PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-6

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

qsawe
19-02-07, 15:13
Sondakika, sonunda aldıracaksın herkese plazma.... evet herşeyin sonu gelecek ama bunu ne kadar güzel bitirirsek o kadar iyi....

Tarık-Naz, biliyorsun bizde sadece reklam istiyoruz... ama iyi reklam... bunun için malzeme çok.... bakınız katıldıkları aktiviteler...kazandıkları ödüller.... 1. oldukları anketler... malum sitede izlenme sayısı....

Ama ne yazık ki ülkemizde reklamın kötüsü makbul.... buda bizim kaderimiz....

BİZ İYİ HATTA ÇOK İYİ BİR DİZİ İZLİYORUZ.... HERŞEYİYLE ÇOK İYİ...:happy0064

ceza_cansu
19-02-07, 15:19
Arkadaşlar;
Şu an platformdayız ve platformda konuştuğumuz bir konuyu sevgili Whiteangel'ın isteği üzerine, foruma taşıyorum.

Bimem, siz ne dersiniz? :)

Bu dizi 52 bölümde bitecek. Bu bize söylenen bir gerçek.
Ama acaba biz birbirimizden ve yazdıklarımızdan ayrılmaya hazır mıyız?

Mesela Serdar'ın senaryolarından?
Veya diğer ardaşlarımızınkilerden?
Repliklerden?
Akşamki platformlardan?

Hangisinden uzak kalabiliriz?
Kalmayı ister misiniz?

Platformdakilerin cevabı: HAYIR.. :)
Sizin cevabınızın da bu yönde olacağı tahminindeyiz :)

Bu dizi, 52 bölümde bitermiş.
Ama biz hala buradayız. :img-wink:
Birbirimizi bırakmamışız, konuşuyoruz, içimizde askere gidenler var, ve gelenler tabi, evlenenler var, iş değiştirenler, aylar geçmiş, vss..

Ama biz hala buradayız. Serdar hala senaryo yazıyor. 70. bölüm, 80. bölüm..
Songül, Serdar'a cevap replikler yazıyor..
Hande, Senem, kendi replikleri yazıyorlar, biz de eklemeler yapıyoruz..

Biz hala buradayız yani .
Dizimiz bitmiş ama hala ana sayfada. Çünkü müdavimleri onu bir türlü bırakmıyor.
Site yöneticileri yalvarıyor..
N'olur gidin! Kendinize yeni bir dizi bulun! N'olur..

Ama bizden tık yok..
Bir yönetici diğerine diyor ki: "Bunlar kendilerini ana sayfaya da zorla aldırmıştı. Hatırlarsın, milattan önceydi. Tutturdular, bilmem kaç tane eylem yaptılar.. Ne ettiler, ettiler, kendilerini aramıza aldırdılar. Şimdi de gitmek bilmiyorlar. Biz bunlardan kurtulamayacak mıyız?"
Diğer yöneticinin aklına bir fikir geliyor: "EVREKA! Bu Barış AKARSU ile Merve SEVİ'ye yeni bir dizi yaptırtalım. Anca kurtuluruz!"

Forum ahalisinin tepkisi: Yeni yuvamızı bulduk arkadaşlar. Hücuuuummmm!!
:happy0064 :happy0064

Selam arkadaşlar.Yazına aynen katılıyorum Ebru ablacım.Dizi bitse bile biz hep burda olucaz.Bizden öyle kolay kolay kurtulamazsınız sevgili forum yöneticilerimiz:)Ayrıca aramızdaki bağın kopucağını bende hiç mi hiç sanmıyorum.Ne burda ne de platformda.Biz hep beraberiz:img-yes: :img-yes:

yeter be!
19-02-07, 15:29
sanırım bugün özet gelmeyecek...geçen hafta erken verdik bu hafta bekleyin demek istiyorlar sanırım...bu hafta romantik değilde komik olacak gibi geliyor bana...

ve Tarık'ın şarkı söylemesini bekliyorum her halikarda...nerde olur nasıl olur bilmiyorum ama söyleyecektir bence...(yada ben çok istiyorum gerçek olmasını diliyorum da diyebiliriz)

dizi kurdu
19-02-07, 16:23
arkadaşlar belkıs gitti diziye yeni oyuncu yolu gözüktü
bu arda eski oyuncular yani suna hanım cevat ve sami efendiler nerdeler gelcekler dendi belkıs geldi onlar unutuldu acaba tekrar onlar mı gelcek

burcin_kaplan
19-02-07, 16:33
Arkadaşlar;
Şu an platformdayız ve platformda konuştuğumuz bir konuyu sevgili Whiteangel'ın isteği üzerine, foruma taşıyorum.

Bimem, siz ne dersiniz? :)

Bu dizi 52 bölümde bitecek. Bu bize söylenen bir gerçek.
Ama acaba biz birbirimizden ve yazdıklarımızdan ayrılmaya hazır mıyız?

Mesela Serdar'ın senaryolarından?
Veya diğer ardaşlarımızınkilerden?
Repliklerden?
Akşamki platformlardan?

Hangisinden uzak kalabiliriz?
Kalmayı ister misiniz?

Platformdakilerin cevabı: HAYIR.. :)
Sizin cevabınızın da bu yönde olacağı tahminindeyiz :)

Bu dizi, 52 bölümde bitermiş.
Ama biz hala buradayız. :img-wink:
Birbirimizi bırakmamışız, konuşuyoruz, içimizde askere gidenler var, ve gelenler tabi, evlenenler var, iş değiştirenler, aylar geçmiş, vss..

Ama biz hala buradayız. Serdar hala senaryo yazıyor. 70. bölüm, 80. bölüm..
Songül, Serdar'a cevap replikler yazıyor..
Hande, Senem, kendi replikleri yazıyorlar, biz de eklemeler yapıyoruz..

Biz hala buradayız yani .
Dizimiz bitmiş ama hala ana sayfada. Çünkü müdavimleri onu bir türlü bırakmıyor.
Site yöneticileri yalvarıyor..
N'olur gidin! Kendinize yeni bir dizi bulun! N'olur..

Ama bizden tık yok..
Bir yönetici diğerine diyor ki: "Bunlar kendilerini ana sayfaya da zorla aldırmıştı. Hatırlarsın, milattan önceydi. Tutturdular, bilmem kaç tane eylem yaptılar.. Ne ettiler, ettiler, kendilerini aramıza aldırdılar. Şimdi de gitmek bilmiyorlar. Biz bunlardan kurtulamayacak mıyız?"
Diğer yöneticinin aklına bir fikir geliyor: "EVREKA! Bu Barış AKARSU ile Merve SEVİ'ye yeni bir dizi yaptırtalım. Anca kurtuluruz!"

Forum ahalisinin tepkisi: Yeni yuvamızı bulduk arkadaşlar. Hücuuuummmm!!
:happy0064 :happy0064

Ablacım süpersiniz gerçekten.. Hiç bir zaman bu kurduğumuz bağ kopmayacak emin olun...Dizimiz bitsede bu başlığımız her zaman olucak we bizler de her zaman burda olucaz hem forum hem platform:)
Böyle güzel böyle tatlı bir ortamı yakalamışken bırakmak kolay mı? bırakılır mı olamaz ki olmaz kii hem niye olsun kiii:)

Ben gerçekten bu foruma girerken artık bir forum gibi bakmıyorum resmen arkadaşlarımı özledim diye giriyorum.Yani o kadar güzel bir ortamımız war ki kim görse etkilenir..

Ayrıca kurtuluşlarıda bizden bizim forumumu bırakmamız durumunda merve ve barıştan yeni bi dizi olsun isteği çok güzel işe yarıyabilir:img-hyste
İkisinin oynadığı yeni bir diziyi izlememek mümkün müüü!:)
walla ikisi çok güzel bir çift oldular umarm onları başka platforumlardada beraber görürrüz

WE bizlerde hiç bir zaman ayrılmayacağız ne olursa olsun bundanda eminim..:img-wink:

burcin_kaplan
19-02-07, 16:37
arkadaşlar belkıs gitti diziye yeni oyuncu yolu gözüktü
bu arda eski oyuncular yani suna hanım cevat ve sami efendiler nerdeler gelcekler dendi belkıs geldi onlar unutuldu acaba tekrar onlar mı gelcek

walla onlar gideli baya oldu bence artık gelmezler...
ama yeni bir oyuncu giricek gibi geliyor banada çünkü kana ihtiyaçları war helede hulusi we vahi için...Teoda gitti belkısta gitti yakındır birinin daha girmesi diziye..
aman onlar için girsinlerde mümkünse tarık-naz için 3. kişiler gelmesin...

tarik_naz
19-02-07, 16:39
tarık ve naz'ın belası sadecebelgin olmayacak bu gidişle. baksanıza sadri de tarığın yanında kalıyo artık. bizimkiler yakında başbaşa kalacak fırsatı bulamayacaklar.

ellerine o kadar başbaşa kalma fırsatı geçmişken birbirlerine aşklarını itiraf edemedikten sonra. şimdi tam aşk itiraf edecek cesareti yakalamışken bu sefer de başbaşa kalmak için fırsat kollamaları ister istemez insanın gücüne gidiyo. belgin otel de rahat bırakmaz sadri evde. istermisiniz ümit de tarık ve naz bi yerlere giderken onlarla gitmek istesin. ee ne de olsa erkek kardeş :)

dizi kurdu
19-02-07, 16:48
walla onlar gideli baya oldu bence artık gelmezler...
ama yeni bir oyuncu giricek gibi geliyor banada çünkü kana ihtiyaçları war helede hulusi we vahi için...Teoda gitti belkısta gitti yakındır birinin daha girmesi diziye..
aman onlar için girsinlerde mümkünse tarık-naz için 3. kişiler gelmesin...

orası pek belli olmaz hatırlasana ayşenin söylediği yalanı tuttular 21. bölümde yine söylediler yalancı yarim senaristleri bunlar ne zaman ne yapcakları belli olmuyo

djmerve
19-02-07, 16:59
Özet henüz gelmedi sanırım.. akşama verilir belki biraz daha sabır gerekicek..
Dizimizin bitimi 52.bölümmüş demek çok üzüldüm yaa sizlerden duydum bilmiodum demek 5 ayımız kaldı peki ondan sonra ne yapıcaz ne kötü ailemizin bi parçası oldu bu dizi yokluğuna alışmak zaman alıcak :icon_sorr

İşallah belgin rahat bırakır bizimkileri yaa kocasının derdine düşse de onlarda baş başa romantik saatler geçirseler.. bana bu bölümde baya bi kokuşturma olucakmış gibi geliyo çok gülüceğimiz bi bölüm olabilir :happy0064
Tarık bu seferde açılamazsa Naza çok üzülürüm yaa ama gün doğmadan neler doğar bekleyip görücez mükemmel senaristlerimizin bize bi kıyağı elbette vardır..:img-wink:

ebru.karaca
19-02-07, 17:01
Herkese merhaba..

biz hala burdayız (kampanya başlığı) :)

bilbordlara afiş bastırırız. geç geldiler, erken gitmek istemiyolar. dizi bitti ama sevgi bitmedi. görüntü bitti ama senaryo bitmedi. cennet mahallesinin tekrarları bitti ama yy bitmedi. :)

kısacası herşey bitti ama aşk bitmedi.

1) Serdarcığım;
afiş fikrini sevdim. :) Her türlü reklama açığım kardeşim.:img-wink:
2) İmzan yine fıstık gibi olmuş :)

Canım benim birbirimizle belki bu dizi sayesinde tanıştık ama yüreklerimizle kaynaştık ve dostluk kurduk.Dizimiz eninde sonun da bitecek bunun bilincindeyiz.Ama yüreklerimiz attıkça dostluğumuz ve paylaşımlarımız hiç bitmeyecek.En azından ben içimde bunu hissediyorum.Forumda ki ve platformda ki atışmalarımız, kendi çapımızda yaptığımız aktarımlarımız içimize öyle bir işledi ki hiçbirimizin kolay kolay bundan vazgeçeceğini zannetmiyorum.Dostluğumuz daim olur inşallah... :img-yes:

Amiiinnnnnn..... :) :happy0064 :happy0064

pas.si.on79
19-02-07, 17:09
Arkadaşlar özeti cümle cümle açarsam
1-Tarık ve Naz, sevgililer gününü kutlamak için gittikleri restoran da karşılarında Belgin’i görünce şok olurlar.
- Daha önce otel kapısında görmüşlerdi zaten Restoran da görünce şok olmaları sanırım Belgin HAnımı atlatmış olabilir ya da bilmiyorum..

2- Belgin’in orada olma amacı Tarık ve Naz’ı kontrol etmek ve ikisine de göz açtırmamaktır fakat hiç beklemediği şekilde Hulusi ve Vahi’yle karşılaşacağından habersizdir.
- Göz açtırmaması ee bekliyorduk Kaynanalığı tutacak.Geldi amacına ulaştı.
Ama ya bizim beddualar tutarsa:img-hyste :img-hyste

3-Çünkü Hulusi de Vahi’yi teselli etmek ve eğlendirmek için aynı restorana götürür ve işler çığırından çıkar.
-hadi dualarımız kabul olsun....:img-hyste

4-Bunun üzerine Belgin, Hulusi’den uzaklaşmak için evi terk eder. Bunu yaparken Tarık ve Naz’dan yardım ister.
-Acaba nedir nedir... Yoksa o da mı Nazlara geliyor...:icon_whis

5-Hacer ve Ayşe evden çıkmak zorunda kalınca ve Hulusi’nin yardımını kabul etmek zorunda kalırlar…
-Hulusi öğreniyor ve yardım ediyor..Ama aslında bu yardım nedir.Evini geri almak mı başka ev mi?

tarik_naz
19-02-07, 17:10
1) Serdarcığım;
afiş fikrini sevdim. :) Her türlü reklama açığım kardeşim.:img-wink:
2) İmzan yine fıstık gibi olmuş :)

afişte şöyle bi resim olacak tarığın elinde bi bavul bi tarafa gidiyo, naz'ın elinde bi bavul bi tarafa gidiyo ama sırtları birbirine dönük. arada ise bizden iki kişi (biri Bagger, biri Magger :) (asu ve şahin abi olabilir mesela) ) biri tarığın yakasından tutup geri çekiyo, birisi naz'ın yakasından tutup geri çekiyo.

"heyyy nereye gidiyosunuz, bizden kurtulmak kolay mı, geri dönün bakalım, daha biz hulusican'ın görecez" :img-hyste

imza ise nesli yapımı son model bi imza. ellerine sağlık nesli. avatarımla çok uyumlu oldu.

ebru.karaca
19-02-07, 17:14
Canım Ebru'cum öncelikle teşekkürler.. Bu gidişle sonumuzu tahmin edebiliyorum. Aynen anlattığın gibi olacağız. Sonra da Mesut Yar diyecek ki; ''Barış Akarsu hayranlarının tuhaf olduğunu biliyorduk. Ama Merve Sevi hayranlardı da tuhafmış. Hele yalancı yarim fanları hepsinden tuhafmış..
:good: Dizi biteli aylar oldu, YY forumu ve platformu üyeleri sanal ortamda diziyi sürdürüyorlar. Ehehehh haber oluruz kesin.:img-wink: Bu güne kadar yy i haber yapmayan star tv de hasetinden çatıırrr çatııırrr:img-hyste Sabah sabah güne mutlu ve gülümseyerek başlamamı sağlayan bu diziyi, forum ve platform ahalisini seviyorum. Hem de içinde barındırdığı tüm grup ve güruhlarıyla..:good:

Duygularını öyle iyi anlıyorum ki güzel ablam..
Ve kalbim, sonuna kadar seninle..
Çarşamba günü görüşmek üzere:img-wink:

Ben bu fikri çok sevdim... platformda bulunamadım ama sonuna kadar beraber olacağım zaten tarafınızdan biliniyordur sanırım sayın forum ahalisi. Ayrıca bu eylemlerimizi sadece burada değil gerekirse Star tv ve FM yapım a karşıda devam ettireceğimizden eminim.

Tek kurtuluşları YENİ Bİ DİZİ....:happy0064

JENN , hani dün 3 soruluk bir mesajın vardı. Dün tekrarını izleyerek 2. sorunun yanıtını buldum ve gözüme inanamadım. Tarık'ın kolunda saat var ve saatine baktı, aynı anda Naz'da telefonunun saatine baktı. Durmun bundan ibaret... yani 15 dk dolmuş ki kızımız kendini kapıya atmış :good:

Bilmez miyiz Asucuğum? :)
Elbette, ne yaparsak yapalım, sonuna kadar yanımızda olacağını biliyoruz :img-wink: ÖLÜMÜNE KANKAYIZZZZZZZ :img-hyste :img-hyste

Bu arada ikinci sorunun cevabı için tebrikler canım.. Gayet açıklayıcı oldu :)

sondakika
19-02-07, 17:16
3 aşağı 5 yukarı tahmin edilenler olmuş..belliydi belkısın naz ile tarığın başında terör estireceği.. umarız kaçarlar :) ama geniş özeti beklemek daha güzel olacak gibi..

tarik_naz
19-02-07, 17:17
ÖZET

Yalancı Yarim

Tarık ve Naz, sevgililer gününü kutlamak için gittikleri restoran da karşılarında Belgin’i görünce şok olurlar. Belgin’in orada olma amacı Tarık ve Naz’ı kontrol etmek ve ikisine de göz açtırmamaktır fakat hiç beklemediği şekilde Hulusi ve Vahi’yle karşılaşacağından habersizdir. Çünkü Hulusi de Vahi’yi teselli etmek ve eğlendirmek için aynı restorana götürür ve işler çığırından çıkar. Bunun üzerine Belgin, Hulusi’den uzaklaşmak için evi terk eder. Bunu yaparken Tarık ve Naz’dan yardım ister. Hacer ve Ayşe evden çıkmak zorunda kalınca ve Hulusi’nin yardımını kabul etmek zorunda kalırlar…

handeozbek
19-02-07, 17:17
Özet yine anlaşılmaz olmuş işimiz yine fragmana kaldı. Böyle bir özet olmasına rağmen yine de heyecanlandım. Serdar tahminlerin tutacak galiba. Sakın senaryonu şikayet etmesinler bence kaç biz sınırı geçmene yardım ederiz anladın sen onu:img-grin2

cave77
19-02-07, 17:18
Valla özet çok sıradan bilindik aşağı yukarı biz de böyle birşey olacağını tahmin etmiştik belki Star'ın vereceği özet daha geniş kapsamlı olur fakat e-kolay'ın özetle beraber koyduğu o resim var ya o resim işte o resimdeki manzara bu bölümde bir gerçek olursa ortalık yıkılır valla:good: :img-blush ne kadar hoş çıkmışlar öyle yaw:good:

sondakika
19-02-07, 17:19
dostum bu özete nereden alıntı... milliyet ekinden mi.. starın sayfasında göremedim de.. :icon_whis gerçi özet özettir.. ah belgin teyze ah.. bir inadın yüzünden neler olacak neler.. :img-hyste

normalde kız annesi böyle tavralar yapardı, yapması lazımdı ama bu ilk numune olsa gerek... :img-hyste

ebru.karaca
19-02-07, 17:25
Arkadaşlarım Ebru hissettiklerimizi çok güzel açıklamış. Bu diziden nasıl ayrılacağız bilmiyorum; ama bizi ayıracak birileri var. 52.bölüm bitirecekler:icon_whis ..Aslında bu cümleyi o kadar içim acıyarak yazdım ki....
31.bölümü 3-4 kez bir ilkez tv da bir de tekrar 6 kez izledim. Arada bazı sahneleri de tekrar.. Bu kadar bağımlısı olduk.Bu diziden nasıl ayrılacaz bilmiyorum.Ama sizden de nasıl ayrılacağız onu da bilmiyorum. Düzgün seviyeli bir platformda ,Sizin espirilenizi,repliklerinizi,senaryolarınızı okumaktan paylaşmaktan çok mutluyum.Barış Akarsu-Merve Sevi ye bizi burda buluşturdukları için minnettarım. Onlar iyi ki var siz iyi ki varsınız....

NEYSE ARKADAŞLAR BUGÜN ÖZET GÜNÜ 32.BÖLÜMÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ.

Gamzeciğim;
Ayrılacağımızı kim söyledi? :img-wink:
Ebru bu ne? Ne bu ne? öff. Sabah sabah bütün duygularım kabardı. Ağlatacaksınız beni.:img-cray: Bizler bir yere gitmiyoruz.

Bu dizi bizim ortak paydamız. Hepimiz bu dizi etrafında toplanmış olsak da, gün gelip dizi bittiğinde dostluklar baki kalacaktır. Bu dizi 20 hafta daha burada ama bizler bunu devam ettirmek istediğimiz sürece kaynaşmışlığımız devam edecektir. Oy felsefe yapmayacağım dostluk şöyle falan filan diye. Herkes biliyor nasılsa. Göreceğiz neler yapabileceğimizi. Ama ben yürekten inanıyorum ki, birlikteliğimiz daha uzun bir süre önem arzedip devam edecektir.

Ah Şahinciğim;
Çok duygusal gördüm seni canım.. :)
Şaka bir yana, sahiden hep burada olacağız..:img-yes: :img-yes:

pas.si.on79
19-02-07, 17:26
Valla özet çok sıradan bilindik aşağı yukarı biz de böyle birşey olacağını tahmin etmiştik belki Star'ın vereceği özet daha geniş kapsamlı olur fakat e-kolay'ın özetle beraber koyduğu o resim var ya o resim işte o resimdeki manzara bu bölümde bir gerçek olursa ortalık yıkılır valla:good: :img-blush ne kadar hoş çıkmışlar öyle yaw:good:

evet biraz kısa bilindik.Ama ben çok memnunum.BEn böyle olmasını istiyordum.MAzaallah dans etmeyebilirlerdi de.. Gerçi o dizi sahnesidir umarım o foto. Tarık bayağı koşuşturmuşa benziyor..
ama çok tatlı bir şekilde dans ediyor....:happy0064

ünlüden haber hala yokkkk:icon_whis

ebru.karaca
19-02-07, 17:37
afişte şöyle bi resim olacak tarığın elinde bi bavul bi tarafa gidiyo, naz'ın elinde bi bavul bi tarafa gidiyo ama sırtları birbirine dönük. arada ise bizden iki kişi (biri Bagger, biri Magger :) (asu ve şahin abi olabilir mesela) ) biri tarığın yakasından tutup geri çekiyo, birisi naz'ın yakasından tutup geri çekiyo.

"heyyy nereye gidiyosunuz, bizden kurtulmak kolay mı, geri dönün bakalım, daha biz hulusican'ın görecez" :img-hyste

imza ise nesli yapımı son model bi imza. ellerine sağlık nesli. avatarımla çok uyumlu oldu.

Hah haa:img-hyste :img-hyste
Harika bir afiş fikri.. Sevdim bunu:good:

İmza konusunda da o halde senin nezdinde Nesliciğimize de teşekkür edelim. O da aştı artık kendini.. Çok güzel yapıyor maşallah :)

handeozbek
19-02-07, 17:40
Ya ben bu özeti anlamadım. Zaten Hulisi Belgin'den ayrı değil miydi? Belgin neden Hulisi'den uzaklaşmak için evi terkediyor o zaman. Umarım yanlış yazmışlardır da terkettiği yer restaurant olsun

burcin_kaplan
19-02-07, 17:42
Özetimiz gelmiş:) ama ne özet o nasıl bi açıklık , 32 haftadır gördüğüm en açık özet böyle bir netlik fazla bize:img-hyste

Nese dans kurtardı herşeyi ne kadar tatlı çıkmışlar resimde yaa...resme bakmaktan alamıyorum kendimi...Çok güzeller o bakışlar hele bitirdi beni...yarınki fragmanı çok merak ediyorum..herşeyi o belirliyecek

handeozbek
19-02-07, 17:44
Ya ben bu özeti anlamadım. Zaten Hulisi Belgin'den ayrı değil miydi? Belgin neden Hulisi'den uzaklaşmak için evi terkediyor o zaman. Umarım yanlış yazmışlardır da terkettiği yer restaurant olsun:img-yes:

ceza_cansu
19-02-07, 17:47
Özet hakkında bir yorumum yok ama o resim yok mu o resim kesinlikle feci.Eğer bu fotoğraftaki sahne bölümde olursa(olmazsa o fotoğrafı çekenin ve o fotoğrafta çekilmeye alet olan ve çoooook tatlı duran Barış ve Merve'nin benden çekiceği var:icon_evil :img-hyste ) kesinlikle süper olur.

tarik_naz
19-02-07, 18:00
valla resim olmasa şuan forum ahalisi ateş püskürüyo olurdu galiba. tarık ve naz hakkında hiç birşey yazılmamış.

ayrıca resim hakkında da şüphelerim var. 29.bölüm özetindeki resimde tarık calipso önünde sinirliydi ama dizide gösterilmedi o sahne.

merak uyandırmak için çekilmiş bi resim olabilir.ama bu sefer de dizi de bu görüntüler olmazsa yine ateş püskürecez orası kesin.

bize cesareti verdiler bi kere :)

"insanın sevgilisiyle dans etmesi için bundan daha güzel bi gün olabilir mi?"

RebeCa
19-02-07, 18:02
aman amanaman işten çıkmadan evvel bakayımdedım ve acayıp mutlu oldum tahmınlerımız tuttu arkadaşlar tam olmazsada en azından belgın hanım hulusıyı görunce oğluşunu unutuyor.oh oh :)
çıkmak zorundayım akşam ayrıntılı yazarım
ay ben çok mutlu oldum hele o resımden sonra :)

nesss
19-02-07, 23:19
Ya ben bu özeti anlamadım. Zaten Hulisi Belgin'den ayrı değil miydi? Belgin neden Hulisi'den uzaklaşmak için evi terkediyor o zaman. Umarım yanlış yazmışlardır da terkettiği yer restaurant olsun:img-yes:

Canım bence olay şöyle olacak...

Belgin Tarık ile Naz'ı başbaşa bırakmak istemezken Vahi ve Hulusi ile karşılaşıyor ya işte Vahi ve Hulusi'yi Rus kızlarını izlerken görecekse çıldıracaktır. Ve bence bu yüzden evi terkedecek :)

Belki o kızgınlıkla bizimkileride yanlız bırakır :) Tabi oğluşum beni eve götür demez ise:img-hyste

FİLİZ-TB
19-02-07, 23:28
Belgin Tarık ve Naz'dan yardım isteyecek dediğine göre sanırım Naz'larda kalmayı teklif edecek

nesss
19-02-07, 23:29
Belgin Tarık ve Naz'dan yardım isteyecek dediğine göre sanırım Naz'larda kalmayı teklif edecek

Eğer böyle birşey olursa Tarık ile Naz'a göz açtırmaz :)

sondakika
19-02-07, 23:29
5*(çarpı) X dakika sonra yedekleme kabusu bitti.. bittide foruma kavuştuk.. evet özet geldi ki yarım ama biz fragman bekler olduk.. :img-cool2

foruma kavuştukya efendim fragmanda gelir.. :img-cool2 birde onu analiz ederiz tabi böyük böyük beklentilere kapılmadan.. mazallah bir 29 faciası var.. unutmadık.. :img-hyste

sondakika

nesss
19-02-07, 23:32
5*(çarpı) X dakika sonra yedekleme kabusu bitti.. bittide foruma kavuştuk.. evet özet geldi ki yarım ama biz fragman bekler olduk.. :img-cool2

foruma kavuştukya efendim fragmanda gelir.. :img-cool2 birde onu analiz ederiz tabi böyük böyük beklentilere kapılmadan.. mazallah bir 29 faciası var.. unutmadık.. :img-hyste

sondakika

Murat bence fragmanda özet gibi olacak. anladılar fragman çok içerikli olunca mükemmel olunca beklentilerimiz artıyor :) Sonra hayal kuruyoruz kurduğumuz gibi olmayınca ..........

Ama ben bu bölümden komedi unsuru daha ağır basacağını düşünüyorum. Tek beklentim Tarık ile Naz'ın rahat rahat gözlerden ırak bir yerde dans edebilmiş olmaları :)

sondakika
19-02-07, 23:38
Murat bence fragmanda özet gibi olacak. anladılar fragman çok içerikli olunca mükemmel olunca beklentilerimiz artıyor :) Sonra hayal kuruyoruz kurduğumuz gibi olmayınca ..........

Ama ben bu bölümden komedi unsuru daha ağır basacağını düşünüyorum. Tek beklentim Tarık ile Naz'ın rahat rahat gözlerden ırak bir yerde dans edebilmiş olmaları :)

neslicim, ben böyle düşünür durumdayım... ama belgin gibi bir bela var.. teyzemiz kız annesininde bulunması gereken avrayı tavrayı yapması biraz canımızı sıkacak.. evet, tatlı bir bela olacak tarığın başında bu kısımda komedi ağır olacak ama belgin teyzede bela olurken belasını bulacak: revüde ki hulusi.. :img-hyste :img-hyste yaşlı gençler iş başında yakalanacak...

cave'nin avatarına bakarsak bir dans var gibi.. o foto eğer photoshop ürünü değilse, ki değil :) o zaman yaşadık demek.. günün anlam ve önemine uygun bir parça atmosfer görelim.. yoksa kızarız haa. :img-hyste

ayşenurr
19-02-07, 23:54
Tarık Naz dans ederken birbirlerine çok güzel bakmışlar.umarım dizide dans ederken hallerini görürüz.

ebru.karaca
19-02-07, 23:55
Canım bence olay şöyle olacak...

Belgin Tarık ile Naz'ı başbaşa bırakmak istemezken Vahi ve Hulusi ile karşılaşıyor ya işte Vahi ve Hulusi'yi Rus kızlarını izlerken görecekse çıldıracaktır. Ve bence bu yüzden evi terkedecek :)

Belki o kızgınlıkla bizimkileride yanlız bırakır :) Tabi oğluşum beni eve götür demez ise:img-hyste

Aynen Nesliciğim..
Aklımdan geçenleri söyledin. :img-yes:

Bu da aklıma geldi ama umarım öyle bir şey olmaz. Çünkü o Belgin, bu çifte hayatı zindan eder. ..:icon_sorr

FİLİZ-TB
20-02-07, 00:01
Bende fotografdaki dans sahnesini dört gözle bekliyor olacağım da Belgin varken nasıl olacak işte orası muamma ay Tarık oğluşum bırakma beni ay Hulüsi diye diye bitirir o geceyi mahveder of Belgin of

B.A.D.B
20-02-07, 00:05
14 Şubat gibi ozel birgunu de Mert'le Pınar'ı da cok kolay harcadı senarıstlerimiz.Bu gunde ya ortalık romantizmden kavrulmalı yada hüzün fırtınaları estırılmelıydı.İki uc nokta da secilmedi,senaristler belki izleyicilerin istediklerini bir nebze yerine getirdi ancak asıl vurucu hareketler yapılmadı.Boyle ozel gunler ve duygular islenirken unutulmaması ıcın 20.bolum misali oyle sahneler ve duygular izleteceksınız ve yansıtacaksınız ki kimse 20.bolumu hatırlamayacak.Sımdı bakıyoruz;elimizde 602 numaralı oda ve annecıgıne bakarken kırmızı gulu arkasında saklamıs asık bır genc var.Umuyorum ki genellikle de ummakla kalıyorum,32.bolum ,14 subatın havaya ask kokusu yayan bırgun oldugunu bıze hatırlatır.

qsawe
20-02-07, 00:23
14 Şubat gibi ozel birgunu de Mert'le Pınar'ı da cok kolay harcadı senarıstlerimiz.Bu gunde ya ortalık romantizmden kavrulmalı yada hüzün fırtınaları estırılmelıydı.İki uc nokta da secilmedi,senaristler belki izleyicilerin istediklerini bir nebze yerine getirdi ancak asıl vurucu hareketler yapılmadı.Boyle ozel gunler ve duygular islenirken unutulmaması ıcın 20.bolum misali oyle sahneler ve duygular izleteceksınız ve yansıtacaksınız ki kimse 20.bolumu hatırmaycak.Sımdı bakıyoruz;elimizde 602 numaralı oda ve annecıgıne bakarken kırmızı gulu arkasında saklamıs asık bır genc var.Umuyorum ki genellikle de ummakla kalıyorum,32.bolum ,14 subatın havaya ask kokusu yayan bırgun oldugunu bıze hatırlatır.

Ben bu haftadan çok umutluyum... Özet bile özet olarak gelmiş... fazla şey saklanmış... Naz-Tarık ile ilgili nerdeyse hiç birşey yok... demekki güzel sahneler izleyeceğiz.... Um ve umudunu yitirme......

pas.si.on79
20-02-07, 00:34
Bu da aklıma geldi ama umarım öyle bir şey olmaz. Çünkü o Belgin, bu çifte hayatı zindan eder. ..:icon_sorr

Ebrucuğum öyle demişsin katılıyorum,,..Belgin Hanım'ın zaten isteği bu... Oğluşumu elinden alamazsın diyo da başka birşey demiyo ...Valla Serdarın senaryosu gibi olsa can feda... Ama yine de Naz'a iyi davranıyor.Yani öyle söylüyor ama yine de fazla aralarına girmez.Umarım.....:icon_whis girmez.....:icon_whis

Bir de şurası var otel odasında karşılaştığında da direk diyebilirdi ama ılımlı sanki haberi yok gibi üçümüz geçirecez bu özel günü dedi. DEmek ki sadece ne oluyo ne bitiyo gözleriyle görmek istiyor...

Ya umarım ya...Serdar ... tekrar eline sağlık .... Çok güzel olmuş senaryon....

sondakika
20-02-07, 00:42
insan sinirlenmeden edemiyor efem.. yani ister istemez hay oğluşun kadar başına taş düşsün emi diyesi geliyor.... :img-hyste bu kadarda olmaz ki.. birde kız anası naza anası derlerdi... belgin hanımı görünce ooo akıllara zarar bir mantık.. böyleside olur mu.. :img-cool2

ahanda tekrar diyorum oğluşun kadar taş düşsün başına belgin teyze.. :img-hyste

nesss
20-02-07, 00:43
:img-hyste Ebrucuğum öyle demişsinde katılıyorum da...Belgin Hanım'ın zaten isteği bu... Oğluşumu elinden alamazsın diyo da başka birşey demiyo ...Valla Serdarın senaryosu gibi olsa can feda... Ama yine de Naz'a iyi davranıyor.Yani öyle söylüyor ama yine de fazla aralarına girmez.Umarım.....:icon_whis girmez.....:icon_whis

Bir de şurası var otel odasında karşılaştığında da direk diyebilirdi ama ılımlı sanki haberi yok gibi üçümüz geçirecez bu özel günü dedi. DEmek ki sadece ne oluyo ne bitiyo gözleriyle görmek istiyor...

Ya umarım ya...Serdar ... tekrar eline sağlık .... Çok güzel olmuş senaryon....

Aslında Belgin'in bu tavrı Tarık'ın hayatına önceden hiç önemli bir bayan girmediğini gösterir :) Hani Naz için Tarık ilk diyoruz ya işte Naz'da Tarık için bence ilk :)

Ve Belgin bunun farkına vardığı için oğlunun sevgisini paylaşmanın da nasıl bir duygu olmadığını bilmediği için şuan savunmaya geçti bence :img-hyste Bu durumda Tarık'ın birşeyler yapması gerekiyor ! Sevdiği kız ile annesi arasında köprü oluşturmak onun elinde :) Sonuçta ikisinin ortak yönü Tarık ;)

pas.si.on79
20-02-07, 00:44
insan sinirlenmeden edemiyor efem.. yani ister istemez hay oğluşun kadar başına taş düşsün emi diyesi geliyor.... :img-hyste bu kadarda olmaz ki.. birde kız anası naza anası derlerdi... belgin hanımı görünce ooo akıllara zarar bir mantık.. böyleside olur mu.. :img-cool2

ahanda tekrar diyorum oğluşun kadar taş düşsün başına belgin teyze.. :img-hyste

murat sen yine malum dualarına başla... Yakında gerçekleşecek... Oh olsun belgin hanım sana.... :img-hyste Ne istersin aşıklardan..Zaten söyleyemiyorlar... Ne diye girersin aralarına

35900
20-02-07, 00:51
Tarık ve Naz, sevgililer gününü kutlamak için gittikleri restoran da karşılarında Belgin’i görünce şok olurlar. Belgin’in orada olma amacı Tarık ve Naz’ı kontrol etmek ve ikisine de göz açtırmamaktır fakat hiç beklemediği şekilde Hulusi ve Vahi’yle karşılaşacağından habersizdir. Çünkü Hulusi de Vahi’yi teselli etmek ve eğlendirmek için aynı restorana götürür ve işler çığırından çıkar. Bunun üzerine Belgin, Hulusi’den uzaklaşmak için evi terk eder. Bunu yaparken Tarık ve Naz’dan yardım ister. Hacer ve Ayşe evden çıkmak zorunda kalınca ve Hulusi’nin yardımını kabul etmek zorunda kalırlar…

su star tv defotolarda hep tembel,ne fotolar cekilir o sette,AAAAAA

BU ARADA BELGIN SANIRIM NAZLARA TASINIYOR VAY BIZIMKILERIN HALLERINE
ARTIK;NEREYE;NEREDEN;BU SAAT GEC DEGILMI?;O YEMEGI BITIR; O KAZAKLA ÜÜRSÜN!! VB TARIK OGLUM ISIN ZOR;ANNEMI ZOR;SEVGILIMI BILMEMKI

tarik_naz
20-02-07, 01:04
belgin hiç beklemediği şekilde Hulusi ve Vahi’yle karşılaşacağından habersizdir. Bunun üzerine Belgin, Hulusi’den uzaklaşmak için evi terk eder. Bunu yaparken Tarık ve Naz’dan yardım ister. Hacer ve Ayşe evden çıkmak zorunda kalınca ve Hulusi’nin yardımını kabul etmek zorunda kalırlar…

bu haftaki özetimiz bu kadar... gerçek olup olmadığını bilmediğimiz bir fotoğraf, yarısı zaten geçen bölümde geçen olaylar olan bi özet. bu iyiye işaret mi bilemiyorum.

özette bizim bilmediğimiz sadece belgin'nin evden kaçtıktan sonra tarık ve naz'dan yardım istemesi ve hacer anne ile ayşe'nin hulusinin yardımını kabul etmesi.

şimdi bu kısacık özetten tek soru çıkıyo

soru: koskoca belgin tekelioğlu, tuta tuta kendine yardım edecek tarık ve naz'ı mı buldu?

benim bu yardım kelimesinden çıkardığım bu bölümde diziye yeni konuk oyuncu girmeyecek. hulusi tek başına koca evde kalacak, filiz ve belgin vahilere yerleşecek. tüm olaylar vahi ev de olacak. belgin kurnazlık edip hem hulusi'ye acı çektirecek hem de tarık ve naz'ı göz hapsinde tutacak. filiz'i de yollamayacak. bu duruma tabiki en çok ümit sevinecek.

naz, gelen gideni aratır misali belkıs'ı özlemle anacak. belgin'in evlerinde kalması için ağzından çıkan bi cümlenin pişmanlığını çekecek. "kapımız size her zaman açık"

keşke böyle olsa yaa. ne komik olurdu. kaynana ile gelin provası :) boş vakitlerinde de filiz ile gelin dedikodusu :)

ha bu arada; sabah fragman yayınlandıktan sonra bi arkadaş fragmanın sesli kısmını yazarsa çok sevinirim.

tarik_naz
20-02-07, 01:26
murat sen yine malum dualarına başla... Yakında gerçekleşecek... Oh olsun belgin hanım sana.... :img-hyste Ne istersin aşıklardan..Zaten söyleyemiyorlar... Ne diye girersin aralarına

daha önce de söylemiştim tarık ve naz fırsat varken itiraf edemediler. şimdi itiraf edecek cesareti buldular ama bunun için gerekli ortamı yaratamayacaklar. daha önce kendileri bu durumu frenliyodu şimdi başkaları frenleyecek.

belgin :icon_twis :fighting2

sadri :icon_twis :fighting2

ümit :icon_twis :fighting2

şimdilik bu üçü olacağa benziyo.

pas.si.on79
20-02-07, 02:00
serdarcığım ben yakında gerçekleşecek derken belgin hanım hulusi revü kızlarıyla kayalayacak ya onu dedim.Yoksa itiraf mitiraf umrumda değil.Bu yüzden sana katılıyorum itiraf olmamazasa En güzellerini seyrediyoruz...

Bu arada ben 20-21 tekrar izledim. Hala ,,,,Harika....

Bedişş
20-02-07, 02:58
Slm Arkadaşlar,
Özet gelmiş ortalık şenlenmiş.Belgin çocukları yanlız bırakmamak için elinden geleni yapacak da ortaya nasıl komik sahneler çıkacak artık bilemiyorum.Birde tarık elinde gülle kalakaldı.O gün sahibini bulacakmı acaba.Bana göre Tarık gülü Naza veremiyecek gibi geliyor.Gül Belgine giderse Naz nasıl tepki verecek çok merak ediyorum.Yarın fragmanı izleyince daha detaylı bilgi alırız inşallah...
Herkese iyi geceler....

xeno
20-02-07, 08:27
Slm Arkadaşlar,
.....Belgin çocukları yanlız bırakmamak için elinden geleni yapacak da ortaya nasıl komik sahneler çıkacak artık bilemiyorum.Birde tarık elinde gülle kalakaldı.O gün sahibini bulacakmı acaba.Bana göre Tarık gülü Naza veremiyecek gibi geliyor.Gül Belgine giderse Naz nasıl tepki verecek çok merak ediyorum.......

Haklısın Bediş' ciğim çocukları yalnız bırakmamak için vahilerin bile evine bir süreliğine taşınmayı göze alacak gibi görünüyor, bizimkilerin yalnız kalabilmek için çekeceği ıstırapları izleyeceğiz anlaşılan, tarığın gizlice annesiyle atışmalarını, naz ın bunları son anda görmesi ve yine her ikisinin de naz ın durumu anlamaması için her türlü yalanı kıvırmalarını göreceğiz bence.. kısacası bayağa eğlenceli bölümler bizi bekiyor :)

Ben bu bölümde naz ile tarığın ne yapıp edip bir ara yalnız kalacaklarını ve dans sahnesinin öyle gerçekleşeceğini düşünüyorum Bu şöyle de gerçekleşebilir aynı gece olmasa da, 14 şubat gecesi mahfolduğu için, belkıs vahilere taşındıktan sonra bizimkilere göz açtırmayacağı ortada, bir ara belkıs tan kurtulmak için dışarda yemek yeme teklifini tarığın yeniden yapacağını ve naz ında bunu aynı istekle kabul edeceğini ve yaşayamadıkları 14 şubat gecesini aynı kıyafetleri giyip :) yemeğe çıkarak yaşayacaklarını, dans sahnesinin burda olacağını, bu seferde nasılsa yine belkıs ın bu yemeği öğrenip ve yine bir şeyler söze dönüşecekken yani itiraf gelecekken belgin tarafından sobeleneceklerini düşünüyorum,

Ayrıca tarık 14 mart gecesi belgine gülü verdikten sonra bir ara diğer masalardan birinden bir gül aşırıp o kargaşada naz a bir gül vereceğini düşünüyorum gerçi o kargaşada çok romantik bir sahne olmayacak ama bence bu çabası da çok romantik ya da şöyle de olabilir tarık aynı gece sahnede şarkı söylerken müzisyenlerin birinin ceket cebinde olan gülü sahneden naz a fırlatabilir keşke böyle olsa bu çok daha romantik olurdu:)

ipekb
20-02-07, 09:49
Bence bu bölümde baba oğulda belkı bir araya gelebilir..:img-yes: ortam bakarsınız baba oğula zemın hazırlar....ama belgın kaynana sendromuna girdi...demekkı tarığın naza olan aşkını anne içgüdüsü ile anladı...baktı oğlunu kapıyo kız...son bı hamle.....annelık!!!!.....:img-yes: bakalım...

qsawe
20-02-07, 09:55
Günaydın arkadaşler,

Bu mesajımı ayrıca fragmanlar kısmınada yazacağım. Lütfen izleyen arkadaşlar hem sözleri yazsın hemde anlatsın. Biliyorsunuz biz çalışanlar akşam geç saatlere kadar ne yazık ki izleyemiyoruz. Birgün bizim durumumuza düşüp bunun ne kadar kötü bir şey olduğunu anlamanızı hiç istemem. Acıyın bize... nolurrrr....lütfennnn.... ay ne ajitasyon oldu bu !!!! kendimi M. Ali Erbil ' in yarışmacıları gibi hissettim.

Yukarıda yazdıklarımın bir kısmı ciddidir arkadaşlar... Özellikle büyükbaba , jenn, beyaz meleğim... sizlerden detay bekliyorum...

tarik_naz
20-02-07, 10:03
Günaydın arkadaşler,

Bu mesajımı ayrıca fragmanlar kısmınada yazacağım. Lütfen izleyen arkadaşlar hem sözleri yazsın hemde anlatsın. Biliyorsunuz biz çalışanlar akşam geç saatlere kadar ne yazık ki izleyemiyoruz. Birgün bizim durumumuza düşüp bunun ne kadar kötü bir şey olduğunu anlamanızı hiç istemem. Acıyın bize... nolurrrr....lütfennnn.... ay ne ajitasyon oldu bu !!!! kendimi M. Ali Erbil ' in yarışmacıları gibi hissettim.

Yukarıda yazdıklarımın bir kısmı ciddidir arkadaşlar... Özellikle büyükbaba , jenn, beyaz meleğim... sizlerden detay bekliyorum...

qsawe,benim durumum senden biraz daha iyi sanırım. en azından ben görüntüyü görebilecem ama sözleri bi arkadaş yazarsa çok makbule geçer..ayrıca fragmanın hangi şarkı ile sunulduğunu da söylerseniz sevinirim...
çok şey mi istedik acaba qsawe. valla ben alışkın değilim bu duruma :)

whiteangel
20-02-07, 10:09
Günaydın arkadaşler,

Fragman henüz yayınlanmadı. Beklemedeyiz. Fakat ben rüyamda aa acayip bir fragman gördüm. :img-hyste İlginç olan rüyamdaki fragmana burada yorumlar yazılmış olmasıydı.Foruma girip de fragman veya yorum göremeyince biraz şaşırdım. Kendimi neden şartlandırmışım bilmem.:img-hyste

jenn
20-02-07, 10:14
AMAN AMAN AMAN O NE FRAGMAN ÖYLE:)))) müthiş tek kelimeyle...off of diyorum:)))))

sondakika
20-02-07, 10:15
oy oy ne fragman ne fragman. süper.. romantik bir ortam. ve dans.. aynı cave nin avatarındaki gibi.. çok hos.. :) :img-hyste nihayet sesimizi mi duydular ne :)

arkadaşlar birazdan elinizde olur fragman.. çok oldu size fragman servisi yapmayalı... :img-hyste

nowar_77
20-02-07, 10:16
Bu nasıl fragman arkadaşlar,alın size romantizm demişler de başka bir şey dememişler..anlatılmaz izlenir..şarkı,dans,yakınlaşmanın daha ne olsun dedirteni ..var da var..bu fragmanı gördüm ya..ölsem de gam yemem yahu:)

ayrıntıya girelim..gece yemekte devam ediyor..tarık sahnede naz ın gözlerine baka baka şarkısını söylüyor..dans ediliyor..hem de ne dans..belgin mutlu mutlu ikisini seyrediyor..(arada telefonum çaldı açmadım ama zihnim dağıldı)..son sahnede tarık üzerindeki kazağı çıkartıyor..naz mahçup mahçup bakıyor..tarık naz ı görüyor...şaşkın ..son bakışı ise harika..çapkın çapkın:)hulusili kısımlar telefona kurban gitti anlamadım..

jenn
20-02-07, 10:18
dans var tarık nazın gözlerine bakarak sahnede şarkı söylüyor var.dans ederken valla öpüşecek kadar yakınlaşma var.devamı varmı bilmiyorum yani değdi değecek.çok komik durumlar var..tarık masaların altından kaçıyor...babasına görünmemek için:)))belginin hulusiyi basması var:))))neler neler:)))

sondakika
20-02-07, 10:18
serdar yakaladımı bilmiyorum ama arkadaşlar bu müthiş fragmanı yakaladım.. cam gibi bir görüntü eşliğinde tekrar tekrar izleyiniz diye :img-hyste

sesimizi duymalarına sevindim.. günün maneviyatının bozulmamasına sevindim.. ben bu dansı çok sevdim.. fragmanıda.. :happy0064

djmerve
20-02-07, 10:20
yaaa inanmıyorum bende izlemek istiyorum fragmanıııı :icon_sorr

whiteangel
20-02-07, 10:21
Arkadaşlar muhteşem bir fragman:) Dans sahnelerine bayılacaksınız. Allahım bu kadar mı yakışırlar birbirlerine. Heyecandan dansı önce yazmışım. Danstan önce masada Belgin ve Naz oturuyor. Tarık sahnede şarkı söylüyor. Daha sonra Tarık ve Naz dans ediyorlar. Aman aman öyle böyle değil.. Çok romantik çok samimi:)
Fakat bu kez Hulusi ve Vahi restorana geliyor. Tarık yine yerlerde sürünerek kaçarken, Belgin çıldırmış durumda, Naz ise çok şaşkın. Rus revüsünü de gördük. :)
Sonrasında Hulusi elinde çiçeklerle Belgin'e yakalanıyor otelde oda kapısında. Belgin bir hışımla çiçeği Hulusi'nin kafasına çarpıyor.
Fragmanın son sahnesinde Tarık üstünü değiştiriyor müştemilatta. Naz onun yanına geliyor. Tarık'ın soyunduğunu görünce bakışlar ilginç :) Naz'ı gören Tarık da öylece duruyor. Fragman bu kadar. Şimdi Şansal Abimizin sitesinden fragmanı tekrar izleyip dış sesin söylediklerini de yazarım. :)
Güzel bir bölüm bizleri bekliyor arkadaşlar.:happy0064

whiteangel
20-02-07, 10:23
--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar muhteşem bir fragman Dans sahnelerine bayılacaksınız. Allahım bu kadar mı yakışırlar birbirlerine. Heyecandan dansı önce yazmışım. Danstan önce masada Belgin ve Naz oturuyor. Tarık sahnede şarkı söylüyor. Daha sonra Tarık ve Naz dans ediyorlar. Aman aman öyle böyle değil.. Çok romantik çok samimi
Fakat bu kez Hulusi ve Vahi restorana geliyor. Tarık yine yerlerde sürünerek kaçarken, Belgin çıldırmış durumda, Naz ise çok şaşkın. Rus revüsünü de gördük.
Sonrasında Hulusi elinde çiçeklerle Belgin'e yakalanıyor otelde oda kapısında. Belgin bir hışımla çiçeği Hulusi'nin kafasına çarpıyor.
Fragmanın son sahnesinde Tarık üstünü değiştiriyor müştemilatta. Naz onun yanına geliyor. Tarık'ın soyunduğunu görünce bakışlar ilginç Naz'ı gören Tarık da öylece duruyor. Fragman bu kadar. Şimdi Şansal Abimizin sitesinden fragmanı tekrar izleyip dış sesin söylediklerini de yazarım.
Güzel bir bölüm bizleri bekliyor arkadaşlar.
Fragman yorumlarımızı fragman ve tüyolar bölümüne yazıyoruz arkadaşlar.:img-wink: Oraya bakmayanlar için buraya da ekledim.

sondakika
20-02-07, 10:23
yaaa inanmıyorum bende izlemek istiyorum fragmanıııı :icon_sorr

arkadaşım biraz beklersen izleyeceksin upload ediyorum şuan.. .birazdan bitecek .. :img-cool2 çivirip çevirip izlersin.. :img-hyste

Buyukbaba
20-02-07, 10:28
arkadaşım biraz beklersen izleyeceksin upload ediyorum şuan.. .birazdan bitecek .. :img-cool2 çivirip çevirip izlersin.. :img-hyste

Murat kardeşim, elini çabuk tut, artık gidip sentüp server ına flashdisc ten mi yüklersin, yoksa pc'ni server pc nin yanına mı götürürsün bilemem ama hızlandır şu işi :)

Fena halde fragman canavarı oldum. Hadi abicim hadi.

xeno
20-02-07, 10:28

çok teşekkürler sondakika:), sabırsızlıkla bekliyorum...

cave77
20-02-07, 10:36
Ya ben ne zaman başka bir yerlerde olsam böyle güzel fragmanlar oluyor:icon_sorr ...20 de de okuldaydım önemli bir ders vardı ve ben izlemek için dersi asmıştım :))) sondakika murat hocam elini çabuk tut valla askerliğini en rahatından yapasın bölük komutanın melek gibi olur inşallah :)))) ay çok merak ettim bennn:icon_whis

ipekb
20-02-07, 10:37
Ya bende syrettım...belgın cadı kaynana olacak diyordum ama valla utandırdı...mustakbel gelını ve oğluşu son derece sıcak dans ederlerken belgınde çok mutlu bi şekılde onları izliyordu...hulusı ve vahe cephesinde...eee malum hepsi aynı ortamda...baba oğul bir araya gelırse herkesin bir arada olduğu ortamda...yalanlar dolanlar ortaya çıkar..işte orası çok komık...romantızm ayaklar altında sürünüyo...valla...sürüne sürüne vınn...seyredice göreceksınız...:img-yes: :img-yes: :img-yes:

sondakika
20-02-07, 10:38
valla şahin ağa bu rapid adamın iflahını kesiyor kardeşim.. elimden geleni yapıyorum :img-cool2 ama rapid santim santim alıyor :) :) ne edeyim.. son 5 dakika...

pas.si.on79
20-02-07, 10:40
Arkadaşlar muhteşem bir fragman:) Dans sahnelerine bayılacaksınız. Allahım bu kadar mı yakışırlar birbirlerine. Heyecandan dansı önce yazmışım. Danstan önce masada Belgin ve Naz oturuyor. Tarık sahnede şarkı söylüyor. Daha sonra Tarık ve Naz dans ediyorlar. Aman aman öyle böyle değil.. Çok romantik çok samimi:)
Fakat bu kez Hulusi ve Vahi restorana geliyor. Tarık yine yerlerde sürünerek kaçarken, Belgin çıldırmış durumda, Naz ise çok şaşkın. Rus revüsünü de gördük. :)
Fragmanın son sahnesinde Tarık üstünü değiştiriyor müştemilatta. Naz onun yanına geliyor. Tarık'ın soyunduğunu görünce bakışlar ilginç :) Naz'ı gören Tarık da öylece duruyor. Fragman bu kadar. Şimdi Şansal Abimizin sitesinden fragmanı tekrar izleyip dış sesin söylediklerini de yazarım. :)
Güzel bir bölüm bizleri bekliyor arkadaşlar.:happy0064

ablacığım çok teşekkür ederim.YAyınlandı demek..Bu şekilde çok güzel..Eline sağlık abla... Çok mutluyum çokkk

FİLİZ-TB
20-02-07, 10:44
Arkadaşlar anlatımlar için çok teşekkürler işteyim ve fragmanı göremediğim için meraktan ölmek üzereyim dört gözle Şansal Bey'i bekliyorum.

djmerve
valla şahin ağa bu rapid adamın iflahını kesiyor kardeşim.. elimden geleni yapıyorum :img-cool2 ama rapid santim santim alıyor :) :) ne edeyim.. son 5 dakika...

5 dakika bu kadar mı uzun gelir insana :sad53:

selluka_20
arkadaşlar merhaba
ya ben işte olduğum için fragmanı seyredemiyorum sansal beyin sitesinde çıktıysa bana adresi yazabilirmisiniz öyle şeyler yazmışsınız ki meraktan çalışamıyorum 1 saattir yazdıklarınız okuyorum
lütfennnnnnnnnnnn

whiteangel
20-02-07, 10:46
arkadaşlar merhaba
ya ben işte olduğum için fragmanı seyredemiyorum sansal beyin sitesinde çıktıysa bana adresi yazabilirmisiniz öyle şeyler yazmışsınız ki meraktan çalışamıyorum 1 saattir yazdıklarınız okuyorum
lütfennnnnnnnnnnn

Şansal Bey sitesine koymamış. Sanırım çekemedi. Sondakika arkadaşımız çekmiş. AZ sonraa ekleyecek. :)

xeno
20-02-07, 10:47
5 dakika bu kadar mı uzun gelir insana :sad53:

benim çıkmam lazım, duruşmam var ve ben hala merakla fragmanı bekliyorum....

ltf çabuk geçsin şu 5 dakkika yoksa aklımda fragmanda kala kala gideceğim :(

sondakika
20-02-07, 10:48
bittti.. :happy0064 arkadaşlar servise başlıyorum.. haydin iyi seyirler..
sabraden derviş muradına ermiş.. :img-hyste ne klişe ama..

djmerve
20-02-07, 10:51
Şansal Bey sitesine koymamış. Sanırım çekemedi. Sondakika arkadaşımız çekmiş. AZ sonraa ekleyecek. :)

DAHA NE KADAR BEKLİYCEEEEEEEZZZZZZZZZ ÇOK MERAK EDİYORUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :img-pilot

pas.si.on79
20-02-07, 10:51

ablacığım nerden takip edecez..Şansal Beyin sitesinden mi...

Bir de Hulusi ve Vahi Beyi gelince TArık kaçıyor da Naz tepki vermiyor mu o saklanmıyor mu... Dayanamadım ..

whiteangel
20-02-07, 10:52
Sağolasın Muratcım. Şansal Bey yakalayamadı sanırım. Merakla bekliyoruz.
Ellerin dert görmeye. (Anne ile sevdicek arasında stres topu olmayasın inşallah..:img-hyste )

djmerve
20-02-07, 10:53

Allah ne muradın varsa versin :)

kale
20-02-07, 10:53

nerde bu link acaba,sormasi ayip :img-fear2

selluka_20
20-02-07, 10:54

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BEKLİYORUM

sondakika
20-02-07, 10:57
işte link

http://**********.com/files/17350527/yalanci.yarim.32.bolum.fragmani.avi.html

arkadaşlar 15 dakika duracak.. herkes alsın.. birbirine atsın.. 15 dakika sonra mesajımı editleyeceğim ki modlar görmesin.. :img-hyste :img-hyste

yıldızlı yere rapi dshare koyuyoruz sonra linki tıklayın ..yada tıklayıp sonra yıldızlı yere rapi dshare ekleyip tekrar enter basınız.. iyi seyirler..

qsawe
20-02-07, 11:00
Oh oh izleyin yorum yapın... muhabbete dalın... bizde garibanlar anlamaya çalışalım....

Arkadaşlar çok teşekkürler valla gözümün önüne getirebiliyorum yazdıklarınızdan... güzel bir bölüm bekliyordum ama sanırım tahminimin üstünde çıkacak... genede beklentiyi yükseltmemek lazım....

Beyaz meleğim ellerine sağlık..... sondakika.... :icon_sorr izleyememeye devam ediyorum ben hala...

sondakika
20-02-07, 11:03
Oh oh izleyin yorum yapın... muhabbete dalın... bizde garibanlar anlamaya çalışalım....

Arkadaşlar çok teşekkürler valla gözümün önüne getirebiliyorum yazdıklarınızdan... güzel bir bölüm bekliyordum ama sanırım tahminimin üstünde çıkacak... genede beklentiyi yükseltmemek lazım....

Beyaz meleğim ellerine sağlık..... sondakika.... :icon_sorr izleyememeye devam ediyorum ben hala...

asucum hayırdır neden izleyemiyoruz.. link mi çalışmadı.. acılamadı yoksa indirip izleme fırsatından bir süreliğine uzakmısın. :icon_whis

yeter be!
20-02-07, 11:03
şu olayı sentüp e ekleseniz tam süper olur arkadaşalar....işyerinde rapid olmuyor da biraz...çok mu şey istedim..

djmerve
20-02-07, 11:04
işte link

http://**********.com/files/17350527/yalanci.yarim.32.bolum.fragmani.avi.html

arkadaşlar 15 dakika duracak.. herkes alsın.. birbirine atsın.. 15 dakika sonra mesajımı editleyeceğim ki modlar görmesin.. :img-hyste :img-hyste

yıldızlı yere rapi dshare koyuyoruz sonra linki tıklayın ..yada tıklayıp sonra yıldızlı yere rapi dshare ekleyip tekrar enter basınız.. iyi seyirler..

YAAA OLMUYO YAPAMIYORUM :( :(

pas.si.on79
20-02-07, 11:04
açılmıyor ki... Yani asucuğum ben de izlemeyenler arasındayım...Fragmanı öyle ballandıra ballandıra anlatılmış ki... İnsanın seyremeyince çatlayası geliyor:img-hyste

sondakika
20-02-07, 11:05
şu olayı sentüp e ekleseniz tam süper olur arkadaşalar....işyerinde rapid olmuyor da biraz...çok mu şey istedim..

yok efendim tamam orayada atarı.. siz merak etmeyin yalancı yarim ailesi.. :img-wink: birazdan oradaya uploada başlarım.. son durumda rapid benimde canımı sıkar oldu :img-hyste altarnatif yollara başvuralım tabi.. :img-wink:

not: arkadaşlar rapidde dosya indirmek için ne yapacağız.. durun birde bunu okuyun birdaha deneyin..

önce linki tıklayın.. sayfa açılmayacak.. yıldızlı yere rapid share koyun tekrar enter basın.. bir sayfa gelecek.. o sayfada tablo göreceksin ve altta bir free tuşu var.. ona basacaksınız.. başka bir sayfa gelecek.. işte orada bir kod girip indirme başlayacak..

ama ben başka paylaşım sitelerinde upload edeceğim.. :img-wink:

kale
20-02-07, 11:06
sondakika tesekkurler,

Romantik bir hava var bu bolumde :love05: Naz kirmizi elbise icinde bir harika tabii los bir isik ve Baris daha ne olsun :img-hyste bu menuden bende ısterım :img-hyste

cave77
20-02-07, 11:08
Rapidle ilgili sorun yaşayan dostlar,platforma gelin platformda da hallederiz:img-wink: tek cümleyle özetleyim fragmanı;buram buram 20.bölümün havasını soludum...hangi dans bu kadar estetik olabilir ya:img-blush Murat hocam tekrar çoook teşekkürler ellerine sağlık,dediğim gibi inşallah olabilecek en rahat askerliği yaparsın:good:

selluka_20
20-02-07, 11:08
Arkadaşlar 31. Bölüm Yorumlarina Gidin Son Sayfada Link Var Oradan Indirip Izleyin

nowar_77
20-02-07, 11:09
Murat cım ellerin dert görmesin arkadaşım..işlem tamamdır..sağolasın ..okula gitmeden tekrar seyredebildim ..

unseen
20-02-07, 11:10
yok efendim tamam orayada atarı.. siz merak etmeyin yalancı yarim ailesi.. :img-wink: birazdan oradaya uploada başlarım.. son durumda rapid benimde canımı sıkar oldu :img-hyste altarnatif yollara başvuralım tabi.. :img-wink:

sondakika arkadaşım seni yorduk ama bi zahmet valla bende açamadım..eline sağlık teşekkürler..

djmerve
20-02-07, 11:14
sondakika tesekkurler,

sonunda izleyebildim fragmanı

ÇOK SAĞOOOLLL :happy0064

süper bi bölüm olucak bence çok güzel sahneler var
tarık ve naz belgin hanımın gözünün önünde dans ediyo :happy0064
çok tatlılaaaarrr çok samimileeerrr :img-in_lo

sondakika
20-02-07, 11:15
sondakika arkadaşım seni yorduk ama bi zahmet valla bende açamadım..eline sağlık teşekkürler..

hiç önemli değil.. rapid bir daha töbe upload etmem.. bela hakikaten.. altarnatif paylaşım sitelerini upload başladım. tüm arkadaşlarım alsın diye efem.. yine rapidden nasıl dosya indirilir bir üst mesajımda var.. yeni link gelene kadar tekrar denersinzi diye :img-wink: :img-yes:

pas.si.on79

not: arkadaşlar rapidde dosya indirmek için ne yapacağız.. durun birde bunu okuyun birdaha deneyin..

önce linki tıklayın.. sayfa açılmayacak.. yıldızlı yere rapid share koyun tekrar enter basın.. bir sayfa gelecek.. o sayfada tablo göreceksin ve altta bir free tuşu var.. ona basacaksınız.. başka bir sayfa gelecek.. işte orada bir kod girip indirme başlayacak..

ama ben başka paylaşım sitelerinde upload edeceğim.. :img-wink:

Evet sonunda oldu şuan yüklüyor %27 de eline sağlık..Teşekkürler....

jenn
sondakikacığım çook sağolasın:)) ilgili sitelere servisimizde yaptık arkadaşlar barışa vede yy resmi siteye tam linki koydum ordan tam linki alabilirsiniz:)))

R_Styla
20-02-07, 11:17
ben 32.bölüm fragmani izleyebileceyiniz yere koydum linki isteyen özel mesaj göndersin..video´yu indirebililemiyenler bu linkten seyrede bilir.

djmerve
20-02-07, 11:22
kaçışma danstan sonra oluyo tarıkın hulusiyi gördükten sonra masanın altından kaçtığı anda nazın gözlerini pörtletmesi çok komik yaa :img-hyste

dans edişlerine bittim bittim bittimmmm :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
bakışmaları süper yaa öpüşcekmiş kadar yakınlar işte aşş

whiteangel
20-02-07, 11:25
**Yalancı Yarimde büyük kriz..
**Tarık ve Naz romantik bir Sevgililer Günü Kutlamasının oratsında Belgin Hanıma yakalanınca şok oluyorlar..(Bu arada gözlerin eşliğinde muhteşem dans sahneleri var:)
**Ama asıl şok arkadan geliyor.. (Hulusi ve Vahii)
**Gençler kontrol etmek için yola çıkan Belgin Hulusi ve Vahi'yi teselli yemeğinde yakalayınca iş çığırından çıkıyor. (Tarıkcım sürünn)
**Vee (Belgin) hayatının en önemli kararını veriyor.
**Yalancı Yarim BÜYÜK SÜRPRİZLERLE DOLU YEPYENİ BÖLÜMÜYLE PERŞEMBE AKŞAMI STARDA:)

whiteangel
20-02-07, 11:26
32.BÖLÜM FRAGMANI DIŞSES:)

32.bölüm fragman dışses :)

--------------------------------------------------------------------------------

**Yalancı Yarimde büyük kriz..
**Tarık ve Naz romantik bir Sevgililer Günü Kutlamasının oratsında Belgin Hanıma yakalanınca şok oluyorlar..(Bu arada gözlerin eşliğinde muhteşem dans sahneleri var
**Ama asıl şok arkadan geliyor.. (Hulusi ve Vahii)
**Gençler kontrol etmek için yola çıkan Belgin Hulusi ve Vahi'yi teselli yemeğinde yakalayınca iş çığırından çıkıyor. (Tarıkcım sürünn)
**Vee (Belgin) hayatının en önemli kararını veriyor.
**Yalancı Yarim BÜYÜK SÜRPRİZLERLE DOLU YEPYENİ BÖLÜMÜYLE PERŞEMBE AKŞAMI STARDA

cave77
20-02-07, 11:30
Fragmanın ilk sahnesinde acaba Naz Tarık'a ne diyor da aralarında ne gibi bir konuşma geçiyor da Tarık böyle suratı asılmış biraz bozulmuş şekilde odadan çıkıyor?:icon_whis acaba Belgin Hanımla alakalı şu gül meselesiyle ilgili bir tartışma mı yaşıyorlar:img-blush sanırım 32. bölümün ilk sahnelerinden biri bu.

schmetterling
20-02-07, 11:32
Bu fragman adamı deli ederr:happy0064 :happy0064 çokkk ama çok güzeller muhteşem ikilimiz....umarım hep böyle görürüz onlarııı:img-in_lo :img-in_lo

acaba hangi şarkıyı söyleyecek tarık? fikri olan? dudak okuyan?:img-hyste

zer
20-02-07, 11:33
aman aman neler olmuş öyle ortalık toz duman sanırım bu bölüm güzel sahneler bizleri bekliyo arkadaşlar valla ben anlatımlarınızdan bu kadar haz duyduysam bide fragmanı seyredince neler olacak bakalım oooo değmeyin keyfime bu hafta:happy0064

yeter be!
20-02-07, 11:34
sondakika murat sağol çok sağol hemde...yayında ve yapımda emeği geçen seyretmem için çaba harcayan herkese çok teşekkürler...

sizce sırıtıyormu yoksa gülümsüyor mu?:icon_whis

cave77
20-02-07, 11:38
sondakika murat sağol çok sağol hemde...yayında ve yapımda emeği geçen seyretmem için çaba harcayan herkese çok tekkürler...

sizce sırıtıyormu yoksa gülümsüyor mu?

Bence sırıtıyor aynen böyle :)))) bu arada Belgin Hanım'ın o son bakışlarını gördükçe kopuyorum resmen:img-hyste kadın orta yerinden çatlayacak bu gidişle ama görüyoruz ki bedduamız tutmuş ve Belgin Hanım Hulusi'nin derdine düşmüş...o kocasını rus revülerinden toplaya dursun bizimkiler de keyiflerine baksınlar:good:

sondakika
20-02-07, 11:39
arkadaşlar rica ederim efem.. :img-wink: bu arada herkes aldı değil mi.. hani alamayanlar kaldı mı.. izleyemeyenler kaldı mı ?!. birde altarnatif yere upload ettim..

http://www.sendspace.com/file/a29rfr

daha kolay daha zahmetsiz.. tılayın sonra gelen sayfada download linkini tıklayın.. rapid kadar uğraştırmıyor.. :img-hyste alamayın tek bir yalanci yarim aile üyesi kalmasın.. haftaya buraya upload edeceğim.. rapidle uğraşmayacaksınız öyle yıldız mıldız biz bozar .. :img-hyste

FİLİZ-TB
20-02-07, 11:47
Sondakika çok çok teşekkür ederim bizim dairede rapid yasaklılar listesinde Sansal Bey'de henüz eklemiş verdiğin ling bir tıklayıp sansımı deneyim dedim yüklüyor şuan çok mutluyum tekrar teşekkürler

cave77
20-02-07, 11:48
Tarık yerlerde sürünürken Naz böyle gene gözlerini pörtletmiş bakıyor ya :)))) çok komik duruyor yahu,bu kızın gözleri sonunda temelli bu Tarık yüzünden yuvalarından fırlayacak =)))))))

güney-yase
20-02-07, 11:53
yine muhteşem bir bölüm bizi bekliyor sevgili tarığımız yine yerlerde sürünüyor ( ama babasını gördüğü zaman saklmnmak için kullandığı surat ifadesi çok tatlı)ama asıl olay çok güzel çok muhteşim bir dans var birbirlerine bakmaları uf dans edişleri süper daha ne olsun acaba tarık hangi şarkıyı söylüyor çok merak ettim doğrusu ( gerçi ne sölese güzel söylüyor ) sanırım bu bölümde filiz ümit pek görünmeyecek bütün bölüm galiba bizim aşıklar üzerine kurulmuş farngmanın sonuda pek hoştu naz yine barış üzerini değiştirirken yanlışlıkla odaya dalıyor:good:

ah bide perşembe gelseeeeeeee

güney-yase
20-02-07, 11:54
sondakika murat sağol çok sağol hemde...yayında ve yapımda emeği geçen seyretmem için çaba harcayan herkese çok teşekkürler...

sizce sırıtıyormu yoksa gülümsüyor mu?:icon_whis

sırıtıyorr gerçi ona göre gülümsüyor

jenn
20-02-07, 11:55
arkadaşlar fragman fotolarını multimedya bölümümüze ekledim:))

seyyah_selda
20-02-07, 11:58
Sansal beyin sitesini yollayabilirmisiniz acaba son dakika çok sağol indirdim ama ses var görüntü dondu beceremedim mi ne belki sansal beyin siteden izleyebşlirim kimdir nedir bilmiyorum ama söylerseniz sevinirim çok sağolun

whiteangel
20-02-07, 12:01

Sağolasın arkadaşım. Ellerin dert görmeye. :) Ben de linkini vereyim bari..

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2433147#post2433147

jenn
20-02-07, 12:05
şansal bey henüz ekleyemedi sanırım.ilk fragmanı kaçırdı tahminim sabahtan beri ikinci fragmanı hala vermedi onu bekliyordur..

güney-yase
20-02-07, 12:07

saol fatolar çok güzel

seyyah_selda
20-02-07, 12:08
jenn çok sağ ol arkadaşım cevapladıgın için teşekkür ederim çok keyifli bir bölüm bizi bekliyor sitelerden de takip ediyorum bakalım hangisi eklerse onlar eklemeden tv den yakalarım inş.:) hadi perşembe gel artık......:happy0064

pas.si.on79
20-02-07, 12:09

ablacığım teşekkür ederim.Ben bir türlü seyredemedim.Sorun oluyor ses var görüntü yok.:Sen de fotoları çekmissin görüntü var ses yok. Birbirini tamamladı.

Ellerinize sağlık....

xeno
20-02-07, 12:35
arkadaşlar rica ederim efem.. :img-wink: bu arada herkes aldı değil mi.. hani alamayanlar kaldı mı.. izleyemeyenler kaldı mı ?!. birde altarnatif yere upload ettim..

http://www.sendspace.com/file/a29rfr

daha kolay daha zahmetsiz.. tılayın sonra gelen sayfada download linkini tıklayın.. rapid kadar uğraştırmıyor.. :img-hyste alamayın tek bir yalanci yarim aile üyesi kalmasın.. haftaya buraya upload edeceğim.. rapidle uğraşmayacaksınız öyle yıldız mıldız biz bozar .. :img-hyste

sondakika çok teşekkürler saol :)rapidden sonra bu link harika geldi :)
sonunda izleyebildim :)

ayşenurr
20-02-07, 12:38
zorda olsa izlemeyi başarabildim.fragmanda en çok dans ettikleri sahneyi
beğendim.birbirlerine bakışları çok romantik.dans ederken birbirlerine bayağı yakınlaşma olmuş.nerdeyse sanki birbirlerini öpecekler.

Medea
20-02-07, 12:51
Bu arada arkadaşlar otelde Tarık sahnedeyken arkasında çalan da Barış'ın kendi orkestrası,farkeden oldu mu bilmem ;) :)

whiteangel
20-02-07, 12:51
yine muhteşem bir bölüm bizi bekliyor sevgili tarığımız yine yerlerde sürünüyor ( ama babasını gördüğü zaman saklmnmak için kullandığı surat ifadesi çok tatlı)ama asıl olay çok güzel çok muhteşim bir dans var birbirlerine bakmaları uf dans edişleri süper daha ne olsun acaba tarık hangi şarkıyı söylüyor çok merak ettim doğrusu ( gerçi ne sölese güzel söylüyor ) sanırım bu bölümde filiz ümit pek görünmeyecek bütün bölüm galiba bizim aşıklar üzerine kurulmuş farngmanın sonuda pek hoştu naz yine barış üzerini değiştirirken yanlışlıkla odaya dalıyor:good:

ah bide perşembe gelseeeeeeee

Bence Tarık bu bölümde BARIŞ AKARSU'NUN ''VAZGEÇME'' şarkısını söylüyor olarbilir. :)

Medea
20-02-07, 12:54
naz yine barış üzerini değiştirirken yanlışlıkla odaya dalıyor:good.
İşte ben bu kızın zamanlamasına hastayım kardeşim..insan bu kadar mı denk getirir hep:img-wink: :img-hyste

seyyah_selda
20-02-07, 12:57
fragmanı tv den izledim süperdi bayıldım o ne danstı walla süperler çok yakışıyorlar barış bu diziden sonrada oyunculuga devam etmeli bence çok seker ya bakışları gülüşü süper nasıda yakınlar bu duygusallık öpüşmeden daha da mühimdi bence daha uzun bakışlar fln süper yafffff bayıldım gel perşembe gel....................:happy0064 :happy0064

tarik_naz
20-02-07, 12:58
evettt dans sahnesinin 4 farklı hareketli avatarını yaptım.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2433425#post2433425

güle güle kullanın.

qsawe
20-02-07, 12:58
Ekleyen herkese çok çok teşekkür ederim... sondakika... işyerinde izlemem mümkün değil... başka sorun yok yani... hiç bir site açılmaz bize... ben bu sayfaya girebildiğim için mutluyum...

Jenn çok teşekkürler canım... eline sağlık...

whiteangel
20-02-07, 13:04
evettt dans sahnesinin 4 farklı hareketli avatarını yaptım.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2433425#post2433425

güle güle kullanın.

Sağolasın Serdar'cım. Şekilde görüldüğü üzere hemen kullanmaya başladım. :)

sude9
20-02-07, 13:09
Çok hoş bir fragman hazırlanmış.Tarık'ın şarkı söylemesi,ardından Naz ile dans etmesi güzel sahneler olacak.Anlaşılan o ki Belgin Hulusi'nin derdine düşmekten Tarık ve Naz ile uğraşacak zaman bulamayacak,çok hoş bir bçlüm bizi bekliyor:good: :good:

ceren81
20-02-07, 13:09
Bence Tarık bu bölümde BARIŞ AKARSU'NUN ''VAZGEÇME'' şarkısını söylüyor olarbilir. :)

ya acaba gerçekten hangi şarkıyı söylüyor.fazla da bi görüntü yok ki dudak hareketlerinden anlayalım.ama vazgeçme şarkısı neden olmasın :img-wink:

sude9
20-02-07, 13:18
İşte ben bu kızın zamanlamasına hastayım kardeşim..insan bu kadar mı denk getirir hep:img-wink: :img-hyste

Bu kızın alıcıları çok aktif çalışıyor orası kesin,bu kaçıncı yakalama:img-hyste Naz utanıpta arkasını döndüğünde Tarık'ın gülümsemesi de çok hoş olmuş:img-yes:

ayşenurr
20-02-07, 13:26
fragmanı tekrar tekrar izliyorum.Barış'ın bakışları güzel ve çok etkileyici.Barış aşk dizilerinde çok güzel oynayabilir.oyunculuk kabiliyeti çok yüksek.

pas.si.on79
20-02-07, 13:27
çok güzel bir fragman ... Sude9 katılıyorum sana alıcılar Tarıka indekslenmiş...

Abla bana da öyle geldi.. Yani şarkı sanki Vazgeçme idi... Serdar bu arada avatarlar çok güzel...

Gülü gören var mı?

unseen
20-02-07, 13:31
sondakika fragman için tekrar teşekkürler..herzamanki gibi bölüm çok güzel olacak
bizim Tarık yine yerlerde :img-hyste kızımızda da zamanlama harika.. ne hikmetse
Tarık ne zaman giyinip soyunsa Naz orada :img-grin2 zavallı Belgin oğluyla mı uğraşsın kocasıyla mı..birisini kontrol etse diğerini kaçırıyo...dans harika :good:
bakalım bölümde romantizmi kaç dakika göreceğiz..

zer
20-02-07, 13:34
anayol derken şimdi otoyolda tam gaz gidiyoruz hadi bakalım bundan sonra
bizim tatlı aşıkar kaçacak kara kediler kovalayacak bu macerada bakalım daha neler göreceğiz.

sude9
20-02-07, 13:35
ilk görüntüdeki soğukluk büyük ihtimal Belgin yüzünden,Naz Tarık'tan Belgin 'nin orada bulunmasıyla ilgili açıklama bekliyordur.

Gül ne yazık ki ortada yok umalım da Belgin yüzünden güme gitmesin,gerçi sonraki sahneler çok güzel olacak ama gülü verdiğinide görelim değil mi?

Tarık'ın Hulusi'yi görünce bir anda kendini yere attığı kısma bayıldım:img-hyste Romantik akşam Hulusi ile komediye dönüşecek gibi,Romantik-Komedi:img-hyste

pas.si.on79
20-02-07, 13:36
arkadaşlar dans sahnesi güzel çok tatlı.Bu son sahnede harika.. şimdi orda Naz önce Tarıkın giyindiğini görünce çıkıyor ,onunla mı bağlantılı emin değilim ama gülüyor.Sonra da Naz birşeyler söylüyor..Hızlıca arkasını dönüyor acaba yine pot mu kırıyor.Ne pot kırdıysa Tarık gülüyor.
Çok tatlılar..

deniz_15
20-02-07, 13:53
ya okuldan gelene kadar var ya çattladıım .özeti okudum ama frsagmanı izlemedim.izleyince döncem ben size:img-hyste :img-hyste

tarik_naz
20-02-07, 14:23
ilk dans ilk heyecan

tarık ve naz'ı ilk defa böyle görmek inanın çok mutlu etti beni. fragman geçen haftaya göre muhteşem. tıpkı 20.bölüm fragmanı gibi. 4-5 farklı dans sahnesi göstermişler. ilk dans ilk heyecan demiştim ya, bu heyecanı bakalım nasıl yaşayacaklar. kimin eli ayağı dolaşacak, ya da sanki yıllardır bu anı bekliyomuş gibi kendilerinden geçerek mi dans edecekler. hangi şarkı da dans ediyolar? hepsini 2 gün sonra izleyecez.

tarık şarkı söylerken sanki "gözünden" ya da " sözünden" gibi bişey söylüyo sanki. büyük ihtimal "gözünden" diyo çünkü o sırada kamera hemen naz'ın gözlerini gösteriyo. içinde gözünden sözü geçen şarkıyı bulmak çok zor olur galiba :)

belgin'nin yanında nasıl olup da dansa kalkabildiler o ayrı bi mesele. belki de belgin teşvik etti onları.

hulusilerle de pişti olmuşlar. ama neyseki yanlarında belgin varmış. olayı kurtarmıştır büyük ihtimal. belginin alacağı büyük karar ise tarık ve naz'ın ilişkisini etkileyeceğe benziyo. ama bana sanki bu karar yüzünden tarık babası ile barışma yoluna gidecekmiş gibi geliyo. "erkeğin halinden ancak erkek anlar" misali. babasını tek başına bırakmaya gönlü razı olcak mı bakalım.

harika bi bölüm bizi bekliyo orası kesin. beklentinin olmayacağı bi fragman. aşk itirafı olur mu beklentisinin olması son derece yersiz çünkü danslarındaki yakınlaşma bi bakıma aşk itirafı gibi bişey.

deniz_15
20-02-07, 14:25
tarıkı soyonurken görüyo ya öyle yarı çıplak nazdaki. surat ifadesi ne bak san ki ilk defa görüyoooo

çok romantik bi bölüm of of nası gelecek perşembe günü

deniz_15
20-02-07, 14:30
ilk dans ilk heyecan
harika bi bölüm bizi bekliyo orası kesin. beklentinin olmayacağı bi fragman. aşk itirafı olur mu beklentisinin olması son derece yersiz çünkü danslarındaki yakınlaşma bi bakıma aşk itirafı gibi bişey.

bizim senaristlerki flaş flaş itiraf geliyo diyipta bizi kandıranlar ama bu sefer vallah ta billahta dananın kuruğu kopuyo.
(sözüm meclisten dışarı)
laf çok mu saçma oldu yawwww.ne desem sonunda olan oluyo hııh bu biraz daha iyi

djmerve
20-02-07, 14:33
ARKADAŞLAR şu imza kullanmayı bana anlatır mısınız?

ceza_cansu
20-02-07, 14:47
Ya ne güzel bir fragman bu böyle.Özetten sonra böyle bir fragman çok iyi geldi.Özellikle fragmandaki o dans sahneleri feci.Yalnız gerçektende Naz'daki zamanlama kimsede yok.Tarık ne zaman giyinse anında Naz orda:):)Çok beğendim ben bu fragmanı çok

RebeCa
20-02-07, 14:50
herkese selamlar,
yorumuma geçmeden evvel büyükbabaya (şahin) yardımlarında dolayı teşekkür ediyorum.tekrar çok çok teşekkür ediyorum büyükbaba
Yorumuma gelince ne diyeyımkı dan dan s dedık alasını ızleyecegız.eskılerın bır tabırı vardı hadı geçın de söyle yanak yanaga bır 6 9 resmınız cekeyım işte tam yle olmuş bu dans başbaşa olsalar öpücükte gelecek ama olsun tahmınımce öpüücük doğum gününde olacak(ben doğum gününün de kutlanacagına emınım içime doğdu)
Hulusı'cım ise elınde şampanya ve çiçekler ile rus kızlardan bırının odasına gıdıyor ve tabıı yakalanıyor ondan sonra seyreyle şamatayı.
gel perşembe gel......

ceza_cansu
20-02-07, 14:52
Selam arkadaşlar.Her zamanki gibi çok güzel bir bölüm izlicez anlaşılan.Fragman kesinlikle çok güzeldi.Özellikle de o dans sahneleri süperdi:img-yes:

handeozbek
20-02-07, 14:55
Naz her bölümde kendini biraz daha aşıyor. Orada Belgin Hanım varmış yokmuş umru değil. Tarıkla aynen dansa devam. Eski Naz şoförüyle kahvaltıya bile gitmezdi Şimdi Tarık olmadan adım atmıyor. Giyinirken bile yanında:img-grin2 . Evli çiftler bile bu kadar yan yana değildir. Tarık kaçarken Nazın gözler müthiş:good: . Bu danstan sonra artık ikisi de iflah olmaz. Resmen dans değil itiraf yapmışlar birbirlerine.:happy0064
Bu hafta özet vermeseler de olurmuş zaten vermişler de ne olmuş anlayan kimse yok ki:img-grin2 .Bu haftaki fragman 100 özete bedel:happy0064

djmerve
20-02-07, 14:57
bi deneme yapsam?

handeozbek
20-02-07, 14:59
Naz her bölümde kendini biraz daha aşıyor. Orada Belgin Hanım varmış yokmuş umru değil. Tarıkla aynen dansa devam. Eski Naz şoförüyle kahvaltıya bile gitmezdi Şimdi Tarık olmadan adım atmıyor. Giyinirken bile yanında:icon_whis . Evli çiftler bile bu kadar yan yana değildir. Tarık kaçarken Nazın gözler müthiş:good: . Bu danstan sonra artık ikisi de iflah olmaz. Resmen dans değil itiraf yapmışlar birbirlerine.:happy0064
Bu hafta özet vermeseler de olurmuş zaten vermişler de ne olmuş anlayan kimse yok ki:img-grin2 .Bu haftaki fragman 100 özete bedel

deniz_15
20-02-07, 15:08
. Giyinirken bile yanında:icon_whis . Evli çiftler bile bu kadar yan yana değildir.

naz tarıkı ilk defa böyle görmüyo ama tarık ne zamn giyiniyo yada soyunuyo olsa dibinde ya sonra hemen utanıp dönüyo sanki ilk defa onu böyle görüyoon dimi

djmerve
20-02-07, 15:27
son bi kez deneme yapıyorum imza çıkıcakmı acep? :icon_whis

ceren81 zaman ayırdığın için çok sağol :)

ceren81
20-02-07, 15:36
naz tarıkı ilk defa böyle görmüyo ama tarık ne zamn giyiniyo yada soyunuyo olsa dibinde ya sonra hemen utanıp dönüyo sanki ilk defa onu böyle görüyoon dimi

ama çok şeker o anlardaki surat ifadesi..

kozanak
20-02-07, 15:46
arkdaslar dershaneden şimdi gelmiş bulunmaktayım biri fragmanın linkini yoollayabilir mi özelden herkesee teşekkürlerrrrrrr:) çatladım yahu!:)

sinemim_g
20-02-07, 15:51
izledim...çok güzele benziyooo...hele dans sahnesii

zer
20-02-07, 16:23
ya ben şimdi bizim senaristleri bir kez daha taktir ettim. İyiki herşeyi böyle gıdım,gıdım verdiler. İzliyicinin gazına gelip hemen herşeyi yaşatmadılar, eyer öyle olsaydı şimdi bu yaşanan sahneler bu kadar özel ve anlamlı gelirmiydi. Bizlere, hiç sanmıyorum belki başka dizilerde bu sahneler biçok kere izlenmiştir bol bol verilmiştir.Orda neden bu kadar anlam ifadetmiyor dersiniz bunun cevabı çok zor değil sanırım, birşeyler yerinde ve zamanında yavaş yavaş yapılırsa demekki o zaman bi anlam ifade ediyormuş. Gerek 20 bölümdeki sahneler gerek diğer bölümlerdeki ve nihayet bu bölümde izleyeceğimiz dans sahnesi hepimizi nasılda heyecanlandırdı. Sanki, bizlerdik ilk dansını yapan kendimizi onlarla özdeşleştirdik. ve yaşadıklarımız çok hoşumuza gitti. ne diyeyim bu ayar iyi lütfen böyle devam etsin.

qsawe
20-02-07, 16:37
Bir kişi daha buraya.... dans sahnesi çok güzel... o dans sahnesi mükemmel falan yazarsa.... UÇAN TEKMEYLE GİRİŞİCEM..... bu ne ya... ballandıra ballandıra bir hal oldunuz.... akşam sorarım hepinize..

sinemim_g
20-02-07, 16:38
yaa o ne sahneydii yaaa..o dans..dans ederkenki nazın gözleriii..öyle güzel parlıyorki gözleri nazın çok heyecanlı belli..bizde neler dedikya kesin bu bölümde bol kavga olucak filan dedik gözler konuşuyorr bize gerek yokk:img-in_lo :happy0064

burcin_kaplan
20-02-07, 16:42
Bir kişi daha buraya.... dans sahnesi çok güzel... o dans sahnesi mükemmel falan yazarsa.... UÇAN TEKMEYLE GİRİŞİCEM..... bu ne ya... ballandıra ballandıra bir hal oldunuz.... akşam sorarım hepinize..

:img-hyste :img-hyste

ablacım şimdi tam onu yazıcaktım bu engelle karşılaştım:)

ama cezama razıyıım ablacım o sahne süper demezsem ölürüm..o nasıl bir sahnedirr olamaz böle bi danss:)
çok tatlılar ya o bakışlar ney öyle heleki nazın başını tarıka yaslaması çok süper bu fragmanı galiba bi 100 kere izlicem ben:img-hyste

burcin_kaplan
20-02-07, 16:45
yaa o ne sahneydii yaaa..o dans..dans ederkenki nazın gözleriii..öyle güzel parlıyorki gözleri nazın çok heyecanlı belli..bizde neler dedikya kesin bu bölümde bol kavga olucak filan dedik gözler konuşuyorr bize gerek yokk:img-in_lo :happy0064

Bölümün başında zannediyorumki naz yanlış anladı gene bişeler dedi tarıka ama tarıkın dedikleri karşısında ikna olmuş gibi geldi şu ilk sahne fragmandaki naz birz sırıtıo ama tarık odadan morali bozuk ayrılıo o sahne bana bunları düşündürdü yani Naz tarık ne dediyse tatmin olmuş ama tabi ilk önce dediği laflarla naz tarıkı biraz kırmış neyse ilerleyen saatlerde almış sonra tarıkın gönlünü tabi:img-hyste

pas.si.on79
20-02-07, 16:48

asucuğum sen çok yaşa... :img-hyste
sen beni güldürdün allahta seni.:img-hyste

Canım izleyememene çok üzüldüm.Keşke bir yolu olsaydı.Ama neyse bu kadar sabrettin biraz daha sabır diliyorum sana...TArıkın Naza sabrından hem de...:img-hyste

Burçinciğim haklısın çok az görüntü aslında ama inan çok g....(asu tarafından sansürlendi geçici bir süre için)

Tarık sürünerek kaçıyor ya ... NAzda gözleri yerinden fırlayacak gibi bakıyor.ORda Tarıka bakıyor demişler arkadaşlar ama babasını öyle görünce rus revüsüleri seyrederken falan ona şaşırmıyor mu...

Kara İnci
20-02-07, 16:48
Fragmanı defalarca izledim.Çok güzel bir bölüm olacağı kanaatindeyim.Gerçekleşmesini istediğimiz 2 güzel sahne bizleri bekliyor.Dans ve şarkı.Benim tahminime göre Tarık sahnede Naz'ın gözlerine bakarak "Seninle bir dakika" yı söylüyor.Tarığın dudaklarını okumaya çalıştım ve sanki ağzından gözlerin kelimesi dökülüyor.Bana bu kelime onların özel şarkısının "Gözlerim gözlerini canım bir dakikada seçti" mısrasını hatırlattı.Umarım tahminim doğru çıkar.Çünkü bu şarkı hem sözleri hem de onlarda bıraktığı iz açısından duruma çok uygun... :img-yes:

burcin_kaplan
20-02-07, 16:56
Tarık sürünerek kaçıyor ya ... NAzda gözleri yerinden fırlayacak gibi bakıyor.ORda Tarıka bakıyor demişler arkadaşlar ama babasını öyle görünce rus revüsüleri seyrederken falan ona şaşırmıyor mu...

gamzecim sanki banada tarıka bakıyor gibi geldi..tarıkın birden yere atlayıp kaçmasına şaşırmış gibi:)

Fragmanı defalarca izledim.Çok güzel bir bölüm olacağı kanaatindeyim.Gerçekleşmesini istediğimiz 2 güzel sahne bizleri bekliyor.Dans ve şarkı.Benim tahminime göre Tarık sahnede Naz'ın gözlerine bakarak "Seninle bir dakika" yı söylüyor.Tarığın dudaklarını okumaya çalıştım ve sanki ağzından gözlerin kelimesi dökülüyor.Bana bu kelime onların özel şarkısının "Gözlerim gözlerini canım bir dakikada seçti" mısrasını hatırlattı.Umarım tahminim doğru çıkar.Çünkü bu şarkı hem sözleri hem de onlarda bıraktığı iz açısından duruma çok uygun... :img-yes:

Songülcüm senle aynı fikirdeyim banda Gözlerin diyor gibi geldi...we umarım Seninle bir dakikayı söylemiştir ortama en çok uyacak şarkı o ..heleki bu bakışmalarla...TAbi bide onların şarkısı olduğunu düşünürsek bu şarkının gecenin önemi ve ehemmiyetine çok uygun olacağınıda düşünüorum:img-hyste

sondakika
20-02-07, 17:04
tarık hulusi görünce deliler gibi kaçıyor şu nazda bir türlü huylanmıyor... araba çalınma muhabbetinde bir yalan olduğunu yakalamıştı halbuki.. o kısmı hiç sorgulamıyor.. tarığı adeta tırtıl gibi sürünürken görmek komikti... :img-hyste

jenn
20-02-07, 17:12
tarık hulusi görünce deliler gibi kaçıyor şu nazda bir türlü huylanmıyor... araba çalınma muhabbetinde bir yalan olduğunu yakalamıştı halbuki.. o kısmı hiç sorgulamıyor.. tarığı adeta tırtıl gibi sürünürken görmek komikti... :img-hyste

ama tarık hulusiden kaçıyorda niye kaçıyor..naz'ın bildiği tarık hulusinin arabasını içinde hulusi varken çaldıran şöför ve bu nedenle tarığı affetmeyen patron hulusi.naz öyle biliyor ya..kaçmasını normal karşılar:)))

pas.si.on79
20-02-07, 17:27
ben bu dans sahnesinde aralarda falan konuştular mı onu merak ediyorum.Konuştularsa o romantik sözleri.....

O şarkı Seninle Bir DAkikaya -Gözlerim (yalancı yarim) de olabilir ben seçemedim. Dansederken kim söylüyor neyi söylüyor bilemedim.

Son sahnede acaba NAz Tarıka ne pot kırdı da güldü Tarık..

Bir de Naz Tarıka o son sahnede arkadaş,patron,sevgili mi yani nasıl davraniyor... tamam önceki bölümlerde gördük artık sevgili gibiler ama şimdi işi biraz daha açıldılar... Daha birşey duymadık ama gördüklerimiz itirafın alası,,,,

assi_yılllar
20-02-07, 17:32
çok güsel bi fragmandı fragmanı ilk okulda öğle arasında gördüm gizli gizli tv yi açtım ki ne göriim perşembe yazıor ve anındaa ....ayy ne muhteşem bir dans sahnesi hakkat gözler oknşuor dediinis gibi..bayıldım..güsel bi bölüm..olck blli :)

nesss
20-02-07, 17:52
Fragman çok güzel. Çok güzel. Sonunda dans ediyorlar inanamıyorum ya valla şok oldum. Hiç böyle bir fragman beklemiyordum ne diyeceğimi bilmiyorum :)

Neyse çok sevindim çok ama çok güzel bir bölüm izleyeceğiz :)

nesss
20-02-07, 17:58
İnanmıyorum şuan şoktayım :)

Bu ne özet bu ne fragman bir birleriyle hiç ama hiç bir alaksı yok :)

Fragmanın bu kadar güzel bu kadar etkileyici ve tam görmek istediğimiz sahneleri vermeleri ne diyeyim bu hafta maç olmasına mı bağlı demeliyim. Çok sevindim ama bir o kadar da heyecan yaptım. Bir an önce Perşembe gelsinde izleyelim :)

Sonunda dans dedik dans ediyorlar hemde ne dans. Buram buram sevgi kokuyor :)

handeozbek
20-02-07, 17:59
Bu sefer fragman adamımız dans ediyorlar demediğine göre kesin dans edeceklerdir. O adam söylemiyorsa doğrudur. Sadece o dans sahnesi yeter bu bölümün muhteşem olması için. Hayal veya rüya olursa oraya uçarım haberiniz olsun.Ama o kadar büyük bir risk alacaklarını sanmıyorum.Biliyorum felaket tellallığı gibi oldu ama ne yapayım bizimkileri bu şekilde görmeye alışık değilim dokundu galiba:img-grin2 Neyse siz bana bakmayın tadını çıkarın o muhteşem dans sahnesinin. Böyle bir sahneyi görmek için 32 bölüm bekledik ama deydi doğrusu

burcin_kaplan
20-02-07, 18:05
arkadaşlar dikkatinizi bişeye çekmek istiyorum...
fragmanda 25-28. saniye aralıklarında naz tarıka doğru yaklaşıyor bi yakınlaşma oluyor ve sanki öpüyor dudağı aralanıyor ben mi yanlış görüyorum yoksa gerçekten öyle mi??

pas.si.on79
20-02-07, 18:09
fragmanda 25-28. saniye aralıklarında naz tarıka doğru yaklaşıyor bi yakınlaşma oluyor ve sanki öpüyor dudağı aralanıyor ben mi yanlış görüyorum yoksa gerçekten öyle mi??

burçinciğim o bir arayı merak etme herkes gördü ve herkesin içinde aynı kuşku..:img-hyste :img-hyste
herkes aynı şekilde düşünüyor...
O bir ara var ya çoook yaklaştılar... Ama ne olur hiç bilmiyorum .. engeller vs

nesss
20-02-07, 18:09

Burçin canım bana da öyle geliyor ama şimdi bir iki olasılık bana öpücük olmamaış gibi geliyor

-Bir Belgin Hanım'ın yanında nasıl öpecek. Yani annesinin yanında :)
-İki eğer bir öpüşme daha olsaydı 20.Bölüm gibi gösterirlerdi diye düşünüyorum çünkü malum çok meraklandıracak bir unsur :img-hyste

Ama yinede benimde bir beklentim var. Varsın olmasın o güzel dans fragmanda gösterildiği kadar olsa bile bir öpücüğe değer olacak :) Çok ama çok güzel gözüküyorlar bayıldım:)

Bu arada Barış'ın üstünü çıkartırken ki surat ifadesi sevimliliği çok güzel :)

pas.si.on79
20-02-07, 18:15
nessciğim haklısın orda Belgin Hanım var ama sanki öyle bir vaziyetleri var ki sanki Bir Tarık Bir Naz var orada...Ayakları yerlerden kesilmiş başka gezegendeler gibi ....

Yalnız bu kadar mı aşık rolü yapılır ya,,,Gerçek aşık bile bu kadar inandırıcı olamaz herhalde... Tebrikler.... Barış Akarsu Tebrikler Merve Sevi

cave77
20-02-07, 18:22

Yoo burçincim gayet doğru görmüşsün...aynen öyle...Naz resmen niyetlenmiş yani bu görüntüde açıkça belli oluyor şimdi o görüntüyü izah edemeyeceğim :))) yalnız o sahne fazlasıyla spontane kendiliğinden gelişmiş gibi duruyor yani Naz'ın anlık refleks gibi istem dışı duruyor çünkü Tarık'dan tepki yok sanki farkında değil gibi farkında olsa o da karşılık verirdi bi şekilde ama vermiyor demek ki bu Naz'ın refleksi =))))

ayşenurr
20-02-07, 18:23
nessciğim haklısın orda Belgin Hanım var ama sanki öyle bir vaziyetleri var ki sanki Bir Tarık Bir Naz var orada...Ayakları yerlerden kesilmiş başka gezegendeler gibi ....

Yalnız bu kadar mı aşık rolü yapılır ya,,,Gerçek aşık bile bu kadar inandırıcı olamaz herhalde... Tebrikler.... Barış Akarsu Tebrikler Merve Sevi

gerçekten,gerçek aşık gibi rol yapıyorlar.şüphe duymaya başladım.ya gerçekten birbirlerine aşıklar yada rol konusunda ikiside aşmışlar.tam oscarlıklar.

nesss
20-02-07, 18:24
Birde umarım ama umrarım Barış'ın söyleyeceği her ne olursa olsun playback olmasın :( Geçen haftaki gibi Gözlerin parçası gibi olmasın umarım o kadarını çok görmezler :D

Gerçekten gözlerinin içine baka baka söylenmiş ikisinin parçası olmalı. acaba yeni bestelenmiş bir parça olsa önceden haberimiz olur du dimi ?

Birde Tarık'tan çnce birünlü çıkmayacak galiba orayı es geçecekler gibi geliyor bana :) Pekte sakıncası yok ;)

Sımarık Cadı
20-02-07, 18:25
süper bi bölüm olucak ya ayy ne gslde dans ediyolar romantik bi bölüm olucak...hersey karısıcak ama olsun naz we tarığın o muhtesem askı yeter ya...keske bi kez daha dağda olan sey olsa :):)cook gsl olurdu bence !!!

burcin_kaplan
20-02-07, 18:26
Yoo burçincim gayet doğru görmüşsün...aynen öyle...Naz resmen niyetlenmiş yani bu görüntüde açıkça belli oluyor şimdi o görüntüyü izah edemeyeceğim :))) yalnız o sahne fazlasıyla spontane kendiliğinden gelişmiş gibi duruyor yani Naz'ın anlık refleks gibi istem dışı duruyor çünkü Tarık'dan tepki yok sanki farkında değil gibi farkında olsa o da karşılık verirdi bi şekilde ama vermiyor demek ki bu Naz'ın refleksi =))))

naz & merve :img-hyste
acaba o refleks nazın mı mervenin mi çok önemli bir ayrıntı bu soru:)
walla bana bu sahnede bi öpüşme olmuş gibi geldi (bu arada 3 saniyelik bişe kestim o videoyu isteyene rapid linkini atabilirim:img-wink: ) ama dizide nasıl bağlarlar bilemiyorum büyük ihtimalle öpüşme olmamış gibi gösericekler we merve direk başını tarıkınkine dayıcak ama resmen bu sahnede öpmüş olduğu belli oluo yani buda istemsiz bir hareket olduğunu kanıtlar cinsten...

walla artık oskarlık bir oyun mu oynuyorlar yoksa aşıklarmı bilemicem:)

tarik_naz
20-02-07, 18:27

ona naz mı diyelim yoksa merve mi? sahneyi 1/8 yavaşlatılmış izleyip duruyorum. kızın dudaklar başlangıçta kapalıyken hem gözlerini kapatıyo hem de tam yakınlaştığını hissetiğinde dudaklarını açıp yukarı doğru bi hareket ediyo.

artık istem dışı mı diyelim, o anda öpüşmeyi mi arzuladı diyelim bilemiyorum.

ama şurası kesin ki, yönetmen dediyse naz, demediyse merve öpüşmeyi çok arzulamış :)

yalancı yarim
20-02-07, 18:28
fragmanı yeni izledim bende...bence coook süper cook romantik bi bölüm olucak...aslında bencede dağda olan sey olsa hiccde fena olmazdı...onları dahada birbirine bağlardı...nede olsa ikisininde hayatlarındaki ilk büyük we gercek askları !!!

nesss
20-02-07, 18:32
Birde umarım ama umrarım Barış'ın söyleyeceği her ne olursa olsun playback olmasın :( Geçen haftaki gibi Gözlerin parçası gibi olmasın umarım o kadarını çok görmezler :D

Gerçekten gözlerinin içine baka baka söylenmiş ikisinin parçası olmalı. acaba yeni bestelenmiş bir parça olsa önceden haberimiz olur du dimi ?

Birde Tarık'tan çnce birünlü çıkmayacak galiba orayı es geçecekler gibi geliyor bana :) Pekte sakıncası yok ;)

Fragmanı tekrar izledimde Barış şarkı söylerken arkada Barış'ın orkestra arkadaşları var büyük ihtimal ile canlı canlı söylenmiş bir parça olacak :) Hatta büyük ihtimal ile Barış'ın kendi şarkılarından biri olacak. Hatta hatta "GEL GÖR BENİ AŞK NEYLEDİ" olabilir mi acaba? ama o şarkı bu kadar sakin söylenmez gibime geliyor :)

Ben yürürüm yane yane
Aşk boyadı beni kane
Ne akilem ne divane
Gel gör beni aşk neyledi

Gel gör beni beni aşk neyledi
Derde giriftar eyledi
Gah eserim yeller gibi
Gah tozarım yollar gibi
Gah akarım seller gibi
Gel gör beni aşk neyledi

Gel gör beni aşk neyledi
Derde giriftar eyledi

Ben yunus'u biçareyim
Aşk elinde avareyim
Baştan aşağı yareyim
Gel gör beni aşk neyledi

Gel gör beni aşk neyledi
Derde giriftar eyledi

Keşke "Gel gör beni" olsa muhteşem bir yorum çünkü :)

senem_89
20-02-07, 18:33
selamlar bu hafta fazla giremedim nete ama hep aklımdasınız.ebru ablacım yorumunu okudum ve duygulandım.gerçekten biz hep devam edicez gibi...
:img-yes:

fragmanı gördüm gerçekten mükemmel sonunda yüzümde bir tebessüm ve içimde bir parıltı belirdiyse o bölüm güzel olur benim için.dans sahneleri çok hoş eminim belgin hanım bozmazsa hepimiz eriyecez o sahnelerde.ayrıca tarık ın şarkı sölediği ve soyunurken naz ın gördüğü sahneler de pek güzel.anlaşılan yine bizi mükemmel bir bölüm bekliyor.artık her sahneyi kurcalarız burada ve başka platformlarda :img-wink:

pas.si.on79
20-02-07, 18:33
[QUOTE=tarik_naz;ama şurası kesin ki, yönetmen dediyse naz, demediyse merve öpüşmeyi çok arzulamış :)[/QUOTE]

serdar bayıldım bu söze:img-hyste :img-hyste aynen katılıyorum... :img-hyste :happy0064 :img-in_lo :img-yes:

nesss
20-02-07, 18:34
ona naz mı diyelim yoksa merve mi? sahneyi 1/8 yavaşlatılmış izleyip duruyorum. kızın dudaklar başlangıçta kapalıyken hem gözlerini kapatıyo hem de tam yakınlaştığını hissetiğinde dudaklarını açıp yukarı doğru bi hareket ediyo.

artık istem dışı mı diyelim, o anda öpüşmeyi mi arzuladı diyelim bilemiyorum.

ama şurası kesin ki, yönetmen dediyse naz, demediyse merve öpüşmeyi çok arzulamış :)

Serdar'cım, Burçin'cim canlarım boşverin Barış ile Merve'yi:img-hyste bence hiç karıştırmayalım onları heheh. Tarık ile Naz'a bakalım biz ;)

burcin_kaplan
20-02-07, 18:34
Fragmanı tekrar izledimde Barış şarkı söylerken arkada Barış'ın orkestra arkadaşları var büyük ihtimal ile canlı canlı söylenmiş bir parça olacak :) Hatta büyük ihtimal ile Barış'ın kendi şarkılarından biri olacak. Hatta hatta "GEL GÖR BENİ AŞK NEYLEDİ" olabilir mi acaba? ama o şarkı bu kadar sakin söylenmez gibime geliyor :)

Ben yürürüm yane yane
Aşk boyadı beni kane
Ne akilem ne divane
Gel gör beni aşk neyledi

Gel gör beni beni aşk neyledi
Derde giriftar eyledi
Gah eserim yeller gibi
Gah tozarım yollar gibi
Gah akarım seller gibi
Gel gör beni aşk neyledi

Gel gör beni aşk neyledi
Derde giriftar eyledi

Ben yunus'u biçareyim
Aşk elinde avareyim
Baştan aşağı yareyim
Gel gör beni aşk neyledi

Gel gör beni aşk neyledi
Derde giriftar eyledi

Keşke "Gel gör beni" olsa muhteşem bir yorum çünkü :)

Neslicim walla çok güzel olurda ben nedense Seninle Bir dakikayı söylemesini istiyorum malum bizimkilerin özel şarkısı:) nazda demişti bunu 25. bölümde zannediyorumki mutfakta.. hemde bizim için özel olduğunu zannettiğm şarkıyı söylersin ha! bu cümleyi daha unutamadım:) bence bu şarkı tam bu bölümlük.Gözlerinin içinede bakıyor gerçekten çok güzel olur seninle bir dakika

ayşenurr
20-02-07, 18:38
umarım öpüşme sahnesi olmaz.dans sahnesi çok romantik olmuş.güzelim
büyüyü bozmasınlar.başka zaman öpüştürsünler.:img-hyste ikiside rolüne kendilerini kaptırmışlar.

tarik_naz
20-02-07, 18:41
Serdar'cım, Burçin'cim canlarım boşverin Barış ile Merve'yi:img-hyste bence hiç karıştırmayalım onları heheh. Tarık ile Naz'a bakalım biz ;)

ama neslicim bu ilk değil ki.

son bölümü hatırlayın

naz: gitmeni istemiyorum
tarık: istesen de gitmiyorum.

dedikten sonra ve telefon çalmadan önce merve'nin dudak hareketlerine bi bakıverin. dudak atmış atmamış mı tarığa :)

qsawe
20-02-07, 18:43
Ben hala çalışıyorum... hala izlemedim... o kadar tehdit savurdum... siz bittiniz... mahvedeceğim hepinizi.... şimdilik bir büyükbaba kurtarıyor ama oda fragmanlara yazmış olabilir. O kısmı okumuyorum özellikle.... neyse ben 9 gibi engeç evdeyim... :icon_evil

burcin_kaplan
20-02-07, 18:45

son bölümü hatırlayım

dedikten sonra ve telefon çalmadan önce merve'nin dudak hareketlerine bi bakıverin. dudak atmış atmamış mı tarığa :)

serdar walla baktım resmen atmış:img-hyste
koptum şuan tam vahi beyin sözü girerken naz öpücük atıo:) tek biz bozmadık kafayı öpücükle demekki bizim burdaki avatarları gördüde bi kaç hafta önce merve ondan mı bu hale geldi:img-hyste

nesss
20-02-07, 18:46
koptum şuan tam vahi beyin sözü girerken naz öpücük atıo:) tek biz bozmadık kafayı öpücükle demekki bizim burdaki avatarları gördüde bi kaç hafta önce merve ondan mı bu hale geldi:img-hyste

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

nesss
20-02-07, 18:50
İlk sahnelerde fragmanda Tarık ile Naz böyle garip garip bakışıyorlar ve Tarık odasına giriyor galiba. Sizce o sahne danstan önce mi sonra mı? Tarık2ın üzerinde ceket yok!

-Eğer danstan önce ise belki Naz gitmek istemiş olabilir eve bu yüzden Tarık bozulmuştur ve sonra Naz gönlünü yapmak için Belgin hanım'ın yanına gitmeyi kabul etmiş olabilir. Tabi orda bizimkilerin birbirine söyleyeceği sözler olacaktır muhakkak :D

-Eğer danstan sonra ise Hulusi'lere yakalandıktyan sonra bir şekilde Tarık kaçar ordan ve Naz'da yanına gelir ve neden bu kadar tedirgin olduğunu açıklamasını ister. Yada bir açıklama bekler :)

Çünkü o durumda bir sorun varmış gibi, birşeyler söylenmiş gibi duruyor dimi?

pas.si.on79
20-02-07, 18:50

son bölümü hatırlayın

serdar valla ben bunu söyleceği bir türlü mesaj yoğunluğundan mıdır gitmedi...
Geçen hafta hiç bahsetmedik ama benim o sahne aklıma gelince
Tarıkın istesende gitmiyorum sözü bir o dudak hareketi aklımda kaldı. Ama bir türlü söylemek kısmet olmadı...

tarik_naz
20-02-07, 18:53

yaa işte, her işte bi hayır varmış,

öpüşme istiyoruz diye avatar yaptım, hepimiz kullandık. bu istek yönetmeni değil ama merve'yi çok etkilemiş anlaşılan. gözlerin dudağa gittiği heran merve'den istem dışı hareketler görüyoruz.

eeee yolun yarısını katettik o zaman. hadi hayırlı traşlar (ay pardon öpüşmeler)

cave77
20-02-07, 18:53
İnanmıyorum ya siz diyince ben de açıp dikkatlice izledim o araba sahnesini ve resmen dudak atmış yaa:icon_whis ,ohooo biz farkında değiliz ama bunlar dudakları değdirmeden de öpüşmüşler canım :))) :))))

burcin_kaplan
20-02-07, 18:55
yaa işte, her işte bi hayır varmış,

öpüşme istiyoruz diye avatar yaptım, hepimiz kullandık. bu istek yönetmeni değil ama merve'yi çok etkilemiş anlaşılan. gözlerin dudağa gittiği heran merve'den istem dışı hareketler görüyoruz.

eeee yolun yarısını katettik o zaman. hadi hayırlı traşlar (ay pardon öpüşmeler)

hımm merveyi etkiledik demekki o zmn ben avatarıma tekrar dönüorum birazda barış etkilensin:img-hyste

bundan sonra bi süre bu avatarı kullanıcam tam olarak 2. öpüşme gelene kadar:)

ceza_cansu
20-02-07, 19:02
Ya bende dayanamadım açtım şimdi o sahneyi ve cidden öyle ya:):)Artık ordaki Merve miydi yoksa Naz mı bilemiyorum:)Bu fragmandaki sahnede ise bence öpüşme olmicak ama gerçektende Naz'ın istediği belli.Birbirlerine çok yaklaşmışlar ama bence olmicak gibi.Olsun ya da olmasın yavaş yavaş hedefimize emin adımlarla gidiyoruz:img-hyste :img-hyste

nesss
20-02-07, 19:06
Ya bende dayanamadım açtım şimdi o sahneyi ve cidden öyle ya:):)Artık ordaki Merve miydi yoksa Naz mı bilemiyorum:)Bu fragmandaki sahnede ise bence öpüşme olmicak ama gerçektende Naz'ın istediği belli.Birbirlerine çok yaklaşmışlar ama bence olmicak gibi.Olsun ya da olmasın yavaş yavaş hedefimize emin adımlarla gidiyoruz:img-hyste :img-hyste

Ya aslında aklıma bir fikir geldi. Şimdi bu dağdaki öpücük yüzünden Naz hem çok çekti hemde Tarık'a çok çektirdi:img-hyste

Diyorum ki ikisininde isteği aşikar, Naz ve Tarık olarak artık bir aşka hazırlar. Şimdi Tarık bunun farkında acaba Naz'ı deli mi etse. Tam öpecekken öpmemesi gibi:img-hyste

Tabi şimdi Naz değil. Tüm YY ahalisi üstüme çullanacak ama hani böyle ufak bir oyun oynasa da Naz'ı iyice çileden çıkarsa ve Tarık'ı ne kadar sevdiğini Naz itiraf etse olmaz mı?:img-hyste

Kötüyüm ben kötüyüm :)

handeozbek
20-02-07, 19:08
Şimdi bende baktım hakikaten dudak atmış ya:img-hyste Öyle görünce bende bir gülme koptu hala gülüyorum:img-hyste :img-hyste Alem bunlar ya. Hem bize çektiriyorlar hem kendileri çekiyorlar ölüm yok ya ucunda öpün gitsin. Şunlara bir öpücük sahnesi yazsalar da herkes rahatlasa:img-hyste

burcin_kaplan
20-02-07, 19:09
Ya aslında aklıma bir fikir geldi. Şimdi bu dağdaki öpücük yüzünden Naz hem çok çekti hemde Tarık'a çok çektirdi:img-hyste

Diyorum ki ikisininde isteği aşikar, Naz ve Tarık olarak artık bir aşka hazırlar. Şimdi Tarık bunun farkında acaba Naz'ı deli mi etse. Tam öpecekken öpmemesi gibi:img-hyste

Tabi şimdi Naz değil. Tüm YY ahalisi üstüme çullanacak ama hani böyle ufak bir oyun oynasa da Naz'ı iyice çileden çıkarsa ve Tarık'ı ne kadar sevdiğini Naz itiraf etse olmaz mı?:img-hyste

Kötüyüm ben kötüyüm :)

:img-hyste :)
neslicim canım yapsın walla öle bişe nede olsa nazoşistiz hepimiz:)ehuehu..
walla 2. öpüşmede bence ilk adım merveden gelicek ay pardon nazdan gelicek demek istedim:img-hyste

willlover
20-02-07, 19:11
Bence de öpücük sahnesi yakışır; ancak bu sefer de eleştiriler durmaz. Millet başlar "Ne biçim dizi bu, Türk örf ve adetlerine uymuyor, ailemizle izleyemiyoruz" vs. vs...:img-yes: Milletin ağzı torba değil ki büzesin:icon_whis Ancak şöyle bir şey de var ki, bu dizide olan gibi bir öpüşme sahnesine yabancı diziler de dahil olmak üzere çok az yerde rastladım. Çok tutkulu bir sahneydi o, umarım gelecek bölümlerde sık sık olur:img-in_lo

schmetterling
20-02-07, 19:12
tarık şarkı söylerken sanki "gözünden" ya da " sözünden" gibi bişey söylüyo sanki. büyük ihtimal "gözünden" diyo çünkü o sırada kamera hemen naz'ın gözlerini gösteriyo. içinde gözünden sözü geçen şarkıyı bulmak çok zor olur galiba :)

TARIK- NAZ arkadaşım ben şöyle bir şarkı buldum sözleri cuk oturdu acaba olabilir mi??

Senden aldın yine ilhamı
Yüzünden aldım gözünden
Gitmiyor aşkım bekleme kendini göster
Benden aldın beni bitanem
Götürdün amma uzaktan
Olmuyor aşkım bir haber
Kendini göster

Eylül’ün ortasında
Yak beni yağmur öncesi
Kırmızılar içinde
Güller kıskanır seni

Ey aşk nihayet
Kalmadı yarama basmayan
Gül yerine diken kokladım
Çal kapıyı gel yar yine
Aşkına nihavend
Şarkılarla avundum
Sen yerine hüzünle doldum
Öyle ki sana vuruldum
Çalsın nihavend
Ellere inat devam et

keremcem'den 'eylül' adlı parça....

ayşenurr
20-02-07, 19:13
Naz'da suç yok.tarık kıza etkiliyici bakışlar atınca kız napsın.naz tarık'tan
çok etkilenmiş.:img-grin2

tarik_naz
20-02-07, 19:13

Tabi şimdi Naz değil. Tüm YY ahalisi üstüme çullanacak ama hani böyle ufak bir oyun o