Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-6
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
burcin_kaplan
17-02-07, 23:59
evet nazı sinir etmek adına ağzından o tür laflar çıktı arasıra..ama onun dışında biriyle çıkar tavırlara girmedi.onla buluşmadı kızı aramadı..:)
maşllah aramasınada gerek kalmadı her dakka buluştular:img-hyste
mert nazı arayıp durdu pınarda tarıkı aramasına gerek kalmadı anlaşılan..
ama o küçük küçük werdiği ümitler o kadar mühim laflardı ki ablacım istediği dawranışı sergilesin o bakışlar we arada gelmiş laflar kızı cezbetti ki aşık oldu:)
pas.si.on79
18-02-07, 00:00
Ablacım ama o bakışmalar mert warken oldu...İltifatlar etti pınara mesela son yemeği hatırlayalım daha 30. bölümde olan.Pınarın sözü benim için kanundur kardeşim bu lafta tarıktan çıktı...
yani tarık bişe yapmadı Pınar kendi kendine gelin güvey oldu demek bence yanlış en büyük ümidi tarık werdi çünkü...
Ama mert-naz açısından sorarsan ablacım naz ümit wermedi.
burçinciğim haklısın da bunlar düşman olmak için ya da aşkında ısrar etmek için geçerli bir sebep değil.Şimdi sen diyosun ki ısrar etsin değil o sözleri söylemesin....Doğru ona ben de katılıyorum.Yani tamam bu kadar melek olamaz biri. Durumu düşünüyor aslında tüm hepsinin yalan olduğunu...Elinden gelen bir şey yok..
Tarık cafede küçük hanımı çok sevdiğini de söyledi.O Nazın küçük hanım olduğunu öğrenince de bunu aralarındaki durum için yaptıklarını kabullendiler.Tarıkta onunla konuşsaydı belki de konuştu hani aralarında birşey olamayacağını belki Tarıkta Pınara söyledi.
Ama burçin ben o sözünden peşini bırakacağını düşünerek rahatladım. Aslında heran gelir diye endişeleniyorum..
maşllah aramasınada gerek kalmadı her dakka buluştular:img-hyste
mert nazı arayıp durdu pınarda tarıkı aramasına gerek kalmadı anlaşılan..
ama o küçük küçük werdiği ümitler o kadar mühim laflardı ki ablacım istediği dawranışı sergilesin o bakışlar we arada gelmiş laflar kızı cezbetti ki aşık oldu:)
e yani ne diyeyim tarık mumya gibi dursada ona aşık olurlar:)))naapsın çocuk,,:))))))))
burcin_kaplan
18-02-07, 00:03
Arkadaşlar burada gözden kaçırdığınız bir durum var. Olaya şöyle bakalım. Tarık ve Pınar tanıştılar, birbirlerini tanıma aşamasındaydılar. Yani aralarında bir flört dahi yoktu. Pınar , Tarık'a aşık olduğunu Naz'a söylemişti. Ancak duygularının bir karşılığı olmadığının arkındaydı. Tarık hiç bir şekilde aşktan sevgiden söz etmedi. Keza Mert de kendi kendine gelin-güvey olurken Naz'ın duygularını merak bile etmedi. yani ortada aşk yoksa duygularla oynamak diye bir durum söz konusu olmaz. Gündelik hayatımızda da böyledir. Biriyle tanışırız. O kişi bizden hoşlanır, sever, aşık olur belki. Biz onu yalnızca insan olarak sevmişizdir. Belki kimliğimizi çok açık söylememişizdir. Bu durumda karşımızdaki insana hoşçakal demek onun duygularıyla oynamak değildir. Eğer hiç birşey hissetmediğimiz halde seviyormuş aşıkmış gibi yaparsak bu insanın duygularıyla oynamış oluruz. Tam tersi de mümkündür. Bu durumda bize aşık olayan , sevmeyen insana dur bakalım, nereye der miyiz? Yoksa güle güle , yolun açık olsun mu deriz?:img-wink:
Ablacım ama sizinde gözden kaçırdığınız bi olay war Tarık Pınarın kendini sevdiğini bilmiyor muydu???
ona rağmen şaşalı sözler edip güzel güzel bakmadı mı?
bence kesinlikle hiç bişe tarıkın suçunu hafifletemez ama derseniz bunda nazın suçu yok mu tabiki onunda war ztn olayları naz başlattı..
burcin_kaplan
18-02-07, 00:04
e yani ne diyeyim tarık mumya gibi dursada ona aşık olurlar:)))naapsın çocuk,,:))))))))
:img-hyste :img-hyste
aaaa ama araya barişin yakışıklılığını katmayalım olmuo böle işin içinden çıktın ablacım sende hemen şimdi:img-hyste
şurda güzel güzel konuşuyorduk kim haklı diye:)
Konserden ızlenımler….
Barısın performansı superdı,yaa ınsan bır defa detone olur bır defa sesı kısılır..masallah gumbur gumbur soyledı,BIR kez daha BU SESE hayran kaldım…
Senacıgımı gordum bag tan sadece,gamzecım senı goremedım…sena bır suru foto cektı,yakında ıletır sıze…
Yıne kalabalık degısık bır mozoıktı…yaslı teyzeler,amcalar,rockerlar
,cocular vb vb…
Gozlerım sarkısına buyuk ılgı vardı,herkez ıstedı salonda,ama barıs yıne salladı sarkıyı,hatta sarkı sırasında ben bunu bılmıyorum,yardımıcı olun falan dedı….sarkı sonunda ‘ya napayım dızıden fırsat kalmıyor kı bu sarkıyı calısmayaaaaaa ‘dıye sıkayette bulundu…
Arkadasımla zorla barısa Tamırcı Cıragını soylettık…napayım ne ıstersnız dedı,uzun sure ısrar edınce,soyledı ve cooook guseldı….
Evet sımdı barısın sekerlıklerını anlatayım….
Salonda balkon vardı ama bızım barıs balkonu gorememıs,balkondan bızede bak dytenler cıkınca..’aaa balkon mu var ‘dedı bu arada konser baslayalı epey olmustu,ama o an nasıl tatlı ya,koptu tum salon tabı….
Sahnede zıplayan bır ufak kız vardı,tum konser sahnede zıpladı valla.ve Barıs sekerı ,gıttı kızın Mavı tacına aldı taktı……..bı sure oyle soyledı ya allahım, mavı kucuk kız tacı ıle dusunun barısı,tam yanakları sıkımlık yaaaaaaaaa….
Yıne gobek attı,sebek sebek dans ettı,zaten dansını(gobek atısını) ızleyınce bız koptuk…
Mımıkler superdı,her sarkı arasında,seyırcı ıle konstu,sakalastı,esprıler yaptı….
Bı ara her sarkıdan sonra hosgeldınız geyıgı yaptı….bı ara mıllet foto cekmeye gelınce o zaman bız konser vermeyelım,hadı cocuklar toplanın dedı…ısıkları kıstırdı,bızı dınleyenlerını goremıyormus dıye,mıkrofonu dusurdu,mıkrofon ayaklıgı 3 defa degıstı…
Bı ara bu sarkı sozlerını unutuyor ya,bırı album kapagını verdı,sarkı sozlerıne bakmak ıcın,ordan fotolarını gordu ya,’a bak boyle soyle poz vermısım ‘dıye kendını taklıt ettı seker sey,tabı butun salon kahkahadan ıptal….
aaaa ama araya barişin yakışıklılığını katmayalım olmuo böle işin içinden çıktın ablacım sende hemen şimdi:img-hyste
ben meseleye barış=tarık olarak bakıyorum:))) sonuçta dizdeki tüm hatunlar takıldı yani allah naza kolaylık versin ne diyeyim:))))))))
burcin_kaplan
18-02-07, 00:09
burçinciğim haklısın da bunlar düşman olmak için ya da aşkında ısrar etmek için geçerli bir sebep değil.Şimdi sen diyosun ki ısrar etsin değil o sözleri söylemesin....Doğru ona ben de katılıyorum.Yani tamam bu kadar melek olamaz biri. Durumu düşünüyor aslında tüm hepsinin yalan olduğunu...Elinden gelen bir şey yok..
Tarık cafede küçük hanımı çok sevdiğini de söyledi.O Nazın küçük hanım olduğunu öğrenince de bunu aralarındaki durum için yaptıklarını kabullendiler.Tarıkta onunla konuşsaydı belki de konuştu hani aralarında birşey olamayacağını belki Tarıkta Pınara söyledi.
Ama burçin ben o sözünden peşini bırakacağını düşünerek rahatladım. Aslında heran gelir diye endişeleniyorum..
elinden gelen birşey gerçekten yok çok haklısın canım.Ama en azından Abisne bir laf edebilirdi Tarık hakkında orda söyledi laf ciden beni bitirdi ne kadar yakışıyorlar birbirlerine.Onların arasına nasıl girdik? bu lafın bi açıklaması war mıdır?
tarık bende yalan yok dedi küçük hanımla ilgili hiç bir duygum kalmadı artık dedi...bu yalan değil mi?
hımm bide 31. bölüm sahili ele alalım pınar geldi gel tarık biz gidelim dedi oraya geldiğinde tarıkı kolundan tutmadı mı yani bu kadar samimi olabiliyorsa demek ki tarık bişe dememiş pınara
Burçin, Tarık sözde bilmiyor Pınar'ın aşkını. Onu bilen Naz.
Ayrıca, dizide kopukluk falan aramamak lazım.
Tarık ve Pınar ilk ne zaman başbaşa kaldılar. İlk tanıştıkları gün. Son ne zaman başbaşa kaldılar. Ayrıldıkları gün. Arada ise 3 - 4 ve 6 kişilik arkadaş gruplarında bir aradaydılar. Yani sadece 2 kere başbaşa kaldılar. Bu kız çok hayalperestmiş canım.
Jenn sana katılıyorum. Yakışıklı birine, o kişi birşey yapmasada aşık olacak çok bayan vardır. Ama bu illa karşılık bulacak demek değil ki.
pas.si.on79
18-02-07, 00:10
Burçinciğim Tarık aynı zamanda da sinirini iki dakika da alıyorya....Pınarın da sinirini almıştır. Dediğim gibi konuşmuştur belki.Çünkü Nazda Mert hakkında konuştuklarından bahsetmedi yani Tarıkı sevdiğini söylemiş. Belki tarık pınara durumu açıkladı.
valla haklısın. calipso önünde şoför kıyafetleri ile mumya gibi dururken bile kızın biri italyan asker galiba, italyanların askerleri bile janti dedirtti ya. tarık pınar'a bunun daha fazlasını yaptı, belki göz göze hiç bakışmadılar ama ettiği güzel sözler, pınar'ı kendisine aşık etmesine yetti.
bi de naz'ı düşünün;
alev alev alev alev
yandığımı biliyorsun
biliyoruz naz, alev alev yandığını biliyoruz. bir duruşuyla, bir sözüyle kızları aşık etmeyi başaran bi gencin, sana yaptıklarından sonra senin halini en güzel biz anlıyoruz naz.
whiteangel
18-02-07, 00:11
Ablacım ama sizinde gözden kaçırdığınız bi olay war Tarık Pınarın kendini sevdiğini bilmiyor muydu???
ona rağmen şaşalı sözler edip güzel güzel bakmadı mı?
bence kesinlikle hiç bişe tarıkın suçunu hafifletemez ama derseniz bunda nazın suçu yok mu tabiki onunda war ztn olayları naz başlattı..
Biliyor muydu? Yok canım. Sen karıştırdın Burçin'cim.:img-hyste 30.bölüm sonunda azıcık çıtlattı Naz. Ama Pınar direk olarak Tarık'a bişi demedi.Naz da suçlu değil. Aaaa kız herkesi kendi gibi sanıyor. Nerden bilsin bu melek kardeşlerin daha tanışır tanışmaz aşık olacağını, ertesi hafta evlenme teklif edeceğini. Kız herkesi kendi gibi biliyor.:img-hyste
burcin_kaplan
18-02-07, 00:11
ben meseleye barış=tarık olarak bakıyorum:))) sonuçta dizdeki tüm hatunlar takıldı yani allah naza kolaylık versin ne diyeyim:))))))))
Ablacım tamam çocuk yakışıklı ama ama olaya Barış olarak bakma:).Barış belki böle bişe yapmazdı ama Tarık yaptı.Ve bir insanın duygularıyla oynadıktan sonrada sanki iyi yapmış gibi gösterilmesi bana garip geliyor ben hala Pınarın dediği laftayım aralarına girmişiz bu nedemek ya? bu laf bile sinirlenmek için yetiyor gerçekten
burcin_kaplan
18-02-07, 00:16
Biliyor muydu? Yok canım. Sen karıştırdın Burçin'cim.:img-hyste 30.bölüm sonunda azıcık çıtlattı Naz. Ama Pınar direk olarak Tarık'a bişi demedi.Naz da suçlu değil. Aaaa kız herkesi kendi gibi sanıyor. Nerden bilsin bu melek kardeşlerin daha tanışır tanışmaz aşık olacağını, ertesi hafta evlenme teklif edeceğini. Kız herkesi kendi gibi biliyor.:img-hyste
:img-hyste
Walla naz herkesi kendi gibi düşünüyorsa yandık:img-hyste aman allah korusun, bi tane naz bize yetiyorda artıyor bile..:)
Tarık Pınarın kendine aşık olduğunu zaten biliyormuş hissi werdi ablacım dikkat ettiysen 28. bölümde ablacım şu yemek yedikleri yerin önünde pınar seni seviyormuş dedikten sonra direk mertte seni seviyor daha sölemedi ama öle gibi bişey dedi:) yani biliyor ablacım koruma bakim Barişi pardon Tarıkı:img-hyste
Ablacım tamam çocuk yakışıklı ama ama olaya Barış olarak bakma:).Barış belki böle bişe yapmazdı ama Tarık yaptı.Ve bir insanın duygularıyla oynadıktan sonrada sanki iyi yapmış gibi gösterilmesi bana garip geliyor ben hala Pınarın dediği laftayım aralarına girmişiz bu nedemek ya? bu laf bile sinirlenmek için yetiyor gerçekten
Burçin'ciğim bu Pınar'ın ağzından duyduğumuz ilk saçma cümle değil ki.
Cafe kapısında Tarık-Naz konuşuyor. Yanlarına geliyor ve ne yapıyorsunuz diye soruyor. Naz abimle didişiyoruz dediğinde... 'harikasınız' diyor.
Yok yok ben gerçekten sevmemişim bunları.... her dedikleri her yaptıkları beni rahatsız etmiş.
burcin_kaplan
18-02-07, 00:20
Burçin, Tarık sözde bilmiyor Pınar'ın aşkını. Onu bilen Naz.
Ayrıca, dizide kopukluk falan aramamak lazım.
Tarık ve Pınar ilk ne zaman başbaşa kaldılar. İlk tanıştıkları gün. Son ne zaman başbaşa kaldılar. Ayrıldıkları gün. Arada ise 3 - 4 ve 6 kişilik arkadaş gruplarında bir aradaydılar. Yani sadece 2 kere başbaşa kaldılar. Bu kız çok hayalperestmiş canım.
Jenn sana katılıyorum. Yakışıklı birine, o kişi birşey yapmasada aşık olacak çok bayan vardır. Ama bu illa karşılık bulacak demek değil ki.
Ablacım yani diyorsunki tarık hiç bişe yapmadı sadece yakışıklı olduğu için Pınar tarıka aşık oldu? böyle mi gerçekten sence?
Burçinciğim Tarık aynı zamanda da sinirini iki dakika da alıyorya....Pınarın da sinirini almıştır. Dediğim gibi konuşmuştur belki.Çünkü Nazda Mert hakkında konuştuklarından bahsetmedi yani Tarıkı sevdiğini söylemiş. Belki tarık pınara durumu açıkladı.
:img-hyste canım walla bu söz beni tatmin etti sinirini 2 dakkada almış olabilir gerçekten:img-hyste
burcin_kaplan
18-02-07, 00:25
Burçin'ciğim bu pınarın ağzından duyduğumuz ilk saçma cümle dğil ki.
cafe kapısında Tarık-Naz konuşuyor. Yanlarına geliyor ve ne yapıyorsunuz diye soruyor. Naz abimle didişiyoruz dediğinde... 'harikasınız' dememiş miydi?
Yok yok ben gerçekten sevmemişim bunları.... her dedikleri her yaptıkları beni rahatsız etmiş.
Pınar zaten ayrı bir vaka...:)
o harikasınız deyişi bitiriyor beni....Çok saçma cümleleri war gerçekten kız garip ona katılıyorum ama kötü biri değil...Ne kadar kıza gıcıkta olsam o gıcıklığım geçmicek olsada orda bi tepki wermesi gerekirdi diyorum ben hala sonuç her sinir insan bile kendi hakkını savunmasını bilmeli hep iyi laflar mı edicek..Cafe aklıma geldi 30da tarıkı tebrik etmişti patronunu sevdiğini kimse böle söyleyemezdi diye ordada sinir oldum yani bu kadar saçma bişe olamaz
yok yok bu kız melek ablacım çok doğru sölüosun başka açıklaması yok:img-hyste
whiteangel
18-02-07, 00:26
Walla naz herkesi kendi gibi düşünüyorsa yandık:img-hyste aman allah korusun, bi tane naz bize yetiyorda artıyor bile..:)
Tarık Pınarın kendine aşık olduğunu zaten biliyormuş hissi werdi ablacım dikkat ettiysen 28. bölümde ablacım şu yemek yedikleri yerin önünde pınar seni seviyormuş dedikten sonra direk mertte seni seviyor daha sölemedi ama öle gibi bişey dedi:) yani biliyor ablacım koruma bakim Barişi pardon Tarıkı:img-hyste
Ben artık Tarık'ı koruma altına alıyorum canımcım. Bak çocuk aşkı için nelere katlandı. Pınar'ın zombi hallerine bile Naz için katlandı. Şimdi ne yapsaydı yani. Ben Naz'ı seviyorum ama sırf Pınar bana aşık olduğu için, onun duygularıyla oynamamak adına Pınar'la olucam mı deseydi?
Yapmayın yahu. Bu duruma başta Pınar itiraz ederdi. İşte esas bu noktada sen ne hakla benim duygularımla oynarsın deme hakkına sahip olurdu. Ama ilk cümlene sonuna kadar katılıyorum. :img-hyste İkinci bir Naz'ı bünyelerimiz kaldırmaz. Dağlara taşlara diyelim.:img-hyste
burcin_kaplan
18-02-07, 00:31
Ben artık Tarık'ı koruma altına alıyorum canımcım. Bak çocuk aşkı için nelere katlandı. Pınar'ın zombi hallerine bile Naz için katlandı. Şimdi ne yapsaydı yani. Ben Naz'ı seviyorum ama sırf Pınar bana aşık olduğu için, onun duygularıyla oynamamak adına Pınar'la olucam mı deseydi?
Yapmayın yahu. Bu duruma başta Pınar itiraz ederdi. İşte esas bu noktada sen ne hakla benim duygularımla oynarsın deme hakkına sahip olurdu. Ama ilk cümlene sonuna kadar katılıyorum. :img-hyste İkinci bir Naz'ı bünyelerimiz kaldırmaz. Dağlara taşlara diyelim.:img-hyste
Ablacım demek istediğimi anlatamadım galiba şimdi benim dediğim şu;
Pınar 31. bölümde arabada dediği cümlelerle kendini haksız yaptı , ama halbuki haklı olan o yani..ortada yanlış bir durum warsa olayları bu duruma getiren Tarık-Naz'dı...Pınar açısından suçlu kişide Tarık...
bak mesela Naz-mertle konuşmasını dediği şeylere seçti...Herşeyide anlattı yani mertin siniri o yüzden geçmiş olabilir ama Pınarın siniri daha hiç kimseyi dinlemeden abisinin iki lafıyla nasıl gemiş olabilir bide kendini nasıl suçlu ilan eder benim sinirlndiğim olay bu...
[QUOTE=burcin_kaplan;2417768]Ablacım yani diyorsunki tarık hiç bişe yapmadı sadece yakışıklı olduğu için Pınar tarıka aşık oldu? böyle mi gerçekten sence?
İnan bu kız o gün karşısına kim çıksa aşık olma modundaymış. Baksana 2 kere görüşebildiği (başbaşa) birisine hemen aşık oldu. Tarık da sütten çıkma ak kaşık değil elbette ama , bir bayan, karşısındakini doğru düzgün ölçüp biçmeli. Hal hareket ve tavırları doğru okumalı. İlgili yere gideceğini bildiği için, kız kardeşe açılmamalı. Bunlar basit numaralardır. Erkekler de yemezler. Ayrıca her zaman geçerli bir kural vardır. 'kadın kısmısı erkeğin kime ilgi duyduğunu yada duymadığını hemen anlar' Pınar safsa Tarık ne yapsın. Ama bir atasözü vardır.... konuyu buna bağlayıp susmalıyım artık diyorum.... aşkın gözü kördür....
pınar ve mert varken bi dertti , gittiler bi dert oldu.
iyiki geldiler, çünkü tarık abi rolü sayesinde naz'la baya yakınlaştı. arkadaş veya şoför olarak söyleyemeceği sözleri sözyleyebildi. 2 kere öpüldü. el ele tutuştular.
iyi ki gittiler, çünkü sıkmaya başlamışlardı, çünkü tarık ve naz'ın yakınlaşması için gerekli yardımı yapmışlardı, gerek sözleriyle, gerekse teklifleriyle.
biz bu kardeşlere kızıyoruz ama çok işimize yaradılar çok. tek sevilmeyen nokta galiba çok çabuk pes etmeleri ve kardeş olmadıkları andaki ilk tepkileri oldu.
ama mantıklı düşünürsek, tepki olarak ne yapabilirlerdi ki. mert tarığı mı dövecekti, mahkemeye mi verecekti. bi ara naz'ı üzdüğü için tarık tekelioğlunu bulacam dedi ama naz'da red cevabını alınca tarık tekelioğlunu mu bulacaktı. yani baktığımız da verecekleri büyük bi tepki bulamıyoruz. sadece sözler biraz ağır olabilirdi sanırım. ama sözlerinin hafif olmasının tek nedeni ise şüphesiz naz. mert'e her ne dediyse çok etkilemiş çocuğu. artık tarığı sevdiğini hangi cümlelerle söylediğiyse.
mert: ona iyi bak tarık dedirtebildi.
burcin_kaplan
18-02-07, 00:38
İnan bu kız o gün karşısına kim çıksa aşık olma modundaymış. Baksana 2 kere görüşebildiği (başbaşa) birisine hemen aşık oldu. Tarık da sütten çıkma ak kaşık değil elbette ama , bir bayan, karşısındakini doğru düzgün ölçüp biçmeli. Hal hareket ve tavırları doğru okumalı. İlgili yere gideceğini bildiği için, kız kardeşe açılmamalı. Bunlar basit numaralardır. Erkekler de yemezler. Ayrıca her zaman geçerli bir kural vardır. 'kadın kısmısı erkeğin kime ilgi duyduğunu yada duymadığını hemen anlar' Pınar safsa Tarık ne yapsın. Ama bir atasözü vardır.... konuyu buna bağlayıp susmalıyım artık diyorum.... aşkın gözü kördür....
Ablacım hala gülüyorum koptum şu kalınlaştırdığım lafına:):img-hyste
Şöyle bişey war şmdi tarık bu konuda gerçekten çok şanssız etrafındaki hiç bi kız onun kendisine aşık olup olmadığını ayırt edemedi.misal nazz! misaal ayşe(oda ilk zamanlar kendini sevdiğini sanıodu bence sonra naz olayı çıkınca anladı) yani dizideki kızlar bizim kadar zeki değil ablacım:img-hyste (mütevazi gördüm kendimi:))
pas.si.on79
18-02-07, 00:39
Konserden ızlenımler….
Barısın performansı superdı,yaa ınsan bır defa detone olur bır defa sesı kısılır..masallah gumbur gumbur soyledı,BIR kez daha BU SESE hayran kaldım…
Senacıgımı gordum bag tan sadece,gamzecım senı goremedım…sena bır suru foto cektı,yakında ıletır sıze…
,cocular vb vb…
Gozlerım sarkısına buyuk ılgı vardı,herkez ıstedı salonda,ama barıs yıne salladı sarkıyı,hatta sarkı sırasında ben bunu bılmıyorum,yardımıcı olun falan dedı….sarkı sonunda ‘ya napayım dızıden fırsat kalmıyor kı bu sarkıyı calısmayaaaaaa ‘dıye sıkayette bulundu…
Arkadasımla zorla barısa Tamırcı Cıragını soylettık…napayım ne ıstersnız dedı,uzun sure ısrar edınce,soyledı ve cooook guseldı….
Salonda balkon vardı ama bızım barıs balkonu gorememıs,balkondan bızede bak dytenler cıkınca..’aaa balkon mu var ‘dedı bu arada konser baslayalı epey olmustu,ama o an nasıl tatlı ya,koptu tum salon tabı….
Sahnede zıplayan bır ufak kız vardı,tum konser sahnede zıpladı valla.ve Barıs sekerı ,gıttı kızın Mavı tacına aldı taktı……..bı sure oyle soyledı ya allahım, mavı kucuk kız tacı ıle dusunun barısı,tam yanakları sıkımlık yaaaaaaaaa….
Yıne gobek attı,sebek sebek dans ettı,zaten dansını(gobek atısını) ızleyınce bız koptuk…
Mımıkler superdı,her sarkı arasında,seyırcı ıle konstu,sakalastı,esprıler yaptı….
Bı ara her sarkıdan sonra hosgeldınız geyıgı yaptı….bı ara mıllet foto cekmeye gelınce o zaman bız konser vermeyelım,hadı cocuklar toplanın dedı…ısıkları kıstırdı,bızı dınleyenlerını goremıyormus dıye,mıkrofonu dusurdu,mıkrofon ayaklıgı 3 defa degıstı…
Bı ara bu sarkı sozlerını unutuyor ya,bırı album kapagını verdı,sarkı sozlerıne bakmak ıcın,ordan fotolarını gordu ya,’a bak boyle soyle poz vermısım ‘dıye kendını taklıt ettı seker sey,tabı butun salon kahkahadan ıptal….
arkadaşım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz. Güzel geçmesi de sevindim.
whiteangel
18-02-07, 00:44
iyiki geldiler, çünkü tarık abi rolü sayesinde naz'la baya yakınlaştı. arkadaş veya şoför olarak söyleyemeceği sözleri sözyleyebildi. 2 kere öpüldü. el ele tutuştular.
iyi ki gittiler, çünkü sıkmaya başlamışlardı, çünkü tarık ve naz'ın yakınlaşması için gerekli yardımı yapmışlardı, gerek sözleriyle, gerekse teklifleriyle.
biz bu kardeşlere kızıyoruz ama çok işimize yaradılar çok. tek sevilmeyen nokta galiba çok çabuk pes etmeleri ve kardeş olmadıkları andaki ilk tepkileri oldu.
ama mantıklı düşünürsek, tepki olarak ne yapabilirlerdi ki. mert tarığı mı dövecekti, mahkemeye mi verecekti. bi ara naz'ı üzdüğü için tarık tekelioğlunu bulacam dedi ama naz'da red cevabını alınca tarık tekelioğlunu mu bulacaktı. yani baktığımız da verecekleri büyük bi tepki bulamıyoruz. sadece sözler biraz ağır olabilirdi sanırım. ama sözlerinin hafif olmasının tek nedeni ise şüphesiz naz. mert'e her ne dediyse çok etkilemiş çocuğu. artık tarığı sevdiğini hangi cümlelerle söylediğiyse.
Hah işte budur. Böylece ne şiş yandı ne kebap. Asu'nun da dediği gibi , Pınar'da kolayca aşık olabilme ve itiraf edebilme potansiyeli var. Hiç takmayın kafanızı. O perşembeden bu yana mutlaka aşık olunacak birini bulmuştur. :img-hyste
burcin_kaplan
18-02-07, 00:48
Hah işte budur. Böylece ne şiş yandı ne kebap. Asu'nun da dediği gibi , Pınar'da kolayca aşık olabilme ve itiraf edebilme potansiyeli var. Hiç takmayın kafanızı. O perşembeden bu yana mutlaka aşık olunacak birini bulmuştur. :img-hyste
kızın saflığından şıp sevdiğinden yararlanıp tarıkı haklı duruma getirmeyelim lütfen:)ehehe:img-hyste
aklıma burada konuştuğumuz saf naz diyolagları geldi...Pınarı daha beter yaptık walla yoldan geçene aşık oluo kız:img-hyste
kızın saflığından şıp sevdiğinden yararlanıp tarıkı haklı duruma getirmeyelim lütfen:)ehehe:img-hyste
aklıma burada konuştuğumuz saf naz diyolagları geldi...Pınarı daha beter yaptık walla yoldan geçene aşık oluo kız:img-hyste
Yoldan geçene değil hayatım, cafede yanına gelene.... ilk gelen Tarık oldu.... şans işte...
Bu arada saf Naz'ımız aslında planlı davranmış bunu da 30. bölümde anladık sanırım.
ama şunu atlıyosunuz, tarık ve pınar2ın son bakışında tarık daki bakış resmen "özür dilerim" bakışıydı. sözlerle bişey diyemedi ama yine gözleriyle pınardan yaptıklarında dolayı pişman olduğunu çok güzel belli etti.
eğer son kez pınar'a bakmasaydı işte ozaman tarık haksız olurdu.
whiteangel
18-02-07, 00:55
Pınar'a biz bişi yapmadık. Hatta Tarık ve Naz'da hiç bişi yapmadı. O'nun orijinali böyleydi canım.Kolayca aşık olur, hatta kendi kendine gelin-güvey olursan böyle kolayca terkedilirsin işte. Bak Naz'a nasıl kasıyor.En güzel aşk zor olandır! demiyor muyduk günlerdir? Şimdi ne oldu da Pınar'cı kesildik Burçin'cim. PAG mısın yoksa?:img-hyste :img-hyste
ama şunu atlıyosunuz, tarık ve pınar2ın son bakışında tarık daki bakış resmen "özür dilerim" bakışıydı. sözlerle bişey diyemedi ama yine gözleriyle pınardan yaptıklarında dolayı pişman olduğunu çok güzel belli etti.
eğer son kez pınar'a bakmasaydı işte ozaman tarık haksız olurdu.
Daha önce yazacaktım unutmuşum. Oradaki Naz'ın yandan geçerken Pınar'a bakışı gözünü oyarım bakışı iken, Tarık'ın bakışı kusura bakma bakışıydı.(Özür bakışı demekde işime gelmedi galiba)
Hani ben bir daha yazmayacaktım :icon_whis :icon_whis :icon_whis
burcin_kaplan
18-02-07, 00:56
Yoldan geçene değil hayatım, cafede yanına gelene.... ilk gelen Tarık oldu.... şans işte...
Bu arada saf Naz'ımız aslında planlı davranmış bunu da 30. bölümde anladık sanırım.
Asu ablacım yazıcağım ve unuttuğum bi konuyu hatırlattın bana(bugün elimin ayarı kaçtı gene özür dilerim bu arada:))
Şimdi Naz cidden tarıka bişeyleri söyletmek için mi yaptı baştan beri? yani ben pek inanmıyorum bu olaya tamam bazı yerlerde bunu yaptı onu kabul ediyorum helede son olaylarda 29. bölümün başında arabada olsun falan heleki mertle yarışma olaylarında ama aklımı kurcalayan bazı olaylar war...kendi kendine kaldığında bile iç sesleri pınar-tarıkla ilgili saçmalıyordu yok bu çocuk hasta yardım etmen lazım naz arkadaşına falan...yani kendi kendine bile bunları diyordu...
Yok yok nazda kişilik bölünmesi war zamanında biri bu tanıyı koymuştu çok doğru koymuş:img-hyste
pas.si.on79
18-02-07, 00:58
Yeni tanıdığı birinin tanımak yerini hemen herşeyiyle kabul ediyor. Tarık belli söylemeye çalıştı o da melek ya Tarık anlatmaya başlayınca hiçbirşey önemli değil demiştir.pınarın son sözlerinin ne kadar saçma ne kadar gereksiz olduğunu sen de düşünüyorsun.Dolayısıyla kızın bazı duygularını kıskançlık,sinir,nefret yok..azıcık bir siniri varmış sinirini de Tarık almış......
burcin_kaplan
18-02-07, 01:02
Pınar'a biz bişi yapmadık. Hatta Tarık ve Naz'da hiç bişi yapmadı. O'nun orijinali böyleydi canım.Kolayca aşık olur, hatta kendi kendine gelin-güvey olursan böyle kolayca terkedilirsin işte. Bak Naz'a nasıl kasıyor.En güzel aşk zor olandır! demiyor muyduk günlerdir? Şimdi ne oldu da Pınar'cı kesildik Burçin'cim. PAG mısın yoksa?:img-hyste :img-hyste
:sad53: :sad53:
kalbimden vurdun beni ablacım...Ben MAG'cıyım sonuna kadar...tamam yeter ezildim...Tarık haksız zaten öyle düşünüyorum Pınar zaten baştan beri hksızz...
Herkes haksız tek bir haklı war Naz!'
MAG'cıyım MAG'cı:img-hyste
Asu ablacım yazıcağım ve unuttuğum bi konuyu hatırlattın bana(bugün elimin ayarı kaçtı gene özür dilerim bu arada:))
Şimdi Naz cidden tarıka bişeyleri söyletmek için mi yaptı baştan beri? yani ben pek inanmıyorum bu olaya tamam bazı yerlerde bunu yaptı onu kabul ediyorum helede son olaylarda 29. bölümün başında arabada olsun falan heleki mertle yarışma olaylarında ama aklımı kurcalayan bazı olaylar war...kendi kendine kaldığında bile iç sesleri pınar-tarıkla ilgili saçmalıyordu yok bu çocuk hasta yardım etmen lazım naz arkadaşına falan...yani kendi kendine bile bunları diyordu...
Yok yok nazda kişilik bölünmesi war zamanında biri bu tanıyı koymuştu çok doğru koymuş:img-hyste
Burçin'im ben Naz'ın yalancısıyım. Son bir kaç bölümde numara yaptığını biliyoruz da, önceki bölümler için o arkadaşa katılmamak mümkün değil. Naz'da kişilik bölünmesi kaç tane????
1-Patron
2-Arkadaş
3-Kardeş
4-Aşık olduğunu algılayamayan aşık
5- ???
whiteangel
18-02-07, 01:02
Yeni tanıdığı birinin tanımak yerini hemen herşeyiyle kabul ediyor. Tarık belli söylemeye çalıştı o da melek ya Tarık anlatmaya başlayınca hiçbirşey önemli değil demiştir.pınarın son sözlerinin ne kadar saçma ne kadar gereksiz olduğunu sen de düşünüyorsun.Dolayısıyla kızın bazı duygularını kıskançlık,sinir,nefret yok..azıcık bir siniri varmış sinirini de Tarık almış......
:img-hyste süper bir yorum olmuş Gamze'cim:) Yani Pınar'da Tarık ne olursa olsun kabul etmeye meyilliydi. Hatta en baştan söylemişti. İYİ ki hatırlattın. Hadi bakalım buyrun PAG cevap verin.:img-hyste
işte burda devamlılık hatası var. kız önce gerçekten tarığın hasta olduğunu düşünüyo. eğer oyun yaptığını bizlere göstermek isteseydi kıs kıs sırıtırdı ama kız resmen tarığın başına deli doktoru kesildi. "ay bu çocuk kafayı bozmuş, neyseki benim gibi arkadaşı var" gibi laflar ettikten sonra 30.bölümde ben bütün bunları beni kıskanması için yapmıştım dedi.
e be naz, e be naz
bi kere de ilk düşündüğün şey, son düşündüğün olsun. sen böyle patavatsızlıklar yaparsan belgin hanımdan çekeceğin var.
burcin_kaplan
18-02-07, 01:05
:img-hyste süper bir yorum olmuş Gamze'cim:) Yani Pınar'da Tarık ne olursa olsun kabul etmeye meyilliydi. Hatta en baştan söylemişti. İYİ ki hatırlattın. Hadi bakalım buyrun PAG cevap verin.:img-hyste
aaAa PAG cı değilim been:sad53:
BAG'cıların arasında kaldım Yok mudr ortada bir MAG 'cı gelsin beni kurtarsın (şahin abiii, serdaar??) :sad53:
ceza_cansu
18-02-07, 01:09
Ben Pınar'a hiç mi hiç üzülmüyorum hiç de hak vermiyorum çünkü ona çok fena sinir oluyorum.Hatta Pınar ağlarken ben sevinç içindeydim diyebilirim(ne kadar kötüyüm di mi :icon_twis :icon_twis )Bencede o kesin kendine hemen birilerini bulur:):)Tarık'la 15 dakika konuştu anında gezmeye gittiler beraber.Ya bu kadar da hız olmazki
burcin_kaplan
18-02-07, 01:09
Burçin'im ben Naz'ın yalancısıyım. Son bir kaç bölümde numara yaptığını biliyoruz da, önceki bölümler için o arkadaşa katılmamak mümkün değil. Naz'da kişilik bölünmesi kaç tane????
1-Patron
2-Arkadaş
3-Kardeş
4-Aşık olduğunu algılayamayan aşık
5- ???
aynen ablacım umarım şu kişilik bölünmesi aşık olduğunu anlayınca sona erdi 2 bölümdür öyle görünüo işllah tekrar nüks etmez:img-hyste
işte burda devamlılık hatası var. kız önce gerçekten tarığın hasta olduğunu düşünüyo. eğer oyun yaptığını bizlere göstermek isteseydi kıs kıs sırıtırdı ama kız resmen tarığın başına deli doktoru kesildi. "ay bu çocuk kafayı bozmuş, neyseki benim gibi arkadaşı var" gibi laflar ettikten sonra 30.bölümde ben bütün bunları beni kıskanması için yapmıştım dedi.
e be naz, e be naz
bi kere de ilk düşündüğün şey, son düşündüğün olsun. sen böyle patavatsızlıklar yaparsan belgin hanımdan çekeceğin var.
Ever serdar..Aslında senaryoda bize bişeyleri belli etmeyelim diye böyle kopukluklar çok oluyor helede iç seslerde..Naz kendisiyle çelişiyor gerçekten tek çelişmediği yer 29. bölümün başında arabada bende bi an benden söz ediyor sandım dediğinde oldu...İlk kez tarıkın kendini düşündüğünü sandığını söyledi orda...o ana kadar doğru düzgün elle tutulur bir olay yoktu...zaten daha sonrad 29. bölümde iyice uçtu..yarışma yok piskolojik sorun...
whiteangel
18-02-07, 01:10
e be naz, e be naz
Bu devamlılık hatası değil bence. Naz'ın duygularını tam olarak teşhis ve tespit edememesi. Aslında belki de kişilik bölünmesi diyebiliriz. Aklı başka, kalbi başka, dili başka konuşuyor. Kızcağız darmadağınık yani :)
pas.si.on79
18-02-07, 01:11
e be naz, e be naz
ama serdar o zaman kızın duyguları karışıktı.Şoförüne aşık falan aşık olmak kabul etmek ve hatta bu aşk nasıl devam edecek endişesi içinde olduğu için kendini arkadaş numarasına falan koydu. Aralarındaki ilişkinin adını koymalıydı. Ben Nazın böyle düşündüğünü en başından beri hissettim. Yani bunu ona söylettirmek olduğunu.29 u beğenilmediğinde ben geçiş olduğundan hep bahsettim.
aaAa PAG cı değilim been:sad53:
BAG'cıların arasında kaldım Yok mudr ortada bir MAG 'cı gelsin beni kurtarsın (şahin abiii, serdaar??) :sad53:
geldim geldim. kimler üzüyo bakayım bizim mag'ızın tek bayan üyesini. zaten topu topu 3 kişiyiz. :)
tarığı bi konuda kınıyoruz. kızları kendine aşık ediyo sonra karşılık vermiyo (pınar) ya da veremiyo (naz).
ondan sonra da savunması bize düşüyo. naz'ı ne kadar üzdü bak kız hüngür hüngür ağladı, pınar ne kadar üzüldü, gözünden yaşlar aktı. bizler tarık yüzünden ağlayan kızlardan yanayız. ayşe içinde aynı durum geçerli, franceska içinde :)
burcin_kaplan
18-02-07, 01:16
ama serdar o zaman kızın duyguları karışıktı.Şoförüne aşık falan aşık olmak kabul etmek ve hatta bu aşk nasıl devam edecek endişesi içinde olduğu için kendini arkadaş numarasına falan koydu. Aralarındaki ilişkinin adını koymalıydı. Ben Nazın böyle düşündüğünü en başından beri hissettim. Yani bunu ona söylettirmek olduğunu.29 u beğenilmediğinde ben geçiş olduğundan hep bahsettim.
canım bence Naz şu şöför patron olayını 22. bölümle beraber aştı...ondaki sadece karşısındakinin duygularını anlayamama we kimseyede şuana kadar aşık olmadığı için korkmasıydı neyden korkuyor diyeceksin bunun cevabınıda 31. bölümde arabada aldık ölmesinden kendini bırakıp gitmesinden korkuyor ...
Nazdaki sorun buydu...yani şöförmüş başka bişeymş önemli değil 10 bölümdür.
ama dewamlılık hatası olduğu konusunda serdara katılıyorum bize ileriki bölümlerden tiyo wermemek için böyle sorunlar çıkıyor
bunun naz ile hiç alakası yok, tamamen senaristten kaynaklanıyo. bi sonraki bölümde ne yaptıracaklarını bilemedikleri için ilk söylenen sözler diğer bölümlerde çok alakasızmış gibi duruyo.
eğer 29.bölümde naz'a, "tarığın durumu hiç iyi değil" değil de "az kaldı tarık, sonunda kıskandığını itiraf edeceksin" dedirtebilselerdi bu hata olmazdı.
whiteangel
18-02-07, 01:18
geldim geldim. kimler üzüyo bakayım bizim mag'ızın tek bayan üyesini. zaten topu topu 3 kişiyiz. :)
tarığı bi konuda kınıyoruz. kızları kendine aşık ediyo sonra karşılık vermiyo (pınar) ya da veremiyo (naz).
ondan sonra da savunması bize düşüyo. naz'ı ne kadar üzdü bak kız hüngür hüngür ağladı, pınar ne kadar üzüldü, gözünden yaşlar aktı. bizler tarık yüzünden ağlayan kızlardan yanayız. ayşe içinde aynı durum geçerli, franceska içinde :)
Aaaa ama bütün kızlar aşık oluyorsa Tarık ne yapsın? Ben bu durumda Tarık'ı daha da çok takdir ederim. Herşeye rağmen Naz'a olan aşkına sadık kaldı. Her ağlayan kızı susturup mutlu etseydi, mavi boncuk dağıtsaydı daha mı iyiydi?
AFERİN TARIK'A.Naz'dan başka kimseye umut vermedi, yan gözle bile bakmadı. Oysa ki önünde babası gibi fısss fıssss bir örnek olduğu halde.:icon_whis
burcin_kaplan
18-02-07, 01:19
serdarr çok saol burda kalmıştım böyle walla.. imdadıma geldiin...:)
hiç açma walla ağlama olayını kıyamam ben nazımaa.. ay canım benim bak şimdi aklıma nazın o gece hüngür hüngür ağlayıp uyuyamadığı tarıkın iste mışıl mışıl uyuması geldiii:icon_mad: :icon_twis
Tarık'ta yakışıklılık,karizma,çekicilik olduğu müddetçe her kızı kendisine aşık eder.dizide bulunan kızların hiçbirine özel ilgi göstermedi.kızlar Tarık'ın cazibesine dayanamıyorlar.sert görünen Naz'ı bile muma çevirdi.kız resmen sırılsıklam aşık oldu.
Pardon ama Tarık ne yapsın. Kızların hepsi olgun armutlar gibi düşüyorsa. Hayret ama yani. Diziye giripde aşık olmayan kalmadı. Ama Tarık sadece bir kişiye aşık ve gariban bu aşk yüzünden çok acı çekiyor. Uyku uyuyamıyor( 30 da uyudu ama neyse) aşkını itiraf edemiyor. Tekelioğlu olduğu anlaşılırsa başına geleceklerden korkuyor.... aaa sizde tutturdunuz Pınar'a yazık oluyor diye. Biz BAg cılarda Tarık oğlumuzu korumaya alıp, onu kötü emellerine alet edecek tüm kzılardan sakınıyoruz.
ceza_cansu
18-02-07, 01:22
Aaaa ama bütün kızlar aşık oluyorsa Tarık ne yapsın? Ben bu durumda Tarık'ı daha da çok takdir ederim. Herşeye rağmen Naz'a olan aşkına sadık kaldı. Her ağlayan kızı susturup mutlu etseydi, mavi boncuk dağıtsaydı daha mı iyiydi?
AFERİN TARIK'A.Naz'dan başka kimseye umut vermedi, yan gözle bile bakmadı. Oysa ki önünde babası gibi fısss fıssss bir örnek olduğu halde.:icon_whis
Kesinlikle katılıyorum ablacım.Pınar kendi kendine fazla gelin güvey oldu.Tarık ona hiç mi hiç umut vermedi.
burcin_kaplan
18-02-07, 01:24
ablacımm yan gözle bakmadıı mıı?? bak gene bakış konularına girdik çıkamayız walla:img-hyste
bütün kızlara o mawi boncuklardan dağıtıyor walla:) berrak a bile nasıl bakıodu..hadi onu geçtim ayşeye bile öle tatlı tatlı baktı...Pınarada yok yok tarıkın kızlara zaafı war:img-hyste
NOt: aaa belkısı atlamışımm oda war:img-hyste
burcin_kaplan
18-02-07, 01:28
Kesinlikle katılıyorum ablacım.Pınar kendi kendine fazla gelin güvey oldu.Tarık ona hiç mi hiç umut vermedi.
aaaa şidmi bna eski defterleri açtırıcaksınızz amaa umut wermedi denir mi cansuu kalbimi kırıosun saatt 12den beri ben burda ne savunuyorum:img-hyste o kadar yazı yazdım elimin ayarı kaçtııı...
en kolayını daha 30. bölümde olanı söliyiim
-kardeşiim Pınarın sözleri benim için kanundur bilirsin! (we ardından çok tatlı içden bi bakışla pınara bakması)
sadece yakın bölümlerde olan bir örnek buda:img-hyste
ablacımm yan gözle bakmadıı mıı?? bak gene bakış konularına girdik çıkamayız walla:img-hyste
bütün kızlara o mawi boncuklardan dağıtıyor walla:) berrak a bile nasıl bakıodu..hadi onu geçtim ayşeye bile öle tatlı tatlı baktı...Pınarada yok yok tarıkın kızlara zaafı war:img-hyste
Burçin'im canımcım, Çocuk güzel bakıyor ne yapsın yani. Gözü güzel kendi güzel ruhu güzel.... Baktığı her kızda hoşafın yağı kesiliyorsa, bunda Tarık'ın ne kabahti var. Ayrıca senaristler, bak demişler o ne yapsın. Bakacak tabii ki.
tabi tabi, tarık naz'a aşık ama naz'ın hüngür hüngür yatağında ağladığı gece, o da arabasında mışıl mışıl uyudu.
olgun armut sözüne katılmıyorum.
melisa;
tarık: türkiye de kaynakları verimli kullanmıyolar. dış yatırımcıların gelmesini bekliyoruz
franceska;
zaten eski sevgilisi ve naz'ın yanında sarılmalar öpüşmeler
ayşe;
çocukluk aşkı, ilk bölümlerde kızı yiyecek gibi bakıyodu.
pınar;
ilk hamle tarıktan geldi.
yani görüldüğü gibi tarığa aşık olan kızların hiçbirisi kendisi gelip bana aşık ol demedi. hep ilk adım tarık'tan atıldı. zampara tarık, babasının oğluuu
whiteangel
18-02-07, 01:29
Valla bu mesajına cevap olarak şunu diyebilirim sadece. Siz harbi NAG olmuşsunuz. MAG falan değil yani.:img-hyste
Tam da Naz'ın paranoyaları bunlar. Eğer otelde Belgin'den de şüphelenirse hiç şaşırmıyacağım.
Not: Burçin'cim gece gece pc başında koptum. Yerlere yattım gülmekten. Allah seni iyi etsin emii:img-hyste
burcin_kaplan
18-02-07, 01:32
Burçin'im canımcım, Çocuk güzel bakıyor ne yapsın yani. Gözü güzel kendi güzel ruhu güzel.... Baktığı her kızda hoşafın yağı kesiliyorsa, bunda Tarık'ın ne kabahti var. Ayrıca senaristler, bak demişler o ne yapsın. Bakacak tabii ki.
Ablacım bakıştan bakışa fark war ama şimdi naza baktığı gibi diğerlernede aynı şekilde bakarsa işte o zaman onda ben bişe ararım...
Valla bu mesajına cevap olarak şunu diyebilirim sadece. Siz harbi NAG olmuşsunuz. MAG falan değil yani.:img-hyste
Tam da Naz'ın paranoyaları bunlar. Eğer otelde Belgin'den de şüphelenirse hiç şaşırmıyacağım.
Not: Burçin'cim gece gece pc başında koptum. Yerlere yattım gülmekten. Allah seni iyi etsin emii:img-hyste
Ablacım walla sizde TAGcısınız ama şimdi:img-hyste
burda naz kızımızı savunucaz tabi...WAlla bu arada belgin konusuna hiç girmyelim nazın onda paranoyasının nüks edeceğini bende düşünüyorum:img-hyste
ceza_cansu
18-02-07, 01:33
aaaa şidmi bna eski defterleri açtırıcaksınızz amaa umut wermedi denir mi cansuu kalbimi kırıosun saatt 12den beri ben burda ne savunuyorum:img-hyste o kadar yazı yazdım elimin ayarı kaçtııı...
en kolayını daha 30. bölümde olanı söliyiim
-kardeşiim Pınarın sözleri benim için kanundur bilirsin! (we ardından çok tatlı içden bi bakışla pınara bakması)
sadece yakın bölümlerde olan bir örnek buda:img-hyste
E Tarık centilmen çocuk.Öylesine söyledi o lafları orda amaç Naz'ı kızdırmaktı.Pınar çok safsa biz ne yapalım:img-hyste
Ayrıca bakış konusuna gelince Tarık'ın gözleri güzel.Manalı bakıyor ne yapsın Allah vergisi.Kızlar fesat yanlış anlıyorlar:img-hyste
burcin_kaplan
18-02-07, 01:33
tabi tabi, tarık naz'a aşık ama naz'ın hüngür hüngür yatağında ağladığı gece, o da arabasında mışıl mışıl uyudu.
melisa;
tarık: türkiye de kaynakları verimli kullanmıyolar. dış yatırımcıların gelmesini bekliyoruz
franceska;
ayşe;
pınar;
yani görüldüğü gibi tarığa aşık olan kızların hiçbirisi kendisi gelip bana aşık ol demedi. hep ilk adım tarık'tan atıldı. zampara tarık, babasının oğluuu
serrdaaarrrr:good: :good:
süpersin diyorum altınada imzamı atıyorum ..
E Tarık centilmen çocuk.Öylesine söyledi o lafları orda amaç Naz'ı kızdırmaktı.Pınar çok safsa biz ne yapalım:img-hyste
Ayrıca bakış konusuna gelince Tarık'ın gözleri güzel.Manalı bakıyor ne yapsın Allah vergisi.Kızlar fesat yanlış anlıyorlar:img-hyste
TAG'cılar ay pardon BAG'cılar+bir adette CAG'cıcım gelin kabul edin tarık hatalı:img-hyste
whiteangel
18-02-07, 01:41
melisa;
franceska;
ayşe;
pınar;
Valla bunların hiç biri kızların Tarık'a asıldığı, hatta sakız gibi yapıştığı gerçeğini değiştirmiyor.Şimdi karşında güzel bir kız var. Sana ilgisini açıkça ifade ediyor. Hatta Melisa daha da ileri gidip , neredeyse Tarık'cığımızın içkisine ilaç katıp kötü emellerine alet etmeyi bile göze almıştı.. Bütün bu kızlardan kendini başarı ile korudu.
Bu arada Naz'ın çevresindeki sırnaşık erkekleri (Cenk, Bora ve Mert) zarif çalımlarla ekarte etmeyi de başardı. Eeee daha ne olsun. Bundan iyisi Şam'da kayısı. Naz hanım kıymetini bilsin. İyi sahip çıksın. :img-hyste
melisa;
franceska;
ayşe;
pınar;
hay Allah ben erkek güruhundan örnek verdiğimi düşünmüştüm. Serdar bu ülkede her erkek, kendine bakan her bayana bir şekilde iltifat eder. bakar konuşur falan filan.... bu liste uzar gider.
Biraz ilgi gösterdiğiniz her kız, size aşık olursa hoşunuza gider mi? Bu aşkı birde sizin canınızı sıkacak şekilde yaşamaya başlar ve rahatsız ederse ????
Bence hamlelerin ne olduğu önemli
Franceska (en seksi kızdı) İtalya da yaşanmış bir aşk. Başından atmak için çok debelendi.... ayrıca kız onu öptü... kibar çocuk karşılık verdi.
Melisa (güzel kızdı) çok fettan birisiydi. Bariz bir şekilde asıldı. O lafıda Tarık lafı gediğine koymak için söyledi. Yoksa melisaya hiç pas vermedi. Aksine Naz neredeyse itti Melisa'ya (gitmemesini dileyerek)
Ayşe ( oda güzel kız) çocukluk aşkı.... yorum bile yapmayacağım
burcin_kaplan
18-02-07, 01:43
Valla bunların hiç biri kızların Tarık'a asıldığı, hatta sakız gibi yapıştığı gerçeğini değiştirmiyor.Şimdi karşında güzel bir kız var. Sana ilgisini açıkça ifade ediyor. Hatta Melisa daha da ileri gidip , neredeyse Tarık'cığımızın içkisine ilaç katıp kötü emellerine alet etmeyi bile göze almıştı.. Bütün bu kızlardan kendini başarı ile korudu.
Bu arada Naz'ın çevresindeki sırnaşık erkekleri (Cenk, Bora ve Mert) zarif çalımlarla ekarte etmeyi de başardı. Eeee daha ne olsun. Bundan iyisi Şam'da kayısı. Naz hanım kıymetini bilsin. İyi sahip çıksın. :img-hyste
peki ablacım şölede bi durum war...Peki o kızlar tarıkın içkisine ilaç atıcak kadar ileri nazıl gidiolar TArıkın gözleri o bakışları sayesinde değil mi:img-hyste Tarıkta kuyruk sallıo ama olmaz ki böle:img-hyste
ya şuraya uğur kedi gelse gece gece kopar walla:)
ceza_cansu
18-02-07, 01:45
AAAA noluyor dökmüşsünüz Tarık'ın kirli çamaşırlarını e bende bir CAG cı olarak Naz'ınkileri dökmez miyim.Hayır dökmezsem içimde kalır.Döküyorum Cenk,Bora,Mert
Cenk
Tarık'a inat olsun diye Cenk'le gece kulubüne gitti.Zaten çocuk yıllardan beri aşık ona umut verdi ama sonra geceyi ona zehir etti.Cenk zavallı kendini içkiye vurdu şimdi yazık değil mi onun karaciğerine sorarım size:img-hyste :img-hyste
Bora
Hadi o sahtekar.
Gelelim Mert'te
Daha onunla tanışmadan süslenmeye,makyajını tazelemeye gitti,gerçek olup olmadığını kontrol etmek için ona dokundu ama neden önemli değil dokundu.Ona o kadar övgüler yağdırdı.Umutlandırdı aşık etti daha ne olsun
AAAA noluyor dökmüşsünüz Tarık'ın kirli çamaşırlarını e bende bir CAG cı olarak Naz'ınkileri dökmez miyim.Hayır dökmezsem içimde kalır.Döküyorum Cenk,Bora,Mert
Cenk
Tarık'a inat olsun diye Cenk'le gece kulubüne gitti.Zaten çocuk yıllardan beri aşık ona umut verdi ama sonra geceyi ona zehir etti.Cenk zavallı kendini içkiye vurdu şimdi yazık değil mi onun karaciğerine sorarım size:img-hyste :img-hyste
Bora
Hadi o sahtekar.
Gelelim Mert'te
Daha onunla tanışmadan süslenmeye,makyajını tazelemeye gitti,gerçek olup olmadığını kontrol etmek için ona dokundu ama neden önemli değil dokundu.Ona o kadar övgüler yağdırdı.Umutlandırdı aşık etti daha ne olsun
Cansu iyi hatırlamışsın... evet bu kızda az değil... ama sonuçta oda hep Tarık için uğraştı....
Bu iki aşık ,aşık olduklarını fark edemedikleri için arada yumrukları başkaları yedi
burcin_kaplan
18-02-07, 01:49
Cenk
Bora
Hadi o sahtekar.
Gelelim Mert'te
Mert:
tarıka zarar wermeye kalktığında gerekeni yaptı..cenke nasıl sert çıktı...O gece klübünede gitmeleri normal sonuçta arkadaşı Nazın...Cenkte kendini affettirmek için oraya götrmüştü nazı...
ayrıca şu yarış oalyını unutmayalım tarık için ne kadar endişelendi her zaman cenki terslemeyide bildi naz...
Bora: hadi o sahtekar buna katılıyorum:)
MErt: mert kıza o kadar iltifatlar etti naz bunun karşılığını hiç bir zaman wermedi...o makyajımı tazeliyim olayındada arkasında mertin olduğunu bile bilmiodu resmen laf olsun diye söyledi:):)
hmm bu arada
Nazda güzel napsın adamlar onu görünce aşık oluyor direk...
sizin barişinızın bakışı warda bizim nazımızın yok mu:img-hyste
ceza_cansu
18-02-07, 01:50
hay Allah ben erkek güruhundan örnek verdiğimi düşünmüştüm. Serdar bu ülkede her erkek, kendine bakan her bayana bir şekilde iltifat eder. bakar konuşur falan filan.... bu liste uzar gider.
Biraz ilgi gösterdiğiniz her kız, size aşık olursa hoşunuza gider mi? Bu aşkı birde sizin canınızı sıkacak şekilde yaşamaya başlar ve rahatsız ederse ????
Bence hamlelerin ne olduğu önemli
Franceska (en seksi kızdı) İtalya da yaşanmış bir aşk. Başından atmak için çok debelendi.... ayrıca kız onu öptü... kibar çocuk karşılık verdi.
Melisa (güzel kızdı) çok fettan birisiydi. Bariz bir şekilde asıldı. O lafıda Tarık lafı gediğine koymak için söyledi. Yoksa melisaya hiç pas vermedi. Aksine Naz neredeyse itti Melisa'ya (gitmemesini dileyerek)
Ayşe ( oda güzel kız) çocukluk aşkı.... yorum bile yapmayacağım
Kesinlikle haklısın ablacım.Ayrıca Melisa olayına otel odasını da eklemek isterim.Onunla odada başbaşa kaldı ama Tarık'ımızın aklında kötü birşey hiç geçmedi.Naz'ın tavırından sonra geçebilirdi ama ona rağmen geçmedi.Kovulduğunu bildiği halde babasının yanına dönmek zorunda kalıcak olsa bile Melisanın iş teklifini kabul etmedi.
naz: benim hayatımda hiç 14 şubat olmadı ki.
bu söz naz kızımızın ne kadar saf, ne kadar temiz, ne kadar masum bi kız olduğunu en güzel özetleyen bir söz.
bir de tarığa sorun bakalım hayatında 14 şubat olmuş mu daha önce. olmuşsa kaç kere :)
burcin_kaplan
18-02-07, 01:54
Cansu iyi hatırlamışsın... evet bu kızda az değil... ama sonuçta oda hep Tarık için uğraştı....
Bu iki aşık ,aşık olduklarını fark edemedikleri için arada yumrukları başkaları yedi
işte 3 saattir demek istediğim olay bu:)
şimdi başkaları yedi yumruğu ama kimse pınar-mert kadar hiç bişe olmamış gibi dawranmadı herkes tepkilerini sinirlerini ortaya koydu pınar naptıı birbirlerine yakışıolar aralarına girdim dedi:img-cool2 :icon_mad:
pas.si.on79
18-02-07, 01:54
Bir de arkadaşlar,
Cafede mert-pınar tanışmaya gittiklerinde Tarık dedi ki seninle konuşacaklarım var o hiç aldırmadı.Ya bunun ne derdi var diye ben onunla gidiyim demedi.
Sonra Tarık cafeye gitti. BURADA DİKKATINIZİ ÇEKERİM. Tarık ısrarla ordan kaldırmak istedi Mertin yanından ve tabi kendi de Pınarın yanına oturmak istemedi. OYsa Naz orda inatlaştı kalkmadı. Gerçi sonra öptü falan ama ......
ceza_cansu
18-02-07, 01:55
bu söz naz kızımızın ne kadar saf, ne kadar temiz, ne kadar masum bi kız olduğunu en güzel özetleyen bir söz.
bir de tarığa sorun bakalım hayatında 14 şubat olmuş mu daha önce. olmuşsa kaç kere :)
Tarık Naz gibi inatçı,şımarık,ukala ve cadı değilki:img-hyste Kim kutlamak isterki Naz'la 14 şubatı.İşte bu yüzden Naz Tarık'ı alsın öpüp başına koysun.İyi dayanıyor Tarık ona
Mert:
tarıka zarar wermeye kalktığında gerekeni yaptı..cenke nasıl sert çıktı...O gece klübünede gitmeleri normal sonuçta arkadaşı Nazın...Cenkte kendini affettirmek için oraya götrmüştü nazı...
ayrıca şu yarış oalyını unutmayalım tarık için ne kadar endişelendi her zaman cenki terslemeyide bildi naz...
Bora: hadi o sahtekar buna katılıyorum:)
MErt: mert kıza o kadar iltifatlar etti naz bunun karşılığını hiç bir zaman wermedi...o makyajımı tazeliyim olayındada arkasında mertin olduğunu bile bilmiodu resmen laf olsun diye söyledi:):)
hmm bu arada
Nazda güzel napsın adamlar onu görünce aşık oluyor direk...
sizin barişinızın bakışı warda bizim nazımızın yok mu:img-hyste
Bak yarış dedin aklıma geldi. Bu Cenk Naz yüzünden Tarık'ı neredeyse öldürecekti. Kötü ruhlu adam. Bu nasıl aşk. Tarık ne yaptı , aşık olduğu kadın başkasını seviyor diye neredeyse aradan çakilecekti. Ama Cenk yarış bahanesi ile Tarık'ın canına kasdetti... Bu kızın arkadaşlarıda kötüymüş
Cenk katil ruhlu
Bora sahtekar
Diyoruz ki Mert neden bukadar iyi.... çıktı sebebi ortaya... Naz'a aşık olanlar hep kötü olmasın diye yaratılmış masal kahramanıymış o
pas.si.on79
18-02-07, 01:56
işte 3 saattir demek istediğim olay bu:)
şimdi başkaları yedi yumruğu ama kimse pınar-mert kadar hiç bişe olmamış gibi dawranmadı herkes tepkilerini sinirlerini ortaya koydu pınar naptıı birbirlerine yakışıolar aralarına girdim dedi:img-cool2 :icon_mad:
canım işte olay bu.... Dayaktan kurtuldular... Hem senaristler aynı şekilde yazıp seyircinin canını sıkmadılar.Pınar peşine düşseydi eline ne geçecekti.Konuşsa da birşeyi değiştirmez ki.özür dilesede değişmez.... Görünen köy kılavuz istemez.....
sustum sustum dayanamadım:)nasıl hayatında 14 şubat olsun..kim çekerdi nazı yahu..bakmayın tarık sabırlı adam...tarık ın olmuştur tabii 14-24-34 şubatları ..kızlar kaçırırlar mı..huyu güzel ..sesi güzel ..bakışı zaten çok güzel:img-hyste
burcin_kaplan
18-02-07, 01:58
Tarık Naz gibi inatçı,şımarık,ukala ve cadı değilki:img-hyste Kim kutlamak isterki Naz'la 14 şubatı.İşte bu yüzden Naz Tarık'ı alsın öpüp başına koysun.İyi dayanıyor Tarık ona
biri Nazımıza bişey mi dedi:img-cool2
o bi kere havalı zengin bir eş:img-hyste
kimmiş şımarık şımarıklıktan eser kalmadı kız kul köle oldu artık naz tarıkı değil tarık nazı azarlıyor:) bakınız makyaj olayı:img-hyste
whiteangel
18-02-07, 01:59
Cenk
Bora
Hadi o sahtekar.
Gelelim Mert'te
Bora'yı geçmeyelim Cansu'cum. Hatırlatayım. Daha ilk gördüğünde Bora'ya ümit verir tavırlardaydı. Hatta hiç unutmam, kredi işi hallolduğu gün öptü Bora'yı. Ahh canım benim yaa Tarık'cığımın orada yıkılışını nasıl unuturuz.:img-hyste
Asu'cuğum yine tam doğru bir noktaya parmak basmışsın. Bu iki inatçı keçi duygularıyla yüzleşinceye kadar aralarına giren herkes Cenk, Bora, Mert ve hadi bir de Pınar diyelim(diğer kızları saymıyorum , çünkü onların kendi hatalarıydı, sadece Pınar azıcık haklıydı diyelim:) )Bu kördövüşünde kısmetine düşen yumrukları yedi. Neyse sonunda evli evine, köylü köyüne gitti de.. Biz de forum ahalisi larak rahat bir nefes aldık. TARIK VE NAZ başbaşa kaldılar nihayet ohh be dedik. Fakat heyhaattt kader ağlarını örmüştü. Kaynana Belgin sahnede.. ınınınınnn:img-help:
burcin_kaplan
18-02-07, 02:03
Bak yarış dedin aklıma geldi. Bu Cenk Naz yüzünden Tarık'ı neredeyse öldürecekti. Kötü ruhlu adam. Bu nasıl aşk. Tarık ne yaptı , aşık olduğu kadın başkasını seviyor diye neredeyse aradan çakilecekti. Ama Cenk yarış bahanesi ile Tarık'ın canına kasdetti... Bu kızın arkadaşlarıda kötüymüş
Cenk katil ruhlu
Bora sahtekar
Diyoruz ki Mert neden bukadar iyi.... çıktı sebebi ortaya... Naz'a aşık olanlar hep kötü olmasın diye yaratılmış masal kahramanıymış o
Madem nazın kiler böle tarıkınkiler?
ayşe: bakınız iki dakkada tarıkın kendini savunduğunu o sırada hapise düştüğünü söyledi?ondan sabıkası warmış ..Tarıkı bıraksın ayşeyi sevdiğini düşünsün diye demedi mi bunu kendi için...
bakınız yalancılık diz boyu zaten tarıklarda şidmi belgin derim akansular durur walla...
bütün kızları zatn tarıkın anası kapsıyor milletyin yapmadığını o yaptı be güzelim geceyi bozduuu:sad53:
ceza_cansu
18-02-07, 02:04
Bora'yı geçmeyelim Cansu'cum. Hatırlatayım. Daha ilk gördüğünde Bora'ya ümit verir tavırlardaydı. Hatta hiç unutmam, kredi işi hallolduğu gün öptü Bora'yı. Ahh canım benim yaa Tarık'cığımın orada yıkılışını nasıl unuturuz.:img-hyste
Ya şimdi yazını okuyunca aklıma bir Bora olayı daha geldi.Suna,Cevat ve Sami evden ayrıldığında Naz Bora'ya çay yaptı ve ''ailemizin kurtarıcısına hizmet etmek benim için şereftir.Başka bir isteğiniz var mı'' gibi birşey söyledi bora da ''şimdilik açık bir çay yeterli'' dediğinde Naz ''AMA ŞİMDİLİK'' dedi.Peki buna ne demeli
whiteangel
18-02-07, 02:07
sustum sustum dayanamadım:)nasıl hayatında 14 şubat olsun..kim çekerdi nazı yahu..bakmayın tarık sabırlı adam...tarık ın olmuştur tabii 14-24-34 şubatları ..kızlar kaçırırlar mı..huyu güzel ..sesi güzel ..bakışı zaten çok güzel:img-hyste
Yani bir de şu var Buket'cim. Nerden biliyoruz Tarık'ın kutladığını. Belki 14 Şubatlarda tek başınaydı. Olamaz mı? Gerçi pek sanmyorum ama..:img-hyste
Cenk in kötülüğü yanında Ayşe'nin ki birşey değil. Ayrıca sonra işe yarar hale gelmiş bir yalan bu... bu dizide yalanlar aşk için söyleniyor.... pembe yalan yani
çok güzel ve çok romantik bir bölümdü tarık ve naz için bölümün sonuna kadar ama sonunda belgin'in çıkması herkesin canını sıkmıştır kesinlikle:img-yes:
ceza_cansu
18-02-07, 02:10
Yani bir de şu var Buket'cim. Nerden biliyoruz Tarık'ın kutladığını. Belki 14 Şubatlarda tek başınaydı. Olamaz mı? Gerçi pek sanmyorum ama..:img-hyste
Yaniii:)Hem diyelim 14 Şubatları kutladı Tarık ama bir sorun bakalım isteyerek mi kutladı.Belki kızlar mutlu olsun diye kutlarmış gibi yaptı:)E centilmen çocuk.Kıramıyor kızları ne yapsın:img-hyste
Yaniii:)Hem diyelim 14 Şubatları kutladı Tarık ama bir sorun bakalım isteyerek mi kutladı.Belki kızlar mutlu olsun diye kutlarmış gibi yaptı:)E centilmen çocuk.Kıramıyor kızları ne yapsın:img-hyste
Demek istiyorsun ki Tarık daha cok kız kandırmıs ve duyguları ile oynamıs olabilir.:img-hyste
Buna katılıyorum ve bir de şunu anımsatmak istiyorum. 31. bölümde 'hayatının en romantik yemeğini' yiyeceğinden bahsederken , Naz diğer odada süslendi püslendi ve 'ben ne yapıyorum' dedi !!!!!!
Bu kız bir alem.
Ayrıca Belgin kaynanadır. Karışır. Çok kızmayın O kaynana bunları kendi kaynanasından görmüştür. Ne yapsın kadın öyle yetişti.!!!!
burcin_kaplan
18-02-07, 02:14
walla bu tarıkta centilmenliğin sınırlarını zorluyor ama olmuyor böyle? yakında diğer ülkelerede sıçrıcak dicem ama ztn diğer ülkelerden başlamış olaya:img-hyste
arkadaşlar şu centilmenliğe çapkınlık mı desek acaba sanki kelimenin anlamı tam karşılamıyor ama çapkınlık cukk oturdu sanki:img-hyste
ceza_cansu
18-02-07, 02:15
Demek istiyorsun ki Tarık daha cok kız kandırmıs ve duyguları ile oynamıs olabilir.:img-hyste
AAA hiç olur mu.Birini mutlu etmek onu kandırmak anlamına gelmezki.Tarık kızlar mutlu olsun diye kutlamıştır o günleri tabi kutladıysa:):)
şaka bi yana
naz ya da tarık bizim için ikisi de aynı kefededir.
naz; güzel, alımlı, şirin, hoppaca ama şımarık, ukala, asabi, saf ve biraz da paranoya
tarık; yakışıklı, saygılı, sevimli, güzel sesli, ama çapkın, yalancı ve biraz da saf
ikisinin de + ları kadar - leri de var. ama biz ikisini de bu halleriyle ve aynı seviyede seviyoruz.
yazdığımız yanlı mesajlar lütfen yanlış anlaşılmasın.
pas.si.on79
18-02-07, 02:16
yani sen de burdan bu sonucu çıkarttın ya..burdan bu sonucu çıkartmayı sadece Naz yapardı... :img-hyste :img-hyste
Tarık iyi çocuk... iyi kalpli tarık.Bizim Tarık:img-hyste
burcin_kaplan
18-02-07, 02:18
şaka bi yana
naz; güzel, alımlı, şirin, hoppaca ama şımarık, ukala, asabi, saf ve biraz da paranoya
tarık; yakışıklı, saygılı, sevimli, güzel sesli, ama çapkın, yalancı ve biraz da saf
ikisinin de + ları kadar - leri de var. ama biz ikisini de bu halleriyle ve aynı seviyede seviyoruz.
serdar bunu yazman çok iyi oldu yoksa gerçekten yanlış anlayan olabilirdi özellikle bizim forumuza yeni gelmiş bizi tanımayanlar:)
şimdi ne kadar naza benzediğimizi onlarda anladı galiba:img-hyste
gerçektende ikisinide artısıyla eksisiyle seviyoruz..ama yanlışlarını kabullenebilmek önemli olan ikisininde hatalı olduğu kısımlar war ...
NOT: hepimizz kardeşiiiz (MAG& NAG&BAG&CAG -(eksi işaretidir) PAG ) :img-hyste
pas.si.on79
18-02-07, 02:19
şaka bi yana
evet serdar aynen katılıyorum. Senin bir sözün var dı :img-hyste pardon şimdi hatırlayamadım.Biz onları bu diziyi bu halleriyle sevdik.Rollerinin hakkını tam anlamıyla veriyorlar. Bize o duyguları çok güzel yaşatıyorlar..:happy0064
AAA hiç olur mu.Birini mutlu etmek onu kandırmak anlamına gelmezki.Tarık kızlar mutlu olsun diye kutlamıştır o günleri tabi kutladıysa:):)
Yanı dıyorsun kı Tarık bayanların duyguları ile mutlu olmaları ıcın oynamıstır,sonucta buyuk iyilik yapıyor ve bayanlar da bu durumdan hosnut:img-hyste
whiteangel
18-02-07, 02:20
şaka bi yana
Şunu eklemek isterim. Biz burada Tarık ve Naz'dan esinlenerek, onlara göndermeler yaparak, biraz da onların inatçılıkları kıvamında tatlı tatlı atıştık.
Onlar bizim başımızın tatlı belaları... Biz onları birbirlerinden ayrı düşünemiyoruz.. Onlar olmasa biz ne yapardık? İYİ Kİ VARLAR.. BİZİM NAZ, BİZİM TARIK.. SİZİ SEVİYORUZ..:img-in_lo
burcin_kaplan
18-02-07, 02:21
Yanı dıyorsun kı Tarık bayanların duyguları ile mutlu olmaları ıcın oynamıstır,sonucta buyuk iyilik yapıyor ve bayanlar da bu durumdan hosnut:img-hyste
Abicim hoş geldin iyiki geldin walla ...Destek geldi serdarla bana:)
negüzelde cümleyi anlamışsın walal bende aynen öyle anladım cansu bunu demek istedi galiba:img-hyste
sonuçta o bir CAGcı daha objektif bakıyor olaylara:img-hyste
ceza_cansu
18-02-07, 02:21
Tarık asla duygularla oynamaz ayrıca hadi diyelim oynadı(olmaz ya diyelim oldu).Kızlar bundan hoşnutsa Tarık ne yapsın.Suç o kızların:):)
Alan razı satan razı mı denir buna.
Tarık-Naz ve Burçin,
Bu güzel muhabbet ortamında karşılıklı savunmalar yaşanmış gibi bir anlam çıkmaz diye umuyorum bende. Çünkü buradaki asıl konu senaryolarda verilmiş rollerin dağılımıydı. Bazı roller ne yazık ki olumsuzlukları yaşatmak için yazıldığı için konu açıldı.
Biz Tarık ve Naz'ı bukadar sevmesek, bu kadar didiklemezdik sanırım.
Bu arada , bunları yarın okuyacak arkadaşlardan şimdiden özür diliyorum. Çok üzgünüm arlkadaşlar ben bu saate kadar yordum sizi... diğerleri kaça kadar yoracak bilmiyorum.
Hepinize iyi geceler
Tarık asla duygularla oynamaz ayrıca hadi diyelim oynadı(olmaz ya diyelim oldu).Kızlar bundan hoşnutsa Tarık ne yapsın.Suç o kızların:):)
Tarık duygularla oynadı,bunu kabullenmek zorundasınız:)Kızlar budurumdan hosnut olsalar bıle Tarık karaterındekı bır ınsanın bayanların duygularını asla suıstımal etmemesi gerekirdi. :)
burcin_kaplan
18-02-07, 02:34
neyse arkadaşlar her ne kadar ortada uzlaşamasakta:) çok güzel bi geceydi yarın sabah bu yazıları okuyacakların çok güleceğini düşünüyorum:)
hepinize iyi geceler ...
MAGlı BAG lı mutlu günler dilerim...
bu arada serdar geçmiş olsun kardeşim:) ...bi forumdan birinin böyle uyarılmadığı kalmıştı hahaha...:)
ceza_cansu
18-02-07, 02:43
şaka bi yana
Tamamen katılıyorum mesajına.Bizleri tanıyan arkadaşlar yanlış anlamazlar ama tanımayanlar yanlış anlayabilir.
Çok güzel bir geceydi.Bu gece için herkese çok teşekkürler çok eğlendim
Tarık duygularla oynadı,bunu kabullenmek zorundasınız:)Kızlar budurumdan hosnut olsalar bıle Tarık karaterındekı bır ınsanın bayanların duygularını asla suıstımal etmemesi gerekirdi. :)
Bence o ayrılma sahnesindeki bakışmalarda çok şey vardı;itiraflar,gizli özürler,hayal kırıklıkları vs vs.Dile gelmeyen ama aslında çığlık çığlık bağıran sözcükler vardı havada.Evet alışılmadık..evet sakin ama aslında her duygu yaşandı o sahildeki sahnede.Bugünkü şartlarda çok zor belki ama bazen insanlar isyanlarını sessiz ederler ya da olgunluk denen merdivenlerden diğer insanlardan daha çabuk çıktıkları için bazen bağırlarına taş basıp sevgilere saygı duyarlar.Zordur evet..ama imkansız veya saçma da değildir.:img-yes:
gurbetci83
18-02-07, 03:22
arkadaslar NAG BAG MAG bunlarin acilimini briniz yaziverin ltfen...dogru tarik cok guzel bakiyoda kizlarda asik olmaya cok musait...
Hehehe gece gece koptum yazdıklarınıza :img-hyste
Tarık Pınarla oynadı veya oynamadı sonuçta Tarık Naza, Nazda Tarığa deli gibi aşık. İkisininde o halde başklarının duygularını düşünceklerini sanmıyorum :img-hyste Ama an azından Tarığın Pınarla vedalaşması gerekirdi. Aman neyse ya kurtulduk ya Pınar ve Mertten. En azından bir süre 3. kişilere HAYIR !
arkadaslar NAG BAG MAG bunlarin acilimini briniz yaziverin ltfen...dogru tarik cok guzel bakiyoda kizlarda asik olmaya cok musait...
NAG: Nazı ANLAYAMAYANLAR grubu
BAG: Barışı anlayanlar grubu(Hepsi bundan türeme :img-hyste )
MAG: Merveyi ANLAYAMAYNLAR grubu
Slm Arkadaşlar,
Gece gece yazdıklarınız beni çok eğlendirdi.Valla Tarık ,Naz aşkı herkesi neduruma düşürmüş.Vah ki ne vah.Şaka bir yana süpersiniz gerçekten de.gelelim bu haftaki kısa yorumuma.
Bu bölüm tüm duyguların bir arada yaşandığı bir bölüm oldu.Otelde süpriz konuk Mert diye düşünmüştüm ama Belgin hanım çıktı.Aslında Mertin planı Naz ve Tarıkın işine yaradı.Ayrıca Kötülükyapmadan ilk kez birilerinin Naz ve tarıka iyiliği dokundu.Başından beri Mert ve pınardan hoşlanmasamda bu akşam gerçekten beni şaşırtan çok onurlu bir davranış sergilediler.tarık ve Nazın kardeş olmadıkları ortaya çıkarırken Tarık ve Nazın birbirlerine olan aşkları karşısında yapacak birşeyleri olmadığını anlayarak büyük bir olgunluk gösterip saygı duydular.Üstüne birde Tarıkın cesaret göstermesine yardımcı oldular.senaristleri birkez daha tebrik ediyorum......
Ama ah Belgin hanım ne vardı oraya gidecek.tam kaynana semra haliyle kriz geçirip oğluşum diye dövünmek hiç yakışmadı sana.Ne yani sanki oğlun dizinin dibinde oturan ana kuzusumuydu da şimdiye kadar da böylesine önemli bir gecenin içine girdin.ne diyim sana bilemiyorum......
Raytinglerin buna paralel çok iyi gelmeside ekmekli kadıyıf durumu oldu.Umarım haftaya çıta bir adım daha yükselerek beklediğimiz birinciliği de görürüz..
Herkese iyi sabahlar....
burcin_kaplan
18-02-07, 10:35
arkadaşım laf aralarında CAG ve PAG da geçti onlarıda açıklayayım ben ..
CAG: cezayı anlayanlar grubu oluyor bu sadece bir kişilik bir grup ama:img-hyste
PAG: bizim dizideki pınar grubu oluyor...bu bomboş kimse yok:img-hyste
bu arada MAGcılar olarak gururluyuz rahatız her ne kadar 3 kişi olsakta:):)
arkadaşım laf aralarında CAG ve PAG da geçti onlarıda açıklayayım ben ..
CAG: cezayı anlayanlar grubu oluyor bu sadece bir kişilik bir grup ama:img-hyste
PAG: bizim dizideki pınar grubu oluyor...bu bomboş kimse yok:img-hyste
bu arada MAGcılar olarak gururluyuz rahatız her ne kadar 3 kişi olsakta:):)
Aslında Hag grubuda açmamız lazım. En çok hulisi amcamız çekiyor. :)
Tarık Pınarla oynadı veya oynamadı sonuçta Tarık Naza, Nazda Tarığa deli gibi aşık. İkisininde o halde başklarının duygularını düşünceklerini sanmıyorum :img-hyste Ama an azından Tarığın Pınarla vedalaşması gerekirdi. Aman neyse ya kurtulduk ya Pınar ve Mertten. En azından bir süre 3. kişilere HAYIR !
işte bu sözün altına imzamı atıyorum:))medeayada ordaki sözsüz bakışların anlamı konusunda katılıyorum.o bakışlarda bir ezilme ve özür vardı..
eyyy forum ahalisiiiiii:))))) dün gece topyekun aşmışsınız:)))iyi eğlendiğiniz belliii..sabah sabah gül gül öldüm:))))boşverin artık pınarı falan..gayet mutlu mesut diziden ayrıldı:))
eyyy forum ahalisiiiiii:))))) dün gece topyekun aşmışsınız:)))iyi eğlendiğiniz belliii..sabah sabah gül gül öldüm:))))boşverin artık pınarı falan..gayet mutlu mesut diziden ayrıldı:))
evet pınar gitti kavga bitti sonuçta..onun da bahtı açık olsun ,ne diyelim..ANIL_ a sonuna kadar katılıyorum..bir müddet ki bu müddet mümkün olduğunca uzun olsun mümkünse ,üçüncü kişiler HAYIR!
bu arada BAG,MAG,CAG,NAG,PAG manalı kısaltmalarına bir uzun kısaltmada ben ekliyeyim de bu fraksiyona dahil olanın işi zor..:) YYFAG(Yalancı Yarim Forumunu Anlayanlar Grubu)anlayan beri gelsin:)
maşaallah diyorum başka birşey demiyorum yahu:)dün gece döktürmüşünüzz..ben makinada belki bülent kayabaş diziyle ilgili bişey söler diye beklerken siz kaynatmışsınız:)tabi 3te dayanamadım uyudum..
bu MAG grubunda bende olabilirmiyim..:)sonunda kadar arkasındayız mervenin:):)
burcin_kaplan
18-02-07, 12:27
maşaallah diyorum başka birşey demiyorum yahu:)dün gece döktürmüşünüzz..ben makinada belki bülent kayabaş diziyle ilgili bişey söler diye beklerken siz kaynatmışsınız:)tabi 3te dayanamadım uyudum..
tabiki olabilirsin ama gruba girmeden önce adı hakkında bir düzeltme yapayım ben
MAG = Merveyi Anlayamayanlar Güruhu:)
yani bizim grup Merveyi çok seviyor ama daha tam tahlil edemedi:img-hyste
NOT: kurucumuz BUYUKBABA'dır:img-hyste
tabi canım bende onlardanım işte..nerde ne yapacağı belli olmuyorki kızın anlamak imkansız ve ötesi...ama genede seviyoruz:)
pas.si.on79
18-02-07, 12:33
tabiki olabilirsin ama gruba girmeden önce adı hakkında bir düzeltme yapayım ben
MAG = Merveyi Anlayamayanlar Grubu:)
yani bizim grup Merveyi çok seviyor ama daha tam tahlil edemedi:img-hyste
merhabalar,,
burçinciğim bakıyorum da aynı hızla devam ediyormussun.....
Merveyi Anlamayanlar Grubuna pek güldüm.:img-hyste
31.bölümde Tarık ve Naz arabada Sevgililer Gününü kutlamak için giderken Nazın orda İtiraf Tarık.Dağ evide numaraydı. demesine çok kızdım.Hala kız numara diye..Diyelim numara yani öyle bir anda bu ısrarla sorulur mu...Bir an korktum.Mertle yarışıyorsunu itiraf et derken günlere dönecek diye...
Edit: Mertle yarışıyorsun günler gibi; İtiraf et arabanın bozulması numaraydı diye başının etini yiyecek anlamında,,,
yok artık mertle yarışıyorsun konusunu açmaz nasıl olsa tarık kazandı:):)
ya bu arada şu 20 bin ytlye nolduuu?
handeozbek
18-02-07, 12:38
Benimde bir garip nokta dikkatimi çekti. Şimdi Tarıkla Naza kimona partisinin ertesi günü ev teklifi geldi. Sonra olaylar gelişti. Sadece 1 gün içinde değil mi? Ama Hulisi Vahi aradığında haftalardır ilk defa arıyor dedi.
gurbetci83
18-02-07, 12:39
NAG: Nazı anlayanlar grubu
BAG: Barışı anlayanlar grubu(Hepsi bundan türeme :img-hyste )
MAG: Merveyi anlayanlar grubu
SAGOL arkadas baris merve bas harfi anladimda gerisini turetemedimdi...
burcin_kaplan
18-02-07, 12:39
merhabalar,,
burçinciğim bakıyorum da aynı hızla devam ediyormussun.....
Merveyi Anlamayanlar Grubuna pek güldüm.:img-hyste
31.bölümde Tarık ve Naz arabada Sevgililer Gününü kutlamak için giderken Nazın orda İtiraf Tarık.Dağ evide numaraydı. demesine çok kızdım.Hala kız numara diye..Diyelim numara yani öyle bir anda bu ısrarla sorulur mu...Bir an korktum.Mertle yarışıyorsunu itiraf et derken günlere dönecek diye...
Aaa canım bak ince ayrıntıyı atlıyorsun anlamayanlar değil anlayamayanlar:) biz anlamak istiyoruzda o anlatamıyor ondan oldu bunlar:img-hyste
Ben ondan sonra nazın o zaman bir yerlere dawet edicek kadar cesaretin yoktu repliğini çok sevmiştim..Çok tatlı bir muhabbet döndü orda..ondan itiraf et olayına kızamadım bile:)
elmali-turta
18-02-07, 12:42
bu arada BAG,MAG,CAG,NAG,PAG manalı kısaltmalarına bir uzun kısaltmada ben ekliyeyim de bu fraksiyona dahil olanın işi zor..:) YYFAG(Yalancı Yarim Forumunu Anlayanlar Grubu)anlayan beri gelsin:)
buket ablacım en iyisi bu olmuş çok guldum valla ama bu gruba üye olan olurmu orasını bilmem:img-hyste :img-hyste
tabi canım bende onlardanım işte..nerde ne yapacağı belli olmuyorki kızın anlamak imkansız ve ötesi...ama genede seviyoruz:)
BaLıKK, seni de zevkle güruhumuzun ön saflarına dahil etmek isteriz. Yalnız birşeyi anlamanı rica ediyoruz. Merve'yi anlayamamak bir felsefedir, yaşam biçimidir, aydınlanmadır. Merve'yi herkes anlayabilir ama kimse tam anlamıyla "anlayamaz". Onu anlayamamak anlatılmaz yaşanır. Lütfen huşu içinde bu dediklerimi kabullen ve bu kabullenmişlik duygusuyla var gücünle "merveyi anlayamıyorum" diye bağır. Sevgiler duygusal kardeşim. Os.
burcin_kaplan
18-02-07, 12:42
yok artık mertle yarışıyorsun konusunu açmaz nasıl olsa tarık kazandı:):)
ya bu arada şu 20 bin ytlye nolduuu?
O konu noldu hiç belli değil kaç bölümdür hiç telefon bile açmadı adam...İlk bizimkilerin işi hal olsun bir sevgili olsunlarda onada öle girişsinler istiyorum çünkü sevgiliyken yarışırsa tarık nazın tepkisi çokdaha farklı olabilir heleki bir kaza falan olursa:)
pas.si.on79
18-02-07, 12:43
Benimde bir garip nokta dikkatimi çekti. Şimdi Tarıkla Naza kimona partisinin ertesi günü ev teklifi geldi. Sonra olaylar gelişti. Sadece 1 gün içinde değil mi? Ama Hulisi Vahi aradığında haftalardır ilk defa arıyor dedi.
Handeciğim evet bir gün .. ama Vahi Beyle küs oldukları için aramıyordu ki... Vahi Bey Japonyaya gitmişti öncesinde de dediğim gibi Belkıs Hanım yüzünden küstü.Yani aramıyordu.Kimono partisinde de aramadı.Hulusi Bey şüphelendi kendi uğradı.Ayrıca Vahi Beyle konuşmadı.Yüzüne bakmadı.O anlamlı sözleri söyledi duygusal anlar yaşandı sonra da Belkıs Hanımdan özür diledi.
handeozbek
18-02-07, 12:44
Merveyi anlayalım derken sizleri kaybettik galiba. Ne diyorsunuz tek kelime anlamadım. Sizce hangi gruba dahilim. Ortada kaldım.:img-hyste
pas.si.on79
18-02-07, 12:46
BaLıKK, seni de zevkle güruhumuzun ön saflarına dahil etmek isteriz. Yalnız birşeyi anlamanı rica ediyoruz. Merve'yi anlayamamak bir felsefedir, yaşam biçimidir, aydınlanmadır. Merve'yi herkes anlayabilir ama kimse tam anlamıyla "anlayamaz". Onu anlayamamak anlatılmaz yaşanır. Lütfen huşu içinde bu dediklerimi kabullen ve bu kabullenmişlik duygusuyla var gücünle "merveyi anlayamıyorum" diye bağır. Sevgiler duygusal kardeşim. Os.
Naz:Bana böyle sanatsal,japonsal,karate filmlerindeki gibi(bu sırada Tarık'ı tekrar koltuğa oturtur) süslü sözler söyleyeyim deme çok fena yaparım
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
merveyi anlayamıyoruuummmm...:)
rahatladım yahu:)
ya bu arada bu doğum günü olayıda yattı sanırsam..çünkü 1 ay demişti..eee direk 14 şubata atladılar..tam tarihi bilmiyorum ama normalde 29. bölümde doğum günü olması lazımdı..bu gidişle olmayacak..
merveyi anlayamıyoruuummmm...:)
rahatladım yahu:)
ya bu arada bu doğum günü olayıda yattı sanırsam..çünkü 1 ay demişti..eee direk 14 şubata atladılar..tam tarihi bilmiyorum ama normalde 29. bölümde doğum günü olması lazımdı..bu gidişle olmayacak..
daha öncede söylemiştim, naz karakterini "doğum günüme 1 ay var" dediği zamanlarda o kadar değişik bi karakter yapmışlardı ki. arkadaşlık oyunu onun ne dediğini bilmemesine neden olmuştu. orda bana göre lafın gelişi "1 ay sonraki" dedi. bana göre doğum günü işlenecek dizide. beklemelerinin nedeni; iki doğum gününü peşpeşe yapmak istememeleri sanırım. filiz'in doğum günü 25 te yapııldı, naz'ın ki de 29 da yapılırsa olmaz diye düşündüler heralde.
bakın görürsünüz naz tarığa "lafın gelişi 1 ay var dedim" diyecek ve "1 ay geçti neden doğum günüm olduğunu unuttun" diye kızacak. :)
Arkadaşlar dün geceki yorumlarınız için ancak şunu diyebilirim:
İşte bu yaaa! İşte benim forumum bu.Ben bu forumu böyle seviyorum.Birbirinizle tatlı tatlı atışırken, farklı fikirleri dile getirirken bile bu kadar sevimli ve anlayışlı olabiliyorken ve
her biriniz birbirinden zekice esprileri ard arda sıralarken ...
Sizleri okumak ayrı bir zevk.Lütfen başka platformlara dalıp buraları şenlendirmeyi unutmayın, olur mu?
BAG'cı, MAG'cı, NAG'cı, CAG'cı, TAG'cı, PAG'cı hepsi bizimdir :D Heheheheh :) Dün akşamki şamata gerçekten güzelmiş :) Böyle geceleri tekrarlamak umuduyla ;)
Şuan da StarTV'de tekrarı başladı 31.Bölüm'ün ve bir kez daha anladım ben bu bölümü yüz defa daha izlesem sıkılmam.
Çok ince espriler, çok güzel replikler var :) dolu dolu çok komik, duygusal bir bölüm olmuş....
whiteangel
18-02-07, 17:05
Arkadaşlar dün geceki yorumlarınız için ancak şunu diyebilirim:
İşte bu yaaa! İşte benim forumum bu.Ben bu forumu böyle seviyorum.Birbirinizle tatlı tatlı atışırken, farklı fikirleri dile getirirken bile bu kadar sevimli ve anlayışlı olabiliyorken ve
her biriniz birbirinden zekice esprileri ard arda sıralarken ...
Sizleri okumak ayrı bir zevk.Lütfen başka platformlara dalıp buraları şenlendirmeyi unutmayın, olur mu?
Ne platformu arkadaşım. Yok öyle bişi:img-hyste Durup dururken nerden çıkardınız:img-hyste
Bu arada 31. bölümün tekrarı başladı arkadaşlarr..:happy0064
Sevgili BaLıKK BAG gibi felsefi alt yapısı olan bir grup varken MAG gibi kendi kurucularının bile henüz tam idrak edemediği bir gruba özenmen açıkçası beni şaşırttı.Sana şunu söylemeliyim ki yeni türemiş olan bu grupcuğun bir kısmının kökeni BAG'dan geliyor.Kısa bir süre evveline kadar BAG grubunun üyesi olan ismi lazım değil ama baş harfi Burçin ve Serdar olan arkadaşlarımızın bu ani dönüşü tipik Naz dönüşlerinden ibaret.Yani bugün MAG ama yarın yolculuk nereye bilinmez bu kardeşlerimiz için.Hatta şuan ki istikamet biliniyorda diyebilirim.Şu aralar NAG yolundalar.Tabi bu varış noktasında ne kadar tutuna bilirler bilemiyorum.Bu yüzden henüz geç olmadan birkez daha düşün derim sana.Eminim bu olaya mantık çerçevesinde bakınca doğru yolu sen de bulacaksın.Ha herşeye rağmen ben illede MAG olacağım diyorsan sana söylenebilecek tek şey kendi düşen ağlamaz olacak.Lütfen nickine uygun davranıp bu tip gezer grupların oltasına gelme.Allah seni zihnini bulandıranlara karşı korusun arkadaşım... :img-yes: :img-hyste
Not:Aslında bunların hiçbirini yazmama gerek bile yoktu.MAG grubunun kurucusu başta olmak üzere bazı üyelerinin yolunun AAG'den (Ajdar'ı anlayanlar grubu) geçtiğini belirtmem yeterliydi.Gerisini siz düşünün artık... :img-hyste
Tekrarını izlemek bile heyecan werici yaww :D
Ne eğlenceli tatlı bişi bu yaaaa ;)
Sevgili BaLıKK BAG gibi felsefi alt yapısı olan bir grup varken MAG gibi kendi kurucularının bile henüz tam idrak edemediği bir gruba özenmen açıkçası beni şaşırttı.Sana şunu söylemeliyim ki yeni türemiş olan bu grupcuğun bir kısmının kökeni BAG'dan geliyor.Kısa bir süre evveline kadar BAG grubunun üyesi olan ismi lazım değil ama baş harfi Burçin ve Serdar arkadaşımızın bu ani dönüşü tipik Naz dönüşlerinden ibaret.Yani bugün MAG ama yarın yolculuk nereye bilinmez bu kardeşlerimiz için.Hatta şuan ki istikamet biliniyorda diyebilirim.Şu aralar NAG yolundalar.Tabi bu varış noktasında ne kadar tutuna bilirler bilemiyorum.Bu yüzden henüz geç olmadan birkez daha düşün derim sana.Eminim bu olaya mantık çerçevesinde bakınca doğru yolu sen de bulacaksın.Ha herşeye rağmen ben illede MAG olacağım diyorsan sana söylenebilecek tek şey kendi düşen ağlamaz olacak.Lütfen nickine uygun davranıp bu tip gezer grupların oltasına gelme.Allah seni zihnini bulandıranlara karşı korusun arkadaşım... :img-yes: :img-hyste
Not:Aslında bunların hiçbirini yazmama gerek bile yoktu.MAG grubunun kurucusu başta olmak üzere bazı üyelerinin yolunun AAG'den (Ajdar'ı anlayanlar grubu) geçtiğini belirtmem yeterliydi.Gerisini siz düşünün artık... :img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Songül'üm senden de böyle bir cevap beklenirdi. Süpersin :img-hyste şaun okurken gülmekten yerlere yattım. Sen böyle gülmemi sağladınya bugün ne diyeyim sana sağolasın :img-wink:
Evet son sözüm arkadaşlar doğru yolu bulun. Hepiniz NAG olun :) (Nesli'yi Anlayanlar Grubu ) Gelin aynı çatı altında toplanalım :):img-hyste
Tekrarını izlemek bile heyecan werici yaww :D
Ne eğlenceli tatlı bişi bu yaaaa ;)
Haklısın. Perşembe günü misafirlerimiz olduğundan annem izleyememişti. Şimdi izlerken e şimdi ne olacak, ne yapacaklar, nereye gidecekler, ne söyleyecekler diye sorup duruyor. Annem izlesene diyorum. Ne yapayım heyecanlandım, merak ettim diyor:img-hyste
Çok hoşuma gitti :) Ben izlemiş olmama rağmen tekrarından bile aynı tadı aynı zevki alıyorum :)
Bu MAG olayı bana çok felsefi geldi...MAG'ı sevdim:good: benden iyi MAG'çı olur...fakat anlamadığım nokta niye bu MAG'çılar Merve'yi anlamamak zorunda ya da anlar gibi görünüp anlamamazcalığa mı geleceğiz :)))) ben diyorum bize bir de SAG lazım yani Samim'i Anlayanlar Grubu =))))))))))))
handeozbek
18-02-07, 17:40
31. bölümün tadı damağımda kalmış her izlediğimde bunu daha iyi anlıyorum. Artık sevgilerini kabullenmiş olmaları hoşuma gidiyor. Açılamasalar bile beni o kadar üzmüyor. Kendileri kabul etmediği zaman üzülüyordum. Aşkı arkadaşlık muhabbetiyle ziyan etmelerine. Şimdi gayet memnunum. 10 bölüm daha açılmasınlar böyle devam etsinler razıyım. Onları böyle şeker bir çift olarak görmek çok güzel.:good:
ebru.karaca
18-02-07, 17:49
Herkese İYİ AKŞAMLAR..
Arkadaşlar, 38. sayfada kalmıştım. Sizler de maşallah, sayfaları almış, yürümüşsünüz. Ancak okuyup yorum yazabileceğim.
Sevgilerimle..
:img-wink:
Selam arkadaşlar,
Ne denebilir ki muhteşem bir bölüm oldu.Sondakika,Ebru,Nehir,Burçin,Karainci yorumlarınızı zevkle okudum ellerinize sağlık.
Ebru'cum tıp lı senaryona bayıldım.
Teşekkür ederim Refkacığım..:img-wink: :img-wink: Beğenmene sevindim :)
Merhaba sevgili arkadaslar,bu haftakı bolume kendi yorumlarımı hemen bolum sonunda yapmaktan bıraz cekındım acıkcası.Cunku yorumlarımı dıkkatlı okuyanlar bılırler kı cogu arkadsımızın ısyan ettıgı bolumlerde dahı ben sabırlı olmaya calısmıs,hep guzel yönlerı gormeyı tavsıye etmıstım .Ancak bu bolumde isler benim icin biraz tersine dondu.Genel olarak bolume baktıgımızda son derece keyıflı,surukleyıcı ve romantızmın az ama öz oldugunu gorduk.Ancak detaylara baktıgımda aklıma takılan ve benı rahatsız eden bazı unsurlar vardı.Bunların basında Tarık-Naz ılıskısının Mert ve Pınar tarafından ögrenilmesi sonrasında Mert ve Pınar'ın tepkileri kusursuz aska saygı kılıfına sokularak cok basitce ve yuzeysel gecılmıs olması geliyordu.En kucuk bır tepkı yok,sonlarını kabullenmıs ıkı kardes,duyguları ıle oynanmasını mukemmel bır ask yasandıgını gorduklerı ıcın dusunmeden affetmısler ve hemen unutmuslar.Bence bıraz daha gercekcı olmalıydı.En azından Tarık'ın Pınar'dan af dilemesi sarttı.Hıc gorusmedı,dusunmedı,uzuldugu dahı yansıtılmadı,bu bılıncaltımızda olusturulan guzel karakterlı Tarık'a yakısmayan bır tutumdu.Diger bir konu da Mert'in Tarık'ı arayıp tum bu olanlar uzerıne hem yardımcı oldugu ıs ıcın tesekkur etmesi hem de ben kalbıme tas basarım ,yeter kı sız mutlu olun tarzı Tarık-Naz iliskisini destekleyen sozlerı ıdı.Kımse kırılmasın ancak benım kızkardesımın gururu ve duyguları ile oynanacak,zararsız olacagı dusunulse dahı yalanlar soylenecek ve ben hıcbırsey olmamıs gıbı tesekkur edecegim,gerceklikten uzak sahneler.
Sevgili dostlar,amacımın kımseyı uzmek olmadıgını hepınız bılıyorsunuz ancak bır bolumde guzel ve keyıf veren sahnelerle bızlerı uzen ve kızdıran sahnelerı tartıp,hangısı agır gelırse ona gore bu bolum mukemmeldı yada cok zevksızdı demek hatalı olur.Sonuc olarak, 31. bolum, bazı konuların ivedilikle kapatılma ıstegı yuzunden genelınden cok keyıf alsam da benden dusuk not almıstır.Umuyorum bundan sonrakı bolumlerımızde butunluk esas olur.
Aslında bu söylediklerin benim de aklıma geldi Hasretciğim.. Ama işime geldiği için yorum yapmadım açıkçası :) Çok kötüyüm değil mi? :)
Şaka bir yana bence de Tarık'ın Pınar'la bir konuşma yapması gerekirdi. Gerçi, duygusallık bakımından bizimkilerin onlara pek ümit verdiğini söyleyemeyeceğim. Ama neticede Pınar seviyordu ve bunu Naz'a açık açık söyledi. Yani en azından bir özürü hak ediyor.
Ama dediğim gibi, işime geliyor. O yüzden affedebilirim :):)
handeozbek
18-02-07, 17:51
Nasıl Mertle Nazın ne konuştuğunu göstermedilerse Pınarla Tarık'ında ne konuştuğunu bilmiyoruz. Belki de konuşup hallettiler olabilir yani.Her olanı göstermiyorlar sonuçta
handeozbek
18-02-07, 17:56
Bu Sadri de nasıl atlıyor arabanın önüne:img-hyste . Hiç aklıma gelmezdi Sadri nin bunların ilişkisinde bu kadar rol oynayacağı kimi zaman olumlu kimi zaman olumsuz
ebru.karaca
18-02-07, 18:06
:img-hyste :img-hyste Doğru valla..
Konserden ızlenımler….
,cocular vb vb…
Paylaşım için teşekkürler canım..
Resimler için de, Barış'ın sitesine bakabilirsiniz :img-wink:
Songül'üm, bak, dizinin tekrarını izliyorum. Sen gelmedin gerçi temizliğe yardıma ama.. :img-wink: ben hepsini tek başıma başardım :) :)
Evet Gamzeciğim, haklı olablirsin. Çünkü dizide her şeyi bize göstermiyorlar. Belki de gelecek bölümde şöyle şöyle dedim diye bir laf geçer arada.
yapılır mı bu ya..en güzel sahnelerden birini kesmişler:img-pilot sinir oldum :icon_sorr ..çello sahnesi gitmiş..başka yer bulamadınız mı kırpacak:((
asu bu arada T koridor ve de 603- 602 olayını anladım nihayet bir daha izleyince:)
pas.si.on79
18-02-07, 18:11
Sevgili BaLıKK BAG gibi felsefi alt yapısı olan bir grup varken MAG gibi kendi kurucularının bile henüz tam idrak edemediği bir gruba özenmen açıkçası beni şaşırttı.Sana şunu söylemeliyim ki yeni türemiş olan bu grupcuğun bir kısmının kökeni BAG'dan geliyor.Kısa bir süre evveline kadar BAG grubunun üyesi olan ismi lazım değil ama baş harfi Burçin ve Serdar olan arkadaşlarımızın bu ani dönüşü tipik Naz dönüşlerinden ibaret.Yani bugün MAG ama yarın yolculuk nereye bilinmez bu kardeşlerimiz için.Hatta şuan ki istikamet biliniyorda diyebilirim.Şu aralar NAG yolundalar.Tabi bu varış noktasında ne kadar tutuna bilirler bilemiyorum.Bu yüzden henüz geç olmadan birkez daha düşün derim sana.Eminim bu olaya mantık çerçevesinde bakınca doğru yolu sen de bulacaksın.Ha herşeye rağmen ben illede MAG olacağım diyorsan sana söylenebilecek tek şey kendi düşen ağlamaz olacak.Lütfen nickine uygun davranıp bu tip gezer grupların oltasına gelme.Allah seni zihnini bulandıranlara karşı korusun arkadaşım... :img-yes: :img-hyste
Sevgili Songülcüğüm.
Yapmış olduğunuz yorumlarınıza aynen katılıyorum. Belirtmiş olduğunuz MAG hala ne olduklarını idrak edememiş olup,söz konusu şahıs ismi lazım değil baş harfi Burçin daha MAG ı açılımını bilemeyip Merveyi Anlamayanlar Grubu olarak düşünüp oysa ki Merveyi Anlayamayanlar gruhu olduğunu sonradan anlamış bir gruhu üyesidir.Bu düzeltmeyi özü sözü bir BAG üyesi olarak eklemeyi kendime bir borç biliyorum.
ebru.karaca
18-02-07, 18:12
İnan bu kız o gün karşısına kim çıksa aşık olma modundaymış. Baksana 2 kere görüşebildiği (başbaşa) birisine hemen aşık oldu. Tarık da sütten çıkma ak kaşık değil elbette ama , bir bayan, karşısındakini doğru düzgün ölçüp biçmeli. Hal hareket ve tavırları doğru okumalı. İlgili yere gideceğini bildiği için, kız kardeşe açılmamalı. Bunlar basit numaralardır. Erkekler de yemezler. Ayrıca her zaman geçerli bir kural vardır. 'kadın kısmısı erkeğin kime ilgi duyduğunu yada duymadığını hemen anlar' Pınar safsa Tarık ne yapsın. Ama bir atasözü vardır.... konuyu buna bağlayıp susmalıyım artık diyorum.... aşkın gözü kördür....[/QUOTE]
:img-hyste Çok realist gördüm seni Asucuğum.. :)
Şu karşısına kim çıksa aşık olma modundaymışa da çok güldüm :)
Ama sözlerinde o kadar mantıklı şeyler var ki.. Katılmamak elde değil. Ama bunu diziye uygulamak söz konusu olunca çok başarılı olamayabiliriz :)Bazı şeyler gerçek hayatta durduğu gibi durmuyor :)
Evet canım, haklısın :img-yes: :img-yes:
pas.si.on79
18-02-07, 18:13
yapılır mı bu ya..en güzel sahnelerden birini kesmişler:img-pilot sinir oldum :icon_sorr ..çello sahnesi gitmiş..başka yer bulamadınız mı kırpacak:((
asu bu arada T koridor ve de 603- 602 olayını anladım nihayet bir daha izleyince:)
offff aynen aynen... bir de Nazı beklerken vahi bey bana değil git kızına söyle orasına kesmişler de mi...
Ama yinede starda gelişme var. Pazar günleri tekrarı koymaları güzel olmuş hem öğrenci hem çalışan kesimler için...
Bir deYazmış olduğum maile karşılık vermişler.Yazınız ilgili birimlere gönderilecektir.Teşekkür ederiz. Adres tel.vs.
Songül'üm[/B], bak, dizinin tekrarını izliyorum. Sen gelmedin gerçi temizliğe yardıma ama.. :img-wink: ben hepsini tek başıma başardım :) :)
Ebrucuğum sana geleceğime dair söz verdim ama inan daha acil bir durum çıktı.Etrafda MAG adı altında bazı kişler türemiş.Onları temizlemekle meşguldüm.Zaten senin BAG üyesi olarak her işin altından kolayca kalkacağını bildiğim için fazlada endişelenmedim.Yinede kusura bakma.İnşallah başka sefere.:img-hyste
ebru.karaca
18-02-07, 18:19
E arkadaşlar, siz gece ne yaptınız yahu?
Oku oku bitmiyor.. Ve de çok eğlenceli.
Platformda yaptığımızı siz resmen sitede yapmışsınız. Harika olmuş. Bir taşla iki kuş.. :)
Helal olsun size. :)
:sad53: :sad53:
kalbimden vurdun beni ablacım...Ben MAG'cıyım sonuna kadar...tamam yeter ezildim...Tarık haksız zaten öyle düşünüyorum Pınar zaten baştan beri hksızz...
Herkes haksız tek bir haklı war Naz!'
MAG'cıyım MAG'cı:img-hyste
Burçinim;
Aynı anda hem MAG hem de BAG'a dahil olabilirsin canım.. Lütfen yanlış yönlendirilmeye izin verme :)
Seni Barış'ı anlarken görmeyi çok isteriz canımcım :)
Ah Serdarcığım AH!
Yani, hani diziyi defalarca izlediğini bilmesem, Naz'ın Tarık'a yaptıklarını görmedin diyeceğim. Ama biliyorum ki sen Naz'ın Tarık'a yaptıkalarını da çok iyi biliyorsun, Tarık'ın Naz'a yaptıklarını da.
Ve el insaf diyorum Serdar!
Hangisi diğerinin DAHA ÇOK burnundan getirdi ha?
Elini vicdanına koy ve söyle. :)
pas.si.on79
18-02-07, 18:26
[/QUOTE]
Ah Serdarcığım AH!
Yani, hani diziyi defalarca izlediğini bilmesem, Naz'ın Tarık'a yaptıklarını görmedin diyeceğim. Ama biliyorum ki sen Naz'ın Tarık'a yaptıkalarını da çok iyi biliyorsun, Tarık'ın Naz'a yaptıklarını da.
Elini vicdanına koy ve söyle. :)[/QUOTE]
Ebrucuğum haklısın... Naz gerçekleri öğreneyim diye ve o havalı patron küçük hanım Tarıka neler çektirdi. Anlatılmaz yaşanır..
El insaf serdar deyişine de çok bayıldım.... Sevim abla anladın sen:img-hyste :img-hyste
E arkadaşlar, siz gece ne yaptınız yahu?
Oku oku bitmiyor.. Ve de çok eğlenceli.
Platformda yaptığımızı siz resmen sitede yapmışsınız. Harika olmuş. Bir taşla iki kuş.. :)
Helal olsun size. :)
Ah Serdarcığım AH!
Elini vicdanına koy ve söyle. :)
Kim ne yapmış platformda ... hem bu platform ne ola ki???
Bilenler bilmeyenelere anlatsın lütfen.
Ayrıca iyi bir BAG cı olduğunu hemen belli ettin arkadaşım. Biz o eski çektirdiklerini hiç ortaya sermemişiz. Az çektirmedi kızımız oğlumuza..