tarık gülü kime verecek, belgin hulusiyi de orda görünce ne yapacak. Aşıklarımız romantik bi geceyi otel demi yoksa başka bi yerdemi yaşayacak. Tarık şarkı söyleyebilecek mi. Vahi ile naz karşılaşacak mı. Hepsini haftaya izleyecez.
Son söz olarak;
Reytinglerimiz çok iyi geldi. Star’ın bu haftaki en iyi programı olduk. Dizimiz de heyecan arttıkça, aşklar dile gelmeye başladıkça daha da iyi olacaz.
Ayrıca son 2 bölümdür bize harika bölümler izleten yalancı yarim ekibine ve senaristlere çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
Bu arada ben yukarda en’leri yazacam demişim ama diziyi komple yazmışım. Demek ki bu bölümün her bir anı benim için en’likmiş. Galiba sizin içinde öyle. Di mi?
ceza_cansu
16-02-07, 21:44
Serdar yorumun süper.Bölümü izleyemeyen varsa bile sayende kesin izlemiş kadar oldu ve haklısın bu bölümün her saniyesi en'likti.
yaa sorma bu bölüm başlı başına endi:img-in_lo yaa gereksiz tek bir sahnesi yok..en başından sonuna kadar o kadar sürükleyiciydi ki..
replikleri okuyup okuyup o sahneleri gözümün önüne getiriyorum bu bölümü bir kere daha izlemessem rahat edemiycem benn:sad53:
Ebru ve Serdar , diziyi dün gece 2 kere izledim , sizin sayenizde de 2 kere okudum. Ellerinize sağlık. Enler konusunda hemfikirim. Her anı en en en bir bölümdü.
~ topiqq ~
16-02-07, 21:53
Serdar yorumun süper.Bölümü izleyemeyen varsa bile sayende kesin izlemiş kadar oldu ve haklısın bu bölümün her saniyesi en'likti.
evet valla serdar yine döktürmüş..ben bile 2. kez izlemiş gibi oldum diziyi..bu arada oteldeki düşünme sahneleri ve araba sahnesi benim favorilerimdi
gelecek bölümü hiç tahmin edemiyorumm ben ya..dizi o kadar şaşırtıyor kii:img-in_lo
çok karışıcak işler çok..
Serdar yorumların çok güzel evet bölüm gerçekten baştan sona müthişti.Son bir kaç bölümdür ilişkilerinde pek bi ilerleme olmuyordu içimden ''ah ah nerede o eski bölümler'' diyerek iç geçiriyordum dünkü bölüm onları unutturduğu gibi bi dahaki bölümleri daha bi heyecanla beklememi sağladı özellikle haftaya yayınlanacak 32. bölümü çok merak ediyorum.Bi yolunu bulup baş başa kalacaklar mı?İtiraf gelecek mi?Gelecekse ne şekilde olucak?Otelde kalacaklar mı?Acaba o gece sürpriz bir gelişme olucak mı?
31. bölüm heyecan katsayımı bi hayli arttırdı gördüğünüz gibi:)Bu gece tekrarını izlemekten büyük keyif alacaktım AMA star yine yapacağını yaptı:icon_evil Yayın akışında ilk önce 23.50'de yalancı yarim yokmuydu?Bu raiting sonuçları belli olduktan sonra(yani starın bu hafta en çok izlenen programı)nedense yayın akışı değişti mazallah izleyemeyenler bu akşam izlerse haftaya kesin 1. olur:icon_whis ya bu kanalın ne yapmak istediğini anlayamıyorum ben:bilmim izlenmeyen programlarının tekrarlarını prime time'a koyar insanın gözüne gözüne sokar genede başarılı bir sonuç elde edemez;izlenen programlarından da hiç söz etmez,ne biçim bi taktik anlamış değilim:img-cool2
whiteangel
16-02-07, 22:28
Arkadaşlar star tv alt yazı geçiyor. Yoğun istek üzerine saat 23.50 de yalancı yarim tekrar:happy0064 :happy0064
burcin_kaplan
16-02-07, 22:30
Arkadaşlar star tv alt yazı geçiyor. Yoğun istek üzerine saat 23.50 de yalancı yarim tekrar:happy0064 :happy0064
ablacım ciddi misin? inanamıyorum walla.. işte budur ya benimde yawş yawş uykum geliyordu demek ki bugün ayaktayım izlicem:)
çok güzeldi oldu bu...yoğun istek üzerine ha? yoksa stardan biri gelmiş bizim sayfaya falan mı bakmış:img-hyste
Hah şöyle ya doğru yola gelsinler:good: ...acaba diyorum bizim burayı falan mı okudular da akılları başlarına geldi :))) ah Star ah sen hep böylesin:icon_whis
bu bölümün güzelliğinede bu yakışır zaten...pazara alınmasına üzülmüştüm bu gece artık oturur izlerrrim:)
ebru.karaca
16-02-07, 22:37
kesinlikle katılıyorum ablacım öylesine söylenmiş bi replik değildi gerçektende..orda onu söylemelerinde bi amaç wardı...Belkide bi bakarız Gece yolcuları katılır... Malum seninle bir dakika... ama tabi ben onlardan çok o şarkıyı bir kere daha bariştan dinlemek istiyorum umarım barış sahnede o şarkıyı okur:)
bu arada Ebru ablacım gene döktürmüşsün:) yorumun herzmnki gibi diziyi izliyorum hissi uynadırdı bende.. mükmmel olmuş gene:) ellerine sağlık ablacım...
Canım, teşekkür ederim. Ben de zevkle yazdım. :) :img-wink:
31. bölümün ardından..
ne bölümdü ne bölüm.. güzeldi, özeldi.. yetmedi bize, yetemedi.. şimdi biline bilir ben şu itirafa takanlar zümresindenim.. aslında benim acele etmemin sebebi başka.. yoksa ne hacet itirafa.. böyle güzel güzel gitsinler.. sahnelere girmeyeceğim arkadaşlarımız yeteri kadar irdelemişler..
aşk var dile gelmeyen ama yürekte sahibini esir alan.. aşk var dile gelmeyen ama gözlerde okunan.. aşk var hisslerde saklı ve hallerde duyulan. bizimkisi bir parça böyle.. evet ,gözlerde okunan, yürekte sahibine tatlı bir esaret yaşatan ve hallerde duyulan.. efendim bir dizide hepsi birden..
kelimeler henüz ortada dolaşmadı, dolaşamadı.. ama alemin bildiğini, bu ikili bizlerden saklamaya, hemde sevgililer gününe nispet, inat ediyorlar.. canım artık karışmıyorum olara.. bırak söylemesinler, dilede gelmesin ama 3. şahışlar olmasın yeter.. itirafın ne önemi var ki o zaman.. böyle gitsinler.. tatlı atışşınlar, didişsinler. hafif kaypak maçoluk görelim tarığın gibi kırmadan, sarsmadan, ezmeden.. bizi bundanda mahrum etmesinler..
hit kare benim için taksi içinde tarığın göğsünde nazın ağlamasıydı.. damlacıklara hapsolmuş aşk gözlerden akıyordu, dile inat. sevmeyeceğim zira bırakıp gidiyorlar, aslında masum bir aşk itirafı.. anca sevgi olursa sevmeme durumundan söz eder insan.. hele ağladığı gögsüne başını koydugu içinde büyüyen zatı muhteremse, o söz daha ilk söylediği anda yalan oluyordu...
evet sevgisi hayat olmaz ama sevginin ihmal edildi hayat tabiki mümkün.. sonuça aşık olmak, kulun iradesi elinde olan durum değil.. aşk yada sevgi yaratılıştan gelen ruhun fıtratlarından yani şubelerinden, içimizde var olan bir gerçek..dahası kaçılamayan.. sen bulmasan bile, onun, seni bulduğu gerçek.. hayatta kısa hani.. naz gibi inat etmeyin sevmeyceğim demeyin sevin ama sadece sevmeyin.. sevginin emek birazda fedekarlık gerektirdiğini hatırlayın yeter.. ilaki gözden yaş gelir.. ama bu mutluluğun resmi olur..
sondakika
Muratcığım;
Senden böyle güzel yazılar görmek ne güzel.. Bak, askere gitmeden bunu da gördün! :) :)
ebru.karaca
16-02-07, 22:45
Burçinciğim;
Yorumun çok güzel olmuş.. Hep böyle uzun uzun yaz olur mu? :) :)
Serdarcığım,
Harika yorumlar yapmışsın. Ellerine sağlık.
Ebru ve Serdar , diziyi dün gece 2 kere izledim , sizin sayenizde de 2 kere okudum. Ellerinize sağlık. Enler konusunda hemfikirim. Her anı en en en bir bölümdü.
Teşekkürler canım..
ebru.karaca
16-02-07, 22:52
Harika bir haber bu.
Ben de tam Barış'ın sitesine, "akşam olduğunda daha rahat izlerim, gündüz zor oluyor" diye yazmıştım.
Bu çok iyi oldu.
Eee, arkadaşlar! Sabahlıyor muyuz? :)
ablacım ciddi misin? inanamıyorum walla.. işte budur ya benimde yawş yawş uykum geliyordu demek ki bugün ayaktayım izlicem:)
çok güzeldi oldu bu...yoğun istek üzerine ha? yoksa stardan biri gelmiş bizim sayfaya falan mı bakmış:img-hyste
Kesin benim yorumumu okudular:)Yok yok kanal bizle dalga geçiyor resmen son anda şaka yaptık pazar günü oynayacak demesinler,benim kanala pek güvenim kalmadı:img-cool2 bu tekrarın yayın saati meselesini binbir gece masalına çevirdiler:img-hyste :img-hysteneyse keyiflendim yine umarım Hatırla Sevgili bitmiş olur o saatte...Bu yoğun istek meselesine çok sevindim.Haftaya birinciyiz:img-wink:
valla star'ın yaptığına akıl sır ermez
önce alt yazı geçer yalancı yarim var diye
şimdi de
köprüden hemen sonra
geniş zamanlar
diye yazı koyar. mecbur o saate kadar bekleyecez artık. tek yolu o.
sanırım starın psikolojisi bozuldu..bu sefer de geniş zamanlar diyor köprüden sonra ..şifalar diliyorum kendilerine .:img-yes:
gelincikkkk
16-02-07, 23:08
bende geniş zamanlar yarın diye starda alt yazı gördüm
bunlar bizle oyunmu oynuyo
son durum ne arkadaslar yok mu bu aksam :(
sanırım starın psikolojisi bozuldu..bu sefer de geniş zamanlar diyor köprüden sonra ..şifalar diliyorum kendilerine .:img-yes:
Yoksa star'ın amacı yalancı yarim tekrarı var deyip izleyici toplayıp son anda geniş zamanları yayınlamak mı?Yok artık di mi?Ben de iyice paranoyak oldum:img-hyste :img-pilot
Ne de olsa Yalancı yarim'i yayınlıyorlar değil mi?Sanırım bu yalancılık onlara da geçti Tarık'tan.O zaman ne diyoruz Star tv ye Tarık'ın ağzından?. : "ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ STAR TV " :sad53: :img-yes:
arkadaşlar 31.ci bölüm fotolarını aşağıdaki linke ekledim.ayrıca tamamını rapite yükledim.barışın resmi siteden ve yy resmi siteden rapit linkine ulaşabilirsiniz..
fotolar burada:http://212.174.201.133/forum/showthread.php?p=2407171&posted=1#post2407171
gelincikkkk
16-02-07, 23:28
Bence Star Bu şekilde Yaparak Hem Geniş Zamanlar Hemde Yalanci Yarim Izl