PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-6

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

dizidizidiziler
06-02-07, 10:53
Fragman gelmiş. Bu gece habire Star'da fragmanı yakalamaya çalışacağız desenize. Çok güzel sahneler anlatmışsınız. Çok yakışıyorlar birbirlerine izlerken içimizin yağları eriyecek yine desenize.. :)

cave77
06-02-07, 10:55
Ben boşuna demedim bu bölümde kesin ağlarım şimdiden selpak stoklayım diye :))) çok ama çok duygusal bir bölüm olacak:good: kıyamam ya Naz'a kızıyordum ama onu öyle ağlar halde görünce çok üzüldüm:icon_sorr yalnız birşey dikkatimi çekti fragmanda;bir ara bi sahnede Tarık tişört gibi birşeyi katlayıp çantasına koyuyor;Tarık işi bırakıp ayrılmaya mı niyetliyor acaba o sinirle bi an:img-blush bu arada sarılma sahnesi ve ikisinin Japon kıyafetleri içindeki halleri seyirciyi tam kalbinden vuracak:good: bu bölüm cidden kaçmaz

elmali-turta
06-02-07, 10:55
Fragman gelmiş. Bu gece habire Star'da fragmanı yakalamaya çalışacağız desenize. Çok güzel sahneler anlatmışsınız. Çok yakışıyorlar birbirlerine izlerken içimizin yağları eriyecek yine desenize.. :)

eridi bilee:icon_sorr ben fragmanı izlerken bi garip oldum bu bölüm çok duygusal olacağa bnzio canım ya ne kadar ağlamış naz ölee:img-cray: :img-cray:

Buyukbaba
06-02-07, 10:56
Fragman Şansal Bey in sitesinde bulunuyor şu anda sanıyorum. İlzemek isteyen oradan bakabilir arkadaşlar.

ayşenurr
06-02-07, 10:57
fragmanı ben görmedim.nasıl kaçırdım.anlattıklarınızdan bizi hem duygusal hemde süper bölüm bekliyor.:good:

pas.si.on79
06-02-07, 10:59
Fargman verildi arkadaşlar. Ama ne fragman....

Birden perşembe yazınca televizyona yapışmışım:D İlk önce fragman "Gözlerin" parçası ile verildi aslında o görüntülerede "Otomobil" parçası gitmezdi çünkü çok duygusal olmuş fragman :DGaliba beklediğimiz sözleri duyamasakta görüntüleri göreceğiz:img-hyste

-İlk müştemiliyatta başlıyor. Mert gittikten sonra bizimkiler konuşmaya başlıyor. Naz ağlıyor ve Tarık onu tesellli ediyormuş gibi bir sahne var sonra Naz gidiyor ama bayağı kızgın.

-Sonra Naz odasında çello çalıyor iki gözü iki çeşme.

-Tarık eşyalarını topluyor galiba gitmeye karar verdi. yada gitmesinin en doğru olacağına , demekki bazı şeyler konuşulmuş oyunlar ortaya çıkmış:happy0064

-Yine bir cafede Mert-Pınar Tarık-Naz dörtlüsü, Mert Tarık'ın elini sıkıyor sonra sanki birşeyleri açıklayack gibi off çekiyor :D Hadi hayırlısı

-sonra Vahi'nin verdiği toplantı çok komik ve çok güzele benziyor çünkü Naz ve Tarık çok komik ve şeker gözüküyorlar:img-hyste Belkıs Hanım fotoğraflarını çekiyor....

-Birde yine müştemiliyattalar ve Naz Tarık'a sarılıyor daha doğrısu boynuna atlıyor :D

Aklımda kalanlar bunlar ama Naz ağlayınca benimde gözlerim dolmadı değil..Bu arada Fargmanı anlatan adam diyor ki ".... daha neler var neler izleyinde görün":img-hyste :img-hyste :img-hyste

nesss ciğim çok sağol ben işyerinden pc den izleyemiyorum....
Aralarındaki tartışma nedeniyle yoksa Tarık iş teklifini kabul mu etti Mertle o yüzden mi tokalaşıyor...Sonra da Tarık vazgeçince NAz Tarıka o yüzden mi sarılıyor acep....

Umarım değildir.Tarık herşeyi anlatmıştır Kardeş olmadğını hatta nazı sevdiğini:happy0064 :happy0064

whiteangel
06-02-07, 10:59
En güzel fragman buydu diyebilirim. O kısacık görüntüler de bile bu bölümdeki derin hüzün bana ulaştı. Fakat japon kıyafetli ve makyajlı bölümde Tarık'ın da, Naz'ın da saçlar yarım toplanmış. Tablo gibiler ya..Mert- Pınar- Naz- Tarık dörtlüsünün olduğu sahnede hayli gerilim var. Bu arada fragmanın başında dış sesin sözleri: ''haftalardır beklenen itiraf geliyor, önce NAZ'dan.. sonra TARIK'tan..'' Gelmez bu perşembe:img-blush

Fragman Şansal Abimizin sitesine eklenmiştir arkadaşlar!

senem_89
06-02-07, 11:02
ay gördüm fragmanı.süper bir bölüm bizi beklior.valla fragman bitince bir bağırmışım içerden noluo dediler:).naz nasıl ağlıo ya ağlasın biraz demiştim ama yazık şimdi üzüldüm.sanırım tarık ev teklifini kabul edio. büyük ihtimal hacer anne için sanırım başka eve taşınıcaklar o evde mertlerin tarıklara aldığı ev olucak.:img-yes: naz a hala inanamıorum kızın canına tak etti sonunda ama naz ın itirafı tarığınkini geçicek gibi.evet itiraflar yarışıyor...acaba kimin itirafı daha duygusal olucak?...valla naz ın gibi gelio bana:img-wink:

thesunset
06-02-07, 11:02
demek fragman gelmis....aksam'a kadar beklemekten baska care yok...cok zor!!!! fargman'i cok guzel anlattiniz...sagol!!!!
benim umudum Sansal Bey!!!!!

BaLıKK
06-02-07, 11:03
tek kelimeyle muhteşem bir fragmann...şimdi hareketlerinden bir yorum çıkarmayacağım çünkü hiçbiri tutmuyor..:)
ama bişeye dikkat ettinizmi bilmiyorum..Tarık ve Mert tokalaşırken ki Tarık'ın suratınaa..gözler şişmişti..ya uykusuzluktan diyorum ben yada o da ağladı..
çok güzel bir bölüm bizi bekliyor bencede selpakları hazırlayalım..:not_i:

ayşenurr
06-02-07, 11:08
fragmanı izledim.çok etkileyici olmuş.ben şimdiden ağlamaya başladım.
naz devamlı ağlıyordu.tarık ve naz saçlarını toplamışlar ikiside çok şeker olmuşlar.barış'ın saçını tepeden yarım toplamasını her zaman beğenmişimdir.
anlaşılan izlerken çok ağlıyacam,fragmandan belli oldu.

dizi kurdu
06-02-07, 11:09
arkadaşlar ben nazın iki cümlesini çözdüm galiba müştamilatta olanı
naz giderken_ne halin varsa gör diyo
tarık suratını tutarkende
_bu benim tarığım olamaz diyo

BaLıKK
06-02-07, 11:12

wallahi bravoo..şimdi izledim aynısının tıpkısı:)

Buyukbaba
06-02-07, 11:13

Çok güzel dizi kurdu. Ben de senin dediğini algıladım.

levoo
06-02-07, 11:14
Fragmanı izledim arkadaşlar hadi hayırlı olsun.İsteyene özel link atabilirim :)

whiteangel
06-02-07, 11:15
:good: işte fragmanın dış sesi..
-Flash flash flash
-yalancı yarimde itiraf saati..
-haftalardır bir gelip bir giden, dilinin ucuna kadar gelip de bir türlü söylenemeyen,söyleniyor..
-önce Naz.. sonra Tarık..
-evet evet ardarda geliyor itiraflar...
-peki gerilim bitiyor mu?
-İZLEYİN GÖRÜN!!!
-BU AŞK HEP ŞAŞIRTIYOR! YİNE ŞAŞIRTIYOR!
-YALANCI YARİM SÜRPRİZLERLE DOLU YEPYENİ BÖLÜMÜYLE PERŞEMBE AKŞAMI STARDA:good:

elmali-turta
06-02-07, 11:15

evet ikinci seyredişimde bende çözdüm onları ama acaba ondan önce ne sahneler oluyoda naz böyle dioo ayy çokkk meraklandım bu perşembe gelemzz!!!:img-cray: :img-cray:

Buyukbaba
06-02-07, 11:16
Ayrıca, Naz'ın itiraf ettiği ve "Bu bnm Tarığım olamaz" dediği gecenin sabahında sanırım Tarık Naz'ın gönlünü alıyor.

levoo
06-02-07, 11:16
Yalnız fragmanın sonunda sarılıyolar birbirlerine :).Acaba beklenen kavuşma gerçekleşiyo mu?

elmali-turta
06-02-07, 11:19
Yalnız fragmanın sonunda sarılıyolar birbirlerine :).Acaba beklenen kavuşma gerçekleşiyo mu?

o sarılma sahnesinde de tarığın suratı bi değişik,yoksa bana mı öyle geldi anlamadım ama sanki şaşırmış bakıyo gibi niye şaşırıyosa:icon_whis :icon_whis

RebeCa
06-02-07, 11:20
gördünüz mü öyle komplo teorileri falan kurmaya gerek kalmadı.itiraflar ardarda geliyor , yazılanları okudum yerımde duranmyorum ancak akşam ızleyebılecegım fragmanı.
mümkünse bırınız resımlerı ekleyebılır mı arkadaşlar.
bu bölüm desenize her türlü duyguyu yaşayacagız.
bu arada ness ve diğer arkadaşlar frgaman anltımı için çok teşekkürler.

tarik_naz
06-02-07, 11:20
nesss ciğim çok sağol ben işyerinden pc den izleyemiyorum....
Aralarındaki tartışma nedeniyle yoksa Tarık iş teklifini kabul mu etti Mertle o yüzden mi tokalaşıyor...Sonra da Tarık vazgeçince NAz Tarıka o yüzden mi sarılıyor acep....

Umarım değildir.Tarık herşeyi anlatmıştır Kardeş olmadğını hatta nazı sevdiğini:happy0064 :happy0064

herkese günaydın.

gamzecim, madem işyerinde izleyemiyosun, gel bana ortak ol yalnız kaldım valla, seninle aynı kaderi paylaşacam diyenler sözünü tutamadı.:img-wink: şunun şurasında perşembeye ne kaldı.2 gün daha izlemeyiverecen.

harika bi bölüm olacak harika. hissediyorum :)

levoo
06-02-07, 11:21
Ama Naz ağlayarak bir şey söylüyo ve öyle bir sarılıyor ki Tarık'a :).Tarık'ın ne dediğini çözemedim ama kesin o da aşkları ile ilgili bir şey diyor :)

Arkadaşlar Naz'ın ne dediğini çözdüm.Eşyalarını toplamışsın diyo :)

whiteangel
06-02-07, 11:22

Sanki o sarılmanın öncesinde Tarık eşyalarını topluyor gibi gördüm ben. Belki o sarılma gitme demek içindir.:img-in_lo

eroglu_forever
06-02-07, 11:22
İçim Parçalandı Fragmanı İzleyince...

Ağlatmasınlar Merweyi :img-in_lo Bastırmasınlar Bana Dizi Setini...:img-hyste

levoo
06-02-07, 11:23
Aynen fragmanın sonunda Naz Tarık'a eşyalarını toplamışsın diyo.Tarık da sanırım gitmeyeceğim falan diyo.Naz da sarılıyo.

nejatdidem
06-02-07, 11:25
valla bnde şimdi izledim fragmanı çok güzel yaa çok merk ettm doğrusu=))

assi_yılllar
06-02-07, 11:28
bnde yeni gördüm fragmanı çok güseldi glba kavuşuorşar artıkk yaa naz ne biçim ağlıorr :(

Medea
06-02-07, 11:33
Fragman baya duygusal görünüyor..naz darmadağın bir halde Tarık ise şaşkın ve ne yapacağını bilemez durumda.Gideyim mi kalayım mı yoksa kalıp seveyim mi modunda.Naz gerçekten üzgün görünüyor fragmanda.Tarıkın kaldığı müştemilata geldiği sahne sanırım,çok fazla direnmiş ama duygularına teslim olmuş kabullenmiş bir hali var ve öyle konuşuyor Tarık ile.Tarık ise epey bir bocamala yaşıyor beli.Gerçekten duygusal bir bölüm olacak bu belli ama dozunu bilemiyorum bunun tabii ki.Bu arada kimono ve o saçlar Barış'a amma yakışmış yahu :)

FİLİZ-TB
06-02-07, 11:34
Bu nasıl bir fragman öyle harika görünüyor ben artık akşama kadar kendime gelemem of ya Barış bir insan hangi milletin kimliğine bürünürse bürünsün bu kadar yakışıklı olurmu canım benim nasıl yakışmış kimono.

Şimdi fragmanın ilk başında Naz ne halin varsa gör diyor giderken Tarık durduruyor işte ordaki kıyafet Mert'in eve geldiği akşamki daha sonra Naz'ın Tarık'a sarıldığı zamanki üzerinde yine beyaz bir kazak var ama aynısı değil evet sanırım itiraf olacak Naz odasında ağlayarak çello çaldığı sahneden sonra gelip söyleyecek sanırım.

zer
06-02-07, 11:37
ay ay yerim ben o gözyaşlarını bizim zengin şımarık patronumuz ağlarmıymış
aşkı için gözyaşımı dökermiş, kıyamam. Ama olsun be, aşka gülmek kadar göz yaşıda yakışıyor eee bizim Naz'cık, acı çektikçe olgunlaşacak olgunlaştıkçada aşkın ne kadar güzel bişey olduğunu bilecek daha bi sahiplenecek aman aman naz(ar) değmesin ya şu Mert ve Pınarda bizim çocuklar hepten zavallı sanıyorlar ne o öyle ev almalar ayıp oluyor

Medea
06-02-07, 11:46
Ev almaya kalkarlar tabiii Tarık o kadar Küçük Emrah moduna girerse zamanında :)

dizi kurdu
06-02-07, 11:48
ya bu abi kardeş oyunu daha ne kadar sürcek ki?
itirafta geldi. mert ile pınar yakında giderler umarım

whiteangel
06-02-07, 11:53
Arkadaşlar fragman fotoları eklenmiştir. bakmak isterseniz buyrun :)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2294500#post2294500

teşekkürler bülbül arkadaşım..:good:

RebeCa
06-02-07, 12:01
fragmanı büyükbaba sayesınde izledım teşekkür edeiyorum buyukbaba

yorumuma gelınce vallahı ne yazacagımı bılmıyorum Naz'ın gözyaşları biitirdi beni hele Tarık Naz'ın gözyaşlarını silmeye çalışırken ve nazın kendısı çekip belli etmemeye çalışırken.süperdi.ne diyeyim allahım bu bölüm çok çok çok çok çok güzel olacak.

sude9
06-02-07, 12:03
Çok hoş ve duygusal bir fragman hazırlanmış,içim eridi resmen,kimonolarda Naz ve Tarık'a çok yakışmış,Mert ve Pınar'ın olduğu kısmı beğenmedim,sanırım bunlar itiraftan önceki görüntüler(umarım öyledir yoksa bizde ekran karşısında kıvranırız) gel perşembe gel

senem_89
06-02-07, 12:03
fragmanın sonunda naz tarığın boynuna atlamadan önce -eşyalarını toplamışsın-dio.tarık ın ne dediğini anlamadım ama nazı mutlu edicek bişiler dediği belli:img-wink:

35900
06-02-07, 12:05
bence naz tarikla parayi almadigi icin dalga gecicek.alsaydinya bak merti sollardin vb. gibi
tarikta okadar kendinden ve nazin sevgisinden eminki..amac itirafi simarik patrona yaptirmak amac zaten.
eeeetarikta sisti iyice bakti is cigirindan cikiyor,tamam sen kazandin.bu böyle olmaz kovdurmak icin herseyi yaptin hirsizlikla sucladin,azarladin,asagladin ama bunu haketmedim,benimle ilgili iyice düsün ben senin neyinim,ozamana kadarda kendine yeni bir söför bul mu diyecek
ben bu is teklifini kabul edip mertle yarismadigimi göstericem diye düsünür istifa eder.
nazda oyuna cevirecek hal kalmaz direk itirafa gider yani sanirim:icon_sorr :sad53: :img-wink: :img-yes:

elmali-turta
06-02-07, 12:07
Arkadaşlar fragman fotoları eklenmiştir. bakmak isterseniz buyrun :)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2294500#post2294500

teşekkürler bülbül arkadaşım..:good:

teşekkürler whiteangel ve bülbül:img-wink:

ben fragmanı tekrar izledimde daha öncede demiştim son sahnede naz tarığa sarılınca tarığın surat bi garip bana mı öyle geldi yoksa tarık orda şaşırıyomu???:img-polic

Medea
06-02-07, 12:08
Beki birşey diyor Naz tarık'a ondan suratı böyledir.Açılmaya başladı ya artık kızımız, öle bişi diyor ki Tarık kalakalıyor olabilir :)

whiteangel
06-02-07, 12:09
Arkadaşlar bu arada 1.5 saat içinde fragmanı üç kez verdi star tv.. Aman allahım başlarına taş mı düştü? Dilimi ısırayım.:img-cool2 Fakat ben bu fragmanı izlemelere doyamadım efeeemm.. Hala izleyememiş olan varsa özeldn yazarsa , izleyebilecekleri adresi verebilirim :)

ayşenurr
06-02-07, 12:10
teşekkürler whiteangel ve bülbül:img-wink:

ben fragmanı tekrar izledimde daha öncede demiştim son sahnede naz tarığa sarılınca tarığın surat bi garip bana mı öyle geldi yoksa tarık orda şaşırıyomu???:img-polic

benimde dikkatimi çekti son sahnede naz tarık'a sarılınca, şaşkınlık ifadesi var tarık'ın suratında.neden acaba....:icon_whis

deniz_15
06-02-07, 12:11
slm saat 10,30 civarı fragman beklemekten yorulmuşum.annaa bi baktım fragman izleyince koptum.tam odadan çıktım baban radyo dinliyoo alllaahhh bide ne duyuyuum semiha yankı seninle bi dakika böyle isabt olur mu yaaf

zer
06-02-07, 12:12
şimdi fragmanda ilk dikkatimi çeken fragman sahnelerinin baştan sona Tarık ve Naz sahneleriyle geçmesi diğerleri hiç yok öte taraftan bence Naz ve Tarık, arasında yaşanan her nekadar bir itiraf olsa bile bu itiraf Tarık'ı tatmin etmemişki valizini topluyor demekki Mert ve Pınar'la , görüşmeye gittiklerinde Tarık, Mert'in, iş teklifini kabul ediyor ve el sıkışıyorlar bunun üzerine Naz çaresiz eve döndüklerinde ağlıyor ama daha sonra belkide şu kimonolu partide oluyor Tarık, şimdilik gitmeyi ertelemiş görünüyor bunu duyan Naz sevinç ten boynuna sarılıyor. ben böyle bişeyler çıkardım ama yine ters köşe olabilirim tabi

handeozbek
06-02-07, 12:14
Tarık'ın Mertle el sıkıştığı sahnede benim aklıma gelen ilk şey Tarığın Mertin iş teklifini kabul ettiği oldu

RebeCa
06-02-07, 12:16
arkadaşlar sıkı durun
fragmanı ızladıgımde tekrar sagol buyukbaba. bırsey dıkattımı çektı.tarık ve mert el sıkıştıktan sonra pınar tarıağa güle güle oturun diyor yanı şimdı tarık galıba evı kabul edıyor anlamadım gıttı. sız ne dersınız.

????????

Medea
06-02-07, 12:17
şimdi fragmanda ilk dikkatimi çeken fragman sahnelerinin baştan sona Tarık ve Naz sahneleriyle geçmesi diğerleri hiç yok öte taraftan bence Naz ve Tarık, arasında yaşanan her nekadar bir itiraf olsa bile bu itiraf Tarık'ı tatmin etmemişki valizini topluyor demekki Mert ve Pınar'la , görüşmeye gittiklerinde Tarık, Mert'in, iş teklifini kabul ediyor ve el sıkışıyorlar bunun üzerine Naz çaresiz eve döndüklerinde ağlıyor ama daha sonra belkide şu kimonolu partide oluyor Tarık, şimdilik gitmeyi ertelemiş görünüyor bunu duyan Naz sevinç ten boynuna sarılıyor. ben böyle bişeyler çıkardım ama yine ters köşe olabilirim tabi

O ters köşe dediğin yer bizlere öyle tanıdık ki sayelerinde sık sık oraya uğruyoruz:img-yes:

unseen
06-02-07, 12:18
Sonunda beklentilerimiz gerçekleşiyor..itiraf geliyor...ben Nazın itirafından sonra
Tarığın neden karşılık vermediğini ve gitmek istediğini çözemedim..fragmanı 1 kez
izleyebildim..Tarık itiraftan önce gitmek istemiş..Nazda itiraf etmek zorunda kalmış
olabilir tabii..dahada 2 gün var..çok merak ediyorum..

deniz_15
06-02-07, 12:24
arkadaşlar sıkı durun
fragmanı ızladıgımde tekrar sagol buyukbaba. bırsey dıkattımı çektı.tarık ve mert el sıkıştıktan sonra pınar tarıağa güle güle oturun diyor yanı şimdı tarık galıba evı kabul edıyor anlamadım gıttı. sız ne dersınız.

????????
nası kabul etsin özette kimlik ve imza gerekli diyorrr.

sude9
06-02-07, 12:32
Evi kabul etmez bence,üstelik kimlikleri soruyorlar öğrendiklerinde evi vermekten vazgeçecektirler:img-hyste
Naz itirafına karşılık bulamadığı için ağlıyor yazık ya ama olsun kavuşma anı daha güzel olur,özette Tarık'ın Pınar-Mert ve Naz'ın yanında Küçük hanım ve Kendisi ile ilgili soruya cevap verdiği yazılmış,Naz'ın itirafına karşılık kendi itirafını bu ortamda yapacak büyük ihtimal(ters köşe olma ihtimalim yüksek tabi,belkide itiraf değil de kardeş olmadıklarını açıklarlar,çıkamadım işin içinden)

deniz_15
06-02-07, 12:32
bide tarık müştemilattayken eşylarını mı topluyoo ya yoksa gidiyoo mu.ayrılık iyidir derim ama ben kıyamam bunlara :img-patsa :img-patsa

RebeCa
06-02-07, 12:34
nası kabul etsin özette kimlik ve imza gerekli diyorrr.

biliyorum arkadaşım özette böyle yazıyor kımlık ve ımza gerekıyor ama mşimdılık kabul edıp sonrdan cayabılır .vallahı bılmıyorum amam bana pınar gule gule oturun dedı gıbı geldı artık bölümde ızleyecegız. :img-in_lo

whiteangel
06-02-07, 12:35
Arkadaşlar bu arada 1.5 saat içinde fragmanı üç kez verdi star tv.. Aman allahım başlarına taş mı düştü? Dilimi ısırayım.:img-cool2 Fakat ben bu fragmanı izlemelere doyamadım efeeemm.. Hala izleyememiş olan varsa özeldn yazarsa , izleyebilecekleri adresi verebilirim :)
İster misiniz perşembe akşamı diziden önce haber bülteninde yalancı yarim oyuncularını
konuk edip bizi temelli şaşırtsın star tv:happy0064 Olur mu olur..:) Biz de çok bi sevindirik oluruz. :good:

senem_89
06-02-07, 12:37
Evi kabul etmez bence,üstelik kimlikleri soruyorlar öğrendiklerinde evi vermekten vazgeçecektirler:img-hyste
Naz itirafına karşılık bulamadığı için ağlıyor yazık ya ama olsun kavuşma anı daha güzel olur,özette Tarık'ın Pınar-Mert ve Naz'ın yanında Küçük hanım ve Kendisi ile ilgili soruya cevap verdiği yazılmış,Naz'ın itirafına karşılık kendi itirafını bu ortamda yapacak büyük ihtimal(ters köşe olma ihtimalim yüksek tabi,belkide itiraf değil de kardeş olmadıklarını açıklarlar,çıkamadım işin içinden)

evi kabul edicek bence çünkü hacer anneleri evinden çıkarıolar ve onların bir eve ihtiyaçları var.tarık evi kendileri için deilde hacer anne için kabul edio.bence bu ev meseleside bunun için çıktı.

whiteangel
06-02-07, 12:40
evi kabul edicek bence çünkü hacer anneleri evinden çıkarıolar ve onların bir eve ihtiyaçları var.tarık evi kendileri için deilde hacer anne için kabul edio.bence bu ev meseleside bunun için çıktı.
Öyle olduğunu hiç sanmam. Hacer Anne için Tarık ve ailesi 10 tane ev alır gerekirse. Burda başka bir şey var, ama ne anlamadım. Dudak okuyan arkadaşlarımız fragmanı hala izlemediler galiba. Onların mesajlarını merakla bekliyorum. :)

nesss
06-02-07, 12:40

Ne olursa olsun bence o ev kabul edilmemeli!!! Mert'ten o evi kabul edeceğine annesinden veya babasından yardım istemeli. Bana çok yanlış geliyor. Hem yalanlar söyleyerek oyundan hayatlarındasın hemde aldıkları evi kabul ediyorsun. Ama tabi o ev ne şekilde alındı veya nasıl teklif edinildiğini bilmiyoruz. Büyük ihtimal ile güzel bağlayacaklardır ama yine de ben Mert ve Pınar'dan birşey kabul etme hitmaline hiç sıcak bakmıyorum...

Bu hafta dolu dolu sahneler ve uzun bir bölüm izleyeceğiz galiba :D

deniz_15
06-02-07, 12:42
İster misiniz perşembe akşamı diziden önce haber bülteninde yalancı yarim oyuncularını
konuk edip bizi temelli şaşırtsın star tv:happy0064 Olur mu olur..:) Biz de çok bi sevindirik oluruz. :good:
inşallaaaah inşallaaah .bi kere şaşırtsın star bizi. diğer dizileri magazin programında gösterdi.bizimkini ceza olarak ana haber bülteninde göstersin

sude9
06-02-07, 12:44
Evi kabul ederse çok büyük talihsizlik olur,bu işi nasıl toparlar sonra?Üstelik bunu kabul etmesi Pınar ve Mert'le görüşmeye devam etmek demek olur,yok yok olmasın bu

Fragmanın sonunda Naz'ın dudaklarını okuyabildiniz mi?:img-help: :img-help:

elmali-turta
06-02-07, 12:45

biz isteriz sevim ablacım istemezmiyiz ama bakalım star istiycekmi:icon_whis :icon_whis
aslında çok iyi olurdu kv öncesi güzel bi reklam,inşallah olur:happy0064 :happy0064 :happy0064

gestalt24
06-02-07, 12:48
gördüğüm kadarıyla el sıkışma sahnesinde pınar mertin bir lafı üzerine "biliyorum. güle güle oturun" yada "biliyorum, biz onunla konuştuk" dedi yanlış görmediysem.
birde en son sarılma sahnesinden hemen önce tarıkın "mert.." diye başlayan yarım kalmış bir cümlesi var.

reytingler bekleyinnn biz geliyoruzz... :happy0064

whiteangel
06-02-07, 12:48
Avatar yapabilen arkadaşlardan bir ricam var. Şu an avatarıma koyduğum resmin olduğu sahneden bir hareketli avatar yapabilir misiniz lütfen:img-in_lo şimdiden teşekkürler... Sanırım bu sahne en sevdiğim sahnelerde 3. sıraya yerleşti bile:good:

eroglu_forever
06-02-07, 12:53

Ewet Tam Süper Olur Kanımca...

Star TV Ana Haber Bülteni Çok İzlenenler Arasında, KV Öncesi Doping Etkisi Yapar...

Şuda Bir Gerçek Ki Cuma Günü Reytingler Geldiğinde Pek De Hoş Olmayacak, Bence Dizinin Gününü Değiştirmeliler...

unseen
06-02-07, 12:53
Ne olursa olsun bence o ev kabul edilmemeli!!! Mert'ten o evi kabul edeceğine annesinden veya babasından yardım istemeli. Bana çok yanlış geliyor. Hem yalanlar söyleyerek oyundan hayatlarındasın hemde aldıkları evi kabul ediyorsun. Ama tabi o ev ne şekilde alındı veya nasıl teklif edinildiğini bilmiyoruz. Büyük ihtimal ile güzel bağlayacaklardır ama yine de ben Mert ve Pınar'dan birşey kabul etme hitmaline hiç sıcak bakmıyorum...

Bu hafta dolu dolu sahneler ve uzun bir bölüm izleyeceğiz galiba :D

yani normalde zaten Tarık gibi bir karekter kabuletmez..Mertin verdiği çeki kabul
etmeyen Tarığa, Mert minnettarlığını ev alarak göstermek istemiş olabilir..

dea
06-02-07, 12:58
arkadaslar naz ilk sahnede ''bu benim tarıgım olamaz''diyor galiba dimi?ama bunu soylemesinin is teklifinin kabuluyle bir ilgisi yok kanımca , buyuk olasılıkla tokalasma bu sahneden sonra oluyor cunku giysileri gecen haftaki giysiler.ama mert'le olan sahnede kıyafetler degismis.son sahnedede tarık ''bende seni''diyor sanki.ama acaba bu bende'' seni seviyorum'' mu?''bende seni ozleyecegim'' mi?walla bende yorumlar tıkanıyor.iyi dusuneyim iyi olsun diyorum ama bu senarist milletinede guvenemiyorumki!!!!

handeozbek
06-02-07, 13:00
O son sahnede Naz seni özleyeceğim diyor galiba. Tarıkta bende seni diyor.

handeozbek
06-02-07, 13:02
O son kısımda Nazın ne dediğini bir anlasak bayağı birşeyleri çözmüş olacağız. İşle ilgili birşey mi diyor anlamıyorum. O sahnede ne dediğini çok merak ediyorum

deniz_15
06-02-07, 13:05
O son kısımda Nazın ne dediğini bir anlasak bayağı birşeyleri çözmüş olacağız. İşle ilgili birşey mi diyor anlamıyorum. O sahnede ne dediğini çok merak ediyorum

özellikle surat ifadesine dikkat edin ya öyle bi ifade vardı tam sarılırken.evirip çevirip fragmanı isliyorum bu arada

levoo
06-02-07, 13:07
Naz-Tarık aşkının en alevli bölümünü izleyeceğiz.Önce Naz dökecek içini,sonra Tarık.Biz de ekran başında bu itirafların şokuyla dizi sonunda ölü gibi dolaşırız :)

handeozbek
06-02-07, 13:08
özellikle surat ifadesine dikkat edin ya öyle bi ifade vardı tam sarılırken.evirip çevirip fragmanı isliyorum bu arada

bende aynı durumdayım kaçıncıyı izliyorum bilmiyorum. Dön duraklat izleyip duruyorum. Son sahnede ne dediğini anlamaya çalışıyorum. yok anlayamıyorum.

levoo
06-02-07, 13:09

Naz son bölümde eşyalarını toplamışsın diyo.Tarık'ın ne dediğini çözmeliyiz çünkü Naz mutluluk içinde Tarık'a sarılıyor.

ceza_cansu
06-02-07, 13:09
Selam arkadaşlar.Fragmanı izledim gerçektende bu bölüm duygusal bir bölüm olucak.Naz'ın ağlaması,ağlayarak çello çalması falan herşey kesin çok güzel olucak bu bölümde.Fragmanda bir sahnede Naz Tarık'a mutlu bir şekilde sarılıyor.Bence orda Tarık'ın çantaya koyduğu eşyaların gitmekle bir ilgisi yok.Ama naz önce bunu böyle düşünücek.Sonra Tarık'ın gitmiceğini öğrenince sevinicek ve sarılıcak

B.A.D.B
06-02-07, 13:12
Kafayı yemek uzereyım,fragmanın sonundaki sarılma sahnelerinde Naz, ''Tarık'' diyor o arada milisaniyelik bir takılma oluyor,cumlenin sonunu cıkaramıyorum,iki farklı player ve 5894736 codec calısıyor,o takılma olayını cozemıyorum.Sonra ,Naz umutsuzken Tarık da ''ben de'' diyor ama orada bir kelime daha var,onu da Tarık'ın dudakları goremeyince okuyamadım,tahmin yurutmuyorum cunku nasılsa meshurrr koseye yatacagım.Artık isi profesyonellige doktuk,fragmanları dudak okumak icin kullanıyoruz.

Sevgili dostlarım bilmem farkında mısınız,gizli servis ajanları gibi calısıyoruz.

1.YY setinde heryere giris izni olan bir kostebegimiz var,

2.Basın yayın organlarını 24 saat inceleyen uzman bir kadromuz var,
3.Türk dili ve edebiyatında uzmanlasmis ozel bir bolumumuz var ki bu ekibimiz yazılan her cumleyi surekli analiz ediyor,
4.Strateji ve planlamadan sorumlu bir ekibimiz var ki onlar da bolum yorumları ve gerceklesebilecek her olasılıgı yazıyorlar,
5.En onemlisi ani mudahale ekibimiz var ki YY setine kriz anında baskın gerceklestirebilelim.

Sonuc; Y.Y.I.T.

YALANCI YARİM İSTİHBARAT TEŞKİLATI
:good: 24 saat görev başında:good:

deniz_15
06-02-07, 13:13
bende aynı durumdayım kaçıncıyı izliyorum bilmiyorum. Dön duraklat izleyip duruyorum. Son sahnede ne dediğini anlamaya çalışıyorum. yok anlayamıyorum.

demek istedğim öyle bi hali varki öyle bi sarılışsarılırken bişe diyoo onu bende anlamadım işte o söylediğini çözsek .ama galiba tarık gidiyoo

Medea
06-02-07, 13:16
Hakikaten Badb,Rtük bile bizim gibi kapsamlı araştırma değerlendirme yapamıyordur :) :)

deniz_15
06-02-07, 13:17
Naz son bölümde eşyalarını toplamışsın diyo.Tarık'ın ne dediğini çözmeliyiz çünkü Naz mutluluk içinde Tarık'a sarılıyor.

tarık gidiyo bence nazda ki ifade mutluluk değil başka bişe .ama çözemiyorum yani o an tarık ne dediyse.sanki gitme der gibi.ay nası anlatsam

B.A.D.B
06-02-07, 13:23
Hakikaten Badb,Rtük bile bizim gibi kapsamlı araştırma değerlendirme yapamıyordur :) :)

Cideen cozutmaya basladık,dudak okumaya calısırken farkettim,baktım ki resmen fragmanın analizi yapıyorum,agır cekim,surekli %10 yavaslatarak izledim,aynı sahneleri saniyelik bolumlerde tekrarladım,sesi kapattım,degisik playerlar denedim,zoom yaptım,cart yaptım curt yaptım,dudakları okuyamadım,teknoloji yetmiyor,tam okuyabilmem icin uc boyutlu ve 360 derece izleme sansım olan bir player lazım;Arif Verimliiiiiiiiii...

levoo
06-02-07, 13:23
tarık gidiyo bence nazda ki ifade mutluluk değil başka bişe .ama çözemiyorum yani o an tarık ne dediyse.sanki gitme der gibi.ay nası anlatsam

Perşembe akşamı saat 20:00 ye kadar beklemekten başka çaremiz olduğunu sanmıyorum ama Naz'ın "eşyalarını toplamışsın" dediğine o kadar eminim ki :)

cave77
06-02-07, 13:24
Fragmanın son sahnesinde Naz'ın ne dediği merak etmekle beraber ayrıca şu Japon-kimono ortamı nasıl oluştu onu da çok merak ediyorum:img-pilot ...sanırım bu Belkıs Hanım'ın bir organizasyonu falan,valla ne güzel etmiş de böyle bir ortam olmuş,şahsen fragmandaki en beğendiğim sahne bu oldu benim :))) çok mistik bir ortam olmuş ve bu mistik ortam aşkı körükler =)))))

ceza_cansu
06-02-07, 13:26
Fragmanın son sahnesinde Naz'ın ne dediği merak etmekle beraber ayrıca şu Japon ortamı nasıl oluştu onu da çok merak ediyorum:img-pilot ...sanırım bu Belkıs Hanım'ın bir organizasyonu falan,valla ne güzel etmiş de böyle bir ortam olmuş,şahsen fragmandaki en beğendiğim sahne bu oldu benim :))) çok mistik bir ortam olmuş ve bu mistik ortam aşkı körükler =)))))

O ortam körtüklemese bile Belkıs hanım körükler.Daha Naz salona girer girmez anında Tarık ve Naz'ın yan yana fotoğraflarını çekti.Daha kimbilir neler yapar neler:)

sude9
06-02-07, 13:29
Sanırım benim gözlerimde bir sorun var,fragmanı siteden izledim henüz ekranda izleyemedim,ben Tarık'ın eşya toplama sahnesini görmedim.Eğer eşya toplama olayı varsa ve Tarık "bende" diye yanıt veriyorsa (dudak okuyan arkadaşlara tekrar teşekkürler,onlar olmasa hiçbirşey öğreneceğim yok) son sahneden şunu çıkartırım:Tarık gidiyor,Naz seni özleyeceğim diyor,yüzü de bir tuhaf zaten Tarık'da bende diye karşılık veriyor,hoş onunda yüzü tuhaf;ne yani bu bölümde itirafla beraber ayrılıkmı izleyeceğiz,ağlarım yaa:img-sorry :img-fie:

B.A.D.B
06-02-07, 13:29
Perşembe akşamı saat 20:00 ye kadar beklemekten başka çaremiz olduğunu sanmıyorum ama Naz'ın "eşyalarını toplamışsın" dediğine o kadar eminim ki :)

Helal olsun,mukemmel yakalamıssın, Naz , ''Esyalarını toplamıssın'' diyor,ama Tarık'ın cevabı ne? Ben... diye baslıyor soze gibi goruyorum..

deniz_15
06-02-07, 13:31
barış abiye nede yakışmış kimono hele saçlarınıda toplamış yarıdan hele merve o saçlarını bir türlü toplamıyordu öyle toplayınca o güzel yüzü ortaya çıktı
http://img413.imageshack.us/img413/1442/bscap026vg0br9.jpg (http://imageshack.us)

Buyukbaba
06-02-07, 13:35
O son sahnede "ben de" demiyor. Bana sanki "ben sa.." gibi birşey diyecek gibi geldi. Yani "ben sadece...." diye devam edecek gibi.

levoo
06-02-07, 13:37
O son sahnede "ben de" demiyor. Bana sanki "ben sa.." gibi birşey diyecek gibi geldi. Yani "ben sadece...." diye devam edecek gibi.

Ben sadece gereksiz eşyaları kaldırmıştım bir yere gittiğim yok falan derse çok süper olur...

B.A.D.B
06-02-07, 13:38

Evet ''Ben de'' demiyor,ilk seferde dudakları yanlıs okumusum,tecrubesizlik iste :) ''Ben sa...'' veya ''Ben a...'' gibi bir sey soyluyor.

MoPete
06-02-07, 13:40
arkadaslar, emin değilim ama acaba tarık'ın evden ayrılma sebebiyle hulusi'nin bir alakası olabilir mi?

yanlış hatırlamıyosam özette kimono partisine hulusi'nin davetsiz gelmesi konusu vardı. "hulusi gelince olanlar olur" diye bir ifade hatırlıyorum. ne icin kullanıldı acaba bu ifade?

whiteangel
06-02-07, 13:40
Gezen tilki nin anketi sonuçlanmış arkadaşlar. Haberi aşağıdaki linke ekledim. Şimdi sizlerden ricam vatan gazetesinin anketine tam katılım olsun.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14691&page=6

havinnnn
06-02-07, 13:41
bence son sahnede naz nıe esyalarını topladn dıor tarıkta ben sey gıbı bısı dıor sonra naz mutlu bı sekılde tarıga sarılıor.. yanı bana ole dıor gıbı geldı:img-pilot

deniz_15
06-02-07, 13:43
arkadaslar, emin değilim ama acaba tarık'ın evden ayrılma sebebiyle hulusi'nin bir alakası olabilir mi?

yanlış hatırlamıyosam özette kimono partisine hulusi'nin davetsiz gelmesi konusu vardı. "hulusi gelince olanlar olur" diye bir ifade hatırlıyorum. ne icin kullanıldı acaba bu ifade?

ama tarık babasına dfalarca yakalandı ve ama görünmedi .evden ayrılış nedeni naz aslında tarık bir süre görüşmeyelim dediğinde böyle bişe olcağı aklıma gelmişti.ayrılık iyidir birbirlerinin kadrini kıymetini bilirler ama nazın o hlinede çook üzüldüm.ama sevndiğim bişe var çello çalacaakk olması

B.A.D.B
06-02-07, 13:45
bence son sahnede naz nıe esyalarını topladn dıor tarıkta ben sey gıbı bısı dıor sonra naz mutlu bı sekılde tarıga sarılıor.. yanı bana ole dıor gıbı geldı:img-pilot

Ben de tam tersini dusunuyorum,
Naz: Tarık,esyalarını toplamıssın,
Tarık: Ben sa... (yada ben a...)
seklinde bir dialog var ve sonucta Naz Tarık'ın gitmemesi icin yalvarırcasına sarılıyor diye tahmin ediyorum.

Medea
06-02-07, 13:47
barış abiye nede yakışmış kimono hele saçlarınıda toplamış

Ben saçlarına bayıldım ,çok yakışmış Barış'a bu şekilde saçını toplamak.Çok etkileyici ve gizemli görünüyor.:img-yes:

kozanak
06-02-07, 13:48
fragmanın linkini biri yazabilir mi pleaseeeeeeeeee ee:):)

zer
06-02-07, 13:49
tebrik ederim B.A.D.B mükemmel bir benzetme , kanımca Amerika'nın istihbarat servisi bile bu kadar detaycı çalışmaz biz aşağı çeviriyoruz yukarı çeviriyoruz ağızlarında laf aşmaya çalışıyoruz varmı böyle tam teşeküllü çalışan başka servisler bence Tarık evet gitmek için bavulunu toplamıştı ama dediğim gibi belki de Naz'ın dışında gelişen olaylar sonucunda şimdilik gitmekten vaz geçti Naz'daki, sevinç bu olabilir bide tabi Sadri'nin zordurumda olması Tarık'ın bu konuyla ilgili mutlaka bi girişimi olacak belkide bu sayede Tarık ile Babasının barışma sahnelerinide görebiliriz. Nasıl olacak bilmiyorum ama bu olaydan Hulusi'ninde, bişekilde haberi olacak ve beklenen görüşme gerçekleşe bilir
yani Tarık ev almak için tekrar yarışmayacağına göre

dizidizidiziler
06-02-07, 13:49
Ay yorumlarınızı okurken cozutucam zaten izlememe gerek kalmayacak bu bölümü :)

Ben de, Ben a, Ben sa.. Ne diyor bu çocuk? :)
Bayılacağız yakında...

Benim derdim ne biliyor musunuz? Hangi sahne ne zaman onu çözmeye çalışıyorum.

Geçen Bölüm Tarık'a geldi Mert teşekkür etti. O bölüm öyle bitti. Sonra diyelim
ki Naz, Tarık'ın başının etini yedi yine bütün gün ve bunlar tartıştılar. o gün Mertlerle buluştular. Mert tekrar şu işi düşünsen dedi. Tarık da Mert'le el sıkıştı. Sonra eve geldiler, akşam kavga ettiler. Sonra Naz yukarı çıktı, çello çaldı, ağladı filan. Sonra dayanamadı Tarık'ın yanına gidip itirafını yaptı.
Tarık duymadı veya uyuyakaldı numarası yaptı. Veya sadece ben burada kalayım ama sen bana kötü davranmaya devam et diye söyledin bu güzel lafları dedi. Naz odasına kaçtı. Ağladı. Tarık peşinden geldi, Nazla konuşmak için. Ama Naz onu biraz tersledi. Sonra Pınar Tarık'la konuşmaya geldi. Küçük hanım hakkında sorular sordu. Tarık da aslında ben o küçük hanıma aşığım dedi. Naz bu sözü duydu sevindi.

Daha sonra Tarık'ın odasına gitti. Ona eşyalarını toplamışsın dedi. Tarık da evet Ben de sana veda edecektim dedi. Naz da gitme seni çok özlerim filan dedi sanırım. Tarık da ben de seni çok özlerim. Gidemem ki filan diyor sarılıyorlar birbirlerine desek...

O sırada Belkıs hanım Vahi bey için parti düzenliyor. Bizimkiler mutlu, kimonoları giyiyorlar. parti'ye Teo ve Filiz davetli.
Hulusi bey (özette dediği gibi) partiyi basıyor.
Ve na na na naaaaaaaaam! Tarık'la burun buruna geliyor. Tarık Oğlum! diyor..
Bu bölüm burada bitiyor...

havinnnn
06-02-07, 13:50
Ben de tam tersini dusunuyorum,
Naz: Tarık,esyalarını toplamıssın,
Tarık: Ben sa... (yada ben a...)
seklinde bir dialog var ve sonucta Naz Tarık'ın gitmemesi icin yalvarırcasına sarılıyor diye tahmin ediyorum.

olabılır hakkatn ya kafm karıstı persembeyı beklıcez artk yoksam durum fena...

Medea
06-02-07, 13:51
Tamamdır ahali birini daha kaybettik sonunda...geçmiş olsun sana da dizidizidiziler :) :)

deniz_15
06-02-07, 13:54
Ben saçlarına bayıldım ,çok yakışmış Barış'a bu şekilde saçını toplamak.Çok etkileyici ve gizemli görünüyor.:img-yes:
evet çok gizemligözüküyoo valla .bende çok seviyorum öyle yarıdan bağlayışını .çoook yakışıyooo.

dizidizidiziler
06-02-07, 13:54
Oooo Medea ben çoktan fıttırmıştım da tescilenmemiştim. Daha hasteneye kapatmamışlardı beni aranızda dolaşıyor, akıllı taklidi yapıyordum.
Şimdi tescillendim tam oldu... Bu arada bence bu bölüm sonunda kesin Partiyi basan Hulusi Tarık'la burun buruna gelecek, bizim de yüreğimiz ağzımıza gelecek...

İsmim Arzu bu arada. Nick biraz uzun insanı yoruyor biliyorum :)

kozanak
06-02-07, 13:56
flaşşş flaşşş flaşşş:) ehehe fragmana süper başlamışlar yaaa fragmanı izlememde emeği geçenlere teşekkürlerr perşembeye kadar benim bi check up yaptırsam fena olmucakkk galiba :) 20 bölümü geride bırakacak bi bölüm geliooo sawunun:)

nowar_77
06-02-07, 13:57
tarık ve mert in el sıkışma sahnesinden sonra tarık ın gözlerindeki yıkılmış,çaresiz ifade mert in hediye ettiği evi kabul etmek zorunda kalmasından mı acaba ..naz la ilgisi yokmuş gibi geldi bana ..hacer annenin evsiz kalmaması için o evi kabul etmek zorunda kalmış olabilir..ki bu çok yanlış olur..gururuna yediremeyip anne -babasından bile ayşe nin ameliyatı için gerekli parayı kabul etmeyip mert ten gelen ianeyi kabul etmesi ters olur..umarım ev olayı bu şekilde çözülmez..

burcin_kaplan

Bayılacağız yakında...

ki Naz, Tarık'ın başının etini yedi yine bütün gün ve bunlar tartıştılar. o gün Mertlerle buluştular. Mert tekrar şu işi düşünsen dedi. Tarık da Mert'le el sıkıştı. Sonra eve geldiler, akşam kavga ettiler. Sonra Naz yukarı çıktı, çello çaldı, ağladı filan. Sonra dayanamadı Tarık'ın yanına gidip itirafını yaptı.
Tarık duymadı veya uyuyakaldı numarası yaptı. Veya sadece ben burada kalayım ama sen bana kötü davranmaya devam et diye söyledin bu güzel lafları dedi. Naz odasına kaçtı. Ağladı. Tarık peşinden geldi, Nazla konuşmak için. Ama Naz onu biraz tersledi. Sonra Pınar Tarık'la konuşmaya geldi. Küçük hanım hakkında sorular sordu. Tarık da aslında ben o küçük hanıma aşığım dedi. Naz bu sözü duydu sevindi.

Daha sonra Tarık'ın odasına gitti. Ona eşyalarını toplamışsın dedi. Tarık da evet Ben de sana veda edecektim dedi. Naz da gitme seni çok özlerim filan dedi sanırım. Tarık da ben de seni çok özlerim. Gidemem ki filan diyor sarılıyorlar birbirlerine desek...

O sırada Belkıs hanım Vahi bey için parti düzenliyor. Bizimkiler mutlu, kimonoları giyiyorlar. parti'ye Teo ve Filiz davetli.

Şimdi hani mert tarıka 150 bin wermeye gelmişti ya ordaki kıyafetlerle bizimkilerin kawga ettiği kıyafetler aynı yani kawga gece olucak...Şöleki mert gittikten sonra kesin gene naz bişe dedi we tarıkta patladı ..ardından naz büyük bi hışımla ne halin warsa gör dedi we odasına doğru yol aldı....Çellosunuda aldı çarlaken de ağladı tabi o sıradada ne yapması gerektiğini düşündü we artık bütün gücünü toplayıp aşağı indi we konuştu bölümün başında bunlar gelişicek ardından sabahta naz ve tarık mert ve pınarla buluşmaya gidicek şuan diğerler sıralamarı kafamda oluşturmaya çalışıorum biraz dahad üşünüiim:)

anqel

Bayılacağız yakında...

evet ya perşembeyi nasıl beklicezzz daha çarşamba var...
eğer o zamanda beklenen
itiraf olmazsa napıyorum?
TVyi camdan aşağı atıyorum.

RebeCa
06-02-07, 14:02
medea, sen bilmezsın ben ve dizidiziler aşk oyunu forumundan tanışırız biz alışıgız ters köşelere yatmaya bende dolayısıyle dizidizilerin halline alışığım.
dizidiziler bu arada selamlar canım ve tabıı kı tüm forum ahalısıne
gelelim konuya arkadaşlar tarık mert ıle el sıkıştıktan sonra pınar bılıyorum güle güle oturun diyor. buna kesın emınım kalıbımı bıle basarım
ama zaten tarıgın suratında garıp bir ıfade var hıç memnun olmamış yaptına sankı.
hadı bakalım bu ev meselesı nasıl çözülecek.

whiteangel
06-02-07, 14:03
Sonunda bir cozume ulastım sanıyorum,Naz'ın itirafı ask itirafı olabilir ancak Tarık'ın,Pınar ve Mert'in yanında ask itirafı yapacagı hic inandırıcı ve mantıklı degil,belki okula yaptıgı bagısı itiraf etmis olabilir.Hala karsılıklı ask itiraflarının bu bolum gelecegine inanmıyorum,inanamıyorum,umuyorum yanılan ben olurum.

Duzeltme,Tarıkbagısı itiraf edemez,zaten Pınar durumu biliyor,benim tahin bastan curudu.:sad53:

Ahhh arkadaşım senin durumun cidden vahim. Derhal yoğun bakıma alınman gerekiyor. Neyse sana önerim bugün fragmanı bir daha izleme.. :img-hyste En azından biraz kafayı boşaltırsın..:img-hyste

MoPete
06-02-07, 14:05
dizidizidiziler'in yazdığı son kısım aslında mantıklı geldi bana.

"tarık eşyalarını toplamaktan ve gitmekten vazgeçer. naz, onu kimono partisine çağırır tarık kabul eder. izleyici düşünür, tamam ikisi de aşklarını kabul etti işte oldu derken,

partiyi hulusi basar, tarık yakalanır veee..."
to be continued...

karşılıklı itiraflar gelmişken ve birşeyler başlayacakken bu aşkın önüne belki en büyük engel olabilecek "tarık tekelioğlu" gerçeği çıkartılır.

RebeCa
06-02-07, 14:06
tabıı öte yandan burçin senın dedıgın gıbı 150 bını kabul etmeyen aysenın amelıyat parası için yarışan bırı nasıl kabul edecek evı diye düşünüyorum acaba ? nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum.

dizi kurdu
06-02-07, 14:06
arkadaşlar şu evi kabul etme olayında acaba hani hacer ana evi satarken sonuçta bedavaya satmadı 40 binlira aldı eee tarık bu para karşılığında mertten alabilir yani bedavaya değilde para karşılığı hacer ananın üstüne tapu yapılabiliir.

ceza_cansu
06-02-07, 14:07
Ya yok ben bu bölümün fragmanını perşembeye kadar bir daha izlemicem.Öyle bir fragman yapmışlarki bir sahneden birden çok anlam çıkıyor.Ve bu anlamların 1 tanesi iyi diğerleri kötü:icon_sorr

aprahel
06-02-07, 14:07
arakdaşlar fragmanı izleyemiyorum ve sizin yorumları okumaktan bilgisayarın başında ET'ye dönüşmek üzereyim.
ya delircem perşembeyi nasıl bekliyeceğiz en olmadı dizi setini basmayı planlıyorum arkadaşlar bana katılın olur mu??

deniz_15
06-02-07, 14:09

"tarık eşyalarını toplamaktan ve gitmekten vazgeçer. naz, onu kimono partisine çağırır tarık kabul eder. izleyici düşünür, tamam ikisi de aşklarını kabul etti işte oldu derken,

to be continued...

karşılıklı itiraflar gelmişken ve birşeyler başlayacakken bu aşkın önüne belki en büyük engel olabilecek "tarık tekelioğlu" gerçeği çıkartılır.

hııııhh benim anlatmak istedğim de bu naz öyle bi sarılıyokiii belkide gitmekten vazgeçtim dediği için öyle bi havası var sarılma sahnesinin.ama şimdilik gerçek ortaya çıkmasın.tarık tekelioğlu gerçeği

deniz_15
06-02-07, 14:11
arakdaşlar fragmanı izleyemiyorum ve sizin yorumları okumaktan bilgisayarın başında ET'ye dönüşmek üzereyim.
ya delircem perşembeyi nasıl bekliyeceğiz en olmadı dizi setini basmayı planlıyorum arkadaşlar bana katılın olur mu??
al işte kendini kaybeden biri daha
bende senden farksız değilim yaaa gel perşembee .ama mümkün oldukça fragmanı izlememeye çalışacağım izledikçe aklımı kaçırıyorum

sondakika
oy oy bu nasıl fragman yarabbim.. ne tatlı olmuşlar öyle.. :img-hyste şeker gibi. o nasıl sarılma öyle.. yok yok bu bölüm nefis olacak.. uğur kedi haklı çıktı yahu.. gel perşembe gel.. :img-cool2 :happy0064

notasyon : henüz kendimi kaybetmedim efem.. ama yakındır :img-hyste

Medea
Aslında ben Naz'ın onun Tarık Tekelioğlu olduğunu öğrendiğinde neler düşüneceğini merak ediyorum.Dikkat ederseniz düşüneceğini diyorum,yapacağınıdeği.Kızacak köpürecek ilk anda ama ya o sinir geçince ne düşünecek gerçekten acaba.Onun da zengin birisi olduğunu,ona neler dediğini ama buna rağmen yanında kaldığını sevdiğini vs vs neler geçecek kimbilir aklından.Ne hissedecek gerçekte?Sinirli haliyle bile o iç sesleri ona ne diyecek..peki ya sakinleşince ? Naz çok karışacak ruhen çokkk.

MoPete
06-02-07, 14:12
hııııhh benim anlatmak istedğim de bu naz öyle bi sarılıyokiii belkide gitmekten vazgeçtim dediği için öyle bi havası var sarılma sahnesinin.ama şimdilik gerçek ortaya çıkmasın.tarık tekelioğlu gerçeği

tabi senaristler de bu kadar malzemeyi ve esas bombayı sadece bir bölümde harcamak istemezler belki.

ayşenurr
06-02-07, 14:13
Tarık Tekelioğlu kimliği hemen açıklanmasın.tarık naz aşkını izliyelim.kaç bölümdür bekliyoruz.star tv sık aralıklarla fragmanı yayınlıyor.aklı başına yeni geldi.

sondakika
06-02-07, 14:14
Aslında ben Naz'ın onun Tarık Tekelioğlu olduğunu öğrendiğinde neler düşüneceğini merak ediyorum.Dikkat ederseniz düşüneceğini diyorum,yapacağınıdeği.Kızacak köpürecek ilk anda ama ya o sinir geçince ne düşünecek gerçekten acaba.Onun da zengin birisi olduğunu,ona neler dediğini ama buna rağmen yanında kaldığını sevdiğini vs vs neler geçecek kimbilir aklından.Ne hissedecek gerçekte?Sinirli haliyle bile o iç sesleri ona ne diyecek..peki ya sakinleşince ? Naz çok karışacak ruhen çokkk.

ilkin bir çöküş yaşayacağı kesin .. sevgili medea bu zaten kaçınılmaz olur.. ama açık kapı bırakın bir nokta var.. oda şu; tarığın ruh hali içinde bulunduğu durum nasıl bu noktalara geldiği ve altın gibide kalbi.. bunlar affettirecekti çünkü keyfi bir yalan yok ortada bir zaruriyet var.. işin içinde dalga geçmek kafa bulma gönül eğlendirmek yok..

bu sebeble bu şok yada hayal kırıklığı erken bitecek gibi.. :good:

tarik_naz
06-02-07, 14:15
yalancı yarim forum üyeleri patır patır gidiyo.hergün yeni kişiler katılıyo. allah sonumuzu hayır etsin. görmüş geçirmiş biri olarak söylüyorum, inanın çok kötü bi durum :( umarım dizi devam ettiği sürece daha fazla kişiyi kurban vermeyiz :)

aprahel
06-02-07, 14:16
Tarık Tekelioğlu kimliği hemen açıklanmasın.tarık naz aşkını izliyelim.kaç bölümdür bekliyoruz.star tv sık aralıklarla fragmanı yayınlıyor.aklı başına yeni geldi.

kesinlikle katılıyorum fragmanı izliycez diye stara reyting kazandırıyoruz.bizim forumun bi psikologu vardı nerede o??bana acil yardım lazım

burcin_kaplan
06-02-07, 14:17
tabıı öte yandan burçin senın dedıgın gıbı 150 bını kabul etmeyen aysenın amelıyat parası için yarışan bırı nasıl kabul edecek evı diye düşünüyorum acaba ? nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum.

ya şu ew olayı beni çok düşündürüyor gerçekten..Şimdi ew olayını altından bişe çıkmasa koyacaklarını sanmıyorum senaristlerin çünkü tarık istemem derse biter giderdi ama istemiş ki nüfus cüzlanı we imzanın lazım olduğunu öğrenmiş...ondan dolayı beklemediğimiz bişeler çıkıcak altından diye düşünüyorum ben ..

bu arada burdada aşk oyunu ahalisini görmek çok hoşuma gidio ..aslında desdi gibi pozitif biride olsa daha bi güzel olurdu herkes üzülüo şimdiden:)

sondakika
06-02-07, 14:18
yalancı yarim forum üyeleri patır patır gidiyo.hergün yeni kişiler katılıyo. allah sonumuzu hayır etsin. görmüş geçirmiş biri olarak söylüyorum, inanın çok kötü bi durum :( umarım dizi devam ettiği sürece daha fazla kişiyi kurban vermeyiz :)

serdarcım gelecek tabi.. böyle şeker bir fragman görünürde gelinmez mi efem:img-hyste ya harbiden serdar yahu o kıyafetlerle çok tatlı olmuşlarda.. Allah seni inandırsın nazı tanıyamadım .. kim lem bu dedim yeni bir oyuncu mu gelmiş.. kardeşi atıldı naz yahu naz dedi..bende çıkardım.. :img-hyste

MoPete
06-02-07, 14:18
ilkin bir çöküş yaşayacağı kesin .. sevgili medea bu zaten kaçınılmaz olur.. ama açık kapı bırakın bir nokta var.. oda şu; tarığın ruh hali içinde bulunduğu durum nasıl bu noktalara geldiği ve altın gibide kalbi.. bunlar affettirecekti çünkü keyfi bir yalan yok ortada bir zaruriyet var.. işin içinde dalga geçmek kafa bulma gönül eğlendirmek yok..

bu sebeble bu şok yada hayal kırıklığı erken bitecek gibi.. :good:

çok doğru. kesinlikle katılıyorum.
mecbur kalıp bu duruma gelmesi ve gerçekten ortaya çıkan bir aşk var. birkaç bölüm üzer ama tatlıya bağlanır yani.

çünkü hafifletici sebepler ve gerçekler çok fazla. :img-wink:

pas.si.on79
06-02-07, 14:19

to be continued...

yani mopete öyle güzel başladın ki sonra sonunda şok ettin.:img-hyste
Bence Tarık tekelioğlu olduğu daha sonra çıkacak.Orda saklanacak ya da kaçıracaklar.... nitekim gerek Belgin hanım,vahi bey gerekse naz tarıkı daha önce saklanmasını yardım ettiler...

Şu ev meselesine de Tarık ın ne olursa olsun hacer anne için de olsa o evi kabul etmemesinden yanayım..

Nazın Tarıkın boynuna sarıldığı sahnede Tarık yüz ifadesi öyle aşklarını itiraf etmiş gibi gelmedi.Tabi ben de fotodan gördüklerime göre söylüyorum.

anqel
mümkünse iki bölümcük dahi tekelioğlu gerçeği çıkmasın ortaya aaaaaaa

Kara İnci
Fragmanı izleyememiştim.Sağolsun Miray sayesinde izleme imkanı buldum.Üzümüm çok teşekkürler...

Fragman üzerinde o kadar çok yorum yapılmış ki şimdi bende yorum yapsam bir şekilde birileriyle aynı noktada buluşacağız.Yani bir enteresanlığı olmayacak.Bu yüzden bu defaya mahsus yorumsuz kalıp sizleri okumayı ve diziyi sizin yorumlarınız dahilinde izlemeyi tercih ediyorum.Umarım fragman gibi süper bir bölüm seyrederiz ve dizimizi hak ettiği noktalarda tekrar görmeye başlarız... :img-yes:

deniz_15
06-02-07, 14:20
bu fragmanı izledikten sonra aklım durduu .ama yani onca yalan dolan beni açıkçası korkutuyoo.ya naz affetmezse diye ya ikiside büyük hatalar yaparsa .
kaygılarım yedi beni oooofff

ceren81
06-02-07, 14:23
arkadaşlar bende allak bullak bi halde yazılanları okuyorum..
fragmanı izledim dağıldım tamam ama
yorumlarınız okurken iyice darmadağın oldum..
kafamda herşey birbirine girdi.
ne düşüneyim ne yazayım şaşırdım doğrusu.

sude9
06-02-07, 14:24
Tarık Tekelioğlu mümkünse bu aralar ortaya çıkmasın,tam birbirlerine aşklarını itiraf etti derken bu işin iması bile yapılmasın,sonra nasıl toparlanırız.Böyle bir durumda Naz'ın çok üzüleceği kesin,aşık olduğu insan tarafından 6 aydır kandırıldığını,üstelik onun bir ara banka kredisi yüzünden kötü zamanlar geçirmesine neden olduğu kişi olduğunu öğrenecek olması Naz'ı sarsar,kolay kolay affettiremez kendini,dediğim gibi mümkünse bu konunun iması bie yapılmasın bu aralar

deniz_15
06-02-07, 14:24
forumda her gün birini kaymediyoruz yaaa y bu psikiyatr arif verimli sabahları stardaki yemek programına çıkyo arasak bize yardım eder mi acep

ceza_cansu
06-02-07, 14:25

Yok yok kesin veririz:):)
Ya bu arada fragman karışık,tahminlerimiz çok falan ama cidden bu bölüm çok güzel bir bölüm izlicez:img-yes: Gel perşembe gel

unseen
06-02-07, 14:26
kesinlikle katılıyorum fragmanı izliycez diye stara reyting kazandırıyoruz.bizim forumun bi psikologu vardı nerede o??bana acil yardım lazım

Bence bir psikolog bu kadar kişiyle başedemez..daha fazlasına gerek var bence..
mazallah var olan psikologda sizin sayenizde psikologluk vaka haline gelebilir...:img-hyste :img-hyste bakın ben kendimi koruyorum şimdilik yani..
fazla derine dalmıyorum..dalarsam oynatmaya az kaldı doktorum nerde diye bağırmaya başlıyacağım çok iyi biliyorum..ama nereye kadar dayanacağım onu
bilmiyorum işte..:icon_whis

sondakika
06-02-07, 14:28
çatlatan itiraf geldiya.. tamam yahu gayrı karade sürünmek yok bize.. :img-hyste ne şekil olacak perşembe ne şekil.. birde ardından vadi.. oh ne ala deli gönlüm ne ala.. :img-hyste es deli rüzgar es.. yandan yandan.. :img-cool2

handeozbek
06-02-07, 14:29
Ben dün gece sapıttım enerjimi açığa vurdum şimdi rahatladım. Fragmanda sinir bozucu olmayınca rahatladım. Eğer kendinizi kötü hissederseniz fragmanı izleyin ama sadece o son sarılma sahnesini o zaman çok iyi geliyor. Bugün sakinim bakalım yarın ne durumda olacağım

ayşenurr
06-02-07, 14:31
ya arkiler görüntülen me sayılarna baktım ooo 55 kişi yani 2 .yiz galiba çok iyi gidiyoruz

görüntülenmeyi perşembe dizi izledikten sonra görecez.eminim her yeri çökertecez.

Medea
06-02-07, 14:33
Sizi dizinin resmi sitesine de bekliyoruz ama ona göre..yoksa bizi beğenmiyor musunuz :img-hyste :img-hyste

burcin_kaplan
ya arkiler görüntülen me sayılarna baktım ooo 55 kişi yani 2 .yiz galiba çok iyi gidiyoruz

aynen deniz bende ona baktım biraz önce..İtiraf bizim forum sayımızı baya arttırıcak gibi bu perşembe 100 ü geçicez akşam hissediyorumm!:img-yes:

bu arada perşembeye kadar nasıl beklicez bilmiyorum keşke uğur kedi gelsede bir iki bişeler daha dese:)

deniz_15
görüntülenmeyi perşembe dizi izledikten sonra görecez.eminim her yeri çökertecez.

biii dağda bide itirafta bide tarıkın yalanları çıktığında burası mahşer yeri gibi olur bu arada 57 oldu

jlee
06-02-07, 14:36
Naz bu bölümde bir kez ağlamayacak.
Çello çalarken üzerinde o geceki beyaz kazak var... Bir sonraki ağladığı sahnede ise kırmızı bir şey giyiyor.
Bir de Tarık'ı uyurken gösterdikleri bi yer var. Arabada uyuyor gibi geldi bana? Sarıldıkları sahne ise sabah geçiyor ve Naz'ın gözleri orda da ıslak sanki

uzayy
06-02-07, 14:37
burdan izleyin arkadaşlar güvenli site
http://sansal.20m.com/oynat.htm#

ceza_cansu
06-02-07, 14:38
Burdaki yoğunlukta starın da katkısı var.Fragman her reklam arası gösterilmeye başladı.Göremeyenler varsa bile 1 reklam beklesin anında görür fragmanı

ayşenurr
06-02-07, 14:40
burdan izleyin arkadaşlar güvenli site
http://sansal.20m.com/oynat.htm#

bende ilk fragmanı bu siteden baktım.sağolsun star tv devamlı veriyor.her hafta böyle devam eder.

sondakika
Sizi dizinin resmi sitesine de bekliyoruz ama ona göre..yoksa bizi beğenmiyor musunuz :img-hyste :img-hyste

olur mu canım beğenememek :img-hyste :img-hyste ayak alışkanılığı diyelim sevgili medea.. birazdan orayada akarız efem.. :img-wink:

deniz_15
Burdaki yoğunlukta starın da katkısı var.Fragman her reklam arası gösterilmeye başladı.Göremeyenler varsa bile 1 reklam beklesin anında görür fragmanı

ya fragmanı sabah ta bu sıklıkla gösterselerdi ya saatt 7 den 10,30 fragmanı görene kadar bekledim ben dondum sabah sabah beklerken kahvaltı bile edemedim ha çıktı ha çıkack die

xeno
06-02-07, 14:41
Fragmandan anladığım kadarıyla Naz başta Tarık a ne halin varsa gör diyor bunun üzerine Tarık müştemilatı terk ediyor çünkü Tarık ın arabada uyurken hali var ben mi yanlış gördüm, ertesi sabah ta Mert lerle buluşuyorlar tabi dün akşamdan dolayı araları ii değil Naz ile Tarık ın ve buluştuklarından Mert ev olayını teklif ediyor ve burda Naz tepki vermeyince kabul edip etmemek konusunda Tarık da onun üzerine inat uğruna kabul ediyor evi galiba ve sonrada vazgeçiyordur, Naz yaptığına pişman oluyor ve yaptıklarını telafi etmek için Tarık ı kimona partisine çağırıyor ve bence Naz ın Tarık ı sarıldığı sahnede Tarık ın eve döneceğini söylediği sahne ama bu arada aşk itirafı olur mu açıkçası bilmiyorum :)

handeozbek
06-02-07, 14:46
Kafam o kadar çok karıştı ki karar verdim. Ne olacak diye düşünmeyeceğim. Bekleyip görmeyi düşünüyorum. Fragmanı sadece Tarık ve Nazın hallerini görmek için izleyeceğim. Kafam allak bullak oldu. İlk izlediğimdeki düşüncelerimle şimdikiler arasında dağlar kadar fark var.

elmali-turta
06-02-07, 14:48
Fragmanı izleyememiştim.Sağolsun Miray sayesinde izleme imkanı buldum.Üzümüm çok teşekkürler...

Fragman üzerinde o kadar çok yorum yapılmış ki şimdi bende yorum yapsam bir şekilde birileriyle aynı noktada buluşacağız.Yani bir enteresanlığı olmayacak.Bu yüzden bu defaya mahsus yorumsuz kalıp sizleri okumayı ve diziyi sizin yorumlarınız dahilinde izlemeyi tercih ediyorum.Umarım fragman gibi süper bir bölüm seyrederiz ve dizimizi hak ettiği noktalarda tekrar görmeye başlarız... :img-yes:

rica ederim bişey değil songülcüm canım arkadaşım:img-wink:

yap canım sende yorum senin yorumlarını zevkle okuyorum:)hem ztn herkes birbirine benzer şeyler yazıyo:img-pilot

bu arada star sürekli fragmanı verio:happy0064 :happy0064

deniz_15
06-02-07, 14:51
Kafam o kadar çok karıştı ki karar verdim. Ne olacak diye düşünmeyeceğim. Bekleyip görmeyi düşünüyorum. Fragmanı sadece Tarık ve Nazın hallerini görmek için izleyeceğim. Kafam allak bullak oldu. İlk izlediğimdeki düşüncelerimle şimdikiler arasında dağlar kadar fark var.

sevgili senarstler 29. bölümde sinie etti ama şimdi.bombayı pattlattı.
şimdi ne haldeyiz sevgili senristler bakında görün.bi fragman bizi delirtmeye yetti.

uzayy
06-02-07, 14:52
arkadaşlar her ne olursa olsun sonu iyi bitsin haftaya sevgililer günü ve sevgileri sıcak olsun 31 bölümde

unseen
06-02-07, 14:54
Fragmandan anladığım kadarıyla Naz başta Tarık a ne halin varsa gör diyor bunun üzerine Tarık müştemilatı terk ediyor çünkü Tarık ın arabada uyurken hali var ben mi yanlış gördüm, ertesi sabah ta Mert lerle buluşuyorlar tabi dün akşamdan dolayı araları ii değil Naz ile Tarık ın ve buluştuklarından Mert ev olayını teklif ediyor ve burda Naz tepki vermeyince kabul edip etmemek konusunda Tarık da onun üzerine inat uğruna kabul ediyor evi galiba ve sonrada vazgeçiyordur, Naz yaptığına pişman oluyor ve yaptıklarını telafi etmek için Tarık ı kimona partisine çağırıyor ve bence Naz ın Tarık ı sarıldığı sahnede Tarık ın eve döneceğini söylediği sahne ama bu arada aşk itirafı olur mu açıkçası bilmiyorum :)

zaten Tarık Mertle elsıkışırken birşeyleri istemeyerek kabul ettiği belli..yani görüntüsü,memnuniyetsizliği yüzünden belli..senin dediğin gibi Nazın yüzünden evi
kabul edecek anlaşılan..

pas.si.on79
06-02-07, 14:57

Hande ben de öyle yapıyorum.Sen de en güzelini yapmışsın.Kafanı topla Perşembeye kadar idare et.

xeno söylediklerine katılıyorum.Ben henüz frangmanı izlemedim.
Ha bu arada whiteangel tv da çok gösterildiğini söylemiş sonunda star uyandı...::img-yes:

Dream3viL
06-02-07, 14:57
Son bölümde seni seviyorum diyor Naz..Ardından Tarık'da bende seni seviyorum diyor..ve naz sarılıyor..

zer
06-02-07, 15:07
arkadaşlar bence Tarık,ev teklifini kabul etmiyor. Orda kabul ettiği daha önce geri çevirdiği iş teklifi bu yüzden morali bozuk ve yine bu yüzden Pınar yeni işin hayırlı uğurlu olsun diyor bence kesinlikle böyle, eminim bide fragmanın başında ki sahneler iki ayrı sahneyi montajlayıp yapmışlar yani müştemelatta iki ayrı Naz ve Tarık, görüşmesi var. Sarılma sahnesi de dediğim gibi Naz bavulunu toplamışsın değil bavulunu kaldırmışsın diyor Tarık'da evet bende bu nu seninle görüşmek istiyordum diye bitecek olan cümlesini bitiremiyor zira Naz yine tez canlılık yapıp boynuna sarılıyor ve yine yanlış bir sonuç çıkartıp biliyordum gitmeyeceğini deyip seviniyor ve Tarık' ı,yine zor durumda bırakıyor Tarık'ın yüzündeki şaşkınlık ifadesi de bundan bence

uzayy
arabada tarık uyuyor ve o japon elbisileriyle olan sahne ruya olabilir bence

unseen
Son bölümde seni seviyorum diyor Naz..Ardından Tarık'da bende seni seviyorum diyor..ve naz sarılıyor..

sen gönlünden geçeni yazmışsın ama Naz eşyalarınımı topluyorsun diyor..Tarıkta
ben aslında....diyor bence sonra Naz Tarık cümlesini bitirmeden..gitmeyeceğini biliyordum deyip sarılıyor Tarığa ..bu benim fikrim tabi...

RebeCa
06-02-07, 15:14
arkadaşlar bence Tarık,ev teklifini kabul etmiyor. Orda kabul ettiği daha önce geri çevirdiği iş teklifi bu yüzden morali bozuk ve yine bu yüzden Pınar yeni işin hayırlı uğurlu olsun diyor bence kesinlikle böyle, eminim bide fragmanın başında ki sahneler iki ayrı sahneyi montajlayıp yapmışlar yani müştemelatta iki ayrı Naz ve Tarık, görüşmesi var. Sarılma sahnesi de dediğim gibi Naz bavulunu toplamışsın değil bavulunu kaldırmışsın diyor Tarık'da evet bende bu nu seninle görüşmek istiyordum diye bitecek olan cümlesini bitiremiyor zira Naz yine tez canlılık yapıp boynuna sarılıyor ve yine yanlış bir sonuç çıkartıp biliyordum gitmeyeceğini deyip seviniyor ve Tarık' ı,yine zor durumda bırakıyor Tarık'ın yüzündeki şaşkınlık ifadesi de bundan bence

arkadaşım kesınlıkle orda pınar güle güle oturun diyor.kesınlıkle

RebeCa
06-02-07, 15:24
asu onlıne gözüküyorsun ama yorum yazmadın sanırım fragmanı ızleyemedın.
o güzel yorumlarını beklıyoruz.

unseen
06-02-07, 15:26
Bu arada ky fragmanı daha verilmemiş..tabi bir gecikmede söz konusu olabilir..günü değişmişte olabilir..eğer günü değiştiyse bu durumda bizim dizi Perşembe günü starın tek dizisi olarak devam edecek..

burcin_kaplan
06-02-07, 15:27
arkadaşlar bişeye dikkatinizi çekicem şu son sarılma sahnesinde tarıkın dediği bi laf nazın gülümsemesine neden olmuş sırıtma war yüzünde ondan sonra birden sarılmış yani gitme demiyor sevinçle sarılıyor tarıka...ona bi bakın ben mi yanlış düşünüyorum acaba?

pas.si.on79
06-02-07, 15:27
Hande burçin miray,ebru..... ve diğer tümmmm arkadaşlar

Barış Ankaraya geliyor. 21 şubat BEn frangman heyecanını yaşamadım çünkü daha görmeden bu haberi alınca uçtummmmmmmm

sağol sevtoş abla..

uzayy
06-02-07, 15:30
arkadaşlar bu kadar karamsarlıga kapılmayın sonunda bir şey cıkar bence her şeyi persembe aksamı gorecez sanırsam o bakışlar artık gözyasına düküldü.
bakarsan anlarsın gözlerinle sen eyer aglıyorsam yasıyorum ben dertligim inleyen bir keman gibi hayata baglayan bir roman gibi eyer aglıyorsam yasıyorum ben........:happy0064

burcin_kaplan
06-02-07, 15:31

Barış Ankaraya geliyor. 21 şubat BEn frangman heyecanını yaşamadım çünkü daha görmeden bu haberi alınca uçtummmmmmmm

sağol sevtoş abla..

:):) gamze hadi iyisin walla haberlerinizi bekliyoruz ha..gidiceksinizde kesin:) fun toplantısıda yapar umarmda şöle bi kaç soru sorarsınız barışa artık bizde alırız haberlerinizi:)

handeozbek
06-02-07, 15:33

sağol sevtoş abla..

Valla çok güzel haber. Gözünüz aydın. Birgünde bu kadar fazla sevinçli haber almak bünyenize dokunmasın aman dikkat 30.bölümü izlemeden bir kalp krizi vakası olmasın.30. bölümü izledikten sonra nasılsa ölsekte gam yemeyiz:img-hyste

handeozbek
06-02-07, 15:37
Bu arada bu siteye üyeliğimin 1.ayı olmuş. Böyle güzel bir fragmanda hediyesi olsa gerek. ben bundan daha güzel bir hediye düşünemiyorum. 30.bölümü izlemek hariç. O tabi hediyelerin en büyüğü. Daha nice aylar doldurmak dileğiyle:img-hyste

eroglu_forever
06-02-07, 15:40
Bu arada ky fragmanı daha verilmemiş..tabi bir gecikmede söz konusu olabilir..günü değişmişte olabilir..eğer günü değiştiyse bu durumda bizim dizi Perşembe günü starın tek dizisi olarak devam edecek..

KV Fragmanı Dünden Beri 100 Kere Werildi,

Hatta Her Formatta War Elimde,

Çok Kaliteli We Etkileyici Bir Fragman Yapmışlar, Ayrıca Show TV Sürekli Alt Yazıyla 8 Şubat Perşembe 21:30 Geçiyor. Yani YY' Nin Sonuyla KV' Nin Başı Çakışacak Gibi Ama Büyük İhtimalle KV' Yi 22:00' Da Başlatırlar...

dizidizidiziler
06-02-07, 15:41
Tarık Tekelioğlu mümkünse bu aralar ortaya çıkmasın,tam birbirlerine aşklarını itiraf etti derken bu işin iması bile yapılmasın,sonra nasıl toparlanırız.Böyle bir durumda Naz'ın çok üzüleceği kesin,aşık olduğu insan tarafından 6 aydır kandırıldığını,üstelik onun bir ara banka kredisi yüzünden kötü zamanlar geçirmesine neden olduğu kişi olduğunu öğrenecek olması Naz'ı sarsar,kolay kolay affettiremez kendini,dediğim gibi mümkünse bu konunun iması bie yapılmasın bu aralar

Sude ben de ne yazık ki tam tersini düşünüyorum. Hatırlıyorsanız tüyolar arasında Hulusi ve Tarık'ın barışacağı tüyosu vardı. Ve bu barışmanın Tarık Naz aşkından önce olacağı yazılıydı. Bence bu bölüm sonunda Hulusi vahi'lerin evini basacak benden habersiz parti hee diye. O sırada da karşısında Tarık'ı görecek.

Biz tam sevineceğiz Tarık ve Naz birbirlerini seviyorlar diye hevesimiz kursağımızda kalacak çünkü Naz Tarık'a küsecek...

RebeCa
06-02-07, 15:46
yapmayın arkadaşlar tamam barışma olacakama ben itiraftan önce olacak dıye hıçbıryerde duymadım sadece yakın zamand olacak dıye duydum neyse.
ıtıraftan sonra en az 3 bölüm aşk dolu sahneler ıstıyoruz.bunu hakketık hemde fazlasıyla degıl mı ama?

burcin_kaplan
06-02-07, 15:48
şimdi biraz 30 hakkında tahmin yapiimm...

Anladığım kadarıyla Mert gittikten sonra naz tarıkın odasnda kalmış direk çıkmamış we o sıralarda gene laf atmış mertle ilgili tarıka..tabi tarıkta ztn patlama noktasndaydı bir süre görüşmeyelim bile demişti naza...Neyse yani ufacık bişe bile ateşleyebilirdi Tarık'ı ki ateşlemişte..Iyiki ateşlemiş :)
Neyse büyük bi kawga olmuş Naz tarıka ne halin warsa gör diyebilicek kadarda sinirlenmiş...Ve ardından çekip gitmiş tarık ne kadar onu durdurmaya çalışsada..Belli çünkü nazda sinirlenmiş o anda bi seni seviyorum lafını duymayı ztn beklemiyorm ben ilk önce odasına çıktı çello çaldı o kavgadan sonra ağladı ...we ardından tekrar tarıkın odasına gitti çünkü tarıkın nazın yüzünü tuttuğu sahnede ikiside biraz daha sakinleşmiş gibi..Daha rahat düşünüyorlar...NAzın benim tarıkım bu olamaz dediğinden emin değilim ben nedense çünkü pek uyduramadım o sahneye bu cümleyi..
Naz bitmiş durumda zaten ..o odadan nasıl çıkıcak o ağlama haliyle bilmiyorum ama çıkmayı başarrıcak we gidicek odasına...Zannediyorum ki tarık aklından gitsem mi bende gitmesem mi diye geçiricek ama sonunda gitmeme kararını alıcak...yada başka bi olay daha olucak çünkü tarık arabada uyuyor ben bu geceden bi sahne olduğunu düşünüyorum onunda...
Neyse ardından ertesi gün naz arabada arka koltuğa geçicek sonunda o ters ters bakışmaları görücez gine aynadan..Ardından mert ve pınarla buluşucaklar ztn(bu arada bu nazın okulu yok mudur hala ya) ...Şu ew olayının altında bişeler olucak yani o ewi alabiliceklerini düşünüyorum ben yani belki ilk kabul ederler ondan sonra wazgeçerler ama ilk kabul edicekler gibi gelio bana..Ama o masada ew olayından daha önemli bişeler dönücek...O da itiraf sahnesi belki geneliniz hala tarıkın diyebiliceğine inanmıyor olabilirsiniz ama bence o masada nazın anlayacağı bir dilde açık açık sölücek her ne kadar mertle pınar anlamasada naz anlıcak pınar ne demişti naza ''sanki sizin aranızda gizli bir dil war gibi'' işte o dil sayesinde anlıcak naz onu...Ve o olaydan sonra naz tarıktan tarıkta nazdan bi tepki beklicek arabada fln ama gine kimse konuşmucak gine biz içsesleri dinlicez galiba...Neyse ardından akşam olucak we partiyi görücez ...O parti ilk başta ne kadar güzel gitsede ondan sonra hulusnin gelmesiyle olaylar biraz karışıcak...Tarık ewden sıvışıp müştemilata gidebilir..üzerini fln değişir..hulusiye yakalanmamak içinde arabada kalabilir o araba sahnesi burdan olabilir..neyse tarık o akşam arabada çok düşünür we gitmeye kaarar bile werebilir yada eşyalarını toplar ama daha sonra gene wazgeçer işte o günün sabahında naz onun odasına gelir we şu son gördüğümz fragman sahnesi gerçekleşir...ben kapataslak böle bişeler bekliyorum açıkcası ...ama tabiki gine hesapta olmayan şeyler olucak daha sadri olayı war...şu ew olayıda çok önemli onlarla ilgili bomba şeyler de olabilir..daha şu yarış işi war belki onla ilgili bişelerde duyabilriz..geçen hafta onla ilgili bişe yoktu ama bu hafta gene şu rallici adam arar adını unuttum cavit miydi neydii... neyse artık tarıkın ben ilerleyen haftalarda yarışacağını düşünüorum...

bu hafta inanamayabilirsiniz ama bölümün sonund tarık-naz sevgili bile olabilirler ne kadar kötü düşünceler warsada böle bi seçenekte war unutmayın bunu...

kaitou jeanne
06-02-07, 15:50
sana katılıyorum rebeca yeter artık entrika valla aşk görmek istiyoruz artık dallasa döndü resmen ya

burcin_kaplan
06-02-07, 15:52
Sude ben de ne yazık ki tam tersini düşünüyorum. Hatırlıyorsanız tüyolar arasında Hulusi ve Tarık'ın barışacağı tüyosu vardı. Ve bu barışmanın Tarık Naz aşkından önce olacağı yazılıydı. Bence bu bölüm sonunda Hulusi vahi'lerin evini basacak benden habersiz parti hee diye. O sırada da karşısında Tarık'ı görecek.

Biz tam sevineceğiz Tarık ve Naz birbirlerini seviyorlar diye hevesimiz kursağımızda kalacak çünkü Naz Tarık'a küsecek...

Arzu bence onlar kendi düşüncelerini sölemiş olabilirler çünkü dizinin senaryosunu tam bilmiyorlar...Şöyleki senaryomuz haftalık yazılıyormuş we onlara söylenmiş bişeyi bizim senaristler çok kolay değiştirebilirler mesela uğur kedi bize taa 3-4 bölüm öncesi için 220w gerilim olucak demişti ama bu gerilim bu bölümde oldu yani biraz uzatma yapıldı dizide...Son anda değişiklikler yapılabiliyor bizim dizimizde yada seyir değişiyor mesela ...öpüşmeyede ilk rüya diye düşünmüşler merve sevi bile röp.ünde o sahnenin rüya olduğunu bizde sonradan öğrendik demiş ama daha sonra gerçek yapmaya karar werdiler yani demem o ki;

bu raytinglerden we bu kaygılı tavırlardan sonra bizimkileri sevgili yapıp öle dewam ettirmeyede karar werebilirler..

Medea
06-02-07, 15:59

sağol sevtoş abla..

Hay bin kunduz..bana gene Ankara yolları göründü :) :)

unseen
06-02-07, 16:10
yapmayın arkadaşlar tamam barışma olacakama ben itiraftan önce olacak dıye hıçbıryerde duymadım sadece yakın zamand olacak dıye duydum neyse.
ıtıraftan sonra en az 3 bölüm aşk dolu sahneler ıstıyoruz.bunu hakketık hemde fazlasıyla degıl mı ama?

evet hemde barışmada herkezin içinde olamaz herhalde..yani olursa kimlik ortaya
çıkar..buki bizim senaristlerin hiç tarzı değil..biliyorsunuz bizim senaristler bize olayları dirhem dirhem izlettirirler...öyle hepsi birden olmaz itiraf,barışma,kimlik bunlar sırayla arkadaşlar..hem belkide Huluside karısı,kızı gibi Tarığın yalancılar kervanına katılır..:img-wink:

eroglu_forever arkadaşım kv den bahsetmedim..kyıllardan bahsettim..:img-yes:

B.A.D.B
06-02-07, 16:13
şimdi biraz 30 hakkında tahmin yapiimm...

Anladığım kadarıyla Mert gittikten sonra naz tarıkın odasnda kalmış direk çıkmamış we o sıralarda gene laf atmış mertle ilgili tarıka..tabi tarıkta ztn patlama noktasndaydı bir süre görüşmeyelim bile demişti naza...Neyse yani ufacık bişe bile ateşleyebilirdi Tarık'ı ki ateşlemişte..Iyiki ateşlemiş :)
Neyse büyük bi kawga olmuş Naz tarıka ne halin warsa gör diyebilicek kadarda sinirlenmiş...Ve ardından çekip gitmiş tarık ne kadar onu durdurmaya çalışsada..Belli çünkü nazda sinirlenmiş o anda bi seni seviyorum lafını duymayı ztn beklemiyorm ben ilk önce odasına çıktı çello çaldı o kavgadan sonra ağladı ...we ardından tekrar tarıkın odasına gitti çünkü tarıkın nazın yüzünü tuttuğu sahnede ikiside biraz daha sakinleşmiş gibi..Daha rahat düşünüyorlar...NAzın benim tarıkım bu olamaz dediğinden emin değilim ben nedense çünkü pek uyduramadım o sahneye bu cümleyi..
Naz bitmiş durumda zaten ..o odadan nasıl çıkıcak o ağlama haliyle bilmiyorum ama çıkmayı başarrıcak we gidicek odasına...Zannediyorum ki tarık aklından gitsem mi bende gitmesem mi diye geçiricek ama sonunda gitmeme kararını alıcak...yada başka bi olay daha olucak çünkü tarık arabada uyuyor ben bu geceden bi sahne olduğunu düşünüyorum onunda...
Neyse ardından ertesi gün naz arabada arka koltuğa geçicek sonunda o ters ters bakışmaları görücez gine aynadan..Ardından mert ve pınarla buluşucaklar ztn(bu arada bu nazın okulu yok mudur hala ya) ...Şu ew olayının altında bişeler olucak yani o ewi alabiliceklerini düşünüyorum ben yani belki ilk kabul ederler ondan sonra wazgeçerler ama ilk kabul edicekler gibi gelio bana..Ama o masada ew olayından daha önemli bişeler dönücek...O da itiraf sahnesi belki geneliniz hala tarıkın diyebiliceğine inanmıyor olabilirsiniz ama bence o masada nazın anlayacağı bir dilde açık açık sölücek her ne kadar mertle pınar anlamasada naz anlıcak pınar ne demişti naza ''sanki sizin aranızda gizli bir dil war gibi'' işte o dil sayesinde anlıcak naz onu...Ve o olaydan sonra naz tarıktan tarıkta nazdan bi tepki beklicek arabada fln ama gine kimse konuşmucak gine biz içsesleri dinlicez galiba...Neyse ardından akşam olucak we partiyi görücez ...O parti ilk başta ne kadar güzel gitsede ondan sonra hulusnin gelmesiyle olaylar biraz karışıcak...Tarık ewden sıvışıp müştemilata gidebilir..üzerini fln değişir..hulusiye yakalanmamak içinde arabada kalabilir o araba sahnesi burdan olabilir..neyse tarık o akşam arabada çok düşünür we gitmeye kaarar bile werebilir yada eşyalarını toplar ama daha sonra gene wazgeçer işte o günün sabahında naz onun odasına gelir we şu son gördüğümz fragman sahnesi gerçekleşir...ben kapataslak böle bişeler bekliyorum açıkcası ...ama tabiki gine hesapta olmayan şeyler olucak daha sadri olayı war...şu ew olayıda çok önemli onlarla ilgili bomba şeyler de olabilir..daha şu yarış işi war belki onla ilgili bişelerde duyabilriz..geçen hafta onla ilgili bişe yoktu ama bu hafta gene şu rallici adam arar adını unuttum cavit miydi neydii... neyse artık tarıkın ben ilerleyen haftalarda yarışacağını düşünüorum...

bu hafta inanamayabilirsiniz ama bölümün sonund tarık-naz sevgili bile olabilirler ne kadar kötü düşünceler warsada böle bi seçenekte war unutmayın bunu...

burcin_kaplan,dokturmussun yine,icime de dogmustu zaten,uzun bir fragman yorumu birazdan gelir diye :).Tespitlerin dogru gibi gorunse de son cumlendeki Tarık ve Naz'ın sevgili cıkma ihtimalini cok dusuk goruyorum,acıkcası sozlerle soylememis olsalar bile yasadıkları cok ciddi bir duygusal iliski veya senın deyiminle sevgililer,ancak bu durumu sadece onlar farkında degiller.Bu bolum su meshur itiraflar bır gunyuzune cıksın ,sonrası kolay.

zer
06-02-07, 16:17
düşündükçe insanın aklı iyice karışıyor en iyisi fazla düşünmemek diyecem ama
her defasında kaçırılan bi ayrıntı yeni fikirler veriyor benim o, akşam kabullenemeyeceğim tek şey olur oda Tarık'ın, ev teklifini kabul etmesi zira böyle bişey olursa çok saçma olur bikere bu ev sadece Tarık' değil Naz, içinde alınıyor dolayısıylada her ikisinin de fikri alınmazmı öyle Tarık kabul ettim elsıkıştık la olmuyor üstelik bu çok riskili özette de diyor zaten bunun için kimlik bilgileri gerekli diye e gidip sahte kimlik çıkaracak hallari yok ya o yüzden bu tahmin zor gibi

burcin_kaplan
06-02-07, 16:22
burcin_kaplan,dokturmussun yine,icime de dogmustu zaten,uzun bir fragman yorumu birazdan gelir diye :).Tespitlerin dogru gibi gorunse de son cumlendeki Tarık ve Naz'ın sevgili cıkma ihtimalini cok dusuk goruyorum,acıkcası sozlerle soylememis olsalar bile yasadıkları cok ciddi bir duygusal iliski veya senın deyiminle sevgililer,ancak bu durumu sadece onlar farkında degiller.Bu bolum su meshur itiraflar bır gunyuzune cıksın ,sonrası kolay.

allah allah nasıl içine doğdu acaba:)
aslında doğru söylüyorsun sevgililer ama farkında bile değiller:) itirafı yaptılar ikiside şu ana kadar ama gene anlamadılar sevgililer gibi atışıyorlar gene anlamıyorlarr... şu seni seviyorum lafı tam olarak bi ağızlardan çıksın gerçekten de gerisi kolay...bu bölüm sevgili olmasalar bile 33 'e ben kesin gözüyle bakıyorum nedense..

tolgacan
06-02-07, 16:26
Süper bir bölüm bizi bekliyor arkadaşlar... Sonunda beklenen itiraf geliyor. Bence Tarık'tan gelecek... Naz artık Tarık'ı o kadar çok bunalttı ki, Tarık da patlamada haklı sonuna kadar. Beklemeye devam...

elmali-turta
06-02-07, 16:46

sağol sevtoş abla..

gamzecim senin için ve diğer ankaradaki arkadaşlar için çok sevindim canım:happy0064 :happy0064

fragman çok etkileyici cidden naz değişik kıyafetlerle sürekli ağlar gözüküyo demekki birden çok kez ağlıyo:good: :good:

handeozbek
06-02-07, 16:53
gamzecim senin için ve diğer ankaradaki arkadaşlar için çok sevindim canım:happy0064 :happy0064

fragman çok etkileyici cidden naz değişik kıyafetlerle sürekli ağlar gözüküyo demekki birden çok kez ağlıyo:good: :good:

E kız çoktandır gülüp duruyor. Biriktirdi biriktirdi toptan ağlıyor. Bu kadar gerilime çok bile dayandı. Ya dikkat etmeyeyim dedim ama yine baktım son kısımda Naz neden eşyalarını topladın diyor. Sanki gitme bırakmam der gibi sarılıyor.

burcin_kaplan
06-02-07, 16:53
bugün öğleden bu saatte kadar hayatımı fragman kapladı tamamen ve daha bunun perşembe akşamına kadar dewam ediceğinidebiliyorum..

Ve ben artık şunu anladım bizim için fragman eğlence yada sevincimiz için yeterli bişedeğil fragman nasıl gelirse gelsin o bizim için bi şifre biz bunu böle görüyoruz en azından..Yani ortada çözülücek bişe bile yok belki ama alıştık bi kere şifre çözmeye çalışmaya ne olursa olsun altında bişe arıcaz..

Fragmanı rahat 100 kere izledim ciddi ciddi..
neler oluyor bizee yine neler oluyor...

zeynep1980i
06-02-07, 17:07
Benim aklıma şöyle bir şey geldi belkide Tarık Nazın yanından ayrılıyor yani işi, bırakıyor ve Mert in teklifini kabul ediyor.Tarığ'ın ayrılma nedenide bence gerçekleşen itiraf vede artık Naz a daha fazla yalan söylemek istememesi.

sude9
06-02-07, 17:13
neler oluyor bizee yine neler oluyor...[/COLOR]

Al benden de okadar,Dudak okumaya çalışmaktan vazgeçtim,Tarık evi kabul etti etmedi,Hulusi ile Tarık karşılaştı mı karşılaşmadı mı,Tarık evden ayrılıyormu ayrılmıyor mu,artık düşünmeyeceğim,bu kadar kafa patlatmayı lisede yapsaydım okul birincisi oludum herhalde:img-hyste :img-hyste Fragmanda ki güzel görüntüleri izleyip perşembenin gelmesini bekleyeceğim,düşünmek yok artık

schmetterling
06-02-07, 17:13
harika bir fragmannnnnnnnnnnnnnn:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

arkadaşlar tebrik ediyorum bu sefer replikler tam oturuyor.. sanırım son sahnede naz eşyaları görüp eşyalarını toplamışsın dedikten sonra tarık "ben de sana veda etmeye geliyordum" tarzı bir şey söyleyecek veya söylemeye çalışacak diyelim çünkü naz """ gitme""" diye boynuna atlayacak..

bu benim tarık'ım olamaz repliğine özel bir sevgi besliyorum.. bu mükemmel çift birbirlerinin ne olup olmadığını çok iyi biliyorlar.. (bknz. tarık "işte benim naz'ım bu":img-yes: )

ayrıca bu repliğin tarık'ın zehir zemberek sözlerinden sonra olacağını düşünüyorum.. ağlatacak şeyler söylemis nazcığaa.. tahminime göre naz'a yaptığımız eleştirileri yüzüne vuracak tarık.. ve 'beni oyuncak mı sanıyorsun' gibi ağır bir söylemle taçlandırcak..

şimdi soruyorum size tahminlerimin yüzde 10'unun tutma ihtimali var mıdır:img-hyste :img-hyste

ebru.karaca
06-02-07, 17:24
pas.si.on79 tarafından gönderildi

sağol sevtoş abla..

Adliyedeydim ve bu muhteşem haberi 4 Bag üyesi tarafından üst üste aldım. Ben de olaylardan bihaber tabi.. Nasıl sevindim :) Sallaycez ortalığı! Sallaycez! :):happy0064 :happy0064

Heyecandan daha fragmana bile bakmadım. :)
Bakınca yorumlar eklerim tabi :)

dizidizidiziler
06-02-07, 17:38
Arzu bence onlar kendi düşüncelerini sölemiş olabilirler çünkü dizinin senaryosunu tam bilmiyorlar...Şöyleki senaryomuz haftalık yazılıyormuş we onlara söylenmiş bişeyi bizim senaristler çok kolay değiştirebilirler mesela uğur kedi bize taa 3-4 bölüm öncesi için 220w gerilim olucak demişti ama bu gerilim bu bölümde oldu yani biraz uzatma yapıldı dizide...Son anda değişiklikler yapılabiliyor bizim dizimizde yada seyir değişiyor mesela ...öpüşmeyede ilk rüya diye düşünmüşler merve sevi bile röp.ünde o sahnenin rüya olduğunu bizde sonradan öğrendik demiş ama daha sonra gerçek yapmaya karar werdiler yani demem o ki;

bu raytinglerden we bu kaygılı tavırlardan sonra bizimkileri sevgili yapıp öle dewam ettirmeyede karar werebilirler..

Bence o öpüşme zaten rüya da, Tarık rüya değilmiş gibi bahsedip, Naz'ın kafasını bulandırıyor. Bana öyle gelmişti..

anqel
06-02-07, 17:43
Bence o öpüşme zaten rüya da, Tarık rüya değilmiş gibi bahsedip, Naz'ın kafasını bulandırıyor. Bana öyle gelmişti..
aynen yaa basbaya rüya o.
o tarığı yakalıyım pataklıcam zaten çok üzüo nazı.

burcin_kaplan
06-02-07, 17:45
arkadşalar yapmayın ya ne rüyası iyi misniz:)
tarık bi rüya için neden sinirlensin o kadar? neden o kadar samimi duygularla söz etsin...neden arabada sorulara öyle cwp wersin?
Lütfen aklınızı bulandırmayın :)

Gerçekti öpüşme bu 23. bölümden beri belli..

anqel
06-02-07, 17:48
bu fragman bizi yordu.

ebru.karaca
06-02-07, 17:49
aynen yaa basbaya rüya o.
o tarığı yakalıyım pataklıcam zaten çok üzüo nazı.

Arkadaşlar, siz bu diziyi hakkıyla izlediğinizden emin misiniz?
Şu repliğe bakıp, yorumunuzu düşünün derim ben:

NAZ: Dağdayken ben mi seni öptüm, sen mi beni?

TARIK:Ben seni öptüm. Ve yine olsa, yine öperim. Hayatta çok az şeyi unutmam. O öpücüğün her anı, sanki beynime kazanmış gibi. Aklıma geldikçe, beni alıp başka bir aleme götürüyor. Ve keşke diyorum, keşkeeee o ana geri dönebilsem...
......... Bu oyunun en çok bu özelliğini seviyorum işte. İki doğru, bir yalan söylüyorsun.

NAZ:Ben hayatımda böyle bir aşağılık bir yalan görmedim.
TARIK: Böyle ağır laflar etmeden önce, iyi düşün istersen. Hangi cevabımın yalan olduğunu. Yanlış karar verirsen, sonra ettiğin laflardan pişman olabilirsin. Söylemedi deme.

ebru.karaca
06-02-07, 17:50
arkadşalar yapmayın ya ne rüyası iyi misniz:)
tarık bi rüya için neden sinirlensin o kadar? neden o kadar samimi duygularla söz etsin...neden arabada sorulara öyle cwp wersin?
Lütfen aklınızı bulandırmayın :)

Gerçekti öpüşme bu 23. bölümden beri belli..

Yazını sonradan gördüm Burçinim.. Sen açıklamayı yapmışsın zaten :)

burcin_kaplan
06-02-07, 17:55
Yazını sonradan gördüm Burçinim.. Sen açıklamayı yapmışsın zaten :)

:) ablacım diyologları eklemen daha bi güzel olmuş ama senin ..daha bi delilli oldu şimdi inanamayanlar inanır heralde:)

bu arada emin olun olucak yada yaptık dedilerce olur...Ne zaman bizi kandırdılar ki..bunu atlıyorsunuz bence..özette söylenen bişe ne zaman olmadı..tamam tahminlerimiz genelde tutmamış olabilir ama gene onun gibi mantıklı şeyler oldu 29. bölümde belki naz karşılaştırmaları abartmış olabilir ama bu sadece nazı ve bizi sinirlendirdi...Bize söz werdikleri bişey yoktu itiraf ettiricez diye...

yanidemek istediğim şu hala itiraf olmaz diye düşünenlerimiz war arkadaşlar işinizi rahtlatın tmm sevgili olamayabilirler hemen ama itiraf oldu özettede fragmandada yazıyor bu...Dediğim gibi ne zmn itiraf ettiler dedilerde yalan çıktı buda doğru tabiki helede uğur kedi gelip bize bunu sölemişken..

Bu bölüm 20den bile güzel olucak ben öle düşünüorum

anqel
06-02-07, 17:57
umarım öyle olur

maja
06-02-07, 18:00
Merhaba herkese :)

Şu öpüşme konusunu ana yola çıktığımızda halletmiştik sanırım hem naz hem de tüm forum .. :img-wink: geçen bölümde tarığın sölemlerinden sonrada bu konuyu konuşmak anlamsız

Fragmana gelince bugüne kadar görmek istediğim tüm sahneler toplanıp bir demet yapılmış fragman böleyse dizi nasıldır hepiimiz az çok tahmin ediyoruz şahene olacak .. :img-wink: ama şu vahi beyin kimono partisi müştemilatdaki olaylardan bir kaç gün sonra olmak zorunda .. yani bu gün olarak ilerleyeceğimiz anlamına geliyor .. yoksa vahi bey aynı gün içinde hatta iki gün içinde japonyaya gidip dönmesi imkansız ..2 gün yolda geçer zaten bi kaçgünü konuşmadanmı geçirecek acaba bizim aşıklar .. :icon_whis şu doğum günü gelsin artık :img-pilot

handeozbek
06-02-07, 18:02
Ben itiraf olmayacak diyordum ama bu fragmanı görmeden önceki fikrimdi. Bir insan aşk itirafı yapmadıysa neden bu kadar ağlasın? Neden bu kadar içten sarılsın. izlerken o itiraf atmosferini hissettim. Tarık'ın neden evden gittiğini çözemedim. Belki de gitmiyor. Nazın neden sarıldığını da çözemedim. Ama o sarılış diğerlerine hiç benzemiyordu. Tarık'ın Nazın gözyaşlarını silerken ki halleri çok hoştu. Ben sana kıyamam der gibilerde. Buram buram romantizm kokan çok güzel bir bölüm geliyor. Bize ise yapılacakların en zoru kaldı o zor olan da beklemek...

forever_love
06-02-07, 18:07
Naz sözleriyle Tarık’ın üzerine çok gelir ve Tarık’tan duymak istemediği şeyleri duyar. Duydukları karşısında şok olan Naz ağlayarak odasına gider. Daha sonra dayanamayıp Tarık’ın odasına gelir, sonunda beklenen itirafı yapar. İtirafından sonra, Tarık’ın yanına gelmesini bekler, ama...
Japonya’dan dönen Vahi, evde kimono partisi düzenler. Bu partiye Filiz ve Teoman’da davet edilir. Davet edilmeyen Hulusi, aniden Vahi’lere gelince olanlar olur.
Sadri evi satın almak isteyen kişinin yazıhanesine gider ve tehdit eder. Bu davranışı dayak yemesi ve Hacer’in evi daha kısa sürede boşaltmasının istenmesine sebep olmaktan başka bir işe yaramaz. Sadri’nin, yediği dayaktan sonra tek gidebileceği yer Tarık’ın yanıdır.
Naz, itirafından sonra, Tarık’ın yanına gelmemesine kızar ve Mert’le Pınar’ın yanına gidene kadar sinirli bir patron olarak davranır. Mert ve Pınar’ın yanında ise yine abi-kardeş olurlar. Pınar’ın, küçük hanım ve Tarık hakkında sorduğu sorunun karşısında, Tarık’tan da beklenen itiraf gelir.
Son hamle ise; Pınar ve Mert, Tarık ve Naz’a sürpriz yapmak için onlara bir ev aldıklarını ama ikisinin de kimlikleri ve imzaları gerektiğini söylerler.

8 Şubat Perşembe 20:00 / YENİ BÖLÜM

arkadaşlar yine heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor, hele ki sonu varya eyvah eyvah yanii.beklenen itiraf sonunda geliyor nazdan.vayy beee...
ama diğer itirafı yapıyorsa tarık, pınar ve merte, mert nasıl ev alıyor onlara biraz karışık sanırım orası.mert ve pınar, kimliklerini istiyorlar naz ve tarık'ın.nazın küçük hanım olduğu biliniyorsa artık ev işi nasıl olsun.herşeyden önemlisi naz tarık ın tarık tekelioğlu olduğunu öğrenir.tarık ın bu işe bir çözüm bulması şart.çok heyecanlı valla yaa :) helal olsun valla senaristlere ne güzel yazmışlar
gözümü hiç kırpmıycam izlerken :P :)

handeozbek
06-02-07, 18:10
Evi Nazın üstüne yaparlar olur biter. Sonuçta Pınar ve Mert küçük hanımın adını ve soyadını bilmiyorlar. Eyvah eyvah Naz tarığın ev sahibi olursa iki de çabuk çık evde bizim eve geri dön diye Tarığa yapmadığını bırakmaz. Ya yorumları okumamam gerek. okudukça yine başlıyorum teoriler üretmeye. Ya böyle giderse gelmez bu perşembe. Of of şafak 2 gün

forever_love
06-02-07, 18:27
ya tamam haklısın da, tarık itiraf ediyormuş ya gerçeği onlara ondan şaşırdım biraz yani.neyse izleyip görücez canım nasıl olsa :img-wink:

ebru.karaca
06-02-07, 18:38
Ben itiraf olmayacak diyordum ama bu fragmanı görmeden önceki fikrimdi. Bir insan aşk itirafı yapmadıysa neden bu kadar ağlasın? Neden bu kadar içten sarılsın. izlerken o itiraf atmosferini hissettim. Tarık'ın neden evden gittiğini çözemedim. Belki de gitmiyor. Nazın neden sarıldığını da çözemedim. Ama o sarılış diğerlerine hiç benzemiyordu. Tarık'ın Nazın gözyaşlarını silerken ki halleri çok hoştu. Ben sana kıyamam der gibilerde. Buram buram romantizm kokan çok güzel bir bölüm geliyor. Bize ise yapılacakların en zoru kaldı o zor olan da beklemek...

Handecim, Tarık topluyordu eşyaları fragmanda. Sanırım Naz bunun üstüne geldi ve itirafı orada yaptı. Gitmeeeeee diyerekten bir sarılış olabilir. Diğerlerine benzememiş olmasının nedeni de, İTİRAF sebebiyledir :)

diye umuyorum tabi :img-yes:

GENEL NOT: Arkadaşlar ya, bir daha eylem yapacağımızda avatarları işe karıştırmayalım olur mu? İmzalarla halledelim mümkün olduğunca. Mesela Jennifer Aniston'ı gördüğümde zınk! anlıyorum hemen Burçin olduğunu.. gibi.. Diğer türlü, kendi yazılarımı bile okuyorum, sonra fark ediyorum. :img-in_lo Aaa benmişim! :)

dizidizidiziler
06-02-07, 18:43
Handecim, Tarık topluyordu eşyaları fragmanda. Sanırım Naz bunun üstüne geldi ve itirafı orada yaptı. Gitmeeeeee diyerekten bir sarılış olabilir. Diğerlerine benzememiş olmasının nedeni de, İTİRAF sebebiyledir :)

Uf aman bee. zaten iki gram aklımız kalmıştı, fragman ve bu özet sonrası o da uçtu gitti. Bekleyelim bakalım Perşembe gününü. itiraflar nasıl olacak. Bizimkiler sevgili olacak mı?
Bir iki bölüm de olsa onları çifte kumrular gibi görsek. ne güzel olur değil mi?
Olmaz olmaz demiyelim, şimdiye kadar birbirlerine defalarca aslında birbirlerinden hoşlandıklarını söylediler.

Geçen bölüm mesela:
Tarık bu odada en çok kardeşimi seviyorum dedi. Sonra seni kastetmiştim gibilerinden bir açıklama geldi arabada. Naz da parayı senin verdiğini biliyorum. Parayı veren kişiye aşık oldum açıklamalarıyla zaten itirafını yapmıştı.

burcin_kaplan
06-02-07, 18:53

GENEL NOT: Arkadaşlar ya, bir daha eylem yapacağımızda avatarları işe karıştırmayalım olur mu? İmzalarla halledelim mümkün olduğunca. Mesela Jennifer Aniston'ı gördüğümde zınk! anlıyorum hemen Burçin olduğunu.. gibi.. Diğer türlü, kendi yazılarımı bile okuyorum, sonra fark ediyorum. :img-in_lo Aaa benmişim! :)

:img-hyste :img-hyste
ablacım aynen banada öyle oluyordu ya...avatardan tanırdım kendimi şimdi avatarlar aynıyken kalıyordum..:) aynen senin dediğin olayda oldu bende kendimi okuyorum aa bunu ben yazmıştım falan oldum:)
eğer eylem yapıcaksak imzalarla yapalım mümkünse:)
bende ztn artık bundan dolayı tekrar eski avatarıma döndüm...

bu arada ablacım sanki o sarılış gitme der gibi değil yani ondan ziyade mutlu bi sarılış gibi bak fragmanda 57. ve 58. saniyeler arasında nazda birden bi gülme oluşuyor suratında..Tarıkın söylediği bi söz üzerine ondan birden atlıyor boynuna..

handeozbek
06-02-07, 18:58
Naz sakın Tarığın gidiceğini duyduğu için deliriyor olmasın. Hayır Tarık bırakmam seni. Naz naz sen iyi misin? Hayır iyi değilim gidemezsin bırakmam deyip tuhaf bir gülüş atıp Tarığın boynuna sarılır. Tarıkta ondan şaşırıyordur. söylediklerim mantıksız biliyorum. Ama onların o sahnedeki hal ve davranışlarına en çok uyan tahmin. Ben ne yapayım. zaten deli deliyi tanırmış:img-hyste

ŞEKER KIZ
06-02-07, 19:03
ya arkadaşlar bence son sahnede tarık aşkını itiraf etti ve naz sevinçten sarıldı ama tarıkın sevinmiş bir hali yok tu bence tarık evden ayrılacak...

ŞEKER KIZ
06-02-07, 19:05
Naz sakın Tarığın gidiceğini duyduğu için deliriyor olmasın. Hayır Tarık bırakmam seni. Naz naz sen iyi misin? Hayır iyi değilim gidemezsin bırakmam deyip tuhaf bir gülüş atıp Tarığın boynuna sarılır. Tarıkta ondan şaşırıyordur. söylediklerim mantıksız biliyorum. Ama onların o sahnedeki hal ve davranışlarına en çok uyan tahmin. Ben ne yapayım. zaten deli deliyi tanırmış:img-hyste

yok canım nazın itirafından sonra tarık da itiraf ediyor naz sevindiği için sarılıyor...ama tarıkın yüz ifadesinden evden ayrılacağına kesin gözüyle bakıyorum.:sad53:

ŞEKER KIZ
06-02-07, 19:19
ya arkadaşlar aramızda dudak okuyan yok mu çok iyi olurdu şuan bize o lazım...ama son sahnede tarık pek mutlu olmuşa benzemiyor...

ya yorumlar niye sustu.....:img-help: :img-help:

Korkuyorum gidersin diye...:sad53:

Gidip beni silersin diye......:sad53:

levoo
06-02-07, 19:24
ya arkadaşlar aramızda dudak okuyan yok mu çok iyi olurdu şuan bize o lazım...ama son sahnede tarık pek mutlu olmuşa benzemiyor...

Naz:"Eşyalarını toplamışsın diyo Tarık da Ben... diye başlıyor ama Tarık'ın ne dediği net belli olmuyo ne yazık ki :)

burcin_kaplan
06-02-07, 19:25

dudak okuyanlar oldu baya cnm..önceki sayfalarda arkadaşlar baya tahmin yaptılar..

ilk sahnede naz mesela: ne halin varsa gör diyormuş..
ondan sonraki şu ağlarken tarıkın nazın yüzünü tuttuğu sahnedede
bu benim tarıkım olamaz gibi bişey diyormuş...

son sahnedede.. eşyalarını mı topladın gibi bişey diyor hepsi yazıldı...
walla okuya bilenlere gerçekten çok teşekkür ederim çok güzel oldu bunları öğrenmemiz...

NOt: nesssss süpersiiin:good: :):)

tarik_naz
06-02-07, 19:29

mesaj genel olarak alınmıştır. bundan sonra daha dikkatli oluruz. :) gerçi sanırım bu bölümden sonra bi daha böyle bi girişime gireceğimizi sanmıyorum. herkesi memnun edecek bi bölüm olur inşallah. bu avatar meselesi de bi hevesti geldi geçti diye yorumlayın gitsin.

burcin_kaplan
06-02-07, 19:34
mesaj genel olarak alınmıştır. bundan sonra daha dikkatli oluruz. :) gerçi sanırım bu bölümden sonra bi daha böyle bi gi